Medarbejder til digital kommunikation og fundraising hos Dansk Dyreværn Århus

Dansk Dyreværn Århus/Dyrenes Beskyttelse søger en kompetent, velskrivende og samarbejdsorienteret medarbejder til digital kommunikation og fundraising, der kan øge kendskabet og støtten til dyrene på internatet og internatets arbejde. Dit primære ansvar bliver at producerer historier om dyrene og internatets arbejde, håndtere internatets sociale medier, sikre kontakt til den lokale presse, og sikre at internatet når sine indsamlingsmål og bistå i landsdækkende kampagner. Derudover skal du bidrage med cases og indhold til Dyrenes Beskyttelse landsdækkende medier og kampagner.

 

Vi kan tilbyde et selvstændigt arbejde med tæt kontakt til en masse skønne dyr og engagerede kolleger og frivillige. Du får stor mulighed for selv at præge jobbet, samtidig med du gennem tæt samarbejde med Dyrenes Beskyttelses sekretariat får oplæring og udvikling.

For at komme i betragtning til opgaven skal du:

  • Være en velskrivende kommunikatør, som kan ramme den rigtige tone-of-voice på Facebook og Instagram
  • Have en god bagage af digitale kompetencer med i tasken fra første arbejdsdag i form af minimum 1-2 års erfaring med digital marketing
  • Da billeder og videoer er vigtige i formidling af dyrenes historier og internatets arbejde, så skal du have et solidt billedsprog, kunne redigere små videoer og have et grafisk øje indenfor Dyrenes Beskyttelses branding.
  • Mestre Facebook Business Manager – herunder drift af annoncekonto, samt opsætning og eksekvering af SoMe kampagner
  • Være selvstændighed i løsningen af opgaverne baseret på solid faglighed og kendskab til målgrupper, som du opnår ved at analysere data og omsætte dem til konkrete tiltag
  • Have grundlæggende kompetence i håndtering af pressekontakt, da du bl.a. vil indgå i vagtordning omkring pressetelefonen
  • Have kendskab til og interesse for fundraising til internatets arbejde
  • Være åben, imødekommende og have gode samarbejdsevner med kolleger på internatet og i sekretariatet i København, med frivillige og med de mange besøgende på internatet

Dansk Dyreværn Århus er et af Dyrenes Beskyttelses mange internater. Internatet modtager og formidler rigtig mange hunde, katte, kaniner og andre dyr, hvoraf en stor del kommer fra dyreværnssager. Du bliver en del af det team, som skal hjælpe dyrene videre til nye, blivende hjem - i dit tilfælde via god kommunikation og ved at skabe fundraising til internatets arbejde for dyrene.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som i første omgang er begrænset til et år. Du bliver en del af et team, som skal opbygge nye arbejdsgange og skabe et godt samarbejdsmiljø omkring en rigtig vigtig og god sag.

Arbejdssted er Dansk Dyreværn Århus, Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg J, med 1 – 2 månedlige arbejdsdage i Dyrenes Beskyttelses sekretariat i København.

Ansættelse: Hurtigst muligt, derfor holder vi løbende samtaler

Arbejdstid er i hovedreglen indenfor normal arbejdstid, men der er lejlighedsvise, tidsmæssigt skæve vagter og opgaver, som der gives særskilt medietillæg for.

Ansøg nu

Oplysninger om stillingen kan rettes til:

Tina Christel Kristensen

Kommunikationschef

tck@dyrenesbeskyttelse.dk

eller

Karina Fisker

Internatsleder DDÅ/Nordjyllands Internat

kfi@dyrenesbeskyttelse.dk


Du kan søge stillingen via dette link