Brande Internat

Nyheder

04. feb 2016

Et internats-besøg starter ved telefonen

Brande internat tager imod mange mennesker og dyr i løbet af året. Og vi har nemmest ved at være klar Læs mere...
18. aug 2016

Killinge sæsonen er ved at lakke mod enden .... MEN.....

Det betyder ikke, at vi ikke har killinger og katte der søger nye hjem - tværtimod....det betyder, at killinger der Læs mere...
24. aug 2015

Voksne katte bliver overset til fordel for killingerne

Vi har rigtig mange voksne katte på Brande internat. Nogen har været her længe, og ønsker sig brændende deres eget Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Conrad er den ene af en gruppe katte, som blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Han er en sød og lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men vil også gerne kæle og lege. Han vil måske trives bedst i et roligt, kærligt hjem med mulighed for at komme lidt ud.
  • Mismis har boet hos en enlig og været indekat til nu. Hun er en moden, sød og lidt forsigtig kat i nye sammenhænge og holder af at putte og hygge med sin ejer. Hun vil trives bedst som indekat i et voksent, kærligt hjem, som gerne vil have stille og roligt selskab, og som har roen til at lade hende falde til i sin egen rolige rytme.
  • Bonnie er kommet sammen med sine killinger fra et hjem, som havde brug for hjælp til at overtage ansvaret for hende og hendes killinger. Den lille familie har været i familiepleje, men nu er Bonnie klar til at undvære sine unger g os til fordel for sit dejligenye blivende hjem. Hun er en meget sød og kælen kat,- opmærksom og nysgerrig, og kan godt lide at blive nusset og snakket med. Hun vil trives hos de fleste.
  • Lilje er kommet sammen med sin kattefamilie. Hun har været i familiepleje, men nu er hun tilbage og klar til sit nye liv i sit dejlige, blivende hjem. Lilje er en sød, mild og lidt forsigtig pige, der lige skal se nye ting lidt an, men det vil hendes naturlige nysgerrighed sikkert hjælpe hende med at overvinde. Hun vil måske trives som selskabs- og indekat i et roligt, kærligt hjem - eventuelt sammen med en sød makker.
  • Trille kom i sin tid efter at være fundet i motorhjelmen på en bil. Vi forsøgte at finde hendes ejer, men desværre uden held. Derfor kom hun i familiepleje sammen med en gruppe andre små. Plejefamilien fortæller bl.a.:, Trille fået sit navn, fordi hun er trefarvet (tricolor). Hun er en lille lidt tilbageholdende og reserveret kat, men når hun først er taget op, vil hun gerne kæle og prøver ikke at komme ned igen. Trille er meget knyttet til de andre katte og er meget legesyg f.eks sammen med Frida. Hun har boet i villa hos en familie på 2 voksne + 2 teenagedrenge samt 2 neutraliserede katte på hhv. 8 og 9 år, sammen med en gruppe killinger. De har haft deres eget værelse, hvor de har sovet om natten og opholdt sig, når vi har været på arbejde/skole, da vores egne katte kan gå udenfor via kattelem. Ellers har hun og de andre plejekillinger været sammen med os i hele huset og har været en del af vores familie., Hun har været renlig siden dag 1 og kan godt lide at lege med en snor og selvfølgelig alt, der bevæger sig og har været aktiv i leg med de andre plejekillinger.Hun sover forskellige steder, men om natten på en sovesofa sammen med de andre killinger, ellers sofa, puf m.v. Også gerne i en fletkurv., Hun vil måske trives som indekat sammen med en sød makker, men hvis man vil have et tættere forhold til hende, skal man nok have hende som alenekat i et voksent, roligt og tålmodigt hjem, hvor man lader hende falde til i sit eget tempo.
  • Cosmo har været i familiepleje sammen med Panter og Mini MY. Han er en utrolig lækker og frygtløs lille fyr, der elsker og tit ligger og putter med hunden. Han er en rigtig lille jæger, som fanger fluer, edderkopper og alt andet, som bevæger sig. Han er meget knyttet til de to andre og elsker at drille dem. Han vil trives rigtig godt på landet sammen med andre katte og som både inde- og udemis, hvor han må fungere som jæger også.

Åbningstider:
Efter forudgående telefonisk aftale. 

Telefontider:
Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.

Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.

Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.

Modtagelse af hund til internatet kr. 700.

Ved modtagelse af kat til internatet bedes du kontakte os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Brande Internat

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad