Brande Internat

Ref: 13BK-4-1616

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 1 måneder.

Fifa er sød, mild og lidt forsigtig og vil sikkert foretrække et hjem uden mindre, uforudsigelige børn og et hjem, hvor hun må være både inde og udekat. Hun vil sikkert være godt selskab for et voksent par eller en rolig, venlig enlig, hun er nemlig også kærlig, kælen, spindende, legesyg og nysgerrig

Brande Internat

Ref: 13BK-4-0920

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Ida er kommet løbende til og elsker at ligge på en høj hylde og holde øje med slagets gang. Hun har det smukkeste og sødeste lille ansigt og er meget nysgerrig, når hun lige er kommet ud over startens usikkerhed. Vi tror hun vil trives som indekat også. Er du katteglad og kan tilbyde et kærligt hjem til denne lille tiger, og et trygt og indholdsrigt liv, så hører vi gerne fra dig..

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-0319

Hund: Flatcoated blanding

Køn: Tæve

Alder: 1år og 4 måneder.

RESERVERET : Nala havde det ikke så godt hos sin gamle ejer, så derfor flyttede hun herud til os. Det virker hun nu meget godt tilfreds med, men hun vil naturligvis hellere finde et godt hjem hos søde, hundekyndige mennesker. Nala kan ikke så meget men hun er helt utrolig glad, sød og opmærksom. Hun virker som en hund, der vil gøre alt for at gøre sin ejer glad, så vi tror, hun er ret let at træne. Hun har brug for en aktiv ejer, som vil lære hende alt helt fra bunden. Vægt: 21 kg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Sidse er ligesom søster Susse dumpet ved et dyrehospital og er som sin søster skøn og dejlig. Hun vil rigtig gerne have sit helt eget hjem helst sammen med en anden kat, gerne søster Susse. Ring for besøg 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0098

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 11 måneder.

Mon det snart er min tur? Bernhard er super kælen og smyger sig om dine ben for at få opmærksomhed. Han kommer fra en stor dyreværnssag, hvor han sad på et lille værelse sammen med 9 andre. Vi gætter på, at Bernhard helst vil være ene kat i et nyt hjem hvor han kan få alt den opmærksomhed han kan, og så skal han have mulighed for at komme ud og brænde lidt krudt af. Han elsker at lege og vil derfor blive en skøn familiekat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0026

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Mads kommer sammen med Findus. Findus er en meget glad og spindende kat med krudt i, som gerne slænger sig i håndvasken, i skabe m.v. Mads er en kærlig og tillidsfuld kat, som holder af at blive nusset og håndteret. De er vant til børn, andre katte og egen kanin og har været indekatte med adgang til løbegård, hvilket de gerne vil fortsætte med i et hjem med tid til kæl og nus, sammen.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0235

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1år og 1 måneder.

Peber er et dejligt marsvin, som blev fundet sammen med Salt i en kurv ved en sø. Han er rigtig sød, men skal lige vænne sig til mennesker igen. Så han skal have en tålmodig ejer, som har tid til at hygge og nusse om ham.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0072

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 1år og 6 måneder.

Bertram er fundet i en kælder, hvor han havde holdt til i 2-3 dage. Han var kastreret da han kom hertil, men havde ingen øremærkning eller chip, så nu søger han lykken på ny. Han er en dejlig godmodig og rolig kat, der elsker at blive strøget med hårene. Han er blevet vaccineret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1591

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 11 måneder.

Mulan er lidt forsigtig, men nysgerrigheden vinder, når hun får chancen til at kigge. Rolig og meget kælen

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0002

Kat: Huskat, sort

Køn: Hun

Alder: 1år og 5 måneder.

Musse er kommet hertil fordi hendes tidligere ejer ikke havde mulighed for at beholde hende. Hun er en super dejlig, kælen og rolig kat, der elsker når vi gider at lege lidt med hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 2 måneder.

Havnekatten Skipper kom til os fra Ålbæk hvor han havde holdt til på havnen i ca tre uger. Ingen i området kendte til Skipper og derfor kontaktede finder Dyrenes Beskyttelse, og hun kørte ham selv herned på internatet. Skipper havde en del arvæv sandsynligvis efter et fremmedlegme, det har vores dyrlæge fjernet og nu er han klar til et nyt hjem. Skipper en meget rolig og kælen kat, han er kontaktsøgende og fungere fint socialt med andre katte.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1412

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Pippi er kommet til os, sammen med sin mor og søskende fra en ejer, som ikke længere havde overskuddet til at tage vare på hende og hendes familie. Hun er ikke blot smuk, men også sød og glad. Pippi er meget nysgerrig og kærlig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 1 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0112

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 9 måneder.

Bagheera er kommet fra sag hvor et antal katte var ved at stige en familie over hovedet. Han har boet ved en familie med større børn og har nydt det frie liv med skov og marker sammen med sin kattefamilie. Han er en rigtig sød og venlig fyr, meget kælen, imødekommende og lader sig gerne håndtere.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Lille Claire er søster til Kaliki som ses andet sted på siden. Hun er ligeså yndig som de to andre i kuldet. Reserver allerede nu på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 6 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0062

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4år og 0 måneder.

Big, er som navnet siger, stor. Han vil gerne ud på landet, hvor han bare kan sætte sig på musene, så er de færdige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Dubbie er en super legesyg, drilagtig kat der får tiden til at gå med at stikke næsen i alt hun møder der er nyt, men hun er også en meget kærlig kat. Hun kan godt lide der er lidt knald på i hverdagen, bare middagsluren må foregå i ro og fred - Ring til Dubbie på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0020

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 0 måneder.

Molly har været kontorkat på et jysk Internat. Hun er superkælen, men bryder sig ikke om at være i en stor flok katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0303

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 8 måneder.

Jowi er kommet ind sammen med Tuktuk, pga. dødsfald i familien. Han er en meget kælen og social kat. Han er ikke vant til børn, men teenagere kan det godt være. Han kan bo både i hus/have eller lejlighed og helst sammen med Tuktuk.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 9 måneder.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0119

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måneder.

KUN EN TILBAGE I KULDET. Erantis fem skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reservèr allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0062

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 8 måneder.

HANKATTENE KNOLDER & TOTTER. Disse 2 skønne misdrenge leder efter et nyt hjem, hvor de kan bo sammen. Knolder (rød/hvid) er ca. 1 år og en kærlig og legesyg mis. Han kan være lidt forsigtig til en start, og han er ikke god med andre katte end Totter. Totter (hvid m/blå øjne) er ca. 2 år og en meget dejlig og rar kat, utrolig kærlig og kælen. Han er ikke døv, på trods af sine farver. De har stor glæde af hinanden. De er bange for børn, men dygtige t/kattelem. Begge er kastreret og chippet. Have ønskes.

Spøttrup Internat

Ref: 13SK-4-0350

Kat: Huskat, Hvid/Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 6år og 7 måneder.

Olivia ønsker at finde et sted, hvor hun kan nyde sit otium. Til gengæld vil hun give en masse kærlighed, spinden og putten i seng/sofa. Hun er fundet flakkende rundt i centrum af en nærliggende "stor" by, hvor folk fik ondt af hende, da hun tiggede om opmærksomhed. Hun er blevet steriliseret, øretatoveret og vaccineret som de andre misser.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0105

Kat: Huskat,sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1år og 1 måneder.

Patsy er en stille, rolig og meget omgængelig mis. Hun elsker at blive nusset, når hun ellers ikke ligger og blunder hen, mens hun drømmer om sit kommende hjem, hvor sofaen måske kunne blive hendes nye "seng".

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0046

Kat: Huskat, langhåret, hvid med gråstribet

Køn: Han

Alder: 2år og 3 måneder.

Vagn hedder denne smækre, lækre missekat! Han blev fundet strejfende omkring og var super filtret. Folk fik ondt af ham, og han havnede her. Han er nu blevet klippet, kastreret, øretatoveret og vaccineret, så han er klar til at finde sig en god familie.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 4 måneder.

Mary´s ejer er desværre gået bort. Hun er en lidt forsigtig kat i starten, men rigtig kælen og sød, når hun lærer dig at kende og har det fint med de andre katte hos os.Er du et roligt og kærligt menneske/ par, så tror vi at Mary vil blive dejligt selskab for dig også selvom du måske en venlig kat i forvejen. Vi tror også at hun vil trives godt ved at være indekat.

Lollands Internat

Ref: 14LH-1-0010

Hund: Boston Terrier

Køn: Tæve

Alder: 5år og 1 måneder.

Nelly er en helt fantastisk pige. Hun er stille og rolig, kan de alm kommandoer og går fint i snor. Vi søger et hjem, gerne med en anden hanhund, da Nelly kun er vant til at være alene med anden hund. Et hjem med store børn og hvor hun ikke skal være så meget alene vil blive foretrukket.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0031

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

Dejlige kælne Leveis har været på et jysk internat siden han var 10 uger og trænger meget til at få sin egen menneskefamilie. Men da han ikke gør meget væsen af sig bliver han overset. Så kom og se ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 0 måneder.

Brix er den ene af to katte, som den formastelige, har efterladt i en transportkasse ved en omfartsvej. De har efter efterladenskaberne at dømme, siddet i kassen i lang tid. Brix er rigtig sød og kælen og vil rigtig gerne lege, når først han er faldet til. Har du menneskene og rammerne til at give Brix et liv, hvor han føler sig ønsket og måske gerne må komme lidt ud også, så er du meget velkommen til at ringe.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Prop er en lækker kat, som var herreløs i København. Han er ultrasocial og render i hælene af os som en hund. Han elsker at lege, kæle og blive nusset, men der er også noget krudt i ham, så han skal bo et sted, hvor han kan komme ud og kigge lidt på nogle mus. Prop kan godt være lidt bisset overfor andre katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0119

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 4 måneder.

Flash kommer fordi et stigende antal katte var ved at vokse hendes tidliger ejer over hovedet. Han har boet sammen med en familie med større børn og har nydt det frie liv med skov og marker sammen med sin kattefamilie.Han er en rigtig sød og venlig kat, der gerne vil snakke og lege.Han er dog lidt forsigtig i nye sammenhænge

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0104

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Rasmine er en fantastisk dejlig, sød og kælen lille dame. Hun blev fundet i Viborg i en flyttekasse, der var sat af på en legeplads, hvorefter hun kom ud til os. Nu er hun steriliseret, øretatoveret og vaccineret, så hun er klar til at flytte herfra igen.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0039

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Liva er en lille nuserpige. Selvstændig, kælen og elsker at tonse rundt, og vil gerne være med på det værste. Her får du en kat, du ikke vil kede dig med.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0213

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4år og 4 måneder.

Pjuske er fundet herreløs ude i Vestjylland. Hun er utrolig sød og kærlig, spinner og kontakter os gerne, og så er hun dejligt nysgerrig, men holder også af at ligge stille og roligt og følge med eller hygge sig i en hule eller et skab. Er du den, som både har lyst til at lege og iagttage en legesyg kat, samt have hyggeligt selskab i sofaen, hvor hun kan få lov til at være alene om din opmærksomhed, så er du måske den rette, nye ejer for Pjuske.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0170

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 10 måneder.

Alba er en smuk,aktiv og selvstændig kat, som selv siger til og fra. Hun trives rigtig godt med at være meget ude og er en rigtig dygtig fanger. Hun vil også gerne have mulighed for at komme ind, evt. med egen kattelem. Samtidig er hun vant til egen hund. Bor du på landet måske, og har I brug for en kat, som også kan hjælpe med at fange nogle mus, så er Alba måske katten for dit hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0318

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 4 måneder.

Smukke, lille Rasmus måtte desværre ikke bo hjemme længere, da naboerne af en eller anden grund klagede over at han boede der. Vi har nu ingen grund til at klage, for han er helt igennem sød og dejlig. Rasmus er meget godmodig, kontaktsøgende og legesyg. Og så snakker han meget. Rasmus skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1604

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 4 måneder.

Lærke´s ejer er desværre ikke mere. Derfor er Lærke og hendes medkatte kommet på Brande Internat. Hun er en sød, kælen og kærlig kat, men allermest fuld af spilopper og elsker, at der er gang i den og er yderst morsom at betragte, når hun rigtig går i gang. Mangler du godt TV og sjovt selskab evt sammen med andre katte, så kunne Lærke godt tænke sig, at du ringer til os, hvis altså hun også godt må få lov til at komme ud, hvor hun måske vil komme med en lille gave til dig af og til i form af en mus.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0016

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1år og 4 måneder.

Elma blev fundet ved Løgstrup Skole/børnehave i søgen på opmærksomhed. Hun havde lidt skavanker og trængte til noget pleje, da hun kom hertil. Men nu er hun helt fin og rask. Hun er en rigtig dejlig, sød og kælen kat, der elsker at putte hvor der er blødt og dejligt.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0024

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Rosalie er en skøn missepige, der selv siger fra hvis der er noget hun ikke vil finde sig i. Hun er en skøn sengeputter med et skønt udtryk og en fin pels.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-0987

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

My er en smuk lille kat, der nyder at blive kælet med. Hun er stille og rolig efter alder, og bare en rigtig dejlig killing, men kan også være aktiv, nysgerrig og udforskende. Derfor hører vi gerne fra jer, som kan tilbyde hende en dejlig familie og at hun også må komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0277

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

My er blevet sat ud uden noget steder at holde til. Hun er kælen og opsøgende og snakker rigtig meget, og kommer selv, hvis hun gerne vil op og sidde ved siden af dig. Hun er også også meget livlig og legesyg, nysgerrig og elsker at udforske ting. Derfor tænker vi, at hun vil ønske sig et roligt hjem, hvor hun også kan løbe ude og måske fange en mus til dig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 8 måneder.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0094

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Han

Alder: 1år og 1 måneder.

Larsen er en super sød og lækker mis med fart over feltet! Hvis han keder sig for meget, finder han på løjer og ser, om nogle af de andre misser er med på lidt sjov. Han ønsker sig et hjem med adgang til have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0045

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 1år og 1 måneder.

Da Amalie kom hertil, havde hun et skadet forben (derfor barberet på billedet.) Hun blev straks tilset af en dyrlæge og kom i behandling. Nu er hun kommet sig over alle strabadserne og er blevet steriliseret, øretatoveret og vaccineret og venter nu på at finde sin helt egen familie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0146

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måneder.

Viols tre skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reserver allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0121

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Beauty kommer sammen med andre katte fra en dyreværnssag, hvor det var ved at vokse familien over hovedet. Hun er smuk, mild og sød og lidt forsigtig i nye sammenhænge, så måske hun vil trives som indekat. Hun er vant til andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0866

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 0 måneder.

Dejlige Sif er klar til nyt hjem. Hun er meget rolig og sød og hun har en lækker pels. Sif's temperament passer nok bedst til en familie uden helt små børn - Ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0138

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 11 måneder.

Hansen har boet på landet og været vant til at være både ude og inde. Han er en lidt forsigtig kat, der før han kom til os har boet sammen med Henriette, de er dog ikke mere sociale sammen end at de kan komme til forskellige hjem. Hansen har lige skulle se os lidt an, men nu er han begyndt at vise sig rigtig frem.

Tune Hjælpestation

Ref: 14XA-4-0017

Krybdyr: Konge python

Køn:

Alder: 3år og 6 måneder.

Konge python søger nyt og godt hjem hos en, der ved, hvordan denne dejlige slange skal passes. Det er et krav, at den skal bo i et stort terrarie. Du skal som ny ejer være klar over, at du underskriver en kontrakt, hvor Dyrenes Beskyttelse kan besøge dig og slangen.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 10 måneder.

HUNKATTEN MOPPER. Denne utroligt søde hunkat hedder Mopper. Hun er her sammen med sin datter, Gekko, som også ses her på siden. Mopper har boet hos en ældre dame, som desværre blev meget syg. Så nu leder Mopper efter et roligt og kærligt hjem med forståelse for, at Mopper skal komme af sig selv. For Mopper er en nervøs og stille kat, som ikke bryder sig om meget aktivitet, andre dyr eller børn. Til gengæld er hun verdens kæreste kat, hvis man giver hende tid. Mopper er steriliseret og øremærket. Have ønskes.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-0222

Marsvin: Rosette

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Fugi er født her på internatet og blev solgt for nogle måneder siden. Men han kunne ikke holde tænderne fra familiens andet marsvin, så han var desværre nødt til at flytte tilbage til os. Så nu leder denne lille, søde fyr efter et nyt, godt hjem - uden andre marsvin. Og netop det med tænderne er lidt et emne for lille Fugi - han kan nemlig godt finde på at hyggenappe lidt i vores fingre, så han skal ikke være børnenes kæledyr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 11 måneder.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0074

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 0 måneder.

Nanub er en rigtig kælen kat, og han elsker vores opmærksomhed. Han kommer fra en stor dyreværnssag, hvor ejer desværre ikke selv kunne passe alle sine katte længere. (Nanub er endnu ikke neutraliseret.)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0183

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 4 måneder.

Hubert blev fundet siddende indespærret i et byggeri. Han er sød og kælen og følger med overalt, fordi han også er meget nysgerrig. Han elsker også at lege. Måske din familie er dem, der har lyst til at udvide familien med denne unge og eventyrlystne charmetrold?

Brande Internat

Ref: 14BK-1-0193

Kat: semilanghåret kat

Køn: Han

Alder: 6år og 4 måneder.

Mulle er en moden kat, som er blevet væk fra sin ejer og som har levet i en garage. Han er blevet passet dér af en sød dame siden jul, men det er desværre ikke lykkedes at finde hans ejere. Han er en smuk, meget sød, mild og godmodig, ældre fyr, som elsker nærkontakt og fint lader sig håndtere og som sikkert har været vant til at komme lidt ud via en kattelem præget på en chip, Han er vant til pelspleje, at bruge bakke og rolig under transport og vil sikkert trives godt i et roligt, venligt og modent hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 1 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4år og 0 måneder.

Disse to søstre er som nat og dag. Sisse er helt fremme i skoene, gør sig til, ruller foran fødderne af en, men er også lidt bestemt. Tøsen derimod er fredelig, rolig og bare kælen. Disse søstre har megen glæde af hinanden, så få to katte og oplev dobbelt glæde.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0119

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Balou er en fræk lille fætter, der altid er med på sjov og ballade. Han elsker at lege med sine værelseskammerater og ønsker sig et nyt og godt hjem. Enten alene eller sammen med en af de andre misser.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0073

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 2 måneder.

Timmy er en dejlig hankat. Han er indbragt på internatet med store bid sår på kroppen, men heler fint op. Han er en dejlig rolig og meget velafbalanceret kat, social både overfor andre katte og mennesker. Timmy er naturligvis kastreret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0064

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Hej, jeg hedder Matas og jeg er bare en vidunderlig kat. Jeg er utrolig kælen og tillidsfuld. Jeg har nemt ved at tilpasse mig, og jeg er ret så sikker på at mennesket er til for mig. Jeg elsker at ligge i arm og hygge. Men når jeg er frisk skal der leges og alt omkring mig skal undersøges. Jeg kan godt være lidt voldsom i min leg, så et hjem med større børn er bedst. Jeg har det fint med andre katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Skøn, stor killing på 10 mdr. med et pragtfuld temperament, mangler et nyt hjem. Gerne sammen med en ven. Ring til Toller på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0761

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Lille Pivert var smidt af ved motorvejen, men på trods af at han kun er en lille killing på 4 mdr. var han klog nok til at holde sig fra kørebanen. Han mangler en ny familie, der vil passe på ham, så han aldrig mere skal rende rundt på motorvejen. Pivert bliver kastreret om få dage og er så klar til at flytte herfra. Ring til ham på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 13NA-4-0132

Kanin: Løvehovedblanding

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Daisy er en skøn familiekanin, der gerne vil være i hænder og blive kælet for. Hun er en stor kanin, og vil derfor passe bedst ind i et hjem hvor, der ikke er helt små børn

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0140

Kat: British Shorthair bla.

Køn: Han

Alder: 1år og 10 måneder.

Frederik er fundet i Svendstrup hvor han havde holdt til i noget tid, efter fremlysning har ingen ejer meldt sig, og derfor er Frederik nu klar til et nyt hjem. Han er en flot blå hankat der sandsynligvis er en blanding med british shorthair. Han er ikke så glad for andre katte, men fungerede fint med finders mindre hunde. Han har ikke været interesseret i at hoppe op i møbler og på borde.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0258

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 11 måneder.

Lise blev overfaldet af en fremmed kat hjemme i sin egen stue. Så nu tør hun desværre ikke bo hos sin søde familie længere. Hun forbinder simpelthen deres hjem med noget farligt. Hun er en rigtig sød og rar kat, som har fået lov at ligge i sengen, er dygtig til at åbne døre og er lidt træt af børn. Lise er lidt skeptisk overfor andre katte efter overfaldet, så hun skal være enekat i sin nye familie. Hun skal bo i hus med have - og helst et sted, hvor der ikke færdes mange andre katte i området.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0320

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4år og 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Kære Niller kunne desværre ikke bo hjemme længere, så han måtte flytte på internat sammen med sin hund. Niller er en skøn kat, som er meget rolig og lidt forsigtig, så egentlig er vi ikke sikre på, at han har haft det så godt med hunden. Niller skal både se nye mennesker og steder lidt an, så hans nye ejere skal være tålmodige og acceptere, at der nok går noget tid, inden han kommer frem og vil nusses. Niller vil sandsynligvis trives bedst som indekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0322

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 1 måneder.

Timmy blev fundet udenfor det hus, hans familie var flyttet fra. Vi synes jo, at de glemte noget meget væsentligt: Nemlig deres utrolig søde og kærlige kat. Han er virkelig dejlig og rar. Meget kælen og rolig. Så han vil gerne finde nogle nye mennesker, som også er ret rolige og kan tilbyde ham en magelig hyggetilværelse uden for mange to-do-lister.; Timmy har det fint med andre katte og skal til hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Erantis fem skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reserver allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0149

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Hope blev fundet i en papkasse foran et dyrehospital. Hun stod for at skulle aflives, men heldigvis for Hope, kom hun til Nordjyllands Internat. Hope er sød, kælen og meget kontaktsøgende. (Hope er endnu ikke neutraliseret, men kan reserveres)

Brande Internat

Ref: 14BH-1-0342

Hund: Schæfer

Køn: Han

Alder: 5år og 9 måneder.

Thais er kommet til Brande Internat, fordi hans ejers samvittighed gør, at de føler de ikke aktiverer ham nok. Han har boet på landet med højt til himmelen sammen med børn, anden hund og egen kat, kalkuner og høns. Han er vant til at være alene hjemme, med i bil, at luftes løs og i snor. Han kender ordene fra hundeskole. Har din familie plads og tid til denne modne, rolige, men også aktive og legeglade, ukomplicerede og afbalancerede hund, som elsker at være ude, så er I velkomne til at ringe til os..

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0042

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 8 måneder.

Dette billede er taget umiddelbart før fastelavn, så hvorfor ikke stille sig i fastelavns positur tænker Rasine. Rasine er en dejlig kat. Hun er en skøn lille tyksak

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0071

Hund: Schæferhund

Køn: Han

Alder: 4år og 0 måneder.

Clyde er en særdeles dejlig og dygtig hund. Han kan alle de almindelige kommandoer, samt lidt mere udvidet. Han er glad for børn, er legesyg og elsker at motionere. Han har boet med en tævehund og de havde det bedste venskab, men ingen garanti for at alle hanner vil være accepteret lige godt. Han er en venlig hund, meget social og omgængelig. Grundet foderallergi skal han have speciel foder, og ellers uden anmærkning.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0105

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

(Reserveret til nyt hjem) Karla blev fundet i en baggård i Aalborg, og da ingen henvendte sig på fremlysningen blev hun overdraget til os. Karla var meget lille da hun kom til os, men nu er hun i fin form.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0144

Hund: Hvid Schæfer

Køn: Tæve

Alder: 1år og 3 måneder.

Zima er en glad, hvid schæfer, og teenager! Hun kan være alene hjemme, køre i bil, og elsker at komme til stranden. Hun er en hund, som kræver et aktivt hjem hos mennesker, som vil fortsætte med klikkertræning og mental aktivering. Hun skal ikke ud i hjem med børn under 12 år, og hendes nye hjem skal have tiden og lysten til en skøn teenager. Hun skal til hjem med hus og have og egner sig bestemt ikke til en lejlighed. Zima er klar til sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 8 måneder.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0104

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Skøn, stor killing på 10 mdr. med et pragtfuldt temperament, mangler et nyt hjem. Gerne sammen med en ven. Ring til Trold på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0115

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Erantis fem skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reserver allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0895

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

RTESERVERET TIL NY FAMILIE; Rosa er en skøn lille kat på under et år. Hun er en dejlig lille pige med lidt for korte ben. Hun er i den rolige ende af temperament skalaen. Rosa kan lide de fleste, men er ikke glad for børn med for meget gang i. Hun kan lide tingene foregår lidt roligt. Ring til os på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0341

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 0 måneder.

Søde Wendy er en sjov og skøn kat, som er fundet som herreløs nord for København. Hun er meget glad for mennesker og ret kælen - men har også lidt temperament. Så hun gider ikke, hvis nogen vil slæbe rundt på hende hele tiden. Wendy skal derfor ikke bo sammen med børn, og så elsker hun at sidde højt. Så hun skal have adgang til en have, hvor hun kan klatre i træer og se det hele lidt fra oven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Erantis 5 skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reserver allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0081

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Viggoline er en rigtig kælefis. Hun snor sig op af benene og vil rigtig gerne kæle. Hun kan godt sammen med andre katte her, men det vil kræve tilvænning i et nyt hjem. Hun skal ud til et hjem med mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0063

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Lille Shiva er en lille smuk kat med blød spejlblank pels. Hun er venlig, omgængelig, og meget kærlig. Ring for besøg 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0122

Kat: Siameser blanding

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Milla var blevet dumpet i en papkasse i Skium krat. Heldigvis rykkede vores kredsformand ud og fik Milla til internatet. Hun var meget tynd ved ankomsten, men har taget fint på og er en glad kat med masser af mod på livet. Milla er endnu ikke steriliseret, men kan neutraliseres.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 6 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1429

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 4 måneder.

Blomst er en smuk og flot stor killing. En sød , glad og ukompliceret lille kat, som også rigtig gerne vil kæle.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0311

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 2år og 4 måneder.

Fly var tynd og havde en masse knuder i pelsen, da han kom til os efter at være blevet hjulpet i en lille landsby, hvor han pludselig dukkede op ud af det blå. Har du mod på en charmerende og meget kontaktglad, sød og kælen, langhåret fyr, som derfor kræver pelspleje, efterhånden, som hans klippede pels vokser ud igen, så prøv at kontakte os

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0139

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 0 måneder.

Henriette er kommet til os fra et dødsbo. Hun har boet på landet og været vant til at være både ude og inde. Hun er en meget rolig kat, der på ejendommen har boet sammen med Hansen, de er dog ikke mere sociale sammen end at de kan komme til forskellige hjem. Hun faldt til på internatet på dag et, og hun er meget interesseret i kontakt og nussen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

4 dejlige og smukke katte blev efterladt i et ubeboet hus.; Lang tid efter de blev indbragt til internatet, var de ekstrem hurtige til at tømme både vand- og foderskålene.; De har nu fundet ud af at de ikke behøver at bekymre sig, om der mon bliver fyldt op igen, for det gør der.; Lidt forsigtige katte, men meget kælne.; De fortjener et hjem hvor de kan stole på ejerne vil være sit ansvar bevidst og passe godt på dem.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 11 måneder.

Hej, jeg hedder Siska og jeg er en rigtig dejlig kat. Jeg har nemt ved at tilpasse mig og jeg elsker alle som vil snakke med mig, især børn dem er jeg rigtig glad for. Jeg elsker at lege med dem og de må rigtig gerne nusse mig. Jeg er også en meget snakkende kat og meget vedholdende, når min madskål er tom. Det er vigtigt, at der ikke er andre katte i mit nye hjem, for dem kan jeg ikke lide. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have og jeg er steriliseret og øremærket. Ja, jeg er en dejlig kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 7 måneder.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0607

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 1 måneder.

Pragtfulde Foxly havde i efteråret travlt med sine killinger, de har alle fået nyt hjem og tilbage er kun Foxly. Hun er en dejlig kat der trænger til fred og ro i sin helt egen familie. Hvis du/I har plads til Foxly, så ring for besøg og reservation på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FH-4-0146

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 4år og 0 måneder.

Tasja på 4 år har vi næsten ikke noget historik på, men hun blev forladt af sin ejer. Derfor mangler hun nu et blivende og kærligt hjem. Hun er forholdsvis veltrænet og kan sin basale lydighed. Hun er rolig, kan køre bil, og hviler godt i sig selv. Hun skal til et hjem med hus og have, hvor hun kan blive en aktiv medspiller i hverdagen. Vi kender ikke hendes forhold til børn og derfor skal hendes nye hjem ikke være med børn under 12 år. Hun skal være alene hund, for hun trænger til opmærksomheden

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 1 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 0 måneder.

Simpson er én kat blandt mange fra en større dyreværnssag. Ejer havde simpelthen for mange katte til at kunne passe dem ordenligt. Simpson er frisk og rask, og er meget kælen. Nu mangler han bare et godt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0298

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Mamma og Hulda er nok blevet smidt ud fra deres hjem sammen med to andre marsvin. De blev i hvert fald fundet sammen, og de vil meget gerne fortsætte videre i livet sammen. De er rigtig søde, men de har brug for lidt ekstra hygge for at blive helt trygge ved os mennesker.

Spøttrup Internat

Ref: 13SK-1-0394

Kat: Huskat,sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 4år og 1 måneder.

Victoria hedder denne fine dame. Hun kan være lidt forsigtig ved nye ting og folk, men er ellers super sød og kælen.

Spøttrup Internat

Ref: 13SK-4-0514

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 1år og 5 måneder.

Mrs. Capone er en stille og rolig kat, der godt kan lide at blive nusset, når hun selv har lyst. Hun er blevet steriliseret, øretatoveret og vaccineret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0091

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 1 måneder.

HANKATTEN KARLO. Denne prægtige hankat hedder Karlo. Han var i en elendig stand da han kom til os, dårligt ernæret, fyldt med parasitter af alle slags og en masse små sår. Nu er Karlo virkelig blevet en flot fyr, så nu leder han klart efter et kærligt hjem. For Karlo har enormt meget brug for kontakt, han snakker ganske meget og er en mild kattedreng. Han skal helst bo hvor der er mulighed for at komme ud, gerne på større vidder, for han elsker at fange sig en mus. Han er kastreret + øremærket. Lækker dreng

Brande Internat

Ref: 14BH-1-0315

Hund: Collie/Labradorblanding

Køn: Tæve

Alder: 7 måneder.

Liva har boet i en børnefamilie med hus og indhegnet have, men husets lille datter har desværre fået allergi. Hun er en dejlig, venlig, ung og glad hund, nysgerrig, udadvendt, har god energi og vil rigtig gerne lære. Hun er vant til at være en aktiv del af sin familie, men også at være alene hjemme og med i bil, samt at luftes, mest løs, men også i snor, og hun kender de almindelige ord. Har du omgivelserne, den aktive familie og tiden og lysten til hundeskole, så vil Liva sikkert elske, at du ringer.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0063

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 1 måneder.

HUNKATTEN ZOYA. Denne yderst smukke mis hedder Zoya. Hun er noget så kærlig og kælen. Zoya er blevet fundet efterladt og var så ked af det, da hun kom til os. Nu er humøret heldigvis meget bedre. Zoya er en mild kattepige, som helst vil have sig et hjem, hvor der ikke er andre dyr. Hun er lidt forsigtig ved nye situationer, men finder lynhurtigt ud af, hvordan livet kan leves som en livsnyder. Zoya er dygtig til kattelem. Hun er steriliseret og øremærket og ønsker sig en have. Ikke små børn til Zoya.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0021

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 1 måneder.

Gloria har haft 2 killinger og nyder freden ved nu at være alene. Dog elsker hun menneskeligt selskab, her er hun nemlig utrolig sød, venlig og meget kærlig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5år og 4 måneder.

Mads er en rigtig lækker kat, som desværre søgte tilbage til forrige ejers hus i Holbæk. Så ny ejer skal ikke bo nær Holbæk. Mads er rigtig kælen og glad for mennesker. Han er ret kontaktsøgende, så der skal være tid til at hygge om ham i hans nye hjem. Han kan godt være lidt en bisse overfor andre katte, så han skal være enekat. Mads skal til hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 13SK-4-0471

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1år og 1 måneder.

Princess er en rigtig prinsesse. Sød, charmerende og kælen lille dame, der ønsker sig et godt og blivende hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0365

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 4 måneder.

Maddie er en skøn og dejlig kat, Hun er meget kælen og en utrolig rolig kat, der gerne vil putte og kæle - Ring på tlf. 86480020.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 0 måneder.

4 dejlige og smukke katte blev efterladt i et ubeboet hus. Lang tid efter de blev indbragt til internatet, var de ekstrem hurtige til at tømme både vand- og foderskålene. De har nu fundet ud af at de ikke behøver at bekymre sig, om der mon bliver fyldt op igen, for det gør der. Lidt forsigtige katte, men meget kælne. De fortjener et hjem hvor de kan stole på, at ejerne vil være sit ansvar bevidst og passe godt på dem.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0033

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Lille My er en herlig lille ungkat, der hører til i miniklassen, da hun ikke er blevet ret stor. Hun er dejlig, men hader støvsugeren, men hvem gør ikke det.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0789

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Lille Theis har været i familiepleje. Hans tillid til vi mennesker var ikke overvældende da han kom på internat. Theis kan desværre ikke tale, så vi ved ikke hvad han har mødt på sin vej, MEN Theis er i dag en skøn kat der vil kæle og lege. Han kan stadig finde på at gemme sig hvis der sker noget nyt i høj tempo omkring ham, men hans nysgerrighed sejrer lynhurtigt og så er han fremme igen. Giv lille Theis et nyt hjem. Han har brug for trygge rammer helst inden han bliver ret meget ældre. Ring til 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 8 måneder.

Jeg hedder Benji. Jeg er en stor flot kastreret hankat, som er meget glad for livet både som inde - og udekat. Benji er meget social, er vant med børn, er bare ikke altid lige glad for at blive båret rundt, ellers meget sød, rar og social. Han er renlig og vant med kattebakke. Benji vil være et fantastisk selskab for en enlig, såvel som en familie., Benji er naturligvis Øremærket og kastreret.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0122

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Patricia er fundet flakkende omkring på egen hånd i søgen på mad og husly, men da ingen ville kendes ved hende, tog en familie affære, og hun kom hertil. Nu er hun steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0324

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 9 måneder.

Susie, Smilende Susie om man vil for det er hun, altid glad, altid med på opmærksomhed og altid nysgerrig. Hun er fortryllende smuk, med en blød og lækker pels, Susie er glad for alle, bare de har en rolig og venlig fremtræden. Ring for besøg. 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 13SK-4-0608

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 2år og 4 måneder.

Bølle hedder denne fine kat. Han er en stille og rolig kat, der nyder at blive nusset bag ørerne. Han ønsker sig et hjem, meget gerne med adgang til have. Han er ikke vild med andre katte og ønsker at være den eneste ene.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 11 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0136

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 1 måneder.

Toulouse er en stor, lækker blå kat, der vil passe ind i et roligt hjem. Han elsker at kæle og fungerer godt med faste rutiner. Han elsker at dase i solen og at blive kløet på maven.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 5 måneder.

HUNKATTEN RIE. Denne pragfulde kat hedder Rie, og hun er bare dejlig. For Rie er så smuk og fin at se på, og så er hun mild, kærlig, og en meget nem kat. Hun gør ikke meget væsen af sig umiddelbart, men dvæler man lidt ved hende, er hun fantastisk kær. Hun er lidt tilbageholdende ved nye situationer, og hun bryder sig ikke om andre katte. Til gengæld er hun glad og meget legesyg, og synes godt om søde mennesker. Evt. børn +12 år. Smukke Rie er steriliseret og øremærket og skal til hus med have.

Lollands Internat

Ref: 14LH-4-0008

Hund: Dværg Pincherblanding

Køn: Han

Alder: 2år og 10 måneder.

Lille, fine Mickey, søger et stille og roligt hjem uden børn, og hvor han ikke skal være alene hjemme. Han kan godt gø lidt ved det første møde med nye mennesker, men det går hurtigt over igen. Han går fint i snor, og kommer når man kalder. Han er en rigtig hyggegøj, der elsker at ligge i sofa og seng.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0130

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Fundet i en lejlighed under renovering af håndværkerne. Hun var helt alene og var meget sulten. De kontaktede heldigvis 1812 og Laura kom til internatet. (Laura er meget lille og er først klar til nyt hjem i starten af Juni)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0846

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 1 måneder.

Lille Mille er et dejlig lille livstykke, hun er som killinger er flest, venlig, kærlig og legesyg. Ring på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0106

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 1år og 11 måneder.

Liva er en stille og rolig dame, der kan være lidt forsigtig i starten. Hun bryder sig ikke om andre katte eller hunde, så hun søger et hjem, hvor hun kan få lov at være alene kat på matriklen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0151

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Smukke dovne Chicko er klar til et nyt hjem uden for meget go på hverdagen. Han hører til i den absolut rolige ende. Han er kærlig, venlig og meget meget sød. Ring til ham på 86480020 for fremvisning.

Spøttrup Internat

Ref: 13SK-4-0589

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1år og 1 måneder.

Gurli Margrete blev fundet flakkende rundt i Viborg i søgen på opmærksomhed og mad. Hun er et energibundt og egner sig bestemt ikke til at bo i en lejlighed. Hun er super sød og kælen og ønsker sig et hjem med adgang til have.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0050

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 0 måneder.

Store-Ole er slet ikke så sur, som han ser ud til. Han var oprindelig kommet med sin ejerinde på plejehjem, men opgaven med at passe ham blev for stor, så derfor søger han et andet hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0004

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Skønne Susse er knap et år gammel. Hun har ikke haft den nemmeste start på livet- Hun har været kasseret og dumpet ved et dyrehospital, men hun er super kælen og dejlig. Hendes psyke er absolut intakt. Ring for besøg 86480020

Brande Internat

Ref: 14BH-1-0318

Hund: foxterrier

Køn: Tæve

Alder: 2år og 3 måneder.

Money er en kærlig og venlig familiehund, hvis familie skal flytte et sted hen, hvor han desværre ikke må komme med. Han har boet i række hus og er vant til at blive luftet mest i snor i haven eller på gåture, men også løs, hvor man kan dette.Han kender de almindelige ord og nogle sjove tricks, er vant til at være alene i lille område,med i bil og til ikke at komme i møbler og senge.Har du familien og hjemmet, hvor der er plads og "rum" til en terrier, der holder af at være aktiv og lege, spille bold ude?

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1483

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 4 måneder.

Pretty havde søgt ind til et ældrecenter for at få hjælp. Han er en rigtig lækker, fin og charmerende kat. Sød og venlig.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0093

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 0 måneder.

HUNKATTEN LUNA. Se denne dejligt runde mispige hedder Luna, og hun er bare sød. Luna kommer fra et hjem, hvor hun synes der var lige lovlig meget gang i den. Hvilket resulterede i, at hun kun sneg sig ind af kattelemmen i ly af mørket for at spise lidt. Luna skal altså kun ud til nyt hjem uden andre dyr. For hun er mega glad menneskekontakt, en rigtig sød og vims lille mispige. Hun egner sig perfekt i et roligt hjem hos voksne mennesker. Luna er steriliseret og øremærket. Dygtig til kattelem. Have ønskes.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0137

Hund: Labradorblanding

Køn: Tæve

Alder: 1år og 8 måneder.

RESERVERET. Bessie er kun 1,7 år, men har allerede oplevet en del skift i sit unge liv. Hun er ikke specielt tryg ved mænd og kan virke reserveret. Vi oplever dog også, at hendes tillid kan vindes. Hun er glad for børn og andre hunde, alligevel mener vi, at hendes nye hjem skal være med fokus på hende. Kan være alene hjemme, køre bil og elsker at komme til stranden. Bessie er rejseklar, hvis du kan overbevise os om, at du har hendes kommende og absolut blivende hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-0296

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Rex og Hak er sandsynligvis blevet smidt ud hjemmefra. I hvert fald blev de fundet sammen med to hunmarsvin i Roskilde, så vi tror, at de er i familie. De er rigtig fine, men trænger i bogstaveligste forstand til en kærlig hånd for at blive helt fortrolige med mennesker. De er meget glade for hinanden, så de vil meget gerne blive ved med at bo sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0144

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måneder.

Viols tre skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reserver allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0112

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Palle var, sammen med 4 andre katte, blevet sat af her på matriklen i papkasse og transportkasse. De var alle lettere snuskede og manglede noget forplejning i form af foder og kærlighed. Han er en supersød og kærlig fyr, der er klar til at komme ud og finde et kærligt og blivende hjem.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 11 måneder.

Athos måtte desværre på internat da familiens baby fik allergi. Athos er en skøn og social kat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0107

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 4 måneder.

Buddy er fra en sag med flere katte som er begyndt at vokse familien over hovedet. Han er vant til at leve det frie liv ved skov og mark, omgang med andre katte og større børn.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1424

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 4 måneder.

Stribe har klaret sig selv ude i efteråret i en periode, så godt som han nu har formået. Han var noget træt og stille den første tid på internatet, hvor han lige skulle komme til kræfter igen. Nu er han en aktiv og legesyg, glad fyr, som næsten ikke kan få nok kæl og nus.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0129

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måneder.

Maddeleins skønne killinger. Reserver allerede nu og få en skøn 12 uger killing sidst i juni 2014.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Rigmor var tynd og skravlet, da hun kom til os. Nu har hun taget lidt på, men hun trænger stadig til en kærlig ejer, som vil fortsætte arbejdet med hende. Hun er en virkelig fin, stor killing, som har sine egne meninger om tingene. Hun har noget temperament, så hun skal ikke bo i en børnefamilie eller hos folk, som ikke har haft kat før. Men hun elsker heldigvis også at blive nusset og snakket med. Rigmor skal til hus med have.

Spøttrup Internat

Ref: 13SK-4-0436

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Poppi er en lækker lille killing, der elsker at blive nusset. Hun er super kælen og legesyg. Hun ønsker sig et nyt hjem - Gerne med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-0326

Hund: mindre blanding

Køn: Han

Alder: 2år og 3 måneder.

Wombat er selektiv i sine valg, når han kaster sin tillid og kærlighed på en og kan helt sikkert bedst lide piger. Han er en lille kærlig og glad skødehund, som elsker at være i centrum med det mest charmerende underbid og er også en nysgerrig og legesyg krudtugle. Han er vant til at være alene hjemme, har gået til hvalpetræning, er vild med agility og vant til pelspleje. Er du det venlige, tålmodige og forudsigelige hjem, som søger en aktiv legekammerat og kærlig følgesvend, så prøv at ringe til os.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0288

Hund: Schæferblanding

Køn: Han

Alder: 5år og 0 måneder.

Dejlige Chico er en glad dreng, som desværre ikke måtte bo i den nye lejlighed med sin ejer. Han er rolig og lidt forsigtig overfor nye mennesker og situationer, så han vil gerne have en rolig, voksen ejer, som har god tid til at hygge om ham. Han kan bo med store børn, som er vant til hunde. Han kan være alene hjemme i ca. fem timer og har det fint med katte og andre hunde. Chico kommer oprindeligt fra et internat i Spanien og er tidligere gadehund. Og så har han i øvrigt ingen hale. Kastreret. 26 kg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0744

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 0 måneder.

Dejlige Orlando er en sød og venlig ungkat. Han kan med det meste og går ikke af vejen for lidt larm, er med hvor det forgår og syntes børn er dejlige. Ring til ham på 86480020 for besøg

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0176

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4år og 4 måneder.

Misja har prøvet på at klare sig så godt, som hun nu kunne i nogle uger. Hun er nem at kende, fordi hun er haleløs, og kan "logre" med sin lille stump og vi tror at hun tidligere har været indekat. Hun er en voksen, stille og rolig, kontaktsøgende og kælen kat, men som efter sine uger på egen hånd godt kan blive lidt forskrækket i nye uforudsete sammenhænge. Har du tålmodighed og kærlighed til at starte på hendes præmisser, så hun føler sig tryg igen, så får du en dejlig ven og godt selskab.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0358

Hund: Labrador/collie blanding

Køn: Han

Alder: 3år og 0 måneder.

Snoopy ved vi ikke så meget om, men han er nok den gladeste hund i regionen. Han er utrolig livlig og aktiv, så han skal bo hos naturglade mennesker, som har stor erfaring med hunde og træning. Snoopy er vant til børn, men de skal nok være over 12 år, da han ellers bliver for voldsom i sin iver. Han har det fint med andre hunde, men han gør en del, så hans nye familie skal bo et sted, hvor den slags er i orden.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-0333

Hund: labradorblanding

Køn: Han

Alder: 1år og 8 måneder.

Balder`ejer er desværre blevet syg og har ikke overskuddet til at tage hånd om ham mere. Han har boet hos voksne mennesker dels på landet, dels i lejlighed og er en dejlig imødekommende,glad og lydhør tenager,der er glad for store som små, andre hunde og egen kat. han er rolig indendøre og god til at underholde sig selv og vant til at være alene hjemme, være med i bil, ordene fra hundeskolen, at luftes i snor og løs,hest og undulater.Har du god plads og tid og lyst til denne dejlige fyr, så ring til os.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 4 måneder.

Nilla er kommet som herreløs og er en meget kælen og kærlig kat. Hun er nysgerrig og opsøgende og fungerer fint med de andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0132

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 1 måneder.

Futte blev indleveret til et dyrehospital af en uheldig billist der desværre havde påkørt Futte. Selvom Futte var bevidstløs da det skete, havde han ingen skader. Efterfølgende er Futte forsøgt fremlyst uden held, så nu leder han efter et nyt hjem. Futte er en mild og glad kat. Han virker til at fungerer fint med hunde, og han er faldet virkelig hurtigt til på internatet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0138

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 0 måneder.

Viol er en blandet skovkat med et skøn væsen og et mild venlig temperament. Lige nu opfostre hun sine tre vidunderlige killinger. Reservér allerede nu Viol eller en af hendes killinger, og få en dejlig kat eller killing sidst i Juni 2014. Ring for fremvisning på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0329

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 8 måneder.

Lille Snehvide vil rigtig gerne have hendes helt eget hjem - Helst et hjem uden for meget påstyr. Hun nyder at rulle sig ind i halen på et lunt sted og følge dagens gang. Er der en hånd, der kan klø hende lidt bag øret, er dagen perfekt. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0284

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Celina er en skøn, rolig og venlig lille kat. Hun er legesyg uden at være voldsom. Hun kan lide mennesker og opmærksomhed. Hun elsker at ligge og putte når det er tid, for er en utrolig skøn kat. Ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0125

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 1 måneder.

Celia er en skøn hunkat på et par år. Hun er meget social og vil gerne kæles. Hun bryder sig ikke specielt om de andre katte og trækker sig derfor. Men vi ved, at hun er en ægte livsnyder, der sætter pris på en blød sofa og at blive nusset. Hun skal have mulighed for at komme ud at løbe, og hun vil garanteret også blive en god mussejæger.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-0311

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1år og 0 måneder.

Lille, fine Coco kom op at skændes med brormand Bruno, så nu leder de begge efter nye hjem. Han er utrolig sød og meget glad for mennesker og gulerødder. Så han vil være glad for en ejer, der vil hygge meget om ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0050

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4år og 1 måneder.

Kalle er stor og flot og han hviler i sig selv. Han er en rigtig hankat, der gerne vil bestemme over de andre katte, og godt kan blive noget sur når de ikke hørt efter. Han elsker at snakke med os, når vi går rundt og gør rent, og særligt hvis ikke han har fået sin morgenmad endnu. Han er en kat, der vil passe godt ind i et hvert hjem uden andre dyr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 1 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 13BK-4-0816

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 4 måneder.

Terese venter og hun venter måske lige på dig. Hun er en meget kærlig og kælen kat overfor sine mennesker og vil elske også at være udekat måske på landet, hvor hun vil hjælpe dig ved at fange en masse mus og også kan klare sig, selvom der evt. måtte være nogle "kattebørster" i omgivelserne. Hun var kattemor da hun kom til os og har været i familiepleje en periode sammen med sine killinger. Ungerne er nu rejst ud i nye hjem. Har du lyst til godt selskab både ude og i sofaen, så kontakt os gerne i dag.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Alfrida er en herlig lille kat, som elsker at lege med de andre katte. Så anskaf dig to katte og få dobbelt glæde.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0065

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Hej, jeg hedder Pipi og jeg er en vidunderlig kat. Jeg er fundet meget tynd og forkommen og min pels var meget filtret og fyldt med knuder. Nu er jeg barberet og er derfor lidt skaldet her og der. Min nye familie skal vide, at jeg skal redes mindst 3-4 gange om ugen. Jeg er så utrolig kælen, tillidsfuld, mild og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgvielser. Jeg ønsker mig et stille og roligt hjem med adgang til have og uden andre katte. Jeg er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0135

Kat: killing, blå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Mille er en rigtig sød, charmerende og kælen mis, der elsker at blive kælet for. Hun ønsker sig et nyt hjem. Gerne med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0038

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 7 måneder.

Pletti har hjulpet et andet Internat med at male. Hun syntes at pletter pyntede gevaldigt. Det er hvad der er blevet fortalt, så mit gæt er at hun måske har haft halen nede i malerbøtten. Venlig og rar kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0143

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1år og 0 måneder.

Kasper er en rolig, tillidsfuld og kælen lille kanin. Han trænger til et hjem, der har tid til at kæle og nusse hver dag. Kasper har heldigvis en silkeblød pels der gør, at man har lyst til at sidde med ham i timevis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0238

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 0 måneder.

Stella er den sødeste og mildeste missemor, man kunne ønske sig. hun har et blid og venlig væsen og de smukkeste aftegninger i hendes bløde pels. Ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0017

Fugl: Sangparakit

Køn: Hun

Alder: 1år og 3 måneder.

Fanny er en lille sangparakit, der har en sjov personlighed og er en social fugl. Hun elsker, at der sker noget omkring hende. Hun er vant til hund. Hun trænger til at komme ud til et hjem, hvor nogen måske vil lære hende en sang eller to. Fanny og Nanny er blevet rigtig super gode veninder og vil meget gerne afsted til et nyt hjem sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0128

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måneder.

Maddeleins skønne killinger. Reserver allerede nu, og få en skøn 12 uger gammel killing sidst i juni 2014.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1025

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 4 måneder.

Fred er en smuk, sød og kælen, nysgerrig fyr. Lidt forsigtig og tilbageholdende indtil han kender sine folk og omgivelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 11 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0126

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 10 måneder.

Mis er en rolig kat, der er blevet indleveret fra et dødsbo. Mis vil passe rigtig godt ind hos en ejer som er meget hjemme. Han er meget social og kælen, og gør ikke det store væsen af sig her hos os.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-4-0145

Hund: Dansk/Svensk gårdhund blanding

Køn: Tæve

Alder: 4år og 0 måneder.

Emma er en lille kortbenet blanding, der har masser af kærlighed at dele ud af. Hun er rigtig flink til at gå i snor og nyder en hyggestund. Emmas ejer blev desværre syg så derfor skal der findes et nyt hjem til hende.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1531

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 11 måneder.

Magsi er blevet efterladt. Hun er en forsigtig, voksen kat, sød og kælen og har sikkert været indekat tidligere. Måske vil hun foretrække at blive ved med at være indekat i et venligt og roligt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 9 måneder.

Wayne er en fantastisk kælen og kontaktsøgende, lækker kat. Han er SÅ klar til et nyt hjem og venter bare på at den rigtige familie har tid til at komme og hente ham.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Blacky er en dejlig kælemis som elsker at få opmærksomhed. Hun er lidt bestemt over for de andre katte og finder sig ikke i noget, men gå fint side om side med dem. Hun vil egne sig fint som inde/ude kat som elsker at blive nusset og som nok skal gøre lidt gavn til gengæld. Hun elsker i øvrigt at lege men hun kan til tider når hun rigtig bliver gejlet være en lille puma og skal derfor ikke ud til familie med små børn.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 1 måneder.

Lille Lotte blev godt og grundig træt af sin bror, så derfor vil hun gerne ud og bo et sted, hvor der ikke er andre katte, så det kun er hende det drejer sig om. Hun er ekstrem kælen.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0009

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 0 måneder.

Thorkild er med på hvad som helst. Han er nysgerrig og vil gerne have noget ud af tilværelsen. Rar kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0924

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 10 måneder.

Oliver er en skøn og doven kastereret hankat. Han tager livet med ophøjet ro, der er ingen grund til at jage afsted der kommer jo en dag igen i morgen. Ring for besøg 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0089

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Nanny er en sød lille undulat. Hun er næsten tam. Hun er fundet flyvende omkring i Vejle området. Nanny og Fanny er blevet rigtig gode veninder og vil meget gerne ud til et nyt hjem sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0754

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 1 måneder.

smukke lasse på knap et år er en dejlig rolig dreng der kan lide opmærksomhed, nogen der gider at snakke så lasse skal helst i et hjem med mennesker over den første ungdom med god tid. ring til lasse på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0242

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Cirkeline er kommet sammen med sine 2 medfæller, fordi hendes ejer desværre er gået bort. Hun er en meget kærlig og mild, omgængelig og lidt forsigtig pige, som sikkert også vil kunne trives som indekat. Er du et venligt, kærligt menneske, så tror vi at Cirkeline vil stortrives hos dig

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

HUNKILLINGEN GEKKO. Denne pragtfulde lille mis hedder Gekko. Hun er her sammen med sin mor, Mopper, som også ses her på siden. Gekko er ikke ret gammel, og hun har en del krudt i rumpen. Der skal leges og spænes, og så elsker hun at lege med andre rare og venlige katte. Gekko har ikke været vant til børn, så i nyt hjem skal evt. børn være +14 år. Hun er en kærlig sjæl med stor appetit på livet. Gekko er steriliseret og øremærket og skal kun til hus og have. Dejlig pige.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0067

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 0 måneder.

Julie er en bestemt dame, der gerne giver de andre katte klar besked om, hvad hun synes om dem. Men lige så bestemt hun er overfor andre katte, lige så sød er hun overfor os. Julie har et øre, der er helt krøllet sammen og har et hul. Hun har nok engang mødt en anden kat der også ville bestemme, det er ikke noget, der generer hende eller i fremtiden kommer til det. Hun er smuk og kærlig ud over det sædvanlige og skal opleves. Ring 88 77 03 07 og hør mere om Julie

Brande Internat

Ref: 13BK-4-0854

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 4 måneder.

Rose glæder sig nu til at forlade os til fordel for en dejlig ny familie med bedre plads inde og ude, da hun er meget nysgerrig, sød, kælen og eventyrlysten

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 4 måneder.

Leo er en fin udekat/indekat. Han er rigtig kælen og kravler gerne op for at blive nusset. Leo skal til en familie der bor, så han kan komme ud og rende, og opleve en masse.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1112

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 4 måneder.

Banko er meget vant til andre katte. Han er en kælen og kærlig kat, når han kender sine folk. Han har nemlig et afventende og tilbageholdende sind og er en stille, rolig og venlig fyr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0413

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 2 måneder.

Dejlige Bibsen har været ude i nyt hjem, men hendes nye ejer blev syg, så nu må vi prøve igen. Hun er en skøn og venlig kat, der er nem at håndtere. Hun har haft det rigtig godt i den korte tid, hun fik lov at have et nyt hjem, men hun savner helt sikker nærheden af mennesker der er der for hende og kun hende - Ring på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0284

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 8 måneder.

Flotte Sonny Boy var herreløs i Nordsjælland, men vi kan nu ikke forstå, at ingen savner ham. Han er nemlig utrolig god, mild og kontaktsøgende. Han er en afslappet og nysgerrig kat, som sikkert godt kan finde sig i at bo sammen med børn. Sonny Boy skal til hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0840

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 10 måneder.

Isa er en skøn hun kat på lige godt et år - Hun er rolig og venlig, Hun vil gerne kæles og hun vil egne sig rigtig godt til et hjem hvor der ikke er det store tumult i hverdagen - Ring til Isa på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 11 måneder.

Buster havde strejfet hjemløs rundt i en mindre by en periode og var kommet til skade med det ene ben, da den kom, men nu er han frisk og i vigør igen og klar til sit nye liv, hvor der er nogen, der vil tage sig af ham. Er det dig, så ring bare til os.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0245

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 4 måneder.

Tales har holdt til ved nogle ungdomsboliger i en periode, hvor hun har søgt ind i bl.a. vaskemaskine og tørretumbler. Hun er kælen og hun elsker ganske rigtigt huler og vil sikkert foretrække, at få lov til at være både inde og ude i sit nye hjem. Hun er iøvrigt rigtig dejlig, kælen og opsøgende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0838

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 1 måneder.

Lilly er en ualmindelig smuk kat med en blød blåcremetortie farve. Hun er stille og meget venlig. Lilly skal ikke bo med børn eller hunde. Hun skal i et roligt og venligt miljø, der passer til hendes rolige temperament. Ring for besøg 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0752

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 11 måneder.

Basse er en dejlig kat på ca. 1 år. Han er kærlig, meget venlig og stadig legesyg - Han er altid med på den værste. Ring til Basse på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0112

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

RESERVERET. Lille lækre Cirkeline. Hun er bare en rigtig charmetrold. Hun er en mild killing, der nyder kontakt og rigtig gerne vil nusse og lege.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-0336

Hund: samujed blanding

Køn: Tæve

Alder: 6 måneder.

Ladys familie flytter desværre og ingen af dem kan have Lady med. Hun er en ukompliceret glad, smuk og dejlig, tillidsfuld og nysgerrig stor hvalp, som har været vant til at bo i byen i hus med have og børn. Hun er vant til, at være alene nogle timer og med i bil af og til. Hun kan luftes i snor, kender de almindelige ord og er ung og kåd, men også meget samarbejdsvillig. Kender du racen, har du mod på pelspleje samt tiden til denne selskabsglade og træningsvillige unge kælepotte, så giv os et kald.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0124

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Lucy er fundet flakkende omkring på en rasteplads, hvor hun kunne finde lidt mad i ny og næ. Hun er superkælen og blev hurtigt samlet op og bragt hertil af vores lokale kredsformand. Nu er hun steriliseret, øretatoveret og vaccineret og ønsker sig et godt og blivende hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0023

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 0 måneder.

Gizmo er fra et dødsbo og savner stadig sin ejer og er lidt melankolsk. Hun skal ud til et hjem, hos nogle ældre rolige mennesker.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0120

Kat: Killing, blå/rød

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Mikkeline er en dejlig, lille mis, der er superkælen, legesyg og nysgerrig. Hun ønsker sig et blivende hjem. Gerne med adgang til have.

Spøttrup Internat

Ref: 13SK-4-0468

Kat: Huskat, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3år og 3 måneder.

Tammy er en sød, kælen og fin dame der fungerer fint med andre katte, når hun lige har set dem an. Hun ønsker sig et hjem med adgang til have.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0057

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 0 måneder.

4 dejlige og smukke katte blev efterladt i et ubeboet hus.; Lang tid efter de blev indbragt til internatet, var de ekstrem hurtige til at tømme både vand- og foderskålene.; De har nu fundet ud af at de ikke behøver at bekymre sig, om der mon bliver fyldt op igen, for det gør der.; Lidt forsigtige katte, men meget kælne.; De fortjener et hjem hvor de kan stole på ejerne vil være sit ansvar bevidst og passe godt på dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0740

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Smukke Jasmin, stor killing med smukke mandelformede øjne og et blidt overlegen væsen. Hun er elegant i hendes bevægelser, meget smuk og hun bryder sig absolut ikke om børn. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0149

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Pragtfuld stor killing på knap et år mangler et nyt hjem. Fibsi er smuk. Kælen og meget smuk. Hun har en kridhvid blød pels og elsker mennesker. Ring til hende på 86480020.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1200

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 4 måneder.

Cirkeline er sød, kærlig, kælen og nysgerrig.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-1111

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 4 måneder.

Bingo er meget vant til andre katte og er meget kærlig og kælen, når han er tryg og kender sine folk. Han er stille, rolig og venlig, men lidt afventende og tilbageholdende i nye sammenhænge

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0170

Kanin: Hermelin blanding

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Brownie er en ultra kælen lille kanin. Hun er rolig og egner sig rigtig godt til børn. Brownie er klar til at komme hjem til en ny familie, der vil dele forårets glæder med hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0568

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 4 måneder.

Lille Frans er muligvis døv. Vi er stadig lidt i tvivl, men han skal være indekat evt. med voliere. Han er kærlig og meget venlig, men han bliver også lidt forskrækket, når der sker for meget på en gang. Findes der nogle søde mennesker uden børn og med god tid, er lille Frans et ualmindeligt god valg. Ring til ham på 86480020 og få en pragtfuld kat.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0062

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4år og 0 måneder.

Hej, jeg hedder Anton og jeg er ligeså skøn af sind som jeg er stor og dejlig. Jeg har en gammel skade på mit venstre øje som ingen betydning har, men mit øje vil altid være mælkehvidt. Jeg er så dejlig rolig, mild, velafbalanceret og godmodig en kat at man kun kan elske mig højt. Jeg knytter mig utrolig meget til min familie og jeg elsker at ligge på skødet mens jeg spinder højlydt. Jeg har det godt med andre katte og jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Bornholms Internat

Ref: 14AH-1-0065

Hund: Dansk/Svensk gårdhundblanding

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

Mikkel er en meget aktiv hund, som elsker at lege. Dog bør han ikke være i en familie med små børn, da han kan være for voldsom i sin leg. Mikkel er en meget sød og trofast hund, der kan lide at være tæt på sin familie. Han er renlig og siger tydeligt til, når han skal luftes. Mikkel gør meget sjældent. Han er vant til katte, men kan godt lide at drille dem. Mikkel vil gerne ud og være en del af en familie, der har tænkt sig at beholde ham, til hans dages ende.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0312

Kat: kanin

Køn: Hun

Alder: 1år og 4 måneder.

Pludselig dukkede der 3 kaniner op i en have og ingen i nabolaget havde set dem før. De er alle søde, vil gerne kæle og i favn og kender hinanden. Er du de nye hjem, som måske har udenomsplads til at indlemme 3 søde, nye familiemedlemmer i dit hjem, så vil det bare være lykken for denne lille familie. Eller måske blot en af dem? Hende her har vi kaldt Frida

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0123

Kat: Huskat, blågrå

Køn: Hun

Alder: 1år og 1 måneder.

Hope er en utrolig heldig mis! Hun var kommet tilløbende hos en familie, der valgte at tage sig af hende, da hun havde været ude for en ulykke. Hun kom sig og efter noget tid, bragte de hende hertil. Nu er hun steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser, og venter spændt på en ny familie.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0054

Kat: Huskat, sort

Køn: Han

Alder: 1år og 2 måneder.

Rasmus ser lidt sjov ud på billedet med stirrende øjne, men det er fordi han inderligt håber at kameraet er en lækkerbisken. Han er en dejlig kælen kat, der elsker at være midtpunkt. Han er super madglad , og han ønsker sig et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0781

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 9 måneder.

Smukke Bellis er en meget forsigtig kat. Bellis vil rigtig gerne have et nyt hjem, hvor der er ro på i dagligdagen. Hun skal bruge lidt tid til tilvænning, men hun er kærlig og rar. Hun skal ud i et hjem uden børn. Ring for besøg 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0101

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 11 måneder.

Pragtfuld pige der lige nu opfostre skønne killinger. Maddelein er en dejlig pige med et fantastisk væsen og både hun og de skønne Killinger er klar til udlevering for nye hjem efter den 23.06-2014. Ring for fremvisning på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0583

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 11 måneder.

Smukke Mugge er en ualmindelig dejlig kat. Han har levet i en dejlig familie siden han var lille killing. Men der er nu kommet en lille baby med allergi i familien, og de måtte med blødende hjerte leverer Mugge tilbage. Mugge skal rigtig gerne ud i ny familie inden han glemmer hvad det vil sige at leve i en familie. Ring til ham på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0117

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3år og 11 måneder.

Savner du en kærlig og spindende dame i huset?; Så er Shipa det oplagte valg. Shipa er en moden, kærlig, meget spindende og rolig hunkat, som tidligere har boet i en stor katteflok, som var blevet for står en mundfuld for hendes tidligere ejere. Shipa er som sagt det perfekte valg, hvis man ønsker en kærlig dame i sit hus, som elsker opmærksomhed og at blive kælet med. Hendes ynglings beskæftigelse er at være omkring ens ben, når man er i gang med sine daglige gøremål.; Kunne du bruge Shipa’s selskab? Så ring

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0054

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 0 måneder.

4 dejlige og smukke katte blev efterladt i et ubeboet hus.; Lang tid efter de blev indbragt til internatet, var de ekstrem hurtige til at tømme både vand- og foderskålene.; De har nu fundet ud af at de ikke behøver at bekymre sig, om der mon bliver fyldt op igen, for det gør der.; Lidt forsigtige katte, men meget kælne.; De fortjener et hjem hvor de kan stole på ejerne vil være sit ansvar bevidst og passe godt på dem.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0291

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 5 måneder.

Max er en dejlig kat, som desværre kom i klemme i familiens skilsmisse. Han er rolig, sød og kælen og bare en rigtig hyggegøj. Max elsker at sove i sofaen og knytter sig meget til sine mennesker. Han er ret stille af sig og kan godt virke lidt reserveret, indtil man lige lærer ham at kende. Max skal ikke bo sammen med børn eller andre katte, og så skal han have adgang til det udeliv, han er vant til fra sit tidligere hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0122

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 4 måneder.

Spot kommer, fordi et stigende antallet katte er på vej til at vokse familien over hovedet. Han har boet sammen med en familie med større børn og har nydt det frie liv med skov og marker sammen med sin kattefamilie. Han er sød, kælen og venlig, men en lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men med tiden kan blive en rigtig god hjælper både ved at fange musene og nok også hygge indendøre.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-0280

Kanin: Dværg væder

Køn: Hun

Alder: 3år og 3 måneder.

Plet er en sød og nysgerrig kanin, som trænger til at få en ejer, der vil nusse med hende. Hun er nemlig ikke helt tryg ved mennesker. Plet elsker at have god plads at rende på, så her bor hun i en stor voliere og er udekanin.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0089

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3år og 4 måneder.

Magda er en dejlig rolig dame, der er super kælen og ovenud lykkelig når hun får besøg af os. Hun ønsker sig et nyt hjem, hvor hun kan få lov at tulle rundt.

Spøttrup Internat

Ref: 13SK-1-0603

Kat: Huskat, sort

Køn: Han

Alder: 8år og 0 måneder.

Bandit er kommet ind, da hans tidligere ejer ikke kunne have ham længere. Han er en stille og rolig herre, der nyder et lille klap på hovedet i ny og næ. Han er dejlig social, kælen og en anelse buttet. Han ønsker sig et dejligt kærligt hjem, hvor han kan få lov at nyde resten af sine "9 liv".

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0686

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 0 måneder.

Aske er en betuttet lille forsigtig kat. På billedet er han netop ankommet og venter på at hilse på sine nye venner. En ny og fremmed verden kan godt være lidt overvældende, men i mellemtiden er han nu kommet sig ganske godt. Aske skal ikke til børnefamilie. Ring på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0011

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 9 måneder.

Fru Harlekin er en meget stille og rolig kat, der gerne vil kæle. Hun har boet hos en ældre dame.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0125

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 11 måneder.

Thilde er en skøn og kælen mis. Hun er altid klar på at lege og tumle rundt. Hun er heller ikke bleg for at tage mange timer sovende på sit kattetræ, så hun er en meget alsidig kat. Hun er indleveret til internatet fra en familie, der desværre ikke kunne have hende længere pga. sygdom.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0293

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4år og 4 måneder.

Dejlige Piv har prøvet en del i sit liv, tror vi. Han er blevet fundet herreløs i Ølsted og han ligner en, der har været på egen hånd i et stykke tid. Han er meget social overfor mennesker og vil rigtig gerne "snakke" om alle hans oplevelser. Han vil kunne fint med større børn. Han skal til hus og have, for det "fortæller" han os hver dag. Han kan ikke med hunde.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Lille Frida blev efterladt og var frygtelig tynd, da hun kom her. Men nu ser hun fin ud, har fået flot pels og trænger i den grad til at komme ud i nyt hjem. Men hun er super nysgerrig, kærlig og kælen. Ud over dette har hun de smukkeste grå farver og er i det hele taget en rigtig charmetrold. Hun vil rigtig gerne på opdagelse, elsker at lege og skal ud til en familie, hvor hun kan komme ud og lege.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0231

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 4 måneder.

Karlo var lidt skrammet da han først kom på internat, efter at have måttet klare sig selv i en periode. Han havde egentlig fået sig et dejligt nyt hem, men syntes ikke familiens gamle kat også måtte være der. Han har temmelig sikkert levet et lidt hårdt liv, men er nu frisk og klar på livet! Han er en køn, sød, kærlig og nysgerrig kat, som fungerer fint med de andre katte på internatet, men som nok bør være alene kat i sit nye hjem eller bo et sted med rigtig gode udenomsarealer..

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 1 måneder.

Tyr er måske ikke rets - og krigsgud som i Nordisk Mythologi, men derfor er han jo god nok alligevel. Han er en dejlig kat der elsker mennesker, og for det meste også andre katte. Han bor her på internatet sammen med en anden kat og det går rigtig godt. Tyr har brug for en familie hvor han kan få stillet sit legelyst, særligt bordtennisbolde er meget populære og Tyrs dribleevner er imponerende! Ring og hør mere på 88 77 03 07

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 4 måneder.

Capone kommer fra en sag, hvor et antal katte var ved at stige en familie over hovedet. Han har boet sammen med en familie med større børn, og har nydt det frie liv med skov og marker sammen med sin kattefamilie. Han er en rigtig sød og venlig fyr, der gerne vil snakke og lege, kæle, lade sig håndtere og sidde på skødet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0150

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Dejlige Carla er en rigtig puttekat. Hun elsker trygge huler, eller en varm arm man kan slappe af i. Carla er en dejlige kat i den rolige ende. Ring for fremvisning på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0114

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 0 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Smukke Erantis opfostre lige nu sin fem skønne killinger. Hun er en skøn blandet skovkat og hendes killinger er helt vidunderlige. Reserver allerede nu. De er alle klar til udlevering sidst i Juni 2014. Ring 86480020 for fremvisning.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 0 måneder.

Lille Ditte er en pige, der bare er nuser. Hun er kælen, venlig, og meget dejlig. Hun elsker at lege med de andre katte, så er det to katte du vil have glæde af, er hun et oplagt emne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 0 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0091

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4år og 7 måneder.

Store smukke Jens har været vant til at være både ude og inde. ; Han har tidligere været en del sammen med en hund, og derfor en mulighed til et hjem med hund. Han er meget kælen og virker meget rolig; Han blev indleveret fra en ejer, der desværre ikke kunne beholde ham pga en tvungen flytning.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0145

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måneder.

Viols tre skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reserver allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0313

Kat: kanin

Køn: Hun

Alder: 1år og 4 måneder.

Pludselig dukkede der 3 kaniner op i en have og ingen i nabolaget havde set dem før. De er alle søde, vil gerne kæle og i favn og kender hinanden. Er du det nye hjem, som måske har udenomsplads til at indlemme 3 søde, nye familiemedlemmer i dit hjem, så vil det bare være lykken for denne lille familie. Eller blot en af dem måske, hende her har vi kaldet Mia Maja

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0243

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5år og 2 måneder.

Smukke, rolige Anton måtte desværre flytte hjemmefra på grund af sin ejers sygdom. Han er rigtig sød og hyggelig - og måske lige lidt til den buttede side. Anton er indekat og skal fortsætte med at være det, da han er lidt forsigtig og gerne lige vil se nye mennesker og situationer lidt an. Anton skal ikke bo sammen med børn eller andre dyr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 1 måneder.

Buster er i særklasse, indbegrebet af en hankat, smuk-bred-dejlig-kæle-doven og madglad. Han nyder i den grad, at han ikke skal jage føde, men "kun" skal gå hen til madskålen. Busters ønskefamilie er rolig, kærlig og har god tid. Buster vil nok heller ikke have det store imod at sove i seng med sine eller sit menneske. Ring til ham på tlf. 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-0325

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2år og 0 måneder.

Lucky er en stor, flot kanin i tre-kilos klassen. Hun er rigtig sød og livlig, så hun skal have god plads at løbe rundt på i sit nye hjem. Vi fik hende, fordi ejerne var blevet overrasket over, at hun blev så stor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 11 måneder.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0071

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Hej, jeg hedder Bølle og jeg er den største nussegøj man kan ønske sig. Jeg ruller mig straks rundt, når man snakker til mig. Jeg er smadder legesyg, nysgerrig og jeg vil rigtig gerne ligge på skødet og sove. Ved høje lyde kan jeg godt blive bange, men et hjem med større børn +10-12 år er fint for mig. Der må også meget gerne være en anden kat for dem elsker jeg at lege med. Jeg har også hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 13BK-4-0912

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 4 måneder.

Rikke kan godt lide Jobbe, som hun gerne giver sin opmærksomhed til og lidt mælk i ny og næ. Hun er sød og venlig, kælen og spindende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 9 måneder.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0040

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1år og 3 måneder.

Viva er en sød, rolig og dejlig kat, der til tider gerne selv vil bestemme hvor skabet skal stå. Hun er blevet steriliseret, øretatoveret og vaccineret som de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0820

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 7 måneder.

Dejlige milde guffe er klar til nyt hjem. Han er kærlig og rolig. Han kan lide tingene foregår i et fornuftig tempo. Ring til ham på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4år og 11 måneder.

Arne er en super smuk creme farvet kolbøttemis, der elsker kontakt og smyger sig gerne rundt på gulvet for det. Han skal ud til en familie, hvor han kan få lov at være udekat/indekat og få en masse kæl. Han vil allerhelst være alene kat.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-0312

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1år og 0 måneder.

Bruno kom hertil, fordi han røg i klammeri med sin bror Coco. Han er ellers et rigtigt dejligt og meget tamt marsvin, som er glad for mennesker og mad. Bruno har brug for en kærlig ejer med god tid til ham.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0230

Hund: Chihuahua Bl.

Køn: Han

Alder: 1år og 5 måneder.

Prins er en lækker lille selvstændig hund med lange ben. Han er kommet fordi hans grænser blev overskredet og det gav udslag i at han bed ud efter sin ejer. Den adfærd har vi dog ikke set her hos os, hvor han er den skønneste og kærligste lille fyr. Han fungerer fint med de fleste hunde, men han kan godt blive jaloux, så han skal være enehund i hjemmet. Alene hjemme er han ikke så god til, så det skal trænes. Prins skal ikke bo i lejlighed, da han gerne står og gør. Kastreret. Vægt 4 kg.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0302

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 8 måneder.

Tuktuk er kommet ind sammen med Jowi, pga. dødsfald i familien. Han er lidt forsigtig, men vil rigtig gerne kæle. Han er ikke vant til børn, men vil godt kunne med teenagere. Han kan bo både i hus/have eller lejlighed og helst sammen med Jowi.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0388

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2år og 3 måneder.

Dejlige og meget venlige Mille mangler et nyt hjem. Hendes killinger er netop 12 uger. Mille er steriliseret og helt klar til et nyt hjem. Hvem kan stå for denne skønne pige. Ring på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0099

Hund: Hvid Schæfer

Køn: Tæve

Alder: 6år og 2 måneder.

Snehvide er en meget følsom sjæl, der har brug for masser af kærlighed. Hun har brug for at komme til et hjem med masser af ro og uden mange nye indtryk. Snehvide er kommet til os fra en socialsag, hvor hun ikke har haft det nemt. Selvom hun er forsigtig, er hun nem at arbejde med. I den tid vi har haft Snehvide, har hun udviklet sig meget, og hun er klar til at møde nye mennesker. Man skal forberede sig på flere møder her på internatet, før Snehvide kan formidles.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-0242

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5år og 2 måneder.

Bølle er en stor og lækker dame på næsten 9 kg. Hendes tidligere ejer kunne desværre ikke passe hende mere, så nu søger hun nyt hjem. Hun er meget kælen og social, men ikke så god til andre katte. Hun vil trives fint som indekat, men man skal regne med at skulle motioner hende, da hun gerne må tabe sig en del.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0689

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1år og 10 måneder.

Feline er en lille feminin kat, hun har et godt væsen med en smuk blød trefarvet pels. Hun har mistet et lille stykke af hendes ene øre, hvilket giver hende et charmerende lidt frækt udtryk i hovedet - Feline er til ro og fred. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0079

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4år og 2 måneder.

Lille Mille er rigtig svær at aldersbestemme. Hun er en lille pige er et pragtfuld væsen og hun har smukke hvide tænder, en blød og lækker pels. Hun kan være alt fra 1 år til 4 år. Udseendet siger meget ung kat men hende væsen udstråler ro og ældre kat - ring til dejlige Mille på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0293

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3år og 4 måneder.

Snow var meget tynd og noget forkommen, da den kom på Brande Internat, men nu er han ved at være klar til sit nye hjem. Den er nysgerrig og utrolig kærlig og kælen, elsker at være i favn og vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive vasket. Jo mere du gider sidde med den og nusse, jo bedre. En rigtig god selskabskat som også giver dig nogle gode smil når du sidder og betragter den.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0296

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2år og 4 måneder.

Bjarkes ejer skal flytte og han kan desværre ikke komme med. Han er en rigtig sjov spilopmager, som gerne vil sidde på skulderen, spinder og vil rigtig gerne kæle. Han har boet med en anden kat og været indekat til nu og holder af at snakke med alle mennesker, også børn. Har du familien og hjemmet, hvor han også gerne må komme ud, så kunne han blive et godt familiemedlem hos jer.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-0360

Hund: Islandsk Fårehund

Køn: Han

Alder: 2år og 10 måneder.

Jøkull er smuk, kærlig, glad og meget aktiv. Faktisk så aktiv, at hans tidligere ejer ikke magtede ham længere. Så vi håber, at der findes nogle erfarne hundemennesker, som kender til spidshunde og deres kær- og særheder. Jøkull er meget selvstændig, kan have selektiv hørelse, gør en del og er stærk som en bjørn. Han vil helst ikke dele mad og legetøj med nogen. Jøkull er god til at være alene hjemme. Han leder efter et sted med god plads og kærlighed. Kastreret. Vægt 17 kg.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0114

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1år og 1 måneder.

Rex er en flot rød hankat, en rigtig Garfield. Kan nyder at ligge og slænge sig for dine fødder og gøre sig til. Han er en rigtig selskabskat, der kalder for at få opmærksomhed.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-0253

Hund: shæfer

Køn: Tæve

Alder: 5år og 9 måneder.

Emma kommer fra modent par, hus og have. Hun er en moden imødekommende, godmodig, kontaktglad, kærlig og træningsivrig hund med relevant vagt i. Hun falder nemt til og er glad for alle, også de få børn, hun har mødt, og de fleste andre hunde. Hun er vant til at bo med ældre par, og at være nogle timer alene af og til. Kender ordene fra hundeskolen, og går rimeligt i snor -kan dog trække. Vant til at løbe fri, og er god til at komme. Også god til bilkørsel. Vi søger et voksent, roligt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0116

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Erantis fem skønne små killinger er klar til nyt hjem sidst i juni. Reservér allerede nu og følg deres opvækst. Ring for fremvisning på 86480020

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Sammen kan vi gøre en forskel

Sammen kan vi gøre

en forskel

for de danske grise