Brande Internat

Ref: 14BK-4-0985

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Callie og hendes søskende er blevet losset af på en rasteplads. Hun er en sød og mild, lidt forsigtig mis, som vil foretrække livet hos dig, der er venlig, tålmodig og kærlig og som har et stille og roligt hjem, hvor hun må blive centrum, have det trygt og måske helst være indekat

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0733

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Palle er nok blevet smidt ud hjemmefra af sin gamle ejer. I hvert fald hoppede han herreløs rundt i Nordsjælland. Han er en sød kanin, som godt kunne bruge lidt mere nus og kæl for at blive helt tam og tryg ved mennesker. Her hos os lever han som udekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0224

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0322

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

(RESERVERET TIL NYT HJEM) Iris, blev sammen med tre andre killinger fundet i en å. Heldigvis blev de opdaget i tide, og der blev ringet 1812 og dyreambulancen kom og fik dem op igen. Iris er nu blevet en flot og legesyg kat, som har det godt med andre katte. Hun elsker at putte og blive nusset og kælet for. (Iris er ikke neutraliseret, men kan reserveres)

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig. hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud og er meget kærlig.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0971

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Rizzy er med over det hele. Hele tiden. Hun er så utrolig sød og social, at det halve næsten kunne være nok. Hun er altid frisk på en lille brydekamp med en af de andre og hun drøner rundt og laver spilopper. Derfor synes vi også, at Rizzy skal bo i en aktiv børnefamilie, som har haft kat før - ellers får man nok lidt et chok over hendes påfund. Hun skal i den grad have adgang til hus med have - men også en blød seng at sove i.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0197

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Klokkeblomst er en smuk ung damemis, der lige nu opfostrer 4 skønne killinger. -Men hun vil meget gerne have besøg af dig, hvis du godt kunne tænke dig en laber lille dame, med de smukkeste lyseblå øjne. Hun er rigtig sød og kæle., Ring til os for at bestille tid til at se denne skønne dame på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dubbie er en super legesyg, drilagtig kat der får tiden til at gå med at stikke næsen i alt hun møder der er nyt. Men hun er også en meget kærlig kat. Hun kan godt lide der er lidt knald på i hverdagen, bare middagsluren må foregå i ro og fred - Ring til Dubbie på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0184

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0253

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

HUNKATTEN JETTE. Denne smukke mispige hedder Jette. Hun var så uheldig at være blevet rejst fra, da hun havde små killinger. Så stakkels Jette var meget udsultet, da hun kom til os. Det er hun ikke mere. Hun er smuk og fin. Nu leder hun efter et dejligt og ansvarligt hjem. Jette er en sød mispige, social, kærlig, kælen, imødekommende og supernem. Hun er tilpasningsgod og i det hele taget en skøn hunkat. Gerne et hjem med børn. Jette er steriliseret + øremærket. Skal til hus og have. RESERVERET TIL NYT HJEM

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0250

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

"Tjek lige mit selfie" :-) ; Sandy blev fundet i et villakvarter, hvor hun flyttede fra hus til hus med sine killinger, for at finde et godt og trygt sted at opholde sig. En beboer sørgede for at Sandy og killingerne kom her til internatet.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0237

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN LAURITS. Denne pragtfulde og glade misknægt hedder Laurits. Han blev som helt lille fisket op af en sø ved en campingplads, og hvordan han var kommet derned kan man jo undre sig over? Men ork, Laurits bærer ikke præg af denne oplevelse. Han er kærlig, legesyg, social og i det hele taget en rigtig dejlig dreng. Han er god med andre katte og egner sig fint til en sød familie hvor evt. børn er +8 år. Laurits elsker samvær med andre katte. Han er kastreret og øremærket og skal til hus og have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-4-0400

Hund: Labrador

Køn: Han

Alder: 5 år og 2 måneder.

Scotty er en stor og kærlig Labrador. Han er livlig og glad men kan og sagtens være hyggehunden, der vil kløes på maven. Scotty elsker at lege, og tilbringe masser af timer udendørs. Han skal til en familie, der kan aktivere en stor hund som Scotty, og stimulere ham alt det han har brug for. Han kan de almene kommandoer som sit og dæk. Men der skal trænes lidt mere omkring det, at gå pænt i snor. Scotty er kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1016

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Blix var blevet smidt af udenfor Brugsen sammen med sin bror og sin mor. Han var meget utryg og bange, da han kom, men efter et par uger med hygge og god tid, er han blevet ret kælen. Han har brug for et meget roligt hjem - og gerne som indekat sammen med sin bror Blob. Der skal ikke være børn i hjemmet.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0401

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Kilroy er en af Kimberlys killinger. Han er en bandit og elsker at lege. Han savner et hjem med masser af omsorg, kærlighed og leg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0112

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Malibu sidder og venter på sin nye ejer. Hun vil gerne være alene-kat. Til gengæld vil hun med glæde fange alle dine mus, for det er hun god til. Flink og rar kat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0501

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Skønne Jason er bare så klar til at komme ud i nyt hjem, måske sammen med sin bror Jackson.......de er meget glade for hinanden. Med killinger i huset, så garanterer vi, at det ikke bliver kedeligt. De vil gerne til kærlige hjem, med mulighed for at gøre nytte ud og bestemt også få masser af kæl og opmærksomhed.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Frida blev fundet sammen med sin søster på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frida er en dejlig meget livlig kat, der bare elsker at lege og masser af opmærksomhed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0449

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Frederikke blev fundet sammen med sin bror på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frederikke er en smuk og meget sød kat. Hun er rigtig glad for mennesker og er næsten altid klar på at lege. Frederikke mener dog der skal være plads til afslapning ellers bliver det hele lidt for hårdt.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0912

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

RESERVERET: Mick Jagger blev overdraget til os med sine tre brødre, da ejer ikke kunne overskue dem. De havde alle sår efter slåskamp med hinanden, så vi var nødt til at skille dem ad. De er alle blevet sommerklippet og søger nu nyt hjem. Mick er vims og hurtig, så med den rette omsorg kan han blive en god ven.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1008

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Harry og Edward er brødre og er blevet lempet af ved en sportscenter i en bette by. De er begge søde, kælne killinger, nysgerrige og legesyge og vil spinne ekstra højt, hvis de må bo sammen hos dig, der har hjerterum og husrum til 2 søde banditter.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1143

Hund: Labrador/Setter bl.

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 6 måneder.

Skønne Chicco skulle være for meget alene hjemme i sit gamle hjem. Hun er en fantastisk dejlig dame, som er ret lydig, er vant til at komme med på jagt og har boet sammen med katte og høns. Hun kan med alle hund og er vant til større børn. Chicco har brug for en ejer, der vil give hende masser af motion og gode opgaver, da hun elsker at bruge sig selv.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0291

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Smukke Charlie er lige omkring 3 år. Han er en dejlig rolig kat. Han er en super selskabskat for mennesker, hvor der ikke behøver at være gang i den døgnet rundt. Charlie vil elske at ligge og hygge sammen med sine mennesker. Ring til ham på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1006

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Fine Jizzy er sød og meget social både med andre katte og os tobenede. Hun er livlig og legesyg og vil allerhelst fortsætte videre i livet sammen med en af sine venner her fra internatet. Jizzy skal til hus med have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0106

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Liva er en stille og rolig dame, der kan være lidt forsigtig i starten. Hun bryder sig ikke om andre katte eller hunde, så hun søger et hjem, hvor hun kan få lov at være alene kat på matriklen.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0402

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Kimmy er en af Kimberlys killinger, som blev sat af i en papkasse. Hun er sød og legesyg og trænger i den grad til at komme ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan blive forkælet

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0345

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

HANKATTEN FAKIR. Dette er Fakir, en ualmindelig smuk og meget slank dreng. Fakir er blevet væk fra sit hjem, men ingen savner ham tilsyneladende. Og det er vel nok synd, for han er altså en dejlig dreng. Når han er tryg er han imødekommende og meget kær, og så er han noget af en tryghedsnarkoman. Han er også lidt af en kylling, og kan være lidt nervøs ved andre katte. Han vil helst lege med killinger. De er nemlig ikke farlige, har han fundet ud af. Fakir skal ikke til små børn. Han er kastreret + øremærket. Have ønskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lucky er en rigtig lækker hankat, der meget gerne vil have et hjem med nogen til at pusle om sig. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når du først begynder at nusse med ham, vil han helst ikke have du stopper igen. Hvis du vil besøge Lucky, skal du give et kald på 86 48 00 20.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0120

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM Super smuk kattekilling som er klar til nyt hjem d. 10. August. 2014.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0310

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Anton er nu klar til at komme hjemmefra ligesom resten af hans søskende. De trænger rigtig meget til at komme i hænder og kan virke lidt sky til at starte med, men når det kommer til stykket vil de egentlig rigtig gerne. De har ikke været vant til børn.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1138

Hund: Lab bl.

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 1 måned.

Malikkas ejere fik et barn, og så var der desværre ikke så god tid til denne store, dejlige hund længere. Hun har boet med børn, men på grund af sin størrelse, kan hun godt virke lidt voldsom. Malikka er en hund, som kræver meget opmærksomhed og aktivering fra sin ejer. Hun er vant til katte og fungerer fint med de fleste hunde. Men heste jagter hun, og motorcykler er hun bange for. Malikka ved ikke selv, hvor stor hun er, så hun vil gerne sidde på skødet og ligge i sofaen. Hun kan være alene hjemme.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0357

Kat: Huskat/HBblanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

HANKATTEN HERMAN. Her ser I på dejlige Herman. Han var blevet væk fra sin ejer og var udsultet, da han kom til os. Nu er han ved at få lidt mere facon på kroppen, For Herman er en lidt forsigtig dreng med stort behov for samvær med sin ejer. Af samme grund skal han ikke til et aktivt hjem og helst uden andre dyr. Han er intet mindre end vidunderlig. Han har smukke blå øjne. Herman er kastr.+øremærk. Have ønskes. RESERVERET TIL NYT HJEM

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0500

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Skønne Jackson er bare så klar til at komme ud i nyt hjem, måske sammen med sin bror Jason.......de er meget glade for hinanden. Med killinger i huset, så garanterer vi, at det ikke bliver kedeligt. De vil gerne til kærlige hjem, med mulighed for at gøre nytte ud og bestemt også få masser af kæl og opmærksomhed

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0406

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

"Lidt morgengymnastik for at komme igang idag" Det er man nødt til når man elsker at dase lige som Laban, men når han så er kommet igang sker der også en hel masse. Han elsker at nusse med mennesker, men er ikke så glad for andre katte. Laban blev fundet på en parkeringsplads, hvor en sød billist heldigvis tog ham med til Nordjyllands Internat.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

August var den eneste, som overlevede at blive dumpet sammen med tre søskende. Her hos os har han vokset sig stor og stærk, og han vil meget gerne finde sig nogle tobenede, som vil elske ham resten af hans liv. August er meget glad for andre katte og skal bo i hus med have.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0198

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Hej, jeg hedder Buster og jeg er en drøm af en kat. Ja mit venstre øre ligger kronisk ned, dette har ingen betydning udover at jeg bare er speciel. Jeg har et vidunderligt og meget roligt sind, jeg er velafbalanceret, kærlig og man kan kun holde af mig. Jeg er sød med andre katte og jeg er også vant til hunde. Jeg egner mig fint til en familie med børn og jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og chippet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Rigtig lækre Charlene søger nye mennesker. Er det mon dig? Mangler du en rigtig sød charmetrold der tilmed er kælen, så skal du hilse på denne lækre lille sag. Hun kan virke reserveret i starten, men hun vil altså rigtig gerne snakke. Ring til Kattehjemmet på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Kelly´s ejer har fået kredsformandens hjælp til at komme af med Kelly, fordi ejeren ikke kunne passe hende mere. Kenny har haft killinger men er nu klar til sit nye liv. Hun er en rolig, venlig, voksen kat, som vil trives i et roligt, venligt hjem, hvor hun også må komme ud, hvis hun skulle få lyst til det.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1109

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Vera er meget sød og kærlig overfor sit menneske og knytter sig meget. Derfor vil hun gerne leve sammen med dig, hvor hun får din fulde opmærksomhed og kan være i centrum uden andre dyr til at "stjæle" det. Hun vil måske . Hun er en livlig, nysgerrig mis, som når hun er faldet til sikkert også gerne vil ud og se sig lidt om.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0456

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Cuba er blevet væk hjemmefra. Han har været fremlyst igennem længere tid, men ingen ejere har meldt sig, derfor skal han nu have et nyt og blivende hjem. Cuba er en rigtig putte kat, og elsker bare at blive nusset. Han er meget legesyg og derfor skal en evt anden kat i hjemmet være med på timers leg.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1112

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Karl blev spærret inde i en kattebakke, som var tapet til og sat her hos os en nat. Han er utrolig sød, kælen og meget aktiv. Han er en rigtig hankat, som altid kommer rendende, hvis der er optræk til lidt ballade og sjov i gaden. Vi tror, at Karl kan det meste: Børn, hunde og heste. Han skal have et hjem, hvor han kan få lov at komme ud i haven.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0982

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Vi prøver igen. Smukke voksne Magsi, er en sød, forsigtig kat og havde fået sig en god ny ejer, men var utryg og bange for ejers gamle kat, så det var synd for hende. Derfor søger vi et kærlig, roligt, voksent og tålmodigt selskab til Magsi, hvor hun må være alene om sin ejers kærlighed og indekat, hvis det er det hun har mest lyst til. Når hun er faldet til og føler sig tryg, er vi sikre på, at hun vil belønne din tålmodighed med stor hengivenhed

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0350

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Shere Khan er en privat kat, vi har fået ind, fordi hans familie skulle flytte og ikke kunne tage ham med. Han er en rigtig kælen kat, hvis man giver ham tid, men han er rigtig stresset af at være her på internatet og håber snart der er en ny familie, der kunne tænke sig at give ham et nyt hjem. Han har en gammel skade på det ene øje, men det er slet ikke noget, han har nogle problemer med. Han er rigtig sød og rar, men vil gerne ud og være alene mis.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0308

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

Peter er en utrolig dejlig kat, og han har fundet sig godt tilrette på internatet. Han kommer fra et dødsbo, hvor familien har overdraget ham til internatet. Peter snakker meget, og er vant til at være meget i hænder, og søger selv kontakt med mennesker. Peter er velafbalanceret og vil passe ind i rigtig mange hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0532

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

SESANI ER RESERVERET TIL NY FAMILIE

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Spot er en skøn killing, som er vokset op sammen med en plejemor og hendes killinger. Han er livlig, meget social og ret fræk. Han er meget glad for andre katte. Spot skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN FELINE. Denne prægtige killing hedder Feline og er søster til Franco, som også ses på siden. Feline er en ualmindelig glad kat, som elsker sin brors samvær. Hun er meget nysgerrig og legesyg. Hun er god med andre katte, men hun kan ikke fordrage at blive løftet, hun foretrækker sine egne ben. Og man skal gøre sig lidt fortjent til hendes opmærksomhed. Hun bliver en dygtig jæger, og vil blomstre hos søde mennesker, som respekterer hendes grænser. Feline er steril+øremærket og skal til hus m/have

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0247

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Choice er en dame, ellers skulle hun hedde frække Frederik, for hun er snu og fræk. Hun er modig, og hun skal til et hjem, hvor der er aktivitet og sker noget, og hvor hun på sigt kan komme ud og drøne rundt og klatre i træer. Man kan ikke andet end holde af hende.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0914

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Keith Richards blev overdraget til os med sine tre brødre, da ejer ikke kunne overskue dem. De havde alle sår efter slåskamp med hinanden, så vi var nødt til at skille dem ad. De er alle blevet sommerklippet og søger nu nyt hjem. Keith er vims og hurtig, så med den rette omsorg kan han blive en god ven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0808

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hr. Nielsen blev fundet ved Retten i Helsingør, som lille killing. Nu er han stor nok til at finde et nyt, godt hjem. Han er rigtig sød, kælen og livlig, derfor skal han også bo i hus med have. Meget gerne sammen med en anden kat eller killing.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0287

Kat: Killing, lys gråstribet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Belle er en smuk lille pige, der kan være lidt forsigtig ved nye ting og mennesker, men så snart hun er faldet til, vil kærligheden ingen ende tage.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Trylle er en utrolig venlig og rar hunkat. Hun er netop steriliseret og øremærket, og er klar til at få sit eget hjem. Vil du have en skøn og kælen kat, så ring til trylle på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1130

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Helle er lidt en politibetjent i vores katterum. Hun opsøger ballade og langer gerne en øretæve ud, hvis hun synes, det bliver for meget. Hun er helt utrolig sød og kælen overfor mennesker - en rigtig lårvarmer. Men killinger, de kan lige komme forbi og få en lussing, kan de! Helle synes med andre ord, at livet er for kort til andre katte. Hun vil ikke dele sine mennesker med nogen. Så nu søger hun et godt hjem hos nogle søde tobenede, der vil lade hende komme ud i haven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1012

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Bitten blev smidt af udenfor et supermarked sammen med sine killinger. Hun er rigtig sød men også lidt forsigtig. Derfor skal hun have et roligt hjem uden andre dyr eller mindre børn. Bitten savner rigtig meget at komme udenfor, så det skal hun have mulighed for i sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0972

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Pax er en af 3 killinger, som kom ind sammen med deres mor efter at den lille kattefamilie var blevet overladt til sig selv, da menneskene flyttede fra gården. Han er en smuk fyr, sød og kælen, legesyg og nysgerrig, som en killing skal være og vil trives i de fleste kattevenlige hjem gerne sammen med en anden sød kat/ killing, hvis der er plads og hjerterum til det

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0443

Hund: Ruhåret hønsehundeblanding

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 8 måneder.

Adi er kommet ind som herreløs, så vi kender ikke hendes baggrund. Hos os virker hun som en rar, omgængelig og meget rolig hund, der går pænt i snor og kommer ved indkald. Hun viser ikke tegn på alene hjemme problemer. Hun elsker selskab og vil gerne nusses og holde i pote dagen lang. Ønsker en familie, der vil give hende mange gåture.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0555

Hund: Husky/ Border Collie mix

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Ouzo startede sit liv som græsk gadehund, indtil der var en dansk familie der faldt for han smukke blå øjne og glade hvalpede jeg.; Desværre fungerede det ikke med familien, trods hans iver for at ville træne.; Han skal ud til en familie der er indstillet på hvad sådan en lækker fræk gadehund har brug for.; Ouzo er bare skøn og vi er sikre på han ville blive en fantastisk træningsmakker til f.eks. agility, rally eller dogdancing hvis man kunne tænke sig det.; Ouzo er 10 mdr. og kastreret.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0261

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Hej, jeg hedder Balou og jeg er en vidunderlig kat. Jeg er blev fundet såret og blev derfor efter behandling indleveret til internatet. Jeg er nu frisk og klar til at få en ny familie. Jeg er verdens største kælepotte og jeg ved ikke hvilket ben jeg skal stå på når man kæler med mig. Jeg spinder hele tiden højlydt og jeg elsker at ligge i arm. Jeg er mild og meget dejlig og jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0381

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Frida blev fundet højdrægtig og tæt på fødsel uden nogen, der ville kendes ved hende. Hun fødte umiddelbart efter ankomsten til internatet og kom i familiepleje hos nogle søde mennesker, der gerne ville hjælpe. Nu er hun og hendes killinger tilbage fra plejefamilien. Hun har været en fantastisk mor, men nu er hun klar til sit nye liv og sin nye familie. Hun er sød og kærlig og vil foretrække et roligt hjem, hvor hun kan være midtpunkt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 4 måneder.

Bibi er en sød og dejlig stribet pige. Hun kan godt lide at gøre sig til, og gør det jævnligt for at lokke en over for at kæle med hende. Vil du besøge Bibi, skal du give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0289

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN UFFE. Er han ikke bare sød, han hedder Uffe. Han blev fundet efterladt sammen med sine brødre. Nu er Uffe blevet en stor, flot fyr med et fantastisk temperament. Så derfor leder han nu efter sit helt eget kærlige hjem. Uffe er nemlig selv en glad og legesyg knægt, han er glad for andre katte og synes mennesker er supersøde, når han lige har set dem lidt an. Evt. børn +8 år. Uffe er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have. Pragtfuld killing.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0902

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Magnus med den fine, hvide halespids kom hertil sammen med sine søskende, da han var helt lille. Han er utrolig legesyg og meget kælen, så han skal have en ejer, som har god tid til ham. Magnus skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Chanel er en lidt pelsrig smuk missepige. Hun tager livet med ro, og vil helst ikke bo hvor der er alt for meget uro. Hun er kærlig, venlig og meget smuk. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger, at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0482

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er Futte tilbage fra sin plejefamilie, hvor hun har været sammen med Karoline, Garfield og Tiger. Hun er en sød, lidt følsom og mild pige,der absolut ikke gør en "kat" fortræd. Hun er klar til sit nye liv hos et rolig og katteglad menneske/ par/ familie med større rolige børn , måske som indekat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0499

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Skønne Miss Jackie vil gerne ud på et landsted og gøre nytte, hun vil simpelthen elske det. Især hvis der også er nogen, som kan forkæle hende, for det sætter hun pris på. Sød og dejlig er hun.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0172

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN GEORG. Dette er smukke Georg med de dejlige øjne. Georg er opvokset hos os med sin mor og sine søskende. Nu er han blevet stor nok til at få sig et kærligt hjem, måske med en af sine søskende? Georg er en nysgerrig lille dreng med et kærligt sind. Han fungerer godt med andre katte og vil egne sig fint i en familie hvor evt. børn er +10 år. Dejlige Georg er dygtig til kattelem og er en rigtig sød misdreng. Han er kastreret + øremærket og skal til hus og have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-5-0276

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Indleveret til Internatet sammen med sin mor Cirkeline. , Chili er en dejlig lille uld tot, der ikke gør det store væsen af sig, ud over at smelte hjerter., (Er reserveret til nyt hjem)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing, der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0217

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0165

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tille er en knap 1 år gammel aktiv pigemis. Hun er kælen og sød, men hun er også meget selvstændig og vil egne sig til at bo, hvor hun har mulighed for at fange en masse dejlige mus. Så vil du have en kat, som ikke absolut skal ligge på skødet af dig hele tiden, er Tille et rigtig godt bud. Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Buster er i særklasse, indbegrebet af en hankat, smuk-bred-dejlig-kæle-doven og madglad. Han nyder i den grad, at han ikke skal jage føde, men "kun" skal gå hen til madskålen. Busters ønskefamilie er rolig, kærlig og har god tid. Buster vil nok heller ikke have det store imod at sove i seng med sine eller sit menneske. Ring til ham på tlf. 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0986

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Herta har holdt til i en boligblok en periode, men ingen ejer vil kendes ved hende, måske vedkommende er flyttet? Hun er nem at lokke med, for hun er rigtig madglad. En livlig og opsøgende kat, som har brug for dig og dit hjem, hvor hun også må komme ud og sikkert gerne vil hjælpe dig med at holde musebestanden nede, på billedet har hun netop "fanget" en legetøjsmus :)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN ULRIKKE. Denne vidunderlige mispige hedder Ulrikke. Hun blev fundet sammen med sine søskende, som desværre var døde. Og lille Ulrikke var så fyldt med loppe kolonier, at vi sjældent har set noget lignende. Nu er hun helt fri for beboere og leder efter et hjem der ønsker sig en super kærlig og skøn lille mispige. Ulrikke er nemlig en vidunderlig mispige, som egner sig fint som midtpunkt hos en familie, gerne med søde børn. Ulrikke er steriliseret og øremærket og skal til hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0340

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde dværgkaniner (blandinger?), voksne, blev sat af på Engvej i Skive. Søger gode og vedvarende hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Putte er en ualmindelig smuk kat, med en blåcremetortie blød pels. Hun er lidt livlig og vil gerne drøne rundt og lege. Har du lyst til en legesyg smuk kat, er Putte helt sikke et godt bud. Ring til Putte på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0721

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Smukke Gismo blev i sin tid fundet i garagen, da garagens ejer kom hjem fra ferie, men ingen i nabolaget ville kendes ved hende og hendes unger. Nu er hun tilbage fra plejefamilien sammen med sine unger, klar til sit "børnefrie", nye liv og hjem hos dig, hvor hun, som billedet viser, rigtig gerne vil have lov til at komme ud også. Hun er sød og venlig, kærlig og kælen og holder af menneskelig kontakt

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0246

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Tesco er en flot rød ung herre, der er sød og kælen. Han kan virke lidt genert til at starte med, men man skal bare lige vise ham, at man bare vil snakke med ham og så bløder han op og bliver den lækreste kat du kan finde. Hvis du vil besøge Tesco, skal du ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1022

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Smokey var ved at brænde inde i en lejlighed, men han blev reddet, inden det gik helt galt. Han er den skønneste og mest sociale killing, som også kan være ret fræk overfor de andre katte. Han har vanvittig meget energi og tonser rundt, når han får chancen. Smokey ville nok gøre sig bedst i en familie, som har haft kat før og som har en stor have, han kan boltre sig i.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen, der ønsker et hjem med adgang til have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0323

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Lille Sophia er kommet til os fra Aalborg, hvor hun har siddet på et tag i tre dage. Heldigvis var der en rar person, der ringede 1812 og nu får hun masser af mad og kærlig omsorg.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0600

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Berta alias Louise kom som moderløs sammen med sin søskendeflok. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie og er den dejligste, spindende killing, men også en lille bestemt dame, som bliver din bedste og kælne ven, når du respekterer hende og . Hun elsker at undersøge og lege giver hende tid til selv at komme. Hun er vant til hunde og katte og vil passe ind hos dig, hvor hun godt må komme lidt ud og hvor hun også må få tid for sig selv ind imellem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1034

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Allan er en sød, efter alderen stille og rolig killing, som nu er klar til sit nye hjem og liv. En mild og klen, lidt forsigtig fyr, som vil trives hos jer, der er stille og rolige kærlige mennesker, måske som indekat

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0566

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Så er Knirke, Lakrids og Blis tilbage fra plejefamilien klar til deres nye liv pg hjem. Knirke er snakkende killing og vil helst vil være med ALLE steder. Vil gerne kæle, og helst HELE tiden. Hun er glad for vores andre katte, og blevet rigtig gode venner med begge hunde. Hun er en livsnyder, som vil egne sig til et hjem, hvor hun er midtpunktet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0236

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Selma er en utrolig rolig og dejlig missemor, som gerne spinder. Hun mangler et hjem, hvor hun kan gå og komme som hun vil. Hun har sørget for at egne, samt plejekillinger, er passet med stor kærlighed. Og nu ønsker hun sig bare brændende et hjem, som kan give hende den opmærksomhed, som hun i virkeligheden fortjener.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Lilje er en pragtfuld hunkat, der lige nu opfostrer et kuld killinger. Hun er klar til et nyt hjem midt i juli, og vil til den tid være steriliseret og øremærket. Det vil være rigtig dejligt for Lilje, at der til den tid er et nyt hjem klar. Besøg hende allerede nu for reservation - du vil naturligvis være velkommen til at besøge hende, indtil hun kan komme hjem. Ring for besøg på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0376

Hund: Pincher Blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 7 måneder.

Dexter vores allesammens lille energibombe. Han er super frisk og altid klar på en gåtur. Dexter er en lille Pincher blanding på knap 8 kg. Dexter er ikke så glad for andre hunde, og skal til et hjem, hvor der ikke er andre dyr. Det er også vigtigt der ikke er meget støj i hjemmet, da han godt kan blive lidt stresset. Han kan godt finde på at hyle, hvis han er alene steder, hvor han ikke er tryg. Dog har vi ikke oplevet problemer med det på Internatet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0389

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Fifi blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun er en fantastisk sjov killing, der bestemt ikke deler sit legetøj med nogen! Det er hendes og de skal dø. Hun kræver derfor et stort forbrug af legetøjsmus, da de hurtigt mister livet i hendes selskab :D Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0096

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Denne smukke hunkat der hedder Fie. Hun søger et godt blivende hjem. Hun er indleveret her på internatet som tilløber kat. Vi kender ikke hendes opvækst og kan kun fortælle lidt om vores egen vurdering, Fie er over for mennesker en meget elskelig kat men kan godt være en smule forsigtig over for andre katte men når isen er brudt går det helt fint. Hun er renlig og vant til kattebakke. Rigtig sød kat

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-0893

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Raks er vores glade hoppebold. Han har simpelthen så meget energi, som han aldrig har fået brugt hos sine gamle ejere, så nu trænger han uendeligt meget til at bo hos nogle erfarne hundemennesker, som vil bruge ham aktivt og hjælpe ham med træningen. Raks skal ikke bo med mindre børn, da han bliver for voldsom i sin glæde. Han er glad for andre hunde og skal lære at være alene hjemme, da han stresser meget, når man går fra ham. Raks skal bo et sted, hvor der er god plads.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1055

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Indtil videre søger vi en plejefamilie til Sille sammen med de killinger hun har fået på internatet. Sille er kommet ud af det blå, uden at ejer kunne findes. Hun er vant til at blive kælet og løftet på og er en sød, harmonisk, legesyg pige, der nok gerne vi bo i roligt hjem med masser af kæl.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1007

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Edward og hans bror Harry er blevet lempet af ved en sportscenter i en bette by. De er begge søde, kælne killinger, nysgerrige og legesyge og vil spinne ekstra højt, hvis de må bo sammen hos dig, der har hjerterum og husrum til 2 søde banditter.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0275

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Lille Bosse er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem, så ring til os på tlf. 88774300

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0261

Kat: blandet langhår

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Sanne er en super lækker lille langhåret dame. Hun er sød og kæle, men kan godt finde på at sige fra overfor de andre katte, hvis hun er uenig med dem. Så hun er en rigtig lille dame :-), Kom og hils på smukke Sanne, ved at give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0349

Kanin: Blandingskanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Sød og kælen, vil gerne løftes og tages op.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0377

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

HUNKATTEN HEKSIA. Denne store og meget smukke hunkat hedder Heksia. Der er nu ikke noget som helst heks over hende, tværtimod. Heksia kommer fra et kærligt hjem der ikke længere kunne have hende. Hun er vant til både yngre katte og en lille hund, og det har været helt problemfrit. Når hun kender sin mennesker er hun meget kærlig, kælen og hengiven. Fremmede er hun tilbageholdende overfor. Hun vil foretrække et mindre hjem med en voilere eller lejlighed med altan. Heksia er steriliseret+øremærket. Skøn kat.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0534

Hund: rottweiler/labrador

Køn: Han

Alder: 4 år og 5 måneder.

Simba søger et nyt kærligt hjem, uden børn under 12 år, da han selv er et stort legebarn og for mindre børn kan virke voldsom. Han er vokset op med større børn. ; Han er meget ivrig, glad og enormt træningsvillig, han er meget opsøgende og vil gerne arbejdes med. ; Hos tidligere ejer har han fået meget motion både med gåture og cykelture, derfor skal han til et hjem, der har lyst til at være aktive både i motion og træning med ham. Simba formidles kun efter telefoninterview og adoptionsmøde.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0722

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Så er Pjevs tilbage fra sin plejefamilie sammen med sin familie. Han er sød og kælen, spindende og legesyg og vil passe ind i de fleste katteglade hjem, der har mod på en killing evt. to.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0846

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Lille Mille er et dejlig lille livstykke, hun er som killinger er flest, venlig, kærlig og legesyg. Ring på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0173

Hund: Schæferblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Rico er en dejlig teenager. Han har ikke reageret negativt/aggressivt på andre dyr. Han er vant til både at være inde og ude og kan luftes løs på egnede arealer. Rico har kørt med i bil uden problemer, kender til omgang med børn og kender til de mest almindelige kommandoer. Han vil meget gerne sove i arm/sengen, er renlig og vant med at være alene hjemme. Rico er kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0436

Kanin: dværgvædder/Dværgschecke

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Ernst er fundet sammen med sin bror Frans i en papkassen i skoven. En familie fandt dem heldigvis, og kontaktede 1812. Ernst er vant til mennesker og meget kælen, og søger nu er kærlig ny familie, der vil tage sig godt af ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0353

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN NALA. Dette er yndige Nala, en rigtig lille hjerteknuser af en hunkilling. Hun er blevet fundet helt efterladt og alene, og vi har ikke kunnet finde hendes ejer. Så nu ønsker Nala sig et ansvarligt og kærligt hjem for resten af livet. Nala er ikke så stor af sin alder, til gengæld er hun en kærlig sjæl med hang til at lege som en typisk killing. Vi tror hun egner sig fint hos en familie med søde børn +6 år. Nala er steriliseret og øremærket og skal til hus med have. Pragtfuld misling.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0392

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Isa blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun kan være lidt forsigtig i starten, men det er hurtigt overstået og så vil hun ellers gerne lege med ALT! Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0170

Hund: Newfoundland Blanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Sambo er det man kan kalde en stor hund. Han kan køre i bil, er vant med børn, kender de almindelige kommandoer. Han er en del forsigtig og kan virke en smule reserveret men har boet med sin mor hidtil og nok brug for at blive lidt selvstændig uden hende. Han er kærlig og vil rigtig gerne være social, når han får lov. Han vil være en rigtig god ven for den /dem, der lige har den lille tålmodighed, han har brug får. Dejlig hund

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0142

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Bøls, er en dejlig hunkat, som nu er blevet neutraliseret, vaccineret og øretatoveret. Så det eneste hun nu mangler er et nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Lille mis, er ikke så lille endda, men hun er kærlig sød og rigtig venlig overfor alle der vil snakke med hende. Hun er snakkende og elsker at dase på et blødt sted. Ring til lille mis på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0245

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Hej, jeg hedder Berta og jeg er her på internatet da jeg er blevet forladt af min ejer. Jeg har et rigtig dejligt og meget mildt sind. Jeg er smadder kælen og jeg kommer hele tiden for at blive nusset og snakket til. Jeg ønsker mig et stille og roligt hjem da jeg godt kan blive forskrækket ved høje lyde og hurtige bevægelser. Jeg har det fint med andre katte og jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Blob var blevet smidt af udenfor Brugsen sammen med sin bror og sin mor. Han var meget utryg og bange, da han kom, men efter et par uger med hygge og god tid, er han blevet ret kælen. Han har brug for et meget roligt hjem - og gerne som indekat sammen med sin bror Blix. Der skal ikke være børn i hjemmet.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Summer rendte rundt og mjavede i et sommerhusområde, fordi hun var sulten og savnede selskab. Hun er sød, kælen og meget legesyg. Og så elsker hun at kravle højt op, så hun skal være udekat i sit nye liv, så hun kan komme ud at klatre i træer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 1 måned.

Flora er en lækker missedame, der er ekstremt kælen. Hun kan godt finde på at hvæse lidt til at starte med, men det er åbenbart kærlige hvæs, for hun har aldrig gjort en flue fortræd, og er rigtig snaksagelig når man aer hende. Vil du have en super lækker og dejlig mis, og godt kan vente til hun er færdig med at passe sit kuld, så skal du give os et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0505

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Trille kom med sine killinger efter at have holdt til under terassen ved et bosted. Hun har været i pleje og været en god missemor,-lidt reserveret i starten, men med tålmodighed, ros og godbidder er hun blevet tryg og vil gerne kæles og søger selv kontakt, når det passer hende. Hendes domæne er køkkenet, hvor hun rigtigt gerne vil hjælpe til, men hun er blevet meget god til at stå på gulvet og se til og læne sig op ad benene i stedet for. Hun har brug for dit rolige, hjem, med mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0350

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Misle er en super sød missemor, med den lækreste sorte pels. Hun vil rigtig gerne snakkes med, og elsker opmærksomhed. Vil du hilse på Misle, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0386

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

HANKATTEN FISTER. Her er dejlige Fister. Han er utrolig mild og kærlig og knytter meget stærke bånd til sin ejer. Fister skal helst ud til nyt hjem, hvor der kun er voksne mennesker, og hvor Fister kan få lov til at være i centrum for al opmærksomhed. Han har nemlig prøvet at blive efterladt med et kæmpe sår på det ene ben, og han var grumme ulykkelig da han kom til os. Nu er Fister den sødeste og dejligste knægt, som elsker rare mennesker. Fister er kastreret og øremærket og skal til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0306

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Angus er nu klar til at komme hjemmefra ligesom resten af hans søskende. De trænger rigtig meget til at komme i hænder og kan virke lidt sky til at starte med, men når det kommer til stykket vil de egentlig rigtig gerne. De har ikke været vant til børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0359

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0501

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Så er også lille Jytte tilbage fra sin plejefamilie og ligesom sin kattefamiie klar til livet i sit nye hjem. Hun er en rolig og venlig killing, som både gerne vil kæle og nusse og lege og udforske.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0587

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Mikka og Tikka er 2 dumpede killinger som savner et nyt hjem, gerne sammen. De er kærlige og elsker at putte. De vil blive super dejlige familiekatte.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0243

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Hej, jeg hedder Cherie og jeg er bare en herlig kat. Jeg er blevet efterladt med mine killinger som nu er rejst hjemmefra, derfor er jeg her på internatet. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld, kontaktsøgende på en meget herlig måde. Jeg kommer og puffer med mine potter for at få opmærksomhed. Jeg er en aktiv kat som uden tvivl er en god mussefanger. Jeg vil helst til et hjem uden andre katte, mne hunde er ok for mig. Jeg vil kun til et hjem med have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0265

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0176

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

PLEJEFAMILIE SØGES; til disse killinger og deres kælne mor. Killingerne er født den 15.08.14. Du får den sjove tid med killingerne til de er 12 uger, hvor de tilbageleveres.; Internatet står for alle udgifterne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Tootsie er en dejlig stor stribet pige, der er rigtig kælen. Hvis du sætter dig ned ved hende, kravler hun op i dit skød og forlanger at blive nusset. Kom og besøg denne skønne kat ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1121

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Sif er en dejlig, rolig kat, som ejeren ikke ville have mere. Hun er sød og kælen og ret forsigtig. Derfor søger hun et hjem med ro og fred uden børn og andre dyr. Sif er vant til at komme ud i haven, så det skal hun også have mulighed for i sit nye hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0150

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Hubert har gennemgået en kæmpe udvikling i hans tid her på Internatet. Han har desværre siddet på internatet nogle måneder, og er vores længst residerende kat. Han har vist sig som en god social kat, der elsker opmærksomhed både fra mennesker og andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1085

Marsvin: Alpaca

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Fine Ingrid Marie med morgenhåret vil meget gerne have et nyt hjem hos søde mennesker. Hun er slyngveninde med Jytte, så de to skal finde et nyt hjem sammen.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0302

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN KLARA. Jeps her er Klara, søster til Kreta som også ses her på siden. Og hos Klara er der fart over feltet, enten har Klara fuld fart på og er super nysgerrig, eller også sover hun! Der er ikke så meget midt i mellem. Hun er god til andre katte, der gider lege rigtig meget, og så har hun en pæn portion livsappetit. Hun vil egner sig super hos en familie med børn +10 år med en masse tid til at lege. Klara er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. Skøn mispige.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0498

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Anton blev født her på internatet af verdens sødeste kattemor. Nu søger denne skønne og sociale killing et nyt hjem hos søde mennesker, meget gerne med en af sine bonussøskende. Han er sød og meget kælen og skal have mulighed for at komme ud at lege i haven i sit nye hjem. RESERVERET TIL NYT HJEM

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0395

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Hilda er en sød lille killing, der kom ind med sin søster Hexia og mor Hedvig. Hun er en nysgerrig killing, der rigtig gerne vil lege.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0527

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Trille blev indfanget i et industrikvarter, og nu er hun super klar til nyt hjem. Skøn og dejlig, sort og lækker.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Pyrits tidligere ejer, som var en gammel mand, er her desværre ikke mere. Så et hjem med rolige og trygge rammer vil være det rette sted til hende. Hun er lidt forsigtig, men vil rigtig gerne kæle, når man har lidt tålmodighed med hende.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0536

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sennep er en skøn hankilling, som har let ved at spinde og er ret nysgerrig. Han er indleveret sammen med Mayo og Remo og de er ret glade for hinanden. Han skal ud til et hjem, hvor han kan få lov til at komme ud og udforske verden. De vil alle 3 egne sig fint som familiekatte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0492

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Frøken Jensen er en kærlig og rolig voksen hunkat. Hun er nem at have med at gøre og vil gerne bo et sted, hvor hun kan gå inde/ude.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0373

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Ozzy er en fræk lille fyr, når han lige er faldet til. Han elsker at lege med de andre killinger og at blive nusset når han har tid. Han er, som alle de andre katte, neutraliseret, øretatoveret og vaccineret.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1083

Hund: blanding

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Sofus er en glad og livlig, legesyg og kærlig hvalp, men den lille søn i familien er desværre blevet bange for ham. Derfor skal vi have fundet et godt nyt hjem til ham. Han er vant til at bo i hus med indhegnet have og er glad for at lege med anden hund og være med sin familie også i bil. Han har været lidt på hundeskole, men er jo i begyndelsen af sit liv og læring. Derfor søger vi et hjem med erfaring og overskud til fortsat læring og opdragelse af ham i bl.a. snor, renlighed, at være alene hjemme o.s.v.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0289

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 4 uger.

Fergie er en super sød kat, der rigtig gerne vil ligge på ryggen og nusses. Ønsker hjem med adgang til have.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0609

Hund: Schæferhund

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Tell er en 1 år gammel meget typisk Schæfer. Han er teenager og har kun fået begrænset træning, men han vil rigtig gerne. Han kan dog ikke koncentrere sig så længe ad gangen endnu. Han har haft 3 hjem! Og derfor har vi tid til at finde det bedste og sidste hjem til ham. Han skal til et kærligt hjem, hvor han er i centrum og hvor der er lyst og tid til at give ham den aktivering/træning han har brug for. Så er vi sikre på man får en følgesvend for livet. Tell er ikke en begynderhund

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0258

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN JUDY. Her er Judy, en supersød og livlig lille missepige. Judy er vokset op hos os sammen med sin mor og sine søskende. Nu er hun helt klar til at indtage sit eget nye hjem. Og der må rigtig gerne være nogle søde børn, som gider lege en hel masse med Judy, for hun har altså krudt i rumpen. Hun er velfungerende med andre katte, og i det hele taget en nem killingepige. Judy er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. RESERVERET T NYT HJEM

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0983

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Prås er blevet efterlat på en rasteplads sammen med Bibi og Callie. Han er vågen og vaks og holder at og sidde og overvåge slagets gang, en rolig kat efter alderen, sød og kælen men også med spilopper. Vi tror, at han vil trives i de fleste hjem gerne sammen med en anden sød kat og med mulighed for at følge med i husets gang inde og ude

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Reserveret til nyt hjem. Dejlig killing klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0468

Hund: Cane Corso italiano / Labrador

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Neo er en meget kælen hund, men også meget aktiv og kan lide at bruge tid i vores løbegård med andre hunde. Han er kommet til internatet, da ejeren ikke kunne have ham mere. Neo har ikke gået til træning, og skal derfor først nu til at lære kommandoer. Han har heller ikke lært at være alene hjemme, og derfor kræver han en ekstra indsats på det område. Neo meget nysgerrig og lærenem, så med god tålmodighed kan dette sagtens læres.Hvis du er interesseret i Neo så ring på 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Tusindfryd er en flotkat, der lige nu er ved at tage sig af 2 killinger. Tusindfryd er en sød og kærlig kat, der rigtig gerne vil kæles med. Hun vil egne sig bedst til et hjem hvor det kun er hende der skal bo. Kom og hils på Tusindfryd, ved at ringe og bestille tid på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0977

Andet dyr: Jordegern

Køn:

Alder: 1 år.

Rusje er typisk jordegern. Hurtig og fræk. Den blev fundet i en altankasse i Holbæk og blev efter lang tid fanget. Der er ingen der har savnet denne personlighed, så nu søger den nyt hjem. Rusje skal ud til et hjem med meget plads og erfaren ejer.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0775

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Vi er stadig midt i killingesæsonnen og søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid , lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en "livline til os", så er du meget velkommen til at ringe, så vi kan tale videre om det..

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0437

Kanin: Dværgschecke/Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Frans er fundet i en papkasse i skoven, sammen med sin bror Ernst. Heldigvis var der en familie der fandt ham, og ringede 1812 til Dyrenes Vagtcentral. Vi har forsøgt at efterlyse ejeren på Frans, men ingen har reageret. Frans er en kælen kanin, som har været vant til mennesker. Vil du give Frans en ny chance med et liv i gode og trygge rammer, så kom og besøg ham, og se om han kan passe ind i jeres familie.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0183

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Julie og jeg er en rigtig kælepotte. Jeg hopper op af folk for at blive nusset og for at få opmærksomhed. Jeg spinder højlydt og jeg vil rigtig gerne ligge på skødet. Men man skal vide at jeg ikke kan lide andre katte, så det er vigtigt at mit nye hjem er uden andre katte, hunde kan jeg bedre med. Jeg er meget legesyg, akitiv og jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliset og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0989

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Berta har været indekat hos et sygt menneske, som ikke kunne tage vare på hende, derfor er hun kommet til os, så vi kan hjælpe hende med at finde et kattevenligt hjem. Hun er super sød og tillidsfuld, snakkesalig og strøer om sig med kærlighed. En kat som et katteglad og kærligt menneske vil opleve glæde ved

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0266

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0626

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Zig og Zag, to killingesøstre, blev fundet i en papkasse på en markvej. De er plejet hos os, er vant til at være i hænder, og lykken ville være hvis nogen kunne tænke sig at give dem det samme hjem, med masser af kæl og mulighed for at kommer ud. Skønne sorte piger er de.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0160

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Smukke søde Marguerit er en meget smuk hunkat, hun har et venlig og imødekommende gemyt - hun er omgængelig og glad for mennesker, hun trænger til at komme i et rolig og venlig miljø med god tid til kærlighed. Ring på 86480020 for fremvisning

Lollands Internat

Ref: 14LH-4-0014

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 1 måned.

Aline er en fin lille Schæfer tæve. Hun kan de alm. kommandoer og går fornuftigt i snor. Hun er en tempofyldt unghund, derfor søger vi et hjem med tid til træning. Aline har ikke været vant til at være alene i længere tid ad gangen så et hjem med mulighed for, at lære hende den disciplin og kendskab til racen vil blive foretrukket.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille Rosin er utrolig sød og kælen. Hun elsker sine søskende, så det ville være skønt for hende, hvis hun kunne fortsætte med at bo sammen med en af dem.

Fyns Internat

Ref: 14FA-1-0607

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Ludvig er en super sød og tam kanin. som søger et godt hjem. Du kan altid ringe til os og få en snak på 88774300, Ludvig er kastreret og koster 400,-

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0752

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Basse er en dejlig kat på ca. 1 år. Han er kærlig, meget venlig og stadig legesyg - Han er altid med på den værste. Ring til Basse på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 8 måneder.

Knirke er en stor kat, som vil fungere perfekt på landet. Hent ham nu, så er han vil være hjemvant hos dig, når høsten og ikke mindst musene kommer i hus.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0526

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Agnes er bare en lækkermås, køn og skøn. Hun er én af rigtig mange killinger, som denne sommer er blevet dumpet, smidt ud, i overskud. Hun trænger til et hjem, som vil sætte hende i centrum og give hende en tro på, at verden er god.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Perle (th) er en dejlig killing, som har været i pleje hos hos en sød familie, siden hun var helt lille. Hun er glad for sine søskende og er kælen og legesyg. Perle vil gerne bo i hus med have fremover og gerne sammen med en anden killing.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0339

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Søde dværgkaniner (blandinger?) blev sat af på Engvej i Skive søger gode og vedvarende hjem

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0245

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 1 måned.

Beauty er en smuk 7-årig kat, som har været tilløber hos et plejehjem. Hun er en meget rolig kat, som gerne tager en lur eller to på sit kradsetræ. Dog er hun også til at finde i vores fælles areal, hvor hun nyder at gå blandt de andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1101

Hund: Samojedehund

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

RESERVERET: Basse har haft intet mindre end fem hjem i sit korte liv. Det skulle gerne stoppe nu, hvor han søger en sød og aktiv ejer, som har kendskab til hans races behov. Vi har fået at vide, at han er blevet banket tidligere, men utroligt nok er han stadig meget glad for mennesker. Basse har det fint med andre hunde, men vi ved ikke, hvordan han fungerer med børn. Men han er meget besidderisk overfor foder og legetøj, så børnene skal være over 12 år gamle. Han skal lære at være alene hjemme.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0398

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lucky er en glad, venlig og kontaktsøgende unghund. Han elsker at bære og samler alting op i munden. Han har levet et understimuleret liv hos sin forrige ejer, så han har brug for en familie, der vil give ham et aktivt liv med mange udfordringer. Han er ikke glad for at være alene hjemme og kan lukke døre op. Han går ikke pænt i snor, men får han sele på, trækker han ikke. God til indkald. Han er ikke til en første gangs hundeejer, men kræver en erfaren person.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0753

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Har du tid, lyst og mulighed, så søger vi plejefamilier til moderløse killinger og killinger med missemødre for en periode til de kan undvære hinanden. Det giver masser af oplevelser til dig og din familie måske nogle bekymringer, men altid med en hotline til os. Ring, hvis vi har fanget din opmærksomhed og interesse..

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Antoinette er en rigtig dejlig kælemis. Hun har lige gået med sine killinger som nu er blevet 12 uger og er klar til at få nye hjem, og ligeså er hun. Hun fortjener det bedste, for hun har simpelthen været så god en mor og nu trænger hun til al opmærksomheden. Hun skal ud hvor hun har mulighed for at komme ud og gøre nytte. Hun kan også fint med andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0486

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Smukke Kitty er en dejlig lidt forsigtig kat, hun ønsker sig et hjem uden børn, hvor hun kan nyde tilværelsen fuld ud, hun elsker at nusse og tage livet roligt uden de store udsving, trænger du til godt selskab er Kitty afgjort noget for dig. ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Rissy blev fundet i en skov i Hørsholm, da hun var få uger gammel. Hun er utrolig sød og legesyg og glad for de andre killinger. Hun ville elske at flytte videre i livet sammen med en af sine nye venner her fra internatet. Rissy skal til hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0419

Kat: Langhår bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Esmaralda er en super livlig hunkat. Bor du på et sted hvor Esmaralda kan komme ind og ud som hun ønsker, får du en super kat. Esmaralda er ikke sofa kat. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0433

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Fie var blevet sparket og mishandlet, da hun kom til os og mistede sine ufødte killinger på den konto. Nu har hun haft ro til at restituere sig og er den mest kælne og snakkesalige kat. Pga hendes forhistorie tænker vi at det vil være bedst med et venligt, roligt og forudsigeligt hjem, måske ikke med mindre børn men gerne hvor hun må komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0324

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Yrsa blev fundet med sine 3 killinger og bragt hertil. De kom sammen ud til en plejefamilie, hvor killingerne havde en dejlig opvækst. Nu mangler dejlige Yrsa, som den eneste, et kærligt og blivende hjem. Hun er sød og rar, som dagen er lang, rolig og meget selskabelig og kælen. Vant til hund Kunne Yrsa bo hos dig?

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0347

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

HUNKATTEN MALENE. Se denne hengivne missepige hedder Malene. Hun var blevet smidt ud sammen med sine 4 killinger, øv! Nu ønsker hun sig et kærligt og forholdsvis roligt hjem, hvor hun kan være i centrum for ny ejers opmærksomhed og omsorg. Som det fremgår af billedet, ligger Malene på madmors skød og hygger sig, hun kan simpelthen godt lide ro og nærhed. Malene bryder sig ikke om andre katte. Hun leder efter et hjem hvor evt. børn er +14 år. Malene er steriliseret + øremærket og skal til hus med have.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0169

Hund: Blanding stor

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

Nala har hidtil boet med sin søn. Hun kan lide at køre i bil, er vant med børn. Hun kender de almindelige kommandoer men trænger til at genopfriskes på det punkt. Hun er umiddelbart ikke bange for noget, men er meget vagtsom og passer godt på sin familie (er ikke aggressiv). Hun er utrolig sød, meget kærlig og til tider måske lidt påtrængende men på en god måde. Hun er aktiv, meget nysgerrig og legesyg, fin hund.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0557

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mew Mew alias Rose er en hurtig lille bølline, super flot med hvid "bikini underdel". Elsker misseslik og putter helst hvor der er andre. Hun er livlig og snakkende og kan være både være ude og indekat og elskede plejefamiliens ældre kat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Chance er meget forsigtig og skal til et roligt hjem med fokus på hende. Hun er ikke den, der løber ud på de helt store eventyr, men holder af trygge rammer og masser af kæl.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Afrodite er nu klar til at komme hjemmefra ligesom resten af hendes søskende. De trænger rigtig meget til at komme i hænder og kan virke lidt sky til at starte med, men når det kommer til stykket vil de egentlig rigtig gerne. De har ikke været vant til børn.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0790

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Pouls mor blev kørt over i Brønshøj, så han var helt alene i verden, da han kom til os som lillebitte. Det er nu ikke til at mærke på ham længere, da han er vokset til og blevet en rigtig ballademager og charmetrold. Poul er ret livlig, så han skal have mulighed for at komme ud at lege i sit nye hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0330

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Mille er den dejligste og mest kælne kat, man kan ønske sig. Hun elsker at følge med i dagens gøremål og håber, der kommer en hånd, der vil nusse i ny og næ. Ønsker adgang til have/voliere.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0288

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Igor er en fantastisk dejlig killing, der elsker at være med, der hvor det sker! Han er super sød, kærlig, nysgerrig og kælen. Han ønsker sig et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Tarzan er en stor dejlig stribet hankat, der godt kan lide at slappe af. Han vil bestemt være god til at overvåge hus - og havearbejde! Derudover er han også en dejlig kæle kat, der tilmed er stille og rolig og helt nede på jorden. Vil du hilse på Tarzan skal du ringe til kattehjemmet på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0348

Kanin: Blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Meget sød og kælen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hanna kom og holdt sig til ved et handicapcenter uden nogen i omgivelserne, som ville kendes ved hende. Hun er en venlig og kælen bette pige, som også er nysgerrig og vil sikkert kunne trives i de fleste kattevenlige familier

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0358

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0311

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

HUNKATTEN MYNTE & KILLINGEN ELSA. Dette er Mynte og Elsa. Ingen af dem bryder sig om andre katte, men af en eller anden uransagelig grund har netop disse 2 fundet stor glæde ved hinanden. Så de skal selvfølgelig til samme hjem. Mynte, som er den voksne, er en kælen og dejlig hunkat med prioriteterne i orden. Hun er uden tvivl en dygtig jæger og synes godt om søde mennesker. Elsa er forsigtig i sin omgang med mennesker, men hun er sød og rar, når hun er tryg. Begge er steriliseret + øremærket og skal ha´have

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0278

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hej, jeg hedder Andy og jeg er ligeså smuk og dejlig af sind som jeg er smuk at se på. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld, mild og meget kærlig. Jeg er en nysgerrig lille fyr som elsker at undersøge alt omkring og det går ikke stille for sig. Jeg elsker at lege med de andre killinger fra internatet og jeg har hilst på søde hunde. Jeg egner mig fint til en familie med større børn. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0166

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Plet er en kat, der er vant til kun at være inde-kat.; Men hvis du spørger katten, vil hun nok også meget gerne ud i den friske luft.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0496

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Springer er en sød hankanin, der er fundet i en kolonihave i Horsens, hvor ingen vil kendes ved ham. Han er sød og rolig. Han er ikke kastreret og koster 85 kr. Hvis han skal kastreres koster han 400 kr.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0717

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Liv fra Lyngby havde ikke nogen ejer, og den slags går jo ikke. Hun er en dejlig kat, som er meget social overfor mennesker, men bestemt ikke bryder sig om andre katte. Liv er sød, ekstremt kælen og ret livlig, så hun skal bo med adgang til en have.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Rufus er en dejlig kat, som er blevet fundet i København. Da han kom, var hans hale brækket, så den har han været nødt til at sige farvel til. Derfor har han nu en fin lille stump i stedet. Rufus er utrolig sød og glad for mennesker - andre katte, de kan bare komme og få et par flade, kan de! Af samme grund skal han bo i et hjem uden andre dyr, og han vil nok også helst undvære helt små børn. Rufus elsker at være ude, så han skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0630

Kat: perser

Køn: Han

Alder: 8 år og 8 måneder.

Bastian er kommet, fordi han var blevet væk fra sit hjem, hvor han heller ikke trivedes pga af de mange andre dyr. Han er en moden fyr, men ikke alderspræget og bliver rigtig fin igen, når han afklippede pels vokser ud igen. Har du et hjerte for persere og er du venlig, stille og rolig gerne enlig, som mangler selskab, så er Bastian måske din kommende hygge- og selskabskat, gerne som indekat

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0627

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Zig og Zag, to killingesøstre, blev fundet i en papkasse på en markvej. De er plejet hos os, er vant til at være i hænder, og lykken ville være hvis nogen kunne tænke sig at give dem det samme hjem, med masser af kæl og mulighed for at kommer ud. Skønne sorte piger er de.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0264

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lavendel er en sød lille missemor med et stort hjerte. Hun er lige nu i gang med at opfostre sine 3 killinger, men vil meget gerne ud i til en ny familie når tid er. Kom og hils på denne skønne pige, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Jerry er en flot sort/hvid herre på lidt over 1 år. Han er sød og dejlig, og det eneste der mangler i hans liv er dig. Ring til ham på 86 48 00 20.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0247

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 år og 5 måneder.

Hej, jeg hedder Sally og jeg er en vidunderlig kat. Jeg er meget mild og rolig af sind og meget, meget kærlig. Jeg elsker at tingene foregår stille og roligt omkring mig, så et stille og roligt hjem hos en enlig/par er mit største ønske. Jeg er en kat som knytter sig meget til min ejer. Jeg er blevet efterladt, derfor er jeg her på internatet. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0966

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Balder har kaldt og kaldt i en have ved en befærdet vej uden noget der vil kendes ved ham. Vi tror han er blevet sat af en bil. Han er sød, nysgerrig og legesyg og meget opsøgende og kælen, og vil sikkert passe ind i de fleste katteglade familier, gerne med lidt fut i og med mulighed for også at komme ud, når han lige er blevet lidt større.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Sidse er ligesom søster Susse dumpet ved et dyrehospital og er som sin søster skøn og dejlig. Hun vil rigtig gerne have sit helt eget hjem helst sammen med en anden kat, gerne søster Susse. Ring for besøg 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0512

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Anni blev fundet i et skur i et industriområde og voksede op sammen med en plejemor og hendes killinger. Nu søger denne skønne og sociale killing et nyt hjem hos søde mennesker, meget gerne med en af sine bonussøskende. Hun er sød og meget kælen og skal have mulighed for at komme ud at lege i haven i sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0984

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Bibi og hendes søskende blev fundet på en rasteplads. Bibis nysgerrighed og gåpåmod overvinder hurtigt hendes forsigtighed ved nyt, så hun slet ikke kan lade være med at komme. Hun vil falde til i det fleste hjem evt sammen med en anden kat og måske gerne med mulighed for at komme ud på sigt

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN KRETA. Dette er Kreta, søster til Klara som også ses her på siden. Her får man altså smæk for skillingen, for Kreta er på grænsen til det frygtløse. Hun kaster sig vild og voldsomt ud i selv de største udfordringer, og hun har kæmpe appetit på livet og alt det måtte føre med sig. Hun elsker at lege og gerne vild, for hun er en sød og skøn lille vildbasse selv. Hun egner sig superfint med andre katte, og evt. børn skal nok være +10 år. Kreta er steriliseret og øremærket. Hun skal kun til have.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Alfrida er en herlig lille kat, som elsker at lege med de andre katte. Så anskaf dig to katte og få dobbelt glæde.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Sød, social killing. Klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0374

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Layka er en stille og rolig lille missepige, der kan være lidt forsigtig, indtil hun lærer folk at kende. Hun er super nysgerrig og elsker at lege med de andre killinger.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0348

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN MALOU. Dette er Malou, søster til bla. Merle som også ses her på siden. Lille Malou er den mest forsigtige i sin søskendeflok. Hun skal bruge lidt tid til at lære folk at kende, men når hun er tryg er hun den kæreste lille mispige. Hun er glad for sine søskende, men er bange for andre katte. Hun vil egne sig fint hos et par voksne mennesker uden hjemmeboende børn under 14 år. Smukke Malou er en skøn og smuk mispige, om end lidt følsom. Hun er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Hexia er en sød lille killing, der kom ind med sin søster Hilda og mor Hedvig. Hun er en nysgerrig killing, der rigtig gerne vil lege.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0526

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Hyle Marie hyler heldigvis ikke så meget mere. Hun er en lille moderløs killing. Hun er helt skøn og har nu vænnet sig til, at der er selskab af andre killinger og ikke en mormis. Det kan være, at vi fremover kan nøjes med at kalde hende Marie. Vil du give en vidunderlig killing et nyt hjem, så ring til Marie på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1086

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Jytte er et dejligt marsvin, som trænger til et nyt hjem. Hun skal fortsætte med at bo sammen med sin bedste veninde Ingrid Marie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0238

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Stella er den sødeste og mildeste missemor, man kunne ønske sig. Hun har et blid og venlig væsen og de smukkeste aftegninger i hendes bløde pels. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0531

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Smukke Sesamina ; RESERVERET TIL NY FAMILIE

Brande Internat

Ref: 14BA-4-0965

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Mester er jordens mest charmerende og søde lille fine kaninunge. Han har holdt til i en fremmed have nogle døgn og ingen i nabolaget vil kendes ved den, forstå det , hvem der kan. Den er helt vant til at være hos mennesker og tryg ved at komme op i favnen. Han har brug for et nyt hjem, hvor man vil kæle og snakke med ham hver dag og også give ham mulighed for at komme ud og røre sig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Joey er en sød, tætbygget, lettere genert dreng. Hans pels er lidt fluffy, så han ser måske en lille smule større ud end han i realiteten er. Men én ting er sikkert, han er super sød og dejlig! Ring for at bestille tid til at besøge Joey på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1054

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Rubert er for ung til at blive viderformidlet endnu. Derfor søger vi i første omgang en plejefamilie til ham og de nye "søskende", som han har fået hos os. Han er en dejlig afbanceret fyr, som er vant til at være i favn og til menneskelig kontakt, nysgerrig og legesyg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger. Hun er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige, glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-5-0291

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Missouri er en lidt forsigtig pige. Hun vil gerne lege, men ser tingene lidt an, hun har lænet sig meget op af sine søskende og har ikke haft førertrøjen på. Hun synes, at det er spændende at komme ud og elsker at blive kløet på bagkroppen. Hun skal ikke til hjem med små børn, men et roligt hjem som har tid til at vinde hendes tillid. Når hun er tryg, er hun din bedste ven. Blev fundet ved en skraldespand med sine to søskende, da hun var meget lille. Nu er hun klar til at rejse herfra.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0585

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Mikka og Tikka er 2 dumpede killinger som savner et nyt hjem, gerne sammen. De er kærlige og elsker at putte. De vil blive super dejlige familiekatte.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

4 dejlige og smukke katte blev efterladt i et ubeboet hus.; Lang tid efter de blev indbragt til internatet, var de ekstrem hurtige til at tømme både vand- og foderskålene.; De har nu fundet ud af at de ikke behøver at bekymre sig, om der mon bliver fyldt op igen, for det gør der.; Lidt forsigtige katte, men meget kælne.; De fortjener et hjem hvor de kan stole på ejerne vil være sit ansvar bevidst og passe godt på dem.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0277

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Fister og jeg er bare en herlig killing. Jeg er meget kælen og tillidsfuld, men jeg kan godt være lidt genert i starten ved nye mennesker. Jeg er meget aktiv, nysgerrig og alt nyt omkring mig skal undersøges. Jeg egner mig fint til en familie med størrer børn som elsker fart og ballade. Jeg har det fantastiks med andre killinger/katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0447

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

En familie fandt en påkørt kat ved deres hjem. Dagen efter kom Jarl jamrende og kaldte og kaldte. Familien går ud fra at Jarl sikkert var en killing af den påkørte kat. Jarl er en rigtig lille kælekat og har det rigtig godt. (Er reserveret til nyt hjem)

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1070

Hund: Blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Louie er vores store drengerøv. Hans ejer blev syg, og så blev han lidt for stærk for hende. Han er skøn, glad og ret voldsom med sin store krop. Derfor har han også brug for en erfaren og stærk ejer, som kan træne med ham og give ham den rette aktivering. Louie er vant til katte, kan være alene hjemme og har mødt børn. Han har det lidt blandet med andre hunde. Tæver plejer ikke at være et problem, men hanhunde puster han sig nogle gange lidt op overfor. Louie er blevet kastreret her hos os.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0981

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Neville er set på en rasteplads igennem flere dage, mon ikke han er blevet sat af ? Han er meget kælen og kontaktsøgende, og elsker at snakke og spinne. Er du den, der gerne vil overtage en voksen meget selskabelig og snakkesalig fyr, så ring til os. Han vil måske foretrække et hjem, hvor han også må komme ud, men ikke nødvendigvis

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0158

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Futte er en sød kat, der er lidt reserveret, men ellers super sød og lækker. Hun vil gerne ud til et hjem, hvor hun kan udfolde sit dejlige væsen. Ring til dejlige Futte på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Lille Claire er søster til Kaliki, som ses andet sted på siden. Hun er ligeså yndig som de to andre i kuldet. Reserver allerede nu på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0469

Hund: Bernersennen blanding

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Kenzo er en aktiv og dejlig hund, som elsker at komme ud at lege, med de andre hunde i løbegården. Han er kommet til internatet, da han udviste dominerende adfærd overfor sin kvindelige ejer. Han er meget lærernem, og kan de basale kommandoer. Desuden har Kenzo ingen problemer med børn, eller det at være alene hjemme. Kunne I give Kenzo et nyt og blivende hjem, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0401

Kanin, blanding: Kanin, blanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Stampe er en ud af 3 kaniner, som blev fundet i en skov. Nu er han klar til at finde sin helt egen familie, der vil tage sig godt af ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0241

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Kubz er kælen og hengiven og vil gerne i kontakt med alle, der kommer forbi. Hun har været en fantastisk mor og plejemor for killinger her på internatet, men er nu klar til at komme væk fra de små plageånder og ud i et nyt blivende hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0870

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Mikkel er en af 2 kuld killinger, som var blevet stillet i en kasse ved en dyrlæges dør. Mikkel er en sød og meget nysgerrig kat, der gerne vil have opmærksomhed og kæles med, når den har tid. Han elsker at lege med sin bror Oskar, og det ville nok være godt, hvis de kunne komme et sted hen sammen, hvor de også har mulighed for at komme ud. Hun er vant til børn og stor hund.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-1-0328

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Trixie er kommet hertil, fordi hendes ejere ikke kan findes ud fra øretatovering, da hun ikke er omregistreret. Derfor søger hun nu et kærligt og blivende hjem, med adgang til have, hvor hun kan nyde livet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0988

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Karlo dukkede pludseligt op hos optageren og holdt sig til i en uges tid, hvor optageren efterlyste dens ejer, desværre uden held. Han er ellers en meget sød og kælen fyr, lidt forsigtig og betuttet ved nye ting. Men vil blive en kærlig ven for dig, hvor han må være indekat, hvis det er det han helst vil, og hvis du er en kærlig og tålmodig person, som har respekt for ham og lader ham falde til i sit eget tempo.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0610

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Pigelil er fundet i samme papkasse som "lillebror", og kunne godt tænke sig et dejligt nyt hjem sammen med ham, hvis det er muligt. Hun er legesyg, meget nysgerrig, spindende og vil gerne være i skødet og i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0842

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Søde Lotte blev fundet sammen med sine fem store killinger ved Slagelse. Hun er utrolig dejlig og meget tillidsfuld. Andre katte har hun det fint med. Lotte har brug for en sød og rolig ejer, der har god tid til at give hende al den opmærksomhed, hun fortjener. Lotte skal bo i hus med have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0175

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Miv hedder denne lækre, godmodige og kærlige sag. Hun er en SKØN kat, som nu er færdig med at passe egne killinger og "plejebørn" og derfor søger hun det bedste af det bedste, for det fortjener hun! Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret som de andre misser. Hun ønsker et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0357

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0927

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1184

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Nilly blev fundet på Nørrebro, og vi tror, at hun er blevet dumpet af nogen, som ikke gad passe hende længere. Hun er rigtig sød og nysgerrig, så med lidt tid og masser af kærlighed bliver hun en rigtig god ven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0442

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Viola er fundet på en rasteplads sammen med sine 2 søskende. Hun er en dejlig og eventyrlysten kat. Hun skal dog lige se folk lidt an inden hun bare lige hopper i favnen på dem. Hun er utrolig legesyg og meget nem at omgåes. Hun er den dejligste kat man kunne ønske sig. Interesseret i Viola, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Plejefamilie søges. Herlige killinger med mor søger plejefamilie. Ingen udgifter i forbindelse med dette. Internatet står for foder, kattegrus, kattebakke m.m. Oplev den sjove tid sammen med disse herlige små tumlinger.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0913

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

RESERVERET: Ron Wood blev overdraget til os med sine tre brødre, da ejer ikke kunne overskue dem. De havde alle sår efter slåskamp med hinanden, så vi var nødt til at skille dem ad. De er alle blevet sommerklippet og søger nu nyt hjem. Ron er vims og hurtig, så med den rette omsorg kan han blive en god ven.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lille Mini kom her til internatet for 3 måneder siden. Hun var lidt forkommen og bange. Hun er faldet godt til og er blevet en rigtig sød lille solstråle. Kom og hils på hende. Mini er en lidt forsigtig kat der lige skal se folk an, hun fungere godt med andre katte her på internatet.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0605

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Fiona er den 4. killing af de killinger, der blev fundet i en papkasse.Hun er som sine søskende, livlig, legesyg og meget nysgerrig, men også kælen og holder af at være i hænder og sidde på skødet

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0121

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dejlig frisk killing. Klar til at forlade sin mor efter d. 10. Aug. 2014.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0900

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1047

Hund: Blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Max er flyttet fra Portugal til Danmark sammen med sin ejer for nogle måneder siden, men dagligdagen i Danmark hænger ikke sammen. Han er en dejlig, rolig og meget venlig, kærlig og lydhør hund, som er vant til egen kat, at være alene nogle timer og med i bil. Han er glad og vil gerne være aktiv, men efter alderen en harmonisk og afbalanceret hund, der kan gå fornuftigt i en snor. Han vil blive en trofast ven hos en kærlig ejer med tid til samvær og plads til ham og hans behov i sit liv og hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0171

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN GAFFA. Denne krudtugle hedder Gaffa. Han er bror til Georg, som også ses her på siden. Gaffa er en lille kær knægt, som elsker fest og farver. Når han er tryg ved sine mennesker, elsker han at blive løftet og kysset på, så spinder han gladelig. Gaffa er nysgerrig og vimser rundt alle vegne. Han vil fungere godt i et hjem med andre katte, og hvor evt. børn er + 12 år. Han er super dygtig til kattelem. Gaffa er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have. Sød miskilling.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0312

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Kasper er en rigtig sød kanin, der er fundet løbende i det grønne. Nu er han klar til at komme ud til en familie. Han trænger til noget kærlighed og ro, så han kan få noget tillid til mennesker. Han er kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0183

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er én af Liljes 4 små uldtotter. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1082

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Sød, venlig, nem at omgås, vant til mennesker og andre katte

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0811

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lucy er en smuk lille pige, der søger nogle dejlige mennesker til at forkæle hende. Hun er lidt reserveret, men vil gerne snakkes med. Ring til lækre Lucy på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0313

Kat: Huskat, grå

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Gurli er en super sød, skøn, flot og dejlig kat, der nu er færdig med at tage vare på sine killinger. Hun drømmer om et dejligt blivende hjem, hvor hun kan komme ud i enten voliere eller have. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret som de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0360

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN MUSLING. Her ser I på lille Musling. Hun er søster til Malou og Merle som også ses her på siden. Musling er en typisk lille hunkilling: nysgerrig, legesyg og forholdsvis interesseret i alt nyt omkring hende. Hun elsker at lege og spjætte rundt med sine søskende, men hun kan være lidt forbeholden overfor andre katte. Hun har det sådan, at hun lige skal lære sine mennesker at kende, før hun overgiver sig og kæler. Musling er steriliseret + øremærket. Dygtig til kattelem og hun ønsker sig en have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1002

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 8 måneder.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Missy har holdt til i et område igennem længere tid uden nogen til at ville kendes ved hende. Hun er en spinnende, sød og kælen mis, som vil trives hos dig, hvor hun må være både hygge mis og udemis

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Soffie er kommet ud af det blå, og det har ikke været muligt at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen mis, der tager det hele stille og roligt. Måske har hun være indekat i sit tidligere hjem. Har du hjemmet til denne nusseglade pige, der er god til at tage tingene som de kommer?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-5-0241

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Sushi er lidt forsigtig, men elsker at lege med legetøj. Hun er hyggefisen over dem alle og kan ligge og hygge i sofaen i timevis. Skøn pige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0502

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Belle er en skøn pige på 1 år. Hun har været med i pleje af 2 killinger og er en skøn, mild og blid pige, som nu bare rigtig gerne vil ud i et nyt hjem, hvor der er tid og overskud til at kæle med hende. Men også dagligt mulighed for at komme ud i terrænet. Hun blev sammen med andre katte efterladt i et hus og siden overdraget til os.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0309

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 4 måneder.

Pulle er privat indleveret, fordi ejer ikke havde mulighed for at have hende længere. Pulle har været meget indekat, men vil rigtig gerne til et sted, hvor der er mulighed for at komme ud. Hun er kælen og snaksagelig.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0499

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Aslan blev født her på internatet af verdens sødeste kattemor. Nu søger denne skønne og sociale killing et nyt hjem hos søde mennesker, meget gerne med en af sine bonussøskende. Han er sød og meget kælen og skal have mulighed for at komme ud at lege i haven i sit nye hjem. RESERVERET TIL NYT HJEM

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0949

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1010

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Bertil er blevet smidt af en bil, så hans ejer vil åbenbart ikke have ham mere. Han er ellers en rigtig sød og kælen fyr, der også holder af at lege og gå på eventyr. Har du hjemmet med udenomspladsen til en lille kat, som sikkert også gerne vil lidt ud på eventyr, så kunne han måske være katten for dig og din familie?

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0400

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måned.

Kimberly er en skøn missemor, som nu er færdig med at være mor. Hun blev i sin tid sat af i en papkasse med helt små killinger, som nu også er rejseklar. Hun er en rolig kat, som elsker at kæle og nyde livet. Hun vil blive evigt taknemmelig for et nyt, kærligt og blivende hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0928

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser .. måske i blandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Sammen kan vi gøre en forskel

Sammen kan vi gøre

en forskel

for de danske grise