Samira

UDEKAT- Samira var herreløs i Gilleleje, men blev heldigvis fundet og bragt til os. Ingen har ville kendes ved hende, så nu leder hun efter et nyt hjem. Samia er roligheden selv hun har sine faste pladser i katteafdelingen, hvor der kan bruges flere timer med at slumre dagen væk. Hun står altid troligt klar, ved sin boks når det er fodringstid og kan godt finde på at give et nap med under rengøringen. Der må gerne være store børn i hjemmet, men endelig er Samira den perfekte kat til et pensionist hverdag.hun søger et hjem uden andre dyr.
Samira skal havde mulighed for at komme udenfor, når hun er faldet til i sit nye hjem.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RK-2317
Kat, Hun
Race
Huskat
6 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten