Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0289

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Findus er en dejlig kat, som ejeren desværre valgte at efterlade i forbindelse med en flytning. Han er sød, rolig og kælen, når han lærer sine mennesker at kende. For Findus er nemlig lidt genert i begyndelsen og har brug for et hjem, hvor tingene foregår lidt stille og roligt. Der skal ikke være andre dyr i hjemmet, og han vil helst ikke bo sammen med børn under 15 år. Findus skal bo i hus med have.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0989

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Charlie var lidt forhutlet, da han kom ind, med sår og blod, men nu er han færdigbehandlet og mangler bare et hjem, som vil give ham fortsat omsorg, masser af mad, en sofa at slænge sig i og adgang til at kunne gøre nytte ude. Dejlig og lidt forsigtig dreng, som nok skal i et hjem uden børn.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0622

Degu: Degu

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Lars er en rigtig nysgerrig degu, som gerne vil følge med i hvad der sker. Han har en forventet levealder mellem 3 og 7 år. De holdes bedst i et terrarium med loft af trådnet, så tilstrækkelig ventilering sikres, og med 2-3 afskærmede sider, så visse områder er mere beskyttede, da de kan have tendens til at gnave sig igennem bløde materialer.

Fyns Internat

Ref: 16FH-4-0951

Hund: Malamute/Broholmer/Rottweiler/Labrador

Køn: Tæve

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Den lille familie, mor Nala og hendes to døtre Tulle og Naomi på godt 1 år, har boet i en lille familie med 3 mindre børn. De er blevet behandlet kærligt, men der var ikke overskud til, at de kunne blive. Derfor valgte familien at bede om hjælp til, at de 3 piger kan finde nye hjem. Mor Nala har vi fundet et super hjem til. Vi mangler blot et kærligt hjem med overskud til hver af pigerne. , De er det, man kalder supergode rundkørsler. Mor Nala er Alaskan Malamute og Broholmer. Faderen er Rottweiler og Labrador. Pigerne har en vægt på et par og tyve kg og bliver ikke meget større. De har ikke prøvet så forfærdelig meget i livet, men de er glade for børn, nysgerrige og kærlige i sindet. De har jo kun prøvet altid at være sammen med mor og søstre, så det bliver et stort skridt at skulle stå på egne ben. Men de er meget harmoniske og aldersmæssigt naturligvis i teenagetiden. Nyt hjem må påregne alene hjemme træning. Og have overskud til at tage dem med ud i livet og opleve verden lidt forfra. Og også gerne tid til hundetræning, det vil de helt klart elske. Nye hjem kunne med fordel have en ældre og rigtig god og social hund, som de kan læne sig op af. Aldersmæssigt min. 4 år eller ældre. De trænger til at blive stimuleret og få kvalitetstid på den gode måde. Naomi er den lidt mere forsigtige pige og kæletrolden. Tulle er den med gå-på modet og troen på, at hun kan selv.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0065

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Meget aktiv kat, der vil kunne holde flere tønder land fri for mus og rotteunger med den energi, hun udviser.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0661

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Jasmin har løbet rundt og forsøgt at klare sig en længere periode. Det er hun blevet noget tynd af. Nu er hun ved at være kommet til hægterne igen og i god trivsel, så vi synes hun skal ud i sit nye, blivende hjem og fortsætte den gode udvikling. Hun er en stille og rolig, sød og meget kælen mis, lidt forsigtig og afventende i starten, men bliver hurtigt opsøgende og tillidsfuld, når lige hun har set dig lidt an. Hun vil trives, måske som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0181

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Kalifa er kommet, fordi hendes ejer ikke er i stand til at tage hånd om hende mere. Hun er en stor, flot kat, der har boet i en familie og er vant til store børn, egen hund og andre katte og til at være både inde og ude mis. Hun vil trives med lignende forhold i sin nye familie, men mindre kan også gøre det. Bare hun også må komme ud på den lange bane. Det vil hun sikkert sætte pris på.

Brande Internat

Ref: 16BA-1-0634

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Janus Junior og Soffes ejer, kan desværre ikke tage sig af dem mere, fordi de skal flytte og de ikke kan komme med. De er vant til hinanden og vant til at bo inde med adgang til et stort bur som base og mulighed for at komme udenfor i en stor løbegård/ voliere, når der er vejr til det. De er begge fine og vant til mennesker. Janus er meget nysgerrig og meget legesyg mens Soffe, som er den voksne er mere rolig og bedre kan lide det stille og rolige, kærlige samvær. De er blevet steriliseret og vil gerne bo sammen fremover også..

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0464

Hund: Karelsk bjørnehund-blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Dejlige Liam blev desværre for stor en mundfuld for tidligere ejer, så nu søger han et nyt hjem. Han er en glad krudtugle, som er ret lydig og elsker at arbejde sammen med sin ejer. Så det vil være en god idé at gå til træning med ham., Liam har det fint med de fleste hunde, men kan godt brumme lidt overfor nogle hanhunde. Han har ikke boet med børn, men har det fint med de større af slagsen. Liam kan være alene hjemme en arbejdsdag, men vil helst nøjes med et par timer. Han er en venlig og glad hund, og han har det med at blive lidt ivrig og livlig. Når det sker, gør han en del, så af den grund synes vi ikke, at han skal bo i lejlighed. Liam skal ikke bo en storfamilie, hvor der er meget gang i den - for så bliver han nemlig lidt stresset. Han har brug for en erfaren ejer, og helst en, som har erfaring med karelske bjørnehunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Vi søger plejefamilier til missemødre med killinger i en periode indtil ungerne er store og gamle nok til at undvære deres mor og hinanden. Har du tid , lyst og overskud de næste 4-8 uger? Så ring til os, så kan vi fortælle mere om, hvad opgaven består i og hvad den indebærer.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Viggo er kommet som den ene af en lille gruppe, som deres ejer ikke var i stand til at passe godt på mere. Han er rigtig kælen og vil meget gerne snakkes med, når han lige er faldet til og har overvundet sin usikkerhed. Han har brug for et kærligt, roligt hjem, hvor han må være indekat i starten og hvor man har roen og tålmodigheden til at lade ham blive tryg og falde til i sit eget tempo.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Theodor ligner en lille los med hårspidser på det yderste af ørerne., Sød fyr., Er klar til udflytning først i august.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0204

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

HANKATTEN BENT. Stor og pragtfuld hankat på vej ud af sine teenageår. Umanerlig sød og kærlig knægt, glad for mad og livet. Livet indtages gerne i en vertikal position, mens man følger med i, hvad der sker omkring en. Bent er en kælen rad, der gerne forsøger at vælte en, mens man bliver nusset. Bent skal til et hus, gerne med lidt større børn og selvklart en have. Bent er kastreret, øretatoveret og vaccineret første gang.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0689

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

To missemødre som hjælpes med at tage sig af deres fælles killinger. Vi søger plejefamilier til missemødre med killinger i en periode indtil ungerne er store og gamle nok til at undvære deres mor og hinanden. Har du tid, lyst og overskud de næste 4-8 uger? Så ring til os, så kan vi fortælle mere om, hvad opgaven består i og hvad den indebærer.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0477

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Pjuske er den ene af to som er kommet, fordi ejeren ikke er der til at tage sig af dem mere. Pjuske er en sød og nysgerrig, imødekommende og meget kælen mis, som vil trives i de fleste hjem: Nok gerne som både inde- og udemis.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0658

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Hassel kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han vil blive håndteret af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han vil elske at komme ud til et hjem, hvor der var andre pigemarsvin, som han kunne gå i et bur ved siden af og senere blive sammenført med. Han er kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0700

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Charly er en dejlig kat, som gerne bruger en masse tid på at undersøge hele fællesarealet. Han er nysgerrig og legesyg, og en omgang leg med drillepinde er altid en sikker vinder. Han skal helst til et hjem, hvor der ingen andre katte er.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 6 måneder.

Banjo´s ejer er desværre ikke mere.Han er en fin, sød og meget kælen kat, der elsker at klatre. Han vil gerne nusses om og er vant til at være i centrum. Han vil trives i de fleste hjem helst som både inde- og udemis

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0930

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige, rolige Elise søge et roligt hjem, hvor evt. børn er over 15 år og hvor der ikke er andre dyr. Hun er en forsigtig pige, som elsker at nusse og putte. Vi mener at hun kan være indekat, dog eeeelsker hun at side i vinduet, så et hjem med altan eller volieré vil hun helt sikkert være glad ved.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0487

Kanin: Fransk Vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ninka er kommet til os sammen med Ninus, da ejer desværre ikke magtede dem mere. Vi kan nemt mærke at de har været meget elsket i det tidligere hjem, da de er meget tillidsfulde, kælne og nysgerrige. De har begge boet med kat og det var ikke et problem. De har været vant til at bo i lejlighed, som frikaniner. Men trives godt med at være udekaniner nu. De to har altid været sammen og sådan skal det også fortsætte, men de skal ikke ud til andre kaniner. Da de er en stor kaninrace, bryder de sig ikke om at blive løftet på. Så dette skal kun være i situationer, hvor der ikke kan undgås. Ninka har det med at fælde hele tiden, så ny ejer skal være klar med at børste dagligt. De to fyre kræver meget plads og det skal derfor helst være i en stor løbegård, voliere eller lignende. Han er kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0442

Hund: Lab, schæfer blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Snack er en skøn hund, som ejer desværre ikke kunne have længere på grund af sygdom. Vi ved ikke så meget om ham, men her hos os, har vi set en fantastisk dejlig og omgængelig hund. , Han har det fint med de fleste andre hunde (især tæver), er energisk og elsker at træne lydighed. Han har brug for en erfaren ejer, som vil aktivere ham og som har MEGET højt hegn om have. For Snack har nemlig en fritidsinteresse, som hedder hegns-hopperi! Her har han forceret trådhegn på 180 cm uden problemer..., Snack elsker at lege med andre hunde, er rolig i sin boks og har aldrig bidt noget i stykker her i huset. Vi ved dog ikke, om han har prøvet at være alene hjemme, men vi gætter på, at han ikke er så rutineret i den disciplin. Derfor skal hans nye ejer have mulighed for at træne det over længere tid. Han kan bo med børn over 12 år, som er vant til hunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0940

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Tøsen er en skøn missepige på ca. 3 år. Hun elsker at komme ud at holde øje med sine omgivelser, når hun har sikret sig, alt er ok, er det tid til at ligge i sofaen eller på sin yndlingsplads og blive nusset. Hun er en selvstændig, men også selskabelig pige, som nemt vil falde til i et hvert hjem, dog må der ikke være hund, så siger hun fra. Tøsen er ligesom alle vores andre katte neutraliseret, vaccineret, øremærket og loppe-/ormebehandlet. Hun koster kr. 995.-

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0293

Kanin: Angora

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Anton er en angorakanin, hvor pelsen er en tæt og lang uld, som kræver en del vedligeholdelse, både ved frisering og klip. , Anton er et hittedyr, som er fundet løbende på en vej i Øster Brønderslev. Ingen i nærområdet savnede ham. , Anton er en sød, tam kanin. Han synes ikke, det er sjovt at blive løftet, men falder hurtigt til ro, når han ved, han er i sikkerhed i dine arme.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0920

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Sambia var meget tynd, da hun kom ind. Hun spiser fint og er ved godt mod, men nyt hjem må give hende adgang til næringsrigt foder i rigelige mængder, og så skal hun nok komme op i kampvægt igen. Hun er en sød mis, der gerne vil kæles med. Og hjemmet skal være med mulighed for at komme og gå.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0823

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Marius er kommet som moderløs efter at være kommet til et supermarked, hvorfra han er blevet hjulpet videre til Brande Internat. Han er en lille sød og forsigtig mis, men er rigtig kælen og vil meget gerne snakkes med. Han vil nok bedst egne sig i et stille, kærligt hjem, hvor der er god tid til ham, og der ikke sker for meget uventet, nok gerne som indekat.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0785

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 6 måneder.

Maiken er noget af sødeste og blideste og en meget tillidsfuld kat, og hun elsker at blive kælet med. Hun snakker rigtig meget på den hyggelige måde, og specielt når hun gerne vil have opmærksomhed, hvilket er nærmest hele tiden, alt hvad hun kan få.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0613

Kat: Perser bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Hvide var tilløber i Nordsjælland, hvor hun havde holdt til i flere måneder. Ingen har savnet hende, så nu vil hun rigtig gerne finde et nyt hjem. Hun er rigtig sød, rolig og kælen. Det har desværre vist sig, at hun ikke fungerer særlig godt med andre katte. Ny ejer skal regne med pleje af pels og øjne. Hun skal til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0651

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Røde er kommet til os, da ejer desværre ikke kunne passe ham mere. Han er en rigtig aktiv sød fyr, der er meget interesseret i, hvad du laver. Han vil elske at finde et hjem med en neutraliseret hunkanin, da han elsker dameselskab. Ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse. Han er kastreret d. 20/6.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-5-0112

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Her er et par søde piger, som vil elske at komme ud sammen., Måske på landet, hvor de vil hjælpe dig med at holde musene fra døren.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1007

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Søde Sandy er nu klar til at finde sig et godt hjem., Hun har været i pleje med sin mor og søskende, og er derfor vant til livet i en almindelig familie., Hun er lidt forsigtig til at starte med, men når hun først er tryg er hun lige præcis som en killing skal være, rigtig fræk!, Sandy vil rigtig gerne ud sammen med sin bror Sunny, og de skal til hus og have.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0543

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år og 6 måneder.

Papaya er en dejlig, venlig og rar kat, hvis ejer desværre skal flytte til et sted, hvor det ikke er godt for hende. Hun er vant til at færdes inde og ude, som hun har mest lyst og behov for. Hun er en selvstændig, moden kat, som er god til at begå sig og underholde sig selv, men som også holder af sofahygge - og selv kommer, når der er tid til det. Hun er en rigtig god jæger. Hun vil trives i de fleste hjem, hvor hun må være både inde og ude og agere både hygge kat og husets jæger/ hjælper i at minimere gnaverbestanden..:)

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0851

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Fiona kom sammen med bl.a. Nemo og sine andre søskende efter, at de var blevet sat af på en rasteplads. Fiona er en sød og mild, ganske stille og rolig killing, der kan lide bare at sidde og kigge, men også gerne at kæle og lege. Hun vil måske trives som indekat og gerne sammen med en sød makker.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0675

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Lille Oberst Hakkel kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han vil blive håndteret af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han vil elske at komme ud til et hjem, hvor der var andre pige marsvin, som han kunne gå i et bur ved siden af og senere blive sammenført med. Han er kastreret d. 22/6.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0993

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Luca kommer fra den store sag med 13 marsvin, der blev dumpet i en skov. Han er meget nysgerrig og med tiden vil han blive en god ven. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han vil blive håndteret af børn. Han søger et hjem der er vant til at håndtere marsvin og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han vil elske at komme ud til et hjem, hvor der er andre hun-marsvin, som han kunne gå i et bur ved siden af og senere blive sammenført med. Han er kastreret og kan IKKE med han-marsvin.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0542

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 6 måneder.

Leif er kommet efter at have holdt til i et område i lang tid, hvor ingen ville kendes ved ham. Han er en sød og kælen, nysgerrig og tillidsfuld fyr. En god mussefanger, der har mødt hund uden problemer. En rolig eventyrer med et robust sind, som vil trives som ude/indekat i de fleste hjem med god katteforståelse og udenomsfaciliteter.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0099

Kat: Langhårsblanding

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

LANGHÅRSKILLINGEN DINA. Denne superskønne mispige hedder Dina. Hun er søster til Didrik og Danny, som også ses her på siden. Dina er lidt sin egen, for hun har egentlig ikke særlig meget interesse i sine brødre eller deres vilde lege. Til gengæld er hun meget social og opsøgende i forhold til mennesker. Hun ved ikke noget bedre end at hænge på skødet og kæle. Dina er opvokset med sin mor og sine søskende hos en plejefamilie, hvor der var både kat og hund, så det er hun vant til. Der har også af og til været et barn på 4 år, som Dina selv opsøgte for samvær. Hun er semilanghåret og skal derfor have en omgang af børsten i ny og næ, selvom hun er dygtig til at holde sin pels fin. Smukke Dina er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Hun skal kun til hus og have. Pragtfuld mispige.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0439

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ønsker du et fascinerende håndtam hobbydyr? Hr. Skæg er en nysgerrig, håndtam Skægagame som er fundet i en busk i en have. Ingen i området kendte til ham, og han er nu endt på internatet, for at få sig en ny familie. , Han er klog, og super fluefanger hvis de kommer for tæt på ham ;-)

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0248

Kat: Huskat sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Rosa er en super kælen kat, som lige skal se nye folk an, men når hun så kender en lidt, er hun super kælen., Hun kom her til fordi tidligere ejer ikke længere havde mulighed for at have hende. , Rosa har hos tidligere ejer været indekat, og er ikke vant til andre dyr. Hun er klar til en ny familie fra den 17/7., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0791

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Tiger er en rigtig vildbasse, som elsker at lege. Han skal lige se folk lidt an, før han gider at kæle, men ellers er han en killing, som er meget initiativrig. , Han har været i pleje sammen med sin mor og 3 andre søskende og her har han været vant til børn, nye ting og høje lyde. , Tiger skal bo i hus med have og gerne sammen med en af sine søskende.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0662

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Kips er kommet til os fra en sag, med alt for mange marsvin. Hun har været i pleje, da hun var drægtig, men hun fødte desværre alt for svage unger. Nu er hun så klar til at finde et nyt hjem og gerne med et andet marsvin. Hun går pt. ved siden af Hassel, og det vil også være muligt at have dem som et par, hvis man vil have to. Hun kan godt bo i et hjem med børn, men skal ikke håndteres af dem, da hun er ret nervøs.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0132

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

HANKATTEN TROLLE. Trolle har nok ikke haft det nemmeste liv. Han er blevet fjernet fra et hjem der var frakendt retten til at have dyr og har i forbindelse med papirgangene der følger med sådan noget, tilbragt en rum tid hos os. Ved ankomsten hos os var han sky og uinteresseret i menneskekontakt, men det er han ikke længere. Nu er han moderat social, vil gerne nusses og søger os selv. Krammekat bliver han aldrig og han bryder sig heller ikke om at blevet båret på. Lege vil han gerne og den legetøjstunnel han har må stå model til en del. Han har boet sammen med Trille (se andet sted på siden) i tidligere hjem og rejser gerne herfra sammen med hende skal vi hilse fra ham og sige. Børn er ikke Trolles kop the, så et hjem uden foretrækkes til ham. Da han synes rigtig godt om udeliv skal dette også kunne lade sig gøre i hans nye hjem. Trolle er færdigvaccineret, øretatoveret og kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Vi søger plejefamilie: Har du tid, lyst og overskud, - vil du give dig og dine nærmeste nogle fantastiske oplevelser iblandet bekymringer - men altid med en hotline til os. Så har vi og bl.a. denne lille familie brug for hjælp i en periode indtil de kan undvære hinanden. Ring, hvis det måpske er noget for dig/ jer 97187123

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0334

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Rene blev efterladt i en lejlighed, og vi ved derfor desværre meget lidt om ham., Han er en energisk skægagame som spiser både sit grønt og foderdyr fint. Han er håndterbar. , Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0664

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Snubbi er virkelig en kælepot. Det bedste, han ved, er, hvis han kan få en eller anden overtalt til at sætte sig på gulvet hos ham, så han kan tage sig en lur på skødet....og man skal have god tid!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0456

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 6 måneder.

Laban kommer som den ene af en større gruppe, fra en katteglad kvinde, som desværre ikke kan tage hånd om sine dyr mere. Labs er en moden super sød og kælen fyr, hvis man er rolig i sit samvær med ham. han er også en selvstændig og nysgerrig fyr, der nmåske gerne vil har lov til at komme ud og agere musefanger også

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0464

Kanin: Løvedhovedblanding

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Reserveret! Lille Sambo leder efter et blivende hjem, som har tiden til at aktivere og håndtere ham dagligt. Han kan være lidt sprælsk, når man løfter ham, men falder hurtigt til ro. Han elsker at komme på græs og hygger sig ofte i sin hule.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0201

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

HANKATTEN BASTIAN. Smuk, som den fløjssortbrune nat, og lige så dejlig at skue. Sød, blid og kærlig og meget kælen. Bastian er, som mange andre, glad for mad og gerne lidt af det hele. Bastian har en meget tilbagelænet holdning til livet og vil ganske givet trives i alle familier. Bastian holder meget af mennesker, men om han også kan lide andre katte, må fremtiden vise. Bastian skal til hus og have og er kastreret, øretatoveret og vaccineret første gang. Kom og mød smuksakken.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0582

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 6 måneder.

Duchess er en robust dame, som ved hvad hun vil. Hun vil til et hjem uden andre katte og hvor hun kan komme udenfor og gå på opdagelse. Hun skal til et hjem hvor der er en stille og rolig hverdag, hvor hun kan tuller rundt, tage en lur i sofaen og blive nusset for. En smuk kat, som lige skal se sin nye ejer an.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0379

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Så er tiden måske ved at være over os. Vi har i hvert fald søde missemor her med killinger, som vi gerne vil have ud i en dejlig plejefamilie i en periode indtil killingerne er store og gamle nok. Derfor: Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke,- sikkert iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så ring til os, så vi kan fortælle om det og evt. lave en aftale.. Ring også gerne, selvom vi har dit nummer i forvejen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Safinas ejer er formodentligt flyttet fra hende. Hun er en sød og mild, fin mis, der er lidt forsigtig i nye sammenhænge og som er blevet lidt tynd af at prøve på at klare sig selv derude. Måske har hun været indekat tidligere? Hun vil trives i et venligt og kærligt, roligt hjem måske som indekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0595

Andet dyr: Guløret terrapin

Køn: Han

Alder: 3 år.

Padden er indleveret da familien havde mistet interessen for ham. Han bor nu sammen med vores to andre skildpadder hvor de hygger sig.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0670

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

En rigtig jæger - det er lige, hvad Mumrik er. Han gør sit til at få fluerne væk fra katteburene. Han er en meget smuk kat, som gerne vil snakkes og kæles med. Hos sin nye familie, skal han have muligheden for både at begå sig inde og ude. Han skal desuden gerne til en familie uden andre katte.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0768

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Linda p. er mor til 2 killinger, som nu er klar til at flytte fra hende. Hun er en sød og mild kat, som er præget af at have passet godt på hendes killinger. Hun er til den slanke side lige nu, men et godt killingefoder vil hurtigt gøre underværker. Her på stedet er hun ikke god til de andre voksne katte. Det kan dog skyldes at hun stadig har sine killinger. Hun er vant til at komme ud, og skal fortsat have muligheden i det nye hjem.

Bornholms Internat

Ref: 16AH-1-0066

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

Molly er en herlig schæfer-dame., Altid glad og med på den værste., Hun har boet sammen med en hanhund., Molly lystrer de mest almindelige kommandoer., Hun har dog en dårlig side - og hvem har ikke det?, Hun kan nemlig finde på at gå i skraldespanden, når hun er alene hjemme., Molly skal ud til en familie, der ikke er førstegangs hundeejer og som har lyst til at træne og aktivere hende.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0501

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Tulle er en sød og smuk pige som er enorm selskabelig og vil være med i det hele når hun først lander i sit nye hjem. Hun opsøger kontakt, spinder og vil gerne kæles men hun bryder sig ikke om at blive rørt bagpå. Hun er ikke god til andre katte og skal ud i et hjem hvor hun kan få mulighed for at komme ud med tiden., Da hun kom ind her på internatet havde hun en skade på bagpartiet. Hun har nu været i røntgen og fået konstateret at alt ser fint ud. Tulle er rejseklar.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0775

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Tom var blevet smidt af ved en vuggestues legegård, i håb om at en af forældrene måske vil tage ham med hjem. Det er bare ikke lige sådan det fungerer og derfor kontaktede de 1812. Han kom til internatet og er blevet kasteret, så han kan finde et "for-evigt-hjem" hos en sød, steriliseret hunkanin. Han er meget sød, social og aktiv fyr, der bor udenfor.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-0530

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Ingolf er en dværgkanin på ca. 2 år med fut i poterne. Så hans nye hjem skal have masser plads, så han kan komme ud og løbe, grave og hoppe rundt. Selvom Ingolf er en aktiv lille fyr er han også meget social og vil gerne nusse. Han er kastreret. Ingolf skal ikke ud til andre kaniner.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0677

Hund: Labrador/Grosser schweizer sennen

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Zorba er en utrolig kærlig og godmodig hund. Han er indleveret, da han var for livlig for tidligere ejer. Han er, som alle andre unghunde, en legesyg og glad hund, som har en masse krudt, der skal bruges. Han kan de basale kommandoer, er renlig og er god til børn. Zorba kan være lidt forsigtig over for fremmede mennesker og steder. Dog bliver man hurtigt gode venner med ham, hvis man bruger rolige bevægelser og de rette godbidder. Zorba er desuden ikke glad for at være alene hjemme, men da han er så ung, er det intet problem at lære ham. Han er god med andre dyr og ville elske at komme til en familie med hund i forvejen.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0720

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Tyler (th.) blev fundet med 15 marsvin i en skov og hun var desværre drægtig ved ankomst. Hun har været ude i pleje og er nu tilbage med sin ene unge. De to skal ud sammen og man behøver ikke at have erfaring med marsvin. De er ikke meget sociale, men heller ikke helt bange. De skal ikke håndteres af børn, men kan godt bo hos dem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Alma er kommet sammen med sin mor og søskende. Hun har været i familiepleje, og nu er hun og hendes kattefamilie tilbage på internatet, klar til deres nye familier og hjem. Alma er en rigtig sød, mild og efter alderen rolig killing, men hun er også nysgerrig og kan rigtig godt lide at blive nusset. Hun vil trives i de fleste kærlige hjem, evt. som indekat, og måske gerne sammen med en anden sød killing?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0733

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Heidi er kommet sammen med sine killinger. Nu er kun og killingerne klar til at undvære hinanden til fordel for ny familie og hjem. Heidi er en rigtig kælemis, der gerne vil være, hvor det sker. Hun vil trives i de fleste hjem, gerne med adgang til at komme ud også.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0332

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Denise er en utrolig dejlig kat, som blev fundet i en transportkasse sammen med sin bror Dennis. , Denise er lidt reserveret til at starte med, men hun er faktisk ret kælen. Hun skal bare bruge noget tid på at finde tilliden til sine nye omgivelser og mennesker. , Hun skal bo i hus med have, men der skal gå et par måneder, inden Denise får lov til at komme udenfor, for hvis hun ikke føler sig tryg, så er der risiko for, at hun bliver forskrækket og smutter.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Basses oprindelige ejer boede på et lille værelse og det var ikke nok for Basse. Han har været indekat og har kun været ude i snor, men han er en livlig, aktiv og nysgerrig fyr, som har brug for mere udenomsplads og for at komme ud på eventyr også. Han er flot og har en meget genkendelig hale, som smyger sig langs ens hals og ryg.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0605

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Irene er kommet hertil da hendes ejer flyttede fra hende. Men nu er hun heldigvis kommet hertil internatet og nu er hun klar til et nyt hjem., Irene er rigtig sød, rar og kælen og hun trives godt når det hele foregår i et roligt tempo. , Andre katte er hun lidt ligeglad med men hvis hun selv skal bestemme, så vil hun helst bo som alene kat i sit nye hjem. , Hun skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0459

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Pussi er kommet, som den ene søde mis af flere, som har boet hos en meget katteglad og kærlig ejer, der desværre ikke kan passe sine katte mere. Derfor har hun brug for et nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0353

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Santos er en meget dejlig kælen og rolig kat. Han er en speciel kat, da hans øjne er utrolig flotte og hans hale kun er en lille stump! Han bruger meget tid på at være sammen med de andre katte i fællesarealet. En skøn kat, som vil elske at have muligheden for både at kunne gå indfor og udfor på oplevelser.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0187

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Luna er kommet, fordi hendes ejer ikke kan tage vare på hende mere. Hun er en sød og mild kat. Hun er lidt forsigtig i nye sammenhænge, og vil trives bedst i et kærligt, roligt hjem evt. som indekat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0145

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

HUNKATTEN FRESIA. Er det hensigtsmæssigt at tilbringe sit liv ved en skydebane? Næ, det er det vel egentlig ikke, når man er en kat, men det er faktisk, hvad Fresia har gjort i en periode. Heldigvis var der en rar mand, der fodrede lidt på den lidt sølle kat, og som, da der var gået nogen tid og ingen i området ville kendes ved hende, sørgede for, at hun kom til os. At hun ikke er savnet et sted er svært at forstå, for hun er en rigtig sød og imødekommende ungkat. Hun kan ikke, som i overhovedet IKKE, fordrage andre katte, så der må ikke være sådan nogen i hendes nye hjem. Hunde, tænker vi, hun også vil have det anstrengt med. Så har I ingen andre dyr og ønsker en kat, der synes, at mennesker er rigtig hyggelige at omgås, og som gerne vil kæles og nusses med, kunne Fresia da være et seriøst bud. Børn skal nok være over 10 år og ikke af den superlivlige slags, tænker vi. Fresia er til udeliv, så det skal kunne tilbydes. Dejligheden er færdigvaccineret, øretatoveret og steriliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0743

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Smukke Mivsen kom efter at være komme ud af det blå og holdt sig til nogle uger uden et ejerskab kunne findes. Hun er en smuk mis, sød og lidt forsigtig i nye omgivelser. Hun er meget glad for mad og for at blive nusset og forkælet. Hun vil trives i de fleste katteglade hjem, gerne med mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0816

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Beauty er en sød og kælen ungkat, som blev fundet herreløs i Kbh. , Hun er meget legesyg og kontaktsøgende. Andre katte fungerer hun fint med og hun elsker at ligge højt, så hun kan holde udkig og have overblik.

Fyns Internat

Ref: 16FH-4-0952

Hund: Malamute/Broholmer/Rottweiler/Labrador

Køn: Tæve

Alder: 11 måneder og 1 uge.


Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0821

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Kasper er en superdejlig, meget kælen og kontaktsøgende kat. Han elsker at putte på skødet. Han er også en meget aktiv ung mand og skal derfor ud til hus og have. Kasper er en ener i hans verden, og der er ikke plads til andre katte omkring ham. Så derfor ønsker Kasper sig et hjem, hvor han kan få kongestolen alene.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0374

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Katka er kommet igen, fordi hun og familiens anden kat ikke kunne blive enige. Katka er ellers en sød og venlig og opsøgende pige, når lige hun kender sine mennesker og rammer. Hun har været indekat til nu, men vil sikkert sætte pris på at blive både og. Hun vil foretrække et hjem, hvor hun må være alene om sine ejeres gunst.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0636

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Missefamilie fundet i en transportkasse på en rasteplads, søger plejefamilie for en periode.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0990

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Denne lille sorte hårbold er nu klar til at finde nyt hjem. Sorte er en meget nysgerrig, kælen dreng, og ny ejer kommer ikke til at kede sig med ham i huset. Han vil gerne være med i alt hvad der sker, og det foregår til tider på skulderen af et menneske., Da Sorte er langhåret skal ny ejer være indstillet på daglig pelspleje., Sorte skal ud til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0949

Hund: Dobermann

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Pga. skilsmisse søger Django sit nye hjem, og gerne et med erfaring i Dobermann. , Django er 9 måneder, og vi kan roligt sige uden at blinke, teenager med stort T. Hormonerne kører rundt i kroppen, og det betyder også, at hans nye hjem må kunne rumme den udfordring. Han skal i et hjem, som vil fortsætte den gode træning, og han elsker at træne! Han har gået på hvalpehold og fortsætterhold., Han er vokset op med børn, men han er også en stor og glad dreng, hvorfor han ikke sendes ud i hjem med børn under 12 år. , Han kører glad med i bilen og har behov for daglig stimulering og motion. , Han vil rigtig gerne lege og forstår måske ikke helt et nej fra artsfæller, medmindre det er en sprogsikker tæve, og det respekterer han til gengæld. Han er ikke selv klar over, at hans hvalpelicens er ved at udløbe. , Han er en dejlig dreng, som behøver et hjem, der vil noget fornuftigt med ham. , Og så kører han gerne med i bilen.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0890

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Sambo er sort, som natten, og smuk. Han trænger fortsat til omsorg og god mad, så vil han blive endnu smukkere. Kælepot, som vil sætte pris på et hjem, som har tid og overskud til ham, og hvor han både kan gøre nytte og sidde i vindueskarmen i solstriben

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0190

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN SILLE. Pragtfuld hunkat - et scoop for ethvert hjem, kærlig og imødekommende og meget opmærksom på sine omgivelser. Sille ser gerne lige sine mennesker an, før end hun overgiver sig. Sille er ikke umiddelbart nogen puttegris, men gad vide om ikke under de rette hjemlige forhold??? Sille er neutraliseret, øretatoveret og vaccineret første gang. Sille skal til hus og have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

HANKATTEN EDDY. Smuksakken Eddy er en sød og opmærksomhedssøgende mindre, men langbenet hanmis. Eddy skal (som alle andre katte) behandles med respekt, så får man en følgesvend for livet. Eddy kan godt sige fra, så ingen små børn til Eddy. Eddy ønsker sig i den grad til at komme ud til erfarne kattemennesker, som kan give ham masser af omsorg og opmærksomhed. Ingen af delene tror vi, at han har fået meget af i sit hidtidige liv. Vi tror, at såfremt Eddy tilbydes rum til livsudfoldelse, vil han blomstre og blive en rigtig supermis - han er allerede godt på vej. Han skal ud til et hjem, hvor man kan tilbyde ham udeliv. Eddy er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0796

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Clinton var meget mager og havde en betændt klo, da han kom ind til os. Han er en mild dreng og sætter pris på nus, men skal nok til et roligt hjem, for han har nok haft et hårdt liv til nu. Han trænger virkelig og er en dejlig charmebøf. Han er fundet udenfor, så han skal fortsat have mulighed for det i sit nye hjem.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0207

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her ser I søde, skønne Bamse, som man kun kan elske højt. Han er fundet på en forladt ejendom og er derfor indleveret her til internatet. Han er utrolig kælen og tillidsfuld, og han elsker at blive nusset og snakket til. Han vil også gerne sidde på skødet, når han altså ikke lige leger med sine søskende Kylling, Mulle, Møffe og Muffin. Bamse har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser, og han hilser dagligt på vores hunde uden problemer og andre katte. Han egner sig uden tvivl til en familie med søde børn. Han er kastreret og øremærket og skal kun til et hjem med adgang til en have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

HUNKATTEN ALMA. Efter 12 ugers tro killingetjeneste er også Alma klar til at komme videre i livet nu uden missebørn. Alma er vant til store børn og flere slags hunde. Der er aldrig problemer omkring Alma, hun kan nærmest omgås alt og alle. Hun gider nemlig ikke konflikter. Meeeeen, skulle hun blive udfordret væsentligt, så kan hun altså godt stikke en øretæve til for eksempel en fræk hund:-) Hun er en sød og kærlig missepige med ben i næsen. Hun er øretatoveret, steriliseret og færdigvaccineret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0849

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Nemo blev fundet efterladt på en rasteplads sammen med sine søskende. Nemo er sød og kælen, nysgerrig og legesyg og vil rigtig gerne undersøge det hele og skal følge med i alt. Han vil trives i de fleste familier, helst som både inde- og udemis, og gerne sammen med en sød, jævnbyrdig kat.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0793

Hund: Gadehund bl.

Køn: Han

Alder: 5 år og 2 måneder.

Nicki på ca. 5 år er oprindeligt thailandsk gadehund. Han kom til Danmark i august 2015 og herefter har han desværre haft to hjem siden. De to tidligere ejere i Danmark har haft personlige problemer, der har gjort, at de ikke kunne have ham. Så det var ikke pga. hans adfærd eller lign., Nicki er en sød og menneskevenlig hund som gerne vil ud og opleve noget. Han har masser af energi, så en ny ejer skal være klar på at gå en masse lange ture. Han er ikke så glad for nogle han hunde, men tæver går det rigtig godt med., Nicki kan være meget forsigtig og lidt stædig, så han skal hjem til nogle mennesker med hunde-erfaring. Han er renlig og kan godt være alene hjemme ca. 6-7 timer., NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0678

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Denne flotte herre kom hertil sammen med sin søster Mynte. Han er en rigtig ballademager, som har en masse krudt, som skal bruges. Han elsker at sidde oppe i ens arme, men at blive leget med er alligevel det bedste.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0679

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Mynte kom hertil sammen med sin bror Marten. Hun er en dejlig, bette pige, som bruger en del tid på at lege med Marten. Hun vil gerne snakkes og kæles for og elsker al leg! Hun er en rigtig skøn kat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0578

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Flotte og frække Stampe blev fundet i Korsør, hvor han havde hoppet rundt i en uges tid. Der er ingen, der har savnet ham, og derfor søger han nu nyt hjem. Han er en meget aktiv fyr, der kan hoppe højt og elsker at smide rundt med sine ting. Han er relativt renlig og vil gerne nusse en lille smule. Han søger et hjem med en anden neutraliseret hunkanin. Ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af kaniner. Han er udekanin og kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0819

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Buster kom og holdt sig vedholdende til hos en ældre dame gennem en periode. Han er en sød og kælen, stille og rolig fyr, som vil trives hos de fleste.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Bongo har holdt til i et sommerhusområde i en periode. Han er en sød og venlig meget snakkesalig fyr. Han er nysgerrig og har en god energi og vil trives bedst i en familie, hvor han må være både inde og ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0702

Hund: Ruhåret gravhund

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Rufus er en superlækker, lille gravhund, som mangler en ny familie. Han er sød og nem at gå med, han elsker, når vi kommer ind og vil nusse og hygge, og så vil han være helt perfekt til jagt.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0404

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Unge mor her, kom, lagde sig og fødte. Nu har vi brug for en plejefamilie til hende og hendes lille flok, så har du tid, lyst og overskud og vil du gerne gøre en forskel, ved at hjælpe os og dyrene og ønsker du at give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke (nok iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os) så ring til os på 97187123. Måske er netop denne lille familie rejst af, men der kan sagtens være kommet nye familier til i mellemtiden... p.s. ring også gerne, selvom I måske har lagt jeres kontaktoplysninger hos os i forvejen..:)

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0454

Hund: Dansk/Svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 8 år og 10 måneder.

Speedy skulle være alt for meget alene i sit gamle hjem, så nu søger han et nyt, hvor der er bedre tid til ham. Han er en virkelig dejlig og kærlig lille fyr, som er sprængfyldt af energi og godt humør. Derfor skal hans ejer være af samme støbning og holde af lange gåture og masser af motion. Speedy er rigtig meget han-hund, så derfor er han blevet kastreret, så han forhåbentlig kommer til at fungere lidt bedre med andre hanhunde. Han elsker tæver og har som yndlingshobby at tisse på alle fremspring over 10 centimeter, når man går tur med ham. Speedy har en stor stemme, så derfor skal han ikke bo i lejlighed. Han er ikke glad for at køre i bil, har mødt børn men ikke boet med dem, og så er han blevet lidt ked af at være alene hjemme., Speedy er meget selvstændig, så han har brug for en erfaren ejer, som forstår at aktivere ham godt. Han har tidligere boet sammen med en kat og kan nok lære det igen, hvis hans nye kat er vant til hunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0673

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Myse kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han skal derfor ikke ud til børn. Han søger et hjem der er vant til at håndtere marsvin og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han vil elske at komme ud til et hjem hvor der var andre hun-marsvin, som han kunne gå i et bur ved siden af og senere blive sammenført med. Han er kastreret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

HANKATTEN ROALD. Roald vil bringe glæde i mange hjem. Han er en voksen, selvbevidst herre. Roald kan sagtens agere yngre, end han er. Vi tror, at han indeholder meget spræl. Roald er madglad og gør sig gerne til for at få noget. Roald er vant til andre katte, bare man introducerer eventuelle nye misser med omtanke. Roald er en stor, robust dreng. Han skal så klart til hus og have, hvor han kan udfolde sine missedrømme. Lidt større børn ingen hindring. Roald er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0149

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

HUNKATTEN IDA. Denne meget smukke mispige hedder Ida. Hun er her, fordi hendes ejer blev alvorligt syg. Ida er ikke så gammel, men hun opfører sig meget modent. Det betyder ikke, at hun ikke er aktiv og legesyg, men det foregår på en "voksen" facon. Ida har ikke været vant til andre dyr i sit tidligere hjem, men her på stedet kan hun sagtens omgås de andre katte på en fredelig og ukompliceret facon. Ida er kælen og virkelig en dejlig kat. Der var ikke børn i hendes tidligere hjem, men vi mener ikke, at der er noget i vejen for det i nyt hjem, hvis bare evt. børn har forstand på at omgås dyr. Ida er steriliseret, øretatoveret og færdigvaccineret. Supersød mispige.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0200

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

HUNMISSEN TULLE. Tulle er ualmindelig sød og kælen og gerne lidt fremme i bussen. Tulle er meget gesvindt og letbenet og søger gerne vores selskab for gensidig hygge. Tulle har, så vidt vi har kunnet tyde, lidt problemer med andre katte, så ingen misser i hjemmet til Tulle. Ellers har Tulle en stærk karakter og vil nok kunne tåle lidt af hvert. Tulle skal til hus og have og er neutraliseret, øretatoveret og vaccineret første gang.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0433

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Dejlige Oddy blev fundet som herreløs i Nordsjælland. Han er en flot og utrolig kælen kat, som elsker at blive nusset. Han kravler helt ind til sine mennesker, når man bruger tid på at hygge med ham. Oddy kan godt være lidt ængstelig i nye omgivelser, og når han ikke kender folk. Men så snart han føler sig tryg, er han social og nysgerrig. Oddy er ikke så vild med andre katte, og der skal ikke være hunde i hans nye hjem. Børn over 15 år kan han bo med, men de mindre bliver nok lige en tand for aktive og støjende for denne fredselskende kattemand., Oddy skal bo i hus med have og skal bo hos mennesker, der har godt kendskab til katteadfærd.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0321

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Oakley er kommet fordi hendes ejer flytter og Oakley derfor ikke kan være både inde- og udemis, hviket hun gerne vil. Hun er en sød og venlig mis, som er vant til og glad for livet i en børnefamilie. Hun er legesyg og nusseglad og meget madglad, hvilket man godt kan fornemme på hendes livvidde:)Vi søger en familie, hvor hun med tiden må være både inde- og udekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0514

Hund: Labrador bl.

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Mason er kommet til os da ejer ikke magtede ham mere. Vi er derfor hans femte hjem og derfor er hans fortid præget af en meget tumult opvækst. Han er en hund med meget energi og samtidigt et stort drive også. Han skal ud til et hjem hvor han kan bruge både krop og hjerne. Ny ejer skal have hunde erfaring og skal bo i hus med indhegnet have. Han kan ikke bo med katte, men har det ok med andre hunde. Han er dog lidt voldsomme overfor dem, han har først lært at være sammen med andre hunde her.så det skal han nok komme godt efter. Han er stadig meget understimuleret, men det er noget der bliver arbejdet på. Han ødelægger ting når han er alene i sin boks, så ny ejer skal være opmærksom på at stimulere ham og finde positive løsninger på dette. Han kan godt finde på at nappe, når han bliver for ivrig. Ellers er han en fantastisk social ung dreng, som elsker alle mennesker. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0787

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Marlene er rigtig nysgerrig, men stadig en forsigtig og kælen pige, der følger med i, hvad der sker omkring hende. Hun skal også ud i et roligt hjem, gerne sammen med sin søster, da de har stor glæde af hinanden. Hun skal i hjem med mulighed for at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0140

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

HUNKATTEN KATRINE. Skønne, vidunderlige Katrine. Det er denne smukke mispige. Uha, hun var i en elendig forfatning, da hun kom til os med sine 3 killingedrenge. Alt for mager og udpint og fyldt med dumme husdyr. Nu er Katrine fuldstændig perfekt i stand. Og hun har været den sødeste missemor, man kan tænke sig. Katrine er ikke så gammel, så vi tror, at det er hendes første kuld killinger. Katrine har en fortid, som har gjort hende lidt på vagt, og derfor har hun lige brug for at se tingene lidt an. Men ork dog, når hun har lært sine mennesker at kende, er hun den kærligste mispige, som er rigtig glad, social og interesseret i samvær. Vi tror dog, at hun vil trives bedst i nyt hjem, hvis der ikke er hund eller små børn. Andre katte synes hun er okay, hvis de er venlige og rare, som hende selv. Smukke Katrine er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Hun er klar til at rejse til nyt hjem søndag d. 14/7-16 og skal kun til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0338

Hund: Dværgpinscher-blanding

Køn: Han

Alder: 6 år og 3 måneder.

Max mistede desværre sin ejer, så han vil gerne bestille en ny af slagsen. Max er evigglad, og har en masse dejlig energi, der kan arbejdes med. Han er meget racetypisk og vil gerne gå sine egne veje, når det passer ham, så han skal bruge en tålmodig ejer med stor hundeerfaring. Der er rigtig mange kilometer i denne lille hund, så han skal ikke bo hos ældre, gangbesværede mennesker. Der er også rigtig meget lyd i Max, så han skal bo i hus med have og ikke lejlighed eller rækkehus. Så bliver man bare uvenner med naboen., Han har det fint med tæver, men kan godt blive lidt fokuseret på deres bagdel, så de skal kunne sige fra., Max er en puttegøj med mennesker, og han elsker alle, han møder. Han går rigtig pænt i snor, er bange for høje, pludselige lyde og elsker at jagte katte. Vi tror ikke, at han er verdensmester i at være alene hjemme, så han får brug for et hjem, hvor det ikke bliver nødvendigt ret tit eller har god mulighed for at lære ham det. Vi kan mærke han bliver mere rolig i boks, når vi går frem - og han falder hurtigt til ro. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0491

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Ashton er fundet efterladt i en skov sammen med 15 andre marsvin. Han er rigtig lækker både indvendig og udvendig. Han kræver bare noget mere kærlighed!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0671

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Smukke Gråmis er en superkælen og nysgerrig kat. Han elsker at begå sig sammen med de andre katte, hvor der både er tid til at dase og tumle rundt.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0309

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Thyra blev fundet drægtig i Hedehusene. , Hun har nu født 4 killinger, som også er klar til nye hjem. Thyra er rolig, mild og en meget venlig kat. , Hun er noget forsigtig og har brug for lidt tilpasningstid. Hun er glad for at blive nusset, men skal lige lære sine mennesker at kende først., Hun er meget glad for kontakt, men ønsker ikke at blive båret rundt på., Hun er vant til børn og høje lyde og, Thyra vil gerne bo i hus med have.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Fræk, lille killing.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0405

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Missemor med killinger søger plejefamilie for en periode indtil killingerne er 12 uger og store nok til at kunne undvære hinanden og deres mor. Har du et værelse og tid og lyst, så ring, så fortæller vi gerne, hvad opgaven indebærer og vi kan evt. finde et tidspunkt, hvor du/I kan komme og hente den lille familie. Netop denne missemor må ikke have mulighed for at komme ud mens hun er i familiepleje med sine unger, derfor tænker vi at et roligt, voksent hjem, hvor man har kontrol med døre og vinduer er det bedste..

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Kunne du tænke at få en kattefamilie på sommerferie ?, Vi har fået indbragt to meget kælne ung-katte, der tilsammen har 6 killinger., Hvor killingerne hører til, ved vi ikke, da de bliver ammet af begge katte på kryds og tværs, i fuld fordragelighed., Tilbring sommeren med disse yndigheder og oplev den sjove killingetid., Internatet levere alt tilbehør, foder, grus og dyrlægeeftersyn., Hvis du syntes at dette, lige kunne være dig, så kontakt Internatet på tlf.: 5696 4061.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

HUNKATTEN REGITZE. Regitze er en rigtig hunmis med alt hvad dertil hører. Regitze har boet sammen med nogle store drengemisser, så man får både megen kærlighed men også et velment hvæs engang imellem. Der følger dog ikke andre repressalier med. Regitze er måske ikke til mindre børn; men gerne større. Hun skal bestemt til hus og have. Vi tror man vil få en glimrende mussefanger i Regitze. Regitze er øretatoveret, steriliseret og vaccineret 1. gang.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0176

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

HANKATTEN RAMSES. Ramses er en skøn ungmis, som formentlig vil passe til alle rolige hjem, bare han kan komme udenfor. Store rolige børn er ingen hindring. Ramses er meget imødekommende og en rigtig dejlig og kærlig dreng. Ramses vil godt kunne komme i et hjem med andre misser under forudsætning af at man sørger for en rolig introduktion til de(n) andre. Ramses er øretatoveret, kastreret og vaccineret 1. gang.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0769

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Pylle er blevet efterladt efter at ejeren er flyttet. Hun er en sød nysgerrig kat, der elsker nus og kæl. Hun er glad for mad og er en god musefanger. Hun vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0419

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Herkules er den ene af 2 kaniner, som er kommet fra et hjem, hvor de har boet frit inde i boligen. han er en fin, sød, rolig og rar fyr, som er vant til at være i hænder

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0656

Skildpadde: Guløret Terrapin

Køn: Han

Alder: 8 år og 1 måned.

Skildpadden Morten er en ældre herre på 8 år. Han svømmer nu rundt sammen med de andre skildpadder.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0631

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Vi søger plejefamilier til bl.a. grupper af moderløse killinger, hvor denne lille søde og noget betuttede fyr er den ene, som har brug for at komme ud og lære om alle livets facetter og få en masse gode oplevelser med mennesker i en periode.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0114

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

HUNKATTEN PJEVS. Pjevs har til sin frustration været holdt som indekat, og det har ikke huet Pjevsepigen og tidligere ejer har derfor bedt os om hjælp til at finde et nyt hjem til hende. Hun havde udviklet nogle uheldige vaner, som vi ikke har set skyggen af her på stedet. Hun har fået lov at komme ud her hos os i vores løbegård med græs og lidt kattespændende indretning og hun ELSKER det. Pjevs er simpelthen skabt til at være ude og inde. Vi oplever hende, som en kat der utrolig gerne vil mennesker, men som er lidt usikker. Selvom hun er usikker overvinder hun usikkerheden og opsøger os. Hun er inde i en fantastisk positiv udvikling. Pjevs bliver alletiders lille veninde, tænker vi, men ikke en krammekat og man skal respektere, når hun synes der har været selskabelighed nok og har brug for kvalitetstid i eget selskab. Hun er godt nok født i en pc tid, men hører ikke under kategorien bærbar - så hun er ikke sådan en man slæber rundt på. Hun har ikke prøvet så meget i sit liv, så et hjem uden alt for megen fest og farver vil være at foretrække. Legesyg har Pjevs også vist sig og være, og så har hun i løbet af nul komma fem fundet ud af at bruge kattelemmen. Hun er øretatoveret, steriliseret og færdigvaccineret.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0115

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Havnedrengen har ikke haft det lige let., Han blev indbragt af havnefogeden, da nogle mennesker gav ham mad, andre sparkede til ham, og nogle smed ham sågar i vandet., Alligevel er han den flinkeste kat, der elsker at slænge sig.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0580

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Kaisa holdt til i et villakvarter i en længere periode og fik killinger inden hun kom ud til os. , Kaisa er en meget fin, sød og kælen lille pige. Hun har mødt hund uden problemer. Missemor og killigerne søger en plejefamilie med tid, lyst og overskud til at gøre en forskel for os og dyrene. Det vil give en masse fantastiske øjeblikke både for dig/jer og misserne. Måske også nogle bekymringer og derfor er der altid en hotline til os. Ring gerne, hvis du ønsker at være plejefamilie og få mere information.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0657

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Trixie er en nysgerrig kat, som rigtig gerne vil ud og undersøge omgivelserne. Hun er en flot kat, som fungerer fint med de andre katte i fællesarealerne.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0124

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

HUNKATTEN CHILI. Her ser I Chili. Hun er en køn ung misling, der meget ønsker sig et nyt hjem med sine egne mennesker at hygge om. Hun er en super herlig og livlig lille tøs med masser af gåpåmod og appetit på livet. Hun er sjov, kærlig, tillidsfuld, meget legesyg og glad for omgangen med mennesker. Hun vil formentlig synes, at det ville være dejligt at lande i et hjem med søde børn og voksne der har kattetække og lyst til leg og samvær. Hun virker cool overfor det meste, men skal til et hjem uden andre dyr da hun trives bedst i eget gode selskab. Er I til grin, fest og farver er Chili absolut værd at aflægge en visit. Chili skal have mulighed for at komme ud og botanisere i en have. Hun er øretatoveret, steriliseret og færdigvaccineret.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0101

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Denne fine, lidt langhårede hunkat blev indleveret i en meget tynd tilstand., Hun er nu blevet neutraliseret m.m. og er ved at komme sig vægtmæssigt., Meget blid og flink kat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0304

Kat: Huskat grå stribet med hvid

Køn: Han

Alder: 1 år.

Zlatan er en superkælen kat, som nu er klar til at finde sit nye hjem, hvor der er nogen, som elsker at hyggeputte lige så meget, som han gør. , Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0443

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Monrad har vi kaldt fyren her, han er den ene af 3 marsvin som er blvet smidt af bilen ved en mark. Han er en sød og aktiv lille fyr, som sikkert vil trives bedst med lidt større børn.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Frida har været væk fra sin ejer en periode og er blevet en smule tynd og har fået en del skrammer af det. Imidlertid har hendes ejer fået en anden kat og mener derfor ikke, at hun kan have Frida igen. Nu er hun ved at være restitueret og er klar til sit nye hjem, som gerne skal være et hjem, hvor hun gerne må være inde men også lidt ude. Hun er lidt forsigtig, men vil meget gerne nusses og meget madglad. Hun vil egne sig bedst i et hjem med ro. Uden mindre børn, hos en familie, der har tid til hende.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0209

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her ser I Muffin, som er fundet på en forladt ejendom, og derfor er indleveret her til kattehjemmet. Muffin er meget kælen og tillidsfuld, rigtig nysgerrig, og der er fart over feltet, når hun leger med sine søskende Kylling, Bamse, Møffe og Mulle. Hun vil gerne sidde på skødet, når hun er træt, og hun ikke lige skal lege med alt muligt andet. Hun egner sig fint til et hjem med større børn. Hun hilser dagligt på vores hunde uden problemer og andre katte! Muffin skal kun til et hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0352

Hund: Labrador-berner sennen-blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Så ønsker Bassemanden sig et nyt hjem. Hans ejer blev desværre syg og kunne ikke magte ham længere., Men Basse er altså også en stor fyr, som godt kan tage pusten fra en med al sin livsglæde og sine 51 kilo! Basse er nemlig altid glad - både for mennesker og alle andre hunde; især tæver. , Vi ved ikke rigtig noget om hans baggrund, men han går rigtig pænt i snor og elsker at lege fjollet. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, så hans nye ejer skal kunne tilbyde ham et hjem, hvor det ikke er nødvendigt særligt ofte. Allerhelst vil Basse bo sammen med en sød, større tæve, som gider at lege og hygge med ham. Eventuelle børn i familien bør være over 12 år, for han er altså en lidt stor og voldsom dreng., Basse skal bo i hus med have, og hans nye ejer skal holde af at træne med ham og give ham gode gåture. Han kan være lidt stædig og have selektiv hørelse, så en god portion overbærenhed og tålmodighed er også en kvalitet, Basse sætter pris på. Kan ikke bo med kat. Han er kastreret., NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0517

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Smukke Humle rendte rundt med en kæmpe byld på bagdelen, som gjorde rigtig ondt. Den er nu helet og tilbage er blot et blåt mærke og et stykke med bar hud. Humle er en meget legesyg og kælen kat. Han fungerer slet ikke med andre katte, og vi mener, at det vil være en stor fordel for Humle, at han kommer ud i et hjem, hvor der ikke er særlig mange katte i området. Han glæder sig til at komme ud igen og rulle i det friske forårs-græs.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0574

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Bambi er en sød og rar mis. Hun er en stille og rolig pige. Hun er lidt forsigtig og tilbageholdende. Bambi trænger til et kærligt, roligt og trygt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0666

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 10 måneder.

Skønne Milla søger en familie med en stille og rolig hverdag. En hverdag uden børn under 12 år og andre dyr. Milla er en superskøn hund, som elsker at sidde på skødet af en og give en masse mysser. Hendes nye ejer skal have god tålmodighed, da hun skal se fremmede mennesker an. Vinder man Millas tillid, får man en ven for livet. Milla kan sine basale kommandoer, er renlig og vant til at være alene hjemme.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0805

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Thilde blev påkørt af en bil, men slap heldigvis uskadt. Hun er en skøn og mild pige, som ikke går af vejen for at lege vildt med vores andre killinger. Hun elsker at klatre og skal have mulighed for at komme ud og udforske verden i sit nye hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN ANDY. Denne vidunderligt smukke hankilling hedder Andy, og han er temmelig stor af sin alder. Han var én ud af et kuld på 3, som blev fundet efterladt. Begge Andys søstre er videre i livet, men Andy leder stadig efter sit eget nye hjem. Den lille gut har meget krudt i rumpetten, der er liv og glade dage, hvor Andy er. Han elsker at lege med de andre katte her på internatet, og han går ikke af vejen for at lege med selv de store katte, og gerne lidt vildt på ægte drengefacon. I virkeligheden er Andy lidt af en kylling, dét har vi nemlig gennemskuet. Men han synes det er fint, hvis han kan give indtryk af, at være en rigtig lille bandit. Andy er supersød, og trænger i den grad til sit helt eget hjem, gerne med andre dyr. Små børn er han usikker overfor, så evt. børn skal være fortrolige med katte og deres adfærd. Andy er kastreret, øremærket og vaccineret 1.gang. Han skal kun til hus og have. Flot fyr.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Chaplin er en utrolig flot kat, som elsker alt nus - især bag ørene! Han skal til en familie, hvor han har muligheden for at gå på opdagelse udenfor, men samtidig have muligheden for at komme ind og blive nusset om. Man skal være obs. på, at Chaplin kræver en del pelspleje. En sød og skøn kat!

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1006

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Så er denne lækre dreng klar til at finde sig et hjem, Sunny har været ude i en plejefamilie sammen med sin mor, og søskende. Han er derfor vant til livet i en almindelig familie., Han er lidt forsigtig til at starte med, men når han føler sig tryg, så er der masser af fart på den lille bandit., Han vil meget gerne ud sammen med sin søster Sandy og han vil også gerne bede om et hjem med hus og have

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0723

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 2 uger.

Tate (tv.) blev født af sin mor Tyler, der blev fundet i en skov. Hun har været ude i pleje og er nu tilbage med sin mor. De to skal ud sammen og man behøver ikke at have erfaring med marsvin. De er ikke meget sociale, men heller ikke helt bange. De skal ikke håndteres af børn, men kan godt bo hos dem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0154

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

KILLINGERNE LIS & PER. Disse 2 skønne miskillinger er søskende og hedder Lis og Per (bagerst på foto). De blev fundet i et drivhus hos en ældre borger! Så de var naturligvis lidt skræmte, da de kom til vores internat. Men Lis og Per har været i familipleje, hvor man har gjort meget ud af at skabe tillid. Og de har gjort store fremskridt. Lis har dog stadig den egenskab, at hun liiiiige skal se tingene an, inden hun skal nyde noget. Lille Per er som de fleste andre hankillinger mere fremme i skoene. Der er fuld fart over feltet hos disse 2, der bliver brugt mange kræfter og energi på at lege. De udviser begge allerede tegn på at blive dygtige jægere. Lis og Per skal ud til nyt hjem sammen, og man skal have forståelse for, at især Lis skal bruge lidt tid på at falde til i forhold til nye mennesker og omgivelser. Begge er neutraliseret, øretatoveret og færdigvaccineret. De skal kun til hus og have. Evt. børn + 12 år.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0109

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

HUNKATTEN LIZETTE. For hulen da, hvor er denne lille elegante dame med mandeløjnene dog kærlig. Der er tale om en sand kærlighedsbombe på 4 ben som I her ser. Har Lizette først godkendt én, er der INGEN ende på hendes hengivenhed og tillid. Hun søger et hjem, der vil sætte pris på hendes kærlige væsen og hvor hun kan få lov at blive en del af familien - og er vi sikker på endda et højt værdsat et af slagsen. Lige så kærlig hun er overfor mennesker lige så lidt pris sætter hun på andre katte. Hun magter dem simpelthen ikke og bliver en lille løvinde hvis nogen formaster sig til at nærme sig donnaen. Hjemmet der søges til Lizette er gerne et voksent hjem uden andre dyr og er der børn, skal de være kattevante og over 12 år tænker vi. Frisk luft og græs under poterne skal man kunne tilbyde for at komme i betragtning til skønne, skønne Lizette. Kom og besøg hende og se om der er kemi. Hun er øretatoveret, færdig vaccineret og steriliseret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år.

HANKATTEN HARRIES. Der er 2 ting i livet Harries sætter rigtig meget pris på: Mad og mennesker, nævnt i tilfældig rækkefølge. Nå, ja og så selvfølgelig en masse nus og kæl fra disse mennesker. Harries er katten, der som den naturligste ting arrangerer sin "lille fikse" krop på en sådan måde, når vi holder personalemøde, at mindst en ansat kan nusse på ham - og gerne flere. Han er bare supersocial. I forhold til andre dyr er der noget alfahan over ham. De kan bare smutte og ellers hjælper han dem gerne på vej. Harries vil passe ind i mange hjem vurderer vi, både hos modne voksne mennesker og i familier med børn fra 8 år og opefter. Harries skal nok blende ind. Haveliv skal denne rare bamse have mulighed for. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1005

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Smukke Sunshine mangler lidt ekstra solskin i sit liv., Hun har fået 3 killinger, har været i pleje og er nu tilbage på internatet for at finde sin nye ejer., Hun er en sød, mild og blid kat, hun sætter pris på at tingene ikke går for stærkt, og at der er ro. , Sunshine er kælen og nysgerrig når hun først er faldet til, og har lært sine mennesker at kende.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 6 måneder.

Lukas har været væk hjemmefra i e nlængere periode. Vi har fundet ejeren, men denne er ikke mere i stand til at tage sig af Lukas. Derfor søger vi et nyt hjem til ham . Han er en meget venlig og sød kat. der godt kan lide at blive nusset og kælet med og meget nysgerrig. han vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Bellis er blevet fundet på en Parkeringsplads, så måske har den været med på en køretur? Imidlertid er der ikke nogen som savner den, så derfor søger vi nyt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 16SH-1-0339

Hund: cocker/fransk bulldog/beagle

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Viggo er en stor hvalp på 9mdr., som leder efter en ny familie. Han er meget glad for alle, og gør alt hvad han kan for at gøre sig mest til, så han kan blive kløet på maven., Han er en meget energisk hund, som meget gerne vil med en tur i skoven, hvor han kan gå løs., Han er chippet og vaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0542

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Pipsen er en dejlig livlig kat, som hos sin nye familie skal have muligheden for at både være inde og udenfor. Hun elsker at bruge en masse energi, men en lur i sofaen, hvor hun bliver nusset, er noget af det bedste hun ved.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0148

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

HANKATTEN TARZAN. Se, denne lækre misdreng hedder Tarzan, men vi må jo nok erkende, at han hellere skulle have heddet Langsom. For Tarzan har det bestemt ikke med at svinge sig nogen steder. Tværtimod, så er han en rigtig livsnyder og har et ualmindeligt tilbagelænet sind og temperament. Vi har endnu ikke oplevet noget, som kan få Tarzan op i tempo, hverken fysisk eller mentalt. Han dribler stille og roligt rundt blandt alle de andre katte her og er på ingen måde konfliktsøgende. Til gengæld er han social og opsøger os gerne for lidt klap og kæl. Han er glad for at komme en tur i haven, så han skal kun til hus og have. Der må gerne være andre dyr i Tarzans hjem, også gerne børn med forstand på katte. Tarzan er kastreret, øremærket og færdigvaccineret. Virkelig en perle af en misknægt.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0997

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde smukke Tudemarie blev fundet herreløs, og det var hun rigtig ked af., Derfor søger hun nu en ny ejer, der har en masse tid til at nusse og snakke. Tudemarie taler nemlig rigtig meget. Hun er meget kontaktsøgende, og foretrækker at have sine mennesker helt for sig selv, hun skal derfor til et hjem uden andre dyr., Tudemarie vil også gerne bede om en have hun kan komme ud i.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0573

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Malou er blevet efterladt på ejendommen, da ejeren flyttede. Hun er en sød og kælen mis, har et dejligt roligt sind, og er meget nysgerrig. Hun vil trives i et hjem med gode muligheder for udeliv også.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0763

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Søde Komet blev fundet i et kolonihaveområde, hvor ingen kendte til ham. Han er en rigtig lækker fyr, der godt kan lide nus. Hankatte fungerer han slet ikke med, så det vil være en fordel, at han ikke skal ud og bo et sted, hvor der er mange af dem i nabolaget. Komet har et gammelt brud på venstre forpote, som er vokset skævt sammen. Han har været hos dyrlægen, som vurderede, at det ikke er noget, han vil komme til at lide under. Men selvfølgelig er det vigtigt, at ny ejer er opmærksom på det. Han skal ud og bo i hus med have, uden andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0660

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde forsigtige Mimse kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han skal derfor ikke ud til et hjem hvor han skal håndteres af børn. Han søger et hjem der er vant til at håndtere marsvin og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han vil elske at komme ud til et hjem hvor der var andre pige marsvin, som han kunne gå i et bur ved siden af og senere blive sammenført med. Han er kastreret d. 20/6.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0461

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Lille Pussy er den ene af en gruppe søde katte, hvis meget katteglade og kærlige ejer desværre ikke kan passe mere. Lille Pussy er en sød, lidt forsigtig mis der rigtig gerne vil kæle når hun føler sig tryg. Hun vil trives godt i et roligt, kærligt hjem og er vant til andre søde katte

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0313

Kat: Huskat blå/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Reserveret, Amadeus er kommet retur til os, da han desværre ikke passede sammen med den kat, han skulle flytte sammen med. Han søger derfor igen efter en ny familie, som kan klare en supersød og kælen kat, der elsker at være midtpunkt., Amadeus er næsten døv, men fungerer heldigvis fint som indekat., Han er øretatoveret, vaccineret og kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0653

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Kim er indleveret sammen med katten Michelle. Kim og Michelle er meget trygge ved hinandens selskab, derfor søger vi en familie, hvor begge katte kan flytte ind. Kim vil rigtig gerne se sine mennesker an, inden han springer dem i armene. Han er en flot kat med de smukkeste øjne, som er forskelligfarvede.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0660

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Nemo er hjulpet her til efter at have holdt til i en periode i et område. Det var han blevet noget tynd af og havde fået sig lidt skrammer. Det tager jo lidt tid at blive hel og godt i stand igen, men nu synes vi, at han er ved at være klar til sin nye familie. Han vil trives hos de fleste hjem, hvor han må være både inde og ude.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0093

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 5 måneder.

HUNKATTEN FENJA. Man har dårligt smækket måsen i sædet når man besøger Fenja i hendes bur, svup ja så sidder damen på skødet af én. Hun er bare super tillidsfuld, cool og kær og virker som en helt igennem ukompliceret lille tøs på trods af hvad hun har oplevet. Hun var en blandt flere efterladte katte, overladt til deres egen skæbne. Hun har de rundeste øjne og en fin hvid plet på brystet. Lækkerheden skal kunne komme ud og nyde sommeren i en have, så har man sådan en og er man på udkig efter en sød kat er Fenja et rigtig godt bud. Damen sætter ikke pris på andre kattes selskab. Hun er steriliseret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0423

Andet dyr: Skildpadde

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Røde er en stor øret Terrapin, der mangler et nyt hjem, hvor hun kan få lov til at udfolde sig i et nyt stort akvarie. Har hun din interesse, så ring til os på 88770307 og hør mere.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0550

Kanin: Dværgvædder bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Sonja blev fundet herreløs på Saxogade i KBH. Der er ingen, der har savnet hende, og derfor søger hun nu et nyt hjem. Hun er en rolig pige, der er en smule nysgerrig. Hun elsker at bo udenfor og vil rigtig gerne bo sammen med en neutraliseret hankanin. Hun er relativ renlig og steriliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0371

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Chilli er kommet som den ene af to katte, der formodentligt er blevet efterladt, da deres ejere flyttede fra boligen. Hun er en venlig og imødekommende, nysgerrig, rolig og kælen pige som vil trives i de fleste familier, hvor hun må være både inde og ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0663

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søger man en kælen og utrolig godmodig kat? Så er det Popcorn, man skal kigge efter. Han er en supersød, kælen og nysgerrig kat. Han går fint sammen med de andre katte i fællesrummet og vil derfor være en mulighed for familie med kat i forvejen. Han vil også kunne fungere fint med børn i familien, da han er en meget rolig kat.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0827

Kat: Rex blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Kejser blev fundet i en kælder ved en kaserne, og han så ikke for godt ud, da han ankom. Så i forhold til dengang, er han en skønhed nu. Vi har opereret hans øjne, så han bedre kunne holde dem åbne, og operationen gik rigtig godt. Kejser er en fantastisk sød og meget snakkesalig fyr, som elsker menneskeligt selskab. Han er desværre kommet retur til internatet, da han ikke kunne med den nye families kat. Så han skal ikke ud til andre dyr. Fordi han er så selskabelig, så skal han bo hos en familie, der er meget hjemme hos ham. Han skal bo i hus med have med fri adgang til at komme ind gennem en kattelem, da han med sin ruhårede pels godt kan komme til at fryse udendørs om vinteren. Det kan også ske at han om sommeren kan blive solskoldet, så ny ejer skal være obs. på dette. Vi ved ikke helt, hvad han er for en starut racemæssigt. Måske en blanding af en Selkirk og en Rex-kat. Men hans pels er i hvert fald ruhåret som hos en hund.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0682

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Maggie er kommet p internat, fordi det ikke fungerede for hendes ejer med hende. Hun er en sød , stille og rolig, kælen kat, men også selvstændig og med behov for at komme ud på eventyr og få brugt sine sanser. Derfor har hun brug for et hjem, hvor hun også kan komme ud og klatre itræer, hvæsse kløer og hvad der ellers hører til et eventyrligt katteliv

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0488

Kanin: Fransk vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ninus er kommet til os sammen med Ninka, da ejer desværre ikke magtede dem mere. Vi kan nemt mærke at de har været meget elsket i det tidligere hjem, da de er meget tillidsfulde, kælne og nysgerrige. De har begge boet med kat og det var ikke et problem. De har været vant til at bo i lejlighed, som frikaniner. Men trives godt med at være udekaniner nu. De to har altid været sammen og sådan skal det også fortsætte, men de skal ikke ud til andre kaniner. Da de er en stor kaninrace, bryder de sig ikke om at blive løftet på. Så dette skal kun være i situationer, hvor der ikke kan undgås. Ninus er en udbrydderkonge og kan nemt hoppe over 90 cm hegn, så det er vigtigt at den nye indhegning er godt sikret. De to fyre kræver meget plads og det skal derfor helst være i en stor løbegård, voliere eller lignende. Han er kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0652

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Michelle er indleveret sammen med katten Kim. Kim og Michelle er meget trygge ved hinandens selskab. Michelle er den mest sociale og vil gerne snakkes med. Vi ser gerne, at Kim og Michelle kommer ud til samme hjem.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0109

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Denne kat blev indbragt med sine 4 killinger., Hun bliver nu neutraliseret m.m., Hun vil elske at komme på landet, hvor hun vil hjælpe med at fange dine mus.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0256

Kat: Huskat, Sort

Køn: Hun

Alder: 6 år.

Madinella er kommet hertil da hun har vandret rundt i Højslev, hvor ingen ville kendes ved hende. Hun var øretatoveret, men desværre så utydeligt, at vi ikke kunne læse det, derfor søger hun nu en ny familie, der vil tage sig godt af hende. Hun er en super kælen kat, som elsker at gå på opdagelse, og ønsker sig et hjem med adgang til have., Hun er klar til en ny familie fra 14/7., Hun er vaccineret, chippet og neutraliseret.

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0786

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Marina er en lille forsigtig mis, der skal ud i et roligt hjem, der har tid og overskud til at give hende den tid, hun har brug for, for at blive tryg. Hun er glad ved sin søster og skal i et hjem med mulighed for at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0098

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HANKILLINGERNE DANNY & DIDRIK. Jeps, her har vi et par rigtige knaldperler, nemlig Danny (til højre) og Didrik. De er brødre til Dina, som også ses her på siden. Drengene er opvokset sammen med deres mor og søster hos en plejefamilie. Og der har de været vant til både kat og hund. Der har også været mindre børn på besøg, og så længe børnene gider lege rigtig meget med dem, ja, så længe gider Danny og Didrik børnene. Men ellers har de meget glæde af hinanden. Og vi foretrækker klart, at de rejser til nyt hjem sammen. Hos plejefamilien har de været vant til at komme udenfor i sele, og det er gået rigtig fint. Begge drenge er kastreret, øremærket og færdigvaccineret. De skal kun til hus og have. Pragtfulde misdrenge.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0121

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Sød, lille tøs med et fint "mælkeskæg".

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0418

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Happy er den ene af 2 kaniner, som er kommet fra et hjem, hvor de har boet frit inde i boligen. Han er en rolig , ung fyr, som rigtig gerne vil kæles og være i arm

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0294

Kat: Huskat sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Jensen er en lidt forsigtig herre, men når han lige har set en an, så følger han med én, når man går rundt(det kunne jo være, man blev nusset). , Han vil gerne lege og er ellers nysgerrig og skal undersøge det hele., Jensen er øretatoveret, vaccineret og kastreret og er nu klar til at finde sin nye familie.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0661

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde forsigtige Nalle kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han skal håndteres af børn. Han søger et hjem der er vant til at håndtere marsvin og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han vil elske at komme ud til et hjem hvor der var andre hun-marsvin, som han kunne gå i et bur ved siden af og senere blive sammenført med. Han er kastreret d. 20/6.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad
LUK DETTE VINDUE

Vind 1/2 års forbrug af OLIVER’S Organic foder

OLIVERS Organic indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde. Foderet stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen, så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter.

Medlemmer af Dyrenes Beskyttelse får 15%, når de handler hos OLIVER'S Petfood. Derudover donerer OLIVER'S Petfood 10 % til Dyrenes Beskyttelse.
Læs mere på olivers.dk/db   

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen om 1/2 års forbrug af dyrefoder fra OLIVER'S Petfood.