Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1326

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Sia er den sødeste lille kanin på ca. 6 mdr. Hun er meget tam og vil gerne sidde på armen og blive nusset.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1242

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Else kom i sin tid, som lille og moderløs. Hun har været i familiepleje sammen med en gruppe "søskende". Plejefamilien skriver således om hende: Else er en virkelig dejlig kat med en tæt, blød pels i en smuk musegrå farve. Hun er rolig, snakkesalig og kan godt lide at sidde højt. Else er både glad for at ligge for sig selv og for at være social. Hun slapper gerne af og leger med mennesker og andre katte. Nu er hun tilbage på internatet klar til at indtage sit nye, blivende hjem og vil trives hos de fleste katteglade folk.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-1-0680

Hund: Labrador

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Turbo er en rigtig glad og aktiv unghund, der lever fint op til sit navn. Han var nok lidt for stor en mundfuld for den forrige familie. Han er lige så rar som dagen er lang., Han elsker børn, er glad for andre hunde og katte., Han kan godt lide at svømme og vil gerne bære., Han trækker en del i snor, men er super god til at komme, når der bliver kaldt. I sit forrige hjem var han nok lidt understimuleret, så han ønsker at komme til en familie, der har overskud til gåture og hundetræning. Ikke første gangs hundeejere. Vil evt. være god som hund nr. 2.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0395

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser I skønne Annabel, som var blevet indleveret til dyrlægen sammen med hendes søster Amanda fordi de skulle aflives. Det syntes dyrlægen var synd, og de blev så heldigvis indleveret her til kattehjemmet. Annabel er utrolig kælen, tillidsfuld og nysgerrig og hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun er en snakkende lille dame, som fortæller os når hun er sulten, vil ud eller bare have opmærksomhed. Hun har det fint med de andre killinger fra internatet og hun hilser dagligt på hunde. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1252

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Molly er desværre kommet tilbage til internatet, eftersom hun ikke kunne sammen med familiens anden kanin. Hun er en meget kærlig og snaksaglig kanin, som vil passe ind hos diverse familier.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0852

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Augusta kom hertil sammen med sine to killinger, Anna og Elsa. De har været ude i pleje, hvor der er blevet taget rigtig godt af dem. Augusta er en meget kærlig mor, som har taget sig godt af killingerne. Hun er en kærlig kat, som gerne vil snakkes med og nusses om. Hun vil fungere super som både inde- og udekat, samt i en hver form for familie.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0660

Kat: Killing, sort m, hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Messi er en sød, kælen og rolig fyr, der kan være lidt nervøs overfor andre misser. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1320

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Vera er mor til Viska. De sælges kun samlet. Vera er sød men lidt forsigtig.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1080

Kanin: Vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Christoffer er lige så lækker, som sangeren Christoffer, det synes vi ihvertfald :-) , Christoffer charmer sig ind på alle, som kommer på internatet. Da han ankom på internatet, var han meget tynd og dehydreret. Han kom meget hurtigt i behandling og er nu en frisk og glad kanin, som venter på et hjem fyldt op med kærlighed.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1624

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Coco er kommet som en af en lille gruppe. Hun er en nysgerrig, opsøgende og tillidsfuld pige, som elsker selskab og opmærksomhed. En dejlig kat, spinnende, kælen og legesyg, som vil trives i de fleste familier.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0298

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser I Simba, som er en dejlig kælen lille charmetrold og man kan kun elske ham højt. Han spinder hele tiden højlydt og han er ret så sikker på at mennesket kun er til for ham. Han har været i familiepleje, hvor han er blevet vænnet til dagligdagens aktiviteter og lyde, andre katte og børn sammen med hans søskende Sally og Samba. De har haft det skønt og han er nu klar til at få en dejlig familie. Han er meget legesyg, aktiv, nysgerrig og han vil kun til et hjem med adgang til en have, som han kan komme ud i når først han er klar til det. Simba er kastreret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1874

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Gry (Jack Russel) og Henriks (cocker) ejere havde desværre ikke tid til dem længere og skulle flytte. Så nu søger dette perfekte makkerpar et nyt hjem hos søde, hundevante mennesker. , De er meget glade for hinanden, så derfor vil vi helst ikke skille dem ad., Gry er en utrolig kærlig, lidt forsigtig og nussesyg, legesyg og selvstændig pige, som elsker sin familie. Hun er dronningen af haven, så derfor bliver der gøet, når der er noget, der skal have ren besked! Hun er ikke så god til andre hunde end Henrik., Henrik er en virkelig dejlig og mild dreng, som elsker at putte med sine folk og med Gry. Men han er ikke til pynt! Henrik er en typisk jagthund, så han skal bruges aktivt og have masser af motion. Han er ikke vant til jagt men vil gerne lave sporarbejde. Han er ikke god til andre hunde end Gry, og hanhunde bliver han sur på., Henrik er kemisk kastreret., NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1848

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Ross er en lækker Dværgvædder, der blev fundet i Køge. Der er ingen, der har savnet ham og derfor søger han nu nyt hjem. Han er en frisk fyr, der ikke er så vant til andre kaniner, så derfor søger han en rolig kaninpige, der kan vise ham verden. Det er vigtigt, at have læst om kaninsammenføring inden. Han er ude-kanin og trives godt med dette. Han er kastreret d. 29/10.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0665

Kat: Killing, sort

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Her er Megan! Hun er bare herlig. Megan er MEGET MEGET kælen, og øjner enhver chance for en krammer. Må Megan bo hos dig, og få en krammer hver eneste dag?

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1992

Hund: Beagle

Køn: Han

Alder: 8 år og 3 måneder.

Så har vi bare verdens bedste makkerpar, som søger et nyt hjem sammen. Eddie og Duncan er et par lækre, modne beagle-drenge, som der desværre ikke var tid til længere i hjemmet. De har været højt elskede, og det kan man mærke på dem. , De er utrolig søde, glade for mennesker og hinanden og andre hunde. De er vant til små børn, kan en del tricks og elsker at ligge i sofaen og foran brændeovnen. , Eddie og Duncan er dog også et par stædige banditter, som nogle gange lukker ned for hørelsen og går deres egne veje - typisk beagler. Der er en del lyd i dem, så de kan ikke bo i lejlighed. De elsker at være udendørs og bruge deres store snuder. De har det fint med at køre i bil og kan være alene hjemme sammen. Så alt i alt et par utrolig dejlige hunde, som bare kan flytte direkte ind og tage dig med storm. De kræver en lidt erfaren ejer - eller i hvert fald en ejer, som har stor tålmodighed. For beagler er, som beagler er. , Husk, du skal bestille tid, hvis du vil møde Eddie og Duncan.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1369

Kanin: dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

I starten af denne uge blev 8 dvægkaninunger fundet ved en vejkant sat af med noget hø. De blev samlet op af nogle opmærksomme mennesker og indleveret til internatet. I går var de gennem dyrlægen som har sundhedsundersøgt dem og skønnet dem super fine. De er nu rejse klar. De er fra ca. september og er blandinger, så der er både pjuskede som kræver lidt pelspleje og korthåret.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0800

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Remis kom i sin tid som én af en søskendeflok fundet i en plantage. Hun har været i familiepleje sammen med sine søskende og nu er hun tilbage klar til sit nye liv og blivende hjem. Plejefamilien skriver bl.a.: Remis er en flot og meget rolig og kærlig kat. Hun hviler i sig selv, og er meget klog. Hun er meget legesyg, men samtidig kan man tage hende op og lægge hende hos sig om aftenen, og hun bliver gerne liggende i flere timer for at blive kælet med. Hun elsker at være udenfor i haven, grave, klatre og lege i buske og træer., Hvis du får Remis vil du få en kat, som også kan omgås mindre børn, da hun blot løber bort, når det bliver for meget for hende. Hun er den mest tålmodige og kærlige killing, man kan tænke sig. Hvis du får Remis, får du en ven for livet.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1236

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Lækre Elliot er en sød og kælen kanin. Han er lidt sprælsk, når man løfter ham op. Men falder hurtigt til ro, når man sidder med ham i armene.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0394

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Her ser I Brian, som er lige så skøn af sind som han er stor og dejlig. Ja, for Brian er virkelig en meget stor, dejlig, robust kat som man kun kan elske højt. Da han blev indleveret til os var han meget trykket og stille og vi var meget i tvivl om hans sind, men det er vi bestemt ikke mere. Han er godheden selv og lige så snart vi kommer med vores hånd for at kæle ham, bliver han bare så glad. Han tramper med poterne af bare glæde og ruller rundt med hele hans krop. Han kan dog godt blive bange ved høje lyde og hurtige bevægelser, så vi ønsker for Brian et stille og roligt hjem uden andre katte og med adgang til en have, for udelivet det elsker han. Han er indleveret som herreløs kat og vi har fremlyst ham alle vegne, men ak ingen savner denne skønne kat, desværre. Så ønsker man sig en rolig, mild, stor og meget kærlig dreng, så skal man komme og hilse på skønne Brian, som er kastreret og øremærket.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN PELLE. Ja, man kan jo ikke hedde andet end Pelle, når man er haleløs og kan logre med halen! Nogen har skåret noget af Pelles hale og ene øre af - bare så man ved hvorfor han ser sådan ud. Han er et pragteksemplar af en killing og selvtilliden er helt i top. Han er på trods af den kedelige start på livet ekstremt menneskeorienteret og vil helst så TÆT på sit menneske som muligt, så det skal man være klar på. Vil gerne hænge og putte. Herudover er han fuld af "fis & gamle aviser" så med han i huset skal der nok blive masser af grin og sjove indslag. Han skal ikke til familie med helt små børn da han i sin iver for samvær nok vil virke lidt for voldsom til dem, så børn +10 år og opefter. Ikke til hjem med andre dyr da han ærlig talt synes at én kat i huset må være nok - og det er selvfølgelig ham! Have der på sigt kan suses rundt i er en nødvendighed for Pelle. PS: skærmen skyldes at hans hale lige skal hele op.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0529

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Thorvald er en lille puttetrold. Han elsker huler og bløde tæpper, som han kan putte i :-)Thorvald vil også rigtig gerne lege. Hans store drøm er, at finde en familie, hvor han kan få en af sine søskende med.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Keiko er ikke sådan lige at slå ud af kurs, og han har haft mange forskellige bofæller herude. , Simpelthen fordi han er så god. , Han afstresser de katte, der er mindre vant til andre., Keiko er kommet til internatet, da hans tidligere ejer ikke kunne tage sig af ham. Han er en meget kælen og hengiven kat, og han skal ud til et hjem der er fyldt med kærlighed og hvor kælene sidder løst. Gerne med andre kattevenner.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0947

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Kiks er en flot hunkat, som elsker at putte. Hun er god til at pakke sig ind i huler og tæpper. Og så snart muligheden er der, sidder hun på skødet af personalet. Hun ruller sig om på ryggen og spinder og miaver, så hun kan få noget opmærksomhed. , Så ønsker du dig en kælen og snaksaglig kat? , Så kom og mød Kiks :-)

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0370

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Her ser I skønne smukke Marie. Hun er en utrolig dejlig, mild, kærlig, velafbalanceret kat. Hun er søster til smukke Kenneth, som også kan ses her på siden. De er begge fundet efterladte og indleveret til kattehjemmet. Marie er en utrolig smuk med hendes fine hvide aftegninger. Hun er en rigtig kælepotte og hun spinder højlydt, når vi kæler hende. Hun er smadder legesyg og meget nysgerrig. Hun egner sig uden tvivl til en familie med større børn. Hun har det rigtig godt med andre katte og hun hilser dagligt på vores hunde. Marie er steriliseret og øremærket og hun skal kun til et hjem med adgang til en have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Ulla blev fundet alene i Pandrup sammen med sine killinger. Nu er hendes killinger rejst til nye gode hjem, og nu mener Ullas at det er hendes tur. Hun ønsker sig brændende et nyt hjem, hvor hun kan få en masse opmærksomhed, kæl og komfort, og hun vil være super i en familie med børn., Endvidere vil hun også kunne tilpasse sig som måde inde og udekat. , Hun skal opleves, og så vil du ikke tage hjem uden! :)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-2028

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 3 år.

BS er kommet til os, sammen med Seattle, da ejer ikke havde tid til dem mere. Nu søger de et hjem sammen, hvor der er plads og tid til dem. Det er vigtigt, at ny ejer har læst omkring hold af chinchillaer, da de er et meget specielt dyr. BS kan godt finde på at smage på en.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1957

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

RESERVERET: Møller blev fundet som herreløs i Frederiksværk, og vi kan ikke forstå, at der ikke er en ejer, som savner ham. For han er en fantastisk dejlig killing. Han elsker mennesker og fungerer fint med andre katte. Han er legesyg, utrolig kælen og en rigtig hyggetrold. Møller skal bo i hus med have i sit nyt hjem, for der er en masse energi, der skal brændes af udendørs, når han bliver lidt ældre.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-2046

Hund: Dansk spids/samojede blanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 6 måneder.

Molly er kommet til os, da ejer ikke havde tid til hende mere. Hun søger en ejer, der har spidshunde erfaring, da hun er en aktiv pige, der nemt kan stresse. Hun har været højt elsket i sit tidligere hjem og er en rigtig sød og glad hund, der er meget god med de andre hunde. Hun er en hund, der gerne vil "snakke" meget, også når hun leger med andre hunde. Hun har brug for megen plads og vil gerne til et hjem med en anden hund. Hun vil gerne jagte katte og har set på heste. Hun kan være løs ved strand eller i hundeskov, men ellers kan hun godt finde på at stikke af. Hun stresser lidt i bil og har det fint med få børn, men for mange bliver for meget for hende. Hun kan nogle få kommandoer og kan blive bange ved fyrværkeri og torden. Hun er renlig og kan være alene hjemme en arbejdsdag. NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0912

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Smaug er fundet på et loft som moderløs sammen med sine søskende. Hun har været i familiepleje og er nu tilbage, klar til sit blivende hjem. Plejefamilien skriver bl.a.: Hun er en smuk og skøn killing. En sød, kælen og selvstændig mis, som gerne selv vil bestemme, hvornår og hvor længe der skal kæles. Hun er renlig og vant til hund og børn og vil nok selv foretrække et hjem, hvor hun må være både inde og ude og helst uden små børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0542

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Pumba blev fundet på et gulv efter formodentligt at være faldet ned. Han har været i familiepleje sammen med sine "søskende" og lært om at bo i et menneskehjem. Nu er han tilbage på internatet, klar til sit nye, blivende hjem. Han er en dejlig aktiv, flot, nysgerrig og sød fyr, som vil trives i de fleste legeglade hjem, på sigt måske gerne med mulighed for også at komme ud og evt sammen med en makker.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1453

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Ronja blev fundet løbende rundt midt på en motorvej. Hun er en sød, nysgerrig, fin og kælen lille mis, som vil trives i de fleste familier.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1744

Hund: Dalmatiner, dansk-svensk gårdhund, border collie-blanding

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 6 måneder.

Dejlige Alberte har vi fået, fordi hendes ejer desværre ikke kunne passe hende og hendes fire hvalpe længere. Hun er en utrolig sød og mild hund, som er ret nervøs i nye situationer og overfor nye mennesker. Hun har boet i et uroligt miljø, så hun er bange for høje stemmer og hurtige bevægelser. Derfor vurderer vi, at hun vil have det bedst i et hjem med meget rolige og hundekyndige mennesker. Hun skal ikke bo sammen med børn under 15 år., Når Alberte lærer sine mennesker at kende, så elsker hun dem! Hun er så glad og legesyg og elsker at drøne rundt med legetøj. Hun har et ret højt energiniveau og har brug for at bruge sit hoved - gerne på noget agility eller anden træning. Hun kan være ret vagtsom og gør, når der kommer nogen. Hun trækker en del i snoren, er renlig - og har nok ikke oplevet ret mange ting i sit liv indtil nu. Alberte er en ret stor hund - på størrelse med en stor labrador., NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1651

Kanin: Fransk Vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Gøjser blev fundet på Amager sammen med Lummer. Der er ingen, der har savnet de to store drenge og derfor søger de nu nyt hjem. Han er en meget afslappet og sød fyr, der gerne vil kæles. Men på grund af hans vægt, er det ikke en kanin, der skal løftes på. Han er lidt tilbageholdende og kan ikke lide, der sker for pludselige ting. Derfor skal han til et roligt hjem med masser af plads og gerne hjem til en hunkanin. Han er kastreret d. 1/10 og er ude-kanin til os.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0536

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

HANKATTEN HERCULES. Ham her er bare alletiders skønne dreng. Han var meget tynd da han kom her og kan sagtens tåle lidt mere kampvægt, men han er absolut på rette vej. Han bliver en kæmpe bamse - bare se på det store flotte hoved og så får I en idé om det. Han er meget kærlig og puttesyg. Er en rolig dreng, der virker i god harmoni med sig selv og er meget menneskeglad. Om han er til børn ved vi på nuværende tidspunkt ikke. Det må vurderes ved at de møder ham. Skal ud til et sted, hvor han kan komme ud og få luft under poterne. En rigtig guldklump.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1439

Hund: Shih Tzu

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Valdemar søger sit nye hjem med masser af aktivitet og nærvær fra sine nye ejere. Han er indleveret her fordi han ikke fungerede med børnene i familien, hvorfor han heller ikke skal til hjem med børn. Han er en meget glad og aktiv dreng, som nyder en god gåtur i roligt tempo. Han er god med andre hunde, og glad for alle der bare gerne vil gramse på ham. Han er en race, der kræver pelspleje. Valdemar har boet med anden hund og har derfor ikke prøvet at være helt alene hjemme, så det skal man regne med skal trænes. Han skal ud og være alene hund.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Aston Martin var en sød og kælen tilløber, som ingen ville kendes ved. Han blev sat sammen med Aston Senna og de er glade for hinanden. Det vil derfor være skønt, hvis de kan komme ud til nyt hjem sammen. De er ca. 5 måneder og nogle dejlige charmetrolde.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0380

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Her ser I smukke Jolie, som betyder smuk på fransk og det må man sige passer så fint til hende. Jolie er fundet efterladt i et ejendomskompleks og hun er blevet efterlyst, men ingen har henvendt sig, desværre. Hun er en utrolig kærlig, mild, kontaktsøgende, legesyg og meget nysgerrig killing. Hun elsker at ligge i arm mens hun spinder højlydt. Hun har det rigtig fint med andre katte og hun hilser dagligt på vores hunde. Jolie egner sig fint til et hjem med større børn og der skal være adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0644

Hund: Rotweilerblanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

7 skønne og dejlige rottweiler blandings hvalpe, søger nye hjem. De vil gerne ud og se verden, møde en masse nye mennesker og selvfølgelig blive din og din families nye bedste ven. , De er flytteklar og er blevet vaccineret, chippet og har fået orme- og loppekur., Hundetræning anbefales., Vi træffes på tlf 97564517 alle dage fra 8.00-18.00.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-2022

Hund: Shar pei

Køn: Tæve

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Smukke Bertha er kommet til os, da ejer ikke kunne have hende mere. Hun er kommet sammen med sin bror Bruno og da de altid har været sammen, er det vigtigt hun kommer ud til et hjem med en anden hund. Hun søger en ejer, som har erfaring med shar pei-racen, da hun har temperament og kan blive usikker ved hurtige bevægelser. Hun skal derfor ikke ud til børn under 10 år. Hun er en helt fantastisk lille pige, der elsker ens selskab og følger med en. Hun er en utrolig sød, kærlig og meget livlig hund. Hun er lige i den alder, hvor alt skal udforskes med de skarpe hvalpetænder, hvor man nogle gange tisser og laver inde, og hvor man ikke kan noget som helst. Så derfor skal hendes nye ejer have god tid til hende og have mulighed for at holde to-tre ugers ferie, når man får hende hjem. Hun har ikke stambog. NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Athena er en dejlig hunkat, som længes efter en god familie. Hun fungerer fint sammen med andre katte og vil passe fint i en børnefamilie.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0634

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Diesel er en dejlig robust hankat! Han har vandret alene rundt i Viborg i nogen tid og har lidt skrammer hist og pist. Han er en dejlig godmodig herre, der sætter pris på god mad :) Meget meget kælen!

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1475

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NY NYT HJEM. Søde Miauv havde holdt til i Lejre i 14 dage og der er ingen der har savnet ham. Han har været hos finder i en uge og her var han rigtig god sammen med børn. Han vil gerne ud til et sted hvor der er mulighed for at komme udenfor. Han er en sød og meget kælen kat, der elsker menneskekontakt. Han er derimod ikke så glad for andre katte, så han vil foretrække en tilværelse som solo-mis i sit nye hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-1165

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Eddie er kommet hertil da hans ejer desværre ikke kunne have ham mere. Han er en rolig og lidt forsigtig herre, som lige skal se tingene an. Dog tager det ikke længere tid, før han sidder oppe i ens arme og vil snakkes med. Eddie vil rigtig gerne ud i verden og gå på opdagelse, derfor skal han helst til et hjem, hvor han kan komme ud og ind.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-1677

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 10 måneder.

Pusser og Basse er kommet fordi deres ejer har fået allergi i familien. Han er en fin og dejlig voksen kat, som er vant til at bo i et hjem, med andre katte og at være både inde - og udemis og plejer at holde sig tæt på sit hjem. Pusser er lidt tilbageholdende men vil rigtig gerne kløes bag øret og er sød og omgængelig.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1410

Hund: ½ greyhound/ ½ blanding

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 1 måned.

Lara er en skøn Bulgarsk gadehund. Den primære race er Grey Hound som hendes aktivitetsniveau også bærer præg af. Hun er kommet ind fordi hun desværre ikke kan med husets anden tæve. Hun skal derfor ud og være alenehund, i et hus uden kat da disse skal jagtes. Hun er glad for børn, men kan godt være lidt voldsom. Lara skal ud til en familie, der vil være aktive med hende, evt. noget agility hvor hendes hurtighed kan være en fordel. Hun vil super gerne med på løbeturen, men går heller ikke afvejen for at ligge og boble i sofaen. Lara vejer ca. 20 kg, og kan være alene hjemme.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1324

Kanin: dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Nussi er en dværgkanin på 2 år. Hun er rimelig tam men ikke så glad for at blive taget op. Med lidt tid og kærlighed, skal det nok komme.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0425

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Katja er en sød lille pigemis, som har været så heldig at være i plejefamilie! Nu er hun tilbage, og super klar til at finde en permanent familie, hvor hun må leve lykkeligt til sine dages ende :-)Katja enes fint med andre katte, og siger umiddelbart ikke så meget til hund.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN KAIS. Her ser du kække Kais. Kais er en rigtig kærlig rad. Konrad er en smule forsigtig muligvis fordi han er fundet sammen med sine brødre Konrad og Kris i en skov. Kais elsker at blive nusset på maven og gnide pande med sin ejer og starter gerne spindemaskinen når han føler sig tryg. Vi tror han er bedst med lidt større børn. Kais er nysgerrig på livet og skal gerne til hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0424

Kat: Killing, hvid m. lidt gråstribet

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Jolly er en frisk fyr, med masser af personlighed. Han er rigtig glad for andre katte, og kan godt lide at der sker noget. Jolly ønsker sig en familie med børn, som vil kæle og klappe ham dagen lang :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1067

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Max er den ene af 2 katte, som er blevet hjulpet ud til os. Han er en rigtig sød og venlig fyr, nysgerrig og afbalanceret, som kom sammen med Findus. Stille og rolig og formodentlig indekat i sit tidligere liv.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1371

Kanin: dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

8 dværgkaninunger fundet ved en vejkant sat af med noget hø. De blev samlet op af nogle opmærksomme mennesker og indleveret til internatet. I går var de gennem dyrlægen, som har sundhedsundersøgt dem og skønnet dem super fine. De er nu rejseklar. De er fra ca. september og er blandinger, så der er både pjuskede, som kræver lidt pelspleje og korthårede.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0465

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Wilson er en meget meget kælen killing, som slet ikke kan få opmærksomhed nok :-) Wilson enes fint med andre katte, og han vil passe rigtig godt ind i en familie med børn, som vil nusse og pusle om ham :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1656

Kanin: Dværgkanin Bl.

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Lille Nusser blev fundet med sin mor og søskende ved en dyrepark på Amager. Der er desværre ingen der har savnet dem og de søger nu nyt hjem. Hun er den i kuldet, der er mest tilbageholdende, men i et hjem med masser af tålmodighed og kærlighed, kan hun blive en god ven. Hun vil rigtig gerne ud sammen med én fra familien eller til et hjem, hvor der er en kanin i forvejen. Hun er indekanin hos os. Hun kræver en smule pelspleje. Hun er steriliseret d. 26/11 og vil være klar til formidling efter d. 1/12. Hun kan reserveres i mellem tiden.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1705

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Alfa kom til os som lillebitte og kom i familiepleje og blev derefter adopteret af sin plejefamilie. Desværre er de kommet i den situation, at de blev nødt til at komme af med hende. Derfor er hun her på internatet igen og vi søger nyt hjem til hende. Hendes familie skriver således: Alfa har været i pleje hos os siden hun var lille. Hun en supersmuk og lækker pige på 6 måneder nu. Hun er den mest kælne kat vi nogensinde har haft. Vi er rigtig kede af, at vi pga sygdom i familien må af med hende., Hun elsker allermest at ligge på skødet og at være sammen med sine mennesker, og er supernysgerrig og kærlig. Hun er fuld af spilopper og gå-på-mod, og er virkelig sjov. Derforuden elsker hun mad og agurk! Hun vil passe perfekt til en familie med børn, og er vant til hus og have, og vil egne sig bedst til at være alenekat i familien, da hun gerne vil bestemme over andre katte. Hvis du får Alfa, så får du virkelig den bedste kat overhovedet.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1399

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Lille Line blev bragt til en dyrlæge med en flænge på maven. Hun er nu syet sammen og færdigbehandlet med antibiotika og ingen ejer savner hende tilsyneladende. Så hun vil bare rigtig gerne ud i et nyt hjem, som kan passe godt på hende. Hun skal på sigt have mulighed for at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0488

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

HUNKILLINGEN ASTA. Dette er ualmindeligt søde og blide Asta. Hun er lige så smuk, som hun er mild. Asta gør ikke meget væsen af sig men opsøger gerne kæleri og nussen. Asta vil gerne lige se sit menneske an før hun knytter sig. Asta er øretattoveret og steriliseret. Asta vil meget gerne knytte sig til en familie med lidt større børn og skal til hus og have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1233

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Smokey kom her til sammen med 13 andre kaniner. Han er en utrolig smuk kanin, som er vant til at sidde indenfor. Han er vant til hænder, men vil meget gerne blive mere glad for det. , Smokey er kasteret og koster derfor 400 kr.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1284

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Nebraska er den ultimative kælepotte. Han spinder og gør sig til for at få opmærksomhed. Han er også fuld af krudt og elsker at lege, så man skal forvente, at der bliver fuld fart på til tider. Han skal have mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1937

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Yndig blev overdraget til os, sammen med Orkide, da en mand havde overtaget dem fra nogle børn. Han kunne dog hellere ikke passe dem og nu søger Yndig et godt og blivende hjem. Fordi hun har været så meget igennem, er hun en smule nervøs og forsigtig. Når først hun er hos en, er hun rolig og vil gerne nusse. Hun skal derfor til et roligt hjem og gerne, hvor der er en anden kanin, der kan vise hende, at verden ikke er så slem. Hun har før gået med Orkide, men det gik ikke da hun blev jagtet hele tiden. Ny ejer skal have læst om kanin-sammenføring. Hun er inde-kanin her os hos.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1302

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mulle, Midde og Mussen blev fundet efterladte. Nu har de været i kærlig pleje og er klar til ballade i nyt hjem

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-1131

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Chip og Chap blev fundet i noget halm, uden kattemor. De har nu været i fantastisk plejefamilie og er SÅ klar til nyt hjem. De er meget knyttet til hinanden og skal naturligvis rejse ud i samme hjem, så de kan tage hul på deres nye liv sammen. Uimodståelige, det er hvad de er!

Brande Internat

Ref: 15BK-1-1552

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 10 måneder.

Store Mis og Blackie kommer sammen og har været indekatte i deres tidligere hjem og vil gerne følges ad ud i deres nye hjem, hvor de ikke har noget imod at fortsætte med at være indekatte.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1388

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Thea er en sød voksen pige. Hendes ejer er blevet alvorligt syg og vi vil derfor gerne finde et dejligt hjem til hende. Hun er rolig og vant til at gå ind/ud gennem en kattelem. Hun er renlig og social.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-2008

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Roxy blev fundet på en kirkegård som herreløs, så vi er bange for, at hun er blevet dumpet. Hun er en skøn og meget livlig killing, som i den grad skal bo i hus med have. Vi tror nemlig, at hun kan blive alletiders musefanger. Roxy er lidt en madamme overfor vores andre katte, så hun skal være enekat i sit nye hjem. Hun er glad for mennesker og ret kælen og legesyg, men helt små børn bør hun nok ikke bo sammen med. Roxy skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1438

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Diablo kom efter at have klaret sig en længere periode uden den store succes og var ret sølle, tynd og meget træt da han var kommet i tryg havn hos os. Han startede opholdet med at spise et ordentligt måltid, hvorefter han sov i et døgns tid. Nu er han vågnet op og er klar til sit nye hjem. Han er allermest en lille kælen hygge - og puttekat og måske han vil trives i et meget kærligt og selskabeligt hjem som indekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Minnie er kommet sammen med sin kattefamilie og har været i familiepleje. Nu er hun tilbage på internatet og klar til sit nye hjem. Plejefamilien skriver bl.a. : Da vi var ude på internatet for at hente vores plejekillinger, sad Minnie for lidt sig selv, og ville ikke rigtig snakke. Alligevel valgte vi at tage hende med hjem, da vi var helt sikre på, at hun lige så stille ville komme ud af sin skal, når først hun fik en masse opmærksomhed. Og man må sige, at hun har udviklet sig meget. , Hun er utrolig kærlig og nysgerrig, samt legesyg. I starten kan hun dog virke lidt usikker og nervøs, men når han er lidt tålmodig og afventende, så hun lige får set tingene an, så er hun den sødeste lille kat. Hun er meget forsigtig og rolig, og er glad for at ligge i nærheden eller oven på en, når man sidder i sofaen., Vi vurderer, at Minnie ville have det bedst som indekat – måske med en jævnaldrende legekammerat – i et roligt, gerne voksent hjem, hvor der ikke sker for meget pludseligt, og hvor hun kan få en masse kærlighed samt opmærksomhed.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1975

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Emma traskede ind i en campingvogn i Jægerspris, for der syntes hun da lige, at hun kunne bo. Det mente ejeren af campingvognen dog ikke, så nu bor hun her hos os. Men hun ville meget hellere hjem til en rigtig sød familie og hygge. Emma er ret rolig og elsker en god lur. Så hun skal have et hjem, hvor der ikke bliver rendt alt for meget rundt. Hun kan bo i med børn fra 10 år og op. Hun elsker at ligge højt, er superkælen og så skal hun have adgang til en have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1467

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Stella er en af en lille gruppe, som holdt til i et efterhånden tømt sommerhusområde. Hun er en dejlig kat. Hun er kælen, opsøgende og spinnende med den blødeste pels. Hun vil trives bedst hos jer, hvor hun også må være ude og måske agere musefanger.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0533

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Aya blev fundet i en papkasse sammen med sine 4 små killinger overladt til en uvis skæbne. Heldigvis blev de fundet i tide!, Hun har nu passet og plejet sine dejlige killinger og søger nu et dejligt hjem, hvor ingen vil smide hende ud som affald. Hun er SUPER kælen og ville ikke stå stille til fotografering. Hun mente nemlig, at alle de fingre, måtte kunne nusse hende i stedet for at holde en underlig firkantet dims(kamera).

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-2013

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Karlsson har efterhånden været i rigtig mange hjem, men nu håber vi, at han vil kunne finde et roligt og stabilt erfarent kaninhjem. Han vil rigtig gerne ud sammen med Linse, som han er blevet meget forelsket i her på internatet. Det er vigtigt, at ny ejer skal have sat sig ind i kaninsammenføring, da de kun har mødt hinanden gennem et hegn. Han er lidt tilbageholdende, men er stadig meget nysgerrig på én. Han er vant til at være udekanin og skal forblive dette. Han er kastreret.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1389

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Homer er kommet alene og moderløs, fundet ved en vej. Han er en dejlig og kælen killing, men også livlig og legesyg og vil trives i de fleste familier, hvor der er mulighed for både kæl og leg.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0442

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Abel kom her til sammen med sine 4 søskende. De var alle fyldt med både lus og lopper. Nu er de alle loppefri, neutraliserede, øretatoverede og klar til nyt hjem! Abel er en lidt forsigtig fyr, som lige skal se folk an. Han ønsker sig et hjem uden små børn, og hvor han må komme udenfor.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0619

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Hero er stille og rolig af en killing at være, men han elsker opmærksomhed! Han fungerer fint med andre misser. Hans yndlingsbeskæftigelse er, at putte i nogle dejlig bløde tæpper. Må han putte i dine tæpper?

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1087

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Ruth blev sat af på en rasteplads sammen med sine unger. Hun er en sød og nysgerrig, tillidsfuld voksen kat, som trænger til at blive "sig selv", gerne i et hjem, hvor hun også må være udemis, vi tror hun vil være en rigtig god "fanger".

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1444

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Justin kom løbende til en skole og var kommet til skade inden han blev hjulpet ned til os. Nu synes vi, at han er frisk og klar til sit nye hjem. Han er en fin, sød, venlig, nysgerrig og tillidsfuld fyr, som vil trives i de fleste familier.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0427

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Inka er en sød og dejlig hunkat. Hun er meget kælen, og er altid klar til at blive snakket med. Inka vil passe fint ind i et hjem med børn, og hvor hun må putte på sofaen :-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1350

Kat: Norsk skovkat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Mille og Maxis ejer flyttede bare fra dem. Heldigvis var der nogen der tog hånd om dem, og nu er de klar til nye hjem. De kræver begge pelspleje og skal have mulighed for at komme ud. Maxi er 3 år og søn til Mille på 5 år. De kan rejse ud sammen eller hver for sig.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1447

Hund: Lhasa apso

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Manse er en skøn Lhasa Apso på 3½ år. Ejer synes han er for meget alene hjemme og derfor søger vi nu et hjem med masser at tid til Manse. Han er meget social og meget kærlig, men også en herre med sin egen mening. Han hader at komme ud i regnvejr! Han er ikke god til at gå på trapper. Han vil gerne være med i alle aktiviteter. Og synes gåture er det hippeste, helst med god tid, så man kan undersøge det hele. Han kan godt li pigerne, men ikke god til andre hanhunde. Han er vokset op med store børn og skal ikke i hjem med børn under 12 år. Han er kastreret og vant til at blive klippet kort

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Det siger "KAPOW", når man går ind i buret hos Kapow. Han charmer sig ind på alle han møder, og man er solgt med det samme. Han er en kælepot uden lige, og er vild med at blive kælet for. Han bor sammen med Leif her på internatet og de to drenge nyder hinandens selskab. Kapow ville nyde at komme hjem til en familie, som kunne give ham en hel masse kærlighed.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1936

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Orkide blev overdraget til os, sammen med Yndig, da en mand havde overtaget dem fra nogle børn. Han kunne dog hellere ikke passe dem og nu søger Orkide et godt og blivende hjem. Fordi hun har været så meget igennem, er hun en smule nervøs og forsigtig. Når først hun er hos én, er hun rolig og vil gerne nusse. Hun skal derfor til et roligt hjem. Hun har før gået med Yndig, men var alt for dominerende. Derfor skal hun ud til enten en kastreret han-kanin eller være ene-kanin. Ny ejer skal have læst om kanin-sammenføring. Hun er ude-kanin her os hos.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Naula er en fin, lille mis, som er blevet fundet. Hun er en rolig og kælen, voksen kat, som vil foretrække dit rolige og kærlige hjem. Hun er lidt forsigtig og foretrækker rolige, trygge forhold, måske vil hun trives som indekat.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0358

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her ser I Frk. Mortensen og hun er bare for dejlig. Hun er en utrolig dejlig, mild, rolig og meget velafbalanceret killing. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun er desværre også fundet efterladt. Familien blev fundet men kom aldrig og hentede hende igen på kattehjemmet. Vi forstår det ikke. Hun elsker at ligge i arm mens hun spinder højlydt. Hun er legesyg, nysgerrig og alt omrking hende skal undersøges. Hun har det super med de andre killinger fra internatet og hun hilser dagligt på vores hunde. Det tager hun stille og roligt. Der er igen tvivl om, at hun egner sig fint til et hjem med større børn og med adgang til en have når først hun er stor nok til det. Skønne Frk. Mortensen er neutraliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1368

Kanin: dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

8 dværgkaninunger fundet ved en vejkant sat af med noget hø. De blev samlet op af nogle opmærksomme mennesker og indleveret til internatet. I går var de gennem dyrlægen, som har sundhedsundersøgt dem og skønnet dem super fine. De er nu rejseklar. De er fra ca. september og er blandinger, så der er både pjuskede, som kræver lidt pelspleje og korthårede.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-2048

Hund: Schæfer

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 5 måneder.

Bella er kommet til os, da ejer desværre ikke kunne have hende mere. Hun er en meget livlig, glad og fantastisk lydig hund. Hun er meget omgængelig og velopdragen. Hun elsker sine mennesker og er også god med andre hunde. Hun gider bare ikke lege med dem. Hun kan nogle gange blive usikker og hurtig nervøs, så hun søger en erfaren ejer, der positivt kan vise hende vejen. Hun kan gå fri ved siden af en og kan nogle få kommandoer. Omkring børn er hun glad for dem hun kender, men kan være legesyg og voldsom omkring dem. Så kun store børn i familien. Hun er renlig og har kun været alene hjemme 3-4 timer. NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1149

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Darcy har holdt til ved et indkøbscenter i en periode. Hun er en smuk sort pige med de skønneste gule øjne. En mild og lidt forsigtig kat, venlig og sød, som måske vil trives som indekat i et roligt og kærligt hjem, hvor der er tålmodigheden til at lade hende falde til og komme af sig selv.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0517

Kat: Huskat, gåstribet m. hvid hage

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Jason er en stor dejlig rolig hankat! Han er MEGET glad for mad, og en rigtig hyggetrold :-)Jason ønsker sig et hus med adgang til have. Der må også meget gerne bo en sød familie i det :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0959

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Saga og hendes søster Vigga var gået på opdagelse i finders skur. Eftersom der ingen kattemor var i nærheden, kontaktede finder 1812 og de blev indleveret hos internatet. Saga er en smuk, glad kat, som nyder de andre killingers selskab. Hun er en meget kælen kat, som gerne sidder i ens arme, dog ikke længere tid ad gangen, da hun skal ned og tumle med de andre killinger.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1367

Kanin: dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

8 dværgkaninunger fundet ved en vejkant sat af med noget hø. De blev samlet op af nogle opmærksomme mennesker og indleveret til internatet. I går var de gennem dyrlægen, som har sundhedsundersøgt dem og skønnet dem super fine. De er nu rejseklar. De er fra ca. september og er blandinger, så der er både pjuskede, som kræver lidt pelspleje og korthårede.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0512

Kat: Huskat, rød / hvid

Køn: Han

Alder: 7 år og 10 måneder.

Otto kom hertil med et øremærke. Desværre kunne det ikke lykkes os at finde ejeren, så nu søger Otto en ny familie! Han er en madglad, KÆLEN, og meget insisterende herre. Han ønsker sig en ny familie som har adgang til have, og masser af tid til at snakke med ham.. Er du skønne Otto's nye familie?

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0786

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Mikkel kom og holdt sig til ved en bolig igennem en periode, inden han blev hjulpet ud til os. Han er meget sød og kælen, elsker at snakke med os og vil rigtig gerne følge med i alt. Han vil trives i de fleste katteglade hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1114

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Tumle og Bumle er kommet sammen med sine søskende og deres mor efter at de er blevet fundet i en papkasse på en rasteplads. De har været med deres familie i pleje og er nu tlbage klar til at starte på deres nye liv i deres nye familie. Begge er søde, skønne, lidt forsigtige, men også kælne killinger, som sikkert vil trives sammen eller hver for sig som indekatte i et kærligt, roligt hjem med roen til at lade dem finde sig til rette i deres eget tempo.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0796

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Basse er en stille og rolig, sød og venlig mis efter alderen, som elsker at putte og nusse. Måske vil han trives som indekat i godt og kærligt, stille og roligt selskab

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0296

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

ER RESERVERET TIL NYT HJEM. Her ser I smukke Sally, som man kun kan elske højt. Hun er en rigtig lille kælepotte. Hun er legesyg, aktiv og meget sjov, når hun leger med hendes bror Samba og Simba. Hun og hendes brødre har været i familiepleje, hvor de er blevet socialiseret med hverdagens aktiviteter og lyde, andre katte og børn. De har bare haft det så godt og er nu meget klar til at få et godt og blivende hjem. Vi skal hilse og sige, at Sally kommer selv når hun vil kæles og hun elsker at ligge foran brændeovnen. Sally egner sig fint til et hjem med større børn og der skal være adgang til en have hun kan komme ud i, når først hun er klar til det. Sally er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0604

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Batman er den ene af 3 killinger, som kom til Brande Internat i sin tid, fordi han og hans søskende var blevet dumpet i en papkasse i en grusgrav. Han har været i familiepleje og lært om at bo i et menneskehjem med andre katte og små hunde og er en smuk, skøn kat, som plejefamilien giver disse ord med på vejen: Batman har et utroligt gå-på-mod og har udviklet sig fra at være en lille og forkommen, bange killing til at være en stor, flot fyr, der er fuld af spilopper. Han er legesyg og elsker at angribe kosten og hygger sig gerne med sine søskende. Han har også fået fuld tillid til mennesker igen og elsker at kæle og hygge, ligesom han synes familiens 2 små hunde er sjove og spændende at lege med. Han vil trives i en legeglad, livlig familie og med tiden vil han helt sikkert sætte pris på at komme på eventyr i det "grønne".

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0611

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Julie og Romeo er de bedste venner! De sover sammen, spiser sammen og leger fantastisk godt sammen! Julie er den opmærksomme, der observerer inden hun springer ud i nye ting. Med mindre det er alt for spændende, så skynder hun sig, uden at tænke videre over tingene ;) Må hun observere dig i dit hjem og være din skygge?

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Tilde er en rigtig kælepot, og meget glad for mennesker. Hun bryder sig ikke om de andre misser her på internatet og skal ud og være alene kat. Hun skal ud til en familie, hvor hun har mulighed for at komme ud, men bestemt også må være i sofaen, hvor hun bliver nusset.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0711

Kat: Killing, Grå m. Hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Mental ved slet ikke hvilket ben han skal stå på, for at blive lagt mest muligt mærke til :-) Han er MEGET kælen, og kan slet ikke få kram og kærlighed nok! Mental vil helt sikkert elske at putte i sofaen, og sengen hvis han får lov ;-)Han enes også fint med andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1944

Hund: Border Collie Blanding

Køn: Tæve

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Molly er en fantastisk dejlig hund, som har boet hos en misbruger og derfor ikke kunne bo der længere. Hun er en unghund med en masse krudt i måsen, så hun har brug for en god, aktiv og meget erfaren ejer, som vil træne med hende. For Molly kan nemlig blive en helt fantastisk hund til for eksempel lydighed og agility, når hun bliver ældre. Hun vil så gerne arbejde for sine mennesker, og der er et godt drive i hende. Et drive, hun dog også bruger til at hyrde lidt rundt med vores andre hunde, så derfor skal hun heller ikke bo sammen med små børn. Hun kan godt være lidt nervøs i nye situationer, så hun får brug for en ejer, som kan vise hende verden og træne med hende på en blid måde. Molly skal lære at være alene hjemme, for det er hun ikke god til, og hun kan have et lille uheld med en tissetår nogle gange. Så hun har brug for en meget tålmodig, blid og erfaren ejer. Vi har fået hende tilbage efter en formidling, hvor de nye ejere desværre ikke fulgte vores råd om, hvordan hun skulle trænes. Derfor udviklede Molly desværre endnu mere separationsangst, så hendes nye ejer skal gå meget langsomt frem og kunne acceptere, at hun måske aldrig bliver verdensmester i at være alene. Hun er glad for andre hunde, men kan ikke bo med katte. Molly kan ikke bo i lejlighed., Husk at bestille tid, hvis du vil hilse på Molly.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1157

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Buffy kom med dyreambulancen gennem 1812 efter at være observeret i området i flere dage, hvor det ikke er lykkedes at finde ejeren. Hun er en sød og venlig efter alderen stille og rolig, harmonisk kat, som fungerer rigtig godt med de andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-1262

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Mangler du en musefanger??, Elvira er en snaksaglig dame, og kalder så snart vi kommer ind med fodervognen. Når maden er spist er der altid tid til en middagslur, som hun helst vil klare i selskab med mennesker. Hun ruller om på maven, og spinner, og venter på man kæler for hende. Hun siger aldrig nej til en godbid ;-), Det eneste sted Elviras evner er begrænsede er i forhold til hendes tålmodighed. Hun er en dame der selv vil bestemme hvornår ting skal ske, til gengæld vil hun være en PERFEKT musefanger, så et kombineret ude og indeliv vil være det allerbedste for hende.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

marie har holdt til i et område i byen igennem en længere periode og prøvet på at klare sig. Hun er en nysgerrig, sød og venlig ung kat, som vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde- og udekat

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1402

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Ferdinand kommer nede fra Sønderjylland. Om han er blevet væk eller nogen har sat ham af er svært at sige, han har været fremlyst uden at nogen har reageret på det. Så nu vil han bare rigtig gerne have sig et nyt hjem, helst inden jul. Hvor han både kan gøre nytte og gasse sig indendøre i varmen

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1103

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Nelle er tilløbet til en byggeplads i Aalborg, hvor hun har holdt til i nogle måneder. Da hun havde svært ved at finde nok mad, ringede byggearbejderene til 1812 og hun blev hentet til internatet. , Nelle er en lidt forsigtig kat, men når man tager sig tid til at sidde og nusse så er det bare ren kærlighed!

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0411

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Sally blev formodentligt smidt ud eller sat af ligesom Hans og Grete i sin tid, fordi hun havde fået killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger og er nu tilbage på Brande Internat, klar til at undvære sine rollinger til fordel for sit nye, blivende hjem. Hun har været en super missemor og er en sød og meget medgørlig mis, der er meget vant til mennesker og god med børn, så hun vil blive en rigtig god familiekat hos din familie, hvor hun gerne må være både inde- og udemis.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mulle, Midde og Mussen blev fundet efterladte. Nu har de været i kærlig pleje og er klar til ballade i nyt hjem

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1558

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Abby er oprindeligt kommet kommet tilløbende. Hun er en afventende og lidt tilbageholdende mis, som lige skal se nye ting og folk lidt an og bliver em kælen, sød og selvstændig pige, charmerende og opsøgende og tillidsfuld, når hun er faldet til og føler sig tryg og ved man vil hende det godt. Hun vil trives bedst hos et menneske med ro og kærlig tålmodighed med respekt for at tingene skal komme i Abbys tempo.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1330

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Lækre smukke Amigo søger nyt hjem. , Amigo er tillidsfuld, rolig og meget kælen., Han søger et hjem med rolige omgivelser og tid til nusning og pelspleje.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0247

Kat: Huskat, rød/hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Consuella er en dejlig rolig og afslappet kat. Hun tager ikke tingene så tungt, og hun er vældig taknemmelig over den tid man vil bruge i hendes selskab. Consuella elsker at ligge ude og dase i solen, så hun vil helt klart foretrække et hjem med have til :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1875

Hund: Jack Russel - dansk svensk gårdhund-blanding

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 11 måneder.

Gry (Jack Russel) og Henriks (Cocker) ejere havde desværre ikke tid til dem længere og skulle flytte. Så nu søger dette perfekte makkerpar et nyt hjem hos søde, hundevante mennesker. , De er meget glade for hinanden, så derfor vil vi helst ikke skille dem ad., Gry er en utrolig kærlig, lidt forsigtig og nussesyg, legesyg og selvstændig pige, som elsker sin familie. Hun er dronningen af haven, så derfor bliver der gøet, når der er noget, der skal have ren besked! Hun er ikke så god til andre hunde end Henrik., Henrik er en virkelig dejlig og mild dreng, som elsker at putte med sine folk og med Gry. Men han er ikke til pynt! Henrik er en typisk jagthund, så han skal bruges aktivt og have masser af motion. Han er ikke vant til jagt men vil gerne lave sporarbejde. Han er ikke god til andre hunde end Gry, og hanhunde bliver han sur på., Gry er steriliseret., NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1134

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Aycha blev fundet på en Højskole. Hun er en sød, venlig og opsøgende mis. Stille og rolig. Hun vil trives bedst som både inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1412

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Dixie er en af vores skønne, kønne, søde og dejlige killinger, som nu er klar til at forlade os og sine søskende til fordel for sit nye, blivende hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1321

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde, dejlige Agnes er fundet i Randers, hvor hun har hoppet rundt alene. Hun er vant til hænder, hvor hun elsker at sidde og få en masse mysser. Hun vil fungere rigtig godt hos en børnefamilie.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1543

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Søde Hedwig blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen, der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde et godt og blivende hjem. Han er en smule tilbageholdende og søger nogle gode hænder, der kan gøre ham mere tryg. Han er indekanin og vil sagtens kunne trives som frikanin indenfor. Han vil gerne ud til et hjem, hvor der er en hunkanin i forvejen. Er kastreret d. 19/10, kan formidles efter d. 22/10

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Miko er kommet som én af en gruppe, hvor ejeren er rejst fra dem. Han er en sød og venlig fyr, der er lidt forsigtig i starten, men meget legesyg og eventyrlysten, når først lige han har fundet ud af at der ikke sker noget farligt. Han vil trives i de fleste hjem og vil på sigt gerne have lov at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1424

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Keld kom efter at have holdt til i et område i lang tid. Han er en snaksalig og meget opsøgende kat, som er meget loyal overfor mennesker. Spinder og snakker med når man blot viser sig for ham. Var noget medtaget da han først kom ind men er livet op og er en rigtig god kat. Virker vant til udelivet men bestemt også vant til daglig kontakt med sine mennesker .

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1706

Kanin: Dværgkanin Bl.

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Super søde Miro blev fundet i en park i København. Da han blev fundet var han meget tynd, fordi hans tænder voksede skævt. Finderen tog ham til dyrlægen, hvor de blev slebet og herefter kom han ud til os. Han er en af de sødeste kaniner, vi haft her på internatet og derfor valgte vi at fjerne hans fortænder, da de altid ville vokse skævt og blive et problem for ham. Derfor søger han et hjem der kan klare hans behov. Han har ikke prøvet at gå med en anden kanin, men han vil rigtig gerne hjem til en dame-kanin der kan holde ham med selskab. Det er vigtigt at ny ejer har sat sig ind i sammenføring af kaniner. Han er som sagt meget tam og elsker at blive nusset og håndfodret. Han er blevet kastreret her og er indekanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1235

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Skønne Julius kom her til sammen med 13 andre kaniner. Han er vant til at være indenfor, og nyder at være i ens hænder. , Julius er kasteret og koster derfor 400 kr.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0868

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

"Gaaab, hvor er det altså bare hårdt at have killinger!" Janni er lidt træt, for hun har opfostret intet mindre end seks, som nu er parate til at finde nye hjem. Hun er en utrolig dejlig og mild kat, som blev fundet som herreløs i Odsherred. Hun har været i pleje hos søde mennesker og elsker at ligge i sengen og hygge sig. Men nu savner hun et hjem, hvor hun kan få lov at slappe lidt af - uden andre dyr - og hvor hun må få lov at komme udenfor, når hun har boet der lidt.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1152

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

"Jeg vil så gerne med dig hjem", Swupedivup er en meget smuk og ikke mindst kælen kat. Hun er en tro følgesvend, hvor end man går. Vil du have en kat, som er hos dig hele tiden ved din side, så vil Swupedivup helt sikkert være din nye bedsteven. Hun vil passe perfekt ind hos en familie, med både katte og børn.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0388

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Disse to små pus Bamse og Kylling er blev fundet efterladte i et skur. Heldigvis blev de fundet og indleveret til internatet. Bamse er, som I kan se, meget langhåret og kræver allerede nu daglig pelspleje, da hans pels filtrer bare vi kigger på ham. De var begge meget bange, da de kom til os, men for hver dag der går, bliver de mere og mere trygge. Nu vil de rigtig gerne kæles og især Kylling kommer selv hen til os for at få kontakt. Bamse kan stadig godt i starten virke trykket når vi kæler ham, men efter 5 min spinder han højlydt og nyder det. De er ekstrem legesyge og nysgerrige og de elsker at lege sammen, sove sammen og spise sammen, ja de gør alt sammen og vi synes at de skal til samme hjem. Vi foretrækker et stille og roligt hjem med erfaring med langhårs katte da Bamses pels er meget krævende. Der skal være adgang til en have som de kan komme ud i til foråret, når de er store nok. De er begge kastreret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-2012

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Smukke Linse blev fundet ved OK tanken i Havdrup. Der er desværre ikke nogen, der har savnet denne meget tamme og søde kanin. Hun er meget menneskevant og elsker at kravle rundt på folk. Hun vil rigtig gerne ud sammen med Karlsson og det er derfor vigtigt, at ny ejer har sat sig ind i sammenføring. De har kun mødt hinanden ved hegnet. Hun er ude-kanin, her hos os.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0277

Kat: Huskat, gråstribet m. rød

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Grace har en lidt anderledes historie. Hun ankom nemlig højdrægtig på internatet, men måtte hurtigt til dyrlægen, hvor hun fik akut kejsersnit! Det kom der en sund og velskabt killing ud af, hvorefter de begge kom i plejefamilie. Nu er de tilbage på internatet, og Grace er klar til at finde et nyt hjem. Grace er en dejlig rolig kat, som ELSKER at blive forkælet :-) Har du mulighed for at forkæle Grace?

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1906

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Eilif er en fin fyr, som blev fundet som herreløs i Ishøj. Han er kælen, nysgerrig og legesyg. Eilif er lidt ligeglad med de andre katte, men han vil nok helst være enemis i sit nye hjem. Os mennesker er han meget glad for. Eilif skal bo i hus med have, for der er utrolig meget gang i ham.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-2003

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET NYT HJEM:Søde Holguin blev født af sin kaninmor Harriet, da moren var ude i pleje med sine andre unger. Mor blev fundet med sine andre kaninunger i Sorø. Holguin har derfor været i gode og kærlige hænder, lige siden han blev født. Det kan man godt mærke på ham, da han er meget tam og nysgerrig. Han elsker at nusse og vil rigtig gerne ud til et hjem med en anden kanin. Han går pt. udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-2045

Hund: gl. høns/fomel 1 labrador

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 8 måneder.

Charlie er kommet til os, da ejerne desværre skulle skilles og ikke havde tiden til hende mere. Og ja, selv om navnet er Charlie, er det altså en dame-hund. Hun søger en ejer, der vil bruge hende aktivt, da hun har været meget med på tur. Hun er en dejlig lydig pige og lystrer godt på pift og fløjt. Hun kan også en masse andre kommandoer. Hun er en aktiv hund på 30 kg, der ikke har gået på jagt, men kan apportere. Hun er rigtig god med andre hunde, men kan have lidt problemer med nogle tæver. Hun kan ikke med katte og kan fint køre med i bilen, hvor hun ligger sig til at sove. Charlie er en aktiv dame, så hun skal bo i hus med have. Hun har det svært med mange børn på én gang, men hun er opvokset med et barn, og det er gået fint. Hun er ikke glad for fyrværkeri og torden. Hun kan være alene hjemme en arbejdsdag og vil meget gerne ligge i sofaen. NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1466

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Christa kom som den ene af en lille gruppe, som holdt til i et efterhånden næsten mennesketomt sommerhusområde. Hun er en dejlig og mild mis, med et stille og roligt sind og rolig adfærd. Hun er spinnende, tillidsfuld og kælen. Hun vil synes om et kærligt hjem med gode udefaciliteter.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1404

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Rie´s ejer er bare flyttet fra hende og har overladt hende til sig selv. Det er uansvarligt! Derfor søger Rie nu en ny ansvarlig og kærlig ejer, som vil tage sig af hende resten af hendes liv. Hun er estimeret til et par år og er både smuk og rar.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1419

Hund: labrador/rottweiler

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Anic er desværre kommet i klemme, i en travl børnefamilies hverdag. De havde ikke tiden og overskuddet til at aktivere ham. Han kommer fra hjem med børn og er en meget glad dreng, som gerne hopper op for at få kontakt., I tidligere hjem boede han sammen med to voksne små tæver og er socialiseret godt med andre hunde., Hovedsageligt har han været alene hjemme sammen med de andre hunde, men har også prøvet et par enkelte gange, at være helt alene hjemme uden problemer. Ny ejer skal være forberedt på, at dette skal optrænes i nyt hjem igen. , Anic keder sig hurtigt når han er ladt alene i haven og kan finde på at hoppe over hegnet og drage på eventyr., Han kører gerne med i bilen og går nogenlunde pænt i snor. Derudover elsker han mad og der er ikke den ting, han ikke vil gøre for en godbid., Anic er 1 år og 6 mdr. lille labrador/rottweiler og .....? blanding som er kastreret.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1388

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 år og 10 måneder.

Conrad er kommet efter at have begået sig så godt han kunne uden sin ejer, som vi desværre ikke har kunnet opdrive - med nogle skrammer til følge bl.a. på næsen og ved halen. Skrammerne er i fin heling og Conrad vil gerne hurtigst muligt ud til sit eget nye teritorium i stedet for at dele pladsen og os mennesker med de andre katte. Han er nemlig en meget kælen og tillidsfuld voksen fyr, som søger vores selskab og gnider sig op ad os, alt hvad han kan komme til. Han vil sikkert trives fint i et hjem, hvor han kan holde andre uvedkommende katte på afstand og evt. agere både musefanger og selskabskat.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-1678

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 10 måneder.

Pusser og Basse er kommet fordi deres ejer har fået allergi i familien. Han er en fin og dejlig voksen kat, som er vant til at bo i et hjem, med andre katte og at være både inde - og udemis og plejer at holde sig tæt på sit hjem. Basse er en ordenlig basse, der godt kan lide at blive nusset med.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0535

Kat: Killing, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

"Halløjsa" siger Alba :-) Man går aldrig forbi, uden at se Alba! Hun er nemlig meget dygtig til at gøre opmærksom på sin tilstedeværelse :-) Alba er nysgerrig, og elsker at gå på opdagelse.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0460

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN MADS. Se, dette er skønne Mads. Han er den sødeste lille misdreng, som tilsyneladende har oplevet et vældigt svigt. For han har altså mistet lidt af sin tillid til mennesker. Han vil så gerne, men tør ikke helt. Når han til gengæld har fået tillid til én, kan han nærmest ikke få nok. Kattemor her på stedet kan nærmest slå knude på ham, når bare han får kontakt, omsorg og masser af kærlig hengivenhed. Og det får man sørme tilbage i spandevis. Men man skal altså lade ham komme helt selv, så tilliden til de tobenede kan vende tilbage igen. Mads er god til andre katte, når han ligesom med mennesker, har set dem lidt an. Her på stedet har han tabt sit hengivne og legesyge hjerte til Bellis, og det er gengældt fra Bellis´ side. Så ønsker man sig 2 super kælne katte, vil de være et rigtig hit i den rigtige familie. Han vil trives bedst i et hjem med ro, regelmæssighed og uden de store fester, og evt. børn skal være +12 år med lidt forstand på katteadfærd. Han vil elske sin(e) nye ejer(e) under de rette omstændigheder. Mads er kastreret, øremærket og vaccineret. Han er en rigtig perle. Mads skal til hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0392

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Garfield blev fundet som moderløs i en kælderskakt i sin tid. Han har været i familieplejje sammen med en gruppe ligestillede og er nu tilbage på internatet, men klar til sit nye hjem. Han er vant til hund, andre katte og børn. En rigtig puttetrold og en efter alderen langmodig og kælen fyr, som måske vil trives som indekat.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1397

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Aston Senna var en lille sød og kælen tilløber, som ingen ville kendes ved. Han blev sat sammen med Aston Martin og de er glade for hinanden. Det vil derfor være skønt, hvis de kan komme ud til nyt hjem sammen. De er ca. 5 måneder og nogle dejlige charmetrolde.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1654

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Lille Nimmer blev fundet med sin mor og søskende ved en dyrepark på Amager. Der er desværre ingen, der har savnet dem og de søger nu nyt hjem. Han er meget nysgerrig, men stadig lidt tilbageholdende. Dog i et hjem med masser af tålmodighed og kærlighed, kan han blive en god ven. Han vil rigtig gerne ud til et hjem, hvor der er en kanin i forvejen. Han er indekanin hos os og vil trives fint med det. Han kræver en smule pelspleje. Kastreret d. 15/10. Han er en kanin, der rykker sig hurtigt og han bliver mere og mere tillidsfuld for hver dag der går.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1393

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Bolette har holdt til i et område en længere periode inden hun blev hjulpet ud til os. Hun er en sød, meget venlig og kælen, og kan være både nysgerrig og livlig - og rolig. Hun vil trives i de fleste familier

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1331

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Tophat kom som moderløs og noget medtaget af at skulle klare sig derude. Nu er han frisk igen og klar til sit nye liv hos dig, som vil hjælpe ham med at klare sig. Han er en kælen, glad, nysgerrig og opsøgende lille fyr, der vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1697

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Cæsar har holdt til i et område i enperiode og ingen vil kendes ved ham. Han er en meget kælen og rolig voksen fyr, flot og en dejlig stor dreng, som vi vilmene vil trives i de fleste hjem hvor gan også må komme på eventyr i det grønne

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0641

Hund: Rotweilerblanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

7 skønne og dejlige rottweiler blandings hvalpe, søger nye hjem. De vil gerne ud og se verden, møde en masse nye mennesker og selvfølgelig blive din og din families nye bedste ven. , De er flytteklar og er blevet vaccineret, chippet og har fået orme- og loppekur., Hundetræning anbefales., Vi træffes på tlf 97564517 alle dage fra 8.00-18.00.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1387

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 10 måneder.

Gråbjørn kommer fra et dødsbo, hvor han har haft et godt liv. Han er en super lækker og stor hankat. Helt grå/blå. Han er rolig, kan godt lide kontakt, vant til at være i et roligt miljø og er vant til at komme ud. Han skal ud til nogen der gerne vil have sådan en livsnyder som ham.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0924

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Fairy har holdt til omkring en dagligvarebutik i en periode uden nogen ville kendes ved hende: Hun er en flot mis med pæne skygger i sin hvide pels. Hun er en kælen og snaksaglig, meget social kat, som gerne lægger sig på siden for at blive kløet på maven. Hun vil blive en god familiekat, hvor der også er plads til lidt udeliv.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0970

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Chandler blev set smidt ud af en bil. Han er en sød og spinnende, tillidsfuld og kælen charmør, som vil trives i de fleste katteglade hjem, nok gerne med mulighed for også at gå lidt på eventyr i det grønne.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Gustav er optaget efter at have holdt til i et område i en periode. Han er en flot, meget venlig og kærlig, voksen fyr, som vil falde til i de fleste hjem, hvor han må være god selskab og både inde og ude.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0698

Kat: Huskat, Gråstrib. m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lille nuttede Theodor. Han er en sød og kælen killing, altid i hopla :-) Theodor elsker at lege, også gerne med en anden kat. Har du tid til at lege med lille nuttede Theodor?

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1640

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Ella løb rundt på en trafikeret vej. Vi har forsøgt at finde hendes hjem, men uden held. Hun er en køn, sød og venlig pige. Hun er tillidsfuld og stille og rolig efter alderen. Hun vil trives i de fleste hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1232

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Den mindste i flokken var Wagner. Han er ellers en sød kanin med masser af gåpåmod. Han er nysgerrig og nyder at løbe frit indenfor. Han kom her til sammen med 13 andre kaniner. , Wagner er kasteret og koster derfor 400 kr.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1201

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Melanie er en meget kælen og opsøgende kat. Da hun kom til internatet havde hun voldsomme smerter i bagbenet pga en stor byld. Nu har hun været i behandling og er endelig klar til at komme ud til en ny familie. Melanie vil rigtig gerne nusses om, og elsker at opholde sig sammen med mennesker.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 10 måneder.

Missemor og hendes to killinger er kommet til internatet fordi ejer er smidt ud af sin lejlighed. Indiana er lidt reserveret og synes livet her på internatet er lidt stressende. De skal have mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0605

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Smukke rolige Lillie. Hun kom her til sammen med Lissi, og man kan tydeligt mærke de har haft en hård start på livet. Til trods for det, er de nogle skønne piger begge 2!! :-) Lillie er rolig, kærlig og vil altid gerne nusses. Kan du hjælpe Lillie til en bedre fremtid?

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1440

Hund: Bichon Havanais

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 8 måneder.

Lille skønne Luna søger sit nye trygge hjem, da ejer ikke har den fornødne tid til hende. Hun var alene fra 7 til 17. Hun har ikke lært at være alene hjemme. Hun græder og besørger på gulvet. Vi søger derfor et hjem uden bagkant på at lære hende dette. Hun er en forsigtig pige og let reserveret overfor fremmede og nyt. Men når hun er tryg ved sine mennesker, er hun en hyggetrold og meget social og kærlig. Hun har ikke prøvet så meget i livet og er lidt tilbageholdende overfor andre hunde. Kører gerne med i bilen og går pænt i snor. Hun vil gerne være i centrum i et liv, hvor der er tid til hende. Ej til hjem med børn, da hun ikke er opvokset med dem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1319

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Kriss Kross kom efter at have holdt til i et område en periode og havde en skade. Han er behandlet og vokset godt sammen igen og er nu klar til sit nye hjem. En tillidsfuld, kælen, spinnende og imødekommende, venlig fyr, som vil trives i de fleste hjem, gerne med mulighed for også at nyde naturen udenfor.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0571

Kat: Huskat, sort med hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Denne flotte fyr hedder Adam. Han var så uheldig at komme med en lastbil fra Polen til Danmark! Adam var lidt medtaget fra den lange tur, men heldigvis sund og rask :-) Noget mere kærlig end Adam skal man lede længe efter. Han er rolig og god med børn. Adam mangler nu bare en familie, som kan passe godt på ham

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1433

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Boggie blev hentet af os en sen aften efter at være blevet meldt af Dyrenes Beskyttelses vagtcentral. Han var da blevet set i et parkområde i en længere periode og vurderet for ung til at klare sig, hvorfor han havde brug for hjælp. Boggie er en sød og venlig, kælen og tillidsfuld killing, som vil trives i de fleste familier, legesyg, nysgerrig og med kridt i bagen

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1616

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Maggie kom til os som moder- og herreløs. Hun er en dejlig kælen og meget selskabelig killing, som spinner lystigt. Hun er en tillidsfuld, venlig og køn pige, som smyger sig om benene på en, men ikke en af de livligste og mest eventyrlystne. Måske vil hun trives som ren indekat i dit kærlige og selskabelige hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1512

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Søren kom lettere såret efter at have holdt til og prøvet på at klare sig i en periode, hvor hans ejer er forsøgt fundet uden held. Han er en rolig, venlig, kælen og nysgerrig voksen dreng,stor og flot og vil nok trives bedst i et hjem hvor han både må være inde og ude...

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1424

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Pella mangler halen. Men det gør ikke noget, for hun er en utrolig sød og kontaktsøgende kat. Hun blev fundet som herreløs på Amager, og da hun kom her, havde hun faktisk en hale. Den var dog meget skadet, så vi valgte at amputere den. Så nu render Pella rundt med en lille stump, og skal nok lige lære at finde sine ben igen, når hun skal hoppe op og ned. Katten bruger nemlig også sin hale til at holde balancen med. Men hun kan sagtens klare sig og blive rigtig god til at klatre i træer og hoppe rundt udendørs igen., Pella er meget kælen og hun ville elske et hjem, hvor der er god tid til hende og hvor hun må komme ud i haven og "kigge lidt på dyrelivet".

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Signe er kommet løbende til og ingen ville kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, spinnende og kælen mis. Hun er sød og venlig og vil trives i de fleste hjem, som inde- og udemis.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN DUDDI. Her er så Duddi, som er lige så sød, som hun er køn. Duddi er sød og blid og elsker at blive kælet og nusset bag ørerne. Duddi og Una, som hun bor sammen med, opsøger selv gerne kæl og kram. Duddi er blevet indleveret sammen med Una og de holder meget af hinandens selskab men kan formidles hver for sig. Duddi er steriliseret og øretatoveret og skal meget gerne til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-2062

Kanin: Dværgkanin/Løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 2 år.

Smukke Bibob var blevet dumpet i en transportkasse ved internatets indkørsel. Heldigvis var der personale der så ham. Nu er han i gode hænder og søger nu et nyt hjem. Han er inde-kanin og er blevet kastreret d. 26/11. Han vil være klar til formidling efter d. 29/11. Han er super sød og meget nem at håndtere. Han vil rigtig gerne ud til et hjem med en anden kanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1263

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Martin gik for sig selv på en tankstation lige ved en motorvej. Han miavede, og opsøgte folk på tankstationen. Vi går ud fra, at han nok er sat af, da der ikke er nogen nærliggende huse. , Heldigvis kom han til internatet, og fik behandlet de småsår og skrammer han havde fået under opholdet på tankstationen. , Nu er han klar til at få sig en ny familie. Martin er meget kælen og opsøgende. Han spinner, og løber over til os, så snart han kan komme til det. , Her på internatet har Martin boet sammen med 2 andre katte, hvilket har fungeret godt. Dog tror vi han bedst kan lide at få al opmærksomhed for sig selv ;-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-1240

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 10 måneder.

Nuska er en stor og flot hunkat på ca. 7 år. Hendes tidligere ejer er død. Hun kan virke lidt reserveret til at starte med men så snart hun lærer en at kende, er hun meget kælen og vil gerne nusses. Hun skal ud til et roligt hjem med udemulighed, hvor hun kan gøre lidt gavn.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0958

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Lille søde, smukke Vigga leder efter en ny kærlig familie. Vigga er kærlig og menneskesøgende, dog kan hun være lidt forsigtig, når hun skal opleve nye ting. Hun kom ind sammen med sin søster Saga tilbage i August måned, hvor de var fundet i et skur, og deres mor kom aldrig tilbage. Efter ankomst til internatet, kom Saga og Vigga i plejefamilie, og er nu tilbage for at finde sig en ny familie.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1254

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Kristian er en skøn kælepot, men har været uønsket hos sin ejer, i hvert fald er han blevet set smidt ud af en bil. Det forstår vi jo desværre ikke, da han er noget så lækker. Han er nu blevet kastreret, øremærket, vaccineret og loppe/ormebehandlet, så han søger en ny og ansvarlig familie, der vil give ham masser af kærlighed.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1281

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 10 måneder.

Delta er en af de mange voksne katte, der lige nu søger et blivende og kærligt hjem. Hun har strejfet rundt på må og få i 3 måneder og til sidst indleveret til Internatet. Hun er en sød og rolig kat der godt kan lide kontakt. Hun vil være så taknemlig for at komme ud til nogen, som gerne vil forkæle hende lidt.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1023

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

På trods af Twist ikke selv har haft killinger, har hun klaret opgaven som plejemor til UG. Opgaven som plejemor er dog ikke mere fantastisk, end at Twist brændende ønsker sig et nyt hjem. Hun er en rigtig sød og kælen kat, som vil trives som både inde og ude kat. Kom ud og hils på smukke Twist.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1278

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Maggie kom sammen med sine unger. De er nu så gamle, at hun og de kan undvære hinanden og maggie er klar til sit nye blivende hjem. Hun er en selskabelig og sød, spindende kat. Hun er stille og rolig og meget kærlig. Hun vil blive rigtig dejligt selskab og samtidig sikkert en formidabel gnaverfanger i sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0499

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Mulan er kommet sammen med sin missefamilie i sin tid og har været i familiepleje sammen med sin familie. Nu er hun tilbage, klar til sit nye hjem. Hun vil sætte pris på at få sig et nyt hjem sammen med søster Foxi.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1661

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Yasmin kom til os efter at være kommet ud af det blå til en lund, lettere skadet ved øret. Hun er en sød og lidt forsigtig kat, der foretrækker dit selskab frem for de andre kattes selskab, som hun anser for at være en smule farlige. Vi tror hun har været indekat tidligere og at livet "i naturen" har været lidt overvældende for hende at klare. Hun vil sikkert trives som indekat i dit kærlige hjem og umiddelbart meget gerne være fri for at dele dig med andre firbenede.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0994

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Ping er er rigtig kælepot. Hun skal ud og være alenemis i et roligt hjem. Hun har et sår i nakken som er under opheling. Det ser rigtig fint ud - det skal bare have tid. Hun skal ud i en kærlig familie, der vil give hende den tid hun har behov for, for at blomstre og blive en skøn missepige. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Ronja er formodentligt blevet efterladt, da hendes ejer flyttede. Hun havde næsten lige haft killinger og tog med glæde imod sine nye adoptivbørn. Nu søger vi plejefamilie til den lille familie for en periode, indtil killingerne er ca 12 uger. Er det en opgave, som du og din familie kunne være interesserede i, så kontakt os på 97187123. Vi er nemmest at få fat i på hverdage mellem 8 og 10 eller 1730-1830.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1177

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Hannibal er en meget kælen kat, som er en tro følgesvend, der følger en med over alt. Han er en meget sød og smuk kat, som man helt sikkert bør opleve. Han vil fungere rigtig godt som både inde- og udekat, samt hos en familie med børn.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1239

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Internatet fik 13 kaniner indleveret. Her ud af var skønne Silke i blandt. Hun er snaksaglig og elsker at løbe rundt indenfor.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0560

Kat: Langhårsblanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

LANGHÅRSBLANDINGEN FREIA. Denne fine og meget yndige mispige hedder Freia. Hun er her med sin datter Fresia, som også ses her på siden. Freia har et ualmindeligt venligt temperament. Hun er så rar, sød og nem. Dernæst er Freia altid positiv, interesseret og imødekommende. Heldigvis har hendes datter arvet disse fine egenskaber. Så hvis man sidder derude og ønsker sig 2 superskønne katte til samme hjem, kunne Freia og Fresia været et godt bud. Vi oplever ikke, at Freia har noget som helst i mod andre katte, kun venlig interesse. Evt. børn i nyt hjem skal helst være +10 år. Man skal påregne at børste på hende i ny og næ, selvom hun er meget dygtig til at holde sin pels fin selv. Freia skal til hus og have. En rigtig perle af en hunkat.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0553

Kat: Killing, Trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Agnes blev fundet efterladt i en skov sammen med sine søskende. Heldigvis blev de fundet i tide, og Agnes har absolut ikke taget skade af den barske start på livet. Hun er en sød og kælen mis-pige, som elsker at nusse og kramme :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1648

Hund: Rottweiler-grand danois

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 6 måneder.

Daisis ejer var rigtig ked af skulle sige farvel til hende, men på grund af en flytning var det ikke muligt at få hende med. , Daisi er en dejlig, mild og utrolig glad pige, som er trofast og lydhør. Hun er god at arbejde med træningsmæssigt, så hvis hendes nye ejer vil gå til hundetræning med hende, så behøver man ikke være super erfaren., Hun er lidt ked af at være alene hjemme, så det skal trænes helt forfra, som om hun var en lille hvalp. Daisi er glad for børn, men de bør ikke være under 10 år, da hun er ret vild, når hun leger og hopper op. Hun elsker at drøne rundt med andre hunde, men er god til at falde til ro når hun kommer hjem. Daisi elsker at ligge i sengen, hun er renlig, er glad for at køre i bil og har brug for en del aktivering. Hun vil nok jagte katte, så dem bør hun ikke bo sammen med. , Daisi søger et nyt hjem med hus og have, da hun ellers hurtig stresser. Hun er dog ikke så stor som racen giver udtryk for. Hun vejer 28,4 kilo. Daisi kan ikke bo i lejlighed., NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0291

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Her ser I søde, smukke Tornerose, som er så dejlig en kat. Hun er meget kælen og tillidsfuld og hun skal nok gøre opmærksom på sig selv, når hun er sulten, vil ud eller bare nusses. Hun er en virkelig dejlig kat, som egner sig meget fint til en familie med større børn og adgang til en have. Hun er meget mild og rolig af sind og der er ingen tvivl om, at hun er rigtig godt selskab til en enlig/et par. Smukke Tornerose er fundet efterladt med hendes killinger, som nu er kommet videre. Hun venter med længsel på et nyt hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0976

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Kitty blev fundet med sit ben siddende fast i sit halsbånd. Hun havde gået med det i et stykke tid da det havde gnavet sig igennem huden og lavet et stort åben sår. Heldigvis blev det igennem en operation og masser af pleje bedre og hun er nu klar til at komme ud i et nyt hjem. , Kitty er en yderst glad og tilfreds kat. Hun nyder både andre katte og menneskers selskab. Kig forbi og mød hende.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0659

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Mads er super, duper, over mega kælen! Han vil gøre alt for at få lidt kærlighed! Han er en kat man bestemt bør møde :)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0509

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN KRIS. Her ser du snullerbassen Kris. Kris er en dejlig og kærlig rad. Kris er en smule forsigtig muligvis fordi han er fundet sammen med sine brødre Kais og Konrad i en skov. Kris elsker at blive kælet med og gnider gerne pande med sin ejer. Han starter spindemaskinen, når han føler sig tryg. Vi tror han er bedst med lidt større børn. Kris er nysgerrig på livet og skal gerne til hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1008

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Pearl er i sin tid blevet sat af eller forladt ved nogle ungdomsboliger. Hun har været i plejefamilie sammen med en lille gruppe jævnbyrdige killinger og familien skriver: Pearl er en fantastisk charmerende, livlig og meget selskabelig killing. Hun elsker opmærksomhed og at blive kælet for. Det kan hun stort set ikke få nok af. Hun er yderst kærlig og et rigtig legebarn. Hun vil befinde sig godt i de fleste hjem, hvor hun kan være midtpunkt. Men hun har heller ikke noget imod at dele hendes mennesker med andre killinger. Pearl er en kat, som har tendens til at bruge tænderne lidt når hun leger, men hun er ikke voldsom og forstår et nej., Pearl har oplevet: Levet tæt sammen med hund og er tryg ved hund. Er vant til hjemmets lyde, både køkken og stue. Er vant til gæster. Er renlig og god til at bruge sin kattebakke. Har IKKE prøvet at være ude. Er vant til at blive løftet, nusset og kysset. Hun vil trives i de fleste familier gerne med lidt aktivitet i og på sigt måske have bohov for at komme ud eller en jævnbyrdig makker som selskab.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0668

Kat: Huskat gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Smukke Otilde er lidt speciel at se på. Hun har nemlig nogle gevaldig lange og flotte ben. Otilde er kælen og kærlig, og enes fint med andre katte. Hun ønsker sig et hjem med adgang til udenfor, så hun kan komme ud og vise sine flotte lange ben frem.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0611

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Kanika kom som lille killing og har været i familiepleje. Nu er hun tilbage på internatet, klar til sit nye hjem. Hun er en smuk, sød og kærlig, venlig og meget kælen ung kat, som er rigtig glad for selskab, også af de andre katte. Hun vil sikkert trives i de fleste familier, evt. sammen med en anden sød kat eller to, og på sigt sikkert gerne som både inde og udemis.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0746

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Delfine er med på moden og forstår at tage selfies. , Delfine er en meget kælen og legesyg kat. Hun kom til internatet sammen med sin mor og søskende, og fungerer rigtig godt med andre katte.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0297

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

ER RESERVERET TIL NYT HJEM. Her ser I smukke Samba, som er en utrolig charmerende, kælen, tillidsfuld og en meget nysgerrig killing. Han er også en rigtig frækkert og lidt af en slagsbror, når han leger med sine søskende Sally og Simba, men de finder fint ud af det sammen. Skønne Samba og hans søskende har været i familiepleje, hvor de er blevet vænnet til dagligdagens aktiviteter og lyde, andre katte og børn. De har haft det vidunderligt og han er nu meget klar til at få en dejlig familie. Han ville elske at komme til et hjem med en anden kat da han er meget social. Her på internatet hilser han også dagligt på hunde. Samba skal kun til et hjem med adgang til en have, som han kan komme ud i, når først han er klar til det. Han er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0646

Kat: Huskat, rød / hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Butler er en skøn fyr. Fuld af charme og selvtillid! Butler ELSKER mad, og han er bestemt ikke kræsen. Butler kan lave alverdens tricks, hvis der er chance for en godbid ;-)Han ønsker sig en familie som vil kæle og nusse med ham hver dag, og hvor han må tage på udflugt i haven.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0939

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Peter har mistet sit menneskehjem på den ene eller anden måde og har forsøgt at klare sig, men har selvfølgelig ikke rigtig kunnet pga. sin alder. Han er en sød og kælen, godmodig og efter alderen rolig fyr, som måske vil trives som indekat evt. sammen med en makker.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0640

Hund: Rotweilerblanding

Køn: Tæve

Alder: 2 måneder og 1 uge.

7 skønne og dejlige Rottweiler blandings hvalpe, søger nye hjem. De vil gerne ud og se verden, møde en masse nye mennesker og selvfølgelig blive din og din families nye bedste ven. , De er flytteklar og er blevet vaccineret, chippet og har fået orme- og loppekur., Hundetræning anbefales., Vi træffes på tlf 97564517 alle dage fra 8.00-18.00.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0429

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Poul er en virkelig sød og (ja lad os sige det som det er) DOVEN hankat! :-) Han rejser sig kun efter mad, og hvis der er kæleri i luften :-) Poul har en skæv tand, hvilket er enormt charmerende! Må dovne Poul med den skæve tand mon bo hos dig?..

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1370

Kanin: dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

I starten af denne uge blev 8 dværgkaninunger fundet ved en vejkant sat af med noget hø. De blev samlet op af nogle opmærksomme mennesker og indleveret til internatet. I går var de gennem dyrlægen som har sundhedsundersøgt dem og skønnet dem super fine. De er nu rejseklar. De er fra ca. september og er blandinger, så der er både pjuskede som kræver lidt pelspleje og korthåret.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1401

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Sambine var meget trykket, da hun ankom til os, men i løbet af nogle dage blev hun meget tillidsfuld og begyndte at søge kontakt. Hun er en smuk og stor kat, der skal have mulighed for at komme ud og derefter ligge i sofaen eller et andet blødt sted i huset og slappe af. Det vil hun elske.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0687

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Han

Alder: 2 år.

Ib er en skøn og smuk fyr. Han kan godt blive lidt betænkelig, når der er alt for meget påstyr. Når ikke vi larmer for meget, er han dog den sødeste og kærligste kat! Han trænger bare til at komme ud i et roligt og trygt hjem, hvor nogen vil elske ham præcis som han er.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1653

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Silke kom som missemor med sine store killinger. Hun er en smuk kat med et specielt udtryk og udseende. Stille og rolig, nem og venlig. En kærlig voksen pige, som vil trives hos de fleste måske også som indekat.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-1219

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Zumba kom til os fordi den tidligere ejer ikke mente, at hun trivedes i hendes lejlighed. Ejer siger, at Zumba er kontaktsøgende og legesyg og skal derfor have mulighed for at komme ud og brænde krudt af udenfor. Hun har dog ikke prøvet at være ude og det er noget hun skal lære. Her virker hun ret forsigtig men det er også en ny verden for hende. Hun er en kærlig pige, som trænger til et hjem, som har lyst til at give hende den opmærksomhed og omsorg hun har brug for.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-1204

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 10 måneder.

Tjalfe har været en del igennem. Han er en sød og rolig kat, der gerne vil kæles med, men synes det er lidt skræmmende her på internatet. Han skal have udemulighed. Og vi er sikre på, at han vil elske at gasse sig indendøre og gøre nytte ude. Så giv ham en chance. Det fortjener han.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1537

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Rasmine blev egentlig kaldt for Rasmus, men vi har ændret hendes navn en smule - gæt hvorfor :) Hun blev ved med at følge efter optager også selvom, de satte hende tilbage flere gange til hvor de først så hende. Hun er en sød, nysgerrig, kælen mis, som holder af kæle og af selskab og som vil trives i de fleste hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0629

Kat: Huskat, gråstribet / hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Bumle er en rigtig bamse! Han er en stor og robust fyr, der elsker at ligge og slænge sig i sin kurv. Nogen vil måske kalde ham doven, men han mener selv, der ikke er grund til at lette sig unødigt ;)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0486

Kat: Huskat, langhåret, sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Iris er en smuk sort langhåret kat. Hun var uhyggelig tynd, da hun blev bragt hertil, derfor har hun et lidt "desperat" forhold til mad. Iris er meget kærlig, og søger en familie, som kan passe godt på hende, og sørge for at hun aldrig skal sulte igen :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1995

Marsvin: Glathåret Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Nuller pigen blev fundet i København, hvor hun var blevet smidt af ved en skole. Der er ingen der har savnet denne meget tamme pige og derfor søger hun nu et blivende hjem. Hun er meget nysgerrig og vil gerne bo sammen med et andet marsvin. Det er vigtigt, at ny ejer har sat sig ind i sammenføring af marsvin, da hun ikke har prøvet at gå med artsfæller, tror vi.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0555

Kat: Killing,Rød

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Konrad blev fundet efterladt i en skov sammen med sine søskende. Heldigvis blev de fundet i tide, og Konrad var heldig at komme sig efter den barske start på livet. Han er en sød og kælen fyr, som lige skal se folk lidt an.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1543

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Frederik havde holdt til i et anlæg igennem en periode uden nogen ville kendes ved ham. Han er ellers en skøn ung og flot fyr. Han er kælen, rar, opsøgende og tillidsfuld. En god kat, som bare gerne vil kæles og snakkes med og som vil trives i de fleste hjem, måske gerne med udeadgang også.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1321

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Viska er stadig for lille til at undvære sin mor. De sælges derfor samlet. Hun er stadig lidt forsigtig. Men med den rette indsats, kan hun sagtens blive en sød kælekanin.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1858

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Søde Misser blev fundet kold, våd og rystende i en vejkant ved Frederikssund. Hun blev straks bragt til et dyrehospital, og heldigvis var der ikke sket noget alvorligt med hende., Nu er hun kommet sig og søger et nyt hjem hos søde mennesker. Misser er stille og rolig og holder også af rolige mennesker. De andre katte er hun ikke så glad for. Hun skal bo i hus med have, da vi tror, at hun er vant til at færdes ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1208

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 5 måneder.

Alexandria er blevet forladt af sin ejer, og heldigvis reddede genboen Alexandria fra en triste skæbne hun ellers kunne have havnet i., Alexandria er en afslappet kat, som kan være lidt forsigtig. Hun bryder sig ikke om høje lyde, og gider ikke altid at løftes på. Men hun er kælen og strutter rigtig med måsen, når man klør hende lige over halen. , Vi søger et hjem til Alexandria, hvor der i hverdagen ikke bor børn, og hvor omgivelserne er rolige. Hun skal også gerne komme ud og nyde godt af naturen. , Kom og hils på hende.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0278

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Her ser I søde, smukke Sigurd, som er fundet herreløs på Fejø. Han var godt nok meget lille og tynd, da vi fik ham indleveret, men nu er han bare så fin og smuk. Han er sort med mange små hvide hår. Han er virkelig fin og meget speciel, men det er alle katte jo på hver deres måde. Sigurd er blevet meget kælen og tillidsfuld og han snakker meget, når han savner selskab. Han er ekstrem legesyg, nysgerrig og han elsker at lege med de andre killinger fra internatet. Han hilser dagligt på søde hunde og han egner sig fint til et hjem med større børn. Søde Sigurd skal kun til et hjem med adgang til en have og han er kastreret og øremærket. Kom og hils på smukke Sigurd.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0738

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Daisy er kommet til internatet efter hun havde født killinger et meget uheldigt sted, og da der ingen ejer dukkede op efter fremlysningen, blev hun sendt i plejefamilie med hendes killinger. Daisy er nu tilbage på internatet og alle hendes killinger er enten adopteret eller klar til at blive det. , Daisy er en dejlig kat, der elsker al den opmærksomhed hun kan få. Hun snakker en del og det er jo bare hyggeligt.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1001

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Geo Geoløs er en lækker rød dreng, som altid kommer frem for at blive snakket med. Han har den mest fantastiske bløde pels. Kom og mød ham.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1993

Hund: Dansk svensk, pomeranier, jack russel, fox terrier

Køn: Han

Alder: 5 år og 3 måneder.

Laffe kunne ikke rigtig finde ud af det der med at være alene hjemme, så nu søger han et hjem, hvor den slags ikke er så nødvendigt., Han er en skøn lille fyr, som er utrolig glad for de mennesker, han knytter sig til. Men han skal bruge lidt tid på at lære sine folk at kende. Laffe er nemlig en lidt usikker hund, som har brug for en erfaren, blid og rolig ejer. Der skal ikke være børn i hans hjem, og så kan han godt være lidt utryg, når han møder nye mænd., Mens Laffe har været her hos os, er han vokset gevaldigt med opgaven. Han har mødt en del nye hunde og mennesker, og med den rette aktivering og stimulering, er meget af hans usikkerhed væk. Han er en rigtig hygge- og sofahund, som dog også sætter pris på en frisk gåtur. Han er vokset op med en kat, og hans tidligere ejer fortæller, at han er ligeglad med sådan en størrelse. Men en ny kat skal han nok bruge noget tid på at lære at kende. Laffe bliver let køresyg, er bange for fyrværkeri og fungerer ikke så godt med dominerende hunde., Husk, at du skal bestille tid, hvis du vil møde Laffe.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0981

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 5 måneder.

Store langbenede Fætter Højben er en rolig, og lidt doven fætter, som vil kunne fungere godt i et roligt miljø, hvor han kan få lov til at ligge i vindueskarmen og dase og nyde tilværelsen. Men han skal samtidig have muligheden for at kunne komme ud synes vi, og opleve noget af naturen, i små doser :)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1394

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Chivas har holdt til i et område igennem lang tid. Han er en stille og rolig, venlig og voksen fyr, som nyder vinduespladsen. Måske vil han ikke have noget imod at være tilskuer til udelivet fremover eller i en periode.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0702

Kat: Huskat, sort. med hvid

Køn: Han

Alder: 3 år.

Alfredo er godt nok ingen killing længere, men det ved han ikke altid selv :-) Han elsker at lege, meeen bliver også hurtigt træt og må tage sig en lur. Alfredo har ikke haft et trygt hjem, så den barske natur har givet ham lidt skønheds-knubs. Men en skøn og dejlig kat er han. Alfredo er bare helt speciel :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-1260

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Kamma er en meget opsøgende og nysgerrig dame, som rigtig gerne vil være sammen med mennesker. Og især børn! , Hun smyr sig omkring ens ben og miaver for at blive løftet op. Hun er rigtig god til at gå, når hun ikke har lyst længere, men er også opsøgende når hun igen trænger til at blive nusset omkring.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0523

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Mini fik tre killinger da hun ankom til internatet fra en dyreværnssag. , Heldigvis for hende ventede en fantastisk plejemor med åbne arme, og tog sig kærligt af den lille familie til killingerne var gamle nok til at få nye hjem. , Men nu vil Mini også rigtig gerne ud i et nyt og blivende hjem, hvor hun kan få en masse kærlighed og nusseri. Hun er meget kælen, og vil fungere perfekt som familiekat., Fundamentet for et langt og tæt venskab er lagt her, det er bare at komme forbi, så bliver du forelsket.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-2023

Hund: Shar pei

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dejlige Bruno er kommet til os, da ejer ikke kunne have ham mere. Han er kommet sammen med sin søster Bertha og da de altid har været sammen, er det vigtigt han kommer ud til et hjem med en anden hund. Han søger en ejer, som har erfaring med shar pei-racen, da han har temperament og kan blive usikker ved hurtige bevægelser. Han skal derfor ikke ud til børn under 10 år. Han er en utrolig sød, kærlig og meget livlig hund, der sagtens kan gå egne veje og er ellers meget selvsikker. Han er lige i den alder, hvor alt skal udforskes med de skarpe hvalpetænder, hvor man nogle gange tisser og laver inde, og hvor man ikke kan noget som helst. Så derfor skal hans nye ejer have god tid til ham og have mulighed for at holde to-tre ugers ferie, når man får ham hjem. Han har ikke stambog. NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1644

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Angel er blevet ladt tilbage i lejligheden, da hendes ejer flyttede. Hun er en sød og mild lidt forsigtig pige, der sikkert har været indekat tidligere og som vil trives med fortsat at være dette i et venligt, kærligt hjem. Hun er spinnende og kælen og en stille og rolig kat, der vil trives bedst i dine trygge og rolige rammer, som alenemis, da hun ind imellem synes, andre kattes selskab er noget overvældende.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1494

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Black Power kom og holdt til i et drivhus en periode. Han er en livlig fætter med krudt i rumpen, men også sød og kælen og vil trives i de fleste hjem, gerne med en jævnbyrdig makker at lege med og på sigt med mulighed for også at komme ud på eventyr.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1328

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Madonna er en sød dværgkanin på 2 år, som er glad for at blive kælet med og gerne vil tages op.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0969

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Monika har klaret sig så godt som hun kunne en periode, inden hun kom til os. Hun er en tillidsfuld, sød og kælen kat. Hun er venlig og nem at have med at gøre. Hun vil sikkert sætte pris på at være både inde- og udekat i en katteglad familie.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0982

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Så er Sofie retur fra sin plejefamlie sammen med sin kattefamilie og er blevet vant til at bo i et menneskehjem med alle dets oplevelser og lyde. Hun er en fin, glad og legesyg mis, men også rolig og kælen og en dame med sine meningers mod, der kan sige til og fra.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1347

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Bastian er kommet, fordi hans ejer ikke er i stand til at tage sig af ham mere. Han er en rigtig dejlig, nem, sød og rar fyr, stille og rolig og meget tillidsfuld. Han er vant til egen hund og til at være både inde- og udekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0381

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Kittys mor kom højdrægtig og fødte kort efter ankomsten. Kitty, hans mor og søskende kom hurtigt i familiepleje og nu er han og hans søskende og mor tilbage på internatet, klar til at vejen skilles til fordel for deres nye, blivende hjem efter at de I familieplejen har fået erfaring med at bo i et menneskehjem. Kitty er en køn, sød og kælen, efter alderen stille og rolig mis, men også nysgerrig og legesyg. Måske han vil kunne trives som indekat, måske sammen med en makker, men han vil sikkert heller ikke have noget imod at få lov til at komme ud også, hvis det er muligt. Vi tror, at han vil trives hos de fleste kattemennesker.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-1216

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 10 måneder.

Missemor er en super skøn voksen kat på 5 år. Hun kom til os med 3 killinger og har været ude i pleje og killingerne er nu rejst. Så nu er det missemors tur. Hun er ikke begejstret for andre misser, så i hendes nye hjem skal der kun være hende og hun skal være absolut i centrum. Mangler du en ny ven at tage vare på, så fortjener Missemor i den grad opmærksomheden. Hun må ud i hjem hvor hun kan gå og komme som det passer hende.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0688

Kat: Huskat, smoke / Hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Smukke Ronja har levet udelivet, med alt hvad det indebærer. Hun har haft killinger og været meget nervøs overfor mennesker., Det er hun heldigvis ikke mere! Hun er en dejlig rolig kat, der nyder at blive nusset! Hun er ikke god til høje lyde og pludselige bevægelser, så hun ønsker sig et hjem uden helt små børn og med adgang til udelivet. Hun fortjener det bedste!

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1258

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Devina er en smuk sort hunkilling på 4 måneder, som er tilløber til et sted, hvor hun var uønsket. Hun er sød og tillidsfuld og ønsker sig et kærligt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0546

Kat: Huskat, sort / hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Elvira er en sød og kærlig mis! Hun er rolig, og lister for det meste lydløst rundt. Hun elsker at putte på skødet. Med Elvira har man en ven for livet!

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1425

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Ludvig blev hjulpet til Brande Internat efter at have holdt til i et område i lang tid, hvilket han var blevet noget pjusket og tynd af. Han er en sød og kælen, mild og spinnende kat men også krudtet og legesyg og vil trives i de fleste hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1231

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Thomas er en flot sort hankanin, som hygger sig med sin bofælle Wagner. Han kom sammen med 13 andre kaniner og er vant til at bo indenfor. , Thomas er kasteret og koster derfor 400 kr.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1448

Hund: Border collie

Køn: Han

Alder: 5 år.

Maxi er en typisk fantastisk aktiv border collie på 5 år, som desværre er kommet i klemme i en skilsmisse. Han er super nem at lære nye tricks og vil særligt gerne arbejde for ostebidder. Familien har dog aldrig gået til træning og han har hidtil kun fungeret som familiehund. Vi kunne godt tænke os han kommer ud til et hjem, som ønsker at stimulere ham med bl.a. træning af en eller anden form. Han er vokset op med børn fra 12 år og har ikke prøvet at være sammen med små børn, hvorfor han ikke skal ud i hjem børn under 12 år. , Maxi kan være alene hjemme, kører gladeligt med i bilen men er utryg ved at gå tur hvor der er tung trafik. Andre hunde fungere han fint med, dog kan han være lidt hård overfor små hunde. , Han er kastreret.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1445

Hund: Sibirian Husky/Labrador

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 1 måned.

Bella er en skøn pige. En blanding af Sibirian Husky/Labrador. Ejer har desværre ikke den tid, som Bella har behov for. Hun er super glad for andre hunde og kan lege lidt vildt. Hun er ikke god til at være alene hjemme, så hendes nye hjem skal ikke have nogen bagkant på at lære hende det. Hun kører meget gerne med i bilen. Meget vandglad. Og meget trænbar. Vi ser gerne hun kommer i hjem med kendskab til Sibirian Husky og aktivitetsniveauet. Hun er ikke vokset op med børn men er nysgerrig på dem. Ej til hjem med små børn. Hun er meget kærlig og teenager-agtig.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN BELLIS. Se, denne skønne misling hedder Bellis. Hun er ikke så stor af sin alder, men til gengæld har hun krudt i rumpetten. Hun går ikke af vejen for at lege vildt med drengene her på internatet. Faktisk er hun rigtig glad for Mads, som også ses her på siden. Og ønsker I jer 2 livlige og superkærlige mislinger, er de 2 sammen et rigtigt hit. Bellis blev dumpet i en papkasse sammen med sine søskende. Hun er den sidste tilbage i kuldet og helt klar til at indtage sit nye hjem. Hun er meget selvstændig, og vi tror, hun bliver en glimrende jæger, når hun bliver stor. Hun egner sig fint til en aktiv familie hvor evt. børn er +8 år. Der må også gerne være andre katte, så længe de er villige til at lege en hel masse uden at blive voldsom. Smukke Bellis er steriliseret, øremærket og vaccineret. Hun skal absolut kun til hus og have. Virkelig en skøn mispige.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0637

Kat: Huskat gråstribet med hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Herman er den fødte musejæger! Han er hurtig som en Ninja! Derudover er han en dejlig kælen fyr, der elsker mad. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1987

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Bølle blev fundet som herreløs i København, og desværre var han ikke øremærket. Nu har han fået en fin tatovering i ørerne, har mistet det essentielle i sin mandighed - og er derfor mere end parat til at komme ud og være nogens allerbedste katteven. Bølle er en utrolig rolig, kælen og sød kat. Han er ikke så glad ved de andre katte her i huset, så han ligger mest og passer sig selv på sin hylde. Men han elsker, hvis vi tobenede gider komme hen og nusse ham. Bølle vil gerne bede om et roligt hjem hos voksne mennesker, som har en have, han kan komme ud i.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0922

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Plet kom sammen med sine søskende i sin tid, som moderløs. De har været i familiepleje sammen og har dér lært om at bo i et menneskehjem med børn andre dyr og alle dagligdagens lyde. Nu er de tilbage og klar til deres nye hjem. Alle er ufatteligt søde, meget sociale og kærlige, sjove og legesyge, nysgerrige og elsker at gå på opdagelse men også at være midtpunkt. De vil trives i de fleste familier alene eller sammen med en makker. På sigt gerne med mulighed for også at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0742

Kat: Huskat, Blå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lucy er en sød og kærlig kat. Hun elsker at gå sig en tur udenfor, og følger interesseret med hvis der sker noget :-) Har du et hjem hvor Lucy må følge med?

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-1234

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Forsigtige Ellen kom her til sammen med 13 andre kaniner. Hun vil rigtig gerne være i ens hænder, men skal lige vænne sig til det, men hun finder hurtigt ud af, at det faktisk er rigtig hyggeligt.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1445

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Casper er en ung killing, som bare pludselig var der ud af det blå, og som holdt sig til som om han ikke rigtig viste, hvad han ellers skulle gøre. Han var efterhånden blevet noget tynd og havde reddet sig nogle skrammer fra de andre katte i området. Nu er han frisk og ved at hele fint op, og er klar til sit nye hjem, gerne med mulighed for både at være selskabskat i sofaen og musefanger i naturen. Han er nemlig en meget opsøgende og tillidsfuld, selskabelig fyr, som også holder af eventyr og fangelege.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1230

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Reeva kom som den ene, der var blevet dumpet ved en landejendom. Hun er en sød og kælen, nysgerrig og tillidsfuld pige, der er nem at have med at gøre og som vil trives i de fleste familier.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0589

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Pondus springer op af kurven, så snart der kommer nogen! Tænk hvis de kom for at snakke med ham, og han sov? Nej det dur ikke, så han er vaks på pletten ved mindste lyd! :-) Pondus er en kælen og skøn fyr, som gerne vil løftes og have alt den opmærksomhed han overhovedet kan få! :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1533

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Domino har holdt til on and off ved optager igennem flere måneder og er blevet mere og mere påtrængende. Han er en sød, venlig, kælen, rolig og nysgerrig dreng, som holder af kæl og at være i arm. Han vil trives hos de fleste gerne som både inde og ude.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Sonia er en sød og kælen mis. En rigtig hyggetrold. Hun er opsøgende og vil rigtig gerne nusses. Hun vil trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1405

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Aslan er en flot, stor og voksen, selvstændig fyr, som selv siger til og fra, når han gerne vil kæles og snakkes eller ikke gider mere. Han vil trives som inde og udekat i et hjem, hvor han må have sit teritorie for sig selv og vil sikkert kunne holde uvelkomne katte stangen og desude agere musefanger.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0359

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Her ser I smukke Emma og hun er bare for dejlig. Hun er så utrolig kælen og tillidsfuld, nem og lige til og hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Emma må man desværre sige var uønsket i hendes tidligere hjem. Vi havde fundet hendes familie efter hun var blevet indleveret til kattehjemmet som efterladt. De bekræftede, at det var deres killing, men desværre kom de aldrig og hentede hende. Vi forstår det ikke. Nu skal Emma ikke vente længere, og hun skal nu videre til et hjem, som vil elske hende. Det fortjener hun så meget. Hun er en rigtig lille kælepotte og hun elsker at ligge i arm mens hun spinder højlydt. Hun er meget legesyg og hun egner sig superfint til en familie med børn, andre katte og hund. Hun er virkelig bare en rigtig dejlig killing. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Emma er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1325

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Glitter er ca. 2 år. Hun er tam og sød.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 10 måneder.

Mor med 3 hankillinger sat af og efterladt. De er alle vant til at være i hænder og er meget nysgerrige. De tre drenge har stor glæde af hinanden, men missemor er dog ret træt af sine uvorne drenge, så hun skal ud og være alene., Dette er Vilja.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1304

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Midde, Mulle og Mussen blev fundet efterladte. Nu har de været i kærlig pleje og er klar til ballade i nyt hjem

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Fersken kom i sin tid som missemor med killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger, men nu er hun tilbage og killingerne kan undvære hende og hun dem. Hun er en stille og rolig, kælen mis, som måske vil foretrække et hjem uden helt små børn.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0744

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Denne unge dame hedder Dora. Hun kom til internatet sammen med sin mor og søskende, da de var helt spæde. De har efterfølgende været i pleje ved en rigtig god og dygtig plejefamilie, som har været behjælpelige med socialisering og kærlighed. Nu er lille Dora og hendes søskende klar til at finde sig nogle nye gode familier. , Dora er en opmærksomhedssøgende, legesyg dame, som vil passe godt ind i en familie med børn og andre dyr.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1442

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Garfield på ca. 1 år er bare den største kælerøv og livsnyder. Han ser meget frem til at komme i et nyt kærligt hjem, hvor der er tid til ham, og hvor han med tiden både kan suse ude og inde som det passer ham. Skøn fyr......det er hvad han er

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0645

Hund: Rorweilerblanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

7 skønne og dejlige rottweiler blandings hvalpe, søger nye hjem. De vil gerne ud og se verden, møde en masse nye mennesker og selvfølgelig blive din og din families nye bedste ven. , De er flytteklar og er blevet vaccineret, chippet og har fået orme- og loppekur., Hundetræning anbefales., Vi træffes på tlf 97564517 alle dage fra 8.00-18.00.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0552

Kat: Killing, Rød/Hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Iben blev fundet efterladt i en skov sammen med sine søskende. Heldigvis blev de fundet i tide, og Iben er nu klar til en familie, som ikke smider hende ud ;-) Hun er en sød og kærlig kat, som godt kan blive lidt forskrækket ved høje lyde. Iben skal bare ud og have en masse kærlighed :-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1351

Kat: Norsk skovkat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 10 måneder.

Mille og Maxis ejer flyttede bare fra dem. Heldigvis var der nogen der tog hånd om dem, og nu er de klar til nye hjem. De kræver begge pelspleje og skal have mulighed for at komme ud. Mille er 5 år og mor til Maxi på 3 år. De kan rejse ud sammen eller hver for sig.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1818

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde Muskat er kommet til os, da ejer havde for mange dyr og ikke havde overskud og tid til dem mere. Hun er en lidt forsigtig pige, der søger et hjem, hvor der er en anden kanin, som hun kan støtte sig op af. Én, der kan vise hende, at verden ikke er så slem. Vi ved ikke hvordan hun har det med andre kaniner, derfor skal ejer have læst om sammenføring af kaniner. Hun er indekanin her hos os.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1287

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Anton var der bare pludselig på en genbrugsplads, hvor han blev ved med at være. Han er en venlig, rolig og afbalanceret, meget imødekommende og tillidsfuld fyr, som vil trives i de fleste hjem, gerne som både inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1679

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 10 måneder.

Smørs ejer er flyttet fra hende, derfor er hun havnet hos os og har fået brug for et nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1996

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Byssi blev fundet som herreløs i et sommerhusområde. Han er en lækker fyr, som er ultrakælen og som godt kan lide at snakke lidt med. Byssi kan godt lide lidt fred og ro, men han kan godt bo sammen med børn fra cirka 8-10 år. Han savner at komme udenfor, så der skal være en have i hans nye hjem. Han er ikke så vild med vores andre katte, så han vil helst være enemis.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0386

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

HUNKATTEN VIBSE. Her ser I en rigtig kærlig smuksak med en smule kant. Vibse elsker mennesker og alt det der følger men insisterer på, at bestemme hvornår og hvordan man skal nusses. Vibse skal til et kærligt hjem uden små børn og gerne med lidt erfaring i kattehold. Vibse kan godt lide mad og er derfor en kende godt i stand. Vibse er steriliseret og øretatoveret og skal klart til hus og have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Sigurd har løbet rundt ved en ejendom i Sulsted i ca. 14 dage. Ingen i lokalomårdet kendte til den kælen menneskesøgende kat, så et ægtepar tog affære og kontaktede en kredsformand. Sigurd fik et af Dyrenes Beskyttelses halsbånd på i håbet om at Sigurd på et tidspunkt ville gå hjem, og derved ville vi finde ejeren. Dette lykkedes ikke, og Sigurd har nu været fremlyst i en længere periode uden held. Han er nu klar til adoption, og søger en ny familie, som har interesse i en kælen og tålmodig kat, som vil passe ind i mange familier. Bare han har mulighed for at komme ud, og ikke skal bo sammen med andre hankatte.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0622

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Mary er en lidt bestemt dame overfor andre misser og vil selv bestemme, hvor skabet skal stå. Det får hun også lov til. Hun er vildt kælen og nussesyg. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1275

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Sorteper er formodentlig blevet læsset af. Han er en charmerende fyr, med et meget sødt lille overskæg, som man kan kende ham på. Sød, kælen og spinnende, nysgerrig og kærlig. Han vil trives hos de fleste gerne som både inde og udemis.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 7 måneder.

Her ser I dejlige Viktor, som man kun kan holde af. Viktor var øretatoveret ved ankomsten til internatet, men da vi kontaktede hans ejer, som iøvrigt havde savnet ham i 3 år, kunne hun ikke tage ham retur da hun i mellemtiden var flyttet til en bolig, hvor ikke man må holde katte. Vi synes, at det var synd at Viktor så skulle aflives, så vi håber meget på at trods hans alder, at der er en sød familie derude, som vil forkæle ham rigtig meget. Hvor og hvad Viktor har lavet i de 3 år vides ikke, men han har sikkert haft et andet hjem for han er en flot og meget glad kat. Han er meget rolig og mild af sind, kærlig og han kommer selv, når han vil kæles. Vi fornemmer, at Viktor ikke er så glad ved andre katte, så et hjem hvor kun der er ham, er klart det bedste for Viktor. Han vil uden tvivl trives fint i et hjem hos en enlig/par eller med større børn. Han skal kun til et hjem med adgang til en have. Viktor er en stor dejlig robust dreng som er kastreret og øremærket.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0396

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her ser I skønne Amanda som var blevet indleveret til dyrlægen sammen med hendes søster Annabel fordi de skulle aflives. Det syntes dyrlægen var synd og de blev så heldigvis afleveret her til internatet. Amanda er bare så utrolig rolig, mild og meget kærlig. Hun er lidt forsigtig og skal lige se tingene an i forhold til hendes søster som bare går til alle. Amanda virker bare så klog. Det er som om hun tænker over tingene inden hun kaster sig over noget, og det er jo ikke så dårligt at være en lille fornuftig killing. Når man kæler hende spinder hun højlydt og hun er meget legesyg og nysgerrig. Hun har det godt med andre katte og hun hilser dagligt på hunde. Søde Amanda skal kun til et stille og roligt hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0954

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Lisbeths ejer er flyttet og har ikke taget hende med sig. Hun har formodentligt været indekat til nu og haft selskab af Lone. De har mødt hund og er begge lidt tilbageholdende og forsigtige i nye sammenhænge. De er meget smukke. Vi søger et hjem, gerne hvor de fortsat må bo sammen. Måske vil de fortsat trives som indekatte, men måske heller ikke have noget imod, at lære at komme lidt ud på den lidt længere bane. De vil sikkert fortrække et roligt, kærligt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1542

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Missy kom lettere tilskadekommet og herreløs. Det er ikke lykkedes at finde hendes ejer, så derfor har hun brug for et nyt hjem. Hun er frisk og fit for fight igen og en sød og venlig ung kat, som gerne putter og hygger både med os og de andre katte. Hun er nem og kælen. Måske hun vil trives som rolig indekat evt. sammen med en sød makker hun kan putte og hygge med, når du ikke er hjemme?

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1544

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Dixie kom efter at have holdt til og prøvet på at klare sig i et parkanlæg i længere tid. Hun er en ung sød og kælen kat, helt sin egen og med helt sin egen mening om tingene.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0801

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Puspus kom bl.a. sammen med Remis og sine andre søskende efter at være blevet fundet i en plantage. Hun har været i familiepleje og er nu tilbage, klar til sit nye liv og hjem. Plejefamilien skriver bl.a.: Puspus er en lille, utrolig sød og virkelig kælen kat, som elsker sine mennesker meget højt. Hun er lidt usikker overfor helt små børn, men elsker at lege med børn på 5-6 år. Hun er til hus og have, for hun elsker at grave og klatre i buske og træer. Hun elsker også at lege med små kugler af pergamentpapir, og er meget glad for mad, især tun og leverpostej og hun nyder at ligge hos sine mennesker og sove. Hun vil synes rigtig godt om at blive alenekat om sit "revir" og sine mennesker., Hvis du får Puspus, får du en ven for livet.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1930

Hund: Papillon

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Lille Birger har boet hos os meget længe, fordi hans ejer blev syg og desværre ikke blev rask nok til at få ham hjem. Så nu leder vi efter et nyt hjem til en aktiv, robust og glad hund. Birger er ganske vist ikke så stor, men han er ikke nogen pyntedukke. Han elsker at smadre rundt og blive beskidt, så hans nye ejer skal kunne tilbyde ham et aktivt liv med masser af gode gåture, leg med andre hunde - og pelspleje til den store guldmedalje. Birger er meget fokuseret på sit legetøj - faktisk lidt for meget. Så han skal ikke have det som belønning, men det skal bruges aktivt i hans træning. Bil er han ikke så glad for at være med i., Birger har det fint med tæver, men hanhunde bliver han ofte sur på. Han er ikke vant til børn, så sådan nogle gider han ikke rigtig bo sammen med. Der er utrolig meget lyd i Birger, så han skal ikke bo i lejlighed eller rækkehus - for når han hører en ny lyd, så råber han gerne op om det, så vi allesammen kan høre det., Han er ikke så glad for at være alene hjemme, så han vil gerne have et hjem, hvor det ikke er nødvendigt ret ofte. Birger er kastreret., NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0520

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN UNA. Dette smukke eksemplar hedder Una og er indbragt her på internatet sammen med Duddi. Disse skønne tøser er formentlig dumpet af sin tidligere ejer og trænger til et kærligt og stabilt hjem. Una er meget kærlig og kælen og gør ikke meget væsen af sig. Una er steriliseret og øretatoveret og skal helt klart til hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1639

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Medusa er kommet som moderløs. Hun er en fin og lidt undseelig pige. Sød og kælen og kræver ikke meget, men venter bare på at du skal byde hende dit selskab og elsker at ligge på skødet og blive snakket og nusset. Hun vil trives i et selskabeligt og kærligt hjem, også som indekat, er vi sikre på, og sikkert også som enekat, hvis du har god tid til hende.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1865

Kanin: Rex Blanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Smukke Donna Star blev fundet i København, hvor hun havde været et par dage. Hun er en meget smuk og lækker kanin, der elsker at lave lidt ballade. Hun har en stor personlighed og vil gerne nusse, når først hun er i hænder. Hun er pt. indekanin og vil trives med dette. Hun vil gerne ud til en anden kanin, så det er vigtigt at læse om sammenføring af disse. Hun er steriliseret d. 26/11 og vil være klar til formidling efter d. 1/12. Hun kan reserveres i mellem tiden.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0831

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Oliver kom som lille sammen med sine søskende. Han har været i familiepleje og har lært om at bo i et menneskehjem. Oliver er en sød, meget kælen og legesyg fyr, som er lidt forsigtig i nye sammenhænge og vil trives bedst i et roligt kærligt hjem, måske også som indekat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0507

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN KNOLD. Jeps, denne henslængte misknægt hedder Knold. Han er lidt af en livsnyder, som sagtens kan spænde fjedrene under poterne og fræse derudaf. Knold er en glad dreng, som er interesseret og nysgerrig i forhold til mennesker. Andre katte er OK så længe de er lige så søde og rare som ham selv. Vi tror, at Knold bliver en dygtig jæger, og derfor skal han absolut kun til hus og have. Hvis der er børn i nyt hjem, skal de være +12 år og have lidt forstand på katteadfærd. Knold er kastreret, øremærket og færdigvaccineret. Virkelig lækker hankilling.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0642

Hund: Rotweilerblanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

7 skønne og dejlige rottweiler blandings hvalpe, søger nye hjem. De vil gerne ud og se verden, møde en masse nye mennesker og selvfølgelig blive din og din families nye bedste ven. , De er flytteklar og er blevet vaccineret, chippet og har fået orme- og loppekur., Hundetræning anbefales., Vi træffes på tlf 97564517 alle dage fra 8.00-18.00.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1280

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Maggie er en super skøn og kælen mis. Hun har været vant til at være ude og vil gerne ud hvor hun kan gøre lidt gavn.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0470

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Simon er en lækker mis. Han elsker at slænge sig, og en vindueskarm ville være hans fortrukne plads. , Simon er en dejlig stor hanmis. Han er en ordenlig gut, som kan klare lidt af hvert. Han vil fungere bedst som inde/udekat. Han har haft sin hale og hals barberet pga sår, men det bliver hurtigt pænt igen.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0465

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

HUNKATTEN THYRA. Se, denne dejlige mispige hedder Thyra. Og hun er simpelthen sådan en rar kat. Hun er forholdsvis venlig og interesseret overfor nye mennesker. Når hun har lært folk at kende, er hun det kærligste kattedyr, man kan forestille sig. Thyra har en lidt trist historie med sig, så hun fortjener at være midtpunkt i en kærlig familie, hvor man sætter pris på en voksen kat. Hun er rolig, nem og medgørlig, men skal dog liiiige se folk og nye omgivelser lidt an på afstand. Når hun er faldet til, er hun både kærlig og legesyg. Vi tror ikke hun vil trives så godt med andre dyr og heller ikke små børn. Hun vil til gengæld blomstre op og udfolde sig hos voksne/modne mennesker med rimelig ro på tilværelsen. Smukke Thyra fortjener bare det bedste. Hun er steriliseret, øremærket og vaccineret første gang. Hun skal til hus og have. En rigtig perle af en kat.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1904

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Samba er intet mindre end Sjællands mest kælne kat. Han simpelthen ææææælsker mennesker. Til gengæld synes han, at andre katte skal have nogle flade. Derfor får Samba brug for en familie, hvor man har rigtig god tid til at være sammen med ham og hvor der ikke er alt for mange andre katte i nabolaget. Samba elsker at blive nusset. Han sætter overordentligt megen pris på en god og lang lur, og så savner han at komme ud og få noget frisk luft og få græs under poterne igen.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0809

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Lilly blev fundet ved en befærdet landevej og var lidt forvirret i begyndelsen. Nu er hun en sød og meget kælen lille missekat, men også meget nysgerrig og legesyg og vil trives i de fleste familier.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1010

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rapunzel er vokset op med sine 4 søskende. Rapunzel er en lille ”pretty-girl”, der elsker at lege med sine søskende, og gerne vil snakkes med. Hun vil elske at komme ud i en familie, hvor der er børn eller andre katte.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1430

Hund: Jack russel terrier

Køn: Han

Alder: 6 år.

Albert er en lækker racetypisk Jack russel på 6 år. Han kommer fra et højt elsket hjem, som dagligt har imødekommet hans aktivitetsniveau., Han har været vant til træning og gåture hver dag., Desværre er han så begejstret for børn, at det kammer over for ham og han stresser voldsomt., Derfor skal han ikke i hjem med børn under 12 år., Albert elsker at komme med på tur i bilen, også selv de korte indkøbsture. Han har været vant til at være alene hjemme, men kan finde på at hyle til at starte med. , Han er vant til hest og har færdes en del i stalden, hvor han løb frit med de andre hunde på stedet. Dette var tæver og kastrerede hanhunde, som han fungerer bedst med., Vi søger hus med have eller hus på landet til Albert og at nyt hjem har sat sig ind i hvad racen kræver.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1119

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Bonnie kom fordi hun var kommet til skade og vi ikke kunne finde hendes ejer. Nu er hun frisk igen og klar til sit nye hjem. Hun er en super sød og kælen mis, som både elsker selskab og at komme ud på eventyr.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-1635

Hund: parson russelterrier

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 8 måneder.

Miley har boet med sine voksne ejere i hus med have hele sit liv og er en glad og livlig lille hund, som også rigtig gerne vil være godt selskab og hygge. Hun har brug for et nyt hjem, fordi hendes familie har fået små uforudsigelige småfolk i huset og det føler hun sig ikke godt tilpas ved og kan finde på at knurre. Hun er vant til at være alene hjemme og med i bil. Hun kender de almindelige kommandoer og plejer at blive luftet i snor eller frit, hvor man kan dette. Hun er glad for alle voksne, hun har mødt og vil gerne lege store hunde, og har boet sammen med en kat, men kan finde på at jagte katte i naturen.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1291

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Panama har en rigtig spindemotor hun tænder for, så snart man gå ind til hende. Hun ruller gerne rundt på ryggen og gør sig til. Hun er en af de sommerhuskatte, som er sjove om sommeren at fodre på men som får lov til at gå og passe sig selv om vinteren. Ingen ville i hvert fald kendes ved hende. Hun er meget kælen og tillidsfuld og vil så gerne have et nyt hjem, som hun kan kalde hendes. Hun skal have mulighed for at gå ude og gøre gavn, det gætter vi på at hun er rigtig god til.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0955

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Leif er en dejlig dreng, som elsker at bruge tiden sammen med andre katte. Han er en rolig og kærlig kat, som vil passe ind i alle hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0511

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN KONRAD. Her ser du søde Konrad. Konrad er en rigtig kærlig rad. Konrad er en smule forsigtig, muligvis fordi han er fundet sammen med sine brødre Kais og Kris i en skov. Konrad elsker at blive nusset på maven og starter gerne spindemaskinen, når han føler sig tryg. Vi tror han er bedst med lidt større børn. Konrad er nysgerrig på livet og skal gerne til hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Anemone er blevet efterladt på en terrasse på 2. sal og har formodentligt været indekat tidligere. Hun er en sød og venlig kat. Hun er nysgerrig og tillidsfuld og god med de andre katte og vil finde sig til rette i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1431

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Robin er en sød, rar, imødekommende og tillidsfuld fyr, som er kommet væk fra sit hjem på den ene eller anden måde, og som det er ikke lykkedes at finde frem til ejer på. Derfor har han brug et godt nyt hjem. Han vil trives i de fleste hjem gerne som både inde- og udemis.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1626

Hund: Islandsk fårehund

Køn: Tæve

Alder: 8 år og 5 måneder.

Fridas ejer havde desværre ikke så meget tid til hende længere, så nu søger denne dejlige dame et nyt hjem. Hun er altid glad og kærlig overfor sine mennesker. Hun knytter sig virkelig til sine folk. Derfor har hun også brug for en ejer, som har god tid til hende. Frida har det fint med de fleste hunde, men hun vil da helst selv have al opmærksomheden. Hun kan nemlig blive meget jaloux. Frida har mødt børn men ikke boet sammen med dem. Katte er efter Fridas mening sat i verden for at blive jaget! Hun kan være alene hjemme seks-syv timer, er bange for torden og fyrværkeri og bliver lidt stresset, når hun kører i bil. Frida elsker at lære nye ting og har gået til både hvalpetræning og agility. Så hun har brug for en aktiv ejer, som vil bruge hendes gode hoved til noget fornuftigt. Frida har en flot stemme og bruger den meget gerne. Så hun skal nok ikke bo i lejlighed eller tæt på sarte naboer. Desuden elsker hun at være udendørs, så hun er ikke en lille skødehund., NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0539

Kat: Huskat, rød m. hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lamot er en dejlig stor og rolig hankat. Man skal lige lære ham at kende, så har man til gengæld hans ubetingede kærlighed

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1072

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Røde er 1 af 3, der er kommet til Brande Internat fordi ejeren ikke kan passe dem mere. Han er en sød og legesyg killing, som vil gøre meget for mad/en godbid. Han har indtil nu været mest vant til at være inde, hvor den har færdedes over hele boligen. Det vil han muligvis trives fint med også femover, da han er lidt forsigtig overfor nyt.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0557

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Frederik er lederen i det Royale kuld, og med Mary lige bag sig, tør han det hele. Han er ikke glad for alt for meget postyr ellers, og kan bruge lang tid på at observere. En sød lille fyr, der nok skal blive til noget stort, så navnet passer meget godt. , Den Royale familie blev fundet helt alene i Frøstrup, sammen med deres mor. Ikke den bedste start på livet, men mon ikke du kan hjælpe med at resten af livet bliver fantastisk?

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-2037

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Line er en skøn kat, som kom her til med en grim byld på ryggen. Den har vi nu fikset, og bortset fra lidt manglende pels (som vokser ud igen), er Line verdens fineste kat. Hun er utrolig sød, kærlig og meget glad for mennesker. De andre katte fungerer hun udmærket med. Hun kan godt blive lidt utryg, hvis tingene går for hurtigt rundt om hende. Så hvis der er børn i hendes nye hjem, skal de være af den rolige slags. Line skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-1618

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Teddy er kommet som moderløs sammen med sin bror Milo. Han er en sød, efter alderen stille og rolig, lille fyr, som vil vokse og trives i de fleste hjem, sammen eller hver for sig.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-2029

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Seattle er kommet til os, sammen med BS, da ejer ikke havde tid til dem mere. Nu søger de et hjem sammen, hvor der er plads og tid til dem. Det er vigtigt, at ny ejer har læst omkring hold af chinchillaer, da de er et meget specielt dyr. Seattle kan godt finde på at give et hårdt kys til ens hånd.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1132

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Chip og Chap blev fundet i noget halm, uden kattemor. De har nu været i fantastisk plejefamilie og er SÅ klar til nyt hjem. De er meget knyttet til hinanden og skal naturligvis rejse ud i samme hjem, så de kan tage hul på deres nye liv sammen. Uimodståelige, det er hvad de er!

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Pelle blev fundet løbende søgende rundt i et industrikvarter uden nogen, der ville kendes ved ham. Han er en sød og mild killing, men noget forsigtig og lidt nem at gøre forskrækket, især i starten, så han har brug for et roligt og kærligt hjem, som har tålmodigheden og roen til at lade ham falde til og komme af sig selv.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0388

Kat: Huskat, rød

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Simba er en MEGET kælen og madglad kat :-) Han prøver ihærdigt at vise os alverdens forskellige "katte tricks", i håb om at der så falder en godbid af! Simba vil passe rigtig godt ind i en familie med børn.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0248

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Frække bimse er fuld af fest og farver :-) Han elsker at lege, men vil også rigtig gerne putte og nusse. Bimse er meget glad for andre katte, og siger umiddelbart ikke så meget til hund..

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Årets Dyreven 2015

Årets Dyreven 2015 er

Sara Lund