Karla

Karla er komme til os på Brande Internat, da ejer desværre ikke kunne have hende mere. Hun er en meget glad,legesyg og livlig hund, der godt kan glemme hvor stor hun er, når hun leger. Karla har en god energi, og er en stærk dame der gerne vil frem ad. Som gør at hun ikke helt huske at man ikke skal trække i snoren. Karla kommer gerne, når man kalder, når hun lige er færdig med at snuse til de spænende dufte. Karla har lært sit, dæk og giv pote, men hun er ung og fortsat træning vil være godt.
I nye sammenhænge og pludselige lyde fra ex maskiner, kan Karla blive lidt usikker og tilbageholdende, indtil hun finder ud af at der ikke er fare på færde.
Da de tidligere ejer gik hjemme, har Karla været minimalt alene hjemme, hvorfor man skal forvente at hun har behov for at lære dette gradvist i sit eget tempo.
Hun har boet i et hus med stor indhegnet have, hvor hun har kunne rende ud og ind som det passede hende.
Vi søger et sted med god udenomsplads, gerne en gård eller med stor indhegnet have,- et par, eller en familie med store skolebørn, hvor hun må være en del af hverdagen i hjemmet og ikke skal være efterladt alene lange dage. Hun vil meget gerne køre bil, og vil med glæde med på tur - og elsker f.eks. hundeskoven.
Som nævnt er hun en ung, stor og fysisk stærk hund. Derfor søger vi en fysisk robust, hundekyndigt ejer. Som vil give hende den tid, træning og aktivet som hun fortjener.
Menedr du, at I har vilkårene og tiden og overskuddet til at give Karle det gode liv, og Kunne du tænke dig at møde Karla så kontakt gerne Brande Internat på Tlf: 97187123

Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Reference: 21BH-2382
Hund, Hun
Race
Blanding
1 år og 5 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Brande Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten