Silke - V1884 - På vej i nyt hjem

Mød Silke!

Silke er en af hundene fra vores hundesag. Hun er en frisk og sød pige, der opfører sig som en hvalp. Silke søger et erfarent hundehjem, der kan tilbyde hende en rolig hundetilværelse, hvor man kender til positiv træning.

Silkes nye familie skal være indstillet at hun ikke har oplevet så meget i sit liv. Hun skal have lov til at udforske og opleve i et roligt tempo. Hun skal derfor ikke starte ud med alverdens hundetræning, hundeskov mv., men blot have lov at falde til.
Familien skal være indstillet på at der skal trænes lidt renlighed.

Silke skal ikke være en hund der i starten skal med tages med til div. arrangementer mv. . Hun skal være hjemme og have en tryg base, derfra skal hun lære verden og kende i små skridt.

Silkes nye hjem skal have hus med indhegnet have i rolige opgivelser, familie uden små børn, ingen andre dyr, men masse tid til Silke. Hun er madglad og kan motiveres med godbidder.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V1884
Hund, Hun
Race
Blanding
1 år og 8 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten