Roskilde internat

Nyheder

13. okt 2014

Kan du eller dit firma hjælpe?

Det er umanerligt dyrt at drive internat - dyrlægeregningerne står i kø, og vi får flere nødstedte dyr ind end Læs mere...
19. sep 2014

Meld dig til Juleloppemarked på Roskilde Internat

Sæt kryds i kalenderen og find alt dit gamle skrammel frem. Lopperne skal hoppe på internatet den 29. november Læs mere...
26. okt 2014

Tusind tak for nye håndklæder og tæpper

Borgere i Ågerup ved Roskilde har været i gemmerne og har fundet en masse gamle håndklæder og tæpper til os. Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Søde Merethe blev fundet i en have, hvor hun stod foran nogle andre kaninbure. Der er ingen der har savnet denne søde kanin. Hun er meget rolig og god som dagen er lang. Der har ved et uheld været en hankanin på besøg hos hende, så hun kan derfor være drægtig. Hos os er hun indekanin.
  • Ibber kom hertil med sine små killinger og har været i pleje, indtil de små var store nok til flytte hjemmefra. Hun er en utrolig sød og meget rolig kat, som nok er typen, som knytter sig meget til sine mennesker. Hun skal bo i et stille og roligt hjem, hvor der er tid til at hygge om hende. Hun har det udmærket med andre katte, men brummer lidt af killinger. Ibber skal bo i hus med have, og hendes nye ejer skal børste hende et par gange om ugen.
  • Jackson blev fundet ved et supermarked sammen med sin søster Janet. Han er en sød og lidt forsigtig kat, som lige skal se tingene lidt an. Men han er kælen og legesyg, når han lige falder til. Han har det bedst sammen med sin søster - ellers bryder han sig ikke så meget om andre katte.
  • Søde og bløde Pim er blevet fundet hoppende rundt i en have i Slagelse. Der er ingen som har savnet ham og derfor søger han nu nyt hjem. Han er en meget tillidsfuld og kælen kanin, der elsker at undersøge hvad man laver. Han kan sagtens blive en god ven til børn. Hos os er han indekanin.
  • Mona og hendes veninde blev fundet dumpet i deres bur i vejsiden her i Darup. De to damer er meget nysgerrige og synes det er hyggeligt at blive holdt. De bryder sig ikke om at blive indfanget og løftet. Her hos os er de udekaniner og de vil helst ud sammen.
  • Mathilde er kommet til os, da tidl. ejer var blevet syg. Hun er en sød og glad pige, der elsker at lege med andre hunde og er meget glad for mennesker når hun kender dem. Hun er ikke så glad for katte og kan være usikker ved nye ting. I meget pressede situationer kan hun finde på at bide. Hun kommer når man kalder "Tilde" og er vant til store børn over 11 år. Hun er renlig, men er ikke vant til at være alene hjemme.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 950,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.500,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kanin (kastreret han):

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (20 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Kommende events

29. Nov. 10:00 - 14:00

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Bagværk mod buræg

Bag en kage

Og støt kampen mod buræg

LUK DETTE VINDUE

Vind et Vild med Dyr spil

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind brætspillet 'Vild med Dyr'. Spillet er en sjov dyrequiz for hele familien fyldt med skøre spørgsmål og opgaver om alt fra bænkebidere til blåhvaler.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.