Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Freja er nu klar til at finde hendes nye hjem. Hun er kommet tilbage til os, da hun ikke kunne med de andre katte i hjemmet. Hun har her hos os fundet nogle gode kattevenner, men skal ud til et hjem hvor der ikke er andre husdyr og gerne til hus og have så hun kan løbe rundt og udforske verden. Hun er fantastisk sød og kælen når hun først har vænnet sig til en. Hun nyder de høje kradsetræer hvor hun kan ligge og danne overblik over alt som sker. Hun er legesyg, og skulle gerne i sit nye hjem aktiveres så hun kan nå sin idealvægt på sigt. Så hun må gerne fortsætte på hendes nye slanke kost som hun er glad for.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1670

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tustus har boet sammen med en anden kat og har været indekat til nu hos en enlig kvinde, som desværre ikke er i stand til at tage sig af sine katte mere. Hun er en legesyg, livlig, sød og kælen, ung kat, der på sigt vil trives bedst i en familie, hvor hun også må komme ud og få brændt noget af sin energi af.

Brande Internat

Ref: 17BA-4-0153

Andet dyr: Hvid mus

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Hans og Grethe er mand og kone, regner vi med, som ejer er blevet træt af, og som vedkommende derfor har stillet ved en sportshal i en papkasse sammen med nogle flere mus. De blev opdaget af en 8 årig dreng, som tog dem med hjem og fik sin mor til at hjælpe.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0125

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 4 uger.

Fanny er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Fyns Internat

Ref: 17FK-3-0144

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Ejer "glemte" at tage sine to katte med, da han flyttede. Vigga ønsker sig et nyt hjem, hvor man ikke glemmer hende. Hun er en skøn pige, som nok skal blomstre i kærlige og ansvarlige hænder. Hun skal have mulighed for at komme ud på sigt

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0059

Hund: Beagleblanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Reserveret og hentes på tirsdag!! Kærlige og trofaste Messi leder efter et nyt og blivende hjem. Han er en kærlig og energisk hund, som godt kan finde ud af at forholde sig roligt. Han vil trives godt i en aktiv familie, da han kræver rigeligt motion og bør aktiveres mentalt dagligt. Han er intelligent og vil have godt af at komme til lydighedstræning, sportræning eller rally. Han kan få basale kommandoer i øjeblikket. , Hans korte pels kræver ikke megen pleje. Han er meget social og har mødt både hunde og katte. Han vil også egne sig godt til en børnefamilie. Han vil ikke egne sig til at bo i lejlighed! Messis næse er god, og han benytter den flittigt. Så hvis han fanger en spændende duft, så søger han den, til han finder den. Derfor skal han kunne komme ud i indhegnet have, og man kan endnu ikke stole på, at han kommer, når man kalder. Han er på størrelse med en labrador og vejer 21 kg. Han er renlig og kan være alene. Dog har han ikke prøvet det særlig meget. Har du interesse i Messi, er du velkommen til at ringe til Nordjyllands Internat på tlf. 88770307.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1957

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Svend er en voksen og selvstændig, flot fyr, som er rigtig sød og kælen, når han selv må være med til at sætte dagsordenen, og som sagtens kan begå sig og sige fra, hvis det er nødvendigt. Han vil sikkert blive en formidabel musefanger og også kunne klare sig, hvis der skulle være andre mindre ønskede katte i omgivelserne. Et liv med gode udenomsfaciliteter på sigt, vil sikkert passe ham fortrinligt.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0139

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Shita er blevet smidt ud af sin ejer. Hun er en lidt forsigtig mis i alt det nye og vil gerne have tid til at falde til i sit nye hjem, men er rigtig sød og kælen og vil trives i de fleste hjem

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0080

Andet dyr: Degu

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Ingolf er en sød Degu, som gerne vil rejse med sin ven, Frederik. Han er håndtam. Det er en skønnet alder.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-3-0029

Kat: Ragdoll

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Boris er en rigtig flot fyr, men lidt stille og forsigtig af sind. Et roligt hjem vil passe bedst til ham.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-2021

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Hvalpede og meget glade Pluto søger et nyt hjem. Han har ikke prøvet så meget i sit korte liv, da forrige ejer altid havde ham gående i en udendørs hundegård. Dog gik han sammen med en anden hund og er derfor vældig glad for andre hunde, især tæver. Hans problem er bare, at han er ret voldsom i sin leg. Hvilke godt kan stresse de andre hunde. Han har ikke været vant til at gå i snor eller blive trænet. Så en ny ejer skal være klar på at starte fra bunden med hvalpe- og lydighedtræning. Pluto er en utrolig glad og dejlig hund, som elsker sine mennesker og vil gøre alt for dem, og han vil også meget gerne træne. Pluto søger et hjem med masser af plads i hus og have, og tid til træning. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, så det skal en ny ejer også have tålmodighed til at træne. Hvis der er børn i hjemmet, skal de kunne klare at blive væltet af en 27 kg. skøn og hvalpet hund. NB: HUSK, AT BESTILLE TID TIL DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-2207

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

4 undulater søger nyt hjem. Mor blev fundet dumpet i deres bur, mens ungerne lå i reden. De er vant til at være inde og kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem. Mor kender vi ikke alder på, men de 3 unger er 4 måneder gamle.

Fyns Internat

Ref: 17FK-1-0117

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Frida er desværre kommet retur pga. allergi i familien. De siger om hende at hun er selvstændig, kælen og legesyg. Hun har været vant til barn på 6 år. Hun har været vant til både at være ude og inde, og skal fortsat have mulighed for det. Hun har de sødeste skæve øjne som er svære at stå for.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-2038

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Skønne Elmer har hele pakken. Charme, selvtillid og lækkert hår. Han søger nyt hjem, da tidligere ejer ikke længere kunne have ham. Han er en skøn og kælen dreng, som ønsker sig godt med plads, som han kan boltre sig på. Elmer kræver pelspleje og skønnet 2 år. Han skal ikke bo med andre kaniner, da bedst kan lide sig selv.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mozzarella startede sit liv med at blive dumpet sammen med mor, far og søskende. De blev heldigvis fundet, kom herud til internatet og fandt til sidst en ny familie. Denne familie har nu desværre fået allergi, så derfor søger Mozzarella endnu engang et nyt hjem. Hun er en skøn pige, lidt reserveret til at starte med, men hun tør hurtigt op og elsker at bliver nusset. Hun søger et roligt hjem, hvor eventuelle børn er over 15 år. Mozzarella søger et hjem sammen med Pomfrit, for de har altid boet sammen og er meget glade for hinanden. Mozzarella søger et hjem, hvor hun vil få mulighed for at komme ud i den store verden.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1892

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Apollo har holdt til ved Billund Lufthavn en periode on and off, indtil han blev hjulpet hertil. Apollo er både sød og kælen, meget nysgerrig og spinder gerne og meget. Og så er han nem at kende, fordi han mangler spidsen af sit venstre øre. Han vil trives i de fleste hjem med mulighed for at være både inde og ude

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0169

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Søde dejlige Ida blev fundet i en p kælder helt alene og bange. Hun søger nu et nyt hjem, med masser af hjerterum og kærlighed. Hun er en lille smule reserveret til at starte med, men hun tør hurtigt op, og belønner det med en masse spinden. Hun elsker nus, helst stille og roligt til en start. Hun søger et roligt hjem, eventuelle børn skal være over 12 år., Ida søger et hjem hvor hun vil få mulighed for at komme udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1994

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Flayer er overdraget til os, da ejer ikke kunne have den mere. Den er vant til at være inde og går pt. med 3 andre undulater. Flayer kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0059

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Trine søger et kærligt hjem, hvor hun kan være inde/ude kat. Hun er en rolig kat, som har været overladt til sig selv ude i naturen og er derfor en god musefænger. En dejlig nem kat, der passer i de fleste hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 17SA-4-0064

Kanin : kanin grå/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år.

Pedro er en utrolig flot kanin med sin specielle farve. Han er meget rolig og er let at håndtere. Han elsker at ligge helt flad på maven og dase, men kommer ellers nysgerrigt en i møde når man går ind til ham.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1930

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Bjørk kom som den ene af en større gruppe katte og andre dyr fra et hjem, hvor det stigende antal dyr var vokset dem over hovedet. Bjørk er en godmodig fyr, som er helt vild med at blive kløet bag øret, og elsker i det hele taget bare at få opmærksomhed og kærlighed. Han har været indekat til nu og vil sikkert trives ved at fortsætte med det, bare der er godt med nærvær og selskab og måske en sød anden kat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2070

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Johanne var dumpet i en papkasse ved en skov i Holbæk og ingen har savnet hende. Hun var ret tynd da hun kom hertil, men har taget en del på og er nu klar til at finde et hjem. Hun vil rigtig gerne ud til en anden kanin hvor tingene foregår stille og roligt da hun bliver hurtig utryg. Hun er en kanin som ikke kan lide at blive løftet og håndtering kræver tålmodighed. , Derfor egner hun sig ikke som børne-kanin. , Ejer skal have læst om sammenføring af disse. Hun er neutraliseret d. 24/1

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Pierre kom og har holdt sig til ved en skole i lang tid. Han er en stor, flot og dejlig sund hankat at se på og en meget moden og selvstændig mis af slagsen, med meget personlighed! Han er en rigtig sød fyr, som gerne kæler - men hvis man er påtrængende eller irriterende, kan han godt finde på at sætte negle eller tænder på, men ikke i én, for at sige fra. Han vil derfor gerne have et modent hjem, som kan give ham ro, når han beder om det. Dog skal det siges, at han på ingen måde er besværlig, og han er meget nem at håndtere og ikke svær at have med at gøre. Han har i virkeligheden blot et fint kattesprog, som man skal lære at aflæse., Sød, rar, kælen.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0052

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Få din egen huspanter! Store dejlige Emma er kommet til os sammen med Malou, da deres ejer skulle flytte på plejehjem. Begge piger er vant til at være både ude og inde. De er begge et par rigtig skønne og kælne katte.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0004

Kat: Huskat rød

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Figaro er en rigtig nysgerrig Per, ligesom ham i filmen. Han er MEGET kælen, så man kan næsten ikke være for ham, når han bliver lukket ud. Han vil gerne lege og er god til andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2108

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Budda er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, men vil gerne undersøge omgivelserne.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0051

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 år og 1 måned.

Malou er kommet til os sammen med Emma, da deres ejer skulle flytte på plejehjem. De er vant til at være både ude og inde, og enes fint med hinanden. Malou er meget tillidsfuld og kontaktsøgende. Hende er der bestemt nogen, der bliver glade for.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Oliver er en rigtig smuksak,der er sød og rolig, men han er også lidt tilbageholdende og ikke den modigste kat vi har. Han vil gerne kæle, men kan godt være lidt forsigtig, og passer ikke ind i en familie med små børn eller hunde.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1880

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Lærke er en superkælen og snakkesaglig kat. Hun elsker at blive nusset og nyder alt det opmærksomhed, hun kan få. Hun skal på sigt have mulighed for at komme ud, men vil ikke have noget imod at indtage sofaen.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0840

Kat: Huskat gråstribet m hvid

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Torst er en meget sød og kærlig dreng, som er meget rolig og som elsker at ligge og sole sig i vinduet. Torst kom hertil med sin ven, som desværre ikke var rask. Torst var meget ulykkelig, og savner sin ven. Han vil derfor helt sikkert blive meget glad for snart at få en ny familie hvor nogen igen kan tage sig godt af ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-1370

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Palma er en af Frederikkes børn, som også er supergodt socialiseret og tam. Formidlingsklar efter d. 6/2.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Her ser I Mia, som er datter til Kandis. De to søde katte er fundet i et boligområde, da deres ejer desværre bare er flyttet fra dem. Der var heldigvis nogen, som opdagede det og sørgede for, at de blev indleveret til kattehjemmet. Mia er utrolig kælen og tillidsfuld, men skal lige se folk an i starten. Hun er stille og rolig af sind og meget mild og nysgerrig. Hun egner sig uden tvivl til et hjem med andre katte, større børn og en dejlig have, hun kan komme ud i til foråret. Hun er ekstrem legesyg, og hun elsker at lege med mus og bolde, ja, alt hvad der bevæger sig, så mon ikke hun med tiden bliver en god mussefanger. Hun er steriliseret og øremærket. Det er lidt svært at få et ordenligt billede af Mia, da hun har gule øjne, ligesom i sin pels, men fin er hun.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1057

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Her ses Vagabond. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. Vagabond er kastreret., Ring til os på 88770307, hvis I har interesse.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2121

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Alex er en super sød pige, der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Sandie og Sammi.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0008

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Toby er kommet efter at have holdt sig til i et område igennem længere tid. Han er en meget social og kontaktsøgende fyr, der gerne kæler og spinder, og som er specielt glad for én hvis man giver ham mad. Han er nemlig rigtig madglad! En moden, rolig, selvstændig fyr der vil foretrække et hjem, hvor han også må komme på opdagelse derude :)

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1939

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Bjørn er kommet, som én af en gruppe dyr, og har boet som indekat sammen med et par dyr. Men dyreholdet er vokset tidl. ejer over hovedet, og dyrene er derfor kommet til os. Bjørn er en godmodig og rar, voksen fyr, stille og rolig, og holder af at blive nusset. Han vil trives i et venligt hjem, måske fortsat som indekat og evt. sammen med en sød makker.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0098

Fugl: Hane

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Flot og omgængelig ung hane søger nyt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0734

Kat: Killing sort

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Søren Kristian er en meget madglad dreng, som til en hver tid kan lokkes med en godbid. Han er meget kælen og elsker at putte på armen.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Mød hengivende og aller kærligste Lucky :-) , Luckys gamle hjem var blevet revet ned, da der skulle bygges vindmøller. Derfor ledte Lucky i en lang periode efter ly og lykke. , Heldigvis blev han fundet og kørt til Nordjyllands Internat. Han elsker selskab, og leg. Han er kærlig og kælen! , Han vil passe rigtig godt ind i en børnefamilie, som har tid og lyst til at dele legetøj og sofa men denne flotte fyr. Vi er ved at lege med ham på fotoet, så derfor ser han så fræk ud.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Ziva er kommet fra sin ejer, og er en ud af en gruppe på 8 katte, som hendes ejer ikke kunne magte mere. Hun har haft det frie liv og boet i et hus på landet og er en sød og kælen mis, der vil trives i et hjem med frie rammer og gerne andre katte. Hun vil sikkert være en ganske fortrinlig musefanger også.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0656

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Oline er en rigtig bamsekat. Hun kom hertil med sine killinger, som nu alle har fået nye hjem. Oline mangler nu derfor et nyt hjem, hvor hun kan få lov til at nyde livet i frihed med en familie, der rigtig vil forkæle hende.

Bornholms Internat

Ref: 17AK-4-0007

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Smuk og sød kat., Hendes forhistorie kender vi ikke, da hun er blevet indbragt som hjemløs., Så det håber vi ikke hun er længe, for der er helt sikkert nogen der vil give hende et nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1652

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Bodil er fundet ved en landejendom. Hun er en sød og venlig, stille og rolig mis. Hun er lidt forsigtig ved nye ting og ikke så glad for hurtige bevægelser, men når hun lige har set en an og fundet ud af, at man vil hende det bedste, så vil hun rigtig gerne nusses og kæles med. Hun vil trives bedst i et roligt og venligt hjem, måske også som indekat.

Bornholms Internat

Ref: 17AK-4-0020

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Flot, stor hankat, hvad han godt selv ved., Derfor vil han heller ikke dele sin nye ejer med andre katte, så han skal være alene-kat., Han er næsten som en hund, slikker folk i hele hovedet.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0134

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Feline og Felino blev fundet på et vaskeri, hvor de var blevet efterladt. De er super skønne, tamme og kælne og ønsker sig et hjem, måske sammen, med mulighed for på sigt at komme ud og gøre gavn.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2006

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Fiori er overdraget til os, da ejer ikke kunne have ham mere. Han er vant til at være inde og går pt. med 3 andre undulater. Fiori kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2177

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Alma er kommet ind sammen med Romeo. De er begge blevet fundet herreløse i København, og ingen har savnet dem. Alma er meget sød, men også en lidt forsigtig kanin. , Hun søger et hjem med en anden kanin eller sammen med Romeo, men det er ikke et must. Hun er udekanin og trives rigtig godt med dette. Hun kan bo med større børn. Hun er blevet neutraliseret inden, hun kom her.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1989

Kanin: Dvægvædder

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Quity er kommet til os da ejer desværre ikke kunne have hende mere. Quity har levet som fri kanin i lejlighed. Hun kræver et kærligt og tålmodigt hjem, da hun ikke er så tryg ved mennesker. Quity er steriliseret og ca. 4 år.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-1364

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Frederikke blev fundet efterladt på en parkeringsplads og blev derfor bragt til internatet. Efterfølgende har hun fået fem dejlige unger. Hun er nu kommet tilbage til internatet efter at have været i plejefamilie. Hun er vant til børn og er nem og rolig at håndtere. , Tænker du, Frederikke kunne være noget for dig, så kontakt Nordjyllands Internat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2102

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Diddel er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, men ellers rigtig sød.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0123

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Fobo er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1931

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Asker er kommet, som den ene af en større gruppe katte, hvis ejere ikke kunne magte det stigende antal dyr mere. Han er en venlig og sød, voksen fyr, der rigtig gerne vil kæles med, er rigtig rar og spinder meget. Han har været indekat til nu og vil sikkert trives som sådan fortsat sammen med en sød makker.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0853

Kat: Huskat sort m lidt hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Mascus er en flot, blank kat, som er lidt lang i pelsen, og så har han en sød, lille, hvid plet på brystet. Han er lige så kælen, som dagen er lang, og elsker bare at smide sig på siden for at blive nusset. Han er meget madglad, så han kommer altid, når man kalder, når bare man har en lille godbid til ham.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0688

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Racer kom i sin tid sammen med sin kattegruppe. Hun har været i familiepleje, som fortæller: Racer er en rigtig sød og dejlig kat, som knytter sig tæt til sit menneske. Hun elsker at være ude og at lege med andre katte. Hun vil trives hos en enlig eller et par, gerne med andre katte og med mulighed for at komme ud.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0154

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Sorteper er måske nok ikke smuk lige nu. Han var temmelig filtret i pelsen da han kom, så vi har været nødt til at barbere ham. Men han skal nok bliver super smuk igen. Han er en rar dreng, som formentlig vil sætte pris på et hjem, hvor han kan være enekonge. Og med masser af kærlighed. Og mulighed for at komme ud på sigt. Han er en stor charmedreng på 6 kg! Og kræver pelspleje

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0122

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Farmer er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Shanta er en dejlig, ung kat fra sidste sommer, sød og kælen. Hun er dog ikke voldsomt begejstret for andre katte. En skøn kat, der bestemt er et besøg værd!

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0148

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 1 måned.

Midte må desværre ikke bo i den bolig, som hendes ejer har nu. Hun er en sød og venlig kat og meget kælen og har været ren indekat de seneste måneder. Hun er lidt forsigtig og afventende i situationer, hun ikke er kendt med, men så bliver hun legesyg og elsker at fange edderkopper. Hun elsker at ligge et lunt og blødt sted men kommer glad susende, når man kommer hjem. Hun elsker at se TV om dyr. Hun vil sikkert trives bedst i et roligt, kærligt voksent hjem evt. med store kærlige børn og måske også som indekat og gerne så hun er alenekat om al opmærksomheden.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1935

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Birk er kommet sammen med 20 andre katte, en hund og en kanin fra et hjem, hvor de mange dyr var vokset ejeren over hovedet. Bjørk er en rigtig lille kælepotte. Hun "pludrer" meget, og er meget kærlig og blid, alt i alt en rigtig sød lille mis. Hun har været indekat til nu, hvilket hun sikkert vil trives med fortsat, når blot der er selskab og godt med kæl. Gerne sammen med en anden sød kat

Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0173

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Alex er en sød, håndtam skægagame, som mangler et nyt hjem. Han er rolig og nem at håndtere. Han er sundhedstjekket og klar til et nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0119

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Store, dejlige Ninnis ejer er desværre død, derfor søger hun nu efter sin nye madslave. Hun er frikanin og trives derfor IKKE i bur. Hun er en smule overvægtig, så hun skal tabe sig lidt. Hun elsker nus og elsker at sidde på skødet og hygge. Hun er neutraliseret d. 9/2-17.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0707

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Nina er en rigtig sød kanin, som elsker at putte med sin makker. Hun er sød til at blive taget op, og spræller næsten ikke. Hun er rigtig kælen, og elsker at blive kløet bag ørerne. Hun kom sammen med 7 andre kaniner, som var blevet sat af i en papkasse på en rasteplads.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0710

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Nura er en rigtig fin kanin, som elsker at blive nusset under hagen. Hun er sød til at blive taget op. Hun kom sammen med 7 andre kaniner, som var blevet sat af i en papkasse på en rasteplads.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1508

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Marylyn kom og holdt sig til ved en villa og græd for at få opmærksomhed og hjælp. Hun er en sød og venlig og snakkesalig kat, der er glad for mennesker. Nysgerrig og vil rigtig gerne stimuleres måske med et udeliv. Har dog til trods et meget roligt sind og vil helt sikkert også gerne være selskabskat i en dejlig familie.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0005

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Sjuske er kommet ind sammen med Nyx, de har stor glæde af hinanden og skal rejse sammen. De skal bo som inde kaniner og har gået som frikanin dog skal renlighed trænes. De søger et roligt hjem med kendskab til frikanin. Sjuske nyder nus og kæl, Nyx er ikke så gammel og har brug for tilvænning. Sjuske er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1287

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Whiskey er kommet som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet og hun derfor, selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Whiskey er sød, spindende og meget omgængelig. Han er også en kat med fart over feltet og vil meget gerne lege og følge med. Han vil trives i de fleste familier helst som både inde- og udekat på sigt.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0121

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Flash er kommet ind sammen med resten af kanin familien, fordi ejer ikke havde overskud til dem. Han er vant til at være i hænder og vil gerne kæles med. Han er vant til at gå ude med andre kaniner. Det skal han også have mulighed for i nyt hjem. Han er kastreret.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0016

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Her ser I smukke Maggie, som er så fin og smuk, så fin sort med få hvide hår på brystet. Hun er en kat, som har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser, og hun kommer springende ligeså snart, hun ser os. Hun er bare så herlig og en rigtig kælepotte, som spinder højlydt, når vi kæler hende. Hun er ekstrem legesyg og nysgerrig, og hun egner sig uden tvivl til en familie med søde børn, som gider at lege med hende. Hun er nemlig meget nervefast, og hun elsker leg med mus og bolde, som bliver kastet hen af gulvet. Der skal også være adgang til en have, hun kan komme ud i til foråret. Hun har det rigtig fint med andre katte, og hun hilser dagligt på vores hunde uden problemer. Smukke Maggie er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0124

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Funky er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne, når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1762

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Lotte blev dumpet hos en privat, sammen med 4 andre katte. Hun er en rigtig kælen og imødekommende mis, som også er selvstændig og kan sige til og fra. Hun foretrækker måske et hjem uden andre katte eller evt. et, hvor hun kan komme ud og få lidt luft. Hun er en dame, der gerne selv vil bestemme, og når hun så vil putte, vil hun RIGTIG gerne putte.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0007

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sille kom i sin tid som lille og moderløs, hvor vi ikke kunne finde frem til hendes familie. Hun har været i familiepleje, som bl.a. fortæller: Sille er en lille modig og selvstændig mis med stor tro på egne evner. Hun er super god til kontakt med sine mennesker, kommer selv når der skal snakkes og kæles og elsker at lege med de andre katte og alt muligt andet, hun finder. Hun elsker mad og at putte sig et lunt sted. Hun vil trives i de fleste familier gerne med børn og andre søde katte. På sigt har hun sikkert brug for også at måtte komme på eventyr udenfor

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0077

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Samba er haleløs, men det generer ham nu ikke, og det er til gengæld dét, der gør ham særpræget og nem at kende. Han er en sød, lidt forsigtig fyr, som med tiden sikkert vil blive en eminent musefanger, hvis han får muligheden hos dig, der er et kærligt og vedholdende gemyt, der ser det som en opgave at vinde hans tillid.

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0073

Hund: Schæfer/Rottweiler

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Lemmy er en stor hvalp på 7 måneder, og han har ikke lært at være alene hjemme. Han er en meget social dreng, som synes verden er stor og spændende, og han har mod på at lære alt. Han synes godbidder er fantastiske, og han vil gøre meget for dem. Vi søger et hjem, som ikke har nogen bagkant på at lære Lemmy at være alene. Et hjem med erfaring, og som ved, hvad det vil sige, at have hvalp i huset. Og klart også et hjem, som vil give ham en hverdag med træning og opgaver, så han kan blive mentalt stimuleret og lære det, han nu skal lære. Lemmy kommer fra en familie med 3 små børn. Vi søger dog et hjem uden børn, eller med store børn. Et hjem, hvor tid og fokus kan være hos ham. Han har et veludviklet hundesprog og leger gerne. Er der hund i det nye hjem, ser vi gerne at aldersforskellen er min. 3 år.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0055

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Pomfrit startede sit liv med at blive dumpet sammen med mor, far og søskende. De blev heldigvis fundet, kom herud til internatet og fandt til sidst en ny familie. Denne familie har nu desværre fået allergi, så derfor søger Pomfrit endnu engang et nyt hjem. Hun er en skøn pige, lidt reserveret til at starte med, men hun tør hurtigt op og elsker at blive nusset. Hun søger et roligt hjem, hvor eventuelle børn er over 15 år. Pomfrit søger et hjem sammen med Mozzarella, for de har altid boet sammen og er meget glade for hinanden. Pomfrit søger et hjem, hvor hun vil få mulighed for at komme ud i den store verden.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0086

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Christopher er kommet sammen med 7 andre katte, fra et hjem, hvor det var ved at vokse ejeren over hoveet. Han er en meget kælen, kontaktsøgende og tillidsfuld fyr, der vil være en god sofa-hygge-kat og som vil gerne nusses hele tiden

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1607

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Bertram kom, som den ene af en gruppe killinger, sammen med sin mor. Han er lidt af en bangebuks, men bliver meget kælen, når han først har set en an og fundet ud af, at man er sød og venlig, stille og rolig. Han vil måske trives bedst i et roligt, voksent hjem som indekat, men også et hjem, hvor man har tålmodigheden og respekten til at hjælpe ham lidt på vej i hans tempo.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0006

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Alfred kom som den ene af en gruppe katte, hvis ejer blev syg og ikke kunne tage vare på sine katte mere. Alfred er en mild, sød og rolig hankat. Han er lidt forsigtig og tilbageholdende i nye sammenhænge, men utrolig kælen og en rigtig hyggefis, når man lige giver sig tid til, at han lærer en lidt at kende. Han har været i nyt hjem meget kortvarigt, men hans nye ejer fandt ud af, at det alligevel ikke var noget for ham. Alfred vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem, gerne sammen med en anden sød kat og måske som indekat, men sikert også gerne med mulighed for at komme lidt ud på sigt, hvis muligt.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0635

Kat: Huskat gråstrib m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Gina kom hertil med hendes to killinger. De var alle mere eller mindre sky, men Gina er nu blevet en rigtig kælemis. Hun nyder livet, og elsker at dase på sit tæppe. Hun er en meget rolig kat, som gerne vil gå stille omkring og følge med i det hele.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0166

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Viggoline er den kærligste pige. Hun ved ikke noget bedre end at hygge med sine mennesker. Man kan ikke andet end at elske hende, og hun er glad for at have selskab når hun skal spise. Viggoline er en rolig pige, som ville elske at få lov at hygge i sofaen. Hun følger med i alt hvad der foregår omkring hende. Hun søger et hjem hvor hun vil få mulighed for at komme ud når hun har lyst.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-2204

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

5 undulater søger nyt hjem. Mor- og farundulat blev fundet dumpet i deres bur, mens ungerne lå i reden. Fra d. 1/1-17 er de alle klar til at flytte hjemmefra, og det er nu muligt at reservere dem. De er vant til at være inde og kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem. Forældrene kender vi ikke alder på, men de 5 unger er 1-2 måneder gamle.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Lukas har været væk hjemmefra i e nlængere periode. Vi har fundet ejeren, men denne er ikke mere i stand til at tage sig af Lukas. Derfor søger vi et nyt hjem til ham . Han er en meget venlig og sød kat. der godt kan lide at blive nusset og kælet med og meget nysgerrig. han vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0039

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Mis er kommet til internatet da hans tidligere ejer fik allergi. Mis er vant til at bo sammen med hund - både stor og lille. Han har været vant til at komme ud om dagen, men vil gerne ind og putte om natten. Han er en forsigtig kat, der er lidt bange for nye mennesker, så man skal lige ses an, inden Mis gerne vil kæle.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1602

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Hr. Jessen fulgte vedholdende efter nogle mennesker hjem. Han er en sød, kælen og lidt forsigtig herre, men som meget gerne vil snakke. Han vil trives bedst i et roligt kærligt hjem, der har roen og tålmodigheden til at lade ham finde ud af det i sit eget tempo. Han er også meget nysgerrig, vil gerne undersøge og vil sikkert trives bedst i et hjem, hvor han på sigt også må komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1099

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Pinocchio blev dumpet sammen med 2 andre marsvin. Overladt til skæbnen. Men heldigvis blev de fundet i tide og kørt til internatet. Pinocchio er et madglad marsvin, og piber efter os, så snart vi kommer til at rasle lidt med en pose. Han er kastreret.

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0168

Hund: Shih tzu/pekingeser

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Rico er en charmeskøn teenager på 7 måneder. Og er som teenagere er mest. Fuld af glæde, nysgerrig og med en indgroet tro på at alle synes han er vidunderlig. Han er meget social og kontaktsøgende, synes andre hunde er potentielle legekammerater og kan være alene ca. 4 timer. Der skal dog være tid til at lande i nyt hjem og fortsætte træningen. Tidligere ejer siger han bliver køresyg, vi har dog kørt med ham et par gange uden problemer. Så lidt tålmodig træning er nok det der skal til. Han elsker at komme på gåture og han vil da gerne i et hjem hvor man får flere af dem om dagen. Han elsker godbidder og kan lære hvadsomhelst! Vi søger et voksent hjem med erfaring i teenagere, masser af tid til samvær og opmærksomhed. Og med erfaring i pelspleje, for det er der meget af her hos denne skønne dreng.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0064

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år og 1 måned.

Nina er her på internatet, da hendes ejer er død. Hun er en lidt forsigtig kat, som skal ud i et roligt hjem. Hun har tidligere boet med en anden kat. Har du hjerterum til søde Nina? Hun trænger til en god portion kærlighed.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1832

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Aladdin kom løbende til og har i længere tid tigget mere og mere indtrængende om bl.a. mad, og på den måde har nogle mennesker følt sig ret generet af ham. Men han er jo blot en sød og rar dreng, der ikke selv har kunnet finde ud af at klare sig selv på andre måder, og hvis ejer desværre ikke er at finde til at tage sig af ham. Han er meget opsøgende og tillidsfuld og stoler fuldt ud på på mennesker, selvom han ikke kender dem. Han vil være en god følgesvend i en familie, hvor han må være både inde- og udemis.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0169

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Opera søger nyt hjem. Han er kun en stor killing og lidt til den forsigtige side. Så et roligt hjem hvor han langsomt kan blomstre vil være fantastisk. Han vil rigtig gerne have mulighed for, på sigt, at komme ud også

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0720

Kat: Huskat gråstrib med hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tanja er en rigtig sød kat med en utrolig blød pels. Hun var blevet efterladt af sin ejer, og blev så bragt hertil. Hun søger derfor nu et nyt hjem hvor hun rigtigt kan blive forkælet.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0135

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Felino og Feline blev fundet på et vaskeri, hvor de var blevet efterladt. De er super skønne, tamme og kælne og ønsker sig et hjem, måske sammen, med mulighed for på sigt at komme ud og gøre gavn.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-1-0140

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

RONALDO ER I FAMILIEPLEJE:, Ronaldo er kastreret., Ronaldo er ude i familiepleje sammen med 3 andre hunde og to katte., Det tager han bare i stiv arm, han er tryg i hjemmet og god til at falde til ro. Han var meget usikker på hundene i starten, men efter én dag blev det meget bedre, og han er begyndt at lege med den yngste nu. Han opfører sig som en helt normal hund i hjemmet, og følger efter plejemor over alt. Han ved dog ikke, hvad man må og ikke må, men den tager vi gradvidst. Han er en fantastisk, skøn hyggetrold – der har det bedst med at sove med benene i vejret. Han vil gå i gennem ild og vand for dig, og hans sjæl går lige i hjertet. , FRA DEN STORE LAB SAG. Smukke Ronaldo. Han er faktisk en af de hunde, som har rykket sig hurtigst af dem alle. Han er en helt igennem fantastisk dreng, som elsker at arbejde for dig. Han utrolig mild og elsker at ligge og putte. Han er en typisk retriever, der gerne vil have tingene i munden, men atypisk ved, at han ikke kan lide vand. Han leger rigtigt meget med sin søster og elsker at få brændt krudt af., Han går superfint på tur og følger altid én. Han kan sitte og køre i bil og opfører sig næsten, som en helt alm. hund, som ikke har været udsat for noget., Ronaldo søger et roligt hjem med tid til ham. Han skal ud til hus og have. Gerne et hjem uden børn og andre hanhunde/andre dyr., Han skal gå til træning/lydighed., Disse hunde er udprægede flokdyr – det bliver svært for dem at være alene hjemme, og man bør tilvænne dette gradvist over måneder., De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Dette kan resultere i uventede reaktioner fra disse hunde i ukendte situationer. Det er nye ejers ansvar at hjælpe hundene til en positiv indlæring., HVIS DU ER INTERESSERET, SÅ LIGGER DER ET SPØRGESKEMA PÅ ROSKILDE INTERNATS HJEMMESIDE.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2124

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sammi er en super sød pige, der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Alex og Sandie.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0132

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Gaia er livsnyder og tager det hele lidt fra oven. Et hjem med en god sofa, en vindueskarm med en solstribe og en have med spændende dufte samt opmærksomhed, det er det hun ønsker sig.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0084

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Tarzan´s ejer skal flytte, og Tarzan kan ikke komme med. Han er en ung, sød og venlig, kærlig og livlig fyr, som har været indekat til nu, men som sikkert ikke har noget imod også at få lov til at komme lidt ud.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0074

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Mutti kom i sin tid som en politisag, sammen med sine killinger. Hun har fungeret i familiepleje sammen sine unger, er kommet tilbage og var blevet formidlet, men desværre kommet tilbage på internatet efter få dage, hvor vi skal finde endnu et nyt hjem, da hun blev forskrækket og ikke nåede at falde til. Hun er ellers en sød, mild og køn pige, rolig og kælen, men har brug for, at man tager det stille og roligt og i hendes tempo, især i starten. Derfor tænker vi, at hun vil trives bedst i et hjem uden små børn og gerne med mulighed for at komme ud også på sigt, men med en stille og rolig start.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0770

Kat: Huskat rød/hvid

Køn: Hun

Alder: 14 år og 3 måneder.

Bamseline er en sød og kærlig mis. Hun kom til os med to killinger som er kommet videre, så nu søger Bamseline et dejligt og roligt hjem, hvor hun kan nyde sit otium., Vær opmærksom på at alderen er et estimat, og at hun med godt sandsynlighed har mange gode år i sig endnu.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-1-0156

Hund: Cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 8 måneder.

IKKE FLERE HENVENDELSER: Dejlige Plet søger sin nye forever familie. Plet søger mennesker, som har erfaring med Cocker spaniel, da hun har brug for at blive brugt som en Cocker skal. Hun vil meget gerne trænes med og vil gerne lære at bruge sin næse. Hun var meget forsigtig da hun kom til os, men er nu ved at have selvtilliden i orden. Plet skal ud til et roligt hjem. Hun kan bo med en rolig hanhund eller som alene hund. Plet kan kommandoer som, sit, dæk, high five og indkald. Hun er vant til at køre i bil og tager dette fint, hun kan bare ikke lide selv at hoppe ind. Hun er også vant til at være alene hjemme en arbejdsdag, hvor hun bare skulle sove, men ny familie skal forvente at dette skal trænes stille og roligt i det nye hjem. , I hendes tidligere hjem var hun lukket meget væk fra familien, så det vil komme til at tage tid at få hende vendt til at være sammen med en familie. Hun er en virkelig skøn pige, som virkelig fortjener en sød og kærlig familie. , Send os gerne en mail ved interesse og skriv lidt om hvad du kan tilbyde Plet. , NB. HUSK DER SKAL BESTILLES TID TIL AT SE EN HUND.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1822

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Her er dejlige Anton. Han kom i sin tid til internatet, som ganske lille, og har været i familiepleje sammen med en gruppe jævnbyrdige. Plejefamilien fortæller bl.a.: Anton kom til vores familie (2 voksne, pige på 11 og dreng på 15 + 2 voksne katte) sammen med 3 andre killinger på ca. samme alder. Anton var til at starte med en småsky og forskræmt, lille fyr, bange for nye ting og lyde,- men med tiden og en masse puttenusse har han nu lært, at mennesker ikke er så farlige. Han har også lært at få sin vilje, ved brug af sit charmerende udseende med tungen stikkende ud og sine store øjne. Anton er en meget legesyg, lille fyr, der både leger med de andre killinger, men også finder stor glæde i at lege alene, da der er et bagben og en hale, som skal fanges. Han vil komme til at trives i de fleste hjem, men det forudsætter, at man altid lader kattens signaler og behov blive tilgodeset.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0011

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Denne dejlige kat hedder Kirsten, og hun har et utrolig dejligt sind. Hun er fundet efterladt ved en skole, og ingen vil kendes ved hende. Kirsten er utrolig ligevægtig, mild og meget kærlig af sind. Ligeså snart man kæler hende, ruller hun rundt for at blive nusset på sin mave. Hun er også meget legesyg, og hun elsker at lege med mus og bolde. Vi vurderer, at hun ville kunne trives hos en familie med større børn, andre katte og med adgang til en have, for Kirsten vil meget gerne ud og fange en mus eller to. Kom og hils på smukke Kirsten, som er så smuk i sine farver. Hun er steriliseret og øremærket, og hun skal kun til et hjem med adgang til en have.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1173

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Skildpadde kom sammen med sin mor og søster og har været i familiepleje sammen med sin mor og nogle nye søskende. Plejefamilien fortæller bl.a.: Skildpadde er en fin lille kat, som har fået navn efter sine farver. Hun er den mindste i flokken, men det har ikke givet hende problemer. Til trods for hendes lille størrelse leger hun gerne med sine søskende og vinder endda ofte. Hun er en meget nysgerrig kat fyldt med energi, som gør at hun næsten glemmer at spise, da hun hellere vil lege. Skildpadde vil passe bedst ind i et hjem, hvor man søger en energisk legesyg kat fremfor en sofa-nusse kat.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0101

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Angela er blevet fundet i en have, hvor hun var kommet lettere til skade, måske ramt af en bil, men ikke alvorligt. Hun er en meget menneskekærlig og kontaktsøgende pige, der er meget nem at have med at gøre. Lidt usikker i de nye omgivelser, men vil meget gerne snakke og kæle. En rigtig flot pige, som vil trives i de fleste hjem!!

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-1-0027

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 6 måneder.

HANKATTEN AXEL og KONRAD. Man kan ikke beskrive Axel uden at beskrive hans bror Konrad på samme tid for de her 2 drenge er indbegrebet af broderkærlighed. De knuselsker simpelthen bare hinanden og tilbringer meget tid med at ligge og putte sammen. De er her fordi deres mennesker skulle flytte fra hus til lejlighed og fordi at menneskerne mente at det ville drengene overhovedet ikke trives med. Det har været noget af en mundfuld for dem at komme fra et roligt privat hjem til et internat hvor der er meget mere aktivitet, men de er ved at have vænnet sig til os og til at være her. Vi søger et roligt, kærligt og voksent hjem til de 2 drenge og de formidles kun ud sammen. De er meget puttesyge, kælne og kærlige og man bliver helt blød om hjertet når disse 2 skønne drenge trykker sig ind til én. Man får bare et par umanerlig søde missedrenge til den voksne side. Begge de store misser er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0081

Andet dyr: Degu

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Frederik er en sød Degu, som gerne vil rejse med sin ven, Ingolf. Han er håndtam. Det er en skønnet alder.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Frederik er en tilløber og åbenbart ikke savnet af nogen. Det forstår vi ikke, for han er både smuk og tam. Han går fint med de andre pigekatte her, men vil gerne være ene hanmis på matriklen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1755

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Ursa er blevet fundet i Esbjerg. Hun er en sød, men selvstændig kat, der gerne selv vil være med til at sætte dagsordenen og kan sige fra, hvis det er nødvendigt. Hun har et stille og roligt sind og er kælen. Inde- og udekat/ musefanger med det frie liv på landet vil sikkert passe hende rigtig godt.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0092

Kanin: Dværgkanin/Hermeliner

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Søde, lille Ninus er fundet herreløs i Roskilde, og ingen har savnet ham. Nu ønsker han sig en ny familie, der vil passe på ham. Hos os er han indekanin og trives fint med det. Han ønsker sig en neutraliseret pigekanin, han kan blive venner med. Han er neutraliseret d. 3 februar.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0010

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Her ser I Lykke, som har haft en lidt hård start på livet. Hun er fundet i et motorrum og var godt nok skræmt, lille og meget tynd. Hun har uden tvivl frosset og tænkt, at her er varme. Hun har nu været her på internatet i nogle uger, ja, snart en måned, og vi vurderer, at hun nu, til den rette familie, er klar til at komme videre. Hun er en lille forsigtig én, som skal have tillid til folk, inden hun giver sig fuldstændig. Hun elsker, når vi tager hende op, og hun kan putte helt op ved vores hals, det giver hende tryghed og ro. Hun er nu begyndt at spinde, og hun leger mere og mere for hver dag, der går. Hun er et lille livsstykke, som man kun kan elske højt. Vi ønsker for Lykke et meget stille og roligt hjem, gerne hos en enlig/par, som har tid og tålmodighed, så hun rigtig kan falde til i sine nye omgivelser. Hun har det fint med andre katte, bare de ikke er for hårde og dominerende overfor hende, for så bliver hun bange. Hun vil elske et hjem med adgang til en have, hun kan komme ud i til foråret. Hun er steriliseret, øremærket og vaccineret første gang.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0095

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Søde tænksomme Willy sidder her og funderer over hvornår hans fremtid kommer til at indeholde nogle søde mennesker, som vil snakke med ham og lege med ham. Kunne du måske være med til at opfylde Willys drøm? Så synes vi bare du skal skynde dig at ringe til os og booke en tid til et besøg. Vi synes selv Willy er ret kær.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0171

Fugl: Hane

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Flot og omgængelig ung hane søger nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Sofia har levet sammen med sin gruppe i et skur, de første uger af sit liv, indtil hun blev fundet og kom i familiepleje. Disse fortæller bl.a.: Sofia er en dejlig blød og kærlig kattekilling. Hun elsker at nusse og gerne, hvis hun må kravle helt ind i nakken på folk med langt hår. Her ligger hun og "stamper" i håret og spinder, hvilket hun elsker, når hun er træt. Sofia kan til tider godt savne sin mor eller en anden voksen kat, der kan fungere som kærlig støtte, hvilket giver udslag i, at hun såfremt lejligheden byder sig begynder at sutte på hendes lillebror (Sigurds) øreflipper. Hun er en lille krudtugle, som er naturligt for hendes alder, og holder sig bestemt ikke tilbage, især hvis der er dinglende legetøj. Sofia er den fødte jæger, da hun er superhurtig og ferm til at fange ting. Sofia elsker at sove blødt og gerne i sengen ved familien. Hun kan dog ved nye situationer fremstå meget forsigtig, hvilket nok er reaktion på at hun den første måned af hendes opvækst ikke har været i menneskehænder. Hun har udviklet sig enormt og er nu klar til at få et blivende hjem med en kærlig familie. Sofia er vant til andre katte samt er vokset op med 2 små rolige hunde. Hun elsker kattelegetøj, som er på en lang pind med et langt stykke pels efter sig. Det er nok bare at hænge det i fx. en stol eller lign. Hvilket hun kan underholde sig selv med i lang tid. Hun er dog også til trillelegetøj. Hun er ikke så tilpas i nye situationer indtil hun er tryg og hun har brug for, at man som nyt hjem tager hensyn til, at hun de første par dage har brug for ro. Hun kan heller ikke lide folk, der løber omkring hende. Derfor vil et hjem med rolige, kærlige børn være bedst evt. sammen med Selma. De to ligner hinanden meget af natur og leger og sover ofte sammen.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-2126

Kanin: Dværgvædder blandning

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lillo og Livo er fjernet fra deres ejer da de var overladt til dem i selv i et alt for lille bur. Hvor de gik i tis og møg, uden mad og vand. Lillo og Livo er to skønne og top lækre uldtotter, på lidt over 1 år. De vil gerne nusse og have kontakt, men er stadige lidt forsigtige, da menneske kontakt ikke er det de har fået mest af. Lillo og Livo fortjener et nyt kærligt hjem, med masser plads, nus og tålmodighed til at gøre dem helt trygge. De er kastreret og skal sammen ud i nyt hjem, da de er meget glade for hinanden.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-1-0139

Hund: Labrador retriever

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 3 måneder.

FOXY ER I FAMILIEPLEJE - Foxy er steriliseret. BESKED FRA PLEJEMOR: Foxy er en skøn og kærlig pige, som elsker at blive nusset og hygget om. Hun er utrolig nem at have i et hjem, og hun falder hurtigt ind i rutinen. Foxy trives rigtig godt med at have en af sine egne artsfæller, som hun kan støtte sig op af, og som kan vise hende, hvordan det hele foregår. Lige nu lever hun sammen med en Border Collie. Foxy er rigtig glad for lange ture i naturen og vil også gerne gå til en form for træning, så hun kan få brugt sit hoved, samt blive mentalt stimuleret. Foxy er god til at bruge sin næse, så det kunne også være en mulighed at starte på noget sporarbejde. Foxy kan med alle hunde. Hvis du mener at kunne løfte denne opgave, så får du den kærligste og gladeste hund, som sætter stor pris på dig og din kærlighed til hende. Foxy er i pleje og klarer dette til top point. , FRA DEN STORE LAB SAG. Frække Foxy er en hund med en god selvtillid. Hun elsker bare at arbejde for en. Hendes anden yndlingsbeskæftigelse er at hænge op ad en, fordi hun bare elsker os så meget. Hun har et fantastisk sind. Hun kan sitte og næsten apportere og elsker at rende rundt med ting i munden, som en rigtig retriever., Foxy skal ud til et stabilt hjem, da hun godt kan stresse hurtigt op. Hun skal ikke ud til børn eller tæver/andre husdyr. Hun søger en meget hundeerfaren ejer. Hun ville elske at gå til træning og noget hobbyjagt. Skal bo med anden hund., Generelt om hundene fra sagen:, Disse hunde er udprægede flokdyr. Det bliver svært for dem at være alene hjemme og bør tilvænnes dette gradvist over uger/måneder., De er ikke renlige., De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Dette kan resultere i uventede reaktioner fra disse hunde i ukendte situationer. Det er nye ejers ansvar at hjælpe hundene til en positiv indlæring., HVIS DU ER INTERESSERET, SÅ LIGGER DER ET SPØRGESKEMA PÅ ROSKILDE INTERNATS HJEMMESIDE.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-2125

Kanin: dværgvædder blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lillo og Livo er fjernet fra deres ejer, da de var overladt til dem selv i et alt for lille bur, hvor de gik i tis og møg, uden mad og vand. Lillo og Livo er to skønne og toplækre uldtotter, på lidt over 1 år. De vil gerne nusse og have kontakt, men er stadige lidt forsigtige, da menneskekontakt ikke er det de har fået mest af. Lillo og Livo fortjener et nyt kærligt hjem, med masser plads, nus og tålmodighed til at gøre dem helt trygge. De er kastreret og skal sammen ud i nyt hjem, da de er meget glade for hinanden.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0908

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Conrad er den ene af en gruppe katte, som blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Han er en sød og lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men vil også gerne kæle og lege. Han vil måske trives bedst i et roligt, kærligt hjem med mulighed for at komme lidt ud.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0011

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Dejlige Kitty blev fundet herreløs, og ingen ejer har meldt sig. Kitty er en meget blid og rolig pige, hun søger et roligt hjem, med en masse tid til hygge og nus. Kitty er ikke så glad for de andre katte, så hun søger et hjem, hvor hun er alenedyr. Kitty søger et hjem, hvor hun vil få mulighed for at komme udenfor og nyde naturen, når hun har lyst.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1296

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dexter har være på internatet længe nu, og det er synd, for han er en helt fantastisk dejlig kat. Han er en rigtig kontaktsøgende kælepot, men kan også blive helt legesyg. Der vil helt sikkert være en familie, der bliver rigtig glad for ham.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Joshua er kommet som en ud af en gruppe på 8, hvor de mange katte var blevet for meget for ejeren. Han er en rolig lidt forsigtig og kælen mis og vil gerne nusses hvis man bare er rolig og tager sig tid

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-2128

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Denne smukke pige blev fundet med en brækket hale, og efter flere dyrlægebesøg, er hun nu endelig klar til at finde sig et nyt hjem. Tribble er en nysgerrig og legesyg pige. Hun søger et roligt hjem og gerne med en rolig hund, der er vant til katte. Hun elsker nus, når hun altså har tid, for alt det spændende skal udforskes, derfor vil hun gerne bede om en ny ejer med lyst til masser af hygge. Tribble søger et hjem, hvor hun vil få mulighed for at komme udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2105

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Dulle er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er lidt forsigtig, men sød pige, som gerne undersøger omgivelserne.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2104

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Dilly er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, men sød.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Denne store, dejlige dreng er nu klar til at finde sit nye hjem. Han blev fundet herreløs, og ingen har savnet ham. Kim søger et roligt hjem, for han er en forsigtig dreng, han vil meget gerne nusse og hygge, men han skal være tryg først. Hvis der er børn i hans nye hjem, skal de være over 15 år. Han søger et hjem, hvor han vil få mulighed for at komme udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2109

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Sia er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, men ellers rigtig sød.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0077

Kat: Killing hvid m sort

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Bellis er en rigtig lille charmemis, som nyder livet med de andre katte. Hun er en kærlig pige med en masse energi, så hun vil nok egne sig bedst til et hjem hvor hun må komme ud og brænde krudt af.

Brande Internat

Ref: 17BA-4-0154

Andet dyr: mus

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Hans og Grethe er mand og kone regner vi med, som ejerne er blevet træt af og som vedkommende derfor har stillet i en papkasse sammen med nogle flere mus ved en sportshal. De blev opdaget af en 8 årig dreng, som tog dem med hjem og fik sin mor til at hjælpe.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0004

Kanin: Hollænder bl.

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Nyx er kommet ind sammen med Sjuske, de har stor glæde af hinanden og skal rejse sammen. De skal bo som inde kaniner og har gået som frikanin dog skal renlighed trænes. De søger et roligt hjem med kendskab til frikanin. Sjuske nyder nus og kæl, Nyx er ikke så gammel og har brug for tilvænning. Sjuske er kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2002

Fugl: Undulat

Køn:

Alder: 2 år og 1 måned.

Fia er kommet til os, da ejer ikke kunne have den mere. Den er vant til at være inde og går pt. med 3 andre undulater. Fia kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1560

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Kvikky har holdt til ved en "Quickpot" igennem en længere priode, hvor man har forsøgt at få hende til at "få væk" uden held. Hun er en ung, stille og rolig, sød og kælen lille kat, der gerne vil ud i kærlige, venlige omgivelser.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0793

Kat: Huskat gråstribet m hvid

Køn: Hun

Alder: 6 år og 6 måneder.

Perle er som navnet siger en rigtig perle. Hun er utrolig rar og også speciel med hendes aftegn. Perle har haft en ejer, men efter ejeren var død har hun vandret alene rundt i ca 2år inden hun kom hertil. Hun er nu klar til at finde sin nye familie.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0815

Kat: Huskat rød/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

General er en stor flot hankat. Han er super kælen og smyger sig op ad alt lodret. Hans navn passer godt til ham da han er en bestemt herre og han ville gøre sig godt i et hjem som enekat hvor han måtte komme ud og fange mus.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1926

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Molly er kommet sammen med 20 andre katte, en hund og en kanin, fra et hjem, hvor hun har været indekat indtil nu. Opgaven med de mange dyr er vokset parret over hovedet og det er grundet til at hun nu har brug for et nyt hjem. Molly er en sød og rolig pige, der rigtig gerne vil nusses, og spinder, når man rigtig kæler for hende, men hun er lidt forsigtig i nye situationer og med nye mennesker og vi søger derfor et hjem med ro og ønske om nærvær, hvor hun må få sit fremtidige liv,- måske vil hun godt fortsætte med at være indekat og gerne have en sød makker med?.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0718

Kat: Huskat trefarvet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Fru. Frik er en rigtig sød kat, som elsker at hygge på en blød pude. Hun er meget glad for at være udenfor hvor hun ofte ligger og soler sig. Hun er meget kælen og nyder når hun får opmærksomhed.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2120

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sandie er en super sød pige der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Alex og Sammi.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0313

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Meget rolig og fin, lille pige., Vil gerne kæle, men er ikke meget for at blive taget op., Hun vil nyde at komme ud på landet, hvor hun kunne færdes som hun syntes og jagte nogle mus.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1910

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bimse har løbet rundt i et boligkvarter i en længere periode uden nogen ville kendes ved hende eller tog sig af hende. Hun er en sød, kælen rolig lille pige, der er lidt forsigtig i nye sammenhænge. Måske vil hun trives bedst som indekat gerne sammen med en sød makker i et kærligt, roligt hjem.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-2103

Hund: Papillon blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Tino er en charmerende herre, når man har vundet hans tillid. Han knytter sig til sine mennesker. Vi søger et meget roligt og modent hjem til Tino, uden børn. Han har haft et liv, hvor hans grænser ikke altid er blevet respekteret. Og derfor vil et hjem, som har indsigt i hundes adfærd, samt træning, bliver foretrukket. , Han har ressourceforsvar. Han har ikke lært at være alene. Han ødelægger ikke, men vokaliserer og er ulykkelig. Derfor skal nyt hjem ikke være en lejlighed, og der skal være masser af tid, uden bagkant, på at træne dette. Han kører gerne med i bilen og elsker gåture. Han er bange for store hunde, men kan fint lege med små hunde. Han skal dog ikke bo med andre dyr, da han har ressourceforsvar ift. ejer og ikke deler ejer med andre kæledyr

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1053

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Her ses Pumba. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. Pumba er kastreret., Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0097

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Aiden kom som den ene af to katte, som var blevet optaget uden ejeren var at finde. Han er en sød og mild ung fyr, som er lidt forsigtig i starten og lige skal vide, at man vil ham det godt, men så overgiver han sig også.

Brande Internat

Ref: 16BH-4-1973

Hund: Strelluf Støver

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 1 måned.

Trille og hendes hvalpe er kommet, fordi hendes ejer desværre er gået bort. Hun er en fantastisk hund, sød og venlig, meget social og har været en altopofrende hundemor, der nu er klar til at undvære sine hvalpe til fordel for sit nye hjem. Trille er en jagthund, en støver, så hun har brug for et hjem, hvor hun ikke løber frit, men gerne med en jæger i familien eller et hjem, hvor man vil stimulere hendes instinkter på anden vis. Hun er vant til at være i hundegård, men er en meget social og kontaktglad hund, som vil trives rigtig godt i et hjem, hvor hun må være med i familiens liv.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Terriersagen

Så skete det igen

27 hunde fjernet