07. dec 2016

Hundesag fra Østjylland: 5 hvalpe klar til nye hjem

Den 22. november fik Dyrenes Beskyttelse endnu en stor dyreværnssag, denne gang til Brande Internat i Østjylland. Blot to uger efter indlevering er fem af hvalpene klar til nye hjem.

Læs mere...
02. dec 2016

Raceforbud: Det mener Dyrenes Beskyttelse

Raceforbuddet er igen blevet aktuel i den offentlige debat i forbindelse med en afgørelse i sagen om Marley og Friggs. Her er vores holdning til forbuddet, samt hvad vi arbejder for.

 

Læs mere...
01. dec 2016

Labradorsagen: 10 hvalpe klar til nye hjem

Tre uger efter Dyrenes Beskyttelses store dyreværnssag med 25 labradorer, der ankom til Roskilde Internat, er hvalpene nu klar til at komme ud til nye hjem. Men Dyrenes Beskyttelser stiller en række krav til de Læs mere...

01. dec 2016

Sunde svaner fryser ikke fast

Dyrenes Vagtcentral 1812 modtager i vintermånederne altid meldinger fra bekymrede borgere, der mener at have fundet en fastfrosset svane, men sunde svaner fryser ikke fast.

Læs mere...
30. nov 2016

Danskerne vælger kvalitet, når de køber julegaver til deres kæledyr

Udvalget af julegaver til hunde og katte er større end nogensinde før, og der er ekstra godbidder, senge og legetøj til vores firbenede venner i år. Men overvej gaven grundigt og investér i kvalitet.

Læs mere...
29. nov 2016

Pas på din hunds poter, når der saltes

Når temperaturerne falder, og der saltes på vejene, er det hundenes poter, det går udover. Salt kan give hundene ømme og kolde poter.

Læs mere...
28. nov 2016

Et perfekt match

En af internaternes vigtigste opgaver er at finde det helt rette hjem til hvert eneste dyr, de formidler. Et arbejde, der kræver god forståelse for både dyr og mennesker.

Læs mere...
25. nov 2016

I de bedste hænder: Hundepasser på Fyns Internat

På Dyrenes Beskyttelses internater kommer dyrene i de bedste hænder. Vi har både frivillige og fastansatte, hvis stærke faglighed og store engagement giver dyrene de bedste chancer for at få et nyt, godt liv efter Læs mere...

24. nov 2016

26 hunde i ny, stor hundesag i Østjylland

Mindre end to uger efter 25 labradorer blev reddet i Nordsjælland, har en ny, stor hundesag rystet Dyrenes Beskyttelse. 12 hunde var døde eller blev aflivede på stedet, mens 14 er overbragt til Dyrenes Beskyttelses Læs mere...

23. nov 2016

Kom til julehygge med dyrene på vores internater

Første og anden søndag i advent inviterer vi til julehygge på udvalgte internater, hvor alle har mulighed for at komme forbi og hilse på dyrene. 

Læs mere...

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Giv dyrene en god jul

Giv dyrene på internaterne en god jul