Roskilde internat

Nyheder

14. aug 2015

Nu kan dit firma hjælpe vores dyr

For 1500 kroner + moms kan dit firma gøre en kæmpe forskel i vores arbejde med at hjælpe nødstedte Læs mere...
13. aug 2015

Bare fordi man er snottet, kan man jo godt finde et nyt hjem

Så er der influenza på Blå Stue! Vores killinger og nogle af de voksne katte er lidt sløje, men Læs mere...
06. aug 2015

Du kan se salgsklare killinger her på vores hjemmeside

Rigtig mange spørger, om vi har killinger. Og ja, vi har i massevis. Men de bliver først gjort klar til Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Smukke Påske med de lyserøde øjne, blev fundet nær Hillerød. Der er ingen der har savnet hende, så derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der er meget glad for at være ude. Hun vil også meget gerne have en kanin som ven, i det nye hjem. Vi ved dog ikke hvordan hun har det med andre kaniner, så det er vigtigt at få læst om sammenføring af kaniner.
  • Skønne Gilbert blev fundet i Ølstykke og der er ingen der har savnet denne skønne fyr. Sammen med sin ven Gorm, har de været hos en plejefamilie og nu er de begge klar til at finde et nyt hjem. De vil rigtig gerne ud til samme hjem og til et hjem uden anden kat. Han er en meget kontaktsøgende og nusseglade killing, der også godt kan lave ballade. Han har adgang til en voliere her og er rigtig glad for at være derude. Derfor skal han til et hjem med hus og have.
  • Viggos ører lever sit eget liv og det gør hørelsen også nogle gange. Han er blevet fundet herreløs på Amager og der er ingen der har savnet ham. Han er en meget livsglad lille fyr, der har masser af energi der skal bruges. Han er rigtig god sammen med andre hunde og elsker at lege med dem, han kan godt nogle gange blive fræk og drille dem. Så hvis der er anden hund i hjemmet, skal den være frisk på leg med ham. Børn ved vi ikke hvordan han har det med, men teenager burde ikke være noget problem. Katte vil blive jagtet, så det nye hjem skal helst være uden. Hans ejer skal være aktive, da han ville elske at blive brugt til træning. Vi tror ikke han kan være alene hjemme, så ny ejer skal være forberedt på at træne dette. Han er renlig, men kan godt komme til at lette ben indenfor. Han er en rigtig lækker hund og meget atypisk sin race.
  • Lille Henning blev fundet ved et supermarked i Hundested, så vi er bange for, at nogen har haft ham med ude at handle og så har "glemt" at tage ham med hjem igen... Det forstår vi jo ikke helt, får hvem kan stå for Henning?, Han er en sød, legesyg og energisk lille fyr, som er rigtig glad for sine små venner. Han kan godt være lidt utryg overfor os store mennesker, indtil han lærer os at kende. Så han skal ikke bo i en alt for urolig familie med mindre børn. Henning vil nok kunne trives rigtig fint som indekat sammen med en anden sød kat.
  • Søde Gorm blev fundet i Ølstykke og der er ingen der har savnet denne skønne fyr. Sammen med sin ven Gilbert, har de været hos en plejefamilie og nu er de begge klar til at finde et nyt hjem. De vil rigtig gerne ud til samme hjem og til et hjem uden anden kat. Han er en meget kontaktsøgende og nusseglade killing, der også godt kan lave ballade. Han har adgang til en voliere her og er rigtig glad for at være derude. Derfor skal han til et hjem med hus og have.
  • Smukke Havana blev fundet herreløs og drægtig i nord sjælland. Hun har været i pleje, med sine killinger og er nu klar til at finde et nyt hjem. Hun kan gå blandt andre katte, men vil synes bedst om et hjem hvor hun er ene-dyr. Hun er meget kontaktsøgende og elsker mennesker. Der kan godt være store børn i hjemmet og et hjem hvor der er ro på. Hun skal til et hjem, hvor der er adgang til hus og have.

Åbningstider

man., ons., tors.:   10.00-15.30
tirs. og fre.:
  10.00-17.30
lør., søn. og helligdage:
  10.00-14.00

Telefontider:

man.-fre.:   9.00-14.00
lør., søn. og helligdage:   Tlf. er lukket

Fakta om priser:

 

Køb af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.800,00

Køb af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 950,00

Kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 300,00

Modtagelsesgebyr - neutraliseret og id-mærket kat til bortformidling

 kr. 550,00

Modtagelsesgebyr - ikke-neutraliseret og umærket kat til bortformidling

 kr. 1350,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 190 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI) samt en ormekur (Droncit eller lignende) som højst må være en måned gammel. Hvis din dyrlæge ikke vil udlevere ormekuren, så henvis hende/ham til Fødevarestyrelsens bekendtgørelse nr. 543, § 28, stk. 2.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
   VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Kom med i Dyrenes Kids Club

Kom med i Dyrenes Kids Club - og lær om dyr på en sjov måde

Spændende viden og sjove konkurrencer, samt fri entré til Skandinavisk Dyrepark