Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0011

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Søde Maggie blev fundet i Nordsjælland som herreløs og har siden boet her hos os. Men hun vil hellere hjem til nogle søde, rolige mennesker og bo. Maggie er en kælen og lidt forsigtig pige, som lige skal bruge noget tid hos sin nye familie, inden hun føle sig helt hjemme. Men når hun kender folk, bliver hun en trofast ven, er vi sikre på. Hun skal ikke bo sammen med børn eller hunde, og så skal hun have mulighed for at komme udenfor, når hun har boet i sit nye hjem i et par måneder.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1644

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Angel er blevet ladt tilbage i lejligheden, da hendes ejer flyttede. Hun er en sød og mild, lidt forsigtig pige, der sikkert har været indekat tidligere og som vil trives med fortsat at være dette i et venligt, kærligt hjem. Hun er spinnende og kælen og en stille og rolig kat, der vil trives bedst i dine trygge og rolige rammer, som alenemis, da hun ind imellem synes, andre kattes selskab er noget overvældende.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Gøtte er en super fin og rar kat. Hun er i øjeblikket, og siden vi fik hende ind, en lidt sky kat men hun kræver bare en masse opmærksomhed og et hjem som vil tage sig rigtig godt af hende.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-3-0051

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Bullers ejer døde desværre, så nu søger denne flotte, dejlige hankat et nyt hjem. Han er utrolig sød og meget glad for os mennesker. Andre katte er han ikke helt så begejstret for, så Buller søger et hjem uden andre dyr. Så er der nemlig mere tid og nus til ham!, Vi kender desværre intet til Bullers fortid, men vi kan se, at nogen har været glad for ham og har passet ham godt. Vi ved derfor heller ikke, om han har været ude- eller indekat. Så for en sikkerheds skyld skal han bo i et hus, hvor han kan komme ud i haven. Han kan godt være lidt usikker, når tingene går for hurtigt rundt om ham, så han bør nok ikke bo i en travl børnefamilie.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1403

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Grace er en super dejlig og snaksaglig kat, som elsker at blive nusset med. En rigtig familiekat, som er klar til at blive adopteret til et nyt hjem :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-2169

Hund: Dalmetiner/ lab bl.

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 7 måneder.

Dejlige Alberte har vi fået, fordi hendes ejer desværre ikke kunne passe hende og hendes fire hvalpe længere. Hun er en utrolig sød og mild hund, som er ret nervøs i nye situationer og overfor nye mennesker. Hun har boet i et uroligt miljø, så hun er bange for høje stemmer og hurtige bevægelser. Derfor vurderer vi, at hun vil have det bedst i et hjem med meget rolige og hundekyndige mennesker. Hun skal ikke bo sammen med børn under 15 år., Når Alberte lærer sine mennesker at kende, så elsker hun dem! Hun er så glad og legesyg og elsker at drøne rundt med legetøj. Hun har et ret højt energiniveau og har brug for at bruge sit hoved - gerne på noget agility eller anden træning. Hun kan være ret vagtsom og gør, når der kommer nogen. Hun trækker en del i snoren, er renlig - og har nok ikke oplevet ret mange ting i sit liv indtil nu. Alberte er en ret stor hund - på størrelse med en stor labrador., NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0029

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Malou er kommet til os fra en familie, hvor hun skulle dele opmærksomheden fra hendes mennesker med en anden kat. Det passede ikke rigtig Malou, som gerne vil finde en familie, hvor hun kan få lov at være alenekat. Malou er en stor, flot og aktiv hunkat, som har været vant at være både ude og inde. Hun er meget kælen pige som vil passe ind i de fleste familier. Hun er også vant til hund.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-2028

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

BS er kommet til os, sammen med Seattle, da ejer ikke havde tid til dem mere. Nu søger de et hjem sammen, hvor der er plads og tid til dem. Det er vigtigt, at ny ejer har læst omkring hold af chinchillaer, da de er et meget specielt dyr. Tidligere ejer har sagt, at BS kan godt finde på at smage på en, men det er ikke noget vi har oplevet mens de har været her.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0954

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Lisbeths ejer er flyttet og har ikke taget hende med sig. Hun har formodentligt været indekat til nu og haft selskab af Lone. De har mødt hund og er begge lidt tilbageholdende og forsigtige i nye sammenhænge. De er meget smukke. Vi søger et hjem, gerne hvor de fortsat må bo sammen. Måske vil de fortsat trives som indekatte, men måske heller ikke have noget imod, at lære at komme lidt ud på den lidt længere bane. De vil sikkert fortrække et roligt, kærligt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1714

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Fine Faust blev fundet som herreløs i Tølløse, da han var helt lille. Han har været i pleje sammen med Rudolf hos en rigtig sød familie, som har passet godt på de to. Derfor vil de gerne fortsætte med at bo sammen i deres nye hjem - de to drenge er nemlig blevet meget glade for hinanden. De er begge utrolig kontaktsøgende og kælne. Som de store killinger de er, er der også en del energi, der skal drønes af. Derfor skal de bo i hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1399

Kanin: Dværg Schecke

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Vi har fået et rigtig juleeventyr ind. 8 kaninunger blev født d. 1 december her på internatet. De er nu kommet tilbage fra plejefamilien og er klar til salg. De er alle virkelig søde og kælne. Kom og se dem :-D Her er Amor.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1544

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Dixie kom efter at have holdt til og prøvet på at klare sig i et parkanlæg i længere tid. Hun er en ung sød og kælen kat, helt sin egen og med helt sin egen mening om tingene.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Karlo blev fundet ved bredden af en sø sammen med bl.a. søster Karla. han er en kælen og fin fyr, rolig efter alderen og vil trives hos de fleste evt som indekat med en makker

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1703

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Buffy er en fræk og energisk lille fætter. Han elsker at lege og er utrolig nysgerrig. Han går dog heller ikke af vejen for at tage en lur på dit skød og blive nusset og kælet for. Buffy vil sikkert passe ind i de fleste familier bare han kan få lidt opmærksomhed og underholdning.Plejefamilien skriver generelt om killingerne : De er de meget legesyge,utrolig nysgerrige,renlige og vil gerne nusses og kæles for,- er glade for legetøj og det høje katteaktivitetstræ jeg har. De var ikke ret gamle,før de lå og sov højt oppe i træet. Når jeg gerne ville have lidt ro. Når jeg mente der var sengetid,slog jeg på et glas .og så kom de stormende fra alle hjørner,for så vidste de at der var mad - Måske lidt kogt kylling eller fisk., De nåede også at komme lidt ud på terassen og mærke sneen under poterne.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0982

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Så er Sofie retur fra sin plejefamlie sammen med sin kattefamilie og er blevet vant til at bo i et menneskehjem med alle dets oplevelser og lyde. Hun er en fin, glad og legesyg mis, men også rolig og kælen og en dame med sine meningers mod, der kan sige til og fra.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1542

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Missy kom lettere tilskadekommet og herreløs. Det er ikke lykkedes at finde hendes ejer, så derfor har hun brug for et nyt hjem. Hun er frisk og fit for fight igen og en sød og venlig ung kat, som gerne putter og hygger både med os og de andre katte. Hun er nem og kælen. Måske hun vil trives som rolig indekat evt. sammen med en sød makker hun kan putte og hygge med, når du ikke er hjemme?

Brande Internat

Ref: 16BA-1-0033

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Bingo er kommet tilbage, fordi han ikke trives med børns uforudsigelighed. Han er ellers en rigtig sød, kælen, blød og rolig ung fyr, som finder sig i af blive taget op og kælet med, når man tager hensyn til hans signaler om, hvornår nok er nok. Derfor er det sikkert bedst med en familie med større børn, som har alderen til at lære og forstå kaninens behov og signaler.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0509

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN KRIS. Her ser du snullerbassen Kris. Kris er en dejlig og kærlig rad. Kris er en smule forsigtig muligvis fordi han er fundet sammen med sine brødre i en skov. Kris er en kat man skal gøre sig fortjent til. Han falder ikke lige folk om halsen og vælger selv til og fra når folk vil hilse på ham. Falder man ikke i smag går han ganske enkelt sin vej. Hvis man kommer igennem Kris' nåleøje vil man finde ud af at han faktisk er en sød, legesyg og kærlig kat som elsker at blive kælet med og som gerne gnider pande med sin ejer. Han starter spindemaskinen, når han føler sig tryg. Et roligt hjem hvor der ikke danses cancan på ugebasis vil bekomme ham vel. Kris er nysgerrig på livet og skal gerne til hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0739

Kat: Huskat hvid/gråstribet

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Baszim er en meget insisterende ung herre! Han snakker meget, og er meget opmærksomhedssøgende :-)Baszim blev sammen med sine søskende smidt af en bil og efterladt. Politiet blev involveret, og nu er Baszim hos os. Han er kastreret, vaccineret, øretatoveret og super klar til at få en ny chance, i et hjem hvor han er ønsket

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1396

Kanin: Dværg Schecke

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Vi har fået et rigtig juleeventyr ind. 8 kaninunger blev født d. 1 december her på internatet. De er nu kommet tilbage fra plejefamilien og er klar til salg. De er alle virkelig søde og kælne. Kom og se dem :-D Her er Springer.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1507

Andet dyr: Nymfeparakit

Køn:

Alder: 1 år og 8 måneder.

Vivi og Volmer er ankommet sammen med flere andre dyr fra en dyreværnssag. Ejeren havde efterladt dem hjemme uden at sørge for at de blev passet. Heldigvis var udlejer opmærksom og fik fat i 1812, der kunne sende vores dyreværnsmedarbejder ud på sagen., Hun fandt ud over Vivi og Volmer også en kanin og en kat. Alle havde det efter omstændighederne godt, og leder derfor nu efter nyt hjem., De er ikke nemme til at stresse op, og virker håndvante. De vil fungere godt i et hjem, der har mulighed for at tage sig af begge fugle., Prisen for at adoptere begge fugle er 250 kr., Kønnet er ikke kendt med 100% sikkerhed.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0057

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Ludvig (th) og Louisa er to dejlige katte, som desværre blev forladt af deres ejer. De to blev fundet i et skur, så vi er bange for, at de ikke har haft det så godt. Det håber vi, at deres nye kommende ejer vil råde bod på. De er nemlig nogle meget søde og rolige katte, som trænger til en masse kærlighed. Louisa er den mest udadvendte af de to. Hun kommer ofte hen til en og vil kæles, mens Ludvig lige skal lære sine mennesker og omgivelser lidt bedre at kende, inden han overgiver sig. De skal fortsætte med at bo sammen, da de er meget knyttede til hinanden. Og så skal de bo med adgang til udelivet - men der skal nok gå et par måneder, inden de skal ud, da især Ludvig kan blive forskrækket. Da de er et par voksne katte, som måske ikke har haft det helt let, synes vi ikke, de bør bo i en børnefamilie eller sammen med andre dyr - for vi ved ikke, hvordan de vil reagere på dem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0108

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Humlebæk er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Han er super nysgerrig og vil rigtig gerne, spise af ens hånd. Det er vigtigt at ham og hans makker Holbæk, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

marie har holdt til i et område i byen igennem en længere periode og prøvet på at klare sig. Hun er en nysgerrig, sød og venlig ung kat, som vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde- og udekat

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0054

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Se lige her en flot fyr. Det er Netto, som desværre måtte flytte tilbage til os, fordi han bare ikke kunne lade være med at drille den damekat, som boede hos ejeren i forvejen. For han er lidt af en drillepind og "Smadremand". Men noget så sød, kælen og legesyg sammen med os mennesker. Netto elsker udelivet, er meget energisk og følger sin ejer rundt som en hund. Han elsker at ligge i sengen og sofaen og holder meget af os mennesker. Hvis han skal bo sammen med en anden kat, så skal det være en ung en på hans egen alder, som gider at leget meget med ham. Ellers ville han nok trives fortrinligt i en børnefamilie med større børn, hvor der sker lidt., Netto skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1543

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Frederik havde holdt til i et anlæg igennem en periode uden nogen ville kendes ved ham. Han er ellers en skøn ung og flot fyr. Han er kælen, rar, opsøgende og tillidsfuld. En god kat, som bare gerne vil kæles og snakkes med og som vil trives i de fleste hjem, måske gerne med udeadgang også.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0102

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Hals er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Hammel, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1750

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Malou har boet hos en ældre mand, hvor hun har været både inde og ude. Hun er en nysgerrig og livlig pige. Sød og kælen og meget tillidsfuld og kontaktsøgende. Hun vil sikkert trives i de fleste familier, hvor hun må være både inde og ude, men vil sikkert foretrække de rolige familier af slagsen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0044

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Magdalena kom løbende til ud af ingenting og blev i flere uger. Ingen ville kendes ved hende. Hun er en kælen og tillidsfuld, voksen kat. Hun er selvstændig og siger selv til og fra. Hun vil foretrække livet i et hjem, hvor hun også må være ude og agere jæger, og hvor hun helst er alene om opmærksomheden.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Dixie blev fundet alene i en lille landsby., Hun er en kælepotte af de helt store, elsker at blive nusset og snakket med. Hun er en sød og kærlig pige, der vil passe ind i de fleste hjem, evt. som indekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1558

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Abby er oprindeligt kommet kommet tilløbende. Hun er en afventende og lidt tilbageholdende mis, som lige skal se nye ting og folk lidt an og bliver em kælen, sød og selvstændig pige, charmerende og opsøgende og tillidsfuld, når hun er faldet til og føler sig tryg og ved man vil hende det godt. Hun vil trives bedst hos et menneske med ro og kærlig tålmodighed med respekt for at tingene skal komme i Abbys tempo.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1587

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Coco blev fundet træt, sulten, alene og moderløs uden ejer ved en boligblok. Nu er hun ved at være på dupperne igen og er klar til at fortsætte sit katteliv i sit nye hjem. Hun er en køn lille pige, lidt forsigtig og har brug for dig, som har roen og tålmodigheden til at lade hende komme i sit eget tempo. Hun vil sikkert trives bedst som indekat i hvert fald den første periode.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1422

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Chips er den ene af en lille gruppe killinger, som var blevet sat af i en papkasse og som blev hjulpet til Brande Internat af en af Dyrenes Beskyttelses frivillige kredsformænd. Han er en fin, meget sød og kælen killing. Skøn og dejlig og vil falde til i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Miko er kommet som én af en gruppe, hvor ejeren er rejst fra dem. Han er en sød og venlig fyr, der er lidt forsigtig i starten, men meget legesyg og eventyrlysten, når først lige han har fundet ud af at der ikke sker noget farligt. Han vil trives i de fleste hjem og vil på sigt gerne have lov at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0018

Kanin: Hollænder Blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Lennart er en rigtig dejlig kanin. Et rigtig familiedyr. Kom og mød ham på internatet og se om han er noget for jer. Han søger et nyt og kærligt hjem :-)

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0041

Kat: Huskat, Bruntabby m. hvid

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Maddie er en lidt forsigtig pige. Hun kommer dog straks frem, når hun lige har afstemt situationen :-) Hun elsker godbidder, og er nem at lokke :-) Maddie er super skøn og speciel, hun ønsker sig en familie uden helt små børn, og hvor hun må komme udenfor..

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0024

Hund: Dalmatiner/labrador bl.

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Nikie blev fundet bundet til en lygtepæl i Herlev, da ejer ikke gad ham mere. Nogle gode mennesker tog ham derfor hjem til sig, men kunne ikke beholde ham og kontaktede derfor Dyrenes Beskyttelse. Nu er han klar til, at få en ny chance i livet og det skal være hos nogle meget erfarne hunde-mennesker. Han bære præg af, at have haft en hård opvækst og at der er blevet talt hårdt til ham. Han er blevet mere og mere tryg og fået mere ro på, imens han har været her. Han er ved at være vant til den faste rutine på stedet og at det er ok at være hund. Han er rigtig glad for at være med i dagligdagen og elsker de faste rutiner, så dette er også vigtigt i det nye hjem. Han er en hvalp med krudt i måsen og er meget aktiv. Derfor skal alle basis ting som alene hjemme, renlighedstræning osv. læres helt fra starten, især alene hjemmetræning kan godt tag mere tid end normalt. Han er god til andre hunde, men dette læres også lidt efter lidt. Han skal ikke ud til et hjem med kat eller til lejlighed. NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1742

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Holger her har holdt til ved en McDonalds en peride. Han er en sød og kælen kanin, som er vant til at blive taget op og være i hænder. Energisk men vil også gerne nusses og elsker et lille stykke æble.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0107

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Holbæk er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Humlebæk, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1397

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Vi har fået et rigtig juleeventyr ind. 8 kaninunger blev født d. 1 december her på internatet. De er nu kommet tilbage fra plejefamilien og er klar til salg. De er alle virkelig søde og kælne. Kom og se dem :-D Her er Konge.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0060

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Gizmo er kommet, fordi han ejer ikke må have ham, der hvor han bor. han er vant til livet sammen en anden kat og sin ejer og til at bo i rækkehus med egen have og er rigtig glad for at der ikke er hund og børn i hjemmet. han er en selvstændig fyr og en dygtig jæger og kræver en tur med børsten i ny g næ.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0013

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Chilli er en rolig og sød kat, som er indleveret privat, da hun ikke kunne med husets andre katte og blev trynet. Hun ankom med loppeallergi og er derfor i behandling for dette og er desværre også blevet noget forskrækket over internatet, men vi gør hvad vi kan for at give hende så roligt et ophold på internatet som muligt. Hun skal absolut ud og være alenekat i et roligt hjem, man skal være opmærksom på at hun er loppeallergiker og derfor forbygge lopper. Når hun falder til vil hun blomstre og bliver ligeså kælen og tillidsfuld som hun var i sit tidligere hjem og gøre en selskab på den hyggelig måde katte nu gør. Hun er vant til at være inde og ude og benytte kattelem.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1944

Hund: Border Collie Blanding

Køn: Tæve

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Molly er en fantastisk dejlig hund, som har boet hos en misbruger og derfor ikke kunne bo der længere. Hun er en unghund med en masse krudt i måsen, så hun har brug for en god, aktiv og meget erfaren ejer, som vil træne med hende. For Molly kan nemlig blive en helt fantastisk hund til for eksempel lydighed og agility, når hun bliver ældre. Hun vil så gerne arbejde for sine mennesker, og der er et godt drive i hende. Et drive, hun dog også bruger til at hyrde lidt rundt med vores andre hunde, så derfor skal hun heller ikke bo sammen med små børn. Hun kan godt være lidt nervøs i nye situationer, så hun får brug for en ejer, som kan vise hende verden og træne med hende på en blid måde. Molly skal lære at være alene hjemme, for det er hun ikke god til, og hun kan have et lille uheld med en tissetår nogle gange. Så hun har brug for en meget tålmodig, blid og erfaren ejer. Vi har fået hende tilbage efter en formidling, hvor de nye ejere desværre ikke fulgte vores råd om, hvordan hun skulle trænes. Derfor udviklede Molly desværre endnu mere separationsangst, så hendes nye ejer skal gå meget langsomt frem og kunne acceptere, at hun måske aldrig bliver verdensmester i at være alene. Hun er glad for andre hunde, men kan ikke bo med katte. Vi ser helst, at Molly komme ud til anden hund, da hun er meget afhængig af sin flok. Molly kan ikke bo i lejlighed., NB Husk at bestille tid, hvis du vil hilse på Molly.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1801

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Amiga kom og var lettere skadet på det ene ben. Nu er hun fit for fight igen og klar til sit nye hjem. En venlig, rolig, kælen voksen pige. Spinnende og elsker at nusse.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1654

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Lille Nimmer blev fundet med sin mor og søskende ved en dyrepark på Amager. Der er desværre ingen, der har savnet dem og de søger nu nyt hjem. Han er meget nysgerrig, men stadig lidt tilbageholdende. Dog i et hjem med masser af tålmodighed og kærlighed, kan han blive en god ven. Han vil trives fint som enekanin i hjemmet. Han er indekanin hos os og vil trives fint med det. Han kræver en smule pelspleje. Kastreret d. 15/10. Han er en kanin, der rykker sig hurtigt og han bliver mere og mere tillidsfuld for hver dag der går.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1506

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Silver er endnu en af vores dejlige killinger, som kom ind som ganske lille i sin tid og som nu er tilbage fra sin plejefamilie og klar til sit nye liv og hjem. Silver er meget selskabelig og opsøgende, nysgerrig og livlig og vil trives i de fleste familier, gerne som både inde- og udemis på sigt.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Frida blev iagtaget i en skov, hvor hun umiddelbart ikke hørte hjemme og ingen i området kendte til hende. Hun er en stille og rolig, dejlig kat. Flot, sød og spinnende med en god motor og vil sikkert trives bedst i et hjem, hvor hun må være både selskabsmis inde og eventyrer og musefanger ude.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1468

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Cille kom som missemor med killinger efter at være blevet sat af i en papkasse. Hun har været i familiepleje med sine rollinger og nu er hun og ungerne tilbage klar til at undvære hinanden til fordel for deres nye liv i en dejlig familie., Cille er en sød og venlig hunkat. Hun er ok med andre katte og afslappet af natur.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1507

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Aslan kom sammen med sin mor Kitty og sine søskende Garfield og Monty efter at den lille familie pludseligt var dukket op ved en gård "out of no where".DE har været i familiepleje og har lært om at bo i et hjem og en familie. Nu er han og hans lille familie klar til deres nye hjem og familie enten sammen eller hver for sig

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-2029

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Seattle er kommet til os, sammen med BS, da ejer ikke havde tid til dem mere. Nu søger de et hjem sammen, hvor der er plads og tid til dem. Det er vigtigt, at ny ejer har læst omkring hold af chinchillaer, da de er et meget specielt dyr. Tidligere ejer har fortalt, at Seattle kan godt finde på at give et hårdt kys til ens hånd, men det er ikke noget vi har oplevet her.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1319

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Kriss Kross kom efter at have holdt til i et område en periode og havde en skade. Han er behandlet og vokset godt sammen igen og er nu klar til sit nye hjem. En tillidsfuld, kælen, spinnende og imødekommende, venlig fyr, som vil trives i de fleste hjem, gerne med mulighed for også at nyde naturen udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0098

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Tip ved vi ikke så meget om bortset fra, at han har boet et sted i Nordsjælland. Men vi kan i hvert fald sige så meget, at han er en dejlig kat. Han er kælen, nysgerrig og elsker at blive nusset. De andre katte tager han med ro, men egentlig vil han nok helst være ene kattekonge i sit nye hjem. Han er lidt buttet, så vi i hvert fald sikre på, at han ikke deler sin madskål med nogen! Tip skal bo i hus med have og gerne i et roligt hjem, da han ikke synes om, hvis tingene går alt for hurtigt omkring ham.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0127

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 1 måned.

Sarah er en privat indleveret kat, hun er vant til at være ude og inde. Hun er imødekommende og har ikke problemer med at dele hjem med en anden kat. Hun er sød og kælen. Sarah er overvægtig og skal tabe sig en smule., Sarah er 7 år men har mange gode år tilbage.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1581

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Cockie kom som missemor med sine killinger. Hun er en stille og rolig, sød og venlig kat, og har været en dygtig mor for sine killinger, men nu er hun ved at trænge til at blive sig selv igen. Hun vil trives i de fleste hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0105

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Hjørring er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Hobro, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1756

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Skønne Julius og smukke Smokey, som begge er kastrerede unge kaniner og som er glade for og vant til hinandens selskab er to indekaniner, som har brug for nogle søde og kærlige mennesker, der vil tage sig godt af dem både mht til god plads og kærlige hænder og helst hvor de må fortsætte med at være bedst buddies og hinandens selskab, når de f.eks er alene hjemme.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0052

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Karla er der blev fundet ved bredden af en sø. Hun er en dejlig tillidsfuld, kælen og sød killing, som vil trives i de fleste familier evt sammen med en makker

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1369

Kanin: Dværg schecke

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Pyrus er kommet her til sammen med Kandis. Han er en utrolig flot, stor hankanin, som vil nyde at være en del af en børnefamilie. Han vil gerne i hænder, og er vant til at bo udenfor.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1140

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Mini kom i sin tid efter at have fået sine killinger i et haveskur. Hun har været i familiepleje med sine unger og er nu tilbage på internatet, klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye hjem. Plejefamilien giver hende disse ord med på vejen: Alma er en utrolig sød og smuk kat med masser af kærlighed til mennesker. Hun er lidt forsigtig og ikke så glad for f.eks. høje lyde og pludselige bevægelser - f.eks støvsugeren. , Hun har ikke kradset i møbler hos plejefamilie, og hun accepterer, at man ikke vil have hende på bordet. Hun har været i haven et par gange, men vil ikke være væk fra sine mennesker for længe ad gangen. Hun er glad for både børn og voksne og fanger alt levende, også fluer.Vi vil mene hun vil trives i de fleste familier, hvor hun må være en del af familien og samtidig have sit udeområde at gå på jagt og eventyr i.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1666

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Chivas blev fundet ved en gård. Alene og moderløs og ingen i området ville kendes ved ham. Han er en sød og kælen, tillidsfuld og spinnende fætter. Stille og rolig efter alderen og vil falde til i de fleste katteglade familier.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1134

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Aycha blev fundet på en Højskole. Hun er en sød, venlig og opsøgende mis. Stille og rolig. Hun vil trives bedst som både inde- og udemis. Helst uden andre katte i hjemmet.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0650

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 9 måneder.

Chanel kommer fra den store sag med 91 vanrøgtede hunde, som levede i deres eget møg i en stor flok. Så nu søger denne dejlige dame et nyt hjem hos en sød ejer, som har forståelse for hendes behov. Hun har været her længe fordi, hun har fået 8 dejlige hvalpe som vi er kommet af med, og hun er blevet opereret og har fået lagt guld ind i begge hofter. Hun kræver noget genoptræning i form af Water walk og det skal den nye ejer være indstillet på, det er nu og her og resten af hendes liv. Det må gerne bare være for at holde det vedlige. Chanel elsker vand, så det er heldigt. Ellers må hun gøre alt som hun plejer, og hun er også aktiv hos os. , Chanel er en utrolig sød og meget kærlig hund, som simpelthen bare elsker alle sine mennesker. Hun ville allerhelst bare sidde og kigge dybt i øjnene på sin ejer hele dagen. Når hun da lige er færdig med at fræse rundt og snuse, for hun er nemlig også en meget aktiv hund, der har brug for masser af motion og frisk luft. Hun fanger både mus og fugle hos os, og der er meget jagt i hende - hun er dog bange for ænder og skud, hvis ikke der er andre hunde. Chanel har en anden udfordring:, Hun kan slet ikke være alene hjemme, og hun har brug for et hjem hvor man enten altid er hjemme eller hun kan komme med på job. Men selv om egen hund kan være alene, så kan hun stadig ikke finde ud af det, hun har meget slem separations angst, det bunder i hendes fortid. Hun skal ud til anden hund/hunde - da hun altid har boet i en hunde flok og kan på ingen måde undvære det. Hun kan med alle hunde, og elsker at putte og ligge tæt. Hun er en rigtig cocker med alt hvad dertil hører af selektiv hørelse og stikken af, når hun finder noget spændende. , Chanel har været i pleje hos en af vores dyrpasser - så hun har prøvet at være i et hjem - dog ved man ikke helt hvad man må og ikke må endnu. så hun kan godt finde på at stjæle foder og mad., Hun skal ikke ud til en børnefamilie, da der sker for meget, så Chanel søger et stabilt hjem, hvor der er faste rutiner. , Vær opmærksom på: En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og bør derfor bo et sted med god plads. Chanel kan ikke bo i lejlighed., - Disse hunde fra denne sag har levet i flok, så det kan blive svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det, og Chanel lærer det muligvis aldrig., Chanel er renlig og går rigtig pænt i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at bestille tid til at besøge hende.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0561

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

HANKATTEN KNUD. Mød en superdejlig basse. Knud er utrolig menneskeglad, et stort legebarn og meget kælen. Han vil rigtig gerne sutte/nappe i fingre. Han kan næsten ikke være i sig selv af glæde over at få opmærksomhed. Herudover er han jo en flot fyr, så meget mere kan man vel nærmest ikke forlange. Han knytter sig meget til en og vil gerne nær-/samvær. Vi vil rigtig gerne formidle Knud til et hjem med voksne mennesker uden børn for det tror vi der kommer det bedste resultat ud af. Adgang til udeliv er et absolut must til lækkermåsen. Øretatoveret, vaccineret og kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0099

Hund: Karelsk bjørnehund-labrador-rottweiler-blanding

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 2 måneder.

Snowie måtte desværre flytte, fordi barnet i hendes familie fik allergi. Hun er en skøn hund, som er vant til at bo sammen med børn og har det fint med andre hunde. Hun kan lidt kommandoer og er vant til katte, heste og geder. Her hos os er hun rigtig dygtig til at hoppe over hegn, så hendes nye ejer skal have et højt et af slagsen om haven. Snowie er en meget kærlig, mild og meget aktiv hund, som har brug for en masse motion og aktivering. Hun kan være alene hjemme, er vant til at være i bur, når hun kører i bil, og elsker at ligge i sengen., Snowie søger en ny ejer, som har god erfaring med hunde og træning og som vil bruge hende aktivt.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1569

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Alice er den ene af 3 killinger som er blevet fundet i en skov i sin tid. Nu er hun klar til sit blivende hjem. Hun har været i familiepleje, som skriver: Alice er en glad lille kat og har stor appetit på livet. Hun er meget nysgerrig og alt nyt bliver undersøgt grundigt. Hun er lidt reserveret i starten og skal lige se folk an, men når man bliver godkendt, er man hele hendes verden. Hun elsker at sove sammen med sine mennesker, og generelt være omkring dem hele tiden. Hun er bakketrænet og har prøvet at være udenfor, hvilket hun nyder i stor grad. Hun har boet sammen med 3 hunde, både store som små og trives også meget med dem. Smukke Alice ville passe ind i alle familier der ville give hende tiden til at falde på plads. Hun er en fin, sød og kælen, meget nysgerrig og eventyrlysten mis, som på sigt vil få brug for også at komme på eventyr i naturen og måske suplere familien som musefanger?

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-0108

Kanin: blandingsrace

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Jupiter er en tilløber. Han er en lille sød kanin og vil gerne kæles med., Han er sundhedstjekket og kastreret. , Han er en dejlig kanin som vil nyde at blive forkælet.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1236

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Lækre Elliot er en sød og kælen kanin. Han er lidt sprælsk, når man løfter ham op. Men falder hurtigt til ro, når man sidder med ham i armene.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0007

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Pjuskemanden her kom sammen med Pjuskepigen og en 3. kanin efter at de var blevet sat af i en papkasse på en rasteplads. Han var samtidig blevet klippet godt i bund, så han har været indekanin i den periode, han har boet hos os, men det er godt på vej ud igen. Han er en fin lille fyr med mørke øjne og ører og med tiden en fin lodden pels. Sprælsk, livlig og nysgerrig og lader sig fint løfte og kæle. Absolut ikke bange for høje lyde og aktivitet omkring ham. Vi tror han og Pjuskepigen er søskende og de er glade for hinanden, men bor hver for sig nu, fordi vi ikke ønsker, de skal få unger med hinanden.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1795

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Solveig er kommet til Brande internat efter at have holdt til ved Føtex i Varde i en længere periode. Hun er en sød og rolig kat, men lidt forsigtig over for nye ting.

Spøttrup Internat

Ref: 16SH-1-0039

Hund: Sch. blanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Elmo er en glad og livlig hvalp! Han er meget kontaktsøgende, og er god til at lytte. Elmo går rimeligt i snor, og er god til at komme når man kalder :-) Han elsker godbidder, og sjove aktiviteter. Elmo er næsten renlig. Men den nye familie skal gerne have kendskab til hvalpetræning og være indforstået med, hvilke udfordringer en hundehvalp kan give :-)Elmo glæder sig til at hilse på sin nye familie, kontakt os på 97564517.Reserveret

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1419

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Charisma kom med sin mor og søskende. Hun er en smuk og dejlig lille størrelse. Sød og kælen og meget tillidsfuld og klar til sit nye hjem. Hun er stille og rolig efter alderen og vil måske kunne trives somren indekat evt. sammen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1661

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Yasmin kom til os efter at være kommet ud af det blå til en lund, lettere skadet ved øret. Hun er en sød og lidt forsigtig kat, der foretrækker dit selskab frem for de andre kattes selskab, som hun anser for at være en smule farlige. Vi tror hun har været indekat tidligere og at livet "i naturen" har været lidt overvældende for hende at klare. Hun vil sikkert trives som indekat i dit kærlige hjem og umiddelbart meget gerne være fri for at dele dig med andre firbenede.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1242

Andet dyr: Sumpskildpadde

Køn: Han

Alder: 7 år og 3 måneder.

Vi har flere sumpskildpadder der søger nyt hjem. Adoptionsgebyret er 100 kr. pr. stk.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0062

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Jolly jumper er kommet, fordi hans ejer,en sød dame, ikke var i stand til at have ham med i sin nye bolig. Han er rigtig sød og rar og MEGET omgængelig. Vil rigtig gerne snakke og er ikke bange for at blive taget op.( Vi tror han vil være rigtig god med børn), men også med en sød voksen, hvor han må være kælen og godt selskab. Han har nemlig boet med en sød dame og levet som "lejlighedskanin, og er en sød og meget menneskevant kanin

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Smukke Solveig blev fundet som herreløs og var blevet ret tynd af sådan at rende rundt uden adgang til en madskål., Det har hun fået nu, og hun håber at finde en ny ejer, som kan sørge for at fylde den for hende de næste mange år. Solveig er sød, rolig og kælen. Hun er meget glad for os mennesker, men hun vil helst være fri for andre katte. Hun har lidt temperament og kan være en "lille dame", så hun skal bo hos folk, som har haft kat før og som ikke har små børn. Solveig skal bo i hus med have, så hun kan komme udenfor og "kigge" lidt må smådyrslivet igen.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1508

Kanin: Hermelin Russer

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Generalen er ankommet sammen med flere andre dyr fra en dyreværnssag. Ejeren havde efterladt dem hjemme uden at sørge for, at de blev passet. Heldigvis var udlejer opmærksom og fik fat i 1812, der kunne sende vores dyreværnsmedarbejder ud på sagen., Hun fandt ud over Generalen også 2 nymfeparakitter og en kat. Alle havde det efter omstændighederne godt, og leder derfor nu efter nyt hjem., Generalen er en meget rolig og kælen kanin. Han vil være et godt valg for en familie med små børn, pga. hans rolige sind.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1087

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Ruth blev sat af på en rasteplads sammen med sine unger. Hun er en sød og nysgerrig, tillidsfuld voksen kat, som trænger til at blive "sig selv", gerne i et hjem, hvor hun også må være udemis, vi tror hun vil være en rigtig god "fanger".

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Bodil er kommet som en af 3 killimger, der blev fundet ved en søbred uden mor i sin tid. Hun har været i familiepleje men nu er hun tilbage og klar til sit nye liv. Hun er en meget sød og kælen pige, livlig og nysgerrig. Hun vil foretrække et roligt, kærligt hjem med tålmodigheden til at lade hende komme og falde til i sit eget tempo evt. som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0109

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Horsens er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Højbjerg , kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0704

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

KÆLEN, KÆLEN, KÆLEN -De 3 ord beskriver Gabriel bedst :-)Gabriel blev fundet udenfor en købmand. Han var uhyggelig tynd, og vi tvivlede faktisk på at Gabriel overhovedet ville overleve (derfor døbte vi ham Gabriel, efter en engel).. Men mod alle odds havde han en enorm viljestyrke og livsmod, så her er han! Stor og stærk, frisk og flot, kastereret, vaccineret, øretattoveret og 100% klar til at få den chance, som han så længe har kæmpet for!

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1445

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Casper er en ung killing, som bare pludselig var der ud af det blå, og som holdt sig til som om han ikke rigtig viste, hvad han ellers skulle gøre. Han var efterhånden blevet noget tynd og havde reddet sig nogle skrammer fra de andre katte i området. Nu er han frisk og ved at hele fint op, og er klar til sit nye hjem, gerne med mulighed for både at være selskabskat i sofaen og musefanger i naturen. Han er nemlig en meget opsøgende og tillidsfuld, selskabelig fyr, som også holder af eventyr og fangelege.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1347

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Bastian er kommet, fordi hans ejer ikke er i stand til at tage sig af ham mere. Han er en rigtig dejlig, nem, sød og rar fyr, stille og rolig og meget tillidsfuld. Han er vant til egen hund og til at være både inde- og udekat.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1757

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Skønne Julius og smukke Smokey, som begge er kastrerede unge kaniner og som er glade for og vant til hinandens selskab er to indekaniner, som har brug for nogle søde og kærlige mennesker, der vil tage sig godt af dem, både m.h.t. god plads og kærlige hænder og helst, hvor de må fortsætte med at være bedst buddies og hinandens selskab, når de f.eks er alene hjemme.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0981

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 8 måneder.

Savner du en rolig kat, med statsmands potentiale så er Winston et godt bud. Winston er ikke en kat der kræver den store familie med masser af gang i, men mere et sted med ro og kærlighed. Winston er ikke meget for at bevæge sig langt væk fra sin base og vil derfor kunne egne sig til indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Ludvig (th) og Louisa er to dejlige katte, som desværre blev forladt af deres ejer. De to blev fundet i et skur, så vi er bange for, at de ikke har haft det så godt. Det håber vi, at deres nye kommende ejer vil råde bod på. De er nemlig nogle meget søde og rolige katte, som trænger til en masse kærlighed. Louisa er den mest udadvendte af de to. Hun kommer ofte hen til en og vil kæles, mens Ludvig lige skal lære sine mennesker og omgivelser lidt bedre at kende, inden han overgiver sig. De skal fortsætte med at bo sammen, da de er meget knyttede til hinanden. Og så skal de bo med adgang til udelivet - men der skal nok gå et par måneder, inden de skal ud, da især Ludvig kan blive forskrækket. Da de er et par voksne katte, som måske ikke har haft det helt let, synes vi ikke, de bør bo i en børnefamilie eller sammen med andre dyr - for vi ved ikke, hvordan de vil reagere på dem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0528

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Hulda er en eksplosion af kærlighed, energi og livsglæde! Hun blev indleveret hos os i efteråret, lille og forladt. Hurtigt kom hun i pleje, hvor hun har vokset sig stor og stærk. Hulda er vant til andre katte, og har det fint med hunde. Hun ønsker sig nu en permanent familie, som kan give hende kram og kæl resten af livet

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0719

Kat: Huskat, Grå

Køn: Han

Alder: 1 år.

Kevin kigger efter sin nye familie, kommer de ikke snart?.., Kevin er en hyggelig fyr! Han skal lige se folk lidt an. Men når han først kender dig, skal han nok fortælle hvordan verden skal fungere -ifølge Kevin! :-)Kevin er meget kærlig og social. Han vil uden tvivl hurtigt indtage boligen, og finde sig til rette på den bedste plads i sofaen!

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0079

Hund: cocker spaniel ft

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Oskars ejer blev desværre syg, så nu leder denne herlige fyr efter et nyt hjem. Han er som cockerspaniels er flest: Meget aktiv, utrolig sød og kontaktsøgende og en lidt bestemt herre, som trænger til at få genopfrisket, hvor grænserne går - men af en erfaren ejer, som bruger positive træningsmetoder. Oskar er meget lærenem og vil meget gerne arbejde med næsen. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, men hans nye ejer skal i hvert fald være opmærksom på, at han skal lære det helt fra bunden igen. Vi synes ikke, at Oskar skal bo i en børnefamilie, da vi ikke ved, om han kender til sådan nogle størrelser. Han er renlig og skal ikke bo i lejlighed, da han godt kan gø lidt.Er Kastreret., NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1398

Kanin: Dværg Schecke

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Vi har fået et rigtig juleeventyr ind. 8 kaninunger blev født d. 1 december her på internatet. De er nu kommet tilbage fra plejefamilien og er klar til salg. De er alle virkelig søde og kælne. Kom og se dem :-D Her er Smukke.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1335

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Julius kom som den ene ud af en herreløs kattefamilie. Han har været i familiepleje og nu er han tilbage hos os, klar til sit nye hjem og blivende familie. Julius er en eventyrlysten lille fætter med en masse gå-på-mod, sød og meget nysgerrig. Så på sigt, vil han have behov for også at måtte komme på eventyr i det grønne og måske vil det være godt med en jævnbyrdig makker.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0104

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Herning er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Herlev, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1717

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Ninus blev fundet hoppende rundt, meget våd pga vejret. Han er en køn og sød, nysgerrig og tam kanin. Han er tillidsfuld og lader sig fint løfte og kæle med.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0083

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Søde Tiger Lilly blev fundet ved en container på Frederiksberg. Der var ikke nogen der havde savnet hende og derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en søg og aktiv pige, der elsker at udforske sine omgivelser. Hun er også interesseret i mennesker og andre kaniner, og vil derfor gerne ud til et hjem hvor hun kan få en ven. Hun er blevet steriliseret d. 4/2 og kan pt. kun reserveres. Hun er ude-kanin hos os.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0969

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Monika har klaret sig så godt som hun kunne en periode, inden hun kom til os. Hun er en tillidsfuld, sød og kælen kat. Hun er venlig og nem at have med at gøre. Hun vil sikkert sætte pris på at være både inde- og udekat i en katteglad familie.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0110

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Højbjerg er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Horsens, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-0015

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Nussi er en sød og nysgerrig kanin. Hun søger et hjem hvor hun kan være udekanin. Hun er ikke glad for andre kaniner og skal derfor ikke ud til andre.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-2157

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Dejlige Bente kom til os, da hun havde gået rundt længe ved et bo fællesskab. Ingen har savnet hende og nu søger hun nyt hjem. Hun er en fantastisk kælen og meget social kat. Det var meget svært at få et godt billed af hende, da hun hele tiden var i linsen og ville nusse. Andre katte er hun ikke interesseret i, så hun vil helst være enedyr i det nye hjem. Hun skal til hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1808

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Simba er kommet fordi hans ejer skal indlægges og ikke kan tage vare på ham mere. Simba er en rolig og kærlig fyr, med et mildt sind. Han har boet sammen med en hund. Han vil foretrække at bo i et kærligt, selskabeligt hjem uden andre katte til at stjæle sit menneskes opmærksomhed.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0083

Hund: Cocker/golden retriever

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 10 måneder.

Ronja mangler et nyt hjem. Hun er en blanding af Cockerspaniel/Golden Retriever, men absolut mest Cocker i sind. 3½ år gammel. Og en pige der rigtig gerne vil lave noget. Hun har gået til hvalpetræning og jagttræning, men dog aldrig været med på jagt. Et hjem hos et par hvor hun kan være en del af hverdagen og blive brugt til næsearbejde, agility eller jagt? Og hvor der også er tid til hygge og lange gåture, hvor det er tilladt at snuse til hvert eneste græsstrå. Hun er en meget kærlig pige, men selektiv, hun kaster sig ikke i armene på hvem som helst. Hun har et meget stærkt ressourceforsvar, som er blevet tacklet med konflikt. Det kan ved korrekt træning hæmmes. Hun skal derfor ikke bo i et hjem med børn eller andre hunde, fordi vi forudser at hun så igen vil tabe sit hjem på gulvet. Cocker spaniels går ofte galt i byen, fordi de har et cutiefactor. Ronja er en pige der gerne vil arbejde

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Ronja er formodentligt blevet efterladt, da hendes ejer flyttede. Hun havde næsten lige haft killinger og tog med glæde imod sine nye adoptivbørn. Men nu er alle killinger fløjet fra reden og Ronja ønsker sig brændende at komme ud i et nyt hjem. Ronja er en sød og dejlig kat, som vil kunne passe ind i de fleste hjem. Hun er en moden kat som er faldet til ro og glæder sig til at dele sin tid med sin nye familie.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0411

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Stig blev formodentligt smidt ud eller sat af ligesom Hans og Grete i sin tid. Han har været i familiepleje og er nu tilbage på Brande Internat, klar til at undvære sine "søskende" til fordel for sit nye, blivende hjem. Han er en super mis. Sød og medgørlig og er meget vant til mennesker og er god med børn, så han vil blive en rigtig god familiekat hos din familie, hvor han gerne må være både inde- og udemis på den lange bane.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0033

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Pia blev fundet på en gård sammen med en anden kanin. Ingen har savnet hende og derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der gerne vil have selskab af en rolig hankanin i det nye hjem. Hun er inde kanin hos os og trives fint med det. Ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af kaniner. Hun er steriliseret d.4/2 og kan pt. kun reserveres.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0924

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Fairy har holdt til omkring en dagligvarebutik i en periode uden nogen ville kendes ved hende: Hun er en flot mis med pæne skygger i sin hvide pels. Hun er en kælen og snaksaglig, meget social kat, som gerne lægger sig på siden for at blive kløet på maven. Hun vil blive en god familiekat, hvor der også er plads til lidt udeliv.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0044

Kanin: Dværg Schecke

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Vi har fået et rigtig juleeventyr ind. 8 kaninunger blev født d. 1 december her på internatet. De er nu kommet tilbage fra plejefamilien og er klar til salg. De er alle virkelig søde og kælne. Kom og se dem :-D Her er Komet.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0106

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Hobro er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Hjørring, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0515

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

HANKATTEN MASSA. Denne skønne missedreng hedder Massa og har tilbragt lidt tid her på internatet. Massa var meget afkræftet og trist at se på da vi fik ham. Det har vi nu fået bugt med, se bare på billedet hvor fin han er blevet, så nu er han klar til at komme videre i tilværelsen. Massa har smukke, grønne øjne, og er en sød og kælen mis der vil alle det bedste. Han elsker at blive nusset og kan sagtens omgås større børn. Han vil elske et hjem, hvor han kan få lov til at være sofamis og nyde, at livet også kan være dejligt. Massa er neutraliseret og øremærket og skal til hus og have hos en rar familie.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Niels blev fundet sammen med Svend som herreløs på Vestsjælland. Niels er en dejlig, sød og rolig kat, som er ret nysgerrig og glad for mennesker. Men nye ting skal lige ses lidt an, inden han føler sig helt tryg. Af sammen grund synes vi heller ikke, at han skal bo i en børnefamilie eller sammen med hunde. Niels skal bo i hus med have - og allerhelst sammen med Svend, da de er meget glade for hinanden.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1364

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

My er en bestemt dame, som ved hvad hun vil have. Hun er super sød i selskab med mennesker, men skal helst ikke ud til andre katte. Måske hun er vant til at få alt opmærksomheden selv, så hun vil ikke dele. Men kom og mød hende og se om hun er noget for jer. Sød det er hun i hvert fald.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1752

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Sylvester holdt til igennem en periode på en skole. Han er en lidt forsigtig kat, der gerne vil se folk an, men når der er skabt kontakt og den føler sig tryg, er han rigtig sød og kælen, og vil rigtig gerne gerne være i arme. Han har brug for et hjem, som vil være tålmodige og gode ved ham og hvor han må være både inde og ude, vil vi tro er bedst, på den lange bane.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1503

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Kitty kom i sin tid som missemor med killinger efter at være kommet til en gård, ud af det blå. Hun har været i familiepleje sammen med sine unger, Garfield, Aslan og Monty og er nu tilbage, klar til at undvære os og sine unger til fordel for sit nye hjem og liv.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-2109

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille Kirja blev fundet i et sommerhusområde sammen med sine søstre. De bærer alle lidt præg af deres omtumlede start på livet og er derfor nogle lidt forsigtige piger. Men når de kender folk og føler sig trygge, synes de det er vildt hyggeligt at blive nusset. Kirja har hele tiden fungeret som en slags mor for sine søskende. Hun er den mest modige og aktive, og hun skal finde et hjem, hvor hun kan komme ud i haven om to-tre måneder. Der må meget gerne være en anden sød kat i hjemmet, da hun er meget glad for andre katte. Men alt for livlige børn vil hun nok helst være fri for.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1477

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Felicia kom som halvstor killing sammen med sin mor og søskende. Hun er en køn og sød, lidt forsigtig pige, som vil trives bedst som indekat i et roligt og kærligt hjem, hvor man har roen og tålmodigheden til at lade hende falde til og komme til sig i hendes eget tempo. Så vil man med tide udvikle et forhold, hvor man har en virkelig dejlig ven og følgesvend, er vi overbevist om.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0070

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Flotte Risø sneg sig rundt på forbudt område ved Risø - måske er han en spionkat, som har hørt, at der vist engang var en lille atomreaktor på området. Og så er han blevet sendt ud for at undersøge mulighederne for at opkøbe noget gammelt atomaffald... Eller også er han bare en ganske almindelig og meget sød kat, som er blevet væk fra sin ejer. Risø er nemlig utrolig kælen og elsker mennesker. Han er ikke så glad for andre katte, så han vil foretrække et hjem, hvor han ikke skal dele opmærksomheden med nogen. Risø skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1557

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Berry kom og holdt sig til i en periode uden det lykkedes, at finde hendes ejer. Hun er en ung og dejlig kat. Hun er kælen, sød og nysgerrig og vil sikkert kunne trives i de fleste familier, nok helst med "udeadgang" også, når hun lige er faldet til.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0051

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

3. gang er lykkens gang. Ville kommer fra Ålborg, hvor han har gået sammen med Pjuske i ca. 2½år. Han har så boet her på internatet i ca 2 mdr. Så blev han og hans ven Pjuske endelig adopteret og fik et godt og meget kærligt hjem. Desværre kom der komplikationer i deres nye familie, så nu mangler Ville og Pjuske igen et nyt hjem., De er begge super søde, kælne og meget snakkesalige. Kom og hils på dem på Nordjyllands Internat.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1361

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Mille og Molly blev i sin tid fundet af en af vores plejefamilier som små forskræmte moderløse killinger under en busk. De er vokset op i familieplejen med ny mor og søde søskende samt egen hund. De har udviklet sig positivt fra at være små forskræmte størrelser til at være fine, dog stadig lidt forsigtige og afventende killinger. De vil trives evt. som indekatte i et roligt, kærligt og tålmodigt hjem, som har evnen til at lade dem falde til og komme af sig selv efterhånden som de får mod og føler sig trygge i deres nye rammer.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her ligger lille Nemo. Inden han fandt den plads, lå han i flere dage på gaden i Holte og kaldte på folk. Men nu hygger han sig med at bo på internat, selv om han da meget hellere vil hjem til søde mennesker. Nemo er kælen, aktiv, legesyg og glad for andre katte. Han vil meget gerne bo sammen med en anden sød, yngre kat, og så skal han bo i hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0111

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lille Kolding er kommet til os fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne have dem mere. Hun er en aktiv lille pige, der elsker at grave og lave huler. Hun vil rigtig gerne sættes sammen med en unge (pige), så hun kan få noget selskab. Det er vigtigt at ejer har sat sig ind i sammensætning af disse. Det er også vigtigt at hun har et stort bur hvor hun kan grave og lave gange.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0040

Kat: Huskat, bruntabby m. hvid

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Mowgli er en super sjov og skøn fyr. Han elsker at lege, og trives fint med andre katte. Mowgli kan ikke trives som indekat, han vil nemlig rigtig gerne ud og udforske verden.. Mowgli elsker mad og godbidder, en skøn og herlig kat :-)

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0021

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Bob kom sammen med sin ene søskende og sin missemor, fordi hans ejer ikke kan have dem mere. Han er nysgerrig, legesyg, sød, rolig og vant til hund og andre katte. Han vil trives hos de fleste katteglade mennesker.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1533

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Domino har holdt til on and off ved optager igennem flere måneder og er blevet mere og mere påtrængende. Han er en sød, venlig, kælen, rolig og nysgerrig dreng, som holder af kæl og at være i arm. Han vil trives hos de fleste gerne som både inde og ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-1262

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Mangler du en musefanger??, Elvira er en snaksaglig dame, og kalder så snart vi kommer ind med fodervognen. Når maden er spist er der altid tid til en middagslur, som hun helst vil klare i selskab med mennesker. Hun ruller om på maven, og spinner, og venter på man kæler for hende. Hun siger aldrig nej til en godbid ;-), Det eneste sted Elviras evner er begrænsede er i forhold til hendes tålmodighed. Hun er en dame der selv vil bestemme hvornår ting skal ske, til gengæld vil hun være en PERFEKT musefanger, så et kombineret ude og indeliv vil være det allerbedste for hende.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0567

Kat: Killing, Grå med hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Her er Nutte! Nutte er en spøjs lille pige, som vi formoder indeholder lidt orientalsk? :-) Hun er en super skøn killing, man kun kan holde af. Nutte har været i plejefamilie, så hun er allerede vant til indholdet af en hverdag. Nutte trives fint med andre katte, og ønsker sig et hjem, hvor hun også må komme udenfor.

Spøttrup Internat

Ref: 15SA-4-0776

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Kalle er en flot vildtfarvet kanin. Han er kastreret, og sundhedstjekket. Kalle elsker gulerødder, og han er altid i hopla :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0801

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Puspus kom bl.a. sammen med Remis og sine andre søskende efter at være blevet fundet i en plantage. Hun har været i familiepleje og er nu tilbage, klar til sit nye liv og hjem. Plejefamilien skriver bl.a.: Puspus er en lille, utrolig sød og virkelig kælen kat, som elsker sine mennesker meget højt. Hun er lidt usikker overfor helt små børn, men elsker at lege med børn på 5-6 år. Hun er til hus og have, for hun elsker at grave og klatre i buske og træer. Hun elsker også at lege med små kugler af pergamentpapir, og er meget glad for mad, især tun og leverpostej og hun nyder at ligge hos sine mennesker og sove. Hun vil synes rigtig godt om at blive alenekat om sit "revir" og sine mennesker., Hvis du får Puspus, får du en ven for livet.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1407

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

John John er en rigtig fin voksen hankat. Kulsort med en lille hvid plet på brystet. Han er rigtig kælen og kontaktsøgende, men savner nogle mennesker, der kan give han et godt hjem. Kom og mød ham på internatat :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0749

Kat: Huskat, Trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Søde Mulle blev efterladt i en papkasse foran maxizoo. Det var en rigtig trist historie, men Mulle klarede sig heldigvis, trods den barske episode. Mulle er en MEGET sød og rolig kat! Hun trisser lige så stille og roligt rundt, og hopper gerne op på skødet når man kalder :-)

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0025

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Auto har holdt til i et autoværksted gennem længere tid. Han har en god motor og er utrolig kælen og kontaktsøgende. Han vil elske at komme ud til en familie hvor han kan blive en rigtig god kammerat. Han er en dejlig, sød og utrolig kælen fyr med en dejlig spinnende stemme.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0021

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Her ser I primadonnaen Pjuske, som er helt sin egen på en meget særlig måde. Hun er kælen når det passer hende. Hun kommer og søger kontakt når det passer hende. Hun vil have mad, når det passer hende. Hun vil ud når det passer hende og hun vil have den bedste stol i huset når det passer hende. Ja, kort sagt vil hun gerne selv bestemme og ikke tvinges til noget hun ikke har lyst til, men hvem vil det? Pjuske har været hos en anden familie, som ikke kunne forliges med hendes selvstændighed. Derfor søger vi en familie som virkelig vil elske Pjuske for den hun er og hendes sjove måde at være på. Her på kattehjemmet hygger hun med de andre katte og kommer springende, når hun vil nusses og hun er bare så utrolig hyggelig at være sammen med. Hun har et blik, som fortæller mange ting og vi elsker alle hendes personlighed. Så ønsker I at bo sammen med en primadonna med masser af personlighed, så kom og hils på smukke dejlige Pjuske. Pjuske skal kun til et hjem uden små børn og med adgang til en have. Hun kan godt sammen med andre katte og hun hilser dagligt på vores hunde uden problemer. Pjuske er steriliseret, øremærket samt færdigvaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0039

Kanin: Lille Sølv Blanding

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Hermione er bare den dejligste lille kanin. Super sød og kælen. Det skal dog siges, at hun kan være en lille udbryderkonge, hvis hun er i bur. Enten skal man have bur med sikker lukning eller også vil hun fungere super fint som fritgående kanin i hjemmet - kom og mød hende!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0101

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Hammel er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Hals, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0381

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Kittys mor kom højdrægtig og fødte kort efter ankomsten. Kitty, hans mor og søskende kom hurtigt i familiepleje og nu er han og hans søskende og mor tilbage på internatet, klar til at vejen skilles til fordel for deres nye, blivende hjem efter at de I familieplejen har fået erfaring med at bo i et menneskehjem. Kitty er en køn, sød og kælen, efter alderen stille og rolig mis, men også nysgerrig og legesyg. Måske han vil kunne trives som indekat, måske sammen med en makker, men han vil sikkert heller ikke have noget imod at få lov til at komme ud også, hvis det er muligt. Vi tror, at han vil trives hos de fleste kattemennesker.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-2189

Hund: Husky-bordercollie-blanding

Køn: Tæve

Alder: 1 år.

Bailey er en dejlig og meget aktiv hund, som ønsker sig et nyt hjem. Der er meget husky i hende, så man skal have god erfaring med denne race i hendes nye hjem. For Bailey er nemlig en lille dame, som både kan finde på at stikke af og "snakke" en del. Af sidstnævnte grund skal hun heller ikke bo i lejlighed/rækkehus., Bailey ønsker sig en ejer, som vil bruge meget tid på at træne med hende på en blid måde, for hun kan nemlig godt blive lidt usikker, hvis der sker noget nyt. Hun forsvarer sin mad, så hun skal ikke bo sammen med børn under 12 år. Hun er glad for andre hunde og har kunnet være alene hjemme i sit gamle hjem - men det skal nok læres igen i det nye. Bailey er lidt ængstelig, når hun kører i bil, men hun bliver ikke køresyg. Hun er legesyg og jagter katte., NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0970

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Chandler blev set smidt ud af en bil. Han er en sød og spinnende, tillidsfuld og kælen charmør, som vil trives i de fleste katteglade hjem, nok gerne med mulighed for også at gå lidt på eventyr i det grønne.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0088

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Svend er lige lidt genert, når han sådan skal fotograferes. Han blev fundet sammen med Niels som herreløs på Vestsjælland. Svend er en dejlig, sød og rolig kat, som gerne lige vil se tingene lidt an og tænke nye situationer igennem, inden han føler sig tryg. Derfor bør han nok heller ikke bo i en børnefamilie eller sammen med hunde. Han skal bo i hus med have - og allerhelst sammen med Niels, da de to er meget glade for hinanden.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1721

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Stampe har løbet rundt i en have i flere uger uden ejer er fundet. Han er en sød og rar, livlig og energisk fyr og glad for kontakt.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1444

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Justin kom løbende til en skole og var kommet til skade inden han blev hjulpet ned til os. Nu synes vi, at han er frisk og klar til sit nye hjem. Han er en fin, sød, venlig, nysgerrig og tillidsfuld fyr, som vil trives i de fleste familier.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0537

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN TRISSE. Her har vi alletiders søde mis, som bare så gerne vil være sammen med sine mennesker. Her på internatet følger hun personalet, som hun jo betragter som sine mennesker, rundt som en lille hund og håber på lidt kæl og opmærksomhed. Trisse ønsker sig et hjem, hvor hun kan få lov at tusse rundt sammen med sine mennesker og deltage i dagligdagens gøremål. Hun virker forholdsvis moden og voksen af sin alder. Hvis der er børn i Trisses nye hjem skal de have katteforstand og være +10 år. Hjem uden andre dyr er en nødvendighed til denne dame. En have hvor dejligheden kan ligge og betragte verden er et must.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0060

Hund: Labrador blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Samson søger nyt hjem. Han tabte desværre sin familie på gulvet efter en, for ham, stresset nytårsaften. Han skal i et roligt hjem hvor man har tid til ham, uden børn. Han er ikke trænet særligt, men meget trænbar. Han er en stor og meget ivrig dreng, som fortjener et hjem der prioriterer tid i at arbejde med ham. Han er meget voldsom sammen med andre hunde, formentlig fordi han ikke er socialiseret godt nok, og skal derfor ud og være alenehund. Men han er meget lydhør og vi vurderer at han i de rigtige hænder kan blive en super makker i årene fremover. Han elsker lange gåture, hvor han kan få lov at bruge næsen. Han er blanding af labrador/golden retriever.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0070

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Findus er en privat indleveret kat, som ikke kunne med hjemmets anden hankat. Det kan ofte handle om kemi om katte kan sammen eller ej, men vi tænker han i sit næste hjem skal have lov at være alenemis. Ud over det er han skøn og tillidsfuld. Han har boet med en hund og er ok med det. Han skal have mulighed for både at slænge sig inde og komme ud når han vil.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0058

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Bellies har boet sammen omed en anden kat og været indekat i en lejlighed sammen med deres ejer, som desværre ikke kan beholde dem mere.Bellis vil sikkert trives godt med fortsat at bo med en sød, voksen person og være indekat evt sammen med en anden sød kat.Bellies er opsøgende og meget kælen mis med lidt ekstra sul på sidenbenene,- sød, mild og dejlig og følger sin ejers rytme. Hun er lidt forsigtig i ukendte situationer og ikke vild med hunde, men elsker sit legetøj og kradsetræ, samværet med Wendyog sin ejer.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1639

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Medusa er kommet som tilløber. Hun er en fin og lidt undseelig pige. Sød og kælen og kræver ikke meget, men venter bare på at du skal byde hende dit selskab og elsker at ligge på skødet og blive snakket og nusset. Hun vil trives i et selskabeligt og kærligt hjem, også som indekat, er vi sikre på, og sikkert også som enekat, hvis du har god tid til hende.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-2206

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Her står Eva lige og gør sig lidt lækker. For hun ved vist godt, at hun måske ikke lige er den smukkeste pige i verden for tiden. Hun har nemlig haft det lidt hårdt i en periode, indtil hun blev fundet som herreløs i en kirke i København. Eva er en utrolig sød og kælen kat, som elsker de mennesker, hun kender. Hun vil nemlig gerne lige se nye folk og steder lidt an. Men når hun falder godt til, er hun meget kælen og kontaktsøgende. Eva har det ikke så godt med andre katte, og vi tror, at børn ville blive for meget for hende. Hun skal bo i hus med have.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0088

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år og 1 måned.

Eddie er en tilløberkat, som var meget sulten da han kom ind på internatet. Han vil egne sig godt som en rigtig sofaslænger. Han er kælen, men siger fra når han ikke vil mere. Han skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1573

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Mille kom som missemor med sine killinger. Hun har været i familiepleje og nu er hun tilbage på internatet klar til sit nye hjem. Mille er en sød og rar, nem kat, meget tillidsfuld, kælen og spinnende og vil falde godt ind i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1537

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Rasmine blev egentlig kaldt for Rasmus, men vi har ændret hendes navn en smule - gæt hvorfor :) Hun blev ved med at følge efter optager også selvom, de satte hende tilbage flere gange til hvor de først så hende. Hun er en sød, nysgerrig, kælen mis, som holder af kæle og af selskab og som vil trives i de fleste hjem.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0072

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Sambo er en herlig og stille og rolig hankat. Han har et rart sind og fungerer fint med andre katte her på internatet. Han er vant til at færdes ude og vil helt sikker gerne gøre gavn.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0069

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Lille Nusser blev fundet med sin mor og søskende ved en dyrepark på Amager. Der er desværre ingen der har savnet dem og de søger nu nyt hjem. Hun vil rigtig gerne kæle og nusse, men er lidt genert i starten. Hun skal ud til et hjem, hvor hun kan være ene-kanin. Hun er indekanin hos os og rigtig god til at bruge en bakke. Hun kræver en smule pelspleje. Hun er steriliseret d. 26/11.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0046

Kat: Maine Coon blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Felix har en super dejlige pels og det er en store ære når han hopper op i skødet af en. Han er meget kælen men kun i korte perioder af gangen. Ellers er han glad for at ligge i sin kurv når familien er samlet. Han kom ind sammen med sin gode kammerat (Dixie, som også ses på siden) og de skal forblive sammen ved salg.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0007

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Her ser I skønne Milla, som bare er så dejlig en kat. Hun er blevet indleveret til kattehjemmet, da hendes ejer desværre er afgået ved døden. Hun er så mild, rolig, velafbalanceret og meget, meget kærlig. Lige så snart vi kæler hende, ruller hun sig rundt for at blive nusset på maven. Hun har meget nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Milla er også meget legesyg og nysgerrig og hun er åben for alt nyt. Hun er virkelig bare en dejlig kat man kun kan holde af. Her accepterer hun fint andre katte og hun hilser dagligt på vores hunde. Hun er en rigtig skødekat, som spinder højt. Milla skal kun til et hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0573

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Trixie er en meget speciel dame. Hun er nemlig fra en socialsag, hvor ejer ikke længere kunne tage vare på hende og hendes killinger. Trixie var meget skræmt da hun ankom. Nu har hun dog været her nogen tid, og er en helt anden kat! Trixie er simpelthen SÅ rolig og kærlig. Hun er en stille og afdæmpet kat, som måske kunne trives som indekat. Kom og møde søde Trixie, hun er virkelig en god pige!

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1395

Kanin: Dværg Schecke

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Vi har fået et rigtig juleeventyr ind. 8 kaninunger blev født d. 1 december her på internatet. De er nu kommet tilbage fra plejefamilien og er klar til salg. De er alle virkelig søde og kælne. Kom og se dem :-D Her er Torden.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1791

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Mommy er en sød og kælen dame, som er lidt forsigtig omkring nye ting, men som utrolig gerne vil sidde på skødet, når hun først er blødt op. , Mommy er en tilløber, som har måtte klare sig selv i en periode, men nu savner hun nogle som kan tage sig lidt af hende. Hun vil mest egne sig som alene-mis.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0052

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

3. gang er lykkens gang. Pjuske kommer fra Ålborg hvor han har gået sammen med Ville i ca. 2½ år. Han har så boet her på internatet i ca 2 mdr. Så blev han og hans ven Ville endelig adopteret og fik et godt og meget kærligt hjem. Desværre kom der komplikationer i deres nye familie, så nu mangler Ville og Pjuske igen et nyt hjem., De er begge super søde, kælne og meget snakkesalige. Kom og hils på dem på Nordjyllands Internat.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1368

Kanin: Dværg schecke

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Kandis er en dejlig og rolig hunkanin. Hun har boet med en anden herrekanin, hvor der ikke blev holdt øje eller set til dem. Det har så resulteret i, at Kandis har fået 8 unger, som også er her på internatet. Kom og mød hende og hendes søde unger :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1634

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dixie er en af vores skønne killinger, som nu er tilbage fra sin plejefamilie og klar til sit blivende hjem. Hun er rigtig fin, sød, kælen, legesyg og fræk. Hun er spinnende og meget glad for kontakt og vil trives i de fleste familier evt. sammen med en legesyg makker.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0605

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Smukke rolige Lillie. Hun kom her til sammen med Lissi, og man kan tydeligt mærke de har haft en hård start på livet. Til trods for det, er de nogle skønne piger begge 2!! :-) Lillie er rolig, kærlig og vil altid gerne nusses. Kan du hjælpe Lillie til en bedre fremtid?

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0005

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Flora er en meget nysgerrig ung hunkat, som er vant til hunde., Hun er extrem kælen og meget sød., En kat, man kun kan elske og holde af., Hun er slet ikke så tyk, som billedet viser,, (Det kender jeg, fra mig selv ), men en elegant lille pige.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0070

Hund: Chihuahua-pengeser

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

PÅ HÅNDEN: Thorbjørn er en rigtig sød lille frækkert - super charmerende med underbid og det hele! Han er en glad hund men samtidig elsker han også at nusses med. Dog skal man være opmærksom på, at Thorbjørn godt kan finde på at løbe sig sine egne ture, hvis han slipper ud af gåtur-selen ;-)

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0014

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Lucy er en sød og kælen mis, hvis ejere skal flytte hver til sit. Hun er en rigtig dame aristokratisk og selvstændig, som selv kommer og gør sig til, når hun synes det er tid til kæl og snak. Hun har boet sammen med 2 andre katte i en lejlighed og har været indekat til nu, men vil sikkert trives med at få lov til også at komme ud, når hun lige er faldet til i sit nye hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1677

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Rudolf (tv) blev indleveret på et dyrehospital, da han var helt lille. Han har været i pleje sammen med Faust hos en rigtig sød familie, som har passet godt på de to. Derfor vil de gerne fortsætte med at bo sammen i deres nye hjem - de to drenge er nemlig blevet meget glade for hinanden. De er begge utrolig kontaktsøgende og kælne. Som de store killinger de er, er der også en del energi, der skal drønes af. Derfor skal de bo i hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0072

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Lynge er en skøn kat, som blev fundet ved et kollegium i Lyngby. Han er en vanvittig hyggelig fyr, som elsker at blive nusset og få opmærksomhed. Vi ved intet om hans baggrund men har hørt, at hans ejer måske er flyttet fra ham. Det kan vi jo ikke helt forstå, for han er noget så dejlig, når han ligger og slænger sig og vil kløs på maven., De andre katte er han ikke så stor fan af, så han vil helst være enekat sit nye hjem., Lynge skal bo i hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0103

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 2 år.

Herlev er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Herning, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0089

Hund: border collie/Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Luki søger sit 4. og blivende hjem. De første 3 familier har han måttet forlade pga. sygdom i familierne. Og Luki er en aktiv dreng, som ikke kan stå standby til der er overskud. Han er en blanding, men ingen tvivl om, at hans aktivitetsniveau er efter border collien. Han vil rigtig gerne være aktiv med en ny ejer. Han elsker at køre med i bilen og kan med de fleste hunde. Luki kan være alene 5-6 timer når han er faldet til. Ny ejer skal påregne noget alenehjemme-træning til at starte med. Han skal ikke ud til familie med børn under 16 år. Og ikke i lejlighed, men gerne et sted med masser af udeplads., Vi prioriterer et hjem, som har interesse i træning og aktivering af skønne energiske Luki.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0796

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Basse er en stille og rolig, sød og venlig mis efter alderen, som elsker at putte og nusse. Måske vil han trives som indekat i godt og kærligt, stille og roligt selskab.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1480

Kanin: Lille Sølv Blanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Askepot er en rigtig sød og rar kanin. Hun var blevet efterladt i en lejlighed med en anden kanin, Snehvide, og havde ikke fået mad og vand længe. De er begge sunde og raske i dag, og snehvide har været så heldig allerede at få nyt hjem :-). Kan du hjælpe askepot? Så kig ud forbi internatet.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0653

Kat: Huskat, sort / hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Jabba er fundet smidt af på en gård sammen med sine 4 søde killinger. Hun er en super sød, rolig og godmodig mis, når man lærer hende at kende. Hun trænger virkelig til en kærlig familie, der kan give hende den omsorg hun så inderligt fortjener. Kan du give hende det?

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0009

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

HUNKATTEN BIRGIT. Smukkere end smuk (hun er smukkere i virkeligheden end på billedet, både udenpå og indeni. En rigtig dejlig voksen hunkat som er social og kælen. Hun blev fundet i et kælderrum i et boligselskab sammen med en killing og det er jo ikke et sted at tilbringe sit liv. Hvis man ønsker sig en rolig, voksen kat som ikke "går på væggene" kunne Birgit være et bud. Hun synes at det er stærkt opreklameret med de andre katte her, så hjem uden andre dyr foretrækkes. Frisk luft og græs under poterne skal man kunne tilbyde for at komme i betragtning til denne skønne dame. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret første gang.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0047

Kat: Maine Coon blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Dixie er katten der nok skal komme og sige til når han synes det er spisetid, så kan du høre han snakker. , Når i er blevet venner vil han rigtigt gerne ligge i skødet og putte, han vil gerne børstes. Simpelthen en lækker kat - han kom ind sammen med sin gode kammerat (Felix, som også ses på siden) og de skal forblive sammen ved salg.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0109

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Letty er en af de uønskede katte som vil elske at finde sig et nyt og kærligt hjem. Hun menes at være fraflyttet og er hentet i et lejlighedskompleks. Hun er en sød og rolig kat der ikke er ret meget bøvl med og som gerne vil ud og nyde en stille og rolig tilværelse i nogle trygge rammer. Hvorvidt Letty har været vant til at gå ude ved vi ikke, hun er ikke den der løber til døren og virker ikke specielt pladskrævende, men det kan jo være at hun ser helt anderledes på tingene når hun først lander i sit rigtige og sidste hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-1494

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Ejeren til Jesper kunne desværre ikke passe ham mere, da hun skulle indlægges. , Jesper er en dejlig kat, der elsker at slænge sig på vores klatretræer, og bare observere hans roomies og personalet, der arbejder., Jesper er en meget social kat der vil passe ind i mange hjem

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0016

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Her ser I dejlige Bitten, som er utrolig kælen og tillidsfuld og meget tilpasningsdygtig. Hun er mild og rolig af sind og hun elsker alle mennesker, som vil kæle med hende. Hun elsker at ligge på skødet mens hun spinder højlydt. Hun er også meget legesyg og nysgerrig og vi vurderer, at Bitten ville egne sig fint til et hjem med børn. Hun er fundet ved en ejendomskompleks, hvor man ikke må holde kat, så vi er bange for at hun bare er blevet smidt ud. Hun hilser hver dag på andre katte og det tager hun pænt. Brummer lidt, men det skal hun have lov til. Hunde hilser hun også på dagligt og det tager hun i stiv arm. Smukke Bitten er steriliseret og øremærket og hun vil kun til et hjem med adgang til en have. Smuk lille kat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0076

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Nu kaldet Mitte er kommet tilbage efter få dage i sit nye hjem, fordi hendes nye ejer, som ellers er rigtig betaget af hende og hurtigt har knyttet sig til hende, desværre ikke kan tåle hende. Hun hed tidligere -Smukke Marie - og kom oprindeligt og holdt sig til over nogle uger uden at ejeren var at opspore. Hun er en smuk og selvstændig kat. Sød og venlig, men kan sige fra, derfor søger vi et hjem uden mindre børn og med tid og overskud til regelmæssig pelspleje.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-2170

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Søde Miau havde holdt til i Lejre i 14 dage og der er ingen der har savnet ham. Han har været hos finder i en uge og her var han rigtig god sammen med børn. Han vil gerne ud til et sted hvor der er mulighed for at komme udenfor. Han er en sød og meget kælen kat, der elsker menneskekontakt. Dog er han også ret fræk og kan finde på at hyggehapse lidt, når han bliver legesyg. Derfor skal han ikke bo sammen med helt små børn. Miau fungerer med vores andre katte, men skal han bo sammen med nogen, så skal det være en hunkat., Miau har været formidlet før men er kommet tilbage, fordi han kradsede i sofaen og savsmuldstapetet. Derfor skal hans nye ejer være indstillet på, at skulle bruge meget tid på at aktivere ham i de cirka tre uger, han skal holdes inde. Men vi er ret sikre på, at den adfærd stopper, når han får adgang til udelivet igen - det savner han nemlig.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1347

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Ønsker du en kat, som gerne vil snakkes og kæles med? Så er Verona den helt rigtige kat til dig. Hun er en stille og rolig kat, som elsker al opmærksomhed. I starten skal hun se dig an, men ikke længe efter, er hun din bedste ven.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0002

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Thomas er en sød og hyggelig kanin. Han elsker agurk, og ønsker sig en familie, hvor han må være en del af hverdagen :-) Thomas er selvfølgelig kastreret.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1369

Kanin: dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

8 dværgkaniner blev fundet ved en vejkant sat af med noget hø. De blev samlet op af nogle opmærksomme mennesker og indleveret til internatet. Hendes søskende er rejst så nu sidder skønne Stampe tilbage, og hun er så klar til at møde sin nye søde familie. Stampe er steriliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0055

Hund: Labrador-schæfer-goldenblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Unge Mikkel var for stor en mundfuld for sine ejere og blev til sidst kun luftet i haven. Det dur jo ikke, når man er en ung bulderbasse med masser af energi og livslyst. Mikkel er en fantastisk dejlig hund, som skal lære rigtig meget. Faktisk skal hans nye mennesker regne med, at de på mange måder får en hvalp i huset - for Mikkel har nemlig ikke oplevet ret meget. Det vil han heldigvis gerne, for han er klog og vil gerne arbejde for sine mennesker. Han har brug for meget erfarne hundefolk i den anden ende af snoren - som han i øvrigt ikke går så pænt i. Han kan være alene hjemme nogle timer, men skal naturligvis lære det helt fra bunden igen i sit nyt hjem., Han er glad for børn men kan være lidt voldsom, fordi han er så ivrig og stor. , Mikkel er ikke så glad for at køre i bil, han fungerer fint med andre hunde, men kan være ret usikker overfor dem, da han jo kun er blevet luftet i haven. Han er er blevet så dygtig ! Mikkel skal bo et sted med god plads at boltre sig på, og hans nye ejer bør melde sig til hundetræning og skal leve et aktivt liv med lange gåture, gerne sportræning og hunden i centrum., Mikkel er kastreret. NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1149

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Darcy har holdt til ved et indkøbscenter i en periode. Hun er en smuk sort pige med de skønneste gule øjne. En mild og lidt forsigtig kat, venlig og sød, som måske vil trives som indekat i et roligt og kærligt hjem, hvor der er tålmodigheden til at lade hende falde til og komme af sig selv.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Kom med i Dyrenes Kids Club

Bliv klogere på dyr og mød nye dyrevenner

Få et prøvemedlemskab af Dyrenes Kids Club og få adgang til vores digitale univers
Her
LUK DETTE VINDUE

Vind ½ års dyrefoder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition. Hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events. 

Hill´s Pet Nutrition er fodersponsor for hunde og katte på Dyrenes Beskyttelses internater.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition- hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat.