Roskilde internat

Nyheder

28. okt 2015

Du skal bestille tid, hvis du ønsker at se på en af vores hunde

Vi har rigtig mange kunder til vores hunde, og det er vi meget glade for. Men for at kunne planlægge Læs mere...
13. dec 2016

4 voksne labrador fra den store dyreværnssag, søger nu nyt hjem!

De har taget på i vægt, blevet sundhedstjekket, adfærdsvurderet, fået ordnet tænder og er nu klar til at finde deres Læs mere...
14. nov 2016

Ny stor dyreværnssag på internatet!

25 labrador hunde reddet af frivillige fra Dyrenes Beskyttelse og politiet! Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Mozzarella startede sit liv med at blive dumpet sammen med mor, far og søskende. De blev heldigvis fundet, kom herud til internatet, og fandt til sidst en ny familie. Denne familie har nu desværre fået allergi så derfor søger Mozzarella endnu engang et nyt hjem. Hun er en skøn pige, lidt reserveret til at starte med, men hun tør hurtigt op og elsker at bliver nusset. Hun søger et roligt hjem, hvor eventuelle børn er over 15 år. Mozzarella søger et hjem sammen med Pomfrit, for de har altid boet sammen, og er meget glade for hinanden. Mozzarella søger et hjem hvor hun vil få mulighed for at komme ud i den store verden.
  • Henrik blev fundet på en mark sammen med en anden kanin. Der er ingen der har savnet dem og derfor søger han nu nyt hjem. Han er en frisk fyr, der er klar på livet. Han vil rigtig gerne ud til et hjem med en anden neutraliseret hunkanin og pt. trives han fint med at bo inde. Han er ikke kastreret, men det kan aftales.
  • 6 undulater søger nyt hjem. Mor og far undulat blev fundet dumpet i deres bur, mens ungerne lå i reden. Fra d. 1/1-17 er de alle klar til at flytte hjemmefra og det er nu muligt at reservere dem. De er vant til at være inde og kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem. Forældrene kender vi ikke alder på, men de 5 unger er 1-2 måneder gamle.
  • Bambus (th.) er kommet ind sammen med Pitlo, da ejer desværre ikke havde tid til dem mere. De er begge neutraliserede og er vant til at gå sammen, derfor skal ny ejer have masser af plads til de to venner. De kræver en form for stor udendørs løbegård eller voliere. De elsker opmærksomhed og er meget nysgerrige, når du kommer med godbidder til dem.
  • Smukke Galy kom hertil internatet få dage gammel, sammen med sin mor og sine søskende. Hun er en killing med en masse krudt i måsen, hun vil rigtig gerne hygge, men først når hun er færdig med at hænge i gardinerne. Hun er lidt forsigtig overfor os mennesker, så hun søger et hjem hvor eventuelle børn er over 12 år. Galy vil gerne bo sammen med Gabe. Galy kan bo i lejlighed, hvis hun kommer ud sammen med Gabe.
  • IKKE FLERE HENVENDELSER : Vores store fjollede Hermann søger en ny familie., Herman er kommet til os, da der ikke rigtig var tid til ham mere og ejeren skulle arbejde i udlandet. Derfor søger denne charmebøf en ny familie, og gerne en som har kendskab til racen i forvejen., Han er en stor og stærk dreng med ben i næsen, som elsker at være en rigtig bullerbasse men man er vel også en bulldog., Han har været vant til at bo i hus, men også i lejlighed. Han søger et sted, hvor der ikke er for mange trapper, og gerne en have, hvor han kan få lov til at boltre sig. Han er vant til at være alene hjemme 8-10 timer. Men en ny ejer skal være indstillet på at træne dette lige i starten, evt. ved at være hjemme hos ham de første par dage. Han er glad for at køre bil. Han er god til at gå i snor, og kan alle grundkommandoerne., Han er en rigtig hanhund, så hørelsen kan drille lidt. Han er super god med andre hunde, men vil gerne dominere damerne. Så hvis der er tæver i hjemmet skal det være nogle som kan sige fra! Han er ikke vant til børn. Og han vil nok være en meget stor mundfuld for de fleste børn, da han er ret voldsom. Han har stambog. HUSK AT BESTILLE TID FOR AT MØDE HVERT ENKELTE HUND

Åbningstider

Mandag til fredag:               10-12 og 16-18
 

 
Lørdag, søn- og helligdage:               12-16  

 

  
Ankomst for pensionshunde:              10-12  

 

  
Afhentning af pensionshunde: I åbningstiden  
DER SKAL BESTILLES TID,
HVIS DU ØNSKER AT SE PÅ HUND
  

Telefontider:

Mandag til fredag:
  13-16
Lørdag, søn. og helligdage:  

 

Telefonen er lukket

Fakta om priser:

 

Adoption af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 3.350,00

Adoption af kat/killing:

  kr. 1250,00

Adoption af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.800,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 1.100,00

Modtagelsesgebyr - små familiedyr til bortformidling pr. snude:

 kr. 400,00

Adoption af IKKE neutraliseret kanin/marsvin/rotte:

 kr. 150,00

Adoption af kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 400,00

Adoption af steriliseret hunkanin:

 kr. 600,00

Adoption af neutraliseret kaninpar:

 kr. 750,00

Adoption af undulat og lignende små fugle

 kr. 50,00
Adoption af chinchilla: kr. 300,00
Adoption af ørkenrotte/hamster:
 kr. 50,00
Adoption af neutraliseret hanrotte:   kr. 400,00


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 235 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI), som højst må være et år gammel.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

 

Ved afhentning af hittedyr, skal der fremvises personlig ID med foto.

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
  

 VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.

 
  

RabbitDK laver gavekort til kunder, der adoptere kaniner og giver donationer til de små familiedyr.

 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Udsalg i webshop

Stort udsalg i Dyrenes Beskyttelses webshop

Alt overskud går til at hjælpe dyr i nød