Molley

KATTE TRIO, UDEKATTE PÅ SIGT, ELLER INDE KATTE MED VOLIERE: Søde skønne Molley, kom ind med 17 andre katte. De havde boet i en lejlighed under kummerlige forhold. De var filtret og var fyldt med orm. Kattene er vant til at bo sammen, og derfor er skal Molley ud sammen med Matilde og Mads.
Hun er en fantastisk rolig og mild pige, og nyder meget at holde øje med hvad der sker omkring hende. Hun er en bestemt dame, og styre de andre katte. De skal ikke ud til andre dyr eller små børn. De har altid været inde katte, men vil gerne ud på sigt. Ny familie skal være indforstået med at tilvænningen til udelivet skal foregå gradvis.
Her får man en katteflok med det bedste fra alle verdener, Lederen Molley med det gode overblik, hyggetrolden Mads der elsker at putte og nusse og frække Mathilde med det store legehjerte.
De vil gerne ud til et sted hvor der er pladsen til at have 3 katte med forskellige personligheder og behov

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage)
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage)
Reference: 18RK-2175
Kat, Han
Race
Huskat
5 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten