Sarah

Søde Sarah er kommet til internatet da tidliger ejer ikke kunne have hende mere. Hun er en blid kæmpe, der bliver lidt usikker når der er andre dyr. Vi ved ikke særlig meget om Sarah, men det vi kan se her på internatet er, at hun er en sød og kærlig dame, der bare fortjener et kærligt og roligt otium.

Sarah søger et roligt hjem, hvor hun kan gå på pension. Hun søger et hjem med indhegnet have, hvor der ikke er mindre børn eller andre dyr. Hun søger et hjem hvor der er plads til hyggelige gåture, mulighed for at bruge næsen lidt og ellers hygge for sådan en ældre dame.

Sarah bliver lidt usikker når der er små børn eller andre dyr. Så kan hun godt gø. Hun har det bedst når hun bare er sig selv sammen med sine mennesker. Hun hilser glad på folk når hun er ude og gå tur, men opdager hun noget spændende, så trælkker hun - og der er mange kilo bag. Ellers går hun rigtig fint i snor.

Lyder hun som noget for dig, så tøv ikke med at give os et kald :)

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V608
Hund, Hun
7 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten