Roskilde internat

Nyheder

13. okt 2014

Kan du eller dit firma hjælpe?

Det er umanerligt dyrt at drive internat - dyrlægeregningerne står i kø, og vi får flere nødstedte dyr ind end Læs mere...
17. mar 2015

Frivillig Handymand eller dame søges

Vi er desværre gået lidt i stå med at bygge vores katteløbegårde, så vi søger hjælp til praktisk tømrerarbejde Læs mere...
06. feb 2015

Søde piger samlede ind til vores dyr

I denne uge blev vi igen begavet med gulerødder, tæpper og dontationer til vores dyr Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Graveren blev fundet sammen med fem andre marsvin i en park i København. De blev alle indfanget og nu er ungerne klar til at få et nyt hjem. Han er en sød lille fyr, der ikke har prøvet meget i livet, så han søger et hjem, hvor der er andre marsvin der kan fortælle ham at verden er god og fyldt med dejlige ting som persille. Han skal have en masse træning i hænder, så han kan blive en god ven. Hos os er han inde-marsvin. Han søger et roligt hjem, da han nemt kan blive bange ved nye lyde. Men på trods af at han er genert, fejler stemmen intet.
  • RESERVERET TIL NYT HJEM., Lille Idaho er en dejlig, rolig kat, som søger et nyt hjem hos mennesker, som har god erfaring med katte. Hun trives rigtig godt med alle sine veninder/familiemedlemmer, så hun ville elske at kunne få en af dem med til sit nye hjem., Idaho er sød, og lidt forsigtig og har brug for et fredeligt hjem, hvor der er tid til at pleje hendes pels, så den ikke filtrer sammen. , Hun er indekat og skal fortsætte med at være det., Idaho er meget glad for Colorado, så de skal formidles til samme hjem.
  • Balder er en flot fyr, som desværre ikke rigtig har forstået kvaliteten af alenetid. Han er nemlig kommet, fordi han ikke kan være alene hjemme., Balder er en utrolig glad og sød hund, der aldrig er blevet aktiveret og trænet, som han har brug for. Derfor søger han også en meget erfaren ejer, som lever et aktivt og struktureret liv, så han kan få lidt ro i sit lille hoved. Balder kan være en bisse overfor andre hunde, så det skal der arbejdes med. Men en ejer, med god træningserfaring og som bor et sted, hvor Balder ikke kan blive stresset over alle mulige lyde, kan få en skøn hund ud af ham. Muligvis som en superhurtig agilitymakker. Han elsker nemlig træne og gøre, hvad man siger, når man arbejder med ham.
  • Iska er kommet hertil, da hun ikke kan være alene hjemme. Vi er hendes femte hjem, så ny ejer skal være en der har erfaring med racen og som er villig til at give hende kyndig opmærksomhed. Hun er en Schæferhund med stort S og hun er avl fra Allibina´s Ekko. Vi vurderer, at hun vil være en god brugshund, da hun altid er meget fokuseret og intelligent. Alternativt vil hun være en fantastisk følgesvend på arbejdet eller på et landsted. Hun er en dejlig og meget hengiven pige med et lækkert sind, der er god til større børn og er renlig. Hun kan godt være skarp overfor andre hunde og hun har også en tendens til at ville hyrde dem, så hun skal være enehund i sit nye hjem. Men sammen med en stærk hanhund, vil hun nok fungere fint, da hun ser meget op til dem. Hun er god til at være med i bilen, hvor hun ligger sig ned og slapper af. Hun er meget glad for mennesker og vil gerne lære en masse.
  • Smukke Saxo er kommet til os, da ejer var syg og ikke havde passet ham godt længe. Han er kommet ind sammen med en ældre tæve, som han er meget afhængig af, men som desværre er syg. Han skal derfor helst ud til et hjem med en anden ældre tæve, da han er vant til at have en at efterabe. Han er meget sød, klog, kærlig og snakker rigtig meget. Han har et rigtig godt fokus, men vi tror ikke han har haft så tæt kontakt med tidligere ejer, da han støtter sig mere op af andre hunde end os mennesker. Han er både stor og voldsom og skal ikke ud til uerfarne børn. Saxo skal trænes op i at være alene hjemme; han bliver hurtigt utryg og dette giver sig til udtryk i destruktiv adfærd... Erfaring med schæfer el lign er et krav - og man skal være opsat på et projekt. Med rette indsats kan resultatet blive en meget smuk, loyal og kløgtig følgesvend.
  • Ulrikke savner et nyt hjem hos søde mennesker, hvor der ikke er alt for meget gang i den. Hun er nemlig en lidt forsigtig kat, der lige skal bruge noget tid på at falde til. Men når hun får tillid til en, er hun utrolig sød og kælen., Ulrikke har en pels, som har brug for at se en børste nogle gange om ugen - så det skal hendes nye ejere være indstillet på., Vi ved ikke, om hun har været inde- eller udekat, så for en sikkerheds skyld, bør hun have muligheden for at komme udenfor i sit nye hjem.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 950,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.500,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kanin (kastreret han):

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

1812 app

Hurtig hjælp til dyr i nød

1812 app

LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!