Ansatte Roskilde internat

Henrik Hertz

Henrik Hertz

Internatleder

Henrik er leder af Roskilde Internat. Han har altid haft dyr omkring sig - lige fra marsvin, heste og ænder - og har nu bordercollieblandingen Alma, som han fik her fra internatet i 2015. Henrik har også adopteret Hubert som er en border terrie samt 3 høns som går frit i haven. 

Pernille

Pernille (Barsel)

Dyrepasser 

Pernille ejer shih tzu'en Chano, som trods sin unge alder ligner en gammel mand. Hun har også part i den dygtige dressurhest Romario. Pernille har mange års erfaring med heste og forskellige husdyr samt gnavere. Hun er desuden dygtig til at trimme og soignere hunde. Pernille er ansvarlige for vores katte-rum hvor alle de katte som er klar til at finde nye familier sidder. Her er der en del administrativt arbejde såsom at få alle katte på hjemmesiden med tekster og billeder. Pernille er også ansvarlig for at få registeret alle adopteret hunde og katte i de forskellige registrer samt ansvarlig for at kassen bliver talt op. Pernille har bestemt nok at se til men klarer det til topkarakter og er meget vellidt blandt kollegaerne. 

Carina

Carina

Dyrepasser

Carina er ansvarlig for vores kaniner, marsvin og andre mindre familiedyr. Hun er ejer af dansk-svensk gårdhunden Lady og katten Møller. Carina har mange års erfaring med gnavere og hunde og har altid en praktisk løsning på tingene. 

Mie

Mie

Dyrepasser - Hunde ansvarlig

Mie er hunde ansvarlig her på internatet. Hun ejer cockerne Prada og Karma, som hun tog til sig i forbindelse med en meget stor dyreværnssag. Mie har arbejdet professionelt med dyr, siden hun var 15 år, er uddannet agility træner og er ofte at finde i ringen på hunde udstillinger i ind og udland. Mie er desuden ansvarlig for alle de frivillige som er på internatet samt ansvarlig for Roskilde internats facebook side. Mie brænder for at hjælpe dyrene som vi får ind til et bedre liv og bruger rigtig meget tid på at træne hundene så de bedst muligt kan finde deres nye familie. Mie kan være på alle områder her på internatet men foretrækker selvfølgelig at være ved hundene som også er hendes ansvars område. Mie er meget arbejdsom og vellidt som kollega. 

Julia

Julia

Veterinærsygeplejerske 

Julia er uddannet veterinærsygeplejeske i 2015 fra KU Life. Der har hun fået en bred erfaring med mange slags dyr, primært kæledyr. Hun er opvokset med heste og marsvin. Her på internatet hjælper hun dyrlægen med operationer og de syge dyr. Julia er ansvarlig for rum 3 og 4 som er vores sygdoms afdelingen for katte og killinger. Julia er altid meget hjælpsom og arbejdsom - hun går meget op i at dyrene har det godt og trives på internatet. 

Natasha

Natasha

Dyrepasser - Weekendansat

Natasha er weekendansat men kommer også og hjælper engang imellem i hverdagene. Natasha er en sød og smilende pige som elsker at hjælpe dyr og at give dem den bedst mulige tid her på internatet. Natasha har selv 3 hunde hjemme og den 1 har hun adopteret fra den store labradorsag. Natasha har stor interesse i vores krybdyrs afdeling, men kan ligesom mange af kollegaerne rotere og være i hele huset, hvilket er en stor fordel. 

Mark

Mark

Dyrepasser - ungarbejder

Mark er lille bror til Mie som er hunde ansvarlig herude. Mark er en sød og engageret ung mand som virkelig brænder for dyr. Dette kommer også til udtryk i hans arbejde her på internatet hvor han gør alt for at dyrene har det så godt som overhovedet muligt. Mark går også i gymnasiet, men bruger mange af sine weekender herude. Internatet og kollegaerne sætter stor pris på Mark og hans væremåde. 

Jonas

Jonas

Dyrepasser - Hunde ansvarlig

Jonas er dyrepasser og blev uddannet i 2010. Husholdningen tæller blandings hunden Wiggo, katten Delta, fire høns og et selskabs akvarium. Jonas er hunde ansvarlig og elsker sit arbejde. Dette kommer til udtryk i hans måde at sørger for dyrene og deres velbefindende. Jonas er desuden ansvarlige for vores krybdyrs/fugle afdeling som han styrer til topkarakter. Jonas er også ansvarlig for alle de frivillige som har deres gang her på internatet. Jonas er en hårdt arbejdende mand, som bliver højt værdsat af kollegaerne især fordi han kan bygge og reparerer ting hvilket der ret tit er brug for. 

Melanie

Melanie

Veterinærsygeplejerske

Melanie blev uddannet i 2013 fra Vejle Dyrehospital og -klinik. Hun har chihuahuaen Mila og har tidligere haft en kat. Hun er vokset op med hunde, katte, marsvin og kaniner og har stor erfaring med operationsarbejde. Melanie er ansvarlig for modtagelsen hvor katte og gnaver sidder deres første 3 dage herude på internatet for at sikre os at de ikke tager sygdomme med op til vores andre dyr i hovedbygningen. Melanie er desuden også ansvarlig for alle plejefamilierne. Melanie er en utrolig sød og smilende ung kvinde, som elsker at arbejde med dyr og dette kommer til udtryk i hendes måde at håndtere dyrene, specielt i hendes arbejde i vores dyrlægerum hvor hun er meget vellidt af de forskellige dyrlæger og selvfølgelig også af alle kollegaerne. 

Laust

Laust

Dyrepasser - weekendansat

Laust er ved at uddanne sig til dyrepasser. Derhjemme har han katte og kaniner og har i flere år fungeret som killingeplejer sammen med sin familie.

Susanne

Susanne

Alt-muligt-kvinde og grønne områder

Susanne har travlt med at passe de grønne områder her på internatet og så er hun også rigtig god til at være handy med en hammer. Hun har også en stor interesse for kaniner og har selv kaniner derhjemme og en enkelt kat. Hun fungere også som plejemor for killinger og drægtige kaniner fra internatet. Susanne knokler numsen ud af bukserne for at holde styr på tingene herude og hun er altid meget hjælpsom. Hun er også den person som står for indkøb af vores foder og diverse ting til vores butik.   

Laila

Laila

Rengøringsassistent

Mens vi kæmper med at holde rent hos dyrene, kæmper Laila med at holde rent efter alle os mennesker i huset. Hun står også for at holde vores vaskemaskine i gang - en meget vigtig opgave, da vi ellers får et helt kontinent af vasketøj efter dyrene. Laila er vores allesammens hygge-mor - hun kommer tit og ofte med forskellige lækkerier til hele personalet. Hun er en meget værdsat person her på internatet. 

Nickie

Nickie

Dyrepasser - weekendansat

To be continued...

Ida

Ida

Dyrepasser - weekendansat

To be continued...

lærke

Lærke

Dyrepasser - weekendansat

To be continued...