Brande Internat

Nyheder

04. feb 2016

Et internats-besøg starter ved telefonen

Brande internat tager imod mange mennesker og dyr i løbet af året. Og vi har nemmest ved at være klar Læs mere...
19. jan 2016

Vi ♥ kaniner

På Brande Internat elsker vi kaniner. Og Pt. har vi mange "hoppe-venner" som søger nye hjem.  Læs mere...
24. aug 2015

Killinger søger hjem

Vi har rigtig mange killinger, dere er klar til nye hjem Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Bastian er kommet, fordi hans ejer ikke er i stand til at tage sig af ham mere. Han er en rigtig dejlig, nem, sød og rar fyr, stille og rolig og meget tillidsfuld. Han er vant til egen hund og til at være både inde- og udekat.
  • Chips er den ene af en lille gruppe killinger, som var blevet sat af i en papkasse og som blev hjulpet til Brande Internat af en af Dyrenes Beskyttelses frivillige kredsformænd. Han er en fin, meget sød og kælen killing. Skøn og dejlig og vil falde til i de fleste familier.
  • Felicia kom som halvstor killing sammen med sin mor og søskende. Hun er en køn og sød, lidt forsigtig pige, som vil trives bedst som indekat i et roligt og kærligt hjem, hvor man har roen og tålmodigheden til at lade hende falde til og komme til sig i hendes eget tempo. Så vil man med tide udvikle et forhold, hvor man har en virkelig dejlig ven og følgesvend, er vi overbevist om.
  • Miko er kommet som én af en gruppe, hvor ejeren er rejst fra dem. Han er en sød og venlig fyr, der er lidt forsigtig i starten, men meget legesyg og eventyrlysten, når først lige han har fundet ud af at der ikke sker noget farligt. Han vil trives i de fleste hjem og vil på sigt gerne have lov at komme ud.
  • Mommy er en sød og kælen dame, som er lidt forsigtig omkring nye ting, men som utrolig gerne vil sidde på skødet, når hun først er blødt op. , Mommy er en tilløber, som har måtte klare sig selv i en periode, men nu savner hun nogle som kan tage sig lidt af hende. Hun vil mest egne sig som alene-mis.
  • Bellies har boet sammen omed en anden kat og været indekat i en lejlighed sammen med deres ejer, som desværre ikke kan beholde dem mere.Bellis vil sikkert trives godt med fortsat at bo med en sød, voksen person og være indekat evt sammen med en anden sød kat.Bellies er opsøgende og meget kælen mis med lidt ekstra sul på sidenbenene,- sød, mild og dejlig og følger sin ejers rytme. Hun er lidt forsigtig i ukendte situationer og ikke vild med hunde, men elsker sit legetøj og kradsetræ, samværet med Wendyog sin ejer.

Åbningstider:
Efter forudgående telefonisk aftale. 

Telefontider:
Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.

Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.

Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.

Modtagelse af hund til internatet kr. 700.

Ved modtagelse af kat til internatet bedes du kontakte os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Brande Internat

Kom med i Dyrenes Kids Club

Bliv klogere på dyr og mød nye dyrevenner

Få et prøvemedlemskab af Dyrenes Kids Club og få adgang til vores digitale univers
Her
LUK DETTE VINDUE

Vind ½ års dyrefoder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition. Hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events. 

Hill´s Pet Nutrition er fodersponsor for hunde og katte på Dyrenes Beskyttelses internater.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition- hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat.