Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0415

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Beate er en meget smuk voksen hunkat, som elsker opmærksomhed og kæl. Desværre kan hun ikke tåle synet af de andre katte og det stresser hende rigtig meget. Hun søger derfor snarest et nyt hjem, hvor hun kan være alenekat og nyde livet. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Loke er en smuk flot blandet langhårs mis på knap halvandet år. Loke er en ballademager og meget legesyg. Han er fuld af krudt men er samtidig en rigtig kælepot. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Maggie er en smuk og kærlig voksen hunkat på snart 4 år. Lige nu er hun i gang med at passe hendes 5 skønne killinger. Hun er klar til udlevering i starten af juli. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden daglig mellem 14-16 eller ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-3-0266

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Duchess kom hertil, da hendes ejer desværre døde. Ved ankomst var hun meget forsigtig, men hun er blevet meget mere tryg og glad for mennesker. Hun skal lige se andre an, men vil rigtig gerne snakkes med derefter. , Duchess vil fungere bedst i et hjem, hvor hun kan være indekat i gode, trygge rammer.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0644

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Benjamin en utrolig sød hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. , Ham og Lucky er meget glade for hinanden, så derfor skal de formidles sammen., Han er en meget sød og blid hund, der elsker at putte med sine mennesker. Han kan både gå i snor og sele og er renlig. Han hjælper Lucky rigtig meget, når han ser, at hun bliver nervøs. Der er meget jagt i ham, når han færdes i naturen, hvor han bruger sin næse rigtig meget. Han er dog god til ikke at gå for langt væk. Benjamin er meget nysgerrig, men kan dog også blive usikker, hvis han møder usikre mennesker., Han ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0633

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 1 måned.

Lady er en sød hund med noget temperament, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst., Hun skal havet et nyt hjem sammen med Leon, da de to er meget glade for hinanden. Hun er nem at træne, har meget jagt i sig og er god til at apportere. Lady har lært at gå i snor, er renlig. Hun er en rigtig lille bestemmer hund, og hvis der nogle der kommer ind i flokken der tror de skal styre det, så fortæller lady at sådan leger vi ikke her. Ellers er hun rigtig god med de andre hunde, og har en stor glæde af dem. Hun vil utrolig gerne gøre alt det rigtigt for sin ejer. og er god til at have fokus på en. , Lady ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0416

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Tonight er en smuk hunkat, som har holdt til ved en restaurant hvor hun hat fået god mad, men det holdte desværre ikke i længden da hun blev drægtig og kunne ikke blive der. Derfor blev hun indleveret til os og er nu klar til nyt hjem. Hun er en rolig og sød kat, som ikke bryder sig særligt meget om de andre katte men elsker at blive nusset af os. Kan du tilbyde Tonight en tryg tilværelse med udeliv, er du velkommen til at komme forbi og hilse på hende. Hun er ligesom alle vores andre katte neutraliseret, øremærket, vaccineret samt behandlet for orm og lopper og koster 995,-

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0566

Andet dyr: chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Vi har fået en gruppe dejlig bløde og håndvandte chinchillaer på Brande Internat, fordi deres ejer er flyttet fra dem og har ladet dem blive tilbage i deres bure. De er sammen i små grupper, på 2-3 stykker sammen, som fungerer fint med hinanden og af samme køn. Har du kendskab til chinchillaer og har du rammerne til dem, så hører vi gerne fra dig...

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0279

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Luna er en ud af 5 killinger, som har været ude i en af vores pleje familier sammen med deres mor. De er nu gamle nok til at rejse ud i nye hjem. De er som killinger er flest fulde af fart og spilopper. Alle er renlige, meget kælne og rigtig legesyge.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 5 måneder.

Yoshi er kommet, fordi hans ejer ikke kan tage vare på ham længere. Han er en sød, rolig, meget kælen fyr, som er lidt forsigtig elsker at kæle , når han lige er faldet til og kender dig og som elkser huler. Han vil sikkert trives som indekat i et roligt kærligt hjem

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0184

Kat: Huskat, hvid m. sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

ASTA SØGER EN PLEJEFAMILIE , til hende og hendes killinger i en længere periode. Vi sørger naturligvis for alle udgifter og remedier, mens de er i pleje. Hendes killinger er født 7 maj. For at kunne blive plejefamilie for Asta og killingerne, er det en fordel at du har kendskab til at holde kat. Du skal have bil, og bo indenfor en rimelig afstand til Spøttrup. Det er vigtigt, at du ikke har hund/kat i forvejen, da det kan give en masse uro og tumult for Asta og killingerne. Kan Asta og killingerne bo hos dig? Eller kender du nogen som har tid, hus og hjerterum til en kæmpe oplevelse? Så kontakt os på: 97564517.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0620

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Jesper er en dejlig, sød og aktiv hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. Han har rykket sig utrolig meget, og er blevet en dejlig og nem hund., Han er aktiv opmærksom og kunne blive en god jagthund. Han er god til at apportere, og afleverer stolt "byttet" næsten hver gang. Han er renlig og har lært at gå i snor. Han fungerer fint med andre hunde, helst tæver, eller hans bedste ven Johan. Han kan dog have en lidt kort lunte overfor andre hunde, og han bliver nogle gange hurtigt irriteret på dem. Er selvstændig og rigtig glad for mennesker. Jesper er kastreret., Jesper ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0746

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Carlo er en dejlig og rolig kat, som desværre ikke kunne bo hjemme længere på grund af ejers sygdom. Han er vant til at bo sammen med Anton, Bianca og Felix. Carlo ved vi ikke så meget om, men han er en hyggelig fætter, som holder af en god lur og noget nus. Vi har hørt, at han har levet som indekat, så det bør han nok fortsætte med.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år.

Søde Muddis ejer blev desværre for syg til at passe hende. Derfor ønsker hun sig et nyt, omsorgsfuldt menneske, som vil passe godt på en dame i hendes bedste alder. Hun elsker nemlig mennesker, som gider at nusse og hygge om hende. Vi tror, at hendes forrige ejer har haft rigtig god tid til hende, så kælen som hun er. Hun er indekat og skal fortsætte med at være det, for hun synes, at det der foregår udenfor vores vinduer er ret farligt. Muddi er en dejlig, rolig kat, og hun vil foretrække en tilsvarende rolig ejer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0508

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Smukke Jesper er en kat som man bare skal møde. Han er snaksaglig, sød og ikke mindst ualmindelig smuk. Han bruger meget tid i fællesområdet sammen med de andre katte, som han nyder at tilbringe tid sammen med. Jesper vil passer godt hos en familie med både børn og andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0818

Marsvin: Skinny

Køn: Han

Alder: 2 år.

RESERVERET: Søde Mirco er kommet til os, da ejer desværre ikke havde overskud til ham mere. Han er en rigtig nysgerrig og meget snakkende lille fyr. Han er af racen skinny, som kræver lidt mere pleje end et almindelig marsvin. Derfor er det vigtig at ny ejer enten har sat sig godt ind i denne pleje eller at man har haft skinny-marsvin før, for at kunne adoptere. Mirco har også en lille kærhed i form af et neurologisk problem, hvor han drejer hovedet anderledes. Det er ikke noget han lider under, men noget som han altid har haft. Han er kastreret d. 5/6 og vil gerne ud til et hun-marsvin.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0548

Hund: Basset

Køn: Tæve

Alder: 7 år og 5 måneder.

Fru Følge (svend) alias Trille har boet i en børnefamilie med skolebørn, på landet med indhegnet have og er vant til heste og anden hund. Familien flytter nu hvert til sit og hun kan desværre ikke komme med. Hun er en rigtig sød, opmærksom og meget kærlig moden hund, som holder meget af selskab og kontakt, er vant til at være alene hjemme, at være med på køreture, som hun elsker lige så højt, som hun elsker mad, at komme i hundepension, at luftes i snor og løs og er rigtig god til at holde sig til/ komme, når man kalder, ligesom hun reagerer flot på de almindelige ord. Hun vil trives i et voksent hjem evt med store børn, hvor hun må være god selskab i det daglige, gerne med god udendørsplads. Er du den, som vil give Fru Følge nogle gode år..?

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0480

Kanin: Vædderblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Suuuuperman løb rundt i Århus helt alene. Heldigvis var der en som fandt ham, og han blev kørt til Nordjyllands Internat med det samme. Han er en rigtig dejlig og kærlig kanin, som gerne vil op i hænder og kæles for. Han vil være en perfekt kanin, til en børnefamilie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Sofus er en rigtig dejlig stor hankat på godt 4 år. Han er doven og bevæger sig, kun når det er nødvendigt som når han skal hen og have mad. Udover at være doven, er han en rigtig kælepot og elsker at blive kløet bag ørerne. Kom besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis man gerne vil have en rigtig sofa doven kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0355

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Sigmund er en rigtig flot fyr. En bestemt herre, der lever livet i hans tempo. Han er legesyg,og opmærksomhedssøgende, når det lyster fra hans side. Ville ikke umiddelbart passe ind i en børnefamilie.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0277

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Liva er en ud af 5 killinger, som har været ude i en af vores pleje familier sammen med deres mor. De er nu gamle nok til at rejse ud i nye hjem. De er som killinger er flest fulde af fart og spilopper. Alle er renlige, meget kælne og rigtig legesyge.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0294

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

En kat som Sigurd, er en drømmekat. Han er stor, smuk og ovenud kærlig. Han vil rigtig gerne snakkes med, og vil fungere i et hjem, hvor han kan være inde/ude kat, da han gerne vil ud og opleve verdenen. Sigurd, er en mulighed for familie med katte i forvejen, samt børn i alle aldre.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0188

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde, legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0630

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 1 måned.

Lucky er en sød, forsigtig hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. , Hun skal finde et nyt hjem sammen med Benjamin, da hun læner sig rigtig meget op af ham, når hun bliver usikker og nervøs. For Lucky er nemlig en ret speciel hund på det punkt. Hun knytter sig utrolig meget til sine mennesker, og når hun er hjemme, drøner hun rundt og snuser. Men så snart der sker noget nyt, så går hun ind i sig selv og skal bruge hjælp. Lucky er renlig og kan gå i snor sammen med Benjamin. Hun er en bisse overfor små hvalpe, men ellers kan hun godt være lidt en underhund sammen med nye hunde. Her hos os er hun blevet meget mere nysgerrig og har udviklet sig meget, så hun skal have en meget erfaren ejer, som vil hjælpe hende på rette vej., Hun ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring., Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0515

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Sif er kommet, fordi hendes "mor" desværre ikke må have hende med i sit nye hjem. Derfor skal vi have fundet et andet godt hjem til Sif, som er en dejlig sød og meget kælen, voksen kat, som elsker al kontakt med mennesker og at ligge under en lun dyne eller i en opvarmet stol. Hun er vant til også at få lov til at komme lidt ud, men helst ikke i regnvejr, for det bryder hun sig ikke om. Hun vil trives hos et voksent kærligt menneske (eller 2), hvor man søger godt selskab.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0156

Kat: Huskat, grå/blå

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Andrea er en rigtig puttegøj! Hun elsker at putte i sin kurv og krybe ind under tæppet. Hun er en rigtig kælen mis, der elsker selskab!

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0417

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Johannes har holdt til hos optager i flere måneder. Han er sød og venlig og meget vant til mennesker. Han elsker krammere. Han vil trives i dit kærlige selskab måske bedst som både inde- og udemis

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Boline er en stor smuk sort killing. Hun kan godt virke lidt reserveret overfor fremmede men når hun lærer dem at kende, er hun en super kærlig og sød hunkat. Hun kan være lidt skræmt overfor nye ting og nye lyde, men det skal hun bare lære. Besøg hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Lucia er en skøn voksen hunkat på tre år. Hun er en forsigtig pige men meget kælen og tillidsfuld. I øjeblikket passer hun sine killinger, men er klar til et nyt hjem i starten af august. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0182

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Hej, jeg hedder Felix. Min ejer har gennem længere tid været syg og væk fra hjemmet så jeg savner bare så meget en masse kæl og nus, som jeg bare sådan har brug for. Til gengæld har jeg fået alt det jeg kan spise, mens jeg har været alene så pt. kører de et lille slankeprogram for mig her på internatet da de synes jeg er liige kraftig nok "i pelsen". Jeg er en rolig kat, en lille smule forsigtig til en start, men når jeg har set at du er sød og vil mig det godt går jeg bare "all in" og giver mig hen. Jeg har boet sammen med min veninde Frida som du også kan se her på siden og vi elsker hinanden og skal ud til nyt hjem sammen. Skal jeg sige det selv, vil vi være en stor gevinst for et hjem med voksne mennesker der har hus og have og med tid og lyst til mig og min veninde. Jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket og sidder bare og venter på at I kommer og møder mig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Samson er en ung men meget rubust kat. Han er kælen og elsker at blive kløet på maven. Han ruller rundt som en hund, og så er han en god mussefanger. Mangler I en til at fange mus som også er en sofaputter, så kom og besøg ham mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Dooleys er en skøn voksen hunkat i sin bedste alder. Hun er tillidsfuld og er indleveret da ingen vil kendes ved hende i det område hun gik i. Hun vil gerne have et hjem hvor hun kan blive nusset i sofaen og hvor hun kan få lov til at gøre gavn udenfor også.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0489

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Da Karla kom her med falck havde hun tydeligvis ikke haft det nemt, men det har nu ændret sig. Karla er rigtigt flot og hendes pels er en særlig farve så hun skiller sig ud for de andre katte. Derudover er hun en rigtig kærlig kat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0921

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Blue Eyes, blev fundet i Hillerød sammen med en anden han-kanin. Der er desværre ikke nogen der har savnet dem, så nu søger hun nyt hjem. Hun er en aktiv og sød pige, der meget gerne vil være ude-kanin, da hun elsker at grave og lave en masse rod. Andre kaniner har hun ikke noget imod, så der må meget gerne være en anden kanin i hjemmet. Hun elsker at blive nusset. Hvis det er muligt, så vil hun gerne bo sammen med Bolinis, som hun er kommet ind sammen med.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0271

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Rom er helt sin egen herre og hans selvtillid stråler ud af ham. Det er for det meste ham som bestemmer hvornår der skal leges og hvornår der skal nusses. Han er en sjov og tillidsfuld kat med en stor personlighed som formentlig ikke egner sig til små børn fordi han leger lidt for voldsomt og siger fra når han ikke gider at kæles mere. Til gengæld er han en meget smuk hankat og sikker en meget ivrig jæger som ikke er bange for noget. Han vil elske et liv ud på landet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1049

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Balder er en stor dejlig rød hankat men er meget forsigtig når han møder nye mennesker og der sker nye ting. Han skal have tingene stille og roligt men når han er faldet til er en sengeputter kærlig og vil være med i alt hvad der sker. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 år og 1 måned.

Her ser I skønne Bøllemis, som er fjernet fra hans tidligere hjem, da han ikke er blev passet ordentligt. Bøllemis har nu været på internatet i ca 2 mdr. for at tage på i vægt, og han havde mange lopper som gjorde at han havde mange sår på kroppen og meget hårtab. Nu er han ved at komme langsomt op på hans kampvægt og pelsen er ved at blive pæn, så nu er han klar til en skøn familie, som vil passe godt på ham! Vi ved godt at Bøllemis ikke er hel ung, men det kan man bestemt ikke mærke på ham. Han er bare så rar, mild, kærlig, hyggelig og vi håber så inderligt at der findes en dejlig familie til denne skønne dreng! Bøllemis har det godt med andre katte og han hilser dagligt på søde hunde. Han har har det godt med større børn og han vil kun til et hjem med adgang til en have. Bøllemis er kastreret og øremærket. Han er smuk blågrå med lidt hvidt. Kom og hils på denne skønne dreng!

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0430

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Lalle er en ung flot han, som er lidt langhåret, og skal derfor børstes indimellem. , Lalle er et stort marsvin, og har været den der bestemte blandt de 3 andre han-marsvin han boede sammen med. , Lalle snakker meget, og man kan nærmest have hele samtaler med ham. Han trænger til at vænne sig mere til menneske hænder.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Signe er kommet løbende til og ingen til at kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, spinnende kælen mis, sød og venlig, der vil trives i de fleste hjem, evt som inde- og udemis

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0502

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Conrad er Claras killing og har været i familiepleje. Han er en nysgerrig fyr, der gerne vil undersøge alt, hvad han ser. Han er glad og meget livlig og leger specielt godt med sin bror Carl. Når de har leget af, er de begge nogle rigtige spindemisser, som elsker at blive nusset på maven.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Missy har holdt til i et område i en mindre by i en periode uden nogen ville kendes ved hende. Hun er en sød og venlig, meget kælen og opsøgende, voksen mis, der elsker kæl og spinder meget. Flot kat med mod på eventyr som vil trives bedst som både ude og indemis.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0953

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde Malthe med de meget smukke aftegninger, kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere pga. manglende tid til ham. Han er en rolig og lidt genert fyr, der ikke er så meget til pludselige lyde. Derfor skal han til et roligt hjem og gerne et sted hvor der bor en dame-kanin, som kunne blive hans store kærlighed. Han bryder sig ikke om at blive holdt, men vil gerne nusse. Han er kastreret d. 26/6 og vil gerne være ude-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Smukke søde Mia-Maja er en super dejlig lille pigekilling. Hun er venlig og sød. Hun kan lide de fleste også børn. Hun er god til at sige fra, når hun vil være sig selv. Mia-Maja vil være rigtig glad ved et par større børn som selskab. Besøg Mia-Maja i den frie åbningstid daglig mellem 14-16 eller bestil en tid på 86480020 for besøg

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Mis er 1 af 5 ungkatte, efterladt af deres ejer, som er flyttet fra dem. Hun er nysgerrig, opsøgende og meget kælen. Hun er vant til andre katte og vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde og udemis. Sød, stille og rolig.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0562

Andet dyr: chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Vi har fået en gruppe dejlig bløde og håndvante chinchillaer på Brande Internat, fordi deres ejer er flyttet fra dem og har ladet dem blive tilbage i deres bure. De er sammen i små grupper, på 2-3 stykker sammen, som fungerer fint med hinanden og af samme køn. Har du kendskab til chinchillaer og har du rammerne til dem, så hører vi gerne fra dig..

Roskilde Internat

Ref: 15RK-3-0751

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Store, flotte Pappa Not kommer fra en meget stor dyreværnssag, hvor kattene gik rundt i et hus i deres egen afføring. Heldigvis har han ikke taget skade af den oplevelse, så nu søger han et hjem med markant bedre forhold., Pappa Not er en verdensmand, der tager tilværelsen, som den kommer. Han elsker alle sin piger fra sagen - også selv om han nok ikke er far til dem. Han er meget kælen og også ret legesyg og opfører sig nogle gange som en kæmpe killing. Så man skal have rigtig god tid til at hygge om ham. Pappa Not har selvtilliden i orden, så vi tror, at han godt ville kunne lære at bo med en rolig og meget kattevant hund samt nogle større børn. Andre katte ville han elske at hygge sig med., Vi ved ikke, om de her katte nogensinde har fået lov at komme udenfor, men for en en sikkerheds skyld, formidler vi dem kun til hjem, hvor de kan få adgang til udelivet. Her har han i hvert fald elsket at komme ud i vores voliere.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0501

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Morten var sammen med tre andre kaniner blevet sat af på en rasteplads. Heldigvis var der en som fandt dem og kontaktede 1812, som bragte dem til Nordjyllands Internat. Morten er en meget flot og ikke mindst kærlig kanin. Han vil gerne være i hænder, og vil derfor være en mulighed for en børnefamilie, som skal finde deres nye bedste ven. Lyder Morten som et perfekt match for jer? Så kom endelig og besøg ham, hans sidder kun og venter på dig, som kan give ham et kærlig og trygt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0112

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Amalie er en stor og flot tortie farvet hunkat. Hun kom hertil sammen med sin makker Simba. Amalie er en rolig dame, som vil passe bedst ind i et roligt hjem. Gerne med have :-) Amalie er naturligvis steriliseret, øretatoveret og vaccineret ligesom de andre misser.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0542

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Et alt for nuttet og kælent marsvin som Futte, skal man lede længe efter. Futte vil rigtig gerne ud til en børnefamilie, hvor han kan blive overnusset med kærlighed. Han er vant til hænder og er meget rolig og kærlig. Futte blev indleveret da familiens barn desværre fik allergi.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Smukke Lucinda er en fantastisk ungkat på godt 1 år. Lucinda er kærlig snakkesalig og en hyggetrold. Hun er også lidt legesyg og kunne måske godt klare et par store børn. Har I lyst til en sød og kærlig kat så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Flotte Mary er nu blevet en smuk stor killing. Hun er den sidste tilbage af hendes kuld og venter bare på at de rette mennesker, som vil gøre forsøget med at tage hende med sig hjem. Hun er en meget forsigtig kat som lige skal se mennesker an før hun tør gå hen til dem, men når hun så er tryg ved det, er hun den sødeste og mest kælne kat. Har du mod på hende så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0146

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Tom er en lille spilopmager. Han er lige knap et år men fuld af energi og ballede han skal have brændt af, men kan også være afslappet. Børn kunne måske være en mulighed og han kan med andre dyr. kom og besøg ham alle dage mellem 14:0-16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Abby er kommet tilløbende. Hun er en kælen, sød og selvstændig pige, charmerende og opsøgende, tillidsfuld og vil trives i de fleste hjem

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0677

Kanin: Hermelin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Hermelina, blev fundet ved en Netto i København. Der er ingen som har savnet hende, så hun søger nu nyt hjem. Hun er en aktiv pige, der er ude-kanin. Vi ved ikke hvordan hun har det med andre kaniner, men det kunne være en god ting i det nye hjem. Hun er helt sin egen, der selv vil bestemme hvornår der skal nusses. Men når hun sidder hos en, elsker hun at blive nusset.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Tootsie tager på trods af sin unge alder livet med ro. Hun er en rar og venlig pige på 8 måneder. Tootsie har et roligt og mildt væsen og bryder sig absolut ikke om små børn, der løber og larmer. Tootsie er mere til sofa og aftenskaffe og godbider. Har du lyst til at få en sød og rolig kat, så kom og besøg Tootsie daglig mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0766

Kat: Maine coon

Køn: Hun

Alder: 5 år og 7 måneder.

Felicia blev smidt ud hjemmefra, så nu søger hun et nyt hjem, hvor man vil tage sig rigtig godt af hende. Da hun kom, var hun meget filtret i pelsen, så hun skal have en ejer, som har erfaring med pelspleje og som har tiden til at børste hende. Hun synes faktisk, at det er ret hyggeligt, når man bare er stille og rolig., Felicia er meget social og glad for mennesker. Hun har det fint med vores andre katte, men opsøger ikke ligefrem deres selskab. Vi ved ikke, om hun er vant til at være inde- eller udekat, så for en sikkerheds skyld, skal hun have et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud i haven.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dejlige lille Mikkel er klar til et nyt hjem. Han er en dejlig lille glad killing, der savner et nyt hjem. Ring til ham på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Karl er en stor flot ung hankat på 1 år. Han elsker mennesker og sig selv meget men han synes ikke så meget om andre katte, da han gerne vil bestemme det hele. Overfor mennesker er han super kærlig og en rigtig hyggetrold. Har I lyst til en selvstændig kat, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0431

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Skønne Trine er en pige med mod på livet. Hun elsker at være sammen med de andre marsvin, og vil rigtig gerne ud til et trygt hjem, hvor hun kan blive vant til at være i hænder. Kom og hils på hende, hun er skøn og ikke mindst super flot.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0197

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN THORHILDE. Hvordan kan man "glemme" en kat som hende her? Thorhilde er den mindste og fineste yndighed vi har på internatet. En rigtig lille lækkerbisken der er utrolig mild, kælen og imødekommende og meget gerne vil være i hænder. Hun byder sig til og spinder det bedste hun har lært når man sætter sig og nusser med hende og man bliver blød som smør, når hun så kigger op på én. Se bare på billedet hvor fin hun er. Hun er en nysgerrig, men alligevel lidt forsigtig lille sjæl. Hun vil trives i et roligt hjem uden børn og andre dyr.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0181

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Hej, jeg er så Frida. Min ejer har gennem længere tid været syg og væk fra hjemmet, så jeg savner bare så meget en masse kæl og nus som jeg bare sådan har brug for. Til gengæld har jeg fået alt det jeg kan spise, mens jeg har været alene så pt. kører de et lille slankeprogram for mig her på internatet da de synes jeg er liige kraftig nok "i pelsen". Jeg er en rolig kat, en lille smule forsigtig til en start - lidt modigere end min ven Felix, men når jeg har set at du er sød og vil mig det godt, går jeg bare "all in" og giver mig hen. Jeg har boet sammen med Felix som du også kan se her på siden og vi elsker hinanden og skal ud til nyt hjem sammen. Skal jeg sige det selv, vil vi være en stor gevinst for et hjem med voksne mennesker der har hus og have og med tid og lyst til mig og min ven. Jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket og sidder bare og venter på at I kommer og møder mig.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0948

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Søde Karlsson kunne desværre ikke bo hos sin familie mere pga. allergi. Derfor søger han nu et blivende hjem og gerne hvor der bor en anden dame-kanin. Han er en bestemt herre, der godt kan være lidt territorial. Men han er meget nysgerrig på hvem man er og om du har noget lækkert med til ham. Han er kastreret d. 26/6 og er ude-kanin.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Laika er mor til 5 sprælske killinger, som nu er gamle nok til at stå på egne ben. De har været ude i en af vores pleje familier og dagligt været i hænder. Hun er meget kælen og nyder opmærksomheden. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0652

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 1 måned.

Gucci er en utrolig sød og ret forsigtig hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. , Hun er typen, der bliver utrolig glad for de mennesker, hun kender - hun vil gøre alt for os, men skal opmuntres meget, når man træner med hende - ellers bliver hun usikker. Gucci er ikke renlig endnu, så det skal hun lære. Hun er utrolig hvalpet og legesyg og glad for andre hunde , selv om hun kan være lidt dominerende. Dog er hun lidt "racist" da hun har det bedst med cockere. Hun har dog også fundet ud af at lege med en labrador, og efter lidt tid gik det fint. Hun skal ud med anden hund, helst hanhund; hun er lidt en rappenskralde ved milde tæver., Hun ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0355

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Fredag er en hunchinchilla som savner et nyt hjem da tidligere ejer ikke længere kunne tage sig af den. Den er stille og rolig men ikke helt håndtam. Chinchilla er et natdyr og kræver et større bur, og vil meget gerne have selskab af en artsfælle. Vi forventer at man sætter sig ind i de basisbehov en chinchilla kræver.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0421

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Så er Trold og Tammy klar til at flytte hjemmefra. De har været i pleje, siden de kom her til internatet som helt små sammen med deres mor. De er et par skønne killinger, der ligesom deres mor gerne vil bruge lidt tid på at falde til og finde ud af, at deres nye sted ikke er så farligt. Men når de føler sig hjemme, går det over stok og sten - man er vel killing! , De er et par søde killinger, som allerhelst vil fortsætte sammen gennem livet. De vil nok egne sig bedst til at være indekatte, da verden udenfor måske kan blive lidt for meget for dem. De skal bo i et hjem uden mindre børn, da de er lidt forsigtigt anlagt.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0370

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Rosita har holdt til i en landsby igennem en periode, hvor de andre beboere formoder at hendes ejer er død. Hun er en venlig og smuk mis, som vil trives hos jer, hvor hun må være både inde og udemis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Smukke Pax er en pragtfuld blandingskat med en smuk og lækker pels. Han er legesyg og skøn. Pax er kommet hjem fra plejefamilie. Pax er en rolig killing og skal nok ikke til helt små børn. Ring til Pax for fremvisning på 86480020 eller besøg hende i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0333

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Cosmo er en af hundene fra den store sag om 91 hunde. Han havde som mange af de andre ørebetændelse, lopper og orm, men er nu klar til nyt hjem. Han var rigtig utryg i starten, men er vokset i de uger vi har haft ham. Har lært at gå i snor, vil gerne lege og vil rigtig gerne bære ting i munden. Han skal som de øvrige i et roligt hjem, hvor man kan tage hensyn til ham og gradvist lære ham det han skal lære. Cosmo skal ikke i hjem med børn under 12 år. Han er rejseklar og vi ved at han vil udvikle sig hurtigt, når først der kommer fuld fokus på ham

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0931

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde Cash blev fundet i Skælskør, sammen med en anden kanin. Der er ingen der har savnet ham og han søger derfor et nyt hjem. Han er en genert fyr, der helst ikke vil have noget kontakt med en. Derfor håber vi at der kunne sidde en ensom kanin-dame et sted, som savner selskab. Han vil meget gerne ud til en der kunne vise ham at verden ikke er så farlig. Ny ejer skal have kendskab til kanin adfærd, have tålmodighed og en masse kærlighed til kaniner. Han er udekanin her hos os og kastreret d. 26/6.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0460

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Mimis ejer kan ikke have hende mere pga. allergi. Vi havde fundet et nyt hjem til hende, men de havde desværre ikke mod på det alligevel. Hun er en dejlig, rolig og kælen, voksen kat. Hun er selvstændig og kommer selv, når hun har lyst for at blive snakket med. Hun er vant til andre katte og børn samt til at være hyggemis inde, når hun har lyst, men elsker udelivet og er en rigtig dygtig jæger.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Freja var gået uden vådt eller tørt et stykke tid. Hun er en forsigtig men bestemt sød kat. Hun vil gerne have kontakt når hun finder ud af at man ikke vil hende noget ondt. Hun skal ikke ud til helt små børn og gerne ud til rolige og trygge omgivelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Dejlige Lulu er en skøn og venlig hun er super godt selskab, da hendes temperament rolig og omgængelig. Selv om hun er under 2 år, har hun en voksen kats overblik og alt hvad hun gør er velovervejet. Kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-3-0638

Hund: Engelsk Cocker Spaniel

Køn: Tæve

Alder: 5 måneder og 2 uger.

RESERVERET NYT HJEM:Micha er en skøn hund, som stammer fra den store cockersag. Det bærer hun lidt præg af, men hun har forbedret sig utrolig meget, mens hun har været hos os., Hun var den mest forsigtige hvalp i kuldet, lavede udfald mod andre hunde og var noget af en bølle, fordi hun var så nervøs., Men hun er blevet rigtig dygtig til at møde nye hunde. Micha knytter sig meget til sine mennesker, så hun skal ud til en meget erfaren ejer, som kan vise hende verden i et roligt tempo. Hun vil meget gerne bo sammen med en anden hund, men det må ikke være en tæve, som er dominerende. Micha er ikke renlig endnu, så det skal trænes. Blandt andet derfor vil vi ikke formidle hende til nogen, som bor i lejlighed uden direkte adgang til have., Hun ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0294

Hund: Boxer/dobermann

Køn: Tæve

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Chilli er 10 måneder og teenager med stort T, masser af energi og meget meget kærlig! Hun har haft en omtumlet start på livet og nu fortjener hun at få et blivende kærligt hjem, med overskud til hendes teenagersind. Hun har ikke lært at være alene hjemme og hendes nye hjem skal ikke have nogen "bagkant" på at lære hende dette. Hun er stort set glad for alle mennesker og alle andre hunde, men hun er voldsomt glad, og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år. Hun jager kattene og hader at komme i bad! Og så elsker hun at sidde på skødet, men hun er jo en ret stor pige. Hun har brug for træning, faste rammer og rutiner og masser af kærlighed og opmærksomhed. Hun ville storelske at være primadonna på en gård ude på landet, hvor hun kunne suse rundt og lave spillopper. Der må da være nogen der har hjerterum til denne skønne pige

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0198

Kat: Huskat, sort / hvid

Køn: Hun

Alder: 11 år og 5 måneder.

Cher er kommet hertil da hun strejfede rundt i Thisted, og ingen vidste hvor hun kom fra. Hun er øretatoveret i det ene øre, men desværre ulæseligt. Efter 3-4 ugers fremlysning/søgen har vi fået hende klargjort til salg. Hun er en ældre dame, men det kan man bestemt ikke mærke på hende! Hun er super kælen og godmodig, men bryder sig ikke om andre katte. Derfor søger hun et hjem uden andre dyr, hvor hun må nyde sit otium. Kunne det være hos dig? Kontakt os på tlf: 97564517

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Maitai og Mojito er to skønne unge hunkatte som er dumpet sammen i en transportkasse. De var noget forskræmte da de kom til internatet og de mangler lige 1 kg eller 2 på sidebenene. De er dog meget tillidsfulde nu og vil gerne have kontakt. De er trygge ved hinanden og går i øjeblikket sammen. De er begge blevet neutraliseret, øremærket og vaccineret.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

HANKATTEN GABRIEL. Her ser du smukke Gabriel med det milde sind. Gabriel er kommet til os fordi han ikke kunne finde sine mennesker. Gabriel er meget tillidsfuld og kælen. Gabriel er god til kattelem og til at gøre opmærksom at han savner selskab ( eller mad). Gabriel er ok med andre misser. Gabriel skal til hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Ranec er en rigtig sød mis med god energi, nysgerrig og tillidsfuld, med god selvtillid og helt sin egen. Han har været indekat til nu, men vil sikkert sætte pris på også at få lov til at gå lidt på eventyr, når han lige er faldet lidt til.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0205

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Carly er en kælen, stille og rolig mis, der elsker opmærksomhed og hyggetid. Hun er en blid kat, der ikke laver meget ballade, men hun bryder sig ikke om andre katte. De er lidt farlige. Umiddelbart vil hun kunne trives fint som indekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Dixi er en stille men meget social og kærlig kat. Hun kan godt være en bestemt dame og hun kan slå fra sig hvis der er noget eller nogen hun ikke bryder sig om. Dixi er mest til mennesker. Hun er ikke så meget til andre katte men kan leve med dem når hun har lært dem at kende. Kom alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis I har lyst til at besøge hende

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0907

Hund: Cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 10 måneder.

Effie stammer ikke fra den store cockersag; hendes ejer fik barn, og havde ikke nok tid til hende længere., Hun er en utrolig skøn hund, som er glad og meget livlig - hun er nok lidt understimuleret, da der ikke har været så meget tid til hende på det seneste. Effie er glad for mindre hunde, men kan godt blive lidt nervøs, hvis de er for store. Hun er utryg overfor børn, så hun skal ikke bo i en børnefamilie - selv om familiens børn kan omgås hende, er det jo ikke sikkert, at deres venner kan læse hundesprog., Effie er ret veltrænet, kan være alene hjemme i et bryggers/køkken, er bange for fyrværkeri og skud - så hun skal ikke gå på jagt. Men da hun er meget aktiv, skal hun aktiveres på en anden måde - gerne med sporarbejde. Hun kan faktisk grund trinene til agility, og syntes det en super måde at blive aktiveret på., Hun har brug for en ejer, der har en del erfaring med hunde og som er blid og positiv i sine træningsmetoder. Effie kan godt være lidt usikker overfor nye mennesker, men når hun er tryg ved sine folk, elsker hun dem. Hun har en heftig stemme, når hun bliver glad, så hun skal ikke bo i lejlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en af Lucias skønne killinger, som er fuld af spilopper. Hun er en glad killing med gang i og elsker mennesker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 1 måned.

Flicka er ikke så ung mere, som hun har været. Hun er ikke så legesyg og ikke vant til høje lyde. Små børn ville ikke være noget for hende. Hun er rolig afslappet og en rigtig sofamis, som vil se fjernsyn med dig. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0181

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Dette er en af Lucias skønne killinger, som er fuld af spilopper. Hun er en glad killing med gang i og elsker mennesker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Tim og hans bror Buller er indleveret sammen fra et skilsmisse hjem. Det er et par dejlige katte med meget forskellige sind. Tim er meget social og menneskesøgende imens Buller holder sig lidt mere for sig selv. Tim er en stor støtte for Buller og derfor skal de formidles til samme hjem

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0830

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Smukke Lulu var herreløs på Vestsjælland, og ingen har savnet hende. Hun er ellers en dejlig, mild kat, som holder meget af mennesker. Vi ved ikke helt, hvordan hun har det med andre katte, så for en sikkerheds skyld, må hun nok hellere få det hele for sig selv i sit nye hjem. Hun er rolig, kælen og ønsker sig et hjem, hvor hun kan få lov at komme udenfor.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-4-0091

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Sofus er kastreret, øretatoveret og vaccineret. Han er en kærlig, social kat som er vant til, at være både ude og inde. Han er renlig og vant til kattebakke. Da han er en tilløberkat, kender vi intet til hans opvækst. Indleveringen her har han taget fint og med ophøjet ro.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Da Elvis kom til internatet var han meget dårlig. Med den rette behandling, er han nu blevet så frisk, som man kan være. Han er en meget smuk og kærlig kat, som gerne vil snakkes med.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0426

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Ole blev sammen med otte andre indleveret da deres opdrætter blev allergisk overfor dem. Ole er meget rolig, og vil gerne op i ens hænder og blive nusset om.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0938

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Søde Louise kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere, så nu søger denne aktive og nysgerrige pige et nyt hjem. Hun er en kanin der er meget kærlig og kælen, hun knytter sig også meget til sin familie. Hun har boet sammen med kat og hund, men har ikke været så meget sammen med dem. Børn er hun også god sammen med, de skal bare respektere hendes grænser. Hun er god til at bruge en bakke, så hun vil sagtens kunne være indekanin, med adgang til hele lejligheden. Hun vil også kunne trives, som udekanin.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-3-0347

Hund: labrador/border bla.

Køn: Han

Alder: 5 år og 7 måneder.

Når man kommer fra en trist dyreværnssag hvor man har stået i en løbegård det meste af sit liv, så har man meget man skal lære i den store verden. , Buster er en sådan skæbne, men til trods for det, er han meget imødekommende, og vil gerne en hel masse. Vi har trænet Buster til at kunne basiskommandoerne, og det går rigtig godt :), Han er bare en dejlig dreng der skal ud til en almindelig hverdag, med plads til ham, hvor han kan starte forfra i livet. , En legesyg optimist der trænger til kærlighed og varme fra hans nye bedste ven - Er det måske dig, så ring og få en snak om ham. :)

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0052

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

ER RESERVERET TIL NYT HJEM. Her ser I skønne Torkild, som er klar til at rejse hjemmefra fredag d. 3/7-15. Torkild har boet på internatet sammen med hans mor og hans søskende siden han blev født. Han er en rigtig dejlig og meget nysgerrig lille dreng. Han er meget kælen og tillidsfuld og meget udadvendt af sind. Han er meget legesyg, nysgerrig og Torkild egner sig uden tvivl til en familie med størrer børn. Han har det super med andre katte og han er også vant til hunde. Torkild skal kun til et hjem med adgang til have og han bliver kastreret og øremærket inden han bliver afhentet.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0267

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Mickey kom sammen med sin mor og søskende. Nu er han tilbage fra sin plejefamilie, hvor han har boet i en børnefamilie og er blevet vandt til livet og lydene i et hjem, gæster o.s.v.Killingen elsker alt hvad der bevæger sig eller man kan gemme sig i som drillepinde, bolde, rasleting og papkasser. Mickey er banditten, legesyg og helt fremme i skoene. Han vil trives i de fleste familier gerne med lidt gang i den og på sigt vil han sikkert gerne have lov til at komme ud også.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Summers ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem: Hun har boet hos os og kun været indekat i noget tid, så vores fornemmelse med hende er, at hun sikkert også vil kunne trives som indekat i sit nye hjem. Hun venter stadig på dig, som vil give hende sit nye, blivende hjem.. og vi synes hun er den af vores katte, som på nuværende tidspunkt fortjener det allermest..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0481

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Albert er en tilløber, som har holdt sig til i en periode. Han er en sød og venlig, voksen fyr, meget kælen og opmærksom og vil rigtig gerne op til en at sidde og er meget vant til menneskekontakt. Han vil sikkert foretrække et hjem, hvor han også må komme lidt ud

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Erik havde holdt til ved en parcelhus, og så var han dækket af flåter og meget filtret i pelsen., Han er nu blevet soigneret, og vores frivillige bruger masser af tid på at hygge om. - hvilken han nyder :D, Erik er generelt meget stille og rolig og man skal have god tid når man skal besøge ham. Han er semi-langhåret og rigtig lækker.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0193

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Bertil er en stor dejlig hankat på knap tre år. Han er kælen og kærlig men også meget afslappet og ville kunne lide at have en sofa eller en seng at ligge og hygge. Han har ikke noget imod andre katte. Børn kunne være en mulighed. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0479

Kanin: Vædderblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Reserveret til nyt hjem. , HVOR ER DU SPÆNDENDE!!! :), Batman er meget nysgerrig, og elsker at komme hen og hilse. , Batman kom sammen med Joker fra en dyreværnssag hvor der var mange andre kaniner, så han er vant til selskab., Det eneste Batman mangler er lige at komme forbi dyrlægen til tjek, så er han klar til at komme med Jer hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0340

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Buller og hans bror Tim er indleveret sammen fra et skilsmisse hjem. Det er et par dejlige katte med meget forskellige sind. Tim er meget social og menneskesøgende imens Buller holder sig lidt mere for sig selv. Begge er rigtig søde og de er en oplevelse at være omkring. Tim er en stor støtte for Buller og derfor skal de formidles til samme hjem

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0744

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Felix er en dejlig og kælen kat, som desværre ikke kunne bo hjemme længere på grund af ejers sygdom. Han er vant til at bo sammen med Anton, Bianca og Carlo. Felix ved vi ikke så meget om, men han er en hyggelig fætter, som holder af lidt leg og noget nus - han kan være lidt forsigtig i nye situationer, så derfor skal han bo hos katteerfarne mennesker, som har tålmodighed til at lade ham falde til og blive tryg. Vi ved ikke, om han er vant til at være udekat, men vi tror det ikke. Men for en sikkerheds skyld, bør han bo i et hjem, hvor han kan få adgang til en have - han er nemlig ret interesseret i, hvad der foregår uden for vores vinduer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Gonzo er en knap 3 år gammel kat. Han har et roligt og omgængeligt væsen. Han er kærlig og venlig. Gonzo er nok mest til mennesker over den første ungdom. Hans rolige væsen bryder sig ikke om for mange uforudsete hændelser. Han er lidt vanekat. Kom og besøg Gonzo dagligt mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0621

Hund: Engelsk Cocker Spaniel

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Diesel er en dejlig krammebamse af en hund, som stammer fra den store dyreværnssag med de mange hunde og har derfor haft en trist opvækst. Hans ene øje havde en kronisk smertefuld sygdom og er derfor opereret ud til stor lettelse for Diesel. Han klarer sig fint uden, men han er stadig ved at lære det, så han kan godt være lidt klodset., Diesel elsker mennesker og tæver. Han er ikke god med andre hanhunde - vi har kastreret ham. Vi tror ikke, han har prøvet at være ret meget indendørs før; i hvert fald kan han godt finde på at hoppe op på både store og borde. Så der ligger en stor træningsopgave forude, hvor Diesel skal lære verden at kende i et stille og roligt tempo. Han jagter katte, elsker at rende efter fugle, så der er meget jagt i ham. , Vær opmærksom på: En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det kan blive svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., Diesel er renlig og går rigtig pænt i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at komme forbi :)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0590

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Rita har holdt til ved en bolig igennem længere tid og er blevet lidt tynd, af at prøve på at klare sig. Hun er sød og kælen og nu ved godt mod og i god trivsel. Meget elegant og meget kælen, elsker at få opmærksomhed og har god selvtillid også i forhold til de andre katte hun pt bor sammen med. Hun vil sikkert trives i de fleste hjem

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Linse er en sød og tillidsfuld hunkat som kommer og vil nusses så snart men kommer ind til hende. Hun er en tilløber som blev fremlyst, men ingen vil kendes ved hende. Hun skal have mulighed for at komme ud i sit nye hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0614

Hund: Labrador/Newfoundlænder

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 10 måneder.

Trunte er en moden dame, der alle dage har haft det rigtig godt, desværre blev hendes ejere syge, og var nødt til at flytte hen hvor de ikke kunne tilbyde hende nok., Trunte elsker mad og lange gåture - så længe det ikke regner., Hun hviler meget i sig selv, og hun kan med alle de hunde hun har mødt her. , En kærlig og sød bedsteven, der er klar til at blive forkælet resten af sit liv.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0238

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!!, Denne lille smukke killing er en med krudt i. Han elsker at lege og blive nusset. Han er klar til udlevering i starten af Juli. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0571

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Missens ejer gik desværre hen og døde, så nu leder hun efter en ny, kærlig person, som vil passe godt på hende. Missen er en stille og rolig dame, som er utrolig kælen og glad for mennesker. Hun er ikke så vant til andre katte og kan godt finde på at stikke dem en lussing. Derfor vil hun nok trives bedst som enekat., Missen er ked af at køre bil, bliver lidt nervøs ved for meget uro og elsker at ligge i sengen. Hun skal bo med adgang til haven, for hun er vant til at komme udenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1096

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Edward er en helt skøn kattedreng. Han er livlig og glad og altid med på lidt sjov. Han kan lide at gemme sig og kommer farende, når du mindst venter det. Han er god til alle mennesker og kan lide at have nærkontakt med dem, gerne i favnen. Kom og besøg Edward alle dage mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0433

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Kittie blev indleveret sammen med 7 andre marsvin, da deres opdrætter desværre blev allergisk over for dem, derfor har de heller ikke været så meget i hænder. De er meget søde og nysgerrige efter at møde den helt store verden.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Så er Emma og hendes rollinger tilbage fra plejefamilien, klar til at forlade hinanden til fordel for et dejligt nyt hjem. Emma har været en formidabel missemor og rigtig god med sin plejefamilie og deres børn også. Hun har kun været indekat i den periode, men vil sikkert også gerne ud. Hun har været renlig og dygtig til kun at gøre det hun må. Hun vil trives i de fleste hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 5 måneder.

Søde blide Mollie mangler et nyt hjem, da hendes tidligere ejer er gået bort. Mollie er lidt forsigtig, men så snart hun får opmærksomhed er hun en meget hengiven pige der elsker samvær med mennesker. , På grund af sit blide væsen, vil hun trives bedst i et hjem uden hund og andre katte. Mollie vil kunne fungere som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0813

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år.

Her ligge Sofie og slapper lidt af. Det kan hun godt lide - faktisk lidt for meget, tror vi. For Sofie er lidt for tyk - men det kan man jo ikke se, når man ligger ned!, Hun er en rigtig dejlig dame-mis, som elsker at gnide sig op af alt og alle og kigge på en med sine flotte øjne. Hvis man ikke nusser på den helt rigtige både og det rette sted, så kan hun godt blive lidt fornærmet. Vi synes, hun hører bedst hjemme hos rolige, søde mennesker, som ikke har mindre børn. Vi ved ikke, om hun er vant til at komme udenfor, men for en sikkerheds skyld, bør hendes nye ejer bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1013

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Tullepige er kærlig sød og smuk men også lidt legesyg og meget tilbageholden, når hun møder fremmede. Hun skal lige vænne sig til det, når der er nogen, og se dem an, før hun gør sig lækker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0165

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Tommelise er kommet hertil sammen med 5 andre katte, da deres tidligere ejer er gået bort., Her bor hun sammen med Trunte, som er som en mor for hende! De elsker at ligge sammen og nusse og derfor ønsker de sig et hjem, hvor de kan få lov at bo sammen. Tommelise er en super kælen og rolig mis, der elsker selskab.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0063

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Bornholms mest charmerende og lækre kat, det vil jeg påstå, at katten Juni er., Legesyg ung-kat der elsker at tumle rundt, og hvis ingen gider at lege med hende, så kan hun da sagtens finde på noget sjovt., Juni er bare elskelig og vil bringe glæde og sjov ind i din hverdag.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

HANKATTEN STEFFEN. Jeps verdens sødeste dreng intet mindre. Steffen er ret så genert men når han så åbner sig er han den dejligste og kærligste hanmis. Steffen er blid og ret følsom og egner sig til et stille hjem hvor han ubemærket kan glide ind. Steffen elsker at blive nusset på maven. Steffen holder sig for selv her på internatet og snakker ikke med de andre misser. Derfor tror vi at han rigtig vil folde sig ud som alenemis hos et voksent par med hus og have.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0498

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Fillippa er den skønneste store killing, som vil gøre alt for et nus og en arm at ligge i., Hun er som de andre katte her: neutraliseret, vaccineret, øretatoveret og har fået loppekur og ormekur., Hun skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0597

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Tine var noget tynd og træt, da hun kom til Brande Internat efter at have klaret sig, så godt hun nu kunne, i en perioden. Nu er hun i god trivsel og klar til sit nye hjem. En stille og rolig,tillidsfuld, meget kærlig og kælen pige, som vil trives hos de fleste

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0922

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Bolinis blev fundet i Hillerød, sammen med en hun-kanin. Der er ingen der har savnet dem, så nu søger han et nyt hjem. Han er en lidt genert dreng, der ikke er så vant til menneskehænder. Så han skal helst ikke ud til alt for små børn. Han kunne sagtens være inde-kanin, men kan også trives udenfor. Han vil meget gerne ud til en anden kanin, han kunne læne sig op af. Han kunne sagtens sælges sammen med Blue Eyes, da de måske kender hinanden. Han var kastreret, da han ankom til os.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0372

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Stakkels Tanquery var noget tilredt da hun kom til os. Hun havde en kæmpe byld på øret, var drægtig og har en gammel skade på øjet. Nu er hun behandlet, neutraliseret og klar til nyt hjem. Hun er en kælefis som kommer og gnider sig op ad en så snart man kommer i rummet. Hun kan fint med andre katte, så længe det ikke er hunkatte i hendes alder. Hun har været meget glad for vores killing Henrik som hun har passet godt på. Kan du tilbyde Tanquery et nyt og trygt hjem med udemulighed så vil hun være dig evig taknemlig.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0804

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET: Dita blev fundet i Hedeland af en familie og der er ingen der har savnet hende. Hun er en bestemt dame, der gerne vil have tingene på hendes måde. Så hun er ikke en kanin til børn. Hun vil synes det ville være dejligt, hvis hun kunne komme ud til et hjem hvor der var en kasteret kaninmand hun kunne hundse rundt med. Hun kunne også sættes sammen med en af vores kastreret hanner, hvis man ønsker to. Hun er ude-kanin, da hun elsker at grave og undersøge. Når man fanger hende på et godt tidspunkt, så ELSKER hun at blive nusset i hovedet.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0731

Kat: Skovkatteblanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Villy er en dejlig kat, som desværre er blevet væk hjemmefra eller blevet smidt ud. Han er utrolig sød, ret rolig og elsker, når man har tid til at hygge med ham. Vi kender ikke noget som helst til hans baggrund, men her hos os er han ret kælen, elsker at ligge højt og er ikke så glad for de andre katte endnu., Villy kræver pelspleje flere gange om ugen, så hans nye ejer skal have erfaring med at holde en langhårspels. Han skal bo i hus med have, da han er vant til at færdes udendørs.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0413

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Trine har haft en noget omtumlet tilværelse, så nu søger hun et godt og stabilt hjem hos mennesker, som lever et roligt liv og har erfaring med katte., Hun er lige kommet hjem fra en plejefamilie sammen med sine killinger, og nu er de alle parate til at finde nye hjem. Trine er en sød og kælen kat, som lige skal bruge lidt tid på at falde til i sine nye omgivelser. Men når hun føler sig tryg, så spankulerer hun rundt og hygger sig. Trine har altid været indekat, og det skal hun fortsætte med at være.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Tuba er en skøn ungkat. Kælen, men selvstændig. Han kan lide at betragte det hele lidt på afstand: Han vil gerne på skødet, men kan også få tiden til at gå selv. Besøg Tuba alle dage mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0454

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Daimi er endnu en af de unge katte som har strejfet rundt på må og få. Hun var en smule tynd men ellers sund og rask efter en fremlysning hvor ingen har reageret, er hun blevet neutraliseret, øremærket og vaccineret og er nu klar til nyt hjem. Hun er en super sød og kælen kat der gerne vil være en del af nogens hverdag.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Så er missemor Lilian, som kom på internatet i sin tid sammen med sine små killinger, tilbage fra sin plejefamilie og klar til at undvære sine unger og os :) til fordel for sit nye liv og hjem. Hun er en spindende, køn og meget charmerende, kælen og imødekommende mis, som vil trives godt i et selskabeligt og kærligt hjem, hvor hun måske også gerne vil have lov at komme ud og udforske natten og måske agere "fanger". , Her er hun i færd med at tage sig en lille lur :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 10 måneder.

Søde Silke er en voksen kat på 6½ år. Hun er meget venlig og rolig. Hun har en smuk og dejlig pels. Silke skal ud til en familie, hvor børnene for længe siden er flyttet hjemmefra og hvor der er behov og lyst til rigtig godt selskab. Silke vil nyde at få et roligt og trygt hjem, hvor hun må ligge i sofa og seng i det hele taget være det hun er, NEMLIG fantastisk selskab. Besøg hende dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Milli er en lidt stille pige og ikke så fremme i skoene, som så mange andre på hendes alder. Hun skal se mennesker an på afstand men, når hun så føler sig tryg nok kommer hun frem og er den dejligste og kærligste lille missepige man kunne tænke sig. Har I lyst at besøge hende og se om hun synes om jer kan man besøge hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0115

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

HANKATTEN CHAPLIN. Denne frække fyr hedder Chaplin og er en yngre kat med masser af gåpåmod. Chaplin er en nysgerrig sjæl der ønsker at udforske verdenen. Chaplin er meget glad for menneskekontakt og opsøger den gladelig. Der er altid gang i ham og han blander sig gerne i diskussioner både fysisk og verbalt. Chaplin kan være lidt af en vildbasse og egner sig derfor ikke til hjem med børn; men gerne til hjem med forståelse for en kat med lidt kant. Chaplin skal have en familie med masser af kærlighed; men også gerne kan sætte grænser. Chaplin skal så absolut til hus og have. Rigtig sjov fætter.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Frederik er dukket op og har holdt sig til, men kunne ikke klare sig, så han var noget forpjusket og tynd, da han kom til os. Han er stadig ikke helt ved sin velmagt endnu men godt på vej og elsker mad. En sød og venlig fyr med godt med energi, som sikkert vil foretrække også at få lov at komme ud i sit nye hjem

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0178

Kat: Huskat, blå /hvid

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Her har vi Lauritz! Han er en rigtig bølle, der selv finder det mad han vil have. Også selvom der kan være lang vej op til det og med forhindringer på vejen.... "Menneskerne rydder jo alligevel op efter mig...", Han er dejlig kælen og fungerer fint med andre misser.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Naula er en fin, lille mis, som er blevet fundet. Hun er en rolig og kælen, voksen kat, som vil foretrække dit rolige og kærlige hjem. Hun er lidt forsigtig og foretrækker rolige, trygge forhold, måske vil hun trives som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0957

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Lille søde Mallie blev desværre ikke accepteret af det andet marsvin, derfor søger hun nu et nyt hjem. Hun er en fin lille pige, der er lidt genert, men er god til at sidde og blive nusset forsigtig. Hun vil meget gerne ud til en rolig familie, hvor der godt må være et andet marsvin, som er vant til andre marsvin. Ejer skal have god kendskab til sammenføring af marsvin og deres adfærd ved dette.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0432

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde Lulle er et meget nysgerrig marsvin, som synes alle nye omgivelser er spændende. Hun er dog ikke så meget vant til hænder, men da hun ikke er ret gammel, kan hun nemt lære dette. Vil du give Lulle et nyt og kærligt hjem? Kom og hils på hende, hun glæder sig til at møde dig.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0504

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Flotte Cornelius blev fundet sammen med sin mor og søskende i Allerød - de var nok blevet smidt ud hjemmefra. Heldigvis kom han i familiepleje, og nu er denne dejlige killing klar til at finde et nyt hjem. Han er sød, kælen og lidt forsigtig. Han bryder sig ikke om at blive løftet, men han elsker, når der noget højt, han selv kan kravle op på. Cornelius elsker at blive nusset, og så er han meget stædig. Han kan nogle gange være lidt træt af de andre katte, så han vil nok trives bedst som ene kat eller sammen med en anden, rolig kat. Han skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0105

Kat: bl. langhår

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Skønne snehvide er en flot langhåret hunkat på 2 år. Hun er kærlig og elsker at blive nusset men kan også være en bestemt dame. Tingene foregår på hendes præmisser, da hun godt kan lide selv at bestemme hvornår hun vil hvad. Snehvide er samtidig også en meget forsigtig kat, da hun nemt bliver nervøs overfor nye ting og kan heller ikke lade at være sammen med andre dyr. Børn ville ikke være nogen god ide. Har I lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0565

Andet dyr: chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Vi har fået en gruppe dejlig bløde og håndvante chinchillaer på Brande Internat, fordi deres ejer er flyttet fra dem og har ladet dem blive tilbage i deres bure. De er sammen i små grupper, på 2-3 stykker sammen, som fungerer fint med hinanden og af samme køn. Har du kendskab til chinchillaer og har du rammerne til dem, så hører vi gerne fra dig..

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0915

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Dejlige Mifune var herreløs i Nordsjælland, og selv om hun var øremærket, var der desværre ingen ejer tilmeldt i Katteregisteret. Nu søger hun derfor et nyt sted at bo, hvor hun må blive resten af sit liv. Hun er en dejlig, kælen og rolig kat, som synes at mennesker er rigtig søde., Mifune er blevet fundet udendørs, så vi tror, at hun har været udekat tidligere - derfor søger hun et nyt hjem, hvor hun må komme ud i haven, når hun har boet der i et stykke tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Aleksis er en smuk hunkat, som er lige så god, som dagen er lang. Hun fungerer fint sammen med andre katte, som hun bruger meget tid på at lege med. Hun er glad for sine huler, som hun gerne tager en lur eller to i. Kunne du tænke dig en inde/ude kat som Aleksis? Kom endelig forbi internatet og hils på hende.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0096

Kat: Huskat, langhåret, rød/hvid,

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Kandis blev fundet meget sulten, -og det er hun stadig! :) Hun er en smuk og social semi-langhåret kat, som nyder at ligge ude i solen. Hun kan godt blive lidt forskrækket ved høje lyde, så hun ønsker sig et roligt hjem. Kan du tilbyde smukke Kandis et hjem med adgang til have, mad og en børste? :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Lille smukke Trolle er en lidt reserveret killing, der lige skal se vi mennesker an, inden han viser interesse. Når først han synes om dig, kravler han rundt på dig og er næsten ikke til at slippe af med, med andre ord, en skøn skøn lille killing med sine helt egne meninger. Besøg Trolle dagligt mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0538

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år.

Gizmo og ejers anden kat er ikke gode venner. Derfor skal Gizmo have et nyt hjem. Han er en voksen sød og rar, stor og dejlig fyr, som selv kommer og elsker at få krammere, nus og kæl

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0152

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Sigga er en super sød og skøn mis, der elsker at blive nusset, når hun har tid. Hun er stille og rolig og nyder at komme udenfor i ny og næ. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0170

Kat: Huskat, sort

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Joy er kommet hertil sammen med Mr. Bean, da deres tidligere ejer skulle flytte på plejehjem. Han er en sød lille fyr, der kan være lidt forsigtig i starten, men tøer hurtigt op og vil elske sin nye ejer ubetinget!

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0160

Kat: Huskat, Rød/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Brutus er en stor dejlig hankat, der elsker mad! Han kan godt lide at blive nusset bag ørerne, men nyder bestemt også at komme udenfor at kigge. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som alle de andre misser.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0664

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Emil kunne desværre ikke flytte med, da hans familie skulle flytte i lejlighed., Han er en sød, kælen og legesyg fyr, som dog er lidt forsigtig i begyndelsen. Og så er han blevet lidt ked af det, efter han er flyttet ind i vores store katterum - men han har efterhånden vænnet sig til det. Vi har fået at vide, at han er rigtig glad for rolige børn og er bange for hunde og støvsugere., Emil skal have en privat jungle at færdes i, så hans nye ejer skal bo i hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0486

Hund: JackRussell blanding

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Felix er en skøn og meget glad hvalp på 9 måneder., Desværre havde ejer ikke den tid han troede da han anskaffede Felix, og har heller ikke gået til træning med ham. Derfor kender Felix ikke til diverse kommandoer, udover "sit". Til gengæld er han så ung og kvik at det kan indlæres. Han er ihvertfald en meget imødekommende hund, som gerne hilser på alle, og ELSKER at lege., En Jack Russell blanding er en energisk og sjov hund, som har et energiniveau der skal stimuleres en del. , Kunne du tænke dig at høre mere om Felix, så kontakt endelig Nordjyllands Internat på tlf. 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0088

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Pjevse er en meget forsigtig men også meget kærlig ung hankat. Han skal lige lære fok at kende inden han tør nærme sig. Børn ikke en så stor mulighed hos ham, da han ikke er til meget støj og vild leg. Han er mest til faste rammer i hverdagen. Har I lyst til at give ham en ny start, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0129

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Zoe er en stille og rolig sød mis, der elsker mad og selskab. Hun vil dog helst ikke løftes, og hun kan bedst lide at tingene foregår på hendes præmisser :-) Hun kan umiddelbart fint enes med andre katte. Hun vil gerne have en ny familie, hvor der er adgang til udendørs areal..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0589

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Mini har holdt til i en lille by i en periode uden nogen vil kendes ved hende. Hun er en sød, kælen og tillidsfuld, nysgerrig pige, som vil trives i de fleste hjem

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0499

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Clara blev fundet som herreløs sammen med sine fem bittesmå killinger. De er bestemt ikke bittesmå længere - faktisk er de 12 uger og ligesom deres mor parate til at finde et nyt hjem., Og Clara er vist også ved at være moden til at sige farvel til dem - i hvert fald fortæller hendes plejefamilie, at hun har været rigtig træt af sit afkom de sidste par uger., Men hun er en utrolig dejlig og sød kat, der ikke er speciel vild med andre katte. Så hun vil bare gerne have et hjem, hvor hun kan være sig selv - sammen med sine søde mennesker. Hendes plejefamilie beskriver hende som meget kælen og menneskeglad - den perfekte familiekat. Clara skal bo i hus med have, da hun har været udekat tidligere og savner at få græs under poterne.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0644

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Garfield er en tilløber, som måske er blevet efterladt, da hans ejere rejste. Han er en sød, voksen omgængelig og rolig fyr, som vil trives i de fleste hjem med mulighed for også at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Baghera opfylder sit navn rigtig godt, da han ligner en lille panther. Sort og slanke ben, men hans krop er lidt større end slank. Han er sød og kærlig, men skal lige kigge folk an, før han tør gå hen til dem. kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0477

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Winnie the Pooh er kommet løbende til og har holdt sig i området igennem en periode uden nogen til at kendes ved ham. Han er en venlig, kærlig og kælen fyr, som vil trives i de fleste katteglade hjem, hvor man også vil bruge børsten i ny og næ, når der er behov

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Soffie er en utrolig skøn og rolig killing. Hun er kommet til meget underernæret og er nu i gang med at tage på. Hun er ikke den mest legesyge men er en rigtig skødekat. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0136

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en af Lucias skønne killinger, som er fuld af spilopper. Hun er en glad killing med gang i og elsker mennesker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0511

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Søde Aslan kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere, da hun havde fået allergi. Han var højt elsket hos hende og kan med både katte, rotter og hund. Især katte var han meget gode venner med. Han er ikke vant til børn, men ELSKER at blive nusset forsigtigt. Der er stamtavle på ham, men er ikke medbragt. Han er en rigtig sød og aktiv lille fyr.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0563

Andet dyr: chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Vi har fået en gruppe dejlig bløde og håndvante chinchillaer på Brande Internat, fordi deres ejer er flyttet fra dem og har ladet dem blive tilbage i deres bure. De er sammen i små grupper, på 2-3 stykker sammen, som fungerer fint med hinanden og af samme køn. Har du kendskab til chinchillaer og har du rammerne til dem, så hører vi gerne fra dig..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Cheeta er en dejlig smuk missepige med et flot asymmetrisk mønster i ansigtet. Hun har et venligt og kærligt væsen. Hun er i den rolige ende af killinge temperamentet. Hun leger, men ikke vildt. Hun er ikke en killing der går på væggene eller har næsen i alting. Hun er rigtig rolig. Besøg Cheeta dagligt mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Vi har brug for plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger, så hvis du gerne vil gøre en vigtig forskel og samtidig give dig og familien nogle fantastiske oplevelse måske iblandet bekymringer, men altid med en hotline til os og du har transportmulighed også, hvis der opstår en situation, hvor de skal på internatet, så er du velkommen til at ringe til os..

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0523

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Bellis er den sødeste missemor, som nu er klar til at flytte fra sine killinger., Bellis og hendes killinger er fundet efterladt på en rasteplads i Sønderjylland., Hun er super sød og kælen og ser frem til at få et dejligt hjem, hvor hun kan få mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0817

Marsvin: Skinny

Køn: Han

Alder: 2 år.

RESERVERET: Søde Pinky er kommet til os, da ejer desværre ikke havde overskud til ham mere. Han er en rigtig nysgerrig og meget snakkende lille fyr. Han er af racen skinny, som kræver lidt mere pleje end et almindelig marsvin. Derfor er det vigtig at ny ejer enten har sat sig godt ind i denne pleje eller at man har haft skinny-marsvin før, for at kunne adoptere. Han er kastreret d. 5/6 og vil gerne ud til et hun-marsvin.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0403

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Likør er en ung hunkat formentlig fra sidste år som blev indleveret, da var men bekymret for hendes tilstand. Hun fejler dog ingenting og efter at der ikke er nogen der har reageret på hendes fremlysning så søger hun et nyt hjem. Hun er søg og rar og elsker at blive nusset helt stille og roligt. Hun bryder sig ikke om de andre katte og skal derfor ud og være enekat. Hvis du kan tilbyde Likør et nyt hjem så kig forbi og hils på hende i vores åbningstid.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0203

Kat: Huskat, hvid m. sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Fifi er en sød og rolig kat, som ikke har de store "armbevægelser". Hun er sød og kælen, og elsker at putte. Har du en plads i sofaen til lille smukke Fifi?

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat/Maine Coon

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Maria står ved vinduet og drømmer om at få lov til at komme ud. Det kan dog ikke lade sig gøre, når man bor på internat, så nu vil hun rigtig gerne adopteres af en familie, hvor hun kan få mulighed for at komme ud. Hun vil gerne kæle, men kan være en bestemt dame, som siger fra, når hun har fået nok. Derfor skal hun helst ikke ud i en familie med små børn. Kom og se, hvor smuk hun er.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0594

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Josefine er endnu en af de katte, som befandt sig i en trappeopgang, men hvor vi ikke kunne finde frem til ejkeren. Hun er en virkelig flot kat med en flot farvekombination og et enkelt helt rødt ben. Lidt forsigtig men meget sød og kælen, når lige hun føler sig tryg. Hun vil sikkert trives som indekat i et kærligt og roligt hjem

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Tyson er som bokseren han deler navn med, stor og bred. Han bider dog ikke dit øre af. Han er tværtimod både sød og kælen og elsker at ligge et fredelig sted og følge livet gang. Tyson er en god kat, hvis du bor et sted med mange mus. Han snupper dem alle, og betaling herfor er en god fyldt mad skål. Ring til Tyson på 86480020 for besøg

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0732

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Molles mor var drægtig og fødte 6 smukke unger. Alle er nu klar til at komme videre i livet og derfor søger de et kærligt hjem, der er vant til marsvin. Han er en smule nervøs og skal meget i menneskehænder, så han kan se at verden ikke er så slem. Han vil meget gerne ud til et andet marsvin, der kan vise ham verden. Han er inde-marsvin.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0266

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Simba kom sammen med sine søskende og mor og er nu tilbage fra sin plejefamilie, hvor han har lært om at bo i et hjem med børn, gæster og alle lydene. Nu er han klar til sit nye hjem. Killingen elsker alt hvad der bevæger sig eller man kan gemme sig i som drillepinde, bolde, rasleting og papkasser. Simba er dejlig afslappet og tager tingene som de kommer men også legesyg og kåd og kvik, når det rigtig kører. På sigt vil han nok sætte pris på også at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Luka har været omstrejfende igennem længere tid. Hun er en livlig og eventyrlysten pige, som ikke lader noget spændende gå forbi sin næse. Meget opsøgende og kælen og elsker kontakt med enhver. Hun vil trives i et kæleglad og selskabeligt hjem med gode naturområder at regere i.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0882

Hund: Coton de tulear

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 1 måned.

Bella er en glad og ret bestemt lille dame. Hun har noget selektiv hørelse udendørs, og kan blive lidt betuttet hvis man er nødt til at indfange hende. Hun har aldrig vist tegn på aggression. , Bella har tidligere boet hos en syg dame, så hun har ikke været vant til regelmæssige lufteture; derfor skal man i træningsfasen være opmærksom på når hun skal ud og besørge - hun husker ikke selv at give lyd. Af samme årsag, har Bella ikke så meget opdragelse på bagen, men hun har helt styr på hvordan man tigger godbidder! , Indendørs er Bella en dejlig og rolig hund, men ude kan hun godt give den gas! Hun er god til nogle andre hunde og større børn, men katte og kaniner mener hun skal jagtes. Vi tror ikke, hun har mødt andre hunde, før hun kom til os, så det er noget, hendes nye ejer skal arbejde en del med., Bella er blevet klippet helt ned hos os grundet manglende pelspleje i tidligere hjem, så man skal påberegne regelmæssig børstning og/eller trimning., Hos os gør Bella en del, og tidligere ejer har fortalt, at hun er en gøende dame, så tætte naboer skal hun ikke have., Hun har seperationsangst og kan ikke være alene hjemme., Bella er som alt godt i livet: Hun bliver bedre og bedre, jo mere man kender hende, og hun vil være en fantastisk følgesvend hvad end man er alene, er flere eller har anden hund. , Hun skal som sagt motioneres flere gange dagligt så gå-tøjet skal fungere.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Smukke Fynne er en dejlig lille killing, hun kan virke en smule sky lige når hun møder nye mennesker, men når hun er på armen spinder hun så høj at det kan høres langt væk. Hun har en ualmindelig smuk pels og bliver med garanti en super musefanger. Kom og besøg Fynne, Alle dage mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0742

Hund: Gravhund - korthåret

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 3 måneder.

Lille Malou har haft en noget barsk tilværelse. hun har været ude i det forskellige misbruger hjem, og har haft flere forskellige ejere, som alle har brugt hende som avlstæve. Vi ved, at hun har haft fem kuld hvalpe. Vi kan mærke på hende, så snart hun får nogle faste rammer og stabilitet i hverdagen, så bliver hun dejlig og omgængelig hund at omgås med. Seneste ejer var misbruger, så Malou trænger i den grad til en noget tryghed og stabilitet. Hun er en sød, livlig og meget hengiven hund, når hun lærer sine mennesker at kende. Hun er lidt bange for mænd, men efter noget tid hos os er hun virkelig vokset med opgaven omkring fremmede og især mænd, hun hopper op i armene på alle som kommer ind til hende, og vil bare gerne elskes. Hun er lidt nervøst anlagt, så hun skal ikke bo sammen med børn under 15 år. Hun er ulykkelig, når hun skal være alene, hun kan derfor godt stå og hyle og gø, så hun bør have et hjem, hvor det stort set ikke er nødvendigt. Hun har det fint med andre hunde, helst mindre hanhunde., Ude på tur er der meget gang i hende, og hun har en fest. Vi tror ikke hun har været vant til at gå på alle de fine grønne arealer og i det høje græs. Hun har utrolig meget jagt i sig, og er ikke den bedste til at gå uden snor, for så er det som om ørene ikke rigtig virker. , Hun søger en tro følge svend, der kan give en rolig og og rutine præget hverdag. En der vil elske og putte og ligge i ske.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Rose er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Hun er den eneste pige i hele kuldet og kan godt virke lidt selvstændig i forhold til hendes brødre, men er stadig en rigtig kærlig kat og elsker at blive nusset og leget med. Har du lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

HANKATTEN BENJAMIN. Slank, fint bygget, ganske smuk, kærlig, livlig, kælen, snakkende og tillige super legesyg. Hvad kan man næsten ønske sig mere? Benjamin har rendt rundt uden kontakt til sine mennesker og er derfor endt hos os. Trods denne kedelige start har Benjamin stort mod på livet og går til det med stor appetit. Han vil elske at bo i en aktiv familie med søde børn (fra ca. 8 år og opefter) - han kan fint sige fra hvis det er nødvendigt. Benjamin er generelt ok med andre katte og skal til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-3-0756

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Panda er en dejlig pige, som blev fundet i et hus, som ejeren havde forladt. Huset var fyldt med katte, og de levede under kummerlige forhold. Heldigvis bærer hun ikke præg af det, og hun er sød og kælen. Panda kan godt være lidt forsigtig, indtil hun kender sine mennesker og omgivelser. Derfor vurderer vi, at hun vil fungere bedst i en familie med voksne - og gerne med en anden, sød kat. Vi ved ikke, om hun har været vant til at komme udenfor, så for at være på den sikre side, så vil hun gerne have et hjem, hvor der er en have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0439

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Lille My har boet i et udhus en periode. Hun er en meget lille fin voksen pige, som ligner en killing. Venlig og imødekommende. Nysgerrig og Kælen og med god selvtilliden. Hun vil trives i de fleste hjem med mulighed for at komme ud ind imellem også er vores vurdering

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Fantastiske Alfred er kærlig, snaksalig og elsker mennesker, men ikke andre dyr. Han er typen, der vil leve alene og bestemme hvordan tingene og skal være og hvordan de skal gøres. Kunne I tænke jer en voksen kat, der ved hvad han vil, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0162

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Pjuske er en dejlig smuk hunkat på tre år. Hun er stille og rolig snaksalig og rigtig kælen. Hun har ikke noget i mod andre dyr og store børn har hun heller ikke noget imod. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Sysser er meget imødekommende pige, der holder godt øje med os i dagens gøremål. Hun er også meget kælen og elsker at stjæle de andres mand hvis hun kan se sit snit - så lidt af en spilopmager er hun. :) , Desværre synes hun ikke andre katte er fantastiske, eller hunde for den sags skyld., Så hun er en rigtig menneskekat :), Kom og mød hende.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0564

Andet dyr: chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Vi har fået en gruppe dejlig bløde og håndvante chinchillaer på Brande Internat, fordi deres ejer er flyttet fra dem og har ladet dem blive tilbage i deres bure. De er sammen i små grupper, på 2-3 stykker sammen, som fungerer fint med hinanden og af samme køn. Har du kendskab til chinchillaer og har du rammerne til dem, så hører vi gerne fra dig..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Theis på knap et år, ønsker sig sit helt eget hjem. Han kan godt lide børn, bare de ikke slæber rundt på ham hele tiden. Han vil gerne lege, og vil nyde at få sin egen have her til foråret. Kom og besøg Theis dagligt mellem 14-16. Han ser frem til at mødes.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0611

Nymfeparakit: Nymfeparakit

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

2 dejlige nymfeparakitter, der skal sammen ud i et nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0480

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Hannibal er her igen, fordi det var svært at få det til at fungere med husets øvrige dyr. Han har været ren indekat til nu og er en rigtig hyggemis. Den vil trives i de fleste hjem og vil sikkert ikke have noget imod at få lov at komme ud også, når han lige er faldet til - men han vil sikkert fortrække at være alene om sine menneskers opmærksomhed.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0833

Kat: Ragamuffin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Louisiana er en smuk ragamuffin, som kommer fra en stor dyreværnssag. Hun har været formidlet før, men hun kunne ikke enes med den anden kat., Louisiana elsker at ligge og putte i sin hule - men når hun kommer ud af sin hule, er hun utrolig smuk med hvid pels og lysebrune "kopletter". Hun er en lidt forsigtig pige, som lige skal lære sine mennesker og omgivelser at kende, før hun føler sig tryg. Louisiana har derfor brug for et roligt hjem uden andre dyr, da hun ikke gider vores andre katte. Hun er indekat og skal fortsætte med at være det.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0143

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Pixiline er en super skøn og dejlig kat. Hun elsker at være udendørs, og solbadning er hendes yndlings beskæftigelse! :-) Pixiline er desværre ikke så glad for andre katte, men man behøver heller ikke andre, når bare man har smukke Pixiline ;-)

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0789

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Bianca er en sød, smuk kat, som kommer fra en stor dyreværnssag. Hun er dejlig, lidt forsigtig, men kan godt lide, når man har god tid til hygge med hende. Hun er vant til at bo sammen med andre katte - Carlo og Anton - så det vil hun gerne fortsætte med, hvis det var muligt. Bianca er indekat og skal fortsætte med at være det.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0759

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 1 måned.

Pilucca kommer fra en meget stor dyreværnssag, hvor kattene gik rundt i et hus i deres egen afføring. Heldigvis har hun ikke taget skade af den oplevelse, så nu søger hun et hjem med markant bedre forhold. Hun er en rigtig dejlig, rolig, kælen og lidt forsigtig pige, som holder sig lidt væk fra de andre katte, da de er meget efter hende. Derfor skal hun også være ene-kat i sit nye hjem, og det bør være uden børn under 15 år. Hun elsker at nusse og slikke gerne ens hånd dagen lang, hvis hun fik lov., Vi ved ikke, om de her katte nogensinde har fået lov at komme udenfor, men for en en sikkerheds skyld, formidler vi dem kun til hjem, hvor de kan få adgang til udelivet. Hos os har hun haft adgang til voliere og har elsket at rulle sig i solens stråler.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0598

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Simba er kommet, fordi hans ejer ikke kan passe ham mere. Han har været indekat til nu og knytter sig tæt til sit mennesker. Simba vil sikkert trives som fortsat indekat i et roligt, voksent hjem..

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0561

Andet dyr: chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Vi har fået en gruppe dejlig bløde og håndvandte chinchillaer på Brande Internat, fordi deres ejer er flyttet fra dem og har ladet dem blive tilbage i deres bure. De er sammen i små grupper, på 2-3 stykker sammen, som fungerer fint med hinanden og af samme køn. Har du kendskab til chinchillaer og har du rammerne til dem, så hører vi gerne fra dig...

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0769

Hund: Dobermann

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Nelly så skrækkelig ud, da hun ankom til internatet. Hun var ikke blevet fodret tilstrækkeligt gennem længere tid, så hun var stærkt undervægtig. Hun har taget rigtig meget på her, og skal fortsætte med det lidt endnu, så det går fremad for denne dejlige tæve. Hun er en typisk dobermann hvad adfærden angår: Hun er glad, livlig, elsker sine mennesker og vil utrolig gerne gøre alt, hvad man beder hende om. Så hun er let at træne, og super til at gå løs. Nelly har boet sammen med andre hunde, så hun skal have et hjem, hvor der bor en anden hund - det skal være en han, da hun ikke fungerer godt med andre tæver. Pr. 17. juni er hun dog højløbsk, så det vil nok give et misvisende billede af hendes adfærd, hvis hun får besøg af hanhund i disse dage., Nelly har nok aldrig prøvet at være alene hjemme, så det skal læres helt fra bunden. Hun har et ret desperat forhold til mad, så hun bør ikke bo sammen med mindre børn - hun har dog aldrig markeret overfor os, men man ved aldrig, hvad der kan ske, når hun falder godt til et sted. Nelly har brug for en erfaren og meget blid ejer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Bounty er blevet opkaldt efter chokolade baren men ikke fordi han spiser sådan noget men fordi er sød og kælen og selvom han er ved at være voksen er han meget legesyg. Han elsker mennesker og katte og kunne også fungere med store børn. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0239

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Denne lille killing er klar til udlevering i starten af Juli. Han er lidt forsigtig men bliver en ballademager, når han føler sig i trygge rammer. Han er også en kælepot. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Skønne Sally er en stor killing på knap 1 år. Hun har et venligt og roligt sind. Hun vil rigtig gerne lege og være sammen med mennesker. Hun nyder en hvilken som helst opmærksomhed, bare hun er centrum, så et par børn og lege med, vil absolut være dejlig. Besøg Sally dagligt mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0531

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Bob er formegentligt blevet sat af ved Maxi Zoo. Han er en sød og kælen, nysgerrig fyr, som vil trives i de fleste hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Søde Miau er en rigtig puttetrold og elsker at hygge i sofa og seng, hvis hun kan få lov til det. Hun er også en snakketrold så mangler man en man kan få en god snak med så kom og besøg Miau alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0517

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Leif er en liflig fyr. Han er simpelthen så charmerende hyggelig og vrider og snor sig for at få opmærksomhed. , Leif blev fundet under kølerhjelmen på en bil, der havde kørt lidt, da man hørte skrigen. Heldigvis er Leif ikke kommet noget til, og nu er han bare klar til at komme hjem til sin nye familie :)

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0345

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Didde kommer fordi hendes ejer ikke kan beholde hende mere. Hun har boet i en børnefamilie og er en sød, stille og rolig ung mis, som vil trives i de fleste hjem, som lige giver hende tiden og roen til at falde til i sit eget tempo.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Smukke Miku er en pragtfuld pigekat på knap 9 måneder. Hun har et mildt og venligt væsen. Hun har en blød og meget smuk pels. Miku hører til i den rolige ende, og skal ikke bo sammen med helt små børn, men et par halvstore børn med god tid og lyst til en rigtig kælekat, vil være sagen for Miku. Besøg Miku daglig mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0610

Nymfeparakit: Nymfeparakit

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

2 dejlige nymfeparakitter, der skal sammen ud i et nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0631

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Leon er en utrolig sød hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. , Han skal finde et nyt hjem sammen med Lady, da de er meget glade for hinanden., Leon er en fræk fyr, som altid hiver de andre hunde lidt i ørerne. Han er god til at gå spor og apportere. Han er ved at lære at gå i snor, og så er Lady hans støttepædagog. Han er meget selvstændig og er næsten blevet renlig. Han er en hund, der gerne følge med de andre i flokken når der sker nye ting, for så føler han sig mest tryg., Han er en hund der har fanget ideen med at apportere, og er faktisk blevet super god til det. Ikke altid han er helt enig med at det skal afleveres:) En utrolig dejlig fyr, som elsker at putte i samme kurv med lady, og elsker at putte med os mennesker., Leon ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os., Skal formidles med Lady. Er kast.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0166

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Trunte er kommet hertil sammen med 5 andre katte, da deres tidligere ejer er gået bort., Her bor hun sammen med Tommelise, som hun behandler, som var det hendes killing

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0427

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Anton er en ung fin herre, som mangler nyt hjem. Han kom hertil med 9 andre marsvin, og har altid været vant til at bo i bur sammen med andre han-marsvin. , Anton fare rundt når man skal samle ham op, men tager det roligt igen så snart han er oppe i armene.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Lille søde Blue er en rigtig kærlig og kælet kat men er lidt tilbageholdende når det gælder nye mennesker, han ikke kender. Han er ikke til for meget larm eller støjende lyde, så en familie med et par halvstore børn eller ingen børn ville han blive glad for. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0456

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Columbine er en ung tilløber. Hun var noget til den tynde side og ved godt mod. Hun kan næsten ikke få opmærksomhed nok og er også legesyg. Hun vil egne sig rigtig fint som familiekat og da hun er fundet udenfor, skal hun have mulighed for at komme ud igen.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0568

Andet dyr: chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Vi har fået en gruppe dejlig bløde og håndvante chinchillaer på Brande Internat, fordi deres ejer er flyttet fra dem og har ladet dem blive tilbage i deres bure. De er sammen i små grupper, på 2-3 stykker sammen, som fungerer fint med hinanden og af samme køn. Har du kendskab til chinchillaer og har du rammerne til dem, så hører vi gerne fra dig..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Xenia er kommet tilløbende og ingen til at tage sig af hende. Hun er en opsøgende og kælen pige, med et sind som vil passe fint til en børnefamilie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 11 måneder.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0461

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 5 måneder.

Brian har holdt sig til i et område i længere tid og ingen vil kendes ved ham. Han er sød, imødekommende, menneskeglad og kælen lidt usikker på de andre kattes hensigter og vil måske foretrække at være indekat og have dit gode og kærlige selskab for sig selv.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0084

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

HUNKATTEN HONEY. Her har vi Honey. Hun er ikke bare smuk, men også meget kærlig. Hun slår nærmest krøller på sig selv når man kæler med hende, så meget elsker hun menneskekontakt. Hun er rolig og mild og elsker at tusse omkring os her på internatet og iagttage hvad vi laver. Skulle vi have tid til lidt nus, er hun bare glad og byder sig til. Hun vil egne sig perfekt hos modne mennesker, der ville synes om at have en lille trofast følgesvend i de daglige gøremål. Hun gør ikke så meget væsen af sig, men er super elskelig. Hun er sådan en der lige skal se folk lidt an, men så er hun bare 100% klar på nærvær. Honey skal til hjem med adgang til udeliv og uden andre dyr - ikke at hun gør dem noget, men hun trives bare bedre uden og fortjener sine egne mennesker. Vidunderlig pige.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Kom med i Dyrenes Kids Club

Kom med i Dyrenes Kids Club - og lær om dyr på en sjov måde

Spændende viden og sjove konkurrencer, samt fri entré til Skandinavisk Dyrepark
LUK DETTE VINDUE

Vind et års forbrug af foder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et års forbrug af dyrefoder fra OLIVERS Petfood til en værdi af 4.000 kr.. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events.

Dyrenes Beskyttelses medlemmer får 15 % på køb hos OLIVERS Petfood, der samtidig donerer 10 % til Dyrenes Beskyttelses arbejde. Læs mere her

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen om et års forbrug af dyrefoder fra OLIVERS Petfood.