SÆT DIT AFTRYK FOR DYRENE

Vi sætter alle aftryk. Uanset om det er små eller store aftryk, så er de vigtige. Aftryk sikrer, at vi bliver husket, fordi vores liv har gjort en forskel. Du kan sætte dit aftryk i verden til fordel for dyrene ved at betænke dem i dit testamente.

Du kan let sikre, at arbejdet med at skabe respekt og omsorg for dyr fortsætter. Hver dag svigtes mange dyr i Danmark. Det kan vi mennesker ikke være bekendt. Dyrene kan ikke selv bestemme deres liv. Men du kan bestemme, om de skal have glæde af din arv. Ved at betænke Dyrenes Beskyttelse i dit testamente, efter at du har sørget for dine nærmeste, kan du være med til at sikre hjælp til dyr i nød, formidling af viden om dyrs behov og pasning, samt politisk arbejde for at dyr ikke skal lide. Det har været vores opgave siden 1875, og det vil vi arbejde for hver eneste dag fremover.

Arv er meget nødvendigt for at kunne hjælpe dyr i nød og gennemføre tiltag for at forbedre dyrevelfærden i Danmark. Uden testamentariske gaver kunne der kun gives halvt så meget hjælp til dyrene.

 

Bestil mere information og få 3 dobbeltkort med kuverter

Udfyld nedenstående formular og modtag vores testamentemagasin Aftryk med interessante artikler om, hvordan din arv kan hjælpe dyrene. Sammen med magasinet sender vi 3 flotte dobbeltkort med dyremotiver og tilhørende kuverter (værdi 30 kr.).

 

 

Du kan sagtens også betænke dine kære

Mange dyrevenner vil også med deres testamente vise deres efterladte, at dyrenes sag ligger dem på sinde. Så du kan sagtens både betænke dyrene og dine kære, når du laver dit testamente. Du kan også betænke flere velgørende organisationer samtidig i dit testamente.

Du bestemmer nemlig selv, hvordan du fordeler den del af de arv, der ligger ud over tvangsarven. Du kan give en gave, en %-del af din arv eller testamentere hele din arv. Dyrenes Beskyttelse er fritaget for at betale boafgift til staten. Det betyder, at hele beløbet, som du testamenterer til Dyrenes Beskyttelse, vil gå til svigtede dyr og bedre dyrevelfærd.

Regler mv. kan du læse mere om på detgodetestamente.dk

Alle beløb gør en forskel

Man behøver ikke være velhavende for at tegne testamente og betænke dyrene. Mange vælger at tegne testamente, fordi det giver en tryghed at have indflydelse på, hvordan ens arv skal fordeles – uanset om den er lille eller stor.

Der er rigtig mange dyr, der kommer i nød eller lever under kummerlige forhold. Så også mindre beløb er med til at gøre en forskel og give dyrene bedre forhold.

Det kan være gratis at tegne testamente

Hvis du betænker Dyrenes Beskyttelse, så tilbyder vi at betale dit testamente. Du kan også vælge selv at betale. Det koster typisk 5 – 10.000 kr. at få en advokat til at lave dit testamente, afhængigt af hvor kompliceret det er.

Få hjælp til dit testamente

Vi anbefaler altid, at du kontakter en advokat, når du ønsker at skrive testamente. På den måde sikrer du dig, at alle forhold kommer i betragtning, at dokumentet er juridisk gyldigt, og at det bliver registreret hos notaren, så dine ønsker kommer frem i Skifteretten.

Dyrenes Beskyttelse har samarbejde med en advokat, som vi gerne henviser til. Du kan også finde en advokat nær dig på detgodetestamente.dk  

Dyrenes Beskyttelse er en del af Det Gode Testamente

Meget velgørende arbejde er afhængig af arv. Men der er desværre alt for få danskere, der tænker på denne mulighed, selvom de støtter velgørende organisationer. Derfor er Dyrenes Beskyttelse gået sammen med mere end 50 andre velgørende organisationer i Det Gode Testamente. Formålet med Det Gode Testamente er at oplyse om fordelene ved og muligheden for at betænke en velgørende organisation i sit testamente. På detgodetestamente.dk  kan du læse meget mere om fordelene ved at betænke en velgørende organisation.

                                                                       logo_new2.png

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at tale med vores testamenterådgiver Marit Ytterdal. Hun kan forklare om mulighederne for at skrive testamente og hjælper gerne med det praktiske som f.eks. henvisning til en advokat. Du kan ringe til Marit Ytterdal på tlf. 33 28 70 02 alle hverdage kl 9-16, dog kl. 9-15:30 på fredage eller skrive på testamente@dyrenesbeskyttelse.dk

Marit Ytterdal

Marit Ytterdal

Testamenterådgiver Marit Ytterdal er altid klar til en uforpligtende samtale, hvis du ønsker at høre mere om muligheder for at testamentere til dyrene.

Marit kan også hjælpe med at henvise til en advokat, der kan hjælpe med at tegne testamentet. Dyrenes Beskyttelse tilbyder at betale advokatomkostningerne, hvis Dyrenes Beskyttelse er betænkt i testamentet.

Hvem skal tage sig af dit kæledyr, hvis du går bort, før det gør?

Med et dyretestamente fra Dyrenes Beskyttelse sikrer du, at der bliver taget hånd om dit kæledyr efter dit ønske. Ønsker du, at dyret skal have et nyt, kærligt hjem, vil dyret komme på et af Dyrenes Beskyttelses internater, hvor det ved ankomsten vil blive tilset af en dyrlæge. Når dyret er klar, vil det blive videreformidlet med udgangspunkt i internatets videreformidlingspolitik. Læs mere om dyretestamente.

Det er gratis at oprette et dyretestamente, når du tegner testamente til fordel for Dyrenes Beskyttelse.

Du kan tegne dyretestamenter på alle familiedyr, f.eks. hunde, katte, kaniner, ponyer og krybdyr. Det kræver blot, at du er medlem af Dyrenes Beskyttelse. Læs mere om medlemskab.