Roskilde internat

Nyheder

04. dec 2015

Internatet modtager desværre ikke erhvervspraktikanter

Hver uge får vi rigtig mange forespørgsler fra skoleelever, deres forældre og lærere, fordi de ønsker at komme i Læs mere...
04. dec 2015

Vi har fået nye åbningstider

Så har vi rystet posen og vendt op og ned på vores åbningstider – som gerne skulle være til vores Læs mere...
28. okt 2015

Du skal bestille tid, hvis du ønsker at se på en af vores hunde

Vi har rigtig mange kunder til vores hunde, og det er vi meget glade for. Men for at kunne planlægge Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Rudolf (tv) blev indleveret på et dyrehospital, da han var helt lille. Han har været i pleje sammen med Faust hos en rigtig sød familie, som har passet godt på de to. Derfor vil de gerne fortsætte med at bo sammen i deres nye hjem - de to drenge er nemlig blevet meget glade for hinanden. De er begge utrolig kontaktsøgende og kælne. Som de store killinger de er, er der også en del energi, der skal drønes af. Derfor skal de bo i hus med have.
  • Herlev er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Herning, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.
  • Unge Mikkel var for stor en mundfuld for sine ejere og blev til sidst kun luftet i haven. Det dur jo ikke, når man er en ung bulderbasse med masser af energi og livslyst. Mikkel er en fantastisk dejlig hund, som skal lære rigtig meget. Faktisk skal hans nye mennesker regne med, at de på mange måder får en hvalp i huset - for Mikkel har nemlig ikke oplevet ret meget. Det vil han heldigvis gerne, for han er klog og vil gerne arbejde for sine mennesker. Han har brug for meget erfarne hundefolk i den anden ende af snoren - som han i øvrigt ikke går så pænt i. Han kan være alene hjemme nogle timer, men skal naturligvis lære det helt fra bunden igen i sit nyt hjem., Han er glad for børn men kan være lidt voldsom, fordi han er så ivrig og stor. , Mikkel er ikke så glad for at køre i bil, han fungerer fint med andre hunde, men kan være ret usikker overfor dem, da han jo kun er blevet luftet i haven. Han er er blevet så dygtig ! Mikkel skal bo et sted med god plads at boltre sig på, og hans nye ejer bør melde sig til hundetræning og skal leve et aktivt liv med lange gåture, gerne sportræning og hunden i centrum., Mikkel er kastreret. NB: Husk at bestille tid til at besøge den enkelte hund.
  • Hammel er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Hals, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.
  • Herning er kommet til os, fra en stor dyreværnssag, hvor ejer ikke kunne passe ham mere. Han er en vims lille fyr, der søger efter en ejer der har kærlighed og tålmodighed til ham. Det er vigtigt at ham og hans makker Herlev, kommer ud sammen til et hjem, med det rigtige bur og et hjem der er klar til at beholde de to venner de næste 10-20 år.
  • Pia blev fundet på en gård sammen med en anden kanin. Ingen har savnet hende og derfor søger hun nu nyt hjem. Hun er en bestemt dame, der gerne vil have selskab af en rolig hankanin i det nye hjem. Hun er inde kanin hos os og trives fint med det. Ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af kaniner. Hun er steriliseret d.4/2 og kan pt. kun reserveres.

Åbningstider - gældende fra 4. januar

Mandag til fredag:               10-12 og 16-18
 

 
Lørdag, søn- og helligdage:               12-16
 

DER SKAL BESTILLES TID,
HVIS DU ØNSKER AT SE PÅ HUND

  

Telefontider:

Mandag til fredag:
  13-16
Lørdag, søn. og helligdage:  

 

Telefonen er lukket

Fakta om priser:

 

Køb af hund (uanset størrelse og alder):

 kr. 2.995,00

Køb af kat/killing:

  kr. 995,00

Køb af to katte/killinger på samme tid:

 kr. 1.600,00

Modtagelsesgebyr - hund til bortformidling:

  kr. 1.100,00

Køb af kanin/marsvin (hun eller han):

 kr. 150,00

Køb af kastreret hankanin eller hanmarsvin:

 kr. 300,00

Køb af steriliseret hunkanin

 kr. 600,00

 

 


Alle hunde og katte er vaccineret, mærket m.v. Læs mere her.

 

Der kan ikke indbringes dyr til internatet uden forudgående aftale


Dyr kan først reserveres, når man har besøgt dem - ikke over telefon eller mail


Hundepension: 210 kr. pr. døgn - der betales både for første og sidste dag. Hunden skal være vaccineret og have en særskilt kennelhoste-vaccine (BbPI), som højst må være et år gammel.


Internatet tilbyder hundedagpleje i hverdage (35 kr. pr. påbegyndt time)

    Hill's Vi er utrolig glade for, at Hill's har valgt at være vores fodersponsor. Vi sælger også deres kvalitetsfoder i vores butik
 
  Kattens No. 1 har foræret os kradsetræer i høj kvalitet. Vi sælger dem også i vores butik. 
   VintherBiler i Osted laver service og reparationer på internatets dyreambulance.
 

Hjælp
svigtede dyr

Støt Roskilde internat

Støt Dyrene

Sådan støtter du

Gør en forskel for dyrene

LUK DETTE VINDUE

Vind ½ års dyrefoder

Tilmeld dig Dyrenes Beskyttelses nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition. Hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på nyheder, kampagner og events. 

Hill´s Pet Nutrition er fodersponsor for hunde og katte på Dyrenes Beskyttelses internater.

1
Telefonnummer udfyldes kun, hvis du er over 18 år.
1) Oplyser du dit telefonnummer, kan vi kontakte dig telefonisk vedr. Dyrenes Beskyttelses arbejde og kampagner
Jeg interesserer mig for
Nej tak, luk vindue

Tak. Du deltager i lodtrækningen om 3 præmier fra Hill´s Pet Nutrition- hver præmie består af et halvt års foder til din hund eller kat.