Fyns Internat

Nyheder

10. apr 2016

Frivillig Intro-Aften

På Fyns Internat bruger vi frivillige til mange forskellige ting: Læs mere...
03. mar 2016

Alle hvalpe har krav på en god start i livet.

Men nogen gange bliver opgaven for stor og så skal man bede om hjælp Læs mere...
03. dec 2015

Er du vores nye veterinærsygeplejerske? STILLINGEN ER BESAT

Desværre har en af vores erfarne og meget dygtige veterinærsygeplejerske valgt at sige ja til nye udfordringer. Derfor søger vi Læs mere...

Fyns Internat åbnede den 15. februar

Du kan parkere på den store parkeringsplads. Internatet ligger bag den hvide ejendom.

  • Molly trives ikke som indekat, og skal derfor i sit næste hjem have mulighed for at komme ud. Hun skal dog vænnes til det stille og roligt. Hun bliver nok aldrig den store strejfer, da hun er lidt forsigtig og virker til at søge trygheden og ro. Hun er ikke vant til andre katte og skal derfor ud til et hjem uden andre dyr. Hendes gamle ejer beskriver hende som en dejlig, mild og kærlig kat som dog er lidt reserveret overfor fremmede. Hvis du har lyst til at give Molly en ny chance så kom og hils på hende i vores åbningstid. Hun er ligesom alle de andre katte, neutraliseret, øremærket og vaccineret.
  • Rocky kom hertil, da ejer desværre ikke kunne tage sig af ham. Han var lidt tynd da han kom ind, og er stadig lidt til den tynde side. , Han er en frisk skægagame, som spiser sine foderdyr med energi og velbehag, og er meget håndterbar., Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.
  • Rene blev efterladt i en lejlighed, og vi ved derfor desværre meget lidt om ham., Han er en energisk skægagame som spiser både sit grønt og foderdyr fint. Han er håndterbar. , Ny ejer skal enten have erfaring med skægagamer, eller have sat sig grundigt ind i hvad de kræver, da de har specifikke krav til både foderplan samt terrarieindretning.
  • Whitney er desværre blevet væk for sin ejer, og leder derfor efter sit nye kærlige hjem. Whitney er ikke helt tryg ved mennesker. Hun kan godt håndteres og gå i sele. Men hendes nye hjem skal påregne, at have tiden og kærligheden til at gøre hende tryg. Hun er en skøn pige, så vi er sikker på, at hun med tiden, nok skal få tilliden tilbage. Whitney er neutraliseret.
  • Bella er kommet ind da ejer ikke har overskud til hende og hun ikke virker til at trives i lejlighed. Hun er en rigtig glad pige, der er godt socialiseret med andre hunde og glad for alle mennesker. Beaglens jagt instinkt skinner meget igennem og næsen fører hende ofte på afveje. Hun skal til hjem som alene hund og hjem med børn skal være over 12 år. Når alene hjemme hyler hun, nyt hjem skal være forberedt på alene hjemme træning. Vi søger et aktivt hjem, der har erfaring i hvad det vil sige, at have en jagt hund. Nyt hjem må meget gerne være nogen som vil gå til noget sportræning eller anden træning, da hun er en super kvik lille pige.
  • Energisk, opfindsom husky-blanding søger nyt hjem., Hendes navn er Tulle og hun er en meget kærlig pige, der elsker al opmærksomhed., Hun er god med andre hunde, men er en stor pige fuld af fart, så kan være lidt voldsom for små hunde. Hun elsker vand og mudderhuller som hun gerne afkøler sig i. , Tulle er vant til børn fra 6 år. og har boet med ude katte. , Desværre har hun ikke lært at være alene hjemme, derfor skal nyt hjem påregne alene hjemme træning., Vi søger et hjem der har erfaring eller kendskab til siberian husky, da racen tydeligt skinner igennem hos hende.

Åbningstider:

Mandag til fredag:   10.00-12.00
16.00-18.00
Lørdage og søndage:   11.00-16.00

 
Samt efter aftale  

12.00-16.0

Telefontider:

Mandag til fredag:  

10.00-12.00

16.00-19.00

Lørdage og søndage:   11.00-16.00

 

Fakta om priser:

Videreformidling af hund (uanset størrelse og alder):   kr. 3000,00

Videreformidling af kat/killing:

  kr. 995,00

Videreformidling af 2 katte/killinger til samme hjem:

 kr. 1.600

Videreformidling af kanin

 kr. 100,00

Videreformidling af kastreret hankanin

 kr. 400,00

Videreformidling af steriliseret hunkanin

 kr. 900,00

 

  
Modtagelse af id mærket hund til omplacering:   kr. 950,00
Modtagelse af neutraliseret og id mærket kat omplacering: 

kr. 550,00

Modtagelse af neutraliseret og ikke id mærket kat til omplacering: 

kr. 650,00 

Modtagelse af ikke neutraliseret og ikke id mærket kat til omplacering: 

kr. 1350,00 

Der betales for vaccinationer hvis dyret ikke er vaccineret indenfor det sidste år 

 

Der kan betales med dankort  
    Hill´s er sponsor på vores foder til hund og kat . Vi sælger gerne samme produkt med hjem, så dyret kan få en optimal start  
    KattensNo1 har sponsoreret vores legeområde til kattene. Vi sælger naturligvis også deres kvalitetsprodukter i vores shop  
    TEKST  

Hjælp
svigtede dyr

Støt Fyns Internat

Lad dyreungerne være

Lad dyreungerne være

Ofte er de hverken efterladte eller i nød
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Stop lange dyretransporter

Millioner og atter millioner af dyr bliver hvert år transporteret på lange anstrengende transporter over de europæiske grænser. Undervejs udsættes de for stress, sult, dehydrering, smerte og ikke sjældent død.

Hjælp os med at råbe politikerne op og få de lange dyretransporter stoppet – én gang for alle. 

Med din underskrift bakker du op om vores kamp.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!