Brande Internat

Nyheder

04. feb 2016

Et internats-besøg starter ved telefonen

Brande internat tager imod mange mennesker og dyr i løbet af året. Og vi har nemmest ved at være klar Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Basses oprindelige ejer boede på et lille værelse og det var ikke nok for Basse. Han har været indekat og har kun været ude i snor, men han er en livlig, aktiv og nysgerrig fyr, som har brug for mere udenomsplads og for at komme ud på eventyr også. Han er flot og har en meget genkendelig hale, som smyger sig langs ens hals og ryg.
  • Nala er kommet, fordi deres ejer ikke kan have hende mere. Hun er en mild og lidt fosigtig mis i starten. Meget social, rolig og sød mis, men også nysgerrig. Hun er meget kælen og vil meget gerne nusses. Hun er vant til og fungerer fint med de andre katte og er vant til at være både inde og ude. Hun vil sikkert trives i de fleste familier.
  • Unge mor her, kom, lagde sig og fødte. Nu har vi brug for en plejefamilie til hende og hendes lille flok, så har du tid, lyst og overskud og vil du gerne gøre en forskel, ved at hjælpe os og dyrene og ønsker du at give dig selv og din familie nogle fantastiske øjeblikke (nok iblandet nogle bekymringer, men altid med en hotline til os) så ring til os på 97187123. Måske er netop denne lille familie rejst af, men der kan sagtens være kommet nye familier til i mellemtiden... p.s. ring også gerne, selvom I måske har lagt jeres kontaktoplysninger hos os i forvejen..:)
  • Findus er en meget kælen og aktiv fyr. Han elsker mad og at blive nusset og kælet med. Han vil passe ind i de fleste familier
  • Bumle har holdt til og er dukket op igennem hele vinteren uden nogen som vil kendes ved ham. Det var han blevet noget tynd og lettere skadet af, men nu synes vi han er ved at være klar til sit nye hjem. Han er en rolig, sød og kælen meget opsøgende fyr, sopm vil trives bedst i en familie, hvor han må være både inde og udemis.
  • Skippers ejer er desværre ikke mere. Derfor har Skipper fået brug for et nyt hjem. Han er en sød og stille mis, der har været både inde- og udemis i et roligt, modent hjem og holdt sig tæt på hjemmet.

Åbningstider:
Efter forudgående telefonisk aftale. 

Telefontider:
Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.

Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.

Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.

Modtagelse af hund til internatet kr. 700.

Ved modtagelse af kat til internatet bedes du kontakte os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Brande Internat

Støt Dyrene

Sådan støtter du

Gør en forskel for dyrene

LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Stop lange dyretransporter

Millioner og atter millioner af dyr bliver hvert år transporteret på lange anstrengende transporter over de europæiske grænser. Undervejs udsættes de for stress, sult, dehydrering, smerte og ikke sjældent død.

Hjælp os med at råbe politikerne op og få de lange dyretransporter stoppet – én gang for alle. 

Med din underskrift bakker du op om vores kamp.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!