17. dec 2014

Rideforbund sætter fokus på dressur

Dansk Ride Forbund sætter fokus på rigtig ridning med temaaftener og en video om dressur. Dyrenes Beskyttelse roser initiativet.

Læs mere...
17. dec 2014

Svineboblen brister

Dansk svineproduktion er presset. Velfærdsproblemerne er markante, og MRSA-smitten stiger støt - det samme gør landmændenes underskud. Dyrenes Beskyttelse støtter Enhedslistens udspil om en omlægning til økologi.

Læs mere...
17. dec 2014

Gode råd: Sådan giver du dyrene en god jul

Julen nærmer sig, og med disse gode råd kan du være med til at sikre, at alle dyr – både dem i sofaen og dem på marken- får en god jul.

Læs mere...
16. dec 2014

Prøv en julemenu med høj dyrevelfærd

En af vores Velfærdsdelikatesse-avlere, Phillip fra Troldgaarden, har besluttet sig for at lægge turen forbi København på lørdag den 20. december. Du kan får en snak om konceptet og hente varer til julebordet. Husk at Læs mere...

11. dec 2014

Danmark importerede 26 tons foie gras

Foie Gras produceres under meget dårlig dyrevelfærd. Foie gras er fedtlever hos gæs og ænder, og dermed en sygdomstilstand, som nogen betragter som en delikatesse. Netop fordi produktionen af foie gras gør dyrene syge, er Læs mere...

11. dec 2014

Giv ikke dyr i julegave

Dyrenes Beskyttelse advarer imod at give dyr i julegave. At få et dyr er en vigtigt beslutning, som kræver, at ejeren har tænkt grundigt over det ansvar, der følger med.

Læs mere...
09. dec 2014

Guide: julefrokost med god dyrevelfærd

Er det muligt at købe ind i supermarkedet til en traditionel, dansk julefrokost – udelukkende med god dyrevelfærd? Svaret er langt hen ad vejen ja. Men ikke helt

Læs mere...
08. dec 2014

27 hunde gik i egen afføring

Dyrenes Beskyttelse har overtaget 27 hunde og otte katte. Dyrene stammer fra en ulykkelig dyreværnssag, hvor ejeren på grund af sygdom havde mistet taget om situationen, og dyrene gik rundt i deres egen afføring.

Læs mere...
05. dec 2014

Internater fyldt til bristepunktet op til jul

Tallet stiger støt år for år, og aldrig før har der pr 1. december været så mange katte og hunde på Dyrenes Beskyttelses internater.

Læs mere...
04. dec 2014

Ingrid og Sonja har fået en frisk start

Triste skæbner vælter ind på vores internater. Også de helt små kæledyr kommer i klemme. Ingrid og Sonja er eksempler på dyr, som er blevet svigtet.

Læs mere...

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

1812 app

Hurtig hjælp til dyr i nød

1812 app

LUK DETTE VINDUE

Vind en burgerbog

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind bogen Big Burger Book. Bogen er spækket med lækre og varierede opskrifter på burgere. Hvad end du er til den klassiske burger, den sunde, den greasy, den alternative - ja, så er den i Big Burger Book.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.