Pepsi

Pepsi søger arbejde
Der er mange muligheder, for Pepsi er kun 1 år og 3 måneder gammel. Han er Breton og skal helt klart have et fornuftigt stykke arbejde at udføre i livet. Enten jagt eller Schweiss.
Han er utrænet, så han skal lande i et kyndigt hjem, som træner med positiv forstærkning og som har tålmodighed med en teenager, som allerede har haft 2 hjem.
Han er også en kærlig dreng, så en kombination af at være familiehund og arbejdshund vil vi foretrække. Hvis børn i hjemmet er de over 12 år. Og hjemmet er uden kat

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 20FH-1294
Hund, Han
Race
Breton
1 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten