Roskilde internat

Nyheder

05. maj 2015

Her kan du få svar på dine spørgsmål om den store hundesag - læs gerne her, inden du ringer eller skriver til os

Allerførst vil vi her på Roskilde Internat og i Dyrenes Beskyttelse gerne sige tusind tusind tak for al den hjælp Læs mere...
06. maj 2015

Tusind tak for hjælpen - Nu kan vi desværre ikke få plads til flere ting!

Vi har fået overvældende mange donationer fra både familier, enkeltpersoner og små og store virksomheder i forbindelse med den Læs mere...
06. maj 2015

Vi tager desværre ikke nye pensionshunde ind i maj på grund af den store hundesag

Den 3. maj modtog Roskilde Internat 90 vanrøgtede hunde fra Danmarkshistoriens største hundesag. Derfor kan vi desværre ikke tage flere Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Lucky er en sød, forsigtig hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. Derfor ønsker hun en ejer, som er opmærksom på følgende:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring., Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os., Skal formidles sammen med Benjamin.
  • Valde blev fundet ved en skole, hvor han var dumpet med to andre marsvin. Han er lidt nervøs og har tydeligt ikke været meget i menneskehænder, derfor skal han ud til kyndige folk. Der kan give ham masser af kærlighed og tryghed. Han er inde-marsvin og er blevet kastreret d. 19/5 og kan derfor om 2 måneder sættes sammen med et hun-marsvin.
  • Emil kunne desværre ikke flytte med, da hans familie skulle flytte i lejlighed., Han er en sød, kælen og legesyg fyr, som dog er lidt forsigtig i begyndelsen. Og så er han blevet lidt ked af det, efter han er flyttet ind i vores store katterum - hvilket også er tydeligt på billedet. Vi har fået at vide, at han er rigtig glad for rolige børn og er bange for hunde og støvsugere., Emil skal have en privat jungle at færdes i, så hans nye ejer skal bo i hus med have.
  • Molly er en sød, selvstændig hund, som kommer fra den store hundesag og har derfor haft en trist opvækst. Derfor ønsker han en ejer, som er opmærksom på:, - En cocker spaniel er en jagthund, som kræver meget motion og aktivering og derfor bør bo et sted med god plads., - Disse hunde har levet i flok, så det bliver meget svært for dem at være alene hjemme - det kan tage måneder at lære det., - De er ikke renlige, og det kan tage måneder at lære., - De fleste har aldrig prøvet at gå i snor., - De har lidt fysisk overlast i form af manglende motion, dårlig ernæring og sandsynligvis indavl. Det kan give følgesygdomme, som ny ejer er ansvarlig for at behandle. , - De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Derfor kan de reagerer uventet i nye situationer. Det er ny ejers ansvar at hjælpe hundene med positiv indlæring. Hvis du kan løfte denne opgave, er du velkommen til at kontakte os. Molly skal ikke bo sammen med andre tæver.
  • Holly er en fantastisk dejlig og rolig dame, som ejeren desværre ikke kunne passe længere. , Vi ved desværre ikke så meget om hendes baggrund, så for en sikkerheds skyld, må hun hellere få et hjem, hvor hun kan få adgang til haven, hvis hun ønsker det. , Hun er en flink og meget kælen kat, som dog ikke bryder sig om hurtige bevægelser og alt for meget aktivitet. Derfor bør hun bo i et fredeligt hjem uden andre dyr. Holly er blevet klippet, da hun kom, for hendes pels var meget filtret. Derfor skal hendes nye ejer være forberedt på en del pelspleje hver uge - og have tålmodighed til at vænne hende til det, hvis hun ikke bryder sig om at blive børstet.
  • RESERVERET TIL NYT HJEM: Thomas er kommet ind med en masse andre marsvin, da deres ejer desværre ikke havde overskud til dem mere. Han er lidt mere forsigtig og blev tidligere domineret af en anden han, så han vil gerne hjem til et dame-marsvin der kunne være sød ved ham. Han er kastreret d. 19/5 og kan derfor sættes sammen med en anden hun efter 2 måneder.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Kommende events

03. Jun. 17:00 - 19:00

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Kom med i Dyrenes Kids Club

Kom med i Dyrenes Kids Club - og lær om dyr på en sjov måde

Det koster kun 125 kr. om året incl. fri entré til Skandinavisk Dyrepark
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!