Fyns Internat

Nyheder

17. mar 2017

Frivillig Intro-aften

Torsdag den 30. marts kl. 18.30 til 20.30 Læs mere...
02. jan 2017

Vejledning i at komme i betragtning til hund fra Fyns Internat

Hvor kommer hundene fra? Læs mere...
11. dec 2016

TUSIND TAK TIL ELDORADO

*TUSIND TAK TIL ELDORADO* Hvert år bruger vi tonsvis af kattegrus på Fyns Internat. Derfor betyder det virkelig meget, at ELDORADO har valgt at sponsorere internatets eget forbrug af kattegrus. Vi er super glade for Læs mere...

Fyns Internat åbnede den 15. februar

Du kan parkere på den store parkeringsplads. Internatet ligger bag den hvide ejendom.

  • Vera er en ældre hunkat, hun er sød og kælen. Hun skal ud til et roligt hjem som vil give hende masser af nus og kæl. Hun skal på sigt have mulighed for at komme ud.
  • Fobo er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.
  • Pelle Mis er blevet indleveret, da gammel ejer skulle flytte og ikke kunne have ham med. Han er en dejlig, kærlig dreng som er meget social. Her går han fint med de andre katte. , Han har været vant til at være både ude og inde. Det skal hans nye hjem også kunne tilbyde ham.
  • Fanny er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.
  • Funky er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne, når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.
  • Maria er bulgarsk gadehund og landede for kort tid siden i et hjem som ikke kunne tage hånd om hende. , Vi har opereret 5 tænder ud, som var slidt ned og flækket, formentlig pga. tremmebidning i Bulgarien. , Hun er meget mild, har tilliden i behold til mennesker, men er også en blød pige. Hun har et fantastisk hundesprog og kan med alle. Hun er dog ikke så god til at sige fra overfor bullerbasserne og finder sig i alt for meget, så hun skal i kærlige hænder som kan sørge for at hun kun får søde venner. , Da hun kommer fra gadelivet er hun meget fokuseret på mad. Hun er til den magre side, så god kvalitetskost må gerne blive en del af hendes hverdag og fremtid. Hun er absolut utrænet, men gør alt for mad og er meget trænbar. Hun er meget rolig og hviler godt i sig selv. Hun elsker at komme ud og bruge næsen. Og vil sætte pris på et hjem hvor hun kan få masser af opmærksomhed og kærlighed. Og gode gåture. Hun går faktisk pænt i snor.

Åbningstider:

Mandag til fredag:   10.00-12.00
16.00-18.00
Lørdag, søndag og helligdage:   11.00-16.00

 
Samt efter aftale  

Telefontider:

Mandag til fredag:  

10.00-12.00

16.00-19.00

Lørdage, søndage og helligdage:   11.00-16.00

 

Fakta om priser:

Adoption af hund (uanset størrelse og alder):   kr. 3000,00

Adoption af kat/killing:

  kr. 1100,00

Adoption af 2 katte/killinger til samme hjem:

 kr. 1700,00

Adoption af kanin/marsvin intakt

 kr. 150,00

Adoption af neutraliseret kanin/marsvin

 kr. 500,00

 

 

 

  
Modtagelse af id mærket hund til omplacering:   Fra kr. 950,00
Modtagelse af neutraliseret og id mærket kat omplacering: 

kr. 550,00

Modtagelse af neutraliseret og ikke id mærket kat til omplacering: 

kr. 650,00 

Modtagelse af ikke neutraliseret og ikke id mærket kat til omplacering: 

kr. 1350,00 

Der betales for vaccinationer hvis dyret ikke er vaccineret indenfor det sidste år 

 

Modtagelse af kanin eller marsvin til omplacering 

kr. 400,00 

    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat . Vi sælger gerne samme produkt med hjem, så dyret kan få en optimal start  
    KattensNo1 har sponsoreret vores legeområde til kattene. Vi sælger naturligvis også deres kvalitetsprodukter i vores shop  
    TEKST  

Hjælp
svigtede dyr

Støt Fyns Internat

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad