Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0429

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Poul er en virkelig sød og (ja lad os sige det som det er) DOVEN hankat! :-) Han rejser sig kun efter mad, og hvis der er kæleri i luften :-) Poul har en skæv tand, hvilket er enormt charmerende! Må dovne Poul med den skæve tand mon bo hos dig?..

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0556

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Joachim holder sig gerne på afstand af de andre, da han har noget jagt han selv ser til, det er ikke noget de andre behøver deltage i. , Han er en type der bestemmer selv, og holder meget på den korrekte hilse-etikette. Men dog meget elskelig, når man har ham på tomandshånd. Lidt Royal har man da lov at være ;) , Den Royale familie blev fundet helt alene i Frøstrup, sammen med deres mor. Ikke den bedste start på livet, men mon ikke du kan hjælpe med at resten af livet bliver fantastisk?

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0140

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Smukke Luca er helt unik! Hun har de smukkeste grønne øjne, som man umuligt kan stå for :-) Luca er en sød og meget rolig kat, som helt sikkert hurtigt vil finde en plads i sofaen. Kan du tilbyde smukke Luca er nyt hjem?

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0178

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Her ser i Safira som bare er skønheden selv! , Hun er en forsigtig killing som knytter sig utrolig meget til de mennesker hun kender godt. Når hun er tryg vil hun gerne ligge på skødet, spinder og falder også i søvn, hun er virkelig bare så dejlig. Hun kommer også lige så forsigtigt for at snúse en i ansigtet og er man heldig får man et lille kys. Men hun er også meget nysgerrig og klog og hun vil elske et stille og roligt hjem med have hvor det kun drejer sig om hende, det fortjener hun virkelig. , Hun er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0511

Kat: Huskat, Hvid / gråstribet

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Tutti Frutti er en herlig kat! Hun vil rigtig gerne bo på landet, hun ELSKER nemlig halm :-) Hun elsker faktisk halm så meget, at hun har fået en lille halm-kasse i sit bur :-) Meget kælen og sød kat..

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0307

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her ser i skønne, dejlige smukke Magda som er utrolig kælen og tillidsfuld. Hun er meget mild, kærlig og rolig af sind. Hun er fundet sammen med hendes bror Mogens og de to elsker at putte sammen når de sover. Hun elsker at ligge på skødet mens hun spinder højlydt. Hun er meget nysgerrrig legesyg og hun egner sig fint til et hjem med størrer børn. Magda skal kun til et hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket. Kom og hils på søde Magda.....

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1648

Hund: Rottweiler-grand danois

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 4 måneder.

Daisis ejer var rigtig ked af skulle sige farvel til hende, men på grund af en flytning var det ikke muligt at få hende med. Hun har boet sammen med Ingolf, og de er ret glade for hinanden. Det er dog ikke et krav, at de skal fortsætte videre i livet sammen. , Daisi er en dejlig, mild og utrolig glad tæve pige, som er utrolig trofast og lydhør. Hun er god at arbejde med træningsmæssigt, så hvis hendes nye ejer vil gå til hundetræning med hende, så behøver man ikke være supererfaren., Hun er lidt ked af at være alene hjemme, så det skal trænes helt forfra, som om hun var en lille hvalp. Daisi er glad for børn, men de bør ikke være under 10 år, da hun er ret vild, når hun leger og hopper op. Hun elsker at drøne rundt med andre hunde, men er god til at falde til ro, når hun kommer hjem. Daisi elsker at ligge i sengen, hun er renlig, er glad for at køre i bil og har brug for en del aktivering. Hun vil nok jagte katte, så dem bør hun ikke bo sammen med.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0441

Kat: Killing, lys gråstribet

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Moses kom her til, sammen med sine 4 søskende. De var alle fyldt med både lus og lopper. Nu er de alle loppefri, neutraliseret, øretatoveret og klar de nyt hjem! Moses ønsker sig et hjem uden små børn, og hvor han må komme udenfor.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1287

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Anton var der bare pludselig på en genbrugsplads, hvor han blev ved med at være. Han er en venlig, rolig og afbalanceret, meget imødekommende og tillidsfuld fyr, som vil trives i de fleste hjem, gerne som både inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Fersken kom i sin tid som missemor med killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger, men nu er hun tilbage og killingerne kan undvære hende og hun dem. Hun er en stille og rolig, kælen mis, som måske vil foretrække et hjem uden helt små børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0473

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Sonja kom inde i maven på sin mor, som var blevet sat af i en papkasse og blev født umiddelbart efter hendes mor var kommet til os. Hun har været i familiepleje sammen med sin mor og søskende og er nu tilbage på Brande Internat, klar til sit nye, blivende hjem efter at have lært at være i en menneskefamilies hjem med andre katte og stor hund. Hun er en fantastisk, sød og kælen mis, som elsker at blive nusset stille og roligt. Hun vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem også med en kattevenlig hund, men helst større børn, som kan respektere, at hun ikke bryder sig om at blive krammet og båret rundt på. På sigt vil hun sikkert gerne have lov til at komme lidt ud også.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0655

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Komma, Dut og Punktum er 3 killinger, der er samlet op i en park for snart mange uger siden. De kom i en kærlig pleje og blev præget rigtig fint. De er tillidsfulde, frække og energiske. Ligesom killinger skal være.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Fin, ung kastreret hankat., Han nærmest stanger, for at blive kløet bag ørene., Dog kun så længe, han selv har lyst., Vil være en fin kat, til at fange mus på landet.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1022

Hund: Schæferblanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 7 måneder.

Honey er en lille fiks sag, super glad og hopper gerne højt for at kysse. Faktisk er hun så glad hun næsten ikke kan være i sin egen krop. Hun har levet en lidt omtumlet tilværelse og det er vores håb at hun kan finde sit blivende hjem nu. Hun er en aktiv dame, elsker lange gåture og især at løbe frit. Hun har dog en del jagtinstinkt. Hun har aldrig rigtigt været trænet, men er meget lydhør. Hun er glad for børn, men fordi hun er lidt en badutspringer skal hun ikke i hjem med små børn. Hun går ikke af vejen for vandpytter og mudder. Vil elske alt hvad der hedder aktivitet og samvær. Hun har meget energi, så skal ud i et aktivt hjem hvor hun kan tage del i hverdagen. Hun har det fint med de fleste andre hunde. Hun er en lille schæferblanding på 5 år og 7 mdr

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0353

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dominik er en herre lækker fyr!! Han er en meget stille og rolig kat, som ikke springer op i armene på folk. Viser du ham til gengæld opmærksomhed, får du alle de mysser du vil have :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0953

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Lille Viktor vandrede rundt alene. Han opsøgte derfor nogle mennesker, da han var meget sulten. Heldigvis kontaktede de 1812, som tog Viktor til internatet. Viktor bor nu sammen med andre killinger, som han hygger sig med. Især hans bedsteveninde Smilla, har han det rigtig sjovt med. Han er en rigtig kælen kat, som er pjattet med at være i ens arme.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1742

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Her ligger Pappa Not og roder rundt. Det gør han en del. For han er nemlig en rigtig hyggemis og elsker, når man sætter sig for at snakke med ham. Til gengæld er han jævnt træt af andre katte, så derfor har vi desværre fået ham tilbage. Han langede nemlig seriøse øretæver ud til familiens andre katte., Så nu søger denne store bamse af en mis et nyt hjem, hvor han er enekat i huset. Pappa Not er meget selskabelig og ville elske at bo et sted, hvor man er meget hjemme hos ham. Han er ikke vant til børn, elsker at ligge i sengen og er ikke så glad for at køre i bil. Han skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1386

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Bobo kom som den ene af 2 små killinger, som befandt sig ved en vej, moderløse. Han er en tillidsfuld og opsøgende, kælen fyr, nysgerrig og med er rigtig dejlig motor, og vil trives i de fleste hjem

Spøttrup Internat

Ref: 15SA-4-0487

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Ninus er en sød og kælen kastreret albinokanin. Han er altid klar på en gulerod, eller hvad man mon ellers kunne have i lommen :-) Ninus ønsker sig et hjem hvor nogen vil tage sig kærligt af ham, og bruge en masse tid sammen med ham :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0897

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Palle har holdt til ved en synshal igennem en længere periode uden nogen, der ville kendes ved ham. Han er en kælen og nysgerrig fyr, en dejlig kat, som også gerne vil lege. Han vil sikkert trives i de fleste hjem, men vil nok gerne have lov at komme ud også.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0247

Kat: Huskat, rød/hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Consuella er en dejlig rolig og afslappet kat. Hun tager ikke tingene så tungt, og hun er vældig taknemmelig over den tid man vil bruge i hendes selskab. Consuella elsker at ligge ude og dase i solen, så hun vil helt klart foretrække et hjem med have til :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1077

Mus: Mus

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Lille Jerry blev fundet i en pose i Øster Anlæg i Aalborg, han havde ingen mulig for at klare sig, derfor blev sagen politi anmeldt., Jerry er super sød og meget håndtam og er helt sikkert op til han blev forladt blevet behandlet godt. , Jerry kan adopteres for 25 kr.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0937

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Muffin kom i sin tid i en stor Falck bil, der kørte den ud til os for Dyrenes Beskyttelses vagtcentral. Han har været i familiepleje sammen med en gruppe jævnbyrdige killinger og er nu tilbage og klar til sit nye hjem. Plejefamilien skriver bl.a.: Muffin er en lidt forsigtig kat, og når der er uro, holder han sig lidt i baggrunden. Når han lige har set sine mennesker an, så vil han rigtig gerne kæle. Hans pels er ekstrem blød og lækker og vil nok kræve lidt pelspleje. Han vil gerne lege med bold og "dræber" alle tøjmus han kommer forbi. Han er rigtig god med de andre katte, men synes hunden er lidt farlig, ligesom han vil foretrække store kærlige og rolige børn. Han er meget glad for mad og fil sit navn, fordi han er lige så rund og sød. Måske vil han trives som indekat evt sammen med en jævnbyrdig makker.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Helga og hendes bror Heino, er to meget søde nysgerrige hygge misser. De er fundet i skoven ved Aabybro, hvor de er gået efter et par. De var meget sultne og kontaktsøgende. Nu har vi stillet deres sult, fået dem neutraliseret, mærket, vaccineret og sundheds tjekket. De glæder sig til at finde nye skønne hjem, hvor de kan få den kærlighed og omsorg de fortjener. De kan nemt skilles, men vil også fungere godt sammen, hvis man ønsker sig to.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1326

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Louie er en spinnende og kælen, voksen fyr, som trives bedst i rolige venlige omgivelser, måske i et voksent hjem, hvor han må være både selskabsmis og musefanger?

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1475

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Søde Miauv havde holdt til i Lejre i 14 dage og der er ingen der har savnet ham. Han har været hos finder i en uge og her var han rigtig god sammen med børn. Han vil gerne ud til et sted hvor der er mulighed for at komme udenfor. Han er en sød og meget kælen kat, der elsker menneskekontakt. Han er derimod ikke så glad for andre katte, så han vil foretrække en tilværelse som solo-mis i sit nye hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Ulla blev fundet alene i Pandrup sammen med sine killinger. Nu er hendes killinger rejst til nye gode hjem, og nu mener Ullas at det er hendes tur. Hun ønsker sig brændende et nyt hjem, hvor hun kan få en masse opmærksomhed, kæl og komfort, og hun vil være super i en familie med børn., Endvidere vil hun også kunne tilpasse sig som måde inde og udekat. , Hun skal opleves, og så vil du ikke tage hjem uden! :)

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0479

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

3 killinger kom hertil, da de var helt nyfødte med deres mor Kahlua. De har boet hos en af vores plejefamilier til de nu er gamle nok til selv at rejse på eventyr. De synes livet her på internatet er lidt skræmmende, og de kan virke lidt sky men med leg og kæl, tør de hurtigt op.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0939

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Peter har mistet sit menneskehjem på den ene eller anden måde og har forsøgt at klare sig, men har selvfølgelig ikke rigtig kunnet pga. sin alder. Han er en sød og kælen, godmodig og efter alderen rolig fyr, som måske vil trives som indekat evt. sammen med en makker.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1105

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Frk. Neptun er en af de killinger, der blev sat af i en pap kasse ved et busstop. De var meget sultne, afkræftet og dehydreret da vi fik dem ind. Nu er hun mæt, sød, kælen og legesyg. Hun er total frisk på at finde et nyt hjem. Kom og mød hende og hendes søskende.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1434

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Bernard har boet i en familie med mindre børn i få dage, men er kommet tilbage, fordi kombinationen små børn og ung ikke opdraget killing var lige rigeligt. Han blev oprindeligt fundet sammen med sin makker, som moderløs ved en sø. Han er en fin, dejlig, nysgerrig, kælen og tillidsfuld killing, som vil trives i de fleste katteglade hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1319

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Kriss Kross kom efter at have holdt til i et område en periode og nu med en skade. han er behandlet og voksen godt sammen igen og er nu klar til sit nye hjem. En tillidsfuld, kælen, spinnende og imødekommende, venlig fyr, som vil trives i de fleste hjem - gerne med mulighed for også at nyde naturen udenfor

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

HANKATTEN ULRIK. Denne skønne dreng dukkede pludselig op ved en virksomhed i Slagelse og valgte, at det skulle være hans nye tilholdssted. Heldigvis var der en, der tog aktion på sagen og nu er Ulrik hos os. Han er en kælen, venlig og omgængelig kat, der selv kan sige fra når han er nusset nok. Virker som en robust dreng psykisk og tager nye ting med en vis coolness. Skal absolut til hus og have, så han kan komme ud og spjætte lidt. OPDATERING 25.9: Ulrik har udviklet sig til en rigtig hyggesmølf. Han har hele tiden været kælen, men det er ihvertfald ikke blevet mindre mens han har været hos os.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0500

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Bodil er en sød, sjov og kælen killing, som altid er klar på ballade og leg. Bodil nyder at være udenfor når vejret er godt, og kigge på fugle, og hvad som ellers kommer forbi :-)

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0339

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

ÅBENT HUS I UGE 42, KATTEHJEMMET HAR ÅBENT HUS ALLE HVERDAGE KL. 11-16.30, SAMT SØNDAG KL. 11-14 (LØRDAG LUKKET), KOM OG SE ALLE DE DEJLIGE KATTE SOM SØGER NYE HJEM., VI BYDER PÅ EN KOP KAFFE SAMT JUICE OG CACAO OG LIDT SØDT., DER VIL OGSÅ VÆRE KONKURRENCER I GÅRDBUTIKKEN MED FINE, PRÆMIER. VELKOMMEN !

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1107

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Jupiter er en af de killinger, der blev sat af i en pap kasse ved et busstop. De var meget sultne, afkræftet og dehydreret da vi fik dem ind. Nu er han mæt, sød, kælen og legesyg. Han er total frisk på at finde et nyt hjem. Kom og mød ham og hans søskende.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0468

Kat: Huskat Rød

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Bob kommer fra en socialsag, hvor ejer ikke længere magtede opgaven. Det kan man dog ikke mærke på ham, Bob er nemlig utrolig tillidsfuld, og tror intet ondt kan ske ham :-) Bob er meget opsøgende og insisterende, en skøn og dejlig kat :-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0910

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Laila, Lis og Lene er 3 killingesøstre, der i sin tid blev fundet i en lade. Deres mor var kørt ned. De kom ud til en plejefamilie og blev præget og nusset om. Nu er de fyldt 12 uger og er neutraliseret, øremærket, vaccineret og er rejseklare.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1439

Hund: Rottweiler bl.

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 5 måneder.

Fine Aline var skind og ben, da hun kom til os, men nu er hun blevet en rigtig flot pige med muskler og godt humør. Vi ved næsten intet om hendes fortid, men har hørt, at hun har boet i et misbrugsmiljø og har haft tre kuld hvalpe. Men vi ser hende som en fantastisk dejlig hund, som har udviklet sig rigtig meget, mens hun har været hos os., Aline er glad, meget aktiv og har brug for en meget hundekyndig og rolig ejer, som vil træne hende på en positiv og blid måde, da hun let kan blive nervøs. , Vi er begyndt at se nogle jagtinstinkter hos hende. Hun er ved lære at være hund. Så det skal hendes nye ejer træne videre på. , Aline er ikke så god til at tackle andre hunde. Faktisk fungerer hun kun med kastrerede hanhunde - tæver og hanner bliver hun rigtig sur på., Hun kan ikke bo sammen med katte, da hun jagter dem, og så skal hun bo i et sted med meget plads - og ikke i en lejlighed., Hun er blevet renlig her hos os, og så har hun et meget desperat forhold til mad og vil nok altid have det. Hun er dog ikke madaggressiv - men vi vurderer alligevel, at hun ikke bør bo sammen med børn. Den skønne pige har ikke prøvet at være alene så meget, så hun skal starte stille og roligt op som hos en hvalp.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0713

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Dicte kom og holdt sig til på en efterskole og var noget tynd og forkommen, da hun ankom til os, men nu er hun fin og klar til sit nye hjem. Hun er en opsøgende kat, som spinder meget. Sød og venlig og vant til at være i hænder. Meget social og selskabelig men dog også en udekat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1704

Kanin: Fransk Vædder

Køn: Han

Alder: 2 år.

Hessel er en flot og lækker fyr, der blev fundet herreløs i Holbæk. Han er meget tam og er slet ikke bange af sig. Han er en stor dreng, der søger et hjem, hvor der er plads til ham. Han er pt. udekanin, men vil også sagtens kunne fungere som frikanin indenfor. Han vil meget gerne hjem til en anden damekanin, der kunne holde ham lidt i ørene. Han er kastreret d. 5/10.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1045

Kanin: Vædderblanding

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Søde Ninus på ca. 6 mdr. er fundet i en bolig, hvor hun ikke hørte til. Ingen naboer kendte til hende og ingen har henvendt sig på fremlysningen. Derfor søger hun nu et nyt og kærligt hjem. Hun har tydeligvis været i hænder og er meget kælen.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1532

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Per er kommet til os, da ejer desværre ikke havde plads til dem mere. Han er kommet sammen med 3 andre hanner og de skal alle ud sammen. De er alle meget nysgerrige og aktive, derfor kræver de også et stort bur/terrarium med en dyb bund, hvor de kan grave mange gange. De er både dag- og nataktive, så vær forberedt på byggearbejde om natten også. Som bur anbefaler vi et akvarium på min. 128 liter.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1119

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Bonnie kom fordi hun var kommet til skade og vi ikke kunne finde hendes ejer. Nu er hun frisk igen og klar til sit nye hjem. Hun er en super sød og kælen mis, som både elsker selskab og at komme ud på eventyr.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0999

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Missemor og 3 killinger fundet i en efterladt papkasse. Det har taget lidt hårdt på killingerne, for de synes verden er lidt stor og skræmmende, og virker lidt sky, men tør hurtigt op med leg og masser af kæl.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1633

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Søde Professor er født af Tøsen og de har alle været i pleje. Nu søger han et nyt hjem og gerne et hjem, hvor der er en kanin i forvejen. Han er en vims lille fyr, der er lidt tilbageholdende. Men med masser af tålmodighed og kærlighed, kan han blive en god ven. Han er inde hos os og vil sagtens kunne forblive dette. Han kræver en smule pelspleje.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Alfred har holdt til omkring et hus i nogle uger og ingen vil kendes ved ham. Han er ellers en sød og kælen, tillidsfuld og spinnende kat, og stille og rolig og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem, nok helst som både inde og udekat.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1690

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Fernando har levet noget af at rakkerliv her på det sidste. Han blev fundet i Taastrup og hans øremærke afslørede, at han allerede havde en ejer. Hun kunne dog fortælle, at hun havde solgt ham på DBA for længe siden. Så nu står stakkels Fernando sådan lidt i ingenmandsland., Det tror vi dog ikke han gør ret længe. For han er nemlig en skøn, stor fyr. Han er rolig, lidt legesyg og en rigtig hyggetrold. Fernandos ene ben ser lidt tyndt ud, men det er altså et helt almindeligt katteben. Det er bare blevet barberet, fordi han havde en byld, som skulle behandles. Så hvis vi barberer det andet ben, så er han klar til både Tour de France og VM i svømning!, Fernandos baggrund gør, at han ønsker, at der i hans nye hjem ikke er andre dyr, han skal dele sin nye ejers nus og kærlighed med, men som gerne tager ham med en tur ud i haven og holde lidt øje med fuglelivet.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0957

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Lækre Katja er fundet ude i Svenstrup, hvor hun gik rundt helt alene. , Hun er virkelig en dejlig hengiven pige, der elsker at kæle og nusse, og har også været god til andre katte herude. , Og så er hun jo virkelig smuk og har en dejlig tæt og blød pels., Kom og mød den søde pige.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Toffie løb forvildet rundt i en by nogen tid uden nogen, som ville kendes ved hende. Hun er en fin, kælen og tillidsfuld mis, med en dejlig motor og rigtig køn, stille og rolig efter alder og vil falde til hos de fleste - måske vil hun trives som indekat evt sammen med en makker

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0399

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

HUNKATTEN JEANIE. Jeanie er en sød og smuk hunmis. Hun er en kende tilbageholdende ved mødet med nye mennesker, men meget kærlig, når tilliden har meldt sig. Jeanie skal lige se sine mennesker an, før hun knytter sig, og hun egner sig bedst til enlig/ældre ægtepar med ro på tilværelsen og med forståelse for, at hun skal have lov til at bruge tid på at falde til og vænne sig til nye omgivelser. Smukkepigen er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Kun til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-1136

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Smukke Simbal er en tilløber som ingen vil kendes ved. Han er sin egen, vil gerne nusses, bryder sig ikke specielt om andre katte og vil derfor helst være alene-konge. Han bryder sig ikke ret meget om opholdet her, vil helst ligge højt og overskue de andre katte. Vi tror på at vil blomstre og være meget social i sit nyt hjem.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0176

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.


Brande Internat

Ref: 15BK-4-1211

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Nemo holdt til på eet område ved en by igennem en længere periode: Han er en stille og rolig og meget kælen fyr, som selv opsøger kontakt og insisterer på at blive nusset. Er dog også meget selvstændig og opsøger også selv andre interessante ting. Han vil foretrække også at måtte komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Miko er kommet som én af en gruppe, hvor ejeren er rejst fra dem. Han er en sød og venlig fyr, der er lidt forsigtig i starten, men meget legesyg og eventyrlysten, når først lige han har fundet ud af at der ikke sker noget farligt. Han vil trives i de fleste hjem og vil på sigt gerne have lov at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1032

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 9 måneder.

Romeo vandrede rundt på må og få, og det er ikke lykkedes, at finde hans ejer. Han er en flot, venlig og kælen, voksen fyr, som vil trives i et hjem, hvor han gerne må være både inde- og meget udemis.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1650

Kanin: Fransk vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Lummer blev fundet på Amager sammen med Gøjser. Der er ingen, der har savnet de to store drenge og derfor søger de nu nyt hjem. Han er en meget afslappet og sød fyr, der gerne vil kæles. Men på grund af hans vægt, er det ikke en kanin, der skal løftes på. Han er lidt tilbageholdende og kan ikke lide der sker for pludselige ting. Derfor skal han til et roligt hjem med masser af plads og gerne hjem til en dame-kanin. Han er kastreret d. 1/10.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0526

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lucky er en sød og rolig pige-mis, som er utrolig taknemmelig for alt. Hun har ikke haft det så nemt, så hun er glad hver gang vi bare gider snakke lidt med hende.. Lucky er simpelthen SÅ sød, hende skal man bare møde..

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0365

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Otto er en sød og rolig killing. Han gør generelt ikke meget "væsen af sig", og vimser bare forsigtigt rundt. Otto vil altid gerne kæle og snakke, og snupper sig gerne en lur, når han føler, der er sket nok :-)Otto har det fint med andre katte. Han vil evt. måske kunne trives som indekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0542

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Pumba blev fundet på et gulv efter formodentligt at være faldet ned. Han har været i familiepleje sammen med sine "søskende" og lært om at bo i et menneskehjem. Nu er han tilbage på internatet, klar til sit nye, blivende hjem. Han er en dejlig aktiv, flot, nysgerrig og sød fyr, som vil trives i de fleste legeglade hjem, på sigt måske gerne med mulighed for også at komme ud og evt sammen med en makker

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0388

Kat: Huskat, rød

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Simba er en MEGET kælen og madglad kat :-) Han prøver ihærdigt at vise os alverdens forskellige "katte tricks", i håb om at der så falder en godbid af! Simba vil passe rigtig godt ind i en familie med børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0954

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Lisbeths ejer er flyttet og har ikke taget hende med sig. Hun har formodentligt været indekat til nu og haft selskab af Lone. De har mødt hund og er begge lidt tilbageholdende og forsigtige i nye sammenhænge. De er meget smukke. Vi søger et hjem, gerne hvor de fortsat må bo sammen. Måske vil de fortsat trives som indekatte, men måske heller ikke have noget imod, at lære at komme lidt ud på den lidt længere bane. De vil sikkert fortrække et roligt, kærligt hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0323

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

HUNKATTEN SOFIE. Her har vi så Sofie, som nu er klar til et nyt hjem. Alle hendes killinger er videre. Hun kræver ikke så meget, men ville elske at komme til mennesker med masser af tid til kæl og nus. Der ligger en meget fin motor i denne model, som hun slår til når føromtalte kæl og nus udøves. Gerne familie med større børn og forstand på at omgås katte. Skal så absolut til hus og have. OPDATERING 8.10: Sofie er SKØN sammen med killingerne her på internatet. Hun leger med dem på den sødeste måde og vi må konstatere, at der altså er en del leg i denne skønne dame, udover de øvrige kvaliteter hun har.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0948

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Pernille sad midt i en befærdet rundkørsel som lille og moderløs. Hun er en sød og mild, lidt forsigtig pige, som vil trives i et roligt og kærligt selskab og vil formodentlig være godt tilpas med at blive indekat

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0970

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille Felicia er en lille fin dame, der er meget kontaktsøgende og legesyg.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1073

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Sommer har oprindeligt været tilknyttet Brande Internat en længere periode, men så kom de søde mennesker, der havde holdt øje og som gerne ville være Sommers nye familie. De kan desværre ikke beholde hende, fordi deres anden mere skrøbelige kat ikke kan håndtere og trives sammenm med Sommer. De giver Sommer den bedste skudsmål og skriver bl.a.: Vi har haft Sommer i 6 uger og hun er bare så dejlig, kælen, selskabelig, legesyg og nysgerrig. Hun er helt renlig og bruger kun kradsetræet til at kradse i. Hun har haft fri adgang til have, men går aldrig langt væk, og foretrækker, at være tæt på sine mennesker. Hun kunne måske trives som indekat, men vil nok ikke dele jer med en anden kat, men meget gerne børn, for dem er hun meget glad for. Vi kan kun give vores varmeste og hjerteligste anbefalinger med til Sommer, der bare sådan fortjener en familie, der kan elske det lille " tossehoved", som hun fortjener. Hun er bare en fantastisk dejlig kat.. og det er vi kun enige med familien i

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0936

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Cirkeline og hendes 3 killinger var sat af foran et dyrhospital. De blev indleveret til os og vi har haft dem under vingen indtil killingerne nu er blevet 12 uger. Cirkeline er en super dejlig og sød missemor som godt kan lide kontakt, men hendes tålmodighed med de små er ved at slippe op. Hun skal derfor snarest ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan passe sig selv, få en del sul på kroppen igen og nyde livet. Caja, Cato og Casa er alle tillidsfulde og som killinger er flest. De er neutraliseret, øremærket og vaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0955

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Leif er en dejlig dreng, som elsker at bruge tiden sammen med andre katte. Han er en rolig og kærlig kat, som vil passe ind i alle hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-4-1154

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

"PÅ HÅNDEN" Preben er en glad og tillidsfuld hund, der elsker at blive kælet og nusset. , Trods alderen er han rolig anlagt, og kan basiskommandoerne. , Desværre ved vi ikke ret meget om Prebens historie, da han er en hittehund politiet har indleveret. Men, vi har et godt indtryk af ham som en afbalanceret hund, der har været elsket.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1531

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Otto er kommet til os, da ejer desværre ikke havde plads til dem mere. Han er kommet sammen med 3 andre hanner og de skal alle ud sammen. De er alle meget nysgerrige og aktive, derfor kræver de også et stort bur/terrarium med en dyb bund, hvor de kan grave mange gange. De er både dag- og nataktive, så vær forberedt på byggearbejde om natten også. Som bur anbefaler vi et akvarium på min. 128 liter.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1080

Kanin: Vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Christoffer er lige så lækker, som sangeren Christoffer, det syntes vi ihvertfald :-) , Christoffer charmer sig ind på alle, som kommer på internatet. Da an ankom på internatet, var han meget tynd og dehydreret. Han kom meget hurtigt i behandling og er nu en frisk og glad kanin, som venter på et hjem fyldt op med kærlighed.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Her ser I smukke Kirsten med den største personlighed. Kirsten er utrolig snakkende og meget vedholdende, når hun skal have mad og når hun vil ud. Kirsten er en meget tillidsfuld kat som knytter sig meget til de mennesker hun kender. Hun er selvstændig på hendes helt egen måde, hun kommer selv når hun vil kæles, hun siger til når hun er sulten og vil ud og hun er en rigtig dygtig jæger. Så ønsker man sig en hyggelig underholdende kat som ikke behøver at sidde på skødet hele dagen, men som er meget selvstændig på en hyggelig måde, ja så er Kirsten hel klart en rigtig skøn kat. Hun skal selvfølgelig kun til et hjem med have og hun er steriliseret, øremærket og færdig vaccineret. Kirsten skal kun til et hjem uden andre katte og er der børn skal det kun væres store børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0893

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Loke er blevet fundet moderløs og hjemløs ved en børnehave. Han er en dejlig kat, sød og kælen og lidt forsigtig. Han vil måske finde sig til rette som ren indekat i et kærligt hjem evt sammen med en jævnbyrdig makker

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1595

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET: Jersey er født af mor Jytte her på internatet. Han har været hos en plejefamilie, indtil han var stor nok til at flytte hjemmefra. Han er rigtig sød, kælen og meget nysgerrig på mennesker. Han har været vant til børn og katte. Han skal helst ud til en anden hunkanin, der kan holde ham lidt i ørene. Han elsker at hoppe højt og er meget tam. Han er indekanin hos os.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Sifas ejer er desværre ikke mere. Derfor skal vi have fundet et andet godt hjem til Sif, som er en dejlig sød og meget kælen, voksen kat, der elsker al kontakt med mennesker eller at ligge under en lun dyne eller i en opvarmet stol. Hun er vant til også at få lov til at komme lidt ud, men helst ikke i regnvejr, for det bryder hun sig ikke om. Hun elsker at putte og blive kløet på maven og vil trives hos et voksent kærligt menneske (eller 2), hvor man søger godt selskab.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0238

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Darling er en legesyg og kælen killing, som også er en rigtig hyggefis. Hun har det fint med andre katte, og så er hun helt pjattet med kaniner! :-)Darling søger et nyt hjem som gerne har en kat i forvejen, eller hvor hun kan få en af sine venner med herfra :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0947

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Kiks er en flot hunkat, som elsker at putte. Hun er god til at pakke sig ind i huler og tæpper. Og så snart muligheden er der, sidder hun på skødet af personalet. Hun ruller sig om på ryggen og spinder, og miaver, så hun kan få noget opmærksomhed. , Så ønsker du dig en kælen og snaksaglig kat? , Så kom og mød Kiks :-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0935

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Cirkeline og hendes 3 killinger var sat af foran et dyrhospital. De blev indleveret til os og vi har haft dem under vingen, indtil killingerne nu er blevet 12 uger. Cirkeline er en super dejlig og sød missemor, som godt kan lide kontakt, men hendes tålmodighed med de små, er ved at slippe op. Hun skal derfor snarest ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan passe sig selv, få en del sul på kroppen igen og nyde livet.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1539

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Søde Harry blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen, der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde et godt og blivende hjem. Han er en smule tilbageholdende og søger nogle gode hænder, der kan gøre ham mere tryg. Han er pt. udekanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Han vil gerne ud til et hjem, hvor der er en hunkanin i forvejen.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1731

Hund: Labrador/dalmantiner

Køn: Han

Alder: 1 år.

Chester er født her på internatet for et år siden. Vi fandt hurtigt et hjem til denne herlige hund, men hans ejer er desværre blevet alvorligt syg, så nu er Chester igen på ejer-jagt., Han er en røver i den værste og sjoveste lømmelalder. Men det kommer han jo over igen, når han bliver lidt ældre. Chester har en fest med andre hunde, men der er drøn på, så de skal nok ikke være alt for små og sarte. Han er en stærk og meget aktiv hund, som har brug for en masse træning og god motion. Han kan være alene hjemme, men hans nye ejer skal have god tid til at træne det, da han skal lære det igen i sit nye hjem. Han nyder at ligge i sofaen, vil nok gerne jage katte, skal ikke bo i lejlighed. Og så vurderer hans tidligere ejer, at han nok ikke skal bo sammen med børn under 15 år.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0842

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 5 måneder.

Lækre store Harry er en "rigtig hankat" som mange ville sige. Han er en stor rød bøffel, der bestemmer selv, men elsker at gøre sig til for kæl og opmærksomhed. , En god bedsteven, der nok skal gøre dig blød i knæene., Harry kommer i øvrigt fra Farsø, hvor han blev fundet med en byld på halsen. Den er han dog fint ovre, og mangler kun en kærlig ejer nu.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0848

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Verdens største kælepot, må udentvivl være Bent. Bent er en sød fyr, som elsker alt opmærksomhed. Hans sår på halsen skyldes en sprunget byld, som blot skal hele. , Han er en rigtig hyggetrold, som bruger timer på sit kradsetræ, hvor han tager en lur ind i mellem.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1126

Hund: Dansk/svensk blanding

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 2 måneder.

Daisy er en skøn lille dansk/svensk gårdhundeblanding på 6 år., Hun kommer fra er misbrugerhjem, hvor hun var meget elsket. Men er i perioder kun blevet aktiveret begrænset. Hun har boet sammen med en ældre hanhund, hvor Daisy var den der styrede slagets gang., Hun er en kvik lille pige, som rigtig gerne vil træne, når bare der er en godbid i sigte., Daisy har prøvet at være alene hjemme i op til 4 timer uden problemer. Vant til at være i møbler, sover i sengen, kører gerne med i bilen. , Hun er ikke vokset op med børn og skal derfor ikke ud i hjem med børn under 12 år.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Birgit kom som en af et kuld moderløse på 3. HUn er en opmærksom og opsøgende, kælen og sød lille mis, med en dejlig motor, som vil trives i de fleste familier

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0981

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Store langbenet Fætter Højben er en rigtig kælepot. Han er en rolig, og lidt doven fætter, som vil kunne fungerer godt i et roligt miljø, hvor han kan få lov til at ligge i vindueskarmen og dase. Men han skal samtidig have muligheden for at kunne komme ud, og opleve noget af naturen.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0997

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Akia og killinger blev fundet sammen med missemor efterladt i en papkasse. Det har taget lidt hårdt på killingerne, for de synes verden er lidt stor og skræmmende, men tør hurtigt op med leg og masser af kæl.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0345

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Didde kommer fordi hendes ejer ikke kan beholde hende mere. Hun har boet i en børnefamilie og er en sød, stille og rolig ung mis, som vil trives i de fleste hjem, som lige giver hende tiden og roen til at falde til i sit eget tempo.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 uger.

Sonia er en sød og kælen mis. En rigtig hyggetrold. Hun er opsøgende og vil rigtig gerne nusses. Hun vil trives i de fleste familier.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0467

Kat: Huskat trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Daisy er en sød og rolig kat! Hun vil muligvis kunne trives som indekat(i en lejlighed). Daisy er rigtig sød og kærlig, og hun lunter for det meste bare lige så stille rundt.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0606

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Emma blev fundet som en lille omstrejfende killing og blev bragt til Brande Internat, hvorfra hun blev sendt i pleje sammen med en lille gruppe jævnaldrende killinger. Nu er hun tilbage, klar til sit blivende hjem. Plejefamilien skriver bl.a. : Hun blev straks en del af kuldet og har fungeret fint som den 4 søskende. Hun er glad, imødekommende og kontaktsøgende med et dejligt glimt i øjet, sød, frøk og sjov med et godmodigt og roligtgemyt. Hun er ikke den, der har "førertrøjen" på, men nyder at kikke på, når hendes "brødre" tumler og hun vil meget gerne op at sidde på skødet og hygge. familiens små hunde, har hun været glad for og altid tryg sammen. Hun har den lækreste korte, men meget tætte og bløde pels. Hun vil sandsynligvis trives i et roligt,kærligt, selskabeligt hjem eventuelt som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1543

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Søde Hedwig blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen, der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde et godt og blivende hjem. Han er en smule tilbageholdende og søger nogle gode hænder, der kan gøre ham mere tryg. Han er pt. udekanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Han vil gerne ud til et hjem, hvor der er en hun-kanin i forvejen.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0370

Kat: Killing, rød

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Yummie er en sød og kælen killing, som altid gerne vil nusses. Han har været i plejefamilie, og nu leder han efter et permanent hjem, hvor han kan få alt den kærlighed og opmærksomhed han fortjener :-)Yummie vil gerne et sted hen, hvor han ikke skal være alene kat..

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Mike er blevet smidt ud som var han affald af sin tidligere ejer, heldigvis blev han reddet og kom til internatet., Mike er en sej lille gut med masser af gåpåmod og eventyrlyst. Han er en rigtig lækker kat der savner et blivende hjem hvor han kan dele ud af sin kærlighed.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1596

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET: Jinan er født af mor Jytte her på internatet. Han har været hos en plejefamilie, indtil han var stor nok til at flytte hjemmefra. Han er rigtig sød, tam, kælen og meget nysgerrig på mennesker. Han har været vant til børn og katte. Han skal helst ud til et hjem, hvor der er en damekanin i forvejen. Han skal nemlig holdes lidt i ørene, da han elsker at hoppe højt. Han er inde-kanin hos os.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Gustav er optaget efter at have holdt til i et område i en periode. Han er en flot, meget venlig og kærlig, voksen fyr, som vil falde til i de fleste hjem, hvor han må være god selskab og både inde og ude.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0139

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Liva er nu bare FULDSTÆNDIG klar til at finde hendes nye familie :-)Hun er en dejlig rolig dame, som ved nøjagtig hvordan hun gerne vil have tingene serveret ;-) Liva ønsker sig et hjem med adgang til have..

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1680

Hund: Jack russel terrier

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde Jackie gøede og stressede for meget i rækkehuset, så derfor kom hun her til os. Hun er en lille energibombe, der søger en aktiv familie, der vil bruge hendes intelligens til noget positiv træning. Hun er rigtig sød, men kan godt være lidt forsigtig i starten overfor nye ting. Hun er super god med de andre små hunde og leger meget med dem. Nogle gange kammer det dog lidt over for hende, så hun bliver sur på dem. Børn er hun ikke så glad for, da hun tidligere har boet ved siden af en skole, hvor de drillede hende. Men store teenagere er helt ok. Hun kan en masse kommandoer, men har desværre, efter flere flytninger, udviklet seperationsangst. Hun er meget lydfølsom og kan slet ikke lide nytårsfester, så hun vil trives bedst på landet. Jackie har brug for mennesker, som har meget stor erfaring med hunde - og helst med hendes race. For det er vigtigt, at man kan læse hendes kropssprog, når hun er sammen med andre hunde.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0207

Kat: Huskat,, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Loxana er en sød og nysgerrig killing! Hun elsker at være sammen med andre misser, og følger altid med i alt hvad der sker. Loxana er meget kælen og kærlig og så er hun naturligvis neutraliseret, ligesom alle de andre skønne katte :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Athena er en dejlig hunkat, som længes efter en god familie. Hun fungerer fint sammen med andre katte og vil passe fint i en børnefamilie.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0439

Kat: Maine coon

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

HUNKATTEN/KILLINGEN IZABEL. Dette er Izabel, en meget smuk og virkelig sød mispige. Hun blev fundet bundet til en træstub i skoven - utroligt at nogen kan finde på den slags!!!! Vi gætter på, at Izabel som minimum er halv Maine Coon, for hun er godtnok en stor basse af sin alder. Izabel er en virkelig rar pige, som lige skal se sine omgivelser lidt an, ikke at hun er nervøst anlagt, meeeennn - hun har jo været udsat for noget slemt. Så der er sørme ikke noget at sige til, at hun gerne vil være sikker i sin sag. Hun er legesyg, mild og meget dejlig, når hun er tryg. Vi tror sagtens hun kan falde til med en anden kat, hvis den i øvrigt er venlig og rar som hende selv. Til gengæld tror vi ikke på, at hun vil føle sig særlig tryg ved børn under 12 år. Smukke Izabel er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Hun skal kun til hus og have og et hjem med en kattebørste, som svinges en gang om ugen. Virkelig dejlig mispige.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0465

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Wilson er en meget meget kælen killing, som slet ikke kan få opmærksomhed nok :-) Wilson enes fint med andre katte, og han vil passe rigtig godt ind i en familie med børn, som vil nusse og pusle om ham :-)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

HUNKILLINGEN PETRA. Dette er Petra, en rigtig glad, imødekommende og sød mispige. Hun har bestemt et godt sind, og hviler simpelthen godt i sig selv. Andre katte er ikke hendes foretrukne, til gengæld kan hun slå knude på sig selv for at få lidt opmærksomhed fra dem med 2 ben. Hun er blevet efterladt sammen med sine 2 brødre, så nu vil Petra sætte pris på, at få sig et kærligt og ansvarligt hjem, som hun kan sætte sit præg på. Smukkepigen er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Hun skal kun til hus og have. Gerne børn med forstand på kat, helst + 8 år. Skøn missetøs.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0508

Hund: Chihuahua, langhåret

Køn: Han

Alder: 7 år.

Husky og Nemo er 2 meget sociale og nussesyge chihuahuaer, der elsker at sidde på skødet. De er kommet til internatet, fordi ejeren blev syg. De går pænt i snor og elsker gåture. Et hjem med indhegnet have vil være en fordel. Husky er der ikke meget lyd i, men Nemo kan gø en del og derfor er de ikke egnede til lejlighed. Der må påregnes lidt pelspleje. VIL GERNE UD SAMMEN.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0470

Kat: Huskat sort/m.hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Perle er en rolig og smuk misse pige. Hun kommer fra en socialsag, hvor ejer ikke længere magtede opgaven. Perle er rolig, og kunne måske trives som indekat. Hun er naturligvis steriliseret, vaccineret og øretatoveret ligesom de andre misser :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0499

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Mulan er kommet sammen med sin missefamilie i sin tid og har været i familiepleje sammen med sin familie. Nu er hun tilbage, klar til sit nye hjem. Hun vil sætte pris på at få sig et nyt hjem sammen med søster Foxi.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1420

Hund: Islandsk fårehund/cavalier/border collie blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Leo er en skøn fyr, som desværre var så ked af at være alene hjemme, at han måtte flytte. Så nu håber han, at finde et andet sted, hvor han ikke behøver at være alene. Leo har nemlig seperationsangst, og det er muligt, at han aldrig lærer det., Men bortset fra det, er han en skøn, glad og kærlig hund. Han er utrolig lydig, er glad for børn - og kan godt finde på at stikke af., Leo er glad for langt de fleste hunde, men hvis en hanhund er for dominerende, så bliver han sur. Katte de er sat i verden til at blive jaget, synes Leo. Så ingen af dem i hans nye hjem. , Han er verdens mest trofaste hund og utrolig puttesyg. Han elsker at ligge i sengen., Leo har brug for en erfaren ejer, som vil bruge alle de tricks han kan og som vil lære ham flere., Leo er kastreret.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1226

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Bianca er fundet på en havn samen med en søskende formodentligt, hvor de frekventerede fiskebutikken for at søge efter mad. Hun er en dejlig, nysgerrig men også lidt forsigtig mis i nye sammenhænge. Vil rigtig gerne snakke, når hun føler sig tryg ved, at man vil være god ved hende. Hun har brug for et roligt, kærligt hjem med fred omkring hende og et hjem med tålmodighed til at lade hende falde til i roligt tempo, gerne som indekat, formodentligt.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0250

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Bimbo er en sød lille gut, som altid er sulten :-) Bimbo er sød og kælen, men kan godt blive forskrækket ved høje lyde. Han ønsker sig derfor en familie som ikke larmer -gerne uden helt små børn ;-)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1625

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Karlsson blev i sin tid indleveret til os, da datteren ikke kunne tåle ham. Han kom hjem til en ny ejer, men vedkommende kunne desværre ikke beholde ham, da boligforeningen lavede reglerne om. Derfor søger han nu nyt hjem, hvor der er hunkanin i forvejen. Han har været vant til at gå med Tøsen, men de har gået hver for sig siden hun fik unger. Han er lidt genert, men er stadig meget nysgerrig på en. Han er vant til at være udekanin og skal forblive dette. Ny ejer skal have sat sig ind i kaninsammenføring.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1094

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Max og Findus er kommet, fordi deres ejer ikke kan have dem mere. De er begge dejlige, unge katte, som har boet sammen som indekatte hos en enlig. De er søde og imødekommende og meget kærlige. Hvis det kan lade sig gøre, vil de gerne bo sammen fortsat. De fungerer også fint som indekatte.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0181

Kat: Killingt, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Berta er en lidt forsigtig mis, som ikke bryder sig om alt for meget "påstyr" og larm. Derfor vil hun sikkert trives bedst i et hjem uden helt små børn. Når det er sagt, er Berta altså en sød og kærlig lille misse-pige, som man kun kan holde af

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0427

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Inka er en sød og dejlig hunkat. Hun er meget kælen, og er altid klar til at blive snakket med. Inka vil passe fint ind i et hjem med børn, og hvor hun må putte på sofaen :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1570

Marsvin: Rosetmarsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Reserveret til nyt hjem. Frida er kommet sammen med Viggo, da børnene ikke gad dem mere. Så nu søger de to et hjem sammen, hvor der altid vil være tid og kærlighed til dem. Frida er den lidt stille pige, der dog elsker at nusse og spise. Hun vil meget gerne snakke, men er lidt tilbageholdende i starten. Hos os er de inde-marsvin. Der skal regnes med lidt pelspleje, da hun godt kan filtre bagpå.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0440

Kat: Killing, brunstribet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Magdalene blev fundet sammen med sine 4 søskende. Hun er en meget kælen og sød killing, som ikke lader sig ryste :-)Magdalene vil gerne løftes og kæle, og så siger hun aldrig nej til en godbid!

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0867

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Umm... Koldt vand direkte fra hanen smager nu bedst. Da Herdis' tidligere ejere flyttede, valgte de ikke at tage Herdis med, og efterlod hende alene, overladt til hendes egen skæbne. , Herdis var nervøs ved os i starten, men allerede efter kort tid med omsorg og kærlighed, er hun blevet en rigtig dejlig pige.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0768

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Spotty er blevet indleveret på dyrehospitalet, som kontaktede kredsformanden i Dyrenes Beskyttelse. Hun sørgede for at Spotty kom til os på Brande Internat, så vi kan hjælpe hende med at finde et godt nyt hjem. Hun er en kælen, venlig, opsøgende og velvoksen pige, som vil trives i de fleste katteglade hjem, især hvis hun også må få lov at komme lidt ud, når hun lige er faldet til.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0316

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Her ser i søde skønne Robert, det er så trist for hans familie er bare flyttet fra ham og det er bare så uforståeligt. Han er godheden selv og bare man kigger eller snakker til ham ruller han sig rundt af bare glæde. Han er bare så kælen og tillidsfuld og han har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Han elsker at ligge på skødet og hygge og han egner sig fint til en familie med størrer børn. Han hilser dagligt på andre katte og hunde. Han vil kun til et hjem med adgang til en have og han er kastreret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0335

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Bruno er en sød, sjov og legesyg killing. Han enes fint med andre, og siger umiddelbart ikke meget til hund. Bruno er kælen og social, og så ønsker han sig et nyt hjem med adgang til træer han kan klatre i :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Ara Bella har holdt til i et område en længere periode og var blevet noget pjevset og tynd at se på inden hun kom til Brande Internat. Hun elsker at hygge og slappe af, og er en stille og rolig, afslappet kat, som måske vil trives som indekat i et roligt, kærligt hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1088

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Hilda og hendes søster er fundet efterladt i en carport. Hun er kælen og vil gerne nusses. Hun søger nu hendes nye hjem, hvor hun kan gå på opdagelse.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0154

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Her ser i den smukke Leo som elsker at ligge på ryggen med benene i vejret når han sover, han er bare så herlig. Han er søster til Sussie og de to har meget fart på når de leger. Han har været i familiepleje med hans søster hvor de har fået lov at sove i sengen, og det var guf skal vi hilse at sige. Leo knytter sig meget til de mennesker han kender og han bliver hurtigt ens bedste ven. Han er vant til andre katte, hunde og en familie med størrer børn og have kunne være dejligt. Ønsker mán sig to katte sammen er Sussie og Leo et smukt par. Leo er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1067

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Max er den ene af 2 katte, som er blevet hjulpet ud til os. Han er rigtig sød og venlig fyr, nysgerrig og afbalanceret, som kom sammen med Findus.Stille og rolig og formodentlig indekat i sit tidligere liv

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1353

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Cash er en dejlig kat, som desværre ikke kunne bo hjemme hos sin ejer længere. Han er kommet sammen med sin bedste ven Tango, så hvis de to kunne fortsætte deres makkerskab, så ville det være fantastisk for dem. Vi tror, at de har været indekatte, men vi er ikke helt sikre, så for en sikkerheds skyld skal deres nye ejere have mulighed for både at kunne have dem som indekatte og at lukke dem ud i haven, hvis de forlanger det. Cash er rolig, kælen og en hyggebamse, mens Tango er det samme - og så lige lidt ekstra legesyg.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0963

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lækre Andreas er fundet på en Flyvestation i Vadum. Da det var et farligt sted at opholde sig, var der en medarbejder der tog affære og kontaktede den lokale kredsformand. , Andreas er en meget kælen hankat, som er god til at opsøge mennesker, for at blive kælet for. Han er meget tålmodig! Han vil passe rigtig godt ind i en børnefamilie. Men passer ikke ind i et hjem, hvor der er andre hankatte. , Andreas kan se helt akrobatisk ud når han gør sig til, og forsøger at gøre os opmærksomme på han gerne vil nusses for.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1385

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Viola kom som den ene af 2 efterladte og moderløse killinger. Hun er rigtig sød og med god selvtillid, en rigtig abekat, som gerne klatrer op for at sidde på din skulder, elsker kontakt og kælog har en rigtig god motor. På sigt vil hun have behov for også at komme ud og få brugt sin energi i naturen og i trætoppen måske ?

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1020

Hund: spidshunde bl.

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 6 måneder.

Zenta blev smidt ud hjemmefra og efterladt bundet til træ. Indleveret af politiet. Muligvis har hun været en lidt for stor mundfuld, for der er godt nok gang i den. Zenta er en voksen hund, som på mange måder er på hvalpestadiet. Hun er utrolig sød, hengiven og kærlig. Hun elsker alle mennesker og er glad for andre hunde. Zenta har haft det hårdt tidligere, og vi tror, at hun er blevet slået og sparket. Zenta skal bo med meget hundekyndige mennesker. Hun kan ikke bo med katte, og skal ikke bo sammen med børn., Hun er utrolig livlig og har brug for træning i både miljø, lydighed og renlighed. Hun kan ikke være alene hjemme. Hun er på størrelse med en springerspaniel og vejer cirka 16 kilo.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1084

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Value var kommet på afveje og blev indfanget i en have, hvor hun slet ikke hørte hjemme. Nu mangler hun et nyt og kærligt hjem, hvor der er nogen, der gider nusse med hende.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0450

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Tullemor kom sammen med sine unger, Selina, Miss Gray og Rosita, fordi hendes ejer ikke kunne passe hende mere. Hun er vant til at være både inde- og udekat og til at bo sammen med en anden kat og hund. Plejefamilien skriver bl.a. om hende: Skønne Tullemor er en rigtig dejlig kat og kattemor. Hun elsker at hygge og er rigtig sød og super til små børn. Hun vil trives i de fleste familier også med en sød hund, men sikkert gerne med mulighed for også at få lov at komme ud, som hun tidligere har været vant til, når hun lige er faldet til i sin nye familie.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Her ser I smukke Sofie, som er blev fundet i en hæk med hendes lille killing. Sofie var noget forkommen og havde ikke megen gnist tilbage, da hun kom til kattehjemmet. Hun er kommet sig helt fantastisk og hun har fået som I kan se glimt i øjnene igen. Hun er utrolig kælen og tillidsfuld, legesyg, vedholdende og meget snakkende når hun er sulten eller bare vil ud i løbegården. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun har det ok med andre katte, hvis bare hun kan få lov at bestemme og hun hilser dagligt på hunde. Søde Sofie skal kun til et hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0486

Kat: Huskat, langhåret, sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Iris er en smuk sort langhåret kat. Hun var uhyggelig tynd, da hun blev bragt hertil, derfor har hun et lidt "desperat" forhold til mad. Iris er meget kærlig, og søger en familie, som kan passe godt på hende, og sørge for at hun aldrig skal sulte igen :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-1-1256

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Silas har holdt til hved et hjem igennem længere tid. De har forsøgt ihærdigt på at finde hans familie, men desværre uden held,- og nu kunne de ikke blive ved med at holde ud at se på detn mere. Han er en viksen, smuk fyr, med en dejlig personlighed og en rigtig livsnyder.han vil trives hos dig, som sætter pris på en kat med attityde, som måske vil anse dig for hans ligemand eller tjener :)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0321

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

HANKATTEN EJGIL. Her kommer Ejgil. Han er en umanerlig sød men lidt forsigtig dreng med en meget tæt og lækker pels. Han har været udsat for lidt af hvert i sit forholdsvis korte liv; men vi synes, at han er kommet godt igennem det. Ejgil fungerer godt sammen med sine missevenner, som han bor sammen med i øjeblikket. Han elsker at komme ud i sin løbegård og skal helt sikkert til hus og have. Vi mener, at han vil trives hos voksne mennesker, som vil give ham den ekstra opmærksomhed og omsorg han lige i øjeblikket har brug for.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0412

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Elvis er en sød og kælen killing. Han enes fint med andre katte, og siger umiddelbart ikke meget til hund. Elvis elsker at lege, men tager sig også gerne en slapper i vindueskarmen -helst i solen :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1541

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Søde Hagrid blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen, der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde et godt og blivende hjem. Han er en smule tilbageholdende og søger nogle gode hænder, der kan gøre ham mere tryg. Han er pt. udekanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Han vil gerne ud til et hjem, hvor der er en hunkanin i forvejen.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1064

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Manse er blevet fundet sulten og efterladt på en rasteplads. Han er en flot og dejlig fyr med mod på livet. Han er venlig og kontaktsøgende og vil trives i de fleste hjem, gerne med lidt gang i den :)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0334

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN KNOLD. Denne perle af en hankilling hedder Knold. Han er ikke så stor af sin alder, til gengæld har han masser af krudt i bagdelen. Knold er en glad knægt, han elsker at fræse rundt og lege med alle de andre katte her på internatet, og han er i det hele taget en rigtig sød, kærlig og nem lille dreng. Han er normalt ikke så meget for at blive løftet, det har han simpelthen ikke tid til, men vi har været heldige at snuppe et billede af ham, mens han lod sig overtale et øjeblik. Knold må rigtig gerne komme til nyt hjem, hvor der er andre venlige dyr - og evt. børn skal være + 6 år. Han skal kun til hus og have. Knold er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1.gang. Skøn miskat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0690

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Milla kom med små sine killinger for snart længe siden. Så rejste hun og rollingerne i familiepleje indtil nu, hvor hun og ungerne er tilbage, klar til at undvære hinanden efter at have lært at bo i en menneskefamilie (Milla kunne godt i forvejen. Plejefamilien skriver bl.a.: Milla er en stille og rolig, voksen kat som har været en rigtig god mor for sine killinger. Hun er kælen og elsker en plads i vindueskarmen og er meget glad for mad og snacks. Hun har brug for et roligt hjem, hvor hun også gerne må komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0473

Kat: killing tortie m hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Denne smukke tortie farvede killing hedder Sally! Hun er en skøn killing, med fart over feltet. Sally ønsker sig et nyt hjem med adgang til verden udenfor, og hvor hun kan få lov at vokse sig stor og stærk :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1106

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mars er en af de killinger, der blev sat af i en papkasse ved et busstop. De var meget sultne, afkræftede og dehydrerede, da vi fik dem ind. Nu er han mæt, sød, kælen og legesyg. Han er total frisk på at finde et nyt hjem. Kom og mød ham og hans søskende.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0308

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her ser i skønne, dejlige smukke Mogens som er utrolig kælen og tillidsfuld. Han er meget mild, kærlig og rolig af sind. Han er fundet sammen med hans søster Magda og de to elsker at putte sammen når de sover. Han elsker at ligge på skødet mens han spinder højlydt. Han er meget nysgerrrig legesyg og han egner sig fint til et hjem med størrer børn. Mogens skal kun til et hjem med adgang til en have. Han er kastreret og øremærket. Kom og hils på søde Mogens.....

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0650

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 5 måneder.

Chanel kommer fra den store sag med 91 vanrøgede hunde, som levede i deres eget møg i en stor flok. Hun fik hvalpe her hos os, og de er flyttet hjemmefra. Så nu søger denne dejlige dame et nyt hjem hos en sød ejer, som har forståelse for hendes behov., Chanel er en utrolig sød og meget kærlig hund, som simpelthen bare elsker alle sine mennesker. Hun ville allerhelst bare sidde og kigge dybt i øjnene på sin ejer hele dagen. Når hun da lige er færdig med at fræse rundt og snuse. For hun er nemlig også en meget aktiv hund, der har brug for masser af motion og frisk luft. Chanel har en udfordring:, Hun kan slet ikke være alene hjemme, og hun har brug for et hjem hvor der bor en anden hund. Men selv om den kan være alene, så kan hun stadig ikke finde ud af det. Hun er en rigtig cocker med alt hvad dertil hører af selektiv hørelse og stikken af, når hun finder noget spændende. , Vær opmærksom på: En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og bør derfor bo et sted med god plads. Chanel kan ikke bo i lejlighed., - Disse hunde fra denne sag har levet i flok, så det kan blive svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det, og Chanel lærer det muligvis aldrig., Chanel er renlig og går rigtig pænt i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at komme forbi :)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Så er Emma og hendes rollinger tilbage fra plejefamilien, klar til at forlade hinanden til fordel for et dejligt nyt hjem. Emma har været en formidabel missemor og rigtig god med sin plejefamilie og deres børn også. Hun har kun været indekat i den periode, men vil sikkert også gerne ud. Hun har været renlig og dygtig til kun at gøre det hun må. Hun vil trives i de fleste hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0912

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Laila, Lis og Lene er 3 killinger søstre, der i sin tid blev fundet i en lade. Deres mor var kørt ned. De kom ud til en plejefamilie og blev præget og nusset om. Nu er de fyldt 12 uger og er neutraliseret, øremærket, vaccineret og er rejseklare.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1285

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Stampe blev fundet hoppende rundt i en have. Han er en sød, venlig og opmærksom kanin. Han er kælen og vil gerne op at sidde hos en. Han ville være rigtig god i en børnefamilie.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0850

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Lille Queen har haft en hård start på livet. Da hun kom ind her, var hun forkølet og forhutlet. Hun kom ud i en fantastisk plejefamilie, der formåede at få styr på Queens forkølelse og sind., Nu er hun en lille fræk nysgerrig dame, med masser af gå på mod.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0510

Kat: Killing, gråstribet / hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lea og Artur kom ind sammen. Deres ejer var fraflyttet deres lejlighed, men "glemte" at tage disse 2 kælepotter med.. De er nu havnet hos os, hvor de er blevet kastreret/steriliseret, vaccineret og øretatoveret (ligesom alle de andre skønne misser). Lea og Artur er bare super klar til at finde en kærlig familie, som ikke har tænkt sig at flytte uden dem..

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0479

Kat: Huskat, grå

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Holger er en stor robust hankat. Han er utrolig kælen og kærlig, og så er han en hyggefis. Holger vil uden tvivl hurtigt finde sig en plads i sofaen, måske endda sengen :-) Holger er ikke så glad for andre katte, men hvad skal man også med andre når man har Holger? :-)

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0181

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Keesa er en fin lille hunkat., Hun gør ikke meget væsen af sig. Hun er nærmest lidt tilbageholdende, men vil rigtig gerne kæle., I hende vil du finde en ven for livet.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1540

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Søde Hermione blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen, der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde gode blivende hjem. Hun er en smule tilbageholdende og søger nogle gode hænder, der kan gøre hende mere tryg. Hun er pt. udekanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Hun vil gerne ud til et hjem, hvor der er en anden kanin i forvejen.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0319

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser i smukke Malou som er fundet efterladt på en rasteplads med hendes søster Muffin. De to har meget stærke bånd til hinanden efter den dårlige oplevelse de har haft. De var meget skræmte da vi fik dem ind, men nu er de efterhånden mere og mere trygge overfor os som de kender godt. De vil rigtig gerne kæles med og når de er trygge spinder de højlydt og ruller sig rundt. De elsker at lege og der er sørme fart og feltet når de leger med mus og bolde. De har det super godt med andre katte . Det perfekte hjem for dem er en rolig familie med tid og tålmodighed til at gøre dem trygge i deres nye omgivelser. En have de med tiden kan komme ud og lege i. De er begge neutraliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1656

Kanin: Dværgkanin Bl.

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Lille Nusser blev fundet med sin mor og søskende ved en dyrepark på Amager. Der er desværre ingen der har savnet dem og de søger nu nyt hjem. Hun er den i kuldet, der er mest tilbageholdende, men i et hjem med masser af tålmodighed og kærlighed, kan hun blive en god ven. Hun vil rigtig gerne ud sammen med en fra familien eller til et hjem hvor der er en kanin i forvejen. Hun er indekanin hos os. Hun kræver en smule pelspleje.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0411

Kat: Killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Milly står lige på spring, hun har nemlig fundet et objekt som bevæger sig! Milly vil sikkert blive eminent til at fange mus, men mindst lige så dygtig til at indtage sofaen :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0419

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Manfred er helt speciel! Han er nemlig halv kat og halv papegøje! :-) Manfred ELSKER at sidde på skulderen af os, og han kunne sidde der dagen lang hvis han fik lov.. Han er simpelthen en hygge trold ud over alle grænser :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1072

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Miss Slimline var noget mager, da hun kom her til os med sine små killinger. Nu har hun taget en del på, været i pleje hos en sød familie, og hendes killinger er parate til nye udfordringer., Dem har hun efterhånden haft nok af, så nu søger denne stille, rolige og meget kælne kattemor et fredeligt hjem hos søde mennesker, som vil passe godt på hende. Miss Slimline savner noget alenetid og ro, så hun vil foretrække et hjem, hvor hun er i centrum, som eneste kat. Hun savner også at komme udenfor, så hun skal have adgang til friluftsliv.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat/Maine Coon

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Maria står ved vinduet og drømmer om at få lov til at komme ud. Det kan dog ikke lade sig gøre, når man bor på internat, så nu vil hun rigtig gerne adopteres af en familie, hvor hun kan få mulighed for at komme ud. Hun vil gerne kæle, men kan være en bestemt dame, som siger fra, når hun har fået nok. Derfor skal hun helst ikke ud i en familie med små børn. Kom og se, hvor smuk hun er.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-1098

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Søde Sigge er kommet til os, da der desværre kom sygdom i hans familie og de ikke længere havde tid og kræfter til ham., Han er en kvik lille herre med et lidt skrøbeligt sind. Han skal hjem til en familie, der har tid og overskud til træning og som har styr på denne selvstændige race.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0396

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Madelyn er en sød, sjov og kærlig killing. Hun elsker at lege, og nyder selskabet af andre katte. Hun nyder også når nogen gider nulle med hende, hun er nemlig en rigtig kæle-fis :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0507

Hund: Chihuahua, langhåret

Køn: Han

Alder: 7 år.

Husky og Nemo er 2 meget sociale og nussesyge chihuahuaer, der elsker at sidde på skødet. De er kommet til internatet, fordi ejeren blev syg. De går pænt i snor og elsker gåture. Et hjem med indhegnet have vil være en fordel. Husky er der ikke meget lyd i, men Nemo kan gø en del og derfor er de ikke egnede til lejlighed. Der må påregnes lidt pelspleje. VIL GERNE UD SAMMEN.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0786

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mikkel kom og holdt sig til ved en bolig igennem en periode, inden han blev hjulpet ud til os. Han er meget sød og kælen, elsker at snakke med os og vil rigtig gerne følge med i alt. Han vil trives i de fleste katteglade hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Heino og hans søster Helga er to meget søde nysgerrige hygge misser. De er fundet i skoven ved Aabybro, hvor de er gået efter et par. De var meget sultne og kontaktsøgende. Nu har vi stillet deres sult, fået dem neutraliseret, mærket, vaccineret og sundhedstjekket. De glæder sig til at finde nye skønne hjem, hvor de kan få den kærlighed og omsorg de fortjener. De kan nemt skilles, men vil også fungere godt sammen, hvis man ønsker sig to.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Fine lille Oliver blev født her på internatet af smukke mor-Thilde. Han er en dejlig killing, som har været i pleje sammen med sine to brødre hos en sød familie. Nu har de andre drenge fundet et nyt hjem, og nu savner Oliver også en kærlig familie, der vil passe godt på ham. Han er en røver, som er meget snakkesalig, klatrer højt og er nysgerrig. Han gider ikke blive løftet og kan godt virke lidt forsigtig, så han skal ikke bo sammen med mindre børn eller hunde. Men han ville elske at hygge sammen med en anden kat. Oliver skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-1396

Hund: bull terrier blanding

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Kovu er næsten lige rejst fra sin mor og søskende. Desværre plev hans nye familie ramt at en trist begivenhed, som gør, at de ikke har oveskud til ham. Han er en lille, sød, glad og livlig fyr, hvor man skal starte helt fra bunden af med opdragelse, renlighed, snor, alene hjemmetræning o.s.v.Derfor søger vi et hjem med tid og overskud til at starte med en hvalp, med lyst til hundeskole og hvor han ikke skal være alene hjemme i starten

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1315

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Ray har holdt til ved en skole igennem en periode. Han er en frisk og glad, nysgerrig fyr, som fungerer fint med de andre katte. Han vil trives i de fleste familier også selvom, der måtte være et par andre søde katte som selskab, er vores vurdering. På sigt vil han sikkert sætte pris på, at få lov til at komme lidt ud også.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0451

Kat: Killing,hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Herbert er desværre døv, hvilket gør at han kun kan klare sig indendørs. Herbert trives bedst som ene kat og ønsker sig en familie som har tid og overskud til at tage sig godt af ham! Herbert er rigtig glad for børn..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0994

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Magelig blev oprindeligt fundet alene og moderløs i et sommerhusområde. Han har været i familiepleje og familien giver "Magelig" dette skudsmål: Magelig var den mindste og var en af de killinger, som havde haft en lidt svær start. Magelig var tynd, og må have klaret sig selv i en længere periode. Men han er vokset godt til og er nu blevet en lille tyk prop, som er langt fremme i skoene og som alle falder for pga. af hans meget store øjne. Magelig er – som hans navn siger – en rigtig hyggefrans, som elsker at ligge i arm med én på sofaen og bare nyde livet. Men lige så stille og rolig som han kan være, lige så meget krudt og gang i den, kan der til tider være. Magelig er glad for at have andre killinger at lege med og nyder andre kattes selskab. Men han vil helt sikkert også befinde sig godt alle andre steder, bare der er mennesker, som vil snakke og nusse med ham. , Magelig har levet tæt sammen med hund og er tryg ved hund. Er vant til hjemmets lyde, både køkken og stue. Er vant til gæster. Er renlig og god til at bruge sin kattebakke. Har IKKE prøvet at være ude. Er vant til at blive løftet, nusset og kysset., Han vil trives godt i et hjem, hvor han både kan få kærlig selskab og blive aktiveret/leget med. Hvis han skal være indekat, vil det sikkert være godt med en jævnbyrdig makker.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1624

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tøsen blev i sin tid fundet herreløs i Taastrup. Hun kom hjem til en ny ejer, hvor hun fødte 6 kaninunger. Hun havde nemlig været drægtig inden hun kom til internatet. Ejer kunne desværre ikke beholde hende og ungerne, da boligforeningen lavede reglerne om. Derfor søger hun nu nyt hjem, enten med en af hendes piger eller til et hjem, hvor der er kanin i forvejen. Hun har været vant til at gå med Karlsson, men de har gået hver for sig siden hun fik unger. Hun er lidt tilbageholdende, men er stadig meget nysgerrig på en. Hun er vant til at være ude-kanin og skal forblive dette.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0442

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Abel kom her til sammen med sine 4 søskende. De var alle fyldt med både lus og lopper. Nu er de alle loppefri, neutraliserede, øretatoverede og klar til nyt hjem! Abel er en lidt forsigtig fyr, som lige skal se folk an. Han ønsker sig et hjem uden små børn, og hvor han må komme udenfor.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0469

Kat: Huskat sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Sambo kommer fra en socialsag, hvor ejer ikke længere magtede opgaven. Han trives bedst et roligt sted, hvor han også må komme udenfor. Sambo er en sød og rolig kat, som bare venter på at få noget kærlighed..

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Tim kom sammen med sin bror Buller fra et skilsmissehjem. , Tim er den mest kontaktsøgende, som hurtigt smyger sig op af ens ben, og tager meget gerne imod al den kærlighed man har at give., Han er meget kongelig i hans bevægelser, og vil gøre en ny ejer meget glad. , I øvrigt har han alle dage været indekat, så han passer perfekt til en lejlighed.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0466

Kat: Killing gra\ hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Kuk-kuk, siger Werner! Han er nemlig bare fuld af fis :-) Werner er en aktiv og legesyg killing, som uden tvivl har været gøgler i sit tidligere liv :-) Werner har hver dag nye kunstner han gerne vil vise os, han er simpelthen super skøn..

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0248

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Frække bimse er fuld af fest og farver :-) Han elsker at lege, men vil også rigtig gerne putte og nusse. Bimse er meget glad for andre katte, og siger umiddelbart ikke så meget til hund..

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1651

Kanin: Fransk Vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Gøjser blev fundet på Amager sammen med Lummer. Der er ingen, der har savnet de to store drenge og derfor søger de nu nyt hjem. Han er en meget afslappet og sød fyr, der gerne vil kæles. Men på grund af hans vægt, er det ikke en kanin der skal løftes på. Han er lidt tilbageholdende og kan ikke lide, der sker for pludselige ting. Derfor skal han til et roligt hjem med masser af plads og gerne hjem til en hunkanin. Han er kastreret d. 1/10.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0491

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Amie er en smuk trefarvet killing, med masser af pels. Hun er ikke langhåret, men hun er lidt "fluffy" :-)Søde Amie er fuld af fest og farver, og er altid klar til at gå på opdagelse..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1347

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Bastian er kommet, fordi han ejer ikke er i stand til at tage sig af ham mere. han er en rigtig dejlig, nem, sød og rar fyr, stille og rolig og meget tillidsfuld - vant til egen hund og til at være b¨åde inde- og udekat

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1063

Hund: Blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Max søger et særligt hjem, som kan vinde hans tillid (det er ikke så svært, gøres med masser af leverpostej, og forståelsen af at skynde sig langsomt og viden om hunden og hundens sprog) Max har mest boet på et autoværksted med stor frihed. Han er social med alle hunde, men nyder og har også brug for at være alene hund. Han er en stor charmerende rundkørsel, som knytter sig til én ejer. Altså ikke en allemandshund, men kærlig og meget loyal overfor en ejer som forstår ham og hans særlige behov. Han er utrænet, men hviler godt i sig selv. Slapper af der hvor han nu engang er. Han brummer overfor fremmede og skal ikke presses. Meget trænbar og mangler en der, ligesom ham, mangler en ny allerbedste ven for livet. Og som trænger til en at gå lange ture med. Han er 2 år og 5 måneder gammel, og skulle være en blanding af labrador, irsk setter og collie. Ej til hjem med børn

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0471

Kat: Huskat gra/hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Tulle kommer fra et misbrugsmiljø, hvor ejer ikke kunne magte at have hende. Hun er en sød og rolig kat, som ikke gør meget væsen af sig. Hun vil gerne ud i et roligt hjem, hvor hun kan få lov at trisse lige så stille rundt.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0608

Nymfeparakit: Nymfeparakit

Køn:

Alder: 1 år og 9 måneder.

Cleo er fundet ved en rasteplads i Strib, tæt på Lillebæltsbroen. Den manglede nogle fjer i hovedet, men er ellers rigtig fin og søger nu sit nye blivende hjem. Vi ved ikke præcis hvor gammel Cleo men er skønnet til ca. 1 år.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0784

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Gonzales blev fundet i en fletkurv sammen med sin søster som lille. Han har været i familiepleje og er nu tilbage, klar til sit nye hjem. Familien skriver bl.a.: Gonzales er en sød, legesyg og trofast fyr. Han har været sammen med små og store hunde samt små børn uden problemer og vil sikkert blive en god killing i de fleste hjem også med børn.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1201

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Wendy hoppede rundt ved en befærdet vej i en by. Hun er en sød og håndvant kanin, livlig og glad for at komme ud og bruge sine ben og krop.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1542

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Søde Hufflepuff blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen, der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde et godt og blivende hjem. Han er en smule tilbageholdende og søger nogle gode hænder, der kan gøre ham mere tryg. Han er pt. udekanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Han vil gerne ud til et hjem, hvor der er en hunkanin i forvejen.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Keiko er ikke sådan lige at slå ud af kurs, og han har haft mange forskellige bofæller herude. , Simpelthen fordi han er så god. , Han afstresser de katte, der er mindre vant til andre., Keiko er kommet til internatet, da hans tidligere ejer ikke kunne tage sig af ham. Han er en meget kælen og hengiven kat, og han skal ud til et hjem der er fyldt med kærlighed og hvor kælene sidder løst. Gerne med andre kattevenner.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1533

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Palle er kommet til os, da ejer desværre ikke havde plads til dem mere. Han er kommet sammen med 3 andre hanner og de skal alle ud sammen. De er alle meget nysgerrige og aktive, derfor kræver de også et stort bur/terrarium med en dyb bund, hvor de kan grave mange gange. De er både dag- og nataktive, så vær forberedt på byggearbejde om natten også. Som bur anbefaler vi et akvarium på min. 128 liter.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0380

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Karla er en lille spinkel pige, som altid vimser livligt rundt. Karla er rigtig glad for andre misser, og RIGTIG glad for kram og nusseri :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0775

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

PÅ HÅNDEN!, Smilla er en glad og ikke mindst meget smuk kat. Hun bor sammen med andre killinger, som hun elsker at bruge krudt sammen med. Især katten Victor er hun meget gode venner med. Hun elsker at lege med drillepinde og bordtennisbolde.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Saga er en selskabsprinsesse. Hun er en lille kat og bliver nok ikke meget større. Hun er kælen og rolig og vil elske at få lov til at komme hjem til nogen der vil sætte pris på hendes skønne væsen.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0976

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Kitty blev fundet med sit ben siddende fast i sit halsbånd, hun havde gået med det i et stykke tid da det havde gnavet sig igennem huden og lavet et stort åben sår. Heldigvis blev det igennem en operation og masser af pleje bedre og hun er nu klar til at komme ud i et nyt hjem. , Kitty er en yderst glad og tilfredskat hun nyder både andre katte og menneskers selskab. Kig forbi og mød hende.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0509

Kat: Killing, gråstribet / Hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Artur og Lea kom ind sammen. Deres ejer var fraflyttet deres lejlighed, men "glemte" at tage disse 2 kælepotter med.. De er nu havnet hos os, hvor de er blevet kastreret/steriliseret, vaccineret og øretatoveret (ligesom alle de andre skønne misser). Lea og Artur er bare super klar til at finde en kærlig familie, som ikke har tænkt sig at flytte uden dem..

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0839

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Peter er kommet tilbage fra pleje og søger et nyt hjem hvor han kan nyde sit liv. Han er sød og tillidsfuld og vant til stor hund og børn. Han vil sætte pris på at blive en del af en familie, som vil forkæle ham og passe godt på ham.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1618

Marsvin: Rex/Teddy Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lille Anakin kunne desværre ikke bor hos sin ejer, da de skulle skilles. Nu søger han et nyt hjem og skal ud og bo hos et andet marsvin. Det er vigtigt, at nye ejer får ham kastreret og har læst op på sammensætning af marsvin. Han er lidt genert, men i de rette hænder og med masser af mad, vil han blive en god ven

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1619

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Lille Ulla kunne desværre ikke bo hos sin ejer, da de skulle skilles. Hun bor alene, men vil rigtig gerne finde et hjem, hvor hun kunne få en ven. Hun er lidt tilbageholdende, men i de rette hænder vil hun blive en god ven. Hun elsker at nusse og har de smukkeste røde øjne.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1695

Hund: Schæferhund/DSG/Golden

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 10 måneder.

RESERVERET.Dejlige Mollys ejer skulle desværre flytte og måtte ikke have hende med. Derfor leder denne fantastiske tæve efter et nyt hjem hos en sød familie., Molly er glad for børn, og har boet med et barn på to år. Hun har boet med katte og haft det fint med det. Andre hunde kan hun godt have det lidt blandet med - tæver bliver hun ofte sur på. , Molly kan en masse sjove tricks og elsker at samarbejde med sine mennesker. Så hun ønsker sig en ejer, der vil træne hende og give hende et aktivt liv med god motion - også til hjernen., Hun kan være alene hjemme og er vant til at bo i lejlighed. Selv om Molly er en glad og blid hund, så anbefaler vi, at hendes nye ejer har en del erfaring med hunde, da hun godt kan være lidt strid og dominerende overfor andre hunde.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0495

Kat: Killing sort-hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bertil er en livlig lille gut, som simpelthen nyder at udforske alle kroge og hjørner! Bertil er med over alt, og en rigtig sød og kærlig mis :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0249

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Billie er klassens klovn! Han finder altid på nye sjove og spændende lege, og hvis han keder sig lidt, så driller han gerne de andre :-) Billie vil trives bedst i et hjem uden helt små børn, og gerne med adgang til have og musse-fangst..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0411

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Sally blev formodentligt smidt ud eller sat af ligesom Hans og Grete i sin tid, fordi hun havde fået killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger og er nu tilbage på Brande Internat, klar til at undvære sine rollinger til fordel for sit nye, blivende hjem. Hun har været en super missemor og er en sød og meget medgørlig mis, der er meget vant til mennesker og god med børn, så hun vil blive en rigtig god familiekat hos din familie, hvor hun gerne må være både inde- og udemis.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1119

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Tuuuut Tuuuuut. Smækkerlækker Tut, er en alt for nuttet hunkanin, som trænger til en masse kærlighed. Ved ankomst var Tuts langepels meget filtret og hendes klør lange. Heldigvis kom hun hurtigt under behandling, og hun har det nu godt. Tut vil passe ind hos alle slags familier.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0950

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Raqchels ejer kan ikke have hende mere. Hun er en venlig, omgængelig, tillidsfuld og spinnende mis, som vil trives i de fleste hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0664

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Shiva blev i juli måned fundet ved en vejkant med et håndklæde bundet rundt om sig. Ja, man kan undre sig. Vi sendte hende ud til en plejemor, som havde nogle andre banditter og der fik hun lov til at vokse sig stor og stærk. Nu er hun 12 uger og søger et kærligt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1736

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 3 uger.

Djengis er en fin lille grå kaninunge, derblev fundet nær Jægerspris. Der er ingen der har savnet ham og derfor leder han nu efter et nyt hjem. Han vil meget gerne til et hjem, hvor han kan få en kanin-pige som kæreste. Han er pt. inde-kanin og trives med dette.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0428

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Marolle er en sød, sjov og kælen lille tøs. Hun er vældig aktiv, og vil gerne lege! Marolle trives bedst som eneste kat i huset, men til gengæld har hun personlighed nok til at dække behovet for flere :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0772

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Gin er fundet sammen med sine 4 søskende efterladt i en papkasse. Nu er de endelig klar til at finde nogle nye trygge hjem. , Gin har haft stor fornøjelse af at bo sammen med andre killinger på samme alder. De har tumlet godt rundt, og det er klart nogle killinger med god harmoni, som er gode til at tilpasse sig. Gin vil kunne passe fint ind i et hjem som har dyr i forvejen, eller hvor der at nogen i familien som ofte gerne vil lege. , Killingerne har ikke prøvet at være ude (kun i indhegning), og vil sagtens kunne kunne fungerer som indekat, men også til at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0999

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Sofus havde holdt til i en park i en periode og var blevet noget tynd, inden han blev hjulpet ud til Brande Internat. Nu er han imidlertid klar til sit nye hjem. Han er en lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men meget sød og rar og bliver hurtigt tillidsfuld og kælen. Måske han har været indekat i sit tidligere liv?

Brande Internat

Ref: 15BK-3-1122

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Audi blev sat af i en dagligvarebutik. Han er en kælen, nysgerrig og dejlig kat med et par flotte store øjne, som har brug for et hjem, hvor han må være både hyggekat og inde- og udekat.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0494

Kat: Killing creme

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Buddy er en lille madglad fyr, som absolut ikke er kræsen! Han er meget bange for at blive overset, både når fodervognen kommer forbi, men også når det er kæletid :-)Bertil elsker: 1: Mad 2: At blive kælet med 3: At lege med de andre misser :-)

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0318

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser i smukke Muffin som er fundet efterladt på en rasteplads med hendes søster Malou. De to har meget stærke bånd til hinanden efter den dårlige oplevelse de har haft. De var meget skræmte da vi fik dem ind, men nu er de efterhånden mere og mere trygge overfor os som de kender godt. De vil rigtig gerne kæles med og når de er trygge spinder de højlydt og ruller sig rundt. De elsker at lege og der er sørme fart og feltet når de leger med mus og bolde. De har det super godt med andre katte . Det perfekte hjem for dem er en rolig familie med tid og tålmodighed til at gøre dem trygge i deres nye omgivelser. En have de med tiden kan komme ud og lege i. De er begge neutraliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1636

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Søde Shiva er født af Tøsen og de har alle været i pleje. Nu søger hun nyt hjem og gerne sammen med en af sine søskende. Hun er en vims lille pige, der er lidt tilbageholdende. Men med masser af tålmodighed og kærlighed, kan hun blive en god ven. Hun er ude hos os. Hun kræver en smule pelspleje.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1634

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Søde Supaya er født af Tøsen og de har alle været i pleje. Nu søger hun nyt hjem og gerne sammen med en af sine søskende. Hun er en vims lille pige, der er lidt tilbageholdende. Men med masser af tålmodighed og kærlighed, kan hun blive en god ven. Hun er ude hos os.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1653

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Søde Nala blev fundet ved en dyrepark på Amager med sine 3 unger. Hun søger nu et nyt hjem, hvor hun kan komme ud sammen med en af sine piger eller til et hjem hvor der i forvejen er en anden kanin. Hun er meget nysgerrig og vil gerne følge med i hvad man laver. Hun er indekanin hos os.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0512

Kat: Huskat, rød / hvid

Køn: Han

Alder: 7 år og 9 måneder.

Otto kom hertil med et øremærke. Desværre kunne det ikke lykkes os at finde ejeren, så nu søger Otto en ny familie! Han er en madglad, KÆLEN, og meget insisterende herre. Han ønsker sig en ny familie som har adgang til have, og masser af tid til at snakke med ham.. Er du skønne Otto's nye familie?

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0851

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Tjalfe kom som ganske lille efter at have holdt til i en brændestabel. Han har været i familiepleje sammen med en gruppe jævnbyrdige killinger og er nu tilbage, klar til sit nye hjem. Plejefamilien fortæller bl.a.: Tjalfe er en rolig og sød fyr, der er lidt forsigtig og afventende i starten og som synes bedst om voksent, roligt og kærligt selskab og omgivelser. Når du vinder hans tillid og han har fået lov til at se dig an, så findes der ikke bedre kat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0882

Kat: lhuskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Asta er formodentligt blvet sat af. Hun er vant til børn og hund og er en sød og kælen kat. Hun har brug for et hjem, hvor man også har tid, lyst og overskud til regelmæssig pelspleje.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1569

Marsvin: Rosetmarsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Reserveret til nyt hjem. Viggo er kommet sammen med Frida, da børnene ikke gad dem mere. Så nu søger de to et hjem sammen, hvor der altid vil være tid og kærlighed til dem. Viggo er en stor herre, der elsker at nusse og spise. Han vil meget gerne snakke, men er lidt tilbageholdende i starten. Hos os er de inde-marsvin. Der skal regnes med lidt pelspleje, da han godt kan filtre bagpå.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0177

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Her ser i skønne Figaro som er en utrolig dejlig smuk killing. Figaro skal i starten se nye mennesker an, men han bliver hurtig tryg og han vil rigtig gerne ligge på skødet mens han spinder højlydt. Han er søster til smukke Safira og de to hygger sig meget sammen. Figaro har det også rigtig fint med andre katte. Han er utrolig legesyg og nysgerrig og ham og hans søster har meget fart på når de leger, de er så herlige at se på. Figaro er en klog lille kat som bare lige skal se tingene an inden han giver helt slip. Han er herlig skøn og bare så charmerende. Han skal kun til et roligt hjem med adgang til en have. Han er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0969

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Monika har klaret sig så godt hun kunne en periode inden hun kom til os. Hun er en tillidsfuld, sød og kælen kat, venlig og nem at have med at gøre. Hun vil sikkert sætte pris på at være både inde- og udekat i en katteglad familie

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0305

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Kaisa elsker livet udenfor! Hun snakker meget, og er en rigtig kælepotte :-) Kaisa ønsker sig en familie som gider snakke med hende, og hvor hun kan få lov at komme ud når vejret er godt :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Sascha blev fundet i sommers, tynd og smurt godt ind i olie. Nu er hun fin og fit for fight igen, klar til sit nye hjem. En sød, imødekommende og venlig kat, som også fungerer rigtig godt med de andre katte og sikkert vil trives i dit hjem også, selvom der evt. er et par andre søde katte.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0611

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Kanika kom som lille killing og har været i familiepleje. Nu er hun tilbage på internatet, klar til sit nye hjem. Hun er en smuk, sød og kærlig, venlig og meget kælen ung kat, som er rigtig glad for selskab, også af de andre katte. Hun vil sikkert trives i de fleste familier, evt. sammen med en anden sød kat eller to, og på sigt sikkert gerne som både inde og udemis.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0359

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN HANNIBAL. Dette er Hannibal, en ualmindelig kærlig miskilling, som er utrolig kontaktsøgende og rigtig gerne vil mennesker. Han har masser af mod på livet og ønsker sig en familie, hvor evt. børn er over 6 år. Han er god med andre katte, og har behov for fysisk kontakt med sine mennesker. Hannibal er meget tillidsfuld i forhold til sine omgivelser. Han er kort sagt en glad og kvik dreng med krudt i rumpetten. Hannibal er kastreret, øremærket og skal kun til hus og have. Et fantastisk sød og imødekommende hankilling.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1104

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mika er en af en gruppe katte, som ejeren bare flyttede fra. Han er en fin, livlig og energisk kat med god selvstændighed. Spinder og vil gerne snakke, når man har ham i hænderne men legen trækker rigtig meget i ham. Han vil rigtig gerne bo i en legesyg familie, hvor han også må komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1654

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Lille Nimmer blev fundet med sin mor og søskende ved en dyrepark på Amager. Der er desværre ingen, der har savnet dem og de søger nu nyt hjem. Han er meget nysgerrig, men stadig lidt genert. Dog i et hjem med masser af tålmodighed og kærlighed, kan han blive en god ven. Han vil rigtig gerne ud til et hjem, hvor der er en kanin i forvejen. Han er indekanin hos os og vil trives fint med det. Han kræver en smule pelspleje.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0340

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Tim og hans bror Buller er indleveret sammen fra et skilsmissehjem. , Buller holder øje med alting, og hilser høfligt på før han trænger sig på i et kæl., Buller har alle dage været indekat, og vil derfor være helt perfekt i en lejlighed. , Han kræver heller ikke meget aktivering., En sød dreng der bare gerne vil gøre en ny ejer meget lykkelig. , Kom forbi og mød ham.

Fyns Internat

Ref: 15FK-2-0600

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Juno er en skøn og aktiv pige. Hun er meget legesyg og har ikke så megen tid til at nusse. Hun vil hellere slås og lege. Hun er rigtig hurtig i sine bevægelser og elsker at lege lidt vildt. Hun er ret reserveret over for nye mennesker. Hun skal lige lære dem at kende. Er lidt sky, gemmer sig ved høje lyde eller nye lyde, men når hun falder til, vil det aftage. Hun bliver også mere tillidsfuld for hver dag der går. Hun bliver en god familiekat men kræver meget trygge omgivelser., Hun kan ikke lide hunde.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0654

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Komma, Dut og Punktum er 3 killinger, der er samlet op i en park for snart mange uger siden. De kom i en kærlig pleje og blev præget rigtig fint. De er tillidsfulde, frække og energiske. Ligesom killinger skal være.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Cornelius er en smuk sort hanmis, der elsker at smyge sig op af en, det kunne jo være man kunne blive kælet for! Cornelius er en meget omgængelig kat der ville passe ind i de fleste typer hjem., (Han er endnu ikke Neutraliseret men kan reserveres)

Brande Internat

Ref: 15BH-1-1392

Hund: stor labrador blanding/ grand danois?

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Goofy´s ejere flytter hver til sit, og han kan desværre ikke komme med nogen af dem. Han har boet i hus med indhegnet have og ege kat og er vant til at være alene hjemme, de almindelige ord og bilkørsel. Han er stor hund, som gerne vil være aktiv og lege, men som er rolig indendøre og som er god til at falde til ro, når man har aktiveret ham og er relevant vagtsom. Vi søger et hjem med god plads inde som ude.En ejer med erfaring fysisk styrke vil være godt, da han er stærk, hvis der er noget ham gerne vil hen til.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0443

Kat: Killing, sort

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Lille Lea kom her til sammen med sine 4 søskende. De var alle fyldt med både lus og lopper. Nu er de alle loppefri, neutraliseret, øretatoveret og klar de nyt hjem! Lea ønsker sig et hjem, hvor hun må komme udenfor.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Stumpi blev fundet med en skadet hale og hjulpet til os på Brande Internat. Hun har fået taget et godt stykke af sin hale, men det generer hende slet ikke og gør hende let at kende og lidt speciel. Hun er som killinger er og gerne skal være ensød, charmerende, legesyg, nysgerrig og spinnende lille størrelse, som vil trives i de fleste katteglade hjem

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0838

Kat: huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Thor kom sammen med sin mor Fie og sine søskende efter at være efterladt i en papkasse på optagerens trappe. Han har været med sin mor og søskende i familiepleje og der lært om at bo i et menneskehjem. Plejefamilien skriver om Thor: Thor var kuldets største, og det er han endnu. Han er en gut med krudt i, altid klar på leg både med de andre killinger, rugtug gerne Freja og legetøj. Kommer gerne og snakker, hvis man sidder på gulvet, men står man op,afventer han lige om man er lidt farlig. Når man bliver træt, ligger man gerne lidt for sig selv og kigger på os mennesker. Thor sidder sommetider og kigger ud, men om det er fordi, han vil ud eller, om det er fordi, der er en busk uden for vinduet, som bevæger sig, ved vi ikke. Han prøver også at fange fluer m.v. Til Thor søger vi et roligt hjem, gerne med store børn og hvor han evt må komme ud, når han lige er faldet til, hvis han kan, vil han gerne have Freja med :)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Naula er en fin, lille mis, som er blevet fundet. Hun er en rolig og kælen, voksen kat, som vil foretrække dit rolige og kærlige hjem. Hun er lidt forsigtig og foretrækker rolige, trygge forhold, måske vil hun trives som indekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1245

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Manfred har holdt til i et villakvarter i længere tid. Han er en stor, flot, selvstændig fyr, meget kælen og snakkesalig og vil rigtig gerne have mulighed for at komme ud også, der hvor han kommer til at bo.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0480

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Kari kom hertil, da hun og hendes søskende var helt nyfødte, med deres mor Kahlua. De har boet hos en af vores plejefamilier til de nu er gamle nok til selv, at rejse på eventyr. De synes livet her på internatet er lidt skræmmende, og de kan virke lidt sky men med leg og kæl, tør de hurtigt op.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0325

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Her ser i søde Poul som er en sød og kær lille killing. Han er meget mild og kærlig af sind og han elsker at lege og hygge med de andre killinger fra internatet. Poul er fundet efterladt og er derfor blevet indleveret til internatet. Han har et fint med størrer børn, andre katte og han har også hilst på søde hunde. Poul skal kun til et hjem med adgang til en have. Han er kastreret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1622

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Søde Svips kunne desværre ikke bo hos sin ejer, da de skulle skilles. Hun bor alene, da hun er en ret dominerende dame, der gerne vil bestemme. Hun er lidt tilbageholdende, men i de rette hænder vil hun blive en god ven. Hun håber, at kunne finde et hjem, hvor der er plads til hendes personlighed.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0470

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Simon er en lækker mis. Han elsker at slænge sig, og en vindueskarm ville være hans fortrukne plads. , Simon er en dejlig stor hanmis. Han er en ordenlig gut, som kan klare lidt af hvert. Han vil fungere bedst som inde/udekat. Han har haft sin hale og hals barberet pga sår, men det bliver hurtigt pænt igen.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0143

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Her ser i søde skønne Sussie som er så smuk en killing, så smuk sort med den blankeste pels. Hun er en rigtig dejlig killing som skal se nye mennesker an, men ligeså snart hun har det spinder hun højlydt, ja det lyder næsten så højt som en traktor. Hun ligger sig på ryggen og ruller rundt. Hun og hendes bror Leo har været i familiepleje hvor de har fået lov at sove i familiens seng og det var guf skal vi hilse at sige. Hun kan dog godt blive bange ved hurtige lyde og bevægelser, så hun skal kun til et stille og roligt hjem med adgang til en have. Hun er rigtig meget legesyg og hun elsker at lege med hendes bror Leo og de andre killinger fra internatet, hun er også vant til hund. Smukke Sussie er steriliseret og øretatoveret.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0793

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Sommer var noget forskræmt af de ele eller anden grund, da hun kom, men hun er blevet en dejlig sød og venlig pige, glad for kontakt, kælen og spinnende og god med de andre katte, så noget eller nogen må have skræmt hende voldsomt derude. Som hun er blevet, vil vi mene at hun vil trives i de fleste hjem, hvor man vil behandle katte ordentligt, måske kan mindre børn komme til at forskrække hende pga af deres ofte lidt uforudsigelige væremåde, men store fornuftige børn er absolut ingen hindring :)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0342

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Frække Clausi er fuld af skæg og ballade! Han er en legesyg lille fyr, som sagtens kan underholde sig selv! Han enes dog også fint med andre katte, hvis de altså gider lege med ham :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0517

Kat: Huskat, gåstribet m. hvid hage

Køn: Han

Alder: 1 år.

Jason er en stor dejlig rolig hankat! Han er MEGET glad for mad, og en rigtig hyggetrold :-)Jason ønsker sig et hus med adgang til have, -der må også meget gerne bo en sød familie i det :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0320

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Petra er en super kælen killing! Hun enes umiddelbart fint med andre katte, og siger ikke det store til hund. Petra ønsker sig et hjem, hvor nogen gider lege med hende :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-1137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

., ., ., ., ., .

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0474

Kat: killing tortie

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Silla er en sød, kælen og legesyg killing! Hun elsker at lege med plys-mus, og kan bruge timevis på at jagte dem rundt på gulvet :-) Silla ønsker sig et nyt hjem hvor hun ikke skal være eneste kat, og gerne hvor hun må komme udenfor..

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1530

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Olav er kommet til os, da ejer desværre ikke havde plads til dem mere. Han er kommet sammen med 3 andre hanner og de skal alle ud sammen. De er alle meget nysgerrige og aktive, derfor kræver de også et stort bur/terrarium med en dyb bund, hvor de kan grave mange gange. De er både dag- og nataktive, så vær forberedt på byggearbejde om natten også. Som bur anbefaler vi et akvarium på min. 128 liter.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1356

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Tisse Trold blev fundet i Sorø i en forfærdelig tilstand. Han var tynd og fyldt med tæger. Han blev fundet sammen med sin ven Tisse Leif og de to er uadskillelige. Derfor søger de også et hjem sammen, et sted hvor der er masser af plads udenfor. Det skal helst bare være de to, da en dame, måske vil ødelægge det gode venskab. Han er den mere rolige klippe og Leif støtter sig meget til ham. Han er kastreret d. 19/8.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1580

Kanin: Hermelin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Acerola blev fundet herreløs i Greve og der er ingen der har savnet hende. Hun er en meget bestemt dame, der lige ved hvordan skabet skal stå! Hun er dog meget nysgerrig, på hvad man går og laver. Hun vil meget gerne til et hjem, hvor der er en anden kanin, hun kunne bestemme over. Hos os er hun inde-kanin og er meget ordentlig i sit bur.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0514

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Kimo er en sød og rolig fyr, man kun kan holde af! Han er rigtig glad for mad, og meget meget kælen :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Signe er kommet løbende til og ingen til at kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, spinnende kælen mis, sød og venlig, der vil trives i de fleste hjem, evt som inde- og udemis

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1229

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Petra kom til os efter at have holdt til ved en rideskole igennem en periode, hvor ingen ville kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, sød og kælen mis, spinnende og nysgerrig og vil sikkert trives i de fleste familier, gerne hvor hun også må komme ud - hun er rigtig god med de andre katte, er glad for selskab og elsker godbidder

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0523

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Mini fik tre killinger da hun ankom til internatet fra en dyreværnssag. , Heldigvis for hende ventede en fantastisk plejemor med åbne arme, og tog sig kærligt af den lille familie til killingerne var gamle nok til at få nye hjem. , Men nu vil Mini også rigtig gerne ud i et nyt og blivende hjem, hvor hun kan få en masse kærlighed og nusseri. Hun er meget kælen, og vil fungere perfekt som familiekat., Fundamentet for et langt og tæt venskab er lagt her, det er bare at komme forbi, så bliver du forelsket.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0180

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Se lige mig, skulle man tro smukke, dejlige Tikka siger. Tikka er blevet efterladt i en papkasse med 5 killinger, som nu alle er kommet videre til nye hjem, så nu er det bare hendes tur til at komme ud og blive endnu mere forkælet. Hun er en utrolig dejlig, kælen, nysgerrig, legesyg, hurtig, sjov, underholdende og en bestemt dame overfor andre katte. Hun bestemmer, så et hjem uden andre katte er et krav, men hunde accepterer hun fint. Hun er en eminent mussefanger. Når der forvilder sig en mus ind i løbegården, kommer den ikke levende ud igen. Hun er snakkende og meget vedholdende, når hun er sulten eller bare vil have opmærksomhed. Smukke Tikka er steriliseret og øremærket og hun skal kun til et hjem med adgang til en have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0305

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

HANKATTEN CÆSAR. Vi kan altså ikke forstå at ham her ikke "er revet ned af hylderne". En rigtig god dreng som ejeren "glemte" at få med da han flyttede. Cæsar er køn, mild, kærlig og ukompliceret. Vil rigtig gerne mennesker. Der er også en del leg i ham, men han er ikke sådan en der bare ræser rundt. Han kan fint slappe af og slænge sig. Han virker forholdsvis robust psykisk, men først når han har set folk an. Skal ud til hjem uden andre dyr, da han ikke sætter pris på deres selskab. Skøn dreng.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Tango er en dejlig kat, som desværre ikke kunne bo hjemme hos sin ejer længere. Han er kommet sammen med sin bedste ven Cash, så hvis de to kunne fortsætte deres makkerskab, så ville det være fantastisk for dem. Vi tror, at de har været indekatte, men vi er ikke helt sikre, så for en sikkerheds skyld skal deres nye ejere have mulighed for både at kunne have dem som indekatte og at lukke dem ud i haven, hvis de forlanger det. Cash er rolig, kælen og en hyggebamse, mens Tango er det samme - og så lige lidt ekstra legesyg.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Her har vi søde Tootsie, som er en rigtig dejlig kat. Hun og hendes killinger er fundet efterladt og er derfor blevet indleveret til internatet. Hun er en utrolig rolig, dejlig, mild og en meget kærlig kat. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser og hun har det godt med andre katte og hun hilser dagligt på hunde. Søde Tootsie egner sig fint til et hjem med børn og der skal være adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1262

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 år og 9 måneder.

Morris er en meget voksen og meget stor og meget sød og venlig herre, som har holdt til i et område igennem en længere periode. Vi tror han er en indekat, som er kommet ud på en eller anden måde og har forsøgt at finde hans ejer uden held.Han er godt nok ikke helt ung mere, men har et fantastisk fantastisk dejligt sind, så vi håber der er en sødog kærlig prson, der vil være med til at give ham nogle gode år.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1357

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Tisse Leif blev fundet i Sorø i en forfærdelig tilstand. Han var tynd og fyldt med tæger. Han blev fundet sammen med sin ven Tisse Trold og de to er uadskillelige. Derfor søger de også et hjem sammen, et sted hvor der er masser af plads udenfor. Det skal helst bare være de to, da en dame, måske vil ødelægge det gode venskab. Han er lidt forsigtig, men stadig meget nysgerrig. Han er kastreret d. 19/8.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1424

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Pella mangler halen. Men det gør ikke noget, for hun er en utrolig sød og kontaktsøgende kat. Hun blev fundet som herreløs på Amager, og da hun kom her, havde hun faktisk en hale. Den var dog meget skadet, så vi valgte at amputere den. Så nu render Pella rundt med en lille stump, og skal nok lige lære at finde sine ben igen, når hun skal hoppe op og ned. Katten bruger nemlig også sin hale til at holde balancen med. Men hun kan sagtens klare sig og blive rigtig god til at klatre i træer og hoppe rundt udendørs igen., Pella er meget kælen og hun ville elske et hjem, hvor der er god tid til hende og hvor hun må komme ud i haven og "kigge lidt på dyrelivet"...

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

LUK DETTE VINDUE

Vind ½ års dyrefoder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition. Hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events. 

Hill´s Pet Nutrition er fodersponsor for hunde og katte på Dyrenes Beskyttelses internater.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition- hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat.