Er dit kæledyr ordentligt forsikret?

Sammen med Gjensidige Forsikring har vi udviklet en dyreforsikring med en hel masse dyrevelfærd i.

Den nye dyreforsikring til hund og kat, som Gjensidige har udviklet i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, ligger vægt på den gode dyrevelfærd.

Når du tegner en dyreforsikring hos Gjensidige sikrer du at dit dyr får den hjælp, de har brug for både før og efter skadesforløbet.

Som medlem af Dyrenes Beskyttelse* kan du få ekstra fordele. Skulle gå hen og blive syg, sikrer medlemsfordelene dig, at du har pasning af dit kæledyr i op til 21 dage. Dit dyr er desuden dækket i Europa, hvis uheldet skulle være ude, mens I var på ferie.

Derudover er du via din forsikring ydermere med til at højne dyrevelfærden i Danmark, da 3% af din forsikringspræmie går til Dyrenes Beskyttelse arbejde for bedre dyrevelfærd.

* gælder alle medlemskabstyper, dog undtaget juniormedlemskab

I maj 2017 indgik Dyrenes Beskyttelse en aftale med Gjensidige forsikring. For at kunne tilbyde hunde- og katteejere Danmarks bedste forsikring til deres kæledyr, var det vigtigt at udarbejde en forsikring med en masse god dyrevelfærd.

gjen.png

Udover dækninger til f.eks. operation, kiropraktorbehandling og hjælp til vægttab, ville vi gerne tilbyde alle vores medlemmer. med kæledyr en mulighed for at nyde godt af ekstra fordele så som 2 ugers gratis pasning ved ejers sygdom og Europadækning.

Gjensidige.jpg

Bestil forsikring

Du kan forsikre dit dyr med enten en basis-, guld- eller platindækning.

Læs mere om dækning og betingelser.