Mink

Film om minkproduktikon og pelsindustrien fra The animation workshop

Animationsfilm produceret af studerende på The Animation Workshop til Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelse mener, at den måde, hvorpå mink holdes i dag, er uacceptabel. De nuværende minkbure er alt for små og opfylder på ingen måde minkens behov for berigelse og beskæftigelse. Der er således behov for radikale ændringer af de eksisterende bursystemer, hvis mink skal holdes under velfærdsmæssigt forsvarlige forhold. Hvis der ikke kan opnås disse forbedringer mener, Dyrenes Beskyttelse at minkproduktionen skal ophøre.

Mink skal leve under forhold, hvor de kan udfolde deres naturlige adfærd som rovdyr, have adgang til svømmevand og muligheder for at blive aktiverede.

Dyrenes Beskyttelse arbejder for at gøre livet bedre for de danske mink.

Annoncekampagne april 2012

Læs minkrapporten PDF-format
Brev til Fødevarestyrelsen om diameter på rør PDF-format

Download PDF-læseren Adobe Reader, hvis du ikke har den installeret.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Besøg vores webshop

Check vores

webshop ud

Tag på shopping i Dyrenes Beskyttelses webshop og støt dyrene, når du handler.
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!