Alle dyr fortjener en god start på livet

FRA UDSTØDT TIL SELVSIKKER

Afkræftet, udsultet og kun fem uger gammel blev Ella fundet sammen med 11 andre hunde i et hjem, der ikke var beboeligt. Opgaven var steget ejer over hovedet, og det havde blandt andet resulteret i indavl, der gav hundene en lang række fysiske problemer. Derfor blev de overdraget til Dyrenes Beskyttelse.

 

støt.png

I hjemmet, som de 12 gravhunde voksede op i, havde der sjældent været mad nok og hundene var derfor vant til at kæmpe om pladsen ved foderskålen. Det var tydeligt at se på Ellas størrelse, at hun havde haft svært ved at vinde den daglige kamp om at få stillet sulten. Ella var så underernæret, at personalet på internatet tvivlede på, om hun ville overleve.

”Da vi fik alle hundene tjekket, kunne vi ikke finde en mor, der ville tage sig af Ella. Vi forsøgte at sætte hende sammen med de andre hvalpe, men de skubbede til hende og hun sad derfor for sig selv,” siger Karina Fisker, internatleder på Nordjyllands internat.

Uden en mor at støtte sig til havde Ella brug for konstant tilsyn, så Karina besluttede at tage hende med hjem, hvor hun kunne få mælkeerstatning for at vokse sig stærkere. Om natten sov Ella på Karinas bryst for at holde varmen.

I dag er Ella over et år og i absolut topform. Hun er en utrolig kærlig hund med en karakteristisk personlighed, der altid er glad og har masser af energi. På gåture får hun meget opmærksomhed, både fordi hun er særdeles lille af sin bygning, men også fordi hendes bagben er længere end hendes forben.

 

 

Alle dyr fortjener en god start på livet

kr.

Få skattefradrag: Få fradrag for op til 16.300 kr. om året