Lucky

Aktiv teenager søger træningsmakker
Lucky er den sødeste grosser münsterländer, der har haft to hjem inden han kom ind hos os. Sygdom i det første hjem og begrænsede muligheder for træning i det andet har gjort at Lucky ikke kunne blive.
Han er en teenager med fart på, præcis som det forventes af racen. Han kan helt basale øvelser, men kun når der intet er omkring ham, der pirrer hans nysgerrighed.
Selvom Lucky er god til at slappe af indenfor og sætter kæl og samvær med sit menneske højt, så viser han sig som den jagthund han er når han kommer ud. Her lukker ørene når næsen bliver slået til. Og af samme grund er Lucky ikke en hund der kan gå løs. Om han nogen sinde bliver det er ikke sikkert.
Lucky bliver kun formidlet ud til et hjem hvor der er forståelse for og tiden til at en hund som ham har brug for både motion og mental aktivering hver eneste dag året rundt.
Vi er slet ikke i tvivl om at der ligger et kæmpe træningspotentiale gemt i Lucky da han både er glad for godbidder og meget gerne vil samarbejde med sin fører.
Vi har ikke kendskab til om han er skudtrænet, men vi kan se at han er glad for at bære rundt på ting. Desuden er han vild med at være på lange gåture, gerne til skov og strand, og han går heller ikke af vejen for en badetur i den lokale sø.
Luckys alenehjemmetræning ikke færdig. Nyt hjem må derfor være indstillet på at have god tid til at starte forfra med denne træning, men først når Lucky er faldet til.
Han skal desuden til et hus med have, og til et roligt kvarter. Hvis der er børn i hjemmet skal disse være over 12 år. Hvis der er anden hund i hjemmet skal det være en sprogsikker tæve der er ældre end Lucky.
Han er knap to år og vejer 28kg.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 20FH-0125
Hund, Han
Race
Grosser Münsterländer
1 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten