Roskilde internat

Nyheder

28. okt 2015

Du skal bestille tid, hvis du ønsker at se på en af vores hunde

Vi har rigtig mange kunder til vores hunde, og det er vi meget glade for. Men for at kunne planlægge Læs mere...
13. dec 2016

4 voksne labrador fra den store dyreværnssag, søger nu nyt hjem!

De har taget på i vægt, blevet sundhedstjekket, adfærdsvurderet, fået ordnet tænder og er nu klar til at finde deres Læs mere...
14. nov 2016

Ny stor dyreværnssag på internatet!

25 labrador hunde reddet af frivillige fra Dyrenes Beskyttelse og politiet! Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Dilly er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, men sød.
  • IKKE FLERE HENVENDELSER: Dejlige Plet søger sin nye forever familie. Plet søger mennesker, som har erfaring med Cocker spaniel, da hun har brug for at blive brugt som en Cocker skal. Hun vil meget gerne trænes med og vil gerne lære at bruge sin næse. Hun var meget forsigtig da hun kom til os, men er nu ved at have selvtilliden i orden. Plet skal ud til et roligt hjem. Hun kan bo med en rolig hanhund eller som alene hund. Plet kan kommandoer som, sit, dæk, high five og indkald. Hun er vant til at køre i bil og tager dette fint, hun kan bare ikke lide selv at hoppe ind. Hun er også vant til at være alene hjemme en arbejdsdag, hvor hun bare skulle sove, men ny familie skal forvente at dette skal trænes stille og roligt i det nye hjem. , I hendes tidligere hjem var hun lukket meget væk fra familien, så det vil komme til at tage tid at få hende vendt til at være sammen med en familie. Hun er en virkelig skøn pige, som virkelig fortjener en sød og kærlig familie. , Send os gerne en mail ved interesse og skriv lidt om hvad du kan tilbyde Plet. , NB. HUSK DER SKAL BESTILLES TID TIL AT SE EN HUND.
  • Søde dejlige Ida blev fundet i en p kælder helt alene og bange. Hun søger nu et nyt hjem, med masser af hjerterum og kærlighed. Hun er en lille smule reserveret til at starte med, men hun tør hurtigt op, og belønner det med en masse spinden. Hun elsker nus, helst stille og roligt til en start. Hun søger et roligt hjem, eventuelle børn skal være over 12 år., Ida søger et hjem hvor hun vil få mulighed for at komme udenfor.
  • RONALDO ER I FAMILIEPLEJE:, Ronaldo er kastreret., Ronaldo er ude i familiepleje sammen med 3 andre hunde og to katte., Det tager han bare i stiv arm, han er tryg i hjemmet og god til at falde til ro. Han var meget usikker på hundene i starten, men efter én dag blev det meget bedre, og han er begyndt at lege med den yngste nu. Han opfører sig som en helt normal hund i hjemmet, og følger efter plejemor over alt. Han ved dog ikke, hvad man må og ikke må, men den tager vi gradvidst. Han er en fantastisk, skøn hyggetrold – der har det bedst med at sove med benene i vejret. Han vil gå i gennem ild og vand for dig, og hans sjæl går lige i hjertet. , FRA DEN STORE LAB SAG. Smukke Ronaldo. Han er faktisk en af de hunde, som har rykket sig hurtigst af dem alle. Han er en helt igennem fantastisk dreng, som elsker at arbejde for dig. Han utrolig mild og elsker at ligge og putte. Han er en typisk retriever, der gerne vil have tingene i munden, men atypisk ved, at han ikke kan lide vand. Han leger rigtigt meget med sin søster og elsker at få brændt krudt af., Han går superfint på tur og følger altid én. Han kan sitte og køre i bil og opfører sig næsten, som en helt alm. hund, som ikke har været udsat for noget., Ronaldo søger et roligt hjem med tid til ham. Han skal ud til hus og have. Gerne et hjem uden børn og andre hanhunde/andre dyr., Han skal gå til træning/lydighed., Disse hunde er udprægede flokdyr – det bliver svært for dem at være alene hjemme, og man bør tilvænne dette gradvist over måneder., De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Dette kan resultere i uventede reaktioner fra disse hunde i ukendte situationer. Det er nye ejers ansvar at hjælpe hundene til en positiv indlæring., HVIS DU ER INTERESSERET, SÅ LIGGER DER ET SPØRGESKEMA PÅ ROSKILDE INTERNATS HJEMMESIDE.
  • FOXY ER I FAMILIEPLEJE - Foxy er steriliseret. BESKED FRA PLEJEMOR: Foxy er en skøn og kærlig pige, som elsker at blive nusset og hygget om. Hun er utrolig nem at have i et hjem, og hun falder hurtigt ind i rutinen. Foxy trives rigtig godt med at have en af sine egne artsfæller, som hun kan støtte sig op af, og som kan vise hende, hvordan det hele foregår. Lige nu lever hun sammen med en Border Collie. Foxy er rigtig glad for lange ture i naturen og vil også gerne gå til en form for træning, så hun kan få brugt sit hoved, samt blive mentalt stimuleret. Foxy er god til at bruge sin næse, så det kunne også være en mulighed at starte på noget sporarbejde. Foxy kan med alle hunde. Hvis du mener at kunne løfte denne opgave, så får du den kærligste og gladeste hund, som sætter stor pris på dig og din kærlighed til hende. Foxy er i pleje og klarer dette til top point. , FRA DEN STORE LAB SAG. Frække Foxy er en hund med en god selvtillid. Hun elsker bare at arbejde for en. Hendes anden yndlingsbeskæftigelse er at hænge op ad en, fordi hun bare elsker os så meget. Hun har et fantastisk sind. Hun kan sitte og næsten apportere og elsker at rende rundt med ting i munden, som en rigtig retriever., Foxy skal ud til et stabilt hjem, da hun godt kan stresse hurtigt op. Hun skal ikke ud til børn eller tæver/andre husdyr. Hun søger en meget hundeerfaren ejer. Hun ville elske at gå til træning og noget hobbyjagt. Skal bo med anden hund., Generelt om hundene fra sagen:, Disse hunde er udprægede flokdyr. Det bliver svært for dem at være alene hjemme og bør tilvænnes dette gradvist over uger/måneder., De er ikke renlige., De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Dette kan resultere i uventede reaktioner fra disse hunde i ukendte situationer. Det er nye ejers ansvar at hjælpe hundene til en positiv indlæring., HVIS DU ER INTERESSERET, SÅ LIGGER DER ET SPØRGESKEMA PÅ ROSKILDE INTERNATS HJEMMESIDE.
  • Store, dejlige Ninnis ejer er desværre død, derfor søger hun nu efter sin nye madslave. Hun er frikanin og trives derfor IKKE i bur. Hun er en smule overvægtig, så hun skal tabe sig lidt. Hun elsker nus og elsker at sidde på skødet og hygge. Hun er neutraliseret d. 9/2-17.

Åbningstider

Mandag til fredag:               10-12 og 16-18
 

 
Lørdag, søn- og helligdage:               12-16  

 

  
Ankomst for pensionshunde:              10-12  

 

  
Afhentning af pensionshunde: I åbningstiden  
DER SKAL BESTILLES TID,
HVIS DU ØNSKER AT SE PÅ HUND
  

Telefontider:

Mandag til fredag:
  13-16
Lørdag, søn. og helligdage:  

 

Telefonen er lukket

Fakta om priser:

 

Adoption af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 3.350,00

Adoption af kat/killing:

  kr. 1250,00

Adoption af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.800,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 1.100,00

Modtagelsesgebyr - små familiedyr til bortformidling pr. snude:

 kr. 400,00

Adoption af IKKE neutraliseret kanin/marsvin/rotte:

 kr. 150,00

Adoption af kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 400,00

Adoption af steriliseret hunkanin:

 kr. 600,00

Adoption af neutraliseret kaninpar:

 kr. 750,00

Adoption af undulat og lignende små fugle

 kr. 50,00
Adoption af chinchilla: kr. 300,00
Adoption af ørkenrotte/hamster:
 kr. 50,00
Adoption af neutraliseret hanrotte:   kr. 400,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 235 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI), som højst må være et år gammel.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

 

Ved afhentning af hittedyr, skal der fremvises personlig ID med foto.

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
  

 VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.

 
  

RabbitDK laver gavekort til kunder, der adoptere kaniner og giver donationer til de små familiedyr.

 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad