Artikel, 23. marts 2021

Hjælp burhønsene ved at hækle en ægtivist

Vores fælles kamp for at stoppe salget af buræg har skabt mange resultater og et forbud er på vej. Nu handler det om at få en så kort udfasningsperiode, som muligt.

Image of Dyrenes Beskyttelse
Del artiklen på:
Ægtivist

Deltag i konkurrencen

Der er fortsat brug for at skabe opmærksomhed om kampen imod buræg. Derfor har vi igen i år lavet en konkurrence til alle jer kreative og hækleglade ægtivister.

Så send os jeres bedste, sjoveste eller mest originale, hæklede ægtivist og vær med i konkurrencen om dette års lækre præmie. Det er naturligvis tilladt at indsende mere end én ægtivist!

Ægtivisten skal være os i hænde senest fredag d. 9. april 2021. 

Find opskriften her

(Billede: Eksempler på hæklede ægtivister) 
 

Vind en håndlavet keramikskål

Vinderen af konkurrencen bliver samtidig vinderen af en flot, håndlavet keramikskål fra keramiker Rikke Manglesen til en værdi á 180,00 DKK.

Keramikskålen er lavet som en kylling med et næb og ben, og er velegnet til fingersalt, karse, spirer eller smykker. Da hver enkelt kylling er nøje lavet i hånden, varierer formen og størrelsen lidt. Målene er dog ca. 5 cm x 5 cm.


                    
 

Sådan deltager du i konkurrencen

Send din hæklede ægtivist til:

Dyrenes Beskyttelse
Buddingevej 308
2860 Søborg 

Mærk kuverten "Ægtivist". HUSK at vedlægge en seddel med din e-mail og evt. også dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Hæklede ægtivister støtter kampagnen

Vi sælger løbende de indsendte ægtivister fra konkurrencen på vores webshop. Ægtivisterne kan bruges som æggevarmere, når der skal serveres økologiske æg på morgenbordet eller til familiefrokosten. Pengene fra salget går til kampagnen mod buræg.

Du kan købe de hæklede ægtivister her