Nordjyllands internat

Nyheder

03. jan 2017

KATTENUSSEDAG D. 8/1-2017

Traditionen forsætter...  Læs mere...
18. dec 2016

Åbningstider & Telefontider i jul/nytår 2016

Se mere nedenfor hvornår vi har åbent i julen/nytår. Og hvornår du kan fange os på telefonen  Læs mere...
06. dec 2016

HJÆLP MALI

Vil du hjælpe Mali med at få opfyldt et juleønske?  Læs mere...

Er der plads i dit hjem til...

Internatdyr der søger nyt og kærligt hjem...

  • Søde tænksomme Willy sidder her og funderer over hvornår hans fremtid kommer til at indeholde nogle søde mennesker, som vil snakke med ham og lege med ham. Kunne du måske være med til at opfylde Willys drøm? Så synes vi bare du skal skynde dig at ringe til os og booke en tid til et besøg. Vi synes selv Willy er ret kær.
  • Reserveret og hentes på tirsdag!! Kærlige og trofaste Messi leder efter et nyt og blivende hjem. Han er en kærlig og energisk hund, som godt kan finde ud af at forholde sig roligt. Han vil trives godt i en aktiv familie, da han kræver rigeligt motion og bør aktiveres mentalt dagligt. Han er intelligent og vil have godt af at komme til lydighedstræning, sportræning eller rally. Han kan få basale kommandoer i øjeblikket. , Hans korte pels kræver ikke megen pleje. Han er meget social og har mødt både hunde og katte. Han vil også egne sig godt til en børnefamilie. Han vil ikke egne sig til at bo i lejlighed! Messis næse er god, og han benytter den flittigt. Så hvis han fanger en spændende duft, så søger han den, til han finder den. Derfor skal han kunne komme ud i indhegnet have, og man kan endnu ikke stole på, at han kommer, når man kalder. Han er på størrelse med en labrador og vejer 21 kg. Han er renlig og kan være alene. Dog har han ikke prøvet det særlig meget. Har du interesse i Messi, er du velkommen til at ringe til Nordjyllands Internat på tlf. 88770307.
  • Her ses Pumba. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. Pumba er kastreret., Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.
  • Her ses Vagabond. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. Vagabond er kastreret., Ring til os på 88770307, hvis I har interesse.
  • Oliver er en rigtig smuksak,der er sød og rolig, men han er også lidt tilbageholdende og ikke den modigste kat vi har. Han vil gerne kæle, men kan godt være lidt forsigtig, og passer ikke ind i en familie med små børn eller hunde.
  • Frederikke blev fundet efterladt på en parkeringsplads og blev derfor bragt til internatet. Efterfølgende har hun fået fem dejlige unger. Hun er nu kommet tilbage til internatet efter at have været i plejefamilie. Hun er vant til børn og er nem og rolig at håndtere. , Tænker du, Frederikke kunne være noget for dig, så kontakt Nordjyllands Internat.

Åbningstider:


Mandag - Fredag  10.00 - 12.00
 16.00 - 18.00
Lørdag 11.00 - 16.00
Søndag 11.00 - 16.00

Samt efter telefonisk aftale

Telefontider:

Man.-Fre.  

10.00-12.00
16.00-18.00

Lør.-Søn. 

11.00-16.00

Udenfor disse tider bestræber vi os på at tage telefonen i det omfang der er os muligt.

Læg evt. kort besked og tlf.nr. på telefonsvarer, så vil vi forsøge at ringe tilbage i løbet af dagen. alternativt send os en email

Priser:

Adoption af kat
 kr.  995
Adoption af 2 katte til samme hjem  kr.  1.600
Modtagelse af kat til formidling
 kr.

 550-1450

Adoption af internatshund kr. 3000
Modtagelse af hund til formidling eksl. pris for manglende behandlinger kr.950/1750

Modtagelse af små familiedyr til formidling

(Kanin, Marsvin, Undulat ect)

kr.300

Adoption af små familiedyr 

(Kanin, Marsvin, undulat ect.)

 kr.100 
Adoption af kastereret Kanin, Rotte, Marsvinkr.500
Modtagelse af krybdyr og skildpadderkr.300
Pension af 1 hund incl lufteture kr.200
Pension af 2 hunde i samme boks incl lufteture kr.350
Tilkøb af løbegård per. dag kr.50
Dagpleje - Hund pr. påbegyndt time kr.25
Der kan betales med kontant, dankort og mobilepay på internatet 
Hills petfood er fodersponsor for hund og kat for Nordjyllands internat
 Frisør Landor er sølvsponsor
Godt SmilGodt smil - Aalborg er sølvsponsorHjælp
svigtede dyr

Støt Nordjyllands internat

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad