Ozzy

RESERVERET TIL NYT HJEM UDEKAT KILLINGEPAR: Sødeste Ozzy søger sit nye hjem sammen med sin bror Snow. De var blevet givet i gave, men da ejer ikke ønskede sig to killinger, er de derfor kommet til os, så de kan finde en familie, der kan give dem masser af kærlighed. De er to skønne killinger der elsker leg, men kan også godt lide opmærksomhed og blive nusset.
Ozzy og Snow ønsker ikke selskab af andre dyr i husstanden, de vil have al kærligheden selv.
De ville sagtens kunne komme ud til en familie med børn.
HVIS MAN ER INTERESSERET I DISSE TO DEJLIGE KILLINGER SKAL HELE FAMILIEN MED UD OG MØDE DEM.
OZZY OG SNOW SKAL PÅ SIGT HAVE ADGANG TIL UDELIVET

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RK-2954
Kat, Han
Race
Huskat
5 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten