Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0516

Kat: Huskat, sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Linka er en dejlig dame, der elsker sin roomie Lilly. De er som pot og pande, men bryder sig ikke om andre katte. Hun ønsker sig et hjem, hvor hun kan få lov at komme ud - Gerne sammen med Lilly.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0001

Kat: Killing,gråstribet

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Diva er bare fuld af fis! Hun er enormt kælen, -så kælen at hun engang imellem savler :-) Hun elsker at lege, og ønsker sig en familie med en have..

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0031

Kanin: Sød blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

En dejlig lille kanin, med stor mod på livet. , Hun kommer fra en dyreværnssag, hvor hun sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0604

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Frederik er en rigtig krudtugle! Han har fart over feltet og er rigtig kælen og nysgerrig. Han elsker at lege med Frederikke og Friga, som han blev fundet sammen med. De blev alle 3 fundet i en papkasse ved Harboøre. Hvis du mener at kunne give ham/dem et godt hjem, kan vi kontaktes på 97564517

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1852

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Ranec har holdt til ved et bageri i en længere periode. Desværre kan vi ikke finde ejeren. Han er en sød mis, stille og rolig, nem at have med at gøre, men også livlig, legesyg og med lidt krudt i numsen ind imellem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0943

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Zita er en utrolig smuk ungkat. Hun er kælen, sød og rigtig dejlig. Har du lyst til en god og venlig ven, er Zita et godt bud, kom og se Zita. Du kan bestille tid på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1705

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Mimmi kom sammen med sine killinger, fordi ejeren ikke længere kunne magte opgaven. Hun er en sød og kælen, opsøgende mis, som gerne vil til et nyt hjem, hvor hun kan være alene om din opmærksomhed, da hun har passet sine killinger i en længere periode.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0988

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Wanda er en kær lille killing, hun er ved at danne en skøn personlighed. Hun er glad for børn, og kan rigtig godt lide at være med i alt. Ring til hende på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0704

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Stefany er en skøn killing, som er fundet på en tankstation i Viborg. Stefany er kælen, og fungerer fint med andre katte..

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0101

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 1 år.

Meyer har ikke altid kål i skægget, men spåner er der masser af. Denne søde lille fyr blev fundet herreløs inde i København. Nu søger han et nyt hjem hvor ejer har tid til at passe hans manke og rumpehår, da det tit opsamler det som han hopper rundt i. Han er meget nysgerrig og er glad for mad. Han er ude-kanin her hos os og synes andre damekaniner er spændende.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0083

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Elisabeth er kommet ind til os sammen med sin søster Bella, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Hun er den der er mest tam af de to og kommer gerne frem og kigger. De skal til et roligt hjem og gerne et hvor der er masser af tid til at nusse. Hun skal ud sammen med Bella.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1839

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Vi tror at Gina er blevet sat af, hvorefter hun har holdt sig til i området, indtil nogen hjalp hende. Hun er en sød og kælen, nysgerrig mis, tillidsfuld og spindende og vil falde til i de fleste familier.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Tyson er som bokseren han deler navn med, stor og bred. Han bider dog ikke dit øre af. Han er tværtimod både sød og kælen og elsker at ligge et fredelig sted og følge livet gang. Tyson er en god kat, hvis du bor et sted med mange mus. Han snupper dem alle, og betaling herfor er en god fyldt mad skål. Ring til Tyson på 86480020 for besøg

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0668

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1098

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Yoda er en klog venlig og meget nysgerrig kat. Han har en smuk pels og en markant aftegning i hovedet, der gør at han udover at være klog også ser klog ud. Han er en absolut rolig kat der kan omgås andre katte på fredelig og rolig vis. Yoda vil gerne have sit helt eget hjem så hurtig som mulig. Ring til ham på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0528

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Kiara er skønheden selv! Smuk og dejlig, som dagen er lang. Hun følger med i ALT der foregår og giver gerne "en pote med" når vi gør rent. Hun ønsker sig et hjem med adgang til have. Gerne sammen med én af værelseskammeraterne.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0681

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Bøllemis blev i sin tid fundet ved en trafikeret vej, moderløs. Nu er han tilbage fra familieplejen sammen med de andre killinger, som han har haft med. Han er en kælen og kontaktsøgende skødekat, som rigtig gerne vil have Tasja med ud i sit nye, stille og rolige nye hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1361

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Billy har været indekat i sit tidligere liv og er en sød og imødekommende, venlig ung kat. Han vil trives hos dig, som vil være venlig og kærlig ved den evt som indekat men vi tror, at han vil trives bedst med at lære at komme ud også, for der er fart over feltet, hvor han er og fotografen får ikke mange chancer for at vise, hvor smuk han er, så han skal opleves :)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0466

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN SELMA. Dette er smukke Selma. Hun er søster til bla. Silas, som også ses her på siden. Selma er en livlig og glad mispige, som er dygtig til at hjælpe os med at gøre rent. Hun elsker at få lov at gå os om benene og "være med" og banke en pelsmus i ny og næ. Men hun bryder sig ikke om at blive løftet. Men ork, når hun kender dig, er hun en super kærlig mispige med krudt i rumpetten. Selma bliver en dygtig jæger. Hun er steriliseret + øremærket. Minus små børn, men plus have. Skøn mispige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0973

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Lille skønne Minnie er helt klar til et nyt hjem hellere i dag end i morgen. Hun er smuk, kærlig, og legesyg., Har du lyst til lidt liv i huset, så er Minnie et oplagt bud på en kærlig ven. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0067

Hund: Labrador

Køn: Tæve

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Jessie kommer fordi et af børnene i familien har fået allergi. Hun har boet på landet i en børnefamilie og er vant til at være alene nogle timer, at luftes frit og i snor, de almindelige ord fra hundeskole, andre hunde og at være med i bil. Hun er ung og har fortsat brug for opdragelse og træning elsker at bruge sin næse, at være ude og at blive kløet især på maven. Hvis der også er en jæger i hendes nye familie, vil hun sikkert kunne blive en god følgesvend med tiden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0992

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dav! jeg er Remees bror, hvis du skal ud og kigge på Remee, kan du så ikke også kigge på mig, vi er jo kun to i kuldet og vil gerne følges ad. 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0534

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Bob er en sød og rolig killing, der godt kan være lidt forsigtig i starten. Når han lærer folk at kende er han en rigtig sød og kærlig fyr, der elsker at komme udenfor engang imellem. Derfor ønsker han sig et nyt hjem, med adgang til udendørs areal.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0982

Kat: blandet langhår

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Sheila er en smuk lidt langhåret killing. Hun er kælen og legesyg, hun er også meget nysgerrig. Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0494

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Her er jeg, jeg er en af Cirkelines killinger. Sammen med mine søskende vil jeg gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Jeg er en rigtig frækkert og elsker ballade. Ring til mig på 86480020. PS. jeg skal nok lade være at hænge i gardinerne.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1757

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Hr. Jensen kom hertil sammen med et par andre katte, og nu søger han et nyt, godt hjem., Han er en utrolig rar kat, som ønsker sig en sød og rolig ejer. Han er nemlig ikke vant til så meget hurlumhej. Hr. Jensen har det fint med andre katte, men vil alligevel nok foretrække et hjem, hvor der kun skal hygges om ham. Han vil helst bo i hus med have, men fordi han er lidt forsigtig, så skal der nok gå lidt tid, inden han får lov at indtage sin nye jungle.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0045

Hund: Dværgschnauzer

Køn: Han

Alder: 6 år og 7 måneder.

Hobo og Gipsy´s ejere kan ikke længere magte deres pasning pga sygdom. Derfor er de kommet til os, så vi kan finde et godt nyt hjem til dem, hvor de to hunde, som er meget glade for hinandens selskab, kan fortsætte med at bo sammen. De er vant til hus med indhegnet have, besøgendes børn, andre hunde og kat, at være alene hjemme, sammen, de almindelige ord fra hundetræning, bil og at få ordnet pelsen nogle gange om året. Hobo er en meget kærlig og kælen fyr, opmærksom og siger til, livlig og opsøgende. Nemme og absolut ikke alderspræget.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Kimmy er en smuk pige, der er meget let genkendelig på grund af hendes smukke farve og aftegn. Hun er en stille og rolig killing, der dog stadig gerne vil lege engang imellem. Ring og bestil en tid til at komme og hilse på hende, ved at ringe til 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0061

Hund: Husky blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Jason kom til Danmark 2. januar, fra et fransk internat. Desværre kunne han og den danske hanhund i hjemmet ikke forliges, hvorfor han søger sit blivende hjem. Han er kastreret og vurderes til at komme fra god opvækst. Han kører meget gerne med i bilen. Han er vant til at sidde i transportbur. Super lærenem, her på internatet bruger vi klikkertræning. Han er renlig, kan være alene hjemme i op til 4 timer, men kan med tiden naturligvis lære at være det længere. Han er meget kærlig og kysseglad. Han tager godbidder fra hånd meget nænsomt. Han leger rigtig fint med tævehunde her på internatet. Og hans sprog er veludviklet. Han er teenager, stor og lidt voldsom når han er glad. Da vi ikke kender hans historik vedr. børn, skal han ikke i hjem med børn. Han er huskyblanding og skal derfor til et aktivt hjem, hvor man er klar til en teenagerhund med højt aktivitetsniveau og hvor man vil fortsætte træning. Skøn, dejlig, kærlig dreng, som fortjener et blivende hjem nu.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0052

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Spiril er en fantastisk ungkat med de smukkeste aftegninger. Han er fræk, legesyg, kælen og nysgerrig. Han vil elske at komme ud til en familie, hvor man har lyst til både at lege med ham og hvor han kan få lov til at ligge lidt og nusse i sofaen. Han skal med tiden have mulighed for at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Zumba er simpelthen så lækker! Han er stor, og vamset, og elsker at blive snakket med. Vi nordjyder vil kalde ham en rigtig "tålle" kat. , Zumba kom til internatet fra Tøstrup kattehjem, hvor der var overbelægning.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0072

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Fila, Fia og Frans er små lækre killinger på 3-4 måneder som mangler kærlige hjem. De er tillidsfulde og fuld af spilopper. De er kærlige og vil meget gerne have kontakt og nus. De skal ud til hjem, hvor de med tiden kan komme ud og snuse og hvis man kan tilbyde 2 et hjem sammen er det at fortrække, da de har meget glæde af hinanden.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0032

Kanin: Sød blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Pocahontas er en dejlig pige, med en god potion nysgerrighed. Kom og mød hende :), Hun kommer fra en dyreværnsag hvor hun sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1608

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Leilas ejer har formodentlig efterladt hende i forbindelse med flytning. Hun er sød, meget venlig og rolig og elsker at gnide sig op ad benene på en. En dejlig kat som vil trives i et roligt, kærligt hjem, måske som indemis?

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0049

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Thilde er en super lækker og kælen kat. Hun er meget opsøgende, og vil være rigtig god til en børnefamilie. , Thilde er overflyttet fra Tøstrup kattehjem, hvor der var overbelægning.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0036

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Manse har i længere tid forsøgt at søge ly, flere steder i den by, hvor han er fundet. Til sidst var der en der forbarmede sig over ham, og forsøgte at finde hans familie via opslag og facebook. Men da ingen meldte sig, ringede den venlige person til 1812, og spurgte om vi kunne hjælpe. , Manse var meget mager ved ankomst. Men efter dyrlægetjek og super godt foder, er Manse nu klar til at komme ud i en ny familie. , Kom og mød den dejlige rolige kat, på Nordjyllands Internat. Manse er meget imødekommende, og fungerer godt med internatets andre katte. , Manse er endnu ikke kastereret og mærket, men kan reserveres.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig, hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen, og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud. Han er en meget kærlig kat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0645

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dee Dee blev fundet i en flyttekasse, ingen ønskede hende åbenbart længere? Det kan vi ikke forstå, for hun er faktisk en sød kat :-) Hun er rolig, og vil gerne snakkes med. Hun ønsker sig en familie, som måske har en have.. Hun er naturligvis steriliseret, vaccineret og øre-tatoveret, ligesom de andre misser!

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0082

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Bella er kommet ind til os sammen med sin søster Elisabeth, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Hun er lidt tilbageholden og skal have lidt mere tid til at falde til ro. De skal til et roligt hjem og gerne et hvor der er masser af tid til at nusse, så kan hun blive en god ven. Hun skal ud sammen med Elisabeth.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1640

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Mamma Mia blev fundet i vejsiden, sammen med en masse kaninunger. De var tynde og ikke særlig pæne i pelsen. Derfor blev de alle sendt i pleje for at komme sig. Nu er alle ungerne flyttet fra halmhulen, så nu søger denne smukke mor en ny start. Hun er forsigtig, men med den rette omsorg, kan hun blive en god ven og så elsker hun at blive nusset når hun er oppe i ens arme. Hun elsker legetøj, som feks. høbolde. Hun vil kunne fint med store børn. Hos os er hun ude-kanin.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1568

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Så er Bella, som kom med sine killinger, nu tilbage fra familiepleje og klar til sit nye liv og hjem hos din familie, hvor hun også må komme ud. Hun er en rigtig sød og meget godmodig og kontaktsøgende kat, der kommer én løbende i møde, når man kommer hjem, og som nyder at blive forkælet og nusset om.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0479

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Jolly kom hertil sammen med sin mor og søskende. Jolly er den lidt forsigtige type, som gerne tager bestik af situationen, inden hun roder sig ud i noget. Jolly siger dog aldrig nej, til at "jagte legetøjs musen" :-)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0690

Kat: Killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Emma er 1 af 3 killinger, som var blevet efterladt i Jebjerg. Hun er rigtig sød og kælen, og fuld af spilopper ;-) Hun kan enes med andre, og er altid klar på leg!

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0864

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Misty kom til kattehjemmet med en grim infektion i det ene øre. Den giver hende et lidt karakteristisk udseende, da hendes ene øre er krøllet sammen. Misty er en forsigtig men meget kærlig kat. Hun har ingen problemer med andre katte. Ring til hende på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1805

Kanin: Dværgvædder/løvehoved

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Sigurd blev fundet i vestskoven sammen med 2 andre kaniner. De var ikke særlig pæne i pelsen og havde lange negle. Nu er pelsen klippet og vasket og neglene er klippet, så nu søger han et dejlig hjem, hvor han kan få alt den rette pleje og kærlighed. Han er en meget sød og nysgerrig kanin. Han er også en stor og lækker kanin, der er ordentlig i sit bur. Når først han sidder hos en vil han gerne kæle. Han vil kunne fint med store børn. Hos os er han inde-kanin og så er han kastreret.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1718

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Lucky stod der pludseligt og blev ved med at holde til i området, men ingen til at kendes ved ham. Han er en stor, robust og rolig herre, venlig og ok med andre venlige katte. Han vil smelte dit hjerte, når først han har indtaget dit skød.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0008

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

D.J. er en sød og fræk lille mispige, der elsker at blive nusset og leget med. Hun er ikke så vild med andre kattes nærvær.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0751

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Fisterline kom hertil, sammen med sin kammerat Diesel. Hun ønsker sig et hjem, hvor der er plads til dem begge? Fisterline er en sød og rolig hunkat, som er meget social. Hun elsker at putte, og vil uden tvivl sætte stor pris på en familie, som har en ekstra plads i fodenden af sengen! ;-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0516

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Trine er en af de smukkeste sorte og hvide misser, du kan finde. Og hun er tilmed ekstremt sød og kæle. Vil du give lækre Trine et godt nyt hjem? Så kom og besøg hende, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestil en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1691

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Simba kom i sin tid sammen med sine søskende, som meget små. De har været i familiepleje og er nu tilbage, klar til deres nye liv hos dig enten hver for sig eller evt og gerne sammen med en makker. Egner sig som både inde og udekat. Simba var vores alfahan, men den passede og plejede også på de andre. Den elsker at lege lidt vildt. Den har flotte lange ben med hvide poter (støvler som vi kaldte dem). En rigtig puttekat, som vil følge dig alle steder. Den og resten af dens søskende elskede plejefamiliens kat, så det kan godt enes med andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0446

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Aurikkel er en ualmindelig smuk kat, med spejlblank pels. Hun er rolig, venlig og meget kærlig. Hun elsker at nusse og kæle, hendes milde væsen vil elske et rolig hjem uden børn og for meget fart på. Ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Mira blev fundet ved sygehuset. Hun er en selvstændig dame, som har en masse at fortælle og som elsker at du snakker med hende, så hun kan svare igen. Hun vil helst have dit selskab for sig selv, men så vil hun også gøre meget for at charmere sig ind, når blot du gør som hun gerne vil :)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0042

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Er I en børnefamilie, der søger kat? Nala elsker at tumle rundt med børn, og nyder efterfølgende at lægge i deres arme og putte. Hun er en tålmodig og rolig dame, som forstår at nyde tilværelsen. Her på internatet er Nala stor fan af, når vores katteklappere kommer på besøg hos hende, for at læse højt.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0648

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Didrik er blandt 9 katte, som blev efterladt i en flyttekasse. Han er en lidt forsigtig fyr, men vil gerne snakke. Han ønsker sig en rolig familie, gerne med adgang til have! :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0009

Kat: Langhårsblanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

LANGHÅRSKATTEN MERCUR. Denne drøm af en hvid "sky" hedder Mercur. Han er en meget stor misknægt med en imponerende pels. Mercur mistede sin ejer på tragisk vis, så nu leder han efter et nyt og kærligt hjem. Mercur er en nysgerrig dreng, som er her og der hele tiden. Han er meget tillidsfuld og kærlig, men ikke så meget til at sidde på skødet. Hans størrelse virker voldsomt på andre katte, så vi foretrækker et hjem uden andre dyr. Daglig pelspleje er nødvendig. Han er kastreret+chippet og skal til hus m/have

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Endnu et par af amaryllis smukke killinger. Klar til nyt hjem midt oktober. Reserver allerede nu en af disse skønne uldtotter 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0611

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Dolce er en sød og fræk lille killing. Hun blev bragt ind sammen med 2 andre killinger. Dolce er sød, sjov og super skøn :-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Tonga er smidt af i en papkasse sammen med sin bror Tongo. De er begge utrolig kælne og nysgerrige misser, de har stor glæde af hinanden og er meget legesyge.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0039

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Tarzan er meget kontaktsøgende, kælen og spindende og god med de andre katte. Han vil trives i de fleste hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SA-4-0018

Kanin: Kanin, brun /hvid

Køn: Han

Alder: 2 år.

Dolle er en sød lille kanin. Han vil gerne løftes og snakkes med, men bryder sig ikke så meget om høje lyde og uforudsete bevægelser. Han har været vant til at gå i sele, og lege med større børn :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SA-4-0017

Kanin: Kanin, sort /hvid

Køn: Han

Alder: 2 år.

Molle er en lille frækkert! Han er nysgerrig, og intet kan ryste ham. Han vil gerne løftes og snakkes med, men siger selv fra når han ikke gider mere. Han har været vant til at gå i sele, og lege med større børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Marie er den smukkeste lille killing. Hun er kærlig venlig og legesyg. Marie er klar til nyt hjem. Ring 86480020 for fremvisning.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1923

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 år og 1 måned.

Molly er en flot og dejlig dame med god livserfaring og ro. Hun er blevet væk fra sin ejer, og desværre har ingen henvendt sig, selv om hun har været her længe., Hun er rigtig sød, rolig og meget kælen. Hun elsker at ligge og putte, og så har hun brug for en ejer, som vil holde hendes pels i tiptop stand, da den let filtrer. , Molly skal have adgang til en have for en sikkerheds skyld, men det er muligt, at hun lige så gerne vil være indendørs.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0454

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Dejlige Sam. Sam er den kæreste kat der findes. Han har et karakteristisk udseende og ser til tider en smule vred ud, men det er han bestemt ikke. Giv Sam et godt hjem. Ring for fremvisning på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0561

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Bobby er en forsigtig fyr, der tager tingene stille og roligt. Han skal lige se nye ting og mennesker an, men tø´r hurtigt op. Han vil umiddelbart kunne fungere fint som indekat, hvis det ønskes.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0488

Kat: Killing, hvid m. sort

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Pedro er en glad killing, fyldt med energi og kærlighed! Han ønsker sig et nyt hjem, hvor han kan være en del af familien.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0765

Kat: Huskats, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Mark havde i længere tid søgt opmærksomhed hos folk i Skive. Ingen ville dog kendes ved ham! Så nu er han havnet hos os, hvilket vi er ret glade for! :-) Mark er nemlig en rigtig lækker fyr. Han er utrolig kælen, og social. Han kan sagtens enes med andre misser, og så elsker han mad :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1030

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Orchidé er nu endelig langt om længe færdig med at opfostre sine killinger, det var en lang sej kamp, fordi hun var ekstrem afkræftet, da hun ankom til internatet, men nu endelig, er det lykkedes. Hun og hendes killinger har det godt. Orchidé er en venlig kærlig kat. Hun er meget smuk. Hun må gerne tage et kilo på uden der gør noget. Hun har netop været ved dyrlægen og er nu steriliseret, med fine øremærker og er helt klar til eget hjem med masser kærlighed og egen madskål. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0993

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Jeg hedder Remee, ligesom ham I ved. Jeg er bare en lille killing, vil du ikke komme og besøge mig, så vi kan aftale hvornår jeg flytte. Hvis du har plads til to, kan du så ikke også kigge på min bror René. Vi er kun to i kuldet og vil gerne følges ad 86480020.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Laban er som navnet nok hentyder til en charmetrold med fuld fart på. Han vil gerne lege og kæle og skal helst være med i det hele. Han søger derfor en dejlig familie, som kan tilbyde ham at være en del af huset.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0728

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Alexandra er kommet her til internatet sammen med sin bror Konrad. Hun er en nysgerrig, og evetyrlysten kat, som gerne vil ud og se omgivelserne omkring hende. , Især elsker hun at springe frem fra sit skjul. Skøn og kærlig er hun.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dejlige lille Mikkel er klar til et nyt hjem. Han er en dejlig lille glad killing, der savner et nyt hjem. Ring til ham på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0061

Hund: Lhasa Apso

Køn: Han

Alder: 8 år og 8 måneder.

Basse og Mille skal have nyt hjem, fordi et familiemedlem desværre har fået allergi. De har boet sammen i en børnefamilie i et rækkehus med have. Han er en nem, stille og rolig lille hund, lidt afventende for nyt, men kærlig og selskabelig overfor sine mennesker. Vi søger et voksent/ modent hjem med overskud til lidt pelspleje, som søger en selskabelig lille hund, der gerne vil hygge men også gerne med på små gåture.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0992

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Mutzi er en dejlig og rolig voksen kat, som vil elske at bo i dit rolige og venlige, gerne voksne hjem, hvor hun vil spinne og spise din dejlige kattemad og måske også hjælpe dig med musebestanden.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1858

Kat: Ocicat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Joy er en skøn racekat, som søger et nyt, roligt hjem hos søde mennesker - meget gerne folk med kendskab til oci-katte., Hun er sød og meget forsigtig. Hun er nysgerrig, legesyg, og kommer selv, når hun vil nusses. Joy elsker andre katte, og så skal hendes nye ejer være opmærksom på, at hun som racekat kan udvikle kronisk tandsygdom., Joy skal have renset tænder her hos os, inden hun kan komme hjem - derfor kan hun reserveres, men ikke hentes med hjem endnu.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0006

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

HUNKATTEN SIGNE. Denne superskønne mispige hedder Signe. Hun er en rigtig pensionist-mis. For Signe har været overladt til sig selv igennem et stykke tid, og det synes hun ikke så godt om. Signe er ufattelig hengiven og kærlig, men i forhold til nye mennesker, er hun temmelig tilbageholden. Når hun er tryg og er faldet til, er det simpelthen "true love". Hun fortjener et roligt og kærligt hjem, hvor hun i ro og fred kan få lov til at folde sig ud og føle sig tryg og elsket. Signe vil fungere godt i lejlighed, gerne hos enlig ejer. Signe-missen er steriliseret + øremærket. Fantastisk mispige.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0062

Hund: Lab Blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Flotte Xantos er desværre kommet tilbage, fordi tæven i hans familie blev sur på ham - men hans mennesker beskriver ham som verdens bedste hund. Han søger en stabil familie, som vil passe godt på ham. Han er vanvittig glad, livlig, sød og lærenem. Han har det fint med store tæver, men brummer noget af hanhunde. Der er drøn på drengen, så hunde skal gerne gide lege med ham og løbe stærkt. Xantos har brug for meget erfarne ejere, som kan aktivere og træne ham. Han har brug for at lære at være alene hjemme.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1036

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Tiara er en smuk creme tabby pigemis med en blød og lækker pels. Hun er venlig og omgængelig. Hun er måske ikke lige til helt små børn, men et par teenagere ville ikke være af vejen. Ring for besøg på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0631

Kat: killing, hvid m. grå

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Gabrielle er en sød og fræk lille dame der elsker at lege med alle sine venner. Hun ønsker sig et nyt hjem- Gerne sammen med en anden mis.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1113

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Congo er en stor, dejlig kælen dreng. Sætter pris på masser af opmærksomhed. Han skal ud til en familie hvor han ha mulighed for at komme ud og fange nogle mus.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Melanie kom som den ene af 2 killinger til os. Hun er meget glad for kontakt med mennesker, kælen og spindende og søger gerne selv hen for at blive kælet og snakket med. Hun vil foretrække ikke at skulle dele dit gode selskab og skød med andre, så hun kan være midtpunkt.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1142

Kanin: løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Irina er er super sød og rolig kanin. Hun er dumpet i en skov sammen med hendes søster Olga. De virker begge til at have været meget i hænder og vant til at blive børstet og soigneret, som det kræves da de er langhåret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0886

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Edward er en skøn lille fyr, der er klar til et nyt hjem lige efter nytår har du lyst til liv i huset så kom og reserver Edward, og få en dejlig nytårs ven. Ring for fremvisning 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0823

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Letty er en kluntet lille killing på et halvt års tid. Han har den skønneste tykke pels, er legesyg, venlig og meget kær. Ring til Letty på 86480020 for besøg

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1860

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bamse blev pludseligt over en periode set i gadebilledet, løbende rundt og fulgte efter folk, for at få hjælp til at klare sig. Han er meget kontaktsøgende og vant til mennesker. En nysgerrig, kærlig og kælen lille fyr, der vil trives i alle familier, bare man vil være god ved ham og sørge for ham.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0024

Kat: Langhårsblanding

Køn: Han

Alder: 2 år.

LANGHÅRSKATTEN JANNICK. RESERVERET TIL NYT HJEM. Se denne dejlige misknægt hedder Jannick. Han er her fordi de andre katte i tidligere hjem var efter ham. Jannick er nemlig en følsom og mild dreng, som har en tendens til at være prügelknabbe for katte, som trænger til at bokse på andre katte. Jannick selv har ingen problemer med andre katte, men vi foretrækker et hjem, hvor han kan være enekat og i centrum for al opmærksomhed. Han har nemlig meget brug for kontakt med sit/sine mennesker. Gerne til pensionist(er) som er en del hjemme. Jannick er følsom, kærlig og meget mild. Han har ikke det store behov for at rende ude, men er nysgerrig nok til at sidde lidt udenfor og kigge. Han holder sin pels fint, så begrænset pelspleje. Jannick er kastreret og øremærket. Utrolig dejlig misdreng.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1817

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Gunrad er en flot fyr, som blev fundet som herreløs i Gevninge. Han er rolig og tager andre katte og killingers selskab i stiv arm - eller pote., Gunrad er den lidt afventende type, som ikke springer op og vil nusses lige med det samme. Men når han kender sine folk, er han utrolig sød og hengiven. Gunrad er legesyg men synes, at verden kan være lidt farlig. Men han vil gerne ud og undersøge den, når han er faldet til i sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem, så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0976

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Dejlige musse er en rolig venlig kat. Hun skal ikke bo med små børn. Hun kan bedst med lavt støjniveau. Hun er kælen og sød, og vil rigtig gerne snakkes med. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0961

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlige Tenna på bare et år i alder, trænger til en kærlig familie der vil lege, kæle og give hende et trygt og godt blivende hjem. Hun har et dejlig mildt væsen og er dejlig legesyg. Tenna har en plet på det ene øje. Det gør, at hun på det ene øje har nedsat syn. Det er ikke noget der på nogen måde hæmmer hende og det kræver ingen særlig hensyn. Er der en kærlig familie, der vil give denne smukke pige et nyt hjem, så ring på 86480020 for et besøg

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0571

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Tim kommer fra et hjem, sammen med 15 andre katte og killinger, hvor ejeren ikke længere magtede opgaven. Han er rigtig kælen og insisterende. Hvis han ikke får den opmærksomhed, som han selv synes han fortjener så kommer han skam bare og napper dig lidt, så han er sikker på at du i hvert fald ved han er der! Han ELSKER at blive nusset og ville ønske det kunne lade sig gøre dagen lang. Så hvis du mener du kan opfylde hans behov, kan vi kontaktes på tlf 97564517

Bornholms Internat

Ref: 14AH-4-0302

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 4 år og 8 måneder.

Jamen denne Dansk svenske gårdhund, kan da ikke hedde andet end Kvik. Han lever til fulde op til sit navn, når der skal fanges mus og rotter. Han har boet på landet, hvor dette var hans job. Han er vant til katte og elsker at lege med andre hunde.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Misaki er en voksen missepige på knap tre år. Hun er utrolig smuk, hun er venlig, rolig, og meget omgængelig. Har du lyst til at få en kærlig og venlig ven, så ring til Misaki på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Yrsa blev pillet ned fra et loft i et sommerhus. Heldigvis kom Yrsa ind til en meget betænksom dyrlæge Anja Engelund som kontaktede Dyrenes Beskyttelse, således vi kunne få hende ind på internatet. Yrsa fik en plejemor og et par papsøskende på internatet, og de er rigtig gode til at lege sammen. Hun er meget nysgerrig og elsker at blive nusset om. Når vi åbner ind til Yrsa og hendes søskende, er de alle tre meget ivrige for at komme ud og lege.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0039

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Guffe er legesyg og skøn, han er glad ved børn. Har været ude i en familie i en måned, men kom tilbage da der var allergi i familien., Guffe er en rigtig dejlig kæledække, og en rig basse af en kat. Så kan du godt lide at der er lidt pondus bag så er Guffe lige noget for dig! Ring til Nordjyllands Internat på 88 77 03 07 for at høre mere.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0955

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Ninna kom som missemor og har været i familiepleje. Nu er den lille familie tilbage på internatet og mor er klar til sit nye hjem og liv uden småfolk. Hun er superdejlig og når først hun er faldet til og du har vundet hende, får du er meget trofast ven. Hun vil gerne have et roligt og kærligt hjem, hvor hun har sine menneskers opmærksomhed for sig selv og vil gerne have lov til at komme lidt ud også.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0014

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Savannah kom hertil fra en dyreværnssag, hvor ejer var for syg til at magte hende. , Hun er meget sød og vil gerne snakkes med, især hvis man tager sig tid, og sidder ved hende. Hun bliver også rigtig glad når vores katteklappere læser højt.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0749

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Amalie blev fundet på en efterskole, hvor man mistænker hun er blevet sat af. Hun er enormt kælen og social! Hun kan sagtens enes med andre misser, både store og små. Amalie ønsker sig en familie, som har en ekstra plads i sofaen ;-)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1742

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Pippi kom i sin tid efter at være faldet ud af motorhjelmen på en bil og ejeren blev søgt fundet mens hun ventede på et dyrehospital, inden hun kom til os. Nu er hun så tilbage fra sin plejefamilie og klar til sit nye hjem. Pippi er meget legesyg og kælen og elsker at lege med små blade eller kugler. Meget nysgerrig, og god til at klatre, helt vildt sød og så, kan hun godt lide at putte sig i tæpper. Hun er dejlig at sidde med, fordi hun elsker at putte sig ind til dig. Hun vil trives i de fleste familier

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1039

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Bente er en rigtig tam og kælen kanin, som vil elske at bo et sted, hvor der er tid og hjerterum til hende.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0476

Kat: Killing, hvid m. blå

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Joey kom hertil sammen med sin mor og søskende. Joey vil altid gerne snakkes med, og var faktisk rigtig svær at fange et billede af på afstand :-) Joey er en frisk og glad killing, fuld af spilopper!

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1690

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Balou blev fundet i en papkasse sammen med sine søskende og kom i sin tid sammen, som meget små. De har været i familiepleje og er nu tilbage, klar til deres nye liv hos dig enten hver for sig eller evt og gerne sammen med en makker. Balou har krudt et vist sted og er en legesyg, udadvendt, nysgerrig og opsøgende fyr, som vil trives i de fleste hjem måske som indekat sammen med en anden sød kat eller to.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Bjørk er en kulsort hunkat med den blødeste og lækre pels. Hun er venlig omgængelig samt meget rolig. Hun kan lide både børn og voksne, så har du brug for godt selskab, så ring til Bjørk på 86480020 for fremvisning.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0707

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Her er frække Scooby-doo. Han er en "kælepotte" med stor personlighed. Scooby vil rigtig gerne lege med andre katte, og er enormt social. Scooby er en rigtig sød kat, som vil passe godt ind i en familie med børn..

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1856

Kat: Ocicat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Jamil er en stor lækker ocikat der var virkelig overrasket over hvor stor verden er, da han kom væk fra sit barndomshjem. Vi har derfor brugt en del tid på socialisering og er nået langt, men Jamil bør leve sit liv som indekat. Han er i fin form, men som racekat bør man forvente tandproblemer hen ad vejen. Jamil søger et fredeligt hjem uden alt for megen ramasjang. Han er rar og forsigtig og typen man taber sit hjerte til, når han forsigtigt kommer hen til en., Jamil kan reserveres, men ikke komme med hjem endnu, da han skal have renset tænder her hos os.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1140

Kanin: løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Olga er er super sød og rolig kanin. Hun er dumpet i en skov sammen med hendes søster Irina. De virker begge til at have været meget i hænder og vant til at blive børstet og soigneret, som det kræves da de er langhåret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Søs er en skøn voksen hunkat. Hun er omgængelig og venlig. Hun har en skøn tæt pels, og veludviklede jagtinstinkter. Hvis du mangler en god musefanger, så giv Søs en god madskål, så rydder hun for mus på ingen tid. Ring 86480020 for besøg

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0099

Kanin: Fransk Vædder

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Sussie er en stor og lækker dame, der blev fundet herreløs i Sakskøbing. Der er ingen der har savnet denne skønne madame, så hun søger nu nyt hjem. Hun er en meget rolig kanin, der helst vil ligge og hygge sig. Nytårsforsættet med mere motion, er droppet og så elsker hun snacks. Så hun skal ud til et hjem der vil passe på at hun holder sin normal vægt og kæle hende bag øret. Hos os er hun inde-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Lækkermåsen her hedder Trikker. Han er en skøn cremerød kat. Han er præcis så venlig og godmodig, som han ser ud. Trikker er ikke til mindre børn. Han syntes livet skal tages med en vis ro. Ring til ham på 86480020. så finder vi en tid for besøg

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0460

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

HUNKATTEN DIMSE. Her er Dimse, en rigtig sød pige med en kedelig baggrund. Dimse var nemlig i fødsel, da hun kom til os, men hun kunne ikke finde ud af hverken at føde selv eller tage sig af sine små børn. Vi tror nemlig, at det var hendes første kuld og Dimse har ikke været voksen nok. Hun trænger til at få sig et kærligt, ansvarligt og omsorgsfuldt hjem. Helst uden mindre børn og andre dyr. Til gengæld elsker hun at drøne ud og ind af kattelemmen. Dimse er steriliseret + øremærket og skal til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1857

Kat: Ocicat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Jelva er en skøn racekat, som søger et nyt, roligt hjem hos søde mennesker - meget gerne folk med kendskab til oci-katte., Hun er sød, lidt forsigtig, men elsker at putte i tæpper. Hun er nysgerrig, meget glad for godbidder - men skal nok ikke have for mange, da hun som racekat kan få problemer med kronisk tandsygdom. Det skal hendes kommende ejer også være opmærksom på., Jelva er meget glad for andre katte, men bør ikke bo med hunde - og skal have et roligt hjem hos voksne mennesker., Jelva kan reserveres, men kan ikke komme med hjem endnu, da hun skal have renset tænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0086

Hund: Dværgpinscher

Køn: Han

Alder: 5 år og 9 måneder.

Charlie er en utrolig dejlig og glad lille hund, som blev lidt for energisk for sin ejer. Han er meget livlig udendørs, men er god til at falde til ro sammen med sine mennesker, når de er hjemme. Når han er alene, kan han godt finde på at gø lidt. Derfor har han brug for et hjem, hvor man er meget hjemme hos ham. Han er vant til at bo sammen med store børn, har fået lov at ligge i sengen og er vant til at køre i bil. Man skal passe godt på Charlie når han går løs, for han har ingen respekt for biler, som han godt kan finde på at løbe ud foran. Charlie skal bo i hus med have, og han har brug for en erfaren ejer, som vil aktivere ham godt. Ellers bliver han frustreret, keder sig og kan begynde at gø. Han er ikke så god til andre hunde, når han er i snor, så det skal trænes en del. Når han er løs, går det bedre.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Moleko er en af 19 katte vi har været ude at hente på en stor dyreværnssag. Moleko er en af dem som er mest tillidsfuld og kælen. Hun vil gerne nusses og er nysgerrig. Hun er vant til at både gå ude/inde og vil helt sikkert gerne gøre lidt gavn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1804

Kanin: Dværgvædder/løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Sonja blev fundet i vestskoven sammen med 2 andre kaniner, der ikke var særlig pæne i pels og havde lange negle. Nu er hun klar til at finde et nyt hjem, hvor der rigtig kan nusses og gives masser af pleje og kærlighed. Hun er lidt forsigtig, men med den rigtige håndtering kan hun blive en rigtig trofast ven. Hos os er hun ude-kanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0026

Kanin: Løvehovedet

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Mit navn er Jonny.. Jonny Heftig. Jeg er en rigtig charmetrold, som charmerer mig ind på alle og en hver. Jeg er vant til hænder, og elsker derfor at blive nusset for. Kom og hils på mig. Jeg glæder mig til at se dig.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0578

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN BURY. Denne lille mispige hedder Bury. Hun var lige i gang med en lur, da fotografen sneg sig ind :-) Hun var så uheldig at være blevet sat af i en papkasse!! Så nu ønsker Bury sig ærlig talt et mere ansvarsfuldt hjem. Hun kan virke lidt forsigtig til at starte med, men når hun er tryg og er faldet til, er hun en glad kælepotte. Vi foretrækker, at Bury kan være enekat hos en familie, hvor evt. børn er +12 år. Smukke Bury er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Superdejlig mispige.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1840

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Lucy er kommet, fordi hendes ejer skulle flytte og ikke måtte have Trille med. Trille er en kælen og sød, moden kat, vant til børn og at bo med en anden kat,- Hun er en rigtig god musefanger og vant til at måtte være både ude og inde.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0689

Kat: killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Ella er 1 af 3 killinger, som var blevet efterladt i Jebjerg. Hun er sød og kælen, og vil gerne lege. Hun ønsker sig en familie, som måske har plads til en af hendes søskende ligeså?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1067

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Tammy er en smuk pige på ca 2½ år. Hun er rolig, hun er venlig, hun er kærlig. Har du lyst til godt men roligt selskab, er Tammy et rigtig godt bud., Ring til hende på 86480020 og kom på besøg

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0462

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

HUNKATTEN SØSSER. Dette er Søsser. Hun var blevet dumpet med sine små killinger, da de kun var 4 uger gamle. Nu er både Søsser og hendes børn klar til at få sig et kærligt og ansvarsfuldt hjem for livet. Søsser er en udpræget voksen hunkat: Hun skal nok selv bestemme farten, så længe der er søde mennesker hun kan daffe rundt om og snakke lidt med. Hun gider ikke så meget kæleri, men gerne mussejagt og god kattemad. Nem og tilpasningsdygtig kat. Søsser er steriliseret + øremærket og skal kun t/hus + have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0517

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Lilly er en rigtig smuk mis, der er lidt som en lille skygge. Hun tror vist ikke altid man ser hende. Hun er super kælen, når hun lige lærer folk at kende. Hun bor sammen med sin roomie Linka, som hun blev fundet sammen med. De fungerer som pot og pande og vil super gerne ud i et nyt hjem sammen - Med adgang til have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0722

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Tanko blev fundet sammen med sine 2 søskende. Tanko er en flot lille fyr, som godt kan lidt at der sker noget. Tanko kan også godt lide hunde, andre katte og mad! :-)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0477

Kat: Killing, trefarvet m. meget hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Josse kom hertil sammen med sin mor og søskende. Josse er en flot trefarvet killing, der ligesom sine søskende, også altid klar på leg og opdagelse!

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Vi er Cirkelines killinger. Mine søskende og jeg vil gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Vi er rigtig frække og elsker ballade. Ring til os på 86480020. PS. vi skal nok lade være at hænge i gardinerne

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0818

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder.

Rosa er en pragtfuld killing, der ligesom sine søskende sad i vejkanten ved deres overkørte mor, men efter en lang og god familiepleje er hun nu i hopla til at lave lidt larm i gaden. Hun har et kærligt og venligt væsen, men er som de fleste sunde og glade killinger en bandit. Giv lille Rosa en ny chance. Ring på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0776

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Anistel er en hyggetrold, som gerne bruger flere timer på hendes kradsetræ. Dog er hun altid frisk på en leg, i sær er drillepinde noget hun synes er meget sjovt.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1859

Kat: Ocicat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde Jack kom hertil med hele sin familie på syv, og nu er det endelig blevet hans tur til at få et nyt hjem, gerne hvor der er kendskab til racen eller lignende racer. Jack er en meget forsigtig fyr, men så snart han er tryg, render han lige i hælene på en - man skal jo have det hele med. Han er vant til at bo sammen med andre katte, så det vil være ideelt for ham at komme ud sammen med en anden kat. Jack er en nysgerrig dreng, og vi mener derfor han skal have muligheden for at kunne komme lidt ud. Han har brug for et roligt hjem. Grundet hans race, kan man forvente tandproblemer, når han bliver ældre.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0052

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Billie er en hyggelig dame, der godt kan lide lidt ro og fred., Hun kommer fra Tøstrup kattehjem, hvor der var nogle pladsproblemer. På kattehjemmet har hun været brugt som plejemor. Men nu ønsker hun sig et roligt hjem uden for meget støj.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0643

Kat: killing, hvid m. lidt grå

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

M&M's er en af de 9 katte, som blev efterladt i en flyttekasse. M&M's er en forsigtig lille størrelse, som ønsker sig en rolig familie. Ville måske kunne trives som indekat?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0010

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Dejlige Pjuske er en stor pragtfuld kat. hankat, med et skøn og rolig væsen. Ring til ham på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Anita er en livlig ung kat, som er meget nysgerrig. Hun går til verden, med mod på livet. Hun elsker at lege, og syntes det er fantastisk sjovt, at løbe efter legemus. Deruover er Anita meget menneskesøgende, og miaver af glæde hver gang der kommer mennesker forbi hendes lille bolig.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Sille har desværre haft nogle omtumlede måneder, hvor hun har været kastebold mellem flere hjem., Det er hun heldigvis ikke påvirket af, og kommer gerne hen og hilser kærligt på én. En dejlig puttegøj, som vi inderligt håber får et stabilt hjem, som alenekat med ubegrænsede mængder kærlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Moon er en af 19 katte vi har været ude at hente på en stor dyreværnssag. Fælles for alle katte er, at de er blevet passet og plejet og haft det godt hvor de kommet fra men der var ikke længere mulighed for at man kunne tage sig af dem. Moon er lidt forsigtig indtil man rører ved hende så synes hun at det er så dejligt at hun skyder ryg og vil have mere. Hun er en lille dame, der vil elsker et trygt og rart hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 10 måneder.

Sandra er en kælen, venlig og meget rolig hun kat. Hun hjælper i øjeblikket med at bestyre kontoret her på internatet, og helst midt på tastaturet, eller foran skærmen. Hun skal helst ikke gå glip af chancen for en kæletur. Vil du have kærligt og roligt selskab, så er Sandra din nye kat. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0580

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Børge kom her til sammen med sine søskende. De var alle meget små og tynde. Han har nu været i plejefamilie, hvor han har vokset sig større, og er klar til nyt hjem! Børge er kælen, kærlig, og fuld af fis! Børge har ligesom sine søskende, et ret specielt udseende.

Bornholms Internat

Ref: 15AH-1-0007

Hund: Golden retriever

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 5 måneder.

Desværre er tidspresset i Naja´s familie blevet for stort, så derfor søger hun et nyt hjem. Hun er en livsglad og rar hund, men hun skal også vide hvem der bestemmer, så hun ikke render om hjørner med folk. Hun er vokset op i en børnefamilie, men det vil nok være bedst at hun kommer ud i en familie uden små børn. Hun skal ud i et hjem uden katte, dem kan hun nemlig godt lide at løbe efter. Til gengæld er hun utrolig god til at lege med andre hunde.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Alle tiders skønne Sort søger et nyt hjem hos søde mennesker. Hun har boet her på internatet hos vores leder i et par år, men hun er ikke så glad for en af hundene, så vi synes, hun fortjener et hjem, hvor hun kan være i centrum, få lov at ligge i sofaen og jagte mus i haven - for det elsker hun., Hun er utrolig kælen, legesyg, elsker mennesker og er helt igennem en rigtig god kat. Sort elsker udelivet, så hun skal have fri adgang til en god have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0009

Kat: Rottekat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Mars er en flot rottekat. Han kom her til internatet sammen med 4 andre katte og 3 hunde. De har alle gået i deres egen efterladenskaber og er ikke blevet særlige socialiseret. Mars er ikke så glad for alle de andre katte og han kan virker meget bange/sky. Når først man har hans tillid er han er rigtig brumbasse. Har du det helt rigtige hjem til Mars, så ring på 88770307

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0008

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Perle er kommet samen med resten af sin kattefamilie, fordi hende hun har boet hos er kommet på plejehjem. Perle er en stille og rolig, venlig mis, lidt betænkelig ved alt det nye men vil rigtig gerne snakkes med. Hun vil sikkert falde rigtig godt til i dit kærlige selskab evt som indekat og gerne sammen med en anden sød mis, måske Amber, som hun kender?

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0529

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN BIRGER. Jeps, her har vi en rigtig frækkert af en lille kattedreng. Han hedder Birger. Man kan næsten se i hans øjne, at der er spræl i denne knægt. Birger er blevet væk hjemmefra, og ingen savner ham tilsyneladende! Så nu leder Birger efter sit helt eget nye hjem, hvor man gider holde øje med ham. Igen har vi at gøre med en killing med krudt i rumpetten, altid glad og oplagt til leg. Han er lidt voldsom med andre katte, og evt. børn skal være +8 år. Han er kastr.+øremærket. Have ønskes.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0750

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Diesel er en stor og lækker hankat! Han kom hertil sammen med Fisterline, og de ønsker en familie hvor de kan komme ud sammen. Diesel er en utrolig social og kælen kat, som man kun kan holde af.. Han ønsker sig en hjem med have, og en ekstra plads i sofaen :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0010

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Missedrengs ejer kan desværre ikke have ham mere, fordi han desværre er alvorlig syg. Derfor er Missedreng kommet til os, så vi kan hjælpe ham med at finde et godt, nyt hjem. Han er en meget kærlig og kælen velvoksen fyr, som er vant til at være godt selskab i et roligt hjem, hvor han også kommer ud og leger musefanger og følger med på gåture. Han er vant til besøgendes børn og at omgås nabokattene uden problemer, men er ikke så vild med hund

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1577

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Maj er 1 af 5 søde, kælne killinger, som ligner hinanden som 5 dråber vand. Hun er vant til andre katte, hund og børn og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem gerne med børn og andre katte, en selvstændig ung pige med den lækreste bæøde pels

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0237

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Charles er en flot han kat. Vi kender ikke meget til hans baggrund, da han er indleveret som herreløs, men han er renlig og vant til kattebakke, meget glad og selskabelig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1507

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Filur flakkede rundt i en mindre by og forfulgte menneskene på gaden for at blive taget sig af. Han er en sød, venlig og meget kælen kat, som har uro i rumpen. Han elsker at snakke og være nysgerrig. Han vil trives hos jer som ønsker selskab inde og ude

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0043

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Tiger er kommet fordi hendes ejer ikke kan have hende mere. Hun er en ung, livlig og legesyg, selvstændig mis, der er dygtig til selv at sige til og fra. Hun har været både inde og ude og er en rigtig dygtig musefanger. Hun vil trives i en familie med større børn gerne med gode udendørsarealer, hvor hun vil hjælpe med at holde gnaverbestanden nede.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Jolly Missen blev fundet i Frederikshavn, hvor en kærlig finder tog sig af hende til hun kom herind på internatet. Jolly Missen har været tillidsfuld lige fra starten, og kommer meget gerne frem og vil snakkes med. , Hun er en kærlig og opmærksom pige med mod på livet. , Kom ud og hils på hende på Nordjyllands internat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0049

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Muddi er fundet på egen hånd uden nogen vil kendes ved hende. Hun er en rolig og kærlig, sød og spindende mis, som vi tror har været indkat i sit tidligere hjem, hvilket hun sikkert også vil trives som fremover. Måske vil hun også blive glad for at lære at komme lidt ud i haven?

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0018

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Da Günther kom til internatet var han meget øm i fusserne. Hans klør, og dele af trædepuderne, var helt slidt ned. Men han blev øjeblikkeligt kørt til dyrlægen til tjek. Efterfølgende kom han i behandling, og poterne blev dagligt tjekket, og forbindingen blev skiftet. Nu er Günther poter efterhånden iorden igen, og han søger nu et nyt, og blivende hjem., Günther har et højt humør, og er en rigtig hyggekat. Han snakker meget, så vi er ikke i tvivl om hvornår han syntes han mangler mad :-)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0715

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Alva er en SMUK lille "dame". Hun er super kælen, sød, legesyg og bare generelt rigtig dejlig. Hun fungerer fint med andre misser og ville elske børn der gad lege.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0903

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Nuller er en dejlig killing, der rigtig gerne vil have et nyt hjem. Han er kærlig, legesyg og præcis som killinger er flest. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 11 måneder.

Zoey er en pragtfuld kat i den gode alder. Hun har levet et omflakkende liv og trænger til ro nu. Zoeys ønske er en familie, der bor på landet, gerne en ejendom med mange mus at jage, kort sagt et frit liv med adgang til madskål og sofa når hun har lyst til det. Så mangler familien en kombination af musefanger og kælekat, så giv Zoey chancen. Hun vil være jer tilliden værdig. Ring til Zoey på 86480020

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Fila, Fia og Frans er små lækre killinger på 3-4 måneder som mangler kærlige hjem. De er tillidsfulde og fuld af spilopper. De er kærlige og vil meget gerne have kontakt og nus. De skal ud til hjem, hvor de med tiden kan komme ud og snuse og hvis man kan tilbyde 2 et hjem sammen er det at fortrække, da de har meget glæde af hinanden.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0456

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Ziggi er en dejlig stor killing, der er meget nysgerrig, rolig og legesyg og elsker at blive nusset. Hendes tre farver giver hende et egyptisk udseende og hendes ene gule pote gør hende meget speciel. Ziggi ønsker sig et nyt hjem, hvor hun vil blive elsket.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0028

Kanin: Sød blandings kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Sully er en charmebøf, og elsker at blive forkælet med grøntsager. :) , Han kommer fra en dyreværnssag, hvor han sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Maria er super legesyg og er aldrig i ro, kun når hun sover. Hun elsker at gemme sig i huler og klatretræer. Har du lyst til et lille livsstykke, så ring på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0738

Kat: Killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Rosita er en fin lille hunkat. Hun er kælen og kan sagtens enes med andre katte. Rosita vil gerne tages op, og vil helt sikkert nyde, at komme til et hjem med have, men også en sofa! :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0038

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Jasmin havnede på det lokale dyrehospital, hvor man har forsøgt at finde ejeren. Da det ikke er lykkedes er hun kommet til os, så vi kan finde et godt nyt hjem til hende. Hun er en mild og sød, kælen pige, stille og rolig men også lidt legesyg og kan fint håndteres og vil sikkert trives som indekat i et roligt og kærligt hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN JULIUS. Her er Julius, en virkelig kær lille misdreng. Han var en lille forskræmt dreng, da han kom til os, kun 8 uger gammel. Men Julius er sørme vågnet helt op, og er blevet en glad dreng og kærlig dreng. Ved nye situationer kan han dog stadig blive lidt betænkelig og forsigtig. Men når han er tryg, er han en skøn killing med krudt i rumpen. Han egner sig ikke til små børn, men gerne til andre katte og rolige mennesker omkring sig. Julius er kastreret og øremærket. Julius skal til hus og have. Virkelig kær hankilling.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Bianca og hendes bror Bernard er fundet i rabatten af en vej. De var lidt forkomne og ikke så vant til mennesker, da de kom til internatet. Men ved hjælp af en masse socialisering og vores uundværlige katteklappere har Bernhard fået et godt hjem, og nu ønsker Bianca det samme. Hun elsker i øvrigt børn og kan godt være indekat også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

De kalder mig Knold, men det er jeg ikke. Jeg er smuk, venlig og meget imødekommende overfor mennesker. Jeg har en lækker blank pels, og jeg er meget pænere end naboens kat, hvis jeg selv skal sige det. Så kom lige ud og hils på mig, du kan bestille tid på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1855

Kat: Ocicat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Janus er en skøn ocikat, som søger et nyt hjem hos søde, rolige mennesker. For verden er nemlig lidt stor og farlig, synes han. Han er meget glad for sine kattevenner, elsker en god lur og skal bruge lidt tid på at falde godt til, inden han bliver superkælen., Janus kan som mange racekatte få problemer med tænderne, så det skal hans nye ejere være opmærksomme på., Han kan reserveres men ikke komme med hjem endnu, da han skal have renset tænder.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1844

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Misjas ejer er flyttet fra hende. Hun er ellers en sød, kælen, stille og rolig, tillidsfuld, voksen kat, der er god og nem at have med at gøre. Hun vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1709

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Helge er en tilløber, hvor ejeren er forsøgt fundet, men desværre uden helt, måske er hun egentlig bare sat af eller ud? Hun er en forsigtig men mild pige, som vil trives bedst hos dig, der har et roligt, kærligt hjem og med tid og tålmodighed til at hun kommer til at føle sig tryg og elsket. Hun vil sikkert foretrække at være indekat i hvert fald i starten og helst alene om din kærlighed og bolig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Monika er blevet forladt eller sat af og har søgt hjælp hos optager. Hun er sød og kælen og meget snakkende, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil sikkert være godt selskab for dig, hvor man evt må være indekat især i starten evt sammen med en jævnbyrdig anden killing

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1565

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Olivia og Mikkel har boet sammen hos en enlig, som desværre ikke kan have dem af personlige grunde. De er rigtig gode i hinandens selskab og begge søde og kælne store killinger, som gerne vil bo i dit hjem, helst sammen.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0046

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Frk. Rav er en lidt forsigtig pige og skal ud og i et roligt hjem. Hun syntes ikke livet på internatet er særlig sjovt. Hun er dog en rigtig kælen og kærlig kat, der i rolige omgivelser hurtigt vil blomster. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0033

Kat: europe

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Simba og Zeus er kommet fordi deres ejer er blevet syg og derfor ikke kan passe dem mere. De har været indekatte indtil nu i en børnefamilie. Zeus er en meget sød, rolig, dejlig og venlig kat, nysgerrig og glad for sine mennesker, måske vil han også gerne lære at komme ud?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0074

Hund: Labrador/hønsehund

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Wafande er supercharmeren over alle charmere! Han søger nyt hjem, ikke med børn under 12 år. Han er som hvalpe er flest, skøn, glad, nysgerrig og med de bedste betingelser for gennem positiv træning at få en ven for livet. Han kører gerne med i bilen, har været vant til at være alene 5-6 timer et par gange om ugen, er renlig, vil super gerne lege med alle andre hunde. Og har leget og ligget i arm med husstandens kat. Han er ikke begejstret for støvsugeren og han bliver utryg hvis man hæver stemmen, formentlig har han lidt dårlige oplevelser med i bagagen på den konto. Han elsker godbidder og er meget glad for at træne. Han sniger sig gerne op i møblerne og er bare en glad puttetrold. Han skal til et aktivt hjem, racerne taget i betragtning.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0768

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM; På en travl juledag, blev Gemyse fundet på Bilkas parkeringsplads i Aalborg. Hun er en pige med spræl i, som altid er frisk på ballade. Hun er vant til at gå med andre katte, og vil derfor være en mulighed for familie med kat i forvejen.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0720

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Tinka kom hertil, sammen med sine 2 søskende. Tinka er lidt speciel, hun har nemlig nedsat syn på det ene øje! Dette er dog ingen hindring for Tinka, hun kan nemlig sagtens fange mus alligevel :-) Tinka kan også lide hunde og andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0008

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Venus er en speciel lille pige. Hun kom her til internatet sammen med 4 andre katte og 3 hunde. De har alle gået i deres egen efterladenskaber og er ikke blevet særlige socialiseret. Venus kan ved første øjekast virke meget bange og sky, men når først man kæler for hende, kan hun slet ikke stoppe igen. Har du et hjem til Venus så ring 88770307

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0568

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Tommy er en rigtig lækker fyr! Han er kommet hertil sammen med 15 andre, hvor ejer ikke længere magtede opgaven. Derfor søger han nu et hjem, hvor han kan få lidt mere kærlighed og hvor han ikke skal kæmpe for den. Han fungerer fint med andre katte herude og vil umiddelbart kunne trives fint som indekat eller med voliere.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Cleo er blevet transporteret under motorhjelmen på en bil, hvor det ikke er lykkedes at finde tilbage til hendes ejer. Derfor søger vi nu et nyt hjem til hende. Hun er en sød og kælen, efter alderen rolig mis, som vil falde til i de fleste familier

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Mamma blev oprindeligt opdaget i en garage sammen med sine killinger. Nu er de klar til at undvære hinanden til fordel for nye hjem og liv. Mamma er en sød og omgængelig, meget kælen og nysgerrig mis, der gerne følger os rundt, hvor vi går og står. Hun vil sikkert trives i et hjem, hvor hun også må komme ud og nyde naturen og måske agere "fanger".

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1828

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Manse har holdt til i et sommerhusområde i en periode, og det er ikke lykkedes at finde frem til hans ejer. Han er en sød og kælen, legesyg killing, der vil trives i de fleste hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0474

Kat: Huskat, blå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Muggi blev sammen med sine 5 killinger, indleveret hos en dyrlæge, med henblik på aflivning. Heldigvis kontakter dyrlægen Dyrenes Beskyttelse, hvorefter Muggi og hendes killinger ender hos os. Nu er de alle klar til nye hjem, med nye og spændende oplevelser.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0691

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Charlie er en super flot kat, med en "skønhedsplet" på overlæben. Han er utrolig kælen, og elsker mad! :-) Han vil fungere rigtig godt i et hjem, hvor der er tid til at blive kælet for ham..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0853

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Olav er er skøn lille killing. Han er helt klar til et nyt hjem. Han er kærlig, legesyg og dejlig. Ring til ham for besøg på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Skønne Zayn blev fundet ved et hus sammen med sine fire brødre, så de er nok blevet dumpet., Han er en skøn og dejlig killing med masser af fart og humør i., Zayn er utrolig legesyg og en rigtig kælekat, der elsker at sove i sengen sammen med sine mennesker, så han skal bo i et hjem, hvor der er god tid til at hygge om ham. Han er glad for andre katte, så han vil meget gerne have en sød legekammerat. Zayn skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Smilla er blevet sat af, regner vi med og kom alene som moderløs. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie klar til sit nye hjem og liv. Hun er smuk og meget sød og kærlig, som også gerne vil lege og elsker menneskers opmærksomhed. Hun vil trives i et hjem, som har god tid til at være sammen med hende og er vant til hund, andre katte og store børn

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0999

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 9 måneder.

Helt unikke Luna. Luna er en klog og meget venlig kat. Livet har givet hende lidt modgang, men hun er alligevel både kælen og venlig. Luna er jo ikke helt ung, men har stadig mange år tilbage, og hun ønsker af hele sit hjerte at tilbringe den tid ved et venligt ikke helt ungt menneske, der har egen have hun kan tumle lidt rundt i. Kan du opfylde disser ønsker for Luna, så ring på 86480020, så vi kan aftale, at du kommer på besøg.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0016

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

HUNKATTEN TOKA. Efter bare 7 uger er Toka tilbage, da hendes ejer døde pludselig og uventet. Så nu leder Toka igen efter et kærligt hjem. Hun boede hos en enlig mand, og hun stortrivedes med at slænge sig på skødet af ham og i øvrigt rende ud og ind af kattelemmen, som hun havde lyst. Toka er en kærlig og sød hunkat, med flotte orange øjne.Hun er nem og god til at tilpasse sig nye omgivelser, men ingen andre dyr til Toka.Evt.børn +8 år. Toka er steriliseret+øremærket og skal til hus m/have. Supersød mispige

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0917

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Selma blev fundet i hæk som lille moderløs. Nu har hun været i familiepleje med sin nye mor og "søskende". Hun er lidt forsigtig og afventende og lader de andre komme til først, inden hun vover pelsen. Hun er en lille kælen og godmodig pige, som vil trives måske som indekat i et roligt kærligt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0030

Kanin: Sød blandings kanin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 2 uger.

McQueen er en flink lille fyr, der med lidt forsigtighed, gerne vil opleve hele verden. , Han kommer fra en dyreværnsag hvor han sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0728

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Han

Alder: 7 år og 1 måned.

Mogens har engang haft en familie, som desværre er blevet væk for ham! Han ønsker sig derfor en ny :-) Mogens er en stor, rolig og kælen hankat, som elsker ude livet. Han er helt sikkert dygtig til at fange mus..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0949

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Rocky er en lodden tæt bygget kat. Han er super sød og kælen, og han elsker at lege med alt der kan bevæge sig. Har du lyst til en lidt livlig killing, så ring til Rocky på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0526

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Katja er en rigtig livsnyder. Hun er stille og rolig og har på ingen måde travlt - Hun når jo nok det hele alligevel. En middagslur er der altid plads til og gerne det blødeste sted hun kan finde. Dejlig nysgerrig dame, der gerne vil have et dejligt hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1703

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Andreas er kommet sammen med bl.a. Minni og Fanny. Han er modsat de 2 forsigtige søstre en fyr, der har selvtilliden i top og som både er nysgerrig og legesyg og gerne vil udforske. Men han er også sød og kælen og spinder gerne for lidt mere snak og kæl. Han vil nok med tiden også gerne ud og se på naturen, og ellers trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0060

Hund: Chihuahua/Dansk svensk gårdhund

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 4 måneder.

Mille og Basse skal have nyt hjem, fordi et familiemedlem desværre har fået allergi. De har boet sammen i en børnefamilie, i et rækkehus med have. Mille er en altid glad, godmodig, legesyg og livlig lille hund og imødekommende overfor alle. Hun er vant til andre hunde og katte, at være alene hjemme og bil. Hun elsker mad og at lege med bold og børn. Hun vil trives i et lege- og selskabsglad hjem med større børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0023

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Chili elsker at være midtpunkt og er en glad og livlig, spindende og charmerende fyr og meget kælen. Han vil trives i en familie, hvor han på sigt også må få lov at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1100

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Smukke Marli er en ungkat med mod på livet. Han er kærlig og legesyg, som en killing. Marli kan lide der er liv i kludene og et par større børn til at hjælpe med at kæle vil ikke være af vejen. Ring til Marli på 896480020 og kom og besøg ham

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1601

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er Lillemand tilbage hos os efter at have været i plejefamilie sammen med en lille gruppe jævnaldrende killinger. Han er mild og venlig og lidt afventende i nye situationer, men så bliver han til gengæld rigtig kælen og legesyg. Måske vil han også trives som indekat evt sammen med en jævnbyrdig anden mis?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1854

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Fru kat er en rolig, voksen, observant mis, som holder af at ligge og hygge sig. Hun er god med de andre katte og sikkert også en god musefanger.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1502

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Helene holdt til i et sommerhusområde med sine killinger og blev indleveret af et tysk ægtepar. Nu er hun tilbage fra familieplejen, klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye hjem og liv. Hun er meget kælen og elsker opmærksomhed, vant til en stor hund og vil gerne have muligheden for at være både inde og ude.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0062

Hund: Schæfer/ Labrador

Køn: Tæve

Alder: 4 år.

Maggie er kommet fordi hendes ejer er blevet for syg til at tage sig af hende. Hun har boet i lejlighed og er vant til lange lufteture i snor og leg med andre hunde og skolebørn, at være alene, bilkørsel, de almindelige ord og trapper. Hun er en venlig og mild, lydhør og kærlig, aktiv tæve med relevant vagt i, og vi søger et hjem med god udendørsplads og evt større børn med tid til en hund som holder af selskab og at være med i udendørsaktiviteterne.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1163

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Rudolf er en rigtig kærlig dreng, han er blevet efterladt af sin tidligere ejer og søger nu sit nye hjem. Han syntes det er lidt skræmmende her på internatet og putter sig lidt, men hvis man sætter sig sammen med ham og giver ham noget tid, er han en meget kælen dreng. Han skal ud et sted, hvor han kan være ude kat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0710

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Her er lækre Gunnar! Gunnar vil gerne: kæles med, kæles med -og kæles med! Han er simpelthen fuld af kærlighed, og venter bare på en familie, som han kan kaste alt sin kærlighed på! :-) Gunnar elsker forresten også mad.. ALT mad! Har du et hjem (med mad) til Gunnar? :-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0036

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Robert har charmeret sig ind på mange af os. Han kom ind med en skade på sin næse og i sin mundhule efter et stort slag i hovedet. Han blev behandlet og er helet helt fint op, har dog meget svagt skævt næseben nu. Det har dog ikke nogen betydning for hans fremtid. Han savner et hjem med ro og masser af kærlighed og hygge. Han er en hyggetrold, der elsker at putte. Han er fundet ude og skal derfor have mulighed for at komme ud igen.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0058

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Darling er super sød. Hun har den mest silkebløde pels. Hun nyder godt af masser af kæl og nus. Hun syntes ikke rigtig, at de andre misser er så hippe, og vil egentlig bare helst være sig selv. Darling skal have mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Dejlige Theresa er en venlig ungkat. Hun har et kærlig sind og går stille omkring og nyder livet. Hun kan lide både børn og voksne, børn dog ikke hvis støj niavuet er konstant høj, så lidt større børn vil være at foretrække. Ring på 86480020 for fremvisning

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Salvie er en ualmindelig smuk kat med sin helt egen personlighed. Vil du have godt selskab uden absolut at skal have en kat på skødet hele tiden, er salvie et godt bud. Salvie har en øjnskade på det højre øje og hun har kun meget lidt syn på øjet, det er ikke behandlingskrævende og giver ikke Salvie problemer. Hun kan lide at ligge og betragte livet lidt på afstand. Ring til hende på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Frida er en forsigtig lille dame. Hun kom her på internatet juli sidste år, hun fik en ny dejlig familie i september. Desværre trives Frida ikke i det nye hjem. Hun bliver bange og stresser når børn løber og leger. Fridag vil gerne nusse i stille og rolige omgivelser. Har du det helt rigtige hjem, hjerte og tålmodighed til Frida, så kontakt internatet på 88770307, ., ., ., ., ., ., ., .

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0741

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Mille er en aktiv kat, som ønsker sig et hjem med åbne vidder. Hun elsker at lege, er fuld krudt, men er ikke super god til andre katte..

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1715

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Så er Sorteper tilbage fra sin plejefamilie og klar til sit nye liv. Han elsker tørt rugbrød og torskerogn der er blandet med i blødsatte katte piller. , Han kan godt lide at ligge på sorte tasker eller tæpper, så det kan være ret svært at finde ham., Han elsker også at sidde på skulderen af dig, og nogle gange kan han, finde på at grave sig, ind under trøjen på, dig., Sorteper er helt vildt, legesyg, og så er han, helt vildt sød og dejlig. Han vil trives i de fleste familier.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0014

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN CELINE. Se denne frækkert af en hunkilling hedder Celine. Hun har krudt i rumpetten og elsker at fræse rundt og lege rigtig meget. Celine er med andre ord en livlig kat, som skal til nyt hjem, hvor der sker noget, gerne til aktive børn +8 år. Celine er knapt så tryg ved andre katte, hun vil i hvert fald helst bestemme og har tendens til at være lidt dominerende i forhold til andre katte. Smukkepigen er steriliseret og øremærket og skal til hus m/have. Dygtig til kattelem. Pragtfuld mispige.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0032

Kat: europe

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Simba og Zeus er kommet fordi deres ejer er blevet syg og derfor ikke kan passe dem mere. De har været indekatte sammen i en børnefamilie indtil nu. Simba er en meget sød, dejlig, livlig, social, nysgerrig og venlig kat. Han er glad for sine mennesker og udviser stor tillid også til fremmede.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0029

Kanin: Sød blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

Jasmin har krudt i numsen, og vil meget gerne have opmærksomhed - hvis det altså foregår i hendes tempo. , Hun kommer fra en dyreværnsag, hvor hun sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0046

Hund: Dværgschnauzer

Køn: Han

Alder: 8 år og 1 måned.

Hobo og Gipsy´s ejere kan ikke længere magte deres pasning pga sygdom. Derfor er de kommet til os, så vi kan finde et godt nyt hjem til dem, hvor de to hunde, som er meget glade for hinandens selskab, kan fortsætte med at bo sammen. De er vant til hus med indhegnet have, besøgendes børn, andre hunde og kat, at være alene hjemme, sammen, de almindelige ord fra hundetræning, bil og at få ordnet pelsen nogle gange om året. Gipsy er kærlig, livlig og imødekommende, hviler godt i sig selv.Nemme og absolut ikke alderspræget.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0302

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Mona er en meget nysgerrig og livlig killing, der elsker at udforske verden og svinge i lianer (herude viskestykker). En meget legesyg og kælen pige. Hun har derfor brug for at kunne komme udenfor, så hun kan brænde noget krudt af.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0007

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Solsikke vandrede alene rundt i Pandrups industrikvarter, og blev heldigvis samlet op af en medarbejder, som tog sig kærligt af hende. Hun er en meget sød og smuk kat, som lige skal se folk an, men kom forbi og hils.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Betty er en skøn kat med et dejligt temperament. Hun er dog ikke ret meget til al det vimseri børn laver, og vil derfor passe rigtig godt til få voksne ejere, evt. i en lejlighed. , Betty kommer fra Tøstrup kattehjem, hvor der var pladsproblemer.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-4-0752

Hund: Dansk-svensk gårdhund blanding

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 8 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM.Har du hjerterum til en forsigtig lille pige? Kaya kom til internatet fra en dyreværnssag, hvor 9 hunde kom fra et hjem uden mulighed for at komme ud. Vi er meget langt med renlighedstræningen, nu kun med få uheld. Hun er meget kærlig og rigtig god til andre hunde, og vil være mest lykkelig et sted hvor hun har en hunde-kammerat, som kan tage beslutningerne for hende. Lejlighed eller hus er underordnet,og aktivitetsniveauet er normalt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Titte bøh, syntes Theodora at sige, hun er en venlig, rolig og meget omgængelig kat. Hun kan lide at tingene ikke går for hurtigt, ligesom hun syntes børn er noget der skal ses ikke høres. Theodora skal i et roligt børnefrit miljø, hvor hun kan være midtpunktet, Ring til Theodora på 86480020 for fremvisning.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1522

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Pinky er hentet af kredsformanden ved et dyrehospital, hvor han var blevet sat af. Han er sød og kælen, legesyg og nysgerrig og vil passe hos dig, som ønsker at starte med en killing. Han vil trives i de fleste katteglade hjem. På sigt vil han sikkert blive glad for at få lov til at komme lidt ud også.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0010

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

HANKATTEN DIABLO. Denne temmelig velvoksne kattefyr hedder Diablo. Han kom til os fra samme hjem som Mercur, fordi de mistede deres ejer på tragisk vis. Diablo gider ikke andre katte end Mercur, så hvis man ønsker sig 2 flotte, velvoksne missedrenge, er de lige sagen. Det er dog ikke et must, at de skal rejse til nyt hjem sammen. Diablo er en nysgerrig, tillidsfuld og kærlig knægt. Han er nu også god til at sige fra, hvis noget ikke passer herren :-) Diablo er kastreret og chippet og skal til hus og have. Skøn misdreng.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0958

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Nalie er bare godt 3 måneder gammel og vil rigtig gerne ud og bo i et rigtig hjem. Hun er kælen, venlig og legesyg. Hun kan lide at gå på opdagelse og tage et lang hvil bagefter. Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0797

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Dejlige Kitty, vil rigtig gerne have sit helt eget hjem. Lille Kitty har været i en af vores plejerfamilier fra hun var nogle få uger gammel. Hun er nu en helt frisk kærlig legesyg lille killing, der rigtig gerne vil have sit eget hjem. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Summer´s ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem nok helst med muligheden for også at komme ud

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Miss Fire er en mild og charmerende sølvgrå mis, som har oplevet lidt af hvert i sit korte liv. Hun har været i en brand og har derfor skader på ørerne som er helet op. Hun vil meget gerne nusses og er meget selskabelig. Hun er vant til andre katte og er også vant til at gå ude/inde.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Cornelius er en super kælen dreng. Han er meget snakkede og elsker opmærksomhed. Han har et haleknæk der får halen til at stå ud til den ene side, men det er bare endnu en charme ved ham. Han skal til en familie hvor han får mulighed for at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mirabelle kom her til afkræftet og meget træt. Men trods en hård fortid, er hun kommet i god stand, og er utrolig kælen og venlig. , Nu er hun klar til at finde sin nye familie, som vil give hende trygge omgivelser resten af hendes dage.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1407

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Malou er en missemor, der blev fundet med 6 killinger, hvoraf de 2 desværre var blevet kørt over. Der var ingen som ville kendes ved den lille familie. Derfor blev de hjulpet til Brande Internat af områdets kredsformand i Dyrenes Beskyttelse Hun er nu tilbage fra den plejefamilie, som hun og hendes resterende killinger har været i og er klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye liv hos jer.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0644

Kat: killing, grå/rødstribet

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Mira er endnu én, af de 9 killinger i flyttekassen. Hun er noget forsigtig, men når der er roligt omkring hende, kommer hun frem og spinder :-) Hun ønsker sig en rolig familie..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0041

Kat: langhårsblanding

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Nulle er kommet til os via Dyrenes Beskyttelses vagtcentral, 1812, efter at være færdedes derude uden nogen ville kendes ved hende. Hun var noget forkommen i starten, men nu er hun frisk og fræk igen og klar til sit nye hjem. Hun er en mild og kælen, rolig mis efter alderen, lidt forsigtig for nye situationer og vil sikkert trives som indekat også, evt sammen med en jævnbyrdig anden, sød mis. Hun har brug for et hjem med overskud til ekstra Pelspleje.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0535

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Solei er en skøn stor killing, hun er kærlig, venlig og meget legesyg. Hun er som killinger er flest. Ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0015

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Momse blev fundet i en skov i Roskilde, finder ringede 1812 og til politiet, som afviste, og hun blev bragt ud til os ved hjælp af 1812. Efter endt fremlysning, søger hun nu nyt hjem. Hun er en meget sød og kælen kanin, der er meget nysgerrig. Hun er ikke vant til kaninselskab, men synes de er lidt spændende. Hos os er hun ude-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1059

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Pragtfuld lille killing, legesyg og dejlig, hun elsker sjov og ballade, men også en rolig stund på armen. Ring til lille Lisbeth på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1803

Kanin: Vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Sultan blev fundet i vestskoven sammen med 2 andre kaniner. De var ikke særlig pæne i pelsen og havde lange negle. Nu er pelsen blevet klippet og vasket og neglene er klippet, så nu søger han et dejlig hjem, hvor han kan få alt den rette pleje og kærlighed. Han er en meget sød og nysgerrig kanin der er stor og lækker. Han er glad for damer og er meget ordentlig i sit bur. Hos os er han ude-kanin og kastreret.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0781

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Kiki er en stille og rolig pige. Hun vil altid gerne snakke, og elsker godbidder! Hun ønsker sig en rolig familie, vil evt. trives som indekat? Hun kan sagtens enes med andre..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

SeeLey er en dejlig tyksakke-ungkatte han. Han er sød og venlig, kommer når man kalder, elsker godbidder, og hænder der vil nusse. Har du brug for at bryde ensomheden, så gør det med SeeLey. Ring til ham på 86480020 så aftaler vi et besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1016

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Lille Tister er kommet til internatet via Dyrenes Vagtcentral, 1812. Han havde skadet sin hale og bagpart og han mangler nu et dygtig stykke af halen. Numsen er ved at været i orden og nu skal han snart i nyt hjem. På trods af den trælse start på livet, spinder han bare du kigger på ham. Han er så glad og kælen og elsker at ligge i arm. Tister skal i et hjem, hvor han ikke skal konkurrere med børn og opmærksomhed. Han har brug for god tid og kærlighed. Ring til ham på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0645

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Egon er en lille lækkerbisken, der tilbragte den første tid i fængsel. Han er nemlig vokset op omkring Kragsgårdhede. De andre vilde katte i området var meget hårde ved ham. Derfor havde han en lille skade på øjet, som heldigvis behandles efter han kom til internatet. Desværre er Egon meget svagtseende og har været det fra fødsel, derfor skal han et sted hen, hvor han kan være indekat. , Er du interesseret i Egon så ring 88 77 03 07.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0997

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 10 måneder.

Magnus ER SKØN. Han er indbegrebet af en hankat. Han er bred og mægtig, han er god som dagen er lang, madglad og super kærlig. Magnus er klar til sit eget hjem. Ring til ham på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0532

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Klante er en skøn herlig fyr! Han elsker at give krammere og siger aldrig nej tak til en hyggestund på skødet, i armene eller i sofaen. Han er super kælen og fungerer fint med andre misser. Han ønsker sig et nyt hjem med adgang til have. Enten alene, sammen med følgesvenden Klunte eller én af de andre gæve gutter.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1058

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Puma er kuld søskende til Lisbeth der kan ses andet sted på siden. Puma er lidt roligere end søster Lisbeth, men stadig legesyg og glad. Hvis du har lyst til at se denne lille spirevip, så ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Theia er en super kælen pige, der kalder på opmærksomhed. Hun vil rigtig gerne nusse, er meget legesyg og syntes det er lidt sjovt at lege med de andre misser.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Svante er nu stor nok til at fortsætte sit liv hos sin nye familie uden sin mor og mindre søskende. Han er kælen, sød og søger gerne opmærksomhed og kontakt og vil trives i et katteglad hjem, hvor der er stille og roligt og kærligt.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1481

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Amaryllis har vi kaldt hende. Hun er en af to killinger, som formodentlig er blevet efterladt på et bosted. Hun er kvik, livlig og søger gerne kontakt for at kæle og hygge med os. Hun er også glad for samværet med de andre katte, og meget madglad er hun da også. Hun vil trives i en familie, hvor man både vil lege og hygge og såmænd nok også hjælpe med at fange en mus eller andet, når hun bliver lige lidt ældre.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0049

Hund: Dobermann

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Hank blev lidt for glad og voldsom for familiens nyfødte, så han skal finde et nyt hjem. Han er en utrolig dejlig, blid, tillidsfuld og loyal hund, som elsker sine mennesker, sofaen og at lege med andre hunde. Hank kan være alene hjemme, når han er blevet aktiveret godt, han er ret velopdragen, kan en del tricks og har masser af energi. Der er en del vagt i ham, så han skal bo hos ejere, som har erfaring med dobermann og som forstår ham og hans signaler.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0542

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Bertha er en skøn killing med fart over feltet. Hun er kælen og kan sagtens enes med andre misser. Hun ønsker sig en familie med en kattelem, så hun kan komme ud og opleve verden udenfor :-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0071

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Fila, Fia og Frans er små lækre killinger på 3-4 måneder som mangler kærlige hjem. De er tillidsfulde og fuld af spilopper. De er kærlige og vil meget gerne have kontakt og nus. De skal ud til hjem, hvor de med tiden kan komme ud og snuse og hvis man kan tilbyde 2 et hjem sammen er det at fortrække, da de har meget glæde af hinanden.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0024

Fugl: Kanariefugl

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Chip er en sød lille kanariefugl, som har været vant til at sidde med andre fugle. Hun er en snaksaglig pige, som gerne vil snakkes med.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0688

Kat: killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Elsa er 1 af 3 killinger, som blev efterladt i Jebjerg. Hun vil rigtig gerne snakkes med, og var faktisk lidt svær at fange for kameramanden! ;-) Hun er glad for snacks, og vil altid gerne lege..

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0001

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Sigyn er sød og køn kat, der vil pynte i ethvert sofahjørne.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-1117

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Chanel er en lidt forsigtig missepige, men når man bare sætter sig sammen med hende kommer hun gerne hen og vil rigtig gerne kæles. Hun skal have mulighed for at komme ud og gøre lidt gavn.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0748

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Anastacia var blevet indleveret på Struer Dyrehospital da nogle søde mennesker havde fundet hende. Derefter kom hun hertil og nu er hun steriliseret, øretatoveret og vaccineret, så hun er klar til at komme ud og opleve verden! Hun er super sød og fungerer fint med andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0789

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Nynne er en smuk og dejlig missepige der nærmer sig et halv år. Hun er killing i den rolige ende af skalaen og skal ikke bo sammen med mindre børn., Ring for fremvisning på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0724

Kat: Killing, sort

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Miss Louis er fundet nær Holstebro, hvor hun højest sandsynlig er blevet efterladt.. Det bærer hun dog heldigvis ikke præg af, hun er nemlig en herlig kat! Miss Louis er kælen, vil gerne lege, og er rigtig glad for andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1072

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Pylle med det sørgmodige ansigt er ikke så sørgmodig endda. Hun er en glad lille kat, der kan lide at lege med sine bolde, helst i et tempo, der ikke går for stærkt. Hun er nysgerrig, venlig og glad for børn og meget smuk. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1355

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Sille kom som missemor uden ejer sammen med sine killinger. Nu er familien tilbage fra pleje klar til deres nye liv og hjem. Sille er en utrolig dejlig og kærlig mis, der godt kan lide at blive holdt og nusset på samme tid, en rolig og tålmodig mis,"opdraget" og som også gerne vil ud og måske hjælpe dig med at fange dine mus.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Memo er en af 19 katte vi har været ude at hente på en stor dyreværnssag. Fælles for alle katte er, at de er blevet passet og plejet og haft det godt hvor de kommet fra men der var ikke længere mulighed for at man kunne tage sig af dem. Memo er kontaktsøgende, sød og omgængelig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1758

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

Puf sad pludselig udenfor på optagers trappetrin og er nu retur fra sin plejefamilie. Han er en godmodig, spinnende mis, som er både til kæl og leg og vant til andre katte

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-4-0017

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 1 år.


Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0049

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Joey er en kælen og meget legesyg dreng, men han skal ud og være alene kat, da han stresser rigtig meget over de andre katte. Han trænger rigtig meget til at komme ud i et nyt hjem, hvor han kan få lidt ro på.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0027

Kanin: Sød blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

Reserveret til nyt hjem: Elsa er en af flere søde og unge kaniner, vi har fået overdraget. Hun glæder sig rigtig meget til at komme ud til en ny familie., Elsa har brug for masser af kærlighed den næste tid. Da hun vokser, sker der rigtig meget den næste tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Mathilde er en dejlig mis, som har brug for et nyt hjem. Hun vil trives i de fleste katteglade hjem, men vil gerne være alene om opmærksomheden

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1611

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Viola er formodentlig blevet dumpet med sine killinger. Hun har været i plejefamilie sammen med sine unger og er nu tilbage klar til sit nye liv i måske dit hjem og med din familie. Hun er nem at have med at gøre og er en nysgerrig, sød og kælen mis - en livlig, voksen mis, og har været en meget omsorgsfuld og god mor.Hun vil trives i de fleste hjem, hvor hun også må få lov at komme ud, måske sammen med Molly, som er hendes "darling"

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0549

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

HUNKATTEN GRETHE. Her er den aller rareste hunkat i hele verden, og hun hedder Grethe. Hun har haft sådan en skrækkelig fortid, og alligevel er Grethe så helt ufattelig rar, rolig og kærlig. Hun fordrer ikke så meget her i livet andet end kærlig omsorg og noget dejligt kattemad, så er hun den mest glade mis. Hun kan dog godt finde på at spjætte lidt, hvis en pelsmus kommer hende på tværs, for så skal den have bank :-)Grethe egner sig super til en eller et par ældre mennesker, for hun er altså en hyggefrans med en positiv og rolig tilgang til alt. Grethe er steriliseret + øremærket og vil gerne have en lille have. Vidunderlig mispige.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1824

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Toulouse er kommet, fordi han har været indekat, men ikke trives med dette og ikke kan få muligheden for at komme ud på 3. sal, hvor hans ejer bor. Han er en stille og rolig voksen/ ungkat, som vil trives i dit rolige og kærlige hjem, men med mulighed for at komme ud også.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

1812 app

Hurtig hjælp til dyr i nød

1812 app

LUK DETTE VINDUE

Vind en burgerbog

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind bogen Big Burger Book. Bogen er spækket med lækre og varierede opskrifter på burgere. Hvad end du er til den klassiske burger, den sunde, den greasy, den alternative - ja, så er den i Big Burger Book.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.