Lotte Og Pippi

Her ser i 2 søde marsvin unger som hedder Lotte og Pippi. De er søskende og skal kun til samme hjem. De er lidt pjusket i pelsen og noget så søde. De er lidt bange når vi skal fange dem, men ligeså snart vi har dem oppe snakker de og vil rigtig gerne nusses. Vi har mange søde frivillige som dagligt tager dem op og kæler dem. Prisen for dem begge er kr. 400-, De er sundheds kontrolleret og er sunde og raske. De vil elske et hjem med god plads og mange hænder.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 19CA-0032
Marsvin, Hun
Race
Marsvin
2 måneder og 3 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en marsvin

  • Marsvin bliver typisk 4-8 år gamle
  • De er sociale dyr og skal altid holdes flere sammen
  • Kan være aktiv på alle tidspunkter af døgnet                                

Ansvar

Marsvin skal altid holdes i grupper og kræver masser af plads at bevæge sig på. Selvom dyret ikke er så stort, kræver det daglig motion og aktivering for at holde sig sundt. Hold derfor altid marsvin i et stort bur eller et større anlæg med mange muligheder for skygge og skjul. Desuden skal dyrene altid have adgang til masser af frisk hø, drikkevand og foder.

Trivsel

Marsvin er nysgerrige dyr under forhold med tilstrækkelige stimuli, og hvor de føler sig trygge. Under nye og utrygge omgivelser vil de typisk være mere tilbagetrukne og sky. Marsvin spiser kun planteføde og skal have masser af grønt. Fodr to gange dagligt og gem gerne maden rundt omkring i buret, så dyrene aktiveres mest muligt.

Tilbage til oversigten