Brande Internat

Nyheder

04. feb 2016

Et internats-besøg starter ved telefonen

Brande internat tager imod mange mennesker og dyr i løbet af året. Og vi har nemmest ved at være klar Læs mere...
23. feb 2017

8 hunde fra den store hundesag klar til formidling

Der skal ansøges skriftelig Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Tarzan´s ejer skal flytte, og Tarzan kan ikke komme med. Han er en ung, sød og venlig, kærlig og livlig fyr, som har været indekat til nu, men som sikkert ikke har noget imod også at få lov til at komme lidt ud.
  • Whiskey er kommet som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet og hun derfor, selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Whiskey er sød, spindende og meget omgængelig. Han er også en kat med fart over feltet og vil meget gerne lege og følge med. Han vil trives i de fleste familier helst som både inde- og udekat på sigt.
  • Kenzo har boet på landet sammen med en anden hund hos en familie med en indhegnet have. Han er en glad og aktiv, kærlig og venlig fyr, som sagtens kan være rolig og slappe af, når hans behov er dækket. Han er vokset op med børn, er glad for alle mennesker. Han har fungeret fint med familiens anden hund og vil gerne løbe efter bl.a. en kat og andet vildt, hvilket er grunden til at parret ikke magter ham mere. Han har ikke været med på jagt, men vil sikkert gerne bo i et hjem med en jæger i familien. Han er vant til at være alene hjemme, med i bil og kender de almindelige ord. Vi søger et hjem med tid til at aktivere og stimulere ham og til at knytte bånd, gerne med store legeglade unge mennesker i blandt samt en indhegnet have.
  • Marylyn kom og holdt sig til ved en villa og græd for at få opmærksomhed og hjælp. Hun er en sød og venlig og snakkesalig kat, der er glad for mennesker. Nysgerrig og vil rigtig gerne stimuleres måske med et udeliv. Har dog til trods et meget roligt sind og vil helt sikkert også gerne være selskabskat i en dejlig familie.
  • Ursa er blevet fundet i Esbjerg. Hun er en sød, men selvstændig kat, der gerne selv vil være med til at sætte dagsordenen og kan sige fra, hvis det er nødvendigt. Hun har et stille og roligt sind og er kælen. Inde- og udekat/ musefanger med det frie liv på landet vil sikkert passe hende rigtig godt.
  • Conrad er den ene af en gruppe katte, som blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Han er en sød og lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men vil også gerne kæle og lege. Han vil måske trives bedst i et roligt, kærligt hjem med mulighed for at komme lidt ud.

Åbningstider:
Efter forudgående telefonisk aftale. 

Telefontider:
Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.

Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.

Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.

Modtagelse af hund til internatet kr. 700.

Ved modtagelse af kat til internatet bedes du kontakte os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Brande Internat

Terriersagen

Så skete det igen

61 hunde fjernet