Ansatte Roskilde internat

Henrik Hertz

Henrik Hertz

Internatleder

Henrik er leder af Roskilde Internat. Han har altid haft dyr omkring sig - lige fra marsvin, heste og ænder - og har nu bordercollieblandingen Alma, som han fik her fra internatet i 2015.

Christina

Christina Larsen

Souschef

Stina ejer den smukke kat Mingus og hesten Palermo. Hun mange års erfaring med heste og er vores absolut mest erfarne medarbejder med 20 år på internatet! Stina har stor interesse i hundeadfærd.

Pernille

Pernille Sørensen

Dyrepasser og receptionist

Ejer shih tzu'en Chano, som trods sin unge alder ligner en gammel mand. Har også part i den dygtige dressurhest Romario. Pernille har mange års erfaring med heste og forskellige husdyr samt gnavere. Hun dygtig til at trimme og soignere hunde.

Carina

Carina Rønne Løkkegaard

Dyrepasser (Barsel)

Carina er ansvarlig for vores gnavere, kaniner og andre mindre familiedyr. Hun ejer dansk-svensk gårdhunden Lady, som også fungerer som kontormuræne her på internatet. Hjemme regerer hankatten Møller. Carina har mange års erfaring med gnavere og hunde og har altid en praktisk løsning på tingene

Mie

Mie Munck

Dyrepasser

Mie er hundeansvarlig her på internatet. Hun ejer cockerne Prada og Karma, som hun tog til sig i forbindelse med en meget stor dyreværnssag. Mie har arbejdet professionelt med dyr, siden hun var 15 år, er uddannet agilitytræner og er ofte at finde i ringen på hundeudstillinger i ind og udland.

Avatar

Julia Simonsen

Veterinærsygeplejerske - Barselvikar

Julia er uddannet veterinærsygeplejeske i 2015 fra KU Life. Der har hun fået en bred erfaring med mange slags dyr, primært kæledyr. Hun har de to katte, Nutte og Ester her fra internatet. Hun er opvokset med heste og marsvin. Her på internatet hjælper hun dyrlægen med operationer og de syge dyr.

Maria

Maria Zebbelin

Dyrepasser og veterinærsygeplejerske (Barsel)

Maria ejer kattene Ingeborg og Eigil og har erfaring med leguaner, hamstere, heste og katte. Hun blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2012 og er blandt andet ansvarlig for pasningen af vores syge katte. Det er også Maria, som renser tænder på de af vores dyr, som har brug for det

Susanne

Susanne Rasmussen

Dyrepasser

Susanne ejer hundene Lillemand, Lady, Astrid, Gigi og Tingen samt den meget afslappede skovkat Anders. Hun er ansvarlig for at passe kattene i vores formidlingsrum. Susanne har tidligere fungeret som kredsformand i Dyrenes Beskyttelse i en årrække og har dermed fået stor erfaring i at vurdere dyreværnssager

Avatar

Natasha Lauritzen

Dyrepasser - Weekendansat

avatar

Patricia Aakjær Juul

Dyrepasser - Barselsvikar

Patricia ejer hundene Kiara og Marley, som er en collie og en border collie. Hun er opvokset med en masse forskellige dyr, men især hunde har hendes interesse. 

avatar

Katrine Nielsen

Dyrepasser - weekendansat

avatar

Pernille Helbech Larsen

Dyrepasser - Barselvikar

Pernille er uddannet i marts 2016 fra Øresunds akvariet og har derfor speciale i zoo dyr. Hun har bred erfaring inde for mange eksotiske dyr og er opvokset med kaniner og marsvin. Her på internatet har hun ansvar for både katte og små familiedyr.

avatar

Mark Nybo Christensen

Dyrepasser - ungarbejder

Camilla

Camilla Madsen

Dyrepasser

Camilla har mange års erfaring med dyr og har blandt andet haft islandske heste i flere år. Nu har hun grand danoisen Lulu, som også er på størrelse med en mindre pony, samt kaninen Max.

Jonas

Jonas Rybjer

Dyrepasser

Jonas er dyrepasser og blev uddannet i 2010. Husholdningen tæller blandingshunden Wiggo (aka Pølsetyven), labradoren Ziggy, katten Delta, fire høns og et selskabsakvarium.

Melanie

Melanie E. Nielsen

Veterinærsygeplejerske

Melanie blev uddannet i 2013 fra Vejle Dyrehospital og -klinik. Hun har chihuahuaen Mila og har tidligere haft en kat. Hun er vokset op med hunde, katte, marsvin og kaniner og har stor erfaring med operationsarbejde. 

Maja

Maja Segato Steensgaard

Veterinærsygeplejerske (barsel)

Maja blev uddannet i 2016 fra Ballerup Dyreklinik og har stor erfaring med en lang række dyr. Hun har border collien Pignou og kaninen Sally, og tidligere har hun både haft fugle, rotter, marsvin og hamstere.

avatar

Laust Rud

Dyrepasser - weekendansat

Laust er ved at uddanne sig til dyrepasser. Derhjemme har han katte og kaniner og har i flere år fungeret som killingeplejer sammen med sin familie.

Avatar

Susanne Bauner

Alt-muligt-kvinde og grønne områder

Susanne har travlt med at passe de grønne områder her på internatet og så er hun også rigtig god til at være handy med en hammer. Hun har også en stor interesse for kaniner og har selv kaniner derhjemme og en enkelt kat. Hun fungere også som plejemor for killinger og drægtige kaniner fra internatet.

Laila

Laila Thomsbæk

Rengøringsassistent

Mens vi kæmper med at holde rent hos dyrene, kæmper Laila med at holde rent efter alle os mennesker i huset. Hun står også for at holde vores vaskemaskine i gang - en meget vigtig opgave, da vi ellers får et helt kontinent af vasketøj efter dyrene.