Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Flotte Disney blev fundet herreløs i Roskilde. Han er meget kontaktsøgende og vil rigtig gerne nusse. Andre katte har han det ok med, men vil helst have al opmærksomheden i det nye hjem. Han har været vant til, at være udenfor, så det vil han også gerne i det nye hjem. Han vil have det bedst med store rolige børn.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0174

Kat: Killing, whiskas grå

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Molly er en super sød og flot killing. Hun er rigtig glad for andre katte, og kan godt lide at der sker noget omkring hende. Kunne du pryde dit hjem, med en skønhed som Molly? :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0503

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Tulle kom i sin tid sammen med sin kattefamilie og har været i familiepleje, hvor hun har lært om livet i et menneskehjem og er blandt andet vant til hund og andre katte. Hun er en lille mis, som gerne vil tulle rundt og meget gerne vil nusses, som vil trives i de fleste selskabelige hjem , måske også som indekat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0342

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Denne skønne hunkilling er en af to skønne killinger der er klar til et nyt hjem sammen med sin bror. De er fulde af energi og meget sociale. kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0181

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.


Brande Internat

Ref: 15BK-4-0893

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Loke er blevet fundet moderløs og hjemløs ved en børnehave. Han er en dejlig kat, sød og kælen og lidt forsigtig. Han vil måske finde sig til rette som ren indekat i et kærligt hjem evt sammen med en jævnbyrdig makker

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1136

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille Henning blev fundet ved et supermarked i Hundested, så vi er bange for, at nogen har haft ham med ude at handle og så har "glemt" at tage ham med hjem igen... Det forstår vi jo ikke helt, får hvem kan stå for Henning?, Han er en sød, legesyg og energisk lille fyr, som er rigtig glad for sine små venner. Han kan godt være lidt utryg overfor os store mennesker, indtil han lærer os at kende. Så han skal ikke bo i en alt for urolig familie med mindre børn. Henning vil nok kunne trives rigtig fint som indekat sammen med en anden sød kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0340

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Tim og hans bror Buller er indleveret sammen fra et skilsmissehjem. , Buller holder øje med alting, og hilser høfligt på før han trænger sig på i et kæl., Buller har alle dage været indekat, og vil derfor være helt perfekt i en lejlighed. , Han kræver heller ikke meget aktivering., En sød dreng der bare gerne vil gøre en ny ejer meget lykkelig. , Kom forbi og mød ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0373

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Mamma Mia er kommet på internatet med et kuld dejlige killinger. , Hun blev fundet i et brændeskur midt i en have med store sure hunde, og ingen kendte hende., Heldigvis kom hun hjem til en af internatets fantastiske plejefamilier, og fik en masse kærlighed., Mamma Mia har været en fantastisk mor, og er også blevet glad for plejefamiliens hund og børn.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1499

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Freja er kommet ind sammen med sin ven Frida, da børnene ikke gad dem mere. Vi håber nu at kunne finde et hjem til dem, hvor der altid vil være kærlighed og omsorg til dem. Hun er meget nysgerrig og snakker gerne højt. Hun kan godt komme ud til børn, der er vant til marsvin. De har altid gået sammen og skal derfor også ud sammen. De er lidt for tykke og må gerne komme på slankekur.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0209

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her ser I søde Claus, som er en drøm af en killing. Han er smadderkælen og tillidsfuld, nysgerrig, legesyg og meget underholdende på en herlig måde, man keder sig ihvertfald ikke med Claus for han finder hele tiden på nye ting. Han er fundet efterladt i en papkasse sammen med hans søskende. Han egner sig uden tvivl til en familie med større børn og andre katte. Han hilser også dagligt på søde hunde. Han skal kun til et hjem med adgang til en have. Han er kastreret og øremærket.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0364

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

LADY DI. Superfin lille tøs søger nyt kærligt hjem hos katteglade mennesker. Hun har i en rum tid rendt rundt på må og få inden nogen forbarmede sig og tog aktion på det. Hun er meget kærlig, vil gerne ligge hos én og blive nusset. Kan godt lide at tildele én et lille slik eller to. Man bliver blød som smør når hun kigger på en med sine STORE runde ugleøjne. Kan godt lide at lege og suse omkring os her på internatet. Skal have mulighed for at komme ud og nyde livet udendørs og skal ikke til hjem med andre dyr da hun ikke sætter pris på deres selskab.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1356

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Tisse Trold blev fundet i Sorø i en forfærdelig tilstand. Han var tynd og fyldt med tæger. Han blev fundet sammen med sin ven Tisse Leif og de to er uadskillelige. Derfor søger de også et hjem sammen, et sted hvor der er masser af plads udenfor. Det skal helst bare være de to, da en dame, måske vil ødelægge det gode venskab. Han er den mere rolige klippe og Leif støtter sig meget til ham. Han er kastreret d. 19/8.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0902

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Luna er blevet dumpet, tror vi. Hun er en kælen, nysgerrig og selvstændig ung pige, som sikkert vil trives i et hjem, hvor hun også må nyde det frie liv og måske agere fanger også

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0823

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Vi har fået en lille marsvinefamilie ind, som vi søger nye hjem til, fordi ejeren ikke kunne passe dem mere. De er alle søde og velpassede og nemme at håndtere. Da marsvin er meget glade for hinandens selskab søger vi hjem, hvor de må være minimum 2 sammen. Her er Myggen. Han bor sammen med sin far hos os og de vil gerne have sig et nyt hjem, hvor de må bo sammen.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0706

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Skipper er en af vores små kaninunger, som Trutti Frutti fødte, lige da hun var ankommet. Den er en køn og sød lille unge, som netop er gammel nok til at undvære sin mor og søskende, som den har været i familiepleje sammen med. I familieplejen er den vænnet til at få lov til at komme ud af sit kaninbur for at røre sig og gå på opdagelse, har mødt hund og kat og har været sammen med børn, og er således lige klar til sin nye familie

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1467

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Søde Blackie Blue blev indleveret til os, da ejer ikke havde overskud til hende mere. Hun er kommet sammen med Tinkie W. og de to damer vil meget gerne ud sammen. De har været vant til, at være inde, men vil også sagtens kunne være ude-kaniner., Hun er lidt genert og vil rigtig gerne finde en ejer der har masser af kærlighed og tålmodighed. De vil kun kunne med store rolige børn.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0233

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Her har vi skønne Hansine som er så utrolig kælen og tillidsfuld. Hun kommer hele tiden springende når hun ser os for at blive kælet og nusset med. Hansine har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun er vant til andre katte og hunde. Der er ingen tvivl om at hun vil fungere fint i en børnefamilie, da hun er nysgerrig, legesyg og hun er bestemt ikke bange for noget. Søde Hansine er steriliseret og øremærket og hun skal kun til et hjem med adgang til en have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0556

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Joachim holder sig gerne på afstand af de andre, da han har noget jagt han selv ser til, det er ikke noget de andre behøver deltage i. , Han er en type der bestemmer selv, og holder meget på den korrekte hilse-etikette. Men dog meget elskelig når man har ham på tomandshånd. Lidt Royal har man da lov at være. ;) , Den Royale familie blev fundet helt alene i Frøstrup, sammen med deres mor, - ikke den bedste start på livet, men mon ikke du kan hjælpe med at resten af livet bliver fantastisk?

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0920

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Phillipa er en sommerhuskat, som har gået på må og få. Da den blev drægtig, blev den indleveret til internatet. Hun er en kælen pige med masser af charme. Hun trænger til at komme ud til nogen som har lyst til, at forkæle hende og give hende noget opmærksomhed.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0145

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ludvig er glad for de fleste andre hunde. Er glad for at køre i bil og også god til børn men bliver nemt stresset ved for megen uro. En lille familie med lidt større børn vil være at foretrække til ham. Han kender de almindelige kommandoer. Han er glad og livlig og gøer ikke meget men vil være en god vagthund. Han har endnu ikke lært, at være alene hjemme, men har et stort flot bur som han kan lide at være i.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0142

Hund: Staffordshire Bull Terrier Labrador bla.

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Hannibal er vant med indhegnet have. Skulle der gå 10 dejlige tæver forbi ham ude på vejen, ville han være i sit S. Han kan godt køre i bil, kan også lide børn men ikke boet med nogen. Han kender de almindelige kommandoer dermed ikke være sagt, at han ikke kan lære mere endnu, for det kan man vel altid. Han er renlig og har også været lidt alene hjemme. Meget kærlig hund.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0824

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Vi har fået en lille marsvinefamilie ind, som vi søger nye hjem til, fordi ejeren ikke kunne passe dem mere. De er alle søde og velpassede og nemme at håndtere. Da Marsvin er meget galde for hinandens selskan søger vi hjem, hvor de må være minimum 2 sammen.Her er magnus, som hos os bør sammen med sin søn. De vil nemlig gerne have et godt nyt hjem sammen :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Bounty er blevet opkaldt efter chokolade baren men ikke fordi han spiser sådan noget men fordi er sød og kælen og selvom han er ved at være voksen er han meget legesyg. Han elsker mennesker og katte og kunne også fungere med store børn. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Lucy er en dejlig voksen hunkat på 2 år. Hun elsker når der kommer mennesker og vil snakke med hende og er også en rigtig kærlig kat. Lucy er klar til et nyt hjem, så snart hun er færdig med at passe sine killinger. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1514

Marsvin: Peruviansk marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Pjuske er det dyr på internatet, der har den flotteste frisurer. Hun er en sød og rolig pige, der gerne vil ud til et andet marsvin, da hun før har gået med en. Hun kom hertil, da familien synes det var synd hun gik alene. Hun har en flot manke, der skal holdes hver dag, da der nemt kan gå knuder i det.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0851

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Prinsesse Diana er en ung missepige på 6-7 måneder, som ingen vil kendes ved. Hun må dog have haft gode oplevelser med mennesker, for hun er en hyggefis og en spindemis. Mangler sit nye bedste hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0340

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Emilie er en smuk flot voksen hunkat på 2 år. hun er netop ved at være færdig med at skulle passe på sine killinger og derfor også klar til et nyt hjem. Emilie er kærlig og elsker sofahygge foran et fjernsyn. kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0523

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Mini fik tre killinger da hun ankom til internatet fra en dyreværnssag. , Heldigvis for hende ventede en fantastisk plejemor med åbne arme, og tog sig kærligt af den lille familie til killingerne var gamle nok til at få nye hjem. , Men nu vil Mini også rigtig gerne ud i et nyt og blivende hjem, hvor hun kan få en masse kærlighed og nusseri. Hun er meget kælen, og vil fungere perfekt som familiekat., Fundamentet for et langt og tæt venskab er lagt her, det er bare at komme forbi, så bliver du forelsket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0239

Kat: Killing, rød

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Smukke Dusty er en hyggetrold. Han vil elske at få en ny familie, hvor han kan få lov at være centrum :-) Har du plads og tid til at kramme Dusty?

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0866

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Celina, Carina og Caspar er 3 killinger ud af 8 som med 2 missemødre blev sat af på en rasteplads. De er tillidsfulde og som killinger er flest. De skal have mulighed for at komme ud med tiden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0286

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Denne skønne killing er en af tre skønne killinger, der er klar til et nyt hjem om halvanden til to måneder. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage til september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

HUNKATTEN LUNA. Denne søde hunkat har haft en noget omskiftelig tilværelse og trænger i den grad til at komme ud til nogen der kan give hende stabilitet, tryghed og masser af omsorg. Hun er qva sin fortid lige en smule forsigtig til en start, men vil egentlig rigtig gerne mennesker. Vi ønsker os et roligt, kærligt hjem til Luna og en have med mulighed for at strække benene ville også tælle på plussiden.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0780

Kanin: kanin

Køn:

Alder: 2 år og 8 måneder.

Stampe blev fundet i Øster Hurup, her blev han fundet vandrende rundt med sele og snor. Han er en stor, smuk dreng som elsker at være udenfor. Han er kælen, og vil derfor gerne nusses omkring.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1292

kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Fanny blev fundet i Hareskoven sammen med en anden kanin. Der er ingen der har savnet dem og derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der ikke er så meget for nus. Derfor søger hun et hjem hvor der er plads til hendes personlighed og det skal være et hjem hvor der er en anden kanin, hun kan blive venner med. Det er vigtigt at ny ejer har læst om sammenføring af kaniner. Hun skal være ude-kanin.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-1025

Hund: cairnterrierblanding

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Marley er kommet fordi familiens datter har udviklet allergi. Han har boet i rækkehus med indhegnet have og er vant til børn fra 1 år, gæster og omgang med andre hunde, at være en alene hjemme nogle timer, at luftes i snor og frit, hvor man kan dette, bilkørsel, at blive børstet og trimmet regelmæssigt og de almindelige ord. Han er en opmærksom, venlig og kærlig, livlig og meget legesyg hund, som elsker at være aktiv, løbe og lege, men også at være i selskab med sin familie og putte og kæle, når han er træt. Vi søger et aktivt hjem, gerne med store legegade børn, hvor han skal være minimalt alene hjemme ( han er ikke så vant til og ikke så glad for det endnu).. gerne med lyst til hundeskole..

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0900

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

Der er fart over feltet når Steward indtager rummet. Han er en frisk fyr, som tumler rundt med de andre katte i fællesarealet. Han bor nu sammen med to andre, hvilket han også nyder godt af.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Mis er 1 af 5 ungkatte, efterladt af deres ejer, som er flyttet fra dem. Hun er nysgerrig, opsøgende og meget kælen. Hun er vant til andre katte og vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde og udemis. Sød, stille og rolig.

Fyns Internat

Ref: 15FK-2-0517

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Amalie blev læsset af på en p-plads sammen med sine søskende. Nu er hun super klar til nyt kærligt og ikke mindst, ansvarligt hjem

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dushess blev fundet på en befærdet vej og ingen har kendtes ved hende. Hun har været i familiepleje sammen med en gruppe jævnbyrdige killinger og er nu tilbage på internatet, klar til livet i sit blivende hjem. Hun er en smuk, lodden skønhed, med sin helt egen vilje, som har brug for dig, som søger en selvstændig mis, der også skal børstes i ny og næ.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0358

Hund: Labradorblanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 1 måned.

(ER RESERVERET TIL NY FAMILIE) Zita er en supersød, glad og sulten labrador. Hun er havnet her, fordi den forrige ejer ikke havde overskud til hende. Hun er meget lydig, kommer ved indkald, når hun er løs. Trækker lidt i snor. God til at falde til ro inden døre. Tigger ved bordet. Virker til at være ok med kat og anden hund. Ønsker en familie, der vil give hende mange gåture med eller uden snor.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0709

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Gumle er en af vores små kaninunger, som Trutti Frutti fødte, lige da hun var ankommet. Den er en køn og sød lille unge, som netop er gammel nok til at undvære sin mor og søskende, som den har været i familiepleje sammen med. I familieplejen er den vænnet til at få lov til at komme ud af sit kaninbur for at røre sig og gå på opdagelse, har mødt hund og kat og har været sammen med børn, og er således lige klar til sin nye familie

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0235

Kat: Killing, sort m. hvide hår

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lille Aya er en lille en bandit :-) Hun er en lidt forsigtig mis, som gerne vil ud i et roligt hjem. Aya er super glad for andre katte, og siger umiddelbart intet til hund :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0184

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.


Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Her ser I smukke Kirsten med den største personlighed. Kirsten er utrolig snakkende og meget vedholdende, når hun skal have mad og når hun vil ud. Kirsten er en meget tillidsfuld kat som knytter sig meget til de mennesker hun kender. Hun er selvstændig på hendes helt egen måde, hun kommer selv når hun vil kæles, hun siger til når hun er sulten og vil ud og hun er en rigtig dygtig jæger. Så ønsker man sig en hyggelig underholdende kat som ikke behøver at sidde på skødet hele dagen, men som er meget selvstændig på en hyggelig måde, ja så er Kirsten hel klart en rigtig skøn kat. Hun skal selvfølgelig kun til et hjem med have og hun er steriliseret, øremærket og færdig vaccineret. Kirsten skal kun til et hjem uden andre katte og er der børn skal det kun væres store børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1073

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Sommer har oprindeligt været tilknyttet Brande Internat en længere periode, men så kom de søde mennesker, der havde holdt øje og som gerne ville være Sommers nye familie. De kan desværre ikke beholde hende, fordi deres anden mere skrøbelige kat ikke kan håndtere og trives sammenm med Sommer. De giver Sommer den bedste skudsmål og skriver bl.a.: Vi har haft Sommer i 6 uger og hun er bare så dejlig, kælen, selskabelig, legesyg og nysgerrig. Hun er helt renlig og bruger kun kradsetræet til at kradse i. Hun har haft fri adgang til have, men går aldrig langt væk, og foretrækker, at være tæt på sine mennesker. Hun kunne måske trives som indekat, men vil nok ikke dele jer med en anden kat, men meget gerne børn, for dem er hun meget glad for. Vi kan kun give vores varmeste og hjerteligste anbefalinger med til Sommer, der bare sådan fortjener en familie, der kan elske det lille " tossehoved", som hun fortjener. Hun er bare en fantastisk dejlig kat.. og det er vi kun enige med familien i

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0182

Kat: Killing, rød

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Denne flotte fyr hedder Malthe! Malte er en sød og social lille fyr, som gerne lige tager en slapper i ny og næ ;-)

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1511

Hund: Gravhund

Køn: Han

Alder: 1 år.

Viggos ører lever sit eget liv og det gør hørelsen også nogle gange. Han er blevet fundet herreløs på Amager og der er ingen der har savnet ham. Han er en meget livsglad lille fyr, der har masser af energi der skal bruges. Han er rigtig god sammen med andre hunde og elsker at lege med dem, han kan godt nogle gange blive fræk og drille dem. Så hvis der er anden hund i hjemmet, skal den være frisk på leg med ham. Børn ved vi ikke hvordan han har det med, men teenager burde ikke være noget problem. Katte vil blive jagtet, så det nye hjem skal helst være uden. Hans ejer skal være aktive, da han ville elske at blive brugt til træning. Vi tror ikke han kan være alene hjemme, så ny ejer skal være forberedt på at træne dette. Han er renlig, men kan godt komme til at lette ben indenfor. Han er en rigtig lækker hund og meget atypisk sin race.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0786

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Mikkel kom og holdt sig til ved en bolig igennem en periode, inden han blev hjulpet ud til os. Han er meget sød og kælen, elsker at snakkes med og vil rigtig gerne følge med i alt. Han vil trives i de fleste katteglade hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1340

Fugl: Australsk Undulat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

John (gul/grøn) og Pers (blå/hvid) ejer døde desværre og familien kunne desværre ikke give dem, det de havde brug for. De søger nu et hjem sammen og vil helst ud til en voliere, hvor der er andre undulater. John er den mest tamme og dominerende. Han kunne godt klar at tabe sig lidt. Per er mere forsigtig og vil helst ikke forlade buret. De skal sidde i karantæne her i 30 dage fra d. 11/8, men kan reserveres.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0213

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Her har vi skønne Torkild som er ret så sikker på at mennesket kun er til for ham. Han er så utrolig kælen og tillidsfuld og han vil helst nusses hele tiden. Søde Torkild egner sig uden tvivl til en familie med børn, andre katte og han hilser dagligt på søde hunde. Han er en aktiv lille fyr som for ca 1 mdr. siden blev fundet meget tynd og forkommen. Nu er søde Torkild kommet sig helt fantastisk og han er mere end klar til at få en sød og kærlig familie. Han skal kun til et hjem med adgang til en have og han er kastreret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Loke er en smuk flot blandet langhårs mis på knap halvandet år. Loke er en ballademager og meget legesyg. Han er fuld af krudt men er samtidig en rigtig kælepot. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1406

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Reserveret til nyt hjem. Søde lille Blackie blev fundet i Gentofte af nogle skolebørn. Der er ikke nogen, der har savnet ham og derfor søger han nyt hjem. Han er en rigtig frisk lille killing, der laver en masse ballade og narrestreger. Hvis man er klar på fest i hjemmet, så er Blackie sagen. Han vil meget gerne til et hjem hvor der er adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0377

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Søde bulldog er en af fire skønne killinger der er klar til et nyt hjem. De er fulde af energi og meget sociale. Kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0345

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Didde kommer fordi hendes ejer ikke kan beholde hende mere. Hun har boet i en børnefamilie og er en sød, stille og rolig ung mis, som vil trives i de fleste hjem, som lige giver hende tiden og roen til at falde til i sit eget tempo.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0185

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.


Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Smukke Lucinda er en fantastisk ungkat på godt 1 år. Lucinda er kærlig snakkesalig og en hyggetrold. Hun er også lidt legesyg og kunne måske godt klare et par store børn. Har I lyst til en sød og kærlig kat så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0950

Guløret Terrapin: Guløret Terrapin

Køn: Han

Alder: 2 år.

Ravanelli er en stor guløret Terrapin han, som blev fundet på en landevej ved Mariager, hvor han vandrede rundt. Han bor nu sammen med vores to andre skildpadder, som han hygger sig sammen med.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0140

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Luca er helt unik! Hun har de smukkeste grønne øjne, som man umuligt kan stå for :-) Luca er en sød og meget rolig kat, som helt sikkert hurtigt vil finde en plads i sofaen. Kan du tilbyde smukke Luca er nyt hjem?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0158

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Skønne Molly på fem år vil rigtig gerne have sig et hjem, hvor hun er sig selv, ingen børn og ingen andre dyr, da hun har det bedst for sig selv. Hun er sød og kærlig og kan godt leve med at være sammen med andre dyr men vil helst være fri da hun mest er til mennesker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0102

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Søde Mischa (sort/hvid) har været en fantastisk hjælp til tre andre moderløse killinger her på internatet. Hun mistede nemlig hendes egne killinger som døde kort tid efter hun havde født dem. Nu er disse tre killinger klar til at komme videre, så nu venter Mischa på at en sød familie vil komme og give hende et godt og trygt hjem., Hun er så utrolig mild, rolig, kærlig og hun knytter sig rigtig meget til de mennesker hun kender. Søde Mischa vil elske et stille og roligt hjem, gerne hos os en enlig/par hvor hun rigtig kan blive forkælet, for det fortjerne hun virkelig. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Mischa er steriliseret, øremærket og færdig vaccineret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

HANKATTEN ULRIK. Denne skønne dreng dukkede pludselig op ved en virksomhed i Slagelse og valgte at det skulle være hans nye tilholdssted. Heldigvis var der en der tog aktion på sagen og nu er Ulrik hos os. Han er en kælen, venlig og omgængelig kat, der selv kan sige fra når han er nusset nok. Virker som en robust dreng psykisk og tager nye ting med en vis coolness. Skal absolut til hus og have så han kan komme ud og spjætte lidt.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0217

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Her ser i skønne Lotte som man kun kan elske højt. Lotte er utrolig kælen og tillidsfuld, nem og ligetil. Hun er utrolig tilpasningsdygtig og der er ingen tvivl om at hun egner sig fortrinligt til en familie med børn, andre katte og hunde. Hun elsker at lege, ligge i arm, hun er nysgerrrig og ikke bange for noget som helst. Søde Lotte skal kun til et hjem med adgang til have og hun er steriliseret og øremærket .

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0229

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Denne smukke dreng hedder Albert og er semilanghåret. Han er lidt forsigtig i starten ved nye mennesker og omgivelser, men han bliver meget hurtig tryg, bare man er rolig omkring ham. Han elsker at blive nusset og han spinder højlydt ligeså snart vi kæler ham. Han er utrolig aktiv og han elsker at lege med fjer og bolde. Han elsker også at lege med de andre killinger fra internatet. Han hilser også dagligt på vores søde hunde. En del pelspleje skal påregnes med tiden. Vi ønsker at Albert kommer til et stille og roligt hjem uden små børn og med adgang til en have. Andre katte vil han elske højt. Søde Albert er kastreret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Tim kom sammen med sin bror Buller fra et skilsmissehjem. , Tim er den mest kontaktsøgende, som hurtigt smyger sig op af ens ben, og tager meget gerne imod al den kærlighed man har at give., Han er meget kongelig i hans bevægelser, og vil gøre en ny ejer meget glad. , I øvrigt har han alle dage været indekat, så han passer perfekt til en lejlighed.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0323

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Loke er en charmør! Han er en rigtig dejlig rolig hygge'fis, der elsker mad. Han ville elske et nyt hjem, hvor han kan få lov at komme udenfor at kigge lidt rundt. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som alle de andre misser.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0143

Hund: Schæferhund

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Theis er en rigtig dejlig Schæfer. Han er vant med indhegnet have og nyder i det hele taget den friske luft. Er der mulighed for en svømmetur, snupper han også gerne den. Han kan godt køre i bil, er glad for børn, kender de almindelige kommandoer. Han er renlig og kan være alene hjemme.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0347

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Victoria er en lidt forsigtig mis. Hun bryder sig ikke om larm og alt for meget tumult omkring sig. Victoria vil egne sig rigtig godt som musse-fanger, det er hun nemlig RIGTIG dygtig til! :-)

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0683

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Trutti Frutti blev fundet i en trafikeret rundkørsel, kom ud til os og fødte små, søde kaninunger næsten med det amme.Derfor har hun været i familiepleje sammen med sine unger, som nu er gamle nok til at undvære deres mor. Hun er en rigtig sød og menneskevant ung kanin, som meget gerne vil ud i en familie, hvor man ikke kun skal sidde i et kaninbur og få mad og vand, men gerne må komme ud og hoppe, og hvor der er tid til at kæle og snakke

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0909

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Askepot er en smuk missepige på et par år og har meget personlighed. Hun mangler sit nye hjem, hvor hun kan slænge sig i sofaen, blive kløet og hygget om, og, når hun vil og også kan suse ud som hun vil

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0462

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Max og Felix er kommet fordi deres ejer ikke kan have dem mere. De har boet sammen hele deres liv, og vil ikke være kede af at blive ved med det. Max er den forsigtige og lidt følsomme, som har stor glæde af Felix til at give mod og Felix er den ekstremt kælne, som går foran. De har været inde og udekatte til nu

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0206

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Her ser I smukke Marie, som er fundet efterladt på en rasteplads. Hun var skind og ben, da hun kom til os, meget træt og beskidt. Nu er hun kommet sig rigtig godt og hun er det største nussehoved man kan forestille sig. Hun er utrolig mild og rolig og hun elsker at sidde på skødet. Marie skal kun til et hjem uden andre katte for dem bryder hun sig ikke om. Hun har det fint med størrer børn. Der skal selvfølgelig også være en have hun kan komme ud i. Marie er fuldstændig hvid med en grå plet i panden med de smukkeste krystal blå øjne. Hun er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0208

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Denne lille hyggefis hedder Zumma. Zumma er en dejlig sjov og legesyg killing, altid klar på fest og ballade. Det kan dog også hurtigt blive hårdt, og så snupper Zumma sig gerne lige en lur ;-)

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0149

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Meget kærlig kat, som smyger sig om af dig hele tiden., Det er også derfor hun må på armen, for at blive fotograferet

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1285

Kanin: Dværgvædder bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Smukke Birgitte blev fundet i Svogerslev, hvor hun havde hoppet rundt i flere dage. Der er ingen der har savnet hende og derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der helst selv vil styre tingene, derfor skal hun helst ikke ud til mindre børn. Hun kan godt være territorial i buret, derfor skal hun ud til et sted med masser af plads. Der må meget gerne være en kanin-ven, hun kan bestemme over.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1383

Hund: Basset Fauve de bretagne

Køn: Han

Alder: 5 år og 9 måneder.

Smukke Cashew kom til os, da ejer desværre ikke havde tid til ham mere. Han har været højt elsket og det kan man mærke på hans personlighed. Han er en meget glad, følsom, legesyg og en aktiv fyr, der gør hvad du gør. Han kan også gø rigtig meget og især hvis han ikke lige skal med hvor du skal hen. Han er rigtig god sammen med andre hunde, bare ikke store eller dominerende hanhunde. Han kan ikke gå løs og kan ikke bo sammen med katte. Store børn passer ham bedst og så er han ikke så god til at køre i bil. Han er ikke meget for en nytårsfest, men elsker at sove i sengen. Han har kunne være alene hjemme, men det er noget der skal trænes i det nye hjem. Han har været med på camping, men kan ikke være alene i vognen. Han kan godt have problemer med renlighed, så det skal trænes.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Naula er en fin, lille mis, som er blevet fundet. Hun er en rolig og kælen, voksen kat, som vil foretrække dit rolige og kærlige hjem. Hun er lidt forsigtig og foretrækker rolige, trygge forhold, måske vil hun trives som indekat.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0305

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Søde Kaisa elsker livet udenfor! Hun snakker meget, og er en rigtig kælepotte :-) Kaisa ønsker sig en familie som gider snakke med hende, og hvor hun kan få lov at komme ud når vejret er godt :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0805

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Jørgen er en lækker fyr, der straks kaster sig på ryggen for at blive kælet med. Han vil meget gerne snakke, men lader sig også let distrahere af alle de spændende ting verden har at byde på. , Jørgen kommer fra Århusegnen, hvor han har gået rundt på egne poter. , kom og mød ham :)

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0784

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hansine blev fundet i en palle af en fragtmand, som var kørt fra Jylland og opdagede hende, da han kom til Sjælland. Hun blev lagt til en missemor, vi havde på stedet og det gik rigtig fint. Hun har i mellemtiden, været i pleje og er nu klar til at finde et nyt hjem. Hun er en meget nysgerrig og aktiv killing, der er meget modig. Hun er en killing, der er fyldt med spilopper og det skal man være indstillet på i det nye hjem. Hun vil egne sig bedst i et hjem med adgang til have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0848

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Verdens største kælepot, må udentvivl være Bent. Bent er en sød fyr, som elsker alt opmærksomhed. Hans sår på halsen skyldes en sprunget byld, som blot skal hele. , Han er en rigtig hyggetrold, som bruger timer på sit kradsetræ, hvor han tager en lur ind i mellem.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0212

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her ser I Luffe (rød) og Luna. Som I kan se på billedet, har Luffe en ekstra tå, så det ligner han har luffer på, meget charmerende og godt at have når der skal fanges mus og rotter. De er begge søskende og er blev fundet efterladt i en papkasse sammen med Valde og Claus som også kan ses her på hjemmesiden. Luffe og Luna søger tit sammen for de er meget ens af sind. De skal se nye ting og mennesker an i starten. Nå så det er gjort er de bare så kælne og tillidsfulde. De har meget krudt bagi og alt skal undersøges og leges med. Vi ønsker et stille og roligt hjem til dem begge og med adgang til en have. De er begge neutraliseret og øremærket og de skal kun til et hjem med adgang til en have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0285

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Denne skønne killing er en af tre skønne killinger, der er klar til et nyt hjem om halvanden til to måneder. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage til september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0818

Krybdyr: Guløret Terrapin

Køn:

Alder: 6 år.

Ines blev fundet i Østeranlæg i Aalborg, hvor han vandrede rundt alene. Leonardo lever nu sammen med vores anden sumpskildpadde Donatello, hvor de nyder hinandens selskab.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0795

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Panter er blevet indleveret på dyrehospital, hvorfra den er blevet hjulpet ud til os af kredsformanden i Dyrenes Beskyttelse, så vi kan finde et godt nyt hjem til ham. Han er en sød, kælen, rolig, snakkesalig og snakkesalig,- elsker kæl og nus. -Stor og flot er han skam også. han vil trives i de fleste katteglade hjem måske gerne med mulighed for også at smutte ud i ny og næ

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1447

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde Karl blev fundet i Karlslunde og ingen har savnet ham. Hos finder har han gået sammen med hunde og børn, det er gået rigtig fint. Han er en sød fyr, der er meget nysgerrig og rolig. Han vil meget gerne ud til et hjem, hvor der er en dame-kanin, han kan blive venner med. Hos os er han inde-kanin, men han vil også kunne trives som ude-kanin

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Smukke Rosa er en sød dejlig og kærlig hun på 2 år. Rosa er lidt reserveret i starten, når hun møder nye mennesker men når hun lige får dem set an vil hun kun nusses med hele tiden. Små børn synes hun ikke en god idé. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1403

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Frække Samson er kommet til os, da tidligere ejer ikke måtte have ham i lejligheden. Han er en rigtig lækker hund, der med den rigtige positive træning, kan udvikle sig meget. Han søger en rolig familie, da han meget let kan køre op i det forkerte gear og ny ejer skal have erfaring med hunde og træning. Han kræver en del motion og træning, så han kan få brugt sin energi og intelligens. Han kan med nogle hunde, men er meget voldsom i sin leg. Han kan ikke gå løs, men er glad for at være med i bilen. Han kan basis kommandoer og ligger gerne i sengen, når man ikke er hjemme. Han er renlig og kan være alene en arbejdsdag, dog skal det trænes op i det nye hjem. Han er en hund der har en masse kræfter og derfor trækker han også en del. Han er blevet kastreret her d. 25/8.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0858

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Luna kom som lille sammen med sine søskende. Nu er hun tilbage fra sin plejefamile klar til sit blivende hjem. Plejefamiien skriver om hende: Luna er en sød og legesyg killing. Hun var, ligesom navnet, kun fremme engang imellem i starten fordi hun var utryg og bange i starten. Det er hun bestemt ikke mere. Hun vil rigtig gerne kæles med og kommer gerne, når man kalder. Der er ikke en flue, edderkop eller stankelben, der undslipper Luna. Hun er en omsorgsfuld killing, der trøster og finder sin bror, Blackie Baby, med det samme, han siger "piv". Hun vil have godt af et voksent hjem, eller et hjem med store rolige og kærlige børn hvor der er ro og tid, til at lære hende at kende og lade hende falde til i sit eget tempo. Gerne sammen med Blackie Baby og vil sikker også trives som indekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Dixi er en stille men meget social og kærlig kat. Hun kan godt være en bestemt dame og hun kan slå fra sig hvis der er noget eller nogen hun ikke bryder sig om. Dixi er mest til mennesker. Hun er ikke så meget til andre katte men kan leve med dem når hun har lært dem at kende. Kom alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis I har lyst til at besøge hende

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0304

Kat: Killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Denne flotte tøs hedder Bella. Bella er utrolig kælen, og meget social anlagt ;-) Hun vil gerne følge med i ALT, og intet gå hendes næse forbi! Bella ønsker sig et nyt hjem, gerne med adgang til have.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0209

Kat: Killing, gråstribet m. hvid (bred blis)

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Søde Zulu er en rigtig hyggemis. Han elsker at putte, og vil måske kunne trives som indekat. Zulu er simpelthen en lille perle

Brande Internat

Ref: 15BH-1-1077

Hund: ruhåret hønsehun/ labradorblanding

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

Frejas ejer kan desværre ikke beholde hende. Hun er en fantastisk charmerende hund både af udseende og sindelag. Meget imødekommende og lærevillig, glad og livlig og vil rigtig gerne lege. Hun kender de almindelige ord, går bedst i lidt lang snor eller løs, hvor hun er god til at holde øje med én og komme ved kald og vil rigtig gerne gøre, det man vil have hende til, for en godbid. Hun er ikke bange for katte, men vil måske løbe efter dem, hvis ikke den siger fra og vil rigtig gerne omgås de andre hunde. Hos os er hun renlig og ødelægger ikke sine ting. Vi tror hun vil trives godt i en familie med store , legeglade børn og god udenomsplads, evt med en jæger iblandt, som kan lære hende at være med.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0927

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Ingen ville kendes ved Grevinden. Hun var en ret afmagret, havde et bidsår på benet og var højdrægtig. Nu er hun klar til nyt hjem. Hun trænger dog stadig til at tage par kg på. Hvis du kan tilbyde denne skønne og tillidsfulde kat en fremtid, så kom forbi i vores åbningstid og hils på.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0375

Kat: Huskat, creme rød

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Marco er en super sød og kælen kat! Han ved næsten ikke hvad ben han skal stå på, for at få mest opmærksomhed! :-) Marco ønsker sig brændende en familie, som kan kæle og nusse om ham dagen lang.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0372

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Freja er en skøn hunkat på 2 år. Hun er netop blevet færdig med at passe sine killinger og mangler nu et hjem der er hendes eget. Freja er social kærlig og elsker at ligge i sofa. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Xenia er kommet tilløbende og ingen til at tage sig af hende. Hun er en opsøgende og kælen pige, med et sind som vil passe fint til en børnefamilie.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0768

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Da Mads Steffesen blev fundet, fik hans finder noget af et chock. der sad pludselig ikke kun en, men to kaniner i deres bur. Der var nogle som havde været inde om natten og sætte ham af. Ved ankomst havde han en masse sår i hovedet af ukendt årsag, men behandlet blev han med det samme. Han er en rigtig kærlig kanin, som kommer hen til en og vil op i ens arme for at blive nusset. Han vil passe ind hos alle slags familier.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0120

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Vi har kaldt denne herlige kat: Søvnig., Dette fordi, da han blev indleveret, sov han helt rullet sammen i flere dage., Nu har han i hvert tilfælde fået sovet ud, og er frisk som en havørn., Altid med på sjov og ballade, så som at hoppen ned, i lige netop den spand, vi skulle bruge.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0848

Hund: hvid schwezisk hyrdehund

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 2 måneder.

Luna er en smuk hvid schweizisk hyrdehund. Hun kommer fra et hjem, hvor hun var elsket men hvor hun desværre ikke kunne med hjemmets ældste tæve. Hun er en sensitiv pige med et pænt aktivitetsniveau, som mangler en del stimuli. , Hun knytter sig meget til sin ejer men er ret reserveret overfor fremmede, hvorfor hun skal til et roligt, men meget gerne aktivt hjem., Luna er ikke vokset op med eller vant til børn og er ikke tryg ved for meget uro., Hun går pænt i snor og er glad for at komme med på tur i bilen., Andre hunde viser hun ikke den store interesse i men kan omgås de fleste., Hus og have har været hendes liv og hun ynder at ligge udenfor., Luna er 3 år og steriliseret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0247

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Disse skønne killinger er et kuld på tre, der er klar til et nyt hjem om en måneds tid. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage i starten af september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0184

Kat: Huskat, hvid m. sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Asta er nu færdig med at passe killinger. Både egne og plejekillinger ;)Nu vil hun gerne ud og finde et dejlig roligt hjem, hvor hun kan få lov at nyde tilværelsen. Hun er en dejlig rolig kat, der vil elske at ligge udenfor og nyde solen om dagen og måske putte lidt i sofaen om aftenen og i dårligt vejr.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0955

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Leif er en dejlig dreng, som elsker at bruge tiden sammen med andre katte. Han er en rolig og kærlig kat, som vil passe ind i alle hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0084

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

HUNKATTEN HONEY. Her har vi Honey. Hun er ikke bare smuk, men også meget kærlig. Hun slår nærmest krøller på sig selv når man kæler med hende, så meget elsker hun menneskekontakt. Hun er rolig og mild og elsker at tusse omkring os her på internatet og iagttage hvad vi laver. Skulle vi have tid til lidt nus, er hun bare glad og byder sig til. Hun vil egne sig perfekt hos modne mennesker, der ville synes om at have en lille trofast følgesvend i de daglige gøremål. Hun gør ikke så meget væsen af sig, men er super elskelig. Hun er sådan en der lige skal se folk lidt an, men så er hun bare 100% klar på nærvær. Honey skal til hjem med adgang til udeliv og uden andre dyr - ikke at hun gør dem noget, men hun trives bare bedre uden og fortjener sine egne mennesker. Vidunderlig pige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0280

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Skønne Marc er en flot ung hankat som savner et hjem der er hans eget. Han er kælen god til børn og en rigtig ballade mager. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0926

Hund: stor beagle

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Dobbys ejer har fået et for travlt arbejdsliv til at dække hans behov. Han har boet i hus med indhegnet have og er vant til at være alene hjemme, at luftes i snor og fri f.eks i hundeskov og at være med i bil. Han er en glad og legesyg hund, som er lidt afventende og tilbageholdende i nye sammenhænge med situationer, hunde og mennesker han ikke lige kender. Han har brug for en ejer, som har roen og tålmodigheden til at lade ham falde til i sit eget tempo og gerne en, træne lidt med ham på den gode måde med anerkeldels og godbidder evt et hjem med store, hundevante børn

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0713

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Dicte kom og holdt sig til på en efterskole og var noget tynd og forkommen, da hun ankom til os, men nu er hun fin og klar til sit nye hjem. Hun er en opsøgende kat, som spinder meget. Sød og venlig og vant til at være i hænder. Meget social og selskabelig men dog også en udekat.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0854

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Skønne Cala er indleveret sammen med sin ligeså skønne søn, Cowboy. De har begge været i gode hænder, det er der ingen tvivl om, for de er enorm kælne og tillidsfulde. Men ingen ville kendes ved dem og nu er de her og søger nye hjem. De skal have mulighed for at komme ud, især Cala har udetrang og vil meget gerne fange nogle mus.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år og 2 måneder.

Smukke Tiffanie er en lidt forsigtig dame, da hun heller ikke er så ung mere. Hun er skøn og kærlig men ikke til vild voldsom leg, så børn med fart på ville ikke være en god idé. Hun ville elske et stille og rolig hjem hvor hun må bestemme tempoet. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0914

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Oma og Omo blev fundet på Ringe Kirkegård, sat i en lukket papkasse. Heldigvis var der nogen der fandt dem i tide. Nu er de klar til nyt hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0852

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Houdini er en sød og rar kat som elsker at blive nusset af mennesker men er knap så glad for andre katte. Hun blev fundet i en papkasse men det har ikke påvirket hendes charmerende sind. Hun skal have lov til at komme ud at løbe og fange nogle mus, det vil hun være rigtig god til.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1500

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Frida er kommet ind sammen med sin ven Freja, da børnene ikke gad dem mere. Vi håber nu at kunne finde et hjem til dem, hvor der altid vil være kærlighed og omsorg til dem. Hun er meget nysgerrig og snakker gerne højt. Hun kan godt komme ud til børn, der er vant til marsvin. De har altid gået sammen og skal derfor også ud sammen. De er lidt for tykke, så de må gerne komme på slankekur.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0353

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Dominik er en herre lækker fyr!! Han er en meget stille og rolig kat, som ikke springer op i armene på folk. Viser du ham til gengæld opmærksomhed, får du alle de mysser du vil have :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1044

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Lotta er kommet, fordi hendes ejer ikke kunne have hende mere. Hun er en lille, sød og kælen pige, tillidsfuld, legesyg og nysgerrig og vil trives i de fleste katteglade hjem

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0139

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Liva er nu bare FULDSTÆNDIG klar til at finde hendes nye familie :-)Hun er en dejlig rolig dame, som ved nøjagtig hvordan hun gerne vil have tingene serveret ;-) Liva ønsker sig et hjem med adgang til have..

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0219

Kat: norsk skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Her har vi smukke Saya, som også har det smukkeste sind. Hun er bare så mild, kærlig, rolig, smuk og meget tilpasningsdygtig. Hun vil helst musses hele tiden, hvis hun kan få lov. Hun er fundet efterladt derfor er hun her på katteinternatet. Hun er jo en langhåret kat, som kræver daglig pelslpleje, men hun kan lide at blive redt og hendes pels virker nem at holde. Saya vil elske et stille og roligt hjem og hun har det fint med andre katte. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Søde Miau er en rigtig puttetrold og elsker at hygge i sofa og seng, hvis hun kan få lov til det. Hun er også en snakketrold så mangler man en man kan få en god snak med så kom og besøg Miau alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Så er Emma og hendes rollinger tilbage fra plejefamilien, klar til at forlade hinanden til fordel for et dejligt nyt hjem. Emma har været en formidabel missemor og rigtig god med sin plejefamilie og deres børn også. Hun har kun været indekat i den periode, men vil sikkert også gerne ud. Hun har været renlig og dygtig til kun at gøre det hun må. Hun vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0790

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Findus blev i sin tid fundet sammen med sine 3 kuldsøskende langs en befærdet vejstrækning uden mor. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie, hvor hun har lært om at bo i et menneskebolig og er klar til sit nye, blivende hjem. Hun er en sød,venlig, kælen og nysgerrig lille pge. Rolig efter alderen og vil måske trives som indekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0341

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Denne skønne hankilling er en af to skønne killinger der er klar til et nyt hjem sammen med sin søster. De er fulde af energi og meget sociale. Kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Legesyg som bare pokker., Elsker at tumle med de andre killinger dagen lang., Men, det er nu også dejligt at blive nusset bag ørene, syntes denne fine killing.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0235

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.


Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0146

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Her ser I smukke Dorthe, som bare er så sød og mild. Hun er en meget rolig, kærlig og lidt forsigtig kat. Lige så snart man kæler hende ligger hun sig straks på ryggen for at blive nusset på hendes mave. Dorthe vil elske et stille og roligt hjem gerne hos en enlig/par, hvor hun bare kan få al den kærlighed hun fortjener. Hun er en snakkende kat, som fortæller os mange sjove ting, især når hun er tryg ved de mennesker hun kender. Hun skal kun til et hjem med adgang til have og Dorthe er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1196

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Skønne Gilbert blev fundet i Ølstykke og der er ingen der har savnet denne skønne fyr. Sammen med sin ven Gorm, har de været hos en plejefamilie og nu er de begge klar til at finde et nyt hjem. De vil rigtig gerne ud til samme hjem og til et hjem uden anden kat. Han er en meget kontaktsøgende og nusseglade killing, der også godt kan lave ballade. Han har adgang til en voliere her og er rigtig glad for at være derude. Derfor skal han til et hjem med hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Hjælp og, hvis du kan og vil. Vi får nemlig stadig missemødre og moderløse killinger ind, som vi har stor brug for plejefamilier til i en periode. Du og din familie får nogle fantastiske oplevelser iblandet nogle bekymringer måske, men altid med en hotline til os :) Ring, hvis vi har vagt din interesse på 97187123

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0211

Kat: Killing, gråstribet m. hvid (sort næse)

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Søde Diego er ret speciel, med hans sorte næse ;-) Diego er smadder sød og kærlig, og så vil han rigtig gerne lege med alt hvad der bevæger sig :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Mille blev efterladt sammen med Magda da deres tidligere ejer flyttede. Mille er en kærlig og rolig pige, meget kælen og tillidsfuld. Hun vil kunne passe ind i de fleste familier.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0557

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Frederik er lederen i det Royale kuld, og med Mary lige bag sig, tør han det hele. Han er ikke glad for alt for meget postyr ellers, og kan bruge lang tid på at observere. En sød lille fyr, der nok skal blive til noget stort - så navnet passer meget godt. , Den Royale familie blev fundet helt alene i Frøstrup, sammen med deres mor, - ikke den bedste start på livet, men mon ikke du kan hjælpe med at resten af livet bliver fantastisk?

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0928

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Casanova er en smuk hankat, som kan virke en smule reserveret ved første møde, men når man lærer ham at kende, så er han en dejlig kat med masser af personlighed. Han er en tilløber og han vil nyde at komme ud at gøre lidt gavn. Han er ligesom alle vores andre katte neutraliseret, øremærket, vaccineret og loppe og orme behandlet.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Aleksis er en smuk hunkat, som er lige så god, som dagen er lang. Hun fungerer fint sammen med andre katte, som hun bruger meget tid på at lege med. Hun er glad for sine huler, som hun gerne tager en lur eller to i. Kunne du tænke dig en inde/ude kat som Aleksis? Kom endelig forbi internatet og hils på hende.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Her har vi en vidunderlig kat som hedder Jeanette. Jeanette er bare så mild, dejlig, overkærlig og kan hun få lov at nusse folks fødder så er hun bare så glad. Hun elsker at ligge i arm mens hun spinder højlydt. Hun har nemt ved tilpasse sig nye mennesker og omgivelser og hun egner sig uden tvivl til en familie med størrer børn. Hun er smaddder legesyg, nysgerrig og Jeanette skal kun til et hjem med adgang til en have. Som i kan se har hun to forskellige farve øjne og det gør hende bare endnu mere charmrende. Jeanette skal kun til et hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket samt færdig vaccineret.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0932

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Morris er en tilløber, som så rigtig skidt ud da han kom. Nu har han afsluttet sit behandlingsforløb og er blevet en smuk, skøn og dejlig dreng. Skønnet 2 år og meget kæle. Han søger sit nye hjem hvor han kan blive set, hørt og rørt, og hvor han kan komme og gå som det passer ham. Han elsker at sole i en stribe sol

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0803

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mor Lucinda og hendes 4 killinger er alle tamme og kælne. De kommer fra et bosted med socialt udsatte., Lucinda har været der i længere tid, kommet med sine killinger og har flyttet rundt mellem familierne når den er blevet efterladt. Efterhånden var der ingen der ville tage sig af den og så blev den indleveret med sine killinger her på internatet. De er vant til at være ude og skal forsat have mulighed for dette.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0242

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Her ser I søde Rasmus, som er utrolig kælen og tillidsfuld. Rasmus er meget tilpasningsdygtig og han elsker alle som vil snakke med ham. Han elsker at ligge i arm mens han spinder højlydt og han egner sig fint til et hjem med større børn. Han er utrolig nysgerrig, legesyg og fræk på en charmerende måde. Rasmus er vant til andre katte og han hilser dagligt på søde hunde. Han skal kun til et hjem med adgang til have. Han er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Ronja er formodentligt blevet efterladt, da hendes ejer flyttede. Hun havde næsten lige haft killinger og tog med glæde imod sine nye adoptivbørn. Nu søger vi plejefamilie til den lille familie for en periode, indtil killingerne er ca 12 uger. Er det en opgave, som du og din familie kunne være interesserede i, så kontakt os på 97187123. Vi er nemmest at få fat i på hverdage mellem 8 og 10 eller 1730-1830.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0527

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Chap er en meget kærlig dreng, som elsker at lege med sine tre søskende og deres andre kattevenner i fællesarealet. Chap er vild med drillepinde og tennisbolde som der kan bruges meget krudt på. , Var han ikke noget for dig?

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0204

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Her er Alvin. Alvin ER en kat, men minder faktisk mest om en Border Collie :-D Alvin er fuld af fis og ballade, en skøn og herlig killing :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1468

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Tinkie W. blev indleveret til os, da ejer ikke havde overskud til hende mere. Hun er kommet sammen med Blackie Blue og de to damer vil meget gerne ud sammen. De har været vant til, at være inde, men vil også sagtens kunne være ude-kaniner., Hun er lidt genert og vil rigtig gerne finde en ejer der har masser af kærlighed og tålmodighed. De vil kun kunne med store rolige børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0768

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Spotty er blevet indleveret på dyrehospitalet, som kontaktede kredsformanden i Dyrenes Beskyttelse. Hun sørgede for at Spotty kom til os på Brande Internat, så vi kan hjælpe hende med at finde et godt nyt hjem. Hun er en kælen, venlig, opsøgende og velvoksen pige, som vil trives i de fleste katteglade hjem, især hvis hun også må få lov at komme lidt ud, når hun lige er faldet til.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0258

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

HUNKATTEN SONJA. Her ser I en pragtfuld og kærlig missesjæl. Sonja kom til os med 2 missebørn og trænger nu til at komme videre i livet. Sonja ser lige kortvarigt folk an inden hun for alvor indsmigrer sig. Hun er en nysgerrig rad der gerne undersøger tingene inden hun tager dem til sig. Hun elsker at komme udenfor og skal derfor til hus og have. Om hun også er til børn må tiden vise. Hun er indtil videre ikke meget for artsfæller, men også denne observation må komme an på en prøve.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0207

Kat: Huskat,, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Loxana er en sød og nysgerrig killing! Hun elsker at være sammen med andre misser, og følger altid med i alt hvad der sker. Loxana er naturligvis neutraliseret, ligesom alle de andre skønne katte :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Signe er kommet løbende til og ingen til at kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, spinnende kælen mis, sød og venlig, der vil trives i de fleste hjem, evt som inde- og udemis

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1445

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Smukke Adidas blev fundet i en sportstaske, sammen med sin ven Puma. Det var rigtig godt, at der var nogen der fandt tasken, med de to katte i og ringede til 1812. Hun søger nu et nyt hjem og gerne ud sammen med sin ven Puma. Hun er meget kontaktsøgende og en rigtig sød kat. Der skal være adgang til have i det nye hjem. ADIDAS KAN BESØGES OG RESERVERES MEN FØRST TAGES MED HJEM DEN 6. SEPTEMBER PÅ GRUND AF MEDICINSK BEHANDLING EFTER STERILISATION OG ØREMÆRKNING.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0293

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

HANKATTEN ANTONIO. Denne søde dreng er meget imødekommende overfor alt der krydser hans vej. Han er meget kærlig og kælen og med sit smukke ydre vil han være til stor glæde i alle familier. Hvordan han fungerer med små børn er endnu ikke afprøvet, det må komme an på en prøve. Hos os elsker Antonio sit udebur, hvor han kan følge med i hvad der sker på matriklen. Antonio skal så absolut til hus og have og ikke et sted med andre dyr.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0305

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

HANKATTEN CÆSAR. En god dreng som ejeren "glemte" at få med da han flyttede. Cæsar er køn, mild, kærlig og ukompliceret. Vil gerne mennesker. Der er også en del leg i ham, men han er ikke sådan en der bare ræser rundt, han kan fint slappe af og slænge sig. Han virker forholdsvis robust psykisk. Skøn dreng.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1198

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Søde Gorm blev fundet i Ølstykke og der er ingen der har savnet denne skønne fyr. Sammen med sin ven Gilbert, har de været hos en plejefamilie og nu er de begge klar til at finde et nyt hjem. De vil rigtig gerne ud til samme hjem og til et hjem uden anden kat. Han er en meget kontaktsøgende og nusseglade killing, der også godt kan lave ballade. Han har adgang til en voliere her og er rigtig glad for at være derude. Derfor skal han til et hjem med hus og have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0323

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM. HUNKATTEN SOFIE. Her har vi så denne søde stille kat, som nu er klar til et nyt hjem, da alle hendes killinger skal videre. De kan i øvrigt ses her på siden. Hun kræver ikke så meget, bare tid til kæl og nus, så kører motoren vildt. Gerne familie med børn over 9 år., Skal så absolut til hus og have

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0842

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 4 måneder.

Lækre store Harry er en "rigtig hankat" som mange ville sige. Han er en stor rød bøffel, der bestemmer selv, men elsker at gøre sig til for kæl og opmærksomhed. , En god bedsteven, der nok skal gøre dig blød i knæene., Harry kommer i øvrigt fra Farsø, hvor han blev fundet med en byld på halsen. Den er han dog fint ovre, og mangler kun en kærlig ejer nu.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0478

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

SOLGT! Lækker hunkanin mangler et nyt og blivende hjem! , Joker er kommet fra et hjem hvor der var rigtig mange kaniner. Hun var drægtig ved ankomst, og har været ude i plejefamilie sammen med ungerne., Joker er en kærlig og tam kanin der vil passe godt ind i en familie med børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0971

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Joey er en stor, flot, kælen og spinnende fyr, som vil trives i de fleste katteglade hjem, hvor han også må komme ud

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0235

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Søde Perle må man sige desværre har været uønsket da hun er blevet smidt ud af en bil, det var der heldigvis en dame der så og sørgede for at indlevere hende til kattehjemmet. Perle er utrolig kælen og tillidsfuld, mild og meget rolig af sind. Hun er smadder legesyg, nysgererig og hun elsker at lege med andre killinger. Hun hilser også dagligt på søde hunde. Perle egner sig uden tvivl til et hjem med størrer børn og med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Alfred har holdt til omkring et hus i nogle uger og ingen vil kendes ved ham. Han er ellers en sød og kælen, tillidsfuld og spinnende kat, og stille og rolig og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem, nok helst som både inde og udekat.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0232

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Jojo er en dejlig sød og rolig kat, som hviler i sig selv :-) Hun er super kælen og vil måske kunne trives som indekat. Har du et hjem med en plads til smukke Jojo?

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1357

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Tisse Leif blev fundet i Sorø i en forfærdelig tilstand. Han var tynd og fyldt med tæger. Han blev fundet sammen med sin ven Tisse Trold og de to er uadskillelige. Derfor søger de også et hjem sammen, et sted hvor der er masser af plads udenfor. Det skal helst bare være de to, da en dame, måske vil ødelægge det gode venskab. Han er lidt forsigtig, men stadig meget nysgerrig. Han er kastreret d. 19/8.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1263

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Tipper blev dumpet i en garage nær Kirke Hyllinge, sammen med sine søskende. Han er nu klar til at finde et hjem, hvor der er plads til en krudtugle og det ballade der kan følge med en killing. Han er meget sød og kælen. Han vil meget gerne ud, sammen med en af sine søskende. Men der skal ikke være anden kat i hjemmet. Han vil meget gerne til hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Ida er kommet som en af to killinger, lige små nok til at undvære deres mor endnu. Hun er en fin, nysgerrig, legesyg og kælen lille pige. Nem og sød og vil trives i de fleste hjem, måske sammen med Ivan, som hun kender eller en anden makker på sigt nok gerne både inde- og udekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0411

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Sally blev formodentligt smidt ud eller sat af ligesom Hans og Grete i sin tid, fordi hun havde fået killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger og er nu tilbage på Brande Internat, klar til at undvære sine rollinger til fordel for sit nye, blivende hjem. Hun har været en super missemor og er en sød og meget medgørlig mis, der er meget vant til mennesker og god med børn, så hun vil blive en rigtig god familiekat hos din familie, hvor hun gerne må være både inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0762

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Bastian er sød, kælen og tillidsfuld. En kælen, spinnende og ukompliceret killing, som vil trives i de fleste katteglade hjem evt sammen med en makker

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1059

sumpskildpadde: guløret terapin

Køn: Han

Alder: 5 år og 8 måneder.

Fyren her er ret stor og kom vandrende i en park, måske fordi hans tilholdssted var udtørret? Under alle omstændigheder er der ingen, som har meldt sig som ejer, hvorfor han har brug for et ny godt sted at være. Har du vilkårene og kendskabet til en som ham ( formoder vi :)), så kontakt os på 97187123

Brande Internat

Ref: 15BH-1-1076

Hund: labradorblanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Marley har boet sammen med sin familie i en lejlighed. Nu skal hans mennesker flytte og må ikke have ham i den nye bolig. Marley er vant til børn, har respekt for en kat og vil rigtig gerne lege med andre hunde. Han er ung og ikke færdig med sin læring og opdragelse, men er en venlig, kærlig, imødekommende og lydhør fyr, som reagerer på de almindelige kommandoer og kommer, når man kalder og er vant til at være med i bil. Han er vant til at luftes i snor og løbe fri. Der er en smule relevant vagt i ham. Han holder af at være "skødehund", hente bold, være aktiv i leg også med andre hunde at være sammen med sine mennesker. Vi søger et hjem, hvor han skal starte med at være minimalt alene hjemme og hvor han evt kan tilvænnes dette gradvist, da man ikke er meget vant til det - har ikke vist tegn på at ville ødelægge ting..

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1448

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde Carl(sberg) blev fundet på bryggerivej i Valby. Der er ingen der har savnet denne flotte fyr og derfor søger han nu nyt hjem. Han er lidt genert i starten, men er stadig meget nysgerrig på en. Han er dog meget forelsket i vores dame-kaniner, så derfor vil han gerne ud til et hjem hvor der er sådan en. Hos os er han inde-kanin, men vil sagtens kunne trives udenfor også.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0138

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Her ser I skønne Duchess, som er utrolig kælen og tillidsfuld. Søde Duchess blev fundet på et høloft efterladt sammen med hendes killinger, der var ihvertfald ingen som vil kendes til hende og de små. Hun er meget mild, rolig, kærlig og hun tilpasser sig nemt nye mennesker og omgivelser. Hun er en rigtig kælepotte og hun vil gerne sidde på skødet og bliver nusset. Hun egner sig rigtig fint til et hjem med størrer børn, have og en masse kærlighed. Hun er meget legesyg, nysgerrig og uden tvivl en god jæger. Duchess er steriliseret og øremærket samt færdig vaccineret.

Tune Hjælpestation

Ref: 15XA-4-0080

Krybdyr: kongesnog albino

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Flot albino kongesnog søger nyt hjem. Den har været fremlyst på hjemmeside og på facebook, men der har ingen henvendelser været., Det er meget vigtigt at den for et godt, lyst og varmt terrarium, da det er vigtigt for dens trivsel. Har du lyst til denne smukke snog, kan du ringe til Helle på tlf. 40857578

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0454

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Smukke Havana blev fundet herreløs og drægtig i nord sjælland. Hun har været i pleje, med sine killinger og er nu klar til at finde et nyt hjem. Hun kan gå blandt andre katte, men vil synes bedst om et hjem hvor hun er ene-dyr. Hun er meget kontaktsøgende og elsker mennesker. Der kan godt være store børn i hjemmet og et hjem hvor der er ro på. Hun skal til et hjem, hvor der er adgang til hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0171

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Dejlige Bibsen er desværre kommet tilbage hertil igen efter at hendes ejer gik bort. Nu er hun helt klar til at finde sig en ny familie at kaste sin kærlighed til. Hun kan godt leve med andre dyr men mindre børn er hun ikke til. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0284

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Denne skønne killing er en af tre skønne killinger, der er klar til et nyt hjem om halvanden til to måneder. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage til september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0388

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Sally er kommet sammen med sin kattefamilie i sin tid. Hun har været i pleje i et menneskehjem sammen med sin familie og er nu tilbage, klar til sit nye hjem. Hun er en kælen og kontaktsøgende, spinnende pige, der er vant til at færdes inde og ude. Hun er god med børn og andre katte, og vil falde til i de fleste familier.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1369

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Rolige Kipketer blev fundet i Hornbæk skov. Der er ingen der har savnet ham og derfor søger han nu nyt hjem. Han er rolig når han er blandt mennesker og meget nysgerrig. Når der er en kanin-dame i nærheden er han meget aktiv, så han vil gerne hjem til en neutraliseret dame. Han vil rigtig gerne bo udenfor, med masser af plads. Ny ejer skal have læst om sammenføring af kaniner. Han er blevet kastreret d. 20/8.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0412

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sofie kom sammen med sin mor Sally og sine andre søskende, fordi de ikke havde noget menneskehjem til at tage vare på sig. Hun har været i familiepleje sammen med sin mor og søskende og er nu tilbage klar til at undvære sin kattefamilie til fordel for sit nye, blivende hjem. Sofie er den forsigtige og lidt mere afventende af flokken, men vil gerne både lege og kæle. Hun har boet i en plejefamilie med hund og børn, men vil sikkert foretrække et lidt roligt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0589

Kanin: Løvehovedet

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Efter Prosit blev født på internatet, kom han sammen med sin mor og andre søskende i pleje. Nu er de alle klar til nye trygge og kærlige hjem. Prosit er en meget kærlig og rolig lille fyr, som meget gerne vil sidde og blive nusset om i ens arme.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1476

Kanin: Belgisk kæmpe

Køn: Han

Alder: 3 år.

Gilbert er en stor og lækker fyr, der blev fundet herreløs i Roskilde. Han vejer omkring de 8 kilo og er derfor ikke en kanin, der kan lide at blive løftet. Han skal ud til et nyt hjem hvor der er masser af plads og gerne udenfor. Hvis der er en dame-kanin, som ven så vil han blive glad. Han er meget nysgerrig når man er inde hos ham og skal følge med i alt hvad du laver.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Karl er en stor flot ung hankat på 1 år. Han elsker mennesker og sig selv meget men han synes ikke så meget om andre katte, da han gerne vil bestemme det hele. Overfor mennesker er han super kærlig og en rigtig hyggetrold. Har I lyst til en selvstændig kat, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Maggie er en smuk og kærlig voksen hunkat på snart 4 år. Lige nu er hun i gang med at passe hendes 5 skønne killinger. Hun er klar til udlevering i starten af juli. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tune Hjælpestation

Ref: 15XA-4-0069

Krybdyr: kornsnog

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Fin kornsnog fundet i Farum, den har været fremlyst men ingen ejer har henvendt sig. Derfor søger den et nyt sted at bo. Den trænger til at blive håndteret, så helt nybegynder snogejer skal man ikke være. Den skal bo i et terrarium, med UV-lys samt varme., Har du lyst til og interesse for krybdyr, er du meget velkommen til at ringe til Helle på telefon 40857578.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1147

Kanin: Hermelin/løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Ninus blev fundet i Hillerød og der er ingen der har savnet denne lille fyr. Han har brug for en ejer der har tålmodighed og kærlighed til at vise ham at verden er et ok sted fyldt med mælkebøtter og kål. Han er ikke en der kan lide at blive løftet eller holdt, men han vil gerne nusse på hans præmisser. Han ville både kunne være inde eller ude. Vi ved ikke hvordan han har det med andre kaniner, men det ville være godt med en dame-kanin ven. Han er blevet kastreret d. 24/7.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0592

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Smukke Ariel en kælepot uden lige. Hun er blevet født på internatet, og nu er hun og hendes søskende klar til nye hjem. Hun elsker at være i hænder, og vil derfor være en perfekt kanin for familie med børn.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0210

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Alexis tror selv hun er en tiger! :-) Hun er super kælen, og altid fuld af leg og spas. Kom og mød Alexis og alle de andre skønne killinger :-)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0228

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 8 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. HUNKATTEN SAFIR. Stor og prægtig hunkat og med selvtilliden i orden er Safir. Hun er social i et vist omfang, men siger fra når/hvis det bliver nok for hende. Hun kan ikke med andre katte. Skal ud til voksne mennesker der respekterer hendes grænser. Safir skal til hus og have, alternativt en gård hvor hun nok skal holde musebestanden stangen og andre katte væk.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Lucia er en skøn voksen hunkat på tre år. Hun er en forsigtig pige men meget kælen og tillidsfuld. I øjeblikket passer hun sine killinger, men er klar til et nyt hjem i starten af august. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0271

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Skønne Melanie er lige kommet tilbage fra familie pleje og er nu endelig færdig med at passe killinger og klar til et dejligt nyt hjem. Melanie er en smuk ungkat på halvandet år. Hun er sød og social og er stille og rolig. Hun er ikke til det store ballade. Kom og besøg hende alle dage mellem 14.00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0693

Andet dyr: Sump Skildpadde

Køn:

Alder: 2 år og 1 måned.

Donatello savner et nyt hjem. Pris 100 kr.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Ulla blev fundet alene i Pandrup sammen med sine killinger. Nu er hendes killinger rejst til nye gode hjem, og nu mener Ullas at det er hendes tur. Hun ønsker sig brændende et nyt hjem, hvor hun kan få en masse opmærksomhed, kæl og komfort, og hun vil være super i en familie med børn., Endvidere vil hun også kunne tilpasse sig som måde inde og udekat. , Hun skal opleves, og så vil du ikke tage hjem uden! :)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1003

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Stoffer er muligvis blevet sat af oprindeligt. Han har været i nyt hjem, men er desværre kommet tilbage. Vi oplever ham som en venlig og imødekommende dreng, kælen og snakkesalig, selvstændig og har en god selvtillid, og kan sige fra, hvis der er noget han ikke bryder sig om. Han er en rolig, nysgerrig og flot fyr, som sikkert vil trives i de fleste katteglade hjem - hvor man ønsker en selvstændig fyr, som kan sige fra og til,- gerne som både inde- og udekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0808

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Lille My kom sammen med sin mor og søskende og har været i plejefamilie. Nu er hun tilbage efter at have lært om at bo i et menneskehjem, klar til sit blivende ophold. Plejefamilien skriver bl.a. : Lille My er trods sin svære start er en fighter. Glad, legesyg og kælen. Hun vil gerne ligge tæt og følge dig overalt. My har lidt mere pels end de de fleste og er en lille robust kælepot. Hun vil trives i de fleste familier som også er indstillet på lidt pelspleje måske

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Fantastiske Alfred er kærlig, snaksalig og elsker mennesker, men ikke andre dyr. Han er typen, der vil leve alene og bestemme hvordan tingene og skal være og hvordan de skal gøres. Kunne I tænke jer en voksen kat, der ved hvad han vil, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Cirkeline har været i sit nye hjem få dage, men de kan desværre ikke beholde hende. Oprindeligt holdt hun til hos finder i en måneds tid og ingen vil kendes ved hende. Hun startede sit ophold os med at føde killinger og kom derfor i familiepleje sammen med sine unger. Nu er hun tilbage hos os og klar til at undvære ungerne til fordel for sit nye hjem. Hun har været en prima mor Hun er lidt forsigtig og afventende i starten, indtil hun finder ud af, at her er trygt og godt at være og er en sød, venlig og tillidsfuld, stille og rolig mis, som selv siger til og fra og som gerne vil være både inde- og udekat i sit nye hjem, hvor hun vil foretrække at være alene om sine søde, gerne voksne menneskers opmærksomhed.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0127

Hund: Stor Blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Lucky er glad for de fleste andre dyr. Han har også boet med kat, er meget glad for at være ude, er vild med skovtur og elsker en tur til stranden hvor han gerne snupper sig en svømmetur. Han kender de almindelige kommandoer og kan også lære endnu mere med lidt god vilje. Han er renlig og kan være alene hjemme.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0248

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Disse skønne killinger er et kuld på tre der er klar til et nyt hjem om en måneds tid. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage i starten af september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1471

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Iffi er en utrolig sød og lækker hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. Hun er kommet retur efter 4 måneder, da ny ejer blev nervøs overfor hende og Iffi prøvede at tag magten over den ene partner. Den anden ejer i hjemmet, havde ingen problemer med hende. Hun er en meget aktiv pige, der er meget klog og skal aktiveres meget. Hun skal bruges som jagthund og har været til hunde-træning 6 gange. Hun skal ikke ud til små børn og ny ejer skal have erfaring med cocker-racen. Hun kan godt gå ud til anden hund, der kan håndtere hendes aktivitetsniveau. Hun er rigtig god med andre hunde, men kan godt være voldsom., Derfor ønsker hun en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. Hundene har brug for pelspleje hele livet., Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0724

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Sorte blev indleveret til en dyrlæge, fordi han havde fået viklet sit ben op i sit halsbånd. Og han må have gået med det længe, for han havde et stort åbent sår fyldt med spylarver. Nu er han færdigbehandlet og har ingen men af oplevelsen. Han er den skønneste og mest kælne kat med et ekstrem stor personlighed. Og han mangler sit nye bedste hjem nu

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1419

Kanin: Løvehoved/Californian bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Smukke Påske med de lyserøde øjne, blev fundet nær Hillerød. Der er ingen der har savnet hende, så derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der er meget glad for at være ude. Hun vil også meget gerne have en kanin som ven, i det nye hjem. Vi ved dog ikke hvordan hun har det med andre kaniner, så det er vigtigt at få læst om sammenføring af kaniner.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0285

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Alex er en lille royal fyr (hvis han selv skal sige det)! Han er en rigtig lille konge, som helst vil bo på et slot :-) Gerne med slotshave til. Har du et "slot" hvor Alex kan bo?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0449

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Frække Tom er en flot ung hankat på halvandet år, men opfører sig lidt som en killing. Han han se at man vil snakke med ham og så bliver han så salig, at han går rundt om sig selv og snor sig rundt om benene og vil bare kæle. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Sifas ejer er desværre ikke mere. Derfor skal vi have fundet et andet godt hjem til Sif, som er en dejlig sød og meget kælen, voksen kat, der elsker al kontakt med mennesker eller at ligge under en lun dyne eller i en opvarmet stol. Hun er vant til også at få lov til at komme lidt ud, men helst ikke i regnvejr, for det bryder hun sig ikke om. Hun vil trives hos et voksent kærligt menneske (eller 2), hvor man søger godt selskab.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0325

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lille Anton er lidt for sig selv, da han er meget nervøs, når han møder fremmede mennesker men når han har set dem an lidt, vil han rigtig gerne kæles med og hygge. Han kan med andre katte og er vant til små hunde. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0183

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille Michael er en rigtig frækkert! Han er en lille fyr med gang i, og han elsker at lege med de andre misser :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0150

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Maya er en skøn, frisk og legesyg killing. Hun elsker at opholde sig udendørs, og følge med i alt hvad der passere forbi :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0162

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Pjuske er en dejlig smuk hunkat på tre år. Hun er stille og rolig snaksalig og rigtig kælen. Hun har ikke noget i mod andre dyr og store børn har hun heller ikke noget imod. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1020

Hund: spidshunde bl.

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 5 måneder.

Zenta blev smidt ud hjemmefra sammen med sin bror Kenai. Muligvis har de været en lidt for stor mundfuld sammen, for der er godt nok gang i den. Af samme grund har vi valgt, at det bedste for dem er at flytte til hver sin familie. Zenta er en voksen hund, som på mange måder er på hvalpestadiet. Hun er utrolig sød, hengiven og kærlig. Hun elsker alle mennesker og er glad for andre hunde. Zenta har haft det hårdt tidligere, og vi tror, at hun er blevet slået og sparket. Zenta skal bo med meget hundekyndige mennesker, hun kan ikke bo med katte, og skal ikke bo sammen med børn., Hun er utrolig livlig og har brug for træning i både miljø, lydighed og renlighed. Hun kan ikke være alene hjemme. Hun er på størrelse med en springerspaniel og vejer cirka 16 kilo.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0346

Kat: Killing, gråstribet/hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Vicky er en sød og kærlig pige mis! Hun vil gerne ud i et roligt hjem, hvor hun kan få så meget kærlighed som overhovedet muligt :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Disse skønne killinger er et kuld på tre, der er klar til et nyt hjem om en måneds tid. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage i starten af september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0322

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

HANKATTEN ERNST. Her har vi bare en lille fyr med mod på livet og på mennesker. Han er utrolig tillidsfuld og vil meget gerne " ligge i arm". Han kærlighedsnapper meget blidt, når han synes at kæleriet er til topkarakter. Er jo en voksen kat, men har masser af killing i sig og vil gerne lege. Kunne være et emne til en sød børnefamilie. Skal klart til et sted hvor han kan komme ud og spjætte.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0551

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Shorty, kom som moderløs og har været i familiepleje som en af en lille gruppe og er nu tilbage på internatet, klar til sit nye hjem. Hun er en spinnende, sød og lidt forsigtig killing, som er vant til familiens hund og andre katte og som måske vil trives som indekat, måske sammen med en anden jævnbyrdig legekammerat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0245

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Skønne Cæcar er en smuk hankat på 2 et halvt år. Han er kærlig og kælen og elsker selskab fra mennesker specielt når man ligge i sengen eller på sofaen. Han kan med andre dyr og mellemstore børn vil han heller ikke have noget imod. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1221

Hund: Schæfer-foxterrier

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 1 måned.

Reserveret til nyt hjem. Tulle er en herlig energibombe af en hund, som desværre ikke kunne bo hos sin ejer længere. Hun er utrolig livsglad, elsker andre hunde., Tulle har nok ikke altid haft det så let: Hun kan være ret utryg ved mænd, og så blev hun påkørt som hvalp. Derfor er hun lidt bange for biler og bør derfor ikke bo i en tæt trafikeret by. Hun bliver ret usikker i nærheden af mindre børn, så hun bør bo med børn over 14 år., Hun kan ikke så meget, men vil meget gerne lære, men hun skal trænes med positiv forstærkning og af en blid person - ellers bliver hun bange., Vi ved ikke, om hun kan være alene hjemme, men hun har nappet lidt i sin kurv her, så det er i hvert fald noget, hendes nye ejer skal regne med, tager tid at lære., Tulle har brug for en meget aktiv ejer, og hun er mester i at hoppe, så der skal være et højt hegn om hendes have.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-1-0159

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Fru Pedersen, det hedder katten, altså, er en rolig og flink kat., Hendes ejer er desværre blevet syg og er kommet på hospitalet., Der, hvor hun flytter hen efterfølgende, må katten desværre ikke komme med., Men vi er sikker på at der må sidde en person derude, som vil give Fru Pedersen et godt nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0473

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Sonja kom inde i maven på sin mor, som var blevet sat af i en papkasse og blev født umiddelbart efter hendes mor var kommet til os. Hun har været i familiepleje sammen med sin mor og søskende og er nu tilbage på Brande Internat, klar til sit nye, blivende hjem efter at have lært at være i en menneskefamilies hjem med andre katte og stor hund. Hun er en fantastisk, sød og kælen mis, som elsker at blive nusset stille og roligt. Hun vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem også med en kattevenlig hund, men helst større børn, som kan respektere, at hun ikke bryder sig om at blive krammet og båret rundt på. På sigt vil hun sikkert gerne have lov tilat komme lidt ud også.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat/Maine Coon

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Maria står ved vinduet og drømmer om at få lov til at komme ud. Det kan dog ikke lade sig gøre, når man bor på internat, så nu vil hun rigtig gerne adopteres af en familie, hvor hun kan få mulighed for at komme ud. Hun vil gerne kæle, men kan være en bestemt dame, som siger fra, når hun har fået nok. Derfor skal hun helst ikke ud i en familie med små børn. Kom og se, hvor smuk hun er.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0867

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Da Herdis' tidligere ejere flyttede valgte de ikke at tage Herdis med, og efterlod hende alene, overladt til hendes egen skæbne. , Herdis var nervøs ved os i starten, men allerede efter kort tid med omsorg og kærlighed er hun blevet en rigtig dejlig pige. Hun er ikke så glad for de andre katte, og skal derfor ikke ud til en familie med katte i for vejen. , Men mon ikke et sådant findes?

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0678

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Pusser er en sød, kælen, spinnende og tillidsfuld killing, skøn og dejlig og vil trives i de fleste katteglade hjem gerne med en anden jævnbyrdig killing

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1501

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Smukke Neelex blev indleveret til os, da børnene i familien ikke gad hende mere. Hun har været vant til, at gå sammen med en anden han-kanin, så hun vil rigtig gerne ud til en ven. Hun kan godt være lidt genert, men er stadig meget nysgerrig på hvem du er. Derfor skal ny ejer have masser af tålmodighed og kærlighed, til at gøre hende tam igen. Hos os er hun inde-kanin, men vil sagtens kunne fungere udenfor.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0470

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Simon er en lækker mis. Han elsker at slænge sig, og en vindueskarm ville være hans fortrukne plads. , Simon er en dejlig stor hanmis. Han er en ordenlig gut, som kan klare lidt af hvert. Han vil fungere bedst som inde/udekat. Han har haft sin hale og hals barberet pga sår, men det bliver hurtigt pænt igen.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Fersken kom i sin tid som missemor med killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger, men nu er hun tilbage og killingerne kan undvære hende og hun dem. Hun er en stille og rolig, kælen mis, som måske vil foretrække et hjem uden helt små børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0210

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Terry er en dejlig stor robust hankat på tre et halvt år. Han er en god sofa kat, eftersom han er doven men meget kærlig og en hyggetrold. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Keiko er ikke sådan lige at slå ud af kurs, og han har haft mange forskellige bofæller herude. , Simpelthen fordi han er så god. , Han afstresser de katte, der er mindre vant til andre., Keiko er kommet til internatet, da hans tidligere ejer ikke kunne tage sig af ham. Han er en meget kælen og hengiven kat, og han skal ud til et hjem der er fyldt med kærlighed og hvor kælene sidder løst. Gerne med andre kattevenner.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1446

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Flotte Puma blev fundet i en sportstaske, sammen med sin ven Adidas. Det var rigtig godt, at der var nogen der fandt tasken, med de to katte i og ringede til 1812. Han søger nu et nyt hjem og vil gerne ud sammen med sin ven Adidas. Han er meget kontaktsøgende og en rigtig sød kat. Der skal være adgang til have i det nye hjem. Han kan godt snakke rigtig meget, så ny ejer skal være god til at lytte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0530

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Søde Pounce er ud af en søskendeflok på fire. , Killingerne kom ind sammen med moderen fra en socialsag, hvor der var var alt for mange katte. , Heldigvis havde vi en fantastisk plejefamilie klar, som har taget sig godt af den lille kattefamilie til killingerne var gamle nok. , Nu leder sjove Pounce efter et nyt hjem, hvor han får al den kærlighed han elsker og fortjener. , Kom og se ham :)

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0708

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Speedy er en af vores små kaninunger, som Trutti Frutti fødte, lige da hun var ankommet. Den er en køn og sød lille unge, som netop er gammel nok til at undvære sin mor og søskende, som den har været i familiepleje sammen med. I familieplejen er den vænnet til at få lov til at komme ud af sit kaninbur for at røre sig og gå på opdagelse, har mødt hund og kat og har været sammen med børn, og er således lige klar til sin nye familie

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0236

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Her ser I søde Debbie, som bare er den skønneste lille killing man kan ønske sig. Debbies tidligere ejer flyttede bare fra hende, derfor er hun indbragt til internatet. Hun er det kæreste lille væsen, som bare er utrolig kælen, tillidsfuld og meget mild og rolig af sind. Hun har det faktisk utrolig godt sammen med Perle, som også ses her på siden. Hun elsker at ligge i arm mens hun spinder højlydt. Hun er smadder legesyg og alt omkring hende skal undersøges. Hun er vant til andre katte og hunde. Hun skal kun til et hjem med have. Debbie er sterliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Kom med i Dyrenes Kids Club

Kom med i Dyrenes Kids Club - og lær om dyr på en sjov måde

Spændende viden og sjove konkurrencer, samt fri entré til Skandinavisk Dyrepark