Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Tyson er som bokseren han deler navn med, stor og bred. Han bider dog ikke dit øre af. Han er tværtimod både sød og kælen og elsker at ligge et fredelig sted og følge livet gang. Tyson er en god kat, hvis du bor et sted med mange mus. Han snupper dem alle, og betaling herfor er en god fyldt mad skål. Ring til Tyson på 86480020 for besøg

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0664

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Emil kunne desværre ikke flytte med, da hans familie skulle flytte i lejlighed., Han er en sød, kælen og legesyg fyr, som dog er lidt forsigtig i begyndelsen. Og så er han blevet lidt ked af det, efter han er flyttet ind i vores store katterum - hvilket også er tydeligt på billedet. Vi har fået at vide, at han er rigtig glad for rolige børn og er bange for hunde og støvsugere., Emil skal have en privat jungle at færdes i, så hans nye ejer skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0088

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille Pjevse er en meget forsigtig men også meget kærlig ung hankat. Han skal lige lære fok at kende inden han tør nærme sig. Børn ikke en så stor mulighed hos ham, da han ikke er til meget støj og vild leg. Han er mest til faste rammer i hverdagen. Har I lyst til at give ham en ny start, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0607

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 1 måned.

Hanna en utrolig sød hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. Derfor ønsker hun en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os., Hanna kan først flytte efter sine hvalpe.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0295

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Stanley er en dejlig sød og blid dreng. Han er utryg ved at være her og har sultestrejket, men heldigvis er han meget glad for vådfoder og vi fik ham i gang igen. Han er tillidfuld og kæelen. Han skal være alenekat og gerne med mulighed for at komme lidt ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0188

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 4 uger.

Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde, legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0191

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 10 måneder.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlige Theis på knap et år, ønsker sig sit helt eget hjem. Han kan godt lide børn, bare de ikke slæber rundt på ham hele tiden. Han vil gerne lege, og vil nyde at få sin egen have her til foråret. Kom og besøg Theis dagligt mellem 14-16. Han ser frem til at mødes.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN LOTTE. Denne skønhed hedder Lotte, hun blev fundet sammen med sin søster i en papkasse!!!! Lotte er en skøn mispige, som er ret moden af sin alder. Hun har skulle bruge lidt tid på at lære, at mennesker såmænd også kan være rare og venlige at omgås. Lotte er en glad og aktiv kat, og hun sætter pris på at omgås andre katte, hvis altså de er indstillet på at lege og i det hele taget være søde og rare. Lotte selv har i nye situationer brug for, at man giver hende lidt tid og tålmodighed til at finde sig til rette så hun kan føle sig tryg. Men når det er sket, er hun en herlig tøs, med et stort talent for at spinde højt og inderligt. Lotte egner sig ikke til børn under 15 år, men rigtig gerne andre katte. Hun er dygtig til kattelem og nyder livet udendørs og skal derfor kun til hus og have. Hun er steriliseret + øremærket.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-4-0091

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Sofus er kastreret, øretatoveret og vaccineret. Han er en kærlig, social kat som er vant til, at være både ude og inde. Han er renlig og vant til kattebakke. Da han er en tilløberkat, kender vi intet til hans opvækst. Indleveringen her har han taget fint og med ophøjet ro.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Emil er det man vil kalde for en rigtig hankat. Han er flot. Han er kærlig. Og så er han Danmarks Mester i at fange mus. Emil vil fungere rigtig godt hos en familie med børn og andre katte. Han vil rigtig gerne til en familie, hvor han har muligheden for både at være inde, men også ude så han kan holde sin hobby med at fange mus ved lige.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Flotte Mary er nu blevet en smuk stor killing. Hun er den sidste tilbage af hendes kuld og venter bare på at de rette mennesker, som vil gøre forsøget med at tage hende med sig hjem. Hun er en meget forsigtig kat som lige skal se mennesker an før hun tør gå hen til dem, men når hun så er tryg ved det, er hun den sødeste og mest kælne kat. Har du mod på hende så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0677

Kanin: Hermelin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Søde Hermelina, blev fundet ved en Netto i København. Der er ingen som har savnet hende, så hun søger nu nyt hjem. Hun er en aktiv pige, der gerne vil være ude-kanin. Vi ved ikke hvordan hun har det med andre kaniner, men det kunne være en god ting i det nye hjem. Hun er helt sin egen, der selv vil bestemme hvornår der skal nusses. Hos os er hun pt. inde-kanin, men skal på sigt være ude-kanin.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0571

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 5 måneder.

Missens ejer gik desværre hen og døde, så nu leder hun efter en ny, kærlig person, som vil passe godt på hende. Missen er en stille og rolig dame, som er utrolig kælen og glad for mennesker. Hun er ikke så vant til andre katte og kan godt finde på at stikke dem en lussing. Derfor vil hun nok trives bedst som enekat., Missen er ked af at køre bil, bliver lidt nervøs ved for meget uro og elsker at ligge i sengen. Hun skal bo med adgang til haven, for hun er vant til at komme udenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0725

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Per Andersen blev fundet løs i Rødovre. Der er ingen der har savnet denne meget aktive fyr, så han søger derfor nyt hjem. Han er meget glad for damer og måske så meget at hvis han gik med en, så ville hun ikke få fred... Derfor er han den 22/5 blevet kastreret og hvis man har en dame der kan sige fra, så kan de sættes sammen efter d. 22/6. Han er pt. inde-kanin, men vil sagtens kunne bo ude også.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0717

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Flotte Lucas kunne godt snart tænke sig at komme hjem og bo hos nogle søde, rolige mennesker. Han er nemlig en kat, som elsker fred og ro. Lucas var herreløs i Frederiksværk, og ingen har savnet ham. Han er lidt bange for vores andre katte, og han vil gerne bruge lidt tid på at lære sine nye mennesker og omgivelser at kende. Lucas vil nok ikke bryde sig om at bo sammen med mindre børn, og så skal han bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0477

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Winnie the Pooh er kommet løbende til og har holdt sig i området igennem en periode uden nogen til at kendes ved ham. Han er en venlig, kærlig og kælen fyr, som vil trives i de fleste katteglade hjem, hvor man også vil bruge børsten i ny og næ, når der er behov

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1096

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Edward er en helt skøn kattedreng. Han er livlig og glad og altid med på lidt sjov. Han kan lide at gemme sig og kommer farende, når du mindst venter det. Han er god til alle mennesker og kan lide at have nærkontakt med dem, gerne i favnen. Kom og besøg Edward alle dage mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0550

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Fine, lille Kate blev fundet ved en vej, hvor hun muligvis var blevet ramt af en bil. Hun har været en tur forbi dyrehospitalet, og vi har også set hende an, og hun har det heldigvis fint., Kate er meget kærlig, sød og en livlig dame, når hun lige falder til. Lidt temperament og humørsyge kan hun godt have, så hun skal ikke bo sammen med børn. Hun hader andre katte, så hun skal være ene-mis i sit nye hjem. Hun er rigtig legesyg, og får hun et sugerør, kan hun underholde sig selv i flere timer. Kate skal bo i hus med have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Smukke Fynne er en dejlig lille killing, hun kan virke en smule sky lige når hun møder nye mennesker, men når hun er på armen spinder hun så høj at det kan høres langt væk. Hun har en ualmindelig smuk pels og bliver med garanti en super musefanger. Kom og besøg Fynne, Alle dage mellem 14-16

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0232

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Abby er kommet tilløbende. Hun er en kælen, sød og selvstændig pige, charmerende og opsøgende, tillidsfuld og vil trives i de fleste hjem

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0366

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Cristal var fundet i et dødsbo hvor hun gik uden vand og mad i en kortere periode. Hun var meget forskrækket over flytningen hertil men er nu tøet helt op og vil så gerne nusses. Hun er en sød og charmerende kat, uden hale, som vil elske en ny tilværelse hos nogle kærlige mennesker. Hun vil trives fint i en lejlighed.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Luka har været omstrejfende igennem længere tid. Hun er en livlig og eventyrlysten pige, som ikke lader noget spændende gå forbi sin næse. Meget opsøgende og kælen og elsker kontakt med enhver. Hun vil trives i et kæleglad og selskabeligt hjem med gode naturområder at regere i.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0355

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Fredag er en hunchinchilla som savner et nyt hjem da tidligere ejer ikke længere kunne tage sig af den. Den er stille og rolig men ikke helt håndtam. Chinchilla er et natdyr og kræver et større bur, og vil meget gerne have selskab af en artsfælle. Vi forventer at man sætter sig ind i de basisbehov en chinchilla kræver.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0170

Kat: Huskat, sort

Køn: Han

Alder: 1 år.

Joy er kommet hertil sammen med Mr. Bean, da deres tidligere ejer skulle flytte på plejehjem. Han er en sød lille fyr, der kan være lidt forsigtig i starten, men tøer hurtigt op og vil elske sin nye ejer ubetinget! Han vil gerne ud i et nyt hjem sammen med Mr. Bean, hvis det er muligt. Han ønsker sig et hjem, med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Tootsie tager på trods af sin unge alder livet med ro. Hun er en rar og venlig pige på 8 måneder. Tootsie har et roligt og mildt væsen og bryder sig absolut ikke om små børn, der løber og larmer. Tootsie er mere til sofa og aftenskaffe og godbider. Har du lyst til at få en sød og rolig kat, så kom og besøg Tootsie daglig mellem 14-16.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-1-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Bonni er steriliseret øretatoveret og vaccineret. Indtil nu har hun kun været indekat men trives ikke rigtigt i det miljø. Hun skal have mere luft under vingerne, altså mulighed for at komme ud. Hun er en utrolig social og kærlig kat, renlig og vant med kattebakke.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Smukke Pax er en pragtfuld blandingskat med en smuk og lækker pels. Han er legesyg og skøn. Pax er kommet hjem fra plejefamilie. Pax er en rolig killing og skal nok ikke til helt små børn. Ring til Pax for fremvisning på 86480020 eller besøg hende i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0312

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Søde Mikala blev overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende mere. Hun er en sød dame, der har masser af temperament, men på trods af det ELSKER hun at blive nusset. Hun vil meget gerne til et hjem, hvor der var en rolig kastreret han-kanin, hun kunne blive venner med. Hos os er hun ude-kanin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

RESERVERET TL NYT HJEM!!!!, Lille Lykke er i øjeblikket i plejefamilie, da hun er kommet her til uden sin mor og først er 12 uger i midten af Maj. Hun er smuk og fuld af spillopper men kan også være en rigtig hidsigprop. Har I lyst til en killing med gang i, så ring her til på 86480020, så arrangerer vi et besøg til hende hos vores plejefamilie

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0660

Kat: Norsk skovkat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Holly er en fantastisk dejlig og rolig dame, som ejeren desværre ikke kunne passe længere. , Vi ved desværre ikke så meget om hendes baggrund, så for en sikkerheds skyld, må hun hellere få et hjem, hvor hun kan få adgang til haven, hvis hun ønsker det. , Hun er en flink og meget kælen kat, som dog ikke bryder sig om hurtige bevægelser og alt for meget aktivitet. Derfor bør hun bo i et fredeligt hjem uden andre dyr. Holly er blevet klippet, da hun kom, for hendes pels var meget filtret. Derfor skal hendes nye ejer være forberedt på en del pelspleje hver uge - og have tålmodighed til at vænne hende til det, hvis hun ikke bryder sig om at blive børstet.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0341

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Toto er en meget kær lille hunkat som er indleveret da ingen vil kendes ved hende. Hun er meget lille og ligner derfor en stor killing, men hun bliver nok ikke større da hun er en voksen kat. Hun er tillidsfuld og vil meget gerne nusses. Hun skal ud til et hjem som kan tilbyde hende nogle trygge rammer og omsorg.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Karl er en stor flot ung hankat på 1 år. Han elsker mennesker og sig selv meget men han synes ikke så meget om andre katte, da han gerne vil bestemme det hele. Overfor mennesker er han super kærlig og en rigtig hyggetrold. Har I lyst til en selvstændig kat, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Dixi er en stille men meget social og kærlig kat. Hun kan godt være en bestemt dame og hun kan slå fra sig hvis der er noget eller nogen hun ikke bryder sig om. Dixi er mest til mennesker. Hun er ikke så meget til andre katte men kan leve med dem når hun har lært dem at kende. Kom alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis I har lyst til at besøge hende

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0729

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Karen kunne desværre ikke bo hjemme mere, da hendes ejer blev syg. Men så finder denne dejlige kat da bare et andet skønt sted at tilbringe resten af sit liv. Hun er utrolig glad for mennesker, men skal lige vænne sig til andre katte. Vi ved nærmest intet om hendes baggrund, men hun virker som en livlig, ung kat, der ville sætte pris på at lære at være udenfor sammen med alle musene og fuglene.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Lille Bowie er en spirevip af en killing, fræk, dejlig og fuld af liv. Han er kort fortalt en rigtig killing. Han har næsen alle de steder den ikke skal være og er aldeles pragtfuld. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0403

Kanin: Hermalin

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Lille nuttede Smilla, er en meget smuk kanin, som har et brændende ønske om at komme ud i en familie, hvor der er tid til at give hende en masse kærlighed. Smilla kom hertil, da hendes ejer desværre ikke havde tiden til hende mere., Hun er desværre ikke så god til andre kaniner, og skal gerne ud alene.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0169

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 3 år.

Mr. Bean er kommet hertil sammen med Joy, da deres tidligere ejer skulle flytte på plejehjem. Han er en dejlig stor hankat, der kan være lidt forsigtig i starten, men så snart han lærer folk at kende, vil kærligheden ingen ende tage! Han vil gerne ud i et nyt hjem sammen med Joy, hvis det er muligt. Han ønsker sig et hjem, med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0419

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Signe er kommet løbende til og ingen til at kendes ved hende. Hun er en tillidsfuld, spinnende kælen mis, sød og venlig, der vil trives i de fleste hjem, evt som inde- og udemis

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0328

Hund: Cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 4 måneder.

Putte er en af hundene fra den store sag om de 91 hunde. Putte er en meget forsigtig og mild pige og vi så rigtig gerne at hun kunne komme i et hjem med forståelse for, at med hende skal man skynde sig langsomt. Hun er kontaktsøgende og vil rigtig gerne kæles med. Hun har formentlig kun set cockere i hendes unge liv, og andre racer er hun meget skeptisk overfor. Et hjem med en ældre, rolig og harmonisk cockerpige kunne være lykken for Putte, som kunne læne sig op af hende. Putte er madglad, så hun kan lokkes og belønnes. Hun er glad for både bold og legetøj. Er opereret for navlebrok og fysisk klar til nyt hjem. Hun er utryg i nye omgivelser og synes bestemt verden er noget overvældende. Hun har brug for et roligt tempo og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år. Har du oceaner af tålmodighed og forstår at med hende kommer du længst uden pres, så tror vi på at hun vil blomstre

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0124

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Peter er en rigtig doven men kærlig hankat. Selvom han ikke er så gammel igen, så nyder han bare at kunne gøre som det passer ham, da han også er en selvstændig kat. Han har ikke noget i mod andre katte men vil helst være sig selv. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0398

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Yoshi er kommet, fordi hans ejer ikke kan tage vare på ham længere. Han er en sød, rolig, meget kælen fyr, som er lidt forsigtig elsker at kæle , når han lige er faldet til og kender dig og som elkser huler. Han vil sikkert trives som indekat i et roligt kærligt hjem

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0112

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Amalie er en stor og flot tortie farvet hunkat. Hun kom hertil sammen med sin makker Simba. Amalie er en rolig dame, som vil passe bedst ind i et roligt hjem. Gerne med have :-) Amalie er naturligvis steriliseret, øretatoveret og vaccineret ligesom de andre misser.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0114

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

HUNKATTEN FRAN. Denne livlige og utroligt smukke unge dame hedder Fran. Hun bor sammen med sin søster Fiona og hun har modet til at indtage hele verden. Fran er som sin søster ekstrem kærligt anlagt og insisterer på at vise den. Hun er ved at lære internatets øvrige beboere at kende og det går hurtigt fremad. Fran vil være en gevinst i et hvert katteelskende hjem også gerne med børn. Fran skal til hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0460

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Mimis ejer kan ikke have hende mere pga. allergi. Vi havde fundet et nyt hjem til hende, men de havde desværre ikke mod på det alligevel. Hun er en dejlig, rolig og kælen, voksen kat. Hun er selvstændig og kommer selv, når hun har lyst for at blive snakket med. Hun er vant til andre katte og børn samt til at være hyggemis inde, når hun har lyst, men elsker udelivet og er en rigtig dygtig jæger.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Smukke søde Mia-Maja er en super dejlig lille pigekilling. Hun er venlig og sød. Hun kan lide de fleste også børn. Hun er god til at sige fra, når hun vil være sig selv. Mia-Maja vil være rigtig glad ved et par større børn som selskab. Besøg Mia-Maja i den frie åbningstid daglig mellem 14-16 eller bestil en tid på 86480020 for besøg

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0171

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

CELINE SØGER EN PLEJEFAMILIE , til hende og hendes killinger i en længere periode. Vi sørger naturligvis for alle udgifter og remedier, mens de er i pleje. Hendes killinger er født 17 maj. For at kunne blive plejefamilie for Celine og killingerne, er det en fordel at du har kendskab til at holde kat. Du skal have bil, og bo indenfor en rimelig afstand til Spøttrup. Det er vigtigt at du ikke har hund/kat i forvejen, da det kan give en masse uro og tumult for Celine og killingerne. Kan Celine og killingerne bo hos dig? Eller kender du nogen som har tid, hus og hjerterum til en kæmpe oplevelse? Så kontakt os på: 97564517.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 9 måneder.

Søde Silke er en voksen kat på 6½ år. Hun er meget venlig og rolig. Hun har en smuk og dejlig pels. Silke skal ud til en familie, hvor børnene for længe siden er flyttet hjemmefra og hvor der er behov og lyst til rigtig godt selskab. Silke vil nyde at få et roligt og trygt hjem, hvor hun må ligge i sofa og seng i det hele taget være det hun er, NEMLIG fantastisk selskab. Besøg hende dagligt mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0439

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lille My har boet i et udhus en periode. Hun er en meget lille fin voksen pige, som ligner en killing. Venlig og imødekommende. Nysgerrig og Kælen og med god selvtilliden. Hun vil trives i de fleste hjem med mulighed for at komme ud ind imellem også er vores vurdering

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0456

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Mokka har holdt til i en længere periode.Hun er en venlig, nysgerrig og kælen mis, som har mødt hund uden problemer.Hun vil sikkert trives i de fleste hjem

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0560

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Rosa er en dejlig kat, som desværre fik bank af de andre katte i familien. Hun er kælen, rolig, lidt forsigtig og ret selvstændig. Hun har det udmærket med andre katte, men interesserer sig ikke rigtig for dem, så hun skal være enekat i sit nye hjem. Hun ønsker sig et hjem med en rolig livsstil, og hvor hun kan få lov at være indekat - meget gerne med adgang til en lukket altan eller en kattevoliere.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0129

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Zoe er en stille og rolig sød mis, der elsker mad og selskab. Hun vil dog helst ikke løftes, og hun kan bedst lide at tingene foregår på hendes præmisser :-) Hun kan umiddelbart fint enes med andre katte. Hun vil gerne have en ny familie, hvor der er adgang til udendørs areal..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0095

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Bella er en smuk voksen hunkat som er klar på det hele. Hun er legesyg men også meget kælen og kontaktsøgende på sin helt egen måde. Er man til en lækker kat som hende og til masser af frækhed så kom og besøg Bella alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0273

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Lilmis har boet sammen med Mismor i en familie, hvor der desværre er opstået allergi. De er vant til at færdes både inde og ude og at komme og gå, som de har lyst: Både Lilmis og Mismor er selvstændige katte, der gerne opsøger alle - også gæster, når de føler trang til kontakt og er begge rigtig dygtige fangere. De vil trives i et hjem med gode udenomsfaciliteter, hvor de må være både selskab for mennesker, hinanden og gerne hjælpe med at holde gnaverbestanden nede

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0115

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

(RESERVERET) Her er Hjørdis! Hjørdis er en glad og frisk tøs, som nyder at der sker lidt omkring hende. Hun vil gerne løftes, og elsker at lege (Hjørdis bliver dog også hurtigt træt, og må tage en lur i kurven) :-) Har du plads til smukke Hjørdis?

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0192

Marsvin: marsvin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasser bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0732

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Molles mor var drægtig og fødte 6 smukke unger. Alle er nu klar til at komme videre i livet og derfor søger de et kærligt hjem, der er vant til marsvin. Han er en smule nervøs og skal meget i menneskehænder, så han kan se at verden ikke er så slem. Han vil meget gerne ud til et andet marsvin, der kan vise ham alt. Han er inde-marsvin.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0349

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Elle blev fundet forvirret og let forkommen på en vej, helt alene. Hvad der er sket ved vi desværre ikke, men oplevelsen har ikke gjort hende mindre fantastisk. Hun er let til at spinde og vil meget gerne kæles for., Hun er en rigtig lækkermis der bare venter på et godt og blivende hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Dejlige Lulu er en skøn og venlig hun er super godt selskab, da hendes temperament rolig og omgængelig. Selv om hun er under 2 år, har hun en voksen kats overblik og alt hvad hun gør er velovervejet. Kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0195

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Samos er en sød og vamset ungkat på halvandet år. Han er en rolig men meget kærlig bamse, som elsker at blive nusset over det hele på kroppen. Han elsker mennesker og har ikke noget i mod andre katte. Han er også glad for natur. kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0369

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Freja var gået uden vådt eller tørt et stykke tid. Hun er en forsigtig men bestemt sød kat. Hun vil gerne have kontakt når hun finder ud af at man ikke vil hende noget ondt. Hun skal ikke ud til helt små børn og gerne ud til rolige og trygge omgivelser.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0421

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Isabella har været indekat. Hun er en sød og lidt forsigtig, men meget kælen indekat, som ikke har det store mod for at komme ud eller snakke med en hel masse mennesker, som hun ikke kender og som synes at det er bedre at sove en lur i sin hule indtil børnene eller gæsterne er gået hjem. Hun vil trives hos dig i dit rolige kærlige hjem, som indekat, hvor hun vil være din kærlige "pude" på skødet, når du giver hende lidt tid til at falde til og blive tryg

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0302

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Johny Walker kom til os da han var tilskadekommet. Han var ret tynd og virkede forsømt. Nu er han klar til nyt hjem. Han er en dejlig rolig og sød kat som spinder så snart man kigger på ham. Han er ikke super begejstret for de andre katte men kan sagtens bo under samme tag hvis der ellers er plads nok. Han skal have mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0511

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Søde Aslan kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere, da hun havde fået allergi. Han var højt elsket hos hende og kan med både katte, rotter og hund. Især katte var han meget gode venner med. Han er ikke vant til børn, men vil gerne nusses forsigtigt. Der er stamtavle på ham, men er ikke medbragt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Tuba er en skøn ungkat. Kælen, men selvstændig. Han kan lide at betragte det hele lidt på afstand: Han vil gerne på skødet, men kan også få tiden til at gå selv. Besøg Tuba alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Maggie er en smuk og kærlig voksen hunkat på snart 4 år. Lige nu er hun i gang med at passe hendes 5 skønne killinger. Hun er klar til udlevering i starten af juli. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0334

Hund: Cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 4 måneder.

Cindy er en af hundene fra den store sag om de 91 hunde. Cindy er en mild pige, og ikke den der uddeler øretæver! Vi har vækket hendes legegen, og hun leger gerne både med de andre, men også med legetøj. Hun er blevet god til at gå i snor, men hun har slet ikke oplevet det som er normalt for en 2 årig, så man skal skynde sig langsom med Cindy. Hun er meget social og vil rigtig gerne kæles med. Potentielt kunne hun måske bruges til jagt, hvis man har tiden og bruger de rigtige træningsmetoder. Positiv forstærkning..........og loader hende med selvtillid, så bliver hun toppen af poppen i familielivet. Skøn pige, som, i de rigtige hænder, kan formes til en veninde for livet

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0480

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hannibal er her igen, fordi det var svært at få det til at fungere med husets øvrige dyr. Han har været ren indekat til nu og er en rigtig hyggemis. Den vil trives i de fleste hjem og vil sikkert ikke have noget imod at få lov at komme ud også, når han lige er faldet til - men han vil sikkert fortrække at være alene om sine menneskers opmærksomhed

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0396

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Xenia er kommet tilløbende og ingen til at tage sig af hende. Hun er en opsøgende og kælen pige, med et sind som vil passe fint til en børnefamilie.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0133

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Denne flotte fyr hedder Tinus! Han er en sød og kælen fyr, som uden tvivl vil overtage sofaen :-) Tinus er god med børn, og ønsker sig en familie med adgang til have..

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0343

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Lille Kvik, er et rigtig sødt og meget kærligt marsvin, som desværre ikke kunne med familiens anden hanmarsvin. Kvik er pjattet med at være i hænder, og vil passe perfekt ind hos en børnefamilie.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0123

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Samson er en ung men meget rubust kat. Han er kælen og elsker at blive kløet på maven. Han ruller rundt som en hund, og så er han en god mussefanger. Mangler I en til at fange mus som også er en sofaputter, så kom og besøg ham mellem 14:00 - 16:00

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0303

Kanin: Hermelin

Køn: Han

Alder: 6 år.

Snuske er en rigig lækker lille Hermelin dreng, som har været vant til at bo ude. Har du lyst til at give ham et nyt hjem, så kom og besøg ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0351

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år.

Erik havde holdt til ved en parcelhus, han havde en masse flåter og var meget filtret i pelsen., Erik er meget stille og rolig og man skal have god tid når man skal besøge ham. Han er semi-langhåret og er super lækker.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Boline er en stor smuk sort killing. Hun kan godt virke lidt reserveret overfor fremmede men når hun lærer dem at kende, er hun en super kærlig og sød hunkat. Hun kan være lidt skræmt overfor nye ting og nye lyde, men det skal hun bare lære. Besøg hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0374

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Tonic er en opmærksomhedssøgende og kærlig ungkat fra efteråret, som søger nyt og trygt hjem hvor hun må være en del hverdagen. Hun kan fint med børn og andre katte.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke Lucinda er en fantastisk ungkat på godt 1 år. Lucinda er kærlig snakkesalig og en hyggetrold. Hun er også lidt legesyg og kunne måske godt klare et par store børn. Har I lyst til en sød og kærlig kat så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0644

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 2 år.

Benjamin en utrolig sød hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. Derfor ønsker han en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os., Han skal formidles sammen med Lucky.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0457

Krybdyr: kvælerslange

Køn:

Alder: 1 år og 4 måneder.

Her ses 1 af 2 små kvælerslanger, som er blevet sat af ved en affaldscontainer og som vi derfor har brug for en ny ejer til, som har lyst til og forstand på samt rammerne til at give den ene eller begge et god tilværelse

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0193

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Bertil er en stor dejlig hankat på knap tre år. Han er kælen og kærlig men også meget afslappet og ville kunne lide at have en sofa eller en seng at ligge og hygge. Han har ikke noget imod andre katte. Børn kunne være en mulighed. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0192

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Nicko er kommet til os, da hans tidligere ejer er blevet alvorligt syg. Han er en dejlig og tillidsfuld dreng som elsker opmærksomhed. Han ser lidt forsømt ud, men det kan man nemt lave om på med godt foder. Han skal have mulighed for at komme ud at løbe.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0358

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Andersine er en sød, rolig, venlig og menneskevant hunkat, som blev fundet sammen med sine unger i en papkasse ude i en skov. Hun elsker opmærksomhed og er meget tillidsfuld og vil sikkert trives i de fleste hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0093

Kat: Huskat, sort /hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Oberst er en stor og flot charmør! Han kom desværre her til med en brækket tå, som nu er blevet amputeret :-) Han er enormt kælen og social, og vil gerne følge med at alt hvad vi laver. Han smyger sig rundt om benene, og vil gerne løftes op. Oberst er også MEGET glad for mad! Oberst vil passe godt ind i en familie med børn..

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0731

Kat: Skovkatteblanding

Køn: Han

Alder: 4 år.

Villy er en dejlig kat, som desværre er blevet væk hjemmefra eller blevet smidt ud. Han er utrolig sød, ret rolig og elsker, når man har tid til at hygge med ham. Vi kender ikke noget som helst til hans baggrund, men her hos os er han ret kælen, elsker at ligge højt og er ikke så glad for de andre katte endnu., Villy kræver pelspleje flere gange om ugen, så hans nye ejer skal have erfaring med at holde en langhårspels. Han skal bo i hus med have, da han er vant til at færdes udendørs.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0184

Kat: Huskat, hvid m. sort

Køn: Hun

Alder: 1 år.

ASTA SØGER EN PLEJEFAMILIE , til hende og hendes killinger i en længere periode. Vi sørger naturligvis for alle udgifter og remedier, mens de er i pleje. Hendes killinger er født 7 maj. For at kunne blive plejefamilie for Asta og killingerne, er det en fordel at du har kendskab til at holde kat. Du skal have bil, og bo indenfor en rimelig afstand til Spøttrup. Det er vigtigt, at du ikke har hund/kat i forvejen, da det kan give en masse uro og tumult for Asta og killingerne. Kan Asta og killingerne bo hos dig? Eller kender du nogen som har tid, hus og hjerterum til en kæmpe oplevelse? Så kontakt os på: 97564517.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0194

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 4 måneder.

Søde blide Mollie mangler et nyt hjem, da hendes tidligere ejer er gået bort. Mollie er en forsigtig, men meget hengiven pige, der elsker samvær med mennesker. På grund af sit blide væsen, vil hun trives bedst i et hjem uden hund og andre katte. Giv Mollie en ny chance!

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0426

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Naula er en fin, lille mis, som er blevet fundet. Hun er en rolig og kælen, voksen kat, som vil foretrække dit rolige og kærlige hjem. Hun er lidt forsigtig og foretrækker rolige, trygge forhold, måske vil hun trives som indekat.

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0326

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Genie er en af hundene fra den store sag om 91 hunde. Han er en smuk dreng og han er nu klar til sit nye hjem. Han er færdigbehandlet for dobbeltsidig ørebetændelse og har fået renset sine tænder. Han er ikke specielt social med de andre hunde, men nyder at blive nusset og tulle rundt og bruge næsen. Så vi tror han vil sætte pris på at være alene hund med alt opmærksomheden på netop ham. Han har lært at gå i snor og sele og han vil rigtig gerne bære bamser i munden! Han har en del ressourceforsvar ift. sin mad overfor andre hunde, formentlig fordi han har skullet kæmpe for sin del. Men ellers tolererer han fint de andre, han er ikke den der søger konflikterne, så længe der ikke er mad i nærheden. Han er en mild dreng som trænger til masser af opmærksomhed og et roligt hjem hvor man gradvist kan lære ham de ting han skal lære. Han vil sætte pris på mange gåture og at han kan få lov at bruge sin næse. Han kan blive en meget hengiven ven

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dejlige lille Mikkel er klar til et nyt hjem. Han er en dejlig lille glad killing, der savner et nyt hjem. Ring til ham på 86480020.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Dooleys er en skøn voksen hunkat i sin bedste alder. Hun er tillidsfuld og er indleveret da ingen vil kendes ved hende i det område hun gik i. Hun vil gerne have et hjem hvor hun kan blive nusset i sofaen og hvor hun kan få lov til at gøre gavn udenfor også.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0575

Kat: Norsk skovkat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Charlie havde det ikke så godt, da han ankom her på internatet. Han var muligvis blevet ramt af en bil og så var hans pels utrolig filtret. Heldigvis slap han med skrækken og en tæt barbering, så nu søger denne dejlige, rolige og meget sociale kat et nyt hjem i trygge omgivelser. Charlie er ikke så begejstret for vores andre katte, så han skal være enekat i sit nye hjem. Han holder af ro og fred, og så skal han have adgang til hus med have - helst et sted uden meget trafik, da han jo ikke har været så heldig i sin omgang med biler før. Charlies ejere skal have erfaring med langhårskatte og deres pelspleje, for når hans lange pels vokser ud igen, skal han børstes flere gange om ugen.

Falsters Kattehjem

Ref: 15CK-4-0046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 år.

Her ser I skønne Bøllemis, som er fjernet fra hans tidligere hjem, da han ikke er blev passet ordenligt. Bøllemis har nu været på internatet i en måneds tid for at tage på i vægt, og han havde mange lopper som gjorde at han havde mange sår på kroppen og meget hårtab. Nu er han ved at komme langsomt op på hans kampvægt og pelsen er ved at blive pæn, så nu er han klar til en skøn familie, som vil passe godt på ham! Vi ved godt at Bøllemis ikke er hel ung, men det kan man bestemt ikke mærke på ham. Han er bare så rar, mild, kærlig, hyggelig og vi håber så inderligt at der findes en dejlig familie til denne skønne dreng! Bøllemis har det godt med andre katte og han hilser dagligt på søde hunde. Han har har det godt med større børn og han vil kun til et hjem med adgang til en have. Bøllemis er kastreret og øremærket. Han er smuk blågrå med lidt hvidt. Kom og hils på denne skønne dreng!

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

HANKATTEN STEFFEN. Jeps verdens sødeste dreng intet mindre. Steffen er ret så genert men når han så åbner sig er han den dejligste og kærligste hanmis. Steffen er blid og ret følsom og egner sig til et stille hjem hvor han ubemærket kan glide ind. Steffen elsker at blive nusset på maven. Steffen holder sig for selv her på internatet og snakker ikke med de andre misser. Derfor tror vi at han rigtig vil folde sig ud som alenemis hos et voksent par med hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0337

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

George var noget medtaget af det hårde liv med at forsøge på at klare sig derude, når man ikke har sin menneskefamilie mere, men nu synes vi det er ved tiden og at han er klar til sit nye hjem og familie. Han er en venlig, kælen, spinnende og rolig, imødekommende fyr, som vil trives i de fleste hjem helst med muligheden for også at måtte komme ud i naturen

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0105

Kat: bl. langhår

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Skønne snehvide er en flot langhåret hunkat på 2 år. Hun er kærlig og elsker at blive nusset men kan også være en bestemt dame. Tingene foregår på hendes præmisser, da hun godt kan lide selv at bestemme hvornår hun vil hvad. Snehvide er samtidig også en meget forsigtig kat, da hun nemt bliver nervøs overfor nye ting og kan heller ikke lade at være sammen med andre dyr. Børn ville ikke være nogen god ide. Har I lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0370

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Rosita har holdt til i en landsby igennem en periode, hvor de andre beboere formoder at hendes ejer er død. Hun er en venlig og smuk mis, som vil trives hos jer, hvor hun må være både inde og udemis.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0742

Hund: Gravhund - korthåret

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 2 måneder.

Lille Malou har haft en noget barsk tilværelse. Hun har haft flere forskellige ejere, som alle har brugt hende som avlstæve. Vi ved, at hun har haft fem kuld hvalpe. Seneste ejer var misbruger, så Malou trænger i den grad til en noget tryghed og stabilitet. Hun er en sød, livlig og meget hengiven hund, når hun lærer sine mennesker at kende. Hun er lidt bange for mænd, og så gør hun rigtig meget. Hun er lidt nervøst anlagt, så hun skal ikke bo sammen med børn under 15 år. Hun er ulykkelig, når hun skal være alene, så hun bør have et hjem, hvor det stort set ikke er nødvendigt. Hun har det fint med andre, mindre hanhunde.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0355

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Sigmund er en rigtig flot fyr. En bestemt herre, der lever livet i hans tempo. Han er legesyg,og opmærksomhedssøgende, når det lyster fra hans side. Ville ikke umiddelbart passe ind i en børnefamilie.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0165

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Tommelise er kommet hertil sammen med 5 andre katte, da deres tidligere ejer er gået bort., Her bor hun sammen med Trunte, som er som en mor for hende! De elsker at ligge sammen og nusse og derfor ønsker de sig et hjem, hvor de kan få lov at bo sammen. Tommelise er en super kælen og rolig mis, der elsker selskab., Klar til at flytte herfra 31/5-15

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Soffie er en utrolig skøn og rolig killing. Hun er kommet til meget underernæret og er nu i gang med at tage på. Hun er ikke den mest legesyge men er en rigtig skødekat. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0084

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

HUNKATTEN HONEY. Er hun ikke bare en smuk mispige? Vi er fuldstændig faldet for denne skønhed. Hun hedder Honey. For ikke nok med at Honey er smuk at se på, hun er også en meget kærlig mispige, med hjertet på rette sted. Hun er en rolig og mild kat. Honey kan godt være lidt stille ved nye situationer, men det er kun indtil hun er tryg. Så er hun meget imødekommende og kærlig. Hun vil klart trives bedst, hvis der ikke er andre dyr i nyt hjem., Honey skal til hjem med adgang til udeliv og gerne hos modne mennesker. Smuk tøs.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0636

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Mie er en sød og selvstændig hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. Derfor ønsker hun en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os., Mie skal ikke bo sammen med andre tæver.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0285

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Aleksis er en smuk hunkat, som er lige så god, som dagen er lang. Hun fungerer fint sammen med andre katte, som hun bruger meget tid på at lege med. Hun er glad for sine huler, som hun gerne tager en lur eller to i. Kunne du tænke dig en inde/ude kat som Aleksis? Kom endelig forbi internatet og hils på hende.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0416

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Leo har klaret sig derude i en rum tid inden han fik hjælp til at komme på internat. Han er en kælen, stille og rolig, voksen fyr, kælen og spinnende og har brug for et kærligt, roligt hjem, hvor der også er overskud til lidt pelspleje i ny og næ efterhånden som hans delvist nyklippede pels vokser ud igen..

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0690

Marsvin: Crested

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Valde blev fundet ved en skole, hvor han var dumpet med to andre marsvin. Han er lidt nervøs og har tydeligt ikke været meget i menneskehænder, derfor skal han ud til kyndige folk. Der kan give ham masser af kærlighed og tryghed. Han er inde-marsvin og er blevet kastreret d. 19/5 og kan derfor om 2 måneder sættes sammen med et hun-marsvin.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0197

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

En gruppe dejlige, menneskevante og håndtamme marsvin blev sat af i en kasse bagved en Maxi Zoo butik. De blev hjulpet ud til os på Brande Internat af Dyrenes Beskyttelses Kredsformand. Da de havde gået sammen hunner og hanner, er der kommet lidt flere ud af det, så vi har både voksne hanner, voksne hunner og unger, som er klar til at forlade deres rede, som har brug for nye hjem. Alle ungerne har været i familiepleje sammen med deres mor og er tamme og yderst vant til at være i hænder.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0113

Kat: Huskat, creme / hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Herkules er en stor og flot cremefarvet charmebøf. Han bryder sig ikke om "store armbevægelser", men hvis der er ro omkring ham, er han en rigtig kælepotte :) Han ønsker sig derfor et roligt hjem, hvor han kan få lov at blomstre ude i haven, når han har lyst til det.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0323

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Dexter har boet sine mennesker, anden kat og en hund. Han har været ren indekat til nu. Han er en rigtig hyggemis og vil trives i de fleste hjem, sikkert også som indemis fremover men heller ikke have noget imod at få lov at komme ud også, når den lige er faldet til i sit nye hjem

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0458

Krybdyr: kvælerslange

Køn:

Alder: 1 år og 4 måneder.

Her ses 1 af 2 små kvælerslanger, som er blevet sat af ved en affaldscontainer og som vi derfor har brug for en ny ejer til, som har lyst til og forstand på samt rammerne til at give den ene eller begge et god tilværelse

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0115

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

HANKATTEN CHAPLIN. Denne frække fyr hedder Chaplin og er en yngre kat med masser af gåpåmod. Chaplin er en nysgerrig sjæl der ønsker at udforske verdenen. Chaplin er meget glad for menneskekontakt og opsøger den gladelig. Der er altid gang i ham og han blander sig gerne i diskussioner både fysisk og verbalt. Chaplin kan være lidt af en vildbasse og egner sig derfor ikke til småbørnehjem; men gerne til lidt større børn der har forståelse for at man som missekat kan sætte grænser. Chaplin skal så absolut til hus og have. Rigtig sjov fætter.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Mis er 1 af 5 ungkatte, efterladt af deres ejer, som er flyttet fra dem. Hun er nysgerrig, opsøgende og meget kælen. Hun er vant til andre katte og vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde og udemis. Sød, stille og rolig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1049

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Balder er en stor dejlig rød hankat men er meget forsigtig når han møder nye mennesker og der sker nye ting. Han skal have tingene stille og roligt men når han er faldet til er en sengeputter kærlig og vil være med i alt hvad der sker. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0116

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 9 måneder.

Reservet til nyt hjem.HANKATTEN GØJSEN. Denne store dejlige hankat hedder Gøjsen. Han er fjernet fra et hjem, hvor han aldrig fik mulighed for andet end at opholde sig på et værelse, og det synes han var meget kedeligt:-( Her på stedets synes Gøjsen godt om at være udenfor i den friske luft og nyde alle indtryk fra verden i det fri. Han er en rolig og meget kærlig dreng med tendens til at være lidt lydfølsom. Vi kender hans alder nøjagtig pga. mærkning, og han er jo en voksen dreng, med andre ord, du kan regne med hans temperament. Gøjsen egner sig superfint som midtpunkt hos et roligt par, som vil lade ham være i centrum. Helst ikke andre dyr eller børn. Smukke og kærlige Gøjsen er kastreret og øremærket og skal kun til hjem, hvor han kan komme udenfor. Virkelig dejlig misdreng.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0463

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Max of felix er kommet fordi deres ejer ikke kan have dem mere. De har boet sammen hele deres liv, og vil ikke være kede af at blive ved med det, max er den forsigtige og lidt følsomme, som har stor glæde af felix til at give mod og Felix er den ekstremt kælne, som der får foran. De har været inde og udekatte til nu

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0744

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Felix er en dejlig og kælen kat, som desværre ikke kunne bo hjemme længere på grund af ejers sygdom. Han er vant til at bo sammen med Anton og Carlo. Felix ved vi ikke så meget om, men han er en hyggelig fætter, som holder af lidt leg og noget nus. Vi ved ikke, om han er vant til at være udekat, men vi tror det ikke. Men for en sikkerheds skyld, bør han bo i et hjem, hvor han kan få adgang til en have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 1 måned.

Dejlige Freja er en lidt ældre kat. Hun er stadig i super form og er sød og kælen. Frejas ønskehjem er hos søde mennesker uden børn, der kan stjæle opmærksomheden fra Freja. Hun tager livet med ro og elsker at gå stille omkring. Besøg Freja alle dage mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0294

Hund: Boxer/dobermann

Køn: Tæve

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Chilli er 9 måneder og teenager med stort T, masser af energi og meget meget kærlig! Hun har haft en omtumlet start på livet og nu fortjener hun at få et blivende kærligt hjem, med overskud til hendes teenagersind og energi. Hun har ikke lært at være alene hjemme og hendes nye hjem skal ikke have nogen "bagkant" på at lære hende dette. Hun trækker som en okse! Og hun er stærk, men naturligvis kan hun med positiv træning lære at gå pænt i snor. Hun er stort set glad for alle mennesker og alle andre hunde, men hun er voldsom, og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år. Hun jager kattene og hader at komme i bad! Og så elsker hun at sidde på skødet, men hun er jo en ret stor pige. Hun har brug for træning, faste rammer og rutiner og masser af kærlighed og opmærksomhed.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0635

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Molly er en sød, selvstændig hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. Derfor ønsker han en ejer, som er opmærksom på:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os. Molly skal ikke bo sammen med andre tæver.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0154

Hund: Pomeranier / foxterrier

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Skipper er havnet her, fordi hans ejer er gået bort., Han er en lille livlig hund, trods alderen. Kan være støjende, altid glad og i godt humør og elsker gåture og alle mennesker. Vil gerne sidde på skødet - også i bilen. Elsker at blive nusset og forkælet. Han ønsker en familie med indhegnet have, der vil gå rigtig mange ture med ham, for det er det bedste han ved.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0276

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Herman har holdt til i længere tid uden nogen ville kendes ved ham. Han er en smuk kælepotte, nysgerrig og spinnende, venlig og opsøgende og vil trives i de fleste katteglade hjem, nok hvor han også må komme ud.

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0271

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Rom er en tilløber kat, som ingen vil kendes ved. Han syntes det er rigtig stressende her på internatet og bryder sig ikke om de andre misser, hvorfor han skal ud og være alene kat. Han vil egne sig godt som en land kat der kan gøre en masse gavn og ligge i sofaen engang i mellem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Milli er en lidt stille pige og ikke så fremme i skoene, som så mange andre på hendes alder. Hun skal se mennesker an på afstand men, når hun så føler sig tryg nok kommer hun frem og er den dejligste og kærligste lille missepige man kunne tænke sig. Har I lyst at besøge hende og se om hun synes om jer kan man besøge hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0482

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Niels er set i et område igennem en periode. Ejeres er forsøgt fundet bl.a. via facebook, men desværre uden held.Han er en sød,rar og opmærksom, der har det fint med at være i hænder og nusse. Han er ikke bange for berøring eller lyde og holder af at hoppe rundt og følge med i hvad man laver., Vi et godt nyt hjem til ham, hvor man vil give ham et godt kaninliv

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0299

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Mille blev efterladt sammen med Magda da deres tidligere ejer flyttede. Mille er en kærlig og rolig pige, meget kælen og tillidsfuld. Hun vil kunne passe ind i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0372

Kanin: løvehovedblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hokus Pokus er en skøn ung kanin, sød, nem at have i favnen og elsker gulerødder. Han vil gerne bo hos dig, som vil kæle og lege med ham og ordne hans pels i ny og næ. Hos os har han fået klippet lidt af pelsen, fordi han kom og var noget filtret.. det har han taget med oprejst pande..:)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Smukke Miku er en pragtfuld pigekat på knap 9 måneder. Hun har et mildt og venligt væsen. Hun har en blød og meget smuk pels. Miku hører til i den rolige ende, og skal ikke bo sammen med helt små børn, men et par halvstore børn med god tid og lyst til en rigtig kælekat, vil være sagen for Miku. Besøg Miku daglig mellem 14-16

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0096

Kat: Huskat, langhåret, rød/hvid,

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Kandis blev fundet meget sulten, -og det er hun stadig! :) Hun er en smuk og social semi-langhåret kat, som nyder at ligge ude i solen. Hun kan godt blive lidt forskrækket ved høje lyde, så hun ønsker sig et roligt hjem. Kan du tilbyde smukke Kandis et hjem med adgang til have, mad og en børste? :)

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år.

Flicka er ikke så ung mere, som hun har været. Hun er ikke så legesyg og ikke vant til høje lyde. Små børn ville ikke være noget for hende. Hun er rolig afslappet og en rigtig sofamis, som vil se fjernsyn med dig. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0630

Hund: engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Alder: 1 år.

Lucky er en sød, forsigtig hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. Derfor ønsker hun en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring., Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os., Skal formidles sammen med Benjamin.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1118

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Sofus er en rigtig dejlig stor hankat på godt 4 år. Han er doven og bevæger sig, kun når det er nødvendigt som når han skal hen og have mad. Udover at være doven, er han en rigtig kælepot og elsker at blive kløet bag ørerne. Kom besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00 hvis man gerne vil have en rigtig sofa doven kat.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 1 uge.

Baghera opfylder sit navn rigtig godt, da han ligner en lille panther. Sort og slanke ben, men hans krop er lidt større end slank. Han er sød og kærlig, men skal lige kigge folk an, før han tør gå hen til dem. kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0409

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Sandt er blevet indleveret hos en dyrlæge. Hun er en sød, venlig og lidt forsigtig forsigtig mis som måske vil trives som indekat i dit kærlige og rolige hjem

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0446

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Charlies ejer er desværre død og Charlie har derfor fået brug for et godt nyt hjem. han har været indekat til nu og haft et stille og roligt liv med rigtig meget god mad. Det kunne han sikkert godt tænke sig at få igen :), Vi synes så, at han godt må få en smule mindre af den gode mad :)Er det mon dig og Charlie, der kan blive enige om det? Charlie er desuden blevet delvist klippet og har brug for at hans nye ejer også bruger børsten regelmæssigt.

Fyns Internat

Ref: 15FA-1-0244

Kanin: Dværgvædder blandning

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Pelle kanin har de smukkeste blå øjne og den blødeste pels. Han har desværre ikke været så meget i hænder, men med tiden og træning nyder han at blive nusset med. Han skal ikke ud til mindre børn, da han skal have rolige bevægelser.

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0036

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år.

Søde Melinda og hendes killing søger et nyt hjem., Så hvis du gerne søger to katte, som vil elske hinandens selskab, er dette et oplagt emne.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0077

Hund: Lab.-Sch.-Samojede blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Tjalfe er en stor glad dreng og er god til de fleste andre hunde. Han er vant til indhegnet have og lange motionsture og vil være perfekt til et ungt par med masser af tid og en del muskler. Han trækker stadig noget og har lidt at lære, men han er sød og meget kærlig, for det rette par vil han være en sjov dejlig hund.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NH-1-0379

Hund: Nuuk Hund

Køn: Han

Alder: 5 år og 10 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Oscar er en vaskeægte sjældenhed. Han er Nuukhund, som er en type blandingshunde, der nedstammer fra hunde der kom til Nuuk før 1960. Oscar har boet de første år af sit liv på Grønland, men kom til Danmark for et års tid siden. , Oscar forstår nogle kommandoer på dansk, men han er rigtig dygtig på grønlandsk, snakker du/I grønlandsk er det naturligvis en kæmpe fordel., Oscar er en lidt forsigtig hund, der lige skal se folk an før han stoler hen på dem, men han er meget hengivende og rolig når først han kender dem. , Oscar er en drøm at gå tur med i flexline, den er aldrig helt spændt og hans bevægelser er rolig og nysgerrig.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0481

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Bumle blev fundet ved Solrød Strand og ingen har savnet denne lille fyr. Han er en aktiv herre, der gerne vil være frikanin udenfor. Han kan godt lide at nusse og få en masse opmærksomhed. Hans nye ejer skal have erfaring med kaninadfærd. Han er kasteret.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0139

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år.

LIVA SØGER EN PLEJEFAMILIE , til hende og hendes killinger i en længere periode. Vi sørger naturligvis for alle udgifter og remedier, mens de er i pleje. Hendes killinger er født 11 maj. For at kunne blive plejefamilie for Liva og killingerne, er det en fordel at du har kendskab til at holde kat. Du skal have bil, og bo indenfor en rimelig afstand til Spøttrup. Det er vigtigt at du ikke har hund/kat i forvejen, da det kan give en masse uro og tumult for Liva og killingerne. Kan Liva og killingerne bo hos dig? Eller kender du nogen som har tid, hus og hjerterum til en kæmpe oplevelse? Så kontakt os på: 97564517.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0448

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Smokey er kommet, fordi hendes ejer ikke kan tage sig af hende mere. Hun er vant til at være både inde og ude, at bo sammen med en anden kat og sammen med en hund. Hun er en sød, selvstændig pige, som selv kommer, når hun gerne vil snakke og kæle

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0021

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år.

Dejlige Fister på 6½ år, mangler et eller to rare mennesker der vil give ham et nyt hjem. Det skal helst være søde mennesker i pensionsalderen. Fister blev overladt til sig selv da hans ejer døde ved en trafikulykke. Fister bryder sig ikke om børn eller uro. Han bærer tydeligt præg af at have haft et stille og harmonisk liv indtil nu. Fister er utrolig rar og venlig. Besøg ham dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal tid på 86480020

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0368

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 4 måneder.

Lulu har holdt til ved en dyrehandel en længere periode og ingen ville kendes ved hende. Det var hun blevet noget tynd og filtret i pelsen af. Vi tror hun har været indekat og derfor har haft svært ved at klare sig derude. Hun er en meget venlig, sød og rolig, kærlig og moden dame, som bliver smuk igen, når det pels, som vi har klippet af lige får lov at vokse ud igen. Hun fortjener et hjem, hvor man vil være kærlig hende og hvor man vil sørge for at hendes pels bliver holdt i orden.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Lille søde Blue er en rigtig kærlig og kælet kat men er lidt tilbageholdende når det gælder nye mennesker, han ikke kender. Han er ikke til for meget larm eller støjende lyde, så en familie med et par halvstore børn eller ingen børn ville han blive glad for. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0577

Hund: Border/Lab

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 7 måneder.

RESERVERET: Thea er kommet, da hendes ejer var blevet syg. Hun er en rigtig dejlig hund, som er noget forsigtig og lidt nervøs af sind, da hun ikke har oplevet særlig meget i sit liv. Men når først hun har tillid til én, så vil hun blive din bedste ven. Små børn er hun dog sky overfor, så hun søger en ny ejer hvor der ikke er for meget larm og tumult. Thea kan være alene hjemme en arbejdsdag og andre hunde er hun blevet mere tryg ved herude. En ny ejer skal være forberedt på at Thea godt kan gø en del så hun skal ikke bo i lejlighed eller tæt på naboer.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0730

Kat: Norsk skovkat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Scarlet ser ærligt talt lidt miserabel ud. Hun kommer fra en dyreværnssag, hvor ejeren desværre ikke magtede sine katte længere. Hun er en rigtig dejlig og stor kat, som med tiden vil få den fineste pels igen - lige nu er hun dog klippet helt i bund, da hendes lange pels var meget filtret. Vi ved ikke så meget om Scarlets baggrund, men for en sikkerheds skyld, må hun hellere finde et dejligt hjem med en have til. Hun er ret kælen og glad for mennesker, men ikke så begejstret for andre kattes selskab.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0449

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Thille dukkede pludseligt op ud af det blå og ingen savner den tilsyneladende. Den er en sød kanin, som er vant til at være i hænder med et charmerende "kindskæg" og elsker at komme ud at hoppe rundt

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0336

Hund: Cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Freddy er en af hundene fra den store sag om de 91 hunde. Han er lidt reserveret, men også nysgerrig, og det er et godt udgangspunkt. Han er klippet helt ned, da hans pels var indsmurt i afføring. Men pelsen vokser jo ud igen. Han har ikke ubetinget tillid til mennesker, men han rykker sig med kvantespring og han bliver, i de rigtige hænder, en super dreng. Han vil gerne ud til en voksen rolig anden cockerspaniel, som han kan læne sig op af. Han har ikke set andre hunde end cockere (tror vi) og i hvert fald er han meget skræmt over andre racer lige nu. Han skal ikke til hjem med børn under 12 år. Hans nye hjem skal være roligt og med oceaner af tid og overskud til at få denne skadede dreng godt ud i sit nye liv. Han er påbegyndt træning i snor og det går fint, så længe han kender området. Og bedst når der går en anden cockerspaniel foran.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Ofelia er en dejlig rolig pige, som elsker, hvis der er nogen der sætter sig og kæler med hende, og hvem har ikke lyst til det?

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0164

Kat: Huskat, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

THILDE SØGER EN PLEJEFAMILIE , til hende og hendes killinger i en længere periode. Vi sørger naturligvis for alle udgifter og remedier, mens de er i pleje. Hendes killinger er født 21 maj. For at kunne blive plejefamilie for Thilde og killingerne, er det en fordel at du har kendskab til at holde kat. Du skal have bil, og bo indenfor en rimelig afstand til Spøttrup. Det er vigtigt at du ikke har hund/kat i forvejen, da det kan give en masse uro og tumult for Thilde og killingerne. Kan Thilde og killingerne bo hos dig? Eller kender du nogen som har tid, hus og hjerterum til en kæmpe oplevelse? Så kontakt os på: 97564517.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0125

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Nimbus blev fundet i indkørslen hos nogle søde mennesker. De havde hørt Nimbus "skrige" og hun havde en slem skade i hovedet. De kontaktede 1812 og Nimbus blev afhentet og kørt til internatet, hvor hun blev tilset af vores dyrlæge. Hun er sandsynligvis blevet bidt af en kat, og hun blev straks startet op på antibiotika og smertestillende. Hun sad på vores klinik i 5 dage til observation, i det tid vaskede vi og plejede såret. , Nimbus er siden kommet ud til vores øvrige kaniner, og hun er glad for at have fået noget mere plads. , Nimbus er meget charmerende og når hun er oppe i ens arme, falder hun hurtigt til ro.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0078

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Bounty er blevet opkaldt efter chokolade baren men ikke fordi han spiser sådan noget men fordi er sød og kælen og selvom han er ved at være voksen er han meget legesyg. Han elsker mennesker og katte og kunne også fungere med store børn. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Cheeta er en dejlig smuk missepige med et flot asymmetrisk mønster i ansigtet. Hun har et venligt og kærligt væsen. Hun er i den rolige ende af killinge temperamentet. Hun leger, men ikke vildt. Hun er ikke en killing der går på væggene eller har næsen i alting. Hun er rigtig rolig. Besøg Cheeta dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NY FAMILIE:, Donna er en skøn pjuske. Hun er knap et år gammel. Hun er fuld af selvtillid smuk og dejlig. Hun leger og er super kælen. Kom og besøg Donna alle dage mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0365

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Der var ingen der ville kendes ved White Russian også kaldt Russ. Han er en dejlig og rolig hankat på 1 år tid. Han vil gerne snakkes med og gøre lidt gavn udenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Theresa er en venlig ungkat. Hun har et kærlig sind og går stille omkring og nyder livet. Hun kan lide både børn og voksne, børn dog ikke hvis støjniveauet er konstant højt, så lidt større børn vil være at foretrække. Besøg hende dagligt mellem 14-16 i den frie åbningstid eller ring på 86480020 for at bestille en tid

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0345

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Didde kommer fordi hendes ejer ikke kan beholde hende mere. Hun har boet i en børnefamilie og er en sød, stille og rolig ung mis, som vil trives i de fleste hjem, som lige giver hende tiden og roen til at falde til i sit eget tempo.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0678

Dværgkanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Casper blev fundet i en skov sammen med en anden hun-kanin og der er ikke nogen der har savnet ham. Derfor søger han nu et nyt hjem og gerne et med en anden hun-kanin. Han er kastreret d. 19/5 og kan efter en måned sættes sammen med en. Han er meget sød og er nysgerrig på hvem man er. Men det skal være på hans præmisser. Hos os er han ude-kanin.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0746

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Carlo er en dejlig og rolig kat, som desværre ikke kunne bo hjemme længere på grund af ejers sygdom. Han er vant til at bo sammen med Anton og Felix. Carlo ved vi ikke så meget om, men han er en hyggelig fætter, som holder af en god lur og noget nus. Vi ved ikke, om han er vant til at være udekat, men vi tror det ikke. Men for en sikkerheds skyld, bør han bo i et hjem, hvor han kan få adgang til en have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0294

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

En kat som Sigurd, er en drømmekat. Han er stor, smuk og ovenud kærlig. Han vil rigtig gerne snakkes med, og vil fungere i et hjem, hvor han kan være inde/ude kat, da han gerne vil ud og opleve verdenen. Sigurd, er en mulighed for familie med katte i forvejen, samt børn i alle aldre.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Lille smukke Trolle er en lidt reserveret killing, der lige skal se vi mennesker an, inden han viser interesse. Når først han synes om dig, kravler han rundt på dig og er næsten ikke til at slippe af med, med andre ord, en skøn skøn lille killing med sine helt egne meninger. Besøg Trolle dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0085

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Fantastiske Alfred er kærlig, snaksalig og elsker mennesker, men ikke andre dyr. Han er typen, der vil leve alene og bestemme hvordan tingene og skal være og hvordan de skal gøres. Kunne I tænke jer en voksen kat, der ved hvad han vil, så kom og besøg ham alle dage mellem 14:00-16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Søde Miau er en rigtig puttetrold og elsker at hygge i sofa og seng, hvis hun kan få lov til det. Hun er også en snakketrold så mangler man en man kan få en god snak med så kom og besøg Miau alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0687

Kanin: Hermelin/løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Nessie blev fundet herreløs ved Næstved hvor hun løb frit rundt. Der er ingen som har savnet hende og derfor søger hun nu et nyt hjem. Hun vil gerne være ude-kanin og helst hjem til en anden kanin, hun kunne få glæde af. Hun er en bestemt dame, der ikke finder sig i hvad som helst. Pt. er hun inde-kanin.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0108

Hund: Schæferhund, hvid

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 10 måneder.

Bella er super dejlig, rolig og sød hund. Hun er kommet ind som herreløs, så vi ved ikke så meget om hende. Hun er af natur lidt reserveret overfor fremmede. Her hos os går hun rimeligt i snor og kommer ved indkald. Hun er meget rolig indendøre. Hun ignorer katte., En lækker hund, der ønsker en familie med tid til mange gåture.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0379

Hund: irish soft coated wheaten terrier

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Snubbi mangler nyt hjem, da ejer ikke længere har overskud til ham. Han kommer fra hjem med børn på 10 og 13 år. Kan være alene hjemme og køre med i bilen. Racen er energisk og aktiv og Snubbis nye hjem skal derfor være et hjem som forstår at han har brug for masser af motion og aktivitet. Han er en glad og forholdsvis ukompliceret dreng, hvis han vel at mærke bliver stimuleret ift. hans race. Hans næse er veludviklet og han bruger den gerne. Han er blevet overfaldet af andre hunde et par gange og kan være lidt forbeholden overfor hanhunde. Men ellers vil han gerne lege. Skøn dreng i højt gear til et aktivt hjem. Racen kræver en del pelspleje. Til gengæld fælder den næsten ikke.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0126

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

(RESERVERET) Sofus er en dejlig blød og vamset lille hankat :-) Han er en rolig hygge-fis, som nyder at slænge sig i solen.. Sofus er ikke glad for andre katte, han trives bedst som "ene-hersker" :-) Sofus er til gengæld god med børn, og vil gerne løftes..

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0135

Hund: Husky blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Vi kender ikke meget til Jasons fortid. Han har været her hos os længe nok til at han er krøbet under huden på os alle, og vi forstår simpelthen ikke han er her endnu. Han er en skøn skøn dreng og han elsker opmærksomhed og at være i centrum. Og han er altid klar til at træne. Og han er fuld af spillopper. Han tager godbider med nænsomhed. Og han kan springe usædvanligt højt i forsøget på at uddele kys. Han går pænt i snor, elsker at køre med i bilen. Synes at lange strand og skovture er det hippeste. Og vores parkourbane kan han forfra og bagfra og igen og igen. Han ønsker sig et hjem som vil være aktive med ham. Han er husky-blanding og derfor også motionskrævende. Og så er han en stor hyggetrold. Mangler du en træningspartner er han den helt rigtige. Han leger gerne med andre hunde, og helst vildt og fjollet. Han kan ikke med alle hanhunde......det handler i høj grad om kemi. Han hader at blive beskidt og undrer sig over de hunde der vælter sig i vandpytterne

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0136

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Felina er super duper kælen! Hun ved slet ikke hvordan hun skal vende sig, for at få mest mulig opmærksomhed :-) Felina er god med børn men knapt så god med andre katte! Felina ønsker sig et nyt hjem med have..

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Gonzo er en knap 3 år gammel kat. Han har et roligt og omgængeligt væsen. Han er kærlig og venlig. Gonzo er nok mest til mennesker over den første ungdom. Hans rolige væsen bryder sig ikke om for mange uforudsete hændelser. Han er lidt vanekat. Kom og besøg Gonzo dagligt mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0462

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Max og felix er kommet fordi deres ejer ikke kan have dem mere. De har boet sammen hele deres liv, og vil ikke være kede af at blive ved med det, max er den forsigtige og lidt følsomme, som har stor glæde af felix til at give mod og Felix er den ekstremt kælne, som der får foran. De har været inde og udekatte til nu

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0490

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Skønne Emil blev fundet ved Gadstrup og ingen har savnet denne dejlige bamse. Han kan godt være territorial i bur, så derfor vil livet for ham være bedst, som frikanin udenfor. Han er meget glad for selskab af en anden kanin. Børn skal være i en stor alder og skal kunne respektere, at nus er på hans præmisser. Han er pt. ude-kanin og er kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Er der en som vil fungere rigtig godt på en gård som mussefanger, så er det Madicken. Madicken er en skøn pige med fart på, derfor vil et liv som gårdkat være perfekt til hende, hvor hun kan fange en masse mus. Dog er der ikke mere fart på, at hun tager en lur på sit kradsetræ i ny og næ. Hun fungerer fint med andre katte, og vil derfor være oplagt for en familie med dette i forvejen.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden daglig mellem 14-16 eller ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0113

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

HUNKATTEN FIONA. Denne skønne og meget smukke unge dame hedder Fiona. Hun kom til internatet sammen med Fran som også er her på siden. Fiona er meget kælen og ekstremt overbevisende i sin kærlighed til mennesker. Fiona er indtil videre en kende tilbageholdende i forhold til internatets øvrige katte. Men modet skal såmænd nok komme. Fiona døjer lidt med en sprængt trommehinde, men skal nok blive fin igen. Fiona bor sammen med Fran men vi tror at hun godt kan trives alene i en kærlig familie med lidt større børn. Fiona skal til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0544

Marsvin: Marsvin - korthåret

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Tjalfe er kommet ind med en masse andre marsvin, da deres ejer desværre ikke havde overskud til dem mere. Han er en rigtig charmør, der højlydt fortæller at det er ham der skal have mad først! Han var også en smule dominerende, så det skal man være en der kan håndtere det hvis han skal sættes sammen med en anden hun. Han er kastreret d. 19/5 og kan derfor sættes sammen med en anden hun efter 2 måneder.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0262

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

"Jeg er bare helt vild god til at fange mus...se" Lille Uzma kom til internatet, fordi hun var blevet efterladt. Hun er en aktiv ung kat, der har brug for at komme ud og få noget dejligt sommergræs under poterne.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0546

Marsvin: Marsvin - korthåret

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Thomas er kommet ind med en masse andre marsvin, da deres ejer desværre ikke havde overskud til dem mere. Han er lidt mere forsigtig og blev tidligere domineret af en anden han, så han vil gerne hjem til et dame-marsvin der kunne være sød ved ham. Han er kastreret d. 19/5 og kan derfor sættes sammen med en anden hun efter 2 måneder.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Titte bøh, syntes Theodora at sige. Hun er en venlig, rolig og meget omgængelig kat. Hun kan lide at tingene ikke går for hurtigt, ligesom hun syntes børn er noget der skal ses ikke høres. Theodora skal i et roligt børnefrit miljø, hvor hun kan være midtpunktet, Ring til Theodora på 86480020 for fremvisning.

Brande Internat

Ref: 15BH-4-0479

Hund: labradorblandingf

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 6 måneder.

Emma er kommet fordi hendes ejer ikke er i stand til at tage sig af hende mere. Hun er kommet til Brande Internat vha kredsformanden og det har ikke været muligt at få ret mange oplysning om hendes tidligere liv - dog ved vi, at hun er glad for børn , gerne vil lege med andre hunde og løbe efter en kat og ikke har noget imod at være med på køreture. Vi oplever hende som en glad,kærlig, venlig og voksen hund, meget kontaktsøgende og selskabelig, som er lydhør og kan de almindeligste ord og går ganske godt i en snor. Vi søger et voksen hjem, hvor hun har god udenomsplads, et hjem hvor hendes nye ejer har tiden hjemme, så hun må være med i det daglige.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0745

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Anton er en dejlig og rolig kat, som desværre ikke kunne bo hjemme længere på grund af ejers sygdom. Han er vant til at bo sammen med Carlo og Felix. Anton ved vi ikke så meget om, men han er en hyggelig fætter, som holder af en god lur og noget nus. Vi ved ikke, om han er vant til at være udekat, men vi tror det ikke. Men for en sikkerheds skyld, bør han bo i et hjem, hvor han kan få adgang til en have.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Magda blev efterladt sammen med Mille da deres tidligere ejer flyttede. Magda er en sød, kælen, tillidsfuld og nysgerrig pige der vil kunne falde til i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0319

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Så har vi søde, håndtamme marsvineunger, som nu er gamle nok og er klar til deres nye hjem efter at vi har haft dem i familiepleje sammen med deres mor og søskende.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde, legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0444

Hund: terrierblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Fillys ejer har fået så dårligt helbred, at hun ikke kan beskæftige ham godt nok mere. Han har boet i hus med indhegnet have og er en kælen,aktiv og glad lille fyr, som har mødt store børn og gerne vil i kontakt med andre hunde. Han kender de almindeligste ord, går ok i snor og er lydhør, er vant til at være lidt alene ind imellem og er rigtig glad for at være med i bil og elsker vand. En hyggehund med krudt i, som vil trives i et aktivt, kærligt hjem evt.med en jæger i familien.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Rose er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Hun er den eneste pige i hele kuldet og kan godt virke lidt selvstændig i forhold til hendes brødre, men er stadig en rigtig kærlig kat og elsker at blive nusset og leget med. Har du lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Ranec er en rigtig sød mis med god energi, nysgerrig og tillidsfuld, med god selvtillid og helt sin egen. Han har været indekat til nu, men vil sikkert sætte pris på også at få lov til at gå lidt på eventyr, når han lige er faldet lidt til.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0254

Kanin: Hermelin blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Pelle er en super sød hermelinblanding, der godt kunne trænge til noget mere kærlighed og tid., Han er rolig når han er oppe, men kan være lidt vild når man lige kommer hen til ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 5 måneder.

Loke er en smuk flot blandet langhårs mis på knap halvandet år. Loke er en ballademager og meget legesyg. Han er fuld af krudt men er samtidig en rigtig kælepot. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0189

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0372

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Stakkels Tanquery var noget tilredt da hun kom til os. Hun havde en kæmpe byld på øret, var drægtig og har en gammel skade på øjet. Nu er hun behandlet, neutraliseret og klar til nyt hjem. Hun er en kælefis som kommer og gnider sig op ad en så snart man kommer i rummet. Hun kan fint med andre katte, så længe det ikke er hunkatte i hendes alder. Hun har været meget glad for vores killing Henrik som hun har passet godt på. Kan du tilbyde Tanquery et nyt og trygt hjem med udemulighed så vil hun være dig evig taknemlig.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0727

Hund: pekingeser blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Buster er kommet til os, da han hylede i lejligheden. Vi tror, at dette skyldes manglende aktivering af ham, da vi intet oplever her. Men det er noget, ny ejer skal træne med ham for at være på den sikre side. Buster kan en masse kommandoer men er ikke så god til at være med i bilen, da han ikke er vant til det. Han er en livsglad og meget kærlig hund, der elsker at være i centrum og elsker andre hunde. Han skal hjem til en, der har en masse hundeerfaring, da han i pressede situationer godt kan blive sur og dominerende. Og det skal han ikke have lov til. Han er en der hurtigt kan finde ud af, om han kan snøre en. Derfor skal han ikke bo sammen med børn, for han kan godt finde på at hapse, hvis han ikke får sin vilje. Så god aktivering, træning og kærlig konsekvens er kodeordene for denne lille bandit. Buster er kastreret.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 10 måneder.

Merci er en dejlig hunkat på 4 år som søger sit sidste hjem. Hun kommer fra et privat hjem, hvor ejer blev alvorligt syg. Hun er tillidsfuld og vant til anden kat og kom ind sammen med Pjevs. Hun er vant til at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0190

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BH-4-0445

Hund: labrador

Køn: Han

Alder: 5 år.

Bubbi er en elskelig, glad og venlig, moden fyr, som har boet på landet hos et voksent par. Han er vant til og glad for gæster og børnebørn i alle aldre. Han vil gerne lege med en anden hund og er vant til at omgås kat, høns og andre dyr på en rigtig god måde. Han plejer at være alene hjemme uden problemer Han er vant til, at luftes i snor og frit og at være med i bil., Han kender de almindelige ord, elsker at lege med en bold, at fange mus og rotter og at gå sig en lille tur i området, hvor han synes det er dejligt, når han møder nogen, som vil snakke f.eks naboen :), Vi søger et hjem med tid til en moden hund og dennes behov for bl.a motion tilpasset alder, kost med hensyn til, at han er lidt godt i stand samt dens behov for at være med i dagligdagen inde og ude.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Skønne Sally er en killing på 7 måneder. Hun har et venligt og roligt sind. Hun vil rigtig gerne lege og være sammen med mennesker. Hun nyder en hvilken som helst opmærksomhed, bare hun er centrum, så et par børn og lege med, vil absolut være dejlig. Besøg Sally dagligt mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Maria er en meget sød og smuk kat, som er kommet hertil, da hun ikke kunne enes med familiens andre katte. Hun er en bestemt dame, som siger fra når hun har fået nok, derfor skal hun helst ikke ud i en familie med mindre børn. Hun elsker at være udenfor i naturen, hun skal derfor gerne til en familie, hvor dette er muligt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-5-0187

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Dette er en af fem af Maggies skønne killinger. De er søde, legesyge og fulde af spillopper. Kunne I tænke jer en killing i starten af juli, så kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Bornholms Internat

Ref: 15AK-4-0052

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år.

Christel er en flink og noget rund kat., Hendes ejer der desværre død, så derfor søger Christel et nyt hjem., Eventuelt hos nogle ældre mennesker, som hun har været vant til.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1013

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Tullepige er kærlig sød og smuk men også lidt legesyg og meget tilbageholden, når hun møder fremmede. Hun skal lige vænne sig til det, når der er nogen, og se dem an, før hun gør sig lækker. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00-16:00

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0166

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Trunte er kommet hertil sammen med 5 andre katte, da deres tidligere ejer er gået bort., Her bor hun sammen med Tommelise, som hun behandler, som var det hendes killing

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Så er missemor Kate, som kom på internatet i sin tid sammen med sine små killinger, tilbage fra sin plejefamilie og klar til at undvære sine unger og os :) til fordel for sit nye liv og hjem. Hun er en spinnende, køn og meget charmerende, kælen og imødekommende mis, som vil trives godt i et selskabeligt og kærligt hjem, hvor hun måske også gerne vil have lov at komme ud og udforske natten og måske agere "fanger"

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Kom med i Dyrenes Kids Club

Kom med i Dyrenes Kids Club - og lær om dyr på en sjov måde

Det koster kun 125 kr. om året incl. fri entré til Skandinavisk Dyrepark
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!