Kattepension Nordjylland

Nordjyllands Internat og pension er beliggende i Hjallerup nord for Aalborg – blot 18 minutters kørsel fra Aalborg centrum.

Kattepensionen i Nordjylland er beliggende i naturskønne omgivelser med søer og skov. Kattene bliver tilset af det faste personale min. 2 x daglig og derudover er vores frivillige rigtig gode til at prioritere tiden med vores pensionsdyr. 

Der er på internatet ansat fagkyndigt personale med veterinærsygeplejersker og dyrepassere, som alle brænder for katte, og er med til at sørge for, at netop din kat for et godt ophold her.

Pensionsindretning

Katteboksene er indrettet med en kattelem, så kattene kan få lov at gå ud i deres egen udendørs løbegård, hvis de ønsket det. Derudover er der kradsetræer, kattebakker, legetøj, tæpper, skåle og huler tilgængeligt. Det vil sige, at det er ikke nødvendigt selv at medbringe. Vi fodrer med Hills Science Plan og vil gerne fodre din kat, men for kattens mavebalances skyld, anbefaler vi at i tager jeres eget foder med. I er selvfølgelig velkommen til at medbringe hvad end der nu har betydning for jeres kat, så den kan føle sig ekstra hjemme under opholdet.

"katte- og hundepension nordjylland"

Kattepension i Nordjylland - 2 katte
Kattepension Nordjylland - kat udendørs
kattepension nordjylland - kat indendørs

EN KATTEPENSION MED ET TRYGT OG SIKKERT MILJØ

Vi tager særlige hensyn, eksempelvis ved medicinering, alderdom, kroniske sygdomme eller lign. Husk altid at medbringe medicin i original emballage. Hvis katten skulle få behov, bliver den tilset af vores dyrlæge på stedet.

Ind- og udlevering foregår i åbningstiden mandag-fredag kl. 10-12 + 16-18, og lørdag-søndag kl. 11-16, efter aftale. Kl. 18 lukkes dørene, og uafhentede katte kan derefter først afhentes den følgende dag kl. 10. Der tillægges én pensionsdag i prisen. 

OBS. Særlige åbningstider og priser ifm. jul og nytår. 

KRAV INDEN PENSION:

  • Katten SKAL være gyldigt dækket med vaccine mod kattesyge (panleukopeni), FHV-1 (herpes) og FCV (Calici) inden for de sidste 12 måneder. Eksempel på vaccine Purevax RCP. Spørg din dyrlæge hvis du er i tvivl.
  • Hankatte skal være neutraliseret. Alle katte skal være øre-eller chipmærket, samt behandlet for utøj. Sundhedsbog eller vaccinationsattest medbringes som dokumentation.  Er katten ikke korrekt vaccineret ved ankomst annulleres opholdet.
  • Smitsomme sygdomme, som katten kan have pådraget sig under opholdet, hæfter internatet ikke for.
  • Indbetaling af depositum på 200 kr. uanset antal dage.

Priser:

Pension af en kat: 190 kr. pr. dag inkl. første og sidste dag.

Pension af to katte sammen: 275 kr. pr. dag inkl. første og sidste dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordjyllands Internat

Ålborgvej 775
9320 Hjallerup

Ring 88 77 03 07

Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00,
Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00

nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk

 

Læs mere om Nordlyllands Internat her

Book tid til pasning af din kat her