Brande Internat

Ref: 16BK-5-0648

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Nala kom sammen med sine søskende, bl.a. Bella, og har været i familiepleje bl.a. med dem. Hun er en skøn legesyg, kælen og nysgerrig, lille mis, som nu er tilbage klar til sit nye hjem. Hun vil trives i de fleste søde og rolige familier, idet hun er lidt forsigtig i starten og lige skal se sine mennesker an. Men når hun først har fundet ud af, at man vil hende det bedste, er hun en dejlig, legesyg, spindende og kælen killing, som godt lige kan snige sig op og ligge på ens mave, når man sover. Hun og Bella vil være et perfekt match at få i samme familie.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0662

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Kips er kommet til os fra en sag med alt for mange marsvin. Hun har været i pleje, da hun var drægtig, men hun fødte desværre alt for svage unger. Nu er hun så klar til at finde et nyt hjem og er sammenført sammen med Oberst Hakkel, og det er gået rigtig godt, og de skal derfor ud sammen. Hun kan godt bo i et hjem med børn og kan godt håndteres en smule af dem. Hun elsker at blive håndfodret og spiser gerne det meste.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1092

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Silvera kom med Falck en sen nattetime, fordi hun var ene derude, ung og ikke havde nogen til at sørge for sig. Hun er kælen og tillidsfuld, spinder meget og er både nysgerrig og kontaktsøgende. En meget smuk kat, som taget ud af en en Whiskasreklame. Hun vil trives i de fleste familier.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0877

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Håkon er fundet sammen med sin bror i en papkasse, overladt til en uvis skæbne. , Heldigvis blev de fundet i tide, og hændelsen blev meldt til politiet. , Trods fortiden, er Håkon meget tillidsfuld og tryg i menneskers selskab. , Han har altid haft mange katte omkring sig i den tid, han har været på internatet. , Men er god til at trække sig, når han har brug for lidt alenetid.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1315

Hund: Griffon/Mops/Dværg Pincher

Køn: Han

Alder: 7 år og 1 måned.

Lille Buller på 7 år er kommet til Roskilde internat, da hans forrige ejer, pga. manglende tid og en nyfødt baby, ikke kunne have ham mere., Buller er en glad, lille fyr, som elsker sine mennesker og helst vil være sammen med dem hele tiden. Dog fortæller forrige ejer, at Buller godt kan være hjemme i op til 7-8 timer ad gangen, men kan godt pive lidt, lige når man går fra ham., Han er en lidt usikker hund, som lige skal se nye mennesker ad. Hvilket godt kan komme til udtryk i, at han trækker sig. Derfor skal man forvente at besøg Buller flere gange, hvis man er interesseret i at blive godkendt til ham. Men når han først har lært nye mennesker at kende, giver han dem ubetinget kærlighed tilbage. Og så er han en kvik, madglad, lille fyr, der gerne vil udføre kommandoer og er ret god til dette. Og kan han få lov at putte i en sofa eller seng med sine mennesker, så er hans dag reddet. , Han er vant til lidt større børn, men han kan godt være nervøs over for dem. Han boede med en baby i forrige hjem og var ok med det. Men han kan godt gø en hel del for at få opmærksomhed. Hvilket var en dårlig kombination med en nyfødt baby., Buller er glad for at være sammen med de fleste hunde, men foretrækker tæver og kastrerede hanhunde. De store hanhunde bryder han sig ikke så meget om, men han er jo også en lille fyr., HUSK, AT BESTILLE TID!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0780

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lille Eevee er fundet alene og kold i henvenders brændeskur klokken halv fire om natten. , Hun var meget bange, da hun blev fundet, men blev hurtigt tryg og kælen efter, hun ankom til internatet, og siden har været i plejefamilie med andre killinger på samme alder. , Hun nyder at lege i internatets fællesareal, hvor der er rig mulighed for at lege med fart på. Når hun bliver træt, falder hun i søvn de mest pudsige steder, såsom i en gulvspand eller håndvasken.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1063

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Alfino løb rundt på en befærdet landevej og forsøgte at få lov at være ved en familie, hvor hunden ikke ville være med til det. Hun er en fin og sød, ung mis, lidt forsigtig og vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem, hvor hun må være både inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0852

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Emmas killinger har allerede fundet deres nye hjem, og Emma søger nu sit nye hjem. Hun er en lidt reserveret kat, der søger et roligt hjem med masser af tid til nus og hygge., Da Emma er langhåret, skal ny ejer regne med daglig pelspleje., Emma accepterer de andre katte, men gider dem egentlig ikke. Hun vil meget hellere have sin nye ejer for sig selv., Emma ønsker sig et hjem med ingen eller store børn og et hjem med en have, hun kan komme ud i.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1358

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM:, Skønne Futte på 3 år søger en ny ejer. , Han vil foretrække at komme ud til et nyt hjem, hvor der er god tid til ham, og hvor han vil få en masse motion. For han er en glad, lille fyr med masser af energi. Så hvis du er interesseret i Futte, skal du være i god form. For hvis han ikke får en masse lange gåture, kan han godt blive rastløs. Hvilket bla. kan medføre, at han gør og har svært ved at falde til ro. Men hvis du kan opfylde dette simple behov for Futte, så får du en skøn ven for livet, som vil gøre alt for dig. , Forrige ejere havde desværre ikke tid til Futte pga. af deres børn, og Futte er heller ikke helt glad for børn, hvis de er for vilde og larmende. Til gengæld elsker han tæver og de fleste hanhunde, og hans dag er reddet, hvis han kan få lov at lege med andre søde hunde., Han har været vant til at bo i hus med have og kan godt være alene hjemme i op til 7-8 timer. Han er kastreret, kan alle de mest alm. kommandoer og vil meget gerne gøre sine mennesker glade. Dog kan han godt blive noget forvirret, hvis de mennesker, han møder, er bange for ham eller på anden måde er nervøse. I de tilfælde er der stor sandsynlighed for at høre hans ret høje gøen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0926

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Trunte er kommet, som den ene af en gruppe katte, hvis ejer, pga. sygdom, ikke mere kan tage hånd om dem. Trunte er en sød og rolig, voksen kat, superkælen og god med andre katte. Hun har brug for et hjem, som kan give hende lidt ekstra omsorg og forplejning i starten.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1288

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Pansy er kommet, som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. Og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye, gode hjem. Pansy er en yndig, efter alderen rolig, og lidt forsigtig pige, men tager gerne imod kæl og nus, når hun er klar til dette. Hun vil trives i dit rolige, tålmodige og kærlige hjem, evt. som indekat samen med en sød makker.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0413

Kat: Killing gråstrib m. hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Anabell er er meget kælen, lille pige, som elsker at lege med alt. Hun er meget social og kan rigtig gøre sig til, hvis hun vil kæles med.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0202

Kat: Huskat, Grå

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hilda ønsker sig nu en ny familie, da hendes killinger selv er klar til at komme hjemmefra. Hun elsker at gå rundt og observere, hvad der sker omkring hende., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0560

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Alf er den ene af en stor gruppe søskende, som blev født netop som deres mor kom på internat. Han har været i familiepleje, som bl.a. fortæller: Alf…. fyldt med narrestreger - ikke den der går forrest, men skal lige se tingene an. Følger gerne efter, når de andre går først. Ikke helt tryg ved hund endnu, men det skal nok komme, når der bliver ro omkring ham. Respekterer de gamle katte og går som regel en pæn bue udenom. Han vil trives i et roligt kærligt hjem, måske som indekat og gerne som alenemis eller sammen med en sød, jævnbyrdig mis

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0956

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Muddimis's ejer skal flytte, og Muddimis kan desværre ikke komme med. Hun er en venligtsindet, rolig og veltilpasset kat, som trives bedst som alenekat, så hun ikke skal dele opmærksomheden med andre.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1297

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Tessa er den anden af to søskende som holdt til ved en dagligvarebutik. Hun er super kælen, meget spindende og elsker at nusse. En smuk og meget imødekommende og nysgerrig lille mis, som vil trives i de fleste familier. På sigt sikkert gerne som både inde- og udemis og evt sammen med en anden jævnbyrdig mis, som kunne være hendes søster.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1299

Hund: Bl. labrador/staff. Bull

Køn: Tæve

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Perle er 7 måneder og har haft en omtumlet start på livet. Ikke de bedste betingelser og har formentlig ikke prøvet så meget i sit unge liv, ud over flere hjem. Hun er en usikker pige, som skal have sit blivende hjem nu, med indsigt og viden i at arbejde målrettet og positivt. Og gerne viden om racerne, der optræder. , Når hun er tryg, er hun en superglad bulderbasse, og hun vil rigtig gerne lære. Meget glad for godbidder. Og bestemt også nysgerrig, Hun nærmer sig kønsmodning, så man skal have rummelighed og mod på opgaven, ud over viden om indlæring. Et voksent hjem, ej med børn under 12 år. Og rigtig gerne med en ældre, kastreret hanhund, som kan være hendes støttehjul. , Hun skal håndteres som en hvalp, der skal lære alt fra bunden, incl. renlighed og alene hjemmetræning. Et hjem, som har tid og overskud til at prioritere træning og samvær, og at skynde sig langsomt. Så hun kan udfolde sig og blive det, hun inderst inde er.......en rigtig Perle.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0776

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lille frække, søde Bobbeline kom i sin tid sammen med sin familie. Hun har været i plejefamilie, sammen med 5 andre moderløse killinger, hvor hun har været den yngste og mindste, men hun har selvtilliden i orden, så det har fungeret så godt. Nu er hun tilbage, klar til sit nye hjem. Plejefamilien fortæller: Bobbeline er en nysgerrig, kælen og legesyg pige. Hendes smukke, fine træk vidner måske ikke om, at hun er lidt fræk, men det er hun, på den søde måde. Ligeså fræk hun er, ligeså sød, kælen og social er hun. Hun elsker at ligge ved mennesker og blive nusset, men vil også gerne lege og gå på opdagelse, er vant til hunde, og lader sig gerne vaske af hunde, som hun også gerne leger og sover sammen med. Bobbeline er virkelig en rigtig dejlig pige, der vil trives i alle hjem, bare hun får opmærksomhed.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1114

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Gråling er en forsigtig missepige, der skal til et roligt hjem uden børn, og som har tiden til at lade hende blomstre og blive en selvsikker lille mis. Hun blev fundet alene som lille killing, hvor ingen ville kendes ved hende.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0752

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Speedy kom sammen med sine søskende i sin tid og har været i familiepleje. Nu er hun tilbage og klar til sit nye hjem. Hun er en sjov, lille bølle og spasmager, en rigtig kælen kat og meget opsøgende. På sigt vil hun sikkert synes rigtig godt om også at måtte komme ud og at få lov til at bo sammen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1285

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Dejlige Bill er kommet, som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. Og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Bill er en sød og lidt forsigtig fyr omkring nye ting, men så snart han lige har lært, at man ikke er farlig, så varmer han op og bliver en rigtig lille kælemis. Han spinder og sætter sig ned foran én, og så ved man, at det er kæletid! Rolig mis efter alderen og vant til andre katte. Han vil nok trives som indekat i et kærligt, roligt hjem, gerne sammen med en anden sød kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0630

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Peter er ikke nem at komme udenom. Han er meget opsøgende og nysgerrig. , Han vil meget gerne snakke og gør alt, hvad han kan for at komme så tæt på dit ansigt som muligt. , Han vil meget gerne dele kindkys ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0582

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 8 måneder.

På hånden: Duchess er en robust dame, som ved, hvad hun vil. Hun vil til et hjem uden andre katte, og hvor hun kan komme udenfor og gå på opdagelse. Hun skal til et hjem, hvor der er en stille og rolig hverdag, hvor hun kan tulle rundt, tage en lur i sofaen og blive nusset for. En smuk kat, som lige skal se sin nye ejer an.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0306

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Tanni er en meget sød killing, som mangler et nyt hjem. Hendes bror er lige flyttet, så Tanni vil også gerne afsted. Hun elsker at putte i arm og er rigtig god til at spinde.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1071

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Ellen er en skøn pige, som kommer fra et hjem, hvor ejer var stukket af og efterladt alle dyrene til en uvis skæbne. Hun er en rigtig livsnyder, som elsker at ligge i solen og dase., Hun er vant til at komme ud og skal fortsat have mulighed for det.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1212

Kanin: Dvægvædder

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Uta er en lille, sød dværgkanin på ca. 6 måneder. Han er nysgerrig og opsøgende på ting og vil gerne være med, hvor det sker. Han vil gerne nusses, men han er en aktiv, lille kanin, og det kan være svært at skulle sidde stille for længe. Der skal være masser plads og muligheder for at hoppe rundt og grave i hans nye hjem.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1400

Kanin: Dværgvædder blanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Nora er skøn kanin-pige, som blev fundet i en skov. Hun er meget kontaktsøgende og kælen og har klart været i hænder i sit tidligere hjem. Vi ved ikke, om hun kan med andre kaniner. Nora er neutraliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Tessa kom alene og moderløs med Falck hertil. Hun er en køn, efter alderen rolig og kælen lille puttemis :), nysgerrig og opmærksom på sine omgivelser og vil på sigt sikkert sætte pris på også at få lov til at komme lidt på eventyr i det grønne - måske vil hun komme til at gøre gavn både som selskabskat og fanger.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0869

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 8 måneder.

Arnold kom, for snart længe siden, til et område, hvor han blev ved med at holde sig til. Aenold er meget kælen og opsøgende, en moden fyr, og yderst kærlig overfor sine mennesker. Har været mest udekat i en lang periode og vil sikkert gerne fortsætte med muligheden for at være ude, men også gerne inde, når han har lyst til det.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0680

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Kælepotten Speedy kom i sin tid sammen med sin flok. Hun har været i plejefamilie og er nu tilbage på internatet, klar til sit nye hjem. Plejefamilien fortæller: Speedy er en meget livsglad pige, der elsker at lege og udforske verden. Hun er ven med alle og nyder meget at blive kælet for, spindende livsnydende og kommer ofte og vil kæles med, og vil gerne ligge hos en en hel aften og også meget gerne sove i sengen. Hun er vant til hunde og leger og sover gerne sammen med dem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1155

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lucie kom sammen med sin bror Lukas som moderløse, fordi deres mor var blevet kørt over. Hun er en lidt forsigtig kat men med en stor vilje. Hun har brug for din gode tålmodighed og din rolige og kærlige hånd og dit forudsigelige voksne hjem, for så at vise sin tillid ved at spinde og kæle. Måske som indekat og ellers gerne som inde - og udekat

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1379

Marsvin: Marsvin Teddy/Rex bl

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

Tulle (th.) er født af sin mor Payton i pleje og er nu klar til at finde et hjem med sin familie. Hun er en rolig lille pige, der stadig skal arbejdes en del med. Hun skal ud sammen med enten kun sin søster eller med søster og mor.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Chaplin er en utrolig flot kat, som elsker nus - især bag ørene! Han skal til en familie, hvor han har mulighed for at gå på opdagelse udenfor, men samtidig har muligheden for at komme ind og blive nusset om. Man skal være obs. på, at Chaplin kræver en del pelspleje. En sød og skøn kat!

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0328

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser I Fie. Hun bor på internatet med sin mor og sine to søskende. Hun er ligesom sin mor en smule reserveret, men nysgerrig på sine omgivelser. Hvis man giver hende tid til at se én an, vil I opdage, at hun er en utrolig dejlig killing. Fie ønsker et hjem med adgang til have, og hvor der er større børn., Klar til nyt hjem 25/9.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0676

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Alba er den ene af en gruppe killinger, som kom for snart længe siden, fordi ejeren var forsvundet. Hun har været i familiepleje og er nu klar til at undvære sin familie og klar til sit nye, blivende hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0804

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Fie er fundet i en skovkant for sbart længe siden. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye hjem. Familien fortæller bl.a.: Fie er en sød og dejlig lille og meget charmerende kat med et stort hjerte, som man kun kan forelske sig i. Hun er nysgerrig, meget modig og med hvor det sker - og den første til at sige godmorgen med en lystigt spindende motor og elsker opmærksomhed og kæl. Hun vil trives i de fleste familier på sigt sikkert gerne med muligheden for også at komme ude

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0889

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Isabella er en tilløber og havde sine små med sig. Hvad hendes fortid er, vides derfor ikke. Hun er dog klart vant til at være i hænder og at være en del af en familie. Hun bryder sig ikke om andre katte og vil meget gerne ud og gøre lidt gavn. Hendes små, Indy, Isa og Ivan, er også rejseklare, og de er fulde af sjov og ballade.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0379

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Mia var missemor med en lille gruppe killinger, som holdt til i en carport, hvor hjemmets hund var efter den lille familie. Hun har været i familiepleje sammen med sine unger og er nu klar til både at undvære dem og os til fordel for sit nye hjem. Hun er en stille og rolig, lidt forsigtig mis, men også nysgerrig og selvstændig kat, som forstår at begå sig og en dygtig musefanger. Hun vil sikkert foretrække et hjem, hvor hun må være udemis med mulighed for at komme ind, hvis hun skulle få lyst.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 8 måneder.

Lukas har været væk hjemmefra i e nlængere periode. Vi har fundet ejeren, men denne er ikke mere i stand til at tage sig af Lukas. Derfor søger vi et nyt hjem til ham . Han er en meget venlig og sød kat. der godt kan lide at blive nusset og kælet med og meget nysgerrig. han vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1183

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller.Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0767

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Kooky er den sidste af sine søskende, som er tilbage. , Hun leder efter sin helt egen familie, som kan give hende mulighed for at kunne komme både ind og ud. Hun er meget legesyg, eventyrlysten og fuld af spilopper. Hun kan bringe mange smil frem, når hun kommer løbende os i møde.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0300

Kat: killing sort

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Fie skal være med til det hele. Når hun først går i gang, kan hun ikke bestemme sig og flyver derfor fra det ene legetøj til det andet, og så elsker hun også at blive nusset.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1191

Kanin: Løvehoved

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Line blev fundet herreløs i Brøndby og ingen savnede hende. Derfor søger hun nu et hjem og det skal være udenfor med masser af plads. Hun skal ud til et hjem, hvor der er en neutraliseret hankanin. Ny ejer skal have læst om sammenføring af disse. Hun virker meget rolig, der elsker at løbe og lave binkies. Hun vil gerne hen til en og blive nusset, men vil ikke løftes. Hun er ikke neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1364

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Thor er en sød, sjov og aktiv killing. Han elsker at nusse og lege vildt, som killinger nu gør. Han har været i pleje sammen med sin mor og sine søskende, men er nu klar til at finde sig en ejer. Han vil gerne ud sammen med en af sine søskende, og de ønsker sig et hjem med en have, de kan komme ud og buldre rundt i.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1319

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Willum er indleveret sammen med sin mor og søster. De havde de seneste dage prøvet på at komme ind i boligerne hos forskellige folk. En sød og rar meget kælen mis, men også nysgerrig og legesyg, og han vil trives i de fleste familier.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0360

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

HUNKATTEN TEKLA. Mere info følger snarest..

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0390

Kat: killing blå hvid

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Birgit er en rigtig flot, lille dame, som selv vil bestemme, hvem hun vil snakke med. Bliver man "udvalgt", er hun til gengæld utrolig kælen. Hun er meget nysgerrig og følger meget med i, hvad man laver.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0573

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Malou er blevet efterladt på ejendommen, da ejeren flyttede. Hun er en sød og kælen mis, har et dejligt roligt sind, og er meget nysgerrig. Hun vil trives i et hjem med gode muligheder for udeliv også.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0964

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Lækre Oscar er en opsøgende og imødekommende kat, som er meget nysgerrig anlagt. , Han er fundet alene, herreløs og overladt til sig selv. , Oscar søger sin helt egen familie, hvor der gerne må være børn og andre dyr.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0932

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Debitus er kommet, som den ene af en gruppe katte, der har boet med en meget katteglad, moden dame, der desværre er blevet så syg, at hun skal flytte og ikke mere kan tage sig af sine katte. Debitus er en flot, rolig, lidt reserveret fyr og forsigtig kat. Han vil sikkert trives godt, hvor han må være ude og måske agere musefanger og komme ind og snakke, når han har lyst.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0414

Kat: Huskat gråstrib m hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

BølleBob er en meget nem og rar kat. Han er utrolig kælen og siger altid hej med et lille miav, når man kommer.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Bolette kom sammen med sit kuld, fordi hendes menneske ikke er i stand til at tage vare på dem. Hun er en sød, lidt forsigtig pige, men også kælen og nysgerrig, når hun føler sig tryg, og omgivelserne er stille og rolige. Hun vil trives bedst som indekat, måske i et roligt, kærligt hjem uden andre dyr, som f.eks en hund.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0454

Kat: killing sort hvid med blis

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Donny er en rigtig hyggetrold, som elsker at gøre sig til i sin kurv. Han er meget sysgerrig og vil gerne lege.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0803

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Oscardo er en lille spirrevip. Han elsker at bruge noget af alt sit krudt i fællesarealet sammen med de andre katte. Han er en rigtig tillidsfuld og kælen kat, som vil passe ind hos enhver familie.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0935

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Alfred kom som den ene af en gruppe katte, hvis ejer blev syg og ikke kunne tage vare på sine katte mere. Alfred er en mild, sød og rolig hankat .. Han er lidt forsigtig og tilbageholdende i nye sammenhænge, men utrolig kælen og en rigtig hyggefis, når man lige giver sig tid til at han lærer en lidt at kende. Han vil trives i de fleste katteglade hjem gerne sammen med en anden sød kat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1227

Marsvin: Korthåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Lilly er født af sin mor, Addy, og har været i pleje indtil nu. Hun er en nervøs, lille pige, der med masser af mad og kærlighed nok skal blive tam og en god ven. Hun bor pt. med sin mor og skal ud sammen med hende.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0582

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Drogo kom for snart længe siden sammen med sin mor og søskende og har været i familiepleje, men er nu klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien fortæller: Drogo er den største i kuldet og løber ofte rundt sammen med sin bror, Thorkild, og udforsker hele huset og kan godt lide at lege og putte med sine søskende. Dog er han lidt mere tilbageholdende og lidt mere selvstændig end Thorkild og de øvrige søskende, men han er stadig meget nysgerrig. Han har en sjov, lille vane når han drikker vand: Han har nemlig ofte den ene pote nede i vandet samtidig og leger lidt rundt med vandet med den ene pote - måske er der lidt "vandkat" i hans gener? Han vil trives i et hjem, hvor han både må være inde og ude, som han har lyst til, gerne sammen med en jævnbyrdig mis.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1431

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Smukke Charlie er en tilløberkat, som ingen vil kendes ved, hvilket vi ikke helt forstår. , Han følger en overalt for at få kæl og nus, smyger sig op ad ens ben, smider sig på ryggen og gør sig til - en rigtig charmetrold. , Han er med på sjov og leg, så man får en kat, som indeholder det hele. , Han skal have mulighed for at komme ud, når han er faldet til i nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0823

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Mette er kommet tilbage på internatet efter at have været i pleje, og hun er nu klar til at finde sit nye hjem. Hun er en forsigtig killing, der lige skal se tingene lidt an, inden hun føler sig tryg, derfor søger hun et roligt hjem uden børn og uden andre dyr., Hun skal ud sammen med en af sine legekammerater, og de kan godt bo i lejlighed.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0526

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Kuzco er en lille nysgerrig fyr, livlig og vil gerne, at der sker noget og holder meget af at lege ned de andre killinger. Han vil trives i de fleste familier, gerne med andre legeglade katte, og på sigt med muligheden for også at være ude.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-1-0324

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Her ser I Fister, som er en dejlig og mild dreng. Han egner sig uden tvivl til en familie med børn og også gerne andre katte. Han kastreret og øremærket. Han ønsker sig et hjem med adgang til have, når først han er stor nok til at komme ud.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1309

Hund: Schæferblanding

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Niko er en uheldig dreng. Det er vores indtryk at han har været steder, hvor man hverken havde indsigt, evner, overskud eller vilje til at have hund. Han er derfor en stor mundfuld, for ingen har prioriteret at lære ham noget som helst. Hertil kommer at han er teenager og voldsomt glad. Vi søger et hjem med overskud til at lære Niko alt fra bunden, inklusiv at være alene hjemme. Overskud til at gå til træning med ham, mental aktivere ham og give ham hans daglige motion. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at han er en god dreng, og at han i de rigtige hænder vil udvikle sig positivt. Nogen får bare aldrig chancen og det fortjener Niko. Nikos nye hjem er uden børn, da fokus og prioritet skal være hos ham

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1151

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Missemor ankom til os med 4 killinger, som nu alle er gamle nok til at flytte hjemmefra. Hun er en skøn, kælen kat, som trænger til et sted med ro og ingen andre katte. Hun kan godt begå sig med andre her, men er ikke begejstret for det. Holder sig for sig selv og vil nyde en tilværelse som enekat. Hun skal til hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0203

Kat: Killing, Gråstribet

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Hubert er en rigtig hyggetrold. Han elsker at putte, hvor der end så er en blød pude eller andet. Dog kan han også finde på at banke sine søskende., Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0334

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Rene blev efterladt i en lejlighed, og vi ved derfor desværre meget lidt om ham., Han er en energisk skægagame som spiser både sit grønt og foderdyr fint. Han er håndterbar. , Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1196

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Tut blev fundet herreløs i Valby, og ingen har savnet hende. Derfor søger hun nu en ny ejer, der vil give hende masser af kærlighed fremover. Hun skal ud til et hjem med en anden neutraliseret kanin, der kan holde hende med selskab. Hun elsker at være ude og trives rigtig godt med dette. Hun er ikke steriliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1308

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Doni blev fundet i en papkasse sammen med sin mor og søskende i sin tid. Han har været i plejefamilie, men er nu klar til sit nye hjem. Han er en rigtig sød han killing. Kælen, og livlig. I hans selskab skal der helst ske noget hele tiden, og han er legesyg og elsker at blive leget med. Han vil ønske sig sig en børnefamilie, evt sammen med en legesyg makker og på sigt som både inde og udemis.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1154

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lukas kom sammen med Lucie som moderløse, fordi deres mor var blevet kørt over. Han er sød og mild, lidt forsigtig men også en meget nysgerrig lille fyr, som derfor slet ikke kan lade være at søge mod det, han synes er lidt farligt ☺️ Han er en sjov og kælen kat med mod på livet, som nok også gerne vil være udekat, da han er noget eventyrlysten. Han har masser af charme og en let genkendelig kort hale.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1347

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Chester er den ene af to store killinger, som er set blive smidt ud af en bil. Han er en kat med god energi og meget krudt, som gerne vil ud i verden og opleve en masse. Han er meget kælen og kommer, når han har lyst og tid til det, og vil sikkert foretrække at have sin ejer for sig selv.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0965

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Polle har holdt til ved en sportshal i længere tid og var meget sulten, da han kom. Han har et dejligt sind, er rolig og tilpasser sig nemt, meget menneskevant, kælen og opsøgende og vil falde til hos de fleste - dog nok gerne med muluigheden for lidt udeliv også.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0882

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hopla tumlede rundt ved Rema 1000 i timevis, før man konstaterede, at der nok ikke var en mor i nærheden. Hun var ikke gammel nok til at klare sig selv og kom derfor i pleje. Nu er hun fyldt 12 uger og er klar til et nyt hjem med masser af kærlighed og omsorg.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1151

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Mipo blev indleveret hos en dyrlæge i sin tid af et ikke dansktalende par, der formodentligt havde fundet hende, og derfra blev hun hjulpet til Brande Internat. Hun er en tillidsfuld, sød og meget kærlig pige, der selv opsøger selskab og opmærksomhed, bl.a. ved at "snakke". Hun vil være rigtig godt selskab og en god samtalepartner hos dig, som søger selskab i hverdagen. Måske vil hun trives som ren indekat, hvis du er god til at holde hende beskæftiget.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1378

Marsvin: Marsvin Teddy/Rex bl

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 3 uger.

Tilly (bagerst) er født af sin mor Payton i pleje og er nu klar til at finde et hjem med sin familie. Hun er en rolig lille pige, der stadig skal arbejdes en del med. Hun skal ud sammen med enten kun sin søster eller med søster og mor.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1113

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Dumbo kom sammen med sin familie og kom i pleje. Nu er Dumbo tilbage, og plejeafamilien fortæller: Dumbo elsker at blive kløet på maven og nyder at hygge sig i sin stol. På sigt vil han sikkert gerne være både inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0921

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Carlsson kom og holdt sig til uden, at nogen ejer har været at opspore. Han er en sød og meget rolig kat, der elsker at blive nusset bag ørene, og som tager tingene i det tempo, det kommer. Han vil trives hos de fleste katteglade familier, gerne med muligheden for oså at komme lidt ud.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1437

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Sandra skulle have været mor, men desværre gik noget galt - killingerne i hende var døde. , Hun er nu kommet sig over kejsersnittet, og er klar til at komme ud i hendes nye hjem. Det er vigtigt at man er indstillet på, at der følger noget pelspleje med, da hun er langhåret., Super sød kat, der gerne vil kæles og smyger sig om benene for at få opmærksomhed.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0834

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Condrine er den ene af de 12 kaniner, som blev fundet dumpet i ryksække, sportstaske og flyttekasser sammen med nogle chinchillaer en lørdag nat i en parklignende skov tæt ved en sø ved Ikast. De blev fundet og hjulpet videre af et ungt par, som var ude at gå. Det er en sød, nem kanin, som er god i hænder og nem at håndtere, ikke bange, men meget nysgerrig. Hun vil være god i en børnefamilie, men ikke sammen med andre kaniner.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0983

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Teo og søster, Phoebe, er kommet efter, at de formodentligt er blevet dumpet. Han er en sød og kælen, energisk og legesyg fyr, som vil trives i de fleste hjem, evt. sammen med Phoebe eller en anden sød makker.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0967

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Sødeste Smuksak blev fundet i Lyngby, og ingen har savnet denne skønne pige. Hun er fuld af liv og glade dag og elsker at lave binkies. Hun vil godt kunne fungere både som inde- eller udekanin. Hun skal hjem til et hjem, hvor der er en anden neutraliseret kanin, helst en han. Hun er steriliseret d. 3/8.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Dyt og Båt kom på internat sammen De havde inden da forsøgt sig med selv at finde et hjem sammen, men uden det store held. Men efter et ophold hos os, så håber vi, at nogen har lyst til nogle skønne teenagere. De er gode sofaslængere og kan formentlig også gøre lidt nytte. De vil gerne ud sammen

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1256

Kanin: dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Gumle blev fundet i en plantage, hvor han helt sikkert ikke selv er hoppet ud. Han er en rolig og venlig kanin, som har brug for din ro og tålmodighed til at føle sig tryg og glad.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1236

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Mac er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø. Han elsker at blive drillet og kildet på maven.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1187

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0429

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Pelle kom til os for snart længe siden, som lille bitte sammen med sin kattefamilie. Han har været i familiepleje og er nu kommet tilbage, stor og gammel nok til at få sig sit eget, blivende hjem. Plejefamilie fortæller bl.a. om Pelle: Han er en flot og frisk fyr og var den første til at forlade kurven. Fuld af spilopper og meget legesyg og bestemt ikke bange for noget. Tager alle udfordringer med oprejst pande. Han vil trives i alle hjem, er vant til hund, andre katte, børn og hjemlige lyde. , Er den første til finde på lege og kan lege med alt. Altid hurtigt vågen og fuld af krudt, men kan også være stille og rolig og sove sødt., Han søger et godt, stabilt og blivende hjem, gerne sammen med en af sine søskende eller mor, og hvor der også er mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0876

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Lars er en rigtig hygge-nusse-kælekat. Han er altid frisk på en god slåskamp med sine søskende eller plejefamiliens hund, men bedst er det nu altså at falde i søvn i skødet på sit menneske. Lars er meget kontaktsøgende og spinder højt, straks han bliver taget op og nusset. Lars skal ud til hus med have og er vant til høje lyde, andre katte, hunde og børn.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0319

Kat: Killing /sort grå hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sputnik er en rigtig sød pige, som elsker at observere tingene omkring hende. Hun er meget kælen og elsker at lege med alt.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0958

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lisnyderen, smukke og yndefulde Sun Shine, kom på internatet i sin tid sammen med sine søskende. Hun har været i plejefamilie, men er nu tilbage og klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien fortæller: Sun Shine er en stille pige, der benytter enhver chance for at ligge i solens stråler og nyde livet. Hun vil også meget gerne lege, er rigtig kælen og kommer gerne for at blive nusset. Hun er nysgerrig og social og udforsker gerne verden og har selvtilliden i orden. En rigtig livsnyder, der gerne slænger sig hvor som helst, vant til hunde og tager ikke notits af dem. Hun vil trives i de fleste familier, gerne sammen med en makker, og absolut gerne med mulighed for at nyde naturen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1317

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lydia hed egentlig Ludvig, indtil hun blev til en pige :) Hun har været i familiepleje sammen med Tut og Musling, men er nu klar til sit nye hjem. Plejefamilien fortæller bl.a.: Lydia er en skøn kat, der med tiden er tøet meget op og er blevet mere og mere social med de andre killinger og med os mennesker. Hun trives også godt med at være sig selv og ligge lidt alene ind imellem og bestemmer selv, hvornår hun vil lege med de andre killinger. Hun har brug for din tid og ro til at lære omgivelserne at kende og opbygge en god tillid til sine nye mennesker. Hun er ikke begejstret for pludselige bevægelser og høje lyde, så en kærlig voksen eller to, hvor hun måske må være indekat, vil hun sikkert sætte pris på. Hun vil gerne nusses og kæles og spinder gerne.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0936

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år.

Lille Line er fundet sammen med andre katte på en efterladt ejendom, for aflåste døre. , Lille Line er vant til andre katte og er lige sød og kælen, som hun er doven.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1239

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Manna er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med en anden rotte, som han skal ud sammen med. Han er meget nysgerrig og kan håndteres. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0277

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 2 måneder.

HUNKATTEN LUCKY. Denne utrolig smukke hunkat hedder Lucky. Det har vi navngivet hende, for hun har en skrækkelig og meget omskiftelig fortid. Vi skal gøre alt, hvad der står i vores magt for, at Lucky kan blive glad og lykkelig i sit fremtidige liv, for dét fortjener hun om nogen. Det, vi leder efter til Lucky, er et roligt hjem hos voksne/modne mennesker med forståelse for, at Lucky har været gevaldigt i underskud for ro, regelmæssighed og faste spisetider. Hun er en rolig og virkelig dejlig mispige, som umiddelbart virker lidt ked af det og ikke særlig interesseret i at knytte sig. Men det er nu altså kun, indtil hun har forstået, at man faktisk rigtig gerne vil hende og mener det. Lucky skal ikke til et hjem med andre dyr og heller ikke børn. Men rigtig gerne til et hjem, hvor hun kan være midtpunkt og få forståelsen af, at hun også har en berettigelse her i livet. Til gengæld får man en virkelig sød mispige, som hen af vejen nok skal vise sin tillid. Smukke Lucky er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Hun skal kunne komme ud og snuse til lidt græs.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1311

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Albert kom ene og moderløs. Han har været i familiepleje, men nu er han klar til sin nye, blivende familie. Han har lidt svært ved at sidde stille længe nok til at være fotomodel, da han er en livlig og nysgerrig fyr, der gerne skal have det hele med. Men han er også en rigtig kælepotte, som elsker at blive nusset med. Han ville egne sig godt til en familie med børn i et hjem, hvor han må være både inde og ude gerne sammen med en sød makker.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0307

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Her ser I søde Else, som er en lille killing, der er lidt forsigtig ved høje lyde og hurtige bevægelser, men ligeså snart hun er tryg, er hun bare så kær og kælen og spinder højlydt. Hun er også meget nysgerrig, og alt nyt omkring hende skal undersøges. Hun er her på internatet med sin gode ven, Fister, som hun putter meget med. , Vi vurderer, at Else skal til et hjem, hvor der gerne er børn og adgang til have. Hun er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0839

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Pelle er en af kaninungerne, som kom efter, at de blev fundet i en skovlignende park ved en sø af et kærestepar, der var ude at gå tur. Han er en køn, skøn unge, nysgerrig og charmerende, livlig og modig og vant til både mennesker og andre kaniner. Vi søger en kaninvenlig børnefamilie med gode kaninfaciliteter.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0160

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN NELLIE. Her er Nellie, en rigtig skøn og yndig mispige. Hun kom til vores internat som ganske lille efter at have kørt Sjælland rundt i motorrummet på en bil. Og det er jo ikke et oplagt sted for en kattekilling. Af samme grund oplever vi, at Nellie er lidt forsigtig i sin tilgang til hhv. nye situationer og nye mennesker. Men da hun er opvokset i en særdeles aktiv plejefamilie med andre katte, en hund og en masse dejlige, aktive børn, så har hun altså været udsat for en del uden at det har påvirket hende negativt. Tværtimod - for hun er en rigtig glad lille mispige, som vil trives i et hjem, hvor man har forståelse for, at hun godt kan være en anelse lydfølsom og måske skal bruge lidt tid til at lære sine nye omgivelser at kende. Hun er virkelig en skøn misling. Lille Nellie er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Nellie skal kun til nyt hjem, hvor hun kan komme en tur udenfor.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0250

Kat: Killing, sort trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Kia er en rigtig jæger. Hun skal fange alt, hvad der bevæger sig, også hvis hun tror, det bevæger sig. Hun er superkælen og kommer for det meste, når man kalder på hende. Hun er klar til at finde en ny familie fra den 21/8., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0404

Kat: Killing sort/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Tarzan. Ja, mangler du en killing fyldt med spilopper, så er Tarzan et godt bud. Han er fyldt med sjove hop og spring og kan også komme med sjove lyde, når han rigtig kommer i gang med at lege.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1180

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at fforlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt er de fra Chile/Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneler. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Mimsey har charme, selvtillid og lækker pels. , Hun er alletiders kæletrold, som elsker nærvær med mennesker., Hun vil nyde at gøre nytte ved at slænge sig i sofaen, men har helt klart også nogle jagtinstinkter, der skal udleves.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1234

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Olivia er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Hun er en meget social pige, der bor sammen med to andre rotter, som hun skal ud sammen med. Hun er meget nysgerrig og nem at håndtere. Hun er kronisk nyser, og hendes pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0244

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN CASTRO. Mød Castro, en aldeles kærlig og robust fyr med hår på brystet. Han er alt hvad man kan drømme om at en killing skal være: sjov, kælen, kærlig, nygerrig, legesyg, modig og menneskeglad. Han er bedste ven med Tucker som ses andet sted på siden og de 2 drenge rejser gerne herfra sammen, hvis man ønsker sig 2 katte. Han skal absolut kunne komme ud i en have og spjætte. Castro vil kunne passe ind i mange hjem på grund af de beskrevne egenskaber. Kom og hils på smukkerten og se om der er kemi. Castro er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0912

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Skønne, smukke Mille søger nyt hjem. Hun kom til internatet med killinger, som nu er gamle nok til at forlade reden. Mille er ikke glad for de andre katte på internatet, så søger et hjem, hvor hun kan være enebarn. Hun skal til hus og have.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1261

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Viola havde ellers fået sig sit dejlige nye hjem, men det viste sig, at hun er helt døv og derfor var hendes nye hjem, hvor hun skulle være både inde og ude for risikabelt for hende. Hun kom oprindeligt som tilløbende til et ældrecenter, hvor hun holdt sig til og hoppede ind ad vinduerne for at få kontakt. Viola en meget sød og rolig kat. Hun er nysgerrig og opsøgende.Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem, hvor man ønsker sig godt selskab - som indekat, evt. sammen med en sød makker.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0914

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Rip er en dejlig, fjollet, lille fyr. Han vil meget gerne ud med sin søster, Rapse, til et hjem med have. Han kan godt være lidt tilbageholden ved nye ting, men så snart han er tryg, går det over.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Missemor Miriam kom i sin tid med sine unger og har været i familiepleje. Nu er hun klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye hjem. En fantastisk mis. Mild og omgængelig og vil trives i de fleste familier, gerne som inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0689

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

To missemødre som hjælpes med at tage sig af deres fælles killinger. Vi søger plejefamilier til missemødre med killinger i en periode indtil ungerne er store og gamle nok til at undvære deres mor og hinanden. Har du tid, lyst og overskud de næste 4-8 uger? Så ring til os, så kan vi fortælle mere om, hvad opgaven består i og hvad den indebærer.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Smukke Duchesse blev fundet i sin tid i en papkasse sammen med sine killinger, som hun efterfølgende har været i familiepleje sammen med. Nu er hun og hendes unger på internat igen og klar til at undvære hinanden til fordel for deres dejlige og blivende hjem. Dushesse er en ganske stille kat, som er meget kælen. Hun ville være god hos en familie, hvor hun kan få lov til at være god hygge- og selskabskat. Ønsket kunne være et hjem uden andre kattes konkurrence om sit menneskes opmærksomhed, men hun er dog vant til andre katte uden problemer.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0303

Kat: Killing hvid med blå

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Peter Pan søger nyt hjem, og meget gerne sammen med sin søster, Klokkeblomst. Peter Pan er en meget social killing, som har været ude i plejefamilie, hvor han er blevet vant til hverdagen i en familie med børn og hund.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1303

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Dyt og Båt kom på internat sammen. Forinden havde de forsøgt selv at finde et hjem sammen, men uden det store held. Men efter et ophold hos os, håber vi, at nogen har lyst til nogle skønne teenagere. De er gode sofaslængere og kan formentlig også gøre lidt nytte. De ønsker sig gerne et hjem sammen

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0830

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Columbine er en datter af en vildkat. Tilbage i Juli måned satte hendes mor Columbine hende af ved en trappe til et hus og hentede hende ikke igen. Columbine havde ikke udviklet frygt for mennesker endnu og kom hurtigt i pleje, hvor hun blev præget i den rigtig retning. Hun er nu fyldt 12 uger og søger nyt hjem. Hun er vant til andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1097

Dværghamster: Dværghamster

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Rudi blev overdraget sammen med 6 andre hamstere fra en ejer, der ikke kunne passe dem mere. Han er en aktiv, lille fyr, der helst bare vil have et spændende bur, der kan indrettes på sjove og aktive måder. Han vil helst bare bo alene på sit slot og blive hygget om.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0373

Kat: Killing sort

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Bente er en meget frisk killing, som ikke er i ro ret meget af tiden. Dog nyder hun at putte i arm, når man tager hende op. , Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0531

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Lara kommer, fordi hendes ejer kun må have et dyr, der hvor han bor, og fordi han ikke har overskud til at passe hende. Hun er en rolig og kærlig kat, har et dejligt sindelag og en god portion selvstændighed.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1027

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Kristian blev fundet herreløs i Valby, og ingen savnede ham. Nu søger han et blivende hjem og sammen med sin nye veninde Brownie. Han er udekanin og er en aktiv fyr, der er lidt nysgerrig på, hvem man er. De kræver sammen et stort voliere eller stor løbegård, hvor de kan bo fast. Han er kastreret d. 28/7.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1463

Guldhamster: guldhamster

Køn: Hun

Alder: 1 måned og 1 uge.

Ofelia kom fra en dyreværnssag, hvor man fraflyttede hende og et andet guldhamster, der nu er rejst ud af døren. En morgen par dage efter de var kommet til os, lå der 5 små guldhamster unger. Ofelia var blevet mor. De kom ud i pleje og nu er de fyldt 4 uger og er klar til at rejse hver deres vej. Vi sender dem ud til kærlige hjem, der har sat sig grundigt ind i guldhamsters behov. Læs evt. pasningsvejledningen på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. De er rejseklar torsdag d. 15/9 efter de er blevet tjekket af vores dyrlæge og de koster 100 kr.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0925

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Smukke Mulle blev fundet ensom og drægtig. Hun fik 3 killinger og har været ude i pleje. Hendes killinger er nu flyttet hjemmefra, og nu skal der være plads til mor-tid. Mulle er mild, sød og kærlig, hun elsker at blive nusset. Hun fungerer fint med de andre katte, så hun kan godt bo med en rolig ven. Hun søger et roligt hjem, hvor der er masser af tid til at hygge og nusse. Mulle søger et hjem med have.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1040

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Melis er datter af Misty, og de vil meget gerne rejse ud i et kærligt hjem sammen. De har ikke været meget i hænder, men den rette kan med tålmodighed få nogle fine piger ud af det.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1488

Hund: Labrador/Schæfer/Malamut

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Shakespeare er en skøn hvalp på 6 1/2mdr. Han har schæferens træningsvillighed, labradorens(mad)glæde og malamutens energiniveau., Han kommer fra en børnefamilie, som har gjort et fornuftigt grundarbejde med ham. Han har gået til hvalpetræning, er blevet socialiseret med andre hunde og har fået søgeopgaver i haven, udover sine daglige lufteture. Alene hjemme træning skal dog påregnes, da ejer gik meget hjemme., Shakespeare vejer lige nu 27 kg., hans poter er enorme, og han er slet ikke færdig med at vokse., Han er, som hvalpe er flest, fuld af spilopper og skal undersøge alt på sin vej og gerne med munden. Med sine kun knap 7 mdr., er han stadigvæk så ung, at man kan forme ham, ligesom man ønsker., Shakespeare kører gerne med i bilen, og på turen er han god til at give kontakt, især hvis der er godbidder i sigte., Har du interesse i skønne Shakespeare, er det en god ide at læse om racerne Alaskan Malamut og Schæfer, inden du retter henvendelse telefonisk.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0257

Kat: Killing, Sort

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Gisp! Gul bold... Mulan synes vist den gule bold var lidt mærkelig., Mulan er meget kontaktsøgende og elsker at putte i sengen. Hun er meget aktiv og finder hurtigt på leg/ballade. Hun er vandt til at gå sammen med hund og kanin.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1100

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Frigg, Modi, Magni og de andre søskende er kommet, efter de er blevet reddet fra bilerne på den befærdede vej, som de løb rundt på. De er alle rigtig søde, kælne, legesyge, nysgerrige, tillidsfulde, spindende, eventyrlystne og dejlige killinger, og de er meget glade for hinanden. De vil trives hos de fleste.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1454

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Minori er faktisk en tidligere gæst hos os, og hun har levet en lidt omtumlet tilværelse og til sidst kommet hjem til en ældre mand, som desværre nu er alvorligt syg og må overdrage hende tilbage til os. Hun er en skøn missepige, der sætter pris på nus og ro omkring sig. Hun vil meget gerne kæle og gøre en selskab, men er samtidig selvstændig. Hun er vant til at gå ude/inde og trænger til et blivende hjem nu.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1238

Kat: Blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

August kom til os fyldt med sår og hårknuder, meget beskidt, tynd og forsømt. Men det kunne vi se igennem, for selv om han var ret medtaget, så var vi ret sikre på, at han med tiden ville blive en meget smuk kat igen. Han er blid og lidt forsigtig, men kan godt lide nus. Han har nogle ret så flotte aftegninger og er en smule langhåret. Han skal ud til et roligt og kærligt hjem, hvor han kan få lov til at blomstre og evt. gøre lidt gavn.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0571

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Luke kom for snart længe siden sammen med Lea og Aragorn, som han har været i familiepleje sammen med. Han er en nysgerrig, legesyg og livlig, lille fyr, men også sød og kærlig. På sigt vil han sikkert sætte pris på et dejligt hjem, hvor han også må gå på eventyr udenfor, måske gerne med en af sine søskende eller en anden jævnbyrdig makker.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0268

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN HEINO. Det her er så den dejligste og kæreste lille dreng. Heino var blevet dumpet i en papkasse med andre killinger og et par voksne katte. ÆV!! Heldigvis er han nu klar til at møde nye og søde ansvarlige mennesker, som vil tage sig godt af ham og give ham et godt katteliv. Heike tror på alt godt i livet og derfor har han bare været så kærlig og kontaktsøgende overfor os her på internatet. Han nyder lige som sine søskende at lave fis og ballade. Heino er meget glad for sin søskendeflok og de sover i en bunke, hvor der stikker forskellig lemmer frem hist og her i ét virvar. Heino tror vi faktisk vil kunne trives i et hjem uden alt for megen fest og farver og med børn, hvis de er fortrolige med kat og +10 år. Græs under poterne skal man kunne tilbyde skønne Heino. Mislingen er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0125

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

HUNKATTEN ENYA. Efter veloverstået barsel trænger søde Enya til at komme videre i livet, gerne hos en voksen familie. Enya er kærlig og godmodig anlagt. Enya kommer aldrig til at kunne fange smågrise (ikke at hun skal det), men hun er lidt kalveknæet. En yderligere charmerende detalje. Enya er til et mere roligt hjem, det vil kunne bringe alle hendes åbenlyse kvaliteter i spil. Dejlig mispige. Enya skal til hus og have og er steriliseret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1160

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Pitlo (tv.) er kommet ind sammen med Bambus, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliserede og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De er ikke så håndtamme, men er meget nysgerrige og bliver ved en når de får mad. Så med tid og tålmodighed, kan de blive mere tamme.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0321

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Oakley er kommet fordi hendes ejer flytter og Oakley derfor ikke kan være både inde- og udemis, hviket hun gerne vil. Hun er en sød og venlig mis, som er vant til og glad for livet i en børnefamilie. Hun er legesyg og nusseglad og meget madglad, hvilket man godt kan fornemme på hendes livvidde:)Vi søger en familie, hvor hun med tiden må være både inde- og udekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1195

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Reserveret til nyt hjem:, Vil man have en dejlig, trofast kat, er Laban et perfekt valg. Han er sød ved de andre katte og vil meget gerne lege, men der er også altid tid til en nussetur. Laban kan bo sammen med børn og evt. en rolig hund. Han skal have adgang til at komme ud, så han kan nyde friluftslivet, når han har lyst.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1161

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bambus (th.) er kommet ind sammen med Pitlo, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliseret og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De er ikke så håndtamme, men er meget nysgerrige og bliver ved en når de får mad. Så med tid og tålmodighed, kan de blive mere tamme.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Karma er en smuk pige med stor personlighed. Hun vil meget gerne i et nyt hjem, hvor hun både kan gøre nytte udenfor, og slænge sig i sofaen. Og få serveret alverdens lækkerier

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-1006

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Kastanje havde fundet sig tilrette på en kaserne. Men dette var ikke det mest sikre sted at opholde sig for en lille kat som hende. , Kastanje bliver meget ivrig, når hun ser mennesker, for hun vil så gerne snakkes med. , Hun bruger dagligt mange timer på at kigge ud af vinduet og skal derfor til et hjem, hvor hun har muligheden for at komme ud.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0327

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser I Bitten. Hun bor på internatet med sin mor og to søskende. Hun er en utrolig legesyg og nyder selskab med andre katte og mennesker. Hun vil elske at komme til et hjem med børn og ønsker et hjem med adgang til have. , Klar til nyt hjem 25/9.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0430

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Fanny har under opholdet på internatet opfostret sine 5 killinger. Hun har gjort det til UG, og nu er killingerne fyldt de 12 uger og begyndt at blive adopteret. Men Fanny mangler også et nyt hjem. Hun er kærlig og opsøgende og god til at slappe af - alt for god nogle gange. Hun skal til et hjem uden andre katte, og hvor hun har mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0477

Kat: Huskat sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 8 måneder.

Hans Kurt er en stor, dejlig hankat. Han er meget rolig og kan godt lide at overskue det hele fra den højeste hylde. Han er meget kælen, men ser helst, at man kommer til ham.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Bongo har holdt til i et sommerhusområde i en periode. Han er en sød og venlig meget snakkesalig fyr. Han er nysgerrig og har en god energi og vil trives bedst i en familie, hvor han må være både inde og ude.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0688

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Ræser kom i sin tid sammen med sin kattegruppe. Hun har været i familiepleje som fortæller: Ræser er en rigtig sød og dejlig kat, som knytter sig tæt til sit menneske. Hun elsker at være ude og at lege med andre katte. Hun vil trives hos en enlig eller et par, gerne med andre katte og med mulighed for at komme ud

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1235

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Olympia er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Hun er en meget social pige, der bor sammen med to andre rotter, som hun skal ud sammen med. Hun er meget nysgerrig og nem at håndtere. Hun er kronisk nyser, og hendes pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1291

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Cilo er kommet som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. Og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Cilo er lidt overvældet over alt det nye og er en lidt forsigtig pige, men venlig og meget nem at have med at gøre, når man lige giver hende lidt tålmodighed og tid til at føle sig tryg. Hun har flotte, lysende øjne og vil sikkert fungere bedst som både ude/inde kat, gerne sammen med andre katte, måske en eller to af dem, hun kender?

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0310

Kat: killing rød

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Smith er altid fuld af sjov! Han er utrolig legesyg og elsker at fange alt, der bevæger sig. Han kan dog også finde på at tage en slapper på armen.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0466

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Albert er den skønneste dreng, han er kontaktsøgende og elsker at blive nusset. Han er en killing med alt, hvad det indebærer af vilde lege. Han søger et hjem med en sjov have, han kan komme ud og udforske. Albert vil gerne ud sammen med sin søster, Alberte.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0388

Kat: killing sort

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Hillary er en supersjov og kælen killing, som bare elsker at lege! Hun skal altid ligge sig på lur, lige vrikke lidt med enden, og så skal det bare fanges.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1254

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

London blev fundet på en rasteplads ved Vordingborg, og ingen har savnet hende. Derfor søger hun nu et nyt hjem, hvor der vil være masser af kærlighed til hende. Hun elsker at være udenfor og trives godt med dette. Hun skal ud til et hjem med en anden neutraliseret kanin, der kan holde hende med selskab. Hun er ikke steriliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0947

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Røde kom lettere skadet, og som moderløs, fundet løbende rundt alene i et område over en periode. Han har været i familiepleje sammen med en gruppe jævnbyrdige killinger, men er nu tilbage på internatet og fit for fight, klar til sit nye hjem. Plejefamilien fortæller bl.a.: Røde er en stille og rolig dreng efter alderen, meget kælen og en lidt forsigtig fyr. Han er rigtig kælen, nysgerrig og legesyg og kan sidde helt stille og kigge bedende og svagt miavende på en, for at få opmærksomhed, eller smyger sig kælent om en og op ad ens hånd for opmærksomhed. Han er ikke begejstret for hunde, men har dog været ude i plejefamilie, hvor der var hunde, hvilket fungerede. I kraft af hans milde og forsigtige sind, vil han sikkert trives rigtig godt som indekat, gerne med en anden sød og mild, lille mis i et kærligt og roligt hjem med roen til at lade ham falde til i sit eget sindige tempo.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0386

Kat: Killing sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Hanne er superkælen og var slet ikke til at tage billede af, da hun konstant kommer til en, når man er der. Hun er også meget legesyg og elsker at fange mus med sine søskende.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0696

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Thilde er en sovetryne, som er i stand til at sove meget tungt., Hun kan være omgivet at høje lyde, gøende hunde, og andre killinger, der leger. , Men Thilde sover videre. Bare rolig, hendes hørelse er tjekket!, Thilde kommer fra en bolig, hvor der var rigtig meget katte! Og har derfor altid været vant til at have mange katte omkring sig. Hun er tålmodig og skal indimellem lige se nye ting an, før hun bevæger sig mod det.

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0865

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Zara er mor til et skønt kuld, som er rejseklare. De hedder Zizi, Zuri og Ziba. De blev i sin tid dumpet i en indkørsel i transportkasser. Heldigvis havde vi en kærlig plejefamilie på hånden, som havde lyst til at huse Zara, indtil hendes killinger blev store nok. Zara er en sød og selvstændig missemor, som søger sit eget hjem nu, og killinger er, som killinger er flest, frække og skønne.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-1459

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Randi-vejen ligger gerne på hovedet bare for at blive gramset på, hun spinder bare du kigger på hende, og vil elske et hjem, hvor hun er i centrum og kan få lov at putte i arm, i sofaen. Hun skal til et hjem med mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0552

Kat: Killing gråstribet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Zenta er en rigtig puttetrold, som elsker at dase i sin kurv. Dog kan hun hurtigt vækkes, hvis der er optakt til leg, enten med hendes søskende eller med legetøj.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0524

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Athena kom som meget, meget drægtig og fødte næsten med det samme en stor flok dejlige killinger, som hun har klaret at passe til punkt og prikke. Hun har været i familiepleje sammen med sine unger, men er nu mere end klar til at undvære dem til fordel for sit nye, blivende hjem. Familieplejen fortæller bl.a.: Mor mis - meget kælen - men trænger meget til et hjem, hvor hun kan komme ud og være ene om opmærksomheden. Hun er både nysgerrig og udforsker gerne sine omgivelser,-en meget rolig mis, og på trods af at hun er lidt forsigtig, er hun meget tolerant og siger ikke noget til, at man tager fat i hende eller noget som helst. , Vi søger et hjem, hvor hun må være alenemis med udgang gerne med nogle søde, katteglade mennesker, der vil være gode ved hende.. måske vil hun kvittere med at blive en dygtig musejæger ?

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1362

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Hr. Hansen har stor værdighed. Er en meget stor kælepotte. Men vi tror også han kan gøre nytte.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1226

Marsvin: Korthåret marsvin

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Snape er en sød, lille fyr, der er født af sin mor, Addy, og har været i pleje. Han er en lidt nervøs gut, men med masser af mad og tålmodighed, så skal han nok blive en rigtig god og tam ven. Han skal ud til et hjem, hvor der er en eller flere hunmarsvin. Han er ikke kastreret endnu, så det er noget, som ny ejer selv skal stå for.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1346

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Casey kom, som den ene af to store killinger, der blev set blive smidt ud af en bil. Casey er en sød og kælen pige med et dejligt roligt sind. Hun vil dog stadigvæk gerne på opdagelse. Men også gerne ligge i favn og have rolige omgivelser som sit fremtidige hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1076

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Alice er kommet sammen med sine søskende og mor. Hun er en sød og tillidsfuld pige, som vil trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1282

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Allistor er kommet, som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. Og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Allistor er en sød, glad og spindende mis. Nysgerrig og udforskende, men han er selvstændig og går gerne sine egne veje også. Han vil sikkert trives godt som både inde- og udemis, gerne som enekat, men sikkert også sammen med en anden.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0899

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Kejley er den ene af en gruppe killinger, som kom med deres mor for snart længe siden. Den lille familie har været i familiepleje og er nu klar til sit blivende hjem. Kejley er en legesyg, kælen og nysgerrig, lille mis, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil måske trives som indekat i et selskabeligt, kærligt hjem, evt. sammen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0777

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Amalie kom sammen med sin familie. Hun har været i familiepleje, som bl.a. fortæller: Amelia passer ind i en hvilken som helst familie. Hendes gåpåmod er forrygende og fuld af legesyge, og hun vil helt sikkert blive en god musefanger..

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0770

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Iselin kom som ung, enlig killing fra et sommerhusområde. Hun er en skøn, kælen killing, stille og rolig og meget snakkesalig og nysgerrig, kælen og tillidsfuld. Hun vil trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Kalle er bror til Dingo. De kom for snart længe siden, har været i familiepleje og er nu klar til deres blivende hjem, evt. sammen? Kalle er tillidsfuld, kærlig, meget kælen og legesyg og vil trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0817

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Kasper kom i sin tid sammen med sin mor og søskende. Han har været i familiepleje, men nu er han tilbage, klar til sit blivende hjem. Han er den rolige, lidt sarte og lidt forsigtige af sine søskende, men meget kælen og elsker at ligge i en solstråle på fødderne af sin ejer. Han har været indekat til nu og vil sikkert trives fint med at fortsætte med det i et roligt, kærligt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0878

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Laika er altid frisk på nye opdagelser, og hun var da også den første i kuldet til at bestige reoler og gardiner hos plejefamilien. Hun er meget legesyg og elsker at give den gas med sin bror Lars. Hun er rigtig glad for nus - uhhh, det er bare lækkert. Hos plejefamilien har hun været vant til høje lyde, hunde og børn. Laika skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1179

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at fforlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt er de fra Chile/Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1240

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Marco er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med en anden hanrotte, som han skal ud sammen med. Han er meget nysgerrig og nem at håndtere. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0299

Kat: Killing trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Fiona er en meget flot pige, som mangler et nyt hjem. Hun er meget legesyg og elsker at lege med sine 2 brødre.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0162

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN VIGGO. Dette er Viggo, bror til bla. Vimse, som også ses her på siden. Han er ud af et kuld på 4 killinger som var blevet smidt ud! Viggo har, som sine søskende, et asiatisk islæt, dvs. han er meget "lang" i sin bygning og faktisk stor af sin alder. Viggo har været i familiepleje hos en familie med fart på. Der var 3 børn, voksen kat samt hund i familien, dernæst har han været igennem utallige børnehænder med masser af opmærksomhed og kærlig leg. Og alt dette har han stået model til uden at det har givet anledning til nogle som helst problemer, så vi har at gøre med en rimelig robust herre. Dog vil han gerne udbede sig betænkningstid i forhold til at vurdere de nye omgivelser, inden han giver sig i kast med at spjætte rundt og spille smart. Han er en rigtig god killingedreng. Viggo er kastreret, øremærket og færdigvaccineret, og skal så absolut kun til hus og have. Skøn misknægt.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1233

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Oline er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Hun er en genert pige, der holder sig lidt tilbage. Hun bor sammen med to andre rotter, som hun skal ud sammen med. Hun er kronisk nyser, og hendes pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1061

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Smelly Cat er en charmerende, ung hankat, som var flyttet ind på henvenderes terrasse. Han havde et uheld i kassen på vej til internatet, men er klart mere velduftende nu og klart til nyt hjem. Ingen ville kendes ved ham, og han søger derfor nyt hjem, hvor han kan være konge på tronen.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 3 måneder.

HANKATTEN TERKEL. Denne helt igennem fantastiske kat hedder Terkel. Han er stor og meget smuk. Terkel har faktisk været i lidt af en kattepine, for han spadserede i gennem et par måneder rundt i et boligkvarter og søgte både kontakt og lidt mad, samtidig med, at han havde en forskrækkelig tandpine. Det har Terkel ikke længere, for han har selvfølgelig været en tur omkring tandlægen. Vi oplever Terkel som en rolig, rigtig rar og venlig hankat. Han er ikke voldsomt glad for de øvrige katte, så han skal være enehersker i sit nye hjem. Han fortjener bare det allerbedste, og til Terkel søger vi derfor et roligt og kærligt hjem, hvor han kan få al den opmærksomhed, han har brug for, samtidig med, at han kan få lov til at bevæge sig frit udenfor. Terkel vil tilføre hjemmet nogle superhyggelige timer med kærligt samvær, for han er bare en ener. Terkel er kastreret, chippet og vaccineret 1.gang. Skøn hankat.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0972

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Frederik blev fundet da han vejede under 200 gram. Han har vokset sig stor og stærk, og vi regner med at han bliver en stor kat. Han er smuk og fræk og meget glad for Magrethe.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0319

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 3 måneder.

Her ser I tandløse Gertrud. På trods af, hun er tandløs, spiser hun rigtig fint tørkost. Hun kommer fra et dødsbo, så vi kender ikke så meget til hendes fortid. Men vi kan kun sige, at hun er en pragtfuld og tillidsfuld kat, som meget gerne vil mennesker. Hun er steriliseret og øremærket og ønsker et hjem med have. , ER RESERVERET TIL NYT HJEM!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0695

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Tara er en rigtig livsnyder, som elsker at ligge og dase. , Hun syntes, kradsetræer er supersjove, og benytter dem til både leg og putning.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0494

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Dingo er søster til Kalle. De kom for snart længe siden som små og har været i familiepleje. Men nu er hun klar til sit nye, blivende hjem, evt. sammen med Kalle? Dingo er en lille krudtugle, der skal undersøge alting, og som derfor nogle gange kommer på glat is, men hun får altid reddet sig ud af det igen. Hun er sød, kælen og "snakker" en del. På sigt vil hun sikkert have behov for at komme udenfor også.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1294

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Ricky kom som den ene af to moderløse. Han er en, meget nysgerrig, sød, tam og kælen mis, som vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis. Ricky er en lidt forsigtig ung fyr, som går stille og roligt rundt og som er meget, meget kælen. Han er rigtig tam, sød og meget nysgerrig og vil rigtig gerne bo sammen med søster.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0520

Kat: Huskat gråstrib m. hvid

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Loise elsker at dase på sit tæppe og venter gerne på, at man kommer til hende for, at hun kan blive nusset. Hun er en meget rolig kat, som bare går og tager tingene, som de kommer.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1298

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Vi må hjælpe hinanden. Derfor er Willow kommet med Falck den lange tur fra Århus, som er fyldt op på internatet. Tilløber, sød, rar og meget kælen og nysgerrig, legesyg. En drillepind er lige sagen og at være med alle steder og at undersøge alt, binde skoenes snørebånd op og angribe ens fod for at lege. En aktiv familie, hvor man på sigt også må komme ud og lege "fanger", vil sikkert være et godt valg.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0933

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Bobkat er den ene af en gruppe katte, som ejeren pga. sygdom desværre ikke kunne tage sig af mere. Han er en meget sød og meget kælen kat og meget madglad. Nysgerrig og elsker et eventyr. Han vil trives bedst i et hjem, hvor der er mulighed for også at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-1008

Hund: Tysk Jagtterrier

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 7 måneder.

Maja er en rigtig jagthund, som absolut skal ud til et hjem, hvor hun skal bruges til dette formål. , En Tysk Jagt Terrier er en energisk og næsten utrættelig, lille hund, som har et stort jagtinstinkt. Dette instinkt betyder ligeledes, at hun ikke er et godt match med katte eller andre mindre dyr., Hun skal bo i hus, gerne på landet, og have alle sine instinkter dækket for at trives., Hun udviser en del aggressioner mod andre hunde, undtagen når hun er med på jagt. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab/erfaring med racen, da den er meget selvstændig., Endvidere leder vi efter et hjem uden andre hunde.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1181

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1380

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Jannick har været i pleje sammen med sin bedste ven, Amanda. Jannick er en utrolig sød og kælen kat, dog er han forsigtig i starten og skal lige lære én at kende, før han gider at nusse med én. Når han først har lært én at kende, kommer han løbende med det samme, man kommer ind af døren. Han er vant til en rolig chihuahua og vil meget gerne ud sammen med Amanda. Amanda og Jannick har brug for at kunne komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0814

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Bella kom i sin tid med sine 4 rollinger. Hun har været med sin lille familie i familiepleje, og nu er hun tilbage, klar til sit nye hjem til fordel for sine unger, som godt kan undvære hende. Hun er en dejlig, rolig og nem kat, som bl.a. ikke lægger sig i møblerne. Hun er imødekommende, kærlig og kælen og elsker en rugbrødshummel med leverpostej. Hun gider godt lege stadigvæk, men hendes yndlingsbeskæftigelse er at ligge højt og holde øje med slagets gang. Hun vil trives hos de fleste.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1098

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Putte er den største puttemis, hun elsker opmærksomhed fra sine mennesker. Hun er lidt af en diva overfor andre katte, så hun ønsker sig et nyt hjem, hvor alting kun drejer sig om hende. Hun er en rolig pige og mener, at en god lur er vejen frem her i livet, så længe det også er krydret med en masse nus., Putte skal bo i hus med have, og hun vil godt kunne bo med større børn.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0570

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Lea kom i sin tid sammen med bl.a. Luke og Aragorn. Hun har været i familiepleje sammen med sine søskende og er nu klar til sit nye hjem. Hun er en kælen og sød, men også nysgerrig og eventyrlysten pige, som vil trives i et hjem, hvor hun på sigt må være både inde- og ude, evt. sammen med en af sine søskende eller en anden jævnbyrdig mis.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Bellis er blevet fundet på en Parkeringsplads, så måske har den været med på en køretur? Imidlertid er der ikke nogen som savner den, så derfor søger vi nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1061

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Perle er en lille, sød, meget aktiv og livlig pige. Hun udforsker og er nysgerrig og vil rigtig gerne drille og lege. Hun vil trives i en livlig familie, gerne med en anden jævnbyrdig mis og med muligheden for på sigt at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0815

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

RESERVERET: Stampe er en kanin, som er Rock'n'Roll. , Han er udekanin og vant til at gå i indhegning. Han er sød og rolig og meget nysgerrig og kommer altid frem, når vi snakker til ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0708

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Moses vandrede desperat og kaldende rundt, midt på en hovedvej ude på landet. , Han var alene, og den nærmeste gård ville ikke kendes ved ham. , Moses var kommet til skade, så hans læbe var flækket. , Det er nu lappet, men skaden kan stadig ses. Dette er dog er del af charmen. , Han er en imødekommende og snakkesaglig killing.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0297

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her er lille Dirch, som er lidt tilbageholdende overfor folk, som han ikke kender, men når han først har set en an, er han kælen og ruller sig rundt, når man kæler med ham. Han er en nysgerrig kat, som gerne vil undersøge omgivelserne., Dirch ønsker sig en rolig familie, gerne med større børn, og hvor han har adgang til have. , Han er kastreret og øretatoveret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bertram kom løbende til en dagligvarebutik og holdt sig til. Nam-nam, smager rigtig godt. En sød og frisk fyr men også meget kælen og meget elegant. Han vil trives i de fleste venlige hjem med "lækker mad".

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1238

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Manfred er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1184

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0313

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Her ser I lille Sorteper, som er en meget mild og tillidsfuld killing, når først han har lært en at kende. Han er meget nysgerrig og vil gerne lege, hvis han føler sig tryg. Sorteper skal til et roligt hjem, men gerne med lidt større børn og med adgang til have. , Han er kastreret og øretatoveret.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0326

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Her ser I Buster, som er en dejlig dreng. Han bor på internatet sammen med sin mor og sine to søskende. Han er kælen, men vil gerne lige se én an. Han er meget legesyg og nysgerrig på sine omgivelser. Han vil nyde at komme til et hjem med børn. Buster skal til et hjem med adgang til have., Klar til nyt hjem 25/9.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0913

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Cody´s ejer boede i en lillebitte etværelses bolig, hvilket ikke er nok for Cody. Han har været indekat og boet sammen med en anden kat, er imødekommende og vil gerne snakke og kæle og kommer når det er tid til det. Kan "sit" for godbid. Han har brug for et hjem uden hund, men gerne en sød hunkat, og hvor han både må være inde og ude, som han har lyst til.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0329

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her ser I smukke Missy. Missy er en meget legesyg kat og er meget nysgerrig på sine omgivelser. Hun elsker at få opmærksomhed og egner sig også godt til et hjem med børn. Hun skal til et hjem med adgang til have, da hun har lidt krudt i røven. , Klar til nyt hjem 25/9.

Fyns Internat

Ref: 16FK-2-0872

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Elvis er en selvsikker lille ballademager. Smuk og skøn. Han søger et hjem med masser af leg, nus og mulighed for at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0250

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN TUCKER. Her har vi så smukke, smukke Tucker. Han er en forsigtig fyr, som der skal arbejdes lidt for. Han vil egentlig gerne, meeen kan man nu også stole på, at de mennesker vil én det godt? Han er så småt ved at finde ud af, at vi er ok, men vi vurderer, at han vil trives bedst i et hjem, der ikke er alt for meget sving i, og eventuelle børn i hjemmet bør være store teenagere med forstand på kat. Tucker holder meget af udeliv, så han skal kunne komme ud og løbe i en have, når han er gammel nok til det. Han er meget gode venner med Castro, som ses andet sted på siden, så de 2 drenge rejser gerne sammen, hvis man søger efter 2 katte. Tucker er kastereret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0660

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Søde, forsigtige Mimse (th.) kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han skal håndteres af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med et pigemarsvin, og det er gået rigtig godt, så de skal ud til samme hjem. Han er kastreret d. 20/6.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0671

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Astrid kom for snart længe siden sammen med sin familie. Hun kom i plejefamilie og er nu tilbage. En aktiv, legesyg og nysgerrig pige, som er glad for andre kattes selskab og kælen, når hun har tid :) Hun vil trives med andre katte sikkert på sigt som en dygtig fanger og har brug for et hjem, hvor hun også må nyde de frie, aktive udeliv

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1194

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

En degu er et spændende, lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger, der lige er klare til at forlade reden, og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med vedholdenhed blive nogle kære, små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt er de fra Chile/Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0830

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Kurt og hans søster er blevet dumpet i kanten af en skov, meget langt fra bebyggelse. , De kom i trygge hænder hos os og søger nu en familie. , Kurt og hans søster, Katja, har meget fornøjelse af hinanden, og både putter og leger i hinandens selskab. , De er meget tillidsfulde og kælne.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0397

Kat: kat sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Ebba er en rigtig dejlig kat, som nysgerigt går rundt og undersøger det hele. Hun er rigtig kælen, og nyder når man tager hende op., Ebba er klar til at komme ud i en ny familie fra den 21/8, Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0514

Hund: Labrador bl.

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Søde, unge Mason er kommet til o,s da ejer ikke magtede ham mere. , Vi er derfor hans femte hjem, og derfor er hans fortid præget af en meget tumult opvækst. Meeen, efter at have fået faste rutiner og mere stabilitet i hverdagen, er det snart helt på plads., Han er en hund med meget energi og samtidigt et stort drive. Han skal ud til et hjem, hvor han kan bruge både krop og hjerne. Han elsker at lave hobby agility (da han jo ikke er så gammel), spor og tricks. Ny ejer skal have hundeerfaring og skal bo i hus med indhegnet have. , Han kan ikke bo med katte, men har det fint med andre hunde. Han er dog lidt voldsom i leg overfor dem, da han først har lært at være sammen med andre hunde her. Så det skal han nok komme godt efter. Hans bedste ven er hunden Liam, som også søger nyt hjem. Han ødelægger ting, når han er alene i sin boks, så ny ejer skal være opmærksom på at stimulere ham og finde positive løsninger på dette. Han kan godt finde på at nappe, når han bliver for ivrig. Ellers er han en fantastisk social, ung dreng, som elsker alle mennesker. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1190

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 2 år og 8 måneder.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1361

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Fiona er en skøn, lille pige. Hun er den forsigtige i kuldet og skal derfor ud sammen med en af sine søskende. Hun er en mild og blid killing, som elsker at nusse og lege vildt. Hun skal lige se os mennesker lidt an, før hun er helt tryg. Hun har været i pleje sammen med sin mor og sine søskende, men er nu klar til at finde sig en ejer. Hun ønsker sig et hjem med en dejlig have, hun kan komme ud i.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0454

Hund: Dansk/Svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 9 år.

Speedy skulle være alt for meget alene i sit gamle hjem, så nu søger han et nyt, hvor der er bedre tid til ham. Han er en virkelig dejlig og kærlig lille fyr, som er sprængfyldt af energi og godt humør. Derfor skal hans ejer være af samme støbning og holde af lange gåture og masser af motion. Speedy er rigtig meget han-hund, så derfor er han blevet kastreret, så han forhåbentlig kommer til at fungere lidt bedre med andre hanhunde. Han elsker tæver og har som yndlingshobby at tisse på alle fremspring over 10 centimeter, når man går tur med ham. Speedy har en stor stemme, så derfor skal han ikke bo i lejlighed. Han er ikke glad for at køre i bil, har mødt børn men ikke boet med dem, og så er han blevet lidt ked af at være alene hjemme., Speedy er meget selvstændig, så han har brug for en erfaren ejer, som forstår at aktivere ham godt. Han har tidligere boet sammen med en kat og kan nok lære det igen, hvis hans nye kat er vant til hunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0716

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Sofia blev efterladt ved et hjem, som hendes tidligere familie flyttede fra. Derfor søger hun nu et blivende, godt hjem, hvor hun kan være de restende af hendes dage. Hun er en ung dame, som er meget kælen og imødekommende. Hun skal til et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1320

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Selma kom ind sammen med sig mor og bror, efter de løb rundt i et område i en længere periode, hvor de prøvede at komme ind i boligen hos folk. Hun er en rigtig sød og kælen kat, som vildt gerne vil snakke og nusse, men også lege. Hun vil trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0882

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Masjo har holdt til i et område i en by igennem længere tid. Masjo er stille og rolig og lidt forsigtig i starten, men vil rigtig gerne snakkes med og er sød og nysgerrig. Han vil trives i de fleste hjem, gerne med mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1284

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Smukke Charlie er kommet, som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. Og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Charlie er en lidt forsigtig mis, som ikke har oplevet så meget, men med tålmodighed til at lade ham lære en at kende, så varmer han også op. Vil gerne have et tålmodigt og roligt hjem - måske som indekat sammen med en anden sød mis, evt. Bill, som han kender og ligner?

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1068

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Snow har en del krav til sit nye hjem, det er fordi han er helt særlig og speciel. Snow er albino og aldeles og helt døv. Hans opvækst i plejefamilien har ikke været helt uden udfordringer, og de har gjort det supergodt. På grund af sin manglende hørelse og manglende kattesprog, var han længe om at lære alting, også det med at blive helt renlig. Her benytter han bakken uden undtagelse, men det er ikke så stort et område, han har til rådighed. Man skal derfor udvide hans nye hjem stille og roligt. Han kan kun fungere som lejlighedskat, da der udenfor vil være alt for mange farer. Han er ikke så god med andre katte, han forstår dem ikke altid, og de forstår heller ikke hans meget høje miaven, når han gerne vil have noget. Videre skal man være opmærksom på, at han til tider miaver meget højt, nærmest skriger, når han vil have opmærksomhed. Han kan ikke høre sig selv og har aldrig lært at kommunikere ordentligt. Til gengæld er han den største puttefis, man kan forstille sig, elsker at ligge i skød og kan ikke få nus nok. Som ny ejer til Snow, skal man være forberedt på, at han er opmærksomhedskrævende og en værre selskabstrold. Vi håber, at det helt rigtige hjem til Snow findes. Han er 12 uger, neutraliseret, øremærket, vaccineret og rejseklar. Del derfor gerne.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1195

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Nielsen en et stor tilløberkilling på knapt et halvt år. Han er kontaktsøgende, kælen, social og vil gerne ud og gøre lidt gavn. Han kan fint med andre katte og børn.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0664

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Addy kommer fra en social sag, hvor ejer havde alt for mange dyr. Hun fødte to unger og har været ude i plejefamilie. Nu er hun tilbage og skal ud med sin ene unge, Lilly. Hun er ret nervøs, og der skal arbejdes en del med hende. Med mad, tålmodighed og kærlighed, så skal det nok komme.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1101

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Trud er kommet sammen med Modi, Magni, og sine andre søskende efter at de løb rundt på en befærdet vej og det ikke lykkedes at finde deres ejer. De er alle rigtig søde, kælne, legesyge, nysgerrige, tillidsfulde, spindende, eventyrlystne og dejlige killinger,- og meget glade for hinanden. De vil trives hos de fleste

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0361

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

HUNKATTEN BETINA. Mere info følger snarest..

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0989

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

RESERVERET NYT HJEM: Lille, fine Putte fik killinger for 3 måneder siden, nu er både hun og hendes killinger klar til at finde deres nye hjem., Putte er en rolig og mild pige, og hun elsker at blive nusset og hygget om., Hun trives fint med de andre katte og vil kunne bo med en mild og rolig ven., Hun ønsker sig et roligt hjem med hus og have, eventuelle børn skal være over 10 år.

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0867

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Zara er mor til et skønt kuld, som er rejseklare. De hedder Zizi, Zuri og Ziba. De blev i sin tid dumpet i en indkørsel i transportkasser. Heldigvis havde vi en kærlig plejefamilie på hånden, som havde lyst til at huse Zara, indtil hendes killinger blev store nok. Zara er en sød og selvstændig missemor, som søger sit eget hjem nu, og killinger er, som killinger er flest, frække og skønne.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0908

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Conrad er den ene af en gruppe katte, som blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Han er en sød og lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men vil også gerne kæle og lege. Han vil måske trives bedst i et roligt, kærligt hjem med mulighed for at komme lidt ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1266

Marsvin: Rex Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Amelie (tv.) er født af mor Adrian, der var drægtig, da hun kom til internatet. Hun er nu tilbage fra pleje med sin mor, og de to søger derfor et hjem sammen. Amelie er lidt mere nysgerrig på livet end sin mor. Hun skal ud til en ny ejer, der har tålmodighed og kærlighed til at gøre hende tam. Hun kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem endnu.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Viggo er kommet som den ene af en lille gruppe, som deres ejer ikke var i stand til at passe godt på mere. Han er rigtig kælen og vil meget gerne snakkes med, når han lige er faldet til og har overvundet sin usikkerhed. Han har brug for et kærligt, roligt hjem, hvor han må være indekat i starten og hvor man har roen og tålmodigheden til at lade ham blive tryg og falde til i sit eget tempo.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0309

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Her ser I smukke Minnie. Hun bor på internatet med sine to søskende, som hun elsker at lege med. Hun har hilst på vores hunde og andre katte uden problemer. Minnie nyder, når man snakker og nusser med hende. Hun skal til et hjem uden små børn og med adgang til have.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1167

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Malina er en rigtig smuk hunkat. Hun er en mild, stille og lidt forsigtig kat, som når hun først føler sig tryg ved en, bliver rigtig kælen og meget gerne vil nusses med. Et roligt hjem med mulighed for at komme ud, når man lige er faldet til, vil sikkert være nummer et. Men måske vil livet som ren indekat i et kærligt roligt hjem evt. med en sød makker også være godt ?

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0522

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Alberte er den mest fantastiske pige, hun er kontaktsøgende og elsker at blive nusset. Hun lægger sig på skødet og kan ikke få nus nok. Hun er en killing med alt, hvad det indebærer af vilde lege. Hun søger et hjem med en sjov have, hun kan komme ud og udforske. Alberte vil gerne ud sammen med sin bror, Albert. Alberte kan kun reserveres, da hun skal færdigbehandles efter sterilisation, inden hun kan gå hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0470

Marsvin: roset marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Wayne er kommet hertil sammen med nogle andre marsvin og kaniner, som ikke havde det så godt, hvor de boede. Han søger nu et kærligt hjem, hvor nogen vil tage sig godt af ham. Han er rolig, når han bliver taget op.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1186

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1156

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Lusifor har holdt til i et område i en periode, hvor nogle skolebørn ikke var gode ved ham. Det bærer han nu ikke præg af. Han er nemlig meget sød og ekstrem kælen, nysgerrig og spinder nærmest kronisk. Han vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1188

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0901

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Esmeralda var fundet efterladt alene i et skur til et udlejet sommerhus. , Hun var ved ankomst til internatet meget bange og tynd. , Men hun har nu taget godt på i vægt og finder mere og mere tryghed ved mennesker. , Esmeralda er dog stadig forsigtig og skal se tingene an. Hun vil gerne kæles og nusses om, men skal til et hjem med rolige omgivelser.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0415

Kat: Huskat sort

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Sorteper er en stor og meget rar hankat. Han er utrolig rolig og kælen, men kan også godt lide at lege. Han kan med de fleste andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1327

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år.

Karsten's ejer flyttede fra ham, og han var efterladt tilbage. Heldigvis var der nogen, der opdagede ham og bragte ham til os. Nu leder han efter en ny chance i livet. Han er en rolig fyr, der leder efter et hjem, hvor han enten kan være ude eller inde. Han skal til et hjem, hvor der er en neutraliseret hunkanin i forvejen, han kan forelske sig i. Han er ikke kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0930

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Marie er kommet, som den ene af en gruppe, hvor Dyrenes Beskyttelse har hjulpet en enlig dame, der havde få midler og mange katte, og som skulle flytte. Marie er en sød og forsigtig mis, som ikke gør noget væsen ud af sig, men med et stort kælehjerte, når hun er tryg. Hun vil sikkert trives bedst som indekat i et roligt og kærligt, voksent hjem, hvor hun med tiden vil blive en dejlig selskabsmis.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1021

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Alma er kommet, som missemor til to killinger, sammen med en lille hund i forbindelse med, at ejeren ikke mere kunne tage vare på sine dyr. Alma er rigtig fin og en meget sød og rigtig kælen kat. Harmonisk, imødekommende og nysgerrig. Hun vil trives hos de fleste, der holder af katte, og vil måske være både godt selskab og gnaverbegrænser.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-2-0434

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

"Var det en fugl?!", Aladdin er meget nysgerrig, og opmærksom på nye ting, der sker i hans omgivelser. Han udforsker hver en lille krog, han kan komme til her på internatet, og elsker at lege med de andre killinger. , Aladdin skal til et hjem med masser af plads og mulighed for at være både inde og ude. Det er en fordel med børn, eller andre katte.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0382

Kat: Killing sort/lidt hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Finn er en sjov, lille killing, som altid finder på ballade. Han er meget nysgerrig og elsker at lege.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1152

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Lille Max blev fundet sammen med sin mor og søskende og bragt her til internatet. Han elsker at gå på opdagelse og at kravle ned i spande, at han så ikke kan komme op af sig selv, er jo ingen hindring for at gøre det igen og igen. Max skal ud til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1065

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Margrethe blev fundet fastklemt i en hæk og hun forsøgte desperat at flytte ind i henvenders motorhjelm på bilen. Da de selv havde hund, kunne de ikke andet end at aflevere hende til os. Hun er en skøn og livsglad pige, glad for Frederik, vant til hund, kat og børn. Lidt forsigtig ved første øjekast, men det er kun indtil hun falder til.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0516

Kat: killing sort m lidt hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Trille kan man da bare ikke stå for, hun ser så sødt på en. Hun er utrolig kælen og vil meget gerne lege.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Celine kom som missemor med sine killinger efter at de blev set smidt af en bil langt ude på landet. Celine er en rigtig sød, voksen kat, der er meget stille og rolig og rigtig gerne vil nusses. Hun vil trives i de fleste kattevenlige familier.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1361

Fugl: canariefugl

Køn:

Alder: 1 år og 8 måneder.

Lille, smuk, flyvende kanariefugl blev fundet i en park. Har du pladsen og måske selskabet til den, så hører vi gerne fra dig

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1377

Marsvin: Marsvin Teddy/Rex bl

Køn: Han

Alder: 1 måned og 3 uger.

Thomas er født af mor Payton og har været i pleje. Nu er han så tilbage og klar til at finde et nyt hjem. Han vil rigtig gerne ud til en eller flere pigemarsvin, og ny ejer skal selv få ham kastreret, inden de bliver sat sammen. Han er ikke helt faldet til endnu, men med tid og tålmodighed skal han nok blive en god ven.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN DRACO. Se lige denne lille herlige fyr, han hedder Draco og var blevet dumpet i en papkasse med andre killinger og et par voksne katte. ÆV!! Heldigvis er han nu klar til at møde nye og søde ansvarlige mennesker, som vil tage sig godt af ham og give ham et godt katteliv. Draco er en sød lille fyr, der lige som sine søskende nyder at lave fis og ballade. Han er meget glad for sin søskendeflok og de sover i en bunke, hvor der stikker forskellige lemmer frem hist og her i ét virvar. Draco bør ud i et forholdsvis roligt hjem, det vurderer vi, at han vil trives bedst med. Børn er formentlig ikke lige noget for ham, men man kan jo ikke vide, det må bero på et besøg. Draco skal til et hjem, der har have. Lækkermåsen er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0737

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Amanda har været i pleje sammen med sin gode ven, Jannick. Amanda er en meget kontaktsøgende killing, hun følger en rundt i huset og er altid klar til at blive nusset. Hun elsker at ligge helt oppe på ens hals, når man ligger på sofaen. Hun er vant til en rolig chihuahua og vil meget gerne ud sammen med Jannick. Amanda og Jannick har brug for at kunne komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0916

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Rup er en lidt forsigtig fyr, som holder af ro og ikke så meget larm. Når først han føler sig tryg i sine nye omgivelser, falder han fint til ro og vil gerne nusses lige så stille. Rup skal ud til et hjem, hvor han kan få græs mellem trædepuderne.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN ROBINA. Robina en sød og legesyg hunkilling. Der er godt gang i Robina, og hun elsker en god slåskamp med sine søskende., Hun er en meget aktiv kat, så hun vil gerne afsted sammen med en anden killing eller til et hjem med legekammerater., Når hun har krudtet af, er hun en rigtig kælepotte. Hun skal nok få tilkæmpet sig opmærksomheden og de bedste kælepladser. Hendes favoritplads er på armen, som en baby, med alle 4 ben lige i vejret, så hun kan blive kløet på maven. Robina skal klart til hus og have og er steriliseret, øretatoveret og færdig vaccineret.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-1048

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 8 måneder.

Spot er kommet, fordi ejers nærmeste familie har fået allergi mod kat. Hun er en smuk, voksen dame, som har boet som indekat i et voksent hjem. En rigtig dame, der gerne vil kæle og kontakt og godt lader sig børste, når det er på hendes præmisser. Dvs stille og rolige mennesker, som tager tingene i hendes rækkefølge og tempo,- og når hun har lyst. Hun vil trives som indekat i et voksent hjem med respekt for kattens selvstændige natur.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0711

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Smut er kommet sammen med sin mor fra et hjem, som ikke mere har overskuddet til at tage vare på sine katte, da det er vokset over hovedet. Hun har været i plejefamilie, som fortæller: Smut er afventende og forsigtig, når hun kommer nye steder, men når hun føler sig hjemme, er hun en rigtig hyggelig, lille kat. Hun savner meget at komme ud, så hun vil gerne bo et roligt, kærligt sted, hvor hun har mulighed for både ude- og indeliv.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0555

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Balder blev født, da mor næsten lige var ankommet til internatet. Han har været i familiepleje, som fortæller om ham: Balder - hvorfor sidde stille, når man har så mange poter at løbe på, "dampbarn" - men en utrolig kærlig hyggetrold., Tryg ved hunden og de gamle katte og er ikke bleg for at undersøge alt! Der er brug for et hjem, hvor man må lære at være både inde og ude, evt. sammen med en jævnbyrdig makker.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1193

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

En degu er et spændende, lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger, der lige er klare til at forlade reden, og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med vedholdenhed blive nogle kære, små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt er de fra Chile/Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1428

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Figurina er fundet alene midt på en landevej i et område, hvor der tit bliver kastet katte af. Hun skal lige se folk lidt an, før hun overgiver sig og vil kæles med. Hun leger og har rigtig stor glæde af de andre killinger.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0925

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Silje er kommet som den ene af en gruppe katte, hvis ejer ikke mere kan tage sig af dem pga sygdom. Hun er en sød og rolig, meget kælen, voksen kat, der er lidt forsigtig i nye sammenhænged og som trænger til et hjem, hvor man har overskud til at sørge lidt ekstra godt for hende i starten.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0521

Kat: Huskat sort m. hvid

Køn: Han

Alder: 4 år.

Findus er en stor flot hankat. Han elsker at sidde, hvor han kan overskue det hele. Han er meget kælen, og kommer for at snakke med det samme, når man kalder på ham.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0301

Kat: Killing sort/hvid

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Frans og hans søskende er nu klar til at indtage deres nye hjem, så står du og mangler en sød og sjov lille vildbasse, så kunne det måske blive Frans.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Perle kom oprindeligt, fordi det ikke var muligt at finde hendes ejer. Hun havde ellers fået sig et nyt hjem og nogle søde nye mennesker, men her skulle hun være ren indekat og det har det vist sig, at hun ikke trives med. Hun er en meget smuk, sød og meget kærlig mis, lidt forsigtig i nye sammenhænge, men bliver hurtigt meget imødekommende og nysgerrig. Hun elsker at lege med ping, fange edderkopper og fluer og at blive børstet. Hun vil trives i de fleste familier, hvor hun også må få lov til at komme ud og få dækket sine behov for eventyr, fangelege og aktiviteter. Måske vil hun foretrække at have sine menneskers opmærksomhed for sig selv.?

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1404

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Mynte blev fundet, efterladt på et badeværelse, sammen med nogle killinger, som ikke var hendes. Uden mad og vand. Nu søger hun med lys og lygte efter et nyt ansvarligt hjem. Med mad og vand. Og masser af kærlighed

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0803

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sofie var lille og moderløs og opholdt sig i finderens have, da de kom hjem fra ferie. Hun har været i familiepleje, som bl.a. fortæller: Sofie er en lidt forsigtig kat, som har brug for et roligt, kærligt og tålmodigt hjem, som giver hende den tid, hun har brug for til at blive tryg og falde til især overfor voksne. Når det er sket, vil hun gerne ligge i favn og nusse lidt,og når mit barnebarn på 10 år er på besøg bliver hun gladelig liggende i favnen og sover! Hvad der er sket i hendes første tid, inden hun kom på internat, er ikke til at vide, men hun virker mere tryg ved et børn end en voksen.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Frida har været væk fra sin ejer en periode og er blevet en smule tynd og har fået en del skrammer af det. Imidlertid har hendes ejer fået en anden kat og mener derfor ikke, at hun kan have Frida igen. Nu er hun ved at være restitueret og er klar til sit nye hjem, som gerne skal være et hjem, hvor hun gerne må være inde men også lidt ude. Hun er lidt forsigtig, men vil meget gerne nusses og meget madglad. Hun vil egne sig bedst i et hjem med ro. Uden mindre børn, hos en familie, der har tid til hende.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0271

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN RAVEN. Raven var blevet dumpet i en papkasse med andre killinger og et par voksne katte. ÆV!! Heldigvis er han nu klar til at møde nye og søde ansvarlige mennesker som vil tage sit godt af ham og give ham et godt katteliv. Raven har været lidt længere om at tø op her end de andre killinger, men han er i god process. Vi er vilde med Raven, han kan bare gøre én helt blød i knæene, når han viser mere og mere tillid. Han nyder at lave fis og ballade samme med de andre killinger her på internatet. Han er meget glad for sin søskendeflok og de sover i en bunke, hvor der stikker forskellige lemmer frem hist og her i ét virvar. Raven bør ud i et forholdsvis roligt hjem, det vurderer vi at han vil trives bedst med og børn er formentlig ikke lige noget for ham, men man kan jo ikke vide, det må bero på et besøg. Raven skal til et hjem der har have. Lækkermåsen er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1124

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Ariel er den ene killing, som kom sammen med sin familie, fordi hendes ejer ikke kunne tage vare på dem. Hun er en MEGET legesyg drillepind, med på sjov og ballade, nysgerrig og vil gerne have en på opleveren. Hun har brug for et hjem, hvor der sker noget, gerne sammen med andre jævnbyrdige katte, og med mulighed for både at være inde og på evertyr ude.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1296

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Connie kom sammen med formodentligt sin søster efter at have holdt til ved en dagligvarebutik. Hun er en meget eventyrlysten pige, som meget gerne vil gå på udforskning i sine omgivelser og en aktiv pige, der kravler og klatrer, hvor end hun kan, og som sjældent sidder stille ret længe ad gangen. En dejlig pige, som har brug for et hjem, hvor hun har rig mulighed for at komme ud og udforske og måske gøre lidt gavn som gnaverbegrænser?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1315

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Musling, Tut og Lydia har været i familiepleje sammen.Familien fortæller at Musling er en fantastisk kat med et godt sind og er meget social. Hun vil passe super til en familie med børn. Hun er nysgerrig og legesyg samt nyder at være i selskab med de andre katte. Musling har de skønneste øjne og spinder, bare man kigger på hende. Hun vil rigtig gerne kæles og nusses. Musling er en rigtig madglad killing, så er man i køkkenet, følger hun med på tætteste hold og selvom hun er til den slanke side nu, så kan det ændre sig, hvis ikke man passer på :)

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0779

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Ballademageren Pikachu er fundet alene, uden mor og søskende. , Der var desværre ikke nogen i området, som kendte til Pikachu, og han sidder nu på internatet og venter på en familie, som fremadrettet altid vil kendes ved ham. , Pikachu er god til at drille de andre killinger, så hvis de ikke gider at lege, så skal han nok få dem igang.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0314

Kat: killing rød/hvid

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Linus er er sjov killing, som altid er klar på sjov. Han er en meget aktiv killing, som altid er klar til at lege. Han er også utrolig kælen og elsker at putte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Walde er kommet sammen med Willma, fordi deres ejer ikke kunne passe dem. Walde er en sød, stille og rolig mis, kælen, spindende og nysgerrig. Han og Willma har kendt hinanden hele livet og har det godt med hinanden og går bl.a. på eventyr med hinanden. De vil ikke have noget imod et dejligt nyt hjem, hvor man må være både inde og ude og beholde hinanden..

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Ariella blev fundet på en parkeringsplads. Hun er sød, kælen og meget menneskevant - også til børn - og finder en leg i alt, hun kan finde. Hun vil trives i en glad og legesyg børnefamilie.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1302

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Camino er som killinger er flest - sød og legesyg. Hun kommer gerne hen til én og vil gerne tages op. Hun er tilløber killing, og leder efter hendes nye familie.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0751

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Freja kom sammen med sin familie i sin tid. Hun har været i familiepleje, og nu er hun tilbage, klar til sit nye hjem. Hun er en skøn killing med fart over feltet, aktiv, nysgerrig og legesyg. Men hun er også en rigtig hyggefis og vil meget gerne putte og kæle. På sigt sikkert bedst egnet til at være både inde- og udemis, måske sammen med en sød makker.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0241

Kat: killing creme rød

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Oggy er en rigtig lille puttegøj. Han vil gerne se lidt mere på tingene, end sine søskende, men så er han også med på at lege. Han nyder meget at lege med sin ynglingsmus, eller hvis han kan komme på armen og putte., Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Spøttrup Internat

Ref: 16SH-1-0573

Hund: Islandsk Fårehund

Køn: Han

Alder: 3 år.

Charlie er en rigtig rar hund, som elsker al kontakt med mennesker. Han holder meget af at komme med på tur, hvor han går rimeligt i snor. Han kan gå løs i vores lukkede skov, hvor han kommer næsten hver gang, man kalder. Han er en aktiv hund, som altid er i godt humør.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0714

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Inka kom i sin tid sammen med sin familie og drog derefter i plejefamilie. Nu er Inka tilbage og klar til sit nye, blivende hjem. Hun er en dejlig ukompliceret killing, nysgerrig og legesyg, men kan også være rolig og meget kælen. Hun vil trives i de fleste familier

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0935

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 år.

Per Kurt er fundet sammen med andre katte på en efterladt ejendom, for aflåste døre. , Heldigvis blev de fundet og er nu på internatet. , Per Kurt er meget kælen og nusser sine kinder op og ned ad dig. , Han vil elske at ligge i dine arme. , En vaskeægte kælepot!

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0553

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Laban blev født næsten på vej til internatet. Han har været i familiepleje sammen med sin familie. Plejefamilien fortæller bl.a.: Laban springer ud i tilværelsen med den overbevisning, at der nok er en, der redder ham, hvis han kommer på dybt vand. Ballademager og hyggetrold. Vil klare sig fint både alene og med selskab. Han elsker min hund og ignorerer de fastboende katte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0928

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Gertrud er 1 af flere katte, som er kommet, fordi hendes ejer er blevet alvorlig syg og skal flytte. Hun er en sød, stille og rolig kat, nysgerrig og glad for at lege. Hun vil trives i de fleste familier, gerne sammen med en sød makker, og på sigt med mulighed for også at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1310

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Milde kom i sin tid alene og moderløs. Hun har været i familiepleje, men nu er hun klar til sin nye, blivende familie. Hun er en rigtig sød kat, som ville blive rigtig glad for at komme i et nyt hjem med mennesker, som gerne vil lege og nusse med hende. På sigt sikkert gerne som både inde- og udemis og evt sammen med en sød makker

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0831

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Katja og hendes bror, Kurt, er fundet dumpet i kanten af en stor skov, meget langt fra bebyggelse. , De blev heldigvis fundet og bragt i trygge hænger på internatet. , Katja og hendes bror, Kurt, har meget fornøjelse af hinanden, og både putter og leger i hinandens selskab.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0495

Kat: Huskat Grå/Hvid

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Moster er en utrolig sød kat. Hun er stille og rolig, men vil også gerne lege. Hun kommer hen til en for at hilse med det samme, når man kommer ind til hende.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0993

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Luca (th.) kommer fra den store sag med 13 marsvin, der blev dumpet i en skov. Han er meget nysgerrig, og med tiden vil han blive en god ven. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han vil blive håndteret af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med Tilda, og de to er superglade for hinanden og skal derfor ud sammen. Han er kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0700

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Charly er en dejlig kat, som gerne bruger en masse tid på at undersøge hele fællesarealet. Han er nysgerrig og legesyg, og en omgang leg med drillepinde er altid en sikker vinder. Han har her på internatet boet sammen med flere forskellige katte, hvilket har fungeret rigtigt godt.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0827

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Mille blev fundet på en motorvej. Hun var meget lille og tynd ved ankomsten, men efter kyndig behandling er hun endelig klar til at få sin helt egen familie. , Hun nyder sin tilværelse med at tage sig en daglig middagslur i sin kurv, som hun ofte benytter. , Hun elsker at hygge og er god til at lægge sig til rette de mest utrolige steder.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0487

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Lisa kom som missemor med killinger efter, at hun var blevet sat af på en 4H gård i en papkasse sammen med sine unger. Hun har været i familiepleje sammen med rollingerne og er nu tilbage, klar til at undvære sine unger. Plejefamilien fortæller: Lisa er en stille og rolig, voksen kat, som har det fint med både kendte og fremmede mennesker og vil gerne nusses og aes og også gerne lege lidt, når killinger ikke er med. Hun er ikke meget for at komme op til én i sofaen. Det virker som om, hun tror, det ikke er ok, for når hun først er oppe, vil hun gerne ligge ved én og sove. Hun spiser godt og venter til, at de andre er gået, - måske trænger hun bare til, at hendes unger rejser hjemmefra.. Hun vil trives i et kærligt og venligt hjem, hvor hun må være inde og ude, som hun gerne vil.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1001

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Søde Janus kunne ikke finde hjem, og derfor endte han her hos os. Han er nu klar til at finde sin nye ejer., Janus er en sød og kærlig dreng, han elsker at blive nusset. Han har en rigtig flot stemme, som han bruger hvis han føler sig overset. Han har helt sin egen mening om hvordan tingene skal være, og kan godt finde på at "skælde ud" hvis der er noget der ikke passer ham., Janus skal ikke bo med børn under 15 år., Han vil gerne finde et hjem uden andre dyr, da han er lidt strid ved de andre katte. Janus ønsker sig et hjem med en dejlig have han kan komme ud i.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1142

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Arven kom som lille og moderløs efter at være blevet fundet på en brandstation. Hun har været i familiepleje sammen med en lille gruppe nye "søskende" og er nu tilbage, klar til sit nye hjem. En lille sød og kælen pige, selvstændig og med sine meningers mod. Hun vil trives som godt selskab inde, og på sigt sikkert som dygtig jæger ude, gerne sammen med en jævnbyrdig makker.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1041

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Misty er mor til Melis, og de vil meget gerne rejse ud i et kærligt hjem sammen. De har ikke været meget i hænder, men den rette kan med tålmodighed få nogle fine piger ud af det.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0762

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Shy kom med sin mor og søskende i sin tid. Han har været i familiepleje, men nu er han tilbage og klar til sin nye, blivende familie. Shy er en stille og rolig, meget snakkesalig fyr, som lige skal bruge lidt tid til at se en an, for så at blive den skønneste, lille kat med godt mod i sindet, som efter man har fået lov til at snakke med ham, helst ser, at man ikke stopper med at nusse igen. Han elsker at blive nusset og kælet med. , Måske vil han trives som indekat i en sød og rolig familie.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1191

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1414

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Fiona har haft en hård start på livet, og blev fundet i en skakt 2 meter nede, så hun er lidt en forsigtig missepige. Derfor vil et hjem uden børn være at foretrække, men hun bliver meget tryg, når først man har vundet hendes tillid. Hun skal i et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0404

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Anastasia dukkede for snart længe siden op på en landejendom i et tyndt beboet område. Ud af det blå og meget gravid, og ingen i området kendte hende. Hun blev hjulpet på internat og fødte næsten samtidig med. Derefter kom hun i familiepleje., Stille og rolig kat, skal lige se folk an, men så er hun også rigtig sød vil gerne kæles og nusses med.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0302

Kat: Killing hvid med blå

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Klokkeblomst søger nyt hjem, og meget gerne sammen med sin bror, Peter Pan. Klokkeblomst er en meget social killing, som har været ude i plejefamilie, hvor hun er blevet vant til hverdagen i en familie med børn og hund.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1106

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Happy Feet er en skøn, lille løvehovedblanding med charme, selvtillid og lækkert hår. Ca. 1 år gammel. Han er nysgerrig og opsøgende på tingene og skal være med, hvor det sker. Happy Feet er, som navnet antyder, en lille fyr med fut i poterne, så det skal der være plads til i hans nye hjem. Han elsker at blive nusset på næsen, så det er der altid tid til. Han er kastreret og koster kr. 400.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0733

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Adrian (th.) blev dumpet i en skov med 14 andre marsvin. Hun var drægtig og har født en unge i pleje. De er nu begge tilbage og søger et hjem sammen. Hun er lidt nervøs og skal ud til en ny ejer, der har tålmodighed og kærlighed til at gøre hende tam. Hun kan godt bo med rolige børn, men ikke håndteres af dem.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0664

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Sille er kommet sammen med sin kattefamilie, fordi ejeren ikke kunne blive boende eller have den lille kattefamilie med. Hun er en nysgerrig og legesyg pige, rolig efter alderen og meget kælen, ..og madglad. Hun vil trives i de fleste hjem, måske også som indekat, og evt. sammen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1279

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Hermione er kommet som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Hermione er en sød og mild, lidt forsigtig pige, men hun er nem at komme til og at have med at gøre. Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem, evt. som indekat sammen med en sød makker måske?

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0665

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Tilda er kommet fra en stor dyreværnssag med alt for mange marsvin. Hun var drægtig, da hun kom til os, og derfor har hun været i pleje med sine unger. Hun er nu tilbage og er blevet sammenført med Luca og de to skal ud sammen. Hun har været i et hjem med børn og kan derfor godt komme ud til et med børn igen. Men hun har stadig brug for en masse tid og kærlighed på at blive håndteret.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0455

Kat: Killing sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Yvonne er en charmerende, lille en, som er meget kælen. Hun leger meget med sine søskende, men også gerne med legetøj., Hun er klar til en ny familie fra den 11/9.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0385

Kat: killing sort

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Henriette er, som sine søskende, meget legesyg og kan vende og dreje sig rundt med legetøjet. Hun er rigtig kælen, når hun har tid, og der ikke er noget "vildt" legetøj, som skal fanges først.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1462

Guldhamster: guldhamster

Køn: Han

Alder: 1 måned og 1 uge.

Ofelia kom fra en dyreværnssag, hvor man fraflyttede hende og et andet guldhamster, der nu er rejst ud af døren. En morgen par dage efter de var kommet til os, lå der 5 små guldhamster unger. Ofelia var blevet mor. De kom ud i pleje og nu er de fyldt 4 uger og er klar til at rejse hver deres vej. Vi sender dem ud til kærlige hjem, der har sat sig grundigt ind i guldhamsters behov. Læs evt. pasningsvejledningen på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. De er rejseklar torsdag d. 15/9 efter de er blevet tjekket af vores dyrlæge og de koster 100 kr.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0745

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Feline kom, som ganske lille, hvor hun var blevet fundet moderløs, alene og meget sulten. Hun fik sig en lille gruppe andre killinger at være sammen med og kom i familiepleje. Nu er hun tilbage, stor og gammel nok og klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien beretter: Felina er en meget legesyg pige, som elsker at lege fangeleg med de andre katte. Hun var den første til at udforske den nye verden, da hun kom i pleje. En nysgerrig, modig og selvstændig pige, der kommer selv, når hun synes, der skal snakkes. Vi søger et hjem, hvor hun må være ude og inde, som hun har lyst til, og gerne må hjælpe med at fange mus, gerne sammen med andre katte. Her får hun sig en lille lur i en solstråle.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1095

Dværghamster: Dværghamster

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lille Rasmine blev overdraget sammen med 6 andre hamstere fra en ejer, der ikke kunne passe dem mere. Hun er en aktiv, lille pige, der helst bare vil have et spændende bur, der kan indrettes på sjove og aktive måder. Hun vil gerne kunne bo sammen med andre dværghamstere, men vi ved ikke, om hun er for "gammel" til at kunne blive sammenført med en anden. Så det er vigtigt at have en plan B og et bur nr 2.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1185

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0318

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

HUNKATTEN PIA. Denne skønne mispige blev brat revet ud af sin moderrolle, førend hun kom til os. Det har dog ikke ændret missepigens dejlige, ligefremme væremåde. Hun er en aktiv og glad kat, og hun synes, det er superhyggeligt at rende rundt sammen med alle de andre katte på internatet. Hun er nysgerrig, interesseret og en rigtig glad og venlig mispige. Pia vil trives i stort set alle hjem, dog tror vi ikke med helt små børn. Pia holder meget af kys og kæl og kommer gerne for at få mere. Pia skal til hus og have. Hun er steriliseret øretatoveret og vaccineret 1. gang. Skøn tøs!

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Diva er en smuk pige, som vi ingen historie har på. Men hun vil uden tvivl gerne være dronning i eget hus, med mulighed for at gøre nytte og slænge sig i sofaen. Hun elsker opmærksomhed, men gør ikke et stort nummer ud af sig selv. Hun er skønnet 1 år og trænger til et kærligt hjem nu.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Basses oprindelige ejer boede på et lille værelse og det var ikke nok for Basse. Han har været indekat og har kun været ude i snor, men han er en livlig, aktiv og nysgerrig fyr, som har brug for mere udenomsplads og for at komme ud på eventyr også. Han er flot og har en meget genkendelig hale, som smyger sig langs ens hals og ryg.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1189

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 1 år og 8 måneder.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1150

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 uger.

Minerva kom sammen med sine søskende, efter at de blev fundet i en skov, hvor de var blevet sat af og efterladt. Minerva er meget sød, lidt forsigtig, meget kælen og en rigtig lille kravlemis :-) Hun vil trives hos de fleste gerne med en sød makker og på sigt med mulighed for at komme ud i træerne også.. måske :)

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1143

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Pluto er set blive smidt af en bil sammen med en makker. Han er en glad, kælen og nysgerrig fyr, der gerne vil lege og udforske og er lidt af en spilopmager. Han vil trives hos de fleste.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0687

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Lynild kom i sin tid sammen med sine søskende som moderløse og har været i pleje sammen med en lille gruppe killinger. Plejefamilien fortæller at Lynild og Sally rigtig gerne vil bo sammen. Lynild er en rigtig lille "syller", som er rigtig dygtig til at gøre opmærksom på sig selv, så man tager ham op - En super kælen lille fyr, som elsker at lege med de andre katte.. Han vil sikkert som billedet antyder blive glad for at komme ud også, og på sigt vil det lille myr sikkert blive en meget stor kat med den halelængde han har sig :)

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1198

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Musse er en bandit, på den søde måde. Han er meget legesyg og kælen. Er der andre katte, der vil lege med, er det sagen. Han elsker mennesker og er meget opsøgende. Hvis man har lyst til at få to killinger, ville han elske at komme til et nyt hjem sammen med sin bror, Mo. Musse skal til børn over 7 år. Han kan bo sammen med hund og skal have adgang til udelivet.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1199

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Her er lækre Mo. Han nyder selskab af andre katte og mennesker. Vil gerne følge med i alt, hvad der sker, og kan han finde en legekammerat at gi den gas med, er der fest i gaden. Mo ville elske at bo sammen med Musse, men ikke noget krav. Han kan bo med hund og børn over 7 år. Skal have adgang til udelivet.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0649

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Bella er fundet med sine søskende, bl.a. Nala. De har været i familiepleje sammen, og plejefamilien fortæller bl.a.: De var, - forståeligt nok-, forsigtige i starten, men Bella er blevet en rigtig kælen og legesyg killing, som elsker at blive nusset om, og som ligger på et dejligt blødt tæppe og sove sine lure. Hun vil trives i de fleste søde familier, men hvis det kan lade sig gøre, at man vil have både hende og Nala, vil man få et rigtig sjovt og hyggeligt sammenhold. De sover, leger og slikker hinanden.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1237

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Magnus er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø. Han elsker at blive drillet og kildet på maven.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0816

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Kitty kom i sin tid sammen med sin mor og søskende. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage, klar til sit blivende hjem. Kitty er en sød, meget imødekommende og kælen pige, som holder af at fange en flue i ny og næ, og at være tæt på sin familie og sine mennesker. Hun vil trives i de fleste katteglade hjem, gerne med en sød makker, og på sigt med mulighed for også at komme lidt ud.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-1019

Hund: Schæfer

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Majka er kommet, fordi hans ejer skal flytte og ikke må have ham med i sin nye bolig. Han er en glad, aktiv og nysgerrig hund, meget opmærksom og kontaktglad, men også nysgerrig og med på en løbetur efter en kat eller hare. Han er vant til at bo sammen med 2 andre hunde på landet og fungerer rigtig godt sammen med hunhunde. Han er vant til at være alene sammen med de andre hunde i 3-4 timer i baggangen med adgang til indhegnet udeområde og er vant til at blive luftet mest løs. Han kan de almindelige ord og er vant til at være med i bil, hvor ture til strand og vand står højt på ønskelisten. Han har brug for en ny ejer med erfaring med racen og med god indhegnet udenomsplads, hvor han må være en del af sin nye ejers dagligdag det meste af tiden, - gerne, hvor der bor en sød hunhund i forvejen. Han er ikke vant til børn i sin dagligdag og vil sikkert være for glad og kåd til de små, men store legeglade og kæleglade, hundevante børn vil sikkert være fint.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0384

Kat: killing trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Helle elsker først at fange legetøjet for så bare at ligge og hygge sig med det. Hun er meget kælen, og følger med stor interesse med i, hvad man laver, mens hun suser rundt med sine søskende.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0492

Kat: Huskat rød/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Gizmo er vores lille fotomodel. Han gør alt, hvad han kan for at gøre sig til for fotografen. Han er utrolig kælen og meget flot.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0965

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Bob gjorde sig et klogt træk, da han mødte en, der kom gående forbi ham. Bob tænkte, at måske kunne denne person hjælpe ham, så han ikke længere var alene. , Heldigvis sørgede personen, som fandt Bob, for at han kom på internatet. , Bob er en afslappet kælen kat, som er supergod til at tilpasse sig. Han er god til at finde sig til rette, - om så der er killinger, voksne katte eller gøende hunde omkring ham.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-1-0465

Marsvin: Brun/hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lulu er lidt reserveret, når hun er i sit bur, men når hun først kommer op, er det nu lidt hyggeligt at putte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1309

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Django kom på internat i sin tid efter at han og hans mor og søskende var blevet fundet i en papkasse. Nu er han klar til sit nye blivende hjem. Django er en legesyg lille kat. Han er meget livlig, og har brug for at blive underholdt, så han ville passe godt til en familie med børn. På sigt vil han sikkert gerne have lov til også at gå på opdagelse udenfor, og måske gerne have selskab af en anden jævnbyrdig mis

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1281

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Neville er kommet, som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet. Og hun derfor, - selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis -, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Neville er en sød, kælen, mild og rolig, lille gut. Han er kortvarigt en smule afventende og forsigtig, men han er ikke utryg og vil gerne nusse. Han er meget opmærksom på, hvad der sker udenfor, specielt lyde er han opmærksom på. Han vil trives i de fleste kattekærlige og vante hjem med lidt ro og tålmodighed i starten, evt. sammen med en sød makker.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0823

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Butler blev fundet som 5 uger gammel. Han er sådan en fræk charmetrold, som følger med en over det hele. Han er nysgerrig og legesyg og ikke bange for noget som helst. Han kan godt lide andre katte. Han skal med tiden have mulighed for at komme udenfor, for han er en udbryderkonge.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Benjamin er en lille mis med fart over feltet, han er hvor vi er og helt i hovedet på os. Meget kælen og meget legesyg., Han er vild med hunde og andre katte.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1192

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneler. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0794

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Smukke, stille Coco Chanel blev fundet i vejkanten af en befærdet vej, alene og moderløs. Hun har været i familiepleje sammen med en gruppe jævnbyrdige killinger, men er nu tilbage og klar til sit blivende hjem. Plejefamilien fortæller: , Coco Chanel er en rigtig lækker, supersmuk løve med en dejlig, vamset og blød løvepels. Hun er legesyg, meget kælen, social og en rigtig hyggefis. Lidt forsigtig overfor nyt, men hun udforsker gerne og forsigtigt - sine omgivelser, og der kan være fuld fart på hende, når hun føler sig tryg. Hun er ikke begejstret for hunde, men har været ude i plejefamilie, hvor der var hunde, hvilket fungerede. Måske vil hun trives bedst som indekat i et roligt, kærligt hjem, gerne sammen med en sød makker.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0853

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Skønne Malik leder efter sit nye hjem. Han er en forsigtig dreng, der skal have lov til at se sine mennesker an, før han bliver tryg. Han vil gerne nusse, hygge og lege. Han søger et roligt hjem uden andre dyr, og uden børn under 15 år. Han skal ud sammen med sin bedste ven, Wendy. De kan bo i lejlighed.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0256

Kat: Huskat, Sort

Køn: Hun

Alder: 6 år og 2 måneder.

Madinella er kommet hertil da hun har vandret rundt i Højslev, hvor ingen ville kendes ved hende. Hun var øretatoveret, men desværre så utydeligt, at vi ikke kunne læse det, derfor søger hun nu en ny familie, der vil tage sig godt af hende. Hun er en super kælen kat, som elsker at gå på opdagelse, og ønsker sig et hjem med adgang til have., Hun er klar til en ny familie fra 14/7., Hun er vaccineret, chippet og neutraliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 8 måneder.

Banjo´s ejer er desværre ikke mere.Han er en fin, sød og meget kælen kat, der elsker at klatre. Han vil gerne nusses om og er vant til at være i centrum. Han vil trives i de fleste hjem helst som både inde- og udemis

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1123

Marsvin: Glathåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Lille "Two Face" (tv.) er født hos plejefamilien, da hendes mor blev fundet drægtig og dumpet. Hun er en meget vims, lille pige, der skal i kyndige hænder. Men med tid og kærlighed, skal hun nok blive en god ven. Hun er sammensat med Mimse, og de er blevet rigtig glade for hinanden. Derfor skal de også ud til samme hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0836

Hund: Boxer

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 3 uger.

(Han får besøg d. 26/09 og afventer derefter svar fra dem). Bertram er en utrolig lækker Boxer, som lever op til sit navn. Det skal forståes sådan, at han er meget glad og vil gerne rigtig mange ting på en gang. Han fejler intet og er kun kommet til os, da mor og far er gået fra hinanden. Lækker, lækker boxer!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0461

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Lille Pussy er den ene af en gruppe søde katte, hvis meget katteglade og kærlige ejer desværre ikke kan passe mere. Lille Pussy er en sød, lidt forsigtig mis der rigtig gerne vil kæle når hun føler sig tryg. Hun vil trives godt i et roligt, kærligt hjem og er vant til andre søde katte

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0351

Kat: Huskat sort m hvid semilanghår

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lulu elsker at ligge i sin stol, hvor hun har et godt overblik over, hvad der sker omkring hende. Hun nyder, når man tager hende op, og er ellers en meget rar og rolig kat. , Lulu er klar til en ny familie fra den 11/9.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0863

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Zara er mor til et skønt kuld, som er rejseklare. De blev i sin tid dumpet i en indkørsel i transportkasser. Heldigvis havde vi en kærlig plejefamilie på hånden, som havde lyst til at huse Zara, indtil hendes killinger blev store nok. Zara er en sød og selvstændig missemor, som søger sit eget hjem nu.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0325

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Her ser I smukke Cirkeline. Hun bor på internatet med sine tre killinger, som også er klar til at få et nyt hjem. Hun er en smule reserveret, men hvis man giver sig god tid til at nusse med hende, og hun får lov at se én an, er hun meget kælen. Cirkeline skal til et hjem, hvor der ikke bor mindre børn, og der er adgang til have., Klar til nyt hjem 25/9.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1356

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Charlie er lige så lækker, som han er fræk! Han charmer alle med sine flotte øjne og stemme. Charlie skal nemlig nok sige til, hvis han ikke får opmærksomhed nok. Andre katte kan få lov at være i nærheden, men heller ikke tættere på. Charlie skal ud til hus og have græs mellem de bløde trædepuder.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0235

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN CONGO. Mere info følger snarest..

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0344

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

HUNKATTEN SØDNØD. Sødnød er lige så sød, som navnet antyder, og mere end klar til at komme videre. Hun er klart fremme i bussen, når det gælder nusning, og hun smider sig gerne for at få en ordentlig omgang kæl. Hun ser folk an i løbet af et split sekund og beslutter, om det er noget at spilde sine skønne missekræfter på. Sødnød skal klart til hus og have og er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0549

Kat: Killing Gråstribet

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Klausi er en rigtig lille engel. Han er altid stille og rolig og kan slet ikke finde på at spurte omkring efter legetøj og andet sjovt. Han leder nu efter en ny familie, som kan klare sådan en sød, lille fyr.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0957

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lille vamsede, bløde Diva kom sammen med sin familie i sin tid og har været i plejefamilie. Men nu er hun tilbage på internatet og klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien fortæller: Diva er en dejlig, charmerende pige, der er lidt forsigtig over for nye ting. Hun nyder at blive kælet og nusset med, og undersøger nysgerrigt verden omkring sig. Hun kommer gerne selv og vil kæles med og vil også meget gerne lege. Der er lidt Diva over hende - deraf navnet - og lider ikke i stilhed, hvis de andre killinger tager for hårdt fat i leg. Hun har været i plejefamilie, hvor der var hunde, hvilket fungerede fint.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1374

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Tarzans ejer valgte at flytte, uden Tarzan. Det er lidt mærkeligt at man tager sig af en kat i nogle måneder, og når så man flytter, så må katten klare sig selv. Tarzan vil derfor sætte pris på at få en ny ejer, som vil forkæle ham resten af livet

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0715

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lilje er kommet sammen med sin kattefamilie. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye liv i sit dejlige, blivende hjem. Lilje er en sød, mild og lidt forsigtig pige, der lige skal se nye ting lidt an, men det vil hendes naturlige nysgerrighed sikkert hjælpe hende med at overvinde. Hun vil måske trives som selskabs- og indekat i et roligt, kærligt hjem - eventuelt sammen med en sød makker.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0946

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Smukkeste Liva er fundet alene i et industri kvarter. , Hun er den kæreste og supersnakkesaglige, lille dame. , Hun er meget rolig og god til at tilpasse sig.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0917

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Plet kom i sin tid sammen med sin søster som moderløs til Brande Internat efter at være fundet ved en gård i en papkasse. Hun har været i familiepleje hos finderne, som bl.a. fortæller: Plet blev efterladt på min mors gård. Hun var tam og vant til kattebakke fra starten og i pleje med søster Scutchie og Kåre. Plet en intelligent kat, som elsker hygge i favnen og at lege med andre killinger. Hun hvæser ikke og er hverken dominerende eller domineret af de andre katte. Hun er ikke bange af sig ej heller for støvsugere og des lige. , Hun er kontaktsøgende og vil gerne ligge og hygge på maven eller i favnen både hos børn og voksne og god til ikke at have kløerne fremme. Hun er vant til med børn på hhv 7 og 3 år. Når der er uro og mange gæster foretrækker hun at være i et andet værelse, men det gør de fleste katte jo., Vi har en 1,5 år gammel kat i forvejen, som dog ikke gad de små killinger ret meget. Men Plet var ikke bange for den og de spiste tit mad af samme skål., Hun er helt vant til kattebakke og vi har aldrig oplevet uheld andre steder og er vant til at have adgang til vand og mad hele tiden, hvilket hun administrerer godt., Hun vil trives i en børnefamilie og meget gerne med en kat, på sigt sikkert gerne som både inde- og udemis.,  

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0418

Kat: Huskat sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Pippi er en sød og meget rolig kat. Hun elsker at blive kælet med og at kunne gå rundt og følge med i, hvad man laver.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1295

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Jessie kom sammen med Ricky. Hun er en fin og sød, meget kælen pige, rolig men også nysgerrig og opmærksom. Hun vil trives i de fleste familier, gerne som både inde- og udemis.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1313

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Donnie er kommet som moderløs sammen med sin bror Dando. Nu er be begge klar til deres nye, blivende hjem , hvor de meget gerne vil have lov til at bo sammen. Hun er meget legesyg og nysgerrig og vil være egnet godt til en familie med evt. børn, som altid er klar på at underholde Donnie. Gerne som både inde- og udemis

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0813

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Flikas mor blev påkørt af en bil, og Flika sad derefter alene ved vejkanten. , Der blev selvfølgelig også taget hånd om Flika med det samme, og hun blev derfor kørt direkte til internatet i en meget ung alder. , Her har hun fået sig en masse kattevenner, som en efter en er rejst, når de er blevet adopteret. , Flika er nu 4 mdr. og mangler stadig en familie., Så har I et ønske om en kælen, snakkesaglig og tålmodig kat, som meget gerne vil nusses om, er Flika sagen.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1362

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

RESERVERET NYT HJEM: Nugget er en skøn, lille pige. Hun er en sød og sjov killing med alt, hvad det indebærer af vilde lege. Hun elsker at blive nusset og er en nysgerrig pige., Hun skal ud til hus og have, gerne med en af sine søskende.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1166

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Smut er kommet sammen med sin familie. Hun har været i familiepleje og er nu klar til sit blivende hjem. En sød, lidt forsigtig pige, men også nysgerrig og kælen. Hun vil trives i et venligt og roligt, kærligt hjem, måske også som indekat, evt. sammen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1312

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Moses kom som moderløs og har været i familiepleje, men nu er han klar til sit nye, blivende hjem. Moses er en mild og stille, forsigtig fyr, meget nysgerrig og når han først er begyndt at lege, er han ikke den stille killing længere og er meget glad for at lege - især med andre killinger eller katte. Han vil gerne bo i et hjem, hvor han må være ude alt det han har lyst til og gerne sammen med en sød makker

Tune Hjælpestation

Ref: 16XA-4-0157

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Mange smukke undulater søger nyt hjem., De er IKKE håndtamme,og går i udendørs voliere., Både piger og drenge i mange farver., Er du interesseret i disse smukke fugle, og kan give dem et godt blivende hjem, er du velkommen til at kontakte mig. Prisen er 50 kr. pr. stk.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0907

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Viola er kommet som en af en gruppe, der blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Hun er en meget sød og mild, lidt forsigtig mis, stille og rolig og vil rigtig gerne kæle, men også gerne lege ind imellem. Måske vil hun trives som indekat og med godt selskab i dit kærlige hjem?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0940

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Shy flyttede ind på en terrasse og holdt til der i længere tid. Han er er, som navnet antyder, en smule afventende og forsigtig i nye sammenhænge og skal lige finde ud af, om man vil ham det godt. Når han er faldet til og tryg og sikker på, man vil være god ved ham, er han både legesyg, nysgerrig og sød. Han vil sikkert trives bedst i et roligt, kærligt, voksent hjem med tålmodigheden til at tage tingene i hans tempo - evt. som indekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0414

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Lillebror kom i sin tid som lillebitte og moderløs. Han fik sig nogle bonussøskende og en dejlig bonusmor og en dejlig plejefamilie oveni. Nu er han blevet gammel og stor nok til at få sin egen, blivende familie. Plejefamilien fortæller:, Lillebror er virkelig en ihærdig, legesyg killing. Han har mistet sin mor, men er opfostret af en anden mor.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1339

Hund: Chihuahua blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Tino er en charmerende herre, når man har vundet hans tillid. Han knytter sig til sine mennesker. Vi søger et meget roligt og modent hjem til Tino, uden børn. Han har haft et liv, hvor hans grænser ikke altid er blevet respekteret. Og derfor vil et hjem, som har indsigt i hundes adfærd, samt træning, bliver foretrukket. , Han har ressourceforsvar. Han har ikke lært at være alene. Han ødelægger ikke, men vokaliserer og er ulykkelig. Derfor skal nyt hjem ikke være en lejlighed, og der skal være masser af tid, uden bagkant, på at træne dette. Han kører gerne med i bilen og elsker gåture. Han er bange for store hunde, men kan fint lege med små hunde.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0558

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Mars er født næsten samtidig med, at hans mor kom på Internat. Han har været i familiepleje, hvor de fortæller om ham: Mars, charmetrolden, der går lige i hjertet. En kærlig spilopmager, der ikke går af vejen for nye oplevelser. Dus med hunden og tager gerne kurven sammen med ham. Ignorerer de gamle katte. På sigt har han sikkert brug for også at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0418

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Happy er den ene af 2 kaniner, som er kommet fra et hjem, hvor de har boet frit inde i boligen. Han er en rolig , ung fyr, som rigtig gerne vil kæles og være i arm

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0777

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Vimse er meget smuk pige, som tror, hun er verdensmester til det meste. , Hun har fundet det rigtig sjovt at hoppe op ad personalets lommer for at få fat i kuglepennen. , Hun hjælper også gerne til med at føre kuglepennen, når vi skal udfylde burskemaer, hvor Vimse gør brug af både for -og bagpoter.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1316

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Tut har været i familiepleje sammen med Musling og Lydia. Familien fortæller bl.a.: Den lille skræmte killing har vokset sig til en nysgerrig og social killing, der selvfølgelig stadig har brug for tryghed og kærlighed for at tø helt op. Hun har udviklet sig utroligt. I en ny familie, vil hun nok lige kulle vænne sig til omgivelserne, men så vil hendes blide og skønne væsen folde sig ud. Hun er blevet en kælen killing, der spinder når man kæler med hende. Hvis hun ikke har fået nok kæl, følger hun bare efter en, til man enten igen tager hende op eller nusser hende lidt på maven. Et roligt, selskabelig og kærligt hjem med ro og tid til at give hende en blød start - måske som indekat og evt. sammen med en sød makker, kunne være fint

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0818

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Karla kom i sin tid, sammen med sin mor og søskende. Hun har været i familiepleje og lært om livet i et menneskehjem. Hun er en frygtløs, aktiv og robust, meget selsvtændig, lille dame, men også meget imødekommende, opsøgende og kælen, legesyg med et potentielt jagtgen - og er eminent til at fange fluer allerede. Hun har været indekat til nu, men har på sigt brug for et hjem, hvor hun også må udnytte sine jagtinstinkter og behov for aktivitet udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0469

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Tulle med de smukke øjne blev fundet i en cykelkælder sammen med sine 3 killinger. Hun er en rigtig sød og kælen kat. Hun vil gerne lige se os mennesker lidt an, men bliver hurtigt tryg. Hun har det bedst med at være alenekat, da hun bestemt ikke er begejstret for andre katte. Tulle ønsker sig et hjem med hus og have, så hun har mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0915

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Rapse er en dejlig, skør, lille pige. Hun vil meget gerne ud med sin bror, Rip, til et hjem med have. Hun kan godt være lidt tilbageholden ved nye ting, men så snart hun er tryg, går det over.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0682

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Maggie er kommet på internat, fordi det ikke fungerede for hendes ejer med hende. Hun er en sød, stille og rolig, kælen kat, men også selvstændig og med behov for at komme ud på eventyr og få brugt sine sanser. Derfor har hun brug for et hjem, hvor hun også kan komme ud og klatre i træer, hvæsse kløer, og hvad der ellers hører til et eventyrligt katteliv.

Fyns Internat

Ref: 16FK-5-0888

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Isabella er en tilløber og havde sine små med sig. Hvad hendes fortid er, vides derfor ikke. Hun er dog klart vant til at være i hænder og at være en del af en familie. Hun bryder sig ikke om andre katte og vil meget gerne ud og gøre lidt gavn. Hendes små, Indy, Isa og Ivan, er også rejseklare, og de er fulde af sjov og ballade.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1178

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at fforlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt er de fra Chile/Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0363

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

HUNKATTEN SMARTIE. Mere info følger snarest..

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0432

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Lulu er en dejlig og meget sød, lille pige, som har været i familiepleje sammen med sine søskende. Nu er hun klar til sit blivende hjem. På sigt vil hun sikkert trives bedst i en familie, hvor hun må være både inde- og udekat, gerne sammen med en anden sød killing.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1460

Guldhamster: guldhamster

Køn: Han

Alder: 1 måned og 1 uge.

Ofelia kom fra en dyreværnssag hvor man fraflyttede hende og et andet guldhamster, der nu er rejst ud af døren. En morgen par dage efter de var kommet til os, lå der 5 små guldhamster unger. Ofelia var blevet mor. De kom ud i pleje og nu er de fyldt 4 uger og er klar til at rejse hver deres vej. Vi sender dem ud til kærlige hjem, der har sat sig grundigt ind i guldhamsters behov. Læs evt. pasningsvejledningen på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. De er rejseklar torsdag d. 15/9 efter de er blevet tjekket af vores dyrlæge og de koster 100 kr.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0636

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Ana er missemor til en kattefamilie, som blev fundet i en transportkasse. Hun har været i plejefamilie, som fortæller: Ana er en selvstændig og meget kælen kat, der elsker at blive børstet og snakket med. Hun er tydelig i sine signaler, og hun siger fra, hvis man ikke respekterer hende, men når man blot holder øje med hendes øre og hale, så ved man også godt, hvornår man skal holde., Hun vil også gerne deltage i en god gang kattetagfat og vil gerne i et hjem med jævnbyrdige katte, og hvor man må være både inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0675

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille Oberst Hackel kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han er blevet supergod og meget nysgerrig, derfor vil han godt kunne bo i et hjem med børn og håndteres lidt af dem. Han elsker at blive håndfodret og vil helst smage på det hele, inden han bestemmer så for hvad der skal spises først. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham mere rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med marsvinepigen Kips, og de er blevet rigtig glade for hinanden, og de skal derfor ud sammen. Han er kastreret d. 22/6.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1122

Marsvin: Marsvin bl.

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Harlekin er kommet tilbage efter at have været født i pleje. Hans mor blev dumpet og var desværre drægtig. Han burde hedde Knirke, da det lyder som om han knirker, når han snakker. Han er blevet super tam og elsker at blive drillet og håndfodret. Han vil rigtig gerne ud til et hjem, hvor der er et eller flere damemarsvin i forvejen. Men han skal gå ved siden af dem i et andet bur, da han ikke er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1066

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Luffe blev fundet på en rasteplads i en papkasse. Han var lidt forkommen og tynd, men er nu ved at være god på vej igen. Han er en sød og kælen fyr, som vil falde til i de fleste hjem og ende med at blive en smuk, lidt langhåret fyr igen, så lidt pelspleje skal forventes.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1216

Kanin: Rex

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Smukke Laura med de store ører og silkebløde pels. Laura er en fin rex-pige på 6 måneder, rexkaninen er en af de større racer, hun kræver derfor god plads. Hun er en forsigtig pige, som lige skal se folk an. Men hun tør hurtigt op, og så vil hun gerne nusse. Hun elsker at være ude, så det skal der være mulighed for i hendes nye hjem. Laura er neutraliseret.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1469

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Charlie kalder på opmærksom og sin egen familie hvor han kan få masser af kæl, for det holder han rigtig meget af. Han nyder alle legekammeraterne her på internatet og vil rigtig gerne rejse ud med en af dem til et hjem, hvor de har mulighed for at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0993

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Bitten nyder at ligge i solens stråler og sove. Hun skal derfor til et hjem, hvor hun kan komme både ind og ud, som det lyster. , Hun accepterer internatets andre katte, men vælger oftest at sætte sig for sig selv. , Vi er overbeviste om, at hun er alletiders jæger.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1157

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Søde Shadow blev fundet i en sæk i Helsingør, og det forstår vi simpelthen ikke! , Heldigvis blev hun fundet i tide, så derfor søger hun nu et hjem, hvor hun vil blive elsket, nusset og hygget om. , Shadow er en sød, kælen og nysgerrig pige, som er lidt forsigtig i starten. , Hun har det okay med andre katte, hvis de er meget rolige, og ikke er for dominerende. , Hun skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1103

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Heimdal, Modi, Magni, og de andre søskende er kommet, efter at de er blevet reddet løbende rundt på en befærdet vej, og hvor det ikke er lykkedes at finde deres ejer. De er alle nogle rigtig søde, kælne, legesyge, nysgerrige, tillidsfulde, spindende, eventyrlystne og dejlige killinger, og de er meget glade for hinanden. De vil trives hos de fleste.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0257

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

HANKILLINGEN CÆSAR. Mere info følger snarest..

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0352

Kat: Huskat gråstrib

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Doris er en superflot kat med fantastisk flotte, grønne øjne. Hun kan godt lide at sidde og observere, hvad der sker omkring hende. Somme tider vil hun også gerne lege, og hun elsker at blive nusset!, Hun er klar til en ny familie fra den 10/9.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Meget køn og fin lille pige., Vil pynte i et hvert hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0269

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN NEVILLE. Neville var blevet dumpet i en papkasse med andre killinger og et par voksne katte. ÆV!! Heldigvis er han nu klar til at møde nye og søde ansvarlige mennesker, som vil tage sig godt af ham og give ham et godt katteliv. Han er meget glad for sin søskendeflok og de sover i en bunke, hvor der stikker forskellige lemmer frem hist og her i ét virvar. Neville er en nysgerrig rad med krudt i rumpetten. Han er glad for at klatre. Neville skal til hus og have og gerne en kærlig familie, hvor Neville vil kunne blive midtpunkt. Neville er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Super lille missedreng.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0875

Fugl: Nymfeparakit

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Fandango er en fantastisk lækker, tam og kælen nymfeparakit. Han er nu klar til et nyt hjem, der har tid til at stimulere ham og give ham den opmærksomhed, han kræver.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0728

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Payton (tv.) er kommet til os, da hun blev fundet i en skov med 15 andre marsvin. Hun var desværre drægtig og har været i pleje. Nu er hun tilbage med sine to piger. Hun vil rigtig gerne ud sammen med sine piger. Hun er lidt vims, og der skal arbejdes med at gøre hende mere håndvant.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0854

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Søde Wendy leder efter sit nye hjem. Hun er en forsigtig pige, der skal have lov til at se sine mennesker an før hun bliver tryg. Hun vil gerne nusse, hygge og lege. Hun søger et roligt hjem uden andre dyr, og uden børn under 15 år. Hun skal ud sammen med sin bedste ven Malik. De kan bo i lejlighed.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0657

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Trixie er en nysgerrig kat, som rigtig gerne vil ud og undersøge omgivelserne. Hun er en flot kat, som fungerer fint med de andre katte i fællesarealerne.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0943

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Masja kom pludseligt og holdt sig til i nogle uger, inden hun blev hjulpet til Brande Internat. Hun er en sød og rolig kat, med et meget charmerende, let skelende udtryk. - og vil trives hos de fleste, hvor hun må være inde og ude.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1377

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Tage blev dumpet på en rasteplads i en transportkasse. Der er jo mange måder at skille sig af med sin kat! Tage er skøn, har lækkert hår og charme

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0513

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Malou kom, som lillebitte, sammen med sin mor og søskende. Hun har været i familiepleje og er vant til andre katte, hund og at lege en lille smule i haven. Hun er en rigtig sød, lidt mild og forsigtig pige, som vil trives i et kærligt, roligt hjem, meget gerne sammen med missemor, hvis muligt.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0886

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Isabella er en tilløber og havde sine små med sig. Hvad hendes fortid er, vides derfor ikke. Hun er dog klart vant til at være i hænder og at være en del af en familie. Hun bryder sig ikke om andre katte og vil meget gerne ud og gøre lidt gavn. Hendes små, Indy, Isa og Ivan, er også rejseklare, og de er fulde af sjov og ballade.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 8 måneder.

Smilla kom, som missemor med killinger, for snart længe siden. Hun har været i familiepleje, men er nu tilbage og klar til sit nye, blivende hjem. En rigtig sød og mild, lidt forsigtig pige, der har brug for din kærlighed, ro og tålmodighed for at føle sig tryg og falde til.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0825

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Harlekin er fundet i et industriområde tilbage i juli måned. Han var ikke ret stor. Han kom ud til en plejefamilie og har vokset sig stor og stærk. Nu savner han et nyt hjem. Han er sød og tillidsfuld og en charmetrold.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0500

Kat: Huskat grå stribet /hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Anabeth er er en næsten uimodståelig killing som bare elsker at være midtpunkt. Hun elsker at hyggeputte, men vil også meget gerne lege.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-1182

Andet dyr: degu

Køn:

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Deguer er et spændende lille dyr, livligt og opmærksomt og sjovt at iagttage i sine aktiviteter. Vi har mange unger lige klar til at forlade reden og en del voksne. De er alle håndtamme og kan med lidt vedholdenhed blive nogle kære små kæledyr. De er dagaktive, nøjsomme i foder og trives bedst sammen. Derfor formidler vi udelukkende minimum 2 ad gangen. Oprindeligt stammer arten fra Chile / Sydamerika. De er dygtige klatrere og til at lave tunneller. Som voksne er de på størrelse med et lille marsvin. Pasningsvejledning medfølger naturligvis. Disse er kommet til os, fordi en ung pige har erkendt, at hun pga sit helbred og situation ikke mere er i stand til at tage sig af dem, og at det er vokset hende over hovedet.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0554

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Agnete blev født næsten samtidig med, at hendes mor kom på Internatet. Hun har været i familiepleje, som fortæller: Agnete, bulderbasse. Springer ud i livet med den overbevisning, at alting nok skal gå. Gartner- og elektrikergener har hun også. Gider ikke for meget kælen, kun når det passer hende - en kat, der er sin egen, og det følger hun fuldt ud. Leger til hun segner, og så er hygge ok. , Tryg ved hunden og de gamle katte. Hun har brug for et hjem og en familie, hvor hun på sigt også må komme ud og tonse rundt, evt. med nogle legeglade, store børn eller en anden jævnbyrdig makker.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0917

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Skønne Allan er en rigtig charmetrold. Han har et mildt sind og er en rigtig kælepotte. Men det skal også siges, at han er utrolig legesyg. Allan glæder sig til et nyt hjem, hvor han kan hygge sig med sine mennesker. Han kan bo med børn og en rolig hund. Skal til hus med have.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Årets Dyreven 2016

Sidste år blev Sara Årets Dyreven

Hvem skal det være i år?