Sonja

UDEKAT- Sonjas familie flyttede i lejlighed, men Sonja var ikke helt tilfreds med situationen, og trivedes ikke som indekat.
Sonjas pels var ret filtret, så hun har været igennem en lille klipning her hos os, og nye ejere skal have erfaring med pleje af langhårs katte.
Sonja er sin egen og styrer selv hvornår hun ønsker opmærksomhed og nus, og så søger hun en familie uden andre dyr og børn.
Sonja har været vant til at kunne løbe frit ind og ud som det har passet hende, og skal selvfølgelig tilbage og bo i et hus med have til, hvor hun kan nyde udelivet når hun er faldet til.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RK-2448
Kat, Hun
Race
Main Coon Bla.
7 år og 7 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten