Roskilde internat

Nyheder

10. maj 2016

Internatet modtager desværre ikke erhvervspraktikanter

Hver uge får vi rigtig mange forespørgsler fra skoleelever, deres forældre og lærere, fordi de ønsker at komme i erhvervspraktik. Læs mere...
28. apr 2016

Hundepensionen er fuldt booket hele juli

Vi skal hygge med en masse pensionshunde hele juli - så desværre har vi ikke plads til flere Læs mere...
04. dec 2015

Vi har fået nye åbningstider

Så har vi rystet posen og vendt op og ned på vores åbningstider – som gerne skulle være til vores Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Elisabeth kom til os, da ejer ville aflive hende. Men det var der ingen grund til, da hun er fin og rask. Hun er en lille mus, der er et godt førstegangs kæledyr. Hun vil meget gerne gå bur mod bur, med en anden dværghamster. Da vi tror hun er for gammel til at blive sammenført med en. Hun er nataktiv og er ikke vild med berøring, men det kan der arbejdes på.
  • Løkke er en skøn og meget social kat, som også kan være lidt sin egen. Hun kommer selv, når hun ønsker at nusse og hun er ikke begejstret for at blive løftet. Men hun er utrolig kælen og elsker sine mennesker. Løkke er fuld af spilopper og narrestreger, og hvis en kat kan have humor, så er det det, Løkke har!, Hun er en aktiv lille dame, som har haft tre killinger, der for længst har fundet nye hjem. Vi kan ikke forstå, at vi har haft hende så længe, for hun er en virkelig dejlig kat. Løkke er meget nysgerrig, legesyg og kan bo sammen med børn over 8 år. Hun kan nok lære at bo med en hund, hvis den er rolig og vant til katte. Løkke skal bo i hus med have.
  • Sigurd er desværre kommet retur, da ejer blev alvorlig syg. Sigurd er hvalp af Chanel fra den store dyreværnssag med 91 hunde. Sigurd er født på internatet og har haft en rigtig god opvækst. Han klarede også sin hvalptest rigtig godt dengang. Han søger en ejer der har meget cocker erfaring og har haft cocker før. Han er en fantastisk mild dreng og har meget samme sind som sin mor Chanel. Desværre har han også "arvet" sin mors seperatonsangst og kan derfor ikke være alene hjemme. Han er ikke vant til så meget nyt og derfor skal han ikke bo i lejlighed eller med katte. Han kan ikke bruges til jagt, da han er skudrad, men vil elske at gå spor. Han er god til andre hunde, kan godt blive lidt dårlig af at køre i bil og så har han det bedst med store børn. Vær opmærksom på: En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og bør derfor bo et sted med god plads. Da Chanel har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl, kan dette give følgesygdomme hos Sigurd, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hunden med positiv indlæring. Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at bestille tid til at besøge ham. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!
  • Max mistede desværre sin ejer, så han vil gerne bestille en ny af slagsen. Max er evigglad, og har en masse dejlig energi, der kan arbejdes med. Han er meget racetypisk og vil gerne gå sine egne veje, når det passer ham, så han skal bruge en tålmodig ejer med stor hundeerfaring. Der er rigtig mange kilometer i denne lille hund, så han skal ikke bo hos ældre, gangbesværede mennesker. Der er også rigtig meget lyd i Max, så han skal bo i hus med have og ikke lejlighed eller rækkehus. Så bliver man bare uvenner med naboen., Han har det fint med tæver, men kan godt blive lidt fokuseret på deres bagdel, så de skal kunne sige fra., Max er en puttegøj med mennesker, og han elsker alle, han møder. Han går rigtig pænt i snor, er bange for høje, pludselige lyde og elsker at jagte katte. Vi tror ikke, at han er verdensmester i at være alene hjemme, så han får brug for et hjem, hvor det ikke bliver nødvendigt ret tit eller har god mulighed for at lære ham det. Vi kan mærke han bliver mere rolig i boks, når vi går frem - og han falder hurtigt til ro. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!
  • Smukke Humle rendte rundt med en kæmpe byld på bagdelen, som gjorde rigtig ondt. Den er nu helet og tilbage er blot et blåt mærke og et stykke med bar hud. Humle er en meget legesyg og kælen kat. Han fungerer slet ikke med andre katte, og vi mener, at det vil være en stor fordel for Humle, at han kommer ud i et hjem, hvor der ikke er særlig mange katte i området. Han glæder sig til at komme ud igen og rulle i det friske forårs-græs.
  • Liam blev født hos plejemor, af sin mor Liva, der blev fundet i Nivå. Han er en lidt forsigtig dreng, der skal kende sine mennesker, men så kommer han hen til én, hvis man bruger tid på at sidde hos ham. Han kan ikke lide at blive løftet, men elsker at slikke ens hænder og nusse lidt. Han lever som udekanin her, og har været i pleje med stor løbegård. Det er vigtigt at han kommer ud til en anden kanin, da han er meget knyttet til sine søskende.

Åbningstider - gældende fra 4. januar

Mandag til fredag:               10-12 og 16-18
 

 
Lørdag, søn- og helligdage:               12-16
 

DER SKAL BESTILLES TID,
HVIS DU ØNSKER AT SE PÅ HUND

  

Telefontider:

Mandag til fredag:
  13-16
Lørdag, søn. og helligdage:  

 

Telefonen er lukket

Fakta om priser:

 

Køb af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.995,00

Køb af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 1.100,00

Køb af kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Køb af kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 400,00

Køb af steriliseret hunkanin

 kr. 600,00

 

 


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 210 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI), som højst må være et år gammel.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
   VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Kom med i Dyrenes Kids Club

Bliv klogere på dyr og mød nye dyrevenner

Få et prøvemedlemskab af Dyrenes Kids Club og få adgang til vores digitale univers
Her
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Stop lange dyretransporter

Millioner og atter millioner af dyr bliver hvert år transporteret på lange anstrengende transporter over de europæiske grænser. Undervejs udsættes de for stress, sult, dehydrering, smerte og ikke sjældent død.

Hjælp os med at råbe politikerne op og få de lange dyretransporter stoppet – én gang for alle. 

Med din underskrift bakker du op om vores kamp.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!