Roskilde internat

Nyheder

09. okt 2015

Vil din virksomhed eller forening se internatet?

Så kan I bestille et arrangement på Roskilde Internat, hvor I hører om vores arbejde, ser internatet og hilser på Læs mere...
16. sep 2015

Electrolux og sponsor har foræret os nyt vaskeri

Vores gamle, slidte vaskeri er blevet skiftet ud med et helt nyt takket være en kæmpe gave fra en sponsor Læs mere...
14. aug 2015

Nu kan dit firma hjælpe vores dyr

For 1500 kroner kan dit firma gøre en kæmpe forskel i vores arbejde med at hjælpe nødstedte og dumpede Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Candy er en dejlig ung kat, som blev fundet som herreløs i Holte. Hun er ovre de værste killingenarrestreger og er en ret rolig og hyggelig kat., Hun har det udmærket med andre katte, men sætter vist ikke rigtig så megen pris på deres selskab. Derfor vil hun nok også helst bo som alene-kat i sit nye hjem, hvor hun skal have adgang til udelivet.
  • Tango er en dejlig kat, som desværre ikke kunne bo hjemme hos sin ejer længere. Han er kommet sammen med sin bedste ven Cash, så hvis de to kunne fortsætte deres makkerskab, så ville det være fantastisk for dem. Vi tror, at de har været indekatte, men vi er ikke helt sikre, så for en sikkerheds skyld skal deres nye ejere have mulighed for både at kunne have dem som indekatte og at lukke dem ud i haven, hvis de forlanger det. Cash er rolig, kælen og en hyggebamse, mens Tango er det samme - og så lige lidt ekstra legesyg.
  • RESERVERET: Her er Hannah. Hun blev fundet i en busk ved Holbæk, fordi hun sad og jamrede en hel dag. Og heldigvis for det, for sådan en lille dame ville nok få svært ved at klare sig selv i de kommende måneder. Derfor søger hun ny en sød ejer, som hun kan bo hos resten af sit liv. Hannah er utrolig kælen og meget nysgerrig. Hun er glad for andre killinger og legesyg. Hun skal bo i hus med have.
  • Viggo er kommet sammen med Frida, da børnene ikke gad dem mere. Så nu søger de to et hjem sammen, hvor der altid vil være tid og kærlighed til dem. Viggo er en stor herre, der elsker at nusse og spise. Han vil meget gerne snakke, men er lidt tilbageholdende i starten. Hos os er de inde-marsvin. Der skal regnes med lidt pelspleje, da han godt kan filtre bagpå.
  • Freddy blev fundet i en baggård i København, så han er nok blevet væk hjemmefra. Ingen har dog savnet ham, så nu skal han i gang med at finde en ny familie. Her hos os er han blevet meget glad for Maja. Han er kælen, legesyg og meget glad for mennesker og andre katte. Freddy har en del krudt i bagenden, så kan skal bo i hus med have.
  • Jersey er født af mor Jytte her på internatet. Han har været hos en plejefamilie, indtil han var stor nok til at flytte hjemmefra. Han er rigtig sød, kælen og meget nysgerrig på mennesker. Han har været vant til børn og katte. Han skal helst ud til en anden hunkanin, der kan holde ham lidt i ørene. Han elsker at hoppe højt og er meget tam. Han er indekanin hos os.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Køb af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Køb af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Køb af kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Køb af kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Droncit eller lignende) som højst må være en måned gammel. Hvis din dyrlæge ikke vil udlevere ormekuren, så henvis hende/ham til Fødevarestyrelsens bekendtgørelse nr. 543, § 28, stk. 2.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
   VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

LUK DETTE VINDUE

Vind ½ års dyrefoder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition. Hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events. 

Hill´s Pet Nutrition er fodersponsor for hunde og katte på Dyrenes Beskyttelses internater.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition- hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat.