Uønsket. Svigtet. Efterladt.

 

 

HJÆLP DE MANGE DYR, SOM HAR BRUG FOR AKUT HJÆLP OVER SOMMEREN.

Igen i år vil vores internater blive fyldt med dyr, der er uønskede hos deres ejere. Du kan hjælpe dem gennem sommeren ved at blive en del af akuthjælpen.

VÆLG BELØB OG STØT

kr.

Få skattefradrag: Få fradrag for op til 15.900 kr. om året

BELLA OG HENDES KILLINGER BLEV DUMPET

I løbet af natten valgte Bellas ejer at dumpe Bella og hendes små killinger i en beskidt Ikea pose. Posen stod i vejkanten til en ret befærdet vej ca. 50 meter fra internatet. Det var rent held, at de ikke var ramt af en af de mange store lastbiler, der kører der. I posen havde ejeren lagt en stor sten og et glas med kattemad, hvorpå der var skrevet ’Bella’.

IMG_0982 1.0.JPG

Bella var bange og stresset, så hun stak af, da medarbejderne fra internatet kom for at hjælpe den lille kattefamilie. Killingerne blev utrygge og kaldte på deres mor, for de blev hurtigt sultne og tørstige. Killingerne kom derfor ind på internatet. De var sunde og raske, og helt tydelig vant til at blive håndteret af mennesker. Imens killingerne fik varme og mad, gik Bella rundt ved landevejen og kaldte på sine killinger. Det lykkedes efter flere timers indsat fra internatets medarbejdere at få indfanget Bella ved hjælp af en kattefælde, og så kunne den lille familie endelig blive genforenet.

IMG_0219[1] 1.0.JPG

LILLE SORTE SWEETIE

Lille sorte Sweetie blev fundet i Nordjylland, hvor hun gik rundt og kaldte på sin mor. En af Dyrenes Beskyttelses lokale kredsformænd kom ud til Sweetie, men det lykkedes desværre ikke at finde kattemor. Derfor kom Sweetie på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland.

Dyrlægen sørgede for at rense hendes øjne, der havde lidt betændelse, og give hende mad, for hun var meget sulten. Sweetie kunne spise selv og sammenholdt med, at hun vejede 580 gram, så vurderede dyrlægen hende til at være ca. 5 uger. Nu er lille Sweetie sat ud i plejefamilie.

SIGNE & KILLINGERNE

DSC_2893_1.JPG

Smukke Signe gik rundt på Vestsjælland. Hun var tydeligvis vant til at omgås mennesker og havde en kæmpe byld på kinden. Og så var hun højdrægtig. Det var ikke muligt at finde Signes ejer, da Signe ikke var mærket. 

Kort tid efter at hun kom ind på Roskilde Internat fødte hun to killinger. Der kommer rigtig mange moderløse killinger ind på internatet her om sommeren, og Signe accepterede at tage tre af disse  herreløse killinger til sig. Hun er en god kærlig kattemor for sine fem killinger.

Når killingerne bliver store nok til at spise selv, skal Signe igennem en større operation, så hun kan få fjernet sin byld.