TUSIND TAK FOR EN FANTASTISK DAG

Fredag den 15. november løb Årets Dyreven 2019 af stablen. Tusind tak til alle som var med til at gøre dagen speciel og et kæmpe tillykke til dagens tre vindere. 

INGA ER ÅRETS HELT 2019 OG LØB MED HÆDERSPRISEN

Dyrlæge Inga Stamphøj løb med hele to sejre til Årets Dyreven 2019. Inga blev stemt ind som Årets Helt 2019 ved offentlig afstemning og løb sidst på dagen med Dyrenes Beskyttelses guldmedalje og hæderspris Årets Dyreven 2019. I kategorien Årets Helt 2019 var Inga oppe imod facility manager Jørgen Hansen og Beredskab øst. 

Nomineringsbegrundelse

Inga er dyrlæge og lidt af en ildsjæl. Hun står altid klar med en hjælpende hånd, når DBs kredsformænd ringer – det gælder alle slags dyr. Hun er fagligt kompetent og yder en stor indsats og strækker sig langt for et godt samarbejde. Ingas arbejde bærer præg af, at hun har en brændende indre passion for faget.

”Inga er uselvisk og sætter ofte dyrene før sig selv. Selvom klokken er 22 på en søndag aften, står Inga klar til at hjælpe med både dyrerednings- og dyreværnssager og endda med et smil på læben.” - Frivillig i Dyrenes Beskyttelse 

Pressemeddelelse: Lollands dyrlæghe kårets som Årets Dyreven 2019

årets helt inga_lq.jpg

NATURLI' ER ÅRETS FRONTLØBER

Naturli' løb med sejren og kan nu kalde sig Årets Frontløber 2019. De vandt den offentlige afstemning, hvor de var oppe imod Ringsted Dun og Vild Med Vilje. Stort tillykke til Naturli'. 

Nomineringsbegrundelse:

Siden 1988 har Naturli’ arbejdet for at udfordre opfattelsen af, at mælkeprodukter og kød er noget, der kun kan komme fra dyr. Med velsmagende produkter og skarp markedsføring løber Naturli’ forrest i kampen for en grønnere madkultur i Danmark. Innovative og let tilgængelige produkter, gør det nemmere at skære kødet fra og tilegne sig nye og mere dyrevenlige madvaner.

Pressemeddelelse: Naturli' kåret som Årets Frontløber 2019  

naturlig årets frontløber lq.jpg

HAMMEL NEUROCENTER ER ÅRETS BROBYGGER

Fantastiske Hammel Neurocenter blev stemt ind som vinder af Årets Brobygger 2019. De var oppe imod kategoriens to andre nominerede Cliff Kaltoft fra Landsforeningen af Væresteder og LOKK. Stort tillykke til Chris, Anne og resten af Hammel Neurocenter. 

Nomineringsbegrundelse 

Hammel Neurocenter nomineres til Årets Brobygger 2019, for arbejdet med terapihunde i genoptræning af hjerneskadede patienter. Siden 2014 har hospitalet brugt terapihunde som et supplement til den daglige genoptræning, hvor de med stor succes har fået hundeglade patienter til at glemme, at de rent faktisk træner. 

”Der er altid et træningsformål med at komme her, men det kan give en glæde og et pusterum for mange af patienterne” siger ergoterapeut Inge Himmelstrup Hansen.

Pressemeddelelse: Dyrenes Beskyttelse hædrer Hammel Neurocenter

pm_hammel_02.jpg