Sif - V1876

Mød Sif!

Sif er en af hundene fra den store hundesag. Sif er en nervøs og forsigtig pige, der søger et roligt hjem hos en enlig, hvor hun kan have en god og sikker base hjemme, og bare komme ud i haven og nyde livet til en start.

Sif har ikke oplevet særlig meget i sit unge liv, og synes derfor også at verden udenfor er stor og skræmmende. Hun søger et dejligt hjem, hvor hun kan falde til i sit eget tempo, hvor der er tid og omsorg at give til Sif, samt tålmodighed til at lade hende falde til.

Sif skal ikke ud i et hjem med andre dyr eller børn. Sif søger et hundekyndigt hjem med god erfaring i at opbygge tillid og forståelse for en hund der manlger prægning af mennesker.

Der må forventes et stort arbejde med Sif og massere af tålmodighed.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V1876
Hund, Hun
Race
Blanding
2 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten