Brande Internat

Sønderkærvej 11, Uhre, 7330 Brande

Kontaktperson: Birgit og Kent Karlsen

Tlf: 97 18 71 23

E-mail: dbbrande@mvb.net

web: http://www.hundeogkattepension.dk

Brande Internat har egen dyrlægeklinik, som varetages af Klovborg Dyreklinik.

Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.
Åbningstider: Efter forudgående telefonisk aftale.
Telefontider: hverdage 8.00-10.00 og 17.30-18.30
Udenfor disse tider bestræber vi os på at tage telefonen i det omfang der er os muligt.
Læg evt. kort besked og tlf.nr. på telefonsvarer, så vil vi bestræbe os på at ringe tilbage i løbet af dagen.

Priser:
Bortformidling af hund:
Bortformidling af kat:
Bortformidling af 2 katte til samme hjem:
Modtagelse af hund til bortformidling:
kr. 1975,00
kr. 675,00
kr. 975,00
kr. 500,00

Der kan betales med dankort på internatet.

Det nødvendigste startudstyr til den nye hund/kat kan købes på internatet til favorable priser. F.eks. det vante foder, hundekurv, hundesnor, halsbånd/sele, transportkasse, kattebakke, grus, legetøj m.v.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1611

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Viola er formodentlig blevet dumpet med sine killinger. Hun har været i plejefamilie sammen med sine unger og er nu tilbage klar til sit nye liv i måske dit hjem og med din familie. Hun er nem at have med at gøre og er en nysgerrig, sød og kælen mis - en livlig, voksen mis, og har været en meget omsorgsfuld og god mor.Hun vil trives i de fleste hjem, hvor hun også må få lov at komme ud, måske sammen med Molly, som er hendes "darling"

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1758

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Puf sad pludselig udenfor på optagers trappetrin og er nu retur fra sin plejefamilie. Han er en godmodig, spinnende mis, som er både til kæl og leg og vant til andre katte

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1839

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Vi tror at Gina er blevet sat af, hvorefter hun har holdt sig til i området, indtil nogen hjalp hende. Hun er en sød og kælen, nysgerrig mis, tillidsfuld og spindende og vil falde til i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0043

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Tiger er kommet fordi hendes ejer ikke kan have hende mere. Hun er en ung, livlig og legesyg, selvstændig mis, der er dygtig til selv at sige til og fra. Hun har været både inde og ude og er en rigtig dygtig musefanger. Hun vil trives i en familie med større børn gerne med gode udendørsarealer, hvor hun vil hjælpe med at holde gnaverbestanden nede.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1703

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Andreas er kommet sammen med bl.a. Minni og Fanny. Han er modsat de 2 forsigtige søstre en fyr, der har selvtilliden i top og som både er nysgerrig og legesyg og gerne vil udforske. Men han er også sød og kælen og spinder gerne for lidt mere snak og kæl. Han vil nok med tiden også gerne ud og se på naturen, og ellers trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Svante er nu stor nok til at fortsætte sit liv hos sin nye familie uden sin mor og mindre søskende. Han er kælen, sød og søger gerne opmærksomhed og kontakt og vil trives i et katteglad hjem, hvor der er stille og roligt og kærligt.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1718

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år.

Lucky stod der pludseligt og blev ved med at holde til i området, men ingen til at kendes ved ham. Han er en stor, robust og rolig herre, venlig og ok med andre venlige katte. Han vil smelte dit hjerte, når først han har indtaget dit skød.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1351

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Mathilde er en dejlig mis, som har brug for et nyt hjem. Hun vil trives i de fleste katteglade hjem, men vil gerne være alene om opmærksomheden

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0046

Hund: Dværgschnauzer

Køn: Han

Alder: 8 år og 1 måned.

Hobo og Gipsy´s ejere kan ikke længere magte deres pasning pga sygdom. Derfor er de kommet til os, så vi kan finde et godt nyt hjem til dem, hvor de to hunde, som er meget glade for hinandens selskab, kan fortsætte med at bo sammen. De er vant til hus med indhegnet have, besøgendes børn, andre hunde og kat, at være alene hjemme, sammen, de almindelige ord fra hundetræning, bil og at få ordnet pelsen nogle gange om året. Gipsy er kærlig, livlig og imødekommende, hviler godt i sig selv.Nemme og absolut ikke alderspræget.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1534

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Mira blev fundet ved sygehuset. Hun er en selvstændig dame, som har en masse at fortælle og som elsker at du snakker med hende, så hun kan svare igen. Hun vil helst have dit selskab for sig selv, men så vil hun også gøre meget for at charmere sig ind, når blot du gør som hun gerne vil :)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1742

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder.

Pippi kom i sin tid efter at være faldet ud af motorhjelmen på en bil og ejeren blev søgt fundet mens hun ventede på et dyrehospital, inden hun kom til os. Nu er hun så tilbage fra sin plejefamilie og klar til sit nye hjem. Pippi er meget legesyg og kælen og elsker at lege med små blade eller kugler. Meget nysgerrig, og god til at klatre, helt vildt sød og så, kan hun godt lide at putte sig i tæpper. Hun er dejlig at sidde med, fordi hun elsker at putte sig ind til dig. Hun vil trives i de fleste familier

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1857

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 4 uger.

Lucky har fået det navn, fordi han er en af de heldige, at der var nogen, som hjalp, da han løb rundt derude og ikke kunne klare sig, formodentlig efter at være blevet sat af. Han er en tillidsfuld, meget kælen og opsøgende ung gut, spindende, legesyg og fuld af spilopper og helt sikkert meget vant til mennesker men også god med de andre katte. Han vil trives i de fleste familier, men vil foretrække et hjem, hvor han også må komme ud.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0035

Hund: mindre blanding

Køn: Han

Alder: 7 år og 5 måneder.

Basse og Laban er kommet på internatet, fordi ejers barn har allergi. De har levet sammen i en børnefamilie på landet, hvor de har løbet frit hele deres liv, er vant til at være alene hjemme og egne katte samt bilkørsel. De er begge lydhøre, opmærksomme, glade og kærlige, aktive ude og stille og rolige inde. De er meget glade for hinanden og især Laban har godt af Basse til at læne sig op ad. Derfor søger vi et venligt hjem med god udendørsplads og evt store "søde" børn. Søde, nemme og fit for fight.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0032

Kat: europe

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Simba og Zeus er kommet fordi deres ejer er blevet syg og derfor ikke kan passe dem mere. De har været indekatte sammen i en børnefamilie indtil nu. Simba er en meget sød, dejlig, livlig, social, nysgerrig og venlig kat. Han er glad for sine mennesker og udviser stor tillid også til fremmede.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1824

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Toulouse er kommet, fordi han har været indekat, men ikke trives med dette og ikke kan få muligheden for at komme ud på 3. sal, hvor hans ejer bor. Han er en stille og rolig voksen/ ungkat, som vil trives i dit rolige og kærlige hjem, men med mulighed for at komme ud også.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0681

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 2 uger.

Bøllemis blev i sin tid fundet ved en trafikeret vej, moderløs. Nu er han tilbage fra familieplejen sammen med de andre killinger, som han har haft med. Han er en kælen og kontaktsøgende skødekat, som rigtig gerne vil have Tasja med ud i sit nye, stille og rolige nye hjem

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1355

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Sille kom som missemor uden ejer sammen med sine killinger. Nu er familien tilbage fra pleje klar til deres nye liv og hjem. Sille er en utrolig dejlig og kærlig mis, der godt kan lide at blive holdt og nusset på samme tid, en rolig og tålmodig mis,"opdraget" og som også gerne vil ud og måske hjælpe dig med at fange dine mus.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1361

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Billy har været indekat i sit tidligere liv og er en sød og imødekommende, venlig ung kat. Han vil trives hos dig, som vil være venlig og kærlig ved den evt som indekat men vi tror, at han vil trives bedst med at lære at komme ud også, for der er fart over feltet, hvor han er og fotografen får ikke mange chancer for at vise, hvor smuk han er, så han skal opleves :)

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1715

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder.

Så er Sorteper tilbage fra sin plejefamilie og klar til sit nye liv. Han elsker tørt rugbrød og torskerogn der er blandet med i blødsatte katte piller. , Han kan godt lide at ligge på sorte tasker eller tæpper, så det kan være ret svært at finde ham., Han elsker også at sidde på skulderen af dig, og nogle gange kan han, finde på at grave sig, ind under trøjen på, dig., Sorteper er helt vildt, legesyg, og så er han, helt vildt sød og dejlig. Han vil trives i de fleste familier.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-0952

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Bassim er en tillidsfuld og nysgerrig, kåd og opsøgende fyr, som vil trives med liv omkring sig og også vil kunne lære at begå sig, hvis der er en venlig hund eller andre katte måske. Han har noget krudt i numsen, og vil sikkert trives bedst ved også at få lov til at komme ud. Han er en meget kærlig kat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1608

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Leilas ejer har formodentlig efterladt hende i forbindelse med flytning. Hun er sød, meget venlig og rolig og elsker at gnide sig op ad benene på en. En dejlig kat som vil trives i et roligt, kærligt hjem, måske som indemis?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1840

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år.

Lucy er kommet, fordi hendes ejer skulle flytte og ikke måtte have Trille med. Trille er en kælen og sød, moden kat, vant til børn og at bo med en anden kat,- Hun er en rigtig god musefanger og vant til at måtte være både ude og inde.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1481

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Amaryllis har vi kaldt hende. Hun er en af to killinger, som formodentlig er blevet efterladt på et bosted. Hun er kvik, livlig og søger gerne kontakt for at kæle og hygge med os. Hun er også glad for samværet med de andre katte, og meget madglad er hun da også. Hun vil trives i en familie, hvor man både vil lege og hygge og såmænd nok også hjælpe med at fange en mus eller andet, når hun bliver lige lidt ældre.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1503

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Så er Malthe tilbage fra sin plejefamilie og klar til sin nye familie. Han er en lille legesyg fyr, nysgerrig, elsker at drille sine søskende og er helt fremme i skoene. Han vil trives i de fleste hjem, der gerne vil starte med en livlig og legesyg killing.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1507

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Filur flakkede rundt i en mindre by og forfulgte menneskene på gaden for at blive taget sig af. Han er en sød, venlig og meget kælen kat, som har uro i rumpen. Han elsker at snakke og være nysgerrig. Han vil trives hos jer som ønsker selskab inde og ude

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0034

Hund: mindre blanding

Køn: Han

Alder: 8 år og 2 måneder.

Basse og Laban er kommet på internatet, fordi ejers barn har allergi. De har levet sammen i en børnefamilie på landet, hvor de har løbet frit hele deres liv, er vant til at være alene hjemme og egne katte samt bilkørsel. De er begge lydhøre, opmærksomme, glade og kærlige, aktive ude og stille og rolige inde. De er meget glade for hinanden og især Laban har godt af Basse til at læne sig op ad. Derfor søger vi et venligt hjem med god udendørsplads og evt store "søde" børn. Søde, nemme og fit for fight.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0955

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Ninna kom som missemor og har været i familiepleje. Nu er den lille familie tilbage på internatet og mor er klar til sit nye hjem og liv uden småfolk. Hun er superdejlig og når først hun er faldet til og du har vundet hende, får du er meget trofast ven. Hun vil gerne have et roligt og kærligt hjem, hvor hun har sine menneskers opmærksomhed for sig selv og vil gerne have lov til at komme lidt ud også.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0022

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Trixi er kommet efter at have forsøgt på at klare sig, så godt hun kunne i vinterkulden, ung og alene. Hun er en smuk, lidt forsigtig og mild mis, som sikkert vil trives i dit tålmodige og kærlige selskab, som indemis.

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0033

Kat: europe

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Simba og Zeus er kommet fordi deres ejer er blevet syg og derfor ikke kan passe dem mere. De har været indekatte indtil nu i en børnefamilie. Zeus er en meget sød, rolig, dejlig og venlig kat, nysgerrig og glad for sine mennesker, måske vil han også gerne lære at komme ud?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1844

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Misjas ejer er flyttet fra hende. Hun er ellers en sød, kælen, stille og rolig, tillidsfuld, voksen kat, der er god og nem at have med at gøre. Hun vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0008

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Perle er kommet samen med resten af sin kattefamilie, fordi hende hun har boet hos er kommet på plejehjem. Perle er en stille og rolig, venlig mis, lidt betænkelig ved alt det nye men vil rigtig gerne snakkes med. Hun vil sikkert falde rigtig godt til i dit kærlige selskab evt som indekat og gerne sammen med en anden sød mis, måske Amber, som hun kender?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1720

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Summer´s ejer er forsøgt fundet uden held. Hun er en tillidsfuld og spindende mis, kælen, rar og opsøgende og vil trives i de fleste hjem nok helst med muligheden for også at komme ud

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1522

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Pinky er hentet af kredsformanden ved et dyrehospital, hvor han var blevet sat af. Han er sød og kælen, legesyg og nysgerrig og vil passe hos dig, som ønsker at starte med en killing. Han vil trives i de fleste katteglade hjem. På sigt vil han sikkert blive glad for at få lov til at komme lidt ud også.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0771

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Mamma blev oprindeligt opdaget i en garage sammen med sine killinger. Nu er de klar til at undvære hinanden til fordel for nye hjem og liv. Mamma er en sød og omgængelig, meget kælen og nysgerrig mis, der gerne følger os rundt, hvor vi går og står. Hun vil sikkert trives i et hjem, hvor hun også må komme ud og nyde naturen og måske agere "fanger".

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1854

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Fru kat er en rolig, voksen, observant mis, som holder af at ligge og hygge sig. Hun er god med de andre katte og sikkert også en god musefanger.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1407

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Malou er en missemor, der blev fundet med 6 killinger, hvoraf de 2 desværre var blevet kørt over. Der var ingen som ville kendes ved den lille familie. Derfor blev de hjulpet til Brande Internat af områdets kredsformand i Dyrenes Beskyttelse Hun er nu tilbage fra den plejefamilie, som hun og hendes resterende killinger har været i og er klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye liv hos jer.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1153

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Monika er blevet forladt eller sat af og har søgt hjælp hos optager. Hun er sød og kælen og meget snakkende, lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil sikkert være godt selskab for dig, hvor man evt må være indekat især i starten evt sammen med en jævnbyrdig anden killing

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0041

Kat: langhårsblanding

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Nulle er kommet til os via Dyrenes Beskyttelses vagtcentral, 1812, efter at være færdedes derude uden nogen ville kendes ved hende. Hun var noget forkommen i starten, men nu er hun frisk og fræk igen og klar til sit nye hjem. Hun er en mild og kælen, rolig mis efter alderen, lidt forsigtig for nye situationer og vil sikkert trives som indekat også, evt sammen med en jævnbyrdig anden, sød mis. Hun har brug for et hjem med overskud til ekstra Pelspleje.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0894

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Smilla er blevet sat af, regner vi med og kom alene som moderløs. Nu er hun tilbage fra sin plejefamilie klar til sit nye hjem og liv. Hun er smuk og meget sød og kærlig, som også gerne vil lege og elsker menneskers opmærksomhed. Hun vil trives i et hjem, som har god tid til at være sammen med hende og er vant til hund, andre katte og store børn

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1577

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Maj er 1 af 5 søde, kælne killinger, som ligner hinanden som 5 dråber vand. Hun er vant til andre katte, hund og børn og vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem gerne med børn og andre katte, en selvstændig ung pige med den lækreste bæøde pels

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1565

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Olivia og Mikkel har boet sammen hos en enlig, som desværre ikke kan have dem af personlige grunde. De er rigtig gode i hinandens selskab og begge søde og kælne store killinger, som gerne vil bo i dit hjem, helst sammen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0992

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Mutzi er en dejlig og rolig voksen kat, som vil elske at bo i dit rolige og venlige, gerne voksne hjem, hvor hun vil spinne og spise din dejlige kattemad og måske også hjælpe dig med musebestanden.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0023

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Chili elsker at være midtpunkt og er en glad og livlig, spindende og charmerende fyr og meget kælen. Han vil trives i en familie, hvor han på sigt også må få lov at komme ud.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1677

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Melanie kom som den ene af 2 killinger til os. Hun er meget glad for kontakt med mennesker, kælen og spindende og søger gerne selv hen for at blive kælet og snakket med. Hun vil foretrække ikke at skulle dele dit gode selskab og skød med andre, så hun kan være midtpunkt.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1568

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Så er Bella, som kom med sine killinger, nu tilbage fra familiepleje og klar til sit nye liv og hjem hos din familie, hvor hun også må komme ud. Hun er en rigtig sød og meget godmodig og kontaktsøgende kat, der kommer én løbende i møde, når man kommer hjem, og som nyder at blive forkælet og nusset om.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0049

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder.

Muddi er fundet på egen hånd uden nogen vil kendes ved hende. Hun er en rolig og kærlig, sød og spindende mis, som vi tror har været indkat i sit tidligere hjem, hvilket hun sikkert også vil trives som fremover. Måske vil hun også blive glad for at lære at komme lidt ud i haven?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1828

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Manse har holdt til i et sommerhusområde i en periode, og det er ikke lykkedes at finde frem til hans ejer. Han er en sød og kælen, legesyg killing, der vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1709

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Helge er en tilløber, hvor ejeren er forsøgt fundet, men desværre uden helt, måske er hun egentlig bare sat af eller ud? Hun er en forsigtig men mild pige, som vil trives bedst hos dig, der har et roligt, kærligt hjem og med tid og tålmodighed til at hun kommer til at føle sig tryg og elsket. Hun vil sikkert foretrække at være indekat i hvert fald i starten og helst alene om din kærlighed og bolig.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1860

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Bamse blev pludseligt over en periode set i gadebilledet, løbende rundt og fulgte efter folk, for at få hjælp til at klare sig. Han er meget kontaktsøgende og vant til mennesker. En nysgerrig, kærlig og kælen lille fyr, der vil trives i alle familier, bare man vil være god ved ham og sørge for ham.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1601

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Så er Lillemand tilbage hos os efter at have været i plejefamilie sammen med en lille gruppe jævnaldrende killinger. Han er mild og venlig og lidt afventende i nye situationer, men så bliver han til gengæld rigtig kælen og legesyg. Måske vil han også trives som indekat evt sammen med en jævnbyrdig anden mis?

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1852

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Ranec har holdt til ved et bageri i en længere periode. Desværre kan vi ikke finde ejeren. Han er en sød mis, stille og rolig, nem at have med at gøre, men også livlig, legesyg og med lidt krudt i numsen ind imellem

Brande Internat

Ref: 15BK-1-0010

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Missedrengs ejer kan desværre ikke have ham mere, fordi han desværre er alvorlig syg. Derfor er Missedreng kommet til os, så vi kan hjælpe ham med at finde et godt, nyt hjem. Han er en meget kærlig og kælen velvoksen fyr, som er vant til at være godt selskab i et roligt hjem, hvor han også kommer ud og leger musefanger og følger med på gåture. Han er vant til besøgendes børn og at omgås nabokattene uden problemer, men er ikke så vild med hund

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1705

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Mimmi kom sammen med sine killinger, fordi ejeren ikke længere kunne magte opgaven. Hun er en sød og kælen, opsøgende mis, som gerne vil til et nyt hjem, hvor hun kan være alene om din opmærksomhed, da hun har passet sine killinger i en længere periode.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0039

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Tarzan er meget kontaktsøgende, kælen og spindende og god med de andre katte. Han vil trives i de fleste hjem.

Brande Internat

Ref: 14BH-4-1865

Hund: Retrieverblanding

Køn: Han

Alder: 3 år.

Puk er kommet, fordi hans ejer desværre er gået bort, derfor kan vi ikke fortælle så meget om hans forhistorie. Vi oplever ham som en stille og rolig, voksen hund. Han er glad, opsøgende og kontaktglad, en mild hund som holder af at bruge sin næse, hente og aflevere ting og som går fornuftigt i snor. Han er renlig og ødelægger ikke sine ting og vil trives i et roligt gerne voksent og venligt hjem som ønsker og har tid til hans nærvær og selskab i dagligdagen.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1687

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Birger, som er en pige, har holdt til igennem et stykke tid og bl.a. haft Dyrenes Beskyttelses halsbånd på, for at finde ejeren, men desværre uden held. Hun er vil rigtig gerne i favn og kæles med, og er meget vant til mennesker. Hun har også haft det fint med hunden, der hvor hun holdt til og vil kunne trives i de fleste hjem, måske vil hun gerne have lov til at komme ud også, når hun har vænnet sig til sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1676

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år.

Laica er en stille og rolig, venlig mis, køn og sød, kælen og opsøgende, der gerne sætter sin motor i gang for at vise sin tilfredshed med dig og tilværelsen i det hele taget.

Brande Internat

Ref: 15BH-1-0045

Hund: Dværgschnauzer

Køn: Han

Alder: 6 år og 7 måneder.

Hobo og Gipsy´s ejere kan ikke længere magte deres pasning pga sygdom. Derfor er de kommet til os, så vi kan finde et godt nyt hjem til dem, hvor de to hunde, som er meget glade for hinandens selskab, kan fortsætte med at bo sammen. De er vant til hus med indhegnet have, besøgendes børn, andre hunde og kat, at være alene hjemme, sammen, de almindelige ord fra hundetræning, bil og at få ordnet pelsen nogle gange om året. Hobo er en meget kærlig og kælen fyr, opmærksom og siger til, livlig og opsøgende. Nemme og absolut ikke alderspræget.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-0917

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder.

Selma blev fundet i hæk som lille moderløs. Nu har hun været i familiepleje med sin nye mor og "søskende". Hun er lidt forsigtig og afventende og lader de andre komme til først, inden hun vover pelsen. Hun er en lille kælen og godmodig pige, som vil trives måske som indekat i et roligt kærligt hjem.

Brande Internat

Ref: 14BK-5-1392

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 3 uger.

Petrea er en meget hengiven kat overfor dig, som hun knytter sig til og så kommer hun selv, når der skal kæles eller skal ske andre ting. Hun vil trives godt i et roligt hjem, hvor hun kan være i centrum, uden for meget larm,og hvor hun gerne må bestemme farten, men gerne med en anden kat.

Brande Internat

Ref: 14BK-4-1502

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Helene holdt til i et sommerhusområde med sine killinger og blev indleveret af et tysk ægtepar. Nu er hun tilbage fra familieplejen, klar til at undvære sine unger til fordel for sit nye hjem og liv. Hun er meget kælen og elsker opmærksomhed, vant til en stor hund og vil gerne have muligheden for at være både inde og ude.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0038

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 8 måneder.

Jasmin havnede på det lokale dyrehospital, hvor man har forsøgt at finde ejeren. Da det ikke er lykkedes er hun kommet til os, så vi kan finde et godt nyt hjem til hende. Hun er en mild og sød, kælen pige, stille og rolig men også lidt legesyg og kan fint håndteres og vil sikkert trives som indekat i et roligt og kærligt hjem.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0044

Kat: langhårskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Alfred er kommet fordi hans ejer er syg og bl.a. ikke kan passe hans pels mere. Alfred er en rolig, mild og venlig, voksen kat, der er vant til at være indekat hos en enlig dame. Vi søger et venligt voksent hjem med tid og overskud til pelspleje.

Brande Internat

Ref: 15BK-4-0017

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 3 uger.

Cleo er blevet transporteret under motorhjelmen på en bil, hvor det ikke er lykkedes at finde tilbage til hendes ejer. Derfor søger vi nu et nyt hjem til hende. Hun er en sød og kælen, efter alderen rolig mis, som vil falde til i de fleste familier

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Bliv medlem af Dyrenes Kids Club

Bliv medlem af Dyrenes Kids Club

For børn der er vilde med dyr
LUK DETTE VINDUE

Vind en burgerbog

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind bogen Big Burger Book. Bogen er spækket med lækre og varierede opskrifter på burgere. Hvad end du er til den klassiske burger, den sunde, den greasy, den alternative - ja, så er den i Big Burger Book.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.