Saturn

KUN TIL RESERVATION! UDEKAT: Smukke Saturn blev efterladt sammen med sine 5 killinger.. En bekymret nabo sørgede heldigvis for at få dem indleveret her, så hun kunne få ro og tryghed til at opfostre sine killinger. Saturn har været en fantastisk missemor, som har passet super godt på sine killinger og samtidig haft overskud til at adoptere en ensom killing.
Saturn er en super skøn og kælen kat. Hun elsker at nusse og hygge med sine mennesker. Da hun er af racen norsk skovkat er det vigtigt at hendes nye familie har sat sig ind i pels pleje.
Saturn vil gerne ud som alene kat, hvor hun kan nyde alt opmærksomheden selv. Hun kan dog godt bo med større børn.
SATURN SKAL HAVE ADGANG TIL UDELIVET, NÅR HUN ER FALDET TIL I SIT NYE HJEM.
- Hele familien skal ud og møde katten, inden man kan adoptere den.
(Saturn er pt. kun til reservation, da hun skal havde renset tænder inden hun kan flytte hjem til sin familie)

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RK-2474
Kat, Hun
Race
Norsk Skovkat
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten