Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0534

Kat: Killing, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Bob er en sød og rolig stor killing, der godt kan være lidt forsigtig i starten. Når han lærer folk at kende, er han en rigtig sød og kærlig fyr, der elsker at komme udenfor engang imellem. Derfor ønsker han sig et nyt hjem, med adgang til udendørs areal.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0077

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Han

Alder: 2 år.

Appolon er en stor dejlig dreng, der ELSKER mad! Han er lige så kærlig som dagen er lang og han elsker at lege. Han ønsker sig et hjem med adgang til udendørs arealer, da han er meget nysgerrig og fuld af krudt.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!, Oliver er 1 ud af et kuld på 6 der mistede deres missemor da de ikke var ret gamle og måtte i plejefamilie. Nu er de alle kommet tilbage og er klar til at finde deres nye hjem et sted ude i verden hos nogle mennesker de synes om. De er alle super kælne, fulde af energi, sofa hyggekatte og ikke mindst legesyge. Kom og besøg dem alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0044

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Edward er en lille klein kat med en blød og lækker pels. Han er rigtig kælen og vil gerne være på armen hvis muligt. Han er menneskesøgende og vil elske et hjem, hvor han må ligge i sengen og putte i arm., Besøg Edward daglig mellem 14-16

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-5-0023

Hund: Chihuahua bla

Køn: Tæve

Alder: 1 måned og 4 uger.

Er man til små hunde er drømme Prinsessen lige her, her er fornøjelse, Charme, Intelligens, Kærlighed ja alt hvad man kan ønske sig, Charmeprinsessen er chipmærket, vaccineret, sundhedsundersøgt, Ormebehandlet og ikke renlig men fantastisk kær.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0070

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 9 måneder.

HANKATTE PJEVSER. Se denne ualmindeligt smukke hankat hedder Pjevser. Han kommer fra et dødsbo, og vi blev temmelig overrasket over hans alder, for Pjevser er virkelig fin og velholdt. Pjevser er lidt af en kylling overfor nye situationer, til gengæld har han stærkt brug for tryghed hos sine mennesker. Han har boet hos en enlig mand, og vi foretrækker et kærligt hjem, gerne hos modne mennesker uden børn. Han er godheden selv og faktisk imødekommende og tillidsfuld og har meget brug for kontakt. Han er simpelthen så rar en misdreng, og han vil være en gevinst for alle som ønsker sig et nyt familiemedlem på 4 ben. Smukke Pjevser er kastreret og øremærket og skal kun til hus og have. Vidunderligt knægt. RESERVERET TIL NYT HJEM.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0049

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Thilde er en super lækker og kælen kat. Hun er meget opsøgende, og vil være rigtig god til en børnefamilie. , Thilde er overflyttet fra Tøstrup kattehjem, hvor der var overbelægning.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0331

Marsvin: Teddy

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Smukke Mimi blev fundet i en busk på Enghaveplads i København. Der er ingen som har savnet hende og derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er et lidt forsigtig marsvin, der lige skal se tingene an. Med tiden og en masse mad, vil hun sagtens kunne blive en tillidsfuld ven. Vi ved ikke hvordan hun har det med andre marsvin. Her er hun indenfor.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0945

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Tootsie tager på trods af sin unge alder livet med ro. Hun er en rar og venlig pige på 8 måneder. Tootsie har et roligt og mildt væsen og bryder sig absolut ikke om små børn, der løber og larmer. Tootsie er mere til sofa og aftenskaffe og godbider. Har du lyst til at få en sød og rolig kat, så kom og besøg Tootsie daglig mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0181

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Buller er den ene af en gruppe, hvor kredsformanden har hjulpet, fordi det var vokset over hovedet på ejer. Han er en dejlig, flot og rolig, voksen fyr, som er vant til andre katte. En fyr, der ved hvad han gerne vil, som er helt sin egen men samtidig meget selskabelig og elsker kæl.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0170

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Alberte er en rolig og sød pige som hygger sig fint med andre katte. Hun savner en ny ejer som kan give hende tryghed og selskab i et roligt hjem. Alberte vil gerne ud til hus og have.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0210

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Sia har strejfet omkring i en periode. Hun er en snakkesalig og selskabelig mis med et STORT kælegen og et dejligt roligt sind. Hun vil trives bedst som inde- og udemis eventuelt sammen med en anden jævnbyrdig kat.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0052

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Nunu er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er en rigtig kælepotte! Hun nyder hvert et strøg og er ikke til megen besvær. Hun er en rolig hygge'mis, der umiddelbart vil kunne fungere som indekat, hvis det ønskes.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1014

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Tyson er som bokseren han deler navn med, stor og bred. Han bider dog ikke dit øre af. Han er tværtimod både sød og kælen og elsker at ligge et fredelig sted og følge livet gang. Tyson er en god kat, hvis du bor et sted med mange mus. Han snupper dem alle, og betaling herfor er en god fyldt mad skål. Ring til Tyson på 86480020 for besøg

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0078

Kanin: Hermelin

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

(Reserveret til nyt hjem) Lille Butters er en renracet Hermelin. Han er vant til at gå frit i stuen og elsker at slænge sig ved din fødder. Butters er den perfekte følgesvend, hvis du ønsker dig en tro følgesvend., Butter er meget glad for sin hule og der skal han helst ikke forstyrres, og han er en bestemt herre, der nok skal fortælle dig, hvis der er noget han er utilfreds med.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-4-0038

Kat: Langhåret Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Sarah er en hittekat, fundet i en kasse udenfor internatet, så vi kender ikke nået til hendes fortid., Sarah er helt bestemt opvokset i en familie. Hendes pels virker velplejet og hun er meget kælen og interesseret i omgang med mennesker.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0364

Kat: Ragamuffin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Her ligger fine Carolina og gemmer sig lidt for fotografen. Hun er en dejlig, rolig kat, som søger et nyt hjem hos mennesker, som har god erfaring med katte. Hun trives rigtig godt med alle sine veninder/familiemedlemmer, så hun ville elske at kunne få en af dem med til sit nye hjem. Hun er sød, kælen og har brug for et fredeligt hjem, hvor der er tid til at pleje hendes pels, så den ikke filtrer sammen. Vi har nemlig været nødt til at barbere meget af den af, da den var én store kage. Carolina er indekat og skal fortsætte med at være det., Carolina er meget glad for sin veninde Alabama, så de skal formidles til samme hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FA-1-0163

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Blomme og Fersken er 2 skønne hunkaniner som er vant til at være i hænder og indeliv. De er søstre og glade for hinanden og vi ønsker derfor at de kan komme sammen ud til nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1840

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 2 måneder.

Trille er kommet, fordi hendes ejer skulle flytte og ikke måtte have Trille med. Trille er en kælen og sød, moden kat, vant til børn og at bo med en anden kat. Hun er en rigtig god musefanger og vant til at måtte være både ude og inde.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0314

Kanin: hermalin bl.

Køn: Han

Alder: 1 år.

"O Romeo! Hvorfor er du så sød Romeo?" Denne skønne fyr blev fundet herreløs inde i København og der er ingen, som har savnet ham. Derfor søger han nu nyt hjem. Han er en skøn og rolig fyr, der er meget kontaktsøgende. Hos os er han ude-kanin. Han er blevet kastreret d. 16/3

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0271

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Søde Totte blev fundet i en busk, da han ankom til os var han meget filtret, havde rigtig lange negle og var meget tynd. Han blev fremlyst men ingen dukkede op som ejer til ham. Derfor søger han nu et nyt hjem til en ny start på livet. Han har en fantastisk appetit og er meget kontaktsøgende. Han kan godt nippe hvis ikke man er hurtig nok med maden. Han har en skøn personlighed og søger en ejer der har erfaring med marsvin og deres pels pleje. Vi ved ikke hvordan han er med andre marsvin, så der skal være en plan B hvis det ikke går.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0349

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 2 uger.

Smukke Rup blev fundet sammen med tre andre kaniner, der løb løse rundt i Hareskoven. De blev opdaget, da nogle hunde løb efter dem. Det er han stadig mærket af og skal derfor have masser af tålmodighed. Han skal også vænnes til at være mere i hænder, men med tålmodighed og kærlighed kan han blive en god ven. Hos os er han ude-kanin. Han er blevet kastreret d. 25/3.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0234

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Futte havde gemt sig i motorrummet på en bil og er formodentligt kommet med på en køretur under motorhjelmen. Han er en sød og kælen, tillidsfuld lille dreng, der gerne vil snakke og løftes op. Nysgerrig og imødekommende og meget nysgerrig. Han vil trives i de fleste hjem gerne med mulighed for at komme ud på den lange bane

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0027

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

HUNKILLINGEN LOTTE. Denne skønhed hedder Lotte, hun blev fundet sammen med sin søster i en papkasse!!!! Lotte er en skøn mispige, som er ret moden af sin alder. Hun har skulle bruge lidt tid på at lære, at mennesker såmænd også kan være rare og venlige at omgås. Lotte er en glad og aktiv kat, og hun sætter pris på at omgås andre katte, hvis altså de er indstillet på at lege og i det hele taget være søde og rare. Lotte selv har i nye situationer brug for, at man giver hende lidt tid og tålmodighed til at finde sig til rette så hun kan føle sig tryg. Men når det er sket, er hun en herlig tøs, med et stort talent for at spinde højt og inderligt. Lotte egner sig ikke til børn under 15 år, men rigtig gerne andre katte. Hun er dygtig til kattelem og nyder livet udendørs og skal derfor kun til hus og have. Hun er steriliseret + øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0181

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Snehvide er fundet i Riis Skov i Aarhus sammen med sin veninde Snebold. De er meget glade for hinanden og derfor vil det være en stor fordel hvis man er interesseret i at adoptere begge kaniner sammen., Begge er rolige og gode til børn, og vil derfor passe godt ind i det fleste familier., Interesseret i Snehvide og Snebold, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Dejlige Mikkel på knap 3 år, har et fantastisk temperament, han er rolig velovervejet i alt han gør, han er kærlig og meget venlig. Han kan lide næsten alle mennesker måske bort set fra helt små børn. Kom og besøg Mikkel alle dage mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0373

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Farfar blev fundet med en anden kanin på en p-plads i Snekkersten. Der er ingen, som har savnet ham og derfor søger han nu nyt hjem. Han er en meget sød og rolig kanin, der er en smule nysgerrig. Han skal til et hjem, der har forstand på at gøre ham til en god kanin, med en masse tålmodighed og kærlighed. Hos os er han ude-kanin og kan pt. kun reserveres.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0539

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Tia er en smuk lille pige, der søger et nyt hjem. Hun kan både være stille og rolig, men kan også være rigtig legesyg. Men hun er generelt en meget kærlig og kælen mis. Kom og besøg skønheden daglig mellem 14-16 eller ved at ringe og bestille en tid på 86 48 00 20.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0202

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Graveren blev fundet sammen med fem andre marsvin i en park i København. De blev alle indfanget og nu er ungerne klar til at få et nyt hjem. Han er en sød lille fyr, der ikke har prøvet meget i livet, så han søger et hjem, hvor der er andre marsvin der kan fortælle ham at verden er god og fyldt med dejlige ting som persille. Han skal have en masse træning i hænder, så han kan blive en god ven. Hos os er han inde-marsvin. Han søger et roligt hjem, da han nemt kan blive bange ved nye lyde. Men på trods af at han er genert, fejler stemmen intet.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1072

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Pylle med det sørgmodige ansigt er ikke så sørgmodig endda. Hun er en glad lille kat, der kan lide at lege med sine bolde, helst i et tempo, der ikke går for stærkt. Hun er nysgerrig, venlig og glad for børn og meget smuk. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 11 måneder.

Dejlige Freja er en lidt ældre kat, hun er stadig i super form er sød og kæle, Freja's ønskehjem er hos søde mennesker uden børn der kan stjæle opmærksomheden fra Freja, hun tager livet med ro og elsker at gå stille omkring, besøg Freja alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1043

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Lækkermåsen her hedder Trikker. Han er en skøn cremerød kat. Han er præcis så venlig og godmodig, som han ser ud. Trikker er ikke til mindre børn. Han syntes livet skal tages med en vis ro. Ring til ham på 86480020. så finder vi en tid for besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 11 måneder.

Sandra er en kælen, venlig og meget rolig hun kat. Hun hjælper i øjeblikket med at bestyre kontoret her på internatet, og helst midt på tastaturet, eller foran skærmen. Hun skal helst ikke gå glip af chancen for en kæletur. Vil du have kærligt og roligt selskab, så er Sandra din nye kat. Ring til hende på 86480020

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-4-0034

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Futte er en glad kat der vinder ved nærmere bekendtskab, hun flyver dig ikke lige i møde, men håber at der også bliver gemt et lille klem til hende, selvom hun er lidt mere genert, hun er renlig og vant med kattebakke, ved indlevering havde hun et sår ved den ene pote, som via dyrlæge og lidt antibiotika er helet fuldstændigt.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0071

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

HUNKATTEN KISSER. Her er smukke Kisser. Hun har mistet sin ejer, som hun var meget knyttet til. Faktisk lå hun på sin døde ejer, da denne blev fundet. Så Kisser er lidt ked af det. Hun er det kæreste, lille væsen og hun ønsker sig en enlig ejer, som hun kan knytte nye, stærke bånd til. Hun bryder sig ikke om for meget uro, så nyt hjem skal være præget af ro og regelmæssighed. Så vil hun til gengæld blomstre helt op. Skønne Kisser er steriliseret + chippet. Virkelig kær og skøn mispige.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0339

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 10 år og 11 måneder.

Wauw! Hvem skulle tro, at denne festlige lille fyr i virkeligheden er pensionist. Der er fuld fart over feltet, som der jo ofte er hos dansk-svenske gårdhunde. Så Ricko har brug for en meget aktiv og frisk ejer, som kan gå lange ture og aktivere ham ellers kommer han til at kede sig. Vi kender ikke så meget til hans baggrund, men vi tror ikke, at han har lært at være alene hjemme. Det skal han derfor øve sig i. Han bliver nemlig utrolig ked af det, når vi går fra ham., Han har en lille mislyd på hjertet, men vores dyrlæge mener ikke, at det har nogen betydning for ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1852

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Ranec har holdt til ved et bageri i en længere periode. Desværre kan vi ikke finde ejeren. Han er en sød mis, stille og rolig, nem at have med at gøre, men også livlig, legesyg og med lidt krudt i numsen ind imellem

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0049

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder.

Muddi er fundet på egen hånd uden nogen vil kendes ved hende. Hun er en rolig og kærlig, sød og spindende mis, som vi tror har været indkat i sit tidligere hjem, hvilket hun sikkert også vil trives som fremover. Måske vil hun også blive glad for at lære at komme lidt ud i haven?

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0076

Kat: Huskat, blå/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år.

Blume er en super flot og lækker hankat, der ELSKER mad! Han er meget kælen og følger gerne med i alt der sker omkring ham.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Så er missemor Kate, som kom på internatet i sin tid sammen med sine små killinger, tilbage fra sin plejefamilie og klar til at undvære sine unger og os :) til fordel for sit nye liv og hjem. Hun er en spinnende, køn og meget charmerende, kælen og imødekommende mis, som vil trives godt i et selskabeligt og kærligt hjem, hvor hun måske også gerne vil have lov at komme ud og udforske natten og måske agere "fanger"

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0976

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Dejlige musse er en rolig venlig kat. Hun skal ikke bo med små børn. Hun kan bedst med lavt støjniveau. Hun er kælen og sød, og vil rigtig gerne snakkes med. Ring til hende på 86480020

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1828

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Manse har holdt til i et sommerhusområde i en periode, og det er ikke lykkedes at finde frem til hans ejer. Han er en sød og kælen, legesyg killing, der vil trives i de fleste hjem.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Chanti er en ekstrem dejlig kat meget social og kærlig. Hun er utrolig hyggelig, placerer sig de steder hvor der er mest hygge, gerne hvor man kan betragte lidt af naturen samtidig. En del af dagen bruger hun nemlig udenfor, når vejret er godt findes der ikke noget bedre. Meget af tiden har hun selskab af en anden kat, en hun elsker meget højt "nemlig hendes mor". Kunne man mon finde en familie som ønskede to dejlige smukke katte, så er muligheden her, de holder meget af hinanden og er rigtig gode sammen.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0016

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

HUNKATTEN TOKA. Efter bare 7 uger er Toka tilbage, da hendes ejer døde pludselig og uventet. Så nu leder Toka igen efter et kærligt hjem. Hun boede hos en enlig mand, og hun stortrivedes med at slænge sig på skødet af ham og i øvrigt rende ud og ind af kattelemmen, som hun havde lyst. Toka er en kærlig og sød hunkat, med flotte orange øjne. Hun er nem og god til at tilpasse sig nye omgivelser, men ingen andre dyr til Toka.Evt.børn +12 år. Toka er steriliseret+øremærket og skal til hus m/have. Supersød og nem mispige.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0127

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Elvis er en pige, der kender sit navn. Hendes ejer skal flytte og hun må ikke komme med. Hun er en rolig, kælen, opsøgende og nysgerrig mis, som har været sammen med andre katte og børn og som knytter sig tæt til sine mennesker. Hun er rigtig god til at beskæftige sig selv og elsker godbidder. Til nu har hun været ren indekat, men hun vil sikkert også holde af at bo hos dig, hvor hun må få lov at komme lidt ud på sigt.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0006

Kat: Huskat, gråstribet m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Da Tinna kom hertil, så hun ikke alt for godt ud! Hun havde uglet pels, og var fuld af skrammer :-( Hun er sådan en sød og rolig kat, så vi forstår ikke hvilken type ballade hun kan have rodet sig ud i? Nu er hun blevet steriliseret, vaccineret og øretattoveret (ligesom de andre katte) og er klar til at finde en familie som vil tage sig kærligt af hende

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Bjørk er en kulsort hunkat med den blødeste og lækre pels. Hun er venlig omgængelig samt meget rolig. Hun kan lide både børn og voksne, så har du brug for godt selskab, så ring til Bjørk på 86480020 for fremvisning.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Lille søde Blue er en rigtig kærlig og kælet kat men er lidt tilbageholdende når det gælder nye mennesker, han ikke kender. Han er ikke til for meget larm eller støjende lyde, så en familie med et par halvstore børn eller ingen børn ville han blive glad for. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!, Maria er super legesyg og er aldrig i ro, kun når hun sover. Hun elsker at gemme sig i huler og klatretræer. Har du lyst til et lille livsstykke, så ring på 86480020.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0069

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Anna kom til og holdt sig til i nogle dage, men ingen har vedkendt sig hende. Hun er ellers en dejlig nysgerrig og smuk kat. Sød, kælen og spindende, venlig og nem er også ord som beskriver hende godt. Hun vil trives i de fleste hjem med lyst til en selskabelig inde og ude mis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0065

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Mikkel er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Han er en rigtig hyggetrold, men når han er færdig med at hygge, så skal der udforskes og leges og måske skal der laves lidt ballade. Han er den af dem, der er mest nysgerrig. Har du lyst til at besøge ham, så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Bjørn er en helt skøn killing, han er en gavtyv - han er klog- han er smuk og han ved det, så en helt igennem pragtfuld størrelse fuld af narrestreger.Ring for fremvisning på 86480020

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0398

Hund: 3/4 schæfer og 1/4 lab

Køn: Han

Alder: 3 år.

Cæsar er vores store, rare gentleman. Hans familie skulle flytte og havde ikke tid til ham. Her hos os er han en glad, tillidsfuld hund, som har det fint med andre hunde. Hanhunde kan han dog godt blive lidt sur på., Cæsar går pænt i snor, er ret lydig og kan være lidt vagtsom overfor fremmede. Han skal ikke bo sammen med børn, da han kan være lidt nervøs og ikke er vant til dem. Men har boet med en kat, så det kan han nok lære igen., Cæsar kan være alene hjemme en arbejdsdag, men vil da helst være fri. Han har brug for en rolig og blid ejer med hundeerfaring, for hvis man taler hårdt til ham, bliver han meget ulykkelig.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-4-0026

Hund: Rhodesian Ridgeback

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Hampus en stor flot Rhodesian Ridgeback, han er en rolig, venlig aktiv og selvstændig hund, vi søger en aktiv familie, der vil passe godt til hans energi, vi vil bede om en familie der ikke er første gangs hundeejer og ligeledes heller ikke har anden hund i forvejen, Hampus trækker en del i snor , så det skal læres og vi vil i det hele anbefale at gå til hundetræning, men ellers meget kærlig trofast og loyal over for sin familie. Pragtfuld hund som i dag vejer 45 kg og fungerer godt i alle henseender., Se flere billeder på vore Facebook side.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0187

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Smukke Sille mangler et nyt hjem og nogen, som kan give hende lige så meget kærlighed som hendes tidligere ejer. Hun bryder sig ikke om at være her på internatet med de andre katte, men er ellers en skøn og klog missepige. Hun ønsker et hjem med masser af opmærksomhed og mulighed for at være både ude og inde.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0026

Kanin: Løvehovedet

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Johnny er en lækkermås, der godt selv er klar over det. Han er super aktiv og har du mod på en kanin med masser af energi, så er Johnny et godt valg. , Han blev fundet løbende rundt udenfor, tæt ved et opholdsted for unge. Heldigvis fandt de ham inden han blevet taget af en kat eller ræv.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0233

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Pernille kommer fra et hjem, som er ved at flytte , hvor hun har boet med andre katte og været både inde og udemis. Hun er kælen men lidt forsigtig i nye sammenhænge og er vant til at omgås andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0259

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Ølla er en dejlig, ung kat, som blev fundet som herreløs i en baggård på Amager. Hun er sød, meget kælen og har brug for meget kontakt med sine mennesker. Hun er ikke så begejstret for andre katte, så et hjem, hvor hun kan få al opmærksomheden står højt på på hendes ønskeliste., Ølla skal bo i hus med have, så hun kan komme ud og hilse på nogle mus i løbet af foråret.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0168

Kanin: California blanding

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Fløsen er en rigtig kælepotte, som elsker at blive nusset om. Hun er vant til at gå frit i en lejlighed og er 100% renlig. Hun kan ved for mange vandholdige grøntsager få lidt stressmave. Hun er vant til at hente sin tidligere ejer ind i seng og selv hoppet i sin kurv, når det blev aften. Hun er trænet i ikke at spise ledninger og elsker at lege med aktivitetslegetøj. Hun er blevet passet sammen med en hund uden problemer.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1407

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Malou er en missemor, der blev fundet med 6 killinger, hvoraf de 2 desværre var blevet kørt over. Der var ingen som ville kendes ved den lille familie. Derfor blev de hjulpet til Brande Internat af områdets kredsformand i Dyrenes Beskyttelse Hun er nu tilbage fra den plejefamilie, som hun og hendes resterende killinger har været i og er klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye liv hos jer.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Smukke søde Mia-Maja er en super dejlig lille pigekilling. Hun er venlig og sød. Hun kan lide de fleste også børn. Hun er god til at sige fra, når hun vil være sig selv. Mia-Maja vil være rigtig glad ved et par større børn som selskab. Besøg Mia-Maja i den frie åbningstid daglig mellem 14-16 eller bestil en tid på 86480020 for besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0137

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Vil du have en smuk hunkat? Så skal du lige kigge på Abby. Her har vi en super lækker kat, der er meget sød og kælen. Hun har et karakteristisk udseende, med en hvid ruder mellem øjnene. Hun har det godt, men vil gerne have en familie, der er hendes egen. Har du plads og hjerterum til dejlige Abby, så ring til hende på 86 48 00 20.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Titte bøh, syntes Theodora at sige, hun er en venlig, rolig og meget omgængelig kat. Hun kan lide at tingene ikke går for hurtigt, ligesom hun syntes børn er noget der skal ses ikke høres. Theodora skal i et roligt børnefrit miljø, hvor hun kan være midtpunktet, Ring til Theodora på 86480020 for fremvisning.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Mira blev fundet ved sygehuset. Hun er en selvstændig dame, som har en masse at fortælle og som elsker at du snakker med hende, så hun kan svare igen. Hun vil helst have dit selskab for sig selv, men så vil hun også gøre meget for at charmere sig ind, når blot du gør som hun gerne vil :)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0061

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 10 måneder.

HANKATTEN GREGERS. Endelig langt om længe er Gregers holdt op med at lugte af hankat, han var ellers en værre lugtefrans:-)Gregers her er en lækker knægt, stor, muskuløs og nøjagtig lige så mild og kærlig, som han er stor. Selv overfor andre katte. Og så er han svært glad og tillidsfuld overfor mennesker. Gregers er typen, som nok skal bo i stalden, eller i det hele taget have sin faste gang i et isoleret udhus/garage/fyrrum eller lignende. For Gregers holder af at markere nye omgivelser, dvs. strinte. Her på stedet er han dog holdt op med det indendøre. Han er super elskelig og kærlig, og vil være et hit hos kærlige mennesker, gerne med store børn, hvor man vil bruge tid på at snakke meget med ham, for han er temmelig social. Skønne Gregers er kastreret og øremærket og skal absolut kun til hus og have. Pragtfuld misdreng.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0163

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Blomst er stille og rolig og nem at håndtere. Hun har været indekat, men er en aktiv og nysgerrig pige, som sikkert også gerne vil have lov til at komme ud, når hun lige er faldet til hos dig. Meget, meget selskabelig og tillidsfuld overfor mennesker, men bryder sig ikke om at dele dig med andre katte og så er hun til fals for og elsker mad.

Spøttrup Internat

Ref: 15SH-4-0090

Hund: Dværgpuddel

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 4 måneder.

Sally er en sød, kærlig og imødekommende hund, som den forrige ejer ikke havde for god tid til. Hun vil gerne ligge i møbler eller sidde på skødet. Ingen alene hjemme problemer. Vant til anden hund, ikke så god til katte. Glad for børn. Trækker lidt i snor, men kommer ved indkald, hvis hun er løs. Gør, hvis der kommer nogen. Kan de almindeligste kommandoer., Hun ønsker et godt og vedvarende hjem, der vil give hende kærlighed og mange gåture, da hun er en aktiv hund.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0241

Kat: Norsk skovkat bl

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Unni er en lækker dame, der er kommet ind sammen med 10 andre katte, fra en dame som ikke kunne overskue dem mere. Hendes pels var meget filtret og derfor er hun blevet klippet lidt. Ny ejer skal have meget forstand på racen og/eller pelspleje af disse. Unni er lidt sky, når ikke hun lige kender en, men vil rigtig gerne nusse. Hun skal stadig arbejde lidt med at finde tillid til mennesker igen, men det kan sagtens komme hos en der har tålmodigheden og kærligheden. Hun vil godt kunne med store børn, da pludselige lyde kan forskrække hende og derfor skal hun være indekat. Hun kan pt. kun reserveres, da hun skal have en tandrens først.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0132

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Maj er 1 af 5 ungkatte, efterladt af deres ejer, som er flyttet fra dem. Hun er nysgerrig, opsøgende og meget kælen. Hun er vant til andre katte og vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde og udemis.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 7 måneder.

Søde Silke er en voksen kat på 6½ år. Hun er meget venlig og rolig. Hun har en smuk og dejlig pels. Silke skal ud til en familie, hvor børnene for længe siden er flyttet hjemmefra og hvor der er behov og lyst til rigtig godt selskab. Silke vil nyde at få et roligt og trygt hjem, hvor hun må ligge i sofa og seng i det hele taget være det hun er, NEMLIG fantastisk selskab. Besøg hende dagligt mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0351

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Dexter (foran) er en lidt genert pige, der er kommet ind sammen med sin søster Didee. Ejer havde desværre ikke tid til dem mere. Hun er en rolig pige, der skal ud til en der har erfaring med marsvin. Hun ville kunne blomstre med tålmodighed og kærlighed, i de rette hænder. De to damer skal ud sammen.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0138

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Ole er fulgt efter en hjem, som var ude at gå tur. Han er en stille og rolig lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men også nysgerrig og kælen og kontaktsøgende, når han først er kendt og tryg. Han vil foretrække at bo i dit rolige og kærlige hjem også gerne som ren indekat i hvert fald til en start.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0049

Hund: Labrador retriever

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 10 måneder.

Fanta er en dejlig Labrador der vil egne sig til den bedste familie, hun er meget glad for børn, nyder at være sammen med andre hunde og kender også til både kat og høns, hun kender også de almindelige kommandoer, har et kæmpe højt humør er en rigtig hyggespreder, hun er renlig og kan være alene hjemme men altid sammen med , andre hunde, dejlig hund

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0021

Kat: Huskat, gråstriet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

*RESERVERET* Pussy er en stille og rolig dame, der ikke bryder sig om de vilde udskejelser. Hun er kælen og dejlig omgængelig, men har det ikke alt for godt med andre katte. Vi formoder Pussy sagtens kunne trives som indekat.. Har du et stille og roligt hjem, hvor Pussy må ligge på skødet?

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0368

Kat: Ragamuffin

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Uha, det hele er lidt farligt endnu, synes dejlige Colorado. Han er en dejlig, rolig og lidt forsigtig kat, som søger et nyt hjem hos mennesker, som har god erfaring med katte. Han trives rigtig godt med alle sine veninder/familiemedlemmer, så han ville elske at kunne få en af dem med til sit nye hjem., Colorado er sød, kælen og har brug for et fredeligt hjem, hvor der er tid til at pleje hans pels, så den ikke filtrer sammen igen. Vi har været nødt til at klippe lidt af den af, så han ser lidt spøjs ud her og der., Colorado er indekat og skal fortsætte med at være det. Han er pt. i beh. for en urinvejsinfektion og kan derfor kun reserveres., Colorado er meget glad for Idaho, så de skal formidles til samme hjem.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0047

Hund: Labradorblanding

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 2 måneder.

Pepsi er en dejlig teenager hund fuld af gå på mod og masser af energi hun nyder at være ude som hun også gør at være inde, kan godt køre i bil og elsker børn, hun kender de almindelige kommandoer og kan sagtens lære mere endnu, hun er renlig og kan være alene hjemme men er vant med andre hunde omkring sig.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0183

Kanin: Vædderblanding

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Legesyge og glade Messi er fundet løbende rundt i et villakvarter. Desværre har der ingen henvendelser været på fremlysningen og derfor leder Messi nu efter et nyt hjem., Messi er fundet ude og virker udevant og han er derfor klar til at flytte i udebur med det samme., Messi er meget rolig og glad for kontakt med mennesker.

Brande Internat

Ref: 15BH-4-0231

Hund: Labrador blanding

Køn: Tæve

Alder: 7 år og 8 måneder.

Cocas ejere flytter og ingen af dem kan have Coca med. Cora er en slank hund, men det ligger til hendes natur. Hun er en rigtig dejlig og rolig, moden hund, venlig og imødekommende og er vokset op med familiens børn i hus med have uden indhegning, hvor hun holder sig til sine mennesker. Hun har har været vant til at være med både i bil og på båd. Hun reagerer godt og er lydhør overfor de almindelige ord, er vant til bad og pelspleje, at luftes i snor og frit. Hun holder af at hente en bold eller pind man kaster, lufteture og at være sammen med sine mennesker. Hun vil være godt selskab i det daglige og på gåture i et voksent/ modent hjem, men gerne hvor der kommer børn eller unge mennesker på besøg som alenehund.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0296

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Simon med den flotte stemme kunne desværre ikke bo hos sin ejer længere, så nu leder han med lys og lygte efter et nyt hjem. Han er supersød, kælen og en rigtig hyggelig kat - men gider ærligt talt ikke at forholde sig til andre firbenede væsner. Derfor skal han være enekat i sit nye hjem. Simon bryder sig bestemt ikke om at være lukket inde - og det fortæller hans os højlydt. Så han skal have et hjem, hvor han kan få adgang til et dejligt udeliv.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0185

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Denne lækre herre er fundet strejfende rundt i et område, hvor ingen ville kendes ved ham. , Han er en hengiven opmærksomhedssøgende kat, som håndterer alle situationer meget afslappet., Kunne jeres familie tænke jer en rolig og kælen kat? Så kom en tur på internatet og besøg Hr. Rishøj.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-4-0062

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 år og 11 måneder.

HUNKATTEN FRYNSE. Her har vi den allersødeste mispige. Hun hedder Frynse. Vi kan simpelthen ikke finde hendes ejer, selvom hun er øretatoveret. Så nu prøver vi at appellere til alle jer derude: Er der nogen, som kunne tænke sig at give Frynse et godt, kærligt og ansvarligt liv på trods af hendes alder? Man kan ikke se på Frynse, at hun er 9-10 år, for hun er i ualmindelig god stand og super velfungerende. Og så er hun kærlig, social og i mødekommende. Andre katte er dog ikke noget for Frynse-missen. Hun er rolig og virkelig nem, bare hun får sit foder, lidt kærlige klap og snak, og ellers har lov til at være ude eller inde som det nu passer hende. Frynse er steriliseret + øremærket. Pragtfuld mispige.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1611

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Viola er formodentlig blevet dumpet med sine killinger. Hun har været i plejefamilie sammen med sine unger og er nu tilbage klar til sit nye liv i måske dit hjem og med din familie. Hun er nem at have med at gøre og er en nysgerrig, sød og kælen mis - en livlig, voksen mis, og har været en meget omsorgsfuld og god mor.Hun vil trives i de fleste hjem, hvor hun også må få lov at komme ud, måske sammen med Molly, som er hendes "darling"

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0087

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Palle har gået alene rundt på et kollegie i Hobro. Han er en super sød og kælen kat. Han vil elske at bo et sted, med tryghed og masser af kærlighed. Palle ville egne sig fint til de fleste hjem, også gerne med børn eller som indekat.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0187

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Romeo er sød,tillidsfuld, kærlig og meget kælen. han elsker at smyge sig om en og blive kløet i panden. En fantastisk hankat som alle kan have glæde af.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0631

Kat: killing, hvid m. grå

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Gabrielle er en sød og fræk lille dame, der elsker at lege med alle sine venner. Gabrielle kan godt finde på at nappe i fingrene men det er af ren kærlighed! Hun ønsker sig et nyt hjem, hvor hun kan få den opmærksomhed hun fortjener..

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0312

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Søde Mikala blev overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende mere. Hun er en lidt forsigtig kanin, der lige skal se én an, før der kan nusses. Hos os er hun inde-kanin og vi ved ikke hvordan hun har det med andre kaniner.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Summers ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem, nok helst med muligheden for også at komme ud

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0109

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Silke og Freja kommer sammen, da deres ejer må ikke have dem mere. De er søde, livlige men også stille og rolige ind imellem :) De vil trives gerne sammen i et hjem, hvor de også må begynde at komme ud, når foråret har meldt sin ankomst.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Rose er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. Hun er den eneste pige i hele kuldet og kan godt virke lidt selvstændig i forhold til hendes brødre, men er stadig en rigtig kærlig kat og elsker at blive nusset og leget med. Har du lyst til at besøge hende så kom alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BA-4-0185

kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Muffin er 1 af 2 kaniner, som er sat af i deres fælles bur ved en affaldscontainer. Muffin er smuk, vant til at være i hænder og elsker at hoppe rundt i kaninindhegningen, så hun får rørt sin krop

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Milli er en lidt stille pige og ikke så fremme i skoene, som så mange andre på hendes alder. Hun skal se mennesker an på afstand men, når hun så føler sig tryg nok kommer hun frem og er den dejligste og kærligste lille missepige man kunne tænke sig. Har I lyst at besøge hende og se om hun synes om jer kan man besøge hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Fyns Internat

Ref: 15FK-4-0189

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Veronica blev sat af i en papkasse, men heldigvis fundet i god behold og indleveret hos os. På trods af det, har hun heldigvis ikke mistet tilliden til mennesker. Hun er en rigtig kælen og charmerende mis, som nu søger en kærlig ejer, der kan give hende den opmærksomhed og kærlighed hun fortjener.

Bornholms Internat

Ref: 15AH-1-0025

Hund: Collie

Køn: Tæve

Alder: 2 år og 4 måneder.

Wilma er en super dejlig og aktiv collie., Hun er vant til børn fra 3 årsalderen og opefter., Hun kan de mest almindelige kommandoer, samt give pote., Wilma elsker en løbetur ved siden af cyklen, samt at lege med andre hunde.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Dejlige lille Mikkel er klar til et nyt hjem. Han er en dejlig lille glad killing, der savner et nyt hjem. Ring til ham på 86480020.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0043

Kat: Huskat, sort/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Milo er en DEJLIG og KÆLEN kat der vil gøre alt for at få din opmærksomhed! :) Han er en stor herre der elsker mad og gerne fortæller hvad han har oplevet i løbet af dagen. Han ønsker sig et hjem, hvor han kan få lov at komme udenfor. , Kan du give ham et godt hjem?

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0048

Hund: Newfoundland blanding

Køn: Tæve

Alder: 8 år og 7 måneder.

Misty er en dame i sin bedste alder, stadig med højt humør og frisk energi, hun er meget glad for andre hunde,m elsker at være både ude og inde, hun kan godt gå løs, nyder at være med ved bilkørsel, er god til at omgås børn både ved hygge og i leg, hun kender de almindelige kommandoer, hun er renlig og har været alene hjemme men i selskab med anden hund.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1127

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM!!!!, Smukke Bella er en pragtfuld blandingskat med en smuk og lækker pels. Hun er legesyg og skøn. Bella er i øjeblikket i plejefamilie. Bella er en rolig killing og skal nok ikke til helt små børn. Ring til Bella for fremvisning på 86480020 eller besøg hende i den frie åbningstid daglig mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1824

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Toulouse er kommet, fordi han har været indekat, men ikke trives med dette og ikke kan få muligheden for at komme ud på 3. sal, hvor hans ejer bor. Han er en stille og rolig voksen/ ungkat, som vil trives i dit rolige og kærlige hjem, men med mulighed for at komme ud også.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Cheeta er en dejlig smuk missepige med et flot asymmetrisk mønster i ansigtet. Hun har et venligt og kærligt væsen. Hun er i den rolige ende af killinge temperamentet. Hun leger, men ikke vildt. Hun er ikke en killing der går på væggene eller har næsen i alting. Hun er rigtig rolig. Besøg Cheeta dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0083

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

RESERVERET TIL NY FAMILIE:, Donna er en skøn pjuske. Hun er knap et år gammel. Hun er fuld af selvtillid smuk og dejlig. Hun leger og er super kælen. Kom og besøg Donna alle dage mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0181

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Hidalgo er en sød kanin, som er glad for at være i hænder. Han er kastreret.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1117

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

SeeLey er en dejlig tyksakke-ungkatte han. Han er sød og venlig, kommer når man kalder, elsker godbidder, og hænder der vil nusse. Har du brug for at bryde ensomheden, så gør det med SeeLey. Ring til ham på 86480020 så aftaler vi et besøg

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1096

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Edward er en helt skøn kattedreng. Han er livlig og glad og altid med på lidt sjov. Han kan lide at gemme sig og kommer farende, når du mindst venter det. Han er god til alle mennesker og kan lide at have nærkontakt med dem, gerne i favnen. Kom og besøg Edward alle dage mellem 14-16

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0192

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Nicko er kommet til os, da hendes tidligere ejer er blevet alvorligt syg. Han er en dejlig og tillidsfuld dreng som elsker opmærksomhed. Han ser lidt forsømt ud, men det kan man nemt lave om på med godt foder. Han skal have mulighed for at komme ud at løbe.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0225

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Wolfgang er blevet efterladt da hans ejere flyttede for et stykke tid siden,og han har klaret rig selv en periode, så godt han kunne. Han er en stor flot dreng. Meget kælen og snakkesalig. Han er smuk og har måske været ren indekat tidligere, men vil sikkert sætte pris på også at få lov at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0974

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Maxi er en skøn halvårs drengekilling, der her på billedet har selskab af søster Mini. Vil du give et par skønne søskende et nyt og godt hjem er Maxi og Mini sagen. De har et dejligt vindende væsen og er milde og søde. Besøg dem dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal en tid på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Balina er en smuk og venlig kat. Hun er både rolig og omgængelig. Hun er ikke ubetinget børnekat, men store børn er ok. Hun vil trives i rolige harmoniske omgivelser med en lille have hun kan trisse rundt i. Kom og besøg Balina alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0535

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Solei er en skøn stor killing, hun er kærlig, venlig og meget legesyg. Hun er som killinger er flest. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1122

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Mila er en dejlig ung kattepige, med et rundt og mildt væsen. Mila er en dejlig tyksak med en blød og vamset pels. Mila er menneskeglad og dejlig legesyg. Hun vil rigtig gerne til et nyt hjem gerne med børn. Ring til Mila på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0182

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Lilje er en pragtfuld steriliseret hunkat. Hun har en ualmindelig smuk og blød pels, hun er venligheden selv og meget kærlig. Ring for besøg på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0037

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Kasper, Jesper og Jonathan sådan lyder sangen. Men Jonathan har fået nyt hjem. Der er kun mig og Kasper tilbage, så jeg er Jesper. Jeg er en super fræk killing. Jeg kravler højt og lavt, jeg undersøger alt, jeg leger også med min bror Kasper, og putter med ham. Jeg vil så gerne have et hjem til både mig og min bror. Hvis du har plads og lyst til to smukke killinger, kan du så ikke hente os en af dagene mellem 14-16

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0028

Kat: Killing, sort /hvid

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Simone er en lille gøgler! Hun er fuld af energi og er meget social. Simone er ikke så glad for andre katte, men hun er kælen nok til at dække en hel families behov, så hvad skal man med andre end hende? Kan du tilbyde hende et hjem med have? :-)

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0040

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

Lauritz har et rigtig godt humør. Han er en stor og fyldig hankat, som vil fungere bedst med både at komme ind og ud. Han er god til børn, og virker ok med hunde., Med Lauritz er det kærlighed ved første blik, så kig forbi og se ham.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1030

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Orchidé er nu endelig langt om længe færdig med at opfostre sine killinger, det var en lang sej kamp, fordi hun var ekstrem afkræftet, da hun ankom til internatet, men nu endelig, er det lykkedes. Hun og hendes killinger har det godt. Orchidé er en venlig kærlig kat. Hun er meget smuk. Hun må gerne tage et kilo på uden der gør noget. Hun har netop været ved dyrlægen og er nu steriliseret, med fine øremærker og er helt klar til eget hjem med masser kærlighed og egen madskål. Ring til hende på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Lille smukke Trolle er en lidt reserveret killing, der lige skal se vi mennesker an, inden han viser interesse. Når først han synes om dig, kravler han rundt på dig og er næsten ikke til at slippe af med, med andre ord, en skøn skøn lille killing med sine helt egne meninger. Besøg Trolle dagligt mellem 14-16.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0936

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 8 måneder.

Sippe er på trods af navnet ikke spor sippet. Hun er en rolig kat, der kan lide at tage livet med ro. Sippe vil gerne til et roligt hjem uden små børn. Ring til Sippe på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-1094

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder.

Smukke Fynne er en dejlig lille killing, hun kan virke en smule sky lige når hun møder nye mennesker, men når hun er på armen spinder hun så høj at det kan høres langt væk. Hun har en ualmindelig smuk pels og bliver med garanti en super musefanger. Kom og besøg Fynne, Alle dage mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0045

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

James, i daglig tale kaldet SIR JAMES, han er smuk og dejlig og han ved det. James har en smuk blå pels, store dejlige øjne og et ualmindelig snobbet væsen. Han går sin vej, når han ser og hører børn, har en absolut forkærlighed for ældre mennesker. Har du lyst til en sød og kælen kat, der ikke absolut skal ligge på skødet hele tiden, så besøg James alle dage mellem 14-16.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0199

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Så er sæsonnen begyndt, hvor vi søger plejefamilier til missemødre med killinger og killinger i små grupper uden mor. Har du tid, lyst og overskud, vil du gerne hjælpe os og kattende og gøre en vigtig forskel samtidig med at du giver dig selv og din familie nogle fantastiske oplevelser måske iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os i en periode indtil de er store nok til at undvære hinanden. Ring til Brande Internat og hør mere, hvis vi har fanget din interesse. Vi træffes nemmest på hverdage mellem 8 og 10 eller mellem 1730 og 1830 på tlf: 97187123

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0174

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Flotte Sofus måtte desværre ikke bo der, hvor hans ejer skulle flytte hen. Så nu leder han efter et kattevenligt sted hos søde, rolige mennesker. Sofus er nemlig selv en lidt stilfærdig fyr, som holder af fred og ro. Han er sød, kærlig og snakker meget, når han er faldet til og kender sine folk. Han er vant til børn over 14 år, bryder sig ikke om at køre i bil, kan ikke så godt lide andre katte og er vant til at komme udenfor. Derfor skal han også have adgang til udelivet i sit nye hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0001

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Simba er en dejlig stor bamse killing. Er man til stor kat med lidt personlighed men samtidig kælen og en puttetrold, så kom og besøg Simba alle dage mellem 14:00 - 16:00

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0155

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ziggi er kommet løbende til og har opholdt sig hos optager igennem en periode. Hun er en rolig tilbageholdende kat og vil gerne kæles med. Hun er ikke vant til børn og vi søger et voksent hjem med mulighed for at komme ud.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1067

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Tammy er en smuk pige på ca 2½ år. Hun er rolig, hun er venlig, hun er kærlig. Har du lyst til godt men roligt selskab, er Tammy et rigtig godt bud., Ring til hende på 86480020 og kom på besøg

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0385

Hund: Dansk-svensk gårdhund-gravhund-papillon-westie

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Balder er en flot fyr, som desværre ikke rigtig har forstået kvaliteten af alenetid. Han er nemlig kommet, fordi han ikke kan være alene hjemme., Balder er en utrolig glad og sød hund, der aldrig er blevet aktiveret og trænet, som han har brug for. Derfor søger han også en meget erfaren ejer, som lever et aktivt og struktureret liv, så han kan få lidt ro i sit lille hoved. Balder kan være en bisse overfor andre hunde, så det skal der arbejdes med. Men en ejer, med god træningserfaring og som bor et sted, hvor Balder ikke kan blive stresset over alle mulige lyde, kan få en skøn hund ud af ham. Muligvis som en superhurtig agilitymakker. Han elsker nemlig træne og gøre, hvad man siger, når man arbejder med ham.

Fyns Internat

Ref: 15FH-4-0175

Hund: Korthåret hønsehund

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Bølle, som er en korthåret hønsehund på 6 år, søger et nyt hjem. Vi ved desværre ikke meget om Bølles tidligere liv, da han kommer ind som en dyreværnssag, men livet har ikke altid været en dans på roser. Nogle gange glemte ejer at komme hjem til ham. Her på internatet er han en sød og glad hund, som fint kan omgås de fleste hunde. Han kan godt virke lidt reserveret til at starte med, men hans tillid vindes hurtigt med nogle godbider. Vi leder efter et trygt hjem til ham med masser af kærlighed og nus og uden for meget uro og uden børn, da vi ikke kender hans baggrund. Han sætter stor pris på dejlige gåture og ønsker sig stabilitet og kærlighed og nogen han kan regne med. Han mangler i høj grad en allerbedste ven

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1019

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

Søs er en skøn voksen hunkat. Hun er omgængelig og venlig. Hun har en skøn tæt pels, og veludviklede jagtinstinkter. Hvis du mangler en god musefanger, så giv Søs en god madskål, så rydder hun for mus på ingen tid. Ring 86480020 for besøg

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Smilla er blevet sat af, regner vi med og kom alene som moderløs. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie klar til sit nye hjem og liv. Hun er smuk og meget sød og kærlig, men også lidt forsigtig - men til fals for godbidder. Hun vil egne sig bedst til et roligt kærligt hjem gerne som indekat, hvor man har tålmodigheden til at lade hende falde til i sit eget tempo.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Mis er 1 af 5 ungkatte, efterladt af deres ejer, som er flyttet fra dem. Hun er nysgerrig opsøgende og meget kælen. Hun er vant til andre katte og vil trives i de fleste hjem, måske helst som både inde og udemis. Sød, stille og rolig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0475

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Lille Lucy er en charmerende lille pige, der blev fundet under motorhjelmen på en bil, inden hun kom til Kattehjemmet. Dette har dog ikke påvirket hende, idet hun har udviklet sig til at blive en utrolig sød og kæle pige. Kom og hils på lille Lucy, ved at ringe på 86 48 00 20 og bestille en tid.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0272

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Pirat der mangler "papegøje", søges! Jarl blev i sin tid fundet på en parkeringsplads i Ishøj. Han har masser af attitude, selvom han ved første blik virker meget rolig og mild. Han er ene-kanin, da forsøg med at sætte ham sammen med andre ikke passer herren. Derfor søger han et hjem hvor der er plads til hans ego og hvor han kan få alt opmærksomheden. Han er meget kælen og er meget god til at bruge en bakke. Så kan han også godt lide at hygge meget tæt på en, f.eks. på ens skulder. Ny ejer skal have erfaring med hold af indekanin.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0365

Kat: Ragamuffin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM., Lille Idaho er en dejlig, rolig kat, som søger et nyt hjem hos mennesker, som har god erfaring med katte. Hun trives rigtig godt med alle sine veninder/familiemedlemmer, så hun ville elske at kunne få en af dem med til sit nye hjem., Idaho er sød, og lidt forsigtig og har brug for et fredeligt hjem, hvor der er tid til at pleje hendes pels, så den ikke filtrer sammen. , Hun er indekat og skal fortsætte med at være det., Idaho er meget glad for Colorado, så de skal formidles til samme hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1137

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 2 uger.

Baghera opfylder sit navn rigtig godt, da han ligner en lille panther. Sort og slanke ben, men hans krop er lidt større end slank. Han er sød og kærlig, men skal lige kigge folk an, før han tør gå hen til dem. kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0021

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

Dejlige Fister på 6½ år, mangler et eller to rare mennesker der vil give ham et nyt hjem. Det skal helst være søde mennesker i pensionsalderen. Fister blev overladt til sig selv da hans ejer døde ved en trafikulykke. Fister bryder sig ikke om børn eller uro. Han bærer tydeligt præg af at have haft et stille og harmonisk liv indtil nu. Fister er utrolig rar og venlig. Besøg ham dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal tid på 86480020

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0549

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

HUNKATTEN GRETHE. Her er den aller rareste hunkat i hele verden, og hun hedder Grethe. Hun har haft sådan en skrækkelig fortid, og alligevel er Grethe så helt ufattelig rar og kærlig. Hun fordrer ikke så meget her i livet andet end kærlig omsorg og noget dejligt kattemad, så er hun den mest glade mis. Hun kan dog godt finde på at spjætte lidt, hvis en pelsmus kommer hende på tværs, for så skal den have bank :-)Grethe egner sig super til en eller et par ældre mennesker, for hun er altså en hyggefrans med en positiv tilgang til alt. Grethe er steriliseret + øremærket og vil gerne have en have. Vidunderlig og glad mispige.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0107

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder.

Søde, kælne, nysgerrige Max er kommet på internat, fordi han pludselig holdt sig til hos optager, der har taget sig af ham en periode, men ikke kan beholde ham og det ikke har været muligt at finde hans oprindelige ejer. Han elsker "drillepinde" og er vant til andre katte. Han har boet som indekat hos optager, og med sit lidt forsigtige sind, vil han sikkert trives med det også i dit kærlige, rolige hjem.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0823

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Letty er en kluntet lille killing på et halvt års tid. Han har den skønneste tykke pels, er legesyg, venlig og meget kær. Ring til Letty på 86480020 for besøg

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-5-0022

Hund: Chihuahua bla

Køn: Han

Alder: 1 måned og 4 uger.

Er man til små hunde er drømme Prinsen lige her, her er fornøjelse, Charme, Intelligens, Kærlighed ja alt hvad man kan ønske sig, Charmeprinsen er chipmærket, vaccineret, sundhedsundersøgt, Ormebehandlet og ikke renlig, men fantastisk kær.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0212

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Luka har været omstrejfende igennem længere tid. Hun er en livlig og eventyrlysten pige, som ikke ladet noget spændende gå forbi sin næse. Meget opsøgende og kælen og elsker kontakt med enhver. Hun vil trive i et kæleglad og selskabeligt hjem med gode naturområder at regere i.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0243

Kat: Norsk skovkat bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Ulrikke savner et nyt hjem hos søde mennesker, hvor der ikke er alt for meget gang i den. Hun er nemlig en lidt forsigtig kat, der lige skal bruge noget tid på at falde til. Men når hun får tillid til en, er hun utrolig sød og kælen., Ulrikke har en pels, som har brug for at se en børste nogle gange om ugen - så det skal hendes nye ejere være indstillet på., Vi ved ikke, om hun har været inde- eller udekat, så for en sikkerheds skyld, bør hun have muligheden for at komme udenfor i sit nye hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0053

Kat: Huskat, lys gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Nanni er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er rigtig kælen og fungerer fint sammen med andre katte.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0063

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

HUNKATTEN TULLE. Se denne prægtige hunkat hedder Tulle, og hun er intet mindre end fantastisk dejlig. Tulle er pænt robust mellem ørerne, og hun skal helt klart ud og jage nogle mus og passe sit kommende territorium. Hun har boet hos en enlig dame, hvor Tulle kunne komme på altan, men det var bestemt ikke nok for Tulle. Hun er dygtig til kattelem og i det hele taget en klog kattepige. Hun er ikke en skødekat som sådan, men er sød og rar, god til at føre samtaler med sine mennesker og vil gerne slænge sig ved siden af sin ejer. Tulle er ikke så fremragende god med andre katte, til gengæld er hun robust nok til børn. Tulle er steriliseret + øremærket og skal til hus og have. Skøn og smuk mistøs.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Hugo er fra et hjem, med hvor ejeren havde meget svært ved både at passe kattene og sig selv., Hugo boede med flere katte, og han virker til at nyde selskabet med de andre., Hugo er en rigtig, stor kælepot, som elsker at komme udenfor, og lægge i solen.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0042

Hund: Gammel Dansk Hønsehund

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 4 måneder.

Lea er dyreven med stort D. Hun er glad for både hunde, heste, kat og høns. Hun kan gå løs, køre i bil og er meget glad for børn. Hun kender en del kommandoer og skulle have været mandens jagthund, men desværre er hun skudræd, til ærgrelse for hele familien. Hun er en rigtig dejlig hund, som kunne være en god familiehund. Hun har alle de tænkelige kvaliteter der skal være tilgængelige.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Mirabelle er utrolig kælen og venlig, og er altid klar på at komme ud og snakke med os., Hun er klar til at finde sin nye familie, som vil give hende trygge omgivelser og en masse nusseri.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

RESERVERET: Manfred er en lækker fyr, som er helt sin egen. Han kom hertil som herreløs og havde sår på halen og halsen, så han har nok været i klammeri med en anden kat. Dem er han nemlig ikke så glad for. , Heldigvis har han det fint med os mennesker, så sådan et par stykker ønsker han sig nu. Han er sød, kælen og meget rolig. Manfred er ikke sådan en fyr, man slæber rundt på - så bliver han nemlig sur. Men han vil gerne nusses og bo hos voksne mennesker uden børn., Manfred ønsker sig et hjem med en dejlig have, hvor han kan komme ud og sole sig til sommer., Han skal lige have ordnet en tand, inden han kan flytte, så han kan reserveres, men ikke tages med hjem lige med det samme.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-1-0247

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Søde Delayla var herreløs og blev fundet i et brændeskur, hvor hun var flyttet ind. Sådan kan en fin kat jo ikke bo, så nu leder denne utrolig kælne og kærlige dame efter et nyt hjem. Hun er meget social og elsker mennesker. Andre katte har hun det fint med, og generelt er hun meget tillidsfuld. Delayla skal bo i hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0042

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Er I en børnefamilie, der søger kat? Nala elsker at tumle rundt med børn, og nyder efterfølgende at lægge i deres arme og putte. Hun er en tålmodig og rolig dame, som forstår at nyde tilværelsen, og roligt forlader festen når det bliver for meget. Her på internatet er Nala stor fan af, når vores katteklappere kommer på besøg hos hende, for at læse højt.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0044

Hund: Rottweiler

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 7 måneder.

Daisy er den fødte drømmehund, hvis man lige ønsker sig en sådan type. Hun er ekstrem kærlig, meget glad og god til børn. Hun duer ikke til andre tæver og heller ikke katte. Hun kan køre i bil, gå løs og være alene hjemme, kender de almindelige kommandoer og har bestemt potentiale til at gå meget videre. Pragtfuld hund.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0739

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 9 måneder.

Salvie er en ualmindelig smuk kat med sin helt egen personlighed. Vil du have godt selskab uden absolut at skal have en kat på skødet hele tiden, er salvie et godt bud. Salvie har en øjnskade på det højre øje og hun har kun meget lidt syn på øjet, det er ikke behandlingskrævende og giver ikke Salvie problemer. Hun kan lide at ligge og betragte livet lidt på afstand. Ring til hende på 86480020.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Tuba er en skøn ungkat. Kælen, men selvstændig. Han kan lide at betragte det hele lidt på afstand: Han vil gerne på skødet, men kan også få tiden til at gå selv. Besøg Tuba alle dage mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RH-4-0251

Hund: Schæfer

Køn: Han

Alder: 2 år og 8 måneder.

Smukke Saxo er kommet til os, da ejer var syg og ikke havde passet ham godt længe. Han er kommet ind sammen med en ældre tæve, som han er meget afhængig af, men som desværre er syg. Han skal derfor helst ud til et hjem med en anden ældre tæve, da han er vant til at have en at efterabe. Han er meget sød, klog, kærlig og snakker rigtig meget. Han har et rigtig godt fokus, men vi tror ikke han har haft så tæt kontakt med tidligere ejer, da han støtter sig mere op af andre hunde end os mennesker. Han er både stor og voldsom og skal ikke ud til uerfarne børn. Saxo skal trænes op i at være alene hjemme; han bliver hurtigt utryg og dette giver sig til udtryk i destruktiv adfærd... Erfaring med schæfer el lign er et krav - og man skal være opsat på et projekt. Med rette indsats kan resultatet blive en meget smuk, loyal og kløgtig følgesvend.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0226

Hund: cocker spaniel

Køn: Han

Alder: 5 år og 9 måneder.

Zorros familie mangler den fornødne tid til at gøre det godt nok til Zorro føler de. Han har boet i en familie med hus og indhegnet have og er vant til børn i alle aldre, at møde andre hunde i hundeskov for at lege, være alene hjemme i baggangen en arbejdsdag, at være med på bilture, og at komme til hundefrisør regelmæssigt. Han er relevant vagtsom og lidt forsigtig i nye sammenhænge og til hverdag en rolig og imødekommende, mild voksen hund, der elsker at spille bold og svømme. Han reagerer på ordene fra sin hundeskole som: sit, dæk og gi`pote. Vi søger et roligt og venligt, voksent hjem evt med rolige større børn og gerne med kendskab til cockere

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0125

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Nimbus blev fundet i indkørslen hos nogle søde mennesker. De havde hørt Nimbus "skrige" og hun havde en slem skade i hovedet. De kontaktede 1812 og Nimbus blev afhentet og kørt til internatet, hvor hun blev tilset af vores dyrlæge. Hun er sandsynligvis blevet bidt af en kat, og hun blev straks startet op på antibiotika og smertestillende. Hun sad på vores klinik i 5 dage til observation, i det tid vaskede vi og plejede såret. , Nimbus er siden kommet ud til vores øvrige kaniner, og hun er glad for at have fået noget mere plads. , Nimbus er meget charmerende og når hun er oppe i ens arme, falder hun hurtigt til ro.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0136

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Blondie er en rolig og kælen lille mis,som snakker og som er dygtig til at beskæftige sig selv. Hun har været ren indekat indtil nu hos et ungt par, som desværre ikke kan beholde hende. Hun vil sikkert trives i et andet roligt, kærligt hjem som indekat fortsat, men har sikkert heller ikke noget imod at få lov til at komme lidt ud på sigt.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0071

Kat: Killing, gråstribet

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Obama er en KÆLE'FIS, der elsker selskab! Han snakker en del til tider og elsker mad! Han leder efter et hjem, hvor han kan få lov at komme udenfor. Kan han mon bo hos dig?

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0221

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Frøken Snorke er blevet efterladt af en ukendt ejer, da vedkommende flyttede. Hun er en stille og rolig, blid og tillidsfuld mis, som vi skønner, har været indekat til nu og som sikkert vil trives ved at fortsætte med dette

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0378

Hund: Cocker spaniel-schæfer blanding

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 11 måneder.

Peanut er en herlig dame, som desværre blev stresset over familiens barn og snappede efter ham. Vi har ikke kunnet finde den adfærd i hende, så nu søger hun et hjem hos søde, hundeerfarne mennesker uden børn. Hun er en lidt usikker, aktiv og glad hund, som går meget pænt i snoren. Men noget træning ville falde på et tørt sted. Hun ville også have godt af noget regelmæssig motion, da hun er lige til den buttede side., Peanut har det fint med de fleste hunde og kan være alene hjemme i fem-seks timer. Hun er en hund, som knytter sig rigtig meget til sin ejer - derfor ville hun foretrække ikke at skulle være så meget alene.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0121

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 2 måneder.

Iska er kommet hertil, da hun ikke kan være alene hjemme. Vi er hendes femte hjem, så ny ejer skal være en der har erfaring med racen og som er villig til at give hende kyndig opmærksomhed. Hun er en Schæferhund med stort S og hun er avl fra Allibina´s Ekko. Vi vurderer, at hun vil være en god brugshund, da hun altid er meget fokuseret og intelligent. Alternativt vil hun være en fantastisk følgesvend på arbejdet eller på et landsted. Hun er en dejlig og meget hengiven pige med et lækkert sind, der er god til større børn og er renlig. Hun kan godt være skarp overfor andre hunde og hun har også en tendens til at ville hyrde dem, så hun skal være enehund i sit nye hjem. Men sammen med en stærk hanhund, vil hun nok fungere fint, da hun ser meget op til dem. Hun er god til at være med i bilen, hvor hun ligger sig ned og slapper af. Hun er meget glad for mennesker og vil gerne lære en masse.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0220

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Lukas er kommet fordi hans ejer ikke kan have ham mere af personlige grunde. Han er en meget kærlig inde og udemis, som er vant til andre katte og hund.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1839

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Vi tror, at Gina er blevet sat af, hvorefter hun har holdt sig til i området, indtil nogen hjalp hende. Hun er en sød og kælen, nysgerrig mis, tillidsfuld og spindende og vil falde til i de fleste familier.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0196

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Astrid elsker sine højt placerede liggepladser. Der kan hun rigtig holde øje med det hele verden. Hun er rolig af sind, men holder sig nogle gange lidt for sig selv, når de andre søskende bliver lidt for voldsomme., Astrid er fundet i en papkasse foran Fakta, sammen med sine søskende og mor. Nu søger Astrid et kærligt og blivende hjem

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0135

Hund: Husky blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Jason kom til Danmark fra et fransk internat. Desværre kunne han og den danske hanhund i hjemmet ikke forliges, hvorfor han søger sit blivende hjem. Han er kastreret og vurderes til at komme fra god opvækst. Han kører meget gerne med i bilen. Han er vant til at sidde i transportbur. Super lærenem, her på internatet bruger vi klikkertræning. Han er renlig, kan være alene hjemme i op til 4 timer, men kan med tiden naturligvis lære at være det længere. Han er meget kærlig og kysseglad. Han tager godbidder fra hånd meget nænsomt. Han leger rigtig fint med tævehunde her på internatet. Men kommer i clinch med hanhundene. Hans sprog er veludviklet. Han er teenager, stor og lidt voldsom når han er glad. Da vi ikke kender hans historik vedr. børn, skal han ikke i hjem med børn. Han er huskyblanding og skal derfor til et aktivt hjem, hvor man er klar til en teenagerhund med højt aktivitetsniveau og hvor man har erfaring med Husky. Og hvor man tålmodigt giver ham chancen for at falde til

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0186

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 2 uger.

Dejlige Theis på knap et år, ønsker sig sit helt eget hjem. Han kan godt lide børn, bare de ikke slæber rundt på ham hele tiden. Han vil gerne lege, og vil nyde at få sin egen have her til foråret. Kom og besøg Theis dagligt mellem 14-16. Han ser frem til at mødes.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0120

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Det har ikke været muligt at finde Bellis´ejer, derfor har hun brug for en ny familie. Hun er sød, tillidsfuld, imødekommende og kælen, venlig og nysgerrig og vil trives i de fleste hjem, gerne med muligheden for at komme ud i naturen og se sig om på den lidt længere bane, vil vi tro

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0229

Hund: blanding

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Ejer har ikke pladsen og tiden til unge, milde Cæsar, som er vokset op i en mindre lejlighed med lillebitte have til. Han er en efter alderen rolig hund, glad, nysgerrig, venlig, imødekommende og tillidsfuld men også ung og med noget energi, som skal bruges. Han er vant til gæster, børn andre hunde og har stor respekt for en kat. Har været en del alene hjemme uden problemer og en smule med i bil. Han holder meget af sine lufteture og af at blive stimuleret og lave opgaver og vil rigtig gerne gøre sin ejer tilpas. Kender de almindelige ord, luftes mest i snor. Vi søger et venligt hjem med tid til aktivering og samvær med de gode metoder som ros, godbidder og klap og gerne hundeskole

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0030

Hund: Blanding

Køn: Han

Alder: 5 år.

Samson er en blanding af forskelige jagthunde racer. Han kan med tævehunde og nyder at få lov at tonse, Han er rimelig fornuftig ved gåture, han kender de almindelige kommandoer, han er kærlig og meget social med undtagelse af møde med alkoholiserede mænd, dem bryder han sig ikke om. Kan godt være alene hjemme

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-1-0169

Kanin: Argente kanin

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Tinka kom hertil sammen med Fløsen. De har været vant til at hygge sig frit i en lejlighed. Tinka kan have enkelte uheld med renligheden. Hun er meget rolig og kælen, og vil meget gerne nusses om og kommer selv hen for at snakke. Hun har været inde i vinters, men har før boet ude. Vi ser gerne de kommer afsted sammen, dog ikke et krav.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0027

Kat: Killing, gråstribet / hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Sissi er en godmodig og nysgerrig mis, der elsker at blive nusset og udforske verden. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Theresa er en smuk og omgængelig kat, hun kan bedst med voksne mennesker, hun bryder sig ikke om støj niveauet ved små børn. hun har en smuk blød tortie pels, og vil elske at kunne komme ud i sin egen have. kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Tune Hjælpestation

Ref: 15XA-4-0010

Krybdyr: kornsnog

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Smuk kornsnog søger nyt hjem, der vil bruge tid på at indrette et smukt terrarium med lys og varme, som den har brug for. Kornsnogen spiser mus og denne her spiser frostmus. Erfaring med og oprigtig interesse for slanger kræves.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0084

Kat: Killing, gråstribet /hvid

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Silke er en sjov mis... Hun elsker at lege og putte på de mærkeligste måder! Hun er en kat med spræl i, som ønsker sig et hjem med adgang til have.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Dejlige Theresa er en venlig ungkat. Hun har et kærlig sind og går stille omkring og nyder livet. Hun kan lide både børn og voksne, børn dog ikke hvis støjniveauet er konstant højt, så lidt større børn vil være at foretrække. Besøg hende dagligt mellem 14-16 i den frie åbningstid eller ring på 86480020 for at bestille en tid

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0054

Kat: Huskat, gråstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Norma er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun kan være lidt forsigtig ved hurtige bevægelser, men er SUPER kælen! Hun vil dog meget gerne flytte ud i sit kommende hjem sammen med værelseskammeraten Nellie, som hun er rigtig glad for.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0973

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Mini er en skøn halvårs pigekilling, der her på billedet har selskab af Bror Maxi. Vil du give et par skønne søskende et nyt og godt hjem, er Maxi og Mini sagen. De har nogle dejlige vindende væsener, og er milde og søde. Besøg dem dagligt mellem 14-16 eller ring og aftal en tid på 86480020

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0075

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Frika er en rigtig smuk og dejlig rød/hvid hunkat på knap et år. Hun er stille og rolig ikke legesyg mere som hun har været. Mangler man en fjernsyns/sove kammerat til sofaen eller sengen, så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Skønne Sally er en killing på 7 måneder. Hun har et venligt og roligt sind. Hun vil rigtig gerne lege og være sammen med mennesker. Hun nyder en hvilken som helst opmærksomhed, bare hun er centrum, så et par børn og lege med, vil absolut være dejlig. Besøg Sally dagligt mellem 14-16.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0182

Hund: Amerikansk Akita

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Knox er en meget lækker kastreret hanhund, som kommer hele vejen fra Florida. Og så har han boet 1 år i Tyskland, inden han kom her., Ejer kunne desværre ikke beholde ham, grundet dårlig fysik., Knox elsker at, komme med til vandet, hvor han gerne bader. Og lange gåture., Han er rolig i hjemmet og kan være alene hjemme., Han gider ikke rigtig andre hunde, hvilket er typisk racen, hvis ikke den er socialiseret grundigt fra hvalp af., Han er ikke vokset op med børn og skal derfor ikke ud i et hjem med børn under 15 år , Knox Skal ud i et hjem, som ved hvad det vil sige, at leve med en Akita.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0055

Kat: Huskat, blå/hvid

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Nellie er kommet hertil sammen med 4 andre, fordi tidligere ejer ikke længere magtede opgaven. Hun er SUPER kælen og elsker sin værelseskammerat Norma, som hun nu leder efter et dejligt hjem sammen med.

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-0370

Kat: Ragamuffin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Alabama er en dejlig, rolig kat, som søger et nyt hjem hos mennesker, som har god erfaring med katte. Hun trives rigtig godt med alle sine veninder/familiemedlemmer, så hun ville elske at kunne få en af dem med til sit nye hjem., Alabama er sød, lidt forsigtig og har brug for et fredeligt hjem, hvor der er tid til at pleje hendes pels, så den ikke filtrer sammen. , Hun er indekat og skal fortsætte med at være det., Alabama er meget glad for sin veninde Carolina, så de skal formidles til samme hjem.

Fyns Internat

Ref: 15FA-4-0166

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Frederik er en kær lille dreng, der er glad for menneske kontakt. Han er nysgerrig og vil gerne nusses. Han er fundet hoppende rundt i en have alene, er fremlyt uden held. Så nu søger han en ny familie, der vil tage sig godt af ham. Frederik er kastreret og koster 400kr.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0847

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Boline er en stor smuk sort killing. Hun kan godt virke lidt reserveret overfor fremmede men når hun lærer dem at kende, er hun en super kærlig og sød hunkat. Hun kan være lidt skræmt overfor nye ting og nye lyde, men det skal hun bare lære. Besøg hende mellem 14:00 - 16:00 alle dage

Fyns Internat

Ref: 15FA-1-0164

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Blomme og Fersken er 2 skønne hunkaniner som er vant til at være i hænder og indeliv. De er søstre og glade for hinanden og vi ønsker derfor at de kan komme sammen ud til nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0152

Skildpadde: Mokusskildpadde

Køn:

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Viceværten hos en boligforening i Aalborg Øst, fandt Michelangelo i en container i et gammelt akvarie med sort vand og få sten i. , Dyreambulancen rykkede ud, og nu har Michelangelo fået et dejligt akvarie, indtil han forhåbentligt snart får et nyt hjem., Da Michelangelo stadig er meget ung, kan vi endnu ikke bestemme kønnet med sikkerhed.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Dejlige Lulu er en skøn og venlig hun er super godt selskab, da hendes temperament rolig og omgængelig. Selv om hun er under 2 år, har hun en voksen kats overblik og alt hvad hun gør er velovervejet. Kom og besøg hende alle dage mellem 14-16.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0197

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 1 uge.

Pastoren blev fundet sammen med fem andre marsvin i en park i København. De blev alle indfanget og nu er ungerne klar til at få et nyt hjem. Han er en sød lille fyr, der ikke har prøvet meget i livet, så han søger et hjem gerne med andre marsvin, der kan fortælle ham at verden er god og fyldt med dejlige ting som persille. Han skal have en masse træning i hænder, så han kan blive en god ven. Hos os er han inde-marsvin. Han søger et roligt hjem, da han nemt kan fare sammen ved nye lyde. Men på trods af at han er genert, fejler stemmen intet.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0297

Marsvin: marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Oscar kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere og blev derfor overdraget til os. Hans pels var meget fedtet og lugtede ikke så godt, men nu har han været i bad og er klar til sit nye hjem. Han er en meget forsigtig fyr, der ikke bryder sig om høje lyde eller hvis tingene går lidt for stærkt. Men med tiden og en masse mad, kan han blive en god ven. Vi ved ikke hvordan han har det med andre marsvin. Hos os er han indenfor.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-4-0027

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

For Basse er tiden gået utrolig stærkt, og mange kilo har sat sig godt og solidt fast hvor de trængte aller mest, vi skal have fundet et godt og blivende hjem til Basse, der skal være overskud, energi, god plads både inde og ude, tid til hundetræning og have masser af kærlighed, vi forventer at man har viden og erfaring i at have en rigtig stor hund.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0038

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Kasper, Jesper og Jonathan sådan lyder sangen. Men Jonathan har fået nyt hjem der er kun mig og Jesper tilbage, så jeg er Kasper. Jeg er en super fræk killing, jeg kravler højt og lavt, jeg undersøger alt, jeg leger også med min bror Jesper, og putter med ham. Jeg vil så gerne have et hjem til både mig og min bror. Hvis du har plads og lyst til to smukke killinger, kan du så ikke hente os en af dagene mellem 14-16

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0290

Kanin: hermalin/dværg kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Skønne Luke kedede sig i lejligheden og var begyndt at blive destruktiv. Han er en meget nysgerrig kanin, der har behov for lidt mere. Han er en utrolig sød og meget omgængelig kanin, der var højt elsket af sin familie. Han lå tit i sofaen, klar til at blive nusset og puttet. Kæl er på hans præmisser, men når det sker så kan du godt regne med at blive kysset af ham. Han skal ikke ud til andre kaniner eller til børn, det skal være en kyndig kaninperson som kan aktivere ham. Han er renlig og kan komme når man kalder. Hos os er han inde-kanin, men det vil passe ham bedre at blive fast ude-kanin, så han kan blive aktiveret nok.

Fyns Internat

Ref: 15FH-1-0190

Hund: Labrador/Puddel/Bearded Collie

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Willy er en skøn stor dreng og han søger sit nye blivende hjem. Han er meget madglad og trænbar, social og kontaktsøgende. Han vil elske livet på landet med masser af plads, og hvor han kan tage del i dagens aktiviteter. Han har ikke lært at være alene, og må derfor i hjem, hvor man har tid til at træne det med ham. Han er ikke vokset op med små børn, og han er en stor glad dreng, så hjemmet må ikke have børn under 12 år. Han vil sætte pris på at være alenehund og få al opmærksomheden selv. Har du brug for din nye allerbedste og mest hengivne ven, eller en god træningspartner, så er Willy et godt bud. Han er en total charmer, altid glad og meget kærlig.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0864

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Misty kom til kattehjemmet med en grim infektion i det ene øre. Den giver hende et lidt karakteristisk udseende, da hendes ene øre er krøllet sammen. Misty er en forsigtig men meget kærlig kat. Hun har ingen problemer med andre katte. Ring til hende på 86480020.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-1-0350

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Didee (bagved) er en lidt genert pige, der er kommet ind sammen med sin søster Dexter. Ejer havde desværre ikke tid til dem mere. Hun er en rolig pige, der skal ud til en der har erfaring med marsvin. Hun ville kunne blomstre med tålmodighed og kærlighed, i de rette hænder. De to damer skal ud sammen.

Roskilde Internat

Ref: 15RH-1-0192

Hund: Schæferhund

Køn: Tæve

Alder: 11 måneder og 3 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM. Rikkes ejer var misbruger og kunne desværre ikke magte hende og hendes skønne schæferenergi. Hun er en meget racetypisk Schæfer, som elsker at bruge sig selv og sit hoved. Men hun er ret stresset, derfor har hun først og fremmest brug for ro og en ejer, som vil træne positivt og roligt med hende. Rikke er en klog og arbejdsom hund, der allerede kan nogle kommandoer. Hun dur ikke til at bo sammen med små børn, men er en utrolig venlig og glad hund. Hun bryder sig ikke om at køre i bil, og så skal hun lære at være alene hjemme.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Lille Bowie er en spirevip af en killing, fræk, dejlig og fuld af liv. Han er kort fortalt en rigtig killing. Han har næsen alle de steder den ikke skal være og er aldeles pragtfuld. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-1-0046

Hund: Lille Blanding Fransk Bulld./Pudel

Køn: Tæve

Alder: 8 måneder.

Sally er en rigtig følgesvend selvom hun er dame. Hun nyder at være tæt på en og ligger helst ved dine fødder. Hun er renlig gør opmærksom på at hun skal ud. Hun går fint i snor men også uden hvis muligheden byder sig. Hun elsker gåture til stranden og i skoven, møder hun andre hunde er hun bare endnu mere legesyg uanset det er hanner eller tæver. Hun nyder at lege med både større og mindre børn og ligeledes kan en køretur i bil også højne hendes daglige glæde. Hun følger med i hvad der sker uden for haven men gør aldrig. Dejlig hund.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0030

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

Einstein er en klog og dejlig kat, han bærer præg af at have prøvet lidt af hver før han kom her, men hans tillid til menneskeheden er intakt. Han er sød og kærlig, men behøver ikke opmærksomhed alle døgnets timer, kan sagtens bruge nogle timer daglig på at fange dine mus. Kom og besøg ham alle dage mellem 14-16.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UH-3-0045

Hund: Papillon

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 9 måneder.

En lille hvid og orange farvet pige hund har vi her. Hun burde have heddet Pippi, men nu hedder hun altså Pjuske. Hun er utrolig kær, kærlig og meget godmodig. Hun er meget glad for andre hunde, ligesom hun også er glad for børn og alle mennesker. Hun er renlig og kan være alene hjemme. Hun gør meget og har det bedst, når hun er sammen med sin ejer som vi kunne tænke var et ældre menneske, eller en enlig som bare mangler en god ven at forkæle.

Fyns Internat

Ref: 15FK-1-0146

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Darling er super sød. Hun har den mest silkebløde pels. Hun nyder godt af masser af kæl og nus. Hun er ikke begejstret for de andre katte, så skal til et hjem hvor hun er alene i centrum. Darling skal have mulighed for at komme ud.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-5-0476

Kat: Killing, hvid m. blå

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

*RESERVERET* Joey kom hertil sammen med sin mor og søskende. Joey vil altid gerne snakkes med, og var faktisk rigtig svær at fange et billede af på afstand :-) Joey er en frisk og glad stor killing, fuld af spilopper og kærlighed!

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0162

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Carlos har holdt til i et område på landet i en periode og det er ikke lykkedes at finde frem til ejeren. Han er en afventende, rolig og kælen voksen fyr, der hviler godt i sig selv og gerne lader sig løfte og kæle. Han vil falde til i de fleste familier.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 14DK-4-0460

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

HUNKATTEN DIMSE. Her er Dimse, en rigtig sød pige med en kedelig baggrund. Dimse var nemlig i fødsel, da hun kom til os, men hun kunne ikke finde ud af hverken at føde selv eller tage sig af sine små børn. Vi tror nemlig, at det var hendes første kuld og Dimse har ikke været voksen nok. Hun trænger til at få sig et kærligt, ansvarligt og omsorgsfuldt hjem. Helst uden mindre børn og andre dyr. Til gengæld elsker hun at drøne ud og ind af kattelemmen. Dimse er steriliseret + øremærket og skal til have.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-4-0144

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Unge smukke Cattekismus søger et hjem der har tid og lyst til en lækker hengiven kælen kat. Hun er fundet ved et autoværksted, hvor hun dagligt kom og så på deres arbejde. Men da bilerne drønnede frem og tilbage, satte hun samtidig livet på spil. Hun er meget legesyg og tålmodig, og vil passe rigtig godt ind i en børnefamilie

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-1086

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder.

Smukke Miku er en pragtfuld pigekat på knap 9 måneder. Hun har et mildt og venligt væsen. Hun har en blød og meget smuk pels. Miku hører til i den rolige ende, og skal ikke bo sammen med helt små børn, men et par halvstore børn med god tid og lyst til en rigtig kælekat, vil være sagen for Miku. Besøg Miku daglig mellem 14-16

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Mikael er 1 ud af et kuld på 5 store killinger. I forhold til nogen af de andre, er han mere afslappet og forsigtig med hvad han laver. Leger han, sørger han for ikke at støde ind i nogle af de andre, og hvis han gør, søger han et sted hen hvor han er tryg, ellers vil han bare hygges med og nusses med. Kom og besøg ham alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder.

Energiske Polly elsker stort set alle mennesker hun møder. Hun er kærlig, kælen og har nogle fantastisk smukke aftegninger. Hun elsker at putte sammen med mennesker og andre dyr. Hun er også helt vild, når nogen vil lege med hende. Kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0675

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

Smukke amaryllis har i øjeblikket killinger, men er klar til nyt hjem i midten af oktober. Amaryllis har brug for et roligt hjem, hvor hun kan føle sig tryg, hun er en venlig rolig kat og der må ikke være små børn. Hun føler sig utryg, hvis tingene foregår for hurtigt. Ring for fremvisning på 86480020.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0205

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Linse´s ejer er kommet på plejehjem og hun kan ikke komme med. Hun er en snakkesalig, stille og rolig, voksen mis, som er mest indekat og vant til at komme ud i snor i haven sammen med sin ejer. Hun har været rigtig god selskab og er vant til at følge sin ejer i boligen både om dagen og om natten. Hun vil være godt selskab i et katteglad, voksent hjem men vil helst have sit mennesker uden at skulle dele med andre firbenede.

Vestsjællands Internat

Ref: 15UK-1-0039

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 11 måneder.

Karla er en ekstrem dejlig kat, meget social og kærlig. Hun er utrolig hyggelig, placerer sig de steder hvor der er mest hygge, gerne hvor man kan betragte lidt af naturen samtidig. En del af dagen bruger hun nemlig udenfor. Når vejret er godt findes der ikke noget bedre. Meget af tiden har hun selskab af en anden kat, en hun elsker meget højt "nemlig hendes datter". Kunne man mon finde en familie, som ønskede to dejlige smukke katte, så er muligheden her. De holder meget af hinanden og er rigtig gode sammen.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0077

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Ashley blev fundet til storskrald med 3 andre kaniner, i en papkasse. Heldigvis var der en pige der opdagede, at kassen bevægede sig og så ringede de til 1812. Ashley er en frisk kanin, der er meget glad for selskab fra en anden kanin. Hun kan godt virke lidt genert, men det er kun indtil hun har set dig an. Hun er en sød og nysgerrig kanin, der i de rette hænder kan blive en rigtig god ven. Hos os er hun udekanin og er meget renlig.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0195

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Esben den bedste legekammerat ethvert barn kan få. Esben elsker at lege og der er fuld fart over feltet så man kommer aldrig til at kede sig. Han er glad for at klatre så vær forberedt på at kattehuler i højderne vil give masser af glæde., Esben er fundet i en papkasse foran Fakta, sammen med sine søskende og mor, og nu leder han efter et godt og blivende hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 15SK-4-0059

Kat: Huskat, tortie

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Chili er en helt unik type! Hun har de flotteste aftegn og gule øjne. Chili er rigtig kælen og elsker at blive nusset. Hun ønsker sig et hjem med adgang til have.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0228

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Mureren Lindy er ikke bare perfekt han er også et marsvin. Han er kommet hertil, da ejer desværre ikke kunne passe ham og hans 3 damer mere. Han er lidt genert i starten, men snakker gerne når der er mad i nærheden. Han skal ud til nogen, der har tiden til at vise ham at verden er OK og gerne hvor der er en ven han kan gå med.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0347

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 1 år.

Flotte Rip blev fundet sammen med tre andre kaniner, der løb løse rundt i Hareskoven. De blev opdagede, da nogle hunde løb efter dem. Det er han stadig mærket af og skal derfor have masser af tålmodighed. Han skal også vænnes til at være mere i hænder, men med tålmodighed og kærlighed kan han blive en god ven. Hos os er han ude-kanin.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0067

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN MINNIE. Denne skønhed af en mispige hedder Minnie. Hun er virkelig en dejlig kat med en fantastisk pels, sikkert fordi hendes mor var semilanghåret. Minnie er nærmest lidt vamset, meget lækker. Hun kommer fra et hjem med både hund og andre katte og hvor børnene var +12 år. Minnie er nysgerrig og kærlig, men har tendens til at skulle bruge lidt tid på at integrere sig. Hun kan godt være lidt lydfølsom. Men ellers er hun en kær størrelse med stor livsappetit. Smukke Minnie er steriliseret og øremærket og skal til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0264

Guldhamster: Guldhamster

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Held blev fundet med Lotto her på internatet, hvor de var blevet dumpet. Hun er et hamster der i den grad mangler kærlighed og forståelse, da hun ikke er vant til hænder. Hun gør ikke noget, men skal først til at finde tillid til dem nu. Hun vil glæde sig over et hjem der har hamsterforstand og som kan indrette hendes bur med charme og plads. Et hvor der er tålmodighed og forståelse for hamsteradfærd og at hun måske ikke kan blive håndtam.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0689

Kat: killing, tortie

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Ella er 1 af 3 killinger, som var blevet efterladt i Jebjerg. Hun er sød og kælen, og vil gerne lege. Hun ønsker sig en familie, som måske har plads til en af hendes søskende ligeså?

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Gonzo er en knap 3 år gammel kat. Han har et roligt og omgængeligt væsen. Han er kærlig og venlig. Gonzo er nok mest til mennesker over den første ungdom. Hans rolige væsen bryder sig ikke om for mange uforudsete hændelser. Han er lidt vanekat. Kom og besøg Gonzo dagligt mellem 14-16.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 15DK-1-0054

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 6 måneder.

HUNKATTEN BOLETTE. Se dette er Bolette, en rigtig dejlig mispige. Hun har boet hos en enlig dame, som var nødt til at flytte bolig, og så kunne stakkels Bolette ikke rykke med, øv! Men Bolette er sådan en skøn kat, at hun bestemt fortjener at få en chance hos en ny og kærlig familie. Bolette er jo en voksen kat, men der er faktisk pænt meget liv i hende. Hun er nemlig legesyg og en dygtig jæger. Hun er tillidsfuld og kærlig overfor sin ejer, mens fremmede ikke interesserer hende synderligt. Bolette er nysgerrig og en skøn mispige. Hun gider ikke rigtigt at have med andre katte at gøre, og små børn er heller ikke hendes kop te. Men ellers er hun super nem og god til at omstille sig til nye omgivelser og situationer. Smukke Bolette er steriliseret og øremærket og skal til hus og have. Pragtfuld mispige.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NA-4-0182

Kanin: Løvehovedet

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Snebold er fundet i Riis Skov i Aarhus sammen med sin veninde Snehvide. De er meget glade for hinanden og derfor vil det være en stor fordel, hvis man er interesseret i at adoptere begge kaniner sammen., Begge er rolige og gode til børn, og vil derfor passe godt ind i det fleste familier., Interesseret i Snebold og Snehvide, så kontakt Nordjyllands Internat på 88 77 03 07

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-5-0227

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Flotte Mary er nu blevet en smuk stor killing. Hun er den sidste tilbage af hendes kuld og venter bare på at de rette mennesker, som vil gøre forsøget med at tage hende med sig hjem. Hun er en meget forsigtig kat som lige skal se mennesker an før hun tør gå hen til dem, men når hun så er tryg ved det, er hun den sødeste og mest kælne kat. Har du mod på hende så kom og besøg hende alle dage mellem 14:00 - 16:00

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0265

Guldhamster: Guldhamster

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Lotto blev fundet med Held her på internatet, hvor de var blevet dumpet. Hun er et hamster der i den grad mangler kærlighed og forståelse, da hun ikke er vant til hænder. Hun kan godt finde på at give et hårdt kys til ens finger, da hun først skal til at finde tillid til dem. Hun vil glæde sig over et hjem der har hamsterforstand og som kan indrette hendes bur med charme og plads. Et hvor der er tålmodighed og forståelse for hamsteradfærd og at hun måske ikke kan blive håndtam.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 14MK-4-0375

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Sheba er den lækreste, kærligste mis. Hun har opfostret tre killinger, hvilket hun har gjort til UG. Sheba er derudover rigtig smuk stribet, og kan godt finde på at "snakke" engang imellem. Vil du have en stille og rolig mis, der meget gerne vil putte og kæles med? Så ring på 86 48 00 20 og bestil en tid til at komme og hilse på hende.

Roskilde Internat

Ref: 15RA-4-0345

Kanin: Hermelin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Søde Anton blev fundet i Kirke Værløse, hvor han havde gået rundt med en anden hankanin i noget tid. Han er en meget sød og social kanin, der meget nysgerrig og modig. Hos os er han ude-kanin, vi ved kun at han ikke kan med andre hankaniner. Han ville kunne godt med børn, der har forstand på kaniner. Han er blevet kastreret d. 25/3.

Tøstrup Kattehjem

Ref: 15MK-4-0057

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder.

Al Capone er en skøn killing og ikke som navnet antyder mafioso. Han er tvært imod en kærlig, glad lille killing, der elsker at løbe med sin tøj mus og sin bold. Han er vild med børn der vil kaste bold, så en børnefamilie med lidt større børn, er sagen. Besøg Al Capone dagligt mellem 14-16.

Nordjyllands Internat

Ref: 15NK-1-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Betty er en skøn kat med et dejligt temperament, der både vil kæle og lege. Hun er dog ikke ret meget til al det vimseri børn laver, og vil derfor passe rigtig godt til voksne ejere, også evt. i en lejlighed. , Betty kommer fra Tøstrup kattehjem, hvor der var pladsproblemer, og ønsker nu bare brændende at finde et godt hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 14SK-4-0781

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Kiki er en stille og rolig pige. Hun vil altid gerne snakke, og elsker godbidder! Kiki ved hvor skabet skal stå, og er ikke bange for at fortælle det til de andre! :-) Hun ønsker sig en rolig familie, vil evt. trives som indekat? Hun kan sagtens enes med andre.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Skriv under

Det skal være slut med vilde dyr i cirkus

Vi indsamler nu underskifter for at få et totalforbud mod vilde dyr i cirkus.
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!