Roskilde internat

Nyheder

10. maj 2016

Internatet modtager desværre ikke erhvervspraktikanter

Hver uge får vi rigtig mange forespørgsler fra skoleelever, deres forældre og lærere, fordi de ønsker at komme i erhvervspraktik. Læs mere...
20. jun 2016

Vi holder lukket den 25. og 26. juni samt 2. og 3. juli

Vi ligger lige midt i Roskilde Festivalen, så derfor holder vi lukket for kunder de næste to weekender Læs mere...
28. apr 2016

Hundepensionen er fuldt booket hele juli

Vi skal hygge med en masse pensionshunde hele juli - så desværre har vi ikke plads til flere Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Lille Annies fortid har vi desværre ikke megen info om. Vi ved at hun har gået i en større hunde-flok før og her går hun også fantastisk i større flok. Pt. går hun med fem andre hunde. Hun har et stort jagtdrive og hendes instinkter guider hende hele vejen. Hun er en typisk gravhund med selektiv hørelse. Annie er en meget sød og mild pige, dog med en god knogle i næsen. Ny(e) ejer(e) skal være indstillet på, at hun skal lære at være alene hjemme, da hun desværre aldrig har fået det lært men hun har ikke seperationsangst. Annie skal ikke bo i lejlighed og kan desværre ikke med katte og børn.
  • Marley er kommet til os, da ejer var gravid og ikke havde tiden til ham mere. Han er en rigtig frisk fyr, der er meget nysgerrig på hvad man laver og opsøger en. Han har før levet som indekanin, men nyder nu udelivet. Han vil rigtig gerne finde et hjem med en neutraliseret hunkanin. Ejer skal have sat sig ind i sammenføring. Han er kastreret d. 20/6 og kan pt. kun reserveres.
  • Smukke Humle rendte rundt med en kæmpe byld på bagdelen, som gjorde rigtig ondt. Den er nu helet og tilbage er blot et blåt mærke og et stykke med bar hud. Humle er en meget legesyg og kælen kat. Han fungerer slet ikke med andre katte, og vi mener, at det vil være en stor fordel for Humle, at han kommer ud i et hjem, hvor der ikke er særlig mange katte i området. Han glæder sig til at komme ud igen og rulle i det friske forårs-græs.
  • Gunhild kommer fra den store sag med 20 marsvin. Hun har ikke været meget i hænder, da de alle gik i et stort rum, inden de kom her. Hun skal derfor ikke ud til et hjem hvor hun vil blive håndteret af børn. Hun søger et hjem der er vant til at håndtere marsvin og som har kærlighed og tålmodighed til at gøre hende rolig i ens selskab. Hun vil elske at komme ud til et hjem hvor der var andre pige marsvin, som hun kunne gå i et bur ved siden af og senere blive sammenført med. Hun kan også komme ud med hendes venninde Frk. Olsen som hun går sammen med nu.
  • Lille Eline blev født her på internatet og er vokset op i en plejefamilie sammen med sin mor, bror og søster. Hun er en lidt forsigtig pige, som har brug for en rolig familie uden børn eller andre dyr. Hun vil meget gerne forsætte med at bo sammen med sin søster Ellen, og sammen tror vi, at de ville fungere fint som indekatte i en stor lejlighed, da verden udenfor nok kan blive lidt for stor og farlig for dem., Hun er sød og kælen og ret legesyg, men hun skal lige bruge noget tid på at føle sig tryg ved sine nye mennesker.
  • Ninka er kommet til os sammen med Ninus, da ejer desværre ikke magtede dem mere. Vi kan nemt mærke at de har været meget elsket i det tidligere hjem, da de er meget tillidsfulde, kælne og nysgerrige. De har begge boet med kat og det var ikke et problem. De har været vant til at bo i lejlighed, som frikaniner. Men trives godt med at være udekaniner nu. De to har altid været sammen og sådan skal det også fortsætte, men de skal ikke ud til andre kaniner. Da de er en stor kaninrace, bryder de sig ikke om at blive løftet på. Så dette skal kun være i situationer, hvor der ikke kan undgås. Ninka har det med at fælde hele tiden, så ny ejer skal være klar med at børste dagligt. De to fyre kræver meget plads og det skal derfor helst være i en stor løbegård, voliere eller lignende. Han er kastreret.

Åbningstider - gældende fra 4. januar

Mandag til fredag:               10-12 og 16-18
 

 
Lørdag, søn- og helligdage:               12-16
 

DER SKAL BESTILLES TID,
HVIS DU ØNSKER AT SE PÅ HUND

  

Telefontider:

Mandag til fredag:
  13-16
Lørdag, søn. og helligdage:  

 

Telefonen er lukket

Fakta om priser:

 

Køb af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.995,00

Køb af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 1.100,00

Køb af kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Køb af kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 400,00

Køb af steriliseret hunkanin

 kr. 600,00

 

 


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 210 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI), som højst må være et år gammel.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
   VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Lad dyreungerne være

Lad dyreungerne være

Ofte er de hverken efterladte eller i nød
LUK DETTE VINDUE

Vind 1/2 års forbrug af OLIVER’S Organic foder

OLIVERS Organic indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde. Foderet stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen, så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter.

Medlemmer af Dyrenes Beskyttelse får 15%, når de handler hos OLIVER'S Petfood. Derudover donerer OLIVER'S Petfood 10 % til Dyrenes Beskyttelse.
Læs mere på olivers.dk/db   

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen om 1/2 års forbrug af dyrefoder fra OLIVER'S Petfood.