HER KAN DU OGSÅ MØDE VELFÆRDSDELIKATESSER®

Hegnsholt

ØKOLOGISK HØSTMARKED PÅ HEGNSHOLT

Kom til sommerens hyggeligste høstmarked på Hegnsholt i Lejre lørdag den 31. august kl. 10-15.

Læs mere her

Torupgaard - Får og lam

ØKOLOGISK HØSTMARKED PÅ TORUPGAARD

Torupgaard - lam & får slår for 6. gang dørene op til Økologisk Høstmarked den 31. august kl. 10-16. Kom tæt på dyrene og livet på landet, smag skønne produkter og køb lidt lækkert med hjem.

Læs mere her.

FAVNEN FULD GRISE OG KORN PÅ MAD & KUNSTMARKED

FavnenFuld Korn og Grise deltager ved Bjerringbro mad- og kunstmarked, som blandt andet sætter fokus på gode råvarer og mad den 7. september kl. 10-13.

Læs mere her.

FAVNEN FULD GRISE OG KORN PÅ MAD & KUNSTMARKED

FavnenFuld Korn og Grise deltager ved Bjerringbro mad- og kunstmarked, som blandt andet sætter fokus på gode råvarer og mad den 5. oktober kl. 10-13.

Læs mere her.

Hørhaven Bed & Breakfast

KATRINELUNDEN & HØRHAVEN DELTAGER I SMAG LOKALT

Katrinelunden & Hørhaven går sammen om at deltage i Smag Lokalt, som danner rammen om en ny madfestival på Vestsjælland.

Hørhaven Bed & Breakfast i Fuglebjerg vil skabe rammerne for spisestedet den 11-13. oktober, hvor man har mulighed for at smage lækre lokalt producerede råvarer fra de to gårde.

Læs mere om Smag Lokalt og book bord her.

Kirsebærgården

ÅRETS GANG PÅ KIRSEBÆRGÅRDEN - SLAGTETID

Kom og hør om årets gang for de gotlandske pelsfår på Kirsebærgården i Nykøbing Sjælland lørdag den 19. oktober kl. 10-12.

Læs mere her

FAVNEN FULD GRISE OG KORN PÅ MAD & KUNSTMARKED

FavnenFuld Korn og Grise deltager ved Bjerringbro mad- og kunstmarked, som blandt andet sætter fokus på gode råvarer og mad den 2. november kl. 10-13.

Læs mere her.