Roskilde internat

Nyheder

28. okt 2015

Du skal bestille tid, hvis du ønsker at se på en af vores hunde

Vi har rigtig mange kunder til vores hunde, og det er vi meget glade for. Men for at kunne planlægge Læs mere...
09. okt 2015

Vil din virksomhed eller forening se internatet?

Så kan I bestille et arrangement på Roskilde Internat, hvor I hører om vores arbejde, ser internatet og hilser på Læs mere...
16. sep 2015

Electrolux og sponsor har foræret os nyt vaskeri

Vores gamle, slidte vaskeri er blevet skiftet ud med et helt nyt takket være en kæmpe gave fra en sponsor Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Smukke Bibob var blevet dumpet i en transportkasse ved internatets indkørsel. Heldigvis var der personale der så ham. Nu er han i gode hænder og søger nu et nyt hjem. Han er inde-kanin og er blevet kastreret d. 26/11. Han vil være klar til formidling efter d. 29/11. Han er super sød og meget nem at håndtere. Han vil rigtig gerne ud til et hjem med en anden kanin.
  • Molly er en fantastisk dejlig hund, som har boet hos en misbruger og derfor ikke kunne bo der længere. Hun er en unghund med en masse krudt i måsen, så hun har brug for en god, aktiv og meget erfaren ejer, som vil træne med hende. For Molly kan nemlig blive en helt fantastisk hund til for eksempel lydighed og agility, når hun bliver ældre. Hun vil så gerne arbejde for sine mennesker, og der er et godt drive i hende. Et drive, hun dog også bruger til at hyrde lidt rundt med vores andre hunde, så derfor skal hun heller ikke bo sammen med små børn. Hun kan godt være lidt nervøs i nye situationer, så hun får brug for en ejer, som kan vise hende verden og træne med hende på en blid måde. Molly skal lære at være alene hjemme, for det er hun ikke god til, og hun kan have et lille uheld med en tissetår nogle gange. Så hun har brug for en meget tålmodig, blid og erfaren ejer. Vi har fået hende tilbage efter en formidling, hvor de nye ejere desværre ikke fulgte vores råd om, hvordan hun skulle trænes. Derfor udviklede Molly desværre endnu mere separationsangst, så hendes nye ejer skal gå meget langsomt frem og kunne acceptere, at hun måske aldrig bliver verdensmester i at være alene. Hun er glad for andre hunde, men kan ikke bo med katte. Molly kan ikke bo i lejlighed., Husk at bestille tid, hvis du vil hilse på Molly.
  • Henriks ejere havde desværre ikke tid til ham og hans "søster" længere og skulle flytte. Så nu søger denne dejlige og smukke dreng et nyt hjem hos søde hunde/cocker erfarne mennesker. , Henrik og Gry er meget glade for hinanden, men vi har valgt at skille dem ad, da de har virkelig brug for et nyt hjem. Vi håber der kommer den rette familie til begge to, men de er blevet vurderet mere enkeltvis og de ville godt kunne leve hver for sig. , Henrik er en virkelig dejlig og mild dreng, som elsker at putte med sine folk og med Gry. Men han er ikke til pynt! Henrik er en typisk jagthund, så han skal bruges aktivt og have masser af motion. Han er ikke vant til jagt men vil gerne lave sporarbejde. Han er ikke god til andre hunde end Gry, og andre tæver og hanhunde bliver han sur på. Det bunder mest i usikkerhed, da både ham og Gry ikke er blevet socialiseret med andre hunde, før de kom til os., Henrik er kastreret hos os., Det ville dejligt hvis han kunne komme ud til nogle cocker erfarne mennesker, da han er meget typisk cocker., Henrik skal ikke bo i lejlighed., NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.
  • Yndig blev overdraget til os, sammen med Orkide, da en mand havde overtaget dem fra nogle børn. Han kunne dog hellere ikke passe dem og nu søger Yndig et godt og blivende hjem. Fordi hun har været så meget igennem, er hun en smule nervøs og forsigtig. Når først hun er hos en, er hun rolig og vil gerne nusse. Hun skal derfor til et roligt hjem og gerne, hvor der er en anden kanin, der kan vise hende, at verden ikke er så slem. Hun har før gået med Orkide, men det gik ikke da hun blev jagtet hele tiden. Ny ejer skal have læst om kanin-sammenføring. Hun er inde-kanin her os hos.
  • RESERVERET TIL NYT HJEM. Bella er kommet til os, da ejer desværre ikke kunne have hende mere. Hun er en meget livlig, glad og fantastisk lydig hund. Hun er meget omgængelig og velopdragen. Hun elsker sine mennesker og er også god med andre hunde. Hun gider bare ikke lege med dem. Hun kan nogle gange blive usikker og hurtig nervøs, så hun søger en erfaren ejer, der positivt kan vise hende vejen. Hun kan gå fri ved siden af en og kan nogle få kommandoer. Omkring børn er hun glad for dem hun kender, men kan være legesyg og voldsom omkring dem. Så kun store børn i familien. Hun er renlig og har kun været alene hjemme 3-4 timer. NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.
  • Seattle er kommet til os, sammen med BS, da ejer ikke havde tid til dem mere. Nu søger de et hjem sammen, hvor der er plads og tid til dem. Det er vigtigt, at ny ejer har læst omkring hold af chinchillaer, da de er et meget specielt dyr. Seattle kan godt finde på at give et hårdt kys til ens hånd.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00
DER SKAL BESTILLES TID, HVIS DU ØNSKER AT SE PÅ HUND  

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Køb af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Køb af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Køb af kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Køb af kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 300,00

Køb af steriliseret hunkanin

 kr. 600,00

 

 


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI), som højst må være et år gammel.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
   VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Støt Dyrene

Sådan støtter du

Gør en forskel for dyrene

LUK DETTE VINDUE

Vind gavekort til værdi af 1000 kroner.

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om ét ud af fem gavekort til en værdi af 1000 kroner stykket. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og aktiviteter på internater.

Hos Maxi Zoo finder du alt det foder, udstyr og legetøj, som du skal bruge til dit kæledyr. Skal dit kæledyr have en julegave? Tilmeld dig Poteklubben.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde.
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak! Du deltager nu i konkurrencen om at vinde et gavekort på 1000 kroner til brug hos Maxi Zoo.