Artikel, 16. september 2019

Mød Velfærdsdelikatesser® på Skrøbelev Gods

Søndag den 22. september inviterer Skrøbelev Gods til åbent hus i anledningen af deres 350 års jubilæum, hvor du blandt andet kan møde to forskellige gårde under konceptet Velfærdsdelikatesser®.

Image of Dyrenes Beskyttelse
Del artiklen på:
Velfærdsdelikatesser

Praktiske oplysninger

Markedet er gratis at deltage i og afholdes på godset mellem klokken 11-17.

Nærmere information om godset kan findes her.

Gennem gamle og flotte bygninger, farverige store påfugle, det grønne frodige grønne græs, springvand og voldgrav udstråler Skrøbelev Gods på Langeland en forsvundet storhedstid, hvor man kan fornemme den aristokratiske atmosfære. 

Du har nu en enestående mulighed for at komme og få en rundvisning i de flotte omgivelser og smage på produkter fra lokale leverandører, herunder Velfærdsdelikatesser®

VELFÆRDSDELIKATESSER® - FRA BONDE TIL KUNDE

Velfærdsdelikatesser® er et registreret varemærke som er udviklet af Dyrenes Beskyttelse i samarbejde med mindre, økologiske gårde. Producenterne under konceptet skal både have Ø-mærket og leve op til en række langt skrappere krav til dyrenes naturlige opvækst og i harmoni med omgivelserne. For forbrugerne giver det sunde og velsmagende delikatesser fra dyr, der har levet og afsluttet livet på en god måde. Mærket omfatter på nuværende tidspunkt kvæg, får, grise, gæs og høns.

Alt kød sælges direkte til kunden uden et fordyrende mellemled, hvilket betyder, at Velfærdsdelikatesser® ikke findes i supermarkedets kølediske. 

Kom derfor forbi Velfærdsdelikatesser® på Skrøbelev Gods, som deltager med egen vogn, hvorfra det vil være muligt at købe produkter af sortbroget landrace gris og lam fra Ågården og ungkvæg fra Rød Dansk Malkerace anno 1970 fra Æblegården Holev. Mon ikke der også bliver mulighed for at få en lille smagsprøve.

Vi glæder os til at se dig!
 

  • Del artiklen på: