Roskilde internat

Nyheder

29. jul 2015

Vi har killinger i alle rum - også på badeværelset

Det vælter ind med dumpede killinger i disse måneder, og vi kan næsten ikke følge med Læs mere...
15. jul 2015

Fem hvalpe fik nyt hjem mandag

Folk stod i kø på vores parkeringsplads i halvanden time inden åbningstid for at komme i betragtning som ejere af Læs mere...
24. jun 2015

Roskilde Internat åbner ny dyreklinik

Fra den 1. september modtager vi også patienter udefra på vores dyreklinik. Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • RESERVERET TIL NYT HJEM., Nikon er desværre kommet retur, da hans ejer er flyttet og ikke må have kat i lejligheden. Vi kender ham ret godt, for da han blev solgt sidste år, var han en lille killing., Han har været indekat og fungerer fint med det, når han har god plads og bliver aktiveret med leg., Nikon er en meget kælen kat, som elsker at sove ovenpå sin ejer om natten. Han snakker en del og har ikke boet sammen med andre katte. Men umiddelbart virker han som en kat, der gerne vil have selskab af en anden sød indekat. Han er ikke vant til børn og er lidt forsigtig i begyndelsen, inden han lærer sit nye sted at kende., Men alt i alt en rigtig hyggelig og god kattekammerat de næste mange år.
  • Søde lille Henning G. blev fundet i en have i Taastrup. Han var helt gennemblødt og kold, imens han søgte læ. Ejer af huset var lige ved at falde over ham og de ringede straks til 1812. Han er nu blevet tør og lækker, samt har fået spist godt med guf. Derfor søger han nu et trygt hjem, hvor han kan leve i sikkerhed. Han er meget venlig og tam. Han ville kunne fint med børn, der ved hvordan hamster skal håndteres.
  • Miv er en sød kat, som har boet sammen med Schak som indekat. Han er utrolig sød, meget flot og stor (når han kommer ud af sin kasse) og meget rolig. Miv ville elske at bo i et fredeligt hjem uden børn og hunde - han er kun vant til voksne. , Hvis ham og Schak kunne få lov at fortsætte sammen, så ville det være rigtig dejligt, men det er ikke et krav.
  • Søde Alvin og Buller er kommet ind til os, da ejer desværre ikke havde tid mere til dem. De har det rigtig godt sammen, når der er masser af plads. De elsker at grave og lave huller. Derfor skal det nye hjem, være indstillet på at kunne lave et miljø hvor dette er muligt. De er meget tamme og vil gerne snuse til en, men er ikke meget for at blive kælet.
  • Snowie er kommet ind sammen med Josephine, da de ikke kunne flytte med til det nye sted. Derfor søger de to damer et hjem hvor der er plads til dem begge. De er lidt generte, men vil meget gerne kæle og nusse. De er meget fremme og snakker gerne højlydt for at få noget mad.
  • Micky er en skøn lille fyr i sin bedste alder, som søger et nyt hjem, fordi hans ejer blev syg. Han er glad, aktiv og har brug for et menneske, som elsker gode gåture og hjemlig hygge. Han har boet sammen med en ældre mand, så han er ikke vant til at være alene hjemme. Micky har det fint med de fleste hunde, men han er bange for store hunde, da han er blevet overfaldet engang. Så han har det bedst med tæver. Han er ikke så glad for at køre i bil, er vant til større børn, er bange for fyrværkeri, torden og høje lyde. Og så elsker han at ligge i sengen. , Micky er en kærlig fyr, som elsker sine mennesker - så han er ikke en hund, der skal bo i familie, hvor han skal være alene hjemme otte timer om dagen., Inden Micky flytter herfra, skal han lige have renset tænder. Men han kan besøges og reserveres.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Køb af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Køb af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Droncit eller lignende) som højst må være en måned gammel. Hvis din dyrlæge ikke vil udlevere ormekuren, så henvis hende/ham til Fødevarestyrelsens bekendtgørelse nr. 543, § 28, stk. 2.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
   VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.
 

Kommende events


Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Besøg vores webshop

Check vores

webshop ud

Tag på shopping i Dyrenes Beskyttelses webshop og støt dyrene, når du handler.