Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1011

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Får du Jubbe i huset, får du en killing, som vil være klistret op af dig de næste mange år. Her hos os er han også kendt som Kælepot, fordi han altid er den første, som kommer drønende, når vi kommer ind. Han er glad for de andre killinger og meget legesyg - han kan dog godt blive lidt jaloux, hvis andre kommer hen, når han bliver nusset. Jubbe vil helst bo i hus med have. Men hvis han får en ejer, som er meget hjemme og eventuelt har en kat mere, så kan han nok også trives som indekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0446

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Aurikkel er en ualmindelig smuk kat, med spejlblank pels, hun er rolig, venlig og meget kærlig, hun elsker at nusse og kæle, hendes milde væsen vil elske et rolig hjem uden børn og for meget fart på ring for fremvisning på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BH-5-1077

Hund: Terrier/ Labrador ?

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Conrad er en af 4 dejlige, tillidsfulde og livlige hvalpe, som vi har haft glæden og fornøjelserne med på internat. De kom sammen med deres meget dygtige og søde mor, fordi ejeren ikke havde overskuddet til at tage vare på dem. De er nu blevet 8 uger og er klar til deres nye liv og hjem i en familie, hvor man har tiden og overskuddet til at starte helt fra bunden med en hvalp. Dvs masser af kærlighed,alene hjemme- og renlighedstræning, almindelig opdragelse og gerne hundeskole.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1219

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Har du tid, lyst og overskud og vil du gerne gøre en vigtig forskel ved at hjælpe os med at være plejefamilie for en missemor med killinger eller evt. for en lille gruppe moderløse i en periode til de er ca 12 uger, så hører vi gerne fra dig..:)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1054

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Rubert er for ung til at blive viderformidlet endnu. Derfor søger vi i første omgang en plejefamilie til ham og de nye "søskende", som han har fået hos os. Han er en dejlig afbanceret fyr, som er vant til at være i favn og til menneskelig kontakt, nysgerrig og legesyg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0541

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Georgine er en smuk missemor, der kom ind til os med sine to killinger. Nu da hun er færdig med at opfostre dem, vil hun meget gerne ud i et hjem, der vil forkæle hende. Hun er sød og kælen, og en rigtig charmetrold. Ring og bestil en tid til at besøge hende, på telefonnummer 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Denne lille tøs er helt alene i verden, da hendes mor er blevet trafikdræbt. Hun kan godt lide andre kattes selskab.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Frida blev fundet sammen med sin søster på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frida er en dejlig, meget livlig kat, der bare elsker at lege og masser af opmærksomhed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0698

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Hugo er en stor flot kastreret hankat med et ualmindeligt mild væsen. Han er lige så rar, som han er stor. Han kan omgås både dyr og mennesker uden problemer. Han er klar til at flytte nu, så ring til ham på 86480020 for fremvisning

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0286

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Hej, jeg hedder Gurli, og jeg er en utrolig dejlig, nem og meget velafbalanceret kat. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld, og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg egner mig fint til et hjem med større børn. Jeg har det fint med andre katte, og jeg har hilst på søde hunde. Jeg er blevet efterladt, derfor er jer her på internatet. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have, og jeg er steriliseret og øremærket. Ja, jeg er en rigtig dejlig kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0756

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sindy er en super dejlig lille killing. Og så har hun de lækreste brede striber i sin pels. , Sindy er en lille kælepot, der både elsker at ligge og putte, men også at lege med de andre misser. , Ring og bestil en tid til at komme og hilse på hende, ved at ringe til 86 48 00 20.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Gråmis har været verdens bedste katte-mor. Har passet og plejet sine killinger perfekt. Nu er det hende der trænger til kærlige kæl og klap. Vælger du Grå-mis, vil du have en ven for livet.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0463

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Adi er en rigtig lækkerbisken! Hun er dejlig, kælen og social og fungerer fint med de andre misser her på internatet. Hun har masser af gå på mod og leder lige nu efter sit "Forever home"! Kan det være hos dig?

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0846

Kat: Maine Coon/perser/huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Denne far blev med sin skønne kattefamilie sat af på en parkeringsplads, hvilket er helt uforståeligt. De er nemlig både smukke, rolige og meget kælne. Vi gætter på at de er blandinger af Maine Coon, Perser og huskat. De er nu klar til nye kærlige hjem. Vi ved ikke, om de har gået meget ude og skal derfor have mulighed for at komme ud.Man skal være indstillet på, at de kan kræve lidt pelspleje. De er alle neutraliseret, øremærket, vaccineret og loppe og ormebehandlet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0464

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0279

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Filuca er fuld af energi og altid med på nye oplevelser sammen med de andre! Hun er en rigtig sød og kælen mis, der ønsker sig et hjem med adgang til have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Skønne Emilie er bare en hyggefis. Hun elsker at ligge og gøre sig til, for at få al den opmærksomhed hun kan få. , Så kom endelig ud og se til hende. :)

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0470

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Bianca er simpelthen så kælen, at hun ikke ved hvilket ben, hun skal stå på for at blive nusset og i sin iver for mere nussen og kælen, småbider hun i både hænder og tøj. Hun bider selvfølgelig ikke hårdt. Kan du tilfredsstille hendes behov?

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1120

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Her er Frede, som elsker at ligge og flade. Han er meget kælen og nysgerrig, men er også en lille sovetryne, som gerne tager en "morfar" i ny og næ. Han vil gerne ud til en voksen ejer, hvor der ikke er for meget gang i den, og hvor han har adgang til have. Frede er så rolig, at han nok også kunne trives som indekat med den rette aktivering - og gerne en anden rolig kat.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1374

Hund: 3/4 labrador-1/4 australsk kvæghund blanding, brun.

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

RESERVERET: Der var desværre ikke tid til Zento længere på grund af hans families skilsmisse. Han er en utrolig dejlig dreng, som er utrolig glad for de mennesker, han kender. Nye mennesker og situationer kan gøre ham ret nervøs. Zento har lidt tendens til at hyrde mindre børn. Han kan være alene hjemme uden problemer - men kan ikke bo i lejlighed, for så gør han. Han er glad for andre hunde, kan en del kommandoer og så elsker han vand. Zento har brug for en erfaren og meget blid ejer.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1431

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde Hugo er en dejlig kat, som var blevet efterladt af sin ejer. Han er rolig og lidt forsigtig, så han har brug for et hjem, hvor der ikke sker alt for meget. Vi ved ikke, om han har været ude- eller indekat, så for en sikkerheds skyld skal han finde en ny ejer, som har en have, han kan komme ud i.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1502

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Mona og hendes veninde blev fundet dumpet i deres bur i vejsiden her i Darup. De to damer er meget nysgerrige og synes det er hyggeligt at blive holdt. De bryder sig ikke om at blive indfanget og løftet. Her hos os er de udekaniner og de vil helst ud sammen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1439

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Halli og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Hun er mild og lidt forsigtig, elsker at putte og nusse og god med andre katte. Hun vil måske trives som ren indekat evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Blackie er den ene af 2 killinger, som blev sat af hos en ældre dame. Hun er sød og lidt forsigtig og meget kælen. Derfor vil hun sikkert trives hos dig, som har en rolig, tålmodig og kærlig tilgang og hverdag og som søger en kat, der også gerne vil kæle, sidde på skødet og hygge evt som indekat

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0289

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Hej, jeg hedder Marie og jeg er utrolig kælen og tillidsfuld. Jeg spinder hele tiden højlydt og jeg vil gerne ligge i arm, altså når jeg har tid. Jeg er en lille frækkert, som elsker sjov og ballade og jeg lover, at jeg er allevegne. Jeg egner mig fint til en familie med børn og der skal være adgang til en have, jeg kan krudte af i. Jeg har det fint med andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg er steriliseret og øremærket.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0209

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Super kælen og dejlig lille killing.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1417

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

April er 1 af 3, som formodentlig er blevet dumpet af deres ejer. Hun er glad for de andre katte og har mødt hund uden problemer. Ellers er hun en kælen, spindende og opsøgende spirrevip, som vil trives hos katteglade folk, der ønsker at starte med en af de små

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0735

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Se lige her. Skal du have en karakteristisk og karismatisk lille killing, så kig lige Brollix. Større charmetrold finder du ikke., Ring og bestil tid til at hilse på ham på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0516

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Trine er en af de smukkeste sorte og hvide misser, du kan finde. Og hun er tilmed ekstremt sød og kæle. Vil du give lækre Trine et godt nyt hjem? Så kom og besøg hende, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestil en tid.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0225

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Hej, jeg hedder Cindy og jeg er mor til de smukke hvide killinger og den lille røde Alfred. Mine killinger er klar til nyt hjem sidst i uge 43, så det er jeg derfor også. Jeg er en utrolig mild, velafbalanceret og meget rolig kat. Jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg vil rigtig gerne ligge på skødet og hygge. Jeg har det fint med andre katte og jeg er vant til hunde. Jeg har det også fint med større børn. Jeg vil kun til et hjem med have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1458

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Missekattens ejer kunne desværre ikke passe hende længere, så nu søger hun et nyt hjem. Hun er utrolig sød og rar og meget rolig - dog kan hun også være legesyg og nysgerrig, når hun falder til i sit nye hjem. Missekatten har været indekat i nogle måneder, men har tidligere været ude. Så hun søger et stille og roligt hjem hos voksne mennesker, der har god tid til at hygge om hende og som både har hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0213

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0115

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her er vist kun et at sige: sort som natten er denne fine kat.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Leika kom hertil sammen med sine søskende, da de var helt små. Nu er hun klar til et nyt hjem hos søde, rolige mennesker. Hun er nemlig selv en lidt forsigtig killing, som godt kan blive lidt bange, hvis tingene går for hurtigt. Hun vil have det utrolig godt med at komme videre i livet sammen med Mette, som hun er blevet meget gode venner med.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0261

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Her en meget klog kat. Den var nemlig taget på højskole. Men det var ikke så godt, så derfor blev den indbragt til internatet, hvor den er kommet på kost og logi. Et hjem på landet, vil sikkert passe den fint.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0877

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vanilla er en voksen fin missepige, som trænger til et nyt hjem, med mulighed for både at være ude og inde. Hun sidder længselsfuldt og nyde brisen udefra, så kan du give hende et kærligt hjem vil hun være dig meget taknemmelig

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1418

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

June er 1 af 3 killinger, som formodentlig er blevet dumpet af deres ejer. Hun er en køn, kælen, opsøgende og nysgerrig lille størrelse, og har mødt hund. Hun er glad for de andre katte og vil trives i de fleste hjem, som har mod på at starte med en ung killing

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0132

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Uhh, fjer til dessert, tænker denne legesyge killing.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0811

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1480

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Maddie blev efterladt i et sommerhus ved Holbæk, så nu leder hun efter et bedre hjem. Hun er sød, elsker mennesker og hygge. Maddie vil nok helst være alene-kat i sit nye hjem, hvor tingene også godt må foregå lidt fredeligt. Hun skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Felix er en af 2 søde killinger som kom bare løbende til, hvorfra vides ikke, men ingen i nærheden vil kendes ved dem. De er begge meget søde og kælne som killinger nu er og er vant til mennesker. De vil trives i de fleste katteglade hjem evt i hinandens selskab. Fyren her har vi kaldt Felix

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1456

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Sonder er født her på internatet og har været i pleje. Nu er han tilbage og klar til et nyt hjem. Han er meget nysgerrig og med masser af kærlighed kan han blive en god ven. Her er han udekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Nelly er en lille tilløber, en mild pige, sød og kælen, som elsker at sidde på skødet og som er glad for andre søde kattes selskab. Hun vi trives i et roligt, kærligt hjem evt som indekat

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1507

Hund: engelsk bulldog/beagle

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Anton blev lidt en bisse overfor familiens anden hund, så nu leder denne fine beagle-bulldog - her også kaldet en "bugle" - efter et nyt hjem. Han er en utrolig sød og glad hund, som fungerer fint med tæver. Hanhunde dominerer han. Han har boet sammen med børn, er vant til at køre i bil, kan lidt kommandoer - og trækker meget i snoren. Anton er meget selvstændig og hører efter, når han har lyst. Det er en af charmerne ved at have en beagle-blanding. Han skal lære at være alene hjemme. Anton er kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0358

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0357

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mit største ønske er at få et nyt og blivende hjem. Kan du hjælpe med det? Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg en utrolig nuttet kat. En af mine store hobbyer er at undersøge kradsetræer, om man ligger og sover godt på dem. Derudover så bruger jeg meget tid på, at spille bold og lege med de andre katte. Jeg glæder mig til at se dig.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0212

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Hanna kom og holdt sig til ved et handicapcenter uden nogen i omgivelserne, som ville kendes ved hende. Hun er en venlig og kælen bette pige, som også er nysgerrig og vil sikkert kunne trives i de fleste kattevenlige familier

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Rigtig lækre Charlene søger nye mennesker. Er det mon dig? Mangler du en rigtig sød charmetrold der tilmed er kælen, så skal du hilse på denne lækre lille sag. Hun kan virke reserveret i starten, men hun vil altså rigtig gerne snakke. Ring til Kattehjemmet på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Lille nuttede Blob, elsker at lege med de andre katte. Han er en meget nysgerrig og modig fyr, som udforsker alt. Han vil rigtig gerne ud til en ny familie, som vil nusse og lege med ham. Har familien en anden kat, er dette også en mulighed. (Er endnu ikke neutraliseret)

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Søde Emilie dukkede op i et boligområde i Bagsværd. Der var ingen, som savnede hende, så nu søger hun nyt hjem. Hun er en aktiv og legesyg killing, der elsker mennesker og andre katte. Hun skal til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1485

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Denne lille fyr hedder Christoffer. Han blev smidt ud af en bil i Kastrup, så vi må jo nok gå ud fra, at han var højst uønsket i sit gamle hjem. Han er nu ellers en sød killing, som elsker mennesker, andre katte, legetid og hygge.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Puk blev fundet i et haveskur, hvor hun havde født 2 små killinger. Falck blev rekvireret af Dyrenes Vagtcentral og kørte hende til Nordjyllands Internat. Nu er killingerne store nok til at komme fra deres mor, og derfor leder Puk efter et nyt hjem., Puk er lidt reserveret, men er utrolig sød og nem at have med at gøre. Hun er glad for selskab både fra mennesker og andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Trylle er en utrolig venlig og rar hunkat. Hun er netop steriliseret og øremærket, og er klar til at få sit eget hjem. Vil du have en skøn og kælen kat, så ring til trylle på 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0928

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser .. måske i blandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0535

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1408

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Svipse blev fundet i en have i Kalundborg sammen med Snipse. Der er ingen der har savnet disse to søde piger, og de søger derfor et hjem sammen nu. Hos os er de udekaniner

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1356

Hund: Chihuahua-dværgpinscher

Køn: Han

Alder: 3 år.

Zifon og Chagalls ejer blev syg, så derfor søger disse skønne brødre et nyt, godt hjem hos hundekyndige mennesker uden børn. De er utrolig søde, hengivne og glade - men også lidt nervøse. Derfor har de brug for en blid ejer, som har god tid til dem og kan vise dem, at verden ikke er så farlig. De er glade for andre hunde, bare de ikke er for voldsomme. De gør ikke særlig meget, så vi vurderer, at de godt kan bo i lejlighed. De kan godt skilles ad, men kan også sagtens bo i samme hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1289

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Trunte blev fundet alene i en skov, tynd og bange. Hun er en sød og kælen, mild og imødekommende mis, som vil tives bedst i et roligt venligt hjem, evt som indekat

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0802

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Nina og Nana er to super skønne missepiger, meget kælne og nysgerrige. De er blevet dumpet i en papkasse sammen. De er utrolige smukke og semilanghåret. De er utrolig glade for hinanden og vi ønsker derfor at de skal ud sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Endnu et par af amaryllis smukke killinger. Klar til nyt hjem midt oktober. Reserver allerede nu en af disse skønne uldtotter 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0459

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 5 måneder.

HANKATTEN HENRIK. Så er Henrik tilbage på internatet efter at have fået nyt hjem i ca. 14 dage. Men Henrik havde altså besluttet sig for, at dér ville han bestemt ikke bo. Han er en vidunderlig dreng, der har brug for at knytte sig. Og meget gerne til en enkelt ejer uden alt for mange m2. Henrik kommer nemlig fra en enlig, rolig mand, hvor der ikke var så voldsomme aktiviteter. Han er mild, følsom og meget kærlig når han er tryg. Henrik er kastreret og øremærket og dygtig til kattelem. Have ønskes. Skøn kat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0528

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Tagnus er den sødeste røde hankat. Han er bare SÅ klar til at komme ud i et nyt hjem, da han savner nogle mennesker der kun nusser med ham hele tiden. Vi tror godt at Tagnus ville kunne blive en god mussefanger, men det kan du jo finde ud af. Ring og bestil en tid til at besøge ham på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0801

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Nina og Nana er to super skønne missepiger, meget kælne og nysgerrige. De er blevet dumpet i en papkasse sammen. De er utrolige smukke, semilanghåret. De er utrolig glade for hinanden og vi ønsker derfor at de skal ud sammen.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0350

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Ankommet til internatet med sin mor og bror. Poul er født i et haveskur og blev bragt til internatet, efter Dyrenes Vagtcentral blev kontaktet., Poul er meget nysgerrig, og der er altid gang i den, når Poul er ude og lege. Poul vil egne sig bedst som inde/udekat, da han har rigtig meget energi, der skal brændes af.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 6 måneder.

Bibi er en sød og dejlig stribet pige. Hun kan godt lide at gøre sig til, og gør det jævnligt for at lokke en over for at kæle med hende. Vil du besøge Bibi, skal du give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0537

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem, og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0239

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Meget menneskekærlig, men ikke vild med andre katte. Hun vil simpelthen bare være den eneste ene for dig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0680

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Dette er en af Amaryllis' killinger. Bubi er en sød og dejlig pige, der venter på at komme ud i sit helt eget hjem. Ring og bestil en tid på 86480020, så du kan komme og besøge skønheden.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0402

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Kimmy er en af Kimberlys killinger, som blev sat af i en papkasse. De har efterhånden været her meget længe og trænger i den grad til at komme ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan blive forkælet. Hun er en kærlig og sød kat som vil elske at gøre lidt gavn udenfor også.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1209

Hund: Beagle

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 9 måneder.

Alle elsker skønne Melissa. Hun er evigglad og tilpas med alle - både hunde og mennesker. Melissa har brug for en erfaren ejer, som kan træne med hende. For hun er jo en beagle, og den slags har som bekendt lidt deres egne meninger om, hvordan regler skal tolkes. Der er både fut og krudt i Melissa. Derfor kræver hun en del motion og mulighed for at bruge sin gode næse. Forvent ikke en lydighedschampion - men verdens bedste ven. Melissa skal lære at være alene hjemme.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0740

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Rambo er en dejlig stribet hankat. Han vil gerne tages op og nusses med. I Rambo får du din nye bedste ven, og når du får ham med hjem, knytter han rigtig hurtig bånd til dig., Ring og bestil en tid på 86 48 00 20, og kom ud og hils på ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0543

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af 2 af Georgines killinger. De er begge søde og legesyge, og er klar til at komme ud til sine nye familier. Faktisk hvis de kan, vil de begge meget gerne det samme sted hen, idet de er meget knyttede til hinanden., Ring og bestil en tid til at se dem, på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0985

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Callie og hendes søskende er blevet losset af på en rasteplads. Hun er en sød og mild, lidt forsigtig mis, som vil foretrække livet hos dig, der er venlig, tålmodig og kærlig og som har et stille og roligt hjem, hvor hun må blive centrum, have det trygt og måske helst være indekat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1414

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Mister er 1 af 2 meget kønne,søde, kælne, og tillidsfulde killinger, som har brug for et nyt hjem. Han vil trives i de fleste katteglade familier evt sammen med en jævnbyrdig makker og gerne med -på sigt- mulighed for at komme ud også.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0496

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Sus er en sød hunkanin, der er fundet i en kolonihave i Horsens, hvor ingen vil kendes ved hende. Hun er sød og rolig. Hun koster 85 kr.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0349

Kanin: Blandingskanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Sød og kælen, vil gerne løftes og tages op.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0291

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Smukke Charlie er lige omkring 3 år. Han er en dejlig rolig kat. Han er en super selskabskat for mennesker, hvor der ikke behøver at være gang i den døgnet rundt. Charlie vil elske at ligge og hygge sammen med sine mennesker. Ring til ham på 86480020.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Meget rar og kælen killing.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Gotte elsker bare sig selv, og skal være alenekat. Vil egne sig til at bo på landet, hvor hun kan fange dine mus.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0831

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Bumle er en nysgerrig hankat, som gerne vil være med i alt der foregår.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0766

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Freya er en rigtig sød og kærlig kat. Hun kan være en smule forsigtig til at begynde med, men kommer hurtigt efter det og sætter gerne spindemotoren i gang. Hun skal ud til en familie hvor hun kan komme ud og gøre lidt gavn, da hun er vant til at være ude.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1260

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Pixi er vores søde, dejlige kat, som kan blive din allerbedste ven. Hun elsker simpelthen mennesker og at blive nusset og hygget om. Andre katte orker hun ikke rigtig, men hun gør dem ikke noget. Så vi synes, Pixi fortjener et hjem, hvor hendes ejer er af den rolige slags med masser af tid. Pixi skal have adgang til haven, da hun elsker at være udenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0297

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0392

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Isa blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun kan være lidt forsigtig i starten, men det er hurtigt overstået og så vil hun ellers gerne lege med ALT! Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Soffie er kommet ud af det blå, og det har ikke været muligt at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen mis, der tager det hele stille og roligt. Måske har hun være indekat i sit tidligere hjem. Har du hjemmet til denne nusseglade pige, der er god til at tage tingene som de kommer?

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0875

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søs er en frisk lille hunkat, som er meget kontaktsøgende og som skal have mulighed for at komme ud.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0852

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Lucinda er smuk og kærlig og en hyggetrold, med spindemotoren i orden. Hun er så klar til sit nye hjem

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Bianca og hendes bror Bernard er fundet i rabatten af en vej. De var lidt forkomne og ikke så vant til mennesker, da de kom til internatet- Men ved hjælp af en masse socialisering er de nu nogle af de mest kælne killinger vi har.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Kimmy er en smuk pige, der er meget let genkendelig på grund af hendes smukke farve og aftegn. Hun er en stille og rolig killing, der dog stadig gerne vil lege engang imellem. Ring og bestil en tid til at komme og hilse på hende, ved at ringe til 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0348

Kanin: Blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Meget sød og kælen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lone holdt til ved en butik. Hun er rigtig kælen og sød, meget tillidsfuld og vant til mennesker. Hun har sikkert måttet klare sig, så godt hun kunne en periode, for hun er blevet lidt tynd, men skal nok komme sig, når hun kommer hjem til dig og din gode, regelmæssige mad

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0215

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1176

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Muffin havde det ikke så godt i sin gamle familie, så nu søger hun et nyt hjem med bedre service. Hun er utrolig sød og livlig, som killinger er flest. Muffin er glad for andre katte og ret kælen, og så vil hun helst bo i hus med have. Muffin er nok taget fra sin mor for tidligt, for hun har lidt en uvane med at sutte på og bide lidt i folks fingre. Derfor skal hun nok ikke bo i en børnefamilie.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1450

Kanin: Creme D' Argent

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Dimse er en sød kanin, som er blevet smidt ud af sin ejer. Hun trænger til at blive nusset og hygget om. Hun skal til erfaren kaninejer og kan trives som indekanin.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Chili og jeg er nok den største kælepotte, man kan ønske sig. Jeg ved ikke hvilket ben jeg skal stå på for at få opmærksomhed. Jeg spinder hele tiden højlydt og jeg elsker at ligge i arm. Jeg er også ekstrem legesyg og meget aktiv, så det er vigtigt at jeg kommer til et hjem med adgang til have og ikke med andre katte for jeg tåler kun synet af mig selv. Hunde har jeg ikke noget imod. Jeg er steriliseret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1152

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Mette er vores lille, forsigtige men meget kælne pige. Hun er noget så sød, når man først får fat i hende. Så elsker hun simpelthen at blive nusset. Men af samme grund tror vi også, at Mette vil trives bedst som indekat hos rolige, voksne mennesker - og gerne sammen med en sød, rolig kat - helst Leika, som hun er blevet rigtig gode venner med.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger. Hun er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige, glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0406

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

"Det er bare så sjovt, at få taget billeder" Når Laban ikke ligger og daser, så er der masse af fut og krudt i ham, og der sker en masse. Han elsker at nusse med mennesker. Lige nu går han med andre katte, men vil egne sig bedst i et hjem, hvor der ikke er andre katte. Laban blev fundet på en parkeringsplads, hvor en sød billist heldigvis tog ham med til Nordjyllands Internat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Pjuske kom til os som moderløs og alt for lille til at klare sig selv i den store verden. Nu er han tilbage fra sin plejefamilie, hvor han har leget med de andre plejekillinger og børnene. Han er spindende, legesyg og nysgerrig, men også en hyggekat, som holder af nusseri. Han vil trives i de fleste familier, hvor han også med tiden må få lov at komme ud

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0348

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Ankommet til internatet med sin mor og bror. Pi er født i et haveskur og blev bragt til internatet, efter Dyrenes Vagtcentral blev kontaktet., Pi er ekstrem nysgerrig, og ønsker man sig en kat med masser af gang i, er hun et perfekt valg. Hun er altid med på at lege og alting skal udforskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0419

Kat: Langhår bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Esmaralda er en super livlig hunkat. Bor du på et sted, hvor Esmaralda kan komme ind og ud som hun ønsker, får du en super kat. Esmaralda er ikke sofa kat. Ring til hende på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Vibe er sammen med sin søster Vista blevet efterladt i et skur. De har ikke fået så meget menneskelig kontakt, men med hjælp fra alle vores frivillige er de tøet mere op., Nu søger de begge en familie, der med lidt tålmodighed vil give dem en chance for at blive nogle kærlige katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0746

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Zak blev fundet af en løber i en papkasse, da han var lille. Han har været i familiepleje sammen med en gruppe jævnaldrende killinger og er nu, selvom han stadig er et bette myr, så klar, som han kan blive til sit nye liv og hjem, hos en kærlig omsorgsfuld person, der gerne vil give en lille pjevs en god hverdag.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Pussi er en dejlig steriliseret hunkat, hun er meget kærlig og social, hun er renlig og vant til kattebakke. Hun har lige haft 5 små killinger, som hun har passet og plejet efter alle kunstens regler. Pussi ønsker sig et hjem, hvor hun kan være både inde og udekat.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-3-1387

Hund: Labrador-newfoundlandblanding

Køn: Tæve

Alder: 1 år.

Malou var herreløs, og hendes ejer har desværre ikke hentet hende. Hun er en helt fantastisk hund, som galoperer lige ind i hjerterne på alle, hun møder. Hun har det rigtig godt med de fleste hunde, er glad, livlig, blid og legesyg. Vi ved jo intet om hendes baggrund, så hun skal nok lære at være alene hjemme hos sin nye ejer. Malou vil gerne gøre sine mennesker glade, så hun er forholdsvis nem at træne. Malou elsker at grave huller - mange huller, så det skal man være indstillet på.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-5-0214

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1473

Hund: Gravhund

Køn: Tæve

Alder: 8 år og 3 måneder.

Mille og Sallys ejere er desværre død. De har boet sammen det meste af Sallys liv og er meget glade for hinandens selskab. De er vant til hus med indhegnet have, at være med på bilture, at luftes i snor, være med på campingtur, børnebørns besøg og være hyggehunde hos et modent par. Derfor søger vi et modent, kærligt hjem, hvor de fortsat må bo sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1333

Hund: Gravhund

Køn: Han

Alder: 4 år.

RESERVERET: Søde Bellos ejer blev desværre syg, så nu søger denne lille levemand et nyt hjem. Han er sød og charmerende - og larmer en del, som gravhunde nu gør. Bello er ikke en allemands-hund. Han kan være lidt skeptisk overfor fremmede, så man skal have tålmodighed og lære ham at kende. Han kræver gode gåture, hvor han kan brug sin næse, og så skal han bo i et hjem uden børn. Bello har det fint med andre mindre hunde, jagter katte og skal lære at være alene hjemme hos sin nye ejer., Bello er kastreret

Roskilde Internat

Ref: 14RH-4-1314

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Flotte Xanto kommer fra et misbrugshjem. Han søger en stabil familie, som vil passe godt på ham. Han er vanvittig glad, livlig og sød. Han har det fint med andre hunde, men der er drøn på, så de skal gerne gide lege med ham og løbe stærkt. Meget stærkt. Xanto kan ikke så meget, så han har brug for erfarne ejere, som kan aktivere og træne ham. Han har brug for at lære at være alene hjemme. Men døre har han ikke brug for at lære at åbne - det kan han allerede.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Jørgen fistrede rundt på en motorvej med fare for liv og førlighed. Han er en lille gut med fut i, men også nem at holde og kæle med. Han er nysgerrig og legeglad og følger os rundt, hvor vi står og går. Han vil sikkert passe ind i de fleste katteglade hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lucky er en rigtig lækker hankat, der meget gerne vil have et hjem med nogen til at pusle om sig. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når du først begynder at nusse med ham, vil han helst ikke have du stopper igen. Hvis du vil besøge Lucky, skal du give et kald på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0425

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Der er fart over feltet, når Louie er til stede, han kan nemlig altid sætte en leg igang. Men tag ikke fejl af fartbøllen, for en lur på kradsetræet kan alt bruges. Louie fungere fint med andre katte, og vil derfor være en mulighed for en familie med kat i forvejen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1357

Hund: Chihuahua-dværgpinscher

Køn: Han

Alder: 3 år.

Chagall og Zifons ejer blev syg, så derfor søger disse skønne brødre et nyt, godt hjem hos hundekyndige mennesker uden børn. De er utrolig søde, hengivne og glade - men også lidt nervøse. Derfor har de brug for en blid ejer, som har god tid til dem og kan vise dem, at verden ikke er så farlig. De er glade for andre hunde, bare de ikke er for voldsomme. De gør ikke særlig meget, så vi vurderer, at de godt kan bo i lejlighed. De kan godt skilles ad, men kan også sagtens bo i samme hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0371

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bellis og Blomst blev fundet da de var kun knap 3 uger gamle. De kom straks ud til en plejefamilie, hvor der både har været hunde og katte. Det trives de fint med og vil umiddelbart fungere fint som indekatte. De ønsker at komme ud i nyt hjem sammen, hvis muligt.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1405

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde smukke Signe, blev fundet herreløs i Lyngby. Der er ingen, der har savnet hende, så nu søger hun nyt hjem. Hun er meget nysgerrig og en rigtig sød kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-3-1024

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Arsonine blev reddet ud af en brændende lejlighed sammen med tre andre katte. Hun er utrolig sød og meget rolig og kælen, når man selv er rolig. Derfor vil hun også trives bedst i et hjem, hvor der kun bor voksne. Selv om hun nok har boet i en lejlighed det meste af sit liv, har vi set, at hun elsker at sidde ude i vores løbegård. Derfor bør hun have adgang til en have i sit nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing, der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0576

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Garfield charmer alle på internatet med hans korte hale, der står lige op nåt man kommer i nærheden af ham. Og kort efter kan man høre ham spinde højt. , Finder mente at han var sat af i Serritslev, men efter forgæves at have efterlyst ham, søger han ny nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1196

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Hækkerup blev fundet i en hæk i Slangerup. Han er utrolig kælen og ret livlig, så han vil gerne have et dejligt hus, hvor han kan komme ud i haven. Hvis der er børn, vil han bare blive glad, for han elsker at lege. Han har det fint med andre katte og ville synes rigtig godt om at få en kammerat med hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Katarina kom som herreløs til os. Hun er en sød lidt forsigtig og mild killing i starten, men når hun først føler sig på hjemmebane, er hun livlig og nysgerrig og i super humør.Hun trives godt med de andre killinger og vil gerne bo hos dig sammen med en anden jævnbyrdig kat evt som indekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Hils på Solsikke. Hun er den sødeste og kærligste missemor, du kan forestille dig. På trods af at hun ikke er ældre, er hun meget moden og nede på jorden. Vil du have en ung, men moden mis med hjem? Så kom og hils på Solsikke. Ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så du kan komme og hilse på hende.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0421

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 5 år og 5 måneder.

Pussi er hentet her i sin tid til en ældre dame. Da hun ikke har tid og overskud til skønne Pussi mere, er hun kommet tilbage til os for at få en ny chance. Hun har levet som indekat og er en rigtig hygge´mis, når hun lærer folk at kende. Hun ønsker sig et hjem uden anden kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0576

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Sally er en dejlig stribet mis. Hun er det man kategoriserer som en stor killing, så hvis du vil have en killing, men helst ser den er blevet lidt mere selvstændig, så overvej Sally. Hun er sød og dejlig, og rigtig kæle. Giv Sally et nyt hjem, ved at ringe til 86 48 00 20, og bestil en tid til et besøg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 11 måneder.

Zoey er en voksen og moden kat, hun er rolig og venlig. Zoey's rolige væsen bryder sig ikke om for meget uro og ikke små børn. Hun vil gerne være både ude og inde, men det er absolut nødvendig, at hun selv kan bestemme, så en kattelem er nødvendig, vil du give Zoey et godt hjem, så ring på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1162

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Oda har holdt til i et villakvarter i længere tid, uden nogen ville kendes ved hende. Hun har en fantastisk motor og vil elske at bo hos dig, hvor der er tid til selskab og nusseri

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0301

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Perle er en meget livlig og aktiv lille "tøs", der elsker at lege med de andre killinger og rende rundt i sin løbegård, sammen med sine værelseskammerater. Hun ønsker sig et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1370

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 9 måneder.

Nelly, som er en dreng, har det vist sig ;) kom med halsbånd m diamanter og øretatovering, efter at være løbet rundt mellem bilerne på en befærdet vej søgende for mad. Desværre er det ikke muligt at finde ejeren, da den ikke er blevet registreret og ejer ikke har reageret på vores fremlysninger. Derfor søger vi et nyt hjem til en sød, tillidsfuld og dejlig kat, som vil trives i de fleste hjem gerne med mulighed for at komme ud

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0313

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0211

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Hej, jeg hedder Olga og jeg er lige så smuk af sind som jeg er smuk og dejlig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0584

Hund: Dalmatiner

Køn: Tæve

Alder: 7 år.

Diva er en ægte stambogsført dalmatiner på 7år. Hun er lidt en enspænder overfor andre hunde, men umættelig kærlig overfor sin ejer, og elsker inderligt at løbe med rundt hvor der sker noget. Det perfekte hjem for Diva vil være på landet hvor der er masser af plads, og masser af hjerterum.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0189

Hund: Riesenschnauzer

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Marco er kastreret, han er både en inde- og udehund. Ikke mindst, er han det på gåturene, da kan han næsten ikke få turene lange nok. Han kan også gå uden snor, der skal dog bare ikke være for meget aktivitet omkring ham, så vil han have svært ved at koncentrere sig. Han kender de almindelige kommandoer som: "kom", "sit" og "dæk" m.m.. Han er renlig, og kan godt være alene hjemme. Han er en sjov,og venlig hund, med lidt drengestreger han har brug for kærlig men tydelig lederskab.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0523

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Kærlige, dejlige Seneca er kommet til internatet sammen med sin søster, da de blev fundet i et træ i Fjerritslev. Seneca er en rigtig kælepotte, som elsker at ligge i ens arme og blive nusset., Kom og se hende :)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1472

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Karlo er blevet indleveret hos en dyrlæge. Han er en menneskevant, sød og venlig fyr, som har en god spindende lyd og som sikkert vil trives i de fleste katteglade hjem, især hvis han må være både hyggekat indenfor og fanger/ eventyrer udenfor

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1480

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Speedy kom til os sammen med Amaryllis, efter at de er efterladt på et bosted, regner vi med. Speedy er en nysgerrig, livlig, mad- og legeglad ung fyr, som også gerne søger dig for at kæle, hygge og lege. Han er også glad for samværet med de andre katte og vil trives i en aktiv familie, hvor man vil både lege og hygge, og hvor han også må lære at begå sig udenfor ind imellem, når han lige er faldet til.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1482

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Max blev smidt af på en adresse i Dragør, så nu leder han efter nogle mennesker, som vil være sødere ved ham resten af hans liv. Han er meget kælen og kontaktsøgende - og nogle gange bliver han så kælen, at det koger lidt over i hans lille hoved, så han altså lige kommer til at hyggenappe lidt. Derfor skal han nok ikke bo sammen med helt små børn. Max har det fint med andre katte og skal bo i hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1499

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Dennis var herreløs i Holbæk, og vi tror, at han er blevet smidt ud fra sit hjem. Han er ellers en utrolig sød lille killing, som elsker at buldre rundt og lege med sine nye venner. Dennis er kælen og glad for mennesker og andre katte. Han har krudt et vist sted, så han vil trives bedst i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0467

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0561

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Hvem ka, Rebekka. Hun har en masse gåpåmod, og undersøger alt hvad der kan undersøges. Hun er en smuk og kælen kat, som elsker at lege med drillepinden.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Rema og hendes søster Fanta søgte hjælp hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. Rema er ekstrem kælen og højt spindende og er meget tydeligt vant til at blive båret rundt og kælet med. Hun vil trives og passe ind i stort set alle katteglade hjem, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Fanta eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0276

Kat: killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Rosita bor i øjeblikket sammen med to andre killinger, hvilket hun er fuldt ud tilfreds med. Hun er rigtig selskabelig kat, både med mennesker og andre katte, og hun "rusker tremmer" hvis vi går forbi hende, uden at give hende lidt kærlig opmærksomhed.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0562

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Filip dukkede en dag op hos en dame i nærheden af Løkken, og ville ikke gå igen. Og da damen ikke kunne finde nogen ejer, kom han til os. Fillip er en helt utrolig flink kat, der meget gerne bare vil ligge og kæle, og har også være brugt som plejefar for killingerne her på internatet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Diana er den eneste pige af 4 søskende, og hun er en rigtig lille stærk pige, derfor er hun også opkaldt efter Wonder woman. Hun kan sagtens give drengene igen, selvom hun ikke er størst. Diana er indleveret sammen med sine søskende og sin mor fra en social sag.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1461

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Snow er en sød og meget tam kaninunge, som søger et nyt hjem. Her lever han som udekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 6 måneder.

Putte er en ualmindelig smuk kat, med en blåcremetortie blød pels. Hun er lidt livlig og vil gerne drøne rundt og lege. Har du lyst til en legesyg smuk kat, er Putte helt sikke et godt bud. Ring til Putte på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0610

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Banditta kom til internatet med en af vores kredsformænd der har hentet hende i Ålborg hvor ingen kendte hende i området. Hun er helt ekstrem flink og glæder sig til at få et nyt kærligt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Rufus er en skøn kat, som er blevet fundet i København. Da han kom, var hans hale brækket, så den har han været nødt til at sige farvel til. Derfor har han nu en fin lille stump i stedet. Rufus er utrolig sød og glad for mennesker - andre katte, de kan bare komme og få et par flade, kan de! Af samme grund skal han bo i et hjem uden andre dyr, og han vil nok også helst undvære helt små børn. Rufus elsker at være ude, så han skal bo i hus med have. Han vil egne sig ideelt til at holde uønskede katte væk.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0927

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0676

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

En af amaryllis smukke killinger. Den er livlig, fræk og nysgerrig, som en killing skal være. Vil være klar til nyt hjem midt oktober, reserver allerede nu på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Parker er en sød, dejlig og kælen kat. Han er nem at tage op og elsker at nusse. Parker er ekstremt nysgerrig og vil gerne vide alt om, hvad der foregår omkring ham. Parker er indleveret med sine søskende og mor fra en social sag.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0572

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Tosco blev fundet i en lukket og tapet papkasse på en p-plads i Sindal. , Desværre kunne vi ikke finde en ejer, så nu søger Tosco et nyt dejligt hjem., Han er en rolig og magelig hankat.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1401

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Laban er en stor spindemaskine, når man sætter sig samme med ham. Han elsker at kravle op på skøddet og så sidde der og hygge sig. Han er sød, skøn og glad for andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0490

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Jeg er Arnold og jeg er lækker. Har du lyst til at give mig et nyt hjem, er jeg klar til at flytte sammen med dig. Jeg kan lide lidt liv, en god madskål, og en god seng. Jeg er rar og smuk, en smule selvglad, men ring til mig på 86480020, så vi kan få en aftale

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Denne lille killing, har vi virkelig kæmpet for., Den kom ind som ganske lille og måtte have sutteflaske mange gange i døgnet., Vi fandt en plejemor til hende, så hun kunne blive socialiseret ordenligt. Siden fik hun også en plejebror.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0330

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Mille er den dejligste og mest kælne kat, man kan ønske sig. Hun elsker at følge med i dagens gøremål og håber, der kommer en hånd, der vil nusse i ny og næ. Ønsker adgang til have/voliere.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0787

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 6 måneder.

Vores allesammens dejlige dreng Benny søger et nyt hjem. Han har været her siden juli, og det er jo alt for længe. Men han har ventet på, at hans ejer blev rask nok til at få ham hjem, men sådan går det desværre ikke. Benny er stor, glad og meget rolig. Han elsker mennesker, mad og har det fint med andre katte. Vi tror, at han har levet som indekat.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0142

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Palle er en dejlig, skøn, og renlig, kastreret killing. Han kan gå på kattebakke. Han søger en familie med et hjem, hvor han kan være en både inde- og ude kat.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0300

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Hej, jeg hedder Luna og jeg er ligeså skøn af sind som jeg er smuk og dejlig. Jeg er utrolig mild, rolig og meget kærlig. Jeg elsker at ligge på skødet og blive nusset mens jeg spinder højlydt. Jeg er blevet fundet efterladt, derfor er jeg her på internatet. Jeg ønsker mig et stille og roligt hjem uden andre katte for dem er jeg ikke glad for. Jeg har det fint med størrer børn. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0818

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Medina er kommet til os fra et sted, hvor folk bare kørte ud og dumpede deres katte. Hun har haft en lidt omtumlet tilværelse, men elsker simpelthen at blive nusset. Hun slænger sig gerne om på ryggen, for at man bedre kan komme til at kæle hende.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0302

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Mona er en meget nysgerrig og livlig killing, der elsker at udforske verden og svinge i lianer (herude viskestykker). En meget legesyg og kælen pige. Hun har derfor brug for at kunne komme udenfor, så hun kan brænde noget krudt af.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Joey er en sød, tætbygget, lettere genert dreng. Hans pels er lidt fluffy, så han ser måske en lille smule større ud end han i realiteten er. Men én ting er sikkert, han er super sød og dejlig! Ring for at bestille tid til at besøge Joey på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0433

Kanin: Kanin, blanding langhåret

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Strit er en sød, og sjov lille kanin. Strit ligner lidt en løvehovede kanin, med den lidt lange og plyssede pels som han har især ved hovedet. Han er rejseklar d. 24/10 - 2014.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Fanta og hendes søster Rema søgte hjælp og hjem hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. fanta er kælen og spindende og lden forsigtigste af de to, men er meget tydeligt vant til at holde sig tæt til. Hun er en robust pige, der vil trives og passe ind, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Rema eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0842

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Anton er en skøn og legesyg ung hankat, der elsker at der er lidt gang i den, og at han kan få lov til at fange lidt mus. Han er en selskabstrold og elsker hygge. han kan fint med andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0384

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Robyn blev fundet efterladt foran en dyrlæges dør sammen med hendes mor og søskende. Hun er meget sød og kælen, og spinder for et godt ord, så kom forbi og mød hende.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0732

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Silke er en sød og kælen mis, som elsker at slænge sig og lege med sine søskende.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0233

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Lucky er en meget rar og rolig kat. Han vil elske at komme ud til nogle ældre mennesker.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0225

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Åge er en fin lille kasteret hankat.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Santana og hendes søster, blev fundet i Fjerritslev, hvor de var kravlet op i et træ for at få ly for regnen. Hun er en meget kælen kat, som gerne vil nusses for. Hun sidder sammen med andre katte, som hun gerne tumler rundt og har det sjovt med., (Er reserveret til nyt hjem)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1280

Kat: Langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Baldur er dumpet ved en SFO. Han er meget kælen og elsker at sidde og trone et sted med godt overblik. Han har det bedst med de andre hunkatte eller som alenekat. Vi søger et hjem med tid og lyst til også at bruge børsten efter behov.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1459

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hans kom løbende til optager og ejeren er søgt fundet uden held. Han er en nysgerrig, kælen og opsøgende fyr, som formodentlig har været lidt tæt på noget ild, så hans pels er lidt svedet nogle steder, men vokser fint ud igen. Han vil trives i et hjem, hvor man søger en nysgerrig, eventyrlysten, kælen og opsøgende mis, som også må komme ud og klatre

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Holger en stor og pæn dreng, som kom til nogen som tilløber. Han er en tilfreds voksen hankat, der elsker at nyde livet. Han skal have mulighed for at komme ud og gøre lidt gavn og vil blive en rigtig hyggekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0379

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Claire, er kommet til internatet med sine killinger efter at være blevet sat af foran en dyreklinik. Nu er de alle klar til at få et nyt og kærligt hjem, hvor der vil blive taget godt af dem. Claire er en snak saglig kat, som er rolig, og som gerne vil nusses for.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1455

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Bum kom sammen med Tim ud af det blå, og ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er meget glade for hinanden og vil intet have imod at få lov til at følges ad i deres nye liv og hjem. Bum er den forsigtige af de to men vil gerne kæle, når han lige føler sig tryg og tilpas. Han vil foretrække et roligt, kærligt hjem og vil sikkert kunne trives som indekat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1437

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mars og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Mars er en kælen og opsøgende fyr, som gerne følger os overalt for at se om der skulle ske noget spændende. Han er god med de andre katte. Han vil trives i de fleste hjem evt samen med en makker og gerne med muligheden for at komme ud også.. altså på sigt

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

HUNKATTEN KERSTIN. Dette er Kerstin, en supersmuk og dejlige mispige. Og det kan godt være, at Kerstin er ca. 3 år, men det kniber det med at aflæse på hendes adfærd. For her har vi at gøre med en legesyg mispige, som vi har mistænkt for at være en dygtig mussejæger. Da Kerstin kom til os var hun underernæret og fyldt med parasitter både ud- og indvendig. Nu er hun flot rund og fin i pelsen. Hun gider ikke andre katte, men gerne børn +12 år. Kerstin er steriliseret + øremærket og skal til hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Lilje er en pragtfuld hunkat, der lige nu opfostrer et kuld killinger. Hun er klar til et nyt hjem midt i juli, og vil til den tid være steriliseret og øremærket. Det vil være rigtig dejligt for Lilje, at der til den tid er et nyt hjem klar. Besøg hende allerede nu for reservation - du vil naturligvis være velkommen til at besøge hende, indtil hun kan komme hjem. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0360

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Puk kom helt nede fra det sønderjyske, hvor hun var blevet sat i en kasse. Når hun lige har set alt det nye an, er hun super kælen og glad og trives godt med andre søde og rolige katte. Hun vil trives i et kærligt hjem evt som indekat og evt sammen med en sød makker

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dejlige Elsa er smuk trind og meget venlig. Hun kan lide at tage tingene med ro, men når hun leger er der gang i hende - men hun er dog overvejende meget rolig. Ring til Elsa på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0512

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Bernard og hans søster Bianca er fundet i rabatten af en vej. De var lidt forkomne og ikke så vant til mennesker, da de kom til internatet. Men ved hjælp af en masse socialisering er de nu nogle af de mest kælne killinger vi har.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1271

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mona Lisa blev fundet i en hæk sammen med sine killinger. Nu har hun afsluttet sin moderrolle og er klar til sit nye liv og hjem. Hun er en forsigtig mis i starten. Hun er en stille, rolig og venlig kat, som vil trives i de fleste hjem, hvor hun også må få lov at komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1325

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Fanny's ejer kunne desværre ikke passe på hende mere og hun søger derfor nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der ikke bryder sig om andre dyr. Hun er dog meget kælen og vil så gerne have opmærksomhed hele tiden. Hun er meget social, og det er vigtigt, at der er nogen omkring hende meget. Hun er ikke så god til mindre børn, men rolige ældre børn er fint. Hun skal til hus med have.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0311

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1315

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Maria er en fin, rød pige, som er kommet til os sammen med sin kattefamilie. Hun er køn, sød og rolig, efter alderen, og vil rigtig gerne kæles. Hun fungerer fint med de andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Yrsa blev pillet ned fra et loft i et sommerhus. Heldigvis kom Yrsa ind til en meget betænksom dyrlæge Anja Engelund som kontaktede Dyrenes Beskyttelse, således vi kunne få hende ind på internatet. Yrsa fik en plejemor og et par papsøskende på internatet, og de er rigtig gode til at lege sammen. Hun er meget nysgerrig og elsker at blive nusset om. Når vi åbner ind til Yrsa og hendes søskende, er de alle tre meget ivrige for at komme ud og lege.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0730

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Skøn lille hunkat. Anita mangler et nyt hjem. Hun er sød og meget kælen. Hun er lille af vækst, så hun fylder ikke meget på hovedpuden. Ring på 86480020 for et besøg

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0591

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Cecilie holdt til i en lade på en udlejningsejendom i Vodskov, sammen med sine 6 killinger. , Desværre var opgaven hende for stor, og hun blev indleveret her på internatet., Her er hun meget kontaktsøgende, og elsker at ligge helt stille og blive kælet for.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Morten er en meget tålmodig og kærlig kat, som gerne vil ligge i armen og blive nusset. Han sidder nu sammen med sine andre søskende, hvor der bliver tumlet en del. Han vil fungere godt i et hjem med andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1474

Hund: langhåret Gravhund

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 7 måneder.

Mille og Sallys ejere er desværre død. De har boet sammen det meste af Sallys liv og er meget glade for hinandens selskab. De er vant til hus med indhegnet have, at være med på bilture, at luftes i snor, være med på campingtur, børnebørns besøg og være hyggehunde hos et modent par. Derfor søger vi et modent, kærligt hjem, hvor de fortsat må bo sammen.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN AUGUST. Denne smukke missedreng hedder August, og hans bedste ven her på stedet hedder Arrild. Så hvis du ønsker dig 2 glade drenge, er de lige sagen. August kan være lidt genert til at starte med, men når han er tryg, er han som alle andre killinger, en lille sjov bandit. Han har brug for nogle at støtte sig lidt op af, så enten skal der være andre katte, eller måske et hjemmegående par, hvor han kan være i centrum. August er kastreret + øremærket og skal til hus m/have. Sød og dejlig killing.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0791

Kat: Maine Coon Blanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Missemor søger sit nye kærlige hjem. Hun bliv sat af på en parkeringsplads med 3 killinger og farmand. Nu er killingerne ude i nye gode hjem, og det ønsker hun sig også rigtig meget. Hun er meget kælen og tam og man må påregne pelspleje. Hun skal til et hjem, hvor hun kan være både ude og inde

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0310

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0889

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Rasmus er en stor dejlig basse. Han vil gerne nusse og har et stille gemyt. Han er fundet udenfor og skal derfor have mulighed for at komme ud og udleve lidt naturlig adfærd.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0203

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Jasmin er en lille forsigtig pige i starten, men når hun har vænnet sig til folk er hun rigtig sød! Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Mamma blev oprindeligt opdaget i en garage sammen med sine killinger. Nu er de klar til at undvære hinanden til fordel for et nye hjem og liv. Mamma er en sød og omgængelig, meget kælen og nysgerrig mis, der gerne følger os rundt, hvor vi går og står. Hun vil sikkert trives i et hjem, hvor hun også må komme ud og nyde naturen og måske agere "fanger".

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0254

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Denne legesyge kat afventer at blive gammel nok til at komme ud.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0131

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

En sjov og sød killing.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1240

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Springeren blev fundet midt på en landevej, og der kan man jo ikke ligge, så heldigvis kom hun her. Hun er utrolig kælen og ret livlig, så hun vil gerne have et dejligt hus, hvor hun kan komme ud i haven. Hvis der er børn, vil hun bare blive glad, for hun elsker at lege. Hun har det fint med andre katte og ville synes rigtig godt om at få en kammerat med hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1415

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Dante er en lækker, voksen herre. Rolig og kælen og vil trives godt i de fleste hjem, hvor han både må være hyggekatten indenfor og eventyrer og jæger ude

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Svante er nu stor nok til at fortsætte sit liv hos sin nye familie uden sin mor og mindre søskende. Han er kælen, sød og søger gerne opmærksomhed og kontakt og vil trives i et katteglad hjem, hvor der er stille og roligt og kærligt.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0532

Kanin: Løvehoved/Angora

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Efter endt fremlysning og eftersøgning af tidl. ejer, har ingen meldt sig, derfor er dejlige Hans-Henrik nu klar til et nyt hjem. Hans-Henrik er en meget kælen og kontaktsøgende kanin, som ville passe perfekt i en børnefamilie. Og hans udseende er jo slet ikke til at stå for! :) kastreret og klar til at komme hjemmefra.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BH-5-1074

Hund: Terrier/ Labrador ?

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Ole er en af 4 dejlige, tillidsfulde og livlige hvalpe, som vi har haft glæden og fornøjelserne med på internat. De kom sammen med deres meget dygtige og søde mor, fordi ejeren ikke havde overskuddet til at tage vare på dem. De er nu blevet 8 uger og er klar til deres nye liv og hjem i en familie, hvor man har tiden og overskuddet til at starte helt fra bunden med en hvalp. Dvs masser af kærlighed,alene hjemme- og renlighedstræning, almindelig opdragelse og gerne hundeskole.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0456

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Ziggi er en dejlig stor killing, der er meget nysgerrig, rolig og legesyg og elsker at blive nusset. Hendes tre farver giver hende et egyptisk udseende og hendes ene gule pote gør hende meget speciel. Ziggi ønsker sig et nyt hjem, hvor hun vil blive elsket.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0517

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Lilly er en rigtig smuk, og kælen kat, når man først er blevet set an. Hun fungere fint med andre katte. Hun kan godt finde på at liste omkring, fordi hun tror at hun går uset forbi.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0333

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Clark er en dejlig nysgerrig kat med masser af gåpåmod, han elsker at lege og løbe gerne efter både bolde og drillepinde. Han er rigtig glad for mennesker, selvom det kan være lidt svært at ligge stille, når man er blevet samlet op. Clark er indleveret med sin mor og 3 søskende fra en social sag.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tesco er en flot rød ung herre, der er sød og kælen. Han kan virke lidt genert til at starte med, men man skal bare lige vise ham, at man bare vil snakke med ham og så bløder han op og bliver den lækreste kat du kan finde. Hvis du vil besøge Tesco, skal du ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1492

Fugl: Nymfeparakit

Køn: Han

Alder: 10 år.

Pjuske måtte desværre ikke bo på plejehjem mere, så nu søger denne modne herre på 11 år nyt hjem. Han bryder sig ikke om kæl og nus, det er kun for de unge. Derimod elsker han at holde øje med hvad man laver og om man gør det ordentligt. Vi ved ikke hvad han siger til andre fugle og her er han indefugl.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1207

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Heidi blev fundet som herreløs i Hedehusene. Nu søger hun et nyt, godt hjem, hvor man vil passe på hende de næste mange mange år. Hun er en rigtig sød, stor killing, som er kælen, legesyg og ikke så glad for katte. Heidi skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0766

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Lille Tim er endnu ikke helt klar til at komme ud i et nyt hjem. Men det er han om en lille uge! Kom og reserver denne lille charmerende killing, ved at komme ud og besøge ham. Ring og bestil en tid på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Molly er en meget legesyg kat. Hun spæner rundt, så snart hun får muligheden, og man kan altid fange hendes opmærksomhed med legetøj. Hun kommer fra et kuld hvor alle killingerne er meget tålmodige. Søger du en som Molly? Så kontakt endelig internatet på tlf. 8877 0307 eller nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1388

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Lise kom som 1 af 4 killinger, der formodentligt blev dumpet af deres ejer. De er alle meget menneskevante og vant til andre katte. Fine spindende og vant til hund. Hun og hendes søskende vil trives i de fleste familier.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0832

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Vista er sammen med sin søster Vibe blevet efterladt i et skur. De har ikke fået så meget menneskelig kontakt, men med hjælp fra alle vores frivillige er de tøet mere op., Nu søger de begge en familie, der med lidt tålmodighed vil give dem en chance for at blive nogen kærlige katte.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1348

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 9 måneder.

Snipse elsker sin sofa. Ingen andre katte får lov at komme i nærheden af den - så finder han handsken med de skarpe søm frem. Heldigvis er han yderst venlig overfor os tobenede, men han skal ikke bo i en familie med andre dyr. Snipse er meget rolig og hyggelig, og vi tror, at han har været udekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0338

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Bruce er den afslappede fyr, der godt kan ligge og dase i lang tid. Han er dog nem at få med på en god leg, specielt hvis der er godt med legetøj og hans søskende er friske på leg. Bruce er indleveret sammen med sin mor og søskende fra en social sag.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0229

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Har du lyst til at være plejefamilie for nogle søde kattekillinger. Kontakt Internatet på Tlf. 56964061. Alle udgifter afholdes af Internatet. Disse to er kommet ud i en plejefamilie, hvor de skal være til de er 12 uger.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1363

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 3 år.

Benny blev fundet som herreløs, men vi har ikke fået at vide, hvor han stammer fra. Han er en flot fyr, som også er ret sød. Her hos os er han indekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0734

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Skulle det være en lækker rød hankilling? Så læs videre. Helix er en smuk lille fyr, der både kan være vild og legesyg, men som også gerne vil ligge i dine arme og blive nusset., Ring til Tøstrup Kattehjem på 86 48 00 20, og bestil en tid til at se ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1429

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lunte er en af 4 killinger, som er kommet løbende til optager fra "ingen steder", formodentlig sat af. Han er lidt forsigtig i starten, men bliver meget kærlig og kælen, når han lige er faldet lidt til. Lunte vil foretrække et lidt roligt, venligt hjem og måske vil han trives som indekat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0184

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0398

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Lucky er en glad, venlig og kontaktsøgende unghund. Han elsker at bære på ting og samler alting op i munden. Han har brug for en familie, der vil give ham et aktivt liv med mange udfordringer. Han kan lukke døre op. Han går ikke pænt i snor, men får han sele på, trækker han ikke. God til indkald. Han er ikke til en første gangs hundeejer, men kræver en erfaren person.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0221

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Er det nu jeg skal lave store øjne til fotografen. Super lækker lille killing.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Tarzan er en stor dejlig stribet hankat, der godt kan lide at slappe af. Han vil bestemt være god til at overvåge hus - og havearbejde! Derudover er han også en dejlig kæle kat, der tilmed er stille og rolig og helt nede på jorden. Vil du hilse på Tarzan skal du ringe til kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0736

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Dixie er den sødeste lille pige. Hun elsker at lege, men hun kan også lide at putte. Kom og besøg denne lille charmetrold ved at ringe på 86 48 00 20, og bestil en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0861

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Maxi ELSKER at lege. Han er den største legeonkel også med killingerne her på internatet. Han er smuk, sød og utrolig kælen. Men da Maxi er stor, kan han godt virke lidt voldsom, når han rigtig er i sit legehumør og skal derfor ikke ud i et hjem med mindre børn.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0599

Hund: Rottweiler

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Long er en rigtig Rottweiler. Han har både størrelsen og kræfterne som han skal. Long er en dejlig dreng, som er velopdraget, men som har brug for nogle kommandoer, som han lystre fint på. , Long fungerer ikke så godt med andre hanhunde, så det må der ikke være i et nyt hjem. Han er god til at køre bil og elsker at komme med på tur, gerne ud for at svømme., Han er indleveret til internatet da den tidligere ejer ikke længere kunne passe han, pga boligproblemer.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0724

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Holly er en super dejlig voksen missepige, som kom til os og var ret så forkommen. Hun var sulten, tørstig og havde mistet lysten til at være. Hun er nu kommet så fint i gang at vi tør at finde et kærligt hjem til hende. Hun er meget kælen og tillidsfuld, men det skal være rolige rammer hun skal til da hun har været igennem rigeligt. Når hun først falder til er vi sikker på at man får sig den dejligste kan man kan tænke sig.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1503

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Malene og hendes veninde blev fundet dumpet i deres bur i vejsiden her i Darup. De to damer er meget nysgerrige og synes det er hyggeligt at blive holdt. De bryder sig ikke om at blive indfanget og løftet. Her hos os er de udekaniner og de vil helst ud sammen.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0205

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

En smuk killing, som er lidt forsigtig, men faktisk rigtig gerne vil kæles.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Tid til eftertanke, det er også en god ting, syntes denne lille "fjollerumpe."

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0907

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Mister er en rigtig kælekat, der løber dig om benene for at få opmærksomhed. Han er fundet udenfor og skal derfor også havde mulighed for at komme ud, så han kan udleve sin naturlige katteadfærd. Han er en kat, der gerne vil være med i det hele og går fint med de andre misser.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1302

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Iris holdt til ved en butik i midtbyen igennem nogle dage og ingen ville kendes ved hende. Hun er en kælen og imødekommende lille mis, der har det fint med de andre katte. Hun elsker at lege og nusse og at følge en lige i hælene, for at se, hvad der nu skal ske og vil trives i de fleste hjem, hvor hun måske også må lære at komme ud

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0858

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Misja er en sød, ung hunkat på knapt 1 år. Hun er kælen og legesyg og vil egne sig fint som familiekat. Hun skal have mulighed for at komme ud og løbe lidt.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1490

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 3 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe og gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelse ( måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os)? Så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode til missemødre med killinger og små grupper af killinger uden mor. Har det fanget din interesse, er du velkommen til at ringe og høre mere :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0542

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af 2 af Georgines killinger. De er begge søde og legesyge, og klar til at komme ud til sine nye familier. Faktisk hvis de kan, vil de begge meget gerne det samme sted hen, idet de er meget knyttede til hinanden., Ring og bestil en tid til at se dem, på 86 48 00 20.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-3-0191

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sofie er færdig ved dyrlæge med hensyn til sterilisering m.m. Hun er en meget social kat, der næsten ikke kan få nok af sin familie. Hun elsker at hygge og nyder nærvær, hun er renlig og vant til kattebakke, dejlig kat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1093

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Katja dukkede op højgravid og ud af det blå ved en bolig på landet. Hun er en meget kærlig mis, som gerne er med, hvor det sker og som har en rigtig god motor. Nu er hun klar til sit nye liv og hjem hos jer, der kan lide en aktiv og kælen mis, der gerne vil være med i aktiviteterne og som sikkert også gerne vil en smut ud og fange en mus i ny og næ

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1481

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Amaryllis har vi kaldt hende. Hun er en af to killinger, som formodentlig er blevet efterladt på et bosted. Hun er kvik, livlig og søger gerne kontakt for at kæle og hygge med os. Hun er også glad for samværet med de andre katte, og meget madglad er hun da også. Hun vil trives i en familie, hvor man både vil lege og hygge og såmænd nok også hjælpe med at fange en mus eller andet, når hun bliver lige lidt ældre

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1412

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Julia blev født her på internatet og har været ude i en god plejefamilie, siden hun var lille. Nu er hende og hendes søskende blevet store og stærke, så de er klar til en familie. Hun er en meget rolig kat, der skal til rolige omgivelser, da for meget uro gør hende nervøs. Hun skal helst ud som enekat, da hun gerne vil have alt opmærksomheden selv. Hun vil passe fint i en lejlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Jerry er en flot sort/hvid herre på lidt over 1 år. Han er sød og dejlig, og det eneste der mangler i hans liv er dig. Ring til ham på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0217

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1353

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

To søde killinger kom bare løbende til, hvorfra vides ikke, men ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er begge meget sød og kælne som killinger nu er . De er vant til mennesker og vil trives i de fleste katteglade hjem evt i hinandens selskab. Hende her har vi kaldt for Felixi-

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0552

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Smukke Nellike trænger til et nyt hjem, når hun om kort tid er færdig med at opfostre sine skønne killinger. Hun er steriliseret, øremærket og klar til at flytte fra den 4-10. Har du brug for en rigtig god ven er dejlige Nellike lige sagen. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0592

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Viola er en lækker lille pige, der meget gerne vil ud i et nyt hjem. Hun er sød og kælen, og vil meget gerne lege med legetøj, der siger sjove lyde., Ring til lille Viola på 86 48 00 20, og bestil en tid til at besøge hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 2 måneder.

Flora er en lækker missedame, der er ekstremt kælen. Hun kan godt finde på at hvæse lidt til at starte med, men det er åbenbart kærlige hvæs, for hun har aldrig gjort en flue fortræd, og er rigtig snaksagelig når man aer hende. Vil du have en super lækker og dejlig mis, og godt kan vente til hun er færdig med at passe sit kuld, så skal du give os et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Kan du stå for lille Sandy? Det kan vi heller ikke. Men vi vil meget gerne for Sandy, at hun får sine helt egne private menneskeforældre. Hun er den sødeste lille pige, der er rigtig kælen. Kom og hils på denne smukke lille pige, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestil en tid.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1409

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Snipse blev fundet i en have i Kalundborg sammen med Svipse. Der er ingen der har savnet disse to søde piger, og de søger derfor et hjem sammen nu. Hos os er de udekaniner

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0705

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Snowflake er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem, hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han kan være en smule urolig, og skal ud til at rolige omgivelser, hvor man kan have ham noget mere i hænder så han bliver helt tryg omkring det. Han er kastreret og koster 400 kr.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Mini kom til internatet, da hun var lidt forkommen og meget bange. Hun er faldet godt til og er en rigtig sød lille solstråle. Mini er en lidt forsigtig kat, der lige skal se folk an, så derfor skal man ikke forvente hun lige springer op i armene ved første øjekast. Mini fungerer godt med andre katte her på internatet og har haft flere forskellige bofæller.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1470

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Magda er en tilløber, hvor ejer ikke har været at finde. Hun er en sød og kælen, nysgerrig og tillidsfuld mis, som sikkert vil trives i de fleste hjem, især hvis hun på sigt også må få lov at komme ud

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0253

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Denne legesyge kat afventer at blive gammel nok til at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0468

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Cirkline er smuk missemor, der i øjeblikket har killinger, hun er klar til et nyt hjem sidst i oktober, hvor hun vil da være steriliseret og øremærket. Cirkeline er smuk og venlig, og hun er glad for alle mennesker, bare de vil kæle med hende. Ring 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1314

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Jondajar holdt til ved en børnehave igennem en periode, uden nogen der ville kendes ved ham. Han er en stille og rolig voksen kat, en rigtig sød og kælen, smuk, langbenet fyr, som har det fint med de andre katte. Han vil også trives som alenemis hos dig, som er kærlig og har lyst til at hygge med en mis på skødet, måske vil han også gerne have lov til at komme ud

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1002

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Nu er Mitzi tilbage fra sin plejefamilie, hvor hun har hygget sig med at lege med børnene og de andre plejekillinger, lokke mad fra sine mennesker, elske støvsugeren og at hygge på skødet. Hun er nysgerrig og tæt på frygtløs og vil trives i de fleste familier gerne med gang i den og med mulighed for at komme ud på eventyr på den lidt længere bane

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0432

Kanin: Kanin, blanding, vædder

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Yoggi er en sød, og lækker lille kanin, som ikke helt har fået styr på ørerne endnu. Hen vil være rejseklar d. 24/10 - 2014.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-1-0250

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 5 måneder.

Kalle er kommet på internatet på grund af sygdom i familien. Han ser lidt eftertænksom ud. Et roligt hjem er at foretrække.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0145

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Sådan ser det ud, når en kat er kilden på maven., Lobbi er verdens mest tålmodige og flinke kat., Hun har passet sine killinger til UG., Killingerne er klar til at blive sendt ud i nye hjem, så det er det den søde mor, der glæder sig til at blive forkælet.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0204

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Meget rar og kælen kat, som blev indbragt sammen med sine killinger, som nu er vokset op og sendt ud i verden.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1481

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Skønne Mikkel blev efterladt i et sommerhus, og det fatter vi bare ikke. For mere kælen og hyggelig kat skal man lede længe efter. Mikkel er meget rolig, og han er sådan en, der selv kommer og beder om at blive nusset og hygget om - hvis man løfter ham og vil bære rundt på ham, bliver han ked af det. Mikkel har det udmærket med vores andre katte, og han skal bo i hus med have.

Fyns Internat

Ref: 14FH-1-0827

Hund: Tysk korthåret/ labrador

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

Fie er en stor og meget glad pige på 38 kg. Hun søger en ny familie pga. skilsmisse, der vil være aktive med hende, da hun er blanding af tysk korthåret og labrador. Hun skal ud til en familie der bor i hus med have, uden børn under 12 år, da hun ikke er vokset op med børn. Hun kan være alene hjemme og leger fint med de fleste andre hunde, men bedst med de større hunde.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0209

Kat: killing, sort

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Milla er en SKØN killing! Hun er rigtig kælen, legesyg og kærlig og elsker at putte med sine værelseskammerater. Hun elsker at være udenfor i sin løbegård, så hun ønsker sig et hjem, hvor der vil være mulighed for at komme udenfor. Enten i voliere eller frit.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0558

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tulle er den lækreste sorte mis, der meget gerne vil have sin helt egen familie. Vil du have en lækker, sort, kælen og meget smuk kat, så skal du møde Tulle. Ring og bestil en tid til at se hende på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BH-4-1422

Hund: Belgisk hyrdehundeblanding?

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 5 måneder.

Diana´s ejer er desværre gået bort. Derfor kan vi ikke fortælle så meget om hende fra hendes tidligere liv, men hun har været vant til det rolige liv sammen med sin ejer. Vi oplever hende som en mild,venlig og imødekommende, sød og kærlig, voksen hund, der er lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun holder meget af lufteture med sanseindtryk for bla. næsen. Hun vil sikkert trives bedst hos en rolig og venlig voksen person eller par, hvor hun vil blive en rigtig god følgesvend i hverdagen.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0442

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Viola er fundet på en rasteplads sammen med sine 2 søskende. Hun er en dejlig og eventyrlysten kat. Hun skal dog lige se folk lidt an, inden hun bare lige hopper i favnen på dem. Hun er utrolig legesyg og meget nem at omgåes. Hun er den dejligste kat, man kunne ønske sig. Interesseret i Viola, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0389

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Fifi blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun er en fantastisk sjov killing, der bestemt ikke deler sit legetøj med nogen! Det er hendes og de skal dø. Hun kræver derfor et stort forbrug af legetøjsmus, da de hurtigt mister livet i hendes selskab :D Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0183

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Dette er én af Liljes 4 små uldtotter. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0495

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Vi er Cirkelines killinger. Mine søskende og jeg vil gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Vi er rigtig frække og elsker ballade. Ring til os på 86480020. PS. vi skal nok lade være at hænge i gardinerne

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0224

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0361

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

HUNKATTEN NYNNE. Denne herlige mispige hedder Nynne. Nynne er ikke så gammel, hun kom til os med sine nyfødte killinger, og nu leder hun efter sit helt eget hjem. Nynne er til at starte med en smule forsigtig, men når hun er tryg, er hun i virkeligheden en glad og legesyg spilopmager, som elsker kontakt med sine mennesker. Hun egner sig bedst til et hjem, hvor hun er enekat, og hvor evt. børn er +12 år. Hun er dygtig til kattelem. Nynne er steriliseret og øremærket. Hus og have til Nynne. Pragtfuld mispige.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1517

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Storms ejer kunne desværre ikke have hende længere pga. sygdom. Hun er en lækker og sød kanin, der er vant til store børn. Hun kan godt lide at sidde oppe langs ens brystkasse og nusse. Hun er en rolig kanin, der synes andre kaniner er ok, men hun vil helst være sig selv. Hun er god til at spise af hånden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lucy er en smuk lille pige, der søger nogle dejlige mennesker til at forkæle hende. Hun er lidt reserveret, men vil gerne snakkes med. Ring til lækre Lucy på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0526

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Katja er en rigtig livsnyder. Hun er stille og rolig og har på ingen måde travlt - Hun når jo nok det hele alligevel. En middagslur er der altid plads til og gerne det blødeste sted hun kan finde. Dejlig nysgerrig dame, der gerne vil have et dejligt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0301

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Mona ankom til internatet sammen med hendes mor, og 3 søskende. Deres mor havde født Mona og hendes søskende i en garage. Nu sidder Mona og hendes søskende her og venter på at få et nyt hjem. De er en kuld der er meget rolige, og elsker at ligge i armen, og blive nusset. Men indimellem er de også i hopla, hvor der virkelig skal leges. De er glade for at have hinanden, og vil fungere fint i et hjem med andre katte

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0466

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1318

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Oskar med de skønneste grønne øjne er en dejlig, venlig og imødekommende, voksen fyr, som er blevet sat af ude på heden. Han vil trives i et kærligt hjem, hvor man også vi hygge og lade ham sidde på skødet men måske også gerne hvor han må komme ud. Han har det fint med de andre katte, men vil også trives som enemis

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1438

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Venus og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Venus er en sød, lidt forsigtig lille mis, som holder af at kælen og sidde hos en, når hun lige er faldet lidt til. Hun vil sikkert foretrække at være indekat i et roligt, venligt hjem, hvor der er tid og tålmodighed til at hun falder til i sit eget tempo.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0540

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

(Reserveret til nyt hjem) London er fundet sammen med sin søster Lima om natten under et tordenvejr. De sad våde og forkomne i en vandpyt på Indkildevej. Der var heldigvis en hjælpsom sjæl, der fik dem ind og tørret, og efterfølgende bagt dem ind til Internatet.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0225

Kat: killing trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Fergie er meget legesyg og sød. Hun er trefarvet, så hun er tre gange så smuk. Hun er en rolig og kælen killing. Fergie er steriliseret, øretatoveret og vaccineret og ønsker sig et nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Sille tøsen er en dejlig og lidt speciel kat, hun går næsten altid som om hun er på jagt, og hun lusker lidt afsted. Til gengæld er hun fantastisk kærlig og nem at tage op og elsker enhver mulighed for kærlighed.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0399

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN ARRILD. Se denne pragtfulde knægt hedder Arrild, og han er bedsteven med August, som også ses her på siden. Arrild er en superglad, positiv, social og legesyg misdreng. Der er altid liv og glade dage omkring ham, og så er han ualmindelig tillidsfuld omkring mennesker. Han er glad for alle andre katte, og egner sig også til en familie med børn, der gider lege og kæle med ham. Arrild har flotte hvide stænk overalt på sin sorte krop. Han er kastreret + øremærket og skal til hus m/have. Sød killing

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0872

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Neal og Mozzie er fundet på samme sted - uønsket. Han er tillidsfuld og en meget nem kat, som vil blive taknemlig for at dejligt og trygt hjem. Han er glad for Mozzie, og det kunne være fint hvis de kunne finde et hjem sammen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1349

Hund: Golden retriever

Køn: Han

Alder: 7 år og 8 måneder.

Bacons ejer blev syg, så nu leder han efter et nyt, godt hjem. Han havde et skadet øje, så det har vi pillet ud, og nu er han ved at lære at klare sig som sørøver. Det går nu ret godt, og han er lige så glad som altid. Bacon er utrolig aktiv og tillidsfuld. Han kan med de fleste hunde, elsker mennesker og er brølstærk. Han skal lære at gå pænt i snor, han stikker af, når han er løs, men er vant til større børn og kan være alene hjemme. Bacon gør en del, så han skal ikke bo i alt for tæt bebyggelse.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0900

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Kokos er en super kælen og nysgerrig kat. Hun vil gerne være med hvor det sker. Går fint sammen med andre misser, Hun er en fundet udenfor og skal derfor have mulighed for at komme ud.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0878

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Shake er en skøn hankilling, som er dumpet ude foran en dør. Han har en god energi og er enorm tillidsfuld. Han elsker opmærksomhed og leg og vil egne sig rigtig fint til familie. Han skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1461

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Juvel er en flot, sød, venlig og rolig fyr, der pludselig stod der og ejeren ikke kunne findes. Han vil trives i de fleste hjem, hvor man også må få lov at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Jupeter og hans 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Jupeter er en lille nysgerrig og livlig og sød fyr med en charmerende, nemt genkendelig og lidt speciel ørestilling, som ikke passer til hans gode humør. Han vil trives i de fleste hjem nok bedst med mulighed for også at komme ud og evt. sammen med en anden jævnbyrdig mis

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1460

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Spring er er en dejlig og meget tam kaninunge, som søger et nyt hjem. Her er han udekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0510

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Betina er en lille pige, der blev aflæsset i Lyngby. Hun er en super sød og kærlig pige, der nemt kan blive din nye bedste ven. Vi syntes bestemt, at du skal komme og hilse på hende, og lade hende charmere sig ind på dig. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Monika er blevet forladt eller sat af og har søgt hjælp hos optager. Hun er sød og kælen og meget snakkende, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil sikkert være godt selskab for dig, hvor man evt må være indekat især i starten evt sammen med en jævnbyrdig anden killing

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1430

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Maria er en af 4 killinger, som er kommet løbende til optager fra "ingen stedet", formodentlig sat af. Hun er lidt forsigtig i starten, men bliver hurtigt nysgerrig og kælen og meget legeglad med sine legesager og de andre katte. Hun vil foretrække et lidt roligt, venligt hjem især i starten.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1059

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ninna hoppede rundt i Nørrebroparken, så vi tror, at hun er blevet smidt ud hjemmefra. Hun er en fin kanin, som trænger til at blive kælet, så hun kan blive helt tryg ved mennesker. Hun bryder sig nemlig ikke så meget om at blive løftet, har vi opdaget.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0400

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kimberly er en skøn missemor, som nu er færdig med at være mor med de smukke grønne øjne. Hun blev i sin tid sat af i en papkasse med helt små killinger og har efterhånden været her temmelig længe, hvilket vi ikke helt for står, for hun er en rolig kat, som elsker at kæle og nyde livet. Hun vil blive evigt taknemmelig for et nyt, kærligt og blivende hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1384

Hund: Ruhåret hønsehund

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Balder skulle være for meget alene hjemme, så nu søger han et hjem, hvor han kan få mere opmærksomhed. Han er en utrolig sød, glad og energisk hund. Netop på grund af hans energi, kræver han en meget aktiv ejer, som vil bruge hans drifter. Balder er vant til børn, glad for andre hunde og kan en del kommandoer. Han har det fint med at køre i bil og kan være alene hjemme syv-otte timer. Balder skal helst have en ejer, som har jagt- eller brugshunde professionelt.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1362

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Søde Merethe blev fundet i en have, hvor hun stod foran nogle andre kaninbure. Der er ingen der har savnet denne søde kanin. Hun er meget rolig og god som dagen er lang. Der har ved et uheld været en hankanin på besøg hos hende, så hun kan derfor være drægtig. Hos os er hun indekanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0915

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 år og 9 måneder.

Soul er en stor flot ældre hankat, som gerne vil ud i et roligt hjem. Hvis du ønsker dig en god ven, som gerne vil slænge sig på sofaen, er han et rigtig godt bud.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1389

Hund: Karelsk Bjørnehund

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Artos ejer døde desværre, så nu vil han meget gerne have en ny. Han er en glad og livlig fyr, som søger en ejer, der har erfaring med spidshunde. Arto kan virke ret nervøs overfor nye mennesker, men når først du har vundet hans tillid, bliver han din bedste ven. Han skal ikke bo sammen med børn og heller ikke i et hjem, hvor der sker for meget. Han har brug for meget motion og friluftsliv og en ejer, som forstår hans lidt særprægede race. Arto har det fint med de fleste andre hunde og kan være alene hjemme.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0778

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Malou er en smuk trefarvet pige, som virkelig trænger til et kærligt hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud., Hun er blevet fundet i en plasticpose i en vejgrøft, hvor hun heldigvis ikke have ligget længe og stadig var ved bevidsthed.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0602

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Lille Ibi var tilløber i et villakvarter, hvor hun meget insisterende tog kontakt til beboerne. Meget sød og aktiv killing, der rigtig godt kan li at drille.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0430

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN CELINE. Denne herlige mispige på billedet her hedder Celine. Og hun er klart en glad og livlig sjæl. Hun elsker at fræse rundt og lege med alle de andre killinger her på stedet, men hun er også en type, som sagtens kan finde på at sige fra og måske ovenikøbet blive lidt tøsehysterisk. Hun er med andre ord en udpræget hunkat, men superglad og dejlig. Allerede nu har Celine klare forventninger til sine omgivelser. Hun er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have. Evt. børn +8 år. Skøn tøs.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Mathilde er en dejlig mis, som har brug for et nyt hjem, hun vil trives i de fleste katteglade hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1399

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

bali blev fundet af en gruppe skolebørn på en sportsplads. De har været rundt i alle huae i nærheden,for at spørge, men ingen ville kendes ved ham. han var forfrosen og meget sulten, da han kom men er på dupperne igen.En kælen, opsøgende, tillidsfuld fyr med den lækreste bløde pels, der vil trives i de fleste katteglade hjem, gerne med mulighed for at komme ud på sigt

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1483

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Julian er en dejlig killing, som har været i pleje hos en sød familie sammen med sin mor og sine søskende. Han er livlig, legesyg og elsker at blive nusset. Julian vil helst bo i hus med have - og gerne sammen med en anden kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0544

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Dette er en af Solsikkes killinger. De er alle sammen meget klar til at komme ud i nye hjem og få deres egne mennesker. Kom og hils på skønhederne, ved at ringe på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0445

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Lorry, er en kat med liv i, hun har ofte fart på, og elsker at lege. Hun ville helt sikkert have gode egenskaber som musefanger, hvis der skulle blive behov for det. Hun ønsker sig et hjem, hvor der er have til.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0205

Hund: Labrador/Stafforshire Bull terrier

Køn: Tæve

Alder: 3 år.

Joy er glad for andre hunde og kan gå løs på egnede arealer. Hun kan køre i biler og er glad for børn.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0553

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 3 uger.

KUN EN TILBAGE I KULDET. Nellikes lille killing er klar til nyt hjem om 11 dage, har du lyst til en vidunderlig skøn frækkert, er det lige sagen at få denne smukkert. Ring for reservation 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1312

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 9 måneder.

Bølle er en stor,flot og robust moden fyr. Han er rolig, kælen og meget kærlig. Han har haft et uheld og halter stadig en smule på det ene ben og har knækket et lille stykke af sin hjørnetand, men han har ikke ondt.. En rigtig lækker kat, som vil trives hvor han må være både inde og ude hos dig, der ønsker godt selskab

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0537

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Fie er den dejligste killing man kunne ønske sig! Hun er MEGET kælen, legesyg og nysgerrig. Hun blev fundet ved skolen i Frederiks, hvor hendes mor var blevet kørt ned. Derfor kom hun hertil og lige nu leder hun efter et kærligt hjem, med overskud og plads til den dejligste mispige.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1456

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Tim kom sammen med Bum ud af det blå, og ingen i nærheden ville kendes ved dem. De er meget glade for hinanden og vil intet have imod at få lov til at følges ad i deres nye liv og hjem. Tim er meget kælen og elsker at ligge på skødet og blive nusset, når han lige har overvundet sin første forsigtighed. Han vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem evt. som indekat

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0146

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her er en killing der har været sendt ud hos en plejefamilie, som har taget sig godt af den. Simba er en rigtig lille nysgerrig frækkert.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0776

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Mosley er en skøn fræk killing. Han er 4 mdr. gammel, nysgerrig og fræk - der er virkelig fart på. Har du lyst til liv i huset, så ring for et besøg på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0706

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Cosmo er en super skøn og sød hankanin, som er fundet i en have. Han søger et hjem hvor han kan få lidt plads og løbe på. Han er kastreret og koster 400 kr.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0578

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Det er næsten umuligt at gå forbi vipsen uden at blive lokket til at kæle med hende. Hun spinder og gør sig til i et væk. En fantastisk ven.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0170

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Her er en herlig kat, der for en gang skyld sidder op. Han kan nemlig finde på at ligge i de særeste stillinger. Ikke til at forstå, at hans ejer blot er flyttet fra ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0706

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dejlige Kenzo, vores lille vand kat fra Århus Å, nærmer sig den tid, hvor han gerne vil have et nyt hjem. Kenzo har på trods af den hårde medfart i Århus Å ingen skade taget. Han er super sød og kælen, en rigtig lille putte kat. Kenzo skal have et trygt, godt blivende hjem. Ring og aftal en tid for fremvisning 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1354

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Nora blev dumpet på en parkingsplads sammen med en anden kanin. Hun er ret sød, men ikke helt vant til at blive håndteret - derfor har hun brug for en tålmodig og kærlig ejer. Nora er udekanin.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen kat, der ønsker et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Kellys ejer har fået kredsformandens hjælp til at komme af med Kelly, fordi ejeren ikke kunne passe hende mere. Kenny har haft killinger, men er nu klar til sit nye liv. Hun er en rolig, venlig, voksen kat, som vil trives i et roligt, venligt hjem, hvor hun også må komme ud, hvis hun skulle få lyst til det.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig. hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen, og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud. Han er en meget kærlig kat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0372

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Blomst og Bellis blev fundet da de var kun knap 3 uger gamle. De kom straks ud til en plejefamilie, hvor der både har været hunde og katte. Det trives de fint med og vil umiddelbart fungere fint som indekatte. De ønsker at komme ud i nyt hjem sammen, hvis muligt.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1330

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Henning rendte rundt i et sommerhusområde, så han er nok blevet fodret og passet i løbet af sommeren, og glemt da efteråret kom. Han er utrolig sød og lidt forsigtig. Henning er godt tilfreds med at bo sammen med vores andre katte, og så er han meget nysgerrig. Henning skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1244

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Ønsker du at gøre en vigtig forskel og har du tiden, lysten og overskuddet til at hjælpe os ved at være plejefamilie for en missemor med killinger, eller evt. nogle moderløse killinger for en periode, til de er gamle nok til at undvære hinanden? Så er du velkommen til at ringe, så vi kan tale om det..

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1497

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hansi er en af 2, som er kommet, fordi ejeren ikke så sig i stand til at tage vare på dem. Hansi er rigtig sød og kælen og elsker at putte.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN OLAV. Dette er Olav, en herlig lille genert dreng. Olav vil nemlig rigtig gerne snakke og være social, men han er noget i tvivl om, hvorvidt han virkelig tør? Han er en glad knægt og god med andre katte. Han er afprøvet i familiepleje, er der faldt han fint ind i familien og kom sine mennesker i møde, da han blev tryg. Lille Olav er ualmindelig kærlig, når han er tryg, en rigtig perle af en misdreng. han er kastreret + øremærket og skal til hus og have. Evt. Børn +12 år. Dygtig til kattelem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0457

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 3 måneder.

HUNKATTEN LILLY. Dette pragteksemplar af en hunkat hedder Lilly. Hun er simpelthen så social, nysgerrig og interesseret. Det kan godt være, at Lilly er 6 år, men det kan man sørme ikke mærke på hende, for hun er temmelig legesyg. Hun har brug for et enkelt mennesker eller 2 hun kan knytte sig stærkt til. Og gerne hos modne mennesker med ro og rutiner på hverdagen. Lilly er utrolig elskelig og kærlig og vil nyde at være i centrum af opmærksomhed. Hun er steriliseret + øremærket og skal til have. Skøn tøs.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0562

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Minori er en rigtig snaksalig dame. Hun elsker at ligge i vindueskarmen og spejde ud. Hun vil rigtig gerne kæle, når hun lige er faldet til, og vil med tiden blive en rigtig tillidsfuld mis.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1441

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Malli og hendes 4 søskende blev fundet i en papkasse ved en sø. Efter en tur omkring politistationen blev de hjulpet ud til os af Dyrenes Beskyttelses kredsformand i området. Malli er mild og lidt forsigtig, meget kærlig og vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem med lyst til nusseri og kæl

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0384

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Allie blev sammen med 12 andre killinger sat af i en papkasse på en rasteplads. Nogle var i bedre forfatning end andre. Desværre for Allie, var hun én af dem der havde mest øjenbetændelse og derfor forbinder hun ikke vores hænder med noget godt lige nu. Hun er super sød og kontaktsøgende, lige indtil vores hænder nærmer sig. Derfor søger hun et hjem, med masser af kærlighed tilovers, som hun kan få noget af. Hun vil uden tvivl blive alletiders mis, i det rigtige hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1246

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Superbløde, og søde Cilla er en herreløs chinchilla, som blev fundet i Dyssegård. Han søger nu et nyt hjem, hvor man har erfaringer med chinchillaer, da de kræver specielle forhold.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0494

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder.

Her er jeg, jeg er en af Cirkelines killinger. Sammen med mine søskende vil jeg gerne have et nyt hjem sidst i oktober. Jeg er en rigtig frækkert og elsker ballade. Ring til mig på 86480020. PS. jeg skal nok lade være at hænge i gardinerne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0507

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Mangler du en lille stribet ny ven? Så overvej lige Lucia. Hun er som killinger er flest, lille og legesyg, men er også utrolig kærlig og kæle. Det eneste hun venter på, er at du tager telefonen, bestiller en tid, og kommer ud og besøger hende. Ring på 86 48 00 20.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0314

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0498

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Vil du have en lidt større killing, der tilmed er super lækker og dejlig? Overvej lige Nikos. Han er en rigtig sød hankat, der venter på du kommer og falder for ham. Han vil meget gerne kæles for, og vil gerne leges med engang imellem., Ring til Nikos på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0465

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af 4 af Aurikkels killinger. De er alle sammen super frække som alle små killinger er, men også super søde. Kom og besøg dem, og vælg din nye bedste ven. Ring på 86 48 00 20 og bestil en tid.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0206

Hund: Pomeranian, Chihuahua, Pincher

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Ibo er en dejlig lille charmetrold. Han kan lide de fleste andre hunde. Han elsker gåture og han nyder en tur i bilen. Er barnebarnet med gør det kun turen ekstra god. Han kender kommandoerne (med lidt god vilje) sit og dæk. Han nyder de afslappende tider i sofaen, sengen eller andre bløde steder. Han er stille og rolig og meget kærlig. Han vejer ikke mere end tobak for en skilling og er kun et lille myr men fantastisk sød.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0883

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Kramer er en totalt charmetrold, og utrolig smuk med hans cremede farve. Han er fundet udenfor og skal derfor have mulighed for at komme ud. Han er en rolig mis der går fint i spænd med de andre katte.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0844

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Vick er en smuk pige på 6 måneder, som har gået udenfor og ikke hørt til nogen steder. Hun er en kælepot og vil blive meget taknemlig for et kærligt hjem med muligheder for at komme ud.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Bagværk mod buræg

Bag en kage

Og støt kampen mod buræg

LUK DETTE VINDUE

Vind et Vild med Dyr spil

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind brætspillet 'Vild med Dyr'. Spillet er en sjov dyrequiz for hele familien fyldt med skøre spørgsmål og opgaver om alt fra bænkebidere til blåhvaler.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.