Spøttrup Internat

Ref: 15SH-1-0057

Hund: Kleiner münsterländer

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 11 måneder.

(RESERVERET TIL NY FAMILIE) Molly er en glad, social og aktiv hund. Hun har været brugt til jagt og kan være alene hjemme uden problemer. Hun er ikke så god til katte og andre hunde. Trækker lidt i snor. Meget lydig ved indkald og kan de alm. kommandoer som sit og dæk. Hun er lidt slem til at tigge ved bordet, men det er jo et problem, der kan løses. Hun er en utrolig kærlig hund og er også god til børn., Hun behøver ikke, at komme ud til en familie, der går på jagt, men har brug for mange gåture og en del aktivering.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0265

Guldhamster: Guldhamster

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lotto blev fundet med Held her på internatet, hvor de var blevet dumpet. Hun er et hamster der i den grad mangler kærlighed og forståelse, da hun ikke er vant til hænder. Hun kan godt finde på at give et hårdt kys til ens finger, da hun først skal til at finde tillid til dem. Hun vil glæde sig over et hjem der har hamsterforstand og som kan indrette hendes bur med charme og plads. Et hvor der er tålmodighed og forståelse for hamsteradfærd og at hun måske ikke kan blive håndtam.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Moon er en af 19 katte vi har været ude at hente på en stor dyreværnssag. Fælles for alle katte er, at de er blevet passet og plejet og haft det godt hvor de kommet fra men der var ikke længere mulighed for at man kunne tage sig af dem. Moon er lidt forsigtig indtil man rører ved hende så synes hun at det er så dejligt at hun skyder ryg og vil have mere. Hun er en lille dame, der vil elsker et trygt og rart hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0028

Kanin: Dværg kanin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Sully er en charmebøf, og elsker at blive forkælet med grøntsager. :) , Han kommer fra en dyreværnssag, hvor han sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0064

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Leika er den sidste killing i et kuld på 4, alle super skønne killinger. Leika har en pragfuld lodden pels med et lidt fladt ansigt. Det er ikke usandsynligt, at bedstefar eller oldefar var en British Shorthair. Leika spinder lige så såre man tager hende på skødet. Hun er pragtfuld. Besøg Leika dagligt mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Frida er en forsigtig lille dame. Hun kom her på internatet juli sidste år, hun fik en ny dejlig familie i september. Desværre trives Frida ikke i det nye hjem. Hun bliver bange og stresser når børn løber og leger. Fridag vil gerne nusse i stille og rolige omgivelser. Har du det helt rigtige hjem, hjerte og tålmodighed til Frida, så kontakt internatet på 88770307, ., ., ., ., ., ., ., .

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1565

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Olivia og Mikkel har boet sammen hos en enlig, som desværre ikke kan have dem af personlige grunde. De er rigtig gode i hinandens selskab og begge søde og kælne store killinger, som gerne vil bo i dit hjem, helst sammen.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0580

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Børge kom her til sammen med sine søskende. De var alle meget små og tynde. Han har nu været i plejefamilie, hvor han har vokset sig større, og er klar til nyt hjem! Børge er kælen, kærlig, og fuld af fis! Børge har ligesom sine søskende, et ret specielt udseende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Lille smukke Trolle er en lidt reserveret killing, der lige skal se vi mennesker an, inden han viser interesse. Når først han synes om dig, kravler han rundt på dig og er næsten ikke til at slippe af med, med andre ord, en skøn skøn lille killing med sine helt egne meninger. Besøg Trolle dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 6 måneder.

Søde Silke er en voksen kat på 6½ år. Hun er meget venlig og rolig. Hun har en smuk og dejlig pels. Silke skal ud til en familie, hvor børnene for længe siden er flyttet hjemmefra og hvor der er behov og lyst til rigtig godt selskab. Silke vil nyde at få et roligt og trygt hjem, hvor hun må ligge i sofa og seng i det hele taget være det hun er, NEMLIG fantastisk selskab. Besøg hende dagligt mellem 14-16.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0644

Kat: killing, grå/rødstribet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Mira er endnu én, af de 9 killinger i flyttekassen. Hun er noget forsigtig, men når der er roligt omkring hende, kommer hun frem og spinder :-) Hun ønsker sig en rolig familie..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Silphy er en smuk og buttet missepige, der er både kærlig og omgængelig. Hun behøver ikke absolut at sidde på skødet, men vil rigtig gerne ligge et sted, hvor hun kan følge med i hvad der sker. Silphy er en voksen kat. Hun bryder sig ikke om den uro børn laver. Kom og besøg Silphy dagligt mellem 14-16

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0722

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Tanko blev fundet sammen med sine 2 søskende. Tanko er en flot lille fyr, som godt kan lidt at der sker noget. Tanko kan også godt lide hunde, andre katte og mad! :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0029

Kanin: Dværg kanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Jasmin har krudt i numsen, og vil meget gerne have opmærksomhed - hvis det altså foregår i hendes tempo. , Hun kommer fra en dyreværnsag, hvor hun sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Titte bøh, syntes Theodora at sige, hun er en venlig, rolig og meget omgængelig kat. Hun kan lide at tingene ikke går for hurtigt, ligesom hun syntes børn er noget der skal ses ikke høres. Theodora skal i et roligt børnefrit miljø, hvor hun kan være midtpunktet, Ring til Theodora på 86480020 for fremvisning.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0031

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

En dejlig lille kanin, med stor mod på livet. , Hun kommer fra en dyreværnssag, hvor hun sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0133

Kat: Norsk skovkat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Flower her er en dame på et par år. Hun er en kælen pige, igen en tilløber som ingen vil kendes ved. Og det forstår vi ikke, for hun er indbegrebet af charme. Pelspleje skal der til, og hun vil gerne ud i et nyt hjem og være midtpunkt, med mulighed for også at komme ud og gøre nytte

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0103

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Ninus er en rigtig sød og kælen kanin. Han er helt sikkert vant til at være i hænder og han søger et nyt og kærligt hjem, hvor han kan få en masse opmærksomhed for det nyder han godt af. Han er meget nysgerrig.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0027

Kat: Killing, gråstribet / hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Sissi er en godmodig og nysgerrig mis, der elsker at blive nusset og udforske verden. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0043

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

En kat som Potten skal man lede længe efter. Hun er en helt fantastisk kat, med et dejligt roligt sind. Hun elsker at blive snakket og nusset med. Hun er vant til andre katte, og er derfor en mulighed til et hjem, med kat i forvejen.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0065

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Et af børnene i Lillemis´ familie har desværre fået allergi. Lillemis er voksen, men stadig legesyg, kælen og spinnende. Hun er vant til at være indekat, andre katte og børn og elsker chips, kæl og hygge og at sidde på skulderen som en slags papegøje. Hun vil trives i et hjem, hvor hun må være en del af familien.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0084

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Kalle har holdt til i et område i en periode uden nogen vil kendes ved ham. Han er rolig, mild, tilløber, nysgerrig og meget vant til mennesker, og vil trives i stort set alle hjem, hvor han sikkert vil sætte pris på også at måtte komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0021

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 9 måneder.

Dejlige Fister på 6½ år, mangler et eller to rare mennesker der vil give ham et nyt hjem. Det skal helst være søde mennesker i pensionsalderen. Fister blev overladt til sig selv da hans ejer døde ved en trafikulykke. Fister bryder sig ikke om børn eller uro. Han bærer tydeligt præg af at have haft et stille og harmonisk liv indtil nu. Fister er utrolig rar og venlig. Besøg ham dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal tid på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1361

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Billy har været indekat i sit tidligere liv og er en sød og imødekommende, venlig ung kat. Han vil trives hos dig, som vil være venlig og kærlig ved den evt som indekat men vi tror, at han vil trives bedst med at lære at komme ud også, for der er fart over feltet, hvor han er og fotografen får ikke mange chancer for at vise, hvor smuk han er, så han skal opleves :)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0741

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Mille er en aktiv kat, som ønsker sig et hjem med åbne vidder. Hun elsker at lege, er fuld krudt, men er ikke super god til andre katte..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0973

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Mini er en skøn halvårs pigekilling, der her på billedet har selskab af Bror Maxi. Vil du give et par skønne søskende et nyt og godt hjem, er Maxi og Mini sagen. De har nogle dejlige vindende væsener, og er milde og søde. Besøg dem dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal en tid på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0903

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Nuller er en dejlig killing, der rigtig gerne vil have et nyt hjem. Han er kærlig, legesyg og præcis som killinger er flest. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0057

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Al Capone er en skøn killing og ikke som navnet antyder mafioso. Han er tvært imod en kærlig, glad lille killing, der elsker at løbe med sin tøj mus og sin bold. Han er vild med børn der vil kaste bold, så en børnefamilie med lidt større børn, er sagen. Besøg Al Capone dagligt mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Pippa er en venlig og smuk hunkat, med et roligt og gemyt sind. , Hun elsker at blive nusset, og kan lægge i armene på en, i flere timer, hvis hun kunne få lov. Hun går selv når hun ikke har lyst mere, og der skal hun gerne have lov til at være i fred. Typisk katte type, og super dejlig :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0006

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Da Tinna kom hertil, så hun ikke alt for godt ud! Hun havde uglet pels, og var fuld af skrammer :-( Hun er sådan en sød og rolig kat, så vi forstår ikke hvilken type ballade hun kan have rodet sig ud i? Nu er hun blevet steriliseret, vaccineret og øretattoveret (ligesom de andre katte) og er klar til at finde en familie som vil tage sig kærligt af hende

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0781

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Kiki er en stille og rolig pige. Hun vil altid gerne snakke, og elsker godbidder! Hun ønsker sig en rolig familie, vil evt. trives som indekat? Hun kan sagtens enes med andre..

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0003

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Julius er en glad fyr, som altid står klar ved døren når vi kommer! Han kan sagtens enes med andre, og siger intet til hund. Han vil passe godt ind i en familie med børn, og et sted hvor han må komme ud og opleve verdenen udenfor :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0230

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Søde lille Mutte er kommet til os, da ejer ikke kunne passe hende og hendes familie mere. Hun går sammen med sin søster nu og vil gerne finde et hjem sammen med hende. De snakker meget og gerne når der er mad i nærheden, men de skal have en ejer som har tid til dem og som kan vise dem at verden er OK.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1805

Kanin: Dværgvædder/løvehoved

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Sigurd blev fundet i vestskoven sammen med 2 andre kaniner. De var ikke særlig pæne i pelsen og havde lange negle. Nu er pelsen klippet og vasket og neglene er klippet, så nu søger han et dejlig hjem, hvor han kan få alt den rette pleje og kærlighed. Han er en meget sød og nysgerrig kanin. Han er også en stor og lækker kanin, der er ordentlig i sit bur. Når først han sidder hos en vil han gerne kæle. Han vil kunne fint med store børn. Hos os er han inde-kanin og så er han kastreret.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0091

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Hidalgo er en skøn kanin. Han er lidt forsigtig til at starte med men kommer hurtigt efter det. Er bestemt også vant til at være i hænder. Han søger et godt og kærligt hjem, hvor man vil tage sig godt af ham og forkæle ham.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0011

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Da søde Anton blev indleveret til internatet havde han en meget stor byld over det ene øje og havde det ikke særlig godt. Han var kastreret på forhånd men desværre ikke øretatoveret eller chippet. Vi har fremlyst hans familie uden held. Anton er en vidunderlig kat og vi kan kun sige smukke ord om den store dejlige dreng. Han er ekstrem kælen, tillidsfuld, velafbalanceret og han har meget nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Han har det godt med de andre katte fra internatet og han hilser dagligt på søde hunde. Anton trives også med børn og han vil kun til et hjem med adgang til have. Anton er kastreret og øremærket samt 1. gangs vaccineret. , Kom og hils på den skønne dreng.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-1-0060

Hund: Whippet

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Thor er en hengiven og meget kærlig whippet. Han er her, fordi han viste dominans over for broderen ved at lette ben omkring den. Han er ellers helt ok med andre hunde og katte. Man må dog huske, at han er en jagthund, der vil jage alt, som bevæger sig, så en evt kat i den ny familie, skal der måske lidt tilvænning til. Han kan derfor kun slippes løs under meget kontrollerede forhold og er vant til at komme i hundeskov. Han har hos den forrige ejer ikke vist problemer med at være alene hjemme. Han er glad for børn, men kan blive lidt for livlig overfor helt små børn. Han bliver køresyg i bil. Han er meget glad for godbidder og derfor nem at træne. En whippet er en lille greyhound, der er bygget til væddeløb og jagt og derfor har brug for en del motion f.eks mange gå- eller cykelture.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Survivor......og det er han! Han kom til os midt i januar, med en stor betændt byld med skorpe på. Da vi fik fjernet den kom det grimmeste store sår frem. Det var så stort og porøst, at det ikke kunne sys, men skulle hele indefra. Og det har det gjort, nu er han så fin igen og pelsen skal nok vokse ud. Meget meget kælen dreng, som nyder opmærksomhed og skal til et hjem hvor han både kan gøre nytte og være i centrum.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0046

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Dejlige Ariel, har i øjeblikket 2 pragtfulde killinger på 8 uger. Når Ariel er færdig med sine killinger om 4 uger bliver hun steriliseret og øremærket, og det ville være dejligt hvis denne skønne missepige, havde et dejligt hjem der stod og ventede på hende. Kom og besøg Ariel og lav evt. en reservation på denne skønne pige. Besøg hende dagligt mellem 14-16 eller ring gerne og tag en snak med os på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1758

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Puf sad pludselig udenfor på optagers trappetrin og er nu retur fra sin plejefamilie. Han er en godmodig, spinnende mis, som er både til kæl og leg og vant til andre katte

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1139

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Bibi er en super sød lille killinge frøken. Hun er legesyg og super glad for mennesker. Bibi vil have det helt fantastisk med at få en ven eller veninde med ud det nye sted. Hun elsker at putte med hendes venner når mørket falder på, men hvis du kun vil have Bibi, kan din hovedpude gøre det ud for en ven. Kom på besøg dagligt mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Maria er super legesyg og er aldrig i ro, kun når hun sover. Hun elsker at gemme sig i huler og klatretræer. Har du lyst til et lille livsstykke, så ring på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mirabelle kom her til afkræftet og meget træt. Men trods en hård fortid, er hun kommet i god stand, og er utrolig kælen og venlig. , Nu er hun klar til at finde sin nye familie, som vil give hende trygge omgivelser resten af hendes dage.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0126

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Marco Polo er en fantastisk kælen kat, som spinder med det samme man kæler for ham. Det bedste han ved er drillepinde og bolde. Han leger godt med andre katte, og vil derfor være en mulighed for familie med kat i forvejen. Er du interesseret i at høre mere om Marco Polo, så ring endelig til Nordjyllands Internat på 88 77 03 07.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0516

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Trine er en af de smukkeste sorte og hvide misser, du kan finde. Og hun er tilmed ekstremt sød og kæle. Vil du give lækre Trine et godt nyt hjem? Så kom og besøg hende, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestil en tid.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0139

Hund: shih tzu/Griffon/Cairn terrier

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 8 måneder.

Gaby er en skøn rundkørsel og ejer har ikke længere tid. Hun er normalt en langhåret sag, men vi har været nødt til at klippe Gaby helt ned, da hendes hårpragt ikke var holdt. Men den vokser jo ud igen. Hun er en charmer, men ikke trænet overhovedet, så hun går sommetider sine egne veje og gør hvad hun har lyst til, når hun har lyst! Hun har ikke lært at være alene hjemme. Kan være en anelse reserveret overfor folk hun ikke kender, men når først hun kender dem er hun rundhåndet med våde kys. Kører gerne med i bilen og vil gerne lege med andre hunde. Ej opvokset med børn og skal derfor ikke i hjem med børn. Hun skal til et hjem som har tid til hende og som med tålmodighed vil lære hende det hun har brug for. Også at blive børstet, så hun fremadrettet kan have pels på kroppen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1522

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Pinky er hentet af kredsformanden ved et dyrehospital, hvor han var blevet sat af. Han er sød og kælen, legesyg og nysgerrig og vil passe hos dig, som ønsker at starte med en killing. Han vil trives i de fleste katteglade hjem. På sigt vil han sikkert blive glad for at få lov til at komme lidt ud også.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1407

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Malou er en missemor, der blev fundet med 6 killinger, hvoraf de 2 desværre var blevet kørt over. Der var ingen som ville kendes ved den lille familie. Derfor blev de hjulpet til Brande Internat af områdets kredsformand i Dyrenes Beskyttelse Hun er nu tilbage fra den plejefamilie, som hun og hendes resterende killinger har været i og er klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye liv hos jer.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0008

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Perle er kommet samen med resten af sin kattefamilie, fordi hende hun har boet hos er kommet på plejehjem. Perle er en stille og rolig, venlig mis, lidt betænkelig ved alt det nye men vil rigtig gerne snakkes med. Hun vil sikkert falde rigtig godt til i dit kærlige selskab evt som indekat og gerne sammen med en anden sød mis, måske Amber, som hun kender?

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Betty er en skøn kat med et dejligt temperament. Hun er dog ikke ret meget til al det vimseri børn laver, og vil derfor passe rigtig godt til få voksne ejere, evt. i en lejlighed. , Betty kommer fra Tøstrup kattehjem, hvor der var pladsproblemer.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0078

Kanin: Hermelin

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Lille Butters er en renracet Hermelin, han er vant til at gå frit i stuen og elsker at slænge sig ved din fødder. Butters er den perfekte følgesvend, hvis du ønsker dig en trofølgesvend., Butter er meget glad for sin hule og der skal han helst ikke forstyrres, og han er en bestemt herre, der nok skal fortælle dig, hvis der er noget han er utilfreds med.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0114

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Bølle er formodentlig blevet sat af sammen med sin søster eller bror, som desværre nåede at blive kørt over. Bølle er en snakkende og kontaktsøgende lille fyr, sød og dejlig, livlig, legesyg og kælen og vil trives i de fleste hjem, gerne sammen med en jævnbyrdig makker

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0022

Kat: Huskat, sort

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Lullu er bare skæppeskøn! Hun ved næsten ikke hvordan hun skal gøre sig bedst muligt til, for at få lidt opmærksomhed

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0118

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Lis og hendes bror Per er fundet i en papkasse. De er blevet behandlet og har det begge rigtig godt. De er SÅ klar til at komme ud i nye hjem. Kom og hils på dem.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0010

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Her ser I søde, skønne Birger, som er utrolig charmerende og meget snakkende på en sød måde. Birger er blevet sat af i en papkasse med hans bror Børge. Så trist at folk gør sådan noget. De var begge meget tynde og noget forvirrede, da de ankom til internatet. Men det er de bestemt ikke mere og de følger os som små hunde. Birger er utrolig kælen, tillidsfuld, nysgerrig, aktiv og alt nye omkring ham skal undersøges. Han egner sig uden tvivl til en familie med større børn. Han har det rigtig fint med andre katte og han hilser dagligt på søde hunde. Birger skal kun til et hjem med adgang til have. Han er kastreret og øremærket samt 1.gangs vaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0088

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Smukke Molly er kommet til internatet, da hendes tidligere ejere desværre ikke længere havde mulighed for at beholde. , Hun er en meget velafbalanceret kat som hviler i sig selv, men som sagtens kan være social med de andre katte., Interesseret i Molly så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0939

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Anthony er en mild og venlig kat, der elsker at kæle. Anthony har en mat plet på sit højre øje, der giver ham nedsat syn. Han er ikke generet af det og det er ikke behandlingskrævende. Han ville glæde sig over en familie med et par store børn, der kan hygge om ham. Ring til Anthony på 86480020 eller besøg ham i den frie åbningstid dagligt mellem 14-16

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0534

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Bob er en sød og rolig killing, der godt kan være lidt forsigtig i starten. Når han lærer folk at kende er han en rigtig sød og kærlig fyr, der elsker at komme udenfor engang imellem. Derfor ønsker han sig et nyt hjem, med adgang til udendørs areal.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0009

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Her ser I søde skønne Børge, som er utrolig charmerende og meget snakkende på en sød måde. Børge er blevet sat af i en papkasse med hans bror Birger. Så trist, at folk gør sådan noget. De var begge meget tynde og noget forvirrede, da de ankom til internatet. Men det er de bestemt ikke mere og de følger os som små hunde. Børge er utrolig kælen, tillidsfuld, nysgerrig, aktiv og alt nye omkring ham skal undersøges. Han egner sig uden tvivl til en familie med større børn. Han har det rigtig fint med andre katte og han hilser dagligt på søde hunde. Børge skal kun til et hjem med adgang til have. Han er kastreret og øremærket samt 1.gangs vaccineret.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-4-0020

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.


Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0135

Hund: Husky blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Jason kom til Danmark fra et fransk internat. Desværre kunne han og den danske hanhund i hjemmet ikke forliges, hvorfor han søger sit blivende hjem. Han er kastreret og vurderes til at komme fra god opvækst. Han kører meget gerne med i bilen. Han er vant til at sidde i transportbur. Super lærenem, her på internatet bruger vi klikkertræning. Han er renlig, kan være alene hjemme i op til 4 timer, men kan med tiden naturligvis lære at være det længere. Han er meget kærlig og kysseglad. Han tager godbidder fra hånd meget nænsomt. Han leger rigtig fint med tævehunde her på internatet. Men kommer i clinch med hanhundene. Hans sprog er veludviklet. Han er teenager, stor og lidt voldsom når han er glad. Da vi ikke kender hans historik vedr. børn, skal han ikke i hjem med børn. Han er huskyblanding og skal derfor til et aktivt hjem, hvor man er klar til en teenagerhund med højt aktivitetsniveau og hvor man har erfaring med Husky. Og hvor man tålmodigt giver ham chancen for at falde til

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0107

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Søde, kælne, nysgerrige Max er kommet på internat, fordi han pludselig holdt sig til hos optager, der har taget sig af ham en periode, men ikke kan beholde ham og det ikke har været muligt at finde hans oprindelige ejer. Han elsker "drillepinde" og er vant til andre katte. Han har boet som indekat hos optager, og med sit lidt forsigtige sind, vil han sikkert trives med det også i dit kærlige, rolige hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1099

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Samson har været i familiepleje sammen med sin reservemor og nye søskende. Han passer rigtig godt til sit navn, en robust killing, der tager alt i stiv arm og er med på den værste. Han elsker at tumle og er altid i godt humør, vant til andre katte og hunde. Hans bløde side, som han helst ikke vil indrømme, er at han elsker at putte i en dejlig og lun favn. Han har brug for et hjem, hvor han også må komme på eventyr udenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Lækkermåsen her hedder Trikker. Han er en skøn cremerød kat. Han er præcis så venlig og godmodig, som han ser ud. Trikker er ikke til mindre børn. Han syntes livet skal tages med en vis ro. Ring til ham på 86480020. så finder vi en tid for besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Trixi er den ene af Ariels dejlige killinger hun er super kæle og er klar til et nyt hjem omkring 15 marts. kom og reserver denne skønne killing alene eller gerne sammen med bror Tokker som kan ses andet sted på siden. kom på besøg dagligt mellem 14-16 så kan du reservere dejlige Trixi til nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Misaki er en voksen missepige på knap tre år. Hun er utrolig smuk, hun er venlig, rolig, og meget omgængelig. Har du lyst til at få en kærlig og venlig ven, så ring til Misaki på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0278

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Rachel er kommet til os, fordi ejer desværre ikke havde plads til hende. Hun er enechinchilla, da hun efter en drægtighed ikke kunne mere med de andre chinchilla'er i hjemmet. Hun er en meget frisk og glad pige, der meget nemt kan gøres mere tam. Hun skal ud til et hjem som har erfaring med chinchilla'er og deres behov.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0007

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Her ser i dejlige Zindy, som desværre er kommet retur fra tidligere ejer pga. personlige årsager. Det er selvfølgelig synd for Zindy da hun var faldet utrolig godt til. Men hun har taget det pænt og hun er nu klar til at komme videre til en sød og blivende familie. Zindy er meget rolig, mild, kærlig og hun vil også gerne lege lidt. Zindy vil gerne kæles og ligge ved siden af sin ejer i sofaen. Zindy er en selvstændig kat på den gode måde og hun har nemt ved at være alene hjemme. Ønsker man sig en hyggelig og ikke en for omklamrende kat på den gode måde er Zindy er rigtig godt valg. Hun er så fint og meget smuk. Hun trives rigtig fint med andre katte og hun hilser dagligt på vores hunde. Zindy skal kun til et hjem med adgang til have og hun er steriliseret og færdig vaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0108

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Saturn er en smuk dame. Hun er lidt forsigtig men er meget glad for kontakt hvis man er rolig og tager sig tid til at lære hende at kende. Saturn er indleveret fra en dyreværnssag med 4 andre katte. De har været passet godt, så hun har ingen traumatisk fortid. , Er du personen der kan give Saturn et trygt og roligt hjem, kan du kontakte Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0257

Hund: Coton-puddel-dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Smukke Albert har allerede haft flere forskellige hjem. Seneste havde blot haft ham i 5 dage og indleverede ham, fordi datteren var bange for ham. Albert bærer præg af en turbulent hvalpetid og viser det ved stressadfærd: han hopper op, vil ikke efterlades, tygger en i fødderne når man går, og har svært ved at falde til ro. Han er en stor og lækker hvalp med behov for trygge forudsigelige rammer. Han skal lære alt for bunden, og bør ikke være længere tid alene hjemme. Albert søger en aktiv ejer med hunde-erfaring og gerne en anden hund at boltre sig med. Han har et stort behage-gen og har et kæmpepotentiale for at blive en veltrænet og tilpas ung hund. Agility er en absolut mulighed for denne kvikke fyr!

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1577

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Maj er 1 af 5 søde, kælne killinger, som ligner hinanden som 5 dråber vand. Hun er vant til andre katte, hund og børn og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem, gerne med børn og andre katte. En selvstændig ung pige med den lækreste bløde pels

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0474

Kat: Huskat, blå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Muggi blev sammen med sine 5 killinger, indleveret hos en dyrlæge, med henblik på aflivning. Heldigvis kontakter dyrlægen Dyrenes Beskyttelse, hvorefter Muggi og hendes killinger ender hos os. Nu er de alle klar til nye hjem, med nye og spændende oplevelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0009

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Smukke Amira, vil rigtig gerne have et nyt hjem, så hun kan få lov at være killing sammen med et par børn. Hun vil lege og tumle. Hun er livlig og meget kælen. Hun har en smuk og blød pels med nogle skønne farver og aftegninger. Besøg Amira daglig mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1717

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Milla er blevet indleveret hos en dyrlæge efter at være kommet løbende til i et område, hvor ingen kendte hende. Hun er meget kælen, spindende og snakkende, nysgerrig og opsøgende, når hun lige har set alt det nye lidt an og vil trives i de fleste hjem måske også som indekat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0780

Kat: Huskat, rød

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Salami går lige i hjertet! Han blev indleveret i en uhyggelig mager og trist forfatning. Nu har han boet på internatet i noget tid, hvor han har fået masser af god mad! :-) Salami er er en stor flot kat, med masser af personlighed. Han nyder at vimse rundt, og forsøge at tiltrække vores opmærksomhed. Salami ønsker sig en familie, hvor han resten af livet må få alt den mad han kan spise :-) Har du hus og hjerterum til Salami?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0047

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Tokker er den ene af Ariels dejlige killinger. Han er super kælen og er klar til et nyt hjem omkring 15 marts. Kom og reservér denne skønne killing alene eller gerne sammen med Søster Trixi, som kan ses andet sted på siden. Kom på besøg dagligt mellem 14-16, så kan du reservere Tokker til nyt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0036

Kat: Killing, Gråstribet

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Skittels har lige så mange gode ting i sig, som Skittels (slikket) har farver. Han er super kærlig og legesyg og ønsker sig et hjem, hvor han vil få en masse kærlighed. Han fungerer fint med andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0253

Hund: Puddel

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Pjuske er kommet til os, da han gøede for meget i lejligheden. Ejeren indrømmede selv, at han ikke var blevet aktiveret nok, og at det var grunden til, at han har opført sig sådan. Her har vi set en helt anden Pjuske, som er glad, omgængelig med andre hunde (skulle dog lige læres), nysgerrig og med eventyrlyst. Han skal starte forfra med alene-hjemme-træningen, men han ødelægger ikke noget i sin boks. Han er meget klog og engageret, når man træner med ham. Pjuske er en stor puttehund, men han skal i den grad aktiveres. Han har haft en hård opdragelse og er derfor blevet lidt usikker på mennesker, når han møder dem. Men når han kender en, er der ingen problemer. Han er renlig og skal ud til en familie, der er vant til hunde.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1507

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Filur flakkede rundt i en mindre by og forfulgte menneskene på gaden for at blive taget sig af. Han er en sød, venlig og meget kælen kat, som har uro i rumpen. Han elsker at snakke og være nysgerrig. Han vil trives hos jer som ønsker selskab inde og ude

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0643

Kat: killing, hvid m. lidt grå

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

M&M's er en af de 9 katte, som blev efterladt i en flyttekasse. M&M's er en forsigtig lille størrelse, som ønsker sig en rolig familie. Ville måske kunne trives som indekat?

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0460

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

HUNKATTEN DIMSE. Her er Dimse, en rigtig sød pige med en kedelig baggrund. Dimse var nemlig i fødsel, da hun kom til os, men hun kunne ikke finde ud af hverken at føde selv eller tage sig af sine små børn. Vi tror nemlig, at det var hendes første kuld og Dimse har ikke været voksen nok. Hun trænger til at få sig et kærligt, ansvarligt og omsorgsfuldt hjem. Helst uden mindre børn og andre dyr. Til gengæld elsker hun at drøne ud og ind af kattelemmen. Dimse er steriliseret + øremærket og skal til have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Cleo er blevet transporteret under motorhjelmen på en bil, hvor det ikke er lykkedes at finde tilbage til hendes ejer. Derfor søger vi nu et nyt hjem til hende. Hun er en sød og kælen, efter alderen rolig mis, som vil falde til i de fleste familier

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0688

Kat: killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Elsa er 1 af 3 killinger, som blev efterladt i Jebjerg. Hun vil rigtig gerne snakkes med, og var faktisk lidt svær at fange for kameramanden! ;-) Hun er glad for snacks, og vil altid gerne lege..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0098

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Frederikke kom som herreløs med en skadet pote, men nu er hun frisk og klar til sit nye hjem. Hun er en rolig mis, som også kan være livlig og aktiv i perioder og meget nsygerrig og ekstrem kælen og vil trives i de fleste hjem. Måske vil hun gerne have lov til også at komme ud

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0049

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Thilde er en super lækker og kælen kat. Hun er meget opsøgende, og vil være rigtig god til en børnefamilie. , Thilde er overflyttet fra Tøstrup kattehjem, hvor der var overbelægning.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Skønne Sally er en killing på 7 måneder. Hun har et venligt og roligt sind. Hun vil rigtig gerne lege og være sammen med mennesker. Hun nyder en hvilken som helst opmærksomhed, bare hun er centrum, så et par børn og lege med, vil absolut være dejlig. Besøg Sally dagligt mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0007

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Solsikke vandrede alene rundt i Pandrups industrikvarter, og blev heldigvis samlet op af en medarbejder, som tog sig kærligt af hende. Hun er en meget sød og smuk kat, som lige skal se folk an, men kom forbi og hils.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1067

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Tammy er en smuk pige på ca 2½ år. Hun er rolig, hun er venlig, hun er kærlig. Har du lyst til godt men roligt selskab, er Tammy et rigtig godt bud., Ring til hende på 86480020 og kom på besøg

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1820

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mini kom som lille pjusket killing og har været i familiepleje, men er nu tilbage på internatet igen. Hun har mødt hund og børn og har udviklet sig til at være en køn, velplejet mis. Lidt forsigtig , men bliver hurtigt tillidsfuld og legesyg. Hun vil trives bedst i et kærligt, roligt hjem evt. som indekat

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0020

Kat: Huskat, gråstrib. m. hvid

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.


Brande Internat

Ref: 14BK-4-1611

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Viola er formodentlig blevet dumpet med sine killinger. Hun har været i plejefamilie sammen med sine unger og er nu tilbage klar til sit nye liv i måske dit hjem og med din familie. Hun er nem at have med at gøre og er en nysgerrig, sød og kælen mis - en livlig, voksen mis, og har været en meget omsorgsfuld og god mor.Hun vil trives i de fleste hjem, hvor hun også må få lov at komme ud, måske sammen med Molly, som er hendes "darling"

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Salvie er en ualmindelig smuk kat med sin helt egen personlighed. Vil du have godt selskab uden absolut at skal have en kat på skødet hele tiden, er salvie et godt bud. Salvie har en øjnskade på det højre øje og hun har kun meget lidt syn på øjet, det er ikke behandlingskrævende og giver ikke Salvie problemer. Hun kan lide at ligge og betragte livet lidt på afstand. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Melanie kom som den ene af 2 killinger til os. Hun er meget glad for kontakt med mennesker, kælen og spindende og søger gerne selv hen for at blive kælet og snakket med. Hun vil foretrække ikke at skulle dele dit gode selskab og skød med andre, så hun kan være midtpunkt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Gonzo er en knap 3 år gammel kat. Han har et roligt og omgængeligt væsen. Han er kærlig og venlig. Gonzo er nok mest til mennesker over den første ungdom. Hans rolige væsen bryder sig ikke om for mange uforudsete hændelser. Han er lidt vanekat. Kom og besøg Gonzo dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Lauritz kom til Tøstrup kattehjem og var meget sølle. Efter god pleje, blomstrede han op, og er nu kommet hertil pga. overbelægning i Tøstrup. , Lauritz har et rigtig godt humør. Han er en stor og fyldig hankat, som vil fungere bedst med god inde/ude plads. Gerne med store børn. Er også OK med små hunde.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0085

Rotte: Albino Rotte

Køn: Hun

Alder: 1 år.

De 2 lækre damer er fundet løbende omkring i Randers. Der har ikke været nogen, som har savnet dem og derfor leder de nu efter nyt hjem. De er godmodige og meget tamme., Det formodes, at de 2 altid har boet sammen og derfor skal de også ud i et nyt hjem sammen. Prisen for at adoptere Line og Louise er 150 kr.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Summers ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem, nok helst med muligheden for også at komme ud

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1824

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Toulouse er kommet, fordi han har været indekat, men ikke trives med dette og ikke kan få muligheden for at komme ud på 3. sal, hvor hans ejer bor. Han er en stille og rolig voksen/ ungkat, som vil trives i dit rolige og kærlige hjem, men med mulighed for at komme ud også.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1839

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Vi tror, at Gina er blevet sat af, hvorefter hun har holdt sig til i området, indtil nogen hjalp hende. Hun er en sød og kælen, nysgerrig mis, tillidsfuld og spindende og vil falde til i de fleste familier.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0023

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Chili elsker at være midtpunkt og er en glad og livlig, spindende og charmerende fyr og meget kælen. Han vil trives i en familie, hvor han på sigt også må få lov at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0976

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Dejlige musse er en rolig venlig kat. Hun skal ikke bo med små børn. Hun kan bedst med lavt støjniveau. Hun er kælen og sød, og vil rigtig gerne snakkes med. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Dejlige Theis på knap et år, ønsker sig sit helt eget hjem. Han kan godt lide børn, bare de ikke slæber rundt på ham hele tiden. Han vil gerne lege, og vil nyde at få sin egen have her til foråret. Kom og besøg Theis dagligt mellem 14-16. Han ser frem til at mødes.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1852

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Ranec har holdt til ved et bageri i en længere periode. Desværre kan vi ikke finde ejeren. Han er en sød mis, stille og rolig, nem at have med at gøre, men også livlig, legesyg og med lidt krudt i numsen ind imellem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Smukke Bella er en pragtfuld blandingskat med en smuk og lækker pels. Hun er legesyg og skøn. Bella har været i familiepleje i 6 uger og er nu klar til en blivende familie. Bella er en rolig killing og skal nok ikke til helt små børn. Ring til Bella for fremvisning på 86480020 eller besøg hende i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0885

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Pjuske er en legesyg, dejlig lille pigekilling. Hun har et godt væsen, og hører til i den rolige ende af aktivitetsskalaen. Hun vil passe fantastisk sammen med et par store børn, der vil hygge og lege. Besøg Pjuske dagligt i den frie åbningstid mellem 14-16 eller ring og få en tid på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0016

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

HUNKATTEN TOKA. Efter bare 7 uger er Toka tilbage, da hendes ejer døde pludselig og uventet. Så nu leder Toka igen efter et kærligt hjem. Hun boede hos en enlig mand, og hun stortrivedes med at slænge sig på skødet af ham og i øvrigt rende ud og ind af kattelemmen, som hun havde lyst. Toka er en kærlig og sød hunkat, med flotte orange øjne. Hun er nem og god til at tilpasse sig nye omgivelser, men ingen andre dyr til Toka.Evt.børn +8 år. Toka er steriliseret+øremærket og skal til hus m/have. Supersød og nem mispige

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Bjørk er en kulsort hunkat med den blødeste og lækre pels. Hun er venlig omgængelig samt meget rolig. Hun kan lide både børn og voksne, så har du brug for godt selskab, så ring til Bjørk på 86480020 for fremvisning.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0974

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Maxi er en skøn halvårs drengekilling, der her på billedet har selskab af søster Mini. Vil du give et par skønne søskende et nyt og godt hjem er Maxi og Mini sagen. De har et dejligt vindende væsen og er milde og søde. Besøg dem dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal en tid på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Vidunderlige Snefnug, med hendes sølvfarvede pels, legesyg og kælen er om kort tid klar til et nyt hjem. Kom og besøg Snefnug, dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0037

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Kasper, Jesper og Jonathan sådan lyder sangen. Men Jonathan har fået nyt hjem. Der er kun mig og Kasper tilbage, så jeg er Jesper. Jeg er en super fræk killing. Jeg kravler højt og lavt, jeg undersøger alt, jeg leger også med min bror Kasper, og putter med ham. Jeg vil så gerne have et hjem til både mig og min bror. Hvis du har plads og lyst til to smukke killinger, kan du så ikke hente os en af dagene mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0251

Hund: Schæfer

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Smukke Saxo er kommet til os, da ejer var syg og ikke havde passet ham godt længe. Han er kommet ind sammen med en ældre tæve, som han er meget afhængig af men som desværre er syg. Han skal derfor helst ud til et hjem med en anden ældre tæve, da han er vant til at have en at efterabe. Han er meget sød, klog, kærlig og snakker rigtig meget. Han har et rigtig godt fokus, men vi tror ikke han har haft så tæt kontakt med tidligere ejer, da han støtter sig mere op af andre hunde end os mennesker. Han er både stor og voldsom og skal ikke ud til uerfarne børn. Saxo skal trænes op i at være alene hjemme; han bliver hurtigt utryg og dette giver sig til udtryk i destruktiv adfærd... Erfaring med schæfer el lign er et krav - og man skal være opsat på et projekt. Med rette indsats kan resultatet blive en meget smuk, loyal og kløgtig følgesvend.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0689

Kat: killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Ella er 1 af 3 killinger, som var blevet efterladt i Jebjerg. Hun er sød og kælen, og vil gerne lege. Hun ønsker sig en familie, som måske har plads til en af hendes søskende ligeså?

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0660

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Her kommer O'Mally! Han er altid klar på at fange hvad end der bevæger sig. O'Mally er en lille charmetrold, som vil passe godt ind i en familie med børn, hund og/eller andre katte, da han fungerer godt med alt og alle. Han vil altid gerne putte på armen, men også gerne ud og kigge på fugle!

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0117

Hund: grand danois blanding

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sally og Samson er søskende og kommer, fordi deres ejer ikke har tiden til deres grundlæggende opdragelse og træning og økonomien til at sørge for dem mere. Samson er en stor og dejlig hvalp. Han er stor, men meget sød og venlig, legesyg og nysgerrig,frygtløs og robust sindelag og meget kontaktsøgende. Han har haft det frie liv på landet i en børnefamilie sammen med katte og andre hunde, er renlig og vant til at være alene hjemme både i huset og i en stor hundegård afhængig af vejr og vind og kender de gængse ord. Han elsker at lege og tonse udenfor, ture i natur og skov, både i snor og frit og at blive snakket og kælet med. Han har brug for et hjem med god udenomsplads og tid til fortsat opdragelse og læring.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0993

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Jeg hedder Remee, ligesom ham I ved. Jeg er bare en lille killing, vil du ikke komme og besøge mig, så vi kan aftale hvornår jeg flytte. Hvis du har plads til to, kan du så ikke også kigge på min bror René. Vi er kun to i kuldet og vil gerne følges ad 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0197

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Pastoren blev fundet sammen med fem andre marsvin i en park i København. De blev alle indfanget og nu er ungerne klar til at få et nyt hjem. Han er en sød lille fyr, der ikke har prøvet meget i livet, så han søger et hjem, med andre pigemarsvin der kan fortælle ham at verden er god og fyldt med dejlige ting som persille. Han skal have en masse træning i hænder, så han kan blive en god ven. Hos os er han inde-marsvin og er ikke kastreret, men ny ejer skal være klar på at få det gjort, hvis han skal gå sammen med piger. Han søger et roligt hjem, da han nemt kan fare sammen ved nye lyde. Men på trods af at han er genert, fejler stemmen intet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0008

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Bølle er en skøn lille bandit med krudt i. Han er den dejligste lille killing. Han vil gerne ud og bo hvor der er et barn eller to, der vil lege med ham. Ring til Bølle for fremvisning eller kom på hverdage mellem- 14-16 og hils på ham

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1687

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Birger, som er en pige, har holdt til igennem et stykke tid og bl.a. haft Dyrenes Beskyttelses halsbånd på, for at finde ejeren, men desværre uden held. Hun er vil rigtig gerne i favn og kæles med, og er meget vant til mennesker. Hun har også haft det fint med hunden, der hvor hun holdt til og vil kunne trives i de fleste hjem, måske vil hun gerne have lov til at komme ud også, når hun har vænnet sig til sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Kalle er en stor killing på ca. 8 mdr. Han er smuk og dejlig. Han er utrolig doven af en killing at være og der skal meget til at forstyrre hans middagssøvn. Vil du give et nyt hjem til en rolig og meget kærlig killing, er Kalle lige noget for dig. Kom og besøg ham dagligt mellem 14-16 eller bestil en tid på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1840

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Lucy er kommet, fordi hendes ejer skulle flytte og ikke måtte have Trille med. Trille er en kælen og sød, moden kat, vant til børn og at bo med en anden kat. Hun er en rigtig god musefanger og vant til at måtte være både ude og inde.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0549

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

HUNKATTEN GRETHE. Her er den aller rareste hunkat i hele verden, og hun hedder Grethe. Hun har haft sådan en skrækkelig fortid, og alligevel er Grethe så helt ufattelig rar og kærlig. Hun fordrer ikke så meget her i livet andet end kærlig omsorg og noget dejligt kattemad, så er hun den mest glade mis. Hun kan dog godt finde på at spjætte lidt, hvis en pelsmus kommer hende på tværs, for så skal den have bank :-)Grethe egner sig super til en eller et par ældre mennesker, for hun er altså en hyggefrans med en positiv og rolig tilgang til alt. Grethe er steriliseret + øremærket og vil gerne have en lille have. Vidunderlig mispige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0038

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Kasper, Jesper og Jonathan sådan lyder sangen. Men Jonathan har fået nyt hjem der er kun mig og Jesper tilbage, så jeg er Kasper. Jeg er en super fræk killing, jeg kravler højt og lavt, jeg undersøger alt, jeg leger også med min bror Jesper, og putter med ham. Jeg vil så gerne have et hjem til både mig og min bror. Hvis du har plads og lyst til to smukke killinger, kan du så ikke hente os en af dagene mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0077

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Cartman er en stor hengivende og kælen kat. Han har nemt ved at føle sig tilpas i alle situationer, og er ekstremt afslappet... Lidt doven måske også ;-) , Han har fungeret godt med internatets katte, men syntes tit at killinger kan blive lidt irriterende. Cartman søger en kærlig familie, som alle vil tage sig godt af ham. Der skal gerne være mulighed for han kan komme ud, og det er bestemt ikke en last, hvis der er børn :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0032

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Pocahontas er en dejlig pige, med en god potion nysgerrighed. Kom og mød hende :), Hun kommer fra en dyreværnsag hvor hun sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0228

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Mureren Lindy er ikke bare perfekt han er også et marsvin. Han er kommet hertil, da ejer desværre ikke kunne passe ham og hans 3 damer mere. Han er lidt genert i starten, men snakker gerne når der er mad i nærheden. Han skal ud til nogen, der har tiden til at vise ham at verden er OK.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

SeeLey er en dejlig tyksakke-ungkatte han. Han er sød og venlig, kommer når man kalder, elsker godbidder, og hænder der vil nusse. Har du brug for at bryde ensomheden, så gør det med SeeLey. Ring til ham på 86480020 så aftaler vi et besøg

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0010

Kat: Huskat, sort / hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Sofus er en smækkerlækker lille hankat! Han er lidt buttet, men det er kun en del af hans charme :-) Han er en snaksaglig og rolig kat, som nyder alles selskab.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1096

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Edward er en helt skøn kattedreng. Han er livlig og glad og altid med på lidt sjov. Han kan lide at gemme sig og kommer farende, når du mindst venter det. Han er god til alle mennesker og kan lide at have nærkontakt med dem, gerne i favnen. Kom og besøg Edward alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1709

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Helge er en tilløber, hvor ejeren er forsøgt fundet, men desværre uden helt, måske er hun egentlig bare sat af eller ud? Hun er en forsigtig men mild pige, som vil trives bedst hos dig, der har et roligt, kærligt hjem og med tid og tålmodighed til at hun kommer til at føle sig tryg og elsket. Hun vil sikkert foretrække at være indekat i hvert fald i starten og helst alene om din kærlighed og bolig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0789

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Nynne er en smuk og dejlig missepige der nærmer sig et halv år. Hun er killing i den rolige ende af skalaen og skal ikke bo sammen med mindre børn., Ring for fremvisning på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0274

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Zoes ejer havde desværre ikke tid mere til denne dejlige dame. Hun er renlig og er vant til at være inde-kanin. Hun er meget sød og imødekommende. Hun synes nus er dejligt og derfor søger hun et hjem hvor der altid vil være tid til hende. Hun er vant til at gå i sele, så hun kan sagtens "luftes".

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0192

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Rikkes ejer var misbruger og kunne desværre ikke magte hende og hendes skønne schæferenergi. Hun er en meget racetypisk schæfer, som elsker at bruge sig selv og sit hoved. Men hun er ret stresset - derfor har hun først og fremmest brug for ro og en ejer, som vil træne positivt og roligt med hende. Rikke er en klog og arbejdsom hund, der allerede kan nogle kommandoer. Hun dur ikke til at bo sammen med små børn, men er en utrolig venlig og glad hund. Hun bryder sig ikke om at køre i bil, og så skal hun lære at være alene hjemme.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0754

Kat: Huskat, Hvid m. grå

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Trine er en skøn, rolig og herlig mis. Hun tager tingene som de kommer og nusser gerne om en lille plejekilling hvis det er nødvendigt. Hun vil umiddelbart kunne fungere fint som indekat, hvis det ønskes.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0029

Kat: Killing, grå/hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Sarah er en sød og skøn kælefis! Hun er fuld af energi og er meget social. Hun bor her sammen med sin bedste ven Simone. De kunne godt ønske sig et hjem sammen. Sarah har det fint med andre katte, og siger umiddelbart ikke så meget til hund. Vil gerne have et hjem med have :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0275

Hund: Pekingeser Bl.

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Buster er kommet til os, da han hylede i lejligheden. Vi tror at dette skyldes manglende aktivering af ham, da vi intet oplever her, men det er noget ny ejer skal træne med ham for at være på den sikre side. Han er meget god til andre hunde, kan en masse kommandoer, men er ikke så god til at være med i bilen, da han ikke er vant til det. Han er en livsglad og meget kærlig hund, der elsker at være i centrum. Han skal hjem til en der har hundeerfaring, da han i pressede situationer godt kan blive sur. Han er en der hurtigt kan finde ud af om han kan snøre en. Derfor skal han hellere ikke hjem til nogen med børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1036

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Tiara er en smuk creme tabby pigemis med en blød og lækker pels. Hun er venlig og omgængelig. Hun er måske ikke lige til helt små børn, men et par teenagere ville ikke være af vejen. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 10 måneder.

Sandra er en kælen, venlig og meget rolig hun kat. Hun hjælper i øjeblikket med at bestyre kontoret her på internatet, og helst midt på tastaturet, eller foran skærmen. Hun skal helst ikke gå glip af chancen for en kæletur. Vil du have kærligt og roligt selskab, så er Sandra din nye kat. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0718

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Tonic er en super kat. Hun er rolig og venlig. Hun tager livet med ophøjet ro og der skal meget til at forstyrre hendes hvilestunder. Hun vil rigtig gerne ud, hvor hun kan få en varm seng og hjælpe med at fange en mus eller to. Tonic er en smuk pige med en blød og indbydende pels. Besøg Tonic daglig mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 2 uger.

De kalder mig Knold, men det er jeg ikke. Jeg er smuk, venlig og meget imødekommende overfor mennesker. Jeg har en lækker blank pels, og jeg er meget pænere end naboens kat, hvis jeg selv skal sige det. Så kom lige ud og hils på mig, du kan bestille tid på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0217

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Snebold er kommet til os, da ejer desværre ikke havde overskud til ham mere. Han er en meget god og tålmodig kanin, der ville være god til børn. Han elsker at nusse og vil gerne slikke ens hånd. Man vil opleve at han sidder og "væver", det er ikke noget som er farligt men en helt naturlig ting for dyr med røde øjne. Hos os er han ude-kanin og han er blevet kastreret d. 24/2.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1136

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille Baloo... Hvem kan stå for de skønne vemodige øjne...? Baloo er en legesyg lille killing, der kan lide at tumle rundt. Baloo er ikke begejstret for helt små børn, men fra 8-10 års alderen går det perfekt. Kom og besøg lille Baloo i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0031

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Nova er en lille lækkerbisken! Sød og uskyldig ser hun ud, men der tager man helt fejl. Hun er en lille sød ballademager der elsker mennesker. Hun fungerer fint med andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0853

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Olav er er skøn lille killing. Han er helt klar til et nyt hjem. Han er kærlig, legesyg og dejlig. Ring til ham for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1072

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Pylle med det sørgmodige ansigt er ikke så sørgmodig endda. Hun er en glad lille kat, der kan lide at lege med sine bolde, helst i et tempo, der ikke går for stærkt. Hun er nysgerrig, venlig og glad for børn og meget smuk. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1705

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Mimmi kom sammen med sine killinger, fordi ejeren ikke længere kunne magte opgaven. Hun er en sød og kælen, opsøgende mis, som gerne vil til et nyt hjem, hvor hun kan være alene om din opmærksomhed, da hun har passet sine killinger i en længere periode.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0535

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Solei er en skøn stor killing, hun er kærlig, venlig og meget legesyg. Hun er som killinger er flest. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0823

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Letty er en kluntet lille killing på et halvt års tid. Han har den skønneste tykke pels, er legesyg, venlig og meget kær. Ring til Letty på 86480020 for besøg

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Memo er en af 19 katte vi har været ude at hente på en stor dyreværnssag. Fælles for alle katte er, at de er blevet passet og plejet og haft det godt hvor de kommet fra men der var ikke længere mulighed for at man kunne tage sig af dem. Memo er kontaktsøgende, sød og omgængelig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden daglig mellem 14-16 eller ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0270

Hund: Labrador bl.

Køn: Tæve

Alder: 7 måneder.

Kærligste Blackie er kommet til os, fordi hendes ejer syntes, hun voksede for hurtigt og blev for meget. Hun er en stor humørbombe og elsker alle omkring sig, 2- som 4-benede. Hun har skullet lære at fungere med andre hunde, og hun har vist ikke været så meget udenfor. Hun er meget kærlig og vil gøre alt for sin ejer. Hun skal starte forfra med alene-hjemme- og renlighedstræning. Hun kan en masse kommandoer og kan gå løs. Blackie kan blive for voldsom overfor mindre børn, da hun er en stor hvalp. Hun søger en rolig og erfaren ejer der kan træne med hende og give hende alt det, hun har brug for.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0011

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Merkur er en ung flot herre, som nyder dagen ved at lægge på sit tæppe i vinduekarmen. Han kommer fra en dyreværnssag, hvor vi fik både hunde og katte fra. Merkur er super kælen, og siger ikke "nej tak" til at blive kløet lidt bag øret.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0770

Kat: Killing, Sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Miv er fuld af gå på mod og vil gerne ud og opleve noget! Han kom ind da han var ganske ung og kom straks i pleje hos Trine, som også ses på siden. Han fungerer fint med andre misser og vil gerne ud til et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1121

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Jeg er lille Tinka. Jeg vil gerne have et nyt hjem og min egen have og fange mange mus. Jeg er rigtig sød og kærlig og jeg er også meget smuk. Jeg kan godt lide børn, bare de ikke er helt små. Hvis du har nogle mus jeg skal fange, når det bliver forår, så kom lige og hent mig, bare dagligt mellem 14-16. Jeg skal nok være klar.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1424

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Så er Ibi også tilbage fra sin plejefamilie, klar til sit nye liv hos dig og din familie. Hun er en kælen, selvstændig musefanger, som vil trives i de fleste katteglade hjem hvor hun må være inde og udemis og hjælpe med at holde gnaverne fra døren.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0542

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Den lækre dame Kiara søger nyt hjem. Hun kom til internatet, sammen med sine 6 små killinger alle efterladt i en papkasse på en parkeringsplads. Killingerne er nu gamle nok til at komme ud hver for sig. Kiara er en rolig kat og en rigtig kælepotte med en enorm tålmodighed. Dog har hun ikke den samme tålmodighed med sine egne artsfæller og skal derfor til et hjem uden andre katte. Så er du den, der søger en lækker selvstændig kat, som elsker at være sammen med mennesker, så kunne du og Kiara være et godt match.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0028

Kat: Killing, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Simone er en lille gøgler! Hun er fuld af energi og er meget social. Hun bor her sammen med sin bedste ven Sarah. De kunne godt ønske sig et hjem sammen. Simone er ikke så glad for andre katte end Sarah. Simone er simpelthen skøn. Kan du tilbyde hende et hjem med have? :-)

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0116

Hund: grand danois blanding

Køn: Tæve

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sally og Samson er søskende og kommer, fordi deres ejer ikke har tiden til deres grundlæggende opdragelse og træning og økonomien til at sørge for dem mere. Sally er en stor og dejlig hvalp/unghund. Hun er stor, men meget sød og venlig, legesyg og nysgerrig,mild og lydhør og meget kontaktsøgende. Hun har haft det frie liv på landet i en børnefamilie sammen med katte og andre hunde, er renlig og vant til at være alene hjemme både i huset og i en stor hundegård afhængig af vejr og vind og kender de gængse ord. Hun elsker at lege og tonse udenfor, ture i natur og skov, både i snor og frit og at blive snakket og kælet med. Hun har brug for et hjem med god udenomsplads og tid til fortsat opdragelse og læring.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0030

Kanin: Dværg kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

(Reserveret til nyt hjem) McQueen er en flink lille fyr, der med lidt forsigtighed, gerne vil opleve hele verden. , Han kommer fra en dyreværnsag, hvor han sammen med rigtig mange andre kaniner blev for stor en mundfuld for ejeren i hendes lejlighed.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0272

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Jarl blev i sin tid fundet på en parkeringsplads i Ishøj. Han har masser af attitude, selvom han ved første blik virker meget rolig og mild. Han er ene-kanin, da forsøg med at sætte ham sammen med andre ikke passer herren. Derfor søger han et hjem hvor der er plads til hans ego og hvor han kan få alt opmærksomheden. Han er meget kælen og er meget god til at bruge en bakke. Ny ejer skal have erfaring med hold af indekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Dejlige Theresa er en venlig ungkat. Hun har et kærlig sind og går stille omkring og nyder livet. Hun kan lide både børn og voksne, børn dog ikke hvis støjniveauet er konstant højt, så lidt større børn vil være at foretrække. Besøg hende dagligt mellem 14-16 i den frie åbningstid eller ring på 86480020 for at bestille en tid

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0755

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Merlin er en lille forsigtig fyr, der skal ud og lære hvor god verden er! Han fungerer fint med andre misser, så han ville passe perfekt som kat nr. 2 eller 3 i et hjem, eller muligvis som indekat. Han elsker mad så han kan nemt lokkes frem. Vil du lære ham, hvordan verden ser ud?

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0019

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN VILLY. Dette er lille Villy, han er godtnok ca. 7 mdr. men han er lille af sin alder. Villy blev fundet i en papkasse med sine søskende, og derfor er han hos os nu. Og lille Villy trænger i den grad til at få sig et kærligt hjem, for han er lidt ked af at være på internatet. Villy har været i familiepleje, og der fungerede han superfint. Der må meget gerne være andre søde og rare katte, han kan lege med. Til gengæld er han bange for børn. Villy er nemlig en følsom sjæl, som lige skal bruge nogle dage på at føle sig tryg. Så er han til gengæld en krudtugle som alle andre skønne killinger. Villy er kastreret og øremærket og dygtig til kattelem. Have ønskes. Dejlig misdreng.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0049

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Muddi er fundet på egen hånd uden nogen vil kendes ved hende. Hun er en rolig og kærlig, sød og spindende mis, som vi tror har været indkat i sit tidligere hjem, hvilket hun sikkert også vil trives som fremover. Måske vil hun også blive glad for at lære at komme lidt ud i haven?

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0042

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Er I en børnefamilie, der søger kat? Nala elsker at tumle rundt med børn, og nyder efterfølgende at lægge i deres arme og putte. Hun er en tålmodig og rolig dame, som forstår at nyde tilværelsen. Her på internatet er Nala stor fan af, når vores katteklappere kommer på besøg hos hende, for at læse højt.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Bitten er en ung hunkat, som er fundet i en papkasse nær en børnehave. Hun er enorm tillidsfuld og kælen og kommer gerne og hilser så snart man kommer i rummet. Hun savner en familie som har lyst til at forkæle hende og giver hende mulighed for at komme ud at løbe. Til gengæld vil hun gerne gøre lidt gavn og sprede lidt hygge.

Bornholms Internat

Ref: 15AH-1-0019

Hund: Mops/boston terrier

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 5 måneder.

Della er en herlig lille sød hund., Hun er vant til børn, men skal ikke i et hjem med helt små børn, da hun blev meget stresset og ked af det, når babyen græd., Hun kan godt lide at lege med andre hunde., Støvsugeren, syntes hun ikke om, men hvem gør det?, Hun kan godt være alene hjemme, men ting på gulvet skal fjernes, ellers skal hun nok gøre det for dig., Della er en hund, der vil elske at komme ud for at gå nogle gode ture, i det herlige forår, som venter lige om hjørnet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Cheeta er en dejlig smuk missepige med et flot asymmetrisk mønster i ansigtet. Hun har et venligt og kærligt væsen. Hun er i den rolige ende af killinge temperamentet. Hun leger, men ikke vildt. Hun er ikke en killing der går på væggene eller har næsen i alting. Hun er rigtig rolig. Besøg Cheeta dagligt mellem 14-16.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0030

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

HANKATTEN SIMBA. Se denne ualmindeligt dejlige misdreng hedder Simba. Han leder efter nyt hjem fordi hans ejer blev alvorligt syg. Simba er en nem og meget kærlig knægt. Han har boet hos en enlig dame, hvor børn og børnebørn jævnligt kom på besøg, og det synes Simba var smadder hyggeligt. Han har boet sammen med en anden kat, men Simba har ikke lyst til andre katte. Simba er kærlig, hengiven, nem, rolig og virkelig en god dreng. Han er kastreret og øremærket og skal til hus og have. Helst ikke børn til Simba. Dygtig til kattelem. Skøn kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Palle har gået alene rundt på et Kolegie i Hobro. Han er en super sød og kælen kat. Han vil elske at bo et sted, med tryghed og masser af kærlighed.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0264

Guldhamster: Guldhamster

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Held blev fundet med Lotto her på internatet, hvor de var blevet dumpet. Hun er et hamster der i den grad mangler kærlighed og forståelse, da hun ikke er vant til hænder. Hun gør ikke noget, men skal først til at finde tillid til dem nu. Hun vil glæde sig over et hjem der har hamsterforstand og som kan indrette hendes bur med charme og plads. Et hvor der er tålmodighed og forståelse for hamsteradfærd og at hun måske ikke kan blive håndtam.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Tyson er som bokseren han deler navn med, stor og bred. Han bider dog ikke dit øre af. Han er tværtimod både sød og kælen og elsker at ligge et fredelig sted og følge livet gang. Tyson er en god kat, hvis du bor et sted med mange mus. Han snupper dem alle, og betaling herfor er en god fyldt mad skål. Ring til Tyson på 86480020 for besøg

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1640

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Mamma Mia blev fundet i vejsiden, sammen med en masse kaninunger. De var tynde og ikke særlig pæne i pelsen. Derfor blev de alle sendt i pleje for at komme sig. Nu er alle ungerne flyttet fra halmhulen, så nu søger denne smukke mor en ny start. Hun er forsigtig, men med den rette omsorg, kan hun blive en god ven og så elsker hun at blive nusset når hun er oppe i ens arme. Hun elsker legetøj, som feks. høbolde. Hun vil kunne fint med store børn. Hos os er hun ude-kanin.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1307

Kanin: Vædder

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Kaninus er blevet efterladt af sin ejer, så nu søger denne sjove herre et nyt hjem. Han er en kanin der har sine egne meninger, rytme og rutiner. Han er en højdespringer og følger meget gerne med i hvad du laver. Han vil gerne kæle, men der skal noget overtalelse til. Han vil godt kunne fungere med teenagere der kender til kaniner og han skal ud til folk der har erfaring med kaniner og deres adfærd. Han er kastreret og er inde-kanin.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0045

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her er "Dronning Tut"! Hun ved lige hvor skabet skal stå, og er ikke bange for at fortælle de andre det ;-) Tut er enormt kærlig og ELSKER mad! Hun kan godt enes med andre misser, hvis bare de vil lade hende bestemme :-) Tut ønsker sig et hjem med have..

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0036

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Robert har charmeret sig ind på mange af os. Han kom ind med en skade på sin næse og i sin mundhule efter et stort slag i hovedet. Han blev behandlet og er helet helt fint op, har dog meget svagt skævt næseben nu. Det har dog ikke nogen betydning for hans fremtid. Han savner et hjem med ro og masser af kærlighed og hygge. Han er en hyggetrold, der elsker at putte. Han er fundet ude og skal derfor have mulighed for at komme ud igen.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0202

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Graveren blev fundet sammen med fem andre marsvin i en park i København. De blev alle indfanget og nu er ungerne klar til at få et nyt hjem. Han er en sød lille fyr, der ikke har prøvet meget i livet, så han søger et hjem, med andre pigemarsvin der kan fortælle ham at verden er god og fyldt med dejlige ting som persille. Han skal have en masse træning i hænder, så han kan blive en god ven. Hos os er han inde-marsvin og er ikke kastreret, men ny ejer skal være klar på at få det gjort, hvis han skal gå sammen med piger. Han søger et roligt hjem, da han nemt kan fare sammen ved nye lyde. Men på trods af at han er genert, fejler stemmen intet.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0026

Kanin: Løvehovedet

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Johnny er en lækkermås, der godt selv er klar over det. Han er super aktiv og har du mod på en kanin med masser af energi, så er Johnny et godt valg. , Han blev fundet løbende rundt udenfor, tæt ved et opholdsted for unge. Heldigvis fandt de ham inden han blevet taget af en kat eller ræv.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0568

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Tommy er en rigtig lækker fyr! Han er kommet hertil sammen med 15 andre, hvor ejer ikke længere magtede opgaven. Derfor søger han nu et hjem, hvor han kan få lidt mere kærlighed og hvor han ikke skal kæmpe for den. Han fungerer fint med andre katte herude og vil umiddelbart kunne trives fint som indekat eller med voliere.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0262

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Se lige nogle skønne "propel-øre", denne dejlige dame har. Snefnug kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere, da der ikke var tid til hende. Hun var højt elsket der hvor hun kom fra og det kan man også mærke på hende. Hun er meget mild, kælen og har masser af personlighed. Hun har været inde-kanin og kan gå på bakke.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0749

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Amalie blev fundet på en efterskole, hvor man mistænker hun er blevet sat af. Hun er enormt kælen og social! Hun kan sagtens enes med andre misser, både store og små. Amalie ønsker sig en familie, som har en ekstra plads i sofaen ;-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0043

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år.

Milo er en DEJLIG og KÆLEN kat der vil gøre alt for at få din opmærksomhed! :) Han er en stor herre der elsker mad og gerne fortæller hvad han har oplevet i løbet af dagen. Han ønsker sig et hjem, hvor han kan få lov at komme udenfor. , Kan du give ham et godt hjem?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0494

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Jeg hedder Joakim, ligesom ham prinsen. Jeg er en af Cirkelines killinger. Der er kun mig tilbage af kuldet, så nu må det være min tur til at få et nyt hjem. Jeg er mindst lige så smuk som Tøserne var. Jeg er legesyg og dejlig, og så er der pep i mig. Jeg elsker at drøne rundt og opdage nye ting. Har du en have jeg kan komme ud i, så kom lige på besøg. Du må komme dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1030

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Orchidé er nu endelig langt om længe færdig med at opfostre sine killinger, det var en lang sej kamp, fordi hun var ekstrem afkræftet, da hun ankom til internatet, men nu endelig, er det lykkedes. Hun og hendes killinger har det godt. Orchidé er en venlig kærlig kat. Hun er meget smuk. Hun må gerne tage et kilo på uden der gør noget. Hun har netop været ved dyrlægen og er nu steriliseret, med fine øremærker og er helt klar til eget hjem med masser kærlighed og egen madskål. Ring til hende på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0014

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Savannah kom hertil fra en dyreværnssag, hvor ejer var for syg til at magte hende. , Hun er meget sød og vil gerne snakkes med, især hvis man tager sig tid, og sidder ved hende. Hun bliver også rigtig glad når vores katteklappere læser højt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Mira blev fundet ved sygehuset. Hun er en selvstændig dame, som har en masse at fortælle og som elsker at du snakker med hende, så hun kan svare igen. Hun vil helst have dit selskab for sig selv, men så vil hun også gøre meget for at charmere sig ind, når blot du gør som hun gerne vil :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0864

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Misty kom til kattehjemmet med en grim infektion i det ene øre. Den giver hende et lidt karakteristisk udseende, da hendes ene øre er krøllet sammen. Misty er en forsigtig men meget kærlig kat. Hun har ingen problemer med andre katte. Ring til hende på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Dejlige lille Mikkel er klar til et nyt hjem. Han er en dejlig lille glad killing, der savner et nyt hjem. Ring til ham på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1804

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Minnie kom i sin tid som helt lille killing sammen med sin mor og søskende. Nu er hun tilbage fra familiepleje og klar til sit nye liv og hjem. Minnie har meget personlighed og næsten et menneskeligt blik., Hun elsker at putte på skødet, når hun har spist og leget. Hun udforsker alt nyt og spændende. Hun er en dejlig kat, som vil trives i de fleste hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0109

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Mars er en flot rottekat. Han kom her til internatet sammen med 4 andre katte og 3 hunde. De har alle gået i deres egen efterladenskaber og er ikke blevet særlige socialiseret. Mars er ikke så glad for alle de andre katte og han kan virker meget bange/sky. Når først man har hans tillid er han er rigtig brumbasse. Har du det helt rigtige hjem til Mars, så ring på 88770307

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1095

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!!!!, Hej! Jeg hedder Twist. Det har muligvis noget med min pels at gøre, men jeg er rigtig kær med min strit pels. Jeg er også legesyg og kærlig. Jeg kan også godt lide at ligge i arm, gerne meget længe og putte og spinde højt, så hvis du har en arm i overskud kigger du så ikke lige ud til mig, bare kom dagligt mellem 14-16, jeg er klar.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Tootsie tager på trods af sin unge alder livet med ro. Hun er en rar og venlig pige på 8 måneder. Tootsie har et roligt og mildt væsen og bryder sig absolut ikke om små børn, der løber og larmer. Tootsie er mere til sofa og aftenskaffe og godbider. Har du lyst til at få en sød og rolig kat, så kom og besøg Tootsie daglig mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Så er missemor Kate, som kom på internatet i sin tid sammen med sine små killinger, tilbage fra sin plejefamilie og klar til at undvære sine unger og os :) til fordel for sit nye liv og hjem. Hun er en spinnende, køn og meget charmerende, kælen og imødekommende mis, som vil trives godt i et selskabeligt og kærligt hjem, hvor hun måske også gerne vil have lov at komme ud og udforske natten og måske agere "fanger"

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0028

Hund: Alaska-Schæfer

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Jeg hedder Alvin. Jeg håber denne vej at kunne appellere til nogle gode mennesker, der har lyst til at give mig et godt liv. Jeg fik konstateret Epilepsi da jeg var ca. 1 år. Der var 3 anfald, hvor jeg efterfølgende fik medicinsk behandling og har ikke haft yderligere anfald. Der er mange gode år i mig endnu. Tag chancen og lad os mødes. Jeg er en dejlig fyr, der elsker at lege og dyrke motion. Jeg er stille og rolig, er glad for andre hunde og elsker børn. Jeg kan være alene hjemme. Lyder jeg som din drømme ven så kom og besøg mig...

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0044

Kat: Huskat, gråstribet/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år.

Hektor er en hankat med STORT H! Han nyder livet og tager tingene, som de kommer. Han er en herre, der ved hvad han vil og hvad han ikke vil. Han elsker mad og godbidder og så er man hans bedste ven i verden.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0645

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dee Dee blev fundet i en flyttekasse, ingen ønskede hende åbenbart længere? Det kan vi ikke forstå, for hun er faktisk en sød kat :-) Hun er rolig, og vil gerne snakkes med. Hun ønsker sig en familie, som måske har en have.. Hun er naturligvis steriliseret, vaccineret og øre-tatoveret, ligesom de andre misser!

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0756

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her er lille forsigtige Dot. Hun vil gerne lige se folk an men når du er "accepteret", er du hendes bedste ven! Hun kan sagtens enes med andre misser, og vil gerne lege. Dot ønsker sig en rolig familie, som har tid og lyst til at vise hende verden.. Hun vil umiddelbart godt kunne trives som indekat. Dot vil også gerne snakke med hunde :-)

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1163

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Rudolf er en rigtig kærlig dreng. Han er blevet efterladt af sin tidligere ejer og søger nu sit nye hjem. Han synes det er lidt skræmmende her på internatet og putter sig lidt, men hvis man sætter sig sammen med ham og giver ham noget tid, er han en meget kælen dreng. Han skal ud et sted, hvor han kan være ude kat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0101

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Reserveret. Meyer har ikke altid kål i skægget, men spåner er der masser af. Denne søde lille fyr blev fundet herreløs inde i København. Nu søger han et nyt hjem, hvor ejer har tid til at passe hans manke og rumpehår, da det tit opsamler det som han hopper rundt i. Han er meget nysgerrig og er glad for mad. Han er udekanin her hos os og synes andre damekaniner er spændende. Han er blevet kastreret d. 17/2.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1711

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Emma stod der pludseligt langt ude på landet og holdt sig til. Hendes ejer er forsøgt fundet bl.a i nabolaget, men ingen ville kendes ved hende. Hun er en sød og venlig, rolig voksen mis, kælen og opsøgende og vil gerne være din selskabskat, men sikkert også gerne hjælpe dig med at fange nogle mus

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0046

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Frk. Rav er en lidt forsigtig pige og skal ud og i et roligt hjem. Hun synes ikke livet på internatet er særlig sjovt. Hun er dog en rigtig kælen og kærlig kat, der i rolige omgivelser hurtigt vil blomstre. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Smilla er blevet sat af, regner vi med og kom alene som moderløs. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie klar til sit nye hjem og liv. Hun er smuk og meget sød og kærlig, som også gerne vil lege og elsker menneskers opmærksomhed. Hun vil trives i et hjem, som har god tid til at være sammen med hende og er vant til hund, andre katte og store børn

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Smukke søde Mia-Maja er en super dejlig lille pigekilling. Hun er venlig og sød. Hun kan lide de fleste også børn. Hun er god til at sige fra, når hun vil være sig selv. Mia-Maja vil være rigtig glad ved et par større børn som selskab. Besøg Mia-Maja i den frie åbningstid daglig mellem 14-16 eller bestil en tid på 86480020 for besøg

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0738

Kat: Killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Rosita er en fin lille hunkat. Hun er kælen og kan sagtens enes med andre katte. Rosita vil gerne tages op, og vil helt sikkert nyde, at komme til et hjem med have, men også en sofa! :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1016

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Lille Tister er kommet til internatet via Dyrenes Vagtcentral, 1812. Han havde skadet sin hale og bagpart og han mangler nu et dygtig stykke af halen. Numsen er ved at været i orden og nu skal han snart i nyt hjem. På trods af den trælse start på livet, spinder han bare du kigger på ham. Han er så glad og kælen og elsker at ligge i arm. Tister skal i et hjem, hvor han ikke skal konkurrere med børn og opmærksomhed. Han har brug for god tid og kærlighed. Ring til ham på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0528

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Kiara er skønheden selv! Smuk og dejlig, som dagen er lang. Hun følger med i ALT der foregår og giver gerne "en pote med" når vi gør rent. Hun ønsker sig et hjem med adgang til have. Gerne sammen med én af værelseskammeraterne.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0021

Kat: Huskat, gråstriet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Pussy er en stille og rolig dame, der ikke bryder sig om de vilde udskejelser. Hun er kælen og dejlig omgængelig, men har det ikke alt for godt med andre katte, så hun vil gerne ud til et hjem uden andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Zumba er simpelthen så lækker! Han er stor, og vamset, og elsker at blive snakket med. Vi nordjyder vil kalde ham en rigtig "tålle" kat. , Zumba kom til internatet fra Tøstrup kattehjem, hvor der var overbelægning.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0146

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Darling er super sød. Hun har den mest silkebløde pels. Hun nyder godt af masser af kæl og nus. Hun er ikke begejstret for de andre katte, så skal til et hjem hvor hun er alene i centrum. Darling skal have mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0476

Kat: Killing, hvid m. blå

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Joey kom hertil sammen med sin mor og søskende. Joey vil altid gerne snakkes med, og var faktisk rigtig svær at fange et billede af på afstand :-) Joey er en frisk og glad killing, fuld af spilopper!

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-1-0065

Hund: Mellempudel

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Winston er en dejlig, imødekommende og kærlig hund. Ikke gøende. Han er her fordi den forrige skulle flytte. Han går pænt i snor. Kommer ved indkald, når han er løs. Han kan alm. kommandoer. Han er vant til pelspleje og har lært, at ligge på siden, når han skal børstes. Han er passiv overfor kat og glad for andre hunde. Han har ikke været sammen med børn under 7 år. En del pelspleje skal påregnes. Han ønsker en familie, der vil gå mange ture med ham.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0231

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Søde lille Mixi er kommet til os, da ejer ikke kunne passe hende og hendes familie mere. Hun går sammen med sin søster nu og vil gerne finde et hjem sammen med hende. De snakker meget og gerne når der er mad i nærheden, men de skal have en ejer som har tid til dem og som kan vise dem at verden er OK.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Topper er kommet tilbage, og vi skal have fundet et andet nyt hjem til ham, fordi der er opstået allergi i hans familie. Han er en lækker og dejlig fyr, kælen og nysgerrig og vil trives i de fleste hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Monika er blevet forladt eller sat af og har søgt hjælp hos optager. Hun er sød og kælen og meget snakkende, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil sikkert være godt selskab for dig, hvor man evt må være indekat især i starten evt sammen med en jævnbyrdig anden killing

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Anna kom til og holdt sig til i nogle dage, men ingen har vedkendt sig hende. Hun er ellers en dejlig nysgerrig og smuk kat. Sød, kælen og spindende, venlig og nem er også ord som beskriver hende godt. Hun vil trives i de fleste hjem med lyst til en selskabelig inde og ude mis.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0077

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Ashley blev fundet til stor skrald med 3 andre kaniner, i en papkasse. Heldigvis var der en pige der opdagede, at kassen bevægede sig og så ringede de til 1812. Ashley er en frisk kanin, der er meget glad for selskab fra en anden kanin. Hun kan godt virke lidt genert, men det er kun indtil hun har set dig an. Hun er en sød og nysgerrig kanin, der i de rette hænder kan blive en rigtig god ven. Hos os er hun ude-kanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0746

Kat: Langhårsblanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Super flotte Neo er SÅ klar til at flytte til en ny familie, hvor man vil være god ved ham. Han er en rolig og meget kælen kat, som gerne vil snakkes med. Han vil helt sikkert også klæde din sofa :-). Neo blev fundet i Aalborg, hvor han havde vandret rundt i 14 dage, hvor ingen ville kendes ved ham. Nu venter han på en ny og kærlig familie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Søs er en skøn voksen hunkat. Hun er omgængelig og venlig. Hun har en skøn tæt pels, og veludviklede jagtinstinkter. Hvis du mangler en god musefanger, så giv Søs en god madskål, så rydder hun for mus på ingen tid. Ring 86480020 for besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Marie er den smukkeste lille killing. Hun er kærlig venlig og legesyg. Marie er klar til nyt hjem. Ring 86480020 for fremvisning.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0124

Hund: Dværgpinscher

Køn: Han

Alder: 5 år og 2 måneder.

Keno er en sød lille hund, der er super glad for opmærksomhed og som har masser af pincher "personality"., Keno er kommet til os fra en ejer, der desværre er blevet meget syg, og derfor ikke kunne passe ham mere. , Keno har brug for et blivende hjem, gerne med større børn. Keno har været vant til frit selv at vælge soveplads, og det er vigtigt, at han har adgang til en lænestol/sofa, hvor han kan få sin egen plads. Han har desuden haft adgang til en lukket have og er vant til at køre bil.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0604

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Frederik er en rigtig krudtugle! Han har fart over feltet og er rigtig kælen og nysgerrig. Han elsker at lege med Frederikke og Friga, som han blev fundet sammen med. De blev alle 3 fundet i en papkasse ved Harboøre. Hvis du mener at kunne give ham/dem et godt hjem, kan vi kontaktes på 97564517

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0121

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 1 måned.

Iska er kommet hertil, da hun ikke kan være alene hjemme. Vi er hendes femte hjem, så ny ejer skal være en der har erfaring med racen og som er villig til at træne meget med hende. Hun er en schæferhund med stort S og hun er avl fra Allibina´s Ekko. Vi vurderer at hun vil være en god brugshund, da hun altid er meget fokuseret og intelligent. Hun er ellers en dejlig pige, der er god til større børn og er renlig. Hun kan godt være skarp overfor andre hunde og hun har også en tendens til at ville hyrde dem, så hun skal være enehund i sit nye hjem. Hun er god til at være med i bilen, hvor hun ligger sig ned og slapper af. Hun er meget glad for mennesker og vil gerne lære en masse.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0631

Kat: killing, hvid m. grå

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Gabrielle er en sød og fræk lille dame der elsker at lege med alle sine venner. Hun ønsker sig et nyt hjem- Gerne sammen med en anden mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1828

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Manse har holdt til i et sommerhusområde i en periode, og det er ikke lykkedes at finde frem til hans ejer. Han er en sød og kælen, legesyg killing, der vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0039

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Tarzan er meget kontaktsøgende, kælen og spindende og god med de andre katte. Han vil trives i de fleste hjem.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-4-0017

Kat: Huskat/skovkat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlige Putte søger nyt hjem, hvis det er hos dig vil jeg bare fortælle, at hun er sød, kælen og lidt sin egen, men på den god måde. Hun elsker ikke alle andre katte men der er en del hun kan lide. Hun er ikke den bedste til at blive børstet, men med lidt god vilje så lykkes det meste til sidst. Hun er renlig og vant med kattebakke. Er ordnet ved dyrlæge.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-1-0061

Hund: Gordon setter

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 6 måneder.

Ronja er en superlækker, glad og kærlig gordonsetter. Hun er her fordi ejeren er gået bort. Hun er god til andre hunde, katte er vi ikke sikre på., Hun går ikke så godt i snor, men det er vi sikre på kan læres, da hun er meget glad for godbidder. Hun kan alm. kommandoer. Kan åbne døre. Hun gør, når der kommer nogen - også lidt for opmærksomhed. Rigtig god til indkald, når hun er løs.Hun har aldrig gået på jagt. Hun ønsker en aktiv familie, der vil give hende mange naturoplevelser, ikke nødvendigvis jagt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Smukke Miku er en pragtfuld pigekat på knap 9 måneder. Hun har et mildt og venligt væsen. Hun har en blød og meget smuk pels. Miku hører til i den rolige ende, og skal ikke bo sammen med helt små børn, men et par halvstore børn med god tid og lyst til en rigtig kælekat, vil være sagen for Miku. Besøg Miku daglig mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0200

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Degnen er en sød lille pige, som blev fundet sammen med 5 andre unge marsvin i en park. Hun er lidt forsigtig, men er god til at snakke. Hun vil meget gerne ud til andre marsvin, hun kan hygge sig med. Hun skal have en ejer, som kan vise hende tillid og at verden er OK.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Besøg vores webshop

Check vores

webshop ud

Tag på shopping i Dyrenes Beskyttelses webshop og støt dyrene, når du handler.
LUK DETTE VINDUE

Vind en burgerbog

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind bogen Big Burger Book. Bogen er spækket med lækre og varierede opskrifter på burgere. Hvad end du er til den klassiske burger, den sunde, den greasy, den alternative - ja, så er den i Big Burger Book.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.