Willump

UDEKAT: Charmetrolden Willump har passet sig selv i mange måneder og var både bange og fyldt med tæger da han kom til os..
Willump er dog blomstret helt vildt på den korte tid han har været hos os. Han er gået fra at være en lidt nervøs herre, til at han kommer springende i armene på hvert menneske han ser. Han er det største nussehoved som gerne vil være tæt på sine mennesker hele tiden, så tæt at man til tider er ved at falde over ham. Selvom han er nået rigtig langt, er han stadig en smugle utryg ved høje lyde og for hurtige bevægelser. Han søger derfor et hjem uden små børn, men kan sagtens bo med en sød hunkat.
WILLUMP SKAL HAVE ADGANG TIL UDELIVET, NÅR HAN ER FALDET TIL I SIT NYE HJEM.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RK-2439
Kat, Han
Race
Huskat
5 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten