Roskilde internat

Nyheder

19. sep 2014

Juleloppemarked på Roskilde Internat

Sæt kryds i kalenderen og find alt dit gamle skrammel frem. Lopperne skal hoppe på internatet den 29. november Læs mere...
01. okt 2014

Hilsen fra en plejefamilie

Killinger har godt af at vokse op i hjemlige omgivelser. Derfor har vi en række plejefamilier tilknyttet, og forleden fik Læs mere...
26. sep 2014

Køb kat på internat - du hjælper et dyr og sparer penge

Går du med tanker om at få kat, så er det en god idé for alle, hvis du køber en Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Flotte Xanto kommer fra et misbrugshjem. Han søger en stabil familie, som vil passe godt på ham. Han er vanvittig glad, livlig og sød. Han har det fint med andre hunde, men der er drøn på, så de skal gerne gide lege med ham og løbe stærkt. Meget stærkt. Xanto kan ikke så meget, så han har brug for erfarne ejere, som kan aktivere og træne ham. Han har brug for at lære at være alene hjemme. Men døre har han ikke brug for at lære at åbne - det kan han allerede.
  • Mads blev fundet i en opgang i Lyngby sammen med sine søskende, så vi tror, at nogen er blevet trætte af dem. Han er en sød og meget livlig killing, som elsker at drøne rundt sammen med de andre killinger. Derfor synes vi også, at han passer bedst til at bo i hus med have - og meget gerne sammen med en af sine søskende.
  • RESERVERET TIL NYT HJEM. Nanna er stor udenpå, men lille indeni. Denne skønne dame er nemlig meget forsigtig overfor nye ting og mennesker, så man skal vinde hendes tillid. Gør man det, får man til gengæld også en ven for livet. Hun er vant til andre hunde, men kan godt være lidt voldsom overfor de små. Af samme grund skal hun heller ikke bo sammen med børn, da hun ikke kender noget til dem. Nanna er brølstærk, og hun har brug for en erfaren og meget blid hundeejer, som bor et fredeligt sted.
  • Arnold blev fundet i en skunk i et hus sammen med sin bror Arne. Han er en rigtig lille kælen krudtugle, som elsker at lege og drille de andre katte. Derfor vil han også elske at have en anden kat at lege med i sit nye hjem - gerne brormand Arne. Arnold skal bo i hus med have, så han kan komme ud og bruge noget energi.
  • Ninna hoppede rundt i Nørrebroparken, så vi tror, at hun er blevet smidt ud hjemmefra. Hun er en fin kanin, som trænger til at blive kælet, så hun kan blive helt tryg ved mennesker. Hun bryder sig nemlig ikke så meget om at blive løftet, har vi opdaget.
  • Futte er en fræk killing, som blev fundet i en papkasse på Høje Taastrup station sammen med to søskende. Han er skøn, livlig og meget kælen. Futte har været i pleje hos en sød familie, så han er vant til børn, husets lyde og at være i en have. Derfor skal han også have mulighed for at komme ud i sit nye hjem.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Bortformidling af kat/killing:

  kr. 950,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.500,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 100,00

Kanin (kastreret han):

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Milbemax eller Droncit) som højst må være en måned gammel


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (20 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
    

Kommende events

29. Nov. 10:00 - 14:00

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Bagværk mod buræg

Bag en kage

Og støt kampen mod buræg

LUK DETTE VINDUE

Vind et Vild med Dyr spil

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og følg vores arbejde for dyrene. Du vil modtage nyhedsbrevet en gang om måneden, hvor vi vil holde dig opdateret på nyheder, artikler, kampagner og events. Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vind brætspillet 'Vild med Dyr'. Spillet er en sjov dyrequiz for hele familien fyldt med skøre spørgsmål og opgaver om alt fra bænkebidere til blåhvaler.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen.