Brande Internat

Ref: 14BK-4-1472

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Karlo er blevet indleveret hos en dyrlæge. Han er en menneskevant, sød og venlig fyr, som har en god spindende lyd og som sikkert vil trives i de fleste katteglade hjem, især hvis han må være både hyggekat indenfor og fanger/ eventyrer udenfor

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Ønsker du at gøre en vigtig forskel og har du tiden, lysten og overskuddet til at hjælpe os ved at være plejefamilie for en missemor med killinger, eller evt. nogle moderløse killinger for en periode, til de er gamle nok til at undvære hinanden? Så er du velkommen til at ringe, så vi kan tale om det..

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1219

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Har du tid, lyst og overskud og vil du gerne gøre en vigtig forskel ved at hjælpe os med at være plejefamilie for en missemor med killinger eller evt. for en lille gruppe moderløse i en periode til de er ca 12 uger, så hører vi gerne fra dig..:)

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1209

Hund: Beagle

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 9 måneder.

RESERVERET. Skønne Melissa. Hun er evigglad og tilpas med alle, både hunde og mennesker. Melissa har brug for en erfaren ejer, som kan træne med hende. For hun er jo en beagle, og den slags har som bekendt lidt deres egne meninger om, hvordan regler skal tolkes. Der er både fut og krudt i Melissa. Derfor kræver hun en del motion og mulighed for at bruge sin gode næse. Melissa skal lære at være alene hjemme og hun elsker selskab så derfor skal hun ikke være alene hjemme i 8 timer, men gerne ud med ej

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0740

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Rambo er en dejlig stribet hankat. Han vil gerne tages op og nusses med. I Rambo får du din nye bedste ven, og når du får ham med hjem, knytter han rigtig hurtig bånd til dig., Ring og bestil en tid på 86 48 00 20, og kom ud og hils på ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0494

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Her er jeg, jeg er en af Cirkelines killinger. Sammen med mine søskende vil jeg gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Jeg er en rigtig frækkert og elsker ballade. Ring til mig på 86480020. PS. jeg skal nok lade være at hænge i gardinerne.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1408

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Svipse blev fundet i en have i Kalundborg sammen med Snipse. Der er ingen der har savnet disse to søde piger, og de søger derfor et hjem sammen nu. Hos os er de udekaniner

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0861

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Maxi ELSKER at lege. Han er den største legeonkel også med killingerne her på internatet. Han er smuk, sød og utrolig kælen. Men da Maxi er stor, kan han godt virke lidt voldsom, når han rigtig er i sit legehumør og skal derfor ikke ud i et hjem med mindre børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Lilje er en pragtfuld hunkat, der lige nu opfostrer et kuld killinger. Hun er klar til et nyt hjem midt i juli, og vil til den tid være steriliseret og øremærket. Det vil være rigtig dejligt for Lilje, at der til den tid er et nyt hjem klar. Besøg hende allerede nu for reservation - du vil naturligvis være velkommen til at besøge hende, indtil hun kan komme hjem. Ring for besøg på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0253

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Denne legesyge kat afventer at blive gammel nok til at komme ud.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0842

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Anton er en skøn og legesyg ung hankat, der elsker at der er lidt gang i den, og at han kan få lov til at fange lidt mus. Han er en selskabstrold og elsker hygge. han kan fint med andre katte.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN AUGUST. Denne smukke missedreng hedder August, og hans bedste ven her på stedet hedder Arrild. Så hvis du ønsker dig 2 glade drenge, er de lige sagen. August kan være lidt genert til at starte med, men når han er tryg, er han som alle andre killinger, en lille sjov bandit. Han har brug for nogle at støtte sig lidt op af, så enten skal der være andre katte, eller måske et hjemmegående par, hvor han kan være i centrum. August er kastreret + øremærket og skal til hus m/have. Sød og dejlig killing.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0343

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN LONNIE. Denne farvepalet af en killing hedder Lonnie. Hun er søster til bla. Lillian, som også ses her på siden. Lonnie er vokset op sammen med sin mor og søskende her på internatet. Lonnie er den største og mest modne i sit søskendekuld. Hun vil gerne lige se folk lidt an inden hun hopper ombord på skødet. Men når hun er tryg, er hun en glad og imødekommende mispige med en stor portion livsappetit. Hun er god med andre venlige katte. Børn +8 år. Hun er steriliseret+øremærket og skal til have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0584

Hund: Dalmatiner

Køn: Tæve

Alder: 7 år.

Diva er en ægte stambogsført dalmatiner på 7år. Hun er lidt en enspænder overfor andre hunde, men umættelig kærlig overfor sin ejer, og elsker inderligt at løbe med rundt hvor der sker noget. Det perfekte hjem for Diva vil være på landet hvor der er masser af plads, og masser af hjerterum.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0905

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Mis Mascot har vi lovet at finde det bedste hjem til, for starten af hans liv var ikke god. Han blev dumpet i en papkasse med gaffatape, sammen med sine 4 kuldsøskende. Det er ikke værdigt.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0858

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Misja er en sød, ung hunkat på knapt 1 år. Hun er kælen og legesyg og vil egne sig fint som familiekat. Hun skal have mulighed for at komme ud og løbe lidt.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0602

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lille Ibi var tilløber i et villakvarter, hvor hun meget insisterende tog kontakt til beboerne. Meget sød og aktiv killing, der rigtig godt kan lide at drille.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0465

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Denne lille killing, har vi virkelig kæmpet for., Den kom ind som ganske lille og måtte have sutteflaske mange gange i døgnet., Vi fandt en plejemor til hende, så hun kunne blive socialiseret ordenligt. Siden fik hun også en plejebror.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1481

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Amaryllis har vi kaldt hende. Hun er en af to killinger, som formodentlig er blevet efterladt på et bosted. Hun er kvik, livlig og søger gerne kontakt for at kæle og hygge med os. Hun er også glad for samværet med de andre katte, og meget madglad er hun da også. Hun vil trives i en familie, hvor man både vil lege og hygge og såmænd nok også hjælpe med at fange en mus eller andet, når hun bliver lige lidt ældre

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1492

Fugl: Nymfeparakit

Køn: Han

Alder: 10 år.

Pjuske måtte desværre ikke bo på plejehjem mere, så nu søger denne modne herre på 11 år nyt hjem. Han bryder sig ikke om kæl og nus, det er kun for de unge. Derimod elsker han at holde øje med hvad man laver og om man gør det ordentligt. Vi ved ikke hvad han siger til andre fugle og her er han indefugl.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0398

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Lucky er en glad, venlig og kontaktsøgende unghund. Han elsker at bære på ting og samler alting op i munden. Han har brug for en familie, der vil give ham et aktivt liv med mange udfordringer. Han kan lukke døre op. Han går ikke pænt i snor, men får han sele på, trækker han ikke. God til indkald. Han er ikke til en første gangs hundeejer, men kræver en erfaren person.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Jerry er en flot sort/hvid herre på lidt over 1 år. Han er sød og dejlig, og det eneste der mangler i hans liv er dig. Ring til ham på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Morten er en meget tålmodig og kærlig kat, som gerne vil ligge i armen og blive nusset. Han sidder nu sammen med sine andre søskende, hvor der bliver tumlet en del. Han vil fungere godt i et hjem med andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0301

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Mona ankom til internatet sammen med hendes mor, og 3 søskende. Deres mor havde født Mona og hendes søskende i en garage. Nu sidder Mona og hendes søskende her og venter på at få et nyt hjem. De er en kuld der er meget rolige, og elsker at ligge i armen, og blive nusset. Men indimellem er de også i hopla, hvor der virkelig skal leges. De er glade for at have hinanden, og vil fungere fint i et hjem med andre katte

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0526

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Katja er en rigtig livsnyder. Hun er stille og rolig og har på ingen måde travlt - Hun når jo nok det hele alligevel. En middagslur er der altid plads til og gerne det blødeste sted hun kan finde. Dejlig nysgerrig dame, der gerne vil have et dejligt hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0361

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

HUNKATTEN NYNNE. Denne herlige mispige hedder Nynne. Nynne er ikke så gammel, hun kom til os med sine nyfødte killinger, og nu leder hun efter sit helt eget hjem. Nynne er til at starte med en smule forsigtig, men når hun er tryg, er hun i virkeligheden en glad og legesyg spilopmager, som elsker kontakt med sine mennesker. Hun egner sig bedst til et hjem, hvor hun er enekat, og hvor evt. børn er +12 år. Hun er dygtig til kattelem. Nynne er steriliseret og øremærket. Hus og have til Nynne. Pragtfuld mispige.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Pjuske kom til os som moderløs og alt for lille til at klare sig selv i den store verden. Nu er han tilbage fra sin plejefamilie, hvor han har leget med de andre plejekillinger og børnene. Han er spindende, legesyg og nysgerrig, men også en hyggekat, som holder af nusseri. Han vil trives i de fleste familier, hvor han også med tiden må få lov at komme ud

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0903

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Mis Malou blev af en uansvarlig ejer dumpet i en papkasse, klistret til med gaffatape. Sammen med sine 4 andre kuldsøskende. Heldigvis blev de fundet i tide. Nu leder vi efter kærlige og ansvarlige hjem til dem alle.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0170

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Her er en herlig kat, der for en gang skyld sidder op. Han kan nemlig finde på at ligge i de særeste stillinger. Ikke til at forstå, at hans ejer blot er flyttet fra ham.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1246

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Superbløde, og søde Cilla er en herreløs chinchilla, som blev fundet i Dyssegård. Han søger nu et nyt hjem, hvor man har erfaringer med chinchillaer, da de kræver specielle forhold.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0537

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem, og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0372

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Blomst og Bellis blev fundet da de var kun knap 3 uger gamle. De kom straks ud til en plejefamilie, hvor der både har været hunde og katte. Det trives de fint med og vil umiddelbart fungere fint som indekatte. De ønsker at komme ud i nyt hjem sammen, hvis muligt.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0209

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Milla er en SKØN killing! Hun er rigtig kælen, legesyg og kærlig og elsker at putte med sine værelseskammerater. Hun elsker at være udenfor i sin løbegård, så hun ønsker sig et hjem, hvor der vil være mulighed for at komme udenfor. Enten i voliere eller frit.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 11 måneder.

Zoey er en voksen og moden kat, hun er rolig og venlig. Zoey's rolige væsen bryder sig ikke om for meget uro og ikke små børn. Hun vil gerne være både ude og inde, men det er absolut nødvendig, at hun selv kan bestemme, så en kattelem er nødvendig, vil du give Zoey et godt hjem, så ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0631

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Åssi er fremme i skoene og vil gerne være først og er meget nysgerrig og vil gerne undersøge alt. Er meget selvstændig, men vil alligevel gerne i kontakt hvis den ser sit snit vil den meget gerne kravle op og ligge feks på ens ben og sove der. , Virker ikke interesseret i børn men ikke bange.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0459

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 5 måneder.

HANKATTEN HENRIK. Så er Henrik tilbage på internatet efter at have fået nyt hjem i ca. 14 dage. Men Henrik havde altså besluttet sig for, at dér ville han bestemt ikke bo. Han er en vidunderlig dreng, der har brug for at knytte sig. Og meget gerne til en enkelt ejer uden alt for mange m2. Henrik kommer nemlig fra en enlig, rolig mand, hvor der ikke var så voldsomme aktiviteter. Han er mild, følsom og meget kærlig når han er tryg. Henrik er kastreret og øremærket og dygtig til kattelem. Have ønskes. Skøn kat

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Mini kom til internatet, da hun var lidt forkommen og meget bange. Hun er faldet godt til og er en rigtig sød lille solstråle. Mini er en lidt forsigtig kat, der lige skal se folk an, så derfor skal man ikke forvente hun lige springer op i armene ved første øjekast. Mini fungerer godt med andre katte her på internatet og har haft flere forskellige bofæller.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Monika er blevet forladt eller sat af og har søgt hjælp hos optager. Hun er sød og kælen og meget snakkende, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil sikkert være godt selskab for dig, hvor man evt må være indekat især i starten evt sammen med en jævnbyrdig anden killing

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0495

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Vi er Cirkelines killinger. Mine søskende og jeg vil gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Vi er rigtig frække og elsker ballade. Ring til os på 86480020. PS. vi skal nok lade være at hænge i gardinerne

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lone holdt til ved en butik. Hun er rigtig kælen og sød, meget tillidsfuld og vant til mennesker. Hun har sikkert måttet klare sig, så godt hun kunne en periode, for hun er blevet lidt tynd, men skal nok komme sig, når hun kommer hjem til dig og din gode, regelmæssige mad

Brande Internat

Ref: 14BH-4-1483

Hund: shæfer

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 10 måneder.

Gazas ejer bor i lejlighedskompleks, hvor nogle andre lejere ikke bryder sig om, at han har Gaza. Gaza er en flot, voksen schæfer, som har været på hundeskole og fungerer godt, når man er tydelig. Han er vant til bil, hundeskov og er ok med de fleste hunde og de mennesker, han har mødt, men ikke så glad for katte. Vi søger et erfarent hjem med god udenomsplads og tid til samvær og aktivering.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0145

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Sådan ser det ud, når en kat er kilden på maven., Lobbi er verdens mest tålmodige og flinke kat., Hun har passet sine killinger til UG., Killingerne er klar til at blive sendt ud i nye hjem, så det er det den søde mor, der glæder sig til at blive forkælet.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0338

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Bruce er den afslappede fyr, der godt kan ligge og dase i lang tid. Han er dog nem at få med på en god leg, specielt hvis der er godt med legetøj og hans søskende er friske på leg. Bruce er indleveret sammen med sin mor og søskende fra en social sag.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0875

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søs er en frisk lille hunkat, som er meget kontaktsøgende og som skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1455

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Bum kom sammen med Tim ud af det blå, og ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er meget glade for hinanden og vil intet have imod at få lov til at følges ad i deres nye liv og hjem. Bum er den forsigtige af de to men vil gerne kæle, når han lige føler sig tryg og tilpas. Han vil foretrække et roligt, kærligt hjem og vil sikkert kunne trives som indekat

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0205

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

En smuk killing, som er lidt forsigtig, men faktisk rigtig gerne vil kæles.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0561

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Hvem ka, Rebekka. Hun har en masse gåpåmod, og undersøger alt hvad der kan undersøges. Hun er en smuk og kælen kat, som elsker at lege med drillepinden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Mathilde er en dejlig mis, som har brug for et nyt hjem, hun vil trives i de fleste katteglade hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0446

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Aurikkel er en ualmindelig smuk kat, med spejlblank pels, hun er rolig, venlig og meget kærlig, hun elsker at nusse og kæle, hendes milde væsen vil elske et rolig hjem uden børn og for meget fart på ring for fremvisning på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0189

Hund: Riesenschnauzer

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Marco er kastreret, han er både en inde- og udehund. Ikke mindst, er han det på gåturene, da kan han næsten ikke få turene lange nok. Han kan også gå uden snor, der skal dog bare ikke være for meget aktivitet omkring ham, så vil han have svært ved at koncentrere sig. Han kender de almindelige kommandoer som: "kom", "sit" og "dæk" m.m.. Han er renlig, og kan godt være alene hjemme. Han er en sjov,og venlig hund, med lidt drengestreger han har brug for kærlig men tydelig lederskab.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0653

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Åmmo er den mest forsigtige i flokken, han skal ikke til en familie med mindre børn da han ikke rigtig syntes de er så hippe. Han er en rolig kat der gerne vil ligge i arm og nusses på maven. Vil rigtig gerne lege.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1260

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Pixi er vores søde, dejlige kat, som kan blive din allerbedste ven. Hun elsker simpelthen mennesker og at blive nusset og hygget om. Andre katte orker hun ikke rigtig, men hun gør dem ikke noget. Så vi synes, Pixi fortjener et hjem, hvor hendes ejer er af den rolige slags med masser af tid. Pixi skal have adgang til haven, da hun elsker at være udenfor.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0895

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Maude er en skøn og meget smuk missepige, som lige nu sidder og er så klar til at indtage sit nye hjem, der giver mulighed for både at være ude og inde. Og helst et sted med masser af opmærksomhed og kæletid

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0286

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Hej, jeg hedder Gurli, og jeg er en utrolig dejlig, nem og meget velafbalanceret kat. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld, og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg egner mig fint til et hjem med større børn. Jeg har det fint med andre katte, og jeg har hilst på søde hunde. Jeg er blevet efterladt, derfor er jer her på internatet. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have, og jeg er steriliseret og øremærket. Ja, jeg er en rigtig dejlig kat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1417

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

April er 1 af 3, som formodentlig er blevet dumpet af deres ejer. Hun er glad for de andre katte og har mødt hund uden problemer. Ellers er hun en kælen, spindende og opsøgende spirrevip, som vil trives hos katteglade folk, der ønsker at starte med en af de små

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1441

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Malli og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Malli er mild og lidt forsigtig, meget kærlig og vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem med lyst til nusseri og kæl

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0209

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Super kælen og dejlig lille killing.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0576

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Hjalte er en SKØN killing, der altid er med på sjov og ballade. Han er super kælen, legesyg og alt i alt bare en dejlig fyr. Han ønsker sig et hjem med adgang til have, hvor han kan komme ud og udforske verden. Efterfulgt af en middagslur i menneskeligt selskab.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1517

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Storms ejer kunne desværre ikke have hende længere pga. sygdom. Hun er en lækker og sød kanin, der er vant til store børn. Hun kan godt lide at sidde oppe langs ens brystkasse og nusse. Hun er en rolig kanin, der synes andre kaniner er ok, men hun vil helst være sig selv. Hun er god til at spise af hånden.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-3-1024

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Arsonine blev reddet ud af en brændende lejlighed sammen med tre andre katte. Hun er utrolig sød og meget rolig og kælen, når man selv er rolig. Derfor vil hun også trives bedst i et hjem, hvor der kun bor voksne. Selv om hun nok har boet i en lejlighed det meste af sit liv, har vi set, at hun elsker at sidde ude i vores løbegård. Derfor bør hun have adgang til en have i sit nyt hjem.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0254

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Denne legesyge kat afventer at blive gammel nok til at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0333

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Clark er en dejlig nysgerrig kat med masser af gåpåmod, han elsker at lege og løbe gerne efter både bolde og drillepinde. Han er rigtig glad for mennesker, selvom det kan være lidt svært at ligge stille, når man er blevet samlet op. Clark er indleveret med sin mor og 3 søskende fra en social sag.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0132

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Uhh, fjer til dessert, tænker denne legesyge killing.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1362

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Søde Merethe blev fundet i en have, hvor hun stod foran nogle andre kaninbure. Der er ingen der har savnet denne søde kanin. Hun er meget rolig og god som dagen er lang. Der har ved et uheld været en hankanin på besøg hos hende, så hun kan derfor være drægtig. Hos os er hun indekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0724

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Holly er en super dejlig voksen missepige, som kom til os og var ret så forkommen. Hun var sulten, tørstig og havde mistet lysten til at være. Hun er nu kommet så fint i gang at vi tør at finde et kærligt hjem til hende. Hun er meget kælen og tillidsfuld, men det skal være rolige rammer hun skal til da hun har været igennem rigeligt. Når hun først falder til er vi sikker på at man får sig den dejligste kan man kan tænke sig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0811

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0827

Hund: Tysk korthåret/ labrador

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

Fie er en stor og meget glad pige på 38 kg. Hun søger en ny familie pga. skilsmisse, der vil være aktive med hende, da hun er blanding af tysk korthåret og labrador. Hun skal ud til en familie der bor i hus med have, uden børn under 12 år, da hun ikke er vokset op med børn. Hun kan være alene hjemme og leger fint med de fleste andre hunde, men bedst med de større hunde.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Nelly er en lille tilløber, en mild pige, sød og kælen, som elsker at sidde på skødet og som er glad for andre søde kattes selskab. Hun vi trives i et roligt, kærligt hjem evt som indekat

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0400

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kimberly er en skøn missemor, som nu er færdig med at være mor med de smukke grønne øjne. Hun blev i sin tid sat af i en papkasse med helt små killinger og har efterhånden været her temmelig længe, hvilket vi ikke helt for står, for hun er en rolig kat, som elsker at kæle og nyde livet. Hun vil blive evigt taknemmelig for et nyt, kærligt og blivende hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Rigtig lækre Charlene søger nye mennesker. Er det mon dig? Mangler du en rigtig sød charmetrold der tilmed er kælen, så skal du hilse på denne lækre lille sag. Hun kan virke reserveret i starten, men hun vil altså rigtig gerne snakke. Ring til Kattehjemmet på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0214

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0985

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Callie og hendes søskende er blevet losset af på en rasteplads. Hun er en sød og mild, lidt forsigtig mis, som vil foretrække livet hos dig, der er venlig, tålmodig og kærlig og som har et stille og roligt hjem, hvor hun må blive centrum, have det trygt og måske helst være indekat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1002

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Nu er Mitzi tilbage fra sin plejefamilie, hvor hun har hygget sig med at lege med børnene og de andre plejekillinger, lokke mad fra sine mennesker, elske støvsugeren og at hygge på skødet. Hun er nysgerrig og tæt på frygtløs og vil trives i de fleste familier gerne med gang i den og med mulighed for at komme ud på eventyr på den lidt længere bane

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1271

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mona Lisa blev fundet i en hæk sammen med sine killinger. Nu har hun afsluttet sin moderrolle og er klar til sit nye liv og hjem. Hun er en forsigtig mis i starten. Hun er en stille, rolig og venlig kat, som vil trives i de fleste hjem, hvor hun også må få lov at komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Vibe er sammen med sin søster Vista blevet efterladt i et skur. De har ikke fået så meget menneskelig kontakt, men med hjælp fra alle vores frivillige er de tøet mere op., Nu søger de begge en familie, der med lidt tålmodighed vil give dem en chance for at blive nogle kærlige katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Hils på Solsikke. Hun er den sødeste og kærligste missemor, du kan forestille dig. På trods af at hun ikke er ældre, er hun meget moden og nede på jorden. Vil du have en ung, men moden mis med hjem? Så kom og hils på Solsikke. Ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så du kan komme og hilse på hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Skønne Emilie er bare en hyggefis. Hun elsker at ligge og gøre sig til, for at få al den opmærksomhed hun kan få. , Så kom endelig ud og se til hende. :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0300

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Hej, jeg hedder Luna og jeg er ligeså skøn af sind som jeg er smuk og dejlig. Jeg er utrolig mild, rolig og meget kærlig. Jeg elsker at ligge på skødet og blive nusset mens jeg spinder højlydt. Jeg er blevet fundet efterladt, derfor er jeg her på internatet. Jeg ønsker mig et stille og roligt hjem uden andre katte for dem er jeg ikke glad for. Jeg har det fint med størrer børn. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0360

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0928

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser .. måske i blandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1450

Kanin: Creme D' Argent

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Dimse er en sød kanin, som er blevet smidt ud af sin ejer. Hun trænger til at blive nusset og hygget om. Hun skal til erfaren kaninejer og kan trives som indekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0183

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Dette er én af Liljes 4 små uldtotter. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1431

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde Hugo er en dejlig kat, som var blevet efterladt af sin ejer. Han er rolig og lidt forsigtig, så han har brug for et hjem, hvor der ikke sker alt for meget. Vi ved ikke, om han har været ude- eller indekat, så for en sikkerheds skyld skal han finde en ny ejer, som har en have, han kan komme ud i.

Brande Internat

Ref: 14BH-5-1297

Hund: kokerblanding

Køn: Tæve

Alder: 2 måneder.

Så er Doc, Sleepy, bashful, Sneezy, Grumpy, Happy og Dopey, vores dejlige hvalpe klar til deres nye liv og familie. Deres mor er en dejlig koker, som kom til os sammen med sine hvalpe, hun er nu hjemme hos sin ejer igen.De er en flok dejlige ukomplicerede hvalpe med brug for dig som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,renlighed, opdragelse - evt hundeskole, alenehjemmetræning o.s.v.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Jupeter og hans 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Jupeter er en lille nysgerrig og livlig og sød fyr med en charmerende, nemt genkendelig og lidt speciel ørestilling, som ikke passer til hans gode humør. Han vil trives i de fleste hjem nok bedst med mulighed for også at komme ud og evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1474

Hund: langhåret Gravhund

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 7 måneder.

Mille og Sallys ejere er desværre død. De har boet sammen det meste af Sallys liv og er meget glade for hinandens selskab. De er vant til hus med indhegnet have, at være med på bilture, at luftes i snor, være med på campingtur, børnebørns besøg og være hyggehunde hos et modent par. Derfor søger vi et modent, kærligt hjem, hvor de fortsat må bo sammen.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-1-0639

Hund: Grand danois

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Bamse kunne ikke helt styre sine lange ben, derfor blev det for meget for familien med små børn. Han er en sød og imødekommende hundehvalp, der lige skal lære de basale ting, som man skal kunne for at bo i menneskernes verden. Vi søger en familie med ikke for små børn, der har lyst til at gå til hundetræning og give ham et godt liv.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0558

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tulle er den lækreste sorte mis, der meget gerne vil have sin helt egen familie. Vil du have en lækker, sort, kælen og meget smuk kat, så skal du møde Tulle. Ring og bestil en tid til at se hende på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

HUNKATTEN KERSTIN. Dette er Kerstin, en supersmuk og dejlige mispige. Og det kan godt være, at Kerstin er ca. 3 år, men det kniber det med at aflæse på hendes adfærd. For her har vi at gøre med en legesyg mispige, som vi har mistænkt for at være en dygtig mussejæger. Da Kerstin kom til os var hun underernæret og fyldt med parasitter både ud- og indvendig. Nu er hun flot rund og fin i pelsen. Hun gider ikke andre katte, men gerne børn +12 år. Kerstin er steriliseret + øremærket og skal til hus og have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1414

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mister er 1 af 2 meget kønne,søde, kælne, og tillidsfulde killinger, som har brug for et nyt hjem. Han vil trives i de fleste katteglade familier evt sammen med en jævnbyrdig makker og gerne med -på sigt- mulighed for at komme ud også.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0904

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Mis Mads blev af en uansvarlig ejer dumpet i en papkasse, klistret til med gaffatape. Sammen med sine 4 andre kuldsøskende. Heldigvis blev de fundet i tide. Nu leder vi efter kærlige og ansvarlige hjem til dem alle

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0756

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sindy er en super dejlig lille killing. Og så har hun de lækreste brede striber i sin pels. , Sindy er en lille kælepot, der både elsker at ligge og putte, men også at lege med de andre misser. , Ring og bestil en tid til at komme og hilse på hende, ved at ringe til 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0877

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vanilla er en voksen fin missepige, som trænger til et nyt hjem, med mulighed for både at være ude og inde. Hun sidder længselsfuldt og nyde brisen udefra, så kan du give hende et kærligt hjem vil hun være dig meget taknemmelig

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN OLAV. Dette er Olav, en herlig lille genert dreng. Olav vil nemlig rigtig gerne snakke og være social, men han er noget i tvivl om, hvorvidt han virkelig tør? Han er en glad knægt og god med andre katte. Han er afprøvet i familiepleje, er der faldt han fint ind i familien og kom sine mennesker i møde, da han blev tryg. Lille Olav er ualmindelig kærlig, når han er tryg, en rigtig perle af en misdreng. han er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Evt. Børn +12 år. Dygtig til kattelem.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0892

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her er Mario, sort som kul og super lækker dreng. Han er rejseklar og ønsker sig et hjem med tid til nus og kæl og mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Tarzan er en stor dejlig stribet hankat, der godt kan lide at slappe af. Han vil bestemt være god til at overvåge hus - og havearbejde! Derudover er han også en dejlig kæle kat, der tilmed er stille og rolig og helt nede på jorden. Vil du hilse på Tarzan skal du ringe til kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0766

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Freya er en rigtig sød og kærlig kat. Hun kan være en smule forsigtig til at begynde med, men kommer hurtigt efter det og sætter gerne spindemotoren i gang. Hun skal ud til en familie hvor hun kan komme ud og gøre lidt gavn, da hun er vant til at være ude.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0467

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0535

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0392

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Isa blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun kan være lidt forsigtig i starten, men det er hurtigt overstået og så vil hun ellers gerne lege med ALT! Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0184

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1461

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Snow er en sød og meget tam kaninunge, som søger et nyt hjem. Her lever han som udekanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0610

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Banditta kom til internatet med en af vores kredsformænd, der har hentet hende i Ålborg, hvor ingen kendte hende i området. Hun er helt ekstrem flink og glæder sig til at få et nyt kærligt hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0344

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN LENNON. Er han ikke sød, han hedder Lennon. Han er bror til bla. Lillian som også ses på siden. Lennon er opvokset med sin mor og søskende her på internatet. Lennon er lidt af en kylling og i nye situationer synes han bedst om at "gemme" sig lidt bag sine søstre. Når han er tryg er han glad, livlig, legesyg og en super dejlig dreng. Han er god med andre katte, hvis de er venlige. Evt. børn skal være +12 år. Lennon er kastreret og øremærket og skal til hus og have. Supersød kattedreng.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1497

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hansi er en af 2, som er kommet, fordi ejeren ikke så sig i stand til at tage vare på dem. Hansi er rigtig sød og kælen og elsker at putte.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1405

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde smukke Signe, blev fundet herreløs i Lyngby. Der er ingen, der har savnet hende, så nu søger hun nyt hjem. Hun er meget nysgerrig og en rigtig sød kanin.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0844

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Vick er en smuk pige på 6 måneder, som har gået udenfor og ikke hørt til nogen steder. Hun er en kælepot og vil blive meget taknemlig for et kærligt hjem med muligheder for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0432

Kanin: Kanin, blanding, vædder

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Yoggi er en sød, og lækker lille kanin, som ikke helt har fået styr på ørerne endnu. Hen vil være rejseklar d. 24/10 - 2014.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 6 måneder.

Bibi er en sød og dejlig stribet pige. Hun kan godt lide at gøre sig til, og gør det jævnligt for at lokke en over for at kæle med hende. Vil du besøge Bibi, skal du give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1370

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 9 måneder.

Nelly, som er en dreng, har det vist sig ;) kom med halsbånd m diamanter og øretatovering, efter at være løbet rundt mellem bilerne på en befærdet vej søgende for mad. Desværre er det ikke muligt at finde ejeren, da den ikke er blevet registreret og ejer ikke har reageret på vores fremlysninger. Derfor søger vi et nyt hjem til en sød, tillidsfuld og dejlig kat, som vil trives i de fleste hjem gerne med mulighed for at komme ud

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0302

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Mona er en meget nysgerrig og livlig killing, der elsker at udforske verden og svinge i lianer (herude viskestykker). En meget legesyg og kælen pige. Hun har derfor brug for at kunne komme udenfor, så hun kan brænde noget krudt af.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0276

Kat: killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Rosita bor i øjeblikket sammen med to andre killinger, hvilket hun er fuldt ud tilfreds med. Hun er rigtig selskabelig kat, både med mennesker og andre katte, og hun "rusker tremmer" hvis vi går forbi hende, uden at give hende lidt kærlig opmærksomhed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0468

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Cirkline er smuk missemor, der i øjeblikket har killinger, hun er klar til et nyt hjem sidst i oktober, hvor hun vil da være steriliseret og øremærket. Cirkeline er smuk og venlig, og hun er glad for alle mennesker, bare de vil kæle med hende. Ring 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0562

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Filip dukkede en dag op hos en dame i nærheden af Løkken, og ville ikke gå igen. Og da damen ikke kunne finde nogen ejer, kom han til os. Fillip er en helt utrolig flink kat, der meget gerne bare vil ligge og kæle, og har også være brugt som plejefar for killingerne her på internatet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0676

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

En af amaryllis smukke killinger. Den er livlig, fræk og nysgerrig, som en killing skal være. Vil være klar til nyt hjem midt oktober, reserver allerede nu på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Endnu et par af amaryllis smukke killinger. Klar til nyt hjem midt oktober. Reserver allerede nu en af disse skønne uldtotter 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0613

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Olfert kom til internatet, da han var ganske lille, da han havde mistet sin mor. Olfert elsker opmærksomhed, og er rigtig legesyg. Han er en rigtig selskabskat, og kunne godt bruge en god kammerat, om så det er en anden kat, eller ny ejer, der gider at bruge meget tid sammen med ham.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1333

Hund: Gravhund

Køn: Han

Alder: 4 år.

RESERVERET: Søde Bellos ejer blev desværre syg, så nu søger denne lille levemand et nyt hjem. Han er sød og charmerende - og larmer en del, som gravhunde nu gør. Bello er ikke en allemands-hund. Han kan være lidt skeptisk overfor fremmede, så man skal have tålmodighed og lære ham at kende. Han kræver gode gåture, hvor han kan brug sin næse, og så skal han bo i et hjem uden børn. Bello har det fint med andre mindre hunde, jagter katte og skal lære at være alene hjemme hos sin nye ejer., Bello er kastreret

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Puk kom helt nede fra det sønderjyske, hvor hun var blevet sat i en kasse. Når hun lige har set alt det nye an, er hun super kælen og glad og trives godt med andre søde og rolige katte. Hun vil trives i et kærligt hjem evt som indekat og evt sammen med en sød makker

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0456

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Ziggi er en dejlig stor killing, der er meget nysgerrig, rolig og legesyg og elsker at blive nusset. Hendes tre farver giver hende et egyptisk udseende og hendes ene gule pote gør hende meget speciel. Ziggi ønsker sig et nyt hjem, hvor hun vil blive elsket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0915

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 år og 9 måneder.

Soul er kommet i klemme! Ejer gik på tvangsauktion med huse. Soul flyttede ikke med ejer og ny ejer vil ikke have ham. Han er en statelig herre på 10 år og vi ved det er op af bakke at finde et hjem med den alder. Men helt ærlig, han er så kælen, så skøn, så lækker, og der må være nogen derude, som trænger til en ny bedste ven. Soul gør i hvert fald!

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lucy er en smuk lille pige, der søger nogle dejlige mennesker til at forkæle hende. Hun er lidt reserveret, men vil gerne snakkes med. Ring til lækre Lucy på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger. Hun er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige, glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0553

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

KUN EN TILBAGE I KULDET. Nellikes lille killing er klar til nyt hjem om 11 dage, har du lyst til en vidunderlig skøn frækkert, er det lige sagen at få denne smukkert. Ring for reservation 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1490

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 3 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe og gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelse ( måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os)? Så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode til missemødre med killinger og små grupper af killinger uden mor. Har det fanget din interesse, er du velkommen til at ringe og høre mere :)

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0239

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Meget menneskekærlig, men ikke vild med andre katte. Hun vil simpelthen bare være den eneste ene for dig.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1502

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Mona og hendes veninde blev fundet dumpet i deres bur i vejsiden her i Darup. De to damer er meget nysgerrige og synes det er hyggeligt at blive holdt. De bryder sig ikke om at blive indfanget og løftet. Her hos os er de udekaniner og de vil helst ud sammen.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0496

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Sus er en sød hunkanin, der er fundet i en kolonihave i Horsens, hvor ingen vil kendes ved hende. Hun er sød og rolig. Hun koster 85 kr.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1348

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 9 måneder.

Snipse elsker sin sofa. Ingen andre katte får lov at komme i nærheden af den - så finder han handsken med de skarpe søm frem. Heldigvis er han yderst venlig overfor os tobenede, men han skal ikke bo i en familie med andre dyr. Snipse er meget rolig og hyggelig, og vi tror, at han har været udekat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0450

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN JOHANNE. Dette er Johanne. En ualmindelig kærlig, lille sjæl. Johanne har brug for en masse omsorg og kærlighed. Hun elsker at ligge på skødet og kæle. Johanne har ikke så meget krudt der skal brændes af, men hun kan sagtens trippe lidt rundt sammen med alle de andre killinger her på stedet. Vi foretrækker, hvis Johanne kommer til et hjem med ro og tid til Johannes behov for kontakt. Johanne er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have. Virkelig dejlig mispige.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1054

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Rubert er for ung til at blive viderformidlet endnu. Derfor søger vi i første omgang en plejefamilie til ham og de nye "søskende", som han har fået hos os. Han er en dejlig afbanceret fyr, som er vant til at være i favn og til menneskelig kontakt, nysgerrig og legesyg.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0225

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Åge er en fin lille kasteret hankat.

Brande Internat

Ref: 14BH-5-1298

Hund: kokerblanding

Køn:

Alder: 2 måneder.

Så er Doc, Sleepy, bashful, Sneezy, Grumpy, Happy og Dopey, vores dejlige hvalpe klar til deres nye liv og familie. Deres mor er en dejlig koker, som kom til os sammen med sine hvalpe, hun er nu hjemme hos sin ejer igen.De er en flok dejlige ukomplicerede hvalpe med brug for dig som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,renlighed, opdragelse - evt hundeskole, alenehjemmetræning o.s.v.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tesco er en flot rød ung herre, der er sød og kælen. Han kan virke lidt genert til at starte med, men man skal bare lige vise ham, at man bare vil snakke med ham og så bløder han op og bliver den lækreste kat du kan finde. Hvis du vil besøge Tesco, skal du ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Felix er en af 2 søde killinger som kom bare løbende til, hvorfra vides ikke, men ingen i nærheden vil kendes ved dem. De er begge meget søde og kælne som killinger nu er og er vant til mennesker. De vil trives i de fleste katteglade hjem evt i hinandens selskab. Fyren her har vi kaldt Felix

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1314

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Jondajar holdt til ved en børnehave igennem en periode, uden nogen der ville kendes ved ham. Han er en stille og rolig voksen kat, en rigtig sød og kælen, smuk, langbenet fyr, som har det fint med de andre katte. Han vil også trives som alenemis hos dig, som er kærlig og har lyst til at hygge med en mis på skødet, måske vil han også gerne have lov til at komme ud

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1429

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lunte er en af 4 killinger, som er kommet løbende til optager fra "ingen steder", formodentlig sat af. Han er lidt forsigtig i starten, men bliver meget kærlig og kælen, når han lige er faldet lidt til. Lunte vil foretrække et lidt roligt, venligt hjem og måske vil han trives som indekat.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0706

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Cosmo er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han er kastreret og koster 400 kr.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1314

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Flotte Xanto kommer fra et misbrugshjem. Han søger en stabil familie, som vil passe godt på ham. Han er vanvittig glad, livlig og sød. Han har det fint med andre hunde, men der er drøn på, så de skal gerne gide lege med ham og løbe stærkt. Meget stærkt. Xanto kan ikke så meget, så han har brug for erfarne ejere, som kan aktivere og træne ham. Han har brug for at lære at være alene hjemme. Men døre har han ikke brug for at lære at åbne - det kan han allerede.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0212

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0406

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

HANKILLINGEN PALLE. Her er Palle, en super dejlig hankilling. Han blev fundet i en papkasse med sine 6 søskende. Men ork, Palle er heldigvis kommet over det og synes at livet er herligt og ligger åbent foran ham, lige til at indtage. For Palle er nysgerrig, positiv, glad, legesyg og social med mennesker. Han elsker at fræse rundt med alle de andre killinger og egner sig perfekt som midtpunkt i en kærlig familie. Palle er kastreret + øremærket og skal til hus m/have. Dygtig til kattelem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Blackie er den ene af 2 killinger, som blev sat af hos en ældre dame. Hun er sød og lidt forsigtig og meget kælen. Derfor vil hun sikkert trives hos dig, som har en rolig, tålmodig og kærlig tilgang og hverdag og som søger en kat, der også gerne vil kæle, sidde på skødet og hygge evt som indekat

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0250

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 5 måneder.

Kalle er kommet på internatet på grund af sygdom i familien. Han ser lidt eftertænksom ud. Et roligt hjem er at foretrække.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1152

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Mette er vores lille, forsigtige men meget kælne pige. Hun er noget så sød, når man først får fat i hende. Så elsker hun simpelthen at blive nusset. Men af samme grund tror vi også, at Mette vil trives bedst som indekat hos rolige, voksne mennesker - og gerne sammen med en sød, rolig kat - helst Leika, som hun er blevet rigtig gode venner med.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Tid til eftertanke, det er også en god ting, syntes denne lille "fjollerumpe."

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0552

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Smukke Nellike trænger til et nyt hjem, når hun om kort tid er færdig med at opfostre sine skønne killinger. Hun er steriliseret, øremærket og klar til at flytte fra den 4-10. Har du brug for en rigtig god ven er dejlige Nellike lige sagen. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0680

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en af Amaryllis' killinger. Bubi er en sød og dejlig pige, der venter på at komme ud i sit helt eget hjem. Ring og bestil en tid på 86480020, så du kan komme og besøge skønheden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0927

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1269

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mia Maja blev fundet i en hæk sammen med sin mor og søskende. Hun er legesyg (elsker snørebånd), nysgerrig og udforskende og vil trives hos dig, hvor hun må være inde og ude som hun har lyst til.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Hej, jeg hedder Chili og jeg er nok den største kælepotte, man kan ønske sig. Jeg ved ikke hvilket ben jeg skal stå på for at få opmærksomhed. Jeg spinder hele tiden højlydt og jeg elsker at ligge i arm. Jeg er også ekstrem legesyg og meget aktiv, så det er vigtigt at jeg kommer til et hjem med adgang til have og ikke med andre katte for jeg tåler kun synet af mig selv. Hunde har jeg ikke noget imod. Jeg er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1503

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Malene og hendes veninde blev fundet dumpet i deres bur i vejsiden her i Darup. De to damer er meget nysgerrige og synes det er hyggeligt at blive holdt. De bryder sig ikke om at blive indfanget og løftet. Her hos os er de udekaniner og de vil helst ud sammen.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen kat, der ønsker et hjem med adgang til have.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Gråmis har været verdens bedste katte-mor. Har passet og plejet sine killinger perfekt. Nu er det hende der trænger til kærlige kæl og klap. Vælger du Grå-mis, vil du have en ven for livet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0592

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Viola er en lækker lille pige, der meget gerne vil ud i et nyt hjem. Hun er sød og kælen, og vil meget gerne lege med legetøj, der siger sjove lyde., Ring til lille Viola på 86 48 00 20, og bestil en tid til at besøge hende.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1540

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 4 uger.

Bine er født her på internatet, da mor blev fundet i en papkasse med flere andre kaniner. Hun er super sød og meget nysgerrig. Hos os er hun indekanin.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0215

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1439

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Halli og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Hun er mild og lidt forsigtig, elsker at putte og nusse og god med andre katte. Hun vil måske trives som ren indekat evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1325

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Fanny's ejer kunne desværre ikke passe på hende mere og hun søger derfor nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der ikke bryder sig om andre dyr. Hun er dog meget kælen og vil så gerne have opmærksomhed hele tiden. Hun er meget social, og det er vigtigt, at der er nogen omkring hende meget. Hun er ikke så god til mindre børn, men rolige ældre børn er fint. Hun skal til hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0734

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Skulle det være en lækker rød hankilling? Så læs videre. Helix er en smuk lille fyr, der både kan være vild og legesyg, men som også gerne vil ligge i dine arme og blive nusset., Ring til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, og bestil en tid til at se ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1162

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Oda har holdt til i et villakvarter i længere tid, uden nogen ville kendes ved hende. Hun har en fantastisk motor og vil elske at bo hos dig, hvor der er tid til selskab og nusseri

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0698

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Hugo er en stor flot kastreret hankat med et ualmindeligt mild væsen. Han er lige så rar, som han er stor. Han kan omgås både dyr og mennesker uden problemer. Han er klar til at flytte nu, så ring til ham på 86480020 for fremvisning

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Bianca og hendes bror Bernard er fundet i rabatten af en vej. De var lidt forkomne og ikke så vant til mennesker, da de kom til internatet- Men ved hjælp af en masse socialisering er de nu nogle af de mest kælne killinger vi har.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Pussi er en dejlig steriliseret hunkat, hun er meget kærlig og social, hun er renlig og vant til kattebakke. Hun har lige haft 5 små killinger, som hun har passet og plejet efter alle kunstens regler. Pussi ønsker sig et hjem, hvor hun kan være både inde og udekat.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1456

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Sonder er født her på internatet og har været i pleje. Nu er han tilbage og klar til et nyt hjem. Han er meget nysgerrig og med masser af kærlighed kan han blive en god ven. Her er han udekanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Sille tøsen er en dejlig og lidt speciel kat, hun går næsten altid som om hun er på jagt, og hun lusker lidt afsted. Til gengæld er hun fantastisk kærlig og nem at tage op og elsker enhver mulighed for kærlighed.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1093

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Katja dukkede op højgravid og ud af det blå ved en bolig på landet. Hun er en meget kærlig mis, som gerne er med, hvor det sker og som har en rigtig god motor. Nu er hun klar til sit nye liv og hjem hos jer, der kan lide en aktiv og kælen mis, der gerne vil være med i aktiviteterne og som sikkert også gerne vil en smut ud og fange en mus i ny og næ

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BH-5-1294

Hund: kokerblanding

Køn: Tæve

Alder: 2 måneder.

Så er Doc, Sleepy, Bashful, Sneezy, Grumpy, Happy og Dopey, vores dejlige hvalpe klar til deres nye liv og familie. Deres mor er en dejlig koker, som kom til os sammen med sine hvalpe, hun er nu hjemme hos sin ejer igen.De er en flok dejlige ukomplicerede hvalpe med brug for dig som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,renlighed, opdragelse - evt hundeskole, alenehjemmetræning o.s.v.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0221

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Er det nu jeg skal lave store øjne til fotografen. Super lækker lille killing.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0532

Kanin: Løvehoved/Angora

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Efter endt fremlysning og eftersøgning af tidl. ejer, har ingen meldt sig, derfor er dejlige Hans-Henrik nu klar til et nyt hjem. Hans-Henrik er en meget kælen og kontaktsøgende kanin, som ville passe perfekt i en børnefamilie. Og hans udseende er jo slet ikke til at stå for! :) kastreret og klar til at komme hjemmefra.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0371

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bellis og Blomst blev fundet da de var kun knap 3 uger gamle. De kom straks ud til en plejefamilie, hvor der både har været hunde og katte. Det trives de fint med og vil umiddelbart fungere fint som indekatte. De ønsker at komme ud i nyt hjem sammen, hvis muligt.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0878

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Shake er en skøn hankilling, som er dumpet ude foran en dør. Han har en god energi og er enorm tillidsfuld. Han elsker opmærksomhed og leg og vil egne sig rigtig fint til familie. Han skal have mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0578

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Det er næsten umuligt at gå forbi vipsen uden at blive lokket til at kæle med hende. Hun spinder og gør sig til i et væk. En fantastisk ven.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1473

Hund: Gravhund

Køn: Tæve

Alder: 8 år og 3 måneder.

Mille og Sallys ejere er desværre død. De har boet sammen det meste af Sallys liv og er meget glade for hinandens selskab. De er vant til hus med indhegnet have, at være med på bilture, at luftes i snor, være med på campingtur, børnebørns besøg og være hyggehunde hos et modent par. Derfor søger vi et modent, kærligt hjem, hvor de fortsat må bo sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0736

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dixie er den sødeste lille pige. Hun elsker at lege, men hun kan også lide at putte. Kom og besøg denne lille charmetrold ved at ringe på 86 48 00 20, og bestil en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0591

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Cecilie holdt til i en lade på en udlejningsejendom i Vodskov, sammen med sine 6 killinger. , Desværre var opgaven hende for stor, og hun blev indleveret her på internatet., Her er hun meget kontaktsøgende, og elsker at ligge helt stille og blive kælet for.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1128

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Jazzys ejer er forsøgt fundet bl.a. vha et grønt halsbånd med telefonnummer men uden held. Han er meget glad for mennesker og lidt usikker på, om andre katte vil ham det godt. En snakkesalig, legesyg og livlig fyr, der også holder af at ligge på skødet. Han vil trives i de fleste kattevenlige hjem, hvor der ikke er andre for "børstede katte" ,og hvor han med tiden også må komme lidt ud.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0225

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Hej, jeg hedder Cindy. Jeg er en utrolig mild, velafbalanceret og meget rolig kat. Jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg vil rigtig gerne ligge på skødet og hygge. Jeg har det fint med andre katte og jeg er vant til hunde. Jeg har det også fint med større børn. Jeg vil kun til et hjem med have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0543

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af 2 af Georgines killinger. De er begge søde og legesyge, og er klar til at komme ud til sine nye familier. Faktisk hvis de kan, vil de begge meget gerne det samme sted hen, idet de er meget knyttede til hinanden., Ring og bestil en tid til at se dem, på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0229

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Har du lyst til at være plejefamilie for nogle søde kattekillinger. Kontakt Internatet på Tlf. 56964061. Alle udgifter afholdes af Internatet. Disse to er kommet ud i en plejefamilie, hvor de skal være til de er 12 uger.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0430

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN CELINE. Denne herlige mispige på billedet her hedder Celine. Og hun er klart en glad og livlig sjæl. Hun elsker at fræse rundt og lege med alle de andre killinger her på stedet, men hun er også en type, som sagtens kan finde på at sige fra og måske ovenikøbet blive lidt tøsehysterisk. Hun er med andre ord en udpræget hunkat, men superglad og dejlig. Allerede nu har Celine klare forventninger til sine omgivelser. Hun er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have. Evt. børn +8 år. Skøn tøs.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Joey er en sød, tætbygget, lettere genert dreng. Hans pels er lidt fluffy, så han ser måske en lille smule større ud end han i realiteten er. Men én ting er sikkert, han er super sød og dejlig! Ring for at bestille tid til at besøge Joey på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0544

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lucky er en rigtig lækker hankat, der meget gerne vil have et hjem med nogen til at pusle om sig. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når du først begynder at nusse med ham, vil han helst ikke have du stopper igen. Hvis du vil besøge Lucky, skal du give et kald på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 2 måneder.

Flora er en lækker missedame, der er ekstremt kælen. Hun kan godt finde på at hvæse lidt til at starte med, men det er åbenbart kærlige hvæs, for hun har aldrig gjort en flue fortræd, og er rigtig snaksagelig når man aer hende. Vil du have en super lækker og dejlig mis, og godt kan vente til hun er færdig med at passe sit kuld, så skal du give os et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0872

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Neal og Mozzie er fundet på samme sted - uønsket. Han er tillidsfuld og en meget nem kat, som vil blive taknemlig for at dejligt og trygt hjem. Han er glad for Mozzie, og det kunne være fint hvis de kunne finde et hjem sammen.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Denne lille tøs er helt alene i verden, da hendes mor er blevet trafikdræbt. Hun kan godt lide andre kattes selskab.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Putte er en ualmindelig smuk kat, med en blåcremetortie blød pels. Hun er lidt livlig og vil gerne drøne rundt og lege. Har du lyst til en legesyg smuk kat, er Putte helt sikke et godt bud. Ring til Putte på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0516

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Trine er en af de smukkeste sorte og hvide misser, du kan finde. Og hun er tilmed ekstremt sød og kæle. Vil du give lækre Trine et godt nyt hjem? Så kom og besøg hende, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestil en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Kellys ejer har fået kredsformandens hjælp til at komme af med Kelly, fordi ejeren ikke kunne passe hende mere. Kenny har haft killinger, men er nu klar til sit nye liv. Hun er en rolig, venlig, voksen kat, som vil trives i et roligt, venligt hjem, hvor hun også må komme ud, hvis hun skulle få lyst til det.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1357

Hund: Chihuahua-dværgpinscher

Køn: Han

Alder: 3 år.

Chagall og Zifons ejer blev syg, så derfor søger disse skønne brødre et nyt, godt hjem hos hundekyndige mennesker uden børn. De er utrolig søde, hengivne og glade - men også lidt nervøse. Derfor har de brug for en blid ejer, som har god tid til dem og kan vise dem, at verden ikke er så farlig. De er glade for andre hunde, bare de ikke er for voldsomme. De gør ikke særlig meget, så vi vurderer, at de godt kan bo i lejlighed. De kan godt skilles ad, men kan også sagtens bo i samme hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0348

Kanin: Blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Meget sød og kælen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0818

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Medina er kommet til os fra et sted, hvor folk bare kørte ud og dumpede deres katte. Hun har haft en lidt omtumlet tilværelse, men elsker simpelthen at blive nusset. Hun slænger sig gerne om på ryggen, for at man bedre kan komme til at kæle hende.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0279

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Filuca er fuld af energi og altid med på nye oplevelser sammen med de andre! Hun er en rigtig sød og kælen mis, der ønsker sig et hjem med adgang til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1384

Hund: Ruhåret hønsehund

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Balder skulle være for meget alene hjemme, så nu søger han et hjem, hvor han kan få mere opmærksomhed. Han er en utrolig sød, glad og energisk hund. Netop på grund af hans energi, kræver han en meget aktiv ejer, som vil bruge hans drifter. Balder er vant til børn, glad for andre hunde og kan en del kommandoer. Han har det fint med at køre i bil og kan være alene hjemme syv-otte timer. Balder skal helst have en ejer, som har jagt- eller brugshunde professionelt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mamma blev oprindeligt opdaget i en garage sammen med sine killinger. Nu er de klar til at undvære hinanden til fordel for et nye hjem og liv. Mamma er en sød og omgængelig, meget kælen og nysgerrig mis, der gerne følger os rundt, hvor vi går og står. Hun vil sikkert trives i et hjem, hvor hun også må komme ud og nyde naturen og måske agere "fanger".

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0146

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her er en killing der har været sendt ud hos en plejefamilie, som har taget sig godt af den. Simba er en rigtig lille nysgerrig frækkert.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0732

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Silke er en sød og kælen mis, som elsker at slænge sig og lege med sine søskende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1438

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Venus og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Venus er en sød, lidt forsigtig lille mis, som holder af at kælen og sidde hos en, når hun lige er faldet lidt til. Hun vil sikkert foretrække at være indekat i et roligt, venligt hjem, hvor der er tid og tålmodighed til at hun falder til i sit eget tempo.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0204

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Meget rar og kælen kat, som blev indbragt sammen med sine killinger, som nu er vokset op og sendt ud i verden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0528

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Tagnus er den sødeste røde hankat. Han er bare SÅ klar til at komme ud i et nyt hjem, da han savner nogle mennesker der kun nusser med ham hele tiden. Vi tror godt at Tagnus ville kunne blive en god mussefanger, men det kan du jo finde ud af. Ring og bestil en tid til at besøge ham på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0975

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Sofus har holdt til hos optager en periode og har haft halsbånd på og ejeren har været efterlyst uden held. Han er en selvstændig men også kontaktsøgende, sød og kælen kat, og han vil sikkert foretrække at bo hos dig, hvor han må være alene om dit selskab og også må få lov til at komme ud og udforske naturen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0490

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Jeg er Arnold og jeg er lækker. Har du lyst til at give mig et nyt hjem, er jeg klar til at flytte sammen med dig. Jeg kan lide lidt liv, en god madskål, og en god seng. Jeg er rar og smuk, en smule selvglad, men ring til mig på 86480020, så vi kan få en aftale

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1356

Hund: Chihuahua-dværgpinscher

Køn: Han

Alder: 3 år.

Zifon og Chagalls ejer blev syg, så derfor søger disse skønne brødre et nyt, godt hjem hos hundekyndige mennesker uden børn. De er utrolig søde, hengivne og glade - men også lidt nervøse. Derfor har de brug for en blid ejer, som har god tid til dem og kan vise dem, at verden ikke er så farlig. De er glade for andre hunde, bare de ikke er for voldsomme. De gør ikke særlig meget, så vi vurderer, at de godt kan bo i lejlighed. De kan godt skilles ad, men kan også sagtens bo i samme hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0404

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

HANKILLINGEN PABLO. Dette festfyrværkeri af en killing hedder Pablo. Han kom til os i en papkasse med 6 søskende!! Det er nu ikke noget, der trykker Pablo nævneværdigt, tværtimod. Han rykker på alt, hvad der bevæger sig og er i det hele taget glad, nem, kærlig, social. En virkelig dejlig perle af en misseknægt. Han er god med alle væsner på både 2 og 4 ben. Han egner sig perfekt som midtpunkt i en familie med søde børn. Pablo er kastreret og øremærket og skal til hus m/have. Dygtig til kattelem.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0211

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Hej, jeg hedder Olga og jeg er lige så smuk af sind som jeg er smuk og dejlig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0778

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Malou er en smuk trefarvet pige, som virkelig trænger til et kærligt hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud., Hun er blevet fundet i en plasticpose i en vejgrøft, hvor hun heldigvis ikke have ligget længe og stadig var ved bevidsthed.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1349

Hund: Golden retriever

Køn: Han

Alder: 7 år og 8 måneder.

Bacons ejer blev syg, så nu leder han efter et nyt, godt hjem. Han havde et skadet øje, så det har vi pillet ud, og nu er han ved at lære at klare sig som sørøver. Det går nu ret godt, og han er lige så glad som altid. Bacon er utrolig aktiv og tillidsfuld. Han kan med de fleste hunde, elsker mennesker og er brølstærk. Han skal lære at gå pænt i snor, han stikker af, når han er løs, men er vant til større børn og kan være alene hjemme. Bacon gør en del, så han skal ikke bo i alt for tæt bebyggelse.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0131

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

En sjov og sød killing.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0542

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af 2 af Georgines killinger. De er begge søde og legesyge, og klar til at komme ud til sine nye familier. Faktisk hvis de kan, vil de begge meget gerne det samme sted hen, idet de er meget knyttede til hinanden., Ring og bestil en tid til at se dem, på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Soffie er kommet ud af det blå, og det har ikke været muligt at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen mis, der tager det hele stille og roligt. Måske har hun være indekat i sit tidligere hjem. Har du hjemmet til denne nusseglade pige, der er god til at tage tingene som de kommer?

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0402

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Kimmy er en af Kimberlys killinger, som blev sat af i en papkasse. De har efterhånden været her meget længe og trænger i den grad til at komme ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan blive forkælet. Hun er en kærlig og sød kat som vil elske at gøre lidt gavn udenfor også.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Puk blev fundet i et haveskur, hvor hun havde født 2 små killinger. Falck blev rekvireret af Dyrenes Vagtcentral og kørte hende til Nordjyllands Internat. Nu er killingerne store nok til at komme fra deres mor, og derfor leder Puk efter et nyt hjem., Puk er lidt reserveret, men er utrolig sød og nem at have med at gøre. Hun er glad for selskab både fra mennesker og andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0630

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Åbbo er en rigtig nysgerrig kat, der er fremme i skoene. Han skal ud til en familie, hvor han har mulighed for at komme ud og gøre lidt nytte, da han har en stor jagt lyst. Men han er også en rigtig nussekat, der gerne gør opmærksom på sig selv.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0466

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing, der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Santana og hendes søster, blev fundet i Fjerritslev, hvor de var kravlet op i et træ for at få ly for regnen. Hun er en meget kælen kat, som gerne vil nusses for. Hun sidder sammen med andre katte, som hun gerne tumler rundt og har det sjovt med., (Er reserveret til nyt hjem)

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1482

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Max blev smidt af på en adresse i Dragør, så nu leder han efter nogle mennesker, som vil være sødere ved ham resten af hans liv. Han er meget kælen og kontaktsøgende - og nogle gange bliver han så kælen, at det koger lidt over i hans lille hoved, så han altså lige kommer til at hyggenappe lidt. Derfor skal han nok ikke bo sammen med helt små børn. Max har det fint med andre katte og skal bo i hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Diana er den eneste pige af 4 søskende, og hun er en rigtig lille stærk pige, derfor er hun også opkaldt efter Wonder woman. Hun kan sagtens give drengene igen, selvom hun ikke er størst. Diana er indleveret sammen med sine søskende og sin mor fra en social sag.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Molly er en meget legesyg kat. Hun spæner rundt, så snart hun får muligheden, og man kan altid fange hendes opmærksomhed med legetøj. Hun kommer fra et kuld hvor alle killingerne er meget tålmodige. Søger du en som Molly? Så kontakt endelig internatet på tlf. 8877 0307 eller nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0914

Hund: Labradoodle/bearded collie

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Willy er teenager og har et meget højt aktivitetsniveau. Han er kastreret og han er her, fordi han ikke kan være alene hjemme og har et højt aktivitetsniveau. Han ødelægger ting når alene. Han er klikkertrænet, og nyt hjem må være indstillet på at fortsætte træning med ham på et eller andet plan. Han er en meget glad dreng, men kører højt i stress og har brug for et hjem der forstår og kan tilbyde mental stimulering og næsearbejde. Han er ikke en hund for førstegangskøber og skal ikke til hjem med børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Trylle er en utrolig venlig og rar hunkat. Hun er netop steriliseret og øremærket, og er klar til at få sit eget hjem. Vil du have en skøn og kælen kat, så ring til trylle på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1458

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Missekattens ejer kunne desværre ikke passe hende længere, så nu søger hun et nyt hjem. Hun er utrolig sød og rar og meget rolig - dog kan hun også være legesyg og nysgerrig, når hun falder til i sit nye hjem. Missekatten har været indekat i nogle måneder, men har tidligere været ude. Så hun søger et stille og roligt hjem hos voksne mennesker, der har god tid til at hygge om hende og som både har hus og have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0540

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

(Reserveret til nyt hjem) London er fundet sammen med sin søster Lima om natten under et tordenvejr. De sad våde og forkomne i en vandpyt på Indkildevej. Der var heldigvis en hjælpsom sjæl, der fik dem ind og tørret, og efterfølgende bagt dem ind til Internatet.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig. hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen, og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud. Han er en meget kærlig kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Frida blev fundet sammen med sin søster på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frida er en dejlig, meget livlig kat, der bare elsker at lege og masser af opmærksomhed.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0217

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1330

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Henning rendte rundt i et sommerhusområde, så han er nok blevet fodret og passet i løbet af sommeren, og glemt da efteråret kom. Han er utrolig sød og lidt forsigtig. Henning er godt tilfreds med at bo sammen med vores andre katte, og så er han meget nysgerrig. Henning skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1318

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Oskar med de skønneste grønne øjne er en dejlig, venlig og imødekommende, voksen fyr, som er blevet sat af ude på heden. Han vil trives i et kærligt hjem, hvor man også vi hygge og lade ham sidde på skødet men måske også gerne hvor han må komme ud. Han har det fint med de andre katte, men vil også trives som enemis

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1528

kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Dumle er en rigtig sød og venlig,nysgerrig ator og dejlig blød og lækker kanin, der rigtig godt kan lide selskab, som gerne lader sig løfte og være i favn eller på skødet for at blive rørt og kælet.han vil trives hos dig, som ønsker god selskab af en kanin

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0831

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Bumle er en nysgerrig hankat, som gerne vil være med i alt der foregår.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1480

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Speedy kom til os sammen med Amaryllis, efter at de er efterladt på et bosted, regner vi med. Speedy er en nysgerrig, livlig, mad- og legeglad ung fyr, som også gerne søger dig for at kæle, hygge og lege. Han er også glad for samværet med de andre katte og vil trives i en aktiv familie, hvor man vil både lege og hygge, og hvor han også må lære at begå sig udenfor ind imellem, når han lige er faldet til.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0445

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Lorry, er en kat med liv i, hun har ofte fart på, og elsker at lege. Hun ville helt sikkert have gode egenskaber som musefanger, hvis der skulle blive behov for det. Hun ønsker sig et hjem, hvor der er have til.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1354

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Nora blev dumpet på en parkingsplads sammen med en anden kanin. Hun er ret sød, men ikke helt vant til at blive håndteret - derfor har hun brug for en tålmodig og kærlig ejer. Nora er udekanin.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0261

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Her en meget klog kat. Den var nemlig taget på højskole. Men det var ikke så godt, så derfor blev den indbragt til internatet, hvor den er kommet på kost og logi. Et hjem på landet, vil sikkert passe den fint.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0562

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Minori er en rigtig snaksalig dame. Hun elsker at ligge i vindueskarmen og spejde ud. Hun vil rigtig gerne kæle, når hun lige er faldet til, og vil med tiden blive en rigtig tillidsfuld mis.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0906

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Mis Milbe blev af en uansvarlig ejer dumpet i en papkasse, klistret til med gaffatape. Sammen med sine 4 andre kuldsøskende. Heldigvis blev de fundet i tide. Nu leder vi efter kærlige og ansvarlige hjem til dem alle

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1315

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Maria er en fin, rød pige, som er kommet til os sammen med sin kattefamilie. Hun er køn, sød og rolig, efter alderen, og vil rigtig gerne kæles. Hun fungerer fint med de andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Kan du stå for lille Sandy? Det kan vi heller ikke. Men vi vil meget gerne for Sandy, at hun får sine helt egne private menneskeforældre. Hun er den sødeste lille pige, der er rigtig kælen. Kom og hils på denne smukke lille pige, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestil en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0787

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 6 måneder.

Vores allesammens dejlige dreng Benny søger et nyt hjem. Han har været her siden juli, og det er jo alt for længe. Men han har ventet på, at hans ejer blev rask nok til at få ham hjem, men sådan går det desværre ikke. Benny er stor, glad og meget rolig. Han elsker mennesker, mad og har det fint med andre katte. Vi tror, at han har levet som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1460

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Spring er er en dejlig og meget tam kaninunge, som søger et nyt hjem. Her er han udekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Jørgen fistrede rundt på en motorvej med fare for liv og førlighed. Han er en lille gut med fut i, men også nem at holde og kæle med. Han er nysgerrig og legeglad og følger os rundt, hvor vi står og går. Han vil sikkert passe ind i de fleste katteglade hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1280

Kat: Langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Baldur er dumpet ved en SFO. Han er meget kælen og elsker at sidde og trone et sted med godt overblik. Han har det bedst med de andre hunkatte eller som alenekat. Vi søger et hjem med tid og lyst til også at bruge børsten efter behov.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Lille nuttede Blob, elsker at lege med de andre katte. Han er en meget nysgerrig og modig fyr, som udforsker alt. Han vil rigtig gerne ud til en ny familie, som vil nusse og lege med ham. Har familien en anden kat, er dette også en mulighed. (Er endnu ikke neutraliseret)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0389

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Fifi blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun er en fantastisk sjov killing, der bestemt ikke deler sit legetøj med nogen! Det er hendes og de skal dø. Hun kræver derfor et stort forbrug af legetøjsmus, da de hurtigt mister livet i hendes selskab :D Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-3-0191

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sofie er færdig ved dyrlæge med hensyn til sterilisering m.m. Hun er en meget social kat, der næsten ikke kan få nok af sin familie. Hun elsker at hygge og nyder nærvær, hun er renlig og vant til kattebakke, dejlig kat

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0893

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Maggie er jo bare gudesmuk og vil som alle andre killinger bare gerne have det bedste hjem med masser af kærlighed. Og mulighed for at komme ud.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Meget rar og kælen killing.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1507

Hund: engelsk bulldog/beagle

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Anton blev lidt en bisse overfor familiens anden hund, så nu leder denne fine beagle-bulldog - her også kaldet en "bugle" - efter et nyt hjem. Han er en utrolig sød og glad hund, som fungerer fint med tæver. Hanhunde dominerer han. Han har boet sammen med børn, er vant til at køre i bil, kan lidt kommandoer - og trækker meget i snoren. Anton er meget selvstændig og hører efter, når han har lyst. Det er en af charmerne ved at have en beagle-blanding. Han skal lære at være alene hjemme. Anton er kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1409

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Snipse blev fundet i en have i Kalundborg sammen med Svipse. Der er ingen der har savnet disse to søde piger, og de søger derfor et hjem sammen nu. Hos os er de udekaniner

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0889

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Rasmus er en stor dejlig basse. Han vil gerne nusse og har et stille gemyt. Han er fundet udenfor og skal derfor have mulighed for at komme ud og udleve lidt naturlig adfærd.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1418

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

June er 1 af 3 killinger, som formodentlig er blevet dumpet af deres ejer. Hun er en køn, kælen, opsøgende og nysgerrig lille størrelse, og har mødt hund. Hun er glad for de andre katte og vil trives i de fleste hjem, som har mod på at starte med en ung killing

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0576

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Sally er en dejlig stribet mis. Hun er det man kategoriserer som en stor killing, så hvis du vil have en killing, men helst ser den er blevet lidt mere selvstændig, så overvej Sally. Hun er sød og dejlig, og rigtig kæle. Giv Sally et nyt hjem, ved at ringe til 86 48 00 20, og bestil en tid til et besøg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0730

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Skøn lille hunkat. Anita mangler et nyt hjem. Hun er sød og meget kælen. Hun er lille af vækst, så hun fylder ikke meget på hovedpuden. Ring på 86480020 for et besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0464

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1470

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Magda er en tilløber, hvor ejer ikke har været at finde. Hun er en sød og kælen, nysgerrig og tillidsfuld mis, som sikkert vil trives i de fleste hjem, især hvis hun på sigt også må få lov at komme ud

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Søde Emilie dukkede op i et boligområde i Bagsværd. Der var ingen, som savnede hende, så nu søger hun nyt hjem. Hun er en aktiv og legesyg killing, der elsker mennesker og andre katte. Hun skal til hus og have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0449

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN SULEJMA. Dette pragtstykke af en mispige hedder Sulejma, og hun er ofte ude på narrestreger. Sulejma er nemlig en superglad og aktiv mispige, som elsker sjov og ballade. Hun er pænt robust mentalt, og vil egne sig godt til en aktiv familie hvor evt. børn har forstand på omgang med katte. Hun er til gengæld ikke meget begejstret for andre katte, hun driller dem lidt for meget. Sulejma er steriliseret og øremærket og skal til hus m/have. Super pragtfuld missepige med krudt i rumpetten.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1415

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Dante er en lækker, voksen herre. Rolig og kælen og vil trives godt i de fleste hjem, hvor han både må være hyggekatten indenfor og eventyrer og jæger ude

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0705

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Snowflake er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem, hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han kan være en smule urolig, og skal ud til at rolige omgivelser, hvor man kan have ham noget mere i hænder så han bliver helt tryg omkring det. Han er kastreret og koster 400 kr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0541

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Georgine er en smuk missemor, der kom ind til os med sine to killinger. Nu da hun er færdig med at opfostre dem, vil hun meget gerne ud i et hjem, der vil forkæle hende. Hun er sød og kælen, og en rigtig charmetrold. Ring og bestil en tid til at besøge hende, på telefonnummer 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BH-5-1292

Hund: kokerblanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Så er Doc, Sleepy, Bashful, Sneezy, Grumpy, Happy og Dopey, vores dejlige hvalpe klar til deres nye liv og familie. Deres mor er en dejlig koker, som kom til os sammen med sine hvalpe, hun er nu hjemme hos sin ejer igen.De er en flok dejlige ukomplicerede hvalpe med brug for dig som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,renlighed, opdragelse - evt hundeskole, alenehjemmetræning o.s.v.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0735

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Se lige her. Skal du have en karakteristisk og karismatisk lille killing, så kig lige Brollix. Større charmetrold finder du ikke., Ring og bestil tid til at hilse på ham på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0330

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Mille er den dejligste og mest kælne kat, man kan ønske sig. Hun elsker at følge med i dagens gøremål og håber, der kommer en hånd, der vil nusse i ny og næ. Ønsker adgang til have/voliere.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0233

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Lucky er en meget rar og rolig kat. Han vil elske at komme ud til nogle ældre mennesker.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0301

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Perle er en meget livlig og aktiv lille "tøs", der elsker at lege med de andre killinger og rende rundt i sin løbegård, sammen med sine værelseskammerater. Hun ønsker sig et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Rema og hendes søster Fanta søgte hjælp hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. Rema er ekstrem kælen og højt spindende og er meget tydeligt vant til at blive båret rundt og kælet med. Hun vil trives og passe ind i stort set alle katteglade hjem, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Fanta eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0896

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Maddie er en mild og fin missepige, som gerne vil ud i sit nye kærlige hjem. Der skal være mulighed for at være ude og inde. Og der er fart over feltet med sådan en lille pige

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1456

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Tim kom sammen med Bum ud af det blå, og ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er meget glade for hinanden og vil intet have imod at få lov til at følges ad i deres nye liv og hjem. Tim er meget kælen og elsker at ligge på skødet og blive nusset, når han lige har overvundet sin første forsigtighed. Han vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem evt. som indekat

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0399

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN ARRILD. Se denne pragtfulde knægt hedder Arrild, og han er bedsteven med August, som også ses her på siden. Arrild er en superglad, positiv, social og legesyg misdreng. Der er altid liv og glade dage omkring ham, og så er han ualmindelig tillidsfuld omkring mennesker. Han er glad for alle andre katte, og egner sig også til en familie med børn, der gider lege og kæle med ham. Arrild har flotte hvide stænk overalt på sin sorte krop. Han er kastreret + øremærket og skal til hus m/have. Sød killing

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0224

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0342

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN LILLIAN. Denne skønne missetøs hedder Lillian. Hun er søster til Lennon og Lonnie, som også ses her på siden. Lillian er en glad pige, som er vokset op sammen med sin mor og sine søskende her på internatet. Hun er altid positiv og nysgerrig og virkelig kær. Lillian har en mindre neurologisk skade der gør, at hun går som en tinsoldat, det ser sjovt ud, men hun har ingen gener af det overhovedet. Hun er god med andre katte. Evt. børn +8. Lillian er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Yrsa blev pillet ned fra et loft i et sommerhus. Heldigvis kom Yrsa ind til en meget betænksom dyrlæge Anja Engelund som kontaktede Dyrenes Beskyttelse, således vi kunne få hende ind på internatet. Yrsa fik en plejemor og et par papsøskende på internatet, og de er rigtig gode til at lege sammen. Hun er meget nysgerrig og elsker at blive nusset om. Når vi åbner ind til Yrsa og hendes søskende, er de alle tre meget ivrige for at komme ud og lege.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Vista er sammen med sin søster Vibe blevet efterladt i et skur. De har ikke fået så meget menneskelig kontakt, men med hjælp fra alle vores frivillige er de tøet mere op., Nu søger de begge en familie, der med lidt tålmodighed vil give dem en chance for at blive nogen kærlige katte.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Marty er en lækker missedreng, med stort legegen og fart over feltet. Med ham er det ikke kedeligt. Han trænger til nyt hjem, med mulighed for at være ude og inde

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0419

Kat: Langhår bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Esmaralda er en super livlig hunkat. Bor du på et sted, hvor Esmaralda kan komme ind og ud som hun ønsker, får du en super kat. Esmaralda er ikke sofa kat. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1388

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Lise kom som 1 af 4 killinger, der formodentligt blev dumpet af deres ejer. De er alle meget menneskevante og vant til andre katte. Fine spindende og vant til hund. Hun og hendes søskende vil trives i de fleste familier.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Kimmy er en smuk pige, der er meget let genkendelig på grund af hendes smukke farve og aftegn. Hun er en stille og rolig killing, der dog stadig gerne vil lege engang imellem. Ring og bestil en tid til at komme og hilse på hende, ved at ringe til 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1480

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Maddie blev efterladt i et sommerhus ved Holbæk, så nu leder hun efter et bedre hjem. Hun er sød, elsker mennesker og hygge. Maddie vil nok helst være alene-kat i sit nye hjem, hvor tingene også godt må foregå lidt fredeligt. Hun skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1459

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hans kom løbende til optager og ejeren er søgt fundet uden held. Han er en nysgerrig, kælen og opsøgende fyr, som formodentlig har været lidt tæt på noget ild, så hans pels er lidt svedet nogle steder, men vokser fint ud igen. Han vil trives i et hjem, hvor man søger en nysgerrig, eventyrlysten, kælen og opsøgende mis, som også må komme ud og klatre

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0599

Hund: Rottweiler

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

(Reserveret til nyt hjem). Long er en rigtig Rottweiler. Han har både størrelsen og kræfterne. Long er en dejlig dreng, som er velopdraget, men som har brug for nogle kommandoer, som han i øvrigt lystrer fint på. , Long fungerer ikke så godt med andre hanhunde, så det må der ikke være i et nyt hjem. Han er god til at køre bil og elsker at komme med på tur, gerne ud for at svømme., Han er indleveret til internatet da den tidligere ejer ikke længere kunne passe han, pga boligproblemer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0510

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Betina er en lille pige, der blev aflæsset i Lyngby. Hun er en super sød og kærlig pige, der nemt kan blive din nye bedste ven. Vi syntes bestemt, at du skal komme og hilse på hende, og lade hende charmere sig ind på dig. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Dejlige Elsa er smuk trind og meget venlig. Hun kan lide at tage tingene med ro, men når hun leger er der gang i hende - men hun er dog overvejende meget rolig. Ring til Elsa på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Gotte elsker bare sig selv, og skal være alenekat. Vil egne sig til at bo på landet, hvor hun kan fange dine mus.

Brande Internat

Ref: 14BH-5-1293

Hund: kokkerblanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Så er Doc, Sleepy, Bashful, Sneezy, Grumpy, Happy og Dopey, vores dejlige hvalpe klar til deres nye liv og familie. Deres mor er en dejlig koker, som kom til os sammen med sine hvalpe og er nu hjemme hos sin ejer igen.De er en flok dejlige ukomplicerede hvalpe med brug for dig som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,renlighed, opdragelse - evt hundeskole, alenehjemmetræning o.s.v.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0213

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1481

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Skønne Mikkel blev efterladt i et sommerhus, og det fatter vi bare ikke. For mere kælen og hyggelig kat skal man lede længe efter. Mikkel er meget rolig, og han er sådan en, der selv kommer og beder om at blive nusset og hygget om - hvis man løfter ham og vil bære rundt på ham, bliver han ked af det. Mikkel har det udmærket med vores andre katte, og han skal bo i hus med have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0517

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Lilly er en rigtig smuk, og kælen kat, når man først er blevet set an. Hun fungere fint med andre katte. Hun kan godt finde på at liste omkring, fordi hun tror at hun går uset forbi.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0498

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Vil du have en lidt større killing, der tilmed er super lækker og dejlig? Overvej lige Nikos. Han er en rigtig sød hankat, der venter på du kommer og falder for ham. Han vil meget gerne kæles for, og vil gerne leges med engang imellem., Ring til Nikos på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0706

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dejlige Kenzo, vores lille vand kat fra Århus Å, nærmer sig den tid, hvor han gerne vil have et nyt hjem. Kenzo har på trods af den hårde medfart i Århus Å ingen skade taget. Han er super sød og kælen, en rigtig lille putte kat. Kenzo skal have et trygt, godt blivende hjem. Ring og aftal en tid for fremvisning 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1207

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Heidi blev fundet som herreløs i Hedehusene. Nu søger hun et nyt, godt hjem, hvor man vil passe på hende de næste mange mange år. Hun er en rigtig sød, stor killing, som er kælen, legesyg og ikke så glad for katte. Heidi skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1437

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mars og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Mars er en kælen og opsøgende fyr, som gerne følger os overalt for at se om der skulle ske noget spændende. Han er god med de andre katte. Han vil trives i de fleste hjem evt samen med en makker og gerne med muligheden for at komme ud også.. altså på sigt

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1361

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Billy har været indekat i sit tidligere liv og er en sød og imødekommende, venlig ung kat. Han vil trives hos dig, som vil være venlig og kærlig ved den evt som indekat men vi tror, at han vil trives bedst med at lære at komme ud også, for der er fart over feltet, hvor han er og fotografen får ikke mange chancer for at vise, hvor smuk han er, så han skal opleves :)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1302

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Iris holdt til ved en butik i midtbyen igennem nogle dage og ingen ville kendes ved hende. Hun er en kælen og imødekommende lille mis, der har det fint med de andre katte. Hun elsker at lege og nusse og at følge en lige i hælene, for at se, hvad der nu skal ske og vil trives i de fleste hjem, hvor hun måske også må lære at komme ud

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1430

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Maria er en af 4 killinger, som er kommet løbende til optager fra "ingen stedet", formodentlig sat af. Hun er lidt forsigtig i starten, men bliver hurtigt nysgerrig og kælen og meget legeglad med sine legesager og de andre katte. Hun vil foretrække et lidt roligt, venligt hjem især i starten.

Brande Internat

Ref: 14BH-5-1296

Hund: kokerblanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Så er Doc, Sleepy, bashful, Sneezy, Grumpy, Happy og Dopey, vores dejlige hvalpe klar til deres nye liv og familie. Deres mor er en dejlig koker, som kom til os sammen med sine hvalpe, hun er nu hjemme hos sin ejer igen.De er en flok dejlige ukomplicerede hvalpe med brug for dig som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,renlighed, opdragelse - evt hundeskole, alene hjemmetræning o.s.v.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0507

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Mangler du en lille stribet ny ven? Så overvej lige Lucia. Hun er som killinger er flest, lille og legesyg, men er også utrolig kærlig og kæle. Det eneste hun venter på, er at du tager telefonen, bestiller en tid, og kommer ud og besøger hende. Ring på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0384

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Robyn blev fundet efterladt foran en dyrlæges dør sammen med hendes mor og søskende. Hun er meget sød og kælen, og spinder for et godt ord, så kom forbi og mød hende.

Brande Internat

Ref: 14BH-5-1295

Hund: kokerblanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Så er Doc, Sleepy, bashful, Sneezy, Grumpy, Happy og Dopey, vores dejlige hvalpe klar til deres nye liv og familie. Deres mor er en dejlig koker, som kom til os sammen med sine hvalpe, hun er nu hjemme hos sin ejer igen.De er en flok dejlige ukomplicerede hvalpe med brug for dig som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,renlighed, opdragelse - evt hundeskole, alenehjemmetræning o.s.v.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0852

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Lucinda er smuk og kærlig og en hyggetrold, med spindemotoren i orden. Hun er så klar til sit nye hjem

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Rufus er en skøn kat, som er blevet fundet i København. Da han kom, var hans hale brækket, så den har han været nødt til at sige farvel til. Derfor har han nu en fin lille stump i stedet. Rufus er utrolig sød og glad for mennesker - andre katte, de kan bare komme og få et par flade, kan de! Af samme grund skal han bo i et hjem uden andre dyr, og han vil nok også helst undvære helt små børn. Rufus elsker at være ude, så han skal bo i hus med have. Han vil egne sig ideelt til at holde uønskede katte væk.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Fanta og hendes søster Rema søgte hjælp og hjem hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. fanta er kælen og spindende og lden forsigtigste af de to, men er meget tydeligt vant til at holde sig tæt til. Hun er en robust pige, der vil trives og passe ind, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Rema eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0766

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Lille Tim er endnu ikke helt klar til at komme ud i et nyt hjem. Men det er han om en lille uge! Kom og reserver denne lille charmerende killing, ved at komme ud og besøge ham. Ring og bestil en tid på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0291

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Smukke Charlie er lige omkring 3 år. Han er en dejlig rolig kat. Han er en super selskabskat for mennesker, hvor der ikke behøver at være gang i den døgnet rundt. Charlie vil elske at ligge og hygge sammen med sine mennesker. Ring til ham på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0349

Kanin: Blandingskanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Sød og kælen, vil gerne løftes og tages op.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0900

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Kokos er en super kælen og nysgerrig kat. Hun vil gerne være med hvor det sker. Går fint sammen med andre misser, Hun er en fundet udenfor og skal derfor have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Katarina kom som herreløs til os. Hun er en sød lidt forsigtig og mild killing i starten, men når hun først føler sig på hjemmebane, er hun livlig og nysgerrig og i super humør.Hun trives godt med de andre killinger og vil gerne bo hos dig sammen med en anden jævnbyrdig kat evt som indekat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1461

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Juvel er en flot, sød, venlig og rolig fyr, der pludselig stod der og ejeren ikke kunne findes. Han vil trives i de fleste hjem, hvor man også må få lov at komme ud.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Bagværk mod buræg

Bag en kage

Og støt kampen mod buræg

LUK DETTE VINDUE

Vind et Vild med Dyr spil

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind brætspillet 'Vild med Dyr'. Spillet er en sjov dyrequiz for hele familien fyldt med skøre spørgsmål og opgaver om alt fra bænkebidere til blåhvaler.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.