Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0786

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Henriette blev fundet i en palle af en fragtmand, som var kørt fra Jylland og opdagede hende, da han kom til Sjælland. Hun blev lagt til en missemor, vi havde på stedet og det gik rigtig fint. Hun har i mellemtiden, været i pleje og er nu klar til at finde et nyt hjem. Hun er en meget nysgerrig og er en af de lidt mere "rolige" i flokken. Hun er en killing, der er fyldt med spilopper og det skal man være indstillet på i det nye hjem. Hun ville kunne egne sig både til lejlighed sammen med en ven eller til hus og have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0211

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

PLEJEFAMILIER SØGES GERNE I OMEGNEN AF NÆSTVED: Killinger med og uden mor kunne godt tænke sig, at komme i familiepleje hos en kærlig familie med overskud til at passe og pleje i en 5-6 uger. Kontakt os snarest på benny@blaesenborg-pension.dk.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0852

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Houdini er en sød og rar kat som elsker at blive nusset af mennesker men er knap så glad for andre katte. Hun blev fundet i en papkasse men det har ikke påvirket hendes charmerende sind. Hun skal have lov til at komme ud at løbe og fange nogle mus, det vil hun være rigtig god til.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0914

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Oma og Omo blev fundet på Ringe Kirkegård, sat i en lukket papkasse. Heldigvis var der nogen der fandt dem i tide. Nu er de klar til nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Keiko er ikke sådan lige at slå ud af kurs, og han har haft mange forskellige bofæller herude. , Simpelthen fordi han er så god. , Han afstresser de katte, der er mindre vant til andre., Keiko er kommet til internatet, da hans tidligere ejer ikke kunne tage sig af ham. Han er en meget kælen og hengiven kat, og han skal ud til et hjem der er fyldt med kærlighed og hvor kælene sidder løst. Gerne med andre kattevenner.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0162

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Pjuske er en dejlig smuk hunkat på tre år. Hun er stille og rolig snaksalig og rigtig kælen. Hun har ikke noget i mod andre dyr og store børn har hun heller ikke noget imod. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0767

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Store, flotte Jan bevæger sig som en Kejser gennem lokalet med lange glidende bevægelser. Han er tydeligt vant til at bestemme, men tager gerne imod kæl og klap fra sine "undersåtter", især hvis de har mad med. , Kom op og mød ham på internatet. Han vil fungere rigtig godt som ude/inde kat, hvor han selv kan bestemme.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0323

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Loke er en charmør! Han er en rigtig dejlig rolig hygge'fis, der elsker mad. Han ville elske et nyt hjem, hvor han kan få lov at komme udenfor at kigge lidt rundt. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som alle de andre misser.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0820

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Monza er en stor killing, fuld af krudt det ene øjeblik og hengiven det næste. Han skal have mulighed for at komme ud og med tiden gøre lidt gavn.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0236

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.


Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Annie var højdrægtig da hun blev indleveret til aflivning ved en dyrlæge. Heldigvis synes dyrlægen at hun var en sød, tam og kælen missepige, så hun kom til os i stedet. Fik lov at føde sine killinger, passede dem kærligt ude i plejefamilien, og nu er killingerne 12 uger og rejseklare. Og det er Annie også. Hun er en stille, mild og lidt forsigtig pige, men når først hun føler sig tryg og elsket giver hun ti-fold tilbage. Hun er naturligvis blevet steriliseret og klar til et langt og lykkeligt liv hos en ny ejer som vil sætte pris på hendes stille og rolige væsen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Disse skønne killinger er et kuld på tre, der er klar til et nyt hjem om en måneds tid. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage i starten af september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0772

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Krumme mangler et nyt hjem. Han er en rigtig kæle hankat og uden tvivl også en rigtig god jæger. Han bryder sig ikke om de andre katte, så han vil gerne ud og være herre i eget slot. Har du slottet, eller bare hjerterum, så er han rejseklar

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Bounty er blevet opkaldt efter chokolade baren men ikke fordi han spiser sådan noget men fordi er sød og kælen og selvom han er ved at være voksen er han meget legesyg. Han elsker mennesker og katte og kunne også fungere med store børn. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0414

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sully kom sammen med sin mor og sine andre søskende, fordi de ikke havde noget menneskehjem til at tage vare på sig. Han har været i pleje sammen med sin mor og søskende og er nu vandt til livet i et hjem med børn, hund og andre katte. Han er en sød, venlig og legesyg lille mis,lidt forsigtig i starten og vil måske egne sig som indekat evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0662

Kanin: Hermelin blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Pelle er en kanin som trænger til en masse kærlighed og tålmodighed. Han er en sød kanin, som elsker at bruge sin krudt udenfor, derfor er han ikke altid nem at få i hænder. Tilgengæld, når han er kommet i ens hænder, vil han ikke ned igen. For Pelle synes jo, at det er super dejligt at blive nusset om :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1020

Hund: spidshunde bl.

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 4 måneder.

Zenta blev smidt ud hjemmefra sammen med sin bror Kenai. Muligvis har de været en lidt for stor mundfuld sammen, for der er godt nok gang i den. Af samme grund har vi valgt, at det bedste for dem er at flytte til hver sin familie. Zenta er en voksen hund, som på mange måder er på hvalpestadiet. Hun er utrolig sød, hengiven og kærlig. Hun elsker alle mennesker og er glad for andre hunde. Zenta har haft det hårdt tidligere, og vi tror, at hun er blevet slået og sparket. Zenta skal bo med meget hundekyndige mennesker, hun kan ikke bo med katte, og skal ikke bo sammen med børn., Hun er utrolig livlig og har brug for træning i både miljø, lydighed og renlighed. Hun kan ikke være alene hjemme. Hun er på størrelse med en springerspaniel og vejer cirka 16 kilo.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0576

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Kamille, Kløver og Kanels mor var en vildkat som holdt til ved et spisested og havde lagt killinger ved skraldespandene. De er vokset op her på internatet og blevet meget tillidsfulde og nu klar til nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0893

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Loke er blevet fundet moderløs og hjemløs ved en børnehave. Han er en dejlig kat, sød og kælen og lidt forsigtig. Han vil måske finde sig til rette som ren indekat i et kærligt hjem evt sammen med en jævnbyrdig makker

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1403

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Frække Samson er kommet til os, da tidligere ejer ikke måtte have ham i lejligheden. Han er en rigtig lækker hund, der med den rigtige positive træning, kan udvikle sig meget. Han søger en rolig familie, da han meget let kan køre op i det forkerte gear og ny ejer skal have erfaring med hunde og træning. Han kræver en del motion og træning, så han kan få brugt sin energi og intelligens. Han kan med nogle hunde, men er meget voldsom i sin leg. Han kan ikke gå løs, men er glad for at være med i bilen. Han kan basis kommandoer og ligger gerne i sengen, når man ikke er hjemme. Han er renlig og kan være alene en arbejdsdag, dog skal det trænes op i det nye hjem. Han er en hund der har en masse kræfter og derfor trækker han også en del. Han er blevet kastreret her d. 25/8.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0286

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Denne skønne killing er en af tre skønne killinger, der er klar til et nyt hjem om halvanden til to måneder. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage til september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat/Maine Coon

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Maria står ved vinduet og drømmer om at få lov til at komme ud. Det kan dog ikke lade sig gøre, når man bor på internat, så nu vil hun rigtig gerne adopteres af en familie, hvor hun kan få mulighed for at komme ud. Hun vil gerne kæle, men kan være en bestemt dame, som siger fra, når hun har fået nok. Derfor skal hun helst ikke ud i en familie med små børn. Kom og se, hvor smuk hun er.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0872

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Kino er en dejlig sod, blid og lidt forsigtig dreng som elsker at få lidt nus men ikke er så glad for internatslivet. Han skal have mulighed for at komme lidt ud, men allerhelst vil han gerne ligge og slænge sig i en blød sofa.

Tune Hjælpestation

Ref: 15XA-4-0069

Krybdyr: kornsnog

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Fin kornsnog fundet i Farum, den har været fremlyst men ingen ejer har henvendt sig. Derfor søger den et nyt sted at bo. Den trænger til at blive håndteret, så helt nybegynder snogejer skal man ikke være. Den skal bo i et terrarium, med UV-lys samt varme., Har du lyst til og interesse for krybdyr, er du meget velkommen til at ringe til Helle på telefon 40857578.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0593

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Smukke Snehvide er en kanin som bør opleves. Hun er lille og sød, og ualmindelig dejlig. Snehvide er født på internatet og er nu klar til at flytte fra hendes mor og andre søskende. Hun vil være en perfekt kanin, for familie med børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Loke er en smuk flot blandet langhårs mis på knap halvandet år. Loke er en ballademager og meget legesyg. Han er fuld af krudt men er samtidig en rigtig kælepot. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0778

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Rockey stak af fra sit gamle hjem, da der var al for meget ballade med andre katte og børn. Han kunne simpelthen ikke overskue det. Familien var selvfølgelig meget bekymret og efter lang tid blev Rockey fundet 2 timer hjemmefra. Familien valgte herefter at indlevere Rocky her, så han nu kan finde den perfekte "for evigt - familie", Og det finder han! En lækkermås som Rockey, skal man møde. Han charmer sig ind på alle, mens han spinder i hele kroppen. Han bruger meget tid i fællesområdet hvor han tumler rundt. Han er en meget legesyg kat, men takker dog ikke nej til at få en nussetur., For ikke at gentage historien skal Rocky være enekat, men mon ikke det fint kan arrangeres. :)

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1221

Hund: Schæfer-foxterrier

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 1 måned.

Tulle er en herlig energibombe af en hund, som desværre ikke kunne bo hos sin ejer længere. Hun er utrolig livsglad, elsker andre hunde., Tulle har nok ikke altid haft det så let: Hun kan være ret utryg ved mænd, og så blev hun påkørt som hvalp. Derfor er hun lidt bange for biler og bør derfor ikke bo i en tæt trafikeret by. Hun bliver ret usikker i nærheden af mindre børn, så hun bør bo med børn over 14 år., Hun kan ikke så meget, men vil meget gerne lære, men hun skal trænes med positiv forstærkning og af en blid person - ellers bliver hun bange., Vi ved ikke, om hun kan være alene hjemme, men hun har nappet lidt i sin kurv her, så det er i hvert fald noget, hendes nye ejer skal regne med, tager tid at lære., Tulle har brug for en meget aktiv ejer, og hun er mester i at hoppe, så der skal være et højt hegn om hendes have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0411

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Sally blev formodentligt smidt ud eller sat af ligesom Hans og Grete i sin tid, fordi hun havde fået killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger og er nu tilbage på Brande Internat, klar til at undvære sine rollinger til fordel for sit nye, blivende hjem. Hun har været en super missemor og er en sød og meget medgørlig mis, der er meget vant til mennesker og god med børn, så hun vil blive en rigtig god familiekat hos din familie, hvor hun gerne må være både inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Cirkeline har været i sit nye hjem få dage, men de kan desværre ikke beholde hende. Oprindeligt holdt hun til hos finder i en måneds tid og ingen vil kendes ved hende. Hun startede sit ophold os med at føde killinger og kom derfor i familiepleje sammen med sine unger. Nu er hun tilbage hos os og klar til at undvære ungerne til fordel for sit nye hjem. Hun har været en prima mor Hun er lidt forsigtig og afventende i starten, indtil hun finder ud af, at her er trygt og godt at være og er en sød, venlig og tillidsfuld, stille og rolig mis, som selv siger til og fra og som gerne vil være både inde- og udekat i sit nye hjem, hvor hun vil foretrække at være alene om sine søde, gerne voksne menneskers opmærksomhed.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0322

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

HANKATTEN ERNST. Her har vi bare en lille fyr med mod på livet og på mennesker. Han er utrolig tillidsfuld og vil meget gerne " ligge i arm". Han kærlighedsnapper meget blidt, når han synes at kæleriet er til topkarakter. Er jo en voksen kat, men har masser af killing i sig og vil gerne lege. Kunne være et emne til en sød børnefamilie. Skal klart til et sted hvor han kan komme ud og spjætte.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Tim kom sammen med sin bror Buller fra et skilsmissehjem. , Tim er den mest kontaktsøgende, som hurtigt smyger sig op af ens ben, og tager meget gerne imod al den kærlighed man har at give., Han er meget kongelig i hans bevægelser, og vil gøre en ny ejer meget glad. , I øvrigt har han alle dage været indekat, så han passer perfekt til en lejlighed.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0346

Kat: Killing, gråstribet/hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Vicky er en sød og kærlig pige mis! Hun vil gerne ud i et roligt hjem, hvor hun kan få så meget kærlighed som overhovedet muligt :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Dixi er en stille men meget social og kærlig kat. Hun kan godt være en bestemt dame og hun kan slå fra sig hvis der er noget eller nogen hun ikke bryder sig om. Dixi er mest til mennesker. Hun er ikke så meget til andre katte men kan leve med dem når hun har lært dem at kende. Kom alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis I har lyst til at besøge hende

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0204

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her er Alvin. Alvin ER en kat, men minder faktisk mest om en Border Collie :-D Alvin er fuld af fis og ballade, en skøn og herlig killing :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

HANKATTEN ULRIK. Denne skønne dreng dukkede pludselig op ved en virksomhed i Slagelse og valgte at det skulle være hans nye tilholdssted. Heldigvis var der en der tog aktion på sagen og nu er Ulrik hos os. Han er en kælen, venlig og omgængelig kat, der selv kan sige fra når han er nusset nok. Virker som en robust dreng psykisk og tager nye ting med en vis coolness. Skal absolut til hus og have så han kan komme ud og spjætte lidt.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0899

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

3 killinger som blev fundet i en garage. De er helt klart vant til mennesker, tamme og meget kæle. Og de er så klar til nyt hjem alle sammen

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1136

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Lille Henning blev fundet ved et supermarked i Hundested, så vi er bange for, at nogen har haft ham med ude at handle og så har "glemt" at tage ham med hjem igen... Det forstår vi jo ikke helt, får hvem kan stå for Henning?, Han er en sød, legesyg og energisk lille fyr, som er rigtig glad for sine små venner. Han kan godt være lidt utryg overfor os store mennesker, indtil han lærer os at kende. Så han skal ikke bo i en alt for urolig familie med mindre børn. Henning vil nok kunne trives rigtig fint som indekat sammen med en anden sød kat.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0210

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Alexis tror selv hun er en tiger! :-) Hun er super kælen, og altid fuld af leg og spas. Kom og mød Alexis og alle de andre skønne killinger :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0247

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Disse skønne killinger er et kuld på tre, der er klar til et nyt hjem om en måneds tid. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage i starten af september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0138

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Her ser I skønne Duchess, som er utrolig kælen og tillidsfuld. Søde Duchess blev fundet på et høloft efterladt sammen med hendes killinger, der var ihvertfald ingen som vil kendes til hende og de små. Hun er meget mild, rolig, kærlig og hun tilpasser sig nemt nye mennesker og omgivelser. Hun er en rigtig kælepotte og hun vil gerne sidde på skødet og bliver nusset. Hun egner sig rigtig fint til et hjem med størrer børn, have og en masse kærlighed. Hun er meget legesyg, nysgerrig og uden tvivl en god jæger. Duchess er steriliseret og øremærket samt færdig vaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0530

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Søde Pounce er ud af en søskendeflok på fire. , Killingerne kom ind sammen med moderen fra en socialsag, hvor der var var alt for mange katte. , Heldigvis havde vi en fantastisk plejefamilie klar, som har taget sig godt af den lille kattefamilie til killingerne var gamle nok. , Nu leder sjove Pounce efter et nyt hjem, hvor han får al den kærlighed han elsker og fortjener. , Kom og se ham :)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0258

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

HUNKATTEN SONJA. Her ser I en pragtfuld og kærlig missesjæl. Sonja kom til os med 2 missebørn og trænger nu til at komme videre i livet. Sonja ser lige kortvarigt folk an inden hun for alvor indsmigrer sig. Hun er en nysgerrig rad der gerne undersøger tingene inden hun tager dem til sig. Hun elsker at komme udenfor og skal derfor til hus og have. Om hun også er til børn må tiden vise. Hun er indtil videre ikke meget for artsfæller, men også denne observation må komme an på en prøve.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0818

Krybdyr: Guløret Terrapin

Køn:

Alder: 6 år.

Ines blev fundet i Østeranlæg i Aalborg, hvor han vandrede rundt alene. Leonardo lever nu sammen med vores anden sumpskildpadde Donatello, hvor de nyder hinandens selskab.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0323

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM. HUNKATTEN SOFIE. Her har vi så denne søde stille kat, som nu er klar til et nyt hjem, da alle hendes killinger skal videre. De kan i øvrigt ses her på siden. Hun kræver ikke så meget, bare tid til kæl og nus, så kører motoren vildt. Gerne familie med børn over 9 år., Skal så absolut til hus og have

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0761

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Hasse er en smuk og dejlig dreng, sød og kælen, spinnende og tillidsfuld. Han er nem og ukompliceret og vil trives i de fleste hjem evt sammen med en makker og på sigt nok også gerne som både inde- og udemis

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0417

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Lille C er en kontaktsøgende missemor, som nu er kommet retur efter plejefamilie for hende og hendes killing. Hun kommer dig glad i møde når du kommer hjem, i forventning om opmærksomhed. Hun er også meget legesyg og vil sætte pris på et hjem med tid til hende. Og med mulighed for at komme ud og bruge lidt energi.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0579

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Kamille, Kløver og Kanels mor var en vildkat, som holdt til ved et spisested og havde lagt killinger ved skraldespandene. De er vokset op her på internatet og blevet meget tillidsfulde og nu klar til nyt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0184

Kat: Huskat, hvid m. sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Asta er nu færdig med at passe killinger. Både egne og plejekillinger ;)Nu vil hun gerne ud og finde et dejlig roligt hjem, hvor hun kan få lov at nyde tilværelsen. Hun er en dejlig rolig kat, der vil elske at ligge udenfor og nyde solen om dagen og måske putte lidt i sofaen om aftenen og i dårligt vejr.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0556

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Joachim holder sig gerne på afstand af de andre, da han har noget jagt han selv ser til, det er ikke noget de andre behøver deltage i. , Han er en type der bestemmer selv, og holder meget på den korrekte hilse-etikette. Men dog meget elskelig når man har ham på tomandshånd. Lidt Royal har man da lov at være. ;) , Den Royale familie blev fundet helt alene i Frøstrup, sammen med deres mor, - ikke den bedste start på livet, men mon ikke du kan hjælpe med at resten af livet bliver fantastisk?

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0140

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Luca er helt unik! Hun har de smukkeste grønne øjne, som man umuligt kan stå for :-) Luca er en sød og meget rolig kat, som helt sikkert hurtigt vil finde en plads i sofaen. Kan du tilbyde smukke Luca er nyt hjem?

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0212

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser I Luffe (rød) og Luna. Som I kan se på billedet, har Luffe en ekstra tå, så det ligner han har luffer på, meget charmerende og godt at have når der skal fanges mus og rotter. De er begge søskende og er blev fundet efterladt i en papkasse sammen med Valde og Claus som også kan ses her på hjemmesiden. Luffe og Luna søger tit sammen for de er meget ens af sind. De skal se nye ting og mennesker an i starten. Nå så det er gjort er de bare så kælne og tillidsfulde. De har meget krudt bagi og alt skal undersøges og leges med. Vi ønsker et stille og roligt hjem til dem begge og med adgang til en have. De er begge neutraliseret og øremærket og de skal kun til et hjem med adgang til en have.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0207

Kat: Huskat,, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Loxana er en sød og nysgerrig killing! Hun elsker at være sammen med andre misser, og følger altid med i alt hvad der sker. Loxana er naturligvis neutraliseret, ligesom alle de andre skønne katte :-)

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0216

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.


Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Her ser I smukke Kirsten med den største personlighed. Kirsten er utrolig snakkende og meget vedholdende, når hun skal have mad og når hun vil ud. Kirsten er en meget tillidsfuld kat som knytter sig meget til de mennesker hun kender. Hun er selvstændig på hendes helt egen måde, hun kommer selv når hun vil kæles, hun siger til når hun er sulten og vil ud og hun er en rigtig dygtig jæger. Så ønsker man sig en hyggelig underholdende kat som ikke behøver at sidde på skødet hele dagen, men som er meget selvstændig på en hyggelig måde, ja så er Kirsten hel klart en rigtig skøn kat. Hun skal selvfølgelig kun til et hjem med have og hun er steriliseret, øremærket og færdig vaccineret. Kirsten skal kun til et hjem uden andre katte og er der børn skal det kun væres store børn.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0499

Kanin: Løvhovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Lille søde Lotte, blev fundet på en p-plads i Skanderborg, sammen med tre andre kaniner. Ved ankomst var de meget filtret, og fik derfor en studsning. Lotte var ved ankomst drægtig, og hun og hendes unger kom derfor i pleje. Nu er de alle klar til nye hjem. Lotte er en fantastisk, rolig og ikke mindst meget smuk kanin, som vil være en perfekt familiekanin.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0724

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Sorte blev indleveret til en dyrlæge, fordi han havde fået viklet sit ben op i sit halsbånd. Og han må have gået med det længe, for han havde et stort åbent sår fyldt med spylarver. Nu er han færdigbehandlet og har ingen men af oplevelsen. Han er den skønneste og mest kælne kat med et ekstrem stor personlighed. Og han mangler sit nye bedste hjem nu

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Naula er en fin, lille mis, som er blevet fundet. Hun er en rolig og kælen, voksen kat, som vil foretrække dit rolige og kærlige hjem. Hun er lidt forsigtig og foretrækker rolige, trygge forhold, måske vil hun trives som indekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0764

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Pjevs er en fin meget opsøgende og selskabelig lille fyr, spinner og snakker med dig for at få din opmærksomhed. Han vil trives i et selskabeligt, legeglad hjem

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0551

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Shorty, kom som moderløs og har været i familiepleje som en af en lille gruppe og er nu tilbage på internatet, klar til sit nye hjem. Hun er en spinnende, sød og lidt forsigtig killing, som er vant til familiens hund og andre katte og som måske vil trives som indekat, måske sammen med en anden jævnbyrdig legekammerat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1419

Kanin: Løvehoved/Californian bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Smukke Påske med de lyserøde øjne, blev fundet nær Hillerød. Der er ingen der har savnet hende, så derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der er meget glad for at være ude. Hun vil også meget gerne have en kanin som ven, i det nye hjem. Vi ved dog ikke hvordan hun har det med andre kaniner, så det er vigtigt at få læst om sammenføring af kaniner.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0284

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Denne skønne killing er en af tre skønne killinger, der er klar til et nyt hjem om halvanden til to måneder. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage til september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0145

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Er det nu jeg skal sidde helt stille, syntes Gråmis, at tænke., Sød og sjov kat, der gerne vil lege og være ven med alle de andre katte på Internatet.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Sifas ejer er desværre ikke mere. Derfor skal vi have fundet et andet godt hjem til Sif, som er en dejlig sød og meget kælen, voksen kat, der elsker al kontakt med mennesker eller at ligge under en lun dyne eller i en opvarmet stol. Hun er vant til også at få lov til at komme lidt ud, men helst ikke i regnvejr, for det bryder hun sig ikke om. Hun vil trives hos et voksent kærligt menneske (eller 2), hvor man søger godt selskab.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Karl er en stor flot ung hankat på 1 år. Han elsker mennesker og sig selv meget men han synes ikke så meget om andre katte, da han gerne vil bestemme det hele. Overfor mennesker er han super kærlig og en rigtig hyggetrold. Har I lyst til en selvstændig kat, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0802

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mor Lucinda og hendes 4 killinger er alle tamme og kælne. De kommer fra et bosted med socialt udsatte., Lucinda har været der i længere tid, kommet med sine killinger og har flyttet rundt mellem familierne når den er blevet efterladt. Efterhånden var der ingen der ville tage sig af den og så blev den indleveret med sine killinger her på internatet. De er vant til at være ude og skal forsat have mulighed for dette.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0340

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Emilie er en smuk flot voksen hunkat på 2 år. hun er netop ved at være færdig med at skulle passe på sine killinger og derfor også klar til et nyt hjem. Emilie er kærlig og elsker sofahygge foran et fjernsyn. kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0762

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Bastian er sød, kælen og tillidsfuld. En kælen, spinnende og ukompliceret killing, som vil trives i de fleste katteglade hjem evt sammen med en makker

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0667

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Jogge elsker at putte med søsteren Pinga. Han kan også godt lide at sutte på ens hår og hans spindemotor har høj volumen. Meget legesyg og har været i skøn plejefamilie og er vant til hund og børn fra 7 år og op. Han var sammen med søsteren uønsket og blev sat af fra en bil og søger derfor et blivende hjem hos en familie som ønsker sig en ny ven

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1003

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Stoffer er muligvis blevet sat af oprindeligt. Han har været i nyt hjem, men er desværre kommet tilbage. Vi oplever ham som en venlig og imødekommende dreng, kælen og snakkesalig, selvstændig og har en god selvtillid, og kan sige fra, hvis der er noget han ikke bryder sig om. Han er en rolig, nysgerrig og flot fyr, som sikkert vil trives i de fleste katteglade hjem - hvor man ønsker en selvstændig fyr, som kan sige fra og til,- gerne som både inde- og udekat.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0209

Kat: Killing, gråstribet m. hvid (bred blis)

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Zulu er en rigtig hyggemis. Han elsker at putte, og vil måske kunne trives som indekat. Zulu er simpelthen en lille perle

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0149

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Meget kærlig kat, som smyger sig om af dig hele tiden., Det er også derfor hun må på armen, for at blive fotograferet

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0851

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Prinsesse Diana er en ung missepige på 6-7 måneder, som ingen vil kendes ved. Hun må dog have haft gode oplevelser med mennesker, for hun er en hyggefis og en spindemis. Mangler sit nye bedste hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0352

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Dicte er en sød og social kat. Hun elsker opmærksomhed, og ved næsten ikke hvad ben hun skal stå på for at få det! :-) Kom og hils på søde Dicte..

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0853

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Søde Hindbær blev fundet i Slagelse herreløs og med sine 3 killinger. Killingerne er nu fløjet fra reden og hun søger nu et nyt hjem. Hun er en kat med stort K, da hun helt selv bestemmer hvornår der skal nusses osv. Det skal gå efter hendes tempo og lyst. Derfor skal hun til et roligt hjem, hvor der er plads til hendes kærheder og helst uden små børn. Når man så får lov til at nusse, så er hun meget hengiven og kærlig. Hindbær skal til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0933

Hund: Dansk/svensk gårdhund blanding

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 1 måned.

Molly har ikke haft noget nemt liv! Vi søger derfor et helt specielt hjem, som har overskud og tid til hende. Hun har ikke prøvet meget i sit liv, så vi vil gerne have et hjem som har tid til at gå til hundetræning med hende. Og som ikke har nogen bagkant på at lære hende at være alene hjemme. På trods af et lorteliv til nu, så kan det undre at hun har så glad og imødekommende sind. Hun elsker opmærksomhed, er nysgerrig og vil rigtig gerne lære hele verden at kende. Og de hunde hun har mødt hos os, dem synes hun bare er hippe! Hun er teenager og lige nu i løbetid

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1458

Hund: Gravhund

Køn: Han

Alder: 1 år.

Viggos ører lever sit eget liv og det gør hørelsen også nogle gange. Han er blevet fundet herreløs på Amager og der er ingen der har savnet ham. Han er en meget livsglad lille fyr, der har masser af energi der skal bruges. Han er rigtig god sammen med andre hunde og elsker at lege med dem, han kan godt nogle gange blive fræk og drille dem. Så hvis der er anden hund i hjemmet, skal den være frisk på leg med ham. Børn ved vi ikke hvordan han har det med, men teenager burde ikke være noget problem. Katte vil blive jagtet, så det nye hjem skal helst være uden. Hans ejer skal være aktive, da han ville elske at blive brugt til træning. Vi tror ikke han kan være alene hjemme, så ny ejer skal være forberedt på at træne dette. Han er renlig, men kan godt komme til at lette ben indenfor. Han er en rigtig lækker hund og meget atypisk sin race.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1289

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Daisy er en dejlig kælen og meget kontaktsøgende kat. Hun er ikke helt begejstret for andre katte, så hun vil helst være enekat uden andre dyr i sit nye hjem. Hun skal bo i hus med have, da hun er vant til at færdes udendørs. Hun er ikke så begejstret for børn, så de skal være over 15 år, hvis der bor sådan nogen i hendes nye hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1262

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Tony blev dumpet i en garage nær Kirke Hyllinge, sammen med sine søskende. Han er nu klar til at finde et hjem, hvor der er plads til en krudtugle og det ballade der kan følge med en killing. Han er meget sød og kælen. Han vil meget gerne ud, sammen med en af sine søskende. Men der skal ikke være anden kat i hjemmet. Han vil meget gerne til hus og have.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0235

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.


Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0285

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Denne skønne killing er en af tre skønne killinger, der er klar til et nyt hjem om halvanden til to måneder. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage til september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1443

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Hannah blev født på internatet af sin mor Havana. Hun har været i pleje og er nu klar til at finde et nyt hjem. Hun er en meget nysgerrig og aktiv killing, der er meget modig. Hun er en killing, der er fyldt med spilopper og det skal man være indstillet på i det nye hjem. Hun vil egne sig bedst i et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0679

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Gizmo er meget sød, kælen og spinnende. En imødekommende og tillidsfuld killing, som vil falde ind i de fleste hjem, måske med en anden jævnbyrdig mis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0171

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Dejlige Bibsen er desværre kommet tilbage hertil igen efter at hendes ejer gik bort. Nu er hun helt klar til at finde sig en ny familie at kaste sin kærlighed til. Hun kan godt leve med andre dyr men mindre børn er hun ikke til. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0340

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Tim og hans bror Buller er indleveret sammen fra et skilsmissehjem. , Buller holder øje med alting, og hilser høfligt på før han trænger sig på i et kæl., Buller har alle dage været indekat, og vil derfor være helt perfekt i en lejlighed. , Han kræver heller ikke meget aktivering., En sød dreng der bare gerne vil gøre en ny ejer meget lykkelig. , Kom forbi og mød ham.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0790

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Findus blev i sin tid fundet sammen med sine 3 kuldsøskende langs en befærdet vejstrækning uden mor. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie, hvor hun har lært om at bo i et menneskebolig og er klar til sit nye, blivende hjem. Hun er en sød,venlig, kælen og nysgerrig lille pge. Rolig efter alderen og vil måske trives som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1265

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Tiger blev dumpet i en garage nær Kirke Hyllinge, sammen med sine søskende. Han er nu klar til at finde et hjem, hvor der er plads til en krudtugle og det ballade der kan følge med en killing. Han er meget sød og kælen. Han vil meget gerne ud, sammen med en af sine søskende. Men der skal ikke være anden kat i hjemmet. Han vil meget gerne til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0556

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Amber er en skøn smuk sort pige på skønnet 1 år, tilløber........og har været fremlyst uden held. Hun sidder og krydser poter for, at der er nogen som IKKE ønsker sig en killing, men i stedet en smuk missedame med personlighed. Hun lover at være loyal og sød. Hvis bare hun får opmærksomhed, pleje, nærvær, mad, omsorg og mulighed for at komme ud, når hun lige har lært Jer at kende.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0971

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Joey er en stor, flot, kælen og spinnende fyr, som vil trives i de fleste katteglade hjem, hvor han også må komme ud

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0263

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 6 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. HANKATTEN GARFIELD. Her er så en af de flotte fyre på Fuglebjerg Internat. Garfield er en sød og kærlig moden kastreret hankat, der gerne lader sig nusse. Hos os er der ikke så meget spræl i Garfield; men måske gemmer han krudtet til den rigtige familie dukker op. Garfield vil egne sig til en kærlig familie med lidt større børn. Garfield skal til hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0347

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Victoria er en lidt forsigtig mis. Hun bryder sig ikke om larm og alt for meget tumult omkring sig. Victoria vil egne sig rigtig godt som musse-fanger, det er hun nemlig RIGTIG dygtig til! :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0768

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Spotty er blevet indleveret på dyrehospitalet, som kontaktede kredsformanden i Dyrenes Beskyttelse. Hun sørgede for at Spotty kom til os på Brande Internat, så vi kan hjælpe hende med at finde et godt nyt hjem. Hun er en kælen, venlig, opsøgende og velvoksen pige, som vil trives i de fleste katteglade hjem, især hvis hun også må få lov at komme lidt ud, når hun lige er faldet til.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0527

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Chap er en meget kærlig dreng, som elsker at lege med sine tre søskende og deres andre kattevenner i fællesarealet. Chap er vild med drillepinde og tennisbolde som der kan bruges meget krudt på. , Var han ikke noget for dig?

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1263

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Tipper blev dumpet i en garage nær Kirke Hyllinge, sammen med sine søskende. Han er nu klar til at finde et hjem, hvor der er plads til en krudtugle og det ballade der kan følge med en killing. Han er meget sød og kælen. Han vil meget gerne ud, sammen med en af sine søskende. Men der skal ikke være anden kat i hjemmet. Han vil meget gerne til hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0245

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Skønne Cæcar er en smuk hankat på 2 et halvt år. Han er kærlig og kælen og elsker selskab fra mennesker specielt når man ligge i sengen eller på sofaen. Han kan med andre dyr og mellemstore børn vil han heller ikke have noget imod. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0209

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser I søde Claus, som er en drøm af en killing. Han er smadderkælen og tillidsfuld, nysgerrig, legesyg og meget underholdende på en herlig måde, man keder sig ihvertfald ikke med Claus for han finder hele tiden på nye ting. Han er fundet efterladt i en papkasse sammen med hans søskende. Han egner sig uden tvivl til en familie med større børn og andre katte. Han hilser også dagligt på søde hunde. Han skal kun til et hjem med adgang til en have. Han er kastreret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0377

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Søde bulldog er en af fire skønne killinger der er klar til et nyt hjem. De er fulde af energi og meget sociale. Kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0235

Kat: Killing, sort m. hvide hår

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lille Aya er en lille en bandit :-) Hun er en lidt forsigtig mis, som gerne vil ud i et roligt hjem. Aya er super glad for andre katte, og siger umiddelbart intet til hund :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0478

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

SOLGT! Lækker hunkanin mangler et nyt og blivende hjem! , Joker er kommet fra et hjem hvor der var rigtig mange kaniner, hun var drægtig ved ankomst, og har været ude i plejefamilie sammen med ungerne., Joker er en kærlig og tam kanin der vil passe godt ind i en familie med børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0786

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mikkel kom og holdt sig til ved en bolig igennem en periode, inden han blev hjulpet ud til os. Han er meget sød og kælen, elsker at snakkes med og vil rigtig gerne følge med i alt. Han vil trives i de fleste katteglade hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0359

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN HANNIBAL. Her har I en kærlig lille sjæl som er utrolig kontaktsøgende og rigtig gerne vil mennesker. Han har masser af mod på livet og ønsker sig en familie, hvor han på sigt kan komme ud i en have og nyde livet.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0358

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN HARRY. Denne lille fyr er som killinger er flest: Nysgerrig, kærlig, opsøgende og med masser af mod på hvad livet har at byde på. Han skal til en familie som kan tilbyde ham hus og have.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0102

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Søde Mischa (sort/hvid) har været en fantastisk hjælp til tre andre moderløse killinger her på internatet. Hun mistede nemlig hendes egne killinger som døde kort tid efter hun havde født dem. Nu er disse tre killinger klar til at komme videre, så nu venter Mischa på at en sød familie vil komme og give hende et godt og trygt hjem., Hun er så utrolig mild, rolig, kærlig og hun knytter sig rigtig meget til de mennesker hun kender. Søde Mischa vil elske et stille og roligt hjem, gerne hos os en enlig/par hvor hun rigtig kan blive forkælet, for det fortjerne hun virkelig. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Mischa er steriliseret, øremærket og færdig vaccineret.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0708

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Speedy er en af vores små kaninunger, som Trutti Frutti fødte, lige da hun var ankommet. Den er en køn og sød lille unge, som netop er gammel nok til at undvære sin mor og søskende, som den har været i familiepleje sammen med. I familieplejen er den vænnet til at få lov til at komme ud af sit kaninbur for at røre sig og gå på opdagelse, har mødt hund og kat og har været sammen med børn, og er således lige klar til sin nye familie

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Alfred har holdt til omkring et hus i nogle uger og ingen vil kendes ved ham. Han er ellers en sød og kælen, tillidsfuld og spinnende kat, og stille og rolig og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem, nok helst som både inde og udekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0470

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Simon er en lækker mis, han elsker at slænge sig og en vindueskarm ville være hans fortrukne plads. , Simon er en dejlig stor hanmis, han er en ordenlig gut som han klare lidt af hvert. Han vil fungere bedst som inde/udekat, han har haft sin hale og hals barberet pga sår, men det bliver hurtigt pænt igen.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0305

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

HANKATTEN CÆSAR. En god dreng som ejeren "glemte" at få med da han flyttede. Cæsar er køn, mild, kærlig og ukompliceret. Vil gerne mennesker. Der er også en del leg i ham, men han er ikke sådan en der bare ræser rundt, han kan fint slappe af og slænge sig. Han virker forholdsvis robust psykisk. Skøn dreng.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0799

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Audrey er en smuk lille killing, hvis mor desværre var blevet kørt ned. Hun er en forsigtig og bestemt pige, som ved hvad hun gerne vil. Hun bor sammen med andre killinger, som hun gerne tager en tumletur med.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0693

Andet dyr: Sump Skildpadde

Køn:

Alder: 2 år og 1 måned.

Donatello savner et nyt hjem. Pris 100 kr.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0206

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Her ser I smukke Marie, som er fundet efterladt på en rasteplads. Hun var skind og ben, da hun kom til os, meget træt og beskidt. Nu er hun kommet sig rigtig godt og hun er det største nussehoved man kan forestille sig. Hun er utrolig mild og rolig og hun elsker at sidde på skødet. Marie skal kun til et hjem uden andre katte for dem bryder hun sig ikke om. Hun har det fint med størrer børn. Der skal selvfølgelig også være en have hun kan komme ud i. Marie er fuldstændig hvid med en grå plet i panden med de smukkeste krystal blå øjne. Hun er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1441

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Hannibal er født på internatet, af sin mor Havana. Han har været i pleje og er nu klar til at finde et nyt hjem. Han er en meget nysgerrig og aktiv killing, der er meget modig. Han er en killing, der er fyldt med spilopper og det skal man være indstillet på i det nye hjem. Han vil egne sig bedst i et hjem med adgang til have.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0243

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.


Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0803

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Mor Lucinda og hendes 4 killinger er alle tamme og kælne. De kommer fra et bosted med socialt udsatte., Lucinda har været der i længere tid, kommet med sine killinger og har flyttet rundt mellem familierne når den er blevet efterladt. Efterhånden var der ingen der ville tage sig af den og så blev den indleveret med sine killinger her på internatet. De er vant til at være ude og skal forsat have mulighed for dette.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1340

Fugl: Australsk Undulat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

John (gul/grøn) og Pers (blå/hvid) ejer døde desværre og familien kunne desværre ikke give dem, det de havde brug for. De søger nu et hjem sammen og vil helst ud til en voliere, hvor der er andre undulater. John er den mest tamme og dominerende. Han kunne godt klar at tabe sig lidt. Per er mere forsigtig og vil helst ikke forlade buret. De skal sidde i karantæne her i 30 dage fra d. 11/8, men kan reserveres.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0848

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Verdens største kælepot, må udentvivl være Bent. Bent er en sød fyr, som elsker alt opmærksomhed. Hans sår på halsen skyldes en sprunget byld, som blot skal hele. , Han er en rigtig hyggetrold, som bruger timer på sit kradsetræ, hvor han tager en lur ind i mellem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Fersken kom i sin tid som missemor med killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger, men nu er hun tilbage og killingerne kan undvære hende og hun dem. Hun er en stille og rolig, kælen mis, som måske vil foretrække et hjem uden helt små børn.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0773

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Disse 7 smukke og meget tillidsfulde killinger er fundet løbende rundt på en rasteplads. De har nu været gennem dyrlægen og er blevet neutraliseret, øremærket, vaccineret og orme- og loppe- behandlet. De skal have mulighed for at komme ud og løbe da de er fundet ude og vi ikke kender deres baggrund.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0139

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Liva er nu bare FULDSTÆNDIG klar til at finde hendes nye familie :-)Hun er en dejlig rolig dame, som ved nøjagtig hvordan hun gerne vil have tingene serveret ;-) Liva ønsker sig et hjem med adgang til have..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0271

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Skønne Melanie er lige kommet tilbage fra familie pleje og er nu endelig færdig med at passe killinger og klar til et dejligt nyt hjem. Melanie er en smuk ungkat på halvandet år. Hun er sød og social og er stille og rolig. Hun er ikke til det store ballade. Kom og besøg hende alle dage mellem 14.00-16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0183

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lille Michael er en rigtig frækkert! Han er en lille fyr med gang i, og han elsker at lege med de andre misser :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0248

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Disse skønne killinger er et kuld på tre der er klar til et nyt hjem om en måneds tid. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage i starten af september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Xenia er kommet tilløbende og ingen til at tage sig af hende. Hun er en opsøgende og kælen pige, med et sind som vil passe fint til en børnefamilie.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0293

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

HANKATTEN ANTONIO. Denne søde dreng er meget imødekommende overfor alt der krydser hans vej. Han er meget kærlig og kælen og med sit smukke ydre vil han være til stor glæde i alle familier. Hvordan han fungerer med små børn er endnu ikke afprøvet, det må komme an på en prøve. Hos os elsker Antonio sit udebur, hvor han kan følge med i hvad der sker på matriklen. Antonio skal så absolut til hus og have og ikke et sted med andre dyr.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0462

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Max og Felix er kommet fordi deres ejer ikke kan have dem mere. De har boet sammen hele deres liv, og vil ikke være kede af at blive ved med det. Max er den forsigtige og lidt følsomme, som har stor glæde af Felix til at give mod og Felix er den ekstremt kælne, som går foran. De har været inde og udekatte til nu

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0824

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Vi har fået en lille marsvinefamilie ind, som vi søger nye hjem til, fordi ejeren ikke kunne passe dem mere. De er alle søde og velpassede og nemme at håndtere. Da Marsvin er meget galde for hinandens selskan søger vi hjem, hvor de må være minimum 2 sammen.Her er magnus, som hos os bør sammen med sin søn. De vil nemlig gerne have et godt nyt hjem sammen :)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0592

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Smukke Ariel en kælepot uden lige. Hun er blevet født på internatet, og nu er hun og hendes søskende klar til nye hjem. Hun elsker at være i hænder, og vil derfor være en perfekt kanin for familie med børn.

Fyns Internat

Ref: 15FK-2-0519

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Agnete blev læsset af på en p-plads sammen med sine søskende. Nu er hun super klar til nyt kærligt og ikke mindst, ansvarligt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0780

Kanin: kanin

Køn:

Alder: 2 år og 8 måneder.

Stampe blev fundet i Øster Hurup, her blev han fundet vandrende rundt med sele og snor. Han er en stor, smuk dreng som elsker at være udenfor. Han er kælen, og vil derfor gerne nusses omkring.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0557

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Frederik er lederen i det Royale kuld, og med Mary lige bag sig, tør han det hele. Han er ikke glad for alt for meget postyr ellers, og kan bruge lang tid på at observere. En sød lille fyr, der nok skal blive til noget stort - så navnet passer meget godt. , Den Royale familie blev fundet helt alene i Frøstrup, sammen med deres mor, - ikke den bedste start på livet, men mon ikke du kan hjælpe med at resten af livet bliver fantastisk?

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Her har vi en vidunderlig kat som hedder Jeanette. Jeanette er bare så mild, dejlig, overkærlig og kan hun få lov at nusse folks fødder så er hun bare så glad. Hun elsker at ligge i arm mens hun spinder højlydt. Hun har nemt ved tilpasse sig nye mennesker og omgivelser og hun egner sig uden tvivl til en familie med størrer børn. Hun er smaddder legesyg, nysgerrig og Jeanette skal kun til et hjem med adgang til en have. Som i kan se har hun to forskellige farve øjne og det gør hende bare endnu mere charmrende. Jeanette skal kun til et hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket samt færdig vaccineret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Lucy er en dejlig voksen hunkat på 2 år. Hun elsker når der kommer mennesker og vil snakke med hende og er også en rigtig kærlig kat. Lucy er klar til et nyt hjem, så snart hun er færdig med at passe sine killinger. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0235

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.


Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1369

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Rolige Kipketer blev fundet i Hornbæk skov. Der er ingen der har savnet ham og derfor søger han nu nyt hjem. Han er rolig når han er blandt mennesker og meget nysgerrig. Når der er en kanin-dame i nærheden er han meget aktiv, så han vil gerne hjem til en neutraliseret dame. Han vil rigtig gerne bo udenfor, med masser af plads. Ny ejer skal have læst om sammenføring af kaniner. Han er blevet kastreret d. 20/8.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0854

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Skønne Cala er indleveret sammen med sin ligeså skønne søn, Cowboy. De har begge været i gode hænder, det er der ingen tvivl om, for de er enorm kælne og tillidsfulde. Men ingen ville kendes ved dem og nu er de her og søger nye hjem. De skal have mulighed for at komme ud, især Cala har udetrang og vil meget gerne fange nogle mus.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0213

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.


Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Så er Emma og hendes rollinger tilbage fra plejefamilien, klar til at forlade hinanden til fordel for et dejligt nyt hjem. Emma har været en formidabel missemor og rigtig god med sin plejefamilie og deres børn også. Hun har kun været indekat i den periode, men vil sikkert også gerne ud. Hun har været renlig og dygtig til kun at gøre det hun må. Hun vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0706

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Skipper er en af vores små kaninunger, som Trutti Frutti fødte, lige da hun var ankommet. Den er en køn og sød lille unge, som netop er gammel nok til at undvære sin mor og søskende, som den har været i familiepleje sammen med. I familieplejen er den vænnet til at få lov til at komme ud af sit kaninbur for at røre sig og gå på opdagelse, har mødt hund og kat og har været sammen med børn, og er således lige klar til sin nye familie

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

HUNKATTEN LUNA. Denne søde hunkat har haft en noget omskiftelig tilværelse og trænger i den grad til at komme ud til nogen der kan give hende stabilitet, tryghed og masser af omsorg. Hun er qva sin fortid lige en smule forsigtig til en start, men vil egentlig rigtig gerne mennesker. Vi ønsker os et roligt, kærligt hjem til Luna og en have med mulighed for at strække benene ville også tælle på plussiden.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0353

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Dominik er en herre lækker fyr!! Han er en meget stille og rolig kat, som ikke springer op i armene på folk. Viser du ham til gengæld opmærksomhed, får du alle de mysser du vil have :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1392

Hund: Jack russel terrier

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Søde Jackie gøede og stressede for meget i rækkehuset, så derfor kom hun her til os. Hun er en lille energibombe, der søger en aktiv familie, der vil bruge hendes intelligens ved noget positiv træning. Hun er rigtig sød, men kan godt være lidt forsigtig i starten overfor nye ting. Hun er super god med de andre små hunde og leger meget med dem. Børn er hun ikke så glad for, da hun tidligere har boet ved siden af en skole, hvor de drillede hende. Men store teenagere er helt ok. Hun kan en masse kommandoer og er god til at være alene hjemme på et lille område. Hun er meget lydfølsom og kan slet ikke lide nytårsfester, så hun vil trives bedst på landet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Maggie er en smuk og kærlig voksen hunkat på snart 4 år. Lige nu er hun i gang med at passe hendes 5 skønne killinger. Hun er klar til udlevering i starten af juli. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1356

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Tisse Trold blev fundet i Sorø i en forfærdelig tilstand. Han var tynd og fyldt med tæger. Han blev fundet sammen med sin ven Tisse Leif og de to er uadskillelige. Derfor søger de også et hjem sammen, et sted hvor der er masser af plads udenfor. Det skal helst bare være de to, da en dame, måske vil ødelægge det gode venskab. Han er den mere rolige klippe og Leif støtter sig meget til ham. Han er kastreret d. 19/8.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0904

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

King er en super smuk dreng, som bare går lige i hjertet på én. Han er som killinger er flest, nysgerrig og leger med fuld fart. Og han er helt rejseklar

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0285

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Alex er en lille royal fyr (hvis han selv skal sige det)! Han er en rigtig lille konge, som helst vil bo på et slot :-) Gerne med slotshave til. Har du et "slot" hvor Alex kan bo?

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0861

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Celia og hendes 4 killinger blev sat af på en rasteplads og overladt til sig selv. De søgte hen til den nærmeste ejendom og blev bragt til internatet. De er smukke, velernærede og har bestemt været i hænder. De er glade for hinanden og det vil være skønt hvis de kunne komme afsted sammen 2 og 2. De skal have mulighed for at komme ud.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0242

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.


Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0210

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Terry er en dejlig stor robust hankat på tre et halvt år. Han er en god sofa kat, eftersom han er doven men meget kærlig og en hyggetrold. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0784

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Hansine blev fundet i en palle af en fragtmand, som var kørt fra Jylland og opdagede hende, da han kom til Sjælland. Hun blev lagt til en missemor, vi havde på stedet og det gik rigtig fint. Hun har i mellemtiden, været i pleje og er nu klar til at finde et nyt hjem. Hun er en meget nysgerrig og aktiv killing, der er meget modig. Hun er en killing, der er fyldt med spilopper og det skal man være indstillet på i det nye hjem. Hun vil egne sig bedst i et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Ronja er formodentligt blevet efterladt, da hendes ejer flyttede. Hun havde næsten lige haft killinger og tog med glæde imod sine nye adoptivbørn. Nu søger vi plejefamilie til den lille familie for en periode, indtil killingerne er ca 12 uger. Er det en opgave, som du og din familie kunne være interesserede i, så kontakt os på 97187123. Vi er nemmest at få fat i på hverdage mellem 8 og 10 eller 1730-1830.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Smukke Lucinda er en fantastisk ungkat på godt 1 år. Lucinda er kærlig snakkesalig og en hyggetrold. Hun er også lidt legesyg og kunne måske godt klare et par store børn. Har I lyst til en sød og kærlig kat så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Søde Miau er en rigtig puttetrold og elsker at hygge i sofa og seng, hvis hun kan få lov til det. Hun er også en snakketrold så mangler man en man kan få en god snak med så kom og besøg Miau alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1292

kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Fanny blev fundet i Hareskoven sammen med en anden kanin. Der er ingen der har savnet dem og derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der ikke er så meget for nus. Derfor søger hun et hjem hvor der er plads til hendes personlighed og det skal være et hjem hvor der er en anden kanin, hun kan blive venner med. Det er vigtigt at ny ejer har læst om sammenføring af kaniner. Hun skal være ude-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år og 2 måneder.

Smukke Tiffanie er en lidt forsigtig dame, da hun heller ikke er så ung mere. Hun er skøn og kærlig men ikke til vild voldsom leg, så børn med fart på ville ikke være en god idé. Hun ville elske et stille og rolig hjem hvor hun må bestemme tempoet. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Gurli er en kælen og meget imødekommende kat. Hun er ikke så meget til sine egne artsfæller, men er meget menneskesøgende. Så snart vi træder ind i rummet, sidder hun på skødet af hos, men forholder sig roligt, og vil bare gerne nusses med. Gurli vil kunne passe godt ind i en børnefamilie, uden andre husdyr. smuk, lækker og sød pige.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0071

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Denne skønne hunkat hedder Mitzi og hun er missemor til 5 skønne killinger som allesammen er reserveret til nyt hjem, men det er Mitzi desværre ikke. Hun blev fundet efterladt med hendes killinger da de var nyfødte og hun er en fantastisk missemor. Hendes killinger rejser d. 2/8 og fra denne dato er Mitzi også klar til at komme til et nyt hjem. Mitzi er utrolig kælen, tillidsfuld, mild og meget rolig af sind. Hun elsker selskab og hun vil rigtig gerne ligge på skødet og hygge mens hun spinder højlydt. Hun egner sig fint til et hjem med størrer børn og hun hilser dagligt på søde hunde. Mitzi skal kun til et hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket. Kom og besøg søde Mitzi som kan reserveres ved personligt fremmøde.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Aleksis er en smuk hunkat, som er lige så god, som dagen er lang. Hun fungerer fint sammen med andre katte, som hun bruger meget tid på at lege med. Hun er glad for sine huler, som hun gerne tager en lur eller to i. Kunne du tænke dig en inde/ude kat som Aleksis? Kom endelig forbi internatet og hils på hende.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0783

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Tarzan er en super fræk og meget kælen ung hankat. Han skal helst være med i det hele og vil elske at komme ud til nogen som elsker at katten er en del af hverdagen. Han har ingen frygt i livet og vil gerne gøre gavn på grunden.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0345

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Didde kommer fordi hendes ejer ikke kan beholde hende mere. Hun har boet i en børnefamilie og er en sød, stille og rolig ung mis, som vil trives i de fleste hjem, som lige giver hende tiden og roen til at falde til i sit eget tempo.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0158

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Skønne Molly på fem år vil rigtig gerne have sig et hjem, hvor hun er sig selv, ingen børn og ingen andre dyr, da hun har det bedst for sig selv. Hun er sød og kærlig og kan godt leve med at være sammen med andre dyr men vil helst være fri da hun mest er til mennesker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0239

Kat: Killing, rød

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Smukke Dusty er en hyggetrold. Han vil elske at få en ny familie, hvor han kan få lov at være centrum :-) Har du plads og tid til at kramme Dusty?

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0848

Hund: hvid schwezisk hyrdehund

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 1 måned.

Luna er en smuk hvid schweizisk hyrdehund. Hun kommer fra et hjem, hvor hun var elsket men hvor hun desværre ikke kunne med hjemmets ældste tæve. Hun er en sensitiv pige med et pænt aktivitetsniveau, som mangler en del stimuli. , Hun knytter sig meget til sin ejer men er ret reserveret overfor fremmede, hvorfor hun skal til et roligt, men meget gerne aktivt hjem., Luna er ikke vokset op med eller vant til børn og er ikke tryg ved for meget uro., Hun går pænt i snor og er glad for at komme med på tur i bilen., Andre hunde viser hun ikke den store interesse i men kan omgås de fleste., Hus og have har været hendes liv og hun ynder at ligge udenfor., Luna er 3 år og steriliseret.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0683

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Trutti Frutti blev fundet i en trafikeret rundkørsel, kom ud til os og fødte små, søde kaninunger næsten med det amme.Derfor har hun været i familiepleje sammen med sine unger, som nu er gamle nok til at undvære deres mor. Hun er en rigtig sød og menneskevant ung kanin, som meget gerne vil ud i en familie, hvor man ikke kun skal sidde i et kaninbur og få mad og vand, men gerne må komme ud og hoppe, og hvor der er tid til at kæle og snakke

Tune Hjælpestation

Ref: 15XA-4-0080

Krybdyr: kongesnog albino

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Flot albino kongesnog søger nyt hjem. Den har været fremlyst på hjemmeside og på facebook, men der har ingen henvendelser været., Det er meget vigtigt at den for et godt, lyst og varmt terrarium, da det er vigtigt for dens trivsel. Har du lyst til denne smukke snog, kan du ringe til Helle på tlf. 40857578

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0678

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Pusser er en sød, kælen, spinnende og tillidsfuld killing, skøn og dejlig og vil trives i de fleste katteglade hjem gerne med en anden jævnbyrdig killing

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0523

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Mini fik tre killinger da hun ankom til internatet fra en dyreværnssag. , Heldigvis for hende ventede en fantastisk plejemor med åbne arme, og tog sig kærligt af den lille familie til killingerne var gamle nok til at få nye hjem. , Men nu vil Mini også rigtig gerne ud i et nyt og blivende hjem, hvor hun kan få en masse kærlighed og nusseri. Hun er meget kælen, og vil fungere perfekt som familiekat., Fundamentet for et langt og tæt venskab er lagt her, det er bare at komme forbi, så bliver du forelsket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0280

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Skønne Marc er en flot ung hankat som savner et hjem der er hans eget. Han er kælen god til børn og en rigtig ballade mager. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Smukke Rosa er en sød dejlig og kærlig hun på 2 år. Rosa er lidt reserveret i starten, når hun møder nye mennesker men når hun lige får dem set an vil hun kun nusses med hele tiden. Små børn synes hun ikke en god idé. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Lucia er en skøn voksen hunkat på tre år. Hun er en forsigtig pige men meget kælen og tillidsfuld. I øjeblikket passer hun sine killinger, men er klar til et nyt hjem i starten af august. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0292

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Dosmir er en af fire dejlige livlige killinger, der er klar til at finde nyt hjem. De er kærlige og meget sociale overfor mennesker og elsker at putte. Kom og besøg dem alle dage mellem 14:00-16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0150

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Maya er en skøn, frisk og legesyg killing. Hun elsker at opholde sig udendørs, og følge med i alt hvad der passere forbi :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0473

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Sonja kom inde i maven på sin mor, som var blevet sat af i en papkasse og blev født umiddelbart efter hendes mor var kommet til os. Hun har været i familiepleje sammen med sin mor og søskende og er nu tilbage på Brande Internat, klar til sit nye, blivende hjem efter at have lært at være i en menneskefamilies hjem med andre katte og stor hund. Hun er en fantastisk, sød og kælen mis, som elsker at blive nusset stille og roligt. Hun vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem også med en kattevenlig hund, men helst større børn, som kan respektere, at hun ikke bryder sig om at blive krammet og båret rundt på. På sigt vil hun sikkert gerne have lov tilat komme lidt ud også.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1147

Kanin: Hermelin/løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Ninus blev fudnet i Hillerød og der er ingen der har savnet denne lille fyr. Han har brug for en ejer der har tålmodighed og kærlighed til at vise ham at verden er et ok sted fyldt med mælkebøtter og kål. Han er ikke en der kan lide at blive løftet eller holdt, men han vil gerne nusse på hans præmisser. Han ville både kunne være inde eller ude. Vi ved ikke hvordan han har det med andre kaniner, men det ville være godt med en dame-kanin ven. Han er blevet kastreret d. 24/7.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0146

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Her ser I smukke Dorthe, som bare er så sød og mild. Hun er en meget rolig, kærlig og lidt forsigtig kat. Lige så snart man kæler hende ligger hun sig straks på ryggen for at blive nusset på hendes mave. Dorthe vil elske et stille og roligt hjem gerne hos en enlig/par, hvor hun bare kan få al den kærlighed hun fortjener. Hun er en snakkende kat, som fortæller os mange sjove ting, især når hun er tryg ved de mennesker hun kender. Hun skal kun til et hjem med adgang til have og Dorthe er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0577

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Kamille, Kløver og Kanels mor var en vildkat som holdt til ved et spisested og havde lagt killinger ved skraldespandene. De er vokset op her på internatet og blevet meget tillidsfulde og nu klar til nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Ulla blev fundet alene i Pandrup sammen med sine killinger. Nu er hendes killinger rejst til nye gode hjem, og nu mener Ullas at det er hendes tur. Hun ønsker sig brændende et nyt hjem, hvor hun kan få en masse opmærksomhed, kæl og komfort, og hun vil være super i en familie med børn., Endvidere vil hun også kunne tilpasse sig som måde inde og udekat. , Hun skal opleves, og så vil du ikke tage hjem uden! :)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0305

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Søde Kaisa elsker livet udenfor! Hun snakker meget, og er en rigtig kælepotte :-) Kaisa ønsker sig en familie som gider snakke med hende, og hvor hun kan få lov at komme ud når vejret er godt :-)

Bornholms Internat

Ref: 15AK-1-0159

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Fru Pedersen, det hedder katten, altså, er en rolig og flink kat., Hendes ejer er desværre blevet syg og er kommet på hospitalet., Der, hvor hun flytter hen efterfølgende, må katten desværre ikke komme med., Men vi er sikker på at der må sidde en person derude, som vil give Fru Pedersen et godt nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0709

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Gumle er en af vores små kaninunger, som Trutti Frutti fødte, lige da hun var ankommet. Den er en køn og sød lille unge, som netop er gammel nok til at undvære sin mor og søskende, som den har været i familiepleje sammen med. I familieplejen er den vænnet til at få lov til at komme ud af sit kaninbur for at røre sig og gå på opdagelse, har mødt hund og kat og har været sammen med børn, og er således lige klar til sin nye familie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0294

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Tippi er en af fire dejlige livlige killinger, der er klar til at finde nyt hjem. De er kærlige og meget sociale overfor mennesker og elsker at putte. Kom og besøg dem alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0373

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Mamma Mia er kommet på internatet med et kuld dejlige killinger. , Hun blev fundet i et brændeskur midt i en have med store sure hunde, og ingen kendte hende., Heldigvis kom hun hjem til en af internatets fantastiske plejefamilier, og fik en masse kærlighed., Mamma Mia har været en fantastisk mor, og er også blevet glad for plejefamiliens hund og børn.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0120

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Vi har kaldt denne herlige kat: Søvnig., Dette fordi, da han blev indleveret, sov han helt rullet sammen i flere dage., Nu har han i hvert tilfælde fået sovet ud, og er frisk som en havørn., Altid med på sjov og ballade, så som at hoppen ned, i lige netop den spand, vi skulle bruge.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0182

Kat: Killing, rød

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Denne flotte fyr hedder Malthe! Malte er en sød og social lille fyr, som gerne lige tager en slapper i ny og næ ;-)

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1264

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Topper blev dumpet i en garage nær Kirke Hyllinge, sammen med sine søskende. Han er nu klar til at finde et hjem, hvor der er plads til en krudtugle og det ballade der kan følge med en killing. Han er meget sød og kælen. Han vil meget gerne ud, sammen med en af sine søskende. Men der skal ikke være anden kat i hjemmet. Han vil meget gerne til hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0449

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Frække Tom er en flot ung hankat på halvandet år, men opfører sig lidt som en killing. Han han se at man vil snakke med ham og så bliver han så salig, at han går rundt om sig selv og snor sig rundt om benene og vil bare kæle. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Legesyg som bare pokker., Elsker at tumle med de andre killinger dagen lang., Men, det er nu også dejligt at blive nusset bag ørene, syntes denne fine killing.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0232

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Jojo er en dejlig sød og rolig kat, som hviler i sig selv :-) Hun er super kælen og vil måske kunne trives som indekat. Har du et hjem med en plads til smukke Jojo?

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0522

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Muffin er en af en gruppe moderløse, vi har fået på internat. Hun har været i familiepleje sammen med nogle andre killinger og har lært om at bo i et menneskehjem. Hun er hun klar til sit nye, blivende hjem eventuelt sammen med en anden jævnbyrdig kat. Muffin er en s,uk, højt spinnende kælen og livlig pige, som vil trives i de fleste katteglade hjem, hvor man også må komme tæt på - nok gerne som både inde- og udekat på sigt

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0341

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Denne skønne hankilling er en af to skønne killinger der er klar til et nyt hjem sammen med sin søster. De er fulde af energi og meget sociale. Kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0889

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Så lækker må man simpelthen ikke være!, Teddy kommer fra Frederikshavn og har tydeligt været meget elsket!, Teddy er helt vildt skøn. Og allerede ved ankomst kumme vi næsten ikke komme til at undersøge ham, for al den kærlighed han ville give os. , Han er virkelig en lækkermås der nok skal berige en ny ejers liv. DEJLIG DRENG!

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1285

Kanin: Dværgvædder bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Smukke Birgitte blev fundet i Svogerslev, hvor hun havde hoppet rundt i flere dage. Der er ingen der har savnet hende og derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der helst selv vil styre tingene, derfor skal hun helst ikke ud til mindre børn. Hun kan godt være territorial i buret, derfor skal hun ud til et sted med masser af plads. Der må meget gerne være en kanin-ven, hun kan bestemme over.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1357

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Tisse Leif blev fundet i Sorø i en forfærdelig tilstand. Han var tynd og fyldt med tæger. Han blev fundet sammen med sin ven Tisse Trold og de to er uadskillelige. Derfor søger de også et hjem sammen, et sted hvor der er masser af plads udenfor. Det skal helst bare være de to, da en dame, måske vil ødelægge det gode venskab. Han er lidt forsigtig, men stadig meget nysgerrig. Han er kastreret d. 19/8.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0589

Kanin: Løvehovedet

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Efter Prosit blev født på internatet, kom han sammen med sin mor og andre søskende i pleje. Nu er de alle klar til nye trygge og kærlige hjem. Prosit er en meget kærlig og rolig lille fyr, som meget gerne vil sidde og blive nusset om i ens arme.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-1018

Hund: golden retriever

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 3 måneder.

Bamses ejer kan ikke have hende som han bor og lever sit liv. Hun har boet på landet, hvor hun kunne løbe frit. Hun er vant til børn i alle aldre, andre hunde og egen kat og at være alene hjemme bl.a. i hundegård. Hun er vant til, at være med i bil og kender de almindelige ord fra hundeskolen. Hun er en glad og godmodig pige, imødekommende overfor alle og vil gerne være tæt omkring sine mennesker og have fred, når hun f.eks har fået et godt ben. Vi søger et hjem gerne med store børn og en indhegnet have

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0909

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Askepot er en smuk missepige på et par år og har meget personlighed. Hun mangler sit nye hjem, hvor hun kan slænge sig i sofaen, blive kløet og hygget om, og, når hun vil og også kan suse ud som hun vil

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0304

Kat: Killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Denne flotte tøs hedder Bella. Bella er utrolig kælen, og meget social anlagt ;-) Hun vil gerne følge med i ALT, og intet gå hendes næse forbi! Bella ønsker sig et nyt hjem, gerne med adgang til have.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0211

Kat: Killing, gråstribet m. hvid (sort næse)

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Diego er ret speciel, med hans sorte næse ;-) Diego er smadder sød og kærlig, og så vil han rigtig gerne lege med alt hvad der bevæger sig :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0713

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Dicte kom og holdt sig til på en efterskole og var noget tynd og forkommen, da hun ankom til os, men nu er hun fin og klar til sit nye hjem. Hun er en opsøgende kat, som spinder meget. Sød og venlig og vant til at være i hænder. Meget social og selskabelig men dog også en udekat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0311

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLING IAN. Denne lille dejlige mis , var faldet i en brønd. Så starten på hans liv var lidt vådt. Men i dag en dejlig mis, lidt forsigtig, skal lige se tingene an. Andre katte er dejlige. Så en familie gerne med børn over 10 år, som vi give ham lidt tryghed i starten, så får man så til gengæld kærlighed tilbage i tusinde, fold. Han skal til hus og have

Fyns Internat

Ref: 15FK-2-0517

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Amalie blev læsset af på en p-plads sammen med sine søskende. Nu er hun super klar til nyt kærligt og ikke mindst, ansvarligt hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Fantastiske Alfred er kærlig, snaksalig og elsker mennesker, men ikke andre dyr. Han er typen, der vil leve alene og bestemme hvordan tingene og skal være og hvordan de skal gøres. Kunne I tænke jer en voksen kat, der ved hvad han vil, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0325

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lille Anton er lidt for sig selv, da han er meget nervøs, når han møder fremmede mennesker men når han har set dem an lidt, vil han rigtig gerne kæles med og hygge. Han kan med andre katte og er vant til små hunde. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Mis er 1 af 5 ungkatte, efterladt af deres ejer, som er flyttet fra dem. Hun er nysgerrig, opsøgende og meget kælen. Hun er vant til andre katte og vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde og udemis. Sød, stille og rolig.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0805

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Jørgen er en lækker fyr, der straks kaster sig på ryggen for at blive kælet med. Han vil meget gerne snakke, men lader sig også let distrahere af alle de spændende ting verden har at byde på. , Jørgen kommer fra Århusegnen, hvor han har gået rundt på egne poter. , kom og mød ham :)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0228

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 7 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. HUNKATTEN SAFIR. Stor og prægtig hunkat og med selvtilliden i orden er Safir. Hun er social i et vist omfang, men siger fra når/hvis det bliver nok for hende. Hun kan ikke med andre katte. Skal ud til voksne mennesker der respekterer hendes grænser. Safir skal til hus og have, alternativt en gård hvor hun nok skal holde musebestanden stangen og andre katte væk.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0217

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.


Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0321

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKATTEN EJGIL. Her kommer Ejgil en umanerlig sød men lidt forsigtig dreng. Han har været udsat for lidt af hvert i sit forholdsvis korte liv; men vi synes, at han er kommet godt igennem sine trakasserier. Ejgil fungerer godt sammen med sine missevenner han bor sammen med i øjeblikket. Han elsker at komme ud i sin løbegård og skal helt sikkert til hus og have. Vi mener sagtens at han vil kunne have glæde af en familie med lidt større børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0372

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Freja er en skøn hunkat på 2 år. Hun er netop blevet færdig med at passe sine killinger og mangler nu et hjem der er hendes eget. Freja er social kærlig og elsker at ligge i sofa. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0502

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Sille kom i sin tid sammen med sine søskende og har været i familiepleje, hvor hun har lært om at bo i et menneskehjem og er blevet vant til hund og andre katte bl.a. Hun er en pige, som vil gøre meget for mad eller en godbid og som elsker tun. En lille selvstændig størrelse, der nok skal begå sig også i den aktive børnefamilie med hund. På sigt vil hun have brug for også at få lov til at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0084

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

HUNKATTEN HONEY. Her har vi Honey. Hun er ikke bare smuk, men også meget kærlig. Hun slår nærmest krøller på sig selv når man kæler med hende, så meget elsker hun menneskekontakt. Hun er rolig og mild og elsker at tusse omkring os her på internatet og iagttage hvad vi laver. Skulle vi have tid til lidt nus, er hun bare glad og byder sig til. Hun vil egne sig perfekt hos modne mennesker, der ville synes om at have en lille trofast følgesvend i de daglige gøremål. Hun gør ikke så meget væsen af sig, men er super elskelig. Hun er sådan en der lige skal se folk lidt an, men så er hun bare 100% klar på nærvær. Honey skal til hjem med adgang til udeliv og uden andre dyr - ikke at hun gør dem noget, men hun trives bare bedre uden og fortjener sine egne mennesker. Vidunderlig pige.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0778

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Disse 7 smukke og meget tillidsfulde killinger er fundet løbende rundt på en rasteplads. De har nu været gennem dyrlægen og er blevet neutraliseret, øremærket, vaccineret og orme- og loppe- behandlet. De skal have mulighed for at komme ud og løbe da de er fundet ude og vi ikke kender deres baggrund.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0819

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Lucifer blev forladt og har gået for lud og koldt vand. Måske er det derfor, han er den mest taknemmelig kat her på internatet. Han tager det hele med ophøjet ro og trives fint side om side med de andre katte. Bare der er mad, varme og nus. Han søger et blivende og kærligt hjem, hvor han kan komme ud og snuse til omgivelserne.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Bombay, det er hans navn, har siddet her et stykke tid, så vi håber at der snart er nogen, der vil give ham et nyt hjem., Han er meget glad for at kaste rundt med og fange sine legemus, så han er en superb musefanger., Et hjem på landet, hvor han kan udøve sine færdigheder vil være det perfekte sted for ham, da han ikke er så kælen, men han gør ikke noget, er bare lidt reserveret.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0375

Kat: Huskat, creme rød

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Marco er en super sød og kælen kat! Han ved næsten ikke hvad ben han skal stå på, for at få mest opmærksomhed! :-) Marco ønsker sig brændende en familie, som kan kæle og nusse om ham dagen lang.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0329

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Molly er en dejlig ung hunkat på snart to år. Hun er meget venlig og social og elsker mennesker, større børn kunne måske være en mulighed. Hun er ikke meget til en masse leg men kan godt når hun vil. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0902

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Luna er blevet dumpet, tror vi. Hun er en kælen, nysgerrig og selvstændig ung pige, som sikkert vil trives i et hjem, hvor hun også må nyde det frie liv og måske agere fanger også

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0208

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Denne lille hyggefis hedder Zumma. Zumma er en dejlig sjov og legesyg killing, altid klar på fest og ballade. Det kan dog også hurtigt blive hårdt, og så snupper Zumma sig gerne lige en lur ;-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0867

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Da Herdis' tidligere ejere flyttede valgte de ikke at tage Herdis med, og efterlod hende alene, overladt til hendes egen skæbne. , Herdis var nervøs ved os i starten, men allerede efter kort tid med omsorg og kærlighed er hun blevet en rigtig dejlig pige. Hun er ikke så glad for de andre katte, og skal derfor ikke ud til en familie med katte i for vejen. , Men mon ikke et sådant findes?

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0795

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Panter er blevet indleveret på dyrehospital, hvorfra den er blevet hjulpet ud til os af kredsformanden i Dyrenes Beskyttelse, så vi kan finde et godt nyt hjem til ham. Han er en sød, kælen, rolig, snakkesalig og snakkesalig,- elsker kæl og nus. -Stor og flot er han skam også. han vil trives i de fleste katteglade hjem måske gerne med mulighed for også at smutte ud i ny og næ

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0233

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.


Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0127

Hund: Stor Blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Lucky er glad for de fleste andre dyr. Han har også boet med kat, er meget glad for at være ude, er vild med skovtur og elsker en tur til stranden hvor han gerne snupper sig en svømmetur. Han kender de almindelige kommandoer og kan også lære endnu mere med lidt god vilje. Han er renlig og kan være alene hjemme.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0503

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Tulle kom i sin tid sammen med sin kattefamilie og har været i familiepleje, hvor hun har lært om livet i et menneskehjem og er blandt andet vant til hund og andre katte. Hun er en lille mis, som gerne vil tulle rundt og meget gerne vil nusses, som vil trives i de fleste selskabelige hjem , måske også som indekat

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Mille blev efterladt sammen med Magda da deres tidligere ejer flyttede. Mille er en kærlig og rolig pige, meget kælen og tillidsfuld. Hun vil kunne passe ind i de fleste familier.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1019

Hund: spidshunde bl.

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Kenai blev smidt ud hjemmefra sammen med sin søster Zenta. Muligvis har de været en lidt for stor mundfuld sammen, for der er godt nok gang i den. Af samme grund har vi valgt, at det bedste for dem er at flytte til hver sin familie. Kenai er en voksen hund, som på mange måder er på hvalpestadiet. Han er utrolig sød, hengiven og kærlig - men også en lidt forsigtig fyr, som hurtigt bliver ængstelig overfor nye ting og situationer. Han elsker alle mennesker og er ved at vænne sig til andre hunde. Kenai har haft det hårdt tidligere, og vi tror, at han er blevet slået og sparket. Kenai skal bo med meget hundekyndige mennesker, han kan ikke bo med katte, og skal ikke bo sammen med børn., Han er utrolig livlig og har brug for træning i både miljø, lydighed og renlighed. Han kan ikke være alene hjemme. Kenai er kastreret. Han er på størrelse med en springerspaniel og vejer cirka 16 kilo.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0342

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Denne skønne hunkilling er en af to skønne killinger der er klar til et nyt hjem sammen med sin bror. De er fulde af energi og meget sociale. kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1073

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Sommer har oprindeligt været tilknyttet Brande Internat en længere periode, men så kom de søde mennesker, der havde holdt øje og som gerne ville være Sommers nye familie. De kan desværre ikke beholde hende, fordi deres anden mere skrøbelige kat ikke kan håndtere og trives sammenm med Sommer. De giver Sommer den bedste skudsmål og skriver bl.a.: Vi har haft Sommer i 6 uger og hun er bare så dejlig, kælen, selskabelig, legesyg og nysgerrig. Hun er helt renlig og bruger kun kradsetræet til at kradse i. Hun har haft fri adgang til have, men går aldrig langt væk, og foretrækker, at være tæt på sine mennesker. Hun kunne måske trives som indekat, men vil nok ikke dele jer med en anden kat, men meget gerne børn, for dem er hun meget glad for. Vi kan kun give vores varmeste og hjerteligste anbefalinger med til Sommer, der bare sådan fortjener en familie, der kan elske det lille " tossehoved", som hun fortjener. Hun er bare en fantastisk dejlig kat.. og det er vi kun enige med familien i

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0823

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Vi har fået en lille marsvinefamilie ind, som vi søger nye hjem til, fordi ejeren ikke kunne passe dem mere. De er alle søde og velpassede og nemme at håndtere. Da marsvin er meget glade for hinandens selskab søger vi hjem, hvor de må være minimum 2 sammen. Her er Myggen. Han bor sammen med sin far hos os og de vil gerne have sig et nyt hjem, hvor de må bo sammen.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Signe er kommet løbende til og ingen til at kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, spinnende kælen mis, sød og venlig, der vil trives i de fleste hjem, evt som inde- og udemis

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0412

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sofie kom sammen med sin mor Sally og sine andre søskende, fordi de ikke havde noget menneskehjem til at tage vare på sig. Hun har været i familiepleje sammen med sin mor og søskende og er nu tilbage klar til at undvære sin kattefamilie til fordel for sit nye, blivende hjem. Sofie er den forsigtige og lidt mere afventende af flokken, men vil gerne både lege og kæle. Hun har boet i en plejefamilie med hund og børn, men vil sikkert foretrække et lidt roligt hjem.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0219

Kat: norsk skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Her har vi smukke Saya, som også har det smukkeste sind. Hun er bare så mild, kærlig, rolig, smuk og meget tilpasningsdygtig. Hun vil helst musses hele tiden, hvis hun kan få lov. Hun er fundet efterladt derfor er hun her på katteinternatet. Hun er jo en langhåret kat, som kræver daglig pelslpleje, men hun kan lide at blive redt og hendes pels virker nem at holde. Saya vil elske et stille og roligt hjem og hun har det fint med andre katte. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Støt Dyrene

Gør en forskel for dyrene