Fyns Internat søger veterinærsygeplejerske med speciale i katte

Fyns Internat er vokset gennem 8 år, og vi har behov for ekstra kræfter i ledelsen og til den daglige drift. Internatet består af en internatsleder, en souschef med speciale i hunde, 30 lønnede medarbejdere, 100 frivillige på internatet og 180 frivillige plejefamilier.

Vi søger en uddannet veterinærsygeplejerske med massiv viden inden for pasning, pleje, sygdomme og adfærd hos katte. Du må meget gerne have erfaring med ledelse eller interesse i at udvikle dig i den retning.

Du vil blive ansvarlig for vores klinik og vores katteteam, og vi forventer kvalificeret know how. Vi hjælper hvert år over 1.900 katte. Katten har desværre ikke nogen status i mange menneskers øjne og vi oplever, at politikerne ikke har interesse i at lave den kattelov, som Dyrenes Beskyttelse anbefaler. Det er vigtigt, at du i samarbejde med kollegaerne i katteteamet kan vurdere, matche, sørge for daglig pleje og formidling af internatets katte. Du vil også blive kontaktperson for vores mange plejefamilier.

Du har et generelt godt kendskab til pasning og pleje af katte, hunde, kaniner og gerne andre små familiedyr. Du indgår i ledelsen og vi forventer, at du kan varetage alle opgaverne på internatet. Lejlighedsvis vil du også skulle assistere vores dyrlæge og coache vores medarbejdere og frivillige.


Du trives i en travl hverdag og i et beredskab, hvor ingen kender dagen, før den er omme. Du evner at have mange bolde i luften og bevare overblikket - også når der er travlt. Samtidig har du en god forståelse for både IT og økonomi, så du kan betjene vores mange it-systemer

Du er god til at kommunikere på skrift og i tale og kan formidle et budskab i øjenhøjde til kunder, plejefamilier og mennesker. Det er vigtigt, at du er klar til at gøre en forskel, så vores dyr kommer ud i de helt rigtige hjem.

Du får mange gode kollegaer, som du vil kunne sparre med fagligt. Derudover får du også rig mulighed for at arbejde sammen med alle vores frivillige, som har deres daglige gang på internatet. Vi er et godt team, som deles om alle de opgaver, der er, for sammen er vi bedst.

Det er vigtigt, at du har gode ben, for vi går mange kilometer om dagen. Du har en stærk psyke og kan klare lidt af hvert, fordi det kan være følelsesmæssigt hårdt at hjælpe dyr i nød og standse overgreb mod dyr.

Det er også vigtigt, at du interesserer dig for adfærd, aktivering og træning, da vi gerne vil give dyrene på internatet en afvekslende og aktiv hverdag.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Vi har åbent hver dag fra kl. 07:00 til 21:00, 365 dage om året. Det betyder, at vi også holder åbent i alle helligdage og weekender. Du skal påregne 2 aftenvagter om ugen og arbejde hver 3. weekend, så det er vigtigt, at du trives med skiftende arbejdstider. Fyns Internat er beliggende på Store Landevej 33, 5592 Ejby.

 

Ansøg nu

Vi holder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget når den rette kandidat er fundet. Så har du interesse og kan imødekomme vores forventninger, skal du sende din ansøgning via dette link. Vi modtager ikke ansøgninger på mail eller ved personligt fremmøde. Du må meget gerne dele opslaget i dit netværk.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at rette henvendelse til internatsleder Lene Frahm på telefon 50600484.