Roskilde internat

Nyheder

04. dec 2015

Internatet modtager desværre ikke erhvervspraktikanter

Hver uge får vi rigtig mange forespørgsler fra skoleelever, deres forældre og lærere, fordi de ønsker at komme i Læs mere...
28. apr 2016

Hundepensionen er fuldt booket hele juli

Vi skal hygge med en masse pensionshunde hele juli - så desværre har vi ikke plads til flere Læs mere...
04. dec 2015

Vi har fået nye åbningstider

Så har vi rystet posen og vendt op og ned på vores åbningstider – som gerne skulle være til vores Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Køb katten i sækken! Maja er en skøn kat, som desværre ikke kunne bo hjemme længere, da ejeren blev syg. Maja elsker sine mennesker og holder af et roligt hjem, for det er hun vant til. Hun har levet som indekat indtil nu, men hun vil sikkert gerne lære at færdes udenfor, da hun er meget nysgerrig i forhold til verden udenfor. Derfor skal hun bo i hus med have et sted, hvor der ikke er meget trafik, for biler har hun jo ingen forstand på. Maja er ikke vant til børn, er ikke så vild med andre katte og kan være ret legesyg, når hun er faldet til. Når hun lærer sine mennesker at kende, er hun utrolig kælen og en rigtig hyggemis.
  • Kalle er en dejlig dreng, som søger et nyt hjem sammen med Kyle. De er et par livsnydere, som gerne tager en ekstra lur for at være helt sikre på at få søvnbehovet dækket., Kalle er nysgerrig, kælen og ret hyggelig.Og så har han en rigtig flot pels, som kræver en del pasning og pleje for ikke at filtre sammen. Så hans nye ejer skal have erfaring med pelspleje af langhårskatte. Han vil gerne bo i hus med have. Han havde desværre en omgang herpes, da han kom her, men efter en måneds tid med nys og snot, er han helt frisk igen. Han kan dog være det, som man kalder rask smittebærer - og når han flytter til sit nye hjem, kan han risikere at få en ny omgang, fordi han muligvis bliver lidt stresset. Af sammen årsag skal han fortsætte med at bo sammen med Kyle, og der skal ikke være andre katte hjemmet.
  • Så ønsker Bassemanden sig et nyt hjem. Hans ejer blev desværre syg og kunne ikke magte ham længere., Men Basse er altså også en stor fyr, som godt kan tage pusten fra en med al sin livsglæde og sine 51 kilo! Basse er nemlig altid glad - både for mennesker og alle andre hunde; især tæver. , Vi ved ikke rigtig noget om hans baggrund, men han går rigtig pænt i snor og elsker at lege fjollet. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, så hans nye ejer skal kunne tilbyde ham et hjem, hvor det ikke er nødvendigt særligt ofte. Allerhelst vil Basse bo sammen med en sød, større tæve, som gider at lege og hygge med ham. Eventuelle børn i familien bør være over 12 år, for han er altså en lidt stor og voldsom dreng., Basse skal bo i hus med have, og hans nye ejer skal holde af at træne med ham og give ham gode gåture. Han kan være lidt stædig og have selektiv hørelse, så en god portion overbærenhed og tålmodighed er også en kvalitet, Basse sætter pris på. Kan ikke bo med kat, NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!
  • Chanel kommer fra den store sag med 91 vanrøgtede hunde, som levede i deres eget møg i en stor flok. Så nu søger denne dejlige dame et nyt hjem hos en sød ejer, som har forståelse for hendes behov. Hun har været ude i et hjem, men er kommet retur pga. allergi. Hun har været her længe fordi, hun har fået 8 dejlige hvalpe som vi er kommet af med, og hun er blevet opereret og har fået lagt guld ind i begge hofter. Hun kræver noget genoptræning i form af Water walk og det skal den nye ejer være indstillet på, det er nu og her og resten af hendes liv. Det må gerne bare være for at holde det vedlige. Chanel elsker vand, så det er heldigt. Ellers må hun gøre alt som hun plejer, og hun er også aktiv hos os. , Chanel er en utrolig sød og meget kærlig hund, som simpelthen bare elsker alle sine mennesker. Hun ville allerhelst bare sidde og kigge dybt i øjnene på sin ejer hele dagen. Når hun da lige er færdig med at fræse rundt og snuse, for hun er nemlig også en meget aktiv hund, der har brug for masser af motion og frisk luft. Hun fanger både mus og fugle hos os, og der er meget jagt i hende - hun er dog bange for ænder og skud, hvis ikke der er andre hunde. Chanel har en anden udfordring:, Hun kan slet ikke være alene hjemme, og hun har brug for et hjem hvor man enten altid er hjemme eller hun kan komme med på job. Men selv om egen hund kan være alene, så kan hun stadig ikke finde ud af det, hun har meget slem separations angst, det bunder i hendes fortid. Hun skal ud til anden hund/hunde - da hun altid har boet i en hunde flok og kan på ingen måde undvære det. Hun kan med alle hunde, og elsker at putte og ligge tæt. Hun er en rigtig cocker med alt hvad dertil hører af selektiv hørelse og stikken af, når hun finder noget spændende. , Chanel har været i pleje hos en af vores dyrpasser - så hun har prøvet at være i et hjem - dog ved man ikke helt hvad man må og ikke må endnu. så hun kan godt finde på at stjæle foder og mad., Hun skal ikke ud til en børnefamilie, da der sker for meget, så Chanel søger et stabilt hjem, hvor der er faste rutiner. , Vær opmærksom på: En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og bør derfor bo et sted med god plads. Chanel kan ikke bo i lejlighed., - Disse hunde fra denne sag har levet i flok, så det kan blive svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det, og Chanel lærer det muligvis aldrig., Chanel er renlig og går rigtig pænt i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. , Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at bestille tid til at besøge hende. NB: HUSK, DU SKAL BESTILLE TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND!
  • Lille Ninus blev fundet i Lynge og ingen har savnet ham. Det er svært, at vurdere hans alder, men vi tror han er ret ung. Han er ret nysgerrig, men gider ikke at sidde hos en og nusse. Han søger et hjem, hvor han kan være udenfor og rigtig gerne hos en kanindame, der er af rolig sind. Ninus er kastreret.
  • Her er søde Olga, som er fundet herreløs i Hillerød., Hun er en meget forsigtig pige, som søger en ny ejer der har tid og tålmodighed til hende, for når hun lærer en at kende, så er hun utrolig kælen og kærlig. Hun bliver så salig når hun nusses bag ørene, at hun slet ikke kan holde mundvandet tilbage., Olga vil gerne bede om en dejlig have, hvor hun kan komme ud om en god måneds tid. Andre katte vil hun meget gerne være fri for, og er der børn i familien, skal de være rolige, kattevante og over 13-14 år gamle.

Åbningstider - gældende fra 4. januar

Mandag til fredag:               10-12 og 16-18
 

 
Lørdag, søn- og helligdage:               12-16
 

DER SKAL BESTILLES TID,
HVIS DU ØNSKER AT SE PÅ HUND

  

Telefontider:

Mandag til fredag:
  13-16
Lørdag, søn. og helligdage:  

 

Telefonen er lukket

Fakta om priser:

 

Køb af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.995,00

Køb af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 1.100,00

Køb af kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Køb af kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 400,00

Køb af steriliseret hunkanin

 kr. 600,00

 

 


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 210 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI), som højst må være et år gammel.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
   VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Lad dyreungerne være

Lad dyreungerne være

Ofte er de hverken efterladte eller i nød
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Stop lange dyretransporter

Millioner og atter millioner af dyr bliver hvert år transporteret på lange anstrengende transporter over de europæiske grænser. Undervejs udsættes de for stress, sult, dehydrering, smerte og ikke sjældent død.

Hjælp os med at råbe politikerne op og få de lange dyretransporter stoppet – én gang for alle. 

Med din underskrift bakker du op om vores kamp.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!