Vil du være med til at gøre en forskel?

Dyrenes Beskyttelse er en frivillig forening, som beskæftiger mange frivillige over hele landet, og vi kan altid bruge flere hænder. Har du lyst til at bruge noget af din fritid på at hjælpe dyr i nød?

Dyreværnsarbejdet

Fordelt over hele landet har vi omkring 200 kredsformænd- og assistenter, som arbejder frivilligt for organisationen. Kredsformænd- og assistenter kører ud fra eget hjem og tager hånd om de lokale dyreværnssager. Læs mere om jobbet som frivillig kredsformand, og se, hvor vi mangler frivillige på dette link.

Dyreredder

Dyreredderne kører ud i vores dyreredningsbiler med hjælp til nødstedte dyr og i sager, hvor henvender ikke selv har mulighed for at bringe dyret til nærmeste dyrlæge, internat eller vildtplejestation. Læs mere om jobbet som frivillig dyreredder, og se, hvor vi mangler frivillige på dette link.

Internatsfrivillig

Vi har 8 internater fordelt over hele landet. Som frivillig på vores internat kan du hjælpe til i dagligdagen med pasning og pleje af familiedyrene, eller du kan blive plejefamilie og passe dyr i eget hjem. Klik ind på dette link og find dit lokale internat. Herunder kan du se, hvilke frivillige vi mangler netop nu.

Vildtplejer

For at kunne yde optimal pleje og pasning af vilde dyr, er det vigtigt, at vi har et landsdækkende netværk af vildtplejestationer. Vildtplejestationer er frivillige vildtplejere, som har tid og plads til at passe vilde dyr i eget hjem typisk i en separat bygning på grunden. Læs mere om jobbet som frivillig vildtplejer, og se, hvor vi mangler frivillige på dette link.

Andet

Sidder du med en god idé, eller har du andre kompetencer, som du vil sætte i spil for dyrenes skyld? Så send en kort mail til db@dyrenesbeskyttelse.dk Måske er det netop dig, vi mangler.

Dyrenes Beskyttelses politik for behandling af persondata ved rekruttering af frivillige