Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0387

Kat: Killing, grå m.hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dandy blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Han er en rigtig charmerende fyr, med et dejligt temperament. Kærlig, legesyg og rigtig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0512

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Anni blev fundet i et skur i et industriområde og voksede op sammen med en plejemor og hendes killinger. Nu søger denne skønne og sociale killing et nyt hjem hos søde mennesker, meget gerne med en af sine bonussøskende. Hun er sød og meget kælen og skal have mulighed for at komme ud at lege i haven i sit nye hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0437

Kanin: Dværgschecke/Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Frans er fundet i en papkasse i skoven, sammen med sin bror Ernst. Heldigvis var der en familie der fandt ham, og ringede 1812 til Dyrenes Vagtcentral. Vi har forsøgt at efterlyse ejeren på Frans, men ingen har reageret. Frans er en kælen kanin, som har været vant til mennesker. Vil du give Frans en ny chance med et liv i gode og trygge rammer, så kom og besøg ham, og se om han kan passe ind i jeres familie.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1054

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Rubert er for ung til at blive viderformidlet endnu. Derfor søger vi i første omgang en plejefamilie til ham og de nye "søskende", som han har fået hos os. Han er en dejlig afbanceret fyr, som er vant til at være i favn og til menneskelig kontakt, nysgerrig og legesyg.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Blob var blevet smidt af udenfor Brugsen sammen med sin bror og sin mor. Han var meget utryg og bange, da han kom, men efter et par uger med hygge og god tid, er han blevet ret kælen. Han har brug for et meget roligt hjem - og gerne som indekat sammen med sin bror Blix. Der skal ikke være børn i hjemmet.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0977

Andet dyr: Jordegern

Køn:

Alder: 1 år.

Rusje er typisk jordegern. Hurtig og fræk. Den blev fundet i en altankasse i Holbæk og blev efter lang tid fanget. Der er ingen der har savnet denne personlighed, så nu søger den nyt hjem. Rusje skal ud til et hjem med meget plads og erfaren ejer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0350

Kat: Huskat, langhåret, tortie

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Nikita er en sød, rolig og kælen kat. Hun kan med andre katte og hund, når hun lige får tid til at se dem an., Ønsker hjem med adgang til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1074

Hund: Fox Terrier/DanskSvenskGårdhund

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

RESERVERET: Blackie er en skøn fyr, som desværre ikke kunne bo hjemme længere på grund af hans ejers sygdom. Han er sød, rar og meget livlig. Derfor skal han også have en aktiv ejer, som elsker frisk luft og lange gåture. Blackie har det fint med andre hunde og er utrolig legesyg. Vi ved ikke, om han er vant til børn, men er der nogle i familien, bør de nok være over 12 år.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0585

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Fie alias Lise blev fundet helt alene på en golfbane. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie og er en rolig, mild og dejlig mis, som kan lide kontakt med mennesker. Hun er legesyg og nysgerrig og gerne med, hvor det sker. Hun er vant til hunde og katte og vil med sit milde temperament sikkert kunne trives også i en familie med mindre børn

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0752

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Han kom på internat som moderløs. Nu er han tilbage fra sin plejefamilie sammen med sin nye kattefamilie og klar til sit nye hjem og liv.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Lilje er en pragtfuld hunkat, der lige nu opfostrer et kuld killinger. Hun er klar til et nyt hjem midt i juli, og vil til den tid være steriliseret og øremærket. Det vil være rigtig dejligt for Lilje, at der til den tid er et nyt hjem klar. Besøg hende allerede nu for reservation - du vil naturligvis være velkommen til at besøge hende, indtil hun kan komme hjem. Ring for besøg på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0106

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Liva er en stille og rolig dame, der kan være lidt forsigtig i starten. Hun bryder sig ikke om andre katte eller hunde, så hun søger et hjem, hvor hun kan få lov at være alene kat på matriklen.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0492

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Frøken Jensen er en kærlig og rolig voksen hunkat. Hun er nem at have med at gøre og vil gerne bo et sted, hvor hun kan gå inde/ude.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0949

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0350

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Misle er en super sød missemor, med den lækreste sorte pels. Hun vil rigtig gerne snakkes med, og elsker opmærksomhed. Vil du hilse på Misle, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0250

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

"Tjek lige mit selfie" :-) ; Sandy blev fundet i et villakvarter, hvor hun flyttede fra hus til hus med sine killinger, for at finde et godt og trygt sted at opholde sig. En beboer sørgede for at Sandy og killingerne kom her til internatet.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Hexia er en sød lille killing, der kom ind med sin søster Hilda og mor Hedvig. Hun er en nysgerrig killing, der rigtig gerne vil lege.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0467

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mozard er nu tilbage fra sin plejefamilie sammen med sine søskende. Han er rigtig fin og en forsigtig lille mis, som gerne vil have lov at bo hos dig, der har et stille og rolig hverdag og tålmodighed og forståelse til at lade ham falde til og blive tryg i hans eget tempo. Han er god til at lege med sig selv og vil sikkert foretrække at være alene om din opmærksomhed og kærlighed

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0292

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Arnold er lidt som Houdini. Han kan gemme sig alle steder og det gjorde han, da resten af hans familie blev bragt hertil. Derfor kom han først hertil, et par dage senere. Han er en rigtig sød, dejlig og kærlig lille fyr.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0373

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Ozzy er en fræk lille fyr, når han lige er faldet til. Han elsker at lege med de andre killinger og at blive nusset når han har tid. Han er, som alle de andre katte, neutraliseret, øretatoveret og vaccineret.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0283

Kat: Huskat, langhåret, tortie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Nynne kom hertil med sine 5 killinger, da hendes ejer var flyttet fra hende. Nu er hun færdig med at passe dem og er klar til et nyt og blivende hjem, hvor man er indstillet på lidt pelspleje. Til gengæld får man en dejlig kælen kat. Hun ønsker et hjem med adgang til have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0400

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 uger.

Kimberly er en skøn missemor, som nu er færdig med at være mor. Hun blev i sin tid sat af i en papkasse med helt små killinger, som nu også er rejseklar. Hun er en rolig kat, som elsker at kæle og nyde livet. Hun vil blive evigt taknemmelig for et nyt, kærligt og blivende hjem.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Antoinette er en rigtig dejlig kælemis. Hun har lige gået med sine killinger som nu er blevet 12 uger og er klar til at få nye hjem, og ligeså er hun. Hun fortjener det bedste, for hun har simpelthen været så god en mor og nu trænger hun til al opmærksomheden. Hun skal ud hvor hun har mulighed for at komme ud og gøre nytte. Hun kan også fint med andre katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0630

Kat: perser

Køn: Han

Alder: 8 år og 7 måneder.

Bastian er kommet, fordi han var blevet væk fra sit hjem, hvor han heller ikke trivedes pga af de mange andre dyr. Han er en moden fyr, men ikke alderspræget og bliver rigtig fin igen, når han afklippede pels vokser ud igen. Har du et hjerte for persere og er du venlig, stille og rolig gerne enlig, som mangler selskab, så er Bastian måske din kommende hygge- og selskabskat, gerne som indekat

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0284

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Bubber er en lækker lille sag, der elsker at lege med alle de andre killinger. Han er super kælen og elsker at udforske nye ting.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0173

Hund: Schæferblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Rico er en dejlig teenager. Han har ikke reageret negativt/aggressivt på andre dyr. Han er vant til både at være inde og ude og kan luftes løs på egnede arealer. Rico har kørt med i bil uden problemer, kender til omgang med børn og kender til de mest almindelige kommandoer. Han vil meget gerne sove i arm/sengen, er renlig og vant med at være alene hjemme. Rico er kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0499

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Aslan blev født her på internatet af verdens sødeste kattemor. Nu søger denne skønne og sociale killing et nyt hjem hos søde mennesker, meget gerne med en af sine bonussøskende. Han er sød og meget kælen og skal have mulighed for at komme ud at lege i haven i sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Tootsie er en dejlig stor stribet pige, der er rigtig kælen. Hvis du sætter dig ned ved hende, kravler hun op i dit skød og forlanger at blive nusset. Kom og besøg denne skønne kat ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0583

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Baloo alias Louis kan smelte hjerter med sin charme og har et hjerte af guld. Han er ekstrem kælen og opsøgende og vil gerne nusse hele dagen, men også gerne lege og være ude. Han er vant til hunde og andre katte og vil passe fint hos en "storfamilie", hvor der er mange hænder til at nusse og lege og hvor han må få lov at komme ud

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0381

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Frida blev fundet højdrægtig og tæt på fødsel uden nogen, der ville kendes ved hende. Hun fødte umiddelbart efter ankomsten til internatet og kom i familiepleje hos nogle søde mennesker, der gerne ville hjælpe. Nu er hun og hendes killinger tilbage fra plejefamilien. Hun har været en fantastisk mor, men nu er hun klar til sit nye liv og sin nye familie. Hun er sød og kærlig og vil foretrække et roligt hjem, hvor hun kan være midtpunkt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Buster er i særklasse, indbegrebet af en hankat, smuk-bred-dejlig-kæle-doven og madglad. Han nyder i den grad, at han ikke skal jage føde, men "kun" skal gå hen til madskålen. Busters ønskefamilie er rolig, kærlig og har god tid. Buster vil nok heller ikke have det store imod at sove i seng med sine eller sit menneske. Ring til ham på tlf. 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Joey er en sød, tætbygget, lettere genert dreng. Hans pels er lidt fluffy, så han ser måske en lille smule større ud end han i realiteten er. Men én ting er sikkert, han er super sød og dejlig! Ring for at bestille tid til at besøge Joey på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN MUSLING. Her ser I på lille Musling. Hun er søster til Malou og Merle som også ses her på siden. Musling er en typisk lille hunkilling: nysgerrig, legesyg og forholdsvis interesseret i alt nyt omkring hende. Hun elsker at lege og spjætte rundt med sine søskende, men hun kan være lidt forbeholden overfor andre katte. Hun har det sådan, at hun lige skal lære sine mennesker at kende, før hun overgiver sig og kæler. Musling er steriliseret + øremærket. Dygtig til kattelem og hun ønsker sig en have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0944

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Vera er meget sød og kærlig overfor sit menneske og knytter sig meget. Derfor vil hun også helst være fri for at dele sit menneskes opmærksomhed med andre dyr og vil elske at være hos dig, hvor hun kan være i centrum

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0927

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0357

Kat: Huskat/HBblanding

Køn: Han

Alder: 2 år.

HANKATTEN HERMAN. Her ser I på dejlige Herman. Han var blevet væk fra sin ejer og var udsultet, da han kom til os. Nu er han ved at få lidt mere facon på kroppen, så Herman ønsker sig nu et roligt og ansvarsfuldt hjem, hvor han kan få lov til at knytte sig. For Herman er en lidt forsigtig dreng med stort behov for samvær med sin ejer. Af samme grund skal han ikke til et aktivt hjem og helst uden andre dyr. Han er intet mindre end vidunderlig. Han har smukke blå øjne. Herman er kastr.+øremærk. Have ønskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0501

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Så er også lille Jytte tilbage fra sin plejefamilie og ligesom sin kattefamiie klar til livet i sit nye hjem. Hun er en rolig og venlig killing, som både gerne vil kæle og nusse og lege og udforske.

Fyns Internat

Ref: 14FA-1-0607

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Ludvig er en super sød og tam kanin. som søger et godt hjem. Du kan altid ringe til os og få en snak på 88774300, Ludvig er kastreret og koster 400,-

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0287

Kat: Killing, lys gråstribet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Belle er en smuk lille pige, der kan være lidt forsigtig ved nye ting og mennesker, men så snart hun er faldet til, vil kærligheden ingen ende tage.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0912

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

RESERVERET: Mick Jagger blev overdraget til os med sine tre brødre, da ejer ikke kunne overskue dem. De havde alle sår efter slåskamp med hinanden, så vi var nødt til at skille dem ad. De er alle blevet sommerklippet og søger nu nyt hjem. Mick er vims og hurtig, så med den rette omsorg kan han blive en god ven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Rigtig lækre Charlene søger nye mennesker. Er det mon dig? Mangler du en rigtig sød charmetrold der tilmed er kælen, så skal du hilse på denne lækre lille sag. Hun kan virke reserveret i starten, men hun vil altså rigtig gerne snakke. Ring til Kattehjemmet på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0392

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Isa blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun kan være lidt forsigtig i starten, men det er hurtigt overstået og så vil hun ellers gerne lege med ALT! Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger. Hun er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige, glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1101

Hund: Samojedhund

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Basse med de charmerende ører har haft intet mindre end fem hjem i sit korte liv. Det skulle gerne stoppe nu, hvor han søger en sød og aktiv ejer, som har kendskab til hans races behov. Vi har fået at vide, at han er blevet banket tidligere, men utroligt nok er han stadig meget glad for mennesker. Basse har det fint med andre hunde, men vi ved ikke, hvordan han fungerer med børn. Men han er meget besidderisk overfor foder og legetøj, så børnene skal være over 12 år gamle. Han skal lære at være alene hjemme.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0496

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Springer er en sød hankanin, der er fundet i en kolonihave i Horsens, hvor ingen vil kendes ved ham. Han er sød og rolig. Han er ikke kastreret og koster 85 kr. Hvis han skal kastreres koster han 400 kr.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0288

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Igor er en fantastisk dejlig killing, der elsker at være med, der hvor det sker! Han er super sød, kærlig, nysgerrig og kælen. Han ønsker sig et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1002

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0374

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Layka er en stille og rolig lille missepige, der kan være lidt forsigtig, indtil hun lærer folk at kende. Hun er super nysgerrig og elsker at lege med de andre killinger.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0811

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0171

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN GAFFA. Denne krudtugle hedder Gaffa. Han er bror til Georg, som også ses her på siden. Gaffa er en lille kær knægt, som elsker fest og farver. Når han er tryg ved sine mennesker, elsker han at blive løftet og kysset på, så spinder han gladelig. Gaffa er nysgerrig og vimser rundt alle vegne. Han vil fungere godt i et hjem med andre katte, og hvor evt. børn er + 12 år. Han er super dygtig til kattelem. Gaffa er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have. Sød miskilling.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0405

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET: Lotte er en rigtig spinnemaskine. Hun elsker bare at ligge i vores arme og hygge sig. Hun blev fundet vandrende omkring for sig selv. Hun var meget kontaktsøgende, og langt fra nærmeste ejendom. Efter fremlysning har ingen henvendt sig og derfor leder Lotte nu efter et nyt hjem. (Lotte er klar til nyt hjem d. 16/8)

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0808

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hr. Nielsen blev fundet ved Retten i Helsingør, som lille killing. Nu er han stor nok til at finde et nyt, godt hjem. Han er rigtig sød, kælen og livlig, derfor skal han også bo i hus med have. Meget gerne sammen med en anden kat eller killing.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0120

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM Super smuk kattekilling som er klar til nyt hjem d. 10. August. 2014.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Selv om jeg ser slem ud, så er jeg bare en kælegris! Lilo er en dejlig frisk og kælen kat. Hun er lille af bygning men med en stor personlighed. Hun har været tilløberkat i et områd,e hvor hun ikke hørte hjemme, nu sidder hun hos os og er helt klar til et nyt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0224

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0175

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Miv hedder denne lækre, godmodige og kærlige sag. Hun er en SKØN kat, som nu er færdig med at passe egne killinger og "plejebørn" og derfor søger hun det bedste af det bedste, for det fortjener hun! Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret som de andre misser. Hun ønsker et hjem med adgang til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1112

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Karl blev spærret inde i en kattebakke, som var tapet til og sat her hos os en nat. Han er utrolig sød, kælen og meget aktiv. Han er en rigtig hankat, som altid kommer rendende, hvis der er optræk til lidt ballade og sjov i gaden. Vi tror, at Karl kan det meste: Børn, hunde og heste. Han skal have et hjem, hvor han kan få lov at komme ud i haven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0587

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Mikka og Tikka er 2 dumpede killinger som savner et nyt hjem, gerne sammen. De er kærlige og elsker at putte. De vil blive super dejlige familiekatte.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0496

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Så er søde, milde, venlige og kælne John tilbage fra sin plejefamilie sammen med sin kattefamilie klar til sit nye liv hos dig, der har en rolig, kærlig væsen, måske som indekat og evt sammenn med en anden sød og mild killing/ kat

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lille Mini kom her til internatet for 3 måneder siden. Hun var lidt forkommen og bange. Hun er faldet godt til og er blevet en rigtig sød lille solstråle. Kom og hils på hende.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0609

Hund: Schæferhund

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Tell er en 1 år gammel meget typisk Schæfer. Han er teenager og har kun fået begrænset træning, men han vil rigtig gerne. Han kan dog ikke koncentrere sig så længe ad gangen endnu. Han har haft 3 hjem! Og derfor har vi tid til at finde det bedste og sidste hjem til ham. Han skal til et kærligt hjem, hvor han er i centrum og hvor der er lyst og tid til at give ham den aktivering/træning han har brug for. Så er vi sikre på man får en følgesvend for livet. Tell er ikke en begynderhund

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN KRETA. Dette er Kreta, søster til Klara som også ses her på siden. Her får man altså smæk for skillingen, for Kreta er på grænsen til det frygtløse. Hun kaster sig vild og voldsomt ud i selv de største udfordringer, og hun har kæmpe appetit på livet og alt det måtte føre med sig. Hun elsker at lege og gerne vild, for hun er en sød og skøn lille vildbasse selv. Hun egner sig superfint med andre katte, og evt. børn skal nok være +10 år. Kreta er steriliseret og øremærket. Hun skal kun til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0914

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Keith Richards blev overdraget til os med sine tre brødre, da ejer ikke kunne overskue dem. De havde alle sår efter slåskamp med hinanden, så vi var nødt til at skille dem ad. De er alle blevet sommerklippet og søger nu nyt hjem. Keith er vims og hurtig, så med den rette omsorg kan han blive en god ven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Mille er en smuk pige med farven tabby tortie. Hendes pels er dejlig blød, og hun er dejlig kæle og sød. Hvis Mille skal vinde dit hjerte, skal du ringe til hende på 86 48 00 20, og bestille en tid til at komme og hilse på hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0160

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Smukke søde Marguerit er en meget smuk hunkat, hun har et venlig og imødekommende gemyt - hun er omgængelig og glad for mennesker, hun trænger til at komme i et rolig og venlig miljø med god tid til kærlighed. Ring på 86480020 for fremvisning

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Pyrits tidligere ejer, som var en gammel mand, er her desværre ikke mere. Så et hjem med rolige og trygge rammer vil være det rette sted til hende. Hun er lidt forsigtig, men vil rigtig gerne kæle, når man har lidt tålmodighed med hende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0900

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0644

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Calli´s ejer er flyttet og har "glemt" at tage hende med. Hun er ukompliceret, opmærksom, tillidsfuld, venlig og imødekommende og vil sikkert passe ind i de fleste familier, hvis hun også gerne må komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0402

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Kimmy er en af Kimberlys killinger, som blev sat af i en papkasse. Hun er sød og legesyg og trænger i den grad til at komme ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan blive forkælet

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0555

Hund: Husky/ Border Collie mix

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Ouzo startede sit liv som græsk gadehund, indtil der var en dansk familie der faldt for han smukke blå øjne og glade hvalpede jeg.; Desværre fungerede det ikke med familien, trods hans iver for at ville træne.; Han skal ud til en familie der er indstillet på hvad sådan en lækker fræk gadehund har brug for.; Ouzo er bare skøn og vi er sikre på han ville blive en fantastisk træningsmakker til f.eks. agility, rally eller dogdancing hvis man kunne tænke sig det.; Ouzo er 10 mdr. og kastreret.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0166

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Plet er en kat, der er vant til kun at være inde-kat.; Men hvis du spørger katten, vil hun nok også meget gerne ud i den friske luft.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0760

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Knirke blev fundet på en befærdet vej, hvor vi tror han er blevet sat af en bil, da der ingen boliger var i miles omkreds. Nu er han tilbage fra sin plejefamilie, klar til sit nye hjem. Han har den dejligste, blødeste pels og er super sød, en rigtig nussegøj. Fræk på den rigtige måde, og vil så gerne lege. Han har næsten lært at apportere og elsker at ligge og putte, gerne under et tæppe. Han kan spinde MEGET højt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0197

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Klokkeblomst er en smuk ung damemis, der lige nu opfostrer 4 skønne killinger. -Men hun vil meget gerne have besøg af dig, hvis du godt kunne tænke dig en laber lille dame, med de smukkeste lyseblå øjne. Hun er rigtig sød og kæle., Ring til os for at bestille tid til at se denne skønne dame på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0353

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN NALA. Dette er yndige Nala, en rigtig lille hjerteknuser af en hunkilling. Hun er blevet fundet helt efterladt og alene, og vi har ikke kunnet finde hendes ejer. Så nu ønsker Nala sig et ansvarligt og kærligt hjem for resten af livet. Nala er ikke så stor af sin alder, til gengæld er hun en kærlig sjæl med hang til at lege som en typisk killing. Vi tror hun egner sig fint hos en familie med søde børn +6 år. Nala er steriliseret og øremærket og skal til hus med have. Pragtfuld misling.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0253

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

HUNKATTEN JETTE. Denne smukke mispige hedder Jette. Hun var så uheldig at være blevet rejst fra, da hun havde små killinger. Så stakkels Jette var meget udsultet, da hun kom til os. Det er hun ikke mere - hun er smuk og fin. Nu leder hun efter et dejligt og ansvarligt hjem. Jette er en sød mispige, social, kærlig, kælen, imødekommende og supernem. Hun er tilpasningsgod og i det hele taget en skøn hunkat. Andre katte er ikke hendes kop te. Men gerne børn. Jette er steriliseret + øremærket. Skal til hus med have

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0287

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN LULLU. Jeps, her har vi en rigtig lille krudtugle. Hun hedder Lullu. Og der er fart over feltet hos hende. Lullu har en kæmpe appetit på livet, og hun er smadder nysgerrig og interesseret i alt, hvad der foregår. Hun er absolut god med andre katte i alle størrelser, måske også hund? Under alle omstændigheder vil Lullu da gerne have sig en kærlig familie med børn omkring sig. Hun er en rigtig sød og smuk misling. Lullu er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld livsstykke :-)

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1131

Hund: Schæfer/border collie

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

King boede hos et ungt par, som gik fra hinanden og hvor ingen ville have ham. Han er ellers en utrolig dejlig dreng i sin bedste lømmelalder: Legesyg, fræk og utrolig lærevillig, når han kan koncentrere sig. Han er glad for andre hunde, men er lidt voldsom i sin leg. King har brug for en erfaren hundeejer, da han vil blive for selvstændig og fræk ellers. Og så er det vigtigt, at han får et hjem, hvor han bliver aktiveret rigtig meget. Han skal lære at være alene hjemme men er renlig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0340

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde dværgkaniner (blandinger?), voksne, blev sat af på Engvej i Skive. Søger gode og vedvarende hjem

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0319

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Siv blev sammen med tre andre killinger fundet i en å. Heldigvis var der nogle som fik ringet til Dyrenes Vagtcentral 1812, som med dyreambulancen fik killingerne op igen. Nu er Siv blevet en stor flot og dygtig kat, som er meget legesyg, og elsker at begå sig sammen med andre katte. (Siv er endnu ikke neutraliseret, men kan reserveres)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0266

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1085

Marsvin: Alpaca

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Fine Ingrid Marie med morgenhåret vil meget gerne have et nyt hjem hos søde mennesker. Hun er slyngveninde med Jytte, så de to skal finde et nyt hjem sammen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0557

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Mew Mew alias Rose er en hurtig lille bølline, super flot med hvid "bikini underdel". Elsker misseslik og putter helst hvor der er andre. Hun er livlig og snakkende og kan være både være ude og indekat og elskede plejefamiliens ældre kat.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0112

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Malibu sidder og venter på sin nye ejer. Hun vil gerne være alene-kat. Til gengæld vil hun med glæde fange alle dine mus, for det er hun god til. Flink og rar kat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0361

Kat: killing trefarvet

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Musse søger et kærligt hjem, med adgang til have. Hun er en dejlig rolig mis, med masser af gå på mod.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0258

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN JUDY. Her er Judy, en supersød og livlig lille missepige. Judy er vokset op hos os sammen med sin mor og sine søskende. Nu er hun helt klar til at indtage sit eget nye hjem. Og der må rigtig gerne være nogle søde børn, som gider lege en hel masse med Judy, for hun har altså krudt i rumpen. Hun er velfungerende med andre katte, og i det hele taget en nem killingepige. Judy er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. Skøn killing.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0289

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

HANKILLINGEN UFFE. Er han ikke bare sød, han hedder Uffe. Han blev fundet efterladt sammen med sine brødre. Nu er Uffe blevet en stor, flot fyr med et fantastisk temperament. Så derfor leder han nu efter sit helt eget kærlige hjem. Uffe er nemlig selv en glad og legesyg knægt, han er glad for andre katte og synes mennesker er supersøde, når han lige har set dem lidt an. Evt. børn +8 år. Uffe er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have. Pragtfuld killing.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1096

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rosa er en skøn killing, som er meget livlig og kælen. Hun er meget glad for sine søstre, så det ville være helt ideelt, hvis hun kunne fortsætte med at leve sammen med en af dem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0323

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Lille Sophia er kommet til os fra Aalborg, hvor hun har siddet på et tag i tre dage. Heldigvis var der en rar person, der ringede 1812 og nu får hun masser af mad og kærlig omsorg.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0170

Hund: Newfoundland Blanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Sambo er det man kan kalde en stor hund. Han kan køre i bil, er vant med børn, kender de almindelige kommandoer. Han er en del forsigtig og kan virke en smule reserveret men har boet med sin mor hidtil og nok brug for at blive lidt selvstændig uden hende. Han er kærlig og vil rigtig gerne være social, når han får lov. Han vil være en rigtig god ven for den /dem, der lige har den lille tålmodighed, han har brug får. Dejlig hund

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig. hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud og er meget kærlig.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Afrodite er nu klar til at komme hjemmefra ligesom resten af hendes søskende. De trænger rigtig meget til at komme i hænder og kan virke lidt sky til at starte med, men når det kommer til stykket vil de egentlig rigtig gerne. De har ikke været vant til børn.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0160

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Petri er en dejlig stor huskat, meget kærlig og social, måske knap social over for andre katte. Hun går ikke til angreb men viser tegn til, at det er tre skridt fra livet. De kan være i stue sammen og måske er det kun et spørgsmål om tid. Hun er renlig og vant med kattebakke, er både inde og ude kat, meget stille og rolig og kan lide at hygge sig med sine mennesker og tillige med meget smuk. Er færdig ved dyrlægen og klar til nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0360

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0389

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Fifi blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun er en fantastisk sjov killing, der bestemt ikke deler sit legetøj med nogen! Det er hendes og de skal dø. Hun kræver derfor et stort forbrug af legetøjsmus, da de hurtigt mister livet i hendes selskab :D Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0261

Kat: blandet langhår

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Sanne er en super lækker lille langhåret dame. Hun er sød og kæle, men kan godt finde på at sige fra overfor de andre katte, hvis hun er uenig med dem. Så hun er en rigtig lille dame :-), Kom og hils på smukke Sanne, ved at give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1061

Kanin: løvehoved bl

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

RESERVERET. Orange blev fundet i en have i Holte som herreløs. Han er smuk og sød og trænger til et kærligt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Perle (th) er en dejlig killing, som har været i pleje hos hos en sød familie, siden hun var helt lille. Hun er glad for sine søskende og er kælen og legesyg. Perle vil gerne bo i hus med have fremover og gerne sammen med en anden killing.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0842

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde Lotte blev fundet sammen med sine fem store killinger ved Slagelse. Hun er utrolig dejlig og meget tillidsfuld. Andre katte har hun det fint med. Lotte har brug for en sød og rolig ejer, der har god tid til at give hende al den opmærksomhed, hun fortjener. Lotte skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0169

Hund: Blanding stor

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

Nala har hidtil boet med sin søn. Hun kan lide at køre i bil, er vant med børn. Hun kender de almindelige kommandoer men trænger til at genopfriskes på det punkt. Hun er umiddelbart ikke bange for noget, men er meget vagtsom og passer godt på sin familie (er ikke aggressiv). Hun er utrolig sød, meget kærlig og til tider måske lidt påtrængende men på en god måde. Hun er aktiv, meget nysgerrig og legesyg, fin hund.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0306

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Angus er nu klar til at komme hjemmefra ligesom resten af hans søskende. De trænger rigtig meget til at komme i hænder og kan virke lidt sky til at starte med, men når det kommer til stykket vil de egentlig rigtig gerne. De har ikke været vant til børn.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0377

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

HUNKATTEN HEKSIA. Denne store og meget smukke hunkat hedder Heksia. Der er nu ikke noget som helst heks over hende, tværtimod. Heksia kommer fra et kærligt hjem der ikke længere kunne have hende. Hun er vant til både yngre katte og en lille hund, og det har været helt problemfrit. Når hun kender sin mennesker er hun meget kærlig, kælen og hengiven. Fremmede er hun tilbageholdende overfor. Hun vil foretrække et mindre hjem med en voilere eller lejlighed med altan. Heksia er steriliseret+øremærket. Skøn kat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0605

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Fiona er den 4. killing af de killinger, der blev fundet i en papkasse.Hun er som sine søskende, livlig, legesyg og meget nysgerrig, men også kælen og holder af at være i hænder og sidde på skødet

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-1-0328

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Trixie er kommet hertil, fordi hendes ejere ikke kan findes ud fra øretatovering, da hun ikke er omregistreret. Derfor søger hun nu et kærligt og blivende hjem, med adgang til have, hvor hun kan nyde livet.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1097

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rosmarin er en skøn killing, som er meget livlig og kælen. Hun er meget glad for sine søstre, så det ville være helt ideelt, hvis hun kunne fortsætte med at leve sammen med en af dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Lille Claire er søster til Kaliki, som ses andet sted på siden. Hun er ligeså yndig som de to andre i kuldet. Reserver allerede nu på 86480020.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0096

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Denne smukke hunkat der hedder Fie. Hun søger et godt blivende hjem. Hun er indleveret her på internatet som tilløber kat. Vi kender ikke hendes opvækst og kan kun fortælle lidt om vores egen vurdering, Fie er over for mennesker en meget elskelig kat men kan godt være en smule forsigtig over for andre katte men når isen er brudt går det helt fint. Hun er renlig og vant til kattebakke. Rigtig sød kat

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0348

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN MALOU. Dette er Malou, søster til bla. Merle som også ses her på siden. Lille Malou er den mest forsigtige i sin søskendeflok. Hun skal bruge lidt tid til at lære folk at kende, men når hun er tryg er hun den kæreste lille mispige. Hun er glad for sine søskende, men er bange for andre katte. Hun vil egne sig fint hos et par voksne mennesker uden hjemmeboende børn under 14 år. Smukke Malou er en skøn og smuk mispige, om end lidt følsom. Hun er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0242

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Bertram og jeg er en rigtig dejlig killing. Jeg er meget kælen og tillidsfuld, velafbalanceret, nysgerrig, legesyg og meget aktiv på den gode måde. Jeg vil gerne ligge på skødet og blive nusset mens jeg spinder højlydt. Jeg har det godt med andre katte/killinger og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket. Jeg er en meget smuk gråstribet killing.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Tesco er en flot rød ung herre, der er sød og kælen. Han kan virke lidt genert til at starte med, men man skal bare lige vise ham at man bare vil snakke med ham og så bløder han op og bliver den lækreste kat du kan finde. , Hvis du vil besøge Tesco, skal du ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0498

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Anton blev født her på internatet af verdens sødeste kattemor. Nu søger denne skønne og sociale killing et nyt hjem hos søde mennesker, meget gerne med en af sine bonussøskende. Han er sød og meget kælen og skal have mulighed for at komme ud at lege i haven i sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0846

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lille Mille er et dejlig lille livstykke, hun er som killinger er flest, venlig, kærlig og legesyg. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Tarzan er en stor dejlig stribet hankat, der godt kan lide at slappe af. Han vil bestemt være god til at overvåge hus - og havearbejde! Derudover er han også en dejlig kæle mis, der tilmed er stille og rolig og helt nede på jorden. Vil du hilse på Tarzan skal du ringe til kattehjemmet på 86 48 00 20.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0224

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Sally og jeg er en herlig lille killing. Jeg er en aktiv lille en som undersøger alt nyt omkring mig og jeg er ikke bange for noget som helst. Jeg er meget kælen og tillidsfuld og jeg egner mig uden tvivl til en familie med søde børn. Jeg er vant til andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg er fundet efterladt derfor er jeg her på internatet. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have og jeg er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0330

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Mille er den dejligste og mest kælne kat, man kan ønske sig. Hun elsker at følge med i dagens gøremål og håber, der kommer en hånd, der vil nusse i ny og næ. Ønsker adgang til have/voliere.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0158

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Futte er en sød kat, der er lidt reserveret, men ellers super sød og lækker. Hun vil gerne ud til et hjem, hvor hun kan udfolde sit dejlige væsen. Ring til dejlige Futte på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0566

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er Knirke, Lakrids og Blis tilbage fra plejefamilien klar til deres nye liv pg hjem. Knirke er snakkende killing og vil helst vil være med ALLE steder. Vil gerne kæle, og helst HELE tiden. Hun er glad for vores andre katte, og blevet rigtig gode venner med begge hunde. Hun er en livsnyder, som vil egne sig til et hjem, hvor hun er midtpunktet.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Plejefamilie søges. Herlige killinger med mor søger plejefamilie. Ingen udgifter i forbindelse med dette. Internatet står for foder, kattegrus, kattebakke m.m. Oplev den sjove tid sammen med disse herlige små tumlinger.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dubbie er en super legesyg, drilagtig kat der får tiden til at gå med at stikke næsen i alt hun møder der er nyt. Men hun er også en meget kærlig kat. Hun kan godt lide der er lidt knald på i hverdagen, bare middagsluren må foregå i ro og fred - Ring til Dubbie på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0198

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Hej, jeg hedder Buster og jeg er en drøm af en kat. Ja mit venstre øre ligger kronisk ned, dette har ingen betydning udover at jeg bare er speciel. Jeg har et vidunderligt og meget roligt sind, jeg er velafbalanceret, kærlig og man kan kun holde af mig. Jeg er sød med andre katte og jeg er også vant til hunde. Jeg egner mig fint til en familie med børn og jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og chippet.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0413

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Princesse plet blev fundet i Vodskov af nogle børn. Hun var meget lille og kunne ikke klare sig selv, derfor kom hun her til internatet. (Reserveret til ny familie)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0172

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN GEORG. Dette er smukke Georg med de dejlige øjne. Georg er opvokset hos os med sin mor og sine søskende. Nu er han blevet stor nok til at få sig et kærligt hjem, måske med en af sine søskende? Georg er en nysgerrig lille dreng med et kærligt sind. Han fungerer godt med andre katte og vil egne sig fint i en familie hvor evt. børn er +10 år. Dejlige Georg er dygtig til kattelem og er en rigtig sød misdreng. Han er kastreret + øremærket og skal til hus og have.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0142

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Bøls, er en dejlig hunkat, som nu er blevet neutraliseret, vaccineret og øretatoveret. Så det eneste hun nu mangler er et nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0184

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0352

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN PERLE. Dejlige, lille Perle er navnet på denne søde kattekilling. Hun blev fundet ganske alene og var meget bange. Det er Perle bestemt ikke længere. Der er krudt i rumpen på hende, og nu vil hun ærlig talt gerne ud til nogle ansvarlige og kærlige mennesker, også gerne børn +8år. Hun er sød med andre katte, men kan også sagtens fungere som enekat i centrum for alles opmærksomhed. Lille Perle er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld mispige.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0414

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Frida er fundet i en garage i Klokkerholm, og efterfølgende været fremlyst i 5 dage uden held. Frida ligger oftest og slapper af i en solstråle, og hun elsker når der er nogen, der kommer over og snakker med hende. Hun er meget imødekommende over for alle. Ønsker du en kælen, afslappet og snaksaglig kat, er Frida noget for dig.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0339

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Søde dværgkaniner (blandinger?) blev sat af på Engvej i Skive søger gode og vedvarende hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0603

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Cleo alias Louisa hang i en stofpose i et træ ved en vej, da hun var mindre og blev fundet at et par skolepiger. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie og er en dejlig kælen mis, der elsker at putte og ligge på skødet og med stor appetit på livet og eventyr, men hun er også rolig og knytter sig fint til sine mennesker og er vant til andre katte og hunde. Hun vil trives hos de fleste katteglade mennesker

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0302

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN KLARA. Jeps her er Klara, søster til Kreta som også ses her på siden. Og hos Klara er der fart over feltet, enten har Klara fuld fart på og er super nysgerrig, eller også sover hun! Der er ikke så meget midt i mellem. Hun er god til andre katte, der gider lege rigtig meget, og så har hun en pæn portion livsappetit. Hun vil egner sig super hos en familie med børn +10 år med en masse tid til at lege. Klara er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. Skøn mispige.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1004

Hund: pekingeserblanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Pablo´s familie har fået småfolk i pille og kravlealderen og det er de og han ikke så tryg ved. Han er vant til hus med have men har også boet i lejlighed. Han kan være alene hjemme, kender de almindelige kommandoer og lidt tricks. Han er vant til seng og møbler samt bil og er en lille selvstændig fyr med vagt i, der fortæller, når man ikke "opfører sig rigtigt" overfor ham, men også en venlig, stille og rolig, kælen skødehund, når først han kender en. Han kan lide at være i centrum. Har du det voksne/modne hjem, hvor han må være centrum?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0505

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Trille kom med sine killinger efter at have holdt til under terassen ved et bosted. Hun har været i pleje og været en god missemor,-lidt reserveret i starten, men med tålmodighed, ros og godbidder er hun blevet tryg og vil gerne kæles og søger selv kontakt, når det passer hende. Hendes domæne er køkkenet, hvor hun rigtigt gerne vil hjælpe til, men hun er blevet meget god til at stå på gulvet og se til og læne sig op ad benene i stedet for. Hun har brug for dit rolige, hjem, med mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0265

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0398

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Bella er fundet ved en fraflyttet ejendom, og er nu ankommet her på internatet, for at finde en ny familie. Hun er en kælen kat, som kan være lidt bestemt over for andre katte. Men her på internatet, bor hun sammen med katten Peter, hvilket fungerer godt.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0959

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Tuller har været indekat til nu, men vil sikkert også trives med at lære at færdes ude med at udforske naturen og måske fange sin første mus. Hun er en selvstændig, sød og nysgerrig mis, som vil trives hos dig, som er en kattevenlig og kærlig person, som også forstår at respektere hendes behov og signaler. Hun vil helst have dig for sig selv eller måske, hvis I er et par, have jer begge for sig selv :)

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0350

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Shere Khan er en privat kat, vi har fået ind, fordi hans familie skulle flytte og ikke kunne tage ham med. Han er en rigtig kælen kat, hvis man giver ham tid, men han er rigtig stresset af at være her på internatet og håber snart der er en ny familie, der kunne tænke sig at give ham et nyt hjem. Han har en gammel skade på det ene øje, men det er slet ikke noget, han har nogle problemer med. Han er rigtig sød og rar, men vil gerne ud og være alene mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0610

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Pigelil er fundet i samme papkasse som "lillebror", og kunne godt tænke sig et dejligt nyt hjem sammen med ham, hvis det er muligt. Hun er legesyg, meget nysgerrig, spindende og vil gerne være i skødet og i hænder.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Missy har holdt til i et område igennem længere tid uden nogen til at ville kendes ved hende. Hun er en spinnende, sød og kælen mis, som vil trives hos dig, hvor hun må være både hygge mis og udemis

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0986

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Herta har holdt til i en boligblok en periode, men ingen ejer vil kendes ved hende, måske vedkommende er flyttet? Hun er nem at lokke med, for hun er rigtig madglad. En livlig og opsøgende kat, som har brug for dig og dit hjem, hvor hun også må komme ud og sikkert gerne vil hjælpe dig med at holde musebestanden nede, på billedet har hun netop "fanget" en legetøjsmus :)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1055

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 4 uger.

Indtil videre søger vi en plejefamilie til Sille sammen med de killinger hun har fået på internatet. Sille er kommet ud af det blå, uden at ejer kunne findes. Hun er vant til at blive kælet og løftet på og er en sød, harmonisk, legesyg pige, der nok gerne vi bo i roligt hjem med masser af kæl.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0322

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

(RESERVERET TIL NYT HJEM) Iris, blev sammen med tre andre killinger fundet i en å. Heldigvis blev de opdaget i tide, og der blev ringet 1812 og dyreambulancen kom og fik dem op igen. Iris er nu blevet en flot og legesyg kat, som har det godt med andre katte. Hun elsker at putte og blive nusset og kælet for. (Iris er ikke neutraliseret, men kan reserveres)

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Rufus er en dejlig kat, som er blevet fundet i København. Da han kom, var hans hale brækket, så den har han været nødt til at sige farvel til. Derfor har han nu en fin lille stump i stedet. Rufus er utrolig sød og glad for mennesker - andre katte, de kan bare komme og få et par flade, kan de! Af samme grund skal han bo i et hjem uden andre dyr, og han vil nok også helst undvære helt små børn. Rufus elsker at være ude, så han skal bo i hus med have.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0312

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Kasper er en rigtig sød kanin, der er fundet løbende i det grønne. Nu er han klar til at komme ud til en familie. Han trænger til noget kærlighed og ro, så han kan få noget tillid til mennesker. Han er kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0790

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Pouls mor blev kørt over i Brønshøj, så han var helt alene i verden, da han kom til os som lillebitte. Det er nu ikke til at mærke på ham længere, da han er vokset til og blevet en rigtig ballademager og charmetrold. Poul er ret livlig, så han skal have mulighed for at komme ud at lege i sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0232

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af to af Tusindfryds dejlige killinger. De er begge rigtig kælne, og skal helst formidles sammen. Ring til 86 48 00 20 for at bestille en tid til at besøge disse skønne søskende.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0345

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

HANKATTEN FAKIR. Dette er Fakir, en ualmindelig smuk og meget slank dreng. Fakir er blevet væk fra sit hjem, men ingen savner ham tilsyneladende. Og det er vel nok synd, for han er altså en dejlig dreng. Når han er tryg er han imødekommende og meget kær, og så er han noget af en tryghedsnarkoman. Han er også lidt af en kylling, og kan være lidt nervøs ved andre katte. Han vil helst lege med killinger. De er nemlig ikke farlige, har han fundet ud af. Fakir skal ikke til små børn. Han er kastreret + øremærket. Have ønskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0313

Kat: Huskat, grå

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Gurli er en super sød, skøn, flot og dejlig kat, der nu er færdig med at tage vare på sine killinger. Hun drømmer om et dejligt blivende hjem, hvor hun kan komme ud i enten voliere eller have. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret som de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0591

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er Bagheera alias Loxly tilbage fra sin plejefamilie. Han er en utrolig kælen killing, som elsker at putte og er en lille bandit til leg. Kan sagtens med ældre kat og kan være både inde og ude kat. Elsker alt killingemad. En rigtig lille kælepot.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 4 måneder.

Bibi er en sød og dejlig stribet pige. Hun kan godt lide at gøre sig til, og gør det jævnligt for at lokke en over for at kæle med hende. Vil du besøge Bibi, skal du give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0275

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Lille Bosse er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem, så ring til os på tlf. 88774300

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0449

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Frederikke blev fundet sammen med sin bror på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frederikke er en smuk og meget sød kat. Hun er rigtig glad for mennesker og er næsten altid klar på at lege. Frederikke mener dog der skal være plads til afslapning ellers bliver det hele lidt for hårdt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Lucky er en rigtig lækker hankat, der meget gerne vil have et hjem med nogen til at pusle om sig. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når du først begynder at nusse med ham, vil han helst ikke have du stopper igen. Hvis du vil besøge Lucky, skal du give et kald på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1016

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Blix var blevet smidt af udenfor Brugsen sammen med sin bror og sin mor. Han var meget utryg og bange, da han kom, men efter et par uger med hygge og god tid, er han blevet ret kælen. Han har brug for et meget roligt hjem - og gerne som indekat sammen med sin bror Blob. Der skal ikke være børn i hjemmet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Flora er en lækker missedame, der er ekstremt kælen. Hun kan godt finde på at hvæse lidt til at starte med, men det er åbenbart kærlige hvæs, for hun har aldrig gjort en flue fortræd, og er rigtig snaksagelig når man aer hende. Vil du have en super lækker og dejlig mis, og godt kan vente til hun er færdig med at passe sit kuld, så skal du give os et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0733

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Palle er nok blevet smidt ud hjemmefra af sin gamle ejer. I hvert fald hoppede han herreløs rundt i Nordsjælland. Han er en sød kanin, som godt kunne bruge lidt mere nus og kæl for at blive helt tam og tryg ved mennesker. Her hos os lever han som udekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Reserveret til nyt hjem. Dejlig killing klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0310

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Anton er nu klar til at komme hjemmefra ligesom resten af hans søskende. De trænger rigtig meget til at komme i hænder og kan virke lidt sky til at starte med, men når det kommer til stykket vil de egentlig rigtig gerne. De har ikke været vant til børn.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0534

Hund: rottweiler/labrador

Køn: Han

Alder: 4 år og 5 måneder.

Simba søger et nyt kærligt hjem, uden børn under 12 år, da han selv er et stort legebarn og for mindre børn kan virke voldsom. Han er vokset op med større børn. ; Han er meget ivrig, glad og enormt træningsvillig, han er meget opsøgende og vil gerne arbejdes med. ; Hos tidligere ejer har han fået meget motion både med gåture og cykelture, derfor skal han til et hjem, der har lyst til at være aktive både i motion og træning med ham. Simba formidles kun efter telefoninterview og adoptionsmøde.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-0893

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Raks er vores glade hoppebold. Han har simpelthen så meget energi, som han aldrig har fået brugt hos sine gamle ejere, så nu trænger han uendeligt meget til at bo hos nogle erfarne hundemennesker, som vil bruge ham aktivt og hjælpe ham med træningen. Raks skal ikke bo med mindre børn, da han bliver for voldsom i sin glæde. Han er glad for andre hunde og skal lære at være alene hjemme, da han stresser meget, når man går fra ham. Raks skal bo et sted, hvor der er god plads.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Jerry er en flot sort/hvid herre på lidt over 1 år. Han er sød og dejlig, og det eneste der mangler i hans liv er dig. Ring til ham på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen, der ønsker et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Trylle er en utrolig venlig og rar hunkat. Hun er netop steriliseret og øremærket, og er klar til at få sit eget hjem. Vil du have en skøn og kælen kat, så ring til trylle på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0348

Kanin: Blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0406

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

"Lidt morgengymnastik for at komme igang idag" Det er man nødt til når man elsker at dase lige som Laban, men når han så er kommet igang sker der også en hel masse. Han elsker at nusse med mennesker, men er ikke så glad for andre katte. Laban blev fundet på en parkeringsplads, hvor en sød billist heldigvis tog ham med til Nordjyllands Internat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger, at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0376

Hund: Pincher Blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 7 måneder.

Dexter vores allesammens lille energibombe. Han er super frisk og altid klar på en gåtur. Dexter er en lille Pincher blanding på knap 8 kg. Dexter er ikke så glad for andre hunde, og skal til et hjem, hvor der ikke er andre dyr. Det er også vigtigt der ikke er meget støj i hjemmet, da han godt kan blive lidt stresset. Han kan godt finde på at hyle, hvis han er alene steder, hvor han ikke er tryg. Dog har vi ikke oplevet problemer med det på Internatet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0358

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0753

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Har du tid, lyst og mulighed, så søger vi plejefamilier til moderløse killinger og killinger med missemødre for en periode til de kan undvære hinanden. Det giver masser af oplevelser til dig og din familie måske nogle bekymringer, men altid med en hotline til os. Ring, hvis vi har fanget din opmærksomhed og interesse..

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0176

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

PLEJEFAMILIE SØGES; til disse killinger og deres kælne mor. Killingerne er født den 15.08.14. Du får den sjove tid med killingerne til de er 12 uger, hvor de tilbageleveres.; Internatet står for alle udgifterne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0216

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Gina er født på Internatet sammen med sine 3 søskende. Hun kom meget tidligt ud i en plejefamile, hvor hun blev passet og socialiseret. Hun er nu tilbage på internatet og leder efter en familie. (Reserveret til nyt hjem)

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Alfrida er en herlig lille kat, som elsker at lege med de andre katte. Så anskaf dig to katte og få dobbelt glæde.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0122

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Sort som natten, med et par gule øjne til at lyse op. Slet ikke sur, som han godt kan se ud til her på fotoet. Blid og kælen kat.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Sød, social killing. Klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0289

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

Fergie er en super sød kat, der rigtig gerne vil ligge på ryggen og nusses. Ønsker hjem med adgang til have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0245

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Beauty er en smuk 7-årig kat, som har været tilløber hos et plejehjem. Hun er en meget rolig kat, som gerne tager en lur eller to på sit kradsetræ. Dog er hun også til at finde i vores fælles areal, hvor hun nyder at gå blandt de andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0359

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Manse er lidt en bølle. Han elsker at drille de andre killinger og siger aldrig nej til leg. Han vil helt sikkert trives fantastisk i et hjem med børn, der gider lege med ham. Han ønsker et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0238

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Stella er den sødeste og mildeste missemor, man kunne ønske sig. Hun har et blid og venlig væsen og de smukkeste aftegninger i hendes bløde pels. Ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Frederik blev fundet sammen med sin søster på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frederik er en dejlig meget livlig kat, der bare elsker at lege og masser af opmærksomhed. (Frederik er endnu ikke neutraliseret men kan reserveres)

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lille Rosin er utrolig sød og kælen. Hun elsker sine søskende, så det ville være skønt for hende, hvis hun kunne fortsætte med at bo sammen med en af dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0585

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Mikka og Tikka er 2 dumpede killinger som savner et nyt hjem, gerne sammen. De er kærlige og elsker at putte. De vil blive super dejlige familiekatte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1025

Kat: Huskat, norsk skovkat

Køn: Han

Alder: 1 år.

RESERVERET: Emil kom hertil, fordi der var allergi i familien. Han er utrolig sød, rolig og meget kælen overfor sine mennesker. Han er rigtig glad for andre katte men han er en meget stolt mis. Emil skal bo i hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-4-0400

Hund: Labrador

Køn: Han

Alder: 5 år og 2 måneder.

Labradoren Scotty, er en stor en af racen. Han er livlig, og glad. Men kan og sagtens være hyggehunden, der vil kløes på maven. Scotty elsker at lege, og tilbringe masser af timer udendørs. Han skal til en familie der kan aktivere en stor hund som Scotty, og stimulere ham alt det han har brug for. Han kan de almene kommandoer som: Sit og dæk. Men der skal trænes lidt mere omkring det, at gå pænt i snor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0347

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

HUNKATTEN MALENE. Se denne hengivne missepige hedder Malene. Hun var blevet smidt ud sammen med sine 4 killinger, øv! Nu ønsker hun sig et kærligt og forholdsvis roligt hjem, hvor hun kan være i centrum for ny ejers opmærksomhed og omsorg. Som det fremgår af billedet, ligger Malene på madmors skød og hygger sig, hun kan simpelthen godt lide ro og nærhed. Malene bryder sig ikke om andre katte. Hun leder efter et hjem hvor evt. børn er +14 år. Malene er steriliseret + øremærket og skal til hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1071

Fritte: Fritte

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Fidus er en rigtig sød og meget kælen fritte, som blev fundet som herreløs. Hun er legesyg og livlig og vil gerne have et hjem hos frittekyndige folk.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1012

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Bitten blev smidt af udenfor et supermarked sammen med sine killinger. Hun er rigtig sød men også lidt forsigtig. Derfor skal hun have et roligt hjem uden andre dyr eller mindre børn. Bitten savner rigtig meget at komme udenfor, så det skal hun have mulighed for i sit nye hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0324

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Yrsa blev fundet med sine 3 killinger og bragt hertil. De kom sammen ud til en plejefamilie, hvor killingerne havde en dejlig opvækst. Nu mangler dejlige Yrsa, som den eneste, et kærligt og blivende hjem. Hun er sød og rar, som dagen er lang. Kunne Yrsa bo hos dig?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0600

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Berta alias Louise kom som moderløs sammen med sin søskendeflok. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie og er den dejligste, spindende killing, men også en lille bestemt dame, som bliver din bedste og kælne ven, når du respekterer hende og . Hun elsker at undersøge og lege giver hende tid til selv at komme. Hun er vant til hunde og katte og vil passe ind hos dig, hvor hun godt må komme lidt ud og hvor hun også må få tid for sig selv ind imellem

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0441

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Jonas blev fundet på en rasteplads med sine søskende, og kom til Nordjyllands internat som meget lille. Han er en smuk og lækker kat, der mangler et nyt og blivende hjem. Jonas er den mest forsigtige af de 3 killinger, men han er stadig altid frisk på ballade.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN FELINE. Denne prægtige killing hedder Feline og er søster til Franco, som også ses på siden. Feline er en ualmindelig glad kat, som elsker sin brors samvær. Hun er meget nysgerrig og legesyg. Hun er god med andre katte, men hun kan ikke fordrage at blive løftet, hun foretrækker sine egne ben. Og man skal gøre sig lidt fortjent til hendes opmærksomhed. Hun bliver en dygtig jæger, og vil blomstre hos søde mennesker, som respekterer hendes grænser. Feline er steril+øremærket og skal til hus m/have

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0308

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

Peter er en utrolig dejlig kat, og han har fundet sig godt tilrette på internatet. Han kommer fra et dødsbo, hvor familien har overdraget ham til internatet. Peter snakker meget, og er vant til at være meget i hænder, og søger selv kontakt med mennesker. Peter er velafbalanceret og vil passe ind i rigtig mange hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0183

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dette er én af Liljes 4 små uldtotter. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0436

Kanin: dværgvædder/Dværgschecke

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Ernst er fundet sammen med sin bror Frans i en papkassen i skoven. En familie fandt dem heldigvis, og kontaktede 1812. Ernst er vant til mennesker og meget kælen, og søger nu er kærlig ny familie, der vil tage sig godt af ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0203

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 3 måneder.

Lauge er en ældre hankat, som er indleveret til os fra Dronninglund Dyreklinik. Han er snaksagelig, og kælen, og bruger det meste af sin dag her, på at kigge ud af vinduet. Vi tror, at han savner muligheden for at komme ud, og skal derfor til et hjem, hvor han kan komme udenfor. Da han er en ældre kat, er han nu i alderen, hvor han helst bare vil ligge og blive nusset, og han ikke orker at lege helt vildt. (RESERVERET TIL NYT HJEM)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0752

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Basse er en dejlig kat på ca. 1 år. Han er kærlig, meget venlig og stadig legesyg - Han er altid med på den værste. Ring til Basse på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0309

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 4 måneder.

Pulle er privat indleveret, fordi ejer ikke havde mulighed for at have hende længere. Pulle har været meget indekat, men vil rigtig gerne til et sted, hvor der er mulighed for at komme ud. Hun er kælen og snaksagelig.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0401

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Kilroy er en af Kimberlys killinger. Han er en bandit og elsker at lege. Han savner et hjem med masser af omsorg, kærlighed og leg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Sidse er ligesom søster Susse dumpet ved et dyrehospital og er som sin søster skøn og dejlig. Hun vil rigtig gerne have sit helt eget hjem helst sammen med en anden kat, gerne søster Susse. Ring for besøg 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0372

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Snubbi er en meget rar kanin fundet dumpet i en papkasse ude i en skov. Han er tam og en hyggekanin. Han er kastreret og koster derfor 400,-

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0183

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Julie og jeg er en rigtig kælepotte. Jeg hopper op af folk for at blive nusset og for at få opmærksomhed. Jeg spinder højlydt og jeg vil rigtig gerne ligge på skødet. Men man skal vide at jeg ikke kan lide andre katte, så det er vigtigt at mit nye hjem er uden andre katte, hunde kan jeg bedre med. Jeg er meget legesyg, akitiv og jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliset og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lucy er en smuk lille pige, der søger nogle dejlige mennesker til at forkæle hende. Hun er lidt reserveret, men vil gerne snakkes med. Ring til lækre Lucy på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0401

Kanin, blanding: Kanin, blanding

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Stampe er en ud af 3 kaniner, som blev fundet i en skov. Nu er han klar til at finde sin helt egen familie, der vil tage sig godt af ham.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1086

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Jytte er et dejligt marsvin, som trænger til et nyt hjem. Hun skal fortsætte med at bo sammen med sin bedste veninde Ingrid Marie.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0447

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

En familie fandt en påkørt kat ved deres hjem, dagen efter kom Jarl jamrende, og kaldte og kaldte. Familien går ud fra at Jarl sikkert var en killing af den påkørte kat. Jarl er en rigtig lille kæle kat og har det rigtig godt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0506

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Nu er Tarzan tilbage fra sin plejefamilie sammen med sin kattefamilie og klar til sit nye hjem og liv. Tarzan er en livlig killing som elsker at klatre og lege med snore i alle afskygninger, bolde eller kugler af papir. En rigtig macho killing som nok skal få nedlagt sit bytte. Han er i fuld gang, og pludselig er han træt. Så sover han. Det er Ok at blive kælet og taget op, når han har tid :).Han har brug for dig, hvor der sker noget og hvor han må komme ud på sigt og måske have en legekammarat- ex Trunte?

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0717

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Liv fra Lyngby havde ikke nogen ejer, og den slags går jo ikke. Hun er en dejlig kat, som er meget social overfor mennesker, men bestemt ikke bryder sig om andre katte. Liv er sød, ekstremt kælen og ret livlig, så hun skal bo med adgang til en have.

Lollands Internat

Ref: 14LH-4-0014

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 1 måned.

Aline er en fin lille Schæfer tæve. Hun kan de alm. kommandoer og går fornuftigt i snor. Hun er en tempofyldt unghund, derfor søger vi et hjem med tid til træning. Aline har ikke været vant til at være alene i længere tid ad gangen så et hjem med mulighed for, at lære hende den disciplin og kendskab til racen vil blive foretrukket.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0993

Hund: Schæferblanding

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 8 måneder.

Skønne Shilo er kommet, fordi hendes ejer skulle flytte til udlandet. Hun er en helt utrolig dejlig tæve, som er meget lydhør og glad for mennesker. Hun har der fint med de fleste hunde, men kan godt være lidt "opdragende" overfor dem, hvis de bliver for meget. Shilo er vant til større børn, kan være alene hjemme og kan de basale kommandoer. Hun er ret lille - cirka på størrelse med en labradortæve. Shilo trænger til lidt træning, og så kan hun finde på at blive hysterisk og snappe, hvis hun bliver presset.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0154

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Tom er en lækker kat, der savner nogle søde mennesker til at tage sig af ham. Han vil gerne snakke, og ser frem til at du giver et kald på 86 48 00 20 for at møde ham.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hej, jeg hedder Sheila og jeg er mildt sagt en drøm af en kat. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld, mild, legesyg og jeg elsker at ligge i arm mens jeg spinder højlydt. Jeg egner mig fortrinligt til en familie med søde børn, jeg er vant til andre katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg er blevet fundet efterladt i en papkasse med mine killinger da de var meget små. Nu er de rejst hjemmefra og jeg længes til at komme ud til en dejlig familie med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0433

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Fie var blevet sparket og mishandlet, da hun kom til os og mistede sine ufødte killinger på den konto. Nu har hun haft ro til at restituere sig og er den mest kælne og snakkesalige kat. Pga hendes forhistorie tænker vi at det vil være bedst med et venligt, roligt og forudsigeligt hjem, måske ikke med mindre børn men gerne hvor hun må komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1098

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rosalinde er en skøn killing, som er meget livlig og kælen. Hun er meget glad for sine søstre, så det ville være helt ideelt, hvis hun kunne fortsætte med at leve sammen med en af dem.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1002

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Blackie var herreløs i Roskilde-området, og ingen har savnet ham. Han er sød, kælen og lidt forsigtig. Men også meget legesyg og livlig som alle killinger. Blackie vil gerne bede om en have at lege i i sit nye hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Spot er en skøn killing, som er vokset op sammen med en plejemor og hendes killinger. Han er livlig, meget social og ret fræk. Han er meget glad for andre katte. Spot skal bo i hus med have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0590

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Tiger en super lækker og meget stor hankat der er noget af en livsnyder. Han er tillidsfuld, meget rolig og enorm kærlig. Han skal have mulighed for at komme ud og løbe.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

August var den eneste, som overlevede at blive dumpet sammen med tre søskende. Her hos os har han vokset sig stor og stærk, og han vil meget gerne finde sig nogle tobenede, som vil elske ham resten af hans liv. August er meget glad for andre katte og skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0165

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Tille er en knap 1 år gammel aktiv pigemis. Hun er kælen og sød, men hun er også meget selvstændig og vil egne sig til at bo, hvor hun har mulighed for at fange en masse dejlige mus. Så vil du have en kat, som ikke absolut skal ligge på skødet af dig hele tiden, er Tille et rigtig godt bud. Ring for fremvisning på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0038

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Denne kat har de kønneste grønne øjne, hvilket desværre ikke kan ses på dette foto. Hun går godt i spænd med andre katte og er en særdeles kælen, rar og rolig kat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0360

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Susse ser lidt speciel ud i sine aftegninger og ligner faktisk lidt hun bærer make-up om øjnene. Det gør hun selvfølgelig ikke. Hun er en dejlig nysgerrig mis, der elsker at lege.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Tusindfryd er en flotkat, der lige nu er ved at tage sig af 2 killinger. Tusindfryd er en sød og kærlig kat, der rigtig gerne vil kæles med. Hun vil egne sig bedst til et hjem hvor det kun er hende der skal bo. Kom og hils på Tusindfryd, ved at ringe og bestille tid på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN ULRIKKE. Denne vidunderlige mispige hedder Ulrikke. Hun blev fundet sammen med sine søskende, som desværre var døde. Og lille Ulrikke var så fyldt med loppe kolonier, at vi sjældent har set noget lignende. Nu er hun helt fri for beboere og leder efter et hjem der ønsker sig en super kærlig og skøn lille mispige. Ulrikke er nemlig en vidunderlig mispige, som egner sig fint som midtpunkt hos en familie, gerne med søde børn. Ulrikke er steriliseret og øremærket og skal til hus og have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN EMIL. Denne flotte fyr hedder Emil. Han er bror til Elsa, som også ses her på siden. Emil er meget stor af sin alder, så han bliver nok en ordentlig bassedreng som voksen. Til gengæld er han meget genert og lidt af en kylling. Når han har lært sine mennesker at kende, er han kærlig og hengiven. Vi tror dog ikke på børn til Emil, men gerne modne mennesker med tid og rum til at lade Emil folde sig ud og vise al sin hengivenhed. Emil er kastreret og øremærket og skal til have. Dygtig til kattelem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0989

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Berta har været indekat hos et sygt menneske, som ikke kunne tage vare på hende, derfor er hun kommet til os, så vi kan hjælpe hende med at finde et kattevenligt hjem. Hun er super sød og tillidsfuld, snakkesalig og strøer om sig med kærlighed. En kat som et katteglad og kærligt menneske vil opleve glæde ved

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0395

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Hilda er en sød lille killing, der kom ind med sin søster Hexia og mor Hedvig. Hun er en nysgerrig killing, der rigtig gerne vil lege.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0150

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Hubert har gennemgået en kæmpe udvikling i hans tid her på Internatet. Han har desværre siddet på internatet nogle måneder, og er vores længst residerende kat. Han har vist sig som en god social kat, der elsker opmærksomhed både fra mennesker og andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0378

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Spirit er en rolig killing, der nyder at tulle rundt sammen med os når vi går og gør rent. Han elsker at være med i dagens gøremål og sidder gerne og hjælper os med at tømme kattebakken. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0536

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Sennep er en skøn hankilling, som har let ved at spinde og er ret nysgerrig. Han er indleveret sammen med Mayo og Remo og de er ret glade for hinanden. Han skal ud til et hjem, hvor han kan få lov til at komme ud og udforske verden. De vil alle 3 egne sig fint som familiekatte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0121

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dejlig frisk killing. Klar til at forlade sin mor efter d. 10. Aug. 2014.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

4 dejlige og smukke katte blev efterladt i et ubeboet hus.; Lang tid efter de blev indbragt til internatet, var de ekstrem hurtige til at tømme både vand- og foderskålene.; De har nu fundet ud af at de ikke behøver at bekymre sig, om der mon bliver fyldt op igen, for det gør der.; Lidt forsigtige katte, men meget kælne.; De fortjener et hjem hvor de kan stole på ejerne vil være sit ansvar bevidst og passe godt på dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0311

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

HUNKATTEN MYNTE & KILLINGEN ELSA. Dette er Mynte og Elsa. Ingen af dem bryder sig om andre katte, men af en eller anden uransagelig grund har netop disse 2 fundet stor glæde ved hinanden. Så de skal selvfølgelig til samme hjem. Mynte, som er den voksne, er en kælen og dejlig hunkat med prioriteterne i orden. Hun er uden tvivl en dygtig jæger og synes godt om søde mennesker. Elsa er forsigtig i sin omgang med mennesker, men hun er sød og rar, når hun er tryg. Begge er steriliseret + øremærket og skal ha´have

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 7 måneder.

Knirke er en stor kat, som vil fungere perfekt på landet. Hent ham nu, så er han vil være hjemvant hos dig, når høsten og ikke mindst musene kommer i hus.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0982

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Vi prøver igen. Smukke voksne Magsi, er en sød, forsigtig kat og havde fået sig en god ny ejer, men var utryg og bange for ejers gamle kat, så det var synd for hende. Derfor søger vi et kærlig, roligt, voksent og tålmodigt selskab til Magsi, hvor hun må være alene om sin ejers kærlighed og indekat, hvis det er det hun har mest lyst til. Når hun er faldet til og føler sig tryg, er vi sikre på, at hun vil belønne din tålmodighed med stor hengivenhed

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Soffie er kommet ud af det blå, og det har ikke været muligt at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen mis, der tager det hele stille og roligt. Måske har hun være indekat i sit tidligere hjem. Har du hjemmet til denne nusseglade pige, der er god til at tage tingene som de kommer?

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0913

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

RESERVERET: Ron Wood blev overdraget til os med sine tre brødre, da ejer ikke kunne overskue dem. De havde alle sår efter slåskamp med hinanden, så vi var nødt til at skille dem ad. De er alle blevet sommerklippet og søger nu nyt hjem. Ron er vims og hurtig, så med den rette omsorg kan han blive en god ven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0264

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lavendel er en sød lille missemor med et stort hjerte. Hun er lige nu i gang med at opfostre sine 3 killinger, men vil meget gerne ud i til en ny familie når tid er. Kom og hils på denne skønne pige, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing, der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0357

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0348

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bambo er en sød og dejlig teenager på lidt over et år. Han er super sød og kærlig, og overgiver sig hurtigt til at være meget kælen, efter han lige har set folk an. Vil du have en rigtig kælemis skal du give Bambo en chance for at vise sit sande ansigt. Ring til Bambo på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0349

Kanin: Blandingskanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0928

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser .. måske i blandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0482

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Så er Futte tilbage fra sin plejefamilie, hvor hun har været sammen med Karoline, Garfield og Tiger. Hun er en sød, lidt følsom og mild pige,der absolut ikke gør en "kat" fortræd. Hun er klar til sit nye liv hos et rolig og katteglad menneske/ par/ familie med større rolige børn , måske som indekat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0319

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN BIMMER. Denne smukke hankilling hedder Bimmer, og ham er der krudt i, skal vi hilse og sige. Bimmer har været i familiepleje hos 2 større katte, og han er en rigtig lille frækkert. Han kan være drillesyg overfor andre katte, til gengæld elsker han at sove i arm hos sine mennesker. Hvis man ser efter, har Bimmer blå/brune øjne og er i det hele taget fantastisk smuk både udenpå og indeni. . Bimmer er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Reserveret til nyt hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0359

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-0965

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Mester er jordens mest charmerende og søde lille fine kaninunge. Han har holdt til i en fremmed have nogle døgn og ingen i nabolaget vil kendes ved den, forstå det , hvem der kan. Den er helt vant til at være hos mennesker og tryg ved at komme op i favnen. Han har brug for et nyt hjem, hvor man vil kæle og snakke med ham hver dag og også give ham mulighed for at komme ud og røre sig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0286

Kat: Killing, mørk gråstribet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Esmaralda er en killing med fart over feltet og hun elsker at lege med de andre killinger. Hun er super kælen og godmodig og ønsker et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0775

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Vi er stadig midt i killingesæsonnen og søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid , lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en "livline til os", så er du meget velkommen til at ringe, så vi kan tale videre om det..

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0217

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

En ejerløs kat venter på dig

En ejerløs kat venter

på dig

Dyrenes Beskyttelses internater har mange katte, der venter på nye hjem.