Roskilde internat

Nyheder

13. okt 2014

Kan du eller dit firma hjælpe?

Det er umanerligt dyrt at drive internat - dyrlægeregningerne står i kø, og vi får flere nødstedte dyr ind end Læs mere...
10. apr 2015

Har du lyst til at blive frivillig på Roskilde Internat?

Så kom til intromøde den 20. maj og hør mere om opgaven. Det foregår fra klokken 17-19 her på internatet. Læs mere...
17. mar 2015

Frivillig Handymand eller dame søges

Vi er desværre gået lidt i stå med at bygge vores katteløbegårde, så vi søger hjælp til praktisk tømrerarbejde Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Petra er kommet ind sammen med Rocky, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Hun er meget nysgerrig og ofte på vagt, da hun godt kan være lidt skeptiske. Hun bryder sig ikke om at blive løftet, men er glad for godbidder og for at hoppe rundt. Hun skal ud sammen med sin søster Rocky og gerne til et hjem med chinchilla erfaring. De vil gerne spise fra hånden og er ikke egnet til børn.
  • Her ligger magelige Findus, som elsker at nuppe en lur. Han er en meget sød og kælen kat som er kommet fra et dødsbo. Findus er vant til at bo i hus med have og med kattelem. Han er kommet fra landet så han kender ikke til biler eller andet trafik. Han virker til at være god med andre katte og vi er sikre på at han vil være en god musefanger.
  • Farfar blev fundet med en anden kanin på en p-plads i Snekkersten. Der er ingen, som har savnet ham og derfor søger han nu nyt hjem. Han er en meget sød og rolig kanin, der er en smule nysgerrig. Han skal til et hjem, der har forstand på at gøre ham til en god kanin, med en masse tålmodighed og kærlighed. Hos os er han ude-kanin og kan pt. kun reserveres.
  • Søde Oline er født her på internatet, da hendes mor Organisten, var drægtig da hun kom til internatet. Hun har været en rigtig god mor og Oline er blevet socialiseret meget med mennesker. Der er en del lyd i hende og hun vil gerne kunne gå med et andet marsvin eller gå ud sammen med sin mor. Hun vejer ikke helt det hun skal endnu, for at kunne fravænnes, så derfor kan hun kun reserveres.
  • Søde Oliver er født her på internatet, da hans mor Organisten, var drægtig da hun kom til internatet. Hun har været en rigtig god mor og han er blevet socialiseret meget med mennesker. Der er en del lyd i ham og han vil gerne kunne gå med et pigemarsvin, når han er blevet kastreret. Han er helt klar til at blive adopteret.
  • Johannes (th.) fløj ind ad et vindue ved Johannesskolen i Fr.berg. Der er ingen der har savnet ham. Han er ikke håndtam, men synger gerne. Han er sat sammen med en anden han og de hygger fint sammen. Han er inde-fugl.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 950,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.500,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kanin (kastreret han):

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Kommende events

20. May. 17:00 - 19:00

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Skriv under

Det skal være slut med vilde dyr i cirkus

Vi indsamler nu underskifter for at få et totalforbud mod vilde dyr i cirkus.
LUK DETTE VINDUE
Underskriftindsamling

Slut med vilde dyr i cirkus!

Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Dyr bør ikke lide for underholdningens skyld. Vilde dyr bliver i dag transporteret landet rundt med cirkus, hvor deres opstaldning og foldarealer på ingen måde tilgodeser dyrenes basale behov. Skriv under for at få det stoppet.

Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads.

1
 
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner

Tak for din underskrift!