Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0482

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Kamma kom hertil, da hun og hendes søskende var helt nyfødte, med deres mor Kahlua. De har boet hos en af vores plejefamilier til de nu er gamle nok til selv at rejse på eventyr. De synes livet her på internatet er lidt skræmmende, og de kan virke lidt sky men med leg og kæl, tør de hurtigt op.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1541

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Søde Hagrid blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde et godt og blivende hjem. Han er en smule genert og søger nogle gode hænder, der kan gøre ham mere tryg. Han er pt. ude-kanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Han vil gerne ud til et hjem, hvor der er en hun-kanin i forvejen.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1618

Marsvin: Rex/Teddy Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille Anakin kunne desværre ikke bor hos sin ejer, da de skulle skilles. Nu søger han et nyt hjem og skal ud og bo hos et andet marsvin. Det er vigtigt, at nye ejer får ham kastreret og har læst op på sammensætning af marsvin. Han er lidt genert, men i de rette hænder og med masser af mad, vil han blive en god ven

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Ara Bella har holdt til i et område en længere periode og var blevet noget pjevset og tynd at se på inden hun kom til Brande Internat. Hun elsker at hygge og slappe af, og er en stille og rolig, afslappet kat, som måske vil trives som indekat i et roligt, kærligt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Alfred har holdt til omkring et hus i nogle uger og ingen vil kendes ved ham. Han er ellers en sød og kælen, tillidsfuld og spinnende kat, og stille og rolig og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem, nok helst som både inde og udekat.

Spøttrup Internat

Ref: 15SA-4-0487

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Ninus er en sød og kælen kastreret albinokanin. Han er altid klar på en gulerod, eller hvad man mon ellers kunne have i lommen :-) Ninus ønsker sig et hjem hvor nogen vil tage sig kærligt af ham, og bruge en masse tid sammen med ham :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FK-2-0744

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Mikkel, Milo og Manse er 3 lækre hankillinger til Missemor. De er præget super godt af hendes rolige sind og har både mødt hund og andre børn. De vil gerne ud til kærlige hjem hvor de får en masse omsorg og nus. De er blandinger af huskat og formentlig Mainecoon.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0508

Hund: Chihuahua, langhåret

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

Husky og Nemo er 2 meget sociale og nussesyge chihuahuaer, der elsker at sidde på skødet. De er kommet til internatet, fordi ejeren blev syg. De går pænt i snor og elsker gåture. Et hjem med indhegnet have vil være en fordel. Husky er der ikke meget lyd i, men Nemo kan gø en del og derfor er de ikke egnede til lejlighed. Der må påregnes lidt pelspleje. VIL GERNE UD SAMMEN.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0340

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Tim og hans bror Buller er indleveret sammen fra et skilsmissehjem. , Buller holder øje med alting, og hilser høfligt på før han trænger sig på i et kæl., Buller har alle dage været indekat, og vil derfor være helt perfekt i en lejlighed. , Han kræver heller ikke meget aktivering., En sød dreng der bare gerne vil gøre en ny ejer meget lykkelig. , Kom forbi og mød ham.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0520

Kat: gråstribet m. hvid hage

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mindy kom hertil sammen med sine 2 søskende. De har haft en ejer, som desværre flyttede fra deres lejlighed, og "glemte" at tage disse 3 skønheder med! Mindy er super sød og kælen -vi kan ikke forstå at nogen dog kunne efterlade hende :-)

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Legesyg som bare pokker., Elsker at tumle med de andre killinger dagen lang., Men det er nu også dejligt, at blive nusset bag ørerne.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0480

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Kari kom hertil, da hun og hendes søskende var helt nyfødte, med deres mor Kahlua. De har boet hos en af vores plejefamilier til de nu er gamle nok til selv, at rejse på eventyr. De synes livet her på internatet er lidt skræmmende, og de kan virke lidt sky men med leg og kæl, tør de hurtigt op.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1693

Kanin: Hermelin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Billy blev fundet i Greve og der er ingen, der har savnet denne søde fyr. Han er meget kælen og vil gerne ud til et hjem, hvor der var en damekanin. Vi ved ikke hvordan han har det med andre kaniner endnu. Så ny ejer skal have erfaring med sammenføring af kaniner. Han er kastreret d. 1/10.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Keiko er ikke sådan lige at slå ud af kurs, og han har haft mange forskellige bofæller herude. , Simpelthen fordi han er så god. , Han afstresser de katte, der er mindre vant til andre., Keiko er kommet til internatet, da hans tidligere ejer ikke kunne tage sig af ham. Han er en meget kælen og hengiven kat, og han skal ud til et hjem der er fyldt med kærlighed og hvor kælene sidder løst. Gerne med andre kattevenner.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0653

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Komma, Dut og Punktum er 3 killinger der er samlet op i en park for snart mange uger siden. De kom i en kærlig pleje og blev præget rigtig fint. De er tillidsfulde, frække og energiske. Ligesom killinger skal være.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0305

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

HANKATTEN CÆSAR. Vi kan altså ikke forstå at ham her ikke "er revet ned af hylderne". En rigtig god dreng som ejeren "glemte" at få med da han flyttede. Cæsar er køn, mild, kærlig og ukompliceret. Vil rigtig gerne mennesker. Der er også en del leg i ham, men han er ikke sådan en der bare ræser rundt. Han kan fint slappe af og slænge sig. Han virker forholdsvis robust psykisk. Skal ud til hjem uden andre dyr, da han ikke sætter pris på deres selskab. Skøn dreng.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0443

Kat: Killing, sort

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille Lea kom her til sammen med sine 4 søskende. De var alle fyldt med både lus og lopper. Nu er de alle loppefri, neutraliseret, øretatoveret og klar de nyt hjem! Lea ønsker sig et hjem, hvor hun må komme udenfor.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0204

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her er Alvin. Alvin ER en kat, men minder faktisk mest om en Border Collie :-D Alvin er fuld af fis og ballade, en skøn og herlig killing :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1020

Hund: spidshunde bl.

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 6 måneder.

Zenta blev smidt ud hjemmefra og efterladt bundet til træ. Indleveret af politiet. Muligvis har hun været en lidt for stor mundfuld, for der er godt nok gang i den. Zenta er en voksen hund, som på mange måder er på hvalpestadiet. Hun er utrolig sød, hengiven og kærlig. Hun elsker alle mennesker og er glad for andre hunde. Zenta har haft det hårdt tidligere, og vi tror, at hun er blevet slået og sparket. Zenta skal bo med meget hundekyndige mennesker. Hun kan ikke bo med katte, og skal ikke bo sammen med børn., Hun er utrolig livlig og har brug for træning i både miljø, lydighed og renlighed. Hun kan ikke være alene hjemme. Hun er på størrelse med en springerspaniel og vejer cirka 16 kilo.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1229

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Petra kom til os efter at have holdt til ved en rideskole igennem en periode, hvor ingen ville kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, sød og kælen mis, spinnende og nysgerrig og vil sikkert trives i de fleste familier, gerne hvor hun også må komme ud

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0999

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Missemor og 3 killinger fundet i en efterladt papkasse. Det har taget lidt hårdt på killingerne, for de synes verden er lidt stor og skræmmende, og virker lidt sky, men tør hurtigt op med leg og masser af kæl.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0947

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Kiks er en flot hunkat, som elsker at putte. Hun er god til at pakke sig ind i huler, og tæpper. Og så snart muligheden er der sidder hun på skødet af personalet. Hun ruller sig om på ryggen og spinder, og miawer, så hun kan få noget opmærksomhed. , Så ønsker du dig en kælen og snaksaglig kat? , Så kom og mød Kiks :-)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0373

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

HUNKATTEN ELSE-MARIE. En sød og kælen tøs, som gerne vil mennesker og som også gerne vil op og ligge. Hun vil dog sætte pris på nogen med katteerfaring og som respekterer, at hun er en voksen pige med egne meninger om, hvornår det er nok og tid til lidt alenetid. Hun foretrækker, at være det eneste dyr i sin nye familie, altid skønt at være i centrum :-)Hun kunne godt tænke sig en have at boltre sig i. Else-Marie er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Virkelig sød hunkat.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0911

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Laila, Lis og Lene er 3 killinger søstre der i sin tid blev fundet i en lade, deres mor var kørt ned. De kom ud til en plejefamilie og blev præget og nusset om. Nu er de fyldt 12 uger, neutraliseret, øremærket, vaccineret og er rejse klare.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1475

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Søde Miauv havde holdt til i Lejre i 14 dage og der er ingen der har savnet ham. Han har været hos finder i en uge og her var han rigtig god sammen med børn. Han vil gerne ud til et sted hvor der er mulighed for at komme udenfor. Han er en sød og meget kælen kat, der elsker menneskekontakt. Han er derimod ikke så glad for andre katte, så han vil foretrække en tilværelse som solo-mis i sit nye hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0248

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Frække bimse er fuld af fest og farver :-) Han elsker at lege, men vil også rigtig gerne putte og nusse. Bimse er meget glad for andre katte, og siger umiddelbart ikke så meget til hund..

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1653

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Søde Nala blev fundet ved en dyrepark på Amager, med sine 3 unger. Hun søger nu et nyt hjem, hvor hun kan komme ud sammen med en af sine piger eller til et hjem hvor der i forvejen er en anden kanin. Hun er meget nysgerrig og vil gerne følge med i hvad man laver. Hun er ude-kanin hos os.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0365

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Otto er en sød og rolig killing. Han gør generelt ikke meget "væsen af sig", og vimser bare forsigtigt rundt. Otto vil altid gerne kæle og snakke, og snupper sig gerne en lur, når han føler, der er sket nok :-)Otto har det fint med andre katte. Han vil evt. måske kunne trives som indekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0470

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Simon er en lækker mis. Han elsker at slænge sig, og en vindueskarm ville være hans fortrukne plads. , Simon er en dejlig stor hanmis. Han er en ordenlig gut, som kan klare lidt af hvert. Han vil fungere bedst som inde/udekat. Han har haft sin hale og hals barberet pga sår, men det bliver hurtigt pænt igen.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1636

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Søde Shiva er født af Tøsen og de har alle været i pleje. Nu søger hun nyt hjem og gerne sammen med en af sine søskende. Hun er en vims lille pige, der er lidt tilbageholdende. Men med masser af tålmodighed og kærlighed, kan hun blive en god ven. Hun er ude hos os. Hun kræver en smule pelspleje.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-1-0550

Hund: Golden retriever

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Theis er en sød, livlig og menneske glad hvalp. Han er kommet hertil da tidligere ejer syntes han var for stor en mundfuld., Han er renlig, kan være alene hjemme og kommer rimelig ved indkald når vi går ture i skoven. Han går rimelig i snor (flexline) og er rigtig glad for andre hunde! Theis er en lille glad energibombe, som ønsker sig en ny familie som vil aktivere og træne med ham.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1613

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Flotte Clara holdt til i en udestue i Greve, men hun var sådan set ikke blevet inviteret. Så nu søger hun et nyt hjem, gerne med udestue eller blot en dejlig have. Clara er utrolig kælen og har det ok med andre katte men vil nok helst herske over sit hjem alene. Hun kan nok godt være lidt forsigtig i begyndelsen, men når man sætter sig roligt sammen med hende, kommer hun selv luskende og vil gerne nusses.

Brande Internat

Ref: 15BK-3-1122

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Audi blev sat af i en dagligvarebutik. Han er en kælen, nysgerrig og dejlig kat med et par flotte store øjne, som har brug for et hjem, hvor han må være både hyggekat og inde- og udekat.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0239

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser I søde Fanta, som bare en rigtig smuk lille killing. Han er blevet fundet efterladt med hans missemor, Pjuske og brormand, Abrikos. De to drenge har meget krudt bagi og der er fart over feltet, når de leger. Fanta er ellers meget kælen og tillidsfuld, nysgerrig, sjov og meget fræk på en herlig måde. Han egner sig uden tvivl til en familie med børn. Tolererer andre katte og hilser dagligt på hunde. Han skal kun til et hjem med adgang til en have. Han er kastreret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0848

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Verdens største kælepot, må udentvivl være Bent. Bent er en sød fyr, som elsker alt opmærksomhed. Hans sår på halsen skyldes en sprunget byld, som blot skal hele. , Han er en rigtig hyggetrold, som bruger timer på sit kradsetræ, hvor han tager en lur ind i mellem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0784

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Gonzales blev fundet i en fletkurv sammen med sin søster som lille. Han har været i familiepleje og er nu tilbage, klar til sit nye hjem. Familien skriver bl.a.: Gonzales er en sød, legesyg og trofast fyr. Han har været sammen med små og store hunde samt små børn uden problemer og vil sikkert blive en god killing i de fleste hjem også med børn.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0353

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dominik er en herre lækker fyr!! Han er en meget stille og rolig kat, som ikke springer op i armene på folk. Viser du ham til gengæld opmærksomhed, får du alle de mysser du vil have :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0305

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Kaisa elsker livet udenfor! Hun snakker meget, og er en rigtig kælepotte :-) Kaisa ønsker sig en familie som gider snakke med hende, og hvor hun kan få lov at komme ud når vejret er godt :-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1078

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Missemor og 3 killinger fundet i en efterladt papkasse. Det har taget lidt hårdt på killingerne, for de synes verden er lidt stor og skræmmende, men tør hurtigt op med leg og masser af kæl.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1029

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Appeline er en lille pige med et stort mod på tilværelsen. Hun holder sig ikke tilbage for at lege med de store killinger, men hun er også altid klar til at blive kælet med. En rigtig lille hyggetrold.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0335

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Bruno er en sød, sjov og legesyg killing. Han enes fint med andre, og siger umiddelbart ikke meget til hund. Bruno er kælen og social, og så ønsker han sig et nyt hjem med adgang til træer han kan klatre i :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0323

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Loke er en charmør! Han er en rigtig dejlig rolig hygge'fis, der elsker mad. Han ville elske et nyt hjem, hvor han kan få lov at komme udenfor at kigge lidt rundt. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som alle de andre misser.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0957

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lækre Katja er fundet ude i Svenstrup, hvor hun gik rundt helt alene. , Hun er virkelig en dejlig hengiven pige, der elsker at kæle og nusse, og har også været god til andre katte herude. , Og så er hun jo virkelig smuk og har en dejlig tæt og blød pels., Kom og mød den søde pige.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1093

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Max og Findus er kommet, fordi deres ejer ikke kan have dem mere. De er begge dejlige, unge katte, som har boet sammen som indekatte hos en enlig. De er søde og imødekommende og meget kærlige. Hvis det kan lade sig gøre, vil de gerne bo sammen fortsat og fungerer også fint som indekatte.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0429

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Poul er en virkelig sød og (ja lad os sige det som det er) DOVEN hankat! :-) Han rejser sig kun efter mad, og hvis der er kæleri i luften :-) Poul har en skæv tand, hvilket er enormt charmerende! Må dovne Poul med den skæve tand mon bo hos dig?..

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0393

Kat: Killing, creme

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Logan er en halv kat/halv søløve! Logan ELSKER nemlig vand :-) Han er superkælen og social. Han enes fint med andre katte, og siger umiddelbart ikke noget til hund. Logan ønsker sig en ny familie, gerne med adgang til pool :-) (vandpytter kan også gøre det)

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1147

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Frede er en skøn labrador blanding, kastreret og lidt over 2 år. Hans ejer er desværre død. Han har formentlig ikke set og prøvet så meget i sit liv, men er madglad og vil gerne trænes med. Han vejer nogle kg for meget, så nogle lange gåture vil gøre ham godt. Han er meget kærlig og glad. Og lidt bange for andre hunde. Vi har desværre ikke så meget historik på ham, men han kan være alene hjemme og han vil gerne køre med i bilen. Han er umiddelbart glad for børn, men er ikke opvokset med børn og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år. Kan du lære Frede det han mangler, give ham masser af kærlighed og omsorg, og sørge for at han taber sig gradvist, så bliver han den skønneste ven for livet

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0883

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Lille smukke Bine sad alene og efterladt i en busk ved en meget trafikeret vej. Hun var våd og kold, og blev derfor bragt til internatet. Her fik hun nogle gode legekammerater på samme alder. Bine er meget menneskesøgende, og elsker at tilbringe sin tid sammen med dem. , Bine vil passe godt ind i et hjem ,hvor der er mulighed for hun kan være i selskab med sine ejere det meste af dagen, eller har nogle legekammerater at tumle rundt med.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1161

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Bernard blev fundet sammen med sin makker, som moderløs ved en sø. Han er en fin, dejlig, nysgerrig, kælen og tillidsfuld killing, som vil trives i de fleste katteglade hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0775

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

PÅ HÅNDEN!, Smilla er en glad og ikke mindst meget smuk kat. Hun bor sammen med andre killinger, som hun elsker at bruge krudt sammen med. Især katten Victor er hun meget gode venner med. Hun elsker at lege med drillepinde og bordtennisbolde.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0608

Nymfeparakit: Nymfeparakit

Køn:

Alder: 1 år og 9 måneder.

Cleo er fundet ved en rasteplads i Strib, tæt på Lillebæltsbroen. Den manglede nogle fjer i hovedet, men er ellers rigtig fin og søger nu sit nye blivende hjem. Vi ved ikke præcis hvor gammel Cleo men er skønnet til ca. 1 år.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0954

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Lisbeths ejer er flyttet og har ikke taget hende med sig. Hun har formodentligt været indekat til nu og haft selskab af Lone. De har mødt hund og er begge lidt tilbageholdende og forsigtige i nye sammenhænge. De er meget smukke. Vi søger et hjem, gerne hvor de fortsat må bo sammen. Måske vil de fortsat trives som indekatte, men måske heller ikke have noget imod, at lære at komme lidt ud på den lidt længere bane. De vil sikkert fortrække et roligt, kærligt hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1127

Hund: Cavalier king charles spaniel

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Basse er en smuk Cavalier king charles spaniel på 4 år. Han kommer fra et højt elsket hjem, hvor han er har været vant til, at blive aktiveret med gåture og træning på hold., Han er usikker på andre hunde, hvorfor han er kommet her, da ejer boede i tæt bebyggelse og Basse reagere meget på forbipasserende hunde., Derfor ønsker vi et hjem, som ikke ligger i tæt beboelse og meget gerne på landet hvor der er ro, derfor skal han heller ikke til hjem med børn under 15 år. , Han kan være alene hjemme og går fint i snor., Er vant til at ligge i møbler og sengen men kører også gladelig med i bilen på tur., Basse søger tryghed ved sin ejer og knytter sig meget til denne.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0473

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Sonja kom inde i maven på sin mor, som var blevet sat af i en papkasse og blev født umiddelbart efter hendes mor var kommet til os. Hun har været i familiepleje sammen med sin mor og søskende og er nu tilbage på Brande Internat, klar til sit nye, blivende hjem efter at have lært at være i en menneskefamilies hjem med andre katte og stor hund. Hun er en fantastisk, sød og kælen mis, som elsker at blive nusset stille og roligt. Hun vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem også med en kattevenlig hund, men helst større børn, som kan respektere, at hun ikke bryder sig om at blive krammet og båret rundt på. På sigt vil hun sikkert gerne have lov til at komme lidt ud også.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1648

Hund: Rottweiler-grand danois

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 4 måneder.

Daisis ejer var rigtig ked af skulle sige farvel til hende, men på grund af en flytning var det ikke muligt at få hende med. Hun har boet sammen med Ingolf, og de er ret glade for hinanden. Det er dog ikke et krav, at de skal fortsætte videre i livet sammen. , Daisi er en dejlig, mild og utrolig glad tæve pige, som er utrolig trofast og lydhør. Hun er god at arbejde med træningsmæssigt, så hvis hendes nye ejer vil gå til hundetræning med hende, så behøver man ikke være supererfaren., Hun er lidt ked af at være alene hjemme, så det skal trænes helt forfra, som om hun var en lille hvalp. Daisi er glad for børn, men de bør ikke være under 10 år, da hun er ret vild, når hun leger og hopper op. Hun elsker at drøne rundt med andre hunde, men er god til at falde til ro, når hun kommer hjem. Daisi elsker at ligge i sengen, hun er renlig, er glad for at køre i bil og har brug for en del aktivering. Hun vil nok jagte katte, så dem bør hun ikke bo sammen med.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1540

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 4 uger.

Søde Hermione blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde gode blivende hjem. Hun er en smule genert og søger nogle gode hænder, der kan gøre hende mere tryg. Hun er pt. ude-kanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Hun vil gerne ud til et hjem, hvor der er en anden kanin i forvejen.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1032

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 9 måneder.

Romeo vandrede rundt på må og få, og det er ikke lykkedes, at finde hans ejer. Han er en flot, venlig og kælen, voksen fyr, som vil trives i et hjem, hvor han gerne må være både inde- og meget udemis.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Hjælp og, hvis du kan og vil. Vi får nemlig stadig missemødre og moderløse killinger ind, som vi har stor brug for plejefamilier til i en periode. Du og din familie får nogle fantastiske oplevelser iblandet nogle bekymringer måske, men altid med en hotline til os :) Ring, hvis vi har vagt din interesse på 97187123

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0791

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Killing fundet med sin kuldsøskende ved en landevej. De er begge kommet sig rigtig godt efter de har været i pleje. Smut er en sød og kælen lille pige, som søger nyt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0181

Kat: Killingt, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Berta er en lidt forsigtig mis, som ikke bryder sig om alt for meget "påstyr" og larm. Derfor vil hun sikkert trives bedst i et hjem uden helt små børn. Når det er sagt, er Berta altså en sød og kærlig lille misse-pige, som man kun kan holde af

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1680

Hund: Jack russel terrier

Køn: Tæve

Alder: 2 år.

Søde Jackie gøede og stressede for meget i rækkehuset, så derfor kom hun her til os. Hun er en lille energibombe, der søger en aktiv familie, der vil bruge hendes intelligens til noget positiv træning. Hun er rigtig sød, men kan godt være lidt forsigtig i starten overfor nye ting. Hun er super god med de andre små hunde og leger meget med dem. Nogle gange kammer det dog lidt over for hende, så hun bliver sur på dem. Børn er hun ikke så glad for, da hun tidligere har boet ved siden af en skole, hvor de drillede hende. Men store teenagere er helt ok. Hun kan en masse kommandoer, men har desværre, efter flere flytninger, udviklet seperationsangst. Hun er meget lydfølsom og kan slet ikke lide nytårsfester, så hun vil trives bedst på landet. Jackie har brug for mennesker, som har meget stor erfaring med hunde - og helst med hendes race. For det er vigtigt, at man kan læse hendes kropssprog, når hun er sammen med andre hunde.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1539

kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Søde Harry blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde et godt og blivende hjem. Han er en smule genert og søger nogle gode hænder, der kan gøre ham mere tryg. Han er pt. ude-kanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Han vil gerne ud til et hjem, hvor der er en hun-kanin i forvejen.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0786

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mikkel kom og holdt sig til ved en bolig igennem en periode, inden han blev hjulpet ud til os. Han er meget sød og kælen, elsker at snakke med os og vil rigtig gerne følge med i alt. Han vil trives i de fleste katteglade hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0556

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Joachim holder sig gerne på afstand af de andre, da han har noget jagt han selv ser til, det er ikke noget de andre behøver deltage i. , Han er en type der bestemmer selv, og holder meget på den korrekte hilse-etikette. Men dog meget elskelig, når man har ham på tomandshånd. Lidt Royal har man da lov at være ;) , Den Royale familie blev fundet helt alene i Frøstrup, sammen med deres mor. Ikke den bedste start på livet, men mon ikke du kan hjælpe med at resten af livet bliver fantastisk?

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1315

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Ray har holdt til ved en skole igennem en periode. Han er en frisk og glad, nysgerrig fyr, som fungerer fint med de andre katte. Han vil trives i de fleste familier også selvom, der måtte være et par andre søde katte som selskab, er vores vurdering. På sigt vil han sikkert sætte pris på, at få lov til at komme lidt ud også.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0507

Hund: Chihuahua, langhåret

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

Husky og Nemo er 2 meget sociale og nussesyge chihuahuaer, der elsker at sidde på skødet. De er kommet til internatet, fordi ejeren blev syg. De går pænt i snor og elsker gåture. Et hjem med indhegnet have vil være en fordel. Husky er der ikke meget lyd i, men Nemo kan gø en del og derfor er de ikke egnede til lejlighed. Der må påregnes lidt pelspleje. VIL GERNE UD SAMMEN.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0953

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Lille Viktor vandrede rundt alene. Han opsøgte derfor nogle mennesker, da han var meget sulten. Heldigvis kontaktede de 1812, som tog Viktor til internatet. Viktor bor nu sammen med andre killinger, som han hygger sig med. Især hans bedsteveninde Smilla, har han det rigtig sjovt med. Han er en rigtig kælen kat, som er pjattet med at være i ens arme.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0936

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Cirkeline og hendes 3 killinger var sat af foran et dyrhospital. De blev indleveret til os og vi har haft dem under vingen indtil killingerne nu er blevet 12 uger. Cirkeline er en super dejlig og sød missemor som godt kan lide kontakt, men hendes tålmodighed med de små er ved at slippe op. Hun skal derfor snarest ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan passe sig selv, få en del sul på kroppen igen og nyde livet. Caja, Cato og Casa er alle tillidsfulde og som killinger er flest. De er neutraliseret, øremærket og vaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0683

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Søde Thilde kom til os i start maj, hvor hun var blevet fundet i en lade ved Regstrup. Det viste sig, at hun var drægtig og har derfor været i pleje sammen med killingerne. Hun er en meget legesyg kat, der godt kan være lidt nervøs i starten. Men når hun er faldet til, så snakker hun meget og vil rigtig gerne kæles. Så hun skal til et hjem, hvor tingene ikke foregår så hurtigt og helst til et hjem uden andre dyr. Hun har en smule længde på pelsen, men det er noget hun selv er god til at holde. Hun elsker at fange mus, så der skal være adgang til hus og have i det nye hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

HANKATTEN ULRIK. Denne skønne dreng dukkede pludselig op ved en virksomhed i Slagelse og valgte, at det skulle være hans nye tilholdssted. Heldigvis var der en, der tog aktion på sagen og nu er Ulrik hos os. Han er en kælen, venlig og omgængelig kat, der selv kan sige fra når han er nusset nok. Virker som en robust dreng psykisk og tager nye ting med en vis coolness. Skal absolut til hus og have, så han kan komme ud og spjætte lidt. OPDATERING 25.9: Ulrik har udviklet sig til en rigtig hyggesmølf. Han har hele tiden været kælen, men det er ihvertfald ikke blevet mindre mens han har været hos os.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-1084

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Value var kommet på afveje og blev indfanget i en have, hvor hun slet ikke hørte hjemme. Nu mangler hun et nyt og kærligt hjem, hvor der er nogen, der gider nusse med hende.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0280

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Her ser I skønne Udoline, som er lige så smuk af sind, som hun ser ud. Hun er utrolig kælen, tillidsfuld, fræk, nysgerrig og meget legesyg. Når vi kæler hendes står hun næsten på hovedet af glæde. Hun er virkelig en sjov lille kat med en meget stor personliged. Hun har megen energi og hun er uden tvivl en god mussefanger, for alt hvad der bevæger sig, skal fanges, så hun skal selvfølgelig kun til et hjem med adgang til en have. Hun har det fint med andre katte og større børn. Udoline er steriliseret og øremærket. Skøn, skøn og meget smuk kat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Signe er kommet løbende til og ingen til at kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, spinnende kælen mis, sød og venlig, der vil trives i de fleste hjem, evt som inde- og udemis

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1201

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Wendy hoppede rundt ved en befærdet vej i en by. Hun er en sød og håndvant kanin, livlig og glad for at komme ud og bruge sine ben og krop.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0994

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Magelig blev oprindeligt fundet alene og moderløs i et sommerhusområde. Han har været i familiepleje og familien giver "Magelig" dette skudsmål: Magelig var den mindste og var en af de killinger, som havde haft en lidt svær start. Magelig var tynd, og må have klaret sig selv i en længere periode. Men han er vokset godt til og er nu blevet en lille tyk prop, som er langt fremme i skoene og som alle falder for pga. af hans meget store øjne. Magelig er – som hans navn siger – en rigtig hyggefrans, som elsker at ligge i arm med én på sofaen og bare nyde livet. Men lige så stille og rolig som han kan være, lige så meget krudt og gang i den, kan der til tider være. Magelig er glad for at have andre killinger at lege med og nyder andre kattes selskab. Men han vil helt sikkert også befinde sig godt alle andre steder, bare der er mennesker, som vil snakke og nusse med ham. , Magelig har levet tæt sammen med hund og er tryg ved hund. Er vant til hjemmets lyde, både køkken og stue. Er vant til gæster. Er renlig og god til at bruge sin kattebakke. Har IKKE prøvet at være ude. Er vant til at blive løftet, nusset og kysset., Han vil trives godt i et hjem, hvor han både kan få kærlig selskab og blive aktiveret/leget med. Hvis han skal være indekat, vil det sikkert være godt med en jævnbyrdig makker.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1633

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0551

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Shorty kom som moderløs og har været i familiepleje, som en af en lille gruppe og er nu tilbage på internatet, klar til sit nye hjem. Hun er en spinnende, sød og lidt forsigtig killing, som er vant til familiens hund og andre katte og som måske vil trives som indekat, måske sammen med en anden jævnbyrdig legekammerat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1104

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mika er en af en gruppe katte, som ejeren bare flyttede fra. Han er en fin, livlig og energisk kat med god selvstændighed. Spinder og vil gerne snakke, når man har ham i hænderne men legen trækker rigtig meget i ham. Han vil rigtig gerne bo i en legesyg familie, hvor han også må komme ud.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0187

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måned og 2 uger.

Karamba blev fundet i vejkanten, hvor vedkommende troede, at den var død., Men med sine sidste kraftanstrengelser, fik han rejst sig, for at blive opdaget., Heldigvis for det, for finderen tog ham med hjem, plejede ham lidt, for at se om han kunne overleve., Og det kunne han, for nu er han en helt almindelig killing med krudt i "rumpan".

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0310

Kat: Killing, blå langhåret

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Gilbert og Baron Von Grynte er 2 dejlige uldtotter, der kom her til, da de var ganske små. De har vokset sig store og stærke hos en plejefamilie, med både hund og kat, så dem er de ikke bange for. De søger udelukkende et hjem, hvor de kan følges ad ud på nye eventyr., Gilbert er MEGET kælen og super nysgerrig. Baronen er lidt forsigtig i starten, men så snart han lærer folk at kende er han fast inventar i sofaen, når han ellers ikke er i fuld firspring mens han leger. De ønsker sig et hjem, hvor de kan få lov at komme udenfor og udforske. De skal til et hjem uden helt små børn og man skal forvente nogen pelspleje.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Fin, ung kastreret hankat., Han nærmest stanger, for at blive kløet bag ørene., Dog kun så længe, han selv har lyst., Vil være en fin kat, til at fange mus på landet.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-1078

Hund: Dansk-Svensk/Foxterrier

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

*Reserveret til nyt hjem*, Lækre, lille Buller vil meget gerne kæles og klappes, og er rigtig god til øjenkontakt, og er nysgerrig på at lære. , Buller har altid været elsket og er kun havnet her pga. en skilsmisse, hvor forholdene ikke var optimale for ham længere. Han er vant til at bo sammen med en gravhund i et hus på landet, og har gået meget af tiden løs udenfor. Han er generelt god til andre hunde, og lader sig ikke så ofte provokere til at gø, medmindre der kommer nogen. Alene hjemme kan han godt, men det ville være bedst for ham hvis han kunne bo sammen med en anden hund igen., Buller er en sjov lille fyr man hurtigt falder for, så kom og mød ham :D

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Tango er en dejlig kat, som desværre ikke kunne bo hjemme hos sin ejer længere. Han er kommet sammen med sin bedste ven Cash, så hvis de to kunne fortsætte deres makkerskab, så ville det være fantastisk for dem. Vi tror, at de har været indekatte, men vi er ikke helt sikre, så for en sikkerheds skyld skal deres nye ejere have mulighed for både at kunne have dem som indekatte og at lukke dem ud i haven, hvis de forlanger det. Cash er rolig, kælen og en hyggebamse, mens Tango er det samme - og så lige lidt ekstra legesyg.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-1420

Hund: Islandsk fårehund/cavalier/border collie blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Leo er en skøn fyr, som desværre var så ked af at være alene hjemme, at han måtte flytte. Så nu håber han, at finde et andet sted, hvor han ikke behøver at være alene. Leo har nemlig seperationsangst, og det er muligt, at han aldrig lærer det., Men bortset fra det, er han en skøn, glad og kærlig hund. Han er utrolig lydig, er glad for børn - og kan godt finde på at stikke af., Leo er glad for langt de fleste hunde, men hvis en hanhund er for dominerende, så bliver han sur. Katte de er sat i verden til at blive jaget, synes Leo. Så ingen af dem i hans nye hjem. , Han er verdens mest trofaste hund og utrolig puttesyg. Han elsker at ligge i sengen., Leo har brug for en erfaren ejer, som vil bruge alle de tricks han kan og som vil lære ham flere., Leo er kastreret.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Naula er en fin, lille mis, som er blevet fundet. Hun er en rolig og kælen, voksen kat, som vil foretrække dit rolige og kærlige hjem. Hun er lidt forsigtig og foretrækker rolige, trygge forhold, måske vil hun trives som indekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1211

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Nemo holdt til på eet område ved en by igennem en længere periode: Han er en stille og rolig og meget kælen fyr, som selv opsøger kontakt og insisterer på at blive nusset. Er dog også meget selvstændig og opsøger også selv andre interessante ting. Han vil foretrække også at måtte komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0441

Kat: Killing, lys gråstribet

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Moses kom her til, sammen med sine 4 søskende. De var alle fyldt med både lus og lopper. Nu er de alle loppefri, neutraliseret, øretatoveret og klar de nyt hjem! Moses ønsker sig et hjem uden små børn, og hvor han må komme udenfor.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0240

Kat: Huskat killing

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser I søde Abrikos, som bare en rigtig smuk, lille killing. Han er blevet fundet efterladt med hans missemor, Pjuske og brormand, Fanta. De to drenge har meget krudt bagi og der er fart over feltet, når de leger. Abrikos er ellers meget kælen og tillidsfuld, nysgerrig, sjov og meget fræk på en herlig måde. Han egner sig uden tvivl til en familie med børn. Han tolererer andre katte og han hilser dagligt på hunde. Han skal kun til et hjem med adgang til en have. Han er kastreret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1656

Kanin: Dværgkanin Bl.

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Lille Nusser blev fundet med sin mor og søskende ved en dyrepark, på Amager. Der er desværre ingen der har savnet dem og de søger nu nyt hjem. Hun er den i kuldet, der er mest tilbageholdende, men i et hjem med masser af tålmodighed og kærlighed, kan hun blive en god ven. Hun vil rigtig gerne ud sammen med en fra familien eller til et hjem hvor der er en kanin i forvejen. Hun er udekanin hos os. Hun kræver en smule pelspleje.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0664

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Shiva blev i juli måned fundet ved en vejkant med et håndklæde bundet rundt om sig. Ja, man kan undre sig. Vi sendte hende ud til en plejemor, som havde nogle andre banditter og der fik hun lov til at vokse sig stor og stærk. Nu er hun 12 uger og søger et kærligt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0411

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Sally blev formodentligt smidt ud eller sat af ligesom Hans og Grete i sin tid, fordi hun havde fået killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger og er nu tilbage på Brande Internat, klar til at undvære sine rollinger til fordel for sit nye, blivende hjem. Hun har været en super missemor og er en sød og meget medgørlig mis, der er meget vant til mennesker og god med børn, så hun vil blive en rigtig god familiekat hos din familie, hvor hun gerne må være både inde- og udemis.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0908

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Efter at Mille havde leget tiger i Ulvedalen, er hun nu kommet ind på internatet, hvor hun bor sammen med nogle andre killinger, og er den der har overblikket. , Hun elsker at lege og er helt igennem en lækker kat, det vil spræde liv i et hvert hjem hun kommer ud i.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Fersken kom i sin tid som missemor med killinger. Hun har været i familiepleje sammen med sine killinger, men nu er hun tilbage og killingerne kan undvære hende og hun dem. Hun er en stille og rolig, kælen mis, som måske vil foretrække et hjem uden helt små børn.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0963

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lækre Andreas er fundet på en Flyvestation i Vadum. Da det var et farligt sted at opholde sig, var der en medarbejder der tog affære og kontaktede den lokale kredsformand. , Andreas er en meget kælen hankat, som er god til at opsøge mennesker, for at blive kælet for. Han er meget tålmodig! Han vil passe rigtig godt ind i en børnefamilie. Men passer ikke ind i et hjem, hvor der er andre hankatte. , Andreas kan se helt akrobatisk ud når han gør sig til, og forsøger at gøre os opmærksomme på han gerne vil nusses for.

Fyns Internat

Ref: 15FK-2-0600

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Juno er en skøn og aktiv pige. Hun er meget legesyg og har ikke så megen tid til at nusse. Hun vil hellere slås og lege. Hun er rigtig hurtig i sine bevægelser og elsker at lege lidt vildt. Hun er ret reserveret over for nye mennesker. Hun skal lige lære dem at kende. Er lidt sky, gemmer sig ved høje lyde eller nye lyde, men når hun falder til, vil det aftage. Hun bliver også mere tillidsfuld for hver dag der går. Hun bliver en god familiekat men kræver meget trygge omgivelser., Hun kan ikke lide hunde.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1285

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Stampe blev fundet hoppende rundt i en have. Han er en sød, venlig og opmærksom kanin. Han er kælen og vil gerne op at sidde hos en. Han ville være rigtig god i en børnefamilie.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0650

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 5 måneder.

Chanel kommer fra den store sag med 91 vanrøgede hunde, som levede i deres eget møg i en stor flok. Hun fik hvalpe her hos os, og de er flyttet hjemmefra. Så nu søger denne dejlige dame et nyt hjem hos en sød ejer, som har forståelse for hendes behov., Chanel kan nemlig slet ikke være alene hjemme, og hun har brug for et hjem hvor der bor en anden hund. Hun er en rigtig cocker med alt hvad dertil hører af selektiv hørelse og stikken af, når hun finder noget spændende. , Vær opmærksom på: En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og bør derfor bo et sted med god plads. Chanel kan ikke bo i lejlighed., - Disse hunde fra denne sag har levet i flok, så det kan blive svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det, og Chanel lærer det muligvis aldrig., Chanel er renlig og går rigtig pænt i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at komme forbi :)

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0937

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Cirkeline og hendes 3 killinger var sat af foran et dyrhospital. De blev indleveret til os og vi har haft dem under vingen indtil killingerne nu er blevet 12 uger. Cirkeline er en super dejlig og sød missemor som godt kan lide kontakt, men hendes tålmodighed med de små er ved at slippe op. Hun skal derfor snarest ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan passe sig selv, få en del sul på kroppen igen og nyde livet. Caja, Cato og Casa er alle tillidsfulde og som killinger er flest. De er neutraliseret, øremærket og vaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1596

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Jinan er født af mor Jytte her på internatet. Han har været hos en plejefamilie, indtil han var stor nok til at flytte hjemmefra. Han er rigtig sød, kælen og meget nysgerrig på mennesker. Han har været vant til børn og katte. Han skal ud til anden kanin eller sammen med en af sine søskende. Han er inde-kanin hos os.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0140

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Smukke Luca er helt unik! Hun har de smukkeste grønne øjne, som man umuligt kan stå for :-) Luca er en sød og meget rolig kat, som helt sikkert hurtigt vil finde en plads i sofaen. Kan du tilbyde smukke Luca er nyt hjem?

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0773

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Chablis er fundet med sine 4 søskende i en papkasse, og er endelig klar til at komme ud i nye trygge hjem, som vil passe godt på dem resten af deres tid. Chablis er en legesyg kat, som har nydt godt af at bo sammen med andre killinger på samme alder. Hun er meget godmodig, og snaksaglig. Kom og hils på Chablis og hendes søskende :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0519

Kat: Killing, hvid m. gråstribet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Ally kom hertil sammen med sine 2 søskende. De har haft en ejer, som desværre flyttede fra deres lejlighed, og "glemte" at tage disse 3 skønheder med! Ally er super social og legesyg, den perfekte killing -vi kan ikke forstå at nogen dog kunne efterlade hende :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0345

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Didde kommer fordi hendes ejer ikke kan beholde hende mere. Hun har boet i en børnefamilie og er en sød, stille og rolig ung mis, som vil trives i de fleste hjem, som lige giver hende tiden og roen til at falde til i sit eget tempo.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0838

Kat: huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Thor kom sammen med sin mor Fie og sine søskende efter at være efterladt i en papkasse på optagerens trappe. Han har været med sin mor og søskende i familiepleje og der lært om at bo i et menneskehjem. Plejefamilien skriver om Thor: Thor var kuldets største, og det er han endnu. Han er en gut med krudt i, altid klar på leg både med de andre killinger, rugtug gerne Freja og legetøj. Kommer gerne og snakker, hvis man sidder på gulvet, men står man op,afventer han lige om man er lidt farlig. Når man bliver træt, ligger man gerne lidt for sig selv og kigger på os mennesker. Thor sidder sommetider og kigger ud, men om det er fordi, han vil ud eller, om det er fordi, der er en busk uden for vinduet, som bevæger sig, ved vi ikke. Han prøver også at fange fluer m.v. Til Thor søger vi et roligt hjem, gerne med store børn og hvor han evt må komme ud, når han lige er faldet til, hvis han kan, vil han gerne have Freja med :)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-1054

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Dorit er en snakkemis, der lige for tiden snakker mest om det nye hjem, som hun drømmer om. Hun er en rolig kat, der spinder fornøjet, når man kæler med hende.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Her ser I smukke Kirsten med den største personlighed. Kirsten er utrolig snakkende og meget vedholdende, når hun skal have mad og når hun vil ud. Kirsten er en meget tillidsfuld kat som knytter sig meget til de mennesker hun kender. Hun er selvstændig på hendes helt egen måde, hun kommer selv når hun vil kæles, hun siger til når hun er sulten og vil ud og hun er en rigtig dygtig jæger. Så ønsker man sig en hyggelig underholdende kat som ikke behøver at sidde på skødet hele dagen, men som er meget selvstændig på en hyggelig måde, ja så er Kirsten hel klart en rigtig skøn kat. Hun skal selvfølgelig kun til et hjem med have og hun er steriliseret, øremærket og færdig vaccineret. Kirsten skal kun til et hjem uden andre katte og er der børn skal det kun væres store børn.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0374

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

HANKATTEN AUGUST. Ham her er bare en stor, rolig og kælesyg dreng, som ikke så alt for fantastisk ud, da han kom til os, men det er heldigvis ved at være et overstået kapitel. Han vil meget gerne "ligge i arm" og sætter stor pris på menneskelig opmærksomhed. Han ønsker sig et omsorgsfuldt hjem med have, så han har mulighed for at komme ud og nyde udelivet. Han har ikke umiddelbart problemer med andre katte, men vi foretrækker, hvis han kan være enekat i sit nye hjem, da hans størrelse godt kan virke provokerende på andre katte. August er kastreret, øremærket og færdigvaccineret. Pragtfuld hankat.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0180

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Se lige mig, skulle man tro smukke, dejlige Tikka siger. Tikka er blevet efterladt i en papkasse med 5 killinger, som nu alle er kommet videre til nye hjem, så nu er det bare hendes tur til at komme ud og blive endnu mere forkælet. Hun er en utrolig dejlig, kælen, nysgerrig, legesyg, hurtig, sjov, underholdende og en bestemt dame overfor andre katte. Hun bestemmer, så et hjem uden andre katte er et krav, men hunde accepterer hun fint. Hun er en eminent mussefanger. Når der forvilder sig en mus ind i løbegården, kommer den ikke levende ud igen. Hun er snakkende og meget vedholdende, når hun er sulten eller bare vil have opmærksomhed. Smukke Tikka er steriliseret og øremærket og hun skal kun til et hjem med adgang til en have.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1063

Hund: Blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Max søger et særligt hjem, som kan vinde hans tillid (det er ikke så svært, gøres med masser af leverpostej, og forståelsen af at skynde sig langsomt og viden om hunden og hundens sprog) Max har mest boet på et autoværksted med stor frihed. Han er social med alle hunde, men nyder og har også brug for at være alene hund. Han er en stor charmerende rundkørsel, som knytter sig til én ejer. Altså ikke en allemandshund, men kærlig og meget loyal overfor en ejer som forstår ham og hans særlige behov. Han er utrænet, men hviler godt i sig selv. Slapper af der hvor han nu engang er. Han brummer overfor fremmede og skal ikke presses. Meget trænbar og mangler en der, ligesom ham, mangler en ny allerbedste ven for livet. Og som trænger til en at gå lange ture med. Han er 2 år og 5 måneder gammel, og skulle være en blanding af labrador, irsk setter og collie. Ej til hjem med børn

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0412

Kat: Killing, sort

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Elvis er en sød og kælen killing. Han enes fint med andre katte, og siger umiddelbart ikke meget til hund. Elvis elsker at lege, men tager sig også gerne en slapper i vindueskarmen -helst i solen :-)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0359

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

HANKILLINGERNE AYMAN & HANNIBAL. Her har I et par kærlige miskillinger, som er utrolig kontaktsøgende og rigtig gerne vil mennesker. Ayman (til venstre) er 3½ mdr. og Hannibal (rød) er et par uger ældre. De har masser af mod på livet og ønsker sig en familie, hvor evt. børn er over 6 år. De skal ikke nødvendigvis til samme hjem, men trives godt både med hinanden og andre katte. Begge har behov for fysisk kontakt, og de er begge meget tillidsfulde i forhold til sine omgivelser. De er et par kvikke knægte med krudt i rumpetterne, meget livsglade, positive og i det hele taget glade i låget. Både Ayman og Hannibal er kastreret, øremærket og skal kun til hus og have. Et par fantastisk søde og imødekommende hankillinger.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0939

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Peter har mistet sit menneskehjem på den ene eller anden måde og har forsøgt at klare sig, men har selvfølgelig ikke rigtig kunnet pga. sin alder. Han er en sød og kælen, godmodig og efter alderen rolig fyr, som måske vil trives som indekat evt. sammen med en makker.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0388

Kat: Huskat, rød

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Simba er en MEGET kælen og madglad kat :-) Han prøver ihærdigt at vise os alverdens forskellige "katte tricks", i håb om at der så falder en godbid af! Simba vil passe rigtig godt ind i en familie med børn.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Her har vi en vidunderlig kat som hedder Jeanette. Jeanette er bare så mild, dejlig, overkærlig og kan hun få lov at nusse folks fødder så er hun bare så glad. Hun elsker at ligge i arm mens hun spinder højlydt. Hun har nemt ved tilpasse sig nye mennesker og omgivelser og hun egner sig uden tvivl til en familie med størrer børn. Hun er smaddder legesyg, nysgerrig og Jeanette skal kun til et hjem med adgang til en have. Som i kan se har hun to forskellige farve øjne og det gør hende bare endnu mere charmrende. Jeanette skal kun til et hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket samt færdig vaccineret.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0181

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Keesa er en fin lille hunkat., Hun gør ikke meget væsen af sig. Hun er nærmest lidt tilbageholdende, men vil rigtig gerne kæle., I hende vil du finde en ven for livet.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0955

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Leif er en dejlig dreng, som elsker at bruge tiden sammen med andre katte. Han er en rolig og kærlig kat, som vil passe ind i alle hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Miko er kommet som én af en gruppe, hvor ejeren er rejst fra dem. Han er en sød og venlig fyr, der er lidt forsigtig i starten, men meget legesyg og eventyrlysten, når først lige han har fundet ud af at der ikke sker noget farligt. Han vil trives i de fleste hjem og vil på sigt gerne have lov at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-1308

Hund: dansk svensk gårdhundblanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Loke er den ene af 4 skønne hvalpe (3 hanner og 1 tæve), som vi skal have fundet egnede hjem til i forbindelse med, at de netop er blevet 8 uger og er klar til at undvære hinanden og deres mor. De er opvokset i et hjem og er præget godt på dagligdagssituationer, som at færdes i et hjem og møde mennesker og hunde. Alle er nysgerrige, imødekommende og tillidsfulde. De er legesyge og frække og har behov for familier, som har tid og overskud til at opdrage og lære dem alt helt fra bunden bl.a. m.h.t. renlighed, alene hjemme, snor o.s.v. Derfor søger vi efter hjem, hvor de ikke skal starte med at være alene hjemme og hvor man evt. har lyst til at gå på hundeskole sammen med sin hvalp. Gerne et hjem med større børn.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1595

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Jersey er født af mor Jytte her på internatet. Han har været hos en plejefamilie, indtil han var stor nok til at flytte hjemmefra. Han er rigtig sød, kælen og meget nysgerrig på mennesker. Han har været vant til børn og katte. Han skal ud til anden kanin eller sammen med en af sine søskende. Han er inde-kanin hos os.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1001

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rullepølsen sad alene og moderløs på en mark, tynd og lidt pjevset. Han har nu været i familiepleje, som giver ham disse ord med på vejen: Rullepølsen er en meget aktiv og glad killing, som lynhurtigt har tillid og viser kærlighed for sine mennesker. Han elsker at ”kysse” sine mennesker og vil gerne helt op til ansigtet og nusse, hvis han kan få lov. Han er glad for selskab, men også leg og narrestreger. En killing, som er meget rolig anlagt, og plejefamilien mener, at han vil passe godt ind i alle hjem, hvor han kan få opmærksomhed, både fra børn og voksne. , Rullepølsen har levet tæt sammen med hund og er tryg ved hund, er vant til hjemmets lyde, både køkken og stue, er vant til gæster, er renlig og god til at bruge sin kattebakke, har IKKE prøvet at være ude og er vant til at blive løftet, nusset og kysset., På sigt vil han sikkert sætte pris på også at få lov at komme ud eller at få en jævnbyrdig makker med sig.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1619

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille Ulla kunne desværre ikke bo hos sin ejer, da de skulle skilles. Hun bor pt. med Svips og vil meget gerne ud sammen med hende. Hun er lidt genert, men i de rette hænder vil hun blive en god ven.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1531

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Otto er kommet til os, da ejer desværre ikke havde plads til dem mere. Han er kommet sammen med 3 andre hanner og de skal alle ud sammen. De er alle meget nysgerrige og aktive, derfor kræver de også et stort bur/terrarium med en dyb bund af savsmuld, hvor de kan grave mange gange. De er både dag- og nataktive, så vær forberedt på byggearbejde om natten også.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1533

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Palle er kommet til os, da ejer desværre ikke havde plads til dem mere. Han er kommet sammen med 3 andre hanner og de skal alle ud sammen. De er alle meget nysgerrige og aktive, derfor kræver de også et stort bur/terrarium med en dyb bund af savsmuld, hvor de kan grave mange gange. De er både dag- og nataktive, så vær forberedt på byggearbejde om natten også.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0935

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Cirkeline og hendes 3 killinger var sat af foran et dyrhospital. De blev indleveret til os og vi har haft dem under vingen, indtil killingerne nu er blevet 12 uger. Cirkeline er en super dejlig og sød missemor, som godt kan lide kontakt, men hendes tålmodighed med de små, er ved at slippe op. Hun skal derfor snarest ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan passe sig selv, få en del sul på kroppen igen og nyde livet.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0797

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Sansa er en smuk pige, som vil kræve en børste i ny og næ. Dejlig og kælen, køn, nysgerrig og kælen.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Her ser I smukke Peter, stor og dejlig og med den smukkeste sorte silkebløde pels. Peters tidligere ejer er desværre flyttet fra ham, derfor blev han indleveret til internatet. Han er en utrolig dejlig, rolig, kærlig og meget mld kat. Ligeså snart man kæler ham ligger han sig straks på ryggen for at blive nusset på hans mave. Peter virker til fint at acceptere andre katte. Han er ihvertfald meget nysgerrig omkring dem. Vi vurderer, at han skal til et stille og roligt hjem med adgang til en have. Smukke Peter er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0893

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Loke er blevet fundet moderløs og hjemløs ved en børnehave. Han er en dejlig kat, sød og kælen og lidt forsigtig. Han vil måske finde sig til rette som ren indekat i et kærligt hjem evt sammen med en jævnbyrdig makker

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1542

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Søde Hufflepuff blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde et godt og blivende hjem. Han er en smule genert og søger nogle gode hænder, der kan gøre ham mere tryg. Han er pt. ude-kanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Han vil gerne ud til et hjem, hvor der er en hun-kanin i forvejen.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Her har vi søde Tootsie, som er en rigtig dejlig kat. Hun og hendes killinger er fundet efterladt og er derfor blevet indleveret til internatet. Hun er en utrolig rolig, dejlig, mild og en meget kærlig kat. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser og hun har det godt med andre katte og hun hilser dagligt på hunde. Søde Tootsie egner sig fint til et hjem med børn og der skal være adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1022

Hund: Schæferblanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 7 måneder.

Honey er en lille fiks sag, super glad og hopper gerne højt for at kysse. Faktisk er hun så glad hun næsten ikke kan være i sin egen krop. Hun har levet en lidt omtumlet tilværelse og det er vores håb at hun kan finde sit blivende hjem nu. Hun er en aktiv dame, elsker lange gåture og især at løbe frit. Hun har dog en del jagtinstinkt. Hun har aldrig rigtigt været trænet, men er meget lydhør. Hun er glad for børn, men fordi hun er lidt en badutspringer skal hun ikke i hjem med små børn. Hun går ikke af vejen for vandpytter og mudder. Vil elske alt hvad der hedder aktivitet og samvær. Hun har meget energi, så skal ud i et aktivt hjem hvor hun kan tage del i hverdagen. Hun har det fint med de fleste andre hunde. Hun er en lille schæferblanding på 5 år og 7 mdr

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0467

Kat: Huskat trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Daisy er en sød og rolig kat! Hun vil muligvis kunne trives som indekat(i en lejlighed). Daisy er rigtig sød og kærlig, og hun lunter for det meste bare lige så stille rundt.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0222

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Her ser I søde, smukke Bianca, som er en utrolig dejlig killing. Hun er utrolig kælen og tillidsfuld. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun og hendes søskende blev fundet efterladt sammen med deres missemor for ca. 1 mdr. siden. Hun er nu klar til formidling og hun venter med længsel på en sød familie. Hun egner sig unde tvivl til en familie med størrer børn og med adgang til en have. Bianca har det rigtig fint med andre katte og hun hilser dagligt på søde hunde. Hun er steriliseret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Tim kom sammen med sin bror Buller fra et skilsmissehjem. , Tim er den mest kontaktsøgende, som hurtigt smyger sig op af ens ben, og tager meget gerne imod al den kærlighed man har at give., Han er meget kongelig i hans bevægelser, og vil gøre en ny ejer meget glad. , I øvrigt har han alle dage været indekat, så han passer perfekt til en lejlighed.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0247

Kat: Huskat, rød/hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Consuella er en dejlig rolig og afslappet kat. Hun tager ikke tingene så tungt, og hun er vældig taknemmelig over den tid man vil bruge i hendes selskab. Consuella elsker at ligge ude og dase i solen, så hun vil helt klart foretrække et hjem med have til :-)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0518

Kat: Killing, gråstribet m. hvid hage

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Siggi kom hertil sammen med sine 2 søskende. De har haft en ejer, som desværre flyttede fra deres lejlighed, og "glemte" at tage disse 3 skønheder med! Siggi er super nuttet og kærlig killing, -vi kan ikke forstå at nogen dog kunne efterlade hende :-)

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0166

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Broken er en rigtig lille filur,, Han blev indleveret til dyrlægen, af en person der fandt ham gående helt alene i verden., Nu vil han gerne ud og gøre din hverdag sjov og hyggelig.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0972

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lulu kom ind moderløs og forladt. Hun har været i familiepleje sammen med en gruppe andre killinger og er nu tilbage klar til sit nye hjem. Her er hun i færd med at overveje om hun skal i brusebad :) Plejefamilien fortæller bl.a. : Lulu er en meget speciel killing. Hun er utroligt tillidsfuld og omstillingsparat, og alt og alle er Lulus venner. Lulu vil især gerne have en hund, der er venlig nok til at lade en killing lege på sig. Lulu vil egne sig bedst som indekat, da hun ikke ser noget som helst som en trussel. Når Lulu sover, er det tungt og roligt. Hun bliver ikke vækket af lyde, for Lulu er døv. Når man så lægger en hånd på hende, vågner hun i spindende tilstand og bliver meget glad for at se et menneske. Lulu elsker at gå i otte-taller om menneskeben, lege med hundepoter, ”hjælpe” med støvsugning og fange langt hår. Hun har behov for et roligt, kærligt, nok helst voksent hjem pga sin manglende hørelse

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1072

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Miss Slimline var noget mager, da hun kom her til os med sine små killinger. Nu har hun taget en del på, været i pleje hos en sød familie, og hendes killinger er parate til nye udfordringer., Dem har hun efterhånden haft nok af, så nu søger denne stille, rolige og meget kælne kattemor et fredeligt hjem hos søde mennesker, som vil passe godt på hende. Miss Slimline savner noget alenetid og ro, så hun vil foretrække et hjem, hvor hun er i centrum, som eneste kat. Hun savner også at komme udenfor, så hun skal have adgang til friluftsliv.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0381

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Kittys mor kom højdrægtig og fødte kort efter ankomsten. Kitty, hans mor og søskende kom hurtigt i familiepleje og nu er han og hans søskende og mor tilbage på internatet, klar til at vejen skilles til fordel for deres nye, blivende hjem efter at de I familieplejen har fået erfaring med at bo i et menneskehjem. Kitty er en, køn, sød og kælen, efter alderen stille og rolig mis, men også nysgerrig og legesyg. Måske han vil kunne trives som indekat, måske sammen med en makker, men han vil sikkert heller ikke have noget imod at få lov til at komme ud også, hvis det er muligt. Vi tror, at han vil trives hos de fleste kattemennesker.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1162

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Conrad kom sammen med Bernhard efter at de var blevet samlet op ved en sø. Han er lige som Bernhard en fin og dejlig, kælen, spinnende og tillidsfuld killing, som vil trives i de fleste katteglade hjem.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0238

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Her ser I smukke Pjuske, som er blevet fundet efterladt med hendes to killinger, Fanta og Abrikos. Pjuske er en utrolig dejlig kat, som man straks falder for. Hun er stille og rolig, kærlig, mild og meget velafbalanceret. Hun er også legesyg og hun elsker at lege med hendes killinger. Smukke Pjuske er semilanghåret og hendes pels er indtil videre nem at holde. Vi ønsker for Pjuske et stille og roligt hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0512

Kat: Huskat, rød / hvid

Køn: Han

Alder: 7 år og 9 måneder.

Otto kom hertil med et øremærke. Desværre kunne det ikke lykkes os at finde ejeren, så nu søger Otto en ny familie! Han er en madglad, KÆLEN, og meget insisterende herre. Han ønsker sig en ny familie som har adgang til have, og masser af tid til at snakke med ham.. Er du skønne Otto's nye familie?

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1287

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Anton var der bare pludselig på en genbrugsplads, hvor han blev ved med at være. Han er en venlig, rolig og afbalanceret, meget imødekommende og tillidsfuld fyr, som vil trives i de fleste hjem, gerne som både inde- og udemis.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-1070

Hund: Beagle

Køn: Han

Alder: 5 år og 4 måneder.

Pumba er en dejlig basse. Han er en rigtig beagle, og det betyder, at han ikke er så lydhør. Medmindre, der er godbidder i nærheden. Så kan han lokkes til det meste. Han elsker at lege med bolde ude i haven og kan fint underholde sig selv med en masse snuseprojekter. Derudover er han vild med at løbe på stranden, dog skal man være opmærksom på hans jagtinstinkt, som ikke holder ham tilbage, hvis han ser noget - så altid snor ;-) Pumba er vant til at være alene hjemme og har boet med større børn. Han har brug for rigtig megen aktivering hver dag, og meget aktive familier foretrækkes som adoptionsfamilie. Kom og mød ham. Han er en rigtig kælepot.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0912

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Laila, Lis og Lene er 3 killinger søstre der i sin tid blev fundet i en lade, deres mor var kørt ned. De kom ud til en plejefamilie og blev præget og nusset om. Nu er de fyldt 12 uger, neutraliseret, øremærket, vaccineret og er rejse klare.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1579

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Laxholm blev fundet med et skadet bagben i Haslev. Hendes ben er nu raskt efter nogle uger i behandling og nu søger hun et nyt hjem. Hun er en rigtig sød kat, der godt kan omgås andre katte, men hun vil helst være enedyr i sit nye hjem. Hun vil gerne til et hjem med adgang til have.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-1611

Hund: Husky/Malamut bl.

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Smukke Balou er kommet til os, da ejer var flyttet fra ham. Han søger et nyt hjem, der har spidshundeerfaring og kender til deres pelspleje. Han er meget mild og kærlig. Han hører også lidt mere efter end normalt. Han har haft en omtumlet fortid og er flyttet meget rundt, så nu søger han ro og faste rammer. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, men ny ejer skal være indstillet på at træne dette fra start af. Han er renlig og så elsker han tæver, men kan ikke fordrage andre hanner. Han går pænt i snor, men kan dog trække engang i mellem (det ligger jo også til generne). Han er blevet kastreret d. 1/10. Han er ikke madaggressiv og deler fint hans mad med de andre hunde. Han skal ikke ud til små børn. Balou kan ikke bo i lejlighed.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1389

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Alba er en sød og legesyg killing, som blev fundet i en hæk i Roskilde. Nu ved vi ikke, hvad der er for en hæk, som sætter killinger som frugter, men vi håber bestemt, at Vej & Park ikke har planer om at udbrede den yderligere., Alba vil helst bo i hus med have, da der er rigtig meget gang i hende. Hun er kælen, legesyg og glad for de andre killinger.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1023

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lille lodne Stinna kom moderløs og noget betuttet efter at være fundet i en skov. Hun er en kælen, sød og spinnende pige med et lidt forsigtigt og mildt sind og vil måske trives som indekat evt. sammen med en sød makker. Der kan blive brug for lidt pelspleje også, da hun er en smule langhåret.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1530

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Olav er kommet til os, da ejer desværre ikke havde plads til dem mere. Han er kommet sammen med 3 andre hanner og de skal alle ud sammen. De er alle meget nysgerrige og aktive, derfor kræver de også et stort bur/terrarium med en dyb bund af savsmuld, hvor de kan grave mange gange. De er både dag- og nataktive, så vær forberedt på byggearbejde om natten også.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0867

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Umm... Koldt vand direkte fra hanen smager nu bedst. Da Herdis' tidligere ejere flyttede, valgte de ikke at tage Herdis med, og efterlod hende alene, overladt til hendes egen skæbne. , Herdis var nervøs ved os i starten, men allerede efter kort tid med omsorg og kærlighed, er hun blevet en rigtig dejlig pige.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-1088

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Hilda og hendes søster er fundet efterladt i en carport. Hun er kælen og vil gerne nusses. Hun søger nu hendes nye hjem, hvor hun kan gå på opdagelse.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0182

Kat: Killing, rød

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Denne flotte fyr hedder Malthe! Malte er en sød og social lille fyr, som gerne lige tager en slapper i ny og næ ;-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Bitten kom sammen med Agnes fordi ejeren ikke kunne tage sig af dem mere. Bitten er den mest forsigtige af de to. De har været i familiepleje og lært om at bo i et menneskehjem, hvor de har færdedes i hele boligen. Bitten er den mest forsigtige af de to. Hun vil gerne i kontakt med alle, når hun lige har set dem lidt an. Hun vil lege med de andre katte. De er begge små superkatte, legesyge med alt, kælne og især Bitten holder af at ligge tæt på en og blive nusset af en blid hånd. De vil trives i de fleste katteglade hjem evt. sammen, eller sammen med en anden makker og på sigt nok også som både inde- og udekatte.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0655

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Komma, Dut og Punktum er 3 killinger, der er samlet op i en park for snart mange uger siden. De kom i en kærlig pleje og blev præget rigtig fint. De er tillidsfulde, frække og energiske. Ligesom killinger skal være.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0698

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Enebær er en sød og fræk killing. Hun og hendes bror blev indleveret i sin tid til internatet da de var tæt på at gå til. De var ret dehydreret, havde meget dårlig pels, fyldt med parasitter. De kom ud til en plejefamilie som har gjort et kæmpe arbejde og de har udviklet sig til 2 smukke killinger og er nu rejseklar. Enebær kan virke lidt reserveret til at starte med, hun skal lige se det hele lidt an. Hun vil egne sig bedst som alene kat og når det kommer over hende og hun har fået racet af så kan hun godt lide at putte. Men det er hende der bestemmer hvornår.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0772

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Gin er fundet sammen med sine 4 søskende efterladt i en papkasse. Nu er de endelig klar til at finde nogle nye trygge hjem. , Gin har haft stor fornøjelse af at bo sammen med andre killinger på samme alder. De har tumlet godt rundt, og det er klart nogle killinger med god harmoni, som er gode til at tilpasse sig. Gin vil kunne passe fint ind i et hjem som har dyr i forvejen, eller hvor der at nogen i familien som ofte gerne vil lege. , Killingerne har ikke prøvet at være ude (kun i indhegning), og vil sagtens kunne kunne fungerer som indekat, men også til at komme ud.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0287

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 uger.

Bemærk, at kattehjemmet har ferielukket fra lørdag d. 3/10 til og med lørdag d. 10/10 begge dage inkl., Dog har gårdbutikken og kattepensionen åbent som sædvanligt.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0366

Kat: Killing, gråstribet m, hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Oswald er en killing fuld af fis og spilopper :-) Han er meget kælen og altid klar til at blive snakket med. Oswald har det fint med andre katte, og vil trives bedst i et hjem, hvor han ikke skal være helt alene..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1073

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Sommer har oprindeligt været tilknyttet Brande Internat en længere periode, men så kom de søde mennesker, der havde holdt øje og som gerne ville være Sommers nye familie. De kan desværre ikke beholde hende, fordi deres anden mere skrøbelige kat ikke kan håndtere og trives sammenm med Sommer. De giver Sommer den bedste skudsmål og skriver bl.a.: Vi har haft Sommer i 6 uger og hun er bare så dejlig, kælen, selskabelig, legesyg og nysgerrig. Hun er helt renlig og bruger kun kradsetræet til at kradse i. Hun har haft fri adgang til have, men går aldrig langt væk, og foretrækker, at være tæt på sine mennesker. Hun kunne måske trives som indekat, men vil nok ikke dele jer med en anden kat, men meget gerne børn, for dem er hun meget glad for. Vi kan kun give vores varmeste og hjerteligste anbefalinger med til Sommer, der bare sådan fortjener en familie, der kan elske det lille " tossehoved", som hun fortjener. Hun er bare en fantastisk dejlig kat.. og det er vi kun enige med familien i

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0221

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Her ser I søde, smukke Tulle, som er en utrolig dejlig killing. Hun er utrolig kælen og tillidsfuld. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun og hendes søskende blev fundet efterladt sammen med deres missemor for ca. 1 mdr. siden. Hun er nu klar til formidling og hun venter med længssel på en sød familie. Hun egner sig unde tvivl til en familie med større børn og med adgang til en have. Tulle har det rigtig fint med andre katte, og hun hilser dagligt på søde hunde. Hun er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-1126

Hund: Dansk/svensk blanding

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 1 måned.

Daisy er en skøn lille dansk/svensk gårdhunde blanding på 6 år., Hun kommer fra er misbrugerhjem, hvor hun var meget elsket. Men er i perioder kun blevet aktiveret begrænset. Hun har boet sammen med en ældre hanhund, hvor Daisy var den der styrede slagets gang., Hun er en kvik lille pige, som rigtig gerne vil træne, når bare der er en godbid i sigte., Daisy har prøvet at være alene hjemme i op til 4 timer uden problemer. Vant til at være i møbler, sover i sengen, kører gerne med i bilen. , Hun er ikke vokset op med børn og skal derfor ikke ud i hjem med børn under 12 år.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0780

Kanin: Schecke blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Stampe blev fundet i Øster Hurup, her blev han fundet vandrende rundt med sele og snor. Han er en stor, smuk dreng som elsker at være udenfor. Han er kælen, og vil derfor gerne nusses omkring.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0311

Kat: Killing, langhåret, sort

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Gilbert og Baron Von Grynte er 2 dejlige uldtotter, der kom hertil, da de var ganske små. De har vokset sig store og stærke hos en plejefamilie, med både hund og kat, så dem er de ikke bange for. De søger udelukkende et hjem, hvor de kan følges ad ud på nye eventyr., Gilbert er MEGET kælen og super nysgerrig. Baronen er lidt forsigtig i starten, men så snart han lærer folk at kende, er han fast inventar i sofaen, når han ellers ikke er i fuld firspring mens han leger. De ønsker sig et hjem, hvor de kan få lov at komme udenfor og udforske. De skal til et hjem uden helt små børn og man skal forvente nogen pelspleje.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0999

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Sofus havde holdt til i en park i en periode og var blevet noget tynd, inden han blev hjulpet ud til Brande Internat. Nu er han imidlertid klar til sit nye hjem. Han er en lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men meget sød og rar og bliver hurtigt tillidsfuld og kælen. Måske han har været indekat i sit tidligere liv?

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0499

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mulan er kommet sammen med sin missefamilie i sin tid og har været i familiepleje sammen med sin familie. Nu er hun tilbage, klar til sit nye hjem. Hun vil sætte pris på at få sig et nyt hjem sammen med søster Foxi.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0249

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Billie er klassens klovn! Han finder altid på nye sjove og spændende lege, og hvis han keder sig lidt, så driller han gerne de andre :-) Billie vil trives bedst i et hjem uden helt små børn, og gerne med adgang til have og musse-fangst..

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1632

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Søde Samsara er født af Tøsen og de har alle været i pleje. Nu søger hun nyt hjem og gerne sammen med en af sine søskende. Hun er en vims lille pige, der er lidt tilbageholdende. Men med masser af tålmodighed og kærlighed, kan hun blive en god ven. Hun er ude hos os. Hun kræver pelspleje ofte.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-5-0273

Kat: Huskat killing

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Bemærk, at kattehjemmet har ferielukket fra lørdag d. 3/10 til og med lørdag d. 10/10 begge dage inkl., Dog har gårdbutikken og kattepensionen åbent som sædvanligt.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-1045

Kanin: Vædderblanding

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Søde Ninus på ca. 6 mdr. er fundet i en bolig, hvor hun ikke hørte til. Ingen naboer kendte til hende og ingen har henvendt sig på fremlysningen. Derfor søger hun nu et nyt og kærligt hjem. Hun har tydeligvis været i hænder og er meget kælen.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0702

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 9 måneder.

Missemor er en stor og utrolig dejlig hunkat som fødte sine killinger her internatet. Hun var forsømt i sit tidligere hjem og fik killinger hele 3 gange er hvad vi har fået fortalt. Det er slut nu med det, for hun er neutraliseret og øremærket og så klar til sit nye liv som livsnyder. Hun er en rolig og kælen kat som er svær at stresse og som nemt vil falde til i nyt hjem. Hun skal have mulighed for at komme ud at løbe da hun har været vant til det. Hun har mødt hund og er ok med det.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0851

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Tjalfe kom som ganske lille efter at have holdt til i en brændestabel. Han har været i familiepleje sammen med en gruppe jævnbyrdige killinger og er nu tilbage, klar til sit nye hjem. Plejefamilien fortæller bl.a.: Tjalfe er en rolig og sød fyr, der er lidt forsigtig og afventende i starten og som synes bedst om voksent, roligt og kærligt selskab og omgivelser. Når du vinder hans tillid og han har fået lov til at se dig an, så findes der ikke bedre kat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0676

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Klara har holdt til med sine killinger igennem længere tid inden hun blev hjulpet ud til os. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie sammen med sine unger og klar til sit nye hjem. Hun er en meget kærlig og smuk mis. Hun er nysgerrig og imødekommende. Hun vil trives i de fleste hjem som både inde- og udemis.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0471

Kat: Huskat gra/hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Tulle kommer fra et misbrugsmiljø, hvor ejer ikke kunne magte at have hende. Hun er en sød og rolig kat, som ikke gør meget væsen af sig.. Hun vil gerne ud i et roligt hjem, hvor hun kan få lov at trisse lige så stille rundt..

Brande Internat

Ref: 15BA-4-1325

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Fætter Kanin er blevet fundet forladt eller sluppet ud udenfor en boligblok, men ingen vil kendes ved den. Derfor har han brug for et nyt hjem. Han er en sød og venlig fyr, som er vant til at være i hænder og blive kælet med og han er rigtig fin.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1094

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Max og Findus er kommet, fordi deres ejer ikke kan have dem mere. De er begge dejlige, unge katte, som har boet sammen som indekatte hos en enlig. De er søde og imødekommende og meget kærlige. Hvis det kan lade sig gøre, vil de gerne bo sammen fortsat. De fungerer også fint som indekatte.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0950

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Raqchels ejer kan ikke have hende mere. Hun er en venlig, omgængelig, tillidsfuld og spinnende mis, som vil trives i de fleste hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0408

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

HANKATTEN SALAMI. Her er en dejlig robust hanmis. Salami er en meget kærlig sjæl og kommer gerne til sine mennesker for kæl. Han er fundet hos en SFO, hvor han i et stykke tid blev fodret med madpakker af ungerne. Derfor hans navn, Salami. Han er en stor hankat med tendens til at være lidt af en livsnyder, så han skal til nyt hjem, hvor man værdsætter en kærlig misdreng, som slænger sig rundt omkring. Vi oplever ikke, at han har problemer med de øvrige katte her på internatet, men da han har lidt størrelse på sig, kan han virke for meget at det gode på andre katte. Så han skal helst være midtpunkt for familiens opmærksomhed (enekat). Salami er kastreret og øretatoveret og skal kun til hus og have. Evt. børn + 8 år med forstand på katteadfærd. Skøn kattedreng.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0139

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Liva er nu bare FULDSTÆNDIG klar til at finde hendes nye familie :-)Hun er en dejlig rolig dame, som ved nøjagtig hvordan hun gerne vil have tingene serveret ;-) Liva ønsker sig et hjem med adgang til have..

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0454

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Olfert er en herlig fyr! Han er super duper kælen. Det har faktisk taget flere dage, at få ordenligt et billede af ham, fordi han gerne vil så tæt på som overhovedet muligt! :-) Olfert har det fint med andre katte, og vil gerne ud i et hjem, hvor han må være en del af familien :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0503

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Tulle kom i sin tid sammen med sin kattefamilie og har været i familiepleje, hvor hun har lært om livet i et menneskehjem og er blandt andet vant til hund og andre katte. Hun er en lille mis, som gerne vil tulle rundt og meget gerne vil nusses. Hun vil trives i de fleste selskabelige hjem. Måske også som indekat.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0910

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Laila, Lis og Lene er 3 killinger søstre der i sin tid blev fundet i en lade, deres mor var kørt ned. De kom ud til en plejefamilie og blev præget og nusset om. Nu er de fyldt 12 uger, neutraliseret, øremærket, vaccineret og er rejse klare.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1356

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Tisse Trold blev fundet i Sorø i en forfærdelig tilstand. Han var tynd og fyldt med tæger. Han blev fundet sammen med sin ven Tisse Leif og de to er uadskillelige. Derfor søger de også et hjem sammen, et sted hvor der er masser af plads udenfor. Det skal helst bare være de to, da en dame, måske vil ødelægge det gode venskab. Han er den mere rolige klippe og Leif støtter sig meget til ham. Han er kastreret d. 19/8.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1630

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år.

Værsgo'! Her har I godt og vel seks kilo kat af den flotte og magelige slags. Mads rendte rundt i Græsted et stykke tid, og folk i området tror, at hans ejer måske er død. Så nu kunne Mads godt tænke sig en ny familie. Han er sådan en kat, der sætter pris på en god lur, som tager alt med ophøjet ro og som ville egne sig fortrinligt som fredsmægler. Ingen internationale organisationer har dog henvendig sig... Endnu..., Men mens han venter på Ban Ki-Moon eller Jens Stoltenberg ringer, så kunne han godt tænke sig at flytte hjem til en sød familie. Hvor der er ro til at sove, og hvor kæl og nus er i overflod. Mads har det fint med andre katte - selv killinger har han tålmodighed til. Han skal have eget hjørnekontor med udsigt og en stor have at luske rundt i.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1357

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Tisse Leif blev fundet i Sorø i en forfærdelig tilstand. Han var tynd og fyldt med tæger. Han blev fundet sammen med sin ven Tisse Trold og de to er uadskillelige. Derfor søger de også et hjem sammen, et sted hvor der er masser af plads udenfor. Det skal helst bare være de to, da en dame, måske vil ødelægge det gode venskab. Han er lidt forsigtig, men stadig meget nysgerrig. Han er kastreret d. 19/8.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0803

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Lullu er en sød killing, hvor der som regel er fart over feltet. Hun skal på sigt have mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0300

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Ruby er en sød og kælen killing. Han er meget opsøgende, og kan godt lide at der sker noget. Ruby enes fint med andre katte, og siger umiddelbart ikke så meget til hund. Ruby ønsker sig et hjem med adgang til have.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0265

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Her ser I skønne Buller, som er meget kælen og tillidsfuld. Buller spinder højlydt lige så snart man kæler ham og han ligger sig straks på ryggen for at blive nusset på hans mave. Han er en rigtig spilopmager, som har rigtig megen energi. Han elsker at lege med de andre killinger fra internatet. Han er nysgerrig, sjov og meget legesyg. Han egner sig uden tvivl til en familie med større børn og med adgang til en have. Søde, dejlige Buller er kastreret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1570

Marsvin: Rosetmarsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Frida er kommet sammen med Viggo, da børnene ikke gad dem mere. Så nu søger de to et hjem sammen, hvor der altid vil være tid og kærlighed til dem. Frida er den lidt stille pige, der dog elsker at nusse og spise. Hun vil meget gerne snakke, men er lidt tilbageholdende i starten. Hos os er de inde-marsvin. Der skal regnes med lidt pelspleje, da hun godt kan filtre bagpå.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0486

Kat: Huskat, langhåret, sort

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Iris er en smuk sort langhåret kat. Hun var uhyggelig tynd, da hun blev bragt hertil, derfor har hun et lidt "desperat" forhold til mad. Iris er meget kærlig, og søger en familie, som kan passe godt på hende, og sørge for at hun aldrig skal sulte igen :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0611

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Kanika kom som lille killing og har været i familiepleje. Nu er hun tilbage på internatet, klar til sit nye hjem. Hun er en smuk, sød og kærlig, venlig og meget kælen ung kat, som er rigtig glad for selskab, også af de andre katte. Hun vil sikkert trives i de fleste familier, evt. sammen med en anden sød kat eller to, og på sigt sikkert gerne som både inde og udemis.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1634

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Søde Supaya er født af Tøsen og de har alle været i pleje. Nu søger hun nyt hjem og gerne sammen med en af sine søskende. Hun er en vims lille pige, der er lidt tilbageholdende. Men med masser af tålmodighed og kærlighed, kan hun blive en god ven. Hun er ude hos os.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0364

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

LADY DI. Superfin lille tøs søger nyt kærligt hjem hos katteglade mennesker. Hun har i en rum tid rendt rundt på må og få inden nogen forbarmede sig og tog aktion på det. Hun er meget kærlig, vil gerne ligge hos én og blive nusset. Kan godt lide at tildele én et lille slik eller to. Man bliver blød som smør når hun kigger på en med sine STORE runde ugleøjne. Kan godt lide at lege og suse omkring os her på internatet. Skal have mulighed for at komme ud og nyde livet udendørs og skal ikke til hjem med andre dyr da hun ikke sætter pris på deres selskab.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0842

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 5 måneder.

Lækre store Harry er en "rigtig hankat" som mange ville sige. Han er en stor rød bøffel, der bestemmer selv, men elsker at gøre sig til for kæl og opmærksomhed. , En god bedsteven, der nok skal gøre dig blød i knæene., Harry kommer i øvrigt fra Farsø, hvor han blev fundet med en byld på halsen. Den er han dog fint ovre, og mangler kun en kærlig ejer nu.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1690

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Fernando har levet noget af at rakkerliv her på det sidste. Han blev fundet i Taastrup og hans øremærke afslørede, at han allerede havde en ejer. Hun kunne dog fortælle, at hun havde solgt ham på DBA for længe siden. Så nu står stakkels Fernando sådan lidt i ingenmandsland., Det tror vi dog ikke han gør ret længe. For han er nemlig en skøn, stor fyr, der bare så gerne vil være venner med alle. Han er rolig, lidt legesyg og en rigtig hyggetrold. Fernandos ene ben ser lidt tyndt ud, men det er altså et helt almindeligt katteben. Det er bare blevet barberet, fordi han havde en byld, som skulle behandles. Så hvis vi barberer det andet ben, så er han klar til både Tour de France og VM i svømning!, Fernando ønsker sig en kærlig ejer, hvor han kan få lov at komme ud i haven og holde lidt øje med fuglelivet.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0320

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Petra er en super kælen killing! Hun enes umiddelbart fint med andre katte, og siger ikke det store til hund. Petra ønsker sig et hjem, hvor nogen gider lege med hende :-)

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-1658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Fine lille Oliver blev født her på internatet af smukke mor-Thilde. Han er en dejlig killing, som har været i pleje sammen med sine to brødre hos en sød familie. Nu har de andre drenge fundet et nyt hjem, og nu savner Oliver også en kærlig familie, der vil passe godt på ham. Han er en røver, som er meget snakkesalig, klatrer højt og er nysgerrig. Han gider ikke blive løftet og kan godt virke lidt forsigtig, så han skal ikke bo sammen med mindre børn eller hunde. Men han ville elske at hygge sammen med en anden kat. Oliver skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0606

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Emma blev fundet som en lille omstrejfende killing og blev bragt til Brande Internat, hvorfra hun blev sendt i pleje sammen med en lille gruppe jævnaldrende killinger. Nu er hun tilbage, klar til sit blivende hjem. Plejefamilien skriver bl.a. : Hun blev straks en del af kuldet og har fungeret fint som den 4 søskende. Hun er glad, imødekommende og kontaktsøgende med et dejligt glimt i øjet, sød, frøk og sjov med et godmodigt og roligtgemyt. Hun er ikke den, der har "førertrøjen" på, men nyder at kikke på, når hendes "brødre" tumler og hun vil meget gerne op at sidde på skødet og hygge. familiens små hunde, har hun været glad for og altid tryg sammen. Hun har den lækreste korte, men meget tætte og bløde pels. Hun vil sandsynligvis trives i et roligt,kærligt, selskabeligt hjem eventuelt som indekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1078

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 9 måneder.

Skipper kommer, fordi hans ejer ikke kan have ham mere. Han har tidligere været ren indekat, og været vant til hund, men i den seneste tid har han været været både og. Han er en voksen, selvstændig og dejlig, kælen fyr. Han er rolig, venlig og omgængelig.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 uger.

Sonia er en sød og kælen mis. En rigtig hyggetrold. Hun er opsøgende og vil rigtig gerne nusses. Hun vil trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0897

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Palle har holdt til ved en synshal igennem en længere periode uden nogen, der ville kendes ved ham. Han er en kælen og nysgerrig fyr, en dejlig kat, som også gerne vil lege. Han vil sikkert trives i de fleste hjem, men vil nok gerne have lov at komme ud også.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1631

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Søde Shakira er født af Tøsen og de har alle været i pleje. Nu søger hun nyt hjem og gerne sammen med en af sine søskende. Hun er en vims lille pige, der er lidt tilbageholdende. Men med masser af tålmodighed og kærlighed, kan hun blive en god ven. Hun er ude hos os. Hun kræver pelspleje ofte.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat/Maine Coon

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Maria står ved vinduet og drømmer om at få lov til at komme ud. Det kan dog ikke lade sig gøre, når man bor på internat, så nu vil hun rigtig gerne adopteres af en familie, hvor hun kan få mulighed for at komme ud. Hun vil gerne kæle, men kan være en bestemt dame, som siger fra, når hun har fået nok. Derfor skal hun helst ikke ud i en familie med små børn. Kom og se, hvor smuk hun er.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0713

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Dicte kom og holdt sig til på en efterskole og var noget tynd og forkommen, da hun ankom til os, men nu er hun fin og klar til sit nye hjem. Hun er en opsøgende kat, som spinder meget. Sød og venlig og vant til at være i hænder. Meget social og selskabelig men dog også en udekat.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1704

Kanin: Fransk Vædder

Køn: Han

Alder: 2 år.

Hessel er en flot og lækker fyr, der blev fundet herreløs i Holbæk. Han er en stor dreng, der søger et hjem hvor der er plads til ham. Han er pt. udekanin, men vil også sagtens kunne fungere som frikanin indenfor. Han vil meget gerne hjem til en anden dame-kanin, der kunne holde ham lidt i ørene. Han er kastreret d. 5/10.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1580

Kanin: Hermelin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Acerola blev fundet herreløs i Greve og der er ingen der har savnet hende. Hun er en meget bestemt dame, der lige ved hvordan skabet skal stå! Hun er dog meget nysgerrig, på hvad man går og laver. Hun vil meget gerne til et hjem, hvor der er en anden kanin, hun kunne bestemme over. Hos os er hun inde-kanin og er meget ordentlig i sit bur.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-1353

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Cash er en dejlig kat, som desværre ikke kunne bo hjemme hos sin ejer længere. Han er kommet sammen med sin bedste ven Tango, så hvis de to kunne fortsætte deres makkerskab, så ville det være fantastisk for dem. Vi tror, at de har været indekatte, men vi er ikke helt sikre, så for en sikkerheds skyld skal deres nye ejere have mulighed for både at kunne have dem som indekatte og at lukke dem ud i haven, hvis de forlanger det. Cash er rolig, kælen og en hyggebamse, mens Tango er det samme - og så lige lidt ekstra legesyg.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0523

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Mini fik tre killinger da hun ankom til internatet fra en dyreværnssag. , Heldigvis for hende ventede en fantastisk plejemor med åbne arme, og tog sig kærligt af den lille familie til killingerne var gamle nok til at få nye hjem. , Men nu vil Mini også rigtig gerne ud i et nyt og blivende hjem, hvor hun kan få en masse kærlighed og nusseri. Hun er meget kælen, og vil fungere perfekt som familiekat., Fundamentet for et langt og tæt venskab er lagt her, det er bare at komme forbi, så bliver du forelsket.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-5-0150

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Maya er en skøn, frisk og legesyg killing. Hun elsker at opholde sig udendørs, og følge med i alt hvad der passerer forbi :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0981

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Store langbenet Fætter Højben er en rigtig kælepot. Han er en rolig, og lidt doven fætter, som vil kunne fungerer godt i et roligt miljø, hvor han kan få lov til at ligge i vindueskarmen og dase. Men han skal samtidig have muligheden for at kunne komme ud, og opleve noget af naturen.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0381

Kat: Killing, blå m. hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Abraham er en flot blå/hvid killing, som elsker at hygge, Han hygger faktisk dagen lang, og er enormt god til det :-)Har du et hjem hvor Abraham kan få lov at hygge?..

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0542

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Pumba blev fundet på et gulv efter formodentligt at være faldet ned. Han har været i familiepleje sammen med sine "søskende" og lært om at bo i et menneskehjem. Nu er han tilbage på internatet, klar til sit nye, blivende hjem. Han er en dejlig aktiv, flot, nysgerrig og sød fyr, som vil trives i de fleste legeglade hjem, på sigt måske gerne med mulighed for også at komme ud og evt sammen med en makker

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Så er Emma og hendes rollinger tilbage fra plejefamilien, klar til at forlade hinanden til fordel for et dejligt nyt hjem. Emma har været en formidabel missemor og rigtig god med sin plejefamilie og deres børn også. Hun har kun været indekat i den periode, men vil sikkert også gerne ud. Hun har været renlig og dygtig til kun at gøre det hun må. Hun vil trives i de fleste hjem.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1532

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Per er kommet til os, da ejer desværre ikke havde plads til dem mere. Han er kommet sammen med 3 andre hanner og de skal alle ud sammen. De er alle meget nysgerrige og aktive, derfor kræver de også et stort bur/terrarium med en dyb bund af savsmuld, hvor de kan grave mange gange. De er både dag- og nataktive, så vær forberedt på byggearbejde om natten også.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-1310

Hund: dansk svensk gårdhund blanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Odin er den ene af 4 skønne hvalpe (3 hanner og 1 tæve), som vi skal have fundet egnede hjem til i forbindelse med, at de netop er blevet 8 uger og er klar til at undvære hinanden og deres mor. De er opvokset i et hjem og er præget godt på dagligdagssituationer, som at færdes i et hjem og møde mennesker og hunde. Alle er nysgerrige, imødekommende og tillidsfulde. De er legesyge og frække og har behov for familier, som har tid og overskud til at opdrage og lære dem alt helt fra bunden bl.a. m.h.t. renlighed, alene hjemme, snor o.s.v. Derfor søger vi efter hjem, hvor de ikke skal starte med at være alene hjemme og hvor man evt. har lyst til at gå på hundeskole sammen med sin hvalp. Gerne et hjem med større børn.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1064

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Manse er blevet fundet sulten og efterladt på en rasteplads. Han er en flot og dejlig fyr med mod på livet. Han er venlig og kontaktsøgende og vil trives i de fleste hjem, gerne med lidt gang i den :)

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0479

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

3 killinger kom hertil, da de var helt nyfødte med deres mor Kahlua. De har boet hos en af vores plejefamilier til de nu er gamle nok til selv at rejse på eventyr. De synes livet her på internatet er lidt skræmmende, og de kan virke lidt sky men med leg og kæl, tør de hurtigt op.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0342

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Frække Clausi er fuld af skæg og ballade! Han er en legesyg lille fyr, som sagtens kan underholde sig selv! Han enes dog også fint med andre katte, hvis de altså gider lege med ham :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0805

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Jørgen er en lækker fyr, der straks kaster sig på ryggen for at blive kælet med. Han vil meget gerne snakke, men lader sig også let distrahere af alle de spændende ting verden har at byde på. , Jørgen kommer fra Århusegnen, hvor han har gået rundt på egne poter. , kom og mød ham :)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1622

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Søde Svips kunne desværre ikke bo hos sin ejer, da de skulle skilles. Hun bor pt. med Ulla og vil meget gerne ud sammen med hende. Hun er lidt genert, men i de rette hænder vil hun blive en god ven.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0465

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Wilson er en meget meget kælen killing, som slet ikke kan få opmærksomhed nok :-) Wilson enes fint med andre katte, og han vil passe rigtig godt ind i en familie med børn, som vil nusse og pusle om ham :-)

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0811

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Plet er den ene af 2 killinger, som blev fundet ved et busstoppested som små. Han har været i familiepleje og er nu tilbage, klar til sit nye hjem. Plejemor skriver således: Plet er en dejlig rolig og tillidsfuld kat, der elsker, at blive aet og nusset og som sikkert vil trives i et hjem med mange hænder store som små.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1624

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tøsen blev i sin tid fundet herreløs i Taastrup. Hun kom hjem til en ny ejer, hvor hun fødte 6 kaninunger. Hun havde nemlig været drægtig inden hun kom til internatet. Ejer kunne desværre ikke beholde hende og ungerne, da boligforeningen lavede reglerne om. Derfor søger hun nu nyt hjem, enten med en af hendes piger eller til et hjem, hvor der er kanin i forvejen. Hun har været vant til at gå med Karlsson, men de har gået hver for sig siden hun fik unger. Hun er lidt tilbageholdende, men er stadig meget nysgerrig på en. Hun er vant til at være ude-kanin og skal forblive dette.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Her ser I smukke Sofie, som er blev fundet i en hæk med hendes lille killing. Sofie var noget forkommen og havde ikke megen gnist tilbage, da hun kom til kattehjemmet. Hun er kommet sig helt fantastisk og hun har fået som I kan se glimt i øjnene igen. Hun er utrolig kælen og tillidsfuld, legesyg, vedholdende og meget snakkende når hun er sulten eller bare vil ud i løbegården. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun har det ok med andre katte, hvis bare hun kan få lov at bestemme og hun hilser dagligt på hunde. Søde Sofie skal kun til et hjem med adgang til en have og hun er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1284

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Sorte blev kørt her til af dyreambulancen gennem 1812, Dyrenes Vagtcentral. Han er en ung tilløber. En kælen, opsøgende og sød fyr, der vil trives i de fleste familier, hvor han på sigt også må få lov at komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Fyns Internat

Ref: 15FK-5-0654

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Komma, Dut og Punktum er 3 killinger, der er samlet op i en park for snart mange uger siden. De kom i en kærlig pleje og blev præget rigtig fint. De er tillidsfulde, frække og energiske. Ligesom killinger skal være.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Ulla blev fundet alene i Pandrup sammen med sine killinger. Nu er hendes killinger rejst til nye gode hjem, og nu mener Ullas at det er hendes tur. Hun ønsker sig brændende et nyt hjem, hvor hun kan få en masse opmærksomhed, kæl og komfort, og hun vil være super i en familie med børn., Endvidere vil hun også kunne tilpasse sig som måde inde og udekat. , Hun skal opleves, og så vil du ikke tage hjem uden! :)

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0466

Kat: Killing gra\ hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Kuk-kuk, siger Werner! Han er nemlig bare fuld af fis :-) Werner er en aktiv og legesyg killing, som uden tvivl har været gøgler i sit tidligere liv :-) Werner har hver dag nye kunstner han gerne vil vise os, han er simpelthen super skøn..

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0477

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Smukke Kahlua er nu færdig med at være missemor for sine 3 killinger og trænger til at komme ud og få al opmærksomheden selv. Hun og killinger kom hertil, da killingerne var helt nyfødte og de har boet hos en af vores plejefamilier til de nu er gamle nok til selv at rejse på eventyr. Hun er en kontaktsøgende og kælen kat, men savner udelivet.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1625

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Karlsson blev i sin tid indleveret til os, da datter ikke kunne tåle ham. Han kom hjem til en ny ejer, men kunne desværre ikke beholde ham, da boligforeningen lavede reglerne om. Derfor søger han nu nyt hjem, hvor der er hun-kanin i forvejen. Han har været vant til at gå med Tøsen, men de har gået hver for sig siden hun fik unger. Han er lidt genert, men er stadig meget nysgerrig på en. Han er vant til at være ude-kanin og skal forblive dette. Ny ejer skal have sat sig ind i kanin-sammenføring.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Sascha blev fundet i sommers, tynd og smurt godt ind i olie. Nu er hun fin og fit for fight igen, klar til sit nye hjem. En sød, imødekommende og venlig kat, som også fungerer rigtig godt med de andre katte og sikkert vil trives i dit hjem også, selvom der evt. er et par andre søde katte.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0479

Kat: Huskat, grå

Køn: Han

Alder: 2 år.

Holger er en stor robust hankat. Han er utrolig kælen og kærlig, og så er han en hyggefis. Holger vil uden tvivl hurtigt finde sig en plads i sofaen -måske endda sengen :-) Holger er ikke så glad for andre katte, men hvad skal man også med andre når man har Holger? :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0904

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Elliot har trods sin unge alder strejfet alene rundt i Hjallerup. , Han nyder livet på internatet, og elsker at lege med de andre killinger, og putte hos personalet. , Han kan godt være lidt forsigtig overfor fremmede, og skal lige se folk an. Men så snart man er godkendt, slipper man ikke så let for ham igen ;-)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0323

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

HUNKATTEN SOFIE. Her har vi så denne søde stille kat, som nu er klar til et nyt hjem, da alle hendes killinger skal videre. De kan i øvrigt ses her på siden. Hun kræver ikke så meget, men ville elske at komme til mennesker med masser af tid til kæl og nus. Der ligger en meget fin motor i denne model, som hun slår til når føromtalte kæl og nus udøves. Gerne familie med større børn og forstand på at omgås katte. Skal så absolut til hus og have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0376

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

HUNKATTEN MIA. RESERVERET TIL NYT HJEM. Denne pragtfulde hunkat er en perle blandt alle vores katte. Mia er voksen og hviler godt i sig selv. Hun er ikke så tosset med andre katte, men laver dog ikke konflikter med dem. Til gengæld ELSKER Mia, at daffe rundt om benene på sin ejer og deltage i dagens aktiviteter mens hun småsnakker og hygger sig. Hun bidrager bestemt med et godt humør. Mia er dygtig til kattelem og skal kun til hus og have. Hun er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Skøn kattetøs.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0468

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Diva kom som lille, som den ene af en søskendeflok. Hun har været i familiepleje men nu er hun klar til et blivende hjem. Plejemor skriver om hende: Diva er en skøn og kærlig pige, med et dejligt sind og gåpåmod. Hun er altid frisk på en omgang leg, specielt en lille "brydekamp" med hænderne finder hun sjovt. Udover at lege er hendes yndlingsbeskæftigelse at putte på maven/benene af hendes menneske, og hvis hun på samme tid får nusset sin mave, er hendes lykke gjort. Hun følger gerne sine menneske rundt i huset, om det så er ud i køkkenet eller på badeværelset. Med Diva i hjemmet vil man ikke komme til at føle sig alene. , Hun er vokset op i et hjem med en stor hund, samt et barn på 2 1/5 år. Hun er vant til de normale lyde i et hus, så som opvaskemaskine, vaskemaskine osv. Der skal meget til at skræmme hende, og hun ligger gerne mellem plejemors fødder og kigger mens hårtørreren bliver brugt.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-1569

Marsvin: Rosetmarsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Viggo er kommet sammen med Frida, da børnene ikke gad dem mere. Så nu søger de to et hjem sammen, hvor der altid vil være tid og kærlighed til dem. Viggo er en stor herre, der elsker at nusse og spise. Han vil meget gerne snakke, men er lidt tilbageholdende i starten. Hos os er de inde-marsvin. Der skal regnes med lidt pelspleje, da han godt kan filtre bagpå.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0783

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mika er den ene af 2 killinger, som var blevet sat af i en fletkurv ved en boligforening, som lille. Hun har været i familiepleje og er nu tilbage, klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien beskriver sådan: Mika er sød og rolig med et fantastisk sind. Hun har boet med store og små hunde samt små børn, men vil sikkert foretrække et roligt hjem uden mindre børn.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0997

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Akia og killinger blev fundet sammen med missemor efterladt i en papkasse. Det har taget lidt hårdt på killingerne, for de synes verden er lidt stor og skræmmende, men tør hurtigt op med leg og masser af kæl.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1654

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Lille Nimmer blev fundet med sin mor og søskende ved en dyrepark, på Amager. Der er desværre ingen der har savnet dem og de søger nu nyt hjem. Han er meget nysgerrig, men stadig lidt genert. Dog i et hjem med masser af tålmodighed og kærlighed, kan han blive en god ven. Han vil rigtig gerne ud til et hjem hvor der er en kanin i forvejen. Han er inde-kanin hos os og vil trives fint med det. Han kræver en smule pelspleje.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-1-0513

Hund: Terrierblanding

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Føniks er en glad hundehvalp, der godt kan være lidt nervøs for nye ting. Han er en terriertype i ca. cockerstørrelse. Han er vant til at være i møbler og sove i sengen. Han trækker lidt i snor. Virker rolig indendøre. Han kan gå løs og kommer ved indkald. Kan finde på at jagte biler. Ingen problemer med katte. Glad for børn i alle aldre. Lidt gøende ved nye lyde. Har behov for mere socialisering og positiv hundetræning. Så er der en familie, der vil lære ham lidt mere om, hvad den store verden består af?

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0442

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Abel kom her til sammen med sine 4 søskende. De var alle fyldt med både lus og lopper. Nu er de alle loppefri, neutraliserede, øretatoverede og klar til nyt hjem! Abel er en lidt forsigtig fyr, som lige skal se folk an. Han ønsker sig et hjem uden små børn, og hvor han må komme udenfor.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0768

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Spotty er blevet indleveret på dyrehospitalet, som kontaktede kredsformanden i Dyrenes Beskyttelse. Hun sørgede for at Spotty kom til os på Brande Internat, så vi kan hjælpe hende med at finde et godt nyt hjem. Hun er en kælen, venlig, opsøgende og velvoksen pige, som vil trives i de fleste katteglade hjem, især hvis hun også må få lov at komme lidt ud, når hun lige er faldet til.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-1028

Hund: Pomeranier/Griffon/Dansk Svensk Gårdhund

Køn: Han

Alder: 6 år.

Da Diegos tidligere ejer fik dårlig samvittighed over manglende tid til Diego, valgte de at indlevere ham hos internatet. Diego gøer en del af de andre hunde, men dette er kun af ren stor glæde, da han er rigtig glad for dem, og blot vil ud og lege. Han er en dygtig hund, som kan de basale kommandoer. Han er vant til mindre børn, og så er han vant til at være alene hjemme.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0428

Kat: Killing, rød/hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Marolle er en sød, sjov og kælen lille tøs. Hun er vældig aktiv, og vil gerne lege! Marolle trives bedst som eneste kat i huset, men til gengæld har hun personlighed nok til at dække behovet for flere :-)

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0839

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Peter er kommet tilbage fra pleje og søger et nyt hjem hvor han kan nyde sit liv. Han er sød og tillidsfuld og vant til stor hund og børn. Han vil sætte pris på at blive en del af en familie, som vil forkæle ham og passe godt på ham.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0427

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Inka er en sød og dejlig hunkat. Hun er meget kælen, og er altid klar til at blive snakket med. Inka vil passe fint ind i et hjem med børn, og hvor hun må putte på sofaen :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Athena er en dejlig hunkat, som længes efter en god familie. Hun fungerer fint sammen med andre katte og vil passe fint i en børnefamilie.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-1-0556

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Sofus er en helt igennem skøn hund! Han har boet hos en ældre dame, men hun måtte erkende, at han var lidt for stor en mundfuld. Inden han kom her er han blevet kastreret. Han er en livlig, glad og imødekommende hund, der fungerer fint med andre hunde og umiddelbart ikke siger noget til katte. Han er vant til at komme i møbler og kan give lyd når der kommer gæster. Han går rimelig i snor (flexline).

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1650

Kanin: Fransk vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Lummer blev fundet på Amager sammen med Gøjser. Der er ingen, der har savnet de to store drenge og derfor søger de nu nyt hjem. Han er en meget afslappet og sød fyr, der gerne vil kæles. Men på grund af hans vægt, er det ikke en kanin, der skal løftes på. Han er lidt tilbageholdende og kan ikke lide der sker for pludselige ting. Derfor skal han til et roligt hjem med masser af plads og gerne hjem til en dame-kanin. Han er kastreret d. 1/10.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1543

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Søde Hedwig blev fundet i Sorø sammen med sin mor og søskende. Der er ingen der savnede dem og derfor kom de ud i pleje. De er nu alle klar til, at finde et godt og blivende hjem. Han er en smule genert og søger nogle gode hænder, der kan gøre ham mere tryg. Han er pt. ude-kanin, men vil også sagtens trives som frikanin indenfor. Han vil gerne ud til et hjem, hvor der er en hun-kanin i forvejen.

Brande Internat

Ref: 15BK-5-0716

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Fister kom sammen med en sine søskende i forsommeren. Han har været i familiepleje og lært om at bo i et menneskehjem med alle de lyde der nu er, mennesker, gæster o.s.v. Nu er han tilbage og klar til sit blivende hjem. Plejefamilien fortæller bl.a.: Fister er en kærlig og legeglad fyr. Lidt forsigtig i nye sammenhænge. Elsker at lege med søster Nala og at klatre i klatretårnet. Han vil nok synes om at blive indekat i et kærligt, roligt hjem evt sammen med en anden jævnbyrdig killing.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-1651

Kanin: Fransk Vædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Gøjser blev fundet på Amager sammen med Lummer. Der er ingen, der har savnet de to store drenge og derfor søger de nu nyt hjem. Han er en meget afslappet og sød fyr, der gerne vil kæles. Men på grund af hans vægt, er det ikke en kanin der skal løftes på. Han er lidt tilbageholdende og kan ikke lide, der sker for pludselige ting. Derfor skal han til et roligt hjem med masser af plads og gerne hjem til en hunkanin. Han er kastreret d. 1/10.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0440

Kat: Killing, brunstribet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Magdalene blev fundet sammen med sine 4 søskende. Hun er en meget kælen og sød killing, som ikke lader sig ryste :-)Magdalene vil gerne løftes og kæle, og så siger hun aldrig nej til en godbid!

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

LUK DETTE VINDUE

Vind ½ års dyrefoder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition. Hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events. 

Hill´s Pet Nutrition er fodersponsor for hunde og katte på Dyrenes Beskyttelses internater.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition- hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat.