Roskilde internat søger veterinærsygeplejerske eller dyrepasser med speciale i katte

Roskilde internat søger ny medarbejder med speciale i katte.

For at kunne komme i betragtning til stillingen skal du have en faglig baggrund som veterinærsygeplejerske eller dyrepasser. Det er vigtigt, at du har en stor viden om pasning af katte både i forhold til pleje, sygdomme og adfærd. Du vil blive en fast del af vores katteteam, men skal også passe internatets andre dyr.

Vi hjælper hvert år over 1100 katte. Du vil, sammen med det øvrige katteteam, stå for vurdering, pasning og formidling af disse katte. Du vil desuden være en af kontaktpersonerne for vores mange plejefamilier, som hvert år hjælper os med at passe hundredvis af killinger, mens de er små.

Udover din store viden om kat skal du have godt allround kendskab til pasning og pleje af hund, kanin og gerne andre små familiedyr. Du vil være tilknyttet katteteamet, men vi forventer, at du kan varetage alle opgaver på internatet. Du vil lejlighedsvis skulle assistere vores dyrlæge. Hvis du ikke er uddannet veterinærsygeplejersker, vil du blive lært op i de grundlæggende opgaver, så du kan varetage arbejdet på vores dyrlægeklinik.

Det er vigtigt, at du trives i travl hverdag. Vi er et beredskab, hvor ingen kender dagen, før den er omme. Det er vigtigt, at du er både fysisk og psykisk robust. Vi går mange skridt hver dag og ser mange dyr i dårlig forfatning.

Du skal kunne have mange bolde i luften og bevare overblikket, også selvom der er travlt. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på dansk i både skrift og tale og kan formidle budskaber i øjenhøjde. Du får en bred berøringsflade med både kunder, plejefamilier, frivillige og mennesker i vanskelige livssituationer.

Vi bruger forskellige IT-systemer i vores administrative arbejde – så du skal kunne tillære dig nye systemer, og det er et krav, at du har grundlæggende it-erfaring. Vi er et godt team, som deles om alle de opgaver der er, og vi brænder for det. Det er derfor nødvendigt, at du er en teamplayer, og tror på at sammen er vi bedst.

Du skal trives med skiftende arbejdstider. Vi har åbent hver dag fra kl. 7 morgen til 21 aften, 365 dage om året. Vi har åbent i alle helligdage såsom jul, påske, pinse og weekend. Det betyder, at vi er på arbejde, når andre holder fri.

Du skal påregne 2 aftenvagter om ugen og arbejde hver 3. weekend. Stillingen er en fuldtidsstilling, 37 timer om ugen, og vi har overenskomst med 3F. Dette er ikke en stilling, hvor der er mulighed for flexjob

Roskilde Internat, er ejet af Dyrenes Beskyttelse. Internatet er beliggende Darupvej 131, 4000 Roskilde. Der er dårlig offentlig transportmulighed.

Ansøg nu

 

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så send din ansøgning med det samme via dette link, da vi holder samtaler løbende. Du må også meget gerne dele opslaget, hvis du kender den rigtige kandidat. Vi modtager ikke ansøgninger på mail eller ved personligt fremmøde.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til internatsleder Rikke Agner Jørgensen tlf. 81 88 03 43.