Brande Internat

Nyheder

04. feb 2016

Et internats-besøg starter ved telefonen

Brande internat tager imod mange mennesker og dyr i løbet af året. Og vi har nemmest ved at være klar Læs mere...
18. aug 2016

Killinge sæsonen er ved at lakke mod enden .... MEN.....

Det betyder ikke, at vi ikke har killinger og katte der søger nye hjem - tværtimod....det betyder, at killinger der Læs mere...
24. aug 2015

Voksne katte bliver overset til fordel for killingerne

Vi har rigtig mange voksne katte på Brande internat. Nogen har været her længe, og ønsker sig brændende deres eget Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Freja kommer fordi familiens anden hund har svært ved at acceptere hende, selvom hun er en mild og kærlig, opmærksom og selskabelig hund med et roligt sind, som holder af trygheden og nærværet med sine mennesker, også i sofaen. En meget fin pige, velopdragen og god til at gå i snor. , Hun har boet i en børnefamilie og er glad for børn og vant til kat. Fremmede mennesker og hunde er hun lidt afventende overfor. Hun er vant til at være alene hjemme, at luftes, kender de almindelige ord og at være med i bil., Vi søger en kærlig og omsorgsfuld person, hvor Freja må være godt selskab og sammen med sin ejer i de ting, der sker i dagligdagen gerne med mulighed for ikke at skulle dele med andre hunde., Vil måske også egne sig godt til en børnefamilie, da hun er rolig men kan godt lide at lege og nusse og ikke gør meget væsen ud af sig. Hun er nem at håndtere, samt tolerant over for kram og at blive taget fat om.
  • Dyt og Båt kom på internat sammen. Forinden havde de forsøgt selv at finde et hjem sammen, men uden det store held. Men efter et ophold hos os, håber vi, at nogen har lyst til nogle skønne teenagere. De er gode sofaslængere og kan formentlig også gøre lidt nytte. De ønsker sig gerne et hjem sammen
  • Whiskey er kommet som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet og hun derfor, selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Whiskey er sød, spindende og meget omgængelig. Han er også en kat med fart over feltet og vil meget gerne lege og følge med. Han vil trives i de fleste familier helst som både inde- og udekat på sigt.
  • Mirabells ejer er flyttet og vil ikke vedkende sig hende. Hun er en rigtig sød pige. En dejlig nussetrold, der holder af at putte, kæle og hygge. Stille og rolig efter alderen og vil måske også trives som indekat.
  • Vanille optaget forvirret, frysende og miavende. Hun er en kælen, opsøgende, nysgerrig, legesyg snakkesalig og spindende pige, som vil trives i de fleste katteglade hjem, måske også som indekat.
  • Malou er blevet efterladt på ejendommen, da ejeren flyttede. Hun er en sød og kælen mis, har et dejligt roligt sind, og er meget nysgerrig. Hun vil trives i et hjem med gode muligheder for udeliv også.

Åbningstider:
Efter forudgående telefonisk aftale. 

Telefontider:
Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.

Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.

Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.

Modtagelse af hund til internatet kr. 700.

Ved modtagelse af kat til internatet bedes du kontakte os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Brande Internat

Chanel banner

Giv svigtede dyr som hunden Chanel en julegave, der varer hele livet.