Roskilde internat

Nyheder

13. okt 2014

Kan du eller dit firma hjælpe?

Det er umanerligt dyrt at drive internat - dyrlægeregningerne står i kø, og vi får flere nødstedte dyr ind end Læs mere...
06. feb 2015

Søde piger samlede ind til vores dyr

I denne uge blev vi igen begavet med gulerødder, tæpper og dontationer til vores dyr Læs mere...
26. jan 2015

Rocky kom på besøg efter 11 år

Det sker af og til, at vi får besøg af hunde, som har fået et nyt hjem gennem os. Men Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Smukke Missi kunne desværre ikke lide at bo hjemme mere pga. de andre dyr i hjemmet. Hun blev derfor, tit ude længe eller søgte ind hos naboen. Derfor synes hendes gamle familie, at hun skulle have et hjem hvor det kun er hende der er dronning og kan få alt opmærksomheden. Det skal også være et hjem hvor hun kan få lov til at komme ud og hvis der er naboer, så skal de ikke have noget imod at hun måske kigger forbi. Hun er vant til børn, men det skal helst bare være nogen der kommer på besøg. Andre dyr ønsker hun sig ikke, men menneskekontakt er det hun savner allermest, så ny ejer skal være klar på kæl og hygge i sofaen.
  • Ashley blev fundet til storskrald med 3 andre kaniner, i en papkasse. Heldigvis var der en pige der opdagede, at kassen bevægede sig og så ringede de til 1812. Ashley er en frisk kanin, der er meget glad for selskab fra en anden kanin. Hun kan godt virke lidt genert, men det er kun indtil hun har set dig an. Hun er en sød og nysgerrig kanin, der i de rette hænder kan blive en rigtig god ven. Hos os er hun udekanin og er meget renlig.
  • Pjuske er kommet til os, da han gøede for meget i lejligheden. Ejeren indrømmede selv, at han ikke var blevet aktiveret nok, og at det var grunden til, at han har opført sig sådan. Her har vi set en helt anden Pjuske, som er glad, omgængelig med andre hunde (skulle dog lige læres), nysgerrig og med eventyrlyst. Han skal starte forfra med alene-hjemme-træningen, men han ødelægger ikke noget i sin boks. Han er meget klog og engageret, når man træner med ham. Pjuske er en stor puttehund, men han skal i den grad aktiveres. Han har haft en hård opdragelse og er derfor blevet lidt usikker på mennesker, når han møder dem. Men når han kender en, er der ingen problemer. Han er renlig og skal ud til en familie, der er vant til hunde.
  • Musses ejer døde desværre, så nu leder hun efter en ny, som vil passe godt på hende. Hun er en skøn, rolig og meget kælen kat. Når hun kender sine mennesker og omgivelser, overrasker hun også med at være ret legesyg. Hun vil sætte pris på et roligt hjem uden andre dyr, og hvor hun må luske ud i haven og kigge lidt på dyrelivet.
  • Se lige nogle skønne "propel-øre", denne dejlige dame har. Snefnug kunne desværre ikke bo hos sin ejer mere, da der ikke var tid til hende. Hun var højt elsket der hvor hun kom fra og det kan man også mærke på hende. Hun er meget mild, kælen og har masser af personlighed. Hun har været inde-kanin og kan gå på bakke.
  • Kærligste Blackie er kommet til os, fordi hendes ejer syntes, at hun voksede for hurtigt og blev for meget. Hun er en stor humørbombe og elsker alle omkring sig, 2- som 4-benede. Hun har skullet lære at fungere med andre hunde, og hun har vist ikke været så meget udenfor. Hun er meget kærlig og vil gøre alt for sin ejer. Hun skal starte forfra med alene-hjemme- og renlighedstræning. Hun kan en masse kommandoer og kan gå løs. Blackie kan blive for voldsom overfor mindre børn, da hun er en stor hvalp. Hun søger en rolig og erfaren ejer, der kan træne med hende og give hende alt det, hun har brug for.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 950,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.500,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kanin (kastreret han):

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (20 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Sådan ligger landet

Sådan ligger landet

Tal om landbruget 2014

LUK DETTE VINDUE

Vind en burgerbog

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind bogen Big Burger Book. Bogen er spækket med lækre og varierede opskrifter på burgere. Hvad end du er til den klassiske burger, den sunde, den greasy, den alternative - ja, så er den i Big Burger Book.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.