Ansatte Roskilde internat

Henrik Hertz

Henrik Hertz

Internatleder

Henrik er leder af Roskilde Internat. Han har altid haft dyr omkring sig - lige fra marsvin, heste og ænder - og har nu bordercollieblandingen Alma, som han fik her fra internatet i 2015. Henrik har også adopteret Hubert som er en border terrie samt 3 høns som går frit i haven. 

Pernille

Pernille (Barsel)

Dyrepasser - katte ansvarlig

Pernille ejer shih tzu'en Chano, som trods sin unge alder ligner en gammel mand. Hun har også part i den dygtige dressurhest Romario. Pernille har mange års erfaring med heste og forskellige husdyr samt gnavere. Hun er desuden dygtig til at trimme og soignere hunde. Pernille er ansvarlige for vores katte-rum hvor alle de katte som er klar til at finde nye familier sidder. Her er der en del administrativt arbejde såsom at få alle katte på hjemmesiden med tekster og billeder. Pernille er også ansvarlig for at få registeret alle adopteret hunde og katte i de forskellige registrer samt ansvarlig for at kassen bliver talt op. Pernille har bestemt nok at se til men klarer det til topkarakter og er meget vellidt blandt kollegaerne. 

Carina

Carina

Dyrepasser - Små familiedyr ansvarlig

Carina er ansvarlig for vores kaniner, marsvin og andre mindre familiedyr. Hun er ejer af dansk-svensk gårdhunden Lady og katten Møller. Carina har mange års erfaring med gnavere og hunde og har altid en praktisk løsning på tingene. Carina er også ansvarlig for at få registeret alle adopteret hunde og katte i de forskellige registrer samt ansvarlig for at kassen bliver talt op. Carina er ansvarlig for internatets Instagram, Youtube og Facebook side. Hun brænder for at oplyse og dele viden om, rigtig hold af kaniner og andre små familiedyr. Hun er også god til at tage billeder/video og lave historier om internatets dyr. Carina er meget arbejdsom og altid klar på sort humor og en god stemning blandt kollegaer. Hun er også ansvarlig for internatets vaskedamer.

crl@dyrenesbeskyttelse.dk

Mie

Mie

Dyrepasser - Hunde ansvarlig

Mie er hunde ansvarlig her på internatet. Hun ejer cockerne Prada og Karma,som hun tog til sig i forbindelse med en meget stor dyreværnssag og så har hun kattene Milton, Olga, Nova & Viggo. Mie har arbejdet professionelt med dyr, siden hun var 15 år, er uddannet agility træner og er ofte at finde i ringen på hunde udstillinger i ind og udland. Mie er desuden ansvarlig for alle de frivillige som er på internatet samt ansvarlig for Roskilde internats facebook side. Mie brænder for at hjælpe dyrene som vi får ind til et bedre liv og bruger rigtig meget tid på at træne hundene så de bedst muligt kan finde deres nye familie. Mie kan være på alle områder her på internatet men foretrækker selvfølgelig at være ved hundene som også er hendes ansvars område. Mie er meget arbejdsom og vellidt som kollega. 

Natasha

Natasha

Timelønnet - katte ansvarlig

Natasha er weekendansat men kommer også og hjælper engang imellem i hverdagene. Natasha er en sød og smilende pige som elsker at hjælpe dyr og at give dem den bedst mulige tid her på internatet. Natasha har selv 3 hunde hjemme og den 1 har hun adopteret fra den store labradorsag. Natasha har stor interesse i vores krybdyrs afdeling, men kan ligesom mange af kollegaerne rotere og være i hele huset, hvilket er en stor fordel. Hun er også rigtig god til at tage billeder og video af internatets dyr.

Mark

Mark

Timelønnet - hunde ansvarlig

Mark er en sød og engageret ung mand som virkelig brænder for dyr. Dette kommer også til udtryk i hans arbejde her på internatet hvor han gør alt for at dyrene har det så godt som overhovedet muligt. Mark går også i gymnasiet, men bruger mange af sine weekender herude. Internatet og kollegaerne sætter stor pris på Mark og hans væremåde. 

Jonas

Jonas

Dyrepasser - Hunde ansvarlig

Jonas er dyrepasser og blev uddannet i 2010. Husholdningen tæller blandings hunden Wiggo, katten Delta, fire høns og et selskabs akvarium. Jonas er hunde ansvarlig og elsker sit arbejde. Dette kommer til udtryk i hans måde at sørger for dyrene og deres velbefindende. Jonas er desuden ansvarlige for vores krybdyrs/fugle afdeling som han styrer til topkarakter. Jonas er også ansvarlig for alle de frivillige som har deres gang her på internatet. Jonas er en hårdt arbejdende mand, som bliver højt værdsat af kollegaerne især fordi han kan bygge og reparerer ting hvilket der ret tit er brug for. Jonas har også en fremragende humor.

Melanie

Melanie

Veterinærsygeplejerske - katte ansvarlig

Melanie blev uddannet i 2013 fra Vejle Dyrehospital og -klinik. Hun har chihuahuaen Mila og har tidligere haft en kat. Hun er vokset op med hunde, katte, marsvin og kaniner og har stor erfaring med operationsarbejde. Melanie er ansvarlig for modtagelsen hvor katte og gnaver sidder deres første 3 dage herude på internatet for at sikre os at de ikke tager sygdomme med op til vores andre dyr i hovedbygningen. Melanie er desuden også ansvarlig for alle plejefamilierne og flaskekillinger. Melanie er en utrolig sød og smilende ung kvinde, som elsker at arbejde med dyr og dette kommer til udtryk i hendes måde at håndtere dyrene, specielt i hendes arbejde i vores dyrlægerum hvor hun er meget vellidt af de forskellige dyrlæger og selvfølgelig også af alle kollegaerne. 

Laust

Laust

Timelønnet - katte ansvarlig

Laust er ved at uddanne sig til veterinærsygeplejeske. Derhjemme har han kattene Malte, Mango og Racoon, leopardgekkoen Storm og pindsvinet Theo. Han har siden 2012 fungeret som killingeplejer sammen med sin familie. Laust er ansvarlig for modtagelsen hvor katte og gnaver, sidder deres første 3-5 dage herude på internatet for at sikre os, at de ikke tager sygdomme med op til vores andre dyr i hovedbygningen. Men kan fungere alle steder på internatet. 

Susanne

Susanne

Alt-muligt-kvinde og grønne områder

Susanne har travlt med at passe de grønne områder her på internatet og så er hun også rigtig god til at være handy med en hammer. Hun har også en stor interesse for kaniner og har selv kaninerne Bonnie & Plet derhjemme og en enkelt kat Jamie. Hun fungere også som plejemor for killinger og drægtige kaniner fra internatet. Susanne knokler numsen ud af bukserne for at holde styr på tingene herude og hun er altid meget hjælpsom. Hun er også den person som står for indkøb af vores foder og diverse ting til vores butik.   

Laila

Laila

Rengøringsassistent

Mens vi kæmper med at holde rent hos dyrene, kæmper Laila med at holde rent efter alle os mennesker i huset. Hun står også for at holde vores vaskemaskine i gang - en meget vigtig opgave, da vi ellers får et helt kontinent af vasketøj efter dyrene. Laila er vores allesammens hygge-mor - hun kommer tit og ofte med forskellige lækkerier til hele personalet. Hun er en meget værdsat person her på internatet. 

Nickie

Nickie

Timelønnet - weekendansat

Nickie er i gang med at uddanne sig til dyrepasser. Derhjemme har hun kattene Ina og Oliver, hundene Carlos & Santina, 5 Moskus ænder, 1 gekko, 3 Boa'er, 5 python'er og 3 snoge. Nickie er meget arbejdsom og elsker at hjælpe til på alle områder på internatet. Hun har en stor viden inden for de eksotiske dyr. Hun er meget vellidt af personale og kunder.

Natasha

Dyrepasser - timelønnet

To be continued...

laerke

Lærke

Dyrepasser - timelønnet

Lærke er uddannet dyrepasser i zoo-specialet og har været i en Bjørnepark og i Krokodille zoo. Til dagligt har hun ansvaret for katte-rummet for alle de katte der er klar til adoption bor. Det er et kæmpe arbejde at læse kattenes sprog og adfærd for at finde et rigtige match med kundens ønsker. Hun har også en stor interesse i de eksotiske dyr. 

Heidi

Heidi

Receptionist - Flexjob

Heidi har vi kendt siden 2013. Derhjemme har hun kattene Luna & Louie, hunden Baloo, kaninen Oskar, 5 høns + 1 hane og 10 guldfisk i haven. Hun har altid haft en stor kærlighed til internatets katte og hunde. Heidi passer 3 gange om ugen telefonen og man bliver altid mødt af en sød og forstående stemme. Hun står også for booking i hundepensionen, svare på mails og i facebook og ordner alle andre små jobs der kan være i en reception. 

"Moster" Lis

Flexjob - hunde ansvarlig

Lis får en til at føle at man er en familie og derfor kalder vi hende Moster Lis. Hun er venlig og rar og har sin daglige gang hos hundene, krybdyrene, fuglene og hendes elskede damefår. Hun er her 4 gange om ugen og er også kendt for at være en glad giver af fredags morgenbrød. Derhjemme har hun cocker spanielen Chanel, som er fra den store cockersag og katten Carlo. 

Mia

Timelønnet - katteansvarlig

Mia har længe været frivillig på internatet og er meget arbejdsom. Du kan altid regne med Mia og til daglig har hun ansvaret for de katte der endnu ikke er klar til adoption. Hun er altid smilende og meget vellidt af sine kollegaer.

 

 

Janne

Veterinærsygeplejerske - katte ansvarlig

Patricia

Patricia

Dyrepasser - katte ansvarlig

fancy

Fancy

Gartner - ansvarlig

Fancy er chef gartner her på internatet.
Hun styre sine 5 græsslåmaskiner med hård hånd, og er altid klar i kampen mod ukrudten.

 

fanta

Fanta

Gartner 

Fanta er med sit speciale i græsspisning et vigtigt medlem af gartner teamet. 

fashion

Fashion

Gartner

Fashion er en hårdtarbejdene dame, som giver sig 110% til jobbet som plæneklipper.

flora

Flora

Gartner elev

Flora er gartnerteamets yngste medarbejder. Hun er altid klar på sjov og ballade og er ikke bleg for at sætte lidt skub i tingene. 

frida

Frida

Gartner - ansvarlig

Frida er næstkommanderende i gartnerteamet. Hun hjælper Fancy med at holde styr flokken og er super god til at tigge om lækkerier fra madslaverne.