08. okt 2015

Tæt på 5000 danskere har skrevet under på kyllingemanifest

På bare 48 timer har tæt på 5.000 danskere skrevet under på Dyrenes Beskyttelses kyllingemanifest.

Læs mere...
07. okt 2015

Dyrevelfærden i kyllingeproduktion er yderst kritisk

I ny storstilet kampagne opfordrer Dyrenes Beskyttelse landets forbrugere til at droppe køb af industrikyllinger. Vi skal tilbage til den gode kylling, lyder meldingen fra foreningen.

Læs mere...
06. okt 2015

Landbruget bruger unødigt meget antibiotika i svineproduktionen

Alene sidste år blev der brugt 86 tons antibiotika i den danske svineproduktion, men svineproducenterne kan klare sig med langt mindre antibiotika, mener Dyrenes Beskyttelse.

Læs mere...
06. okt 2015

Dyrenes Beskyttelse lancerer manifest for Den Gode Kylling

Hvert år opdrættes 112 millioner kyllinger i Danmark. Produktionen er præget af ekstremt dårlig dyrevelfærd, mener Dyrenes Beskyttelse, der nu lancerer et kyllingemanifest for Den Gode Kylling. 

Læs mere...
05. okt 2015

Massivt zinkforbrug i landbruget skader de vilde dyr

Det massive forbrug af zink i landbruget vækker stor bekymring i Dyrenes Beskyttelse. ”De store mængder zink er giftstof for både fisk, fugle og pattedyr,” lyder meldingen fra foreningen.

Læs mere...
04. okt 2015

I dag er det Dyrenes Dag

Dyrenes Dag markeres i dag verden over. I Dyrenes Beskyttelse benytter direktør Britta Riis dagen til at opfordre landets politikere til at indføre et dyrepoliti.

Læs mere...
01. okt 2015

DEBAT: Ekstrem dårlig dyrevelfærd i minkavl

Trods en enorm eksport af dansk mink, forbedres forholdene ikke for dyrene selv. Det er på tide, at landets politikere sætter nogle grænser. Gerne i form af et forbud mod minkproduktion, det skriver direktør i Læs mere...

01. okt 2015

Fugle druknet i ulovligt fiskenet

Dyrenes Beskyttelse måtte sent tirsdag eftermiddag rykke ud til Haderslev Dam, hvor en kvindelig roer havde fundet et fiskenet fyldt med levende og døde fugle. Episoden er nu meldt til Fiskerikontrollen.

Læs mere...
30. sep 2015

Forbyd minkproduktion i Danmark

Gør ligesom en række andre europæiske lande og indfør et forbud mod minkproduktion, lyder meldingen fra Dyrenes Beskyttelse i kølvandet på dokumentaren PELS som DR2 viste onsdag aften.

Læs mere...
30. sep 2015

Dokumentar om mink på DR2 i aften

I aften viser DR2 en redigeret version af den norske dokumentar PELS, der omhandler den norske pelsindustri. På dansk har dokumentaren fået titlen Pelsaktivisten.

Læs mere...

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

LUK DETTE VINDUE

Vind ½ års dyrefoder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition. Hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events. 

Hill´s Pet Nutrition er fodersponsor for hunde og katte på Dyrenes Beskyttelses internater.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition- hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat.