Brande Internat

Ref: 15BA-4-0331

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Stampe er blevet fundet hoppende rundt i en have, men ingen i omgivelserne vil kendes ved den. Hun er meget sød og tillidsfuld og vant til at være med mennesker og i hænder og særpræget med et blåt og et brunt øje

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0340

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Viola har løbet rundt ved og i det lokale sygehus igennem længere tid uden nogen vil kendes ved hende. Hun er rigtig sød og en meget venlig og tillidsfuld, og nysgerrig er hun bestemt også. Hun vil trives i de fleste hjem med mennesker som vil kæle og snakke med hende men nok helst som både inde og udemis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0206

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år og 1 måned.

Klaus er en rolig ældre herre, der er kommet væk hjemmefra. Hans ejer er desværre død, og derfor leder Klaus nu efter et nyt hjem., Klaus er meget kælen og nysgerrig kat, og han er svær ikke at blive bare lidt forelsket i.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Her ser I skønne Musse som skulle aflives, da hendes tidligere ejer ikke syntes at han havde tid til hende. Heldigvis foreslå dyrlægen at han skulle ringe til internatet i håb at Musse kun få lov at leve. Det er vi bare så glade for, for Musse er den skønneste, sødeste kat man kan forestille sig. Hun er godheden selv og hun elsker at sidde på skødet, mens hun spinder højlydt. Hun er så mild, rolig og hun egner sig fortrinligt til et roligt par med en lille have og med en masse kærlighed. Vi søger et hjem uden andre katte eller hund, ja det skal være Musse som er i centrum. Kom og hls på denne skønne kat som er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0557

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Damsey (tv.) blev fundet herreløs i Hørsholm. Han er ikke håndtam, men synger gerne. Han er sat sammen med en anden han og de hygger fint sammen. Han er inde-fugl. KAN KUN RESERVERES

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0490

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år.

Skønne Emil blev fundet ved Gadstrup og ingen har savnet denne dejlige bamse. Han kan godt være territorial i bur, så derfor vil livet for ham være bedst, som frikanin inde eller udenfor. Han er meget glad for selskab af en anden kanin. Børn skal være i en stor alder og skal kunne respektere, at nus er på hans præmisser. Han er pt. inde-kanin og kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Lille smukke Trolle er en lidt reserveret killing, der lige skal se vi mennesker an, inden han viser interesse. Når først han synes om dig, kravler han rundt på dig og er næsten ikke til at slippe af med, med andre ord, en skøn skøn lille killing med sine helt egne meninger. Besøg Trolle dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Søde Miau er en rigtig puttetrold og elsker at hygge i sofa og seng, hvis hun kan få lov til det. Hun er også en snakketrold så mangler man en man kan få en god snak med så kom og besøg Miau alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0526

Hund: Engelsk pointer

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 6 måneder.

Smukke Lucca kunne desværre ikke enes med familiens anden hund, så nu leder hun efter et nyt hjem. Hun er ikke så glad for tæver og små hunde, men sammen med en stor, blid hanhund fungerer hun fint., Lucca er utrolig sød og lidt forsigtig, og hun skal lige se folk an. Derfor mener vi også, at hun vil egne sig bedst til et hjem uden børn eller hvor de er over 15 år., Lucca er veltrænet, men har lidt selektiv hørelse, når jagtinstinktet tager over. Hun er bange for fyrværkeri, kan være være alene hjemme og trækker meget i snoren. , Lucca har brug for en aktiv familie, så hun kan få brugt noget energi. Men har også brug for et roligt hjem, så hun kan slappe af.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0363

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Peanut er dukket op pludseligt og har holdt til på stedet ude på landet. Hun er en sød venlig lille pige. God med andre katte og hunde. Meget kælen og nysgerrig. Venlig og kælen og god med hunde og andre katte hun har mødt.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-4-0288

Hund: Dansk/svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Reserveret til nyt hjem: Viggos ejer var af sociale årsager nødsaget til at fraflytte sin lejlighed, hvor Viggo boede med en anden hund. , Viggo er en meget flot og opmærksom fyr, der ikke kan opleve for lidt. Han er ikke vænnet til ret mange ting hjemmefra, og er lidt usikker på hvordan han skal aggere overfor andre hunde. Til gengæld elsker Viggo al kærlig kontakt og vil blive en helt fantastisk ven.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0364

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Silver sad pludseigt ved finders dør og græd og blev ved med at holde til. Hun er en stille og rolig, meget venlig og imødekommende, kælen og især nysgerrig pige.Vi tror hun er vant til at være inde og ude mis.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0296

Hund: Islandskfårehund

Køn: Han

Alder: 3 år.

Smukke Melvin er en knægt med fart på, og søger et hjem, hvor man kan opleve en masse. , Melvin kommer fra en børnefamilie med 3 børn, hvor man ikke havde tid og overskud til at aktivere ham det han havde brug for. Han elsker børn, og kan godt være alene hjemme, når bare han får et lille rum at være i. , Han elsker også at lege og løbe agility. , Til gengæld har han det lidt svært med andre hunde, og vil meget gerne gø af dem. , Vi vil meget gerne finde et hjem hvor ejerne er vant til hyrdehunde.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1049

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Balder er en stor dejlig rød hankat men er meget forsigtig når han møder nye mennesker og der sker nye ting. Han skal have tingene stille og roligt men når han er faldet til er en sengeputter kærlig og vil være med i alt hvad der sker. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0303

Kanin: Hermelin

Køn: Han

Alder: 6 år.

Snuske er en rigig lækker lille Hermelin dreng, som har været vant til at bo ude. Har du lyst til at give ham et nyt hjem, så kom og besøg ham.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Mille blev efterladt sammen med Magda da deres tidligere ejer flyttede. Mille er en kærlig og rolig pige, meget kælen og tillidsfuld. Hun vil kunne passe ind i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0302

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Jim er kommet til os sammen med Emil, Fido og Lillepigen. Han har været ren indekat i sit unge liv indtil nu, og er en sød og kælen, lidt forsigtig fyr, som sikkert vil trives med fortsat at være indekat i dit rolige, kærlige hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Ofelia er en dejlig rolig pige, som elsker, hvis der er nogen der sætter sig og kæler med hende, og hvem har ikke lyst til det?

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0062

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 12 år.

HUNKATTEN FRYNSE. Her har vi den allersødeste mispige. Hun hedder Frynse. Vi kan simpelthen ikke finde hendes ejer, selvom hun er øretatoveret. Så nu prøver vi at appellere til alle jer derude: Er der nogen, som kunne tænke sig at give Frynse et godt, kærligt og ansvarligt liv på trods af hendes alder? Man kan ikke se på Frynse, at hun er så gammel, for hun er i ualmindelig god stand og super velfungerende. Og så er hun kærlig, social og i mødekommende. Andre katte er dog ikke noget for Frynse-missen. Hun er rolig og virkelig nem, bare hun får sit foder, lidt kærlige klap og snak, og ellers har lov til at være ude eller inde som det nu passer hende. Frynse er steriliseret + øremærket. Pragtfuld mispige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Dejlige lille Mikkel er klar til et nyt hjem. Han er en dejlig lille glad killing, der savner et nyt hjem. Ring til ham på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0101

Kat: Huskat, sort / hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Harvey er en super-duper dejlig hankat. Han var ret svær at fange et billede af, fordi han hellere bare vil krammes! Et ideelt hjem for denne lækre sag, ville være i en børnefamilie, hvor der vil være masser af hænder til at nusse ham

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Samson er en ung men meget rubust kat. Han er kælen og elsker at blive kløet på maven. Han ruller rundt som en hund, og så er han en god mussefanger. Mangler I en til at fange mus som også er en sofaputter, så kom og besøg ham mellem 14:00 - 16:00

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Her ser I skønne Kandis som man kun kan elske højt. Hun er utrolig kælen og tillidsfuld og hun vil helst gerne nusses hele tiden. Hun er desværre fundet efterladt og ingen har efterlyst denne skønne kat, utroligt nok synes vi. Hun elsker alt og alle og hun egner sig fint til et hjem med større børn. Hun er opsøgende overfor de andre katte på internatet, vil de hende ikke går hun bare sin vej. Hun hilser også dagligt på søde hunde. Hun er ekstrem legesyg, nysgerrig og hun vil kun til et hjem med adgang til en have. Skønne Kandis er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Smukke Pax er en pragtfuld blandingskat med en smuk og lækker pels. Han er legesyg og skøn. Pax er kommet hjem fra plejefamilie. Pax er en rolig killing og skal nok ikke til helt små børn. Ring til Pax for fremvisning på 86480020 eller besøg hende i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0214

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Vincent er en meget sød og kælen hankat, på næsten et år. Selvom han elsker at lege og har meget energi, så elsker han at putte og blive kælet for. Han er en meget eventyrlysten kat, som trænger til et nyt kærligt og trygt hjem, hvor han kan komme ud og lege i naturen.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0436

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Rocky er kommet ind sammen med Petra, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Hun er nysgerrig og den mest håndtamme af de to. Så er hun enormt sød, men lidt forsigtigt. Hun skal ud sammen med sin søster Petra og gerne til et hjem med chinchilla erfaring. De vil gerne spise fra hånden og er ikke egnet til børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Så er sæsonnen begyndt, hvor vi søger plejefamilier til missemødre med killinger og killinger i små grupper uden mor. Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe os og kattende og gøre en vigtig forskel samtidig med at du giver dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os i en periode indtil de er store nok til at undvære hinanden. Ring til Brande Internat og hør mere, hvis vi har fanget din interesse. Vi træffes nemmest på hverdage mellem 8 og 10 eller mellem 1730 og 1830 på tlf: 97187123

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0105

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Hunkatten Karola. Her flyder et livsstykke i særklasse. Karola er en voksen dame med et meget piget humør. Karola vil sprede sjov og glæde i enhver familie. Hun elsker at lege og at blive gennem nusset. Karola indtager nysgerrigt verden og er vennesæl overfor andre misser. Karola ser ud til at kunne med alle og børn er ingen hindring. Karola skal til hus og have. En rigtig snullerbasse.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Boline er en stor smuk sort killing. Hun kan godt virke lidt reserveret overfor fremmede men når hun lærer dem at kende, er hun en super kærlig og sød hunkat. Hun kan være lidt skræmt overfor nye ting og nye lyde, men det skal hun bare lære. Besøg hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1013

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Tullepige er kærlig sød og smuk men også lidt legesyg og meget tilbageholden, når hun møder fremmede. Hun skal lige vænne sig til det, når der er nogen, og se dem an, før hun gør sig lækker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Betty er en skøn kat med et dejligt temperament, der både vil kæle og lege. Hun er dog ikke ret meget til al det vimseri børn laver, og vil derfor passe rigtig godt til voksne ejere, også evt. i en lejlighed. , Betty kommer fra Tøstrup kattehjem, hvor der var pladsproblemer, og ønsker nu bare brændende at finde et godt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Snow er kommet igen, fordi hans ejer ikke kan tåle ham pga allergi. Han er en smuk, meget, meget kælen og meget social mis,helt hvid og hører måske ikke så godt. Han er glad for alle mennesker og holder af katteselskab og vil gerne have et nyt kærligt hjem sammen med en anden jævnbyrdig kat, så han har selskab også af artsfælde,evt. som indekat men gerne med voliere

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0239

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Rosa er en meget kælen og kontaktsøgende missepige, der søger et kærligt hjem med udemulighed. Hun nyder rigtig godt af masser af opmærksomhed og kæl. Her går hun fint med de andre misser. Hun er fundet i en kælder, hvor hun ikke hørte til.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Dejlige Lulu er en skøn og venlig hun er super godt selskab, da hendes temperament rolig og omgængelig. Selv om hun er under 2 år, har hun en voksen kats overblik og alt hvad hun gør er velovervejet. Kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Baghera opfylder sit navn rigtig godt, da han ligner en lille panther. Sort og slanke ben, men hans krop er lidt større end slank. Han er sød og kærlig, men skal lige kigge folk an, før han tør gå hen til dem. kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0461

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Her ligger magelige Findus, som elsker at nuppe en lur. Han er en meget sød og kælen kat som er kommet fra et dødsbo. Findus er vant til at bo i hus med have og med kattelem. Han er kommet fra landet så han kender ikke til biler eller andet trafik. Han virker til at være god med andre katte og vi er sikre på at han vil være en god musefanger.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0084

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

HUNKATTEN HONEY. Er hun ikke bare en smuk mispige? Vi er fuldstændig faldet for denne skønhed. Hun hedder Honey. For ikke nok med at Honey er smuk at se på, hun er også en meget kærlig mispige, med hjertet på rette sted. Hun er en rolig og mild kat. Honey kan godt være lidt stille ved nye situationer, men det er kun indtil hun er tryg. Så er hun meget imødekommende og kærlig. Hun vil klart trives bedst, hvis der ikke er andre dyr i nyt hjem., Honey skal til hjem med adgang til udeliv. Smuk tøs.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0521

Hund: Cavalier King Charles spaniel

Køn: Han

Alder: 5 år og 3 måneder.

Fine Vitus blev lidt for aktiv og for meget for det ældre ægtepar, som havde ham. Så nu søger han en ny ejer. Vitus er glad, sød og meget nysgerrig. Han er glad for børn og fungerer fint med det fleste hunde. Han kan dog være lidt skrap overfor nogle hanhunde. Vitus er ikke vant til at være alene hjemme og gør en del, så han søger et hjem, hvor man er meget hjemme og har tid til at gå lange ture og træne., Vitus har ikke verdens bedste tandsæt, så hans kommende ejer skal være klar over, at der kan komme nogle tandlægeregninger på ham i hans levetid., Han skal bo i hus med have og ikke lejlighed, da der er ret meget lyd i denne lille fyr.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0254

Kanin: Hermelin blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Pelle er en super sød hermelinblanding, der godt kunne trænge til noget mere kærlighed og tid., Han er rolig når han er oppe, men kan være lidt vild når man lige kommer hen til ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Milli er en lidt stille pige og ikke så fremme i skoene, som så mange andre på hendes alder. Hun skal se mennesker an på afstand men, når hun så føler sig tryg nok kommer hun frem og er den dejligste og kærligste lille missepige man kunne tænke sig. Har I lyst at besøge hende og se om hun synes om jer kan man besøge hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Lille Lykke er i øjeblikket i plejefamilie da hun er kommet her til uden sin mor og først er 12 uger i midten af Maj. Hun er smuk og fuld af spillopper men kan også være en rigtig hidsigprop. Har I lyst til en killing med gang i, så ring her til på 86480020, så arrangerer vi et besøg til hende hos vores plejefamilie

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0230

Hund: Puli/foxterrier bla.

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Jack er kommet på internatet fordi hans ejer er død. , Det betyder desværre også at vi ikke har ret mange informationer om hans liv. , Her på internatet er han en kvik springfyr, der elsker at lege, grave og snuse, andre hunde er ok - hanhunde er dog ikke et hit. , Jack kom hertil med lange puli- dreadlocks, og er derefter klippet ned. Så pelspleje vil være aktuelt i fremtiden.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0191

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0453

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde, lækre Frederik er helt sin egen. Han elsker at nusse og kæle, men det kan godt blive for meget for ham og så siger han fra med blød markering med tænder eller klør. Nogle gange er han også så ivrig efter opmærksomhed, at han slår poter og klør om din hånd og trækker den hen til sig for at blive kløet bag ørene. Derfor mener vi at det vil være bedst for ham at komme ud til et hjem uden børn eller større børn som er vant til katteadfærd. Han elsker også at være udenfor, derfor skal han til hus og have. Vi tror sagtens han ville kunne fange en mus eller to.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0078

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Sailor er en sjov lille størrelse! Han ligner en lille killing på 12-16 uger, men det er han ikke. Han var en lille slank mis, der så noget forhutlet ud da han kom hertil. Han har været i pleje med både hund og kat, men dem brød han sig bestemt ikke om! Han vænnede sig til kattene, men kom ikke hvor hundene var., Derfor søger han nu et roligt hjem, uden små børn (eller med rolige børn), uden hund og uden katte eller med rolige katte. Han er meget nysgerrig og vil gerne ud og udforske verden, i hans eget tempo. Han er en kærlig kælepotte, der ikke ved hvad ben han skal stå på, for at blive nusset mest muligt., Kan Sailor bo hos dig? , Kontakt os på tlf 97564517

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 9 måneder.

Søde Silke er en voksen kat på 6½ år. Hun er meget venlig og rolig. Hun har en smuk og dejlig pels. Silke skal ud til en familie, hvor børnene for længe siden er flyttet hjemmefra og hvor der er behov og lyst til rigtig godt selskab. Silke vil nyde at få et roligt og trygt hjem, hvor hun må ligge i sofa og seng i det hele taget være det hun er, NEMLIG fantastisk selskab. Besøg hende dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Titte bøh, syntes Theodora at sige. Hun er en venlig, rolig og meget omgængelig kat. Hun kan lide at tingene ikke går for hurtigt, ligesom hun syntes børn er noget der skal ses ikke høres. Theodora skal i et roligt børnefrit miljø, hvor hun kan være midtpunktet, Ring til Theodora på 86480020 for fremvisning.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0192

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Nicko er kommet til os, da hans tidligere ejer er blevet alvorligt syg. Han er en dejlig og tillidsfuld dreng som elsker opmærksomhed. Han ser lidt forsømt ud, men det kan man nemt lave om på med godt foder. Han skal have mulighed for at komme ud at løbe.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0295

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Magnus er en skøn og tillidsfuld dreng. Han er stille og rolig og elsker når han får opmærksomheden.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Hankatten Futte. Her er så kække Futte. Futte kom til os med loppeallergi; men er nu klar til at komme videre. Futte snakker meget og er altid indstillet på kys og kram. Futte er trods sin størrelse ikke andet end en stor legesyg killing og der er altid gang i ham. Futte er god til kattelem og skal absolut til hus og have. Dejlig kat.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0571

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Missens ejer gik desværre hen og døde, så nu leder hun efter en ny, kærlig person, som vil passe godt på hende. Missen er en stille og rolig dame, som er utrolig kælen og glad for mennesker. Hun er ikke så vant til andre katte, men har ikke noget imod dem., Missen er ked af at køre bil, bliver lidt nervøs ved for meget uro og elsker at ligge i sengen. Hun skal bo med adgang til haven, for hun er vant til at komme udenfor.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0323

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dexter har boet sine mennesker, anden kat og en hund. Han har været ren indekat til nu. Han er en rigtig hyggemis og vil trives i de fleste hjem, sikkert også som indemis fremover men heller ikke have noget imod at få lov at komme ud også, når den lige er faldet til i sit nye hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden daglig mellem 14-16 eller ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0021

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år.

Dejlige Fister på 6½ år, mangler et eller to rare mennesker der vil give ham et nyt hjem. Det skal helst være søde mennesker i pensionsalderen. Fister blev overladt til sig selv da hans ejer døde ved en trafikulykke. Fister bryder sig ikke om børn eller uro. Han bærer tydeligt præg af at have haft et stille og harmonisk liv indtil nu. Fister er utrolig rar og venlig. Besøg ham dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal tid på 86480020

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Maren er oprindeligt kommet, fordi hendes ejer pludseligt skulle flytte og ikke har noget sted at bo. Hun er meget kontaktsøgende kælen,nysgerrig og har selvtilliden i orden og med et legesygt og livligt temperament, er vant til at færdes både inde og ude og omgang med andre katte og er meget glad for kontakt med mennesker. Maren har brug for et kærligt hjem, hvor man har tiden og roen til at lade hende falde til stille og roligt i hendes eget tempo.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0330

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Marie er hjulpet ud til os via 1812 og er en meget tillidsfuld og kælen, stille og rolig kat, som vil trives i de fleste hjem, nok helst både som inde og udemis

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN LOTTE. Denne skønhed hedder Lotte, hun blev fundet sammen med sin søster i en papkasse!!!! Lotte er en skøn mispige, som er ret moden af sin alder. Hun har skulle bruge lidt tid på at lære, at mennesker såmænd også kan være rare og venlige at omgås. Lotte er en glad og aktiv kat, og hun sætter pris på at omgås andre katte, hvis altså de er indstillet på at lege og i det hele taget være søde og rare. Lotte selv har i nye situationer brug for, at man giver hende lidt tid og tålmodighed til at finde sig til rette så hun kan føle sig tryg. Men når det er sket, er hun en herlig tøs, med et stort talent for at spinde højt og inderligt. Lotte egner sig ikke til børn under 15 år, men rigtig gerne andre katte. Hun er dygtig til kattelem og nyder livet udendørs og skal derfor kun til hus og have. Hun er steriliseret + øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dejlige Theis på knap et år, ønsker sig sit helt eget hjem. Han kan godt lide børn, bare de ikke slæber rundt på ham hele tiden. Han vil gerne lege, og vil nyde at få sin egen have her til foråret. Kom og besøg Theis dagligt mellem 14-16. Han ser frem til at mødes.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Ranec er en rigtig sød mis med god energi, nysgerrig og tillidsfuld, med god selvtillid og helt sin egen. Han har været indekat til nu, men vil sikkert sætte pris på også at få lov til at gå lidt på eventyr, når han lige er faldet lidt til.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Dejlige Mikkel på knap 3 år, har et fantastisk temperament, han er rolig velovervejet i alt han gør, han er kærlig og meget venlig. Han kan lide næsten alle mennesker måske bort set fra helt små børn. Kom og besøg Mikkel alle dage mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0519

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Neil holdt til i en boligforening i Sorø et stykke tid, og ingen ville kendes ved ham. Det håber han nu, at nogle søde mennesker vil. Neil er sød, rolig og meget social. Han fungerer fint med andre katte, elsker at færdes i højden og skal derfor bo i hus med have, så han kan komme ud og kigge lidt på fugle i deres rette element.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Flicka er ikke så ung mere, som hun har været. Hun er ikke så legesyg og ikke vant til høje lyde. Små børn ville ikke være noget for hende. Hun er rolig afslappet og en rigtig sofamis, som vil se fjernsyn med dig. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0228

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Bette Fisen er ikke så lille som navnet antyder, men derimod en flot rød dreng. Han er kommet her til internatet sammen med sin far Sofus og de er meget glade for hinanden, og skal derfor helst ud til samme hjem. Så bliver de rigtig glade!

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0053

Kat: Huskat, lys gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Nanni er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er rigtig sød og kælen, men fungerer bedst i et roligt miljø. Nanni ønsker sig et nyt hjem, sammen med sin søster Nunu. Hun har været indekat i sit tidligere hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Flotte Mary er nu blevet en smuk stor killing. Hun er den sidste tilbage af hendes kuld og venter bare på at de rette mennesker, som vil gøre forsøget med at tage hende med sig hjem. Hun er en meget forsigtig kat som lige skal se mennesker an før hun tør gå hen til dem, men når hun så er tryg ved det, er hun den sødeste og mest kælne kat. Har du mod på hende så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BH-4-0356

Hund: cockerblanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Storms familie har desværre ikke tiden og overskuddet til at opdrage og give en hvalp de oplevelser og stimuli, som den har brug for. Storm er en glad, livlig og interesseret hvalp, som gerne vil være med sine mennesker og følge med i tingene og imødekommende overfor alle. Han har boet i hus med have og er vant til at stå i snor og være med i bil og har et mildt og lærevilligt sind,- og en rigtig god næse, som han gerne vil bruge. Han har ikke oplevet så meget i sit korte liv og har brug for et hjem som har tid og overskud til at lære ham tingene næsten fra bunden af ex renlighed, alenehjemmetræning, samt hvad han må og ikke må. Vi søger en familie der vil være aktive og sammen med ham, samt give ham udfordringer og oplevelser. Ligesom det vil være godt også at have lyst til at gå på hundeskole sammen med ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0227

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Sofus er vant til at være både inde og ude, og han mangler et hjem, hvor det er en mulighed. Han er kommet her til internatet sammen med sin søn Bette Fisen, og de vil rigtig gerne adopteres til samme hjem. Så hvis du har mulighed for at have disse to smukke røde drenge, så de fortsat kan blive sammen, vil det være helt fantastisk.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0190

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0355

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Mini holdt til ved en familie en periode og er kommet dertil ud af det blå. Hun er en sød, kælen og meget kærlig ung mis stille og rolig efter alderen men også nysgerrig og legesyg. Hun vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0289

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Mollis ejer skal flytte og hun kan ikke komme med. Hun er en sød, venlig, kælen og selskabelig pige både overfor ejer og gæster og andre katte hun har været sammen med. Hun har været ren indekat til nu og elsker at lege. Hun vil måske gerne have lov til at komme ud også, så hun kan få brugt sin energi, når hun lige er faldet godt til, men ellers vil hun trives i de fleste hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 10 måneder.

Salvie er en ualmindelig smuk kat med sin helt egen personlighed. Vil du have godt selskab uden absolut at skal have en kat på skødet hele tiden, er Salvie et godt bud. Salvie har en øjenskade på det højre øje og hun har kun meget lidt syn på øjet. Det er ikke behandlingskrævende og giver ikke Salvie problemer. Hun kan lide at ligge og betragte livet lidt på afstand. Ring til hende på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0289

Hund: Dansk-Svensk Gårdhund/Foxterrier

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 5 måneder.

Phoebe er en meget forsigtig dame der mangler sin soulmate. , Du skal bo i et roligt hjem og have mulighed for at give Phoebe masser kærlighed og tryghed. , Hvis du er A menneske og står meget tidligt op kan du godt forvente hun lige bliver liggende 30 min ekstra i sengen, da hun ikke altid er frisk tidligt om morgenen., Man skal forvente at det tager flere besøg at få Phoebes tillid, men hun er meget hengivende når først hun stoler på dig. , Phoebe har boet med kat og det vil hun sagtens kunne igen. Hun fungere ikke i et hjem med små børn, og det er blandt andet en af grundene til hun søger nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0152

Skildpadde: Mokusskildpadde

Køn:

Alder: 1 år og 1 måned.

Viceværten hos en boligforening i Aalborg Øst, fandt Michelangelo i en container i et gammelt akvarie med sort vand og få sten i. , Dyreambulancen rykkede ud, og nu har Michelangelo fået et dejligt akvarie, indtil han forhåbentligt snart får et nyt hjem., Da Michelangelo stadig er meget ung, kan vi endnu ikke bestemme kønnet med sikkerhed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Rose er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Hun er den eneste pige i hele kuldet og kan godt virke lidt selvstændig i forhold til hendes brødre, men er stadig en rigtig kærlig kat og elsker at blive nusset og leget med. Har du lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Lauritz har et rigtig godt humør. Han er en stor og fyldig hankat, som vil fungere bedst med både at komme ind og ud. Han er god til børn, og virker ok med hunde., Med Lauritz er det kærlighed ved første blik, så kig forbi og se ham.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0098

Kat: Huskat, langhåret, grå/hvid

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Cinderella er en gudesmuk langhåret hunkat. Hun er enormt kærlig, og "snakker" meget. Cinderella er meget glad for mad, og kalder gerne hvis hun er sulten :-) Hun bryder sig ikke om andre voksne katte, og ønsker sig et hjem med adgang til have. OBS: Cinderella kræver en del pelspleje.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Theresa er en venlig ungkat. Hun har et kærlig sind og går stille omkring og nyder livet. Hun kan lide både børn og voksne, børn dog ikke hvis støjniveauet er konstant højt, så lidt større børn vil være at foretrække. Besøg hende dagligt mellem 14-16 i den frie åbningstid eller ring på 86480020 for at bestille en tid

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0328

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

O´malley var kommet til skade og havde brug for hjælp. Derfor blev han hjulpet til Brande Internat. Nu synes vi han er frisk igen og klar til at få sig et godt, nyt, omsorgsfuldt hjem. Han er en rolig, afslappet og venlig fyr, som vil trives i de fleste hjem gerne som både inde og udemis.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0450

Marsvin: Langhåret Himalaya

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Smukke Darling blev fundet på Toftegårdsplads i København. Der er ingen der har savnet hende, så hun søger nu et nyt og stabilt hjem. Hun er lidt forsigtig anlagt, men i de rigtige hænder, vil hun kunne blomstre. Hun vil meget gerne til et hjem der har forstand på marsvin og som måske har et pigemarsvin, hun kan gå med. Hos os er hun inde-marsvin.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0379

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Pella er en god, gammeldags rundstrikket gråmis, dog med den afvigelse, at hun ikke har mere end en lille halestump. Hun blev fundet ved et plejehjem på Amager, hvor hun holdt til. Pella er sød, kælen og er glad for mennesker. Andre katte bryder hun sig ikke om, men derimod hunde er hun meget interesseret i og hilser gerne på dem med et kys. Pella skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0321

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Cici er kommet fordi man ikke må have frie katte i boligområdet, og hun vil rigtig gerne have lov at komme ud også. Hun er en rar og meget kælen ung kat, lidt forsigtig og mild, men meget meget legesyg og tillidsfuld og som holder af at være både inde og ude, som hun har lyst til. Hun kender ordet "guf" og kommer som en mis for at få, når man siger det. Hun er velopdraget og ved også hvad et "nej" betyder. Hun vil trives godt i et voksent, kærligt hjem med roen til at lade hende falde til i sit eget tempo.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0552

Hund: Lab, cocker, dansk-svensk gårdhund, gravhund-blanding

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Timmy kører i sit helt eget gear. Der er så meget glæde og krudt i ham, at han kunne dele ud til hele internatet. Han er en utrolig sød og rar hund, og elsker alle mennesker, han støder på. Andre hunde kan han godt være lidt bange for, når han ikke kender dem. Hans baggrund er lidt trist, da han har haft rigtig mange ejere. Derfor er han også meget stresset og har brug for en ejer med stor hundeerfaring. Han har nemlig brug for noget ro og en rutinepræget hverdag. Timmy har ikke oplevet ret meget, så han skal lære rigtig meget fra bunden. Han er en hund, der vil egne sig godt til agility, når han er faldet til og har fundet noget ro., Timmy gør en del - muligvis fordi han er så stresset. Men muligvis også fordi der er gravhund i ham. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, og vi ved heller ikke, om han er vant til børn. Så alt skal nok trænes med denne dejlige fyr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NY FAMILIE:, Donna er en skøn pjuske. Hun er knap et år gammel. Hun er fuld af selvtillid smuk og dejlig. Hun leger og er super kælen. Kom og besøg Donna alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0864

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Misty kom til kattehjemmet med en grim infektion i det ene øre. Den giver hende et lidt karakteristisk udseende, da hendes ene øre er krøllet sammen. Misty er en forsigtig men meget kærlig kat. Hun har ingen problemer med andre katte. Ring til hende på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0271

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Harald har løbet rundt ude i mindst en måned før han slog sig ned i en have i Hobro. Harald er super sød og elsker bare sit lille hus, øst vest hjemme bedst synes Harald., Han er en flot vildtbrun farve som gør han ligner en rigtig vildkanin, men det er han slet ikke, og han er Bare ikke til at stå for.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Cheeta er en dejlig smuk missepige med et flot asymmetrisk mønster i ansigtet. Hun har et venligt og kærligt væsen. Hun er i den rolige ende af killinge temperamentet. Hun leger, men ikke vildt. Hun er ikke en killing der går på væggene eller har næsen i alting. Hun er rigtig rolig. Besøg Cheeta dagligt mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0316

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Se lige denne lille lækre sag. , Ramona er en lille hunkat, som er nysgerrig og opsøgende. Hun er meget kælen, og rolig. Ramona kunne passe rigtig godt ind i en familie med børn, men vil også nemt kunne tilpasse sig godt, et sted med andre dyr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Maria er en meget sød og smuk kat, som er kommet hertil, da hun ikke kunne enes med familiens andre katte. Hun er en bestemt dame, som siger fra når hun har fået nok, derfor skal hun helst ikke ud i en familie med mindre børn. Hun elsker at være udenfor i naturen, hun skal derfor gerne til en familie, hvor dette er muligt.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0093

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Oberst er en stor og flot charmør! Han kom desværre her til med en brækket tå, som nu er blevet amputeret :-) Han er enormt kælen og social, og vil gerne følge med at alt hvad vi laver. Han smyger sig rundt om benene, og vil gerne løftes op. Oberst er også MEGET glad for mad! Oberst vil passe godt ind i en familie med børn..

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0238

Hund: Jack Russell terrier

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Felix er en skøn og meget glad hvalp på 6mdr, hvor tidligere ejer desværre ikke kunne have ham mere. Felix, har ikke gået til træning og kender derfor ikke til diverse kommandoer. Han er desuden heller ej blevet socialiseret og har derfor ikke mødt ret mange hunde. Dog er han så ung, at både socialisering og kommandoer kan indlæres. Han er en meget imødekommende hund, som gerne hilser på alle han møder. Felix er en meget energisk hvalp, som skal til en familie, hvor hans energiniveau kan blive stimuleres. Derudover foretrækker vi at Felix kommer ud til en familie, som har kendskab til Jack Russel racen. , Kunne du tænke dig at høre mere om Felix, så kontakt endelig Nordjyllands Internat på tlf. 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Dejlige Freja er en lidt ældre kat. Hun er stadig i super form og er sød og kælen. Frejas ønskehjem er hos søde mennesker uden børn, der kan stjæle opmærksomheden fra Freja. Hun tager livet med ro og elsker at gå stille omkring. Besøg Freja alle dage mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0266

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Pedro er en kærlig og kælen dreng, der er meget forsømt. Han er fundet i Kolding, traskende rundt for sig selv og så rigtig sølle og trist ud. Nu har en fået noget mad og er kommet sig rigtig godt, dog mangler han stadig en masse pleje for at blive den flotte kat han engang var, da han mangler en masse pels på bagpartiet. Han er en super kælepot og vil gerne bare nusses. Han skal ud til et roligt hjem, med ude mulighed og som alene mis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Oliver er 1 ud af et kuld på 6 der mistede deres missemor da de ikke var ret gamle og måtte i plejefamilie. Nu er de alle kommet tilbage og er klar til at finde deres nye hjem et sted ude i verden hos nogle mennesker de synes om. De er alle super kælne, fulde af energi, sofa hyggekatte og ikke mindst legesyge. Kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0543

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Mejse er kommet til os, da ejer havde fået allergi. Hun har før gået med et andet marsvin og vil meget gerne finde sig en ny ven. Hun har før været den der var øverst i hierarkiet. Hun er et lidt forsigtigt marsvin, men vil meget gerne nusse i ens hænder. Hvis man ønsker sig to marsvin, kan man evt. sætte hende sammen med en af vores kastreret hanner. Hun er inde-marsvin hos os og farven på billedet driller lidt, da hun er helt sort.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0262

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Lille Uzma kom til internatet, fordi hun var blevet efterladt. Hun er en aktiv ung kat, der har brug for at komme ud og få noget dejligt sommergræs under poterne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0095

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Bella er en smuk voksen hunkat som er klar på det hele. Hun er legesyg men også meget kælen og kontaktsøgende på sin helt egen måde. Er man til en lækker kat som hende og til masser af frækhed så kom og besøg Bella alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FA-1-0244

Kanin: Vædderblanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Pelle kanin har de smukkeste blå øjne og den blødeste pels. Han har desværre ikke været så meget i hænder, men med tiden og træning nyder han at blive nusset med. Han skal ikke ud til mindre børn, da han skal have rolige bevægelser.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0390

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Andante er oprindeligt kommet sammen med en makker, fordi deres ejere ikke kan tage sig af dem længere. Hun er en smuk og dejlig mis, kælen og nysgerrig og livlig og vant til at bo sammen med en hund også. Hun vil nok trives bedst som både inde og udemis.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0258

Fugl: kanariefugl

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Smukke Lilje her er fundet i en have. Hun er håndtam og meget flot og vil sikkert synes om at bo hos dig, som har andre kanariefugle, som hun må være sammen med. Hun er energisk og livlig, nysgerrig og opmærksomhed og kan godt lide at man snakker til hende. Vi har kaldt hende Lilje pga hendes smukke gule farve som påskeliljerne.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-1-0127

Hund: Tysk jagtterrier blanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 11 måneder.

Blackie er en sjov, tillidsfuld og glad hund. Desværre kom hun til at tage naboens høns, og det blev han ikke glad for. Hun har gået til hundetræning og er god til alm. kommandoer. Hun kan gå løs under kontrollerede forhold og kommer ved indkald ved pift eller fløjt. En tysk jagtterrier er en selvstændig hund, der gerne går på jagt og de har ikke altid behov for, at ejeren er med. Ikke god til katte, høns eller andre smådyr. Hun er en meget kærlig hund, der elsker børn og at sidde på skødet. Har behov for en del motion. Evt. til jagt.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 4 måneder.

Søde blide Mollie mangler et nyt hjem, da hendes tidligere ejer er gået bort. Mollie er en forsigtig, men meget hengiven pige, der elsker samvær med mennesker. På grund af sit blide væsen, vil hun trives bedst i et hjem uden hund og andre katte. Giv Mollie en ny chance!

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0365

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Buller er oprindeligt 1 af 5, der er efterladt af deres ejer, som er flyttet fra dem. Han er en stille og rolig, lidt forsigtig mis i starten, der også er nysgerrig opsøgende og meget kælen, når han først er faldet til, hvilket han var hurtig om. Han er vant til andre katte og vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde og lidt udemis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Skønne Sally er en killing på 7 måneder. Hun har et venligt og roligt sind. Hun vil rigtig gerne lege og være sammen med mennesker. Hun nyder en hvilken som helst opmærksomhed, bare hun er centrum, så et par børn og lege med, vil absolut være dejlig. Besøg Sally dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Tuba er en skøn ungkat. Kælen, men selvstændig. Han kan lide at betragte det hele lidt på afstand: Han vil gerne på skødet, men kan også få tiden til at gå selv. Besøg Tuba alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0054

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Her ser I skønne Blackie som bare er så dejlig, mild og meget kærlig. Hun er desværre fundet forladt, derfor er hun her på internatet. Blackie elsker alle mennesker, men andre katte bryder hun sig bestemt ikke om, så et hjem uden andre katte er vigtigt for at Blackie trives bedst. Søde Blackie elsker at sove på skødet, mens hun spinder højlydt. Hun er en glad, sjov, nysgerrig og meget legesyg lille kat. Hun egner sig uden tvivl til en familie med større børn og med adgang til en have, for hun er en energisk lille kat. Hun er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0126

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Sofus er en dejlig blød og vamset lille hankat :-) Han er en rolig hygge-fis, som nyder at slænge sig i solen.. Sofus er ikke glad for andre katte, han trives bedst som "ene-hersker" :-) Sofus er til gengæld god med børn, og vil gerne løftes..

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0125

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Nimbus blev fundet i indkørslen hos nogle søde mennesker. De havde hørt Nimbus "skrige" og hun havde en slem skade i hovedet. De kontaktede 1812 og Nimbus blev afhentet og kørt til internatet, hvor hun blev tilset af vores dyrlæge. Hun er sandsynligvis blevet bidt af en kat, og hun blev straks startet op på antibiotika og smertestillende. Hun sad på vores klinik i 5 dage til observation, i det tid vaskede vi og plejede såret. , Nimbus er siden kommet ud til vores øvrige kaniner, og hun er glad for at have fået noget mere plads. , Nimbus er meget charmerende og når hun er oppe i ens arme, falder hun hurtigt til ro.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0061

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

HANKATTEN GREGERS. Gregers her er en lækker knægt, stor, muskuløs og nøjagtig lige så mild og kærlig, som han er stor. Selv overfor andre katte. Og så er han svært glad og tillidsfuld overfor mennesker. Gregers er typen, som nok skal bo i stalden, i et sadelrum eller i det hele taget have sin faste gang i et isoleret udhus/garage/fyrrum eller lignende. For Gregers holder af at markere nye omgivelser, dvs. strinte. Her på stedet er han dog holdt op med det indendøre. Han er super elskelig og kærlig, og vil være et hit hos kærlige mennesker, gerne med store børn, hvor man vil bruge tid på at snakke meget med ham, for han er temmelig social. Skønne Gregers er kastreret og øremærket og skal absolut kun til hus og have. Pragtfuld misdreng.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0135

Hund: Husky blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Jason kom til Danmark fra et fransk internat. Desværre kunne han og den danske hanhund i hjemmet ikke forliges, hvorfor han søger sit blivende hjem. Han er kastreret og vurderes til at komme fra god opvækst. Han kører meget gerne med i bilen. Han er vant til at sidde i transportbur. Super lærenem, her på internatet bruger vi klikkertræning. Han er renlig, kan være alene hjemme i op til 4 timer, men kan med tiden naturligvis lære at være det længere. Han er meget kærlig og kysseglad. Han tager godbidder fra hånd meget nænsomt. Han leger rigtig fint med tævehunde her på internatet. Men kommer i clinch med hanhundene. Hans sprog er veludviklet. Han er teenager, stor og lidt voldsom når han er glad. Da vi ikke kender hans historik vedr. børn, skal han ikke i hjem med børn. Han er huskyblanding og skal derfor til et aktivt hjem, hvor man er klar til en teenagerhund med højt aktivitetsniveau og hvor man har erfaring med Husky. Og hvor man tålmodigt giver ham chancen for at falde til

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0492

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Her har vi dejlige og meget store Smokey. Han kom fra en borger, som ikke kunne passe ham længere, så nu leder han efter mere stabile forhold., Smokey er sød, rolig og ret kælen. Han elsker at putte i huler, og når vi ikke lige kan finde ham, er han ofte kravlet ind i vores linnedskab, hvor han selv har åbnet lågen til. Smokey skal bo i et hjem uden andre katte, da han egentlig helst vil være fri for den slags. Og så ønsker han sig en rolig ejer, hvor der ikke er for meget hurlumhej i hjemmet.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0458

Hund: Belgisk hyrdehund-Schæferblanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 1 måned.

Her er herlige Sasja. Ejer kunne desværre ikke have hende mere pga. sygdom. Hun har før været på et andet internat, fordi familien ikke havde tid dengang. Hun er en stille og rolig pige, der snakker lidt og er glad for at blive børstet. Hun elsker lange ture og har intet problem med at køre i bil, bus eller tog. Hun knytter sig meget til sine mennesker og er vant til børn fra 4 år og op. Hun kan ikke med katte eller andre mindre husdyr. Han-hunde trives hun fint med, men kan ikke med tæver. Vi oplever at hun er god til at gå løs, og følger fint med. Er bange for fyrværkeri. Hun kan være alene hjemme i op til 8 timer og kan nogle kommandoer. Hun er en meget livlig dame, der gerne hopper op af en. Vægt 30 kg.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0339

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 11 år.

Wauw! Hvem skulle tro, at denne festlige lille fyr i virkeligheden er pensionist. Der er fuld fart over feltet, som der jo ofte er hos dansk-svenske gårdhunde. Så Ricko har brug for en meget aktiv og frisk ejer, som kan gå lange ture og aktivere ham ellers kommer han til at kede sig. Vi kender ikke så meget til hans baggrund, men vi tror ikke, at han har lært at være alene hjemme. Det skal han derfor øve sig i. Han bliver nemlig utrolig ked af det, når vi går fra ham., Han har en lille mislyd på hjertet, men vores dyrlæge mener ikke, at det har nogen betydning for ham. Vægt. 9 kg.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0550

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Fine, lille Kate blev fundet ved en vej, hvor hun muligvis var blevet ramt af en bil. Hun har været en tur forbi dyrehospitalet, og vi har også set hende an, og hun har det heldigvis fint., Kate er meget kærlig, sød og en livlig dame, når hun lige falder til. Lidt temperament og humørsyge kan hun godt have, så hun skal ikke bo sammen med børn. Hun hader andre katte, så hun skal være ene-mis i sit nye hjem. Kate skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Dixi er en stille men meget social og kærlig kat. Hun kan godt være en bestemt dame og hun kan slå fra sig hvis der er noget eller nogen hun ikke bryder sig om. Dixi er mest til mennesker. Hun er ikke så meget til andre katte men kan leve med dem når hun har lært dem at kende. Kom alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis I har lyst til at besøge hende

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0197

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0197

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Pastoren blev fundet sammen med fem andre marsvin i en park i København. De blev alle indfanget og nu er ungerne klar til at få et nyt hjem. Han er en sød lille fyr, der ikke har prøvet meget i livet, så han søger et hjem gerne med andre marsvin, der kan fortælle ham at verden er god og fyldt med dejlige ting som persille. Han skal have en masse træning i hænder, så han kan blive en god ven. Hos os er han inde-marsvin. Han søger et roligt hjem, da han nemt kan fare sammen ved nye lyde. Men på trods af at han er genert, fejler stemmen intet. Han er kastreret d. 21/4.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0237

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Sigmund er en rigtigt flot blå og hvid fyr. En rigtig bestemt herre, der lever livet i hans eget tempo. Han er legesyg, og opmærksomhedssøgende, når det lyster fra hans side. Ville ikke umiddelbart passe ind i en børne familie.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0290

Kanin: hermalin/dværg kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Skønne Luke kedede sig i lejligheden og var begyndt at blive destruktiv. Han er en meget nysgerrig kanin, der har behov for lidt mere. Han er en utrolig sød og meget omgængelig kanin, der var højt elsket af sin familie. Han lå tit i sofaen, klar til at blive nusset og puttet. Kæl er på hans præmisser, men når det sker så kan du godt regne med at blive kysset af ham. Han skal ikke ud til andre kaniner eller til børn, det skal være en kyndig kaninperson som kan aktivere ham. Han er renlig og kan komme når man kalder. Hos os er han ude-kanin og hvis der er nogen der har en sød dame-kanin, så vil han gerne prøve at få hende som ven. Han er kastreret, men der skal være en plan B hvis sammensætningen ikke lykkedes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0030

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Einstein er en klog og dejlig kat, han bærer præg af at have prøvet lidt af hver før han kom her, men hans tillid til menneskeheden er intakt. Han er sød og kærlig, men behøver ikke opmærksomhed alle døgnets timer, kan sagtens bruge nogle timer daglig på at fange dine mus. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0198

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Tootsie tager på trods af sin unge alder livet med ro. Hun er en rar og venlig pige på 8 måneder. Tootsie har et roligt og mildt væsen og bryder sig absolut ikke om små børn, der løber og larmer. Tootsie er mere til sofa og aftenskaffe og godbider. Har du lyst til at få en sød og rolig kat, så kom og besøg Tootsie daglig mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Gonzo er en knap 3 år gammel kat. Han har et roligt og omgængeligt væsen. Han er kærlig og venlig. Gonzo er nok mest til mennesker over den første ungdom. Hans rolige væsen bryder sig ikke om for mange uforudsete hændelser. Han er lidt vanekat. Kom og besøg Gonzo dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Tille er en flot rød/hvid hunkat på knap to år. Hun er en meget kærlig kat men også stille og rolig og god til børn. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0351

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Dexter er en lidt genert pige, der er kommet ind sammen med sin søster Didee. Ejer havde desværre ikke tid til dem mere. Hun er en rolig pige, der skal ud til en der har erfaring med marsvin. Hun ville kunne blomstre med tålmodighed og kærlighed, i de rette hænder. De to damer skal ud sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Smukke Fynne er en dejlig lille killing, hun kan virke en smule sky lige når hun møder nye mennesker, men når hun er på armen spinder hun så høj at det kan høres langt væk. Hun har en ualmindelig smuk pels og bliver med garanti en super musefanger. Kom og besøg Fynne, Alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Lille Bowie er en spirevip af en killing, fræk, dejlig og fuld af liv. Han er kort fortalt en rigtig killing. Han har næsen alle de steder den ikke skal være og er aldeles pragtfuld. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

James, i daglig tale kaldet SIR JAMES, han er smuk og dejlig og han ved det. James har en smuk blå pels, store dejlige øjne og et ualmindelig snobbet væsen. Han går sin vej, når han ser og hører børn, har en absolut forkærlighed for ældre mennesker. Har du lyst til en sød og kælen kat, der ikke absolut skal ligge på skødet hele tiden, så besøg James alle dage mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0350

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Didee er en lidt genert pige, der er kommet ind sammen med sin søster Dexter. Ejer havde desværre ikke tid til dem mere. Hun er en rolig pige, der skal ud til en der har erfaring med marsvin. Hun ville kunne blomstre med tålmodighed og kærlighed i de rette hænder. De to damer skal ud sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0088

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lille Pjevse er en meget forsigtig men også meget kærlig ung hankat. Han skal lige lære fok at kende inden han tør nærme sig. Børn ikke en så stor mulighed hos ham, da han ikke er til meget støj og vild leg. Han er mest til faste rammer i hverdagen. Har I lyst til at give ham en ny start, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0304

Hund: gravhund

Køn: Han

Alder: 7 år og 3 måneder.

Malthe er en selvstændig og smuk herre på 7 år, som har haft det fantastisk i sit tidligere hjem. , Malthe ved hvad han vil, og man skal gøre sig fortjent til hans kærlighed, hvilket han så til gengæld også øser ud af i store mængder. , Malthe har fint kunnet være alene hjemme i lang tid, og været vant til hus med have, hvor han har haft masser af projekter at gå op i., Vi ønsker en ejer der har kendskab til gravhundes charmerende karaktertræk.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0032

Kat: europe

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Simba er kommet fordi hans ejer er blevet syg og derfor ikke kan passe ham mere. Den har været indekat i en børnefamilie indtil nu. Simba er en meget sød, dejlig, livlig, social, nysgerrig og venlig kat. Han er glad for sine mennesker og udviser stor tillid også til fremmede.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Smukke søde Mia-Maja er en super dejlig lille pigekilling. Hun er venlig og sød. Hun kan lide de fleste også børn. Hun er god til at sige fra, når hun vil være sig selv. Mia-Maja vil være rigtig glad ved et par større børn som selskab. Besøg Mia-Maja i den frie åbningstid daglig mellem 14-16 eller bestil en tid på 86480020 for besøg

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0511

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Søde Aslan kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere, da hun havde fået allergi. Han var højt elsket hos hende og kan med både katte, rotter og hund. Især katte var han meget gode venner med. Han er ikke vant til børn, men vil gerne nusses forsigtigt. Der er stamtavle på ham, men er ikke medbragt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Smukke Miku er en pragtfuld pigekat på knap 9 måneder. Hun har et mildt og venligt væsen. Hun har en blød og meget smuk pels. Miku hører til i den rolige ende, og skal ikke bo sammen med helt små børn, men et par halvstore børn med god tid og lyst til en rigtig kælekat, vil være sagen for Miku. Besøg Miku daglig mellem 14-16

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0107

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Hankatten Bjørn. Jepper her ses Bjørn i en af sine favoritpositioner. Bjørn er en lidt forsigtig ung kat, med et kærligt sind. Bjørn skal lige se sine medkatte og omgivelser lidt an før han blander sig. Bjørn foretrækker hus og have og børn skal være + 12. Når han først har set folk lidt an er han det kærligste væsen. En rigtig god livsven.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0192

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0435

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Petra er kommet ind sammen med Rocky, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Hun er meget nysgerrig og ofte på vagt, da hun godt kan være lidt skeptiske. Hun bryder sig ikke om at blive løftet, men er glad for godbidder og for at hoppe rundt. Hun skal ud sammen med sin søster Rocky og gerne til et hjem med chinchilla erfaring. De vil gerne spise fra hånden og er ikke egnet til børn.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0312

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Søde Mikala blev overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende mere. Hun er en sød dame, der har masser af temperament, men på trods af det ELSKER hun at blive nusset. Hun vil meget gerne til et hjem, hvor der var en rolig kastreret han-kanin, hun kunne blive venner med. Hos os er hun ude-kanin.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Så er missemor Kate, som kom på internatet i sin tid sammen med sine små killinger, tilbage fra sin plejefamilie og klar til at undvære sine unger og os :) til fordel for sit nye liv og hjem. Hun er en spinnende, køn og meget charmerende, kælen og imødekommende mis, som vil trives godt i et selskabeligt og kærligt hjem, hvor hun måske også gerne vil have lov at komme ud og udforske natten og måske agere "fanger"

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1096

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Edward er en helt skøn kattedreng. Han er livlig og glad og altid med på lidt sjov. Han kan lide at gemme sig og kommer farende, når du mindst venter det. Han er god til alle mennesker og kan lide at have nærkontakt med dem, gerne i favnen. Kom og besøg Edward alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Summers ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem, nok helst med muligheden for også at komme ud

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 10 måneder.

Merci er en dejlig hunkat på 4 år som søger sit sidste hjem. Hun kommer fra et privat hjem, hvor ejer blev alvorligt syg. Hun er tillidsfuld og vant til anden kat og kom ind sammen med Pjevs. Hun er vant til at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0261

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Hvis du mangler en rigtig kælepot, så er det Vanilla du skal have. Hun er en virkelig sød og fin dame, der er meget social og elsker at blive kælet med. Ikke til at stå for.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Fantastiske Alfred er kærlig, snaksalig og elsker mennesker, men ikke andre dyr. Han er typen, der vil leve alene og bestemme hvordan tingene og skal være og hvordan de skal gøres. Kunne I tænke jer en voksen kat, der ved hvad han vil, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0112

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Amalie er en stor og flot tortie farvet hunkat. Hun kom hertil sammen med sin makker Simba. Amalie er en rolig dame, som vil passe bedst ind i et roligt hjem. Gerne med have :-) Amalie er naturligvis steriliseret, øretatoveret og vaccineret ligesom de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Søs er en skøn voksen hunkat. Hun er omgængelig og venlig. Hun har en skøn tæt pels, og veludviklede jagtinstinkter. Hvis du mangler en god musefanger, så giv Søs en god madskål, så rydder hun for mus på ingen tid. Ring 86480020 for besøg

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0214

Hund: Schæfer/Labrador

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Charlie er en af dem, der bare har haft det vi kalder en rigtig rodet start på livet. Hjemtaget fra Rumænien 3 mdr. gammel og 3 hjem i Danmark! Og nu er han teenager. Han har brug for sit nye blivende hjem nu. Med ekstra rummelighed og lyst til at træne med ham. Han er en meget kærlig hund når han er tryg og har tillid. Han har aldrig haft ro nok i sit liv til at lære at være alene hjemme, og derfor ved vi også han ikke står øverst på hitlisten. Men det er faktisk ikke helt fair at tumle så meget rundt de første 11 måneder i sit liv. Og der må være nogle mennesker derude, som både har tid og erfaring, og kærlighed nok til denne skønne fyr. Vi tror på han kan blive den skønneste og mest loyale dreng, i de rigtige hænder. Charlie er glad for børn, men også en glad og stor dreng, hvorfor han ikke skal i hjem med små børn. Og han er en aktiv dreng, som har brug for noget at lave noget. Han er ikke socialiseret som hvalp, så han kan ikke med andre hunde.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0329

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Marie er blevet sat i en papkasse ved et supermarked og har haft killinger for nyligt. Hun er en super dejlig og smuk kat, som vil trives i de fleste hjem - kræver dog en børstetur i ny og næ

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0052

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Nunu er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er en rigtig kælepotte, som trives bedst i rolige omgivelser! Hun nyder hvert et strøg og er ikke til megen besvær. Nunu ønsker sig et nyt hjem sammen med sin søster Nanni, da de 2 er utrolig glade for hinanden.. Hun har været indekat i sit tidligere hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Tyson er som bokseren han deler navn med, stor og bred. Han bider dog ikke dit øre af. Han er tværtimod både sød og kælen og elsker at ligge et fredelig sted og følge livet gang. Tyson er en god kat, hvis du bor et sted med mange mus. Han snupper dem alle, og betaling herfor er en god fyldt mad skål. Ring til Tyson på 86480020 for besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0460

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

RESERVERET TIL FRE. D. 1/5: Søde Tengo kunne desværre ikke bo hos sin familie mere, da der var opstået allergi overfor ham. Han var højt elsket hos sin familie og gik frit rundt i lejligheden. Han er sød, kontaktsøgende og rar, men ikke så glad for at blive løftet. Han er vant til at være i snor i haven, når det har været godt vejr. Han kan kommandoerne kom og hop. Han er renlig og vant til kattebakke med spåner. Andre dyr har han aldrig mødt. Han er begyndt at blive lidt territorial og vi tror det skyldes hans nye tilværelse. Vi tror på at der er en sød og dejlig fyr, hvis bare han får den rigtige plads og kærlighed. Vi vil anbefale at han på sigt bliver ude-kanin og gerne med en dame som makker. Han er d. 14/4 blevet kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Soffie er en utrolig skøn og rolig killing. Hun er kommet til meget underernæret og er nu i gang med at tage på. Hun er ikke den mest legesyge men er en rigtig skødekat. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0275

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0558

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Johannes (th.) fløj ind ad et vindue ved Johannesskolen i Fr.berg. Der er ingen der har savnet ham. Han er ikke håndtam, men synger gerne. Han er sat sammen med en anden han og de hygger fint sammen. Han er inde-fugl. KAN KUN RESERVERES

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

George var noget medtaget af det hårde liv med at forsøge på at klare sig derude, når man ikke har sin menneskefamilie mere, men nu synes vi det er ved tiden og at han er klar til sit nye hjem og familie. Han er en venlig, kælen, spinnende og rolig, imødekommende fyr, som vil trives i de fleste hjem helst med muligheden for også at måtte komme ud i naturen

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Lille søde Blue er en rigtig kærlig og kælet kat men er lidt tilbageholdende når det gælder nye mennesker, han ikke kender. Han er ikke til for meget larm eller støjende lyde, så en familie med et par halvstore børn eller ingen børn ville han blive glad for. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Sofus er en rigtig dejlig stor hankat på godt 4 år. Han er doven og bevæger sig, kun når det er nødvendigt som når han skal hen og have mad. Udover at være doven, er han en rigtig kælepot og elsker at blive kløet bag ørerne. Kom besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis man gerne vil have en rigtig sofa doven kat.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Skriv under

Det skal være slut med vilde dyr i cirkus

Vi indsamler nu underskifter for at få et totalforbud mod vilde dyr i cirkus.
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!