Elvis

UDEKAT- Elvis ejer kunne desværre ikke have ham mere. Men denne skønne kat skal selvfølgelig have et nyt og kærligt hjem. Elvis har været vant til at få alt kærligheden selv og nyder stort af det. Han bruger sin stemme til at fortælle, når han mangler opmærksomhed, vil ud eller vil ind igen. Elvis kan godt finde på at nappe lidt, når han får nok nus, så han kunne godt tænke sig en erfaren familie.
Han har stor kærlighed til sine mennesker, og følger dem rundt i huset. Elvis har ikke været vant til børn, og skal heller ikke ud til børn, da han kan være en bestemt herre. Han har et ret højt aktivitetsniveau og et super jagt indstinkt og ville passe perfekt som gårdkat, med adgang til huset.
Elvis skal være ene konge i sit hjem, og skal have mulighed for at komme udenfor, når han er faldet til i sit nye hjem.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RK-2338
Kat, Han
Race
Huskat
4 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten