Tryghed med en god forsikring

Tegn forsikring til din hund, kat eller hest, hvor du både får medlemsfordele og støtter svigtede dyr

En god forsikring sikrer dyreejeren mod ubehagelige økonomiske overraskelser, hvis dyret bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Dyrenes Beskyttelse har et samarbejde med Gjensidige Forsikring, hvor vi har været med i udviklingen af deres dyreforsikringer.

Gjensidige Forsikring har udover den lovpligtige ansvarsforsikring til hunde, også en guld og en platin sygeforsikring, til katte kan man vælge mellem guld og platin sygeforsikring, og til heste er der en bred hesteforsikring med både hestelivsforsikring og værdisikring. Gjensidige Forsikrings dyreforsikringer er konkurrencedygtige på grund af:

  • Ingen aldersbegrænsning på, hvornår man kan tegne forsikring til sin hund, kat eller hest
  • Ingen fast mindste selvrisiko, kun egenbetaling
  • Langt færre racebestemte forbehold

Få medlemsfordele

Dyrenes Beskyttelses medlemmer får særlige medlemsfordele, hvis de har deres dyreforsikring hos Gjensidige Forsikring. Det er:

  • pasning af dyret i op til 21 dage ved sygdom i husstanden
  • dækning i udlandet, hvis man har sit dyr med på ferie

Hjælp svigtede dyr uden at koster ekstra

Når dit dyr er forsikret i Gjensidige Forsikring, er du som medlem samtidig med til at hjælpe endnu flere svigtede dyr. Gjensidige Forsikring støtter Dyrenes Beskyttelses arbejde med 3% af din forsikringspræmie hos Gjensidige Forsikring. Så jo flere forsikringer, du har hos Gjensidige Forsikring sammen med din dyreforsikring, desto flere dyr kan du give et bedre liv.

En forsikring giver tryghed

Dyrenes Beskyttelse anbefaler alle dyreejere at tegne en god forsikring til sit dyr, så det ikke er økonomien, der skal afgøre hvilken behandling ens dyr skal have.

Gennem samarbejdet med Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde attraktive dyreforsikringer.

Bestil forsikring

Du kan forsikre dit dyr med enten en basis-, guld- eller platindækning.

Læs mere om dækning og betingelser.

I maj 2017 indgik Dyrenes Beskyttelse en aftale med Gjensidige forsikring. For at kunne tilbyde hunde- og katteejere Danmarks bedste forsikring til deres kæledyr, var det vigtigt at udarbejde en forsikring med en masse god dyrevelfærd.

gjen.png

Udover dækninger til f.eks. operation, kiropraktorbehandling og hjælp til vægttab, ville vi gerne tilbyde alle vores medlemmer. med kæledyr en mulighed for at nyde godt af ekstra fordele så som 3 ugers gratis pasning ved ejers sygdom og Europadækning.

Gjensidige.jpg