Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0393

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

HUNKATTEN MISSI. Nu hvor vi nærmer os Jul må man gerne ønske sig noget og Missi og vi ønsker os meget et kærligt og roligt hjem til hende. Hun er landet hos os fordi hendes tidligere ejer mente, at det var bedre at "heale" end at køre en tur omkring dyrlægen, når Missis hale var slemt tilredt efter at være blevet påkørt. Det endte da også med en amputering, så Missi har en sød, lille antenne i ca. halv størrelse af en normal kattehale som hun på sødeste vis ryster med når hun skal kommunikere med én. Hun egner sig perfekt til et hjem hos voksne/modne mennesker, som vil lade hende selv om at falde til i ro og mag. Hun egner sig ikke til et hjem med fuld fart på, herunder heller ikke små børn. Andre katte er hun ikke så glad for, men hun er på ingen måde konfliktsøgende, nej - hun trækker sig hellere. Hun ønsker sig et roligt og kærligt hjem, hvor maden bliver serveret nogenlunde til tiden, og hvor hun i øvrigt kan få lov til at udfolde hele sit kærlige væsen. Hun er den slags mis der gerne vil være om sin ejer og ligge ved siden af én i sofaen og blive nusset. Når man kender hende lidt bedre har hun også mod på at komme op og ligge hos én. Missi er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Hun skal kun til hus og have, og hun er dygtig til at bruge kattelem. Virkelig en perle af en voksen mispige.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-2010

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Chippy og Chappy blev fundet på en resteplads. De var godt sultne og beskidte og havde ingen chance for at klare sig selv på længere sigt. De har heldigvis en fremragende appetit og kommer godt efter det hele. De er søde og tillidsfulde og ville blive rigtig glade for hvis de kunne følges sammen til et nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1592

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Tove er en lille nysgerrig energi bombe, som finder på sjove ting, hun kan underholde med., Tove blev fundet sammen med sin søster Tea da de var meget små, de har været ude i pleje, og er nu klar til at finde et nyt hjem. Hun vil rigtig gerne bo sammen med en af sine venner. Hun elsker at hygge i skødet, putte og blive nusset., Tove søger et hjem hvor hun vil få mulighed for at komme udenfor når hun er gammel nok.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0948

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 år og 5 måneder.

Sebastian er internatets alderspræsident og en af de mest rolige og tålmodige katte vi har. Han er en rigtig hyggebamse, som også nyder at komme udenfor., Han skal til en familie, som ikke har andre dyr i forvejen, så han kan få lov at nyde sit otium.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0783

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Mutti kom i sin tid som en politisag sammen med sine killlinger. De har været i familiepleje sammen, men er nu tilbage og klar til at undvære hinanden. Mutti er en sød, mild og køn pige,- rolig kælen , og vil trives i de fleste hjem, gerne med mulighed for at komme ud også, på sigt..

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0935

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Alfred kom, som den ene af en gruppe katte, hvis ejer blev syg og ikke kunne tage vare på sine katte mere. Alfred er en mild, sød og rolig hankat. Han er lidt forsigtig og tilbageholdende i nye sammenhænge, men utrolig kælen og en rigtig hyggefis, når man lige giver sig tid til, at han lærer en lidt at kende. Han vil trives i de fleste katteglade hjem, gerne sammen med en anden sød kat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1763

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Magda blev dumpet hos en privat sammen med 4 andre katte. Hun er en sensitiv kat, som kunne tænke sig et stille, roligt og tålmodigt hjem. Meget gerne som indekat. Hun er meget opmærksom på sine omgivelser og bliver lidt utryg over støj og uro.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0636

Kat: Huskat blå/hvid

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Simi er en rigtig sød pige, som dog er lidt forsigtig. Hun søger derfor en familie som vil give hende den tid og kærlighed hun har behov for så hun kan blive en tillidsfuld kat. Hun er meget glad for mad og vil gerne nusses når hun lige har set en an.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1327

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Orla er en fantastisk killing. Elsker at lege og blive snakket med. En kommende storjæger, tyder det også på, at han bliver. Legetøjet bliver i hvert fald fanget igen og igen.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0571

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Luke kom for snart længe siden sammen med Lea og Aragorn, som han har været i familiepleje sammen med. Han er en nysgerrig, legesyg og livlig, lille fyr, men også sød og kærlig. På sigt vil han sikkert sætte pris på et dejligt hjem, hvor han også må gå på eventyr udenfor, måske gerne med en af sine søskende eller en anden jævnbyrdig makker.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Dyt og Båt kom på internat sammen. Forinden havde de forsøgt selv at finde et hjem sammen, men uden det store held. Men efter et ophold hos os, håber vi, at nogen har lyst til nogle skønne teenagere. De er gode sofaslængere og kan formentlig også gøre lidt nytte. De ønsker sig gerne et hjem sammen

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1880

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lærke er en superkælen og snakkesaglig kat. Hun elsker at blive nusset og nyder alt det opmærksomhed, hun kan få. Hun skal på sigt have mulighed for at komme ud, men vil ikke have noget imod at indtage sofaen.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0668

Kat: Huskat trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Claire er vores yndige og utroligt kærlige kat. Hun har en fantastisk blød pels, og hun elsker at blive nusset. Hun har mistet det halve af halen, men det gør hende bare mere speciel. Claire vil gerne ud i en familie, som er rigtig god til at klø hende på ryggen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Meget eventyrlysten og opsøgende kat, som er sød fra snude til hale og elsker selskab af mennesker. Gerne dem med tid til kæl og måske en godbid gemt i hånden i ny og næ. Han er nemlig meget madglad.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Frida har været væk fra sin ejer en periode og er blevet en smule tynd og har fået en del skrammer af det. Imidlertid har hendes ejer fået en anden kat og mener derfor ikke, at hun kan have Frida igen. Nu er hun ved at være restitueret og er klar til sit nye hjem, som gerne skal være et hjem, hvor hun gerne må være inde men også lidt ude. Hun er lidt forsigtig, men vil meget gerne nusses og meget madglad. Hun vil egne sig bedst i et hjem med ro. Uden mindre børn, hos en familie, der har tid til hende.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1167

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Malina er en rigtig smuk hunkat. Hun er en mild, stille og lidt forsigtig kat, som når hun først føler sig tryg ved en, bliver rigtig kælen og meget gerne vil nusses med. Et roligt hjem med mulighed for at komme ud, når man lige er faldet til, vil sikkert være nummer et. Men måske vil livet som ren indekat i et kærligt roligt hjem evt. med en sød makker også være godt ?

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1759

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Solvej er en mild og blid pige, der søger et roligt hjem. Hun blev fundet alene, og med et stort sår på ryggen. Hun er lidt reserveret til at starte med, men når hun er tryg, vil hun rigtig gerne nusse. Solvej er langhåret, så ny ejer skal være forberedt på daglig pelspleje. Solvej ønsker sig et hjem med adgang til udelivet. Solvej kan bo med børn over 15 år, og hun vil kunne trives med en mild og blid katteven.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1309

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Dorthe er en lille dame, der er meget kælen og elsker kontakt. Hun vil passe bedst i et hjem uden små børn.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0943

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Masja kom pludseligt og holdt sig til i nogle uger, inden hun blev hjulpet til Brande Internat. Hun er en sød og rolig kat med et meget charmerende, let skelende udtryk. Hun vil trives hos de fleste, hvor hun må være inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1196

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Tut blev fundet herreløs i Valby, og ingen har savnet hende. Derfor søger hun nu en ny ejer, der vil give hende masser af kærlighed fremover. Hun skal ud til et hjem med en anden neutraliseret kanin, der kan holde hende med selskab. Hun elsker at være ude og trives rigtig godt med dette. Hun er steriliseret d. 25/10.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1936

Hund: Lhasa apso

Køn: Han

Alder: 5 år og 7 måneder.

Lille fantastiske Buller., Hans ejer kunne desværre ikke tage sig af ham mere. Det kunne tydeligt ses på hans pels. , Den var fyldt med knuder og så forfærdelig ud, da han kom til os. , Buller er frisk fyr, der elsker når der er gang i den. Han er rigtig glad for andre hunde, og for os mennesker., Vi ved ikke så meget om hans fortid, men han er meget social anlagt. , Vi ved ikke om han har prøvet være alene hjemme, men i hans boks klarer han det fint, han piver lidt i starten, men det går hurtigt over., Han går super fint i snor - alle græsstrå skal dog lige tisses på, som en rigtig hanhund. , Han kræver en erfaren hundeejere, som ved hvordan hans pels skal holdes. , Han er ikke vant til børn, så det skal man lære ham stille og roligt. Han er ellers en dejlig nem og omgængelig hund, med livet foran sig. , HUSK AT BESTILLE TID TIL ENKELTE HUND

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1665

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Ginny var ret tynd og noget forkommen, da hun kom. Nu er hun godt på vej og klar til sit nye hjem. Ginny er en stille og rolig og lidt forsigtig mis. På trods af sin forsigtighed, er hun meget tillidsfuld, når man kommer tæt på, og vil gerne kæle og nusse hos én og giver gerne en lille spindemelodi, som tak.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1782

Hund: Samojede

Køn: Han

Alder: 4 år og 5 måneder.

Flotte, robuste Balou søger et nyt hjem, da ejer desværre ikke havde tiden til ham., Han er en superlækker hund, dog typisk spidshund - så vi søger nogle, der har erfaring med racen samt pelspleje., Han skal ud til hus og indhegnet have., Han har en fin hørelse og kommer på indkald. Han er vant til at gå i hundeskoven. , Han er renlig og glad for at køre i bil. , Han er kastreret., Han kan være alene nogle timer, men kan finde på at ødelægge ting i hjemmet, og han går meget rundt og stresser, så han vil have det bedst med at bo med en anden hund. , Han var meget understimuleret, da vi fik ham, derfor skal der trænes meget med ham, og det kan hjælpe med en masse aktivitet og motion. , Han kan med børn i alle aldre. Og kan med alle hunde, men ikke med dominerende hanhunde. Han leger rigtigt meget med de andre, og finder stort glæde ved det., Han er bange for fyrværkeri, så det skal ny ejer være opmærksom på., Han kan alle grundkommandoerne. , Han skal bo i hus med have, da han er race typisk og har en smuk stemme., HUSK, AT BESTILLE TID TIL DEN ENKELTE HUND!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1508

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Marylyn kom og holdt sig til ved en villa og græd for at få opmærksomhed og hjælp. Hun er en sød og venlig og snakkesalig kat, der er glad for mennesker,- nysgerrig og vil rigtig gerne stimuleres - måske med et udeliv. Har dog til trods et meget roligt sind og vil helt sikkert også gerne være selskabskat i en dejlig familie.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1998

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 uger.

6 killinger, alle stribede undtagen en, blev efterladt til en uvis skæbne sat af i et åbent fuglebur. Killingerne rendte rundt nogenlunde samlet. Det tog stadig kredsformanden og henvender knap 3 dage at få indfanget alle killinger. De var noget forskrækkede ovenpå oplevelsen, men da de først landede på internatet, tøede de hurtigt op. De er tamme og søde og søger nu kærlige hjem. De er skønnet 12 uger og er rejseklar.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1704

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Mattis er kommet til os med sine søskende, da ejer ikke havde fået neutraliseret sine kaniner. Derfor søger de alle nu et nyt hjem. Han er en rolig kanin, der enten gerne vil ud sammen med sin søster eller ud til en anden neutraliseret hunkanin. Han er udekanin her hos os. Han er neutraliseret d. 27/10.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0872

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Pipi kan nok kåres som indehaver at internatets blødeste pels. Den er som silke. Hun er også en meget forfængelig kat, som ynder at holde sig selv velplejet og fin til fremvisning for adoptanter. Det er også let at falde for hendes charme.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-1264

Hund: Chihuahua / Dansk-svensk

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Aftalt adoptionssamtale d. 9/12-16. Denne lækre sag hedder Batman. Batman skal til et hjem med rolige omgivelser og uden små børn og andre dyr, da han nemt ellers vil blive stresset op. Han er en glad, kærlig og intelligent følgesvend, men skal altid lige se folk lidt an. Han skal have fornuftigt med motion og opmærksomhed. Til gengæld får I en munter og arbejdsvillig hund.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0424

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 11 måneder.

Mismis er en sød lidt forsigtig kat, der vil trives i dit rolige, kærlige selskab, når du har tålmodigheden og roen til at lade hende falde til i sit eget tempo. Hun vil med din kærlighed blive kælen og kærlig selskab for dig og vil sikkert gerne være ren indekat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0818

Kat: Huskat creme

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Pelle Haleløs som vi kalder ham mangler et nyt hjem. Han er en utrolig flot kat med hans lys rød/beige farve, og så er han bare kælen. Pelle var blevet påkørt og har i den forbindelse mistet halen. Han vil gerne tages op, og han kan med de fleste andre katte. Pelle kommer når man kalder på ham, da han altid håber på lidt ekstra opmærksomhed.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1774

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Conrad blev fundet i en skov ved Roskilde, og ingen har savnet ham. Derfor søger han nu et nyt hjem, hvor han kan blive passet godt på. Han er en frisk fyr, der er klar på det meste. Han bor ude og vil rigtig gerne ud til et hjem, hvor der er en neutraliseret hunkanin i forvejen. Han er ikke kastreret endnu, men dette kan ordnes.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1963

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Mio er kommet ind sammen med sin bror Mao. De er fundet i et sommerhusområde, hvor de har levet på må og få. De skal ud i et roligt hjem, med mulighed for at komme ud. Evt. som staldkatte.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0780

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Lille Eevee er fundet alene og kold i henvenders brændeskur klokken halv fire om natten. , Han var meget bange, da han blev fundet, men blev hurtigt tryg og kælen efter, ankomst til internatet, og siden har været i plejefamilie med andre killinger på samme alder. , Han nyder at lege i internatets fællesareal, hvor der er rig mulighed for at lege med fart på. Når han bliver træt, falder han i søvn de mest pudsige steder, såsom i en gulvspand eller håndvasken.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1680

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Max er fundet i et sommerhusområde sammen med Maui. En meget tilbagelænet kat, der ønsker rolige omgivelser til sit rolige sind. Farer ikke frem, men nyder roen, og hvis en kærlig hånd vil kæle med ham. Ville fungere godt som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1682

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET: Lækre Miley søger efter sit nye hjem. , Hun er kælen og helt sin egen på den gode måde. Hun elsker at nusse men bestemt også at gå på opdagelse med hendes legekammerater. , Hun skal ud i et hus med adgang til have, hvor hun kan gå på opdagelse og jagte mus. , Hun kan med både andre husdyr og børn.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1841

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rudolf har holdt til ved en købmand igennem en periode og er vant til både børn og hunde. Han er en rigtig sød, livlig og aktiv lille fyr. Meget nysgerrig og udforskende, opsøgende og kælen, og så spinder han noget så dejligt. Han vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1607

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Bertram kom, som den ene af en gruppe killinger, sammen med sin mor. Han er lidt af en bangebuks, men bliver meget kælen, når han først har set en an og fundet ud af, at man er sød og venlig, stille og rolig. Han vil måske trives bedst i et roligt, voksent hjem som indekat, men også et hjem, hvor man har tålmodigheden og respekten til at hjælpe ham lidt på vej i hans tempo.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0706

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.


Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0301

Kat: Killing sort/hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Frans og hans søskende er nu klar til at indtage deres nye hjem, så står du og mangler en sød og sjov lille vildbasse, så kunne det måske blive Frans.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0512

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

UNGMISSEPIGEN ANE. Skønne, skønne Ane er kommet til os fordi hun ikke kunne leve sit liv ved den varmestue hvor hun holdt til. Ane er et pragteksemplar af en kat. Social, kærlig, opmærksomhedssøgende og meget voksen og rolig i sin fremtoning. Vi tænker at modne mennesker ville kunne få så meget glæde af Anes selskab og hun ville elske at komme et sted hvor hun kunne følge med sine mennesker rundt på matriklen i deres daglige gøremål og lige snige sig til lidt nus og hyggesnak mange gange i løbet af dagen. Det er vores overbevisning at Ane vil være bedst tjent med at hun er eneste dyr i sit nye hjem. Hun kan godt lide at være ude, så en have må man eje for at få denne dejlige tøs med hjem. Ane er steriliseret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0309

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Harmoni er en super kælen kat, som gerne vil være indekat., Hun har et gult og et blåt øje. , Helt speciel kat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0457

Kat: kat gråstribet /mørk

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Torben er en sjov, lille fætter med masser af gang i. Han er meget aktiv og finder sagtens på nye sjove spring, når han løber omkring.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1780

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mira er en tilløber kat. Sød, kælen og dejlig rolig. Hun søger et hjem hvor hun kan gøre lidt gavn og ligge blød og blive nusset om aftenen.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1940

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Figaro er en skøn killing med alt hvad der hører til af leg og ballade. Han er sød, kælen og legesyg. Figaro vil rigtig gerne fortsætte med at bo sammen med Tjalfe, for de er rigtig gode venner. Figaro kan bo med børn, hunde og katte. Han søger et hjem hvor han vil få mulighed for at komme udenfor når han er klar til det.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0347

Kat: killing gråstribet/hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Nancy er en rigtig lille puttetrold. Hun har en rigtig blød og tæt pels som fingrene bare ikke kan holde sig fra. Hun elsker at gemme sig i bl.a. huler hvor hun rigtig kan ligge på spring og holde udkig med sine søskende.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1380

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Emil er en af Mette Blomsterbergs biologiske killinger og har været i familiepleje sammen med hende og sine biologiske søskende og bonussøskende. Plejefamilien fortæller at Emil og bror Espen ofte sover sammen og leger rigtig godt og kan begge til tider sove hos mennesker i skødet. De vil sikkert trives i hinandens selskab også i deres nye familie

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1161

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Bambus (th.) er kommet ind sammen med Pitlo, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliserede og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De elsker opmærksomhed og er meget nysgerrige, når du kommer med godbidder til dem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1433

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Herman blev fundet på en byggeplads sammen med sin bror. Han er nu klar til at finde sig et hjem der er mere katteegnet end en byggeplads. Herman er en stille og forsigtig dreng. Han vil meget gerne nusse, men han skal først være tryg ved sine mennesker. Han vil rigtig gerne finde et hjem sammen med sin bror Herman. Han søger et hjem hvor han vil få adgang til udelivet når han er klar.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1053

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Her ses Pumba. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1996

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Snow er født af mor Jytte her på internatet. Han har været ude, men kommer desværre retur pga allergi. Han er rigtig sød, kælen og meget nysgerrig på mennesker. Han har været vant til børn og katte. Han skal helst ud til en anden neutraliseret hunkanin, der kan holde ham lidt i ørene. Han elsker at hoppe højt og er meget tam. Han er indekanin hos os og ny ejer skal være opmærksom på, at han elsker at gnave i ting og er meget aktiv. Han er kastreret og må gerne tabe sig.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN SELINA. Søde Selina er en blød imødekommende missekat. Selina gør ikke meget væsen af sig og bruger megen god kvalitetstid på at holde øje med verden. Selina holder af at være omkring sit menneske. Hun er lidt forsigtig og sammenlignet med andre killinger en kende stille. Selina skal helt klart til hus og have. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Umanerlig sød missekilling.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0665

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Tilda er kommet fra en stor dyreværnssag med alt for mange marsvin. Hun var drægtig, da hun kom til os, og derfor har hun været i pleje med sine unger. Hun er nu tilbage og er blevet sammenført med Luca og de to skal ud sammen. Hun har været i et hjem med børn og kan derfor godt komme ud til et med børn igen. Men hun har stadig brug for en masse tid og kærlighed på at blive håndteret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0907

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Viola er kommet som en af en gruppe, der blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Hun er en meget sød og mild, lidt forsigtig mis, stille og rolig og vil rigtig gerne kæle, men også gerne lege ind imellem. Måske vil hun trives som indekat og med godt selskab i dit kærlige hjem?

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1992

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Søde Fnuggi blev dumpet foran lejlighedskompleks. Nu er han klar til et nyt og dejligt hjem hvor han kan være indekanin. Han kan med katte., Han er ikke kastreret, men det kan lade sig gøre efter aftale.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0716

Kat: killing creme m hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Oggy er en rigtig sød fyr, som gerne vil se folk lidt an før de bliver hans bedste venner. Han skal ud i en familie, som vil have hans makker Tarzan med. De to har det rigtig godt sammen og Oggy tør meget op ved at være sammen med ham., Så søger du en utrolig sød kat som kræver lidt tid, sammen med en rigtig fræk og sjov ven så kom ud og se de to.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0718

Kat: Huskat gråstrib

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Hina er en rigtig sød kat, som elsker at hygge på en blød pude. Hun er meget glad for at være udenfor hvor hun ofte ligger og soler sig. Hun er meget kælen og nyder når hun får opmærksomhed.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1251

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lillebitte Delmo er bare så kær. Han er en af vores yngste killinger, men holder sig ikke tilbage i legen med de store drenge.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1146

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Vega kom i sin tid som missemor med killinger efter at være blevet fundet i en lade. Hun har været i familiepleje sammen med sine rollinger, men nu er hun tilbage klar til at undvære dem til fordel for sit nye liv og hjem. Vega er en meget opsøgende og legesyg mis, der er vant til hund og som meget gerne vil nyde et liv som udemis også, måske vil hun belønne dig med at være en dygtig musefanger?

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-2029

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Oreo er en skøn lille pige. Hun er legesyg og elsker at blive nusset. Hun er lidt tilbageholdende til at starte med, men når hun er tryg er der fuld fart på hende. Hun ville elske at bo sammen med en af sine søskende i sit nye hjem. Oreo søger et hjem hvor hun vil få mulighed for at komme ud i den store verden, når hun er gammel nok.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0383

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Her ser i Rollo som bare er det kæreste lille væsen man kan ønske sig. Han kan godt være forsigtig i starten ved nye mennesker og virker lidt nervøs, men meget hurtigt overgiver han sig og han giver bare så meget kærlighed tilbage. Han er utrolig mild af sind og han elsker andre katte. Ligeså snart han har mulighed for det hopper han op i kurven til dem for at putte. Han er bare så sød og rar. Han er en smuk hel rød lille dreng og man kan kun blive forelsket i denne lille kat. Han er ekstrem legesyg og nysgerrig og han elsker at lege med mus og bolde. Rollo er kastreret og øremærket og skal kun til et hjem med adgang til en have .

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-2049

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Skønne Streg er en kælen og legesyg killing. Lige præcis, som sådan en skal være. Han elsker at ligge på armen og blive nusset, når han ikke lige har travlt med at lege med de andre katte. Han søger nu sit for evigt hjem, gerne sammen med sin bror, Sorte. Han søger et hjem, hvor han vil få mulighed for at komme udenfor i den store verden.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1160

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Pitlo (tv.) er kommet ind sammen med Bambus, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliserede og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De elsker opmærksomhed og er meget nysgerrige, når du kommer med godbidder til dem.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1798

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Smukke MiaBella holdte til ved et hotel og ved en lokal brugs og spiste det hun kunne få fat på. Hun er en stor og smuk hunkat, der godt kan lide at blive nusset, stille og roligt. Vi kender ikke hendes baggrund men hun virker som en kat, der nemt vil falde til i sit nye hjem.

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-1646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Smilla og Pixel er to skønne tøser som efter deres ophold hos en kærlige plejefamilie nu søger nye hjem. De er enorm kælne og børneglade. De vil gerne putte og vil gerne bæres på også. De søger hjem hvor man har lyst til at forkæle dem og bruge noget tid på dem. De kunne også gerne forblive sammen hvis det er muligt.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1292

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

"....Og de dansede om nissen Teddi Ring". Ja, vi er rigtig i julehumør her på internatet. Teddi Ring er nu også dejlig, men han synes bestemt ikke om andre katte, og skal derfor ud i et hjem ude andre artsfæller.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1602

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Hr. Jessen fulgte vedholdende efter nogle mennesker hjem. Han er en sød, kælen og lidt forsigtig herre, men som meget gerne vil snakke. Han vil trives bedst i et roligt kærligt hjem, der har roen og tålmodigheden til at lade ham finde ud af det i sit eget tempo. Han er også meget nysgerrig, vil gerne undersøge og vil sikkert trives bedst i et hjem, hvor han på sigt også må komme ud.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1571

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Trine er endnu en tilløberkilling, som pludselig opholder sig hos en privat henvender. Hun er stresset af at være hos os, og ønsker sig en ny rolig familie. Hun er ikke så vild med små børn.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0528

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

HUNKATTEN MARION. Marion er en voksen og selvstændig hunmissepige. Hun er sød, nysgerrig og imødekommende men måske ikke til små børn. Marion vil passe fint ind i en familie med halvstore børn, hvor hun kunne være et naturligt centrum for kælerier og nusserier. Marion er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Marion skal naturligvis til hus og have.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Cosmo har været i familiepleje sammen med Panter og Mini MY. Han er en utrolig lækker og frygtløs lille fyr, der elsker og tit ligger og putter med hunden. Han er en rigtig lille jæger, som fanger fluer, edderkopper og alt andet, som bevæger sig. Han er meget knyttet til de to andre og elsker at drille dem. Han vil trives rigtig godt på landet sammen med andre katte og som både inde- og udemis, hvor han må fungere som jæger også.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1541

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Reserveret til nyt hjem. , Lille Sid er den dejligste spindemaskine. Han er meget opmærksomhedssøgende, og så er han en killing med alt dertilhørende ballade. Han snakker meget, og elsker at blive nusset og kysset. Sid søger et hjem, hvor han får muligheden for at komme udenfor, når han er gammel nok. Sid skal bo sammen med Marlene.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1323

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Her er Elias fanget i et roligt øjeblik, hvor han tager sig en slapper på kradsetræet. Ellers er han en kat med gang i.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Her ser i smukke Mikala som har levet et hårdt liv inden hun kom ind på internatet. Hun har gennem længere tid holdt til ved en Netto butik og boede under de parkerede biler. Hun fik mad af fordipasserende mennesker, men til sidst var der heldigvis nogen som tænkte at dette ikke var noget katteliv. Vi troede faktisk hun var vild, men ak nej Mikala var blot bange og havde mistet tilliden til mennesker. Hun er nu faldet godt til og hun er bare så kærlig en kat. Hun ved næsten ikke hvilket ben hun skal stå på når vi kæler hende. Vi kan dog mærke på hende at hun er nervøst anlagt og hun skal derfor til et stille og roligt hjem med adgang til en have når hun er klar til det. Hun er en kat som bare fortjener det bedste og giver man hende kærlighed får man bare så meget tilbage. Smukke Mikala er steriliseret og øremærket .

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1600

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Lola er fulgt efter finder, da denne var ude at gå. Hun er en meget smuk, sød, kælen, tillidsfuld, og kontaktsøgende pige, som vil trives i de fleste hjem med mod på lidt pelspleje også:)

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0710

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.


Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1746

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Fie er en skøn og rolig hunkat, som har været plejemor for par killinger. De er rejst og hun søger nu nyt hjem med fokus på hende. Hun vil gerne bo som alenekat med mulighed for lidt udeliv. Hun lover at opføre sig pænt for hun er trods alt en dame. Hun vil gerne nusses når hun har lært sine mennesker at kende.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1975

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Star er kommet ind sammen med May, da ejer desværre ikke havde plads til de to indenfor. Derfor søger Star nu et nyt hjem som frikanin og rigtig gerne med en neutraliseret hunkanin som ven. Han er en sød og frisk fyr. Han er ikke kastreret, men det kan lade sig gøre.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1102

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Ønsker du en snaksaglig og opsøgende kat. Så er Miito et sikkert valg. Hun er meget kælen, og kommer altid løbende os i møde. , Hun er god til at gøre sig til, og deler gerne sengeplads med andre katte. , En super social kat, som også vil passe godt ind i børnefamilier.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1988

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Chewie leder nu efter et nyt hjem. Han er en killing med masser af mod på livet. Han er sød, kælen og legesyg, lige præcis som en killing skal være. Han vil gerne ud sammen med en af sine søskende, for så er der altid nogen at lege med. Chewie søger et hjem, hvor han får mulighed for at komme ud i den store verden, når han er gammel nok.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1816

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Bong blev fundet dumpet i et bur sammen med en anden kanin i Måløv. En rigtig trist sag, men nu vil hun rigtig gerne finde et ansvarligt hjem, der kan passe hende bedre. Hun er en lidt forsigtig pige, der bor ude og vil rigtig gerne hjem til en neutraliseret kanin. Hun er ikke steriliseret endnu, men dette kan arrangeres.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1509

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Yrsa har holdt til ved et naturcenter igennem en længere periode, hvor hun har fungeret på turisternes forgodtbefindende og nåde. Hun er en fin og sød ung mis, som vil trives i de fleste familier, sikkert helst som både inde og udemis

Tune Hjælpestation

Ref: 16XA-4-0157

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Mange smukke undulater søger nyt hjem., De er IKKE håndtamme,og går i udendørs voliere., Både piger og drenge i mange farver., Er du interesseret i disse smukke fugle, og kan give dem et godt blivende hjem, er du velkommen til at kontakte mig. Prisen er 50 kr. pr. stk.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0715

Kanin: Kanin hvid/blå

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Mitzy er en rigtig sød kanin, som gerne vil tages op og nusses. Hun er rimelig nem at håndtere, og spræller ikke så meget når man tager hende op.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1828

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Chap er en charmerende lille tætpelset killing. Han var lidt nervøs i starten hos os, men er nu faldet godt til og er utrolig kælen og legesyg. Han ankom til os, med hans søster Chip, som allerede er adopteret af en skøn familie, så nu må det være Chaps tur. Han elsker at være sammen med de andre killinger her og ville nyde at komme afsted med en kammerat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1774

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Valentinos tidligere ejer fraflyttede, men valgte at lade ham blive udendørs. Heldigvis tog naboen sig godt af ham, og han er nu klar til at komme videre til et nyt hjem. Han er en rigtig bamsefar, så hvis man søger en stor, afslappet, kælen hankat, er Valentino et af vores bedste bud. Han passer i det fleste hjem, men vil dog gerne ud og være musefænger igen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1452

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Thilde er en ud af en gruppe, som er blevet fundet i et skur, hvor de blev sat i transportkasser efter, at formodede ejer er rejst. Hun er en sød, venlig, rolig, kælen og tillidsfuld pige, der er vant til at bo med andre katte, og som nok vil trives bedst som både inde- og udemis.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0436

Kat: Huskat blanding

Køn: Han

Alder: 2 år.


Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Helmuth, vil gerne ud på landet, for at fange dine mus

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1652

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Hubert kom og holdt sig til i laang tid, uden nogen ville kendes ved ham. Han er lidt forsigtig ved nye ting og ikke så glad for hurtige bevægelser, men når han lige har set en an og fundet ud af, at man vil ham det bedste, så vil han rigtig gerne nusses og kæles med. Han vil trives bedst i et roligt og venligt hjem, måske også som indekat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0522

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN PERNILLE. Sød, fræk og smuk. Kan det blive bedre? Pernille kan med alle og alle kan med Pernille. Hun er livlig og insisterer på at komme frem i verden. Pernille vil kunne gøre sig i alle familier bare de bor i hus og har en have man som mis kan boltre sig i. Pernille er imødekommende og kælen. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Kom og hils på skønheden.

Brande Internat

Ref: 16BA-1-1426

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Speedy et sødt marsvin, som vi har fået kastreret, så han kan bo sammen med en sød hun. Han har boet sammen med Basse, men de er ikke altid så gode venner, derfor søger vi hjem til dem hver for sig. Han er vant til at bo i lejligheden, hvor de har deres bolig og en løbegård, og er meget vant til at være i hænder og blive kælet med, dog mindre den seneste tid, pga. ejer har fået allergi, hvilket er grunden til, at ejer skal af med dem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1922

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Denne flotte fyr var gået på plejehjem, og det er han alt var frisk til. Ingolf er en stor, dejlig, glad og meget kælen dreng. Ingolf snakker rigtig meget. Han er meget glad for andre katte, så han vil sagtens kunne bo med Butch. Han vil gerne bede om et hjem med mulighed for at være både inde og ude.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1753

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Perle kom som den ene af to, der blev fundet blandt en masse maskiner. Hun er en rigtig charmetrold, der går lige ind i hjertet med træsko på. Hun elsker opmærksomhed, og vil gerne nusses hele tiden. Hun er en sød og kærlig lille pige, som vil trives hos de fleste.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1845

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Aage Søger nu efter sit nye hjem, Han er utrolig kælen, og en rigtig charmetrold. Han elsker at nusse og gør alt i hans magt for at charme alt der træder ind i rummet. Han er dejlig udadvendt og snakker en hel del. Han skal ud til et hus, hvor han kan få mulighed for at komme ud og gå på opdagelse i haven. Han vil sagtens kunne med børn.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0520

Kat: Huskat gråstrib m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Loise elsker at dase på sit tæppe og venter gerne på, at man kommer til hende for, at hun kan blive nusset. Hun er en meget rolig kat, som bare går og tager tingene, som de kommer.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1655

Hund: lab-springer-boxer-tysk ruhåret-sankt bernhard

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Bruce er en stor lækker dreng, som er elsket hvor han kommer fra, men en skilsmisse gør at han må finde nyt hjem. Han har gået til hvalpe -og unghunde træning og der er ingen tvivl om, at han elsker at blive udfordret med nye opgaver. Lige nu er han godt på vej i teenagealderen og så kan det knibe lidt med at holde koncentrationen., Bruce er en forsigtig dreng i nye situationer, hvor han skal have tid til at undersøge tingene uden pres., Han er vokset op med store børn og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år., Han har været vant til at være alene hjemme i 4 timer, nyt hjem skal dog være forberedt på det er en stor omvæltning for en teenager at skifte hjem., Bruce har et fornuftigt hundesprog og vil rigtig gerne lege., Vi søger et hjem der har kendskab til den ruhårede hønsehund, da den træder meget igennem hos ham. Han er en energisk dreng og skal til et hjem der kan imødekomme dette mange år frem., Bruce vejer 36 kg og kan ende op omkring de 40-45 kg

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1055

Marsvin: Rex

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Her på billedet ses McQueen. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber, I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske. McQueen er i øjeblikket i pleje og vil komme tilbage, når han er klar til nyt hjem., Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1842

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Dianna er en skøn rolig kat... Hun er en nussetrold og vil helst at tingene foregår stille og roligt... Hun accepterer andre katte, men ville nok foretrække at være enekat. Hun kan godt være lejligheds kat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1076

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Alice er kommet sammen med sine søskende og mor. Hun er en sød og tillidsfuld pige, som vil trives i de fleste familier.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0493

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

HUNKATTEN RAKEL. Her er hunkatten Rakel, og hun er en virkelig dejlig, voksen hunmis. Hun er glad for mennesker og kan rigtig godt lide at kæle, faktisk er hun topkælen. Rakel er altid meget interesseret og imødekommende overfor os. Til gengæld er Rakel bare ikke tilfreds med andre 4-benede med pels på. Så hun skal absolut være enekat i sit nye hjem. Rakel er fundet i temmelig udmagret tilstand, men hun er ved at blive fin. Hun vil elske at få sig et hjem, hvor hun kan være i centrum og i øvrigt få serveret noget lækker kattemad til faste spisetider. Vi tror, hun egner sig som midtpunkt i en sød familie, hvor evt. børn er +8 år med forstand på katteadfærd. Rakel er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Hun skal kun til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1997

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

6 killinger, alle stribede undtagen en, blev efterladt til en uvis skæbne sat af i et åbent fuglebur. Killingerne rendte rundt nogenlunde samlet. Det tog stadig kredsformanden og henvender knap 3 dage at få indfanget alle killinger. De var noget forskrækkede ovenpå oplevelsen, men da de først landede på internatet, tøede de hurtigt op. De er tamme og søde og søger nu kærlige hjem. De er skønnet 12 uger og er rejseklar.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1099

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Pinocchio blev dumpet sammen med 2 andre marsvin. Overladt til skæbnen. Men heldigvis blev de fundet i tide og kørt til internatet. Pinocchio er et madglad marsvin, og piber efter os, så snart vi kommer til at rasle lidt med en pose.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0993

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Bitten nyder at ligge i solens stråler og sove. Hun skal derfor til et hjem, hvor hun kan komme både ind og ud, som det lyster. , Hun accepterer internatets andre katte, men vælger oftest at sætte sig for sig selv. , Vi er overbeviste om, at hun er alletiders jæger.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1749

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Det her er Bongolas. Han er en rigtig flot kat, der er vild med at gå på opdagelse. Han er nysgerrig og selvsikker, men er ikke bleg for at give sig helt hen, når det er nussetid.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-1765

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Molly er kommet til os fra et privat hjem. Hun er sød og håndterbar, og søger et tålmodigt og kærligt hjem, som vil bruge tiden på at gøre hende helt tryg. Hun er glad for at komme ud og løbe, så det skal der være plads til i hendes nye hjem. Molly er fra maj 2014 og neutraliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0824

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Mille kom som moderløs i sin tid. Hun er en meget kælen, lille hunkilling med meget særprægede og gepard-agtige aftegninger. Hun er meget sød overfor sine papsøskende, har været i familiepleje sammen med 6 andre killinger. Elsker leg med drillepinde og tøjmus. Vant til hund, voksne katte, børn og hjemlige lyde. Håber, der findes et kærligt og stabilt hjem, hvor hun må få mulighed for at komme ud og evt. få selskab af en jævnaldrende killing.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1760

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år og 11 måneder.

Ludvig er en stor flot hankat, som hviler godt i sig selv. Vi gætter på, at han vil trives bedst som eneste kat i nyt hjem. Han fortjener et nyt hjem hvor han får lov at være både inde og ude. Kom og se ham, han er så rejseklar.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-2048

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Skønne Sorte er en kælen og legesyg killing. Lige præcis, som sådan en skal være. Han elsker at ligge på armen og blive nusset, når han ikke lige har travlt med at lege med de andre katte. Han søger nu sit for evigt hjem, gerne sammen med sin bror, Streg. Han søger et hjem, hvor han vil få mulighed for at komme udenfor i den store verden.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1844

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Vixen er kommet som den ene af en gruppe. han er en rigtig sød og kælen fyr, nysgerrig og udforskende og madglad. han vil trives i de fleste hjem

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1311

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Albert kom ene og moderløs. Han har været i familiepleje, men nu er han klar til sin nye, blivende familie. Han har lidt svært ved at sidde stille længe nok til at være fotomodel, da han er en livlig og nysgerrig fyr, der gerne skal have det hele med. Men han er også en rigtig kælepotte, som elsker at blive nusset med. Han ville egne sig godt til en familie med børn i et hjem, hvor han må være både inde og ude gerne sammen med en sød makker.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1734

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Søde Pil var blevet væk, og vi har ikke kunne finde hendes ejer. Derfor søger hun nu et nyt hjem, for det mangler hun. Hun er en sød, kælen, legesyg og nysgerrig pige. Hun ønsker sig et hjem, hvor hun vil få mulighed for at komme ud og opleve den store verden, når hun er klar til det.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0573

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Malou er blevet efterladt på ejendommen, da ejeren flyttede. Hun er en sød og kælen mis, har et dejligt roligt sind, og er meget nysgerrig. Hun vil trives i et hjem med gode muligheder for udeliv også.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1182

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Mojo står altid på spring efter nye opleveler. Livet på internatet er ikke, hvad Mojo skal resten af sit liv. Der hvor Mojo skal hen, skal han havde mulighed for at komme på eventyr. Det betyder ikke at han ikke har lyst til at kæle. Han nyder det meget, og vil genre op og holdes imellem han små eller store eventyr.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-2005

Kanin: dværgvædder blanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Kaninmor Lomami og hendes skønne og smukke unger blev fundet sammen på et grønt område hvor man formentlig bare har sat dem af. De holdt sig samlet og da de er tamme var de ret nemme af indfange. Der er 2 hanner og 2 hunner og vi vil rigtig gerne have at de kan rejse til nye hjem 2 og 2. De er endnu ikke neutraliseret, da de kun er 3 måneder men kan blive det på længere sigt hvis man ønsker dette. Prisen for vores kaniner er 100 kr pr stk intakt kanin. 400 kr for kastreret kanin og 900 kr for steriliseret kanin.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0350

Kat: Killing rød

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Nando er en rigtig festbanan. Han er altid med på sjov og elsker at fange alt legetøjet. Han er meget kælen, og kommer altid selv hen til en for at blive nusset.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-1079

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Super sød dværgvædder på 5 måneder. Sofia er kommet hertil sammen med 2 andre kaniner, og er vant til at gå ude hele året rundt. Hun skal derfor til en familie, hvor hun kan være ude kanin.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0715

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Lilje er kommet sammen med sin kattefamilie. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye liv i sit dejlige, blivende hjem. Lilje er en sød, mild og lidt forsigtig pige, der lige skal se nye ting lidt an, men det vil hendes naturlige nysgerrighed sikkert hjælpe hende med at overvinde. Hun vil måske trives som selskabs- og indekat i et roligt, kærligt hjem - eventuelt sammen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-1840

Hund: labradorblanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 8 måneder.

Freja kommer fordi familiens anden hund har svært ved at acceptere hende, selvom hun er en mild og kærlig, opmærksom og selskabelig hund med et roligt sind, som holder af trygheden og nærværet med sine mennesker, også i sofaen. En meget fin pige, velopdragen og god til at gå i snor. , Hun har boet i en børnefamilie og er glad for børn og vant til kat. Fremmede mennesker og hunde er hun lidt afventende overfor. Hun er vant til at være alene hjemme, at luftes, kender de almindelige ord og at være med i bil., Vi søger en kærlig og omsorgsfuld person, hvor Freja må være godt selskab og sammen med sin ejer i de ting, der sker i dagligdagen gerne med mulighed for ikke at skulle dele med andre hunde., Vil måske også egne sig godt til en børnefamilie, da hun er rolig men kan godt lide at lege og nusse og ikke gør meget væsen ud af sig. Hun er nem at håndtere, samt tolerant over for kram og at blive taget fat om.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1691

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Søde Aske blev fundet i en motorhjelm i en bil, hvor han havde været med optager på en lille køretur, før han blev opdaget. Han blev derefter bragt til internatet og er nu klar til sit nye hjem. Han er meget rolig killing, der godt kan reagere lidt på uro omkring sig. Så et modent hjem, eller evt. med ældre børn, ville være at foretrække.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1935

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille BrumBrum blev fundet helt alene, så derfor kom han her til os, og ingen har savnet ham. Han er en forsigtig lille dreng, men han elsker at blive nusset. Han søger et roligt hjem, gerne med en anden killing. BrumBrum ønsker sig et hjem hvor eventuelle børn er over 15 år. Han ønsker sig et hjem hvor han vil få mulighed for at komme udenfor når han er klar til det.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1171

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Ravn, har vi kaldt missemor her, som i sin tid kom sammenmed sine unger efter at de var blevet fundet i en hæk. HUn har være i familiepleje som biologisk mor og bonusmor. Nu er hun tilbage,klar til at starte sit nye liv uden børn . Plejefamilien fortæller: Ravn er en superdejlig kat,meget kælen og menneskeglad. Hun kommer ofte hen for at ligge op ad en, gerne med den forreste del af kroppen oppe på sit menneske,- spinder ofte og giver gerne kærtegn til sit menneske i form af ”headbuds”, næsenusse osv. Hun er en dejlig kat som gerne fanger ”gaver” til sit menneske. Hos plejefamilien ”fangede” hun legetøjsmus, som hun kom hen og lagde foran sin plejemor. , En dejlig kat med et stort hjerte og meget tillidsfuld. Dette var den kat plejemoren havde sværest ved at aflevere tilbage til internatet :)

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0671

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Astrid kom for snart længe siden sammen med sin familie. Hun kom i plejefamilie og er nu tilbage. En aktiv, legesyg og nysgerrig pige, som er glad for andre kattes selskab og kælen, når hun har tid :) Hun vil trives med andre katte sikkert på sigt som en dygtig fanger og har brug for et hjem, hvor hun også må nyde de frie, aktive udeliv

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1116

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Letty har holdt til i et sommerhusområde hvor hun har kunne finde mad det meste af sommeren. Men nu er feriegæsterne rejst, og Letty blev overladt til sig selv. , Letty er en tillidsfuld, og imødekommende kat. Hun er meget snaksaglig, og har her på internatet boet sammen med andre hunkatte.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0406

Kat: Killing grå stribet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Nanna er utrolig kælen og kontaktsøgende. Hun nærmeste spærrer ben for dig bare for at blive nusset. Og hvis det ikke er nok, spinder hun så højt, at man kan høre hende på tværs af rummet. Nanna er glad og sød, og hun glæder sig til at finde en ny familie hvor hun må tage sin ven Niller med.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-1754

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Lamara og Landon er et søskendepar fra tidlig forår. De har boet i en campingvogn og haft begrænset kontakt med mennesker. De er ret sky, men deres nysggerrighed og det legesyge gen gør at de overvinder deres frygt og hvis man er rigtig tålmodig så kan de finde på at opsøge en selv. Det er katte som i det rigtige hjem kan komme til at blomstre og man kan vinde deres tillid. Vi forestiller os, at de kan komme ud til hjem hvor de evt. kan gå som udekatte i en stald og hvor de kan gøre en masse gavn, for jagtinstinktet fejler intet. Det er 2 smukke og søde katte som bare ikke har haft den optimale start på livet. Del så Lamara og Landon kan få en ny chance for et godt liv.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0418

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her ser i skønne Ib som bare er godheden selv. Han er så utrolig kælen, mild og meget rolig af sind. Han er virkelig bare så sød at han ikke ved hvilket ben han skal stå på for at få opmærksomhed. Når vi kæler ham ligger han sig straks på ryggen for at blive nusset på hans mave.Han er virkelig bare den største kælepotte man kan forestille sig og man kan kun elske ham højt. Ib har det godt med andre katte og han skal kun til et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1593

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Xiomara er kommet som herreløs efter at have været omkring den lokale dyrlæge til tjek inden, hvor hun er fundet i fin stand. Hun er en voksen, venlig, mild mis, som vil trives i et venligt hjem, gerne som både inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0684

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Trine blev overdraget af sin tidligere ejer, da hun var drægtig. Hun fik 3 killinger her på internatet og har derfor været ude i en plejefamilie, mens killingerne voksede op. Hun er nu klar til at komme videre til sit nye, blivende hjem. Et roligt sted ville være bedst for hende, da hun er en lille, forsigtig mis. Når hun lige har set én an, vil hun meget gerne kæle og ligge på skødet. Hun egner sig fint som indekat, i ro og fred.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1353

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Panter er kommet retur fra plejefamilien sammen med Cosmo og Moni My. Han er en livlig og meget legesyg fyr, som også holder af at ligge i solen og putte. Han er lidt afventende i nye sammenhænge, men holder meget af at blive nusset, især på kinderne, når han kender sine mennesker. Han vil trives på landet som både inde- og udemis, gerne sammen med andre katte.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1636

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Gorgonzola kom i sin tid sammen med sine søskende og har været i familiepleje, der bl.a fortæller om ham og resten af "osteslænget" Brie og Cheddar:Gorgonzola er en super nusseglad lille hankat, som gerne vælter hurtigt om, så han kan blive nusset på maven. Meget omgængelig og nem - kommer selv og vil nusse - elsker at leget med noget der bevæger sig og gerne med lidt lyd. Kan dele madskål og følges gerne med Brie - de sover dog ikke sammen. Har haft hurtige møder med fremmede katte og omgået en rolig ældre hund uden problemer.han vil trives i de fleste familier et sammen med resten af "osteslænget"

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1891

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Sorte smukke Vivian er nu SÅ klar til at møde sin nye familie. Hun er en dame i sin bedste alder, som ved hvad det vil sige at nyde livet. Hun er stille og rolig, kan lide at blive nusset og kælet med. Den legesyge alder har hun passeret. Hun er fundet på en campingplads, hvor hun formodentligt er blevet efterladt, da vinteren trådte ind. Hun skal til et hjem, med mulighed for at komme ud i have.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0614

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Svenne er kommet sammen med sin gruppe og har været i familiepleje. Han er en livlig og meget energisk kat,der har brug for et sted, hvor der er plads til en aktiv fyr, som skal stimuleres godt og grundigt. Han er ikke vild eller ustyrlig, men vil bare helst ikke sidde eller ligge stille pg drive den - så klart et hjem, hvor han også må gå på eventyr i naturen og eventuelt sammen med en makker. Men meget sød og kælen og medgørlig.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Meget flink kat der blev indleveret med nr. 272, så her kan du få to katte, som er vant til hinanden.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1172

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Fiat er en killing, der kom til internatet sammen med sine søskende. Nu er han den sidste af dem, der mangler at få et nyt hjem.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1824

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Georgine kom ind sammen Gordon. Georgine er lidt forsigtig og skal have tid til at falde til i nyt hjem, gerne sammen med Gordon.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-2008

Kanin: dværgvædder blanding

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Kaninmor Lomami og hendes skønne og smukke unger blev fundet samlet på et grønt område hvor man formentlig bare har sat dem af. De holdt sig samlet og da de er tamme var de ret nemme af indfange. Der er 2 hanner og 2 hunner og vi vil rigtig gerne have at de kan rejse til nye hjem 2 og 2. De er endnu ikke neutraliseret, da de kun er 3 måneder men kan blive det på længere sigt hvis man ønsker dette. Prisen for vores kaniner er 100 kr pr stk intakt kanin. 400 kr for kastreret kanin og 900 kr for steriliseret kanin.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Bella kom i sin tid med sine 4 rollinger. Hun har været med sin lille familie i familiepleje, og nu er hun tilbage, klar til sit nye hjem til fordel for sine unger, som godt kan undvære hende. Hun er en dejlig, rolig og nem kat, som bl.a. ikke lægger sig i møblerne. Hun er imødekommende, kærlig og kælen og elsker en rugbrødshumbel med leverpostej. Hun gider godt lege stadigvæk, men hendes yndlingsbeskæftigelse er at ligge højt og holde øje med slagets gang. Hun vil trives hos de fleste.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1603

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Lille Brille er født af et marsvin som desværre var drægtig. Han har været i pleje hos familien og er nu klar til at finde et hjem, hos et sødt damemarsvin. Han er lidt forsigtig, men bløder op i ens arme. Men tid og tålmodighed, vil han blive en god ven. Han er kastreret d. 27/10.

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0867

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Zuri er kommet ind hos os, da hun ikke trives med husets anden kat. Hun skal derfor være den eneste kat i det nye hjem. Hun er en rigtig charmer og vil meget gerne lege. Hun skal have mulighed for at gå ind og ud som det passer hende, da hun er lidt af en krudtugle.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0635

Kat: Huskat gråstrib m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Gina kom hertil med hendes to killinger. De var alle mere eller mindre sky, men Gina er nu blevet en rigtig kælemis. Hun nyder livet, og elsker at dase på sit tæppe. Hun er en meget rolig kat, som gerne vil gå stille omkring og følge med i det hele.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0467

Kat: Huskat Sort

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Poul er vores fantastisk dejlige dreng, som altid er klar til kæl, når man kommer ind til ham. Han var blevet efterladt i en lejlighed af sin tidligere ejer og søger derfor nu et nyt hjem. Han er en rigtig puttegøj, som virkelig nyder at putte i arm, så hans nye hjem skal helst være et sted, hvor man mangler en sød, rolig og utrolig kælen kat.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1886

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Sille søger nu efter sit nye hjem. , Hun er legesyg og elsker at gå på opdagelse i katterummet. Gerne sammen med sine legekammerater. Hun søger et roligt hjem, hvor hun kan være indekat i starten, indtil hun har fået mere selvtillid og er blevet vant til hendes omgivelser. Herefter vil hun have gavn af en have hvor hun kan gå på opdagelse. Men hun skal ud i et hjem, hvor ejer ønsker at bruge tid på hende og udvikle et godt venskab. , Hun skal ud i et hjem, hvor der er børn over 7 år og ikke hund.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1867

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Uther kom sammen med resten af sin kattegruppe og har boet i selskab med en enlig kvinde, hvor det er vokset hende over hovedet. Uther er en dejlig selvstændig herre med egen vilje, der ynder at fortælle hvornår og i hvilket tempo, ting skal ske. Når han selv er i humøret, er han en meget kælen hyggemis. Han er katten for dig, der søger en "konge" at indrette dig efter :)

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1934

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Tom har haft en start i livet som delvis udekat hos nogle ældre mennesker, der er kommet på plejehjem. Han vil rigtig gerne kæles med og lægger sig helt om på ryggen for at blive nusset og starter spindemaskinen.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1889

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Tarzan svinger sig ikke i lianerne. Han er faktisk en rolig og forsigtig fyr. Han blev smidt ud af sin tidligere ejer, og derfor vil han gerne bede om en ny. Han søger et roligt hjem, uden andre dyr, og uden små børn. Han er lidt reserveret til at starte med, men når han først er tryg, så er han en skøn dreng. Han skal have mulighed for at komme udenfor i sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1649

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Bamselines ejer er flyttet og kan ikke findes. Bamseline er en rigtig flot, stor og tykpelset pige, som er meget kælen og opsøgende, men også selvstændig og med sin egen mening, der kan sige til og fra. Hun vil sikkert trives godt som både inde- og udekat i et hjem, hvor hun også må agere jæger og hjælpe med at holde gnaverbestanden nede.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1324

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Lisbeth har været en lille sommehuskat, som har klaret sig selv, og levet af den smule mad hun kunne finde. Nogle venlige mennesker havde set hende flere gange, og havde bemærket, at hun havde tabt sig. De henvendte sig til Dyrenes Beskyttelse, så Lisbeth kunne få hjælp. Nu mangler hun bare en rigtig god ejer, der vil tage sig kærligt af hende.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1622

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Bob er den ene af to killinger, som pludselig er dukket op ved et hus. Han er en med fart over feltet, men som dog også gerne vil nusse, når han har tid. Han er en nysgerrig fyr, som gerne vil undersøge alt og som elsker at lege med sin søster. Vi søger en familie, hvor han må bo med sin søster og være både inde- og udemis det han lyster.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1395

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Emilie har også været så heldig at blive nurset af "mor" Mette Blomsterberg sammen med sine 2 søskende" i en dejlig plejefamilie. Hun er den eneste hun-killing i flokken, og er den af dem alle, som elsker allermest at blive nusset af menneskehænder. Hun tumler også med de andre 3 killinger og har lært en masse af dem. Hun tager sjældent kløerne frem, og elsker at få opmærksomhed. Hun vil trives allerbedst som selskabskat i en kærlig familie

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1791

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Sødeste Oliver var blevet smidt ud i en skraldespand, sammen med en anden kanin. Gudskelov blev de fundet, og nu søger han et nyt hjem, hvor han vil blive værdsat mere. Han er supersød, men lidt forsigtig, og han elsker at være ude og skal fortsætte med dette. Han søger et hjem, hvor der er en neutraliseret hunkanin i forvejen. Han er kastreret d. 1/12

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1815

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Cille er en tilløberkat som er så venlig, både overfor mennesker men også andre katte. Hun har gået for lud og kold vand og trænger i den grad til noget omsorg og til at tage nogle kilo på. Hun vil elske et hjem hvor hun kan være en del af hverdagen og blive nusset ind i mellem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2043

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dejlige Trampe søger et nyt og blivende hjem, som indekanin. Han er nysgerrig og kælen. , Han er ikke kastreret, men det kan lade sig gøre hvis det ønskes.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1469

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Vanille optaget forvirret, frysende og miavende. Hun er en kælen, opsøgende, nysgerrig, legesyg snakkesalig og spindende pige, som vil trives i de fleste katteglade hjem, måske også som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1633

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Cornelius kom pludseligt og blev hængende. Han er en smuk, voksen fyr,-nysgerrig, sød og meget kælen og vil rigtig gerne nusses og kæles med og, smyger sig om ens ben.han vil trives i de fleste katteglade familier, gerne som både inde og udekat

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0531

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Lara kommer fordi hendes ejer kun må have eet dyr, der hvor han bor, og fordi han ikke har overskud til at passe hende. Hun er en rolig og kærlig kat. Hun har et dejligt sind og en god portion selvstændighed.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0657

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Trixie er den kat, som har været på internatet aller længst. Det forstår vi virkelig ikke, for han er enormt sød og i særdeleshed også en flot fyr. Han vil gerne ud og undersøge omgivelserne, og fungerer fint med de andre katte i fællesarealerne. Kom nu og se ham.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-1696

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Fanny er en skøn og rolig missepige, som søger et nyt hjem. Hendes tidligere ejer var meget ked af at skulle skille sig af med hende, men der var desværre ingen andre muligheder. Hun er vant til at nyde livet i et roligt hjem, og hun vil meget gerne ud og løbe. Hun skal ud til et hjem uden andre dyr, for dem er hun en smule utryg ved. Kom og mød Fanny og se, om hun ikke er lige noget for dig.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1590

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Smukke Tea blev fundet sammen med sin søster Tove da de var meget små. De har været ude i pleje, og er nu klar til at finde et nyt hjem. Hun vil rigtig gerne bo sammen med en af sine venner. Hun er en kælepot, og et madøre, som gerne giver dig selskab i køkkenet. Hun elsker at hygge i skødet, putte og blive nusset., Tea søger et hjem hvor hun vil få mulighed for at komme udenfor når hun er gammel nok.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1841

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Smilla og Pixel er to skønne tøser som efter deres ophold hos en kærlige plejefamilie nu søger nye hjem. De er enormt kælne og børneglade. De vil gerne putte og vil gerne bæres på også. De søger hjem hvor man har lyst til at forkæle dem og bruge noget tid på dem. De kunne også gerne forblive sammen hvis det er muligt.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

HANKATTEN DONALD. Endnu en stor hankat, men sikken én. Donald har alt det, man kan ønske sig af en mis. Donald er muligvis bygget på B&W eller lignende sted, stor og rigtig solid bygningsmæssigt. Sindsmæssigt har han lige brug for at se at man vil ham det godt før han viser tillid, men så elsker han at blive nusset og kælet med og kan som den solide klippe han er tåle at blive klappet uden, at han vælter. Er trofast overfor sin mad og sin fremtidige ejer som i øvrigt skal være indehaver af en god, blød sofa eller lænestol, for han eeeeeelsker at drive den af. Donald er absolut ikke typen der hjerner rundt, mere som nævnt en sofa-hygge-nusse model. Hvis man sidder derude og ønsker sig en rigtig ven, som vil knytte sig, er Donald lige sagen, for sådan et hjem og menneske leder han efter med lys og lygte. Når først man er godkendt af Donald har man sin nye ven for livet. Er god til kattelem og skal helt klart have adgang til udelivets glæder. Han kan være lidt følsom overfor andre katte, trives bedst med søde voksne mennesker. Hvis i kommer og besøger ham og lige giver ham de berømte 5 minutter til at se jer an, så vil i finde ud af hvor pragtfuld en basse han er. Donald er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1844

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år.

Karl blev fundet i en butik, og det er jo ikke et passende hjem for sådan en stor dejlig dreng. Han søger nu et hjem, der er meget mere kattevenligt. Han er en fantastisk og sød dreng. Han er mild, blid og ved ikke noget bedre end at blive nusset af sine mennesker. Karl kan finde på at hyggebide, så han skal ikke bo med små børn. Karl har det fint med vores andre katte, og vil kunne bo med en mild og blid ven. Karl søger et hjem hvor han får mulighed for at komme udenfor.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0490

Kat: killing stribet med hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Chap er en utrolig lækker gråstribet kat, og bag det smukke og bløde ydre, gemmer sig en legesyg og kælen kat. Han bruger dagen sammen med sin mor og søskende, hvad end de ligger og putter eller spæner rundt og leger. , Chap er neutraliseret, øremærket og vaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Man skal være hurtig for at tage billeder af Bamse, for det har han slet ikke tid til, når han har travlt med at lege med de andre killinger. Bamses bedste ven er ikke Kylling, men der imod Bette, som han er opvokset i plejefamilie med.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

One eye har gået for lud og koldt vand meget længe., Desuden var hun kommet til skade med sit ene øje., Nu er øjet fjernet og øjenhulen er syet sammen, så hun er fin at se på., Hun er også kommet i fin stand og er selvfølgelig blevet neutraliseret m.m., Så vi håber på, at der meget snart vil komme nogen, som vil kaste deres kærlighed på hende. Det fortjener hun virkelig., Selv om hun har været svigtet, elsker hun bare mennesker, og ved ikke alt det gode, hun skal gøre for at få opmærksomhed.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0570

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Lea kom i sin tid sammen med bl.a. Luke og Aragorn. Hun har været i familiepleje sammen med sine søskende og er nu klar til sit nye hjem. Hun er en kælen og sød, men også nysgerrig og eventyrlysten pige, som vil trives i et hjem, hvor hun på sigt må være både inde- og ude, evt. sammen med en af sine søskende eller en anden jævnbyrdig mis.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1145

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Trille er en dejlig rolig hunkat og en aktiv musefanger. Hun kan også sagtens dele sofaen med sin ejer og Pablo. Trille og Pablo vil gerne rejse sammen.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1251

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Tilde Søger nu efter sit nye hjem. , Hun er en fantastisk dejligt kat, kælen og elsker at være med hvor vi er henne om det så er rengøring eller vasketøjet alt er for Tilde dejligt at få lov til at være med til. Hun Elsker sine hygge stunder hvor nus står øverst på listen. Hun skal gerne ud til hus hvor hun kan få adgang til have og kan gå på musse jagt og nyde udelivet. Hun kan godt bo sammen med børn.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1078

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Anika er en tilløber, som formodentligt har forsøgt at klare sig igennem længere tid. Det er hun blevet lidt tynd af og er det stadig, men det skal jo nok ændre sig over tid i hendes nye familie. Hun er en sød og opmærksom, meget snakkesalig og kælen pige, som vil trives i de fleste familier, gerne som både inde- og udemis.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0567

Kat: Killing grå stribet

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Mr. Grey er en dejlig, lille, blød uldbold. Han er utrolig blød, og så er han utrolig kælen. Hvis han ikke er på opdagelse eller leger, så elsker han at dase sammen med sin ven, Marilyn.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0349

Kat: killing gråstribet/hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Nadin ELSKER at fange drillepinden, og kan sidde og nyse, slikke og bide i fjerene på de sjoveste måder. Hun er meget legesyg, og falder også hurtigt i søvn når hun kommer på armen.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0437

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.


Brande Internat

Ref: 16BK-4-1243

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dorit kom som ene og moderløs. Hun fik sig en ny mor og nogle nye søskende og kom i familiepleje. Nu er hun tilbage og plejefamilien fortæller bl.a. : Dorit er et lille energibundt som stjæler ens hjerte og som elsker, når der er fart over feltet. Hun er en meget selvstændig kat, og behøver ikke vente på, at ejeren har tid til at lege. Hun skal nok selv finde på noget at lave. Hun vil dog stadig rigtig gerne lege med sin ejer, og gerne i lang tid ad gangen. Hun elsker at lege, tumle og løbe, og slapper sjældent af, før hun næsten har løbet sig selv i søvn. Hun er kælen og fyldt med gåpåmod. Hun er vant til hund og har ikke vist frygt eller usikkerhed, selvom det er en meget stor hund. Dorit vil trives godt i et hjem med fart og eventuelt børn, som vil lege med hende.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Vilma er stille og rolig hunkat på 1 år. Hun er lidt bange for andre katte, så hun skal være ene dronning på matriklen. Hun skal på sigt have mulighed for at kommer ud og vil helt sikkert være en super musefanger.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1927

Andet dyr: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Kongo blev fundet kold og i rigtig dårlig stand. Han har været i pleje hos finder og har fået det rigtig godt. Han søger et hjem enten sammen med andre rotter eller som enedyr, da vi ikke ved om han kan sammensættes med andre. Han er meget rolig og elsker at blive nusset. Han søger et sted hvor han kan nyde sit otium.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0404

Kat: Killing sort/hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Tarzan. Ja, mangler du en killing fyldt med spilopper, så er Tarzan et godt bud. Han er fyldt med sjove hop og spring og kan også komme med sjove lyde, når han rigtig kommer i gang med at lege.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1653

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Bodil er kommet fra samme sted, hvor et par andre katte er kommet fra tidligere, formodentligt efter at de er blevet dumpet. Hun er en nysgerrig, sød og kælen, lille mis, der er lidt beklemt ved nye situationer og gerne vil have lejlighed til at se folk lidt an, inden hun overgiver sig. Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem, og måske også som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1117

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Carla kom og har holdt sig til i et område igennem flere uger. Hun er en sød og meget charmerende dame, som gør alt for at indynde sig. Hun er meget kælen og elsker at ligge i solen og fange solens stråler. Hun vil trives i et hjem, hvor hun må være rigtig godt selskab, men også gerne være familiens "fanger", er vi sikre på.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0572

Kat: Killing /sort

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Kryvy er en rigtig lille spagsmager, som ELSKER at lege. Han kan blive ved og ved med at fange sig legetøj, og når han så fanger det, vil han helst ikke dele det. I stedet forsøger han at løbe væk med det, så han vil sandsynligvis blive en rigtig god mussefanger.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1762

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Misse haleløs hedder denne skønne dame. Hun kom til internatet med en stump hale, så vi ved ikke hvordan det er sket. Hun er en yndig og skøn lille pige, som elsker at blive nusset. Hun går fint i spænd med de andre katte og vil også gerne lege lidt med de små nogle gange. Misse Haleløs skal til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1856

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lea holdt til på en skole igennem længere tid, men der kunne hun jo ikke bo i længden. Hun er den smukkeste og mest søde og kælne missepige, som bare har et ønske: Masser af opmærksomhed. Hendes nye hjem skal være, hvor man kan komme og gå, slænge i sofaen og gøre lidt gavn.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Billedet sig vel alt, super skøn kælen hunkat., Kun til at blive i godt humør af.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1620

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Lunte blev fundet helt alene udenfor. Han er en lidt forsigtig killing. Han søger derfor et roligt hjem, hvor eventuelle børn er over 15 år. Han vil rigtig gerne nusses, men han skal først være helt tryg ved sine mennesker. Han er en ualmindelig skøn dreng, der vinder alles hjerter med tiden. Lunte søger et hjem hvor han vil få mulighed for at komme udenfor når han er gammel nok.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0688

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Racer kom i sin tid sammen med sin kattegruppe. Hun har været i familiepleje, som fortæller: Racer er en rigtig sød og dejlig kat, som knytter sig tæt til sit menneske. Hun elsker at være ude og at lege med andre katte. Hun vil trives hos en enlig eller et par, gerne med andre katte og med mulighed for at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-1244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Nelli er en meget legesyg ung dame. Hun elsker børn og deres LEGO. Hun kommer fra et hjem hvor man desværre ikke må have udekatte. Hun er en rigtig nysgerrig og kælen kat.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1432

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Hubert blev fundet på en byggeplads sammen med sin bror. Han er nu klar til at finde sig et hjem der er mere katteegnet end en byggeplads. Hubert er en stille og forsigtig dreng. Han vil rigtig gerne nusse, men han skal være tryg ved sine mennesker først. Han vil rigtig gerne finde et hjem sammen med sin bror Herman. Han søger et hjem, hvor han vil få adgang til udelivet, når han er klar.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1890

Kat: Norsk skovkat/bl

Køn: Han

Alder: 4 år.

Butch er en ualmindelig dejlig dreng. Han kan virke lidt tilbageholdende til at starte med, men når han først er kommet ud af sin hule, er han meget kontaktsøgende og meget glad for nus. Butch er langhåret, så ny ejer skal være forberedt på daglig pelspleje., Butch er meget glad for andre katte, og han vil rigtig gerne bo sammen med Ingolf. Han søger et hjem, hvor han får mulighed for at komme ud i den store verden.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1809

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Lamekka er en gråstribet skønhed, som ingen vil kendes ved. Hun er en stor og blid hunkat, som elsker at blive nusset. Hun er en rigtig livsnyder, som vil foretrække at gøre en selskab i sofaen og evt. også gøre lidt gavn. Hun kan godt vænne sig til at bo med andre katte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1279

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Hermione er kommet som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. og hun derfor, selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Hermione er en sød og mild, lidt forsigtig pige, men hun er nem at komme til og at have med at gøre. Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem, evt. som indekat sammen med en sød makker måske?

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0407

Kat: Killing grå stribet m. hvid bryst

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Niller er en rigtig kærlig dreng med en masse sjov i. Han er god som dagen er lang og sammen med Nanna er det aldrig kedeligt. De to er som pot og pande. , Niller glæder sig til at møde sin nye familie, som evt. også kan have Nanna med.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0908

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Conrad er den ene af en gruppe katte, som blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Han er en sød og lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men vil også gerne kæle og lege. Han vil måske trives bedst i et roligt, kærligt hjem med mulighed for at komme lidt ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1397

Kat: Perser

Køn: Han

Alder: 9 år og 3 måneder.

Lækre lodne Felix glæder sig til at komme hjem til en dejlig sofa, hvor han kan slænge sig. Han er rigtig kælen og nysgerrig, men elsker også sine lange lure. Felix kræver megen pleje i forhold til sin pels, og hans øjne skal vaskes hver dag. Derfor skal han ud til en erfaren ejer. Felix skal bo som alenekat og vil kunne trives som indekat, dog uden hund og evt. børn skal være over 14 år.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1368

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Dorian er blevet efterladt på en rideskole. Han er en meget kælen og opsøgende ung fyr, rolig efter alderen og en meget tillidsfuld, kælen og spindende mis, der vil trives som god selskabskat., Gerne med mulighed for at komme ud også.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0527

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

HUNKATTEN JOHANNE. Johanne er mindst lige så sød som billedet antyder. Johanne er en voksen ungkat, der kender sit værd. Hun er lidt til den forsigtige side til at begynde med. Så snart hun har set sit menneske lidt an overgiver hun sig og er en meget kælen hunmis. Johanne er til den voksne familie der gerne vil have en glad missepige rendende om benene. Johanne skal til hus og have og er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Supermis

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1540

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Reserveret til nyt hjem., Lille Marlene er en meget forsigtig pige, så hun søger et roligt hjem, hvor eventuelle børn er over 12 år. Hun vil rigtig gerne nusses, men det skal foregå i hendes tempo, og det tager lidt tid før hun er tryg nok. Hun elsker at sove i sengen, og spinder højt når hun bliver nusset. Marlene støtter sig meget op af Sid, og de skal derfor ud til samme hjem. Marlene søger et hjem hvor hun får mulighed for at komme udenfor når hun er gammel nok.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1865

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Morgana kommer sammen med sin gruppe fra en kvinde, hvor hun ikke længere kunne varetage sine kattens trivsel. Smukke Morgana er en stille og rolig, lidt forsigtig pige. Hun er nysgerrig og byder en velkommen med kæl og nussen, men hvis hun synes, man begynder at fylde lidt for meget omkring hende, trækker hun sig. Hun vil trives som selskabs- og indekat i et roligt og kærligt hjem.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1894

Fugl: rosella parakit

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Rosella er kommet til os som hittefugl, fordi han/ hun fløj ind ad vinduet i et hus. Ejeren er forsøgt fundet både via politiets kanaler og via vores FB , men desværre uden held. Derfor søger vi nu en ny ejer, som vil tage sig godt af denne smukke fugl, gerne med selskab af andre artsfæller/ parakitter og med en god voliere.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0625

Kat: killing rød/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Lars er en rigtig bandit. Han er super kælen, men er der udsigt til, at man skal væk fra legepladsen så kan han ligge og se så sød ud for så at spurte væk når man nærmer sig, for så at smide sig og se sød ud igen.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0423

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Her ser i skønne Henning som var skind og ben da han kom til internatet og meget træt og afkræftet. Nu har Henning taget på og er klar til at komme videre til en familie som rigtig kan forkæle ham, det fortjener han så meget. Han er begyndt at lege og han er meget søgende efter kontakt og opmærksomhed, det var han bestemt ikke i starten. Han har det fint med andre katte og han skal kun til et hjem med adgang til en have.Vi vurdere at han sagtens kunne trives hos en familie med størrer børn + 10 år. Henning er kastreret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1048

Marsvin: Crested

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

På dette billede ser I Mickey: D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber, I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske. Mickey er i øjeblikket i pleje og vil komme tilbage, når han er klar til nyt hjem. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0932

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Debitus er kommet, som den ene af en gruppe katte, der har boet med en meget katteglad, moden dame, der desværre er blevet så syg, at hun skal flytte og ikke mere kan tage sig af sine katte. Debitus er en flot, rolig, lidt reserveret fyr og forsigtig kat. Han vil sikkert trives godt, hvor han må være ude og måske agere musefanger og komme ind og snakke, når han har lyst.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1870

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lancelot har boet hos en enlig kvinde sammen med 10 andre katte, hvor opgaven var vokset deres ejer over hovedet. Lancelot er en lille selvstændig fyr, rolig trods alderen men lidt forsigtig: han vil trives bedst i et roligt, voksent og kærligt hjem eventuelt sammen med en sød makker og som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Calvin kom og holdt til ved en bolig uden tegn til at ville søge væk og uden at ejer var at finde. Han er en meget opsøgende, sød og venlig ung fyr, som vi søger et hjem til hvor han må være både ude og indemis.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1969

Hund: cocker/springer spaniel

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Bosch er teenager og har haft 4 hjem. Han søger nu sit sidste og blivende hjem. Vi har ikke meget historik på Bosch, men han må have oplevet nogle uheldige ting. Og han er tydeligvis ikke så godt socialiseret og miljøtrænet. Han er usikker i mange situationer og reagerer kraftigt på nogle mænd. Har formentlig ikke været brugt til jagt. Men han har uden tvivl potentiale, i de rigtige hænder. Han er en meget blød dreng, som skal i roligt hjem uden børn, og hvor der er tid til ham. Han bruger gerne sin næse og bærer helst ting i munden hele tiden. Nyt hjem skal påregne alene hjemme træning og langsomt bygge ham op. Vi foretrækker et hjem med kendskab til racen og som gerne vil bruge Bosch til noget fornuftigt. Han er en ung dreng og han vil rigtig gerne, når tilliden er etableret.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-1755

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Lamara og Landon er et søskendepar fra tidlig forår. De har boet i en campingvogn og haft begrænset kontakt med mennesker. De er ret sky, men deres nysggerrighed og det legesyge gen gør, at de overvinder deres frygt og hvis man er rigtig tålmodig, så kan de finde på at opsøge en selv. Det er katte som i det rigtige hjem kan komme til at blomstre og man kan vinde deres tillid. Vi forestiller os, at de kan komme ud til hjem hvor de evt. kan gå som udekatte i en stald og hvor de kan gøre en masse gavn, for jagtinstinktet fejler intet. Det er 2 smukke og søde katte som bare ikke har haft den optimale start på livet. Del så Lamara og Landon kan få en ny chance for et godt liv.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1408

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

er fundet på en rasteplads. Hun er en rigtig sød og kælen mis, som gerne vil nusse og hygge, men også gerne sidde ved vinduet og kigge ud, så et hjem, hvor man både må være kærlig selskabskat og aktiv på eventyr og fangst, vil sikkert passe hende bedst.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sussi er en aktiv pige, som ofte har fart på. Hun elsker at kæle, og siger selv til hvis hun mener, at hun får for lidt opmærksomhed. Hun er et rigtigt legebarn.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1703

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Melvin er kommet til os med sine søskende, da ejer ikke havde fået neutraliseret sine kaniner. Derfor søger de alle nu et nyt hjem. Han er en rolig kanin, der enten gerne vil ud sammen med sin søster eller ud til en anden neutraliseret hunkanin. Han er udekanin her hos os. Han er neutraliseret d. 27/10.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1635

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Brie kom i sin tid sammen med Cheddar og Gorgonzola og har været i familiepleje sammen med dem.Plejefamilien fortæller bl.a.:Hun elsker at blive nusset og kommer selv for at bede om opmærksomhed og er blevet rigtig glad for at løbe efter bolde - gerne med lyd/raslen, en super nem og omgængelig pige, der kan dele madskål og følges gerne med Gorgonzola. Holder sig ikke tilbage i leg med de andre killinger og hader at blive bidt i halen af andre killinger. Hun har også haft hurtige møder med fremmede katte uden problemer og forsøgt at lege med en ældre genert hund og vil trives i de fleste familier

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN FRIDA. Lige så sød og kærlig, som billedet antyder. Elsker sine mennesker og tolerer nådigt sine artsfæller, bare de ikke kommer for tæt på. Hun elsker at blive nusset, ikke nødvendigvis at blive båret rundt på, så måske en familie med så store børn, at de ikke synes, det er et must at kunne slæbe rundt på hende. Frida har et meget imødekommende væsen og skal helt klart kunne komme udenfor og sprælle. Så hus og have er et must. Frida er neutraliseret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1702

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Micas er kommet til os med sine søskende, da ejer ikke havde fået neutraliseret sine kaniner. Derfor søger de alle nu et nyt hjem. Han er en rolig kanin, der enten gerne vil ud sammen med sin søster eller ud til en anden neutraliseret hunkanin. Han er udekanin her hos os. Han er neutraliseret d. 27/10.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0418

Kat: Huskat sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Pippi er en sød og meget rolig kat. Hun elsker at blive kælet med og at kunne gå rundt og følge med i, hvad man laver.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0459

Kat: Killing grå stribet lys

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Thomine er er virkelig flot killing, som virkelig kan få sig sat, så hun ligner en majestætisk dronning. Dog kan hun også godt give sine brødre lidt bank. Ellers er hun utrolig kælen og legesyg.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0708

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.


Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0348

Kat: Killing trefarvet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Nikita er den mest rolige i denne flok, og nyder bare at ligge roligt og holde øje med det hele. Hun er dog ikke så rolig, at hun ikke kan tage med de andre på sjov i det store kradsetræ.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1752

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Kora forsøgte at flytte ind hos tilfældige i sin søgen efter mad og ly i en periode. Hun blev heldigvis reddet og fragtet til internatet og er nu klar til sit nye hjem. Hun er meget fin, lille pige, som elsker at putte og kæle.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0271

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Stor kat, på billedet kan det ses hvorfor, han elsker Hills dejlige foder., Meget rolig og kælen.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1254

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Silke kom i sin tid sammen med sin familie og har været i familiepleje som bla. fortæller: Silke er den fineste lille hunkilling med den blødeste pels, heraf navnet. Hun har de flotteste aftegninger og kuglerunde øjne. Hun er lidt tilbageholdende og skal lige se omgivelserne an, men så er hun også yderst kælen og legesyg. Elsker at lege med de andre killinger, er meget social og er glad for sin bror Silver. Håber hun må få et stabilt og kærligt hjem evt. med mulighed for at komme ud og gerne sammen med en legekammerat.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-2023

Hund: Drentsche Patrijshond

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Oscar var fejlagtigt landet i et hjem som almindelig familiehund. Han er en race der er avlet til jagt og til at skulle lave noget., Tidligere hjem har gået til alm. hvalpe og unghundetræning, under træningen er han fokuseret og god til at holde kontakt. Familien kommer dog ikke i mål med hans aktivitetsniveau, hvorfor han søger et hjem, som kan give ham fornuftig stimuli iht. racen., Han er socialiseret godt med andre hunde. Teenager og endnu et stort legebarn., Oscar kan ikke være alene hjemme og ødelægger. Derfor skal nyt hjem ikke have nogen bagkant på at lære ham dette., Han er ikke vokset op med små børn og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år., Racen er meget knyttet til sin familie og har det bedst med at være sammen med dem i hverdagen. Han er blød i sindet og reserveret overfor fremmede, hvilket er racetypisk, derfor skal træning og opdragelse foregå med belønning., Racen egner sig godt til schweiss og Oscar viser allerede hans naturlige egenskaber på ture i skoven., Oscar er en Drentsche Patrijshond (en hollandsk agerhønsehund) Hører til blandt de stående jagthunde og er glade apportører. Oscar er dog aldeles utrænet i jagt og næsearbejde. Men...vi tror gerne han vil ; ))

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1762

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Margrethe blev dumpet hos en privat sammen med 4 andre katte. Hun er en rigtig kælen og imødekommende mis. Hun foretrækker dog et hjem uden andre katte eller evt. et, hvor hun kan komme ud og få lidt luft. Hun er en dame, der gerne selv vil bestemme, og når hun så vil putte, vil hun RIGTIG gerne putte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1466

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Cody er blevet fundet på en p-plads ved Rema 1000, formentlig sat af. Hvis man er ude efter liv og glade dage, er Cody det rigtige valg. Han er en killing med enormt meget energi. Han elsker at lege og tage løbeture tværs gennem rummet. Derfor ville han egne sig bedst til at kunne komme udenfor og få rendt noget krudt af. Han kunne få det rigtig sjovt i en børnefamilie.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0602

Kat: Huskat rød

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Diamond er rigtig sød pige, som bare skal se sine folk lidt an inden. Hun er meget nysgerrig, og meget kælen. Så mangler du en stor dejlig rød pige, så er Diamond lige den du søger.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1996

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

6 killinger, alle stribede undtagen en, blev efterladt til en uvis skæbne sat af i et åbent fuglebur. Killingerne rendte rundt nogenlunde samlet, det tog stadig kredsfomanden og henvender knap 3 dage at få indfanget alle killinger. De var noget forskrækket ovenpå oplevelsen, men da de først landede på internatet tøede de hurtigt op. De er tamme og søde og søger nu kærlige hjem. De er skønnet 12 uger og er rejseklar.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1631

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 11 måneder.

Tulle kom ud af det blå og blev hjulpet hen til os. Hun er en meget kærlig og flot kat, der gerne vil kæles og nusses med, men hun er også livlig og nysgerrig. Hun vil trives i et hjem, hvor man også har mod på lidt pelspleje.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0705

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.


Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1985

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde lidt forsigtige Marley søger en fantastisk familie. Han er en kat, som synes nye ting er en lille smule farlige men når han lige har set det an, er han tryg. Han er en meget kærlig kat, som elsker opmærksomhed og nus. Han går fint med de andre katte. Skal til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1327

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Karsten's ejer flyttede fra ham, og han var efterladt tilbage. Heldigvis var der nogen, der opdagede ham og bragte ham til os. Nu leder han efter en ny chance i livet. Han er en rolig fyr, der leder efter et hjem, hvor han kan være inde. Han skal til et hjem, hvor der er en neutraliseret hunkanin i forvejen, han kan forelske sig i. Han er kastreret d. 27/9.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1482

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Denne søde killing vejede kun 450 gr. da hun kom her på internatet. Hun kom i plejefamilie, og har nu vokset sig stor og fræk. Hun er klar til at flytte herfra og ønsker sig brændende en ny familie.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1663

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Kumas ejer er blevet hjemløs og kan derfor ikke tilbyde Kuma et godt katteliv mere. Kuma er en sød, nysgerrig, stille og rolig, voksen kat, meget glad for søde børn, men er ellers lidt forsigtig i nye situationer. Hun elsker mad og vil elske at dele sofaen med dig.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-0682

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Connie er rød og med den skønneste hvirvel i panden. Connie er rigtig glad for hendes hus i buret og hun kan godt være lidt sprælsk, når vi skal have hende op. Men så snart hun er kommet tæt på os, i vores arme, føler hun sig i sikkerhed, og falder til ro. Connie er gode venner med Alma, så de to skal finde et nyt hjem sammen.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0737

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

På trods af, at Alberte har været udsat for mishandling, så har hun ikke helt mistet tilliden til mennesker. Tvært imod er hun rigtig kælen og putter sig ind til en. Da hun kom til internatet var spidserne på begge ører blevet klippet at. Hun havde små killinger, som hun passede godt, og som har fået nye hjem, men nu er det kun Alberte, der endnu ikke er fundet et kærligt hjem til. Vi håber meget det lykkes, for hun er en super dejlig kat med et venligt og roligt sind.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1051

Marsvin: Abyssinier

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her på billedet ses Dumbo: D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber, I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske. Dumbo er i øjeblikket i pleje og vil komme tilbage, når han er klar til nyt hjem., Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1645

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Mirabells ejer er flyttet og vil ikke vedkende sig hende. Hun er en rigtig sød pige. En dejlig nussetrold, der holder af at putte, kæle og hygge. Stille og rolig efter alderen og vil måske også trives som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1291

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Cilo er kommet, som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. Og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye, gode hjem. Cilo er lidt overvældet over alt det nye og er en lidt forsigtig pige, men venlig og meget nem at have med at gøre, når man lige giver hende lidt tålmodighed og tid til at føle sig tryg. Hun har flotte, lysende øjne og vil sikkert fungere bedst som både ude/inde kat, gerne sammen med andre katte, måske en eller to af dem, hun kender?

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0964

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Pjort er nysgerrig og meget aktiv. Han har sammen med sine søskende og mor været i plejefamilie, hvor de har været i gode og kærlige hænder., Når han bliver større, vil gerne have mulighed for at komme ud og bruge noget krudt.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1944

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Nala syntes bestemt ikke, det er sjovt at være på internat, men hun vil slå kolbøtter for en hånd, der vil gramse lidt på hende. Hun har brug for et roligt hjem uden børn og andre misser, hvor hun kan blomstre op. Hun skal have mulighed for at komme ud og gøre lidt gavn.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1542

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Blondie kom sammen med sin familie i sin tid. Hun har været i familiepleje og er en sød, kælen pige med krudt i. Hun holder dog også af at putte hos en, gerne helt oppe i ansigtet. Hun bliver sikkert en fantastisk musefanger, elsker leg og vant til børn og en stor hund. Hun vil trives i de fleste familier, hvor man søger en musefanger, legekamerat og selskabskat

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Thomas blev fundet humpende på det ene bagben, inde på store torv i Rønne., Nogle barmhjertige mennesker bragte ham til dyrlægegården, hvor internatet afhentede ham., Thomas er nu helt frisk og klar til at komme ud i et nyt hjem, da ingen har savnet ham, trods udsendt fremlysning., Meget legesyg, kan få timer til gå med at lege med sine mus og bolde.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0711

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Miver er kommet sammen med sin mor fra et hjem, som ikke mere har overskuddet til at tage vare på sine katte, da det er vokset over hovedet. Hun har været i plejefamilie, som fortæller: Smut er afventende og forsigtig, når hun kommer nye steder, men når hun føler sig hjemme, er hun en rigtig hyggelig, lille kat. Hun savner meget at komme ud, så hun vil gerne bo et roligt, kærligt sted, hvor hun har mulighed for både ude- og indeliv.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

Lukas har været væk hjemmefra i e nlængere periode. Vi har fundet ejeren, men denne er ikke mere i stand til at tage sig af Lukas. Derfor søger vi et nyt hjem til ham . Han er en meget venlig og sød kat. der godt kan lide at blive nusset og kælet med og meget nysgerrig. han vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1093

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Ollie er opkaldt efter sin baggrund. Han kommer her efter at være fundet i en lastbil med olie i pelsen. Han er en opsøgende og meget, meget kælen kat med behov for menneskekontakt. Han har et roligt sind og vil gerne have mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1430

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Skønne Vilbert kom til os da hans ejer blev syg og ikke kunne have ham og hans søster længere. Vilbert er en sød, kælen, nysgerrig og legesyg killing. Vilbert vil rigtig gerne finde sig et hjem sammen med sin søster Vilja. , Han søger et hjem hvor han vil få mulighed for at nyde udelivet når han er gammel nok.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1208

Marsvin: korthåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Alma (cremefarvet)er rigtig glad for hendes hus i buret og hun kan godt være lidt sprælsk, når vi skal have hende op. Men så snart hun er kommet tæt på os, i vores arme, føler hun sig i sikkerhed, og falder til ro. Alma er gode venner med Connie, så de to skal finde et nyt hjem sammen.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1612

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Spunk er en sød og meget kælen og meget snakkesaglig pige, der er kommet sammen med sin familie. Hun er en rolig og selvstændig mis, som er nem at omgås og ikke er påtrængende, men stadig rigtig gerne vil kæle og nusse. Hun skal lige se én an, men derefter bliver hun meget social, kærlig og kontaktsøgende. Vi søger en meget selskabelig og kæleglad familie.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1957

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Så er der en superdejlig og nysgerrig ung kanin, der søger nyt hjem. Malle er en meget sød og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt. Hun er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Hun ønsker sig en anden neutraliseret kanin som selskab. Hun er ikke neutraliseret, men dette kan arrangeres.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1283

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Amy er kommet som den ene af en større gruppe katte, hvor det var vokset ejeren over hovedet. Hun er en smuk, sød, venlig, rolig, kælen og tillidsfuld pige, som vil trives hos de fleste kattegale folk, gerne som både inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1507

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Plet kom sammen med Multi her til efter at de pludselig dukkede op ud af det blå. I starten var de begge noget usikre og utrygge ved alt de nye, men efterhånden som tilliden og trygheden blev etableret, er Plet blevet en meget legesyg livlig gut. Han har, som nævnt, klaret sig alene sammen med Multi og har lige skulle vinde tilliden til mennesker igen, men han vil rigtig gerne og skal bare have en rolig hånd og en rolig start uden mindre, uforudsigelige børn.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0483

Kat: killing hvid/sort

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Davinci er en rigtig lækker killing, som man slet ikke kan være for. Han er utrolig kælen, og så er han meget legesyg. Han gør alt for at fange drillepinden og laver på den måde ofte nogle sjove numre, som man let kan grine ad.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1832

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Aladdin kom løbende til og har holdt sig til og tiggede mere og mere indtrængende om bl.a. mad og på den måde har nogle mennesker følt sig ret generet af ham. Men han er jo blot en sød og rar dreng, det ikke selv har kunnet finde ud af at klare sig selv på andre måder og hvis ejer desværre ikke er at finde til at tage sig af ham. Han er meget opsøgende og tillidsfuld og stoler fuldt ud på på mennesker, selvom han ikke kender dem. Han vil være en god følgesvend i en familie, hvor han må være både inde og udemis.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1172

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Diva kom sammen med resten af sit kuld og har været i familiepleje sammen med sine søskende, mor og nye søskende. Plejefamilien fortæller: Aya er en utrolig køn og meget sød lille mis, som gerne vil nusses og spinder højlydt, når man kæler for hende. Hun kan også finde på at tigge med store øjne, når hun gerne vil kæles med. , Hun er en meget selskabelig kat som gerne leger og klatrer. Hun er rigtig dygtig til det og allerede i en meget tidlig alder, fandt hun vej op i vindueskarmen. Hun er meget selskabelig og vil gerne lege med både katte, mennesker og hunde.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1120

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Labre Laura er en snakkende kat, som elsker at blive aet hen over ryggen. , Hun er ofte legesyg og kan bestemt se det sjove i at drille de andre katte. , Ind imellem får hun et "flip", hvor hun styrter rundt i hele fællesarealet og skubber til alle de bolde, hun kan nå. , Derfor skal hun til et hjem, hvor der både er mulighed for at komme ind og blive nusset om, og komme ud og få fyret noget krudt af.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1825

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Gordon er en superdejlig hankat, han kom ind sammen med Georgine, som er lidt forsigtig. Gordon og Georgine skal gerne i nyt hjem sammen, da Gordon er supergod støtte for Georgine.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1837

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde Knirke er faktisk en ret flot pige! Hun er meget kælen og kontaktsøgende og følger med i alt, hvad der sker. Knirke vil gerne bede om et hjem, hvor hun har mulighed for at komme udenfor. Hun søger sig et hjem, hvor hun er alenedyr, og hvor børn er over 12 år.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1608

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Charmetrold er fundet i et motorrum på en bil. Hun har været fremlyst uden held. Hun er den skønneste killing, som i den grad har kastet sin kærlighed på sin stedbror Dino. De vil derfor gerne rejse sammen i nyt dejligt hjem. De har været i plejefamilie sammen, hvor de har fået en super god opvækst.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1976

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

May er kommet ind sammen med Star, da ejer desværre ikke havde plads til de to indenfor. Derfor søger May nu et nyt hjem som frikanin og rigtig gerne med en neutraliseret hunkanin som ven. Han er en sød og frisk fyr. Han er ikke kastreret, men det kan lade sig gøre.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1429

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Søde forsigtige Vilja er nu klar til at finde sig et nyt hjem. Hun vil gerne nusse og hygge, men hun er lidt reserveret til at starte med. Hendes tidligere ejer blev syg og kunne derfor ikke tage sig af Vilja og hendes bror., Vilja vil rigtig gerne finde et hjem sammen med sin bror Vilbert. Hun vil gerne bede om et hjem hvor hun får adgang til udelivet når hun er gammel nok.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1560

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Kvikky har holdt til ved en "Quickpot" igennem en længere priode, hvor man har forsøgt at få hende til at "få væk" uden held. Hun er en ung, stille og rolig, sød og kælen lille kat, der gerne vil ud i kærlige, venlige omgivelser.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0530

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

RESERVERET. HANKATTEN SIGURD. Sigurd er en snakkende ungersvend der savner en familie, hvor han kan fremvise alle sine missetalenter. Sigurd elsker mennesker og insisterer på kæl og kram. Han er som mange andre ungkatte en kende utålmodig og livlig. Han kan formentlig på fornemmeste vis blende ind i alle familier der bor i hus med have. Sigurd er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0689

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

To missemødre som hjælpes med at tage sig af deres fælles killinger. Vi søger plejefamilier til missemødre med killinger i en periode indtil ungerne er store og gamle nok til at undvære deres mor og hinanden. Har du tid, lyst og overskud de næste 4-8 uger? Så ring til os, så kan vi fortælle mere om, hvad opgaven består i og hvad den indebærer.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-2009

Kanin: dværgvædder blanding

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Kaninmor Lomami og hendes skønne og smukke unger blev fundet samlet på et grønt område, hvor man formentlig bare har sat dem af. De holdt sig samlet og da de er tamme var de ret nemme af indfange. Der er 2 hanner og 2 hunner og vi vil rigtig gerne have at de kan rejse til nye hjem 2 og 2. De er endnu ikke neutraliseret, da de kun er 3 måneder men kan blive det på længere sigt hvis man ønsker dette. Prisen for vores kaniner er 100 kr pr stk intakt kanin. 400 kr for kastreret kanin og 900 kr for steriliseret kanin.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1866

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Monte Carlo er en rigtig nysgerrig dreng, der går fint blandt de andre misser. Hans yndlingsbeskæftigelse er at drikke af vandhanen, som han kan få lang tid til at gå med. Han hilser glad nye velkomne og vil rigtig gerne nusses og gramses på. Et nyt hjem med plads i sofaen, masser af kærlighed og muligheden for at komme ud, er det, han ønsker sig allermest.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Mynte kom i sin tid som den ene af en kattefamilie. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye hjem., Mynte er en ung, meget sød og lidt forsigtig pige, der lige skal se en og omgivelserne lidt an. Så bliver hun nemlig både nysgerrig og dejlig kælen. Hun vil trives i dit rolige, kærlige og tålmodige selskab som dejlig selskab og indekat

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Pompom er en sød, lille, fin hankat, som mangler en rigtig sød familie. Han er både kælen og legesyg - kom og mød ham!

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1061

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Perle er en lille, sød, meget aktiv og livlig pige. Hun udforsker og er nysgerrig og vil rigtig gerne drille og lege. Hun vil trives i en livlig familie, gerne med en anden jævnbyrdig mis og med muligheden for på sigt at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0432

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Zeus er en dejlig og meget sød, lille dreng, som har været i familiepleje sammen med sine søskende. Nu er han klar til sit blivende hjem. På sigt vil han sikkert trives bedst i en familie, hvor han må være både inde- og udekat, gerne sammen med en anden sød killing.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0308

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 6 måneder.

Her kan man virkelig se, hvordan billeder kan snyde., Pjevs ser rigtig bister ud, men sandheden er at jeg næsten ikke kunne tage et billede af han, da han hele tiden kravlede på mig for at få kontakt og kæl., Han blev indbragt med en pote der var dobbelt så stor som normal. , Det var selvfølgelig en byld, som nu er helt kureret., Her vil du få en ven for livet.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1140

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Maggie er kommet, fordi hendes ejer skal flytte og ikke kan have hende med., Hun har krudt i måsen og er en legesyg, kælen, voksen mis, som elsker mad. Hun har brug for at komme lidt ud på eventyr. Har du hjertet og de indendørs og udendørsmuligheder, som en dejlig glad og kælen, voksen mis har brug for?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1170

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Lille forsigtig Alba kom som moderløs og har været i familiepleje, der bl.a. fortæller: Alba er en meget forsigtig lille mis, der godt kan blive lidt skræmt over hurtige bevægelser. Men hun er så kærlig, og man mærker, at hun sætter pris på en, når hun har lært dig at kende. Hun miaver, når hun gerne vil op og kigger på dig med sine store dådyrøjne. Hun udviser meget kærlighed overfor de andre plejekillinger, som hun har boet sammen med og nusser om dem, og er som noget nyt også begyndt at deltage i leg. Alba elsker at blive nusset og spinder højt, og nogle gang lyder det endda,som om hun snorker. , Dog tror jeg, hun vil egne sig bedst i et stille og roligt hjem, evt. et par eller en ældre, der har tid til hende. Evt. med en anden kat, der ikke er for voldsom, men som stadig er med på lidt leg, og som gerne vil dele sine godbidder med hende, da hun ikke endnu ikke selv går ind og kræver dem, selvom hun elsker dem., Umiddelbart tænker plejemor, at "indekat" vil være det mest optimale for Alba, i hvert fald indtil hun begynder at være mindre forskrækket og mere selvsikker, men rolig og tam i hænder er hun alligevel. Ønsker sig et roligt hjem med gode forudsigelige oplevelser. Plejefamilien har døbt hende Alba.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1962

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Mao er kommet ind sammen med sin søster Mio. De er fundet i et sommerhusområde, hvor de har levet på må og få. De skal ud i et roligt hjem, med mulighed for at komme ud. Evt. som staldkatte.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1148

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Diva kom i sin tid som den ene af en kattefamilie. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye hjem. Hun er en meget sød og lidt forsigtig lille pige, der lige skal se dig og tingene an. Så bliver hun både nysgerrig og dejlig kælen og vil trives i dit rolige, kærlige og tålmodige selskab, gerne som ren indekat evt. sammen med en jævnbyrdig makker..

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0664

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Sille er kommet sammen med sin kattefamilie, fordi ejeren ikke kunne blive boende eller have den lille kattefamilie med. Hun er en nysgerrig og legesyg pige, rolig efter alderen og meget kælen, ..og madglad. Hun vil trives i de fleste hjem, måske også som indekat, og evt. sammen med en sød makker.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0555

Kat: Huskat sort

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Irene er en rigtig smuk og majestætisk kat, som sider med langstrakt hals og holder øje med det hele. Hun er meget kælen, og ligger gerne på ryggen når man har hende oppe.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1431

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Bullers ejer er flyttet. Derfor har Buller fået brug for et nyt hjem. Han er en kælen dreng, som lige skal føle sig på sikker grund i nye situationer. Vil rigtig gerne snakke og opsøger det selv. Har været helt sikkert også haft lov til at komme ud i sin tidligere tilværelse.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0479

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dagmar kom hertil med sine killinger. De er nu rejst til nye familier, og Dagmar vil derfor også gerne finde sig et nyt sted at bo. Hun vil gerne lige se folk an, men sætter man sig ned til hende, så kommer hun med det samme. Hun er rigtig kælen, når hun først kommer i gang, og er rigtig god til at spinde.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1517

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Bella er oprindeligt fundet med sine søskende og har været i familiepleje sammen med dem. Hun har kortvarigt været i nyt hjem, men kom tilbage, fordi hun var for livlig til at parret syntes de kunne håndtere hende. Hun har inden da været i plejefamilie som bl.a. fortæller.: De var, forståeligt nok, forsigtige i starten, men Bella er blevet en rigtig kælen og legesyg killing, som elsker at blive nusset om, og som ligger på et dejligt blødt tæppe og sover sine lure. Hun vil trives i de fleste søde familier, men hvis det kan lade sig gøre, at man vil have både hende og Nala, vil man få et rigtig sjovt og hyggeligt sammenhold. De sover, leger og slikker på hinanden.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1760

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Smukke Sebastian var blevet væk, og ingen savnede denne dejlige dreng. Han er en sød, kælen og nysgerrig kat, der mangler nogen der vil elske ham. Han er en rigtig spindemaskine. Sebastian kan sagtens bo med en anden kat, da han er meget glad for de andre katte. Han søger et hjem med mulighed for at komme udenfor i verden.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1057

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Her ses Vagabond. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Jackie er en lille, fin missepige og meget, meget kontaktsøgende og mild. Hun er social med andre katte og har en fin spindemotor.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0993

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Luca (th.) kommer fra den store sag med 13 marsvin, der blev dumpet i en skov. Han er meget nysgerrig, og med tiden vil han blive en god ven. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han vil blive håndteret af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med Tilda, og de to er superglade for hinanden og skal derfor ud sammen. Han er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1021

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Alma er kommet, som missemor til to killinger, sammen med en lille hund i forbindelse med, at ejeren ikke mere kunne tage vare på sine dyr. Alma er rigtig fin og en meget sød og rigtig kælen kat. Harmonisk, imødekommende og nysgerrig. Hun vil trives hos de fleste, der holder af katte, og vil måske være både godt selskab og gnaverbegrænser.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1173

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Skildpadde kom sammen med sin mor og søster og har været i faamiliepleje sammen med sin mor og nogle nye søskende. Plejefamilien fortæller bl.a.: Skildpadde er en fin lille kat, som har fået navn efter sine farver. Hun er den mindste i flokken, men det har ikke givet hende problemer. Til trods for hendes lille størrelse leger hun gerne med sine søskende og vinder endda ofte. Hun er en meget nysgerrig kat fyldt med energi, som gør at hun næsten glemmer at spise, da hun hellere vil lege. Skildpadde vil passe bedst ind i et hjem, hvor man søger en energisk legesyg kat fremfor en sofa-nusse kat.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0359

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Her ser I Fie, som er en meget rolig og mild kat. Hun har været i familiepleje med hendes 3 killinger og hun er blevet passet efter alle kunstens regler. Hun er kælen og meget tilpasningsdygtig og hun egner sig bedst til et stille og roligt hjem uden andre katte. Hun har det fint med børn+10 år og det skal være et hjem med adgang til en have for udelivet. Det vil hun nyde til foråret. Hun er en nysgerrig kat, som gerne vil lege og undersøge tingene omkring hende. Hun er steriliseret og øremærket samt færdig vaccineret. Hun er en smuk robust kat som man kun kan elske højt!

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1734

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Pjevs kom ind sammen med sin søn, som nu er rejst i nyt hjem, så nu søger hun sit otium, i rolige omgivelser. Hun er lidt forsigtig, så et hjem uden børn vil være at fortrække, men med mulighed for at komme ud og gøre lidt gavn.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0707

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.


Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0217

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Sherina er en kat, der skal være alenekat, til gengæld vil hun gerne hjælpe med at holde musene fra dørene og hygge og kæle med dig.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1764

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Poul blev dumpet hos en privat sammen med 4 andre katte. Han en meget afslappet kat, der er meget rolig og nem at håndtere. Han kan være forsigtig i nye omgivelser, men generelt en nem kat. Egner sig godt til at være indekat.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1989

Kanin: Dvægvædder

Køn: Hun

Alder: 4 år og 11 måneder.

Quity er kommet til os da ejer desværre ikke kunne have hende mere. Quity har levet som fri kanin i lejlighed. Hun kræver et kærligt og tålmodigt hjem, da hun ikke er så tryg ved mennesker. Quity er steriliseret og ca. 4 år.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1308

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Dani blev i sin tid fundet i en papkasse sammen med sin mor og søskende. Han har været i plejefamilie, men er nu klar til sit nye hjem. Han er en rigtig sød hankilling. Kælen og livlig. I hans selskab skal der helst ske noget hele tiden, og han er legesyg og elsker at blive leget med. Han ville ønske sig en børnefamilie, evt. sammen med en legesyg makker, og på sigt som både inde- og udemis.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1483

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Emil har desværre en trist historie: En henvender havde set der blev kastet bolde og andet efter ham, da han var meget lille. Han kom ind til os, hvor han derefter kom i en god plejefamilie. Han er en lidt forsigtig fyr, som kræver lidt ekstra forkælelse for at falde godt til.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0899

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Candy er en missemor, der kom med sine killinger for snart længe siden. Den lille familie har været i familiepleje og er nu klar til deres blivende hjem. Candy er stadig en legesyg og glad kat, sød og meget kælen. Hun er klar til at slippe sine rollinger til fordel for et dejligt hjem med masser af plads og en kærlig familie.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0983

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Cleo og søster, Phoebe, er kommet efter, at de formodentligt er blevet dumpet. Hun er en sød og kælen, energisk og legesyg pige, som vil trives i de fleste hjem, evt. sammen med Phoebe eller en anden sød makker.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0441

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

er reserveret til nyt hjem

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1722

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Anton er, som billedet indikerer, nysgerrig og kontaktsøgende. Han elsker en lille snack og en masse leg. Passer til de fleste hjem. Gerne som udekat, så han kan komme på eventyr.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0272

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Fin kat, som blev indleveret sammen med nr. 273, så hvis du vil have to katte, som er vant til hinanden, så er det da dem, du skal vælge.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1378

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 11 måneder.

Mette Blomsterberg med killinger er kommet, fordi deres ejer ikke magter at tage sig af dem. Hun har været i familiepleje sammen med sine rolliger, som bl.a. beretter: Mette Blomsterberg, som Missemoren er blevet omdøbt, er vant til at være indekat dvs. hun er god til at gå i kattebakken og gøre det hun skal deri., Hun har tidligere været en inde-udekat, da hun føler sig selvstændig nok til at være ude på græsset – det er ikke nyt for hende., Hun er en speciel god missemor, og passer rigtig godt på sine killinger. Hun har endda taget 2 ekstra ind, og opdraget dem, som om de var hendes egne. (Det gør nogle katte jo), Hun er slank, trods god appetit, men har opså ammet på fuld styrke til det sidste. Killingerne er vant til at drikke vand og spise kattemad selv, og har egentlig ikke behov for at blive ammet mere, men Mette Blomsterberg har indtil videre ikke afvist dem – blot nedsat frekvensen af amningen., Mette Blomsterberg er ikke en særlig selskabelig kat, der har lyst til at sidde i skødet og blive nusset. Hun er alt for selvstændig til det. Hun elsker dog at ligge på et opvarmet gulv og rigtig slappe af., Når hun er sulten, kommer hun gerne op og gør sin ejer opmærksom på at det er spietid - gerne i rigelige mængder, så der er mad nok til alle hendes killinger også. Hun vil gerne gå rundt med maden i munden og lade som om at det er hende der har fanget en mus, og miave på en meget speciel måde, så killingerne lærer at nu er der frisk fanget mad på menuen., Som nævnt haaaaaaaaaaaar hun brugt rigtig meget af sin socialitet og omsoprg på sine killinger og vi er ret overbeviste om, at hun bliver mere opsøgende og selskabelig, når hun ikke mere har dem at bruge sin energi på - gerne med mulighed for at komme ud, hvis hun har lyst

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1918

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Så er denne skønne, store dreng klar til at finde sig et blivende hjem. Han har selv prøvet at finde et nyt hjem, men de ville ikke have kat, så derfor er Herman kommet her til os. Herman er den sødeste dreng. Han er kælen, kontaktsøgende og elsker nus. Han er ikke vildt imponeret over de andre katte, så han søger et hjem, hvor der ikke er andre dyr. Herman søger et hjem, hvor han får mulighed for at komme udenfor i den store verden.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1287

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Whiskey er kommet som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet og hun derfor, selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Whiskey er sød, spindende og meget omgængelig. Han er også en kat med fart over feltet og vil meget gerne lege og følge med. Han vil trives i de fleste familier helst som både inde- og udekat på sigt.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Misling blev fundet ved et plejehjem, hvor hun havde holdt til et stykke tid. Hun er en sød, spindende og rigtig kælen, lille pige. Ville egne sig til de fleste hjem.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Meget kærlig og kælen fin kat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0333

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

HUNKATTEN KRISSY. Krissy har nu overstået sine forældrepligter og trænger til at komme videre i livet, gerne hos en sød familie med hus og have. Krissy er en imødekommende missepige, der gerne vil nusse og kæle, til gengæld gider hun ikke rigtig de andre katte. Hun er nem og har et positivt sind, samt et roligt og sødt væsen. Hun er rigtig glad for sin mad, og hvis man ikke er lidt obs på ordentlig opbevaring, så napser Krissy selv direkte fra posen, når hun synes, det er tid til at indtage sin føde. Hun skal absolut kun til hus og have, da hun er superglad for udelivets glæder og udfordringer. Vi tror, hun er en dygtig mussejæger. Krissy er steriliseret, øretatoveret og færdigvaccineret. Skøn mispige.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0709

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.


Brande Internat

Ref: 16BK-4-1743

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lotte har holdt til i et område i en by igennem en længere periode inden hun blev hjulpet ud til os. Hun er en dejlig rolig, nysgerrig og meget kælen og kærlig mis, som helt bestemt godt kan lide at blive nusset. Hun vil trives i de fleste hjem, hvor man holder af en sød kats selskab.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-2011

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Chippy og Chappy blev fundet på en resteplads. De var godt sultne og beskidte og havde ingen chance for at klare sig selv på længere sigt. De har heldigvis en fremragende appetit og kommer godt efter det hele. De er søde og tillidsfulde og ville blive rigtig glade for hvis de kunne følges sammen til et nyt hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0489

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

HANKATTEN ARNE. Stor og dejlig bamsemis søger rolig familie. Så kort kan det siges. Arne er kattens svar på en Mercedes: Stor og spindende med et dejligt eksteriør. Arne holder meget af sin vinduesplads hos os. Herfra kan han overskue både det ydre samt det indre rum. Han kan se, hvornår det er tid at tage sig en velfortjent lur og samtidig holde øje med madskålen. Så har du brug for en stor og tro følgesvend, skal du besøge Arne. Han vil elske at forsøde din sofas liv med blød pels, for han er altså lidt af en livsnyder. Han er glad for menneskekontakt og vil gerne kæle og fortælle dig, hvor sød du er. Han gider ikke de øvrige katte, så han skal være enekat i sit nye hjem, så skal I bare se, hvordan han kan charmere sig frem i livet. Evt. børn skal være +12 år. Arne er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret. Han skal helt klart til hus og have. En rigtig mullerbasse.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0408

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Her ser I Krølle som er en rigtig dejlig kat. Hun er meget kælen og tillidsfuld, mild og rolig af sind. Hun har en tidligere skade på hendes venstre øre som ingen betydning har. Hun er en kat som selv kommer når hun vil kæles. Hun er ikke så glad for at blive løftet. Krølle har det fint med andre katte og hun hilser dagligt på vores hunde uden problemer. Hun er en kat som skal til et stille og roligt hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Brandesagen

Så skete det igen

Endnu en stor hundesag