Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Tusindfryd er en flotkat, der lige nu er ved at tage sig af 2 killinger. Tusindfryd er en sød og kærlig kat, der rigtig gerne vil kæles med. Hun vil egne sig bedst til et hjem hvor det kun er hende der skal bo. Kom og hils på Tusindfryd, ved at ringe og bestille tid på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 6 måneder.

Knirke er en stor kat, som vil fungere perfekt på landet. Hent ham nu, så er han vil være hjemvant hos dig, når høsten og ikke mindst musene kommer i hus.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0120

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Super smuk kattekilling som er klar til nyt hjem d. 10. August. 2014.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0779

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Det har været umulig at finde Asterixs tidligere ejer. Han er en dejlig, ung, voksen fyr. Flot med masser af mod på livet. Han vil gerne bo hos dig, hvor han også må være ude og hvor der er hjerterum til en hyperkælen fyr.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Molly er en enorm sød, tillidsfuld og kærlig hunkat der bare elsker at nyde livet og gøre lidt gavn. Hun er vant til kattelem og der er derfor ikke behov for kattebakke indenfor. Hun er en nem kat at have med at gøre. Hun kan godt lide at blive nusset og vil egne sig fint som familiekat.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Super skønne killinger. Klar til at forlade sin mor d.10. Aug. 2014.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0082

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dejlig, sød og social killing, som er klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Han er kastreret , øremærket og vaccineret.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0811

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1429

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Blomst er en smuk og flot stor killing. En sød, glad og ukompliceret lille kat, som også rigtig gerne vil kæle.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0361

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Bimby er den sødeste og smukkeste kat med flotte farver, og nogle lækre venlige øjne man rigtig kan fordybe sig i. Hun er MEGET kælen, og vil nok blive kategoriseret som en hyggemis. Vil du have en sød og kærlig ny bedste ven, så skal du bestemt tage Bimby i betragtning. Ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0265

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0217

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0154

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Tom er en lækker kat, der savner nogle søde mennesker til at tage sig af ham. Han vil gerne snakke, og ser frem til at du giver et kald på 86 48 00 20 for at møde ham.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0697

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Mopper er kommet til internatet, da hendes ejer er død. Hun søger derfor en ny sød familie. Hun er en lidt forsigtig pige, så et hjem hvor tingene foregår stille og roligt er at foretrække. Men hun er utrolig kælen og ret nysgerrig, så hun er en skøn kat. Hun skal til en familie med hus og have, så hun kan komme lidt ud og snuse rundt, når hun har lyst.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0206

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 6 måneder.

Elvira har bare været den bedste missemor for sine små killinger, de er nu blevet så gamle. at de er klar til at flyve fra "reden". Det er derfor blevet Elviras tur til at blive nusset om, og hun er kælemis med stort K, og det fortjener hun at blive. Elvira er ikke en ret stor kat, og hun er semi langhårede

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0009

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Thorkild er med på hvad som helst. Han er nysgerrig og vil gerne have noget ud af tilværelsen. Rar kat.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0783

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Skønne Thor blev efterladt af sin ejer, da hun flyttede. Det fatter vi simpelthen ikke, for mere kælen og dejlig kat skal man lede længe efter. Thor elsker mennesker og har det udmærket med andre katte - men kan godt være lidt sur på andre hankatte. Vi ved ikke, om han har været inde- eller udekat, så for en sikkerheds skyld sælger vi ham kun til et hjem, hvor han kan få adgang til haven.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0372

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Vi ved ikke meget om den kære Snubbi, andet end han er en rigtig rar kanin der er vant til at være i hænder. Men nogen er åbenbart blevet trætte af ham fordi han er blevet dumpet i en papkasse sammen med en anden kanin. Snubbi er kastreret.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0119

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Gabriel vil gerne være alene-kat, så det kun er ham det drejer sig om. Han er en kanon god musefanger, selv om han ofte opfører sig som en hund. Meget elskelig kat.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0742

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Søde Vuc blev fundet ved VUC i Roskilde og har nu boet her et stykke tid. Hun er rigtig sød og meget kælen overfor os tobenede. Andre katte kan hun godt have det lidt anstrengt med, og hunde vil hun meget gerne være fri for. Vuc savner at komme ud, så hun skal bo i hus med have.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Hej, jeg hedder Luna og jeg er en rigtig dejlig kat. Jeg var blevet forladt og jeg var meget tynd og underernæret da jeg kom til internatet. Nu er jeg klar til at kommme videre til en sød familie. Jeg er meget kælen, mild, rolig og man kan virkelig kun holde af mig. Jeg vil rigtig gerne sidde på skødet og blive nusset, mens jeg spinder højlydt. Jeg egner mig kun til et hjem uden andre katte og med adgang til en have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0344

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Benny er en imødekommende og snaksaglig kat. Han har masser at fortælle, og elsker at være sammen med mennesker. Har du lyst til at møde Benny, og lyst til at give ham en ny chance, så ring til Nordjyllands Internat tlf. 8877 0307

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0258

Hund: Hønsehundeblanding

Køn: Han

Alder: 1 år.

Karlo er en rar og omgængelig unghund. Han er kommet til internatet, fordi den forrige familie ikke havde for god tid til ham. Han er en hund, der kræver en del motion og aktivering. Han er rolig indendøre og går rimelig i snor. Han er god til børn og glad for andre hunde. Skal ikke være alene hjemme for længe af gangen. Kan åbne døre. Hundetræning vil være en god investering. Kan du opfylde hans behov for aktivering, får du en ven for livet.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0815

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Søde Anne blev fundet sammen med sin mor og sine to søskende og er nok blevet smidt ud hjemmefra. Hun er meget kælen, men kan godt være lidt ængstelig overfor nye personer lige i begyndelsen. Derfor skal hun også helst bo sammen med rolige, kattevante mennesker uden helt små børn i familien. Anne synes, at verden er lidt farlig, så derfor tror vi godt, at hun kan trives som indekat - specielt hvis hun får en af sine søskende med.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0895

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Rosa er en skøn lille kat på lidt over et år. Hun er en dejlig lille pige med lidt for korte ben. Hun er i den rolige ende af temperament skalaen. Rosa kan lide de fleste, men er ikke glad for børn med for meget gang i. Hun kan lide at tingene foregår lidt roligt. Ring til os på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0770

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Mulle er fundet ved en gård, hvor hun pludseligt dukkede op fra skoven sammen med sine søskende, og ingen til at kendes ved dem. Han er en rigtig sød, imødekommende, kælen og glad killing, som rigtig gerne vil lege, men som også er en rigtig hyggetrold. Han er vant til andre katte og vil sikkert trives fint i en familie, hvor der er masser af leg og hygge og hvor han på sigt også må få lov til at komme lidt ud.

Bornholms Internat

Ref: 14AA-4-0135

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Piphans var landet hos en familie med kat., Det var katten glad for, men ikke familien., Så derfor blev den indbragt til Internatet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0275

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0166

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Hvem kan stå for Tika, hun er en venlig smuk pigemis, med en skøn pels og smukke aftegninger. Hun har et mildt væsen, og hun kan lide at ligge på et roligt sted og følge med i hvad der foregår. Har du lyst til en god katteven, så ring for fremvisning på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0042

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Rasine er en dejlig kat. Hun er en skøn lille tyksak, som elsker at stille sig op til fotografering.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0415

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Søde og rolige Kisser blev efterladt i en skov i en transportkasse sammen med sine killinger. Heldigvis blev de fundet, og nu søger de alle et godt hjem. Hun er en skøn kat, som holder af ro og fred. Derfor ønsker hun sig et hjem, hvor der ikke er for meget uro fra børn eller andre dyr. Kisser skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0357

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0430

Andet dyr: Guldhamster

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Mickey blev fundet i en bus sammen med sin mor og sine søskende. De er alle ret tamme og trygge ved mennesker og søger et godt hjem hos søde mennesker. ; Hamstere bor alene og har det bedst med det, og så er det nataktive. Derfor egner de sig ikke så godt til at bo på børneværelser.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0669

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Bell blev fundet i en kasse dumpet i en bybus. Hun er en rigtig sød, venlig og omgængelig kat, velplejet og social og har måske været indekat til nu. Hun vil sikkert passe ind i de fleste familier og måske også gerne lære at komme lidt ud? Har du hjemmet og familien, så har vi denne skønne kat.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0150

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Hej jeg hedder Messi og var en stakkels kat der jeg kom til internatet. Jeg havde siddet fast i flere dage i nettet fra et fodboldmål, og jeg var skåret op omkring halsen og under benene da jeg heldigvis blev fundet og kørt til en dyrlæge. Nu er jeg frisk og meget klar til at få et nyt hjem. Jeg er utrolig kærlig, mild, rolig og ligeså snart man kælet mig ligger jeg mig på ryggen med benene i vejret for at blive nusset på maven. Jeg vil kun til et stille og roligt hjem med have. Jeg er steriliseret, mærket

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0157

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

HANKATTEN HUBERT. Denne dejlige dreng hedder Hubert. Han er dejlig, kælen og social. Hubert har gået rundt og søgt forskellige mennesker i håb om, at der faldte lidt spiseligt af og meget gerne også noget nus. Vi har søgt efter nogen som måtte savne denne skønne knægt, men forgæves. Hubert er pragtfuld - intet mindre. Han vil egne sig perfekt som midtpunkt i en kærlig familie med halvstore børn og uden andre dyr. Smukke Hubert er kastreret + øremærket og skal til have, da han foretrækker at besørge udendørs.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0126

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Mis er en rolig hankat, der er blevet indleveret fra et dødsbo. Mis vil passe rigtig godt ind i et hjem, der har brug for en kat, der elsker at nusse, for han er meget social og kælen og kan sagtens bruge hele dagen på at dase.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0312

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NY FAMILIE. Lucia er lige kommet tilbage efter at have været i familiepleje, og er så super meget klar til at komme ud til sin nye familie. Er du klar på lidt pelspleje og aktivering af denne skønne killing, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid til at komme og besøge hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0387

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sød og lidt tam hun ørkenrotte ca. alder 2014

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-0829

Hund: tysk jagt terrier bl

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 3 måneder.

Siffer er en meget kærlig og aktiv pige som kræver en ejer der kender til racen. Hun har et stort jagt-instinkt og hun har brug for en masse motion, aktivering og positiv træning. Siffer kan godt være strid ved andre hunde da hun er blevet overfaldet af en anden hund hos tidligere ejer. Hun kan være alene en arbejdsdag og skal bo i hus med have til. Hun kan godt blive jaloux overfor børn så hun skal derfor ikke ud til mindre børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0183

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er én af Liljes 4 små uldtotter. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Pyrits tidligere ejer, som var en gammel mand, er her desværre ikke mere. Så et hjem med rolige og trygge rammer vil være det rette sted til hende. Hun er lidt forsigtig, men vil rigtig gerne kæle, når man har lidt tålmodighed med hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0229

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så i kan komme og hilse på disse små skønheder.

Lollands Internat

Ref: 14LH-4-0013

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 7 år og 3 måneder.

Gucci er en god dreng, der ikke har haft det så godt de sidste par år. Han er blevet forsømt en del, og han er over en længere periode, ikke blevet fordret nok. Det har gjort, at han er lidt hektisk omkring mad. Han går fornuftigt i snor og kan en del af de alm. kommandoer. Vi søger et modent og roligt hjem.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-1-0172

Kat: Huskat blanding

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Prins og jeg er en vidunderlig kat. Jeg er ekstrem kælen og kontaktsøgende og jeg ruller mig rundt på gulvet for at få opmærksomhed. Jeg elsker at ligge i arm og blive nusset. Jeg er også en aktiv dreng som elsker at lege og jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg egner mig rigtig fint til en familie med søde børn og jeg har det også fint med andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg er kastreret og øremærket.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0125

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Cleo og jeg er fundet efterladt som lille bitte, men jeg har heldigvis her på internatet fået en sød missemor som passer godt på mig til jeg er stor nok til nyt hjem d. 27/7-14. Jeg er en rigtig kælepotte som i starten lige skal se folk an. Jeg har det rigtig godt med andre katte og jeg er også vant til hunde. Jeg vil kun til et hjem med have og jeg vil være steriliseret og øremærket samt vaccineret når jeg skal til min nye familie. Jeg kan reserveres ved personligt fremmøde.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0158

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Futte er en sød kat, der er lidt reserveret, men ellers super sød og lækker. Hun vil gerne ud til et hjem, hvor hun kan udfolde sit dejlige væsen. Ring til dejlige Futte på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Søde, rolige Rigmor var tynd og skravlet, da hun kom til os. Nu har hun taget fint på, men hun trænger til en kærlig ejer, som vil tage sig godt af hende. Hun er en virkelig sød, stor killing, som har lidt sine egne meninger om tingene nogle gange. Derfor skal hun ikke bo med mindre børn eller hos folk, som ikke har haft kat før. Men hun hun er utrolig kærlig, meget legesyg og elsker at ligge på skødet og blive nusset og snakket med. Rigmor skal til hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-0692

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Lis er kommet ind privat sammen med 5 andre søskende. De er allesammen meget søde og nysgerrige. Og de er nu klar til at komme ud til nye hjem. Der er 4 piger og 2 drenge.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen, der ønsker et hjem med adgang til have.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Sød, social killing. Klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0644

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Calli´s ejer er flyttet og har "glemt" at tage hende med. Hun er ukompliceret, opmærksom, tillidsfuld, venlig og imødekommende og vil sikkert passe ind i de fleste familier, hvis hun også gerne må komme lidt ud.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0335

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Mille er en tilløber, som ingen vil kendes ved, hun er ellers en rigtig dejlig mis. Hun trænger til en familie, som har lyst til at give hende noget kærlighed. Hun er utryg ved de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0185

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes missebørn, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0392

kanin: vædderblanding

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

FREMLYSNING: Nogen der savner lille Pudsig? Hun er fundet på Kastanievej i Nyborg. Hun er en rigtig fin og kælen kanin. Hun er absolut vant til mennesker. Hun fremlyses i 14 dage og ellers bliver hun videreformidlet til et nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger, at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Sidse er ligesom søster Susse dumpet ved et dyrehospital og er som sin søster skøn og dejlig. Hun vil rigtig gerne have sit helt eget hjem helst sammen med en anden kat, gerne søster Susse. Ring for besøg 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0243

Kanin: Blanding.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Bonnie kom til os d. 06-06-14 hvor hun bare var sat af i en gård sammen med en anden kanin, og allerede d. 09-06-14 fødte hun 5 små unger her. Nu er de ved at være store og klar til at blive skilt ad omkring d. 06-08-14. Kunne du tænke dig at give Bonnie et nyt og kærligt hjem så ring til os på tlf. 88774300

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0767

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Oscar er fundet ved en gård, hvor hun pludseligt dukkede op fra skoven sammen med sine søskende og ingen til at kendes ved ham. Han er en rigtig sød, imødekommende, kælen og glad killing, som rigtig gerne vil lege, men som også er en rigtig hyggetrold. Han er vant til andre katte og vil sikkert trives fint i en familie, hvor der er masser af leg og hygge og hvor han på sigt også må få lov til at komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0316

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Søde lille Katja pige har lige været i familiepleje. Nu vil hun meget gerne have sit "forever-home" og søger din hjælp. Hun er meget legesyg og kælen. Mangler du en sød lille pige, som du selv kan præge? Så kom og besøg Katja ved at ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0720

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Daniel er en sød men lidt forsigtig kanin som søger en ny familie. Han er født her på internatet sammen med sine 3 søskende.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0275

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 2 uger.

Lille Bosse er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem så ring til os på tlf. 88774300

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0867

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Kyst har rendt rundt i tre-fire måneder, inden han blev bragt til os. Han er en dejlig kat, som godt kan være lidt ængstelig overfor nye ting og mennesker lige i begyndelsen. Men vi er sikre på, at han bliver alletiders kælekat, når han først falder til et sted. Kyst skal have adgang til en have i sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0717

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Liv fra Lyngby havde ikke nogen ejer, og den slags går jo ikke. Hun er en dejlig kat, som trives fint med vores andre katte og som er meget social overfor mennesker. Liv er sød og kælen og ret livlig, så hun skal bo med adgang til en have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0296

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN MAGNUS. Se denne fine killing hedder Magnus, og han er bare supersød. Magnus er sød, kærlig, nysgerrig, legesyg og i det hele taget en skøn lille knægt. Han er bror til Malik og Mulle, som også ses her på siden. Magnus har krudt i rumpen som en ægte killing skal have, og han spinder så man næsten ikke kan få ørenlyd, for han er også en glad dreng. Han egner sig fint i en familie med børn og evt. andre rare dyr. Magnus er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Supersød killing.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0383

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sød og lidt tam han ørkenrotte. Ca. alder 2014.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0858

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Prada er en sød kanin, som blev fundet på Nørrebro - vi tror, at han er blevet smidt ud hjemmefra. Han er nysgerrig og kan derfor blive alletiders gode ven, hvis man ofrer lidt tid på at gøre ham helt tryg ved mennesker.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0050

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Store-Ole er slet ikke så sur, som han ser ud til. Han var oprindelig kommet med sin ejerinde på plejehjem, men opgaven med at passe ham blev for stor, så derfor søger han et andet hjem.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0153

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Hej, jeg hedder Sofus og jeg er en rigtig dejlig kat. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld og jeg elsker at ligge i arm på ryggen med stængerne i vejret. Engang imellem får jeg et flip og jeg leger med mus og bolde. Jeg er meget mild og rolig og jeg kommer godt ud af det med de andre katte på internatet. Jeg har også hilst på søde hunde. Jeg vil egne mig fint til en familie med børn og med en dejlig have jeg kan komme ud i. Jeg er kastreret og øremærket.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0115

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 3 uger.

Plejefamilie søges. Herlige killinger søger plejefamilie. Ingen udgifter i forbindelse med dette. Internatet står for foder, kattegrus, kattebakke m.m. Oplev den sjove tid sammen med disse herlige små tumlinger.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Lilje er en pragtfuld hunkat, der lige nu opfostrer et kuld killinger. Hun er klar til et nyt hjem midt i juli, og vil til den tid være steriliseret og øremærket. Det vil være rigtig dejligt for Lilje, at der til den tid er et nyt hjem klar. Besøg hende allerede nu for reservation - du vil naturligvis være velkommen til at besøge hende, indtil hun kan komme hjem. Ring for besøg på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Hej, jeg hedder Misling og jeg er en vidunderlig og meget smuk kat. Min ejer blev desværre alvorlig syg derfor søger jeg et nyt hjem. Jeg er en rigtig kælepotte som søger rigtig meget kontakt og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er vant til andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have og jeg er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0633

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Jonna blev fundet herreløs i Valby. Hun er en rolig kat, der er meget kælen og social. Hun kan godt blandt andre katte, men opsøger dem ikke. Hun elsker at ligge højt og kan med store børn. Hun skal til hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0755

kanin: belgisk kæmpe bl.

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Thorkild er en flot fyr, som vi ikke ved så meget om. Men han er stor og ret livlig, så han skal have godt plads at boltre sig på i sit nye hjem. Thorkild har brug for noget kæletid for at blive helt tillidsfuld overfor mennesker igen. Han er udekanin.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0860

Marsvin: Teddymarsvin

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Anton blev fundet i et bur sammen med tre andre søde marsvin ved en tankstation i Køge. På buret var fastgjort en seddel, hvor den tidligere ejer spurgte, om nogen ville passe godt på dem..., Anton er rigtig sød men ikke helt fortrolig med mennesker. Det skal han nu nok blive, for han er nysgerrig og madglad. Han ville elske at bo sammen med Albert i sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0216

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Louis er fra samme kuld som Louise og Lucas og er den eneste fra kuldet der mangler et nyt og godt hjem. Han er en sød, lille dreng, der også er meget legesyg. Har du mod på en frisk lille dreng, der er klar til at komme hjem til dig nu, så ring til tlf. 86 48 00 20 for at aftale en tid til at komme og hilse på ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0260

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Houdini er en fin lille dame. Hun kom her til internatet sammen med sin mor Malene og 3 andre søskende. Houdini er en rigtig lille opfinder, med masser af eventyrlyst.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0798

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Signe gik rundt i Køge og savnede en ejer. Det slipper hun forhåbentligt snart for, for hun er en utrolig sød og mild kat. Hun er ret rolig, så hun skal helst bo i en familie, hvor der ikke er alt for meget gang i den. Signe skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0226

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NY FAMILIE!, Kamelia er den smukkeste missemor med de flotteste farver. Hun er lidt reserveret, men det er til dels fordi hun er lidt udmattet fordi hendes børn er nogle værre slyngler, og derfor lidt svære at holde styr på for hende. , Men hun er sød og dejlig., Ring til 86 48 00 20 for at bestille tid til at se hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0350

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Misle er en super sød missemor, med den lækreste sorte pels. Hun vil rigtig gerne snakkes med, og elsker opmærksomhed. Vil du hilse på Misle, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0193

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Baghera er en dejlig, sort mis, der nyder opmærksomhed. Han er fundet i et sommerhusområde, hvor ingen ville kendes ved ham. Nu leder han efter en ny familie, der har lyst til at give ham en masse kærlighed. Han skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Batman kom løbende til en ældre dame og hans ejer har ikke meldt sig på banen. Han er stille og rolig efter alderen og meget kælen, nysgerrig og følger med i alt hvad der foregår. En killing, som vil passe ind hos de fleste, som søger killing og hvor han på sigt nok gerne vil lære at komme ud også

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0197

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Klokkeblomst er en smuk ung damemis, der lige nu opfostrer 4 skønne killinger. -Men hun vil meget gerne have besøg af dig, hvis du godt kunne tænke dig en laber lille dame, med de smukkeste lyseblå øjne. Hun er rigtig sød og kæle., Ring til os for at bestille tid til at se denne skønne dame på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0358

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0272

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0224

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Lille Claire er søster til Kaliki, som ses andet sted på siden. Hun er ligeså yndig som de to andre i kuldet. Reserver allerede nu på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0368

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Jerry må ha været gymnast i sit tidligere liv, for hold nu op han hopper højt. Men lad dig ikke narre af det, for han er en rigtig nussetrold og elsker at blive kælet med. Hvis du mener, at du har det bedste hjem til Jerry, så ring til os på 88774300

Bornholms Internat

Ref: 14AH-1-0123

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Vi håber at kunne finde et nyt hjem til Plet på landet. Meget gerne med en anden hund, det vil han elske. Han er nemlig ikke så glad for at være alene hjemme. Plet er livsglad og fuld af energi, som en så ung hund selvfølgelig skal være.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0573

Hund: Gravhund

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Buller er en utrolig glad og hengiven lille fyr, som elsker mennesker. Andre hunde er det nogle gange lidt problematisk med, og katte, høns ect. er i hans øjne skabt til at nakke og æde.; Buller har ikke oplevet så meget i sit liv, så han har brug for en erfaren ejer. Han er vant til at være alene hjemme et par timer ad gangen, ikke vant til børn, og så er han jo gravhund, hvilket betyder en del gøen.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0857

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Plet er en sød kanin, som blev fundet på Nørrebro - vi tror, at han er blevet smidt ud hjemmefra. Han er nysgerrig og kan derfor blive alletiders gode ven, hvis man ofrer lidt tid på at gøre ham helt tryg ved mennesker.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0278

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN OLE. Denne super dejlige misdreng hedder Ole. Og han ser nærmest ud som en voksen kat, men det er han altså ikke. Til gengæld er han ualmindelig stor af sin alder. Ole er en glad og meget positiv kat. Han er glad for alle former for kontakt, uanset om det er mennesker eller andre katte. Så smukke Ole egner sig perfekt i en familie med søde børn og andre dyr. Ole er kastreret og øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld killing.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

HUNKATTEN PIXIE. Denne skønne frækkert af en hunkat hedder Pixie. Egentlig blev hun kaldt "Makrellen", da hun kom til os, for hun havde holdt til i en børnehave igennem længere tid, og der elskede hun at spise ungernes makrelmadder. Pixie er fantastisk, glad og positiv, social og imødekommende, og meget glad for børn. Hun insisterer på at være med, hvor der sker noget. Hun egner sig perfekt som midtpunkt i en aktiv familie uden andre dyr. Pixie er steriliseret og øremærket og skal til hus m/have. Skøn tøs.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Joey er en sød, tætbygget, lettere genert dreng. Hans pels er lidt fluffy, så han ser måske en lille smule større ud end han i realiteten er. Men én ting er sikkert, han er super sød og dejlig! Ring for at bestille tid til at besøge Joey på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0240

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

Milo er den lækreste røde hankat. Han er lige så dejlig som han er stor. Han kan godt løftes på, og er okay med børn. Overvejer du om Milo skal bo ved dig? Ring og bestil en tid for at komme ud og besøge ham på 86 48 00 20.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0168

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Hej, jeg hedder Karna og jeg er en virkelig herlig kat. Desværre blev jeg fundet efterladt i en papkasse på en rasteplads. Jeg er ekstrem kontaksøgende, snakkende og jeg er faktisk ret så sikker på at mennesker, både store og små kun er til for mig. Jeg er en vimsende kat som gerne går foran benene på personalet for at få kontakt. Jeg er en kat med en stor personlighed for jeg er så underholdende på en sjov måde. Jeg vil kun til et hjem med have og jeg er steriliseret og øremærket.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

4 dejlige og smukke katte blev efterladt i et ubeboet hus.; Lang tid efter de blev indbragt til internatet, var de ekstrem hurtige til at tømme både vand- og foderskålene.; De har nu fundet ud af at de ikke behøver at bekymre sig, om der mon bliver fyldt op igen, for det gør der.; Lidt forsigtige katte, men meget kælne.; De fortjener et hjem hvor de kan stole på ejerne vil være sit ansvar bevidst og passe godt på dem.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0273

kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 2 uger.

Lille Bolette er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem så ring til os på tlf. 88774300

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0344

Hund: Kleiner münster/Cocker

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Stoffer kommer fra en større dyreværnssag tilbage i marts og blev, ligesom de andre fra denne sag, formidlet ud i nyt hjem. Nu er han desværre kommet tilbage til os, og vi giver os god tid til at finde det absolut bedste og rigtigste for Stoffer. Med tid og fokus på ham, tid til træning og mental aktivering. Han er kærlig, meget kontaktsøgende, god til at køre bil, glad for alle mennesker og andre hunde. Han er hvalp med stort H, så hjemmet skal være med stort overskud. Smuk, gammelklog og kastreret

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0768

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Guffi er fundet ved en gård, hvor hun pludseligt dukkede op fra skoven sammen med sine søskende og ingen til at kendes ved ham. Han er en rigtig sød, imødekommende, kælen og glad killing, som rigtig gerne vil lege, men som også er en rigtig hyggetrold. Han er vant til andre katte og vil sikkert trives fint i en familie, hvor der er masser af leg og hygge og hvor han på sigt også må få lov til at komme lidt ud.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0121

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dejlig frisk killing. Klar til at forlade sin mor efter d. 10. Aug. 2014.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Lille Mini kom her til internatet for 1 måned siden. Hun var lidt forkommen og bange. Hun er faldet godt til og er blevet en rigtig sød lille solstråle. Kom og hils på hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0752

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Basse er en dejlig kat på ca. 1 år. Han er kærlig, meget venlig og stadig legesyg - Han er altid med på den værste. Ring til Basse på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0207

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

HUNKATTEN FIFA. Er hun ikke bare sød at se på? Hun hedder Fifa. Hun kommer fra et hjem hos en enlig dame, som desværre ikke kom hjem fra sygehuset. Fifa er ikke så stor. Hun er en lille og vims mispige med en god portion nysgerrighed. Hun er god med andre katte, hvis de er søde og rare ligesom Fifa. Hun kan være lidt forsigtig ved nye situationer, men nysgerrigheden tager nu hurtigt over. Hun egner sig fint hos en rolig familie, evt. børn +12 år. Fifa er steriliseret og øremærket og skal til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Rigtig lækre Charlene søger nye mennesker. Er det mon dig? Mangler du en rigtig sød charmetrold der tilmed er kælen, så skal du hilse på denne lækre lille sag. Hun kan virke reserveret i starten, men hun vil altså rigtig gerne snakke. Ring til Kattehjemmet på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0329

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er smukke Iris' kuld, og der er allerede reserveret to. Skynd dig at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, for at komme og se de to resterende missebørn. De er alle sammen super søde!

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0388

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sød og lidt tam hun ørkenrotte ca. alder 2014

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0505

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Vil du hjælpe os og gøre en forskel for kattene og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske med lidt bekymringer iblandt, men altid med os som hotline og bagstopper. Så vil vi være meget taknemmelige for, hvis du vil være plejefamilie for os for i en periode. Ring, så fortæller vi gerne om, hvad det indebærer..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 3 måneder.

Bibi er en sød og dejlig stribet pige. Hun kan godt lide at gøre sig til, og gør det jævnligt for at lokke en over for at kæle med hende. Vil du besøge Bibi, skal du give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0647

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Vi søger fortsat plejefamilier til moderløse killinger og missemødre med killinger. Har du tid lyst og overskud, vil du gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke måske iblandet nogle bekymringer men altid med en hotline til os, så er du velkommen til at ringe og hør nærmere...

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0343

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Jytte er en sød og kærlig pige, der meget gerne vil have en ny familie. Hun er stille og rolig af sind, men vil også gerne lege hvis legetøjet siger sjove lyde. Vil du hilse på denne skønne missepige, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0264

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lavendel er en sød lille missemor med et stort hjerte. Hun er lige nu i gang med at opfostre sine 3 killinger, men vil meget gerne ud i til en ny familie når tid er. Kom og hils på denne skønne pige, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0195

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

HANKATTEN HUGO. Se så, her har vi Hugo. Han er en ualmindelig smuk kat, meget sort og meget slank med store gule øjne. Her på hygger Hugo sig i kattelemmens åbning. Han er ikke så gammel, så der er stadig meget spjæt i ham, men han er god som dagen er lang og utrolig social og kær. Og så er han nysgerrig og elsker at daffe i rumpen på os andre, når vi arbejder. Hugo egner sig fint til en familie med søde børn+andre katte. Han er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Virkelig dejlig kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 12RK-1-0985

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 år og 9 måneder.

Hvem vil passe sådan nogle som os? Roskilde Internat søger gode plejefamilier til kattemødre med killinger, indtil de små er store nok til at flytte hjemmefra. Hvis du er interesseret i denne hyggelige og også lidt forpligtende opgave, så ring til os på 20527428 eller send en mail til roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk. Killingerne på billedet er ikke til salg - de er solgt for længst.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0208

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

HANKATTEN FISTER. Skønne Fister det er knægten I ser her. Og uha, hvor var Fister bange og indadvendt, da han kom til os. Han havde også et kæmpesår på det ene ben, så Fister var svært ked af det. Det er han ikke mere. Fister er blevet mere modig og han elsker at kæle, når vi besøger ham. Han er god som dagen er lang. Han bliver dog utryg ved for meget uro, så han skal ikke til hjem med børn eller dyr, men gerne hos voksne mennesker som vil hygge om ham, så vil han blomstre. Han er kastreret og øremærket. Have ønskes

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Daphne er født på internatet, hendes mor var kommet hertil fordi hendes tidligere ejer ikke længere kunne passe dem., Nu er Daphne ved at være klar til et nyt hjem, hun er meget rolig og en killing med masser af gå på mod., (Daphne er endnu ikke steriliseret men kan reserveres)

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Fin, lidt forsigtig kat, som vil elske at komme på arbejde på landet, med at fange mus.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0516

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Lillemis har i en periode holdt til hos en dagplejer, som har efterlyst ejeren - desværre uden held. Hun er en sød og dejlig, meget kærlig og omgængelig kat, som vil passe ind i de fleste hjem - især, hvis hun også må komme ud. Hvis hun er katten, som måske må blive det nye familiemedlem i dit/jeres hjem, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0160

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Smukke søde Marguerit er en meget smuk hunkat, hun har et venlig og imødekommende gemyt - hun er omgængelig og glad for mennesker, hun trænger til at komme i et rolig og venlig miljø med god tid til kærlighed. Ring på 86480020 for fremvisning

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0106

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Liva er en stille og rolig dame, der kan være lidt forsigtig i starten. Hun bryder sig ikke om andre katte eller hunde, så hun søger et hjem, hvor hun kan få lov at være alene kat på matriklen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing, der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0244

Kanin: Blanding.

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Bounty er en nysgerrig og fræk hankanin, som trænger til et nyt hjem. Han er lidt pladskrævende, så en løbegård med god plads er et krav for hans trivsel. Til gengæld får man sig en smuk kanin, som kommer nysgerrigt hen og hilser på. Han er kastreret.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0686

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Vi har stadig brug for plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger.Vil du gøre en væsentlig forskel. Har du tid, lyst og overskud, så får du og din familie nogle fantastiske øjeblikke og måske nogle bekymringer undervejs, men altid med en hotline til os. Ring, hvis du mener, det kunne være noget for dig og din familie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Dubbie er en super legesyg, drilagtig kat der får tiden til at gå med at stikke næsen i alt hun møder der er nyt, men hun er også en meget kærlig kat. Hun kan godt lide der er lidt knald på i hverdagen, bare middagsluren må foregå i ro og fred - Ring til Dubbie på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0328

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er smukke Iris' kuld, og der er allerede reserveret to. Skynd dig at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, for at komme og se de to resterende missebørn. De er alle sammen super søde!

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0872

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mister blev fundet i Albertslund sammen med sin søster Mathilde, og vi tror, at de er blevet smidt ud. Han er en dejlig, livlig og meget social killing. Han er utrolig glad for sin søster, så de to ville sætte stor pris på at kunne fortsætte i livet sammen.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0308

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 10 måneder.

Peter kommer fra et dødsbo, hvor familien har overdraget ham til os. Peter "snakker" meget, og kommer fint ud af det med de andre katte her på internatet. Han er vant til at være meget i hænder, og søger selv hen til mennesker.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0263

Kat: Blandet langhår

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Prinsessen Lillia mangler et nyt hjem. Har du tid og overskud til lidt pelspleje, får du her til gengæld en dejlig kælen og loyal ven. Da hun kom til os var hendes pels fuld af knuder, og de blev barberet af ved dyrlægen. Derfor er hun lidt mere korthåret end langhåret nogle steder, men hendes smukke pels er ved at vokse ud igen. Kom og hils på smukke Lillia ved at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AH-1-0105

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Findus, er en meget livsglad Cocker spaniel, der desværre ikke kunne komme med ved en flytning. Han har boet sammen med børn fra 6 års-alderen. Han har boet på landet, hvor han en gang i mellem, var med på tur i familiens bil. Han skal ud til en aktiv familie, der kan lide at opholde sig udendørs, gå ture eller dyrker løb, hvor Findus ville elske at være med.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Buster er i særklasse, indbegrebet af en hankat, smuk-bred-dejlig-kæle-doven og madglad. Han nyder i den grad, at han ikke skal jage føde, men "kun" skal gå hen til madskålen. Busters ønskefamilie er rolig, kærlig og har god tid. Buster vil nok heller ikke have det store imod at sove i seng med sine eller sit menneske. Ring til ham på tlf. 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Lucky er en rigtig lækker hankat, der meget gerne vil have et hjem med nogen til at pusle om sig. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når du først begynder at nusse med ham, vil han helst ikke have du stopper igen. Hvis du vil besøge Lucky, skal du give et kald på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0583

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Smukke Ghost er en ualmindelig dejlig kat. Han har levet i en dejlig familie siden han var lille killing. Men der er nu kommet en lille baby med allergi i familien, og de måtte med blødende hjerte leverer Ghost tilbage. Ghost skal rigtig gerne ud i ny familie, inden han glemmer hvad det vil sige at leve i en familie. Ring til ham på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0266

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0607

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Howie er en skøn killing, som er vokset op med sine søskende og sin mor. Han er kælen og legesyg og har brug for et godt hjem - meget gerne sammen med en anden killing eller ung kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0262

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Fabian er fundet i et sommerhus område ved Mou. En dame der har været på ferie der, har set ham flere dage i træk. Og Fabian var ret medtaget ved ankomst til internatet. Han var skallet og havde flere småsår rundt omkring på kroppen. Han er blevet vasket og fedet op. Det varer ikke længe, før han kan få et nyt skønt hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0775

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 3 uger.

Vi er stadig midt i killingesæsonnen og søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid , lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en "livline til os", så er du meget velkommen til at ringe, så vi kan tale videre om det..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0332

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre killinger fra Pil's kuld. De er alle sammen super lækre, og venter bare på at deres nye mennesker kommer og reserverer dem. Kunne du tænke dig at hilse på dette kuld? Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-1-0604

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Pjevs er kommet på Brande Internat fordi, naboerne ikke kan have, at han besøger deres have og Pjevs ikke trives med at skulle være ren indekat. Han er en selvstændig, rigtig lækker kontaktsøgende og menneskeglad fyr og en rigtig dygtig fanger, som forstår at vare sig, hvis der er mere uvenlige katte i nærheden. Han elsker at ligge i højden og betragte tingene lidt fra oven,i en solstråle men er også rigtig "huleelskende". Han vil egne sig godt hos et voksent par/ enlig mand, hvor han må komme ud også.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0384

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sød og lidt tam han ørkenrotte. Ca. alder 2014.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0382

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sød og lidt tam han ørkenrotte ca. alder 2014.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0748

Hund: Labrador/springerspaniel blanding

Køn: Tæve

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Phoebe er utrolig sød, blid og meget meget energisk. Hun er en dejlig unghund, som har brug for en erfaren ejer, som kan træne hende på en positiv og tillidsvækkende måde. Hun er nemlig lidt nervøs anlagt. Derfor skal hun heller ikke bo sammen med mindre børn. Phoebe har det fint med andre hunde, men er lidt voldsom overfor de små. Hun er utrolig kærlig og elsker mennesker, men bliver lidt nervøs, når der er mange af dem. Desuden er hun bange for løbere. Hun kan være alene hjemme fem-seks timer

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Soffie er kommet ud af det blå, og det har ikke været muligt at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen mis, der tager det hele stille og roligt. Måske har hun være indekat i sit tidligere hjem. Har du hjemmet til denne nusseglade pige, der er god til at tage tingene som de kommer?

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0794

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Pedersen blev fundet lille og syg på en mark, men er nu efter nogle ugers behandling blevet rigtig frisk og klar til et nyt liv. Han er rigtig sød og legesyg, men kan også godt blive lidt bange. Han ville elske at kunne fortsætte i livet sammen med Pede.

Fyns Internat

Ref: 14FA-1-0274

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 2 uger.

Lille Boline er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem så ring til os på tlf. 88774300

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ditte er en sød og kærlig kat, der ikke bare elsker mennesker men også andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0232

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af to af Tusindfryds dejlige killinger. De er begge rigtig kælne, og skal helst formidles sammen. Ring til 86 48 00 20 for at bestille en tid til at besøge disse skønne søskende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0327

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

1 UD AF TO RESERVEREDE I DETTE KULD, Dette er smukke Iris' kuld, og der er allerede reserveret to. Skynd dig at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, for at komme og se de to resterende missebørn. De er alle sammen super søde!

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0235

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!; Aki er en skøn ungkat /killing på knap et år. Han har et dejlig væsen, er sød og imødekommende, og han kan lide at snakke og følge med i, hvad der sker. Ring for at besøge Aki på tlf. 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0370

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Götze blev fundet imellem 2 hunde udenfor REMA1000 i Frederikshavn. Efter fremlysning har ingen meldt sig, og derfor er Götze nu klar til et nyt hjem; Götze er en frisk lille en, der elsker at være sammen med mennesker. Det med andre katte er han ved at vende sig til. Han har en meget specielt lys rød farve, som man ikke ser så tit.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0846

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lille Mille er et dejlig lille livstykke, hun er som killinger er flest, venlig, kærlig og legesyg. Ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0334

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Osvald er en rigtig lille kæle kat. Har er blevet sat af ved et hus, hvor efter han har boet et par dage i en garage. Han er meget legesyg, men også meget hygge syg.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 år og 7 måneder.

Sofus mistede desværre sin ejer i januar, og siden da har han strejfet omkring i nabolaget. Vi leder derfor nu efter et nyt hjem til Sofus. Han er en ældre og meget rolig kat. Han er en kat, der har brug for et hjem uden meget larm, da han kun har været vant til at bo sammen med en ældre dame og 2-3 andre katte.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Reserveret til nyt hjem. Dejlig killing klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0274

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-0345

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Liv er et sødt lille marsvin der går sammen med to andre hunmarsvin. Hun er lidt forsigtig og vil meget gerne ud sammen med de andre tøser, da hun er meget knyttet til dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0350

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Shere Khan er en privat kat, vi har fået ind, fordi hans familie skulle flytte og ikke kunne tage ham med. Han er en rigtig kælen kat, hvis man giver ham tid, men han er rigtig stresset af at være her på internatet og håber snart der er en ny familie, der kunne tænke sig at give ham et nyt hjem. Han har en gammel skade på det ene øje, men det er slet ikke noget, han har nogle problemer med. Han er rigtig sød og rar, men vil gerne ud og være alene mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0400

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Sia´s mor blev kørt over. Hun er kommet retur fra familiepleje, hvor hun har været sammen med andre katte, børn og hund og er en lækker, glad og afballanceret, der er god som dagen er lang. Hun vil sikkert passe ind i de fleste familier, der ønsker at inddrage en killing i familien

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0533

Hund: Ruhåret Hønsehund

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Marron er en klog og meget loyal hund. Denne dejlige og store dreng søger et nyt hjem hos absolut hundekyndige mennesker. Han er stærk som en okse og trækker enormt meget i snoren, men han er utrolig behagesyg og tjenestevillig, så det kan ændres med en konsekvent indsats. Marron kan være alene hjemme og er vant til børn. Vi oplever ham, som en glad og dejlig hund, men han var dominerende overfor sin tidligere ejer. Marron kræver en del motion og god aktivering. Marron vejer 38 kilo og er kastreret.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0517

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Chiki har gået rundt med et halsbånd et stykke tid, som er kommet ned om det ene forben at sidde, så den har gnavet hul, men nu er det ved at være fint igen. Hun er en sød , kælen, tillidsfuld og nysgerrig kat med masser af energi, som rigtig gerne vil bo hos dig, hvor hun må være både inde og ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0376

Hund: Dværg Pincher Blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 6 måneder.

Dexter vores allesammens lille energibombe, er super frisk og altid klar på en gåtur. Dexter er en lille Pincher blanding på knap 8 kg. Han mangler lidt selvtillid, derfor er han ikke så glad for andre hunde, og skal til et hjem hvor der ikke er andre dyr,. Det er også vigtigt der ikke er meget larm i hjemmet og omgivelserne. Han kan godt finde på at hyle hvis han er alene steder, hvor han ikke er tryg.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0323

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Lille Sophia er kommet til os fra Aalborg, hvor hun har siddet på et tag i tre dage. Heldigvis var der en rar person, der ringede 1812 og nu får hun masser af mad og kærlig omsorg.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0150

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Hubert er en heldig kat. Han var truet af aflivning, da han ingen ejer havde. Heldigvis endte han her på internatet og har fået en chance mere. Hubert var blevet efterladt i en papkasse af sin tidligere ejer, derfor har han brug for en masse kærlighed og et trygt hjem, hvor han igen kan stole på mennesker. (Hubert er endnu ikke neutraliseret, men kan reserveres.)

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0269

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Hvad der præcist er sket med Marley, ved ingen. Dog ville ingen kendes ved ham i det nabolag han vandrede rundt i. Marley er en meget nem, og ukompliceret kat, der tager det meste i stiv arm. Han er en rigtig nussetrold og elsker at få opmærksomhed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0342

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Pusser er en stor dreng, især hans alder taget i betragtning. Og han fortsætter med at vokse lidt endnu. Han er rigtig snaksagelig og kælen, men kan også være en værre gadedreng. Men han er jo også kun en stor killing, og dette kan man mærke på hans sind, fordi han stadig er meget legesyg. Ring til 86 48 00 20 for at bestille en tid til at besøge Pusser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Tootsie er en dejlig stor stribet pige, der er rigtig kælen. Hvis du sætter dig ned ved hende, kravler hun op i dit skød og forlanger at blive nusset. Kom og besøg denne skønne kat ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0297

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Trisse er en skøn og meget kærlig blandingsrace. Hun er semilanghåret og kræver til tider lidt pelspleje. Hun kan fint med andre katte og vil rigtig gerne nusses, kæle og putte. Hun skal have mulighed for at komme ud og løbe.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0184

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Pede var lillebitte, da han kom til os. Men han har alle dage været lidt af en overlever, så nu er han stor nok til at finde nogle søde mennesker, som vil tage sig af ham - meget gerne sammen med Pedersen, som er hans bedste ven. Pede er utrolig sød og kærlig, men også en krudtugle og fræk som en slagterhund, så han skal bo i hus med adgang til haven.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0433

Hund: Basset Hound

Køn: Tæve

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Rosa´s ejer er desværre blevet indlagt og må erkende at det ikke er muligt at tage sig kærligt af Rosa i meget lang tid. Derfor søger vi nu hjem til denne dejlige ukomplicerede pige. Hun er meget social og kærlig, kan fint med andre hunde, rolig, glad, køre bil, alene hjemme og ok med børn. Hun vil rigtig gerne i hus med have og tage del i hverdagens aktiviteter.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0143

Hund: Labrador-border collie

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Buster er en rigtig dejlig glad hund. Han er vild med motion og vil gerne være med på løbeture for ikke at snakke om at lege med og uden bold. Ind i mellem bør man holde lidt igen for ikke at overstimulere ham. Er han i nærheden af havet vil det være en god ide at lade ham svømme, da han elsker vand. Han kender de almindelige kommandoer og han er meget kærlig og social og nyder kontakten med de fleste mennesker. Dejlig hund

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0753

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 3 uger.

Har du tid, lyst og mulighed, så søger vi plejefamilier til moderløse killinger og killinger med missemødre for en periode til de kan undvære hinanden. Det giver masser af oplevelser til dig og din familie måske nogle bekymringer, men altid med en hotline til os. Ring, hvis vi har fanget din opmærksomhed og interesse..

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0112

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Malibu sidder og venter på sin nye ejer. Hun vil gerne være alene-kat. Til gengæld vil hun med glæde fange alle dine mus, for det er hun god til. Flink og rar kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0648

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Brix er oprindeligt efterladt i en transportkasse ved en omfartsvej og har efter efterladenskaberne at dømme, siddet i kassen i lang tid. Brix er rigtig sød og kælen, når først han er faldet til. Har du det voksne hjem og rammerne til at give Brix et liv, hvor han føler sig ønsket og hørt og måske gerne må komme lidt ud også, så er du meget velkommen til at ringe.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0744

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Rasmus var herreløs i Nordsjælland, og sådan kan man jo ikke fortsætte med at leve, når man er en sød killing. Han er rigtig kælen og meget glad for mennesker. Der er masser af spilopper i ham, så han ville sætte pris på en anden kat eller killing at lege med i sit nye hjem. Rasmus skal bo i hus med have.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0011

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Fru Harlekin er en meget stille og rolig kat, der gerne vil kæle. Hun har boet hos en ældre dame.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0180

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Maj er fundet inde i Aalborg midtby, hvor fremlysning af ejer er forsøgt, men der er ingen, der har meldt sig. Maj er en kælen kat, der elsker at blive nusset om. Hun er meget smuk og er helt sikkert en raceblandings kat med meget store flotte øjne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0289

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 uger.

Fergie er en super sød kat, der rigtig gerne vil ligge på ryggen og nusses. Ønsker hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Tesco er en flot rød ung herre, der er sød og kælen. Han kan virke lidt genert til at starte med, men man skal bare lige vise ham at man bare vil snakke med ham og så bløder han op og bliver den lækreste kat du kan finde. Hvis du vil besøge Tesco, skal du ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0300

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Bisca er en smuk sort mis, der meget gerne vil have nogle rolige mennesker der gider nusse om hende. Ring til hende på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0466

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Så er sæsonen kommet, hvor vi søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe os og gøre en forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer? Så ring til os, så vi kan fortælle mere om, hvad det vil sige at være plejefamilie.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0565

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Så er tiden over os, hvor vi har brug for din hjælp. Vi søger plejefamilier for en periode til missemødre med killinger og moderløse killinger. Hvis du ønsker at gøre en vigtig forskel og gerne vi hjælpe os, samtidig med at du giver dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser,måske iblandet nogle bekymringer, så er du meget velkommen til at ringe, så kan vi tale videre om, hvad det indebærer

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0366

Hund: Labrador, hønsehund

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Elvis er blevet indleveret sammen med Tarzan, da ejer skal flytte i lejlighed og ikke må have dem med. Tarzan er rejst videre, så Elvis skal i landlige omgivelser og ikke til familie med små børn, da han ikke er vokset op med børn. Han er en energisk dreng, som kræver motion og som rigtig gerne vil være en aktiv del af det, der foregår. Han kan med andre hunde og er lidt forsigtig. Han kan ikke bruges til jagt, da han er bange for skud og fyrværkeri

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0330

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Lille søde Pil mangler en familie, der kan tage sig godt at hende. Hun er en sød og kærlig missemor, der passer rigtig godt på sine killinger. Ring til Pil på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0769

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Ofelia er fundet ved en gård, hvor hun pludseligt dukkede op fra skoven sammen med sine søskende og ingen til at kendes ved hende. Hun er en rigtig sød, imødekommende, kælen og glad killing, som rigtig gerne vil lege, men som også er en rigtig hyggetrold. Hun er vant til andre katte og vil sikkert trives fint i en familie, hvor der er masser af leg og hygge og hvor hun på sigt også må få lov til at komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0313

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Denne dejlige pige er lige kommet hjem fra familiepleje. Så hun er super klar til at få en ny familie, der er klar på en sød og fræk lille killing, der nok kræver lidt pelspleje i fremtiden, da hun er blevet lidt mere langhåret end en korthåret mis. Vil du besøge lille Donna, skal du give et kald på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Jerry er en flot sort/hvid herre på lidt over 1 år. Han er sød og dejlig, og det eneste der mangler i hans liv er dig. Ring til ham på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0601

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Nora blev fundet ved motorvejen som ganske lille og har været i familiepleje, hvor hun har været indekat og er blevet vant til hund, børn og andre katte. Nu er hun klar til sin nye familie. Hun er en glad og legesyg, meget spinnede størrelse, som sikkert vil passe ind i de fleste hjem, der er klar på at starte med en killing.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0888

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Denver blev født her på internatet sammen med sine 3 søskende, og han søger nu et nyt hjem. Han er sød men også lidt forsigtig, så han kræver en rolig ejer der kan give ham tryghed.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0526

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Emil blev fundet helt alene på Frederiksberg, da han var helt lille. Heldigvis ville Kisser godt være plejemor for ham, så han er vokset op med hendes killinger. Emil er sød, rar og har en del energi, som killinger nu har. Han han er fræk og lidt en bisse og elsker at lege med sine søskende og vil allerhelst fortsætte videre sammen med en af dem. Emil skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0306

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Rosalinde er en smuk lille sort pige, der har alle fire poter nede på jorden. Hun er rolig af sind, og vil meget gerne nusses med. Ring på 86 48 00 20 for at bestille en tid til at besøge denne dejlige mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0695

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Har du lyst til at hjælpe os ved at være plejefamilie for os? Du hjælper på den måde ved at gøre en vigtig forskel, I får garanteret en masse fantastiske oplevelser, men måske også nogle bekymringer, men har altid en hotline til os.Det kan dreje sig om moderløs killinger eller om missemødre med killinger. Ring, hvis vi har fattet din interesse, så kan vi tale om mulighederne..

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0096

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Denne smukke hunkat der hedder Fie. Hun søger et godt blivende hjem. Hun er indleveret her på internatet som tilløber kat. Vi kender ikke hendes opvækst og kan kun fortælle lidt om vores egen vurdering, Fie er over for mennesker en meget elskelig kat men kan godt være en smule forsigtig over for andre katte men når isen er brudt går det helt fint. Hun er renlig og vant til kattebakke. Rigtig sød kat

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0309

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 2 måneder.

Pulle er privat indleveret; hvor ejer ikke havde mulighed for at have hende længere. Pulle har været meget indekat; men vil rigtig gerne til et sted hvor der er mulighed for at komme ud. Hun er kælen og snaksaglig

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0360

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN RITA. Sikke nogle store øjne Rita her stiller op for fotografen. Smukke Rita er altså også en dejlig størrelse. Rita er utrolig hengiven og kærlig. Hun spinder bare vi ser på hende, og hun elsker at kravle rundt og kæle med sit menneske. Men tag ikke fejl, hun kan sagtens spjætte rundt som en rigtig killing og knurre af sit legetøj, men kærlig er hun, også med andre katte. Rita er steriliseret + øremærket og skal til have. Evt. børn +12 år. Skøn tøs.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0314

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Katrine er en super sød lille killing, der er klar til at komme ud i en ny familie. Hun har lige været i familiepleje, så hun er blevet socialiseret. Katrine er en sød og kælen lille killing, men hun er også fræk, og skal derfor aktiveres gennem leg. Ring til hende på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Blackie har holdt til gennem nogle uger i et område og har forsøgt at få lov til at deltage i familielivet på gaden. Hun fungerer fint med gadens egne katte og er en opsøgende og omgængelig, kærlig mis, som bare gerne vil bo hos dig, som vil give den kærlighed, lade den være i nærheden af dig og sørge for den. p.s. den kan selv fiske godbidder op af bøtten på billedet :)

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0816

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Olfert er en flot og skøn fyr, som blev fundet som herreløs i Nordsjælland. Han er utrolig sød, kælen og rolig. Vi tror ikke, der er ret meget, der kan ryste ham. Men han vil alligevel gerne have en hjem hos voksne mennesker, som forstår hans behov for meget lange middagslure, god mad og masser af opmærksomhed. Olfert skal til hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Tarzan er en stor dejlig stribet hankat, der godt kan lide at slappe af. Han vil bestemt være god til at overvåge hus - og havearbejde! Derudover er han også en dejlig kæle mis, der tilmed er stille og rolig og helt nede på jorden. Vil du hilse på Tarzan skal du ringe til kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0332

Hund: Ruhåret hønsehund

Køn: Han

Alder: 6 år og 3 måneder.

Skønne dejlige Theis mangler et nyt kærligt hjem i landlige omgivelser og med plads. Han har aldrig været brugt til jagt, men instinktet er der helt klart. Han er dog en blød dreng og skal derfor håndteres kærligt. Han er energisk og vil gerne bruges til noget fornuftigt. Han har levet godt sammen med to andre hunde. Ikke det store kendskab til børn. Og katte, dem jager han! Han er også en stor hyggetrold og elsker at være i centrum.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0165

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Tille er en knap 1 år gammel aktiv pigemis. Hun er kælen og sød, men hun er også meget selvstændig og vil egne sig til at bo, hvor hun har mulighed for at fange en masse dejlige mus. Så vil du have en kat, som ikke absolut skal ligge på skødet af dig hele tiden, er Tille et rigtig godt bud. Ring for fremvisning på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0733

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Palle er nok blevet smidt ud hjemmefra af sin gamle ejer. I hvert fald hoppede han herreløs rundt i Nordsjælland. Han er en sød kanin, som godt kunne bruge lidt mere nus og kæl for at blive helt tam og tryg ved mennesker. Her hos os lever han som udekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0315

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Søde lille Molly venter kun på dig. Men hvad venter du på? Ring til Tøstrup Kattehjem så du kan komme og besøge hende på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0859

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Nilly blev fundet på Nørrebro, og vi tror, at hun er blevet dumpet af nogen, som ikke gad passe hende længere. Hun er rigtig sød og nysgerrig, så med lidt tid og masser af kærlighed bliver hun en rigtig god ven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0543

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Bessie og hendes killinger har holdt til i et budskads inden de kom til os. De er nu vendt hjem fra deres plejefamilie og er klar til at forlade hinanden. Bessie her har været en rigtig god mor, men nu vil hun rigtig gerne have sig et roligt liv uden andre til at tage opmærksomheden. Hun er en rolig og spinnende, afslappet voksen mis, som oftest er god til at tage tingene som de kommer.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0356

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Rambo er en rigtig kælemis....og en stor jæger. Han er desværre leveret tilbage, da hans nye ejere synes hans rovdyrsinstinkt var for stort. Han fanger mus og fugle og viser dem med stolthed frem. Så ønsker du dig en stor jæger og en stor kælemis........så er det Rambo!

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0790

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Erik er pludseligt dukket op og ingen vil kendes ved ham. han er en sød og kælen, ofte afslappet fyr men også nysgerrig og legesyg. kan du lide kat og må han bo hos dig, er du velkommen til at kontakte os

Brande Internat

Ref: 14BA-4-0781

sumpskildpadde: sumpskildpadde

Køn: Hun

Alder: 8 år og 6 måneder.

Paddy her er nok den største sumpskildpadde vi nogenside har haft på internatet. Hun er en rødøret terapin, stor og smuk med klare farvet. Hun vil gerne have et nyt hjem med gode muligheder for at være både i vand og på "land". har du kendskab til sumpskildpadder vil det være rigtig fint. Vi tør ikke skyde på hendes alder, men bestemt en voksen pige

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0203

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Lauge er en ældre hankat, som er indleveret til os fra Dronninglund Dyreklinik. Han er snaksagelig, og kælen, og bruger det meste af sin dag her, på at kigge ud af vinduet. Vi tror, at han savner muligheden for at komme ud, og skal derfor til et hjem, hvor han kan komme udenfor. Da han er en ældre kat, er han nu i alderen, hvor han helst bare vil ligge og blive nusset, og han ikke orker at lege helt vildt.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0616

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 6 måneder.

Chuck og Larry har boet sammen som indekatte, selvom de måske også kunne blive glade for at komme lidt ud. De er vant til hunde og børn og er meget kærlige. Har du hjemmet til blot den ene eller gerne dem begge, så ring til os

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0277

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 2 uger.

Lille Bosco er født her sammen med sine søskende d. 09-06-14 og er klar til at flytte hjemmefra omkring d. 6 august. Har du lyst til at give en af ungerne her et godt hjem så ring til os på tlf. 88774300

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Plejefamilie søges. Herlige killinger med mor søger plejefamilie. Ingen udgifter i forbindelse med dette. Internatet står for foder, kattegrus, kattebakke m.m. Oplev den sjove tid sammen med disse herlige små tumlinger.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Simson er en dejlig kælen fyr, han er glad for mennesker og virker sød ved andre katte. Vi kender ikke hans baggrund, da han er indleveret, fordi han ikke kan klare sig selv.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 11 måneder.

Flora er en lækker missedame, der er ekstremt kælen. Hun kan godt finde på at hvæse lidt til at starte med, men det er åbenbart kærlige hvæs, for hun har aldrig gjort en flue fortræd, og er rigtig snaksagelig når man aer hende. Vil du have en super lækker og dejlig mis, og godt kan vente til hun er færdig med at passe sit kuld, så skal du give os et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0142

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Charlie og jeg er en vidunderlig og meget kontaktsøgende lille killing. Jeg er vant til andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg er klar til at rejse fra min mor d. 6/8-14. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg kan kun reserveres ved personligt fremmøde

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN MULLE. Denne yndige pige hedder Mulle. Hun er her med sine brødre Magnus og Malik. De var desværre blevet efterladt, øv! Men Mulle er helt klar til at indtage sit eget nye ansvarlige hjem. Mulle er en kærlig pige, som elsker at få møs og kram i massevis. Hun er lidt roligere end sine brødre, og kan nærmest ikke få nok af blid omsorg. Hun er også legesyg, nysgerrig og social med mennesker. Hun egner sig fint hos en familie med børn +12 år. Mulle er steriliseret + øremærket og skal til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0038

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Pletti har hjulpet et andet Internat med at male. Hun syntes at pletter pyntede gevaldigt. Det er hvad der er blevet fortalt, så mit gæt er at hun måske har haft halen nede i malerbøtten. Venlig og rar kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0494

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Så er sæsonen kommet, hvor vi søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe os og gøre en forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet af nogle bekymringer? Så ring til os, så vi kan fortælle mere om, hvad det vil sige at være plejefamilie.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0102

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Hej, jeg hedder Mille og jeg er en en rigtig dejlig kat. Jeg var noget ensom og forsømt, da jeg kom til internatet. Men tro mig, jeg er kommet godt efter og er nu meget klar til at få en ny og dejlig familie med adgang til have. Jeg er smadder kælen, tillidsfuld og jeg har bestemt ikke noget imod at ligge på skødet og hygge. Jeg er også begyndt at lege især med mus og bolde, så hvem ved, måske jeg er en god mussefanger? Jeg vil kun til et stille og roligt hjem og jeg er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0458

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Putte's ejer kunne desværre ikke have hende mere, så nu søger hun et nyt hjem. Hun elsker at kæle og er meget social overfor mennesker. Hun er en fremragende muse/rottefanger og skal derfor bo i hus med have med rolige omgivelser. Hun kan godt blive lidt bange, når der sker for meget. Så hun skal til et hjem uden små børn.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0519

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 2 måneder.

Skønne Bandit var herreløs. Hans ejer blev fundet, men ville ikke have ham tilbage. Det kan vi jo ikke helt forstå, for han er en rigtig dejlig og smuk kat. Han er meget glad for mennesker, men han er lidt sur på de andre katte. Bandit kan bo med større børn og skal have adgang til haven.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lille Lotte blev godt og grundig træt af sin bror, så derfor vil hun gerne ud og bo et sted, hvor der ikke er andre katte, så det kun er hende det drejer sig om. Hun er ekstrem kælen.

Brande Internat

Ref: 14BK-1-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Alba har været ren indekat indtil nu, men hun er lidt for legesyge, og fyldt med spilopper og eventyrlyst, til at hun trives indenfor. Hun elsker at ligge i en solstråle i vindueskarmen eller putte under tæppet, dynen eller i en hule. Hun er glad for at være sammen med sine mennesker, når hun selv får lov at komme. Hun ligger gerne på skødet, når man ser TV eller på ens bryst, når der er tid til en slapper. Har du hjemmet uden små børn, hvor hun må være både inde og udekat, så kontakt os.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Erantis 5 skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reserver allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0261

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

KILLINGERNE RIPPER & RUPPER. Disse to skønne brødre hedder Ripper(venstre)og Rupper. De er nysgerrige, sociale og meget kærlige drenge. Ripper er typen der elsker at ligge i arm, det kan Rupper også finde på, men ikke så længe. For han har mere krudt i rumpen og vil lege meget. De egner sig fint i en familie med søde børn og de skal helst til nyt hjem sammen, for Ripper har brug for at læne sig lidt op af Rupper. De er begge kastreret og øremærket og skal til hus og have. Skønne drenge.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0151

Kat: Huskat, langhåret, tortie

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Nikita er fundet i Skive og var meget tynd! Nu har hun taget en smule på, men trænger stadig til lidt ekstra på sidebenene. Hun er en dejlig, kælen og højt spindende kat, der ønsker sig et godt og blivende hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0326

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

1 UD AF TO RESERVEREDE I DETTE KULD, Dette er smukke Iris' kuld, og der er allerede reserveret to. Skynd dig at ringe til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, for at komme og se de to resterende missebørn. De er alle sammen super søde!

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lucy er en smuk lille pige, der søger nogle dejlige mennesker til at forkæle hende. Hun er lidt reserveret, men vil gerne snakkes med. Ring til lækre Lucy på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0702

Kat: Huskat, langhåret

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Tove var herreløs og meget filtret i sin lange pels, da hun blev fundet. Nu har vi klippet hende, så hun er lidt nøgen at se på her og der. Heldigvis vokser pelsen jo ud igen på denne søde kat. Hun er rigtig kælen og glad for mennesker - andre katte de kan få en på skrinet, kan de! Tove vil nok helst ikke bo sammen med alt for små børn, og så skal hendes nye mennesker have tid og lyst til at børste hende flere gange om ugen. Tove skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0284

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Kaptajn er fundet på en båd i Ryå sammen med sine 3 søskende, desværre var deres mor blevet kørt ned. Der var heldigvis en meget betænksom person der tog sig af dem og kontaktede 1812.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Mille er en smuk pige med farven tabby tortie. Hendes pels er dejlig blød, og hun er dejlig kæle og sød. Hvis Mille skal vinde dit hjerte, skal du ringe til hende på 86 48 00 20, og bestille en tid til at komme og hilse på hende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Capone kommer fra en sag, hvor et antal katte var ved at stige en familie over hovedet. Han har boet sammen med en familie med større børn, og har nydt det frie liv med skov og marker sammen med sin kattefamilie. Han er en rigtig sød og venlig fyr, der gerne vil snakke og lege, kæle, lade sig håndtere og sidde på skødet.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0352

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Molly fik sine killinger her hos os, men nu er de store og alle skal have et nyt hjem - også Molly-mor. Hun er en utrolig sød, rolig og blid kat, som har taget sig rigtig godt af sine killinger. Hun er meget social og elsker mennesker. Vi tror, at Molly har været udekat, så hun skal have et hjem med have til.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0164

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Daimi er fundet, sammen med sine 3 killinger, i en flyttekasse. Nu er hun færdig med at tage vare på dem, og de kan stå på egne ben, så derfor søger hun nu et dejligt, blivende hjem, hvor hun kan få lov at nyde livet. Hun er en dejlig, sød, kælen og rolig dame, der gerne vil have adgang til have/voliere.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0261

Kat: blandet langhår

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Sanne er en super lækker lille langhåret dame. Hun er sød og kæle, men kan godt finde på at sige fra overfor de andre katte, hvis hun er uenig med dem. Så hun er en rigtig lille dame :-), Kom og hils på smukke Sanne, ved at give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0245

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 11 måneder.

Beauty er en smuk 6-årig kat, som har været tilløber hos et plejehjem. Hun er en meget rolig kat, som gerne tager en lur eller to på sit kradsetræ. Dog er hun også til at finde i vores fælles areal, hvor hun nyder at gå blandt de andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0871

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mathilde blev fundet i Albertslund sammen med sin bror Mister, og vi tror, at de er blevet smidt ud. Hun er en dejlig, livlig og lidt forsigtig killing. Hun er utrolig glad for sin bror, så de to ville sætte stor pris på at kunne fortsætte i livet sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0365

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Maddie er en skøn og dejlig kat, Hun er meget kælen og en utrolig rolig kat, der gerne vil putte og kæle - Ring på tlf. 86480020.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0313

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år.

HANKATTEN BØLLEFISTER. Her er en prægtig hankat udover det sædvanlige, han hedder Bøllefister. Hvis du ønsker dig en kærlig og rolig misdreng som nyt familiemedlem, ja så er Bøllefister lige sagen. For han er en rigtig kærlig og sød kattedreng. I virkeligheden er han lidt af en bangebuks, så han skal bestemt ikke bo sammen med andre dyr, for dem kan han ikke fordrage. Han er sublim som familiekat.. Han er kastreret, øremærket og skal til have. Dygtig til kattelem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0325

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Iris er en rigtig sød missemor, med rigtig meget kærlighed at give ud af. Hun er meget snaksagelig, og elsker at blive nusset under hagen. Hun er lige nu i gang med at tage sig af sit kuld, men vil meget gerne have besøg af dig nu, så du kan reservere hende til når hun er klar til at komme ud i sit nye hjem.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0362

Fugl: Nymfeparakit

Køn:

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lutino farvet nymfeparakit mangler nyt hjem med andre parakitter og gerne i voliere eller gode betingelser for et dejligt liv

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0238

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Stella er den sødeste og mildeste missemor, man kunne ønske sig. hun har et blid og venlig væsen og de smukkeste aftegninger i hendes bløde pels. Ring på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

HUNKATTEN INGEBORG. Dette er smukke Ingeborg. Desværre tæller hun i statistikken over fraflyttede katte. Stakkels Ingeborg. For hun forjtener så meget bedre. Ingeborg er nemlig en supersød og kærlig mispige, som er god til at tilpasse sig nye omgivelser. Så længe der serveres god mad og hun i øvrigt får kærlige klap, så er Ingeborg ganske tilfreds. Hun egner sig godt som midtpunkt i en familie, hvor evt. børn er kattevenlige. Andre katte gider Ingeborg ikke. Hun er steriliseret og øremærket og skal til have.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0386

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sød og lidt tam hun ørkenrotte. Ca. alder 2014.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0433

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Fie var blevet sparket og mishandlet da hun kom til os og mistede sine ufødte killinger på den konto. Nu har hun haft ro til at restituere sig og er den mest kælne og snakkesalige kat. Pga hendes forhistorie tænker vi at det vil være bedst med et venligt, roligt og forudsigeligt hjem, måske ikke med mindre børn men gerne hvor hun må komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0782

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Mario er kommet, fordi han ikke synes det er så trygt og godt at være, hvor der er andre katte. Han er en rigtig sød og mild fyr, som elsker at have dig og din kærlighed for sig selv. Han vil gerne bo hos en sød, kærlig ejer, hvor der ikke er for truende katte udenfor og hvor han måske må få sine helt egen voliere.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0761

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Sigurd har holdt til i et område igennem længere tid og ejeren er forsøgt fundet, men desværre var hans chip ikke registreret. Til sidst blev han indleveret hos en dyrlæge og kom til Brande Internat. Han er langhåret og nu nyklippet og søger et hjem med tid til pelspleje til en sød og kælen, voksen fyr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0331

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en ud af tre killinger fra Pil's kuld. De er alle sammen super lækre, og venter bare på at deres nye mennesker kommer og reserverer dem. Kunne du tænke dig at hilse på dette kuld? Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0649

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Divas ejer skal flytte og hun kan ikke komme med. Hun har været indekat, men vil sikkert gerne lidt ud også. Har du plads og lyst til at give en nem, sød og kærlig, imødekommende, voksen mis, som elsker at putte sit nye hjem, så ring til os.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0348

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Bambo er en sød og dejlig teenager på lidt over et år. Han er super sød og kærlig, og overgiver sig hurtigt til at være meget kælen, efter han lige har set folk an. Vil du have en rigtig kælemis skal du give Bambo en chance for at vise sit sande ansigt. Ring til Bambo på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0228

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så i kan komme og hilse på disse små skønheder.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0263

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

HANKATTEN TARZAN. Se hvor Tarzan flyder ud og hygger sig, han er altså bare en fantastisk sød dreng. Tarzan var ejerløs og havde et dårligt ben, da han kom til os. Nu er han helt ovenpå igen og trænger til nogle dejlige mennesker, som gider være noget for Tarzan. For han gider bestemt godt være noget for sine mennesker. Tarzan er nemlig utrolig kærlig og hengiven, og han hilser alle mennesker meget velkommen. Tarzan er kastreret og øremærket. Have ønskes. Fantastisk kat som helst skal være enekat i nyt hjem.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Alfrida er en herlig lille kat, som elsker at lege med de andre katte. Så anskaf dig to katte og få dobbelt glæde.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0359

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0787

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

malthe malthe er kommet som tilløber fra et sommerhusområde. Han er en smuk, kælen og afslppet fyr, som sikkert vil passe ind hos de fleste katteglade folk

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0020

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Molly har været kontorkat på et jysk Internat. Hun er superkælen, men bryder sig ikke om at være i en stor flok katte.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0404

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

FREMLYSNING: Er der nogen, der savner sin Chinchilla? Han er fundet i 5462 Morud, hvor han er observeret i hvert fald i et døgn. Han er super sød og bestemt menneske vant.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0329

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Lady er en vidunderlig smuk og kælen kat. Hun er kommet til os, da hendes ejer desværre har fået allergi. Hun trænger til et hjem uden små børn, med masser af ro og kærlighed.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0171

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Hej, jeg hedder Dolly og jeg er en drøm af en kat. Jeg er så kærlig og jeg vil så gerne nusses hele tiden. Jeg ved ikke noget bedre end at ligge i arm mens jeg nusser folk i hovedet. Jeg er fundet efterladt derfor er jeg her på internatet. Jeg har det fint med andre katte og nogen gange vil jeg også gerne lege, så mine store øjne ruller rundt i hele hovedet. Jeg er ellers rolig og meget mild af sind. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have og jeg er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0861

Marsvin: Teddymarsvin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Albert blev fundet i et bur sammen med tre andre søde marsvin ved en tankstation i Køge. På buret var fastgjort en seddel, hvor den tidligere ejer spurgte, om nogen ville passe godt på dem..., Albert er rigtig sød men ikke helt fortrolig med mennesker. Det skal han nu nok blive, for han er nysgerrig og madglad. Han ville elske at bo sammen med Anton i sit nye hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0534

Hund: Alaskan malamute

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 3 måneder.

Shannos ejer døde desværre, så derfor har denne smukke, store og utrolig dejlige tæve brug for et godt hjem hos en aktiv familie - og gerne nogen, som har kendskab til hendes races behov. Shanno er vant til at bo med små børn, elsker at være udendørs og kan være alene hjemme tre-fire timer. Hun er meget blid, nysgerrig og glad for mennesker. Hun kan være lidt skrap overfor andre hunde i begyndelsen. Hun er ikke så begejstret for at køre i bil, og så kan hun være lidt svær at kalde til sig, når hun er løs.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0312

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Kasper er en rigtig sød kanin, der er fundet løbende i det grønne. Nu er han klar til at komme ud til en familie. Han trænger til noget kærlighed og ro, så han kan få noget tillid til mennesker. Han er kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0840

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Isa er en skøn hun kat på lige godt et år - Hun er rolig og venlig, Hun vil gerne kæles og hun vil egne sig rigtig godt til et hjem hvor der ikke er det store tumult i hverdagen - Ring til Isa på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0143

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Hej, jeg hedder Baloo og jeg er en vidunderlig og meget kontaktsøgende lille killing. Jeg er vant til andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg er klar til at rejse fra min mor d. 6/8-14. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg kan kun reserveres ved personligt fremmøde

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0813

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Søde Alice blev fundet sammen med sin mor og sine to søskende og er nok blevet smidt ud hjemmefra. Hun er meget kælen, men kan godt være lidt ængstelig overfor nye personer lige i begyndelsen. Derfor skal hun også helst bo sammen med rolige, kattevante mennesker uden helt små børn i familien. Alice synes, at verden er lidt farlig, så derfor tror vi godt, at hun kan trives som indekat - specielt hvis hun får en af sine søskende med.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0556

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Mis-mis var tynd og noget forkommen, da den kom til Brande Internat efter at have været lukket inde i et skur på ubestemt tid. Men den er kommet sig rigtig godt og er nu klar til at bo hos dig, som gerne vil give en nysgerrig, men også rolig og omgængelig, kælen, ung kat, et godt hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Rring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Trylle er en utrolig venlig og rar hunkat. Hun er netop steriliseret og øremærket, og er klar til at få sit eget hjem. Vil du have en skøn og kælen kat, så ring til trylle på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0223

Kat: killing, hvid m. grå

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Frode er en lækker lille fyr, der nu søger et godt og blivende hjem - gerne med have. Han er en rigtig sød og kælen killing, der elsker at lege med alle sine venner her på internatet. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret som de andre misser.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN RUFUS. Denne umådeligt smukke hankat hedder Rufus. Han er ikke så gammel, men har været nødt til at blive moden meget hurtigt. For Rufus har mistet sin ejer, og har været nødt til at prøve at hutle sig igennem vinteren. Så stakkels Rufus var noget ked af det, da han kom til os. Nu går det meget bedre. Rufus er en 1mandskat. Han er kærlig, hengiven og vidunderlig, men først når han er blevet tryg. Han er forsigtig til at starte med. Rufus er kastreret+øremærket. Dygtig t/kattelem. Have ønskes.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0176

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Misja har prøvet på at klare sig så godt, som hun nu kunne i nogle uger. Hun er nem at kende, fordi hun er haleløs, og kan "logre" med sin lille stump og vi tror at hun tidligere har været indekat. Hun er en voksen, stille og rolig, kontaktsøgende og kælen kat, men som efter sine uger på egen hånd godt kan blive lidt forskrækket i nye uforudsete sammenhænge. Har du tålmodighed og kærlighed til at starte på hendes præmisser, så hun føler sig tryg igen, så får du en dejlig ven og godt selskab.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0355

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Sammen kan vi gøre en forskel

Sammen kan vi gøre

en forskel

for de danske grise