Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1209

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Smiley er den største kælepotte, man kan forestille sig. Hun spinder på livet løs. Hun er meget kontaktsøgende og ligger gerne på dine fødder, mens du går. Hun er en kat, der kommer til at ligge på hovedpuden om natten., Hun er lidt strid med de andre katte, kan slet ikke forstå, at de også skal nusses, derfor skal Smiley være alenedyr i sin nye familie. Hun ønsker sig et hus, og en have til at boltre sig i., Hun kan bo med børn.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1226

Marsvin: Korthåret marsvin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 1 uge.

Snape er en sød, lille fyr, der er født af sin mor, Addy, og har været i pleje. Han er en lidt nervøs gut, men med masser af mad og tålmodighed, så skal han nok blive en rigtig god og tam ven. Han skal ud til et hjem, hvor der er en eller flere hunmarsvin. Han er ikke kastreret endnu, så det er noget, som ny ejer selv skal stå for.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-1025

Hund: border Collie/ labradorblanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Cody er kommet fordi hanes ejers livssituation er blevet sådan, at det ikke er muligt at dække hans behov for både fysisk og mental aktivitet og stimulation. Cody har boet i en familie på landet med indhegnet område og er vant til forskellige landbrugsdyr og egen kat og har tidligere boet sammen med en tæve, hvilket fungerede fint. Han er en glad og meget kærlig puttegris, men også en aktiv, kløgtig hyrdehundeblanding, som er vant til at være alene hjemme. Han kender de almindelige ord og at være med i bil. Han har brug for en ejer med erfaring i hyrderacen med god indhegnet udenomsplads, gerne en jævnbyrdig tæve/store børn, men allermest en ejer som har tid til at være sammen med ham og knytte bånd, samt tid, lyst og overskud til at at aktivere ham mentalt og fysisk i det daglige.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0967

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sødeste Smuksak blev fundet i Lyngby, og ingen har savnet denne skønne pige. Hun er fuld af liv og glade dag og elsker at lave binkies. Hun vil godt kunne fungere både som inde- eller udekanin. Hun skal hjem til et hjem, hvor der er en anden neutraliseret kanin, helst en han. Hun er steriliseret d. 3/8.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1042

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Myse kommer fra en større sag med alt for mange marsvin. Han har ikke været meget i hænder og må derfor ud til et tålmodigt, kærligt menneske, som med nænsomhed kan vise ham, at livet er spændende. Gerne ud til en veninde. Han er kastreret, og derfor kommer der ikke små ud af det.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

OBS OBS! DER ER LUKKET FOR FORMIDLING AF KATTE TORSDAG, FREDAG, LØRDAG OG SØNDAG I DENNE UGE! FRA D. 1.9.2016 TIL OG MED SØNDAG D. 4.9.2016! , OBS OBS! DER ER LUKKET FOR FORMIDLING AF KATTE TORSDAG, FREDAG, LØRDAG OG SØNDAG I DENNE UGE! FRA D. 1.9.2016 TIL OG MED SØNDAG D. 4.9.2016! , OBS OBS! DER ER LUKKET FOR FORMIDLING AF KATTE TORSDAG, FREDAG, LØRDAG OG SØNDAG I DENNE UGE! FRA D. 1.9.2016 TIL OG MED SØNDAG D. 4.9.2016! , OBS OBS! DER ER LUKKET FOR FORMIDLING AF KATTE TORSDAG, FREDAG, LØRDAG OG SØNDAG I DENNE UGE! FRA D. 1.9.2016 TIL OG MED SØNDAG D. 4.9.2016!

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1024

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Dyt og Båt kom ind sammen. De forsøgte selv at finde et hjem sammen, men uden det store held. Så efter et ophold hos os, så håber vi, nogen har lyst til nogle skønne teenagere. De er gode sofaslængere og kan formentlig også gøre lidt nytte.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1048

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 8 måneder.

Spot er kommet, fordi ejers nærmeste familie har fået allergi mod kat. Hun er en smuk, voksen dame, som har boet som indekat i et voksent hjem. En rigtig dame, der gerne vil kæle og kontakt og godt lader sig børste, når det er på hendes præmisser. Dvs stille og rolige mennesker, som tager tingene i hendes rækkefølge og tempo,- og når hun har lyst. Hun vil trives som indekat i et voksent hjem med respekt for kattens selvstændige natur.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1137

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Fun blev fundet herreløs i et skur i Haslev, og ingen savnede ham. Derfor søger han nu et nyt hjem, og det skal være et, hvor han kan få selskab af en eller flere pigemarsvin. Han er kastreret d. 11/8, og det er vigtigt, at ny ejer kender til sammenføring. Han er supersød og meget social og ville sagtens kunne med børn. Han elsker at blive kløet på maven. Han har supermegen personlighed og skal opleves.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1295

Marsvin: Marsvin Langhåret

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Jeppe er kommet med sin bedste ven Bernhard, da deres familie havde udviklet allergi overfor dem. De er meget rolige og fredlige, så det er ikke et must at ny ejer har haft marsvin før. Jeppe har lidt lang pels, så det er vigtigt at den bliver holdt. De skal ud sammen.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0383

Kat: Huskat sort m hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Henrik er en meget rolig kat, som giver sig god tid til det hele. Han vil meget gerne nusses, men forventer, at man har tiden til at vente på, at han er færdig med at strække sig., Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 7 måneder.

HUNKATTEN FENJA. Vi kan simpelthen ikke forstå, hvorfor ikke Fenja er blevet adopteret til nyt hjem endnu? Denne skønne tøs har SÅ mange kvaliteter at byde ind med hos en ny famile - her blot et udpluk: Hun er en voksen mispige, men absolut i sin bedste alder. Hun er bare supertillidsfuld, cool, kær, livlig, nysgerrig, social, sjov, opsøgende, legesyg og helt igennem ukompliceret. Nå, ja, så er hun jo også ganske smuk med sin tykke, bamsede pels, sine kuglerunde øjne og en fin, lille, hvid plet på brystet. Når man besøger Fenja, når man dårligt at smække måsen i sædet, før svup, ja, så sidder damen på skødet af én. Hun er lavet af et helt særligt stof, for hun tror på det bedste i mennesker på trods af, at de ikke altid har villet hende det bedste. Hun var én blandt flere efterladte katte, overladt til deres egen skæbne. Hun elsker væsener på 2 ben, det kniber lidt mere, når der er tale om 4 ben med pels på, så Fenja vil gerne være eneste dyr i sit nye hjem. Det nye hjem kan være mange forskellige slags, Fenja er åben overfor både et voksent hjem, men det kunne også et med børn i, for dem kan hun nemlig godt lide, ved vi - bare man er god ved hende, skal hun nok gøre sit absolut bedste. Lækkerheden skal kunne komme ud og nyde livet i en have, så har man sådan en, og er man på udkig efter en rigtig sød kat, er Fenja et godt bud. Hun er steriliseret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0316

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Karina elsker at lege med sine søskende. Hun elsker at fange boldene, og så kan hun rigtig godt lide at putte i arm.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0200

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

HUNMISSEN TULLE. Tulle er ualmindelig sød og kælen og gerne lidt fremme i bussen. Her på billedet ser hun nu lidt gnaven ud, men vi kan garantere for, at Tulle ikke er en gnaven miskat, tværtimod. Hun er meget gesvindt og letbenet og søger rigtig gerne vores selskab for gensidig hygge. Tulle har, så vidt vi har kunne tyde, lidt problemer med andre katte, så ingen andre misser i nyt hjem til Tulle. Ellers har hun en stærk karakter og vil nok kunne tåle lidt af hvert. Hun vil blomstre i et hjem hos voksne mennesker med nogenlunde ro og rutine på dagligdagen. Tulle skal til hus og have og er neutraliseret, øretatoveret og vaccineret første gang. Virkelig en perle af en hunkat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0356

Kat: Killing lys gråstrib m hvid semilanghår

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Bernard er en rigtig hyggelig fætter, som elsker bare at gå rundt og undersøge det hele. Han er stille og rolig og elsker at blive nusset.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0660

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Søde, forsigtige Mimse (th.) kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han skal håndteres af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med et pigemarsvin, og det er gået rigtig godt, så de skal ud til samme hjem. Han er kastreret d. 20/6.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1040

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Melis er datter af Misty, og de vil meget gerne rejse ud i et kærligt hjem sammen. De har ikke været meget i hænder, men den rette kan med tålmodighed få nogle fine piger ud af det.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1103

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Store, flotte Oliver var herreløs, så nu vil han gerne bede om en ny ejer. Oliver er en sød, rolig og lidt forsigtig dreng. Han vil gerne have et roligt hjem, uden små børn. Han er supersød med de andre katte og kan sagtens komme ud i et hjem med andre katte. Han er udekat og skal have mulighed for at komme ud i verden. Da Oliver har en fedthale, skal man være opmærksom på, at hans hale kræver pelspleje.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0208

Kat: Huskat, Grå

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ibi er en kat, som elsker at ligge i en stol for at observere, hvad der sker omkring hende. Hendes 4 killinger er nu gamle nok til at finde nye hjem, og derfor skal Ibi nu også finde et nyt sted at bo., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0114

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

HUNKATTEN PJEVS. Pjevs har til sin frustration været holdt som indekat, og det har ikke huet Pjevsepigen, og tidligere ejer har derfor bedt os om hjælp til at finde et nyt hjem til hende. Hun havde udviklet nogle uheldige vaner, som vi ikke har set skyggen af her på stedet. Hun har fået lov at komme ud her hos os i vores løbegård med græs og lidt kattespændende indretning, og hun ELSKER det. Pjevs er simpelthen skabt til at være ude og inde. Vi oplevede hende indledningsvis, som en kat der utrolig gerne ville mennesker, men som værende lidt usikker. Hun er blevet meget mere afbalanceret under sit ophold hos os og savner nu bare så meget at få sit eget omsorgsfulde hjem. Hun har udviklet sig rigtig meget, imens hun har været hos os, og er en sød, klog (f.eks. fandt hun ud af at bruge kattelemmen i løbet af nul komma fem), social og også legesyg dame, der ville elske at kunne tøffe rundt sammen med sine mennesker. Hun kan godt kærlighedsnappe, men ikke hårdt, og man får fluks et slik på hånden derefter. Hun er ikke en krammekat, og man skal respektere, når hun synes der har været selskabelighed nok og har brug for kvalitetstid i eget selskab. Da Pjevs kom til os, ville hun ikke løftes, nu kan vi fint bære hende tilbage i hendes bur når hun har været ude at sprælle. Hun bliver nok aldrig rigtig superbærbar, men accepterer nu, når hendes mennesker gør det. Hun har ikke prøvet så meget i sit liv, så et hjem uden alt for megen fest og farver vil være at foretrække. Pjevs er superbruger af kattelem. Hun er øretatoveret, steriliseret og færdigvaccineret.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0418

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Happy er den ene af 2 kaniner, som er kommet fra et hjem, hvor de har boet frit inde i boligen. Han er en rolig , ung fyr, som rigtig gerne vil kæles og være i arm

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0160

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN NELLIE. Her er Nellie, en rigtig skøn og yndig mispige. Hun kom til vores internat som ganske lille efter at have kørt Sjælland rundt i motorrummet på en bil. Og det er jo ikke et oplagt sted for en kattekilling. Af samme grund oplever vi, at Nellie er lidt forsigtig i sin tilgang til hhv. nye situationer og nye mennesker. Men da hun er opvokset i en særdeles aktiv plejefamilie med andre katte, en hund og en masse dejlige, aktive børn, så har hun altså været udsat for en del uden at det har påvirket hende negativt. Tværtimod - for hun er en rigtig glad lille mispige, som vil trives i et hjem, hvor man har forståelse for, at hun godt kan være en anelse lydfølsom og måske skal bruge lidt tid til at lære sine nye omgivelser at kende. Hun er virkelig en skøn misling. Lille Nellie er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Nellie skal kun til nyt hjem, hvor hun kan komme en tur udenfor.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0461

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Lille Pussy er den ene af en gruppe søde katte, hvis meget katteglade og kærlige ejer desværre ikke kan passe mere. Lille Pussy er en sød, lidt forsigtig mis der rigtig gerne vil kæle når hun føler sig tryg. Hun vil trives godt i et roligt, kærligt hjem og er vant til andre søde katte

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0149

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Fin, lidt forsigtig hankilling, som vil passe fint på landet.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1209

Kanin: Rex-dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Snøvsen er en aktiv og tam hankanin. Han er vant til livet udenfor og vil derfor sætte pris på en stor løbegård. Han er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Bongo har holdt til i et sommerhusområde i en periode. Han er en sød og venlig meget snakkesalig fyr. Han er nysgerrig og har en god energi og vil trives bedst i en familie, hvor han må være både inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1159

Hund: Golden Retriever

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 7 måneder.

Laika er kommet til os, da hun ikke fungerede særligt godt med tidligere ejers barn., Hun er en typisk retriever, som vil have alt i munden, så hun er god til aportering arbejde. Elsker at ligge på ryggen og få nus, det er faktisk det bedste hun ved. Hun er lidt understimuleret, men det har vi så småt fået bugt med, hun trækker rigtig meget, så der skal lidt træning til. Hun vil derfor have godt af at få noget basis lydighedstræning. Hun kan have lidt svært ved hundesprog, og der kan derfor ved nogen hunde være problemer, hun har hilst på en masse forskellige, og det bliver kun bedre og bedre - hun elsker at lege med dem. , Hun er en fantastisk pige, som er godheden selv, hun elsker vand.hun kan gø en del for opmærksomheden og kontakt. Hun vil rigtig gerne ud til et hus med have og skal ikke bo sammen med børn. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1106

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Happy Feet er en sød, lille, løvehovedblanding med charme, selvtillid og lækkert hår, ca. 1 år gammel. Han er nysgerrig og opsøgende på tingene og skal være med, hvor det sker. Happy Feet er, som navnet antyder, en lille fyr med fut i poterne, så det skal der være plads til i hans nye hjem. Han er kastreret og koster 400 kr.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Corteney kom i sin tid, som den ene af et kuld, og har været i plejefamilie sammen med en gruppe jævnbyrdige og sin mor. Plejefamilien fortæller: Courteney er meget lejesyg og fuld af energi, glad for alle mennesker, også fremmede, og har en god appetit på mad og livet. Han elsker at slappe af i sofaen sammen med en og vil trives i de fleste hjem, hvor han må få lov til det også...

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0769

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

HAAALLOOOO! Krabbi ønsker sig virkelig en familie. Hun er en ualmindelig sød kat. Hun elsker at blive nusset om - især bag ørerne. Krabbi vil rigtig gerne til et hjem, hvor hun kan få lov at komme både ud og ind på opdagelse.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0241

Kat: killing creme rød

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Oggy er en rigtig lille puttegøj. Han vil gerne se lidt mere på tingene, end sine søskende, men så er han også med på at lege. Han nyder meget at lege med sin ynglingsmus, eller hvis han kan komme på armen og putte., Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1265

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Samson er en dejlig god dreng som er fuld af sjov og ballade. Men han er også en rigtig stor kælepotte som elsker at nusse. Hans søster Sally, er han rigtig glad for, så han vil derfor gerne bo sammen med hende.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0327

Kat: Huskat rød/hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Emil var pludselig dukket op i en have, og man kunne ikke finde hans familie. Derfor kom han hertil og er nu klar til at finde en ny familie, der vil tage sig af ham. Han er en rigtig kælen kat, som elsker at ligge og dase udenfor, hvis der ikke er nogen til at nusse ham.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1299

Hund: Bl. labrador/staff. Bull

Køn: Tæve

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Perle er 7 måneder og har haft en omtumlet start på livet. Ikke de bedste betingelser og har formentlig ikke prøvet så meget i sit unge liv, ud over flere hjem. Hun er en usikker pige, som skal have sit blivende hjem nu, med indsigt og viden i at arbejde målrettet og positivt. Og gerne viden om racerne, der optræder. , Når hun er tryg, er hun en superglad bulderbasse, og hun vil rigtig gerne lære. Meget glad for godbidder. Og bestemt også nysgerrig, Hun nærmer sig kønsmodning, så man skal have rummelighed og mod på opgaven, ud over viden om indlæring. Et voksent hjem, ej med børn under 12 år. Og rigtig gerne med en ældre, kastreret hanhund, som kan være hendes støttehjul. , Hun skal håndteres som en hvalp, der skal lære alt fra bunden, incl. renlighed og alene hjemmetræning. Et hjem, som har tid og overskud til at prioritere træning og samvær, og at skynde sig langsomt. Så hun kan udfolde sig og blive det, hun inderst inde er.......en rigtig Perle.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1255

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Milla er en skøn, sød og legesyg killing. Hun er glad for andre katte og ville evt. godt kunne bo sammen med sin søster Mille. Hun vil rigtig gerne ud til et hjem med hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0264

Kat: Killing, Hvid/Sort

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Tom er en rigtig sjov killing. Han skal blande sig i alt. Han står klar og spinder, når vi kommer ind til ham, og er klar til at lege eller putte med det samme.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0979

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Så er der superdejlige og tamme kaninunger. Balsam er en meget tam og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Han er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Han ønsker sig en neutraliseret dame kanin som selskab. Han er ikke kastereret. Der er en del pelspleje.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1239

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Manna er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med en anden rotte, som han skal ud sammen med. Han er meget nysgerrig og kan håndteres. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1257

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Mille er en sød og legesyg killing. Hun kan til tider være lidt tilbageholdende. Hun har det fint med andre katte og ville evt. kunne bo sammen med sin søster Milla. Hun vil rigtig gerne ud til et hjem med hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1115

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Så er der superdejlige og nysgerrige kaninunger. Crowley er en meget sød og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Hun er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Hun ønsker sig en anden neutraliseret kanin som selskab eller en af sine søskende. Hun er ikke neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1027

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Kristian blev fundet herreløs i Valby, og ingen savnede ham. Nu søger han et blivende hjem og sammen med sin nye veninde, Brownie. Han er udekanin og er en aktiv fyr, der er lidt nysgerrig på, hvem man er. De kræver sammen et stort voliere eller stor løbegård, hvor de kan bo fast. Han er kastreret d. 28/7.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0869

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 8 måneder.

Marty kom, for snart længe siden, til et område, hvor han blev ved med at holde sig til. Marty er meget kælen og opsøgende, en moden fyr, og yderst kærlig overfor sine mennesker. Har været mest udekat i en lang periode og vil sikkert gerne fortsætte med muligheden for at være ude, men også gerne inde, når han har lyst til det.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0514

Hund: Labrador bl.

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Søde, unge Mason er kommet til o,s da ejer ikke magtede ham mere. , Vi er derfor hans femte hjem, og derfor er hans fortid præget af en meget tumult opvækst. Meeen, efter at have fået faste rutiner og mere stabilitet i hverdagen, er det snart helt på plads., Han er en hund med meget energi og samtidigt et stort drive. Han skal ud til et hjem, hvor han kan bruge både krop og hjerne. Han elsker at lave hobby agility (da han jo ikke er så gammel), spor og tricks. Ny ejer skal have hundeerfaring og skal bo i hus med indhegnet have. , Han kan ikke bo med katte, men har det fint med andre hunde. Han er dog lidt voldsom i leg overfor dem, da han først har lært at være sammen med andre hunde her. Så det skal han nok komme godt efter. Hans bedste ven er hunden Liam, som også søger nyt hjem. Han ødelægger ting, når han er alene i sin boks, så ny ejer skal være opmærksom på at stimulere ham og finde positive løsninger på dette. Han kan godt finde på at nappe, når han bliver for ivrig. Ellers er han en fantastisk social, ung dreng, som elsker alle mennesker. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0202

Kat: Huskat, Grå

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Hilda ønsker sig nu en ny familie, da hendes killinger selv er klar til at komme hjemmefra. Hun elsker at gå rundt og observere, hvad der sker omkring hende., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0327

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Peanut kom, som ganske lille for snart længe siden, og har været i familiepleje sammen med sin lille gruppe. Plejefamilien fortæller: Peanut er en smuk, stribet pige med de flotteste runde øjne og søde, små pletter på maven. Peanut har haft en hård start på livet, og måske har hun brugt et par stykker af sine 9 liv. Hun kæmpede sig dog bravt tilbage og har et hjerte af guld. Hun er lidt afventende og forsigtig i nye sammenhænge, indtil hun har opdaget, at man ikke er farlig. Så snart det er gjort, så vil hun følge dig alle steder. Hun elsker at putte, og hun leger altid gerne. Peanut tager ofte legetøjet i munden og løber væk så hun kan have det for sig selv. Peanut elsker misseslik, men mest af alt at putte ved sin familie. , Egner sig bedst som indekat i et roligt hjem, måske som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 8 måneder.

Banjo´s ejer er desværre ikke mere.Han er en fin, sød og meget kælen kat, der elsker at klatre. Han vil gerne nusses om og er vant til at være i centrum. Han vil trives i de fleste hjem helst som både inde- og udemis

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0932

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Debitus er kommet, som den ene af en gruppe katte, der har boet med en meget katteglad, moden dame, der desværre er blevet så syg, at hun skal flytte og ikke mere kan tage sig af sine katte. Debitus er en flot, rolig, lidt reserveret fyr og forsigtig kat. Han vil sikkert trives godt, hvor han må være ude og måske agere musefanger og komme ind og snakke, når han har lyst.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0256

Kat: Huskat, Sort

Køn: Hun

Alder: 6 år og 1 måned.

Madinella er kommet hertil da hun har vandret rundt i Højslev, hvor ingen ville kendes ved hende. Hun var øretatoveret, men desværre så utydeligt, at vi ikke kunne læse det, derfor søger hun nu en ny familie, der vil tage sig godt af hende. Hun er en super kælen kat, som elsker at gå på opdagelse, og ønsker sig et hjem med adgang til have., Hun er klar til en ny familie fra 14/7., Hun er vaccineret, chippet og neutraliseret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0590

Kat: Huskat/Rottekat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Herkules er en livlig fyr. Han har jagtinstinkter og vil være alletiders til at fange mus. I hans nye hjem skal han have muligheden for at komme ud. , Når han har leget igennem, er han en meget rolig og afslappet kat. Han vil kunne fungere i et hjem med både børn og andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1001

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Janus kunne ikke finde hjem, og derfor endte han her hos os. Han er nu klar til at finde sin nye ejer., Janus er en sød og kærlig dreng, han elsker at blive nusset. Han har helt sin egen mening om hvordan tingene skal være, og kan godt finde på at "skælde ud" hvis der er noget der ikke passer ham., Janus skal ikke bo med børn under 15 år., Han vil gerne finde et hjem uden andre dyr, da han godt kan være lidt strid ved de andre katte. Janus ønsker sig et hjem med en dejlig have han kan komme ud i.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0862

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Rosa er blevet fundet sammen med en makker ved en befærdet vej. Hun er en meget opmærksom og kontaktsøgende killing, der gerne vil kæles og nusses med, og som snakker lidt. Meget, meget sød kat, som vil trives i de fleste hjem.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1089

Hund: Labrador/Dobermann

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Baily er en god dreng, men han har bare ikke været superheldig med sine mennesker! , Tvivlsomt, hvor mange hjem han har haft, men i hvert fald 4. Det sidste sted blev han bare smidt af i en by og måtte klare sig selv. Det kan han jo ikke. , Vi ved, at han er en usædvanlig glad og kontaktsøgende dreng. Han går forholdsvis pænt i snor. Vil rigtig gerne kontakt og træning, men det er der vist ikke mange undervejs der har givet sig tid til. Han vil gerne lege med tævehunde og kan sige "sgu og Fanden" til hanhundene. Han er meget kærlig, bryder sig ikke om vand, kører gerne med i bilen og trænger til at få en bedste ven, han kan regne med, så han kan afslutte sit omflakkende liv. Et hjem med tid og overskud, og som har lyst til at lave noget fornuftigt med ham. Han er en god dreng, og han fortjener en chance fra et menneske, som seriøst vil gøre en indsats. Den chance tror vi ikke, han nogensinde har haft. Vi kender ikke hans baggrund mht. børn, hvorfor han ikke sendes i børnefamilie.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0456

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 8 måneder.

Laban kommer som den ene af en større gruppe, fra en katteglad kvinde, som desværre ikke kan tage hånd om sine dyr mere. Labs er en moden super sød og kælen fyr, hvis man er rolig i sit samvær med ham. han er også en selvstændig og nysgerrig fyr, der nmåske gerne vil har lov til at komme ud og agere musefanger også

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-5-0277

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her ser I søde Pipi, som lever fint op til sit navn. Hun er en aktiv, lille killing, som har meget energi, og som skal undersøge alt nyt omkring hende. Hun er en modig, lille en, som i starten kan virke lidt som en kylling, men det er meget hurtigt overstået. Ligeså snart vi kæler hende, spinder hun højydt, og hun søger os meget. Hun har det rigtig fint med andre katte, og hun hilser dagligt på vores hunde. Pipi vil egne sig fint til et hjem med større børn og med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1060

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Panther kom ud af det blå og slog sig ned i en garage og forsøgte at komme ind ad vinduerne igen og igen, på trods af familiens 3 hunde, som ikke var ham venligt stemt. Han er en sød, venlig, kælen, tillidsfuld, stille og rolig, fin mis med de smukkeste gule øjne, som vil trives hos de fleste, gerne med mulighed for også at komme ind og vil sikkert kunne bo sammen med en sød hund.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0989

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Vigga blev efterladt af sin ejer i enpapkasse. Hun er en sød,stille og rolig kat.Vigga er en gråstribet hun kat, som ikke gør stor væsen ud af sig og som vil være glad bare man vil være sød ved hende og sørge for hende

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0636

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Missefamilie fundet i en transportkasse på en rasteplads, søger plejefamilie for en periode.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0925

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Silje er kommet som den ene af en gruppe katte, hvis ejer ikke mere kan tage sig af dem pga sygdom. Hun er en sød og rolig, meget kælen, voksen kat, der er lidt forsigtig i nye sammenhænged og som trænger til et hjem, hvor man har overskud til at sørge lidt ekstra godt for hende i starten.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN VIMSE. Se, denne fine hunkilling hedder Vimse. Hun er ud af et kuld på i alt 4 killinger, som desværre var blevet dumpet! Vimse har været i familiepleje, hvor der var fyldt med skønne unger, andre katte og en hund. Og alt det har Vimse taget i stiv pote. Hun er social, kærlig og elsker et aktivt liv omkring søde børn. Smukke Vimse er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Hun skal kun til hus og have. Pragtfuld mispige.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1264

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Sally er en sød nysgerrig og fræk killing som er rigtig legesyg. Men hun kan også være rigtig kælen og elsker at putte. Sally kan være lidt forsigtig, men hun bliver hurtig tryg. Snaksalig er hun også. Hun elsker at lege med sin bror Samson og skal derfor ud til et hjem sammen med ham.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0151

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN CECILIE. Dette er lille Cecilie. Billedet lyver en smule, for hun er faktisk helt lys grå og stribet, meget smuk. Hun var ikke ret gammel og ikke i en særlig god tilstand, da hun blev fundet. Men med intensiv pleje og opvækst hos en kærlig plejefamilie, har Cecilie udviklet sig til en flot og fin mispige. Hun har i sin plejefamilie været vant til en voksen kat, som hun var rigtig glad for. Der har også været hund på besøg nogle gange hos plejefamilien, og den var hun rigtig glad for. Den killing, hun var i plejefamilie med, var hun glad for, men den er rejst, og hun interesserer sig ikke for de andre killinger her - er nok i sig selv. Cecilie vælger blandt mennesker, og hvis hun kan lide én, søger hun selv selskabet, men hun kan også godt lide at daffe lidt rundt og passe sig selv. Hun kan virke en smule indelukket og tilbageholdende, men når hun kender sit/sine mennesker, er hun både sød og tillidsfuld, men stadig meget selvstændig. Hun skal ikke til et hjem med børn, men rigtig gerne, hvor der er en have, hun kan hygge sig i. Smukkepigen er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Vidunderlig misling.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1156

Dværghamster: Roborovski Dværghamster

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lille Hamine blev fundet herreløs i Birkerød, og ingen har savnet denne lille, søde, aktive pige. Hun er et meget aktivt hamster, der søger en ejer, der vil lave sjove aktiviteter for hende. Hun er god til at være i hænder, men hun er hurtig.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-1-0464

Kanin Sort: Dværg vædder kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Olivia er stille og rolig i buret, men kan godt sprælle lidt, når man tager hende ud. Hun elsker at komme ud på græsset i sin sele.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN BELLIS. Her ser I toplækre Bellis. Hun er en kvik, nysgerrig, ufattelig kælen lille sag. Det nogen nok ville kalde en "skødemis". Nogen dumme mennesker havde sat hende af ved en motorvejstilkørsel og så kunne hun bare klare sig derfra kunne hun. Heldigvis endte hun hos os og har været ude i en kærlig familiepleje sammen med Batman (se ham andet sted på siden) et sted hvor der også var voksne katte. Dette har hun klaret aldeles glimrende og undervejs er hun blevet rigtig glad for lille Batman som hun var i pleje med, sammen kan de 2 klare hele verden og derfor vil de gerne rejse til nyt hjem sammen. Når Bellis er gammel nok skal hun kunne komme ud i en have og botanisere. Smukkerten er neutraliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Kom og bliv solgt til stanglakrids!

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Kalle er bror til Dingo. De kom for snart længe siden, har været i familiepleje og er nu klar til deres blivende hjem, evt. sammen? Kalle er tillidsfuld, kærlig, meget kælen og legesyg og vil trives i de fleste familier.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0423

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år.

Bøf er en meget rolig kanin på ca. 2 år. Dog følger han med i hvad der sker omkring ham. Han elsker at komme op og blive nusset. Når han er kommet op, går der ikke længe inden han falder i søvn.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0163

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN VIRGIL. Jeps, her har vi en rigtig livlig og skøn misknægt, han hedder Virgil. Han er bror til bla. Victor som også ses her på siden. Virgil og hans søskende var blevet efterladt til egen skæbne!!! Men heldigvis blev de fundet og kom til vores internat. Virgil har været i familiepleje, hvor der ikke blev sparet på aktiviteter og energi. Og Virgil var med hele vejen rundt, både blandt familiens børn og de andre katte. Han er eventyrlysten, livsappetit og er ikke bange for noget. Han vil elske at få sig et ansvarsfuldt hjem fyldt med børn og andre dyr, måske sammen med sin elskede missebror?? Virgil er simpelthen en skøn killing med fjedre i poterne og krudt i rumpen. Han er kastreret, øremærket og færdigvaccineret. Virgil skal kun til hus og have. Sjov og aktiv misdreng.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0277

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 2 måneder.

HUNKATTEN LUCKY. Denne utrolig smukke hunkat hedder Lucky. Det har vi navngivet hende, for hun har en skrækkelig og meget omskiftelig fortid. Vi skal gøre alt, hvad der står i vores magt for, at Lucky kan blive glad og lykkelig i sit fremtidige liv, for dét fortjener hun om nogen. Det, vi leder efter til Lucky, er et roligt hjem hos voksne/modne mennesker med forståelse for, at Lucky har været gevaldigt i underskud for ro, regelmæssighed og faste spisetider. Hun er en rolig og virkelig dejlig mispige, som umiddelbart virker lidt ked af det og ikke særlig interesseret i at knytte sig. Men det er nu altså kun, indtil hun har forstået, at man faktisk rigtig gerne vil hende og mener det. Lucky skal ikke til et hjem med andre dyr og heller ikke børn. Men rigtig gerne til et hjem, hvor hun kan være midtpunkt og få forståelsen af, at hun også har en berettigelse her i livet. Til gengæld får man en virkelig sød mispige, som hen af vejen nok skal vise sin tillid. Smukke Lucky er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Hun skal kunne komme ud og snuse til lidt græs.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0715

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Thomas søger en ny familie. Han er både sød og kælen. Han er opsøgende og vil egentlig bare gerne være, hvor du er. Er han noget for jer?

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0662

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kips er kommet til os fra en sag med alt for mange marsvin. Hun har været i pleje, da hun var drægtig, men hun fødte desværre alt for svage unger. Nu er hun så klar til at finde et nyt hjem og er sammenført sammen med Oberst Hackel, og det er gået rigtig godt, og de skal derfor ud sammen. Hun kan godt bo i et hjem med børn, men skal ikke håndteres af dem, da hun er ret nervøs.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1110

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Så er der superdejlige og nysgerrige kaninunger. Castiel er en meget sød og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Hun er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Hun ønsker sig en anden neutraliseret kanin som selskab eller en af sine søskende. Hun er ikke neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1242

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Nøpse er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en rolig fyr, der bor alene, og han vil også godt kunne fungere som enerotte i sit nye hjem. Det vil også være en mulighed at sætte ham sammen med en yngre hanrotte. Det er vigtigt, at ejer ved, hvordan man sætter dem sammen. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være obs på sund kost og miljø.

Tune Hjælpestation

Ref: 16XA-4-0157

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Mange smukke undulater søger nyt hjem., De er IKKE håndtamme,og går i udendørs voliere., Både piger og drenge i mange farver., Er du interesseret i disse smukke fugle, og kan give dem et godt blivende hjem, er du velkommen til at kontakte mig. Prisen er 50 kr. pr. stk.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0665

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Tilda er kommet fra en stor dyreværnssag med alt for mange marsvin. Hun var drægtig, da hun kom til os, og derfor har hun været i pleje med sine unger. Hun er nu tilbage og er blevet sammenført med Luca og de to skal ud sammen. Hun har været i et hjem med børn og kan derfor godt komme ud til et med børn igen. Men hun har stadig brug for en masse tid og kærlighed på at blive håndteret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0675

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille Oberst Hackel kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han er blevet supergod og meget nysgerrig, derfor vil han godt kunne bo i et hjem med børn og håndteres lidt af dem. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham mere rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med marsvinepigen Kips, og de er blevet rigtig glade for hinanden, og de skal derfor ud sammen. Han er kastreret d. 22/6.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1059

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Gråmis er kommet, fordi hendes ejer med tungt hjerte bliver nødt til at skille sig af med hende. Hun er en smuk, dejlig, blød mis, der har boet i rækkehus sammen med en lille familie og været indekat med lidt udgang i de allernærmeste omgivelser, hvor hun bl.a. har "snakket med" naboens kat. Hun er en mild og lidt reserveret/ forsigtig mis der trives bedst i rolige, kærlige rammer. Hun er en skøn og meget kærlig kat, som man knytter tætte bånd med, når lige man giver hende lidt tid og ellers forstår at tage hensyn til hende, og at hun trives bedst i de vante rammer med sine nærmeste. Hun vil trives i et voksent, kærligt, forstående hjem og vil blive rigtig godt selskab og musefanger.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0692

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Viol er kommet som lille sammen med sin flok. Hun er en meget kælen og sød kat, som godt kan lide at blive nusset. Hun er nysgerrig og på sigt vil hun sikkert gerne have lov til at komme ud også.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1113

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Så er der superdejlige og nysgerrige kaninunger. Calaha er en meget sød og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Han er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Han ønsker sig en anden neutraliseret damekanin som selskab. Han er ikke neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0733

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Adrian (th.) blev dumpet i en skov med 14 andre marsvin. Hun var drægtig og har født en unge i pleje. De er nu begge tilbage og søger et hjem sammen. Hun er lidt nervøs og skal ud til en ny ejer, der har tålmodighed og kærlighed til at gøre hende tam. Hun kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0688

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Mikala er en sød og kælen kat. Hun har det fint med andre katte og vil derfor godt kunne komme ud til et hjem med andre. Hun er meget glad for at komme udenfor og skal derfor til et hjem, hvor der er mulighed for det. , Hun er meget nysgerrig og følger med i, hvad der sker omkring hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0653

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kim er indleveret sammen med katten Michelle. Kim og Michelle er meget trygge ved hinandens selskab, derfor søger vi en familie, hvor begge katte kan flytte ind. Kim vil rigtig gerne se sine mennesker an, inden han springer dem i armene. Han er en flot kat med de smukkeste øjne, som er forskelligfarvede.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0165

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN VICTOR. Her er Victor, en superskøn hankilling. Han er ud af et kuld på 4 killinger, som desværre blev fundet som dumpet! Victor har været i familiepleje sammen med en af sine søskende, og tilbagemeldingen er, at Victor er ualmindelig aktiv og nysgerrig. Han har hos plejefamilien været vant til børn i alle aldre samt voksne katte. Han vil helt klar trives i et aktivt hjem med søde unger, som vil være en hel masse for Victor. Ved nye omgivelser reagerer Victor noget forsigtigt, og skal lige bruge nogle dage på at vænne sig og afklimatisere. Men når dét er overstået, så er der altså gang i knægten. Han er kastreret, øremærket og færdigvaccineret. Han skal absolut kun til hus og have. Skæg misdreng.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0908

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Conrad er den ene af en gruppe katte, som blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Han er en sød og lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men vil også gerne kæle og lege. Han vil måske trives bedst i et roligt, kærligt hjem med mulighed for at komme lidt ud.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1272

Hund: Jack Russel Terrier

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Frisk Jack Russel søger ny familie., Moritz har tidligere boet med anden hund og elsker leg med andre hunde., Han er ikke glad for at være alene hjemme og vokaliserer, når man forlader ham. Dette skal nyt hjem være forberedt på kan tage noget tid at træne., Da han ikke er vokset op med børn, skal han ikke i et hjem med børn under 9 år. Han har været vant til børnebørn i hjemmet., Moritz er meget kontaktglad og søger gerne sin ejer. Han er god til at komme, når fri på tur, dog skal man huske Jack Russels er jagthunde, og er der en spændende duft eller bevægelse, må man væbne sig med tålmodighed., På strandture hopper han gerne med ejer i bølgen, og generelt elsker han, at der sker noget., Moritz er 3 år og ikke kastreret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

HANKATTEN EDDY. Smuksakken Eddy er en sød og opmærksomhedssøgende, mindre, men langbenet hanmis. Eddy skal (som alle andre katte) behandles med respekt, så får man en følgesvend for livet. Eddy kan godt sige fra, så ingen små børn til Eddy. Eddy ønsker sig i den grad til at komme ud til erfarne kattemennesker, som kan give ham masser af omsorg og opmærksomhed. Ingen af delene tror vi, at han har fået meget af i sit hidtidige liv. Vi tror, at såfremt Eddy tilbydes rum til livsudfoldelse, vil han blomstre og blive en rigtig supermis - han er allerede godt på vej. Eddy har vist sig at indeholde utrolig megen leg, og han har på det seneste været "på gulvet" med nogen af vores mere robuste killinger, og vi skal da lige love for, at han fyrer den af sammen med dem - det er ikke til at se, at han er den voksne dreng i den sammenhæng. Han kan også godt lide at følge os personale rundt og ligge og hyggefise og holde øje med, om vi nu gør tingene godt nok. Han skal ud til et hjem, hvor man kan tilbyde ham udeliv. Eddy er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1196

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Tut blev fundet herreløs i Valby, og ingen har savnet hende. Derfor søger hun nu en ny ejer, der vil give hende masser af kærlighed fremover. Hun skal ud til et hjem med en anden neutraliseret kanin, der kan holde hende med selskab. Hun elsker at være ude og trives rigtig godt med dette. Hun er ikke steriliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0977

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Så er der superdejlige og tamme kaninunger. Brombær er en meget tam og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Han er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Han ønsker sig et hjem, med en neutraliseret dame kanin som selskab. Han er ikke kastreret. Der er en del pelspleje.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1294

Marsvin: Marsvin langhåret

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bernard er kommet med sin bedste ven Jeppe, da deres familie havde udviklet allergi overfor dem. De er meget rolige og fredelige, så det er ikke et must at ny ejer har haft marsvin før. Bernard har en del pels, så det er vigtigt at den bliver holdt. De skal ud sammen.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Sofie er en rigtig livsnyder, som også er fuld af sjov. Hun er vældig kælen og en rigtig charmetrold. Hun glæder sig til at få sig en ny familie.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1071

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Ellen er en skøn pige, som kommer fra et hjem, hvor ejer var stukket af og efterladt alle dyrene til en uvis skæbne. Hun er en rigtig livsnyder, som elsker at ligge i solen og dase., Hun er vant til at komme ud og skal fortsat have mulighed for det.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0849

Hund: Schæferhund

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

På hånden., Anton er en lækker Schæfer, som er utrolig tillidsfuld. Han har brug for at arbejde og træne, da han er en aktiv hund, og han er utrolig villig og lærenem. Han kan gå på plads, men vil gerne gå forrest. Han elsker at søge efter godbidder i græsset eller gå spor, og det er tydeligt, at Anton er meget ivrig efter at bruge sin fine næse. Det er bedst, at Anton får et hjem uden andre hunde, da han tydeligt trives bedst alene. Du skal være indstillet på at få en rigtig skøn hund, som kræver daglig, mental træning, og som vil give dig mange gode oplevelser.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1107

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Reserveret til nyt hjem., Miv er en meget mild, blid og forsigtig kat. Hun vil gerne bede om et roligt hjem uden børn og uden andre dyr. Hun er en kærlig, sød pige, som elsker at bliver nusset., Miv skal ud sammen med Junior, og de er begge indekatte.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1271

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Poul er som en rigtig killing skal være, der er fuld fart på, og han elsker at lege, især med sin bror Erik., Der skal også være tid til at nusse, det kan han nemlig rigtig godt lide., Poul vil meget gerne bo sammen med Erik.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0882

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Masjo har holdt til i et område i en by igennem længere tid. Masjo er stille og rolig og lidt forsigtig i starten, men vil rigtig gerne snakkes med og er sød og nysgerrig. Han vil trives i de fleste hjem, gerne med mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0278

Kat: Killing /sort hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Olsen er en rigtig lille vildbasse. Han elsker at lege og kan slet ikke side så stille, at man kan tage et billede af ham. Han elsker at blive nusset, når han har tid, ellers vil han meget gerne lege.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1215

Kanin: Dvægvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lyn er en sød og dejlig blød hankanin. Vi kender ikke så meget til hans baggrund, men hos os er han tillidsfuld og aktiv.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1097

Dværghamster: Dværghamster

Køn: Han

Alder: 1 år.

Lille Rudi blev overdraget sammen med 6 andre hamstere fra en ejer, der ikke kunne passe dem mere. Han er en aktiv, lille fyr, der helst bare vil have et spændende bur, der kan indrettes på sjove og aktive måder. Han vil helst bare bo alene på sit slot og blive hygget om.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1236

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Mac er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø. Han elsker at blive drillet og kildet på maven.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1037

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Chester er kommet sammen med sin mor og søskende. De har været i familiepleje, og nu er Chester klar til at undvære sin familie og klar til sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 8 måneder.

Lukas har været væk hjemmefra i e nlængere periode. Vi har fundet ejeren, men denne er ikke mere i stand til at tage sig af Lukas. Derfor søger vi et nyt hjem til ham . Han er en meget venlig og sød kat. der godt kan lide at blive nusset og kælet med og meget nysgerrig. han vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0943

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Masja kom pludseligt og holdt sig til i nogle uger, inden hun blev hjulpet til Brande Internat. Hun er en sød og rolig kat, med et meget charmerende, let skelende udtryk. - og vil trives hos de fleste, hvor hun må være inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0993

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Luca kommer fra den store sag med 13 marsvin, der blev dumpet i en skov. Han er meget nysgerrig og med tiden vil han blive en god ven. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han vil blive håndteret af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med Tilda og de to er super glade for hinanden og skal derfor ud sammen. Han er kastreret.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1212

Kanin: Dvægvædder

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Uta er en lille, sød dværgkanin. Vi har desværre ikke meget baggrundsinfo på ham, men han er tillidsfuld og tam.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1029

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Ingo har holdt til i en periode i et område mellem byens brugs og børnehave. Han er en rigtig sød og kælen kat, der elsker at blive nusset og som rigtig gerne vil ligge på skødet. Han er meget opsøgende og vant til hund og børn. En børnefamilie til leg og kæl vil være sagen, hvor man må være med både inde og ude

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1139

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Sher-kahn er en sød og kælen kat, som søger et nyt hjem. Han vil rigtig gerne ud til et sted, hvor han har mulighed for at komme udenfor. Han har det fint med andre katte og vil derfor godt kunne bo med en. Sher-Kahn kunne godt tænke sig at komme ud sammen med Bjørn, men det er ikke et krav.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1123

Marsvin: Glathåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Lille "Two Face" (tv.) er født hos plejefamilien, da hendes mor blev fundet drægtig og dumpet. Hun er en meget vims, lille pige, der skal i kyndige hænder. Men med tid og kærlighed, skal hun nok blive en god ven. Hun er sammensat med Mimse, og de er blevet rigtig glade for hinanden. Derfor skal de også ud til samme hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0700

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Charly er en dejlig kat, som gerne bruger en masse tid på at undersøge hele fællesarealet. Han er nysgerrig og legesyg, og en omgang leg med drillepinde er altid en sikker vinder. Han skal helst til et hjem, hvor der ingen andre katte er.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1238

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Manfred er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1202

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Smukke er en sød og kærlig kat som er meget afhængig af Buster. Hun skal derfor ud til et hjem sammen med ham. Hun vil blive glad for at komme ud et sted med hus og have. Både Buster og smukke kan fint med andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0470

Marsvin: roset marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Wayne er kommet hertil sammen med nogle andre marsvin og kaniner, som ikke havde det så godt, hvor de boede. Han søger nu et kærligt hjem, hvor nogen vil tage sig godt af ham. Han er rolig, når han bliver taget op.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0799

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Smukke Karin er en fin, lille missekat. Hun er indleveret, da hun desværre blev fundet i en container på genbrugspladsen. Hun er superkælen og snakkesalig, både med mennesker og andre katte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Ally og Alf er kommet efter at de er blevet efterladt i en papkasse sammen i en fremmed persons garage. Vi vil tro de er søskende. De er et par små sjove bøller med krudt i numsen, og sjældent sidder stille. De er søde og venlige dog er Alf den af de to, som går foran og baner vejen for Ally, som er lidt mere tilbageholdende og skal lige have tid til at se an. De vil trives gerne sammen i de fleste hjem, på sigt måske gerne med mulighed for at smule ud nu og da.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CA-4-0279

Marsvin: korthåret

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Her ser I søde Frede, som er en rigtig flot fyr på ca. 1 1/2 år. Han er utrolig nysgerrig og meget snakkende, når der er mad i farvandet. Han er virkelig sjov og meget underholdende! Hvem vil give Frede et godt marsvineliv med plads, hygge og gode oplevelser?

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0491

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ashton er fundet efterladt i en skov sammen med 15 andre marsvin. Han er rigtig lækker både indvendig og udvendig. Han kræver bare noget mere kærlighed!

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1126

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Bat-kuldet er så klar på nye eventyr. Der er fuld fart på sådan en lækker søskendeflok. De er legesyge, smukke og fuld ad spilopper. De er alle neutraliseret, øremærket, vaccineret og fået ormekur og loppekur.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

HANKATTEN ROALD. Denne langbenede misknægt hedder Roald, og han vil bringe glæde i mange hjem. For Roald søger meget kontakt og gensidige hyggelige stunder med sine mennesker. Roald trækker dog grænsen ved små, aktive børn, dem er han simpelthen bange og usikker overfor. Han er en voksen, selvbevidst herre, men han virker yngre, end han er. Vi tror, at han indeholder meget spræl og glade stunder. For nylig viste Roald os, at han altså også bare kan det der med jagt. En spidsmus havde forvildet sig ind i internatet, og den gjorde Roald så kål på, inden den havde nået at tænke, hvad det var, der ramte den - han var stolt som en pave. Roald er madglad og gør sig gerne til for at få noget ekstra i skålen. Vi ved, at han har boet med andre katte, men vi oplever, at han sørme helst er fri for andre med 4 ben og pels på. Han er en stor, robust og en dejlig, mild og kærlig dreng. Han skal så klart til hus og have, hvor han kan udfolde sine missedrømme. Roald er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret. Flot fyr.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Celine kom som missemor med sine killinger efter at de blev set smidt af en bil langt ude på landet. Celine er en rigtig sød, voksen kat, der er meget stille og rolig og rigtig gerne vil nusses. Hun vil trives i de fleste kattevenlige familier.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0573

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Malou er blevet efterladt på ejendommen, da ejeren flyttede. Hun er en sød og kælen mis, har et dejligt roligt sind, og er meget nysgerrig. Hun vil trives i et hjem med gode muligheder for udeliv også.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0741

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Crispy har været med på en køretur i motorhjelmen på en bil, og det er ikke lykkedes at finde tilbage til startstedet og ejeren. Derfor har hun brug for et nyt hjem. Hun er en smuk, rigtig sød, mild og lidt forsigtig pige og meget kælen. Crispy bliver ikke mindre sød og nuttet af, at hun er en smule lodden og har en ekstra tå på begge sine forpoter. Hun vil trives i de fleste hjem, måske også som indekat og selskabskat sammen med en sød makker?

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0815

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Stampe er en kanin, som er Rock'n'Roll. , Han er udekanin og vant til at gå i indhegning. Han er sød og rolig og meget nysgerrig og kommer altid frem, når vi snakker til ham.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0130

Kat: Huskat, Gråstrib. m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Nikoline kom ind her i foråret med sine 4 små killinger. De er nu gamle nok til at undvære deres mor og finde et nyt hjem. Derfor søger Nikoline også en ny familie, der vil tage sig godt af hende. Hun er superkælen og kan lide at ligge højt for at overskue det hele., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0266

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

HUNKATTEN DUCHESSE. Dette er Duchesse, en helt igennem kærlig mispige. Hun blev faktisk fundet i en papkasse sammen med 8 andre katte, øv! Det er nu ikke noget, der trykker Duchesse-missen, for hun er simpelthen så sød, imødekommende og kærlig. Vi oplever ikke, at hun har problemer med andre katte, hvis blot de er søde og rare som hende selv. Vi tror, at smukke-missen vil kunne trives rigtig godt i en omsorgsfuld familie, hvor evt. børn har forstand på at omgås katte. Og selvfølgelig har hun krav på, at blive behandlet ansvarsfuldt i modsætning til, hvad hun tidligere har oplevet. Vidunderlige Duchesse er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Hun skal kun til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1240

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Marco er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med en anden hanrotte, som han skal ud sammen med. Han er meget nysgerrig og nem at håndtere. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Fyns Internat

Ref: 16FK-2-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Mads og Mikkel er de perfekte familiekatte. Nysgerrige og altid klar på at lege. Elsker samtidig at ligge hos en i sofaen om aftenen og kæle. De er vant til at gå lidt ud i haven og elsker det.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1061

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Smelly Cat er en charmerende, ung hankat, som var flyttet ind på henvenderes terrasse. Han havde et uheld i kassen på vej til internatet, men er klart mere velduftende nu og klart til nyt hjem. Ingen ville kendes ved ham, og han søger derfor nyt hjem, hvor han kan være konge på tronen.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0293

Kanin: Angora

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Anton er en angorakanin, hvor pelsen er en tæt og lang uld, som kræver en del vedligeholdelse, både ved frisering og klip. , Anton er et hittedyr, som er fundet løbende på en vej i Øster Brønderslev. Ingen i nærområdet savnede ham. , Anton er en sød, tam kanin. Han synes ikke, det er sjovt at blive løftet, men falder hurtigt til ro, når han ved, han er i sikkerhed i dine arme.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0762

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Fie er rolig og selvstændig. Hun vil gerne nusses når hun selv kommer men vil helst ikke tages op. Hun har det blideste og roligste væsen. Kigger efter udelivet og vil gerne sove i vinduskarmene. Børn der kan respektere hendes selvstændighed vil hun trives godt med. Umiddelbart ikke små børn under 10 år.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Basses oprindelige ejer boede på et lille værelse og det var ikke nok for Basse. Han har været indekat og har kun været ude i snor, men han er en livlig, aktiv og nysgerrig fyr, som har brug for mere udenomsplads og for at komme ud på eventyr også. Han er flot og har en meget genkendelig hale, som smyger sig langs ens hals og ryg.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1161

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bambus (th.) er kommet ind sammen med Pitlo, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliseret og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De er ikke så håndtamme, men er meget nysgerrige og bliver ved en når de får mad. Så med tid og tålmodighed, kan de blive mere tamme.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1214

Kanin: Rex

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Loui er en hvid Rex kanin. Han er lidt reserveret, men superskøn alligevel. Han er vant til et aktivt udeliv.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0594

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Pixie kom i sin tid sammen med sine killinger, efter at have holdt til i et område i lang tid uden, at nogen ville vedkende sig ejerskabet, og til sidst endte hun med at føde i en garage, hvor den lille familie ikke var i sikkerhed. Hun har været i familiepleje med sine børn og derudover taget sig at et par "bonusbørn". Plejefamilien fortæller om hende: Hun er en fantastisk dejlig kat og har været en perfekt mor for killingerne, og desuden accepteret både familiens kastrerede hankat og hund uden problemer. Hun har været indemis i plejefamilien, men vil rigtig gerne ud også. Hun foretrækker et roligt hjem uden alt for mange fremmede og store armbevægelser, -knytter sig hurtigt til sine mennesker og bliver en dejlig hyggekat, som følger én rundt i huset.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Bellis er blevet fundet på en Parkeringsplads, så måske har den været med på en køretur? Imidlertid er der ikke nogen som savner den, så derfor søger vi nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0689

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

To missemødre som hjælpes med at tage sig af deres fælles killinger. Vi søger plejefamilier til missemødre med killinger i en periode indtil ungerne er store og gamle nok til at undvære deres mor og hinanden. Har du tid, lyst og overskud de næste 4-8 uger? Så ring til os, så kan vi fortælle mere om, hvad opgaven består i og hvad den indebærer.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1133

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Bjørn er en sød, kælen og nysgerrig kat, som også kan være legesyg. Han kan være en smule reserveret i starten, men bliver hurtigt tryg. Han har det fint med andre katte og vil derfor godt kunne bo med en. Han vil rigtig gerne ud til et hjem med hus og have. Bjørn vil gerne ud sammen med Sher-Kahn, men det er ikke et krav.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1109

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Charlot er kommet fra en socialsag, da ejer ikke kunne magte de 12 kaniner mere. Hun havde nået at blive mor til 2 kuld, da hun kom her. Det sidste kuld kom hun i pleje med, indtil de var store nok. Nu er alle klar til at finde et nyt hjem. Hun er en meget nysgerrig og social kanin, der gerne vil nusse en smule. Hun har været vant til at have masser af plads udenfor, og det søger hun i sit nye hjem. Hun vil rigtig gerne ud sammen med en af sine unger eller ud til en neutraliseret kanin. Ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse. Hun er ikke neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1122

Marsvin: Marsvin bl.

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Harlekin er kommet tilbage efter at have været født i pleje. Hans mor blev dumpet og var desværre drægtig. Han er en lille smule nervøs, men i de rigtige hænder og med tid og kærlighed, så skal han nok blive en god ven. Han vil rigtig gerne ud til et hjem, hvor der er et eller flere damemarsvin i forvejen. Men han skal gå ved siden af dem i et andet bur, da han ikke er kastreret.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0397

Kat: kat sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Ebba er en rigtig dejlig kat, som nysgerigt går rundt og undersøger det hele. Hun er rigtig kælen, og nyder når man tager hende op., Ebba er klar til at komme ud i en ny familie fra den 21/8, Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0657

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Trixie er en nysgerrig kat, som rigtig gerne vil ud og undersøge omgivelserne. Hun er en flot kat, som fungerer fint med de andre katte i fællesarealerne.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1235

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Olympia er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Hun er en meget social pige, der bor sammen med to andre rotter, som hun skal ud sammen med. Hun er meget nysgerrig og nem at håndtere. Hun er kronisk nyser, og hendes pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Flexi er en sjov kat. Han giver dig øjnene, men strækker og gnubber sig straks op af en, mens han spinder den skønneste lyd. Kom og hils på ham, han er så klar til et nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1112

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Så er der superdejlige og nysgerrige kaninunger. Carrot er en meget sød og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Hun er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Hun ønsker sig en anden neutraliseret kanin som selskab eller en af sine søskende. Hun er ikke neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0469

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tulle blev fundet i en cykelkælder sammen med sine 3 killinger. Hun er en rigtig sød og kælen kat. Nogle gange vil hun gerne lige se én lidt an, men er hurtig til at vænne sig til én. Hun har det bedst med at være alenekat, da hun ikke er helt begejstret for andre katte, og vil helst bo i hus med have, så hun har mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0640

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Hr. Nielsen kom i sin tid som moderløs sammen med sine søskende. Nu har han været i familiepleje sammen med en lille gruppe jævnbyrdige killinger og har lært om at bo i et hjem, med alt hvad dette indebærer og er klar til sit blivende hjem., Hr. Nielsen elsker at lege og finde på nye eventyr og leger gerne med de store katte også. Desuden vil han rigtig gerne nusses og kæles med. En mulighed også, hvis man overvejer at give to killinger et godt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1204

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Buster er en sød og dejlig men lidt nervøs kat, og han skal derfor lige se en lidt an. Han er rigtig glad for smukke og vil derfor gerne ud til et hjem sammen med hende hvor de har mulighed for at komme ud og udforske verden.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0353

Kat: Killing lys gråstrib

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Bella elsker at gå på opdagelse, og hun er også rigtig god til at ligge på lur for at fange legetøjet.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0205

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

HANKILLINGEN JON. Så har vi endnu et eksempel på en dumpet killing. Han hedder Jon. Han var ikke ret gammel, da han kom til vores internat. Men heldigvis havde vi en missemor med 2 andre killinger, og i den lille missefamilie er Jon opvokset her på internatet. Der er ingen tvivl om, at Jon har oplevet et og andet, men han er pt. inde i en utrolig positiv udvikling og er blevet væsentlig mere modig og kæk. Overfor nye mennesker skal der klart etableres et tillidsforhold, men det kommer med lidt tålmodighed og nå ja, man når også langt med lidt lækkerier og også på det punkt, er han blevet væsentlig mere imødekommende. Jon er vant til en masse andre katte, og synes det er fedt at fræse rundt og spille fræk sammen med alle de andre, både store og små. Nyt hjem til Jon må gerne være med andre dyr, men vi tror næppe på, at han vil trives med aktive børn. Han er supersød, kælen og dejlig, men først når han har lært sine mennesker at kende. Han er kastreret, øremærket og vaccineret 1.gang. Jon skal kun til hus og have. Virkelig en sød misdreng.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0956

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Muddimis's ejer skal flytte, og Muddimis kan desværre ikke komme med. Hun er en venligtsindet, rolig og veltilpasset kat, som trives bedst som alenekat, så hun ikke skal dele opmærksomheden med andre.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0907

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Viola er kommet som en af en gruppe, der blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Hun er en meget sød og mild, lidt forsigtig mis, stille og rolig og vil rigtig gerne kæle, men også gerne lege ind imellem. Måske vil hun trives som indekat og med godt selskab i dit kærlige hjem?

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1057

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Willma er kommet sammen med Walde, fordi deres ejer ikke kunne passe dem. Wilma er en sød, stille og rolig mis, kælen, spindende og nysgerrig. Hun og Walde har kendt hinanden hele livet og har det godt med hinanden og går bl.a. på eventyr med hinanden. De vil kke have noget imod et dejligt nyt hjem, hvor man må være både inde og ude og beholde hinanden.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 3 måneder.

HANKATTEN TERKEL. Denne helt igennem fantastiske kat hedder Terkel. Han er stor og meget smuk. Terkel har faktisk været i lidt af en kattepine, for han spadserede i gennem et par måneder rundt i et boligkvarter og søgte både kontakt og lidt mad, samtidig med, at han havde en forskrækkelig tandpine. Det har Terkel ikke længere, for han har selvfølgelig været en tur omkring tandlægen. Vi oplever Terkel som en rolig, rigtig rar og venlig hankat. Han er ikke voldsomt glad for de øvrige katte, så han skal være enehersker i sit nye hjem. Han fortjener bare det allerbedste, og til Terkel søger vi derfor et roligt og kærligt hjem, hvor han kan få al den opmærksomhed, han har brug for, samtidig med, at han kan få lov til at bevæge sig frit udenfor. Terkel vil tilføre hjemmet nogle superhyggelige timer med kærligt samvær, for han er bare en ener. Terkel er kastreret, chippet og vaccineret 1.gang. Skøn hankat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0978

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Brownie er en meget tam og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt og følge dig lige i hælene. Hun er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i sit nye hjem. Hun er blevet sammenført med sin nye ven Kristian og de to skal ud sammen. Hun er ikke steriliseret, men det er klart at anbefale for den nye ejer. Der er en del pelspleje.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-1-0465

Marsvin: Brun/hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lulu er lidt reserveret, når hun er i sit bur, men når hun først kommer op, er det nu lidt hyggeligt at putte.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Dyt og Båt kom ind sammen. De forsøgte selv at finde et hjem sammen, men uden det store held. Så efter et ophold hos os, så håber vi, nogen har lyst til nogle skønne teenagere. De er gode sofaslængere og kan formentlig også gøre lidt nytte.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1243

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Nøbbe er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0277

Kat: Killing /sort

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Otilde er en rigtig lille spirrevip! Hun er meget interesseret i alt, der bevæger sig, og ligger på lur, inden hun springer på musen., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1032

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bahamas er en lille drengekat, som blev fundet alene, formodentligt med sin mor, der blev set liggende kørt over på vejen nogle meter derfra. Han er en legesyg killing med fart på, meget opmærksom og nysgerrig og skal lige vurdere sine omgivelser. Køn, sød og kælen. Han vil trives i de fleste katteglade hjem, evt. som indekat sammen med en anden sød makker?

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1290

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 1 uge.

Diggi (th.) er født af mor Gnø, som kom fra en stor social sag. Diggi er lidt mærket af, at hendes mor er så nervøs, men der skulle være en mulighed for at gøre hende tam, når hun er så ung. Hun er meget knyttet til sin lille familie og skal derfor også ud med dem. Hun kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Meget pæn ung hankat, men det ved han vist også selv., Lige klar til at komme ud og fange dine mus.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0454

Hund: Dansk/Svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 8 år og 11 måneder.

Speedy skulle være alt for meget alene i sit gamle hjem, så nu søger han et nyt, hvor der er bedre tid til ham. Han er en virkelig dejlig og kærlig lille fyr, som er sprængfyldt af energi og godt humør. Derfor skal hans ejer være af samme støbning og holde af lange gåture og masser af motion. Speedy er rigtig meget han-hund, så derfor er han blevet kastreret, så han forhåbentlig kommer til at fungere lidt bedre med andre hanhunde. Han elsker tæver og har som yndlingshobby at tisse på alle fremspring over 10 centimeter, når man går tur med ham. Speedy har en stor stemme, så derfor skal han ikke bo i lejlighed. Han er ikke glad for at køre i bil, har mødt børn men ikke boet med dem, og så er han blevet lidt ked af at være alene hjemme., Speedy er meget selvstændig, så han har brug for en erfaren ejer, som forstår at aktivere ham godt. Han har tidligere boet sammen med en kat og kan nok lære det igen, hvis hans nye kat er vant til hunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-5-0157

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Her ser I smukke Jerry, som man kun kan holde af. Jerry har været i familiepleje sammen med sin missemor og sine søskende. De er blevet socialiseret efter alle kunstens regler, og der er ikke ret meget, som kan forskrække dem. Han er af sind utrolig tilpasningsdygtig, kærlig, mild, legesyg og meget nysgerrig. Han egner sig uden tvivl til en familie med børn og andre katte, og han er rigtig glad for sin bror, Tom. Han er klar til at rejse fra sin mor fra fredag d. 2/9-16 og vil på det tidspunkt være kastreret, øremærket og færdigvaccineret. Det er vigtigt, at han kommer til et hjem med adgang til en have, han kan komme ud i, når først han er stor nok til det. Kom og hils på denne smukke dreng.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1034

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Arthur er kommet væk fra sine rødder, både menneskene og sin kattefamilie, hvordan vides ikke, men han kom ud af det blå og holdt sig til ved et hus. Han har den smukkeste grå farve og er en mild og sød, bette fyr, som er forsigtig og lidt nem at forskrække, så måske har han oplevet nogle knap så behagelige ting i sit unge liv? Når man har givet ham tiden og roen og vist, at man vil ham det godt, så vil han rigtig gerne kæles og nusses med. Han vil trives bedst i et roligt, kærligt og tålmodigt hjem, og måske allerhelst som indekat og godt selskab for en enlig. Evt. sammen med en sød makker.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Bat-kuldet er så klar på nye eventyr. Der er fuld fart på sådan en lækker søskendeflok. De er legesyge, smukke og fuld ad spilopper. De er alle neutraliseret, øremærket, vaccineret og fået ormekur og loppekur.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0682

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Maggie er kommet på internat, fordi det ikke fungerede for hendes ejer med hende. Hun er en sød, stille og rolig, kælen kat, men også selvstændig og med behov for at komme ud på eventyr og få brugt sine sanser. Derfor har hun brug for et hjem, hvor hun også kan komme ud og klatre i træer, hvæsse kløer, og hvad der ellers hører til et eventyrligt katteliv.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1111

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Så er der superdejlige og nysgerrige kaninunger. Charly er en meget sød og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Hun er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Hun ønsker sig en anden neutraliseret kanin som selskab eller en af sine søskende. Hun er ikke neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0664

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Addy kommer fra en social sag, hvor ejer havde alt for mange dyr. Hun fødte to unger og har været ude i plejefamilie. Nu er hun tilbage og skal ud med sin ene unge, Lilly. Hun er ret nervøs, og der skal arbejdes en del med hende. Med mad, tålmodighed og kærlighed, så skal det nok komme.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0318

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Kating kan godt lide at gå rundt for sig selv og undersøge det hele, og især skal hun altid rundt og hilse på naboerne. Hun elsker at blive nusset.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0834

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Condrine er den ene af de 12 kaniner, som blev fundet dumpet i ryksække, sportstaske og flyttekasser sammen med nogle chinchillaer en lørdag nat i en parklignende skov tæt ved en sø ved Ikast, og som blev fundet og hjulpet videre af et ungt par, som var ude at gå. Det er en sød, nem kanin, som er god i hænder og nem at håndtere, ikke bange, men meget nysgerrig. Hun vil være god i en børnefamilie, eventuelt sammen med en af sine "bekendte".

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0803

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Oscardo er en lille spirrevip. Han elsker at bruge noget af alt sit krudt i fællesarealet sammen med de andre katte. Han er en rigtig tillidsfuld og kælen kat, som vil passe ind hos enhver familie.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0162

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN VIGGO. Dette er Viggo, bror til bla. Vimse, som også ses her på siden. Han er ud af et kuld på 4 killinger som var blevet smidt ud! Viggo har, som sine søskende, et asiatisk islæt, dvs. han er meget "lang" i sin bygning og faktisk stor af sin alder. Viggo har været i familiepleje hos en familie med fart på. Der var 3 børn, voksen kat samt hund i familien, dernæst har han været igennem utallige børnehænder med masser af opmærksomhed og kærlig leg. Og alt dette har han stået model til uden at det har givet anledning til nogle som helst problemer, så vi har at gøre med en rimelig robust herre. Dog vil han gerne udbede sig betænkningstid i forhold til at vurdere de nye omgivelser, inden han giver sig i kast med at spjætte rundt og spille smart. Han er en rigtig god killingedreng. Viggo er kastreret, øremærket og færdigvaccineret, og skal så absolut kun til hus og have. Skøn misknægt.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0938

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Silas kom og holdt sig til ved et plejehjem, hvor han hoppede ind og ud ad vinduerne. Han er en lækker, lille dreng, kælen, venlig, rolig og lidt nysgerrig. En lille, fin dreng, som vil kræve et hjem, hvor man har mod på pelspleje, gerne kærligt og roligt, og måske som indekat.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1241

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Stump er fundet på Bilkas p-plads, hvor ingen kendte til ham. Han er sød og fræk, præcis som killinger skal være.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1254

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

London blev fundet på en rasteplads ved Vordingborg, og ingen har savnet hende. Derfor søger hun nu et nyt hjem, hvor der vil være masser af kærlighed til hende. Hun elsker at være udenfor og trives godt med dette. Hun skal ud til et hjem med en anden neutraliseret kanin, der kan holde hende med selskab. Hun er ikke steriliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Safinas ejer er formodentligt flyttet fra hende. Hun er en sød og mild, fin mis, der er lidt forsigtig i nye sammenhænge og som er blevet lidt tynd af at prøve på at klare sig selv derude. Måske har hun været indekat tidligere? Hun vil trives i et venligt og kærligt, roligt hjem måske som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Viggo er kommet som den ene af en lille gruppe, som deres ejer ikke var i stand til at passe godt på mere. Han er rigtig kælen og vil meget gerne snakkes med, når han lige er faldet til og har overvundet sin usikkerhed. Han har brug for et kærligt, roligt hjem, hvor han må være indekat i starten og hvor man har roen og tålmodigheden til at lade ham blive tryg og falde til i sit eget tempo.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1041

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Misty er mor til Melis, og de vil meget gerne rejse ud i et kærligt hjem sammen. De har ikke været meget i hænder, men den rette kan med tålmodighed få nogle fine piger ud af det.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0102

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Da Nicka kom ind, må hun have haft en mega hovedpine., Grunden var, at hun havde en kæmpe byld i panden., Man kunne se, hvordan hun blev lettet, når der blev stukket hul på den., Hun har så kvitteret for vores behandling ved, at være så sød at tage sig af nogle moderløse killinger, vi fik indbragt., Nu håber hun bare på, at der vil komme nogle, der vil give hende et godt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1114

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Så er der superdejlige og nysgerrige kaninunger. Chase er en meget sød og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Hun er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Hun ønsker sig en anden neutraliseret kanin som selskab eller en af sine søskende. Hun er ikke neutraliseret.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0203

Kat: Killing, Gråstribet

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hubert er en rigtig hyggetrold. Han elsker at putte, hvor der end så er en blød pude eller andet. Dog kan han også finde på at banke sine søskende., Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1160

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Pitlo (tv.) er kommet ind sammen med Bambus, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliserede og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De er ikke så håndtamme, men er meget nysgerrige og bliver ved en når de får mad. Så med tid og tålmodighed, kan de blive mere tamme.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0712

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Tulle er fundet uden ejer nær en skov. Hun er nu hos os og søger en ny familie. Hun er en utrolig rolig og kælen kat, som bare gerne vil have selskab.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0529

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Matt kom i sin tid sammen med sin kattefamilie. Han har været i familiepleje og er nu tilbage på Internatet, klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien fortæller: Matt kan være lidt utryg og gemme sig i starten, men det går over, når han lige falder til og får tiltro til en. Så bliver han meget legesyg og kælen og lader sig med nydelse nusse på maven. Han er god til at bruge kattebakken og har en god appetit. Han vil måske trives godt som indekat, evt. sammen med en sød makker i et kærligt og roligt, eventuelt voksent hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0465

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke, sorte Ally søger et hjem med en masse kærlighed og tid til nus. Ally vil også gerne bede om en have, hun kan komme ud i, da hun er en aktiv, ung dame., Ally er ikke begejstret for andre katte, og skal derfor ud til et hjem uden andre dyr. Hun skal ikke bo med børn under 15 år.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Meget sjov lille hunkilling, som elsker at løse de opgaver vi sætter hende på, med hensyn til aktivering.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Walde er kommet sammen med Willma, fordi deres ejer ikke kunne passe dem. Walde er en sød, stille og rolig mis, kælen, spindende og nysgerrig. Han og Willma har kendt hinanden hele livet og har det godt med hinanden og går bl.a. på eventyr med hinanden. De vil ikke have noget imod et dejligt nyt hjem, hvor man må være både inde og ude og beholde hinanden..

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0308

Kat: Killing grå/hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Lækker, lidt genert hankat søger ny familie uden små børn. Superkælen, når han lige har set folk an., Han er kastreret, øremærket og vaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1247

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Noll er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0593

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Store, dejlige Olaf. En kælen og social kat, som elsker alt kontakt med mennesker han kan få. Han er ikke glad for andre hankatte, derfor skal dette ikke være hos hans nye familie. Han kom hertil da han i flere måneder havde gået i et sommerhus område og ingen ville kendes ved ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0699

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Balou er en rigtig kælepot! Han er opsøgende og nærværende med os mennesker, og kan næsten føre en hel samtale. , Balou mener selv han er meget dygtig, og kan en del tricks (improvisation) når der er mad på spil. , Balou er en ung og aktiv fyr, og skal derfor have muligheden for at komme ud og jage nogle mus ;-)

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0582

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 8 måneder.

Duchess er en robust dame, som ved hvad hun vil. Hun vil til et hjem uden andre katte og hvor hun kan komme udenfor og gå på opdagelse. Hun skal til et hjem hvor der er en stille og rolig hverdag, hvor hun kan tuller rundt, tage en lur i sofaen og blive nusset for. En smuk kat, som lige skal se sin nye ejer an.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0666

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Gnø (th.) er kommet fra en socialsag, hvor ejer havde alt for mange dyr, der gik i et stort rum. Derfor er der meget arbejde i at gøre hende tam igen. Hun kan godt komme frem og hapse mad, men så løber hun hurtigt væk igen. Hun var drægtig ved ankomsten hertil og har født to unger i pleje. Dem vil hun rigtig gerne ud sammen med, ellers kan det også være en mulighed at hun kunne bo med et kastreret hanmarsvin. Hun kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0334

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Rene blev efterladt i en lejlighed, og vi ved derfor desværre meget lidt om ham., Han er en energisk skægagame som spiser både sit grønt og foderdyr fint. Han er håndterbar. , Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1272

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Erik er som en rigtig killing skal være, der er fuld fart på, og han elsker at lege, især med sin bror Poul., Der skal også være tid til at nusse, det kan han nemlig rigtig godt lide., Erik vil meget gerne bo sammen med Poul.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1234

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Olivia er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Hun er en meget social pige, der bor sammen med to andre rotter, som hun skal ud sammen med. Hun er meget nysgerrig og nem at håndtere. Hun er kronisk nyser, og hendes pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0321

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Oakley er kommet fordi hendes ejer flytter og Oakley derfor ikke kan være både inde- og udemis, hviket hun gerne vil. Hun er en sød og venlig mis, som er vant til og glad for livet i en børnefamilie. Hun er legesyg og nusseglad og meget madglad, hvilket man godt kan fornemme på hendes livvidde:)Vi søger en familie, hvor hun med tiden må være både inde- og udekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0494

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dingo er søster til Kalle. De kom for snart længe siden som små og har været i familiepleje. Men nu er hun klar til sit nye, blivende hjem, evt. sammen med Kalle? Dingo er en lille krudtugle, der skal undersøge alting, og som derfor nogle gange kommer på glat is, men hun får altid reddet sig ud af det igen. Hun er sød, kælen og "snakker" en del. På sigt vil hun sikkert have behov for at komme udenfor også.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1244

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Nuser er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en rolig fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han godt kan bo med, hvis der er masser af plads. Han vil også kunne fungere som enerotte eller sammen med en yngre hanrotte. Det er vigtigt, at ejer ved, hvordan man sætter dem sammen. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS. på sund kost og miljø.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0712

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Rosa er kommet sammen med sin kattefamilie. Hun har været i pleje, og nu er hun tilbage, klar til sit blivende hjem. Hun er en yndig, lille pige, mild og lidt forsigtig, men vil også gerne lege og er nysgerrig på nye ting. Hun vil måske trives som selskabs- og indekat, måske sammen med en makker i et kærligt hjem, der mangler god selskab.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1227

Marsvin: Korthåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 1 uge.

Lilly er født af sin mor, Addy, og har været i pleje indtil nu. Hun er en nervøs, lille pige, der med masser af mad og kærlighed nok skal blive tam og en god ven. Hun bor pt. med sin mor og skal ud sammen med hende.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0278

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN MESSI. Hurtig og snarrådig som fodboldspilleren? Nej, han ligner såmænd alle andre killinger med godt med krudt i rumpetten. Messi er en ukompliceret kammarat, glad, ligetil, og så er han samtidig en lille, cool fætter, der ikke sådan lige lader sig forskrække. Messi kan, når han sætter hastigheden lidt ned, godt lide at blive kampkælet. Messi er nem, nysgerrig og skal absolut til et hjem, hvor også udendørssyslerne kan nydes, gerne med forstandige børn. Messi er kastreret, øretatoveret og vaccineret første gang.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0424

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Stampe er en meget rolig kanin, som elsker at putte i en god bunke halm sammen med sin makker Bøf. At blive nusset er heller ikke ringe. Hun falder hurtigt i søvn, og kan blive siddende længe og bare nyde det.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0222

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN POUL. Se bare på billedet så behøver vi vist ikke sige meget om hvor lækker ham her er. Poul blev fundet under en reol på en gård, hvor han formentlig har søgt tilflugt efter at være blevet dumpet. Til trods for den dumme start er lille Poul alt det en killing skal være: totalt menneskeglad, nysgerrig, legesyg, mild, ukompliceret og helt uimodståelig. Vi tror at han vil egne sig fortræffeligt i en børnefamilie, hvor børn er +8år og gerne har lidt erfaring med at omgås dyr. Han er en snaksagelig fyr som kalder på sin flok hvis han synes de er kommet alt for meget på afveje - for det er i hvert fald ikke Poul der er på afveje skal vi hilse og sige. Han vil pynte i enhver have, så vi skal bare have fundet den og de mennesker der passer bedst til ham. Har man en sød og omgængelig kat i forvejen vurderer vi at Poul vil kunne trives med den. Alternativt ville han sikkert også fint kunne rejse sammen med en af vores andre killinger såfremt man måtte have lyst til 2 banditter. Poul er neutraliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Kom og hils på ham og bliv blød i knæene!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1289

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 1 uge.

Disko (tv.) er født af mor Gnø, som kom fra en stor social sag. Disko er lidt mærket af, at hendes mor er så nervøs, men der skulle være en mulighed for at gøre hende tam, når hun er så ung. Hun er meget knyttet til sin søster og skal derfor ud med hende og måske mor. Hun kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-1-0463

Kanin: hvid/vildtfarvet

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Oscar er en sød og rolig kanin, som er rimelig let at håndtere. Han elsker at komme ud i selen og hoppe rundt i græsset.

Fyns Internat

Ref: 16FK-2-0766

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Smuk, smuk killing. Tumler og løber huset tyndt sammen med sine søskende. Hun kommer gerne rundt og undersøger alle ting, men gerne når de andre har været der først. Hun har brug for tid, tryghed og kærlighed inden hun overgiver sig til nus og kæl.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1233

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Oline er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Hun er en genert pige, der holder sig lidt tilbage. Hun bor sammen med to andre rotter, som hun skal ud sammen med. Hun er kronisk nyser, og hendes pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-5-0156

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Her ser I smukke Tom, som man kun kan holde af. Tom har været i familiepleje sammen med sin missemor og sine søskende. De er blevet socialiseret efter alle kunstens regler, og der er ikke ret meget, som kan forskrække dem. Han er af sind utrolig tilpasningsdygtig, kærlig, mild, legesyg og meget nysgerrig. Han egner sig uden tvivl til en familie med børn og andre katte, og han holder meget af sin bror, Jerry. Tom er klar til at rejse fra sin mor fra fredag d. 2/9-16 og vil på det tidspunkt være kastreret, øremærket og færdigvaccineret. Det er vigtigt, at han kommer til et hjem med adgang til en have, han kan komme ud i, når først han er stor nok til det. Kom og hils på denne smukke dreng.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1096

Dværghamster: Dværghamster

Køn: Han

Alder: 1 år.

Reserveret til nyt hjem, Lille Rindo blev overdraget sammen med 6 andre hamstere fra en ejer, der ikke kunne passe dem mere. Han er en aktiv, lille fyr, der helst bare vil have et spændende bur, der kan indrettes på sjove og aktive måder. Han vil helst bare bo alene på sit slot og blive hygget om.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

HUNKATTEN ALMA. Efter 12 ugers tro killingetjeneste er også Alma klar til at komme videre i livet, nu uden missebørn. Alma er vant til store børn og flere slags hunde. Der er aldrig problemer omkring Alma, hun kan nærmest omgås alt og alle. Hun gider nemlig ikke konflikter. Meeeeen, skulle hun blive udfordret væsentligt, så kan hun altså godt stikke en øretæve til for eksempel en fræk hund. Hun er en sød og kærlig missepige med ben i næsen. Hun er øretatoveret, steriliseret og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1266

Marsvin: Rex Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 1 uge.

Amelie (tv.) er født af mor Adrian, der var drægtig, da hun kom til internatet. Hun er nu tilbage fra pleje med sin mor, og de to søger derfor et hjem sammen. Amelie er lidt mere nysgerrig på livet end sin mor. Hun skal ud til en ny ejer, der har tålmodighed og kærlighed til at gøre hende tam. Hun kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem endnu.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0468

Kanin: Sort

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Pussen er kommet hertil sammen med nogle andre marsvin og kaniner, som ikke havde det så godt. Hun søger nu et nyt, godt hjem, hvor hun har mulighed for at hoppe omkring på græsset.

Fyns Internat

Ref: 16FK-3-1077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Kirsebær er af de 5 katte, der var dumpet i transportkasser. Hvorfor ingen vil kendes ved hende, forstår vi virkelig ikke. Hun er så sød, når først man giver hende lidt tid. Hun syntes ikke om at være her på internatet og gør ikke alverden for, at man skal få øje på hende, men hun overgiver sig hurtigt til en hånd, der vil kæle hende. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0176

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Dette billede yder slet ikke søde Assi retfærdighed., Hun er nemlig meget yndig at se på, samtidig med, at hun er meget kælen.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0913

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Cody´s ejer boede i en lillebitte etværelses bolig, hvilket ikke er nok for Cody. Han har været indekat og boet sammen med en anden kat, er imødekommende og vil gerne snakke og kæle og kommer når det er tid til det. Kan "sit" for godbid. Han har brug for et hjem uden hund, men gerne en sød hunkat, og hvor han både må være inde og ude, som han har lyst til.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0676

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Alba er den ene af en gruppe killinger, som kom for snart længe siden, fordi ejeren var forsvundet. Hun har været i familiepleje og er nu klar til at undvære sin familie og klar til sit nye, blivende hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1237

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Magnus er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø. Han elsker at blive drillet og kildet på maven.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1056

Hund: Labrador Retriever

Køn: Tæve

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Alma er en fantastisk dejlig krudtugle, men er meget understimuleret, og nye ejer skal være indstillet på at gå til træning med hende og sørge for at få hende stimuleret især, hvor hun får brugt sit hoved, så hun bliver træt på denne sunde måde. , Alma vil gerne ud til nogen, som har en masse tid kun til hende, og som har lysten til at starte forfra med alene hjemme træning. Alma er ellers en sød og fræk hund, som elsker at lære nye ting. Alma vil gerne bo i hus med indhegnet have, som hun kan boltre sig i. Alma kan bo med ældre børn, som er vant til at omgås hunde, især hunde med højt energiniveau som Alma. , Alma kan desuden de basale kommandoer som sit, dæk, vente. Samt indkald er hun også fin til. , Hvis du mener at kunne løfte denne opgave, så kontakt os gerne. , NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0250

Kat: Killing, sort trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Kia er en rigtig jæger. Hun skal fange alt, hvad der bevæger sig, også hvis hun tror, det bevæger sig. Hun er superkælen og kommer for det meste, når man kalder på hende. Hun er klar til at finde en ny familie fra den 21/8., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0354

Kat: Killing mørk gråstrib

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Barney elsker at sidde på sin stol og holde øje med alt omkring ham. Dog er der fuld fart på ham. når han kommer ud. Han elsker at blive nusset og at lege med drillepinden.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1267

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Christina er kommet til os, da ejer havde en anden hankanin, som ikke kunne med hende. Derfor søger hun nu nyt hjem, og det skal være hos en anden neutraliseret kanin. Hun har levet som frikanin indenfor, men vil også sagtens kunne fungere som udekanin. Det er vigtigt, at ny ejer har sat sig ind i sammenføring af kaniner. Hun er lidt genert her, men skulle være rigtig glad for alle børn. Hun er vant til katte og er supergod til at bruge en bakke som toilet. Hun er ikke neutraliseret, det er noget ny ejer selv skal få gjort.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0930

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Marie er kommet, som den ene af en gruppe, hvor Dyrenes Beskyttelse har hjulpet en enlig dame, der havde få midler og mange katte, og som skulle flytte. Marie er en sød og forsigtig mis, som ikke gør noget væsen ud af sig, men med et stort kælehjerte, når hun er tryg. Hun vil sikkert trives bedst som indekat i et roligt og kærligt, voksent hjem, hvor hun med tiden vil blive en dejlig selskabsmis.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0516

Hund: Puddel

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 3 måneder.

RESERVERET NYT HJEM:Mini er en dejlig hund, som stammer fra den store dyreværnssag med de mange hunde og har derfor haft en trist opvækst. Hun er desværre kommet retur, da ejer blev syg. Hun var desværre også blevet drægtig i mellemtiden, men alle hvalpe har nu fundet hjem. Mini skal bo sammen med Mynte, så de skal flytte til samme hjem., Hun ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - De har lidt fysisk overlast fra den store dyreværnssag i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagere uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hun har lært at være alene hjemme sammen med Mynte og kan godt bo sammen med katte. Hun er en hund, der gør en del, men er altid glad og imødekommende. Hun elsker at putte og lystrer super godt. Hun kræver pelspleje hele livet og skal også have børstet tænder dagligt. Herude går de aldrig i snor, da de lystre så fint, men de kan sagtens gå i snor og sele., Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0543

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år og 8 måneder.

Papaya er en dejlig, venlig og rar kat, hvis ejer desværre skal flytte til et sted, hvor det ikke er godt for hende. Hun er vant til at færdes inde og ude, som hun har mest lyst og behov for. Hun er en selvstændig, moden kat, som er god til at begå sig og underholde sig selv, men som også holder af sofahygge - og selv kommer, når der er tid til det. Hun er en rigtig god jæger. Hun vil trives i de fleste hjem, hvor hun må være både inde og ude og agere både hygge kat og husets jæger/ hjælper i at minimere gnaverbestanden..:)

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Frida har været væk fra sin ejer en periode og er blevet en smule tynd og har fået en del skrammer af det. Imidlertid har hendes ejer fået en anden kat og mener derfor ikke, at hun kan have Frida igen. Nu er hun ved at være restitueret og er klar til sit nye hjem, som gerne skal være et hjem, hvor hun gerne må være inde men også lidt ude. Hun er lidt forsigtig, men vil meget gerne nusses og meget madglad. Hun vil egne sig bedst i et hjem med ro. Uden mindre børn, hos en familie, der har tid til hende.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0265

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

HUNKATTEN LADY. Er hun ikke bare skøn? Vi er tossede med Lady. For på trods af, hvad hun har været igennem, er hun helt igennem rar, venlig, sød og interesseret i mennesker. Lady blev fundet i en papkasse sammen med en anden hunkat og 7 killinger! Hvilket selvfølgelig er helt uanstændigt. Men, Lady er på og helt klar til at indtage sit helt eget hjem, denne gang noget mere ansvarligt. Vi oplever hende som en rolig og meget nem misling. Hun reagerer ikke negativt overfor andre katte, så alt i alt kan vi kun sige, at her har vi at gøre med en supersød mispige med et positivt livssyn og en imødekommende facon. Vi tror, Lady vil trives i en familie fyldt med søde mennesker, som vil hende det bedste. Smukke Lady er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Hun skal kun til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1098

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år.

Putte er en sød og meget kælen pige-kat. Hun er lidt af en diva overfor andre katte, så hun ønsker sig et nyt hjem, hvor alting kun drejer sig om hende. , Putte skal bo i hus med have, og hun vil godt kunne bo med større børn.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0837

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Knold kom, som den ene af 12 dejlige kaniner, som blev fundet sammen med 6 chinchillaer ved en sø i en parklignende område af et kærestepar, der var ude at gå tur. Han er en meget charmerende, flot, meget tam og snakkesalig kanin, nysgerrig og modig og vil passe godt i en kaninvenlig børnefamilie med gode kaninforhold. Han er vant til at leve sammen med andre kaniner.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1027

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Alf og Ally er kommet efter, at de er blevet efterladt i en papkasse sammen i en fremmed persons garage. Vi tror, de er søskende. De er et par små, sjove bøller med krudt i numsen, som sjældent sidder stille. De er søde og venlige, dog er Alf den af de to, som går foran og baner vejen for Ally, som er lidt mere tilbageholdende, og som lige skal have tid til at se tingene an. De vil trives, gerne sammen, i de fleste hjem, på sigt måske gerne med mulighed for at komme ud nu og da.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0484

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Ejerne flyttede fra Suntelle, som har 5 killinger. De er nu alle retur fra vores super plejefamilie. Suntelle er en sød og mild missemor, der har passet sine 5 killinger med stor omsorg. Meget selskabelig, vil helst være i nærheden af mennesker. Elsker nus og opmærksomhed, men er ikke meget for at putte eller blive båret rundt. Vil meget gerne ud, og yndlingspladsen indenfor er i vindueskarmen, hvor hun kan kigge ud. Kan være meget snakkende. Vant til børn og meget tålmodig overfor selv mindre børn. Meget madglad og en rigtig livsnyder.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1095

Dværghamster: Dværghamster

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lille Rasmine blev overdraget sammen med 6 andre hamstere fra en ejer, der ikke kunne passe dem mere. Hun er en aktiv, lille pige, der helst bare vil have et spændende bur, der kan indrettes på sjove og aktive måder. Hun vil gerne kunne bo sammen med andre dværghamstere, men vi ved ikke, om hun er for "gammel" til at kunne blive sammenført med en anden. Så det er vigtigt at have en plan B og et bur nr 2.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1157

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Søde Shadow blev fundet i en sæk i Helsingør. Heldigvis blev hun fundet i tide, så nu søger hun et hjem, hvor hun vil blive elsket. , Shadow er en sød, kælen og nysgerrig pige, som godt kan være lidt forsigtig i starten. , Hun har det okay med andre katte, hvis de ikke er for dominerende. , Hun skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Vi søger plejefamilier til missemødre med killinger i en periode indtil ungerne er store og gamle nok til at undvære deres mor og hinanden. Har du tid , lyst og overskud de næste 4-8 uger? Så ring til os, så kan vi fortælle mere om, hvad opgaven består i og hvad den indebærer.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0980

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Så er der superdejlige og tamme kaninunger. Bounty er en meget tam og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Han er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Han ønsker sig en anden neutraliseret damekanin som selskab. Han er ikke kastereret.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Søren er en meget speciel kat. Han har nemlig ingen hale. Det er dog ikke noget der generer ham. Han er fundet under en busk, hvor han har holdt til en uges tid, uden nogen kendte til ham. Han var meget mager og havde lidt skrammer rundt omkring. Han er nu i bedring, skal dog fortsat tage lidt på. Han er meget social og savner en ny familie han kan kaste sin kærlighed på.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0434

Kat: Huskat gråstribet lys

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Karl er en utrolig kælen kat, som kommer til én med det samme for at blive nusset. , Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-1019

Hund: Schæfer

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Majka er kommet, fordi hans ejer skal flytte og ikke må have ham med i sin nye bolig. Han er en glad, aktiv og nysgerrig hund, meget opmærksom og kontaktglad, men også nysgerrig og med på en løbetur efter en kat eller hare. Han er vant til at bo sammen med 2 andre hunde på landet og fungerer rigtig godt sammen med hunhunde. Han er vant til at være alene sammen med de andre hunde i 3-4 timer i baggangen med adgang til indhegnet udeområde. Han kan de almindelige ord og er vant til at være med i bil, hvor ture til strand og vand står højt på ønskelisten. Han har brug for en ny ejer med erfaring med racen og med god indhegnet udenomsplads, hvor han må være en del af sin nye ejers dagligdag det meste af tiden, - gerne, hvor der bor en sød hunhund i forvejen. Han er ikke vant til børn i sin dagligdag og vil sikkert være for glad og kåd til de små, men store legeglade og kæleglade, hundevante børn vil sikkert være fint.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0442

Hund: Labrador/Schæferblanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Snack er en skøn hund, som ejer desværre ikke kunne have længere på grund af sygdom. Vi ved ikke så meget om ham, men her hos os, har vi set en fantastisk dejlig og omgængelig hund. Og en rigtig sofahygger., Han har det fint med de fleste andre hunde (især tæver), er energisk og elsker at træne lydighed. Han vil gøre alt for din ejer, og gå igennem ild og vand for en

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0848

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Viola er kommet efter at hun kom tilløbende til et ældrecenter, hvor hun holdt sig til og hoppede ind ad vinduerne for at få kontakt. Viola en en meget sød og rolig kat. Hun er nysgerrig og opsøgende. Hun vil trives i de fleste hjem, hvor man også ønsker sig godt selskab

Fyns Internat

Ref: 16FK-2-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Frøken er en kælen, modig og nysgerrig killing med fart over feltet, der er ikke den ting som ikke skal undersøges. Vil gerne op og have nus og kæl når hun ikke har travlt med at gå på opdagelse og lege.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-1067

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Frej har boet i en lejlighed ved et modent par. Han er en ung, glad, robust og nysgerrig fyr med god energi og større behov for aktivitet og stimulation og opdragelse, end de formår at give ham. Han er generelt glad for alle, også andre hunde, han har leget med, men for kåd til mindre børn. Han har brug for et hjem med tid og overskud til at lære ham at være mere alene hjemme og almindelig opdragelse, f.eks på hundeskole, samt med tid til samvær og aktivering, så han får dækket sine behov - med den rette indsats er vi nemlig overbeviste om, at man vil få den skønneste hund og følgesvend.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Reserveret til nyt hjem., Junior er en sød, kærlig og meget forsigtig dreng, som elsker at blive nusset. Han skal ud sammen med Miv, og han ønsker et roligt hjem uden børn og uden andre dyr., Junior er indekat.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0549

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 4 måneder.

Viol er en sød og rolig kat, som er enormt kælen., Hun er for det meste en lidt stille kat, men når det kommer over hende, kan hun godt lege og pjatte som en killing... Hun er en lille køn kat, som har mange gode år endnu. Hun er vant til at bo med andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0317

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Ketty er meget opmærksom på alt, hvad der sker. Hun skal fange alt i bevægelse, inkl. sine søskende., Hun elsker at putte i kurven, og især hvis der er en, der vil nusse hende imens.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Her ser I smukke Emma, som er mor til Emil, Elly og Else. Hun er bare så dejlig en kat, og hun har været en fantastisk missemor overfor sine killinger. Hun er af sind utrolig mild, rolig, snakkende og meget kælen. Hun elsker at ligge på vores skød, mens hun spinder højlydt. Emma har det fint med andre katte, og hun har hilst på vores hunde uden problemer. Vi ønsker for Emma et hjem med overskud, så hun rigtig kan blive forkælet og få al den opmærksomhed, som hun så meget fortjener. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Emma er steriliseret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Chaplin er en utrolig flot kat, som elsker nus - især bag ørene! Han skal til en familie, hvor han har mulighed for at gå på opdagelse udenfor, men samtidig har muligheden for at komme ind og blive nusset om. Man skal være obs. på, at Chaplin kræver en del pelspleje. En sød og skøn kat!

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0162

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Arne er en glad hankilling, der snakker meget., Så går du og keder dig og ikke har nogen at snakke med, så er det Arne du skal invitere ind i dit hjem.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Diva er en smuk pige, som vi ingen historie har på. Men hun vil uden tvivl gerne være dronning i eget hus, med mulighed for at gøre nytte og slænge sig i sofaen

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0716

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Sofia blev efterladt ved et hjem, som hendes tidligere familie flyttede fra. Derfor søger hun nu et blivende, godt hjem, hvor hun kan være de restende af hendes dage. Hun er en ung dame, som er meget kælen og imødekommende. Hun skal til et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0469

Kanin: hvid land

Køn: Han

Alder: 1 år.

Nussen er kommet hertil sammen med nogle andre marsvin og kaniner, som ikke havde det så godt. Han søger nu et nyt godt hjem, hvor han har mulighed for at hoppe omkring på græsset.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0140

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

HUNKATTEN KATRINE. Skønne, vidunderlige Katrine. Det er denne smukke mispige. Uha, hun var i en elendig forfatning, da hun kom til os med sine 3 killingedrenge. Alt for mager og udpint og fyldt med dumme husdyr. Nu er Katrine fuldstændig perfekt i stand. Og hun har været den sødeste missemor, man kan tænke sig. Katrine er ikke så gammel, så vi tror, at det er hendes første kuld killinger. Katrine har en fortid, som har gjort hende lidt på vagt, og derfor har hun lige brug for at se tingene lidt an. Men ork dog, når hun har lært sine mennesker at kende, er hun den kærligste mispige, som er rigtig glad, social og interesseret i samvær. Vi tror dog, at hun vil trives bedst i nyt hjem, hvis der ikke er hund eller små børn. Andre katte synes hun er okay, hvis de er venlige og rare, som hende selv. Smukke Katrine er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Kun til hus og have.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0453

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Emma er en kat, som lige skal se folk an. Men så snart man har vundet hendes tillid, er man den bedste i verden. Hun nyder at blive børstet og at holde øje med fuglene udenfor. Derfor skal hun gerne til et hjem, hvor hun kan gå ind og ud, som hun lyster. Emma kan sagtens fortælle sine nye ejere, hvornår hun er sulten og kan være meget snakkende. Hun er klar til adoption d. 3/9.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0379

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Mia var missemor med en lille gruppe killinger, som holdt til i en carport, hvor hjemmets hund var efter den lille familie. Hun har været i familiepleje sammen med sine unger og er nu klar til både at undvære dem og os til fordel for sit nye hjem. Hun er en stille og rolig, lidt forsigtig mis, men også nysgerrig og selvstændig kat, som forstår at begå sig og en dygtig musefanger. Hun vil sikkert foretrække et hjem, hvor hun må være udemis med mulighed for at komme ind, hvis hun skulle få lyst.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0578

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Flotte og frække Stampe blev fundet i Korsør, hvor han havde hoppet rundt i en uges tid. Der er ingen, der har savnet ham, og derfor søger han nu nyt hjem. , Bor: Ude, Aktiv: Ja, kan hoppe højt og elsker at smide rundt med sine ting. , Renlig: Ja kan bruge kattebakke med spåner, Kælen: Vil gerne nusse en lille smule. , Andre kaniner: Kan med neutraliserede damekaniner, Kastreret: Ja, Bemærkninger: Elsker at være aktiv og lave binkies.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-5-0111

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Fin, lille, lidt forsigtig fyr,, som vil elske at komme på landet for at jage mus.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0839

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Pelle er en af kaninungerne, som kom efter, at de blev fundet i en skovlignende park ved en sø af et kærestepar, der var ude at gå tur. Han er en køn, skøn unge, nysgerrig og charmerende, livlig og modig og vant til både mennesker og andre kaniner. Vi søger en kaninvenlig børnefamilie med gode kaninfaciliteter.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1009

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Reserveret til nyt hjem. , Ronaldo er en sød og kælen kat, men han er også lidt nervøs, og skal derfor ud til et roligt hjem. Han skal lige se en lidt an, før han kommer ud og vil kæle. Han er rigtig glad for killinger, men er ikke så god til de voksne katte., Han skal ikke bo med børn under 15 år., Han er lidt langhåret, og ny ejer skal være forberedt på, at der vil være pelspleje.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0715

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lilje er kommet sammen med sin kattefamilie. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye liv i sit dejlige, blivende hjem. Lilje er en sød, mild og lidt forsigtig pige, der lige skal se nye ting lidt an, men det vil hendes naturlige nysgerrighed sikkert hjælpe hende med at overvinde. Hun vil måske trives som selskabs- og indekat i et roligt, kærligt hjem - eventuelt sammen med en sød makker.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0515

Hund: Puddel

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Mynte er en dejlig hund, som stammer fra den store dyreværnssag med de mange hunde og har derfor haft en trist opvækst. Hun er desværre kommet retur, da ejer blev syg. Mynte skal bo sammen med Mini, så de skal flytte til samme hjem. Hun ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - De har lidt fysisk overlast fra den store dyreværnssag, i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle., - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagere uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hun har lært at være alene hjemme sammen med Mini og kan godt bo sammen med katte. Hun er en hund, der gør rigtig meget, men er altid glad og kan godt være lidt reserveret overfor fremmede. Hun kræver pelspleje hele livet og skal også have børstet tænder dagligt. Herude går vi aldrig i snor med dem, da de lystre så fint, men de kan sagtens gå i snor og sele. Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad