Roskilde internat

Nyheder

13. okt 2014

Kan du eller dit firma hjælpe?

Det er umanerligt dyrt at drive internat - dyrlægeregningerne står i kø, og vi får flere nødstedte dyr ind end Læs mere...
26. jan 2015

Rocky kom på besøg efter 11 år

Det sker af og til, at vi får besøg af hunde, som har fået et nyt hjem gennem os. Men Læs mere...
15. jan 2015

Radioen kom forbi til en kattesnak

Her til morgen kom DR P4 København på besøg på internatet. Radioen lavede et indslag om alle de herreløse katte, Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Gunrad er en flot fyr, som blev fundet som herreløs i Gevninge. Han er rolig og tager andre katte og killingers selskab i stiv arm - eller pote., Gunrad er den lidt afventende type, som ikke springer op og vil nusses lige med det samme. Men når han kender sine folk, er han utrolig sød og hengiven. Gunrad er legesyg men synes, at verden kan være lidt farlig. Men han vil gerne ud og undersøge den, når han er faldet til i sit nye hjem.
  • Sultan blev fundet i vestskoven sammen med 2 andre kaniner. De var ikke særlig pæne i pelsen og havde lange negle. Nu er pelsen blevet klippet og vasket og neglene er klippet, så nu søger han et dejlig hjem, hvor han kan få alt den rette pleje og kærlighed. Han er en meget sød og nysgerrig kanin der er stor og lækker. Han er glad for damer og er meget ordentlig i sit bur. Hos os er han ude-kanin og kastreret.
  • Sigurd blev fundet i vestskoven sammen med 2 andre kaniner. De var ikke særlig pæne i pelsen og havde lange negle. Nu er pelsen klippet og vasket og neglene er klippet, så nu søger han et dejlig hjem, hvor han kan få alt den rette pleje og kærlighed. Han er en meget sød og nysgerrig kanin. Han er også en stor og lækker kanin, der er ordentlig i sit bur. Når først han sidder hos en vil han gerne kæle. Han vil kunne fint med store børn. Hos os er han inde-kanin og så er han kastreret.
  • RESERVERET TIL NYT HJEM. Lille Winnie blev fundet ved et dødsbo, så vi tror, at hun har mistet sin ejer. Hun er en rigtig sød lille killing, som har brug for en kærlig og blid ejer med god tålmodighed. For hun synes nemlig, at verden godt kan være lidt farlig - som man også godt kan se på billedet her. Derfor vil hun gerne have et fredeligt hjem - og gerne som indekat sammen med en anden kat.
  • Sussie er en stor og lækker dame, der blev fundet herreløs i Sakskøbing. Der er ingen der har savnet denne skønne madame, så hun søger nu nyt hjem. Hun er en meget rolig kanin, der helst vil ligge og hygge sig. Nytårsforsættet med mere motion, er droppet og så elsker hun snacks. Så hun skal ud til et hjem der vil passe på at hun holder sin normal vægt og kæle hende bag øret. Hos os er hun inde-kanin.
  • RESERVERET TIL NYT HJEM. Jan Olesen blev efterladt i en lejlighed, og hans gamle ejer var ligeglad med ham. Det forstår vi altså slet ikke, for han er en gennemsød fyr; en rigtig hyggeonkel. Jan Olesen kan være lidt nervøs lige til en start, men når han har tillid til dig, bliver han meget kælen og snakker meget. Han har nok været indekat altid og bør nok fortsætte sådan. Han søger et roligt hjem.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 950,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.500,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kanin (kastreret han):

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (20 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Sammen kan vi gøre en forskel

Sammen kan vi gøre

en forskel

for de danske grise
LUK DETTE VINDUE

Vind en burgerbog

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind bogen Big Burger Book. Bogen er spækket med lækre og varierede opskrifter på burgere. Hvad end du er til den klassiske burger, den sunde, den greasy, den alternative - ja, så er den i Big Burger Book.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.