Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0993

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

jeg hedder Remee, ligesom ham I ved. Jeg er bare en lille killing, men til jul kan jeg få et nyt hjem, vil du ikke komme og besøge mig, så vi kan aftale hvornår jeg flytte. I år vil jeg gerne have mit eget juletræ. Hvis du har plads til to, kan du så ikke også kigge på min bror René. Vi er kun to i kuldet og vil gerne følges ad 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Betina er en kælen pige, der også er meget legesyg. Hun er fundet i et villa kvarter hvor hun har opholdt sig i ca. 3 måneder uden at nogen har ville kendes ved hende. Nu søger hun en kærlig familie, der kan tilbyde hende et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud og gøre lidt gavn.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1407

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Malou er en missemor, der blev fundet med 6 killinger, hvoraf de 2 desværre var blevet kørt over. Der var ingen som ville kendes ved den lille familie. Derfor blev de hjulpet til Brande Internat af områdets kredsformand i Dyrenes Beskyttelse Hun er nu tilbage fra den plejefamilie, som hun og hendes resterende killinger har været i og er klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye liv hos jer.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0579

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Buller kom her til sammen med sine søskende Børge og Guf. De var alle meget små og tynde. Han har nu været i plejefamilie, hvor han har vokset sig større, og er klar til nyt hjem! Buller er kælen, kærlig, og fuld af spilopper. Buller har ligesom sine søskende, et ret specielt udseende.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1605

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Fiona boede sammen med en masse andre katte, så hun er vant til liv omkring sig. Her hos os holder hun sig dog lidt for sig selv - måske fordi hun nyder noget fred og ro nu. Hun er en rigtig sød kat, som er kælen og elsker at lege. Verden kan dog godt være lidt farlig nogle gange, så derfor skal hun bo i et roligt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0657

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Fiona er en sød lille hunkat, som elsker leg og ballade! Hun er super kælen, og ønsker sig et hus med adgang til have..

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0746

Kat: Langhårsblanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Neo er en skøn herre, som elsker at ligge og hygge sig. Han er en meget kælen kat, som gerne vil snakkes med. Neo blev fundet i Aalborg, hvor han havde vandret rundt i 14 dage, hvor ingen ville kendes ved ham. Nu venter han på en ny og kærlig familie.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0463

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN SILAS. Dette er lille Silas, han er her med sin mor og sine søskende. Silas er en glad fætter, som har masser af spjæt i benene. Han elsker at fræse rundt og lege med sine søskende. Hvis han pludselig føler sig alene i hele verden, jamrer han så hjerteskærende, og bliver SÅ glad når man kalder af ham. Silas kan være lidt forsigtig overfor nye mennesker, men når han er tryg elsker han at være omkring benene på os hele tiden. Silas er kastreret + øremærket og skal t/hus og have. Børn +12 år.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1701

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Minni er én af 4 killinger, som er kommet til os, fordi deres ejer havde brug for hjælp. Hun er en rigtig sød og kælen, spindende prinsesse, mild og lidt tilbageholdende i nye sammenhænge, for så at blive både fræk og legesyg, når hun lige er faldet til. Meget kælen og elsker at blive nusset og kælet af dig som har respekten og roen indtil at hun viser interesse. Måske vil hun være mest glad for at blive indekat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1429

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Lunte er en af 4 killinger, som er kommet løbende til optager fra "ingen steder", formodentlig sat af. Han er lidt forsigtig i starten, men bliver meget kærlig og kælen, når han lige er faldet lidt til. Lunte vil foretrække et lidt roligt, venligt hjem og måske vil han trives som indekat.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0386

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Her ser I skønne Polly, som man kun kan elske højt! Hun er utrolig kælen og tillidsfuld og hun elsker opmærksomhed. Polly er utrolig rolig og meget mild af sind og hun har nemt ved at tilpasse sig. Det eneste Polly ønsker er en sød, kærlig og rolig familie som vil sidde med hende på skødet, og give hende al den opmærksomhed hun fortjener. Hun har det godt med andre katte og hun vil kun til et hjem med adgang til en have. Søde Polly er steriliseret og øremærket. Kom og hils på skønne Polly!

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0726

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 8 måneder.

Valentin er fundet i et boligkompleks, hvor han blev fundet med 3 andre katte. Han var lidt usikker, da han ankom til internatet, men efter et par dage var det tydeligt at han var vant til at være i hænder. Valentin fortrækker at blive nusset bag øret, og er det vi kalder en "vinduekarmskat", hvilket betyder han er rigtig god til at slappe af. Valentin søger en familie hvor han kan være ude og inde, og helst er eneste kæledyr i hjemmet, da han ikke har det så nemt med andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1839

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Lækre Frede ved vist godt, hvor flot han er. Han hviler i hvert fald godt i sig selv, og tager alt med knusende ro., Frede blev fundet ved Roskilde Station, og vi har desværre ikke kunnet finde hans ejer. , Han er utrolig kælen og hyggelig, og trives fint med vores andre katte., Frede skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1358

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Sorte Mis kom sammen med sin mor og søskende, da han var helt lille og har været i plejefamilie. Nu er han tilbage hos os og klar til sit nye hjem og liv hos dig. Han er en livlig, glad, nysgerrig fyr, som også holder af kæl og at være i favn, når han har brugt sin energi. Han vil trives i de fleste hjem, når han med tiden også må få lov at gå på eventyr i det fri.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Dejlig kat der bare venter på sin nye familie. Hun er vant til at være både ude og inde kat, kender kattebakken og er flittig til at bruge den.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1816

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Muddi er den ene af 2 katte, som ejeren er flyttet fra. Han er en sød, lidt forsigtig og mild mis i nye sammenhænge, men også nysgerrig og livlig og vil trives i et kattevenligt hjem, hvor man godt må komme lidt ud også.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0566

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille nuttede Ofelia er sammen med sin søster Oline kommet her til internatet. Hun venter nu på et nyt og kærligt hjem. Hun er vild med at lege med andre katte, så hun vil passe godt i et hjem, hvor familien har andre katte. Ofelia er en hyggetrold, som gerne vil ligge hos en og kæles for.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1417

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

April er 1 af 3, som formodentlig er blevet dumpet af deres ejer. Hun er glad for de andre katte og har mødt hund uden problemer. Ellers er hun en kælen, spindende og opsøgende spirrevip, som vil trives hos katteglade folk, der ønsker at starte med en af de små

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Fanta og hendes søster Rema søgte hjælp og hjem hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. fanta er kælen og spindende og lden forsigtigste af de to, men er meget tydeligt vant til at holde sig tæt til. Hun er en robust pige, der vil trives og passe ind, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Rema eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1502

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Helene holdt til i et sommerhusområde med sine killinger og blev indleveret af et tysk ægtepar. Nu er hun tilbage fra familieplejen, klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye hjem og liv. Hun er meget kælen og elsker opmærksomhed, vant til en stor hund og vil gerne have muligheden for at være både inde og ude.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0417

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

HUNKATTEN PENNY. Dette er Penny, en ualmindelig smuk mispige. Hun kom til os med sine helt nyfødte unger, og da de er ved at flytte hjemmefra, må det være Pennys tur. Hvis man ønsker sig en kærlig og rigtig sød mispige, så er Penny lige sagen. For hun har det rareste sind overhovedet, altid imødekommende og rar. Hun gider dog ikke små børn eller andre dyr, så vi foretrækker, hvis hun kan være centrum for søde menneskers opmærksomhed. Smukke Penny er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Skøn tøs

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Kimmy er en smuk pige, der er meget let genkendelig på grund af hendes smukke farve og aftegn. Hun er en stille og rolig killing, der dog stadig gerne vil lege engang imellem. Ring og bestil en tid til at komme og hilse på hende, ved at ringe til 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1156

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Klejne er en kælen missepige, der har gået for sig selv og ingen har ville kendes ved hende. Nu vil hun gerne have sit eget hjem, hvor hun kan være inde og ude, og med nogen der bare gerne vil nusse omkring hende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1709

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Helge er en tilløber, hvor ejeren er forsøgt fundet, men desværre uden helt, måske er hun egentlig bare sat af eller ud? Hun er en forsigtig men mild pige, som vil trives bedst hos dig, der har et roligt, kærligt hjem og med tid og tålmodighed til at hun kommer til at føle sig tryg og elsket. Hun vil sikkert foretrække at være indekat i hvert fald i starten og helst alene om din kærlighed og bolig.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1022

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 11 måneder.

Røde Finn er den lækreste store hankat, som vil egne sig fint som sofaslænger. Han har stadig mange gode år foran sig. Ønsker du dig en dejlig rolig kat, som også kan få lov at komme ud, vil Røde Finn være den perfekte kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem, så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0566

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN NINJA. Jeps, her har vi en rigtig krudtugle, han hedder Ninja. Og det er næsten lige hvad han er, for han har gang i stængerne nærmest hele dagen. Han har brug for udfordringer og for at komme udenfor og leve livet, som han indtager med glubende appetit. Han kan virke lidt voldsom på andre katte, dog er han supergod med Viggo, som også ses her på siden. Ninja er meget mørkerød og stor af sin alder. Han er kastreret + øremærket og skal absolut kun til hus og have. Vidunderlig misdreng.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1557

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Mia- Maja havde klaret sig selv, så godt hun kunne i en længere periode, og trængte til at få hvile og noget sul på kroppen, da hun kom. Nu er hun klar til sit nye liv i din familie. Hun er imødekommende, opsøgende og nysgerrig, spindende og meget kælen og vil trives i de fleste familier, hvor hun måske også må komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0467

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0390

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

ER RESERVERET TIL NYT HJEM. Her ser I skønne Trylle, som er ligeså skøn og kærlig af sind som hun er stor og smuk. Hun er utrolig hengiven, mild, rolig og hun har nemt ved at tilpasse sig nye omgivelser og mennesker. Hun er en rigtig kælepotte som ruller sig rundt ligeså snart man kæler med hende og hun elsker at "trampe" på os. Trylle egner sig rigtig fint til et hjem med børn og hun acceptere andre katte. Hun hilser også dagligt på hunde. Trylle skal kun til et hjem med have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0552

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

HUNKATTEN ANINE. Dette er Anine, og hun er vist nærmest en killing endnu. Anine kan ikke finde sine ejere, så nu leder hun efter nogle søde mennesker, som gerne vil dele sit liv med hende. Anine er nemlig en rigtig sød pige, nem og nysgerrig, imødekommende og rar. Hun egner sig faktisk som midtpunkt i en sød familie, hvor evt. børn er lidt større og har forstand på katte. Så kan Anine nemlig få en masse dejlig opmærksomhed, som hun fortjener. Hun er steriliseret + øremærket og ønsker sig en græsplæne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1059

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Pragtfuld lille killing, legesyg og dejlig, hun elsker sjov og ballade, men også en rolig stund på armen. Ring til lille Lisbeth på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-4-0264

Hund: Chihuahua bla

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 2 måneder.

Vi har flere dejlige Chihuahua blandinger, både lang og korthårede, hanner og tæver, og i alle aldre fra 6 mdr. til 4-5 år. De er skønne og livlige, har ikke været udsat for noget ondt, men mangler nogen socialisering, lære at gå i snor, det sidste i renlighed., De trives i deres flok, men kan godt trykke sig lidt i nye situationer., Man vil få en kærlig ven med brug for lige netop din omsorg og opmærksomhed. Ring for mere information, der er mange små hunde med hver deres personlighed.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Annie er nu tilbage fra sin familiepleje og blevet vant til hund og børn og alle lydene i et hus. Hun er legesyg, men aldrig det helt vilde, og når hun bliver træt elsker hun at ligge på skødet eller putte sammen med Mason.Hun er rigtig god til at gøre opmærksom på sig, ved at miaue.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1750

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Beauty med de små kendetegn, idet den mangler spidsen af sine ører. Vi har forsøgt at finde ejer, men desværre uden held. Hun er en sød, venlig, opsøgende og kælen mis, der vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1751

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Buller har holdt til i et boligområde i længere tid, men ingen vil vedkende sig ham. Han er en stille og rolig, venlig og spindende, sød og kælen fyr, som holder af at være i favn og som vil trives i de fleste hjem. Han har sikkert brug for også at få lov til at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 5 måneder.

Smukke Andrea, har igennem længere tid vandret rundt i Nibe, hvor ingen vil kendes ved hende. Hun er en sød, men forsigtig pige, som gerne vil se andre an. Når hun har gjort det, vil hun meget gerne kæles for.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0872

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Rosa er en ung kat på knap et år. Hun er en meget rolig kat, og vil rigtig gerne bo hos nogle søde mennesker, der har passeret den første ungdom. Hun er absolut ikke til små børns larm. Ring til Rosa på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1788

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Bella har kartet rundt i en lille by i længere tid og forsøgt at gøre sig så interessant for menneskene, så de tog sig af hende. Hun er en rigtig sød, kælen, spindende, legeglad og en lille modig pige, der har mødt bl.a. hund uden problemer. Hun vil trives med et livligt hjem, hvor hun må være både inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1826

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

RESERVERET: "Hey, styr dig lige med det der skarpe lys!" Når Øjvind ikke brokker sig over fotografen, er han jordens sødeste kat. Han har så meget kærlighed i sin lille krop, at det hele ryster, når han spinder. Og det gør han meget af tiden. Øjvind rendte rundt i et industrikvarter i Glostrup, men nu vil han gerne flytte ind i et villakvarter eller på en gård, hvor der er søde mennesker, som vil snakke rigtig meget med ham. Øjvind skal bo i hus med have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0523

Kat: Huskat ,sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

"Halløj" siger Knud! Knud er en skøn kat, som er fundet i Thisted. Han er enormt kælen, og kan sagtens enes med andre katte.. Knud mener selv, at han vil passe ind i enhver indretning ;-)

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0645

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Egon er en lille lækkerbisken, der tilbragte den første tid i fængsel. Han er nemlig vokset op omkring Kragsgårdhede. De andre vilde katte i området var meget hårde ved ham. Derfor havde han en lille skade på øjet, som heldigvis kunne behandles efter han kom til internatet. Er du interesseret i Egon så ring 88 77 03 07

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0375

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.


Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1081

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Gandhi er en sød hankanin fra foråret. Han er tillidsfuld og aktiv. Han søger et kærligt hjem, hvor han kan komme i hænder og blive nusset. Hvis han skal kastreres koster han 400 kr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0740

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Rambo er en dejlig stribet hankat. Han vil gerne tages op og nusses med. I Rambo får du din nye bedste ven, og når du får ham med hjem, knytter han rigtig hurtig bånd til dig., Ring og bestil en tid på 86 48 00 20, og kom ud og hils på ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Ulddut er kommet son den ene af 2 herreløse, moderløse og har været i familiepleje. Nu er hun tilbage og klar til sit nye liv og hjem hos dig.Hun er en mild og lidt forsigtig pige, der er vant til andre søde katte, en sød hund og søde store børn og vil sikkert trives som indekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0591

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Cecilie holdt til i en lade på en udlejningsejendom i Vodskov, sammen med sine 6 killinger. , Desværre var opgaven hende for stor, og hun blev indleveret her på internatet., Her er hun meget kontaktsøgende, og elsker at ligge helt stille og blive kælet for.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Mister kommer fra Amager og var herreløs, så enten er han blevet væk hjemmefra - eller smidt ud., Han er en dejlig fyr, som lige i begyndelsen kan virke lidt reserveret. Men når man mindst venter det, lyder der pludselig et lille 'mjav,' og så er Mister klar til at blive nusset. Han ville elske at bo hos voksne mennesker uden andre dyr. Og så er han ret interesseret i fuglende udenfor, så han skal bo i hus med privatjungle.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0958

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Nalie er bare godt 3 måneder gammel og vil rigtig gerne ud og bo i et rigtig hjem. Hun er kælen, venlig og legesyg. Hun kan lide at gå på opdagelse og tage et lang hvil bagefter. Ring for fremvisning på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0609

Kat: Killing, Gråstribet/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Amigo er en SKØN lille fyr! Han er fundet vandrende omkring ved Skive Tekniske Skole, hvor han var helt alene., Han har derefter været i familiepleje i et hjem med både hund og andre katte og det klarede han til UG! Han elsker at få mysser på panden og kommer gerne selv og "kræver" dem. Han ønsker sig et dejligt blivende hjem, med masser af mys på panden.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1826

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Julie er kommet som herreløs og vi har ikke kunnet finde ejeren. Hun er en smuk lille mis, stille og rolig efter alder en smule forsigtig og meget kælen. Hun vil sikkert trives i dit rolige, kærlige selskab som indekat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Så er Eddie og hans familie tilbage fra familiepleje og klar til sit nye liv hos dig og din familie. Eddie er en meget venlig og meget kælen ung fyr, nysgerrig og skal have undersøgt alt. Han er vant til hund, katte og børn og vil trives i de fleste familier

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0237

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Ølle-mand er en frisk legesyg killing, der elsker at lege med andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0302

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Mona er en meget nysgerrig og livlig killing, der elsker at udforske verden og svinge i lianer (herude viskestykker). En meget legesyg og kælen pige. Hun har derfor brug for at kunne komme udenfor, så hun kan brænde noget krudt af.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1822

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Her ligge Verner (til højre) sammen med sin kone Vigga. De to blev "glemt" i en lejlighed sammen med deres tre killinger, da ejeren flyttede. Verner er en dejlig og lidt forsigtig kat, som holder af fred og ro - og af Vigga. Derfor vil vi også helst sælge dem sammen, da de er meget glade for hinanden. Vi ved ikke, om de har været inde- eller udekatte, men de er begge meget rolige, så sammen vil de nok godt kunne trives som indekatte - evt. med adgang til lukket altan.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1106

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Skønne Klara er en sød og meget kælen kat, hun søger rigtig meget kontakt og gnider sig gerne op af dit ben for at få noget opmærksomhed. Hun er fundet på Nordfyn, hvor ingen ville kendes ved hende. Hun skal ud i en familie, hvor hun har mulighed for at komme ud og gøre noget gavn.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1805

Kanin: Dværgvædder/løvehoved

Køn: Han

Alder: 2 år.

Sigurd blev fundet i vestskoven sammen med 2 andre kaniner, de var ikke særlig pæne i pelsen og havde lange negle. Nu søger han et dejlig kærligt hjem, hvor han kan få alt den rette pleje og kærlighed. Han er en meget sød og nysgerrig kanin. Han er en stor og lækker kanin. Hos os er han inde-kanin.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1815

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Kjællepot har holdt til i et sommerhusområde igennem en periode. Hun er venlig og ekstrem kælen og elsker at ligge på skødet og blive kælet for. Hun er også livlig og nysgerrig og vil trives hos jer, hvor hun også må komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Dejlige Theresa er en venlig ungkat. Hun har et kærlig sind og går stille omkring og nyder livet. Hun kan lide både børn og voksne, børn dog ikke hvis støj niavuet er konstant høj, så lidt større børn vil være at foretrække. Ring på 86480020 for fremvisning

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0494

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Her er jeg, jeg er en af Cirkelines killinger. Sammen med mine søskende vil jeg gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Jeg er en rigtig frækkert og elsker ballade. Ring til mig på 86480020. PS. jeg skal nok lade være at hænge i gardinerne.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0279

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Filuca er fuld af energi og altid med på nye oplevelser sammen med de andre! Hun er en rigtig sød og kælen mis, der ønsker sig et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1736

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Perle har holdt til i et område igennem en periode, men ingen vil kendes ved hende. Hun er en stille og rolig, opsøgende og kælen kat med en god motor, som vil trives som inde- udekat og gerne hjælpe dig med at holde musene fra døren. Men hun er også en rigtig sofahyggemis der, når hun rigtig nyder det, savler af bare nydelse.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0860

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Sofhie er en kærlig misse pige, der nyder godt af masser af kæl. Hun kan fint med andre katte. Hun er fundet på en P- plads overladt til sig selv, hvor ingen ville kendes ved hende, så nu søger hun et kærligt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0492

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

På en skole i Hobro havde Brenda og hendes søskende opholdt sig i et par dage. Da deres mor aldrig kom efter dem igen, blev de overdraget til internatet, mens de var ganske små. Der stod heldigvis en plejefamilie klar til at passe dem, indtil de var gamle nok til at blive videreformidlet. Nu sidder Brenda og hendes søskende her, og er klar til at blive adopteret, og finde sig en ny familie.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0460

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

HUNKATTEN DIMSE. Her er Dimse, en rigtig sød pige med en kedelig baggrund. Dimse var nemlig i fødsel, da hun kom til os, men hun kunne ikke finde ud af hverken at føde selv eller tage sig af sine små børn. Vi tror nemlig, at det var hendes første kuld og Dimse har ikke været voksen nok. Hun trænger til at få sig et kærligt, ansvarligt og omsorgsfuldt hjem. Helst uden mindre børn og andre dyr. Til gengæld elsker hun at drøne ud og ind af kattelemmen. Dimse er steriliseret + øremærket og skal til have.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1083

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Stampe er meget tillidsfuld og nysgerrig. Han er charmerende og savner et trygt hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1408

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er Pjevs og hendes kattefamilie retur fra dens plejefamilie. Pjevs elsker at lege fangeleg og løbe efter en snor og derefter at ligge og tage sig en lur i en solstråle - lidt tilbageholdende og genert i starten, men så vinder nysgerrigheden og modigheden lynhurtigt.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1136

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Rema er fundet på en p- plads ved en Rema1000, hvor hun begyndte at gå ind i butikken, ingen ville kendes ved hende. Så nu vil hun gerne ud og ha en ny familie, der vil aktivere hende og lege med hende. Hun vil gerne kæles med ikke for lang tid af gangen, der skal hellere leges. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1687

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Birger, som er en pige, har holdt til igennem et stykke tid og bl.a. haft Dyrenes Beskyttelses halsbånd på, for at finde ejeren, men desværre uden held. Hun er vil rigtig gerne i favn og kæles med, og er meget vant til mennesker. Hun har også haft det fint med hunden, der hvor hun holdt til og vil kunne trives i de fleste hjem, måske vil hun gerne have lov til at komme ud også, når hun har vænnet sig til sit nye hjem.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0705

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Snowflake er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem, hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han kan være en smule urolig, og skal ud til at rolige omgivelser, hvor man kan have ham noget mere i hænder så han bliver helt tryg omkring det. Han er kastreret og koster 400 kr.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0290

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Tronja er en lidt forsigtig og lidt tilbageholdende kat, men hun bliver mildere og mildere stemt for hver dag. Hun er renlig og vant til kattebakke og til at være ude.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1009

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Arwen er en pragfuld langhåret pige. Hun er rolig, venlig, og dejlig nysgerrig. Hun kan lide at kæle og være sammen med mennesker. Hun er samtidig en selvstændig kat, der kan leve med du er på arbejde i mange timer. Ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1817

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Gunrad er en flot fyr, som blev fundet som herreløs i Gevninge. Han er rolig, tager andre katte og killingers selskab i stiv arm - eller pote., Gunrad er den lidt afventende type, som ikke springer op og vil nusses lige med det samme. Men når han kender sine folk, er han utrolig sød og hengiven. Gunrad skal bo i hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1336

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Mille er en herlig kattemor, som har taget sig godt at sine killinger gennem de sidste tre-fire måneder. Men nu vil hun ærligt talt gerne have lidt kvalitetstid for sig selv i et nyt hjem. Hun er sød og kælen, når hun lige falder til - og vi har set, at hun også er ret legesyg. Mille vil nok helst være alenekat i sit nye hjem, og hun skal bo i hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0616

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Cody er en kærlig kat, som elsker at lege med de andre katte. Han bruger meget tid med legetøjsmus og bolde, som han får meget glæde ud af.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0425

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

HUNKATTEN RØSKVA. Ups, der ligger vist en lille pelsmus som ser ud til at blive banket af Røskva. Hun har lige fået øje på den her på billedet. Røskva fødte 5 killinger 2 dage efter hun kom til os. Desværre var der kun 1 som klarede skærende. Røskva er ikke ret gammel, så hun er meget legesyg og interesseret i jagt. Hun vil egne sig super som familiekat på landet, hvor musebestanden skal holdes nede. Røskva er supersød og kælen og fortjener det bedste. Hun er steril. + øremærket. Evt. børn +12 år.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0464

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Dejlige Medina er en lille livsnyder med masser af krudt. Hun kom ind sammen med sin søster, efter nogle børn havde fundet dem gående rundt på en skole.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Vi er Cirkelines killinger. Mine søskende og jeg vil gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Vi er rigtig frække og elsker ballade. Ring til os på 86480020. PS. vi skal nok lade være at hænge i gardinerne

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0476

Kat: Killing, hvid m. blå

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Joey kom hertil sammen med sin mor og søskende. Joey vil altid gerne snakkes med, og var faktisk rigtig svær at fange et billede af på afstand :-) Joey er en frisk og glad killing, fuld af spilopper!

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Blackie er den ene af 2 killinger, som blev sat af hos en ældre dame. Hun er sød og lidt forsigtig og meget kælen. Derfor vil hun sikkert trives hos dig, som har en rolig, tålmodig og kærlig tilgang og hverdag og som søger en kat, der også gerne vil kæle, sidde på skødet og hygge evt som indekat

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0548

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

HUNKATTEN LOUISE. Dette er smukke Louise, hun er mor til 4 dejlige killinger her på stedet. Louises tidligere hjem var bestemt ikke nogen dans på roser, så nu fortjener lille Louise et roligt, kærligt og fremfor alt ansvarligt hjem. Louise er nemlig sødheden selv, hvis man altså lige vil give hende lidt tid til at finde trygheden frem i sit nye hjem. Hun er simpelthen sådan en kærlig mistøs. Vi foretrækker et hjem uden andre dyr og uden børn. Louise er steriliseret + øremærket og skal til have. Supersød kat

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1133

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Krumborg og Krumme kommer fra en større dyrværnssag hvor tingene havde taget overhånd. De er rigtig søde, rolige og tillidsfulde. De har indtil videre kun været vant til at være i en lejlighed, men vi gætter på at de vil nyde at komme ud og opleve verden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0446

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Aurikkel er en ualmindelig smuk kat, med spejlblank pels. Hun er rolig, venlig og meget kærlig. Hun elsker at nusse og kæle, hendes milde væsen vil elske et rolig hjem uden børn og for meget fart på. Ring for fremvisning på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0364

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Her har vi store flotte Anika. Anika er en lille puttet sag, måske nærmere betegnet lidt overvægtig. Anika kommer fra Tøstrup internat, hvor hun har boet længe, så hun trænger meget til at få er rigtigt hjem. Hun er en meget selvstændig dame som elsker at være i centrum, og hun går til alle mennesker. Men søde Anika har en grænse og passer det ikke damen, får man klar besked med potten. Hun ønsker sig meget et hjem med have og hun er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1456

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Tim kom sammen med Bum ud af det blå, og ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er meget glade for hinanden og vil intet have imod at få lov til at følges ad i deres nye liv og hjem. Tim er meget kælen og elsker at ligge på skødet og blive nusset, når han lige har overvundet sin første forsigtighed. Han vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem evt. som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1804

Kanin: Dværgvædder/løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Sonja blev fundet i vestskoven sammen med 2 andre kaniner, der ikke var særlig pæne i pels og havde lange negle. Nu er hun klar til at finde et nyt hjem, hvor der rigtig kan nusses og gives masser af pleje og kærlighed. Hun er lidt forsigtig, men med den rigtige håndtering kan hun blive en rigtig trofast ven. Hos os er hun ude-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1058

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Puma er kuld søskende til Lisbeth der kan ses andet sted på siden. Puma er lidt roligere end søster Lisbeth, men stadig legesyg og glad. Hvis du har lyst til at se denne lille spirevip, så ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Jolly Missen blev fundet i Frederikshavn, hvor en kærlig finder tog sig af hende til hun kom på internatet. Jolly Missen har været tillidsfuld fra starten, og kommer meget gerne frem og vil snakkes med. Kom ud og se hende på Nordjyllands internat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0730

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Skøn lille hunkat. Anita mangler et nyt hjem. Hun er sød og meget kælen. Hun er lille af vækst, så hun fylder ikke meget på hovedpuden. Ring på 86480020 for et besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0982

Kat: blandet langhår

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Sheila er en smuk lidt langhåret killing. Hun er kælen og legesyg, hun er også meget nysgerrig. Ring for fremvisning på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0295

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Meget stor fin kælen kasteret hankat, som ejeren bare har efterladt ved en flytning.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.


Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0474

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Dixie er en dejlig og nysgerrig kat, som går sammen med sine søskende, som hun gerne tumler rundt med. En bette lur bliver der dog også gjort plads til i Dixies hverdag. Kunne du tænke dig en lækkerbisken som Dixie? Så kontakt endelig Nordjyllands Internat på tlf. 88770307

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

De kalder mig Knold, men det er jeg ikke. Jeg er smuk, venlig og meget imødekommende overfor mennesker. Jeg har en lækker blank pels, og jeg er meget pænere end naboens kat, hvis jeg selv skal sige det. Så kom lige ud og hils på mig, du kan bestille tid på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0940

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

En skraldemand fandt Musse og fik hende bragt her til så hun kunne få en ny chance. Hun er en dejlig lille killing som gerne vil lege og kan godt lide at være i hænder. Hun er god til at være sammen med de andre killinger og elsker at lege.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0487

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Philip er en livlig og glad killing. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig sød, og med masser af energi. Han ønsker sig et hjem med adgang til have og kærlighed :)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1608

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Leilas ejer har formodentlig efterladt hende i forbindelse med flytning. Hun er sød, meget venlig og rolig og elsker at gnide sig op ad benene på en. En dejlig kat som vil trives i et roligt, kærligt hjem, måske som indemis?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1767

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

Messi er kommet, fordi hans ejer skulle flytte. Han har været indekat med mulighed for at komme ud i voliere til nu og trives med dette, elsker at ligge på sofaen og at være den eneste, der får din opmærksomhed.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0413

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Her ser i søde Herluf! Han er utrolig kælen og tillidsfuld, mild og meget velafbalanceret. Han har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser og der er ingen tvivl om at en børnefamilie vil elske en kat som Herluf da han er meget legesyg, nysgerrig og rigtig gerne vil nusses. Herluf har det godt med andre katte og han hilser dagligt på søde hunde. Han vil kun til et hjem med adgang til have og han er kastreret og øremærket. Ja, sød og meget dejlig kat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1113

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Congo er en stor, dejlig kælen dreng. Sætter pris på masser af opmærksomhed. Han skal ud til en familie hvor han ha mulighed for at komme ud og fange nogle mus.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1743

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Fanny er en smuk kat, som har boet i en stor katteflok. Derfor fungerer hun fint med vores andre katte. Hun er ret rolig og kælen, og vil gerne have en ejer, som har god tid til hygge og nus., Fanny skal bo i hus med have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0477

Kat: Killing, trefarvet m. meget hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Josse kom hertil sammen med sin mor og søskende. Josse er en flot trefarvet killing, der ligesom sine søskende, også altid klar på leg og opdagelse!

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0529

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN BIRGER. Jeps, her har vi en rigtig frækkert af en lille kattedreng. Han hedder Birger. Man kan næsten se i hans øjne, at der er spræl i denne knægt. Birger er blevet væk hjemmefra, og ingen savner ham tilsyneladende! Så nu leder Birger efter sit helt eget nye hjem, hvor man gider holde øje med ham. Igen har vi at gøre med en killing med krudt i rumpetten, altid glad og oplagt til leg. Han er lidt voldsom med andre katte, og evt. børn skal være +8 år. Han er kastr.+øremærket. Have ønskes.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Svante er nu stor nok til at fortsætte sit liv hos sin nye familie uden sin mor og mindre søskende. Han er kælen, sød og søger gerne opmærksomhed og kontakt og vil trives i et katteglad hjem, hvor der er stille og roligt og kærligt.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1705

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Mimmi kom sammen med sine killinger, fordi ejeren ikke længere kunne magte opgaven. Hun er en sød og kælen, opsøgende mis, som gerne vil til et nyt hjem, hvor hun kan være alene om din opmærksomhed, da hun har passet sine killinger i en længere periode.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0510

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Betina er en lille pige, der blev aflæsset i Lyngby. Hun er en super sød og kærlig pige, der nemt kan blive din nye bedste ven. Vi syntes bestemt, at du skal komme og hilse på hende, og lade hende charmere sig ind på dig. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0728

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Alexandra er kommet her til internatet sammen med sin bror Konrad. Hun er en nysgerrig kat, som gerne vil ud og se omgivelserne omkring hende.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1143

Kat: Norsk skovkat bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Scarlett er en rigtig lækker lille dame, som elsker at blive nusset og forkælet. Hun har ikke været holdt i pelsen, så vi har derfor været nødt til at trimme pelsen ned. Men med tiden bliver hun den flotteste lille kat, som bare ønsker sig et nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er Luske tilbage fra sin plejefamilie, sammen med resten af sin kattefamilie. Hun er en lidt forsigtig pige, som elsker at putte og kæle, meget vant til andre katte og har boet sammen med en hund og elsker at lege f.eks med celofankugle. Måske vil hun trives bedst som indekat i et roligt, kærligt hjem med en anden jævnbyrdig mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1841

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Mario er kommet løbende til og der er ingen, som vil kendes ved ham. Han er en sød og meget kælen og tillidsfuld fyr, spindende og elsker at blive nusset. En charmerende fyr, der vil trives i de fleste familier.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1700

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Tobby kunne desværre ikke med den anden ørkenrotte, så den lille vimse fyr søger nyt hjem. Han elsker sandbad og at grave underjordiske gange. Han vil elske at skulle til et hjem, hvor man vil gøre hans bur spændende med forskellige ting. Han er ikke et dyr der ønsker at blive holdt, men han vil elske at du havde tid til at se på hans indretning.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-1116

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Garfield kommer fra en større dyrværnssag, han er tillidsfuld og en krudtugle der elsker lidt aktion og leg. Han kan fint med andre katte og skal have mulighed for at komme ud og løbe når han bliver større og får mere sul på kroppen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1004

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Fister er på trods af navnet en pige, hun er desværre blevet offer for en skilsmisse. Hun boede på internatet som lille killing og er nu kommet tilbage. Hun er en smuk blandingskat med helt blå øjne. Hun er kærlig og venlig og har haft det godt. Hun mangler hurtigst mulig et nyt hjem. Bestil tid til fremvisning på 86480020 så hun kan få sit nye hjem inden jul.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1889

Hund: Lab Blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Flotte Xantos kommer fra et misbrugshjem, så han søger en stabil familie, som vil passe godt på ham. Han er vanvittig glad, livlig og sød. Han har det fint med andre hunde, men brummer noget af hanhunde. Der er drøn på drengen, så de skal gerne gide lege med ham og løbe stærkt. Meget stærkt. Xantos kan ikke så meget, så han har brug for meget erfarne ejere, som kan aktivere og træne ham. Han har brug for at lære at være alene hjemme. Men døre har han ikke brug for at lære at åbne - det kan han allerede.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0466

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN SELMA. Dette er smukke Selma, hun er søster til bla. Sebastian som også ses her på siden. Selma er en livlig mispige, som er dygtig til at hjælpe os med at gøre rent. Hun elsker at få lov at gå os om benene og "være med". Men hun bryder sig ikke om hverken berøring eller løft, så bliver hun genert. Der skal med andre ord lidt tålmodighed til få at vinde hendes tillid. Men ork, når hun kender dig er hun en supersød mispige med krudt i rumpetten. Hun er steril+øremærket. Minus børn men plus have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0549

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

HUNKATTEN GRETHE. Her er den aller rareste hunkat i hele verden, og hun hedder Grethe. Hun har haft sådan en skrækkelig fortid, og alligevel er Grethe så helt ufattelig rar, rolig og kærlig. Hun fordrer ikke så meget her i livet andet end kærlig omsorg og noget dejligt kattemad, så er hun den mest glade mis. Grethe egner sig super til en eller et par ældre mennesker, for hun er altså en hyggefrans med en positiv og rolig tilgang til alt. Grethe er steriliseret + øremærket og vil gerne have en lille have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1791

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Mille kom sammen med Ally, fordi deres ejer måtte flytte i huj og hast og ikke kunne have dem med. Hun er en meget kælen bamseline, sød og nysgerrig og vant til hund. Hun vil falde til i de fleste familier, evt sammen med en anden jævnbyrdig killing.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0635

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Moonlight blev fundet i Aars sammen med sine 5 søskende, moren blev fundet død ikke langt fra killingerne. Derfor blev de indleveret til Nordjyllands Internat. De har i mellem tiden været ude i en plejefamilie, hvor de har fået masser af kærlighed og blevet store nok til at komme ud i nye hjem. Moonlight er den lidt forsigtige i kuldet, men som også er den der er allermest kælen når hun kender folk. (Moonlight er endnu ikke neutraliseret, men kan reserveres)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1780

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Milla kom pludseligt sammen med en anden kat og har holdt sig til i en landmands lade igennem en periode. Hun er en tillidsfuld, opsøgende og kælen, sød og spindende mis, som vil trives i de fleste familie, hvor hun også må få lov at komme ud på sigt.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0526

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Katja er en rigtig livsnyder. Hun er stille og rolig og har på ingen måde travlt - Hun når jo nok det hele alligevel. En middagslur er der altid plads til og gerne det blødeste sted hun kan finde. Dejlig nysgerrig dame, der gerne vil have et dejligt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0454

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Dejlige Sam. Sam er den kæreste kat der findes. Han har et karakteristisk udseende og ser til tider en smule vred ud, men det er han bestemt ikke. Giv Sam et godt hjem. Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Laurits er en hvid kat med kun en lille grå kalot på hovedet, han elsker at hoppe på skødet, så han rigtig kan blive kælet for. ring til ham på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1707

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Lea blev i sin tid fundet i en hæk og har holdt til hos finder en periode, inden hun kom til os. Hun er en fin lille mis, kælen, legesyg og spindende og vil trives i de fleste katteglade hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig. hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen, og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud. Han er en meget kærlig kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Putte er en ualmindelig smuk kat, med en blåcremetortie blød pels. Hun er lidt livlig og vil gerne drøne rundt og lege. Har du lyst til en legesyg smuk kat, er Putte helt sikke et godt bud. Ring til Putte på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1140

Kanin: løvehoved

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Olga er er super sød og rolig kanin. Hun er dumpet i en skov sammen med hendes søster Irina. De virker begge til at have været meget i hænder og vant til at blive børstet og soigneret, som det kræves da de er langhåret.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1507

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Filur flakkede rundt i en mindre by og forfulgte menneskene på gaden for at blive taget sig af. Han er en sød, venlig og meget kælen kat, som har uro i rumpen. Han elsker at snakke og være nysgerrig. Han vil trives hos jer som ønsker selskab inde og ude

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0269

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Julius er vant til både andre katte og små hunde, han nyder livet inde og ude. Han er ikke en kat der gør særlig meget ud af sig selv, han er bare sin egen på godt og ondt. Vant til mennesker og er social.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0929

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Trixi er nu tilbage fra sin familiepleje, hvor hun har "ledet" flokken af søskende og "halvsøskende". Hun er en meget smuk og tillidsfuld prinsesse og er den der kommer først, når der kaldes: Hun kan slet ikke få nok at kæl og klap og trives fint med plejefamiliens hund. Hun vil falde til i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1573

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Maj dukkede på ud af det blå og har holdt til ved en bolig i nogle uger. Hun er en dejlig legesyg, kælen mis, der er vant til andre katte. Hun vil trives også hvor der evt er andre søde katte og vil gerne være lege-, hyggemis indenfor og eventyrer i naturen

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0758

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Werner, som vi kalder ham, er kommet ind som herreløs, så vi ved ikke så meget om ham. Han virker som er rar, imødekommende hund, der er rolig indendørs, går rimeligt i snor, rigtig god til at komme ved indkald, hvis han er løs. Han elsker at gå ture og komme ud at snuse til verdenen. Virker ikke til at have noget imod katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1866

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Kat, ja det hedder han altså, er en flot kat af racen "velcrokat". Det vil sige, at han er utrolig kælen, og han kan slet ikke få nok af os tobenede. Kat er ikke så glad for andre katte, men bortset fra det, er han alt i alt en rigtig dejlig og ukompliceret fyr. Han skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1718

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Lucky stod der pludseligt og blev ved med at holde til i området, men ingen til at kendes ved ham. Han er en stor, robust og rolig herre, venlig og ok med andre venlige katte. Han vil smelte dit hjerte, når først han har indtaget dit skød.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1640

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Mamma Mia blev fundet i vejsiden, sammen med en masse kaninunger. De var tynde og ikke særlig pæne i pelsen. Derfor blev de alle sendt i pleje for at komme sig. Nu er alle ungerne flyttet fra halmhulen, så nu søger denne smukke mor en ny start. Hun er forsigtig, men med den rette omsorg, kan hun blive en god ven. Hos os er hun ude-kanin.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1558

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Black Power er kommet som moderløs og ingen ejer har været at finde. Nu er han tilbage fra familieplejen. Han er god med andre katte og vant til hund. Han elsker at lege og bruge sin eventyrlyst, men er også en kontaktsøgende og kælen lille fyr, der vil trives i de fleste familie, hvor han også på sigt må få lov at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Puk blev fundet i et haveskur, hvor hun havde født 2 små killinger. Falck blev rekvireret af Dyrenes Vagtcentral og kørte hende til Nordjyllands Internat. Nu er killingerne blevet store og er rejst til nye familier. Puk er her stadig, og vil også gerne have et rigtigt hjem. , Puk er stille og rolig, og utrolig sød og nem at have med at gøre. Hun er glad for selskab både fra mennesker og andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1852

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Britt var herreløs i Tølløse og begyndte at opsøge folks huse. Nu leder hun efter et nyt hus, der skal indeholde søde mennesker, som vil tage sig af hende resten af hendes liv., Hun er en virkelig sød, rolig og smuk kat, som er lidt betænkelig ved vores andre katte. Så hun skal være enedronning fremover. Når hun lærer sine folk at kende, så er hun meget kælen og hyggelig. Britt skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-4-0263

Hund: Chihuahua bla.

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 2 måneder.

Vi har flere dejlige Chihuahua blandinger, både lang og korthårede, hanner og tæver, og i alle aldre fra 6 mdr. til 4-5 år. De er skønne og livlige, har ikke været udsat for noget ondt, men mangler noget socialisering, lære at gå i snor, det sidste i renlighed., De trives i deres flok, men kan godt trykke sig lidt i nye situationer., Man vil få en kærlig ven med brug for lige netop din omsorg og opmærksomhed. Ring for mere information, der er mange små hunde med hver deres personlighed.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1505

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er Lotte Hankat tilbage fra sin plejefamilie og klar til sit nye hjem. Han er en lille forsigtig fyr, men som hurtigt bliver kælen og tryg og som sikkert vil trives hos dig, som er kærlig og venlig, og hvor han må være indekat evt sammen med en anden jævnbyrdig lille mis.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0532

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Klante er en skøn herlig fyr! Han elsker at give krammere og siger aldrig nej tak til en hyggestund på skødet, i armene eller i sofaen. Han er super kælen og fungerer fint med andre misser. Han ønsker sig et nyt hjem med adgang til have. Enten alene, sammen med følgesvenden Klunte eller én af de andre gæve gutter.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0613

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Olfert kom til internatet, da han var ganske lille, da han havde mistet sin mor. Olfert elsker opmærksomhed, og er rigtig legesyg. Han er en rigtig selskabskat, og kunne godt bruge en god kammerat, om så det er en anden kat, eller ny ejer, der gider at bruge meget tid sammen med ham.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0392

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Isa blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun kan være lidt forsigtig i starten, men det er hurtigt overstået og så vil hun ellers gerne lege med ALT! Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0528

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Tagnus er den sødeste røde hankat. Han er bare SÅ klar til at komme ud i et nyt hjem, da han savner nogle mennesker der kun nusser med ham hele tiden. Vi tror godt at Tagnus ville kunne blive en god mussefanger, men det kan du jo finde ud af. Ring og bestil en tid til at besøge ham på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1142

Kanin: løvehoved

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Irina er er super sød og rolig kanin. Hun er dumpet i en skov sammen med hendes søster Olga. De virker begge til at have været meget i hænder og vant til at blive børstet og soigneret, som det kræves da de er langhåret.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0633

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

(Reserveret til nyt hjem) Der er liv og glade dage, når Rex og hans søskende er ude og lege. Rex er en af de energiske killinger, som søger nyt hjem. De har tidligere været ude i plejefamilie, og er nu kommet tilbage. Rex er en legesyg kat, som altid har været vant til at have andre katte omkring sig. Søger I en sød lille hankat som Rex?

Vestsjællands Internat

Ref: 14UA-4-0276

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Knuthenborg er en rigtig smuksak, han elsker Gulerodsbarer og Hø cafeer og så nyder han at føre sig frem, han er glad for menneskelig kontakt, men ikke det store behov for sine artsfælder.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Smilla er blevet sat af, regner vi med og kom alene som moderløs. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie klar til sit nye hjem og liv. Hun er smuk og meget sød og kærlig, som også gerne vil lege og elsker menneskers opmærksomhed. Hun vil trives i et hjem, som har god tid til at være sammen med hende og er vant til hund, andre katte og store børn

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0535

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Solei er en skøn stor killing, hun er kærlig, venlig og meget legesyg. Hun er som killinger er flest. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1825

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Freja er pludseligt kommet løbende til og ingen vil kendes ved hende. Hun er en nysgerrig, køn og sød mis, som vil trives i de fleste familier. Måske vil hun gerne på sigt også have lov at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Lone holdt til ved en butik. Hun er rigtig kælen og sød, meget tillidsfuld og vant til mennesker. Hun har sikkert måtte klare sig, så godt hun kunne en periode, for hun er blevet lidt tynd, men skal nok komme sig, når hun kommer hjem til dig og din gode, regelmæssige mad.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0396

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her ser I smukke Sara, som er så sød og mild. Sara er fundet efterladt, derfor er hun er på internatet. Sara er meget kælen og tillidsfuld og hun har nemt ved at tilpasse sig´nye mennesker og omgivelser. Hun er meget legesyg og nysgerrig og hun egner sig fint til et hjem med større børn. Hun elsker andre katte og hun hilser dagligt på søde hunde. Sara vil kun til et hjem med adgang til have. Sara er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1136

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Så er Kikki tilbage fra sin plejefamilie, klar til at undvære sin mor og søskende til fordel for sit nye liv hos dig. Hun er vant til hund, katte og børn, meget kælen og sød, men også en lille forsigtig pige, som måske vil trives bedst som indekat i et venligt og kærligt hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1752

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Gordon stod der bare lige pludseligt. Nu er han klar til sit nye liv og hjem. Han er en spindende, meget kælen og sød fyr, en imødekommende og nysgerrig kælepot, som er glad for de andre katte. Han vil trives i de fleste hjem.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1163

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Rudolf er en rigtig kærlig dreng, han er blevet efterladt af sin tidligere ejer og søger nu sit nye hjem. Han syntes det er lidt skræmmende her på internatet og putter sig lidt, men hvis man sætter sig sammen med ham og giver ham noget tid, er han en meget kælen dreng. Han skal ud et sted, hvor han kan være ude kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0758

Kanin: Løvehovedet

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Søde lille Åge, blev fundet i Aalborg. Finder fremlyste ham, med der var desværre ingen som kendte til ham. Han er en kælen kanin, som vil passe godt i en familie med børn.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0234

Kat: Huskat/Skovkat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Lady er en meget smuk kat og lige så god og kærlig som hun er smuk, hun er renlig og vant til kattebakke,

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1782

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Chili´s ejer er syg og kan ikke tage sig af Chili mere. Chili er vant til andre katte og er en spindende, glad og kælen, voksen fyr, som vil trives i de fleste hjem,- måske vil han gerne lære at komme lidt ud også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0985

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Ziggy er en lækker lille killing, der savner et nyt hjem måske med et par store børn og lege med. Han er rigtig legesyg og nysgerrig, så han kan helt sikkert lave rav i huset, hvis der er for stille. Ring til ham på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1461

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Juvel er en flot, sød, venlig, tålmodig og rolig stor mis, der pludselig stod der og ejeren kunne ikke findes. Hun vil trives i de fleste hjem, hvor man også må få lov at komme ud.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1044

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Rosemarin er en forsigtig men sød pige, som synes at livet her er farligt. Hun skal ud til et hjem, hvor man har lyst til at præge hende i den rigtig retning og give hende tid til at falde til. Vi er ikke i tvivl at hun vil blomstre i de rette hænder og blive en hengiven kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0734

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Gimle trynede og bad om han måtte komme indenfor, Og da han over en længere periode blev ved at insistere blev kredsformanden kontaktet. , Gimle er helt perfekt, og en af de typer der ynder at bruge tid på at finde den helt rigtige komfort. Derudover er han meget kælen. En rigtig dejlig kat, som bliver en fantastisk ven.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1361

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Billy har været indekat i sit tidligere liv og er en sød og imødekommende, venlig ung kat. Han vil trives hos dig, som vil være venlig og kærlig ved den evt som indekat men vi tror, at han vil trives bedst med at lære at komme ud også, for der er fart over feltet, hvor han er og fotografen får ikke mange chancer for at vise, hvor smuk han er, så han skal opleves :)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0474

Kat: Huskat, blå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Muggi blev sammen med sine 5 killinger, indleveret hos en dyrlæge, med henblik på aflivning. Heldigvis kontakter dyrlægen Dyrenes Beskyttelse, hvorefter Muggi og hendes killinger ender hos os. Nu er de alle klar til nye hjem, med nye og spændende oplevelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Naija er en skøn lidt doven killing, der vil være på skødet og gerne hele tiden. Naija skal ud i et hjem, hvor hun kan få meget opmærksomhed. Ring for fremvisning 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0272

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Petula er meget kælen og social, hun er glad for både andre katte samt hunde, hun er inde så vel som ude kat og nyder livet i fulde drag.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1583

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Maggie har været indekat i en periode, men hun har så meget krudt i måsen, at hun også har brug for at komme lidt ud på eventyr, hvilket hun desværre ikke har mulighed for hos sin ejer., Har du hjertet og de indendørs og udendørsmuligheder, som en dejlig glad og kælen, voksen mis har brug for?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0955

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Maline er en ualmindelig smuk kat med et kærligt venligt væsen. Hun har et rolig og omgængelig gemyt. Ring for fremvisning på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1129

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Jammer er en stor dejlig hankat i hans bedste alder. Han søger et nyt dejligt hjem, hvor han må være både ude og inde.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0691

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Charlie er en super flot kat, med en "skønhedsplet" på overlæben. Han er utrolig kælen, og elsker mad! :-) Han vil fungere rigtig godt i et hjem, hvor der er tid til at blive kælet for ham..

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1822

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Malou har holdt til ved en forladt mølle i en periode, og ejeren har ikke meldt sig. Hun er en mild og lidt forsigtig, venlig mis, spindende sød og kælen og vil sikkert trives bedst i et roligt, kærligt og venligt selskab måske mest som indekat?

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0611

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Dolce er en sød og fræk lille killing. Hun blev bragt ind sammen med 2 andre killinger. Dolce er sød, sjov og super skøn :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0940

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Penny er en super smuk killing. Hun er kælen, drillesyg og meget dejlig. Ring til Penny på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1854

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Trunte - med verdens flotteste knurhår - blev fundet sammen med Mads i et hus, hvor ejeren var flyttet og havde efterladt dem. Hun er ellers en dejlig og skøn kat, som holder af at ligge og slænge sig, spinde, og gnide sig op af sin ejer. Hun kan godt være lidt strid overfor andre katte, så hun skal være enehersker i sit nye hjem. Trunte skal bo i hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0708

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Yoda er en dejlig lille legetrold, der rigtig kan lave kænguruspring. Yoda vil han helst ud i et roligt hjem, da han har haft brækket sin hale 2 steder er den lidt udsat, så helt små børn er ikke lige noget for Yoda., Har du hjerterum til en kat med en skade som ikke påvirker ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1578

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Robin er 1 af 5 søde, kælne killinger, som ligner hinanden som 5 dråber vand. Hun er vant til andre katte, hund og børn og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem gerne med børn og andre katte.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1112

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Viggo er rigtig nysgerrig og vil gerne se det hele, han skal helt sikkert i et hjem hvor han kan få lov at komme ud og udforske, og fange nogle mus. Men han er bestemt også en kælen kat, men ikke for længe af gange, for tænk hvis man gik glip af noget et andet sted.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1568

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Så er Bella, som kom med sine killinger, nu tilbage fra familiepleje og klar til sit nye liv og hjem hos din familie, hvor hun også må komme ud. Hun er en rigtig sød og meget godmodig og kontaktsøgende kat, der kommer én løbende i møde, når man kommer hjem, og som nyder at blive forkælet og nusset om.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Katrine er en rar og meget social kat, hun har tre små killinger som er i gang med at vokse sig store og stærke så de kan klare de strabadser dagens Danmark udsætter dem for, hun vil være klar til formidling ca. 20/11-14, der vil hun være steriliseret og øretatoveret samt vaccineret, renlig og vant med kattebakke.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0715

Kat: Huskat/Norsk Skovkat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sherman ankom til internatet med en anden kat. De havde opholdt sig ved en bolig i et par dage, hvor man ikke havde mulighed for at have dem gående. Deres mor forsvandt fra dem, da de var ganske små. Sherman har altid været en meget forsigtig kat, og skal arbejdes lidt med endnu.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1901

Kanin: Vædder

Køn: Han

Alder: 2 år.

Ditlev blev fundet ved Bagsværd sø, hvor han havde været i længere tid og er blevet fremlyst uden at nogen har savnet ham. Han er en meget sød kanin, der er frisk på livet. Vi kunne godt tro at han var døv, da han nogle gange bliver forskrækket når man henvender sig. Derfor skal han til et roligt hjem hvor man vil tage hensyn til ham. Hos os er han inde-kanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0664

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Chaplin, er en rigtig flot, dejlig og kærlig kat, der længe har boet sammen med vores anden kat Goldie, som han har det super godt sammen med. Han vil rigtig gerne ud i en skøn familie, der vil tage sig godt af ham - og allerhelst sammen med Goldie.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0534

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Bob er en sød og rolig killing, der godt kan være lidt forsigtig i starten. Når han lærer folk at kende er han en rigtig sød og kærlig fyr, der elsker at komme udenfor engang imellem. Derfor ønsker han sig et nyt hjem, med adgang til udendørs areal.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0301

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Mona ankom til internatet sammen med hendes mor og 3 søskende. Deres mor havde født Mona og hendes søskende i en garage. Nu sidder Mona og hendes søskende her og venter på at få et nyt hjem. De er et kuld, der er meget rolige, og elsker at ligge i armen, og blive nusset. Men indimellem er de også i hopla, hvor der virkelig skal leges. De er glade for at have hinanden, og vil fungere fint i et hjem med andre katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1779

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Blondie er en af 2, som pludseligt dukkede op i en landmands lade. Blondie er en lille selvsikker og nysgerrig mis og en smuk og selvstændig pige, legesyg og nysgerrig og vil trives hos jer, hvor hun må være både inde og ude, om mon ikke hun med tiden bliver en habil musefanger - det tror vi på

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0532

Kanin: Løvehoved/Angora

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Efter endt fremlysning og eftersøgning af tidl. ejer, har ingen meldt sig, derfor er dejlige Hans-Henrik nu klar til et nyt hjem. Hans-Henrik er en meget kælen og kontaktsøgende kanin, som ville passe perfekt i en børnefamilie. Og hans udseende er jo slet ikke til at stå for! :) kastreret og klar til at komme hjemmefra.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0202

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Skøn killing, der bare venter på sin nye familie. Han er klar til at flytte hjemmefra ca. 22. december. Han er renlig og vant med kattebakke.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0517

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Lilly er en rigtig smuk, og kælen kat, når man først er blevet set an. Hun fungere fint med andre katte. Hun kan godt finde på at liste omkring, fordi hun tror at hun går uset forbi.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0864

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Misty kom til kattehjemmet med en grim infektion i det ene øre. Den giver hende et lidt karakteristisk udseende da hendes ene øre er krøllet sammen. Misty er en forsigtig men meget kærlig kat. Hun har ingen problemer med andre katte. Ring til hende på 86480020.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0292

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Tramp er mega social, han elsker kontakt med menneskehænder, han er renlig og vant med kattebakke samt god til mange andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0613

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

James Bond er en sød og kælen killing. Han er fundet i Viborg. Mr. Bond elsker at lege med andre katte, men også at putte i kurven :-)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1355

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Sille kom som missemor uden ejer sammen med sine killinger. Nu er familien tilbage fra pleje klar til deres nye liv og hjem. Sille er en utrolig dejlig og kærlig mis, der godt kan lide at blive holdt og nusset på samme tid, en rolig og tålmodig mis,"opdraget" og som også gerne vil ud og måske hjælpe dig med at fange dine mus.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0488

Kat: Killing, hvid m. sort

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Pedro er en glad killing, fyldt med energi og kærlighed! Han ønsker sig et nyt hjem, hvor han kan være en del af familien.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0702

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Simson er en dejlig stor hankat. Han er kælen, og elsker mad! Simson er bragt ind fra Skive Dyrehospital, hvor nogen havde afleveret ham. Simson ønsker sig et nyt hjem, hvor han kan få lov at ligge i sofaen :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1171

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Sonny er en rigtig lille charmetrold, hvorfor nogen har dumpet ham i en papkasse forstår vi ikke. Der er masser af fart over feltet, når han leger med de andre misser, ellers en nysgerrig dreng, der gerne vil opleve noget.

Fyns Internat

Ref: 14FK-5-0813

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Ludvig en dreng fyldt med energi, han elsker at lege og helst med masser af fart på. Når man så er færdig med at brænde krudt af, vil han enormt gerne putte i sofaen eller under en dyne. Han skal til en dejlig familie, hvor han har mulighed for at komme ud og gøre noget gavn, plus brænde krudt af.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN TEKLA. Denne lille spradebasse hedder Tekla, og her er der fart over feltet. Hun er datter af Toka, som også ses her på siden. Tekla er typen som lige skal se alle nye individer lidt an, inden man bliver godkendt af hende. Men når det er sket, så spinder hun nærmest hele tiden og elsker at blive løftet til kæl og klap. Tekla er også en lille skarp pige, så hun bliver uden tvivl en dygtig jæger. Hun egner sig til en kærlig familie med store børn. Tekla er steriliseret + øremærket. Kun til have.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1084

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Orla er en stor dejlig dreng, han er enormt social og vil rigtig gerne kæles. Han skal have mulighed for at komme ud og gøre noget gavn.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1126

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Julius er en sød og kælen dreng, der er fundet i en have hvor han ikke hørte til. Han er fremlyst, men ingen vil kendes ved ham, trods han er godt socialiseret. Kunne du tænke dig at gi Julius et nyt hjem? Han koster 85 kr. hvis han er intakt eller 400 kr. hvis han skal kastreres.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0568

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN VIGGO. Dette er Viggo, en supersød og dejlig lille misdreng. Viggo søger efter et kærligt hjem, hvor han kan være i centrum for opmærksomheden. Han er nemlig en rigtig kærlig og hengiven mis, når han har fået sig installeret og er blevet tryg. Der må gerne være andre katte, men evt. børn skal være +12 år. Viggo skal med andre ord have et nogenlunde roligt hjem uden de store udsving, så har han det allerbedst. Viggo er dygtig til kattelem. Han er kastreret + øremærket og skal til have. Skøn kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0933

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Tarzan er en glad killing, der rigtig gerne vil have et nyt hjem. Gerne et hjem med et par store børn, der har tid til at nusse. Tarzan er legesyg og dejlig. Ring til ham på 86480020 for et besøg

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0240

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

En lille frækkert med masser af glæde og gå på mod., Med ham i huset kommer man ikke til at kede sig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1824

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Toulouse er kommet, fordi han har været indekat, men ikke trives med dette og ikke kan få muligheden for at komme ud på 3. sal, hvor hans ejer bor. Han er en stille og rolig voksen/ ungkat, som vil trives i dit rolige og kærlige hjem, men med mulighed for at komme ud også.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Monika er blevet forladt eller sat af og har søgt hjælp hos optager. Hun er sød og kælen og meget snakkende, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil sikkert være godt selskab for dig, hvor man evt må være indekat især i starten evt sammen med en jævnbyrdig anden killing

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1775

Hund: Retrieverblanding

Køn: Tæve

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Sussis ejere flytter hver for sig og hun kan ikke komme med. Hun har boet i hus med indhegnet have med børn, og hun er en mild og glad hvalp med god energi. Hun er god til kontakt og er meget lydhør og hun er godt i gang med sin læring: omgang med andre hunde, at være lidt alene, renlighed og de almindelige ord. Hun har brug for en familie med tid og overskud til at starte med en hvalp og fortsat opdragelse og læring, gerne sporarbejde, da hun gerne bruger sin næse rigtig flittigt.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0465

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Kombaredo er en meget sød kat. Hun er rigtig kælen, legesyg og kærlig. Hun følger meget med i hvad vi laver og kommer når man kalder på hende. Hun vil gerne have en ny familie. Kan du give hende det?

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0760

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

"Hørte jeg nogen sige adoption"? Gunvor er en rigtig legesyg kat. Men når trængen er til det, nyder hun at slappe af i vores arme, og spinne højlydt. Gunvor er klar til adoption. Så hvis din familie mangler en lækker kat som hende, skal I være velkommen til at kigge forbi Nordjyllands Internat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1538

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Miranda kom som den ene af 2 killinger, der havde holdt til hos optager igennem en periode, uden at ejer kunne identificeres. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie og klar til sit nye hjem og liv i din familie. Hun er køn og sød, spindende og kælen og meget nysgerrig og vil trives i de fleste familier evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1643

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Smukke Marona har holdt til ved et autoværksted i en periode. Hun er en dejlig stille og rolig, sød, kælen og omgængelig, men kan også sige fra, når det bliver lige rigeligt. Hun vil trives i de fleste kattevenlige hjem, hvor man respekterer hendes signaler nok helst som både inde og ude mis

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1065

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Linse er en skøn og rolig hunkilling på ca. 5 måneder, der er meget nem. Hun elsker at gøre en selskab. Hun vil gerne ud at løbe, da hun er nysgerrig og så er hun også kærlig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1740

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Mary er blevet efterladt i boligen af sin ejer som forsvandt derfra. Hun er en smuk og dejlig dame, spindende, sød og kælen og nysgerrig. Hun har brug for et hjem, hvor man også har overskud til pelspleje.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0738

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Dorthe er en dejlig kælepot. Hun er ikke så glad for andre katte, og er hurtig til at trække sig hvis hun er omgivet af for mange katte. Men når hun er alene, er hun meget søgende og snaksaglig.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1803

Kanin: Vædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Sultan blev fundet i vestskoven sammen med 2 andre kaniner, de var ikke særlig pæne i pelsen og havde lange negle. Nu søger han et dejlig kærligt hjem, hvor han kan få alt den rette pleje og kærlighed. Han er en meget sød og nysgerrig kanin. Han er en stor og lækker kanin, der er glad for damer. Hos os er han ude-kanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Bianca og hendes bror Bernard er fundet i rabatten af en vej. De var lidt forkomne og ikke så vant til mennesker, da de kom til internatet- Men ved hjælp af en masse socialisering er de nu nogle af de mest kælne killinger vi har.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0681

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Bøllemis blev i sin tid fundet ved en trafikeret vej, moderløs. Nu er han tilbage fra familieplejen sammen med de andre killinger, som han har haft med. Han er en kælen og kontaktsøgende skødekat, som rigtig gerne vil have Tasja med ud i sit nye, stille og rolige nye hjem

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1028

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Skipper er en dejlig killing, som gerne vil bo et sted, hvor han kan komme ud og få brugt noget krudt. Han vil meget gerne flytte sammen med en af sine søskende. Han blev sammen med missemor og 4 kuldsøskende smidt ud af sin ejer.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0705

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Fantastiske hr. Landor har holdt til i Nørresundby, hvor man har holdt øje med ham i længere tid. Han er meget sød og kælen, og ligger meget gerne krop til en god nussetur., kom ud og se til ham. Han vil bore sig direkte ind i hjertet på dig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1522

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Pinky er hentet af kredsformanden ved et dyrehospital, hvor han var blevet sat af. Han er sød og kælen, legesyg og nysgerrig og vil passe hos dig, som ønsker at starte med en killing. Han vil trives i de fleste katteglade hjem. På sigt vil han sikkert blive glad for at få lov til at komme lidt ud også.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1093

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Katja dukkede op højdrægtig og ud af det blå ved en bolig på landet. Hun er en meget kærlig mis, som gerne er med, hvor det sker og som har en rigtig god motor. Nu er hun klar til sit nye liv og hjem hos jer, der kan lide en aktiv og kælen mis, der gerne vil være med i aktiviteterne og som sikkert også gerne vil en smut ud og fange en mus i ny og næ

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dylan kom til internatet da han var ganske lille, sammen med hans søskende. Han har været ude i plejefamilie, hvor han er blevet passet rigtig godt på. Nu er Dylan klar til at blive adopteret. Han er vant til børn og andre katte. Og nyder at være I andres selskab.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1770

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Puf opholdt sig sulten og meget klagende på en hovedgade. Han er rigtig sød og kælen, livlig og legesyg og vil trives i de fleste katteglade hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1766

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Dot og Plet er kommet sammen. Nu er han klar til sit nye liv og hjem hos dig. Han er en sød, lidt forsigtig fyr, som hurtigt bliver nysgerrig, legesyg og kælen, når han er blevet dus med dig og dit rolige kærlige væsen. Måske vil han gerne være indekat sammen med en anden jævnbyrdig kat som f.eks. Plet.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0581

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Guf kom her til sammen med sine søskende Børge og Buller. De var alle meget små og tynde. Han har nu været i plejefamilie, hvor han har vokset sig større, og er klar til nyt hjem! Guf er kælen, kærlig, og klar til leg. Guf har ligesom sine søskende, et ret specielt udseende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0901

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

René er kommet som en social sag sammen med sin mor og søskende. Nu er han klar til at undvære mor og sin flok til fordel for sit nye hjem: Han er en lille pelsbold, som har brug for et hjem med lyst til børste og pelspleje og trives fint med de andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0479

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Jolly kom hertil sammen med sin mor og søskende. Jolly er den lidt forsigtige type, som gerne tager bestik af situationen, inden hun roder sig ud i noget. Jolly siger dog aldrig nej, til at "jagte legetøjs musen" :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0991

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Dejlige Forsythia var desværre kun 1½ år, da hun fik killinger. Hun er nu steriliseret og klar til et nyt hjem om kort tid. Forsythia skal ud hvor hun kan nyde livet og gå på musejagt. hun er en meget rolig og venlig ungkat, der gerne vil have god kontakt til sine mennesker, ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1812

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Bumpy har holdt til i et område igennem længere tid, men ingen vil vedkendes ejerskabet til hende. Hun er en ung, voksen og lidt forsigtig, mild og venlig mis, kælen og spindende og vil sikkert trives bedst i dit rolige og venlige, kærlige selskab,- og måske vil hun gerne have muligheden for at komme lidt ud også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0772

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Pragtfuld semilanghåret killing ønsker sig et nyt hjem i julegave. Jytte vil gerne flytte og gerne sammen med hendes bedste ven Jensen. De to er uadskillelige. Ring for fremvisning

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0301

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Perle er en meget livlig og aktiv lille "tøs", der elsker at lege med de andre killinger og rende rundt i sin løbegård, sammen med sine værelseskammerater. Hun ønsker sig et hjem med adgang til have.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0235

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Mulle en fin og meget kælen voksen hankat, vant til både at være inde og ude. Han er opsøgende og meget glad for omgang med mennesker.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0858

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Misja er en sød, ung hunkat på knapt 1 år. Hun er kælen og legesyg og vil egne sig fint som familiekat. Hun skal have mulighed for at komme ud og løbe lidt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0988

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Wanda er en kær lille killing, hun er ved at danne en skøn personlighed. Hun er glad for børn, og kan rigtig godt lide at være med i alt. Ring til hende på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

HUNKATTEN TØSEN. Denne dejlige hunmis hedder Tøsen, og hun er simpelthen så smuk. Tøsen kommer fra et hjem hos en enlig dame, og vi foretrækker, hvis hun kan få et nyt hjem magen til, altså hos enlig eller ægtepar med ro på. For Tøsen er en lidt forsigtig pige, som hvis man giver hende lidt tid, er en fantastisk mispige. Hun er imødekommende, rolig og sød når hun kender sit menneske. Tøsen er dygtig til kattelem og skal til have. Hun er steriliseret + øremærket. Ingen børn eller andre dyr til Tøse-pigen :-)

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1139

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dixi er en lille charmetrold som elsker at putte og ligge i arm. Han er en lille killing der lige er fyldt 12 uger og skal derfor have en kærlig og omsorgsfuld start i det nye hjem. Han kan fint med andre katte og elsker opmærksomhed.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1219

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Ibi blev fundet i et skur sammen med sine killinger. Her havde hun holdt til igennem en periode og ingen ville kendes ved den lille familie. De er nu tilbage fra deres familiepleje og mere end klar til deres nye hjem og liv måske hos dig. Ibi er kælen og stadig legesyg, en selvstændig pige og sikkert en rigtig god musefanger, hvis du også gerne vil have det. Hun holder desuden af at hygge og kæle, så hun også kan dække dit behov for hygge og selskab. Hun vil gerne kunne komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0704

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Stefany er en skøn killing, som er fundet på en tankstation i Viborg. Stefany er kælen, og fungerer fint med andre katte..

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Fiona er formodentlig blevet sat af en bil. Hun er sød og kælen, sjov, legesyg og nysgerrig og vil trives i de fleste familier, hvor hun med tiden også må få styret sin nysgerrighed udenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0553

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Ophelia er en lille ualmindelig nuttet killing. Hun vil rigtig gerne bo sammen med nogle børn, så hun kan lege og nusse rigtig meget. Ring for fremvisning 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0923

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille Ferrari er fundet i en vaskehal hvor hun jo ikke kan bo. Hun er en meget social kat som meget gerne vil kæles med. Hun leger rigtig godt med de killinger hun bor sammen med her og nyder deres selskab.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0789

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Nynne er en smuk og dejlig missepige der nærmer sig et halv år. Hun er killing i den rolige ende af skalaen og skal ikke bo sammen med mindre børn., Ring for fremvisning på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1132

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Krumborg og Krumme kommer fra en større dyrværnssag hvor tingene havde taget overhånd. De er rigtig søde, rolige og tillidsfulde. De har indtil videre kun været vant til at være i en lejlighed, men vi gætter på at de vil nyde at komme ud og opleve verden.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1806

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Har du tid lyst og overskud, så har vi missemor med hendes 3 små killinger her, som vi rigtig gerne vil have i familiepleje i en periode, til killingerne bliver store nok til at undvære deres mor og hinanden. Ring, hvis det har vagt din interesse, så fortæller vi gerne hvad det går ud på..

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0379

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.


Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0561

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Bobby er en forsigtig fyr, der tager tingene stille og roligt. Han skal lige se nye ting og mennesker an, men tø´r hurtigt op. Han vil umiddelbart kunne fungere fint som indekat, hvis det ønskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0852

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Jacob er sammen med Jytte og Jensen men kan sagtens klare sig bare med nogle gode mennesker der har tid til at lege. Jacob er dejlig fræk. Ring til ham på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0516

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Trine er en af de smukkeste sorte og hvide misser, du kan finde. Og hun er tilmed ekstremt sød og kæle. Vil du give lækre Trine et godt nyt hjem? Så kom og besøg hende, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestil en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-1118

Kat: Orientalerblanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Angel er kommet ind sammen med Chanel. Hun er også en lidt forsigtig pige, men hvis man har kærlighed at give ud af, kan hun godt overtales, og kan sagtens blive en rigtig kælen sofa mis, hun er godt på vej her hos os. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0580

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Børge kom her til sammen med sine søskende. De var alle meget små og tynde. Han har nu været i plejefamilie, hvor han har vokset sig større, og er klar til nyt hjem! Børge er kælen, kærlig, og fuld af fis! Børge har ligesom sine søskende, et ret specielt udseende.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0634

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Boomer og hans 5 søskende leder efter nyt hjem. Bommer er en aktiv, legesyg kat. Han er imødekommende og nysgerrig, og vil sikkert kunne fungere med både andre hunde, katte og børn.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0917

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Selma blev fundet i hæk som lille moderløs. Nu har hun været i familiepleje med sin nye mor og "søskende". Hun er lidt forsigtig og afventende og lader de andre komme til først inden hun vover pelsen. Hun er en lille kælen og godmodig pige, som vil trives måske som indekat i et roligt kærligt hjem

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1596

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Bingo ligner en bamse og han blev desværre dumpet foran Maxi Zoo i et bur sammen med hans bror Bumle. Vi har skilt de to brødre ad, da de ikke kunne enes. På en eller anden måde, kommer denne frække kanin altid i problemer her hos os, enten ved at stikke af ind mellem halmballerne, når han er ude på løbetur eller ved at grave huller til Australien. Han er altid klar på en udfordring, ligemeget hvor meget du har kaninsikret dit hjem, og vil helst være der hvor du er. Hos os er han indekanin og kastreret.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1811

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Vi regner med at William er blevet sat af, for han sad pludseligt og kiggede ind af vinduerne ved optager. Ejeren er forsøgt fundet, men desværre uden held. Han er livlig og nysgerrig, kælen, sød og snakkende og vil trives i de fleste hjem. Gerne med muligheden for på sigt at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Kate er kommet på internat fordi hendes ejer er blevet alvorlig syg. Kate er en voksen, sød og kærlig mis, der er lidt forsigtig i starten, men hurtigt kommer for at blive kælet og nusset. Hun er vant til et roligt hjem sammen med en anden sød kat og til at måtte være både inde og ude.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0778

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Malou er en smuk trefarvet pige, som virkelig trænger til et kærligt hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud., Hun er blevet fundet i en plasticpose i en vejgrøft, hvor hun heldigvis ikke have ligget længe og stadig var ved bevidsthed.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0293

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Pixi er en lille frækkert, har hun lavet ting hun ikke må, venter hun bare på at næste foreteelse kan falde over hende. Hun er så kær og lige tilpas fræk, samtidig er hun renlig og vant til kattebakke. Hun er meget kærlig og social.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1079

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Luke har gået rundt med sine 4 søskende og passet sig selv, ingen har ville kendes ved dem. Det er ellers nogle fine misser der gerne vil kæles med en smule overtalelse. Vi er sikker på de vil blomstre hurtigt op i et nyt og kærligt hjem. De skal have mulighed for at komme ud

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Mira blev fundet ved sygehuset. Hun er en selvstændig dame, som har en masse at fortælle og som elsker at du snakker med hende, så hun kan svare igen. Hun vil helst have dit selskab for sig selv, men så vil hun også gøre meget for at charmere sig ind, når blot du gør som hun gerne vil :)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1518

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Dexter blev sat af ved en dyrlæge. Han er en dejlig, sød og kælen, nysgerrig og legesyg killing, som er til dig, der gerne vil starte med en killing. Han vil trives i de fleste familier, der holder af katte. Med tiden vil han sikkert blive glad for at få lov til at komme ud også

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1840

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 11 måneder.

Lucy er kommet, fordi hendes ejer skulle flytte og ikke måtte have Trille med. Trille er en kælen og sød, moden kat, vant til børn og at bo med en anden kat,- Hun er en rigtig god musefanger og vant til at måtte være både ude og inde.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1016

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Lille Tister er kommet til internatet via Dyrenes Vagtcentral, 1812. Han havde skadet sin hale og bagpart og han mangler nu et dygtig stykke af halen. Numsen er ved at været i orden og nu skal han snart i nyt hjem. På trods af den trælse start på livet, spinner han bare du kigger på ham. Han er så glad og kælen og elsker at ligge i arm. Tister skal i et hjem, hvor han ikke skal konkurrere med børn og opmærksomhed. Han har brug for god tid og kærlighed. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0338

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Bruce er den afslappede fyr, der godt kan ligge og dase i lang tid. Han er dog nem at få med på en god leg, specielt hvis der er godt med legetøj og hans søskende er friske på leg. Bruce er indleveret sammen med sin mor og søskende fra en social sag.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0533

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Klunte er en gæv gut! Han elsker at lege og en hyggestund, når han har tid. Han er super kælen og fungerer fint med andre misser. Han ønsker sig et nyt hjem med adgang til have. Enten alene, sammen med følgesvenden Klante eller én af de andre gæve gutter.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1828

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Manse har holdt til i et sommerhusområde i en periode, og det er ikke lykkedes at finde frem til hans ejer. Han er en sød og kælen, legesyg killing, der vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Felix er en kærlig og omgængelig inde og udemis, som er vant til børn. Han er nysgerrig, venlig og spindende og vil trives i et hjem, hvor han også kan udforske naturen og måske være familiens musefanger.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Milla blev afleveret på et dyrehospital. Hun er en tillidsfuld, sød, venlig og kælen mis med en god motor, men også nysgerrig og vil trives i de fleste hjem måske som indekat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1624

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Berit er kommet, fordi hun strejfede rundt og ingen ville kendes ved hende. Hun elsker godbidder og er en meget opsøgende, nysgerrig og kælen ung dame med sine meningers mod. Hun vil trives i et aktivt hjem med større børn, som forstår at respektere hende, når hun synes nok er nok. Helst som både inde og udekat og med lækkert kattemad :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1764

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Plet kom til os sammen med bl.a. Dot. Han er en lidt forsigtig, sød og mild ung fyr, som hurtigt bliver nysgerrig, legesyg og kælen og som måske vil synes rigtig godt om at være indkat hos dig, der er kærlig og rolig. Evt sammen med Dot?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Katarina kom som herreløs til os. Hun er en sød lidt forsigtig og mild killing i starten, men når hun først føler sig på hjemmebane, er hun livlig og nysgerrig og i super humør.Hun trives godt med de andre killinger og vil gerne bo hos dig sammen med en anden jævnbyrdig kat evt som indekat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1188

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Pyrus er blevet efterladt af sin ejer sammen med Gyldengrød, og søger derfor nu en ny kærlig familie. De er begge super kælne og legesyge og skal også have mulighed for, at komme ud og gøre lidt gavn.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0425

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Her ser I Frede og Futte (grå) . Disse to skønne drenge er fundet herreløse hver for sig, men er nu her på internatet blevet de bedste venner, derfor søger vi er hjem hvor de kan blive sammen. De er begge to utrolig kælne og tillidsfulde og ret så sikker på at mennesket er til for dem. De er meget legesyge og nysgerrige og de egner sig uden tvivl til en familie med børn og mange hænder. De har det super med andre katte og de hilser dgl. på hunde. De skal kun til et hjem med have. De er begge kastreret.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0470

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Bianca er simpelthen så kælen, at hun ikke ved hvilket ben, hun skal stå på for at blive nusset og i sin iver for mere nussen og kælen, småbider hun i både hænder og tøj. Hun bider selvfølgelig ikke hårdt. Kan du tilfredsstille hendes behov?

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0348

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Her ser i søde Grethe, som bestemt ikke altid har haft det nemt. Da hun kom til internatet var hun så underernæret og forkommen, at vi var meget i tvivl om hun klarede den. Men det gjorde hun heldigvis og har nu fået glimt i øjnene igen. Hun har nu taget 1,5 kg på.Hun er blomstret fuldstændig op. Hun er så kælen, glad, legesyg og meget kontaktsøgende. Hun egner sig rigtig godt til et stille og roligt hjem gerne hos en enlig/par med adgang til en have. Grethe er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Cornelius er en super kælen dreng. Han er meget snakkede og elsker opmærksomhed. Han har et haleknæk der får halen til at stå ud til den ene side, men det er bare endnu en charme ved ham. Han skal til en familie hvor han får mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0524

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Kingo prøver altid ihærdigt at fange vores opmærksomhed! Han er en kælen fyr, som uden tvivl vil egne sig rigtig godt til at fange mus. Kingo kan også enes med andre katte.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0389

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Hej, her ser i smukke Rylle som næsten ligner en ugle. Rylle og så god og kærlig en kat at man kun elske hende højt. Hun elsker kontakt og hun kommer springende hele tiden for at få opmærksomhed, så en familie med mange hænder og god tid er det perfekte hjem for Rylle. Hun hopper hele tiden op og ned af vores ben så vi kan tage hende op, for hun er en rigtig puttegøj som elsker at ligge i arm. Rylle vil kun til et hjem med adgang til have og hun er steriliseret og øremærket.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0473

Kat: Perserblanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

HUNKATTEN TRINE. Denne virkelig søde mispige hedder Trine, og hun er enten en perserblanding eller en Exotic (korthåret perser). Trine blev fundet i en papkasse sammen med 6 små killinger, som bestemt ikke er hendes egne. Så Trine var temmelig sur og mopset over at være sammen med sådan nogle små irriterende kræ, som søgte hende hele tiden. Trine gider nemlig ikke andre katte, til gengæld er hun glad for mennesker. Roligt hjem hos modne mennesker foretrækkes. Steriliseret+øremærket og skal til hus m/have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1509

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Birger blev fundet siddende under en bil i laaaang tid. Han er en sød og kælen, venlig og nysgerrig fyr, der vil trives i de fleste hjem. Måske vil han gerne være indekat.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1818

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Her ligge Vigga (til venstre) sammen med sin mand Verner. De to blev "glemt" i en lejlighed sammen med deres tre killinger, da ejeren flyttede. Vigga er en dejlig og lidt forsigtig kat, som holder af fred og ro - og af Verner. Derfor vil vi også helst sælge dem sammen, da de er meget glade for hinanden. Vi ved ikke, om de har været inde- eller udekatte, men de er begge meget rolige, så sammen vil de nok godt kunne trives som indekatte - evt. med adgang til lukket altan.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0824

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Margurit er en rolig og meget venlig hunkat. Hun er steriliseret og klar til et nyt hjem. Hendes sind er ikke til børn, da hun rigtig gerne vil have fred og ro. Hun er en rigtig sofakat, så mangler du en at se fjernsyn med, så ring til Margurit på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1574

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Søde Hans blev fundet på en p-plads ved Ishøj, hvor han var blevet overladt til sig selv. Han er værdig og rolig, et pragteksempel på god kaninopførsel. Han følger den rigtige kost, forbliver i form og skænker kærlighed hvor det er mest nødvendigt. Altid klar til at lytte, denne kanin er en ven i nøden og efterlader dig taknemmelig for, at du havde chancen for at kende ham. Hos os er han inde-kanin.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0741

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Mille er en aktiv kat, som ønsker sig et hjem med åbne vidder. Hun elsker at lege, er fuld krudt, men er ikke super god til andre katte..

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-4-0261

Hund: Chihuahua bla.

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 10 måneder.

Vi har flere dejlige Chihuahua blandinger, både lang og korthårede, hanner og tæver, og i alle aldre fra 6 mdr. til 4-5 år. De er skønne og livlige, har ikke været udsat for noget ondt, men mangler noget socialisering, lære at gå i snor, det sidste i renlighed., De trives i deres flok, men kan godt trykke sig lidt i nye situationer., Man vil få en kærlig ven med brug for lige netop din omsorg og opmærksomhed. Ring for mere information, der er mange små hunde med hver deres personlighed.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.


Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0456

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Ziggi er en dejlig stor killing, der er meget nysgerrig, rolig og legesyg og elsker at blive nusset. Hendes tre farver giver hende et egyptisk udseende og hendes ene gule pote gør hende meget speciel. Ziggi ønsker sig et nyt hjem, hvor hun vil blive elsket.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1392

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Petrea er en meget hengiven kat overfor dig, som hun knytter sig til og så kommer hun selv, når der skal kæles eller skal ske andre ting. Hun vil trives godt i et roligt hjem, hvor hun kan være i centrum, uden for meget larm,og hvor hun gerne må bestemme farten, men gerne med en anden kat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Laika har gået rundt med sine 4 søskende og passet sig selv, ingen har ville kendes ved dem. Det er ellers nogle fine misser der gerne vil kæles med en smule overtalelse. Vi er sikker på de vil blomstre hurtigt op i et nyt og kærligt hjem. De skal have mulighed for at komme ud

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0412

Kat: Killing, grå m.hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Dina, den dejlige lille frøken, er super sød, kælen og legesyg! Hun har været i familiepleje, sammen med en anden killing, så hun er blevet endnu dejligere.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1828

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Søde bror kanin blev fundet i Sengeløse og der var ingen, der savnede ham. Det forstår man ikke da han er sådan en sød fyr. Han er ret tam og elsker at nusse. Han er god til at hoppe og elsker at løbe frit. Han er meget nysgerrig og er inde-kanin hos os.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0269

Kat: Killing, sort

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Solejme er en rigtig sjov, kærlig kat, som altid er med på lidt sjov og ballade. Hun er dog også rigtig glad for at blive nusset lidt bag ørene. Hun er både steriliseret, øretatoveret og vaccineret.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0996

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Buster er en sød, selskabelig og kælen, spinnende fyr som også holder af at blive nusset bl.a. på maven. Han har været i familiepleje og er vant til børn. Måske vil han trives som stor selskabskat og indekat

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1525

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Fridas ejer døde desværre, så nu leder hun efter et nyt, kærligt menneske. Hun er sød, hyggelig og glad for mennesker. Hun er ikke så vant til andre katte, men hun gør dem ikke noget. Frida kan godt have lidt temperament, så hun skal nok bo i en familie med større børn eller kun voksne. Vi ved ikke, om hun har været inde- eller udekat, så for en sikkerheds skyld bør hun have adgang til en have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1099

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Samson har været i familiepleje sammen med sin reservemor og nye søskende. Han passer rigtig godt til sit navn, en robust killing, der tager alt i stiv arm og er med på den værste. Han elsker at tumle og er altid i godt humør, vant til andre katte og hunde. Hans bløde side, som han helst ikke vil indrømme, er at han elsker at putte i en dejlig og lun favn. Han har brug for et hjem, hvor han også må komme på eventyr udenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0603

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Hej! Jeg er Morten og er super sød med mine vemodige øjne. Jeg er rolig, venlig og vil rigtig gerne dele hovedpude med dig. Ring til mig på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0669

Kat: killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Cille er en rigtig hygge-fis! Hun er fundet i Viborg, sammen med Trille. Cille elsker at ligge på skødet, og kan sagtens med andre katte..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0943

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Zita er en utrolig smuk ungkat. Hun er kælen, sød og rigtig dejlig. Har du lyst til en god og venlig ven, er Zita et godt bud, kom og se Zita. Du kan bestille tid på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1570

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Chili er også tilbage fra sin plejefamilie nu og klar til sin nye familie. Han er en rigtig sød kat, der godt kan lide at være med, hvor det sker og er rigtig nysgerrig og vil sikkert nyde på sigt at komme ud og udforske verden. Han elsker at lege med legemus, så mon ikke han med tiden bliver en dygtig musefanger?

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0748

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 1 år.

Smukke Trixie er en dejlig og kærlig hund, der er vant til at bo i en stor familie. Hun har det godt med at være ude, hvor hun dog aldrig har snor på(på nær i hundeskov). Hun kan godt finde på at gø, men det er fordi hun rigtig gerne vil have opmærksomhed. , Trixie er indleveret til os, fordi hun har alenehjemmeproblemer. Hun bider i ting og kan finde på at hoppe på bordene. Derfor er det vigtig, at en ny ejer, enten har mulighed for at træne denne adfærd. (Reserveret til nyt hjem)

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0296

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Her en kat med et gult og et blåt øje., Meget flink kat der i virkeligheden gerne vil kæle, men er lidt tilbageholden., Ejeren har bare efterladt hende ved en flytning.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1838

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Phil kom til et hus, hvor den meget miauende forsøgte at gøre opmærksom på sig selv og sit behov for hjælp, og han blev ved med at forsøge på at komme ind. Han er en opsøgende meget venlig ung fyr, som spinder og opsøger dig for at få kæl og opmærksomhed og vil trives i de fleste hjem.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0291

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Pinja er en dejlig kærlig kat med stort behov både for mennesker og andre katte. Hun er renlig og vant til kattebakke.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måned.

Tobias er en dejlig killing der bare venter på sit nye hjem, gerne et sted hvor den kan være både inde og ude kat. Han er renlig og vant til kattebakke, han er kærlig og meget social også utrolig glad for Petrus, som han bor sammen med på internatet.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1768

Hund: shæferblanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Bullers ejer er flyttet og har fået uforudset meget at se til omkring sin familie og har ikke tid til ham den næste lange periode. Derfor skal Buller have et nyt hjem. Buller er en aktiv, imødekommende og glad hund med relevant vagt, der er vant til hus med stor indhegnet have, være alene hjemme. Han kender de almindelige ord og er vant til at luftes, mest i snor - kan trække i starten. Bil og elsker at være med sin ejer, vand, næsearbejde og bold. Vi søger et hjem med god udenomsplads, der kender racen

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1737

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Viktor har igennem en periode søgt ind i forskellige butikker i midtbyen og er endt med at følge efter en dame hjem. Han har en rigtig god motor og er en sød og kælen mis, men også legesyg og nysgerrig og vil trives i de fleste familier, måske med muligheden for også at komme ud på sigt.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1565

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Olivia og Mikkel har boet sammen hos en enlig, som desværre ikke kan have dem af personlige grunde. De er rigtig gode i hinandens selskab og begge søde og kælne store killinger, som gerne vil bo i dit hjem, helst sammen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Summer´s ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem nok helst med muligheden for også at komme ud

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN BØVSE. Her er Bøvse, en spraglet og skøn mispige. Det kan godt være, at hun på billedet ser ud til at være mild, men ork, hun har krudt i rumpetten skal vi hilse at sige. Bøvse har nemlig en stor appetit på livet, og der skal helst ske noget hele tiden. Gerne med andre søde og sjove katte. Hun elsker også at lege og spinder dejligt når vi hilser på hende. Men hun gider ikke blive løftet på, hun foretrækker sine ben. Bøvse egner sig til børn +10 år. Hun er steriliseret + øremærket og skal t/have

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1629

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden og deres mor, hvis de har en. Ring, hvis du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Tom er en lidt forsigtig dreng. Men med tiden kan han blive en kærlig dreng. Han vil gerne kæles og nusses, men søger lige nu ikke selv opmærksomheden. Han skal ud til en familie, hvor han kan få en rolig start uden børn, og hos nogen der vil give ham den tid han skal have og mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0571

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Tim kommer fra et hjem, sammen med 15 andre katte og killinger, hvor ejeren ikke længere magtede opgaven. Han er rigtig kælen og insisterende. Hvis han ikke får den opmærksomhed, som han selv synes han fortjener så kommer han skam bare og napper dig lidt, så han er sikker på at du i hvert fald ved han er der! Han ELSKER at blive nusset og ville ønske det kunne lade sig gøre dagen lang. Så hvis du mener du kan opfylde hans behov, kan vi kontaktes på tlf 97564517

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0886

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Edward er en skøn lille fyr, der er klar til et nyt hjem lige efter nytår har du lyst til liv i huset så kom og reserver Edward, og få en dejlig nytårs ven. Ring for fremvisning 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0568

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Tommy er en rigtig lækker fyr! Han er kommet hertil sammen med 15 andre, hvor ejer ikke længere magtede opgaven. Derfor søger han nu et hjem, hvor han kan få lidt mere kærlighed og hvor han ikke skal kæmpe for den. Han fungerer fint med andre katte herude og vil umiddelbart kunne trives fint som indekat eller med voliere.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1722

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Buller er formodentlig kommet til køreteknisk afdeling med en skraldebil. Han er en ung spillopmager,legesyg og fuld af narrestreger, men også en kjællepot, der gerne vil hænge på arm og lille i skød og vil trives i de fleste familie, måske med en jævnbyrdig legekamarat og på sigt med mulighed for at komme på eventyr i det fri.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0569

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

HUNKILLINGEN CITRUS. Dette er Citrus, en ualmindelig glad mispige. Hun er nemlig altid fuld af krudt og aktivitet. Citrus synes livet er til for at blive levet fuldt ud, og det gør hun. Hun er særdeles kvik og bliver uden tvivl en dygtig mussefanger. Citrus har et stærkt selvværd, så hun skal ikke være sammen med følsomme katte uden selvtillid, for så tromler hun dem over ende :-) Smukke Citrus egner sig i en familie, der respekterer hendes trang til selvstændighed. Hun er steril + øremærket. Have ønskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1599

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Vi har fortsat brug for plejefamilier til missemødre med killinger og killinger uden mor. Hvis du menr, det kunne være en opgave du kunne hjælpe med, er du meget velkommen til at ringe, så kan vi tale om det..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0973

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Lille skønne Minnie er helt klar til et nyt hjem hellere i dag end i morgen. Hun er smuk, kærlig, og legesyg., Har du lyst til lidt liv i huset, så er Minnie et oplagt bud på en kærlig ven. Ring til hende på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0735

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Se lige her. Skal du have en karakteristisk og karismatisk lille killing, så kig lige Brollix. Større charmetrold finder du ikke., Ring og bestil tid til at hilse på ham på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1076

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Lykke har gået rundt med sine 4 søskende og passet sig selv, ingen har ville kendes ved dem. Det er ellers nogle fine misser der gerne vil kæles med en smule overtalelse. Vi er sikker på de vil blomstre hurtigt op i et nyt og kærligt hjem. De skal have mulighed for at komme ud

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0976

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Dejlige musse er en rolig venlig kat. Hun skal ikke bo med små børn. Hun kan bedst med lavt støjniveau. Hun er kælen og sød, og vil rigtig gerne snakkes med. Ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1902

Kanin: Vædder

Køn: Han

Alder: 2 år.

Reserveret: Dean blev fundet i Albertslund efter nogle gode mennesker havde ringet til vores vagtcentral 1812, da de havde set ham. Der er ingen som har savnet ham, efter vi har fremlyst ham, så nu søger denne søde kanin nyt hjem. Han er en kanin med et godt gåpåmod og meget gerne vil nusse. Hos os er han inde-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0750

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Jensen er en skøn semilanghåret killing. Han vil gerne have et nyt hjem sammen med hans bedste veninde. Jytte de to følges ad i tykt og tyndt., Ring for fremvisning på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UA-4-0288

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Grevinden er en skøn kanin med sit helt eget særpræg, hun er ikke aggressiv på andre, men kan godt være sin egen og elsker sig selv aller mest.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1690

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Vil du gerne gøre en vigtig forskel og har du tid og overskud, så har vi stadig brug for plejefamilier til moderløse killinger og missemødre med killinger i en periode indtil de bliver gamle nok til at undvære hinanden. Det vil give dig og dine nærmeste nogle uforglemmelige oplevelser og måske nogle bekymringer, men der er altid en hotline til os og vores hjælep. Ring, hvis det har vagt din interesse.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Mamma blev oprindeligt opdaget i en garage sammen med sine killinger. Nu er de klar til at undvære hinanden til fordel for nye hjem og liv. Mamma er en sød og omgængelig, meget kælen og nysgerrig mis, der gerne følger os rundt, hvor vi går og står. Hun vil sikkert trives i et hjem, hvor hun også må komme ud og nyde naturen og måske agere "fanger".

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0992

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dav! jeg er Remees bror, hvis du skal ud og kigge på Remee, kan du så ikke også kigge på mig, vi er jo kun to i kuldet og vil gerne følges ad. Vil så gerne flytte inden jul. 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1823

Hund: Chinese crested

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 7 måneder.

Sookie er ikke grim! Hun er noget så smuk - indeni. Hun er simpelthen den kærligste puttehund, vi længe har haft her. Hun elsker mennesker - faktisk så meget, at hun godt kan blive lidt jaloux, hvis andre hunde kommer for tæt på. Sookie er lidt forsigtig overfor fremmede, men når hun kender folk, går der ikke længe, inden hun sidder på skødet. Hun er dog også en meget aktiv hund, som har brug for god motion. Hun skal lære at være alene hjemme og har lidt specielle behov "pelsmæssigt".

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1107

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Sorte Sara er så fin og kulsort. Hun er rigtig nysgerrig og vil gerne kæles. Hun går fint sammen med de andre misser og leger rigtig gerne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Salvie er en ualmindelig smuk kat med sin helt egen personlighed. Vil du have godt selskab uden absolut at skal have en kat på skødet hele tiden, er salvie et godt bud. Hun kan lide at ligge og betragte livet lidt på afstand. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1600

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilir til missemødre med killinger og killinger uden mor for en periode indtil killingerne er gamle nok til at undvære hinanden. Derfor, hvis du har tid, lyst og overskud, vil du gerne give en vigtig hjælpende hånd og derved gøre en væsentlig forskel og samtidig give dig selv og dine nærmeste en fantastisk oplevelse måske iblandet nogle bekymringer, men aaltid med en hotline til os og dermed muligheden for hjælp, så ring til os. Så kan vi tale videre om det.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN JULIUS. Her er Julius, en virkelig kær lille misdreng. Han var en lille forskræmt dreng, da han kom til os, kun 8 uger gammel. Men Julius er sørme vågnet helt op, og er blevet en glad dreng og superkærlig dreng. Ved nye situationer kan han dog stadig blive lidt betænkelig. Men når han er tryg, er han en skøn killing med krudt i rumpen. Han egner sig ikke til små børn, men gerne til lejlighed med rolige mennesker omkring sig. Julius er kastreret og øremærket. Virkelig kær hankilling.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-1189

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Gyldengrød er blevet efterladt af sin ejer sammen med Pyrus, og søger derfor nu en ny kærlig familie. De er begge super kælne og legesyge og skal også have mulighed for, at komme ud og gøre lidt gavn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Endnu et par af amaryllis smukke killinger. Klar til nyt hjem midt oktober. Reserver allerede nu en af disse skønne uldtotter 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0738

Kat: Killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Rosita er en fin lille hunkat. Hun er kælen og kan sagtens enes med andre katte. Rosita vil gerne tages op, og vil helt sikkert nyde, at komme til et hjem med have, men også en sofa! :-)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0730

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Madonna er en utrolig kælen kat, som elsker mad. Hun vil gerne lege og er altid klar på sjov :)

Vestsjællands Internat

Ref: 14UA-4-0287

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Prins Charles er en fin ude kanin med meget store øre, han er social over for mennesker, men har ikke det store behov for kontakt med andre kaniner.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UA-4-0286

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Tordenskjold nyder tilværelsen hvor han end befinder sig.han nyder udelivet og elsker at have overblik. Han kan godt lide andre kaniner, men er sig selv nærmest.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1683

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Zindy kom sammen md Herman efter formodentligt at være blevet sat af langt ude på landet. Hun er en kærlig, putteglad mis med en god portion nysgerrighed,når hun lige har fundet ud af at man ikke er farlig og at der er trygt og godt at være. Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem, måske med mulighed for at komme ud på sigt

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0892

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

lille Lizette er en skøn og kærlig lille killing. Hun vil lege - kæle - hygge, hun er præcis som en killing skal være - Ring til hende for fremvisning på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-1039

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Bente er en rigtig tam og kælen kanin, som vil elske at bo et sted, hvor der er tid og hjerterum til hende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1652

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Mejse kom som en af en gruppe killinger. Hun er en dejlig glad, tillidsfuld og opsøgende ung mis, der er vant til andre katte og som gerne vil kæle. Men hun er også nysgerrig og gerne vil undersøge ting. Hun vil trives i de fleste familier, og på sigt måske også gerne have lov til at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0465

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN SEBASTIAN. Jeps, her har vi frække Sebastian, han har lige opdaget madmors snørebånd. Og det kan han sagtens få en del tid at gå med. Sebastian er bror til bla. Silas og Selma som også ses her på siden. Sebastian er verdens kærligste dreng, men han er ikke så vild med berøring eller løft. Men kan han få lov til at gå omkring dine ben og gnide sig, ja så spinder han højt. Han er god med andre katte, børn +12 år. Sebastian er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Dejlig misdreng.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1597

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Beta er 1 af 4 killinger, som pludseligt stod der. Han er stille og rolig efter alderen og meget smuk. Han er vant til andre katte og vil rigtig gerne kæle og nusses af dig, men han er lidt tilbageholden, så du skal bare komme hen til ham, især i starten.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0604

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Frederik er en rigtig krudtugle! Han har fart over feltet og er rigtig kælen og nysgerrig. Han elsker at lege med Frederikke og Friga, som han blev fundet sammen med. De blev alle 3 fundet i en papkasse ved Harboøre. Hvis du mener at kunne give ham/dem et godt hjem, kan vi kontaktes på 97564517

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Jørgen fistrede rundt på en motorvej med fare for liv og førlighed. Han er en lille gut med fut i, men også nem at holde og kæle med. Han er nysgerrig og legeglad og følger os rundt, hvor vi står og går. Han vil sikkert passe ind i de fleste katteglade hjem.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0274

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Karla er en dejlig social kat, som er nem at omgås. Hun er glad for mennesker og putter gerne i dynen. Hun er både ude og inde kat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Mathilde er en dejlig mis, som har brug for et nyt hjem. Hun vil trives i de fleste katteglade hjem, men vil gerne være alene om opmærksomheden

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0949

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Rocky er en lodden tæt bygget kat. Han er super sød og kælen, og han elsker at lege med alt der kan bevæge sig. Har du lyst til en lidt livlig killing, så ring til Rocky på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Pixi kom som den ene af 2 moderløse killinger. Hun er en sød og kælen, snakkende lille pige, der er til de fleste hjem, der ønsker at starte med en helt ung kat.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UA-4-0289

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Kaninus er en rigtig smuksak, hun er en smule lettere forvirret, men falder mere til ro for hver dag. Med lidt tid vil hun være ganske dejlig.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0757

Kanin: Løvehovedet

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Henning er en meget kælen kanin, som har været vant til hænder. Han vil fungere rigtig godt hos en børnefamilie. Han blev fundet i Nørresundby, hvor han også er fremlyst, desværre uden held.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1354

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Så er Mason tilbage fra familieplejen, hvor han er blevet vant til hund og børn og alle lydene i et hjem. Han er en lille smuk, forsigtig dreng, som er til fals for en bid mad. Han er en meget kærlig lille fyr, der gerne vil ligge på skødet og putte sammen med Annie. Han vil trives som indekat gerne sammen med f.eks Annie i et roligt og venligt hjem, nok uden mindre børn.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1481

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Amaryllis har vi kaldt hende. Hun er en af to killinger, som formodentlig er blevet efterladt på et bosted. Hun er kvik, livlig og søger gerne kontakt for at kæle og hygge med os. Hun er også glad for samværet med de andre katte, og meget madglad er hun da også. Hun vil trives i en familie, hvor man både vil lege og hygge og såmænd nok også hjælpe med at fange en mus eller andet, når hun bliver lige lidt ældre.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1503

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er Malthe tilbage fra sin plejefamilie og klar til sin nye familie. Han er en lille legesyg fyr, nysgerrig, elsker at drille sine søskende og er helt fremme i skoene. Han vil trives i de fleste hjem, der gerne vil starte med en livlig og legesyg killing.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0844

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Vick er en smuk pige, som har gået udenfor og ikke hørt til nogen steder. Hun er en kælepot og vil blive meget taknemlig for et kærligt hjem med muligheder for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0670

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Trille er fundet i Viborg. Hun er en dejlig kælen kat, som altid gerne vil snakkes med! Hun er god til andre katte, og er altid opmærksom på hvad vi laver :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Diana er den eneste pige af 4 søskende, og hun er en rigtig lille stærk pige, derfor er hun også opkaldt efter Wonder woman. Hun kan sagtens give drengene igen, selvom hun ikke er størst. Diana er indleveret sammen med sine søskende og sin mor fra en social sag.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0592

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Viola er en lækker lille pige, der meget gerne vil ud i et nyt hjem. Hun er sød og kælen, og vil meget gerne lege med legetøj, der siger sjove lyde., Ring til lille Viola på 86 48 00 20, og bestil en tid til at besøge hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Yrsa blev pillet ned fra et loft i et sommerhus. Heldigvis kom Yrsa ind til en meget betænksom dyrlæge Anja Engelund som kontaktede Dyrenes Beskyttelse, således vi kunne få hende ind på internatet. Yrsa fik en plejemor og et par papsøskende på internatet, og de er rigtig gode til at lege sammen. Hun er meget nysgerrig og elsker at blive nusset om. Når vi åbner ind til Yrsa og hendes søskende, er de alle tre meget ivrige for at komme ud og lege.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0524

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN EGON. Her ser I lille Egon. Han er en vims lille knægt med krudt i bagdelen. Han elsker at spæne rundt og lege med Bøvse, så hvis man ønsker sig 2 killinger, der kender hinanden, vil de være et godt match. Lille Egon kan godt være en anelse forsigtig indtil han har lært folk at kende, så er han en sød og dejlig lille mand, der dog insisterer på selv at bestemme farten, når der skal kæles. Han er supergod med andre katte, men ikke børn under 12 år. Egon er kastreret + øremærket og skal til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1717

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Milla er blevet indleveret hos en dyrlæge efter at være kommet løbende til i et område, hvor ingen kendte hende. Hun er meget kælen, spindende og snakkende, nysgerrig og opsøgende, når hun lige har set alt det nye lidt an og vil trives i de fleste hjem måske også som indekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Sille tøsen har desværre haft nogle omtumlede måneder, hvor hun har været kastebold mellem flere hjem., -Det er hun heldigvis ikke påvirket af, og kommer gerne hen og hilser kærligt på én. En dejlig puttegøj, som vi inderligt håber får et stabilt hjem, som alenekat med ubegrænsede mængder kærlighed.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0444

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN MULLE. Her er smukke Mulle, søster til Manse som også ses her på siden. Mulle er stor af sin alder, til gengæld er hun også temmelig genert. Men kun indtil hun er væk fra sin mor, Molly, så kan mennesker sørme godt bruges til kærlig og social omgang. Hun har været i familiepleje med hunde uden problemer. Mulle skal helst til nyt hjem hvor evt. børn er +10 år. Hun er steriliseret og øremærket og ønsker sig hus og have. Virkelig sød mispige.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1586

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1853

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Mads blev fundet sammen med Trunte i et hus, hvor ejeren var flyttet og havde efterladt dem. Han er ellers en dejlig og skøn kat, som holder af at ligge og slænge sig, spinde, og gnide sig op af sin ejer. Han fungerer fint med andre katte - men Trunte kan være lidt hård ved ham, så de skal bo hver for sig fremover. Mads skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1315

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Maria er en fin, rød pige, som er kommet til os sammen med sin kattefamilie. Hun er køn, sød og rolig, efter alderen, og vil rigtig gerne kæles. Hun fungerer fint med de andre katte.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0417

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her ser I søde Grethe som er fundet efterladt i nærheden af en skov sammen med Hans. Grethe er utrolig sød og kærlig, mild og meget tilpasningsdygtig. Hun har det rigtig fint med andre katte og hun hilser dagligt på hunde, og hun egner sig fint til et hjem med større børn. Grethe skal kun til et hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Gotte elsker bare sig selv, og skal være alene-kat., Vil egne sig til at bo hos nogle ældre mennesker eller på landet, hvor hun kan fange dine mus.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1877

Hund: Malinois-boxer

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Malle blev ret jaloux, da hans familie fik en baby. Så nu leder han efter et nyt hjem uden små børn., Han er en utrolig dejlig og stor dreng, som har brug for en aktiv og hundeerfaren ejer med god plads. Malle er altid glad, vil gerne lige se nye mennesker lidt an, har gået til træning og kan være lidt en brumbasse overfor andre hunde. Malle skal lære at være alene hjemme, for det har han kun prøvet i et bur og med et sprayhalsbånd. Han elsker at køre i bil - og sidder helst på forsædet.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0992

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Mutzi er en dejlig og rolig voksen kat, som vil elske at bo i dit rolige og venlige, gerne voksne hjem, hvor hun vil spinne og spise din dejlige kattemad og måske også hjælpe dig med musebestanden.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Andeguide

Læs vores andeguide...

...og se, hvor meget dyrevelfærd du får for dine penge
LUK DETTE VINDUE

Vind en burgerbog

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind bogen Big Burger Book. Bogen er spækket med lækre og varierede opskrifter på burgere. Hvad end du er til den klassiske burger, den sunde, den greasy, den alternative - ja, så er den i Big Burger Book.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.