Brande Internat

Nyheder

04. feb 2016

Et internats-besøg starter ved telefonen

Brande internat tager imod mange mennesker og dyr i løbet af året. Og vi har nemmest ved at være klar Læs mere...
23. feb 2017

8 hunde fra den store hundesag klar til formidling

Der skal ansøges skriftelig Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Samba er haleløs, men det generer ham nu ikke, og det er til gengæld dét, der gør ham særpræget og nem at kende. Han er en sød, lidt forsigtig fyr, som med tiden sikkert vil blive en eminent musefanger, hvis han får muligheden hos dig, der er et kærligt og vedholdende gemyt, der ser det som en opgave at vinde hans tillid.
  • Olaf har fået brug for en ny familie, fordi hans nuværende familie har fået et menneske med allergi mod Olaf. Han er en venlig og imødekommende kat, som er vant til små hunde, børn og til at færdes både inde og ude. Han er ligeglad med andre katte og en rigtig dygtig musefanger. Han vil trives i de fleste hjem
  • Tustus har boet sammen med en anden kat og har været indekat til nu hos en enlig kvinde, som desværre ikke er i stand til at tage sig af sine katte mere. Hun er en legesyg, livlig, sød og kælen, ung kat, der på sigt vil trives bedst i en familie, hvor hun også må komme ud og få brændt noget af sin energi af.
  • Kalle er kommet fordi han ikke trives så godt med at være ren indekat, hvilket han har været hos en enlig kvinde i en lejlighed. Han er en nysgerrig og aktiv fyr som gerne vil på opdagelse og sikkert også gerne ud at fange en mus eller andet. Han er en kælen fyr, som selv siger til og fra og en bestemt fyr, der er tydelig i sine signaler. Han har brug for et voksent hjem evt. med store børn, hvor han gerne må komme ud alt det han har lyst til.
  • Fie er en af hundene fra dyreværnssagen fra Randers. Vi havde en forventning om, at hun var med hvalpe, og derfor har hun ikke været klar før, men hun er ikke drægtig og derfor klar til sit nye hjem., Hun er en moden, glad og sød pige, men også en lidt forsigtig hund, som nemt bliver usikker. , Hun har ligesom de andre krævet ekstra arbejde, men er nu også blevet nysgerrig og søger nærvær og kærlighed med søde, rolige og kærlige mennesker. Hun er stærk i sit hundesprog og har fungeret som flokfører for mange af hundene., Desuden synes vi, at det er vigtigt, at man er opmærksom på, at: , • Hun er udpræget flokdyr og kan få svært ved at være alene hjemme - især når først hun er faldet til og er blevet glad for sine nye mennesker. Derfor bør hun tilvænnes dette gradvist over måneder,- men hvor man starter så småt fra første færd., • Hun er ikke med sikkerhed renlig., • Hun er i færd med på sin socialisering hos os,- herunder at luftes i snor,- og man kan ikke regne med, at hun bare kommer, når man kalder i starten, mens hun ikke føler sig sikker og tryg - og måske heller ikke helt kender sit navn., • Hun har fået minimal motion og dårlig ernæring i sit tidligere liv. Derfor er det vigtigt at man fremadrettet sørger for lødig foder og motion.Hun er noget selektiv i, hvad hun spiser., • Hun er minimalt socialiseret til hverdagslivet, andre dyr og mennesker, hvilket kan give uventede reaktioner i ukendte situationer. , • Selvom hun er nem at gøre forskrækket, reagerer hun ikke aggressivt. , hun har brug for at lære at føle tryghed og søge kontakt og derfor stor brug for masser af kærlighed, tålmodighed og tolerance og ikke mindst et roligt og regelmæssigt, forudsigeligt hjem og hverdag., Derfor søger vi rolige, regelmæssige, kærlige og tålmodige ejere med stor tolerance og forståelse for en hund med en trist baggrundshistorie og specielle behov, som er indstillet på at give hende tryghed og kærligt selskab i hverdagen - Gerne med erfaring og en indhegnet have., P.S. Familier med mindre børn og en travl hverdag er ikke relevante.
  • Cato har brug for et nyt hjem, fordi hans nuværende familie har fået familieforøgelse og derfor ikke har den fornødne tid og overskud til ham mere. Han er en glad, nysgerrig, energisk, imødekommende og kærlig ung hund overfor alle han har mødt, andre hunde og egen kat. Han er måske lidt for voldsom i sin glæde for nogle. Han har boet i lejlighed til nu, og er vant til at være alene hjemme. Pas lidt på løse ting. Han kender de almindelige ord. Han har været vant til at være med i bil. Han er vant til at luftes frit og er ganske god til at komme ved kald, som regel. Han kan gå i snor - kan trække. Han har brug for et hjem med god udenomsplads til at boltre sig på og en erfaren ejer, som har tiden til at være sammen med ham og overskud til at aktivere ham og evt. gå på hundeskole med ham, så det grundlæggende kommer helt på plads. Evt. med store aktive børn og evt. en jævnbyrdig makker.

Åbningstider:
Efter forudgående telefonisk aftale. 

Telefontider:
Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.

Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.

Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.

Modtagelse af hund til internatet kr. 700.

Ved modtagelse af kat til internatet bedes du kontakte os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Brande Internat

Balder

Giv dyr som hvalpen Balder en lys fremtid

Hver en krone gør en forskel