Bornholms Internat

Ref: 16AK-5-0111

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Fin, lille, lidt forsigtig fyr,, som vil elske at komme på landet for at jage mus.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0665

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Tilda er kommet fra en stor dyreværnssag med alt for mange marsvin. Hun var drægtig, da hun kom til os, og derfor har hun været i pleje med sine unger. Hun er nu tilbage og er blevet sammenført med Luca og de to skal ud sammen. Hun har været i et hjem med børn og kan derfor godt komme ud til et med børn igen. Men hun har stadig brug for en masse tid og kærlighed på at blive håndteret.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0464

Hund: Karelsk bjørnehund-blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Dejlige Liam blev desværre for stor en mundfuld for tidligere ejer, så nu søger han et nyt hjem. Han er en glad krudtugle, som er ret lydig og elsker at arbejde sammen med sin ejer. Så det vil være en god idé at gå til træning med ham., Liam har det fint med de fleste hunde, men kan godt brumme lidt overfor nogle hanhunde. Han har ikke boet med børn, men har det fint med de større af slagsen. Liam kan være alene hjemme en arbejdsdag, men vil helst nøjes med et par timer. Han er en venlig og glad hund, og han har det med at blive lidt ivrig og livlig. Når det sker, gør han en del, så af den grund synes vi ikke, at han skal bo i lejlighed. Liam skal ikke bo en storfamilie, hvor der er meget gang i den - for så bliver han nemlig lidt stresset. Han har brug for en erfaren ejer, og helst en, som har erfaring med karelske bjørnehunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0849

Hund: Schæferhund

Køn: Han

Alder: 6 år.

På hånden. Anton er en lækker Schæfer, som er utrolig tillidsfuld. Han har brug for at arbejde og træne, da han er en aktiv hund, men han er utrolig villig. Han er nem at gå med og kan de basale kommandoer.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0455

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Ester er en snørrebånds-kriger, som altid har kunne se det sjove i sko og deres faciliteter. Ester har altid støttet sig meget op ad de andre killinger i kuldet. De gør hende modig og klar på at erobre verden. Derfor vil Ester kunne fungere rigtig godt i et hjem med en anden kat, som vil tage godt imod hende. Hun nyder at være sammen med mennesker, men befinder sig bedst med rolige omgivelser.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1042

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Myse kommer fra en større sag med alt for mange marsvin. Han har ikke været meget i hænder og må derfor ud til et tålmodigt, kærligt menneske, som med nænsomhed kan vise ham, at livet er spændende. Gerne ud til en veninde. Han er kastreret, og derfor kommer der ikke små ud af det.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0836

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Leo er kommet, som den ene af de 12 kaniner og 6 chinchillaer, som et kærestepar fandt, da de var ude at gå tur i en parklignende skov tæt ved en sø i Ikastområdet. Leo er en af ungerne,- en meget livlig og glad, lille kanin med spræl, når han først kommer ud på græsset. Leo vil sikkert være god med mindre børn, hvis de er gode ved ham og har nogle voksne til at hjælpe med at lære det. Han elsker desuden at gå på græsset og hygge sig udenfor. , Leo er for lille til at blive neutraliseret endnu, men man kan evt få det gjort hos os, når han er blevet stor nok.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0580

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Kaisa holdt til i et villakvarter i en længere periode og fik killinger inden hun kom ud til os. , Kaisa er en meget fin, sød og kælen lille pige. Hun har mødt hund uden problemer. Missemor og killigerne søger en plejefamilie med tid, lyst og overskud til at gøre en forskel for os og dyrene. Det vil give en masse fantastiske øjeblikke både for dig/jer og misserne. Måske også nogle bekymringer og derfor er der altid en hotline til os. Ring gerne, hvis du ønsker at være plejefamilie og få mere information.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1138

Guldhamster: Guldhamster

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Hamlet er en skøn og aktiv guldhamster. Han er sat af i sit bur, og vi kender derfor ikke til hans alder og baggrund. Men hos os er han kælen og kan fint være i hænder. Han søger et kærligt hjem, der har sat sig ind i guldhamstres behov.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0511

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Missemor kom i sin tid med sine unger og har været i familiepleje. Nu er hun klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye hjem. En fantastisk mis, mild og omgængelig og vil trives i de fleste familier gerne som inde- og udemis

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0200

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

HUNMISSEN TULLE. Tulle er ualmindelig sød og kælen og gerne lidt fremme i bussen. Her på billedet ser hun nu lidt gnaven ud, men vi kan garantere for, at Tulle ikke er en gnaven miskat, tværtimod. Hun er meget gesvindt og letbenet og søger rigtig gerne vores selskab for gensidig hygge. Tulle har, så vidt vi har kunne tyde, lidt problemer med andre katte, så ingen andre misser i nyt hjem til Tulle. Ellers har hun en stærk karakter og vil nok kunne tåle lidt af hvert. Hun vil blomstre i et hjem hos voksne mennesker med nogenlunde ro og rutine på dagligdagen. Tulle skal til hus og have og er neutraliseret, øretatoveret og vaccineret første gang. Virkelig en perle af en hunkat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-1-0464

Kanin Sort: Dværg vædder kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Olivia er stille og rolig i buret, men kan godt sprælle lidt, når man tager hende ud. Hun elsker at komme ud på græsset i sin sele.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1227

Marsvin: Korthåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 måned.

Lilly er født af sin mor, Addy, og har været i pleje indtil nu. Hun er en nervøs, lille pige, der med masser af mad og kærlighed nok skal blive tam og en god ven. Hun bor pt. med sin mor og skal ud sammen med hende.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0278

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN MESSI. Hurtig og snarrådig som fodboldspilleren? Nej han ligner såmænd alle andre killinger med godt med krudt i rumpetten. Messi bor sammen med Holger og virker lidt som støtte for forsigtige Holger. Messi er en rigtig kammarat, glad og ligetil. Messi kan når han sætter hastigheden lidt ned godt lide at blive kampkælet. Messi er nem, nysgerrig og skal absolut til et hjem hvor også udendørssyslerne kan nydes, gerne med forstandige børn. Messi er kastreret, øretatoveret og vaccineret første gang.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1184

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 9 måneder.

Disse 2 dejlige katte er meget glade for hinanden og skal derfor afsted sammen. De har været indekatte indtil nu og vil fortsat kunne trives med det. De er begge to milde, rolige piger, som vil elske at bo et sted med en masse kærlighed og en sofa at slænge sig i.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1204

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Buster er en sød og dejlig men lidt nervøs kat, og han skal derfor lige se en lidt an. Han er rigtig glad for smukke og vil derfor gerne ud til et hjem sammen med hende hvor de har mulighed for at komme ud og udforske verden.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0837

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Knold kom, som den ene af 12 dejlige kaniner, som blev fundet sammen med 6 chinchillaer ved en sø i en parklignende område af et kærestepar, der var ude at gå tur. Han er en meget charmerende, flot, meget tam og snakkesalig kanin, nysgerrig og modig og vil passe godt i en kaninvenlig børnefamilie med gode kaninforhold. Han er vant til at leve sammen med andre kaniner.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1022

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Buller er en stor killing, som kommer fra en lidt trist sag, hvor ejer havde flere katte, end han kunne overskue. Heldigvis overdrog han Buller til os, og Buller krydser poter for, at der findes et hjem til sådan en skøn fætter, som ham. Snart. Han længes.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-0961

Hund: Sibirian Husky

Køn: Tæve

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Sila har fået brug for et nyt hjem og familie, fordi hendes familie skal flytte og ikke kan have hende med. Hun har boet på landet i frie omgivelser og er en venlig, glad og akti, ung hund, som kan finde på at hoppe lidt op i kådhed. Hun er vant til at være alene 2-3 timer, at komme med på de daglige løbeture, kender de almindelige ord, være med i bil, komme i nogle møbler og at være meget sammen med sine mennesker. Vi søger et aktivt hjem med gode udenomsrammer, hvor hun kan være med i det meste af hverdagens gøremål.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0453

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Emma er en kat, som lige skal se folk an. Men så snart man har vundet hendes tillid, er man den bedste i verden. Hun nyder at blive børstet og at holde øje med fuglene udenfor. Derfor skal hun gerne til et hjem, hvor hun kan gå ind og ud, som hun lyster. Emma kan sagtens fortælle sine nye ejere, hvornår hun er sulten og kan være meget snakkende. Hun er klar til adoption d. 3/9.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1137

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år.

Fun blev fundet herreløs i et skur i Haslev og ingen havde savnet ham. Derfor søger han nu et nyt hjem og det skal være et, hvor han kan få selskab af en eller flere pigemarsvin. Han er kastreret d. 11/8 og det er vigtigt at ny ejer kender til sammenføring. Han er super sød og meget social og ville sagtens kunne med børn. Han elsker at blive kløet på maven. Han har super megen personlighed og skal opleves.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0920

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 7 måneder.

Sputnik er kommet, fordi hans ejer desværre er gået bort. Han kommer sammen med sin bror Mulle, og de er rigtig glade for hinanden og vil intet have imod fortsat at dele hjem. Sputnik er en sød, venlig, rolig, kælen og nysgerrig dreng, som vil trives i de fleste hjem med adgang til at være både inde og ude og er vant til at dele hus med en hund også.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0956

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Muddimis's ejer skal flytte, og Muddimis kan desværre ikke komme med. Hun er en venligtsindet, rolig og veltilpasset kat, som trives bedst som alenekat, så hun ikke skal dele opmærksomheden med andre.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0504

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Corteney kom i sin tid, som den ene af et kuld, og har været i plejefamilie sammen med en gruppe jævnbyrdige og sin mor. Plejefamilien fortæller: Courteney er meget lejesyg og fuld af energi, glad for alle mennesker, også fremmede, og har en god appetit på mad og livet. Han elsker at slappe af i sofaen sammen med en og vil trives i de fleste hjem, hvor han må få lov til det også...

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0162

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN VIGGO. Dette er Viggo, bror til bla. Vimse, som også ses her på siden. Han er ud af et kuld på 4 killinger som var blevet smidt ud! Viggo har, som sine søskende, et asiatisk islæt, dvs. han er meget "lang" i sin bygning og faktisk stor af sin alder. Viggo har været i familiepleje hos en familie med fart på. Der var 3 børn, voksen kat samt hund i familien, dernæst har han været igennem utallige børnehænder med masser af opmærksomhed og kærlig leg. Og alt dette har han stået model til uden at det har givet anledning til nogle som helst problemer, så vi har at gøre med en rimelig robust herre. Dog vil han gerne udbede sig betænkningstid i forhold til at vurdere de nye omgivelser, inden han giver sig i kast med at spjætte rundt og spille smart. Han er en rigtig god killingedreng. Viggo er kastreret, øremærket og færdigvaccineret, og skal så absolut kun til hus og have. Skøn misknægt.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0839

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Pelle er en af kaninungerne, som kom efter, at de blev fundet i en skovlignende park ved en sø af et kærestepar, der var ude at gå tur. Han er en køn, skøn unge, nysgerrig og charmerende, livlig og modig og vant til både mennesker og andre kaniner. Vi søger en kaninvenlig børnefamilie med gode kaninfaciliteter.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0762

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Fie er rolig og selvstændig. Hun vil gerne nusses når hun selv kommer men vil helst ikke tages op. Hun har det blideste og roligste væsen. Kigger efter udelivet og vil gerne sove i vinduskarmene. Børn der kan respektere hendes selvstændighed vil hun trives godt med. Umiddelbart ikke små børn under 10 år.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0250

Kat: Killing, sort trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Kia er en rigtig jæger. Hun skal fange alt hvad der bevæger sig, også hvis hun tror det bevæger sig. Hun er super kælen og kommer for det meste når man kalder på hende. Hun er klar til at finde en ny familie fra den 21/8, Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0423

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Bøf er en meget rolig kanin på ca. 2 år. Dog følger han med i hvad der sker omkring ham. Han elsker at komme op og blive nusset. Når han er kommet op, går der ikke længe inden han falder i søvn.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0991

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Elliot blev fundet tæt på en sø langt fra alfarvej. Han er en meget nysgerrig fyr, som kan lide at gå på opdagelse,-sød og kælen tam,stille og rolig. Han vil trives i de fleste hjem nok bedst som både inde- og udekat

Falsters Kattehjem

Ref: 16CA-4-0281

Marsvin: korthåret

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Her ser i søde Riesen som er et meget yndigt marsvin på kun 8 uger. Hun er utrolig nysgerrig og meget snakkende når der er mad i farvandet, hun elsker at lege med hendes søskende Mulle og Krille! Hvem vil give Riesen et godt marsvin liv med plads, hygge og gode oplevelser?

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0658

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Flexi er en sjov kat. Han giver dig øjnene, men strækker og gnubber sig straks op af en, mens han spinder den skønneste lyd. Kom og hils på ham, han er så klar til et nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0407

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Micromis kom som ganske lille for snart længe siden og har været i familiepleje sammen med sin gruppe. Plejefamilien fortæller: Micromis er en smuk, slank, gråstribet pige med massevis af energi. Dens pels er silkeblød og hun har de smukkeste store runde øjne og flotte stribede ben med hvide ”sko” /poter. Micromis har meget energi og elsker at lege vildt og hurtigt – den er dog blid i legen. Bliver meget kælen og vil allerhelst putte helt oppe i hovedet ved dens familie. Den spinder højlydt og har et hjerte af guld. , Egner sig bedst som inde og udekat ved både børnefamilier og par.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0660

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Søde, forsigtige Mimse (th.) kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han skal håndteres af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med et pigemarsvin, og det er gået rigtig godt, så de skal ud til samme hjem. Han er kastreret d. 20/6.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0474

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Peanut er en lækker herre, som tager det meste meget stille og roligt. Han er både kælen og en rigtig hyggetrold!

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0516

Hund: Puddel

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 3 måneder.

Mini er en dejlig hund, som stammer fra den store dyreværnssag med de mange hunde og har derfor haft en trist opvækst. Hun er desværre kommet retur, da ejer blev syg. Hun var desværre også blevet drægtig i mellemtiden, men alle hvalpe har nu fundet hjem. Mini skal bo sammen med Mynte, så de skal flytte til samme hjem., Hun ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - De har lidt fysisk overlast fra den store dyreværnssag i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagere uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hun har lært at være alene hjemme sammen med Mynte og kan godt bo sammen med katte. Hun er en hund, der gør en del, men er altid glad og imødekommende. Hun elsker at putte og lystrer super godt. Hun kræver pelspleje hele livet og skal også have børstet tænder dagligt. Herude går de aldrig i snor, da de lystre så fint, men de kan sagtens gå i snor og sele., Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1226

Marsvin: Korthåret marsvin

Køn: Han

Alder: 1 måned.

Snape er en sød, lille fyr, der er født af sin mor, Addy, og har været i pleje. Han er en lidt nervøs gut, men med masser af mad og tålmodighed, så skal han nok blive en rigtig god og tam ven. Han skal ud til et hjem, hvor der er en eller flere hunmarsvin. Han er ikke kastreret endnu, så det er noget, som ny ejer selv skal stå for.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1011

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Mommi kom som missemor med sine killinger efter at de alle var blevet dumpet.Hun er en meget sød og rigtig, kælen kat.. Stille og rolig.. nysgerrig.. Gnider sig gerne op af ens ben for at komme i kontakt..Hun er klar til sin nye familie, hvor hun gerne vil være god selskab og måske også god musefanger

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1255

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Milla er en skøn, sød og legesyg killing. Hun er glad for andre katte og ville evt. godt kunne bo sammen med sin søster Mille. Hun vil rigtig gerne ud til et hjem med hus og have.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0597

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Piv er den ene af en lille kattefamilie, som kom til os for snart længe siden. Hun har været med sin katte familie i familiepleje som bl.a. fortæller:Plejefamilien skriver om flokken. De er vant til andre katte, hunde og store børn og har været med ude i haven enkelte gange, er renlige og elsker fisk som fredagssnoller. Piv er den mest " pivede" og mivsende af flokken. uan har en lækker blød pels og en rigtig flot farve. Hun er dog ganske selvstændig og ved hvad hun vil have/ ikke have og er ganske godt i stand til at klare sig og holde de andre på afstand f.eks. ved spisetid. Hun er meget glad for sin søsker Speedy, som hun ofte putter sammen med. Måske vil et hjem hvor man må være både inde og ude og bo sammen med hende være rigtig godt:

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1156

Dværghamster: Roborovski Dværghamster

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lille Hamine blev fundet herreløs i Birkerød og ingen har savnet denne lille søde aktive pige. Hun er et meget aktivt hamster der søger en ejer der vil lave sjove aktiviteter for hende. Hun er god til at være i hænder, men hun er hurtig.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1209

Kanin: Rex-dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år.

Snøvsen er en aktiv og tam hankanin. Han er vant til livet udenfor og vil derfor sætte pris på en stor løbegård.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1126

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bat-kuldet er så klar på nye eventyr. Der er fuld fart på sådan en lækker søskendeflok. De er legesyge, smukke og fuld ad spilopper. De er alle neutraliseret, øremærket, vaccineret og fået ormekur og loppekur.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0741

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Crispy har været med på en køretur i motorhjelmen på en bil, og det er ikke lykkedes at finde tilbage til startstedet og ejeren. Derfor har hun brug for et nyt hjem. Hun er en smuk, rigtig sød, mild og lidt forsigtig pige og meget kælen. Crispy bliver ikke mindre sød og nuttet af, at hun er en smule lodden og har en ekstra tå på begge sine forpoter. Hun vil trives i de fleste hjem, måske også som indekat og selskabskat sammen med en sød makker?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0760

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Knud befandt sig i sin tid alene, midt på en befærdet vej. Han har været en smut sammen med en lille gruppe "nye søskende" i familiepleje, men nu er han tilbage klar til sit blivende hjem. Han er en lidt forsigtig fyr, når han møder nye ting og skal lige se tingene an, men når først han har tilliden og føler sig tryg ved dig, så er han enrigtig, rigtig kælen lille fyr.Han vil måske trives bedst som indekat i et roligt, tålmodigt og kræligt hjem , måske hos en enlig sød person og evt med en rigtig sød makker.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0657

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Trixie er en nysgerrig kat, som rigtig gerne vil ud og undersøge omgivelserne. Hun er en flot kat, som fungerer fint med de andre katte i fællesarealerne.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0582

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 7 måneder.

Duchess er en robust dame, som ved hvad hun vil. Hun vil til et hjem uden andre katte og hvor hun kan komme udenfor og gå på opdagelse. Hun skal til et hjem hvor der er en stille og rolig hverdag, hvor hun kan tuller rundt, tage en lur i sofaen og blive nusset for. En smuk kat, som lige skal se sin nye ejer an.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 5 måneder.

HANKATTEN ROALD. Denne langbenede misknægt hedder Roald, og han vil bringe glæde i mange hjem. For Roald søger meget kontakt og gensidig hyggelige stunder med sine mennesker. Roald trækker dog grænsen ved små, aktive børn, dem er han simpelthen bange og usikker overfor. Han er en voksen, selvbevidst herre, men han virker yngre, end han er. Vi tror, at han indeholder meget spræl og glade stunder. Roald er madglad og gør sig gerne til for at få noget ekstra i skålen. Vi ved, at han har boet med andre katte, men vi oplever, at han sørme helst er fri for andre med 4 ben og pels på. Han er en stor, robust og en dejlig, kærlig dreng. Han skal så klart til hus og have, hvor han kan udfolde sine missedrømme. Roald er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret. Flot fyr :-)

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Her ser i smukke Emma som er mor til Emil, Elly og Else. Hun er bare så dejlig en kat og hun har været en fantastisk missemor overfor hendes killinger. Hun er af sind utrolig mild, rolig, snakkende og meget kælen. Hun elsker at ligge på vores skød mens hun spinder højlydt. Emma har det fint med andre katte og hun har hilst på vores hunde uden problemer. Vi ønsker for Emma et hjem med overskud så hun rigtig kan blive forkælet og få al den opmærksomhed som hun så meget fortjener. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Emma er steriliseret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0484

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Ejerne flyttede fra Suntelle, som har 5 killinger. De er nu alle retur fra vores super plejefamilie. Suntelle er en sød og mild missemor, der har passet sine 5 killinger med stor omsorg. Meget selskabelig, vil helst være i nærheden af mennesker. Elsker nus og opmærksomhed, men er ikke meget for at putte eller blive båret rundt. Vil meget gerne ud, og yndlingspladsen indenfor er i vindueskarmen, hvor hun kan kigge ud. Kan være meget snakkende. Vant til børn og meget tålmodig overfor selv mindre børn. Meget madglad og en rigtig livsnyder.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0510

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Bingo er kommet som en lille, alene og moderløs killing den lange vej fra Ribe. Han er en sød og meget livlig, lille fyr, der elsker at lege, bl.a vil han gerne lege med snore. En stor nussetrold er han også og forfølger én for at komme i snak, meget nysgerrig. Han vil trives i de fleste familier - på sigt sikkert gerne med mulighed for at udforske naturen udenfor også.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-1019

Hund: Schæfer

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Majka er kommet, fordi hans ejer skal flytte og ikke må have ham med i sin nye bolig. Han er en glad, aktiv og nysgerrig hund, meget opmærksom og kontaktglad, men også nysgerrig og med på en løbetur efter en kat eller hare. Han er vant til at bo sammen med 2 andre hunde på landet og fungerer rigtig godt sammen med hunhunde. Han er vant til at være alene sammen med de andre hunde i 3-4 timer i baggangen med adgang til indhegnet udeområde. Han kan de almindelige ord og er vant til at være med i bil, hvor ture til strand og vand står højt på ønskelisten. Han har brug for en ny ejer med erfaring med racen og med god indhegnet udenomsplads, hvor han må være en del af sin nye ejers dagligdag det meste af tiden, - gerne, hvor der bor en sød hunhund i forvejen. Han er ikke vant til børn i sin dagligdag og vil sikkert være for glad og kåd til de små, men store legeglade og kæleglade, hundevante børn vil sikkert være fint.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0461

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Lille Pussy er den ene af en gruppe søde katte, hvis meget katteglade og kærlige ejer desværre ikke kan passe mere. Lille Pussy er en sød, lidt forsigtig mis der rigtig gerne vil kæle når hun føler sig tryg. Hun vil trives godt i et roligt, kærligt hjem og er vant til andre søde katte

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1241

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Stump er fundet på Bilkas p-plads, hvor ingen kendte til ham. Han er sød og fræk, præcis som killinger skal være.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0321

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Oakley er kommet fordi hendes ejer flytter og Oakley derfor ikke kan være både inde- og udemis, hviket hun gerne vil. Hun er en sød og venlig mis, som er vant til og glad for livet i en børnefamilie. Hun er legesyg og nusseglad og meget madglad, hvilket man godt kan fornemme på hendes livvidde:)Vi søger en familie, hvor hun med tiden må være både inde- og udekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0529

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Matt kom i sin tid sammen med sin kattefamilie. Han har været i familiepleje og er nu tilbage på Internatet, klar til sit nye, blivende hjem. Plejefamilien fortæller: Matt kan være lidt utryg og gemme sig i starten, men det går over, når han lige falder til og får tiltro til en. Så bliver han meget legesyg og kælen og lader sig med nydelse nusse på maven. Han er god til at bruge kattebakken og har en god appetit. Han vil måske trives godt som indekat, evt. sammen med en sød makker i et kærligt og roligt, eventuelt voksent hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Viggo er kommet som den ene af en lille gruppe, som deres ejer ikke var i stand til at passe godt på mere. Han er rigtig kælen og vil meget gerne snakkes med, når han lige er faldet til og har overvundet sin usikkerhed. Han har brug for et kærligt, roligt hjem, hvor han må være indekat i starten og hvor man har roen og tålmodigheden til at lade ham blive tryg og falde til i sit eget tempo.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1009

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Ronaldo er en sød og kælen kat, men han er også lidt nervøs, og skal derfor ud til et roligt hjem. Han skal lige se en lidt an, før han kommer ud og vil kæle. Han er rigtig glad for killinger, men er ikke så god til de voksne katte., Han skal ikke bo med børn under 15 år., Han er lidt langhåret, og ny ejer skal være forberedt på, at der vil være pelspleje.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0682

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Maggie er kommet på internat, fordi det ikke fungerede for hendes ejer med hende. Hun er en sød, stille og rolig, kælen kat, men også selvstændig og med behov for at komme ud på eventyr og få brugt sine sanser. Derfor har hun brug for et hjem, hvor hun også kan komme ud og klatre i træer, hvæsse kløer, og hvad der ellers hører til et eventyrligt katteliv.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0205

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

HANKILLINGEN JON. Så har vi endnu et eksempel på en dumpet killing. Han hedder Jon. Han var ikke ret gammel, da han kom til vores internat. Men heldigvis havde vi en missemor med 2 andre killinger, og i den lille missefamilie er Jon opvokset her på internatet. Jon er umiddelbart en forsigtig misdreng, hvis første reaktion som regel er, at smutte sin vej. Der er ingen tvivl om, at Jon har oplevet et og andet. Men når han kender sit menneske, så opleves han helt anderledes sød og dejlig. Der skal klart etableres et tillidsforhold til sit/sine nye mennesker, men det kommer med lidt tålmodighed og nå ja, man når også langt med lidt lækkerier :-) Jon er vant til en masse andre katte, og synes det er fedt, at fræse rundt og spille fræk sammen med alle de andre, både store og små. Nyt hjem til Jon må gerne være med andre dyr, men vi tror næppe på, at han vil trives med aktive børn. Han er supersød og dejlig, men først når han har lært at kende sine mennesker. Han er kastreret, øremærket og vaccineret 1.gang. Jon skal kun til hus og have. Virkelig en sød misdreng.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0578

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Flotte og frække Stampe blev fundet i Korsør, hvor han havde hoppet rundt i en uges tid. Der er ingen, der har savnet ham, og derfor søger han nu nyt hjem. , Bor: Ude, Aktiv: Ja, kan hoppe højt og elsker at smide rundt med sine ting. , Renlig: Ja kan bruge kattebakke med spåner, Kælen: Vil gerne nusse en lille smule. , Andre kaniner: Kan med neutraliserede damekaniner, Kastreret: Ja, Bemærkninger: Elsker at være aktiv og lave binkies.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0715

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lilje er kommet sammen med sin kattefamilie. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye liv i sit dejlige, blivende hjem. Lilje er en sød, mild og lidt forsigtig pige,der lige skal se nye ting lidt an,men det vil hendes naturlige nysgerrighed sikkert hjælpe hende med at overvinde. Hun vil måske trives som selskabs- og indekat i et roligt kærligt hjem - eventuelt sammen med en sød makker

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0491

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Ashton er fundet efterladt i en skov sammen med 15 andre marsvin. Han er rigtig lækker både indvendig og udvendig. Han kræver bare noget mere kærlighed!

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0266

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

HUNKATTEN DUCHESSE. Dette er Duchesse, en helt igennem kærlig mispige. Hun blev faktisk fundet i en papkasse sammen med 8 andre katte, øv! Det er nu ikke noget, der trykker Duchesse-missen, for hun er simpelthen så sød, imødekommende og kærlig. Vi oplever ikke, at hun har problemer med andre katte, hvis blot de er søde og rare som hende selv. Vi tror, at smukke-missen vil kunne trives rigtig godt i en omsorgsfuld familie, hvor evt. børn har forstand på at omgås katte. Og selvfølgelig har hun krav på, at blive behandlet ansvarsfuldt i modsætning til, hvad hun tidligere har oplevet. Vidunderlige Duchesse er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Hun skal kun til hus og have.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1160

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Sambucca er en flot dreng, som desværre har haft en trist start på livet. Ejer var fraflyttet huset uden at tage ham med. Det betyder, at han er lidt skræmt og skal have et roligt hjem. Kom og se ham, og se om kemien er der.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0592

Kat: Huskat/Rottekat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Zeus er en rolig og nysgerrig kat. Han elsker at gå på opdagelse, og blive nusset om - en rigtig kælepot. Zeus er nem til at tilpasse sig, sine omgivelser, og vil kunne passe i et hjem med børn og andre katte. Han vil nyde at have muligheden for at kunne udenfor

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1161

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Bambus (th.) er kommet ind sammen med Pitlo, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliseret og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De er ikke så håndtamme, men er meget nysgerrige og bliver ved en når de får mad. Så med tid og tålmodighed, kan de blive mere tamme.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0573

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Malou er blevet efterladt på ejendommen, da ejeren flyttede. Hun er en sød og kælen mis, har et dejligt roligt sind, og er meget nysgerrig. Hun vil trives i et hjem med gode muligheder for udeliv også.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1061

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Smelly Cat er en charmerende, ung hankat, som var flyttet ind på henvenderes terrasse. Han havde et uheld i kassen på vej til internatet, men er klart mere velduftende nu og klart til nyt hjem. Ingen ville kendes ved ham, og han søger derfor nyt hjem, hvor han kan være konge på tronen.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1133

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Bjørn er en sød, kælen og nysgerrig kat som også kan være legesyg. Han kan være en smule reserveret i starten, men bliver hurtigt tryg. Han har det fint med andre katte og vil derfor godt kunne bo med en. Han vil rigtig gerne ud til et hjem med hus og have. Bjørn vil gerne ud sammen med Sher-Kahn.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1193

Hund: dværgpinscher/gravhund

Køn: Han

Alder: 4 år og 3 måneder.

Parker er blevet utryg ved børnene i hjemmet. Han søger derfor et hjem uden børn under 16 år og hvor man træner positivt. Han er meget glad for voksne og knytter sig tæt til sin ejer. Parker er blanding af dværgpinscher og gravhund, som begge er vokaliserende racer, derfor skal han ikke til lejlighed., Han er en kæk lille hund, som elsker gode gåture og leg med andre hunde. Han er ivrig når han skal på tur i bilen og kan pive lidt, men efter en god gåtur siger han ikke meget., Parker søger et hjem, hvor der er ro og fokus på gode gåture med ham., Parker er kastreret.

Fyns Internat

Ref: 16FK-3-1077

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Kirsebær er af de 5 katte, der var dumpet i transportkasser. Hvorfor ingen vil kendes ved hende, forstår vi virkelig ikke. Hun er så sød, når først man giver hende lidt tid. Hun syntes ikke om at være her på internatet og gør ikke alverden for, at man skal få øje på hende, men hun overgiver sig hurtigt til en hånd, der vil kæle hende. Hun skal have mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0352

Hund: Labrador-berner sennen-blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

RESERVERET NYT HJEM: Så ønsker Bassemanden sig et nyt hjem. Hans ejer blev desværre syg og kunne ikke magte ham længere., Men Basse er altså også en stor fyr, som godt kan tage pusten fra en med al sin livsglæde og sine 51 kilo! Basse er nemlig altid glad - både for mennesker og alle andre hunde; især tæver. , Vi ved ikke rigtig noget om hans baggrund, men han går rigtig pænt i snor og elsker at lege fjollet. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, så hans nye ejer skal kunne tilbyde ham et hjem, hvor det ikke er nødvendigt særligt ofte. Allerhelst vil Basse bo sammen med en sød, større tæve, som gider at lege og hygge med ham. Eventuelle børn i familien bør være over 12 år, for han er altså en lidt stor og voldsom dreng., Basse skal bo i hus med have, og hans nye ejer skal holde af at træne med ham og give ham gode gåture. Han kan være lidt stædig og have selektiv hørelse, så en god portion overbærenhed og tålmodighed er også en kvalitet, Basse sætter pris på. Kan ikke bo med kat. Han er kastreret., NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0114

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

HUNKATTEN PJEVS. Pjevs har til sin frustration været holdt som indekat, og det har ikke huet Pjevsepigen og tidligere ejer har derfor bedt os om hjælp til at finde et nyt hjem til hende. Hun havde udviklet nogle uheldige vaner, som vi ikke har set skyggen af her på stedet. Hun har fået lov at komme ud her hos os i vores løbegård med græs og lidt kattespændende indretning og hun ELSKER det. Pjevs er simpelthen skabt til at være ude og inde. Vi oplever hende, som en kat der utrolig gerne vil mennesker, men som er lidt usikker. Selvom hun er usikker overvinder hun usikkerheden og opsøger os. Hun er inde i en fantastisk positiv udvikling. Pjevs bliver alletiders lille veninde, tænker vi, men ikke en krammekat og man skal respektere, når hun synes der har været selskabelighed nok og har brug for kvalitetstid i eget selskab. Hun er godt nok født i en pc tid, men hører ikke under kategorien bærbar - så hun er ikke sådan en man slæber rundt på. Hun har ikke prøvet så meget i sit liv, så et hjem uden alt for megen fest og farver vil være at foretrække. Legesyg har Pjevs også vist sig og være, og så har hun i løbet af nul komma fem fundet ud af at bruge kattelemmen. Hun er øretatoveret, steriliseret og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0977

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Så er der superdejlige og tamme kaninunger. Brombær er en meget tam og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Han er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Han ønsker sig et hjem, med en neutraliseret dame kanin som selskab. Han er ikke kastereret. Der er en del pelspleje.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0862

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Rosa er blevet fundet sammen med en makker ved en befærdet vej. Hun er en meget opmærksom og kontaktsøgende killing, der gerne vil kæles og nusses med, og som snakker lidt. Meget, meget sød kat, som vil trives i de fleste hjem.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1123

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bat-kuldet er så klar på nye eventyr. Der er fuld fart på sådan en lækker søskendeflok. De er legesyge, smukke og fuld ad spilopper. De er alle neutraliseret, øremærket, vaccineret og fået ormekur og loppekur.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0662

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kips er kommet til os fra en sag med alt for mange marsvin. Hun har været i pleje, da hun var drægtig, men hun fødte desværre alt for svage unger. Nu er hun så klar til at finde et nyt hjem og er sammenført sammen med Oberst Hackel, og det er gået rigtig godt, og de skal derfor ud sammen. Hun kan godt bo i et hjem med børn, men skal ikke håndteres af dem, da hun er ret nervøs.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0401

Kat: Huskat rød

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Taco Er en rigtig livsnyder. Han er super kælen, og elsker at dase i sin kurv, eller på armen af en. , Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Frida har været væk fra sin ejer en periode og er blevet en smule tynd og har fået en del skrammer af det. Imidlertid har hendes ejer fået en anden kat og mener derfor ikke, at hun kan have Frida igen. Nu er hun ved at være restitueret og er klar til sit nye hjem, som gerne skal være et hjem, hvor hun gerne må være inde men også lidt ude. Hun er lidt forsigtig, men vil meget gerne nusses og meget madglad. Hun vil egne sig bedst i et hjem med ro. Uden mindre børn, hos en familie, der har tid til hende.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0907

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Viola er kommet som en af en gruppe, der blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Hun er en meget sød og mild, lidt forsigtig mis, stille og rolig og vil rigtig gerne kæle, men også gerne lege ind imellem. Måske vil hun trives som indekat og med godt selskab i dit kærlige hjem?

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1238

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Manfred er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0926

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Trunte er kommet, som den ene af en gruppe katte, hvis ejer ikke mere kan tage hånd om dem pga sygdom. Trunte er en sød og rolig, voksen kat, superkælen og god med andre katte. Hun har brug for et hjem, som kan give hende lidt ekstra omsorg og forplejning i starten.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0591

Kat: Huskat/Rottekat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Artemis og hendes søskende er fundet helt alene ved en motorvej. Efter de har været i pleje, er de nu kommet tilbage til internatet for at finde deres nye familie. Sofia er meget nysgerrig, og opmærksom - især på lyde, men det er ikke fordi det skræmmer hende. , Hun er ikke særlig glad for hunde., Hun vil kunne fungerer godt som indekat, og sammen med andre katte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0405

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Missemor med killinger søger plejefamilie for en periode indtil killingerne er 12 uger og store nok til at kunne undvære hinanden og deres mor. Har du et værelse og tid og lyst, så ring, så fortæller vi gerne, hvad opgaven indebærer og vi kan evt. finde et tidspunkt, hvor du/I kan komme og hente den lille familie. Netop denne missemor må ikke have mulighed for at komme ud mens hun er i familiepleje med sine unger, derfor tænker vi at et roligt, voksent hjem, hvor man har kontrol med døre og vinduer er det bedste..

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0515

Hund: Puddel

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 3 måneder.

Mynte er en dejlig hund, som stammer fra den store dyreværnssag med de mange hunde og har derfor haft en trist opvækst. Hun er desværre kommet retur, da ejer blev syg. Mynte skal bo sammen med Mini, så de skal flytte til samme hjem. Hun ønsker sig en ejer, som er opmærksom på følgende:, - De har lidt fysisk overlast fra den store dyreværnssag, i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle., - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagere uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hun har lært at være alene hjemme sammen med Mini og kan godt bo sammen med katte. Hun er en hund, der gør rigtig meget, men er altid glad og kan godt være lidt reserveret overfor fremmede. Hun kræver pelspleje hele livet og skal også have børstet tænder dagligt. Herude går vi aldrig i snor med dem, da de lystre så fint, men de kan sagtens gå i snor og sele. Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0967

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sødeste Smuksak blev fundet i Lyngby, og ingen har savnet denne skønne pige. Hun er fuld af liv og glade dag og elsker at lave binkies. Hun vil godt kunne fungere både som inde- eller udekanin. Hun skal hjem til et hjem, hvor der er en anden neutraliseret kanin, helst en han. Hun er steriliseret d. 3/8.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0803

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Oscardo er en lille spirrevip. Han elsker at bruge noget af alt sin krudt i fællesarealet sammen med de andre katte. Han er en rigtig tillidsfuld og kælen kat som vil passe ind hos en hver familie.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CA-4-0280

Marsvin: korthåret

Køn:

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Her ser i søde Krille som er et meget yndigt marsvin på kun 8 uger. Hun er utrolig nysgerrig og meget snakkende når der er mad i farvandet, hun elsker at lege med hendes søskende Riesen og Mulle! Hvem vil give Krille et godt marsvin liv med plads, hygge og gode oplevelser?

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0241

Kat: killing crem rød

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Oggy er en rigtig lille puttegøj. Han vil gerne se lidt mere på tingene end sine søskende, men så er han også med på at lege. Han nyder meget at lege med sin ynglings mus, eller hvis han kan komme på armen og putte., Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0465

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Smukke, sorte Ally søger et hjem med en masse kærlighed og tid til nus. Ally vil også gerne bede om en have, hun kan komme ud i, da hun er en aktiv, ung dame., Ally er ikke begejstret for andre katte, og skal derfor ud til et hjem uden andre dyr. Hun skal ikke bo med børn under 15 år.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

Junior er en sød, kærlig og meget forsigtig dreng, som elsker at blive nusset. Han skal ud sammen med Miv, og han ønsker et roligt hjem uden børn og uden andre dyr., Junior er indekat.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1041

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Misty er mor til Melis, og de vil meget gerne rejse ud i et kærligt hjem sammen. De har ikke været meget i hænder, men den rette kan med tålmodighed få nogle fine piger ud af det.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1159

Hund: Golden retriever

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 7 måneder.

Laika er kommet til os da hun ikke fungerede særlig godt med tidligere ejers barn., Hun er en typisk retriever som vil have alt i munden og elsker at ligge på ryggen og få nus. Hun er lidt understimuleret og trækker rigtig meget. Hun vil derfor have godt af at få noget basis lydigheds træning. Hun kan have lidt svært ved hundesprog og der kan derfor ved nogen hunde være problemer. Men hun bliver bedre og bedre. , Hun er en fantastisk pige som elsker vand og kan godt gø meget. Hun vil rigtig gerne ud til et hus med have og skal ikke bo sammen med børn. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0379

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Mia var missemor med en lille gruppe killinger, som holdt til i en carport, hvor hjemmets hund var efter den lille familie. Hun har været i familiepleje sammen med sine unger og er nu klar til både at undvære dem og os til fordel for sit nye hjem. Hun er en stille og rolig, lidt forsigtig mis, men også nysgerrig og selvstændig kat, som forstår at begå sig og en dygtig musefanger. Hun vil sikkert foretrække et hjem, hvor hun må være udemis med mulighed for at komme ind, hvis hun skulle få lyst.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0277

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 1 måned.

HUNKATTEN LUCKY. Denne utrolig smukke hunkat hedder Lucky. Det har vi navngivet hende, for hun har en skrækkelig og meget omskiftelig fortid. Vi skal gøre alt, hvad der står i vores magt for, at Lucky kan blive glad og lykkelig i sit fremtidige liv, for dét fortjener hun om nogen. Det vi leder efter til Lucky, er et roligt hjem hos voksne/modne mennesker med forståelse for, at Lucky har været gevaldigt i underskud for ro, regelmæssighed og faste spisetider. Hun er en rolig og virkelig dejlig mispige, som umiddelbart virker lidt ked af det og ikke særlig interesseret i at knytte sig. Men det er nu altså kun indtil hun har forstået, at man faktisk rigtig gerne vil hende og mener det. Lucky skal ikke til et hjem med andre dyr og heller ikke børn. Men rigtig gerne til et hjem, hvor hun kan være midtpunkt og få forståelsen af, at hun også har en berettigelse her i livet. Til gengæld får man en virkelig sød mispige, som hen af vejen nok skal vise sin tillid. Smukke Lucky er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Hun skal kunne komme ud og snuse til lidt græs.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0685

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Vi søger plejefamilier til missemødre med killinger i en periode indtil ungerne er store og gamle nok til at undvære deres mor og hinanden. Har du tid , lyst og overskud de næste 4-8 uger? Så ring til os, så kan vi fortælle mere om, hvad opgaven består i og hvad den indebærer.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1233

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Oline er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Hun er en genert pige, der holder sig lidt tilbage. Hun bor sammen med to andre rotter, som hun skal ud sammen med. Hun er kronisk nyser, og hendes pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0394

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lars og hans familie kom efter at have haft fødestue i en garage, hvor den lille familie holdt til i en periode, men hvor det var farligt at være, bl.a. pga hunden i huset. Lars og hans familie har været i plejefamilie og lært om livet i et menneskehjem og er nu tilbage på internatet, klar til sit nye hjem. Lars fungerer fint med de andre katte, elsker at lege og er en sød, kælen og nysgerrig bette fyr, som sikkert vil trives i de fleste hjem - på sigt sikkert også gerne med muligheden for at komme ud.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0265

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

HUNKATTEN LADY. Er hun ikke bare skøn? Vi er tossede med Lady. For på trods af, hvad hun har været igennem, er hun helt igennem rar, venlig, sød og interesseret i mennesker. Lady blev fundet i en papkasse sammen med en anden hunkat og 7 killinger! Hvilket selvfølgelig er helt uanstændigt. Men, Lady er på og helt klar til at indtage sit helt eget hjem, denne gang noget mere ansvarligt. Vi oplever hende som en rolig og meget nem misling, hun reagerer ikke negativt overfor andre katte, så alt i alt kan vi kun sige, at her har vi at gøre med en supersød mispige med et positivt livssyn og en imødekommende facon. Vi tror, Lady vil trives i en familie fyldt med søde mennesker, som vil hende det bedste. Smukke Lady er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Hun skal kun til hus og have.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1097

Dværghamster: Dværghamster

Køn: Han

Alder: 1 år.

Lille Rudi blev overdraget sammen med 6 andre hamstere fra en ejer, der ikke kunne passe dem mere. Han er en aktiv, lille fyr, der helst bare vil have et spændende bur, der kan indrettes på sjove og aktive måder. Han vil helst bare bo alene på sit slot og blive hygget om.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0938

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Silas kom og holdt sig til ved et plejehjem, hvor han hoppede ind og ud ad vinduerne. Han er en lækker, lille dreng, kælen, venlig, rolig og lidt nysgerrig. En lille, fin dreng, som vil kræve et hjem, hvor man har mod på pelspleje, gerne kærligt og roligt, og måske som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1160

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Pitlo (tv.) er kommet ind sammen med Bambus, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliserede og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De er ikke så håndtamme, men er meget nysgerrige og bliver ved en når de får mad. Så med tid og tålmodighed, kan de blive mere tamme.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0692

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Viol er kommet som lille sammen med sin flok. Hun er en meget kælen og sød ka,t som godt kan lide at blive nusset.Hun er nysgerrig og på sigt vil hun sikkert gerne have lov til at komme ud også

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1122

Marsvin: Marsvin bl.

Køn: Han

Alder: 2 måneder.

Harlekin er kommet tilbage efter at have været født i pleje. Hans mor blev dumpet og var desværre drægtig. Han er en lille smule nervøs, men i de rigtige hænder og med tid og kærlighed, så skal han nok blive en god ven. Han vil rigtig gerne ud til et hjem, hvor der er et eller flere damemarsvin i forvejen. Men han skal gå ved siden af dem i et andet bur, da han ikke er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0689

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

To missemødre som hjælpes med at tage sig af deres fælles killinger. Vi søger plejefamilier til missemødre med killinger i en periode indtil ungerne er store og gamle nok til at undvære deres mor og hinanden. Har du tid, lyst og overskud de næste 4-8 uger? Så ring til os, så kan vi fortælle mere om, hvad opgaven består i og hvad den indebærer.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1032

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Bahamas er en lille drengekat, som blev fundet alene, formodentligt med sin mor, der blev set liggende kørt over på vejen nogle meter derfra. Han er en legesyg killing med fart på, meget opmærksom og nysgerrig og skal lige vurdere sine omgivelser. Køn, sød og kælen. Han vil trives i de fleste katteglade hjem, evt. som indekat sammen med en anden sød makker?

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1236

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Mac er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø. Han elsker at blive drillet og kildet på maven.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0320

Kat: Huskat grå/stribet

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Alex er slet ikke til at stå for, han elsker både at putte og lege. Han er en rigtig charmetrold som nok skal sørge for at gøre sig til, når man går forbi ham., Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0664

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Addy kommer fra en social sag, hvor ejer havde alt for mange dyr. Hun fødte to unger og har været ude i plejefamilie. Nu er hun tilbage og skal ud med sin ene unge, Lilly. Hun er ret nervøs, og der skal arbejdes en del med hende. Med mad, tålmodighed og kærlighed, så skal det nok komme.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0494

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Dingo er søster til Kalle. De kom for snart længe siden som små og har været i familiepleje. Men nu er hun klar til sit nye, blivende hjem, evt. sammen med Kalle? Dingo er en lille krudtugle, der skal undersøge alting, og som derfor nogle gange kommer på glat is, men hun får altid reddet sig ud af det igen. Hun er sød, kælen og "snakker" en del. På sigt vil hun sikkert have behov for at komme udenfor også.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1247

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Noll er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0252

Kat: Killing, trefarvet

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Karma er en meget nysgerrig killing, er god til at ligge på lur efter sine søskende for så at angribe. Hun er klar til at finde en ny familie fra den 21/8, Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Disse 2 dejlige katte er meget glade for hinanden og skal derfor afsted sammen. De har været indekatte indtil nu og vil fortsat kunne trives med det. De er begge to milde, rolige piger, som vil elske at bo et sted med en masse kærlighed og en sofa at slænge sig i.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1025

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Dyt og Båt kom ind sammen. De forsøgte selv at finde et hjem sammen, men uden det store held. Så efter et ophold hos os, så håber vi, nogen har lyst til nogle skønne teenagere. De er gode sofaslængere og kan formentlig også gøre lidt nytte.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1237

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Magnus er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø. Han elsker at blive drillet og kildet på maven.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0833

Hund: Hønsehund/formel 1

Køn: Han

Alder: 1 år.

PÅ HÅNDEN. Wetter er en ung blandingshund, som kan de basale kommandoer som sit, læg dig og gi' pote. Han er vant til at være alene hjemme i de 8 timer mor og far var på arbejde og derudover er har han et kanon sind. Han kan dog være i tvivl om hvad han hedder en gang i mellem, men man er vel teenager ;-)

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0869

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 7 måneder.

Marty kom, for snart længe siden, til et område, hvor han blev ved med at holde sig til. Marty er meget kælen og opsøgende, en moden fyr, og yderst kærlig overfor sine mennesker. Har været mest udekat i en lang periode og vil sikkert gerne fortsætte med muligheden for at være ude, men også gerne inde, når han har lyst til det.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1046

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Ingelise er kommet som moderløs tilløber. Fundet ved en vej. Hun er en sød og kælen killing, som vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0989

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Vigga blev efterladt af sin ejer i enpapkasse. Hun er en sød,stille og rolig kat.Vigga er en gråstribet hun kat, som ikke gør stor væsen ud af sig og som vil være glad bare man vil være sød ved hende og sørge for hende

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0932

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Debitus er kommet som den ene af en gruppe katte, der har boet med en meget katteglad moden dame, der desværre er blevet så syg, at hun skal flytte og ikke mere kan tage sig af sine katte. Debitus er en flot,rolig, lidt reserveret fyro og forsigtig kat.Han vil sikkert trives godt hvor han må være ude og måske agere musefanger og komme ind og snakke, når han har lyst.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0940

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET: Søde Miko er født her på internatet sammen med sin bror Morten. De to drenge skal ud til samme hjem, da de eeelsker hinanden og ikke kan skilles ad. Miko er meget kælen og nysgerrig, men en ny lyd eller hurtig bevægelse kan godt skræmme ham lidt. Ny ejer skal havde tid og tålmodighed til at gøre ham og hans bror trygge i deres nye hjem. De skal bo i hus med have og evt. børn bør være 12+ og vant til katte. Ikke hund.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0256

Kat: Huskat, Sort

Køn: Hun

Alder: 6 år og 1 måned.

Madinella er kommet hertil da hun har vandret rundt i Højslev, hvor ingen ville kendes ved hende. Hun var øretatoveret, men desværre så utydeligt, at vi ikke kunne læse det, derfor søger hun nu en ny familie, der vil tage sig godt af hende. Hun er en super kælen kat, som elsker at gå på opdagelse, og ønsker sig et hjem med adgang til have., Hun er klar til en ny familie fra 14/7., Hun er vaccineret, chippet og neutraliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0712

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rosa er kommet sammen med sin kattefamilie. Hun har været i pleje og nu er hun tilbage, klar til sit blivende hjem. Hun er en yndig lille pige,mild og lidt forsigtig, men vil også gerne lege og er nysgerrig på nye ting. Hun vil måske trives som selskabs- og indekat måske sammen med en makker i et kærligt hjem, der mangler god selskab.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0675

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Lille Oberst Hackel kommer fra den store sag med 20 marsvin. Han har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Han er blevet supergod og meget nysgerrig, derfor vil han godt kunne bo i et hjem med børn og håndteres lidt af dem. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin, og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham mere rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med marsvinepigen Kips, og de er blevet rigtig glade for hinanden, og de skal derfor ud sammen. Han er kastreret d. 22/6.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0308

Kat: Killing grå/hvid

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Lækker, lidt genert hankat søger ny familie uden små børn. Superkælen, når han lige har set folk an., Han er kastreret, øremærket og vaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0978

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Brownie er en meget tam og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt og følge dig lige i hælene. Hun er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i sit nye hjem. Hun er blevet sammenført med sin nye ven Kristian og de to skal ud sammen. Hun er ikke steriliseret, men det er klart at anbefale for den nye ejer. Der er en del pelspleje.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0147

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Meget sjov lille hunkilling, som elsker at løse de opgaver vi sætter hende på, med hensyn til aktivering.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1001

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Janus kunne ikke finde hjem, og derfor endte han her hos os. Han er nu klar til at finde sin nye ejer., Janus er en sød og kærlig dreng, han elsker at blive nusset. Han har helt sin egen mening om hvordan tingene skal være, og kan godt finde på at "skælde ud" hvis der er noget der ikke passer ham., Janus skal ikke bo med børn under 15 år., Han vil gerne finde et hjem uden andre dyr, da han godt kan være lidt strid ved de andre katte. Janus ønsker sig et hjem med en dejlig have han kan komme ud i.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0402

Kat: Huskat sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Se på mig! Megan er meget insisterende når man kommer, hun vil nemlig meget gerne kæles for., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1071

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Ellen er en skøn pige, som kommer fra et hjem, hvor ejer var stukket af og efterladt alle dyrene til en uvis skæbne. Hun er en rigtig livsnyder, som elsker at ligge i solen og dase., Hun er vant til at komme ud og skal fortsat have mulighed for det.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1136

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Her er Bimse. Han er en virkelig skøn og godmodig dreng med store flotte øjne. , Han er en lidt forsigtig og nervøs kat overfor nye omgivelser men når han lige har set tingene an, så bliver han ens ven for livet. , Bimse vil gerne bo i hus med have og gerne med større, rolige børn. , Andre katte er han lidt bange for så han fortrækker et hjem uden andre dyr.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0913

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Cody´s ejer boede i en lillebitte etværelses bolig, hvilket ikke er nok for Cody. Han har været indekat og boet sammen med en anden kat, er imødekommende og vil gerne snakke og kæle og kommer når det er tid til det. Kan "sit" for godbid. Han har brug for et hjem uden hund, men gerne en sød hunkat, og hvor han både må være inde og ude, som han har lyst til.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0716

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Sofia blev efterladt ved et hjem, som hendes tidligere familie flyttede fra. Derfor søger hun nu et blivende godt hjem, hvor hun kan være restende af hendes dage. Hun er en ung dame, som er meget kælen og imødekommende. Hun skal til et hjem hvor hun har mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1240

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Marco er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med en anden hanrotte, som han skal ud sammen med. Han er meget nysgerrig og nem at håndtere. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1235

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Olympia er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Hun er en meget social pige, der bor sammen med to andre rotter, som hun skal ud sammen med. Hun er meget nysgerrig og nem at håndtere. Hun er kronisk nyser, og hendes pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0712

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Tulle er fundet uden ejer nær en skov. Hun er nu hos os og søger en ny familie. Hun er en utrolig rolig og kælen kat, som bare gerne vil have selskab.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0979

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Så er der superdejlige og tamme kaninunger. Balsam er en meget tam og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Han er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Han ønsker sig en neutraliseret dame kanin som selskab. Han er ikke kastereret. Der er en del pelspleje.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1034

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Arthur er kommet væk fra sine rødder, både menneskene og sin kattefamilie, hvordan vides ikke, men han kom ud af det blå og holdt sig til ved et hus. Han har den smukkeste grå farve og er en mild og sød, bette fyr, som er forsigtig og lidt nem at forskrække, så måske har han oplevet nogle knap så behagelige ting i sit unge liv? Når man har givet ham tiden og roen og vist, at man vil ham det godt, så vil han rigtig gerne kæles og nusses med. Han vil trives bedst i et roligt, kærligt og tålmodigt hjem, og måske allerhelst som indekat og godt selskab for en enlig. Evt. sammen med en sød makker.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0834

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Condrine er den ene af de 12 kaniner, som blev fundet dumpet i ryksække, sportstaske og flyttekasser sammen med nogle chinchillaer en lørdag nat i en parklignende skov tæt ved en sø ved Ikast, og som blev fundet og hjulpet videre af et ungt par, som var ude at gå. Det er en sød, nem kanin, som er god i hænder og nem at håndtere, ikke bange, men meget nysgerrig. Hun vil være god i en børnefamilie, eventuelt sammen med en af sine "bekendte".

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0456

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 7 måneder.

Laban kommer som den ene af en større gruppe, fra en katteglad kvinde, som desværre ikke kan tage hånd om sine dyr mere. Labs er en moden super sød og kælen fyr, hvis man er rolig i sit samvær med ham. han er også en selvstændig og nysgerrig fyr, der nmåske gerne vil har lov til at komme ud og agere musefanger også

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1124

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bat-kuldet er så klar på nye eventyr. Der er fuld fart på sådan en lækker søskendeflok. De er legesyge, smukke og fuld ad spilopper. De er alle neutraliseret, øremærket, vaccineret og fået ormekur og loppekur.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

HANKATTEN EDDY. Smuksakken Eddy er en sød og opmærksomhedssøgende mindre, men langbenet hanmis. Eddy skal (som alle andre katte) behandles med respekt, så får man en følgesvend for livet. Eddy kan godt sige fra, så ingen små børn til Eddy. Eddy ønsker sig i den grad til at komme ud til erfarne kattemennesker, som kan give ham masser af omsorg og opmærksomhed. Ingen af delene tror vi, at han har fået meget af i sit hidtidige liv. Vi tror, at såfremt Eddy tilbydes rum til livsudfoldelse, vil han blomstre og blive en rigtig supermis - han er allerede godt på vej. Han skal ud til et hjem, hvor man kan tilbyde ham udeliv. Eddy er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1070

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Søren er en meget speciel kat. Han har nemlig ingen hale. Det er dog ikke noget der generer ham. Han er fundet under en busk, hvor han har holdt til en uges tid, uden nogen kendte til ham. Han var meget mager og havde lidt skrammer rundt omkring. Han er nu i bedring, skal dog fortsat tage lidt på. Han er meget social og savner en ny familie han kan kaste sin kærlighed på.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0130

Kat: Huskat, Gråstrib. m. hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Nikoline kom ind her i foråret med hendes 4 små killinger. De er nu gamle nok til at undvære deres mor og finde et nyt hjem. Derfor søger Nikoline også en ny familie der vil tage sig godt af hende. Hun er super kælen og kan lide at ligge højt for at overskue det hele., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0670

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

En rigtig jæger - det er lige, hvad Mumrik er. Han gør sit til at få fluerne væk fra katteburene. Han er en meget smuk kat, som gerne vil snakkes og kæles med. Hos sin nye familie, skal han have muligheden for både at begå sig inde og ude. Han skal desuden gerne til en familie uden andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0456

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Ellen er en nysgerrig killing, som vi ønsker kommer til et hjem, hvor hun kan komme ud. Hun elsker nemlig at se på fugle, og bærer ofte rundt på sit legetøj i munden. Så der er en lille jæger gemt i hende. Men når det er tid til afslapning vil hun også gerne ligge i ens arme og putte. Hun vil fungere rigtig godt i et hjem med børn, da hun nyder at blive nusset. Derudover nyder hun også at observere hvad der sker i tv'et ;-) Hun er klar til adoption d. 22/08.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1040

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Melis er datter af Misty, og de vil meget gerne rejse ud i et kærligt hjem sammen. De har ikke været meget i hænder, men den rette kan med tålmodighed få nogle fine piger ud af det.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0700

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Charly er en dejlig kat, som gerne bruger en masse tid på at undersøge hele fællesarealet. Han er nysgerrig og legesyg, og en omgang leg med drillepinde er altid en sikker vinder. Han skal helst til et hjem, hvor der ingen andre katte er.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0769

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

HAAALLOOOO! Krabbi ønsker sig virkelig en familie. Han er en ualmindelig sød kat. Han elsker at blive nusset om - især bag ørerne. Krabbi vil rigtig gerne til et hjem, hvor han kan få lov at komme både ud og ind på opdagelse.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0595

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Speedy er den ene af en lille kattefamilie, som kom til os for snart længe siden. Hun har været med sin kattefamilie i familiepleje som bl.a. fortæller om flokken. De er vant til andre katte, hunde og store børn og har været med ude i haven enkelte gange, er renlige og elsker fisk som fredagssnoller. Speedy er meget legesyg og meget kælen, men lidt tilbageholdende i nye sammenhænge, men så alligevel også meget nysgerrig og eventyrlysten og det er således lykkedes flere gange at hun er blevet lukket inde, men så er hun rigtig god til at "kalde på hjælp" . Hun er en rigtig drillepind, selvstændig g ved hvad hun vil, men når hun kikker på en med sine søde øjne, så er man solgt.Hun er meget glad for sin bror Piv, som hun ofte putter sammen med. Måske vil et hjem hvor man må være både inde og ude og bo sammen med ham være rigtig godt:

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1212

Kanin: Dvægvædder

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Uta er en lille sød dværgkanin. Vi har desværre ikke meget baggrundsinfo på ham, men han er tillidsfuld og tam.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1127

Hund: Cocker Spaniel

Køn: Han

Alder: 4 år og 11 måneder.

RESERVERET: Så blev det skønne Hubert, der søger sit helt eget hjem. Hubert er en typisk Cocker Spaniel med selektiv hørelse og et højt energiniveau, og dertil viser han også tegn på separationsangst, så dette skal nye ejer være indstillet på at arbejde stille og roligt med. Hubert er en skøn, skøn Cocker, som vil elske lange ture, hvor han kan få lov at bruge sin næse og sit hoved. Hubert er rigtig god med de hunde, som vi herude har sat ham sammen med, men han søger et hjem, hvor der er roligt, og hvor han kan få en rutinepræget hverdag. Hubert har en pels, som skal passes og plejes, og dette skal nye ejer være indforstået med, for vi har måtte trimme ham helt ned, da han havde mange knuder, og efterfølgende var han så glad. Hubert går pænt i snor og fungerer fint med lidt ældre børn, som kan forstå, at han også har brug for fred og sovetid. Så, hvis du mener at kunne løfte denne opgave, så kontakt os gerne. , NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0161

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Meget pæn ung hankat, men det ved han vist også selv., Lige klar til at komme ud og fange dine mus.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1123

Marsvin: Glathåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 2 måneder.

Lille "Two Face" (tv.) er født hos plejefamilien, da hendes mor blev fundet drægtig og dumpet. Hun er en meget vims, lille pige, der skal i kyndige hænder. Men med tid og kærlighed, skal hun nok blive en god ven. Hun er sammensat med Mimse, og de er blevet rigtig glade for hinanden. Derfor skal de også ud til samme hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0327

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Peanut kom som ganske lille for snart længe siden og har været i familiepleje sammen med sin lille gruppe.Plejefamilien fortæller: Peanut er en smuk stribet pige med de flotteste runde øjne og søde små pletter på maven. Peanut har haft en hård start på livet,- om måske har hun brugt et par stykker af sine 9 liv. Hun kæmpede sig dog bravt tilbage og har et hjerte af guld. Hun er lidt afventende og forsigtig i nye sammenhænge, indtil hun har opdaget,at man ikke er farlig. Så snart det er gjort, så vil den følge dig alle steder. Den elsker at putte, og den leger altid gerne. Peanut tager ofte legetøjet i munden og løber væk så den kan have det for sig selv. Peanut elsker misseslik men mest af alt at putte ved sin familie. , Egner sig bedst som inde kat ved et roligt hjem måske som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0942

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Magda-musen blev fundet på en stor trafikeret vej sammen med sine søskende og mor, og her kan man jo ikke bo som lille killing. Her på internatet har hun vokset sig til en stor, flot killing, som elsker at lege. Hun er mest tryg sammen med sine søskende og vil meget gerne flytte ud i et nyt hjem sammen med en af dem - gerne Maren. Hun skal bo i hus med have. Magda vil gerne have et roligt hjem, uden hunde,og uden små børn.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1098

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år.

Putte er en sød og meget kælen pige-kat. Hun er lidt af en diva overfor andre katte så hun ønsker sig et nyt hjem hvor alting kun drejer sig om hende. , Putte skal bo i hus med have og hun vil godt kunne bo med større børn.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1194

Hund: Labradorblanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 8 måneder.

Bamse er en skøn labrador blandet med...måske noget setter. Han er i hvert fald fuld af energi og elsker at trave rundt med næsen kørende derudaf. Hans første hjem var ikke rart og da tidligere ejer overtog ham som 1 årig var han håndsky og bange for folk med kasket. Heldigvis er der blevet arbejdet godt med hans tillid og nu elsker han kæl, endda også på hovedet og kasketter er ikke længere noget han bliver bange for. Han har et fornuftigt hundesprog og fungerer fint med andre hunde. Han kan være alene hjemme, men elsker også at komme med på tur i bilen., Bamse er ikke vokset op med børn, derfor skal han ikke i hjem med børn under 12 år. Han har dog mødt børnebørn og er fin omkring dem. Der er ingen tvivl om han er en blanding af energiske racer, hvorfor vi søger et hjem der også kan stimulere ham derefter. Vores største ønske ville være nogen der har lysten og glæden ved sportræning eller ligne., Bamse bærer gerne på ting og er meget blød i munden. Godbidder bliver også taget pænt., Det bedste på gåturen er hvis vejen går forbi vandet, hvor han gerne tager en svømmetur, Bamse er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0640

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Hr. Nielsen kom i sin tid som moderløs sammen med sine søskende. Nu har han været i familiepleje sammen med en lille gruppe jævnbyrdige killinger og har lært om at bo i et hjem, med alt hvad dette indebærer og er klar til sit blivende hjem., Hr. Nielsen elsker at lege og finde på nye eventyr og leger gerne med de store katte også. Desuden vil han rigtig gerne nusses og kæles med. En mulighed også, hvis man overvejer at give to killinger et godt hjem.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0162

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Arne er en lalle-glad hankilling, der snakker meget., Så går du og keder dig og ikke har nogen at snakke med, så er det Arne du skal invitere ind i dit hjem.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-5-0203

Kat: Killing, Gråstribet

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Hubert er en rigtig hyggetrold, han elsker at putte hvor end der så er en blød pude eller andet. Dog kan han også finde på at banke sine søskende., Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0622

Degu: Degu

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Lars er en rigtig nysgerrig degu, som gerne vil følge med i hvad der sker. Han har en forventet levealder mellem 3 og 7 år. De holdes bedst i et terrarium med loft af trådnet, så tilstrækkelig ventilering sikres, og med 2-3 afskærmede sider, så visse områder er mere beskyttede, da de kan have tendens til at gnave sig igennem bløde materialer.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0674

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Chaplin er en utrolig flot kat, som elsker nus - især bag ørene! Han skal til en familie, hvor han har mulighed for at gå på opdagelse udenfor, men samtidig har muligheden for at komme ind og blive nusset om. Man skal være obs. på, at Chaplin kræver en del pelspleje. En sød og skøn kat!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1027

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Kristian blev fundet herreløs i Valby, og ingen savnede ham. Nu søger han et blivende hjem, og det skal helst være udenfor, da han elsker at rode rundt med sit halm og hø. Han er en aktiv fyr, der er lidt nysgerrig på, hvem man er. Han skal ud til et hjem, hvor der er en neutraliseret damekanin eller to i forvejen. Han er kastreret d. 28/7.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1214

Kanin: Rex

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Loui er en hvid Rex kanin. Han er lidt reserveret men super skøn alligevel. Han er vant til et aktivt udeliv.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0224

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 2 måneder.

HANKATTEN TERKEL. Denne helt igennem fantastiske kat hedder Terkel, han er stor og meget smuk. Terkel har faktisk været i lidt af en kattepine, for han spadserede i gennem et par måneder rundt i et boligkvarter og søgte både kontakt og lidt mad, samtidig med, at han havde en forskrækkelig tandpine. Det har Terkel ikke længere, for han har selvfølgelig været en tur omkring tandlægen:-)Vi oplever Terkel som en rolig, rigtig rar og venlig hankat. Han er ikke voldsomt glad for de øvrige katte, så han skal være enehersker i sit nye hjem. Han fortjener bare det allerbedste, og til Terkel søger vi derfor et roligt og kærligt hjem, hvor han kan få al den opmærksomhed han har brug for, samtidig med, at han kan få lov til at bevæge sig frit udenfor. Terkel vil tilføre hjemmet nogle super hyggelige timer med kærligt samvær, for han er bare en éner. Terkel er kastreret, chippet og vaccineret 1.gang. Skøn hankat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0392

Kat: killing sort

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Søster er en rigtig puttetrold. Hun elsker at putte, om det så er på armen eller i kurven. Hun var blevet sat af i en transportkasse, og kom så her til. Hun er nu klar til at finde et nyt hjem hvor nogen vil nusse og lege.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0327

Kat: Huskat rød/hvid

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Emil var pludselig dukket op i en have, og man kunne ikke finde hans familie. Derfor kom han hertil og er nu klar til at finde en ny familie, der vil tage sig af ham. Han er en rigtig kælen kat, som elsker at ligge og dase udenfor, hvis der ikke er nogen til at nusse ham.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0165

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN VICTOR. Her er Victor, en superskøn hankilling. Han er ud af et kuld på 4 killinger, som desværre blev fundet som dumpet! Victor har været i familiepleje sammen med en af sine søskende, og tilbagemeldingen er, at Victor er ualmindelig aktiv og nysgerrig. Han har hos plejefamilien været vant til børn i alle aldre samt voksne katte. Han vil helt klar trives i et aktivt hjem med søde unger, som vil være en hel masse for Victor. Ved nye omgivelser reagerer Victor noget forsigtigt, og skal lige bruge nogle dage på at vænne sig og afklimatisere. Men når dét er overstået, så er der altså gang i knægten. Han er kastreret, øremærket og færdigvaccineret. Han skal absolut kun til hus og have. Skæg misdreng.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0454

Hund: Dansk/Svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 8 år og 11 måneder.

Speedy skulle være alt for meget alene i sit gamle hjem, så nu søger han et nyt, hvor der er bedre tid til ham. Han er en virkelig dejlig og kærlig lille fyr, som er sprængfyldt af energi og godt humør. Derfor skal hans ejer være af samme støbning og holde af lange gåture og masser af motion. Speedy er rigtig meget han-hund, så derfor er han blevet kastreret, så han forhåbentlig kommer til at fungere lidt bedre med andre hanhunde. Han elsker tæver og har som yndlingshobby at tisse på alle fremspring over 10 centimeter, når man går tur med ham. Speedy har en stor stemme, så derfor skal han ikke bo i lejlighed. Han er ikke glad for at køre i bil, har mødt børn men ikke boet med dem, og så er han blevet lidt ked af at være alene hjemme., Speedy er meget selvstændig, så han har brug for en erfaren ejer, som forstår at aktivere ham godt. Han har tidligere boet sammen med en kat og kan nok lære det igen, hvis hans nye kat er vant til hunde. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Fyns Internat

Ref: 16FK-2-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Mads og Mikkel er de perfekte familiekatte. Nysgerrige og altid klar på at lege. Elsker samtidig at ligge hos en i sofaen om aftenen og kæle. De er vant til at gå lidt ud i haven og elsker det.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0397

Kat: kat sort

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Ebba er en rigtig dejlig kat, som nysgerigt går rundt og undersøger det hele. Hun er rigtig kælen, og nyder når man tager hende op., Ebba er klar til at komme ud i en ny familie fra den 21/8, Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0424

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Stampe er en meget rolig kanin, som elsker at putte i en god bunke halm sammen med sin makker Bøf. At blive nusset er heller ikke ringe. Hun falder hurtigt i søvn, og kan blive siddende længe og bare nyde det.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0965

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Polle har holdt til ved en sportshal i længere tid og var meget sulten, da han kom. Han har et dejligt sind, er rolig og tilpasser sig nemt, meget menneskevant, kælen og opsøgende og vil falde til hos de fleste - dog nok gerne med muluigheden for lidt udeliv også.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-1-0463

Kanin: hvid/vildtfarvet

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Oscar er en sød og rolig kanin, som er rimelig let at håndtere. Han elsker at komme ud i selen og hoppe rundt i græsset.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1005

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Reserveret til nyt hjem., Smukke Sunshine mangler lidt ekstra solskin i sit liv., Hun har fået 3 killinger, har været i pleje og er nu tilbage på internatet for at finde sin nye ejer., Hun er en sød, mild og blid kat, og hun sætter pris på, at tingene ikke går for stærkt, derfor søger hun et roligt hjem., Sunshine er kælen og nysgerrig når hun først er faldet til og har lært sine mennesker at kende., Sunshine skal ud til hus og have. Hun er ikke glad for andre katte, så et hjem uden andre dyr er lige det hun søger., Hun skal ikke bo med børn under 15 år.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0514

Hund: Labrador bl.

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Søde, unge Mason er kommet til o,s da ejer ikke magtede ham mere. , Vi er derfor hans femte hjem, og derfor er hans fortid præget af en meget tumult opvækst. Meeen, efter at have fået faste rutiner og mere stabilitet i hverdagen, er det snart helt på plads., Han er en hund med meget energi og samtidigt et stort drive. Han skal ud til et hjem, hvor han kan bruge både krop og hjerne. Han elsker at lave hobby agility (da han jo ikke er så gammel), spor og tricks. Ny ejer skal have hundeerfaring og skal bo i hus med indhegnet have. , Han kan ikke bo med katte, men har det fint med andre hunde. Han er dog lidt voldsom i leg overfor dem, da han først har lært at være sammen med andre hunde her. Så det skal han nok komme godt efter. Hans bedste ven er hunden Liam, som også søger nyt hjem. Han ødelægger ting, når han er alene i sin boks, så ny ejer skal være opmærksom på at stimulere ham og finde positive løsninger på dette. Han kan godt finde på at nappe, når han bliver for ivrig. Ellers er han en fantastisk social, ung dreng, som elsker alle mennesker. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0943

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Søde Maren blev fundet sammen med sine søskende og mor helt alene på en stor trafikeret vej. Maren er lidt forsigt, når hun møder nyt, men når hun først er tryg, vil hun rigtig gerne kæle og lege. Maren skal ud til hus og have, Maren vil rigtig gerne have sin søster Magda med ud til sit nye hjem. , Maren vil gerne bede om et roligt hjem, uden hunde og uden små børn.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0480

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Conrad kom for snart længe siden efter at han blevd dumpet i en papkasse sammen med sine søskende på en rasteplads. Han har været i familiepleje, men nu er han tilbage klar til sit nye, blivende hjem. Han er en rigtig gavtyv med fart over feldet, nysgerrig, fræk og vil gerne lege med legetøj og de andre katte og så er han rigtig glad for mad, så mon ikke han kan lære nogle triks :)Han har brug for et hjem hvor han må udfordres også i det frievt sammen med en sød makker og gerne med nogle glade, halvstore børn

Fyns Internat

Ref: 16FK-2-0765

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Frøken er en kælen, modig og nysgerrig killing med fart over feltet, der er ikke den ting som ikke skal undersøges. Vil gerne op og have nus og kæl når hun ikke har travlt med at gå på opdagelse og lege.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-1089

Hund: Labrador/Dobermann

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Baily er en god dreng, men han har bare ikke været superheldig med sine mennesker! , Tvivlsomt, hvor mange hjem han har haft, men i hvert fald 4. Det sidste sted blev han bare smidt af i en by og måtte klare sig selv. Det kan han jo ikke. , Vi ved, at han er en usædvanlig glad og kontaktsøgende dreng. Han går forholdsvis pænt i snor. Vil rigtig gerne kontakt og træning, men det er der vist ikke mange undervejs der har givet sig tid til. Han vil gerne lege med tævehunde og kan sige "sgu og Fanden" til hanhundene. Han er meget kærlig, bryder sig ikke om vand, kører gerne med i bilen og trænger til at få en bedste ven, han kan regne med, så han kan afslutte sit omflakkende liv. Et hjem med tid og overskud, og som har lyst til at lave noget fornuftigt med ham. Han er en god dreng, og han fortjener en chance fra et menneske, som seriøst vil gøre en indsats. Den chance tror vi ikke, han nogensinde har haft. Vi kender ikke hans baggrund mht. børn, hvorfor han ikke sendes i børnefamilie.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1095

Dværghamster: Dværghamster

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lille Rasmine blev overdraget sammen med 6 andre hamstere fra en ejer, der ikke kunne passe dem mere. Hun er en aktiv, lille pige, der helst bare vil have et spændende bur, der kan indrettes på sjove og aktive måder. Hun vil gerne kunne bo sammen med andre dværghamstere, men vi ved ikke, om hun er for "gammel" til at kunne blive sammenført med en anden. Så det er vigtigt at have en plan B og et bur nr 2.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CA-4-0279

Marsvin: korthåret

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Her ser i søde Frede som er en rigtig flot fyr på ca. 1 1/2 år. Han er utrolig nysgerrig og meget snakkende når der er mad i farvandet. Han er virkelig sjov og meget underholdende! Hvem vil give Frede et godt marsvin liv med plads, hygge og gode oplevelser?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0636

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Missefamilie fundet i en transportkasse på en rasteplads, søger plejefamilie for en periode.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-5-0271

Kat: Huskat killing

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her ser i søde Emil som man kun kan holde af. Han er en rigtig frækkert og han er fyldt af spillopper! Han er en kælen lille fyr som gerne vil nusses og ligge på skødet når han har tid. Emil er ekstrem nysgerrig, legesyg og han elsker at lege med hans søskende som også bor her på internatet. Emil hilser dagligt på andre katte uden problemer og han har også hilst på vores hunde. Han egner sig fint til et hjem med størrer børn og der skal være adgang til en have. Emil er kastreret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0891

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Maya er en rigtig kælepotte. Hun ved intet bedre end at ligge på skødet og blive nusset. Hun er også en nysgerrig dame, som gerne følger med i, hvad der sker rundt om hende., Maya er en ung, aktiv kat, så hendes nye hjem skal have adgang til en have. Maya kan bo med børn over 7 år., Maya er ikke glad for andre katte, så hun vil gerne have sin nye ejer helt for sig selv.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 7 måneder.

Lukas har været væk hjemmefra i e nlængere periode. Vi har fundet ejeren, men denne er ikke mere i stand til at tage sig af Lukas. Derfor søger vi et nyt hjem til ham . Han er en meget venlig og sød kat. der godt kan lide at blive nusset og kælet med og meget nysgerrig. han vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-5-0269

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Her ser i søde Elly som man kun kan holde af. Hun er en rigtig frækkert og hun er fyldt af spillopper! Hun er en kælen lille en som gerne vil nusses og ligge på skødet når hun har tid. Elly er ekstrem nysgerrig, legesyg og hun elsker at lege med hendes søskende som også bor her på internatet. Elly hilser dagligt på andre katte uden problemer og hun har også hilst på vores hunde. Hun egner sig fint til et hjem med størrer børn og der skal være adgang til en have. Elly er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Avalon kom og holdt sig til. En sød, kælen og meget tillidsfuld og kærlig killing, der vil være en god ven i de fleste familier. Dog er han en forholdvis rolig killing, så måske vil han også trives som selskabskat og indekat i et kærligt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0653

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Kim er indleveret sammen med katten Michelle. Kim og Michelle er meget trygge ved hinandens selskab, derfor søger vi en familie, hvor begge katte kan flytte ind. Kim vil rigtig gerne se sine mennesker an, inden han springer dem i armene. Han er en flot kat med de smukkeste øjne, som er forskelligfarvede.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1024

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Dyt og Båt kom ind sammen. De forsøgte selv at finde et hjem sammen, men uden det store held. Så efter et ophold hos os, så håber vi, nogen har lyst til nogle skønne teenagere. De er gode sofaslængere og kan formentlig også gøre lidt nytte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0968

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rio er kommet, som den ene af to killiner, som er set blive dumpet på en P-plads. Han er en sød, lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men falder til ro i armene på én og vil rigtig gerne snakkes med. Han har brug for et roligt, kærligt hjem med den tålmodighed, der skal til, for at lade ham komme i sit eget tempo.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0208

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

HANKILLINGEN HOLGER. Forsigtige Holger men kærlige Holger ønsker sig et hjem hvor man er indstillet på at tage hensyn til hans forsigtighed. Holger bruger lidt tid på at se sin ejer an; og når man gennem nåleøjet tror vi man har en ven for livet. Holger er bag hans facade en kærlig og spøjs fætter. Han elsker at blive nusset på maven og kan ikke rigtig få nok når man først har brudt gennem barrikaderne. Holger er i disse Olympiske tider en rigtig guldmis.Holger skal helt klart til et liv hvor både udendørs og indendørs sysler kan nydes. Vi tror ikke en larmende børneflok vil gå i spænd med Holger sindelag.Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret første gang.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0930

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Marie er kommet, som den ene af en gruppe, hvor Dyrenes Beskyttelse har hjulpet en enlig dame, der havde få midler og mange katte, og som skulle flytte. Marie er en sød og forsigtig mis, som ikke gør noget væsen ud af sig, men med et stort kælehjerte, når hun er tryg. Hun vil sikkert trives bedst som indekat i et roligt og kærligt, voksent hjem, hvor hun med tiden vil blive en dejlig selskabsmis.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-1025

Hund: border Collie/ labradorblanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Cody er kommet fordi hanes ejers livssituation er blevet sådan, at det ikke er muligt at dække hans behov for både fysisk og mental aktivitet og stimulation. Cody har boet i en familie på landet med indhegnet område og er vant til forskellige landbrugsdyr og egen kat og har tidligere boet sammen med en tæve, hvilket fungerede fint. Han er en glad og meget kærlig puttegris, men også en aktiv, kløgtig hyrdehundeblanding, som er vant til at være alene hjemme, de almindelige ord og at være med i bil. Han har brug for en ejer med erfaring i hyrderacen med god indhegnet udenomsplads, gerne en jævnbyrdig tæve/ store børn, men allermest en ejer som har tid til at være sammen med ham og knytte bånd, samt tid, lyst og overskud til at at aktivere ham mentalt og fysisk i det daglige.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 7 måneder.

Bellis er blevet fundet på en Parkeringsplads, så måske har den været med på en køretur? Imidlertid er der ikke nogen som savner den, så derfor søger vi nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0770

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Bimse er en kærlig og opsøgende kat. Han har charme, og er meget imødekommende over for alle. Han nyder at være sammen med mennesker, og har ikke noget imod at være sammen med andre katte.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0481

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Kaj kom for snart længe siden som et bette myr sammen med sin familie. Han har været sammen med sin flok i plejefamilie, men nu er han tilbage og klar til sit nye, blivende hjem. Han er en ekstrem frejdig og meget nysgerrig, sød og kælen lille killing, som elsker mad, der vil trives i de fleste hjem, på sigt sikkert gerne med udgangstegn.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1244

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Nuser er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en rolig fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han godt kan bo med, hvis der er masser af plads. Han vil også kunne fungere som enerotte eller sammen med en yngre hanrotte. Det er vigtigt, at ejer ved, hvordan man sætter dem sammen. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS. på sund kost og miljø.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1157

Kat: Norsk skovkat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 7 måneder.

Denne dejlige kat sidder blot og venter på at få en ny familie. Hun er en tidligere ejerkat, som er fundet foran et hus som ejer er fraflyttet., Hun er yderst kælen, sød og mild. Da hun er langhåret må der påregnes noget pelspleje., Da hun er fundet udenfor skal hun fortsat have mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0367

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Safinas ejer er formodentligt flyttet fra hende. Hun er en sød og mild, fin mis, der er lidt forsigtig i nye sammenhænge og som er blevet lidt tynd af at prøve på at klare sig selv derude. Måske har hun været indekat tidligere? Hun vil trives i et venligt og kærligt, roligt hjem måske som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1243

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Nøbbe er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med to andre rotter, som han skal ud sammen med. Han elsker at slikke ens fingre og er meget nysgerrig. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0593

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Store, dejlige Olaf. En kælen og social kat, som elsker alt kontakt med mennesker han kan få. Han er ikke glad for andre hankatte, derfor skal dette ikke være hos hans nye familie. Han kom hertil da han i flere måneder havde gået i et sommerhus område og ingen ville kendes ved ham.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0442

Hund: Labrador/Schæferblanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Snack er en skøn hund, som ejer desværre ikke kunne have længere på grund af sygdom. Vi ved ikke så meget om ham, men her hos os, har vi set en fantastisk dejlig og omgængelig hund. Og en rigtig sofahygger., Han har det fint med de fleste andre hunde (især tæver), er energisk og elsker at træne lydighed. Han vil gøre alt for din ejer, og gå igennem ild og vand for en

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1096

Dværghamster: Dværghamster

Køn: Han

Alder: 1 år.

Lille Rindo blev overdraget sammen med 6 andre hamstere fra en ejer, der ikke kunne passe dem mere. Han er en aktiv, lille fyr, der helst bare vil have et spændende bur, der kan indrettes på sjove og aktive måder. Han vil helst bare bo alene på sit slot og blive hygget om.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0993

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Luca kommer fra den store sag med 13 marsvin, der blev dumpet i en skov. Han er meget nysgerrig og med tiden vil han blive en god ven. Han skal derfor ikke ud til et hjem, hvor han vil blive håndteret af børn. Han søger et hjem, der er vant til at håndtere marsvin og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre ham rolig i ens selskab. Han er blevet sammenført med Tilda og de to er super glade for hinanden og skal derfor ud sammen. Han er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0594

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Pixie kom i sin tid sammen med sine killinger, efter at have holdt til i et område i lang tid uden nogen ville vedkende sig ejerskabet og tilsidst endte hun med at føde i en garage, hvor den lille familie ikke var i sikkerhed. Hun har været i familiepleje med sine børn og derudover taget sig at et par "bonusbørn". Plejefamilien fortæller om hende: Hun er en fantastisk dejlig kat og har været en perfekt mor for killingerne, og desudenaccepteret både familiens kastrerede hankat og hund uden problemer. Hun har været indemis i plejefamilien, men vil rigtig gerne ud også.Hun foretrækker et roligt hjem uden alt for mange fremmede og store armbevægelser,-knytter sig hurtigt til sine mennesker og bliver en dejlig hyggekat, som følger en rundt i huset,

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1107

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Miv er en meget mild, blid og forsigtig kat. Hun vil gerne bede om et roligt hjem uden børn og uden andre dyr. Hun er en kærlig, sød pige, som elsker at bliver nusset., Miv skal ud sammen med Junior, og de er begge indekatte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0440

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 7 måneder.

Banjo´s ejer er desværre ikke mere.Han er en fin, sød og meget kælen kat, der elsker at klatre. Han vil gerne nusses om og er vant til at være i centrum. Han vil trives i de fleste hjem helst som både inde- og udemis

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0293

Kanin: Angora

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Anton er en angorakanin, hvor pelsen er en tæt og lang uld, som kræver en del vedligeholdelse, både ved frisering og klip. , Anton er et hittedyr, som er fundet løbende på en vej i Øster Brønderslev. Ingen i nærområdet savnede ham. , Anton er en sød, tam kanin. Han synes ikke, det er sjovt at blive løftet, men falder hurtigt til ro, når han ved, han er i sikkerhed i dine arme.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0590

Kat: Huskat/Rottekat

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Herkules er en livlig fyr. Han har jagt instinkter, og vil være alletiders til at fange mus. I hans nye hjem skal han have muligheden for at komme ud. , Når han har leget igennem, er han en meget rolig og afslappet kat. Han vil kunne fungerer i et hjem med både børn og andre katte.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0140

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

HUNKATTEN KATRINE. Skønne, vidunderlige Katrine. Det er denne smukke mispige. Uha, hun var i en elendig forfatning, da hun kom til os med sine 3 killingedrenge. Alt for mager og udpint og fyldt med dumme husdyr. Nu er Katrine fuldstændig perfekt i stand. Og hun har været den sødeste missemor, man kan tænke sig. Katrine er ikke så gammel, så vi tror, at det er hendes første kuld killinger. Katrine har en fortid, som har gjort hende lidt på vagt, og derfor har hun lige brug for at se tingene lidt an. Men ork dog, når hun har lært sine mennesker at kende, er hun den kærligste mispige, som er rigtig glad, social og interesseret i samvær. Vi tror dog, at hun vil trives bedst i nyt hjem, hvis der ikke er hund eller små børn. Andre katte synes hun er okay, hvis de er venlige og rare, som hende selv. Smukke Katrine er steriliseret, øremærket og vaccineret 1.gang. Kun til hus og have.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0908

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Conrad er den ene af en gruppe katte, som blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Han er en sød og lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men vil også gerne kæle og lege. Han vil måske trives bedst i et roligt, kærligt hjem med mulighed for at komme lidt ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0688

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Mikala er en sød og kælen kat. Hun har det fint med andre katte og vil derfor godt kunne komme ud til et hjem med andre. Hun er meget glad for at komme udenfor og skal derfor til et hjem, hvor der er mulighed for det. , Hun er meget nysgerrig og følger med i, hvad der sker omkring hende.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1157

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Søde Shadow blev fundet i en sæk i Helsingør. Heldigvis blev hun fundet i tide så nu søger hun et hjem hvor hun vil blive elsket. , Shadow er en sød, kælen og nysgerrig pige som godt kan være lidt forsigtig i starten. , Hun har det okay med andre katte hvis de ikke er for dominerende. , Hun skal bo i hus med have.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0799

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Smukke Karin er en fin lille missekat. Hun er indleveret da hun desværre blev fundet i en container på genbrugspladsen. Hun er super kælen og snaksagelig, både med mennesker og andre katte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1040

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Bandit Pomfritten er oprindeligt kommet og blevet uden nogen vil kendes ved ham.Han har kortvarigt været ude at bo hos en sød, ung fyr, som desværre må erkende, at han ikke magte det. Derfor er Pomfritten her igen. Han er en meget kælen og snakkesalig fyr, som elsker opmærksomhed og gerne opsøger det selv.han vil trives i et kontakt og selskabsglad hjem med masser af tid til kattesnak og - kæl

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Tika har været i familiepleje sammen med en gruppe jævnbyrdige og sin bonusmor. Plejefamilien fortæller at hun er vant til andre katte, hunde, store børn, og har været med ude i haven enkelte gange samt elsker fredagsguf i form af fiskelækkerier.Derudover er hun en meget, meget legesyg lille størrelse med sine meningers mod og er i stand til f.eks at være den, der kommer først til foderet. HUn er en frækkert og prøver tingene af og elsker at hygge og nusse, når krudtet er brugt.. en mis der kan få smil på læben hos enhver, der sidder og betragter hendes udskejelser. På soigt vil hun sikert få brug for også at komme ud og måske vil det være godt at bo sammen med en jævnbyrdig anden mis

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0980

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Så er der superdejlige og tamme kaninunger. Bounty er en meget tam og tillidsfuld kanin, der elsker at drøne rundt sammen med sine søskende. Han er udekanin her hos os og skal have mulighed for at bevæge sig frit i nyt hjem. Han ønsker sig en anden neutraliseret damekanin som selskab. Han er ikke kastereret.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0543

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år og 7 måneder.

Papaya er en dejlig, venlig og rar kat, hvis ejer desværre skal flytte til et sted, hvor det ikke er godt for hende. Hun er vant til at færdes inde og ude, som hun har mest lyst og behov for. Hun er en selvstændig, moden kat, som er god til at begå sig og underholde sig selv, men som også holder af sofahygge - og selv kommer, når der er tid til det. Hun er en rigtig god jæger. Hun vil trives i de fleste hjem, hvor hun må være både inde og ude og agere både hygge kat og husets jæger/ hjælper i at minimere gnaverbestanden..:)

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0368

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Ingolf er kommet hertil sammen med sine 3 søskende. Han er en rigtig sød kanin som meget gerne vil snakkes med. Han er meget rolig og let at håndtere.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0202

Kat: Huskat, Grå

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Hilda ønsker sig nu en ny familie, da hendes killinger selv er klar til at komme hjemmefra. Hun elsker at gå rundt og observere hvad der sker omkring hende., Hun er vaccineret, øretatoveret og neutraliseret.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1239

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Manna er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en meget social fyr, der bor sammen med en anden rotte, som han skal ud sammen med. Han er meget nysgerrig og kan håndteres. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0848

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Viola er kommet efter at hun kom tilløbende til et ældrecenter, hvor hun holdt sig til og hoppede ind ad vinduerne for man og kontakt.Viola en en meget sød og rolig kat,-nysgerrig og opsøgende. Hun vil trives i de fleste hjem, hvor man også ønsker sig godt selskab

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Basses oprindelige ejer boede på et lille værelse og det var ikke nok for Basse. Han har været indekat og har kun været ude i snor, men han er en livlig, aktiv og nysgerrig fyr, som har brug for mere udenomsplads og for at komme ud på eventyr også. Han er flot og har en meget genkendelig hale, som smyger sig langs ens hals og ryg.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0333

Kat: Huskat rød/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Tigerdyret er en utrolig kælen kat! Han kan virkelig gøre sig til for at lokke en til at nusse bare lidt mere. Han vil egne sig bedst som udekat., Han er vaccineret, øretatoveret og kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0882

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Masjo har holdt til i et område i en by igennem længere tid. Masjo er stille og rolig og lidt forsigtig i starten, men vil rigtig gerne snakkes med og er sød og nysgerrig. Han vil trives i de fleste hjem, gerne med mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0661

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 7 måneder.

Jasmin har løbet rundt og forsøgt at klare sig en længere periode. Det er hun blevet noget tynd af. Nu er hun ved at være kommet til hægterne igen og i god trivsel, så vi synes hun skal ud i sit nye, blivende hjem og fortsætte den gode udvikling. Hun er en stille og rolig, sød og meget kælen mis, lidt forsigtig og afventende i starten, men bliver hurtigt opsøgende og tillidsfuld, når lige hun har set dig lidt an. Hun vil trives, måske som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1242

Rotte: Rotte

Køn: Han

Alder: 2 år.

Nøpse er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Han er en rolig fyr, der bor alene, og han vil også godt kunne fungere som enerotte i sit nye hjem. Det vil også være en mulighed at sætte ham sammen med en yngre hanrotte. Det er vigtigt, at ejer ved, hvordan man sætter dem sammen. Han er kronisk nyser, og hans pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være obs på sund kost og miljø.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1202

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Smukke er en sød og kærlig kat som er meget afhængig af Buster. Hun skal derfor ud til et hjem sammen med ham. Hun vil blive glad for at komme ud et sted med hus og have. Både Buster og smukke kan fint med andre katte.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1215

Kanin: Dvægvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lyn er en sæd og dejlig blød hankanin. Vi kender ikke så meget til hans baggrund men hos os er han tillidsfuld og aktiv.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0611

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Brownie er den ene af en lille kattefamilie, som kom til os for snart længe siden. Hun har været med sin kattefamilie i familiepleje som bl.a. fortæller:Plejefamilien skriver om flokken. De er vant til andre katte, hunde og store børn og har været med ude i haven enkelte gange, er renlige og elsker fisk som fredagssnoller. Brownie er en mild og forsigtig pige, som er rigtig glad for sin mor, Dixie. Hun er meget glad for at se TV og sidder hver aften på første parket og følger med og prøver på at fange de mange spændende ting hun ser der og er en eminent fluefanger allerede. Når hun bliver træt, elsker hun at ligge et lunt sted. f.eks ovenpå støvsugeren, når den lige har været i brug. Kunne hun få lov til at bo i et hjem, hvor hun og hendes mor måtte være sammen og hjælpe hinanden med at fange mus og andet godt, så vil hendes lykke være gjort.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0339

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Bongo har holdt til i et sommerhusområde i en periode. Han er en sød og venlig meget snakkesalig fyr. Han er nysgerrig og har en god energi og vil trives bedst i en familie, hvor han må være både inde og ude.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0164

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN VIMSE. Se, denne fine hunkilling hedder Vimse. Hun er ud af et kuld på i alt 4 killinger, som desværre var blevet dumpet! Vimse har været i familiepleje, hvor der var fyldt med skønne unger, andre katte og en hund. Og alt det har Vimse taget i stiv pote. Hun er social, kærlig og elsker et aktivt liv omkring søde børn. Smukke Vimse er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Hun skal kun til hus og have. Pragtfuld mispige.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0943

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Masja kom pludseligt og holdt sig til i nogle uger, inden hun blev hjulpet til Brande Internat. Hun er en sød og rolig kat, med et meget charmerende, let skelende udtryk. - og vil trives hos de fleste, hvor hun må være inde og ude.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0914

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Lucifer har holdt til i en periode, inden han kom til os. Han er en ung, men voksen, flot fyr, sød og kælen, stille og rolig og vil trives i et hjem, hvor han må være både inde og ude.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0549

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 3 måneder.

Viol er en sød og rolig kat, som er enormt kælen., Hun er for det meste en lidt stille kat, men når det kommer over hende, kan hun godt lege og pjatte som en killing... Hun er en lille køn kat, som har mange gode år endnu. Hun er vant til at bo med andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-1267

Kanin: Dværgvædder

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Christina er kommet til os, da ejer havde en anden hankanin, som ikke kunne med hende. Derfor søger hun nu nyt hjem, og det skal være hos en anden neutraliseret kanin. Hun har levet som frikanin indenfor, men vil også sagtens kunne fungere som udekanin. Det er vigtigt, at ny ejer har sat sig ind i sammenføring af kaniner. Hun er lidt genert her, men skulle være rigtig glad for alle børn. Hun er vant til katte og er supergod til at bruge en bakke som toilet. Hun er ikke neutraliseret, det er noget ny ejer selv skal få gjort.

Brande Internat

Ref: 16BA-4-0418

Kanin: kanin

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Happy er den ene af 2 kaniner, som er kommet fra et hjem, hvor de har boet frit inde i boligen. Han er en rolig , ung fyr, som rigtig gerne vil kæles og være i arm

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0939

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

RESERVERET: Dejlige Morten er født her på internatet sammen med sin bror Miko. De to drenge skal ud til samme hjem, da de eeelsker hinanden og ikke kan skilles ad. Morten er meget nysgerrig, men en ny lyd eller hurtig bevægelse kan godt skræmme ham lidt. Ny ejer skal havde tid og tålmodighed til at gøre ham og hans bror trygge i deres nye hjem. De skal bo i hus med have og evt. børn bør være 12+ og vant til katte. Ikke hund.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1234

Rotte: Rotte

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Olivia er overdraget til os, da ejer ikke kunne overskue alle sine 17 rotter. Hun er en meget social pige, der bor sammen med to andre rotter, som hun skal ud sammen med. Hun er meget nysgerrig og nem at håndtere. Hun er kronisk nyser, og hendes pels har set bedre dage. Så ny ejer skal være OBS på sund kost og miljø.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0053

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

HUNKATTEN ALMA. Efter 12 ugers tro killingetjeneste er også Alma klar til at komme videre i livet, nu uden missebørn. Alma er vant til store børn og flere slags hunde. Der er aldrig problemer omkring Alma, hun kan nærmest omgås alt og alle. Hun gider nemlig ikke konflikter. Meeeeen, skulle hun blive udfordret væsentligt, så kan hun altså godt stikke en øretæve til for eksempel en fræk hund. Hun er en sød og kærlig missepige med ben i næsen. Hun er øretatoveret, steriliseret og færdigvaccineret.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CA-4-0282

Marsvin: korthåret

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 3 uger.

Her ser i søde Mulle som er et meget yndigt marsvin på kun 8 uger. Hun er utrolig nysgerrig og meget snakkende når der er mad i farvandet, hun elsker at lege med hendes søskende Riesen og Krille! Hvem vil give Mulle et godt marsvin liv med plads, hygge og gode oplevelser?

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-1056

Hund: Labrador Retriever

Køn: Tæve

Alder: 10 måneder og 1 uge.

Alma er en fantastisk dejlig krudtugle, men er meget understimuleret, og nye ejer skal være indstillet på at gå til træning med hende og sørge for at få hende stimuleret især, hvor hun får brugt sit hoved, så hun bliver træt på denne sunde måde. , Alma vil gerne ud til nogen, som har en masse tid kun til hende, og som har lysten til at starte forfra med alene hjemme træning. Alma er ellers en sød og fræk hund, som elsker at lære nye ting. Alma vil gerne bo i hus med indhegnet have, som hun kan boltre sig i. Alma kan bo med ældre børn, som er vant til at omgås hunde, især hunde med højt energiniveau som Alma. , Alma kan desuden de basale kommandoer som sit, dæk, vente. Samt indkald er hun også fin til. , Hvis du mener at kunne løfte denne opgave, så kontakt os gerne. , NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0469

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tulle blev fundet i en cykelkælder sammen med sine 3 killinger. Hun er en rigtig sød og kælen kat. Nogle gange vil hun gerne lige se én lidt an, men er hurtig til at vænne sig til én. Hun har det bedst med at være alenekat, da hun ikke er helt begejstret for andre katte, og vil helst bo i hus med have, så hun har mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1158

Kat: Norsk skovkat

Køn: Han

Alder: 4 år og 7 måneder.

Skønne Punky kommer fra et dødsbo. Han er en rigtig lækker dreng som elsker at få opmærksomhed og blive kælet. Han går fint med vores andre katte og han er en meget tålmodig herre. , Punky er en lang-hårs kat og da han kom hertil havde han mistet en masse pels på ryggen men det er heldigvis ved at vokse ud igen efter han er blevet behandlet. , Hans nye ejer skal være indstillet på pelspleje og, han skal bo i hus med have.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-5-0163

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HANKILLINGEN VIRGIL. Jeps, her har vi en rigtig livlig og skøn misknægt, han hedder Virgil. Han er bror til bla. Victor som også ses her på siden. Virgil og hans søskende var blevet efterladt til egen skæbne!!! Men heldigvis blev de fundet og kom til vores internat. Virgil har været i familiepleje, hvor der ikke blev sparet på aktiviteter og energi. Og Virgil var med hele vejen rundt, både blandt familiens børn og de andre katte. Han er eventyrlysten, livsappetit og er ikke bange for noget. Han vil elske at få sig et ansvarsfuldt hjem fyldt med børn og andre dyr, måske sammen med sin elskede missebror?? Virgil er simpelthen en skøn killing med fjedre i poterne og krudt i rumpen. Han er kastreret, øremærket og færdigvaccineret. Virgil skal kun til hus og have. Sjov og aktiv misdreng.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-1106

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Han

Alder: 1 år.

Happy Feet er en sød lille løvehoved blanding, med charme, selvtillid og lækkert hår på ca. 1 år. Han er nysgerrig og opsøgende på tingene, og skal være med hvor det sker. Happy Feet er som navnet antyder en lille fyr med fut i poterne, så det skal der være plads til i hans nye hjem. Han er kastreret og koster 400 kr.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-0919

Hund: huskat

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 7 måneder.

Mulles ejer er desværre gået bort. Hun er kommet sammen med sin bror Sputnik, som hun gerne vil fortsætte med at dele hjem med og er en sød, venlig, rolig og kælen pige -lidt forsigtig ved nye ting. Hun er vant til at være både inde og ude og har boet sammen med en hund. Hun vil trives i de fleste stille og rolige, kattevenlige hjem - gerne voksne eller store børn.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0899

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 3 uger.

Kejley er den ene af en gruppe killinger, som kom med deres mor for snart længe siden. Den lille familie har været i familiepleje og er nu klar til sit blivende hjem. Kejley er en legesyg, kælen og nysgerrig lille mis, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil måske trives som indekat i et selskabeligt, kærligt hjem, evt. sammen med en sød makker.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0334

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 3 år og 7 måneder.

Rene blev efterladt i en lejlighed, og vi ved derfor desværre meget lidt om ham., Han er en energisk skægagame som spiser både sit grønt og foderdyr fint. Han er håndterbar. , Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1248

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Sofie er en rigtig livsnyder, som også er fuld af sjov. Hun er vældig kælen og en rigtig charmetrold. Hun glæder sig til at få sig en ny familie.

Brande Internat

Ref: 16BH-1-0992

Hund: ruhåret gravhund

Køn: Han

Alder: 6 år og 7 måneder.

Jensen´s ejer skal flytte og kan ikke have ham med. Han har boet hos en jæger på landet, hvor han har været en kærlig og imødekommende følgesvend på mange drivjagter,og er kendt i jægerkredse som en dygtig driver, der bl.a selv kommer igen, når han er færdig med drevet. Han er god i samværet med mennesker, store som små samt andre hunde og er vant til at være med i bil, opholde sig en del i hundegård, at være sammen med sin ejer ved daglige gøremål udenfor huset, men sjældent inde., Vi søger et hjem, hvor Jensen må nyde sit otium meget gerne med en jæger, men også gerne mere som et familiemedlem end hidtil.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0638

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Buller har været i familiepleje sammen med en gruppe andre jævnbyrdige killinger efter, at han kom til Brande Internat som moderløs sammen med sine søskende. Nu er han tilbage på internatet og har lært om at bo i et "menneskehjem" med alle dets lyde , gæster o.s.v. , Han er en meget livlig, lille fyr med krudt i, og han vil meget gerne lege med sine søskende. Måske et godt valg, hvis man overvejer at give to killinger et godt, nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0815

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Stampe er en kanin som er Rock'n'Roll. , Han er udekanin, og vant til at gå i indhegning. Han er sød og rolig, og meget nysgerrig, og kommer altid frem når vi snakker til ham.

Fyns Internat

Ref: 16FK-2-0766

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Smuk, smuk killing. Tumler og løber huset tyndt sammen med sine søskende. Hun kommer gerne rundt og undersøger alle ting, men gerne når de andre har været der først. Hun har brug for tid, tryghed og kærlighed inden hun overgiver sig til nus og kæl.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0160

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

HUNKILLINGEN NELLIE. Her er Nellie, en rigtig skøn og yndig mispige. Hun kom til vores internat som ganske lille efter at have kørt Sjælland rundt i motorrummet på en bil. Og det er jo ikke et oplagt sted for en kattekilling. Af samme grund oplever vi, at Nellie er lidt forsigtig i sin tilgang til hhv. nye situationer og nye mennesker. Men da hun er opvokset i en særdeles aktiv plejefamilie med andre katte, en hund og en masse dejlige, aktive børn, så har hun altså været udsat for en del uden at det har påvirket hende negativt. Tværtimod - for hun er en rigtig glad lille mispige, som vil trives i et hjem, hvor man har forståelse for, at hun godt kan være en anelse lydfølsom og måske skal bruge lidt tid til at lære sine nye omgivelser at kende. Hun er virkelig en skøn misling. Lille Nellie er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Nellie skal kun til nyt hjem, hvor hun kan komme en tur udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1139

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Sher-kahn er en sød og kælen kat som søger et nyt hjem. Han vil rigtig gerne ud til et sted hvor han har mulighed for at komme udenfor. Han har det fint med andre katte og vil derfor godt kunne bo med en. Sher-Kahn kunne godt tænke sig at komme ud sammen med Bjørn.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0495

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Kalle er bror til Dingo. De kom for snart længe siden, har været i familiepleje og er nu klar til deres blivende hjem, evt. sammen? Kalle er tillidsfuld, kærlig, meget kælen og legesyg og vil trives i de fleste familier.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 6 måneder.

HUNKATTEN FENJA. Vi kan simpelthen ikke forstå, hvorfor ikke Fenja er blevet adopteret til nyt hjem endnu? Denne skønne tøs har SÅ mange kvaliteter at byde ind med hos en ny famile - her blot et udpluk: hun er en voksen mispige, men absolut i sin bedste alder. Hun er bare super tillidsfuld, cool, kær, livlig, nysgerrig, social, sjov, opsøgende, legesyg og helt igennem ukompliceret. Nå ja, så er hun jo også ganske smuk med sin tykke bamsede pels, sine kuglerunde øjne og en fin lille hvid plet på brystet. Når man besøger Fenja når man dårligt at smække måsen i sædet, før svup, ja så sidder damen på skødet af én. Hun er lavet af et helt særligt stof for hun tror på det bedste i mennesker på trods af at de ikke altid har villet hende det bedste. Hun var én blandt flere efterladte katte, overladt til deres egen skæbne. Hun elsker væsener på 2 ben, det kniber lidt mere, når der er tale om 4 ben med pels på, så Fenja vil gerne være eneste dyr i sit nye hjem. Det nye hjem kan være mange forskellige slags, Fenja er åben overfor både et voksent hjem, men det kunne også et med børn i for dem kan hun nemlig godt lide ved vi - bare man er god ved hende skal hun nok gøre sit absolut bedste. Lækkerheden skal kunne komme ud og nyde livet i en have, så har man sådan en, og er man på udkig efter en rigtig sød kat, er Fenja et godt bud. Hun er steriliseret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-1186

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Denise er en utrolig dejlig kat, som blev fundet i en transportkasse sammen med sin bror Dennis. , Denise er lidt reserveret til at starte med, men hun er faktisk ret kælen. Hun skal bare bruge noget tid på at finde tilliden til sine nye omgivelser og mennesker. , Hun skal bo i hus med have, men der skal gå et par måneder, inden Denise får lov til at komme udenfor, for hvis hun ikke føler sig tryg, så er der risiko for, at hun bliver forskrækket og smutter.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1262

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Denne dejlige killing elsker at være i hænder og vil også gerne ligge i arm. Hun er fundet udenfor, og skal fortsat have muligheden for at komme ud.

Fyns Internat

Ref: 16FK-3-1081

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 3 måneder.

Melon er en af 5 katte, som blev dumpet i transportkasser. Hun er den, som er mest stresset over sin oplevelse, og det at komme på internatet. Hun søger et rummeligt og stille hjem, som har lyst og tålmodighed til at give hende den tid, det tager at falde til. Hun skal formentlig ikke til et hjem med hund eller små børn, og hvis det kan lade sig gøre, vil hun gerne følges med sin søster.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0925

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 7 måneder.

Silje er kommet som den ene af en gruppe katte, hvis ejer ikke mere kan tage sig af dem pga sygdom. Hun er en sød og rolig, meget kælen, voksen kat, der er lidt forsigtig i nye sammenhænged og som trænger til et hjem, hvor man har overskud til at sørge lidt ekstra godt for hende i starten.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0715

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Thomas søger en ny familie. Han er både sød og kælen. Han er opsøgende og vil egentlig bare gerne være, hvor du er. Er han noget for jer?

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1012

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Rip kom sammen med sin mor og søskende efter at de formodentligt er blevet dumpet. Han er en sød, livlig,glad og lege syg fyr, der er med på lidt sjov og ballade, meget snsksaglig og imødekommende og vil trives i de fleste hjem gerne sammen med en jævnbyrdig makker og på sigt sikkert også gerne med mulighed for at komme på eventyr i det fri

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-1257

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Mille er en sød og legesyg killing. Hun kan til tider være lidt tilbageholdende. Hun har det fint med andre katte og ville evt. kunne bo sammen med sin søster Milla. Hun vil rigtig gerne ud til et hjem med hus og have.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-1-0465

Marsvin: Brun/hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Lulu er lidt reserveret, når hun er i sit bur, men når hun først kommer op, er det nu lidt hyggeligt at putte.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0151

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

HUNKILLINGEN CECILLIE. Dette er lille Cecillie. Billedet lyver en smule, for hun er faktisk helt lys grå og stribet, meget smuk. Hun var ikke ret gammel og ikke i en særlig god tilstand, da hun blev fundet. Men med intensiv pleje og opvækst hos en kærlig plejefamilie, har Cecillie udviklet sig til en flot og fin mispige. Hun har i sin plejefamilie været vant til en voksen kat, som hun var rigtig glad for. Der har også været hund på besøg nogle gange hos plejefamilien, og den var hun rigtig glad for. Og så er hun opvokset sammen med Pjokke, som også ses her på siden. Og selvom de er nærmest nord og syd, så har de altså været ualmindeligt glade for hinanden. Cecillie er ikke voldsomt udadvendt i forhold til mennesker, hun vil egentlig bare helst selv daffe lidt rundt og passe sig selv. Hun kan virke indelukket og tilbageholdende, men når hun kender sit/sine mennesker er hun både sød og tillidsfuld, men er stadig meget selvstændig. Hun skal ikke til et hjem med børn, men rigtig gerne, hvor der er en have, hun kan hygge sig i. Smukke pigen er steriliseret, øremærket og færdigvaccineret. Vidunderlig misling.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Lad dyreungerne være

Lad dyreungerne være

Ofte er de hverken efterladte eller i nød