dyrenes naturskole

Vi elsker dyr! Store dyr, små dyr, tamme dyr, kæledyr, vilde dyr, pelsdyr, skældyr, flyvedyr, landdyr og svømmedyr – vi er vilde med alle slags dyr! 

Uglelogo-gennemsigtig-baggrund2.png

Er du også vild med Danmarks vilde dyreliv? Har du lige fået et nyt kæledyr? Eller mangler du inspiration til undervisning og leg?

Så er du måske nysgerrig på spørgsmål som: 

Hvordan forsvinder man i græsset som en harekilling? Hvad er et kattekys? Hvordan taler jeg med mit kæledyr? Hvilke dyreunger er fremme nu?
Alt det og meget mere kan du finde svar på i vores gratis materiale som du frit kan hente her.

 

 

Vi undersøger dyrene og deres levevis, så vi bliver klogere og kan hjælpe dyrene og naturen endnu bedre. Vær med, når vi inviterer på rundtur på internatet, hilser på dyrepasserne og leder efter liv i skoven. 

GRATIS DOWNLOADS & LINKS OM DYR

Her er gratis materiale med faglig viden og ideer til lege, ture og undervisning.

LEGEKORT OM DYREUNGER I NATUREN

Download legekort til print. Legekortene har billeder og ideer til lege om de mest almindelige dyreunger i naturen. Leg på jeres tur i naturen eller hjemme på legepladsen.

Legekort Harekilling.JPG

DOWNLOAD LEGEKORT HER 

 

KÆLEDYRSHÆFTE

Hej kæledyr- hvad siger du? er et gratis hæfte, der beskriver de fire mest almindelige kæledyrs kropssprog. Kat, hund, kanin og marsvin præsenteres med venne- og stopsignaler. Der afsluttes med en billedequiz hvor du kan teste om du kan se hvad dyrene på billederne ”siger”.

hej kæledyr hæfte.png

DOWNLOAD HÆFTET HER

 

HVAD VED DU OM DYREUNGER?

Mere faglig viden om dyreunger, video, årshjul og dyreunger man kan farvelægge her https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/dyreunger

 

COVID-19 

Dyrenes Naturskole er desværre midlertidig lukket grundet coronakrisen. Dette gør sig gældende for både skole-, institutions- og familiebesøg. 

FÅ INSPIRATION MENS DU VENTER

Lige nu myldrer det af liv ude i Danmarks dejlige natur. Tag børnene med ud og på opdagelse. Der er masser af spændende opgaver og aktiviteter her:

www.natur-vejleder.dk/naturen-lige-nu/tips-tricks-aktiviteter/

www.skoven-i-skolen.dk/

www.udeskole.nu/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dyrenes Naturskole er støttet af: 

 

QATO Fonden logo.png   

 

Foreningen KUSTOS af 1881

 

Karen Krieger Fonden

 

LÆR OM DYR OG NATUR

Carina 300.jpg

I Dyrenes Beskyttelse arbejder vi 365 dage om året 24 timer i døgnet med at hjælpe dyr i nød. Men vi glemmer aldrig det forebyggende arbejde i kampen for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Med Dyrenes Naturskole ønsker vi at styrke det forebyggende arbejde med børn og unge. I det arbejde holder vi fokus på to ting: Empati og faglig viden.

Vi ønsker med basis i faglig viden at styrke/bakke op om børn og unges empati for dyr for at forebygge at dyr kommer i nød i fremtiden.

Vores forløb er tilpasset skolernes og institutionernes læreplaner. Vi arbejder med forskellige læringsstile og direkte oplevelser med dyr og natur.