Edward

Edward er en rolig og afslappet fyr, han er bedste venner med Anja.
Alle katte der bliver adopteret her fra Viborg internat, er neutraliseret, øremærket og chippet, blevet vaccineret og flere gange undersøgt af en dyrlæge, som har sørget for orme- og loppebehandling, Sundhedsbog medfølger.
Her på Viborg internat går vi meget op i at finde det rette match, både for kattene og kommende ejers skyld 😊 Alle katte er unikke og fortjener det helt rette match ❤
Ønsker man at adoptere en kat fra Viborg internat og dermed hjælpe en kat, som har haft en svær start, giver man 1195 kr. til dækning en del af omkostningerne.
Vi har Adoptionsdag udelukkende med henblik på adoption, hver torsdag og fredag fra 15:00 til 18:30 -i dette tidsrum kan man bare dukke op. Men se vores facebook-side for ændringer fx i ferien mv.
Hvis ikke dette tidsrum passer har vi mulighed for at booke en tid mandag til onsdag dog i begrænset tidsrum, vi vil dog helst hvis man kan komme torsdage 😉 For bookning af tid sms 60167146. Vi har ikke åben for adoption i weekenderne.
Hvis vi finder det rette match/kemi kan man adoptere med det samme. Vi anbefaler at man køber foder med af det katten er vant til for ikke at stresse maven i den første tid i det nye hjem og derved mindske risikoen for dårlig mave. Forkøb jer ikke inden I kommer, vi har godt udstyr til gode priser og har blandet andet starts pakker.
Vi reserverer ingen katte, da vi går meget op i det i rette match/ kemi😊
Følg os gerne på Facebook og Instagram. Vi har typisk flere katte/killinger end dem i kan se her på siden:-)

Ring 60 16 71 46 Fanger du os ikke, så send enten en Messenger besked eller en mail til viborg@dyrenesbeskyttelse.dk. Vi kan ikke se/modtage SMS beskeder.
Ring 60 16 71 46 Fanger du os ikke, så send enten en Messenger besked eller en mail til viborg@dyrenesbeskyttelse.dk. Vi kan ikke se/modtage SMS beskeder.
Reference: 9V2226
Kat, Han
Race
Huskat
10 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Viborg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten