Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1567

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Bent er en fantastisk kat, som blev ved med at smutte ud af sin lejlighed, hvor han ikke havde lyst til at bo. Han har nemlig haft adgang til det frie liv før, og det savner han rigtig meget. Bent er noget så kælen og smyger sig op af alt og alle. Han elsker mennesker og fungerer fint med andre katte. Han er meget social og nysgerrig og er faktisk lidt hundeagtig på mange måder. Bent skal bo i hus med have.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0335

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Kim og jeg er ligeså skøn af sind som jeg ser ud. Jeg er utrolig kælen og tillidsfuld, meget mild og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er en rigtig kælepotte og jeg elsker at ligge i arm. Jeg har det super med andre katte og jeg egner mig fint til en familie med børn. Jeg er rigtig legesyg og alt hvad der bevæger sig skal der leges med. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN AUGUST. Denne smukke missedreng hedder August, og hans bedste ven her på stedet hedder Arrild. Så hvis du ønsker dig 2 glade drenge, er de lige sagen. August kan være lidt genert til at starte med, men når han er tryg, er han som alle andre killinger, en lille sjov bandit. Han har brug for nogle at støtte sig lidt op af, så enten skal der være andre katte, eller måske et hjemmegående par, hvor han kan være i centrum. August er kastreret + øremærket og skal til hus m/have. Sød og dejlig killing.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0955

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Ninna kom som missemor og har været i familiepleje. Nu er den lille familie tilbage på internatet og mor er klar til sit nye hjem og liv uden småfolk. Hun er en superdejlig og nå først hun er faldet til og du har vundet hende for dig får du er meget trofast ven. Hun vil gerne have et roligt og kærligt hjem, hvor hun har sine menneskers opmærksomhed for sig selv og vil gerne have lov til at komme lidt ud også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Vibe er sammen med sin søster Vista blevet efterladt i et skur. De har ikke fået så meget menneskelig kontakt, men med hjælp fra alle vores frivillige er de tøet mere op., Nu søger de begge en familie, der med lidt tålmodighed vil give dem en chance for at blive nogle kærlige katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0338

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Bruce er den afslappede fyr, der godt kan ligge og dase i lang tid. Han er dog nem at få med på en god leg, specielt hvis der er godt med legetøj og hans søskende er friske på leg. Bruce er indleveret sammen med sin mor og søskende fra en social sag.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1518

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Dexter blev sat af ved en dyrlæge. han er en dejlig, sød og kælen, nysgerrig og legesyg killing, som er til dig, der gerne vil starte med en killing. Han vil trives i de fleste familier, der holder af katte. Med tiden vil har sikkert blive glad for at få lov til at komme ud også

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Mathilde er en dejlig mis, som har brug for et nyt hjem. Hun vil trives i de fleste katteglade hjem, men vil gerne være alene om opmærksomheden

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0861

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Maxi ELSKER at lege. Han er den største legeonkel også med killingerne her på internatet. Han er smuk, sød og utrolig kælen. Men da Maxi er stor, kan han godt virke lidt voldsom, når han rigtig er i sit legehumør og skal derfor ikke ud i et hjem med mindre børn.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lille nuttede Blob, elsker at lege med de andre katte. Han er en meget nysgerrig og modig fyr, som udforsker alt. Han vil rigtig gerne ud til en ny familie, som vil nusse og lege med ham. Har familien en anden kat, er dette også en mulighed. (Er endnu ikke neutraliseret)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0578

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Pepsi bliver man afhængig af ligesom cola! Hun er en virkelig dejlig ung missepige, der elsker at nusse! Hun kan være lidt tilbageholdende i starten, men det er kun lige til hun finder ud af hvor god man er ved hende, for så vil kærligheden ingen ende tage. Hun ønsker sig et nyt hjem. Gerne med adgang til udendørs areal.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0384

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Robyn blev fundet efterladt foran en dyrlæges dør sammen med hendes mor og søskende. Hun er meget sød og kælen, og spinder for et godt ord, så kom forbi og mød hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Dejlige Elsa er smuk trind og meget venlig. Hun kan lide at tage tingene med ro, men når hun leger er der gang i hende - men hun er dog overvejende meget rolig. Ring til Elsa på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1356

Hund: Chihuahua-dværgpinscher

Køn: Han

Alder: 3 år.

Zifon og Chagalls ejer blev syg, så derfor søger disse skønne brødre et nyt, godt hjem hos hundekyndige mennesker uden børn. De er utrolig søde, hengivne og glade - men også lidt nervøse. Derfor har de brug for en blid ejer, som har god tid til dem og kan vise dem, at verden ikke er så farlig. De er glade for andre hunde, bare de ikke er for voldsomme. De gør ikke særlig meget, så vi vurderer, at de godt kan bo i lejlighed. De kan godt skilles ad, men kan også sagtens bo i samme hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1302

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Iris holdt til ved en butik i midtbyen igennem nogle dage og ingen ville kendes ved hende. Hun er en kælen og imødekommende lille mis, der har det fint med de andre katte. Hun elsker at lege og nusse og at følge en lige i hælene, for at se, hvad der nu skal ske og vil trives i de fleste hjem, hvor hun måske også må lære at komme ud

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0706

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Cosmo er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han er kastreret og koster 400 kr.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Felix er en af 2 søde killinger, som kom bare løbende til, hvorfra vides ikke, men ingen i nærheden vil kendes ved dem. De er begge meget søde og kælne, som killinger nu er, og er vant til mennesker. De vil trives i de fleste katteglade hjem evt i hinandens selskab. Fyren her har vi kaldt Felix

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0532

Kanin: Løvehoved/Angora

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Efter endt fremlysning og eftersøgning af tidl. ejer, har ingen meldt sig, derfor er dejlige Hans-Henrik nu klar til et nyt hjem. Hans-Henrik er en meget kælen og kontaktsøgende kanin, som ville passe perfekt i en børnefamilie. Og hans udseende er jo slet ikke til at stå for! :) kastreret og klar til at komme hjemmefra.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0145

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Sådan ser det ud, når en kat er kilden på maven., Lobbi er verdens mest tålmodige og flinke kat., Hun har passet sine killinger til UG., Killingerne er klar til at blive sendt ud i nye hjem, så det er det den søde mor, der glæder sig til at blive forkælet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0735

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Se lige her. Skal du have en karakteristisk og karismatisk lille killing, så kig lige Brollix. Større charmetrold finder du ikke., Ring og bestil tid til at hilse på ham på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN OLAV. Dette er Olav, en herlig lille genert dreng. Olav vil nemlig rigtig gerne snakke og være social, men han er noget i tvivl om, hvorvidt han virkelig tør? Han er en glad knægt og god med andre katte. Han er afprøvet i familiepleje, er der faldt han fint ind i familien og kom sine mennesker i møde, da han blev tryg. Lille Olav er ualmindelig kærlig, når han er tryg, en rigtig perle af en misdreng. han er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Evt. Børn +12 år. Dygtig til kattelem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Yrsa blev pillet ned fra et loft i et sommerhus. Heldigvis kom Yrsa ind til en meget betænksom dyrlæge Anja Engelund som kontaktede Dyrenes Beskyttelse, således vi kunne få hende ind på internatet. Yrsa fik en plejemor og et par papsøskende på internatet, og de er rigtig gode til at lege sammen. Hun er meget nysgerrig og elsker at blive nusset om. Når vi åbner ind til Yrsa og hendes søskende, er de alle tre meget ivrige for at komme ud og lege.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0517

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Lilly er en rigtig smuk, og kælen kat, når man først er blevet set an. Hun fungere fint med andre katte. Hun kan godt finde på at liste omkring, fordi hun tror at hun går uset forbi.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1333

Hund: Gravhund

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

RESERVERET: Søde Bellos ejer blev desværre syg, så nu søger denne lille levemand et nyt hjem. Han er sød og charmerende - og larmer en del, som gravhunde nu gør. Bello er ikke en allemands-hund. Han kan være lidt skeptisk overfor fremmede, så man skal have tålmodighed og lære ham at kende. Han kræver gode gåture, hvor han kan brug sin næse, og så skal han bo i et hjem uden børn. Bello har det fint med andre mindre hunde, jagter katte og skal lære at være alene hjemme hos sin nye ejer., Bello er kastreret

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1361

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Billy har været indekat i sit tidligere liv og er en sød og imødekommende, venlig ung kat. Han vil trives hos dig, som vil være venlig og kærlig ved den evt som indekat men vi tror, at han vil trives bedst med at lære at komme ud også, for der er fart over feltet, hvor han er og fotografen får ikke mange chancer for at vise, hvor smuk han er, så han skal opleves :)

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0301

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Mona ankom til internatet sammen med hendes mor, og 3 søskende. Deres mor havde født Mona og hendes søskende i en garage. Nu sidder Mona og hendes søskende her og venter på at få et nyt hjem. De er en kuld der er meget rolige, og elsker at ligge i armen, og blive nusset. Men indimellem er de også i hopla, hvor der virkelig skal leges. De er glade for at have hinanden, og vil fungere fint i et hjem med andre katte

Brande Internat

Ref: 14BH-2-1337

Hund: spanielblanding

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Så blev vores dejlige, søde og milde hvalpe 8 uger og er klar til at undvære deres mor og hinanden ( og os) til fordel for deres nye hjem og familier. De er søde, kønne og ligner hinanden som vanddråber og har brug for nye hjem som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,socialisering og opdragelse

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0839

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Pjuske blev fundet inde i en bygning som stod til at skulle rives ned. Hun har været i familiepleje sammen med sin nye søskendeflok, men er nu tilbage hos os og klar til sit nye hjem og liv. Hun er en lille selvstændig dame, som selv siger til og fra, når der skal kæles eller leges og kan absolut ikke lide hunde. Hun vil trives i et roligt, venligt hjem måske som indekat

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0332

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Egon og jeg er ligeså skøn af sind som jeg ser ud. Jeg er utrolig kælen og tillidsfuld, meget mild og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er en rigtig kælepotte og jeg elsker at ligge i arm. Jeg har det super med andre katte og jeg egner mig fint til en familie med børn. Jeg er rigtig legesyg og alt hvad der bevæger sig skal der leges med. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0842

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Anton er en skøn og legesyg ung hankat, der elsker at der er lidt gang i den, og at han kan få lov til at fange lidt mus. Han er en selskabstrold og elsker hygge. han kan fint med andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0473

Kat: Perserblanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

HUNKATTEN TRINE. Denne virkelig søde mispige hedder Trine, og hun er enten en perserblanding eller en Exotic (korthåret perser). Trine blev fundet i en papkasse sammen med 6 små killinger, som i hvertfald ikke er hendes egne. Så Trine var temmelig sur og mopset over at være sammen med sådan nogle små, irriterende kræ, som søgte hende hele tiden. Trine gider nemlig ikke andre katte, til gengæld er hun glad for mennesker. Perfekt som familiekat. Trine er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0975

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Sofus har holdt til hos optager en periode og har haft halsbånd på og ejeren har været efterlyst uden held. Han er en selvstændig men også kontaktsøgende, sød og kælen kat, og han vil sikkert foretrække at bo hos dig, hvor han må være alene om dit selskab og også må få lov til at komme ud og udforske naturen.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1518

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Jackson blev fundet ved et supermarked sammen med sin søster Janet. Han er en sød og lidt forsigtig kat, som lige skal se tingene lidt an. Men han er kælen og legesyg, når han lige falder til. Han har det bedst sammen med sin søster - ellers bryder han sig ikke så meget om andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0495

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Vi er Cirkelines killinger. Mine søskende og jeg vil gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Vi er rigtig frække og elsker ballade. Ring til os på 86480020. PS. vi skal nok lade være at hænge i gardinerne

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0705

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Snowflake er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem, hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han kan være en smule urolig, og skal ud til at rolige omgivelser, hvor man kan have ham noget mere i hænder så han bliver helt tryg omkring det. Han er kastreret og koster 400 kr.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0402

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Kimmy er en af Kimberlys killinger, som blev sat af i en papkasse. De har efterhånden været her meget længe og trænger i den grad til at komme ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan blive forkælet. Hun er en kærlig og sød kat som vil elske at gøre lidt gavn udenfor også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0419

Kat: Langhår bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Esmaralda er en super livlig hunkat. Bor du på et sted, hvor Esmaralda kan komme ind og ud som hun ønsker, får du en super kat. Esmaralda er ikke sofa kat. Ring til hende på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1354

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Nora blev dumpet på en parkingsplads sammen med en anden kanin. Hun er ret sød, men ikke helt vant til at blive håndteret - derfor har hun brug for en tålmodig og kærlig ejer. Nora er indekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lucy er en smuk lille pige, der søger nogle dejlige mennesker til at forkæle hende. Hun er lidt reserveret, men vil gerne snakkes med. Ring til lækre Lucy på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Rigtig lækre Charlene søger nye mennesker. Er det mon dig? Mangler du en rigtig sød charmetrold der tilmed er kælen, så skal du hilse på denne lækre lille sag. Hun kan virke reserveret i starten, men hun vil altså rigtig gerne snakke. Ring til Kattehjemmet på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1325

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Fanny's ejer kunne desværre ikke passe på hende mere og hun søger derfor nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der ikke bryder sig om andre dyr. Hun er dog meget kælen og vil så gerne have opmærksomhed hele tiden. Hun er meget social, og det er vigtigt, at der er nogen omkring hende meget. Hun er ikke så god til mindre børn, men rolige ældre børn er fint. Hun skal til hus med have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0724

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Holly er en super dejlig voksen missepige, som kom til os og var ret så forkommen. Hun var sulten, tørstig og havde mistet lysten til at være. Hun er nu kommet så fint i gang at vi tør at finde et kærligt hjem til hende. Hun er meget kælen og tillidsfuld, men det skal være rolige rammer hun skal til da hun har været igennem rigeligt. Når hun først falder til er vi sikker på at man får sig den dejligste kan man kan tænke sig.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0279

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Filuca er fuld af energi og altid med på nye oplevelser sammen med de andre! Hun er en rigtig sød og kælen mis, der ønsker sig et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1455

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Bum kom sammen med Tim ud af det blå, og ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er meget glade for hinanden og vil intet have imod at få lov til at følges ad i deres nye liv og hjem. Bum er den forsigtige af de to men vil gerne kæle, når han lige føler sig tryg og tilpas. Han vil foretrække et roligt, kærligt hjem og vil sikkert kunne trives som indekat

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1516

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Ninka Ninus blev fundet herreløs på Hovedgaden i Hedehusene. Der er ikke nogen der har savnet denne søde kanin, der kun er 5 måneder. Hun kan godt være lidt vims, men vil gerne nusse. Hos os er hun indekanin. Super sød og meget nysgerrig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Kan du stå for lille Sandy? Det kan vi heller ikke. Men vi vil meget gerne for Sandy, at hun får sine helt egne private menneskeforældre. Hun er den sødeste lille pige, der er rigtig kælen. Kom og hils på denne smukke lille pige, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestil en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0732

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Silke er en sød og kælen mis, som elsker at slænge sig og lege med sine søskende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1481

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Amaryllis har vi kaldt hende. Hun er en af to killinger, som formodentlig er blevet efterladt på et bosted. Hun er kvik, livlig og søger gerne kontakt for at kæle og hygge med os. Hun er også glad for samværet med de andre katte, og meget madglad er hun da også. Hun vil trives i en familie, hvor man både vil lege og hygge og såmænd nok også hjælpe med at fange en mus eller andet, når hun bliver lige lidt ældre

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0900

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Kokos er en super kælen og nysgerrig kat. Hun vil gerne være med hvor det sker. Går fint sammen med andre misser, Hun er en fundet udenfor og skal derfor have mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1330

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Henning rendte rundt i et sommerhusområde, så han er nok blevet fodret og passet i løbet af sommeren, og glemt da efteråret kom. Han er utrolig sød og lidt forsigtig. Henning er godt tilfreds med at bo sammen med vores andre katte, og så er han meget nysgerrig. Henning skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Rema og hendes søster Fanta søgte hjælp hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. Rema er ekstrem kælen og højt spindende og er meget tydeligt vant til at blive båret rundt og kælet med. Hun vil trives og passe ind i stort set alle katteglade hjem, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Fanta eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0594

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Bertram blev fundet i en kælder, da han var ganske lille, hvor han havde siddet og mutters alene, i et par dage. Der var desværre inden der savnede Bertram, så han blev indleveret til internatet. Her fik han nye legekammerater, som var gode til at passe på hinanden. Nu er Bertram snart stor nok til at få sig en familie, der vil passe rigtig godt på ham, resten af hans dage. Bertram er en modig killing, der elsker at udforske alt. Han er legesyg, men samtidig også god til at lægge i arm, og putte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Puk blev fundet i et haveskur, hvor hun havde født 2 små killinger. Falck blev rekvireret af Dyrenes Vagtcentral og kørte hende til Nordjyllands Internat. Nu er killingerne store nok til at komme fra deres mor, og derfor leder Puk efter et nyt hjem., Puk er lidt reserveret, men er utrolig sød og nem at have med at gøre. Hun er glad for selskab både fra mennesker og andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0625

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Lille Lisbeth er fundet i et sommerhus område. Hun havde været der en uges tid, uden nogen kendte til den lille killing. , Lille Lisbeth er snart klar til at komme ud i en ny familie. Hun har været vant til at sidde med andre katte her på internatet, og de har nydt god af at have hinanden.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1535

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Toulousse er blevet sat ved en dyrlæges klinik. Han er en ung og dejlig, stor knægt, er spinnende, og rolig dreng efter alderen og en rigtig vamset kælepot, der vil trives og elskes af de fleste.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 11 måneder.

Zoey er en voksen og moden kat, hun er rolig og venlig. Zoey's rolige væsen bryder sig ikke om for meget uro og ikke små børn. Hun vil gerne være både ude og inde, men det er absolut nødvendig, at hun selv kan bestemme, så en kattelem er nødvendig, vil du give Zoey et godt hjem, så ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0740

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Rambo er en dejlig stribet hankat. Han vil gerne tages op og nusses med. I Rambo får du din nye bedste ven, og når du får ham med hjem, knytter han rigtig hurtig bånd til dig., Ring og bestil en tid på 86 48 00 20, og kom ud og hils på ham.

Brande Internat

Ref: 14BH-2-1340

Hund: spanielblanding

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Så blev vores dejlige, søde og milde hvalpe 8 uger og er klar til at undvære deres mor og hinanden ( og os) til fordel for deres nye hjem og familier. De er søde, kønne og ligner hinanden som vanddråber og har brug for nye hjem som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,socialisering og opdragelse

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Putte er en ualmindelig smuk kat, med en blåcremetortie blød pels. Hun er lidt livlig og vil gerne drøne rundt og lege. Har du lyst til en legesyg smuk kat, er Putte helt sikke et godt bud. Ring til Putte på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0342

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN LILLIAN. Denne skønne missetøs hedder Lillian. Hun er søster til Lennon og Lonnie, som også ses her på siden. Lillian er en glad pige, som er vokset op sammen med sin mor og sine søskende her på internatet. Hun er altid positiv og nysgerrig og virkelig kær. Lillian har en mindre neurologisk skade der gør, at hun går som en tinsoldat, det ser sjovt ud, men hun har ingen gener af det overhovedet. Hun er god med andre katte. Evt. børn +8. Lillian er steriliseret RESERVERET TIL NYT HJEM

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0635

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Buller er en lækker unghund. Han har et rigtig godt sind. Lidt reserveret overfor fremmede. God til børn og glad for andre hunde. Kan alm. kommandoer som sit, dæk og gå i kurv. Han går rimeligt i snor og kommer ved indkald, når han er løs. Da han er unghund, vil det sikkert være godt med hundetræning.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1431

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde Hugo er en dejlig kat, som var blevet efterladt af sin ejer. Han er rolig og lidt forsigtig, så han har brug for et hjem, hvor der ikke sker alt for meget. Vi ved ikke, om han har været ude- eller indekat, så for en sikkerheds skyld skal han finde en ny ejer, som har en have, han kan komme ud i.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0600

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Panda er en sød lille killing, der kan være lidt forsigtig i starten, men så snart han lige vænner sig til folk og de nye omgivelser, er han en kærlig dreng. Han kom hertil sammen med 15 andre og har derfor ikke fået så meget kærlighed i sit tidligere hjem, som han kunne ønske sig. Derfor søger han nu et hjem med masser af kærlighed tilovers for ham. Han vil umiddelbart kunne trives fint som indekat eller med voliere.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0562

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Filip dukkede en dag op hos en dame i nærheden af Løkken, og ville ikke gå igen. Og da damen ikke kunne finde nogen ejer, kom han til os. Fillip er en helt utrolig flink kat, der meget gerne bare vil ligge og kæle, og har også være brugt som plejefar for killingerne her på internatet.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0303

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Erling og jeg er bare en herlig lille killing. Jeg er blevet fundet efterladt uden missemor i en kælder med min bror Esben og Erling. Vi søger nu et dejligt og trygt hjem. Jeg er af sind meget mild og kærlig men skal i starten se nye mennesker og omgivelser an. Når så det er gjort er jeg en rigtig lille kælepotte som er meget nysgerrig, legesyg og meget fræk. Jeg vil kun til et stille og roligt hjem med adgang til en have. Jeg er kastreret og øremærket

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1144

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Ludvig holdt til ved en børnehave sammen med Nanna igennem en periode uden nogen, der ville kendes ved dem. han er rolig efter alderen, sød, kælen og spinnende og vil måske trives som indekat - evt. sammen med Nanna, hvis du overvejer at udvide familien med 2 dejlige killinger?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1315

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Maria er en fin, rød pige, som er kommet til os sammen med sin kattefamilie. Hun er køn, sød og rolig, efter alderen, og vil rigtig gerne kæles. Hun fungerer fint med de andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1492

Fugl: Nymfeparakit

Køn: Han

Alder: 11 år og 1 måned.

Pjuske måtte desværre ikke bo på plejehjem mere, så nu søger denne modne herre på 11 år nyt hjem. Han bryder sig ikke om kæl og nus, det er kun for de unge. Derimod elsker han at holde øje med hvad man laver og om man gør det ordentligt. Vi ved ikke hvad han siger til andre fugle og her er han indefugl.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Skønne Emilie er bare en hyggefis. Hun elsker at ligge og gøre sig til, for at få al den opmærksomhed hun kan få. , Så kom endelig ud og se til hende. :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1522

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Søde Thomas blev fundet som herreløs på Vesterbro i København. Han er en skøn killing med fut og krudt i. Vi ser ham oftest ligge overskrævs på en af de andre killinger, så han er en lille fræk bisse, som elsker at lege. Thomas er meget kælen og ville elske at bo i en børnefamilie, hvor nogen gider lege med ham. Thomas skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1568

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vi søger stadig plejefamilier. Så hvis du har tid, lyst og overskud til at gøre en forskel og samtidig ønsker at give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser iblandet mulige bekymringer, men altid med en hotline til os, så er du velkommen til at ringe, så vi kan tale om det..

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0233

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Lucky er en meget rar og rolig kat. Han vil elske at komme ud til nogle ældre mennesker.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0467

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0229

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Har du lyst til at være plejefamilie for nogle søde kattekillinger. Kontakt Internatet på Tlf. 56964061. Alle udgifter afholdes af Internatet. Disse to er kommet ud i en plejefamilie, hvor de skal være til de er 12 uger.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1501

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Line har holdt til ved et bofællesskab i en periode uden nogen, som ville kendes ved hende. Hun har klaret sig, så godt hun kunne og er blevet lidt tynd og skal lige være sikker på, at man vil hende det godt. Hun skal nok blive fin og rund og en tillidsfuld og tryg mis, når hun har dig og dine rolige og venlige hænder til at tage vare på sig

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0446

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN LISBETH. Jeps, her har vi en rigtig lille troldeunge af en kattekilling, hun hedder Lisbeth. Og hos Lisbeth er der gang i gaden. Hun er nemlig en rigtig spilopmager med krudt i måsen. Derudover er hun også lidt af en tøsekrukke, der godt kan finde på at blive fornærmet, hvis noget ikke passer damen. Hun er med andre ord en killing med stor personlighed. Hun er god med andre katte, så længe de fatter, at Lisbeth bestemmer. Evt. børn +12 år. Lisbeth er steriliseret+øremærket og skal til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0875

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søs er en frisk lille hunkat, som er meget kontaktsøgende og som skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Milla blev afleveret på et dyrehospital. Hun er en tillidsfuld, sød, venlig og kælen mis med en god motor, men også nysgerrig og vil trives i de fleste hjem måske som indekat

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0301

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Perle er en meget livlig og aktiv lille "tøs", der elsker at lege med de andre killinger og rende rundt i sin løbegård, sammen med sine værelseskammerater. Hun ønsker sig et hjem med adgang til have.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0189

Hund: Riesenschnauzer

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Marco er kastreret, han er både en inde- og udehund. Ikke mindst, er han det på gåturene, da kan han næsten ikke få turene lange nok. Han kan også gå uden snor, der skal dog bare ikke være for meget aktivitet omkring ham, så vil han have svært ved at koncentrere sig. Han kender de almindelige kommandoer som: "kom", "sit" og "dæk" m.m.. Han er renlig, og kan godt være alene hjemme. Han er en sjov,og venlig hund, med lidt drengestreger han har brug for kærlig men tydelig lederskab.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Katarina kom som herreløs til os. Hun er en sød lidt forsigtig og mild killing i starten, men når hun først føler sig på hjemmebane, er hun livlig og nysgerrig og i super humør.Hun trives godt med de andre killinger og vil gerne bo hos dig sammen med en anden jævnbyrdig kat evt som indekat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0683

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Cocio er en af 4 meget smukke killinger som blev sat af i en papkasse i en skov. De blev anbragt hos en kærlig plejemor og er blevet til super fine, sociale killinger der elsker nus og opmærksomhed. Kan du tilbyde 1 eller 2 et hjem, helst med udemulighed så kontakt eller kom forbi internatet.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0239

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Meget menneskekærlig, men ikke vild med andre katte. Hun vil simpelthen bare være den eneste ene for dig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Smukke Silvia her blev smidt af en bil. Hun er smuk, sød og omgængelig, meget menneskevant og kælen og vil trives i et hjem, hvor hun både må være selskabsmis inde i sofaen og gå på eventyr ude

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1224

Kat: Maine coon

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Koon blev fundet i en skov ved Holbæk, så enten er han blevet væk eller smidt ud. Han er noget af det mest kælne og elsker simpelthen, når man har god tid til at hygge om ham. Koon snakker en del, men på en charmerende og dæmpet måde, som går lige i hjertet. Han har kronisk astmatisk bronkitis, men så længe han får frisk luft hver dag, har han det fint. Derfor skal Koon også bo i hus med have, så han kan komme ud. Han skal være enekat, for andre katte, de får bank!

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Hanna kom og holdt sig til ved et handicapcenter uden nogen i omgivelserne, som ville kendes ved hende. Hun er en venlig og kælen bette pige, som også er nysgerrig og vil sikkert kunne trives i de fleste kattevenlige familier

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0925

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Sangria, Skittels og Safari kommer fra en Dyreværnssag hvor man opdagede at disse 3 skønne killinger sad i et fulgebur og var efterhånden ret uønskede. De er trods opvæksten tillidsfulde og vi regner ikke med at det giver mén og vi er også sikre på at de vil blomstre i deres nye hjem. De skal have mulighed for at komme lidt ud at løbe.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0449

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN SULEJMA. Dette pragtstykke af en mispige hedder Sulejma, og hun er ofte ude på narrestreger. Sulejma er nemlig en superglad og aktiv mispige, som elsker sjov og ballade. Hun er pænt robust mentalt, og vil egne sig godt til en aktiv familie hvor evt. børn har forstand på omgang med katte. Hun er til gengæld ikke meget begejstret for andre katte, hun driller dem lidt for meget. Sulejma er steriliseret og øremærket og skal til hus m/have. Super pragtfuld missepige med krudt i rumpetten.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1093

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Katja dukkede op højdrægtig og ud af det blå ved en bolig på landet. Hun er en meget kærlig mis, som gerne er med, hvor det sker og som har en rigtig god motor. Nu er hun klar til sit nye liv og hjem hos jer, der kan lide en aktiv og kælen mis, der gerne vil være med i aktiviteterne og som sikkert også gerne vil en smut ud og fange en mus i ny og næ

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1546

marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Hubert har vi kaldt, den smukke fyr her. Den er blevet sat af i indkørslen ved en kredsformand. Han er sød, kvik og er rolig, når man sidder og kæler med ham i favnen

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Lone holdt til ved en butik. Hun er rigtig kælen og sød, meget tillidsfuld og vant til mennesker. Hun har sikkert måttet klare sig, så godt hun kunne en periode, for hun er blevet lidt tynd, men skal nok komme sig, når hun kommer hjem til dig og din gode, regelmæssige mad

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1362

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Søde Merethe blev fundet i en have, hvor hun stod foran nogle andre kaninbure. Der er ingen der har savnet denne søde kanin. Hun er meget rolig og god som dagen er lang. Der har ved et uheld været en hankanin på besøg hos hende, så hun kan derfor være drægtig. Hos os er hun indekanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0627

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Ib valgte at slå sig ned i en have, ved en familie i Hellum. De forsøgte at finde hans ejer i 3 uger, uden held. Og da de ikke havde mulighed for at have ham, kontaktede i en kredsformand, som hjalp Ib til vores internat. Ib er en rigtig kælepot. Han nyder når vi gider at sidde ligeså stille og nusse om ham. Han er en stor flot hankat, i fin form. Vi tror han er en sporty type, der vil være super god til at fange mus :-)

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0818

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Medina er kommet til os fra et sted, hvor folk bare kørte ud og dumpede deres katte. Hun har haft en lidt omtumlet tilværelse, men elsker simpelthen at blive nusset, det viser hun dog ikke her på internatet da hun er ret ked af at være her og mest putter sig i sin hule. Hun bliver desværre mere og mere indelukket og vi skal bare have fundet et hjem hurtigst muligt. Er der en kærlig sjæl derude som kan tilbyde skønne Medina en tilværelse som ude/indekat? Hun lover at gøre lidt gavn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0486

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

HUNKATTEN KISSER. Se dette er Kisser, en virkelig rolig og dejlig mispige. Kisser er virkelig kun 8 mdr. og det ved vi helt bestemt. Til gengæld er hun utrolig stor, så vi mener der er stor race i hende. Kisser hviler godt i sig selv, der skal temmelig meget til, før hun gider reagere negativt. Hun trisser rundt og hygger sig og holder sig ude af konflikter. Meget moden af sin alder. Kisser skal til en enkelt ejer, hvor hun kan få lov at knytte sig. Hun er steriliseret+øremærket og skal til hus m/have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1484

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Leo strejfede forvildet rundt i et villakvarter i en periode. Han er en dejlig kat, sød, kærlig og meget kælen men også nysgerrig og legesyg og vil sikkert trives i et livligt hjem, gerne med mulighed for at komme ud på den lidt længere bane

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0360

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1539

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Jarl blev fundet i Ishøj på en p-plads, hvor der var flere kaniner, der var dumpet. Han er en super sød og meget nem kanin, der er meget nysgerrig og er meget glad for mennesker. Han er en god børne kanin. Hos os er han indekanin.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1482

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Max blev smidt af på en adresse i Dragør, så nu leder han efter nogle mennesker, som vil være sødere ved ham resten af hans liv. Han er meget kælen og kontaktsøgende - og nogle gange bliver han så kælen, at det koger lidt over i hans lille hoved, så han altså lige kommer til at hyggenappe lidt. Derfor skal han nok ikke bo sammen med helt små børn. Max kan godt være lidt en bulderbasse overfor de andre katte, og skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1418

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

June er 1 af 3 killinger, som formodentlig er blevet dumpet af deres ejer. Hun er en køn, kælen, opsøgende og nysgerrig lille størrelse, og har mødt hund. Hun er glad for de andre katte og vil trives i de fleste hjem, som har mod på at starte med en ung killing

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1219

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Ibi blev fundet i et skur sammen med sine killinger. Her havde hun holdt til igennem en periode og ingen ville kendes ved den lille familie. De er nu tilbage fra deres familiepleje og mere end klar til deres nye hjem og liv måske hos dig. Ibi er kælen og stadig legesyg, en selvstændig pige og sikkert en rigtig god musefanger, hvis du også gerne vil have det. Hun holder desuden af at hygge og kæle,så hun også kan dække dit behov for hygge og selskab. Hun vil gerne kunne komme ud .

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Trylle er en utrolig venlig og rar hunkat. Hun er netop steriliseret og øremærket, og er klar til at få sit eget hjem. Vil du have en skøn og kælen kat, så ring til trylle på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0892

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Her er Mario, sort som kul og super lækker dreng. Han er rejseklar og ønsker sig et hjem med tid til nus og kæl og mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0927

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Sangria, Skittels og Safari kommer fra en Dyreværnssag hvor man opdagede at disse 3 skønne killinger sad i et fulgebur og var efterhånden ret uønskede. De er trods opvæksten tillidsfulde og vi regner ikke med at det giver mén og vi er også sikre på at de vil blomstre i deres nye hjem. De skal have mulighed for at komme lidt ud at løbe.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0889

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Rasmus er en stor dejlig basse. Han vil gerne nusse og har et stille gemyt. Han er fundet udenfor og skal derfor have mulighed for at komme ud og udleve lidt naturlig adfærd.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1357

Hund: Chihuahua-dværgpinscher

Køn: Han

Alder: 3 år.

Chagall og Zifons ejer blev syg, så derfor søger disse skønne brødre et nyt, godt hjem hos hundekyndige mennesker uden børn. De er utrolig søde, hengivne og glade - men også lidt nervøse. Derfor har de brug for en blid ejer, som har god tid til dem og kan vise dem, at verden ikke er så farlig. De er glade for andre hunde, bare de ikke er for voldsomme. De gør ikke særlig meget, så vi vurderer, at de godt kan bo i lejlighed. De kan godt skilles ad, men kan også sagtens bo i samme hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0564

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Zacha er en sød lille killing, der kan være lidt forsigtig i starten. Men med den rette mængde kærlighed vil hun uden tvivl blive en fantastisk kat! Hun kom hertil sammen med 15 andre og har derfor ikke fået så meget kærlighed i sit tidligere hjem, som hun kunne ønske sig. Derfor søger hun nu et hjem med masser af kærlighed tilovers for hende. Hun vil umiddelbart kunne trives fint som indekat eller med voliere.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0895

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Maude er en skøn og meget smuk missepige, som lige nu sidder og er så klar til at indtage sit nye hjem, der giver mulighed for både at være ude og inde. Og helst et sted med masser af opmærksomhed og kæletid

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0490

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Jeg er Arnold og jeg er lækker. Har du lyst til at give mig et nyt hjem, er jeg klar til at flytte sammen med dig. Jeg kan lide lidt liv, en god madskål, og en god seng. Jeg er rar og smuk, en smule selvglad, men ring til mig på 86480020, så vi kan få en aftale

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0217

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Irma færdig med at passe killinger og ønsker sig nu sit eget hjem. Hun er en utrolig rolig og godmodig mis, der fungerer fint med andre misser. Hun ønsker sig et hjem, hvor nogen vil holde af hende og hun kan følge med i hverdagen.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0570

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Aase er en lille fin dame der let og elegant kommer springende mod én, med optimisme og varme i øjnene. , Utroligt at ingen ville kende ved hende i Nibe, hvor hun blev fundet.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1524

Hund: Maltheser blanding

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 11 måneder.

Mathilde er kommet til os, da tidl. ejer var blevet syg. Hun er en sød og glad pige, der elsker at lege med andre hunde og er meget glad for mennesker når hun kender dem. Hun er ikke så glad for katte og kan være usikker ved nye ting. I meget pressede situationer kan hun finde på at bide. Hun kommer når man kalder "Tilde" og er vant til store børn over 11 år. Hun er renlig, men er ikke vant til at være alene hjemme.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-3-0191

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sofie er færdig ved dyrlæge med hensyn til sterilisering m.m. Hun er en meget social kat, der næsten ikke kan få nok af sin familie. Hun elsker at hygge og nyder nærvær, hun er renlig og vant til kattebakke, dejlig kat

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0215

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Rikke og jeg er en rigtig charmetrold. Mine søskende og jeg er blevet fundet efterladt sammen med vores søde missemor Holga. Jeg er meget tillidsfuld og kælen, men også en rigtig lille frækkert som skal undersøge alt nyt omkring mig. Jeg er smadder legesyg, aktiv, nysgerrig og jeg egner mig fint til et hjem med størrer børn. Jeg har det fint med andre katte/killinger og jeg er vant til søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0535

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1502

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Mona og hendes veninde blev fundet dumpet i deres bur i vejsiden her i Darup. De to damer er meget nysgerrige og synes det er hyggeligt at blive holdt. De bryder sig ikke om at blive indfanget og løftet. Her hos os er de udekaniner og de vil helst ud sammen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Smilla er blevet sat af, regner vi med og kom alene som moderløs. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie klar til sit nye hjem og liv. Hun er smuk og meget sød og kærlig, som også gerne vil lege og elsker menneskers opmærksomhed. Hun vil trives i et hjem, som har god tid til at være sammen med hende og er vant til hund, andre katte og store børn

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0901

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

René er kommet som en social sag sammen med sin mor og søskende. Nu er han klar til at undvære mor og sin flok til fordel for sit nye hjem: Han er en lille plesbold, som har brug for et hjem med lyst til børste og pelspleje og trives fint med de andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1537

Hund: Malteser-terrier Bl.

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Søde Mr. Bean er kommet til os, fordi han begyndte at blive urenlig, da ejer begyndte at bygge om og alt blev nyt. Hos os har han været rigtig god med de andre hunde. Han har det dog ikke så godt med at køre i bil, da han kan blive køresyg. Han er rigtig god til børn og kan være alene hjemme en arbejdsdag. Han er meget glad, legesyg og elsker alle mennesker når han kender dem. Ny ejer skal regne med at starte forfra med renlighedstræning.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Cirkeline er en af 4 meget smukke killinger som blev sat af i en papkasse i en skov. De blev anbragt hos en kærlig plejemor og er blevet til super fine, sociale killinger der elsker nus og opmærksomhed. Kan du tilbyde 1 eller 2 et hjem, helst med udemulighed så kontakt eller kom forbi internatet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0553

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

KUN EN TILBAGE I KULDET. Nellikes lille killing er klar til nyt hjem om 11 dage, har du lyst til en vidunderlig skøn frækkert, er det lige sagen at få denne smukkert. Ring for reservation 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0454

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN INGA. Dette pragteksemplar af en hunkilling hedder Inga, og hun er simpelthen en dejlig mispige. Inga er blevet forladt, og det har vi jo svært ved at forstå, for hun er nem, glad, positiv, imødekommende, legesyg osv. Vi kan slet ikke finde på andet end gode ting at sige om Inga. Hun er god med andre katte, hvis de er søde og rare som hende selv. Inga er perfekt som midtpunkt i en kærlig familie med søde børn. Inga er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Supersød misling.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0464

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Svante er nu stor nok til at fortsætte sit liv hos sin nye familie uden sin mor og mindre søskende. Han er kælen, sød og søger gerne opmærksomhed og kontakt og vil trives i et katteglad hjem, hvor der er stille og roligt og kærligt.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0209

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Milla er en SKØN killing! Hun er rigtig kælen, legesyg og kærlig og elsker at putte med sine værelseskammerater. Hun elsker at være udenfor i sin løbegård, så hun ønsker sig et hjem, hvor der vil være mulighed for at komme udenfor. Enten i voliere eller frit.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Kellys ejer har fået kredsformandens hjælp til at komme af med Kelly, fordi ejeren ikke kunne passe hende mere. Kenny har haft killinger, men er nu klar til sit nye liv. Hun er en rolig, venlig, voksen kat, som vil trives i et roligt, venligt hjem, hvor hun også må komme ud, hvis hun skulle få lyst til det.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0698

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Hugo er en stor flot kastreret hankat med et ualmindeligt mild væsen. Han er lige så rar, som han er stor. Han kan omgås både dyr og mennesker uden problemer. Han er klar til at flytte nu, så ring til ham på 86480020 for fremvisning

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1260

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 1 måned.

Pixi er vores søde, dejlige kat, som kan blive din allerbedste ven. Hun elsker simpelthen mennesker og at blive nusset og hygget om. Andre katte orker hun ikke rigtig, men hun gør dem ikke noget. Så vi synes, Pixi fortjener et hjem, hvor hendes ejer er af den rolige slags med masser af tid. Pixi skal have adgang til haven, da hun elsker at være udenfor.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Morten er en meget tålmodig og kærlig kat, som gerne vil ligge i armen og blive nusset. Han sidder nu sammen med sine andre søskende, hvor der bliver tumlet en del. Han vil fungere godt i et hjem med andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0542

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af 2 af Georgines killinger. De er begge søde og legesyge, og klar til at komme ud til sine nye familier. Faktisk hvis de kan, vil de begge meget gerne det samme sted hen, idet de er meget knyttede til hinanden., Ring og bestil en tid til at se dem, på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0558

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Tulle er den lækreste sorte mis, der meget gerne vil have sin helt egen familie. Vil du have en lækker, sort, kælen og meget smuk kat, så skal du møde Tulle. Ring og bestil en tid til at se hende på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Soffie er kommet ud af det blå, og det har ikke været muligt at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen mis, der tager det hele stille og roligt. Måske har hun være indekat i sit tidligere hjem. Har du hjemmet til denne nusseglade pige, der er god til at tage tingene som de kommer?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1353

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

To søde killinger kom bare løbende til, hvorfra vides ikke, men ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er begge meget sød og kælne som killinger nu er. De er vant til mennesker og vil trives i de fleste katteglade hjem evt i hinandens selskab. Hende her har vi kaldt for Felixi. Hun vil måske trives som indekat også

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0591

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Cecilie holdt til i en lade på en udlejningsejendom i Vodskov, sammen med sine 6 killinger. , Desværre var opgaven hende for stor, og hun blev indleveret her på internatet., Her er hun meget kontaktsøgende, og elsker at ligge helt stille og blive kælet for.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Kimmy er en smuk pige, der er meget let genkendelig på grund af hendes smukke farve og aftegn. Hun er en stille og rolig killing, der dog stadig gerne vil lege engang imellem. Ring og bestil en tid til at komme og hilse på hende, ved at ringe til 86 48 00 20.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Pussi er en dejlig steriliseret hunkat, hun er meget kærlig og social, hun er renlig og vant til kattebakke. Hun har lige haft 5 små killinger, som hun har passet og plejet efter alle kunstens regler. Pussi ønsker sig et hjem, hvor hun kan være både inde og udekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0552

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Smukke Nellike trænger til et nyt hjem, når hun om kort tid er færdig med at opfostre sine skønne killinger. Hun er steriliseret, øremærket og klar til at flytte fra den 4-10. Har du brug for en rigtig god ven er dejlige Nellike lige sagen. Ring til hende på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0450

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

HUNKILLINGEN JOHANNE. Dette er Johanne. En ualmindelig kærlig, lille sjæl. Johanne har brug for en masse omsorg og kærlighed. Hun elsker at ligge på skødet og kæle. Johanne har ikke så meget krudt der skal brændes af, men hun kan sagtens fræse rundt sammen med alle de andre killinger her på stedet. Vi foretrækker, hvis Johanne kommer til et hjem med tid til Johannes behov for kontakt. Johanne er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have. Virkelig kærlig mispige. God med andre søde katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Sille tøsen er en dejlig og lidt speciel kat, hun går næsten altid som om hun er på jagt, og hun lusker lidt afsted. Til gengæld er hun fantastisk kærlig og nem at tage op og elsker enhver mulighed for kærlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0730

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Skøn lille hunkat. Anita mangler et nyt hjem. Hun er sød og meget kælen. Hun er lille af vækst, så hun fylder ikke meget på hovedpuden. Ring på 86480020 for et besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0592

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Viola er en lækker lille pige, der meget gerne vil ud i et nyt hjem. Hun er sød og kælen, og vil meget gerne lege med legetøj, der siger sjove lyde., Ring til lille Viola på 86 48 00 20, og bestil en tid til at besøge hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0333

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Clark er en dejlig nysgerrig kat med masser af gåpåmod, han elsker at lege og løbe gerne efter både bolde og drillepinde. Han er rigtig glad for mennesker, selvom det kan være lidt svært at ligge stille, når man er blevet samlet op. Clark er indleveret med sin mor og 3 søskende fra en social sag.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0671

Hund: Rottweiler

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 3 måneder.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0788

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Sorte er en tilløber. Han er smuk, livlig, opmærksom og meget eventyrlysten, elsker at klatre og vil gerne have lov til at komme ud og klatre i træerne også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0684

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Creamy er en af 4 meget smukke killinger som blev sat af i en papkasse i en skov. De blev anbragt hos en kærlig plejemor og er blevet til super fine, sociale killinger der elsker nus og opmærksomhed. Kan du tilbyde 1 eller 2 et hjem, helst med udemulighed så kontakt eller kom forbi internatet.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0261

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Her en meget klog kat. Den var nemlig taget på højskole. Men det var ikke så godt, så derfor blev den indbragt til internatet, hvor den er kommet på kost og logi. Et hjem på landet, vil sikkert passe den fint.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Lilje er en pragtfuld hunkat, der lige nu opfostrer et kuld killinger. Hun er klar til et nyt hjem midt i juli, og vil til den tid være steriliseret og øremærket. Det vil være rigtig dejligt for Lilje, at der til den tid er et nyt hjem klar. Besøg hende allerede nu for reservation - du vil naturligvis være velkommen til at besøge hende, indtil hun kan komme hjem. Ring for besøg på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Gråmis har været verdens bedste katte-mor. Har passet og plejet sine killinger perfekt. Nu er det hende der trænger til kærlige kæl og klap. Vælger du Grå-mis, vil du have en ven for livet.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1564

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Buller er en dejlig killing, som har været i pleje sammen med sin mor og søskende. Han er kælen, livlig og tryg ved de mennesker, han kender. Buller synes nemlig, at verden godt kan være lidt farlig lige i første omgang. Derfor vil han også gerne have et roligt hjem - og gerne sammen med sin bror Sylvester.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0389

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Fifi blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun er en fantastisk sjov killing, der bestemt ikke deler sit legetøj med nogen! Det er hendes og de skal dø. Hun kræver derfor et stort forbrug af legetøjsmus, da de hurtigt mister livet i hendes selskab :D Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0528

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Tagnus er den sødeste røde hankat. Han er bare SÅ klar til at komme ud i et nyt hjem, da han savner nogle mennesker der kun nusser med ham hele tiden. Vi tror godt at Tagnus ville kunne blive en god mussefanger, men det kan du jo finde ud af. Ring og bestil en tid til at besøge ham på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Tarzan er en stor dejlig stribet hankat, der godt kan lide at slappe af. Han vil bestemt være god til at overvåge hus - og havearbejde! Derudover er han også en dejlig kæle kat, der tilmed er stille og rolig og helt nede på jorden. Vil du hilse på Tarzan skal du ringe til kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0516

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Trine er en af de smukkeste sorte og hvide misser, du kan finde. Og hun er tilmed ekstremt sød og kæle. Vil du give lækre Trine et godt nyt hjem? Så kom og besøg hende, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestil en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0214

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Ida og jeg er en rigtig charmetrold. Mine søskende og jeg er blevet fundet efterladt sammen med vores søde missemor Holga. Jeg er meget tillidsfuld og kælen, men også en rigtig lille frækkert som skal undersøge alt nyt omkring mig. Jeg er smadder legesyg, aktiv, nysgerrig og jeg egner mig fint til et hjem med størrer børn. Jeg har det fint med andre katte/killinger og jeg er vant til søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1459

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Hans kom løbende til optager og ejeren er søgt fundet uden held. Han er en nysgerrig, kælen og opsøgende fyr, som formodentlig har været lidt tæt på noget ild, så hans pels er lidt svedet nogle steder, men vokser fint ud igen. Han vil trives i et hjem, hvor man søger en nysgerrig, eventyrlysten,klatreglad, kælen og opsøgende mis, som også må komme ud og klatre

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0494

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her er jeg, jeg er en af Cirkelines killinger. Sammen med mine søskende vil jeg gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Jeg er en rigtig frækkert og elsker ballade. Ring til mig på 86480020. PS. jeg skal nok lade være at hænge i gardinerne.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0561

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Hvem ka, Rebekka. Hun har en masse gåpåmod, og undersøger alt hvad der kan undersøges. Hun er en smuk og kælen kat, som elsker at lege med drillepinden.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0211

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Hej, jeg hedder Olga og jeg er lige så smuk af sind, som jeg er smuk og dejlig. Jeg er meget rolig og mild, og jeg ville elske et stille og roligt hjem, hvor det kun drejer sig om mig. Gerne hos en enlig/par hvor jeg rigtig kan blive forkælet. Jeg er blevet fundet efterladt med 4 smukke killinger, som nu er klar til at rejse hjemmefra. Jeg har hilst på andre katte og søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0507

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Mangler du en lille stribet ny ven? Så overvej lige Lucia. Hun er som killinger er flest, lille og legesyg, men er også utrolig kærlig og kæle. Det eneste hun venter på, er at du tager telefonen, bestiller en tid, og kommer ud og besøger hende. Ring på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1506

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mister Edward holdt til ved en naturbørnehave igennem en periode og blev til sidst indleveret på et dyrehospital. Han er en dejlig, venlig, kælen og nysgerrig fyr, som gerne snakker og spinner og vil trives i de fleste hjem med mulighed for både selskab og at komme ud

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0344

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN LENNON. Er han ikke sød, han hedder Lennon. Han er bror til bla. Lillian som også ses på siden. Lennon er opvokset med sin mor og søskende her på internatet. Lennon er lidt af en kylling og i nye situationer synes han bedst om at "gemme" sig lidt bag sine søstre. Når han er tryg er han glad, livlig, legesyg og en super dejlig dreng. Han er god med andre katte, hvis de er venlige. Evt. børn skal være +12 år. Lennon er kastreret og øremærket og skal til hus og have. Supersød kattedreng.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mamma blev oprindeligt opdaget i en garage sammen med sine killinger. Nu er de klar til at undvære hinanden til fordel for nye hjem og liv. Mamma er en sød og omgængelig, meget kælen og nysgerrig mis, der gerne følger os rundt, hvor vi går og står. Hun vil sikkert trives i et hjem, hvor hun også må komme ud og nyde naturen og måske agere "fanger".

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0924

Kat: Skovkat blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 2 måneder.

Krudt er en super smuk og lækker voksen dreng. Formentlig Norsk Skovkat. Han er meget tillidsfuld og kælen og elsker bare at hygge sig nyde livet. Han har det fint med andre katte men vi gætter på at han helst vil have al opmærksomheden. Han skal have mulighed for at komme ud og man skal være indstillet på lidt pelspleje.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1206

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Viola blev efterladt og holdt til på en ubeboet ejendom. Hun er en mild og kærlig mis, som holder af at nusse og sidde på skødet og andre søde kattes selskab. Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem evt som indekat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0756

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Sindy er en super dejlig lille killing. Og så har hun de lækreste brede striber i sin pels. , Sindy er en lille kælepot, der både elsker at ligge og putte, men også at lege med de andre misser. , Ring og bestil en tid til at komme og hilse på hende, ved at ringe til 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen kat, der ønsker et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0911

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mona kom som missemor med sine killinger, som hun har været i pleje sammen med. Nu er hun tilbage og klar til at undvære sine unger til fordel for dig og hendes nye liv. Hun er kælen og sød,vil trives i et hjem, hvor hun også må gå på eventyr udenfor og hvor hun må få din opmærksomhed uden at skulle dele med en anden mis

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0326

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Valde og jeg er en rigtig lille kælepotte. Jeg elsker alt og alle og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er meget mild og kærlig af sind og jeg egner mig fint til en familie med søde børn, andre katte og en hund er fint for mig. Jeg elsker at ligge i arm mens jeg spinder højlydt. Jeg er legesyg og meget nysgerrig. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0985

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Callie og hendes søskende er blevet losset af på en rasteplads. Hun er en sød og mild, lidt forsigtig mis, som vil foretrække livet hos dig, der er venlig, tålmodig og kærlig og som har et stille og roligt hjem, hvor hun må blive centrum, have det trygt og måske helst være indekat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0827

Hund: Tysk korthåret/ labrador

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

Fie er en stor og meget glad pige på 38 kg. Hun søger en ny familie pga. skilsmisse, der vil være aktive med hende, da hun er blanding af tysk korthåret og labrador. Hun skal ud til en familie der bor i hus med have, uden børn under 12 år, da hun ikke er vokset op med børn. Hun kan være alene hjemme og leger fint med de fleste andre hunde, men bedst med de større hunde.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0224

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Ally er færdig med at passe killinger og ønsker sig nu et hjem uden små ballademagere. Dem har hun nemlig fået nok af nu. Hun er rigtig kælen og elsker at blive nusset. Hun elsker sin løbegård her, så derfor ønsker hun sig et hjem med adgang til udendørs areal.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0301

Kat: Huskat Killing

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Esben og jeg er bare en herlig killing. Jeg er blevet fundet efterladt uden missemor i en kælder med min bror Esben og Erling. Vi søger nu et dejligt og trygt hjem. Jeg er af sind meget mild, kærlig og meget tillidsfuld. Jeg er en modig lille fyr som straks skal undersøge alt nyt omkring mig og jeg elsker at lege med mine søskende og de andre store katte på internatet. Ligeså snart man nusser mig spinder jeg højlydt. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og mærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1280

Kat: Langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Baldur er dumpet ved en SFO. Han er meget kælen og elsker at sidde og trone et sted med godt overblik. Han har det bedst med de andre hunkatte eller som alenekat. Vi søger et hjem med tid og lyst til også at bruge børsten efter behov.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0613

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Olfert kom til internatet, da han var ganske lille, da han havde mistet sin mor. Olfert elsker opmærksomhed, og er rigtig legesyg. Han er en rigtig selskabskat, og kunne godt bruge en god kammerat, om så det er en anden kat, eller ny ejer, der gider at bruge meget tid sammen med ham.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0361

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

HUNKATTEN NYNNE. Denne herlige mispige hedder Nynne. Nynne er ikke så gammel, hun kom til os med sine nyfødte killinger, og nu leder hun efter sit helt eget hjem. Nynne er til at starte med en smule forsigtig, men når hun er tryg, er hun i virkeligheden en glad og legesyg spilopmager, som elsker kontakt med sine mennesker. Hun egner sig bedst til et hjem, hvor hun er enekat, og hvor evt. børn er +12 år. Hun er dygtig til kattelem. Nynne er steriliseret og øremærket. Hus og have til Nynne. Pragtfuld mispige.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1456

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Tim kom sammen med Bum ud af det blå, og ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er meget glade for hinanden og vil intet have imod at få lov til at følges ad i deres nye liv og hjem. Tim er meget kælen og elsker at ligge på skødet og blive nusset, når han lige har overvundet sin første forsigtighed. Han vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem evt. som indekat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0961

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Bellis kom på internat sammen med sine søskende. Hun har været i familie pleje sammen med de andre og nu er de tilbage klar til at undvære hinanden til fordel for deres nye hjem og liv. bellis er en smuk mis, der vil trives med de fleste familie hvis også hun må have sin frihed til at gå lidt på eventyr i de udvendige omgivelser

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0184

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Joey er en sød, tætbygget, lettere genert dreng. Hans pels er lidt fluffy, så han ser måske en lille smule større ud end han i realiteten er. Men én ting er sikkert, han er super sød og dejlig! Ring for at bestille tid til at besøge Joey på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0914

Hund: Labradoodle/bearded collie

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Willy er teenager og har et meget højt aktivitetsniveau. Han er kastreret og han er her, fordi han ikke kan være alene hjemme og har et højt aktivitetsniveau. Han ødelægger ting når alene. Han er klikkertrænet, og nyt hjem må være indstillet på at fortsætte træning med ham på et eller andet plan. Han er en meget glad dreng, men kører højt i stress og har brug for et hjem der forstår og kan tilbyde mental stimulering og næsearbejde. Han er ikke en hund for førstegangskøber og skal ikke til hjem med børn.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1417

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

April er 1 af 3, som formodentlig er blevet dumpet af deres ejer. Hun er glad for de andre katte og har mødt hund uden problemer. Ellers er hun en kælen, spindende og opsøgende spirrevip, som vil trives hos katteglade folk, der ønsker at starte med en af de små

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Fanta og hendes søster Rema søgte hjælp og hjem hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. fanta er kælen og spindende og lden forsigtigste af de to, men er meget tydeligt vant til at holde sig tæt til. Hun er en robust pige, der vil trives og passe ind, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Rema eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0734

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Skulle det være en lækker rød hankilling? Så læs videre. Helix er en smuk lille fyr, der både kan være vild og legesyg, men som også gerne vil ligge i dine arme og blive nusset., Ring til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, og bestil en tid til at se ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1520

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Jens er 1 af 2 søde og kælne killinger, som var blevet sat af eller efterladt. Han er rigtig glad for os alle og de andre katte og elsker at blive kløet på maven mens han holder dig fast med poterne. Han vil trives hos dig, hvor der både er mulighed for at være hygge/ legekat inde og udekat indimellem

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0331

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Åse og jeg er ligeså skøn af sind som jeg ser ud. Jeg er utrolig kælen og tillidsfuld, meget mild og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er en rigtig kælepotte og jeg elsker at ligge i arm. Jeg har det super med andre katte og jeg egner mig fint til en familie med børn. Jeg er rigtig legesyg og alt hvad der bevæger sig skal der leges med. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1490

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Smukke Futte er blevet fundet herreløs i Karlslunde, hvor hun løb for livet, da hun blev jagtet af en hund. Hun er en meget rolig kanin, når man har hende oppe. Hun skal til et roligt hjem og hos os er hun udekanin.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1528

kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Dumle er en rigtig sød og venlig,nysgerrig ator og dejlig blød og lækker kanin, der rigtig godt kan lide selskab, som gerne lader sig løfte og være i favn eller på skødet for at blive rørt og kælet.han vil trives hos dig, som ønsker god selskab af en kanin

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Gotte elsker bare sig selv, og skal være alenekat. Vil egne sig til at bo på landet, hvor hun kan fange dine mus.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0610

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Banditta kom til internatet med en af vores kredsformænd, der har hentet hende i Ålborg, hvor ingen kendte hende i området. Hun er helt ekstrem flink og glæder sig til at få et nyt kærligt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0510

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Betina er en lille pige, der blev aflæsset i Lyngby. Hun er en super sød og kærlig pige, der nemt kan blive din nye bedste ven. Vi syntes bestemt, at du skal komme og hilse på hende, og lade hende charmere sig ind på dig. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1543

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Søde og bløde Pim er blevet fundet hoppende rundt i en have i Slagelse. Der er ingen som har savnet ham og derfor søger han nu nyt hjem. Han er en meget tillidsfuld og kælen kanin, der elsker at undersøge hvad man laver. Han kan sagtens blive en god ven til børn. Hos os er han indekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0183

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Dette er én af Liljes 4 små uldtotter. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0576

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Hjalte er en SKØN killing, der altid er med på sjov og ballade. Han er super kælen, legesyg og alt i alt bare en dejlig fyr. Han ønsker sig et hjem med adgang til have, hvor han kan komme ud og udforske verden. Efterfulgt af en middagslur i menneskeligt selskab.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0330

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Mio og jeg er bare en herlig lille fyr. Jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg elsker alt og alle og jeg er ret så sikker på at mennesket er til for mig. Jeg er legesyg, nysgerrrig og jeg elsker at ligge i arm mens jeg spinder højlydt. Jeg er fundet i en skov derfor er jeg her på internatet. Jeg egner mig fint til en familie med børn, andre katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med have. Jeg er kastreret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0496

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Sus er en sød hunkanin, der er fundet i en kolonihave i Horsens, hvor ingen vil kendes ved hende. Hun er sød og rolig. Hun koster 85 kr.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1162

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Oda har holdt til i et villakvarter i længere tid, uden nogen ville kendes ved hende. Hun har en fantastisk motor og vil elske at bo hos dig, hvor der er tid til selskab og nusseri

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Molly er en meget legesyg kat. Hun spæner rundt, så snart hun får muligheden, og man kan altid fange hendes opmærksomhed med legetøj. Hun kommer fra et kuld hvor alle killingerne er meget tålmodige. Søger du en som Molly? Så kontakt endelig internatet på tlf. 8877 0307 eller nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1388

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Lise kom som 1 af 4 killinger, der formodentligt blev dumpet af deres ejer. De er alle meget menneskevante og vant til andre katte. Fine spindende og vant til hund. Hun og hendes søskende vil trives i de fleste familier.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1207

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Heidi blev fundet som herreløs i Hedehusene. Nu søger hun et nyt, godt hjem, hvor man vil passe på hende de næste mange mange år. Hun er en rigtig sød, stor killing, som er kælen, legesyg og ikke så glad for katte. Heidi skal bo i hus med have.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0254

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Denne legesyge kat afventer at blive gammel nok til at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0996

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Buster er en sød, selskabelig og kælen, spinnende fyr som også holder af at blive nusset bl.a. på maven. Han har været i familiepleje og er vant til børn. Måske vil han trives som stor selskabskat og indekat

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0205

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

En smuk killing, som er lidt forsigtig, men faktisk rigtig gerne vil kæles.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1594

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Bumle ligner en bamse og han blev desværre dumpet foran Maxi Zoo i et bur sammen med hans bror Bingo. Vi har skilt de to brødre ad, da de ikke kunne enes. Han er en meget sød og nysgerrig kanin, der elsker opmærksomhed. Hos os er han indekanin.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1384

Hund: Ruhåret hønsehund

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Reserveret til nyt hjem. Balder skulle være for meget alene hjemme, så nu søger han et hjem, hvor han kan få mere opmærksomhed. Han er en utrolig sød, glad og energisk hund. Netop på grund af hans energi, kræver han en meget aktiv ejer, som vil bruge hans drifter. Balder er vant til børn, glad for andre hunde og kan en del kommandoer. Han har det fint med at køre i bil og kan være alene hjemme syv-otte timer. Balder skal helst have en ejer, som har jagt- eller brugshunde professionelt.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0852

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Lucinda er smuk og kærlig og en hyggetrold, med spindemotoren i orden. Hun er så klar til sit nye hjem

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0131

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

En sjov og sød killing.

Brande Internat

Ref: 14BH-2-1341

Hund: spanielblanding

Køn: Tæve

Alder: 1 måned og 4 uger.

Så blev vores dejlige, søde og milde hvalpe 8 uger og er klar til at undvære deres mor og hinanden ( og os) til fordel for deres nye hjem og familier. De er søde, kønne og ligner hinanden som vanddråber og har brug for nye hjem som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,socialisering og opdragelse

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0302

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Esther og jeg er bare en herlig lille killing. Jeg er blevet fundet efterladt uden missemor i en kælder med min bror Esben og Erling. Vi søger nu et dejligt og trygt hjem. Jeg er af sind meget mild og kærlig men skal i starten se nye mennesker og omgivelser an. Når så det er gjort er jeg en rigtig lille kælepotte som er meget nysgerrig, legesyg og meget fræk. Jeg vil kun til et stille og roligt hjem med adgang til en have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger. Hun er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige, glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0498

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Vil du have en lidt større killing, der tilmed er super lækker og dejlig? Overvej lige Nikos. Han er en rigtig sød hankat, der venter på du kommer og falder for ham. Han vil meget gerne kæles for, og vil gerne leges med engang imellem., Ring til Nikos på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0399

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN ARRILD. Se denne pragtfulde knægt hedder Arrild, og han er bedsteven med August, som også ses her på siden. Arrild er en superglad, positiv, social og legesyg misdreng. Der er altid liv og glade dage omkring ham, og så er han ualmindelig tillidsfuld omkring mennesker. Han er glad for alle andre katte, og egner sig også til en familie med børn, der gider lege og kæle med ham. Arrild har flotte hvide stænk overalt på sin sorte krop. Han er kastreret + øremærket og skal til hus m/have. Sød killing

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0253

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Denne legesyge kat afventer at blive gammel nok til at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0340

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

HUNKATTEN LAYLA. Denne supersmukke mispige hedder Layla, og hun er bare rigtig, rigtig sød og kærlig. Layla blev indleveret til vores internat med sine 4 nyfødte unger. Og nu er ungerne store, så Layla leder efter sit helt eget hjem. Hun er en meget social og glad og tillidsfuld mispige, som godt kan finde på at banke en pelsmus og rende efter en bold, hun er faktisk legesyg. Og hvis man byder hende en godbid, er man accepteret for livet. Layla er steriliseret+øremærket og skal til hus m/have. Skøn mispige.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Santana og hendes søster, blev fundet i Fjerritslev, hvor de var kravlet op i et træ for at få ly for regnen. Hun er en meget kælen kat, som gerne vil nusses for. Hun sidder sammen med andre katte, som hun gerne tumler rundt og har det sjovt med., (Er reserveret til nyt hjem)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0676

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

En af amaryllis smukke killinger. Den er livlig, fræk og nysgerrig, som en killing skal være. Vil være klar til nyt hjem midt oktober, reserver allerede nu på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1596

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Bingo ligner en bamse og han blev desværre dumpet foran Maxi Zoo i et bur sammen med hans bror Bumle. Vi har skilt de to brødre ad, da de ikke kunne enes. Han er en meget sød og nysgerrig kanin, der elsker opmærksomhed. Hos os er han indekanin.

Brande Internat

Ref: 14BH-2-1338

Hund: spanielblanding

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Så blev vores dejlige, søde og milde hvalpe 8 uger og er klar til at undvære deres mor og hinanden ( og os) til fordel for deres nye hjem og familier. De er søde, kønne og ligner hinanden som vanddråber og har brug for nye hjem som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,socialisering og opdragelse

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1552

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Catch er en dejlig kat, som holdt til hos en familie i et par uger - og ingen savnede hende. Hun er ellers en skøn, ung kat, som elsker at blive nusset og hygget om. Hvad hun derimod ikke elsker, er andre katte. Så Catch vil gerne bede om et hjem, hvor hun er den eneste med fire ben. Catch skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0342

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Claus og jeg er bare for dejlig. Jeg er meget kælen og tillidsfuld, meget velafbalanceret og jeg elsker alt og alle. Jeg elsker at lege med de andre killinger fra internatet og jeg har hilst på søde hunde. Jeg elsker at lege og jeg er meget nysgerrrig. Jeg er fundet efterladt, derfor er jeg her på internatet. Jeg egner mig fint til et hjem med søde børn og med adgang til en dejlig have. Så ønsker i jer en dejlig ven, som kom og besøg mig. Jeg er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1439

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Halli og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Hun er mild og lidt forsigtig, elsker at putte og nusse og god med andre katte. Hun vil måske trives som ren indekat evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Ønsker du at gøre en vigtig forskel og har du tiden, lysten og overskuddet til at hjælpe os ved at være plejefamilie for en missemor med killinger, eller evt. nogle moderløse killinger for en periode, til de er gamle nok til at undvære hinanden? Så er du velkommen til at ringe, så vi kan tale om det..

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0778

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Malou er en smuk trefarvet pige, som virkelig trænger til et kærligt hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud., Hun er blevet fundet i en plasticpose i en vejgrøft, hvor hun heldigvis ikke have ligget længe og stadig var ved bevidsthed.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0526

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Katja er en rigtig livsnyder. Hun er stille og rolig og har på ingen måde travlt - Hun når jo nok det hele alligevel. En middagslur er der altid plads til og gerne det blødeste sted hun kan finde. Dejlig nysgerrig dame, der gerne vil have et dejligt hjem.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0903

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Mis Malou blev af en uansvarlig ejer dumpet i en papkasse, klistret til med gaffatape. Sammen med sine 4 andre kuldsøskende. Heldigvis blev de fundet i tide. Nu leder vi efter kærlige og ansvarlige hjem til dem alle.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0250

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 6 måneder.

Kalle er kommet på internatet på grund af sygdom i familien. Han ser lidt eftertænksom ud. Et roligt hjem er at foretrække.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0465

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Kombaredo er en meget sød kat. Hun er rigtig kælen, legesyg og kærlig. Hun følger meget med i hvad vi laver og kommer når man kalder på hende. Hun vil gerne have en ny familie. Kan du give hende det?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Jørgen er 1 af 2 søde og kælne killinger, som er blevet sat af/ efterladt. Jørgen er glad for os alle og trives med de andre katte, Han holder af at hygge og nusse og blive kløet også på maven og vil trives hos dig, hvor han må være både hygge/ legekat indendøre og udekat

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0209

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Super kælen og dejlig lille killing.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Marty er en lækker missedreng, med stort legegen og fart over feltet. Med ham er det ikke kedeligt. Han trænger til nyt hjem, med mulighed for at være ude og inde

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0906

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Mis Milbe blev af en uansvarlig ejer dumpet i en papkasse, klistret til med gaffatape. Sammen med sine 4 andre kuldsøskende. Heldigvis blev de fundet i tide. Nu leder vi efter kærlige og ansvarlige hjem til dem alle

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0398

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Lucky er en glad, venlig og kontaktsøgende unghund. Han elsker at bære på ting og samler alting op i munden. Han har brug for en familie, der vil give ham et aktivt liv med mange udfordringer. Han kan lukke døre op. Han går ikke pænt i snor, men får han sele på, trækker han ikke. God til indkald. Han er ikke til en første gangs hundeejer, men kræver en erfaren person.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1441

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Malli og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Malli er mild og lidt forsigtig, meget kærlig og vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem med lyst til nusseri og kæl

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0686

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Chilli er en af 4 meget smukke killinger som blev sat af i en papkasse i en skov. De blev anbragt hos en kærlig plejemor og er blevet til super fine, sociale killinger der elsker nus og opmærksomhed. Kan du tilbyde 1 eller 2 et hjem, helst med udemulighed så kontakt eller kom forbi internatet.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0493

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Vipsen er en rigtig lille selskabs killing! Hun elsker at være i nærheden af os. Også selvom vi er ved at falde over hende, når hun render mellem vores ben. Super kælen og dejlig killing, der også nyder at blive løftet. Hun er ikke interesseret i sin løbegård, men mere i menneskerne omkring hende. Derfor vil hun umiddelbart kunne fungere som indekat. Enten alene eller sammen med andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1058

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Ibber kom hertil med sine små killinger og har været i pleje, indtil de små var store nok til flytte hjemmefra. Hun er en utrolig sød og meget rolig kat, som nok er typen, som knytter sig meget til sine mennesker. Hun skal bo i et stille og roligt hjem, hvor der er tid til at hygge om hende. Hun har det udmærket med andre katte, men brummer lidt af killinger. Ibber skal bo i hus med have, og hendes nye ejer skal børste hende et par gange om ugen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0541

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Georgine er en smuk missemor, der kom ind til os med sine to killinger. Nu da hun er færdig med at opfostre dem, vil hun meget gerne ud i et hjem, der vil forkæle hende. Hun er sød og kælen, og en rigtig charmetrold. Ring og bestil en tid til at besøge hende, på telefonnummer 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1438

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Venus og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Venus er en sød, lidt forsigtig lille mis, som holder af at kælen og sidde hos en, når hun lige er faldet lidt til. Hun vil sikkert foretrække at være indekat i et roligt, venligt hjem, hvor der er tid og tålmodighed til at hun falder til i sit eget tempo.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1405

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Søde smukke Signe, blev fundet herreløs i Lyngby. Der er ingen, der har savnet hende, så nu søger hun nyt hjem. Hun er meget nysgerrig og en rigtig sød kanin.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1013

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

James, Bond og Vanilla er kommet, fordi deres ejer desværre er død. James er som de 2 andre en dejlig, køn og kærlig fyr, som har et mildt og venligt sind og som er lidt tilbageholdende og forsigtig indtil han er faldet til og føler sig tryg. Han vil trives bedst i et roligt, katteglad hjem, der har overskuddet til at lade ham falde til og komme i sit eget tempo meget gerne sammen med en af sine søskende eller hvis han er rigtig heldig dem begge :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0706

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dejlige Kenzo, vores lille vand kat fra Århus Å, nærmer sig den tid, hvor han gerne vil have et nyt hjem. Kenzo har på trods af den hårde medfart i Århus Å ingen skade taget. Han er super sød og kælen, en rigtig lille putte kat. Kenzo skal have et trygt, godt blivende hjem. Ring og aftal en tid for fremvisning 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0537

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem, og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 2 måneder.

Flora er en lækker missedame, der er ekstremt kælen. Hun kan godt finde på at hvæse lidt til at starte med, men det er åbenbart kærlige hvæs, for hun har aldrig gjort en flue fortræd, og er rigtig snaksagelig når man aer hende. Vil du have en super lækker og dejlig mis, og godt kan vente til hun er færdig med at passe sit kuld, så skal du give os et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1349

Hund: Golden Retriever

Køn: Han

Alder: 7 år og 8 måneder.

Bacon har et hjerte af guld! Han er en af de sjældne hunde, der simpelthen bare elsker alle og altid kan få dig til at smile. Desværre er venstre øje fjernet, da det var blindt og smertefuldt, så han er ved at lære at klare sig med et øje. Det går nu ret godt, og han er lige så glad som altid. Bacon er vant til større børn og kan være alene hjemme. Bacon kan finde på at stikke af, når han er løs...og så gør han en del, så han skal ikke bo i alt for tæt bebyggelse. Kastreret.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0204

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Meget rar og kælen kat, som blev indbragt sammen med sine killinger, som nu er vokset op og sendt ud i verden.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1305

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Monse og Balu er 2 killinger, som blev dumpet i en papkasse på en parkeringsplads. De er meget menneskevante søde og venlige med en rigtig god motor. De vil trives dels i hinandens selskab, hvis muligt, dels i en katteglad familie, gerne med adgang ud efter noget tid

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1269

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Mia Maja blev fundet i en hæk sammen med sin mor og søskende. Hun er legesyg (elsker snørebånd), nysgerrig og udforskende og vil trives hos dig, hvor hun må være inde og ude som hun har lyst til.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0543

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af 2 af Georgines killinger. De er begge søde og legesyge, og er klar til at komme ud til sine nye familier. Faktisk hvis de kan, vil de begge meget gerne det samme sted hen, idet de er meget knyttede til hinanden., Ring og bestil en tid til at se dem, på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing, der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0623

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Oscar har i længere tid været en omvandrende vagabond i en lille by, hvor ingen ville kendes ved ham. Han er meget snaksaglig, tålmodig og imødekommende. Og har ingen problem med at være sammen med internatets andre katte. Han vil passe godt ind i hjem hvor der både komme børn, og evt. andre katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1414

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mister er 1 af 2 meget kønne,søde, kælne, og tillidsfulde killinger, som har brug for et nyt hjem. Han vil trives i de fleste katteglade familier evt sammen med en jævnbyrdig makker og gerne med -på sigt- mulighed for at komme ud også.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0896

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Maddie er en mild og fin missepige, som gerne vil ud i sit nye kærlige hjem. Der skal være mulighed for at være ude og inde. Og der er fart over feltet med sådan en lille pige

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Tid til eftertanke, det er også en god ting, syntes denne lille "fjollerumpe."

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0602

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Lille Ibi var tilløber i et villakvarter, hvor hun meget insisterende tog kontakt til beboerne. Meget sød og aktiv killing, der rigtig godt kan lide at drille.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1559

marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Lux er en køn og sød marsvin, som er blevet sat ud. Derfor har hun brug for en sød ny familie, der vil være gode ved hende

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0334

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Jan og jeg er ligeså skøn af sind som jeg ser ud. Jeg er utrolig kælen og tillidsfuld, meget mild og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er en rigtig kælepotte og jeg elsker at ligge i arm. Jeg har det super med andre katte og jeg egner mig fint til en familie med børn. Jeg er rigtig legesyg og alt hvad der bevæger sig skal der leges med. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0578

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Det er næsten umuligt at gå forbi vipsen uden at blive lokket til at kæle med hende. Hun spinder og gør sig til i et væk. En fantastisk ven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0468

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Cirkline er smuk missemor, der i øjeblikket har killinger, hun er klar til et nyt hjem sidst i oktober, hvor hun vil da være steriliseret og øremærket. Cirkeline er smuk og venlig, og hun er glad for alle mennesker, bare de vil kæle med hende. Ring 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0392

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Isa blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun kan være lidt forsigtig i starten, men det er hurtigt overstået og så vil hun ellers gerne lege med ALT! Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

HUNKATTEN KERSTIN. Dette er Kerstin, en supersmuk og dejlige mispige. Og det kan godt være, at Kerstin er ca. 3 år, men det kniber det med at aflæse på hendes adfærd. For her har vi at gøre med en legesyg mispige, som vi har mistænkt for at være en dygtig mussejæger. Da Kerstin kom til os var hun underernæret og fyldt med parasitter både ud- og indvendig. Nu er hun flot rund og fin i pelsen. Hun gider ikke andre katte, men gerne børn +12 år. Kerstin er steriliseret + øremærket og skal til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0877

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vanilla er en voksen fin missepige, som trænger til et nyt hjem, med mulighed for både at være ude og inde. Hun sidder længselsfuldt og nyde brisen udefra, så kan du give hende et kærligt hjem vil hun være dig meget taknemmelig

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1507

Hund: engelsk bulldog/beagle

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Anton blev lidt en bisse overfor familiens anden hund, så nu leder denne fine beagle-bulldog - her også kaldet en "bugle" - efter et nyt hjem. Han er en utrolig sød og glad hund, som fungerer fint med tæver. Hanhunde dominerer han. Han har boet sammen med børn, er vant til at køre i bil, kan lidt kommandoer - og trækker meget i snoren. Anton er meget selvstændig og hører efter, når han har lyst. Det er en af charmerne ved at have en beagle-blanding. Han skal lære at være alene hjemme. Anton er kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0132

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Uhh, fjer til dessert, tænker denne legesyge killing.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0459

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 5 måneder.

HANKATTEN HENRIK. Så er Henrik tilbage på internatet efter at have fået nyt hjem i ca. 14 dage. Men Henrik havde altså besluttet sig for, at dér ville han bestemt ikke bo. Han er en vidunderlig dreng, der har brug for at knytte sig. Og meget gerne til en enkelt ejer uden alt for mange m2. Henrik kommer nemlig fra en enlig, rolig mand, hvor der ikke var så voldsomme aktiviteter. Han er mild, følsom og meget kærlig når han er tryg. Henrik er kastreret og øremærket og dygtig til kattelem. Have ønskes. Skøn kat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1429

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lunte er en af 4 killinger, som er kommet løbende til optager fra "ingen steder", formodentlig sat af. Han er lidt forsigtig i starten, men bliver meget kærlig og kælen, når han lige er faldet lidt til. Lunte vil foretrække et lidt roligt, venligt hjem og måske vil han trives som indekat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1536

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Strib løb rundt på en skole og har haft halsbånd på, men det er desværre ikke lykkedes at finde ejeren. Strib er nysgerrig og en venlig og kærlig kat, som også er med på narrestreger og spillopper, På sigt vil hun sikkert have brug for at komme ud også

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1522

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Pinky er hentet af kredsformanden ved et dyrehospital, hvor den var blevet sat af. Han er sød og kælen, legesyg og nysgerrig og vil passe hos dig, som ønsker at starte med en killing. Han vil trives i de fleste katteglade hjem. På sigt vil han sikkert blive glad for at få lov til at komme lidt ud også

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Denne lille killing, har vi virkelig kæmpet for., Den kom ind som ganske lille og måtte have sutteflaske mange gange i døgnet., Vi fandt en plejemor til hende, så hun kunne blive socialiseret ordenligt. Siden fik hun også en plejebror.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0274

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Myrine er en meget smuk kat, hvilket hun selv godt ved.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Søde Emilie dukkede op i et boligområde i Bagsværd. Der var ingen, som savnede hende, så nu søger hun nyt hjem. Hun er en aktiv og legesyg killing, der elsker mennesker og andre katte. Hun skal til hus og have.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0308

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Magda og jeg er en herlig lille killing. Jeg er blevet fundet efterladt i en park meget lille og forsømt. Jeg er nu blevet rigtig fin og tryg og jeg er blevet godt socialiseret med de andre killinger/katte fra internatet. Jeg er bare så kærlig og mild og jeg elsker at ligge i arm. Jeg er meget legesyg, nysgerrig og jeg elsker at lege med de andre killinger fra internatet. Jeg egner mig fint til et hjem med store børn og med adgang til en have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Puk kom helt nede fra det sønderjyske, hvor hun var blevet sat i en kasse. Når hun lige har set alt det nye an, er hun super kælen og glad og trives godt med andre søde og rolige katte. Hun vil trives i et kærligt hjem evt som indekat og evt sammen med en sød makker

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1271

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mona Lisa blev fundet i en hæk sammen med sine killinger. Nu har hun afsluttet sin moderrolle og er klar til sit nye liv og hjem. Hun er en forsigtig mis i starten. Hun er en stille, rolig og venlig kat, som vil trives i de fleste hjem, hvor hun også må få lov at komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0599

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Rasmine kommer fra et hjem, sammen med 15 andre katte og killinger, hvor ejeren ikke længere magtede opgaven. Hun er rigtig kærlig, kælen og insisterende! Hvis hun trænger til kærlighed, skal hun bestemt nok selv sørge for at få den. Hun vil være i dit synsfelt hele tiden, for at være sikker på at du ser hende. Hun ønsker sig et hjem, hvor hun kan få det som blommen i et æg. Gerne sammen med andre katte. Hun vil umiddelbart kunne fungere fint som indekat.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0212

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Theis og jeg er, som man næsten kan se, en rigtig lille frækkert. Jeg er smadder kælen og tillidsfuld, nysgerrig og ekstrem legesyg. Jeg elsker at lege med mus og bolde og holder det gerne i munden som en lille hund. Jeg vil gerne sidde på skødet, når jeg har tid. Jeg egner mig fint til en familie med børn. Jeg er glad ved andre katte og jeg er vant til hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1503

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Malene og hendes veninde blev fundet dumpet i deres bur i vejsiden her i Darup. De to damer er meget nysgerrige og synes det er hyggeligt at blive holdt. De bryder sig ikke om at blive indfanget og løftet. Her hos os er de udekaniner og de vil helst ud sammen.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig. hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen, og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud. Han er en meget kærlig kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Jerry er en flot sort/hvid herre på lidt over 1 år. Han er sød og dejlig, og det eneste der mangler i hans liv er dig. Ring til ham på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0893

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Maggie er jo bare gudesmuk og vil som alle andre killinger bare gerne have det bedste hjem med masser af kærlighed. Og mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1519

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Janet blev fundet ved et supermarked sammen med sin bror Jackson. Hun er en sød og lidt forsigtig kat, som lige skal se tingene lidt an. Men hun er kælen og legesyg, når hun lige falder til. Hun har det bedst sammen med sin bror - ellers er hun ikke så vild med andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0617

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Gigi er blevet svigtet. Hun blev nemlig sat af i en papkasse i Karup sammen med sin bror. Der kunne de så sidde for sig selv. Da de blev opdaget kom de hertil og fik noget godt mad og med rigeligt vand til. Nu er hun steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser og klar til at finde et hjem der ikke bare smider hende ud. Hun er en hengiven, rolig og kærlig pige, der fortjener et langt og lykkeligt liv. Vil du give hende det?

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0926

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Sangria, Skittels og Safari kommer fra en Dyreværnssag hvor man opdagede at disse 3 skønne killinger sad i et fulgebur og var efterhånden ret uønskede. De er trods opvæksten tillidsfulde og vi regner ikke med at det giver mén og vi er også sikre på at de vil blomstre i deres nye hjem. De skal have mulighed for at komme lidt ud at løbe.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1437

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Mars og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Mars er en kælen og opsøgende fyr, som gerne følger os overalt for at se om der skulle ske noget spændende. Han er god med de andre katte. Han vil trives i de fleste hjem evt samen med en makker og gerne med muligheden for at komme ud også.. altså på sigt

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1289

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Trunte blev fundet alene i en skov, tynd og bange. Hun er en sød og kælen, mild og imødekommende mis, som vil tives bedst i et roligt venligt hjem, evt som indekat gerne med en masse huler

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0302

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Mona er en meget nysgerrig og livlig killing, der elsker at udforske verden og svinge i lianer (herude viskestykker). En meget legesyg og kælen pige. Hun har derfor brug for at kunne komme udenfor, så hun kan brænde noget krudt af.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0213

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Torben og jeg er en rigtig charmetrold. Mine søskende og jeg er blevet fundet efterladt sammen med vores søde missemor Holga. Jeg er meget tillidsfuld og kælen, men også en rigtig lille frækkert som skal undersøge alt nyt omkring mig. Jeg er smadder legesyg, aktiv, nysgerrig og jeg egner mig fint til et hjem med størrer børn. Jeg har det fint med andre katte/killinger og jeg er vant til søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0562

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Minori er en rigtig snaksalig dame. Hun elsker at ligge i vindueskarmen og spejde ud. Hun vil rigtig gerne kæle, når hun lige er faldet til, og vil med tiden blive en rigtig tillidsfuld mis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0736

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dixie er den sødeste lille pige. Hun elsker at lege, men hun kan også lide at putte. Kom og besøg denne lille charmetrold ved at ringe på 86 48 00 20, og bestil en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1461

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Juvel er en flot, sød, venlig, tålmodig og rolig stor mis, der pludselig stod der og ejeren kunne ikke findes. Hun vil trives i de fleste hjem, hvor man også må få lov at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BH-2-1339

Hund: spaniel blanding

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Så blev vores dejlige, søde og milde hvalpe 8 uger og er klar til at undvære deres mor og hinanden ( og os) til fordel for deres nye hjem og familier. De er søde, kønne og ligner hinanden som vanddråber og har brug for nye hjem som har tid og overskud til at starte helt fra bunden med tilknytning,socialisering og opdragelse

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0326

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

HUNKATTEN LIVA. Dette er hunmissen Liva, da hun kom til os havde hun 5 bittesmå killinger. Hun har derfor været i familiepleje med sine unger hos en enlig mand, og det var lige noget, der passede Liva. For hun elsker opmærksomhed og godbidder, og det fik hun vist rigelig af hos plejefamilien. Men pyt, Liva er da en dejlig pige med et stort behov for at snakke. Hun egner sig som midtpunkt i en familie med store børn og uden andre dyr. Liva er steriliseret og øremærket og skal til hus og have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Bianca og hendes bror Bernard er fundet i rabatten af en vej. De var lidt forkomne og ikke så vant til mennesker, da de kom til internatet- Men ved hjælp af en masse socialisering er de nu nogle af de mest kælne killinger vi har.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0291

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Smukke Charlie er lige omkring 3 år. Han er en dejlig rolig kat. Han er en super selskabskat for mennesker, hvor der ikke behøver at være gang i den døgnet rundt. Charlie vil elske at ligge og hygge sammen med sine mennesker. Ring til ham på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0631

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Charlie blev fundet i Støvring. Efter han i længere tid havde opholdt sig ved dem der fandt ham, kom han med på tur... Der blev stemt dørklokker i håbet på nogen savnede Charlie, men det var der desværre ikke. Charlie er utrolig kælen. Bare man kigger på ham, smider han sig på hyggen og spinner. Charlie er meget legesyg, og vil passe godt ind i en børnefamilie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Hils på Solsikke. Hun er den sødeste og kærligste missemor, du kan forestille dig. På trods af at hun ikke er ældre, er hun meget moden og nede på jorden. Vil du have en ung, men moden mis med hjem? Så kom og hils på Solsikke. Ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så du kan komme og hilse på hende.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0330

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Mille er den dejligste og mest kælne kat, man kan ønske sig. Hun elsker at følge med i dagens gøremål og håber, der kommer en hånd, der vil nusse i ny og næ. Ønsker adgang til have/voliere.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0626

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Smukke Ulla blev indleveret til Hjørring Dyreklinik, da hun havde opholdt sig på en ejendom i flere uger, uden nogen kendte til hende. Ulla har været fremlyst flere gange af både dem der fandt hende, Hjørring Dyreklinik og Nordjyllands Internat. Men det har desværre ikke givet held med sig. , Ulla er en dejlig bedårende kat. Hun er kælen, og snaksaglig. Og vil passer perfekt til en familie der har masser af tid til at "snakke" med hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0970

Hund: Coton De Tulear

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Bølle er en skøn glad Coton de tulear på 10 mdr. som ikke har lært at være alene hjemme. Han er vant til børn over 8 år. Og kommer fra et hjem med 3 andre hunde og kat., Bølle elsker at putte i sofaen, han er en lidt blød hund og skal derfor helst ud i et roligt hjem, men man skal ikke glemme han er også en hvalp som kræver både aktivering og træning.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1497

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Hansi er en af 2, som er kommet, fordi ejeren ikke så sig i stand til at tage vare på dem. Hansi er rigtig sød og kælen og elsker at putte.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0286

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Hej, jeg hedder Gurli, og jeg er en utrolig dejlig, nem og meget velafbalanceret kat. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld, og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg egner mig fint til et hjem med større børn. Jeg har det fint med andre katte, og jeg har hilst på søde hunde. Jeg er blevet efterladt, derfor er jer her på internatet. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have, og jeg er steriliseret og øremærket. Ja, jeg er en rigtig dejlig kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0937

Hund: scæfer/dobermann

Køn: Han

Alder: 6 år og 3 måneder.

Figaro boede de første næsten 6 år hos samme ejer nu 80 år, som desværre pga. sygdom måtte erkende, at han ikke længere kunne beholde sin bedste ven. Figaro kom ud til et nyt hjem og de holder uendelig meget af ham. Men han er for hård ved den ældre tævehund i hjemmet, mest fordi han gerne selv vil have al opmærksomheden. Derfor søger han nu sit sidste og blivende hjem, hvor man vil sætte pris på en hengiven voksen dreng og hvor det kun er ham, der skal have opmærksomheden. Figaro er ligeså kærlig som stor.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0300

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Hej, jeg hedder Luna og jeg er ligeså skøn af sind som jeg er smuk og dejlig. Jeg er utrolig mild, rolig og meget kærlig. Jeg elsker at ligge på skødet og blive nusset mens jeg spinder højlydt. Jeg er blevet fundet efterladt, derfor er jeg her på internatet. Jeg ønsker mig et stille og roligt hjem uden andre katte for dem er jeg ikke glad for. Jeg har det fint med størrer børn. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0927

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

(Reserveret til ny ejer) Frida blev fundet sammen med sin søster på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frida er en dejlig, meget livlig kat, der bare elsker at lege og masser af opmærksomhed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lucky er en rigtig lækker hankat, der meget gerne vil have et hjem med nogen til at pusle om sig. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når du først begynder at nusse med ham, vil han helst ikke have du stopper igen. Hvis du vil besøge Lucky, skal du give et kald på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1527

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Ferdinand er en flot, ung hankat, som hjemsøgte mange adresser i sin hjemby for at lede efter mad. Han er utrolig sød og kælen - og meget meget sulten. Altid. Ferdinand elsker at være med til alt, hvad vi laver og er lidt hundeagtig på det punkt. Han kan godt brumme lidt af de andre hankatte, så han vil nok helst være enekat. Ferdinand skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0576

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Sally er en dejlig stribet mis. Hun er det man kategoriserer som en stor killing, så hvis du vil have en killing, men helst ser den er blevet lidt mere selvstændig, så overvej Sally. Hun er sød og dejlig, og rigtig kæle. Giv Sally et nyt hjem, ved at ringe til 86 48 00 20, og bestil en tid til et besøg.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0928

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser .. måske i blandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1458

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Missekattens ejer kunne desværre ikke passe hende længere, så nu søger hun et nyt hjem. Hun er utrolig sød og rar og meget rolig - dog kan hun også være legesyg og nysgerrig, når hun falder til i sit nye hjem. Missekatten har været indekat i nogle måneder, men har tidligere været ude. Så hun søger et stille og roligt hjem hos voksne mennesker, der har god tid til at hygge om hende og som både har hus og have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Mira blev fundet ved sygehuset. Hun er en selvstændig dame, som har en masse at fortælle og som elsker at du snakker med hende, så hun kan svare igen. Hun vil helst have dit selskab for sig selv, men så vil hun også gøre meget for at charmere sig ind, når blot du gør som hun gerne vil :)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0568

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Tommy er en rigtig lækker fyr! Han er kommet hertil sammen med 15 andre, hvor ejer ikke længere magtede opgaven. Derfor søger han nu et hjem, hvor han kan få lidt mere kærlighed og hvor han ikke skal kæmpe for den. Han fungerer fint med andre katte herude og vil umiddelbart kunne trives fint som indekat eller med voliere.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1490

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 4 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe og gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelse ( måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os)? Så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode til missemødre med killinger og små grupper af killinger uden mor. Har det fanget din interesse, er du velkommen til at ringe og høre mere :)

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0905

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Mis Mascot har vi lovet at finde det bedste hjem til, for starten af hans liv var ikke god. Han blev dumpet i en papkasse med gaffatape, sammen med sine 4 kuldsøskende. Det er ikke værdigt.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0170

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Her er en herlig kat, der for en gang skyld sidder op. Han kan nemlig finde på at ligge i de særeste stillinger. Ikke til at forstå, at hans ejer blot er flyttet fra ham.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0878

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Shake er en skøn hankilling, som er dumpet ude foran en dør. Han har en god energi og er enorm tillidsfuld. Han elsker opmærksomhed og leg og vil egne sig rigtig fint til familie. Han skal have mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0844

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Vick er en smuk pige på 6 måneder, som har gået udenfor og ikke hørt til nogen steder. Hun er en kælepot og vil blive meget taknemlig for et kærligt hjem med muligheder for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1314

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Flotte Xanto kommer fra et misbrugshjem. Han søger en stabil familie, som vil passe godt på ham. Han er vanvittig glad, livlig og sød. Han har det fint med andre hunde, men der er drøn på, så de skal gerne gide lege med ham og løbe stærkt. Meget stærkt. Xanto kan ikke så meget, så han har brug for erfarne ejere, som kan aktivere og træne ham. Han har brug for at lære at være alene hjemme. Men døre har han ikke brug for at lære at åbne - det kan han allerede.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1002

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Nu er Mitzi tilbage fra sin plejefamilie, hvor hun har hygget sig med at lege med børnene og de andre plejekillinger, lokke mad fra sine mennesker, elske støvsugeren og at hygge på skødet. Hun er nysgerrig og tæt på frygtløs og vil trives i de fleste familier gerne med gang i den og med mulighed for at komme ud på eventyr på den lidt længere bane

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1517

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Chip, har vi kaldt fyren her, fordi han har en chip, men desværre ikke er registreret. Han blev fundet i en skov, men ingen i miles omkreds kender ham. Han er en lækker, opsøgende og snakkende fyr, nysgerrig og ikke bange af sig - heller ikke for store hunde- og holder meget af at blive snakket og nusset med. En rolig afballanceret herre som sikkert ville befinde sig godt i din sofa

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1415

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Dante er en lækker, voksen herre. Rolig og kælen og vil trives godt i de fleste hjem, hvor han både må være hyggekatten indenfor og eventyrer og jæger ude

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1246

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Superbløde, og søde Cilla er en herreløs chinchilla, som blev fundet i Dyssegård. Han søger nu et nyt hjem, hvor man har erfaringer med chinchillaer, da de kræver specielle forhold.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BH-4-1483

Hund: Schæfer

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 11 måneder.

Gazas ejer bor i lejlighedskompleks, hvor hun ikke må have Gaza. Gaza er en flot, voksen Schæfer, som har været på hundeskole og fungerer godt, når man er tydelig. Hun er vant til bil, hundeskov og er ok med de fleste hunde og de mennesker, hun har mødt, men ikke så glad for katte. Vi kunne godt tænke os et erfarent hjem med god udendørsplads og tid til samvær og aktivering til Gaza.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0544

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0858

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Misja er en sød, ung hunkat på knapt 1 år. Hun er kælen og legesyg og vil egne sig fint som familiekat. Hun skal have mulighed for at komme ud og løbe lidt.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1209

Hund: Beagle

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 9 måneder.

RESERVERET: Skønne Melissa. Hun er evigglad og tilpas med alle, både hunde og mennesker. Melissa har brug for en erfaren ejer, som kan træne med hende. For hun er jo en beagle, og den slags har som bekendt lidt deres egne meninger om, hvordan regler skal tolkes. Der er både fut og krudt i Melissa. Derfor kræver hun en del motion og mulighed for at bruge sin gode næse. Melissa skal lære at være alene hjemme og hun elsker selskab så derfor skal hun ikke være alene hjemme i 8 timer, men gerne ud med ej

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1408

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Svipse blev fundet i en have i Kalundborg sammen med Snipse. Der er ingen der har savnet disse to søde piger, og de søger derfor et hjem sammen nu. Hos os er de udekaniner

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1110

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Mathilde havde prøvet på at klare sig, så godt hun kunne i en periode og var temmelig tynd, da hun kom, men hun er kommet godt igen og er nu klar til sit nye hjem; en sød,og kælen, nysgerrig og opsøgende pige, der har en god motot og som vil trives i de fleste hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tesco er en flot rød ung herre, der er sød og kælen. Han kan virke lidt genert til at starte med, men man skal bare lige vise ham, at man bare vil snakke med ham og så bløder han op og bliver den lækreste kat du kan finde. Hvis du vil besøge Tesco, skal du ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1507

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Filur flakkede rundt i en mindre by og forfulgte menneskene på gaden for at blive taget sig af. Han er en sød, venlig og meget kælen kat, som har uro i rumpen, elsker at snakke og være nysgerrig. Han vil trives hos jer som ønsker selskab inde og ude

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0629

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Stampe er fundet ved etagebyggeri i Aalborg, fremlyst uden held. Derfor leder Stampe nu efter et nyt hjem. Han er en fantastisk god og kærlig kanin, som er meget kælen og vil derfor passe godt ind i en familie med børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Endnu et par af amaryllis smukke killinger. Klar til nyt hjem midt oktober. Reserver allerede nu en af disse skønne uldtotter 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1557

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Søde, lille Katie savner en god ejer, som vil passe godt på hende de næste mange år. Hun er ret rolig, blid og kælen. De andre katte bliver hun nogle gange lidt bange for, men hun har heller ikke boet her så længe. Da Katie blev fundet, havde hun vandre rundt i et par uger uden vådt eller tørt, så vi tror, at nogen har smidt hende ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Blackie er den ene af 2 killinger, som blev sat af hos en ældre dame. Hun er sød og lidt forsigtig og meget kælen. Derfor vil hun sikkert trives hos dig, som har en rolig, tålmodig og kærlig tilgang og hverdag og som søger en kat, der også gerne vil kæle, sidde på skødet og hygge evt som indekat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0446

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Aurikkel er en ualmindelig smuk kat, med spejlblank pels, hun er rolig, venlig og meget kærlig, hun elsker at nusse og kæle, hendes milde væsen vil elske et rolig hjem uden børn og for meget fart på ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1128

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Jazzys ejer er forsøgt fundet bl.a. vha et grønt halsbånd med telefonnummer men uden held. Han er meget glad for mennesker og lidt usikker på, om andre katte vil ham det godt. En snakkesalig, legesyg og livlig fyr, der også holder af at ligge på skødet. Han vil trives i de fleste kattevenlige hjem, hvor der ikke er andre for "børstede katte" ,og hvor han med tiden også må komme lidt ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1500

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Viktor set i en have i en røgeovn nogle dage. Hvor han er kommet fra, er der ikke nogen, der ved. Han er sød og frisk, legesyg og kælen og meget madglad. Han vil trives i de fleste familier med lyst til at starte med en killing

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 6 måneder.

Bibi er en sød og dejlig stribet pige. Hun kan godt lide at gøre sig til, og gør det jævnligt for at lokke en over for at kæle med hende. Vil du besøge Bibi, skal du give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Monika er blevet forladt eller sat af og har søgt hjælp hos optager. Hun er sød og kælen og meget snakkende, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil sikkert være godt selskab for dig, hvor man evt må være indekat især i starten evt sammen med en jævnbyrdig anden killing

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1576

Hund: Labradorblanding

Køn: Tæve

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Mailie var lige frisk nok for familiens børn, som hun hyrdede rundt med og snappede lidt efter, fordi hun troede, de var får, som skulle drives sammen. Hun er en skøn, ung hund, som er særdeles trænbar og meget arbejds- og lærevillig. Mailie er glad for andre hunde, elsker mennesker og har brug for en aktiv ejer, som vil træne hende. Hun skal lære at være alene hjemme og skal nok ikke bo sammen med mindre børn.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1409

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Snipse blev fundet i en have i Kalundborg sammen med Svipse. Der er ingen der har savnet disse to søde piger, og de søger derfor et hjem sammen nu. Hos os er de udekaniner

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0766

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Freya er en rigtig sød og kærlig kat. Hun kan være en smule forsigtig til at begynde med, men kommer hurtigt efter det og sætter gerne spindemotoren i gang. Hun skal ud til en familie hvor hun kan komme ud og gøre lidt gavn, da hun er vant til at være ude.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1450

Kanin: Creme D' Argent

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Dimse er en sød kanin, som er blevet smidt ud af sin ejer. Hun trænger til at blive nusset og hygget om. Hun skal til erfaren kaninejer og kan trives som indekanin.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1054

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Rubert er for ung til at blive viderformidlet endnu. Derfor søger vi i første omgang en plejefamilie til ham og de nye "søskende", som han har fået hos os. Han er en dejlig afbanceret fyr, som er vant til at være i favn og til menneskelig kontakt, nysgerrig og legesyg.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0456

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Ziggi er en dejlig stor killing, der er meget nysgerrig, rolig og legesyg og elsker at blive nusset. Hendes tre farver giver hende et egyptisk udseende og hendes ene gule pote gør hende meget speciel. Ziggi ønsker sig et nyt hjem, hvor hun vil blive elsket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Jørgen fistrede rundt på en motorvej med fare for liv og førlighed. Han er en lille gut med fut i, men også nem at holde og kæle med. Han er nysgerrig og legeglad og følger os rundt, hvor vi står og går. Han vil sikkert passe ind i de fleste katteglade hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1145

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Nanna er en af 2 killinger, som opholdt sig ved en børnehave igennem en periode uden nogen der ville kendes ved dem. Hun er efter alderen en rolig pige, sød og kærlig med en dejlig velsmurt motor, som måske vil trives som indekat

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Vista er sammen med sin søster Vibe blevet efterladt i et skur. De har ikke fået så meget menneskelig kontakt, men med hjælp fra alle vores frivillige er de tøet mere op., Nu søger de begge en familie, der med lidt tålmodighed vil give dem en chance for at blive nogen kærlige katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Jupeter og hans 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Jupeter er en lille nysgerrig og livlig og sød fyr med en charmerende, nemt genkendelig og lidt speciel ørestilling, som ikke passer til hans gode humør. Han vil trives i de fleste hjem nok bedst med mulighed for også at komme ud og evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Diana er den eneste pige af 4 søskende, og hun er en rigtig lille stærk pige, derfor er hun også opkaldt efter Wonder woman. Hun kan sagtens give drengene igen, selvom hun ikke er størst. Diana er indleveret sammen med sine søskende og sin mor fra en social sag.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Rufus havde været med i krigen, da vi fik ham ind. Hans hale var brækket og han havde en stor navlebrok. Nu har vi repareret ham, og derfor søger denne skønne, rolige kat et nyt hjem. Han er ultra-kælen, elsker mennesker og hader andre katte. Så du får ikke bøvl med fremmede katte i haven! Rufus har været her rigtig længe, så han håber, at der snart dukker nogle søde mennesker op til ham.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Danmarks store katteproblem

Fokus på

Danmarks store katteproblem

LUK DETTE VINDUE

Vind et Vild med Dyr spil

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind brætspillet 'Vild med Dyr'. Spillet er en sjov dyrequiz for hele familien fyldt med skøre spørgsmål og opgaver om alt fra bænkebidere til blåhvaler.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.