Brande Internat

Ref: 14BK-4-0681

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Soro blev i sin tid fundet ved en trafikeret vej, moderløs. Nu er han tilbage fra familieplejen saammen med de andre killinger, som han har haft med. Han er en kælen og kontaktsøgende skødekat, som rigtig gerne vil have Tasja med ud i sit nye, stille og rolige nye hjem

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0986

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Torben er en rigtig dejlig mis, som bare har luntet rundt for sig selv, uden en familie der ville kendes ved ham. Nu vil han gerne ud og have sin egen familie, der kan give ham en masse kærlighed og mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0735

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Se lige her. Skal du have en karakteristisk og karismatisk lille killing, så kig lige Brollix. Større charmetrold finder du ikke., Ring og bestil tid til at hilse på ham på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem, så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1110

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Mathilde havde prøvet på at klare sig, så godt hun kunne i en periode og var temmelig tynd, da hun kom, men hun er kommet godt igen og er nu klar til sit nye hjem; en sød,og kælen, nysgerrig og opsøgende pige, der har en god motot og som vil trives i de fleste hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1271

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Mona Lisa blev fundet i en hæk sammen med sine killinger. Nu har hun afsluttet sin moderrolle og er klar til sit nye liv og hjem. Hun er en forsigtig mis i starten. Hun er en stille, rolig og venlig kat, som vil trives i de fleste hjem, hvor hun også må få lov at komme lidt ud.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1732

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Kylle er kommet ind med sine søskende, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Kylle elsker mad og snakker med det samme, man begynder at rode med posen med grønt. Hun er meget udadvendt og vil gerne spise af hånden. Hun er inde her hos os og skal ud sammen med sine søskende eller til et andet marsvin.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0858

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Misja er en sød, ung hunkat på knapt 1 år. Hun er kælen og legesyg og vil egne sig fint som familiekat. Hun skal have mulighed for at komme ud og løbe lidt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0494

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her er jeg, jeg er en af Cirkelines killinger. Sammen med mine søskende vil jeg gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Jeg er en rigtig frækkert og elsker ballade. Ring til mig på 86480020. PS. jeg skal nok lade være at hænge i gardinerne.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Blackie er den ene af 2 killinger, som blev sat af hos en ældre dame. Hun er sød og lidt forsigtig og meget kælen. Derfor vil hun sikkert trives hos dig, som har en rolig, tålmodig og kærlig tilgang og hverdag og som søger en kat, der også gerne vil kæle, sidde på skødet og hygge evt som indekat

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0966

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Linea er en meget smuk og meget nysgerrig hunkilling, som blev fundet i en skov. Hun er meget frem i skoene og ikke bange for noget. Hun er tillidsfuld, fræk og kommer så snart vi kommer ind i rummet og skal nusses. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

4 herlige killinger og deres moder har været i pleje hos en menneske-familie., Her var tre børn, som kattene kunne tumle med., De er således vant til dagligdagen, med alle lyde, lugte og overraskelser.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0983

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Blackie har tusset rundt på Aabenraa sygehus, hvor hun ikke rigtig var velkommen. Hun har ikke fået så meget at spise så er ret mager, men det hjælper på det her. Men hun er en rigtig sød og kælen mis, der skal ud i et hjem hvor hun har mulighed for at komme ud og gøre lidt gavn.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0963

Hund: Jack Russel / Islandsk Fårehund

Køn: Tæve

Alder: 2 år.

Stor hund i lille krop, det er Molly! På trods af ung alder har hun haft 3 hjem. Opdrætter, og to familier som ville have en rolig familiehund. Molly er blanding af Islandsk Fårehund og Jack Russel og en lille aktiv pige, der må gerne ske noget. Hun skal til et hjem, hvor der ikke er børn under 12 år, et roligt hjem som kan tilbyde hende en masse aktivitet og samvær. Ej i lejlighed. Hun er ok med andre hunde, men skal være alenehund

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1000

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Cato er en super dejlig hankat der har gået rundt i et boligkompleks i en måned uden nogen har villet kendes ved ham. Nu er han klar til at komme ud i et nyt hjem hos en familie der kan give ham mulighed for at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0484

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Goldie blev samlet op af Politiet, efter at være gået alene rundt på en rasteplads i Tversted. Hun er blevet fremlyst uden held, så derfor leder hun nu efter et nyt hjem. Goldie en nysgerrig og kælen kat, der elsker at dase, men let kan gå med på en leg. Goldie bor sammen med katten Chaplin og de er blevet meget glade for hinanden, og vil gerne til samme hjem, hvis det kan lade sig gøre.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1734

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Pylle er kommet ind med sine søskende, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Pylle er den der er mest forsigtig af de tre, men hun kan med den rette håndtering og godbidder blive en god ven. Hun er inde her hos os og skal helst ud sammen med sine søskende eller til et andet marsvin.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0455

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Lonnie er fundet i Lendum, hvor hun alene havde vandret rundt i nogle dage. Heldigvis var der en familie som ringede til 1812, og hun sidder derfor nu og venter på en familie, som vil tage sig godt af hende. Hun er en skøn pige, med masser af energi, hun er legesyg og har stor glæde af de andre katte, hun vil derfor passe perfekt hos en familie med en anden kat.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0222

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Han killing 12 uger d.15/11/2014 og klar til nye udfordringer, han er social glad og livlig.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0449

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Carlos er en kastereret, øretatoveret samt vaccineret kat. Han er en frisk lille kat, en rigtig ballademager, som sjældent står stille længere ad gangen.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0686

Hund: Dalmatinerblanding?

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 9 måneder.

Alberte er en kæmpestor blandingshund. Hun er rolig og rar. Den forrige ejer har oplyst, at hun kan med nogle hunde, er ikke god til katte. Lidt forsigtig med nye ting og mennesker. Vant til børn. Trækker i snor, kommer ved indkald. Kan alm. kommandoer som sit og læg dig. Hun ønsker en rolig familie, der vil give hende mange gåture.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0197

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Nok, Bornholms mest fjollede killing., Det kan bare ikke gå hurtigt nok, når der er vådfoder på vej., En kat der har været i plejefamilie, hvor der også har været børn, der har haft dem i hænderne.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1533

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Herta havde klaret sig et stykke tid inden hun kom til os og havde fået lidt skrammer i forsøget på at klare sig, men nu er hun fin og hel igen og klar til sit nye hjem og liv. Hun er en sød og snakkesalig pige, som gerne lader sig løfte og som trives fint med de andre katte.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0187

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rar og legesyg killing, der er vant til dagligdagens sysler., Meget legesyg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Salvie er en ualmindelig smuk kat med en helt egen personlighed, vil du have god selskab uden absolut at skal have en kat på skødet hele tiden, er salvie et godt bud, hun kan lide at ligge og betragte livet lidt på afstand. ring til hende på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Her ser i skønne Kitty! Hun er utrolig mild, rolig og meget meget kærlig. Hun er en kat som man kan snakke med mens hun kigger en dybt i øjnene. Det bedste hjem for Kitty vil helt klart være hos et ældre par/enlig med tid og ro så Kitty kan komme i centrum og vise den vidunderlig kat hun er. Kitty elsker at ligge på skødet og blive nusset mens hun spinder højlydt og hun er en rigtig sofa kat. Hun vil rigtig gerne til et hjem med have eller en dejlig lukket terrasse. Kitty er sterilisert og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0338

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Bruce er den afslappede fyr, der godt kan ligge og dase i lang tid. Han er dog nem at få med på en god leg, specielt hvis der er godt med legetøj og hans søskende er friske på leg. Bruce er indleveret sammen med sin mor og søskende fra en social sag.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-3-1696

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Dejlige Dolly mistede desværre sin ejer. Så nu søger den rolige, blide dame et nyt, godt hjem. Hun er en kælen kat, som godt kan lide at blive snakket med, så et menneske med god tid til hende, ville være den ideelle ejer. Vi tror, at Dolly er indekat, så det skal hun fortsætte med at være.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1700

Hund: labrador/dalmatiner blanding

Køn: Tæve

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Blis´s families anden tæve fungerer ikke sammenmed Blis, derfor er Blis hos os, så vi kan finde et andet godt hjem til hende. Hun er en legesyg, kærlig og nysgerrig hvalp, som er i starte af sit liv og derfor har brug for at man har tiden og overskuddet til at starte næsten fra bunden,det mest grundlæggende er dog godt påbegyndt. En familie med store, legeglade børn og tid til hundeskole vil sikkert være et godt match.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0487

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Philip er en livlig og glad killing. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig sød, og med masser af energi. Han ønsker sig et hjem med adgang til have og kærlighed :)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Fenja sad i en grøft, hendes mor var død. Hun er en dejlig tillidsfuld og spindende lille mis, som vil trives i det hjem, hvor man primært søger en kærlig og charmerende killings selskab Som billedet antyder, er hun en lille nysgerrig en, som også gerne vil ud og kigge sig omkring

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1605

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Fiona boede sammen med en masse andre katte, så hun er vant til liv omkring sig. Her hos os holder hun sig dog lidt for sig selv - måske fordi hun nyder noget fred og ro nu. Hun er en rigtig sød kat, som er kælen og elsker at lege. Verden kan dog godt være lidt farlig nogle gange, så derfor skal hun bo i et roligt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0279

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Filuca er fuld af energi og altid med på nye oplevelser sammen med de andre! Hun er en rigtig sød og kælen mis, der ønsker sig et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1456

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Tim kom sammen med Bum ud af det blå, og ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er meget glade for hinanden og vil intet have imod at få lov til at følges ad i deres nye liv og hjem. Tim er meget kælen og elsker at ligge på skødet og blive nusset, når han lige har overvundet sin første forsigtighed. Han vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem evt. som indekat

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0309

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Hej, her er skønne Eric. Han er ret så sikker på, at mennesket kun er til for ham. Ligeså snart han ser personalet, kommer han springende så han kan ligge i arm og blive nusset. Eric er også smadder legesyg og han har meget energi. Han blev indleveret som lille moderløs killing, da han var 4 uger gl. Men søde missemor Diana adopterede ham og har gjort ham til den skønne killing han er. Han er vant til andre katte, hunde og han vil kun til et hjem med adgang til have. Eric er kastreret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1028

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Skipper er en dejlig killing, som gerne vil bo et sted hvor han kan komme ud og få brugt noget krudt. Han vil meget gerne flytte sammen med en af sine søskende. Han blev sammen med missemor og 4 kuldsøskende smidt ud af sin ejer

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0480

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

HUNKATTEN BENTE. Her ser I Bente, og hun er virelig en rigtig sød mispige. Hun er her fordi hendes ejer ikke tog ansvar, og det fortjener hun bestemt ikke. Bente er en forholdsvis rolig og lidt afventende kat, som nærmest hellere vil kæle end lege med sine mennesker. Hun er nem, rolig, moden og virkelig en kærlig kat, som kan virke lidt usikker indtil hun er tryg. Bente skal til nyt hjem uden andre dyr, hvor hun rigtig kan være i centrum. Hun er steriliseret + øremærket og ønsker sig en have. Super rar kat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0561

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Bobby er en forsigtig fyr, der tager tingene stille og roligt. Han skal lige se nye ting og mennesker an, men tø´r hurtigt op. Han vil umiddelbart kunne fungere fint som indekat, hvis det ønskes.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0591

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Cecilie holdt til i en lade på en udlejningsejendom i Vodskov, sammen med sine 6 killinger. , Desværre var opgaven hende for stor, og hun blev indleveret her på internatet., Her er hun meget kontaktsøgende, og elsker at ligge helt stille og blive kælet for.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0175

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

4 herlige killinger og deres moder har været i pleje hos en menneskefamilie., Her var tre børn, som kattene kunne tumle med., De er således vant til dagligdagen, med alle lyde, lugte og overraskelser.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Soffie er kommet ud af det blå, og det har ikke været muligt at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen mis, der tager det hele stille og roligt. Måske har hun være indekat i sit tidligere hjem. Har du hjemmet til denne nusseglade pige, der er god til at tage tingene som de kommer?

Fyns Internat

Ref: 14FK-5-0823

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Zeppelin er en dejlig blid og kælen dreng der nok udvikler sig til at være en livsnyder og selskabstrold. Han har hos sin plejemor kun vist sig fra sin bedste side og har elsker at putte og kæle. Han skal have mulighed fro at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Naija er en skøn lidt doven killing der vil være på skødet og gerne hele tiden, Naija skal ud i et hjem hvor hun kan få meget opmærksomhed, ring for fremvisning 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0526

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Katja er en rigtig livsnyder. Hun er stille og rolig og har på ingen måde travlt - Hun når jo nok det hele alligevel. En middagslur er der altid plads til og gerne det blødeste sted hun kan finde. Dejlig nysgerrig dame, der gerne vil have et dejligt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1635

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

RESERVERET: Mitzis ejer blev desværre syg, så denne flotte kat endte her hos os. Det har han nu taget pænt, men han vil hellere hjem til en sød familie at bo. Han er meget legesyg og elsker mennesker. I begyndelsen var han sur på de andre katte, men det var vist kun fordi, han ikke rigtig havde set sådan nogle før. Nu går det i hvert fald fint. Mitzi vil gerne have et aktivt hjem, hvor han kan få lov at komme ud i haven.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0812

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Sune kom sammen med sin mor og har været i familiepleje sammen med hende og sine "nye søskende". Han er en fyr, som er helt fremme i skoene, meget nysgerrig og undersøger helst alt nyt. Er en rigtig surviver, er vant til hunde og elsker at hygge og tumle med de andre katte, men vil også gerne op og kæle og nusse. Han vil trives i f.eks en børnefamilie, gerne som både inde og udemis

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0914

Hund: Labradoodle/bearded collie

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Willy er en charmør, som knytter sig til sine mennesker. Han er indleveret pga. for højt aktivitetsniveau, og så har han ikke lært at være alene hjemme. Vi har lært Willy at kende som en teenagerdreng der er meget samarbejdsvillig og rigtig gerne vil lære. Har du tid, lyst, mod og overskud til at investere træning i ham, så får du en skøn og loyal ven for livet. Han vil gerne køre med i bilen og deltager gerne i aktiviteterne. Han er ikke vokset op med børn og skal derfor ikke ud til små børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1004

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Fister er på trods af navnet en pige, hun er desværre blevet offer for en skilsmisse, hun boede på internatet som lille killing og er nu kommet tilbage. hun er en smuk blandingskat med helt blå øjne, hun er kærlig og venlig og har haft det godt, hun mangler hurtigst mulig et nyt hjem. bestil tid til fremvisning på 86480020 så hun kan få sit nye hjem inden jul.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1586

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET: Cecilie holder meget af gør-det-selv arbejde og har muligvis et mindre byggeprojekt i gang et eller andet sted. I hvert fald blev fundet ved Silvan i Holbæk... Hun er en utrolig dejlig og kælen killing, som elsker at lege og drøne rundt. Derfor skal hun også bo i hus med have. Hun har det fint med sine andre killingevenner her på internatet, så en anden kat i hjemmet ville fungere fint med hende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1506

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Mister Edward holdt til ved en naturbørnehave igennem en periode og blev til sidst indleveret på et dyrehospital. Han er en dejlig, venlig, kælen og nysgerrig fyr, som gerne snakker og spinner og vil trives i de fleste hjem med mulighed for både selskab og at komme ud

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Hanna kom og holdt sig til ved et handicapcenter uden nogen i omgivelserne, som ville kendes ved hende. Hun er en venlig og kælen bette pige, som også er nysgerrig og vil sikkert kunne trives i de fleste kattevenlige familier

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0507

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN TOYAH. Jeps, her har vi en rigtig lille sød nød, hun hedder Toyah. Og hun er fundet i en papkasse sammen med sin mor og sin søster, øv! Men Toyah er klar til at få sig et nyt og denne gang ansvarligt hjem. For hun er altså en sød mispige, om end lidt forsigtig ved mødet med nye mennesker. Når hun er tryg elsker hun at kæle og lege og spinder det bedste hun har lært. Ingen små børn til skønne Toyah. Hun er steriliseret + øremærket og skal til hus med have. Virkelig sød mispige.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0992

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Jytte er en flot kat, som kun venter på at hendes nye familie kommer og adopterer hende. Hun vil gerne bo et sted, hvor hun kan komme ud.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0995

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

6 killinger dumpet i en have! Kate, Katja, Kenny, Kimie, Kitty og Konrad. Skønne alle 6 og meget meget kæle. Fælles er at de ønsker sig kærlige, ansvarlige og blivende hjem, hvor de hver især kan blive kælet, nusset, set og hørt! OG også komme ud og klatre i træer og fange mus. Der er fart over feltet med sådan nogle størrelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0528

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Tagnus er den sødeste røde hankat. Han er bare SÅ klar til at komme ud i et nyt hjem, da han savner nogle mennesker der kun nusser med ham hele tiden. Vi tror godt at Tagnus ville kunne blive en god mussefanger, men det kan du jo finde ud af. Ring og bestil en tid til at besøge ham på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0578

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Det er næsten umuligt at gå forbi vipsen uden at blive lokket til at kæle med hende. Hun spinder og gør sig til i et væk. En fantastisk ven.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1617

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Bongo har løbet rundt i området i længere tid mens hans ejer blev forsøgt fundet, men desværre uden held. Han er en kælen, spinnende, glad og imødekommende fyr, som helt sikkert er vant til mennesker, og som elsker at smyge sig op ad en ,- en rigtig hyggetrold, som vil trives i alle katteglade hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Ejer flyttede bare og forlod Siga. Hun er meget tam, kæle og i rigtig god foderstand. Men hun mangler en ny ejer, der ikke lader hende i stikken. Hun skal til et hjem hvor man ønsker sig en super spindemotor......og så skal hun ud og motionere udenfor ; )

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0301

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Perle er en meget livlig og aktiv lille "tøs", der elsker at lege med de andre killinger og rende rundt i sin løbegård, sammen med sine værelseskammerater. Hun ønsker sig et hjem med adgang til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1580

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Søde Mette blev fundet som herreløs, og sådan kan man jo ikke gå vinteren i møde. Så nu leder hun efter et nyt og trygt hjem, hvor hun kan hygge sig i fred og ro. Mette er nemlig en lidt forsigtig pige, som gerne vil bruge lidt tid på at blive helt tryg ved sine mennesker. Men hun er sød og kan god lide at blive nusset. Mette skal helst bo i hus med have, men fordi hun er så forsigtig, er det nok en god idé at vente et par måneder med at lukke hende ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0490

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN MAJBRIT. Denne yndige mispige hedder Majbrit. Hun er søster til Mismand og Maiken, som også ses her på siden. De blev fundet langt ude i en skov af en hundelufter! Majbrit er en rigtig vidunderlig mispige, som godt kan lide at undersøge tingene lidt nøjere inden hun overgiver sig. Når hun gør det, er hun det mest hengivne på 4 ben. Vi foretrækker, hvis Majbrit kommer til et hjem, hvor evt. børn er +12 år. Gerne til andre katte som er søde. Majbritt er steriliseret + øremærket og skal til have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Vista er sammen med sin søster Vibe blevet efterladt i et skur. De har ikke fået så meget menneskelig kontakt, men med hjælp fra alle vores frivillige er de tøet mere op., Nu søger de begge en familie, der med lidt tålmodighed vil give dem en chance for at blive nogen kærlige katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0844

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Vick er en smuk pige, som har gået udenfor og ikke hørt til nogen steder. Hun er en kælepot og vil blive meget taknemlig for et kærligt hjem med muligheder for at komme ud.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0274

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Hej, her har vi smukke Nanna, så fin og smuk. Nanna er meget kælen og tillidsfuld, aktiv, nysgerrig og meget legesyg. Hendes smukke mor Diana har passet godt på hende, ingen tvivl om det. Hun har det rigtig fint med andre katte og hun har også hilst på søde hunde. Nanna er lidt pjusket i pelsen og meget charmerende. Hun skal lige se nye mennesker an. Hun egner sig fint til et hjem med større børn og med adgang til en dejlig have. Nanna er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0488

Kat: Killing, hvid m. sort

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Pedro er en glad killing, fyldt med energi og kærlighed! Han ønsker sig et nyt hjem, hvor han kan være en del af familien.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-1-0678

Fugl: Konge Alexander papegøje

Køn: Han

Alder: 18 år og 5 måneder.

Gamle Congo på 18 år, vil så gerne have et nyt hjem at nyde sit otium i., Pris 300 kr.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Smilla er blevet sat af, regner vi med og kom alene som moderløs. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie klar til sit nye hjem og liv. Hun er smuk og meget sød og kærlig, som også gerne vil lege og elsker menneskers opmærksomhed. Hun vil trives i et hjem, som har god tid til at være sammen med hende og er vant til hund, andre katte og store børn

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0532

Kanin: Løvehoved/Angora

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Efter endt fremlysning og eftersøgning af tidl. ejer, har ingen meldt sig, derfor er dejlige Hans-Henrik nu klar til et nyt hjem. Hans-Henrik er en meget kælen og kontaktsøgende kanin, som ville passe perfekt i en børnefamilie. Og hans udseende er jo slet ikke til at stå for! :) kastreret og klar til at komme hjemmefra.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0384

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Her ser i smukke Rebekka som også kommer fra Tøstrup internat. Rebekka er en vidunderlig kat som er utrolig mild, kærlig og meget kontaksøgende. Hun er en rigtig puttegøj og hun elsker at ligge i arm mens hun spinder højlydt. Rebekka er meget nysgerrrig og legesyg og hun egner sig uden tvivl til en familie med søde børn. Hun har det godt med andre katte og hun hilser dagligt på vores søde hunde. Rebekka vil kun til et hjem med adgang til have og hun er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1520

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Jens er 1 af 2 søde og kælne killinger, som var blevet sat af eller efterladt. Han er rigtig glad for os alle og de andre katte og elsker at blive kløet på maven mens han holder dig fast med poterne. Han vil trives hos dig, hvor der både er mulighed for at være hygge/ legekat inde og udekat indimellem

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0491

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Penelope hedder denne skønhed, som er super kælen og legesyg. Hun er nu klar til at forlade "flokken" og søger sit eget blivende hjem. Hvis der er plads til at hun kan få én af sine søskende med ud i sit nye hjem, vil det bestemt ikke genere hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0332

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Egon og jeg er ligeså skøn af sind som jeg ser ud. Jeg er utrolig kælen og tillidsfuld, meget mild og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er en rigtig kælepotte og jeg elsker at ligge i arm. Jeg har det super med andre katte og jeg egner mig fint til en familie med børn. Jeg er rigtig legesyg og alt hvad der bevæger sig skal der leges med. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0517

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Lilly er en rigtig smuk, og kælen kat, når man først er blevet set an. Hun fungere fint med andre katte. Hun kan godt finde på at liste omkring, fordi hun tror at hun går uset forbi.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0365

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Her har vi skønne Andreas, som knytter sig utrolig meget til sit menneske. Han er lidt reserveret i starten, men så snart han er tryg, kan man ikke få en bedre ven. Andreas kommer fra Tøstrup internat og han trænger meget til at få et rigtig hjem. Han elsker at blive kælet og han ruller sig rundt for at blive nusset på hans mave. Han er smadder nysgerrig, legesyg og han har det rigtig fint med andre katte. Andreas vi elske et stille og roligt hjem med adgang til en have. Han er kastreret og øremærket.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-4-0227

Hund: Hovawart blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 2 måneder.

Bjørn er en stor dejlig hund, der er glad for andre hunde. Han er vant til indhegnet have, kender de almindelige kommandoer, er også glad for børn men har sommetider lidt vanskeligt ved at styre sine store lemmer, men alle hans bevægelser er kærlige og velmenende. Han er ikke verdensmester i at gå i snor men bliver trænet daglig og gør fremskridt.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1574

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde Hans blev fundet på en p-plads ved Ishøj, hvor han var blevet overladt til sig selv. Han er værdig og rolig, et pragteksempel på god kaninopførsel. Han følger den rigtige kost, forbliver i form og skænker kærlighed hvor det er mest nødvendigt. Altid klar til at lytte, denne kanin er en ven i nøden og efterlader dig taknemmelig for, at du havde chancen for at kende ham. Hos os er han ude-kanin.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0996

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

6 killinger dumpet i en have! Kate, Katja, Kenny, Kimie, Kitty og Konrad. Skønne alle 6 og meget meget kæle. Fælles er at de ønsker sig kærlige, ansvarlige og blivende hjem, hvor de hver især kan blive kælet, nusset, set og hørt! OG også komme ud og klatre i træer og fange mus. Der er fart over feltet med sådan nogle størrelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0789

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Nynne er en smuk og dejlig missepige der nærmer sig et halv år, hun er killing i den rolige ende og skal ikke bo sammen med mindre børn., ring for fremvisning på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1719

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Carla er en dejlig killing, som savner en sød ejer, der vil passe godt på hende. Hun er en lidt forsigtig pige, der lige skal lære sine mennesker at kende, inden hun helt overgiver sig. Af sammen grund vil hun nok fungere fint som indekat - og meget gerne sammen med søster Wilma eller en anden rolig kat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0302

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Mona er en meget nysgerrig og livlig killing, der elsker at udforske verden og svinge i lianer (herude viskestykker). En meget legesyg og kælen pige. Hun har derfor brug for at kunne komme udenfor, så hun kan brænde noget krudt af.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1596

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Bingo ligner en bamse og han blev desværre dumpet foran Maxi Zoo i et bur sammen med hans bror Bumle. Vi har skilt de to brødre ad, da de ikke kunne enes. På en eller anden måde, kommer denne frække kanin altid i problemer her hos os, enten ved at stikke af ind mellem halmballerne, når han er ude på løbetur eller ved at grave huller til Australien. Han er altid klar på en udfordring, ligemeget hvor meget du har kaninsikret dit hjem og vil helst være der hvor du er. Hos os er han indekanin.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1576

Hund: Labradorblanding

Køn: Tæve

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Mailie var lige frisk nok for familiens børn, som hun hyrdede rundt med og snappede lidt efter, fordi hun troede, de var får, som skulle drives sammen. Hun er en skøn, ung hund, som er særdeles trænbar og meget arbejds- og lærevillig. Mailie er glad for andre hunde, elsker mennesker og har brug for en aktiv ejer, som vil træne hende. Hun skal lære at være alene hjemme og skal nok ikke bo sammen med mindre børn.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.


Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0464

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dejlige Medina er en lille livsnyder med masser af krudt. Hun kom ind sammen med sin søster, efter nogle børn havde fundet dem gående rundt på en skole.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlig og smuk hankat, vi ved han er renlig og vant med kattebakke, men han er indleveret herreløs, så vi kender ikke ret meget mere til hans opvækst. Han ønsker sig en familie, hvor han kan være både ude og inde kat.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1525

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Fridas ejer døde desværre, så nu leder hun efter et nyt, kærligt menneske. Hun er sød, hyggelig og glad for mennesker. Hun er ikke så vant til andre katte, men hun gør dem ikke noget. Frida kan godt have lidt temperament, så hun skal nok bo i en familie med større børn eller kun voksne. Vi ved ikke, om hun har været inde- eller udekat, så for en sikkerheds skyld bør hun have adgang til en have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0770

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Jeg er Sorte, jeg er fuld af krudt og altid med på lidt ballade, hvis du har nogle børn der gider at lege med mig, kan du så ikke lige ringe på 86480020, jeg vil gerne flytte inden jul.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Endnu et par af amaryllis smukke killinger. Klar til nyt hjem midt oktober. Reserver allerede nu en af disse skønne uldtotter 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0373

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

VI ER RESERVERET TIL NYT HJEM. Her har vi Sandy og Lucia som næsten lige er ankommet fra vores internat i Tøstrup. Lige siden de kom har de været uadskillelige og vi håber meget at finde et hjem hvor de kan foreblive sammen. De er begge to ekstrem kælne, kontaktsøgende, legesyge og de har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. De egner sig uden tvivl til en familie med børn og andre katte. De skal kun til et hjem med adgang til have. De er begge steriliseret og øremærket

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0616

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Cody er en kærlig kat, som elsker at lege med de andre katte. Han bruger meget tid med legetøjsmus og bolde, som han får meget glæde ud af.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0272

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Hej, her har vi smukke Dorthe, så fin, smuk og hvid. Dorthe er meget kælen og tillidsfuld, aktiv, nysgerrig og meget legesyg. Hendes smukke mor Diana har passet godt på hende, ingen tvivl om det. Hun har det rigtig fint med andre katte og hun har også hilst på søde hunde. Dorthe er lidt pjusket i pelsen og meget charmerende. Hun skal lige se nye mennesker an. Hun egner sig fint til et hjem med større børn og med adgang til en dejlig have. Dorthe er steriliseret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0610

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Banditta kom til internatet med en af vores kredsformænd, der har hentet hende i Ålborg, hvor ingen kendte hende i området. Hun er helt ekstrem flink og glæder sig til at få et nyt kærligt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Kimmy er en smuk pige, der er meget let genkendelig på grund af hendes smukke farve og aftegn. Hun er en stille og rolig killing, der dog stadig gerne vil lege engang imellem. Ring og bestil en tid til at komme og hilse på hende, ved at ringe til 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0188

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rar og legesyg killing, der er vant til dagligdagens sysler., Meget legesyg.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0701

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde, lille, nuttede og dejlige Gottfred, er kommet til internatet efter at have vandret rundt i Svenstrup i nogle dage. Han er meget rolig og børnevenlig, og vil derfor være det perfekte match til børnene i hjemmet.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0682

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år og 2 måneder.

Lillemisse er en kæmpe basse af en kat. Hun kommer fra et hjem der desværre ikke kunne have hende længere. Lillemisse er godt nok lidt ældre, men er en hengiven og elskelig kat, der bare ønsker at kæle. Hun vil passe godt ind i et hjem hvor man tænker at en kat er et familiemedlem, der deler sofaen på lige fod med resten af familien.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0433

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN MADONNA. Jeps, her har vi en krudtugle af de sjovere, hun hedder Madonna. Og det kan sørme godt være, at hun er lille af sin alder, men det kniber det med at se på hendes adfærd. For Madonna har en rygrad af stål og et selvværd som er kæmpestort. Hun er altid glad, udadvendt, nysgerrig, social og enormt glad for mennesker. Andre katte synes hun er skægge at banke og rende om kap med, kort sagt en glad, lille og nem mispige.Madonna er steriliseret+øremærket og skal til hus og have. Super misling

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1653

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Vilfred er kommet sammen med sine samboende katte, fordi kredsformanden har hjulpet hans ejer, der havde fået så mange dyr, at det var blevet svært. Han er en meget kærlig og kælen, der elsker at nusse og selv kommer for at blive kælet,- en stille og rolig fyr, som også er god med de andre katte. Skulle du have behov for kærligt selskab og evt en kammarat til din kat, så kunne han være den rette?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Svante er nu stor nok til at fortsætte sit liv hos sin nye familie uden sin mor og mindre søskende. Han er kælen, sød og søger gerne opmærksomhed og kontakt og vil trives i et katteglad hjem, hvor der er stille og roligt og kærligt.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1578

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Robin er 1 af 5 søde, kælne killinger, som ligner hinanden som 5 dråber vand. Hun er vant til andre katte, hund og børn og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem gerne med børn og andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1552

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Catch er en dejlig kat, som holdt til hos en familie i et par uger - og ingen savnede hende. Hun er ellers en skøn, ung kat, som elsker at blive nusset og hygget om. Hvad hun derimod ikke elsker, er andre katte. Så Catch vil gerne bede om et hjem, hvor hun er den eneste med fire ben. Catch skal bo i hus med have, og hun vil være en ideel musefanger på en gård - uden andre katte!

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0740

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Rambo er en dejlig stribet hankat. Han vil gerne tages op og nusses med. I Rambo får du din nye bedste ven, og når du får ham med hjem, knytter han rigtig hurtig bånd til dig., Ring og bestil en tid på 86 48 00 20, og kom ud og hils på ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Zorro er blevet efterladt og indleveret på dyrehospitalet, hvor kredsformanden hentede ham og kørte ham ud til os, så vi kan finde et godt nyt hjem til ham. Han er kælen og nysgerrig og vil trives i de fleste familien, hvor han må lære at være både inde og ude og evt bo sammen med en anden killing/ legeglad kat . Han holder af at sidde på skulderen som en anden papegøje.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0662

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Gumle og hans bror Gnaske, er kommet her til internatet, efter de blev fundet i et bur, som var stillet ved en affaldscontainer. Han vil utrolig gerne ud i en blivende familie, som vil tage sig godt af ham. Han er en rigtig kærlig fyr, som gerne vil nusses for.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0982

Kat: blandet langhår

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sheila er en smuk lidt langhåret killing, hun er kæle og legesyg, hun er også meget nysgerrig. ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1648

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Kaninerne Perle, Merle, Vims, Pjuske og Stampe er kommet til os, fordi kredsformanden har hjulpet en familie, der havde fået for mange dyr. De er alle meget vant til at være i hænder og kan lide det, ligesom de nyder at hoppe frit omkring i vores kaninvoliere. Nu søger vi bare efter dig, som gerne vil overtage en af dem og som har tid, plads og lyst til en kærlig hoppeglad kanin

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0953

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Carlos er en smækker lækker dreng, kommer fra en dyreværnssag og kan fint med andre misser, bare det ikke lige er ligeså store og flotte hankatte som han selv! Tænker han vil nyde at komme i et hjem hvor han bliver set, hørt og elsket, og har mulighed for også at komme ud og udforske omgivelserne og måske gøre lidt nytte

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1770

Hund: Labrador/Malamut

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Søde Malte er kommet her da ejer skulle flytte. Mor er malamut og far er labrador. Han har haft en god opvækst, med god socialisering. Hilst både på børn og katte. Han er meget selvstændig og skal trænes tidligt i alle færdigheder. Han er også meget nysgerrig og opsøgende. Han skal til en ejer, der har erfaring med malamut racen.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0474

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Dixie er en dejlig og nysgerrig kat, som går sammen med sine søskende, som hun gerne tumler rundt med. En bette lur bliver der dog også gjort plads til i Dixies hverdag. Kunne du tænke dig en lækkerbisken som Dixie? Så kontakt endelig Nordjyllands Internat på tlf. 88770307

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1561

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

April er en sød, kælen meget behagelig mis, som har holdt til ved en kro i en periode. Hun vil trives i din familie, hvor hun må være både kæle hygge, legemis indenfor og eventyrer udenfor

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0184

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.


Brande Internat

Ref: 14BK-4-1429

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Lunte er en af 4 killinger, som er kommet løbende til optager fra "ingen steder", formodentlig sat af. Han er lidt forsigtig i starten, men bliver meget kærlig og kælen, når han lige er faldet lidt til. Lunte vil foretrække et lidt roligt, venligt hjem og måske vil han trives som indekat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1029

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sack er en dejlig killing, som gerne vil bo et sted hvor han kan komme ud og få brugt noget krudt. Han vil meget gerne flytte sammen med en af sine søskende. Han blev sammen med missemor og 4 kuldsøskende smidt ud af sin ejer

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Puk blev fundet i et haveskur, hvor hun havde født 2 små killinger. Falck blev rekvireret af Dyrenes Vagtcentral og kørte hende til Nordjyllands Internat. Nu er killingerne blevet store og er rejst til nye familier. Puk er her stadig, og vil også gerne have et rigtigt hjem. , Puk er stille og rolig, og utrolig sød og nem at have med at gøre. Hun er glad for selskab både fra mennesker og andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0592

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Viola er en lækker lille pige, der meget gerne vil ud i et nyt hjem. Hun er sød og kælen, og vil meget gerne lege med legetøj, der siger sjove lyde., Ring til lille Viola på 86 48 00 20, og bestil en tid til at besøge hende.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Marty er en lækker missedreng, med stort legegen og fart over feltet. Med ham er det ikke kedeligt. Han trænger til nyt hjem, med mulighed for at være ude og inde

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1697

Hund: Dværg puddel

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Joey blev blev lidt bange for den anden hund i familien, så nu leder han efter et nyt hjem. Han er en skøn, tillidsfuld og livlig fyr, som har masser af energi og en lækker afro. Her hos os har han det rigtig fint med vores mindre hunde, og han kan de basale kommandoer. Joey er vant til større børn, kan være alene hjemme, er lidt utryg ved at køre i bil - og er en hund, som godt kan blive lidt stresset. Derfor kræver han en ejer med god hundeerfaring og lyst til pelspleje. Han skal kastreres her hos os.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0961

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Bellis kom på internat sammen med sine søskende. Hun har været i familiepleje sammen med de andre og nu er de tilbage klar til at undvære hinanden til fordel for deres nye hjem og liv. Bellis er en smuk mis, der vil trives med de fleste familier, hvis også hun må have sin frihed til at gå lidt på eventyr i de udvendige omgivelser

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0465

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kombaredo er en meget sød kat. Hun er rigtig kælen, legesyg og kærlig. Hun følger meget med i hvad vi laver og kommer når man kalder på hende. Hun vil gerne have en ny familie. Kan du give hende det?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Monika er blevet forladt eller sat af og har søgt hjælp hos optager. Hun er sød og kælen og meget snakkende, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil sikkert være godt selskab for dig, hvor man evt må være indekat især i starten evt sammen med en jævnbyrdig anden killing

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1610

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Fanta er vokset op i en stor katteflok, så derfor har hun det rigtig godt med andre katte. Hun er en lidt stille pige men rigtig sød, når hun stoler på en. Fanta vil meget gerne bo i et fredeligt hjem, hvor tingene foregår stille og roligt. Hun vil være en god inde-kat og gerne sammen med Feline.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Mathilde er en dejlig mis, som har brug for et nyt hjem. Hun vil trives i de fleste katteglade hjem, men vil gerne være alene om opmærksomheden

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0464

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Aurora er en skøn lille missepige, med krudt de rigtige steder,hun er kæle sød og livlig. ring til hende på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0512

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

HUNKATTEN URZULA. Uha da for en smuk mispige, hun hedder Urzula. Og nøjagtig lige så smuk hun er udenpå er hun også indeni. For Urzula er en super kærlig mispige med stor trang til social omgang med sine mennesker. Hun har boet hos en kærlig person, som måske ikke lige kunne overskue at passe Urzula, og hun nåede da at få 2 kuld killinger, inden hun kom til os. Hun er så nem og dejlig, at hun kan passe ind i de fleste familieforhold. Urzula er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Skøn tøs.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Naja er sammen med sine 4 andre søskende blevet dumpet i en papkasse der var tapet til med gaffatape her på internatet. Heldigvis er der rigtig sociale og kælende, og nu er de kommet i gode hænder her, hvor de har været igennem vores dyrlæge og er nu klar til nye hjem. Vi ved jo ikke meget om dem, men mener de skal have mulighed for at komme ud til en familie hvor de kan gøre lidt gavn udendørs.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Gotte elsker bare sig selv, og skal være alenekat. Vil egne sig til at bo på landet, hvor hun kan fange dine mus.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0525

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Kobra er en rigtig hyggetrold! Han er en rolig kat, som elsker at ligge på skødet! :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0603

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

hej! jeg er Morten og er super sød med mine vemodige øjne, jeg er rolig, venlig og vil rigtig gerne dele hovedpude med dig, ring til mig på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Diana er den eneste pige af 4 søskende, og hun er en rigtig lille stærk pige, derfor er hun også opkaldt efter Wonder woman. Hun kan sagtens give drengene igen, selvom hun ikke er størst. Diana er indleveret sammen med sine søskende og sin mor fra en social sag.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0630

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Bina er en kærlig pige. Hun nyder for tiden tilværelsen sammen med sin makker Birger, som hun blev fundet sammen med i Højslev. Hun er rolig, kælen og legesyg og ønsker sig et dejligt hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1582

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Marinus er en flot, voksen, moden fyr, og meget venlig og kælen. Han har holdt til i en have en periode, uden at der er nogen som ville kendes ved ham

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1650

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Kaninerne Perle, Merle, Vims, Pjuske og Stampe er kommet til os, fordi kredsformanden har hjulpet en familie, der havde fået for mange dyr. De er alle meget vant til at være i hænder og kan lide det, ligesom de nyder at hoppe frit omkring i vores kaninvoliere. Nu søger vi bare efter dig, som gerne vil overtage en af dem og som har tid, plads og lyst til en kærlig hoppeglad kanin

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1455

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Bum kom sammen med Tim ud af det blå, og ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er meget glade for hinanden og vil intet have imod at få lov til at følges ad i deres nye liv og hjem. Bum er den forsigtige af de to men vil gerne kæle, når han lige føler sig tryg og tilpas. Han vil foretrække et roligt, kærligt hjem og vil sikkert kunne trives som indekat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0992

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Mutzi er en dejlig og rolig voksen kat, som vil elske at bo i dit rolige og venlige, gerne voksne hjem, hvor hun vil spinne og spise din dejlige kattemad og måske også hjælpe dig med musebestanden.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0998

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

6 killinger dumpet i en have! Kate, Katja, Kenny, Kimie, Kitty og Konrad. Skønne alle 6 og meget meget kæle. Fælles er at de ønsker sig kærlige, ansvarlige og blivende hjem, hvor de hver især kan blive kælet, nusset, set og hørt! OG også komme ud og klatre i træer og fange mus. Der er fart over feltet med sådan nogle størrelser.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1516

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Ninka Ninus blev fundet herreløs på Hovedgaden i Hedehusene. På en eller anden måde, kommer denne frække kanin altid i problemer her hos os, enten ved at stikke af ind mellem halmballerne, når hun er ude på løbetur eller ved at grave huller til Australien. Hun har set det meste på trods af hendes unge alder og sådan skal det helst blive ved med. Hun er altid klar på en udfordring, ligemeget hvor meget du har kaninsikret dit hjem. Hos os er hun indekanin. Super sød og meget nysgerrig.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Vibe er sammen med sin søster Vista blevet efterladt i et skur. De har ikke fået så meget menneskelig kontakt, men med hjælp fra alle vores frivillige er de tøet mere op., Nu søger de begge en familie, der med lidt tålmodighed vil give dem en chance for at blive nogle kærlige katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1568

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Vi søger stadig plejefamilier. Så hvis du har tid, lyst og overskud til at gøre en forskel og samtidig ønsker at give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser iblandet mulige bekymringer, men altid med en hotline til os, så er du velkommen til at ringe, så vi kan tale om det..

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0664

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Chaplin, er en rigtig flot, dejlig og kærlig kat, der længe har boet sammen med vores anden kat Goldie, som han har det super godt sammen med. Han vil rigtig gerne ud i en skøn familie, der vil tage sig godt af ham - og allerhelst sammen med Goldie.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0384

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Robyn blev fundet efterladt foran en dyrlæges dør sammen med hendes mor og søskende. Hun er meget sød og kælen, og spinder for et godt ord, så kom forbi og mød hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Tid til eftertanke, det er også en god ting, syntes denne lille "fjollerumpe."

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Putte er en ualmindelig smuk kat, med en blåcremetortie blød pels. Hun er lidt livlig og vil gerne drøne rundt og lege. Har du lyst til en legesyg smuk kat, er Putte helt sikke et godt bud. Ring til Putte på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1637

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Giggo er kommet ind herreløs og der er ingen som har savnet denne søde herre. Han er en meget stille og rolig kanin, der er meget interesseret i hvad man laver. Andre kaniner synes han er spændende. Han er et pragteksemplar på god kaninopførsel. Han følger den rette kost og holder sig i form. Så kan kan være klar til at vise sig frem for en ny familie. Hos os er han ude-kanin.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0606

Kat: killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Friga er en forsigtig mispige med sin helt egen charme. Hun har nemlig kun en halv så lang hale som alle de andre. Hun er rigtig kælen, når hun lærer folk at kende og elsker at lege med Frederik og Frederikke, som hun blev fundet sammen med. De blev alle 3 fundet i en papkasse ved Harboøre. Hvis du mener at kunne give hende/dem et godt hjem, kan vi kontaktes på 97564517

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Rema og hendes søster Fanta søgte hjælp hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. Rema er ekstrem kælen og højt spindende og er meget tydeligt vant til at blive båret rundt og kælet med. Hun vil trives og passe ind i stort set alle katteglade hjem, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Fanta eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1573

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Maj dukkede på ud af det blå og har holdt til ved en bolig i nogle uger. Hun er en dejlig legesyg, kælen mis, der er vant til andre katte. Hun vil trives også hvor der evt er andre søde katte og vil gerne være lege-, hyggemis indenfor og eventyrer i naturen

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0451

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN DYVEKE. Denne meget henslængte mispige hedder Dyveke, og hun er virkelig en sød og dejlig kat. Dyveke har haft en lidt svær start, men hun er bestemt ovenpå og klar til at indtage sit helt eget hjem. Og der må meget gerne være andre rare katte og søde børn, der gider lege en masse med Dyveke, for hun er så glad for børn. Udover leg og hyggelig kontakt, sætter hun også særdeles stor pris på mad serveret med omhu :-) Dyveke er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld mispige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0988

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Wanda er en kær lille killing, hun er ved at danne en skøn personlighed, hun er glad ved børn og kan rigtig godt lide at være med i alt. ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat, hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0943

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Enøje har desværre haft en svær start på livet. En skade på det ene øje gør, at han ser lidt hærget ud. Han er dog den dejligste dreng, og vil helt sikkert blive den bedste ven til hans nye familie.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0494

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Steve og hans søskende var ganske små, da de kom til internatet. De blev sendt ud i plejefamilie, som har passet rigtig godt på dem. Nu er Steve og hans søskende kommet tilbage, og er klar til at finde en ny familie. Steve er den af killinger der mest fremme i skoene. Han elsker opmærksomhed, og er meget nysgerrig og legesyg. Det er umuligt at gøre rent, eller tømme kattebakke hos dem, uden at Steve sidder på skulderen af en. Nærvær er det bedste han ved :-)

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0213

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Hej, jeg hedder Torben og jeg er en rigtig charmetrold. Mine søskende og jeg er blevet fundet efterladt sammen med vores søde missemor Holga. Jeg er meget tillidsfuld og kælen, men også en rigtig lille frækkert som skal undersøge alt nyt omkring mig. Jeg er smadder legesyg, aktiv, nysgerrig og jeg egner mig fint til et hjem med størrer børn. Jeg har det fint med andre katte/killinger og jeg er vant til søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0454

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Dejlige Sam. Sam er den kæreste kat der findes. Han har et karakteristisk udseende og ser til tider en smule vred ud, men det er han bestemt ikke. Giv Sam et godt hjem. Ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig. hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen, og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud. Han er en meget kærlig kat.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0215

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Hej, jeg hedder Rikke og jeg er en rigtig charmetrold. Mine søskende og jeg er blevet fundet efterladt sammen med vores søde missemor Holga. Jeg er meget tillidsfuld og kælen, men også en rigtig lille frækkert som skal undersøge alt nyt omkring mig. Jeg er smadder legesyg, aktiv, nysgerrig og jeg egner mig fint til et hjem med størrer børn. Jeg har det fint med andre katte/killinger og jeg er vant til søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0901

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

René er kommet som en social sag sammen med sin mor og søskende. Nu er han klar til at undvære mor og sin flok til fordel for sit nye hjem: Han er en lille plesbold, som har brug for et hjem med lyst til børste og pelspleje og trives fint med de andre katte.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0459

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 6 måneder.

HANKATTEN HENRIK. Så er Henrik tilbage på internatet efter at have fået nyt hjem i ca. 14 dage. Men Henrik havde altså besluttet sig for, at dér ville han bestemt ikke bo. Han er en vidunderlig dreng, der har brug for at knytte sig. Og meget gerne til en enkelt ejer uden alt for mange m2. Han er mild, følsom og meget kærlig når han er tryg. Henrik er kastreret og øremærket og dygtig til kattelem. KUN TIL HAVE. Reserveret til nyt hjem

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1663

Hund: beagle/ frans buldog

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Snoopy familie har ikke tiden til ham. han er en venlig,glad og sød hund, ung, nysgerrig og legesyg og glad for alle mennesker og vil gerne hilse på andre hunde og måske en kat. Han er vant til at være alene hjemme og luftes i snor og elsker mad. han har brug for en familie gerne med skolebørn og tid til leg og aktiviteter evt hundeskole og vil gøre rigtig meget for en lille godbid

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1431

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Flipper er en af 4 killinger, som er kommet løbende til optager fra "ingen steder", formodentlig sat af. Han er nysgerrig og elsker at klatre, når lige han er kommet over den første forsigtighed ved alt det nye. Flipper vil foretrække et lidt roligt, venligt hjem især i starten

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1003

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Mads er en dejlig killing, som gerne rejser i et nyt hjem med sin bror Mikkel. De skal have mulighed for at komme ud og se verden.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0511

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN VOLVO. Se dette er en skøn misdreng ved navn Volvo. Han har haft en lidt svær start på livet, men er nu klar til at flytte til sig helt eget, kærlige og ansvarlige hjem. Vi tror måske der er lidt British Shorthair i Volvo når vi betragter både hans udseende og temperament. Han er en vidunderlig og særdeles hengiven og kærlig lille dreng. Men han skal altså lige lære sine omgivelser at kende først. God til andre katte, evt. børn + 12 år. Volvo er kastreret + øremærket og skal til hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0535

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Solei er en skøn stor killing, hun er kærlig,venlig og meget legesyg, hun er som killinger er flest. ring til hende på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0205

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

En smuk killing, som er lidt forsigtig, men faktisk rigtig gerne vil kæles.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0568

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Tommy er en rigtig lækker fyr! Han er kommet hertil sammen med 15 andre, hvor ejer ikke længere magtede opgaven. Derfor søger han nu et hjem, hvor han kan få lidt mere kærlighed og hvor han ikke skal kæmpe for den. Han fungerer fint med andre katte herude og vil umiddelbart kunne trives fint som indekat eller med voliere.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1269

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Mia Maja blev fundet i en hæk sammen med sin mor og søskende. Hun er legesyg (elsker snørebånd), nysgerrig og udforskende og vil trives hos dig, hvor hun må være inde og ude som hun har lyst til.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1388

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Lise kom som 1 af 4 killinger, der formodentligt blev dumpet af deres ejer. De er alle meget menneskevante og vant til andre katte. Fine spindende og vant til hund. Hun og hendes søskende vil trives i de fleste familier.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0195

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Bandit er klar til at flytte hjemme fra ca.20/11-14, "Reserveret"

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1027

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sebastian er en dejlig killing, som gerne vil bo et sted hvor han kan komme ud og få brugt noget krudt. Han vil meget gerne flytte sammen med en af sine søskende. Han blev sammen med missemor og 4 kuldsøskende smit ud af sin ejer

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1481

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Amaryllis har vi kaldt hende. Hun er en af to killinger, som formodentlig er blevet efterladt på et bosted. Hun er kvik, livlig og søger gerne kontakt for at kæle og hygge med os. Hun er også glad for samværet med de andre katte, og meget madglad er hun da også. Hun vil trives i en familie, hvor man både vil lege og hygge og såmænd nok også hjælpe med at fange en mus eller andet, når hun bliver lige lidt ældre

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Morten er en meget tålmodig og kærlig kat, som gerne vil ligge i armen og blive nusset. Han sidder nu sammen med sine andre søskende, hvor der bliver tumlet en del. Han vil fungere godt i et hjem med andre katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Puk kom helt nede fra det sønderjyske, hvor hun var blevet sat i en kasse. Når hun lige har set alt det nye an, er hun super kælen og glad og trives godt med andre søde og rolige katte. Hun vil trives i et kærligt hjem evt som indekat og evt sammen med en sød makker

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1760

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Vores smukke, dejlige Koon er desværre kommet tilbage - hans nye ejer var desværre allergisk. Så nu søger han igen et godt hjem, hos søde mennesker. Han er en fantastisk skøn kat men han har kronisk astmatisk bronkitis, men så længe han får frisk luft hver dag, har han det fint. Derfor skal Koon også bo i hus med have, så han kan komme ud. Han elsker mennesker, er den afslappede type, og bryder sig bestemt ikke om andre katte.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0937

Hund: scæfer/dobermann

Køn: Han

Alder: 6 år og 3 måneder.

Hvem ønsker sig en hengiven og trofast ven? Så kan det nemlig godt være at vi lige har det rigtige match. Figaro måtte desværre rejse fra sin ejer på 80 år pga. sygdom, og nu mangler han i virkeligheden en ny ven. Figaro knytter sig stærkt, men der går lige et par dage. Det handler om tillid. Han er utrolig hengiven, rolig, og holder meget af gåture. Han er jo for længst forbi både hvalpe og teenagetid og vil bare sætte pris på kvalitetstid. Han skal ikke ud i hjem med børn, men er glad for børnebørn

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

De kalder mig Knold, men det er jeg ikke, jeg er smuk, venlig og meget imødekommende overfor mennesker, jeg har en lækker blank pels, og jeg er meget pænere end naboens kat hvis jeg selv skal sige det. så kom lige ud og hils på mig, du kan bestille tid på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0271

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Hej, her ser I skønne Kirsten som jo ser meget speciel ud, da hun har to forskellig farve øjne, et blåt og et gult. Kirsten er utrolig kælen og tillidsfuld, legesyg, , men kan godt være lidt genert i starten ved mennesker hun ikke kender. Kirsten er vant til andre katte, hun har også hilst på søde hunde. Hun egner sig fint til et hjem med størrer børn og med adgang til en have. Kirsten er steriliseret og øremærket

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0489

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN MAIKEN. Er hun ikke bedårende, det er lille Maiken. Hun blev fundet i en skov sammen med sine søskende, Mismand og Majbrit. Maiken er en supersød lille misling, som godt lige vil se omgivelserne lidt an, inden hun overgiver sig. Men så skal vi da også love for, at hun overgiver sig totalt. Hun er kærlig, hengiven og virkelig en lille perle af en killing. Majbritt er god med andre katte, hvis de er rare og venlige. Evt. børn +12 år. Hun er steriliseret + øremærket og skal til hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0639

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Cola vandrede rundt alene i Hjørring, og efter en større eftersøgning uden held, kom han til internatet. Cola er yderst opmærksom på sine omgivelser, og elsker at holde øje med hvad man laver. Kommer man ind og hilser på ham, gør han sig virkelig til!

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0647

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 10 måneder.

Dion er en komfort-jæger, som gør alt for at finde den ultimative bedste sovestilling. Han er lidt doven, men nyder at ligge tæt og hygge om én. , Flot og afbalanceret hankat.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0338

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her har vi skønne Andy som godt nok var noget tilredt, da han kom til internatet. Han blev fundet i en skov af en kondiløber, fuldstændig våd og kold og meget tynd. Det er så skønt at se, hvor fin og stærk han er blevet og tro os han er kommet sig så godt. Han er blevet rigtig fræk, legesyg, nysgerrig og meget kælen og tillidsfuld. Han elsker de andre killinger/katte og han har hilst på hunde. Han egner sig fint til et hjem med større børn og med adgang til en have. Han er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1219

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Ibi blev fundet i et skur sammen med sine killinger. Her havde hun holdt til igennem en periode og ingen ville kendes ved den lille familie. De er nu tilbage fra deres familiepleje og mere end klar til deres nye hjem og liv måske hos dig. Ibi er kælen og stadig legesyg, en selvstændig pige og sikkert en rigtig god musefanger, hvis du også gerne vil have det. Hun holder desuden af at hygge og kæle, så hun også kan dække dit behov for hygge og selskab. Hun vil gerne kunne komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1688

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Nimse (Tv.) blev fundet sammen med Nulle i et område i Helsingør. Nimse er en lidt forsigtig, men rolig kanin, der elsker kærlighed. Det er bedst hvis hun kan sidde hos en og blive nusset. Hun kan godt være lidt af et rodehoved. Hos os er hun ude-kanin. Hun elsker sin veninde Nulle og vil gerne ud sammen med hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rar og legesyg killing, der er vant til dagligdagens sysler., Meget legesyg.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0228

Hund: Broholmer/BernerSennen blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Dino er navnet på denne store hund, han er vant til egen kat og kender en del andre hunde, han kender også kommandoerne sit, dæk, giv hals m.m. har desværre ikke fået lært at gå pænt i snor, men er ikke ældre end der er håb forude. Vi træner ham dagligt og tingene bedres langsomt, han er ikke vant til at ligge i møbler og des lige, men vil meget gerne, så det er kun et lille vink:-),han har været lidt alene hjemme men på begrænset område. Han er sød og kærlig og lidt fjollet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0516

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Trine er en af de smukkeste sorte og hvide misser, du kan finde. Og hun er tilmed ekstremt sød og kæle. Vil du give lækre Trine et godt nyt hjem? Så kom og besøg hende, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestil en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Inga levede som efterladt sommerhuskat, og det er jo ikke så sjovt om vinteren. Hun er en glad, kælen og ret rolig pige, som har det udmærket med andre katte. Hun elsker at blive nusset og snakket med, og så skal hun bo i hus med have, fordi hun jo er vant til det frie ferieliv i et sommerhusområde.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0877

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Vanilla er en voksen fin missepige, som trænger til et nyt hjem, med mulighed for både at være ude og inde. Hun sidder længselsfuldt og nyder brisen udefra, så kan du give hende et kærligt hjem, vil hun være dig meget taknemmelig

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

(Reserveret til nyt hjem) Sille tøsen er en dejlig og lidt speciel kat, hun går næsten altid som om hun er på jagt, og hun lusker lidt afsted. Til gengæld er hun fantastisk kærlig og nem at tage op og elsker enhver mulighed for kærlighed.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Jolly Missen blev fundet i Frederikshavn, hvor en kærlig finder tog sig af hende til hun kom på internatet. Jolly Missen har været tillidsfuld fra starten, og kommer meget gerne frem og vil snakkes med. Kom ud og se hende på Nordjyllands internat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Karlson kommer fra et misbrugshjem og har ikke været så vant til gode forhold. Han ønsker sig et hjem, hvor der er mad hver dag, og hvor han både kan få kæl og nus, men også hvor han kan suse ud og gør lidt nytte. Dejlig dreng, som fortjener et godt liv fra nu af

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0965

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Kære Lilly er en skøn og nysgerrig lille hunkilling, som elsker at udforske verden og nyde livet. Hun skal have mulighed for at komme ud og derefter vil hun nyde at putte i sofaen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1577

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Batman er 1 af 5 søde, kælne killinger, som ligner hinanden som 5 dråber vand. Hun er vant til andre katte, hund og børn og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem gerne med børn og andre katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Katarina kom som herreløs til os. Hun er en sød lidt forsigtig og mild killing i starten, men når hun først føler sig på hjemmebane, er hun livlig og nysgerrig og i super humør.Hun trives godt med de andre killinger og vil gerne bo hos dig sammen med en anden jævnbyrdig kat evt som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1652

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Søde Basim på ca 5 mdr, er blevet fundet herreløs. Der er ingen der har savnet denne skønne dreng. Han er meget mild og vil egne sig fint til børn. Han er glad for mennesker og hos os er han inde-kanin. Han er en rigtig hyggekanin der kræver masser af nus og kærlighed. Han er kastreret.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1597

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Beta er 1 af 4 killinger, som pludseligt stod der. Han er stille og rolig efter alderen og meget smuk. Han er vant til andre katte og vil rigtig gerne kæle og nusses af dig, men han er lidt tilbageholden, så du skal bare komme hen til ham, især i starten.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0981

Kat: blandet langhår

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sam er en frækker - han er som killinger er flest, legesyg,kæle og meget nysgerrig, trænger du til liv i huset så er Sam et godt valg. ring til Sam på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0684

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: En ung pige fandt Karlson gående og søgende rundt i Vadum. Pga. det dårlige vejr var hun så sød at tage ham med sig. Men da hendes hankat var meget utilfreds med hendes beslutning, søgte hun hjælp ved en kredsformand fra Dyrenes Beskyttelse. Så nu er Karlson på internatet. Han er super kælen, og elsker at nulre sin kind op mod din. En kat man hurtigt forelsker sig i. Karlson er meget imødekommende over for nye katte.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0197

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Tulle er klar til at flytte hjemme fra d. 20/11-14

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-1-0676

Fugl: Alexander Parakit

Køn:

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Gul Alexander parakit fra sommeren 2014, pris 300 kr. stk.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1057

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Wilma er en super skøn hunkilling som sagtens kan med andre katte og som elsker opmærksomhed fra mennesker. Hun er tillidsfuld og fremme i skoene og vil egne sig fint som familiekat.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1207

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Heidi blev fundet herreløs i Hedehusene. Nu søger hun et nyt, godt hjem, hvor man vil passe på hende de næste mange mange år. Hun er rigtig sød og vil gerne kæle, når det passer damen. Det sker hun er legesyg, men det er mest når man ikke kigger og så skal hun være den eneste kat i huset. Heidi skal bo i hus med have, gerne hvor hun kan fange nogle mus.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0600

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Panda er en sød lille killing, der kan være lidt forsigtig i starten, men så snart han lige vænner sig til folk og de nye omgivelser, er han en kærlig dreng. Han kom hertil sammen med 15 andre og har derfor ikke fået så meget kærlighed i sit tidligere hjem, som han kunne ønske sig. Derfor søger han nu et hjem med masser af kærlighed tilovers for ham. Han vil umiddelbart kunne trives fint som indekat eller med voliere.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Mamma blev oprindeligt opdaget i en garage sammen med sine killinger. Nu er de klar til at undvære hinanden til fordel for nye hjem og liv. Mamma er en sød og omgængelig, meget kælen og nysgerrig mis, der gerne følger os rundt, hvor vi går og står. Hun vil sikkert trives i et hjem, hvor hun også må komme ud og nyde naturen og måske agere "fanger".

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0564

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Zacha er en sød lille killing, der kan være lidt forsigtig i starten. Men med den rette mængde kærlighed vil hun uden tvivl blive en fantastisk kat! Hun kom hertil sammen med 15 andre og har derfor ikke fået så meget kærlighed i sit tidligere hjem, som hun kunne ønske sig. Derfor søger hun nu et hjem med masser af kærlighed tilovers for hende. Hun vil umiddelbart kunne trives fint som indekat eller med voliere.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0273

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Hej, her har vi smukke Pia, så fin, smuk og hvid. Pia er meget kælen og tillidsfuld, aktiv, nysgerrrig og meget legesyg. Hendes smukke mor Diana har passet godt på hende, ingen tvivl om det. Hun har det rigtig fint med andre katte og hun har også hilst på søde hunde. Pia er lidt pjusket i pelsen og meget charmerende. Hun skal lige se nye mennesker an. Hun egner sig fint til et hjem med større børn og med adgang til en dejlig have. Pia er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0991

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

dejlige Forsythia var desværre kun 1½ år da hun fik killinger, hun er nu steriliseret og klar til et nyt hjem om kort tid, Forsythia skal ud hvor hun kan nyde livet og gå på musejagt. huner en meget rolig og venlig ungkat der gerne vil have god kontakt til sine mennesker, ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0427

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Mumse er en dejlig kat. Hun er en rigtig hyggemis, når hun lærer folk at kende. Hun vil gerne have sin egen familie, men ikke med andre katte. Er I den rigtige familie for Mumse?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0788

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Sorte er en tilløber. Han er smuk, livlig, opmærksom og meget eventyrlysten, elsker at klatre og vil gerne have lov til at komme ud og klatre i træerne også.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0351

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Her er søde skønne Marie. Marie er en vidunderlig killing som har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun er rigtig glad for børn og hun er også vant til hunde og andre katte. Marie er kommet retur til internatet da tidligere ejer desværre var allergisk overfor katte. Marie er utrolig kælen og kontaktsøgende og elsker at ligge i arm. Hun er også meget legesyg og hun vil kun til et hjem med adgang til have. Marie er sterililseret, øremærket og færdigvaccineret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0977

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Knold er en fantastisk livsglad frækkert. Han ser godt ud og han ved det. Ring til ham på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0955

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Ninna kom som missemor og har været i familiepleje. Nu er den lille familie tilbage på internatet og mor er klar til sit nye hjem og liv uden småfolk. Hun er en superdejlig og når først hun er faldet til og du har vundet hende, får du er meget trofast ven. Hun vil gerne have et roligt og kærligt hjem, hvor hun har sine menneskers opmærksomhed for sig selv og vil gerne have lov til at komme lidt ud også.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0996

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Buster er en sød, selskabelig og kælen, spinnende fyr som også holder af at blive nusset bl.a. på maven. Han har været i familiepleje og er vant til børn. Måske vil han trives som stor selskabskat og indekat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Mira blev fundet ved sygehuset. Hun er en selvstændig dame, som har en masse at fortælle og som elsker at du snakker med hende, så hun kan svare igen. Hun vil helst have dit selskab for sig selv, men så vil hun også gøre meget for at charmere sig ind, når blot du gør som hun gerne vil :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0940

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Penny er en super smuk killing, hun er kæle, drillesyg og meget dejlig. ring til Penny på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0533

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Klunte er en gæv gut! Han elsker at lege og en hyggestund, når han har tid. Han er super kælen og fungerer fint med andre misser. Han ønsker sig et nyt hjem med adgang til have. Enten alene, sammen med følgesvenden Klante eller én af de andre gæve gutter.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0381

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Her ser i skønne Tesco, som kommer fra Tøstrup internat. Han er ligeså smuk af sind, som han ser ud. Han er meget tillidsfuld, kontaktsøgende og han har stadig meget killinge adfærd i hans måde at være og lege på. Tesco er nysgerrig, sjov og han har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Denne smukke dreng har det fint med andre katte og han egner sig fint til et hjem med størrer børn. Han vil kun til et hjem med adgang til have. Tesco er kastreret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Vi er Cirkelines killinger. Mine søskende og jeg vil gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Vi er rigtig frække og elsker ballade. Ring til os på 86480020. PS. vi skal nok lade være at hænge i gardinerne

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0848

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Bella er en krudtugle og en nysgerrig killing på 12 uger. Hun er sød og herlig og elsker leg og når hun er blevet træt så elsker hun at putte i skødet. Hun skal har mulighed for at komme ud at løbe og vil helt sikkert gøre lidt gavn når hun bliver større.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0209

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Super kælen og dejlig lille killing.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0864

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Misty kom til kattehjemmet med en grim infektion i det ene øre. Den giver hende et lidt karakteristisk udseende da hendes ene øre er krøllet sammen. Misty er en forsigtig men meget kærlig kat. Hun har ingen problemer med andre katte. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1622

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Bella har kartet rundt i en lille by i længere tid og forsøgt at gøre sig så interessant for menneskene, så de tog sig af hende. Hun er en rigtig sød, kælen, spinnende, legeglad og en lille modig pige, dr har mødt bl.a. hund uden problemer. Hun vil trives med et livligt hjem, hvor hun må være både inde og ude

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1490

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Smukke Futte er blevet fundet herreløs i Karlslunde, hvor hun løb for livet, da hun blev jagtet af en hund. Denne "gamle sjæl" har set det hele. Hun har det bedst i hendes hjem, hvor der er sikkert og behageligt. Hendes eneste bekymring er at komme ind og ud af hendes "tissehjørne" uden at blive set og at få hendes måltider til tiden. Hun er meget ordentlig og elsker at nusse. Hos os er hun ude-kanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0570

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Aase er en lille fin dame der let og elegant kommer springende mod én, med optimisme og varme i øjnene. , Utroligt at ingen ville kende ved hende i Nibe, hvor hun blev fundet.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0481

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Tulle er fundet ved Skive teknisk skole, hvor hun rendte forvildet rundt. Da hun kom hertil henvendte der sig hurtigt en plejefamilie, hvor hun kom ud sammen med 3 andre killinger. Der blev hun nusset og pusset om, hver eneste dag. Nu er hun klar til at komme ud og finde sin helt egen familie. Kunne du måske give hende et godt hjem?

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0845

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Kan I huske Silver? Killingen der snart for mange uger siden blev dumpet ud foran internatet en kold og regnfuld aften. Han er nu klar til formiling og er blevet en super smuk og lækker dreng. Han er tillidsfuld, legesyg og elsker at putte. Kan du tilbyde Silver eller en af alle de andre killinger et nyt og godt hjem så kig forbi internatet i vores åbningstid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0492

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

På en skole i Hobro havde Brenda og hendes søskende opholdt sig i et par dage. Da deres mor aldrig kom efter dem igen, blev de overdraget til internatet, mens de var ganske små. Der stod heldigvis en plejefamilie klar til at passe dem, indtil de var gamle nok til at blive videreformidlet. Nu sidder Brenda og hendes søskende her, og er klar til at blive adopteret, og finde sig en ny familie.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0842

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Anton er en skøn og legesyg ung hankat,der elsker at der er lidt gang i den. Han er en selskabstrold og elsker hygge. Anton skal ud på landet og være alene kat, og hvor han kan fange en masse mus. Han skal ikke ud i en børnefamilie.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0385

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Flotte, fantastiske Frede er kommet til internatet sammen med hans to andre søskende og mor, efter at være blevet efterladt foran et dyrehospital. Der er altid gang i en leg, når Frede er tilstede. Han er især vild med drillepinde og bordtennisboldene.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Laurits er en hvid kat med kun en lille grå kalot på hovedet, han elsker at hoppe på skødet, så han rigtig kan blive kælet for. ring til ham på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0917

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Selma blev fundet i hæk som lille moderløs. Nu har hun været i familiepleje med sin nye mor og "søskende". Hun er lidt forsigtig og afventende og lader de andre komme til først inden hun vover pelsen. Hun er en lille kælen og godmodig pige, som vil trives måske som indekat i et roligt kærligt hjem

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sofie er en dejlig killing, som gerne vil bo et sted hvor hun kan komme ud og få brugt noget krudt. Hun vil meget gerne flytte sammen med en af sine søskende. Hun blev sammen med missemor og kuldsøskende smidt ud af sin ejer

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0974

Kat: Perser

Køn: Han

Alder: 5 år og 10 måneder.

Indrømmet, James er ikke den smukkeste fyr lige nu. Men det bliver han igen. Han er en meget kælen og skøn perserdreng på skønnet 5 år, stadig alt for tynd, men han kommer efter det, appetitten fejler ikke noget. Vi har desværre været nødt til at barbere hans pels ned, da den ikke kunne udredes, men den vokser ud igen. Han mangler et kærligt roligt hjem, som vil nurse og kæle ham og hver dag hviske ham i øret at han er den dejligste. Han vil helt klart udvikle sig som i historien om den grimme ælling.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1004

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Mikkel er en dejlig killing, som gerne vil i et nyt hjem med sin bror Mads. De vil gerne bo et sted, hvor de kan komme ud og se verden.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0484

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN VILLADS. Se dette er fantastiske Villads. Han er her sammen med sine 3 søskende. De blev fundet på en landevej ved deres mismor som var blevet kørt ned. Villads er den største i sit kuld, og han er en skøn dreng med krudt i rumpen og en mega trang til at være i fysisk kontakt med sin ejer. Hans tårekanaler virker ikke, så han skal have tørt øjne 1 gang om dagen, men pyt, han er stadig vidunderlig og skøn. Gerne større børn og andre katte til Villads. Han er kastreret + øremærket. Have ønskes.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1730

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde lille Monkey er en rigtig abekat. Han er kommet her da tidligere ejer ikke kunne have den mere. Han er en rigtig sød fyr, der elsker at blive nusset. Han er meget frisk og kræver et bur herefter.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0239

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Meget menneskekærlig, men ikke vild med andre katte. Hun vil simpelthen bare være den eneste ene for dig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1535

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Toulousse er blevet sat ved en dyrlæges klinik. Han er en ung og dejlig, stor knægt, er spinnende, og rolig dreng efter alderen og en rigtig vamset kælepot, der vil trives og elskes af de fleste.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1645

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Fiona kom sammen med Fione og Finn til os. Hun er som sine søskende er kælen og nysgerrig, udadvendt og glad er rigtig udforsker og legeglad mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1629

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden og deres mor, hvis de har en. Ring, hvis du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Bianca og hendes bror Bernard er fundet i rabatten af en vej. De var lidt forkomne og ikke så vant til mennesker, da de kom til internatet- Men ved hjælp af en masse socialisering er de nu nogle af de mest kælne killinger vi har.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0986

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Wicca er ligesom Wanda som du kan se et andet sted på siden, en skøn killing med en super personlighed, hun vil rigtig gerne have et nyt hjem gerne sammen med søster Wanda. ring 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1010

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Zander er en skøn dreng, som ønsker sig en ny familie. Han er en glad og kælen mis, som bare venter på at komme ud i en ny familie.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Fanta og hendes søster Rema søgte hjælp og hjem hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. fanta er kælen og spindende og lden forsigtigste af de to, men er meget tydeligt vant til at holde sig tæt til. Hun er en robust pige, der vil trives og passe ind, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Rema eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1546

marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Hubert har vi kaldt, den smukke fyr her. Den er blevet sat af i indkørslen ved en kredsformand. Han er sød, kvik og er rolig, når man sidder og kæler med ham i favnen

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1647

kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Kaninerne Perle, Merle, Vims, Pjuske og Stampe er kommet til os, fordi kredsformanden har hjulpet en familie, der havde fået for mange dyr. De er alle meget vant til at være i hænder og kan lide det, ligesom de nyder at hoppe frit omkring i vores kaninvoliere. Nu søger vi bare dig, som gerne vil overtage en af dem og som har tid, plads og lyst til en kærlig hoppeglad kanin

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1536

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Strib løb rundt på en skole og har haft halsbånd på, men det er desværre ikke lykkedes at finde ejeren. Strib er nysgerrig og en venlig og kærlig kat, som også er med på narrestreger og spillopper, På sigt vil hun sikkert have brug for at komme ud også

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1651

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Kaninerne Perle, Merle, Vims, Pjuske og Stampe er kommet til os, fordi kredsformanden har hjulpet en familie, der havde fået for mange dyr. De er alle meget vant til at være i hænder og kan lide det, ligesom de nyder at hoppe frit omkring i vores kaninvoliere. Nu søger vi bare efter dig, som gerne vil overtage en af dem og som har tid, plads og lyst til en kærlig hoppeglad kanin

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0333

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Clark er en dejlig nysgerrig kat med masser af gåpåmod, han elsker at lege og løbe gerne efter både bolde og drillepinde. Han er rigtig glad for mennesker, selvom det kan være lidt svært at ligge stille, når man er blevet samlet op. Clark er indleveret med sin mor og 3 søskende fra en social sag.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0766

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Freya er en rigtig sød og kærlig kat. Hun kan være en smule forsigtig til at begynde med, men kommer hurtigt efter det og sætter gerne spindemotoren i gang. Hun skal ud til en familie hvor hun kan komme ud og gøre lidt gavn, da hun er vant til at være ude.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0371

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Hej, her har vi skønne Doris som kommer fra Tøstrup internat. Doris er utrolig kærlig, mild og meget kontaktsøgende. Hun elsker at ligge i arm, mens hun spinder højlydt. Hun er også meget legesyg, nysgerrig og hun egner sig uden tvivl til en familie med børn, da hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun er også vant til andre katte og søde hunde. Doris vil elske et hjem med adgang til en dejlig have. Hun er steriliseret og øremærket og hun er virkelig en drøm af en kat.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0193

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Nok, Bornholms mest fjollede killing., Det kan bare ikke gå hurtigt nok, når der er vådfoder på vej., En kat der har været i plejefamilie, hvor der også har været børn, der har haft dem i hænderne.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0606

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lille Linda P blev fundet liggende kold og rystende i regnen, hun blev indleveret hos en dyreklinik, der passede hende indtil vores kredsformand kunne hente hende. Linda P har ikke haft den nemmeste tid indtil nu, hun er blevet opereret i øjet, da hendes slimhinde var vokset sammen. Det er en meget sjælden lidelse, som hun heldigvis ikke skulle få men af i fremtiden., Linda P er klar til spilopper hos en ny familie.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0649

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Oda er meget smuk og speciel med sine farver og er enorm kælen og legesyg. Hun er tryg ved både store og små, og vil egne sig fint som familiekat. Hun er meget glad for andre katte og skal have mulighed for at komme ud at løbe da der er fart over feltet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0706

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Dejlige Kenzo, vores lille vand kat fra Århus Å, nærmer sig den tid, hvor han gerne vil have et nyt hjem. Kenzo har på trods af den hårde medfart i Århus Å ingen skade taget. Han er super sød og kælen, en rigtig lille putte kat. Kenzo skal have et trygt, godt blivende hjem. Ring og aftal en tid for fremvisning 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0872

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Rosa er en ung kat på knap et år, hun er en meget rolig kat, og vil rigtig gerne bo hos nogle søde mennesker der har passeret den første ungdom. og hun er absolut ikke til små børns larm. ring til Rosa på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0419

Kat: Langhår bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Esmaralda er en super livlig hunkat. Bor du på et sted, hvor Esmaralda kan komme ind og ud som hun ønsker, får du en super kat. Esmaralda er ikke sofa kat. Ring til hende på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1629

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Smukke Sika opsøgte en familie, hvor hun desværre ikke kunne bo på grund af allergi. Hun er en sød og meget rolig kat, som elsker at blive nusset, holder meget af ro og hygge - og som ikke er så vild med de andre katte. Hun gør dem ikke noget - hun vil bare helst være fri for dem. Sika skal bo i hus med have, men hun er ret forsigtig, så man skal nok vænne hende langsomt til et udeliv i nye omgivelser.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1145

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Nanna er en af 2 killinger, som opholdt sig ved en børnehave igennem en periode uden nogen der ville kendes ved dem. Hun er efter alderen en rolig pige, sød og kærlig med en dejlig velsmurt motor, som måske vil trives som indekat

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0778

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Malou er en smuk trefarvet pige, som virkelig trænger til et kærligt hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud., Hun er blevet fundet i en plasticpose i en vejgrøft, hvor hun heldigvis ikke have ligget længe og stadig var ved bevidsthed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1099

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Samson har været i familiepleje sammen med sin reservemor og nye søskende. Han passer rigtig godt til sit navn, en robust killing, der tager alt i stiv arm og er med på den værste. Han elsker at tumle og er altid i godt humør, vant til andre katte og hunde. Hans bløde side, som han helst ikke vil indrømme, er at han elsker at putte i en dejlig og lun favn. Han har brug for et hjem, hvor han også må komme på eventyr udenfor.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0499

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN PEDRO. Denne lille frækkert af en hankilling hedder Pedro. Og hans facon er kvadratisk, praktisk og god :-) Han er en firskåren knægt med nogle gode kinder. Og så er han da bare en herlig gut, for Pedro er superglad, nysgerrig, interesseret, kærlig, tillidsfuld og fyldt med selvtillid. Kommer der en anden mis forbi og vi fortælle ham et par ord, så tager Pedro da gerne til genmæle uanset størrelsen på den anden mis. Egner sig fint til børn og andre dyr. Pedro er kastreret+øremærket. Have ønskes

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1763

Hund: Lab/dalmantiner

Køn: Tæve

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Candy langt om længe stor nok til at flytte hjemmefra mor-Canzie. Hun er en utrolig glad, smuk og selvstændig pige, for hun er vokset op med fire herlige drenge, som hun sagtens kan kanøfle. Derfor skal hun også have en erfaren ejer, som vil træne med hende, for det elsker hun. Hun er meget lærenem, men går sine egne veje, når det passer hende. Candy har brug for en ejer, som er indstillet på at have hvalp i huset med hensyn til alenehjemme-træning, renlighedstræning og ballade.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0372

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Hej, her har vi skønne Tarzan, som kommer fra Tøstrup internat. Tarzan er utrolig kærlig, mild og meget kontaktsøgende. Han elsker at ligge i arm, mens han spinder højlydt. Han er også meget legesyg, nysgerrig, og han egner sig uden tvivl til en familie med børn, da han har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Han er også vant til andre katte og han har hilst på søde hunde. Tarzan vil elske et hjem med adgang til en dejlig have. Han er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0927

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lille Grå blev i sin tid efterladt ved en skraldespand. Hun har været i familiepleje og er nu tilbage hos os og klar til sin nye familie og sit nye liv. Hun er et lille nysgerrigt energibundt, som elsker at klatre og at kæle, og som gerne vil bo, hvor der sker noget og hvor hun også må komme ud

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0446

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Aurikkel er en ualmindelig smuk kat, med spejlblank pels, hun er rolig, venlig og meget kærlig, hun elsker at nusse og kæle, hendes milde væsen vil elske et rolig hjem uden børn og for meget fart på ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1093

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Katja dukkede op højdrægtig og ud af det blå ved en bolig på landet. Hun er en meget kærlig mis, som gerne er med, hvor det sker og som har en rigtig god motor. Nu er hun klar til sit nye liv og hjem hos jer, der kan lide en aktiv og kælen mis, der gerne vil være med i aktiviteterne og som sikkert også gerne vil en smut ud og fange en mus i ny og næ

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0966

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Nikoline siger kom og tag mig - jeg vil så gerne hjem til dig og bo, så vil du godt komme og hilse på mig jeg er sød og dejlig, du kan aftale en tid på 86480020 jeg glæder mig til du kommer

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0895

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Maude er en skøn og meget smuk missepige, som lige nu sidder og er så klar til at indtage sit nye hjem, der giver mulighed for både at være ude og inde. Og helst et sted med masser af opmærksomhed og kæletid

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0613

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Olfert kom til internatet, da han var ganske lille, da han havde mistet sin mor. Olfert elsker opmærksomhed, og er rigtig legesyg. Han er en rigtig selskabskat, og kunne godt bruge en god kammerat, om så det er en anden kat, eller ny ejer, der gider at bruge meget tid sammen med ham.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0195

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Nok, Bornholms mest fjollede killing., Det kan bare ikke gå hurtigt nok, når der er vådfoder på vej., En kat der har været i plejefamilie, hvor der også har været børn, der har haft dem i hænderne.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0392

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Isa blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun kan være lidt forsigtig i starten, men det er hurtigt overstået og så vil hun ellers gerne lege med ALT! Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0476

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Donald er en spillopmager, som lige nu sidder med hans andre søskende, som han tumler rundt med. Han er en rigtig dejlig kat, som gerne vil leges og nusses med. Et hjem med andre katte, vil være en god mulighed for Donald.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0456

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Ziggi er en dejlig stor killing, der er meget nysgerrig, rolig og legesyg og elsker at blive nusset. Hendes tre farver giver hende et egyptisk udseende og hendes ene gule pote gør hende meget speciel. Ziggi ønsker sig et nyt hjem, hvor hun vil blive elsket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0999

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

6 killinger dumpet i en have! Kate, Katja, Kenny, Kimie, Kitty og Konrad. Skønne alle 6 og meget meget kæle. Fælles er at de ønsker sig kærlige, ansvarlige og blivende hjem, hvor de hver især kan blive kælet, nusset, set og hørt! OG også komme ud og klatre i træer og fange mus. Der er fart over feltet med sådan nogle størrelser.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0176

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Her er en lidt træt katte-moder., Hun har også i 12 uger passet godt på sine killinger., Så nu er det hende der trænger til, at blive passet godt på.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0145

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Sådan ser det ud, når en kat er kilden på maven., Lobbi er verdens mest tålmodige og flinke kat., Hun har passet sine killinger til UG., Killingerne er klar til at blive sendt ud i nye hjem, så det er det den søde mor, der glæder sig til at blive forkælet.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0911

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Mona kom som missemor med sine killinger, som hun har været i pleje sammen med. Nu er hun tilbage og klar til at undvære sine unger til fordel for dig og hendes nye liv. Hun er kælen og sød,vil trives i et hjem, hvor hun også må gå på eventyr udenfor og hvor hun må få din opmærksomhed uden at skulle dele med en anden mis

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1490

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe og gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelse ( måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os)? Så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode til missemødre med killinger og små grupper af killinger uden mor. Har det fanget din interesse, er du velkommen til at ringe og høre mere :)

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0363

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Her er vi smukke Alba som er så mild og god. Alba er en forsigtig kat som egner sig bedst til et stille og roligt hjem gerne hos en enlig/par. Alba kommer fra Tøstrup internat og hun er faldet godt til her hos os. Hun er så kærlig og god, og når først hun er tryg, vimser hun rundt om os og vil bare nusses hele tiden. Alba vil egne sig fint som indekat/løbegård. Hun har det fint med andre katte. Hun er steriliseret og øremærket.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0368

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Hej se mig, siger skønne Sille, så god og kærlig er Sille, at man kun kan elske hende højt. Hun er ekstrem kælen og tillidsfuld, mild og meget rolig af sind. Sille kommer også fra Tøstrup internat og trænger meget til at komme videre til et rigtigt hjem. Hun har det rigtig fint med andre katte og hun egner sig fint til et hjem med større børn. Hun vil også elske at få en have hun kan komme ud i til foråret. Sille er steriliseret og øremærket. Skøn skøn kat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0486

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

HUNKATTEN KISSER. Se dette er Kisser, en virkelig rolig og dejlig mispige. Kisser er virkelig kun 8 mdr. og det ved vi helt bestemt. Til gengæld er hun utrolig stor, så vi mener der er stor race i hende. Kisser hviler godt i sig selv, der skal temmelig meget til, før hun gider reagere negativt. Hun trisser rundt og hygger sig og holder sig ude af konflikter. Meget moden af sin alder. Kisser skal til en enkelt ejer, hvor hun kan få lov at knytte sig. Hun er steriliseret+øremærket og skal til hus m/have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0906

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mis Milbe blev af en uansvarlig ejer dumpet i en papkasse, klistret til med gaffatape. Sammen med sine 4 andre kuldsøskende. Heldigvis blev de fundet i tide. Nu leder vi efter kærlige og ansvarlige hjem til dem alle

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0233

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Lucky er en meget rar og rolig kat. Han vil elske at komme ud til nogle ældre mennesker.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1586

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 3 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0364

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Her har vi store flotte Anika. Anika er en lille puttet sag, måske nærmere betegnet lidt overvægtig. Anika kommer fra Tøstrup internat, hvor hun har boet længe, så hun trænger meget til at få er rigtigt hjem. Hun er en meget selvstændig dame som elsker at være i centrum, og hun går til alle mennesker. Men søde Anika har en grænse og passer det ikke damen, får man klar besked med potten. Hun ønsker sig meget et hjem med have og hun er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0571

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Tim kommer fra et hjem, sammen med 15 andre katte og killinger, hvor ejeren ikke længere magtede opgaven. Han er rigtig kælen og insisterende. Hvis han ikke får den opmærksomhed, som han selv synes han fortjener så kommer han skam bare og napper dig lidt, så han er sikker på at du i hvert fald ved han er der! Han ELSKER at blive nusset og ville ønske det kunne lade sig gøre dagen lang. Så hvis du mener du kan opfylde hans behov, kan vi kontaktes på tlf 97564517

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0946

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Skønne Klara er en sød og meget kælen kat, hun søger rigtig meget kontakt og gnider sig gerne op af dit ben for at få noget opmærksomhed. Hun er fundet på Nordfyn, hvor ingen har ville kendes ved hende. Hun skal ud i en familien hvor hun har mulighed for at komme ud og gøre noget gavn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0993

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder.

jeg hedder Remee, ligesom ham i ved, jeg er bare en lille killing, men til jul kan jeg få et nyt hjem, vil du ikke komme og besøge mig, så vi kan aftale hvornår jeg flytter, i år vil jeg gerne have mit eget juletræ. hvis du har plads til to kan du så ikke også kigge på min bror rene vi er kun to i kuldet og vil gerne følges ad 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dylan kom til internatet da han var ganske lille, sammen med hans søskende. Han har været ude i plejefamilie, hvor han er blevet passet rigtig godt på. Nu er Dylan klar til at blive adopteret. Han er vant til børn og andre katte. Og nyder at være I andres selskab.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1415

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Dante er en lækker, voksen herre. Rolig og kælen og vil trives godt i de fleste hjem, hvor han både må være hyggekatten indenfor og eventyrer og jæger ude

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0858

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Coco er en smuk venlig kat, han har en blød og lækker blå-hvid pels, han er kærlig venlig og trænger til et nyt hjem. har du lyst til en kærlig og rolig kat så ring til ham på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0263

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Sjov legesyg, lille fyr.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-1071

Hund: Labrador/Gran danois/ Skt. Bernhardt

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Balou er kommet i klemme i en skilsmisse og søger derfor sit nye blivende hjem. Han er en finurlig smuk blanding og så er han teenager, men ligeså rar som han er stor. Han er vokset op med børn mellem 10 og 12 år og er glad for de store børn. Han vil gerne deltage aktivt i familielivet, kræver plads at røre sig på og kører gerne med i bilen. Han har desværre ikke lært at være alene hjemme endnu, men det prioriterer vi at hans nye familie har tid til at lære ham. Han er af store racer og bliver sent moden

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0331

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Åse og jeg er ligeså skøn af sind som jeg ser ud. Jeg er utrolig kælen og tillidsfuld, meget mild og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er en rigtig kælepotte og jeg elsker at ligge i arm. Jeg har det super med andre katte og jeg egner mig fint til en familie med børn. Jeg er rigtig legesyg og alt hvad der bevæger sig skal der leges med. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0973

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille skønne Minnie er helt klar til et nyt hjem hellere i dag end i morgen. Hun er smuk, kærlig, og legesyg., Har du lyst til lidt liv i huset, så er Minnie et oplagt bud på en kærlig ven. Ring til hende på 86480020.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0460

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

HUNKATTEN DIMSE. Her er Dimse, en rigtig sød pige med en kedelig baggrund. Dimse var nemlig i fødsel da hun kom til os, men hun kunne ikke finde ud af hverken at føde selv eller tage sig af sine små børn. Vi tror nemlig, at det var hendes første kuld og Dimse har ikke været voksen nok. Hun trænger til at få sig et kærligt, ansvarligt og omsorgsfuldt hjem. Helst uden mindre børn og andre dyr. Til gengæld elsker hun at drøne ud og ind af kattelemmen. Dimse er steriliseret + øremærket og skal til have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0493

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Kelly og hendes søskende var ganske små, da de blev fundet på en skole, og få dage efter blev overdraget til internatet. Kelly nyder godt at sine søskende, og har især glæde af søsteren Brenda. Ønsker din familie en killing der elsker at opholde sig i dine arme er Kelly den rette.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1357

Hund: Chihuahua-dværgpinscher

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Chagall og Zifons ejer blev syg, så derfor søger disse skønne brødre et nyt, godt hjem hos hundekyndige mennesker uden børn. De er utrolig søde, hengivne og glade - men også lidt nervøse. Derfor har de brug for en blid ejer, som har god tid til dem og kan vise dem, at verden ikke er så farlig. De er glade for andre hunde, bare de ikke er for voldsomme. De gør ikke særlig meget, så vi vurderer, at de godt kan bo i lejlighed. De kan godt skilles ad, men kan også sagtens bo i samme hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1599

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Vi har fortsat brug for plejefamilier til missemødre med killinger og killinger uden mor. Hvis du menr, det kunne være en opgave du kunne hjælpe med, er du meget velkommen til at ringe, så kan vi tale om det..

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0604

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Frederik er en rigtig krudtugle! Han har fart over feltet og er rigtig kælen og nysgerrig. Han elsker at lege med Frederikke og Friga, som han blev fundet sammen med. De blev alle 3 fundet i en papkasse ved Harboøre. Hvis du mener at kunne give ham/dem et godt hjem, kan vi kontaktes på 97564517

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1689

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Nulle (th.) blev fundet sammen med Nimse i et område i Helsingør. Vi har været nød til at skille dem ad, pga. pladsmangel, men de gik fint sammen før. Nulle er en lidt forsigtig, men rolig kanin, der elsker kærlighed. Det er bedst hvis hun kan sidde hos en og blive nusset. Hos os er hun inde-kanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Yrsa blev pillet ned fra et loft i et sommerhus. Heldigvis kom Yrsa ind til en meget betænksom dyrlæge Anja Engelund som kontaktede Dyrenes Beskyttelse, således vi kunne få hende ind på internatet. Yrsa fik en plejemor og et par papsøskende på internatet, og de er rigtig gode til at lege sammen. Hun er meget nysgerrig og elsker at blive nusset om. Når vi åbner ind til Yrsa og hendes søskende, er de alle tre meget ivrige for at komme ud og lege.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0958

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Nalie er bare godt 3 måneder og vil rigtig gerne hjem og bo i et rigtig hjem, hun er kæle, venlig og legesyg hun kan lide at gå på opdagelse og tage et lang hvil bagefter. ring for fremvisning på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0705

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Fantastiske hr. Landor har holdt til i Nørresundby, hvor man har holdt øje med ham i længere tid. Han er meget sød og kælen, og ligger meget gerne krop til en god nussetur., kom ud og se til ham. - han vil bore sig direkte ind i hjertet på dig.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0489

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Pax er en lækkerbisken! Han er helt vildt kælen og meget social med hans søskende, som han nyder at lege med. Ham ønsker sig et dejligt kærligt hjem - Gerne sammen med én af de andre, hvis det er muligt.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1679

Hund: Lab blanding

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Flex' gamle ejer havde desværre ikke tid nok til denne aktive energibombe af en unghund. Han er et stort stykke livsglæde - og bestemt ikke bange for vand og mudder! Flex kan ikke så meget endnu, men han vil meget gerne lære. Han fungerer fint med andre hunde, men leger lidt vildt. Han skal lære at være alene hjemme, han er vant til børn, og så er han typen, som knytter sig meget til sin ejer. Derfor skal man også have god til både træning og hygge med denne fantastiske fyr.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1594

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Bumle ligner en bamse og han blev desværre dumpet foran Maxi Zoo i et bur sammen med hans bror Bingo. Vi har skilt de to brødre ad, da de ikke kunne enes. På en eller anden måde, kommer denne frække kanin altid i problemer her hos os, enten ved at stikke af ind mellem halmballerne, når han er ude på løbetur eller ved at grave huller til Australien. Han er altid klar på en udfordring, ligemeget hvor meget du har kaninsikret dit hjem og vil helst være der hvor du er. Hos os er han indekanin.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0994

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

6 killinger dumpet i en have! Kate, Katja, Kenny, Kimie, Kitty og Konrad. Skønne alle 6 og meget meget kæle. Fælles er at de ønsker sig kærlige, ansvarlige og blivende hjem, hvor de hver især kan blive kælet, nusset, set og hørt! OG også komme ud og klatre i træer og fange mus. Der er fart over feltet med sådan nogle størrelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0496

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Sus er en sød hunkanin, der er fundet i en kolonihave i Horsens, hvor ingen vil kendes ved hende. Hun er sød og rolig. Hun koster 85 kr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0704

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Amarylis havde fundet en lækker og varm udestue i Sæby, hvor hun havde tænkt sig at overvintre. Men da ejeren af udestuen ikke synes det var den bedste idé, fik hun en dejlig pude herude på internatet i stedet. Nu søger amarylis en ny varm pude, som måske kunne være hos dig?

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0643

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

RESERVERET TIL NY EJER. Snake blev fundet i et telefonskab i Danmarksgade i Aalborg, hvori han havde siddet i nogle timer. Nu sidder han her og venter på en kærlig familie, som vil tage sig godt af ham. Han fungerer godt sammen med andre katte, og vil derfor være en mulighed for en familie med andre katte. Han er en kærlig kat, som gerne vil ligge på skødet og kæles for.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1699

Hund: Puddel/ Terrierblanding

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Bonnie´s ejer er flyttet og må desværre ikke have hund det nye sted. Bonnie er en sød og venlig, rolig, men også legesyg lille hund og lidt forsigtig i nye sammenhænge, som er vant til hus med ikke indhegnet have, lufteture med og uden snor, børnebørn, egen kat, bil, pelspleje og til ikke at komme i møbler/ seng. Hun vil sikkert trives i et hjem gerne med større, søde og legeglade børn, hvor der er tid til en lille selskabelig hund

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0930

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Hopla og Hera er 2 skønne og flotte katte, som er vippet af ud ved en ejendom på landet. Der er der en meget venlig sjæl som har taget sig af dem, men desværre ikke har haft mulighed for at beholde dem. De kræver en stille og rolig start, og man vil opleve at de vil blomstre i sine nye omgivelser, hvis man bare har en smule tålmodighed og har lyst til præge dem i den rigtig retning. De skal ikke nødvendigvis afsted sammen.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0599

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Rasmine kommer fra et hjem, sammen med 15 andre katte og killinger, hvor ejeren ikke længere magtede opgaven. Hun er rigtig kærlig, kælen og insisterende! Hvis hun trænger til kærlighed, skal hun bestemt nok selv sørge for at få den. Hun vil være i dit synsfelt hele tiden, for at være sikker på at du ser hende. Hun ønsker sig et hjem, hvor hun kan få det som blommen i et æg. Gerne sammen med andre katte. Hun vil umiddelbart kunne fungere fint som indekat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen kat, der ønsker et hjem med adgang til have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0615

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 10 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Store smukke Bertel, er en rigtig skøn hankat, som gerne vil snakkes og nusses med. Han er især vild med at ligge og dase på sit kradsetræ i flere timer. Synes du også Bertel er fantastisk, så ring til Nordjyllands Internat for at høre mere på tlf. 88 77 03 07.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0301

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Mona ankom til internatet sammen med hendes mor og 3 søskende. Deres mor havde født Mona og hendes søskende i en garage. Nu sidder Mona og hendes søskende her og venter på at få et nyt hjem. De er et kuld, der er meget rolige, og elsker at ligge i armen, og blive nusset. Men indimellem er de også i hopla, hvor der virkelig skal leges. De er glade for at have hinanden, og vil fungere fint i et hjem med andre katte

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1564

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Valentin er kommet sammen med Mia Maja, som den ene af ti, der nok er glemt at tage med, da ejeren flyttede? Han er en imødekømmende og spindende fyr, selvstændig og nysgerrig og lader sig gerne løfte for lidt nussetid

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-1-0663

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Gnaske er kommet til internatet sammen med hans bror Gumle, efter de er blevet fundet i et bur, der var stillet ved en affaldscontainer. Nu ønsker han sig et rigtig kærligt hjem, hvor han vil få en masse kærlighed.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.


Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

(Reserveret til ny ejer) Frida blev fundet sammen med sin søster på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frida er en dejlig, meget livlig kat, der bare elsker at lege og masser af opmærksomhed.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0534

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Bob er en sød og rolig killing, der godt kan være lidt forsigtig i starten. Når han lærer folk at kende er han en rigtig sød og kærlig fyr, der elsker at komme udenfor engang imellem. Derfor ønsker han sig et nyt hjem, med adgang til udendørs areal.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0189

Hund: Riesenschnauzer

Køn: Han

Alder: 6 år og 5 måneder.

Marco er kastreret, han er både en inde- og udehund. Ikke mindst, er han det på gåturene, da kan han næsten ikke få turene lange nok. Han kan også gå uden snor, der skal dog bare ikke være for meget aktivitet omkring ham, så vil han have svært ved at koncentrere sig. Han kender de almindelige kommandoer som: "kom", "sit" og "dæk" m.m.. Han er renlig, og kan godt være alene hjemme. Han er en sjov,og venlig hund, med lidt drengestreger han har brug for kærlig men tydelig lederskab.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1596

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Delta er kommet som 1 af 4 killinger, der pludseligt stod der. Hun er en sød og venlig, stille og rolig mis efter alderen, vant til andre katte og vil rigtig gerne nusse og kæle, når hun lige er faldet til og føler sig tryg. Hun vil foretrække et roligt, kærligt hjem evt. som indekat især i starten

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1565

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Olivia og Mikkel har boet sammen hos en enlig, som desværre ikke kan have dem af personlige grunde. De er rigtig gode i hinandens selskab og begge søde og kælne store killinger, som gerne vil bo i dit hjem, helst sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0983

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Bobby er en kær lille killing, der ikke har haft de bedste vilkår de første uger af livet. Bobby er i en alder af dengang kun 10 uger droppet af ved et bolig kompleks men på trods af en hård start, er han utrolig kærlig. Bobby er klar til et nyt hjem i uge 51. Kom og hils på ham, så han kan få et nyt hjem i julegave. 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0698

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Hugo er en stor flot kastreret hankat med et ualmindeligt mild væsen. Han er lige så rar, som han er stor. Han kan omgås både dyr og mennesker uden problemer. Han er klar til at flytte nu, så ring til ham på 86480020 for fremvisning

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0467

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1683

Kat: Huskat-skovkatteblanding

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Norm er en flot fyr - og han ved det godt selv. Han kommer i hvert fald altid løbende hen for at gøre opmærksom på sig selv, når man kommer ind i et rum. Han er ultrakælen og elsker mennesker. De andre katte fungerer han fint med, så han er en helt igennem omgængelig, stor killing. Nå ja, så mangler han cirka 15 centimeter af halen, så han har kun en charmerende stump at blære sig med. Norm skal bo i hus med have.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Katrine er en rar og meget social kat, hun har tre små killinger som er i gang med at vokse sig store og stærke så de kan klare de strabadser dagens Danmark udsætter dem for, hun vil være klar til formidling ca. 20/11-14, der vil hun være steriliseret og øretatoveret samt vaccineret, renlig og vant med kattebakke.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0473

Kat: Perserblanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

HUNKATTEN TRINE. Denne virkelig søde mispige hedder Trine, og hun er enten en perserblanding eller en Exotic (korthåret perser). Trine blev fundet i en papkasse sammen med 6 små killinger, som bestemt ikke er hendes egne. Så Trine var temmelig sur og mopset over at være sammen med sådan nogle små,irriterende kræ, som søgte hende hele tiden.Trine gider nemlig ikke andre katte, til gengæld er hun glad for mennesker. Roligt hjem hos modne mennesker foretrækkes. Steriliseret+øremærket og skal til hus m/have.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0250

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 6 måneder.

Kalle er kommet på internatet på grund af sygdom i familien. Han ser lidt eftertænksom ud. Et roligt hjem er at foretrække.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1039

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Bente er en rigtig tam og kælen kanin, som vil elske at bo et sted, hvor der er tid og hjerterum til hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-1-0685

Fugl: Rød rosella

Køn:

Alder: 2 år.

Rød rosella par, sælges kun samlet for 500 kr., Overdraget til internatet da tidl. ejer ikke længere kunne tage sig af dem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0949

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Rocky er en lodden tæt bygget kat, han er super sød og kæle, han elsker at lege med alt der kan bevæge sig, har du lyst til en lidt livlig killing så ring til Rocky på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-1072

Hund: Cavalier king charles spaniel

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Felix leder efter nyt hjem, da ejer er blevet syg. Han er en følsom dreng på 10 måneder, teenager, lidt usikker og følsom overfor høje lyde. Derfor prioriterer vi et roligt hjem til ham, uden børn, da han ikke er vokset op med dem. Han kører gerne med i bilen, kan være alene 5-6 timer. Han er en aktiv fyr som gerne vil deltage i hverdagen, gå lange ture og være med i alt. Han er lidt usikker overfor andre hunde, succes har han med dem der selv er lidt forsigtige.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1657

Hund: Australsk kvæghund

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Zantos familie skulle desværre skilles, så nu vil han gerne have et nyt hjem, til erfarne ejere. Han er en helt igennem godmodig fyr, som elsker mennesker og andre hunde. Han er meget social anlagt. Han er vant til små børn og kan være alene hjemme. Zanto er ret rolig, men har alligevel brug for en erfaren og aktiv ejer. Han er et stort madøre, som nogle gange lige kommer til at at stjæle lidt mad fra bordet. Zanto kan også godt komme til at tage en selvlufter af og til, så et godt hegn om haven er et must.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Her ser i søde Snude som kommer fra Tøstrup internat. Han er så utrolig kælen og tillidsfuld og meget kontaktsøgende. Snude er også meget legesyg, nysgerrrig og egner sig uden tvivl til en familie med søde børn, andre katte og han hilser dagligt på vores hunde. Han har nemt ved at tilpasse sig nye omgivelser og mennesker. Han er en rigtig dejlig kat som uden tvivl kan blive familiens bedste ven. Snude vil kun til et hjem med adgang til have. Snude er kastreret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0510

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Betina er en lille pige, der blev aflæsset i Lyngby. Hun er en super sød og kærlig pige, der nemt kan blive din nye bedste ven. Vi syntes bestemt, at du skal komme og hilse på hende, og lade hende charmere sig ind på dig. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0834

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Bølle. Som navnet antyder kan jeg være lidt af en rod, men på den gode måde, jeg er bare lidt nysgerrig, og derfor er jeg sommetider steder hvor jeg ikke skal være, men jeg er også sød og meget venlig, ring til mig på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0992

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder.

dav! jeg er Remees bror, hvis du skal ud og kigge på Remee kan du så ikke også kigge på mig, vi er jo kun to i kuldet og vil gerne følges ad, vil så gerne flytte inden jul. 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0730

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Skøn lille hunkat. Anita mangler et nyt hjem. Hun er sød og meget kælen. Hun er lille af vækst, så hun fylder ikke meget på hovedpuden. Ring på 86480020 for et besøg

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1314

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Flotte Xantos kommer fra et misbrugshjem. Han søger en stabil familie, som vil passe godt på ham. Han er vanvittig glad, livlig og sød. Han har det fint med andre hunde, men der er drøn på, så de skal gerne gide lege med ham og løbe stærkt. Meget stærkt. Xantos kan ikke så meget, så han har brug for erfarne ejere, som kan aktivere og træne ham. Han har brug for at lære at være alene hjemme. Men døre har han ikke brug for at lære at åbne - det kan han allerede.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1613

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Søde og rolige Biver blev fundet i Bernstoffsparken, der er ingen der har savnet denne skønne dreng, der er kastreret. Han er værdig og rolig, et pragteksempel på god kaninopførsel. Han følger den rigtige kost, forbliver (næsten) i form og skænker kærlighed hvor det er mest nødvendigt. Altid klar til at lytte er denne kanin en ven i nøden og efterlader dig taknemmelig for, at du havde chancen for at kende ham. Hos os er han inde-kanin. Han er kastreret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0400

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN CITRUS. Her er lille Citrus, søster til bla. Patrick som også ses her på siden. Citrus er en skøn killing, som faktisk er meget moden af sin alder. Hun er glad for selskab af andre katte, og mennesker synes hun er nogle rare skabninger. Citrus blev fundet i en papkasse med sine 6 søskende, da hun var ganske lille, men nu er hun klar til sit eget hjem, gerne med andre katte og større børn med forstand på katte, for Citrus vil selv bestemme farten. Hun er steriliseret + øremærket. Have ønskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0553

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Ophelia er en lille ualmindelig nuttet killing, hun vil rigtig gerne bo sammen med nogle børn, så hun kan lege og nusse rigtig meget. ring for fremvisning 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1583

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Maggie har været indekat i en periode, men hun har så meget krudt i måsen, at hun også har brug for at komme lidt ud på eventyr, hvilket hun desværre ikke har mulighed for hos sin ejer., Har du hjertet og de indendørs og udendørsmuligheder, som en dejlig glad og kælen, voksen mis har brug for?

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1700

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Tobby kunne desværre ikke med den anden ørkenrotte, så den lille vimse fyr søger nyt hjem. Han elsker sandbad og at grave underjordiske gange. Han vil elske at skulle til et hjem hvor man vil gøre hans bur spændende med forskellige ting. Han er ikke et dyr der ønsker at blive holdt, men han vil elske at du havde tid til at se på hans indretning.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0537

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem, og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Ønsker du at gøre en vigtig forskel og har du tiden, lysten og overskuddet til at hjælpe os ved at være plejefamilie for en missemor med killinger, eller evt. nogle moderløse killinger for en periode, til de er gamle nok til at undvære hinanden? Så er du velkommen til at ringe, så vi kan tale om det..

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0414

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN RIKKE. Her er Rikke, en rigtig rødhåret lille mis. Stakkels Rikke har oplevet at miste både sin mor og sine søskende. Så vi sendte hende simpelthen til en kærlig plejefamilie, som tog sig lidt ekstra af hende. Og nu er Rikke klar til at indtage sit eget hjem. Hun skal til et roligt og omsorgsfuldt hjem, gerne med andre katte, hvis de er søde og rare og gider lege en hel masse. Lille Rikke er steriliseret + øremærket og ønsker sig en græsplæne.

Fyns Internat

Ref: 14FK-5-0824

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Zumba er en meget skøn og aktiv hunkilling. Hun elsker opmærksomhed og vil gå langt for at få den. Hun elsker nus og kæl og har et meget nysgerrigt sind. Hun skal ud til et hjem hvor hun kat komme ud og løbe.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0892

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Her er Mario, sort som kul og super lækker dreng. Han er rejseklar og ønsker sig et hjem med tid til nus og kæl og mulighed for at komme ud.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0705

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Snowflake er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem, hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han kan være en smule urolig, og skal ud til at rolige omgivelser, hvor man kan have ham noget mere i hænder så han bliver helt tryg omkring det. Han er kastreret og koster 400 kr.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0987

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Topper er en skøn lille dreng, der nyder al den opmærksomhed han kan få. Han kan fint med andre katte og skal ud til en familie der har masser af kærlighed, han skal ha mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1022

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 10 måneder.

Røde Finn er den lækreste store hankat, som vil egne sig fint som sofaslænger. Han har stadig mange gode år foran sig. Ønsker du dig en dejlig rolig kat, som også kan få lov at komme ud, vil Røde Finn være den perfekte kat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0361

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

HUNKATTEN NYNNE. Denne herlige mispige hedder Nynne. Nynne er ikke så gammel, hun kom til os med sine nyfødte killinger, og nu leder hun efter sit helt eget hjem. Nynne er til at starte med en smule forsigtig, men når hun er tryg, er hun i virkeligheden en glad og legesyg spilopmager, som elsker kontakt med sine mennesker. Hun egner sig bedst til et hjem, hvor hun er enekat, og hvor evt. børn er +12 år. Hun er dygtig til kattelem. Nynne er steriliseret og øremærket. Hus og have til Nynne. Pragtfuld mispige.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1681

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Feline er en forsigtig, stor killing, som er utrolig sød, når hun lige bliver tryg ved en. Hun kommer fra en stor katteflok, så andre katte har hun det super med. Feline har brug for et roligt og fredeligt hjem hos søde mennesker. Hun kan godt trives som indekat - specielt hvis hun får en af sine venner med.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1361

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Billy har været indekat i sit tidligere liv og er en sød og imødekommende, venlig ung kat. Han vil trives hos dig, som vil være venlig og kærlig ved den evt som indekat men vi tror, at han vil trives bedst med at lære at komme ud også, for der er fart over feltet, hvor han er og fotografen får ikke mange chancer for at vise, hvor smuk han er, så han skal opleves :)

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0572

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Tosco blev fundet i en lukket og tapet papkasse på en p-plads i Sindal. , Desværre kunne vi ikke finde en ejer, så nu søger Tosco et nyt dejligt hjem., Han er en rolig og magelig hankat, der fungere rigtig godt med andre katte på internatet.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0861

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Maxi ELSKER at lege. Han er den største legeonkel også med killingerne her på internatet. Han er smuk, sød og utrolig kælen. Men da Maxi er stor, kan han godt virke lidt voldsom, når han rigtig er i sit legehumør og skal derfor ikke ud i et hjem med mindre børn.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0931

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Hopla og Hera er 2 skønne og flotte katte som er vippet af ud ved en ejendom på landet. Der er der en meget venlig sjæl, som har taget sig af dem, men desværre ikke har haft mulighed for at beholde dem. De kræver en stille og rolig start, og man vil opleve at de vil blomstre i sine nye omgivelser, hvis man bare har en smule tålmodighed og har lyst til præge dem i den rigtig retning. De skal ikke nødvendigvis afsted sammen.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0219

Hund: Labrador- Gr.Danoir bla.

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Wax er en stor glad fyr. Han er vant til at køre i bil, og er renlig, men har ikke stor erfaring med at være alene hjemme. Han vil meget gerne sove i arm, og er vant til børn, men er ikke helt klar over sin størrelse. Wax er lige den rigtige hund for den aktive familie, som har lyst til at gå til hundetræning, han bliver trænet hver dag her og gør fremskridt, men han er en udfordring. Han kender kommandoerne sit, og giv pote og vil gerne lære mere endnu

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0194

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Nok, Bornholms mest fjollede killing., Det kan bare ikke gå hurtigt nok, når der er vådfoder på vej., En kat der har været i plejefamilie, hvor der også har været børn, der har haft dem i hænderne.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-1-0677

Fugl: Alexander Parakit

Køn:

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Gul Alexander parakit fra sommeren 2014., 300 kr. pr stk.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0209

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Milla er en SKØN killing! Hun er rigtig kælen, legesyg og kærlig og elsker at putte med sine værelseskammerater. Hun elsker at være udenfor i sin løbegård, så hun ønsker sig et hjem, hvor der vil være mulighed for at komme udenfor. Enten i voliere eller frit.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1655

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Smukke Signe holdt til på Faxe busstation i et par uger, og søde pendlere har sørget for at holde øje med hende, inden hun kom her. Hun er en rigtig dejlig dame, som er meget kælen og kontaktsøgende. Hun kan godt knurre lidt af andre katte, men langer ikke øretæver ud. Signe er vant til udelivet, så hun skal have adgang til en have i sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1315

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Maria er en fin, rød pige, som er kommet til os sammen med sin kattefamilie. Hun er køn, sød og rolig, efter alderen, og vil rigtig gerne kæles. Hun fungerer fint med de andre katte.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0347

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Hej, her har vi Amanda (sort/hvid) og søde Solveig. De to missepiger er bare så glade for hinanden og deres største ønske er at komme til samme hjem. De blev indleveret hver for sig, men fra det øjeblik de så hinanden, vaskede de hinanden og sover altid sammen. Amanda er meget mild, rolig og kontaktsøgende, hvor Solveig er lidt mere reserveret og skal lære folk at kende, før hun viser sit rigtige jeg. Vi ønsker et stille og roligt hjem med have eller løbegård. De er begge steriliseret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0710

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Tom er en super flot ung herre, som elsker at springe rundt i fællesarealet sammen med de andre katte. Han vil gerne ligge i ens arme, hvor spindemaskinen begynder med det samme.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0709

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Adam slænger sig, og gør sig til i et væk, når man kommer i nærheden af ham. Han er meget hengiven, men også meget nysgerrig på verden omkring sig., Adam er fundet ene og meget kold i et øde industriområde i Aalborg.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1507

Hund: Engelsk Bulldog/Beagle

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Anton blev lidt en bisse overfor familiens anden hund, så nu leder denne fine Beagle-Bulldog - her også kaldet en "bugle"-efter et nyt hjem. Han er en utrolig sød og glad hund, som fungerer fint med tæver. Hanhunde dominerer han. Han har boet sammen med børn, er vant til at køre i bil, kan lidt kommandoer - og går pænt i sele. Anton er meget selvstændig og hører efter, når han har lyst. Det er en af charmerne ved at have en Beagle-blanding. Han skal lære at være alene hjemme. Anton er kastreret

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1769

Hund: Labrador/Malamut

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Lille Oliver er kommet her da ejer skulle flytte. Mor er malamut og far er labrador. Han har haft en god opvækst, med god socialisering. Hilst både på børn og katte. Han er meget selvstændig og skal trænes tidligt i alle færdigheder. Han er meget nysgerrig og opsøgende. Han skal til en ejer, der har erfaring med malamut racen.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0532

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Klante er en skøn herlig fyr! Han elsker at give krammere og siger aldrig nej tak til en hyggestund på skødet, i armene eller i sofaen. Han er super kælen og fungerer fint med andre misser. Han ønsker sig et nyt hjem med adgang til have. Enten alene, sammen med følgesvenden Klunte eller én af de andre gæve gutter.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0196

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Nok, Bornholms mest fjollede killing., Det kan bare ikke gå hurtigt nok, når der er vådfoder på vej., En kat der har været i plejefamilie, hvor der også har været børn, der har haft dem i hænderne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Kaito er en smuk katte dreng på knapt et år, har er meget smuk og meget venlig, han er en rolig kat der ikke går for langt fra madskålen, han vil elske et hjørne af sofaen hvor han kan slappe af. ring til ham på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-1-0671

Fugl: Dværgpapegøje

Køn:

Alder: 1 år.

8 Dværgpapegøjer indleveret fra tidl. ejer der ikke længere kunne have dem., 100 kr. pr. stk

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0921

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Betu er en rigtig skøn hunkat, som er rigtig kælen. Hun er fundet i Esbjerg, hvor ingen har ville kendes ved hende. Hun har gået lidt hos en familie med børn og hund, som hun har affundet sig fint med. Hun skal ud til en familie hvor hun har mulighed for at komme ud og gøre lidt gavn.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1743

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Fanny er en smuk kat, som har boet i en stor katteflok. Derfor fungerer hun fint med vores andre katte. Hun er ret rolig og kælen, og vil gerne have en ejer, som har god tid til hygge og nus., Fanny skal bo i hus med have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0900

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Kokos er en super kælen og nysgerrig kat. Hun vil gerne være med hvor det sker. Går fint sammen med andre misser, Hun er en fundet udenfor og skal derfor have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Onu har holdt til på en tankstation i en periode, mon han er sat af en bil? Han er en meget kælen fyr, som smyr sig op ad dine ben for kontakt og som altid er lige i nærheden. Han er legeglad og får tiden til at gå med at lege og drille de andre killinger, han bor sammen med. Han vil ikke have spor imod at bo hos dig, som gerne vil have en meget opsøgende og kontaktglad kat, men også måske have en mere, så han får en legekammerat. Vi tror også, at han på sigt gerne vil have lov til at komme ud

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1733

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Rylle er kommet ind med sine søskende, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Rylle er MEGET madglad og snakker med det samme, man begynder at rode med posen med grønt. Hun er meget udadvendt og vil gerne spise af hånden. Hun er inde her hos os og skal ud sammen med sine søskende eller til et andet marsvin.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1643

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Smukke Marona har holdt til ved et autoværksted i en periode. Hun er en dejlig stille og rolig, sød, kælen og omgængelig, men kan også sige fra, når det bliver lige rigeligt. Hun vil trives i de fleste kattevenlige hjem, hvor man respekterer hendes signaler nok helst som både inde og ude mis

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0269

Kat: Killing, sort

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Solejme er en rigtig sjov, kærlig kat, som altid er med på lidt sjov og ballade. Hun er dog også rigtig glad for at blive nusset lidt bag ørene. Hun er både steriliseret, øretatoveret og vaccineret.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0388

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Her ser i skønne og meget smukke Chili. Der er ingen tvivl om at Chili er ret så sikker på at mennesket kun er til for hende. Hvis ikke man giver hende opmærksomhed, ja så ligger hun sig ovenpå vores fødder så vi nærmest falder over hende. Hun er en herlig familie kat som uden tvivl kan blive børnenes bedste ven da hun er meget tolerant, overkærlig og meget legesyg. Hun har det super med andre katte og hun hilser dagligt på vores hunde. Hun vil kun til et hjem med have og hun er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0428

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Maggie er en lille sød killing. Hun er lidt nervøs overfor fremmede mennesker og har brug for en tålmodig familie, til at bringe hende ud af skallen. Hendes navn betyder perle og hun vil blive perlen i din familie.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Jupeter og hans 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Jupeter er en lille nysgerrig og livlig og sød fyr med en charmerende, nemt genkendelig og lidt speciel ørestilling, som ikke passer til hans gode humør. Han vil trives i de fleste hjem nok bedst med mulighed for også at komme ud og evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1030

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Scooter er en dejlig killing, som gerne vil bo et sted hvor han kan komme ud og få brugt noget krudt. Han vil meget gerne flytte sammen med en af sine søskende. Han blev sammen med missemor og 4 kuldsøskende smidt ud af sin ejer

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0196

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Tilde er klar til at flytte hjemme fra d. 20/11-14

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0688

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Valdemar har søgt ly foran en dør, for at undgå regn og blæst. Ejeren til hjemmet tog sig af Valdemar, efter han det meste af dagen, havde siddet våd og kold på samme sted. Der blev nu spurgt i nabolaget, om der var nogen der kendte til Valdemar. Men ingen savnede ham. Nu søger Valdemar et hjem, hvor han kan føle sig hjemme, og altid kan finde ly og sikkerhed. Har din familie mulighed for at give Valdemar det?

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0629

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Stampe er fundet ved etagebyggeri i Aalborg, fremlyst uden held. Derfor leder Stampe nu efter et nyt hjem. Han er en fantastisk god og kærlig kanin, som er meget kælen og vil derfor passe godt ind i en familie med børn.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Milla blev afleveret på et dyrehospital. Hun er en tillidsfuld, sød, venlig og kælen mis med en god motor, men også nysgerrig og vil trives i de fleste hjem måske som indekat

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1649

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Kaninerne Perle, Perle, Vims, Pjuske og Stampe er kommet til os, fordi kredsformanden har hjulpet en familie, der havde fået for mange dyr. De er alle meget vant til at være i hænder og kan lide det, ligesom de nyder at hoppe frit omkring i vores kaninvoliere. Nu søger vi bare efter dig, som gerne vil overtage en af dem og som har tid, plads og lyst til en kærlig hoppeglad kanin

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0967

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., dejlige Ollie er en skøn legesyg killing der elsker selskab., ring til ham på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-1062

Hund: Fransk bulldog/ Beagle

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 7 måneder.

Lulu er en charmer! Blanding af fransk bulldog og beagle, og helt klart aktivitetsniveau efter beaglen. Hun er her pga. manglende tid i en børnefamilie og søger nu nyt hjem. Hvor der er tid til hende, masser af gåture og hvor hun kan være en aktiv del af dagens gøremål. Hun skal ikke til hjem med kat! Hun vil gerne med i bilen og leger gerne med andre hunde. Fin størrelse til Jer der mangler en aktiv og skøn pige i familien

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Årets Dyreven 2014 er Dan Herlev Jørgensen

Årets Dyreven 2014 er

Dan Herlev Jørgensen

LUK DETTE VINDUE

Vind et Vild med Dyr spil

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind brætspillet 'Vild med Dyr'. Spillet er en sjov dyrequiz for hele familien fyldt med skøre spørgsmål og opgaver om alt fra bænkebidere til blåhvaler.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.