Brande Internat

Ref: 15BK-1-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Lillepigen er kommet sammen med bl.a. Emil og Fido og er en køn ung kat,sød og kælen, og lidt tilbageholdende. Hun har været ndekat til nu, hvilket hun sikkert vil trives med fortsat at være i dit kærlige, rolige hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1096

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Edward er en helt skøn kattedreng. Han er livlig og glad og altid med på lidt sjov. Han kan lide at gemme sig og kommer farende, når du mindst venter det. Han er god til alle mennesker og kan lide at have nærkontakt med dem, gerne i favnen. Kom og besøg Edward alle dage mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0379

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Pella er en god, gammeldags rundstrikket gråmis, dog med den afvigelse, at hun ikke har mere end en lille halestump. Hun blev fundet ved et plejehjem på Amager, hvor hun holdt til. Pella er sød, kælen og er glad for mennesker. Andre katte bryder hun sig ikke om, men derimod hunde er hun meget interesseret i og hilser gerne på dem med et kys. Pella skal bo i hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0435

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Petra er kommet ind sammen med Rocky, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Hun er meget nysgerrig og ofte på vagt, da hun godt kan være lidt skeptiske. Hun bryder sig ikke om at blive løftet, men er glad for godbidder og for at hoppe rundt. Hun skal ud sammen med sin søster Rocky og gerne til et hjem med chinchilla erfaring. De vil gerne spise fra hånden og er ikke egnet til børn.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0191

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0252

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Mimis ejer kan ikke have hende mere pga. allergi. Hun er en dejlig, rolig og kælen, voksen kat. Hun er selvstændig og kommer selv, når hun har lyst for at blive snakket med. Hun er vant til andre katte og børn samt til at være hyggemis inde, når hun har lyst, men elsker udelivet og er en rigtig dygtig jæger.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Sofus er en rigtig dejlig stor hankat på godt 4 år. Han er doven og bevæger sig, kun når det er nødvendigt som når han skal hen og have mad. Udover at være doven, er han en rigtig kælepot og elsker at blive kløet bag ørerne. Kom besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis man gerne vil have en rigtig sofa doven kat.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0126

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Sofus er en dejlig blød og vamset lille hankat :-) Han er en rolig hygge-fis, som nyder at slænge sig i solen.. Sofus er ikke glad for andre katte, han trives bedst som "ene-hersker" :-) Sofus er til gengæld god med børn, og vil gerne løftes..

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0062

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 år og 11 måneder.

HUNKATTEN FRYNSE. Her har vi den allersødeste mispige. Hun hedder Frynse. Vi kan simpelthen ikke finde hendes ejer, selvom hun er øretatoveret. Så nu prøver vi at appellere til alle jer derude: Er der nogen, som kunne tænke sig at give Frynse et godt, kærligt og ansvarligt liv på trods af hendes alder? Man kan ikke se på Frynse, at hun er så gammel, for hun er i ualmindelig god stand og super velfungerende. Og så er hun kærlig, social og i mødekommende. Andre katte er dog ikke noget for Frynse-missen. Hun er rolig og virkelig nem, bare hun får sit foder, lidt kærlige klap og snak, og ellers har lov til at være ude eller inde som det nu passer hende. Frynse er steriliseret + øremærket. Pragtfuld mispige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Lille søde Blue er en rigtig kærlig og kælet kat men er lidt tilbageholdende når det gælder nye mennesker, han ikke kender. Han er ikke til for meget larm eller støjende lyde, så en familie med et par halvstore børn eller ingen børn ville han blive glad for. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0201

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Reserveret til nyt hjem. Organisten blev fundet sammen med fem andre unge marsvin i en park i KBH. Hun var desværre drægtig ved ankomst og fødte herefter 5 lækre unger. De er så småt ved at være klar til at forlade reden og mor vil derfor gerne finde et hjem også. Hun har før gået med at andet hunmarsvin og det gik fint, derfor vil hun gerne ud enten sammen med en af sine unger eller hjem til et andet marsvin. Nogle af ungerne kan ikke fravænnes endnu, derfor kan hun kun reserveres. Der er meget lyd i hendes.

Bornholms Internat

Ref: 15AH-1-0042

Hund: Shetland sheepdog

Køn: Han

Alder: 8 år og 5 måneder.

Elskelige Pelle søger et nyt hjem på grund af en flytning., Selv om Pelle er lidt op i årene, er der stadig mange gode år tilbage i ham., Han er glad når familien kommer på besøg, med børn. Vant til at køre i bil., Pelle kan ikke lide tordenvejr, eller fyrværkeri, men hvem kan det ?, Sætter sig pænt og løfter benet, når han skal have gå-selen på., Pelle kan man kun blive i godt humør af.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden daglig mellem 14-16 eller ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0230

Hund: Puli/Jack Russell terrier

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Jack er kommet på internatet fordi hans ejer er død. , Det betyder desværre også at vi ikke har ret mange informationer om hans liv. , Her på internatet er han en kvik springfyr, der elsker at lege, grave og snuse, andre hunde er ok - hanhunde er dog ikke et hit. , Jack kom hertil med lange puli- dreadlocks, og er derefter klippet ned. Så pelspleje vil være aktuelt i fremtiden.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0511

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Søde Aslan kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere, da hun havde fået allergi. Han var højt elsket hos hende og kan med både katte, rotter og hund. Især katte var han meget gode venner med. Han er ikke vant til børn, men vil gerne nusses forsigtigt. Der er stamtavle på ham, men er ikke medbragt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Theresa er en venlig ungkat. Hun har et kærlig sind og går stille omkring og nyder livet. Hun kan lide både børn og voksne, børn dog ikke hvis støjniveauet er konstant højt, så lidt større børn vil være at foretrække. Besøg hende dagligt mellem 14-16 i den frie åbningstid eller ring på 86480020 for at bestille en tid

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0053

Kat: Huskat, lys gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Nanni er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er rigtig sød og kælen, men fungerer bedst i et roligt miljø. Nanni ønsker sig et nyt hjem, sammen med sin søster Nunu. Hun har været indekat i sit tidligere hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 9 måneder.

Merci er en dejlig hunkat på 4 år som søger sit sidste hjem. Hun kommer fra et privat hjem, hvor ejer blev alvorligt syg. Hun er tillidsfuld og vant til anden kat og kom ind sammen med Pjevs. Hun er vant til at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0181

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Reserveret til nyt hjem. Snehvide er fundet i Riis Skov i Aarhus sammen med sin veninde Snebold. De er meget glade for hinanden og derfor vil det være en stor fordel, hvis man er interesseret i at adoptere begge kaniner sammen., Begge er rolige og gode til børn, og vil derfor passe godt ind i det fleste familier., Interesseret i Snehvide og Snebold, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0453

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde, lækre Frederik er helt sin egen. Han elsker at nusse og kæle, men det kan godt blive for meget for ham og så siger han fra med blød markering med tænder eller klør. Nogle gange er han også så ivrig efter opmærksomhed, at han slår poter og klør om din hånd og trækker den hen til sig for at blive kløet bag ørene. Derfor mener vi at det vil være bedst for ham at komme ud til et hjem uden børn eller større børn som er vant til katteadfærd. Han elsker også at være udenfor, derfor skal han til hus og have. Vi tror sagtens han ville kunne fange en mus eller to.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Smukke søde Mia-Maja er en super dejlig lille pigekilling. Hun er venlig og sød. Hun kan lide de fleste også børn. Hun er god til at sige fra, når hun vil være sig selv. Mia-Maja vil være rigtig glad ved et par større børn som selskab. Besøg Mia-Maja i den frie åbningstid daglig mellem 14-16 eller bestil en tid på 86480020 for besøg

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0490

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år.

Skønne Emil blev fundet ved Gadstrup og ingen har savnet denne dejlige bamse. Han kan godt være territorial i bur, så derfor vil livet for ham være bedst, som frikanin inde eller udenfor. Han er meget glad for selskab af en anden kanin. Børn skal være i en stor alder og skal kunne respektere, at nus er på hans præmisser. Han er pt. inde-kanin.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0339

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 11 år.

Wauw! Hvem skulle tro, at denne festlige lille fyr i virkeligheden er pensionist. Der er fuld fart over feltet, som der jo ofte er hos dansk-svenske gårdhunde. Så Ricko har brug for en meget aktiv og frisk ejer, som kan gå lange ture og aktivere ham ellers kommer han til at kede sig. Vi kender ikke så meget til hans baggrund, men vi tror ikke, at han har lært at være alene hjemme. Det skal han derfor øve sig i. Han bliver nemlig utrolig ked af det, når vi går fra ham., Han har en lille mislyd på hjertet, men vores dyrlæge mener ikke, at det har nogen betydning for ham. Vægt. 9 kg.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Chanti er en ekstrem dejlig kat meget social og kærlig. Hun er utrolig hyggelig, placerer sig de steder hvor der er mest hygge, gerne hvor man kan betragte lidt af naturen samtidig. En del af dagen bruger hun nemlig udenfor, når vejret er godt findes der ikke noget bedre. Meget af tiden har hun selskab af en anden kat, en hun elsker meget højt "nemlig hendes mor". Kunne man mon finde en familie som ønskede to dejlige smukke katte, så er muligheden her, de holder meget af hinanden og er rigtig gode sammen.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0021

Kat: Huskat, gråstriet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Pussy er en stille og rolig dame, der ikke bryder sig om de vilde udskejelser. Hun er kælen og MEGET rolig! Hun har det ikke alt for godt med andre katte, vil gerne have sine ting for sig selv. Vi formoder Pussy sagtens kunne trives som indekat.. Har du et stille og roligt hjem, hvor Pussy må ligge på skødet?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0088

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Pjevse er en meget forsigtig men også meget kærlig ung hankat. Han skal lige lære fok at kende inden han tør nærme sig. Børn ikke en så stor mulighed hos ham, da han ikke er til meget støj og vild leg. Han er mest til faste rammer i hverdagen. Har I lyst til at give ham en ny start, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0557

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Damsey (tv.) blev fundet herreløs i Hørsholm. Han er ikke håndtam, men synger gerne. Han er sat sammen med en anden han og de hygger fint sammen. Han er inde-fugl. KAN KUN RESERVERES

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1067

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Reserveret til nyt hjem!!, Tammy er en smuk pige på ca 2½ år. Hun er rolig, hun er venlig, hun er kærlig. Har du lyst til godt men roligt selskab, er Tammy et rigtig godt bud., Ring til hende på 86480020 og kom på besøg

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0275

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0168

Kanin: California blanding

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Fløsen er en rigtig kælepotte, som elsker at blive nusset om. Hun er vant til at gå frit i en lejlighed og er 100% renlig. Hun kan ved for mange vandholdige grøntsager få lidt stressmave. Hun er vant til at hente sin tidligere ejer ind i seng og selv hoppet i sin kurv, når det blev aften. Hun er trænet i ikke at spise ledninger og elsker at lege med aktivitetslegetøj. Hun er blevet passet sammen med en hund uden problemer.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0290

Kanin: hermalin/dværg kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Skønne Luke kedede sig i lejligheden og var begyndt at blive destruktiv. Han er en meget nysgerrig kanin, der har behov for lidt mere. Han er en utrolig sød og meget omgængelig kanin, der var højt elsket af sin familie. Han lå tit i sofaen, klar til at blive nusset og puttet. Kæl er på hans præmisser, men når det sker så kan du godt regne med at blive kysset af ham. Han skal ikke ud til andre kaniner eller til børn, det skal være en kyndig kaninperson som kan aktivere ham. Han er renlig og kan komme når man kalder. Hos os er han ude-kanin og hvis der er nogen der har en sød dame-kanin, så vil han gerne prøve at få hende som ven. Han er kastreret, men der skal være en plan B hvis sammensætningen ikke lykkedes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Skønne Sally er en killing på 7 måneder. Hun har et venligt og roligt sind. Hun vil rigtig gerne lege og være sammen med mennesker. Hun nyder en hvilken som helst opmærksomhed, bare hun er centrum, så et par børn og lege med, vil absolut være dejlig. Besøg Sally dagligt mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0237

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Sigmund er en rigtigt flot blå og hvid fyr. En rigtig bestemt herre, der lever livet i hans eget tempo. Han er legesyg, og opmærksomhedssøgende, når det lyster fra hans side. Ville ikke umiddelbart passe ind i en børne familie.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0243

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 1 uge.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0189

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Vi har for tiden ingen katte til formidling.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0461

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år.

Her ligger magelige Findus, som elsker at nuppe en lur. Han er en meget sød og kælen kat som er kommet fra et dødsbo. Findus er vant til at bo i hus med have og med kattelem. Han er kommet fra landet så han kender ikke til biler eller andet trafik. Han virker til at være god med andre katte og vi er sikre på at han vil være en god musefanger.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Mejses tidligere ejer er desværre død så nu søger denne lille pige et nyt hjem. Mejse er en tillidsfuld, sød og kælen kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Maria er en meget sød og smuk kat, som er kommet hertil, da hun ikke kunne enes med familiens andre katte. Hun er en bestemt dame, som siger fra når hun har fået nok, derfor skal hun helst ikke ud i en familie med mindre børn. Hun elsker at være udenfor i naturen, hun skal derfor gerne til en familie, hvor dette er muligt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Salvie er en ualmindelig smuk kat med sin helt egen personlighed. Vil du have godt selskab uden absolut at skal have en kat på skødet hele tiden, er Salvie et godt bud. Salvie har en øjenskade på det højre øje og hun har kun meget lidt syn på øjet. Det er ikke behandlingskrævende og giver ikke Salvie problemer. Hun kan lide at ligge og betragte livet lidt på afstand. Ring til hende på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0001

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Simba er en dejlig stor bamse killing. Er man til stor kat med lidt personlighed men samtidig kælen og en puttetrold, så kom og besøg Simba alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0295

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Magnus er en skøn og tillidsfuld dreng. Han er stille og rolig og elsker når han får opmærksomheden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Milli er en lidt stille pige og ikke så fremme i skoene, som så mange andre på hendes alder. Hun skal se mennesker an på afstand men, når hun så føler sig tryg nok kommer hun frem og er den dejligste og kærligste lille missepige man kunne tænke sig. Har I lyst at besøge hende og se om hun synes om jer kan man besøge hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Smukke Pax er en pragtfuld blandingskat med en smuk og lækker pels. Han er legesyg og skøn. Pax er kommet hjem fra plejefamilie. Pax er en rolig killing og skal nok ikke til helt små børn. Ring til Pax for fremvisning på 86480020 eller besøg hende i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år.

Sandra er en kælen, venlig og meget rolig hun kat. Hun hjælper i øjeblikket med at bestyre kontoret her på internatet, og helst midt på tastaturet, eller foran skærmen. Hun skal helst ikke gå glip af chancen for en kæletur. Vil du have kærligt og roligt selskab, så er Sandra din nye kat. Ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0436

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Rocky er kommet ind sammen med Petra, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Hun er nysgerrig og den mest håndtamme af de to. Så er hun enormt sød, men lidt forsigtigt. Hun skal ud sammen med sin søster Petra og gerne til et hjem med chinchilla erfaring. De vil gerne spise fra hånden og er ikke egnet til børn.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0061

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

HANKATTEN GREGERS. Gregers her er en lækker knægt, stor, muskuløs og nøjagtig lige så mild og kærlig, som han er stor. Selv overfor andre katte. Og så er han svært glad og tillidsfuld overfor mennesker. Gregers er typen, som nok skal bo i stalden, i et sadelrum eller i det hele taget have sin faste gang i et isoleret udhus/garage/fyrrum eller lignende. For Gregers holder af at markere nye omgivelser, dvs. strinte. Her på stedet er han dog holdt op med det indendøre. Han er super elskelig og kærlig, og vil være et hit hos kærlige mennesker, gerne med store børn, hvor man vil bruge tid på at snakke meget med ham, for han er temmelig social. Skønne Gregers er kastreret og øremærket og skal absolut kun til hus og have. Pragtfuld misdreng.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1049

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Balder er en stor dejlig rød hankat men er meget forsigtig når han møder nye mennesker og der sker nye ting. Han skal have tingene stille og roligt men når han er faldet til er en sengeputter kærlig og vil være med i alt hvad der sker. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0239

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Rosa er en meget kælen og kontaktsøgende missepige, der søger et kærligt hjem med udemulighed. Hun nyder rigtig godt af masser af opmærksomhed og kæl. Her går hun fint med de andre misser. Hun er fundet i en kælder, hvor hun ikke hørte til.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0238

Hund: Jack Russell terrier

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Felix er en skøn og meget glad hvalp på 6mdr, hvor tidligere ejer desværre ikke kunne have ham mere. Felix, har ikke gået til træning og kender derfor ikke til diverse kommandoer. Han er desuden heller ej blevet socialiseret og har derfor ikke mødt ret mange hunde. Dog er han så ung, at både socialisering og kommandoer kan indlæres. Han er en meget imødekommende hund, som gerne hilser på alle han møder. Felix er en meget energisk hvalp, som skal til en familie, hvor hans energiniveau kan blive stimuleres. Derudover foretrækker vi at Felix kommer ud til en familie, som har kendskab til Jack Russel racen. , Kunne du tænke dig at høre mere om Felix, så kontakt endelig Nordjyllands Internat på tlf. 88 77 03 07

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0258

Fugl: kanariefugl

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Lilje her er fundet i en have. Hun er håndtam og meget flot og vil sikkert synes om at bo hos dig, som har andre kanariefugle, som hun må være sammen med. Hun er energisk og livlig, nysgerrig og opmærksomhed og kan godt lide at man snakker til hende. Vi har kaldt hende Lilje pga hendes smukke gule farve som påskeliljerne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Smukke Miku er en pragtfuld pigekat på knap 9 måneder. Hun har et mildt og venligt væsen. Hun har en blød og meget smuk pels. Miku hører til i den rolige ende, og skal ikke bo sammen med helt små børn, men et par halvstore børn med god tid og lyst til en rigtig kælekat, vil være sagen for Miku. Besøg Miku daglig mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Så er missemor Kate, som kom på internatet i sin tid sammen med sine små killinger, tilbage fra sin plejefamilie og klar til at undvære sine unger og os :) til fordel for sit nye liv og hjem. Hun er en spinnende, køn og meget charmerende, kælen og imødekommende mis, som vil trives godt i et selskabeligt og kærligt hjem, hvor hun måske også gerne vil have lov at komme ud og udforske natten og måske agere "fanger"

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0302

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Jim er kommet til os sammen med Emil, Fido og Lillepigen. Han har været ren indekat i sit unge liv indtil nu, og er en sød og kælen, lidt forsigtig fyr, som sikkert vil trives med fortsat at være indekat i dit rolige, kærlige hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Frika er en rigtig smuk og dejlig rød/hvid hunkat på knap et år. Hun er stille og rolig ikke legesyg mere som hun har været. Mangler man en fjernsyns/sove kammerat til sofaen eller sengen, så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0152

Skildpadde: Mokusskildpadde

Køn:

Alder: 1 år.

Viceværten hos en boligforening i Aalborg Øst, fandt Michelangelo i en container i et gammelt akvarie med sort vand og få sten i. , Dyreambulancen rykkede ud, og nu har Michelangelo fået et dejligt akvarie, indtil han forhåbentligt snart får et nyt hjem., Da Michelangelo stadig er meget ung, kan vi endnu ikke bestemme kønnet med sikkerhed.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0325

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Ninka er blevet fundet af 2 skolepiger da den hoppede rundt, og det er ikke lykkedes at finde frem til ejeren. Den er rigtig køn, meget sød og kælen, ung hun, der elsker at komme ud at hoppe rundt og undersøge og at være på skødet i dine kælende hænder.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0323

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dexter har boet sine mennesker, anden kat og en hund. Han har været ren indekat til nu. Han er en rigtig hyggemis og vil trives i de fleste hjem, sikkert også som indemis fremover men heller ikke have noget imod at få lov at komme ud også, når den lige er faldet til i sit nye hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0104

Kat: Huskat, rød / creme

Køn: Han

Alder: 1 år.

Lion er bare en flot fyr! -Og han ved det godt selv :-) Han er utrolig social, og sætter gerne selv "gang i gaden", hvis der bliver for kedeligt. Lion har det fint med andre katte, og ønsker sig et hjem med adgang til have..

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0338

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Hr. Mille, som er en dreng, kan ikke blive boende i sin familie, fordi han gerne vil være inde og udemis og naboerne ikke er tilfredse med det. Det er en sød og kælen meget social anlagt og kontaktsøgende ung kat, som er vant til at bo i en børnefamilie og med egen hund og god i omgang med andre katte også. Elsker at lege f.eks med bold og at ligge på skødet og at komme på eventyr i det grønne og som følger en rundt der hvor man går og står.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Luka har været omstrejfende igennem længere tid. Hun er en livlig og eventyrlysten pige, som ikke lader noget spændende gå forbi sin næse. Meget opsøgende og kælen og elsker kontakt med enhver. Hun vil trives i et kæleglad og selskabeligt hjem med gode naturområder at regere i.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0182

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Reserveret til nyt hjem. Snebold er fundet i Riis Skov i Aarhus sammen med sin veninde Snehvide. De er meget glade for hinanden og derfor vil det være en stor fordel, hvis man er interesseret i at adoptere begge kaniner sammen., Begge er rolige og gode til børn, og vil derfor passe godt ind i det fleste familier., Interesseret i Snebold og Snehvide, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 8 måneder.

Søde Silke er en voksen kat på 6½ år. Hun er meget venlig og rolig. Hun har en smuk og dejlig pels. Silke skal ud til en familie, hvor børnene for længe siden er flyttet hjemmefra og hvor der er behov og lyst til rigtig godt selskab. Silke vil nyde at få et roligt og trygt hjem, hvor hun må ligge i sofa og seng i det hele taget være det hun er, NEMLIG fantastisk selskab. Besøg hende dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Tootsie tager på trods af sin unge alder livet med ro. Hun er en rar og venlig pige på 8 måneder. Tootsie har et roligt og mildt væsen og bryder sig absolut ikke om små børn, der løber og larmer. Tootsie er mere til sofa og aftenskaffe og godbider. Har du lyst til at få en sød og rolig kat, så kom og besøg Tootsie daglig mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Energiske Polly elsker stort set alle mennesker hun møder. Hun er kærlig, kælen og har nogle fantastisk smukke aftegninger. Hun elsker at putte sammen med mennesker og andre dyr. Hun er også helt vild, når nogen vil lege med hende. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Oliver er 1 ud af et kuld på 6 der mistede deres missemor da de ikke var ret gamle og måtte i plejefamilie. Nu er de alle kommet tilbage og er klar til at finde deres nye hjem et sted ude i verden hos nogle mennesker de synes om. De er alle super kælne, fulde af energi, sofa hyggekatte og ikke mindst legesyge. Kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Lauritz har et rigtig godt humør. Han er en stor og fyldig hankat, som vil fungere bedst med både at komme ind og ud. Han er god til børn, og virker ok med hunde., Med Lauritz er det kærlighed ved første blik, så kig forbi og se ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Lækkermåsen her hedder Trikker. Han er en skøn cremerød kat. Han er præcis så venlig og godmodig, som han ser ud. Trikker er ikke til mindre børn. Han syntes livet skal tages med en vis ro. Ring til ham på 86480020. så finder vi en tid for besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

James, i daglig tale kaldet SIR JAMES, han er smuk og dejlig og han ved det. James har en smuk blå pels, store dejlige øjne og et ualmindelig snobbet væsen. Han går sin vej, når han ser og hører børn, har en absolut forkærlighed for ældre mennesker. Har du lyst til en sød og kælen kat, der ikke absolut skal ligge på skødet hele tiden, så besøg James alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Baghera opfylder sit navn rigtig godt, da han ligner en lille panther. Sort og slanke ben, men hans krop er lidt større end slank. Han er sød og kærlig, men skal lige kigge folk an, før han tør gå hen til dem. kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0543

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Mejse er kommet til os, da ejer havde fået allergi. Hun har før gået med et andet marsvin og vil meget gerne finde sig en ny ven. Hun har før været den der var øverst i hierarkiet. Hun er et lidt forsigtigt marsvin, men vil meget gerne nusse i ens hænder. Hvis man ønsker sig to marsvin, kan man evt. sætte hende sammen med en af vores kastreret hanner. Hun er inde-marsvin hos os og farven på billedet driller lidt, da hun er helt sort.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0351

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Dexter er en lidt genert pige, der er kommet ind sammen med sin søster Didee. Ejer havde desværre ikke tid til dem mere. Hun er en rolig pige, der skal ud til en der har erfaring med marsvin. Hun ville kunne blomstre med tålmodighed og kærlighed, i de rette hænder. De to damer skal ud sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Flotte Mary er nu blevet en smuk stor killing. Hun er den sidste tilbage af hendes kuld og venter bare på at de rette mennesker, som vil gøre forsøget med at tage hende med sig hjem. Hun er en meget forsigtig kat som lige skal se mennesker an før hun tør gå hen til dem, men når hun så er tryg ved det, er hun den sødeste og mest kælne kat. Har du mod på hende så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0082

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

HANKATTEN NANOQ. Her er Nanoq, og han er lige så sød og kærlig, som han er smuk. Han elsker at ligge og følge med i hvad der foregår, og han kalder gerne for at få opmærksomhed, nusses bag ørerne og andre dejligheder. Han er stille og rolig, og skal helst være enekat i sit nye hjem. Han er en super velfungerende missedreng med en dejlig social tilgang til mennesker. Nanoq er kastreret, chippet og vaccineret 1.gang. Han skal kun til hus og have. Skøn hankat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Søde Miau er en rigtig puttetrold og elsker at hygge i sofa og seng, hvis hun kan få lov til det. Hun er også en snakketrold så mangler man en man kan få en god snak med så kom og besøg Miau alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0491

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Skønne Ida får sig lige en lille lur. Hun er desværre døv men dette forhindrer ikke denne søde pige i at være meget kælen og kontaktsøgende. Ida er fundet herreløs i Køge, så hun har været udekat. Men da hun er døv skal hun være inde-kat hvor hun evt. kan få lov til at komme ud i sele eller voliere.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0450

Marsvin: Langhåret Himalaya

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Smukke Darling blev fundet på Toftegårdsplads i København. Der er ingen der har savnet hende, så hun søger nu et nyt og stabilt hjem. Hun er lidt forsigtig anlagt, men i de rigtige hænder, vil hun kunne blomstre. Hun vil meget gerne til et hjem der har forstand på marsvin og som måske har et pigemarsvin, hun kan gå med. Hos os er hun inde-marsvin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Soffie er en utrolig skøn og rolig killing. Hun er kommet til meget underernæret og er nu i gang med at tage på. Hun er ikke den mest legesyge men er en rigtig skødekat. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0269

Hund: Dværg pudel

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 3 måneder.

Milla er højt elsket, hvor hun kommer fra, men desværre er den ene part af ægteparret kommet på plejehjem og den anden har ikke overskud. Derfor søger skønne Milla nu sit nye og blivende hjem. Hun er ikke vokset op med børn, men hun kan rigtig godt lide dem, hvis de er rolige og fornuftige, da hun er en lidt forsigtig pige. Hun ønsker sig hus med have. Hun gør en del og skal derfor ikke i lejlighed eller rækkehus. Hun knytter sig meget til sine mennesker. Hun er lidt forsigtig med andre hunde, da hun sidste år blev overfaldet af en anden hund. Kan være alene hjemme. Ikke super glad for at køre bil, men bliver dog ikke køresyg. Tænker hun kan trænes op i det lige så stille. Hun er meget social og kærlig. Hun er et legebarn og elsker pivdyr, og lange ture ved stranden holder hun af. Hun er vant til at sove i sengen og vant til at være i møblerne. Hun mangler meget en ny bedste ven, som har tid til hende og gider at gå mange ture.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0190

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0331

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Stampe er blevet fundet hoppende rundt i en have, men ingen i omgivelserne vil kendes ved den. Hun er meget sød og tillidsfuld og vant til at være med mennesker og i hænder og særpræget med et blåt og et brunt øje

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Mille blev efterladt sammen med Magda da deres tidligere ejer flyttede. Mille er en kærlig og rolig pige, meget kælen og tillidsfuld. Hun vil kunne passe ind i de fleste familier.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0135

Hund: Husky blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Jason kom til Danmark fra et fransk internat. Desværre kunne han og den danske hanhund i hjemmet ikke forliges, hvorfor han søger sit blivende hjem. Han er kastreret og vurderes til at komme fra god opvækst. Han kører meget gerne med i bilen. Han er vant til at sidde i transportbur. Super lærenem, her på internatet bruger vi klikkertræning. Han er renlig, kan være alene hjemme i op til 4 timer, men kan med tiden naturligvis lære at være det længere. Han er meget kærlig og kysseglad. Han tager godbidder fra hånd meget nænsomt. Han leger rigtig fint med tævehunde her på internatet. Men kommer i clinch med hanhundene. Hans sprog er veludviklet. Han er teenager, stor og lidt voldsom når han er glad. Da vi ikke kender hans historik vedr. børn, skal han ikke i hjem med børn. Han er huskyblanding og skal derfor til et aktivt hjem, hvor man er klar til en teenagerhund med højt aktivitetsniveau og hvor man har erfaring med Husky. Og hvor man tålmodigt giver ham chancen for at falde til

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0078

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Sailor er en sjov lille størrelse! Han ligner en lille killing på 12-16 uger, men det er han ikke. Han var en lille slank mis, der så noget forhutlet ud da han kom hertil. Han har været i pleje med både hund og kat, men dem brød han sig bestemt ikke om! Han vænnede sig til kattene, men kom ikke hvor hundene var., Derfor søger han nu et roligt hjem, uden små børn (eller med rolige børn), uden hund og uden katte eller med rolige katte. Han er meget nysgerrig og vil gerne ud og udforske verden, i hans eget tempo. Han er en kærlig kælepotte, der ikke ved hvad ben han skal stå på, for at blive nusset mest muligt., Kan Sailor bo hos dig? , Kontakt os på tlf 97564517

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0458

Hund: Belgisk hyrdehund-Schæferblanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 1 måned.

Her er herlige Sasja. Ejer kunne desværre ikke have hende mere pga. sygdom. Hun har før været på et andet internat, fordi familien ikke havde tid dengang. Hun er en stille og rolig pige, der snakker lidt og er glad for at blive børstet. Hun elsker lange ture og har intet problem med at køre i bil, bus eller tog. Hun knytter sig meget til sine mennesker og er vant til børn fra 4 år og op. Hun kan ikke med katte eller andre mindre husdyr. Han-hunde trives hun fint med, men kan ikke med tæver. Vi oplever at hun er god til at gå løs, og følger fint med. Er bange for fyrværkeri. Hun kan være alene hjemme i op til 8 timer og kan nogle kommandoer. Hun er en meget livlig dame, der gerne hopper op af en. Vægt 30 kg.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0291

Hund: Mops

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 4 måneder.

Charlie og Chilli er to skønne voksne Mops, som har boet sammen hele deres liv. De har boet hos deres ejere i et række hus med indhegnet have, men familien er blevet udvidet og har en meget travl hverdag, som ikke tilgodeser Charlie og Chilli tilfredsstillende. De er begge et par dejlige, sjove og selskabelige hunde. der er vant til at blive luftet mest uden snor, at køre i både bil og og tog og kender de almindelige ord fra hundeskolen. Vi søger et nyt godt hjem til dem,gerne sammen. De vil evt. være godt selskab i et voksent/ modent hjem også, evt. hver for sig, hvis andet ikke er en mulighed.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0456

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 4 år og 2 måneder.

Messi er kommet hertil pga. skilsmisse og fordi barnet havde fået allergi. Han er en sød og meget aktiv fyr, der har en del jagt i sig. Han kan fint med andre hunde og er meget god i sit hundesprog, men nogen kan have lidt svært ved at læse ham. Han kan godt være usikker ved nye mennesker og nogle mænd. Han kommer ved indkald og kan kommandoerne sit, dæk, pote, rul rundt, bliv og søg. Han kan med børn fra 10 år og op, men kan godt være lidt voldsom. Han er bange for fyrværkeri. Han er renlig og elsker at ligge i sengen. Han kan være alene hjemme en arbejdsdag og skal til hus med have. Han er en hund med meget lyd i, som vil elske at blive brugt til træning og en ny ejer skal have erfaring med racen. Vægt 20 kg.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0192

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Nicko er kommet til os, da hans tidligere ejer er blevet alvorligt syg. Han er en dejlig og tillidsfuld dreng som elsker opmærksomhed. Han ser lidt forsømt ud, men det kan man nemt lave om på med godt foder. Han skal have mulighed for at komme ud at løbe.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Dejlige lille Mikkel er klar til et nyt hjem. Han er en dejlig lille glad killing, der savner et nyt hjem. Ring til ham på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Rose er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Hun er den eneste pige i hele kuldet og kan godt virke lidt selvstændig i forhold til hendes brødre, men er stadig en rigtig kærlig kat og elsker at blive nusset og leget med. Har du lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

George var noget medtaget af det hårde liv med at forsøge på at klare sig derude, når man ikke har sin menneskefamilie mere, men nu synes vi det er ved tiden og at han er klar til sit nye hjem og familie. Han er en venlig, kælen, spinnende og rolig, imødekommende fyr, som vil trives i de fleste hjem helst med muligheden for også at måtte komme ud i naturen

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Hunkatten Bitsy. RESERVERET TIL NYT HJEM. Denne søde missepige hedder Bitsy og er en kærlig moden mispige i sin bedste alder. Bitsy er nysgerrig på livet og alle dets tilskikkelser. Bitsy er lidt selektiv i forhold andre missekatte så hun skal videre i livet som alenemis. Hun skal til hus og have for at udleve sine missedrømme. Bitsy er øremærket og neutraliseret. Dejlig mispige.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0197

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 3 måneder.

Mollie var en del af boet, da hendes ejer døde. Hun er en forsigtig, men meget hengiven type, og man er derfor ikke i tvivl om at hun elsker samværet. , En sød forsigtig pige. , Mollie er endnu ikke klar til nyt hjem, men kan godt reserveres.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Summers ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem, nok helst med muligheden for også at komme ud

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Boline er en stor smuk sort killing. Hun kan godt virke lidt reserveret overfor fremmede men når hun lærer dem at kende, er hun en super kærlig og sød hunkat. Hun kan være lidt skræmt overfor nye ting og nye lyde, men det skal hun bare lære. Besøg hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Snow er kommet igen, fordi hans ejer ikke kan tåle ham pga allergi. Han er en smuk, meget, meget kælen og meget social mis,helt hvid og hører måske ikke så godt. Han er glad for alle mennesker og holder af katteselskab og vil gerne have et nyt kærligt hjem sammen med en anden jævnbyrdig kat, så han har selskab også af artsfælde,evt. som indekat men gerne med voliere

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0250

Hund: Jack russel terrier

Køn: Han

Alder: 7 år og 11 måneder.

Niki er en aktiv ældre herre på 8 år. Han har fungeret som familiehund, men mangler stimuli i sin hverdag. Han skal ikke ud til børn under 16 år, da han ikke er vokset op med dem., Niki vil helst være hvor familien er og elsker at blive nusset., Der er ingen problemer med at være alene hjemme og han kan fint med andre hunde. Vi søger et roligt, men aktivt hjem til den fine herre., Jack Russel kan være en gøende race, hvorfor han ikke skal til lejlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Lille Lykke er i øjeblikket i plejefamilie da hun er kommet her til uden sin mor og først er 12 uger i midten af Maj. Hun er smuk og fuld af spillopper men kan også være en rigtig hidsigprop. Har I lyst til en killing med gang i, så ring her til på 86480020, så arrangerer vi et besøg til hende hos vores plejefamilie

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0558

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Johannes (th.) fløj ind ad et vindue ved Johannesskolen i Fr.berg. Der er ingen der har savnet ham. Han er ikke håndtam, men synger gerne. Han er sat sammen med en anden han og de hygger fint sammen. Han er inde-fugl. KAN KUN RESERVERES

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0864

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Misty kom til kattehjemmet med en grim infektion i det ene øre. Den giver hende et lidt karakteristisk udseende, da hendes ene øre er krøllet sammen. Misty er en forsigtig men meget kærlig kat. Hun har ingen problemer med andre katte. Ring til hende på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0312

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde Mikala blev overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende mere. Hun er en sød dame, der har masser af temperament, men på trods af det ELSKER hun at blive nusset. Hun vil meget gerne til et hjem, hvor der var en rolig kastreret han-kanin, hun kunne blive venner med. Hos os er hun ude-kanin.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0093

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Oberst er en stor og flot charmør! Han kom desværre her til med en brækket tå, som nu er blevet amputeret :-) Han er enormt kælen og social, og vil gerne følge med at alt hvad vi laver. Han smyger sig rundt om benene, og vil gerne løftes op. Oberst er også MEGET glad for mad! Oberst vil passe godt ind i en familie med børn..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Søs er en skøn voksen hunkat. Hun er omgængelig og venlig. Hun har en skøn tæt pels, og veludviklede jagtinstinkter. Hvis du mangler en god musefanger, så giv Søs en god madskål, så rydder hun for mus på ingen tid. Ring 86480020 for besøg

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-1-0039

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år.

Karla er en ekstrem dejlig kat, meget social og kærlig. Hun er utrolig hyggelig, placerer sig de steder hvor der er mest hygge, gerne hvor man kan betragte lidt af naturen samtidig. En del af dagen bruger hun nemlig udenfor. Når vejret er godt findes der ikke noget bedre. Meget af tiden har hun selskab af en anden kat, en hun elsker meget højt "nemlig hendes datter". Kunne man mon finde en familie, som ønskede to dejlige smukke katte, så er muligheden her. De holder meget af hinanden og er rigtig gode sammen.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0197

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Pastoren blev fundet sammen med fem andre marsvin i en park i København. De blev alle indfanget og nu er ungerne klar til at få et nyt hjem. Han er en sød lille fyr, der ikke har prøvet meget i livet, så han søger et hjem gerne med andre marsvin, der kan fortælle ham at verden er god og fyldt med dejlige ting som persille. Han skal have en masse træning i hænder, så han kan blive en god ven. Hos os er han inde-marsvin. Han søger et roligt hjem, da han nemt kan fare sammen ved nye lyde. Men på trods af at han er genert, fejler stemmen intet. Han er kastreret d. 21/4.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0098

Kat: Huskat, langhåret, grå/hvid

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Cinderella er en gudesmuk langhåret hunkat. Hun er enormt kærlig, og "snakker" meget. Cinderella er meget glad for mad, og kalder gerne hvis hun er sulten :-) Hun bryder sig ikke om andre voksne katte, og ønsker sig et hjem med adgang til have. OBS: Cinderella kræver en del pelspleje.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Dejlige Lulu er en skøn og venlig hun er super godt selskab, da hendes temperament rolig og omgængelig. Selv om hun er under 2 år, har hun en voksen kats overblik og alt hvad hun gør er velovervejet. Kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0213

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Fjumse blev fundet løbende alene rundt i et villakvarter i Hjallerup. Desværre er der ingen der kender ham, så nu leder han efter nyt hjem. , Han er meget omgængelig, så et godt bud til en børnefamilie :)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0281

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Fies ejer er blevet væk og vi kan ikke finde vedkommende, derfor har hun brug for et godt nyt hjem. Hun er sød og har en dejlig snurrende lyd,- en rigtig kælemis som også elsker eventyr og oplevelser. Hun vil gerne bo i dit hyggelige og selskabelige hjem med muligheden for at komme på opdagelse i naturen og måske hjælpe med at fange en mus i ny og næ

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Cheeta er en dejlig smuk missepige med et flot asymmetrisk mønster i ansigtet. Hun har et venligt og kærligt væsen. Hun er i den rolige ende af killinge temperamentet. Hun leger, men ikke vildt. Hun er ikke en killing der går på væggene eller har næsen i alting. Hun er rigtig rolig. Besøg Cheeta dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0103

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Marcus er en flot slank ungkat. Han er kælen og elsker både mennesker og andre dyr. Små børn er han ikke helt så tryg ved men det kommer meget an på barnets fremtoning. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0214

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Vincent er en meget sød og kælen hankat, på næsten et år. Selvom han elsker at lege og har meget energi, så elsker han at putte og blive kælet for. Han er en meget eventyrlysten kat, som trænger til et nyt kærligt og trygt hjem, hvor han kan komme ud og lege i naturen.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0101

Kat: Huskat, sort / hvid

Køn: Han

Alder: 1 år.

Harvey er en super-duper dejlig hankat. Han var ret svær at fange et billede af, fordi han hellere bare vil krammes! Et ideelt hjem for denne lækre sag, ville være i en børnefamilie, hvor der vil være masser af hænder til at nusse ham

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0030

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Einstein er en klog og dejlig kat, han bærer præg af at have prøvet lidt af hver før han kom her, men hans tillid til menneskeheden er intakt. Han er sød og kærlig, men behøver ikke opmærksomhed alle døgnets timer, kan sagtens bruge nogle timer daglig på at fange dine mus. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Lille Bowie er en spirevip af en killing, fræk, dejlig og fuld af liv. Han er kort fortalt en rigtig killing. Han har næsen alle de steder den ikke skal være og er aldeles pragtfuld. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0109

Kat: Huskat, hvid m. gråstribet

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Anastacia er en fræk, og legesyg stor killing. Hun er en anelse skeløjet, hvilket gør, at hun ser super unik og charmerende ud! :-) Anastacia er fuld af spilopper, og kan fint enes med andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

RESERVERET TIL NY FAMILIE:, Donna er en skøn pjuske. Hun er knap et år gammel. Hun er fuld af selvtillid smuk og dejlig. Hun leger og er super kælen. Kom og besøg Donna alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Ziggi er kommet løbende til og har opholdt sig hos optager igennem en periode. Hun er en rolig tilbageholdende kat og vil gerne kæles med. Hun er ikke vant til børn og vi søger et voksent hjem med mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Ranec er en rigtig sød mis med god energi, nysgerrig og tillidsfuld, med god selvtillid og helt sin egen. Han har været indekat til nu, men vil sikkert sætte pris på også at få lov til at gå lidt på eventyr, når han lige er faldet lidt til.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Samson er en ung men meget rubust kat. Han er kælen og elsker at blive kløet på maven. Han ruller rundt som en hund, og så er han en god mussefanger. Mangler I en til at fange mus som også er en sofaputter, så kom og besøg ham mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dejlige Theis på knap et år, ønsker sig sit helt eget hjem. Han kan godt lide børn, bare de ikke slæber rundt på ham hele tiden. Han vil gerne lege, og vil nyde at få sin egen have her til foråret. Kom og besøg Theis dagligt mellem 14-16. Han ser frem til at mødes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Gonzo er en knap 3 år gammel kat. Han har et roligt og omgængeligt væsen. Han er kærlig og venlig. Gonzo er nok mest til mennesker over den første ungdom. Hans rolige væsen bryder sig ikke om for mange uforudsete hændelser. Han er lidt vanekat. Kom og besøg Gonzo dagligt mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0125

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Nimbus blev fundet i indkørslen hos nogle søde mennesker. De havde hørt Nimbus "skrige" og hun havde en slem skade i hovedet. De kontaktede 1812 og Nimbus blev afhentet og kørt til internatet, hvor hun blev tilset af vores dyrlæge. Hun er sandsynligvis blevet bidt af en kat, og hun blev straks startet op på antibiotika og smertestillende. Hun sad på vores klinik i 5 dage til observation, i det tid vaskede vi og plejede såret. , Nimbus er siden kommet ud til vores øvrige kaniner, og hun er glad for at have fået noget mere plads. , Nimbus er meget charmerende og når hun er oppe i ens arme, falder hun hurtigt til ro.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0021

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

Dejlige Fister på 6½ år, mangler et eller to rare mennesker der vil give ham et nyt hjem. Det skal helst være søde mennesker i pensionsalderen. Fister blev overladt til sig selv da hans ejer døde ved en trafikulykke. Fister bryder sig ikke om børn eller uro. Han bærer tydeligt præg af at have haft et stille og harmonisk liv indtil nu. Fister er utrolig rar og venlig. Besøg ham dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal tid på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Smukke Fynne er en dejlig lille killing, hun kan virke en smule sky lige når hun møder nye mennesker, men når hun er på armen spinder hun så høj at det kan høres langt væk. Hun har en ualmindelig smuk pels og bliver med garanti en super musefanger. Kom og besøg Fynne, Alle dage mellem 14-16

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0112

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Amalie er en stor og flot tortie farvet hunkat. Hun kom hertil sammen med sin makker Simba. Amalie er en rolig dame, som vil passe bedst ind i et roligt hjem. Gerne med have :-) Amalie er naturligvis steriliseret, øretatoveret og vaccineret ligesom de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Titte bøh, syntes Theodora at sige. Hun er en venlig, rolig og meget omgængelig kat. Hun kan lide at tingene ikke går for hurtigt, ligesom hun syntes børn er noget der skal ses ikke høres. Theodora skal i et roligt børnefrit miljø, hvor hun kan være midtpunktet, Ring til Theodora på 86480020 for fremvisning.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0169

Kanin: Argente kanin

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Tinka kom hertil sammen med Fløsen. De har været vant til at hygge sig frit i en lejlighed. Tinka kan have enkelte uheld med renligheden. Hun er meget rolig og kælen, og vil meget gerne nusses om og kommer selv hen for at snakke. Hun har været inde i vinters, men har før boet ude. Vi ser gerne de kommer afsted sammen, dog ikke et krav.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0052

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Nunu er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er en rigtig kælepotte, som trives bedst i rolige omgivelser! Hun nyder hvert et strøg og er ikke til megen besvær. Nunu ønsker sig et nyt hjem sammen med sin søster Nanni, da de 2 er utrolig glade for hinanden.. Hun har været indekat i sit tidligere hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0350

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Didee er en lidt genert pige, der er kommet ind sammen med sin søster Dexter. Ejer havde desværre ikke tid til dem mere. Hun er en rolig pige, der skal ud til en der har erfaring med marsvin. Hun ville kunne blomstre med tålmodighed og kærlighed i de rette hænder. De to damer skal ud sammen.

Fyns Internat

Ref: 15FA-1-0244

Kanin: Vædderblanding

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Pelle kanin har de smukkeste blå øjne og den blødeste pels. Han har desværre ikke været så meget i hænder, men med tiden og træning nyder han at blive nusset med. Han skal ikke ud til mindre børn, da han skal have rolige bevægelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Dejlige Mikkel på knap 3 år, har et fantastisk temperament, han er rolig velovervejet i alt han gør, han er kærlig og meget venlig. Han kan lide næsten alle mennesker måske bort set fra helt små børn. Kom og besøg Mikkel alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Lille smukke Trolle er en lidt reserveret killing, der lige skal se vi mennesker an, inden han viser interesse. Når først han synes om dig, kravler han rundt på dig og er næsten ikke til at slippe af med, med andre ord, en skøn skøn lille killing med sine helt egne meninger. Besøg Trolle dagligt mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0290

Hund: Mops

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

Charlie og Chilli er to skønne voksne Mops, som har boet sammen hele deres liv. De har boet hos deres ejere i et række hus med indhegnet have, men familien er blevet udviddet og har en meget travl hverdag, som ikke tilgodeser Charlie og Chilli tilfredsstillende. De er begge et par dejlige, sjove og selskabelige hunde. der er vant til at blive luftet mest uden snor, at køre i både bil og tog og kender de almindelige ord fra hundeskolen. Vi søger et nyt godt hjem til dem, gerne sammen. De vil evt. være godt selskab i et voksent/ modent hjem også, evt. hver for sig, hvis andet ikke er en mulighed.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0205

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Linses ejer er kommet på plejehjem og hun kan ikke komme med. Hun er en snakkesalig, stille og rolig, voksen mis, som er mest indekat og vant til at komme ud i snor i haven sammen med sin ejer. Hun har været rigtig god selskab og er vant til at følge sin ejer i boligen både om dagen og om natten. Hun vil være godt selskab i et katteglad, voksent hjem men vil helst have sit mennesker uden at skulle dele med andre firbenede.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Betty er en skøn kat med et dejligt temperament, der både vil kæle og lege. Hun er dog ikke ret meget til al det vimseri børn laver, og vil derfor passe rigtig godt til voksne ejere, også evt. i en lejlighed. , Betty kommer fra Tøstrup kattehjem, hvor der var pladsproblemer, og ønsker nu bare brændende at finde et godt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Dixi er en stille men meget social og kærlig kat. Hun kan godt være en bestemt dame og hun kan slå fra sig hvis der er noget eller nogen hun ikke bryder sig om. Dixi er mest til mennesker. Hun er ikke så meget til andre katte men kan leve med dem når hun har lært dem at kende. Kom alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis I har lyst til at besøge hende

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Så er sæsonnen begyndt, hvor vi søger plejefamilier til missemødre med killinger og killinger i små grupper uden mor. Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe os og kattende og gøre en vigtig forskel samtidig med at du giver dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os i en periode indtil de er store nok til at undvære hinanden. Ring til Brande Internat og hør mere, hvis vi har fanget din interesse. Vi træffes nemmest på hverdage mellem 8 og 10 eller mellem 1730 og 1830 på tlf: 97187123

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0506

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 3 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Bertil og Rune er kommet ind sammen, da ejer desværre ikke havde tid mere. De er brødre og har altid været sammen og vil gerne fortsætte sådan. De kan ikke med andre fugle og er inde-fugle. At flyve frit siger dem ikke så meget, da de ikke er så modige til at forlade deres bur. De er ikke håndtamme. KAN KUN RESERVERES

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Tuba er en skøn ungkat. Kælen, men selvstændig. Han kan lide at betragte det hele lidt på afstand: Han vil gerne på skødet, men kan også få tiden til at gå selv. Besøg Tuba alle dage mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0214

Hund: Schæfer/Labrador

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Charlie er en af dem, der bare har haft det vi kalder en rigtig rodet start på livet. Hjemtaget fra Rumænien 3 mdr. gammel og 3 hjem i Danmark! Og nu er han teenager. Han har brug for sit nye blivende hjem nu. Med ekstra rummelighed og lyst til at træne med ham. Han er en meget kærlig hund når han er tryg og har tillid. Han har aldrig haft ro nok i sit liv til at lære at være alene hjemme, og derfor ved vi også han ikke står øverst på hitlisten. Men det er faktisk ikke helt fair at tumle så meget rundt de første 11 måneder i sit liv. Og der må være nogle mennesker derude, som både har tid og erfaring, og kærlighed nok til denne skønne fyr. Vi tror på han kan blive den skønneste og mest loyale dreng, i de rigtige hænder. Vil du kæmpe for Charlie? Så får du det tifold tilbage! Charlie er glad for børn, men også en glad og stor dreng, hvorfor han ikke skal i hjem med små børn. Og han er en aktiv dreng, som har brug for noget at lave noget.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0234

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Mr. Toro er en dejlig tillidsfuld hankat, som elsker at blive nusset. Han slår nærmest koldbøtter for at få lidt kontakt. Han har holdt til på en rideskole og så til sidst lidt sølle ud, derfor blev han indleveret til os. Han skal have mulighed for at komme udenfor og vi tror ikke at han skal ud til andre katte i samme hustand.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0391

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 2 uger.

RESERVERET: Søde Oline er født her på internatet, da hendes mor Organisten, var drægtig da hun kom til internatet. Hun har været en rigtig god mor og Oline er blevet socialiseret meget med mennesker. Der er en del lyd i hende og hun vil gerne kunne gå med et andet marsvin eller gå ud sammen med sin mor. Hun vejer ikke helt det hun skal endnu, for at kunne fravænnes, så derfor kan hun kun reserveres.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0206

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år.

Klaus er en rolig ældre herre, der er kommet væk hjemmefra. Hans ejer er desværre død, og derfor leder Klaus nu efter et nyt hjem., Klaus er meget kælen og nysgerrig kat, og han er svær ikke at blive bare lidt forelsket i.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Dejlige Freja er en lidt ældre kat. Hun er stadig i super form og er sød og kælen. Frejas ønskehjem er hos søde mennesker uden børn, der kan stjæle opmærksomheden fra Freja. Hun tager livet med ro og elsker at gå stille omkring. Besøg Freja alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0274

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0385

Hund: Dansk-svensk gårdhund-gravhund-papillon-westie

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

RESERVERET:Balder er en flot fyr, som desværre ikke rigtig har forstået kvaliteten af alenetid. Han er nemlig kommet, fordi han ikke kan være alene hjemme., Balder er en utrolig glad og sød hund, der aldrig er blevet aktiveret og trænet, som han har brug for. Derfor søger han også en meget erfaren ejer, som lever et aktivt og struktureret liv, så han kan få lidt ro i sit lille hoved. Balder kan være en bisse overfor andre hunde, så det skal der arbejdes med. Men en ejer, med god træningserfaring og som bor et sted, hvor Balder ikke kan blive stresset over alle mulige lyde, kan få en skøn hund ud af ham. Muligvis som en superhurtig agilitymakker. Han elsker nemlig træne og gøre, hvad man siger, når man arbejder med ham. Vægt. 9,5 kg

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0211

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Tulle blev fundet på egne poter midt i Aalborg, men heldigvis blev hun indleveret her, før der skete hende noget. , Hun er en meget smuk, og omgængelig kanin, så kom forbi og nus lidt med hende - men I bliver nok forelskede i hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0095

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Bella er en smuk voksen hunkat som er klar på det hele. Hun er legesyg men også meget kælen og kontaktsøgende på sin helt egen måde. Er man til en lækker kat som hende og til masser af frækhed så kom og besøg Bella alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0032

Kat: europe

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Simba og Zeus er kommet fordi deres ejer er blevet syg og derfor ikke kan passe dem mere. De har været indekatte sammen i en børnefamilie indtil nu. Simba er en meget sød, dejlig, livlig, social, nysgerrig og venlig kat. Han er glad for sine mennesker og udviser stor tillid også til fremmede.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0460

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

RESERVERET TIL FRE. D. 1/5: Søde Tengo kunne desværre ikke bo hos sin familie mere, da der var opstået allergi overfor ham. Han var højt elsket hos sin familie og gik frit rundt i lejligheden. Han er sød, kontaktsøgende og rar, men ikke så glad for at blive løftet. Han er vant til at være i snor i haven, når det har været godt vejr. Han kan kommandoerne kom og hop. Han er renlig og vant til kattebakke med spåner. Andre dyr har han aldrig mødt. Han er begyndt at blive lidt territorial og vi tror det skyldes hans nye tilværelse. Vi tror på at der er en sød og dejlig fyr, hvis bare han får den rigtige plads og kærlighed. Vi vil anbefale at han på sigt bliver ude-kanin og gerne med en dame som makker. Han er d. 14/4 blevet kastreret.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0111

Kat: Huskat, langhåret, rød

Køn: Han

Alder: 6 år og 10 måneder.

Simba er en kæmpe stor og flot langhåret herre! Han er meget glad for mad, hvilket godt kan ses på hans figur :-) Simba kom her til sammen med Amalie, men han trives også fint alene. Simba ønsker sig et hjem med adgang til have. Man skal være opmærksom på, at Simba kræver en del pelspleje :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 9 måneder.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0189

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Veronica blev sat af i en papkasse, men heldigvis fundet i god behold og indleveret hos os. På trods af det, har hun heldigvis ikke mistet tilliden til mennesker. Hun er en rigtig kælen og charmerende mis, som nu søger en kærlig ejer, der kan give hende den opmærksomhed og kærlighed hun fortjener.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0289

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Mollis ejer skal flytte og hun kan ikke komme med. Hun er en sød, venlig, kælen og selskabelig pige både overfor ejer og gæster og andre katte hun har været sammen med. Hun har været ren indekat til nu og elsker at lege. Hun vil måske gerne have lov til at komme ud også, så hun kan få brugt sin energi, når hun lige er faldet godt til, men ellers vil hun trives i de fleste hjem

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0105

Kat: Huskat, grå

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Emma er en meget smuk hunkat. Hun er rolig, og lister gerne lydløst rundt. Emma kan fint enes med de fleste andre katte, og vil egne sig fint som indekat. Emma vil gerne ud i en rolig familie..

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0232

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Mudde er en privat kat der er indleveret fordi familie skulle flytte hen hvor der ikke må være kat. Hun er en kælen og social kat, og nyder rigtig meget at gå ude og fange mus., Hun gider ikke rigtig de andre misser her på internatet og skal ud og være alene kat. Hun er vant til børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Bamse er en stille og rolig kælen hankat på næsten 2 år. Han er legesyg men kun når der er nogen der vil lege med ham ellers ligger han sig bare og slapper af og holder øje med om man laver noget sjovt. Har I lyst til at besøge og hilse på ham, så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0198

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Tyson er som bokseren han deler navn med, stor og bred. Han bider dog ikke dit øre af. Han er tværtimod både sød og kælen og elsker at ligge et fredelig sted og følge livet gang. Tyson er en god kat, hvis du bor et sted med mange mus. Han snupper dem alle, og betaling herfor er en god fyldt mad skål. Ring til Tyson på 86480020 for besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0321

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Cici er kommet fordi man ikke må have frie katte i boligområdet, og hun vil rigtig gerne have lov at komme ud også. Hun er en rar og meget kælen ung kat, lidt forsigtig og mild, men meget meget legesyg og tillidsfuld og som holder af at være både inde og ude, som hun har lyst til. Hun kender ordet "guf" og kommer som en mis for at få, når man siger det. Hun er velopdraget og ved også hvad et "nej" betyder. Hun vil trives godt i et voksent, kærligt hjem med roen til at lade hende falde til i sit eget tempo.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN LOTTE. Denne skønhed hedder Lotte, hun blev fundet sammen med sin søster i en papkasse!!!! Lotte er en skøn mispige, som er ret moden af sin alder. Hun har skulle bruge lidt tid på at lære, at mennesker såmænd også kan være rare og venlige at omgås. Lotte er en glad og aktiv kat, og hun sætter pris på at omgås andre katte, hvis altså de er indstillet på at lege og i det hele taget være søde og rare. Lotte selv har i nye situationer brug for, at man giver hende lidt tid og tålmodighed til at finde sig til rette så hun kan føle sig tryg. Men når det er sket, er hun en herlig tøs, med et stort talent for at spinde højt og inderligt. Lotte egner sig ikke til børn under 15 år, men rigtig gerne andre katte. Hun er dygtig til kattelem og nyder livet udendørs og skal derfor kun til hus og have. Hun er steriliseret + øremærket.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Kom til Forsøgsdyrenes Dag 2015

Forsøgsdyrenes Dag 2015

Skænk forsøgsdyrene en tanke
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!