Balder - V1885

Mød Balder!

Balder er en af hundene fra den store hundesag. Han er en glad og fjollet dreng, der elsker at lege, men kan også blive meget nervøs i forskellige uvante situationer. Han er rigtig madglad og der kan skabes god kontakt og motivation gennem godbidder. Balder har ikke oplevet særligt meget i sit liv, og ny familie skal derfor være indstillet på at vise Balder verden i et roligt tempo. Han skal lære hvad det vil sige at være hund. Dertil skal man være OBS på pelspleje da Balder ikke har prøvet at blive børstet før.
Balder er kastrerert pga kryptokisme.

Der skal trænes renlighed, og hans nye familie skal kunne tilbyde ham et hjem i rolige omgivelser, hus med indhegnet have, ingen små børn eller andre dyr, men en masse tid til at give Balder omsorg og selskab.
Balder søger et roligt hjem, hvor han kan have sin sikre base, hvor han ikke skal med til diverse arrangementer mv. Han søger et hjem, hvor der ikke er mange gæster hver weekend, men hvor der er stille og roligt. Familien skal have god hundeerfaring og forståelse på hundesprog.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V1885
Hund, Han
Race
Blanding
2 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten