Dyrenes Beskyttelse

I 140 år har vi arbejdet for, at dyr ikke udsættes for lidelser eller vanrøgt. Vi er Danmarks ældste og største dyreværnsorganisation


Vores arbejde spænder vidt
Hver dag får svigtede og vanrøgtede dyr hjælp gennem vores døgnåbne Dyrenes Vagtcentral, som blandt andet sender hjælp til påkørte og nødlidende dyr i hele landet. Vi rehabiliterer vilde dyr på vores 13 vildtplejestationer, og dyrlægebehandler, plejer og formidler kæledyr på vores 8 internater.

Danmark producerer ca. 150 mio. landbrugsdyr, og langt størstedelen af dem lider en kummerlig tilværelse uden mulighed for at udøve helt basal naturlig adfærd. Svin får klippet halen og kastreres uden bedøvelse. Høns holdes i små bure, kyllinger lever indelukket i store haller og er avlet, så de dårligt kan stå på deres ben. Dyrenes Beskyttelse kæmper for bedre forhold for landbrugsdyrene. Vi indsamler viden, erfaringer og nyeste forskning. 

Vi er vagthundene, der sikrer, at pressens informationer om dyrenes forhold er korrekte, og vi påvirker politikerne både i Danmark og i EU til at sikre bedre lovgivning for dyrene. Derudover arbejder vi for at gøre forholdene for forsøgsdyrene i Danmark bedre og på længere sigt afvikle brugen af forsøgs- og pelsdyr.

Din støtte redder dyr
Når du støtter Dyrenes Beskyttels, er du med til at sikre, at dyrevelfærden bliver forbedret i Danmark. Dyrenes Beskyttelse er en privatfinansieret organisation, som er helt afhængig af private donationer. Se en oversigt over dine forskellige støttemuligheder.

Dyrenes Beskyttelse arbejder for en harmonisk samhørighed mellem dyr, mennesker og natur.

Protektor
Hendes Majestæt
Dronning Margrethe II

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Støt Dyrene

Sådan støtter du

Gør en forskel for dyrene

LUK DETTE VINDUE

Vind ½ års dyrefoder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition. Hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events. 

Hill´s Pet Nutrition er fodersponsor for hunde og katte på Dyrenes Beskyttelses internater.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition- hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat.