Nyhed, 28. august 2017

Ses vi til Food festival i Aarhus?

Igen i år er vi glade for at kunne melde, at Dyrenes Beskyttelse deltager i Food Festival i Aarhus fra den 1. til 3. september. Kom og smag velfærdskyllinger og få tips til tilberedning af kyllinger, der har haft det godt.

Image of Dyrenes Beskyttelse
Del artiklen på:
Dyrenes Beskyttelse

Mellem den 1. og 3. september afholdes Nordens største madfestival med cirka 30.000 deltagere: Food Festival i Aarhus, og du har mulighed for at møde Dyrenes Beskyttelse under hele festivalen.

I år slår vi et slag for de gode slagtekyllinger, og du kan møde os i Dansk Supermarked Group’s telt, hvor vi står klar til en snak om dyrevelfærd og slagtekyllingerne i det daglige madforbrug.

Test din viden om kyllinger og vind en lækker Løgismose kylling. Vi trækker en vinder hver 2. time. For børnene vil der være mulighed for at blive kylling med et flot næb og at få en sej tatovering.

Søndag formiddag afholder Dyrenes Beskyttelse foruden underholdene overraskelser også to arrangementer:

Kl. 10-11 Gode kyllinger med Dyrenes Beskyttelse - Få en snak om dyrevelfærd og gode kyllinger. Med underholdning, konkurrence og tatoveringer til alle.

Kl. 11-12.30 Tilberedning af den perfekte kylling - Kokken Claus Udengaard giver tips til tilberedning af Løgismose kyllingen, som er opdrættet med god dyrevelfærd og "Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse".