Brande Internat

Nyheder

04. feb 2016

Et internats-besøg starter ved telefonen

Brande internat tager imod mange mennesker og dyr i løbet af året. Og vi har nemmest ved at være klar Læs mere...
15. okt 2016

Vi søger serviceminded dyrepasser, veterinær- sygeplejerske eller person med anden relevant baggrund

En med dyb og bred kunde-/ menneskeerfaring til 20-48 timer/ uge afhængig af sæson, til start snarrest eller efter aftale Læs mere...
18. aug 2016

Killinge sæsonen er ved at lakke mod enden .... MEN.....

Det betyder ikke, at vi ikke har killinger og katte der søger nye hjem - tværtimod....det betyder, at killinger der Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Basse er en sød marsvin, som vi har fået kastreret, så han kan bo sammen med en sød hun. Han har boet sammen med en anden han, Speedy, men de var ikke altid så gode venner. han er vant til at bo i lejligheden, hvor de har deres bolig og en løbegård og er meget vant til at være i hænder og blive kælet med, dog mindre den seneste tid pga at ejer har fået allergi, hvilket er grunden til at ejer skal af med dem.
  • Lilje er kommet sammen med sin kattefamilie. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye liv i sit dejlige, blivende hjem. Lilje er en sød, mild og lidt forsigtig pige, der lige skal se nye ting lidt an, men det vil hendes naturlige nysgerrighed sikkert hjælpe hende med at overvinde. Hun vil måske trives som selskabs- og indekat i et roligt, kærligt hjem - eventuelt sammen med en sød makker.
  • Astrid kom for snart længe siden sammen med sin familie. Hun kom i plejefamilie og er nu tilbage. En aktiv, legesyg og nysgerrig pige, som er glad for andre kattes selskab og kælen, når hun har tid :) Hun vil trives med andre katte sikkert på sigt som en dygtig fanger og har brug for et hjem, hvor hun også må nyde de frie, aktive udeliv
  • Sally er kommet sammen med sin mor og søskende, som hun har været i familiepleje sammen med. Plejefamilien fortæller bl.a.: Sally er helt speciel og nem at genkende - med et grønt og et blåt øje. Hun er en sød og kærlig, meget legesyg og glad mis, som også holder af at putte ved sit menneske og som er mere end klar til nye eventyr.
  • Shy flyttede ind på en terrasse og holdt til der i længere tid. Han er er, som navnet antyder, en smule afventende og forsigtig i nye sammenhænge og skal lige finde ud af, om man vil ham det godt. Når han er faldet til og tryg og sikker på, man vil være god ved ham, er han både legesyg, nysgerrig og sød. Han vil sikkert trives bedst i et roligt, kærligt, voksent hjem med tålmodigheden til at tage tingene i hans tempo - evt. som indekat.
  • Anastasia dukkede for snart længe siden op på en landejendom i et tyndt beboet område. Ud af det blå og meget gravid, og ingen i området kendte hende. Hun blev hjulpet på internat og fødte næsten samtidig med. Derefter kom hun i familiepleje., Stille og rolig kat, skal lige se folk an, men så er hun også rigtig sød vil gerne kæles og nusses med.

Åbningstider:
Efter forudgående telefonisk aftale. 

Telefontider:
Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.

Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.

Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.

Modtagelse af hund til internatet kr. 700.

Ved modtagelse af kat til internatet bedes du kontakte os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Brande Internat

Mimse

Dumpede kæledyr

Hjælp svigtede dyr som Mimse