Roskilde internat

Nyheder

13. okt 2014

Kan du eller dit firma hjælpe?

Det er umanerligt dyrt at drive internat - dyrlægeregningerne står i kø, og vi får flere nødstedte dyr ind end Læs mere...
10. dec 2014

Køb Fidos og Findus' julegave på internatet

Det er ikke kun vores dyr, som søger et nyt hjem. Vi har også en butik med forskelligt udstyr, foder Læs mere...
29. nov 2014

Så blev det også jul på internatet

Flere hundrede dyrevenner valgte at bruge noget af deres lørdag på at besøge os her i Roskilde til "Jul på Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Lækre Frede ved vist godt, hvor flot han er. Han hviler i hvert fald godt i sig selv, og tager alt med knusende ro., Frede blev fundet ved Roskilde Station, og vi har desværre ikke kunnet finde hans ejer. , Han er utrolig kælen og hyggelig, og trives fint med vores andre katte., Frede skal bo i hus med have.
  • Reserveret til nyt hjem. Sikka er verdens gladeste pige, som kan en helt masse ting og utrolig gerne vil lære mere. Men det skal foregå i et roligt tempo, da hun virker meget overstimuleret og stresset. Hun har brug for erfarne hundeejere, som er rolige i deres kropssprog og lever et aktivt liv. Sikka kan slet ikke finde ud af være alene hjemme, så det skal hun lære., Hun er ret voldsom i sin leg med andre hunde og en stor hund, så hun skal ikke bo sammen med børn. Sikka vejer 32 kilo.
  • Bastian er en herlig fyr, som søger et nyt hjem. Han er glad, aktiv og legesyg. Han elsker at øve sig i at fange mus, derfor skal han til et hjem med hus og have. Bastian er også en stor kælepotte, der elsker at krølle sammen på skødet og søger derfor også et hjem, hvor nogen gider bruge tid sammen med ham. Han er glad for vores andre killinger, men skal lige se nytilkomne an i et par dage, hvorfor han godt kan knurre lidt af dem.
  • Smukke Sika opsøgte en familie, hvor hun desværre ikke kunne bo på grund af allergi. Hun er en sød og meget rolig kat, som elsker at blive nusset, holder meget af ro og hygge - og som ikke er så vild med de andre katte. Hun gør dem ikke noget - hun vil bare helst være fri for dem. Sika skal bo i hus med have, men hun er ret forsigtig, så man skal nok vænne hende langsomt til et udeliv i nye omgivelser.
  • "Hey, styr dig lige med det der skarpe lys!" Når Øjvind ikke brokker sig over fotografen, er han jordens sødeste kat. Han har så meget kærlighed i sin lille krop, at det hele ryster, når han spinder. Og det gør han meget af tiden. Øjvind rendte rundt i et industrikvarter i Glostrup, men nu vil han gerne flytte ind i et villakvarter eller på en gård, hvor der er søde mennesker, som vil snakke rigtig meget med ham. Øjvind skal bo i hus med have.
  • Smukke Signe holdt til på Faxe busstation i et par uger, og søde pendlere har sørget for at holde øje med hende, inden hun kom her. Hun er en rigtig dejlig dame, som er meget kælen og kontaktsøgende. Hun kan godt knurre lidt af andre katte, men langer ikke øretæver ud. Signe er vant til udelivet, så hun skal have adgang til en have i sit nye hjem.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 950,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.500,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kanin (kastreret han):

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (20 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Kommende events

13. Jan. 2015 18:00 - 20:00

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Andeguide

Læs vores andeguide...

...og se, hvor meget dyrevelfærd du får for dine penge
LUK DETTE VINDUE

Vind en burgerbog

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind bogen Big Burger Book. Bogen er spækket med lækre og varierede opskrifter på burgere. Hvad end du er til den klassiske burger, den sunde, den greasy, den alternative - ja, så er den i Big Burger Book.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.