Dansk Dyreværn Århus søger timelønnede dyrepassere

Dansk Dyreværn Århus søger timelønnede dyrepassere. Har du en særlig interesse for dyr og vil være en del af vores team hos Dansk Dyreværn Århus, så læs videre her.

Dansk Dyreværn Århus hjælper hvert år rigtig mange dyr. Flest katte da de desværre ikke har nogen status i mange menneskers øjne, og derfor ofte bliver efterladt og dumpet. Derudover formidler vi en del hunde og andre smådyr som for eksempel kaniner, marsvin og fugle.

Vi ser gerne, at du har et godt allround kendskab til pasning og pleje af kat, hund, kanin og gerne andre små familiedyr. Det er også vigtigt, at du har gode ben, da en stor del af arbejdsopgaverne vil, udover meget rengøring, være at tage vores mange hunde med på lufteture.

Det er vigtigt, at du er selvkørende, da vi forventer, at du kan løse størstedelen af opgaverne selvstændigt.
Du skal kunne trives i en travl hverdag og i et beredskab, hvor ingen kender dagen, før den er omme. Du evner at have mange bolde i luften og bevare overblikket, også selvom dagen er travl. Et robust sind er en nødvendighed, for her kan være følelser på spil hver eneste dag. Desuden skal du interessere dig for adfærd, aktivering og træning. For hos os sidder dyrene ikke bare og venter.

Du får gode kollegaer, som du kan sparre med. Vi vægter den gode teamånd højt, for vi samarbejder om dagens udfordringer og skal kunne samarbejde med både frivillige, kollegaer og gæster på internatet. På internatet brænder vi for, det vi laver. Vi deles om, alle de opgaver der er. Du er teamplayer og tror på, at sammen er vi bedst.

Internatet holder åbent hver dag fra kl. 07 – 21, 365 dage om året.

Vi har også åbent i helligdagene, så du skal også kunne arbejde, når det er jul, påske og pinse. Du skal kunne arbejde både hverdage og weekender og skal kunne træde til ved sygdom og ferie hos det øvrige personale. Derfor er det vigtigt, at du er fleksibel og kan træde til ved sygdom m.m. for at komme i betragtning til dette job.

Dansk Dyreværn Århus er ejet af Dyrenes Beskyttelse, og vi har overenskomst med 3F. Internatet er beliggende Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg J. Billede fjernet.

Dette er ikke en stilling, hvor der er mulighed for flexjob eller fast timeantal.

Ansøg nu

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til internatleder Karina Fisker tlf. 81 88 03 48 eller Souschef Sara Bjerg tlf. 23 22 07 94

Hvis dette har vagt din interesse, så skynd dig at sende din ansøgning via dette link. Vi afholder samtaler løbende. Vi modtager ikke ansøgninger på mail eller ved personligt fremmøde.

Hvis du kender nogen som kan være egnet, må du gerne dele opslaget.