Brande Internat

Ref: 14BK-4-0622

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Rollo er en smuk, rød killing, som kom til os som moderløs.Nu er han tilbage fra sin plejefamilie, klar til sit nye liv og hjem. Han er en lille selvstændig fyr, som vil trives med det frie liv måske på landet, hvor han må hjælpe med at holde musebestanden i ave, når han lige bliver lidt større

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0349

Kanin: Blandingskanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Sød og kælen, vil gerne løftes og tages op.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Alba er en af Abrikosias 5 killinger. Hun er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige, glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0241

Kat: British Shorthair blanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Kubz er kælen og hengiven og vil gerne i kontakt med alle, der kommer forbi. Hun har været en fantastisk mor og plejemor for killinger her på internatet, men er nu klar til at komme væk fra de små plageånder og ud i et nyt blivende hjem. ( Hun er reserveret fra den 11/9-14)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0843

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Skønne Luna er en utrolig rolig og venlig kat. Hun nyder at ligge lige så stille og blive kælet. Hun går stille omkring og laver ikke de store ulykker - Ring til Luna på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Sorte er ikke sort men hvid, en lidt reserveret kat. Han er egentlig meget sød og kælen, men har svært ved at føle sig tryg. Sorte savner et hjem, hvor der kun er ham og måske en kammerat, så han kan føle sig tryg. Han vil gerne kæle med dem han kender og har bare brug for lidt dage til at vænne sig til nye omgivelser. Ring til 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1164

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Søde smukke Signe, blev fundet herreløs i Lyngby. Der er ingen, der har savnet hende, så nu søger hun nyt hjem. Hun er meget nysgerrig og en rigtig sød kanin.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0460

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Xia blev fundet under kølehjelmen på en bi,l da hun kun var 400 gram. Hun var ikke vant til mennesker og hænder på det tidspunkt. Hun er dog vokset op hos en plejemor, hvor hun har gjort store fremskridt og er blevet meget mere tillidsfuld. Hun er dog stadig forsigtig og den ny ejer skal have lyst og tålmodighed til at have en killing, der skal arbejdes lidt med. Vi er dog ikke i tvivl om, at hun nok skal blive en tryg missepige, når hun først har fundet sig til rette.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

HUNKILLINGEN ULRIKKE. Denne vidunderlige pige hedder Ulrikke. Hun blev fundet sammen med sine søskende, som desværre var døde. Og lille Ulrikke var så fyldt med loppe kolonier, at vi sjældent har set noget lignende. Nu er hun helt fri for beboere og leder efter et hjem der ønsker sig en super kærlig, skøn og legesyg lille mispige. Ulrikke er nemlig en vidunderlig pige, som egner sig fint som midtpunkt hos en familie, gerne med søde børn. Ulrikke er steriliseret og øremærket og skal til hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0324

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Yrsa blev fundet med sine 3 killinger og bragt hertil. De kom sammen ud til en plejefamilie, hvor killingerne havde en dejlig opvækst. Nu mangler dejlige Yrsa, som den eneste, et kærligt og blivende hjem. Hun er sød og rar, som dagen er lang, rolig og meget selskabelig og kælen. Vant til hund Kunne Yrsa bo hos dig?

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0223

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Mathilde og jeg er en rigtig dejlig killing. Jeg er meget kælen og tillidsfuld, men lidt genert i starten ved mennesker jeg ikke kender. Jeg er meget nysgerrig, mild og meget legesyg. Jeg elsker at lege med de andre killinger fra internatet og jeg har hilst på søde hunde. Jeg egner mig fint til et hjem med større børn og der skal være adgang til en have. Kom og hils på mig, jeg er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0445

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Trøffel er en meget kælen og super dejlig hankilling, der i sin tid blev fundet på et kræmmermarked på Odense Havn, hvor han havde siddet og kaldt i flere timer det samme sted. Han kom i pleje og blev stor og stærk og meget tillidsfuld. Han skal have mulighed for at komme ud og løbe.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1026

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Rema og hendes søster Fanta søgte hjælp og hjem hos ale husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. Rema er ekstrem kælen og højt spindende og er meget tydeligt vant til at blive båret rundt og kælet med. Hun vil trives og passe ind i stort set alle katteglade hjem, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Fanta eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Puk kom helt nede fra det sønderjyske, hvor hun var blevet sat i en kasse. Når hun lige har set alt det nye an, er hun super kælen og glad og trives godt med andre søde og rolige katte. Hun vil trives i et kærligt hjem evt som indekat og evt sammen med en sød makker

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1121

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Sif er en dejlig, rolig kat, som ejeren ikke ville have mere. Hun er sød og kælen og ret forsigtig. Derfor søger hun et hjem med ro og fred uden børn og andre dyr. Sif er vant til at komme ud i haven, så det skal hun også have mulighed for i sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0197

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Klokkeblomst er en smuk ung damemis, der lige nu opfostrer 4 skønne killinger. -Men hun vil meget gerne have besøg af dig, hvis du godt kunne tænke dig en laber lille dame, med de smukkeste lyseblå øjne. Hun er rigtig sød og kæle., Ring til os for at bestille tid til at se denne skønne dame på 86 48 00 20.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0296

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Trunte kom her til internatet, da hun havde født sine killinger i en fremmede garage. Hun og killingerne havde det godt og kom i pleje. Nu er killingerne flyttet fra Trunte og hun er blevet steriliseret og øre tatoveret. Nu mangler hun bare et nyt og kærligt hjem.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1122

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Holger, som vi har kaldt fyren her, stod i en papkasse på en rasteplads. Vi mener, at der en tale om en ung han og søger et hjem med erfaring og viden om marsvin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Buster er i særklasse, indbegrebet af en hankat, smuk-bred-dejlig-kæle-doven og madglad. Han nyder i den grad, at han ikke skal jage føde, men "kun" skal gå hen til madskålen. Busters ønskefamilie er rolig, kærlig og har god tid. Buster vil nok heller ikke have det store imod at sove i seng med sine eller sit menneske. Ring til ham på tlf. 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 1 måned.

Flora er en lækker missedame, der er ekstremt kælen. Hun kan godt finde på at hvæse lidt til at starte med, men det er åbenbart kærlige hvæs, for hun har aldrig gjort en flue fortræd, og er rigtig snaksagelig når man aer hende. Vil du have en super lækker og dejlig mis, og godt kan vente til hun er færdig med at passe sit kuld, så skal du give os et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Pheobe er nu klar til et nyt hjem - ja hun vil faktisk stå på hovedet for at få t hjem. Hun har opdraget et kuld killinger og gjort det godt, så nu fortjener hun et dejligt hjem, hvor hun kan blive forkælet og ligge og dase i sengen og sofaen sammen med et menneske, der har god tid til hygge. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lille Miv på knapt et år er en dejlig men lidt reserveret kat. Hun er rigtig dejlig og meget venlig, når hun lige får lov at se folk an - ring på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0949

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0406

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

"Lidt morgengymnastik for at komme igang idag" Det er man nødt til når man elsker at dase lige som Laban, men når han så er kommet igang sker der også en hel masse. Han elsker at nusse med mennesker, men er ikke så glad for andre katte. Laban blev fundet på en parkeringsplads, hvor en sød billist heldigvis tog ham med til Nordjyllands Internat.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1149

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde Egon blev fundet herreløs i Frederiksværk. Der er ingen der har savnet denne skønling, så han søger nu et nyt hjem, der kan passe godt på ham. I de rette hænder kan han blive en rigtig god ven.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1121

degu: degu

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Denne degu, som vi har kaldt for Mogens, fordi det formodentlig er en han, stod i en papkasse på en rasteplads. Vi søger et hjem med forstand og erfaring med degu

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0449

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Frederikke blev fundet sammen med sin bror på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frederikke er en smuk og meget sød kat. Hun er rigtig glad for mennesker og er næsten altid klar på at lege. Frederikke mener dog der skal være plads til afslapning ellers bliver det hele lidt for hårdt.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hej, jeg hedder Duchess og jeg er en meget kærlig og meget hengiven kat. Jeg er et stort nussehoved og jeg er meget snakkende og vedholdende når jeg vil have opmærksomhed. Jeg er meget mild og velafbalanceret og jeg har nemt ved at tilpasse mig nye mennesker og omgivelser. Jeg er funder efterladt med min killing Pjevs i en ejendomskompleks hvor ingen ville kendes ved os. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er sterilseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0662

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mimmi kom til os som moderløs og er nu tilbage fra sin plejefamilie sammen med den lille gruppe "søskende", som hun fik af os. Hun er meget kælen og legesyg og kommer selv op på skødet og vil gerne nusses. Spinder meget og vil også gerne putte. Hun vil trives hos dig som søger en hengiven og kærlig "skødvarmer", foran tv´et eller når du sidder og læser eller nyder en kop kaffe.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Fanta og hendes søster Rema søgte hjælp og hjem hos alle husene i et boligkvarter uden held, derfor er de blevet hjulpet på internat. fanta er kælen og spindende og lden forsigtigste af de to, men er meget tydeligt vant til at holde sig tæt til. Hun er en robust pige, der vil trives og passe ind, hvor der er hænder og tid til at lege og kæle, og hvor man også må lære at komme ud. Hun vil elske at få lov til at få Rema eller en anden legekammarat med sig i sit nye hjem

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0420

Kat: Huskat, sort

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Timon er en rigtig kælepotte! Han elsker at være her, der og alle vegne, bare det er sammen med os! Super kælen fyr med masser af gå på mod. Han ønsker sig et hjem, hvor der meget gerne må være børn. Han kan lege med og putte hos. Han vil uden tvivl blive deres bedste ven. Til gengæld ønsker han sig et sted, hvor han kan få lov at komme udenfor. Vil du give ham det dejligste hjem?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1017

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mikkel er blevet sat af en bil på en rasteplads ved en hundeskov sammen med Villa, Jutta og Helga- han er som sine søskende en nysgerrig og legesyg killing, spindende og kælen, som er killing skal være. Han vil passe ind i et katteglad hjem, hvor han også gerne må lære at komme ud og han vil gerne have selskab af en anden killing, hvis det kan lade sig gøre

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0377

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

HUNKATTEN HEKSIA. Denne store og meget smukke hunkat hedder Heksia. Der er nu ikke noget som helst heks over hende, tværtimod. Heksia kommer fra et kærligt hjem der ikke længere kunne have hende. Hun er vant til både yngre katte og en lille hund, og det har været helt problemfrit. Når hun kender sin mennesker er hun meget kærlig, kælen og hengiven. Fremmede er hun tilbageholdende overfor. Hun vil foretrække et mindre hjem med en voilere eller lejlighed med altan. Heksia er steriliseret+øremærket. Skøn kat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0401

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Kilroy er en af Kimberlys killinger. Han er en bandit og elsker at lege. Han savner et hjem med masser af omsorg, kærlighed og leg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0350

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM! Misle er en super sød missemor, med den lækreste sorte pels. Hun vil rigtig gerne snakkes med, og elsker opmærksomhed. Vil du hilse på Misle, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN MUSLING. Her ser I på lille Musling. Hun er søster til bla. Merle som også ses her på siden. Musling er en typisk lille hunkilling: nysgerrig, legesyg og forholdsvis interesseret i alt nyt omkring hende. Hun elsker at lege og spjætte rundt med sine søskende, men hun kan være lidt forbeholden overfor andre katte. Hun har det sådan, at hun lige skal lære sine mennesker at kende, før hun overgiver sig og kæler. Musling er steriliseret + øremærket. Dygtig til kattelem og hun ønsker sig en have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0246

Kat: Huskat, sort m/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Diego er Ellas biologiske killing. Han er en super sød, nysgerrig og lækker killing. Han elsker at følge med i alt hvad der sker og alt skal undersøges ned til mindste detalje. Han leger fint med de andre killinger og ønsker sig et hjem med adgang til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-1-1184

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Nilly blev fundet på Nørrebro, og vi tror, at hun er blevet dumpet af nogen, som ikke gad passe hende længere. Hun er rigtig sød og nysgerrig, så med lidt tid og masser af kærlighed bliver hun en rigtig god ven.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0442

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Viola er fundet på en rasteplads sammen med sine 2 søskende. Hun er en dejlig og eventyrlysten kat. Hun skal dog lige se folk lidt an inden hun bare lige hopper i favnen på dem. Hun er utrolig legesyg og meget nem at omgåes. Hun er den dejligste kat man kunne ønske sig. Interesseret i Viola, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Tarzan er en stor dejlig stribet hankat, der godt kan lide at slappe af. Han vil bestemt være god til at overvåge hus - og havearbejde! Derudover er han også en dejlig kæle kat, der tilmed er stille og rolig og helt nede på jorden. Vil du hilse på Tarzan skal du ringe til kattehjemmet på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0242

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Ella er en fantastisk dejlig kat! Hun kom hertil med sin egen killing og tog løbende flere til sig. Hun blev sågar ved med at producere mælk til dem, trods de var blevet "for store" til den slags. Hun er en kærlig, madglad bamsemis, der vil gøre alt for at blive snakket med - og gerne mens man får en lille bid mad. Hun ville umiddelbart kunne trives fint som indekat, hvis det ønskes.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0985

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Callie og hendes søskende er blevet losset af på en rasteplads. Hun er en sød og mild, lidt forsigtig mis, som vil foretrække livet hos dig, der er venlig, tålmodig og kærlig og som har et stille og roligt hjem, hvor hun må blive centrum, have det trygt og måske helst være indekat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0545

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Super dejlige Buller vil rigtig gerne have sine egne mennesker. Måske sammen med bror Buster, for de er rigtig glade for hinanden. De laver ikke ballade, det lover de, (jo de gør). Ring til dem på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0184

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0532

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

SESANI ER RESERVERET TIL NY FAMILIE

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0400

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 2 uger.

Kimberly er en skøn missemor, som nu er færdig med at være mor. Hun blev i sin tid sat af i en papkasse med helt små killinger, som nu også er rejseklar. Hun er en rolig kat, som elsker at kæle og nyde livet. Hun vil blive evigt taknemmelig for et nyt, kærligt og blivende hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0405

Kat: Killing, rød

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lori er én af vores seks papkasse killinger, der er blevet sat af. Hun ønsker sig et dejligt blivende hjem, med masser af kærlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Putte er en ualmindelig smuk kat, med en blåcremetortie blød pels. Hun er lidt livlig og vil gerne drøne rundt og lege. Har du lyst til en legesyg smuk kat, er Putte helt sikke et godt bud. Ring til Putte på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Chacha er en skøn missepige, som er så smuk med sine farver og aftegninger. Hun vil egne sig fint som selskabskat til en enlig eller et par i lidt rolige omgivelse. Hun elsker nus, men det skal være fra den stille og kærlig hånd. Hun vil blomstre i sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 5 måneder.

Bibi er en sød og dejlig stribet pige. Hun kan godt lide at gøre sig til, og gør det jævnligt for at lokke en over for at kæle med hende. Vil du besøge Bibi, skal du give et kald på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0238

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Stella er den sødeste og mildeste missemor, man kunne ønske sig. Hun har et blid og venlig væsen og de smukkeste aftegninger i hendes bløde pels. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0485

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Amalie er en af Abrikosias 5 killinger. Det er en krudtugle ligesom de 4 andre, så de er som killinger er flest, livlige glade og har næsen i alt. Ring til en af Abrikosias killinger på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1184

Hund: Blanding

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Jack er en kær lavbenet charmetrold, som er vant til at bo med børnefamilie med større børn. Han kommer fra hus med indhegnet have og vil rigtig gerne lege med andre hunde. Han er en sød, rar og kærlig fyr, der rigtig gerne vil være sammen med sin familie frem for at være alene og vant til at være med i bil. Han du hjemmet evt med større børn, og må Jack blive familiemedlem hos jer, hvor han må være sammen med jer, så prøv at ringe til os.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0857

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Trixi blev helt alene i verden, da hendes ejer pludselig døde fra hende. Hun er en stille og venlig hunkat, der udståler ro og harmoni. Trixi skal ikke i børnefamilie. Ring for besøg på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0250

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN ANTON. Dette er Anton, en ualmindelig kær, lille dreng. Han blev sammen med sine søskende fundet på en stærkt befærdet ringvej da han var alt for lille. Nu er Anton imidlertid blevet så stor, at han leder efter sit eget nye hjem. Han er vant til andre katte, og er sød og dejlig med mennesker. Han kan være en smule forsigtig ved nye situationer, men kun indtil han er tryg, så er han social og kær. Evt. børn +12 år. Anton er kastreret og øremærket og skal til hus og have. RESERVERET T/NYT HJEM

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0264

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Lavendel er en sød lille missemor med et stort hjerte. Hun er lige nu i gang med at opfostre sine 3 killinger, men vil meget gerne ud i til en ny familie når tid er. Kom og hils på denne skønne pige, ved at ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0647

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Anno og Akki er 2 meget søde og kælne killinger, som har gået for lud og kold vand, indtil nogen indleverede dem til internatet. De var dog ved godt mod og havde ikke mistet tilliden til mennesker. De er nogle charmetrolde, der gerne vil være med i det der nu sker og meget gerne vil ud til et hjem sammen. De skal have mulighed for at gå ude, da de er vant til dette

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Bente og Bagger har været hos os lige siden de var helt små. De er nogen søde killinger som er fyldt med energi, så de skal derfor bo i hus med have og gerne sammen.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1205

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde Stampe blev på Kongevejen i Nordsjælland. Der er ingen, der har savnet denne smukke kanin, så han søger nu nyt hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0419

Kat: Langhår bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Esmaralda er en super livlig hunkat. Bor du på et sted, hvor Esmaralda kan komme ind og ud som hun ønsker, får du en super kat. Esmaralda er ikke sofa kat. Ring til hende på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FA-4-0496

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Springer er en sød hankanin, der er fundet i en kolonihave i Horsens, hvor ingen vil kendes ved ham. Han er sød og rolig. Han er ikke kastreret og koster 85 kr. Hvis han skal kastreres koster han 400 kr.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0988

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Karlo dukkede pludseligt op hos optageren og holdt sig til i en uges tid, hvor optageren efterlyste dens ejer, desværre uden held. Han er ellers en meget sød og kælen fyr, lidt forsigtig og betuttet ved nye ting. Men vil blive en kærlig ven for dig, hvor han må være indekat, hvis det er det han helst vil, og hvis du er en kærlig og tålmodig person, som har respekt for ham og lader ham falde til i sit eget tempo.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Tesco er en flot rød ung herre, der er sød og kælen. Han kan virke lidt genert til at starte med, men man skal bare lige vise ham, at man bare vil snakke med ham og så bløder han op og bliver den lækreste kat du kan finde. Hvis du vil besøge Tesco, skal du ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0408

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

KILLINGERNE FELINE & FRANCO. Disse 2 søskende elsker hinanden, især Franco (til højre) har meget brug for at læne sig op af sin søster. De skal derfor kun til samme hjem. Feline er klart den der er mest moden af de 2. Men fælles for dem begge er, at når de er trygge, er de et par nysgerrige størrelser, som elsker at rende os om benene.De er legesyge, gode med andre katte og smaddersøde, men foretrækker at bruge sine egne ben. Begge er neutraliseret + øremærket. Dygtige til kattelem. Hus +have ønskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0752

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Basse er en dejlig kat på ca. 1 år. Han er kærlig, meget venlig og stadig legesyg - Han er altid med på den værste. Ring til Basse på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN MERLE. Denne supersøde mispige hedder Merle, hun er opvokset sammen med sin mor og sine 3 søskende. Merle er nysgerrig og legesyg, og i det hele taget en aktiv lille killing. Hun er glad for sine søskende, men er noget forbeholden overfor andre katte. Mennesker synes Merle er supersøde, når hun liiiiige har lært dem lidt at kende. Hun vil egne sig godt hos en sød familie, hvor evt. børn er +8 år med forstand på katte. Merle er steriliseret + øremærket. Dygtig til kattelem og skal til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0846

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Futte er en fræk killing, som blev fundet i en papkasse på Høje Taastrup station sammen med to søskende. Han er skøn, livlig og meget kælen. Futte har været i pleje hos en sød familie, så han er vant til børn, husets lyde og at være i en have. Derfor skal han også have mulighed for at komme ud i sit nye hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0245

Kat: huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 1 måned.

Beauty er en smuk 7-årig kat, som har været tilløber hos et plejehjem. Hun er en meget rolig kat, som gerne tager en lur eller to på sit kradsetræ. Dog er hun også til at finde i vores fælles areal, hvor hun nyder at gå blandt de andre katte.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1092

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Joakim har holdt til ved et hus i en længere periode, inden han kom ud til os. Han er en smuk charmetrold, rolig og afbalanceret og vant til andre katte. Han vil trives i et hjem, hvor man også holder af en kærlig, kælen kat, og hvor man også vil svinge en børste".

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1078

Hund: Fransk bulldog/Beagle

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Charlie er et rigtigt powerhouse. Han er en lille kompakt størrelse lavet af 50% muskel og 50% energi! Han kan have det svært med andre hanhunde men piger er han glad for. Charlie har brug for et stabilt hjem og skal trænes i at være alene da han bliver utryg i nye omgivelser. Charlie er kommet retur til os fordi tidligere ejer blev bidt af ham... Her har vi ikke oplevet ham som truende men ved stress bør man have dette i baghovedet. Derfor skal Charlie heller ikke ud i børnefamilier. Han er kastreret 20-08

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1093

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Frida blev fundet sammen med sin søster på Hotel Jutlandias parkeringsplads i Frederikshavn. En sød receptionist havde observeret dem flere gange i løbet af dagen, og kontaktede 1812, som via en kredsformand fik en dyreambulance til at køre killingerne til internatet. Frida er en dejlig meget livlig kat, der bare elsker at lege og masser af opmærksomhed.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1098

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder.

Sune hold sig til i en hæk nogle dage, inden han kom ud til os. Her har han vænnet sig til ejerens lille hund. Han er en lille selvstændig fyr, der elsker leg og løjer og godt gang i gaden, og vil trives sammen med en anden livlig kat i et hjem, hvor man også må gå på eventyr i naturen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Pragtfulde Mister mistede desværre en god ven da hans ejer døde. Mister er en smuk og pelsrig kat, med et rolig og venlig gemyt. Han har brug for lidt tid til at vænne sig til nye omgivelser, men er du tålmodig og venlig, vil du ligesom os opdage hvor pragtfuld en kat Mister er. Mister skal ikke til en nørne familie. Ring til Mister på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0168

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

HUNKATTEN GURLI. Denne pragtfulde og milde hunkat hedder Gurli. Hun er mor til Georg og Gaffa, som også ses her på siden. Stakkels Gurli blev efterladt, da hun fik killinger. Hun var meget tynd og ked af det, da hun kom til os. Nu er hun social, imødekommende, kærlig, rolig og meget nem. I det hele taget en fantastisk dejlig hunkat. Hun vil egne sig super som midtpunkt i en sød familie uden dyr, men gerne børn +10 år. Gurli er steriliseret + øremærket og skal til hus med have. Dygtig til kattelem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0291

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Smukke Charlie er lige omkring 3 år. Han er en dejlig rolig kat. Han er en super selskabskat for mennesker, hvor der ikke behøver at være gang i den døgnet rundt. Charlie vil elske at ligge og hygge sammen med sine mennesker. Ring til ham på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0690

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Musse er en skøn mussegrå pige med fine hvide aftegninger. Hun er en puttemus som vil elske at komme ud til en familie, der gerne vil forkæle hende og nusse hende. Hun er blid, men til tider kommer det over hende og så er der fuld fart på.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0356

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN BIMSE. Se denne lille krudtugle af en hunkilling hedder Bimse. Og hun har krudt i rumpen. Bimse er nemlig i bund og grund en superglad og positiv pige. Hun er tosset med andre katte, og elsker at lege vildt, ja hun burde jo nok hedde Emil. Bimse er ikke så stor, men det er hun til gengæld mellem ørerne, selvtilliden fejler bestemt ikke noget. Hun egner sig perfekt i en familie med børn +8 år og gerne med andre dyr. Bimse er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. Skøn kat.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0483

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

August var den eneste, som overlevede at blive dumpet sammen med tre søskende. Her hos os har han vokset sig stor og stærk, og han vil meget gerne finde sig nogle tobenede, som vil elske ham resten af hans liv. August er meget glad for andre katte og skal bo i hus med have.

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1191

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

RESERVERET: Søde Anders blev fundet under en bil og nogle søde mennesker var hurtig til at fange ham og fragte ham hertil. Han er en meget nysgerrig kanin, der gerne vil følge med i, hvad man laver.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0900

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0693

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Timothy er en super kælen hankilling på 4 måneder, som blev fundet i en skov. Han er meget kontaktsøgende og spinder med det samme. Han har en god størrelse og alder til at komme ud til en børnefamilie og skal have mulighed for at komme ud og løbe lidt krudt af.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0981

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Neville er set på en rasteplads igennem flere dage, mon ikke han er blevet sat af ? Han er meget kælen og kontaktsøgende, og elsker at snakke og spinne. Er du den, der gerne vil overtage en voksen meget selskabelig og snakkesalig fyr, så ring til os. Han vil måske foretrække et hjem, hvor han også må komme ud, men ikke nødvendigvis

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Onu har holdt til på en tankstation i en periode, mon han er sat af en bil? Han er en meget kælen fyr, som smyr sig op ad dine ben for kontakt og som altid er lige i nærheden. Han er legeglad og får tiden til at gå med at lege og drille de andre killinger, han bor sammen med. Han vil ikke have spor imod at bo hos dig, som gerne vil have en meget opsøgende og kontaktglad kat, men også måske have en mere, så han får en legekammatar. Vi tror, at han på sigt gerne vil have lov til at komme ud også

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Zumba er en ufattelig dejlig, sort og hvid hankat, der er meget kælen. Så søger du en lækker kælemis, så skal du komme og hilse på Zumba. Ring til ham på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Chanel er en lidt pelsrig smuk missepige. Hun tager livet med ro, og vil helst ikke bo hvor der er alt for meget uro. Hun er kærlig, venlig og meget smuk. Ring til hende på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1253

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Reserveret: Store, glade Charlie er kommet til internatet da tidl. ejer ikke kunne magte ham. Han har meget energi og en rigtig bullerbasse, som kræver en familie der kan træne og stimulere ham. Charlie har boet med katte før og andre hunde er han god til at lege med. Han har dog fået en smag for at bide i puder, hynder og tæpper og dette sker typisk når han er alene hjemme. Derfor skal en ny ejer være indstillet på alenehjemme træning.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1071

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Oliver og hans makker, Olivia er formodentlig blevet sat af, så deres ejer har ikke været at finde. Oliver er en tillidsfuld, spindende, glad og nysgerrig fyr, som også er til kæl og hygge. De to er rigtig glade og gode sammen og vil trives hos dig, som overvejer at få selskab og god underholdning af 2 killinger, så de fortsat kan bo sammen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Molly er en meget legesyg kat. Hun spæner rundt, så snart hun får muligheden, og man kan altid fange hendes opmærksomhed med legetøj. Hun kommer fra et kuld hvor alle killingerne er meget tålmodige. Søger du en som Molly? Så kontakt endelig internatet på tlf. 8877 0307 eller nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lucy er en smuk lille pige, der søger nogle dejlige mennesker til at forkæle hende. Hun er lidt reserveret, men vil gerne snakkes med. Ring til lækre Lucy på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1047

Hund: Blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Max er flyttet fra Portugal til Danmark sammen med sin ejer for nogle måneder siden, men dagligdagen i Danmark hænger ikke sammen. Han er en dejlig, rolig og meget venlig, kærlig og lydhør hund, som er vant til egen kat, at være alene nogle timer og med i bil. Han er glad og vil gerne være aktiv, men efter alderen en harmonisk og afbalanceret hund, der kan gå fornuftigt i en snor. Han vil blive en trofast ven hos en kærlig ejer med tid til samvær og plads til ham og hans behov i sit liv og hjem.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Summer rendte rundt og mjavede i et sommerhusområde, fordi hun var sulten og savnede selskab. Hun er sød, kælen og meget legesyg. Og så elsker hun at kravle højt op, så hun skal være udekat i sit nye liv, så hun kan komme ud at klatre i træer.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0217

Kat: Huskat, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0172

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN GEORG. Dette er smukke Georg med de dejlige øjne. Georg er opvokset hos os med sin mor og sine søskende. Nu er han blevet stor nok til at få sig et kærligt hjem, måske med en af sine søskende? Georg er en nysgerrig lille dreng med et kærligt sind. Han fungerer godt med andre katte og vil egne sig fint i en familie hvor evt. børn er +10 år. Dejlige Georg er dygtig til kattelem og er en rigtig sød misdreng. Han er kastreret + øremærket og skal til hus og have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Jørgen fistrede rundt på en motorvej med fare for liv og førlighed. Han er en lille gut med fut i, men også nem at holde og kæle med. Han er nysgerrig og legeglad og følger os rundt, hvor vi står og går. Han vil sikkert passe ind i de fleste katteglade hjem.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0246

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Chacha blev af sin plejefamilie kaldt damen, hun er nemlig lidt fint på den. Hun er en skøn pige med masser af charme og personlighed,der elsker at kæle og lege. Hun skal have mulighed for at komme ud og løbe og slippe for kattebakken.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0381

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

HUNKATTEN MONA. Denne dejlig mispige hedder Mona. Hun blev flyttet fra af sin tidligere ejer. Hun reagerede ved at hoppe op i toppen af et træ i haven, og der sad hun det meste af 1 uge. Stakkels Mona. Nu går det meget bedre med den skønne mispige, og hun trænger til et kærligt og ansvarsfuldt hjem. Gerne som midtpunkt i en familie med større børn med forstand på og respekt for kattens adfærd. Mona er steriliseret og øremærket og skal kun til hus og have. Virkelig sød mispige.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-0924

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Johnny er en lidt forsigtig killing, som blev fundet i en skov i Køge. Han elsker at holde til oppe i kradsetræet så jo højere jo bedre. Han vil have glæde af at komme ud sammen med en alders-svarende killing, gerne Frede, så han kan få en kammerat at støtte sig til. Johnny skal ud til et hjem med hus og have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0246

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 1 uge.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0348

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN MALOU. Dette er Malou, søster til bla. Merle som også ses her på siden. Lille Malou er den mest forsigtige i sin søskendeflok. Hun skal bruge lidt tid til at lære folk at kende, men når hun er tryg er hun den kæreste lille pige. Hun er glad for sine søskende, men er bange for andre katte. Hun vil egne sig fint hos et par voksne mennesker uden hjemmeboende børn under 14 år. Smukke Malou er en skøn og smuk pige, om end lidt følsom. Hun er steriliseret + øremærket og skal til hus m/have.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0261

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Balou og jeg er en vidunderlig kat. Jeg er blev fundet såret og blev derfor efter behandling indleveret til internatet. Jeg er nu frisk og klar til at få en ny familie. Jeg er verdens største kælepotte og jeg ved ikke hvilket ben jeg skal stå på når man kæler med mig. Jeg spinder hele tiden højlydt og jeg elsker at ligge i arm. Jeg er mild og meget dejlig og jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Lilje er en pragtfuld hunkat, der lige nu opfostrer et kuld killinger. Hun er klar til et nyt hjem midt i juli, og vil til den tid være steriliseret og øremærket. Det vil være rigtig dejligt for Lilje, at der til den tid er et nyt hjem klar. Besøg hende allerede nu for reservation - du vil naturligvis være velkommen til at besøge hende, indtil hun kan komme hjem. Ring for besøg på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1055

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Indtil videre søger vi en plejefamilie til Sille sammen med de killinger hun har fået på internatet. Sille er kommet ud af det blå, uden at ejer kunne findes. Hun er vant til at blive kælet og løftet på og er en sød, harmonisk, legesyg pige, der nok gerne vi bo i roligt hjem med masser af kæl.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0115

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Petra er en lille pige, der brændende ønsker sig et godt nyt hjem.; Hun er steriliseret, øremærket og vaccineret

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

Skønne Malle er en 1½ år gammel kastreret hankat. Han er helt igennem venlig og rar, og han elsker opmærksomhed og giver gerne opvisning på gulvet for at få den. Han kan sno sig som en ål, hvis nogen vil nusse ham på maven. Ring til ham på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1126

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Bello er en meget glad og imødekommende, nysgerrig og eventyrlysten fyr med masser af mod på livet, som vil trives bedst i den familie, hvor der er gode muligheder for at gå uforstyrret på opdagelse i naturen, gerne i landlige omgivelser og gerne med børn, han er ikke bange for hunde eller andre katte og kan sagtens sætte sig i respekt.

Spøttrup Internat

Ref: 14SH-4-0398

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Lucky er en glad, venlig og kontaktsøgende unghund. Han elsker at bære og samler alting op i munden. Han har levet et understimuleret liv hos sin forrige ejer, så han har brug for en familie, der vil give ham et aktivt liv med mange udfordringer. Han er ikke glad for at være alene hjemme og kan lukke døre op. Han går ikke pænt i snor, men får han sele på, trækker han ikke. God til indkald. Han er ikke til en første gangs hundeejer, men kræver en erfaren person.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Morten er en meget tålmodig og kærlig kat, som gerne vil ligge i armen og blive nusset. Han sidder nu sammen med sine andre søskende, hvor der bliver tumlet en del. Han vil fungere godt i et hjem med andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0374

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Layka er en stille og rolig lille missepige, der kan være lidt forsigtig, indtil hun lærer folk at kende. Hun er super nysgerrig og elsker at lege med de andre killinger.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0350

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN MIMI. Se denne skønne pige hedder Mimi, hun er søster til bla. Malou og Merle, som også ses her på siden. Mimi er den største i kuldet og hun er super nysgerrig. Generelt er hun en glad og positiv kat, synes rigtig godt om mennesker, især hvis de gider lege og kæle med hende. Til gengæld kan hun godt blive lidt tøsefornærmet over andre katte, indtil hun har lært dem at kende. Hun egner sig super som midtpunkt i en familie med søde børn. Mimi er steriliseret + øremærket og skal t/hus+have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0368

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger, at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0876

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Magdas ejer flyttede bare fra den. Nu er hun retur fra sin plejefamilie, klar til sit nye hjem og liv. Hun er lille og lodden unge, som gerne sidder på skulderen, som en anden papegøje, fuld af energi og spræl og rigtig god til at begå sig, tillidsfuld og fræk og vant til børn. og vil passe i de fleste hjem med lidt liv i, måske sammen med en anden robust kat.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0289

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HANKILLINGEN UFFE. Er han ikke bare sød, han hedder Uffe. Han blev fundet efterladt sammen med sine brødre. Nu er Uffe blevet en stor, flot fyr med et fantastisk temperament. Så derfor leder han nu efter sit helt eget kærlige hjem. Uffe er nemlig selv en glad og legesyg knægt, han er glad for andre katte og synes mennesker er supersøde, når han lige har set dem lidt an. Evt. børn +8 år. Uffe er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have. RESERVERET TIL NYT HJEM

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0267

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Willy og jeg er jo bare en rigtig lille charmetrold. Jeg er utrolig kælen og jeg er ret så sikker på at mennesket er til for mig. Jeg ved ikke noget bedre end at ligge i arm og hygge mens jeg spinder højlydt. Jeg er smadder legesyg, nysgerrig og jeg egner mig fint til et hjem med størrer børn. Jeg har det fint med andre katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adganng til have. Jeg er kastreret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1181

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Mars er en sød men lidt forsigtig killing, som gene vil ud til en stille og rolig familie uden små børn. Han vil egen sig som indekat og gerne sammen med sin søster Jupiter.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0345

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

HANKATTEN FAKIR. Denne dejlige dreng med de sørgmodige øjne hedder Fakir. Der er nu ikke noget sørgmodig over ham, for han er simpelthen så glad for at putte sit hoved til halsen på sine mennesker. Og han bliver så glad, at han savler:-)Han er også legesyg, og arter sig nærmest som en lille killing, når han bliver overstadig. Fakir skal helst være enekat og evt. børn i ny familie skal være +12 år. ; Han er dygtig til kattelem. Fakir er kastreret og øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld kat.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0452

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Smukke Ultimo er helt fantastik og sød. Han har været i pleje og er blevet forkælet en masse. Han skal have et hjem med udemuligheder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Abudi er charmebøffen over dem alle. Hun er en af de første der kommer løbende for at hilse på. Og hun er tilmed ekstremt kælen. Ring til Abudi på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0270

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lumbard er en sej lille gut! Han er super kælen, fræk og sjov. Han er en lille fræk ballademager der elsker at blive nusset. Han ønsker sig et godt hjem. Gerne med adgang til have.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1070

Hund: Blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Louie er vores store drengerøv. Hans ejer blev syg, og så blev han lidt for stærk for hende. Han er skøn, glad og ret voldsom med sin store krop. Derfor har han også brug for en erfaren og stærk ejer, som kan træne med ham og give ham den rette aktivering. Louie er vant til katte, kan være alene hjemme og har mødt børn. Han har det lidt blandet med andre hunde. Tæver plejer ikke at være et problem, men hanhunde puster han sig nogle gange lidt op overfor. Louie er blevet kastreret her hos os.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1138

Hund: Schæfer/Lab bl.

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 2 måneder.

Malikkas ejere fik et barn, og så var der desværre ikke så god tid til denne store, dejlige hund længere. Hun har boet med børn, men på grund af sin størrelse, kan hun godt virke lidt voldsom. Malikka er en hund, som kræver meget opmærksomhed og aktivering fra sin ejer. Hun er vant til katte og fungerer fint med de fleste hunde. Men heste jagter hun, og motorcykler er hun bange for. Malikka ved ikke selv, hvor stor hun er, så hun vil gerne sidde på skødet og ligge i sofaen. Hun kan være alene hjemme.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0265

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hej, jeg hedder Kandis og jeg er en drøm af en kat. Jeg er utrolig velafbalanceret, mild, tillidsfuld og meget kærlig. Jeg kommer hele tiden for at blive nusset og snakket til. Jeg er også en aktiv kat på den gode måde, som elsker at lege og jeg vil selvfølgelig kun til et hjem med adgang til en have. Jeg har det fint med andre katte og jeg har også hilst på søde hunde. Jeg egner mig uden tvivl til en familie med søde børn. Jeg er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1113

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Lupo havde holdt til i et område en længere periode, inden han blev hjulpet ud til os. Her har han vænnet sig til hund og at bruge en kattelem. Han er nysgerrig og tillidsfuld med masser af mod på livet og eventyr og vil trives i de fleste hjem, hvor han også gerne vil have lov til at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Bond er kommet til os sammen med James og Vanilla, fordi hans ejer desværre er gået bort. Han er en rigtig sød og kælen fyr, mild og lidt forsigtig, indtil han falder til og føler sig tryg. Han vil trives bedst hos jer, som har en rolig dagligdag, er kærlige og som har respekt og tålmodighed til at lade ham komme i sit eget tempo. Måske vil han trives som indekat, men han vil også trives med at bo sammen med en anden sød og mild kat som f.eks Vanilla eller James

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0265

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0111

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Tootsie er en dejlig stor stribet pige, der er rigtig kælen. Hvis du sætter dig ned ved hende, kravler hun op i dit skød og forlanger at blive nusset. Kom og besøg denne skønne kat ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0811

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Vi søger fortsat plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger for en periode. Ring, hvis du tror det kunne være noget for dig og din familie, så vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det indebærer.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Hej, jeg hedder Bella og jeg er en vidunderlig kat. Ja, se mine store gule øjne, er det ikke bare smukke? Jeg er af sind meget kærlig, mild og jeg knytter mig meget til de mennesker jeg kender godt. Jeg er legesyg, nysgerrig og jeg har det rigtig godt med andre katte. Mit største ønske er at komme til et stille og roligt hjem med adgang til en dejlig have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0677

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Asterix er en skøn gråstribet killing, som er både kælen og meget rar. Han har søgt tilflugt hos en ældre dame der ikke kunne beholde ham og er derfor indleveret til internatet. Han vil egne sig fint som familiekat med mulighed for at komme ud at løbe.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1013

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

James, Bond og Vanilla er kommet, fordi deres ejer desværre er død. James er som de 2 andre en dejlig, køn og kærlig fyr, som har et mildt og venligt sind og som er lidt tilbageholdende og forsigtig indtil han er faldet til og føler sig tryg. Han vil trives bedst i et roligt, katteglad hjem, der har overskuddet til at lade ham falde til og komme i sit eget tempo meget gerne sammen med en af sine søskende eller hvis han er rigtig heldig dem begge :)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1025

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Flotte Frede har holdt til i et område i minimum 14 dage, uden nogen der ville kendes ved ham og han var noget forslået efterhånden. Nu er han frisk og fit for fight igen og klar til sit nye hjem. Han vil kræve et hjem med lyst til pelspleje og en dejlig selvstændig kat uden for mange "bissede" katte i omgivelserne.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-5-0276

Kat: Norsk skovkat blanding

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Indleveret til Internatet sammen med sin mor Cirkeline. Chili er en dejlig lille uld tot, der ikke gør det store væsen af sig, ud over at smelte hjerter. (Er reserveret til nyt hjem)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Frida er ligeledes dukket op, uden vi har kunnet finde hendes ejer. Hun er en mild og sød killing, som vil trives godt hos dig, som er sød og kærlig og har et roligt liv, hvor hun må få din fulde opmærksomhed uden at skulle dele med andre.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0268

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN MUSSE. Her er lille Musse, en yndig pige med nogle fantastiske gyldne farver. Musse blev fundet ganske alene da hun var alt for lille. Hun er derfor vokset op i plejefamilie med andre katte og hund. Og hun er glad for at spjætte med andre katte, og hun var særdeles glad for hunden. Til gengæld bryder hun sig ikke om små børn, så i nyt hjem skal evt. børn være +12 år. Musse-pigen er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Supersød pige.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0203

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Jasmin er en lille forsigtig pige i starten, men når hun har vænnet sig til folk er hun rigtig sød! Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0276

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Pjevs og jeg er virkelig bare en dejlig lille killing. Jeg er meget mild og rolig af sind og jeg spinder højlydt ligeså snart man kæler med mig. Jeg er også meget legesyg og nysgerrig og jeg har det rigtig godt med de andre store katte og killinger på internatet. Min missemor Duchess og jeg er fundet efterladt i en ejendomskompleks og ingen ville kendes ved os. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er sterilseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0948

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Fox er en tillidsfuld, nysgerrig, legesyg, eventyrlysten fyr med en rigtig god motor, der er kommet tilløbende ud af det blå. Han vil trives i de fleste katteglade hjem evt sammen med en legekammarat og gerne med muligheden for at komme ud på lidt længere sigt

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0757

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Polly er en skøn kat. Hun er en forsigtig og venlig kat, Polly kunne blive en fantastisk ven for et sødt menneske, over den første ungdom.Ring for besøg 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Jutta er blevet sat af en bil ved en rasteplads nabo til en hundeskov. Hun spinder og er en sød, kælen killing, som gerne vil lege og undersøge alting. Hun vil rigtig gerne ud til jer, hvor hun må være både hygge mis og udemis evt. sammen med en anden killing

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lækre Marcus er en dejlig snaksagelig herre, der søger et nyt hjem. Marcus har en speciel forpote, fordi han mangler sin ene tå. Men heldigvis er han lige så dejlig, som han er speciel. Kort sagt er han en fantastisk og kælen herre. Giv Marcus et kald på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1002

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Søde Petra er klar til et nyt hjem. Hun er en nuttet, men en lidt reserveret lille killing som skal til et rolig hjem uden børn. Ring til lille Petra på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0419

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Georg er en livlig lille fyr, der leger godt med alt og alle herude og er rigtig god til at underholde sig selv, hvis der ikke lige er nogen at lege med. Han elsker at tilbringe sin tid udenfor i sin løbegård, hvor han kan følge med i hvad der sker rundt omkring. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser. Han ønsker sig et hjem, med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0531

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Smukke Sesamina ; RESERVERET TIL NY FAMILIE

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Nulle er ca 1½ år, han blev fundet i et offentligt anlæg, udsultet og forladt. Han er nu i super fin foderstand, han er også en ualmindelig venlig og kærlig kat. Han trænger til et stabilt hjem, hvor han kan få ro og opmærksomhed. Nulle er ikke til små børn Ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0527

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Trille blev indfanget i et industrikvarter, og nu er hun super klar til nyt hjem. Skøn og dejlig, sort og lækker.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0360

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Lollands Internat

Ref: 14LH-4-0014

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 1 måned.

Aline er en fin lille Schæfer tæve. Hun kan de alm. kommandoer og går fornuftigt i snor. Hun er en tempofyldt unghund, derfor søger vi et hjem med tid til træning. Aline har ikke været vant til at være alene i længere tid ad gangen så et hjem med mulighed for, at lære hende den disciplin og kendskab til racen vil blive foretrukket.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0151

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Fin lille pige, der elsker sin mad.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0176

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

HANKILLINGEN ROMEO. Denne dejlige dreng hedder Romeo. Han er opvokset i plejefamilie med sin mor og sine søskende. Nu leder Romeo efter sit helt eget hjem. Der må gerne være andre katte, men han trives nu fint i sit eget selskab. Romeo er nemlig en selvstændig dreng, der er helt på det rene med, hvad han gider og ikke gider. Han egner sig fint som midtpunkt i en familie hvor evt. børn er +10 år. Romeo er kastreret og øremærket og skal til hus og have. Skøn og nysgerrig knægt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Trylle er en utrolig venlig og rar hunkat. Hun er netop steriliseret og øremærket, og er klar til at få sit eget hjem. Vil du have en skøn og kælen kat, så ring til trylle på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dejlige Celeste på 1 år trænger til nyt hjem. Celeste er en smule genert overfor fremmede, men hun er dejlige og meget legesyg. Ring til hende på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlig lille killing mangler nyt hjem. Hun er en rigtig frækkert og klar ca. til efterårs ferien. Find selv på et godt navn til hende. Ring på 86480020

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0639

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Red er en smuk og tillidsfuld hankat i sin bedste alder. Han er vant til at gå ude og kan sikkert gøre en masse gavn. Han spinder meget og vil rigtig gerne kæle. Han vil være en super familiekat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0726

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Hendes mor er væk og hendes søskende er blevet kørt over og der er ingen, som ejer hende. Hun er blot en af vores søde, kælne, legesyge killinger, som nu er klar til dig og din familie, som ønsker at have sådan en krudtugle i familien.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0788

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Dejlige Theo er en smuk rød/hvid killing, der leger og gør alle de ting som killinger skal gøre. Han er super kær. Ring til ham på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlig hun kat på knap et år, vil rigtig gerne have sit eget hjem. Hun har boet hos os en rum tid og trænger til sin helt egne menneske. Anne et en utrolig loyalt væsen, giv denne skønne kat et godt hjem. Ring på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0358

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Dette er en ud af fire lækre killinger fra Floras kuld. De vil alle sammen rigtig gerne snakkes med, og er som killinger er flest -rigtig legesyge. Vil du besøge dette dejlige kuld, skal du give et kald på 86 48 00 20, og bestille en tid.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Anno og Aki er 2 meget søde og kælne killinger, som har gået for lud og kold vand,indtil nogen indleverede dem til internatet. De var dog ved godt mod og havde ikke mistet tilliden til mennesker. De er nogle charmetrolde, der gerne vil være med i det der nu sker og meget gerne vil ud til et hjem sammen. De skal have mulighed for at gå ude da de er vant til dette.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1009

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Leopold´s ejer har været efterlyst i 14 dage uden held. Han er sød og kælen, tillidsfuld og opsøgende og har vist at han er dygtigt til at bruge en kattelem hos det hjem, han har søgt tilflugt hos. Han er flot, legesyg og nysgerrig, meget kælen og kontaktsøgende, tilfreds ... og sød. Han vil passe i de fleste hjem gerne med mulighed for at komme ind og ud via en kattelem og med mulighed for at måtte sidde på skødet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0833

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Pjutte er skøn pige ca 8 mdr. Hun er blød og lækker i pelsen og er super kælen. Ring til Pjutte på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Lille Merlin er en skøn livlig killing, der har snuden i alt ligesom killinger skal have. Der er gang i ham og han er altid med på sjov. Ring til ham på 86480020

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0266

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Monrad og jeg er en drøm af en kat. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld, mild og meget kontaktsøgende. Jeg spinder hele tiden hølydt og jeg vil gerne ligge i arm. Jeg egner mig fortrinligt til en familie med søde børn, da jeg er meget velafbalanceret og legesyg. Jeg har det super med andre katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Kom og sige hej til mig. Jeg er kastreret og øremærket.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0247

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Hej, jeg hedder Sally og jeg er en vidunderlig kat. Jeg er meget mild og rolig af sind og meget, meget kærlig. Jeg elsker at tingene foregår stille og roligt omkring mig, så et stille og roligt hjem hos en enlig/par er mit største ønske. Jeg er en kat som knytter sig meget til min ejer. Jeg er blevet efterladt, derfor er jeg her på internatet. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0437

Kanin: Dværgschecke/Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Frans er fundet i en papkasse i skoven, sammen med sin bror Ernst. Heldigvis var der en familie der fandt ham, og ringede 1812 til Dyrenes Vagtcentral. Vi har forsøgt at efterlyse ejeren på Frans, men ingen har reageret. Frans er en kælen kanin, som har været vant til mennesker. Vil du give Frans en ny chance med et liv i gode og trygge rammer, så kom og besøg ham, og se om han kan passe ind i jeres familie.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1128

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Jazzys ejer er forsøgt fundet bl.a. vha et grønt halsbånd med telefonnummer men uden held. Han er meget glad for mennesker og lidt usikker på, om andre katte vil ham det godt. En snakkesalig, legesyg og livlig fyr, der også holder af at ligge på skødet. Han vil trives i de fleste kattevenlige hjem, hvor der ikke er andre for "børstede katte" og hvor han med tiden også må komme lidt ud.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1149

Hund: Ruhåret gravhund

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 10 måneder.

Bølle er kommet sammen med Fie pga at deres ejer er flyttet og ikke kan have dem mere. Bølle er datter af Fie. Hun er vant til at luftes mest i indhegnet have og i naturen i snor, da hun rigtig gerne vil bruge sine instinkter. Vi søger et hjem gerne med mod på begge to, da de er tæt knyttede til hinanden.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1107

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Fie er en stille og rolig, lille lækker tøs med store rare øjne, som holder af hygge og samvær. Hun synes andre katte er lidt ustyrlige og vil foretrække at bo hos dig, som er til hygge og samver og hvor hun må være alene om din opmærksomhed evt som indekat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Hanibal blev fundet på en fabrik i et industrikvarter. Han er sød og kælen og meget vant til mennesker og foretrækker at have selskab af rolige katte. Han vil sikkert trives i dit kærlige hjem evt som indekat og evt sammen med en makker

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0273

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af fire fra Klokkeblomsts kuld. De er alle søde og legesyge, og venter bare på der kommer nogle og reserverer dem, så de kan komme ud i deres nye hjem så snart de er klar. Ring til missedyrene på 86 48 00 20, og bestil en tid til at komme og besøge dem.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0691

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

August er en super fræk og meget energisk lille hankilling. Han er fremme i skoene og lege med både store og små derefter falder han om og sover. Der er ikke meget ro på August og han bliver en rigtig hankat, som skal have mulighed for at komme ud og være jæger.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Frida er den dejligste lille 4 mdr. killing. Hun er tyk og vamset, super kælen og lige til at kramme. Ring til hende på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-1-0328

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Trixie er kommet hertil, fordi hendes ejere ikke kan findes ud fra øretatovering, da hun ikke er omregistreret. Derfor søger hun nu et kærligt og blivende hjem, med adgang til have, hvor hun kan nyde livet.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1007

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Edward og hans bror Harry er blevet lempet af ved en sportscenter i en bette by. De er begge søde, kælne killinger, nysgerrige og legesyge og vil spinne ekstra højt, hvis de må bo sammen hos dig, der har hjerterum og husrum til 2 søde banditter.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder.

Dette er en killing fra Liljes kuld. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

HUNKILLINGEN RIO. Dette er mispigen Rio, hun er søster til Romeo som også ses her på siden. Rio er en lidt forsigtig mispige. Hun er opvokset med sin mor og sine søskende i plejefamilie, hvor der var andre katte og hund. Hun kan sagtens være sammen med andre dyr, men som sin bror, trives hun fint i sit eget selskab. Rio egner sig bedst i en familie, hvor evt. børn er +12 år og med forstand på katte. Hun er steriliseret og øremærket og skal til hus og have.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0481

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Panter her er en rigtig lille spring fyr. Han super glad og meget kælen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0807

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Blacky er en dejlig ungkat på lige godt et år. Han har en spejlblank pels og et mildt og venligt væsen. Ring for fremvisning 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RA-4-1190

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Nikko blev fundet herreløs i Ølstykke og der er ingen der har savnet denne lille ven. Han er en smule vims og hurtig, men I de rette hænder kan han blive ret tam, da han er meget nysgerrig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Smukke Sofia vil gerne i trygge og rolige omgivelser. Selvom hun er helt ung, er hun meget rolig. Har du lyst til en rolig, venlig og meget kærlig kat, så ring til Sofia på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1255

Hund: Shar pei/ Chow chow

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Reserveret: Pumba er kommet hertil da tidl. ejer skulle flytte i lejlighed. Han er meget racetypisk (shar pei) og kræver derfor en ny ejer som er vant til racen. Han er lidt forsigtig og utryg overfor nye mennesker, men efter nærmere bekendtskab er han skøn og kælen. Pumba har boet sammen med katte og kan være alene hjemme i ca. 6 timer. Han er ikke vant til børn og andre hunde har han ikke mødt mange af.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0047

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lille Lina er nuttet og kær. Hun har et skøn temperament, i den rolige ende. Hun elsker at nusse og kæle. Ring for besøg på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-5-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Sød, social killing. Klar til at forlade sin mor d. 05/07/2014., Hun er steriliseret , øremærket og vaccineret

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1143

Hund: Labrador/Setter bl.

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 7 måneder.

Skønne Chicco skulle være for meget alene hjemme i sit gamle hjem. Hun er en fantastisk dejlig dame, som er ret lydig, er vant til at komme med på jagt og har jagtprøve, Så hjemmet skal være tilpasset dette. Hun har boet sammen med katte og høns. Hun kan med alle hund og er vant til større børn. Chicco har brug for en ejer, der vil give hende masser af motion og gode opgaver, da hun elsker at bruge sig selv.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1146

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Oliver er en stor flot fyr, som er blevet efterladt af sin syge ejer. Han skal lige lære en at kende, så er han en stille og rolig, kærlig fyr, som måske vil passe hos dig, der har en rolig hverdag der gerne vil have selskab af en kærlig, stor og flot kat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0408

Kat: killing, blå m. rød

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Leela er én af vores seks papkasse killinger, der er blevet sat af. Hun ønsker sig et dejligt blivende hjem, med masser af kærlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0764

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Nellie er en buttet, glad lille killing, der gerne vil have nyt hjem. Hun er legesyg og kælen og er ikke bange for noget. Ring til os. En pragtfuld lille killing . 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-5-0287

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

HUNKILLINGEN LULLU. Jeps, her har vi en rigtig lille krudtugle. Hun hedder Lullu. Og der er fart over feltet hos hende. Lullu har en kæmpe appetit på livet, og hun er smadder nysgerrig og interesseret i alt, hvad der foregår. Hun er absolut god med andre katte i alle størrelser, måske også hund? Under alle omstændigheder vil Lullu da gerne have sig en kærlig familie med børn omkring sig. Hun er en rigtig sød og smuk kat. Lullu er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld livsstykke.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Fine Juliane er sød, livlig og utrolig kælen. Hun har været i pleje hos en sød familie sammen med Michael og Mette Mand og ville elske at flytte videre i livet sammen med en af dem. Juliane skal bo i hus med have.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0422

Kat: Huskat, hvid m. grå plet på hovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Aura er en yndig mis, med et blåt og et grønt øje. Hun er en skøn dame, der er super kærlig og hengiven. Hvis man giver hende lidt kærlighed får man mangedobbelt igen, når hun lærer én ordentligt at kende. Hun ville umiddelbart kunne fungere fint som indekat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0975

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Sofus har holdt til hos optager en periode og har haft halsbånd på og ejeren har været efterlyst uden held. Han er en selvstændig men også kontaktsøgende, sød og kælen og vil sikkert foretrække at bo hos dig, hvor han må være alene om dit selskab og også må få lov til at komme ud og udforske naturen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0505

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Trille kom med sine killinger efter at have holdt til under terassen ved et bosted. Hun har været i pleje og været en god missemor,-lidt reserveret i starten, men med tålmodighed, ros og godbidder er hun blevet tryg og vil gerne kæles og søger selv kontakt, når det passer hende. Hendes domæne er køkkenet, hvor hun rigtigt gerne vil hjælpe til, men hun er blevet meget god til at stå på gulvet og se til og læne sig op ad benene i stedet for. Hun har brug for dit rolige, hjem, med mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0292

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Rigtig lækre Charlene søger nye mennesker. Er det mon dig? Mangler du en rigtig sød charmetrold der tilmed er kælen, så skal du hilse på denne lækre lille sag. Hun kan virke reserveret i starten, men hun vil altså rigtig gerne snakke. Ring til Kattehjemmet på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og besøge hende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0496

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Dejlige Alysia er ved at opfostre sine 2 killinger. Både hun og hendes dejlige, små er klare til nyt hjem ca. d. 01.10. 2013. Alysia er en skøn og kærlig kat, der elsker selskab. Hun er glad for mennesker i almindelighed og har ikke problemer med børn. Ring til hende på tlf. 86480020.

Brande Internat

Ref: 14BH-4-1125

Hund: Shæferblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Max har boet i hus med have sammen med barn og egen kat og er en god, glad og nysgerrig ung fyr, som er mild og lidt forsigtig i nye sammenhænge. Han holder af at snuse og lege med en anden hund og kan lukke ørerne en periode, når det er for spændende. Han går ok i snor det meste af tiden. Vi søger et hjem med gode muligheder i omgivelserne for at dække hans behov og gerne med tid til at være sammen med ham i dagligdagen og fortsætte hans læring.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0384

Kat: Killing, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Allie blev sammen med 12 andre killinger sat af i en papkasse på en rasteplads. Nogle var i bedre forfatning end andre. Desværre for Allie, var hun én af dem der havde mest øjenbetændelse og derfor forbinder hun ikke vores hænder med noget godt lige nu. Hun er super sød og kontaktsøgende, lige indtil vores hænder nærmer sig. Derfor søger hun et hjem, med masser af kærlighed tilovers, som hun kan få noget af. Hun vil uden tvivl blive alletiders mis, i det rigtige hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0966

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Balder har kaldt og kaldt i en have ved en befærdet vej uden noget der vil kendes ved ham. Vi tror han er blevet sat af en bil. Han er sød, nysgerrig og legesyg og meget opsøgende og kælen, og vil sikkert passe ind i de fleste katteglade familier, gerne med lidt fut i og med mulighed for også at komme ud, når han lige er blevet lidt større.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0775

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Vi er stadig midt i killingesæsonnen og søger plejefamilier til missemødre med killinger og moderløse killinger. Har du tid , lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en "livline til os", så er du meget velkommen til at ringe, så vi kan tale videre om det..

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-1-0385

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

HANKATTEN HENRIK. Denne dejlige dreng hedder Henrik. Han er ikke så tryg ved et kamera, som det vist tydeligt fremgår. Henrik er her fordi hans ejers naboer krævede, at Henrik kun måtte komme ud i en voilere. Men da Henrik er vant til at rende frit, både ude og inde, blev han meget ked af det. Han er vant til at bo hos enlig mand, og er en kærlig og rolig misdreng som ikke skal bo med hverken børn eller andre dyr. Han er en sød og lidt forsigtig dreng. Henrik er kastreret + øremærket. Dygtig til kattelem.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Mini kom her til internatet for 3 måneder siden. Hun var lidt forkommen og bange. Hun er faldet godt til og er blevet en rigtig sød lille solstråle. Kom og hils på hende. Mini er en lidt forsigtig kat der lige skal se folk an, hun fungere godt med andre katte her på internatet.

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0402

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Kimmy er en af Kimberlys killinger, som blev sat af i en papkasse. Hun er sød og legesyg og trænger i den grad til at komme ud til et nyt og kærligt hjem hvor hun kan blive forkælet

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1132

Hund: shæfer

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Perle har boet i rækkehus med lille indhegnet have, men dens ejer blev syg og er her desværre ikke mere. Han er en glad og venlig, dejlig imødekommende, aktiv og nysgerrig, som holder af at lege med andre hunde, er vant til at dele dagligdagen med en enlig, men har også været alene hjemme nogle timer uden problemer - lydhør. Vi søger en voksent menneske/ par gerne med erfaring for racen og som har god plads inde og ude og god tid til en hund, der gerne vil dele størsteparten af din dagligdag med dig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1081

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Balto havde klaret sig selv temmelig længe, inden han kom til os, men har ikke været så god til det, måske har han været indekat i sit tidligere liv?. Nu er han fit for fight igen og klar til dig, hvor han må være din let hjulbenende charmetrold. Han vil elske at følge dig overalt og være i fokus

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0289

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Fergie er en super sød kat, der rigtig gerne vil ligge på ryggen og nusses. Ønsker hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0526

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hyle Marie hyler heldigvis ikke så meget mere. Hun er en lille moderløs killing. Hun er helt skøn og har nu vænnet sig til, at der er selskab af andre killinger og ikke en mormis. Det kan være, at vi fremover kan nøjes med at kalde hende Marie. Vil du give en vidunderlig killing et nyt hjem, så ring til Marie på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0836

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Lille Siv er knap et år gammel. Hun blev reddet en tidlig morgen, hvor hun sad fast i et dyrehegn. Hun er en kærlig lille kat. Ring for besøg på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0224

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

PLEJEFAMILIER SØGES. Vi får igen i år masser af missemødre med killinger ind, og derfor vil vi bede om jeres hjælp! Vi har mange missemødre, der søger et hjem, der kunne have tid og overskud til at passe dem, i alt fra 14 dage til en måned. Vi sørger selvfølgelig for alle udgifter og foder, grus, kattebakker osv. får man med herude fra. Det kræver dog, at man ikke bor for langt væk mht. dyrlæge, hvis de skal vaccineres i perioden. Og der må ikke være andre dyr (hund/kat) i husstanden, da det vil være stressende for missemor. Lyder dette som noget for dig og din familie?? Så ring ud til os og tag en snak med os om det, tlf. 97 56 45 17.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0753

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Har du tid, lyst og mulighed, så søger vi plejefamilier til moderløse killinger og killinger med missemødre for en periode til de kan undvære hinanden. Det giver masser af oplevelser til dig og din familie måske nogle bekymringer, men altid med en hotline til os. Ring, hvis vi har fanget din opmærksomhed og interesse..

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0391

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Hopla blev sammen med 12 andre killinger sat af i en papkasse på en rasteplads... Nu er han super´klar på at finde sit "forever hjem", hvor folk vil have ham og ikke bare dumper ham, når han bliver en større mundfuld. Han er en fræk lille sag, der nogle gange skal se folk lidt an i starten. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0287

Kat: Killing, lys gråstribet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Belle er en smuk lille pige, der kan være lidt forsigtig ved nye ting og mennesker, men så snart hun er faldet til, vil kærligheden ingen ende tage.

Fyns Internat

Ref: 14FK-1-0702

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Maxi en er en meget tillidsfuld, kælen og dejlig hankat. Han er tilløber til et sted hvor han forsøgte at komme ind og var meget sulten. Han vil være en super skøn familiekat som kan gøre gavn udenfor og som er meget nem at have med at gøre.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0526

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Agnes er bare en lækkermås, køn og skøn. Hun er én af rigtig mange killinger, som denne sommer er blevet dumpet, smidt ud, i overskud. Hun trænger til et hjem, som vil sætte hende i centrum og give hende en tro på, at verden er god.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1012

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bitten blev smidt af udenfor et supermarked sammen med sine killinger. Hun er rigtig sød men også lidt forsigtig. Derfor skal hun have et roligt hjem uden andre dyr eller mindre børn. Bitten savner rigtig meget at komme udenfor, så det skal hun have mulighed for i sit nye hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0278

Kat: killing trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Frig er en sød og nysgerrig killing, der ikke altid lige har tid til at blive nusset, da der er en masse killinger, der skal leges med og en masse nye ting der skal udforskes. Hun ønske sig et kærligt og blivende hjem. Gerne med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0276

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Dette er en ud af 4 smukke killinger fra Kamelias kuld. De er alle søde og meget legesyge. Der er 3 stk. tilbage fra dette kuld, så ring og bestil en tid på 86 48 00 20, så I kan komme og hilse på disse små skønheder.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

HANKILLINGEN BERTRAM. Denne skønne dreng hedder Bertram, og han er intet mindre end supersød. Bertram er nemlig en rigtig kærlig og legesyg lille fætter, som er tillidsfuld og dejlig. Han har fundet sig en god legekammerat i Ninja, som også ses her på siden. Så hvis man ønsker sig 2 skønne misser, vil de være et hit sammen. Bertram var blevet efterladt og det kunne han slet ikke finde ud af. Han er en glad og positiv lille fyr, som vil være god til børn. Bertram er kastreret + øremærket. Til hus og have.

Brande Internat

Ref: 14BA-4-1117

Kanin: dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Milla er kommet fordi hendes ejer ikke kunne passe hende længere. Hun er en meget tam, sød og rolig lille kanin, som er vant til at sidde på skødet og blive kælet med.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0117

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Kæk lille pige, med halen højt til vejrs.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0502

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Belle er en skøn pige på 1 år. Hun har været med i pleje af 2 killinger og er en skøn, mild og blid pige, som nu bare rigtig gerne vil ud i et nyt hjem, hvor der er tid og overskud til at kæle med hende. Men også dagligt mulighed for at komme ud i terrænet. Hun blev sammen med andre katte efterladt i et hus og siden overdraget til os.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Kelly´s ejer har fået kredsformandens hjælp til at komme af med Kelly, fordi ejeren ikke kunne passe hende mere. Kenny har haft killinger men er nu klar til sit nye liv. Hun er en rolig, venlig, voksen kat, som vil trives i et roligt, venligt hjem, hvor hun også må komme ud, hvis hun skulle få lyst til det.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NH-1-0376

Hund: Pincher Blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 8 måneder.

Vores allesammens Dexter er en lille pincherblanding, som elsker gåture. Han er flink og kontaktsøgende, men bliver desværre let stresset, så et hjem uden for meget støj og andre hunde til være perfekt. Kom ud og gå en dejlig tur med ham, og se om han er noget for jer.

Fyns Internat

Ref: 14FK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Pjevs er klar til leg og nyt hjem. Han er en lille fræk hankilling, som elsker lidt opmærksomhed og leg. Han kan fint med andre katte og skal have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1054

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Rubert er for ung til at blive viderformidlet endnu. Derfor søger vi i første omgang en plejefamilie til ham og de nye "søskende", som han har fået hos os. Han er en dejlig afbanceret fyr, som er vant til at være i favn og til menneskelig kontakt, nysgerrig og legesyg.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0984

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Bibi og hendes søskende blev fundet på en rasteplads. Bibis nysgerrighed og gåpåmod overvinder hurtigt hendes forsigtighed ved nyt, så hun slet ikke kan lade være med at komme. Hun vil falde til i det fleste hjem evt sammen med en anden kat og måske gerne med mulighed for at komme ud på sigt

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0506

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 5 måneder.

Xenia er en skøn snakkende meget kærlig kat, lader aldrig en chance for at ligge på skødet gå fra sig. Mangler du en rigtig selskabs papegøje er Xenia den rigtig kat ring til hende på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0389

Kat: Killing, sort m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Fifi blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun er en fantastisk sjov killing, der bestemt ikke deler sit legetøj med nogen! Det er hendes og de skal dø. Hun kræver derfor et stort forbrug af legetøjsmus, da de hurtigt mister livet i hendes selskab :D Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0330

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Mille er den dejligste og mest kælne kat, man kan ønske sig. Hun elsker at følge med i dagens gøremål og håber, der kommer en hånd, der vil nusse i ny og næ. Ønsker adgang til have/voliere.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1096

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Guffi kom sammen med en anden kat, fordi hendes ejer ikke kunne sørge godt nok for dem. Hun er rigtig sød og kælen, spinner er opmærksom og meget legesyg og vil trives hos de fleste, som holder af katte evt sammen med en makker og gerne som inde og udekat

Fyns Internat

Ref: 14FK-2-0451

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Unique er en skøn missepige, som elsker opmærksomhed og kæl. Hun er helt unik med sine smukke aftegn og er nu klar til nye eventyr.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Zorro er blevet efterladt og indleveret på dyrehospitalet, hvor kredsformanden hentede ham og kørte ham ud til os, så vi kan finde et godt nyt hjem til ham. Han er kælen og nysgerrig og vil trives i de fleste familien, hvor han må lære at være både inde og ude og evt bo sammen med en anden killing/ legeglad kat.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0244

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Hej, jeg hedder Helmer og jeg er en meget smuk kat. Jeg er fin blågrå med en lille hvid plet på brystet. Jeg er af sind meget mild, rolig, lidt forsigtig/genert i starten ved de mennesker jeg ikke kender, men når så jeg er tryg, er jeg bare den bedste ven man kan ønske sig. Jeg spinder højlydt og jeg vil meget gerne ligge på skødet. Jeg har det fint med andre katte og jeg vil kun til et hjem med have. Kom og hils på mig, jeg er kastreret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Hanna kom og holdt sig til ved et handicapcenter uden nogen i omgivelserne, som ville kendes ved hende. Hun er en venlig og kælen bette pige, som også er nysgerrig og vil sikkert kunne trives i de fleste kattevenlige familier

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0175

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Miv hedder denne lækre, godmodige og kærlige sag. Hun er en SKØN kat, som nu er færdig med at passe egne killinger og "plejebørn" og derfor søger hun det bedste af det bedste, for det fortjener hun! Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret som de andre misser. Hun ønsker et hjem med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1112

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Happy havde klaret sig selv, så godt hun kunne, inden hun kom til os. Hun er en rigtig skødekat, som elsker kæl og kontakt og at blive nusset, højt spindende, opsøgende og deler gerne "kys" ud. Hun vil trives i et katteglad, kærligt hjem evt som indekat.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-4-0170

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Her er en herlig kat, der for en gang skyld sidder op., Han kan nemlig finde på at ligge i de særeste stillinger., Ikke til at forstå, at hans ejer blot er flyttet fra ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Jerry er en flot sort/hvid herre på lidt over 1 år. Han er sød og dejlig, og det eneste der mangler i hans liv er dig. Ring til ham på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0158

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Futte er en sød kat, der er lidt reserveret, men ellers super sød og lækker. Hun vil gerne ud til et hjem, hvor hun kan udfolde sit dejlige væsen. Ring til dejlige Futte på 86 48 00 20.

Falsters Kattehjem

Ref: 14CK-4-0264

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hej, jeg hedder Emma og jeg er en meget kær lille killing. Jeg er ekstrem kælen og tillidsfuld, meget kontaktsøgende og jeg er ret så sikker på at mennesket er til for mig. Jeg kommer hele tiden for at få opmærksomhed og jeg elsker at ligge i arm. Jeg er legesyg, nysgerrig og jeg egner mig fint til en familie med søde børn. Jeg har det godt med andre katte og jeg har hilst på søde hunde. Jeg vil kun til et hjem med adgang til have. Jeg er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1058

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Prins har søgt hjælp ved et hus efter formodentlig at være blevet sat af i nærheden. Han er en rigtig lækker fyr, der er stille og rolig og holder af at ligge i arm. Han er afventende og ynder at betragte de andre kattes aktiviteter. Han vil trives hos kærlige dig, hvor han måske må være dit gode daglige selskab og evt som indekat.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0288

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Igor er en fantastisk dejlig killing, der elsker at være med, der hvor det sker! Han er super sød, kærlig, nysgerrig og kælen. Han ønsker sig et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Buster er en helt igennem venlig og rar kat. Han er glad og legesyg, og han kan lide de fleste, bare de vil kæle med ham. Buster vil rigtig gerne flytte til et hjem, hvor der er et par børn. Ring på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 14RK-1-1120

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Her er Frede som elsker at ligge og flade. Han er meget kælen og nysgerrig men også en lille sovetryne som gerne tager en "morfar" i ny og næ. Han vil gerne ud til en familie hvor han har adgang til have og gerne sammen med killingen Johnny.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0406

Kat: killing, blå m. rød

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Misty er én af vores seks papkasse killinger, der er blevet sat af. Hun ønsker sig et dejligt blivende hjem, med masser af kærlighed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0588

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

lille Claire er en smuk og legesyg killing på knap 12 uger. Ring og besøg hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0486

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Smukke Kitty er en dejlig lidt forsigtig kat, hun ønsker sig et hjem uden børn, hvor hun kan nyde tilværelsen fuld ud, hun elsker at nusse og tage livet roligt uden de store udsving, trænger du til godt selskab er Kitty afgjort noget for dig. ring til hende på 86480020

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0392

Kat: Killing, grå m. hvid

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Isa blev fundet sammen med 12 andre killinger i en papkasse, sat af på en rasteplads. Hun kan være lidt forsigtig i starten, men det er hurtigt overstået og så vil hun ellers gerne lege med ALT! Dejlig fræk killing, med mod på nye oplevelser.

Roskilde Internat

Ref: 14RH-1-1248

Hund: Dansk-Svensk

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 7 måneder.

Reserveret: Søde Daisy er en skøn og lidt forsigtig pige, som desværre blev alt for jaloux på tidl. ejers barnebarn. Hun skal derfor ikke ud til mindre børn. Daisy er vant til andre hunde og hun kan være alene hjemme en arbejdsdag. Larmende ting såsom græsslåmaskiner, støvsuger og lastbiler er hun bange for, så hun skal ud til en familie, hvor det foregår lidt stille og roligt.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1150

Hund: ruhåret gravhund

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 6 måneder.

Fie er kommet fordi ejer skal flytte i lejlighed sammen med Bølle.De har boet på en gård og er vant til gæster, besøgendes børn, køer og andre hunde, er vant til at være alene og med i bil. Fie er en stille og rolig,venlig lidt vagtsom pige, som kender de almindelige ord og som holder af godbidder, nus og sofahygge De to er meget glade og vant til hinanden, derfor søger vi et hjem hvor der er tid, plads og hjerterum til dem begge.

Vestsjællands Internat

Ref: 14UH-1-0173

Hund: Schæferblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Rico er en dejlig teenager. Han har ikke reageret negativt/aggressivt på andre dyr. Han er vant til både at være inde og ude og kan luftes løs på egnede arealer. Rico har kørt med i bil uden problemer, kender til omgang med børn og kender til de mest almindelige kommandoer. Han vil meget gerne sove i arm/sengen, er renlig og vant med at være alene hjemme. Rico er kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0028

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Den hvide skønhed Melek er sød, kælen og rigtig dejlig. Vil du hilse på Melek, kan du ringe på 86 48 00 20 for at bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0482

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Så er Futte tilbage fra sin plejefamilie, hvor hun har været sammen med Karoline, Garfield og Tiger. Hun er en sød, lidt følsom og mild pige, der absolut ikke gør en "kat" fortræd. Hun er klar til sit nye liv hos et rolig og katteglad menneske/ par/ familie med større rolige børn, måske som indekat.

Bornholms Internat

Ref: 14AK-5-0115

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her er vist kun et at sige:, sort som natte er denne fine kat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1079

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Casmian er rigtig god med de andre katte, stille og rolig, afventende i starten, for så at blive nysgerrig og legesyg. Han vil trives i de fleste hjem, hvor man lige giver ham fred og ro og tid til at falde til.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0973

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Pelle kom sammen med sin mor og sine søskende fra en gård, hvor ejeren glemte at tage dem med. Nu er han klar til at undvære sin mor og søskende til fordel for sit nye dejlige og katteglade hjem og livet der. Han er nysgerrig og legesyg, sød og kælen som en killing skal være og vil trives i de fleste katteglade hjem, hvor han måske også må lære at komme lidt ud. Han er rigtig god med de andre katte og ville elske at få en legekammarat også.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0927

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 2 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser, måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1006

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Lady Mae har søgt til og holdt til ved en bolig, hvor naboen´s 2 hunde ville tage den. Hun er sød og omgængelig, meget tillidsfuld og nysgerrig og vil rigtig gerne snakkes med. Hun vil sikkert passe hos de fleste især, hvis hun også må komme lidt ud i naturen

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1072

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Olivia og hendes makker Oliver er kommet sammen og trives fint i hinandens selskab. Hun er tillidsfuld, kælen og vil gerne hygge, men er også glad, nysgerrig og legesyg og vil trives i det katteglade hjem, hvor man har overskud til 2 krudtugler, så de kan bevare hinandens gode selskab også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0165

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tille er en knap 1 år gammel aktiv pigemis. Hun er kælen og sød, men hun er også meget selvstændig og vil egne sig til at bo, hvor hun har mulighed for at fange en masse dejlige mus. Så vil du have en kat, som ikke absolut skal ligge på skødet af dig hele tiden, er Tille et rigtig godt bud. Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Dette er en ud af tre fra Roses kuld. Der er to sorte og en tabby (stribet), og de venter på du kommer og siger at du godt kunne tænke dig at reservere dem. Kom og hils på disse søde killinger ved at ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dubbie er en super legesyg, drilagtig kat, der får tiden til at gå med at stikke næsen i alt hun møder, der er nyt. Men hun er også en meget kærlig kat. Hun kan godt lide der er lidt knald på i hverdagen, bare middagsluren må foregå i ro og fred - Ring til Dubbie på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-4-0913

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Dejlige Zuri er en klassisk tabby hunkat. Hun er sin egen, vil selv bestemme og er bestemt i den rolige ende. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0183

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 5 måneder.

Dette er én af Liljes 4 små uldtotter. Er du interesseret i en af Liljes killinger, skal du ringe til Kattehjemmet på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0141

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lucky er en rigtig lækker hankat, der meget gerne vil have et hjem med nogen til at pusle om sig. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når du først begynder at nusse med ham, vil han helst ikke have du stopper igen. Hvis du vil besøge Lucky, skal du give et kald på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 13MK-5-0741

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Lille Kaliki er en livlig og glad killing på et halvt år. Han er ved at være klar til nyt hjem. Han er utrolig smuk med en skøn pels og smukke aftegninger. Ring til ham på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-1-0308

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år.

Peter er en utrolig dejlig kat, og han har fundet sig godt tilrette på internatet. Han kommer fra et dødsbo, hvor familien har overdraget ham til internatet. Peter snakker meget, og er vant til at være meget i hænder, og søger selv kontakt med mennesker. Peter er velafbalanceret og vil passe ind i rigtig mange hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 4 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM; Dette er en ud af tre af Lavendels killinger. De er alle søde og legesyge. For at komme og hilse på disse små skønheder, bedes du ringe til 86 48 00 20 og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 14BH-1-1083

Hund: blanding

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Sofus er en glad og livlig, legesyg og kærlig hvalp, men den lille søn i familien er desværre blevet bange for ham. Derfor skal vi have fundet et godt nyt hjem til ham. Han er vant til at bo i hus med indhegnet have og er glad for at lege med anden hund og være med sin familie også i bil. Han har været lidt på hundeskole, men er jo i begyndelsen af sit liv og læring. Derfor søger vi et hjem med erfaring og overskud til fortsat læring og opdragelse af ham i bl.a. snor, renlighed, at være alene hjemme o.s.v.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0398

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Bella er fundet ved en fraflyttet ejendom, og er nu ankommet her på internatet, for at finde en ny familie. Hun er en kælen kat, som kan være lidt bestemt over for andre katte. Men her på internatet, bor hun sammen med katten Peter, hvilket fungerer godt.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0983

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Prås er blevet efterlat på en rasteplads sammen med Bibi og Callie. Han er vågen og vaks og holder at og sidde og overvåge slagets gang, en rolig kat efter alderen, sød og kælen men også med spilopper. Vi tror, at han vil trives i de fleste hjem gerne sammen med en anden sød kat og med mulighed for at følge med i husets gang inde og ude

Roskilde Internat

Ref: 14RK-4-1208

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Lobo er den dejligste kat, som bare elsker at blive nusset. Han er rigtig god til at være sammen med andre katte og børn vil han helt sikkert være glad for. Lobo skal ud til hus og have.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1052

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Pelle er lidt forsigtig, ind til han kender dig og sine nye omgivelser. Så bliver han en kælen og nysgerrig bette fyr, der vil trives bedst hos dig, som har et roligt, kærligt gemyt og liv, hvor han måske må være indekat, hvis det er det han helst vil..

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0237

Kat: Huskat, Gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Mussi er en sød, rolig og kælen kat, der ønsker et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Hvem mangler en god ven? - Gør du det, så er Betty bestemt en mulighed. Hun er loyal og venlig, hun er adræt og kan sagtens holde dit køkkenskab fri for mus. Ring til Betty på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 14UK-4-0096

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Denne smukke hunkat der hedder Fie. Hun søger et godt blivende hjem. Hun er indleveret her på internatet som tilløber kat. Vi kender ikke hendes opvækst og kan kun fortælle lidt om vores egen vurdering, Fie er over for mennesker en meget elskelig kat men kan godt være en smule forsigtig over for andre katte men når isen er brudt går det helt fint. Hun er renlig og vant til kattebakke. Rigtig sød kat

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0352

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Dette er en ud af fire af Misles killinger, som er klar til at du kommer og vælger hvilken en du godt kunne tænke dig at få med hjem. For at besøge Misles kuld, skal du ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0719

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Puf dukkede pludselig op i en have uden mor og uden nogen, som ville kendes ved ham. Han er en sød, køn og charmerende lille killing, som sikkert vil passe godt ind hos dig, der er rolig, kærlig og venlig og måske som indekat

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1012

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Vanilla kom sammen med sin kattefamilie, fordi hendes ejer desværre er gået bort. Hun er en lidt forsigtig, mild og kærlig pige, som vil trives hos dig som lever en rolig hverdag og som forstår at sætte pris på og som har kærlighed nok til et lidt forsigtigt, undseeligt væsen som hende

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Joey er en sød, tætbygget, lettere genert dreng. Hans pels er lidt fluffy, så han ser måske en lille smule større ud end han i realiteten er. Men én ting er sikkert, han er super sød og dejlig! Ring for at bestille tid til at besøge Joey på 86 48 00 20.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0348

Kanin: Blandings kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

5 kaniner blev sat af på en rasteplads. Det lykkedes at fange disse to. De søger nu et godt og vedvarende hjem. Meget sød og kælen.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0373

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Ozzy er en fræk lille fyr, når han lige er faldet til. Han elsker at lege med de andre killinger og at blive nusset når han har tid. Han er, som alle de andre katte, neutraliseret, øretatoveret og vaccineret.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0928

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 måned og 2 uger.

Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne gøre en vigtig forskel og samtidig give dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser .. måske i blandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os, så har vi stadig brug for plejefamilier for en periode indtil killingerne er store nok til at undvære hinanden. Ring, hvis du du gerne vil være eller høre mere om at være plejefamilie

Nordjyllands Internat

Ref: 14NA-4-0436

Kanin: dværgvædder/Dværgschecke

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Ernst er fundet sammen med sin bror Frans i en papkassen i skoven. En familie fandt dem heldigvis, og kontaktede 1812. Ernst er vant til mennesker og meget kælen, og søger nu er kærlig ny familie, der vil tage sig godt af ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 14NK-4-0301

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Mona ankom til internatet sammen med hendes mor, og 3 søskende. Deres mor havde født Mona og hendes søskende i en garage, hvor husejer var på vej på ferie. De kontaktede 1812, som sørgede for kattene fik hjælp. Nu sidder Mona og hendes søskende her og venter på at få et nyt hjem. De er en kuld der er meget rolige, og elsker at ligge i armen, og blive nusset. Men indimellem er de også i hopla, hvor der virkelig skal leges. De er glade for at have hinanden, og vil fungere fint i et hjem med andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 14SA-4-0401

Kanin, blanding: Kanin, blanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Stampe er en ud af 3 kaniner, som blev fundet i en skov. Nu er han klar til at finde sin helt egen familie, der vil tage sig godt af ham.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Lad dyreungerne være

Lad dyreungerne være

Ofte er de hverken efterladte eller i nød