Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Dixi er en stille men meget social og kærlig kat. Hun kan godt være en bestemt dame og hun kan slå fra sig hvis der er noget eller nogen hun ikke bryder sig om. Dixi er mest til mennesker. Hun er ikke så meget til andre katte men kan leve med dem når hun har lært dem at kende. Kom alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis I har lyst til at besøge hende

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0368

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 4 måneder.

Lulu har holdt til ved en dyrehandel en længere periode og ingen ville kendes ved hende. Det var hun blevet noget tynd og filtret i pelsen af. Vi tror hun har været indekat og derfor har haft svært ved at klare sig derude. Hun er en meget venlig, sød og rolig, kærlig og moden dame, som bliver smuk igen, når det pels, som vi har klippet af lige får lov at vokse ud igen. Hun fortjener et hjem, hvor man vil være kærlig hende og hvor man vil sørge for at hendes pels bliver holdt i orden.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0421

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Isabella har været indekat. Hun er en sød og lidt forsigtig, men meget kælen indekat, som ikke har det store mod for at komme ud eller snakke med en hel masse mennesker, som hun ikke kender og som synes at det er bedre at sove en lur i sin hule indtil børnene eller gæsterne er gået hjem. Hun vil trives hos dig i dit rolige kærlige hjem, som indekat, hvor hun vil være din kærlige "pude" på skødet, når du giver hende lidt tid til at falde til og blive tryg

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0409

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Sandt er blevet indleveret hos en dyrlæge. Hun er en sød, venlig og lidt forsigtig forsigtig mis som måske vil trives som indekat i dit kærlige og rolige hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0105

Kat: bl. langhår

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Skønne snehvide er en flot langhåret hunkat på 2 år. Hun er kærlig og elsker at blive nusset men kan også være en bestemt dame. Tingene foregår på hendes præmisser, da hun godt kan lide selv at bestemme hvornår hun vil hvad. Snehvide er samtidig også en meget forsigtig kat, da hun nemt bliver nervøs overfor nye ting og kan heller ikke lade at være sammen med andre dyr. Børn ville ikke være nogen god ide. Har I lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0490

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Skønne Emil blev fundet ved Gadstrup og ingen har savnet denne dejlige bamse. Han kan godt være territorial i bur, så derfor vil livet for ham være bedst, som frikanin udenfor. Han er meget glad for selskab af en anden kanin. Børn skal være i en stor alder og skal kunne respektere, at nus er på hans præmisser. Han er pt. ude-kanin og er kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Skønne Sally er en killing på 7 måneder. Hun har et venligt og roligt sind. Hun vil rigtig gerne lege og være sammen med mennesker. Hun nyder en hvilken som helst opmærksomhed, bare hun er centrum, så et par børn og lege med, vil absolut være dejlig. Besøg Sally dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0124

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Peter er en rigtig doven men kærlig hankat. Selvom han ikke er så gammel igen, så nyder han bare at kunne gøre som det passer ham, da han også er en selvstændig kat. Han har ikke noget i mod andre katte men vil helst være sig selv. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0294

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

En kat som Sigurd, er en drømmekat. Han er stor, smuk og ovenud kærlig. Han vil rigtig gerne snakkes med, og vil fungere i et hjem, hvor han kan være inde/ude kat, da han gerne vil ud og opleve verdenen. Sigurd, er en mulighed for familie med katte i forvejen, samt børn i alle aldre.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

HANKATTEN STEFFEN. Jeps verdens sødeste dreng intet mindre. Steffen er ret så genert men når han så åbner sig er han den dejligste og kærligste hanmis. Steffen er blid og ret følsom og egner sig til et stille hjem hvor han ubemærket kan glide ind. Steffen elsker at blive nusset på maven. Steffen holder sig for selv her på internatet og snakker ikke med de andre misser. Derfor tror vi at han rigtig vil folde sig ud som alenemis hos et voksent par med hus og have.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 10 måneder.

Merci er en dejlig hunkat på 4 år som søger sit sidste hjem. Hun kommer fra et privat hjem, hvor ejer blev alvorligt syg. Hun er tillidsfuld og vant til anden kat og kom ind sammen med Pjevs. Hun er vant til at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0698

Fritte: Fritte

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Dronningen er en dejlig fritte, som elsker mennesker og at lege med alle sine sager., Hun blev fundet som herreløs ved Kastrup, og hun var ikke chippet. Dronningen er en aktiv lille dame, som man skal have god tid til at hygge og lege med. Hun kan reserveres, men skal først ud i nyt hjem efter sterilisation.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0365

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Der var ingen der ville kendes ved White Russian også kaldt Russ. Han er en dejlig og rolig hankat på 1 år tid. Han vil gerne snakkes med og gøre lidt gavn udenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0189

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0691

Marsvin: Crested

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Malthe blev fundet ved en skole, hvor han var dumpet med to andre marsvin. Han er lidt nervøs, men er mere fremme i skoene end de to andre og vil gerne frem og kigge når maden er på vej. Men han skal ud til kyndige folk, der kender til deres adfærd og som kan give ham masser af kærlighed og tryghed. Han er inde-marsvin og er blevet kastreret d. 19/5 og kan derfor om 2 måneder sættes sammen med et hun-marsvin.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Cristal var fundet i et dødsbo hvor hun gik uden vand og mad i en kortere periode. Hun var meget forskrækket over flytningen hertil men er nu tøet helt op og vil så gerne nusses. Hun er en sød og charmerende kat, uden hale, som vil elske en ny tilværelse hos nogle kærlige mennesker. Hun vil trives fint i en lejlighed.

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0320

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Marley er en af hundene fra den store sag om 91 hunde. Han var i starten meget utryg, men han har rykket sig meget. Vil gerne kontakt, er nysgerrig og vil rigtig gerne bære ting i munden. Glad og elsker at lege med de andre unge i flokken. Han er påbegyndt træning med snor og det går fint. Han er færdigbehandlet for ørebetændelse, lopper og orm. Og har fået renset tænder. Han skal til et roligt hjem, hvor der er er fokus på at han skal indlemmes i aktiviteterne. Han trænger til at opleve verden og få noget mere selvtillid, men man skal skynde sig langsomt. Hvis man investerer tid og kærlighed i drengen her, så bliver han en loyal ven for livet.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0312

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Søde Mikala blev overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende mere. Hun er en sød dame, der har masser af temperament, men på trods af det ELSKER hun at blive nusset. Hun vil meget gerne til et hjem, hvor der var en rolig kastreret han-kanin, hun kunne blive venner med. Hos os er hun ude-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Smukke søde Mia-Maja er en super dejlig lille pigekilling. Hun er venlig og sød. Hun kan lide de fleste også børn. Hun er god til at sige fra, når hun vil være sig selv. Mia-Maja vil være rigtig glad ved et par større børn som selskab. Besøg Mia-Maja i den frie åbningstid daglig mellem 14-16 eller bestil en tid på 86480020 for besøg

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0560

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Rosa er en dejlig kat, som desværre fik bank af de andre katte i familien. Hun er kælen, rolig, lidt forsigtig og ret selvstændig. Hun har det udmærket med andre katte, men interesserer sig ikke rigtig for dem, så hun skal være enekat i sit nye hjem. Hun ønsker sig et hjem med en rolig livsstil, og hvor hun kan få lov at være indekat - meget gerne med adgang til en lukket altan eller en kattevoliere.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TL NYT HJEM!!!!, Lille Lykke er i øjeblikket i plejefamilie, da hun er kommet her til uden sin mor og først er 12 uger i midten af Maj. Hun er smuk og fuld af spillopper men kan også være en rigtig hidsigprop. Har I lyst til en killing med gang i, så ring her til på 86480020, så arrangerer vi et besøg til hende hos vores plejefamilie

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Så er missemor Kate, som kom på internatet i sin tid sammen med sine små killinger, tilbage fra sin plejefamilie og klar til at undvære sine unger og os :) til fordel for sit nye liv og hjem. Hun er en spinnende, køn og meget charmerende, kælen og imødekommende mis, som vil trives godt i et selskabeligt og kærligt hjem, hvor hun måske også gerne vil have lov at komme ud og udforske natten og måske agere "fanger"

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0661

Kat: Russian blue

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Yankee er en fantastisk dejlig og rolig stor fyr, som ejeren desværre ikke kunne passe længere. , Vi ved desværre ikke så meget om hans baggrund, så for en sikkerheds skyld, må han hellere få et hjem, hvor han kan få adgang til haven, hvis han ønsker det. , Han er en flink og meget kælen kat, som dog ikke bryder sig om hurtige bevægelser og alt for meget aktivitet. Derfor bør han bo i et fredeligt hjem uden andre dyr.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0230

Hund: Puli/foxterrier bla.

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Reseveret til 23/5, Jack er kommet på internatet fordi hans ejer er død. , Det betyder desværre også at vi ikke har ret mange informationer om hans liv. , Her på internatet er han en kvik springfyr, der elsker at lege, grave og snuse, andre hunde er ok - hanhunde er dog ikke et hit. , Jack kom hertil med lange puli- dreadlocks, og er derefter klippet ned. Så pelspleje vil være aktuelt i fremtiden.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0508

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Her sidder Søren og han er sådan en sød dreng som elsker opmærksomhed. I starten var han enormt glad for andre katte, men efter et par øretæver er han blevet lidt forsigtig. Han er en kat som snakker meget og søger en ny ejer, som vil forkæle ham med masser af tid og kærlighed - Han skal ud til hus med have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN LOTTE. Denne skønhed hedder Lotte, hun blev fundet sammen med sin søster i en papkasse!!!! Lotte er en skøn mispige, som er ret moden af sin alder. Hun har skulle bruge lidt tid på at lære, at mennesker såmænd også kan være rare og venlige at omgås. Lotte er en glad og aktiv kat, og hun sætter pris på at omgås andre katte, hvis altså de er indstillet på at lege og i det hele taget være søde og rare. Lotte selv har i nye situationer brug for, at man giver hende lidt tid og tålmodighed til at finde sig til rette så hun kan føle sig tryg. Men når det er sket, er hun en herlig tøs, med et stort talent for at spinde højt og inderligt. Lotte egner sig ikke til børn under 15 år, men rigtig gerne andre katte. Hun er dygtig til kattelem og nyder livet udendørs og skal derfor kun til hus og have. Hun er steriliseret + øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0678

Dværgkanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Casper blev fundet i en skov sammen med en anden hun-kanin og der er ikke nogen der har savnet ham. Derfor søger han nu et nyt hjem og gerne et med en anden hun-kanin. Han er kastreret d. 19/5 og kan efter en måned sættes sammen med en. Han er meget sød og er nysgerrig på hvem man er. Men det skal være på hans præmisser. Hos os er han ude-kanin.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0372

Kanin: løvehovedblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hokus Pokus er en skøn ung kanin, sød, nem at have i favnen og elsker gulerødder. Han vil gerne bo hos dig, som vil kæle og lege med ham og ordne hans pels i ny og næ. Hos os har han fået klippet lidt af pelsen, fordi han kom og var noget filtret.. det har han taget med oprejst pande..:)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0736

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

Mylles mor var drægtig og fødte 6 smukke unger. Alle er nu klar til at komme videre i livet og derfor søger de et kærligt hjem, der er vant til marsvin. Hun er en smule nervøs og skal meget i menneskehænder, så hun kan se at verden ikke er så slem. Hun vil meget gerne ud til et andet marsvin eller ud sammen med en af sine søstre. Hun er inde-marsvin.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0125

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Nimbus blev fundet i indkørslen hos nogle søde mennesker. De havde hørt Nimbus "skrige" og hun havde en slem skade i hovedet. De kontaktede 1812 og Nimbus blev afhentet og kørt til internatet, hvor hun blev tilset af vores dyrlæge. Hun er sandsynligvis blevet bidt af en kat, og hun blev straks startet op på antibiotika og smertestillende. Hun sad på vores klinik i 5 dage til observation, i det tid vaskede vi og plejede såret. , Nimbus er siden kommet ud til vores øvrige kaniner, og hun er glad for at have fået noget mere plads. , Nimbus er meget charmerende og når hun er oppe i ens arme, falder hun hurtigt til ro.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Bounty er blevet opkaldt efter chokolade baren men ikke fordi han spiser sådan noget men fordi er sød og kælen og selvom han er ved at være voksen er han meget legesyg. Han elsker mennesker og katte og kunne også fungere med store børn. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0439

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lille My har boet i et udhus en periode. Hun er en meget lille fin voksen pige, som ligner en killing. Venlig og imødekommende. Nysgerrig og Kælen og med god selvtilliden. Hun vil trives i de fleste hjem med mulighed for at komme ud ind imellem også er vores vurdering

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Elle blev fundet forvirret og let forkommen på en vej, helt alene. Hvad der er sket ved vi desværre ikke, men oplevelsen har ikke gjort hende mindre sød. Hun er let til at spinde og vil meget gerne kæles for., kom og mød hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Søde Miau er en rigtig puttetrold og elsker at hygge i sofa og seng, hvis hun kan få lov til det. Hun er også en snakketrold så mangler man en man kan få en god snak med så kom og besøg Miau alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FA-1-0244

Kanin: Dværgvædder blandning

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Pelle kanin har de smukkeste blå øjne og den blødeste pels. Han har desværre ikke været så meget i hænder, men med tiden og træning nyder han at blive nusset med. Han skal ikke ud til mindre børn, da han skal have rolige bevægelser.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0354

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Milky er kommet efter at have prøvet at klare sig selv en periode. Han var blevet lidt tynd, derfor får han lidt ekstra lækkert af os ind imellem og slikker sig om munden af velbehag. Han er en tillidsfuld, spindende og opsøgende ung fyr, nysgerrig og legesyg også med de andre katte og har "polytoes". Han vil trives i de fleste katteglade hjem gerne med mulighed for også at komme ud, , vil vi tro, i hvert fald på sigt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Fantastiske Alfred er kærlig, snaksalig og elsker mennesker, men ikke andre dyr. Han er typen, der vil leve alene og bestemme hvordan tingene og skal være og hvordan de skal gøres. Kunne I tænke jer en voksen kat, der ved hvad han vil, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0319

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Så har vi søde, håndtamme marsvineunger, som nu er gamle nok og er klar til deres nye hjem efter at vi har haft dem i familiepleje sammen med deres mor og søskende.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0191

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0325

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Aladdin er en af hundene fra den store sag om 91 hunde. Han er en glad lille dreng med mere og mere mod på livet. Han er færdigbehandlet for ørebetændelse, lopper og orm. Han har påbegyndt træning i snor og det går super fint. Han har flyttet sig meget de to uger han har været hos os, og han er rejseklar til sit nye hjem. Han leger gerne og bærer gerne ting i munden. Han har bestemt også fået tillid til mennesker og kommer glad og gerne til os. Super skøn dreng, som mangler sit nye hjem, der har overskud og rummelighed til at lære ham at begå sig her i livet.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0690

Marsvin: Crested

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Valde blev fundet ved en skole, hvor han var dumpet med to andre marsvin. Han er lidt nervøs og har tydeligt ikke været meget i menneskehænder, derfor skal han ud til kyndige folk. Der kan give ham masser af kærlighed og tryghed. Han er inde-marsvin og er blevet kastreret d. 19/5 og kan derfor om 2 måneder sættes sammen med et hun-marsvin.

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0332

Hund: Cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 5 år.

Rose kommer fra den store hundesag med 91 hunde. Hun er her i pigeflokken på Fyns Internat den ældste og den der bestemmer. Men hun er også en meget social og kærlig pige, som elsker opmærksomhed - og godbidder! Hun er social med hunde og mennesker, går fint i snor, lader sig ikke påvirke af trafik og tager en bytur med god ro og nysgerrighed. Hun er glad for at bruge sin næse og vil sætte pris på et aktivt hjem, som har lyst til aktiviteter med hende. Hun kører gerne med i bilen. Hun er klart en af de hunde fra sagen, som er mindst skadet. Hun havde en slem ørebetændelse da hun kom, men er færdigbehandlet. Hun er i slutningen af sin løbetid. Hun har fået fjernet et par tænder hos os, formentlig ødelagt af at bide i tremmer.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0138

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dirk er en frisk fyr, med ret sjove aftegn! Han er rigtig sød, men lidt reserveret ved nye folk. Dirk ønsker sig et hjem med adgang til have..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0021

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år.

Dejlige Fister på 6½ år, mangler et eller to rare mennesker der vil give ham et nyt hjem. Det skal helst være søde mennesker i pensionsalderen. Fister blev overladt til sig selv da hans ejer døde ved en trafikulykke. Fister bryder sig ikke om børn eller uro. Han bærer tydeligt præg af at have haft et stille og harmonisk liv indtil nu. Fister er utrolig rar og venlig. Besøg ham dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal tid på 86480020

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Luka har været omstrejfende igennem længere tid. Hun er en livlig og eventyrlysten pige, som ikke lader noget spændende gå forbi sin næse. Meget opsøgende og kælen og elsker kontakt med enhver. Hun vil trives i et kæleglad og selskabeligt hjem med gode naturområder at regere i.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Soffie er en utrolig skøn og rolig killing. Hun er kommet til meget underernæret og er nu i gang med at tage på. Hun er ikke den mest legesyge men er en rigtig skødekat. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Milli er en lidt stille pige og ikke så fremme i skoene, som så mange andre på hendes alder. Hun skal se mennesker an på afstand men, når hun så føler sig tryg nok kommer hun frem og er den dejligste og kærligste lille missepige man kunne tænke sig. Har I lyst at besøge hende og se om hun synes om jer kan man besøge hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0664

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Emil kunne desværre ikke flytte med, da hans familie skulle flytte i lejlighed., Han er en sød, kælen og legesyg fyr, som dog er lidt forsigtig i begyndelsen. Og så er han blevet lidt ked af det, efter han er flyttet ind i vores store katterum - hvilket også er tydeligt på billedet. Vi har fået at vide, at han er rigtig glad for rolige børn og er bange for hunde og støvsugere., Emil skal have en privat jungle at færdes i, så hans nye ejer skal bo i hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0254

Kanin: Hermelin blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Pelle er en super sød hermelinblanding, der godt kunne trænge til noget mere kærlighed og tid., Han er rolig når han er oppe, men kan være lidt vild når man lige kommer hen til ham.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Naula er en fin, lille mis, som er blevet fundet. Hun er en rolig og kælen, voksen kat, som vil foretrække dit rolige og kærlige hjem. Hun er lidt forsigtig og foretrækker rolige, trygge forhold, måske vil hun trives som indekat.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0036

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år.

Søde Melinda og hendes killing søger et nyt hjem., Så hvis du gerne søger to katte, som vil elske hinandens selskab, er dette et oplagt emne.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

George var noget medtaget af det hårde liv med at forsøge på at klare sig derude, når man ikke har sin menneskefamilie mere, men nu synes vi det er ved tiden og at han er klar til sit nye hjem og familie. Han er en venlig, kælen, spinnende og rolig, imødekommende fyr, som vil trives i de fleste hjem helst med muligheden for også at måtte komme ud i naturen

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Boline er en stor smuk sort killing. Hun kan godt virke lidt reserveret overfor fremmede men når hun lærer dem at kende, er hun en super kærlig og sød hunkat. Hun kan være lidt skræmt overfor nye ting og nye lyde, men det skal hun bare lære. Besøg hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0077

Hund: Lab.-Sch.-Samojede blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Tjalfe er en stor glad dreng og er god til de fleste andre hunde. Han er vant til indhegnet have og lange motionsture og vil være perfekt til et ungt par med masser af tid og en del muskler. Han trækker stadig noget og har lidt at lære, men han er sød og meget kærlig, for det rette par vil han være en sjov dejlig hund.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0511

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Søde Aslan kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere, da hun havde fået allergi. Han var højt elsket hos hende og kan med både katte, rotter og hund. Især katte var han meget gode venner med. Han er ikke vant til børn, men vil gerne nusses forsigtigt. Der er stamtavle på ham, men er ikke medbragt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Lille søde Blue er en rigtig kærlig og kælet kat men er lidt tilbageholdende når det gælder nye mennesker, han ikke kender. Han er ikke til for meget larm eller støjende lyde, så en familie med et par halvstore børn eller ingen børn ville han blive glad for. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Loke er en smuk flot blandet langhårs mis på knap halvandet år. Loke er en ballademager og meget legesyg. Han er fuld af krudt men er samtidig en rigtig kælepot. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0571

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Missens ejer gik desværre hen og døde, så nu leder hun efter en ny, kærlig person, som vil passe godt på hende. Missen er en stille og rolig dame, som er utrolig kælen og glad for mennesker. Hun er ikke så vant til andre katte og kan godt finde på at stikke dem en lussing. Derfor vil hun nok trives bedst som enekat., Missen er ked af at køre bil, bliver lidt nervøs ved for meget uro og elsker at ligge i sengen. Hun skal bo med adgang til haven, for hun er vant til at komme udenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Sofus er en rigtig dejlig stor hankat på godt 4 år. Han er doven og bevæger sig, kun når det er nødvendigt som når han skal hen og have mad. Udover at være doven, er han en rigtig kælepot og elsker at blive kløet bag ørerne. Kom besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis man gerne vil have en rigtig sofa doven kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Karl er en stor flot ung hankat på 1 år. Han elsker mennesker og sig selv meget men han synes ikke så meget om andre katte, da han gerne vil bestemme det hele. Overfor mennesker er han super kærlig og en rigtig hyggetrold. Har I lyst til en selvstændig kat, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-4-0033

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 1 år.

Iris er en schæfer pige som er nået til det punkt, hvor hun skal til at have nye udfordringer. Der skal igangsættes hvalpe/hundetræning. Iris skal til en familie der har tid og lyst til at motivere hende i dagligdagen. Hun er utrolig sød, meget kærlig og vil helst være på skødet hele tiden, hun er meget legesyg og vil gerne tonse. En dejlig hund der er klar til nye udfoldelser.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0580

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Trold boede hos en person, som ikke kunne magte ham og de to andre katte. Han er noget af det sødeste, man kan forestille sig, når han lige bliver tryg ved en. Trold har nemlig fået potedask og hvæs af de to katte, han boede sammen med, så han er blevet lidt ængstelig. Så skal han bo sammen med en anden kat, så skal den være ung og rigtig mild. Børn bliver nok også for stor en mundfuld for denne dejlige, kælne fyr. Trold elsker at blive nusset og hygget om, så hans nye ejer bør have rigtig god tid til ham. Han er indekat, og det vil han gerne fortsætte med at være - alternativt med adgang til kattevoliere.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Ranec er en rigtig sød mis med god energi, nysgerrig og tillidsfuld, med god selvtillid og helt sin egen. Han har været indekat til nu, men vil sikkert sætte pris på også at få lov til at gå lidt på eventyr, når han lige er faldet lidt til.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0193

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Bertil er en stor dejlig hankat på knap tre år. Han er kælen og kærlig men også meget afslappet og ville kunne lide at have en sofa eller en seng at ligge og hygge. Han har ikke noget imod andre katte. Børn kunne være en mulighed. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Tuba er en skøn ungkat. Kælen, men selvstændig. Han kan lide at betragte det hele lidt på afstand: Han vil gerne på skødet, men kan også få tiden til at gå selv. Besøg Tuba alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Rose er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Hun er den eneste pige i hele kuldet og kan godt virke lidt selvstændig i forhold til hendes brødre, men er stadig en rigtig kærlig kat og elsker at blive nusset og leget med. Har du lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Xenia er kommet tilløbende og ingen til at tage sig af hende. Hun er en opsøgende og kælen pige, med et sind som vil passe fint til en børnefamilie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Flotte Mary er nu blevet en smuk stor killing. Hun er den sidste tilbage af hendes kuld og venter bare på at de rette mennesker, som vil gøre forsøget med at tage hende med sig hjem. Hun er en meget forsigtig kat som lige skal se mennesker an før hun tør gå hen til dem, men når hun så er tryg ved det, er hun den sødeste og mest kælne kat. Har du mod på hende så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0379

Hund: irish soft coated wheaten terrier

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Snubbi mangler nyt hjem, da ejer ikke længere har overskud til ham. Han kommer fra hjem med børn på 10 og 13 år. Kan være alene hjemme og køre med i bilen. Racen er energisk og aktiv og Snubbis nye hjem skal derfor være et hjem som forstår at han har brug for masser af motion og aktivitet. Han er en glad og forholdsvis ukompliceret dreng, hvis han vel at mærke bliver stimuleret ift. hans race. Hans næse er veludviklet og han bruger den gerne. Han er blevet overfaldet af andre hunde et par gange og kan være lidt forbeholden overfor hanhunde. Men ellers vil han gerne lege. Skøn dreng i højt gear til et aktivt hjem. Racen kræver en del pelspleje. Til gengæld fælder den næsten ikke.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0481

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Bumle blev fundet ved Solrød Strand og ingen har savnet denne lille fyr. Han er en aktiv herre, der gerne vil være frikanin udenfor. Han kan godt lide at nusse og få en masse opmærksomhed. Hans nye ejer skal have erfaring med kaninadfærd. Han er kasteret.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0355

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Fredag er en hunchinchilla som savner et nyt hjem da tidligere ejer ikke længere kunne tage sig af den. Den er stille og rolig men ikke helt håndtam. Chinchilla er et natdyr og kræver et større bur, og vil meget gerne have selskab af en artsfælle. Vi forventer at man sætter sig ind i de basisbehov en chinchilla kræver.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlige Theis på knap et år, ønsker sig sit helt eget hjem. Han kan godt lide børn, bare de ikke slæber rundt på ham hele tiden. Han vil gerne lege, og vil nyde at få sin egen have her til foråret. Kom og besøg Theis dagligt mellem 14-16. Han ser frem til at mødes.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Så er sæsonnen begyndt, hvor vi søger plejefamilier til missemødre med killinger og killinger i små grupper uden mor. Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe os og kattende og gøre en vigtig forskel samtidig med at du giver dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os i en periode indtil de er store nok til at undvære hinanden. Ring til Brande Internat og hør mere, hvis vi har fanget din interesse. Vi træffes nemmest på hverdage mellem 8 og 10 eller mellem 1730 og 1830 på tlf: 97187123

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0370

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Rosita har holdt til i en landsby igennem en periode, hvor de andre beboere formoder at hendes ejer er død. Hun er en venlig og smuk mis, som vil trives hos jer, hvor hun må være både inde og udemis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0152

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Thomas er en dejlig dreng, der desværre har været uheldig, da han har haft en øjenskade i det ene øje der har gjort, at han kun delvist kan se på det. Men det holder ham ikke tilbage for noget som helst. Han er kælen og elsker at putte de steder han kan og så er han legesyg. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0228

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Bette Fisen er ikke så lille som navnet antyder, men derimod en flot rød dreng. Han er kommet her til internatet sammen med sin far Sofus og de er meget glade for hinanden, og skal derfor helst ud til samme hjem. Så bliver de rigtig glade!

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0030

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Einstein er en klog og dejlig kat, han bærer præg af at have prøvet lidt af hver før han kom her, men hans tillid til menneskeheden er intakt. Han er sød og kærlig, men behøver ikke opmærksomhed alle døgnets timer, kan sagtens bruge nogle timer daglig på at fange dine mus. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0197

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dejlige lille Mikkel er klar til et nyt hjem. Han er en dejlig lille glad killing, der savner et nyt hjem. Ring til ham på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1096

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Edward er en helt skøn kattedreng. Han er livlig og glad og altid med på lidt sjov. Han kan lide at gemme sig og kommer farende, når du mindst venter det. Han er god til alle mennesker og kan lide at have nærkontakt med dem, gerne i favnen. Kom og besøg Edward alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Tyson er som bokseren han deler navn med, stor og bred. Han bider dog ikke dit øre af. Han er tværtimod både sød og kælen og elsker at ligge et fredelig sted og følge livet gang. Tyson er en god kat, hvis du bor et sted med mange mus. Han snupper dem alle, og betaling herfor er en god fyldt mad skål. Ring til Tyson på 86480020 for besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0271

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Rom er en tilløber kat, som ingen vil kendes ved. Han syntes det er rigtig stressende her på internatet og bryder sig ikke om de andre misser, hvorfor han skal ud og være alene kat. Han vil egne sig godt som en land kat der kan gøre en masse gavn og ligge i sofaen engang i mellem.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0345

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Didde kommer fordi hendes ejer ikke kan beholde hende mere. Hun har boet i en børnefamilie og er en sød, stille og rolig ung mis, som vil trives i de fleste hjem, som lige giver hende tiden og roen til at falde til i sit eget tempo.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0689

Marsvin: Sheltie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Carina er et langhårs marsvin, der blev fundet i en indhegning ved en skole, sammen med to andre han marsvin. Hun er lidt nervøs og skal til kyndige hænder, der kan give hende masser af kærlighed og tryghed. Hun vil gerne ud til et andet marsvin, der kan vise hende at verden ikke er så slem. Da hun har gået med to hanner ved ankomst, så kan der være en risiko for at hun er drægtig. Hos os er hun inde og man skal regne med pelspleje.

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0336

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Freddy er en af hundene fra den store sag om de 91 hunde. Han er lidt reserveret, men også nysgerrig, og det er et godt udgangspunkt. Han er klippet helt ned, da hans pels var indsmurt i afføring. Men pelsen vokser jo ud igen. Han har ikke ubetinget tillid til mennesker, men han rykker sig med kvantespring og han bliver, i de rigtige hænder, en super dreng. Han vil gerne ud til en voksen rolig anden cockerspaniel, som han kan læne sig op af. Han har ikke set andre hunde end cockere (tror vi) og i hvert fald er han meget skræmt over andre racer lige nu. Han skal ikke til hjem med børn under 12 år. Hans nye hjem skal være roligt og med oceaner af tid og overskud til at få denne skadede dreng godt ud i sit nye liv. Han er påbegyndt træning i snor og det går fint, så længe han kender området. Og bedst når der går en anden cockerspaniel foran.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0084

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

HUNKATTEN HONEY. Er hun ikke bare en smuk mispige? Vi er fuldstændig faldet for denne skønhed. Hun hedder Honey. For ikke nok med at Honey er smuk at se på, hun er også en meget kærlig mispige, med hjertet på rette sted. Hun er en rolig og mild kat. Honey kan godt være lidt stille ved nye situationer, men det er kun indtil hun er tryg. Så er hun meget imødekommende og kærlig. Hun vil klart trives bedst, hvis der ikke er andre dyr i nyt hjem., Honey skal til hjem med adgang til udeliv og gerne hos modne mennesker. Smuk tøs.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0096

Kat: Huskat, langhåret, rød/hvid,

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Kandis blev fundet meget sulten, -og det er hun stadig! :) Hun er en smuk og social semi-langhåret kat, som nyder at ligge ude i solen. Hun kan godt blive lidt forskrækket ved høje lyde, så hun ønsker sig et roligt hjem. Kan du tilbyde smukke Kandis et hjem med adgang til have, mad og en børste? :)

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Her ser i skønne Kandis som man kun kan elske meget højt! Kandis er utrolig kælen og tillidsfuld og hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser, det gør også at hun egner sig fint til et hjem med søde børn. Hun er også meget legesyg og alt nyt omkring hende skal undersøges. Kandis er vant til andre katte og hun vil kun til et hjem med adgang til en have da hun har meget energi, måske hun bliver en god mussefanger. Skønne Kandis er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0294

Hund: Boxer/dobermann

Køn: Tæve

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Chilli er 9 måneder og teenager med stort T, masser af energi og meget meget kærlig! Hun har haft en omtumlet start på livet og nu fortjener hun at få et blivende kærligt hjem, med overskud til hendes teenagersind og energi. Hun har ikke lært at være alene hjemme og hendes nye hjem skal ikke have nogen "bagkant" på at lære hende dette. Hun trækker som en okse! Og hun er stærk, men naturligvis kan hun med positiv træning lære at gå pænt i snor. Hun er stort set glad for alle mennesker og alle andre hunde, men hun er voldsom, og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år. Hun jager kattene og hader at komme i bad! Og så elsker hun at sidde på skødet, men hun er jo en ret stor pige. Hun har brug for træning, faste rammer og rutiner og masser af kærlighed og opmærksomhed.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Signe er kommet løbende til og ingen til at kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, spinnende kælen mis, sød og venlig, der vil trives i de fleste hjem, evt som inde- og udemis

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Lille smukke Trolle er en lidt reserveret killing, der lige skal se vi mennesker an, inden han viser interesse. Når først han synes om dig, kravler han rundt på dig og er næsten ikke til at slippe af med, med andre ord, en skøn skøn lille killing med sine helt egne meninger. Besøg Trolle dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 år.

Her ser I skønne Bøllemis, som er fjernet fra hans tidligere hjem, da han ikke er blev passet ordenligt. Bøllemis har nu været på internatet i en måneds tid for at tage på i vægt, og han havde mange lopper som gjorde at han havde mange sår på kroppen og meget hårtab. Nu er han ved at komme langsomt op på hans kampvægt og pelsen er ved at blive pæn, så nu er han klar til en skøn familie, som vil passe godt på ham! Vi ved godt at Bøllemis ikke er hel ung, men det kan man bestemt ikke mærke på ham. Han er bare så rar, mild, kærlig, hyggelig og vi håber så inderligt at der findes en dejlig familie til denne skønne dreng! Bøllemis har det godt med andre katte og han hilser dagligt på søde hunde. Han har har det godt med større børn og han vil kun til et hjem med adgang til en have. Bøllemis er kastreret og øremærket. Han er smuk blågrå med lidt hvidt. Kom og hils på denne skønne dreng!

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Freja var gået uden vådt eller tørt et stykke tid. Hun er en forsigtig men bestemt sød kat. Hun vil gerne have kontakt når hun finder ud af at man ikke vil hende noget ondt. Hun skal ikke ud til helt små børn og gerne ud til rolige og trygge omgivelser.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0116

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 9 måneder.

HANKATTEN GØJSEN. Denne store dejlige hankat hedder Gøjsen. Han er fjernet fra et hjem, hvor han aldrig fik mulighed for andet end at opholde sig på et værelse, og det synes han var meget kedeligt:-( Her på stedets synes Gøjsen godt om at være udenfor i den friske luft og nyde alle indtryk fra verden i det fri. Han er en rolig og meget kærlig dreng med tendens til at være lidt lydfølsom. Vi kender hans alder nøjagtig pga. mærkning, og han er jo en voksen dreng, med andre ord, du kan regne med hans temperament. Gøjsen egner sig superfint som midtpunkt hos et roligt par, som vil lade ham være i centrum. Helst ikke andre dyr eller børn. Smukke og kærlige Gøjsen er kastreret og øremærket og skal kun til hjem, hvor han kan komme udenfor. Virkelig dejlig misdreng.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Yoshi er kommet, fordi hans ejer ikke kan tage vare på ham længere. Han er en sød, rolig, meget kælen fyr, som er lidt forsigtig elsker at kæle , når han lige er faldet til og kender dig og som elkser huler. Han vil sikkert trives som indekat i et roligt kærligt hjem

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0343

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Lille Kvik, er et rigtig sødt og meget kærligt marsvin, som desværre ikke kunne med familiens anden hanmarsvin. Kvik er pjattet med at være i hænder, og vil passe perfekt ind hos en børnefamilie.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0049

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Snavs var en noget forkommen kat, da hun kom ind., Mager, der er derfor hun nu holder sig tæt til madskålen, meget snavset og med en dårlig fod., Alt det er der nu ved at være rettet op på., En meget flink og taknemlig kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1013

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Tullepige er kærlig sød og smuk men også lidt legesyg og meget tilbageholden, når hun møder fremmede. Hun skal lige vænne sig til det, når der er nogen, og se dem an, før hun gør sig lækker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0108

Hund: Schæferhund, hvid

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

(ER RESERVERET) Bella er super dejlig, rolig og sød hund. Hun er kommet ind som herreløs, så vi ved ikke så meget om hende. Her hos os går hun rimeligt i snor og kommer ved indkald. Hun er meget rolig indendøre. Hun ignorer katte., En lækker hund, der ønsker en familie med tid til mange gåture.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0432

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Fremlysning 0432. Grå hankat fundet på engkrogen i kibæk d 15/5. Løbet i området 1-2 måneder. Ca 1,5 år.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Mille blev efterladt sammen med Magda da deres tidligere ejer flyttede. Mille er en kærlig og rolig pige, meget kælen og tillidsfuld. Hun vil kunne passe ind i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0198

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0192

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Nicko er kommet til os, da hans tidligere ejer er blevet alvorligt syg. Han er en dejlig og tillidsfuld dreng som elsker opmærksomhed. Han ser lidt forsømt ud, men det kan man nemt lave om på med godt foder. Han skal have mulighed for at komme ud at løbe.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Smukke Pax er en pragtfuld blandingskat med en smuk og lækker pels. Han er legesyg og skøn. Pax er kommet hjem fra plejefamilie. Pax er en rolig killing og skal nok ikke til helt små børn. Ring til Pax for fremvisning på 86480020 eller besøg hende i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0550

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Fine, lille Kate blev fundet ved en vej, hvor hun muligvis var blevet ramt af en bil. Hun har været en tur forbi dyrehospitalet, og vi har også set hende an, og hun har det heldigvis fint., Kate er meget kærlig, sød og en livlig dame, når hun lige falder til. Lidt temperament og humørsyge kan hun godt have, så hun skal ikke bo sammen med børn. Hun hader andre katte, så hun skal være ene-mis i sit nye hjem. Kate skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Smukke Fynne er en dejlig lille killing, hun kan virke en smule sky lige når hun møder nye mennesker, men når hun er på armen spinder hun så høj at det kan høres langt væk. Hun har en ualmindelig smuk pels og bliver med garanti en super musefanger. Kom og besøg Fynne, Alle dage mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0306

Kat: Maine coon

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Triksy er en virkelig sød og smuk Maine Coon pige, som elsker mennesker, men hun er ikke vild med andre katte eller hunde. Derfor skal hun til et hjem, hvor hun kan få lov til at være "enebarn". Hvis du har lyst til at møde vores skønhedsdronning, så kom og besøg Triksy.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden daglig mellem 14-16 eller ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0519

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Neil holdt til i en boligforening i Sorø et stykke tid, og ingen ville kendes ved ham. Det håber han nu, at nogle søde mennesker vil. Neil er sød, rolig og meget social. Han fungerer fint med andre katte, elsker at færdes i højden og skal derfor bo i hus med have, så han kan komme ud og kigge lidt på fugle i deres rette element.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Maggie er en smuk og kærlig voksen hunkat på snart 4 år. Lige nu er hun i gang med at passe hendes 5 skønne killinger. Hun er klar til udlevering i starten af juli. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0355

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Sigmund er en rigtig flot fyr. En bestemt herre, der lever livet i hans tempo. Han er legesyg,og opmærksomhedssøgende, når det lyster fra hans side. Ville ikke umiddelbart passe ind i en børnefamilie.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0323

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dexter har boet sine mennesker, anden kat og en hund. Han har været ren indekat til nu. Han er en rigtig hyggemis og vil trives i de fleste hjem, sikkert også som indemis fremover men heller ikke have noget imod at få lov at komme ud også, når den lige er faldet til i sit nye hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1049

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Balder er en stor dejlig rød hankat men er meget forsigtig når han møder nye mennesker og der sker nye ting. Han skal have tingene stille og roligt men når han er faldet til er en sengeputter kærlig og vil være med i alt hvad der sker. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Lille Bowie er en spirevip af en killing, fræk, dejlig og fuld af liv. Han er kort fortalt en rigtig killing. Han har næsen alle de steder den ikke skal være og er aldeles pragtfuld. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Summers ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem, nok helst med muligheden for også at komme ud

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0478

Kanin: Dværgvædder/løvehoved

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Pil blev fundet i Ishøj og havde en grim byld på hendes ene side. Der var ingen som savnede hende og hun er derfor klar til et nyt hjem. Vi fik fjernet bylden og der er nu kun et ar tilbage. Hun er en rigtig sød og mild kanin, der sidder klar til at komme ned i løbegården og give den gas. Hun vil meget gerne til et hjem med en anden kanin og gerne som ude-kanin med masser af plads. Hos os er hun inde-kanin.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0575

Kat: Norsk skovkat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Charlie havde det ikke så godt, da han ankom her på internatet. Han var muligvis blevet ramt af en bil og så var hans pels utrolig filtret. Heldigvis slap han med skrækken og en tæt barbering, så nu søger denne dejlige, rolige og meget sociale kat et nyt hjem i trygge omgivelser. Charlie er ikke så begejstret for vores andre katte, så han skal være enekat i sit nye hjem. Han holder af ro og fred, og så skal han have adgang til hus med have - helst et sted uden meget trafik, da han jo ikke har været så heldig i sin omgang med biler før. Charlies ejere skal have erfaring med langhårskatte og deres pelspleje, for når hans lange pels vokser ud igen, skal han børstes flere gange om ugen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Titte bøh, syntes Theodora at sige. Hun er en venlig, rolig og meget omgængelig kat. Hun kan lide at tingene ikke går for hurtigt, ligesom hun syntes børn er noget der skal ses ikke høres. Theodora skal i et roligt børnefrit miljø, hvor hun kan være midtpunktet, Ring til Theodora på 86480020 for fremvisning.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0068

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

Aika er en pragtfuld Schæfer pige, fuld af energi og sjove løjer. Hun er glad for de fleste andre hunde har også stor respekt for katte, hun kender en del kommandoer, er god til at køre i bil, meget glad for børn. Er der vand i nærheden så er hun det fødte badedyr, hun er mester i udspring og meget sværd at slæbe op fra vandet igen, hun er kærlig, meget opmærksom og søger masser af kvalitetstid med sin ejer. Dejlig hund.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Er der en som vil fungere rigtig godt på en gård som mussefanger, så er det Madicken. Madicken er en skøn pige med fart på, derfor vil et liv som gårdkat være perfekt til hende, hvor hun kan fange en masse mus. Dog er der ikke mere fart på, at hun tager en lur på sit kradsetræ i ny og næ. Hun fungerer fint med andre katte, og vil derfor være oplagt for en familie med dette i forvejen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Cheeta er en dejlig smuk missepige med et flot asymmetrisk mønster i ansigtet. Hun har et venligt og kærligt væsen. Hun er i den rolige ende af killinge temperamentet. Hun leger, men ikke vildt. Hun er ikke en killing der går på væggene eller har næsen i alting. Hun er rigtig rolig. Besøg Cheeta dagligt mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0420

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Charlie er blevet sat af, af en person, der kørte på scooter. Han er ellers en rigtig sød og rar, fyr, tillidsfuld, kælen og imødekommende og meget glad for kontakt og for at ligge i arm. En rigtig puttegøj, som vil trives i en selskabelig familie, vil vi mene.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Søs er en skøn voksen hunkat. Hun er omgængelig og venlig. Hun har en skøn tæt pels, og veludviklede jagtinstinkter. Hvis du mangler en god musefanger, så giv Søs en god madskål, så rydder hun for mus på ingen tid. Ring 86480020 for besøg

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0112

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Amalie er en stor og flot tortie farvet hunkat. Hun kom hertil sammen med sin makker Simba. Amalie er en rolig dame, som vil passe bedst ind i et roligt hjem. Gerne med have :-) Amalie er naturligvis steriliseret, øretatoveret og vaccineret ligesom de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Dejlige Freja er en lidt ældre kat. Hun er stadig i super form og er sød og kælen. Frejas ønskehjem er hos søde mennesker uden børn, der kan stjæle opmærksomheden fra Freja. Hun tager livet med ro og elsker at gå stille omkring. Besøg Freja alle dage mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0546

Marsvin: Marsvin - korthåret

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Thomas er kommet ind med en masse andre marsvin, da deres ejer desværre ikke havde overskud til dem mere. Han er lidt mere forsigtig og blev tidligere domineret af en anden han, så han vil gerne hjem til et dame-marsvin der kunne være sød ved ham. Han er kastreret d. 19/5 og kan derfor sættes sammen med en anden hun efter 2 måneder.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0318

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Missa havde lagt sig i finders carport, og da hun blødte lidt bagtil kontaktede Finder 1812. Da hun kom på internatet var hun meget glad og sød, blødningen var holdt op, og er efterfølgende blevet vurderet sund og rask af dyrlægen. , Missa er meget smuk og helt fantastisk, så vi håber snart hun finder et kærligt og blivende hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0126

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

(RESERVERET) Sofus er en dejlig blød og vamset lille hankat :-) Han er en rolig hygge-fis, som nyder at slænge sig i solen.. Sofus er ikke glad for andre katte, han trives bedst som "ene-hersker" :-) Sofus er til gengæld god med børn, og vil gerne løftes..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Samson er en ung men meget rubust kat. Han er kælen og elsker at blive kløet på maven. Han ruller rundt som en hund, og så er han en god mussefanger. Mangler I en til at fange mus som også er en sofaputter, så kom og besøg ham mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 9 måneder.

Søde Silke er en voksen kat på 6½ år. Hun er meget venlig og rolig. Hun har en smuk og dejlig pels. Silke skal ud til en familie, hvor børnene for længe siden er flyttet hjemmefra og hvor der er behov og lyst til rigtig godt selskab. Silke vil nyde at få et roligt og trygt hjem, hvor hun må ligge i sofa og seng i det hele taget være det hun er, NEMLIG fantastisk selskab. Besøg hende dagligt mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0577

Hund: Border/Lab

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 7 måneder.

RESERVERET: Thea er kommet, da hendes ejer var blevet syg. Hun er en rigtig dejlig hund som er noget forsigtig og lidt nervøs af sind, da hun ikke har oplevet særlig meget i sit liv. Men når først hun har tillid til én, så vil hun blive din bedste ven. Små børn er hun dog sky overfor, så hun søger en ny ejer hvor der ikke er for meget larm og tumult. Thea kan være alene hjemme en arbejdsdag og andre hunde er hun blevet mere tryg ved herude. En ny ejer skal være forberedt på at Thea godt kan gø en del så hun skal ikke bo i lejlighed eller tæt på naboer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0457

Krybdyr: kvælerslange

Køn:

Alder: 1 år og 4 måneder.

her ses 1 af 2 små kvælerslanger, som er blevet sat af ved en affandskontainer og som vi derfor har brug for en ny ejer til, som har lyst til og forstand på samt rammerne til at give den ene eller begge et god tilværelse

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0093

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

(RESERVERET TIL NY FAMILIE) Oberst er en stor og flot charmør! Han kom desværre her til med en brækket tå, som nu er blevet amputeret :-) Han er enormt kælen og social, og vil gerne følge med at alt hvad vi laver. Han smyger sig rundt om benene, og vil gerne løftes op. Oberst er også MEGET glad for mad! Oberst vil passe godt ind i en familie med børn..

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0331

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Stampe er blevet fundet hoppende rundt i en have, men ingen i omgivelserne vil kendes ved den. Han er meget sød og tillidsfuld og vant til at være med mennesker og i hænder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0341

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Toto er en meget kær lille hunkat som er indleveret da ingen vil kendes ved hende. Hun er meget lille og ligner derfor en stor killing, men hun bliver nok ikke større da hun er en voksen kat. Hun er tillidsfuld og vil meget gerne nusses. Hun skal ud til et hjem som kan tilbyde hende nogle trygge rammer og omsorg.

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0334

Hund: Cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 4 måneder.

Cindy er en af hundene fra den store sag om de 91 hunde. Cindy er en mild pige, og ikke den der uddeler øretæver! Vi har vækket hendes legegen, og hun leger gerne både med de andre, men også med legetøj. Hun er blevet god til at gå i snor, men hun har slet ikke oplevet det som er normalt for en 2 årig, så man skal skynde sig langsom med Cindy. Hun er meget social og vil rigtig gerne kæles med. Potentielt kunne hun måske bruges til jagt, hvis man har tiden og bruger de rigtige træningsmetoder. Positiv forstærkning..........og loader hende med selvtillid, så bliver hun toppen af poppen i familielivet. Skøn pige, som, i de rigtige hænder, kan formes til en veninde for livet

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0375

Hund: chihuahua

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Bobbys nuværende ejer, en ung pige, skulle flytte og kunne ikke have Bobby med. Bobby er en lille, lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge fyr, meget godmodig og venlig og tryghedssøgende og holder af at blive kløet og nusset. Han er god til at gå i snor og kommer, når vi kalder, er renlig hos os og ødelægger ikke sine ting. Vi søger et kærligt og venligt ældre hjem, gerne hjemmegående, hvor Bobby kan få lov at være selskabshund i dagligdagen og på hyggelige lufteture.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0328

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

O´malley var kommet til skade og havde brug for hjælp. Derfor blev han hjulpet til Brande Internat. Nu synes vi han er frisk igen og klar til at få sig et godt, nyt, omsorgsfuldt hjem. Han er en rolig, afslappet og venlig fyr, som vil trives i de fleste hjem gerne som både inde og udemis.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0190

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0544

Marsvin: Marsvin - korthåret

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Tjalfe er kommet ind med en masse andre marsvin, da deres ejer desværre ikke havde overskud til dem mere. Han er en rigtig charmør, der højlydt fortæller at det er ham der skal have mad først! Han var også en smule dominerende, så det skal man være en der kan håndtere det hvis han skal sættes sammen med en anden hun. Han er kastreret d. 19/5 og kan derfor sættes sammen med en anden hun efter 2 måneder.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0687

Kanin: Hermelin/løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Nessie blev fundet herreløs ved Næstved hvor hun løb frit rundt. Der er ingen som har savnet hende og derfor søger hun nu et nyt hjem. Hun vil gerne være ude-kanin og helst hjem til en anden kanin, hun kunne få glæde af. Hun er en bestemt dame, der ikke finder sig i hvad som helst. Pt. er hun inde-kanin.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Abby er kommet tilløbende. Hun er en kælen, sød og selvstændig pige, charmerende og opsøgende, tillidsfuld og vil trives i de fleste hjem

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0734

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

Mullys mor var drægtig og fødte 6 smukke unger. Alle er nu klar til at komme videre i livet og derfor søger de et kærligt hjem, der er vant til marsvin. Hun er en smule nervøs og skal meget i menneskehænder, så hun kan se at verden ikke er så slem. Hun vil meget gerne ud til et andet marsvin eller ud sammen med en af sine søstre. Hun er inde-marsvin.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0115

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

HANKATTEN CHAPLIN. Denne frække fyr hedder Chaplin og er en yngre kat med masser af gåpåmod. Chaplin er en nysgerrig sjæl der ønsker at udforske verdenen. Chaplin er meget glad for menneskekontakt og opsøger den gladelig. Der er altid gang i ham og han blander sig gerne i diskussioner både fysisk og verbalt. Chaplin kan være lidt af en vildbasse og egner sig derfor ikke til småbørnehjem; men gerne til lidt større børn der har forståelse for at man som missekat kan sætte grænser. Chaplin skal så absolut til hus og have. Rigtig sjov fætter.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0227

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Sofus er vant til at være både inde og ude, og han mangler et hjem, hvor det er en mulighed. Han er kommet her til internatet sammen med sin søn Bette Fisen, og de vil rigtig gerne adopteres til samme hjem. Så hvis du har mulighed for at have disse to smukke røde drenge, så de fortsat kan blive sammen, vil det være helt fantastisk.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Mis er 1 af 5 ungkatte, efterladt af deres ejer, som er flyttet fra dem. Hun er nysgerrig, opsøgende og meget kælen. Hun er vant til andre katte og vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde og udemis. Sød, stille og rolig.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0303

Kanin: Hermelin

Køn: Han

Alder: 6 år.

Snuske er en rigig lækker lille Hermelin dreng, som har været vant til at bo ude. Har du lyst til at give ham et nyt hjem, så kom og besøg ham.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0129

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Zoe er en stille og rolig sød mis, der elsker mad og selskab. Hun vil dog helst ikke løftes, og hun kan bedst lide at tingene foregår på hendes præmisser :-) Hun kan umiddelbart fint enes med andre katte. Hun vil gerne have en ny familie, hvor der er adgang til udendørs areal..

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0052

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år.

Christel er en flink og noget rund kat., Hendes ejer der desværre død, så derfor søger Christel et nyt hjem., Eventuelt hos nogle ældre mennesker, som hun har været vant til.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0732

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 3 uger.

Molles mor var drægtig og fødte 6 smukke unger. Alle er nu klar til at komme videre i livet og derfor søger de et kærligt hjem, der er vant til marsvin. Han er en smule nervøs og skal meget i menneskehænder, så han kan se at verden ikke er så slem. Han vil meget gerne ud til et andet marsvin, der kan vise ham alt. Han er inde-marsvin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Theresa er en venlig ungkat. Hun har et kærlig sind og går stille omkring og nyder livet. Hun kan lide både børn og voksne, børn dog ikke hvis støjniveauet er konstant højt, så lidt større børn vil være at foretrække. Besøg hende dagligt mellem 14-16 i den frie åbningstid eller ring på 86480020 for at bestille en tid

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0192

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0088

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lille Pjevse er en meget forsigtig men også meget kærlig ung hankat. Han skal lige lære fok at kende inden han tør nærme sig. Børn ikke en så stor mulighed hos ham, da han ikke er til meget støj og vild leg. Han er mest til faste rammer i hverdagen. Har I lyst til at give ham en ny start, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0188

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde, legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Aleksis er en smuk hunkat, som er lige så god, som dagen er lang. Hun fungerer fint sammen med andre katte, som hun bruger meget tid på at lege med. Hun er glad for sine huler, som hun gerne tager en lur eller to i. Kunne du tænke dig en inde/ude kat som Aleksis? Kom endelig forbi internatet og hils på hende.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0418

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Herkules holdt oprindeligt i en brændestabel i længere tid. Han havde egentligt fået et nyt hjem men kom tilbage efter få dage. Han er en rolig, kælen, rigtig lækker kat, som er meget vant til mennesker og til en børste. Måske har han været indekat i sit tidligere liv?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0187

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måned og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde, legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0195

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Samos er en sød og vamset ungkat på halvandet år. Han er en rolig men meget kærlig bamse, som elsker at blive nusset over det hele på kroppen. Han elsker mennesker og har ikke noget i mod andre katte. Han er også glad for natur. kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måned og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde, legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Baghera opfylder sit navn rigtig godt, da han ligner en lille panther. Sort og slanke ben, men hans krop er lidt større end slank. Han er sød og kærlig, men skal lige kigge folk an, før han tør gå hen til dem. kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0190

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måned og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-3-0073

Hund: Eng.Stafforshire Bullt./Collie

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Bodum er en hund vi ikke kender meget til da han er indleveret som hitte hund. Han er sød, meget kærlig og også meget social. Han kan godt med børn, er meget legesyg og løber gerne efter bolde. Han vil være den perfekte motionspartner. Han er renlig og vi har ikke noget belæg for at tro han ikke kan være alene hjemme.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Maria er en meget sød og smuk kat, som er kommet hertil, da hun ikke kunne enes med familiens andre katte. Hun er en bestemt dame, som siger fra når hun har fået nok, derfor skal hun helst ikke ud i en familie med mindre børn. Hun elsker at være udenfor i naturen, hun skal derfor gerne til en familie, hvor dette er muligt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0095

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Bella er en smuk voksen hunkat som er klar på det hele. Hun er legesyg men også meget kælen og kontaktsøgende på sin helt egen måde. Er man til en lækker kat som hende og til masser af frækhed så kom og besøg Bella alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Dooleys er en skøn voksen hunkat i sin bedste alder. Hun er tillidsfuld og er indleveret da ingen vil kendes ved hende i det område hun gik i. Hun vil gerne have et hjem hvor hun kan blive nusset i sofaen og hvor hun kan få lov til at gøre gavn udenfor også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Flicka er ikke så ung mere, som hun har været. Hun er ikke så legesyg og ikke vant til høje lyde. Små børn ville ikke være noget for hende. Hun er rolig afslappet og en rigtig sofamis, som vil se fjernsyn med dig. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NY FAMILIE:, Donna er en skøn pjuske. Hun er knap et år gammel. Hun er fuld af selvtillid smuk og dejlig. Hun leger og er super kælen. Kom og besøg Donna alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Gonzo er en knap 3 år gammel kat. Han har et roligt og omgængeligt væsen. Han er kærlig og venlig. Gonzo er nok mest til mennesker over den første ungdom. Hans rolige væsen bryder sig ikke om for mange uforudsete hændelser. Han er lidt vanekat. Kom og besøg Gonzo dagligt mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0529

Hund: Dansk-svensk gårdhund-blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Micos ejer kunne desværre ikke passe ham længere, så nu leder han efter nogle nye, søde mennesker. Han er en utrolig dejlig, livlig og kontaktsøgende hund, som elsker sine mennesker og som vil gøre alt for dem. Han ELSKER at grave huller, så han kan sagtens hjælpe med forårsklargøringen i haven. Vi ved ikke, om Mico kan være alene hjemme, så det skal han nok lære helt fra bunden. Mico elsker at gå lange ture og at sidde på skødet og blive nusset, så hans nye ejere skal have god tid til ham. Eneste bøvl med Mico er, at han ikke kan lide andre hunde. Så han får brug for et hjem, hvor der ikke bor hunde lige rundt om hjørnet. Han er dog ved at lære at acceptere tæver. Vi har kastreret Mico den 21. maj.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0710

Andet dyr: Sibirisk dværg hamster

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Lille Mips blev fundet i Fælledparken, da en havde ringet til vores vagtcentral 1812. Han er meget tam og elsker at sidde i ens hånd og vaske sig. Han er meget sød og en livlig lille fyr. Han vil egne sig fint som et første kæledyr, men voksne skal altid være den første der håndtere ham og børn skal være rolige når de sidder med ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 10 måneder.

Salvie er en ualmindelig smuk kat med sin helt egen personlighed. Vil du have godt selskab uden absolut at skal have en kat på skødet hele tiden, er Salvie et godt bud. Salvie har en øjenskade på det højre øje og hun har kun meget lidt syn på øjet. Det er ikke behandlingskrævende og giver ikke Salvie problemer. Hun kan lide at ligge og betragte livet lidt på afstand. Ring til hende på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0334

Kanin: Hermelin

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Lille nuttede og søde Smilla, er en smuk kanin, som har et brændende ønske om at komme ud i en familie, hvor der er tid til at give hende en masse kærlighed. Smilla kom hertil, da hendes ejer desværre ikke havde tiden til hende mere.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Lucinda er en fantastisk ungkat på godt 1 år. Lucinda er kærlig snakkesalig og en hyggetrold. Hun er også lidt legesyg og kunne måske godt klare et par store børn. Har I lyst til en sød og kærlig kat så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 4 måneder.

Søde blide Mollie mangler et nyt hjem, da hendes tidligere ejer er gået bort. Mollie er en forsigtig, men meget hengiven pige, der elsker samvær med mennesker. På grund af sit blide væsen, vil hun trives bedst i et hjem uden hund og andre katte. Giv Mollie en ny chance!

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0295

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Stanley er en dejlig sød og blid dreng. Han er utryg ved at være her og har sultestrejket, men heldigvis er han meget glad for vådfoder og vi fik ham i gang igen. Han er tillidfuld og kæelen. Han skal være alenekat og gerne med mulighed for at komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Smukke Miku er en pragtfuld pigekat på knap 9 måneder. Hun har et mildt og venligt væsen. Hun har en blød og meget smuk pels. Miku hører til i den rolige ende, og skal ikke bo sammen med helt små børn, men et par halvstore børn med god tid og lyst til en rigtig kælekat, vil være sagen for Miku. Besøg Miku daglig mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Ofelia er en dejlig rolig pige, som elsker, hvis der er nogen der sætter sig og kæler med hende, og hvem har ikke lyst til det?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Tootsie tager på trods af sin unge alder livet med ro. Hun er en rar og venlig pige på 8 måneder. Tootsie har et roligt og mildt væsen og bryder sig absolut ikke om små børn, der løber og larmer. Tootsie er mere til sofa og aftenskaffe og godbider. Har du lyst til at få en sød og rolig kat, så kom og besøg Tootsie daglig mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Dejlige Lulu er en skøn og venlig hun er super godt selskab, da hendes temperament rolig og omgængelig. Selv om hun er under 2 år, har hun en voksen kats overblik og alt hvad hun gør er velovervejet. Kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0114

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

HUNKATTEN FRAN. Denne livlige og utroligt smukke unge dame hedder Fran. Hun bor sammen med sin søster Fiona og hun har modet til at indtage hele verden. Fran er som sin søster ekstrem kærligt anlagt og insisterer på at vise den. Hun er ved at lære internatets øvrige beboere at kende og det går hurtigt fremad. Fran vil være en gevinst i et hvert katteelskende hjem også gerne med børn. Fran skal til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0660

Kat: Norsk skovkat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Holly er en fantastisk dejlig og rolig dame, som ejeren desværre ikke kunne passe længere. , Vi ved desværre ikke så meget om hendes baggrund, så for en sikkerheds skyld, må hun hellere få et hjem, hvor hun kan få adgang til haven, hvis hun ønsker det. , Hun er en flink og meget kælen kat, som dog ikke bryder sig om hurtige bevægelser og alt for meget aktivitet. Derfor bør hun bo i et fredeligt hjem uden andre dyr. Holly er blevet klippet, da hun kom, for hendes pels var meget filtret. Derfor skal hendes nye ejer være forberedt på en del pelspleje hver uge - og have tålmodighed til at vænne hende til det, hvis hun ikke bryder sig om at blive børstet.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0458

Krybdyr: kvælerslange

Køn:

Alder: 1 år og 4 måneder.

Her ses 1 af 2 små kvælerslanger, som er blevet sat af ved en affandskontainer og som vi derfor har brug for en ny ejer til, som har lyst til og forstand på samt rammerne til at give den ene eller begge et god tilværelse

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0135

Hund: Husky blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Jason kom til Danmark fra et fransk internat. Desværre kunne han og den danske hanhund i hjemmet ikke forliges, hvorfor han søger sit blivende hjem. Han er kastreret og vurderes til at komme fra god opvækst. Han kører meget gerne med i bilen. Han er vant til at sidde i transportbur. Super lærenem, her på internatet bruger vi klikkertræning. Han er renlig, kan være alene hjemme i op til 4 timer, men kan med tiden naturligvis lære at være det længere. Han er meget kærlig og kysseglad. Han tager godbidder fra hånd meget nænsomt. Han leger rigtig fint med tævehunde her på internatet. Men kommer i clinch med hanhundene. Hans sprog er veludviklet. Han er teenager, stor og lidt voldsom når han er glad. Da vi ikke kender hans historik vedr. børn, skal han ikke i hjem med børn. Han er huskyblanding og skal derfor til et aktivt hjem, hvor man er klar til en teenagerhund med højt aktivitetsniveau og hvor man har erfaring med Husky. Og hvor man tålmodigt giver ham chancen for at falde til

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Emil er det man vil kalde for en rigtig hankat. Han er flot. Han er kærlig. Og så er han Danmarks Mester i at fange mus. Emil vil fungere rigtig godt hos en familie med børn og andre katte. Han vil rigtig gerne til en familie, hvor han har muligheden for både at være inde, men også ude så han kan holde sin hobby med at fange mus ved lige.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0262

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

"Jeg er bare helt vild god til at fange mus...se" Lille Uzma kom til internatet, fordi hun var blevet efterladt. Hun er en aktiv ung kat, der har brug for at komme ud og få noget dejligt sommergræs under poterne.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0113

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

HUNKATTEN FIONA. Denne skønne og meget smukke unge dame hedder Fiona. Hun kom til internatet sammen med Fran som også er her på siden. Fiona er meget kælen og ekstremt overbevisende i sin kærlighed til mennesker. Fiona er indtil videre en kende tilbageholdende i forhold til internatets øvrige katte. Men modet skal såmænd nok komme. Fiona døjer lidt med en sprængt trommehinde, men skal nok blive fin igen. Fiona bor sammen med Fran men vi tror at hun godt kan trives alene i en kærlig familie med lidt større børn. Fiona skal til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Tequila er en skøn missemor, som nu er kommet af med sine killinger og neutraliseret så hun kan finde sig sit nye og sidste hjem. Hun er en sød og rar kat og nem at have med at gøre. Hun er vant til at komme ud og vil meget gerne efterfølgende ligge og putte i sofaen.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0727

Hund: pekingeser blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Buster er kommet til os, da han hylede i lejligheden. Vi tror, at dette skyldes manglende aktivering af ham, da vi intet oplever her. Men det er noget, ny ejer skal træne med ham for at være på den sikre side. Buster kan en masse kommandoer men er ikke så god til at være med i bilen, da han ikke er vant til det. Han er en livsglad og meget kærlig hund, der elsker at være i centrum og elsker andre hunde. Han skal hjem til en, der har en masse hundeerfaring, da han i pressede situationer godt kan blive sur og dominerende. Og det skal han ikke have lov til. Han er en der hurtigt kan finde ud af, om han kan snøre en. Derfor skal han ikke bo sammen med børn, for han kan godt finde på at hapse, hvis han ikke får sin vilje. Så god aktivering, træning og kærlig konsekvens er kodeordene for denne lille bandit. Buster er kastreret.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Kom med i Dyrenes Kids Club

Kom med i Dyrenes Kids Club - og lær om dyr på en sjov måde

Det koster kun 125 kr. om året incl. fri entré til Skandinavisk Dyrepark
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!