Roskilde internat

Nyheder

27. jun 2015

Vi har åbent - selv om vi ligger midt i Roskilde Festivalen

Men Darupvej er spærret mellem Maglegårdsvej og internatet, så du skal på en lille omvej, når du skal besøge os Læs mere...
24. jun 2015

Roskilde Internat åbner ny dyreklinik

Fra den 1. september modtager vi også patienter udefra på vores dyreklinik. Læs mere...
06. maj 2015

Tusind tak for hjælpen - Nu kan vi desværre ikke få plads til flere ting!

Vi har fået overvældende mange donationer fra både familier, enkeltpersoner og små og store virksomheder i forbindelse med den Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Missens ejer gik desværre hen og døde, så nu leder hun efter en ny, kærlig person, som vil passe godt på hende. Missen er en stille og rolig dame, som er utrolig kælen og glad for mennesker. Hun er ikke så vant til andre katte og kan godt finde på at stikke dem en lussing. Derfor vil hun nok trives bedst som enekat., Missen er ked af at køre bil, bliver lidt nervøs ved for meget uro og elsker at ligge i sengen. Hun skal bo med adgang til haven, for hun er vant til at komme udenfor.
  • Trine har haft en noget omtumlet tilværelse, så nu søger hun et godt og stabilt hjem hos mennesker, som lever et roligt liv og har erfaring med katte., Hun er lige kommet hjem fra en plejefamilie sammen med sine killinger, og nu er de alle parate til at finde nye hjem. Trine er en sød og kælen kat, som lige skal bruge lidt tid på at falde til i sine nye omgivelser. Men når hun føler sig tryg, så spankulerer hun rundt og hygger sig. Trine har altid været indekat, og det skal hun fortsætte med at være.
  • Lille søde Mallie blev desværre ikke accepteret af det andet marsvin, derfor søger hun nu et nyt hjem. Hun er en fin lille pige, der er lidt genert, men er god til at sidde og blive nusset forsigtig. Hun vil meget gerne ud til en rolig familie, hvor der godt må være et andet marsvin, som er vant til andre marsvin. Ejer skal have god kendskab til sammenføring af marsvin og deres adfærd ved dette.
  • Søde Karlsson kunne desværre ikke bo hos sin familie mere pga. allergi. Derfor søger han nu et blivende hjem og gerne hvor der bor en anden dame-kanin. Han er en bestemt herre, der godt kan være lidt territorial. Men han er meget nysgerrig på hvem man er og om du har noget lækkert med til ham. Han er kastreret d. 26/6 og er ude-kanin.
  • Carlo er en dejlig og rolig kat, som desværre ikke kunne bo hjemme længere på grund af ejers sygdom. Han er vant til at bo sammen med Anton, Bianca og Felix. Carlo ved vi ikke så meget om, men han er en hyggelig fætter, som holder af en god lur og noget nus. Vi har hørt, at han har levet som indekat, så det bør han nok fortsætte med.
  • Stina har været i pleje sammen med tre andre skønne killinger. Hun er en lidt forsigtig pige, som lige skal bruge noget tid på at falde til hos sine nye mennesker. Der er krudt i hende, og det går over stok og sten,når hun leger med sine venner. Derfor ville hun elske at bo sammen med en af dem eller med en anden sød kat.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Køb af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Køb af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Droncit eller lignende) som højst må være en måned gammel. Hvis din dyrlæge ikke vil udlevere ormekuren, så henvis hende/ham til Fødevarestyrelsens bekendtgørelse nr. 543, § 28, stk. 2.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
   VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.
 

Kommende events

11. Jul. 14:00 - 16:00

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Kom med i Dyrenes Kids Club

Kom med i Dyrenes Kids Club - og lær om dyr på en sjov måde

Spændende viden og sjove konkurrencer, samt fri entré til Skandinavisk Dyrepark
LUK DETTE VINDUE

Vind et års forbrug af foder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et års forbrug af dyrefoder fra OLIVERS Petfood til en værdi af 4.000 kr.. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events.

Dyrenes Beskyttelses medlemmer får 15 % på køb hos OLIVERS Petfood, der samtidig donerer 10 % til Dyrenes Beskyttelses arbejde. Læs mere her

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager nu i konkurrencen om et års forbrug af dyrefoder fra OLIVERS Petfood.