Roskilde internat

Nyheder

13. okt 2014

Kan du eller dit firma hjælpe?

Det er umanerligt dyrt at drive internat - dyrlægeregningerne står i kø, og vi får flere nødstedte dyr ind end Læs mere...
19. sep 2014

Juleloppemarked er ændret til Åbent Hus - "Jul på Internatet"

Sæt kryds i kalenderen den 29. november, hvor vi i stedet for det planlagte juleloppemarked har valgt at holde Åbent Læs mere...
20. nov 2014

Vi glæder os til nye katteløbegårde

Nu får vi noget, vi længe har ønsket os - men desværre ikke har haft råd til: Nye løbegårde til Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Chagall og Zifons ejer blev syg, så derfor søger disse skønne brødre et nyt, godt hjem hos hundekyndige mennesker uden børn. De er utrolig søde, hengivne og glade - men også lidt nervøse. Derfor har de brug for en blid ejer, som har god tid til dem og kan vise dem, at verden ikke er så farlig. De er glade for andre hunde, bare de ikke er for voldsomme. De gør ikke særlig meget, så vi vurderer, at de godt kan bo i lejlighed. De kan godt skilles ad, men kan også sagtens bo i samme hjem.
  • Smukke Signe holdt til på Faxe busstation i et par uger, og søde pendlere har sørget for at holde øje med hende, inden hun kom her. Hun er en rigtig dejlig dame, som er meget kælen og kontaktsøgende. Hun kan godt knurre lidt af andre katte, men langer ikke øretæver ud. Signe er vant til udelivet, så hun skal have adgang til en have i sit nye hjem.
  • Søde Hans blev fundet på en p-plads ved Ishøj, hvor han var blevet overladt til sig selv. Han er værdig og rolig, et pragteksempel på god kaninopførsel. Han følger den rigtige kost, forbliver i form og skænker kærlighed hvor det er mest nødvendigt. Altid klar til at lytte, denne kanin er en ven i nøden og efterlader dig taknemmelig for, at du havde chancen for at kende ham. Hos os er han ude-kanin.
  • Søde Basim på ca 5 mdr, er blevet fundet herreløs. Der er ingen der har savnet denne skønne dreng. Han er meget mild og vil egne sig fint til børn. Han er glad for mennesker og hos os er han inde-kanin. Han er en rigtig hyggekanin der kræver masser af nus og kærlighed. Han er kastreret.
  • Bingo ligner en bamse og han blev desværre dumpet foran Maxi Zoo i et bur sammen med hans bror Bumle. Vi har skilt de to brødre ad, da de ikke kunne enes. På en eller anden måde, kommer denne frække kanin altid i problemer her hos os, enten ved at stikke af ind mellem halmballerne, når han er ude på løbetur eller ved at grave huller til Australien. Han er altid klar på en udfordring, ligemeget hvor meget du har kaninsikret dit hjem og vil helst være der hvor du er. Hos os er han indekanin.
  • Rylle er kommet ind med sine søskende, da ejer desværre ikke kunne have dem mere. Rylle er MEGET madglad og snakker med det samme, man begynder at rode med posen med grønt. Hun er meget udadvendt og vil gerne spise af hånden. Hun er inde her hos os og skal ud sammen med sine søskende eller til et andet marsvin.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 950,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.500,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kanin (kastreret han):

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (20 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Kommende events

13. Jan. 2015 18:00 - 20:00

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

1812 app

Hurtig hjælp til dyr i nød

1812 app

LUK DETTE VINDUE

Vind et Vild med Dyr spil

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind brætspillet 'Vild med Dyr'. Spillet er en sjov dyrequiz for hele familien fyldt med skøre spørgsmål og opgaver om alt fra bænkebidere til blåhvaler.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.