Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0322

Marsvin: Glathåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.


Brande Internat

Ref: 16BK-4-0220

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Alice er kommet sammen med den større gruppe langhårskatte, som kom, fordi deres ejer blev alvorlig syg. HUn er en smuk, sød og ra, meget venlig og rolig kat,-smuk og meget kælen. Hun har været indekat til nu sammen med sine "kattevenner" hos en enlig dame.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0353

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Tetra og Shy er 2 glade pigemisser som er kommet ind sammen. De var efterladt ved et fraflyttet hus og var ret afmagrede, da de kom til os. De er enormt tillidsfulde og kælne og rigtig glade for hinanden. Derfor skal de afsted sammen til nyt hjem. I deres nye hjem skal de have mulighed for at komme ud, men også være inde og kæles med. Tetra, som er den trefarvede mis, har en kronisk hornhindeskade på sine øjne, formentlig efter en tidligere virusinfektion. Hun er blevet grundigt undersøgt af en fagdyrlæge i øjne, og konklusionen er, at hun på nuværende tidspunkt ikke har gener i sine øjne. Vi synes helt bestemt at disse 2 charmerende tøser skal have lov til at få en ny chance for et godt liv, for det det vil de blive taknemmelige for. Kom og mød dem i vores åbningstid.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0217

Kat: Langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Vi formoder at Bailey og Bratram er kuldsøskende. Også Bailey er den ene af den gruppe langhårskatte, som vi skal hjælpe, fordi deres ejer desværre er blevet meget syg. Bailey er en smuk,lidt forsigtig venlig, rolig og afventende fyr, som til nu har været indekat, sammen med en del andre katte hos en enlig dame.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0281

Kanin: Dværgkanin/Rex bl.

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Lille Levi er fundet i Nivå med sin mor og 3 andre søskende. Han er meget kontaktsøgende, og elsker at sidde på skulderen når man sidder inde ved ham. Han kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og blive nusset lidt. Han lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt, at han kommer ud til en anden kanin, da han er meget knyttet til sine søskende. Han er en meget stædig lille fyr. Hvis han vil én vej, så prøver han det mange gange, selvom han ikke må.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0216

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Bertram er kommet sammen med de andre langhårskatte fordi deres ejer desværre er blevet alvorlig syg. Han er en meget, meget flot fyr. Lidt usikker og tilbageholdende i nye sammenhænge men har sikkert blot brug for tålmodighed og kærlighed. Han har boet sammen med sine artsfæller som indekat hos en enlig dame til nu.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0124

Kat: Huskat trefarvet

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Arti er en dejlig nysgerrig kat, der gerne følger med i hvad der sker omkring hende. Hun er en slank model, der elsker mad og udelivet. Derfor ønsker hun sig et nyt hjem med adgang til udelivet. Hun elsker at sidde i vinduet og kigge ud når vejret er dårligt. Hun er steriliseret, øretatoveret og vaccineret, som de andre misser.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Søde, forsigtige Birthe ønsker sig et nyt hjem, hvor hun kan gå ud og ind som det passer hende. Her på internatet bruger hun mange timer på at sidde i vinduet og observere verden. Hun prøver flere gange, at fortæller os, at nu må vil altså godt lukke hende ud. Birthe er en meget forsigtig pige og har brug for ro og tålmodighed til at falde til. Men når du har hende tillid, får du en utrolig sød og hengiven kat, som er nysgerrig på livet udenfor. Birthe skal ikke bo med børn under 15 år, hund eller anden kat.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0152

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Hun

Alder: 2 år og 5 måneder.

Seattle er kommet til os, sammen med BS, da ejer ikke havde tid til dem mere. Nu søger de et hjem sammen, hvor der er plads og tid. Ny ejer skal have kendskab til Chincilla, da det er et meget specielt dyr.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0218

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Prince Charming er endnu en af den gruppe langhårskatte, som vi skal hjælpe, fordi deres ejer desværre er blevet meget syg. Han er ung og lidt anspændt over alle de nye indtryk. Rolig men også lidt udforskende. Afventende men også lidt indstillet på kæl. Han har som de andre været indekat til nu hos en enlig dame.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0210

Kat: Langhårskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Luna er endnu en sf den gruppe langhårskatte, vi skal finde nye hjem til. Luna er legesyg og utrolig kælen. Meget nysgerrig, skal gerne følge med i hvad der sker omkring hende, så selvtilliden fejler bestemt ikke noget. Hun har som de andre boet hos en gammel Dame.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0128

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Anders er kommet bl.a. sammen med Viggo, fordi deres mennesker ikke kunne passe godt på dem mere. Han er en sød og kælen fyr, når lige han får lov til at lære sine nye rammer og mennesker at kende. Forsigtig og lidt afventende i nye situationer. Derfor har han brug for et roligt, kærligt og tålmodigt menneske, som kan give ham lov til at falde til og komme i sit eget tempo, gerne som indekat i hvert fald i starten.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0213

Kat: Langhårskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Hører også til den gruppe langhårskatte, som skal have nye hjem. Rex er en rigtig kælen dejlig dreng. Altid veltilpas, lidt nysgerrig, mens ellers rolig af en killing. Han har været inde kat. Boet sammen med en gammel Dame.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0151

Andet dyr: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 3 år og 5 måneder.

BS er kommet til os, sammen med Seattle, da ejer ikke havde tid til dem mere. Nu søger de et hjem sammen, hvor der er plads og tid. Ny ejer skal have kendskab til Chincilla, da det er et meget specielt dyr.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0121

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Toni blev fundet herreløs i Taastrup. Der er ingen der har savnet hende og derfor søger hun nyt hjem. Hun er en bestemt dame med spansk temperament. Hun trives fint som indekanin og vil elske et hjem med en løbegård hun kunne overnatte i. Der må meget gerne være en hankanin som selskab. Hun er steriliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0219

Kat: Langhårskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Prinsess Mia er endnu en af den gruppe langhårskatte, hvis ejer er blevet så syg, at hun ikke kan tage vare på dem mere. Hun er meget smuk,rolig og imødekommende, selvstændig og god til at aktivere sig selv også. Hun har boet sammen med sine artsfæller som indekat hos en enlig dame.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0342

Hund: Cocker-springerspanielblanding

Køn: Han

Alder: 3 år.

Buster er kommet til os, da han ikke kunne fungerer med børnebørnene. Han har gøet og snappet efter dem. Vi er hans tredje hjem og derfor søger vi nu efter hans sidste hjem. Det skal være hos meget erfarne hunde-mennesker. Pga. hans fortid skal han ikke ud til et hjem med børn og han-hunde. Han er en utrolig kærlig og skøn hund, der kan være alene hjemme og er renlig. Det er vigtigt at ny ejer kan stimulere ham og give ham nok aktivering. Det er vigtigt at kunne forstå hans signaler og at han ikke bliver presset for meget, da han har et stærkt resource forsvar. Han søger en rolig familie, hvor han bliver i centrum og hvor han kan bruge næsen evt. ved brug af spor. Han var i starten meget usikker, men der er blevet arbejdet på hans selvtillid og nu er han omgængelig med alle mennesker og situationer. Buster er en typisk cocker og er rigtig god med tæver. Han elsker at putte og grave. Er kastreret d. 19/4. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0321

Marsvin: Glathåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.


Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0287

Krybdyr: Central Amerikansk Skovskildpadde

Køn:

Alder: 12 år og 3 måneder.

Vi har 2 Central Amerikanske Skovskildpadder, som mangler et nyt hjem. , De har altid levet sammen. , De kræver et terarie med UVB lys, savsmuld/muldjord og vandbad., Et par smukke, livlige hobbydyr.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0215

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Bølle er kommet som den ene af den gruppe langhårskatte, vi har fået på Brande Internat, i forbindelse med at deres ejer er blevet alvorlig syg og derfor ikke mere kan tage sig af sine katte. Han er meget flot, rolig og kær, men også lidt usikker og noget forsigtig i nye sammenhænge. Han har indtil nu boet sammen med de andre katte, som indekat hos en enlig dame.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0057

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 år og 10 måneder.

HANKATTEN BAMSE. Bamse er nu klar til formidling. Han er en umanerlig sød og stor, solid hankat som ikke lige blæser bort i en storm - han vejer 6,5 kg. Han er ikke en krammekat, men en kat der er social og kælen i mængder han selv synes er passende, så altså en kat der har brug for mulighed for at nyde sit eget selskab indimellem. Bamse er rolig, men ikke særlig modigt anlagt. Han skal til et hjem hvor hans mennesker påtager sig lederskabet og kærligt lader ham vide at det altså er dem der sidder på flæsket. Vi formidler ham meget gerne til modne kattemennesker uden andre dyr og børn. Han skal kunne komme ud og nyde det spirende forår. Bamse er kastreret, chippet og vaccineret første gang.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0226

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Nora er kommet som den ene af en gruppe langhårskatte, hvis ejer var blevet alvorlig syg. Nora er en meget smuk kat, tilbageholdene og afventende for nyt, men når hun får sin tid og din tålmodighed, så ender det med at hunkommer spinnende og gerne vil kæle. Hun har været ren indekat sammen med en større gruppe kat hos en enlig dame indtil nu.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0368

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Mille er en skøn og smuk kat fra sidste år, som kom retur til os, da den tidligere ejer skønnede, at hun ville får det bedst i roligere omgivelser. Mille manglede bestemt ikke kærlighed og omsorg men stressede over hund og små børn og hendes nye hjem skal derfor være uden hund og helt små børn. Her på internatet er hun en rigtig kælepotte, charmer os alle og er tryg ved andre katte. Hun er en rigtig puttegris som elsker at ligge på skødet og når det kommer over hende så er der fuld fart på.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0148

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 2 måneder.

Gråmis er en utrolig social kat, som elsker at få en masse opmærksomhed og nusseri. Hun er kommet ind sammen med sin datter Allebær, og de to tøser hygger sig meget sammen, derfor ønsker de sig også at de kan komme ud til et nyt hjem igen. Hun er en rolig og kælen kat, som vil passe ind i et hvert hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0249

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 3 måneder.

Fenris er kommet sammen med sin "kattegruppe", fordi hans ejer er blevet alvorlig syg og derfor ikke kan passe dem mere. Han er meget, meget smuk, en rolig, afventende kat og lidt forsigtig i nye sammenhænge. Han har som de andre boet med en enlig dame og været indekat til nu

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0284

Hund: labrador/Border blanding

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 2 måneder.

Store dejlige, robuste Bella er indleveret da familien desværre ikke kunne aktivere hende nok. Hun er vant til at bo med andre hunde. Hun kan de basale kommandoer, men trænger til at genopfriske hvordan man går pænt i snor. Bella vil rigtig gerne til en familie, som kan opfylde hendes aktiverings behov. Hun vil desuden kunne fungere rigtig godt i en børnefamilie.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0350

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Aimee kom til os da hun ikke havde nogen der ville tage sig af hende. Hun var tynd, drægtig og havde døde killinger i sig. Der blev hun opereret og sat i en behandling for yderligere infektion. Hun er en tillidsfuld og rar kat, med et meget mildt udtryk. Hun søger et blivende og kærligt hjem hvor man har lyst til at forkæle hende og give hende mulighed for at komme ud at løbe også.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0223

Sumpskildpadde: Guløret terrapin

Køn: Hun

Alder: 8 år og 3 måneder.

Dodo er en sumpskildpadde, som de fleste har som hobbydyr., Dodo er en ældre dame, som har masser af år på bagen endnu. Hun boede engang i en dyrehandel, hvor hun underholde personalet og de besøgende. Hun kan håndfodres, og titter frem hver gang vi bevæger os omkring akvariet. , Vi har også 3 andre sumpskildpadder i yngre udgave, som søger nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0192

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Otties er en meget smuk kat, som elsker at bruge sin tid på en lur i hendes hule. Hun er forsigtig i starten, hvor hun skal se nye folk an. Herefter er hun en meget snaksaglig og kælen kat, som er vant til andre katte og børn.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-0332

Rotte: Tamrotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Toby og Eli er 2 tamrotter, som er fundet i en baggård. De er forholdsvis håndtamme og kan sikkert vendes endnu mere til håndtering. De er glade for hinandens selskab og skal afsted til et nyt hjem sammen.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0179

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Spirril er en super legesyg kat, som bor sammen med Solsikke, hvilket hun nyder i fulde drag. Hun fungerer godt i fællesarealet sammen med de andre katte, hvor de leger og tumler.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0282

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Light er fundet i Nivå med sin mor og 3 andre søskende. Han er en forsigtig dreng der skal kende sine mennesker, men så kommer han hen til en hvis man bruger tid på at sidde hos ham. Han kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og nusse lidt. Han lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt at han kommer ud til en anden kanin, da han er meget knyttet til sine søskende.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0040

Hund: lab, springer spaniel

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

RESERVERET TIL NYT HJEM, Aske er en fantastisk fyr, som har haft alt for meget rod i sit liv. Så nu søger han et roligt, fredeligt og stabilt hjem hos mennesker med god hundeerfaring. Aske er utrolig sød, glad og livlig. Men han bliver hurtig ængstelig og nervøs i nye situationer og når han ikke kender folk. Er der børn i hans nye hjem, skal de være over 14 år gamle og have stor erfaring med hunde og hundesprog. Det er forbudt at hæve stemmen, når man er sammen med Aske, så hans nye ejer skal træne ham positivt. For han vil så gerne gøre alle mennesker glade og lære nyt. Aske elsker andre hunde, så han vil meget gerne bo sammen med sådan en. Vi ved ikke, om han er vant til at være alene hjemme, men han virker rolig, når han er i sin boks. Hans nye ejer skal dog træne det gradvist op, som om man har fået en hvalp i huset., Aske blev kastreret den 16. marts i år., NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0264

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Snow er kommet, fordi hans ejer er havnet i en situation, hvor hun ikke mere kan have ham. Han er vant til kun at være indenfor og at bo sammen med en anden kat og hund. Snow er en meget madglad, rolig, kælen stor flot dreng. Han vil gerne lege og er nysgerrig og ønsker sig bare et dejligt nyt hjem.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0067

Kat: Langhårsblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

UNGKATTEN THOR. Ja, her har vi så et rigtig pragtfuldt stykke mandfolk! Thor er stor, kælen og aldeles imødekommende. Han har lidt den tort i livet at være blevet fraflyttet. Hvor tarvelig kan man lige være? Nu skal vi have fundet et rigtig godt hjem til ham. Han er som sagt menneskekærlig, men han skal ikke kampkæles. Hvis man overdriver synes han ikke om det og han er heller ikke den der synes at det er fedt at blive slæbt rundt på. Han kan godt bæres, men synes det er lidt opreklameret. Han ønsker sig sit eget menneske/egne mennesker og ikke andre firbenede bofæller. De tobenede må meget gerne være rolige og rutinerede kattemennesker med lyst til samvær og selskab i de daglige gøremål. Have er et must for at adoptere denne lækkermås. Thor er øretatoveret og vaccineret første gang.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0212

Kat: Langhårskat

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 4 uger.

May hører sammen med en gruppe langhårs katte, som vi skal finde nye hjem til. May er en super flot pige. Utrolig kælen, spindene, opsøgende og legesyg lille mis, som elsker opmærksomhed. Hun har været inde kat og boet sammen med en enlig Dame

Fyns Internat

Ref: 16FH-4-0326

Hund: F.T springer/Labrador/Doberman

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Marley er kommet ind fra en dyreværnssag. Vi har begrænset viden omkring ham, og derfor skal nyt hjem være åbent og rummelig., Han er ung og glad, men har ikke prøvet meget i livet. Han er lidt usikker i nye situationer og skal derfor have en ejer der kan støtte og guide ham, for han vil rigtig gerne lære nye ting. , Han har et veludviklet hundesprog. Han elsker at være med på tur i skoven og på stranden. Marley er en kærlig dreng som nyder opmærksomhed. Han skal til et hjem som har tid og overskud til at fortsætte hans udvikling, lære ham at være alene hjemme og give ham tryghed og kærlighed i hverdagen. Han er fin med børn som er vant til hund og som er over 12 år. Han kunne også fint trives i selskab med en ældre tæve.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0280

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Lakrids er fundet i Nivå med sin mor og 3 andre søskende. Han er meget kontaktsøgende, og elsker at løbe rundt om een, når man sidder inde ved ham. Han kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og blive nusset lidt. Han lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt at han kommer ud til en anden kanin, da han er meget knyttet til sine søskende.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0099

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 8 måneder.

Disse to smukke sorte piger, som hedder Tøsen og Trunte har mistet deres ejer, som desværre er afgået ved døden. De er de skønneste, milde katte man kan ønske sig. Lige i starten da vi fik dem ind er der ingen tvivl om at de sørgede. Det var hårdt for dem at miste deres trygge rammer. De er nu blevet utrolige hengivne og de er selvfølgelig meget knyttet til hinanden. Så de skal kun til samme hjem. Vi ønsker for dem et stille og roligt hjem hos et modent par som bare ønsker to katte som vil kæle, hygge og ligge på sofaen og få opmærksomhed. Tøsen er den mest modige og når først hun er tryg for man mange kys. Trunte kigger lidt mere an og er lidt længere om at overgive sig overfor fremmede, men tro os det kommer. De ønsker et hjem med adgang til en have og de er begge steriliseret, øremærket og vaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0323

Marsvin: Glathåret marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.


Fyns Internat

Ref: 16FA-4-0333

Rotte: Tamrotte

Køn: Han

Alder: 1 år.

Eli og Toby er 2 tamrotter, som er fundet i en baggård. De er forholdsvis håndtamme og kan sikkert vendes endnu mere til håndtering. De er glade for hinandens selskab og skal afsted til et nyt hjem sammen.

Spøttrup Internat

Ref: 16SH-4-0125

Hund: Pekingeser

Køn: Han

Alder: 1 år.

Osvald er en glad og livlig lille fyr, der ELSKER gåture og har brug for en del aktivering. Han er meget imødekommende og elsker alle på hans vej. Han er glad for mad og vil sikkert være nem at træne med. Kommandoen sit mestrer han fuldt ud og oveni købet kan han danse på 2 ben. Da han har meget pels skal man regne med en del pelspleje. Han ønsker sig et hjem, gerne med børn, hvor der sker noget. NB: DER SKAL BESTILLES TID TIL AT SE HUND PÅ TLF 97564517.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0341

Hund: Hønsehund-labradorblanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 1 måned.

RESERVERET NYT HJEM: Thit er en dejlig hønsehundeblanding med selektiv hørelse og et herligt humør. Hendes gamle ejer havde desværre ikke tid til at give hende alt det, hun har brug for. Derfor ønsker hun sig et menneske, som vil bruge en masse tid sammen med hende. For Thit vil nemlig gerne lære nye ting og er god til det, når hun er motiveret. Der er en del jagt i hende, og får hun fært af noget spændende, kan ørerne godt svigte lidt. Af den grund har hun brug for en erfaren ejer, som har trænet hunde før - og hun skal trænes med blide, positive metoder, for hun kan godt blive usikker overfor nye mennesker og i nye situationer. Thit er dog skudræd, så hun kan ikke bruges som jagthund. Thit er glad for andre hunde, når hun får lov at lege med dem. Men er hun i snor, bliver hun usikker og kan gø. Hun har mødt børn, men vi vurderer, at hun i sit nye hjem ikke skal bo med børn under 14 år, og kan ikke bo i lejlighed eller sammen med katte. Thit er steriliseret., NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0306

Kat: Langhårsblanding

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Selvom at Silke er en meget lille og lidt forsigtig pige, så er hun bare ikke til at stå for. Da hun kom til internatet var pelsen fuld at filt knuder, som måtte klippes af, men hun skal nok blive smuk igen. Kælen og kontaktsøgende er hun i hvert fald.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0382

Hund: ½ Bull Terrier, ½Labrador/springer spaniel

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Konu er en rigtig glad dreng. Han er blanding af Bull Terrier, labrador og springer spaniel. Bull Terrieren er klart den race der skinner mest igennem, hvilket betyder at er masser af energi der skal brændes af og da han ikke er fyldt et år endnu er der stadig meget der skal læres. Konu er ikke vokset op med børn, og skal derfor ikke i hjem med børn under 12 år da han godt kan være en rigtig bullerbasse. Han er glad for alle mennesker, også de fleste hunde, men det er dog ikke alle der syntes godt om ham da han leger lidt voldsomt. Han skal til et hjem som kan imødekomme et aktivitetsniveau der kræver mentalstimulering og masser af daglige gåture, evt. gå til noget hundetræning og fortsætte hans udvikling. Vi ser rigtig gerne nyt hjem har erfaring med Bull terrier. Der skal påregnes alene hjemmetræning.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0336

Hund: Rughåret hønsehund

Køn: Tæve

Alder: 7 år og 3 måneder.

Mille er kommet ind da ejer ikke have tiden til hende., Hun er en skøn pige med selvtilliden i orden og med et fornuftigt hundesprog. Hun har ikke fået meget stimuli i hverdagen, og har brugt det meste af tiden i løbegård om natten eller bur i bilen om dagen. Derfor har hun en masse indestængt energi, som bare venter på en kærlig ejer, der vil elske at lave en masse med hende. , Mille har været vant til at gå med på jagt., Desværre er hun aldrig blevet trænet i at være alene hjemme og katte er heller ikke et hit., Men hun elsker at køre med i bilen og på gåture er snuden på arbejde konstant., Vi søger Mille's 4. og sidste hjem. Som kan give hende den opmærksomhed og uanede mængder af kæl og klap hun fortjener og som har tiden til at være aktiv sammen med hende., Mille er ren ruhåret hønsehund.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-1-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Her er søde Olga, som er fundet herreløs i Hillerød., Hun er en meget forsigtig pige, som søger en ny ejer der har tid og tålmodighed til hende, for når hun lærer en at kende, så er hun utrolig kælen og kærlig. Hun bliver så salig når hun nusses bag ørene, at hun slet ikke kan holde mundvandet tilbage., Olga vil gerne bede om en dejlig have, hvor hun kan komme ud om en god måneds tid. Andre katte vil hun meget gerne være fri for, og er der børn i familien, skal de være rolige, kattevante og over 13-14 år gamle.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0108

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Her ser I Bøllemis, som blev indleveret til kattehjemmet, da han ikke kunne finde hjem igen. Vi fandt så ud af, at han var øretatoveret og vi fandt også hans ejer, som har savnet ham et års tid. Desværre er hans ejer i mellemtiden blevet hjemløs, så han kan ikke få Bøllemis tilbage, så vi har lovet ham at finde et fantastisk hjem til Bøllemis. Bøllemis har et rigtigt dejligt sind som gør at han har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Han er en rigtig kælepotte og han elsker at få opmærksomhed. Han har det rigtig fint med andre katte og han hilser dagligt på vores hunde uden problemer. Bøllemis egner sig uden tvivl til en familie med store børn og med adgang ti en have, for udelivet elsker han. Han er kastreret og øremærket.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0381

Hund: Schæfer

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 1 måned.

Mulle søger sit nye blivende hjem, da ejer desværre er død. , Mulle er 3 år gammel, og har haft en fast hånd gennem tiden. Hun er kontaktsøgende og kærlig og har et veludviklet hundesprog og kan med de fleste. Hun har før været alene gennem en arbejdsdag, men de sidste par år har ejer været igennem nogle operationer og derfor har hun ikke været så meget alene. Hun er en aktiv pige som gerne vil være en aktiv del af hverdagen. Hun elsker de lange gåture ved vand og i skov. Og kører gerne med i bilen. Hun er ikke vokset op med børn. Så er der børn i hjemmet skal de være store og vant til hund. Hun elsker at være ude. Og hun bryder sig klart ikke om katte!. Skøn schæfer som har mistet det hun kendte og har brug for et hjem hvor hun igen kan finde glæden

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0403

Hund: Mops/Cavalier

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 4 måneder.

Efter en skilsmisse er tiden ikke mere den samme til Bobbie, og hun søger nu et nyt hjem. Hun har for længst charmet os alle her på internatet. I de første år havde hun hus og have og det trives hun bedst med. Hun elsker at bruge sin lille snude i haven, og på gåture. Hun har været meget alene hjemme den sidste tid, og ønsker sig et hjem med mere tid til hende. Hun kan fint være alene, men er en selskabsgøje der holder meget af nus og kæl og være i centrum. Hun er ikke vokset op med børn, men er meget glad for børn. Så et hjem hvor der af og til kommer børnebørn, som er vant til hund er ikke af vejen. Måske der findes en der ude, som har god tid og mangler en veninde som Bobbie? Måske en ældre aktiv, som mangler selskab til havearbejdet og på gåturene.

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-0346

Marsvin: korthåret marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Speedy er fundet i en skov i Odense. Hun blev heldigvis fundet i tide, og blev indleveret her på Internatet. Hun var lidt rystet over oplevelsen i starten, men er dog kommet sig fint. Hun er rolig og tam. , Marsvin er meget sociale dyr, så hun vil sætte pris på at komme ud til artsfælle

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0223

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Abby er den ene af en større gruppem langhårskatte som er kommet, fordi deres ejer er blevet alvorlig syg og derfor ikke kan tage sig af dem mere. Hun er voksen, smuk og mild, - rolig og lidt forsigtig, men meget kærlig og eget kælen. HUn har været indekat til nu sammen med sin kattegruppe hos en enlig dame.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-0320

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 4 år.

Lille sød spring fyr. Han kommer fra et hjem hvor børnene desvære har mistet interessen for ham. Han er sød og meget nysgerrig., Han er blevet kastreret derfor koster han 400 kr.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0339

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Smukke Shanna elsker opmærksomhed og søger dette så snart man træder ind i rummet. Hun er stadig legesyg og en nysgerrig kat der gerne vil være med i det hele. Hun trives fint side og side med andre katte og skal have mulighed for at komme ud i sit fremtidig hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0291

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Olines ejer "glemte" at tage hende med da de flyttede, så nu ønsker hun sig en ny familie. Hun er en skøn pige der elsker at sidde på skødet af en og blive nusset. Hun er en utrolig selskabelig, kælen, spindende hyggemis.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0352

Hund: Labrador-berner sennen-blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 10 måneder.

Så ønsker Bassemanden sig et nyt hjem. Hans ejer blev desværre syg og kunne ikke magte ham længere., Men Basse er altså også en stor fyr, som godt kan tage pusten fra en med al sin livsglæde og sine 51 kilo! Basse er nemlig altid glad - både for mennesker og alle andre hunde; især tæver. , Vi ved ikke rigtig noget om hans baggrund, men han går rigtig pænt i snor og elsker at lege fjollet. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, så hans nye ejer skal kunne tilbyde ham et hjem, hvor det ikke er nødvendigt særligt ofte. Allerhelst vil Basse bo sammen med en sød, større tæve, som gider at lege og hygge med ham. Eventuelle børn i familien bør være over 12 år, for han er altså en lidt stor og voldsom dreng., Basse skal bo i hus med have, og hans nye ejer skal holde af at træne med ham og give ham gode gåture. Han kan være lidt stædig og have selektiv hørelse, så en god portion overbærenhed og tålmodighed er også en kvalitet, Basse sætter pris på. Kan ikke bo med kat, NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0134

Skægagame: Skægagame

Køn: Han

Alder: 7 år og 3 måneder.

Rocky kom hertil, da ejer desværre ikke kunne tage sig af ham. Han var lidt tynd da han kom ind, og er stadig lidt til den tynde side. , Han er en frisk skægagame, som spiser sine foderdyr med energi og velbehag, og er meget håndterbar., Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0160

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Melanies ejer er flyttet fra hende uden at tage hende med. Hun er en sød og fin mis, som måske har været indekat til nu, men som ikke vil have noget imod at lære også at komme ud. Hun er smuk og meget kælen. Hun elsker opmærksomhed og at blive forkælet. Hun er en rigtig Diva, der synes, at de andre katte er lidt irriterende, når de stjæler "hendes menneskers opmærksomhed" :)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0036

Kat: Langhårsblanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

HUNKATTEN SIGRID. Denne skønhed er døbt Sigrid og er en meget kælen, social og kærlig hunmis. Hun er en stor personlighed som er selektiv med hvem hun gider og ikke gider. Er man en af dem hun kan lide, er der ingen ende på hendes hengivenhed og hun vil meget gerne op og ligge hos én. Hun kan godt kærligsnappe lidt, men gør det ikke overfor os personaler. Vi får bare et slik på hånden. Sindsmæssigt er hun ikke en kat der drøner rundt i tide og utide. Hun sætter stor pris på at ligge og slappe af og se smuk ud. Da hun er langhårskat, skal man regne med lidt pelspleje. Dog er hendes pels ved at blive rigtig fin og blank under opholdet hos os. Sigrid vil stortrives i et hjem, hvor man har ro og god tid til hende. Hvis der er børn i hjemmet skal de være 12år+. Sigrid egner sig ikke til et hjem med andre katte. Hun magter simpelthen ikke synet af dem, skal vi hilse og sige. Donnaen skal have adgang til at komme ud og suse rundt i en have når hun har vænnet sig til sit nye hjem. Kom og se om du/I er nogen af dem, der falder i hendes smag. Hun er bare dejlig! Sigrid er øretatoveret, steriliseret og vaccineret første gang.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0356

Hund: Samojede/shar pei

Køn: Han

Alder: 3 år og 6 måneder.

Coco og Aslan er kommet til os, da ejer desværre er blevet alvorligt syg., De er begge Shar pei blandinger og har tydelige mentale træk fra racen., De har boet sammen og er meget glade for hinanden., Coco er født i en lidt omtumlet tilværelse og har altid haft Aslan til at støtte sig op ad. , Han er usikker overfor nye mennesker, især på egne ben, men heldigvis meget madglad, så han kan købes med godbidder., Coco er lynende hurtig til at forstå hvad vi vil have ham til på træningsbanen og har virkelig en stor glæde i at træne., Aslan er der fuld fart over feltet hos, han elsker at løbe og springe omkring. Han er også gerne på når der skal trænes. Vi tænker han ville egne sig fantastisk til agility., Dog kan Aslan også være lidt reserveret ved fremmede og kræver man er tålmodig, hvilket ligger til Shar pei'en. , Begge hunde elsker at blive kælet og nusset, når først man er inde i varmen hos dem, knytter de sig begge meget til deres ejer., Ejer gik hjemme og det er derfor begrænset hvor meget de har været alene, men sammen laver de ikke ulykker., De er ikke vokset op med børn og skal derfor ikke til hjem med børn., Begge er intakte., Det ville være fantastisk om et hjem havde hjerterum til dem begge, de har utroligt stor glæde af hinanden. Men....ellers må vi jo sende dem hver til sit

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0149

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Allebær er en skøn robust tøs, som virkelig nyder et hvert kærligt klap hun kan få. Hun er kommet ind sammen med sin mor Gråmis, og de to tøser hygger sig meget sammen, derfor ønsker de sig også at komme til et nyt hjem sammen. Hun er nysgerrig, rolig og ikke mindst en rigtig kælen tøs.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0314

Hund: Dansk-svensk gårdhund

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Laban er en lille glad badutspringer, som lever op til sit navn. Han er meget elsket, hvor han kommer fra, men opgaven med hund er blevet for stor. Han har levet en beskyttet tilværelse som skødehund. Han kører gerne med i både bil og bus. Er ikke socialiseret på andre hunde, men meget glad for mennesker. Han er en lidt forsigtig dreng i forhold til nye ting, derfor søger han en rolig familie uden børn, da han ikke er vokset op med dem. Han trænger til en familie, der kan tilbyde ham et hjem med faste trygge rammer og gerne en indholdelserig hverdag. Der skal påregnes renligheds- og alene hjemmetræning. Hos os går det dog rigtig fint, så vi tænker ikke det bliver et problem i de rette omgivelser.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0376

Hund: Dansk-svensk gårdhund/cavalier king charles spaniel/papillon bl.

Køn: Tæve

Alder: 6 år og 9 måneder.

Lille Dina er en fantastisk dejlig og omgængelig hund, som søger en ny familie, fordi hendes ejer blev syg., Hun er en smule overvægtig og har ikke oplevet så meget i sit liv, hvilket hun bærer præg af. Verden kan nemlig hurtigt blive lidt stor og farlig, så hun får brug for en erfaren ejer, som langsomt kan introducere hende til hendes nye liv. Dina er ikke vant til at være alene hjemme, og det er ikke sikkert, at hun kan lære det. Hun elsker at tage en lur i seng eller sofa, er ikke vant til børn og kan være ret stædig. Men hun er sød, glad og kærlig. Dina skal tabe sig, så hun ønsker sig en aktiv ejer med gode ben. Hun har det fint med andre hunde, men kan finde på at dominere hvis de ikke følger hendes befalinger. Hun er renlig, går flot i snor og er meget lydig. Hun kan ikke bo sammen med katte og kan godt gø hvis hun bliver glad eller ikke får opmærksomhed. Hun skal bo i hus med have, da hun elsker at være udenfor. Hun elsker at være sammen med sine mennesker og behøver kun hyggetræning. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0095

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Klokkeblomst er fundet med en klokke om halsen, men ingen ejer har meldt sig. Derfor har hun fået navnet Klokkeblomst. Hun er en rigtig fin lille dame, som bare søger nyt hjem nu. Kom og mød hende. Hun er aktiv og vil også gerne lege. Fremfor alt vil hun elske at få et hjem, hvor hun har mulighed for at komme ud.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-0357

Hund: Shar pei/engelsk bulldog/rottweiler

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Coco og Aslan er kommet til os, da ejer desværre er blevet alvorligt syg., De er begge Shar Pei blandinger og har tydelige mentale træk fra racen., De har boet sammen og er meget glade for hinanden., Coco er født i en lidt omtumlet tilværelse og har altid haft Aslan til at støtte sig op ad. , Han er usikker overfor nye mennesker, især på egne ben, men heldigvis meget madglad, så han kan købes med godbidder., Coco er lynende hurtig til at forstå hvad vi vil have ham til på træningsbanen og har virkelig en stor glæde i at træne., Aslan er der fuld fart over feltet hos, han elsker at løbe og springe omkring. Han er også gerne på når der skal trænes. Vi tænker han ville egne sig fantastisk til agility., Dog kan Aslan også være lidt reserveret ved fremmede og kræver man er tålmodig, hvilket ligger til Shap pei'en. , Begge hunde elsker at blive kælet og nusset, når først man er inde i varmen hos dem, knytter de sig begge meget til deres ejer., Ejer gik hjemme og derfor er det begrænset hvor meget de har været alene, men når sammen har de ikke lavet ulykker., De er ikke vokset op med børn og skal derfor ikke til hjem med børn., Begge er intakte., Det ville være fantastisk om et hjem havde hjerterum til dem begge, de har utroligt stor glæde af hinanden. Men....ellers må vi jo sende dem hver til sit

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0289

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Kia kom som tilløber, hvor hun kiggede ind af vinduerne, og ville gerne ind. Hun er en sød, kælen og spindende lille mis. Hun er opsøgende og nyder nærkontakt. Er eventyrlysten og nysgerrig og vil egne sig godt som inde/ude-kat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0181

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Kalifa er kommet, fordi hendes ejer ikke er i stand til at tage hånd om hende mere. Hun er en stor, flot kat, der har boet i en familie og er vant til store børn, egen hund og andre katte og til at være både inde og ude mis. Hun vil trives med lignende forhold i sin nye familie, men mindre kan også gøre det. Bare hun også må komme ud på den lange bane. Det vil hun sikkert sætte pris på.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0242

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 3 måneder.

Marvin har holdt til i et område sammen med en del andre katte i en periode og "levet det frie liv", men er faktisk meget glad for og vant til mennesker og kontakt. Han er lidt forsigtig og vil meget gerne kæles med, når lige han finder ud af, at man ikke vil ham noget skidt, - en flot hankat, som har brug for også at være udekat og som er vant til at fungere sammen med andre katte.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0247

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Bruno er kommet til os, da familien ikke havde tiden til ham mere pga. sygdom. Han har ikke fået den opmærksomhed, som han kræver og derfor blev han meget sur i sit bur. Derfor søger han et kaninerfarent hjem, hvor han kan være frikanin. Han skal ud til et hjem, hvor der er en enlig damekanin i forvejen, da han elsker de smukke damer. Han er meget sød og nysgerrig og elsker at blive håndfodret. Han er kastreret d. 15/3-16

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

HANKATTEN JACKSON. Dette kærlige og store væsen er klar til nye udfordringer. Jackson er en kælen og selvstændig hanmis. Han er kastreret, øretatoveret og vaccineret første gang.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0447

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Lise let på tå, er kommet til os da ejer skulle flytte og ikke kunne have hende med. Hun søger derfor et nyt hjem, sammen med sin ven Luna. Lise er vant til børn og har aldrig markeret. Hun er en aktiv lille ven, der elsker at lave huler og gange. Derfor er det vigtigt at hun har et stort dybt bur, hvor hun kan grave.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0221

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Focus og Fie, som vi antager er søskende er begge ud af den gruppe langhårskatte, som er kommet, fordi deres ejer er blevet alvorlig syg. De er begge megetv flotte, fungerer fint sammen og en smule forsigtige, hvor Focus nok er den, som kommer til at bane vejen for dem begge, til en start, hvis altså de får lov at bo sammen fremover. De har begge været indekatte sammen med en større gruppe katte hos en enlig dame til nu og har brug for et roligt, tålmodigt og kræligt hjem

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0263

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Tiger er kommet fordi hans ejer er havnet i en situation, hvor hun ikke mere kan have ham. Han har kun været vant til at være indenfor indtil nu men vil på sigt sikkert gerne have lov til at komme lidt udenfor. Han har boet sammen med en anden kat og en hund. Tiger er en livlig, selvstændig stor flot dreng. Han er en rolig, selskabelig fyr der elsker at lege og gemme sig i ting fx poser. Tiger ønsker sig en dejlig ny familie måske det er jer?

Roskilde Internat

Ref: 16RH-1-0358

Hund: Papillon-dansk-svensk-gårdhund-cavalier king charles spaniel-blanding

Køn: Han

Alder: 1 år.

Harald kunne ikke bo hjemme længere, da det ikke fungerede med familiens anden hund, og der var heller ikke for god tid til ham., Det kunne vi godt mærke i begyndelsen, hvor Harald nægtede at gå selv - han ville bæres. Nu har vi fundet hunden frem i ham igen, og nu nyder han at drøne rundt med vores andre hunde og bruge næsen. Harald er en meget glad, aktiv, ivrig og klog lille fyr, som elsker at blive trænet. Han har brug for folk med stor hundeerfaring, for selv om han er lille, er han ikke nogen pyntehund. Harald er ikke så god til at være alene hjemme, så han vil sætte pris på at bo sammen med en anden hund, der ikke er for voldsom, men det er ikke et must. Men hans nye ejer skal træne dette helt fra bunden. Harald har rigtig meget energi, så han skal bo sammen med meget aktive mennesker, som vil gå lange ture med ham. Dog skal det nævnes at han er en rigtig puttegøj som elsker at ligge i sofa og blive nusset. Han gør en del, så han kan ikke bo i lejlighed. Han har mødt katte, men vi vurderer, at han ikke kan bo sammen med dem. Hvis der er børn i hans nye familie, skal de være over 14 år gamle. , NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0264

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kay er kommet til os, da ejer desværre ikke kunne have ham mere. Kay kommer fra et hjem, hvor der var roligt og det vil han også gerne ud til. Han er en meget nysgerrig fyr, der står klar, når man larmer med posen med grønt. Han vil gerne kæle lidt, men vil hellere undersøge. Han skal ud til en pigeflok, hvor han kan blive enehan. Han er kastreret d. 21/4 og kan derfor kun reserveres.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0144

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Dusch har holdt til i et område i en periode uden at nogen har villet kendes ved hende. Hun er en sød og venlig voksen kat. Hun er lidt forsigtig i starten og skal lige se ting an, men når man først får lukket op for hendes tillid, er hun en utrolig kælen og kærlig kat. Hun vil trives måske som indekat i et kærligt selskabeligt hjem evt. hos en enlig sød person.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0240

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Sally med de smukke kuglerunde øjne kommer fordi hendes ejer skal flytte og Sally kan ikke komme med. Hun har været indekat til nu, men vil sikkert sætte pris på også at få lov til at komme ud, når hun lige er faldet til i sit nye hjem, og er glad for alle mennesker store som små. Sally er en blid og venlig, nysgerrig og meget kælen kat, som også holder af huler, sit legetøj og at være sofadyr. Hun vil trives i en familie, gerne med dyrevante børn, hvor hun må være inde og med i familien alt det, hun har lyst til, men også gerne må komme ud på eventyr

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0214

Kat: Langhårskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Charles kom sammen med den store gruppe langhårskatte, vi skal finde nye hjem til. Han er en rolig afslappet fyr, som elsker at dase og blive nusset om. Men kan også godt blive en "vild mis" når det stikker ham. Charles har været indekat og boet sammen med en enlig dame.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0281

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Taysons ejer skal flytte og Tayson kan desværre ikke komme med. Han er en nysgerrig, sød og kælen fyr, som elsker mad og at blive nusset. Han er vant til egen hund, at være både inde og ude og at blive børstet. Han vil trives i de fleste familier, hvor han må være både selskabskat inde og gå på opdagelse ude.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Basses oprindelige ejer boede på et lille værelse og det var ikke nok for Basse. Han har været indekat og har kun været ude i snor, men han er en livlig, aktiv og nysgerrig fyr, som har brug for mere udenomsplads og for at komme ud på eventyr også. Han er flot og har en meget genkendelig hale, som smyger sig langs ens hals og ryg.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0225

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Olivia er den ene af en større gruppe langhårskatte, der er kommet, fordi deres ejer er blevet alvorlig syg. Olivia er lidt forsigtig og lidt nem at gøre forskrækket, men i dit rolige, kærlige selskab vil hun tø op og blive et kærligt og kælent, godt selskab. Hun har været indekat til nu sammen med en gruppe katte hos en enlig.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0354

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Tetra og Shy er 2 glade pigemisser, som er kommet ind sammen. De var efterladt ved et fraflyttet hus og var ret afmagret, da de kom til os. De er enormt tillidsfulde og kælne og rigtig glade for hinanden. Derfor skal de afsted sammen til nyt hjem. I deres nye hjem skal de have mulighed for at komme ud, men også være inde og kæles med. Tetra, som er den trefarvede mis, har en kronisk hornhindeskade på hendes øjne, formentlig efter en tidligere virusinfektion. Hun er blevet grundigt undersøgt af en fagdyrlæge i øjne, og konklusionen er, at hun på nuværende tidspunkt ikke har gener i sine øjne. Vi synes helt bestemt at disse 2 charmerende tøser skal have lov til at få en ny chance for et godt liv, for det vil de blive taknemmelige for. Kom og mød dem i vores åbningstid.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0247

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Viggi er kommet, fordi hans ejer er blevet syg og derfor ikke mere kan tage vare på ham. Han er en forsigtig og mild fyr, som, når han er faldet til, har et stort kæle/nussegen. Han har brug for et kærligt, roligt hjem, hvor man har roen til at lade ham blive tryg og falde til i sit eget tempo. På sigt vil han sikkert have behov for også at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0289

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Findus er en dejlig kat, som ejeren desværre valgte at efterlade i forbindelse med en flytning. Han er sød, rolig og kælen, når han lærer sine mennesker at kende. For Findus er nemlig lidt genert i begyndelsen og har brug for et hjem, hvor tingene foregår lidt stille og roligt. Der skal ikke være andre dyr i hjemmet, og han vil helst ikke bo sammen med børn under 15 år. Findus skal bo i hus med have.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0275

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Bellis er blevet fundet på en Parkeringsplads, så måske har den været med på en køretur? Imidlertid er der ikke nogen som savner den, så derfor søger vi nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0187

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Luna er kommet, fordi hendes ejer ikke kan tage vare på hende mere. Hun er en sød og mild kat. Hun er lidt forsigtig i nye sammenhænge, og vil trives bedst i et kærligt, roligt hjem evt. som indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0349

Kanin: Hermelin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Lille Ninus blev fundet i Lynge og ingen har savnet ham. Det er svært, at vurdere hans alder, men vi tror han er ret ung. Han er ret nysgerrig, men gider ikke at sidde hos en og nusse. Han søger et hjem, hvor han kan være udenfor og rigtig gerne hos en kanindame, der er af rolig sind. Ninus er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0297

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Cornflakes ligger her på billedet og putter sammen med sin mor. Cornflakes er den rød/hvide :-), Cornflakes er en stille og rolig dejlig dreng. Lidt forsigtig ved nye ting. Han søger en familie, der kan give ham plads til at vænne sig til sit nye hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0283

Kanin: Dværgkanin/Rex bl.

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

RESERVERET TIL NYT HJEM: Lille Lavendel er fundet i Nivå med sin mor og 3 andre søskende. Hun er meget kontaktsøgende, og elsker at sidde på skulderen når man sidder inde ved hende. Hun kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og blive nusset lidt. Hun lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt at hun kommer ud til en anden kanin, da hun er meget knyttet til sine søskende.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0080

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Her ser I søde Amanda, som er en kat som skal se folk an inden hun overgiver sig fuldstændig. Når hun er tryg, er hun den største kælepotte som ruller sig rundt af glæde og gerne vil nusses på maven. Hun er utrolig mild og kærlig og meget rolig af sind. Hun vil gerne sidde på vores skød mens hun spinder højlydt. Der er ingen tvivl om at Amanda vil trives bedst hos en stille og rolig familie. Hun er vant til andre katte og hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Smukke Amanda er steriliseret og øremærket.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0227

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lux er den ene af den gruppe langhårskatte, som vi har fået ind, fordi deres ejer var blevet alvorlig syg. Hun er en meget smuk kat, lidt forsigtig og afventende, men når hun har fået den tid hun har brug for i fred og ro og med din tålmodighed, så kommer hun, spinnende og vil meget gerne kæle. Hun har været indekat til nu i et hjem hos en enlig med mange katte

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Her ser I smukke Jolie, som har så dejligt et roligt og meget mildt sind. Hun er så utrolig kælen og tillidsfuld, at hun nogen gange ikke ved hvilket ben hun skal stå på, fordi hun bare bliver så glad. Jolie er fundet herreløs og var i starten meget tilbageholdende og hun er forsigtig ved nye ting hun ikke kender. Det er vigtigt at den familie som vil give hende et nyt hjem, har den ro og tid hun har brug for, for at få hende til at blive tryg i hendes nye omgivelser. Hun har det rigtig fint med andre katte og hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Hun er virkelig en dejlig og meget smuk lille kat. Jolie er steriliseret og øremærket.

Spøttrup Internat

Ref: 16SH-4-0131

Hund: Chihuahua

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 5 måneder.

Bibi er en lille klein chihuahua pige på ca 1,5 år. Hun er lidt forsigtig ved nye ting og mennesker og vil derfor ikke egne sig til et hjem med små børn. Hun gøer når der sker noget omkring hende, men siger ikke noget, når der er stille omkring hende. Hun elsker at være oppe, når hun lærer folk at kende og hun bliver hurtig tryg ved nye mennesker. Hun ønsker sig et hjem, hvor hun må komme med i sofa og seng så hun kan holde varmen :), AL HENVENDELSE ANG. BIBI FOREGÅR PÅ TLF 97564517

Roskilde Internat

Ref: 15RK-4-2079

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Løkke er lidt sin egen. Hun kommer selv når hun ønsker at nusse og hun er ikke begejstret for at blive løftet. Hun er en aktiv kat, som skal have adgang til udelivet. Andre katte gider hun ikke, så de får et hvæs, hvis de kommer for tæt. Løkke har en svaghed for rindende vand og mænd, og så skal hun ikke bo med børn under 7 år eller i et hjem med andre katte. Løkke er meget nysgerrig og følger gerne en med øjnene, så der er helt styr på hvad der foregår omkring hende. En gang imellem kommer det over hende og så får legetøjet en ordenlig omgang og lige så hurtigt som legen er starten er den slut igen og Løkke vandre videre som om intet var sket.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0306

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Pussy er kommet, fordi hendes ejer ikke på have hende, der hvor de bor. Hun er en meget kælen og legesyg mis, som elsker at putte. Hun har været indekat med adgang til altan nogle gange og er meget nysgerrig for, hvad der sker derude.Desuden har hun lært lidt triks som f.eks at hente en lille bold,som man har kastet. Hun er desuden vant til at få ordnet pels regelmæssigt.Hun vil sikkert trives i et kærligt hjem med god tid til at lege og være i selskab med hende..

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0393

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Karla er kommet til os fordi hun har krudt i måsen og trives ikke med at være udelukkende lejlighedskat. Hendes tidligere ejere beskriver hende bedst som en "hund". Hun byder dem velkommen hjem, er med i alt hvad man laver og så elsker hun at lege med hunden i hjemmet. Hun elsker vindueskarme, at ligge højt og hendes jagtinstinkt fejler intet. Karla elsker at blive kælet med og gør sig fuldstændig slap i hele kroppen når hun bliver nusset. Hun er kun 11 måneder og er derfor stadig meget legesyg og fuld af gode ideer. Hun skal i sit næste hjem have mulighed for at komme udenfor og der må gerne være en hund i hjemmet.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0250

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Oskar er ligeledes den ene af den gruppe langhårskatte, som vi skal hjælpe med at finde nye hjem til, fordi hans ejer desværre er blevet alvorlig syg. Han er en meget flot fyr, rolig og lidt forsigtig i nye sammenhænge, men også lidt nysgerrig og udforskende og bliver hurtigt modtagelig for snak og kæl. Han har været indekat, sammen med sin kattegruppe hos en enlig dame indtil nu

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0166

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Inge er en meget snaksaglig dame, som kan sætte liv i huset. Hun elsker at kigge sig selv i sit spejl, hvor hun får en god sludder for en sladder. Kom og hils på hende. Hun er super skøn!

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-1-0229

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Penny er en rigtig puttekat, som vil vente på dig fra sit yndlings sovested når du kommer hjem, klar til at blive nusset lidt. Penny vil være et godt supplement til en børnefamilie, hvor der er mulighed for at hun kan komme ud.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0222

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Focus og Fie, som vi antager er søskende er begge ud af den gruppe langhårskatte, som er kommet, fordi deres ejer er blevet alvorlig syg. De er begge megetv flotte, fungerer fint sammen og en smule forsigtige, hvor Focus nok er den, som kommer til at bane vejen for dem begge, til en start, hvis altså de får lov at bo sammen fremover. De har begge været indekatte sammen med en større gruppe katte hos en enlig dame til nu og har brug for et roligt, tålmodigt og kræligt hjem

Nordjyllands Internat

Ref: 16NK-4-0174

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 3 uger.

En, der skinner igennem mængden af katte, er den flotte Solsikke. Hun bor sammen med Spirill og de to katte nyder hinandens selskab. Hun er en snaksaglig og eventyrslysten kat.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0286

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Clara søgte tilflugt hos en familie, da vejret var koldt og vådt. Hun er en rigtig sød, tillidsfuld, kælen mis, som spinder bare ved synet af en. Hun er opsøgende og kommer når man kalder, for hun elsker nærkontakt og hygge. Skøn mis, som vil trives i de fleste familier.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0302

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

Apollo er en fræk hankat, intet går fordi hans næse og har er med i alt hvad der sker i rummet. Han går fint side om side med andre katte og stadig ret legesyg. Han vil meget gerne gøre gavn og vi gætter på at der efter lidt tid ikke er flere mus omkring hans hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0127

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Viggo er kommet som den ene af en lille gruppe, som deres ejer ikke var i stand til at passe godt på mere. Han er rigtig kælen og vil meget gerne snakkes med, når han lige er faldet til og har overvundet sin usikkerhed. Han har brug for et kærligt, roligt hjem, hvor han må være indekat i starten og hvor man har roen og tålmodigheden til at lade ham blive tryg og falde til i sit eget tempo.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0224

Kat: langhårskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 3 måneder.

Caja kom sammen med en gruppe langhårskatte til os, fordi deres ejer var blevet alvor lig syg og ikke mere kunne tage vare på dem. Caja er en sød og smuk kat, og af dem som hurtigt bare kommer og rigtig gerne vil kæle. HUn har været indekat til nu sammen med sin kattegruppe hos en enlig dame.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0285

Hund: Border Terrier

Køn: Tæve

Alder: 5 år.

På hånden: Border Terrieren Bertha er et roligt gemyt. , Hun er intelligens, og har en stor og kærlig personlighed. , Hun elsker at sidde på skødet, og skal til et hjem med rolige omgivelser, uden børn. , Hun er nem at gå med i snor, og vi forestiller os hun vil passe godt ind i et pensionist liv, da hun elsker nærvær.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0292

Hund: Schæfer/Labrador

Køn: Tæve

Alder: 7 måneder og 3 uger.

RESERVERET: Hvalpen Hannah har tidligere boet i lejlighed, men søger noget med meget mere plads, og store udearealer. Hun elsker at være udenfor, og løbe frit, og er en meget intelligent, og imødekommende hund. , Hannah er meget social, både med mennesker og andre hunde, og har tidligere været vant til at komme til hvalpetræning og i hundeskoven. , Hun kan de basale kommandoer, kan være alene hjemme uden problemer, og er næsten renlig - har indimellem små uheld. , Ved interesse så kontakt os på tlf. 8877 0307, eller mail på nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk - og fortæl os hvad I kan tilbyde en hund som Hannah

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-0033

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Pia blev fundet på en gård sammen med en anden kanin. Ingen har savnet hende og derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er super tam og elsker at blive håndfodret. Hun vil gerne nusse, men ikke i ens hænder. Hun er en bestemt dame, der gerne vil have selskab af en rolig kanin i det nye hjem eller i et hjem som ene kanin. Hun er indekanin hos os og trives fint med det. Ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af kaniner. Hun er steriliseret d.4/2.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0303

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Spinky kom ud af det blå og hold sig til uge efter uge og ingen ville kendes ved ham. Har en en kælen fyr med er selvstændigt sind. Er meget glad for mennesker og har en utrolig flot glansfuld pels de største,smukke og runde øjne, som gerne vil se dagens lys udenfor med tiden.Han vil sikkert trives bedst, hos dig, hvor han ikke skal dele med andre firbenede

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-0446

Andet dyr: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lille Luna, er kommet til os da ejer skulle flytte og ikke kunne have hende med. Hun søger derfor et nyt hjem, sammen med sin ven Lise. Luna er vant til børn, men kan godt finde på at markere. Hun er en aktiv lille ven, der elsker at lave huler og gange. Derfor er det vigtigt at hun har et stort dybt bur, hvor hun kan grave.

Fyns Internat

Ref: 16FK-1-0338

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 3 måneder.

Bellini er fundet i en kælder noget forskræmt og ingen reagerede på fremlysningen. Hun er en forsigtig men meget kærlig pige som elsker at blive nusset. Hun knurrer af de andre katte, mest fordi hun er bange, og vi synes derfor at hun skal ud og være alenekat. Hun skal ud til rolige omgivelser med masser af kærlighed og så er vi sikker på at hun giver en masse kærlighed tilbage.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-0293

Kanin: Angora

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Anton er en angora kanin, hvor pelsen er en tæt, og lang uld, som kræver en del vedligeholdelse - både ved frisering, og klip. , Anton er et hittedyr, som er fundet løbende på en vej i Øster Brønderslev. Ingen i nærområdet savnede ham :-( , Anton er en sød, tam kanin. Han syntes ikke det er sjovt at blive løftet, men falder hurtigt til ro, når han ved han er i sikkerhed i dine arme :-)

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 16DK-1-0065

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

HUNKILLINGEN BETTE-FIS. Nej, det er ikke en panter, men hunkillingen Bette-Fis I ser her. Hun indledte sin karriere her i livet med at forsøge at regulere trafikken i et vejkryds i Ringsted i en alder af ca 6 uger og vi må sige, som det er: Det var hun IKKE god til! Heldigvis tog nogle søde mennesker hende med inden det endte galt og hun er nu efter plejeophold klar til nyt kærligt hjem. Hun er en helt utrolig kærlig lille kat, men skal have lov at gå når hun synes det er nok. Lader man hende ikke i fred bliver hun frustreret og napper og evt. markerer med kløer (ikke på en voldsom måde) for at vise at nu er det nok. Giver man hende til gengæld dette space er hun en rigtig lille puttegøj, som kan ligge hos én i timevis, hvis det skal være. Når hun rigtig ligger og hygger får man lige et lille slik og et enkelt blidt og kærligt lille nap, så ved man at hun synes, at "nu kan det ikke blive meget bedre". Hun har egentlig stor tillid til mennesker, men sætter pris på den slags der er rolige og som ikke har et livligt kropssprog og en høj stemmeføring. Bette-Fis har brug for et kærligt og roligt hjem hvor hun er det eneste dyr og som har masser af tid og lyst til omsorg. Når hun er tryg ved én vil hun gerne lege. Hun har ikke interesseret sig synderligt for at komme ud hos plejefamilien, men vi ønsker os nu alligevel et hjem hvor muligheden er tilstede evt. i en pæn størrelse løbegård, for hun sætter stor pris på en mundfuld frisk luft og nyder vores løbegård i fulde drag. Bettefis er færdigvaccineret, øretatoveret og steriliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0288

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Linda kom til os, fordi hendes tidlige ejer ikke kan have hende længere. Linda har været vant til kun at være indenfor. Hun kan være lidt utryk ved nye ting, men alligevel også nysgerrig. Hun elsker sit legetøj. Vi søger en familie, som har tiden til at vinde hendes tillid. Så får man en rigtig sød, kælen og spindene ven.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NH-1-0281

Hund: Schæfer/lab. blanding

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 2 måneder.

Trunte er en energisk og livlig hund. , Hun søger en aktiv familie, der vil med hende på opdagelse, og kan udfordre hende mentalt og fysisk. , Hun er en kærlig og glad hund, som er renlig, og vant til at være alene hjemme., Trunte er alletiders til at hente ting, og er lykkelig, hvis hun kan få lov til at gå med en bold eller spand i munden ;-)

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-0391

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 3 måneder.

Mulle er en sød og rar huskat. hun er blid og rolig og kan godt lide at blive nusset. Hun er vant til andre katte og til at gå ude/inde som det passer hende. Mulle er 4 år og kommet sig over al killingeballade.

Brande Internat

Ref: 16BK-1-0135

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Musse er kommet tilløbende til et område og holdt sig til. Hun er en ung noget forsigtig mis, som har brug for ro og tryghed og et tålmodigt menneske, som giver sig tiden til at vinde hendes tillid. Til en start vil hun have brug for at være indekat.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-0334

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 3 år og 3 måneder.

Rene blev efterladt i en lejlighed, og vi ved derfor desværre meget lidt om ham., Han er en energisk skægagame som spiser både sit grønt og foderdyr fint. Han er håndterbar. , Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.

Roskilde Internat

Ref: 16RK-4-0363

Kat: Norsk skovkat

Køn: Han

Alder: 10 år.

Skønne Alpha ser måske lidt misfornøjet ud her på billedet. Men ville du måske ikke også være det, hvis nogen havde klædt dig af til skindet, tog billeder og lagde det på nettet?! , Alpha er en utrolig sød og rar kat, som holder af ro, fred og hygge. Han blev fundet som herreløs i Birkerød, og vi har ikke kunnet finde fem til hans ejer, selv om han var øremærket. Så nu ønsker han sig en ny familie, som har erfaring med at passe hans pels. For den gror nemlig ud igen og bliver superflot. Da han kom her var han desværre så filtret, at vi var nødt til at klippe ham. Alpha skal bo i hus med have og bryder sig ikke om andre katte eller hunde.

Falsters Kattehjem

Ref: 16CK-4-0081

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Her ser I søde Anna, som er en kat som skal se folk an inden hun overgiver sig fuldstændig. Når hun er tryg er hun den største kælepotte som ruller sig rundt af glæde og gerne vil nusses på maven. Hun er utrolig mild og kærlig og meget rolig af sind. Hun vil gerne sidde på vores skød mens hun spinder højlydt. Der er ingen tvivl om at Anna vil trives bedst hos en stille og rolig familie. Hun er vant til andre katte og hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Smukke Anna er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-0338

Hund: Dværgpinscher-blanding

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Max mistede desværre sin ejer, så han vil gerne bestille en ny af slagsen. Max er evigglad, og har en masse dejlig energi, der kan arbejdes med. Han er meget racetypisk og vil gerne gå sine egne veje, når det passer ham, så han skal bruge en tålmodig ejer med stor hundeerfaring. Der er rigtig mange kilometer i denne lille hund, så han skal ikke bo hos ældre, gangbesværede mennesker. Der er også rigtig meget lyd i Max, så han skal bo i hus med have og ikke lejlighed eller rækkehus. Så bliver man bare uvenner med naboen., Han har det fint med tæver, men kan godt blive lidt fokuseret på deres bagdel, så de skal kunne sige fra., Max er en puttegøj med mennesker, og han elsker alle, han møder. Han går rigtig pænt i snor, er bange for høje, pludselige lyde og elsker at jagte katte. Vi tror ikke, at han er verdensmester i at være alene hjemme, så han får brug for et hjem, hvor det ikke bliver nødvendigt ret tit eller har god mulighed for at lære ham det. Vi kan mærke han bliver mere rolig i boks, når vi går frem - og han falder hurtigt til ro. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Kom til Forsøgsdyrenes Dag 2016

Forsøgsdyrenes Dag 2016

Kom med til Forsøgsdyrenes Dag
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Stop lange dyretransporter

Millioner og atter millioner af dyr bliver hvert år transporteret på lange anstrengende transporter over de europæiske grænser. Undervejs udsættes de for stress, sult, dehydrering, smerte og ikke sjældent død.

Hjælp os med at råbe politikerne op og få de lange dyretransporter stoppet – én gang for alle. 

Med din underskrift bakker du op om vores kamp.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!