Vælg beløb og Støt hundene

kr.

Få skattefradrag: Få fradrag for op til 16.600 kr. om året

OPDATERING I SAGEN

Endelig! Alle hundene fra hvalpefabrikken er blevet overdraget til vores internat i Roskilde. 

Med hjælp fra Midt- og Vestsjællands politi ankom de sidste 10 hunde i går. De er bange, tynde og har sår over det hele. Det bliver et stort arbejde at få hundene på ret køl igen, men vi gør vores bedste og takker for alt jeres støtte.  

STØTTEMULIGHEDER

 

OBS: Vi er blevet gjort opmærksomme på, at svindlere prøver at udnytte hundesagen. En henvender er blevet ringet op og bedt om at udlevere kort- og CPR-nummer. Bliver du kontaktet over telefon, bør du ALDRIG udlevere kortnummeret på betalingskortets forside. Kontonummer og registreringsnummer kan derimod trygt udleveres.

HVALPEFABRIK: HUNDE VASKET I TERPENTIN

Endnu en hvalpefabrik er blevet optrevlet denne gang i Vestsjælland. På ejendommen var der 17 vanrøgtede hunde, som blandt andet havde skab, orm og andet utøj. De er derfor igennem en periode blevet vasket i terpentin dagligt af ejeren, hvilket hundene er meget medtaget af. Desværre er kun de syv hunde, dem som havde det værst, blevet overdraget til Dyrenes Beskyttelse.


"Det er fuldstændig uacceptabelt, at hundene er blevet vasket i terpentin og har gået under disse forhold. Selvbehandling er aldrig en god ide, og jeg har aldrig hørt noget lignende."
- Jens Jokumsen, chefkonsulent for familiedyr