Nyhed, 5. marts 2019

Brogaarden mætter elefanterne

Fodervirksomheden Brogaarden har besluttet sig for at hjælpe de fire cirkuselefanter igennem deres forventede kommende flytning, og har valgt at donere foder til elefanterne for at sikre den bedst mulige trivsel og forberedelse til flytning og nye omgivelser.

Image of Pernille  Schousboe
Pernille Schousboe,
Kampagneleder
Del artiklen på:
Brogaarden mætter elefanterne

Donationen af foder kommer meget belejligt, da det koster i omegnen af 700 kr. om dagen at fodre en voksen elefant. En omkostning der påløber de to cirkusser, mens de venter på en afklaring og ikke har en indtjening på elefanterne, da de står i karantæne – klar til at blive flyttet til Knuthenborg.

”Vi samarbejder i forvejen med Knuthenborg, som vi leverer specialfoder til, så det er naturligt for os at gøre vores til, at historien ender godt for elefanterne. Vi er derfor glade for, at vi med vores foder og fodringseksperter kan bidrage til, at elefanterne har en så god trivsel som muligt”, siger Rolf Momberg-Jørgensen fra Brogaarden.

Brogaarden leverer foder til en lang række zoologiske haver og bruger højtspecialiserede eksperter i rådgivningsarbejdet, der kan sikre, at elefanterne får den bedst mulige foderplan.