Roskilde internat

Nyheder

13. okt 2014

Kan du eller dit firma hjælpe?

Det er umanerligt dyrt at drive internat - dyrene nærmest æder os ud af huset, dyrlægeregningerne står i kø, og Læs mere...
19. sep 2014

Meld dig til Juleloppemarked på Roskilde Internat

Sæt kryds i kalenderen og find alt dit gamle skrammel frem. Lopperne skal hoppe på internatet den 29. november Læs mere...
20. okt 2014

Se vores skønne hvalpe

For fem uger siden fik Canzie hvalpe. Nu er de blevet så store, at de skal se verden - og Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Chagall og Zifons ejer blev syg, så derfor søger disse skønne brødre et nyt, godt hjem hos hundekyndige mennesker uden børn. De er utrolig søde, hengivne og glade - men også lidt nervøse. Derfor har de brug for en blid ejer, som har god tid til dem og kan vise dem, at verden ikke er så farlig. De er glade for andre hunde, bare de ikke er for voldsomme. De gør ikke særlig meget, så vi vurderer, at de godt kan bo i lejlighed. De kan godt skilles ad, men kan også sagtens bo i samme hjem.
  • Bacons ejer blev syg, så nu leder han efter et nyt, godt hjem. Han havde et skadet øje, så det har vi pillet ud, og nu er han ved at lære at klare sig som sørøver. Det går nu ret godt, og han er lige så glad som altid. Bacon er utrolig aktiv og tillidsfuld. Han kan med de fleste hunde, elsker mennesker og er brølstærk. Han skal lære at gå pænt i snor, han stikker af, når han er løs, men er vant til større børn og kan være alene hjemme. Bacon gør en del, så han skal ikke bo i alt for tæt bebyggelse.
  • Leika kom hertil sammen med sine søskende, da de var helt små. Nu er hun klar til et nyt hjem hos søde, rolige mennesker. Hun er nemlig selv en lidt forsigtig killing, som godt kan blive lidt bange, hvis tingene går for hurtigt. Hun vil have det utrolig godt med at komme videre i livet sammen med Mette, som hun er blevet meget gode venner med.
  • Max blev smidt af på en adresse i Dragør, så nu leder han efter nogle mennesker, som vil være sødere ved ham resten af hans liv. Han er meget kælen og kontaktsøgende - og nogle gange bliver han så kælen, at det koger lidt over i hans lille hoved, så han altså lige kommer til at hyggenappe lidt. Derfor skal han nok ikke bo sammen med helt små børn. Max har det fint med andre katte og skal bo i hus med have.
  • Maddie blev efterladt i et sommerhus ved Holbæk, så nu leder hun efter et bedre hjem. Hun er sød, elsker mennesker og hygge. Maddie vil nok helst være alene-kat i sit nye hjem, hvor tingene også godt må foregå lidt fredeligt. Hun skal bo i hus med have.
  • RESERVERET: Der var desværre ikke tid til Zento længere på grund af hans families skilsmisse. Han er en utrolig dejlig dreng, som er utrolig glad for de mennesker, han kender. Nye mennesker og situationer kan gøre ham ret nervøs. Zento har lidt tendens til at hyrde mindre børn. Han kan være alene hjemme uden problemer - men kan ikke bo i lejlighed, for så gør han. Han er glad for andre hunde, kan en del kommandoer og så elsker han vand. Zento har brug for en erfaren og meget blid ejer.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 950,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.500,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kanin (kastreret han):

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (20 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Kommende events

29. Nov. 10:00 - 14:00

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Bagværk mod buræg

Bag en kage

Og støt kampen mod buræg

LUK DETTE VINDUE

Vind et Vild med Dyr spil

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind brætspillet 'Vild med Dyr'. Spillet er en sjov dyrequiz for hele familien fyldt med skøre spørgsmål og opgaver om alt fra bænkebidere til blåhvaler.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.