Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0784

Hund: Engelsk Staffordshire Bull Terrier

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 4 måneder.

Luna er importeret fra Holland med stamtavle og er en særdeles glad, social og meget aktiv pige. Hun søger et nyt hjem, da tidligere ejer ikke synes, de havde overskud til hendes aktivitetsniveau. Hun er glad for at køre med i bil og kan være alene hjemme. Hun har hver uge gået til rallylydighed og vil rigtig gerne i et nyt hjem uden børn under 12 år, som kan fortsætte med træning, og som har et aktivt liv, hun kan være en del af. Hun er teenager, glad for andre hunde og skal i et hjem med kendskab til racen. Luna er steriliseret.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0379

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Claire, er kommet til internatet med sine killinger efter at være blevet sat af foran en dyreklinik. Nu er de alle klar til at få et nyt og kærligt hjem, hvor der vil blive taget godt af dem. Claire er en snak saglig kat, som er rolig, og som gerne vil nusses for.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0702

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Maxi en er en meget tillidsfuld, kælen og dejlig hankat. Han er tilløber til et sted, hvor han forsøgte at komme ind og var meget sulten. Han vil være en super skøn familiekat, som kan gøre gavn udenfor og som er meget nem at have med at gøre.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1258

skildpadde: Skildpadde

Køn: Hun

Alder: 12 år og 9 måneder.

Denne guløret Terrapin, nu kaldet Torti, er en sumpskildpadde, der løb rundt mellem bilerne på en trafikeret vej. Den er stor, nok 10-12 år gammel, og vi mener, der er tale om en hun. Har du faciliteterne og erfaringen, vil vi meget gerne høre fra dig.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0479

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Chaplin har været tilløber i Mariager, hvor ingen desværre ville kendes ved ham. Her er han kendt som en lækker nysgerrig kat, og en livsnyder der bestemt formår at finde den helt rigtige komfort. Kom og hils på ham. :)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0193

Kat: Killing, Gråstribet/hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Chilla er en dejlig lille mis´pige, når hun lige lærer folk at kende. Utrolig kælen og nysgerrig. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0319

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Julie og jeg er en bedårende og meget herlig lille killing. Jeg er meget kontaktsøgende, fræk, energisk, nysgerrig og meget meget legesyg. Jeg egner mig uden tvivl til en familie med større børn. Jeg har det super med andre killinger og store katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg er fundet efterladt, derfor er jeg her på internatet. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0732

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Selina er en sød og kælen mis, som elsker at slænge sig og lege med sine søskende.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0421

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 5 år og 4 måneder.

Pussi er hentet her i sin tid til en ældre dame. Da hun ikke har tid og overskud til skønne Pussi mere, er hun kommet tilbage til os for at få en ny chance. Hun har levet som indekat og er en rigtig hygge´mis, når hun lærer folk at kende. Hun ønsker sig et hjem uden anden kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0348

Kanin: Blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Meget sød og kælen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0900

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1124

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Trace er en super sød killing der blev fundet i en flyttekasse med sine tre brødre og mor i en skov. Det var heldigt, at der var nogen som fandt disse skønne katte. Han er en killing, der er fræk, kælen og fuld af fis. Han skal til hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-1-0328

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Trixie er kommet hertil, fordi hendes ejere ikke kan findes ud fra øretatovering, da hun ikke er omregistreret. Derfor søger hun nu et kærligt og blivende hjem, med adgang til have, hvor hun kan nyde livet.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0496

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Sus er en sød hunkanin, der er fundet i en kolonihave i Horsens, hvor ingen vil kendes ved hende. Hun er sød og rolig. Hun koster 85 kr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0228

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0183

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Dette er én af Liljes 4 små uldtotter. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0200

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Hugo er kæmpestor, men lige så rar og kælen. Han er bare en kat, man kun kan holde af.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1013

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

James, Bond og Vanilla er kommet, fordi deres ejer desværre er død. James er som de 2 andre en dejlig, køn og kærlig fyr, som har et mildt og venligt sind og som er lidt tilbageholdende og forsigtig indtil han er faldet til og føler sig tryg. Han vil trives bedst i et roligt, katteglad hjem, der har overskuddet til at lade ham falde til og komme i sit eget tempo meget gerne sammen med en af sine søskende eller hvis han er rigtig heldig dem begge :)

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0486

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

(Reserveret til nyt hjem) Anna blev fundet i en bunker ved Skagen, med hendes 2 små killinger. Efter at killingerne blev store har Anna boet sammen med flere andre katte, som har fungeret fint her. Hun er meget opmærksom, og utrolig flot!

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1238

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Melly stod der bare lige pludseligt. Hun er sød og kælen, livlig, legesyg og nysgerrig og vil trives i et aktivt hjem, hvor hun med tiden må være inde og ude.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0772

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Yang er kommet ind sammen med sin søster Ying efter at være blevet passet og plejet hos en ældre dame, der fandt dem som ganske små. Nu er de klar til at komme videre, meget gerne sammen. Kunne fint gå som indekatte. De er begge meget nysgerrige og vil rigtig gerne lege. Og de ligner hinanden på en prik.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger, at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0176

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN ROMEO. Denne dejlige dreng hedder Romeo. Han er opvokset i plejefamilie med sin mor og sine søskende. Nu leder Romeo efter sit helt eget hjem. Der må gerne være andre katte, men han trives nu fint i sit eget selskab. Romeo er virkelig en kærlig dreng, som er fuldstændig hengiven overfor mennesker. Han egner sig fint som midtpunkt i en familie hvor evt. børn er +8 år. Romeo er kastreret og øremærket og skal til hus og have. Skøn, mild, kærlig og nysgerrig knægt.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0384

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Allie blev sammen med 12 andre killinger sat af i en papkasse på en rasteplads. Nogle var i bedre forfatning end andre. Desværre for Allie, var hun én af dem der havde mest øjenbetændelse og derfor forbinder hun ikke vores hænder med noget godt lige nu. Hun er super sød og kontaktsøgende, lige indtil vores hænder nærmer sig. Derfor søger hun et hjem, med masser af kærlighed tilovers, som hun kan få noget af. Hun vil uden tvivl blive alletiders mis, i det rigtige hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0406

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

"Det er bare så sjovt, at få taget billeder" Når Laban ikke ligger og daser, så er der masse af fut og krudt i ham, og der sker en masse. Han elsker at nusse med mennesker. Lige nu går han med andre katte, men vil egne sig bedst i et hjem, hvor der ikke er andre katte. Laban blev fundet på en parkeringsplads, hvor en sød billist heldigvis tog ham med til Nordjyllands Internat.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1232

Hund: sibirian hoskey

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Tino´s ejer har ikke tid og overskud til ham mere pga skole og arbejde. Han har boet i hus med indhegnet have sammen med sin familie og er en efter racen social og kærlig, rolig og lydhør hund, der har mødt mennesker i alle aldre og andre hunde på en god måde. Han er vant til at være alene nogle timer, men vil hellere med, de almindelige ord + nogle triks, pelspleje og med i bil. Vi søger et hjem gerne med kendskab til racen, hvor han må være sammen med sine mennesker og ikke starte med at være meget alene

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0397

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN NINJA. Dette er Ninja, den sødeste, lille misdreng man kan forestille sig. Ninja blev efterladt helt alene, og han var derfor noget mundlam af forskrækkelse, da han kom til os. Nu er Ninja fuld af krudt og ballade. Helt oppe på dupperne og helt igennem en glad killing. Han er nysgerrig, imødekommende, legesyg, kærlig og i det hele taget en pragtfuld kat. Han vil egne sig super i en familie med søde børn og en rar katteven. Ninja er kastreret og øremærket og skal til hus med have. Skøn killing.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0359

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGE PANINE. Denne smukke mispige hedder Panine, hun er søster til Paula som også ses her på siden. Lille Panine og hendes søster blev fundet efterladt i en skov, da de var ganske små. De har derfor været i familiepleje og er således vant til andre katte og til dels hund. Panine har krudt i rumpen og er en superglad og energisk lille mis, som er imødekommende og positiv. Hun egner sig fint med både børn og andre katte. Panine er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Dygtig til kattelem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lucy er en smuk lille pige, der søger nogle dejlige mennesker til at forkæle hende. Hun er lidt reserveret, men vil gerne snakkes med. Ring til lækre Lucy på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0698

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Hugo er en stor flot kastreret hankat med et ualmindeligt mild væsen. Han er lige så rar, som han er stor. Han kan omgås både dyr og mennesker uden problemer. Han er klar til at flytte nu, så ring til ham på 86480020 for fremvisning

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

HUNKILLINGEN ELINOR. Se dette pragtstykke af en mispige hedder Elinor, og hun er virkelig en kat med personlighed. Hun er fuld af krudt og tricks, hun elsker at fange fluer og insekter. Vi tror hun bliver en dygtig jæger. Hun har været i familiepleje og er vant til andre katte, hund og en sød kakadue, som hun har sovet ved siden af. Hun er en kærlig tøs, men er også god til at sige fra, når hun ikke har lyst. Evt. børn skal være +5 år og være villige til at lege. Elinor er steril+øremærket. Have ønskes.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen kat, der ønsker et hjem med adgang til have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0734

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Silke er en fin lille killing, som holder sig meget ren. Hun er lidt forsigtig og skal derfor ud til et hjem hvor der er ro og tid til hun kan blomstre.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0491

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Mille blev fundet alene i Mølholm, hvor man selv har prøvet at finde et godt hjem til hende, før hun kom her. Hun er vanvittig lækker i pelsen, og er en magelig kat, der gerne bare vil putte og hygge.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0381

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Frida blev fundet højdrægtig og tæt på fødsel, uden nogen der ville kendes ved hende. Hun fødte umiddelbart efter ankomsten til internatet og kom i familiepleje hos nogle søde mennesker, der gerne ville hjælpe. Nu er hun og hendes killinger tilbage fra plejefamilien. Hun har været en fantastisk mor, men nu er hun klar til sit nye liv og sin nye familie. Hun er sød og kærlig og vil foretrække et roligt hjem, hvor hun kan være midtpunkt.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0530

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Gurli er en forladt killing, som kom ind og var meget tynd. Hun er nu i bedring og vil gerne til en kærlig familie, hvor hun har mulighed for at komme ud. Hun er meget tam og vil gerne nusses.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0647

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Anno og Akki er 2 meget søde og kælne killinger, som har gået for lud og kold vand, indtil nogen indleverede dem til internatet. De var dog ved godt mod og havde ikke mistet tilliden til mennesker. De er nogle charmetrolde, der gerne vil være med i det der nu sker og meget gerne vil ud til et hjem sammen. De skal have mulighed for at gå ude, da de er vant til dette

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Anno og Aki er 2 meget søde og kælne killinger, som har gået for lud og kold vand,indtil nogen indleverede dem til internatet. De var dog ved godt mod og havde ikke mistet tilliden til mennesker. De er nogle charmetrolde, der gerne vil være med i det der nu sker og meget gerne vil ud til et hjem sammen. De skal have mulighed for at gå ude da de er vant til dette.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0985

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Callie og hendes søskende er blevet losset af på en rasteplads. Hun er en sød og mild, lidt forsigtig mis, som vil foretrække livet hos dig, der er venlig, tålmodig og kærlig og som har et stille og roligt hjem, hvor hun må blive centrum, have det trygt og måske helst være indekat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Endnu et par af amaryllis smukke killinger. Klar til nyt hjem midt oktober. Reserver allerede nu en af disse skønne uldtotter 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0706

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dejlige Kenzo, vores lille vand kat fra Århus Å, nærmer sig den tid, hvor han gerne vil have et nyt hjem. Kenzo har på trods af den hårde medfart i Århus Å ingen skade taget. Han er super sød og kælen, en rigtig lille putte kat. Kenzo skal have et trygt, godt blivende hjem. Ring og aftal en tid for fremvisning 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hej, jeg hedder Duchess og jeg er en meget kærlig og meget hengiven kat. Jeg er et stort nussehoved og jeg er meget snakkende og vedholdende når jeg vil have opmærksomhed. Jeg er meget mild og velafbalanceret og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er funder efterladt med min killing Pjevs i en ejendomskompleks hvor ingen ville kendes ved os. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er sterilseret og øremærket.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0226

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0733

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Silje er en skøn killing som blev indleveret med sine 5 andre søskende. Hun er lækker og charmerende ligesom alle sine søskende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger. Hun er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige, glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0158

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Futte er en sød kat, der er lidt reserveret, men ellers super sød og lækker. Hun vil gerne ud til et hjem, hvor hun kan udfolde sit dejlige væsen. Ring til dejlige Futte på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0527

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Trille blev indfanget i et industrikvarter, og nu er hun super klar til nyt hjem. Skøn og dejlig, sort og lækker.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1345

Hund: cocker spaniel/beagle bl

Køn: Tæve

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Mathilde er kommet til os pga. ejer ikke kunne magte hende. Hun er en livlig, nysgerrig og meget kontaktsøgende hvalp, der kræver en masse træning og opgaver. Det er vigtigt, at man kender til racerne og vil bruge en masse tid på hende. Hun er god til andre hunde og god til at være med i bilen. Hun kan nogle få kommandoer og er ikke nået så langt i sin renlighedstræning.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1250

Hund: mellem snauzer

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Rollos ejer har ledegigt og kan derfor ikke stimulere Rollo, så godt, som han har brug for eller ordne hans pels. Han har boet hos en enlig, voksen i hus med indhegnet have og og er en glad, nysgerrig og imødekommende hund med det for racen almindelige, selvstændige og vedholdende sind. Vi søger et hjem, gerne med erfaring for racen og det behov for aktivitet, stimulering, tydelig ledelse og pelspleje evt med store børn, hvor man kan fortsætte læring og opdragelse. Han er lærevillig og lydhør for godbid

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1308

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Johan kom sammen med Blackie efter at være blevet sat af ved en ældre dame. Han er lidt forsigtig, indtil han er faldet til og føler sig tryg, så bliver han nysgerrig og legesyg og meget kælen. Derfor vil han komme til at trives hos dig, som er venlig og tålmodig og med forståelse for hans situation.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1218

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Søde Amanda blev fundet ved idrætspladsen i Kokkedal, hvor hun hoppede rundt alene. Hun er en dejlig og aktiv kanin, som trænger til en masse kærlighed. Her er hun indekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0661

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hist er en af 3 killinger, som er blev sat af, men det har ikke ødelagt tillid til mennesker. De spinder hvergang man kommer i buret og vil så gerne kæle. De er glade for hinanden, så han man lyst til at tilbyde 2 hjem sammen vil det være super. Da de er fundet udenfor skal de have mulighed for at komme ud igen.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0296

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Trunte kom her til internatet, da hun havde født sine killinger i en fremmed garage. Hun og killingerne havde det godt og kom i pleje. Nu er killingerne flyttet fra Trunte og hun er blevet steriliseret og øretatoveret. Nu mangler hun et nyt og kærligt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0846

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Futte er en fræk killing, som blev fundet i en papkasse på Høje Taastrup station sammen med to søskende. Han er skøn, livlig og meget kælen. Futte har været i pleje hos en sød familie, så han er vant til børn, husets lyde og at være i en have. Derfor skal han også have mulighed for at komme ud i sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Svante er nu stor nok til at fortsætte sit liv hos sin nye familie uden sin mor og mindre søskende. Han er kælen, sød og søger gerne opmærksomhed og kontakt og vil trives i et katteglad hjem, hvor der er stille og roligt og kærligt.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1126

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Trold er en super sød killing der blev fundet i en flyttekasse med sine tre brødre og mor i en skov. Det var heldigt, at der var nogen som fandt disse skønne katte. Han er en killing, der er fræk, kælen og fuld af fis. Han skal til hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0224

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0203

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Jasmin er en lille forsigtig pige i starten, men når hun har vænnet sig til folk er hun rigtig sød! Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Troels er en super sød killing, der blev fundet i en flyttekasse med sine tre brødre og mor i en skov. Det var heldigt, at der var nogen som fandt disse skønne katte. Han er en killing der er fræk, kælen og fuld af fis. Han skal til hus og have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

HUNKATTEN KERSTIN. Dette er Kerstin, en supersmuk og dejlige mispige. Og det kan godt være, at Kerstin er ca. 3 år, men det kniber det med at aflæse på hendes adfærd. For her har vi at gøre med en legesyg mispige, som vi har mistænkt for at være en dygtig mussejæger. Da Kerstin kom til os var hun underernæret og fyldt med parasitter både ud- og indvendig. Nu er hun flot rund og fin i pelsen. Hun gider ikke andre katte, men gerne børn +12 år. Kerstin er steriliseret + øremærket og skal til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1257

Hund: Grand Danois/Broholmer/Bokser/Rottweiler

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 5 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Nanna er stor udenpå, men lille indeni. Denne skønne dame er nemlig meget forsigtig overfor nye ting og mennesker, så man skal vinde hendes tillid. Gør man det, får man til gengæld også en ven for livet. Hun er vant til andre hunde, men kan godt være lidt voldsom overfor de små. Af samme grund skal hun heller ikke bo sammen med børn, da hun ikke kender noget til dem. Nanna er brølstærk, og hun har brug for en erfaren og meget blid hundeejer, som bor et fredeligt sted.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Molly er en meget legesyg kat. Hun spæner rundt, så snart hun får muligheden, og man kan altid fange hendes opmærksomhed med legetøj. Hun kommer fra et kuld hvor alle killingerne er meget tålmodige. Søger du en som Molly? Så kontakt endelig internatet på tlf. 8877 0307 eller nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0470

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Bianca er simpelthen så kælen, at hun ikke ved hvilket ben, hun skal stå på for at blive nusset og i sin iver for mere nussen og kælen, småbider hun i både hænder og tøj. Hun bider selvfølgelig ikke hårdt. Kan du tilfredsstille hendes behov?

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1125

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Trikky er en super sød killing der blev fundet i en flyttekasse med sine tre brødre og mor i en skov. Det var heldigt, at der var nogen som fandt disse skønne katte. Han er en killing, der er fræk, kælen og fuld af fis. Han skal til hus og have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1255

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Mine og Madam har holdt til på en skole og en tankstation igennem længere tid. De er begge rigtig kønne og søde, nysgerrige, opsøgende og spindende og vil trives i de fleste hjem gerne sammen, hvis muligt, og med mulighed for at komme ud og se sig om

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0289

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Marie og jeg er utrolig kælen og tillidsfuld. Jeg spinder hele tiden højlydt og jeg vil gerne ligge i arm, altså når jeg har tid. Jeg er en lille frækkert som elsker sjov og ballade og jeg lover at jeg er allevegne. Jeg egner mig fint til en familie med børn og der skal være adgang til en have jeg kan krudt af i. Jeg har det fint med andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0552

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Smukke Nellike trænger til et nyt hjem, når hun om kort tid er færdig med at opfostre sine skønne killinger. Hun er steriliseret, øremærket og klar til at flytte fra den 4-10. Har du brug for en rigtig god ven er dejlige Nellike lige sagen. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig. hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen, og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud. Han er en meget kærlig kat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0289

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Fergie er en super sød kat, der rigtig gerne vil ligge på ryggen og nusses. Ønsker hjem med adgang til have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0287

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN LULLU. Jeps, her har vi en rigtig lille krudtugle. Hun hedder Lullu. Og der er fart over feltet hos hende. Lullu har en kæmpe appetit på livet, og hun er smadder nysgerrig og interesseret i alt, hvad der foregår. Hun er absolut god med andre katte i alle størrelser, måske også hund? Under alle omstændigheder vil Lullu da gerne have sig en kærlig familie med børn omkring sig. Hun er en rigtig sød og smuk kat. Lullu er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld livsstykke.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1181

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Mars er en sød killing, som er fyldt med energi og livsglæde. Han elsker at lege og er også en rigtig nussekat, når han bliver træt. Mars skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Tarzan er en stor dejlig stribet hankat, der godt kan lide at slappe af. Han vil bestemt være god til at overvåge hus - og havearbejde! Derudover er han også en dejlig kæle kat, der tilmed er stille og rolig og helt nede på jorden. Vil du hilse på Tarzan skal du ringe til kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1299

Hund: Golden Retriever

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 4 måneder.

Bella´s familie skal flytte og hun må desværre ikke komme med. Hun er vant til hus med indhegnet have og teenagere, som hun gerne vil lege med - også med andre hunde. Hun er en venlig, glad og imødekommende hund, som kan finde på at lave en sniger op i sengen eller sofaen og som er vant til at være alene, de almindelige ord og at være med i bil. Vi søger en aktiv, venlig familie gerne med store børn, da hun er livlig og elsker aktivitet

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0401

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Kilroy er en af Kimberlys killinger. Han er en bandit og elsker at lege. Han savner et hjem med masser af omsorg, kærlighed og leg.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1386

Hund: Cocker/Beagle bl.

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Apollo's ejer kunne desværre ikke have den skønne aktive hvalp mere. Han er god til andre hunde og katte. Han er en fræk og stædig hvalp, der kræver alt, hvad det indebærer af træning og opdragelse. Det er også vigtigt, at den nye ejer kender til racerne og vil bruge ham aktivt. Han er god til børn og til at være med i bilen. Han kan nogle få kommandoer og er lidt forsigtig ved nye store hunde.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0234

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

En tysk turist fandt denne kat, da den var gået ned til havet for at drikke saltvand. Den var meget udsultet og tørstig ved indleveringen, men det har vi nu rådet bod på. Klympen, (det er hans navn) er nu i fin stand.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0419

Kat: Langhår bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Esmaralda er en super livlig hunkat. Bor du på et sted, hvor Esmaralda kan komme ind og ud som hun ønsker, får du en super kat. Esmaralda er ikke sofa kat. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1002

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 9 måneder.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1219

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Har du tid, lyst og overskud og vil du gerne gøre en vigtig forskel ved at hjælpe os med at være plejefamilie for en missemor med killinger eller evt. for en lille gruppe moderløse i en periode til de er ca 12 uger, så hører vi gerne fra dig..:)

Bornholms Internat

Ref: 14AH-4-0212

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Tæve

Alder: 10 år og 2 måneder.

Her er to herlige tøser. Lille put på 6 år og Nana på 10 år. Vi håber på, at kunne finde et hjem, hvor de kan komme ud samme, da det er det de har været hele livet og bare elsker. Dyrlægen udtaler, at de er meget medgørlige og rare, da de fandt sig i alt under dyrlæge-check ét, at blive vaccineret, kigget efter og få klippet klør, alt mens de slikkede hende i hele hovedet. Et par hunde, man kun kan komme i godt humør af.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0502

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Belle er en skøn pige på 1 år. Hun har været med i pleje af 2 killinger og er en skøn, mild og blid pige, som nu bare rigtig gerne vil ud i et nyt hjem, hvor der er tid og overskud til at kæle med hende. Men også dagligt mulighed for at komme ud i terrænet. Hun blev sammen med andre katte efterladt i et hus og siden overdraget til os.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Chanel er en lidt pelsrig smuk missepige. Hun tager livet med ro, og vil helst ikke bo hvor der er alt for meget uro. Hun er kærlig, venlig og meget smuk. Ring til hende på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0300

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Hej, jeg hedder Luna og jeg er ligeså skøn af sind som jeg er smuk og dejlig. Jeg er utrolig mild, rolig og meget kærlig. Jeg elsker at ligge på skødet og blive nusset mens jeg spinder højlydt. Jeg er blevet fundet efterladt, derfor er jeg her på internatet. Jeg ønsker mig et stille og roligt hjem uden andre katte for dem er jeg ikke glad for. Jeg har det fint med størrer børn. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0442

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Viola er fundet på en rasteplads sammen med sine 2 søskende. Hun er en dejlig og eventyrlysten kat. Hun skal dog lige se folk lidt an, inden hun bare lige hopper i favnen på dem. Hun er utrolig legesyg og meget nem at omgåes. Hun er den dejligste kat man kunne ønske sig. Interesseret i Viola, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0288

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Igor er en fantastisk dejlig killing, der elsker at være med, der hvor det sker! Han er super sød, kærlig, nysgerrig og kælen. Han ønsker sig et hjem med adgang til have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0392

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Isa blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun kan være lidt forsigtig i starten, men det er hurtigt overstået og så vil hun ellers gerne lege med ALT! Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Ønsker du at gøre en vigtig forskel og har du tiden, lysten og overskuddet til at hjælpe os ved at være plejefamilie for en missemor med killinger, eller evt. nogle moderløse killinger for en periode, til de er gamle nok til at undvære hinanden? Så er du velkommen til at ringe, så vi kan tale om det..

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0246

Kat: Huskat, sort m/hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Diego er Ellas biologiske killing. Han er en super sød, nysgerrig og lækker killing. Han elsker at følge med i alt hvad der sker og alt skal undersøges ned til mindste detalje. Han leger fint med de andre killinger og ønsker sig et hjem med adgang til have.

Bornholms Internat

Ref: 14AH-1-0208

Hund: Schæfer/rottweiler bl.

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Cash er en dejlig stor hygge-hund. Han har været vant til at bo på landet med katte, hund og køer og børn. Han kan sagtens være alene hjemme og køre med i bil. Han er ikke vant til at ligge i sengen, men det kan læres.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1269

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Mia Maja blev fundet i en hæk sammen med sin mor og søskende. Hun er legesyg ( elsker snørrebånd),nysgerrig og udforskende og vil trives hos dig, hvor hun må være inde og ude som hun har lyst til.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1314

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Flotte Xanto kommer fra et misbrugshjem. Han søger en stabil familie, som vil passe godt på ham. Han er vanvittig glad, livlig og sød. Han har det fint med andre hunde, men der er drøn på, så de skal gerne gide lege med ham og løbe stærkt. Meget stærkt. Xanto kan ikke så meget, så han har brug for erfarne ejere, som kan aktivere og træne ham. Han har brug for at lære at være alene hjemme. Men døre har han ikke brug for at lære at åbne - det kan han allerede.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0973

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Pelle kom sammen med sin mor og sine søskende fra en gård, hvor ejeren glemte at tage dem med. Nu er han klar til at undvære sin mor og søskende til fordel for sit nye dejlige og katteglade hjem og livet der. Han er nysgerrig og legesyg, sød og kælen som en killing skal være og vil trives i de fleste katteglade hjem, hvor han måske også må lære at komme lidt ud. Han er rigtig god med de andre katte og ville elske at få en legekammarat også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Tootsie er en dejlig stor stribet pige, der er rigtig kælen. Hvis du sætter dig ned ved hende, kravler hun op i dit skød og forlanger at blive nusset. Kom og besøg denne skønne kat ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0253

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Hej, jeg hedder Jytte og jeg er en vidunderlig kat. Jeg er fundet efterladt i en papkasse på en rasteplads med min søde killing Gudrun. Vi blev heldigvis indleveret til internatet hvor vi efter god og kærlig pleje nu er klar til at få en dejlig familie. Jeg er smadder kælen og tillidsfuld, elsker udelivet og jeg er uden tvivl en god mussefanger. Jeg har det fint med andre katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0402

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Kimmy er en af Kimberlys killinger, som blev sat af i en papkasse. De har efterhånden været her meget længe og trænger i den grad til at komme ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan blive forkælet. Hun er en kærlig og sød kat som vil elske at gøre lidt gavn udenfor også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dubbie er en super legesyg, drilagtig kat, der får tiden til at gå med at stikke næsen i alt hun møder, der er nyt. Men hun er også en meget kærlig kat. Hun kan godt lide der er lidt knald på i hverdagen, bare middagsluren må foregå i ro og fred - Ring til Dubbie på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0785

Hund: Gravhund/Dansk-svensk Gårdhund

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 3 måneder.

Superdejlige Dina søger nyt hjem. Hendes ejere er flyttet i bofællesskab, og Dina trives ikke med det. Dina skal til et roligt miljø med hus og have og med tid til hende. Hun er utrolig kærlig og en stor nussepige. Vant til at komme i møbler og seng, elsker at køre med i bilen og kan være alene, men er ikke vant til at være meget alene. Ej til hjem med børn under 12 år. Hun synes, det er fantastisk at komme med til vandet og svømmer gerne. Og hun savner sin nye bedste ven!

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1007

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Edward og hans bror Harry er blevet lempet af ved en sportscenter i en bette by. De er begge søde, kælne killinger, nysgerrige og legesyge og vil spinne ekstra højt, hvis de må bo sammen hos dig, der har hjerterum og husrum til 2 søde banditter.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0753

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder.

Har du tid, lyst og mulighed, så søger vi plejefamilier til moderløse killinger og killinger med missemødre for en periode til de kan undvære hinanden. Det giver masser af oplevelser til dig og din familie måske nogle bekymringer, men altid med en hotline til os. Ring, hvis vi har fanget din opmærksomhed og interesse..

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0256

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Sammy blev i sin tid indleveret som en lille 600 grams killing, siden har han været i pleje og søger nu nyt hjem. Sammy er den største puttekat, man kan komme i nærheden af. Han vil gerne være med i det hele og elsker at gøre en selskab. Han har kun været vant til at være i lejlighed og trives rigtig fint med dette, men man skal gerne ville bruge lidt tid på ham, så han kan få den opmærksomhed som han elsker.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0227

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Snickers er en nysgerrig killing, der gerne ser verden lidt an, inden han hopper ud i den.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0244

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Helmer og jeg er en meget smuk kat. Jeg er fin blågrå med en lille hvid plet på brystet. Jeg er af sind meget mild, rolig, lidt forsigtig/genert i starten ved de mennesker jeg ikke kender, men når så jeg er tryg, er jeg bare den bedste ven man kan ønske sig. Jeg spinder højlydt og jeg vil meget gerne ligge på skødet. Jeg har det fint med andre katte og jeg vil kun til et hjem med have. Kom og hils på mig, jeg er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1267

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Valerie og hendes følgesvend Valentia blev observeret i en skov over nogle dage. Formodentlig er de blot blevet sat af der. De er begge søde og kælne, legesyge og nysgerrige, som killinger gerne må være og vil trives i de fleste hjem gerne i hinandens selskab, hvis muligt og et sted, hvor man også må komme ud

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0286

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Hej, jeg hedder Gurli, og jeg er en utrolig dejlig, nem og meget velafbalanceret kat. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld, og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg egner mig fint til et hjem med større børn. Jeg har det fint med andre katte, og jeg har hilst på søde hunde. Jeg er blevet efterladt, derfor er jer her på internatet. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have, og jeg er steriliseret og øremærket. Ja, jeg er en rigtig dejlig kat.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1059

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ninna hoppede rundt i Nørrebroparken, så vi tror, at hun er blevet smidt ud hjemmefra. Hun er en fin kanin, som trænger til at blive kælet, så hun kan blive helt tryg ved mennesker. Hun bryder sig nemlig ikke så meget om at blive løftet, har vi opdaget.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Ying er kommet ind sammen med sin bror Yang efter at være blevet passet og plejet hos en ældre dame, der fandt dem som ganske små. Nu er de klar til at komme videre, meget gerne sammen. Kunne fint gå som indekatte. De er begge meget nysgerrige og vil rigtig gerne lege. Og de ligner hinanden på en prik.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0772

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Blacky er nu klar til at undvære sin mor og søskende til fordel for sit nye hjem og liv. Han er madglad, nysgerrig, legesyg, men også sød og kælen. En livlig krabat, som er med, hvor det sker, og som vil trives bedst, hvis han også må komme ud og måske bo sammen med en anden jævnbyrdig mis.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Sød, social killing. Klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Joey er en sød, tætbygget, lettere genert dreng. Hans pels er lidt fluffy, så han ser måske en lille smule større ud end han i realiteten er. Men én ting er sikkert, han er super sød og dejlig! Ring for at bestille tid til at besøge Joey på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0966

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Balder har kaldt og kaldt i en have ved en befærdet vej uden noget der vil kendes ved ham. Vi tror han er blevet sat af en bil. Han er sød, nysgerrig og legesyg og meget opsøgende og kælen, og vil sikkert passe ind i de fleste katteglade familier, gerne med lidt fut i og med mulighed for også at komme ud, når han lige er blevet lidt større.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Frida blev fundet sammen med sin søster på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frida er en dejlig meget livlig kat, der bare elsker at lege og masser af opmærksomhed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0526

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Hyle Marie hyler heldigvis ikke så meget mere. Hun er en lille moderløs killing. Hun er helt skøn og har nu vænnet sig til, at der er selskab af andre killinger og ikke en mormis. Det kan være, at vi fremover kan nøjes med at kalde hende Marie. Vil du give en vidunderlig killing et nyt hjem, så ring til Marie på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0233

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Lucky er en meget rar og rolig kat. Hun vil elske at komme ud til nogle ældre mennesker.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0838

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mini blev fundet ved en badeanstalt. Han er en dejlig social killing, som holder af at putte og vil sikkert trives i de fleste hjem, hvor man også er til hygge på skødet og kæl

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN TUTTER. Denne virkelig fine hunkilling hedder Tutter, hun er søster til Tjalfe, som også ses her på siden. Tutter er kvik af sin alder, og så er hun en kærlig og supersød lille mispige, som egner sig fantastisk som midtpunkt i en kærlig familie hvor evt. børn har forstand på at omgås katte. Smukke Tutter har en ekstra tå på sine forpoter, så hun er dygtig til at holde fast, når hun kravler. Hun er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Supersød mispige.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0488

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Maude er kommet til som killing, sammen med hendes mor og bror fra en bunker i skagen. Hun er lidt forsigtig, men tør hurtigt op, og så er hun en rigtig hyggetrold :)

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0743

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Elvira er en dejlig legesyg killing, som er vant til små børn, kattebakke og kattelem. Hun vil elske at komme i et nyt hjem, enten alene eller med søster Otilia, og hvor der er mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0359

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Jodie har været her på internatet sammen med sine killinger, som hun har taget sig godt af. Nu er hun parat til at få et nyt hjem, hvor hun gerne vil nusses og snakkes med. Jodie vil passe bedst ind i en familie uden andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0478

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Nita blev fundet løbende rundt mellem biler på hovedvejen i Gandrup, og var ved at blive kørt ned flere gange, før henvender fik hende i favnen. Nita har fra dag et været en rigtig kælepotte. Hun er meget kontaktsøgende og elsker både mennesker og andre katte. Nita er pga af hendes rolige natur, en kat der ville passe godt ind i en børnefamilie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Buster er i særklasse, indbegrebet af en hankat, smuk-bred-dejlig-kæle-doven og madglad. Han nyder i den grad, at han ikke skal jage føde, men "kun" skal gå hen til madskålen. Busters ønskefamilie er rolig, kærlig og har god tid. Buster vil nok heller ikke have det store imod at sove i seng med sine eller sit menneske. Ring til ham på tlf. 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0330

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Mille er den dejligste og mest kælne kat, man kan ønske sig. Hun elsker at følge med i dagens gøremål og håber, der kommer en hånd, der vil nusse i ny og næ. Ønsker adgang til have/voliere.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0451

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Unique er en skøn missepige, som elsker opmærksomhed og kæl. Hun er helt unik med sine smukke aftegn og er nu klar til nye eventyr.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1359

Hund: Papillon

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Nemo's ejer havde desværre ikke tid til ham mere, og derfor søger denne meget bestemte herre nyt hjem. Han er meget glad for andre hunde, så glad at vi har været nødt til at kastrere ham, da han ikke kunne lade damerne være. Han er meget glad og energisk. Ny ejer skal have erfaring med racen, da han kan blive meget sur, hvis man kigger ham i mund eller i poter. Han kan være alene hjemme en arbejdsdag og kan nogle få kommandoer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0373

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Ozzy er en fræk lille fyr, når han lige er faldet til. Han elsker at lege med de andre killinger og at blive nusset når han har tid. Han er, som alle de andre katte, neutraliseret, øretatoveret og vaccineret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0660

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hirse er en af 3 killinger som er blev sat af, men det har ikke ødelagt tillid til mennesker. De spinder hvergang man kommer i buret og vil så gerne kæle. De er glade for hinanden så han man lyst til at tilbyde 2 hjem sammen vil det være super. Da de er fundet udenfor skal de have mulighed for at komme ud igen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0494

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Her er jeg, jeg er en af Cirkelines killinger. Sammen med mine søskende vil jeg gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Jeg er en rigtig frækkert og elsker ballade. Ring til mig på 86480020. PS. jeg skal nok lade være at hænge i gardinerne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 2 måneder.

Flora er en lækker missedame, der er ekstremt kælen. Hun kan godt finde på at hvæse lidt til at starte med, men det er åbenbart kærlige hvæs, for hun har aldrig gjort en flue fortræd, og er rigtig snaksagelig når man aer hende. Vil du have en super lækker og dejlig mis, og godt kan vente til hun er færdig med at passe sit kuld, så skal du give os et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN RIO. Dette er mispigen Rio, hun er søster til Romeo, som også ses her på siden. Hun er opvokset med sin mor og sine søskende i plejefamilie, hvor der var andre katte og hund. Rio er en kærlig og nysgerrig sjæl med krudt i rumpen. Hun kan sagtens være sammen med andre dyr, men trives også fint i sit eget selskab. Rio egner sig bedst i en familie, hvor evt. børn er +10 år og med forstand på katte. Hun er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. Dygtig til kattelem. Kærlig mispige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing, der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Max er en rigtig livsnyder. Han er fundet ude, hvor ingen ville kendes ved ham, desværre. Han er en dejlig, rolig og kælen mis, der nyder godt af masser af selskab. Han vil gerne ud og bo hos en familie, hvor han har mulighed for at komme ud og gøre lidt gavn.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0255

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hej, jeg hedder Jeanette og jeg er en meget smuk og dejlig kat. Jeg boede hos en familie, som ikke kunne passe godt på mig og mine 4 killinger derfor er jeg her på internatet. Jeg er ekstrem kælen, tillidsfuld, velafbalanceret og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er meget legesyg og nysgerrig og jeg egner mig fint til en familie med søde børn. Jeg har det fint med andre katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med have og jeg er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0278

Kat: killing trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Frig er en sød og nysgerrig killing, der ikke altid lige har tid til at blive nusset, da der er en masse killinger, der skal leges med og en masse nye ting der skal udforskes. Hun ønske sig et kærligt og blivende hjem. Gerne med adgang til have.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 2 uger.

Plejefamilie søges til 5 livlige og livsglade killinger sammen med deres søde mor. Killingerne er født den 15.08.14. Internatet står for alle udgifterne under udstationeringen.

Brande Internat

Ref: 14BH-4-1324

Hund: Labrador/ ft Spaniel

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Alfred er en smuk, lydig og glad, imødekommende ung hund, som holder af at blive brugt og være aktiv, men også af at være en del af familien og hygge med dem. Han er vant til skolebørn, andre hunde og egen kat, at være alene hjemme nogle timer, hus med lukket have og kender de almindelige kommandoer. Har din familie brug for en rar og lydhør familiehund, som måske også gerne vil lære, at gå med "far" på jagt og gå i vand og bruge sine instinkter

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1251

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Missy kom løbende til optagers hund, men der boede i forvejen 3 hunde, så der var for farligt at blive. Derfor blev hun hjulpet til os, så vi kan finde et andet hjem til hende. Hun spinder og er tillidsfuld nysgerrig, opsøgende, sød og kælen og vil trives i de fleste kattevenlige hjem, især hvis hun med tiden også må få lov at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Putte er en ualmindelig smuk kat, med en blåcremetortie blød pels. Hun er lidt livlig og vil gerne drøne rundt og lege. Har du lyst til en legesyg smuk kat, er Putte helt sikke et godt bud. Ring til Putte på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1287

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Patrick er sat af og har holdt til ved en gård nogle dage, men de andre katte vil ikke have ham der. Han er lidt forsigtig i starten, men så snart han er faldet til, bliver han nysgerrig og kælen. Han vil trives i de fleste hjem, hvor der ikke er katte, som vil tryne ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Rigtig lækre Charlene søger nye mennesker. Er det mon dig? Mangler du en rigtig sød charmetrold der tilmed er kælen, så skal du hilse på denne lækre lille sag. Hun kan virke reserveret i starten, men hun vil altså rigtig gerne snakke. Ring til Kattehjemmet på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1108

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Nysgerrige Gabbi blev fundet sammen med to søskende ved Stubbekøbing. Der er krudt i hende, men så kan der også være ro i to-tre timer, hvor hun snorksover og lige vokser en halv centimeter mere. Gabbi er kælen og har det sjovt med andre killinger. Gabbi skal bo i hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Bagger har været hos os, lige siden hun var helt lille. Hun er en sød killig, som er fyldt med energi, så hun skal derfor bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0360

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lucky er en rigtig lækker hankat, der meget gerne vil have et hjem med nogen til at pusle om sig. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når du først begynder at nusse med ham, vil han helst ikke have du stopper igen. Hvis du vil besøge Lucky, skal du give et kald på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1254

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Mine og Madam har holdt til på en skole og en tankstation igennem længere tid. De er begge rigtig kønne og søde, nysgerrige, opsøgende og spindende og vil trives i de fleste hjem gerne sammen, hvis muligt, og med mulighed for at komme ud og se sig om

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1272

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Matthæus blev fundet i en opgang i Lyngby sammen med sine søskende, så vi tror, at nogen er blevet trætte af dem., Han er en sød og meget livlig killing, som elsker at drøne rundt sammen med de andre killinger. Derfor synes vi også, at han passer bedst til at bo i hus med have - og meget gerne sammen med en af sine søskende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0291

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Smukke Charlie er lige omkring 3 år. Han er en dejlig rolig kat. Han er en super selskabskat for mennesker, hvor der ikke behøver at være gang i den døgnet rundt. Charlie vil elske at ligge og hygge sammen med sine mennesker. Ring til ham på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1271

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mona Lisa blev fundet i en hæk sammen med sine killinger. Nu har hun afsluttet sin moderrolle og er klar til sit nye liv og hjem. Hun er en forsigtig mis i starten. Hun er en stille, rolig og venlig kat, som vil trives i de fleste hjem, hvor hun også må få lov at komme lidt ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0336

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN TJALFE. Dette er Tjalfe, bror til bla. Tutter som også ses her på siden. Tjalfe er en herlig og sød dreng som elsker at spjætte rundt og lege. Han er meget kvik af sin alder, og så har han en ekstra tå på begge forpoter, så han er meget dygtig til at kravle. Tjalfe er god med andre katte, og vi tror, at han vil egne sig godt i en familie, hvor evt. børn har forstand på kattens adfærd. Tjalfe er kastreret + øremærket og skal til hus med have. Han er dygtig til kattelem. Dejlig dreng.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1333

Hund: Gravhund

Køn: Han

Alder: 4 år.

Søde Bellos ejer blev desværre syg, så nu søger denne lille levemand et nyt hjem. Han er sød og charmerende - og larmer en del, som gravhunde nu gør. Bello er ikke en allemands-hund. Han kan være lidt skeptisk overfor fremmede, så man skal have tålmodighed og lære ham at kende. Han kræver gode gåture, hvor han kan brug sin næse, og så skal han bo i et hjem uden børn. Bello har det fint med andre mindre hunde, jagter katte og skal lære at være alene hjemme hos sin nye ejer.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1268

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Valerie og hendes følgesvend Valentia blev observeret i en skov over nogle dage. Formodentlig er de blot blevet sat af der. De er begge søde og kælne, legesyge og nysgerrige, som killinger gerne må være og vil trives i de fleste hjem gerne i hinandens selskab, hvis muligt og et sted, hvor man også må komme ud

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1054

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Rubert er for ung til at blive viderformidlet endnu. Derfor søger vi i første omgang en plejefamilie til ham og de nye "søskende", som han har fået hos os. Han er en dejlig afbanceret fyr, som er vant til at være i favn og til menneskelig kontakt, nysgerrig og legesyg.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN ULRIKKE. Denne vidunderlige pige hedder Ulrikke. Hun blev fundet sammen med sine søskende, som desværre var døde. Og lille Ulrikke var så fyldt med loppe kolonier, at vi sjældent har set noget lignende. Nu er hun helt fri for beboere og leder efter et hjem der ønsker sig en super kærlig, skøn og legesyg lille mispige. Ulrikke er nemlig en vidunderlig pige, som egner sig fint som midtpunkt hos en familie, gerne med søde børn. Ulrikke er steriliseret og øremærket og skal til hus og have.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0265

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hej, jeg hedder Kandis og jeg er en drøm af en kat. Jeg er utrolig velafbalanceret, mild, tillidsfuld og meget kærlig. Jeg kommer hele tiden for at blive nusset og snakket til. Jeg er også en aktiv kat på den gode måde, som elsker at lege og jeg vil selvfølgelig kun til et hjem med adgang til en have. Jeg har det fint med andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg egner mig uden tvivl til en familie med søde børn. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0490

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Jeg er Arnold og jeg er lækker. Har du lyst til at give mig et nyt hjem, er jeg klar til at flytte sammen med dig. Jeg kan lide lidt liv, en god madskål, og en god seng. Jeg er rar og smuk, en smule selvglad, men ring til mig på 86480020, så vi kan få en aftale

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0165

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Tille er en knap 1 år gammel aktiv pigemis. Hun er kælen og sød, men hun er også meget selvstændig og vil egne sig til at bo, hvor hun har mulighed for at fange en masse dejlige mus. Så vil du have en kat, som ikke absolut skal ligge på skødet af dig hele tiden, er Tille et rigtig godt bud. Ring for fremvisning på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0780

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Arnold blev fundet i en skunk i et hus sammen med sin bror Arne. Han er en rigtig lille kælen krudtugle, som elsker at lege og drille de andre katte. Derfor vil han også elske at have en anden kat at lege med i sit nye hjem - gerne brormand Arne. Arnold skal bo i hus med have, så han kan komme ud og bruge noget energi.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1315

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Maria er en fin, rød pige, som er kommet til os sammen med sin kattefamilie. Hun er køn, sød og rolig, efter alderen, og vil rigtig gerne kæles. Hun fungerer fint med de andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0981

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Neville er set på en rasteplads igennem flere dage, mon ikke han er blevet sat af ? Han er meget kælen og kontaktsøgende, og elsker at snakke og spinne. Er du den, der gerne vil overtage en voksen meget selskabelig og snakkesalig fyr, så ring til os. Han vil måske foretrække et hjem, hvor han også må komme ud, men ikke nødvendigvis

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0170

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Her er en herlig kat, der for en gang skyld sidder op. Han kan nemlig finde på at ligge i de særeste stillinger. Ikke til at forstå, at hans ejer blot er flyttet fra ham.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0445

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Trøffel er en meget kælen og super dejlig hankilling, der i sin tid blev fundet på et kræmmermarked på Odense Havn, hvor han havde siddet og kaldt i flere timer det samme sted. Han kom i pleje og blev stor og stærk og meget tillidsfuld. Han skal have mulighed for at komme ud og løbe.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 11 måneder.

Zoey er en voksen og moden kat, hun er rolig og venlig. Zoey's rolige væsen bryder sig ikke om for meget uro og ikke små børn. Hun vil gerne være både ude og inde, men det er absolut nødvendig, at hun selv kan bestemme, så en kattelem er nødvendig, vil du give Zoey et godt hjem, så ring på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Fin rødhåret ung fyr.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0477

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Dolly er en lidt forsigtig pige, men enormt sød. Hun har gået med andre katte her på internatet, og vil derfor passe godt i en familie med andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1012

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bitten blev smidt af udenfor et supermarked sammen med sine killinger. Hun er rigtig sød men også lidt forsigtig. Derfor skal hun have et roligt hjem uden andre dyr eller mindre børn. Bitten savner rigtig meget at komme udenfor, så det skal hun have mulighed for i sit nye hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0358

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN PAULA. Se denne herlige mispige hedder Paula, hun er søster til Panine som også ses her på siden. Mispigerne blev fundet efterladt i en skov, da de var små. Derfor har Paula været i familiepleje med sin søster. Paula er lidt mere rolig i temperament end sin søster, og måske en anelse mere vurderende på nye situationer. Men ork, hun er en glad lille størrelse som er tosset med mennesker. Paula er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have. Dygtig til kattelem. Evt. børn +10 år. Dejlig kat.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1321

marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mie og Maria blev stillet i en papkasse i en genbrugsforretning. De er begge kønne, velfungerende marsvin, som er rigtig glade for hinandens selskab. Har du kendskab og erfaring, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0938

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Blomst er en sød og mild, lidt forsigtig mis, til hun er faldet til. Hun holder af at sidde på skødet og lader sig gerne bære på og være i favn. Hun vil sikkert trives hos dig, der er rolig og venlig evt som indekat

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0217

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mamma blev oprindeligt opdaget i en garage sammen med sine killinger. Nu er de klar til at undvære hinanden til fordel for et nye hjem og liv. Mamma er en sød og omgængelig, meget kælen og nysgerrig mis, der gerne følger os rundt, hvor vi går og står. Hun vil sikkert trives i et hjem, hvor hun også må komme ud og nyde naturen og måske agere "fanger".

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Trylle er en utrolig venlig og rar hunkat. Hun er netop steriliseret og øremærket, og er klar til at få sit eget hjem. Vil du have en skøn og kælen kat, så ring til trylle på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1270

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Mads blev fundet i en opgang i Lyngby sammen med sine søskende, så vi tror, at nogen er blevet trætte af dem. Han er en sød og meget livlig killing, som elsker at drøne rundt sammen med de andre killinger. Derfor synes vi også, at han passer bedst til at bo i hus med have - og meget gerne sammen med en af sine søskende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0345

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

HANKATTEN FAKIR. Denne dejlige dreng med de sørgmodige øjne hedder Fakir. Der er nu ikke noget sørgmodig over ham, for han er simpelthen så glad for at putte sit hoved til halsen på sine mennesker. Og han bliver så glad, at han savler:-)Han er også legesyg, og arter sig nærmest som en lille killing, når han bliver overstadig. Fakir skal helst være enekat og evt. børn i ny familie skal være +12 år. ; Han er dygtig til kattelem. Fakir er kastreret og øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0239

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Meget menneskekærlig, men ikke vild med andre katte. Hun vil simpelthen bare være den eneste ene for dig

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0115

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her er vist kun et at sige: sort som natten er denne fine kat.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1184

Hund: Blanding

Køn: Han

Alder: 1 år.

Jack er en kær lavbenet charmetrold, som er vant til at bo med børnefamilie med større børn. Han kommer fra hus med indhegnet have og vil rigtig gerne lege med andre hunde. Han er en sød, rar og kærlig fyr, der rigtig gerne vil være sammen med sin familie frem for at være alene og vant til at være med i bil. Han du hjemmet evt med større børn, og må Jack blive familiemedlem hos jer, hvor han må være sammen med jer, så prøv at ringe til os.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1280

Kat: Langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Baldur er dumpet ved en SFO. Han er meget kælen og elsker at sidde og trone et sted med godt overblik. Han har det bedst med de andre hunkatte eller som alenekat. Vi søger et hjem med tid og lyst til også at bruge børsten efter behov.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0201

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Bare rolig, Hanse-mands hovedet sidder ikke hele tiden sådan, det kan rettes op. Meget legesyg og social lille fyr.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0773

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Pepper er en af de killinger, som var blevet sat af i en carport sammen med deres mor. Hun er livlig, nysgerrig og glad, men også kælen og vil trives hos dig, hvor hun må være både inde og ude, på sigt evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0513

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Kælepotten Erling, er en flot rødhåret hankat, som er blevet fundet i et sommerhusområde i Skagen. Han fungere godt sammen med andre katte, som han gerne vil tumle sammen med.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0730

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Sorteper er en rigtig charmør, der gerne vil nusses og kæles men han elsker også at suse efter de drillepinde vi har her på internatet.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0811

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0552

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Tarzan er en meget kælen og kærlig kat, som helst er hvor hans ejer er. Han er en hyggetrold, som gerne vil ligge i ens arme, men en omgang leg siger han ikke nej tak til.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1311

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Joakim er en smuk charmetrold, rolig og afbalanceret og vant til en sød hund, men er ikke så glad for andre katte. Han vil trives i et hjem, hvor man holder af en kærlig, kælen kat, og hvor man også vil svinge en børste.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0400

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kimberly er en skøn missemor, som nu er færdig med at være mor med de smukke grønne øjne. Hun blev i sin tid sat af i en papkasse med helt små killinger og har efterhånden været her temmelig længe, hvilket vi ikke helt for står, for hun er en rolig kat, som elsker at kæle og nyde livet. Hun vil blive evigt taknemmelig for et nyt, kærligt og blivende hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Sally er blevet væk fra sin mor og sin menneskefamilie. Hun er rigtig sød og kælen, rolig af sin alder og vil rigtig gerne putte, men også lege. Hun vil trives i de fleste katteglade hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0676

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

En af amaryllis smukke killinger. Den er livlig, fræk og nysgerrig, som en killing skal være. Vil være klar til nyt hjem midt oktober, reserver allerede nu på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0422

Kat: Huskat, hvid m. grå plet på hovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Aura er en yndig mis, med et blåt og et grønt øje. Hun er en skøn dame, der er super kærlig og hengiven. Hvis man giver hende lidt kærlighed får man mangedobbelt igen, når hun lærer én ordentligt at kende. Hun ville umiddelbart kunne fungere fint som indekat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-1-0521

Hund: Dansk/Svensk gårdhund

Køn: Tæve

Alder: 1 år.

Mille er en social, imødekommende og livlig hund. Hun er noget understimuleret og mangler en del opdragelse. Hun er ikke god til katte, men kan godt lide andre hunde. Kan finde på at tage løse ting, når hun skal være alene. Trækker lidt i snoren. Kommer ved indkald. Egner sig ikke til lejlighed. Hun søger en familie, der vil gå til hundetræning og lave positiv aktivering med hende.

Fyns Internat

Ref: 14FK-3-0680

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Police er en utrolig kælen mis, han kommer straks og vil nusses. Han blev indleveret til politiet, hvor han har været fremlyst, men ingen vil desværre kendes ved ham. Nu håber vi, at der er nogen, der har lyst til at give ham et nyt hjem, hvor han har mulighed for at komme ud og gøre lidt gavn.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN BERTRAM. Denne skønne dreng hedder Bertram, og han er intet mindre end supersød. Bertram er nemlig en rigtig kærlig og legesyg lille fætter, som er tillidsfuld og dejlig. Bertram har meget selvtillid, og går ikke af vejen for at fortælle andre katte, hvis han ikke er tilfreds. Til gengæld elsker han mennesker. Han er en glad og positiv lille fyr, som vil være god til børn. Bertram er kastreret + øremærket. Han skal til hus og have. Pragtfuld misdreng.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0484

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Goldie blev samlet op af Politiet, efter at være gået alene rundt på en rasteplads i Tversted. Hun er blevet fremlyst uden held, så derfor leder hun nu efter et nyt hjem. Goldie en nysgerrig og kælen kat, der elsker at dase, men let kan gå med på en leg. Er du interesseret i Goldie, så kig forbi i vores åbningstid eller ring på 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0553

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

KUN EN TILBAGE I KULDET. Nellikes lille killing er klar til nyt hjem om 11 dage, har du lyst til en vidunderlig skøn frækkert, er det lige sagen at få denne smukkert. Ring for reservation 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 5 måneder.

Bibi er en sød og dejlig stribet pige. Hun kan godt lide at gøre sig til, og gør det jævnligt for at lokke en over for at kæle med hende. Vil du besøge Bibi, skal du give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0235

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Meget sød og rar hunkat, der bliver neutraliseret m.m. den 1 oktober.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0505

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Trille kom med sine killinger efter at have holdt til under terassen ved et bosted. Hun har været i pleje og været en god missemor,-lidt reserveret i starten, men med tålmodighed, ros og godbidder er hun blevet tryg og vil gerne kæles og søger selv kontakt, når det passer hende. Hendes domæne er køkkenet, hvor hun rigtigt gerne vil hjælpe til, men hun er blevet meget god til at stå på gulvet og se til og læne sig op ad benene i stedet for. Hun har brug for dit rolige, hjem, med mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1278

Krybdyr: Sumpskildpadde

Køn: Hun

Alder: 6 år og 9 måneder.

Denne guløret Terrapin, nu kaldet Turtle, er en sumpskildpadde, som var blevet indleveret på et dyrehospital som herreløs. Den er formodentlig 4-6 år gammel, og vi mener, det er en han. Har du faciliteterne og erfaringen, hører vi gerne fra dig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Lilje er en pragtfuld hunkat, der lige nu opfostrer et kuld killinger. Hun er klar til et nyt hjem midt i juli, og vil til den tid være steriliseret og øremærket. Det vil være rigtig dejligt for Lilje, at der til den tid er et nyt hjem klar. Besøg hende allerede nu for reservation - du vil naturligvis være velkommen til at besøge hende, indtil hun kan komme hjem. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0800

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Laban er den ene af 2 killinger, som er kommet her som hjemløse. Han er en livlig og meget legesyg fætter også med de andre katte. Han vil trives bedst i et aktivt, legesygt hjem med mulighed for også at komme ud

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Katarina kom som herreløs til os. Hun er en sød lidt forsigtig og mild killing i starten, men når hun først føler sig på hjemmebane, er hun livlig og nysgerrig og i super humør.Hun trives godt med de andre killinger og vil gerne bo hos dig sammen med en anden jævnbyrdig kat evt som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1164

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde smukke Signe, blev fundet herreløs i Lyngby. Der er ingen, der har savnet hende, så nu søger hun nyt hjem. Hun er meget nysgerrig og en rigtig sød kanin.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0151

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Fin lille pige, der elsker sin mad.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0462

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Lille Freja nærmer sig 7 måneder, hun er en super lækker killing, der trænger til at komme ud i blivende hjem. Hun er kælen, livlig og meget smuk med en silkeblød og lækker pels. Ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0775

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder.

Vi er stadig midt i killingesæsonnen og søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid , lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en "livline til os", så er du meget velkommen til at ringe, så vi kan tale videre om det..

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0928

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser .. måske i blandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0436

Kanin: dværgvædder/Dværgschecke

Køn: Han

Alder: 1 år.

Ernst er fundet sammen med sin bror Frans i en papkassen i skoven. En familie fandt dem heldigvis, og kontaktede 1812. Ernst er vant til mennesker og meget kælen, og søger nu er kærlig ny familie, der vil tage sig godt af ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Jørgen fistrede rundt på en motorvej med fare for liv og førlighed. Han er en lille gut med fut i, men også nem at holde og kæle med. Han er nysgerrig og legeglad og følger os rundt, hvor vi står og går. Han vil sikkert passe ind i de fleste katteglade hjem.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1122

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Holger, som vi har kaldt fyren her, stod i en papkasse på en rasteplads. Vi mener, at der en tale om en ung han og søger et hjem med erfaring og viden om marsvin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Jerry er en flot sort/hvid herre på lidt over 1 år. Han er sød og dejlig, og det eneste der mangler i hans liv er dig. Ring til ham på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0338

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN TRUNTE. Dette er Trunte, søster til bla. Tutter som også ses her på siden. Trunte er en kærlig lille sjæl med en skøn livsglæde og positiv tilgang til livet. Trunte har en ekstra tå på begge forpoter, så hun er dygtig til at holde fast, når hun kravler. Trunte er god med andre katte og er virkelig kvik af sin alder. Hun egner sig fint som midtpunkt i en familie med søde børn. Trunte er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Dejlig tøsepige.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0691

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

August er en super fræk og meget energisk lille hankilling. Han er fremme i skoene og lege med både store og små derefter falder han om og sover. Der er ikke meget ro på August og han bliver en rigtig hankat, som skal have mulighed for at komme ud og være jæger.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1207

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Heidi blev fundet som herreløs i Hedehusene. Nu søger hun et nyt, godt hjem, hvor man vil passe på hende de næste mange mange år. Hun er en rigtig sød, stor killing, som er kælen, legesyg og ikke så glad for katte. Heidi skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1345

Hund: labrador

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Taison´s ejer er desværre kommet alvorligt til skade ved en ulykke og kan derfor ikke have Taison hos sig mere. Han har boet med sine "forældre" i et lille hus på landet og er vant til at være alene hjemme, luftes i snor og frit f.eks i hundeskov, de almindelige ord og større børn og holder meget af alle mennesker, apportering, vand og næsearbejde. Har du familien evt med større børn, godt udendyrsareal gerne med en indhegning og måske en jæger i hjemmet, så kunne Taison være jeres nye familie - og jagthund?

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0301

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mona ankom til internatet sammen med hendes mor, og 3 søskende. Deres mor havde født Mona og hendes søskende i en garage, hvor husejer var på vej på ferie. De kontaktede 1812, som sørgede for kattene fik hjælp. Nu sidder Mona og hendes søskende her og venter på at få et nyt hjem. De er en kuld der er meget rolige, og elsker at ligge i armen, og blive nusset. Men indimellem er de også i hopla, hvor der virkelig skal leges. De er glade for at have hinanden, og vil fungere fint i et hjem med andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0449

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

(Reserveret til nyt hjem) Frederikke blev fundet sammen med sin bror på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frederikke er en smuk og meget sød kat. Hun er rigtig glad for mennesker og er næsten altid klar på at lege. Frederikke mener dog, at der skal være plads til afslapning, ellers bliver det hele lidt for hårdt.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1260

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Pixi er vores søde, dejlige kat, som kan blive din allerbedste ven. Hun elsker simpelthen mennesker og at blive nusset og hygget om. Andre katte orker hun ikke rigtig, men hun gør dem ikke noget. Så vi synes, Pixi fortjener et hjem, hvor hendes ejer er af den rolige slags med masser af tid. Pixi skal have adgang til haven, da hun elsker at være udenfor.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Fanta og hendes søster Rema søgte hjælp og hjem hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. fanta er kælen og spindende og lden forsigtigste af de to, men er meget tydeligt vant til at holde sig tæt til. Hun er en robust pige, der vil trives og passe ind, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Rema eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0742

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Otilia er en dejlig legesyg killing som er vant til små børn, kattebakke og kattelem. Hun vil elske at komme i et nyt hjem, enten alene eller med søster Elvira, og hvor der er mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0949

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0468

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Cirkline er smuk missemor, der i øjeblikket har killinger, hun er klar til et nyt hjem sidst i oktober, hvor hun vil da være steriliseret og øremærket. Cirkeline er smuk og venlig, og hun er glad for alle mennesker, bare de vil kæle med hende. Ring 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0358

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0225

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Åge er en fin lille kasteret hankat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0419

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Georg er en livlig lille fyr, der leger godt med alt og alle herude og er rigtig god til at underholde sig selv, hvis der ikke lige er nogen at lege med. Han elsker at tilbringe sin tid udenfor i sin løbegård, hvor han kan følge med i hvad der sker rundt omkring. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser. Han ønsker sig et hjem, med adgang til have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0398

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Lucky er en glad, venlig og kontaktsøgende unghund. Han elsker at bære på ting og samler alting op i munden. Han har brug for en familie, der vil give ham et aktivt liv med mange udfordringer. Han kan lukke døre op. Han går ikke pænt i snor, men får han sele på, trækker han ikke. God til indkald. Han er ikke til en første gangs hundeejer, men kræver en erfaren person.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Mini kom til internatet, da hun var lidt forkommen og meget bange. Hun er faldet godt til og er en rigtig sød lille solstråle. Mini er en lidt forsigtig kat, der lige skal se folk an, så derfor skal man ikke forvente hun lige springer op i armene ved første øjekast. Mini fungerer godt med andre katte her på internatet og har haft flere forskellige bofæller.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0532

Kanin: Løvehoved/Angora

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Kanin fundet i villahave. Efter endt fremlysning og eftersøgning af tidl. ejer, har ingen meldt sig, derfor er dejlige Hans-Henrik nu klar til et nyt hjem. Hans-Henrik er en meget kælen og kontaktsøgende kanin. Hans specielle udseende gør ham bare endnu mere sød og nuttet.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1281

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Strit er blevet sat i en papkasse ved en dyrlægeklinik. Han holder af at holde øje med alt, der bevæger sig i naturen, og vil sikkert være en rigtig god jæger. Derud over er han meget kælen og opsøgende og vil derfor trives i et hjem, hvor han både må være hyggekat inde og jæger ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Morten er en meget tålmodig og kærlig kat, som gerne vil ligge i armen og blive nusset. Han sidder nu sammen med sine andre søskende, hvor der bliver tumlet en del. Han vil fungere godt i et hjem med andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0349

Kanin: Blandingskanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Sød og kælen, vil gerne løftes og tages op.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0184

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0706

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Cosmo er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han er kastreret og koster 400 kr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0265

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1120

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Her er Frede, som elsker at ligge og flade. Han er meget kælen og nysgerrig men også en lille sovetryne, som gerne tager en "morfar" i ny og næ. Han vil gerne ud til en familie, hvor han har adgang til have og gerne sammen med killingen Johnny. Frede er så rolig, at han nok også kunne trives som indekat - og især sammen med Johnny.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0464

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dejlige Medina er en lille livsnyder med masser af krudt. Hun kom ind sammen med sin søster, efter nogle børn havde fundet dem gående rundt på en skole.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN OLAV. Dette er Olav, en herlig lille dreng med et meget følsomt sind. Olav vil nemlig rigtig gerne snakke og være social, men han er noget i tvivl om, hvorvidt han virkelig tør? Han er en glad knægt og god med andre katte, men man skal have lidt tålmodighed med ham, for han bryder sig ikke om for meget uro og aktivitet, hvis det er nyt. Lille Olav er ualmindelig kærlig, når han er tryg, en rigtig perle af en misdreng. han er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Ingen børn til Olav.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0270

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Lumbard er en sej lille gut! Han er super kælen, fræk og sjov. Han er en lille fræk ballademager der elsker at blive nusset. Han ønsker sig et godt hjem. Gerne med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0799

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Anton er en af 2 killinger, som er fundet herreløse og derved hjulpet til Brande Internat. Han er en lækker, legesyg, kælen, sød og smuk killing, som sikkert vil kunne trives i de fleste hjem, hvor han på sigt måske også må få lov at lære at komme ud

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Hanna kom og holdt sig til ved et handicapcenter uden nogen i omgivelserne, som ville kendes ved hende. Hun er en venlig og kælen bette pige, som også er nysgerrig og vil sikkert kunne trives i de fleste kattevenlige familier

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0117

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Kæk lille pige, med halen højt til vejrs.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1122

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Trisse er mor til fire frække drenge, der blev fundet i en flyttekasse i en skov. Det var heldigt, at der var nogen, som fandt disse skønne katte. Hun er en rolig og blid mor, der er meget dørsøgende, hun skal derfor til hus og have. Andre katte er hun ikke interesseret i, så hun vil gerne være enekat i huset.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0229

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Har du lyst til at være plejefamilie for nogle søde kattekillinger. Kontakt Internatet på Tlf. 56964061. Alle udgifter afholdes af Internatet. Disse to er kommet ud i en plejefamilie, hvor de skal være til de er 12 uger.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1331

Hund: Jack russel terrier

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Viggo kunne desværre ikke blive i den store familie på 5, da der skete alt for meget, det viste han ved at knurre og snappe, det gik også ud over børnene. Så nu søger han et nyt hjem hvor der er ro på og hvor det kun drejer sig om ham, et hjem uden børn. Han er en meget glad og livlig race der kan med nogle hunde og han er god i bil. Han kan nogle få kommandoer og er bange for torden og nye lyde. Han er renlig og har været alene hjemme en arbejdsdag i bryggerset.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0405

Kat: Killing, rød

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Lori er én af vores seks papkasse killinger, der er blevet sat af. Hun ønsker sig et dejligt blivende hjem, med masser af kærlighed.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0389

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Fifi blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun er en fantastisk sjov killing, der bestemt ikke deler sit legetøj med nogen! Det er hendes og de skal dø. Hun kræver derfor et stort forbrug af legetøjsmus, da de hurtigt mister livet i hendes selskab :D Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1320

marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mie og Maria blev stillet i en papkasse i en genbrugsforretning. De er begge kønne, velfungerende marsvin, som er rigtig glade for hinandens selskab. Har du kendskab og erfaring, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0264

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Lavendel er en sød lille missemor med et stort hjerte. Hun er lige nu i gang med at opfostre sine 3 killinger, men vil meget gerne ud i til en ny familie, når tid er. Kom og hils på denne skønne pige, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1117

Kanin: dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Milla er kommet fordi hendes ejer ikke kunne passe hende længere. Hun er en meget tam, sød og rolig lille kanin, som er vant til at sidde på skødet og blive kælet med.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0927

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Tesco er en flot rød ung herre, der er sød og kælen. Han kan virke lidt genert til at starte med, men man skal bare lige vise ham, at man bare vil snakke med ham og så bløder han op og bliver den lækreste kat du kan finde. Hvis du vil besøge Tesco, skal du ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0229

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0446

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Aurikkel er en ualmindelig smuk kat, med spejlblank pels, hun er rolig, venlig og meget kærlig, hun elsker at nusse og kæle, hendes milde væsen vil elske et rolig hjem uden børn og for meget fart på ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1148

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Pludselig stod Bill der bare ud af det blå og ingen til at kendes ved ham. Han er ikke stor nok til at klare sig. Han er en rigtig dejlig lille fyr, meget snakkende med helt sin egen lyd og stemme, glad og kælen

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0774

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Dutti er blevet sat af i en carport sammen med sin mor og søskende. Nu er Dutti klar til at undvære os, sin mor og søskende og de andre kamerater, han har fået hos os til fordel for sit nye liv og familie. Han er nysgerrig, glad og livlig og kælen og vil trives, evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis, i et hjem, hvor man også må komme ud med tiden.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0279

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Filuca er fuld af energi og altid med på nye oplevelser sammen med de andre! Hun er en rigtig sød og kælen mis, der ønsker sig et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0395

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

HANKATTEN TONNY. Se dette her er Tonny, og han er ikke vild med at blive fotograferet. Han er til gengæld vild med mennesker og har en del brug for kontakt. Han er snakkende, rar, imødekommen og i det hele taget en dejlig dreng. Han fortjener en blød sofa hos rare mennesker, gerne med større børn. Tonny er lidt af en livsnyder, men elsker klart at være ude og holde sit revir. Andre katte er ikke umiddelbart hans kop te. Tonny er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have, gerne på landet. Skøn kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0548

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Sally er en super dejlig mis; rolig, kælen og rigtig godt til børn, hvis hun ikke gider snakke, så går hun bare, hun bruger aldrig klørene. Hun vil til tider også gerne lege. Hun skal ud i en familien, hvor hun kan få masser af kærlighed og have mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0820

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Cheeta kom til optager som moderløs, formodentlig sat af, men er og var meget vant til mennesker. Han er en glad, legesyg ballademager, men er også kælen og sød og vil sikkert trives godt sammen med en anden jævnbyrdig mis i et hjem, hvor man også må komme ud.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

6 stk. helt uimodståelige killinger der er klar til nye hjem den 8 oktober.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0705

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Snowflake er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem, hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han kan være en smule urolig, og skal ud til at rolige omgivelser, hvor man kan have ham noget mere i hænder så han bliver helt tryg omkring det. Han er kastreret og koster 400 kr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0495

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Vi er Cirkelines killinger. Mine søskende og jeg vil gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Vi er rigtig frække og elsker ballade. Ring til os på 86480020. PS. vi skal nok lade være at hænge i gardinerne

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-1-0531

Hund: Dansk/Svensk Gårdhund

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 1 måned.

Duffy er en sød og rar hund, der er havnet her, fordi hun ikke kunne enes med familiens anden hund. Hun er ikke god til katte og andre hunde. Går rimeligt i snor og god til at komme ved indkald, når hun er løs. Hun elsker at blive nusset. Er der en aktiv familie, der vil gå mange ture med hende?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Soffie er kommet ud af det blå, og det har ikke været muligt at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen mis, der tager det hele stille og roligt. Måske har hun være indekat i sit tidligere hjem. Har du hjemmet til denne nusseglade pige, der er god til at tage tingene som de kommer?

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-1-0543

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Buzz er indleveret til Internatet fra en ejer, der desværre ikke havde den økonomiske formåen til at have ham. Han er en dejlig, rolig og tillidsfuld kanin, der gerne vil kæles med. Buzz er klar til et nyt hjem, gerne med små børn, da han er meget nem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bingo har søgt tilflugt ved et plejecenter, da han blev alene i verden og ikke kunne klare sig. Han er smuk, nysgerrig, sød og kælen og vil sikkert trives i de fleste hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0766

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Freya er en rigtig sød og kærlig kat. Hun kan være en smule forsigtig til at begynde med, men kommer hurtigt efter det og sætter gerne spindemotoren i gang. Hun skal ud til en familie hvor hun kan komme ud og gøre lidt gavn, da hun er vant til at være ude.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0225

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Bagværk mod buræg

Bag en kage

Og støt kampen mod buræg

LUK DETTE VINDUE

Vind et Vild med Dyr spil

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind brætspillet 'Vild med Dyr'. Spillet er en sjov dyrequiz for hele familien fyldt med skøre spørgsmål og opgaver om alt fra bænkebidere til blåhvaler.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.