Brande Internat

Ref: 15BK-4-0744

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Alma er kommet til os igen og har derfor brug for et dejligt nyt hjem. Hun er mega sød og meget kælen. Hun har brug for, at man hjælper hende ved at børste hende regelmæssigt. Hun hviler rigtig godt i sig selv og er god til at falde til. Hun vil elske et nyt hjem, hvor hun må være i centrum og alene om sine menneskers opmærksomhed

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0439

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Lille My har boet i et udhus en periode. Hun er en meget lille fin voksen pige, som ligner en killing. Venlig og imødekommende. Nysgerrig og Kælen og med god selvtilliden. Hun vil trives i de fleste hjem med mulighed for at komme ud ind imellem også er vores vurdering

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0417

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Lille C er en kontaktsøgende missemor, som nu er kommet retur efter plejefamilie for hende og hendes killing. Hun kommer dig glad i møde når du kommer hjem, i forventning om opmærksomhed. Hun er også meget legesyg og vil sætte pris på et hjem med tid til hende. Og med mulighed for at komme ud og bruge lidt energi.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Xenia er kommet tilløbende og ingen til at tage sig af hende. Hun er en opsøgende og kælen pige, med et sind som vil passe fint til en børnefamilie.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0646

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Super lækker rotte der er indleveret sammen med sine 2 søskende da ejer ikke længere kunne have dem. , De er alle 3 meget håndterbare og nysgerrige, Vil du vide mere og hold af rotter så læs mere i vores pasningsvejledning. http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/pasningsvejledninger/pattedyr/rotte

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1169

Løvehoved bl. : Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Bonka blev fundet i Helsingør og der er ingen der har savnet hende. Hun er en bestemt dame, der godt kan lide at nusse. Vi ved ikke hvordan hun er med andre kaniner, men hun vil meget gerne ud og bo hos en kanin-ven. Hun kan både være inde- og ude-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0247

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Disse skønne killinger er et kuld på tre, der er klar til et nyt hjem om en måneds tid. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage i starten af september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Bornholms Internat

Ref: 15AH-1-0103

Hund: Tysk Jagtterrier

Køn: Han

Alder: 7 år og 8 måneder.

Orm´s tidligere fortæller om ham:, Orm er en sød, kærlig og intelligent hund, med et stort behov for menneskelig kontakt. Han er nem og lydig og holder en god kontakt, uden at løbe væk., Racen,(på størrelse med en dansk/svensk gårdhund), er kendt for at besidde en energi og vilje som ingen anden. Dette gæler også Orm, hvis han er på jagt eller man kaste bold med ham, så er der ingen grænser for hans udholdenhed., Inden døre er han dog nem og rolig., Han har tidligere været brugt til jagt., Han holder en god kontakt under jagt, og har mest været brugt til trykjagt. Desuden er han "hønsesikker", En meget robust hund, som aldrig er syg., Orm kan godt med børn, de skal dog være fra 8 års alderen., Orm fortjener et godt otium, hos en ny familie, hvor han skal være den eneste hund.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0129

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Zoe er en stille og rolig sød mis, der elsker mad og selskab. Hun vil dog helst ikke løftes, og hun kan bedst lide at tingene foregår på hendes præmisser :-) Hun kan umiddelbart fint enes med andre katte. Hun vil gerne have en ny familie, hvor der er adgang til udendørs areal..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Smukke Lucinda er en fantastisk ungkat på godt 1 år. Lucinda er kærlig snakkesalig og en hyggetrold. Hun er også lidt legesyg og kunne måske godt klare et par store børn. Har I lyst til en sød og kærlig kat så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0380

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Denne skønne killing er en af fire skønne killinger der er klar til et nyt hjem om en månedstid. de er fulde af energi og meget sociale. Kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Tune Hjælpestation

Ref: 15XA-4-0069

Krybdyr: kornsnog

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Fin kornsnog fundet i Farum, den har været fremlyst men ingen ejer har henvendt sig. Derfor søger den et nyt sted at bo. Den trænger til at blive håndteret, så helt nybegynder snogejer skal man ikke være. Den skal bo i et terrarium, med UV-lys samt varme., Har du lyst til og interesse for krybdyr, er du meget velkommen til at ringe til Helle på telefon 40857578.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0461

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 7 måneder.

Brian har holdt sig til i et område i længere tid og ingen vil kendes ved ham. Han er sød, imødekommende, menneskeglad og kælen lidt usikker på de andre kattes hensigter og vil måske foretrække at være indekat og have dit gode og kærlige selskab for sig selv.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1121

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Foxy blev fundet i en have på Frederiksberg, der er ingen der har savnet hende, så hun søger nu nyt hjem. Hun er en dame der gerne vil have at der sker noget og hun vil meget gerne ud til et hjem, hvor der er en kanin i forvejen. Vi ved dog ikke hvordan hun har det med andre kaniner, så ejer skal have forstand på sammenføring eller have læst grundigt om det. Hun vil helst være ude-kanin.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0110

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Den smilende kat, Pjevs., Meget rolig og kælen kat, der vil kunne passe ud i ethvert hjem, da hun hurtigt tilvænner sig nye forhold.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0206

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år.

HUNMISSEN LUNTE. En stille og rolig voksen hunmis som sætter pris på nogen gode lange morgen-, middags- og eftermiddagslure. Hun er forholdsvis social, går selv når hun synes at nu er det nok med det sociale samvær og tid til en lur. Lunte vil sætte pris på et roligt hjem uden andre dyr, da hun ikke bryder sig om dem. En lille have med mulighed for at komme ud er på Luntes ønskeliste.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0744

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Felix er en dejlig og kælen kat, som desværre ikke kunne bo hjemme længere på grund af ejers sygdom. Han er vant til at bo sammen med Anton, Bianca og Carlo. Felix ved vi ikke så meget om, men han er en hyggelig fætter, som holder af lidt leg og noget nus - han kan være lidt forsigtig i nye situationer, så derfor skal han bo hos katteerfarne mennesker, som har tålmodighed til at lade ham falde til og blive tryg. Vi ved ikke, om han er vant til at være udekat, men vi tror det ikke. Men for en sikkerheds skyld, bør han bo i et hjem, hvor han kan få adgang til en have - han er nemlig ret interesseret i, hvad der foregår uden for vores vinduer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0280

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Skønne Marc er en flot ung hankat som savner et hjem der er hans eget. Han er kælen god til børn og en rigtig ballade mager. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0936

Fugl: Kanariefugl

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Her er søde Pelli, den blev fundet på Amager og der er ingen der har savnet den. Vi kender ikke kønnet på den, men vi tror det er en dame, da den ikke snakker så meget. Den er ret tam og vil meget gerne ud og bo sammen med en masse artsfæller. Hos os er den inde-fugl.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0228

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 7 måneder.

HUNKATTEN SAFIR. Stor og prægtig hunkat og med selvtilliden i orden er Safir. Hun er social i et vist omfang, men siger fra når/hvis det bliver nok for hende. Hun kan ikke med andre katte. Skal ud til voksne mennesker der respekterer hendes grænser. Safir skal til hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0274

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Smukke Effe er i øjeblikket i gang med at passe sine skønne killinger ude hos en plejefamilie. Når hun kommer tilbage, er hun færdig med at tage sig af sine killinger og mangler et nyt hjem. Hun er tilbage igen i september. Kom og besøg hende i september eller kom og besøg nogle af vores andre dejlige katte alle dage mellem 14.00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0523

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Mini fik tre killinger da hun ankom til internatet. Nu er killingerne klar til nye hjem og det glæder også Mini. Mini vil rigtig gerne ud i et nyt og blivende hjem, hvor hun kan få en masse kærlighed og nusseri. Mini er den mest kælende kat, som vil være en perfekt familiekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Tarzan er den ene af en gruppe røde søskende, som kom på Brande internat i sin tid. Han har været i familiepleje sammen med sin kattefamilie, men er nu tilbage på internatet og venter på sit dejlige, nye, blivende hjem. Han er lidt fræk og vil gerne spille lidt smart,- men er alligevel lidt en bangebuks; Har været ene "hane" i en kurven, og er mere end klar til at fortsætte på egen hånd. Han vil trives i dit kærlige, hensynsfulde selskab, hvor han lige får lidt tid til at falde til og vinde tillid. Han er en rigtig fin og god kat, som gerne vil lege og nok gerne på sigt vil have mulighed for udeliv.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UA-4-0118

Krybdyr: Skildpadde ca 22 x 15 cm.

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Mangler du din skildpadde, kig på siden her og se om du kan genkende ham, han er en frisk fyr med fart over feltet, virker bekendt med mennesker og er bestemt vant med mere plads end den, vi kan tilbyde ham, han har svømmehud og er vant med vand/sø.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0605

Hund: labrador/kleiner mûnster

Køn: Tæve

Alder: 5 år.

Kiwi er netop blevet 5 år. Hun har levet sammen med sin syge ejer igennem alle årene, og nu er han desværre død. Inden da overdrog han Kiwi til os. Kiwi har ikke prøvet meget i sit liv, men hun har mod på det, faktisk virker det som om hun næsten ikke kan få nok af alt det nye der sker i hendes liv. Hun er meget opmærksomhedskrævende og vi tænker hun vil trives bedst i et roligt hjem med fokus på hende. Lange gåture, hun kan ikke få nok af at komme ud i naturen og opleve og snuse. Noget hun bestemt ikke har været vant til. Hun kører glad med i bilen, kan være alene hjemme. Er ikke vokset op med børn og skal ikke ud i et hjem med børn. Hun er glad for andre hunde, men vi tænker hun skal være alene hund, gerne med mulighed for at møde andre hunde og lege engang i mellem. Hun har et stort behov for menneskelig kontakt, så hvis du mangler en rigtig god veninde kunne hun være et godt bud. Hun er blanding af labrador og Kleiner Münster og har behov for gode lange gåture. Hun har levet et trist hundeliv og trænger til et særligt hjem med omsorg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0248

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Disse skønne killinger er et kuld på tre der er klar til et nyt hjem om en måneds tid. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage i starten af september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0559

Kat: langhårsblanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Mayday er en lækker missepige med lang pels, hun er ikke så glad for de andre katte, men elsker nus, kæl og opmærksomhed fra personalet og de frivillige., Mayday skal have mulighed for at kunne komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0136

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en af Lucias skønne killinger, som er fuld af spilopper. Hun er en glad killing med gang i og elsker mennesker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0921

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Blue Eyes, blev fundet i Hillerød sammen med en anden han-kanin. Der er desværre ikke nogen der har savnet dem, så nu søger hun nyt hjem. Hun er en aktiv og sød pige, der meget gerne vil være ude-kanin, da hun elsker at grave og lave en masse rod. Andre kaniner har hun ikke noget imod, så der må meget gerne være en anden kanin i hjemmet. Hun elsker at blive nusset og kan godt finde på at nappe i ens tøj fordi det er for kedeligt at nusse.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0283

Kat: Huskat, hvid m. rød

Køn: Han

Alder: 1 år.

Ingolf er en smækker lækker fyr, med krudt i rumpetten! Der skal gerne ske noget spændende! Gør der ikke det, så finder han selv på unoder. Efter en ordentlig omgang leg elsker han at putte i nærheden af folk. Han ønsker sig et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0853

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Egon er ligesom Viggo blevet efterladt, da deres ejer bare flyttede fra dem. Han er den nysgerrige og modige af de to, sød, køn og legesyg, men også rolig efter alderen. Måske han vil trives sammen med Viggo eller en anden jævnbyrdig følgesvend i dit kattevenlige hjem og måske som indekat, hvis du indretter dit hjem, så der er nogle gode katteaktiviteter

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1159

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Lille søde Avocado blev født her på internatet, da mor kanin var drægtig da hun kom til os. Hele familien har været i pleje og nu er de alle klar til at komme ud til nye hjem. De har været i menneskehænder siden de var helt små og er meget nysgerrige og kælne. Han er en kanin, der elsker at slikke ens hænder. De skal helst ud til et hjem med en anden kanin. De er vant til meget plads, så det skal der også være i det nye hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Missy har holdt til i et område i en mindre by i en periode uden nogen ville kendes ved hende. Hun er en sød og venlig, meget kælen og opsøgende, voksen mis, der elsker kæl og spinder meget. Flot kat med mod på eventyr som vil trives bedst som både ude og indemis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Smukke Miku er en pragtfuld pigekat på knap 9 måneder. Hun har et mildt og venligt væsen. Hun har en blød og meget smuk pels. Miku hører til i den rolige ende, og skal ikke bo sammen med helt små børn, men et par halvstore børn med god tid og lyst til en rigtig kælekat, vil være sagen for Miku. Besøg Miku daglig mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0639

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Karisma er en kat med stor personlighed. Han er enormt opsøgende og vil gøre meget for at få noget opmærksomhed. Nyder godt af masser af kæl. Han skal kunne komme ud i sit nye hjem. Det er vigtigt at han bliver alenemis på matriklen, for han tåler faktisk kun sig selv og sine mennesker.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0778

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

En lækkermås, som Rockey, skal man møde. Han charmer sig ind på alle, mens han spinder i hele kroppen. Han bruger meget tid i fællesområdet. Han tumler rundt der. Han er en meget legesyg kat, men takker dog ikke nej til at få en nussetur., Rockey kan ikke være sammen med andre katte, derfor skal han være enekat i sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Så er Emma og hendes rollinger tilbage fra plejefamilien, klar til at forlade hinanden til fordel for et dejligt nyt hjem. Emma har været en formidabel missemor og rigtig god med sin plejefamilie og deres børn også. Hun har kun været indekat i den periode, men vil sikkert også gerne ud. Hun har været renlig og dygtig til kun at gøre det hun må. Hun vil trives i de fleste hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0454

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Daimi er endnu en af de unge katte som har strejfet rundt på må og få. Hun var en smule tynd men ellers sund og rask efter en fremlysning hvor ingen har reageret, er hun blevet neutraliseret, øremærket og vaccineret og er nu klar til nyt hjem. Hun er en super sød og kælen kat der gerne vil være en del af nogens hverdag.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0984

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Elsa holdt til et stykke tid hos en familie i Gilleleje, og ingen har savnet hende. Hun er ellers en rigtig sød kat, som elsker at blive nusset af en rolig hånd. Elsa synes nemlig, at livet på internatet er lidt farligt og for meget, så hun har brug for et fredeligt hjem, hvor hun kan hygge sig med sine mennesker. Hun bør bo i hus med have, da vi ikke ved, om hun har været inde- eller udekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0504

Kanin: Løvhovedet

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Ung kanin født på internatet efter vi fik 4 kaniner ind der var dumpet på en rasteplads. , Har være ti plejefamilie og er nu klar til nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0235

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.


Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0478

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lækker hunkanin mangler et nyt og blivende hjem! , Joker er kommet fra et hjem hvor der var rigtig mange kaniner, hun var drægtig ved ankomst, og har været ude i plejefamilie sammen med ungerne., Joker er en kærlig og tam kanin der vil passe godt ind i en familie med børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1243

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Sofie er en sød killing, som gerne lige vil bruge lidt tid på at falde til et nyt sted, inden hun kaster sig ud i alle narrestreger. Men når hun føler sig hjemme, så går det over stok og sten - man er vel killing. Hun er meget kælen sammen med rolige mennesker, så hun skal ikke bo i en børnefamilie med alt for meget fart på. Hun ville kunne leve fint som indekat sammen med en anden kat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1126

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde Alvin og Buller er kommet ind til os, da ejer desværre ikke havde tid mere til dem. Buller var for hurtig, da fotografen kom forbi, så han har lånt Alvins billed. De har det rigtig godt sammen, når der er masser af plads. De elsker at grave og lave huller. Derfor skal det nye hjem, være indstillet på at kunne lave et miljø hvor dette er muligt. De er meget tamme og vil gerne snuse til en, men er ikke meget for at blive kælet.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0288

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Kalinka er en smuk og ret speciel pige-mis! Hun har ofte fart over feltet, og ved næsten ikke hvilket ben hun skal stå på for at gøre os glade :-) Kalinka er meget kælen, og ville passe fint ind i en familie med børn og have..

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0211

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

PLEJEFAMILIER SØGES GERNE I OMEGNEN AF NÆSTVED: Killinger med og uden mor kunne godt tænke sig, at komme i familiepleje hos en kærlig familie med overskud til at passe og pleje i en 5-6 uger. Kontakt os snarest på benny@blaesenborg-pension.dk.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0869

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Jenny er en fin lille killing, som rendte rundt helt alene sammen med sin mor. Her hos os har hun fået verdens bedste ven i killingen Prop, så hun ville elske at fortsætte i livet sammen med ham, men det er ikke noget krav., Jenny kan godt være lidt forsigtig i begyndelsen og vil gerne lige bruge lidt tid på at vænne sig til sine mennesker og omgivelser. Men når hun falder til, drøner hun rundt og leger., Jenny ville nok godt kunne fungere som indekat, hvis hun får en anden ung, legesyg kat, som hun kan bo sammen med. Jenny er ikke trist selvom det godt kan se sådan ud på billedet, men hun er født med lidt tunge øjenlåg - ikke noget der genere hende.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0768

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Spotty er blevet indleveret på dyrehospitalet, som kontaktede kredsformanden i Dyrenes Beskyttelse. Hun sørgede for at Spotty kom til os på Brande Internat, så vi kan hjælpe hende med at finde et godt nyt hjem. Hun er en kælen, venlig, opsøgende og velvoksen pige, som vil trives i de fleste katteglade hjem, især hvis hun også må få lov at komme lidt ud, når hun lige er faldet til.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1155

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Smukke Erna blev fundet i København og der er ingen der har savnet hende. Hun er en meget sød og rolig kanin, der gerne vil nusse. Vi ved ikke hvordan hun har det med andre kaniner, men hun vil meget gerne ud til et hjem hvor der er en anden kanin. Hun vil både kunne være inde og ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0503

Kanin: Løvhovedet

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Ung kanin født på internatet efter vi fik 4 kaniner ind, der var dumpet på en rasteplads. , Har været i plejefamilie og er nu klar til nyt hjem.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0071

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Denne skønne hunkat hedder Mitzi og hun er missemor til 5 skønne killinger som allesammen er reserveret til nyt hjem, men det er Mitzi desværre ikke. Hun blev fundet efterladt med hendes killinger da de var nyfødte og hun er en fantastisk missemor. Hendes killinger rejser d. 2/8 og fra denne dato er Mitzi også klar til at komme til et nyt hjem. Mitzi er utrolig kælen, tillidsfuld, mild og meget rolig af sind. Hun elsker selskab og hun vil rigtig gerne ligge på skødet og hygge mens hun spinder højlydt. Hun egner sig fint til et hjem med størrer børn og hun hilser dagligt på søde hunde. Mitzi skal kun til et hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket. Kom og besøg søde Mitzi som kan reserveres ved personligt fremmøde.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0210

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

HANKATTEN VIKTOR. Ham her er livsnyder - bare se på billedet. Viktor er sådan en der godt kan lide at ligge og betragte verden der defilerer forbi. Han sætter pris på at gå på sine egne poter og bryder sig ikke om at blive båret rundt på. Vil egne sig fantastisk hos nogen der ønsker sig en god, kælen kammerat som følgesvend og som forstår at en livssnyder skal tales med, kæles med og hygges om i rigelige mængder - gerne modne mennesker. Han skal klart have lov til at komme ud i have.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0286

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Putte er en sød og rolig kat. Hun kan godt blive lidt betænkelig, når der er for meget larm omkring hende. Hun vil derfor egne sig bedst til et hjem uden helt små børn, -men man har til gengæld en ven for livet, når man først har vundet Puttes hjerte :-)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0230

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

HANKATTEN FIMBE. Fimbe er hos os sammen med Blackie og de to gutter skal ud til samme hjem da de simpelthen knuselsker hinanden. Fimbe er en meget kærlig mis som byder sig til hvis man inviterer til kæl og nus. Han r også en meget rolig dreng som elsker at ligge og hygge og "kugle sig sammen" så har man lyst til sådan en hyggelig fyr i sofaen så er Fimbe et rigtig godt bud. Haveadgang vil Fimbe synes godt om.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0652

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 2 måneder.

Gucci er en utrolig sød og ret forsigtig hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. , Hun er typen, der bliver utrolig glad for de mennesker, hun kender - hun vil gøre alt for os, men skal opmuntres meget, når man træner med hende - ellers bliver hun usikker. Gucci er ikke renlig endnu, så det skal hun lære. Hun er utrolig hvalpet og legesyg og glad for andre hunde , selv om hun kan være lidt dominerende. Dog er hun lidt "racist" da hun har det bedst med cockere. Hun har dog også fundet ud af at lege med en labrador, og efter lidt tid gik det fint. Hun skal ud med anden hund, helst hanhund; hun er lidt en rappenskralde ved milde tæver., Hun ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Sten er formodentligt blevet sat af. Han er en stille og rolig dreng, venlig, imødekommende og meget kælen, godmodig og rar. han vil trives i de fleste kattaglade hjem gerne som både inde- og udemis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0372

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Freja er en skøn hunkat på 2 år. Hun er netop blevet færdig med at passe sine killinger og mangler nu et hjem der er hendes eget. Freja er social kærlig og elsker at ligge i sofa. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0340

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Emilie er en smuk flot voksen hunkat på 2 år. hun er netop ved at være færdig med at skulle passe på sine killinger og derfor også klar til et nyt hjem. Emilie er kærlig og elsker sofahygge foran et fjernsyn. kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1125

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde Alvin og Buller er kommet ind til os, da ejer desværre ikke havde tid mere til dem. De har det rigtig godt sammen, når der er masser af plads. De elsker at grave og lave huller. Derfor skal det nye hjem, være indstillet på at kunne lave et miljø hvor dette er muligt. De er meget tamme og vil gerne snuse til en, men er ikke meget for at blive kælet.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0590

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Rita har holdt til ved en bolig igennem længere tid og er blevet lidt tynd, af at prøve på at klare sig. Hun er sød og kælen og nu ved godt mod og i god trivsel. Meget elegant og meget kælen, elsker at få opmærksomhed og har god selvtillid også i forhold til de andre katte hun pt bor sammen med. Hun vil sikkert trives i de fleste hjem

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0645

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Super lækker rotte der er indleveret sammen med sine 2 søskende da ejer ikke længere kunne have dem. , De er alle 3 meget håndterbare og nysgerrige, Vil du vide mere og hold af rotter så læs mere i vores pasningsvejledning. http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/pasningsvejledninger/pattedyr/rotte

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1221

Hund: Schæfer-foxterrier

Køn: Tæve

Alder: 4 år.

Tulle er en herlig energibombe af en hund, som desværre ikke kunne bo hos sin ejer længere. Hun er utrolig livsglad, elsker andre hunde og har boet sammen med en kat., Tulle har nok ikke altid haft det så let: Hun kan være ret utryg ved mænd, og så blev hun påkørt som hvalp. Derfor er hun lidt bange for biler og bør derfor ikke bo i en tæt trafikeret by. Hun bliver ret usikker i nærheden af mindre børn, så hun bør bo med børn over 14 år., Hun kan ikke så meget, men vil meget gerne lære, men hun skal trænes med positiv forstærkning og af en blid person - ellers bliver hun bange., Vi ved ikke, om hun kan være alene hjemme, men hun har nappet lidt i sin kurv her, så det er i hvert fald noget, hendes nye ejer skal regne med, tager tid at lære., Tulle har brug for en meget aktiv ejer, og hun er mester i at hoppe, så der skal være et højt hegn om hendes have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0327

Kat: Skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: bKuldets sorte killing, men bestemt den mest kælne af dem alle. Rossi er født på internatet og har været ude i plejefamilie sammen med sine søskende. Rossi elsker at kaltre og vores store fælles legeområde, får den store tur. Han kan dog indmellem været træt og så affinder han sig fint med at holde øje med det de andre laver.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0267

Kat: husskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mickey kom sammen med sin mor og søskende. Nu er han tilbage fra sin plejefamilie, hvor han har boet i en børnefamilie og er blevet vandt til livet og lydene i et hjem, gæster o.s.v.Killingen elsker alt hvad der bevæger sig eller man kan gemme sig i som drillepinde, bolde, rasleting og papkasser. Mickey er banditten, legesyg og helt fremme i skoene. Han vil trives i de fleste familier gerne med lidt gang i den og på sigt vil han sikkert gerne have lov til at komme ud også.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Smukke Palle er fundet i en større lagerbygning og er muligvis kommet ind med en lastbil. Han er super lækker og ved det godt selv, derfor ligger han ofte og gør sig til overfor personalet., Palle er en rigtig spinder og han skal bare ses!

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1019

Hund: spidshunde bl.

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Kenai blev smidt ud hjemmefra sammen med sin søster Zenta. Muligvis har de været en lidt for stor mundfuld sammen, for der er godt nok gang i den. Af samme grund har vi valgt, at det bedste for dem er at flytte til hver sin familie. Kenai er en voksen hund, som på mange måder er på hvalpestadiet. Han er utrolig sød, hengiven og kærlig - men også en lidt forsigtig fyr, som hurtigt bliver ængstelig overfor nye ting og situationer. Han elsker alle mennesker og er ved at vænne sig til andre hunde. Kenai har haft det hårdt tidligere, og vi tror, at han er blevet slået og sparket. Kenai skal bo med meget hundekyndige mennesker, han kan ikke bo med katte, og skal ikke bo sammen med børn., Han er utrolig livlig og har brug for træning i både miljø, lydighed og renlighed. Han kan ikke være alene hjemme. Kenai er kastreret. Han er på størrelse med en springerspaniel og vejer cirka 16 kilo.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0181

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en af Lucias skønne killinger, som er fuld af spilopper. Hun er en glad killing med gang i og elsker mennesker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0644

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Super lækker rotte der er indleveret sammen med sine 2 søskende da ejer ikke længere kunne have dem. , De er alle 3 meget håndterbare og nysgerrige, Vil du vide mere og hold af rotter så læs mere i vores pasningsvejledning. http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/pasningsvejledninger/pattedyr/rotte

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0713

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Dicte kom og holdt sig til på en efterskole og var noget tynd og forkommen, da hun ankom til os, men nu er hun fin og klar til sit nye hjem. Hun er en opsøgende kat, som spinder meget. Sød og venlig og vant til at være i hænder. Meget social og selskabelig men dog også en udekat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1208

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Frække Preben er en rigtig han-kanin, selvom han ikke er så stor endnu. Han har været tilløber i en have og ingen har savnet ham. Derfor søger han et hjem, hvor han rigtig kan få lov til at være kanin. Grave i huller, gnave i grene og rigtig løbe rundt. Han vil meget gerne ud til et hjem, hvor han kan få en kanin-dame, som ven for livet. Hos os er han ude-kanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat/Maine Coon

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Maria står ved vinduet og drømmer om at få lov til at komme ud. Det kan dog ikke lade sig gøre, når man bor på internat, så nu vil hun rigtig gerne adopteres af en familie, hvor hun kan få mulighed for at komme ud. Hun vil gerne kæle, men kan være en bestemt dame, som siger fra, når hun har fået nok. Derfor skal hun helst ikke ud i en familie med små børn. Kom og se, hvor smuk hun er.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0274

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Prinsesse Geisha er nærmest kongelig! -Det mener hun hvert fald selv :-) Geisha er en lille bestemt dame, som godt lige kan sætte de andre misser på plads, hvis ikke de følger hendes ordre ;-) Hun ønsker sig et hjem hvor hun må betragte huset som hendes slot, også gerne med slotshave til :-)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Fantastiske Alfred er kærlig, snaksalig og elsker mennesker, men ikke andre dyr. Han er typen, der vil leve alene og bestemme hvordan tingene og skal være og hvordan de skal gøres. Kunne I tænke jer en voksen kat, der ved hvad han vil, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1173

Kat: Perser

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

"Jeg er ikke sur! Der er bare nogle mennesker, som har valgt at avle min næse ind i hovedet på mig!" Søde Gaya var en dyreværnssag, da hun kom hertil. Hun var fuldstændig filtret sammen, og hendes øjne var næsten lukket til med snask., Nu er hun blevet barberet, er kommet til kræfter, og hendes øjne er blevet så pæne, som en persers øjne nu kan blive. Hun er en utrolig sød, legesyg, kælen og hengiven lille mis. Gaya holder af fred og ro, og hun er glad for os mennesker - derfor skal hun også have en ejer, som er meget hjemme og som har stor erfaring med pelspleje af langshårskatte. For hun skal børstes hver dag, når hendes pels vokser ud. Hendes øjne skal også renses hver dag; ellers snasker de til. Gaya er indekat, men hun har været udendørs - derfor skal hun have et hjem, hvor hun kan få mulighed for at komme ud, hvis hun føler trang til det. Hun ville elske at bo sammen med en anden sød kat.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

En fin lille sort hankilling, som er lidt forsigtig, men vil rigtig gerne kæle.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0544

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Herluf er en dejlig kælen kat, der dog helst vil være fri for andre katte. Han trænger til et nyt hjem, hvor han kan få lov til at være i centrum og bare nyde livet.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1127

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Smukke Bella er blev smidt fra hjem til hjem og nu kunne hun rigtig godt tænke sig at finde et hvor hun kan blive permanent. Hun er en nysgerrig dame, der først løber væk og så kommer hen til dig efter noget tid. Hun går pt. ved siden af to damer og det synes hun er helt fint. Så hun vil meget gerne ud til at hjem hvor der er en kanin-ven. Hun er ude-kanin hos os.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0231

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

HANKATTEN BLACKIE. Det her er bare den sødeste og mildeste mis, man kan forestille sig. Han er hos os sammen med sin ven Fimbe (som kan ses andet sted på siden)og de 2 skal formidles ud sammen da de simpelthen knuselsker hinanden. Blackie er katten der gerne vil op og nusses og selv meget søger menneskekontakt. Nye mennesker skal han dog lige lure på til en start. Os som han kender kommer han selv i møde. En kat der vil følge meget med i sine menneskers hverdag og gøremål i et stille og roligt tempo. Lidt græs mellem poterne vil Blackie sætte pris på så han skal til hus og have.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0104

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Gråmis har det lige som vores internatsleder., Hun kan nemlig også blive helt salig ved indtagelse af god mad., Det syntes Gråmis at foderet fra Hills er., Meget sød og rar kat.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1228

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Miv er en sød kat, som har boet sammen med Schak som indekat. Han er utrolig sød, meget flot og stor (når han kommer ud af sin kasse) og meget rolig. Miv ville elske at bo i et fredeligt hjem uden børn og hunde - han er kun vant til voksne. , Hvis ham og Schak kunne få lov at fortsætte sammen, så ville det være rigtig dejligt, men det er ikke et krav.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1233

Hund: Labrador - Formel 1

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Tumle blev for krævende for sin ejer, så nu søger denne energibombe af en hund et nyt hjem. Han er formel 1, så han er en hund, der har brug for at arbejde både med krop og hoved - ellers bliver han frustreret, hvilket hans tidligere ejer også fandt ud af. Tumle kan ikke så meget endnu, og han kører i et højt gear, fordi han er så understimuleret. Derfor skal han have en erfaren ejer, som vil træne med ham. Han elsker mennesker og er ved at vænne sig til at være sammen med andre hunde. Tumle har boet sammen med en kat og fungerer med børn, som er vant til hunde - han bliver nemlig lidt voldsom i sin glæde nogle gange., Tumle har gået til lidt jagttræning og var god til det, men han er ikke skudtrænet endnu. Han skal lære at være alene hjemme, for det har han ikke prøvet så meget., Alt i alt er han en hund med et kæmpe potentiale for den aktive, hundeerfarne ejer., Tumle mangler den ene sten i pungen, så inden han kan flytte herfra, skal vi lige have ham kastreret og fundet den anden sten oppe i bughulen. Men han kan besøges og reserveres.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1096

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Edward er en helt skøn kattedreng. Han er livlig og glad og altid med på lidt sjov. Han kan lide at gemme sig og kommer farende, når du mindst venter det. Han er god til alle mennesker og kan lide at have nærkontakt med dem, gerne i favnen. Kom og besøg Edward alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Mille blev efterladt sammen med Magda da deres tidligere ejer flyttede. Mille er en kærlig og rolig pige, meget kælen og tillidsfuld. Hun vil kunne passe ind i de fleste familier.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0341

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Denne skønne hankilling er en af to skønne killinger der er klar til et nyt hjem sammen med sin søster. De er fulde af energi og meget sociale. Kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0855

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Sonja er kommet sammen med Viggo og Egon, og de er sikkert søskende. De er kommet fordi deres ejer er flyttet fra dem. Hun er en meget smuk og meget sød lille mis, legesyg, nysgerrig og kælen og vil sikkert trives i de fleste hjem evt sammen med en jævnbyrdig legekamarat

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Sorte er altså ikke tyndhåret, men han er det der hedder smoked., Det vil sige, at han er sort i det yderste af pelsen, men lysegrå inderst inde., Han er en rigtig dejlig, rolig og en meget flink kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0433

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Kittie blev indleveret sammen med 7 andre marsvin, da deres opdrætter desværre blev allergisk over for dem, derfor har de heller ikke været så meget i hænder. De er meget søde og nysgerrige efter at møde den helt store verden.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0617

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Walde var kommet til skade inden han kom til os, men er nu frisk og fit for fight igen og klar til sit nye hjem. Han vil trives i de fleste hjem, men vil nok foretrække også at få lov at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Bounty er blevet opkaldt efter chokolade baren men ikke fordi han spiser sådan noget men fordi er sød og kælen og selvom han er ved at være voksen er han meget legesyg. Han elsker mennesker og katte og kunne også fungere med store børn. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0383

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Denne skønne killing er en af fire skønne killinger der er klar til et nyt hjem om en månedstid. de er fulde af energi og meget sociale. Kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0835

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Missemor med 3 killinger søger plejefamilie for en periode. Er det noget du kunne tænke at hjælpe os med? Så ring til os på 97187123 på hverdage mellem 8 og 10 eller 1730-1830, så vil vi gerne fortælle hvad opgaven drejer sig om og vi kan evt lave en aftale, hvor du kan komme ned og møde hende og familien.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1020

Hund: spidshunde bl.

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 4 måneder.

Zenta blev smidt ud hjemmefra sammen med sin bror Kenai. Muligvis har de været en lidt for stor mundfuld sammen, for der er godt nok gang i den. Af samme grund har vi valgt, at det bedste for dem er at flytte til hver sin familie. Zenta er en voksen hund, som på mange måder er på hvalpestadiet. Hun er utrolig sød, hengiven og kærlig. Hun elsker alle mennesker og er glad for andre hunde. Zenta har haft det hårdt tidligere, og vi tror, at hun er blevet slået og sparket. Zenta skal bo med meget hundekyndige mennesker, hun kan ikke bo med katte, og skal ikke bo sammen med børn., Hun er utrolig livlig og har brug for træning i både miljø, lydighed og renlighed. Hun kan ikke være alene hjemme. Hun er på størrelse med en springerspaniel og vejer cirka 16 kilo.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0594

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Josefine er endnu en af de katte, som befandt sig i en trappeopgang, men hvor vi ikke kunne finde frem til ejkeren. Hun er en virkelig flot kat med en flot farvekombination og et enkelt helt rødt ben. Lidt forsigtig men meget sød og kælen, når lige hun føler sig tryg. Hun vil sikkert trives som indekat i et kærligt og roligt hjem

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0968

Kanin: Dværgvædder/løvehoved

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Bobby Olsen blev fundet af en cykelrytter og bragt ind til internatet. Vi ved ikke noget om hans baggrund, men han er muligvis blevet smidt ud hjemmefra, fordi han er lidt temperamentsfuld. Han ville elske et hjem, hvor han kan få en stor voliere at hoppe rundt og grave i. Bobby Olsen er kastreret. Vi ved ikke hvordan han har det med andre kaniner, men hvis der sidder en enlig kanin-dame et sted, så kunne det være en mulighed. Det kræver en langsom og rolig sammenføring.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Dixi er en stille men meget social og kærlig kat. Hun kan godt være en bestemt dame og hun kan slå fra sig hvis der er noget eller nogen hun ikke bryder sig om. Dixi er mest til mennesker. Hun er ikke så meget til andre katte men kan leve med dem når hun har lært dem at kende. Kom alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis I har lyst til at besøge hende

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

HANKATTEN ULRIK. Denne skønne dreng dukkede pludselig op ved en virksomhed i Slagelse og valgte at det skulle være hans nye tilholdssted. Heldigvis var der en der tog aktion på sagen og nu er Ulrik hos os. Han er en kælen, venlig og omgængelig kat, der selv kan sige fra når han er nusset nok. Virker som en robust dreng psykisk og tager nye ting med en vis coolness. Skal absolut til hus og have så han kan komme ud og spjætte lidt.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Tim og hans bror Buller er indleveret sammen fra et skilsmisse hjem. Det er et par dejlige katte med meget forskellige sind. Tim er meget social og menneskesøgende imens Buller holder sig lidt mere for sig selv. Tim er en stor støtte for Buller og derfor skal de formidles til samme hjem

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1181

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Carpa blev fundet på Dragør og der er ingen der har savnet hende. Hun er en frisk og modig pige, der skal have meget plads og aktivering udenfor. Hun er meget nysgerrig på andre kaniner, så det ville være godt med en kanin-ven. Hun løber om ens fødder og er meget nysgerrig. Hun elsker at blive nusset. Hun er også en kanin, der kan hoppe meget højt.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0308

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Bacardi og killinger blev overdraget til os da ejer ikke ville have killingerne., De har alle været ude i pleje, hvor de er blevet socialiseret og passet., Nu er de alle klar til deres nye hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0263

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 5 måneder.

HANKATTEN GARFIELD. Her er så en af de flotte fyre på Fuglebjerg Internat. Garfield er en sød og kærlig moden kastreret hankat, der gerne lader sig nusse. Hos os er der ikke så meget spræl i Garfield; men måske gemmer han krudtet til den rigtige familie dukker op. Garfield vil egne sig til en kærlig familie med lidt større børn. Garfield skal til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1164

Hund: Labrador

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Stoffer er verdens dejligste labbedelle, som ejeren desværre ikke kunne magte længere. Der er ikke noget galt med Stoffer - han er bare en stor hvalp med krudt i. Han er glad, elsker alle mennesker og hunde, går pænt i snor og ville elske at blive trænet og aktiveret hos en sød ejer. , Stoffer kan ikke være alene hjemme endnu - det skal han lære. Indtil nu har han kun prøvet det i et bur, og det var bestemt ikke nogen succes. Så han skal lære det helt fra bunden - derfor skal man være rigtig meget hjemme hos ham i den første tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0662

Kanin: Hermelin blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Pelle er en kanin som trænger til en masse kærlighed og tålmodighed. Han er en sød kanin, som elsker at bruge sin krudt udenfor, derfor er han ikke altid nem at få i hænder. Tilgengæld, når han er kommet i ens hænder, vil han ikke ned igen. For Pelle synes jo, at det er super dejligt at blive nusset om :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0505

Kanin: Løvhovedet

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 4 uger.

Ung kanin født på internatet efter vi fik 4 kaniner ind der var dumpet på en rasteplads. , Har være ti plejefamilie og er nu klar til nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0345

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Didde kommer fordi hendes ejer ikke kan beholde hende mere. Hun har boet i en børnefamilie og er en sød, stille og rolig ung mis, som vil trives i de fleste hjem, som lige giver hende tiden og roen til at falde til i sit eget tempo.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0622

Kat: Maincoon blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 7 måneder.

Matt er en super charmerende og meget kontaktsøgende dreng i sin bedste alder, mellem 4 og 5 år. Han var misligeholdt i pels og mund, men nu er han færdigbehandlet og vil bare blive smukkere og smukkere. Han er Maincoon blanding og en nydelse at se på. Mild og rar helt igennem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Naula er en fin, lille mis, som er blevet fundet. Hun er en rolig og kælen, voksen kat, som vil foretrække dit rolige og kærlige hjem. Hun er lidt forsigtig og foretrækker rolige, trygge forhold, måske vil hun trives som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1227

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år.

Schak er en sød kat, som har boet sammen med Miv som indekat. Han er utrolig sød, meget flot og stor (når han kommer ud af sin kasse) og meget rolig. Schak ville elske at bo i et fredeligt hjem uden børn og hunde - han er kun vant til voksne. , Hvis ham og Miv kunne få lov at fortsætte sammen, så ville det være rigtig dejligt, men det er ikke et krav.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0598

Fugl: Papegøje

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Rose er en ung rosenhovedet dværgpapegøje, som mangler et nyt hjem. Gerne med andre artsfæller og gerne i voliere.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Ranec er en rigtig sød mis med god energi, nysgerrig og tillidsfuld, med god selvtillid og helt sin egen. Han har været indekat til nu, men vil sikkert sætte pris på også at få lov til at gå lidt på eventyr, når han lige er faldet lidt til.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Rose er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Hun er den eneste pige i hele kuldet og kan godt virke lidt selvstændig i forhold til hendes brødre, men er stadig en rigtig kærlig kat og elsker at blive nusset og leget med. Har du lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0704

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Sebastian er skønnet til 1 år og tager tingene lidt med ophøjet ro. Han er et nussehoved og bryder sig ikke så meget om al den virak på internatet. Og ønsker sig bare et nyt hjem, hvor han kan få lov at blive nusset bag øret og gå ud som det passer ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Karl er en stor flot ung hankat på 1 år. Han elsker mennesker og sig selv meget men han synes ikke så meget om andre katte, da han gerne vil bestemme det hele. Overfor mennesker er han super kærlig og en rigtig hyggetrold. Har I lyst til en selvstændig kat, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0859

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Bodil er endnu en af de killinger, som kom fra samme sted som VIggo, Egon og Sonja, hvor ejeren er flyttet fra dem. Hun er en lidt forsigtig og afventende mis,, stille og rolig - som nok vil trives bedst som indekat i et kærligt og roligt hjem måske sammen med en anden jævnbyrdig kat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Maggie er en smuk og kærlig voksen hunkat på snart 4 år. Lige nu er hun i gang med at passe hendes 5 skønne killinger. Hun er klar til udlevering i starten af juli. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0527

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Chap er en meget kærlig dreng, som elsker at lege med sine tre søskende og deres andre kattevenner i fællesarealet. Chap er vild med drillepinde og tennisbolde som der kan bruges meget krudt på.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Aleksis er en smuk hunkat, som er lige så god, som dagen er lang. Hun fungerer fint sammen med andre katte, som hun bruger meget tid på at lege med. Hun er glad for sine huler, som hun gerne tager en lur eller to i. Kunne du tænke dig en inde/ude kat som Aleksis? Kom endelig forbi internatet og hils på hende.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1242

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Palle er en skøn, lidt forsigtig men meget kælen killing. Han er rigtig glad for andre katte og elsker sine mennesker, når han lærer dem at kende., Palle ville kunne leve fint som indekat i et roligt hjem sammen med en anden sød kat.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Walid blev fundet af nogle drenge i Hvalsø, og ingen kendte noget til ham. Han er er en dejlig killing med rigtig meget krudt i den lille pelsklædte bagdel. Han er ikke sådan en, der lige har tid til at putte så meget - der skal ske noget, og helst sammen med de andre killinger. Walid eeelsker også sin formiddags-morfar, når først han er gået i brædderne kan intet vække ham, han sover så dejligt og der der er det altså okay at blive nusset bag ørene. Walid skal bo i hus med have.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0556

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Amber er en skøn smuk sort pige på skønnet 1 år, tilløber........og har været fremlyst uden held. Hun sidder og krydser poter for, at der er nogen som IKKE ønsker sig en killing, men i stedet en smuk missedame med personlighed. Hun lover at være loyal og sød. Hvis bare hun får opmærksomhed, pleje, nærvær, mad, omsorg og mulighed for at komme ud, når hun lige har lært Jer at kende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder.

Lille smukke Trolle er en lidt reserveret killing, der lige skal se vi mennesker an, inden han viser interesse. Når først han synes om dig, kravler han rundt på dig og er næsten ikke til at slippe af med, med andre ord, en skøn skøn lille killing med sine helt egne meninger. Besøg Trolle dagligt mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0538

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år og 2 måneder.

Gizmo og ejers anden kat er ikke gode venner. Derfor skal Gizmo have et nyt hjem. Han er en voksen sød og rar, stor og dejlig fyr, som selv kommer og elsker at få krammere, nus og kæl

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0342

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Denne skønne hunkilling er en af to skønne killinger der er klar til et nyt hjem sammen med sin bror. De er fulde af energi og meget sociale. kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0316

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Miju er en smuk forsigtig hunkat på 2 år. Hun er netop blevet færdig med at passe sine killinger og venter nu på at komme ud i et hjem der er hendes eget. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16.00

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0122

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Mangler du nogen at snakke med, så er det da Snakke-fyren her der skal flytte ind hos dig., Han elsker at svare igen når vi taler til ham., Flink kat., Afventer dyrlægekontrol.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0435

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Så er Tarzan også tilbage fra sin plejefamilie, hvor han har levet sammen med sin kattefamilie de seneste 8 uger. Han er en lidt forsigtig og afventende fyr, som lige skal være sikker på, at du er hans tillid værd, inden han overgiver sig, måske pga en lidt uheldig start på livet? Han er rigtig glad for samvær med sine søskende som han ELSKER at lege med og sin mor,som han gerne vil putte og spise hos.Han kan underholde sig selv i meget lang tid af gangen, hvis han har adgang til ting, som bevæger sig, når han slår til det og leger med det. fordi, når man har tilbragt noget tid med ham, begynder han også at ville nusses, men på hans termer. Han er en meget flot kat med glimt i øjet, så vi er sikker på at han vil falde godt til i dit rolige kærlige selskab, når du har roen og tålmodigheden til at lade ham komme i sit eget tempo. Måske sammen med en af sine søskende elle sin mor?

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1230

Hund: Dansk Svensk Gårdhund

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Micky er en skøn lille fyr i sin bedste alder, som søger et nyt hjem, fordi hans ejer blev syg. Han er glad, aktiv og har brug for et menneske, som elsker gode gåture og hjemlig hygge. Han har boet sammen med en ældre mand, så han er ikke vant til at være alene hjemme. Micky har det fint med de fleste hunde, men han er bange for store hunde, da han er blevet overfaldet engang. Så han har det bedst med tæver. Han er ikke så glad for at køre i bil, er vant til større børn, er bange for fyrværkeri, torden og høje lyde. Og så elsker han at ligge i sengen. , Micky er en kærlig fyr, som elsker sine mennesker - så han er ikke en hund, der skal bo i familie, hvor han skal være alene hjemme otte timer om dagen., Inden Micky flytter herfra, skal han lige have renset tænder. Men han kan besøges og reserveres.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1229

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Pretty er en skøn kat, som stammer fra en stor dyreværnssag, hvor kattene levede under meget triste forhold. Denne smukke kat med det gule og det blå øje har heldigvis ikke taget skade af sit tidligere liv, så nu søger hun et nyt hjem hos søde mennesker. Pretty er kælen, legesyg og lidt forsigtig, så hun ønsker sig et nyt hjem hos rolige mennesker. Vi ved ikke, om hun har været inde- eller udekat, så for en sikkerheds skyld vil hun gerne have et hjem, hvor hun har mulighed for at komme udenfor. Hun vil nok trives bedst som enekat hos mennesker, som har god tid til at hygge med hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0470

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Simon er en lækker mis, han elsker at slænge sig og en vindueskarm ville være hans fortrukne plads. , Simon er en dejlig stor hanmis, han er en ordenlig gut som han klare lidt af hvert. Han vil fungere bedst som inde/udekat, han har haft sin hale og hals barberet pga sår, men det bliver hurtigt pænt igen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Disse skønne killinger er et kuld på tre, der er klar til et nyt hjem om en måneds tid. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage i starten af september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0084

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

HUNKATTEN HONEY. Her har vi Honey. Hun er ikke bare smuk, men også meget kærlig. Hun slår nærmest krøller på sig selv når man kæler med hende, så meget elsker hun menneskekontakt. Hun er rolig og mild og elsker at tusse omkring os her på internatet og iagttage hvad vi laver. Skulle vi have tid til lidt nus, er hun bare glad og byder sig til. Hun vil egne sig perfekt hos modne mennesker, der ville synes om at have en lille trofast følgesvend i de daglige gøremål. Hun gør ikke så meget væsen af sig, men er super elskelig. Hun er sådan en der lige skal se folk lidt an, men så er hun bare 100% klar på nærvær. Honey skal til hjem med adgang til udeliv og uden andre dyr - ikke at hun gør dem noget, men hun trives bare bedre uden og fortjener sine egne mennesker. Vidunderlig pige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Smukke Pax er en pragtfuld blandingskat med en smuk og lækker pels. Han er legesyg og skøn. Pax er kommet hjem fra plejefamilie. Pax er en rolig killing og skal nok ikke til helt små børn. Ring til Pax for fremvisning på 86480020 eller besøg hende i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1161

Andet dyr: Guldhamster

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde lille Henning G. blev fundet i en have i Taastrup. Han var helt gennemblødt og kold, imens han søgte læ. Ejer af huset var lige ved at falde over ham og de ringede straks til 1812. Han er nu blevet tør og lækker, samt har fået spist godt med guf. Derfor søger han nu et trygt hjem, hvor han kan leve i sikkerhed. Han er meget venlig og tam. Han ville kunne fint med børn, der ved hvordan hamster skal håndteres.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Frans' ejer var desværre ligeglad med, at han var havnet som herreløs kat på internat. Så nu søger denne flotte fyr en ansvarlig ejer, som vil passe godt på ham. Frans elsker mennesker, er meget kælen og social - og hader andre katte., Derfor skal han være eneste dyr i sit nye hjem. Han er en livlig fyr, så han skal have adgang til friluftsliv og mus ad libitum. De legemus han får ind i sin boks, får i hvert fald en meget kort karriere. Frans skal bruge lidt tid på at blive tryg i sine nye omgivelser - lige begyndelsen kan han nemlig godt gå og virke lidt sur og stresset. Men når han føler sig tryg, bliver han sød og kælen.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0340

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Buller og hans bror Tim er indleveret sammen fra et skilsmisse hjem. Det er et par dejlige katte med meget forskellige sind. Tim er meget social og menneskesøgende imens Buller holder sig lidt mere for sig selv. Begge er rigtig søde og de er en oplevelse at være omkring. Tim er en stor støtte for Buller og derfor skal de formidles til samme hjem

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0265

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Olga Polka er kommet hertil sammen med sine 3 søskende, fordi tidligere ejer ikke længere kunne tage vare på dem., Hun er en stille og rolig killing, der er meget social og elsker at lege med sine søskende. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0162

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Pjuske er en dejlig smuk hunkat på tre år. Hun er stille og rolig snaksalig og rigtig kælen. Hun har ikke noget i mod andre dyr og store børn har hun heller ikke noget imod. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Loke er en smuk flot blandet langhårs mis på knap halvandet år. Loke er en ballademager og meget legesyg. Han er fuld af krudt men er samtidig en rigtig kælepot. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0271

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Rosa kom i sin tid sammen med sine søskende og mor, som hun også har været i familiepleje sammen med. Rosa er en stille og rolig killing. Rosa elsker at lege med rasleting og papkasser og trives godt med at løbe ud i haven, klatre i træer, og lege med andre killinger., Hun er vant til omgang andre katte og hunde og vil gerne ligge sammen med en på sofaen., Hun er vant til at bruge bakke, men gør dog mest udenfor., Hun er vant til støvsuger og andre lyde i huset., Hun vil nok synes bedst om et hjem uden mindre børn.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-3-0266

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Duchess kom hertil, da hendes ejer desværre døde. Ved ankomst var hun meget forsigtig, men hun er blevet meget mere tryg og glad for mennesker. Hun skal lige se andre an, men vil rigtig gerne snakkes med derefter. , Duchess vil fungere bedst i et hjem, hvor hun kan være indekat i gode, trygge rammer.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0786

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mikkel kom og holdt sig til ved en bolig igennem en periode, inden han blev hjulpet ud til os. Han er meget sød og kælen, elsker at snakkes med og vil rigtig gerne følge med i alt. Han vil trives i de fleste katteglade hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1218

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Isak er en dejlig killing, som blev fundet i en papkasse sammen med sine tre brødre. Han er sød, nysgerrig og livlig. Han kan dog godt være lidt forsigtig i begyndelsen, inden han bliver en rigtig kælemis. Men det tror vi til gengæld også han bliver. Han ville elske at flytte videre i livet sammen med en af sine brødre. Vi kender ikke hans aktivitetsniveau så godt endnu, men umiddelbart vurderer vi, at han godt kan fungere som indekat, hvis han har en anden sød kat, han kan lege med.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0941

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Elisa holdt til i lang tid ved en kolonihave, og hun blev tyndere og tyndere. Så hun er nok blevet væk hjemmefra eller smidt ud., Hun er en dejlig social og kælen kat, som elsker at blive nusset. Der er også lidt gang i hende, så hun skal bo et sted, hvor hun får adgang til friluftslivet og en masse mus. Hun virker ikke som om, hun er så glad for andre katte, så dem vil hun nok helst være fri for i sit kommende hjem.

Tune Hjælpestation

Ref: 15XA-4-0080

Krybdyr: kongesnog albino

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Flot albino kongesnog søger nyt hjem. Den har været fremlyst på hjemmeside og på facebook, men der har ingen henvendelser været., Det er meget vigtigt at den for et godt, lyst og varmt terrarium, da det er vigtigt for dens trivsel. Har du lyst til denne smukke snog, kan du ringe til Helle på tlf. 40857578

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0779

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Oscar har holdt til ved en badesø i en periode. Han er en stor, rolig, kælen og tillidsfuld dreng, som vil trives i de fleste hjem, men nok gerne med mulighed for at komme ud, når han lige er faldet til.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 3 måneder.

Flicka er ikke så ung mere, som hun har været. Hun er ikke så legesyg og ikke vant til høje lyde. Små børn ville ikke være noget for hende. Hun er rolig afslappet og en rigtig sofamis, som vil se fjernsyn med dig. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0490

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Mauda er en meget kontaktsøgende kat, som elsker alt opmærksomheden der kan gives til hende. Hun kom hertil med sine fem killinger, som nu er klar til at finde nye hjem. Derfor søger Mauda nu brændende et nyt hjem, hvor hun kan blive overdynget med opmærksomhed og kærlighed.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0209

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

HUNKATTEN NINA. Nina er en utrolig sød og kærlig, men også meget forsigtig mis. Hun vil sætte pris på at finde sig nogle mennesker der er rolige og som har masser af tid til nus og kæl - meget gerne hos modne mennesker. Hun kan ikke lide at der sker alt for meget om hende og hun bryder sig derfor ikke om at være på internatet hvor der er mange lyde og andre katte at forholde sig til. Vi vurderer at Nina godt ville kunne trives i en lejlighed, bare menneskene i den er som ovenfor beskrevet. Virkelig en elskelig pige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Lucia er en skøn voksen hunkat på tre år. Hun er en forsigtig pige men meget kælen og tillidsfuld. I øjeblikket passer hun sine killinger, men er klar til et nyt hjem i starten af august. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Ronja er formodentligt blevet efterladt, da hendes ejer flyttede. Hun havde næsten lige haft killinger og tog med glæde imod sine nye adoptivbørn. Nu søger vi plejefamilie til den lille familie for en periode, indtil killingerne er ca 12 uger. Er det en opgave, som du og din familie kunne være interesserede i, så kontakt os på 97187123. Vi er nemmest at få fat i på hverdage mellem 8 og 10 eller 1730-1830.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Annie var højdrægtig da hun blev indleveret til aflivning ved en dyrlæge. Heldigvis synes dyrlægen at hun var en sød, tam og kælen missepige, så hun kom til os i stedet. Fik lov at føde sine killinger, passede dem kærligt ude i plejefamilien, og nu er killingerne 12 uger og rejseklare. Og det er Annie også. Hun er en stille, mild og lidt forsigtig pige, men når først hun føler sig tryg og elsket giver hun ti-fold tilbage. Hun er naturligvis blevet steriliseret og klar til et langt og lykkeligt liv hos en ny ejer som vil sætte pris på hendes stille og rolige væsen.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0856

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Viggo er en af en gruppe katte, som ejeren bare er flyttet fra. Han er en ung, efter alderen rolig og en lidt forsigtig fyr og meget smuk. Han vil måske trives bedst som indekat evt sammen med en anden jænbyrdig følgesvend i dit rolige og kærlige selskab.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0633

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Lady er en sød hund og meget livlig hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst., Hun er nem at træne, har meget jagt i sig og er god til at apportere. Lady har lært at gå i snor og er blevet renlig. Hun er glad, aktiv og kan i nogle situationer være en lidt bestemt dame. Hun er dog blevet utrolig god til at omgås andre hunde i den tid, hun har været hos os. Det er kun, når hun er i snor eller bag et hegn, hun finder temperamentet frem. Ellers er hun rigtig god med de andre hunde, og har en stor glæde af dem. Hun vil utrolig gerne gøre alt det rigtigt for sin ejer. og er god til at have fokus på en. , Lady ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Abby er kommet tilløbende. Hun er en kælen, sød og selvstændig pige, charmerende og opsøgende, tillidsfuld og vil trives i de fleste hjem

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Tre tamme og søde killinger, fundet og muligvis afsat på Galleløkken i Rønne., Disse to piger og 1 dreng søger nyt hjem, når de har været igennem et dyrlægebesøg.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-3-0756

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Panda er en dejlig pige, som blev fundet i et hus, som ejeren havde forladt. Huset var fyldt med katte, og de levede under kummerlige forhold. Heldigvis bærer hun ikke præg af det, og hun er sød og kælen. Panda kan godt være lidt forsigtig, indtil hun kender sine mennesker og omgivelser. Derfor vurderer vi, at hun vil fungere bedst i en familie med voksne og uden andre dyr. Om hun har været vant til at komme udenfor ved vi ikke, så for at være på den sikre side, så vil hun gerne have et hjem, hvor der er en have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0215

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

HANKATTEN MISSEFAR. Her har i en voksen hankat som er utrolig social og menneskeglad. Han er en støjfølsom kat som skal til et roligt hjem. Han er meget madglad og man kan fint føre samtaler med ham, altså han mijaver når man taler til ham. Missefar skal til et hjem uden andre dyr. Han har brug for at kunne komme ud og løbe og skal derfor til hus og have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Reserveret til nyt hjem: Dino er sammen med sin mor og andre søskende kommet til internatet. Dino og hans søskende er nu så store at de gerne selv vil ud og opleve verdenen. Dino er en hyggetrold, som elsker at ligge i ens arme og blive nusset. Dog bruges der også meget tid op at tumle rundt med sine søskende og andre kattevenner.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en af Lucias skønne killinger, som er fuld af spilopper. Hun er en glad killing med gang i og elsker mennesker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0341

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Trunte kom og så fødte hun killinger. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie, efter at hun har været en rigtig dygtig missemor. Hun er en dejlig pige, som gerne ligger sig på ryggen for at blive nusset på maven. Hun er kælen og imødekommende og klar til at undvære sine killinger til fordel for sit nye kærlige og selskabelige hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Søde Miau er en rigtig puttetrold og elsker at hygge i sofa og seng, hvis hun kan få lov til det. Hun er også en snakketrold så mangler man en man kan få en god snak med så kom og besøg Miau alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Søde Silke er en voksen kat på 6½ år. Hun er meget venlig og rolig. Hun har en smuk og dejlig pels. Silke skal ud til en familie, hvor børnene for længe siden er flyttet hjemmefra og hvor der er behov og lyst til rigtig godt selskab. Silke vil nyde at få et roligt og trygt hjem, hvor hun må ligge i sofa og seng i det hele taget være det hun er, NEMLIG fantastisk selskab. Besøg hende dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0285

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Denne skønne killing er en af tre skønne killinger, der er klar til et nyt hjem om halvanden til to måneder. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage til september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Så er missemor Lilian, som kom på internatet i sin tid sammen med sine små killinger, tilbage fra sin plejefamilie og klar til at undvære sine unger og os :) til fordel for sit nye liv og hjem. Hun er en spindende, køn og meget charmerende, kælen og imødekommende mis, som vil trives godt i et selskabeligt og kærligt hjem, hvor hun måske også gerne vil have lov at komme ud og udforske natten og måske agere "fanger". , Her er hun i færd med at tage sig en lille lur :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1147

Kanin: Hermelin/løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 1 år.

Ninus blev fudnet i Hillerød og der er ingen der har savnet denne lille fyr. Han har brug for en ejer der har tålmodighed og kærlighed til at vise ham at verden er et ok sted fyldt med mælkebøtter og kål. Han er ikke en der kan lide at blive løftet eller holdt, men han vil gerne nusse på hans præmisser. Han ville både kunne være inde eller ude. Vi ved ikke hvordan han har det med andre kaniner, men det ville være godt med en dame-kanin ven. Han er blevet kastreret d. 24/7.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0732

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Molles mor var drægtig og fødte 6 smukke unger. Alle er nu klar til at komme videre i livet og derfor søger de et kærligt hjem, der er vant til marsvin. Han er en smule nervøs, men har virkelig rykket sig meget og blevet en god lille fyr. Han vil meget gerne ud til et andet marsvin, der kan vise ham verden. Han er inde-marsvin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Samson er en ung men meget rubust kat. Han er kælen og elsker at blive kløet på maven. Han ruller rundt som en hund, og så er han en god mussefanger. Mangler I en til at fange mus som også er en sofaputter, så kom og besøg ham mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0480

Kanin: Vædderblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Suuuuperman løb rundt i Århus helt alene. Heldigvis var der en som fandt ham, og han blev kørt til Nordjyllands Internat med det samme. Han er en rigtig dejlig og kærlig kanin, som gerne vil op i hænder og kæles for. Han vil være en perfekt kanin, til en børnefamilie. , "På hånden" indtil 04/08-15

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1258

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Josephine er kommet ind sammen med Snowie, da de ikke kunne flytte med til det nye sted. Derfor søger de to damer et hjem hvor der er plads til dem begge. De er lidt generte, men vil meget gerne kæle og nusse. De er meget fremme og snakker gerne højlydt for at få noget mad.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Signe er kommet løbende til og ingen til at kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, spinnende kælen mis, sød og venlig, der vil trives i de fleste hjem, evt som inde- og udemis

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0309

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Massi er lidt en enspænder og ligger helst lidt for sig selv. Han er meget legesyg og vil gerne bruge en masse tid på leg., Massi er en dejlig killing der savner et blivende hjem., Massi er endnu ikke 12 uger men kan reserveres.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0286

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Denne skønne killing er en af tre skønne killinger, der er klar til et nyt hjem om halvanden til to måneder. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage til september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Keiko er kommet til internatet, da hans tidligere ejer ikke kunne tage sig af ham. Han er en meget kælen og hengiven kat. Han skal ud til et hjem der er fyldt med kærlighed, da han er en meget rolig sjæl.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Mis er 1 af 5 ungkatte, efterladt af deres ejer, som er flyttet fra dem. Hun er nysgerrig, opsøgende og meget kælen. Hun er vant til andre katte og vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde og udemis. Sød, stille og rolig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Lucy er en dejlig voksen hunkat på 2 år. Hun elsker når der kommer mennesker og vil snakke med hende og er også en rigtig kærlig kat. Lucy er klar til et nyt hjem, så snart hun er færdig med at passe sine killinger. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0377

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Søde bulldog er en af fire skønne killinger der er klar til et nyt hjem. De er fulde af energi og meget sociale. Kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0090

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

HUNKATTEN ANITA. Kærlig, kærlig pige. Virkelig sød hunkat der elsker mennesker, men som ikke kan fordrage andre katte. Hun er meget legesyg og er sådan en der godt kan lide at blive nusset med. Hun "kærlighedsnapper" meget blidt når hun synes at kvaliteten af nusseriet er helt i top. En livlig pige som skal til hun og have. Man skal være indstillet på at børste hende engang imellem da hun er semi-langhåret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.


Brande Internat

Ref: 15BK-4-0481

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Albert er en tilløber, som har holdt sig til i en periode. Han er en sød og venlig, voksen fyr, meget kælen og opmærksom og vil rigtig gerne op til en at sidde og er meget vant til menneskekontakt. Han vil sikkert foretrække et hjem, hvor han også må komme lidt ud

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0233

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

HANKATTEN DEAN. Ham her er bare en rigtig kærlig fyr. Mercedes Benz motoren starter så snart man går ind til ham, den kører også på fulde gardiner når man leger med ham. Han er sådan en der strækker sig op ad en for at få opmærksomhed og som gerne hopper op og uddeler "møsser" til den der nusser ham. Han er livlig og legesyg og skal klart til et hjem med mulighed for udendørsaktiviteter.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1158

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Søde Akee blev født her på internatet, da mor kanin var drægtig da hun kom til os. Hele familien har været i pleje og nu er de alle klar til at komme ud til nye hjem. De har været i menneskehænder siden de var helt små og er meget nysgerrige og kælne. Han er en kanin, der elsker at slikke ens hænder. De skal helst ud til et hjem med en anden hun-kanin og når han er blevet kastreret, kan de sættes sammen. De er vant til meget plads, så det skal der også være i det nye hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0462

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Max og Felix er kommet fordi deres ejer ikke kan have dem mere. De har boet sammen hele deres liv, og vil ikke være kede af at blive ved med det. Max er den forsigtige og lidt følsomme, som har stor glæde af Felix til at give mod og Felix er den ekstremt kælne, som går foran. De har været inde og udekatte til nu

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Sofus er en rigtig dejlig stor hankat på godt 4 år. Han er doven og bevæger sig, kun når det er nødvendigt som når han skal hen og have mad. Udover at være doven, er han en rigtig kælepot og elsker at blive kløet bag ørerne. Kom besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis man gerne vil have en rigtig sofa doven kat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1257

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Snowie er kommet ind sammen med Josephine, da de ikke kunne flytte med til det nye sted. Derfor søger de to damer et hjem hvor der er plads til dem begge. De er lidt generte, men vil meget gerne kæle og nusse. De er meget fremme og snakker gerne højlydt for at få noget mad.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1070

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Nikon er desværre kommet retur, da hans ejer er flyttet og ikke må have kat i lejligheden. Vi kender ham ret godt, for da han blev solgt sidste år, var han en lille killing., Han har været indekat og fungerer fint med det, når han har god plads og bliver aktiveret med leg., Nikon er en meget kælen kat, som elsker at sove ovenpå sin ejer om natten. Han snakker en del og har ikke boet sammen med andre katte. Men umiddelbart virker han som en kat, der gerne vil have selskab af en anden sød indekat. Han er ikke vant til børn og er lidt forsigtig i begyndelsen, inden han lærer sit nye sted at kende., Men alt i alt en rigtig hyggelig og god kattekammerat de næste mange år.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0284

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Denne skønne killing er en af tre skønne killinger, der er klar til et nyt hjem om halvanden til to måneder. De er fulde af energi og meget sociale. De er i øjeblikket ude i plejefamilie, men kommer tilbage til september. Kom og besøg dem til september eller kom og besøg alle vores andre skønne misser alle dage mellem 14:00-16:00.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0306

Hund: Stor blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Bølle er en stor blanding måske slædehund. Han har krølle på halen. Han er en dejlig rolig hund inden døre og går rimeligt i snor. Kommer på indkald, hvis ikke der kommer en anden hund, han kan lege med. Er bedst med andre tæver., Han ønsker en familie med tid til mange gåture ved skov og strand.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0373

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Søde Stefan er en af fire skønne killinger der er klar til et nyt hjem. De er fulde af energi og meget sociale. Kom og besøg dem eller alle vores andre skønne misser mellem 14:00-16:00. Vi har også masser af killinger ude i familiepleje sammen med deres missemor der kommer tilbage i efteråret.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0691

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Neo er en smuk og skøn dreng på skønnet 3 år, og han mangler et nyt kærligt hjem. Han er ikke super glad for det virak, der er på internatet og vil formentlig sætte pris på et roligt hjem, hvor det er ham, og kun ham, der er i centrum. Han har meget personlighed. Og skal til et hjem hvor der er tid til kærtegn og mulighed for at komme ud

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1097

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Jesper er en dejlig killing, med sin helt egen agenda for hvad dagen skal bringe. Der er spræl i Jesper, men fanger man ham på det rigtige tidspunkt er det nok så lækkert at blive kløet på ryggen. Han vil have det rigtig godt med at komme sammen med en anden kat der kan støtte ham i at vi to-benet ikke er så farlige - gerne Betty. Jesper og Betty er begge fundet i Jægerspris med to dages mellemrum. Både i sind og udseende minder de meget om hinanden og da de mødte hinanden "igen" var det gensynsglæde og de har være uadskillelige siden. Han er livlig, aktiv og legesyg. Han kan godt være lidt forsigtig i nye situationer, så han vil gerne flytte hjem til folk, som har tålmodighed og et roligt hjem., Jesper vil gerne bo i hus med have.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0198

Kat: Huskat, sort / hvid

Køn: Hun

Alder: 11 år og 7 måneder.

(RESERVERET) Cher er kommet hertil da hun strejfede rundt i Thisted, og ingen vidste hvor hun kom fra. Hun er øretatoveret i det ene øre, men desværre ulæseligt. Efter 3-4 ugers fremlysning/søgen har vi fået hende klargjort til salg. Hun er en ældre dame, men det kan man bestemt ikke mærke på hende! Hun er super kælen og godmodig, men bryder sig ikke om andre katte. Derfor søger hun et hjem uden andre dyr, hvor hun må nyde sit otium. Kunne det være hos dig? Kontakt os på tlf: 97564517

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Indstil til Årets Dyreven 2015

Hjælp os med at indstille kandidater

til Årets Dyreven