Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0242

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Gulliver er fundet i Kolding, hvor han gik og spiste af skraldespandende og ingen ville kendes ved ham, selvom han er en rigtig kælen dreng. Han syntes dog det er lidt skræmmende her på internatet og syntes ikke de andre katte er særlig spændende. Vi søger et kærligt og roligt hjem til ham, der kan give ham lidt ekstra pleje da han går og taber sig her på internatet, et hjem som alene kat og med udemulighed.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0006

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Da Tinna kom hertil, så hun ikke alt for godt ud! Hun havde uglet pels, og var fuld af skrammer :-( Hun er sådan en sød og rolig kat, så vi forstår ikke hvilken type ballade hun kan have rodet sig ud i? Nu er hun blevet steriliseret, vaccineret og øretattoveret (ligesom de andre katte) og er klar til at finde en familie som vil tage sig kærligt af hende

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Tyson er som bokseren han deler navn med, stor og bred. Han bider dog ikke dit øre af. Han er tværtimod både sød og kælen og elsker at ligge et fredelig sted og følge livet gang. Tyson er en god kat, hvis du bor et sted med mange mus. Han snupper dem alle, og betaling herfor er en god fyldt mad skål. Ring til Tyson på 86480020 for besøg

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Lauritz har et rigtig godt humør. Han er en stor og fyldig hankat, som vil fungere bedst med både at komme ind og ud. Han er god til børn, og virker ok med hunde., Med Lauritz er det kærlighed ved første blik, så kig forbi og se ham.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0098

Kat: Huskat, langhåret, grå/hvid

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Cinderella er en gudesmuk langhåret hunkat. Hun er enormt kærlig, og "snakker" meget. Cinderella er meget glad for mad, og kalder gerne hvis hun er sulten :-) Hun bryder sig ikke om andre voksne katte, og ønsker sig et hjem med adgang til have. OBS: Cinderella kræver en del pelspleje.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0290

Hund: Mops

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

Charlie, Charlie og Chilli er to skønne voksne Mops, som har boet sammen hele deres liv. De har boet hos deres ejere i et række hus med indhegnet have, men familien er blevet udviddet og har en meget travl hverdag, som ikke tilgodeser Charlie og Chilli tilfredsstillende. Derfor søger vi et nyt godt hjem til dem, hvor de må bo sammen og hvor man har tid og overskud til at give et godt modent liv med god selskab til et par rolige,kontaktglade hunde, hvor de ikke skal være så meget for sig selv. De har nemlig været alene mange timer, kender hinanden og vil gerne løbe efter en kat, er vant til at blive luftet mest uden snor, at køre i både bil og og tog og kender de almindelige ord fra hundeskolen. Hvis du kender mops, så ved du sikkert at de kan snorke :)

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0488

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Tuxen blev fundet af noget personale i en børnehave i Brønshøj. Den er blevet fremlyst både lokalt og via os og ingen har henvendt sig. Derfor søger hun nu et nyt hjem, hun kom ind med oliepletter i hendes pels, så vi har været nød til at klippe lidt i pelsen. Hun er en aktiv pige, der meget gerne vil ud til et hjem, med en anden kanin. Da vi ikke kender hendes fortid, kan hun måske være drægtig. Hos os er hun inde-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1067

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Reserveret til nyt hjem!!, Tammy er en smuk pige på ca 2½ år. Hun er rolig, hun er venlig, hun er kærlig. Har du lyst til godt men roligt selskab, er Tammy et rigtig godt bud., Ring til hende på 86480020 og kom på besøg

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0339

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 11 år.

Wauw! Hvem skulle tro, at denne festlige lille fyr i virkeligheden er pensionist. Der er fuld fart over feltet, som der jo ofte er hos dansk-svenske gårdhunde. Så Ricko har brug for en meget aktiv og frisk ejer, som kan gå lange ture og aktivere ham ellers kommer han til at kede sig. Vi kender ikke så meget til hans baggrund, men vi tror ikke, at han har lært at være alene hjemme. Det skal han derfor øve sig i. Han bliver nemlig utrolig ked af det, når vi går fra ham., Han har en lille mislyd på hjertet, men vores dyrlæge mener ikke, at det har nogen betydning for ham. Vægt. 9 kg.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0021

Kat: Huskat, gråstriet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Pussy er en stille og rolig dame, der ikke bryder sig om de vilde udskejelser. Hun er kælen og MEGET rolig! Hun har det ikke alt for godt med andre katte, vil gerne have sine ting for sig selv. Vi formoder Pussy sagtens kunne trives som indekat.. Har du et stille og roligt hjem, hvor Pussy må ligge på skødet?

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0061

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

HANKATTEN GREGERS. Endelig langt om længe er Gregers holdt op med at lugte af hankat, han var ellers en værre lugtefrans:-)Gregers her er en lækker knægt, stor, muskuløs og nøjagtig lige så mild og kærlig, som han er stor. Selv overfor andre katte. Og så er han svært glad og tillidsfuld overfor mennesker. Gregers er typen, som nok skal bo i stalden, eller i det hele taget have sin faste gang i et isoleret udhus/garage/fyrrum eller lignende. For Gregers holder af at markere nye omgivelser, dvs. strinte. Her på stedet er han dog holdt op med det indendøre. Han er super elskelig og kærlig, og vil være et hit hos kærlige mennesker, gerne med store børn, hvor man vil bruge tid på at snakke meget med ham, for han er temmelig social. Skønne Gregers er kastreret og øremærket og skal absolut kun til hus og have. Pragtfuld misdreng.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0062

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 år og 11 måneder.

HUNKATTEN FRYNSE. Her har vi den allersødeste mispige. Hun hedder Frynse. Vi kan simpelthen ikke finde hendes ejer, selvom hun er øretatoveret. Så nu prøver vi at appellere til alle jer derude: Er der nogen, som kunne tænke sig at give Frynse et godt, kærligt og ansvarligt liv på trods af hendes alder? Man kan ikke se på Frynse, at hun er så gammel, for hun er i ualmindelig god stand og super velfungerende. Og så er hun kærlig, social og i mødekommende. Andre katte er dog ikke noget for Frynse-missen. Hun er rolig og virkelig nem, bare hun får sit foder, lidt kærlige klap og snak, og ellers har lov til at være ude eller inde som det nu passer hende. Frynse er steriliseret + øremærket. Pragtfuld mispige.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Summers ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem, nok helst med muligheden for også at komme ud

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0070

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 10 måneder.

HANKATTE PJEVSER. Se denne ualmindeligt smukke hankat hedder Pjevser. Han kommer fra et dødsbo, og vi blev temmelig overrasket over hans alder, for Pjevser er virkelig fin og velholdt. Pjevser er lidt af en kylling overfor nye situationer, til gengæld har han stærkt brug for tryghed hos sine mennesker. Han har boet hos en enlig mand, og vi foretrækker et kærligt hjem, gerne hos modne mennesker uden børn. Han er godheden selv og faktisk imødekommende og tillidsfuld og har meget brug for kontakt. Han er simpelthen så rar en misdreng, og han vil være en gevinst for alle som ønsker sig et nyt familiemedlem på 4 ben. Smukke Pjevser er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have. Vidunderligt knægt.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0296

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Misters familie kunne desværre ikke beholde ham, så nu leder denne skønne hyggebamse efter en ny familie. Han er en stille og rolig kat der elsker at blive kælet og børstet og sover gerne i sengen sammen med dig. Mister er en fremragende musefanger og er vant til at være både ude og inde.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0079

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

HANKATTEN KNUD. Jeps, her har vi Knud den Store. Han er nu ikke så høj og så lang, til gengæld er Knud en bred model. Man kan sagtens klappe Knud uden at han vælter:-) Knud er en rigtig venlig kat, som har tendens til at være noget tilbagelænet og være en livsnyder. Han er simpelthen så kærlig, rolig og dejlig i forhold til mennesker. Til gengæld bryder han sig ikke så meget om andre katte, han foretrækker at være enekat i nyt hjem. Knud kan godt være en smule forsigtig i nye omgivelser, men det fortager sig nu hurtigt, skal vi hilse at sige. Skønne Knud er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have. Evt. børn +12 år. Lækker knægt. RESERVERET TIL NYT HJEM

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Perle er en rigtig lille hyggetrold der elsker opmærksomhed og gerne putter i sengen sammen med dig. Hun er vant til at være både ude og inde og er en glimrende musefanger. Hun elsker at lege især med bolde. Hun er ikke så glad for hunde.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0214

Hund: Schæfer/Labrador

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Charlie er en af dem, der bare har haft det vi kalder en rigtig rodet start på livet. Hjemtaget fra Rumænien 3 mdr. gammel og 3 hjem i Danmark! Og nu er han teenager. Han har brug for sit nye blivende hjem nu. Med ekstra rummelighed og lyst til at træne med ham. Han er en meget kærlig hund når han er tryg og har tillid. Han har aldrig haft ro nok i sit liv til at lære at være alene hjemme, og derfor ved vi også han ikke står øverst på hitlisten. Men det er faktisk ikke helt fair at tumle så meget rundt de første 11 måneder i sit liv. Og der må være nogle mennesker derude, som både har tid og erfaring, og kærlighed nok til denne skønne fyr. Vi tror på han kan blive den skønneste og mest loyale dreng, i de rigtige hænder. Vil du kæmpe for Charlie? Så får du det tifold tilbage! Charlie er glad for børn, men også en glad og stor dreng, hvorfor han ikke skal i hjem med små børn. Og han er en aktiv dreng, som har brug for noget at lave noget.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0196

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0287

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Wolfgang er her igen, fordi hans nye ejer ikke kunne have ham alligevel. Han blev i sin tid efterladt da hans ejere flyttede, og har klaret sig selv en periode, så godt han kunne. Han er en stor flot dreng. Meget kælen og snakkesalig. Han er smuk og har måske været ren indekat tidligere, men vil sikkert sætte pris på også at få lov at komme ud, han vil trives hos dig, som har roen til at lade ham falde til i sit eget tempo.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Luka har været omstrejfende igennem længere tid. Hun er en livlig og eventyrlysten pige, som ikke ladet noget spændende gå forbi sin næse. Meget opsøgende og kælen og elsker kontakt med enhver. Hun vil trive i et kæleglad og selskabeligt hjem med gode naturområder at regere i.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år.

Sandra er en kælen, venlig og meget rolig hun kat. Hun hjælper i øjeblikket med at bestyre kontoret her på internatet, og helst midt på tastaturet, eller foran skærmen. Hun skal helst ikke gå glip af chancen for en kæletur. Vil du have kærligt og roligt selskab, så er Sandra din nye kat. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

RESERVERET TIL NY FAMILIE:, Donna er en skøn pjuske. Hun er knap et år gammel. Hun er fuld af selvtillid smuk og dejlig. Hun leger og er super kælen. Kom og besøg Donna alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Så er sæsonnen begyndt, hvor vi søger plejefamilier til missemødre med killinger og killinger i små grupper uden mor. Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe os og kattende og gøre en vigtig forskel samtidig med at du giver dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os i en periode indtil de er store nok til at undvære hinanden. Ring til Brande Internat og hør mere, hvis vi har fanget din interesse. Vi træffes nemmest på hverdage mellem 8 og 10 eller mellem 1730 og 1830 på tlf: 97187123

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0001

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Simba er en dejlig stor bamse killing. Er man til stor kat med lidt personlighed men samtidig kælen og en puttetrold, så kom og besøg Simba alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0236

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Molly og Sally er kommet ind sammen fordi der ikke måtte være så mange katte i lejligheden hvor de boede. De er vant til at være inde, og kan være lidt forsigtige til de lige har set tingende an og undersøgt det hele, men når de så er faldet til er de rigtig kælende og legesyge, som killinger jo skal være det. De vil egne sig fint til lejlighed sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Tune Hjælpestation

Ref: 15XA-4-0010

Krybdyr: kornsnog

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Smuk kornsnog søger nyt hjem, der vil bruge tid på at indrette et smukt terrarium med lys og varme, som den har brug for. Kornsnogen spiser mus og denne her spiser frostmus. Erfaring med og oprigtig interesse for slanger kræves.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0373

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Farfar blev fundet med en anden kanin på en p-plads i Snekkersten. Der er ingen, som har savnet ham og derfor søger han nu nyt hjem. Han er en meget sød og rolig kanin, der er en smule nysgerrig. Han skal til et hjem, der har forstand på at gøre ham til en god kanin, med en masse tålmodighed og kærlighed. Hos os er han ude-kanin og kan pt. kun reserveres.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0163

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Blomst er stille og rolig og nem at håndtere. Hun har været indekat, men er en aktiv og nysgerrig pige, som sikkert også gerne vil have lov til at komme ud, når hun lige er faldet til hos dig. Meget, meget selskabelig og tillidsfuld overfor mennesker, men bryder sig ikke om at dele dig med andre katte og så er hun til fals for og elsker mad.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Salvie er en ualmindelig smuk kat med sin helt egen personlighed. Vil du have godt selskab uden absolut at skal have en kat på skødet hele tiden, er Salvie et godt bud. Salvie har en øjenskade på det højre øje og hun har kun meget lidt syn på øjet. Det er ikke behandlingskrævende og giver ikke Salvie problemer. Hun kan lide at ligge og betragte livet lidt på afstand. Ring til hende på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0239

Kat: Huskat/maine coon

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Reserveret til nyt hjem., Dirch er ikke til at stå for! Han er kælen, legesyg og smuk som få, og går ind i alles hjerter. , Perfekt til en børnefamilie. , Dirch er fra en socialsag, hvor man ikke længere kunne have ham.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0392

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned.

RESERVERET: Søde Olympia er født her på internatet, da hendes mor Organisten, var drægtig da hun kom til internatet. Hun har været en rigtig god mor og Olympia er blevet socialiseret meget med mennesker. Der er en del lyd i hende og hun vil gerne kunne gå med et andet marsvin eller gå ud sammen med sin mor. Hun vejer ikke helt det hun skal endnu, for at kunne fravænnes, så derfor kan hun kun reserveres.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0205

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Linses ejer er kommet på plejehjem og hun kan ikke komme med. Hun er en snakkesalig, stille og rolig, voksen mis, som er mest indekat og vant til at komme ud i snor i haven sammen med sin ejer. Hun har været rigtig god selskab og er vant til at følge sin ejer i boligen både om dagen og om natten. Hun vil være godt selskab i et katteglad, voksent hjem men vil helst have sit mennesker uden at skulle dele med andre firbenede.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 8 måneder.

Søde Silke er en voksen kat på 6½ år. Hun er meget venlig og rolig. Hun har en smuk og dejlig pels. Silke skal ud til en familie, hvor børnene for længe siden er flyttet hjemmefra og hvor der er behov og lyst til rigtig godt selskab. Silke vil nyde at få et roligt og trygt hjem, hvor hun må ligge i sofa og seng i det hele taget være det hun er, NEMLIG fantastisk selskab. Besøg hende dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Smukke Fynne er en dejlig lille killing, hun kan virke en smule sky lige når hun møder nye mennesker, men når hun er på armen spinder hun så høj at det kan høres langt væk. Hun har en ualmindelig smuk pels og bliver med garanti en super musefanger. Kom og besøg Fynne, Alle dage mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0290

Kanin: hermalin/dværg kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Skønne Luke kedede sig i lejligheden og var begyndt at blive destruktiv. Han er en meget nysgerrig kanin, der har behov for lidt mere. Han er en utrolig sød og meget omgængelig kanin, der var højt elsket af sin familie. Han lå tit i sofaen, klar til at blive nusset og puttet. Kæl er på hans præmisser, men når det sker så kan du godt regne med at blive kysset af ham. Han skal ikke ud til andre kaniner eller til børn, det skal være en kyndig kaninperson som kan aktivere ham. Han er renlig og kan komme når man kalder. Hos os er han ude-kanin og hvis der er nogen der har en sød dame-kanin, så vil han gerne prøve at få hende som ven. Han er kastreret, men der skal være en plan B hvis sammensætningen ikke lykkedes.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Snow er kommet igen, fordi hans ejer ikke kan tåle ham pga allergi. Han eren smuk, meget kælen og meget social mis, der er glad for alle mennesker. Han holder af katteselskab og vil gerne have et nyt kærligt hjem sammen med en anden jævnbyrdig kat, så han har selskab også af artsfælde

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0214

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Vincent er en meget sød og kælen hankat, på næsten et år. Selvom han elsker at lege og har meget energi, så elsker han at putte og blive kælet for. Han er en meget eventyrlysten kat, som trænger til et nyt kærligt og trygt hjem, hvor han kan komme ud og lege i naturen.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0054

Hund: Breton/Pointer blanding

Køn: Tæve

Alder: 10 måneder.

Jane er en sød kærlig hund, vant til og glad for børn. Hun er også vant med både katte og andre hunde. Hun er lidt utryg ved for store livlige hunde. Hun kan gå løs og kender kommandoerne sit og tæppe. Er helt klar til hundetræning. På nuværende tidspunkt er hun vant med at være i et stort bur som hun godt selv kan lide, når hun er alene hjemme. Buret er selvfølgelig hendes eget og følger hende.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0450

Marsvin: Langhåret Himalaya

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Smukke Darling blev fundet på Toftegårdsplads i København. Der er ingen der har savnet hende, så hun søger nu et nyt og stabilt hjem. Hun er lidt forsigtig anlagt, men i de rigtige hænder, vil hun kunne blomstre. Hun vil meget gerne til et hjem der har forstand på marsvin og som måske har et pigemarsvin, hun kan gå med. Hos os er hun inde-marsvin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Frika er en rigtig smuk og dejlig rød/hvid hunkat på knap et år. Hun er stille og rolig ikke legesyg mere som hun har været. Mangler man en fjernsyns/sove kammerat til sofaen eller sengen, så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0243

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 uger.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0438

Hund: Puddel

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Pjuske er kommet til os, da han gøede for meget i lejligheden. Ejeren indrømmede selv, at han ikke var blevet aktiveret nok, og at det var grunden til, at han har opført sig sådan. Her har vi set en helt anden Pjuske, som er glad, omgængelig med andre hunde (skulle dog lige læres), nysgerrig og med eventyrlyst. Han skal starte forfra med alene-hjemme-træningen, men han ødelægger ikke noget i sin boks. Han er meget klog og engageret, når man træner med ham. Pjuske er en stor puttehund, men han skal i den grad aktiveres. Han har haft en hård opdragelse og er derfor blevet lidt usikker på mennesker, når han møder dem. Men når han kender en, er der ingen problemer. Han er renlig og skal ud til en familie, der er vant til hunde. Vægt 9,5 kg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Oliver er 1 ud af et kuld på 6 der mistede deres missemor da de ikke var ret gamle og måtte i plejefamilie. Nu er de alle kommet tilbage og er klar til at finde deres nye hjem et sted ude i verden hos nogle mennesker de synes om. De er alle super kælne, fulde af energi, sofa hyggekatte og ikke mindst legesyge. Kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0436

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Rocky er kommet ind sammen med Petra, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Hun er nysgerrig og den mest håndtamme af de to. Så er hun enormt sød, men lidt forsigtigt. Hun skal ud sammen med sin søster Petra og gerne til et hjem med chinchilla erfaring. De vil gerne spise fra hånden og er ikke egnet til børn.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0456

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 4 år og 2 måneder.

Messi er kommet hertil pga. skilsmisse og fordi barnet havde fået allergi. Han er en sød og meget aktiv fyr, der har en del jagt i sig. Han kan fint med andre hunde og er meget god i sit hundesprog, men nogen kan have lidt svært ved at læse ham. Han kan godt være usikker ved nye mennesker og nogle mænd. Han kommer ved indkald og kan kommandoerne sit, dæk, pote, rul rundt, bliv og søg. Han kan med børn fra 10 år og op, men kan godt være lidt voldsom. Han er bange for fyrværkeri. Han er renlig og elsker at ligge i sengen. Han kan være alene hjemme en arbejdsdag og skal til hus med have. Han er en hund med meget lyd i, som vil elske at blive brugt til træning og en ny ejer skal have erfaring med racen. Vægt 20 kg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0037

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Kasper, Jesper og Jonathan sådan lyder sangen. Men Jonathan har fået nyt hjem. Der er kun mig og Kasper tilbage, så jeg er Jesper. Jeg er en super fræk killing. Jeg kravler højt og lavt, jeg undersøger alt, jeg leger også med min bror Kasper, og putter med ham. Jeg vil så gerne have et hjem til både mig og min bror. Hvis du har plads og lyst til to smukke killinger, kan du så ikke hente os en af dagene mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0407

Kanin: Løvehovedblanding

Køn: Han

Alder: 1 år.

Ulrik er bare alt for lækker! Han blev fundet herreløs i Kastrup, sammen med en anden han-kanin. Der er ingen der har savnet dem og derfor søger han nu nyt hjem. Han var i starten meget forsigtig, men han er virkelig fået mere mod og er meget nysgerrig. Han er meget på og elsker at drille sit menneske. Han er pt. indekanin, men skal på sigt blive ude-kanin, hos en ny familie. Da han elsker at grave og undersøge. Det vil hellere ikke gøre noget, hvis der var en dame-kanin i det nyt hjem, som han kunne få som ven. Han er blevet kastreret d. 7/4.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Rose er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Hun er den eneste pige i hele kuldet og kan godt virke lidt selvstændig i forhold til hendes brødre, men er stadig en rigtig kærlig kat og elsker at blive nusset og leget med. Har du lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0056

Hund: Schæfer blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Buddy er en kærlig følsom hund. Han mangler noget socialisering, men overgiver sig hurtigt til nye situationer. Han har boet med anden hund og holder meget af at lege med disse. Er også glad for børn og god til at køre i bil. Han kender kommandoen sit og plejer at komme ved indkald, kan være alene hjemme.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Conjak er kommet fordi dens ejer desværre ikke er mere. Han er en rigtig skøn og flot kælekat med stort K, og reagerer næsten som om han adlyder sit navn. Han elsker tæt kontakt, men elsker også nye oplevelser og spændende eventyr og sjove leg. Han vil trives i de fleste hjem, hvor man også har mod på pelspleje.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Lille smukke Trolle er en lidt reserveret killing, der lige skal se vi mennesker an, inden han viser interesse. Når først han synes om dig, kravler han rundt på dig og er næsten ikke til at slippe af med, med andre ord, en skøn skøn lille killing med sine helt egne meninger. Besøg Trolle dagligt mellem 14-16.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0055

Kat: Huskat, blå/hvid

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Nellie er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er SUPER kælen og elsker sin værelseskammerat Norma, som hun nu leder efter et dejligt hjem sammen med., Hun har været indekat i sit tidligere hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder.

Dejlige lille Mikkel er klar til et nyt hjem. Han er en dejlig lille glad killing, der savner et nyt hjem. Ring til ham på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0125

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Nimbus blev fundet i indkørslen hos nogle søde mennesker. De havde hørt Nimbus "skrige" og hun havde en slem skade i hovedet. De kontaktede 1812 og Nimbus blev afhentet og kørt til internatet, hvor hun blev tilset af vores dyrlæge. Hun er sandsynligvis blevet bidt af en kat, og hun blev straks startet op på antibiotika og smertestillende. Hun sad på vores klinik i 5 dage til observation, i det tid vaskede vi og plejede såret. , Nimbus er siden kommet ud til vores øvrige kaniner, og hun er glad for at have fået noget mere plads. , Nimbus er meget charmerende og når hun er oppe i ens arme, falder hun hurtigt til ro.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0238

Hund: Jack Russell terrier

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Felix er en skøn og meget glad hvalp på 6mdr, hvor tidligere ejer desværre ikke kunne have ham mere. Felix, har ikke gået til træning og kender derfor ikke til diverse kommandoer. Han er desuden heller ej blevet socialiseret og har derfor ikke mødt ret mange hunde. Dog er han så ung, at både socialisering og kommandoer kan indlæres. Han er en meget imødekommende hund, som gerne hilser på alle han møder. Felix er en meget energisk hvalp, som skal til en familie, hvor hans energiniveau kan blive stimuleres. Derudover foretrækker vi at Felix kommer ud til en familie, som har kendskab til Jack Russel racen. , Kunne du tænke dig at høre mere om Felix, så kontakt endelig Nordjyllands Internat på tlf. 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0081

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Mulle er en meget stille og rolig voksen hunkat men også en rigtig kælepot når man møder hende. Hun er ikke meget for andre dyr. Et par store børn kunne være en mulighed men ikke helt små børn, da hun ikke er til høje lyde. Har man lyst til at komme og besøge Mulle, er der åbent alle dage mellem 14:00 - 16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0052

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Nunu er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er en rigtig kælepotte, som trives bedst i rolige omgivelser! Hun nyder hvert et strøg og er ikke til megen besvær. Nunu ønsker sig et nyt hjem sammen med sin søster Nanni, da de 2 er utrolig glade for hinanden.. Hun har været indekat i sit tidligere hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0206

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år.

Klaus er en ældre herre der er kommet væk hjemmefra. Hans ejer er desværre død og derfor leder Klaus nu efter et nyt hjem., Klaus er meget kælen og nysgerrig kat, og han er svær ikke at blive bare lidt forelsket i.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

BEMÆRK AT VI IKKE HAR NOGEN KATTE TIL, FORMIDLING I ØJEBLIKKET !!

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0242

marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0350

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Didee er en lidt genert pige, der er kommet ind sammen med sin søster Dexter. Ejer havde desværre ikke tid til dem mere. Hun er en rolig pige, der skal ud til en der har erfaring med marsvin. Hun ville kunne blomstre med tålmodighed og kærlighed i de rette hænder. De to damer skal ud sammen.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0169

Kanin: Argente kanin

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Tinka kom hertil sammen med Fløsen. De har været vant til at hygge sig frit i en lejlighed. Tinka kan have enkelte uheld med renligheden. Hun er meget rolig og kælen, og vil meget gerne nusses om og kommer selv hen for at snakke. Hun har været inde i vinters, men har før boet ude. Vi ser gerne de kommer afsted sammen, dog ikke et krav.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Mejses tidligere ejer er desværre død så nu søger denne lille pige et nyt hjem. Mejse er en tillidsfuld, sød og kælen kat.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0289

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Mollis ejer skal flytte og hun kan ikke komme med. Hun er en sød, venlig, kælen og selskabelig pige både overfor ejer og gæster og andre katte hun har været sammen med. Hun har været ren indekat til nu og elsker at lege. Hun vil måske gerne have lov til at komme ud også, så hun kan få brugt sin energi, når hun lige er faldet godt til, men ellers vil hun trives i de fleste hjem

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0073

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

HUNKATTEN LULU. Denne store og prægtige mispige hedder Lulu. Hun trænger sådan til et nyt og kærligt hjem, hvor hun kan få lov til at gå ud og nyde livet i det fri. Lulu kommer nemlig fra en tilværelse som lejlighedskat, og det er bestemt ikke nok for hende. Hun er sød og imødekommende overfor mennesker, men andre dyr gider Lulu simpelthen ikke. Vi tror, at Lulu i virkeligheden er en dygtig jæger, som trænger til at få lov til at folde sig ud som hhv. hyggelig familiemedlem og mussejæger. Lulu er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Hun skal kun til hus og have. Dejlig mispige.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0201

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Organisten blev fundet sammen med fem andre unge marsvin i en park i KBH. Hun var desværre drægtig ved ankomst og fødte herefter 5 lækre unger. De er så småt ved at være klar til at forlade reden og mor vil derfor gerne finde et hjem også. Hun har før gået med at andet hunmarsvin og det gik fint, derfor vil hun gerne ud enten sammen med en af sine unger eller hjem til et andet marsvin. Nogle af ungerne kan ikke fravænnes endnu, derfor kan hun kun reserveres. Der er meget lyd i hendes.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

HANKATTEN JOEY. Dette er Joey, han er en rigtig sød knægt med hjertet på helt rette sted. Han er nemlig en meget kær og imødekommende kat. Joey har fået trukket en tand ud nu og kan komme videre til godt hjem.Vi oplever Joey som venlig i forhold til andre katte, men vi foretrækker, hvis han bliver enekat i sin nye familie, for han kan godt være lidt bange for de andre 4 benede. Til gengæld tror vi han er et hit i en familie med større børn +12 år med forstand på katte. Skønne Joey er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have. Dejlig misknægt. RESERVERET TIL NYT HJEM

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0351

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Dexter er en lidt genert pige, der er kommet ind sammen med sin søster Didee. Ejer havde desværre ikke tid til dem mere. Hun er en rolig pige, der skal ud til en der har erfaring med marsvin. Hun ville kunne blomstre med tålmodighed og kærlighed, i de rette hænder. De to damer skal ud sammen.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0190

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Bamse er en stille og rolig kælen hankat på næsten 2 år. Han er legesyg men kun når der er nogen der vil lege med ham ellers ligger han sig bare og slapper af og holder øje med om man laver noget sjovt. Har I lyst til at besøge og hilse på ham, så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0030

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Einstein er en klog og dejlig kat, han bærer præg af at have prøvet lidt af hver før han kom her, men hans tillid til menneskeheden er intakt. Han er sød og kærlig, men behøver ikke opmærksomhed alle døgnets timer, kan sagtens bruge nogle timer daglig på at fange dine mus. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0088

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Pjevse er en meget forsigtig men også meget kærlig ung hankat. Han skal lige lære fok at kende inden han tør nærme sig. Børn ikke en så stor mulighed hos ham, da han ikke er til meget støj og vild leg. Han er mest til faste rammer i hverdagen. Har I lyst til at give ham en ny start, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0110

Hund: Schæferhund

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

(RESERVERET TIL NYT HJEM), King er kommet ind som herreløs, så vi ved desværre ikke meget om hans baggrund. Hos os er King en meget glad og social hund! Han går pænt i snor, kan gå løs, og kommer ved indkald. King er en aktiv hund, som reagere positivt på træning. Han virker ikke til at have problemer med at være alene hjemme. King søger et nyt hjem, som kan håndtere en stor, glad og aktiv hund, og hvor han kan få lov til at indgå i familien.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0240

Kat: Huskat/ Maine coon

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Reserveret til nyt hjem., Bodil er ikke alene en vanvittig smuk kat, hun er også meget hengiven, legesyg og smyger sig om benene., Hun vil passe perfekt til en børnefamilie. , Bodil kommer fra en socialsag, hvor man ikke kunne have hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0103

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Marcus er en flot slank ungkat. Han er kælen og elsker både mennesker og andre dyr. Små børn er han ikke helt så tryg ved men det kommer meget an på barnets fremtoning. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0293

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Melvis er en virkelig lækker dreng. Han er utrolig kontaktsøgende og elsker at blive kælet med. Han er en kærlig og tillidsfuld kat der vil passe ind i de fleste familier.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0168

Kanin: California blanding

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Fløsen er en rigtig kælepotte, som elsker at blive nusset om. Hun er vant til at gå frit i en lejlighed og er 100% renlig. Hun kan ved for mange vandholdige grøntsager få lidt stressmave. Hun er vant til at hente sin tidligere ejer ind i seng og selv hoppet i sin kurv, når det blev aften. Hun er trænet i ikke at spise ledninger og elsker at lege med aktivitetslegetøj. Hun er blevet passet sammen med en hund uden problemer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0109

Kat: Huskat, hvid m. gråstribet

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Anastacia er en fræk, og legesyg stor killing. Hun er en anelse skeløjet, hvilket gør, at hun ser super unik og charmerende ud! :-) Anastacia er fuld af spilopper, og kan fint enes med andre misser.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0186

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Tracy er en meget smuk, men også en meget speciel kat. Hun vil rigtig gerne kæles for, men siger fra når hun mener det er nok. Hun er meget nysgerrig efter at komme ud, derfor skal dette være en mulighed for hende hos den nye familie. Tracy er meget glad for sin kattehule, hvor hun gerne tager en lur eller to. Kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07, for flere informationer om smukke Tracy.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0065

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Mikkel er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Han er en rigtig hyggetrold, men når han er færdig med at hygge, så skal der udforskes og leges og måske skal der laves lidt ballade. Han er den af dem, der er mest nysgerrig. Har du lyst til at besøge ham, så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Maria er en meget sød og smuk kat, som er kommet hertil, da hun ikke kunne enes med familiens andre katte. Hun er en bestemt dame, som siger fra når hun har fået nok, derfor skal hun helst ikke ud i en familie med mindre børn. Hun elsker at være udenfor i naturen, hun skal derfor gerne til en familie, hvor dette er muligt. (Maria er endnu ikke blevet neutraliseret, og kan derfor kun reserveres).

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Milli er en lidt stille pige og ikke så fremme i skoene, som så mange andre på hendes alder. Hun skal se mennesker an på afstand men, når hun så føler sig tryg nok kommer hun frem og er den dejligste og kærligste lille missepige man kunne tænke sig. Har I lyst at besøge hende og se om hun synes om jer kan man besøge hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 3 måneder.

Mollie var en del af boet, da hendes ejer døde. Hun er en forsigtig, men meget hengiven type, og man er derfor ikke i tvivl om at hun elsker samværet. , En sød forsigtig pige. , Mollie er endnu ikke klar til nyt hjem, men kan godt reserveres.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Dejlige Mikkel på knap 3 år, har et fantastisk temperament, han er rolig velovervejet i alt han gør, han er kærlig og meget venlig. Han kan lide næsten alle mennesker måske bort set fra helt små børn. Kom og besøg Mikkel alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1096

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Edward er en helt skøn kattedreng. Han er livlig og glad og altid med på lidt sjov. Han kan lide at gemme sig og kommer farende, når du mindst venter det. Han er god til alle mennesker og kan lide at have nærkontakt med dem, gerne i favnen. Kom og besøg Edward alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Lille Bowie er en spirevip af en killing, fræk, dejlig og fuld af liv. Han er kort fortalt en rigtig killing. Han har næsen alle de steder den ikke skal være og er aldeles pragtfuld. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0181

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Reserveret til nyt hjem. Snehvide er fundet i Riis Skov i Aarhus sammen med sin veninde Snebold. De er meget glade for hinanden og derfor vil det være en stor fordel, hvis man er interesseret i at adoptere begge kaniner sammen., Begge er rolige og gode til børn, og vil derfor passe godt ind i det fleste familier., Interesseret i Snehvide og Snebold, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0475

Hund: Lowchen

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 6 måneder.

RESERVERET: Smukke Billie er kommet da tidl. ejer var blevet syg. Hun har før boet hos en anden person i en lejlighed, der ikke kunne have hende mere pga. hun hylede, når hun var alene hjemme. Hun er en sød, tillidsfuld, kærlig, lydig og en "velcro-pige". Hun skal have en ejer der kan bevare roen, som kan sætte grænser og behandle hende som en hund. Hun knytter sig meget til en person. Hun er renlig og kan med større børn. Det vil være bedst med et hjem hvor hun ikke skulle være alene hjemme eller hvor hun kunne komme med på arbejde, da hun er meget knyttet til mennesker. Hun er en ældre dame og det kan være svært at lære hende at være alene hjemme. Andre hunde enes hun fint med og så kan hun en masse kommandoer. Hun er steriliseret.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0243

Hund: Labrador retriever blanding

Køn: Tæve

Alder: 10 år og 5 måneder.

Bobbie søger en dejlig pensionstilværelse. Bobbie er en skøn tæve på 10 år som går lige i hjertet hos os. Hun er indleveret fordi hendes tidligere ejer ikke længere kan tage sig hende pga. alderdom og sygdom. Hun er en selskabstrold, der elsker kæl og klap. Hun nyder at gå ture og er nem at have med. Hun kan fint med andre hunde og kan være alene hjemme. Bobbie er blevet undersøgt grundigt af vores dyrlæge og har videre fået en udvidet øjenundersøgelse da vi havde mistanke om at der kunne være problemer med hendes øjne. Bobbie er "fit for fight " om med hensyn til hendes øjne skal der tages minimale hensyn, derfor skønner vi at skønne Bobbie har gode år i sig endnu. Selv om Bobbie er 10 år kan der være fuld fart på hende og hun er glad for at løbe frit på vores baner og pjatte. Kan du tilbyde Bobbie en rolig og kærlig tilværelse og vil høre mere om hende, så kontakt os på internatet på telefonen 88774300. Bobbie er en labrador retriever blanding.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dejlige Theis på knap et år, ønsker sig sit helt eget hjem. Han kan godt lide børn, bare de ikke slæber rundt på ham hele tiden. Han vil gerne lege, og vil nyde at få sin egen have her til foråret. Kom og besøg Theis dagligt mellem 14-16. Han ser frem til at mødes.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Så er missemor Kate, som kom på internatet i sin tid sammen med sine små killinger, tilbage fra sin plejefamilie og klar til at undvære sine unger og os :) til fordel for sit nye liv og hjem. Hun er en spinnende, køn og meget charmerende, kælen og imødekommende mis, som vil trives godt i et selskabeligt og kærligt hjem, hvor hun måske også gerne vil have lov at komme ud og udforske natten og måske agere "fanger"

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0197

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Frederik er flyttet ind på Nordjyllands Internat, sammen med Mary. De kom hertil da deres ejer desværre ikke havde tiden til dem mere. De er snaksaglige, men er dog ikke vant til hænder. Men da de begge er ret gamle, kan de sagtens lære at blive trygge ved hænder.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0272

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Mismor har boet sammen med Lilmis i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katet,der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige famgere.De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker , hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Fyns Internat

Ref: 15FA-1-0244

Kanin: Vædderblanding

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Pelle kanin har de smukkeste blå øjne og den blødeste pels. Han har desværre ikke været så meget i hænder, men med tiden og træning nyder han at blive nusset med. Han skal ikke ud til mindre børn, da han skal have rolige bevægelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Tootsie tager på trods af sin unge alder livet med ro. Hun er en rar og venlig pige på 8 måneder. Tootsie har et roligt og mildt væsen og bryder sig absolut ikke om små børn, der løber og larmer. Tootsie er mere til sofa og aftenskaffe og godbider. Har du lyst til at få en sød og rolig kat, så kom og besøg Tootsie daglig mellem 14-16.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-1-0039

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 11 måneder.

Karla er en ekstrem dejlig kat, meget social og kærlig. Hun er utrolig hyggelig, placerer sig de steder hvor der er mest hygge, gerne hvor man kan betragte lidt af naturen samtidig. En del af dagen bruger hun nemlig udenfor. Når vejret er godt findes der ikke noget bedre. Meget af tiden har hun selskab af en anden kat, en hun elsker meget højt "nemlig hendes datter". Kunne man mon finde en familie, som ønskede to dejlige smukke katte, så er muligheden her. De holder meget af hinanden og er rigtig gode sammen.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0388

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 måned.

Søde Ollie er født her på internatet, da hans mor Organisten, var drægtig da hun kom til internatet. Hun har været en rigtig god mor og han er blevet socialiseret meget med mennesker. Der er en del lyd i ham og han vil gerne kunne gå med et pigemarsvin, når han er blevet kastreret. Han vejer ikke helt det han skal endnu, for at kunne fravænnes, så derfor kan han kun reservers.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0452

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Her har vi flotte Theis. Han er lige så skøn og dejlig, som han ser ud. Theis' ejer blev desværre syg, så nu leder han efter et nyt og godt hjem. Theis er glad for de fleste hunde, han er en meget aktiv fyr og har boet sammen med børn. Han har brug for en aktiv familie, som vil motionere ham og give ham et indholdsrigt liv. Theis kan være alene hjemme, men skal lære det langsomt i sit nye hjem, for han bliver ked af det i begyndelsen., Theis er meget høflig og vil gøre alt for sine mennesker - også stjæle deres mad på bordet, hvis de ikke passer på. Han har været med på jagt og var god til det, hvis han selv skal sige det. Theis har noget allergi så han skal have allergifoder. Vægt 36,5 kg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0864

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Misty kom til kattehjemmet med en grim infektion i det ene øre. Den giver hende et lidt karakteristisk udseende, da hendes ene øre er krøllet sammen. Misty er en forsigtig men meget kærlig kat. Hun har ingen problemer med andre katte. Ring til hende på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0387

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Flotte Ciska blev fundet som herreløs syd for Køge, og nu savner hun et godt og trygt hjem. Hun er rigtig glad for mennesker, og det ser heller ikke ud til, at hun har problemer med vores andre katte. Ciska er kælen og kommer ofte og beder om opmærksomhed, så hendes nye ejer skal have god tid til at hygge om hende. Hun skal bo i hus med have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0016

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

HUNKATTEN TOKA. Efter bare 7 uger er Toka tilbage, da hendes ejer døde pludselig og uventet. Så nu leder Toka igen efter et kærligt hjem. Hun boede hos en enlig mand, og hun stortrivedes med at slænge sig på skødet af ham og i øvrigt rende ud og ind af kattelemmen, som hun havde lyst. Toka er en kærlig og sød hunkat, med flotte orange øjne. Hun er nem og god til at tilpasse sig nye omgivelser, men ingen andre dyr til Toka. Evt.børn +12 år. Toka er steriliseret+øremærket og skal til hus m/have. Supersød og nem mispige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Flotte Mary er nu blevet en smuk stor killing. Hun er den sidste tilbage af hendes kuld og venter bare på at de rette mennesker, som vil gøre forsøget med at tage hende med sig hjem. Hun er en meget forsigtig kat som lige skal se mennesker an før hun tør gå hen til dem, men når hun så er tryg ved det, er hun den sødeste og mest kælne kat. Har du mod på hende så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Søs er en skøn voksen hunkat. Hun er omgængelig og venlig. Hun har en skøn tæt pels, og veludviklede jagtinstinkter. Hvis du mangler en god musefanger, så giv Søs en god madskål, så rydder hun for mus på ingen tid. Ring 86480020 for besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Lækkermåsen her hedder Trikker. Han er en skøn cremerød kat. Han er præcis så venlig og godmodig, som han ser ud. Trikker er ikke til mindre børn. Han syntes livet skal tages med en vis ro. Ring til ham på 86480020. så finder vi en tid for besøg

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0054

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

HUNKATTEN BOLETTE. Se dette er Bolette, en rigtig dejlig mispige. Hun har boet hos en enlig dame, som var nødt til at flytte bolig, og så kunne stakkels Bolette ikke rykke med, øv! Men Bolette er sådan en skøn kat, at hun bestemt fortjener at få en chance hos en ny og kærlig familie. Bolette er jo en voksen kat, men der er faktisk pænt meget liv i hende. Hun er nemlig legesyg og en dygtig jæger. Hun er tillidsfuld og kærlig overfor sin ejer, mens fremmede ikke interesserer hende synderligt. Bolette er nysgerrig og en skøn mispige. Hun gider ikke rigtigt at have med andre katte at gøre, og små børn er heller ikke hendes kop te. Men ellers er hun super nem og god til at omstille sig til nye omgivelser og situationer. Smukke Bolette er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld mispige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Dejlige Lulu er en skøn og venlig hun er super godt selskab, da hendes temperament rolig og omgængelig. Selv om hun er under 2 år, har hun en voksen kats overblik og alt hvad hun gør er velovervejet. Kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0243

Hund: Cavalier King Charles spaniel

Køn: Han

Alder: 6 år og 6 måneder.

Mikkel er en udadvendt cavalier med mod på livet og fart over feltet. , Mikkel har altid haft det rigtig godt hos sine ejere, men kom desværre i klemme i en boligsituation, og søger nu et nyt, kærligt hjem, hvor man er klar på at forkæle ham. , Han kan det meste, bla. være alene hjemme og er god til børn.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0453

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde, lækre Frederik er helt sin egen. Han elsker at nusse og kæle, men det kan godt blive for meget for ham og så siger han fra med blød markering med tænder eller klør. Nogle gange er han også så ivrig efter opmærksomhed, at han slår poter og klør om din hånd og trækker den hen til sig for at blive kløet bag ørene. Derfor mener vi at det vil være bedst for ham at komme ud til et hjem uden børn eller større børn som er vant til katteadfærd. Han elsker også at være udenfor, derfor skal han til hus og have. Vi tror sagtens han ville kunne fange en mus eller to.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0349

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Smukke Rup blev fundet sammen med tre andre kaniner, der løb løse rundt i Hareskoven. De blev opdaget, da nogle hunde løb efter dem. Det er han stadig mærket af og skal derfor have masser af tålmodighed. Han skal også vænnes til at være mere i hænder, men med tålmodighed og kærlighed kan han blive en god ven. Hos os er han ude-kanin. Han er blevet kastreret d. 25/3.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0391

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned.

Søde Oline er født her på internatet, da hendes mor Organisten, var drægtig da hun kom til internatet. Hun har været en rigtig god mor og Oline er blevet socialiseret meget med mennesker. Der er en del lyd i hende og hun vil gerne kunne gå med et andet marsvin eller gå ud sammen med sin mor. Hun vejer ikke helt det hun skal endnu, for at kunne fravænnes, så derfor kan hun kun reserveres.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Lille søde Blue er en rigtig kærlig og kælet kat men er lidt tilbageholdende når det gælder nye mennesker, han ikke kender. Han er ikke til for meget larm eller støjende lyde, så en familie med et par halvstore børn eller ingen børn ville han blive glad for. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-4-0034

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Futte er en glad kat, der vinder ved nærmere bekendtskab. Hun flyver dig ikke lige i møde, men håber at der også bliver gemt et lille klem til hende, selvom hun er lidt mere tilbageholden. Hun er renlig og vant til kattebakke. Ved indlevering havde hun et sår ved den ene pote, som via dyrlæge og lidt antibiotika er helet fuldstændigt.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0347

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Flotte Rip blev fundet sammen med tre andre kaniner, der løb løse rundt i Hareskoven. De blev opdagede, da nogle hunde løb efter dem. Det er han stadig mærket af og skal derfor have masser af tålmodighed. Han skal også vænnes til at være mere i hænder, men med tålmodighed og kærlighed kan han blive en god ven. Hos os er han ude-kanin.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0189

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Veronica blev sat af i en papkasse, men heldigvis fundet i god behold og indleveret hos os. På trods af det, har hun heldigvis ikke mistet tilliden til mennesker. Hun er en rigtig kælen og charmerende mis, som nu søger en kærlig ejer, der kan give hende den opmærksomhed og kærlighed hun fortjener.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0379

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Pella er en god, gammeldags rundstrikket gråmis - dog med den afvigelse, at hun ikke har mere end en lille halestump. Hun blev fundet ved et plejehjem på Amager, hvor hun holdt til. Pella er sød, kælen og er glad for mennesker. Andre katte bryder hun sig ikke om, så hun er nok typen, der helst ikke vil dele sin ejer med andre dyr. Pella skal bo i hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0460

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 uger.

Søde Tengo kunne desværre ikke bo hos sin familie mere, da der var opstået allergi overfor ham. Han var højt elsket hos sin familie og gik frit rundt i lejligheden. Han er sød, kontaktsøgende og rar, men ikke så glad for at blive løftet. Han er vant til at være i snor i haven, når det har været godt vejr. Han kan kommandoerne kom og hop. Han er renlig og vant til kattebakke med spåner. Andre dyr har han aldrig mødt. Han er d. 14/4 blevet kastreret.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0194

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Hunkatten Bitsy. Denne søde missepige hedder Bitsy og er en kærlig moden mispige i sin bedste alder. Bitsy er nysgerrig på livet og alle dets tilskikkelser. Bitsy er lidt selektiv i forhold andre missekatte så hun skal videre i livet som alenemis. Hun skal til hus og have for at udleve sine missedrømme. Bitsy er øremærket og neutraliseret. Dejlig mispige.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0458

Hund: Belgisk hyrdehund-schæferblanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år.

Her er herlige Sasja. Ejer kunne desværre ikke have hende mere pga. sygdom. Hun har før været på et andet internat, fordi familien ikke havde tid dengang. Hun er en stille og rolig pige, der snakker lidt og er glad for at blive børstet. Hun elsker lange ture og har intet problem med at køre i bil, bus eller tog. Hun knytter sig meget til sine mennesker og er vant til børn fra 4 år og op. Hun kan ikke med katte eller andre mindre husdyr. Han-hunde trives hun fint med, men kan ikke med tæver. Hun kan ikke gå løs og er bange for fyrværkeri. Hun kan være alene hjemme i op til 8 timer og kan nogle kommandoer. Hun er en meget livlig dame, der gerne hopper op af en. Vægt 30 kg.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0195

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0053

Kat: Huskat, lys gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Nanni er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er rigtig sød og kælen, men fungerer bedst i et roligt miljø. Nanni ønsker sig et nyt hjem, sammen med sin søster Nunu. Hun har været indekat i sit tidligere hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Mille blev efterladt sammen med Magda da deres tidligere ejer flyttede. Mille er en kærlig og rolig pige, meget kælen og tillidsfuld. Hun vil kunne passe ind i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0193

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Titte bøh, syntes Theodora at sige. Hun er en venlig, rolig og meget omgængelig kat. Hun kan lide at tingene ikke går for hurtigt, ligesom hun syntes børn er noget der skal ses ikke høres. Theodora skal i et roligt børnefrit miljø, hvor hun kan være midtpunktet, Ring til Theodora på 86480020 for fremvisning.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0081

Kat: Langhårsblanding

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Hankatten Billy. Denne smukke knægt hedder Billy. Han er meget glad for menneskelig kontakt ja nærmest insisterende. Billy er en stor killing med appetit på livet. Billy kræver en børste i ny og næ for at beholde sit smukke ydre. Han er meget opsøgende overfor mennesker og fungere fint sammen med andre katte. Billy egner sig glimrende til en familie med lidt større børn. Billy er meget kærlig og meget social, han skal til hus og have, så skal han nok få lært at bruge en kattelem. Billy er kastreret og øremærket. Superkærlig misser. RESERVERET TIL NYT HJEM

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Chanti er en ekstrem dejlig kat meget social og kærlig. Hun er utrolig hyggelig, placerer sig de steder hvor der er mest hygge, gerne hvor man kan betragte lidt af naturen samtidig. En del af dagen bruger hun nemlig udenfor, når vejret er godt findes der ikke noget bedre. Meget af tiden har hun selskab af en anden kat, en hun elsker meget højt "nemlig hendes mor". Kunne man mon finde en familie som ønskede to dejlige smukke katte, så er muligheden her, de holder meget af hinanden og er rigtig gode sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Smukke Miku er en pragtfuld pigekat på knap 9 måneder. Hun har et mildt og venligt væsen. Hun har en blød og meget smuk pels. Miku hører til i den rolige ende, og skal ikke bo sammen med helt små børn, men et par halvstore børn med god tid og lyst til en rigtig kælekat, vil være sagen for Miku. Besøg Miku daglig mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0215

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lara er en skøn missepige, som desværre er blevet efterladt af sin tidligere ejer. Nu søger hun et nyt og kærligt hjem, der gerne vil have en rigtig sofaslænger og kælepot. Hun skal have mulighed for at komme ud. Hun skal være alene mis.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0271

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

"Har jeg mad i skægget?" Søde Totte blev fundet i en busk, da han ankom til os var han meget filtret, havde rigtig lange negle og var meget tynd. Han blev fremlyst men ingen dukkede op som ejer til ham. Derfor søger han nu et nyt hjem til en ny start på livet. Han har en fantastisk appetit og er meget kontaktsøgende. Han kan godt nippe hvis ikke man er hurtig nok med maden. Han har en skøn personlighed og søger en ejer der har erfaring med marsvin og deres pels pleje. Vi ved ikke hvordan han er med andre marsvin, så der skal være en plan B hvis det ikke går.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0493

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Tuxen blev fundet af noget personale i en børnehave i Brønshøj. Den er blevet fremlyst både lokalt og via os og ingen har henvendt sig. Derfor søger hun nu et nyt hjem. Hun kom ind med oliepletter i hendes pels, så vi har været nødt til at klippe lidt i pelsen. Hun er en aktiv pige, der meget gerne vil ud til et hjem, med en anden kanin. Da vi ikke kender hendes fortid, kan hun måske være drægtig. Hos os er hun inde-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Sofus er en rigtig dejlig stor hankat på godt 4 år. Han er doven og bevæger sig, kun når det er nødvendigt som når han skal hen og have mad. Udover at være doven, er han en rigtig kælepot og elsker at blive kløet bag ørerne. Kom besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis man gerne vil have en rigtig sofa doven kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0211

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Tulle blev fundet på egne poter midt i Aalborg, men heldigvis blev hun indleveret her, før der skete hende noget. , Hun er en meget smuk, og omgængelig kanin, så kom forbi og nus lidt med hende - men I bliver nok forelskede i hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0152

Skildpadde: Mokusskildpadde

Køn:

Alder: 1 år.

Viceværten hos en boligforening i Aalborg Øst, fandt Michelangelo i en container i et gammelt akvarie med sort vand og få sten i. , Dyreambulancen rykkede ud, og nu har Michelangelo fået et dejligt akvarie, indtil han forhåbentligt snart får et nyt hjem., Da Michelangelo stadig er meget ung, kan vi endnu ikke bestemme kønnet med sikkerhed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Gonzo er en knap 3 år gammel kat. Han har et roligt og omgængeligt væsen. Han er kærlig og venlig. Gonzo er nok mest til mennesker over den første ungdom. Hans rolige væsen bryder sig ikke om for mange uforudsete hændelser. Han er lidt vanekat. Kom og besøg Gonzo dagligt mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1840

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 3 måneder.

Trille er kommet, fordi hendes ejer skulle flytte og ikke måtte have Trille med. Trille er en kælen og sød, moden kat, vant til børn og at bo med en anden kat. Hun er en rigtig god musefanger og vant til at måtte være både ude og inde.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0295

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Magnus er en skøn og tillidsfuld dreng. Han er stille og rolig og elsker når han får opmærksomheden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Theresa er en venlig ungkat. Hun har et kærlig sind og går stille omkring og nyder livet. Hun kan lide både børn og voksne, børn dog ikke hvis støjniveauet er konstant højt, så lidt større børn vil være at foretrække. Besøg hende dagligt mellem 14-16 i den frie åbningstid eller ring på 86480020 for at bestille en tid

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Smukke Pax er en pragtfuld blandingskat med en smuk og lækker pels. Han er legesyg og skøn. Pax er kommet hjem fra plejefamilie. Pax er en rolig killing og skal nok ikke til helt små børn. Ring til Pax for fremvisning på 86480020 eller besøg hende i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Boline er en stor smuk sort killing. Hun kan godt virke lidt reserveret overfor fremmede men når hun lærer dem at kende, er hun en super kærlig og sød hunkat. Hun kan være lidt skræmt overfor nye ting og nye lyde, men det skal hun bare lære. Besøg hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0232

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Mudde er en privat kat der er indleveret fordi familie skulle flytte hen hvor der ikke må være kat. Hun er en kælen og social kat, og nyder rigtig meget at gå ude og fange mus., Hun gider ikke rigtig de andre misser her på internatet og skal ud og være alene kat. Hun er vant til børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 11 måneder.

Dejlige Freja er en lidt ældre kat. Hun er stadig i super form og er sød og kælen. Frejas ønskehjem er hos søde mennesker uden børn, der kan stjæle opmærksomheden fra Freja. Hun tager livet med ro og elsker at gå stille omkring. Besøg Freja alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0284

Hund: norfolk terrier

Køn: Han

Alder: 5 år og 11 måneder.

Sophus er kommet fordi hans ejer er meget hjemmefra og Sophus er ked af at været så meget alene. Han ødelægger ikke ting, men kan finde på at "græde" når der går for mange timer. Det er mest synd for ham, men naboerne i rækkehusene er heller ikke glade for det. Han er en meget sød og meget hengiven hund, som har boet med sin familie og er glad og imødekommende over for dem han møder. Han er en rigtig terrier også og dermed vil han fungere bedst i et hjem uden kat eller anden hanhund, hunhunde er han rigtig glad for :) Han kender ordene fra sin hundeskole og vil bare gerne have hyggeligt selskab og aktiviteter. Derfor søger vi et hjem, hvor han har selskab i det daglige med tid og overskud til at være aktiv med en lille charmerende hund. Han er vant til at blive børstet regelmæssigt og trimmet nogle gange om året

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0781

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Kiki er en lille stille og kærlig pige. Hun vil altid gerne snakke, og elsker godbidder! Kiki ved hvor skabet skal stå, og er ikke bange for at fortælle det til de andre! :-) Hun ønsker sig en familie, som gider lege! Kiki vil måske trives som indekat. Hun kan sagtens enes med andre misser..

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Betty er en skøn kat med et dejligt temperament, der både vil kæle og lege. Hun er dog ikke ret meget til al det vimseri børn laver, og vil derfor passe rigtig godt til voksne ejere, også evt. i en lejlighed. , Betty kommer fra Tøstrup kattehjem, hvor der var pladsproblemer, og ønsker nu bare brændende at finde et godt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0258

Fugl: kanariefugl

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Lilje her er fundet i en have. Hun er håndtam og meget flot og vil sikkert synes om at bo hos dig, som har andre kanariefugle, som hun må være sammen med. Hun er energisk og livlig, nysgerrig og opmærksomhed og kan godt lide at man snakker til hende. Vi har kaldt hende Lilje pga hendes smukke gule farve som påskeliljerne.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0239

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Rosa er en meget kælen og kontaktsøgende missepige, der søger et kærligt hjem med udemulighed. Hun nyder rigtig godt af masser af opmærksomhed og kæl. Her går hun fint med de andre misser. Hun er fundet i en kælder, hvor hun ikke hørte til.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0082

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Hankatten Nanoq. Nanoq er lige så sød og kærlig, som han er smuk. Han elsker at ligge og følge med i hvad der sker og han kalder gerne for at få opmærksomhed, nusses bag ørerne og andre dejligheder. Han er stille og rolig sammen med andre katte. Nanoq skal leve resten af sit liv i hus med adgang til have. Han er kastreret og øremærket. Super velfungerende missedreng.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0197

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Pastoren blev fundet sammen med fem andre marsvin i en park i København. De blev alle indfanget og nu er ungerne klar til at få et nyt hjem. Han er en sød lille fyr, der ikke har prøvet meget i livet, så han søger et hjem gerne med andre marsvin, der kan fortælle ham at verden er god og fyldt med dejlige ting som persille. Han skal have en masse træning i hænder, så han kan blive en god ven. Hos os er han inde-marsvin. Han søger et roligt hjem, da han nemt kan fare sammen ved nye lyde. Men på trods af at han er genert, fejler stemmen intet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Tuba er en skøn ungkat. Kælen, men selvstændig. Han kan lide at betragte det hele lidt på afstand: Han vil gerne på skødet, men kan også få tiden til at gå selv. Besøg Tuba alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0280

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Beauty-Bells ejer har ikke tid til hende mere. Hun er en lidt forsigtig og tilbageholdende mis i nye sammenhænge og derfor har hun brug for et trygt, kærligt og roligt nyt hjem, hvor hun må fortsætte med at være indekat, hvor du har tålmodigheden til at lade hende falde til i sit eget tempo. Når hun er faldet til har du en smuk og dejlig mis, meget kærlig og kælen, som knytter sig tæt til dig og gerne deler "kys" ud. Hun elsker at lege med hårelastikker, holde øje ud ad vinduet og reagerer på sit navn og med sin helt egen karakteristiske lyd.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0435

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Petra er kommet ind sammen med Rocky, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Hun er meget nysgerrig og ofte på vagt, da hun godt kan være lidt skeptiske. Hun bryder sig ikke om at blive løftet, men er glad for godbidder og for at hoppe rundt. Hun skal ud sammen med sin søster Rocky og gerne til et hjem med chinchilla erfaring. De vil gerne spise fra hånden og er ikke egnet til børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Søde Miau er en rigtig puttetrold og elsker at hygge i sofa og seng, hvis hun kan få lov til det. Hun er også en snakketrold så mangler man en man kan få en god snak med så kom og besøg Miau alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0038

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Kasper, Jesper og Jonathan sådan lyder sangen. Men Jonathan har fået nyt hjem der er kun mig og Jesper tilbage, så jeg er Kasper. Jeg er en super fræk killing, jeg kravler højt og lavt, jeg undersøger alt, jeg leger også med min bror Jesper, og putter med ham. Jeg vil så gerne have et hjem til både mig og min bror. Hvis du har plads og lyst til to smukke killinger, kan du så ikke hente os en af dagene mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0385

Hund: Dansk-svensk gårdhund-gravhund-papillon-westie

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Balder er en flot fyr, som desværre ikke rigtig har forstået kvaliteten af alenetid. Han er nemlig kommet, fordi han ikke kan være alene hjemme., Balder er en utrolig glad og sød hund, der aldrig er blevet aktiveret og trænet, som han har brug for. Derfor søger han også en meget erfaren ejer, som lever et aktivt og struktureret liv, så han kan få lidt ro i sit lille hoved. Balder kan være en bisse overfor andre hunde, så det skal der arbejdes med. Men en ejer, med god træningserfaring og som bor et sted, hvor Balder ikke kan blive stresset over alle mulige lyde, kan få en skøn hund ud af ham. Muligvis som en superhurtig agilitymakker. Han elsker nemlig træne og gøre, hvad man siger, når man arbejder med ham. Vægt. 9,5 kg

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0197

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0389

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 måned.

Søde Ole Bob er født her på internatet, da hans mor Organisten, var drægtig da hun kom til internatet. Hun har været en rigtig god mor og han er blevet socialiseret meget med mennesker. Der er en del lyd i ham og han vil gerne kunne gå med et pigemarsvin, når han er blevet kastreret. Han vejer ikke helt det han skal endnu, for at kunne fravænnes, så derfor kan han kun reservers.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0390

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 måned.

Søde Oliver er født her på internatet, da hans mor Organisten, var drægtig da hun kom til internatet. Hun har været en rigtig god mor og han er blevet socialiseret meget med mennesker. Der er en del lyd i ham og han vil gerne kunne gå med et pigemarsvin, når han er blevet kastreret. Han er helt klar til at blive adopteret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

James, i daglig tale kaldet SIR JAMES, han er smuk og dejlig og han ved det. James har en smuk blå pels, store dejlige øjne og et ualmindelig snobbet væsen. Han går sin vej, når han ser og hører børn, har en absolut forkærlighed for ældre mennesker. Har du lyst til en sød og kælen kat, der ikke absolut skal ligge på skødet hele tiden, så besøg James alle dage mellem 14-16.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0135

Hund: Husky blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Jason kom til Danmark fra et fransk internat. Desværre kunne han og den danske hanhund i hjemmet ikke forliges, hvorfor han søger sit blivende hjem. Han er kastreret og vurderes til at komme fra god opvækst. Han kører meget gerne med i bilen. Han er vant til at sidde i transportbur. Super lærenem, her på internatet bruger vi klikkertræning. Han er renlig, kan være alene hjemme i op til 4 timer, men kan med tiden naturligvis lære at være det længere. Han er meget kærlig og kysseglad. Han tager godbidder fra hånd meget nænsomt. Han leger rigtig fint med tævehunde her på internatet. Men kommer i clinch med hanhundene. Hans sprog er veludviklet. Han er teenager, stor og lidt voldsom når han er glad. Da vi ikke kender hans historik vedr. børn, skal han ikke i hjem med børn. Han er huskyblanding og skal derfor til et aktivt hjem, hvor man er klar til en teenagerhund med højt aktivitetsniveau og hvor man har erfaring med Husky. Og hvor man tålmodigt giver ham chancen for at falde til

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0312

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde Mikala blev overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende mere. Hun er en sød dame, der har masser af temperament. Hun vil meget gerne til et hjem, hvor der var en rolig kastreret han-kanin, hun kunne blive venner med. Hos os er hun ude-kanin.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Ziggi er kommet løbende til og har opholdt sig hos optager igennem en periode. Hun er en rolig tilbageholdende kat og vil gerne kæles med. Hun er ikke vant til børn og vi søger et voksent hjem med mulighed for at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN LOTTE. Denne skønhed hedder Lotte, hun blev fundet sammen med sin søster i en papkasse!!!! Lotte er en skøn mispige, som er ret moden af sin alder. Hun har skulle bruge lidt tid på at lære, at mennesker såmænd også kan være rare og venlige at omgås. Lotte er en glad og aktiv kat, og hun sætter pris på at omgås andre katte, hvis altså de er indstillet på at lege og i det hele taget være søde og rare. Lotte selv har i nye situationer brug for, at man giver hende lidt tid og tålmodighed til at finde sig til rette så hun kan føle sig tryg. Men når det er sket, er hun en herlig tøs, med et stort talent for at spinde højt og inderligt. Lotte egner sig ikke til børn under 15 år, men rigtig gerne andre katte. Hun er dygtig til kattelem og nyder livet udendørs og skal derfor kun til hus og have. Hun er steriliseret + øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0461

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år.

Her ligger magelige Findus, som elsker at nuppe en lur. Han er en meget sød og kælen kat som er kommet fra et dødsbo. Findus er vant til at bo i hus med have og med kattelem. Han er kommet fra landet så han kender ikke til biler eller andet trafik. Han virker til at være god med andre katte og vi er sikre på at han vil være en god musefanger.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0250

Hund: Jack russel terrier

Køn: Han

Alder: 7 år og 11 måneder.

Niki er en aktiv ældre herre på 8 år. Han har fungeret som familiehund, men mangler stimuli i sin hverdag. Han skal ikke ud til børn under 16 år, da han ikke er vokset op med dem., Niki vil helst være hvor familien er og elsker at blive nusset., Der er ingen problemer med at være alene hjemme og han kan fint med andre hunde. Vi søger et roligt, men aktivt hjem til den fine herre., Jack Russel kan være en gøende race, hvorfor han ikke skal til lejlighed.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0192

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Nicko er kommet til os, da hans tidligere ejer er blevet alvorligt syg. Han er en dejlig og tillidsfuld dreng som elsker opmærksomhed. Han ser lidt forsømt ud, men det kan man nemt lave om på med godt foder. Han skal have mulighed for at komme ud at løbe.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0262

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 3 måneder.

Cleo er kommet som den ene af en lille gruppe, hvis menneske ikke kunne passe hende mere. Hun er en voksen, meget kælen mis, der er trofast og opmærksom overfor sit menneske og som vi trives i et kærligt, roligt hjem med plads til masser af selskab

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0032

Kat: europe

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Simba og Zeus er kommet fordi deres ejer er blevet syg og derfor ikke kan passe dem mere. De har været indekatte sammen i en børnefamilie indtil nu. Simba er en meget sød, dejlig, livlig, social, nysgerrig og venlig kat. Han er glad for sine mennesker og udviser stor tillid også til fremmede.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Smukke søde Mia-Maja er en super dejlig lille pigekilling. Hun er venlig og sød. Hun kan lide de fleste også børn. Hun er god til at sige fra, når hun vil være sig selv. Mia-Maja vil være rigtig glad ved et par større børn som selskab. Besøg Mia-Maja i den frie åbningstid daglig mellem 14-16 eller bestil en tid på 86480020 for besøg

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0274

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0275

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0021

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

Dejlige Fister på 6½ år, mangler et eller to rare mennesker der vil give ham et nyt hjem. Det skal helst være søde mennesker i pensionsalderen. Fister blev overladt til sig selv da hans ejer døde ved en trafikulykke. Fister bryder sig ikke om børn eller uro. Han bærer tydeligt præg af at have haft et stille og harmonisk liv indtil nu. Fister er utrolig rar og venlig. Besøg ham dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal tid på 86480020

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0182

Hund: Amerikansk Akita

Køn: Han

Alder: 4 år og 2 måneder.

Knox er en meget lækker kastreret hanhund, som kommer hele vejen fra Florida. Ejer kunne desværre ikke beholde ham, grundet dårlig fysik., Knox elsker at komme med til vandet, hvor han gerne bader. Og lange gåture., Han er rolig i hjemmet og kan være alene hjemme., Han gider ikke rigtig andre hunde, hvilket er typisk racen, hvis ikke den er socialiseret grundigt fra hvalp af. Han er dog også fuldstændig ligeglad med dem når man går med ham i snor., Han er ikke vokset op med børn og skal derfor ikke ud i et hjem med børn under 15 år , Han er en stor dreng og meget hengiven. Han elsker at hygge kramme og få opmærksomhed. Og han mangler sin nye aller bedste ven nu. Han er rejseklar og glæder sig til at blive midtpunkt. Vi foretrækker et hjem hvor man har sat sig ind i racen. Knox er en tung dreng på knap 50 kg og trænger lige til at tabe sig lidt.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0241

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0252

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Mimis ejer kan ikke have hende mere pga. allergi. Hun er en dejlig, rolig og kælen, voksen kat. Hun er selvstændig og kommer selv, når hun har lyst for at blive snakket med. Hun er vant til andre katte og børn samt til at være hyggemis inde, når hun har lyst, men elsker udelivet og er en rigtig dygtig jæger.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden daglig mellem 14-16 eller ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0150

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 3 måneder.

Casper blev fundet i Støvring, hvor han havde vandret rundt i to uger. Da han kom til internatet, var han meget tynd. Seje Casper, er nu i topform og han er klar til et nyt og kærligt hjem. Han er en stor, rolig og kærlig dreng, der fortjener en ny chance.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0189

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem.Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0234

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Mr. Toro er en dejlig tillidsfuld hankat, som elsker at blive nusset. Han slår nærmest koldbøtter for at få lidt kontakt. Han har holdt til på en rideskole og så til sidst lidt sølle ud, derfor blev han indleveret til os. Han skal have mulighed for at komme udenfor og vi tror ikke at han skal ud til andre katte i samme hustand.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0228

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Mureren Lindy er ikke bare perfekt han er også et marsvin. Han er kommet hertil, da ejer desværre ikke kunne passe ham og hans 3 damer mere. Han er lidt tilbageholdende i starten, men snakker gerne når der er mad i nærheden. Han skal ud til nogen, der har tiden til at vise ham at verden er OK og gerne hvor der er en ven han kan gå med. Han er blevet kastreret d. 7/4 og vil derfor kunne sættes sammen med en pige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Cheeta er en dejlig smuk missepige med et flot asymmetrisk mønster i ansigtet. Hun har et venligt og kærligt væsen. Hun er i den rolige ende af killinge temperamentet. Hun leger, men ikke vildt. Hun er ikke en killing der går på væggene eller har næsen i alting. Hun er rigtig rolig. Besøg Cheeta dagligt mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0198

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Mary er flyttet ind på Nordjyllands Internat, sammen med Frederik. De kom hertil da deres ejer desværre ikke havde tiden til dem mere. De er snaksaglige, men er dog ikke vant til hænder. Men da de begge er ret gamle, kan de sagtens lære at blive trygge ved hænder.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0291

Hund: Mops

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 4 måneder.

Chilli., Charlie og Chilli er to skønne voksne Mops, som har boet sammen hele deres liv. De har boet hos deres ejere i et række hus med indhegnet have, men familien er blevet udviddet og har en meget travl hverdag, som ikke tilgodeser Charlie og Chilli tilfredsstillende. Derfor søger vi et nyt godt hjem til dem, hvor de må bo sammen og hvor man har tid og overskud til at give et godt modent liv med god selskab til et par rolige,kontaktglade hunde, hvor de ikke skal være så meget for sig selv. De har nemlig været alene mange timer, kender hinanden og vil gerne løbe efter en kat, er vant til at blive luftet mest uden snor, at køre i både bil og og tog og kender de almindelige ord fra hundeskolen. Hvis du kender mops, så ved du sikkert at de kan snorke :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0213

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Fjumse blev fundet løbende alene rundt i et villakvarter i Hjallerup. Desværre er der ingen der kender ham, så nu leder han efter nyt hjem. , Han er meget omgængelig, så et godt bud til en børnefamilie :)

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0433

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Capkin er en super dejlig kat, som ejerne desværre ikke havde tid til at hygge om længere., Så nu leder hun efter et nyt og hyggeligt sted, hvor hun kan tilbringe resten af sit liv. Hun er sød, lidt forsigtig og meget kælen, når hun bliver tryg ved sine mennesker og omgivelser. Capkin har brug for et roligt hjem uden børn, og der bør ikke bo andre dyr i hjemmet. Hun skal være indekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Baghera opfylder sit navn rigtig godt, da han ligner en lille panther. Sort og slanke ben, men hans krop er lidt større end slank. Han er sød og kærlig, men skal lige kigge folk an, før han tør gå hen til dem. kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Skønne Sally er en killing på 7 måneder. Hun har et venligt og roligt sind. Hun vil rigtig gerne lege og være sammen med mennesker. Hun nyder en hvilken som helst opmærksomhed, bare hun er centrum, så et par børn og lege med, vil absolut være dejlig. Besøg Sally dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Energiske Polly elsker stort set alle mennesker hun møder. Hun er kærlig, kælen og har nogle fantastisk smukke aftegninger. Hun elsker at putte sammen med mennesker og andre dyr. Hun er også helt vild, når nogen vil lege med hende. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0182

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Reserveret til nyt hjem. Snebold er fundet i Riis Skov i Aarhus sammen med sin veninde Snehvide. De er meget glade for hinanden og derfor vil det være en stor fordel, hvis man er interesseret i at adoptere begge kaniner sammen., Begge er rolige og gode til børn, og vil derfor passe godt ind i det fleste familier., Interesseret i Snebold og Snehvide, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Skriv under

Det skal være slut med vilde dyr i cirkus

Vi indsamler nu underskifter for at få et totalforbud mod vilde dyr i cirkus.
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!