Artikel, 20. juni 2019

Mød Velfærdsdelikatesser® på Kulinarisk Sydfyn

Igen i år deltager Dyrenes Beskyttelse på nordens største fødevaremarked - Kulinarisk Sydfyn, som foregår den 29-30. juni. Her kan du blandt andet møde producenter, som holder dyr under konceptet Velfærdsdelikatesser®

Image of Dyrenes Beskyttelse
Del artiklen på:
Velfærdsdelikatesser® på Kulinarisk Sydfyn

Praktiske oplysninger

Kulinarisk Sydfyn afholdes den 29-30. juni i Svendborg, begge dage fra klokken 10-17.

Du finder Velfærdsdelikatesser® i Krøyers Have (tæt på indgang C).

Pris: 50 kroner for begge dage (Medlemmer af Kulinarisk Sydfyn samt børn under 12 år deltager gratis).

Se mere om arrangementet

Det er nu 19. gang at nordens største fødevaremarked - Kulinarisk Sydfyn, afholdes og alle, både store og små, kan være med!

Kulinarisk Sydfyn er en forening, som har til formål at synliggøre og markedsføre regionale råvarer, producenter og spisesteder gennem blandt andet events, presseture, sparing med iværksættere, foredrag og meget mere. På Kulinarisk Sydfyn kan du både opleve, føle og smage på et væld af føde- og drikkevarer fra over 110 danske producenter, hvor Velfærdsdelikatesser® er en af dem.

VELFÆRDSDELIKATESSER® - FRA BONDE TIL KUNDE

Velfærdsdelikatesser® er et registreret varemærke som er udviklet af Dyrenes Beskyttelse i samarbejde med mindre, økologiske gårde. Mærket optimerer økologi, naturlighed og dyrevelfærd i alle faser af et produktionsdyrs liv og fremmer et økonomisk og økologisk bæredygtigt landbrug. Formålet er at fremme alsidige dyrehold på mindre, økologiske gårde med oprindelige husdyrracer, der passer til det danske klima og selv kan sætte unger i verden og passe dem. Mærket omfatter kvæg, får, grise og gæs.

Producenterne af Velfærdsdelikatesser® skal både have Ø-mærket og leve op til en række langt skrappere krav til dyrenes naturlige opvækst og i harmoni med omgivelserne. For forbrugerne giver det sunde og velsmagende delikatesser fra dyr, der har levet og afsluttet livet på en god måde.

Alt kød sælges direkte til kunden uden et fordyrende mellemled, hvilket betyder at Velfærdsdelikatesser® ikke findes i supermarkedets kølediske. Det direkte salg giver forbrugeren mulighed for at se og/eller høre fra bonden, hvordan dyrene vokser op. Der er nemlig blandt andet sat stor fokus på dyrevelfærd.

KOM OG FÅ EN ANDERLEDES SMAGSOPLEVELSE

Dyrevelfærd og kødkvalitet sættes på dagsordenen, når Velfærdsdelikatesser® deltager med sin helt egen madvogn, hvorfra det er muligt at købe forskellige produkter fra Æblegården HolevBromme Mølle og FavnenFuld Grise og Korn. Det vil også være muligt at købe en lækker grillpølse fra gårde under konceptet. 

Du finder os i Krøyers Have ved indgang C.

Vi glæder os til at se dig!

  • Del artiklen på: