Dyre- & Naturskolen

GRATIS DOWNLOADS & LINKS OM DYR

Her er gratis materiale med faglig viden og ideer til lege, ture og undervisning.

LEGEKORT OM DYREUNGER I NATUREN

Download legekort til print. Legekortene har billeder og ideer til lege om de mest almindelige dyreunger i naturen. Leg på jeres tur i naturen eller hjemme på legepladsen.

Legekort Harekilling.JPG

DOWNLOAD LEGEKORT HER 

 

KÆLEDYRSHÆFTE

Hej kæledyr- hvad siger du? er et gratis hæfte, der beskriver de fire mest almindelige kæledyrs kropssprog. Kat, hund, kanin og marsvin præsenteres med venne- og stopsignaler. Der afsluttes med en billedequiz hvor du kan teste om du kan se hvad dyrene på billederne ”siger”.

hej kæledyr hæfte.png

DOWNLOAD HÆFTET HER

 

HVAD VED DU OM DYREUNGER?

Mere faglig viden om dyreunger, video, årshjul og dyreunger man kan farvelægge her https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/dyreunger

UNDERVISNINGSFORLØB

Dyrevelfærd i skolen er et gratis undervisningsforløb, som alle skoler og institutioner frit kan gøre brug af.
Materialet er udviklet i et samarbejde mellem Dyrenes Beskyttelse og Ministeriet for Førevarer, Landbrug og Fiskeri samt Aarhus Universitet, Dansk Kennel Klub, Den Danske Dyrlægeforening, Det Dyreetiske Råd, DOSO, Kattens Værn, Københavns Universitet og Landbrug og Fødevarer.

FIND FORLØBENE HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dyrenes Naturskole er støttet af: 

 

QATO Fonden logo.png   

 

Friluftsrådet

 

Karen Krieger Fonden

 

LÆR OM DYR OG NATUR

Carina 300.jpg

I Dyrenes Beskyttelse arbejder vi 365 dage om året 24 timer i døgnet med at hjælpe dyr i nød. Men vi glemmer aldrig det forebyggende arbejde i kampen for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Med Dyre- og Naturskolen ønsker vi at styrke det forebyggende arbejde med børn og unge. I det arbejde holder vi fokus på to ting: Empati og faglig viden.

Vi ønsker med basis i faglig viden at styrke/bakke op om børn og unges empati for dyr for at forebygge at dyr kommer i nød i fremtiden.

Vores forløb er tilpasset skolernes og institutionernes læreplaner. Vi arbejder med forskellige læringsstile og direkte oplevelser med dyr og natur.