Ansatte Roskilde internat

Rikke Agner Jørgensen

Internatleder

Rikke er leder af Roskilde Internat.
Rikke er uddannet cand.scient i biologi og uddannet pædagog med diplomuddannelse i pædagogisk psykologi
Hun er ligeledes uddannet hundeinstruktør og ved at afslutte overbygning som adfærdsrådgiver
 

 

Carina

Carina

Dyrepasser - Små familiedyr ansvarlig

Carina er ansvarlig for vores kaniner, marsvin og andre mindre familiedyr. Hun er ejer af dansk-svensk gårdhunden Lady og katten Møller. Carina har mange års erfaring med de små familiedyr. Carina er ansvarlig for internatets Instagram, Youtube og Facebook side. Hun brænder for at oplyse og dele viden om rigtig hold af kaniner og andre små familiedyr. 

crl@dyrenesbeskyttelse.dk

Jonas

Jonas

Dyrepasser - Små familedyr ansvarlig

Jonas er dyrepasser og blev uddannet i 2010. Husholdningen tæller blandings hunden Wiggo, katten Delta, fire høns og et selskabs akvarium. Jonas har til daglig ansvaret for de små familiedyr og hjertet banker ekstra for den eksotiske afdeling som kan rumme krybdyr, fugle, høns osv. og elsker sit arbejde. Dette kommer til udtryk i hans måde at sørger for dyrene og deres velbefindende. 

Melanie

Melanie (Barsel)

Veterinærsygeplejerske - katte teamet

Melanie er uddannet VSP. Hun har chihuahuaen Mila og har tidligere haft kat. Hun er vokset op med hunde, katte, marsvin og kaniner og har stor erfaring med operationsarbejde.
Melanie er en del af vores katteteam og også en vigtig koordinator af vores plejefamilier. Og de hundredvis af killinger der hvert år bliver hjulpet

Nickie

Nickie

Dyrepasser - katteteamet

Nickie er uddannet dyrepasser. Derhjemme har hun kattene Ina og Oliver, hundene Carlos & Santina, 5 Moskus ænder, 1 gekko, 3 Boa'er, 5 python'er og 3 snoge. Nickie er en del af vores katteteam og koordinator for vores mange plejefamilier

Nanna

Veterinærsygeplejerske - katteteamet

 

Benjamin

Dyrepasser - Katteteamet

 

 

 

Janne

Veterinærsygeplejerske - katteteamet

Mark

Mark

Timelønnet 

Mark er en sød og engageret ung mand som virkelig brænder for dyr. Dette kommer også til udtryk i hans arbejde her på internatet hvor han gør alt for at dyrene har det så godt som overhovedet muligt. Mark går også i gymnasiet, men bruger mange af sine weekender herude. Internatet og kollegaerne sætter stor pris på Mark og hans væremåde. 

"Moster" Lis

Flexjob - blæksprutte

Lis får en til at føle at man er en familie og derfor kalder vi hende Moster Lis. Hun er en blæksprutte, som kan hjælpe os netop der hvor behovet er størst på dagen. Derhjemme har hun cocker spanielen Chanel, som er fra den store cockersag og katten Carlo. 

Laust

Laust

Timelønnet 

Laust er ved at uddanne sig til veterinærsygeplejeske. Derhjemme har han kattene Malte, Mango og Racoon, leopardgekkoen Storm og pindsvinet Theo. Han har siden 2012 fungeret som killingeplejer sammen med sin familie.

fancy

Fancy

Gartner - ansvarlig

Fancy er chef gartner her på internatet.
Hun styre sine 5 græsslåmaskiner med hård hånd, og er altid klar i kampen mod ukrudten.

 

fanta

Fanta

Gartner 

Fanta er med sit speciale i græsspisning et vigtigt medlem af gartner teamet. 

fashion

Fashion

Gartner

Fashion er en hårdtarbejdene dame, som giver sig 110% til jobbet som plæneklipper.

flora

Flora

Gartner elev

Flora er gartnerteamets yngste medarbejder. Hun er altid klar på sjov og ballade og er ikke bleg for at sætte lidt skub i tingene. 

frida

Frida

Gartner - ansvarlig

Frida er næstkommanderende i gartnerteamet. Hun hjælper Fancy med at holde styr flokken og er super god til at tigge om lækkerier fra madslaverne.