Dyrenes Beskyttelse søger dyreredder

Har du lyst til at være en del af Dyrenes Beskyttelses beredskab som dyreredder i hovedstadsområdet? Til Dyrenes Beskyttelses vagtcentral søger vi netop nu en dyreredder til sæson 2022.

Dyrenes Beskyttelse har siden 2011 drevet Danmarks eneste døgnbetjente vagtcentral for dyr i nød. Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral, 1812, er en landsdækkende service, som vejleder i sager om dyr i nød. Hvert år modtages 148.000 opkald fra bekymrede og observante borgere, som står med et dyr i nød, kender til en mulig vanrøgtssag eller på anden vis har brug for råd om hold og håndtering af dyr.  

Som en del af dyreredningsberedskabet i Dyrenes Beskyttelse skal du håndtere nødstedte vilde dyr i naturen. Dette kan indbefatte indfangning, vurdering af eventuelle skader, nødaflivninger på stedet samt transport til vildtplejestation, internat eller dyrlæge.

Dertil kommer en lang række forskelligartede praktiske arbejdsopgaver, som eksempelvis transportopgaver for internaterne, rengøring og oprydning i dyreredningsbilen m.v.

Du vil dagligt arbejde helt eller delvist sammen med foreningens frivillige dyrereddere. I samarbejde med dyreredningskoordinatoren skal du være med til oplære de frivillige dyrereddere.

Læs mere om Dyrenes Beskyttelses vagtcentral.

Læs mere om Dyrenes Beskyttelses frivillige dyrereddere

I dagligdagen er du Dyrenes Beskyttelses ansigt udad til, det er derfor vigtigt, at du er venlig og imødekommende overfor vores medlemmer, organisationens frivillige, henvendere og dine kollegaer.

Dine kompetencer

For at komme i betragtning til stillingen skal du

  • have en relevant faglig baggrund med solid viden om og interesse for faunadyr.
  • have en naturlig myndighed og en høj grad af troværdighed.
  • være handlekraftig og kunne bevare overblikket i pressede situationer.
  • være praktiker med en evne til at få tingene til at ske.
  • have empati og forståelse for mennesker med sociale/mentale udfordringer.
  • kunne kommunikere med alle slags mennesker.
  • beherske IT på brugerniveau.
  • have kørekort.

Vi tilbyder

Vi har et stærkt fællesskab bygget op på vores værdier og medbestemmelse over, hvordan opgaver og hverdagen skal planlægges. Vi er en dynamisk afdeling i konstant udvikling, og vi tilbyder høj grad af selvledelse, herunder medbestemmelse, handlefrihed og eksekvering indenfor de fastsatte rammer. Du vil få et udfordrende og afvekslende job med muligheder for personlig og faglig udvikling - og med selvstændighed og ansvar.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling med forventet start 1. april frem til d. 31. oktober 2022. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om uge indenfor tidsrummet 08:00 - 23:00 med weekendvagter hver anden uge. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Dyreredningsbilen dækker hele Storkøbenhavn men kører ud fra vores kontor i Søborg tæt på Buddinge station. Du får reference til teamchef Camilla Skovgaard Jensen.

Ansøg nu

Spørgsmål til stillingen rettes til teamchef Camilla Skovgaard Jensen på cj@dyrenesbeskyttelse.dk

Bemærk, at vi ikke ønsker henvendelser på telefon, ligesom alle ansøgninger skal uploades via nedenstående link. Ansøgninger der fremsendes på mail vil blive slettet.

Ansøgning og CV sendes via dette link senest søndag d. 13. februar 2022. Samtaler indkaldes og bookes primo uge 7 og afholdes i uge 8. Skriv gerne hvor du har set vores opslag.