Antons hårde start på livet endte lykkeligt

Antons hårde start på livet endte lykkeligt

Det var en ganske almindelig arbejdsdag for en renovationsarbejder på en genbrugsstation, da han hørte en lyd fra en container i elektronikafdelingen. I første omgang troede han, at det var elektronisk legetøj, men da han skulle til at vende sig om og gå, kunne han pludselig høre en pibende lyd.

Lyden stammede fra den kun 9 uger gamle og meget sultne killing Anton, der desperat kaldte på hjælp. Antons pels var velplejet, men hans kuglerunde mave viste tegn på orm. Inden renovationsarbejderen kontaktede Dyrenes Vagtcentral, var han ude og ringe på hos naboerne, men der var desværre ingen, der savnede en lille kattekilling.

Der var ingen tvivl om, at Anton var blevet dumpet. Den lille killing ville ikke stoppe med at miave, før han blev taget op. Omstændighederne taget i betragtning havde Anton det godt, og brugte kattebakke med det samme, da han blev afleveret på internatet.

Takket være den omsorgsfulde renovationsarbejder og Dyrenes Beskyttelses internat, har lille Anton fået et nyt trygt hjem.

Kun sammen kan vi gøre en forskel for dyrene!

sms nød

Giv en ekstra støtte til svigtede dyr som Ulla og Luna

kr.

Få skattefradrag: Få fradrag for op til 15.900 kr. om året