Støt dyrene

kr.

Få skattefradrag: Få fradrag for op til 15.900 kr. om året

GLÆDELIG JUL FRA ULLA OG LUNA

Ulla og Luna er to dejlige labradorblandinger, der kom ind fra en stor dyreværnssag i foråret.

De har formentlig ikke haft ret megen kontakt med mennesker, for Luna blev bange, når dyrepasserne rørte ved hende.

De to hunde kunne ingenting og krævede meget træning. Derfor har dyrepasserne givet dem ekstra meget omsorg, samtidig med at de langsomt og tålmodigt har arbejdet med dem. Nu kan Ulla og Luna alle grund-kommandoerne, går pænt i snor og kan være alene hjemme.

De kan godt lide at få deres hjerner aktiveret fx ved at gå spor. De kommer også godt ud af det med andre hunde og med mennesker. Ulla og Luna er blevet nogle rigtige hyggehunde, der elsker, når dyrepasserne leger og nusser med dem.

.

 40.jpg

Giv internatsdyrene en god jul 

SMS JULEGAVE til 1277 og støt med 100 kr. 

Støt via MobilePay på 81 88 05 47Skriv JUL i kommentarfeltet.

HUS_0.jpg

HUSKER DU FELIX?

Sidste jul havde Felix svært ved at finde julestemningen, selvom Roskilde Internat gjorde hvad de kunne, for at opmuntre den gnavne fyr. Heldigvis kom julemanden og efter 107 dage på internat, fik Felix et nyt og kærligt hjem.

HUKSER DU BELLA?

Bella blev fundet på et koldt betongulv i en stald sammen med sin hvalp, som desværre ikke klarede den. I dag har Bella fået et nyt hjem med en masse varme og kærlighed

HUSKER DU PERLE?

Perle og 15 andre ponyer blev reddet fra en dyreværnssag. De var skind og ben, havde forvoksede hove og flere have hverken adgang til foder eller vand. I dag har Perle det meget bedre. Hun bor hos Anna og Henning, hvor der er masser af kærlighed, mad og selskab. 

HUSKER DU NOVA?

Nova er fra den store labradorsag og kom sammen med 24 andre labradorer til Roskilde Internat. Hun var stærkt afmagret og havde givet alt til sine hvalpe. Heldigvis gav kærlige hænder, den rette pleje og en masse mad pote. Nova fik sul på kroppen, hvalpene blev store og i dag er alle endt i nye gode hjem.

Tak til alle jer som støtter dyrene.

Hvis du vil give dyrene en julegave kan du støtte her

MILTON BLEV DUMPET I CONTAINER

Killingen Milton kom til et af vore internater for kort tid siden.

Den var blevet dumpet i en plasticpose ved en container og havde det rigtig skidt.

Milton er kommet i pleje hos vores dyrepasser Mie og er heldigvis ved at komme til hægterne.

Han er en frisk lille fyr der elsker sin killingemad. Hans yndlingslegetøj er sugerør og han leger og putter også gerne med familiens hunde.