Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0264

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kay er kommet til os, da ejer desværre ikke kunne have ham mere. Kay kommer fra et hjem, hvor der var roligt og det vil han også gerne ud til. Han er en meget nysgerrig fyr, der står klar, når man larmer med posen med grønt. Han vil gerne kæle lidt, men vil hellere undersøge. Han skal ud til en pigeflok, hvor han kan blive enehan. Han er kastreret d. 21/4.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

HUNKATTEN ROSEANNA. Sjældent kærlig hunkat søger et nyt hjem. Roseanna kom til os drægtig og er nu klar til selv at få en masse omsorg og nus. Hun har de skønneste store kuglerunde øjne og de fineste små totter hår på ørerne, så hun minder lidt om en lille los. Sindsmæssigt er hun som sagt superkærlig, i den roligere ende af skalaen og aldeles imødekommende. Når hun ligger hos én spinder hun for fulde gardiner og er nærmest klar til at slå knude på sig selv i bar begejstring over opmærksomheden. Damen kan ikke lide at blive båret på, så mennesker uden hang til at slæbe rundt på hende scorer højt på hendes liste. Et roligt hjem beboet af dyrevenlige mennesker med have vil bekomme denne søde tøs. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0389

Kanin: Dværgkanin/Rex

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Lindy blev født hos plejemor, af sin mor Liva, der blev fundet i Nivå. Hun er en lidt forsigtig pige, der skal kende sine mennesker, men så kommer hun hen til én, hvis man bruger tid på at sidde hos hende. Hun kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og nusse lidt. Hun lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt, at hun kommer ud enten med en af sine søskende eller til en anden kanin, da hun er meget knyttet til sine søskende.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0371

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

"Og hans navn er Knuuud - han er blevn' smidt uuud" Det er i hvert fald, hvad vi er bange for, er sket med Knud. Han er en skøn og meget kælen kat, som blev fundet som herreløs i Havdrup. Knud elsker mennesker og fungerer fint med andre katte. Dog vil han nok gerne have sit nye hjem for sig selv. Knud er nok ikke så vild med, hvis tingene går alt for hurtigt hjemme hos hans nye mennesker, så et roligt hjem til ham, tak. Og så er han hamrende legesyg. Alt kan splittes ad, kastes med og gemmes under tæpper., Knud skal bo i hus med have. Han eeeelsker at være udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0446

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Luna er kommet til os, da ejer skulle flytte og ikke kunne have hende med. Hun søger derfor et nyt hjem, sammen med sin ven Lise. Luna er vant til børn, men kan godt finde på at markere. Hun er en aktiv lille ven, der elsker at lave huler og gange. Derfor er det vigtigt, at hun har et stort dybt bur, hvor hun kan grave.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0338

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 3 måneder.

"Det er vel ikke kun mig, der synes, at jeg er total lækker?". Oreos mangler et trygt og blivende hjem, fyldt med varme og en masse nussen. Oreos er vant til at bo i et hjem, hvor der er stille og roligt. Han elsker nemlig at ligge i sofaen eller sengen, hvor han gerne tager en lur. Men det er bedst hvis han kan ligge der sammen med sin ejer. Han vil gerne have muligheden for både at kunne begå sig ude og indenfor.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0390

Kanin: Dværgkanin/Rex

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Laurantius blev født hos plejemor, af sin mor Liva, der blev fundet i Nivå. Hun er en lidt forsigtig pige, der skal kende sine mennesker, men så kommer hun hen til én, hvis man bruger tid på at sidde hos hende. Hun kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og nusse lidt. Hun lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt, at hun kommer ud med en af sine søskende eller til en anden kanin, da hun er meget knyttet til sine søskende.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0363

Kat: Norsk skovkat

Køn: Han

Alder: 10 år og 1 måned.

Skønne Alpha ser måske lidt misfornøjet ud her på billedet. Men ville du måske ikke også være det, hvis nogen havde klædt dig af til skindet, tog billeder og lagde det på nettet?! , Alpha er en utrolig sød og rar kat, som holder af ro, fred og hygge. Han blev fundet som herreløs i Birkerød, og vi har ikke kunnet finde fem til hans ejer, selv om han var øremærket. Så nu ønsker han sig en ny familie, som har erfaring med at passe hans pels. For den gror nemlig ud igen og bliver superflot. Da han kom her var han desværre så filtret, at vi var nødt til at klippe ham. Alpha skal bo i hus med have og bryder sig ikke om andre katte eller hunde.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0374

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Katka er kommet igen, fordi hun og familiens anden kat ikke kunne blive enige. Katka er ellers en sød og venlig og opsøgende pige, når lige hun kender sine mennesker og rammer. Hun har været indekat til nu, men vil sikkert sætte pris på at blive både og. Hun vil foretrække et hjem, hvor hun må være alene om sine ejeres gunst.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0511

Andet dyr: Vinterhvid Dværghamster bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Elisabeth kom til os, da ejer ville aflive hende. Men det var der ingen grund til, da hun er fin og rask. Hun er en lille mus, der er et godt førstegangs kæledyr. Hun vil meget gerne gå bur mod bur, med en anden dværghamster. Da vi tror hun er for gammel til at blive sammenført med en. Hun er nataktiv og er ikke vild med berøring, men det kan der arbejdes på.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0348

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Hector er tilløber gennem flere måneder i en have hos en privat person og havde nogle småskrammer, da han kom, måske i forsøget på at konkurrere om hunkattenes gunst? :) Han er rigtig sød og venlig, kælen og snakker rigtig meget. Han er nysgerrig og meget opmærksom på sine omgivelser. Han vil sikkert foretrække at blive både inde- og udemis i sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0373

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Sofie er set blive smidt af en bil. Hun er en ung, sød og meget kælen og opsøgende mis, som vil trives i de fleste hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0064

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år.

HUNKATTEN MUSSE. Musse er den anden halvdel af et modent og meget kælent missepar der søger deres sidste hjem sammen da de er meget forbundne. Musse har boet hos en gammel dame der blev senil dement og derfor, i en periode inden hun kom på plejehjem, ikke kunne tage sig optimalt af sine elskede katte. Musse havde udviklet en vane med at gemme sig på bunden af et mørkt skab, det eneste der er tilbage af det nu, er at hun trykker sig lidt lige når man går ind til hende, men så kan det nok være at hun kommer frem til nus og kæl. Hun er en forsigtig, men utrolig sød og mild kat og vil gerne menneskers selskab. Hun har i modsætning til Bandit aldrig haft stor lyst/behov for at komme ud, men hvem ved det kan måske komme? Vil du give Musse og hende mand deres livs efterår så kom og hils på dem. De går lige i hjertet og fortjener et dejlig sidste hjem. Musse er steriliseret, færdigvaccineret og øretatoveret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0382

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 5 år og 11 måneder.

Fido er en dansk/svensk gårdhund på 5 år. Han har gået til hundetræning, derfor kan han sine basale kommandoer. Fido er vant til børn i alle aldre, og han elsker at ligge i sofaen med dem. Når Fido er i snor, er han ikke glad for andre hunde. Men lige så snart han er løs, er han frisk på at lege sammen med dem. Ifølge Fidos dyrlægejournal kræver han allergifoder og forbyggende loppebehandling, dette er et krav til den nye ejer.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0352

Hund: Labrador-berner sennen-blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Så ønsker Bassemanden sig et nyt hjem. Hans ejer blev desværre syg og kunne ikke magte ham længere., Men Basse er altså også en stor fyr, som godt kan tage pusten fra en med al sin livsglæde og sine 51 kilo! Basse er nemlig altid glad - både for mennesker og alle andre hunde; især tæver. , Vi ved ikke rigtig noget om hans baggrund, men han går rigtig pænt i snor og elsker at lege fjollet. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, så hans nye ejer skal kunne tilbyde ham et hjem, hvor det ikke er nødvendigt særligt ofte. Allerhelst vil Basse bo sammen med en sød, større tæve, som gider at lege og hygge med ham. Eventuelle børn i familien bør være over 12 år, for han er altså en lidt stor og voldsom dreng., Basse skal bo i hus med have, og hans nye ejer skal holde af at træne med ham og give ham gode gåture. Han kan være lidt stædig og have selektiv hørelse, så en god portion overbærenhed og tålmodighed er også en kvalitet, Basse sætter pris på. Kan ikke bo med kat, NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0112

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

HANKATTEN BØLLE. Bøllemissen bor sammen med sin udkårne Putte og vil derfor skulle til nyt hjem sammen....... mere følger

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Søde, forsigtige Birthe ønsker sig et nyt hjem, hvor hun kan gå ud og ind som det passer hende. Her på internatet bruger hun mange timer på at sidde i vinduet og observere verden. Hun prøver flere gange, at fortæller os, at nu må vil altså godt lukke hende ud. Birthe er en meget forsigtig pige og har brug for ro og tålmodighed til at falde til. Men når du har hende tillid, får du en utrolig sød og hengiven kat, som er nysgerrig på livet udenfor. Birthe skal ikke bo med børn under 15 år, hund eller anden kat.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-0412

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Whitney er desværre blevet væk for sin ejer, og leder derfor efter sit nye kærlige hjem. Whitney er ikke helt tryg ved mennesker. Hun kan godt håndteres og gå i sele. Men hendes nye hjem skal påregne, at have tiden og kærligheden til at gøre hende tryg. Hun er en skøn pige, så vi er sikker på, at hun med tiden, nok skal få tilliden tilbage. Whitney er neutraliseret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0065

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN BETTE-FIS. Nej, det er ikke en panter, men hunkillingen Bette-Fis I ser her. Hun indledte sin karriere her i livet med at forsøge at regulere trafikken i et vejkryds i Ringsted i en alder af ca 6 uger og vi må sige, som det er: Det var hun IKKE god til! Heldigvis tog nogle søde mennesker hende med inden det endte galt og hun er nu efter plejeophold klar til nyt kærligt hjem. Hun er en helt utrolig kærlig lille kat, men skal have lov at gå når hun synes det er nok. Lader man hende ikke i fred bliver hun frustreret og napper og evt. markerer med kløer (ikke på en voldsom måde) for at vise at nu er det nok. Giver man hende til gengæld dette space er hun en rigtig lille puttegøj, som kan ligge hos én i timevis, hvis det skal være. Når hun rigtig ligger og hygger får man lige et lille slik og et enkelt blidt og kærligt lille nap, så ved man at hun synes, at "nu kan det ikke blive meget bedre". Hun har egentlig stor tillid til mennesker, men sætter pris på den slags der er rolige og som ikke har et livligt kropssprog og en høj stemmeføring. Bette-Fis har brug for et kærligt og roligt hjem hvor hun er det eneste dyr og som har masser af tid og lyst til omsorg. Når hun er tryg ved én vil hun gerne lege. Hun har ikke interesseret sig synderligt for at komme ud hos plejefamilien, men vi ønsker os nu alligevel et hjem hvor muligheden er tilstede evt. i en pæn størrelse løbegård, for hun sætter stor pris på en mundfuld frisk luft og nyder vores løbegård i fulde drag. Bettefis er færdigvaccineret, øretatoveret og steriliseret.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-0385

Hund: chi hua hua

Køn: Han

Alder: 4 år og 5 måneder.

Cæsar har brug for et nyt hjem, fordi hans familie har fået allergi. Han har boet i hus med indhegnet have og er en lille fyr der er lidt forsigtig i nye sammenhænge. Han er stille og rolig, men vil også gerne lege og er meget kærlig og knytter sig til sine mennesker. Han er vant til at være alene hjemme, at blive luftet mest i snor eller i haven, at være med i bil og kender de almindelige ord. Han vil trives bedst i et voksent, kærligt og roligt hjem, hvor man har tid til at lade ham falde til og komme af sig selv og til at være sammen med ham både i hjemmet og på ture. Cæsar vil helst ud til et hjem hvor han kan have sine mennesker for sig selv uden at skulle dele med andre dyr.

Brande Internat

Ref: 16BH-4-0378

Hund: retrieverblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Holgers ejer er desværre blevet syg og kan derfor ikke tage sig af Holger mere. Han søger derfor en ny familie der har tid og lyst til en kærlig energisk unghund. Holger elsker opmærksomhed og han vil have rigtig godt af at komme ud til en familie der vil bruge noget tid på at udfordre ham mentalt fx i form af noget træning. Han fungerer fint med andre hunde. Han er en glad og meget socialt anlagt dreng. Han elsker at lege især bolde er et hit hos ham. Han er en stor dreng så han vil nok egne sig bedst til en familie med lidt større børn som kan tumle med ham :-)

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0464

Hund: Karelsk bjørnehund-blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Dejlige Liam blev desværre for stor en mundfuld for tidligere ejer, så nu søger han et nyt hjem. Han er en glad krudtugle, som er ret lydig og elsker at arbejde sammen med sin ejer. Så det vil være en god idé at gå til træning med ham., Liam har det fint med de fleste hunde, men kan godt brumme lidt overfor nogle hanhunde. Han har ikke boet med børn, men har det fint med de større af slagsen. Liam kan være alene hjemme en arbejdsdag, men vil helst nøjes med et par timer. Han er en venlig og glad hund, og han har det med at blive lidt ivrig og livlig. Når det sker, gør han en del, så af den grund synes vi ikke, at han skal bo i lejlighed. Liam skal ikke bo en storfamilie, hvor der er meget gang i den - for så bliver han nemlig lidt stresset. Han har brug for en erfaren ejer, og helst en, som har erfaring med karelske bjørnehunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0187

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Luna er kommet, fordi hendes ejer ikke kan tage vare på hende mere. Hun er en sød og mild kat. Hun er lidt forsigtig i nye sammenhænge, og vil trives bedst i et kærligt, roligt hjem evt. som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-0369

Hund: golden retriever blanding

Køn: Han

Alder: 7 år og 5 måneder.

Sams ejere skal flytte til Grønland og Sam kan ikke komme med. Derfor har Sam brug for et nyt hjem, som vil give ham kærlig omsorg i nogle gode år endnu. Han er en sød og venlig moden hund, som også godt vil lege lidt, f.eks med en bold. Han er imødekommende overfor alle og vant til hus, børn og andre hunde. Sam kender de almindelige ord fra hundeskolen og er en lydig hund, som plejer at luftes både med og uden snor. Han er vant til at være med i bil. Sam er en moden ukompliceret fyr som kunne passe ind i de fleste familier.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0057

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år og 11 måneder.

HANKATTEN BAMSE. Bamse er nu klar til formidling. Han er en umanerlig sød og stor, solid hankat som ikke lige blæser bort i en storm. Han vejer 6,5 kg. Han er ikke en krammekat, men en kat der er social og kælen i mængder han selv synes er passende, så altså en kat der har brug for mulighed for at nyde sit eget selskab indimellem. Bamse er rolig, men ikke særlig modigt anlagt. Han skal til et hjem hvor hans mennesker påtager sig lederskabet og kærligt lader ham vide at det altså er dem der sidder på flæsket. Vi formidler ham meget gerne til modne kattemennesker uden andre dyr og børn. Han skal kunne komme ud og nyde det spirende forår. Bamse er kastreret, chippet og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0386

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Luka blev født hos plejemor, af sin mor Liva, der blev fundet i Nivå. Hun er en lidt forsigtig pige, der skal kende sine mennesker, men så kommer hun hen til én, hvis man bruger tid på at sidde hos hende. Hun kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og nusse lidt. Hun lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt at hun kommer ud med en af sines søskende eller til en anden kanin, da hun er meget knyttet til sine søskende.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0381

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

RESERVERET: Ingeborg er en nysgerrig dame. Hun har tidligere været indekanin i en lejlighed, hvor hun fik lov til at gå frit. Hun er vant til at komme på græs i sele, og nyder det. Men vil ikke kunne fungere i et udebur., Vi leder efter et hjem, som kan tilbyde hende de samme muligheder som i det tidligere hjem, så hendes behov bliver opfyldt.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0458

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Roberta er kommet sammen med Ruth, da familien ikke gad dem mere. De har gået sammen før, men kan det ikke mere. Derfor søger hun et hjem med en sød enlig kastreret hankanin. Hun er ikke en nussekanin og søger ikke menneskeselskab. Hun er udekanin og trives godt med dette. Hun er steriliseret d. 9/5.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0433

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Dejlige Oddy blev fundet som herreløs i Nordsjælland. Han er en flot og utrolig kælen kat, som elsker at blive nusset. Oddy kan godt være lidt ængstelig i nye omgivelser og når han ikke kender folk. Men så snart han føler sig tryg, er han social og nysgerrig. Oddy er ikke så vild med andre katte, og der skal ikke være hunde i hans nye hjem. Børn over 15 år kan han bo med, men de mindre bliver nok lige en tand for aktive og støjende for denne fredselskende kattemand., Oddy skal bo i hus med have og skal bo hos mennesker, der har godt kendskab til katteadfærd.

Brande Internat

Ref: 16BH-4-0324

Hund: shæferblanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Pax er kommet fordi hans familie ikke kunne tage vare på ham. Det er kredsformanden i Dyrenes Beskyttelse blevet opmærksom på og har hjulpet både Pax og familien, ved at at hjælpe Pax ned til os på Brande Internat, så vi kan hjælpe Pax med at finde en familie, som kan tage vare på ham og hans behov. Hos os har Pax udviklet sig således, at vi oplever ham som en god og dejlig dreng med gode potentialer. Han er meget glad for os mennesker på internatet og med fysisk kontakt med os. Glad for tennisbolde og godbidder, som fint kan benyttes til læring, kontakttræning og håndtering. Han lader os gerne kikke både tænder, poter, ører og øvrige krop. En energisk hund og en kælepotte, der gerne vil løbe efter en kat, men hurtigt kan lære og virker fint med andre hunde. , Han har oplevet meget forskelligt på godt og ondt, så han har brug for en ejer med erfaring og stor forståelse for en hund, som nemt bliver forskrækket og som har brug for en venlig, stille og rolig tydelig hverdag og en ejer, der er indstillet på at arbejde med Pax og som er beredt på at tage tingene i det tempo og i den rækkefølge som de opstår. En familie med store, dyrevante teenagere eller et hjem uden børn, vurderer vi vil være bedst.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0387

Kanin: Dværgkanin/Rex

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Lava blev født hos plejemor, af sin mor Liva, der blev fundet i Nivå. Hun er en lidt forsigtig pige, der skal kende sine mennesker, men så kommer hun hen til én, hvis man bruger tid på at sidde hos hende. Hun kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og nusse lidt. Hun lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt at hun kommer ud til en anden kanin eller sammen med en af sine søskende, da hun er meget knyttet til dem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Anders er kommet bl.a. sammen med Viggo, fordi deres mennesker ikke kunne passe godt på dem mere. Han er en sød og kælen fyr, når lige han får lov til at lære sine nye rammer og mennesker at kende. Forsigtig og lidt afventende i nye situationer. Derfor har han brug for et roligt, kærligt og tålmodigt menneske, som kan give ham lov til at falde til og komme i sit eget tempo, gerne som indekat i hvert fald i starten.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0514

Hund: Labrador bl.

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Mason er kommet til os da ejer ikke magtede ham mere. Vi er derfor hans femte hjem og derfor er hans fortid præget af en meget tumult opvækst. Han er en hund med meget energi og samtidigt et stort drive også. Han skal ud til et hjem hvor han kan bruge både krop og hjerne. Ny ejer skal have hunde erfaring og skal bo i hus med indhegnet have. Han kan ikke bo med katte, men har det ok med andre hunde. Han er dog lidt voldsomme overfor dem, han har først lært at være sammen med andre hunde her.så det skal han nok komme godt efter. Han er stadig meget understimuleret, men det er noget der bliver arbejdet på. Han ødelægger ting når han er alene i sin boks, så ny ejer skal være opmærksom på at stimulere ham og finde positive løsninger på dette. Han kan godt finde på at nappe, når han bliver for ivrig. Ellers er han en fantastisk social ung dreng, som elsker alle mennesker. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0093

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

HUNKATTEN FENJA. Man har dårligt smækket måsen i sædet når man besøger Fenja i hendes bur, svup ja så sidder damen på skødet af én. Hun er bare super tillidsfuld, cool og kær og virker som en helt igennem ukompliceret lille tøs på trods af hvad hun har oplevet. Hun var en blandt flere efterladte katte, overladt til deres egen skæbne. Hun har de rundeste øjne og en fin hvid plet på brystet. Lækkerheden skal kunne komme ud og nyde foråret i en have, så har man sådan en og er man på udkig efter en sød kat er Fenja et rigtig godt bud. Damen sætter ikke pris på andre kattes selskab. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0391

Hund: Beagle

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Balder er en skøn beagle, på knap to år. Han er en rigtig energibombe, som elsker at lære og at bruge sin snude. Han skal derfor til en familie, som kan aktivere ham både mentalt og fysisk. En familie med masser af plads og med større udearealer, da han godt kan lide at være ude. Han er glad for børn, men kan være lidt voldsom i sin leg for dem. , Balder kan sine basale kommandoer og er meget glad for at køre bil. Balders nye familie skal have kendskab til racen.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0372

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søger du en kælepot? Så er Sputnik udentvivl den mest kælende og snakkesaglige kat uden lige. Han elsker alt den kontakt han kan få, både med mennesker og andre katte. I hans nye hjem, vil han rigtig gerne have muligheden for at kunne komme ud og gå på opdagelse udenfor.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0357

Hund: Shar pei/engelsk bulldog/rottweiler

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Coco er indleveret sammen med Aslan, da ejer desværre er blevet alvorligt syg., Han har ikke haft den bedste start hos avler, som flyttede rundt med hvalpe og mor. Og var i et miljø, hvor mennesker dumpede ud og ind af hverdagen. Dette har været med til, at hans tillid til nye mennesker ikke er stor. Heldigvis er han meget madglad og kan købes med godbidder., Har du først vundet hans tillid, har du en ven og kæmpe puttetrold for livet, da han knytter stærkt bånd til sin ejer., Tidligere ejer har ikke gjort det store i træning, vi har dog erfaret at Coco er super skarp, når det kommer til at lære nye ting, især hvis der er godbidder som belønning., Coco er ikke socialiseret med andre hunde end Aslan, og han fungere ikke med andre hunde end ham. Han har aldrig prøvet at være alene hjemme, derfor skal nyt hjem påregne alene hjemme træning., Han kører glad med i bilen og er tryg på gåtur ved trafik., De er ikke vokset op med børn og skal derfor ikke til hjem med børn under 12 år., Shar pei er en speciel race, derfor vil kendskab til racen være en fordel eller at man har sat sig godt ind i den.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Safinas ejer er formodentligt flyttet fra hende. Hun er en sød og mild, fin mis, der er lidt forsigtig i nye sammenhænge og som er blevet lidt tynd af at prøve på at klare sig selv derude. Måske har hun været indekat tidligere? Hun vil trives i et venligt og kærligt, roligt hjem måske som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BH-4-0377

Hund: border collie

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 3 måneder.

Lille Lyns ejer, er her desværre ikke mere. Derfor er Lille Lyn kommet til Brande Internat og har nu brug for et nyt hjem. Hun er en fantastisk kærlig og energisk pige. Hun elsker fysisk kontakt og kravler gerne helt op på skødet af dig. Lille lyn er lidt forsigtig ved nye ting men vil meget gerne hilse på alt og alle. Hun vil have godt af at komme til et hjem som vil bruge noget tid på at stimulere hende fx i form af træning. Hun kender de almindelige ord og elsker at lege med bolde. Lille lyn vil passe bedst i et hjem hvor der ikke er små børn. Hvis du mangler en kammerat for livet så er Lille lyn måske lige noget for dig?

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0370

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

PÅ HÅNDEN!! Topper er blevet udstødt fra sit katteslæng, og er derfor endt her. Han er lidt forsigtigt - men ekstemt sød og kærlig!

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0440

Hund: Engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 5 år.

Chanel kommer fra den store sag med 91 vanrøgtede hunde, som levede i deres eget møg i en stor flok. Så nu søger denne dejlige dame et nyt hjem hos en sød ejer, som har forståelse for hendes behov. Hun har været ude i et hjem, men er kommet retur pga. allergi. Hun har været her længe fordi, hun har fået 8 dejlige hvalpe som vi er kommet af med, og hun er blevet opereret og har fået lagt guld ind i begge hofter. Hun kræver noget genoptræning i form af Water walk og det skal den nye ejer være indstillet på, det er nu og her og resten af hendes liv. Det må gerne bare være for at holde det vedlige. Chanel elsker vand, så det er heldigt. Ellers må hun gøre alt som hun plejer, og hun er også aktiv hos os. , Chanel er en utrolig sød og meget kærlig hund, som simpelthen bare elsker alle sine mennesker. Hun ville allerhelst bare sidde og kigge dybt i øjnene på sin ejer hele dagen. Når hun da lige er færdig med at fræse rundt og snuse, for hun er nemlig også en meget aktiv hund, der har brug for masser af motion og frisk luft. Hun fanger både mus og fugle hos os, og der er meget jagt i hende - hun er dog bange for ænder og skud, hvis ikke der er andre hunde. Chanel har en anden udfordring:, Hun kan slet ikke være alene hjemme, og hun har brug for et hjem hvor man enten altid er hjemme eller hun kan komme med på job. Men selv om egen hund kan være alene, så kan hun stadig ikke finde ud af det, hun har meget slem separations angst, det bunder i hendes fortid. Hun skal ud til anden hund/hunde - da hun altid har boet i en hunde flok og kan på ingen måde undvære det. Hun kan med alle hunde, og elsker at putte og ligge tæt. Hun er en rigtig cocker med alt hvad dertil hører af selektiv hørelse og stikken af, når hun finder noget spændende. , Chanel har været i pleje hos en af vores dyrpasser - så hun har prøvet at være i et hjem - dog ved man ikke helt hvad man må og ikke må endnu. så hun kan godt finde på at stjæle foder og mad., Hun skal ikke ud til en børnefamilie, da der sker for meget, så Chanel søger et stabilt hjem, hvor der er faste rutiner. , Vær opmærksom på: En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og bør derfor bo et sted med god plads. Chanel kan ikke bo i lejlighed., - Disse hunde fra denne sag har levet i flok, så det kan blive svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det, og Chanel lærer det muligvis aldrig., Chanel er renlig og går rigtig pænt i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at bestille tid til at besøge hende. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0552

Hund: Malteser

Køn: Tæve

Alder: 7 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Zita er kommet til os, da hun var en for stor mundfuld for sin ejer. Vi er hendes tredje hjem og hun har aldrig prøvet at være alene hjemme, så dette skal læres helt fra bunden. Ny ejer skal derfor være indstillet på, at hun måske aldrig lære det og derfor have en plan B. Det kunne måske hjælpe hvis hun havde en hunde-ven i hjemmet. Hun har det rigtig fint med alle hunde, men kan godt være lidt nervøs overfor de store. Hun er ikke god til små børn, men har det fint med børn over 6 år. Hun kræver en del pels pleje og skal ikke bo i lejlighed eller sammen med katte. Hun skal behandles som en hund og ikke sidde på armen, da hun elsker at være hund, men nyder også at sidde på skødet og hygge. Hun søger en frisk ejer, der kan aktivere hende. Hun har selektiv hørelse og er ikke så glad for støvsugeren. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0370

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Safran og Chilli kom sammen og har sikkert boet sammen hos ejer, der er flyttet fra dem. Hun er venlig, imødekommende, kælen, nysgerrig og opsøgende og vil trives i de fleste familier, hvor hun evt må være både inde og udemis

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0411

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Molly trives ikke som indekat, og skal derfor i sit næste hjem have mulighed for at komme ud. Hun skal dog vænnes til det stille og roligt. Hun bliver nok aldrig den store strejfer, da hun er lidt forsigtig og virker til at søge trygheden og ro. Hun er ikke vant til andre katte og skal derfor ud til et hjem uden andre dyr. Hendes gamle ejer beskriver hende som en dejlig, mild og kærlig kat som dog er lidt reserveret overfor fremmede. Hvis du har lyst til at give Molly en ny chance så kom og hils på hende i vores åbningstid. Hun er ligesom alle de andre katte, neutraliseret, øremærket og vaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0454

Hund: Dansk/Svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 8 år og 8 måneder.

Speedy skulle være alt for meget alene i sit gamle hjem, så nu søger han et nyt, hvor der er bedre tid til ham. Han er en virkelig dejlig og kærlig lille fyr, som er sprængfyldt af energi og godt humør. Derfor skal hans ejer være af samme støbning og holde af lange gåture og masser af motion. Speedy er rigtig meget han-hund, så derfor er han blevet kastreret, så han forhåbentlig kommer til at fungere lidt bedre med andre hanhunde. Han elsker tæver og har som yndlingshobby at tisse på alle fremspring over 10 centimeter, når man går tur med ham. Speedy har en stor stemme, så derfor skal han ikke bo i lejlighed. Han er ikke glad for at køre i bil, har mødt børn men ikke boet med dem, og så er han blevet lidt ked af at være alene hjemme., Speedy er meget selvstændig, så han har brug for en erfaren ejer, som forstår at aktivere ham godt. Han har tidligere boet sammen med en kat og kan nok lære det igen, hvis hans nye kat er vant til hunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0487

Kanin: Fransk Vædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Ninka er kommet til os sammen med Ninus, da ejer desværre ikke magtede dem mere. Vi kan nemt mærke at de har været meget elsket i det tidligere hjem, da de er meget tillidsfulde, kælne og nysgerrige. De har begge boet med kat og det var ikke et problem. De har været vant til at bo i lejlighed, som frikaniner. Men trives godt med at være udekaniner nu. De to har altid været sammen og sådan skal det også fortsætte, men de skal ikke ud til andre kaniner. Da de er en stor kaninrace, bryder de sig ikke om at blive løftet på. Så dette skal kun være i situationer, hvor der ikke kan undgås. Ninka har det med at fælde hele tiden, så ny ejer skal være klar med at børste dagligt. De to fyre kræver meget plads og det skal derfor helst være i en stor løbegård, voliere eller lignende. Han er kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0358

Hund: Papillon-dansk-svensk-gårdhund-cavalier king charles spaniel-blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Harald kunne ikke bo hjemme længere, da det ikke fungerede med familiens anden hund, og der var heller ikke for god tid til ham., Det kunne vi godt mærke i begyndelsen, hvor Harald nægtede at gå selv - han ville bæres. Nu har vi fundet hunden frem i ham igen, og nu nyder han at drøne rundt med vores andre hunde og bruge næsen. Harald er en meget glad, aktiv, ivrig og klog lille fyr, som elsker at blive trænet. Han har brug for folk med stor hundeerfaring, for selv om han er lille, er han ikke nogen pyntehund. Harald er ikke så god til at være alene hjemme, så han vil sætte pris på at bo sammen med en anden hund, der ikke er for voldsom, men det er ikke et must. Men hans nye ejer skal træne dette helt fra bunden. Harald har rigtig meget energi, så han skal bo sammen med meget aktive mennesker, som vil gå lange ture med ham. Dog skal det nævnes at han er en rigtig puttegøj som elsker at ligge i sofa og blive nusset. Han gør en del, så han kan ikke bo i lejlighed. Han har mødt katte, men vi vurderer, at han ikke kan bo sammen med dem. Hvis der er børn i hans nye familie, skal de være over 14 år gamle. , NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0201

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 8 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Chili er privatindleveret til internatet, da ejer desværre ikke kunne have hende med i sin nye bolig. , Chili er 8 år, og chinchillaer kan bliver op til 20 år. Vi leder efter et hjem til Chili, som har kendskabet og interessen i at holde chinchilla, og kan give hende den kærlighed og tålmodighed hun fortjener.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0086

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Richard er en smækker lækker hankat, der er fundet omkring Agger. Han er kommet til os fordi han var voldsomt angrebet af lopper og havde fået sig et par skrammer, som fertile hankatte jo gør. Han er en dejlig robust fyr, der elsker at være udenfor, når han ikke lige sidder inde og bliver nusset. Han vil sikkert kunne trives fint som ude/staldkat, hvis det ønskes.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Basses oprindelige ejer boede på et lille værelse og det var ikke nok for Basse. Han har været indekat og har kun været ude i snor, men han er en livlig, aktiv og nysgerrig fyr, som har brug for mere udenomsplads og for at komme ud på eventyr også. Han er flot og har en meget genkendelig hale, som smyger sig langs ens hals og ryg.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Bongo har holdt til i et sommerhusområde i en periode. Han er en sød og venlig meget snakkesalig fyr. Han er nysgerrig og har en god energi og vil trives bedst i en familie, hvor han må være både inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0457

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Ruth er kommet sammen med Roberta, da familien ikke gad dem mere. De har gået sammen før, men kan det ikke mere. Derfor søger hun et hjem med en sød enlig kastreret hankanin. Hun er ikke en nussekanin og søger ikke menneskeselskab. Hun er udekanin og trives godt med dette. Hun er steriliseret d. 10/5.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0343

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Tommy er rigtig stor og lækker bamsemis med de smukkeste grønne øjne. Han har et roligt væsen og vil gerne snakkes med. Han er vant til at komme ud, så det er vigtigt, at han får et hjem, hvor det er muligt.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0374

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde, rolige Fru Gartner blev efterladt af sin ejer, så nu søger denne kælepotte af dimensioner et nyt og roligt hjem. Fru Gartner vil gerne lige se det hele lidt an, men når hun først er tryg, har du også hendes fulde opmærksomhed. Hun elsker at nusse og blive redt. Hun søger et hjem hvor der er ro på, børn over 14 og mulighed for at komme ud i haven.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0488

Kanin: Fransk vædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Ninus er kommet til os sammen med Ninka, da ejer desværre ikke magtede dem mere. Vi kan nemt mærke at de har været meget elsket i det tidligere hjem, da de er meget tillidsfulde, kælne og nysgerrige. De har begge boet med kat og det var ikke et problem. De har været vant til at bo i lejlighed, som frikaniner. Men trives godt med at være udekaniner nu. De to har altid været sammen og sådan skal det også fortsætte, men de skal ikke ud til andre kaniner. Da de er en stor kaninrace, bryder de sig ikke om at blive løftet på. Så dette skal kun være i situationer, hvor der ikke kan undgås. Ninus er en udbrydderkonge og kan nemt hoppe over 90 cm hegn, så det er vigtigt at den nye indhegning er godt sikret. De to fyre kræver meget plads og det skal derfor helst være i en stor løbegård, voliere eller lignende. Han er kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0396

Hund: Rottweiler

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Zeus er en dejlig herre som skal ud til en familie som har forstand på at have rottweiler. Zeus er meget ivrig og vi tænker derfor ikke at han skal ud til en småbørnsfamilie, men han er vant til voksen børn. Han er en super hund, som bare gerne vil have en familie og få lov til at blive stimuleret.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0257

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 4 måneder.

Nala er kommet, fordi deres ejer ikke kan have hende mere. Hun er en mild og lidt fosigtig mis i starten. Meget social, rolig og sød mis, men også nysgerrig. Hun er meget kælen og vil meget gerne nusses. Hun er vant til og fungerer fint med de andre katte og er vant til at være både inde og ude. Hun vil sikkert trives i de fleste familier.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0063

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år.

HANKATTEN BANDIT. Bandit er den ene halvdel af et modent og meget kælent missepar, der søger deres sidste hjem sammen da de er meget forbundne. Bandit har boet hos en gammel dame der blev senil dement og derfor, i en periode inden hun kom på plejehjem, ikke kunne tage sig optimalt af sine elskede katte. Bandit var meget indadvendt da han kom til os, men langsomt tøer han op og han er en utrolig mild og rolig dreng der ikke kunne finde på at gøre en flue fortræd, så at han hedder bandit er et af livets større mysterier. Bandit har altid boet sammen med Musse og det skal han blive ved med. Han har tidligere kunnet komme lidt ud og det vil han gerne have mulighed for i sit nye hjem. Har du/I hjerterum til et elskeligt par så tøv ikke med at komme og hilse på Bandit og hans frue. Bandit er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 år.

Her ser I Pumba, som er en meget stor kat på 7 kg. Han er indleveret til internatet da hans ejer har fået en hund som han var bange for. Han flyttede derfor hjemmefra og hans tidligere ejer vil ikke tage ham tilbage. Pumba er som sagt en ældre herre som har sin egen mening om tingene. Det skal forstås på den måde, at han er meget kælen, mild og rolig, men synes han man nusser ham for meget siger han fra med poten eller et nap. Vi vil ønske for Pumba, at han kan få et stille og roligt hjem med adgang til en have. Han vil elske at bo hos en enlig/par som ønsker at hjælpe en ældre kat til at få nogle gode år. Han skal kun til et hjem med adgang til en have. Pumba er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0336

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Vera har brug for hjælp til at få sig et nyt hjem, fordi hendes ejer har for mange dyr. Hun er vant til at bo med andre katte og hund og at være både ind- og udemis. Det vil hun sætte pris på at fortsætte med at være i et hjem, hvor der er plads til en ung, livlig og selvstændig mis og måske god musefanger.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0334

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 år og 1 måned.

Søde Nena blev fundet i Brøndby, og trods et øremærke er det ikke lykkedes at finde hendes ejer. Vi kan nu ikke forstå, at ejeren ikke har ledt efter hende, for hun er en helt igennem skøn kat. Nena er ganske vist lidt oppe i årene, men hun er frisk, kælen og hviler rigtig godt i sig selv. Hun elsker at blive nusset - og når hun bliver træt at det, kan der godt lige komme en lille pote, som siger tak for nu. Nena elsker fred og ro, og vi tror, at hun ville betragte det som en personlig fornærmelse, hvis der var vilde unge i hendes nye hjem. Så et roligt hjem til denne dame, tak., Nena accepterer andre katte, men hun skal være enekat i sit nyt hjem, og så skal hun bo i hus med have, da hun savner at komme udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0443

Kanin: Dværgvædder/Løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 4 år.

Snubbi kom til os, da familien var blevet allergisk. Så nu søger han et hjem hvor han kan være udekanin, for det vil han trives rigtig godt med. Han kan godt blive bange ved for høje lyde, så det er vigtigt at det er et roligt hjem han kommer ud til. Han er ikke så meget for at blive nusset, men kan være han kan lide det når han har ens tillid. Han er rigtig glad for huler og forskelligt legetøj. Snubbi vil rigtig gerne gå sammen med en neutraliseret hun-kanin. Ny ejer skal sætte sig ind i sammenføring. Snubbi er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0372

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Pepsis ejer skal flytte og Pepsi kan ikke komme med. Han har været indekat. Han er en selvstændig fyr, som er rigtig god til at aktivere sig selv og vant til større børn. Han vil sikkert trives som både inde- og udemis på sigt, og holder også af at sidde i vinduet og se på livet udenfor, ligesom han kan finde på at "gå med under bruseren".

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0293

Kanin: Angora

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Anton er en angora kanin, hvor pelsen er en tæt, og lang uld, som kræver en del vedligeholdelse, både ved frisering og klip. , Anton er et hittedyr, som er fundet løbende på en vej i Øster Brønderslev. Ingen i nærområdet savnede ham :-( , Anton er en sød, tam kanin. Han synes ikke det er sjovt at blive løftet, men falder hurtigt til ro, når han ved han er i sikkerhed i dine arme :-)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

HANKATTEN JACKSON. Savner du/I en ven i livet, der kan føres lange samtaler med, ja så er det om at komme og hilse på Jackson, for han er en kat med megen lyd, der rigtig gerne vil tale og tales med. Han er stor, kærlig og MEGET selskabelig. Det bedste han ved er at blive gramset på og meget gerne lææænge og han sætter stor pris på at ligge og putte sin "lille" krop hos en. Jackson er en meget mild kat, som ikke er bevidst om hvor stor og stærk han egentlig er og han har da også fået en del bank af andre katte kunne vi se på alle de skrammer han havde da han kom ind til os. Han kryber sammen her når andre katte (også dem der er meget mindre end ham selv) passerer udenfor hans bur. Vi ønsker os derfor et hjem uden kat og hund til Jackson. Det optimale hjem ville være et hvor der er nogen der er meget hjemme og uden alt for meget fest og farver for det ville charmetrolden storelske. Større børn (+ 12 år) tænker vi vil være ok. Jackson skal kunne komme ud og nyde livet i en have. Kom og hils på ham, han er en rigtig guttermand! Han er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0192

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Otties er en meget smuk kat, som elsker at bruge sin tid på en lur i hendes hule. Hun er forsigtig i starten, hvor hun skal se nye folk an. Herefter er hun en meget snaksaglig og kælen kat, som er vant til andre katte og børn.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0512

Andet dyr: Fedthalemus

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Birgitte kom til os, da ejer ville aflive hende. Men det var der ingen grund til, da hun kan have mange gode år endnu. Hun er en lille mus, der kræver en del speciel pleje, så ny ejer skal have sat sig grundigt ind i hvad hun kræver. Hun vil gerne bo sammen med en anden fedthalemus, men ny ejer skal kende til sammensætning af disse. Den er meget rolig og kan nemt håndteres.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0365

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Alba kunne desværre ikke med tidligere ejers dyr, så derfor kom hun til os. Hun er en rigtig fin og slank lille dame, der elsker at nusse! Hun er dog meget forsigtig og derfor skal hun til et hjem uden andre dyr og børn. Hun vil trives rigtig godt i lejlighed, hos nogen der har tålmodighed og kærlighed. Det skal nemlig ikke gå så stærkt. Hun elsker at rulle sig ind i tæpper og er meget glad for menneskekontakt, når hun kender en.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0343

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 år og 4 måneder.

Skippers ejer er desværre ikke mere. Derfor har Skipper fået brug for et nyt hjem. Han er en sød og stille mis, der har været både inde- og udemis i et roligt, modent hjem og holdt sig tæt på hjemmet.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0525

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Sigurd er desværre kommet retur, da ejer blev alvorlig syg. Sigurd er hvalp af Chanel fra den store dyreværnssag med 91 hunde. Sigurd er født på internatet og har haft en rigtig god opvækst. Han klarede også sin hvalptest rigtig godt dengang. Han søger en ejer der har meget cocker erfaring og har haft cocker før. Han er en fantastisk mild dreng og har meget samme sind som sin mor Chanel. Desværre har han også "arvet" sin mors seperatonsangst og kan derfor ikke være alene hjemme. Han er ikke vant til så meget nyt og derfor skal han ikke bo i lejlighed eller med katte. Han kan ikke bruges til jagt, da han er skudrad, men vil elske at gå spor. Han er god til andre hunde, kan godt blive lidt dårlig af at køre i bil og så har han det bedst med store børn. Vær opmærksom på: En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og bør derfor bo et sted med god plads. Da Chanel har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl, kan dette give følgesygdomme hos Sigurd, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hunden med positiv indlæring. Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at bestille tid til at besøge ham. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0338

Hund: Dværgpinscher-blanding

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Max mistede desværre sin ejer, så han vil gerne bestille en ny af slagsen. Max er evigglad, og har en masse dejlig energi, der kan arbejdes med. Han er meget racetypisk og vil gerne gå sine egne veje, når det passer ham, så han skal bruge en tålmodig ejer med stor hundeerfaring. Der er rigtig mange kilometer i denne lille hund, så han skal ikke bo hos ældre, gangbesværede mennesker. Der er også rigtig meget lyd i Max, så han skal bo i hus med have og ikke lejlighed eller rækkehus. Så bliver man bare uvenner med naboen., Han har det fint med tæver, men kan godt blive lidt fokuseret på deres bagdel, så de skal kunne sige fra., Max er en puttegøj med mennesker, og han elsker alle, han møder. Han går rigtig pænt i snor, er bange for høje, pludselige lyde og elsker at jagte katte. Vi tror ikke, at han er verdensmester i at være alene hjemme, så han får brug for et hjem, hvor det ikke bliver nødvendigt ret tit eller har god mulighed for at lære ham det. Vi kan mærke han bliver mere rolig i boks, når vi går frem - og han falder hurtigt til ro. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0377

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

RESERVERET: Smukke Missi er en super dejlig tøs. Hun fungerer rigtig godt sammen med de andre katte. Hun har tidligere været indekat, men nyder at komme ud i vores volierer, hvor hun kan mærke den friske luft.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0334

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Rene blev efterladt i en lejlighed, og vi ved derfor desværre meget lidt om ham., Han er en energisk skægagame som spiser både sit grønt og foderdyr fint. Han er håndterbar. , Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0356

Hund: Samojede/shar pei

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Aslan er kommet sammen med Coco, da ejer desværre er blevet alvorligt syg., Han er en hund med fuld fart over feltet og han elsker at løbe og springe af sted., Nysgerrigheden overvinder oftest hans ellers reserverede shar pei ydre mod fremmede og han tør hurtigt op, hvis man lader ham komme til sig., Når først du er kommet ind i varmen, kan han slet ikke få nok af en og vil helst have din fulde opmærksomhed., Aslan er meget opmærksom under træning. Han syntes dog helt klart, at de opgaver med fart er sjovest, så vi tænker han ville egne sig fantastisk til agility eller lign. hundesport., eller måske som en rigtig god løbemakker., Aslan er socialiseret begrænset med andre hunde og kan ikke med andre hanner end Coco., Han kører gerne med i bilen og er tryk på gåtur ved trafik., Tidligere ejer gik hjemme, derfor skal nyt hjem påregne alene hjemme træning., De er ikke vokset op med børn og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år., Shar pei er en speciel race, derfor vil kendskab til racen være en fordel eller at man har sat sig godt ind i den.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0388

Kanin: Dværgkanin/Rex

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Liam blev født hos plejemor, af sin mor Liva, der blev fundet i Nivå. Han er en lidt forsigtig dreng, der skal kende sine mennesker, men så kommer han hen til én, hvis man bruger tid på at sidde hos ham. Han kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og nusse lidt. Han lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt at han kommer ud til en anden kanin, da han er meget knyttet til sine søskende.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0442

Hund: Lab, schæfer blanding

Køn: Han

Alder: 3 år.

Snack er en skøn hund, som ejer desværre ikke kunne have længere på grund af sygdom. Vi ved ikke så meget om ham, men her hos os, har vi set en fantastisk dejlig og omgængelig hund. , Han har det fint med de fleste andre hunde (især tæver), er energisk og elsker at træne lydighed. Han har brug for en erfaren ejer, som vil aktivere ham og som har MEGET højt hegn om have. For Snack har nemlig en fritidsinteresse, som hedder hegns-hopperi! Her har han forceret trådhegn på 180 cm uden problemer..., Snack elsker at lege med andre hunde, er rolig i sin boks og har aldrig bidt noget i stykker her i huset. Vi ved dog ikke, om han har prøvet at være alene hjemme, men vi gætter på, at han ikke er så rutineret i den disciplin. Derfor skal hans nye ejer have mulighed for at træne det over længere tid. Han kan bo med børn over 12 år, som er vant til hunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0376

Hund: Dansk-svensk gårdhund/cavalier king charles spaniel/papillon bl.

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 10 måneder.

Lille Dina er en fantastisk dejlig og omgængelig hund, som søger en ny familie, fordi hendes ejer blev syg., Hun er en smule overvægtig og har ikke oplevet så meget i sit liv, hvilket hun bærer præg af. Verden kan nemlig hurtigt blive lidt stor og farlig, så hun får brug for en erfaren ejer, som langsomt kan introducere hende til hendes nye liv. Dina er ikke vant til at være alene hjemme, og det er ikke sikkert, at hun kan lære det. Hun elsker at tage en lur i seng eller sofa, er ikke vant til børn og kan være ret stædig. Men hun er sød, glad og kærlig. Dina skal tabe sig, så hun ønsker sig en aktiv ejer med gode ben. Hun har det fint med andre hunde, men kan finde på at dominere hvis de ikke følger hendes befalinger. Hun er renlig, går flot i snor og er meget lydig. Hun kan ikke bo sammen med katte og kan godt gø hvis hun bliver glad eller ikke får opmærksomhed. Hun skal bo i hus med have, da hun elsker at være udenfor. Hun elsker at være sammen med sine mennesker og behøver kun hyggetræning. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0504

Hund: Bichon Havanais

Køn: Tæve

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Lara er kommet ind pga. akut sygdom i familien. Hun er en forsigtig pige, der lige ser folk an. Lara søger et hjem der ved hvad det vil sige at have en hvalp i huset. Hun har ikke lært at være alene. Hun hyler og piber, og er ikke 100% renlig. Et hjem uden børn, som har tid og overskud til at socialisere og miljøtræne hende. Hun kan overtales med lækre godbidder og er meget lærenem. Hun er en meget social hund, der knytter sig meget til sin ejer og nyder rigtig godt af at ligge i arm. Lara er som hvalpe er flest, masser af fart over feltet, og skal lære verden at kende. Racen kræver pelspleje.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

HUNKATTEN PUTTE. Puttemissen bor sammen med sin udkårne Bølle og vil derfor skulle til nyt hjem sammen....... mere følger

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0375

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Yoda blev fundet ved et en omfartsvej ved en større by af en forbipasserende. Han er en ung og sød fyr, som er meget vant til mennesker, men Somï en periode har tegn på ikke rigtig at være blevet taget sig af. Men nu er han fin og klar og venter bare sit nye hjem og mennesker.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0373

Hund: Blanding

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 2 måneder.

PÅ HÅNDEN: Sally er en 2 årig blanding mellem Golden Retriever, Labrador og Kleiner Münsterlænder. Hun er en rigtig familiehund, og elsker at være i centrum. Derfor skal den nye familie ikke have andre dyr. Hun er en hund, der skal stimuleres både mentalt og fysisk, og hun vil ELSKE at komme til hundetræning, i hundeskov, eller med på stranden til sommer. , Sally er en virkelig dejlig familiehund, som vil elske at komme til en familie hvor der er ældre børn, som hun kan lege med.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Her er søde Olga, som er fundet herreløs i Hillerød., Hun er en meget forsigtig pige, som søger en ny ejer der har tid og tålmodighed til hende, for når hun lærer en at kende, så er hun utrolig kælen og kærlig. Hun bliver så salig når hun nusses bag ørene, at hun slet ikke kan holde mundvandet tilbage., Olga vil egne sig bedst som indekat og andre katte vil hun meget gerne være fri for, og er der børn i familien, skal de være rolige, kattevante og over 13-14 år gamle.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0116

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 år og 9 måneder.

HUNKATTEN EMILIE. Denne modne tøs er klar til formidling. Mere skøn tøs skal man lede længe efter. Andre katte i husholdningen vil ikke hue Emilie. Mere følger.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0409

Kat: Norsk skovkat

Køn: Han

Alder: 9 år og 2 måneder.

Lækre Esme kom til os, da ejer ikke kunne passe ham længere. Esme taler rigtig meget, specielt når han gerne vil ud, så kan det høres over hele internatet. Esme skal ud til et hjem, hvor han har mulighed for at gå ud og ind som det passer ham, noget han også skal lære, da han ikke har gået meget ude i sit tidligere hjem. De andre katte han har gået med går han fint med, faktisk er han ret lige glad med dem. Hunde derimod, de er lidt farlige. Han har en enorm pelspragt som kræver rigtig meget pleje flere gange om ugen. Esme er også en hygge onkel som kan lide at blive nusset og redt og tager gerne en morfar i et køligt hjørne.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0423

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Bear er en tilløber kat, som blev tyndere og tyndere og ingen ville kendes ved ham. Han er en rolig og blid dreng med nogle år på bagen, helt præcis hvor gammel han er ved vi ikke. Han er ked af at være her på internatet, men elsker når vi bruger tiden på ham og nusser ham. Så skyder han ryg og gør sig til. Han skal i sit næste hjem have mulighed for at komme ud og slikke sol, for det elsker han.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0331

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Her ligger Dennis lige og slænger sig og det gør han en del. Han blev fundet i en transportkasse sammen med sin søster Denise, og de to skal fortsætte med at bo sammen i deres nye hjem., Dennis er den udadvendte af de to. Når han lige har lært sine mennesker at kende, er han ultrakælen og en rigtig hyggefis. De to skal bo i hus med have og vil gerne bede om et roligt hjem uden hunde, andre katte og børn. De skal bo i hus med have, men fordi Denise er lidt forsigtig, skal der gå et par måneder, inden de skal ud og botanisere.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0134

Skægagame: Skægagame

Køn: Han

Alder: 7 år og 4 måneder.

Rocky kom hertil, da ejer desværre ikke kunne tage sig af ham. Han var lidt tynd da han kom ind, og er stadig lidt til den tynde side. , Han er en frisk skægagame, som spiser sine foderdyr med energi og velbehag, og er meget håndterbar., Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0498

Hund: Beagle/labrador

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 4 måneder.

Bella er kommet ind da ejer ikke har overskud til hende og hun ikke virker til at trives i lejlighed. Hun er en rigtig glad pige, der er godt socialiseret med andre hunde og glad for alle mennesker. Beaglens jagt instinkt skinner meget igennem og næsen fører hende ofte på afveje. Hun skal til hjem som alene hund og hjem med børn skal være over 12 år. Når alene hjemme hyler hun, nyt hjem skal være forberedt på alene hjemme træning. Vi søger et aktivt hjem, der har erfaring i hvad det vil sige, at have en jagt hund. Nyt hjem må meget gerne være nogen som vil gå til noget sportræning eller anden træning, da hun er en super kvik lille pige.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-2079

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Løkke er en skøn og meget social kat, som også kan være lidt sin egen. Hun kommer selv, når hun ønsker at nusse og hun er ikke begejstret for at blive løftet. Men hun er utrolig kælen og elsker sine mennesker. Løkke er fuld af spilopper og narrestreger, og hvis en kat kan have humor, så er det det, Løkke har!, Hun er en aktiv lille dame, som har haft tre killinger, der for længst har fundet nye hjem. Vi kan ikke forstå, at vi har haft hende så længe, for hun er en virkelig dejlig kat. Løkke er meget nysgerrig, legesyg og kan bo sammen med børn over 8 år. Hun kan nok lære at bo med en hund, hvis den er rolig og vant til katte. Løkke skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0281

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Taysons ejer skal flytte og Tayson kan desværre ikke komme med. Han er en nysgerrig, sød og kælen fyr, som elsker mad og at blive nusset. Han er vant til egen hund, at være både inde og ude og at blive børstet. Han vil trives i de fleste familier, hvor han må være både selskabskat inde og gå på opdagelse ude.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0463

Hund: Jack russel terrier

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 9 måneder.

Lexa kunne ikke bo hjemme længere, fordi hun blev for aktiv og ikke fungerede så godt med barnet i familien. Hun er en skøn, livlig og glad hund, som trods sin ringe størrelse er en ret krævende pige., Lexa søger en ejer, som har stor erfaring med racen, og der skal ikke være børn i familien, da hun er usikker over dem. Lexa har ikke oplevet så meget i sit liv, så på mange måder skal man starte lidt forfra med hende trænings- og socialiseringsmæssigt. Hun har lært at være sammen med andre hunde her, og det går fint. Men hun kan godt blive lidt usikker overfor dem. Lexa er ikke vant til at være alene hjemme, så det skal trænes helt fra bunden. Hun er glad for at køre i bil, når hun er i sit transportbur. Lexa er en hund, som kræver meget aktivering og træning for ikke at udvikle problemadfærd, men får hun det, hun har brug for, er hun også en hyggetrold sammen med sine mennesker. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0095

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Klokkeblomst er fundet med en klokke om halsen, men ingen ejer har meldt sig. Derfor har hun fået navnet Klokkeblomst. Hun er en rigtig fin lille dame, som bare søger nyt hjem nu. Hun er en aktiv pige, der snakker og godt kan sige til, hvis der er noget hun vil. Fremfor alt vil hun elske at få et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud og nyde solen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Viggo er kommet som den ene af en lille gruppe, som deres ejer ikke var i stand til at passe godt på mere. Han er rigtig kælen og vil meget gerne snakkes med, når han lige er faldet til og har overvundet sin usikkerhed. Han har brug for et kærligt, roligt hjem, hvor han må være indekat i starten og hvor man har roen og tålmodigheden til at lade ham blive tryg og falde til i sit eget tempo.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Her ser I søde Amanda, som er en kat som skal se folk an inden hun overgiver sig fuldstændig. Når hun er tryg, er hun den største kælepotte som ruller sig rundt af glæde og gerne vil nusses på maven. Hun er utrolig mild og kærlig og meget rolig af sind. Hun vil gerne sidde på vores skød mens hun spinder højlydt. Der er ingen tvivl om at Amanda vil trives bedst hos en stille og rolig familie. Hun er vant til andre katte og hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Smukke Amanda er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0263

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Tiger er kommet fordi hans ejer er havnet i en situation, hvor hun ikke mere kan have ham. Han har kun været vant til at være indenfor indtil nu men vil på sigt sikkert gerne have lov til at komme lidt udenfor. Han har boet sammen med en anden kat og en hund. Tiger er en livlig, selvstændig stor flot dreng. Han er en rolig, selskabelig fyr der elsker at lege og gemme sig i ting fx poser. Tiger ønsker sig en dejlig ny familie måske det er jer?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0264

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Snow er kommet, fordi hans ejer er havnet i en situation, hvor hun ikke mere kan have ham. Han er vant til kun at være indenfor og at bo sammen med en anden kat og hund. Snow er en meget madglad, rolig, kælen stor flot dreng. Han vil gerne lege og er nysgerrig og ønsker sig bare et dejligt nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0353

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Santos er en meget dejlig kælen og rolig kat. Han er en speciel kat, da hans øjne er utrolig flotte og hans hale kun er en lille stump! Han bruger meget tid på at være sammen med de andre katte i fællesarealet. En skøn kat, som vil elske at have muligheden for både at kunne gå indfor og udfor på oplevelser.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0282

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Light er fundet i Nivå med sin mor og 3 andre søskende. Han er en forsigtig dreng, der skal kende sine mennesker, men så kommer han hen til én, hvis man bruger tid på at sidde hos ham. Han kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og nusse lidt. Han lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt, at han kommer ud til en anden kanin eller ud sammen med en af de andre søskende fra Livas kuld nr. 2, da han er meget knyttet til sine søskende. Er kastreret d. 9/5.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0332

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Denise er en utrolig dejlig kat, som blev fundet i en transportkasse sammen med sin bror Dennis. Hun er den lidt forsigtige af de to, men de er rigtig gode venner, og når hun ser, at Dennis er glad for folk, så bliver hun det også., Denise er nemlig ret kælen. Hun skal bare bruge noget tid på at finde tilliden til sine nye omgivelser om mennesker. Hun skal bo i et roligt hjem og skal følges med Dennis, da de er ret glade for hinanden., De skal bo i hus med have, men der skal gå et par måneder, inden Denise får lov til at komme udenfor, for hvis hun ikke føler sig tryg, så er der risiko for, at hun bliver forskrækket og smutter.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0447

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Lise let på tå, er kommet til os da ejer skulle flytte og ikke kunne have hende med. Hun søger derfor et nyt hjem, sammen med sin ven Luna. Lise er vant til børn og har aldrig markeret. Hun er en aktiv lille ven, der elsker at lave huler og gange. Derfor er det vigtigt at hun har et stort dybt bur, hvor hun kan grave.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0338

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år og 4 måneder.

Balou ejere er flyttet fra ham og en bekendt har midlertidigt taget sig af ham, indtil Dyrenes Beskyttelses kredsformand kom på banen. Balou er en flot kat med en lidt broget fortid, som kommer til udtryk i, at han bliver lidt usikker i nye sammenhænge især. Men han er en dejlig, rolig og tam kat, som gerne vil kæles med og nyder omsorg når man først har vundet hans tillid og er vant til hund. Han vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem, måske som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Reserveret: Caroline kommer fra et dødsbo og derfor søger hun nu et nyt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, der lige skal se en an. Men når først hun har accepteret en, så skal der nusses. Hun ruller rundt og bliver også lidt legesyg imens. Hun skal til et hjem uden børn og andre dyr, da hun stadig er meget forsigtig. Hun vil både kunne fungere som til lejlighed med voliere på altanen og som udekat, men det skal være rolige steder.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0376

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Bumle har holdt til og er dukket op igennem hele vinteren uden nogen som vil kendes ved ham. Det var han blevet noget tynd og lettere skadet af, men nu synes vi han er ved at være klar til sit nye hjem. Han er en rolig, sød og kælen meget opsøgende fyr, sopm vil trives bedst i en familie, hvor han må være både inde og udemis.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0355

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Katniss`ejere skal flytte og kan ikke have hende med. Hun har boet i lejlighed og været indekat til nu og er vant til børn. Hun er en sød meget kælen og legesyg mis, som er lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun elsker at putte på sofaen eller ved radiatoren. Holder af kæl og nus, men også at lege med en drillepind eller "hente pind". Hun vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem med tid og kærlighed til hende alene. Måske gerne med mulighed for at komme ud på sigt.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0114

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Her ser I dejlige Polly, som er utrolig kælen og tillidsfuld. Han er blevet forladt af hans ejer og er derfor blevet indleveret til internatet. Han er meget sød, mild, kærlig og han har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Han er en stor flot dreng, som elsker udelivet og han skal derfor kun til et hjem med adgang til en have. Han hilser hver dag på vores hunde uden problemer og han egner sig uden tvivl til en familie med større børn. Polly er kastreret og chippet.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

"Jeg synes i hvert fald selv, at jeg er mega lækker". Olfert er en ganske særlig kat. , Han kom til internatet efter et trafikuheld. Desværre stod hans højre bagben ikke til at redde., Men Olfert klarer sig godt og vi ved, at han får et helt fantastisk liv på trods af hans handikap., Han skal have lidt ekstra opmærksomhed, hjælp og kærlighed – måske specielt i starten. Det bedste for Olfert ville være at bo i et hjem, hvor han kan være indekat med mulighed for at komme ud i indhegnet have

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Bellis er blevet fundet på en Parkeringsplads, så måske har den været med på en køretur? Imidlertid er der ikke nogen som savner den, så derfor søger vi nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0289

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Findus er en dejlig kat, som ejeren desværre valgte at efterlade i forbindelse med en flytning. Han er sød, rolig og kælen, når han lærer sine mennesker at kende. For Findus er nemlig lidt genert i begyndelsen og har brug for et hjem, hvor tingene foregår lidt stille og roligt. Der skal ikke være andre dyr i hjemmet, og han vil helst ikke bo sammen med børn under 15 år. Findus skal bo i hus med have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0113

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

HANKATTEN DONNY. Donny the man er snart klar til et nyt hjem. Total sød og kælen semilanghåret.... mere følger

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0181

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Kalifa er kommet, fordi hendes ejer ikke er i stand til at tage hånd om hende mere. Hun er en stor, flot kat, der har boet i en familie og er vant til store børn, egen hund og andre katte og til at være både inde og ude mis. Hun vil trives med lignende forhold i sin nye familie, men mindre kan også gøre det. Bare hun også må komme ud på den lange bane. Det vil hun sikkert sætte pris på.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0321

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Oakley er kommet fordi hendes ejer flytter og Oakley derfor ikke kan være både inde- og udemis, hviket hun gerne vil. Hun er en sød og venlig mis, som er vant til og glad for livet i en børnefamilie. Hun er legesyg og nusseglad og meget madglad, hvilket man godt kan fornemme på hendes livvidde:)Vi søger en familie, hvor hun med tiden må være både inde- og udekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-4-0335

Hund: Pointer

Køn: Han

Alder: 6 år og 7 måneder.

Everest er en 6 årig Pointer, som tidligere har været alvshund og har vundet fine præmier. Ud over han er lækker, er også også brugt som jagthund, og vi anbefaler derfor den nye familie også vil bruge ham dertil. Det skal siges, at han er lidt nervøs anlagt, men er den kærligste hyggehund, når han har set en an.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Lad dyreungerne være

Lad dyreungerne være

Ofte er de hverken efterladte eller i nød
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Stop lange dyretransporter

Millioner og atter millioner af dyr bliver hvert år transporteret på lange anstrengende transporter over de europæiske grænser. Undervejs udsættes de for stress, sult, dehydrering, smerte og ikke sjældent død.

Hjælp os med at råbe politikerne op og få de lange dyretransporter stoppet – én gang for alle. 

Med din underskrift bakker du op om vores kamp.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!