Jackson

Jackson søger nyt hjem. *Blå/Hvid undulat*
Han blev fundet herreløs og ingen har savnet ham.
Jackson har fået dyrlægetjek og alt er som det skal være.
Jakson søger et hjem med god plads og sammen med andre artsfæller. Han må gerne ud til et hjem hvor han kan komme udenfor når vejret er til det, det kan for eksempel være et inde/ude volier. Jackson fortjener det gode fugleliv.
Hvis du kan tilbyde ham et godt hjem så kom forbi internatet i vores åbningstider og få en snak med os. Vi vil gerne se billeder af hans kommende hjem.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V3542
Fugl, Han
Race
Undulat
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en fugl

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr.
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Økonomi følger med ejerskab. Dyr koster penge hele livet.

Ansvarligt ejerskab

Hvis du planlægger at anskaffe dig dyr, bør du sætte dig grundigt ind i det enkelte dyrs behov og pasning. På den måde har du de bedste muligheder for at tage stilling til, om dyret er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold for dyret. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed, så dyret får opfyldt så mange af sine naturlige behov som muligt.

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid om der er luft i budgettet, inden du får et nyt medlem af familien.

Tilbage til oversigten