Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1469

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Charlie kalder på opmærksom og sin egen familie hvor han kan få masser af kæl, for det holder han rigtig meget af. Han nyder alle legekammeraterne her på internatet og vil rigtig gerne rejse ud med en af dem til et hjem, hvor de har mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0573

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Malou er blevet efterladt på ejendommen, da ejeren flyttede. Hun er en sød og kælen mis, har et dejligt roligt sind, og er meget nysgerrig. Hun vil trives i et hjem med gode muligheder for udeliv også.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1274

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 9 måneder.

Conrad er kommet og har holdt sig til i et område igennem en længere periode. Han er en flot, meget venlig, opsøgende, snakkesalig og kælen fyr, og han søger et hjem, hvor han kan få lov til også at være udekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0555

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Balder blev født, da mor næsten lige var ankommet til internatet. Han har været i familiepleje, som fortæller om ham: Balder - hvorfor sidde stille, når man har så mange poter at løbe på, "dampbarn" - men en utrolig kærlig hyggetrold., Tryg ved hunden og de gamle katte og er ikke bleg for at undersøge alt! Der er brug for et hjem, hvor man må lære at være både inde og ude, evt. sammen med en jævnbyrdig makker.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0334

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Rene blev efterladt i en lejlighed, og vi ved derfor desværre meget lidt om ham., Han er en energisk skægagame som spiser både sit grønt og foderdyr fint. Han er håndterbar. , Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Silvera kom med Falck en sen nattetime, fordi hun var ene derude, ung og ikke havde nogen til at sørge for sig. Hun er kælen og tillidsfuld, spinder meget og er både nysgerrig og kontaktsøgende. En meget smuk kat, som taget ud af en en Whiskasreklame. Hun vil trives i de fleste familier.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-5-0256

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Her ser I skønne Riko som lige er kommet retur fra familiepleje sammen med hans søskende og missemor. Han er blevet velsocialiseret med børn, hund og alle hverdagens lyde. Han er af sind meget tillidsfuld, kærlig, nysgerrig og han har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Der er fart over feltet når han leger og han elsker at lege med sine søskende og går ikke af vejen når hunden kommer. Riko egner sig fint til et hjem med børn, katte og hund og der skal være adgang til en have når først han er stor nok til det. Riko er kastreret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1655

Hund: lab-springer-boxer-tysk rughåret-sankt bernhard

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Bruce er en stor lækker dreng, som er elsket hvor han kommer fra, men en skilsmisse gør at han må finde nyt hjem. Han har gået til hvalpe -og unghunde træning og der er ingen tvivl om, at han elsker at blive udfordret med nye opgaver. Lige nu er han godt på vej i teenagealderen og så kan det knibe lidt med at holde koncentrationen., Bruce er en forsigtig dreng i nye situationer, hvor han skal have tid til at undersøge tingene uden pres., Han er vokset op med store børn og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år., Han har været vant til at være alene hjemme i 4 timer, nyt hjem skal dog være forberedt på det er en stor omvæltning for en teenager at skifte hjem., Bruce har et fornuftigt hundesprog og vil rigtig gerne lege., Vi søger et hjem der har kendskab til den ruhårede hønsehund, da den træder meget igennem hos ham. Han er en energisk dreng og skal til et hjem der kan imødekomme dette mange år frem., Bruce vejer 36 kg og kan ende op omkring de 40-45 kg

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Karma er en smuk pige med stor personlighed. Hun vil meget gerne i et nyt hjem, hvor hun både kan gøre nytte udenfor, og slænge sig i sofaen. Og få serveret alverdens lækkerier

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1457

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Willy er blevet hjulpet ned fra en tagrende af en ældre dame, som kunne se, at han havde brug for en hånd. Han er en sød og venlig og meget eventyrlysten fyr, som har brug for et nyt hjem, hvor han også må opleve udelivet, men også et hjem, hvor han må være hyggeligt og sjovt selskabelig, da han også er meget kælen.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0715

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Thomas søger en ny familie. Han er både sød og kælen. Han er opsøgende og vil egentlig bare gerne være, hvor du er. Han er dog ikke altid særlig sød ved de små damekatte. Er han noget for jer?

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Mimsey har charme, selvtillid og lækker pels. , Hun er alletiders kæletrold, som elsker nærvær med mennesker., Hun vil nyde at gøre nytte ved at slænge sig i sofaen, men har helt klart også nogle jagtinstinkter, der skal udleves.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-1565

Kanin: dværgvædder blanding

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Strit Junior er en fin lille dværgvædder. Han mangler en ny kærlig familie, som har tiden til at gøre ham helt tryg. Han er en sød dreng og nysgerrig og opsøgende på ting. Så han skal nok tø hurtigt op i et nyt hjem. Han elsker at være ude og løbe stærkt, så det skal der være mulighed for.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-1148

Hund: Kai/Akita

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Store, dejlige Arki på snart 11 måneder søger et nyt hjem. Han kom til Roskilde internat, da hans tidligere ejer desværre døde. Arki er en stor og dejlig vildbasse, som elsker at lege og træne med sine mennesker. Men Arki kan også til tider være lidt voldsom i sin leg, specielt hvis han ikke bliver aktiveret nok. Og da han er en stor og meget stærk dreng, er det meget vigtigt, at hans nye ejer har en del generel hundeerfaring og gerne erfaring med spidshunde. En ny ejer skal også kunne tilbyde et hjem med indhegnet have og ingen børn under 15 år. Og hvis man har hund, skal det være en stor tæve, for Arki er ikke så glad for andre hanhunde, selvom han er kastreret. Det betyder dog ikke, at han slet ikke kan med andre hanhunde, han skal bare ikke bo med dem. Men, hvis man kan opfylde Arkis behov, så får man en skøn og kærlig hund, som elsker sine mennesker. Og gerne vil arbejde for dem i form af feks. træning. Han kan de mest alm. kommandoer og går rigtig pænt i snor. Selvom han er en dreng med gang i, kan han også sagtens slappe helt af, når det er tid til det., :HUSK, DER SKAL BESTILLES TID FOR AT MØDE EN HUND:

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1081

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Andy er kærlig, og godmodigt anlagt. , Han har et lille haleknæk, som blot en ekstra charmerende detalje. , Han skal til et hjem med hus, og have, hvor der er masser af plads at boltre sig på.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1543

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Smølf og Smølfine er er to lækre løvehoved blandinger. De har desværre haft en lidt hård start, og er fundet i en papkasse. De er på trods af deres start meget tillidsfulde og kærlige. De vil gerne kontakt og elsker at blive nusset på næseryggen. De søger en kærlig ny familie sammen, da de er meget glade for hinanden. Racen kræver pelspleje. De er begge neutraliserede.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1629

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Yrsa er bare super klar til nyt hjem........skøn og dejlig missepige

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1517

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Bella er oprindeligt fundet med sine søskende og har været i familiepleje sammen med dem. Hun har kortvarigt været i nyt hjem, men kom tilbage, fordi hun var for livlig til at parret syntes de kunne håndtere hende. Hun har inden da været i plejefamilie som bl.a. tæller.: De var, - forståeligt nok-, forsigtige i starten, men Bella er blevet en rigtig kælen og legesyg killing, som elsker at blive nusset om, og som ligger på et dejligt blødt tæppe og sove sine lure. Hun vil trives i de fleste søde familier, men hvis det kan lade sig gøre, at man vil have både hende og Nala, vil man få et rigtig sjovt og hyggeligt sammenhold. De sover, leger og slikker hinanden.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1406

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Fiona er kommet som den ene af en gruppe katte, hvor det er vokset ejeren over hovedet. Hun er en rolig, venlig, kælen og opsøgende, sød pige, som vil trives i de fleste hjem,- gerne som både inde- og udekat og gerne sammen med en anden sød kat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1407

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Sera er kommet som den ene af en gruppe katte, som var vokset ejeren over hovedet. Hun er en dejlig rolig, venlig, nysgerrig, kælen, opsøgende og kærlig voksen pige, som vil trives i de fleste hjem evt sammen med en anden kat og gerne som både inde og udemis.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Helmuth har vist sig at være en rigtig hyggefis., Stille, rolig og meget kælen., I ham vil du finde en ven for livet.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1536

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Baloo er den ene af et par killionger, som er blevet læsset af ved en gård af deres ejer. Han er en sød og stille dreng, der gerne vil ligge i armene og putte.Måske vil han trives som indekat i et roligt hjem, evt sammen med en makker

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1002

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Elias er fundet sammen med katten Erik. , De 2 har meget fornøjelse af hinanden, og det er et stort ønske for os, at de rejser ud i samme hjem. De elsker at lege og slingre sig i vores ude voliere. Men benytter sig også at muligheden for at komme ind og putte i en hule med masser af varme tæpper.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-1129

Hund: Chihuahua blanding

Køn: Han

Alder: 3 år.

Max er en frisk fyr, som godt kan være lidt forsigtig overfor nye ting. , Max kommer fra et sted med rolige omgivelser, og uden børn. Han har tidligere boet i lejlighed, og dette fungerede godt. , Max skal til et hjem uden børn, da han har et beskyttergen, som gør at han stresser, for at holde styr på flokken.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0991

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Elliot blev fundet tæt på en sø langt fra Alfarvej. Han er en meget nysgerrig fyr, som kan lide at gå på opdagelse. Han er sød, kælen, tam, stille og rolig. Han vil trives i de fleste hjem, nok bedst som både inde- og udekat.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1440

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Loppen var tilløber et sted hvor de ikke kunne have hende. Hun var tynd og fyldt med lopper da hun kom til os..........men nu er hun loppefri og spiser godt af delikatesserne. Hun ønsker sig et liv med en sofa at slænge sig i, og noget natur at jage i

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Frida har været væk fra sin ejer en periode og er blevet en smule tynd og har fået en del skrammer af det. Imidlertid har hendes ejer fået en anden kat og mener derfor ikke, at hun kan have Frida igen. Nu er hun ved at være restitueret og er klar til sit nye hjem, som gerne skal være et hjem, hvor hun gerne må være inde men også lidt ude. Hun er lidt forsigtig, men vil meget gerne nusses og meget madglad. Hun vil egne sig bedst i et hjem med ro. Uden mindre børn, hos en familie, der har tid til hende.

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-1258

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Marius er en linselus, fuld af spildopper og nysgerrig og glad.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0382

Kat: Killing sort/lidt hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Finn er en sjov, lille killing, som altid finder på ballade. Han er meget nysgerrig og elsker at lege.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0903

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sally er kommet sammen med sin mor og søskende, som hun har været i familiepleje sammen med. Plejefamilien fortæller bl.a.: Sally er helt speciel og nem at genkende - med et grønt og et blåt øje. Hun er en sød og kærlig, meget legesyg og glad mis, som også holder af at putte ved sit menneske og som er mere end klar til nye eventyr.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1608

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Mads er en sød og mild dreng, han går fint med de andre katte, så han vil kunne bo med en rolig ven/veninde. Han er kælen og kontaktsøgende, Mads følger gerne med os rundt, for lige at være sikker på lidt nus. Udover et nyt hjem så savner Mads at kunne komme ud i verden, han sidder og kigger meget ud af vinduet.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1041

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Misty er mor til Melis, og de vil meget gerne rejse ud i et kærligt hjem sammen. De har ikke været meget i hænder, men den rette kan med tålmodighed få nogle fine piger ud af det.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1634

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Søde Nala blev i sin tid fundet ved en dyrepark på Amager med sine 3 unger. Hun har været ude som indekanin i et nyt hjem, men dette gik desværre ikke. Hun søger nu et nyt hjem, hvor hun kan komme ud til et hjem, hvor der i forvejen er en anden neutraliseret kanin. Hun er meget nysgerrig og vil gerne følge med i hvad man laver. Hun er indekanin hos os, men skal for fremtiden være ude, da hun gnaver meget i ting. Hun er ikke steriliseret, men det kan aftales.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0436

Kat: Killing grå stribet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Lazy elsker at ligge og dovne i sin bløde kurv. Hun kan rigtig gøre sig til, hvis hun vil nusses. Ellers er hun meget nysgerrig og kan også godt lide at lege.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1567

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Per og Preben kom sammen som moderløse. Begge er meget legesyge, nysgerrige og kælne og elsker at putte. De vil trives i de fleste familier, på sigt sikkert gerne som både inde- og udekatte

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0254

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Her ser I Bella som mor til Robert, Riko og Rollo. De har alle været i familiepleje og er blev velsocialiseret med børn, hund og fremmede mennesker og hverdagens lyde. Bella er en vidunderlig kat, som har nemt ved at tilpasse sig nye omgivelser og fremmede mennesker. Hun er bare så sød og rar og hun spinder højlydt når vi sidder med hende på skødet. Hunden i familien var hun ikke så glad for fordi hun skulle beskytte sine killinger, men vores egne hunde her på internatet tager hun stille og roligt. Bella er steriliseret og øremærket og hun skal hun til et hjem med adgang til en have hun kan komme ud i, når først hun er klar til det. Hun er en smuk og meget mild kat til børnefamilien.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0477

Kat: Huskat sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Hans Kurt er en stor, dejlig hankat. Han er meget rolig og kan godt lide at overskue det hele fra den højeste hylde. Han er meget kælen, men ser helst, at man kommer til ham.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1196

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Tut blev fundet herreløs i Valby, og ingen har savnet hende. Derfor søger hun nu en ny ejer, der vil give hende masser af kærlighed fremover. Hun skal ud til et hjem med en anden neutraliseret kanin, der kan holde hende med selskab. Hun elsker at være ude og trives rigtig godt med dette. Hun er ikke steriliseret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1130

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Neelix er en yndig, og efter hans alder, en rolig kat. , Han smyger sig om benene på dig, for at få din opmærksomhed., Når der kommer fut i hans poter, nyder han at komme så højt op som muligt, for at have et godt overblik. Derfor skal han til et hjem hvor der er mulighed for at komme ud og klatre.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1435

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mads er blevet fundet alene, uden missemor i nærheden. Han holdt til hos en privat for at tigge mad, men blev heldigvis taget hånd om og er nu klar til sit nye hjem. Han er en meget nysgerrig, energisk killing med masser af gåpåmod og vil derfor egne sig godt til en børnefamilie. Gerne som inde- og udekat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SH-4-0714

Hund: Foxterrier

Køn: Tæve

Alder: 1 år.

Betit er en sød, rar og livlig lille en, som elsker alt og alle. Hun går pænt i snor og kan gå løs i skoven. Hun er rigtig god til at komme når man kalder, og er ellers meget opmærksom på den der går med hende. , Alt i alt en meget sød og nem hund.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1347

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Chester er den ene af to store killinger, som er set blive smidt ud af en bil. Han er en kat med god energi og meget krudt, som gerne vil ud i verden og opleve en masse. Han er meget kælen og kommer, når han har lyst og tid til det, og vil sikkert foretrække at have sin ejer for sig selv.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1208

Marsvin: korthåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Alma (cremefarvet)er rigtig glad for hendes hus i buret og hun kan godt være lidt sprælsk, når vi skal have hende op. Men så snart hun er kommet tæt på os, i vores arme, føler hun sig i sikkerhed, og falder til ro. Alma er gode venner med Connie, så de to skal finde et nyt hjem sammen.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1465

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Kronprinsessen blev fundet i København og inden savnede hende. Derfor søger hun nu et udeliv, sammen med en anden neutraliseret kanin. Ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse. Hun er en aktiv og nysgerrig dame. Hun er neutraliseret d. 29/9.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 9 måneder.

Lukas har været væk hjemmefra i e nlængere periode. Vi har fundet ejeren, men denne er ikke mere i stand til at tage sig af Lukas. Derfor søger vi et nyt hjem til ham . Han er en meget venlig og sød kat. der godt kan lide at blive nusset og kælet med og meget nysgerrig. han vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0457

Kat: kat gråstribet /mørk

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Torben er en sjov lille fætter, med masser af gang i. Han er meget aktiv, og finder sagtens på nye sjove spring når han løber omkring.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1500

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Flotte Piphans her blev fundet ved en bilforhandler og det er desværre ikke lykkedes af finde hans ejer. Har du rammerne og måske godt selskab til ham, så hører vi gerne fra dig

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-1701

Kanin: Dvægvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Anton er en super tam kanin, der har gået som fri-kanin, og det skal han fortsætte med, da han trives med det. Han er vandt til børn (3+6 år), og er meget nysgerrig og legesyg. Han bryder sig ikke om at blive løftet, men hopper gerne selv op på skødet for at blive nusset., Han er kommet her på internatet, da tidligere ejer desværre har fået allergi.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-1077

Kanin: silver Marten

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Jytte er en silver marten på 2½ år. Hun er kommet sammen med Luna og Sofia, og er vant til at være ude hele året rundt. Hun er super god til at hoppe højt, og hopper gerne over hegnet, hvis det ikke er højt nok. , Jytte ønsker sig en sød familie der vil give hende massere af kærlighed, og hvor hun kan få lov at være ude kanin.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0325

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Her ser I smukke Cirkeline. Hun bor på internatet med sine tre killinger, som også er klar til at få et nyt hjem. Hun er en smule reserveret, men hvis man giver sig god tid til at nusse med hende, og hun får lov at se én an, er hun meget kælen. Cirkeline skal til et hjem, hvor der ikke bor mindre børn, og der er adgang til have., Klar til nyt hjem 25/9.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1021

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Alma er kommet, som missemor til to killinger, sammen med en lille hund i forbindelse med, at ejeren ikke mere kunne tage vare på sine dyr. Alma er rigtig fin og en meget sød og rigtig kælen kat. Harmonisk, imødekommende og nysgerrig. Hun vil trives hos de fleste, der holder af katte, og vil måske være både godt selskab og gnaverbegrænser.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0983

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Cleo og søster, Phoebe, er kommet efter, at de formodentligt er blevet dumpet. Hun er en sød og kælen, energisk og legesyg pige, som vil trives i de fleste hjem, evt. sammen med Phoebe eller en anden sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0957

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Lille vamsede, bløde Diva kom sammen med sin familie i sin tid og har været i plejefamilie. Men nu er hun tilbage på internatet og klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien fortæller: Diva er en dejlig, charmerende pige, der er lidt forsigtig over for nye ting. Hun nyder at blive kælet og nusset med, og undersøger nysgerrigt verden omkring sig. Hun kommer gerne selv og vil kæles med og vil også meget gerne lege. Der er lidt Diva over hende - deraf navnet - og lider ikke i stilhed, hvis de andre killinger tager for hårdt fat i leg. Hun har været i plejefamilie, hvor der var hunde, hvilket fungerede fint.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0561

Kat: Huskat lysgrå m hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Isabella er en rigtig flot kat med sine specielle farver. Hun er rigtig sød og kælen, og vil gerne nusses en del. Til tider vil hun også meget gerne lege.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0470

Marsvin: roset marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Wayne er kommet hertil sammen med nogle andre marsvin og kaniner, som ikke havde det så godt, hvor de boede. Han søger nu et kærligt hjem, hvor nogen vil tage sig godt af ham. Han er rolig, når han bliver taget op.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-1598

Kat: skovkatteblanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Majal er gudesmuk og han ved det godt! Han måtte desværre flytte hjemmefra pga. allergi. Hans pels kræver pelspleje. , Vi søger et særligt hjem til Majal, for han er ikke glad for opholdet hos os, og derfor har vi brug for et hjem, som vil skynde sig langsomt og respektere, at katte først skal have tillid, inden de vil være nussehovedet. Han er en meget kælen kat, men der er kontant afregning, hvis ikke man læser hans sprog og forstår sig på katte. Han vil elske at blive alenekat, med mulighed for at komme ud. I hjem uden børn og hunde og hvor han kan falde til, stille og roligt. Nysgerrig og dejlig ung fyr.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0338

Kat: Killing gråstrib/hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Milleu er en fin killing med spilopper i hovedet. Hun er meget nysgerrig, og er rigtig legesyg.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1625

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Sigfus er den største, sødeste og mildeste dreng, han elsker nus og følger roligt med i, hvad der foregår. Han elsker børn, og vil rigtig gerne bo sammen med nogen af dem. Sigfus har altid boet sammen med Tjalfe, og det håber vi, at han kan blive ved med. Sigfus ønsker sig et hjem med adgang til udelivet.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1284

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Smukke Charlie er kommet, som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. Og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Charlie er en lidt forsigtig mis, som ikke har oplevet så meget, men med tålmodighed til at lade ham lære en at kende, så varmer han også op. Vil gerne have et tålmodigt og roligt hjem - måske som indekat sammen med en anden sød mis, evt. Bill, som han kender og ligner?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0926

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Trunte er kommet, som den ene af en gruppe katte, hvis ejer, pga. sygdom, ikke mere kan tage hånd om dem. Trunte er en sød og rolig, voksen kat, superkælen og god med andre katte. Hun har brug for et hjem, som kan give hende lidt ekstra omsorg og forplejning i starten.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0459

Kat: Killing grå stribet lys

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Thomine er er virkelig flot killing, som virkelig kan få sig sat så hun ligner en majestætisk dronning. Dog kan hun også godt give sine brødre lidt bank ;) Ellers er hun utrolig kælen og legesyg.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-0682

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Connie er rød og med den skønneste hvirvel i panden. Connie er rigtig glad for hendes hus i buret og hun kan godt være lidt sprælsk, når vi skal have hende op. Men så snart hun er kommet tæt på os, i vores arme, føler hun sig i sikkerhed, og falder til ro. Connie er gode venner med Alma, så de to skal finde et nyt hjem sammen.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1047

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Her på billedet ser i Prins: D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0326

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her ser I Buster, som er en dejlig dreng. Han bor på internatet sammen med sin mor og sine to søskende. Han er kælen, men vil gerne lige se én an. Han er meget legesyg og nysgerrig på sine omgivelser. Han vil nyde at komme til et hjem med børn. Buster skal til et hjem med adgang til have., Klar til nyt hjem 25/9.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1469

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Vanille optaget forvirret, frysende og miavende. Hun er en kælen, opsøgende, nysgerrig, legesyg snakkesalig og spindende pige, som vil trives i de fleste katteglade hjem, måske også som indekat.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1624

Hund: Yorkshire blanding

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Lille Oswald er blanding af Yorkshire, Chihuahua og Fransk Bulldog! Supercharmerende. Han har haft en uheldig oplevelse med børn og er derfor meget usikker på dem. Han er bange for kat, da han er blevet overfaldet af en missemor. Så hans nye hjem er ikke med børn under 15 år og ikke med kat. , Han knytter sig til sine mennesker og er glad for både store og små hunde. Han er renlig. Han har ikke lært at være alene hjemme (gør og hyler) og skal i et hjem uden bagkant på at lære ham det. Og så elsker han at køre med i bilen., Oswalds nye hjem skal være roligt og kærligt og med tid til at lære ham det, han skal lære. Han er stadig hvalp. Han ønsker sig ikke et liv, som taskehund, han har 4 ben og bruger dem gerne. Nyder gåture og oplevelser og vil meget gerne være en aktiv del af hverdagen.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-1424

Hund: Tysk Jagtterrier

Køn: Han

Alder: 1 år.

Terry har boet hos et ældre par, i hus med indhegnet have. Han er en rigtig sød og meget selskabelig hund, men med lige rigelig energi og for store behov for aktivering og opdragelse til et ældre par. Han elsker alle, som gider snakke med ham, også de fleste andre hunde, er vant til at være minimalt alene hjemme og en smule i hundegård, at luftes mest i snor og ellers i haven, at være med i bil og kender de almindeligste ord. Han har brug for et hjem, hvor der er overskud til at aktivere, stimulere og opdrage lidt mere. Han er en livlig og glad, lille fyr, som elsker at sidde på skødet og nusse, og som ikke har noget imod håndtering, bad og børste, og som gerne vil lege, fange muldvarpe og mus. Store, legeglad børn og en jæger i familien, vil være rigtig godt, og et hjem, hvor man ikke skal være for meget alene hjemme fra starten af, for det har han ikke prøvet så tit endnu.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0704

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Astrid er fundet dumpet alene ved en grøft, uden beboelse i nærheden. , Hun var ganske lille, da hun kom til internatet, og har indtil nu været i pleje sammen med andre killinger på hendes alder. , Astrid er en snakkende kat, som man næsten kan fører hele samtaler med. , Hun er meget social sammen med de andre katte, og vil derfor være super god i en familie med andre katte.

Brande Internat

Ref: 16BA-1-1426

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Speedy (den mindste) og Basse er to søde marsvin, som har boet sammen hele deres liv, og som rigtig gerne vil fortsætte med dette. De er vant til at bo i lejligheden, hvor de har deres bolig og en løbegård. De er meget vant til at være i hænder og blive kælet med, dog mindre den seneste tid pga ejer har fået allergi, hvilket er grunden til at ejer skal af med dem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1078

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Anika er en tilløber, som har forsøgt at klare sig igennem længere tid formodentligt. Det er hun blevet lidt tynd af og er det stadig, men det skal jo nok ændre sig over tid i hends nye familie. Hun er en sød og opmærksom, meget snakkesalig og kælen pige, som vil trives i de fleste familier, gerne som både inde og udemis.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1140

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Maggie er kommet, fordi hendes ejer skal flytte og ikke kan have hende med., Hun har krudt i måsen og er en legesyg, kælen, voksen mis, som elsker mad. Hun har brug for at komme lidt ud på eventyr. Har du hjertet og de indendørs og udendørsmuligheder, som en dejlig glad og kælen, voksen mis har brug for?

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-4-0892

Hund: Rott/lab/golden

Køn: Tæve

Alder: 1 måned og 4 uger.

Becca er den eneste lille dame i kuldet. Hun er så fin og blank i pelsen, og er en rigtig puttetrold. Samtidig er hun også modig, og kan godt finde ud af at sætte sine brødre på plads! , Hvis I er interesseret, skal I skrive en ansøgning inden d. 23/10 til: nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk og i finder vejledning og begrundelse for ansøgningsfrist på:, http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hvem-er-vi/beredskab/internater/23/nyheder/guide-til-adoption-af-hunde

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1167

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Malina er en rigtig smuk hunkat. Hun er en mild, stille og lidt forsigtig kat, som når hun først føler sig tryg ved en, bliver rigtig kælen og meget gerne vil nusses med. Et roligt hjem med mulighed for at komme ud, når man lige er faldet til, vil sikkert være nummer et. Men måske vil livet som ren indekat i et kærligt roligt hjem evt. med en sød makker også være godt ?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1507

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Plet kom sammen med Multi hertil efter at de pludselig dukkede op ud af det blå. I starten var begge noget usikre og utrygge ved alt de nye, men efterhånden som tilliden og trygheden blev etableret er Plet blevet en meget legesyg livlig gut. Han har som nævnt, klaret sig alene sammen med Multi og har lige skulle vinde tilliden til mennesker igen, men han vil rigtig gerne og skal bare have en rolig hånd og en rolig start uden mindre, uforudsigelige børn.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0335

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Her ser I søde Mike, som kom ind på internatet med knækkede tænder i munden og noget nedstemt. De knækkede tænder er nu fjernet og han spiser godt og er blomstret op igen. Han er bare så rolig og mild og utrolig dejlig og kærlig en kat. Han ser måske lidt træt ud på billedet, men det er han ikke når man er ind ved ham. Han er bare den største nussegøj man kan få og han elsker alle mennesker som vil snakke med ham. Han er kastreret og øremærket og han skal kun til et stille og roligt hjem med adgang til en have. Kom og hils på denne skønne dreng, som giver så megen kærlighed igen.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0235

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

HANKILLINGEN CONGO. Supersød missedreng, der elsker at lege og er meget kælen. Congo slås glad og gerne med sine roommates og når man har fået nok af det, gerne en tur på sofaen i en bunke. Congo er til både andre misser samt gerne børn, der gider ham. Congo elsker at komme udenfor, så han skal helt klart til hus og have. Congo er øretatoveret, kastreret og færdigvaccineret. En rigtig dejlig fyr.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-4-0895

Hund: Golden/lab/rott

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Balto er én ud af 4 drenge i B-kuldet, og han er helt klart en af dem, der er fremme i skoene. Helt vildt lækker basse, som er lidt mere plys i pelsen end i andre - og derud over har han måske også lidt mere på sidebenene end de andre. , Hvis i er interesseret, skal i skrive en ansøgning inden d. 23/10 til: nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk og i finder vejledning og begrundelse for ansøgningsfrist på:, http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hvem-er-vi/beredskab/internater/23/nyheder/guide-til-adoption-af-hunde

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1716

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Christina er kommet til os, da ejer havde en anden hankanin, som ikke kunne med hende. Derfor søger hun nu nyt hjem, og det skal være hos en anden neutraliseret kanin. Hun har levet som frikanin indenfor, men vil også sagtens kunne fungere som udekanin. Det er vigtigt, at ny ejer har sat sig ind i sammenføring af kaniner. Hun er lidt genert her og selvom tidl. ejer siger hun var glad for børn, så virker hun ret ligeglad med dem her. Hun er vant til katte og er supergod til at bruge en bakke som toilet. Hun neutraliseret og er ret aktiv, så den nye kaninven skal ikke blive "bange" for hendes aktivitet.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1155

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lucie kom sammen med sin bror Lukas som moderløse, fordi deres mor var blevet kørt over. Hun er en lidt forsigtig kat men med en stor vilje. Hun har brug for din gode tålmodighed og din rolige og kærlige hånd og dit forudsigelige voksne hjem, for så at vise sin tillid ved at spinde og kæle. Måske som indekat og ellers gerne som inde - og udekat

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1102

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Ønsker du en snaksaglig og opsøgende kat. Så er Miito, et sikkert valg. Hun er meget kælen, og kommer altid løbende os i møde. , Hun er god til at gøre sig til, og deler gerne sengeplads med andre katte. , En super social kat, som også vil passe godt ind i børnefamilier.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0458

Kat: kat gråstribet /mørk

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Trixie er en super sød killing med det kæreste ansigt. Hun er meget kælen og selvom der er ro på hende, så vil hun også meget gerne lege.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0813

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Flikas mor blev påkørt af en bil, og Flika sad derefter alene ved vejkanten. , Der blev selvfølgelig også taget hånd om Flika med det samme, og hun blev derfor kørt direkte til internatet i en meget ung alder. , Her har hun fået sig en masse kattevenner, som en efter en er rejst, når de er blevet adopteret. , Flika er nu 4 mdr. og mangler stadig en familie., Så har I et ønske om en kælen, snakkesaglig og tålmodig kat, som meget gerne vil nusses om, er Flika sagen.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0662

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Kips er kommet til os fra en sag med alt for mange marsvin. Hun har været i pleje, da hun var drægtig, men hun fødte desværre alt for svage unger. Nu er hun så klar til at finde et nyt hjem og er sammenført sammen med Oberst Hakkel, og det er gået rigtig godt, og de skal derfor ud sammen. Hun kan godt bo i et hjem med børn og kan godt håndteres en smule af dem. Hun elsker at blive håndfodret og spiser gerne det meste.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-1078

Kanin: Hermalin / Silver marten blanding

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Smukke Luna er en hermalin/silver marten blanding på 7 måneder. Hun er kommet hertil internatet sammen med 2 andre kaniner, som hun er vant til at gå ude sammen med hele året rundt. , Luna skal derfor til en familie, hvor hun kan være udenfor med god indhegning, da hun er super god til at hoppe højt.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0824

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mille kom som moderløs i sin tid. Hun er en meget kælen, lille hunkilling med meget særprægede og gepard-agtige aftegninger. Hun er meget sød overfor sine papsøskende, har været i familiepleje sammen med 6 andre killinger. Elsker leg med drillepinde og tøjmus. Vant til hund, voksne katte, børn og hjemlige lyde. Håber, der findes et kærligt og stabilt hjem, hvor hun må få mulighed for at komme ud og evt. få selskab af en jævnaldrende killing.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0301

Kat: Killing sort/hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Frans og hans søskende er nu klar til at indtage deres nye hjem, så står du og mangler en sød og sjov lille vildbasse, så kunne det måske blive Frans.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1096

Marsvin: Glathåret

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 2 uger.

Lille Caroline er blevet dumpet, og løb frit omkring. , Hun blev først fundet da hun løb omkring et bål, men heldigvis blev hun reddet inden det gik galt. , Caroline er rigtig glad for hendes hus i buret. Hun kan godt være lidt sprælsk, når vi skal have hende op. Men så snart hun er kommet tæt på os, i vores arme, føler hun sig i sikkerhed, og falder til ro.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1182

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mojo står altid på spring efter nye opleveler. og livet på internatet er ikke hvad Mojo skal resten af sit liv. Der hvor Mojo skal hen skal han havde mulighed for at komme på eventyr. Det betyder ikke at han ikke har lyst til at kæle. Han nyder det meget, og vil genre op og holdes imellem han små eller store eventyr.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0710

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.


Brande Internat

Ref: 16BK-4-1283

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Amy er kommet som den ene af en større gruppe katte, hvor det var vokset ejeren over hovedet. Hun er en smuk, sød, venlig, rolig, kælen og tillidsfuld pige, som vil trives hos de fleste kattegale folk, gerne som både inde- og udemis.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1635

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

RESERVERET NYT HJEM :Koda er kommet til os, da familie ikke havde tiden til ham mere. Han er indekanin og trives fint med dette. Han er en rolig fyr, der søger et hjem med en steriliseret hunkanin, han kan gå sammen med. Ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse. Han er ikke kasteret, men det kan aftales.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0570

Kat: Killing gråstrib m. hvid Poly

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Jammer er en rigtig sød killing som er meget! glad for sit legetøj. Han elsker at fange drillepinden og sine mus. Når han har fået dem løber han rundt med dem. Han søger derfor en familie som gerne vil lege med ham.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0559

Kat: Huskat gråstribet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Merkel er en rigtig magelig dame som elsker at dase i sin kurv. Dog kommer hun selv hen for at hilse når man kommer hen til hende. Hun elsker at sidde ude i sin løbegård hvor hun kan holde øje med fuglene udenfor.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1309

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Django kom på internat i sin tid efter at han og hans mor og søskende var blevet fundet i en papkasse. Nu er han klar til sit nye blivende hjem. Django er en legesyg lille kat. Han er meget livlig, og har brug for at blive underholdt, så han ville passe godt til en familie med børn. På sigt vil han sikkert gerne have lov til også at gå på opdagelse udenfor, og måske gerne have selskab af en anden jævnbyrdig mis

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0780

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Lille Eevee er fundet alene og kold i henvenders brændeskur klokken halv fire om natten. , Hun var meget bange, da hun blev fundet, men blev hurtigt tryg og kælen efter, hun ankom til internatet, og siden har været i plejefamilie med andre killinger på samme alder. , Hun nyder at lege i internatets fællesareal, hvor der er rig mulighed for at lege med fart på. Når hun bliver træt, falder hun i søvn de mest pudsige steder, såsom i en gulvspand eller håndvasken.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Pompom er en sød, lille, fin hankat, som mangler en rigtig sød familie. Han er både kælen og legesyg - kom og mød ham!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-4-0896

Hund: Golden/lab/rott

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Barni er en af 5 lækre basser fra vores B-kuld. Han er en rigtig charmetrold, og er altid klar på spilopper. Han er modig og frisk!, Hvis i er interesseret, skal i skrive en ansøgning inden d. 23/10 til: nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk og i finder vejledning og begrundelse for ansøgningsfrist på:, http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hvem-er-vi/beredskab/internater/23/nyheder/guide-til-adoption-af-hunde

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Smukke Duchesse blev fundet i sin tid i en papkasse sammen med sine killinger, som hun efterfølgende har været i familiepleje sammen med. Nu er hun og hendes unger på internat igen og klar til at undvære hinanden til fordel for deres dejlige og blivende hjem. Dushesse er en ganske stille kat, som er meget kælen. Hun ville være god hos en familie, hvor hun kan få lov til at være god hygge- og selskabskat. Ønsket kunne være et hjem uden andre kattes konkurrence om sit menneskes opmærksomhed, men hun er dog vant til andre katte uden problemer.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0940

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Shy flyttede ind på en terrasse og holdt til der i længere tid. Han er er, som navnet antyder, en smule afventende og forsigtig i nye sammenhænge og skal lige finde ud af, om man vil ham det godt. Når han er faldet til og tryg og sikker på, man vil være god ved ham, er han både legesyg, nysgerrig og sød. Han vil sikkert trives bedst i et roligt, kærligt, voksent hjem med tålmodigheden til at tage tingene i hans tempo - evt. som indekat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0269

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN NEVILLE. Neville var blevet dumpet i en papkasse med andre killinger og et par voksne katte. ÆV!! Heldigvis er han nu klar til at møde nye og søde ansvarlige mennesker, som vil tage sig godt af ham og give ham et godt katteliv. Han er meget glad for sin søskendeflok og de sover i en bunke, hvor der stikker forskellige lemmer frem hist og her i ét virvar. Neville er en nysgerrig rad med krudt i rumpetten. Han er glad for at klatre. Neville skal til hus og have og gerne en kærlig familie, hvor Neville vil kunne blive midtpunkt. Neville er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Super lille missedreng.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-1008

Hund: Tysk Jagtterrier

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 8 måneder.

Maja er en rigtig jagthund, som absolut skal ud til et hjem, hvor hun skal bruges til dette formål. , En Tysk Jagt Terrier er en energisk og næsten utrættelig, lille hund, som har et stort jagtinstinkt. Dette instinkt betyder ligeledes, at hun ikke er et godt match med katte eller andre mindre dyr., Hun skal bo i hus, gerne på landet, og have alle sine instinkter dækket for at trives., Hun udviser en del aggressioner mod andre hunde, undtagen når hun er med på jagt. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab/erfaring med racen, da den er meget selvstændig., Endvidere leder vi efter et hjem uden andre hunde.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Dyt og Båt kom på internat sammen De havde inden da forsøgt sig med selv at finde et hjem sammen, men uden det store held. Men efter et ophold hos os, så håber vi, at nogen har lyst til nogle skønne teenagere. De er gode sofaslængere og kan formentlig også gøre lidt nytte. De vil gerne ud sammen

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1040

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Melis er datter af Misty, og de vil meget gerne rejse ud i et kærligt hjem sammen. De har ikke været meget i hænder, men den rette kan med tålmodighed få nogle fine piger ud af det.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1053

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Her ses Pumba. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1561

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Fagan er født af rottemor, der blev fundet i en busk. Hun var drægtig og fødte på internatet 6 unger. De har alle været i pleje og er blevet håndteret siden de var små. Derfor er de alle håndtamme og meget nysgerrige. Drengene kan enten komme ud alene til andre rotter eller sælges i par.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Kitty er kommet bl.a. sammen med Pjuske fordi hendes ejer ikke kan beholde hende. De har udelukkende været indekatte til nu, men vil sikert gerne bo et sted, hvor hun med tiden også må komme ud og meget gerne dele hjem med Pjuske. Kitty er den lidt forsigtig af de to især i starten, men rigtig glad for Pjuske og sine mennesker. Hun elsker bolde og er god til at lege også med sig selv. Hun vil foretrække et roligt, kærligt hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1530

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Ana er kommet igen efter kort tid i sit nye hjem og har derfor brug for endnu en chance. Hun er oprindeligt fundet i transport kasse sammen med sine killinger - sat på en rasteplads og er en sød, venlig, kælen, rolig og smuk pige. Hun vil trives bedst i et hjem, hvor hun har dit gode selskab for sig selv.. og gerne må være inde eller ude alt det hun lyster..

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Vi har fået en lille pokemon ind på stedet. Pikatu har desværre ikke nogle specielle kræfter endnu, men sød og dejlig er han! Kom og mød ham her på internatet og hjælp ham til at få en familie.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1159

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Cleo er en sød dejlig kat, der elsker opmærksomhed. at der er nogen der ville lege eller se hende klatre eller side med hende på skødet. hun er vand til andre katte og ville være en oplagt mulighed hvis man tænker på at få en kat nummer 2.

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0833

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Da Twilight blev fundet havde hun 2 levende og 2 døde killinger. Hun var beskidt og forkommen og vi ved ikke hvad de har været udsat for. Men en meget ung mor. De har været i plejefamilie og er nu alle klar til nye hjem. Det her er Thunder, en af hendes to killinger

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0676

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Alba er den ene af en gruppe killinger, som kom for snart længe siden, fordi ejeren var forsvundet. Hun har været i familiepleje og er nu klar til at undvære sin familie og klar til sit nye, blivende hjem.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0218

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

September, er en lidt forsigtig kat, som holder sig lidt tilbage, men er alligevel en flink fyr.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0364

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her ser I søde Sambo, som bare er godheden selv. Da vi fik ham ind var han meget bange, men tro os, han er nu blevet så tillidsfuld og kælen og når man snakker til ham er han nu begyndt at spinde højlydt og er bare så glad. Han er bare så sød og han egner sig fint til et hjem med større børn og med adgang til en have når først han er klar til det. Han har det super med andre katte og han hilser dagligt på hunde. Han er utrolig legesyg og nysgerrig og en rigtig charmetrold ligesom man ser ham her på billedet! Han skal kun til et hjem med adgang til have når først han er klar til det.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Bolette kom sammen med sit kuld, fordi hendes menneske ikke var i stand til at tage vare på dem. Hun er en sød, lidt forsigtig pige, men også kælen og nysgerrig, når hun føler sig tryg, og omgivelserne er stille og rolige. Hun vil trives bedst som indekat, måske i et roligt, kærligt hjem uden andre dyr, som f.eks. en hund.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1076

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Alice er kommet sammen med sine søskende og mor. Hun er en sød og tillidsfuld pige, som vil trives i de fleste familier.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1630

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Ymer kommer fra en politisag og vi har ikke noget historik på ham, men han er en lille lækkerbisken. Lidt forsigtig, og smuk

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1048

Marsvin: Crested

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

På dette billede ser i Mickey: D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1409

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Poul Panter er en super lækker ung hankat, smuk og dejlig og en rigtig hyggespreder. Vi er ret sikker på at han også gerne vil ud og gøre lidt nytte. Her hos os går han fint sammen med de små killinger........han kan endda finde på at lege med dem

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1260

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år og 9 måneder.

Fanta er kommet, fordi hans ejer desværre ikke er mere. Han er en smuk, kælen, lækker og stor, voksen dreng med krølle på halen. Rolig, venlig og imødekommende og vil trives i et voksent hjem bl.a. som hyggekat - men vil sikkert også gerne lidt ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1386

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Puchinni er optaget i Vejle Kolding området. Desværre er det ikke lykkedes at få ejet til at kontakte os, selvom han har en chip og vi har prøvet. Derfor søger vi nu et nyt hjem til ham. Han er en voksen, flot, supersød og meget venlig kat, der elsker kontakt med mennesker. Han kommer oprindeligt fra Sjælland, men har fundet vej til det jyske og er klar til især landlige omgivelser med god udeplads samt kontakt til en ny dejlig familie.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0582

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Drogo kom for snart længe siden sammen med sin mor og søskende og har været i familiepleje, men er nu klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien fortæller: Drogo er den største i kuldet og løber ofte rundt sammen med sin bror, Thorkild, og udforsker hele huset og kan godt lide at lege og putte med sine søskende. Dog er han lidt mere tilbageholdende og lidt mere selvstændig end Thorkild og de øvrige søskende, men han er stadig meget nysgerrig. Han har en sjov, lille vane når han drikker vand: Han har nemlig ofte den ene pote nede i vandet samtidig og leger lidt rundt med vandet med den ene pote - måske er der lidt "vandkat" i hans gener? Han vil trives i et hjem, hvor han både må være inde og ude, som han har lyst til, gerne sammen med en jævnbyrdig mis.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1161

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Bambus (th.) er kommet ind sammen med Pitlo, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliseret og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De er ikke så håndtamme, men er meget nysgerrige og bliver ved en når de får mad. Så med tid og tålmodighed, kan de blive mere tamme.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1160

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Se hvad Manfred kan! Manfred er en helt igennem dejlig kat, der allerhelst vil være sammen med mennesker. Han er kælen, stor hankat. han søgte nærkontakt og var kælen lige siden han kom og leder stadig efter et nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1594

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Stjerne er en forsigtig dreng, han søger derfor et roligt hjem. Han elsker at blive nusset af sine mennesker. Stjerne accepterer vores andre katte, men han gider ikke lege. Han vil godt kunne bo med en anden mild og blid kat., Han vil egne sig bedst til at bo i lejlighed, og til hjem hvor evt. børn er over 15 år.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0418

Kat: Huskat sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Pippi er en sød og meget rolig kat. Hun elsker at blive kælet med og at kunne gå rundt og følge med i, hvad man laver.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1311

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Albert kom ene og moderløs. Han har været i familiepleje, men nu er han klar til sin nye, blivende familie. Han har lidt svært ved at sidde stille længe nok til at være fotomodel, da han er en livlig og nysgerrig fyr, der gerne skal have det hele med. Men han er også en rigtig kælepotte, som elsker at blive nusset med. Han ville egne sig godt til en familie med børn i et hjem, hvor han må være både inde og ude gerne sammen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1288

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Pansy er kommet, som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. Og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye, gode hjem. Pansy er en yndig, efter alderen rolig, og lidt forsigtig pige, men tager gerne imod kæl og nus, når hun er klar til dette. Hun vil trives i dit rolige, tålmodige og kærlige hjem, evt. som indekat samen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0711

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Miver er kommet sammen med sin mor fra et hjem, som ikke mere har overskuddet til at tage vare på sine katte, da det er vokset over hovedet. Hun har været i plejefamilie, som fortæller: Smut er afventende og forsigtig, når hun kommer nye steder, men når hun føler sig hjemme, er hun en rigtig hyggelig, lille kat. Hun savner meget at komme ud, så hun vil gerne bo et roligt, kærligt sted, hvor hun har mulighed for både ude- og indeliv.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1052

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Her på billedet ses Mufassa. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0271

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN RAVEN. Raven var blevet dumpet i en papkasse med andre killinger og et par voksne katte. ÆV!! Heldigvis er han nu klar til at møde nye og søde, ansvarlige mennesker, som vil tage sit godt af ham og give ham et godt katteliv. Raven har været lidt længere om at tø op her, end de andre killinger, men han er i god proces. Vi er vilde med Raven, han kan bare gøre én helt blød i knæene, når han viser mere og mere tillid. Han nyder at lave fis og ballade sammen med de andre killinger her på internatet. Han er meget glad for sin søskendeflok, og de sover i en bunke, hvor der stikker forskellige lemmer frem hist og her i ét virvar. Raven bør ud i et forholdsvist roligt hjem, det vurderer vi, at han vil trives bedst med, og børn er formentlig ikke lige noget for ham, men man kan jo ikke vide, det må bero på et besøg. Lækre Raven bliver en ordentlig bassetamp, kan vi se på hans poter og hoved. Raven skal til et hjem, der har have. Lækkermåsen er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1280

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Skønne Holger søger nyt hjem, gerne med en af sine søskende. Han er en sød og lidt forsigtig kat, som lige skal se folk an, før han føler sig helt tryg., Derfor skal han ikke ud til mindre børn - han vil egne sig bedst i et hjem, hvor tingene foregår stille og roligt., Holger har det fint med andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1106

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Han også en af de lækre små, vi har her på internatet - både sød og kælen. Kom og se ham an og find ud af, om han er noget for jer!

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0399

Kat: Killing gråstribet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

June er en super nysgerrig killing, som følger med i alt hvad der sker. Hun er meget legesyg, og elsker alt kontakt.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0473

Marsvin: marsvin Baige roset

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Werner (lille) og Waldemar (stor) er et par unge drenge som nu er gamle nok til at flytte fra deres mor. De er begge rolige når man får dem op, og nyder at blive nusset. De er gode til at fortælle hvor de er når man åbner køleskabet. Det har de nemlig lært hvad betyder.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1558

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Mimmi er en sød og kælen killing, som kom og holdt sig til ved et hus. Hun vil trives i de fleste familier,- på sigt sikkert gerne som både ind- og udemis

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1642

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Store flotte Blackie belv forladt af sin ejer, og det forstår vi jo ikke. Han er en sød, kælen og kontaktsøgende kat. Han har en helt speciel personlighed, og søger derfor en erfaren katte ejer, der ikke har børn under 15 år., Han ønsker sig et hjem hvor han kan få adgang til ude livet.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-1-0239

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år og 4 måneder.

Buller-tøs ser ked ud af det., Det er der ikke noget at sige til, hendes ejer er nemlig lige bortgået., Hun var indekat, når hun var på bopælen i Rønne, men når hun var med i sommerhuset, var hun både inde- og udekat., Selv om Buller-tøs er over sin første ungdom, håber vi, at der sidder nogle derude, der vil give hende et godt hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0907

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Viola er kommet som en af en gruppe, der blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Hun er en meget sød og mild, lidt forsigtig mis, stille og rolig og vil rigtig gerne kæle, men også gerne lege ind imellem. Måske vil hun trives som indekat og med godt selskab i dit kærlige hjem?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1318

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Miriam er kommet ind sammen med sine to store killinger, efter at de kom og holdt sig til og forsøgte at komme ind i folks boliger. , Hun er en rigtig sød pige, en listekat der lister rundt og undersøger tingene, en opmærksom og meget kælen mis, som vil trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Alberte er fundet i et drivhus og er kommet sammen med en større gruppe katte og deres killinger. Hun er en rigtig kælepotte og meget opsøgende og spindende og kærlig. Vant til hund og vil gerne have mulighed for at bo i en familie, hvor hun må være både inde og ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1055

Marsvin: Rex

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Her på billedet ses McQueen. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0827

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Mille blev fundet på en motorvej. Hun var meget lille og tynd ved ankomsten, men efter kyndig behandling er hun endelig klar til at få sin helt egen familie. , Hun nyder sin tilværelse med at tage sig en daglig middagslur i sin kurv, som hun ofte benytter. , Hun elsker at hygge og er god til at lægge sig til rette de mest utrolige steder.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-1128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Filur er en kælen, imødekommende kat. , Han smyger sig omkring dine ben, og er meget opmærksom på lydene fra andre dyr. , Han skal til et hjem hvor han kan komme både ind og ud, for at få stimuleret sine jagtinstinkter.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1106

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mini My har været med på en tur under motorhjelmen på en bil, og det er ikke lykkedes at finde tilbage til det oprindelige hjem. Hun har været i familiepleje, som fortæller: , Mini My kom i plejefamilien og var temmelig forskrækket og boede mest under sofaen de første timer og dage. Hun har fået rigtig meget kontakt og opmærksomhed og er nu den dejligste, kælne nussekat, der spinder højt og gerne gnider kinder med en og putter i sengen, når hun lige har set sine folk an. I øvrigt elsker hun familiens teenagere. Hun vil trives i et hjem med store, søde børn med forståelse for en lille mis, som har brug for lidt forståelse, især i starten,- måske også som indemis og evt. sammen med en anden sød kat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Walde er kommet sammen med Willma, fordi deres ejer ikke kunne passe dem. Walde er en sød, stille og rolig mis, kælen, spindende og nysgerrig. Han og Willma har kendt hinanden hele livet og har det godt med hinanden og går bl.a. på eventyr med hinanden. De vil ikke have noget imod et dejligt nyt hjem, hvor man må være både inde og ude og beholde hinanden..

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0654

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Vilhelm kom, som lille sammen med sin gruppe, og har været i plejefamilie. Han er en lille, legesyg og kælen fyr, der elsker at gnubbe kinder, glad og vant til andre katte, som han gerne tager en gang tagfat med. Skal have stillet sin nysgerrighed og gerne være udekat ned tiden, men er god til børn, da han dog er meget rolig.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0999

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Ruth blev fundet, som ganske lille og moderløs sammen med sin makker, da finderen var ude at gå tur. Hun har været i familiepleje som fortæller: Ruth er sød, kærlig og en meget imødekommende hunkilling, som opsøger kontakt ved enhver lejlighed. Hun elsker vådkost og godbidder. Kan lide menneskedyner, og hun præsterer faktisk at ligge roligt i soveværelset en hel nat. Vant til hund, andre voksne katte, børn og hjemlige lyde. Håber, hun må få et dejligt stabilt hjem med mulighed for at komme ud og gerne sammen med en anden alderssvarende killing.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0553

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Laban blev født næsten på vej til internatet. Han har været i familiepleje sammen med sin familie. Plejefamilien fortæller bl.a.: Laban springer ud i tilværelsen med den overbevisning, at der nok er en, der redder ham, hvis han kommer på dybt vand. Ballademager og hyggetrold. Vil klare sig fint både alene og med selskab. Han elsker min hund og ignorerer de fastboende katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-1079

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Super sød dværgvædder på 5 måneder. Sofia er kommet hertil sammen med 2 andre kaniner, og er vant til at gå ude hele året rundt. Hun skal derfor til en familie hvor hun kan være ude kanin.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1562

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Fang er født af rottemor, der blev fundet i en busk. Hun var drægtig og fødte på internatet 6 unger. De har alle været i pleje og er blevet håndteret siden de var små. Derfor er de alle håndtamme og meget nysgerrige. Drengene kan enten komme ud alene til andre rotter eller sælges i par.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Athena kom som meget, meget drægtig og fødte næsten med det samme en stor flok dejlige killinger, som hun har klaret at passe til punkt og prikke. Hun har været i familiepleje sammen med sine unger, men er nu mere end klar til at undvære dem til fordel for sit nye, blivende hjem. Familieplejen fortæller bl.a.: Mor mis - meget kælen - men trænger meget til et hjem, hvor hun kan komme ud og være ene om opmærksomheden. Hun er både nysgerrig og udforsker gerne sine omgivelser,-en meget rolig mis, og på trods af at hun er lidt forsigtig, er hun meget tolerant og siger ikke noget til, at man tager fat i hende eller noget som helst. , Vi søger et hjem, hvor hun må være alenemis med udgang gerne med nogle søde, katteglade mennesker, der vil være gode ved hende.. måske vil hun kvittere med at blive en dygtig musejæger ?

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0410

Kat: Killing grå stribet

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Ras er en utrolig kælen killing, som virkelig nyder den opmærksomhed han får. Han elsker at sidde og observere hvad der sker omkring ham, og vil også gerne lege.

Fyns Internat

Ref: 16FH-4-1596

Hund: Schæfer/labrador bl

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Jason kommer fra en familie, der er brudt sammen. Vi har ikke så meget historik på Jason, men ved, at han er importeret fra Tyskland. , Han har boet i en familie med store børn over 12 år. Kan være alene ca. 5 timer. Er ikke trænet, men vil rigtig gerne. Og er en meget kærlig og social hund. Der er krudt i ham, og et hjem, som vil investere tid i fornuftig træning og samvær, foretrækkes.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1051

Marsvin: Abyssinier

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Her på billedet ses Dumbo: D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0336

Kat: Killing gråstrib/hvid Mest grå

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Maxine er en kat, som interesserer sig for alt hvad der sker omkring hende. Hun holder øje med alt. Det kunne jo være der kom en med drillepinden som skulle fanges.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1124

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Ariel er den ene killing, som kom sammen med sin familie, fordi hendes ejer ikke kunne tage vare på dem. Hun er en MEGET legesyg drillepind, med på sjov og ballade, nysgerrig og vil gerne have en på opleveren. Hun har brug for et hjem, hvor der sker noget, gerne sammen med andre jævnbyrdige katte, og med mulighed for både at være inde og på evertyr ude.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1518

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

beuty, som vi har kaldt hende er kommet efter at hun dukkede op på en efterskole.Hun er en sød,kælen og meget opsøgende omkring mennesker, men kan godtføle sig presset af andre katte. Derfor ønsker vi et hjem til hende, hvor hun kan være denne eneste kat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1327

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Karsten's ejer flyttede fra ham, og han var efterladt tilbage. Heldigvis var der nogen, der opdagede ham og bragte ham til os. Nu leder han efter en ny chance i livet. Han er en rolig fyr, der leder efter et hjem, hvor han enten kan være ude eller inde. Han skal til et hjem, hvor der er en neutraliseret hunkanin i forvejen, han kan forelske sig i. Han er kastreret d. 27/9.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Bertram kom løbende til en dagligvarebutik og holdt sig til. Nam-nam, smager rigtig godt. En sød og frisk fyr men også meget kælen og meget elegant. Han vil trives i de fleste venlige hjem med "lækker mad".

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0708

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Moses vandrede desperat og kaldende rundt, midt på en hovedvej ude på landet. , Han var alene, og den nærmeste gård ville ikke kendes ved ham. , Moses var kommet til skade, så hans læbe var flækket. , Det er nu lappet, men skaden kan stadig ses. Dette er dog er del af charmen. , Han er en imødekommende og snakkesaglig killing.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0715

Kanin: Kanin hvid/blå

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Mitzy er en rigtig sød kanin, som gerne vil tages op og nusses. Hun er rimelig nem at håndtere, og spræller ikke så meget når man tager hende op.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1480

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Santa er kommet den lange vej fra Glyngøre, hvor han har holdt til i et område igennem længere tid. Han er en sød og meget venlig fyr med en god portion selvstændighed. Navnet tilkommer ham grundet hans store flotte hvide julemandsskæg ☺️ meget menneskeglad og meget glad for selskab. Han har brug for et hjem, hvor han må være både inde og udekat, som han har lyst til.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0558

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mars er født næsten samtidig med, at hans mor kom på Internat. Han har været i familiepleje, hvor de fortæller om ham: Mars, charmetrolden, der går lige i hjertet. En kærlig spilopmager, der ikke går af vejen for nye oplevelser. Dus med hunden og tager gerne kurven sammen med ham. Ignorerer de gamle katte. På sigt har han sikkert brug for også at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1317

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lydia hed egentlig Ludvig, indtil hun blev til en pige :) Hun har været i familiepleje sammen med Tut og Musling, men er nu klar til sit nye hjem. Plejefamilien fortæller bl.a.: Lydia er en skøn kat, der med tiden er tøet meget op og er blevet mere og mere social med de andre killinger og med os mennesker. Hun trives også godt med at være sig selv og ligge lidt alene ind imellem og bestemmer selv, hvornår hun vil lege med de andre killinger. Hun har brug for din tid og ro til at lære omgivelserne at kende og opbygge en god tillid til sine nye mennesker. Hun er ikke begejstret for pludselige bevægelser og høje lyde, så en kærlig voksen eller to, hvor hun måske må være indekat, vil hun sikkert sætte pris på. Hun vil gerne nusses og kæles og spinder gerne.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 9 måneder.

Banjo´s ejer er desværre ikke mere.Han er en fin, sød og meget kælen kat, der elsker at klatre. Han vil gerne nusses om og er vant til at være i centrum. Han vil trives i de fleste hjem helst som både inde- og udemis

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1614

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Snefnug er formentlig blevet dumpet langt ude på landet. Hun er mild og sød og holder af opmærksomhed. Hun er ikke så vild med alt halløjet her på internatet, så hun vil gerne meget hurtigt finde sit helt eget hjem. Og så er hun smuk

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-1555

Marsvin: korthåret

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Pga. manglende interesse i familien søger Silke et nyt hjem. Hun er mild og sød og trænger til nogen, der brænder for at have sådan en lille pige.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0689

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

To missemødre som hjælpes med at tage sig af deres fælles killinger. Vi søger plejefamilier til missemødre med killinger i en periode indtil ungerne er store og gamle nok til at undvære deres mor og hinanden. Har du tid, lyst og overskud de næste 4-8 uger? Så ring til os, så kan vi fortælle mere om, hvad opgaven består i og hvad den indebærer.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1322

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Woppo har holdt til ved en grillbar og levet af de affaldet, den har kunnet finde der. Han er en sød og kælen kat, meget stille og rolig og en rigtig hyggekat. Han holder af en vinduesplads i en solstråle og på sigt sikkert også at være i naturen i en solstråle.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 2 uger.

Musling er en meget nysgerrig kat, som gerne undersøger alt. , Hun er modig, og elsker diverse udfordringer. , Musling skal til et hjem, hvor der er mulighed for at komme både ind og ud. , Hun elsker selskab, og gerne med nogen som vil lege.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Missemor er navnet på denne flinke kat., Det passer dog ikke til hende mere, da hun har sendt sine killinger ud i verden., Hun vil nu gerne selv og forkæles, dog helst som alene-kat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0437

Kat: Killing grå stribet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Lotte er en meget aktiv killing, som ofte er ude på ballade. Hun er med over alt hvor man går. Hun elsker at lege med sine mus, og har også sommetider tid til at putte og nusse.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0948

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 år og 3 måneder.

Der var ingen tvivl om, at Sebastian havde levet livet som gadekat længe, da han kom til internatet. , Han haltede, og havde sår og skrammer overalt, da han sikkert havde været i slåskamp med andre hankatte. , Nu er han blevet passet og plejet godt, og endelig klar til at komme ud i en ny familie. Sebastian er en rolig og tålmodig kat, som nyder at komme udenfor. Han skal til en familie, som ikke har andre dyr i forvejen.

Tune Hjælpestation

Ref: 16XA-4-0157

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Mange smukke undulater søger nyt hjem., De er IKKE håndtamme,og går i udendørs voliere., Både piger og drenge i mange farver., Er du interesseret i disse smukke fugle, og kan give dem et godt blivende hjem, er du velkommen til at kontakte mig. Prisen er 50 kr. pr. stk.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-1064

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 år og 10 måneder.

Gizmo er internatets grå guld. Han er en ældre herre, men er bestemt stadig i hopla. , Han er meget imødekommende og rolig og er rigtig god til at tilpasse sig. , En tålmodig fyr, som også vil kunne fungere godt i en børnefamilie. , Gizmo er ret utryg ved biler, så det kunne godt lade til, at han har været indekat.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1542

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Smølf og Smølfine er er to lækre løvehoved blandinger. De har desværre haft en lidt hård start, og er fundet i en papkasse. De er på trods af deres start meget tillidsfulde og kærlige. De vil gerne kontakt og elsker at blive nusset på næseryggen. De søger en kærlig ny familie sammen, da de er meget glade for hinanden. Racen kræver pelspleje. De er begge neutraliserede.

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0964

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Pjort er nysgerrig og meget aktiv. Han har sammen med sine søskende og mor været i plejefamilie, hvor de har været i gode og kærlige hænder., Når han bliver større, vil gerne have mulighed for at komme ud og bruge noget krudt.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0217

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sherina er en kat, der skal være alenekat, til gengæld vil hun gerne hjælpe med at holde musene fra dørene og hygge og kæle med dig.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1117

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

carla kom og har holdt sig til i et område igennem flere uger. Hun er en sød og meget charmerende dame, som gør alt for at indynde sig. Hun er meget kælen og elsker at ligge i solen og fange solens stråler. Hun vil trives i et hjem, hvor hun må være rigtig godt selskab, men også gerne være familiens "fanger", er vi sikre på.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-4-0893

Hund: Golden/lab/rott

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Bernhard har været så heldig allerede at have fundet sit hjem. Han er også en rigtig hyggetrold, som vi alle er faldet pladask for her på stedet.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1123

Marsvin: Glathåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Lille "Two Face" (tv.) er født hos plejefamilien, da hendes mor blev fundet drægtig og dumpet. Hun er en meget vims, lille pige, der skal i kyndige hænder. Men med tid og kærlighed, skal hun nok blive en god ven. Hun er sammensat med Mimse, og de er blevet rigtig glade for hinanden. Derfor skal de også ud til samme hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1160

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Pitlo (tv.) er kommet ind sammen med Bambus, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliserede og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De er ikke så håndtamme, men er meget nysgerrige og bliver ved en når de får mad. Så med tid og tålmodighed, kan de blive mere tamme.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Beauty er en mild, og rolig kat. , Hun er dog også en dame der nyder at sidde øverst på tronen. Derfor anbefaler vi et hjem uden andre katte. Hun kan være meget bestemt, trods hun er en ung dame, og skal derfor accepterer, når hun ikke ønsker at blive nusset om længere.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1569

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mus kom sammen med Lonni via kredsformanden - den lange vej fra Skive. Hun er en sød og smuk mis, som vant til hund og som vil trives som både inde- og udemis i de fleste familier - stadig legesyg og meget opsøgende

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0514

Hund: Labrador bl.

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Søde, unge Mason er kommet til o,s da ejer ikke magtede ham mere. , Han har haft en lidt af en hæftig barndom. Meeen, efter at have fået faste rutiner og mere stabilitet i hverdagen, er det snart helt på plads., Han er en hund med meget energi og samtidigt et stort drive. Han skal ud til et hjem, hvor han kan bruge både krop og hjerne. Han elsker at lave hobby agility (da han jo ikke er så gammel), spor og tricks. Ny ejer skal have hundeerfaring og skal bo i hus med indhegnet have. , Han kan ikke bo med katte, men har det fint med andre hunde. Han er dog lidt voldsom i leg overfor dem, da han først har lært at være sammen med andre hunde her. Så det skal han nok komme godt efter. Hans bedste ven er hunden Liam, som også søger nyt hjem. Han ødelægger ting, når han er alene i sin boks, så ny ejer skal være opmærksom på at stimulere ham og finde positive løsninger på dette. Han kan godt finde på at nappe, når han bliver for ivrig. Ellers er han en fantastisk social, ung dreng, som elsker alle mennesker. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1568

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Lonni er den ene af to katte, som er kommet via kredsformanden den lange vej fra Skive. Hun er en sød og smuk mis, som vant til hund og som vil trives som både inde- og udemis i de fleste familier - stadig legesyg og meget opsøgende

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0745

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Feline kom, som ganske lille, hvor hun var blevet fundet moderløs, alene og meget sulten. Hun fik sig en lille gruppe andre killinger at være sammen med og kom i familiepleje. Nu er hun tilbage, stor og gammel nok og klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien beretter: Felina er en meget legesyg pige, som elsker at lege fangeleg med de andre katte. Hun var den første til at udforske den nye verden, da hun kom i pleje. En nysgerrig, modig og selvstændig pige, der kommer selv, når hun synes, der skal snakkes. Vi søger et hjem, hvor hun må være ude og inde, som hun har lyst til, og gerne må hjælpe med at fange mus, gerne sammen med andre katte. Her får hun sig en lille lur i en solstråle.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0263

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Et ungt par fandt denne unge, søde kat på Lyrsbyvejen., De var rundt hos alle naboer, men ingen savnede den., Det er en værre fjollekat, der gør alt for at vi skal lægge mærke til den, så den kan få kæl og klap.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Cosmo har været i familiepleje sammen med Panter og Mini MY. Han er en utrolig lækker og frygtløs lille fyr, der elsker og tit ligger og putter med hunden. Han er en rigtig lille jæger, som fanger fluer, edderkopper og alt andet, som bevæger sig. Han er meget knyttet til de to andre og elsker at drille dem. Han vil trives rigtig godt på landet sammen med andre katte og som både inde- og udemis, hvor han må fungere som jæger også.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1499

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Carlos blev fundet herreløs og ingen har savnet ham. Han er en aktiv kanin, der elsker damer, derfor skal han også ud til en neutraliseret hunkanin. Ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse. Han er meget interesseret i mennesker, men skal lige se dem an. Han er udekanin og ikke kastreret, men kan aftales.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0716

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Sofia blev efterladt ved et hjem, som hendes tidligere familie flyttede fra. Derfor søger hun nu et blivende, godt hjem, hvor hun kan være de restende af hendes dage. Hun er en ung dame, som er meget kælen og imødekommende. Hun skal til et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0993

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Bitten nyder at ligge i solens stråler og sove. Hun skal derfor til et hjem, hvor hun kan komme både ind og ud, som det lyster. , Hun accepterer internatets andre katte, men vælger oftest at sætte sig for sig selv. , Vi er overbeviste om, at hun er alletiders jæger.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1726

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lille forsigtige Lille Blackie (tv.) er nu kommet tilbage efter at have været i pleje med sin søster Beauty. De søger et hjem sammen, og det skal være et meget roligt et af slagsen. Lille Blackie har brug for ro og rutiner. Han er en killing med en masse leg og ballade, han vil gerne nusses, men opsøger det ikke selv. Lille Blackie skal være indekat, han vil passe fint i en lejlighed, uden andre dyr eller børn.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0706

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.


Brande Internat

Ref: 16BK-4-1509

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Yrsa har holdt til ved et naturcenter igennem en længere periode, hvor hun har fungeret på turisternes forgodtbefindende og nåde. Hun er en fin og sød ung mis, som vil trives i de fleste familier - sikkert helst som både inde og udemis

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1361

Fugl: canariefugl

Køn:

Alder: 1 år og 9 måneder.

Lille, smuk, flyvende kanariefugl blev fundet i en park. Har du pladsen og måske selskabet til den, så hører vi gerne fra dig

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0562

Kat: killing strb m hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Inesta er en rigtig sjov dreng, som altid får en til at le. Han er rigtig god til at få sig vendt og trillet på de rigtige måder, eller fanger legetøjet med de sjoveste badutspring.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0908

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Conrad er den ene af en gruppe katte, som blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Han er en sød og lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men vil også gerne kæle og lege. Han vil måske trives bedst i et roligt, kærligt hjem med mulighed for at komme lidt ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1107

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Sød, lækker dame, på bare 4 måneder, mangler en lige så sød familie! Vi håber, I kender nogle, som kan hjælpe hende til et bedre hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0461

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Lille Pussy er den ene af en gruppe søde katte, hvis meget katteglade og kærlige ejer desværre ikke kan passe mere. Lille Pussy er en sød, lidt forsigtig mis der rigtig gerne vil kæle når hun føler sig tryg. Hun vil trives godt i et roligt, kærligt hjem og er vant til andre søde katte

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1061

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Perle er en lille, sød, meget aktiv og livlig pige. Hun udforsker og er nysgerrig og vil rigtig gerne drille og lege. Hun vil trives i en livlig familie, gerne med en anden jævnbyrdig mis og med muligheden for på sigt at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0943

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Masja kom pludseligt og holdt sig til i nogle uger, inden hun blev hjulpet til Brande Internat. Hun er en sød og rolig kat, med et meget charmerende, let skelende udtryk. - og vil trives hos de fleste, hvor hun må være inde og ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0696

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Thilde er en sovetryne, som er i stand til at sove meget tungt., Hun kan være omgivet at høje lyde, gøende hunde, og andre killinger, der leger. , Men Thilde sover videre. Bare rolig, hendes hørelse er tjekket!, Thilde kommer fra en bolig, hvor der var rigtig meget katte! Og har derfor altid været vant til at have mange katte omkring sig. Hun er tålmodig og skal indimellem lige se nye ting an, før hun bevæger sig mod det.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1216

Kanin: Rex

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Smukke Laura med de store ører og silkebløde pels. Laura er en fin rex-pige på 6 måneder, rexkaninen er en af de større racer, hun kræver derfor god plads. Hun er en forsigtig pige, som lige skal se folk an. Men hun tør hurtigt op, og så vil hun gerne nusse. Hun elsker at være ude, så det skal der være mulighed for i hendes nye hjem. Laura er neutraliseret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0657

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Trixie er en nysgerrig kat, som rigtig gerne vil ud og undersøge omgivelserne. Hun er en flot kat, som fungerer fint med de andre katte i fællesarealerne.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1099

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Pinocchio blev dumpet sammen med 2 andre marsvin. Overladt til skæbnen. Men heldigvis blev de fundet i tide og kørt til internatet. Pinocchio er et madglad marsvin, og piber efter os, så snart vi kommer til at rasle lidt med en pose.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Kalle er bror til Dingo. De kom for snart længe siden, har været i familiepleje og er nu klar til deres blivende hjem, evt. sammen? Kalle er tillidsfuld, kærlig, meget kælen og legesyg og vil trives i de fleste familier.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0708

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.


Brande Internat

Ref: 16BK-4-1473

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Crystal har holdt til ved et sommerhusområde i en længere periode og var noget forsømt og sulten, da hun kom hertil. Hun er en stor, flot, sød og kælen mis, men også en selvstændig pige og skal lige se sine folk lidt an inden hun overgiver sig. Hun vil trives i et hjem, hvor hun må være indekat, men gerne med voliere og med tid og overskud til pelspleje.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1094

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Møller er internatets største kat. , Han har charme, og er utrolig kælen. , Selvom han er stor, er han den sødeste kat, som nyder at blive nusset om.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0954

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Muddis ejer skal flytte og må desværre ikke have dyr der, hvor de kommer til at bo. Muddi kar været indekat til nu og er en kælen, rolig, men også lidt legesyg, voksen fyr, der selv siger til og fra, når der skal ske noget. Han vil sikkert fortsat trives som indekat, men vil sikkert heller ikke have noget imod at få lov til at komme lidt ud på sigt.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0705

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.


Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1457

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Smukke Lave er en lille forsigtig pige, der lige skal se tingene lidt an, men så kommer der også fart over feltet. Hun elsker at lege med bolde og en rask "slåskamp" med andre killinger. Når trætheden melder sig, elsker hun at ligge på sit tæppe i vinduskarmen og følge med i hvad der sker udenfor. Ved meget larm bliver hun utryg. Eventuelle børn skal være over 6 år. Hun skal have mulighed for at komme ud og se på ude livet når hun bliver gammel nok.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1581

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Smukke Nicolas er en frisk dreng med mod på livet. Han elsker at blive nusset og savner sin helt egen sofa og hygge i. Han er god til andre katte og skal have mulighed for at komme ud og nyde ude livet i nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0733

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Adrian (th.) blev dumpet i en skov med 14 andre marsvin. Hun var drægtig og har født en unge i pleje. De er nu begge tilbage og søger et hjem sammen. Hun er lidt nervøs og skal ud til en ny ejer, der har tålmodighed og kærlighed til at gøre hende tam. Hun kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0520

Kat: Huskat gråstrib m. hvid

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Loise elsker at dase på sit tæppe og venter gerne på, at man kommer til hende for, at hun kan blive nusset. Hun er en meget rolig kat, som bare går og tager tingene, som de kommer.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0330

Kat: Huskat kiling

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Snebold, og jeg er her sammen med min søster, Snefnug. Vi er begge meget kælne og tillidsfulde, men jeg, Snebold, er den mest modige af os to. Jeg tilpasser mig meget hurtigt nye steder og mennesker, jeg har det rigtig fint med andre katte, og jeg hilser dagligt på andre katte og hunde. Jeg er ligeså smuk af sind, som jeg ser ud! Jeg, Snebold, vil kun til et stille og roligt hjem med adgang til en have og uden små børn. Jeg er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1295

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Sofus er som killinger er flest. Fuldstændig uimodståelig

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1282

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Reserveret til nyt hjem. Hannah er en skøn, dejlig pigekilling, og hun søger nyt hjem. Hun er en skøn, udadvendt pige, som går godt i spænd med andre katte. Hannah skal have adgang til at komme udenfor og opleve verden.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1003

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Erik er fundet sammen med katten Elias. , De 2 har meget fornøjelse af hinanden, og det er et stort ønske for os, at de rejser ud i samme hjem. De elsker at lege og slingre sig i vores ude voliere. Men benytter sig også at muligheden for at komme ind og putte i en hule med masser af varme tæpper.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0715

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Lilje er kommet sammen med sin kattefamilie. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye liv i sit dejlige, blivende hjem. Lilje er en sød, mild og lidt forsigtig pige, der lige skal se nye ting lidt an, men det vil hendes naturlige nysgerrighed sikkert hjælpe hende med at overvinde. Hun vil måske trives som selskabs- og indekat i et roligt, kærligt hjem - eventuelt sammen med en sød makker.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1563

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Farlie er født af rottemor, der blev fundet i en busk. Hun var drægtig og fødte på internatet 6 unger. De har alle været i pleje og er blevet håndteret siden de var små. Derfor er de alle håndtamme og meget nysgerrige. Drengene kan enten komme ud alene til andre rotter eller sælges i par.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1478

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Rio er en meget, kælen, sød og kontaktsøgende kat,- rolig og venlig og vil prives i de fleste hjem, hvor der er mulighed for også at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0257

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN CÆSAR. Denne lille frækkert ønsker sig snarest et nyt hjem. Cæsar er, som de fleste andre killinger, fræk og legesyg. Han bruger det meste af dagen på at lege med sine medsammensvorne i deres bur. Når han ikke gider at tonse rundt mere, er det rigtig dejligt at ligge i en stor bunke og sove. Cæsar er frisk på det meste og skal selvfølgelig til hus og have. Cæsar er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret. Super sød ung knægt.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0767

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Kooky er den sidste af sine søskende, som er tilbage. , Hun leder efter sin helt egen familie, som kan give hende mulighed for at kunne komme både ind og ud. Hun er meget legesyg, eventyrlysten og fuld af spilopper. Hun kan bringe mange smil frem, når hun kommer løbende os i møde.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0527

Marsvin Vildtfarvet/hvid: Marsvin vildtfarve/Hvid

Køn: Han

Alder: 1 år.

Argi er let at håndtere, og vil gerne nusses. Han kommer selv til hånden hvis giver ham lidt tid og er rolig. Han går sammen med sim makker Argo.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1556

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

fibo er fundet alene og moderløs og noget forkommen. Nu er han fit for fight og klar til sit nye hjem. Han er en meget aktiv killing, der skal være med i det hele og over det hele,- en sød, kælen og nysgerrig slank fyr, som har brug for en aktiv/ legeglad familie, hvor man også må brænde krudtet af i det fri..

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1377

Marsvin: Marsvin Teddy/Rex bl

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Thomas er født af mor Payton og har været i pleje. Nu er han så tilbage og klar til at finde et nyt hjem. Han vil rigtig gerne ud til en eller flere pigemarsvin, og ny ejer skal selv få ham kastreret, inden de bliver sat sammen. Han er ikke helt faldet til endnu, men med tid og tålmodighed skal han nok blive en god ven.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-1154

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Skønne Fimpe er en nysgerrig og legesyg killing, som altid er ude på sjov og ballade. Han blev fundet sammen med sine søskende, som allerede er ude i nye hjem. Fimpe elsker at lege og jage, så han vil meget gerne ud og udforske den spændende verden udenfor. Når han er færdig med at udforske, er han en rigtig hyggetrold. Kom og mød ham!

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0321

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Oakley er kommet fordi hendes ejer flytter og Oakley derfor ikke kan være både inde- og udemis, hviket hun gerne vil. Hun er en sød og venlig mis, som er vant til og glad for livet i en børnefamilie. Hun er legesyg og nusseglad og meget madglad, hvilket man godt kan fornemme på hendes livvidde:)Vi søger en familie, hvor hun med tiden må være både inde- og udekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0660

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Søde, forsigtige Mimse (th.) kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han skal håndteres af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med et pigemarsvin, og det er gået rigtig godt, så de skal ud til samme hjem. Han er kastreret d. 20/6.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1279

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Hermione er kommet som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Hermione er en sød og mild, lidt forsigtig pige, men hun er nem at komme til og at have med at gøre. Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem, evt. som indekat sammen med en sød makker måske?

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0962

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Pepsi er en lidt stille pige, som skal se folk an før hun er helt tryg. Når hun er tryg vil hun gerne ligge i arm. Hun har sammen med sine søskende og mor været i plejefamilie, hvor de har været i gode og kærlige hænder.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1484

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Onix er kommet som følge af at dens ejer ikke har kunnet tage sig af den. Han er en fin og sød bette størrelse, meget tillidsfuld og rolig efter alder. Måske vil han trives som godt selskab og indekat

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1413

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Alexandra blev fundet ved hareskoven og ingen har savnet hende. Nu søger hun et hjem hvor der er en anden neutraliseret kanin. Ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse. Hun er udekanin og trives godt med dette. Hun er en aktiv dame, der er meget nysgerrig på en. Hun er ikke så god til pludselige høje lyde eller bevægelser. Hun er steriliseret d. 4/10.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1120

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Labre Laura er en snakkende kat, som elsker at blive aet hen over ryggen. , Hun er ofte legesyg og kan bestemt se det sjove i at drille de andre katte. , Ind imellem får hun et "flip", hvor hun styrter rundt i hele fællesarealet og skubber til alle de bolde, hun kan nå. , Derfor skal hun til et hjem, hvor der både er mulighed for at komme ind og blive nusset om, og komme ud og få fyret noget krudt af.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0526

Marsvin trefarvet: Marsvin trefarvet

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Argo er en lidt forsigtig fyr, som gerne vil nusses når han lige er blevet overtalt. Han bliver mere og mere rolig nu han er hos os, så giver man ham lidt tid skal det nok komme., Han går sammen med sin makker Argi.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0899

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mumi er missemor, der kom med sine killinger for snart længe siden. Den lille familie har været i familiepleje og er nu klar til sit blivende hjem. Mumi er stadig en legesyg og glad kat, sød og meget kælen. Hun er klar til at slippe sine rollinger til fordel for et dejligt hjem med masser af plads og en kærlig familie.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0664

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Sille er kommet sammen med sin kattefamilie, fordi ejeren ikke kunne blive boende eller have den lille kattefamilie med. Hun er en nysgerrig og legesyg pige, rolig efter alderen og meget kælen, ..og madglad. Hun vil trives i de fleste hjem, måske også som indekat, og evt. sammen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1572

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Sigurd er den ene af to killinger som to piger fandt i en skov. han er en sød og kælen fyr, som vil trives i de fleste familier - måske gerne som både inde- og udemis på sigt og evt sammen med en sød makker

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0777

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Vimse er meget smuk pige, som tror, hun er verdensmester til det meste. , Hun har fundet det rigtig sjovt at hoppe op ad personalets lommer for at få fat i kuglepennen. , Hun hjælper også gerne til med at føre kuglepennen, når vi skal udfylde burskemaer, hvor Vimse gør brug af både for -og bagpoter.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1266

Marsvin: Rex Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Amelie (tv.) er født af mor Adrian, der var drægtig, da hun kom til internatet. Hun er nu tilbage fra pleje med sin mor, og de to søger derfor et hjem sammen. Amelie er lidt mere nysgerrig på livet end sin mor. Hun skal ud til en ny ejer, der har tålmodighed og kærlighed til at gøre hende tam. Hun kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem endnu.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1264

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Venus er kommet som den ene af en gruppe killinger. Hun har været en smut i plejefamilie, men nu er hun tilbage og klar til sit blivende hjem. Hun er en lille elegant kravlenisse, meget charmerende og meget kælen og meget nem at genkende. Hun vil trives hos en familie, hvor hun både må være inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1357

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Dejlige, smukke Harold søger sin for-altid familie. Han er sprudlende, god til andre katte og meget legesyg. Skal til hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0707

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.


Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN DRACO. Se lige denne lille herlige fyr, han hedder Draco og var blevet dumpet i en papkasse med andre killinger og et par voksne katte. ÆV!! Heldigvis er han nu klar til at møde nye og søde ansvarlige mennesker, som vil tage sig godt af ham og give ham et godt katteliv. Draco er en sød lille fyr, der lige som sine søskende nyder at lave fis og ballade. Han er meget glad for sin søskendeflok og de sover i en bunke, hvor der stikker forskellige lemmer frem hist og her i ét virvar. Draco bør ud i et forholdsvis roligt hjem, det vurderer vi, at han vil trives bedst med. Børn er formentlig ikke lige noget for ham, men man kan jo ikke vide, det må bero på et besøg. Draco skal til et hjem, der har have. Lækkermåsen er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Brande Internat

Ref: 16BA-1-1425

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Basse og Speedy er to søde marsvin, som har boet sammen hele deres liv, og som rigtig gerne vil fortsætte med dette. De er vant til at bo i lejligheden, hvor de har deres bolig og en løbegård og er meget vant til at være i hænder og blive kælet med, dog mindre den seneste tid pga at ejer har fået allergi, hvilket er grunden til at ejer skal af med dem.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1212

Kanin: Dvægvædder

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Uta er en lille, sød dværgkanin. Han er nysgerrig og opsøgende på ting og vil gerne være med, hvor det sker. Han vil gerne nusses, men han er en aktiv, lille kanin, og det kan være svært at skulle sidde stille for længe. Der skal være masser plads og muligheder for at hoppe rundt og grave i hans nye hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0993

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Luca (th.) kommer fra den store sag med 13 marsvin, der blev dumpet i en skov. Han er meget nysgerrig, og med tiden vil han blive en god ven. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han vil blive håndteret af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med Tilda, og de to er superglade for hinanden og skal derfor ud sammen. Han er kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1097

Dværghamster: Dværghamster

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lille Rudi blev overdraget sammen med 6 andre hamstere fra en ejer, der ikke kunne passe dem mere. Han er en aktiv, lille fyr, der helst bare vil have et spændende bur, der kan indrettes på sjove og aktive måder. Han vil helst bare bo alene på sit slot og blive hygget om.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Alba er en kær, og imødekommende kat. , Hun har en stor personlighed, og skal til et hjem hvor hun kan gøre nytte udenfor, men også komme ind og blive nusset om, når det er tid til en middagslur.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0671

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Astrid kom for snart længe siden sammen med sin familie. Hun kom i plejefamilie og er nu tilbage. En aktiv, legesyg og nysgerrig pige, som er glad for andre kattes selskab og kælen, når hun har tid :) Hun vil trives med andre katte sikkert på sigt som en dygtig fanger og har brug for et hjem, hvor hun også må nyde de frie, aktive udeliv

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0230

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Søde Sarah, let til bens., Sarah er en rigtig familiekat, blandt andet, fordi hun er en lang kat, så hele familien kan klappe hende på en gang., Flink og omgængelig.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1700

Marsvin: korthåret marsvin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 1 uge.

Choko er født af mor Bertha, der var drægtig, da hun kom til internatet. Han er nu tilbage fra pleje med sin mor, og søger derfor et hjem, enten med marsvin i forvejen eller sammen med en af hans brødre: Camo og Lakrids. Choko er nysgerrig på live, men ny ejer skal have tålmodighed og kærlighed til at gøre ham helt tam. Han kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem endnu.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-1-0197

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Meget køn rolig kat., Hun kom ind fra et privat hjem med sin killing., Killingen er sendt ud, Sky er blevet neutraliseret og er så også klar til at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-1449

Hund: Bichon frisé/mops blanding

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 7 måneder.

IKKE FLERE HENVENDELSER:, Lille Emma har allerede haft 2 hjem på trods af, at hun kun er 3 år og er en meget sød og dejlig hund. Så nu håber hun at finde en ny ejer, som ikke har børn under 10 år, som hun kan bo hos resten af sit liv. , Emma elsker at komme ud og ”læse hundeavis”(snuse rundt), men hendes gåture behøver ikke være så lange. For når man har så korte ben, som hende, så er det ok med korte gåture. I det hele taget fortrækker hun ro fremfor en masse vilde ting. Så en tur på sofaen med sine mennesker er lige sagen. Dog er det bedste at lege vildt, når hun selv lige gider. Emma var lidt usikker over for mennesker og nye situationer, da hun kom, men efter at have været i et hus med en masse fremmede mennesker, så er hun faktisk blevet helt rutineret i det. Men når hun først har lært folk helt at kende, er Emma en meget hengivende hund, som knuselsker sine mennesker og helst vil være sammen med dem hele tiden. Faktisk er hun så glad for sine mennesker, at dyrepasserne på Roskilde internat er blevet lidt i tvivl om, hun kan være alene hjemme, hun har ikke separationsangst og tager det fint i sin boks. Hun har ikke oplevet så meget i sine forrige hjem, så der er mange ting, der skal prøves for første gang! Hun er glad for nogle små hunde, men hun er en rigtig dominerende dame. Hun viser pænt, om hun kan lide dem eller ej. Så derfor vil hun gerne være alenehund. Hun er i løbetid lige nu. RING OG BESTIL TID FOR DEN ENKELTE HUND.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0350

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 5 måneder.

Her ser I smukke Mille, som er kommet retur fra ejer pga. sygdom. Mille er bare det kæreste lille væsen, som man kun kan elske højt. Hun er utrolig mild, rolig, kærlig og meget kontaktsøgende ved de mennesker hun kender godt og er trygge ved. Vi ønsker for Mille et stille og roligt hjem gerne hos en enlig/par, for det er det hun er vant til. Det skal være et hjem, hvor hun er alene uden andre dyr, og hvor kun hun får al opmærksomheden, for sikke en ven man får. Hun er en kat, som vil kunne trives fint med en løbegård/altan, da det er meget lidt hun vil ud. Hun er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0487

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Lisa kom som missemor med killinger efter, at hun var blevet sat af på en 4H gård i en papkasse sammen med sine unger. Hun har været i familiepleje sammen med rollingerne og er nu tilbage, klar til at undvære sine unger. Plejefamilien fortæller: Lisa er en stille og rolig, voksen kat, som har det fint med både kendte og fremmede mennesker og vil gerne nusses og aes og også gerne lege lidt, når killinger ikke er med. Hun er ikke meget for at komme op til én i sofaen. Det virker som om, hun tror, det ikke er ok, for når hun først er oppe, vil hun gerne ligge ved én og sove. Hun spiser godt og venter til, at de andre er gået, - måske trænger hun bare til, at hendes unger rejser hjemmefra.. Hun vil trives i et kærligt og venligt hjem, hvor hun må være inde og ude, som hun gerne vil.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0709

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.


Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1463

Guldhamster: guldhamster

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Ofelia kom fra en dyreværnssag, hvor man fraflyttede hende og et andet guldhamster, der nu er rejst ud af døren. En morgen et par dage efter de var kommet til os, lå der 5 små guldhamster unger. Ofelia var blevet mor. De kom ud i pleje og retur da de blev 4 uger. Alle har fået nye hjem, undtagen Olga. Vi sender hende ud til kærligt hjem, der har sat sig grundigt ind i guldhamsters behov. Læs evt. pasningsvejledningen på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1393

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Doloras ejer er desværre alvorlig syg, og kommer ikke til at kunne tage sig af hende mere. Dolora er en sød, venlig, kælen, nysgerrig og rolig pige og vant til lille hund og et roligt hjem. Det vil passe hende fint igen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Bella kom i sin tid med sine 4 rollinger. Hun har været med sin lille familie i familiepleje, og nu er hun tilbage, klar til sit nye hjem til fordel for sine unger, som godt kan undvære hende. Hun er en dejlig, rolig og nem kat, som bl.a. ikke lægger sig i møblerne. Hun er imødekommende, kærlig og kælen og elsker en rugbrødshummel med leverpostej. Hun gider godt lege stadigvæk, men hendes yndlingsbeskæftigelse er at ligge højt og holde øje med slagets gang. Hun vil trives hos de fleste.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1384

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mille blev fundet liggende under en bil. Hun er en rolig, mild, kælen, nysgerrig og kontaktsøgende mis, som muligvis har været indekat tidligere og måske vil trives som dette igen.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1397

Kat: Perser

Køn: Han

Alder: 8 år og 1 måned.

Lækre lodne Felix glæder sig til at komme hjem til en dejlig sofa, han kan slænge sig i. Han er rigtig kælen og nysgerrig, men elsker også sine lange lure. Felix kræver megen pleje i forhold til sin pels og hans øjne skal vaskes hver dag. Derfor skal han gerne til erfaren ejer. Felix skal bo som alenekat. Skal til hus og have, uden hund og evt. børn over 14 år.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-4-0894

Hund: Golden/lab/Rott

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Butler har fået sit navn fordi det ser ud som, at han har en lille butterfly på brystet. Han er en rigtig charmetrold og vil gerne fise rundt og lege med de andre. Han er ikke bleg for at vise sig frem!, Hvis i er interesseret, skal i skrive en ansøgning inden d. 23/10 til: nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk og i finder vejledning og begrundelse for ansøgningsfrist på:, http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hvem-er-vi/beredskab/internater/23/nyheder/guide-til-adoption-af-hunde

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0932

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Debitus er kommet, som den ene af en gruppe katte, der har boet med en meget katteglad, moden dame, der desværre er blevet så syg, at hun skal flytte og ikke mere kan tage sig af sine katte. Debitus er en flot, rolig, lidt reserveret fyr og forsigtig kat. Han vil sikkert trives godt, hvor han må være ude og måske agere musefanger og komme ind og snakke, når han har lyst.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0606

Kat: Huskat blå

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mette er en rigtig sød, men lidt bestemt dame. Hun er meget kælen, og kan vende og dreje sig oppe på hylden, for at blive nusset lidt mere.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1508

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Marylyn kom og holdt sig til ved en villa og græd for at få opmærksomhed og hjælp. Hun er en sød og venlig og snakkesalig kat, der er glad for mennesker,- nysgerrig og vil rigtig gerne stimuleres - måske med et udeliv. Har dog til trods et meget roligt sind og vil helt sikkert også gerne være selskabskat i en dejlig familie.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1240

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Milky er en skøn missemor, og killingerne er rejseklare. Hun leder efter sit helt eget hjem, for hun trænger til at fokus nu bliver på hende. Skøn pige

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0783

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mutti kom i sin tid som en politisag sammen med sine killlinger. De har været i familiepleje sammen, men er nu tilbage og klar til at undvære hinanden. Mutti er en sød, mild og køn pige,- rolig kælen , og vil trives i de fleste hjem, gerne med mulighed for at komme ud også, på sigt..

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0404

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Anastasia dukkede for snart længe siden op på en landejendom i et tyndt beboet område. Ud af det blå og meget gravid, og ingen i området kendte hende. Hun blev hjulpet på internat og fødte næsten samtidig med. Derefter kom hun i familiepleje., Stille og rolig kat, skal lige se folk an, men så er hun også rigtig sød vil gerne kæles og nusses med.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1299

Hund: Bl. labrador/staff. Bull

Køn: Tæve

Alder: 9 måneder.

Perle er 7 måneder og har haft en omtumlet start på livet. Ikke de bedste betingelser og har formentlig ikke prøvet så meget i sit unge liv, ud over flere hjem. Hun er en usikker pige, som skal have sit blivende hjem nu, med indsigt og viden i at arbejde målrettet og positivt. Og gerne viden om racerne, der optræder. , Når hun er tryg, er hun en superglad bulderbasse, og hun vil rigtig gerne lære. Meget glad for godbidder. Og bestemt også nysgerrig, Hun nærmer sig kønsmodning, så man skal have rummelighed og mod på opgaven, ud over viden om indlæring. Et voksent hjem, ej med børn under 12 år. Og rigtig gerne med en ældre, kastreret hanhund, som kan være hendes støttehjul. , Hun skal håndteres som en hvalp, der skal lære alt fra bunden, incl. renlighed og alene hjemmetræning. Et hjem, som har tid og overskud til at prioritere træning og samvær, og at skynde sig langsomt. Så hun kan udfolde sig og blive det, hun inderst inde er.......en rigtig Perle.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Calvin kom og holdt til ved en bolig uden tegn til at ville søge væk og uden at ejer var at finde. Han er en meget opsøgende, sød og venlig ung fyr, som vi søger et hjem til hvor han må være både ude og indemis.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1042

Marsvin: Crested

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Her på billedet ses Mulan: D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0990

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Junior blev i sin tid indleveret hos en dyrlæge, bange og fyldt med utøj efter at være blevet fundet løbende rundt- Han har været et smut i familiepleje sammen med nogle ligestillede killinger og nu er han tilbage og klar til sin blivende famile. En flot og lækker lille dreng, nu med god selvtillid, legesyg og nysgerrig og vant til hund.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1558

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Fabel er født af rottemor der blev fundet i en busk. Hun var drægtig og fødte på internatet 6 unger. De har alle været i pleje og er blevet håndteret siden de var små. Derfor er de alle håndtamme og meget nysgerrige. Pigerne kan enten komme ud alene til andre rotter eller sælges i par.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0957

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Perlemor løb ind i et tilfældigt hus og fødte sine 8 killinger i bunden af et skab. Ambulancen hentede hende og de små. De har været i en super skøn plejefamilie og næsten alle killingerne er rejst i nye hjem. Men Perlemor ønsker sig jo også et hjem. Hun er en mild pige, som ikke er super glad for at være retur her på Internatet. Hendes allerstørste ønske er sit helt eget hjem

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0935

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Alfred kom som den ene af en gruppe katte, hvis ejer blev syg og ikke kunne tage vare på sine katte mere. Alfred er en mild, sød og rolig hankat. Han er lidt forsigtig og tilbageholdende i nye sammenhænge, men utrolig kælen og en rigtig hyggefis, når man lige giver sig tid til at han lærer en lidt at kende. Han vil trives i de fleste katteglade hjem gerne sammen med en anden sød kat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1522

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Tweety er fundet ved en vej. Vi har opkaldt hende efter fuglen Tweety, da hun gerne sidder på ens skulder og giver kærlighed og nussen helt oppe i ansigtet.hun er meget kontaktsøgende og vil trives som godt selskab i en dejlig familie, men hun er også meget nysgerrig og energi ag har brug for et hjem, hvor hun også må komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1626

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år.

Tjalfe er en helt fantastisk dreng, han er sød og mild, elsker nus og er nysgerrig. Tjalfe har boet med Sigfus før de kom her, og derfor vil han gerne blive ved med at bo sammen med Sigfus. Tjalfe er helt vild med børn, så dem må der gerne være nogen af hans nye hjem. Tjalfe søger et hjem med adgang til udelivet

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1057

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Her ses Vagabond. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1431

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Bullers ejer er flyttet. Derfor har Buller fået brug for et nyt hjem. Han er en kælen dreng, som lige skal føle sig på sikker grund i nye situationer. Vil rigtig gerne snakke og opsøger det selv. Har været helt sikkert også haft lov til at komme ud i sin tidligere tilværelse.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1707

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Skønne Twerk er desværre kommet tilbage til os, da hans nye familie fik allergi., Twerk er en frisk og fræk dreng, han elsker at lege, udforske og blive nusset. Han er kontaktsøgende, og følger med i alt hvad der foregår. Twerk søger et hjem, hvor han får adgang til udelivet., Twerk kan sagtens bo med børn.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1414

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Musse er formodentligt blevet dumpet af sine mennesker. Hun er en meget opsøgende, kælen og nysgerrig kat, som vil trives et sted, hvor hun må være indekat, men også gerne må hjælpe som musefanger .

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1315

Hund: Griffon/Mops/Dværg Pincher

Køn: Han

Alder: 7 år og 1 måned.

Lille Buller på 7 år er kommet til Roskilde internat, da hans forrige ejer, pga. manglende tid og en nyfødt baby, ikke kunne have ham mere., Buller er en glad, lille fyr, som elsker sine mennesker og helst vil være sammen med dem hele tiden. Dog fortæller forrige ejer, at Buller godt kan være hjemme i op til 7-8 timer ad gangen, men kan godt pive lidt, lige når man går fra ham., Han er en lidt usikker hund, som lige skal se nye mennesker ad. Hvilket godt kan komme til udtryk i, at han trækker sig. Derfor skal man forvente at besøg Buller flere gange, hvis man er interesseret i at blive godkendt til ham. Men når han først har lært nye mennesker at kende, giver han dem ubetinget kærlighed tilbage. Og så er han en kvik, madglad, lille fyr, der gerne vil udføre kommandoer og er ret god til dette. Og kan han få lov at putte i en sofa eller seng med sine mennesker, så er hans dag reddet. , Han er vant til lidt større børn, men han kan godt være nervøs over for dem. Han boede med en baby i forrige hjem og var ok med det. Men han kan godt gø en hel del for at få opmærksomhed. Hvilket var en dårlig kombination med en nyfødt baby., Buller er glad for at være sammen med de fleste hunde, men foretrækker tæver og kastrerede hanhunde. De store hanhunde bryder han sig ikke så meget om, men han er jo også en lille fyr., HUSK, AT BESTILLE TID!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1066

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Luffe blev fundet på en rasteplads i en papkasse. Han var lidt forkommen og tynd, men er nu ved at være godt på vej igen. Han er en sød og kælen fyr, som vil falde til i de fleste hjem og ende med at blive en smuk, lidt langhåret fyr igen, så lidt pelspleje skal forventes.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0675

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Lille Oberst Hackel kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han er blevet supergod og meget nysgerrig, derfor vil han godt kunne bo i et hjem med børn og håndteres lidt af dem. Han elsker at blive håndfodret og vil helst smage på det hele, inden han bestemmer så for hvad der skal spises først. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham mere rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med marsvinepigen Kips, og de er blevet rigtig glade for hinanden, og de skal derfor ud sammen. Han er kastreret d. 22/6.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1331

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Keiley kom efter at have været en tur omkring dyrlægen. Han er en livlig, nysgerrig og meget opmærksom kat, der har det fint med andre katte og generelt når der sker lidt omkring ham. Han ønsker sig et hjem med mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Agnete blev født næsten samtidig med, at hendes mor kom på Internatet. Hun har været i familiepleje, som fortæller: Agnete, bulderbasse. Springer ud i livet med den overbevisning, at alting nok skal gå. Gartner- og elektrikergener har hun også. Gider ikke for meget kælen, kun når det passer hende - en kat, der er sin egen, og det følger hun fuldt ud. Leger til hun segner, og så er hygge ok. , Tryg ved hunden og de gamle katte. Hun har brug for et hjem og en familie, hvor hun på sigt også må komme ud og tonse rundt, evt. med nogle legeglade, store børn eller en anden jævnbyrdig makker.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0779

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Ballademageren Pikachu er fundet alene, uden mor og søskende. , Der var desværre ikke nogen i området, som kendte til Pikachu, og han sidder nu på internatet og venter på en familie, som fremadrettet altid vil kendes ved ham. , Pikachu er god til at drille de andre killinger, så hvis de ikke gider at lege, så skal han nok få dem igang.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1068

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Smukke Elsa skal til et roligt hjem, uden børn. Hun er en forsigtig pige, og skal lige se tingene an. , Hendes nye hjem skal hjælpe hende med at blomstre og blive selvsikker. , Så snart man har vundet hendes tillid, knytter man et stærkt bånd til den søde kat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1566

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Per og Preben kom sammen som moderløse. Begge er meget legesyge, nysgerrige og kælne og elsker at putte. De vil trives i de fleste familier, på sigt sikkert gerne som både inde- og udekatte

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0665

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Tilda er kommet fra en stor dyreværnssag med alt for mange marsvin. Hun var drægtig, da hun kom til os, og derfor har hun været i pleje med sine unger. Hun er nu tilbage og er blevet sammenført med Luca og de to skal ud sammen. Hun har været i et hjem med børn og kan derfor godt komme ud til et med børn igen. Men hun har stadig brug for en masse tid og kærlighed på at blive håndteret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1294

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Ricky kom som den ene af to moderløse. Han er en, meget nysgerrig, sød, tam og kælen mis, som vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis. Ricky er en lidt forsigtig ung fyr, som går stille og roligt rundt og som er meget, meget kælen. Han er rigtig tam, sød og meget nysgerrig og vil rigtig gerne bo sammen med søster.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Da Twilight blev fundet havde hun 2 levende og 2 døde killinger. Hun var beskidt og forkommen og vi ved ikke hvad de har været udsat for. Men en meget ung mor. De har været i plejefamilie og er nu alle klar til nye hjem

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0882

Kat: Huskat/Rottekat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Werner blev fundet sammen med sin bror under et skur, hvor de lagde og kaldte på deres mor. Men deres mor kom aldrig efter dem. , De blev derfor kørt til internatet, og har siden hen været i en god plejefamilie. , Werner har krudt i rumpetten, og skal derfor til et hjem, hvor der er mulighed for ude -og indeliv. Han er meget social og modig, så det vil bestemt være en fordel med et hjem med andre dyr, eller børn som vil underholde ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1116

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

Letty har holdt til i et sommerhusområde hvor hun har kunne finde mad det meste af sommeren. Men nu er feriegæsterne rejst, og Letty blev overladt til sig selv. , Letty er en tillidsfuld, og imødekommende kat. Hun er meget snaksaglig, og har her på internatet boet sammen med andre hunkatte.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0560

Kat: Killing gråstribet

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Jacob er en meget sød og rolig killing, dog kan han godt overtales til at lege. Han kan fint gå sammen med andre katte, og så kan han godt lide et ligge og holde øje med hvad der sker omkring ham.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1727

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lille forsigtige Beauty (th.) er nu kommet tilbage efter at have været i pleje med sin bror Lille Blackie. De søger et hjem sammen, og det skal være et meget roligt et af slagsen. Beauty har brug for ro og rutiner. Hun er en killing med en masse leg og ballade, hun vil gerne nusses, men opsøger det ikke selv., Beauty skal være indekat, hun vil passe fint i en lejlighed, uden andre dyr og børn.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0695

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Tara er en rigtig livsnyder, som elsker at ligge og dase. , Hun syntes, kradsetræer er supersjove, og benytter dem til både leg og putning.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1339

Hund: Chihuahua blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Tino er en charmerende herre, når man har vundet hans tillid. Han knytter sig til sine mennesker. Vi søger et meget roligt og modent hjem til Tino, uden børn. Han har haft et liv, hvor hans grænser ikke altid er blevet respekteret. Og derfor vil et hjem, som har indsigt i hundes adfærd, samt træning, bliver foretrukket. , Han har ressourceforsvar. Han har ikke lært at være alene. Han ødelægger ikke, men vokaliserer og er ulykkelig. Derfor skal nyt hjem ikke være en lejlighed, og der skal være masser af tid, uden bagkant, på at træne dette. Han kører gerne med i bilen og elsker gåture. Han er bange for store hunde, men kan fint lege med små hunde.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0404

Kat: Killing sort/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Tarzan. Ja, mangler du en killing fyldt med spilopper, så er Tarzan et godt bud. Han er fyldt med sjove hop og spring og kan også komme med sjove lyde, når han rigtig kommer i gang med at lege.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0474

Marsvin: Marsvin vildtfarve/rød

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Werner (lille) og Waldemar (stor) er et par unge drenge, som nu er gamle nok til at flytte fra deres mor. De er begge rolige når man får dem op, og nyder at blive nusset. De er gode til at fortælle hvor de er, når man åbner køleskabet. Det har de nemlig lært hvad der betyder.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0306

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Tanni er en meget sød killing, som mangler et nyt hjem. Hendes bror er lige flyttet, så Tanni vil også gerne afsted. Hun elsker at putte i arm og er rigtig god til at spinde.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1427

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Heidi er kommet efter hun har holdt til i en have igennem længere tid. Hun er en sød og kælen, meget opsøgende og spinnende mis, som vil trives hos de fleste

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1050

Marsvin: glathåret

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Her på billedet ses Sorte Per: D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. , Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0688

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Ræser kom i sin tid sammen med sin kattegruppe. Hun har været i familiepleje som fortæller: Ræser er en rigtig sød og dejlig kat, som knytter sig tæt til sit menneske. Hun elsker at være ude og at lege med andre katte. Hun vil trives hos en enlig eller et par, gerne med andre katte og med mulighed for at komme ud

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Årets Dyreven 2016

Sidste år blev Sara Årets Dyreven

Hvem skal det være i år?