REDDET I SIDSTE ØJEBLIK: AYOE BOEDE PÅ BAGSÆDET AF EN BIL

Ayoe blev groft udnyttet som hvalpefabrik og fødte tre kuld hvalpe i bagagerummet af en gammel bil. Herefter skulle hun have været skudt, men hun blev reddet i sidste øjeblik.

DB_Ikon_hjerte_fyldt_koral_med_sne_og_tekst_RGB.png

REKORD I SVIGTEDE DYR

Vi har flere svigtede dyr på vores internater end nogensinde før. Dyrene har akut brug for hjælp til at komme videre i livet. Mange af dyrene er dybt traumatiserede af deres tidligere livsvilkår. De har brug for massiv pleje, omsorg og træning, inden de er klar til at blive adopteret af en ny familie.

Sammen kan vi sikre dem pleje, omsorg og træning og et nyt liv hos nye kærlige ejere.  

 

 

 

 

 

AYOE BLEV REDDET I SIDSTE ØJEBLIK

Den toårige labrador-husky, Ayoe, boede i en gammel, iskold bil og var fastspændt til en container i op til tre timer om dagen. Hun levede i sit eget skidt uden nogen former for pleje eller omsorg og blev groft udnyttet som hvalpefabrik. Hun fødte tre kuld hvalpe i bilens bagagerum, som blev solgt direkte fra bilen. Herefter skulle hun have været skudt, men hun blev reddet i sidste øjeblik og kom til Roskilde Internat. Hun lugtede og havde lopper overalt og alt for lange negle, da hun kom til internatet, og fik som det første et bad, lidt vand, mad og en varm hundeseng at sove i. Hun fik al den pleje, omsorg og træning, hun havde brug for til at komme videre i livet.

LÆS HELE AYOES HISTORIE

DIN STØTTE GÅR TIL

Svigtede dyr har brug for kærlig pleje og træning for at komme på benene igen. Ofte har de brug for at blive fodret op, og mange er syge og har brug for dyrlægetjek og vacciner. De har som regel ikke fået den kærlighed og omsorg, som de har brug for.

På internaterne sørger vi for ordentlig mad, frisk luft, omsorg, kærlig pleje og træning. På den måde hjælper vi dem trygt videre til nye ejere.  

KYS, KRAM OG KÆRLIGHED

TRÆNING TIL NY FAMILIE

DYRLÆGETJEK OG VACCINER

EFTERLADT ALENE I ET TOMT HUS

nico12-1600px.jpg

Loppen, Muddi og Fifi, Nordjyllands Internat

De tre pommeranere, Fifi, Muddy og Loppen, var ekstremt nervøse og gøede uafbrudt, da de kom på Nordjyllands Internat. Deres afdøde ejer, havde ikke mange pårørende. De tre hunde gik derfor alene i flere uger i det tomme hus uden mad og vand, inden de blev fundet og bragt i sikkerhed på internatet. Deres pels var filtret med hårløse pletter, og de lugtede ikke godt. De fik bad og dyrlægetjek, og i dag er de godt i gang med træning og får masser af kærlighed og omsorg.

LÆS HELE HUNDENES HISTORIE HER

MISFORSTÅET OG VOLDSOM

aya.jpg

Aya, Fyns Internat

Aya blev udsat for vold og svigt hos sin første ejer, som slog hende med sikkerhedssko og luftede hende på en lille altan. Den barske fortid har præget hendes så voldsomt, at hendes nye ejere måtte aflevere hende på Fyns Internat. Aya var for traumatiseret. Hun forsvarede sin mad så målrettet, at familiens børn blev væltet omkuld, og forældrene turde derfor ikke have hende længere, På Fyns Internat får hun al den omsorg, motion og træning, som hun har brug for til at lægge den voldsomme fortid bag sig og komme videre i livet. 

LÆS HELE AYAS HISTORIE

 

 

CTA knap_0.png

 

 

 

 

 

ARTIKLER

Akut brug for hjælp: Ayas fortid spøger stadig

Den svigtede trekløver: Fifi, Loppen og Muddi

Ayoe: Hunden med det ukuelige mor-hjerte

Kasserede killinger: smidt ud af kørende bil

Markant stigning i dyreværnssager med katte

Vagabonden, der fandt hjem

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN