Brande Internat

Nyheder

24. aug 2015

Killinger søger hjem

Vi har rigtig mange killinger, dere er klar til nye hjem Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Så er Sofie retur fra sin plejefamlie sammen med sin kattefamilie og er blevet vant til at bo i et menneskehjem med alle dets oplevelser og lyde. Hun er en fin, glad og legesyg mis, men også rolig og kælen og en dame med sine meningers mod, der kan sige til og fra.
  • Robin er en sød, rar, imødekommende og tillidsfuld fyr, som er kommet væk fra sit hjem på den ene eller anden måde, og som det er ikke lykkedes at finde frem til ejer på. Derfor har han brug et godt nyt hjem. Han vil trives i de fleste hjem gerne som både inde- og udemis.
  • Gustav er optaget efter at have holdt til i et område i en periode. Han er en flot, meget venlig og kærlig, voksen fyr, som vil falde til i de fleste hjem, hvor han må være god selskab og både inde og ude.
  • Anton var der bare pludselig på en genbrugsplads, hvor han blev ved med at være. Han er en venlig, rolig og afbalanceret, meget imødekommende og tillidsfuld fyr, som vil trives i de fleste hjem, gerne som både inde- og udemis.
  • Ronja blev fundet løbende rundt midt på en motorvej. Hun er en sød, nysgerrig, fin og kælen lille mis, som vil trives i de fleste familier.
  • Stella er en af en lille gruppe, som holdt til i et efterhånden tømt sommerhusområde. Hun er en dejlig kat. Hun er kælen, opsøgende og spinnende med den blødeste pels. Hun vil trives bedst hos jer, hvor hun også må være ude og måske agere musefanger.

Åbningstider:
Efter forudgående telefonisk aftale. 

Telefontider:
Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. 

Fakta om priser:
Formidling af hund til nyt hjem kr. 2.275.

Formidling af kat til nyt hjem kr. 775.

Formidling af 2 katte til nyt hjem kr. 1.175.

Modtagelse af hund til internatet kr. 700.

Ved modtagelse af kat til internatet bedes du kontakte os.

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat. Vi forhandler deres foder i vores butik.  
   
 
   
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Brande Internat

Støt Dyrene

Sådan støtter du

Gør en forskel for dyrene