Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0183

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er én af Liljes 4 små uldtotter. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Tesco er en flot rød ung herre, der er sød og kælen. Han kan virke lidt genert til at starte med, men man skal bare lige vise ham at man bare vil snakke med ham og så bløder han op og bliver den lækreste kat du kan finde. Hvis du vil besøge Tesco, skal du ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-0907

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Iver blev fundet på en sti i København, og nu søger han et godt hjem hos nogen, som vil passe godt på ham resten af hans liv. Han er sød, men har brug for en masse kærlighed og tålmodighed, så kan kan blive helt tryg ved mennesker igen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0896

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Lille, fikse Heyerdahl var på opdagelsesrejse i Gentofte på egen hånd. Nu leder han efter et permanent sted at slå sig ned resten af sine dage. Han er rigtig sød og lidt forsigtig, så han skal bo med voksne mennesker uden alt for meget uro i hjemmet. Heyerdahl skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0865

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Beauty er kommet fordi hun har for lidt plads at røre sig på, som indekat på et kollegie. Hun er en selvstændig, smuk, kælen og legesyg, aktiv mis, der er vant til andre katte og lidt forsigtig ved nyt og fremmed, som sikkert vil trives bedst i et roligt, venligt hjem og med også af få lov til at løbe ude og fange lidt mus m.v.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0104

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

HUNKATTEN CARMEN. Denne meget smukke mispige hedder Carmen. Da hun kom til os i sin tid, var det i en papkasse med 5 nyfødte killinger. Stakkels Carmen. Men hun har altså været utrolig rar og venlig at have med at gøre. Hun er dejligheden selv, hvis hun får kæl og klap og noget herligt at spise. Carmen er ikke så gammel, så hun kan sagtens finde på at lege. Hun er god med alle mennesker, men helst ikke andre katte. Carmen er steriliseret + øremærket og skal til have. Dygtig til kattelem. Pragtfuld mispige.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0377

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Olivia blev fundet af en person der synes hun virkede syg, efter et grundigt tjek af dyrlæge, har det heldigvis vist sig ikke at holde stik. Olivia er frisk og frejdig og helt klar til et nyt hjem. Hun er en meget lille og smuk skovkat blanding, der ikke ses særligt tit. (Er endnu ikke neutraliseret men kan reserveres)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lille Lotte blev godt og grundig træt af sin bror, så derfor vil hun gerne ud og bo et sted, hvor der ikke er andre katte, så det kun er hende det drejer sig om. Hun er ekstrem kælen.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0352

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Molly fik sine killinger her hos os, men nu er de store og alle skal have et nyt hjem - også Molly-mor. Hun er en utrolig sød, rolig og blid kat, som har taget sig rigtig godt af sine killinger. Hun er meget social og elsker mennesker. Vi tror, at Molly har været udekat, så hun skal have et hjem med have til.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Alfrida er en herlig lille kat, som elsker at lege med de andre katte. Så anskaf dig to katte og få dobbelt glæde.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0208

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

HANKATTEN FISTER. Skønne Fister det er knægten I ser her. Og uha, hvor var Fister bange og indadvendt, da han kom til os. Han havde også et kæmpesår på det ene ben, så Fister var svært ked af det. Det er han ikke mere. Fister er blevet mere modig og han elsker at kæle, når vi besøger ham. Han er god som dagen er lang. Han bliver dog utryg ved for meget uro, så han skal ikke til hjem med børn eller dyr, men gerne hos voksne mennesker som vil hygge om ham, så vil han blomstre. Han er kastreret og øremærket. Have ønskes

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen, der ønsker et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0232

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af to af Tusindfryds dejlige killinger. De er begge rigtig kælne, og skal helst formidles sammen. Ring til 86 48 00 20 for at bestille en tid til at besøge disse skønne søskende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0143

Hund: Labrador-border collie

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Buster er en rigtig dejlig glad hund. Han er vild med motion og vil gerne være med på løbeture for ikke at snakke om at lege med og uden bold. Ind i mellem bør man holde lidt igen for ikke at overstimulere ham. Er han i nærheden af havet vil det være en god ide at lade ham svømme, da han elsker vand. Han kender de almindelige kommandoer og han er meget kærlig og social og nyder kontakten med de fleste mennesker. Dejlig hund

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0306

Kat: Killing, rød

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Folmer og Fino er fundet under en bil i Holstebro, hvor de selvfølgelig ikke kunne blive. Nu er de kastrerede, øretatoverede og vaccinerede som de andre misser. De ser lidt skræmt ud på billederne fordi lyden fra kameraet var lidt højt. De er nogle søde og dejlige killinger, når de lærer folk at kende. De vil gerne ud sammen, hvis muligt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0753

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder.

Har du tid, lyst og mulighed, så søger vi plejefamilier til moderløse killinger og killinger med missemødre for en periode til de kan undvære hinanden. Det giver masser af oplevelser til dig og din familie måske nogle bekymringer, men altid med en hotline til os. Ring, hvis vi har fanget din opmærksomhed og interesse..

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0277

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 3 uger.

Lille Bosco er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem så ring til os på tlf. 88774300

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0238

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Stella er den sødeste og mildeste missemor, man kunne ønske sig. hun har et blid og venlig væsen og de smukkeste aftegninger i hendes bløde pels. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Tootsie er en dejlig stor stribet pige, der er rigtig kælen. Hvis du sætter dig ned ved hende, kravler hun op i dit skød og forlanger at blive nusset. Kom og besøg denne skønne kat ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0922

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Ivanhoe blev dumpet ved et dyrehospital, og det er slet ikke til at fatte. For han er noget så sød og social. Han simpelthen æææælsker mennesker af enhver art, og andre killinger tumler han gerne rundt med. Ivanhoe er meget livlig og følger med i alt, så han ville elske at bo i en børnefamilie og sammen med en anden kat. Ivanhoe skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Rring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0265

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Reserveret til nyt hjem. Dejlig killing klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0703

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Bastian er fundet i en kasse i en busk sammen med sine søskende. Han er rolig, venlig og afventende og egner sig til dig, der har et roligt hjem og masser af kærlighed og som gerne vil have en smuk skødekat i sit liv

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0842

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde Lotte blev fundet sammen med sine fem store killinger ved Slagelse. Hun er utrolig dejlig og meget tillidsfuld. Andre katte har hun det fint med. Lotte har brug for en sød og rolig ejer, der har god tid til at give hende al den opmærksomhed, hun fortjener. Lotte skal bo i hus med have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0258

Hund: Hønsehundeblanding

Køn: Han

Alder: 1 år.

Karlo er en rar og omgængelig unghund. Han er kommet til internatet, fordi den forrige familie ikke havde for god tid til ham. Han er en hund, der kræver en del motion og aktivering. Han er rolig indendøre og går rimelig i snor. Han er god til børn og glad for andre hunde. Skal ikke være alene hjemme for længe af gangen. Kan åbne døre. Hundetræning vil være en god investering. Kan du opfylde hans behov for aktivering, får du en ven for livet.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0350

Kat: Huskat, langhåret, tortie

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Nikita er en sød, rolig og kælen kat. Hun kan med andre katte og hund, når hun lige får tid til at se dem an., Ønsker hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Rigtig lækre Charlene søger nye mennesker. Er det mon dig? Mangler du en rigtig sød charmetrold der tilmed er kælen, så skal du hilse på denne lækre lille sag. Hun kan virke reserveret i starten, men hun vil altså rigtig gerne snakke. Ring til Kattehjemmet på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 3 måneder.

Bibi er en sød og dejlig stribet pige. Hun kan godt lide at gøre sig til, og gør det jævnligt for at lokke en over for at kæle med hende. Vil du besøge Bibi, skal du give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sød, social killing. Klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0401

Kanin: dværg vædder

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Jesper er fundet i en baghave i Aalborg, der var ingen i nabolaget der kendte ham, og der har heller ingen henvendelser været på fremlysning, så derfor leder Jesper nu efter et godt og blivende hjem. Han er meget snaksagelig og er meget rolig.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

HUNKATTEN PIXIE. Denne skønne frækkert af en hunkat hedder Pixie. Egentlig blev hun kaldt "Makrellen", da hun kom til os, for hun havde holdt til i en børnehave igennem længere tid, og der elskede hun at spise ungernes makrelmadder. Pixie er fantastisk, glad og positiv, social og imødekommende, og meget glad for børn. Hun insisterer på at være med, hvor der sker noget. Hun egner sig perfekt som midtpunkt i en aktiv familie uden andre dyr. Pixie er steriliseret og øremærket og skal til hus m/have. Skøn tøs.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lucy er en smuk lille pige, der søger nogle dejlige mennesker til at forkæle hende. Hun er lidt reserveret, men vil gerne snakkes med. Ring til lækre Lucy på 86 48 00 20.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0142

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Hej, jeg hedder Charlie og jeg er en vidunderlig og meget kontaktsøgende lille killing. Jeg er vant til andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg er klar til at rejse fra min mor d. 6/8-14. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg kan kun reserveres ved personligt fremmøde

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0164

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Daimi er fundet, sammen med sine 3 killinger, i en flyttekasse. Nu er hun færdig med at tage vare på dem, og de kan stå på egne ben, så derfor søger hun nu et dejligt, blivende hjem, hvor hun kan få lov at nyde livet. Hun er en dejlig, sød, kælen og rolig dame, der gerne vil have adgang til have/voliere.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0240

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år.

Milo er den lækreste røde hankat. Han er lige så dejlig som han er stor. Han kan godt løftes på, og er okay med børn. Overvejer du om Milo skal bo ved dig? Ring og bestil en tid for at komme ud og besøge ham på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0697

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Mopper er kommet til internatet, da hendes ejer er død. Hun søger derfor en ny sød familie. Hun er en lidt forsigtig pige, så et hjem hvor tingene foregår stille og roligt er at foretrække. Men hun er utrolig kælen og ret nysgerrig, så hun er en skøn kat. Hun skal til en familie med hus og have, så hun kan komme lidt ud og snuse rundt, når hun har lyst.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0180

Kat: Langhårsblanding

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGERNE GEMMA & GABY. Her er et par virkelig dejlige søstre, de hedder Gemma (venstre) og Gaby. Gemma er semilanghåret. De skal helst til samme hjem, for Gemma har meget brug for at læne sig lidt op af sin søster. De er utrolig kærlige og omsorgsfulde, og søger gerne kontakt for derefter at spinde højlydt. Der er selvfølgelig også fuld knald på når der skal leges, de er simpelthen et par supergode mispiger. Evt. børn i nyt hjem +12 år. Begge er steriliseret og øremærket. Have ønskes. Klar fre 1/8-14

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0315

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Søde lille Molly venter kun på dig. Men hvad venter du på? Ring til Tøstrup Kattehjem så du kan komme og besøge hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0415

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Søde og rolige Kisser blev efterladt i en skov i en transportkasse sammen med sine killinger. Heldigvis blev de fundet, og nu søger de alle et godt hjem. Hun er en skøn kat, som holder af ro og fred. Derfor ønsker hun sig et hjem, hvor der ikke er for meget uro fra børn eller andre dyr. Kisser skal bo i hus med have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0157

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

HANKATTEN HUBERT. Denne dejlige dreng hedder Hubert. Han er dejlig, kælen og social. Hubert har gået rundt og søgt forskellige mennesker i håb om, at der faldte lidt spiseligt af og meget gerne også noget nus. Vi har søgt efter nogen som måtte savne denne skønne knægt, men forgæves. Hubert er pragtfuld - intet mindre. Han vil egne sig perfekt som midtpunkt i en kærlig familie med halvstore børn og uden andre dyr. Smukke Hubert er kastreret + øremærket og skal til have, da han foretrækker at besørge udendørs.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0386

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Sød og lidt tam hun ørkenrotte. Ca. alder 2014.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Selv om jeg ser slem ud, så er jeg bare en kælegris! Lilo er en dejlig frisk og kælen kat. Hun er lille af bygning men med en stor personlighed. Hun har været tilløberkat i et områd,e hvor hun ikke hørte hjemme, nu sidder hun hos os og er helt klar til et nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0275

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0120

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM Super smuk kattekilling som er klar til nyt hjem d. 10. August. 2014.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Pyrits tidligere ejer, som var en gammel mand, er her desværre ikke mere. Så et hjem med rolige og trygge rammer vil være det rette sted til hende. Hun er lidt forsigtig, men vil rigtig gerne kæle, når man har lidt tålmodighed med hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0316

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Søde lille Katja pige har lige været i familiepleje. Nu vil hun meget gerne have sit "forever-home" og søger din hjælp. Hun er meget legesyg og kælen. Mangler du en sød lille pige, som du selv kan præge? Så kom og besøg Katja ved at ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0376

Hund: Dværg Pincher Blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 6 måneder.

Dexter vores allesammens lille energibombe, er super frisk og altid klar på en gåtur. Dexter er en lille Pincher blanding på knap 8 kg. Han mangler lidt selvtillid, derfor er han ikke så glad for andre hunde, og skal til et hjem hvor der ikke er andre dyr. Det er også vigtigt der ikke er meget larm i hjemmet og omgivelserne, da han godt kan blive lidt stresset. Han kan godt finde på at hyle hvis han er alene steder, hvor han ikke er tryg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0458

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

RESERVERET. Puttes ejer kunne desværre ikke have hende mere, så nu søger hun et nyt hjem. Hun elsker at kæle og er meget social overfor mennesker. Hun er en fremragende muse/rottefanger og skal derfor bo i hus med have med rolige omgivelser. Hun kan godt blive lidt bange, når der sker for meget. Så hun skal til et hjem uden små børn.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0129

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN FLEMMING. Jeps, her har vi en rigtig krudtugle, han hedder Flemming. Han er opvokset hos os sammen med sin mor og sine 4 søskende. Flemming er allerede nu en dygtig jæger. i Der er ngen tvivl om, at han nok skal holde sin fremtidige bolig fri for mus. Flemming kan være lidt forsigtig overfor fremmede mennesker, men når han er tryg, er han supersød, legesyg og kærlig. Han er også allerede meget selvstændig af sin alder. Flemming er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Evt. børn +12 år.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0312

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Kasper er en rigtig sød kanin, der er fundet løbende i det grønne. Nu er han klar til at komme ud til en familie. Han trænger til noget kærlighed og ro, så han kan få noget tillid til mennesker. Han er kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Lille Mini kom her til internatet for 1 måned siden. Hun var lidt forkommen og bange. Hun er faldet godt til og er blevet en rigtig sød lille solstråle. Kom og hils på hende.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0262

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

HANKATTEN SNUSKE. Uha, det er vel nok store mistroiske øjne, som Snuske her stiller op med. Det er fordi, han er lidt utryg ved et kamera. Snuske er en hjertelig dejlig dreng med et lidt følsomt sind. Han trives supergodt, hvis man bare accepterer, at han har sine grænser, typisk i forhold til børn og andre dyr. Snuske er glad, positiv og imødekommende, hvis bare han kan få sig noget godt kattefoder serveret med en kærlig, rund hånd og lidt klap og kæl. Han er kastreret + øremærket og skal til have. Sød kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0404

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

FREMLYSNING: Er der nogen, der savner sin Chinchilla? Han er fundet i 5462 Morud, hvor han er observeret i hvert fald i et døgn. Han er super sød og bestemt menneske vant.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0306

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Rosalinde er en smuk lille sort pige, der har alle fire poter nede på jorden. Hun er rolig af sind, og vil meget gerne nusses med. Ring på 86 48 00 20 for at bestille en tid til at besøge denne dejlige mis.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0405

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Lotte er en rigtig spinnemaskine, hun elsker bare at ligge i vores arme og hygge sig. Hun blev fundet vandrende omkring for sig selv, hun var meget kontaktsøgende, og langt fra nærmeste ejendom. Efter fremlysning har ingen henvendt sig og derfor leder Lotte nu efter et nyt hjem. (Lotte er klar til nyt hjem d. 16/8)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0284

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Kaptajn er fundet på en båd i Ryå sammen med sine 3 søskende, desværre var deres mor blevet kørt ned. Der var heldigvis en meget betænksom person der tog sig af dem og kontaktede 1812.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0289

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 uger.

Fergie er en super sød kat, der rigtig gerne vil ligge på ryggen og nusses. Ønsker hjem med adgang til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0748

Hund: Labrador/Springerspaniel blanding

Køn: Tæve

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Phoebe er utrolig sød, blid og meget meget energisk. Hun er en dejlig unghund, som har brug for en erfaren ejer, der kan træne hende på en positiv og tillidsvækkende måde. Hun er nemlig lidt nervøs anlagt. Derfor skal hun heller ikke bo sammen med mindre børn. Phoebe har det fint med andre hunde, men er lidt voldsom overfor de små. Hun er utrolig kærlig og elsker mennesker, men bliver lidt nervøs, når der er mange af dem. Desuden er hun bange for løbere. Hun kan være alene hjemme fem-seks timer

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Tarzan er en stor dejlig stribet hankat, der godt kan lide at slappe af. Han vil bestemt være god til at overvåge hus - og havearbejde! Derudover er han også en dejlig kæle mis, der tilmed er stille og rolig og helt nede på jorden. Vil du hilse på Tarzan skal du ringe til kattehjemmet på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Plejefamilie søges. Herlige killinger med mor søger plejefamilie. Ingen udgifter i forbindelse med dette. Internatet står for foder, kattegrus, kattebakke m.m. Oplev den sjove tid sammen med disse herlige små tumlinger.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

4 dejlige og smukke katte blev efterladt i et ubeboet hus.; Lang tid efter de blev indbragt til internatet, var de ekstrem hurtige til at tømme både vand- og foderskålene.; De har nu fundet ud af at de ikke behøver at bekymre sig, om der mon bliver fyldt op igen, for det gør der.; Lidt forsigtige katte, men meget kælne.; De fortjener et hjem hvor de kan stole på ejerne vil være sit ansvar bevidst og passe godt på dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing, der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0573

Hund: Gravhund

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Buller er en utrolig glad og hengiven lille fyr, som elsker mennesker. Andre hunde er det nogle gange lidt problematisk med, og katte, høns ect. er i hans øjne skabt til at nakke og æde.; Buller har ikke oplevet så meget i sit liv, så han har brug for en erfaren ejer. Han er vant til at være alene hjemme et par timer ad gangen, ikke vant til børn, og så er han jo gravhund, hvilket betyder en del gøen.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0143

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Hej, jeg hedder Baloo og jeg er en vidunderlig og meget kontaktsøgende lille killing. Jeg er vant til andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg er klar til at rejse fra min mor d. 6/8-14. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg kan kun reserveres ved personligt fremmøde

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0752

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Basse er en dejlig kat på ca. 1 år. Han er kærlig, meget venlig og stadig legesyg - Han er altid med på den værste. Ring til Basse på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Buster er i særklasse, indbegrebet af en hankat, smuk-bred-dejlig-kæle-doven og madglad. Han nyder i den grad, at han ikke skal jage føde, men "kun" skal gå hen til madskålen. Busters ønskefamilie er rolig, kærlig og har god tid. Buster vil nok heller ikke have det store imod at sove i seng med sine eller sit menneske. Ring til ham på tlf. 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0543

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Bessie og hendes killinger har holdt til i et budskads inden de kom til os. De er nu vendt hjem fra deres plejefamilie og er klar til at forlade hinanden. Bessie her har været en rigtig god mor, men nu vil hun rigtig gerne have sig et roligt liv uden andre til at tage opmærksomheden. Hun er en rolig og spinnende, afslappet voksen mis, som oftest er god til at tage tingene som de kommer.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0332

Hund: Ruhåret hønsehund

Køn: Han

Alder: 6 år og 3 måneder.

Skønne dejlige Theis mangler et nyt kærligt hjem i landlige omgivelser og med plads. Han har aldrig været brugt til jagt, men instinktet er der helt klart. Han er dog en blød dreng og skal derfor håndteres kærligt. Han er energisk og vil gerne bruges til noget fornuftigt. Han har levet godt sammen med to andre hunde. Ikke det store kendskab til børn. Og katte, dem jager han! Han er også en stor hyggetrold og elsker at være i centrum.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0121

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dejlig frisk killing. Klar til at forlade sin mor efter d. 10. Aug. 2014.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0126

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

HUNKATTEN FINE. Denne dejlige voksne hunkat hedder Fine. Hun var blevet "dumpet" da hun var højgravid, og da hun havde født sine små børn ville hun rigtig gerne vise det til alle mulige. Nu er Fines børn store, og hun skal til sit eget hjem. Hun er voksen og er helt klar på hvad der passer hende. God mad, lidt klap og kæl og så ellers noget mussejagt,det vil være livet for Fine.Hun gider ikke andre katte eller børn.Fine er en dejlig, dejlig kat.Hun er steriliseret+øremærket. Dygtig til kattelem. Have ønskes

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0519

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 2 måneder.

Skønne Bandit var herreløs. Hans ejer blev fundet, men ville ikke have ham tilbage. Det kan vi jo ikke helt forstå, for han er en rigtig dejlig og smuk kat. Han er meget glad for mennesker, men han er lidt sur på de andre katte. Bandit kan bo med større børn og skal have adgang til haven.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0516

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Lillemis har i en periode holdt til hos en dagplejer, som har efterlyst ejeren - desværre uden held. Hun er en sød og dejlig, meget kærlig og omgængelig kat, som vil passe ind i de fleste hjem - især, hvis hun også må komme ud. Hvis hun er katten, som måske må blive det nye familiemedlem i dit/jeres hjem, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0191

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Sofie og jeg er en herlig killing man kun kan holde af. , Jeg er ekstrem kontaksøgende og tillidsfuld og jeg elsker alle mennesker som vil snakke med mig. Jeg vil gerne ligge i arm mens jeg spinder højlydt. Jeg er smadder legesyg og jeg egner mig uden tvivl til en familie med søde børn. Jeg har det godt med andre katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have og jeg er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0275

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 3 uger.

Lille Bosse er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem så ring til os på tlf. 88774300

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0195

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Hej, jeg hedder Arthur og jeg er ligeså god af sind som jeg er stor og dejlig. Jeg er ekstrem mild, rolig og meget, meget kærlig af sind. Jeg er meget velafbalanceret og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg vil egne mig fint til et hjem med størrer børn. Jeg har god kontakt til de andre katte fra internatet og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0112

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Malibu sidder og venter på sin nye ejer. Hun vil gerne være alene-kat. Til gengæld vil hun med glæde fange alle dine mus, for det er hun god til. Flink og rar kat.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0138

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Denne kat har ikke haft den nemmeste begyndelse på livet. Han har løbet rundt ude ved hareløkkerne hvor han har tigget mad hos de mennesker, der var på skovtur. Desuden har han en lille defekt på det ene forben, som er lidt skævt. Dyrlægen har undersøgt det og siger at han ikke har ondt i det og sagtens kan leve med det. Vi håber virkelig at denne uheldige kat, kan blive øens heldigste kat, hvis nogen vil adoptere ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Erantis 5 skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reserver allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0197

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Klokkeblomst er en smuk ung damemis, der lige nu opfostrer 4 skønne killinger. -Men hun vil meget gerne have besøg af dig, hvis du godt kunne tænke dig en laber lille dame, med de smukkeste lyseblå øjne. Hun er rigtig sød og kæle., Ring til os for at bestille tid til at se denne skønne dame på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0404

Kanin: dværg vædder

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Rosa blev fundet hoppende rundt i Aalborg Øst, hun er meget lille så det var godt der var nogle der tog sig af hende. Rosa er en sød, rolig der bare venter på den helt rigtige ejer. Er du interesseret i Rosa så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0611

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Malle er blevet overladt til sin skæbne ved vejkanten i et tyndt befølket område og han var ganske lille. Nu er han en livlig, nysgerrig og tillidsfuld størrelse, fuld af gå på mod og spillopper. Han er vant til andre katte og trives i et hjem med lidt gang i den evt sammen med en anden killing og hvor man også må lære at komme ud

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-0893

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Raks er vores glade hoppebold. Han har simpelthen så meget energi, han aldrig har fået brugt hos sine gamle ejere, så nu trænger han uendeligt meget til at bo hos nogle erfarne hundemennesker, som vil bruge ham aktivt og hjælpe ham med træningen., Raks skal ikke bo med mindre børn, da han bliver for voldsom i sin glæde. Han er glad for andre hunde og skal lære at være alene hjemme, da han stresser meget, når man går fra ham., Raks skal bo et sted, hvor der er god plads.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0184

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0388

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Sød og lidt tam hun ørkenrotte ca. alder 2014

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Capone kommer fra en sag, hvor et antal katte var ved at stige en familie over hovedet. Han har boet sammen med en familie med større børn, og har nydt det frie liv med skov og marker sammen med sin kattefamilie. Han er en rigtig sød og venlig fyr, der gerne vil snakke og lege, kæle, lade sig håndtere og sidde på skødet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0096

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Denne smukke hunkat der hedder Fie. Hun søger et godt blivende hjem. Hun er indleveret her på internatet som tilløber kat. Vi kender ikke hendes opvækst og kan kun fortælle lidt om vores egen vurdering, Fie er over for mennesker en meget elskelig kat men kan godt være en smule forsigtig over for andre katte men når isen er brudt går det helt fint. Hun er renlig og vant til kattebakke. Rigtig sød kat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0644

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Calli´s ejer er flyttet og har "glemt" at tage hende med. Hun er ukompliceret, opmærksom, tillidsfuld, venlig og imødekommende og vil sikkert passe ind i de fleste familier, hvis hun også gerne må komme lidt ud.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0160

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Hej, jeg hedder Kleo og jeg er en meget sød og dejlig killing. Jeg er fundet efterladt derfor er jeg her på kattehjemmet. Jeg er en killing som knytter sig meget til de mennesker jeg kender, derfor skal jeg se jer an hvis i kommer og besøger mig på internatet. Når man kæler mig spinder jeg højlydt. Jeg er smadder legesyg og jeg elsker at lege med de andre killinger fra internatet. Jeg vil kun til et stille og roligt hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0182

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN GHANDI. Denne supersøde lille misdreng hedder Ghandi, han er bror til Gyda, Gemma & Gaby som også ses her på siden. Ghandi er en frisk dreng med masser af gåpåmod. Han vil gerne være supermand, men er i virkeligheden en kylling. Ghandi er en temmelig snakkende mis, han fortæller når han skal på toilettet, når han har været der, og når han er vågen efter middagsluren. Han er en kær lille sjæl, som skal have masser af omsorg. Ghandi er kastreret og øretatoveret. Have ønskes. Evt. børn +12 år.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0235

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!; Aki er en skøn ungkat /killing på knap et år. Han har et dejlig væsen, er sød og imødekommende, og han kan lide at snakke og følge med i, hvad der sker. Ring for at besøge Aki på tlf. 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0858

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Cirkeline er kommet til os som herreløs. Hun er sød og kælen, meget afslappet og opsøgende og vant til andre katte. Hun vil sikkert komme til at trives i de fleste kattevenlige hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0429

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Oline og hendes søskende er nu retur fra deres plejefamilie og store nok til at undvære hinanden. Hun er en meget, meget smuk lille killing, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Derfor søger vi et roligt, tålmodigt og katteminded hjem, hvor hun kan falde til i det tempo hun har bedst af

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0323

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Lille Sophia er kommet til os fra Aalborg, hvor hun har siddet på et tag i tre dage. Heldigvis var der en rar person, der ringede 1812 og nu får hun masser af mad og kærlig omsorg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Jerry er en flot sort/hvid herre på lidt over 1 år. Han er sød og dejlig, og det eneste der mangler i hans liv er dig. Ring til ham på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 7 måneder.

Knirke er en stor kat, som vil fungere perfekt på landet. Hent ham nu, så er han vil være hjemvant hos dig, når høsten og ikke mindst musene kommer i hus.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0359

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0356

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Rambo er en rigtig kælemis....og en stor jæger. Han er desværre leveret tilbage, da hans nye ejere synes hans rovdyrsinstinkt var for stort. Han fanger mus og fugle og viser dem med stolthed frem. Så ønsker du dig en stor jæger og en stor kælemis........så er det Rambo!

Bornholms Internat

Ref: 14AH-1-0123

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Vi håber at kunne finde et nyt hjem til Plet på landet. Meget gerne med en anden hund, det vil han elske. Han er nemlig ikke så glad for at være alene hjemme. Plet er livsglad og fuld af energi, som en så ung hund selvfølgelig skal være.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0360

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0314

Kat: Langhårsblanding

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

HANKATTEN YURI. Denne utroligt charmerende knægt hedder Yuri. Og vi medgiver at han ikke er særlig køn pt: Han er lidt skeløjet, har en elendig pels, og er skaldet på hovedet og i nakken efter operation af en byld. Men Yuri er en overlever, der skal meget til før han vælter. Han skal nok blive en meget flot fyr i løbet af nogle måneder. Han er ufattelig kærlig, kælen og hengiven med mennesker. Men han kan ikke fordrage andre katte. Yuri er kastreret + øremærket og skal til hus med have. Rigtig charmetrold.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0669

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Bell blev fundet i en kasse dumpet i en bybus. Hun er en rigtig sød, venlig og omgængelig kat, velplejet og social og har måske været indekat til nu. Hun vil sikkert passe ind i de fleste familier og måske også gerne lære at komme lidt ud? Har du hjemmet og familien, så har vi denne skønne kat.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0009

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Garfield lever til fuldt op til sit navn. Så doven, at han ligger ned og holder øje med musen samtidig med at han kikker på kameraet. Stor, tyk og dejlig kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0403

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Line er fundet i en trappeopgang i Aalborg SØ. Beboerne havde flere gange sat hende ud, men hun blev ved med at opholde sig der. Tilsidst kontaktede en af beboerne, en kredsformand fra Dyrenes Beskyttelse. Efterfølgende blev Line leveret her på internatet. Nu søger Line en ny familie der vil passe på hende. Line er betegnelsen af en rigtig huskat, som går sine egne veje. Hun er utrolig kælen, men bryder sig ikke om andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0326

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

1 UD AF TO RESERVEREDE I DETTE KULD, Dette er smukke Iris' kuld, og der er allerede reserveret to. Skynd dig at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, for at komme og se de to resterende missebørn. De er alle sammen super søde!

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0176

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Misja har prøvet på at klare sig så godt, som hun nu kunne i nogle uger. Hun er nem at kende, fordi hun er haleløs, og kan "logre" med sin lille stump og vi tror at hun tidligere har været indekat. Hun er en voksen, stille og rolig, kontaktsøgende og kælen kat, men som efter sine uger på egen hånd godt kan blive lidt forskrækket i nye uforudsete sammenhænge. Har du tålmodighed og kærlighed til at starte på hendes præmisser, så hun føler sig tryg igen, så får du en dejlig ven og godt selskab.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Søde, rolige Rigmor var tynd og skravlet, da hun kom til os. Nu har hun taget fint på, men hun trænger til en kærlig ejer, som vil tage sig godt af hende. Hun er en virkelig sød, stor killing, som har lidt sine egne meninger om tingene nogle gange. Derfor skal hun ikke bo med mindre børn eller hos folk, som ikke har haft kat før. Men hun hun er utrolig kærlig, meget legesyg og elsker at ligge på skødet og blive nusset og snakket med. Rigmor skal til hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0262

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Fabian er fundet i et sommerhus område ved Mou. En dame der har været på ferie der, har set ham flere dage i træk. Og Fabian var ret medtaget ved ankomst til internatet. Han var skallet og havde flere småsår rundt omkring på kroppen. Han er blevet vasket og fedet op. Det varer ikke længe, før han kan få et nyt skønt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0154

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Tom er en lækker kat, der savner nogle søde mennesker til at tage sig af ham. Han vil gerne snakke, og ser frem til at du giver et kald på 86 48 00 20 for at møde ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0325

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Iris er en rigtig sød missemor, med rigtig meget kærlighed at give ud af. Hun er meget snaksagelig, og elsker at blive nusset under hagen. Hun er lige nu i gang med at tage sig af sit kuld, men vil meget gerne have besøg af dig nu, så du kan reservere hende til når hun er klar til at komme ud i sit nye hjem.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0042

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Rasine er en dejlig kat. Hun er en skøn lille tyksak, som elsker at stille sig op til fotografering.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0775

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder.

Vi er stadig midt i killingesæsonnen og søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid , lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en "livline til os", så er du meget velkommen til at ringe, så vi kan tale videre om det..

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0106

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Liva er en stille og rolig dame, der kan være lidt forsigtig i starten. Hun bryder sig ikke om andre katte eller hunde, så hun søger et hjem, hvor hun kan få lov at være alene kat på matriklen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0158

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Futte er en sød kat, der er lidt reserveret, men ellers super sød og lækker. Hun vil gerne ud til et hjem, hvor hun kan udfolde sit dejlige væsen. Ring til dejlige Futte på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0648

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Brix er oprindeligt efterladt i en transportkasse ved en omfartsvej og har efter efterladenskaberne at dømme, siddet i kassen i lang tid. Brix er rigtig sød og kælen, når først han er faldet til. Har du det voksne hjem og rammerne til at give Brix et liv, hvor han føler sig ønsket og hørt og måske gerne må komme lidt ud også, så er du meget velkommen til at ringe.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0783

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Skønne Thor blev efterladt af sin ejer, da hun flyttede. Det fatter vi simpelthen ikke, for mere kælen og dejlig kat skal man lede længe efter. Thor elsker mennesker og har det udmærket med andre katte - men kan godt være lidt sur på andre hankatte. Vi ved ikke, om han har været inde- eller udekat, så for en sikkerheds skyld sælger vi ham kun til et hjem, hvor han kan få adgang til haven.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0387

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Sød og lidt tam hun ørkenrotte ca. alder 2014

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0160

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Smukke søde Marguerit er en meget smuk hunkat, hun har et venlig og imødekommende gemyt - hun er omgængelig og glad for mennesker, hun trænger til at komme i et rolig og venlig miljø med god tid til kærlighed. Ring på 86480020 for fremvisning

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0141

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGERNE HOPE & DIVA. Er de ikke bare supersmukke, de hedder Hope (højre) og Diva. De er søstre, men skal ikke nødvendigvis til samme hjem. Det er kendetegnende for dem begge, at de er mere end normalt glade for mennesker, begge pigerne spinder meget og elsker at kæle meget. De er sociale, kærlige, legesyge og i det hele taget meget dejlige. Begge pigerne er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. Fantastiske mistøser med et pragtfuldt sind.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0358

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0406

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

"Lidt morgengymnastik for at komme idag" Det er man nødt til når man elsker at dase lige som Laban, men når han så er kommet igang sker der også en hel masse. Han elsker at nusse med mennesker, men er ikke så glad for andre katte. Laban blev fundet på en parkeringsplads hvor en sød billist heldigvis tog ham med til Nordjyllands Internat.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Super skønne killinger. Klar til at forlade sin mor d.10. Aug. 2014.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0274

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0793

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Mars er kommmet sammen med sine søskende og mor i en sen aftentime og er som sine søskende en rigtig dejlig, tillidsfuld bette fyr. Han er kælen og legesyg, vant til andre katte og vil sikkert trives i de fleste hjem evt sammen med en anden kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Joey er en sød, tætbygget, lettere genert dreng. Hans pels er lidt fluffy, så han ser måske en lille smule større ud end han i realiteten er. Men én ting er sikkert, han er super sød og dejlig! Ring for at bestille tid til at besøge Joey på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Lucky er en rigtig lækker hankat, der meget gerne vil have et hjem med nogen til at pusle om sig. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når du først begynder at nusse med ham, vil han helst ikke have du stopper igen. Hvis du vil besøge Lucky, skal du give et kald på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0244

Kanin: Blanding.

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Bounty er en nysgerrig og fræk hankanin, som trænger til et nyt hjem. Han er lidt pladskrævende, så en løbegård med god plads er et krav for hans trivsel. Til gengæld får man sig en smuk kanin, som kommer nysgerrigt hen og hilser på. Han er kastreret.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0050

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Er du til store katte, så kan du ikke leve uden Lossen. Lige så kælen, som han er stor. Er flink mod andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0702

Kat: Huskat, langhåret

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Tove var herreløs og meget filtret i sin lange pels, da hun blev fundet. Nu har vi klippet hende, så hun er lidt nøgen at se på her og der. Heldigvis vokser pelsen jo ud igen på denne søde kat. Hun er rigtig kælen og glad for mennesker - andre katte de kan få en på skrinet, kan de! Tove vil nok helst ikke bo sammen med alt for små børn, og så skal hendes nye mennesker have tid og lyst til at børste hende flere gange om ugen. Tove skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0327

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

1 UD AF TO RESERVEREDE I DETTE KULD, Dette er smukke Iris' kuld, og der er allerede reserveret to. Skynd dig at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, for at komme og se de to resterende missebørn. De er alle sammen super søde!

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0867

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Kyst har rendt rundt i tre-fire måneder, inden han blev bragt til os. Han er en dejlig kat, som godt kan være lidt ængstelig overfor nye ting og mennesker lige i begyndelsen. Men vi er sikre på, at han bliver alletiders kælekat, når han først falder til et sted. Kyst skal have adgang til en have i sit nye hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0895

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Dejlige, afslappede Amundsen blev fundet som herreløs i Lyngby, hvor han rendte rundt og tiggede mad i længere tid. Han er utrolig sød og ret rolig - selv et mylder af killinger omkring benene håndterer han med et køligt overblik. Han har det fint med andre katte og elsker at blive nusset af rolige mennesker, der har god tid til at bekræfte ham i, at han faktisk er enormt lækker. Amundsen skal bo i hus med have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0487

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Snehvide er meget tillidsfuld, kærlig og social. Hun snakker og siger til når hun vil nusses og det er tit. Hun er en aktiv kat, som er god til at klatre højt og gerne vil lege. Hun er meget lærenem og en smule frygtløs, og har muligvis en nedsat hørelse. Derfor skal hun ikke bo nær befærdet vej, eller med andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0348

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bambo er en sød og dejlig teenager på lidt over et år. Han er super sød og kærlig, og overgiver sig hurtigt til at være meget kælen, efter han lige har set folk an. Vil du have en rigtig kælemis skal du give Bambo en chance for at vise sit sande ansigt. Ring til Bambo på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0229

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Soffie er kommet ud af det blå, og det har ikke været muligt at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen mis, der tager det hele stille og roligt. Måske har hun være indekat i sit tidligere hjem. Har du hjemmet til denne nusseglade pige, der er god til at tage tingene som de kommer?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0342

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Pusser er en stor dreng, især hans alder taget i betragtning. Og han fortsætter med at vokse lidt endnu. Han er rigtig snaksagelig og kælen, men kan også være en værre gadedreng. Men han er jo også kun en stor killing, og dette kan man mærke på hans sind, fordi han stadig er meget legesyg. Ring til 86 48 00 20 for at bestille en tid til at besøge Pusser.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0796

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Vera er mor til de 3 killinger, der kom i en sen aftentime. Hun har været en rigtig dejlig mor, som nu er mere end klar til at skifte sin moderrolle ud med rollen som kælemis og musefanger hos sin nye familie. Hun er venlig, tillidsfuld og omgængelig, kælen, spindende og meget kontaktsøgende, og holder af kram, kæl og løft

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0166

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Hvem kan stå for Tika, hun er en venlig smuk pigemis, med en skøn pels og smukke aftegninger. Hun har et mildt væsen, og hun kan lide at ligge på et roligt sted og følge med i hvad der foregår. Har du lyst til en god katteven, så ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0649

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Divas ejer skal flytte og hun kan ikke komme med. Hun har været indekat, men vil sikkert gerne lidt ud også. Har du plads og lyst til at give en nem, sød og kærlig, imødekommende, voksen mis, som elsker at putte sit nye hjem, så ring til os.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

HUNKATTEN INGEBORG. Dette er smukke Ingeborg. Desværre tæller hun i statistikken over fraflyttede katte. Stakkels Ingeborg. For hun forjtener så meget bedre. Ingeborg er nemlig en supersød og kærlig mispige, som er god til at tilpasse sig nye omgivelser. Så længe der serveres god mad og hun i øvrigt får kærlige klap, så er Ingeborg ganske tilfreds. Hun egner sig godt som midtpunkt i en familie, hvor evt. børn er kattevenlige. Andre katte gider Ingeborg ikke. Hun er steriliseret og øremærket og skal til have.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0456

Hund: Collie

Køn: Han

Alder: 4 år og 9 måneder.

Lassie mangler et nyt hjem og han har særlige behov. Han er snart 5 år, men har oplevet meget lidt i sit liv. På billedet her er han smuk, vi har desværre været nødt til at klippe ham helt ned, så hans hud kan ånde. Det vokser heldigvis ud igen. Han skal til et roligt hjem på landet med indhegnet have og gradvis træning i at komme ind. Han skal i nænsomme hænder, som har tid til ham. Hos os udvikler han sig meget og han er formentlig rejseklar om en uge eller to. Med Lassie skal man skynde sig langsomt!

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger, at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0383

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Sød og lidt tam han ørkenrotte. Ca. alder 2014.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0372

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Vi ved ikke meget om den kære Snubbi, andet end han er en rigtig rar kanin der er vant til at være i hænder. Men nogen er åbenbart blevet trætte af ham fordi han er blevet dumpet i en papkasse sammen med en anden kanin. Snubbi er kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0361

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Bimby er den sødeste og smukkeste kat med flotte farver, og nogle lækre venlige øjne man rigtig kan fordybe sig i. Hun er MEGET kælen, og vil nok blive kategoriseret som en hyggemis. Vil du have en sød og kærlig ny bedste ven, så skal du bestemt tage Bimby i betragtning. Ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-1-0274

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

RESERVERET: Lille Boline er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem, så ring til os på tlf. 88774300

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0313

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Denne dejlige pige er lige kommet hjem fra familiepleje. Så hun er super klar til at få en ny familie, der er klar på en sød og fræk lille killing, der nok kræver lidt pelspleje i fremtiden, da hun er blevet lidt mere langhåret end en korthåret mis. Vil du besøge lille Donna, skal du give et kald på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0466

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Så er sæsonen kommet, hvor vi søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe os og gøre en forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer? Så ring til os, så vi kan fortælle mere om, hvad det vil sige at være plejefamilie.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0142

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Bøls, er en dejlig hunkat, som nu er blevet neutraliseret, vaccineret og øretatoveret. Så det eneste hun nu mangler er et nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0263

Kat: Blandet langhår

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Prinsessen Lillia mangler et nyt hjem. Har du tid og overskud til lidt pelspleje, får du her til gengæld en dejlig kælen og loyal ven. Da hun kom til os var hendes pels fuld af knuder, og de blev barberet af ved dyrlægen. Derfor er hun lidt mere korthåret end langhåret nogle steder, men hendes smukke pels er ved at vokse ud igen. Kom og hils på smukke Lillia ved at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0633

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Jonna blev fundet herreløs i Valby. Hun er en rolig kat, der er meget kælen og social. Hun kan godt blandt andre katte, men opsøger dem ikke. Hun elsker at ligge højt og kan med store børn. Hun skal til hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-1-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Alba har været ren indekat indtil nu, men hun er lidt for legesyge, og fyldt med spilopper og eventyrlyst, til at hun trives indenfor. Hun elsker at ligge i en solstråle i vindueskarmen eller putte under tæppet, dynen eller i en hule. Hun er glad for at være sammen med sine mennesker, når hun selv får lov at komme. Hun ligger gerne på skødet, når man ser TV eller på ens bryst, når der er tid til en slapper. Har du hjemmet uden små børn, hvor hun må være både inde og udekat, så kontakt os.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Flora er en lækker missedame, der er ekstremt kælen. Hun kan godt finde på at hvæse lidt til at starte med, men det er åbenbart kærlige hvæs, for hun har aldrig gjort en flue fortræd, og er rigtig snaksagelig når man aer hende. Vil du have en super lækker og dejlig mis, og godt kan vente til hun er færdig med at passe sit kuld, så skal du give os et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Tusindfryd er en flotkat, der lige nu er ved at tage sig af 2 killinger. Tusindfryd er en sød og kærlig kat, der rigtig gerne vil kæles med. Hun vil egne sig bedst til et hjem hvor det kun er hende der skal bo. Kom og hils på Tusindfryd, ved at ringe og bestille tid på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0433

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Fie var blevet sparket og mishandlet da hun kom til os og mistede sine ufødte killinger på den konto. Nu har hun haft ro til at restituere sig og er den mest kælne og snakkesalige kat. Pga hendes forhistorie tænker vi at det vil være bedst med et venligt, roligt og forudsigeligt hjem, måske ikke med mindre børn men gerne hvor hun må komme ud.

Fyns Internat

Ref: 14FK-5-0230

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Macro er en super jæger. Hun vil meget gerne putte i sengen, men af og til kan der også være gang i hende, og så skal der leges.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0272

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!; Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og de venter bare på, der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem, så snart de er klar. Ring til misserne på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-0829

Hund: Tysk jagtterrier bl.

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 3 måneder.

Siffer er en meget kærlig og aktiv pige, der kræver en ejer, som kender til racen. Hun har et stort jagt-instinkt og hun har brug for en masse motion, aktivering og positiv træning. Siffer kan godt være strid ved andre hunde, da hun er blevet overfaldet af en anden hund hos tidligere ejer. Hun kan være alene en arbejdsdag og skal bo i hus med have til. Hun kan godt blive jaloux overfor børn, så hun skal derfor ikke ud til mindre børn.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0243

Kanin: Blanding.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Bonnie kom til os d. 06-06-14 hvor hun bare var sat af i en gård sammen med en anden kanin, og allerede d. 09-06-14 fødte hun 5 små unger her. Nu er de ved at være store og klar til at blive skilt ad omkring d. 06-08-14. Kunne du tænke dig at give Bonnie et nyt og kærligt hjem så ring til os på tlf. 88774300

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Lilje er en pragtfuld hunkat, der lige nu opfostrer et kuld killinger. Hun er klar til et nyt hjem midt i juli, og vil til den tid være steriliseret og øremærket. Det vil være rigtig dejligt for Lilje, at der til den tid er et nyt hjem klar. Besøg hende allerede nu for reservation - du vil naturligvis være velkommen til at besøge hende, indtil hun kan komme hjem. Ring for besøg på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0888

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Denver blev født her på internatet sammen med sine 3 søskende, og han søger nu et nyt hjem. Han er sød men også lidt forsigtig, så han kræver en rolig ejer der kan give ham tryghed.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

KILLINGERNE FELINE&FRANCO. Disse 2 prægtige killinger er søskende og hedder Feline (venstre) & Franco. De er nogle ualmindelig glade katte, som elsker hinandens samvær og i øvrigt rende om benene på sine mennesker og være meget nysgerrige. De er gode med andre katte, men de kan ikke fordrage at blive løftet, de foretrækker deres egne ben. Og man skal gøre sig lidt fortjent til deres opmærksomhed. De vil være gode sammen i nyt hjem, hvor man respekterer deres grænser. De er neutral.+ øremærket. Have ønskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0312

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NY FAMILIE. Lucia er lige kommet tilbage efter at have været i familiepleje, og er så super meget klar til at komme ud til sin nye familie. Er du klar på lidt pelspleje og aktivering af denne skønne killing, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid til at komme og besøge hende.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0430

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Olivia og hendes søskende er nu retur fra deres plejefamilie og store nok til at undvære hinanden. Hun er en meget, meget smuk lille killing, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Derfor søger vi et roligt, tålmodigt og katteminded hjem, hvor hun kan falde til i det tempo hun har bedst af

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0300

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Bisca er en smuk sort mis, der meget gerne vil have nogle rolige mennesker der gider nusse om hende. Ring til hende på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Simson er en dejlig kælen fyr, han er glad for mennesker og virker sød ved andre katte. Vi kender ikke hans baggrund, da han er indleveret, fordi han ikke kan klare sig selv.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Hej, jeg hedder Misling og jeg er en vidunderlig og meget smuk kat. Min ejer blev desværre alvorlig syg derfor søger jeg et nyt hjem. Jeg er en rigtig kælepotte som søger rigtig meget kontakt og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er vant til andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have og jeg er steriliseret og øremærket.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0145

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Plejefamilie søges til disse fire killinger, samt deres meget kælne mor. Født D. 17/7-2014 - Oplev den sjove tid under deres opvækst og, når de er 12 uger, er de klar til at komme på internatt igen. Alle udgifter afholdes af internatet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0556

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mis-mis var tynd og noget forkommen, da den kom til Brande Internat efter at have været lukket inde i et skur på ubestemt tid. Men den er kommet sig rigtig godt og er nu klar til at bo hos dig, som gerne vil give en nysgerrig, men også rolig og omgængelig, kælen, ung kat, et godt hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Sidse er ligesom søster Susse dumpet ved et dyrehospital og er som sin søster skøn og dejlig. Hun vil rigtig gerne have sit helt eget hjem helst sammen med en anden kat, gerne søster Susse. Ring for besøg 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0269

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Marley er en rigtig livsnyder og han er en meget nem, og ukompliceret kat, der tager det meste i stiv arm. Han er en rigtig nussetrold og elsker at få opmærksomhed. Marley kan fint med andre katte og nyder godt af at være legeonkel for killingerne på internatet.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0811

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0733

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Palle er nok blevet smidt ud hjemmefra af sin gamle ejer. I hvert fald hoppede han herreløs rundt i Nordsjælland. Han er en sød kanin, som godt kunne bruge lidt mere nus og kæl for at blive helt tam og tryg ved mennesker. Her hos os lever han som udekanin.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0140

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Hej, jeg hedder Elvis og jeg er en vidunderlig og meget kontaktsøgende lille killing. Jeg er vant til andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg er klar til at rejse fra min mor d. 6/8-14. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg kan kun reserveres ved personligt fremmøde.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0368

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Jerry må have været gymnast i sit tidligere liv, for hold nu op han hopper højt. Men lad dig ikke narre af det, for han er en rigtig nussetrold og elsker at blive kælet med. Hvis du mener, at du har det bedste hjem til Jerry, så ring til os på 88774300

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Daphne er født på internatet, hendes mor var kommet hertil fordi hendes tidligere ejer ikke længere kunne passe dem., Nu er Daphne ved at være klar til et nyt hjem, hun er meget rolig og en killing med masser af gå på mod., (Daphne er endnu ikke steriliseret men kan reserveres)

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0011

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Fru Harlekin er en meget stille og rolig kat, der gerne vil kæle. Hun har boet hos en ældre dame.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0307

Kat: Killing, rød

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Fino og Folmer er fundet under en bil i Holstebro, hvor de selvfølgelig ikke kunne blive. Nu er de kastrerede, øretatoverede og vaccinerede som de andre misser. De ser lidt skræmt ud på billederne fordi lyden fra kameraet var lidt højt. De er nogle søde og dejlige killinger, når de lærer folk at kende. De vil gerne ud sammen, hvis muligt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0165

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Tille er en knap 1 år gammel aktiv pigemis. Hun er kælen og sød, men hun er også meget selvstændig og vil egne sig til at bo, hvor hun har mulighed for at fange en masse dejlige mus. Så vil du have en kat, som ikke absolut skal ligge på skødet af dig hele tiden, er Tille et rigtig godt bud. Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dubbie er en super legesyg, drilagtig kat der får tiden til at gå med at stikke næsen i alt hun møder der er nyt, men hun er også en meget kærlig kat. Hun kan godt lide der er lidt knald på i hverdagen, bare middagsluren må foregå i ro og fred - Ring til Dubbie på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0181

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN GYDA. Dette er smukke Gyda, søster til Gemma og Gaby, som også ses her på siden. Gyda er en nysgerrig og omsorgsfuld pige. Hun er meget social og vil gerne være tæt på sin ejer. Hun har en stor livsappetit og er temmelig frygtløs. Hun er den første til at være om benene på os, når vi besøger Gyda og hendes søskende på deres værelse. Hun har et forholdsvis højt aktivitetsniveau, og er en glad pige. Gerne andre katte og børn i nyt hjem. Hun er steriliseret og øremærket. Have ønskes. Skøn kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0226

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

RESERVERET TIL NY FAMILIE! Kamelia er den smukkeste missemor med de flotteste farver. Hun er lidt reserveret, men det er til dels fordi hun er lidt udmattet fordi hendes børn er nogle værre slyngler, og derfor lidt svære at holde styr på for hende. Men hun er sød og dejlig. Ring til 86 48 00 20 for at bestille tid til at se hende.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0195

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

HANKATTEN HUGO. Se så, her har vi Hugo. Han er en ualmindelig smuk kat, meget sort og meget slank med store gule øjne. Her på hygger Hugo sig i kattelemmens åbning. Han er ikke så gammel, så der er stadig meget spjæt i ham, men han er god som dagen er lang og utrolig social og kær. Og så er han nysgerrig og elsker at daffe i rumpen på os andre, når vi arbejder. Hugo egner sig fint til en familie med søde børn+andre katte. Han er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Virkelig dejlig kat.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Fin, lidt forsigtig kat, som vil elske at komme på arbejde på landet, med at fange mus.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0695

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Har du lyst til at hjælpe os ved at være plejefamilie for os? Du hjælper på den måde ved at gøre en vigtig forskel, I får garanteret en masse fantastiske oplevelser, men måske også nogle bekymringer, men har altid en hotline til os.Det kan dreje sig om moderløs killinger eller om missemødre med killinger. Ring, hvis vi har fattet din interesse, så kan vi tale om mulighederne..

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0779

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Det har været umulig at finde Asterixs tidligere ejer. Han er en dejlig, ung, voksen fyr. Flot med masser af mod på livet. Han vil gerne bo hos dig, hvor han også må være ude og hvor der er hjerterum til en hyperkælen fyr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0362

Fugl: Nymfeparakit

Køn:

Alder: 1 år og 7 måneder.

Lutino farvet nymfeparakit mangler nyt hjem med andre parakitter og gerne i voliere eller gode betingelser for et dejligt liv

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

HANKILLINGEN RUFUS. Denne umådeligt smukke hankat hedder Rufus. Han er ikke så gammel, men har været nødt til at blive moden meget hurtigt. For Rufus har mistet sin ejer, og har været nødt til at prøve at hutle sig igennem vinteren. Så stakkels Rufus var noget ked af det, da han kom til os. Nu går det meget bedre. Rufus er en 1mandskat. Han er kærlig, hengiven og vidunderlig, men først når han er blevet tryg. Han er forsigtig til at starte med. Rufus er kastreret+øremærket. Dygtig t/kattelem. Have ønskes.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0505

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Vil du hjælpe os og gøre en forskel for kattene og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske med lidt bekymringer iblandt, men altid med os som hotline og bagstopper. Så vil vi være meget taknemmelige for, hvis du vil være plejefamilie for os for i en periode. Ring, så fortæller vi gerne om, hvad det indebærer..

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN FILIP. Denne meget generte misdreng hedder Filip. Han er bla. bror til Flemming som også ses her på siden. Filip er som sagt en genert dreng, men i virkeligheden er han super kærlig og hengiven. Men man skal give ham tiden til at blive tryg, før han vil give sig hen. Når det sker, skorter det ikke på hyggeligt og kærligt samvær. Filip skal ikke til børn under 14 år, og skal helst være enekat, så vil han rigtig blomstre. Filip er kastreret + øremærket. God til kattelem. Have ønskes til Filip.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0583

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Smukke Ghost er en ualmindelig dejlig kat. Han har levet i en dejlig familie siden han var lille killing. Men der er nu kommet en lille baby med allergi i familien, og de måtte med blødende hjerte leverer Ghost tilbage. Ghost skal rigtig gerne ud i ny familie, inden han glemmer hvad det vil sige at leve i en familie. Ring til ham på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0217

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0261

Kat: blandet langhår

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Sanne er en super lækker lille langhåret dame. Hun er sød og kæle, men kan godt finde på at sige fra overfor de andre katte, hvis hun er uenig med dem. Så hun er en rigtig lille dame :-), Kom og hils på smukke Sanne, ved at give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Missy har holdt til i et område igennem længere tid uden nogen til at ville kendes ved hende. Hun er en spinnende, sød og kælen mis, som vil trives hos dig, hvor hun må være både hygge mis og udemis

Lollands Internat

Ref: 14LH-4-0013

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 7 år og 3 måneder.

Gucci er en god dreng, der ikke har haft det så godt de sidste par år. Han er blevet forsømt en del, og han er over en længere periode, ikke blevet fordret nok. Det har gjort, at han er lidt hektisk omkring mad. Han går fornuftigt i snor og kan en del af de alm. kommandoer. Vi søger et modent og roligt hjem.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Molly er en enorm sød, tillidsfuld og kærlig hunkat der bare elsker at nyde livet og gøre lidt gavn. Hun er vant til kattelem og der er derfor ikke behov for kattebakke indenfor. Hun er en nem kat at have med at gøre. Hun kan godt lide at blive nusset og vil egne sig fint som familiekat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0262

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Bertram er en rigtig kælen og kontaktsøgende kat, der elsker at lege og udforske verdenen. Elsker at ligge og sove ved en om natten. Han har leget med mindre hund og andre katte.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-0781

sumpskildpadde: sumpskildpadde

Køn: Hun

Alder: 8 år og 7 måneder.

Paddy her er nok den største sumpskildpadde, vi nogenside har haft på internatet. Hun er en rødøret terrapin, stor og smuk med klare farvet. Hun vil gerne have et nyt hjem med gode muligheder for at være både i vand og på "land". har du kendskab til sumpskildpadder vil det være rigtig fint. Vi tør ikke skyde på hendes alder, men bestemt en voksen pige

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Hej, jeg hedder Luna og jeg er en rigtig dejlig kat. Jeg var blevet forladt og jeg var meget tynd og underernæret da jeg kom til internatet. Nu er jeg klar til at kommme videre til en sød familie. Jeg er meget kælen, mild, rolig og man kan virkelig kun holde af mig. Jeg vil rigtig gerne sidde på skødet og blive nusset, mens jeg spinder højlydt. Jeg egner mig kun til et hjem uden andre katte og med adgang til en have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0846

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lille Mille er et dejlig lille livstykke, hun er som killinger er flest, venlig, kærlig og legesyg. Ring på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0224

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0343

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!; Jytte er en sød og kærlig pige, der meget gerne vil have en ny familie. Hun er stille og rolig af sind, men vil også gerne lege, hvis legetøjet siger sjove lyde. Vil du hilse på denne skønne missepige, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0171

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Hej, jeg hedder Dolly og jeg er en drøm af en kat. Jeg er så kærlig og jeg vil så gerne nusses hele tiden. Jeg ved ikke noget bedre end at ligge i arm mens jeg nusser folk i hovedet. Jeg er fundet efterladt derfor er jeg her på internatet. Jeg har det fint med andre katte og nogen gange vil jeg også gerne lege, så mine store øjne ruller rundt i hele hovedet. Jeg er ellers rolig og meget mild af sind. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have og jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0266

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Lille Claire er søster til Kaliki, som ses andet sted på siden. Hun er ligeså yndig som de to andre i kuldet. Reserver allerede nu på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0314

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Katrine er en super sød lille killing, der er klar til at komme ud i en ny familie. Hun har lige været i familiepleje, så hun er blevet socialiseret. Katrine er en sød og kælen lille killing, men hun er også fræk, og skal derfor aktiveres gennem leg. Ring til hende på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1429

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Blomst er en smuk og flot stor killing. En sød, glad og ukompliceret lille kat, som også rigtig gerne vil kæle.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0624

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Ollis og hendes søskende er nu retur fra deres plejefamilie og store nok til at undvære hinanden. Hun er en meget, meget smuk lille killing, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Derfor søger vi et roligt, tålmodigt og katteminded hjem, hvor hun kan falde til i det tempo hun har bedst af

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0384

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Sød og lidt tam han ørkenrotte. Ca. alder 2014.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0203

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Lauge er en ældre hankat, som er indleveret til os fra Dronninglund Dyreklinik. Han er snaksagelig, og kælen, og bruger det meste af sin dag her, på at kigge ud af vinduet. Vi tror, at han savner muligheden for at komme ud, og skal derfor til et hjem, hvor han kan komme udenfor. Da han er en ældre kat, er han nu i alderen, hvor han helst bare vil ligge og blive nusset, og han ikke orker at lege helt vildt.

Brande Internat

Ref: 14BK-1-0604

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Pjevs er kommet på Brande Internat fordi, naboerne ikke kan have, at han besøger deres have og Pjevs ikke trives med at skulle være ren indekat. Han er en selvstændig, rigtig lækker kontaktsøgende og menneskeglad fyr og en rigtig dygtig fanger, som forstår at vare sig, hvis der er mere uvenlige katte i nærheden. Han elsker at ligge i højden og betragte tingene lidt fra oven,i en solstråle men er også rigtig "huleelskende". Han vil egne sig godt hos et voksent par/ enlig mand, hvor han må komme ud også.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0350

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Shere Khan er en privat kat, vi har fået ind, fordi hans familie skulle flytte og ikke kunne tage ham med. Han er en rigtig kælen kat, hvis man giver ham tid, men han er rigtig stresset af at være her på internatet og håber snart der er en ny familie, der kunne tænke sig at give ham et nyt hjem. Han har en gammel skade på det ene øje, men det er slet ikke noget, han har nogle problemer med. Han er rigtig sød og rar, men vil gerne ud og være alene mis.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0720

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Daniel er en sød men lidt forsigtig kanin som søger en ny familie. Han er født her på internatet sammen med sine 3 søskende.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0150

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Hubert er en heldig kat. Han var truet af aflivning, da han ingen ejer havde. Heldigvis endte han her på internatet og har fået en chance mere. Hubert var blevet efterladt i en papkasse af sin tidligere ejer, derfor har han brug for en masse kærlighed og et trygt hjem, hvor han igen kan stole på mennesker. (Hubert er endnu ikke neutraliseret, men kan reserveres.)

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0308

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 10 måneder.

Peter kommer fra et dødsbo, hvor familien har overdraget ham til os. Peter "snakker" meget, og kommer fint ud af det med de andre katte her på internatet. Han er vant til at være meget i hænder, og søger selv hen til mennesker.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Mille er en smuk pige med farven tabby tortie. Hendes pels er dejlig blød, og hun er dejlig kæle og sød. Hvis Mille skal vinde dit hjerte, skal du ringe til hende på 86 48 00 20, og bestille en tid til at komme og hilse på hende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0705

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Celina er fundet i en lukket papkasse. Hun er en rolig og kærlig ung kat som gerne vil bo hos dig, som har et roligt og kærligt hjem, evt som indekat. Hvis du bor alene eller I er voksne, så ville hun måske være katten for dig/ jer

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0350

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Misle er en super sød missemor, med den lækreste sorte pels. Hun vil rigtig gerne snakkes med, og elsker opmærksomhed. Vil du hilse på Misle, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0038

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Denne kat har de kønneste grønne øjne, hvilket desværre ikke kan ses på dette foto. Hun går godt i spænd med andre katte og er en særdeles kælen, rar og rolig kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0207

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

HUNKATTEN FIFA. Er hun ikke bare sød at se på? Hun hedder Fifa. Hun kommer fra et hjem hos en enlig dame, som desværre ikke kom hjem fra sygehuset. Fifa er ikke så stor. Hun er en lille og vims mispige med en god portion nysgerrighed. Hun er god med andre katte, hvis de er søde og rare ligesom Fifa. Hun kan være lidt forsigtig ved nye situationer, men nysgerrigheden tager nu hurtigt over. Hun egner sig fint hos en rolig familie, evt. børn +12 år. Fifa er steriliseret og øremærket og skal til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0365

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Maddie er en skøn og dejlig kat, Hun er meget kælen og en utrolig rolig kat, der gerne vil putte og kæle - Ring på tlf. 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0630

Kat: perser

Køn: Han

Alder: 8 år og 7 måneder.

Bastian er kommet, fordi han var blevet væk fra sit hjem, hvor han heller ikke trivedes pga af de mange andre dyr. Han er en moden fyr, men ikke alderspræget og bliver rigtig fin igen, når han afklippede pels vokser ud igen. Har du et hjerte for persere og er du venlig, stille og rolig gerne enlig, som mangler selskab, så er Bastian måske din kommende hygge- og selskabskat, gerne som indekat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0357

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0311

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

HUNKATTEN MYNTE. Denne mispige hedder Mynte, fordi hun har de allermest grønne øjne midt i sin rødbrune pels. Mynte var syg, da hun kom til os, for hendes killinger i maven var døde. Nu er hun dog helt ovenpå igen og klar til at rejse til eget hjem. Mynte skal være enekat, gerne i en familie med børn +14 år. Hun er uden tvivl en dygtig jæger og hun er typen der siger til og fra, så man altid ved besked. Hun er sød, venlig og rar med mennesker. Mynte er steriliseret + øremærket og skal til hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Trylle er en utrolig venlig og rar hunkat. Hun er netop steriliseret og øremærket, og er klar til at få sit eget hjem. Vil du have en skøn og kælen kat, så ring til trylle på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0399

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Albert er en af de mange katte vi har fået indleveret i sommer. Han er fundet i et sommerhus område, hvor han havde opholdt sig ved købmanden i tre dage. Albert tumler rundt og leger med de andre killinger på internatet, så hvis han kunne have interesse, må I endelig komme og møde ham :-)

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0102

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Hej, jeg hedder Mille og jeg er en en rigtig dejlig kat. Jeg var noget ensom og forsømt, da jeg kom til internatet. Men tro mig, jeg er kommet godt efter og er nu meget klar til at få en ny og dejlig familie med adgang til have. Jeg er smadder kælen, tillidsfuld og jeg har bestemt ikke noget imod at ligge på skødet og hygge. Jeg er også begyndt at lege især med mus og bolde, så hvem ved, måske jeg er en god mussefanger? Jeg vil kun til et stille og roligt hjem og jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0330

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Lille søde Pil mangler en familie, der kan tage sig godt at hende. Hun er en sød og kærlig missemor, der passer rigtig godt på sine killinger. Ring til Pil på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0834

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Sebastian og Cindy har holdt til ved en kirke i en periode og gik bl.a. med til gudstjeneste. Der er ikke nogen, som ville kendes ved dem og derfor er de kommet til Brande Internat. De er kønne, søde og kælne og vil sikkert passe i et kattevenligt hjem, hvor de må bo sammen og også få lov at komme lidt ud. Vi tror de vil holde af en ny familie, gerne med lidt aktivitet i, men også med tid til hyggestunder

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 år og 7 måneder.

Sofus mistede desværre sin ejer i januar, og siden da har han strejfet omkring i nabolaget. Vi leder derfor nu efter et nyt hjem til Sofus. Han er en ældre og meget rolig kat. Han er en kat, der har brug for et hjem uden meget larm, da han kun har været vant til at bo sammen med en ældre dame og 2-3 andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0245

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Beauty er en smuk 6-årig kat, som har været tilløber hos et plejehjem. Hun er en meget rolig kat, som gerne tager en lur eller to på sit kradsetræ. Dog er hun også til at finde i vores fælles areal, hvor hun nyder at gå blandt de andre katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0830

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Pelle har boet i byen med sine mennesker, men blev givet væk til landet, fordi de ikke selv kunne beholde ham. Her trives han ikke og er derfor gået "hjemmefra" flere gange pga de andre katte på gården og denne gang har han været hjemløs i lang tid. Han er en meget sød og kælen, rolig og rar fyr, som vi har brug for et hjem til, hvor han må være både kælekat og udekat, gerne alene eller sammen med en kattevenlig anden kat.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Ditte er en sød og kærlig kat, der ikke bare elsker mennesker men også andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0895

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Rosa er en skøn lille kat på lidt over et år. Hun er en dejlig lille pige med lidt for korte ben. Hun er i den rolige ende af temperament skalaen. Rosa kan lide de fleste, men er ikke glad for børn med for meget gang i. Hun kan lide at tingene foregår lidt roligt. Ring til os på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0859

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Nilly blev fundet på Nørrebro, og vi tror, at hun er blevet dumpet af nogen, som ikke gad passe hende længere. Hun er rigtig sød og nysgerrig, så med lidt tid og masser af kærlighed bliver hun en rigtig god ven.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0297

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Trisse er en skøn og meget kærlig blandingsrace. Hun er det største nussehoved på internatet pt. Hun er semilanghåret og kræver til tider lidt pelspleje. Hun kan fint med andre katte og vil rigtig gerne nusses, kæle og putte. Hun skal have mulighed for at komme ud og løbe.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0717

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Liv fra Lyngby havde ikke nogen ejer, og den slags går jo ikke. Hun er en dejlig kat, som trives fint med vores andre katte og som er meget social overfor mennesker. Liv er sød og kælen og ret livlig, så hun skal bo med adgang til en have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0565

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Så er tiden over os, hvor vi har brug for din hjælp. Vi søger plejefamilier for en periode til missemødre med killinger og moderløse killinger. Hvis du ønsker at gøre en vigtig forskel og gerne vi hjælpe os, samtidig med at du giver dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser,måske iblandet nogle bekymringer, så er du meget velkommen til at ringe, så kan vi tale videre om, hvad det indebærer

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0260

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Houdini er en fin lille dame. Hun kom her til internatet sammen med sin mor Malene og 3 andre søskende. Houdini er en rigtig lille opfinder, med masser af eventyrlyst.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0382

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Sød og lidt tam han ørkenrotte ca. alder 2014.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0115

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 4 uger.

Plejefamilie søges. Herlige killinger søger plejefamilie. Ingen udgifter i forbindelse med dette. Internatet står for foder, kattegrus, kattebakke m.m. Oplev den sjove tid sammen med disse herlige små tumlinger.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0228

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så i kan komme og hilse på disse små skønheder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0264

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lavendel er en sød lille missemor med et stort hjerte. Hun er lige nu i gang med at opfostre sine 3 killinger, men vil meget gerne ud i til en ny familie når tid er. Kom og hils på denne skønne pige, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0332

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre killinger fra Pil's kuld. De er alle sammen super lækre, og venter bare på at deres nye mennesker kommer og reserverer dem. Kunne du tænke dig at hilse på dette kuld? Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0206

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 7 måneder.

Elvira har bare været den bedste missemor for sine små killinger, de er nu blevet så gamle. at de er klar til at flyve fra "reden". Det er derfor blevet Elviras tur til at blive nusset om, og hun er kælemis med stort K, og det fortjener hun at blive. Elvira er ikke en ret stor kat, og hun er semi langhårede

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0329

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er smukke Iris' kuld, og der er allerede reserveret to. Skynd dig at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, for at komme og se de to resterende missebørn. De er alle sammen super søde!

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0273

kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

RESERVERET: Lille Bolette er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem, så ring til os på tlf. 88774300

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0533

Hund: Ruhåret Hønsehund

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Marron er en klog og meget loyal hund. Denne dejlige og store dreng søger et nyt hjem hos absolut hundekyndige mennesker. Han er stærk som en okse og trækker enormt meget i snoren, men han er utrolig behagesyg og tjenestevillig, så det kan ændres med en konsekvent indsats. Marron kan være alene hjemme og er vant til børn. Vi oplever ham, som en glad og dejlig hund, men han var dominerende overfor sin tidligere ejer. Marron kræver en del motion og god aktivering. Marron vejer 38 kilo og er kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0309

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 3 måneder.

Pulle er privat indleveret; hvor ejer ikke havde mulighed for at have hende længere. Pulle har været meget indekat; men vil rigtig gerne til et sted hvor der er mulighed for at komme ud. Hun er kælen og snaksaglig

Roskilde Internat

Ref: 14RH-3-0784

Hund: Lhasa apso-blanding

Køn: Han

Alder: 7 år og 1 måned.

Steve er vores allesammens mediestjerne. Han har både været i TV-Avisen og flere aviser, fordi han blev bundet hos en dyrlæge og var i en miserabel forfatning, da vi fik ham. Nu er hans rådne tænder opereret ud og han er blevet vasket og trimmet, så han er klar til at finde et nyt hjem. Han er en utrolig glad og livlig lille fyr, som elsker mennesker og trives godt med andre hunde. Han kan godt være en lille hanhund, som skal tisse her og der. Steve ville elske et hjem, hvor der er god tid til ham.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0742

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Søde Vuc blev fundet ved VUC i Roskilde og har nu boet her et stykke tid. Hun er rigtig sød og meget kælen overfor os tobenede. Andre katte kan hun godt have det lidt anstrengt med, og hunde vil hun meget gerne være fri for. Vuc savner at komme ud, så hun skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0494

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er sæsonen kommet, hvor vi søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe os og gøre en forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet af nogle bekymringer? Så ring til os, så vi kan fortælle mere om, hvad det vil sige at være plejefamilie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0328

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er smukke Iris' kuld, og der er allerede reserveret to. Skynd dig at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, for at komme og se de to resterende missebørn. De er alle sammen super søde!

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0816

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Olfert er en flot og skøn fyr, som blev fundet som herreløs i Nordsjælland. Han er utrolig sød, kælen og rolig. Vi tror ikke, der er ret meget, der kan ryste ham. Men han vil alligevel gerne have en hjem hos voksne mennesker, som forstår hans behov for meget lange middagslure, god mad og masser af opmærksomhed. Olfert skal til hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0334

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Osvald er en rigtig lille kæle kat. Har er blevet sat af ved et hus, hvor efter han har boet et par dage i en garage. Han er meget legesyg, men også meget hygge syg.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0798

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Signe gik rundt i Køge og savnede en ejer. Det slipper hun forhåbentligt snart for, for hun er en utrolig sød og mild kat. Hun er ret rolig, så hun skal helst bo i en familie, hvor der ikke er alt for meget gang i den. Signe skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0355

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Webshop, maj 2014

Køb og støt

Tag på shopping-tur i Dyrenes Beskyttelses webshop og støt dyrene, når du handler.